Audi Q5 Audi SQ5 TDI Audi Teknistä etumatkaa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Audi Q5 Audi SQ5 TDI Audi Teknistä etumatkaa"

Transkriptio

1 Varusteet Audi Q5 / SQ5 TDI Toluca_US_71_2015_09.indd 1 Tavaratilan lattia 108 Teknologiapaketti 88 tiptronic 88 Tummennetut lasit (Privacy-lasit) 83 Tunkki 104 Turvaohjauspilari 110 Turvatyynyt 89 Turvavyöt 110 Työkalut 104 Ulkopeilien kotelot 57 Ulkopeilit 82 Ulkovärit 68, 69 Urheiluetuistuimet 57, 72, 73 Vaihteenvalitsimen nuppi 57 Vaihteenvalitsimen nuppi alumiinia, Audi exclusive 82 Vakionopeussäädin 87 Väliverkko 84 Valo-/sadetunnistimet 80 Valopaketti 57, 80 Vanteet/renkaat 57, 70, 71 Varashälytin 83 Varoituskolmio 110 Varusteluesimerkkejä 54, 55 Varusteluvaihtoehdot 62, 63 Vetokoukku 84 Vetokoukun asennusvalmius 84 Vetoluiston rajoitus (ASR) 89 Virheellisen tankkauksen esto 110 Virtalukko 108 Xenon plus sisältäen ajovalonpesimet 57, 80 AUDI AG Ingolstadt Syyskuu 2015 Esitteessä voi olla kuvattuna malleja, varusteita ja palveluja, jotka eivät sisälly kaikkien maiden tuontiohjelmaan. Kuvien autoissa saattaa lisäksi olla varusteita, jotka eivät sisälly niihin vakiona. Mallistoa, autojen ulkonäköä, suorituskykyä, mittoja, painoja, polttoaineenkulutusta jne. koskevat tiedot perustuvat julkaisuhetken tietoihin. Oikeus kuvien värien ja muotojen poikkeamiin sekä virheisiin ja painovirheisiin pidätetään. Oikeus muutoksiin pidätetään. Jälkipainos, myös osittainen, vain AUDI AG:n kirjallisella luvalla. Painettu Saksassa 533/125D Esitepaperi on valmistettu kloorittomasti valkaistusta selluloosasta v71-text-stand: v71-bild: Audi Q5 SQ5 TDI S-kattospoileri 57 Sähköisesti säädettävät etuistuimet 57, 77 Sähköisesti säädettävät etuistuimet muistitoiminnolla 77 Sähkömekaaninen ohjaustehostin 88 Sähkömekaaninen pysäköintijarru 88 Sähkötoimisesti avautuva ja sulkeutuva takaluukku 83 Sähkötoimisesti säädettävä kuljettajan istuin 77 Säilytyslokeropaketti 84 Säilytyslokerot Savukkeensytytin ja tuhkakuppi Seisontalämmitys/-tuuletus 83 Sisäpeili 82 Sisäpuolen alumiinisomisteet 81 Sisävalot 107 Sivuturvatyynyt edessä ja ikkunaturvaverhot 89 Sivuturvatyynyt takana 89 Somistelistat 78, 79 Start-Stop-järjestelmä 89 Start-Stop-painike 57 Suksi-/lumilautapussi 84 Sumuvalot 80 Suojakaukalo 84 Takadiffuusori 57 Takaistuimet 77 Takaistuimet plus 77 Takavalot 57, 80 Tartuntakahvat 106 Taukosuositus 108 Tavaratilan kääntömatto 84 Q5 Audi Q5 Audi SQ5 TDI Audi Teknistä etumatkaa v71-bild: v71-text-stand: :00

2 Sivu Elämys 4 Audi Q5 22 Audi SQ5 TDI Tekniikka 36 Innovaatiot 44 Suorituskykyä 50 MMI yksinkertaista käytettävyyttä 40 Audi connect 46 Dynamiikka 42 quattro 48 Avustavat järjestelmät Varusteet Vuorovaikutus: Audi QR-koodit Koe Audi entistä läheisemmin: lataa QR-sovellus älypuhelimeesi ja skannaa QR-koodi tai tutustu kyseiseen linkkiin selaimesi kautta. Muut 54 Varusteluesimerkkejä 68 Ulkovärit 81 Ohjauspyörät / käyttöelementit 56 S-malli 70 Vanteet / renkaat 82 Mukavuus 58 Moottorit 72 Istuimet 84 Infotainment 60 S line 77 Kattoverhoilu 87 Avustavat järjestelmät 68 Varustelupaketit 78 Somistelistat 88 Tekniikka/turvallisuus 64 Audi exclusive line 80 Valot 66 Audi exclusive 81 Muotoilu 90 Audi Genuine Accessories 100 Mitat 112 Audi-elämys 94 Tekniset tiedot 102 Vakio- ja lisävarusteet Esitteessä kuvattujen autojen varusteet sivulla 110. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 94.

3 4 Audi Q5 Ajattele toisin. Tee muutos. Uudenlaista älykkyyttä. Jokainen sukupolvi luo omat ihanteensa. Koskipa se työolosuhteita, vapaa-aikaa tai perhelomaa kaikki muuttuu. OK! Vain muutos luo uudenlaisia ajattelutapoja. Audi on aina noudattanut tätä periaatetta ja rakentanut autoja, jotka ovat olleet esikuvia. Yksi tällaisista autoista on Audi Q5. Audi Q5 vakuuttaa, se ei ylipuhu. Se on energiatehokas ajonautinnosta tinkimättä, se on urheilullinen olematta epämukava. Siinä yhdistyy mielekäs uusi tekniikka traditionaalisiin ominaisuuksiin kuten äly, mukavuus ja voima. Koe Audi Q5:llä progressiivinen tapa liikkua. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 94. Q5

4 6 Ei mitään ylimääräistä. Paljon sanottavaa. Uusia perspektiivejä. Audi Q5:n tyylikkään muotoilun huomaa heti: etäälle toisistaan sijoitetut takavalot antavat autolle aivan oman ilmeen. Lisävarusteisten Xenon plus -ajovalojen yhteydessä takavalot on toteutettu LED-tekniikalla, ja niissä käytetään huomiota herättävää valonauhaa. Selkeästi erottuva takadiffuusori ja pakoputkenpäät tasaisella alaosalla antavat takaosalle maskuliinisen ilmeen. Käytännöllinen ja tyylikäs on myös sivulle kaartuva takaluukku kromisine koristelistoineen. Se antaa auton takaosalle erottuvan ulkonäön ja mahdollistaa ennen kaikkea matkatavaroiden vaivattoman lastaamisen ja purkamisen. Yhtenäiset, kiillotetut kattokaiteet ja niihin kiinnitettävät kattotelineet ovat vakiovarusteena. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 94.

5 8 Audi Q5 Selkeät linjat, sileät pinnat, kolmiulotteinen konepelti Audi Q5 henkii urheilullisuutta ja eleganssia. Se kertoo läsnäolosta: pituus mm ja leveys mm vetävät katseet puoleensa. Siitä huolimatta sen ilmanvastuskerroin on luokkansa parhaita muun muassa coupémaisen kattolinjan ansiosta. Myös sen voima on heti havaittavissa. Lisävarusteena saatavissa olevat 20-tuumaiset 5-puolaiset alumiinivanteet erottuvat edukseen. Useat tuumaiset vanteet tarjoavat mahdollisuuden uuden ilmeen luomiseen. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 94.

6 10 Audin tunnusomainen keula uudessa valossa: muotoa korostavat Singleframe-jäähdyttimensäleikön pystysuorat kromirivat, kromirenkailla koristetut sumuvalot, kiiltävän mustat ulokkeet ilmanottoaukoissa ja kulmikkaat puskurit. Lukuisat yksityiskohdat vahvistavat tätä vaikutelmaa. Sähköisesti säädettäviin peileihin on yhdistetty LED-vilkut. Lisävarusteena saatavissa Xenon plus -ajovaloissa on kirkkaat LED-huomiovalot, joiden yhtenäisenä erottuva valonauha on persoonallinen yksityiskohta. Lisätilauksesta Xenon plus -ajovalot voidaan varustaa adaptive light -kaarreajovaloilla, jotka valaisevat tietä ajoradan suuntaisesti. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 94.

7 12 Audi Q5 Voimaa. Jatkuvaa liikettä. Uusia kohteita. Vääntäviä ja tehokkaita: Audi Q5:n moottorit. TFSI-moottorit kuljettavat autoa urheilullisesti, mukavasti ja pienellä polttoaineenkulutuksella. 2.0 TFSI -moottorissa on Audi valvelift -venttiiliohjaus, joka auttaa pienentämään polttoaineenkulutusta. TDI-moottoreissa on Common Rail -ruiskutusjärjestelmä ja niille ominainen hienostunut käynti, erittäin hiljainen käyntiääni ja pirteä ajokäytös. Kaikissa moottoreissa on vakiovarusteena Start-Stop-järjestelmä ja energianhallintajärjestelmä. Ne ovat siis tehokkaampia ajossa säilyttäen silti ajonautinnon. Jännittävä matka alkaa hyvin varustettuna. Sähkömekaaninen ohjaustehostin on vakiona ja se toimii ajonopeuden mukaan tuloksena parantunut ohjaustunto ja -mukavuus. Lisäksi se kuluttaa polttoainetta vain silloin, kun ohjaustehostusta tarvitaan; suoralla tiellä se ei kuluta lainkaan energiaa. Dynaaminen ohjaus tuo oman lisänsä ketterään ajettavuuteen ja vertaansa vailla olevaan ajontuntumaan. Dynaaminen alusta puolestaan vastaa erinomaisesta ajovakaudesta. Hienostunut jousitus ja iskunvaimennus mahdollistavat pehmeän ajotuntuman ja tuovat rentoutta pitkille ajomatkoille ketteryydestä tinkimättä. Suuntavakautta kaarreajoon, lumisille ja sateisille teille ja lähes kaikenlaiseen maastoon tuo jatkuvatoiminen quattro-neliveto. Valittavissa on kaksi muutakin vaihteistotyyppiä: kaksoiskytkinvaihteisto S tronic ja 8-vaihteinen tiptronic. Molempia voi käyttää lisävarusteena saatavilla monitoimiohjauspyörän vaihteenvalitsimilla. S tronic -kaksoiskytkinvaihteistossa seuraava vaihde on jo kytketty, ennen kuin se on edes valittuna. Vetovoiman katkeamista ei juurikaan tunnu, ja vaihteenvaihdot sujuvat mukavasti ja samalla urheilullisesti. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 94.

8 14 Unohda arki. Säilytä kontrolli. Aseta uudet prioriteetit. Kaikki tiet ovat erilaisia, monet niistä vaativia. Hyvä, mikäli olet varautunut yllättäviin tilanteisiin. Audi Q5:ssä sinua auttavat lukuisat tekniset innovaatiot, jotta pääsisit paremmin perille. Sitten maastoon! Audi Q5 valloittaa vaativankin maaston. Lukkiutumattomassa jarrujärjestelmässä (ABS) on toiminto, joka parantaa jarrutusvoimaa maastossa. Myös elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä (ESC) tukee kuljettajaa siirryttäessä tieltä maastoon: painikkeen painalluksella vetoluiston rajoitus (ASR) parantaa pitoa ja lisää näin ajovakautta. Lisävarusteena saatava vakionopeussäädin säilyttää nopeuden tasaisena myös mäkisessä maastossa; vakiovarustukseen kuuluva alamäkihidastin puolestaan tasaa nopeutta jyrkissä alamäissä. Lisävarusteena saatava avustava järjestelmä adaptive cruise control mukautuva vakionopeussäädin auttaa etäisyyden säilyttämisessä edellä ajavaan autoon. Audi pre sense eteen tarkkailee ympäristöä ja varoittaa kuljettajaa optisin ja akustisin signaalein törmäysvaarasta tunnistettuun esteeseen sekä tarvittaessa lyhyellä jarrutuksella. Nopeudessa alle 30 km/h järjestelmä jopa pysäyttää auton havaitessaan uhkaavan törmäysvaaran. Audi Q5:een on saatavissa lisävarusteena myös muita avustavia järjestelmiä: Audi side assist -kaistanvaihtoavustin ja Audi active lane assist -kaistallapysymisvahti tukevat kuljettajaan kevein ohjausliikkein. Akustinen ja optinen pysäköintiavustin eteen ja taakse kertoo etäisyyden eteen ja taakse symbolien avulla näyttöruudussa sekä myös äänimerkein. Lisähintaan on myös saatavissa akustinen ja optinen pysäköintijärjestelmä eteen ja taakse peruutuskameroineen. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 94.

9 16 Audi Q5 Enemmän tilaa. Lisää vaatimuksia. Uusia mahdollisuuksia. Rentoa menoa ja kaikki hallinnassa Audi Q5:ssä tämä on itsestään selvää. Selkeästi ja ergonomisesti sijoitetut mittarit antavat kuljettajalle tärkeää tietoa yhdellä silmäyksellä. Lisävarusteena saatava kuljettajan informaatiojärjestelmä kertoo kulutustietoja ja antaa säästövinkkejä polttoaineenkulutuksen alentamiseksi. Kuljettajaa tukee myös integroitu taukosuositus, joka analysoi kuljettajan ajokäyttäytymistä ja suosittelee pitkillä ajomatkoilla taukojen pitämistä. Lisävarusteena saatava MMI Navigointi plus 3D-karttanäyttöineen mahdollistaa eri audiolähteiden käytön. Yhdessä lisävarusteena saatavan Audi connectin kanssa käytettävissä on myös WLAN Hotspot. Katso lisätietoa Audi connectista sivulta 86. Äänentoisto tekee vaikutuksen. AUX-IN-liitännän (alkaen radiosta concert) tai lisävarusteena saatavan Audi music interfacen kautta voit kuunnella musiikkia ipodilta tai USB-laitteelta. Erityisesti musiikkia rakastavalle on tarjolla lisähintaan Bang & Olufsen Sound System. Nauti näkymästä rennosti korkeasta istuma-asennosta. Pehmeät kankaat tai haluttaessa lisähintaan aito nahka henkivät ylellisyyttä. Takapenkkien selkänojien kallistusta voi säätää ja niiden lukituksen voi vapauttaa tavaratilasta. Lisävarusteena on myös Panoraama-lasikatto, joka antaa upean tilavuuden tunnun ja näkymän kohti taivasta. Se mahdollistaa myös lähes vedottoman tuuletuksen. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 94.

10 18 Kookkaaseen tavaratilaan mahtuu kaikki, mitä tarvitset rentoon lomaan, pitkään ostosretkeen tai spontaaniin viikonloppumatkaan. Matala lastauskorkeus tekee kuormaamisesta helppoa. Yhtä mukava on mm:n läpilastausleveys. Tavaratilan lattian alla on lisää säilytystilaa; haluttaessa se on mahdollista varustaa säilytys-kaukalolla. Lisävarusteena saatava pituussuunnassa 100 mm säädettävä takaistuin kasvattaa tavaratilan kokoa vielä lisää. Täysin kokoontaitettavat selkänojat kasvattavat tavaratilaa entisestään. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 94.

11 20 Audi Q5 Ensitutustuminen Audi Q5:een päättyy. Se on tarjonnut mukavuutta ja urheilullisuutta, rentoutumista ja dynamiikkaa. Audi Q5 vakuuttaa älykkäällä tekniikallaan ja monipuolisilla yksilöintimahdollisuuksillaan! Sinä päätät, mikä sinulle on tärkeää. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 94.

12 22 Audi SQ5 TDI Voimaa. Heti. Tee jokaisesta päivästä seikkailu. Juuri oikea auto on sinua odottamassa: Audi SQ5 TDI. Jokapäiväiseen käyttöön soveltuva katumaasturi tarjoaa innovatiivista tekniikkaa ja urheilullista S-Design-muotoilua. SQ5 TDI konkretisoi omalla erityisellä tavallaan Audin teknistä etumatkaa: se on ensimmäinen dieselmoottorilla varustettu S-malli. Seikkailu alkakoon. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96. SQ5 Audi SQ5 TDI

13 24 Audi SQ5 TDI Moottorin teho kw Power output, kw 250 Vääntömomentti Nm Torque, Nm Kaksoisahdetussa V6 3.0 TDI:ssä suuri 650 Nm:n vääntömomentti on käytettävissä jo alhaisella käyntinopeudella. Voima tekee moottorista harmonisen ja samalla dynaamisen koko käyntinopeusalueella. Tuloksena on vaikuttava kiihtyvyys. Nm Spontaanisti Moottorin teho/ Power output Vääntömomentti/ Torque Käyntinopeus r/min Engine speed in rpm Muhkeat 240 kw kiihdyttävät Audi SQ5 TDI:n nollasta sataan vain 5,1 sekunnissa. Koska kyseessä on TDI-moottori, se liikuttaa autoa ketterästi ja erittäin tehokkaasti. Jatkuvatoiminen älykäs quattro-neliveto parantaa ajodynamiikkaa entisestään: yhdessä kaarreajon tunnistuksen kanssa se vastaa siitä, että jokaiseen pyörään kohdistetaan juuri niin paljon voimaa kuin juuri sillä hetkellä tarvitaan. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96.

14 26 Audi SQ5 TDI Ajodynamiikkaa. 8 vaihteella. Nopeammin eteenpäin alhaisemmalla kulutuksella se on mahdollista 8-vaihteisella tiptronic-vaihteistolla. Sen dynaamista vaihtamisohjelmaa (DSP) käytetään vaihteenvalitsimella tai ohjauspyörän vaihteenvalitsimilla. Automaattikäytössä voi valita ohjelman D (Drive) tai S (Sport) ja tehdä näin ajamisesta entistä yksilöidympää. Lisävarusteena saatavan Audi drive selectin avulla voit itse määrittää vaihtamiskohdat ja mukauttaa auton luonteen mielentilaasi sopivaksi. Korostetun urheilullinen S-alusta tekee ajamisesta nautinnollisempaa. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96.

15 28 Audi SQ5 TDI Elämys. Silmänräpäyksessä.

16 30 Audi SQ5 TDI Autoja tunteva osaa heti Audi SQ5 TDI:tä katsoessaan sanoa, että se kuuluu S-perheeseen. Tästä kertovat esimerkiksi Singleframe-jäähdyttimensäleikön platinanharmaat vaakasuuntaiset kaksoiskromilistat, SQ5-merkki jäähdyttimensäleikössä ja takana sekä mustat jarrusatulat edessä varustettuina SQ5-logolla, joka on selkeästi näkyvissä 20-tuumaisten vanteiden lomitse. Kristalliefektiväri pantterinmusta häikäisee loistavalla värillään. Ulkopeilien alumiininväriset kotelot, Xenon plus -ajovalojen LED-tekniikalla toteutetut huomiovalot ja kaksi soikeaa pakoputkenpäätä täydentävät dynaamista ilmettä. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96.

17 32 Audi SQ5 TDI Urheiluistuimiin lisävarusteena saatava Feinnappa-nahkaverhoilu SQ5-logolla tarjoaa erinomaista istuinmukavuutta ja sivuttaistukea. Audi SQ5 TDI pysyy tukevasti kuljettajan hallinnassa, kun varusteena on urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen monitoimiohjauspyörä. Ohjauspyörän koristeena on SQ5-logo ja koristesaumaompeleet, ja se on lisävarusteena saatavissa myös tasaisella alaosalla. Aina keskipisteessä: MMI-näyttö Multi Media Interface. 3D-karttanäytöllä varustetun lisävarusteena saatavan MMI Navigointi plus:n kautta voi käyttää eri audiolähteitä. Lisävarusteena saatavan Audi connectin kautta voi käyttää jopa langatonta Internet-yhteyttä WLAN Hotspotin kautta. Se mahdollistaa tietenkin myös lukuisten Audi connectin tukemien palvelujen käytön. Lisätietoja saa sivulta 86. Mittaristo on varusteltu S-mallikohtaisesti: harmaat mittaritaulut, valkoiset osoittimet sekä alumiiniset osoittimien keskiöt. Myös urheilullisen nahkapäällysteisen 3-puolaisen monitoimiohjauspyörän vaihteenvalitsimet ovat alumiinia. Polkimet ja jalkojen tukipinnat ovat terästä. Vakiovarustukseen kuuluvat harjattua alumiinia olevat somistelistat, jotka ovat nyt uutuutena lisävarusteena saatavissa myös huomiota herättävän alumiinin / mustan tammen yhdistelmänä. Lisävarusteena ne ovat tilattavissa myös Carbon Atlas -alumiinina tai mustana pianolakkana. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96. Tunnelmaa. Aina.

18 34 Audi SQ5 TDI Ihastumista. Yhä uudelleen.

19 36 Innovaatiot >>> Audi tron Tulevaisuus kuuluu alhaisille CO₂-päästöille. >>> Audi connect Tulevaisuus kuuluu palvelujen verkottumiselle. >>> Muotoilu Tulevaisuuden uudet muodot. >>> Audi ultra Tulevaisuus kuuluu taloudellisille tekniikoille durch Technik. >>> quattro Tulevaisuus kuuluu nelivedolle. Maailma muuttuu jatkuvasti. Tekniikan kehitys kiihtyy yhä nopeammin. Se tarjoaa yhä enemmän mahdollisuuksia liikkumiseen. Teknisen etumatkan turvin kasvatamme välimatkaa entisestään. Haluamme antaa mukaasi tien päälle tekniikkaa, joka rikastuttaa elämää. Me emme pyri pelkästään täyttämään nykyajan ja tulevaisuuden liikkumiselle asetettuja haasteita vaan me myös ylitämme ne.

20 38 >>> Aerodynamiikka Alhaisempi ilmanvastus, parempi taloudellisuus. Auton linjojen, alustan ja ilmanohjaimien jatkuvan aerodynaamisen muotoilun kautta pyritään parhaaseen mahdolliseen muotoon, joka luo aerodynaamista taloudellisuutta. Samaan pyritään käyttämällä alhaisen vierintävastuksen renkaita. Audi testaa kaikkea tätä tuulitunnelissa jopa nopeudella 300 km/h. >>> Energianhallintajärjestelmä Jarrutuksen avulla taloudellisempaa ajoa. Tätä tarjoaa jarruenergian talteenotto (energianhallintajärjestelmä). Osa jarrutuksen tai moottorijarrutuksen aikana syntyvästä liike-energiasta varastoidaan väliaikaisesti auton akkuun, josta energia otetaan uudelleen käyttöön kiihdytyksessä näin voidaan saavuttaa ajotilanteen mukaan jopa 3 prosentin polttoainesäästö. Audi ultra Audi ultra Optimaalinen yhdistelmä. Tulevaisuus kuuluu taloudellisille tekniikoille >>> Vaihteistotekniikka Parempaa taloudellisuutta vaihteiston parempien välityssuhteiden ansiosta. Vääntömomentin suurempi käyttöalue mahdollistaa vaihteiston välityssuhteiden pidentämisen erityisesti suuremmilla vaihteilla. Voimakas vääntö saadaan aikaiseksi siis jo alhaisella käyntinopeusalueella, mikä alentaa kulutusta. >>> Kevytrakennetekniikka Alhaisempi paino. Lisää säästöä, voimaa ja vääntöä. Audin kevytrakennetekniikka. Kaikki lähti korinrakennustekniikan keventämisestä, mutta nykyään sitä käytetään lähes kaikilla osa-alueilla. Siinä yhdistyvät innovatiiviset materiaalit, kuten alumiini ja magnesium, älykkäät rakennetekniikat sekä luonnonvaroja säästävät tuotantoprosessit. Audin valmistaminen on vaativaa. Silti kaikissa malleissa noudatetaan samaa yksinkertaista periaatetta: kaikki osat sopivat tarkasti toisiinsa, jolloin saavutetaan päästöjä alentavaa synergiaa. Tätä periaatetta seurasivat 1980-luvun lopussa Audin kevytrakennetekniikka ja vallankumouksellinen Audi Space Frame (ASF ) -konsepti, joista on kehittynyt niin sanottu painonkevennyksen jatkumo: jokainen kevytrakenneosa vaikuttaa osaltaan muihin komponentteihin, joiden kokoa voidaan myös vastaavasti pienentää. Tällä tavoin nykyisiä muotoja ja materiaaleja voidaan niiden toiminnallisuuden, alhaisimman mahdollisen painon ja tuotantoprosessin osalta jatkuvasti parantaa. Näin teemme autoistamme entistäkin taloudellisempia ja ympäristöystävällisempiä. Lisäksi Audeissa käytetään yhä enemmän taloudellisuustekniikoita. Tällaisia ovat esimerkiksi energianhallintajärjestelmä ja Start-Stop-järjestelmä. Yhtä tärkeitä ovat edistykselliset, taloudelliset, uusinta tekniikkaa edustavat moottorit. Ne mahdollistavat paremman ajodynamiikan, korkeamman puristussuhteen, taloudellisemman palamisen ja alhaisemmat CO₂-päästöt. Kaikki tämä yhdessä on Audi ultra. Nyt ja tulevaisuudessa matkalla kohti alhaisempia CO₂-päästöjä. >>> Moottoritekniikka Voimakkaasti ja taloudellisesti eteenpäin. Audi ultran tukena moottoreiden taloudellisuustekniikka. Tästä esimerkkinä on Audi valvelift -järjestelmä, joka alentaa moottorin energiankulutusta, tai clean diesel -tekniikka, joka alentaa pakokaasupäästöjä.

21 40 Liikkuvuus ja navigointi Viestintä Nähtävyyksien hakutoiminto (POI) Google ¹-tietokannasta Online-liikennetiedotteet Täydentävät dynaamista reitinohjausta antamalla reaaliaikaista tietoa yksittäisten tieosuuksien liikennevirroista. Polttoaineen hinnat Paikkakunnan tai lähiseudun edullisimmat huoltoasemat. Tietoa pysäköintipaikoista Apua pysäköintipaikan etsintään pysäköintialueelta ja -talosta. WLAN Hotspot Yhdistää mobiilit päätelaitteet Internetiin. QR-koodi Kun haluat kokea Audi connectin monipuoliset toiminnot, skannaa tämä QRkoodi älypuhelimellasi. Voit myös valita selaimessasi linkin: Maatiedot² Maakohtaiset lainsäädännön määräykset koskien esim. turvaliiviä ja suurinta sallittua nopeutta. Tiedot ovat haettavissa napin painalluksella MMI-järjestelmästä. myaudi henkilökohtainen hallintakeskus Osoitteessa tehdyn kertaluontoisen rekisteröinnin jälkeen mahdollistaa salasanalla suojattujen Audi connectin tukemien palvelujen käytön, hallinnan ja konfiguroinnin kätevästi kotoa käsin. ¹ Google ja Google-logo ovat Google Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. ² Osa lisävarusteena saatavaa Audi connect -palvelua. ³ Päämäärän tallennus Google Mapsin kautta edellyttää Google-tiliä. Saatavuus, näyttötiedot ja palvelujen kustannukset vaihtelevat maan, mallin, päätelaitteen ja hinnan mukaan. Lisätietoa oikeudellisista tiedoista ja käyttövinkeistä saa sivulta 94 ja Internet-osoitteesta www. audi.com/connect. Audi c nnect. Navigointi Google Earth ¹ -karttapalvelulla ja Google Street View ¹ -palvelulla Navigointi korkearesoluutioisten ilma- ja satelliittikuvien, valokuvien ja osoitetietojen perusteella kohti määränpäätä. Päämäärän tallennus myaudi- tai Google Maps ¹, ³ -toiminnon kautta Navigoinnin päämäärää voi suunnitella kätevästi kotona tietokoneella. myaudi ja Google Maps ¹ mahdollistavat oman navigointipäämäärän lähettämisen suoraan autoon. Matkan alkaessa päämäärän voi kätevästi asettaa navigointijärjestelmän päämääräksi. Audi connect Tulevaisuus kuuluu palvelujen verkottumiselle. Maailma tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia. Audi connectin avulla voit käyttää monia näistä mahdollisuuksista digitaalisesti ja suoraan omassa Audi Q5:ssäsi. Napin painalluksella. Yksilöllisesti juuri sinulle. Kaiken tämän tarjoaa Audi Q5:een myaudi ja Audi connectin tukemat palvelut. Lähes kaikkialla maailmassa. Intuitiivisesti, kätevästi ja mukavasti. Infotainment Audi connect Sää Säätiedot ja kartat halutulta paikkakunnalta. Audi music stream Maailmanlaajuisten radioasemien haku älypuhelimen sovelluksen ja WLAN-yhteyden kautta sekä pääsy älypuhelimen mediasisältöön. Online-uutiset Tekstiä ja kuvia ajankohtaisista tapahtumista maailmalla. Matkatiedot Tietoa nähtävyyksistä, sisältää myös siirtotoiminnon navigointijärjestelmään. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 94.

22 42 Tuntuma tiehen on jämäkkä. Koska voima välittyy jatkuvasti kaikille neljälle pyörälle. Taka-akselille välittyy voimaa vaihdellen hydraulisen lamellikytkimen kautta. Aina ajotilanteen mukaan, aina valikoidusti. quattro jatkuvatoimisen nelivedon tarjoama ajovakaus nostaa dynamiikan ja ketteryyden uudelle tasolle ja ehkäisee yli- ja aliohjautumista. Se takaa paremman pidon ja voimakkaan liikkeen eteenpäin. Se hallitsee kaikki tiet ja olosuhteet. Tavoitteet ovat selkeinä edessä päin. Kaarteissa. Suorilla. Kaikissa olosuhteissa. Elämys, joka vie mukanaan. Niin tiellä kuin ajatuksissakin. quattro quattro Tie vie mukanaan. Koe quattro.

23 44 Suorituskykyä Suorituskykyä Maksimaalista voimaa. Maksimaalista nautintoa. Liike saa aina alkunsa jostakin. Jokin idea saa sen liikkeelle. Audi Q5:n moottoreiden lähtökohtana on lisääntynyt tehokkuus alhaisemmalla kulutuksella. Olemme yhdistäneet nämä toistensa vastakohdat vallankumouksellisessa moottoriteknologiassa: TDI ja TFSI. Tutustu niihin molempiin. Valitse sitten juuri sinun liikkumiseesi parhaiten sopiva vaihtoehto. TDI Audin TDI-moottorit tuovat ainutlaatuista suorituskykyä yhdistämällä suoraruiskutuksen ja turboahtamisen. Tästä on kiittäminen korkeaa vääntömomenttia koko käyntinopeusalueella tasaisella voimantuotolla. Luonnollisesti alhaisin päästöin ja polttoainetta säästäen. Mutta myös lumoavan dynaamisesti saat parhaan suoritus-kyvyn tiellä kuin tiellä. TFSI Audin TFSI-moottoreiden puristussuhde on erittäin korkea. Tuloksena on erinomainen polttoainetalous ja optimaalinen suorituskyky. Korvaamalla suuri iskutilavuus mekaanisella tai turboahtimella voidaan pienentää merkittävästi moottorin kokoa ja painoa samalla suorituskyky on yhtä dynaamista kuin aina ennenkin. Innostavaa voimantuottoa alusta alkaen. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 94.

24 46 >>> tiptronic 8-vaihteinen automaattivaihteisto, jossa on dynaaminen vaihtamisohjelma (DSP). Se mahdollistaa nopean vaihtamisen lähes ilman tuntuvaa vedon katkeamista. Dynamiikka >>> S tronic Urheilullisen taloudellinen kaksoiskytkinvaihteisto mahdollistaa salamannopean vaihtamisen lähes ilman tuntuvaa vedon katkeamista. >>> Audi drive select Audi drive selectin avulla voit sovittaa Q5- mallin ajo-ominaisuudet omien tarpeidesi mukaan. Napin painalluksella. Voit valita urheilullisen, mukavan, tasapainoisen, taloudellisen tai täysin yksilöllisen ajotavan. Sinä päätät. >>> Dynaaminen ohjaus Dynaaminen ohjaus parantaa ajodynamiikkaa ja ajomukavuutta säätämällä ohjausvälitystä ajonopeuden mukaan. Dynamiikka Dynamiikkaa, joka pitää otteessaan. Astu sisään. Kiinnitä turvavyö. Käynnistä moottori. Mihin tiesi viekään, anna upean ajodynamiikan viedä sinut mennessään. Audi Q5 pitää kaikki tiet avoinna. Määrää suunta. Tahti. Nopeus. Nauti jokaisesta matkasta. >>> quattro Jatkuvatoiminen neliveto jakaa voiman ajotilanteen mukaan kullekin yksittäiselle pyörälle lisäten näin pitoa ja ajodynamiikkaa. >>> Sähkömekaaninen ohjaustehostin Ajonopeuden mukaan säätyvä ohjaustehostin tuottaa tarkan ohjaustuntuman myös suuressa nopeudessa. Se tukee kuljettajaa myös vastaohjauksessa ja keventää ohjausta pysäköitäessä. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 94. Lisätietoja maakohtaisista vakio- ja lisävarusteista saat alkaen sivulta 102.

25 48 Avustavat järjestelmät Avustavat järjestelmät Mihin tiesi viekin: >>> adaptive cruise control Järjestelmä valvoo edessä olevaa liikennettä kiihdyttäen tai jarruttaen automaattisesti säilyttäen näin valitun etäisyyden ja varoittaen ajoissa muista ajoneuvoista. se tuntuu hyvältä. >>> Audi active lane assist Auttaa kuljettajaa pysymään kaistaviivojen sisällä käyttämällä pehmeitä ohjausliikkeitä. >>> Audi side assist Havaitsee takaa tulevan liikenteen ja tukee kuljettajaa kaistanvaihdossa. Apunasi ovat Audin avustavat järjestelmät. Jokainen matka on erilainen. Yksi asia kuitenkin pysyy samana tunne, joka välittyy jokaisesta Audista: turvallisuus. Audi Q5:n kaikki avustavat järjestelmät tukevat kuljettajaa matkan aikana ja tuovat lisää ajomukavuutta tien päälle. Tutustu tärkeimpiin avustaviin järjestelmiin. >>> Akustinen ja optinen pysäköintijärjestelmä edessä ja takana peruutuskameralla Avustaa kuljettajaa pysäköinnissä ja auton siirtelyssä esittämällä optista kuvaa auton edestä ja takaa kuljettajan valitsemalla kameralla. Sisältää myös takaosan dynaamisen ohjainlinjat. >>> Alamäkihidastin Säilyttää valitun nopeuden jyrkissä alamäissä. >>> Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä (ESC) ja kattotelineiden tunnistus Järjestelmä tunnistaa automaattisesti asennetut kattotelineet ja mukauttaa ESC-järjestelmän sen mukaan Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 94. Lisätietoja maakohtaisista vakio- ja lisävarusteista saat alkaen sivulta 102. Muista: Järjestelmät toimivat vain järjestelmärajoitusten puitteissa. Ne tukevat kuljettajaa, mutta vastuu ajamisesta ja riittävästä tarkkaavaisuudesta liikenteessä on aina kuljettajalla.

26 50 >>> Audi connect MMI Navigointi plus -järjestelmän kautta voi käyttää kaikkia Audi connectin tukemia lisävarusteena saatavia palveluja nopeasti ja kätevästi. MMI-järjestelmän intuitiivisten käyttömahdollisuuksien ansiosta monien Internet-pohjaisten toimintojen käyttö on hämmästyttävän yksinkertaista. >>> Navigointi Navigoi kätevästi määränpäähäsi MMI Navigointi plus -järjestelmän avulla käyttäen apuna 3D-karttaa sekä nähtävyyksien ja tunnettujen rakennusten kolmiulotteista esittelyä. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 94. Lisätietoja maakohtaisista vakio- ja lisävarusteista saat alkaen sivulta 102. y >>> Car Tämän valikon kautta voit kätevästi ohjata ja säätää muutamien painikkeiden kautta kuljettajaa avustavia järjestelmiä, auton asetuksia sekä ilmastointia ja huoltotoimintoja. >>> Phone Soita turvallisesti ja kätevästi hands-free-toimintojen avulla: valitse MMI-järjestelmästä yhteystiedot tai anna puhelinnumero intuitiivisesti MMI touch -kosketuspaneelilla. >>> Media Selaa kaikkien eri medialähteiden, kuten jukeboxin, asennetun SD-kortin, Audi music interfacen tai CD-levyn, musiikkikokoelmaasi Cover-toiminnossa. MMI Navigointi plus -järjestelmällä voit selata myös DVD-levyn sisältöä. u MMI Yksinkertaista käytettävyyttä MMI älykäs, yksilöllinen, intuitiivinen. Yksinkertaistettu. Selkeä. Looginen. Liikkuva Infotainment-palvelu on määritetty uudelleen: tuloksena on Multi Media Interface (MMI). Puhelut, navigointi ja lisävarusteena saatavan Audi connectin kautta tapahtuva Internetin selaaminen: kaikki tapahtuu intuitiivisesti, käytännöllisesti ja selkeästi. (Järjestelmä on englanninkielinen) yksinkertaista käytettävyyttä

27 52 Varusteet Yhtä ainutlaatuisia kuin sinä itse. Varusteluvaihtoehdot. Urheilullisuus, mukavuus, muotoilu, toiminnallisuus asetat Audillesi mitä vaatimuksia tahansa, se tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia yksilölliseen varusteluun. Audin varusteluvaihtoehdot ovat monipuolisia ja laadukkaita, ja ne on helppo mukauttaa omien tarpeiden mukaisesti.

28 54 Varusteluesimerkkejä Luonteella on monta eri muotoa. Tässä niistä kaksi. Mikä tekee Audista juuri sinun Audisi? Omien tarpeidesi mukaan valitut varusteet. Valittavanasi on useita erilaisia varusteita, joiden avulla voit antaa autollesi juuri haluamasi ilmeen. Urheilullisempi? Tyylikkäämpi? Inspiroidu. Audi Q5 Scuba-sininen metalliväri, kontrastivärinä platinanharmaa matta Alumiinivanne, 5-puolainen Ilmastoidut mukavuusetuistuimet rei itettyä titaaninharmaata Milano-nahkaa Kojelauta teräksenharmaa Somistelistat Satellit-alumiinia Audi Q5 Maya-ruskea metalliväri, yksivärinen kori Alumiinivanne, 5-puolainen V-design Urheiluetuistuimet pistaasinbeigeä Feinnappa-nahkaa Kojelauta tryffelinbeige Somistelistat luonnonvaaleaa tammea Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 94.

29 56 S-malli Urheilullisuus näkyy ja tuntuu. Jopa auton seistessä paikallaan. S edustaa urheilullisuutta. Audi SQ5 TDI on siitä mainio osoitus. Se tarjoaa nimittäin runsaasti S-mallikohtaisia varusteita. Dynaamista ulkonäköä. Urheilullista mukavuutta. Ainutlaatuista suorituskykyä. Sinulla on lisäksi mahdollisuus korostaa S-tekijää entistä enemmän. Tässä auttavat lisävarusteet, jotka eivät voi olla ihastuttamatta. SQ5-mallikohtaiset vakiovarusteet Alumiinivanne, 5-puolainen Koko 8,5 J x 20, renkaat 255/45 R 20¹, ml. pyöräkotelolistat. Jarrusatulat mustat SQ5-teksti edessä. Audi Singleframe -jäähdyttimensäleikkö Platinanharmaa jäähdyttimensäleikkö, jossa vaakasuuntaiset kaksoiskromilistat ja SQ5-merkki. Etupuskuri Urheilullinen muotoilu ja kennomaiset ilmanottoaukot kaksoiskromilistoin. Ulkopeilien kotelot Alumiininväriset. Helmalistat Korinväriset. Takadiffuusori Platinanharmaa, ympärillä kaksinkertainen alumiininvärinen kehys. Pakoputkenpäät 2-osainen, kaksi soikeaa päätä vasemmalla ja oikealla. S-kattospoileri Urheilullisesti muotoiltu. Kiiltolistat sivuikkunoiden ympärillä Mallimerkintä SQ5-logo Audi Singleframe -jäähdyttimensäleikössä, takaluukussa ja avaimessa V6 T -teksti etulokasuojissa TDI-teksti takaluukussa Kynnyslistat ja tavaratilan reunasuoja Ovien kynnyslistat alumiinisomistein ja SQ5-tekstillä sekä tavaratilan reunasuoja terästä. Jalkojen tukipinnat ja polkimet terästä Mittaristo Harmaat mittaritaulut, valkoiset osoittimet ja SQ5-teksti käyntinopeusmittarissa; dynaaminen osoittimen nousu käynnistettäessä. Kuljettajan informaatiojärjestelmä värinäytöllä Urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen ohjauspyörä alumiinisin vaihteenvalitsimin SQ5-logo ja S-mallikohtaiset koristesaumaompeleet. Vaihteenvalitsimen nuppi SQ5-logo. Urheiluetuistuimet Istuinverhoilut mustaa tai kuunhopeaa / mustaa Alcantaraa / nahkaa. SQ5-teksti etuistuimien selkänojissa. Keskikyynärnoja edessä Somistelistat Harjattua alumiinia. Kattoverhoilu mustaa kangasta Valopaketti Xenon plus sisältäen ajovalonpesimet LED-takavalot Jatkuvatoiminen quattro -neliveto S-urheilualusta Dynaamisemmat jouset ja iskunvaimentimet. SQ5-mallikohtaiset lisävarusteet (esimerkkejä) Ulkovärinä erikoisvärit Sepang-sininen helmiäisväri tai pantterinmusta kristalliefektiväri Alumiinivanne, 5-kaksoispuolainen Star, titaaninharmaa, kiillotettu², Audi Sport Koko 8,5 J x 21, renkaat 255/40 R 21¹ Jarrusatulat punaiset SQ5-teksti edessä. Urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen monitoimiohjauspyörä alumiinisin vaihteenvalitsimin, alaosa tasainen SQ5-logo ja S-mallikohtaiset koristesaumaompeleet. Start-Stop-painike Punainen koristerengas (lisävarusteena saatavan Advanced key system -avaimen yhteydessä). Istuinverhoilut mustaa Feinnappa-nahkaa kuutamonhopeaa / mustaa Feinnappa-nahkaa magmanpunaista / mustaa Feinnappa-nahkaa kastanjanruskeaa / mustaa Feinnappa-nahkaa Koristesaumaompeleet ja SQ5-teksti etuistuimien selkänojissa. Somistelistat Carbon Atlas Somistelistat maalatut, Audi exclusive Audi drive select Sähköisesti säädettävät etuistuimet 4-suuntainen ristiseläntuen säätö etuistuimissa Dynaaminen ohjaus SQ5-mallikohtainen tuntuma. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96. ¹ Renkaiden tekniset ominaisuudet löytyvät sivulta 99. ² Huomioi vanteiden erityisominaisuudet sivulla 99.

30 58 Moottorit Sopiva moottori jokaiselle. Valitset minkä Audi-moottorin tahansa, kaikissa niissä on korkea puristussuhde, tehokas palaminen ja erinomainen hyötysuhde. Lyhyesti sanoen ne tarjoavat suurempaa tehoa pienemmällä polttoaineenkulutuksella ja alhaisemmilla päästöillä. 2.0 TFSI 2.0 TDI TFSI TDI Audin TFSI-moottorit tarjoavat ällistyttävää taloudellisuutta ja entistä parempaa suorituskykyä unohtamatta hyväksi havaittua ajodynamiikkaa. Esimerkiksi Audi Q5:n 2.0 TFSI quattro -malli, jossa on 169 kw. Se kiihtyy nollasta sataan 6,9 sekunnissa, ja sen huippunopeus on 228 km/h. Q5 2.0 TFSI quattro (169 kw) Q5 3.0 TFSI quattro (200 kw) Audin TDI-moottorit: suuri vääntömomentti koko käyntinopeusalueelle näin taataan jatkuva voimantuotto. Luonnollisesti alhaisin päästöin ja polttoainetta säästäen. Kuten esimerkiksi 2.0 TDI quattro: 140 kw, huippunopeus 210 km/h ja kiihtyvyys nollasta sataan 8,4 sekuntia Q5 2.0 TDI quattro (140 kw) Q5 3.0 TDI quattro (190 kw) SQ5 3.0 TDI quattro (240 kw) Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 94.

31 60 Varusteluvaihtoehdot ja paketit S line Varustepaketit Audi pysyy uskollisena urheilulliselle maineelleen: S line -paketit. S line Sport -paketti S line Sport -pakettiin sisältyvät seuraavat varusteet: Lisävarusteena saatavissa: S line -paketit korostavat Audi Q5:n urheilullisuutta. Voit korostaa esimerkiksi dynaamista linjakkuutta, tuoda sisätiloihin hieman asennetta tai määrittää alustan ajodynamiikan urheilullisempiin asetuksiin. Tee Audistasi todellinen urheilun ammattilainen. S line -ulkonäköpaketti Etu- ja takapuskurit, etupuskurin ilmanottoaukot ja takahelman diffuusori Urheilullisesti muotoiltu. Ovien suojalistat Korinväriset. Alumiinivanne, 10-puolainen Y, Audi Sport Koko 8 J x 19, renkaat 235/55 R 19*. S line -urheilualusta Dynaaminen alusta, perustuu vakiovarustukseen kuuluvaan alustaan. Alumiiniset kynnyslistat S line -teksti. Tavaratilan teräksinen reunasuoja S line -logo Etulokasuojissa. Sisätilat, kojelauta ja kattoverhoilu Mustat, istuinverhoilussa, urheilullisessa nahkapäällysteisessä ohjauspyörässä ja vaihteenvalitsimen suojuksessa sekä matoissa koristesaumaompeleet (kun Sprint-kangas / nahka tai rei itetty Alcantara / nahka) tai mustat saumat (kun Feinnappa-nahka). Urheiluetuistuimet Sähkötoiminen 4-suuntainen ristiseläntuen säätö. S line urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen ohjauspyörä Mustaa nahkaa (otekohdat rei itettyä nahkaa) S line -logolla; automaattivaihteiston yhteydessä tilattaessa vaihteenvalitsimet ohjauspyörässä. Muita 19-tuumaisia (tai suurempia) vanteita. Istuinverhoilu Sprint-kangasta / nahkaa, rei itettyä Alcantaraa / nahkaa tai Feinnappa-nahkaa Aina mustat ja S line -teksti etuistuimien selkänojissa; yhdessä Audi exclusive line -sarjan kanssa saatavana myös muita värejä (ilman S line -tekstiä etuistuimien selkänojissa, ohjauspyörä ilman S line -logoa ja rei itettyä nahkaa, koristesaumaompeleet Audi exclusive line -sarjan mukaan). Urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen S line -monitoimiohjauspyörä, tasainen alaosa Mustaa nahkaa (otekohdat rei itettyä nahkaa) S line -logolla; automaattivaihteiston yhteydessä tilattaessa vaihteenvalitsimet ohjauspyörässä. Somistelistat Mustaa pianolakkaa, ruskeaa visasaarnia tai alumiinia / mustaa tammea. Ulkovärit kaikissa vakio- ja erikoisväreissä sekä lisäksi erikoisvärinä Daytona-harmaa helmiäisväri. Diffuusori Platinanharmaa. Vaihteenvalitsimen nuppi Rei itettyä mustaa nahkaa. S line -kattospoileri Alumiiniset kynnyslistat S line -teksti. Somistelistat Harjattua alumiinia. Tavaratilan teräksinen reunasuoja Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 94. S line -logo Etulokasuojissa. * Renkaiden tekniset ominaisuudet löytyvät sivulta 99.

32 62 Varusteluvaihtoehdot ja paketit S line Varustepaketit Audi exclusive Musta Optiikka -paketti. Urheilullisen tyylikäs. Audi Q5 yhdistää vastakohdat: se on sekä dynaaminen että erittäin tyylikäs kulkuväline. Musta Optiikka -paketin avulla voit vahvistaa tätä tunnelmaa entisestään. Musta Optiikka - paketin lukuisat yksityiskohdat korostavat Audi Q5:n erottuvaa muotoilua ja tuovat sen monipuolisen luonteen esiin. Audi exclusive Offroad design -paketti. Erottuvat yksityiskohdat. Kuljetko aina omia polkujasi? Voit korostaa itsenäisyyttäsi myös ajaessasi Audi Q5:llä valitsemalla autoosi Audi exclusive Offroad design -paketin. Ajoit sitten kaupungissa, moottoritiellä tai maaseudulla huolellisesti valitut yksityiskohdat korostavat autosi maasto-ominaisuuksia ja painottavat sen voimakkaita linjoja. Tehokas ja tyylikäs vaikutelma. Audi exclusive Offroad design -paketti Puskurit Etu- ja takapuskurit, etupuskurin ilmanottoaukot, sivuhelmat ja lokasuojalevikkeet erottuvaa offroad-designia. Offroad-suojalevyt Jaloteräksiset suojalevyt etu- ja takapuskureihin. Alumiiniset kynnyslistat Audi exclusive -tekstillä Lisäksi teräksinen tavaratilan reunasuoja. Saatavissa seuraavien yhteydessä: Alumiinivanne, 5-puolainen Offroad, Audi Sport Koko 8 J x 19, renkaat 235/55 R 19*. Lisäksi lisävarusteena saatavissa: Muita 19-tuumaisia (tai suurempia) vanteita. Audi exclusive Musta Optiikka -paketti (kuvan mukaan) Erottuva keula Jäähdyttimensäleikön kehys kiiltävän musta, eturekisterikilven pohja ja jäähdyttimen ritilä mattamustat, jäähdyttimen ritilän somisteet kiiltävän mustat. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 94. Urheilullisen tyylikäs sivuprofiili Kattokaiteet mattamustat, sivuikkunoiden listat, B-pilarit ja takaovien kolmiomaiset kehykset kiiltävän mustat. * Renkaiden tekniset ominaisuudet löytyvät sivulta 99. Offroad-muotoillut puskurit sekä puskurin jaloteräksinen suojalevy.

33 64 Audi exclusive Audi exclusive line Audi exclusive Audi exclusive line Sinun persoonallisuutesi. Sinun Audisi. Audi exclusive line. Jokainen Audi on valmistettu juuri sinulle. Audi exclusive line tarjoaa yksilöllisyyttä. Valitut somisteet ja materiaalit muodostavat yhdessä harmonisen tunnelman sisätiloihin. Niiden avulla voit korostaa omaa yksilöllistä elämäntapaasi tyylikkäästi. Urheiluetuistuimet Sähkötoiminen 4-suuntainen ristiseläntuen säätö. Kaksiväriset istuinverhoilut terein ja koristesauma ompelein Istuinten sivuosat ja pääntuet mustat, istuinten keskiosat, tereet ja koristesaumaompeleet valinnaisesti alabasterinvalkoiset, pilvenharmaat tai konjakinruskeat; Feinnappa-nahkaa. Oviverhoilu Ovisomisteet Alcantaraa (istuinten keskiosan värin mukaan) ja ovien kyynärnojat mustaa nahkaa värilisin koristesaumaompelein (istuinten keskiosan värin mukaan). Urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen Q-Design-ohjauspyörä Koristesaumaompelein (istuinten keskiosan värin mukaan); lisävarusteena urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen Q-Design-monitoimiohjauspyörä joko vaihteenvalitsimilla tai ilman koristesaumaompelein (istuinten keskiosan värin mukaan). Vaihteenvalitsimen suojus Koristesaumaompelein (istuinten keskiosan värin mukaan). Somistelistat Harjattua alumiinia, pähkinäpuuta (balsamicoruskea), alumiinia / mustaa tammea tai mustaa pianolakkaa. Sisätilat mustat Sisältäen mustat liitännäisosat. Kattoverhous Mustaa kangasta. Nahkapäällysteinen kojelauta Kuljettajan puolella mustaa nahkaa värillisin koristesaumaompelein (istuinten keskiosan värin mukaan). Matot Värilliset reunukset (istuinten keskiosan värin mukaan). Alumiiniset kynnyslistat Audi exclusive -tekstillä. Tavaratilan teräksinen reunasuoja Urheiluetuistuimet kaksivärisin istuinverhoiluin alabasterinvalkoista / mustaa Feinnappa-nahkaa, somistelistat alumiinia / mustaa tammea.

34 66 Audi exclusive Audi exclusive line Audi exclusive Sinä olet luonteeltasi aivan ainutlaatuinen. Miksipä ei myös Audisi? Pyrkimys ainutlaatuiseen käy ilmi jo nimestä: Audi exclusive*. Siinä yhdistyvät valitut somisteet ja värillinen nahka sekä yksilöllinen ulkoväri laajasta Audi exclusive -värivalikoimasta tee omat valintasi. Näin voit korostaa Audisi ainutlaatuisuutta. Audi-jälleenmyyjäsi on valmiina toteuttamaan toiveesi. * Suomen tuontiohjelmassa rajoitettu valikoima Audi exclusive -tuotteita. QR-koodi Jos haluat tietää lisää monipuolisista varusteista ja Audi exclusiven laatuvaatimuksista, skannaa tämä QR-koodi älypuhelimellasi. Voit myös valita selaimessasi linkin: Audi Q5:n yksilöllinen ulkoväri, koboltinsininen metalliväri, Audi exclusive Alumiinivanne, 5-puolainen Segment, Audi Sport Audi exclusive Offroad design -paketti Design-paketti Feinnappa-nahkaa sisältäen Audi exclusive -urheiluetuistuimet savunsinisenä ja hiekanbeigenä hiekanbeigellä koristesaumaompeleella Kojelauta savunsininen hiekanbeigellä koristesaumaompeleella Käyttöelementit Audi exclusive -nahkaa savunsinisenä ja hiekanbeigenä Somistelistat tummanruskeaa tamopuuta, Audi exclusive Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 94.

35 Ulkopuoli Ulkovärit Vanteet / renkaat Helmiäisvärit Kristalliefektivärit Kontrastivärit Audille ei riitä pelkkä maalaus. Se pitää tehdä nelinkertaisena. Valitse ulkoväri, joka korostaa parhaiten omaa persoonallisuuttasi. Valitset minkä värin tahansa, voit luottaa maalausprosessin laatuun: vaikka Audin maalipinta ei ole hiusta paksumpi, se koostuu silti neljästä maalikerroksesta. Näin Audisi kiiltävä maalipinta sekä näyttää hyvältä että kestää hyvin ympäristön vaikutuksia ja kulutusta. Auton koko käyttöiän. Utopia-sininen, metalliväri Laavanharmaa, helmiäisväri Pantterinmusta, kristalliefektiväri Vain SQ5-mallin yhteydessä Musta, matta Yhdistettävissä seuraavien ulkovärien kanssa: ibisvalkoinen, Florett-hopea metalliväri, Maya-ruskea metalliväri, monsuuninharmaa metalliväri. Mythos-musta, metalliväri Daytona-harmaa, helmiäisväri Erikoisväri. Saatavissa metallivärin hinnalla vain S line Sport -varustepaketin yhteydessä. Yksilölliset värit Platinanharmaa, matta Yhdistettävissä seuraaviin ulkoväreihin: briljantinmusta, jäätikönvalkoinen metalliväri, tiikinruskea metalliväri, tulivuorenpunainen metalliväri, kuutamonsininen metalliväri, Cuvée-hopea metalliväri, Scuba-sininen metalliväri, utopia-sininen metalliväri, Mythos-musta metalliväri, laavanharmaa helmiäisväri. Sepang-sininen, helmiäisväri Vain SQ5-mallin yhteydessä Yksilölliset Audi exclusive -ulkovärit

36 68 Ulkopuoli Ulkovärit Vanteet / renkaat Normaalivärit Metallivärit Helmiäisvärit Kristalliefektivärit Kontrastivärit Ibisvalkoinen Jäätikönvalkoinen, metalliväri Tiikinruskea, metalliväri Kuutamonsininen, metalliväri Utopia-sininen, metalliväri Laavanharmaa, helmiäisväri Pantterinmusta, kristalliefektiväri Vain SQ5-mallin yhteydessä Musta, matta Yhdistettävissä seuraavien ulkovärien kanssa: ibisvalkoinen, Florett-hopea metalliväri, Maya-ruskea metalliväri, monsuuninharmaa metalliväri. Jotta sinä voisit nauttia lempivärilläsi maalatusta Audistasi vielä tuhansienkin kilometrien jälkeen, me emme tyydy maalausprosessissa pelkkään millimetritarkkuuteen. Maalauksessa on kyse mikrometreistä, joten jo pohjamaalin valinta on äärimmäisen tärkeä. Ensimmäinen kerros suojaa koria ruosteelta ja muilta vanhenemisen merkeiltä. Hiontamaali tasaa pienet epätasaisuudet ja joustaa siten, ettei esimerkiksi kivenisku halkaise maalipintaa. Vasta kolmas kerros on varsinainen näkyvä väri. Neljäntenä levitetään suojaava kirkaslakka, joka suojaa maalipintaa UV-säteiltä ja antaa maalipinnalle kiiltoa ja syvyyttä. Briljantinmusta Florett-hopea, metalliväri Tulivuorenpunainen, metalliväri Cuvée-hopea, metalliväri Mythos-musta, metalliväri Daytona-harmaa, helmiäisväri Erikoisväri. Saatavissa metallivärin hinnalla vain S line Sport -varustepaketin yhteydessä. Yksilölliset värit Platinanharmaa, matta Yhdistettävissä seuraaviin ulkoväreihin: briljantinmusta, jäätikönvalkoinen metalliväri, tiikinruskea metalliväri, tulivuorenpunainen metalliväri, kuutamonsininen metalliväri, Cuvée-hopea metalliväri, Scuba-sininen metalliväri, utopia-sininen metalliväri, Mythos-musta metalliväri, laavanharmaa helmiäisväri. Pohjamaali Hiontamaali Maali Kirkaslakka Maya-ruskea, metalliväri Monsuuninharmaa, metalliväri Scuba-sininen, metalliväri Sepang-sininen, helmiäisväri Vain SQ5-mallin yhteydessä Yksilölliset Audi exclusive -ulkovärit Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen sivulta 102.

37 Ulkopuoli Ulkovärit Vanteet / renkaat Laatu näkyy muodossa. Loistokkaasti viimeisteltynä. Audin vanteet. Jotta voisit nautiskella mukavasta ajosta, olemme testanneet Audin vanteet huolellisesti testipenkissä ja tehneet vaativia koeajoja. Käytämme esimerkiksi kovuustestejä, jotta voimme varmistaa vanteiden kestävyyden. Kuparilla kiihdytetty etikkahapposuolasumukoe (CASS) testaa parasta mahdollista korroosiosuojaa. Näiden ja monien muiden toimien avulla pyrimme takaamaan jokaisen Audin vanteen erinomaisen laadun vielä tuhansienkin kilometrien jälkeen. Valitse siis mikä tahansa Audin lukuisista upeista vanteista. ¹ Renkaiden tekniset ominaisuudet löytyvät sivulta 99. ² Huomioi vanteiden erityisominaisuudet sivulla 99.

38 70 Ulkopuoli Ulkovärit Vanteet / renkaat Vanteet Alumiinivanne, 7-puolainen Koko 8 J x 17, renkaat 235/65 R 17¹. Alumiinivanne, 5-puolainen Star Koko 8 J x 18, renkaat 235/60 R 18¹. Alumiinivanne, 10-puolainen Turbine (Hybrid-design) Koko 8 J x 19, renkaat 235/55 R 19¹. Alumiinivanne, 10-puolainen, Audi Sport Koko 8 J x 19, renkaat 235/55 R 19¹, ml. pyöräkotelolistat. Alumiinivanne, 5-puolainen, kontrastiharmaa, osittain kiillotettu² Koko 8,5 J x 20, renkaat 255/45 R 20¹, ml. pyöräkotelolistat. Alumiinivanne, 5-puolainen Segment, Audi Sport Koko 8,5 J x 20, renkaat 255/45 R 20¹, ml. pyöräkotelolistat. Alumiinivanne, 10-puolainen Y, Audi Sport Koko 8,5 J x 20, renkaat 255/45 R 20¹, ml. pyöräkotelolistat. Alumiinivanne 5-kaksoispuolainen Star, titaaninvärinen, kiillotettu², Audi Sport (vain SQ5-malli) Koko 8,5 J x 21, renkaat 255/40 R 21¹, ml. pyöräkotelolistat. Alumiinivanne, 6-puolainen Koko 8 J x 17, renkaat 235/65 R 17¹. Alumiinivanne, 5-puolainen Star Koko 8 J x 19, renkaat 235/55 R 19¹. Alumiinivanne, 5-puolainen, Audi Sport Koko 8 J x 19, renkaat 235/55 R 19¹. Alumiinivanne, 10-puolainen, titaanin värinen, kokonaan kiillotettu², Audi Sport Koko 8 J x 19, renkaat 235/55 R 19¹, ml. pyöräkotelolistat. Alumiinivanne, 5-puolainen Koko 8,5 J x 20, renkaat 255/45 R 20¹, ml. pyöräkotelolistat. Alumiinivanne, 5-puolainen Segment, titaanin värinen, Audi Sport Koko 8,5 J x 20, renkaat 255/45 R 20¹, ml. pyöräkotelolistat. Alumiinivanne, 10-puolainen Y, kiiltävä musta, Audi Sport (vain SQ5-malli) Koko 8,5 J x 20, renkaat 255/45 R 20¹, ml. pyöräkotelolistat. Alumiinivanne 5-kaksoispuolainen Star, kiiltävä musta, kiillotettu, Audi Sport² Koko 8,5 J x 21, renkaat 255/40 R 21¹, ml. pyöräkotelolistat. Alumiinivanne, 5-puolainen V Koko 8 J x 18, renkaat 235/60 R 18¹. Alumiinivanne, 5-puolainen osittain kiillotettu² Koko 8 J x 19, renkaat 235/55 R 19¹. Alumiinivanne, 5-puolainen Offroad, Audi Sport Koko 8 J x 19, renkaat 235/55 R 19¹, ml. pyöräkotelolistat. Alumiinivanne, 5-kaksoispuolainen Offroad, Audi Sport Koko 8,5 J x 20, renkaat 255/45 R 20¹, ml. pyöräkotelolistat. Alumiinivanne, 5-puolainen V, titaaninvärinen, kiillotettu², Audi Sport Koko 8,5 J x 20, renkaat 255/45 R 20¹, ml. pyöräkotelolistat. Alumiinivanne, 7-kaksoispuolainen, kiiltävä antrasiitinmusta, Audi Sport (vain SQ5-malli) Koko 8,5 J x 20, renkaat 255/45 R 18¹, ml. pyöräkotelolistat. Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen sivulta 102. ¹ Renkaiden tekniset ominaisuudet löytyvät sivulta 99. ² Huomioi vanteiden erityisominaisuudet sivulla 99.

39 72 Laadukasta istuinmukavuutta. Sisätilat Istuimet Kattoverhoilu Somistelistat Audisi tarjoaa sinulle aivan erityislaatuista istuinmukavuutta. Niin etu- kuin takaistuimilla voit nauttia ainutlaatuisesta matkustusmukavuudesta laadukkaiden materiaalien ja tyylikkään viimeistelyn ansiosta. Valitset sitten minkä istuinverhoilun tahansa tai valitset dynaamiseen ajoon mieluummin urheiluistuimet tai ilmastoidut mukavuusistuimet: istu juuri niin kuin itse haluat. Manuaalinen pääntuen korkeuden säätö Manuaalinen turvavyön korkeuden säätö Manuaalinen selkänojan kallistuksen säätö Korostetut sivuosat Selkänojan korostetut sivuosat Sähkötoiminen selkänojan kallistuksen säätö Korostetut sivuosat 4-suuntainen ristiseläntuen sähkötoiminen säätö Manuaalinen istuinkorkeuden säätö Manuaalinen reisituen säätö Korostetut sivuosat Manuaalinen reisituen säätö Sähkötoiminen 4-suuntainen ristiseläntuen säätö Sähköinen istuinkorkeuden säätö Ilmastoidut ja lämmitettävät istuinosat Säilytyslokero etumatkustajan istuimen alla (lisävaruste) Manuaalinen istuimen kallistuksen säätö Manuaalinen istuimen etäisyyden säätö Lisävarusteena säilytyslokero Sähköinen istuinsyvyyden säätö Sähköinen istuinkallistuksen säätö Lisävarusteena säilytyslokero Sähköinen istuinsyvyyden säätö Normaalietuistuimet 1 Urheiluetuistuimet 2 Urheiluetuistuimet SQ5-tekstillä 3 Ilmastoidut mukavuusetuistuimet 4 Kuvassa normaalietuistuin mustaa Milano-nahkaa. Kuvassa urheiluetuistuin kastanjanruskeaa Feinnappa-nahkaa. Kuvassa urheiluetuistuin kuunhopeaa / mustaa Feinnappa-nahkaa ja SQ5-teksti. Kuvassa ilmastoitu mukavuusetuistuin pistaasinbeigeä rei itettyä Milano-nahkaa. Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen sivulta 102.

40 Sisätilat Audi exclusive line Audi exclusive Istuimet Laatu ratkaisee. 1 Normaalietuistuimet Audin istuimissa voit luottaa laadukkaisiin materiaaleihin ja erinomaiseen työn jälkeen. Laatua valvotaan myös laajoilla testeillä. Audi testaa esimerkiksi kaikkien istuimissa käytettyjen nahkojen laadun omassa laboratoriossaan. Pelkästään pitkäkäyttöisyyttä testataan 45:llä eri testillä. Automaattisiin testauslaitteisiin kiinnitetyistä nahkanäytteistä tarkkaillaan niiden tasaista venymistä, repeämisen alkamiskohtaa, poimuttumista, kulutuskestävyyttä ja syttymisherkkyyttä. Audin istuimissa käytetään vain nahkaa, jotka läpäisevät kaikki testit erinomaisin arvosanoin. Feinnappa-nahka, pilvenharmaa / musta 2 Audi exclusive -nahkaverhoilut Nahan / Alcantaran / saumojen / tereiden väri vapaasti valittavissa. 2 Urheiluetuistuimet 3 Urheiluetuistuimet SQ5-tekstillä 4 Ilmastoidut mukavuusetuistuimet Feinnappa-nahka, konjakinruskea / musta 2 Feinnappa-nahka, alabasterinvalkoinen / musta 2

41 74 Sisätilat Kangas Kangas / nahka Nahka / keinonahka Alcantara / nahka Nahka Audi exclusive line Audi exclusive Istuimet 1 Normaalietuistuimet 2 Urheiluetuistuimet 3 Urheiluetuistuimet SQ5-tekstillä Steppe-kangas, musta-hopea 1 Sprint-kangas / musta nahka 2 Nahka / keinonahka, musta 1 2 Koristesaumaompelein. Alcantara / nahka, musta 2 3 Milano-nahka, musta 1 2 Milano-nahka, rei itetty pistaasinbeige 4 Feinnappa-nahka, kastanjanruskea 1 2 Feinnappa-nahka, pilvenharmaa / musta 2 Audi exclusive -nahkaverhoilut Nahan / Alcantaran / saumojen / tereiden väri vapaasti valittavissa. 4 Ilmastoidut mukavuusetuistuimet Steppe-kangas, titaaninharmaa 1 Micron-kangas musta / musta nahka 2 Nahka / keinonahka, kastanjanruskea 1 2 Alcantara / nahka, titaaninharmaa 2 Milano-nahka, titaaninharmaa 1 2 Milano-nahka, rei itetty kastanjanruskea 4 Feinnappa-nahka, musta 3 Koristesaumaompelein. Feinnappa-nahka, konjakinruskea / musta 2 Havanna-kangas, musta-maya-ruskea 1 Micron-kangas titaaninharmaa / 2 Nahka / keinonahka, musta 1 titaaninharmaa nahka Alcantara / nahka, kuunhopea / musta 3 Milano-nahka, pistaasinbeige 1 2 Feinnappa-nahka, musta 1 2 Feinnappa-nahka, kuunhopea / musta 3 Koristesaumaompelein. Feinnappa-nahka, alabasterinvalkoinen / musta 2 Havanna-kangas, titaaninharmaa 1 Nahka / keinonahka, pistaasinbeige 1 Alcantara, rei itetty / nahka, musta 2 Koristesaumaompelein. Milano-nahka, rei itetty musta 4 Feinnappa-nahka, titaaninharmaa 1 2 Feinnappa-nahka, magmapunainen / musta 3 Koristesaumaompelein. Havanna-kangas, pistaasinbeige 1 Milano-nahka, rei itetty titaaninharmaa 4 Feinnappa-nahka, pistaasinbeige 1 2 Feinnappa-nahka, kastanjanruskea / musta 3 Koristesaumaompelein. Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen sivulta 102.

42 76 Sisätilat Istuimet Kattoverhous Somistelistat Kangas- ja nahkaverhoilut Design-paketit Istuinmukavuus Takaistuimet Steppe- tai Havanna-kangasverhoilut Normaalietuistuimet: istuimen keskiosa Steppe- tai Havanna-kangasta, istuimen sivuosat, pääntuet, keskikyynärnoja edessä (jos asennettu) ja ovisomisteet yksiväristä kangasta. Micron-kangasverhoilu / nahka Urheiluetuistuimet: istuimen keskiosa Micron-kangasta, istuimen sivuosat, pääntuet, keskikyynärnoja edessä (jos asennettu) nahkaa; ovisomisteet yksiväristä kangasta. Nahka / keinonahka-yhdistelmä Normaali- ja urheiluetuistuimet: etuistuimien keskiosa, takaistuimen reunapaikat ja kuljettajan istuinosan sivureuna nahkaa; pääntuet, istuimen sivuosat, ovisomisteet, keskikyynärnoja edessä (jos asennettu) ja takaistuimen keskimmäinen istuinpaikka keinonahkaa. Alcantara / nahka-yhdistelmä Laadukas ja urheilullinen verhoilu urheiluistuimiin: erinomainen istuinmukavuus ja istuimien sopiva lämpötila nopean lämpötilantasauksen ansiosta; kulutusta kestävä, helppo puhdistaa ja hankausta kestävä. Istuimen keskiosan Alcantara tarjoaa hyvän pidon ja soveltuu näin ollen erinomaisesti dynaamiseen ajoon. Viimeistelynä istuimen sivuosat ovat upeaa nahkaa. Urheiluetuistuimet: istuimen keskiosat ja ovisomisteet Alcantaraa, istuimen sivut, pääntukien keskiosa ja keskikyynärnoja edessä (jos tilattu) nahkaa. Milano-nahkaverhoilu Kovaa kulutusta kestävä ja pitkäikäinen nahka luo hienostuneen pintansa ansiosta tyylikkään vaikutelman. Milano-nahka on ilman kromia läpivärjättyä nahkaa, jossa on hyvin suojattu pinta. Normaali- ja urheiluetuistuimet: istuimen keskiosa ja sivuosat, pääntukien keskiosa ja keskikyynärnoja edessä (jos asennettu) Milano-nahkaa; ovisomisteet keinonahkaa. Ilmastoidut mukavuusetuistuimet: etuistuimien ja takaistuimen reunapaikkojen ilmastoimattomat keskiosat rei itettyä Milano-nahkaa; istuimen sivuosat, keskimmäinen takaistuin, pääntukien keskiosat ja keskikyynärnoja edessä (jos asennettu) Milano-nahkaa; ovisomisteet keinonahkaa. Feinnappa-nahkaverhoilu Feinnappa-nahka on korkealaatuista, sileää nahkaa. Luonnollisen pintansa ansiosta nahka hengittää hyvin ja parantaa näin istumamukavuutta. Nahka kestää erittäin hyvin kulutusta, on pitkäikäinen ja valonkestävä. Nahan hieno pintakuviointi korostaa laadukasta olemusta. Normaali- ja urheiluetuistuimet: istuimen keskiosa, sivuosat, pääntuet, keskikyynärnoja edessä (jos asennettu) ja ovien kyynärnojat Feinnappa-nahkaa; ovisomisteet Alcantaraa. Nahkapaketit Nahkapäällysteiset kyynärnojat oviverhoiluissa Feinnappa-nahkaa (Feinnappa-nahkaverhoilujen, nahkapaketin ja Feinnappa-design-paketin yhteydessä). Nahkapaketti Nahkapäällysteiset kyynärnojat oviverhoiluissa ja nahkapäällysteinen kojelauta. Design-paketti Havanna-kangasta normaalietuistuimin Istuimen keskiosa Havanna-kangasta, sivuosat, pääntuet ja keskikyynärnoja edessä sekä ovisomisteet yksiväristä kangasta; somistelistat valinnan mukaan. Design-paketti Micron-kangasta / nahkaa urheiluetuistuimin Istuimen keskiosa ja ovisomisteet Micron-kangasta, istuimen sivuosat, pääntukien keskiosat ja keskikyynärnoja edessä (jos asennettu) yksiväristä kangasta; urheiluetuistuimet, sähkötoiminen 4-suuntainen ristiseläntuensäätö kuljettajan ja etumatkustajan istuimessa, pysty- ja vaakasuuntainen säätö; somistelistat valinnan mukaan². Design-paketti nahka / keinonahka Etuistuimien ja molempien uloimpien takaistuimien keskiosat, pääntukien keskiosat ja kuljettajan istuinosan sivureuna nahkaa; keskikyynärnoja edessä (jos asennettu) ja takaistuimen keskimmäinen istuin keinonahkaa; ovisomisteet Alcantaraa; urheiluetuistuimet, sähkötoiminen 4-suuntainen ristiseläntuensäätö. Design-paketti Alcantaraa / nahkaa urheiluetuistuimin Istuimen keskiosa ja ovisomisteet Alcantaraa, sivuosat, pääntukien keskiosa ja keskikyynärnoja edessä nahkaa; urheiluetuistuimet, sähkötoiminen 4-suuntainen ristiseläntuensäätö kuljettajan ja etumatkustajan istuimessa, pystyja vaakasuuntainen säätö; somistelistat valinnan mukaan¹. Design-paketti Milano-nahkaa normaalietuistuimin Istuimen keskiosa ja sivuosat, pääntukien keskiosa ja keskikyynärnoja edessä Milano-nahkaa; ovisomistelistat keinonahkaa; somistelistat valinnan mukaan*. Design-paketti Milano-nahkaa urheiluetuistuimin Istuimen keskiosa, sivuosat, pääntukien keskiosa ja keskikyynärnoja edessä (jos asennettu) Milano-nahkaa; ovisomisteet kenonahkaa; urheiluetuistuimet, sähkötoiminen 4-suuntainen ristiseläntuensäätö kuljettajan ja etumatkustajan istuimessa, pysty- ja vaakasuuntainen säätö; somistelistat valinnan mukaan². Design-paketti Feinnappa-nahkaa normaalietuistuimin Istuimen keskiosa, sivuosat, pääntuet, keskikyynärnoja edessä, ovisomisteet sekä ovien kyynärnojat Feinnappanahkaa; ovisomisteet Alcantaraa; somistelistat valinnan mukaan*. Design-paketti Feinnappa-nahkaa urheiluetuistuimin Istuimen keskiosa, sivuosat, pääntuet ja keskikyynärnoja edessä ja ovien kyynärnojat Feinnappa-nahkaa; ovisomisteet Alcantaraa; urheiluetuistuimet, sähkötoiminen 4-suuntainen ristiseläntuensäätö kuljettajan ja etumatkustajan istuimessa, pysty- ja vaakasuuntainen säätö; somistelistat valinnan mukaan². Audi exclusive Design-paketti Sport Alcantara / nahkaverhoilulla Istuimen keskiosa ja ovisomisteet Alcantaraa; istuimen sivuosat, pääntuet, ovien käsinojat ja keskikyynärnoja edessä (jos asennettu) Feinnappa-nahkaa; istuimen muiden osien ja selkänojan takaverhoilun väritys sisustuksen värin mukaan; urheiluetuistuimissa lisäksi sähkötoiminen ristiseläntuen säätö. Alcantaran, nahan ja koristesaumojen värit vapaasti valittavissa Audi exclusive -värivalikoimasta. Audi exclusive Design-paketti Sport Feinnappa-nahkavehoilulla Istuimen keskiosa, sivuosat. ovisomisteet ja ovien kyynärnojat Alcantaraa, keskikyynärnoja edessä (jos asennettu) Feinnappa-nahkaa; istuimen muiden osien ja selkänojan takaverhoilun väritys sisustuksen värin mukaan; urheiluetuistuimissa lisäksi sähkötoiminen ristiseläntuen säätö. Nahan ja koristesaumojen värit vapaasti valittavissa Audi exclusive -värivalikoimasta. Audi exclusive Design-paketti Sport plus Feinnappa-nahkaverhoilulla Istuimen keskiosa, istuimen sivuosat, ovisomisteet, selkänojien takaverhoilut, ovien kyynärnojat ja keskikyynärnoja edessä (jos asennettu) Feinnappa-nahkaa, istuimen muiden osien väritys sisustuksen värin mukaan; urheiluetuistuimissa lisäksi sähkötoiminen ristiseläntuen säätö. Nahan ja koristesaumojen värit vapaasti valittavissa Audi exclusive -värivalikoimasta. Sähkötoimisesti säädettävä kuljettajan istuin Sähkötoimisesti säädettävä kuljettajan istuimen korkeus, syvyys ja kallistus sekä selkänojan kallistus; etumatkustajan istuin säädettävissä manuaalisesti. Sähköisesti säädettävät etuistuimet Kuljettajan istuimen sähkötoiminen säätö, lisäksi sähkötoiminen nelisuuntainen ristiseläntuen säätö. Sähköisesti säädettävät etuistuimet kuljettajan istuimen muistitoiminnolla Toiminnot kuten sähköisesti säädettävissä etuistuimissa, lisäksi 2 muistipaikkaa sähköisesti säädettävää kuljettajan istuinta ja ulkopeiliä varten. 4-suuntainen ristiseläntuen säätö etuistuimissa Sähkötoiminen, pysty- ja vaakasuuntainen säätö. Etuistuimien lämmitys Lämmittää istuimen ja selkänojan keskiosat, nahkaverhoilluissa istuimissa ja urheiluistuimissa myös istuimen sivuosat; säädettävissä useaan eri tasoon kuljettajalle ja etumatkustajalle erikseen. Istuinlämmitys edessä ja takana Toiminnot kuten etuistuimien lämmityksessä, saatavissa lisäksi uloimmille takaistuimille, erikseen säädettävissä. Keskikyynärnoja edessä Kaltevuus säädettävissä, siirrettävissä pituussuunnassa, kannellinen säilytyslokero, sisältää toisen mukitelineen ja keskikonsolin 12 voltin pistorasian. Alaskäännettävä etumatkustajan istuimen selkänoja Normaalietuistuimet, mahdollistaa pitkien esineiden kuljettamisen. Takaistuimet Selkänojan manuaalinen kallistus; 3 pääntukea takana L-muodossa, manuaalinen korkeussäätö; selkänojat taitettavissa suhteessa 40 : 60 tai kokonaan; selkänojan lukituksen vapautus tavaratilassa olevalla vivulla; sisältää alaslaskettavan keskikyynärnojan. Takaistuimet plus Selkänojan manuaalinen kallistus, siirrettävissä 100 mm pituussuunnassa tavaratilan suurentamiseksi, alaslaskettava keskikyynärnoja, jossa 2 mukipidikettä, selkänojat laskettavissa alas osittain suhteessa 40 : 20 : 40 tai kokonaan: sisältää läpilastausvalmiuden, selkänojien lukituksen vapautus tavaratilassa olevilla vivuilla (pienempää keskiosaa varten ei ole omaa vapautusvipua); pääntuet takana L-muodossa, korkeus manuaalisesti säädettävä. Kattoverhoilu Kattoverhoilu mustaa kangasta Kattoverhoilu Alcantaraa Kuunhopea tai musta. Kattoverhoilu mustaa Alcantaraa koristesaumaompelein, Audi exclusive Musta kattoverhoilu. Nahan ja koristesaumojen värit vapaasti valittavissa Audi exclusive -värivalikoimasta. Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen sivulta 102. * Lisätietoja somistelistoista alkaen sivulta 78.

43 78 Sisätilat Istuimet Kattoverhous Somistelistat Koe Audi-elämys. Viimeisintä yksityiskohtaa myöten. Upeat sisätilat ovat tyylikysymys. Sinun tyylisi. Jonka voit viimeistellä pienintä yksityiskohtaa myöten. Korosta ylellisiä sisätiloja laadukkailla Audin somistelistoilla. Ihastu upeisiin alumiinisomisteisiin. Osittain kiiltävänä, osittain harjattuna. Koe upeiden puulajien tarjoama elämys, löydä uusia ja monipuolisia laadukkaita näkökulmia. Molemmat materiaalit sulautuvat harmonisesti sisustukseen. Ne luovat tunnelmaa, joka vastaa omaa persoonallisuuttasi. Mikrometalli, hopea Pähkinäpuu, tummanruskea Visakoivu, akaatinharmaa Carbon Atlas Somistelistat Kojelaudassa, oviverhoiluissa ja keskikonsolissa; saatavissa Design-pakettien yhteydessä. Somistelistat Audi exclusive -puuta Saatavissa nougatinvärinen visasaarni, tammi seepia, muskotinruskea visakoivu, vavonapuu (pronssi), modronepuu (kulta), tamopuu (tummanruskea). Alumiini Satellite Visasaarni, ruskea Musta pianolakka Carbon, Audi exclusive* Somistelistat alumiinia / mustaa tammea Alumiini/tammi valmistetaan vaativalla menetelmällä, ja se koostuu alumiinin ja mustan puun kerroksista. Tämä epätavallinen materiaaliyhdistelmä liittää yhteen luonnolliset elementit ja dynamiikan. Harjattu alumiini Tammi, luonnonvaalea Alumiini / musta tammi Somistelistat Audi exclusive -puuta Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen sivulta 102. * Tarkemmat tiedot saatavuusajankohdasta Audi-jälleenmyyjältä.

44 80 Varusteet Valot Muotoilu Ohjauspyörät / käyttöelementit Mukavuus Infotainment Avustavat järjestelmät Tekniikka / turvallisuus Ajovalot Sisävalot Ulkopuolen muotoilu Sisäpuolen muotoilu Ohjauspyörät / käyttöelementit Ajovalot Tasainen ajoradan valaisu halogeenivaloilla heijastintekniikalla ja kirkkaalla lasilla, sähkötoiminen ajovalojen korkeussäätö, seisontavalot; integroidut huomiovalot. adaptive light -kaarreajovalo Kääntyvät Xenon-ajovalot, ajoradan parempi valaistus dynaamisella kaarreajovalolla (nopeusalueella noin km/h) ja staattisella kääntymisvalolla, joka kytkeytyy automaattisesti päälle ajettaessa alhaisella nopeudella vilkun ollessa kytkettynä valaisten näin kohti uutta ajosuuntaa. Kaukovaloassistentti Parantaa kuljettajan näkyvyyttä ja tekee matkanteosta ja ajamisesta rennompaa. Liikennetilanteen mukaan kaukovalot kytkeytyvät automaattisesti päälle tai pois päältä. Tunnistaa järjestelmärajoitusten puitteissa automaattisesti vastaantulevan liikenteen ajovalot, muiden tielläliikkujien takavalot ja taajama-alueet; sisältää valo- / sadetunnistimen. Valo-/sadetunnistin Automaattinen ajovalojen kytkentä ja automaattinen tuulilasinpyyhkimen toiminta, sisältää Coming-Home- / Leaving-Home-toiminnon: sumuvalojen, taka- ja rekisterikilven valojen sekä Xenon plus -valojen yhteydessä myös LED-huomiovalojen sammutus / automaattinen päällekytkentä viiveellä virran sammuttamisen / ovien avaamisen yhteydessä; sisältää ääntä eristävän tuulilasin, jonka yläosassa harmaa raita. Takavalot Valkoiset peruutusvalot ja takasumuvalot, takaluukun ollessa auki takavalotoiminto puskurin valonauhassa; sisältää lisäjarruvalon tuulilasin yläreunassa, takarekisterikilvessä käytetty LED-tekniikkaa. Valopaketti Häikäisemättömät sisävalot koostuvat seuraavista valoista: valaistu meikkipeili takalukuvalot sisäänastumisvalo aktiiviset oviheijastimet Valo-/sadetunnistimien yhteydessä myös auton etuosan valaisu ulkopeilien valaisimilla. Lisäksi energiaa säästävällä ja pitkäikäisellä LED-tekniikalla on toteutettu seuraavat valot: valaistut ovenkahvat jalkatilan valaistus Eloksoidut kattokaiteet Turvalliseen kuljetukseen, stabiilit ja aerodynaamiset; sisältävät irrotettavat kattotelineet eloksoitua, aerodynaamista ja symmetristä alumiiniprofiilia; toimii kiinnikkeenä eri kattorakenteita, kuten irrotettavaa polkupyörätelinettä tai suksiboksia, varten, lisähintaan mustat kattokaiteet. Kattokaiteille sopiva kattokiinnikelaukku perustelineen säilytykseen ja kuljetukseen on saatavissa Audi Genuine Accessories -valikoimasta. Mallimerkintä Q5-teksti ja TDI- tai TFSI-teksti takaluukussa Pakoputkenpäät Alaosa tasainen; 2-osainen, yksi pää vasemmalla ja yksi oikealla puolella kromatuin kehyksin malleissa 2.0 TFSI, 3.0 TFSI ja 3.0 TDI; 1-osainen, yksi putki vasemmalla kromatuin kehyksin mallissa 2.0 TDI. Kiiltolistat sivuikkunoiden ympärillä Kattokehys ja ikkunalistat eloksoitua alumiinia, B- ja C-pilareiden ulkopinnat kiiltävän mustat. Musta Optiikka -paketti, Audi exclusive Mustat korostukset Audi Singleframe -jäähdyttimensäleikössä, etupuskurissa ja sivuikkunoiden koristelistoissa (sisältää kattokaiteet). Rakenne vaihtelee mallin ja varustetason mukaan. Sisätilojen alumiinisomisteet Alumiinisomisteet valokatkaisimissa, peilin ja lasinnostimien kytkimissä, ilmastointilaitteessa, MMI-kiertopainikkeessa, ilmasuuttimissa, sähkömekaanisen seisontajarrun käyttöpainikkeissa sekä vaihteenvalitsimen suojuksen ympärillä; keskikonsolin liukukannen lukitsin alumiinia. Muoviset kynnyslistat Kynnyslistat ja tavaratilan reunasuoja Ovien kynnyslistat alumiinia (Q5 hybrid quattrossa Hybrid-tekstillä) ja tavaratilan suojalista ruostumatonta terästä. Nahkapäällysteinen 4-puolainen monitoimiohjauspyörä Infotainment-toimintojen käyttö; korkeus- ja etäisyyssäätö, täysikokoinen turvatyyny; väri sovitettu valitun kojelaudan värityksen mukaan; lisävarusteena vaihteenvalitsimet automaattivaihteiston vaihteiden manuaaliseen vaihtamiseen. Urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen Q-Design-monitoimiohjauspyörä Infotainment-toimintojen käyttö; korkeus- ja etäisyyssäätö, täysikokoinen turvatyyny; väri sovitettu valitun kojelaudan värityksen mukaan; lisävarusteena vaihteenvalitsimet automaattivaihteiston vaihteiden manuaaliseen vaihtamiseen. Urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen monitoimiohjauspyörä, tasainen alaosa Toiminnot kuten urheilullisessa nahkapäällysteisessä 3-puolaisessa monitoimiohjauspyörässä: lisäksi tasainen alaosa. Tilattavissa vain SQ5-malliin. Urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen Q-Design-ohjauspyörä Korkeus- ja etäisyyssäätö, täysikokoinen turvatyyny; väri sovitettu valitun kojelaudan värityksen mukaan. Xenon plus sisältäen ajovalonpesimet Lähi- ja kaukovaloissa käytetty pitkäkestoista kaasupurkaustekniikkaa, joka mahdollistaa ajoradan tehokkaan valaistuksen, tasainen valo ja hyvä kantavuus. Automaattinen ajovalojen korkeussäätö estää vastaantulevan liikenteen häikäistymisen. Sisältää vain vähän energiaa kuluttavan yhtenäisen LED-huomiovalonauhan, LED-takavalot ja ajovalonpesimet. LED-takavalot Jarru-, taka-, vilkku-, takasumu- ja takarekisterikilvenvalot toteutettuna vain vähän energiaa kuluttavalla LED-tekniikalla; takavaloissa hehkulamput. Sumuvalot Ajoradan parempi valaistus huonoissa sääolosuhteissa; kromikehys, integroitu puskuriin. Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen sivulta 102.

45 82 Varusteet Valot Muotoilu Ohjauspyörät / käyttöelementit Mukavuus Infotainment Avustavat järjestelmät Tekniikka / turvallisuus Ohjauspyörät / käyttöelementit Peilit Kattojärjestelmä Lasit Ilmastointi Lukitusjärjestelmät Ulkopeilit integroiduin LED-vilkuin Sähköisesti säädettävät, peilin lasi kupera, tasainen tai asfäärinen; kotelot korinväriset. Lämmitettävät Sisältää lämmitettävät lasinpesusuuttimet. Lisävarusteena: Lämmitettävät ja sähköisesti koria vasten käännettävät Sisältää lämmitettävät lasinpesusuuttimet ja etumatkustajan peilin pysäköintiasennon. Lämmitettävät, sähköisesti koria vasten käännettävät ja automaattisesti himmentyvät Sisältää lämmitettävät lasinpesusuuttimet ja etumatkustajan peilin pysäköintiasennon. Lämmitettävät, sähköisesti koria vasten käännettävät ja automaattisesti himmentyvät muistitoiminnolla Sisältää lämmitettävät lasinpesusuuttimet ja etumatkustajan peilin pysäköintiasennon. Tummennetut lasit (Privacy-lasit) Takalasi ja takasivulasit tummennetut. Häikäisysuojat, ulosvedettävät Kuljettajan ja etumatkustajan puolella, käännettävissä alas ja sivulle, vedettävissä myös sivulla taaksepäin, meikkipeili. Aurinkosuojaverho takaovien laseihin, manuaalinen Seisontalämmitys-/tuuletus Seisontalämmitys lämmittää matkustamon ja poistaa jään ikkunoista silloinkin kun moottori ei ole käynnissä. Seisontatuuletus puhaltaa sisätiloihin raitista ilmaa. Ajastin ja erillinen kauko-ohjain. Automaatti-ilmastointi Säätää elektronisesti lämpötilaa, ilmamäärää ja ilman jakautumista; tuulilasin ja sivuikkunoiden erilliset huurteenpoistosuuttimet; manuaalinen sisäilmankierto, säätyy auringonvalon mukaan, pöly- ja siitepölysuodatin; kosteustunnistin ja avaimen tunnistus. Kauko-ohjainavain Avaa ja lukitsee ovet, tavaratilan kannen ja polttoainesäiliön kannen; sisältää ikkunoiden mukavuusavauksen/-sulkemisen. Advanced key system Avain- ja ajonestojärjestelmä, avaimen on vain oltava mukana; moottorin käynnistys ja sammutus Start- Stop-painikkeella; ovien lukitus ja avaus ulkoa kaikissa ovenkahvoissa olevien antureiden avulla; tavaratilan voi avata myös auton ollessa lukittuna. Sähkötoimisesti avautuva ja sulkeutuva takaluukku Avaaminen auton avaimen painikkeella, kuljettajan oven painikkeella tai Softtouch-painikkeella takaluukun kahvassa; sulkeminen tavaratilan kannen sisäpuolisella painikkeella; ohjelmoitava avautumiskulma. Autotallinovenavaaja (HomeLink) Ohjelmoitava kauko-ohjainkäyttö, voidaan käyttää useiden autotallin ovien ja ulkoporttien avaamiseen sisävalon paneeliin integroiduilla käyttöpainikkeilla; mahdollistaa turva- ja valaistusjärjestelmien ohjauksen; lisävarusteena saatavan MMI Navigointi plus:n yhteydessä ohjelmointituki MMI:n kautta ja laitteistotuki näytön käyttöoppaan avulla. Lisätietoa yhteensopivista lähettimistä saa Audi-jälleenmyyjältä tai Internet-osoitteesta Varashälytin Valvoo ovia, konepeltiä ja takaluukkua; sisältää sisätilojen valvonnan (kytkettävissä pois päältä), kallistuskulma-anturiin perustuvan hinaussuojan ja auton sähköjärjestelmästä riippumattoman äänimerkin; turvalukitus estää ovien avaamisen sisältä, kun auto on lukittu kauko-ohjainavaimella. Ulkopeilin automaattinen pysäköintiasento kääntää etumatkustajan peiliä alaspäin, kun kuljettaja kytkee peruutusvaihteen. Näin kuljettajalla on parempi näkyvyys jalkakäytävän reunakiveen. Sisäpeili Panoraama-lasikatto Kaksiosainen; etummaisen lasiosan sähkötoiminen avaaminen ja sulkeminen; sävytetty lasiosa ja sähkötoiminen aurinkosuoja sekä mukavuussulkeminen/-avaaminen ulkopuolelta auton avaimella; tuo sisätilaan valoa ja avaruutta; parantaa sisäilmaa tehokkaalla ilmanvaihdolla. Manuaalisesti himmennettävä Lisävarusteena: Automaattisesti himmentyvä Sisältää valo- / sadetunnistimen tuulilasin, jonka yläreunassa on harmaa raita. Automaattinen 3-alueinen mukavuusilmastointi Toiminnot kuten automaatti-ilmastoinnissa, edessä erillinen lämpötilan ja ilman jakautumisen säätö vasemmalle ja oikealle; etuosan säätökytkimissä digitaalinen näyttö, takaosan lämpötilansäädön kytkimet keskikonsolin takaosassa; automaattinen sisäilmankierto ilmanlaaduntunnistimella, epäsuora ilmanvaihto, yhdistelmäsuodatin, valo-/sadetunnistin. Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen sivulta 102.

46 84 Säilytys / kuljetus MMI / Navigointi Varusteet Valot Muotoilu Ohjauspyörät / käyttöelementit Mukavuus Infotainment Avustavat järjestelmät Tekniikka / turvallisuus Entertainment Säilytyslokerot Oviverhoiluissa, myös juomapulloille, aurinkolasikotelo sisävalopaneelissa sisäpeilin yläpuolella, kaksi mukitelinettä keskikonsolissa, hansikaslokero etumatkustajan puolella, valaistu; kaksi laukkukoukkua tavaratilassa. Säilytyslokeropaketti Käteviä lokeroita esineiden kuljettamiseen, lisäävät matkustusmukavuutta: sisältää seuraavat lokerot: säilytysverkot etuistuimien selkänojissa säilytyslokerot etuistuimien alla lukittava hansikaslokero tavaratilan lattian neljään sidontalenkkeihin kiinnitettävä tavaraverkko verkko tavaratilan peitteen alla Suksi-/lumilautapussi Pitkien esineiden, kuten 4 suksiparin tai kahden lumilaudan kuljetukseen; irrotettavissa, hihnakiinnitys. Kuormansidontalenkit 4 lenkkiä tavaratilassa matkatavaroiden kiinnitykseen, kiinnityskohdat tavaratilan verkkoa varten. Kiskojärjestelmä ja kiinnityssarja Tavaratilassa, teleskooppitanko, kiinnityshihna ja neljä siirrettävää kuormansidontalenkkiä tavaratilan jakamiseen ja esineiden kiinnitykseen. Tavaratilan väliverkko Irrotettava; kiinnitettävissä koriin tai alas käännettyyn takaistuimen selkänojaan; soveltuu käytettäväksi takaselkänojan ollessa pystyssä tai toisen tai kummankin puolen ollessa käännettynä alas. Tavaratilan kääntömatto Kääntömatto tavaratilaan, suojaa tavaratilaa myös takaistuimen ollessa taitettuna, uloskäännettävä tavaratilan reunan ja puskurin suojus; toiselta puolelta veluuria ja toiselta kumia. Suojakaukalo Tavaratilan lattian alla; varapyörän tai subwooferilla varustetun äänijärjestelmän yhteydessä pienempänä. Mukiteline Kaksi telinettä keskikonsolissa etuistuimien välissä, ovien pullotelineisiin mahtuu jopa neljä 1,5 litran juomapulloa. Kylmä/lämmin-mukiteline Pitää juomat kylmänä tai lämpimänä. Toinen mukiteline etumatkustajan puolella ei pidä juomia kylmänä tai lämpimänä. Savukkeensytytin ja tuhkakuppi Tuhkakuppi edessä ja takana keskikonsolissa, savukkeensytytin integroitu etuosan tuhkakuppiin. 12 voltin pistorasia Keskikonsolissa takana sekä tavaratilassa. Vetokoukun asennusvalmius Sisältää kaapelointivalmiuden ohjainlaitteelle ja tehostetun moottorin jäähdytyksen. Vetokoukku saatavissa Audi Genuine Accessories -asennussarjana. Vetokoukku Koukkuosa käännettävissä mekaanisesti pois näkyvistä, koukkuosa valettua terästä, integroitu pistoke, käyttö tavaratilan vivulla, merkkivalo tavaratilassa ja näyttö kojetaulussa lukituksen varmistamiseksi; lisäksi elektroniseen ajovakauden hallintajärjestelmään (ESC) liitetty yhdistelmänvakautustoiminto. Kuljettajan informaatiojärjestelmä Näyttää useita hyödyllisiä tietoja 3,5-tuumaisessa yksivärinäytössä, joka on suoraan kuljettajan näkökentässä. Taukosuositustoiminto varoittaa kuljettajaa näytössä ja akustisella signaalilla havaitessaan merkkejä tarkkaavaisuuden vähentymisestä. Järjestelmä on aktiivinen nopeudessa km/h, ja sen voi kytkeä milloin tahansa pois päältä. Integroitu taloudellisuusohjelma antaa tietoja polttoaineenkulutuksesta. ( Järjestelmä on englanninkielinen) Kuljettajan informaatiojärjestelmä värinäytöllä Kuljettajan informaatiojärjestelmän tiedot näytetään korkearesoluutioisessa värinäytössä, joka parantaa entisestään selkeyttä ja luettavuutta; lisäksi lisävarusteena saatavien avustavien järjestelmien ja MMI-järjestelmän tärkeiden tietojen näyttömahdollisuus. (Järjestelmä on englanninkielinen) MMI Navigointi (järjestelmä on englanninkielinen) Navigointidata (DVD)¹. 6,5 tuuman värinäyttö, jossa laadukas karttanäyttö ja useita yksityiskohtaisia näyttömahdollisuuksia. Dynaaminen päämäärään ohjaus ja TMC (jos käytettävissä). Puheohjaus ja päämäärän syöttäminen kirjain kerrallaan. Lisäksi nuolinäyttö kuljettajan informaatiojärjestelmässä. Radio kolmella virittimellä ja vaihe-erottimella. DVD-asema (MP3- ja WMA-yhteensopiva), soveltuu myös musiikki-cd-levyille. Kaksi SDHC-kortinlukijaa (jopa 32 Gt). AUX-IN-liitäntä. 8 passiivikaiutinta edessä ja takana, kokonaisteho 80 W. MMI Navigointi plus (järjestelmä on englanninkielinen) Navigointijärjestelmä¹. Korkearesoluutioinen 7 tuuman värinäyttö. Karttanäytössä topografian mukainen väritys, näyttää useat nähtävyydet ja 3D-kaupunkikuvat, valittavana kolme vaihtoehtoista reittiä. Kiertopainikkeeseen integroitu sauvaohjain siirtymiseen kartalla. Reitti-informaatio osanäytöllä (kääntymiset, mielenkiintoiset kohteet moottoriteiden varsilla, reitin varrella TMC-tiedotteet), risteysten yksityiskohtaiset kartat ja kaistasuositukset. Dynaaminen päämäärään ohjaus j a TMC-tiedotteet (Audi connectin yhteydessä: online-liikennetiedotteet²). Navigointitietoihin perustuva nopeusrajoitusnäyttö. Puheohjausjärjestelmä ja osoitetiedot kokonaisina sanoina lauseessa. Lisäksi nuolinäyttö kuljettajan informaatiojärjestelmän värinäytössä. Radio kolmella virittimellä ja vaihe-erottimella. Kiintolevy musiikin tallentamiseen (20 Gt). DVD-asema (MP3-, WMA-, AAC- ja MPEG-4-yhteensopiva) musiikki-cd:lle ja video-dvd:lle. Kaksi SDHC-kortinlukijaa (jopa 32 Gt). AUX-IN-liitäntä. 8 passiivikaiutinta, yhteisteho 80 W. Audi connectin tukemien palvelujen³ käyttö. Radio chorus MMI-käyttökonsepti 6,5 tuuman yksivärinäytöllä. CD-asema. 30 aseman muisti ja dynaaminen asemaluettelo, taajuusalueet FM (UKW) ja AM (MW); vaihe-erotin, ajonopeuden mukaan säätyvä äänenvoimakkuus. 8 passiivikaiutinta edessä ja takana, kokonaisteho 80 W. Ohje: chorus-radion yhteydessä tietyt Car-valikon asetukset eivät ole käytettävissä. Radio concert Toiminnot kuten radiossa chorus, mutta 6,5 tuuman värinäyttö ja lisäksi: CD-asema ja SDHC-kortinlukija (jopa 32 Gt), MP3-, WMA- ja AAC-yhteensopiva, myös AUX-IN-liitäntä. TP-Memo-toiminto (liikennetiedotteiden automaattinen tallennus ajon aikana). Radio symphony Toiminnot kuten radiossa concert, lisäksi 6 levyn CD-vaihtaja. Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen sivulta 102. ¹ Palvelua tukevien maiden navigointidata on saatavissa integroituna muistiin (MMI Navigointi plus) tai SD-muistikortilla (MMI Navigointi). Lisätietoa Audi-jälleenmyyjältä. ² Audi connect -palvelun online-liikennetiedotteet ovat käytössä monissa maissa. Lisätietoa Audi-jälleenmyyjältä. ³ Edellyttää lisävarusteena saatavaa Audi connect -palvelua.

47 86 Entertainment Viestintä Varusteet Valot Muotoilu Ohjauspyörät / käyttöelementit Mukavuus Infotainment Avustavat järjestelmät Tekniikka / turvallisuus Avustavat järjestelmät Audi music interface Kannettava mediasoitin², kuten Apple ipod / iphone (musiikkitoiminnot) sekä USB-tallennusmedia ja MP3-soitin, voidaan liittää autoon. Sijaitsee hansikaslokerossa; käyttö MMI:n tai radion kautta tai nahkapäällysteisen monitoimiohjauspyörän (jos asennettu) kautta. Erityisillä Audi Genuine Accessories -valikoimaan kuuluvilla adapterikaapeleilla voidaan liittää kannettavia mediasoittimia ja USB-tallennusvälineitä. Kullekin päätelaitteelle voidaan valita sopiva adapterikaapeli. Muita adapterikaapeleita Audi Genuine Accessories -valikoimasta. Audi music interfacen yhteydessä ei erillistä AUX-IN-liitäntää. CD-vaihtaja Kuudelle 6 CD:lle (MP3- ja WMA-yhteensopiva). Kopiosuojattujen musiikkitiedostojen (DRM) toisto ei ole mahdollista. Sijaitsee hansikaslokerossa, tärinäsuojattu, käytettävissä MMI:n kautta. Bang & Olufsen Sound System Upoa Surround Sound -äänentoisto 14 kaiuttimella sisältäen keskikaiuttimen ja subwooferin. 10-kanavainen vahvistin tuottaa tehoa 505 wattia. Lisävarusteena saatavan MMI Navigointi plus -järjestelmän kanssa voidaan käyttää 5.1 Surround Sound -äänentoistoa. Hienostuneet alumiiniset kaiutinritilät ja dynaaminen ajomelun kompensointi. Audi sound system Muhkea äänentoisto 6-kanavaisella vahvistimella, kokonaisteho 180 wattia, 10 kaiutinta sisältäen keskikaiuttimen ja subwooferin. Rear Seat Entertainment -valmius Sisältää valmiin kaapeloinnin sekä pidikkeiden paikat etuistuimien selkänojissa. Yhteensopiva Audi Entertainment mobile -paketti tai Apple ipad -sovitin ovat saatavana Plug-and-play-ratkaisuna Audi Genuine Accessories -valikoimasta. Audi connect Audi connectin käyttö ja kätevät puhelintoiminnot integroidun autopuhelimen kautta; auton yhdistäminen Internetiin integroidun datamoduulin kautta. Puhelinluettelon käyttö ja soittolistojen hallinta. Ostamassasi automallissa ovat käytettävissä seuraavat Audi connectin tukemat palvelut: Liikkuvuus ja navigointi Nähtävyyksien hakutoiminto (POI) Online-liikennetiedotteet² Polttoaineiden hinnat Tiedot pysäköintipaikoista Maatiedot Navigointi Google Earth ⁴ -karttapalvelulla ja Google Street View ⁴ -palvelulla Päämäärän tallennus myaudi- tai Google Maps ⁴ -toiminnon kautta Viestintä WLAN Hotspot Infotainment Sää Audi music stream Online-uutiset Matkatiedot Audi connectin tukemien palvelujen hyödyntäminen on mahdollista vain lisävarusteena saatavan MMI Navigointi plus -järjestelmän ja Audi connectin kautta. Lisäksi tarvitaan SIM-kortti, jossa on dataoptio autopuhelimen yhteydessä SIM-kortti, jossa on puhelinja dataoptio tai Bluetooth-yhteensopiva älypuhelin⁵ ja Remote SIM Access Profile (rsap). Palvelut ovat käytettävissä vain erikseen solmitun matkapuhelinsopimuksen kautta ja vain matkapuhelinverkon ulottuvilla. Datapakettien vastaanottaminen Internetistä saattaa aiheuttaa kulloistenkin matkapuhelinpalvelujen hinnoittelun mukaan ja erityisesti ulkomailla tapahtuvassa käytössä lisäkustannuksia: Suurten datamäärien vuoksi on ehdottomasti suositeltavaa käyttää kiinteään hinnoitteluun perustuvaa liittymää! Audi connectin tukemien palvelujen käytettävyys on maakohtaista. Audi connect -palvelut ovat käytettävissä vähintään vuoden ajan auton toimituspäivästä lukien. 24 kuukauden kuluttua auton käyttöönotosta Audi connect -palvelujen käyttöoikeus jatkuu maksutta yhden 12 kuukauden jakson ajan. Jos et halua ottaa käyttöön maksutonta käyttöoikeuden jatkoa, ilmoita siitä meille kirjallisesti osoitteeseen: AUDI AG Kundenbetreuung Deutschland D Ingolstadt Sähköposti: kundenbetreuung@audi.de Puh.: +49 (0) City Events -palvelu, junien ja lentojen aikataulut ja muut mahdolliset palvelut ovat asiakkaan käytössä 12 kuukautta. Lisätietoja Audi connect -palvelujen tilauksen jatkamisesta Audi-jälleenmyyjältä. Lisätietoja Audi connectista saa osoitteesta ja Audi-jälleenmyyjältä; tietoa maksun muodostumisesta saa omalta matkapuhelinoperaattorilta. Matkapuhelinvalmius (Bluetooth) Lisävarusteena saatavan (Audi Genuine Accessories) matkapuhelinkohtaisen liitännän kanssa yhteensopivien matkapuhelimien⁵ liittäminen auton ulkoantenniin vähentää SAR-säteilyä auton sisätiloissa ja parantaa vastaanottoa; käyttö concert- tai symphony-radion, MMI-navigointijärjestelmän tai nahkapäällysteisen monitoimiohjauspyörän (jos asennettu) avulla; sisältää hands free -toiminnon ja puhelintoimintojen puheohjauksen sekä valmiuden lisävarusteena toimitettavalle matkapuhelinkohtaiselle latauslaitteelle etuosan keskikonsoliin. Autopuhelin langattomalla luurilla Soveltuu luottamuksellisiin puheluihin; kätevä tekstiviestien kirjoitus automaattisen sanantunnistuksen avulla; langaton luuri, värinäyttö ja integroitu SIM-kortinlukija etukyynärnojassa. Akustinen ja optinen pysäköintijärjestelmä edessä ja takana peruutuskameralla⁶ Peruutuskamera näyttää takana olevan alueen auton MMI-näytössä, dynaaminen lasketun ajolinjan näyttötapa (ohjauskulman mukaan); sisältää apu- ja ajolinjat poikittaispysäköinnissä ja tunnistaa kääntöpisteet pitkittäispysäköinnissä; peruutuskamera on integroitu huomaamattomasti takaluukkuun; aktivoituu, kun peruutusvaihde kytketään tai painetaan keskikonsolin painiketta. Akustinen ja optinen pysäköintijärjestelmä edessä ja takana⁶ Auttaa pysäköimisessä ja auton siirtelemisessä pienessä tilassa. Näyttö MMI-näytössä; mittaus ultraääniantureilla, jotka on sijoitettu huomaamattomasti puskuriin; aktivoituu, kun peruutusvaihde kytketään tai painetaan keskikonsolin painiketta. Akustinen pysäköintijärjestelmä takana⁶ Avustaa pysäköintiä taakse ilmoittamalla äänimerkin avulla etäisyyden auton takana oleviin kohteisiin; mittaus ultraääniantureilla, integroitu huomaamattomasti takapuskuriin; aktivoituu, kun peruutusvaihde kytketään. Audi hold assist -paikallaanpitoavustin⁶ Pitää autoa paikallaan pysähtymisen jälkeen ilman aikarajoitusta estäen näin vierimisen ylä- ja alamäessä. Järjestelmä aktivoidaan painikkeen painalluksella, ja se mahdollistaa vaivattoman liikkeellelähdön. Alamäkihidastin⁶ Säilyttää valitun nopeuden jyrkissä alamäissä; aktivointi painiketta painamalla. adaptive cruise control⁶ Tunnistaa edellä ajavat ajoneuvot tutka-antureiden avulla. Säilyttää nopeusalueella km/h etäisyyden edellä ajavaan tasaisena kiihdyttämällä ja jarruttamalla. Valittavissa neljä etäisyysohjelmaa/ajotilaa (efficiency, comfort, dynamic ja auto). Sisältää toiminnon Audi pre sense eteen: laajennettu hätäjarrutustehostin varoittaa kuljettajaa havaitessaan uhkaavan törmäysvaaran edellä ajavaan ajoneuvoon. Järjestelmä voi tarvittaessa tehdä osittaisen jarrutuksen tai voimistaa kuljettajan tekemää jarrutusta. Lisäksi nopeuden ollessa alle 30 km/h auto pysäytetään tarvittaessa, mikäli havaitaan törmäysvaara seisovaan tai liikkuvaa ajoneuvoon, mikä alentaa törmäysnopeutta ja mahdollisesti jopa auttaa välttämään törmäyksen kokonaan. Käyttö erillisellä vivulla. Vakionopeussäädin⁶ Säilyttää halutun nopeuden tasaisena noin 30 km/h:n nopeudesta lähtien moottorin tehon ja moottorijarrutuksen sen salliessa, käyttö erillisellä vivulla, näyttää valitun nopeuden kuljettajan informaatiojärjestelmässä Bluetooth-liitäntä Mahdollistaa vapaan puhumisen autossa mikrofonin kautta. Bluetooth-yhteensopiva matkapuhelin voidaan liittää autoon tämän liitännän kautta. Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen sivulta 102. ¹ Vastaanotto määräytyy paikallisen digitaaliverkon mukaan. ² Tiedot yhteensopivista medialaitteista saat Audi-jälleenmyyjältä tai Internet-osoitteesta ³ Audi connect -palvelun online-liikennetiedotteet ovat käytössä monissa maissa. Lisätietoa Audi-jälleenmyyjältä. ⁴ Google ja Google-logo ovat Google Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. ⁵ Lisätietoja adapterista ja yhteensopivista matkapuhelimista saatavissa Audi-jälleenmyyjältä tai Internet-osoitteesta ⁶ Muista: Järjestelmät toimivat vain järjestelmärajoitusten puitteissa. Ne tukevat kuljettajaa, mutta vastuu ajamisesta ja riittävästä tarkkaavaisuudesta liikenteessä on aina kuljettajalla.

48 88 Varusteet Valot Muotoilu Ohjauspyörät / käyttöelementit Mukavuus Infotainment Avustavat järjestelmät Tekniikka / turvallisuus Avustavat järjestelmät Alusta / jarrut Tekniikka / turvallisuus Audi active lane assist¹ -kaistallapysymisvahti Auttaa kuljettajaa pysymään kaistaviivojen sisällä käyttämällä pehmeitä ohjausliikkeitä. Kaistallapysymisvahti aktivoituu, kun auto ajautuu kaistamerkintöjen yli ilman kuljettajan kytkemää suuntavilkkua. Järjestelmä tukee kuljettajaa nopeudessa km/h. Kuljettaja voi halutessaan ottaa käyttöön myös ohjauspyörän täristystoiminnon; aktivoituu vilkun vivussa olevalla painikkeella. Audi side assist¹ -kaistanvaihtoavustin Jos järjestelmä havaitsee toisen ajoneuvon olevan kriittisessä paikassa kaistanvaihdon kannalta, se ilmoittaa tilanteesta kuljettajalle ulkopeilin LED-merkkivaloilla. Tutka-anturit havaitsevat takaa lähestyvän ajoneuvon ja mittaavat sen etäisyyden ja nopeuseron. Kaistanvaihtoavustin tukee kuljettajaa alkaen nopeudesta 30 km/h. Aktivoituu peilin kolmiossa olevalla painikkeella. Teknologiapaketti¹ Pakettiin sisältyvät seuraavat avustavat järjestelmät: Akustinen ja optinen pysäköintijärjestelmä edessä ja takana sekä lisävarusteena akustinen ja optinen pysäköintijärjestelmä edessä ja takana peruutuskameralla. adaptive cruise control Audi active lane assist Teknologiapakettiin sisältyvät järjestelmät täydentävät ja tukevat toisiaan. Lisätietoa järjestelmien aktivoinnista ja säädöistä löytyy kunkin avustavan järjestelmän tiedoista. Sähköisesti säädettävä iskunvaimennus Mukautuu elektronisesti erilaisiin ajotilanteisiin; säätää iskunvaimennuksen mukavaksi tai urheilulliseksi Audi drive select -järjestelmän kautta. Audi drive select Säätää ajo-ominaisuuksia muuttamalla ohjaustehostusta, moottorin ja vaihteiston toimintaa (malleissa, joissa S tronic) ajotiloissa comfort, auto, dynamic ja efficiency sekä vaikuttaa myös muihin lisävarusteisiin. Efficiency-tila optimoi moottorin, S tronic -automaattivaihteiston, ilmastoinnin, lisävarusteena saatavan adaptive cruise controlin ja vakionopeussäätimen säädöt parhaalla mahdollisella tavalla polttoaineenkulutuksen kannalta. Ajotila individual on saatavissa vain MMI-navigointijärjestelmän yhteydessä. Dynaaminen vakioalusta Urheilulliset ja dynaamiset ajo-ominaisuudet erinomaisen ajodynamiikan ja ketterän käsittelyn ansiosta. Monivarsituettu kevytrakenteinen etuakselisto. Trapetsituettu taka-akselisto ja erillisjousitus takana. S line -urheilualusta Dynaaminen alustan säätö, perustuu vakiovarustukseen kuuluvaan alustaan. quattro Jatkuvatoiminen neliveto itselukittuvalla keskitasauspyörästöllä ja epäsymmetrisellä ja dynaamisella momentinjaolla ja kaarreajon tunnistuksella² sekä elektronisella tasauspyörästön lukolla (EDS) kaikissa vetävissä pyörissä; ajotilanteesta riippuva vetovoiman jako kullekin pyörälle takaa tarkan ja urheilullisen ajotuntuman; quattro-logo Audi Singleframe -jäähdyttimensäleikössä, takaluukussa ja etumatkustajan puolella kojelaudassa. S tronic Sähköhydraulisesti toimiva 7-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto mahdollistaa nopean vaihtamisen lähes ilman tuntuvaa vedon katkeamista. Automaattikäytössä kuljettaja voi valita kahdesta ohjelmasta: D (normaali) ja S (urheilullinen) S tronic -vaihteiston manuaalinen käyttö vaihteenvalitsimella tai lisävarusteena saatavilla ohjauspyörän vaihteenvalitsimilla. tiptronic 8-vaihteinen automaattivaihteisto, jossa on dynaaminen vaihtamisohjelma DSP ja urheilullinen ohjelma; käyttö manuaalisesti vaihteenvalitsimella tai nahkapäällysteisen monitoimiohjauspyörän vaihteenvalitsimilla Sähkömekaaninen ohjaustehostin Yhdistää tarkan ja miellyttävän ohjauksen energiaa säästävään tekniikkaan. Sähkömekaaninen ohjaus ajonopeuden mukaan säätyvällä ohjaustehostimella mahdollistaa täsmällisen ohjaustuntuman suuressa nopeudessa ja kevyen ja tarkan ohjauksen pysäköitäessä ja autoa siirreltäessä. Dynaaminen ohjaus Parantaa ajodynamiikkaa ja -mukavuutta tilanteen mukaan säätyvällä dynaamisella ohjauksella esim. kaarreajossa, kaistaa vaihdettaessa tai pysäköitäessä. Ohjausvoiman lisäksi säädetään ohjauskulmaa (ohjausvälitystä) ohjauspyörän kulman, nopeuden ja Audi drive selectin asetuksen mukaan jopa 100 %. Lisäksi järjestelmä tukee ESC:n kautta ajovakautta nopeilla ohjausliikkeillä. Jarrut Ristijakoiset kaksipiirijarrut, lukkiutumaton jarrujärjestelmä (ABS) ja elektroninen jarruvoiman jako (EBV), elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä (ESC) kattokuorman tunnistuksella ja hätäjarrutustehostin, tandem-jarrutehostin, levyjarrut edessä / takana, edessä jäähdytetyt. Sähkömekaaninen pysäköintijarru Pysäköintijarrutoiminto auton seistessä, liikkeellelähtöavustin (jarrujen automaattinen vapautustoiminto) ja ajon aikana neljän pyörän hätäjarrutustoiminto. Vetoluiston rajoitus (ASR) Estää vetäviä pyöriä luistamasta sekä lisää pitoa ja ajovakautta. Elektroninen tasauspyörästön lukko (EDS) Jarruttaa automaattisesti vetäviä pyöriä liukkaalla ajoradalla nopeuteen 100 km/h saakka, jos pyörät joutuvat pidoltaan erilaisille pinnoille, ja takaa näin tehokkaan liikkeellelähdön. Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä (ESC) Vakauttaa ajoa jarruttamalla missä tahansa nopeudessa yksittäisiä pyöriä ja puuttumalla moottorinohjausjärjestelmän toimintaan; kattokuorman tunnistus ja offroad detection -toiminto, verkottaa ABS-, EBV-, ASR- ja EDS-toiminnot omilla antureillaan ja vertaa ajotietoja referenssiarvoihin. Järjestelmä tunnistaa automaattisesti asennetut kattotelineet ja mukauttaa ESC-järjestelmän sen mukaan. Energianhallintajärjestelmä Säästää polttoainetta hyödyntämällä jarrutusenergiaa; muuntaa liike-energian hyödylliseksi sähköenergiaksi nostamalla latausjännitettä moottorijarrutuksen tai tavallisen jarrutuksen aikana. Seuraavassa kiihdytyksessä laturin kuormitus kevenee. Start-Stop-järjestelmä Pienentää polttoaineenkulutusta ja vähentää CO₂-päästöjä sammuttamalla moottorin auton seisoessa vaihde vapaalla, esim. liikennevaloissa. Uudelleenkäynnistys alkaa jo kytkintä (manuaalivaihteistossa) painettaessa tai vapautettaessa jarrupoljin (automaattivaihteisto). Toiminto voidaan milloin tahansa kytkeä pois painikkeella. Audi TDI clean diesel Vakiovarusteisiin kuuluvan katalysaattorin ja dieselhiukkassuodattimen lisäksi Audin TDI clean diesel -malleissa on käytössä pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmä, joka vähentää pakokaasupäästöjä. Vähentää selkeästi typpioksidin määrää ruiskuttamalla pakokaasuun pieniä määriä biologisesti hajoavaa AdBlue ³lisäainetta, jolloin typpioksidit hajoavat typpioksidikatalysaattorissa (DeNOx-katalysaattorissa) typeksi ja vedeksi. Erillisen AdBlue-säiliön täyttötarpeesta kertoo mittariston merkkivalo. Suosittelemme AdBlue-säiliön täyttöä Audi-huollossa. Turvatyynyt⁴ Täysikokoiset turvatyynyt kuljettajalle ja etumatkustajalle. Etumatkustajan istuimen ISOFIX-lastenistuinkiinnikkeen yhteydessä etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä. Sivuturvatyynyt edessä ja ikkunaturvaverhot Sivuturvatyynyt edessä on integroitu istuimien selkänojiin; lisäksi ikkunaturvaverhot: avautuvat sivuikkunoiden eteen suojaten näin etumatkustajia ja takaistuimen reunapaikoilla istuvia matkustajia sivutörmäyksessä. Sivuturvatyynyt takana Täydentävät sivuturvatyynyjä edessä ja ikkunaturvaverhoja. Integroitu pääntukijärjestelmä Parantaa suojausvaikutusta ja vähentää kaularangan vammautumisriskiä. Peräänajossa istuimen rakenne suojaa ylävartaloa ja tukee päätä paremmin kuin perinteisissä järjestelmissä. ISOFIX-lastenistuinkiinnikkeet etumatkustajan istuimeen Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä. ISOFIX-lastenistuinkiinnikkeet ja Top Tether -vyö takaistuimen reunapaikoilla ISOFIX-lastenistuinten standardinmukaiseen kiinnitykseen; sisältää lisäkiinnityskohdat (Top Tether). Sopivat lastenistuimet löydät Audi-jälleenmyyjältä. Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen sivulta 102. ¹ Muista: Järjestelmät toimivat vain järjestelmärajoitusten puitteissa. Ne tukevat kuljettajaa, mutta vastuu ajamisesta ja riittävästä tarkkaavaisuudesta liikenteessä on aina kuljettajalla. ³ Rekisteröity tavaramerkki: Verband der Automobilindustrie e. V. (VDA). ⁴ Kuva on vain malli, joka ei vastaa todellisuutta.

49 Audi Genuine Accessories 90 Audi Genuine Accessories. Yhtä yksilöllinen kuin sinä itse. Audi Q5 -mallien vahvuus on juuri niiden monipuolisuudessa. Ne mukautuvat täysin juuri sinun tarpeidesi mukaan. Audi Genuine Accessories -varusteiden avulla voit korostaa yksilöllisyyttäsi valitsemalla autoosi varusteita, jotka lunastavat Audin laatuvaatimukset joka päivä yhä uudelleen. Ota kaikki hyöty irti juuri sinun autoosi suunnitelluista ratkaisuista, jotka hämmästyttävät upealla muotoilullaan ja selkeällä toiminnallisuudellaan. Kehitystyön luovuus ja tuotannon korkeat laatuvaatimukset ovat lukuisten koeajojen ohessa aivan yhtä tärkeässä roolissa Audi Genuine Accessories -varusteiden kuin Audin autojenkin yhteydessä. Tutustu laajaan valikoimaan, jonka sinulle tarjoavat Audi Genuine Accessories -valikoiman räätälöidyt varusteet. Esittelemme tässä muutaman kohokohdan lisätietoja valikoimasta saat Audi-jälleenmyyjältä. Matkapuhelimen yleisadapteri Mahdollistaa häiriöttömän soittamisen auton ulkoantenniin liittämisen ansiosta sekä matkapuhelimen turvallisen säilytyksen ajon aikana. Matkapuhelin asetetaan kätevästi lokeroon, jolloin se yhdistyy langattomasti auton ulkoantenniin. Saatavana useille nykyisille matkapuhelimille. Tällöin autossa ei tarvita adapteria matkapuhelinta vaihdettaessa. Tilattava myös Bluetooth-hands-free-liitäntä adapterin paikalla ja ulkopuolisella antennilla. Audi Genuine Accessories -valikoimasta on saatavana erikseen USB-latausadapteri, joka sopii useisiin matkapuhelimiin ja joka mahdollistaa matkapuhelimen kätevän latauksen. Q5 Audi Q5 -lisävarusteet Audi Audi Genuine Accessories Lisätietoa Audi Q5 -mallien lisävarusteluettelosta osoitteesta ja Audi-jälleenmyyjältä. Audi-turvaistuin Voidaan asentaa kasvot tai selkä menosuuntaan. Säädettävä istuinkaukalo, integroidut turvavyöt ja säädettävä pääntuki. Irrotettava ja pestävä päällinen, hengittävä ja miellyttävä kangas, Öko-Tex 100 -standardin mukainen hyväksyntä. Käyttö vain ISOFIX-alustan yhteydessä. Sopii lapsille painoltaan 9 18 kg (noin 1 4 vuotta). Saatavissa myös: Audi-vauvakaukalo enintään 13 kg:aan saakka (n. 12 kk) ja Audi youngster plus -turvaistuin lapsille kg (n vuotta). Kaikki turvaistuimet ovat saatavissa väreissä Misano-punainen/musta ja titaaninharmaa/musta. ipad-adapteri Adapteri Apple ipadiin kiinnitettäväksi etuistuimen selkänojaan. Adapterin voi liittää erikseen saatavaan, kannettavalle päätelaitteelle tarkoitettuun telineeseen. ipadin käytettävyys säilyy ennallaan. Integroitu lataustoiminto ja 90 asteen kierto. Tilattava myös Rear Seat Entertainment -valmius. Lisätietoja sopivista ipad-malleista Audi-jälleenmyyjältäsi. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 94.

50 92 Audi Genuine Accessories Tavaratilan kaukalo (ei kuvaa) Mittojen mukaan valmistettu tavaratilan suojus, pestävä ja tukeva. Reunus suojaa tavaratilan lattiaa valuvilta nesteiltä. Suksi- ja tavaraboksi (405 l)¹ Audin uusi muotoilu ja parempi aerodynamiikka litteämmän ja urheilullisemman rakenteen ansiosta. Platinanharmaa kattoboksi briljantinmustin sivureunuksin sekä kiiltävä briljantinmusta, kromatut Audi-renkaat; laadukas, viimeistelty pinta. Lukittava ja molemmin puolin avattava, mikä helpottaa boksin lastaamista ja purkamista. Sisäpuolinen kahva boksin siirtämiseen. Yksinkertainen pikakiinnitys, joka sisältää vääntömomentin rajoittimen. Pituudeltaan jopa 1,9 metrin suksien kuljettamiseen. Sijoitus etuosaan mahdollistaa paremmin pääsyn tavaratilaan. Suurin sallittu kuorma 75 kg. Käyttö vain kattotelineen kanssa. Täydentävä lisävaruste: kattoboksiin sopivat laukut sopivat täydellisesti kattoboksiin. Saatavissa kolmea eri kokoa: S (43 l), M (76 l) ja L (82 l). Astinlauta Terästä. Helpottavat esimerkiksi tavaroiden lastaamista katolla olevaan suksi- tai tavaraboksiin. Kumipinnat estävät luistamista. Kantavuus 200 kg. Polkupyöräteline (ei kuvaa) Alumiinista ja pulverimaalatusta teräksestä valmistettu polkupyöräteline on erittäin helppokäyttöinen. Lukittava. Suurin sallittu kuorma 17 kg. Saatavissa vain Audi Q5:n vakiovarustukseen kuuluvan kattotelineen yhteydessä. Kumimatot Tarkasti mitoitetut matot suojaavat paremmin karkealta lialta. Kiinnitetään auton lattiassa oleviin kiinnityskohtiin. Q5-teksti. Tavaratilan suojaverkko² Helppo kiinnittää takaistuimen taakse. Ei vaadi porauksia. Suojaverkko on helppo irrottaa ja asentaa jälleen takaisin täysin jälkiä jättämättä. Alumiinivanne talvirenkaisiin, 7-puolainen Lumiketjumahdollisuus talvipyörille, koko 7 J x 17, renkaat 235/65 R 17³. Ei Suomen tuontiohjelmassa Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 94. ¹ Kiiltävän briljantinmustan suksi- ja lumilautatelineen tarkemmat ajankohdat saa Audi-jälleenmyyjältä. ² Renkaiden tekniset ominaisuudet löytyvät sivulta 99.

51 94 Vakio- ja lisävarusteet Tekniset tiedot Mitat Vakio- ja lisävarusteet Malli Audi Q5 2.0 TDI quattro (140 kw)¹ Malli Audi Q5 3.0 TDI quattro (190 kw)¹ Moottorin rakenne 4-sylinterinen dieselmoottori Common Rail -ruiskutuksella ja turboahtimella Moottorin rakenne V6-dieselmoottori Common Rail -ruiskutuksella ja turboahtimella Iskutilavuus, cm³ (venttiilit / sylinteri) (4) Teho², kw / r/min 140/ Vääntömomentti, Nm / r/min 400/ Voimansiirto Iskutilavuus, cm³ (venttiilit / sylinteri) (4) Teho², kw / r/min 190/ Vääntömomentti, Nm / r/min 580/ Voimansiirto Vetotapa Jatkuvatoiminen quattro -neliveto Vetotapa Jatkuvatoiminen quattro -neliveto Vaihteisto 7-vaihteinen S tronic -automaatti Vaihteisto [7-vaihteinen S tronic -automaatti] Painot / tilavuudet Painot / tilavuudet Omamassa³, kg Sallittu kokonaismassa, kg Sallittu kattokuorma / vetoaisapaino, kg 75/100 Omamassa³, kg [1 955] Sallittu kokonaismassa, kg [2 490] Sallittu kattokuorma / vetoaisapaino, kg [75/100] Sallittu perävaunumassa⁴, kg jarruton nousu 12 % Sallittu perävaunumassa⁴, kg jarruton nousu 12 % [750] [2 400] Polttoainesäiliön tilavuus, n. l 75 / AdBlue-säiliö: 23 Suoritus- / kulutusarvot⁶ Huippunopeus, km/h 210 Kiihtyvyys km/h, s 8,4 Polttoainesäiliön tilavuus, n. l [75 / AdBlue-säiliö: 23] Suoritus- / kulutusarvot⁶ Huippunopeus, km/h [230] Kiihtyvyys km/h, s [6,2] Polttoaine Diesel, rikitön⁷ Polttoaine Diesel, rikitön⁷ Polttoaineenkulutus⁸, ⁹ l/100 km kaupunki maantie yhdistetty 6,5 6,7 5,3 5,6 5,7 6,0 Polttoaineenkulutus⁸, ⁹ l/100 km kaupunki maantie yhdistetty [6,5 6,9] [5,6 5,9] [5,9 6,2] CO₂-päästöt⁸, ⁹ in g/km yhdistetty CO₂-päästöt⁸, ⁹ in g/km yhdistetty [ ] Päästönormi EU6 Päästönormi [EU6] [ ] S tronic/tiptronic. Viitteiden ¹... ¹² selitykset sivulla 99.

52 96 Vakio- ja lisävarusteet Tekniset tiedot Mitat Vakio- ja lisävarusteet Malli Audi SQ5 TDI (240 kw)¹ Malli Audi Q5 2.0 TFSI quattro (169 kw) Moottorin rakenne V6-dieselmoottori Common Rail - ruiskutuksella ja 2-vaiheisella turboahtimella Moottorin rakenne 4-sylinterinen bensiinimoottori suorasuihkutuksella, turboahtimella ja Audi valvelift -järjestelmällä Iskutilavuus, cm³ (venttiilit/sylinteri) (4) Teho², kw / r/min 240/ Vääntömomentti, Nm / r/min 650/ Voimansiirto Iskutilavuus, cm³ (venttiilit / sylinteri) (4) Teho², kw / r/min 169/ Vääntömomentti, Nm / r/min 350/ Voimansiirto Vetotapa Jatkuvatoiminen quattro -neliveto Vetotapa Jatkuvatoiminen quattro -neliveto Vaihteisto [8-vaihteinen tiptronic] Vaihteisto 8-vaihteinen tiptronic Painot/tilavuudet Painot / tilavuudet Omamassa³, kg [2 075] Sallittu kokonaismassa, kg [2 585] Sallittu kattokuorma/vetoaisapaino, kg [75/100] Omamassa³, kg Sallittu kokonaismassa, kg Sallittu kattokuorma / vetoaisapaino, kg 75/100 Sallittu perävaunumassa⁴, kg jarruton nousu 12 % [750] [2 400] Sallittu perävaunumassa⁴, kg jarruton nousu 12 % Polttoainesäiliön tilavuus, n. l [75/AdBlue-säiliö: 23] Suoritus-/kulutusarvot⁶ Huippunopeus, km/h [250] Kiihtyvyys km/h, s [5,1] Polttoainesäiliön tilavuus, n. l 75 Suoritus- / kulutusarvot⁶ Huippunopeus, km/h 228 [228] Kiihtyvyys km/h, s 7,2 [6,9] Polttoaine Diesel, rikitön⁷ Polttoaine 95E¹⁰ Polttoaineenkulutus⁸, ⁹, l/100 km kaupunki maantie yhdistetty [8,0] [5,9] [6,6] Polttoaineenkulutus⁸, ⁹ l/100 km kaupunki maantie yhdistetty 8,5 8,7 6,5 6,8 7,2 7,5 CO₂-päästöt⁸, ⁹, g/km yhdistetty [174] CO₂-päästöt⁸, ⁹, g/km yhdistetty Päästönormi [EU6] Päästönormi EU6 [ ] S tronic/tiptronic. Viitteiden ¹... ¹² selitykset sivulla 99.

53 98 Vakio- ja lisävarusteet Tekniset tiedot Mitat Vakio- ja lisävarusteet Malli Audi Q5 3.0 TFSI quattro (200 kw) Moottorin rakenne V6-bensiinimoottori suorasuihkutuksella ja mekaanisella ahtimella Iskutilavuus, cm³ (venttiilit / sylinteri) (4) Teho², kw / r/min 200/ Vääntömomentti, Nm / r/min 400/ Voimansiirto Vetotapa Jatkuvatoiminen quattro -neliveto Vaihteisto [8-vaihteinen tiptronic] Painot / tilavuudet Omamassa³, kg [1 915] Sallittu kokonaismassa, kg [2 450] Sallittu kattokuorma / vetoaisapaino, kg [75/100] Sallittu perävaunumassa⁴, kg jarruton nousu 12 % [750] [2 400] Polttoainesäiliön tilavuus, n. l [75] Suoritus- / kulutusarvot⁶ Huippunopeus, km/h [234] Kiihtyvyys km/h, s [5,9] Selitykset ¹ Erillisen AdBlue-säiliön täyttötarpeesta kertoo mittariston merkkivalo. Suosittelemme AdBlue-säiliön täyttöä Audi-huollossa. ² Määritetty virallisen mittausmenetelmän (määritelmän UN R-85 viimeisin versio) mukaan. ³ Auton omamassa (kun kuljettaja [75 kg] ja polttoainetankki 90 % täynnä); EU-asetuksen 1230/2012 viimeisin versio. Erikoisvarusteet voivat nostaa auton omamassaa ja ilmanvastusta, jolloin kantavuus ja suurin sallittu nopeus vastaavasti pienenevät. ⁴ Moottorin teho laskee, mitä korkeammalle merenpinnasta noustaan. Yhdistelmämassaa (auton ja perävaunun yhteinen massa) on vähennettävä 10 % jokaista m:n nousua kohti. Ilmoitettu perävaunun paino koskee tehdasasenteista vetokoukkua. Jos ajoneuvoyhdistelmä on ammattikäytössä, saatetaan tarvita EY:n edellyttämää ajopiirturia. ⁵ Rekisteröity tavaramerkki: Verband der Automobilindustrie e. V. (VDA). ⁶ Tiedot polttoaineenkulutuksesta ja CO₂-päästöistä määräytyvä myös käytettävien vanteiden / renkaiden mukaan. ⁷ Lyijyttömän dieselpolttoaineen (DIN EN 590) käyttö on suositeltavaa. Ellei sitä ole saatavissa, käytä DIN EN 590:n mukaista dieselpolttoainetta. ⁸ Määritetty virallisen mittausmenetelmän mukaan. Tiedot eivät koske yksittäisiä malleja vaan toimivat vertailuna eri autotyyppien välillä. ⁹ Polttoaineenkulutus ja CO₂-päästöt riippuvat myös kuljettajan ajotavasta sekä sää- ja kelioloista. CO₂ on tärkein ilmaston lämpenemiseen vaikuttava kasvihuonekaasu. ¹⁰ 95-oktaanisen lyijyttömän bensiinin (DIN EN 228) käyttöä suositellaan. Ellei sitä ole saatavissa: voidaan käyttää vähintään 91-oktaanista (DIN EN 228) lyijytöntä bensiiniä, mikä aiheuttaa vähäisen tehon heikkenemisen. 95-oktaanisen polttoaineen, joka sisältää enintään 10 % etanolia (E10), käyttö on myös mahdollista. Kulutustiedot koskevat 95-oktaanista polttoainetta (692/2008/EY). ¹¹ Lyhytaikaisesti. Rengasparametrien luokitus Taulukossa on ilmoitettu Audi Q5:n ja SQ5 TDI:n eri rengaskoolle polttoaineen taloudellisuusluokka, märän kelin luokka ja ulkoisen rengasmelun luokka. Rengaskoko Polttoaineen taloudellisuusluokka Tietyn renkaan tilaaminen ei ole mahdollista. Tiedustele maakohtaisia rengasvaihtoehtoja Audi-jälleenmyyjältä. Märän kelin luokka Kesärenkaat 235/65 R 17 C A 70 Ulkoisen rengasmelun luokitus 235/60 R 18 F C C A /55 R 19 E C C B /45 R 20 F E C B /40 R 21 E B Polttoaine 95E¹⁰ ¹² Tiedot saatavuusajankohdasta saa Audi-jälleenmyyjältä. Polttoaineenkulutus⁸, ⁹ l/100 km kaupunki [11,4] maantie [6,9] yhdistetty [8,5] CO₂-päästöt⁸, ⁹, g/km yhdistetty [199] Tärkeä ohje Vanteiden erityisominaisuudet: Kokonaan tai osittain kiillotettuja alumiinivanteita ei ole hyvä käyttää talviolosuhteissa. Näiden vanteiden pinnassa ei ole valmistuksesta johtuen riittävää korroosiosuojaa, joten tiesuola tai vastaava saattaa vaurioittaa vanteita pysyvästi. Päästönormi [EU5] [ ] S tronic/tiptronic. Viitteiden ¹... ¹² selitykset sivulla 99.

54 Vakio- ja lisävarusteet 100 Tekniset tiedot Mitat millimetreinä. Mittaukset suoritettu auton ollessa tyhjä. Tavaratilan tilavuus 540/1 560 l (toinen arvo: takaselkänoja käännettynä ja kuormaus tavaratilan yläreunaan asti). Kääntöympyrä n. 11,6 m. * Suurin pääntila. ** Levein kyynärpäätila. *** Levein hartiatila *** ** ** ⁴ Mitat millimetreinä. Mittaukset suoritettu auton ollessa tyhjä. Tavaratila tilavuus 540/1 560 l mallissa Q5 (toinen arvo: takaselkänoja käännettynä ja kuormaus kattoon asti). Kääntöympyrä n. 11,6 m. * Suurin pääntila. ** Levein kyynärpäätila. *** Levein hartiatila. **** Audi exclusive Offroad Design -paketti: *** ** 927⁶ 1432*** 2807⁵ ** *** 1617³ 1898**** ² ¹ 3* Audi SQ5 TDI 104 3* Audi Q5 Mitat Vakio- ja lisävarusteet

55 102 Vakio- ja lisävarusteet Tekniset tiedot Mitat Vakio- ja lisävarusteet Sivu Q5 SQ5 TDI Sivu Q5 SQ5 TDI Q5 SQ5 TDI Q5 SQ5 TDI Varusteluvaihtoehdot ja paketit 60 S line -ulkonäköpaketti Helmiäisvärit 69 Laavanharmaa, helmiäisväri 19 alumiinivanne, 5-puolainen 20 alumiinivanne, 5-puolainen kontrastiharmaa, osittain kiillotettu³ S line Sport -paketti Daytona-harmaa, helmiäisväri ¹ Audi exclusive Offroad design -paketti Audi exclusive 64 Sepang-sininen, helmiäisväri Kristalliefektivärit alumiinivanne, 5-puolainen, osittain kiillotettu 20 alumiinivanne, 5-puolainen Audi exclusive line Pantterinmusta, kristalliefektiväri Audi exclusive line S line Sport -paketti Yksilölliset värit alumiinivanne, 5-puolainen, Audi Sport 20 alumiinivanne, 5-kaksoispuolainen Offroad, Audi Sport Perusvärit 68 Yksilölliset Audi exclusive -ulkovärit Ibisvalkoinen Kontrastivärit³ / yksivärinen kori 69 Briljantinmusta Musta, matta 19 alumiinivanne, 5-puolainen Offroad, Audi Sport 20 alumiinivanne, 5-puolainen Segment, Audi Sport Metallivärit 68 Platinanharmaa, matta Jäätikönvalkoinen, metalliväri Kokonaan yksivärinen kori Florett-hopea, metalliväri Maya-ruskea, metalliväri Vanteet / renkaat alumiinivanne, 7-puolainen 19 alumiinivanne, 10-puolainen, Audi Sport 20 alumiinivanne, 5-puolainen Segment, titaanin värinen, Audi Sport Tiikinruskea, metalliväri Tulivuorenpunainen, metalliväri Monsuuninharmaa, metalliväri 17 alumiinivanne, 6-puolainen 19 alumiinivanne, 10-puolainen, titaaninvärinen matta, kiillotettu³, Audi Sport 20 alumiinivanne, 5-puolainen V, titaaninvärinen matta, kiillotettu³, Audi Sport Kuutamonsininen, metalliväri Cuvée-hopea, metalliväri 20 alumiinivanne, 10-puolainen Y, Audi Sport Scuba-sininen, metalliväri 18 alumiinivanne, 5-puolainen V Utopia-sininen, metalliväri Mythos-musta, metalliväri 20 alumiinivanne. 10-puolainen Y, kiiltävä musta, Audi Sport ⁵ 18 alumiinivanne, 5-puolainen Star vakiovaruste lisävaruste mallikohtainen vakio- / lisävaruste ei saatavissa Maakohtaiset poikkeukset ovat mahdollisia. Lisätietoja maakohtaisista vakiovarusteista ja saatavissa olevista lisävarusteista saa paikalliselta Audi-jälleenmyyjältä. Varusteet on kuvattu tarkemmin alkaen sivulta 52. ¹ Saatavissa vain S line Sport -paketin yhteydessä. ² Valitun ulkovärin mukaan. ³ Huomioi vanteiden erityisominaisuudet sivulla 99. ⁴ Vakiona S line Sport -paketin yhteydessä. ⁵ Vakiona mallissa SQ5 TDI plus.

56 104 Vakio- ja lisävarusteet Tekniset tiedot Mitat Vakio- ja lisävarusteet Sivu Q5 SQ5 TDI Sivu Q5 SQ5 TDI Sivu Q5 SQ5 TDI Sivu Q5 SQ5 TDI Vanteet / renkaat (jatkoa) 70 Istuimet 72 Istuinverhoilut urheiluetuistuimiin 74 Feinnappa-nahka, alabasterinvalkoinen / musta¹¹ 20 alumiinivanne, 7-kaksoispuolainen, kiiltävä antrasiitinmusta, Audi Sport¹ Normaalietuistuimet Urheiluetuistuimet ⁸ Sprint-kangas / nahka, musta koristesaumaompelein³ Micron-kangas musta / musta nahka Audi exclusive -nahkaverhoilut¹² Istuinverhoilut ilmastoituihin mukavuusetuistuimiin 74 Ilmastoidut mukavuusetuistuimet Micron-kangas titaaninharmaa / titaaninharmaa nahka Milano-nahka, rei itetty musta 21 alumiinivanne, 5-kaksoispuolainen Star, titaaninvärinen, kiillotettu², Audi Sport ³ Istuinverhoilut normaalietuistuimiin 74 Steppe-kangas, musta-hopea Nahka / keinonahka, musta Nahka/keinonahka, kastanjanruskea Milano-nahka, rei itetty titaaninharmaa Milano-nahka, rei itetty pistaasinbeige Steppe-kangas, titaaninharmaa Alcantara / nahka, musta Milano-nahka, rei itetty kastanjanruskea 21 alumiinivanne, 5-kaksoispuolainen Star, kiiltävä musta, kiillotettu², Audi Sport ⁵ Havanna-kangas, musta-maya-ruskea Havanna-kangas, titaaninharmaa Alcantara / nahka, titaaninharmaa Alcantara / nahka, kuunhopea / musta Nahkaverhoilut, Audi exclusive¹³ Nahka- ja Design-paketit 76 Havanna-kangas, pistaasinbeige Alcantara rei itetty / musta nahka, koristesaumaompelein³ Nahkapäällysteiset kyynärnojat oviverhoiluissa ¹⁴ Renkaanpaikkaussarja Nahka / keinonahka, musta Milano-nahka, musta Nahkapäällysteinen kojelauta koristesaumaompelein, Audi exclusive Reservefaltrad Nahka / keinonahka, titaaninharmaa Milano-nahka, titaaninharmaa Nahkapaketti Rengaspaineen valvontajärjestelmä Nahka / keinonahka, pistaasinbeige Milano-nahka, pistaasinbeige Design-paketti Havanna-kangasta normaalietuistuimin Lukkopultit alumiinivanteisiin Nahka / keinonahka, kastanjanruskea Feinnappa-nahka, musta Design-paketti Micron-kangasta / nahkaa urheiluetuistuimin Työkalut Milano-nahka, musta Feinnappa-nahka, titaaninharmaa Design-paketti Milano-nahkaa normaalietuistuimin Tunkki Milano-nahka, titaaninharmaa Feinnappa-nahka, pistaasinbeige Design-paketti nahkaa / keinonahkaa normaalietuistuimin Milano-nahka, pistaasinbeige Feinnappa-nahka, kastanjanruskea Design-paketti Alcantaraa / nahkaa urheiluetuistuimin Feinnappa-nahka, musta Feinnappa-nahka, musta koristesaumaompelein Design-paketti Milano-nahkaa normaalietuistuimin Feinnappa-nahka, titaaninharmaa Feinnappa-nahka, kuunhopea / musta koristesaumaompelein Design-paketti Milano-nahkaa urheiluetuistuimin Feinnappa-nahka, pistaasinbeige Feinnappa-nahka, magmanpunainen / musta koristesaumaomp. Design-paketti Feinnappa-nahkaa normaalietuistuimin Feinnappa-nahka, kastanjanruskea Feinnappa-nahka, kastanjanruskea / musta koristesaumaomp. Design-paketti Feinnappa-nahkaa urheiluetuistuimin Audi exclusive -nahkaverhoilut⁹ Feinnappa-nahka, Santos-ruskea koristesaumaompelein Audi exclusive Design-paketti Sport, Alcantara / nahka-verhoilulla Feinnappa-nahka, pilvenharmaa / musta¹¹ Design-paketti Feinnappa-nahkaa, Audi exclusive Feinnappa-nahka, konjakinruskea / musta¹¹ Audi exclusive Design-paketti Sport, Feinnappa-nahkaverhoilulla vakiovaruste lisävaruste mallikohtainen vakio- / lisävaruste ei saatavissa Maakohtaiset poikkeukset ovat mahdollisia. Lisätietoja maakohtaisista vakiovarusteista ja saatavissa olevista lisävarusteista saa paikalliselta Audi-jälleenmyyjältä. Varusteet on kuvattu tarkemmin alkaen sivulta 52. ¹ Tilattavissa vain jatkuvatoimisen quattro-nelivedon yhteydessä. ² Huomioi vanteiden erityisominaisuudet sivulla 99. ³ Saatavissa vain S line Sport -paketin yhteydessä. ⁵ Saatavissa vain malliin SQ5 TDI plus. ⁸ Vakiona S line Sport -paketin yhteydessä. ⁹ Saatavissa Feinnappa-nahkaa. ¹¹ Saatavissa vain Audi exclusive line -paketin yhteydessä. ¹² Saatavissa Feinnappa-nahka ja Alcantara/Feinnappa-nahka-yhdistelmä. ¹³ Saatavissa Valcona-nahkaa. ¹⁴ Vakiona mallissa SQ5 TDI plus.

57 106 Vakio- ja lisävarusteet Tekniset tiedot Mitat Vakio- ja lisävarusteet Sivu Q5 SQ5 TDI Sivu Q5 SQ5 TDI Sivu Q5 SQ5 TDI Sivu Q5 SQ5 TDI Nahka- ja Design-paketit (jatkoa) Kattoverhoilu mustaa kangasta ² LED-takavalot Muoviset kynnyslistat Design-paketti Feinnappa-nahkaa plus, Audi exclusive Kattoverhoilu Alcantaraa Sumuvalot Kynnyslistat ja tavaratilan reunasuoja ² Design-paketti Feinnappa-nahkaa plus urheiluetuistuimin, Audi exclusive Kattoverhoilu mustaa Alcantaraa koristesaumaompelein, Audi exclusive Sisävalot 80 Ohjauspyörät / käyttöelementit 81 Design-paketti Feinnappa-nahkaa urheiluetuistuimin, salmiakkikuvio ¹ Somistelistat 78 Sisävalot Nahkapäällysteinen 4-puolainen monitoimiohjauspyörä Design-paketti Feinnappa-nahkaa plus urheiluetuistuimin, salmiakkikuvio, Audi exclusive Mikrometalli, hopea Valopaketti Urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen Q-Design-ohjauspyörä ² Design-paketti Valcona-nahkaa ilmastoiduin mukavuusetuistuimin, Audi exclusive Alumiini Satellite Ulkopuolen muotoilu 81 Urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen Q-Design-monitoimiohjauspyörä ² Design-paketti Valcona-nahkaa plus ilmastoiduin mukavuusetuistuimin, Audi exclusive Harjattu alumiini ³ Mallimerkintä Urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen monitoimiohjauspyörä, tasainen alaosa Istuinmukavuus 77 Pähkinäpuu, tummanruskea Audi Singleframe -jäähdyttimensäleikkö Vaihteenvalitsimen nuppi nahkaa ² Sähkötoimisesti säädettävä kuljettajan istuin Visasaarni, ruskea Helmalistat Vaihteenvalitsimen nuppi alumiinia, Audi exclusive Sähköisesti säädettävät etuistuimet Tammi, luonnonvaalea Etupuskuri Vaihteenvalitsimen nuppi Sähköisesti säädettävät etuistuimet sis. kuljettajan istuimen muistitoiminnon Visakoivu, akaatinharmaa Takadiffuusori ⁶ Peilit 82 4-suuntainen ristiseläntuen säätö etuistuimissa Musta pianolakka Eloksoidut kattokaiteet Ulkopeilit integroiduin LED-vilkuin, sähköisesti säädettävät Etuistuimien lämmitys Alumiini / musta tammi Mustat kattokaiteet ¹ Ulkopeilit lämmitettävät Istuinlämmitys edessä ja takana Carbon Atlas Kattospoileri Ulkopeilit lämmitettävät ja sähköisesti koria vasten käännettävät Keskikyynärnoja edessä Tartuntakahvat Alaskäännettävä etumatkustajan istuimen selkänoja Takaistuimet 77 Keskikyynärnoja takana Takaistuimet Takaistuimet plus ¹ Kattoverhoilu 77 Carbon, Audi exclusive Somistelistat Audi exclusive -puuta Somistelistat maalatut, Audi exclusive Ajovalot 80 Ajovalot Xenon plus sisältäen ajovalonpesimet adaptive light -kaarreajovalo Ajovalonpesimet S-kattospoileri Pakoputkenpäät Kiiltolistat sivuikkunoiden ympärillä Musta Optiikka -paketti, Audi exclusive ¹ Sisäpuolen muotoilu 81 Sisätilojen alumiinisomisteet Matot edessä ja takana Jalkatuki ja poljinpinnat terästä Ulkopeilit lämmitettävät, sähköisesti koria vasten käännettävät ja automaattisesti himmentyvät Ulkopeilit lämmitettävät, sähköisesti koria vasten käännettävät ja automaattisesti himmentyvät muistitoiminnolla Ulkopeilien kotelot alumiinia Ulkopeilien kotelot kiiltävän mustat Sisäpeili himmennettävä Sisäpeili automaattisesti himmentyvä ⁸ Kattoverhoilu kuunhopeaa kangasta Kaukovaloassistentti Kattoverhoilu silkinbeigeä kangasta Valo-/sadetunnistin Takavalot vakiovaruste lisävaruste mallikohtainen vakio- / lisävaruste ei saatavissa Maakohtaiset poikkeukset ovat mahdollisia. Lisätietoja maakohtaisista vakiovarusteista ja saatavissa olevista lisävarusteista saa paikalliselta Audi-jälleenmyyjältä. Varusteet on kuvattu tarkemmin alkaen sivulta 52. ¹ Vakiona mallissa SQ5 TDI plus. ² Vakiona S line Sport -paketin yhteydessä. ³ Vakiona S line Sport -paketin yhteydessä tai lisävarusteena Audi exclusive linen yhteydessä. ⁴ Saatavissa vain S line Sport -paketin yhteydessä. ⁶ Osa Xenon plus -ajovaloja sisältäen ajovalonpesimet. ⁷ Saatavissa vain S line -ulkonäköpaketin yhteydessä. ⁸ Saatavissa vain malliin SQ5 TDI plus.

58 108 Vakio- ja lisävarusteet Tekniset tiedot Mitat Vakio- ja lisävarusteet Sivu Q5 SQ5 TDI Sivu Q5 SQ5 TDI Sivu Q5 SQ5 TDI Sivu Q5 SQ5 TDI Kattojärjestelmä 82 Säilytys / kuljetus 84 Taukosuositus Akustinen ja optinen pysäköintijärjestelmä edessä ja takana Panoraama-lasikatto Kattotelineet MMI Navigointi Akustinen ja optinen pysäköintijärjestelmä edessä ja takana peruutuskameralla Lasit 83 Säilytyslokerot MMI Navigointi plus Vakionopeussäädin Lämpöeristelasit, sävytetty vihreäksi Keskikonsoli Entertainment 85 adaptive cruise control Tummennetut lasit (Privacy-lasit) Säilytyslokeropaketti Radio chorus Audi side assist Lasinpesimet Suksi-/lumilautapussi Radio concert Audi active lane assist Häikäisysuojat Kuormansidontalenkit Radio symphony Teknologiapaketti Häikäisysuojat, ulosvedettävät Kiskojärjestelmä ja kiinnityssarja Audi music interface Alusta / jarrut 88 Aurinkosuojaverho takaovien laseihin, manuaalinen Tavaratilan väliverkko CD-vaihtaja Audi drive select Ilmastointi 83 Tavaratilan lattia, irrotettava Audi sound system Dynaaminen vakioalusta Automaatti-ilmastointi Tavaratilan kääntömatto Bang & Olufsen Sound System S line -urheilualusta⁴ Automaattinen 3-alueinen mukavuusilmastointi Suojakaukalo Rear Seat Entertainment -valmius Urheilullinen alusta Seisontalämmitys/-tuuletus Mukiteline Viestintä 86 Sähköisesti säädettävä iskunvaimennus Lukitusjärjestelmät 83 Kylmä/lämmin-mukiteline Audi connect quattro Virtalukko Savukkeensytytin ja tuhkakuppi Bluetooth-liitäntä quattro Sport differential -takatasauspyörästö ⁷ Kauko-ohjainavain 12 voltin pistorasia Matkapuhelinvalmius (Bluetooth) S tronic ⁸ Elektroninen ajonesto Vetokoukun asennusvalmius² Bluetooth-autopuhelin tiptronic ⁸ Start-Stop-painike Vetokoukku Autopuhelin langattomalla luurilla Sähkömekaaninen ohjaustehostin Advanced key system MMI Navigointi 84 Avustavat järjestelmät 87 Dynaaminen ohjaus Sähkötoimisesti avautuva ja sulkeutuva takaluukku Mittaristo Audi hold assist -paikallaanpitoavustin ² Jarrut Autotallinovenavaaja (HomeLink) Kuljettajan informaatiojärjestelmä Alamäkihidastin Jarrusatulat mustat Varashälytin Kuljettajan informaatiojärjestelmä värinäytöllä Akustinen pysäköintijärjestelmä takana Jarrusatulat punaiset Sähkömekaaninen pysäköintijarru Vakiovaruste Lisävaruste Ei saatavana Maakohtaiset poikkeukset ovat mahdollisia. Lisätietoja maakohtaisista vakiovarusteista ja saatavissa olevista lisävarusteista saa paikalliselta Audi-jälleenmyyjältä. Varusteet on kuvattu tarkemmin alkaen sivulta 52. ² Vetokoukku saatavissa Audi Genuine Accessories -asennussarjana. ³ Saatavissa vain S tronicilla/tiptronicilla varustettuun malliin. ⁴ Saatavissa vain S line Sport -paketin yhteydessä. ⁷ Saatavissa vain malliin SQ5 TDI plus. ⁸ Saatavuus valitun moottorin yhteydessä käy ilmi teknisistä tiedoista.

59 110 Vakio- ja lisävarusteet Tekniset tiedot Mitat Vakio- ja lisävarusteet Sivu Q5 SQ5 TDI Tekniikka / turvallisuus 89 Lukkiutumaton jarrujärjestelmä (ABS) sisältäen elektronisen jarrutusvoiman jaon (EBV) Vetoluiston rajoitus (ASR) Elektroninen tasauspyörästön lukko (EDS) Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä (ESC) Energianhallintajärjestelmä Start-Stop-järjestelmä Audi TDI clean diesel¹ Esitteessä kuvatun Audi Q5:n varusteet (s. 4 21): Ulkoväri: Florett-hopea metalliväri, yksivärinen kori Vanteet: alumiinivanteet, 5-puolaiset, kontrastiharmaat, osittain kiillotettu³ Istuimet/istuinverhoilut: urheiluetuistuimet kastanjanruskeaa Feinnappa-nahkaa Somistelistat: pähkinäpuu, tummanruskea Esitteessä kuvatun SQ5 TDI:n varusteet (sivut 22 35): Ulkoväri: pantterinmusta, kristalliefektiväri Vanteet: alumiinivanteet, 5-kaksoispuolaiset Star, Audi Sport, titaaninharmaa, kiillotettu³ Istuimet/istuinverhoilut: S-urheiluetuistuimet kuunhopeaa / mustaa Feinnappa-nahkaa koristesaumaompelein Somistelistat: alumiini / musta tammi Virheellisen tankkauksen esto ² Turvatyynyt Sivuturvatyynyt edessä ja ikkunaturvaverhot Sivuturvatyynyt takana Integroitu pääntukijärjestelmä Turvaohjauspilari Turvavyöt ISOFIX-lastenistuinkiinnikkeet ja Top Tether -vyö takaistuimen reunapaikoilla ISOFIX-lastenistuinkiinnikkeet etumatkustajan istuimeen Ensiapulaukku Varoituskolmio Vakiovaruste Lisävaruste Ei saatavana Maakohtaiset poikkeukset ovat mahdollisia. Lisätietoja maakohtaisista vakiovarusteista ja saatavissa olevista lisävarusteista saa paikalliselta Audi-jälleenmyyjältä. Varusteet on kuvattu tarkemmin alkaen sivulta 52. ¹ Vain EU6 TDI -malleihin. ² Saatavissa vain TDI-malleihin. ³ Huomioi vanteiden erityisominaisuudet sivulla 99.

60 112 Audi-elämys Vastuuta Vastuullinen toiminta liittyy tiukasti Audin toimintastrategian periaatteisiin. Taloudellisen menestyksen ja kansainvälisen kilpailukyvyn lisäksi yhtä tärkeää on yrityksen vastuu työntekijöitään ja yhteiskuntaa kohtaan sekä ympäristön ja luonnonvarojen suojeleminen. Tämä pätee niin yksityiskohdissa esitteemme painetaan valkaisemattomalle paperille kuin laajemmassakin mittakaavassa: Audi kehittää autoja, jotka eivät ole pelkästään urheilullisia ja tyylikkäitä vaan jotka tarjoavat yhä parempaa polttoainetaloudellisuutta. Audin tulevaisuuden tavoite on mahdollistaa liikkuminen ilman CO₂-päästöjä. Kokonaisvaltaiseen ajatteluun kuuluu myös tehtaiden ohjaaminen vaiheittain kohti tuotantoa ilman CO₂-päästöjä. Audi on mukana myös yhteiskunnallisessa toiminnassa ennen kaikkea rakentamisen, tekniikan ja sosiaalisen yhteisön alueella. Kestävä toiminta tarkoittaa Audilla katsetta kohti tulevaisuutta: Audin Urban Future Initiative -aloitteessa Audi toimii yhdessä kansainvälisten asiantuntijoiden kanssa selvittäen tulevaisuuden urbaaneja vaatimuksia ja trendejä mitä tulee ihmisten liikkuvuuteen. Koe uutta Audin maailma Audin valitseva saa päätöksellään myös automerkin, joka tarjoaa asiakkailleen enemmän. Yksilöllisyyttä. Ylellisyyttä. Elämyksiä. Audi-elämys Audi-elämys on monipuolinen kokemus. Audi City London -myymälän tiloissa voit kokea esimerkiksi digitaalisesti kaikkien mallien tilat aidossa koossa ja reaaliaikaisesti. Toki kannattaa vierailla myös suurissa autonäyttelyissä. Niissä Audi esittelee uusimpia mallejaan ja kutsuu vierailijat tutustumaan siihen, miten Teknistä etumatkaa on valjastettu kohti tulevaisuutta. Jos haluat tietää, miten Audi toteuttaa tätä ajatusta juuri nyt, käy katsomassa osoitteessa mielenkiintoisia Online-esityksiä niin tiedät, mitä Teknistä etumatkaa tarkoittaa tänään. Vilkaisu menneisyyteen voi myös kannattaa: Audin automuseossa Ingolstadtissa historia ja Hightech kulkevat käsi kädessä. Yhteensä 130 historiallista automallia ja viimeisin tekniikka muodostavat yhdessä mielenkiintoisen näyttelyn ja jännittävän symbioosin. Audi driving experience tarjoaa lisäksi jännittäviä ja monipuolisia ajokokemuksia nykyisillä Audi-malleilla. Siinä yhdistyvät puhdas ajamisen nautinto ja arvokas oppiminen. Kaikesta vastaavat koulutetut ja pätevät ohjaajat, jotka antavat käytännön neuvoja ja auttavat näin optimoimaan ajotapaa. Audi driving experience -elämys on tarjolla nyt myös Neuburgissa lähellä Ingolstadtia. Siellä on käytettävissä 3,4 kilometrin pituinen vaativiakin mutkia sisältävä rata, kooltaan m²:n käsittelyrata ja Q-malleille tarkoitettu maastorata. Tiimihenkeä Moottoriurheilu on Audin vetävä voima. Audi on jo vuosia kuulunut eri kilpasarjojen voittajiin, esimerkiksi 24 tunnin kilpailu Le Mans ssa tai DTM-sarja. Arvot, jotka ovat tärkeitä useissa urheilulajeissa, ovat tärkeitä myös Audille: tarkkuus, intohimo ja tekniikka. Ei siis ole mikään sattuma, että Audi on toiminut urheilumaailman sponsorina jo monta vuotta. Esimerkiksi talviurheilulajeissa Audi on jo lähes 30 vuoden ajan ollut Saksan hiihtoliiton pääsponsori, minkä lisäksi se on tukenut 16 muuta kansallista talviurheilutiimiä. Jalkapallon saralla Audi tukee sekä kansallisia että kansainvälisiä joukkueita. Lisäksi Audi on Saksan Olympiaurheiluliiton yhteistyökumppani. Lisätietoa kaikista mainituista aiheista saa Internet-sivulta osoitteessa: configurator.audi.fi

Audi Q5 Audi SQ5 TDI Audi Teknistä etumatkaa

Audi Q5 Audi SQ5 TDI Audi Teknistä etumatkaa Varusteet Audi Q5 / SQ5 TDI 84 83 82 81 105 89 89 62, 63 78, 79 89 57 88 84 80 84 57, 77 77 88 88 83 77 84 84 57 77 77 57, 80 104 106 Tavaratilan kääntömatto 84 Tavaratilan lattia 106 Teknologiapaketti

Lisätiedot

A1 Sportback S1 S1 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik

A1 Sportback S1 S1 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik A1 A1 Sportback S1 S1 Sportback Audi Vorsprung durch Technik Sivu Elämys 4 Audi A1 Sportback 24 Audi S1/Audi S1 Sportback Tekniikka 36 Innovaatiot 42 quattro 48 Avustavat järjestelmät 38 Audi ultra 44

Lisätiedot

AUDI A8 SEDAN LANG 55 TFSI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM.

AUDI A8 SEDAN LANG 55 TFSI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM. AUDI A8 SEDAN LANG 55 TFSI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM. Hintatiedot Autoveroton hinta: 113 970,00 Autovero ja kokonaishinta Autovero: 45 831,45 muuttuvat, jos autoyksilön CO2-arvo muuttuu. Hinta yhteensä 159

Lisätiedot

Audi A3 Compact Coupé A3 Sportback Audi S3 Compact Coupé S3 Sportback. Teknistä etumatkaa

Audi A3 Compact Coupé A3 Sportback Audi S3 Compact Coupé S3 Sportback. Teknistä etumatkaa A3 Audi A3 Compact Coupé A3 Sportback Audi S3 Compact Coupé S3 Sportback Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A3 Compact Coupé / A3 Sportback 30 Audi S3 Compact Coupé / S3 Sportback Tekniikka 48

Lisätiedot

AUDI A8 SEDAN LANG 50 TDI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM.

AUDI A8 SEDAN LANG 50 TDI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM. AUDI A8 SEDAN LANG 50 TDI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM. Hintatiedot Autoveroton hinta: 110 630,00 Autovero ja kokonaishinta Autovero: 34 765,00 muuttuvat, jos autoyksilön CO2-arvo muuttuu. Hinta yhteensä 145

Lisätiedot

AUDI A8 SEDAN 50 TDI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM.

AUDI A8 SEDAN 50 TDI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM. AUDI A8 SEDAN 50 TDI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM. Hintatiedot Autoveroton hinta: 102 680,00 Autovero ja kokonaishinta Autovero: 31 917,46 muuttuvat, jos autoyksilön CO2-arvo muuttuu. Hinta yhteensä 134 597,46

Lisätiedot

A3 Sedan A3 Cabriolet S3 Sedan. Teknistä etumatkaa

A3 Sedan A3 Cabriolet S3 Sedan. Teknistä etumatkaa A3 A3 Sedan A3 Cabriolet S3 Sedan Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A3 Sedan 36 Audi S3 Sedan 20 Audi A3 Cabriolet Tekniikka 48 Innovaatiot 56 Audi tron 64 MMI yksinkertaista käytettävyyttä 50

Lisätiedot

AUDI A8 SEDAN LANG 3,0 V6 TFSI QUATTRO TIPTRONIC- AUTOM. EXECUTIVE LINE

AUDI A8 SEDAN LANG 3,0 V6 TFSI QUATTRO TIPTRONIC- AUTOM. EXECUTIVE LINE AUDI A8 SEDAN LANG 3,0 V6 TFSI QUATTRO TIPTRONIC- AUTOM. EXECUTIVE LINE Hintatiedot Autoveroton hinta: 97 860,00 Autovero ja kokonaishinta Autovero: 40 283,05 muuttuvat, jos autoyksilön CO2-arvo muuttuu.

Lisätiedot

A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback. Teknistä etumatkaa

A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback. Teknistä etumatkaa A1 A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A1 Sportback 24 Audi S1 / Audi S1 Sportback Tekniikka 36 Innovaatiot 42 quattro 48 Avustavat järjestelmät 38 Audi ultra

Lisätiedot

A The best or nothing.

A The best or nothing. A The best or nothing. Mieleisen uuden A-sarjalaisen valinta on tehty sinulle helpoksi. Voit varustella sporttista vakiomallia mieleiseksi kolmella erilaisella varustepaketilla: Style Urban AMG Sport Lisäksi

Lisätiedot

Audi A3 Compact Coupé, Sportback ja Sedan

Audi A3 Compact Coupé, Sportback ja Sedan VÄRIT Metalli- ja helmiäisvärit, ks. esite, ulko- ja sisäväriyhdistelmistä lisätietoja jälleenmyyjältä/maahantuojalta 810 960,16 1 081,74 Q0Q0 Audi exclusive -erikoisvärit, varmista saatavuus ja tilausehdot

Lisätiedot

Audi A5 Coupé. Uusi Audi A5 Coupé.

Audi A5 Coupé. Uusi Audi A5 Coupé. A5 S5 2 Audi A5 Coupé Uusi Audi A5 Coupé. Näyttää suunnan. Jopa auton seistessä paikallaan. Uudessa Audi A5 Coupéssa yhdistyvät urheilullisuus ja tyylikkyys. Se tuo kaduille edistyksellisyyttä, estetiikkaa

Lisätiedot

Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Teknistä etumatkaa

Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Teknistä etumatkaa Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi Q5 32 Audi Q5 hybrid quattro Tekniikka 36 Audi-tehokkuus 50 Alusta, Offroad, ESC 38 Audi ultra 52 Audi drive select 40 TFSI 54 Audi

Lisätiedot

Audi Q3 Teknistä etumatkaa

Audi Q3 Teknistä etumatkaa Q3 Audi Q3 Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi Q3 Tekniikka 24 Innovaatiot 34 Dynamiikka 26 Audi ultra 36 Avustavat järjestelmät 28 Audi connect 38 MMI yksinkertaista käytettävyyttä 30 quattro

Lisätiedot

A4 Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Teknistä etumatkaa

A4 Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Teknistä etumatkaa A4 Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A4 ja A4 Avant 26 Audi A4 allroad quattro 36 Audi S4 ja S4 Avant Tekniikka 48 Audi ultra 56 Audi drive

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

Q3 Audi Q3. Audi Teknistä etumatkaa

Q3 Audi Q3. Audi Teknistä etumatkaa Q3 Audi Q3 Audi Teknistä etumatkaa Audi-elämys Vastuuta Elämys Sivu 4 Audi Q3 Vastuullinen toiminta liittyy tiukasti Audin toimintastrategian periaatteisiin. Tekniikka Taloudellisen menestyksen ja tehtaiden

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

Audi A1 A1 Sportback. Teknistä etumatkaa

Audi A1 A1 Sportback. Teknistä etumatkaa A1 Audi A1 A1 Sportback Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A1 20 Audi A1 Sportback Tekniikka 42 Audi ultra 50 Audi connect 44 TFSI 52 Alusta ja ohjaus 46 TDI 53 Avustavat järjestelmät 48 MMI Multi

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro S4 S4 Avant A4 S4

Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro S4 S4 Avant A4 S4 Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro S4 S4 Avant A4 S4 Audi A4 A4 Avant Sillä mennään, millä ajetaan. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96. 02 03 Audi A4 A4 Avant A4 /

Lisätiedot

A3 Sportback A3 Sedan A3 Cabriolet S3 Sportback S3 Sedan A3 S3

A3 Sportback A3 Sedan A3 Cabriolet S3 Sportback S3 Sedan A3 S3 A3 Sportback A3 Sedan A3 Cabriolet S3 Sportback S3 Sedan A3 S3 Audi A3 Uusi Audi A3. Yhä pidemmälle. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96. 02 03 Audi A3 Uusi 04 05 Audi

Lisätiedot

JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015

JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015 JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015 ENNAKKOHINNAT 11.12.2015 Autoveroton ohjehinta (alv 24%) Arvioitu autovero EU-kulutus 2016 Kokonaishinta CO 2 yhdistetty g/km l/100km Vapaa autoetu 2016 Käyttöetu

Lisätiedot

Kyllä vain. Sinä sanot: Me sanomme: Vapaus on suuri sana. Tee siitä vieläkin suurempi.

Kyllä vain. Sinä sanot: Me sanomme: Vapaus on suuri sana. Tee siitä vieläkin suurempi. Q3 02 03 Der neue Audi Q3 Kyllä vain. Vapaus on suuri sana. Tee siitä vieläkin suurempi. Uusi Audi Q3 04 09 Sisätilat 10 15 Mukavuus ja monipuolisuus 16 19 Tekniikka 20 23 Varustetasot ja paketit 24 27

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015 Jubileum juhlamallisto! - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15 225 405 Sandero Stepway

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

Sivu. Elämys. 4 Audi Q3. Tekniikka. 24 Innovaatiot 34 Dynamiikka. 26 Audi ultra 36 Avustavat järjestelmät

Sivu. Elämys. 4 Audi Q3. Tekniikka. 24 Innovaatiot 34 Dynamiikka. 26 Audi ultra 36 Avustavat järjestelmät Q3 Sivu Elämys 4 Audi Q3 Tekniikka 24 Innovaatiot 34 Dynamiikka 26 Audi ultra 36 Avustavat järjestelmät 28 Audi connect 38 MMI yksinkertaista käytettävyyttä 30 quattro 40 LED-ajovalot 32 Suorituskykyä

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto BMW Group Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh:

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

Uusi Beetle Uusi Beetle Cabriolet

Uusi Beetle Uusi Beetle Cabriolet Uusi Beetle Uusi Beetle Särmikäs. Ei kulmikas. Uusi Beetle ja uusi Beetle ovat pysyneet linjoilleen uskollisina, mutta erottuvat nyt enemmän edukseen ja ovat urheilullisempia kuin koskaan aikaisemmin.

Lisätiedot

Uusi Audi Q3. LISÄVARUSTEHINNASTO Nro 196 / VÄRIT

Uusi Audi Q3. LISÄVARUSTEHINNASTO Nro 196 / VÄRIT 1 / 5 VÄRIT Metallivärit, ks. esite, ulko- ja sisäväriyhdistelmistä lisätietoja jälleenmyyjältä/maahantuojalta 900 1 120,65 1 296,56 M9M9 Pulse-oranssi 440 547,87 633,87 N6N6 Turbo-sininen 440 547,87 633,87

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Charged Edition

Kampanjahinnasto. Charged Edition Kampanjahinnasto. BMW 2-sarjan Active Tourer BMW 5-sarjan Sedan Voimassa 1.1.2019 alkaen. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun hinta kiinteän verkon ja

Lisätiedot

Audi A3 Sportback & Sedan

Audi A3 Sportback & Sedan 1 / 7 VÄRIT Metalli- ja helmiäisvärit, ks. esite, ulko- ja sisäväriyhdistelmistä lisätietoja jälleenmyyjältä/maahantuojalta 850 956,43 1120,61 5J5J Quantum-harmaa ulkoväri 850 956,43 1120,61 Tilattavissa

Lisätiedot

Uusi Audi A4 Sedan ja Avant

Uusi Audi A4 Sedan ja Avant VÄRIT Metalli- ja helmiäisvärit, ks. esite, ulko- ja sisäväriyhdistelmistä lisätietoja jälleenmyyjältä/maahantuojalta 1 130 1 339,48 1 461,69 Q0Q0 Audi Exclusive -erikoisvärit, varmista saatavuus ja tilausehdot

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

Audi A3 Sportback & Sedan Pro Business

Audi A3 Sportback & Sedan Pro Business VÄRIT Metalli- ja helmiäisvärit, ks. esite, ulko- ja sisäväriyhdistelmistä lisätietoja jälleenmyyjältä/maahantuojalta 850 977,51 1106,44 L1L1 Vegas-keltainen ulkoväri 410 471,50 533,69 5J5J Quantum-harmaa

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Tilattavissa vain Business Sport -mallien yhteydessä S line Sport -varustepaketin yhteydessä ,57 938,40. 6H0 Blade, korinvärinen 0 0,00 0,00

Tilattavissa vain Business Sport -mallien yhteydessä S line Sport -varustepaketin yhteydessä ,57 938,40. 6H0 Blade, korinvärinen 0 0,00 0,00 VÄRIT Metalli- ja helmiäisvärit, ks. esite, ulko- ja sisäväriyhdistelmistä lisätietoja jälleenmyyjältä/maahantuojalta 750 905,57 938,40 L1L1 Vegas-keltainen ulkoväri 410 495,05 512,99 K6K6 Ara-sininen,

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Summer Edition. BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring. Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Summer Edition. BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring. Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto.. (Rajattu määrä varastoautoja) BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring Voimassa 12.7.2019 alkaen. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa

Lisätiedot

Muuttaa Ei vain arkea.

Muuttaa Ei vain arkea. A3 Sportback e-tron Muuttaa Ei vain arkea. Astu sisään sähköautojen maailmaan. Uuteen maailmaan. Uuden Audi A3 Sportback e-tronin myötä. Premium-luokan ladattava hybridiauto. Dynaaminen, taloudellinen

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. xdrive Edition.

Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2016. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa Puh. 09 613 741 www.bmw.fi BMW 1-sarjan Hatchback. xdrive Edition 118d xdrive Edition 1U51 Diesel 1995 110

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 27.08.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3 Opel Corsavan Opel Corsavan Opel Corsavan sopii raikkaan, urheilullisen ulkoasunsa ansiosta erinomaisesti imagotietoisen yrityksen käyttöön. Keulan muotoilu on dynaaminen, mutta käyttötarkoituksen mukaisella

Lisätiedot

Audi A1. Audi Teknistä etumatkaa

Audi A1. Audi Teknistä etumatkaa A1 Audi A1 Audi Teknistä etumatkaa Sivu Nautinto 4 Elämys Audi A1 Tekniikka 28 TFSI /TDI 32 Alusta ja ohjaus/turvallisuus 30 MMI Multi Media Interface 34 Audi-tehokkuus 31 Audi connect Varusteet 36 Audi

Lisätiedot

Audi A3 Compact Coupé A3 Sportback Audi S3 Compact Coupé S3 Sportback

Audi A3 Compact Coupé A3 Sportback Audi S3 Compact Coupé S3 Sportback Varusteet Audi A3 Compact Coupé/A3 Sportback/S3 Compact Coupé/S3 Sportback MMI Navigointi plus ja MMI touch -kosketuspaneeli 111 MMI Radio 112 Muuttuva ajovalojen korkeussäätö 104 Nahkapäällysteinen 4-puolainen

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI UUSI HYBRID COROLLAN UUSI AIKAKAUSI Auris on ollut 12 vuoden ajan mallistomme sydämessä, ja nyt on tullut aika hyvästellä Auris mallinimenä. Auris on nyt saanut uuden vieläkin tunnistettavamman nimen Corolla

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition. Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2017. Business Exclusive Edition Kampanjamallisto: BMW 3-sarja Sedan, Touring ja Gran Turismo BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b Vantaa. Puh:

Kampanjahinnasto. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b Vantaa.  Puh: Kampanjahinnasto Business Automatic Edition BMW 1-sarjan Hatchback. BMW 2-sarjan Active Tourer. BMW 2-sarjan Gran Tourer. BMW X1. Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi

Lisätiedot

Audi A4 Sedan ja Avant

Audi A4 Sedan ja Avant VÄRIT Metalli- ja helmiäisvärit, ks. esite, ulko- ja sisäväriyhdistelmistä lisätietoja jälleenmyyjältä/maahantuojalta 1 130 1 336,43 1 549,40 5J5J Quantum-harmaa 1 130 1 336,43 1 549,40 Tilattavissa vain

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

Audi Q5 TFSI e Launch Edition

Audi Q5 TFSI e Launch Edition VÄRIT Metalli- ja helmiäisvärit, ks. esite, ulko- ja sisäväriyhdistelmistä lisätietoja jälleenmyyjältä/maahantuojalta 760 789,14 792,27 N6N6 Turbo-sininen ulkoväri 760 789,14 792,27 5J5J Quantum-harmaa

Lisätiedot

Seuraa Audi Q2:ta tunnisteella #untaggable.

Seuraa Audi Q2:ta tunnisteella #untaggable. Q2 SQ2 Audi Q2 02 03 #untaggable Periaatteessa vertaansa vailla. Audi Q2:n myötä mikään ei enää ole ennallaan. Se on älykäs, yksilöllinen, itsevarma eikä suostu jäämään kenenkään varjoon. Se on #untaggable.

Lisätiedot

Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Renault SCENIC & GRAND SCENIC Uusi Renault SCENIC & GRAND SCENIC Tekniset tiedot ja värit Tekniset tiedot SCENIC / GRAND SCENIC (7 istuinta) Energy TCe 115 Energy TCe 130 Energy dci 110 Energy dci 110 EDC Energy dci 160 EDC Polttoaine

Lisätiedot

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus LISÄVARUSTEHINNASTO SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus 11-2013 STYLE PACK Sisältää: kromipaketin, taiteltavan laukun, kynnyslistat, tekstiilimattosarjan,

Lisätiedot

5J5J Quantum-harmaa , ,24. N6N6 Turbo-sininen , ,24

5J5J Quantum-harmaa , ,24. N6N6 Turbo-sininen , ,24 VÄRIT Metalli- ja helmiäisvärit, ks. esite, ulko- ja sisäväriyhdistelmistä lisätietoja jälleenmyyjältä/maahantuojalta 1 140 1 546,58 1 617,24 S line Plus -varustepaketin sekä varastossa olevien (VAR1)

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

XF g/km l/100km XF SPORTBRAKE. Urheilullinen korisarja. JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014

XF g/km l/100km XF SPORTBRAKE. Urheilullinen korisarja. JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014 JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014 mallivuosi 2015 Ohjehinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta CO2 Vapaa autoetu 2014 Käyttöetu 2014 EU-kulutus yhd. XF g/km l/100km 2.2 i4 Td 163 Business

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 VAN ETUVETO HINNASTO Autoveroton Arvioitu Kokonais- Tavaratila CO2 Kokonais- ohjehinta sis. alv autovero hinta Moottori

Lisätiedot

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Uusi BMW 4-sarjan Gran Coupé Voimassa 1.1.2019 alkaen. Rajoitettu erä (NEDC) BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun

Lisätiedot

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA UUSI PRIUS Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA Jo vuodesta 1997 Prius on näyttänyt tietä autoilun tulevaisuudelle. Sen edistyksellinen hybriditeknologia ja huomiota herättävän moderni

Lisätiedot

2 6 7 8 9 10 12 112 13 14 17 18 19 20 4 5 8 9 21 4 1 3 5 6 7 2 24 26 28 29 30 31 Ulkovarusteet Trend Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmäø1 Muotoilu ja ulkovarusteita Elektroninen ajovakauden

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ TIEDOTE UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ Fordin seuraavan sukupolven 250-hevosvoimainen Focus ST ennakkoesittelyssä Pariisin autonäyttelyssä Kyseessä on

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

CR-V. Alkuperäiset lisävarusteet. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi CR-V/12/06/TH11066Fi

CR-V. Alkuperäiset lisävarusteet. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi CR-V/12/06/TH11066Fi Alkuperäiset lisävarusteet CR-V Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

Audi Q #untaggable #untaggable.

Audi Q #untaggable #untaggable. Q2 Audi Q2 02 03 #untaggable Periaatteessa vertaansa vailla. Uuden Audi Q2:n myötä mikään ei enää ole ennallaan. Se on älykäs, yksilöllinen, itsevarma eikä suostu jäämään kenenkään varjoon. Se on #untaggable.

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Uusi BMW 4-sarjan Gran Coupé Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun hinta kiinteän verkon

Lisätiedot

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit,

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, sähkösäätöiset ajovalot, kuljettajan turvatyyny, etuturvavöiden

Lisätiedot

Audi A5 Sportback. LISÄVARUSTEHINNASTO Nro 149 B / VÄRIT VARUSTEPAKETIT. VANTEET JA RENKAAT (kuvat vanteista hinnaston lopussa)

Audi A5 Sportback. LISÄVARUSTEHINNASTO Nro 149 B / VÄRIT VARUSTEPAKETIT. VANTEET JA RENKAAT (kuvat vanteista hinnaston lopussa) Sivu 1 / 6 VÄRIT Metalli- ja helmiäisvärit, ks. esite, ulko- ja sisäväriyhdistelmistä lisätietoja jälleenmyyjältä/maahantuojalta 1 130 1 318,44 1 501,30 5J5J Quantum-harmaa ulkoväri 1 130 1 318,44 1 501,30

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

PORSCHE MACAN S DIESEL ADVANTAGE PACKAGE

PORSCHE MACAN S DIESEL ADVANTAGE PACKAGE PORSCHE MACAN S DIESEL ADVANTAGE PACKAGE Hintatiedot Autoveroton hinta: 72 300,00 Autovero: 27 133,99 Hinta yhteensä 99 433,99 Käyttöetu: 1 445 /kk Vapaa autoetu: 1 595 /kk Autovero ja kokonaishinta muuttuvat,

Lisätiedot

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv)

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) www.volkswagen.fisivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta (sis. alv 24%) CO2

Lisätiedot

NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 COMBI HINNASTO Hinta ilman Autoveroton Arvioitu Kokonais- Sivuovi CO2 Kokonais- veroja ohjehinta sis. alv autovero hinta

Lisätiedot

1 / 5. Sisältyy S line Sport -pakettiin. Comfort -varustepaketin yhteydessä ,26 591,07

1 / 5. Sisältyy S line Sport -pakettiin. Comfort -varustepaketin yhteydessä ,26 591,07 1 / 5 VÄRIT Metalli- ja helmiäisvärit, ks. esite, ulko- ja sisäväriyhdistelmistä lisätietoja jälleenmyyjältä/maahantuojalta. 1 360 1 981,62 2 061,19 0Q0Q Carrara-valkoinen 450 655,68 682,01 6Y6Y Daytona-harmaa,

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Charged Edition. BMW 2-sarjan Active Tourer BMW 3-sarjan Sedan BMW 5-sarjan Sedan. Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Charged Edition. BMW 2-sarjan Active Tourer BMW 3-sarjan Sedan BMW 5-sarjan Sedan. Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto. BMW 2-sarjan Active Tourer BMW 3-sarjan Sedan BMW 5-sarjan Sedan Voimassa 1.7.2019 alkaen. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun hinta

Lisätiedot

Alkuperäiset lisävarusteet FR-V

Alkuperäiset lisävarusteet FR-V Alkuperäiset lisävarusteet FR-V Räätälöi oma unelma-autosi Tilaa tarjoavalla ja urheilullisella muotoilullaan FR-V yhdistää dynamiikan älykkääseen mukavuuteen ja käytännöllisyyteen. Voit räätälöidä FR-V:si

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 6 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 43,989.90 16" kevytmetallivanteet (205/55 R16) Ajovalot, Bi-LED Integroitu ajonvakautus (VDIM) 6 kaiuttimen

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 21 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 181,512.58 18" Brembo jarrut takana 19" Brembo jarrut edessä 19" kevytmetallivanteet (255/35R19 edessä

Lisätiedot

HINNASTOT

HINNASTOT HINNASTOT 08.02.2018 500 & 500C S4 HINNASTO Pvm 1.1.2018 001500734 500 1.2 69hv Pop Start&Stop* Bensiini 99 405 255 12 595 001500934 500 1.2 69hv Lounge Start&Stop* Bensiini 99 435 285 14 340 001505734

Lisätiedot

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Mii Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Mii - Tekniset tiedot 1.0 60 hv Ecomotive Moottori Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 999 Suurin

Lisätiedot

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI)

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) KOLMIPYÖRÄT Trident SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) 5 7-vaihteinen (kts. lisävarusteet) perusmalli moottoriton vasemmalla istuva kuljettaja huolehtii jarruttamisesta ja ohjaamisesta molemmat voivat

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 Hinnasto 2.2.2006 SLK Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi www.esikuva.fi Maailma tarvitsee esikuvia - Mercedes-Benz. Hinnasto 2.2.2006 SLK Malli Moottori/cm³

Lisätiedot

Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI PowerDiesel Purkaamo Auto-osix 103 kw DSG-aut. Ruponkuja 2 PIHTIPUDAS Puhelin:

Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI PowerDiesel Purkaamo Auto-osix 103 kw DSG-aut. Ruponkuja 2 PIHTIPUDAS Puhelin: Puhelin: 040 4849 255 Sivu 1 (5) Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI PowerDiesel 103 kw DSG-aut. vm.2005 Tunnistenro: 20814 Lisätieto: Merkki ja malli: Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 2 / 8 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN 2014-12 Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. VUODEN TAKUU 3TAI 100 000 KM SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN DESIGN "AVENTURE" Lokasuojien levikkeet, eteen ja taakse 8201274674 622

Lisätiedot