IR-LETTER. Tahdomme olla pk-sektorin halutuin omistajakumppani. Panostaja tarjoaa työkaluja yritystensä kehittämiseen TEEMANA TOIMINTATAVAT

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "IR-LETTER. Tahdomme olla pk-sektorin halutuin omistajakumppani. Panostaja tarjoaa työkaluja yritystensä kehittämiseen TEEMANA TOIMINTATAVAT"

Transkriptio

1 HELMIKUU 2014 TEEMANA TOIMINTATAVAT Tahdomme olla pk-sektorin halutuin omistajakumppani. Panostaja tarjoaa työkaluja yritystensä kehittämiseen Vuoden ensimmäisen IR-letterimme aiheena ovat Panostajan toimintatavat, joiden parissa työskentelen itsekin päivittäin. Aloitin Panostajan kehitysjohtajana vuoden 2013 alussa. Ensimmäinen vuosi onkin kulunut todella nopeasti, mutta myös tuloksekkaasti. Panostaja on aktiivinen omistaja, joka kehittää yrityksiään tarjoamalla niiden johdolle monipuolisia työkaluja strategian, talouden ja johtamisjärjestelmien tueksi. Viime vuonna toteutimme esimiestyön kehitysohjelman omistusyritystemme keskijohdon osaamisen parantamiseksi. Tavoitteena oli, että esimiehet ymmärtävät oman roolinsa ja vastuunsa strategisten tavoitteiden saavuttamisessa sekä toimintatapojen kehittämisessä. Ohjelmaan osallistui yhteensä noin 90 esimiestä tytäryhtiöidemme organisaatioiden eri tasoilta: palveluesimiehistä ja tiimipäälliköistä aluepäälliköihin ja asiakkuusjohtajiin. Palaute oli erittäin myönteistä. Osallistujat kokivat, että koulutus tarjosi työkaluja johtamiseen, osallistamiseen ja vastuuttamiseen. Sen vaikutuksia liiketoimintaan ja tuloksiin arvioidaan muutaman kuukauden kuluttua ohjelman päättymisen jälkeen. Toimintamme kulmakiviä ovat jatkossakin tehokkuus, avoimuus ja ennustettavuus. Vuoden lopussa tarkennettujen arvojemme mukaan yrittäjyys on meidän kaikkien asenteessa. Uudistuminen on välttämätöntä kehittymiselle, ja haluammekin luoda mahdollisimman hyvät puitteet jokaisen yrityksemme ja työntekijämme henkilökohtaiselle kasvulle. Kehitämme ja uudistamme toimintatapojamme jatkuvasti tukeaksemme strategiaamme. Vuonna 2014 työskentelemme erityisesti kirkastetun visiomme eteen: tahdomme olla pk-sektorin halutuin omistajakumppani. Aurinkoista kevättä! Minna Telanne, kehitysjohtaja Käyntiosoite: Y-tunnus: Kalevantie 2 panostaja@panostaja.fi Tampere

2 Toimintatapamme Luomme menestystarinoita Vuoden lopussa tarkensimme strategiaamme ja sen myötä myös visiotamme. Tahdomme olla pk-sektorin halutuin omistajakumppani, jonka kanssa kaikki sidosryhmät haluavat yhdessä kehittää sijoituskohteita erinomaisten tuottojen sekä tehokkaan, avoimen ja ennustettavan toimintatapamme vuoksi. Visiomme toteuttamiseksi on tärkeää, että toimintatapamme ovat tunnistettavat ja yhteisesti sovitut. Hankinta Toimintatapojen on oltava kunnossa aina kiinnostavien yhtiöiden kartoituksesta saakka. Panostajalla on kirkkaat sijoituskriteerit: sijoitamme suomalaiseen pk-sektoriin hajautetusti eri toimialoille. Tähtäämme aina enemmistöomistajuuteen, ja panostettavan osuuden tulee olla lähtöisin Panostajan omasta taseesta. Olemme erityisen kiinnostuneita aloista, joilla on merkittävää kasvupotentiaalia. Integrointi Ostettu yritys integroidaan osaksi Panostaja-konsernia aina tarkkaan mietityn prosessin mukaisesti. Yrityksen myyvälle yrittäjälle tarjotaan turvallinen mahdollisuus yrityksestä luopumiseen, ja uudelle toimitusjohtajalle annetaan erinomaiset työkalut ja järjestelmät yrityksen johtamista ja uudelleenkehittämistä varten. Panostaja-toimitusjohtajat sitoutetaan yritykseensä myös omistusosuuksin. Onnistunut intergrointiprosessi on ehdoton edellytys yrityksen tulevalle kehitykselle. Kehittäminen Olemme aktiivinen enemmistöomistaja. Käytännössä tämä tarkoittaa, että ohjaamme, kasvatamme ja kehitämme Panostaja-yrityksistä suomalaisen pk-sektorin parhaimmistoa. Olemme mukana tekemässä yritysten rahoituksen kokonaisjärjestelyjä ja osallistumme aktiivisesti hallitustyöskentelyyn. Tunnemme toimialat, minkä ansiosta pystymme vaikuttamaan yritysten strategioihin. Jokainen Panostaja-yritys saa käyttöönsä lisäksi osaamisemme talouden, markkinoinnin ja johtamisjärjestelmien kehittämisessä. Luopuminen Oikea-aikainen luopuminen on myös olennainen osa toimintatapaamme. Panostajan omistaja-arvo kasvaa, kun ajoitamme myös luopumispäätöksemme oikein. Sijoitushorisonttimme on 5 10 vuotta.

3 Ajankohtaista Flexim lanseerasi Safean Panostajan tytäryhtiö Flexim Security osallistui marraskuussa Helsingin Messukeskuksessa järjestetyille FinnSec-messuille ja lanseerasi siellä uuden sukupolven turvaratkaisun Flexim Safean. Flexim Securityn messuosastolla vieraili kolmen päivän aikana yli 6000 kävijää, ja uusi tuote sai innostuneen vastaanoton. Flexim Safea on uusi älykäs turvallisuusratkaisu, joka skaalautuu tarpeen mukaan yksittäisistä ovista globaaleihin kokonaisuuksiin ja on integroitavissa koko kiinteistön käyttöliittymäksi. Käytännössä Safeassa kaikki oviympäristön tarpeet on koottu yhteen, ja siihen kuuluu useita kymmeniä sovelluksia turvallisuusjohtamiseen, turvallisuustilannekuvaan ja työajanhallintaan. Safea toimii pilvessä tai perinteisessä verkkoympäristössä, joten sen käyttäminen onnistuu joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta. Kevään aikana Safeaan pääsee tutustumaan myös kiertueella 11 paikkakunnalla. DMP kasvoi merkittävästi ostamalla Eriksenin Panostajan tytäryhtiö DMP-Digital Media Partners Oy jatkaa kasvuaan ja on ostanut Eriksen Oy:n painoliiketoiminnan. Kaupan seurauksena kaikki Eriksenin työntekijät sekä johto siirtyivät DMP:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Kaupan kohteena on Eriksenin offsetpainoliiketoiminta, jonka liikevaihtovaikutus DMP:lle on noin 3 miljoonaa euroa. Eriksenillä työskentelee 19 ammattilaista, ja sillä on tuotantokoneina 5- ja 6-väriset B2-painokoneet sekä monipuoliset jälkikäsittelylaitteet ja painopinnanvalmistus. Olemme jo 15 vuotta kuuluneet DMP-allianssiin ja rakentaneet tulevaisuutta yhdessä. Meillä on ollut yhteinen johtoryhmä, yhteinen myynti, markkinointi ja hallinto sekä yhteinen tuotannon prosessi. Tämä on enemmän kuin luonnollinen askel Eriksenille, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Markus Jensen-Eriksen. Olen hyvin iloinen siitä, että olemme vihdoin samaa perhettä myös juridisesti ajateltuna. Liiketoimintamme tukevat toisiaan, ja työntekijän näkökulmastakin tekeminen helpottuu. Printti ei ole kuollut vaan mitä suurimmissa määrin elossa. Kauppa tukee erinomaisesti strategiaamme ja kasvuamme, iloitsee DMP-Digital Media Partners Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Narinen.

4 Nimitysuutisia Ilkka Mujunen Heatmastersin toimitusjohtajaksi Panostaja-konserniin kuuluvan Heatmasters Group Oy:n uutena toimitusjohtajana aloitti DI Ilkka Mujunen. Ilkalla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta metalliteollisuudessa sekä laite- että palvelupuolelta. Osittain sama asiakaskunta onkin auttanut Ilkkaa pääsemään nopeasti töihin käsiksi Heatmastersille haastavassa taloustilanteessa. Heatmasters täyttää tänä vuonna 40 vuotta, ja olen erittäin ylpeä henkilöstömme korkeasta osaamisesta sekä asiakaslähtöisestä ja kansainvälisestä toimintavasta, Mujunen kertoo ensimmäisistä kuukausista. Heatmastersin tavoitteena on vahvistaa markkina-asemaansa Pohjois- ja Keski-Euroopan johtavana lämpökäsittelyn asiantuntijayrityksenä. Jälleenmyyntiverkoston kautta yritys myy lämpökäsittelykoneita ja -laitteita sekä uuneja ympäri maailmaa. Yhtenä tämän vuoden päätoimenpiteenä on edelleen kirkastaa tuotepolitiikkaamme ja kehittää jälleenmyyntiverkostoamme. Olemme jo selvästi lisänneet aktiviteettiamme asiakasrajapinnassa, mikä on yhdessä hieman valoisamman markkinatilanteen kanssa auttanut meitä parantamaan kannattavuuttamme. Tällä tiellä aiomme jatkaa, linjaa Mujunen vuoden tavoitteita. Heatmasters on erikoistunut metallien lämpökäsittelypalveluihin sekä niihin tarvittavien koneiden ja laitteiden toimituksiin. Yrityksellä on Suomessa toimipisteet Lahdessa ja Varkaudessa. Merkittävä osa liikevaihdosta muodostuu ulkomaisista tytäryrityksistä, jotka sijaitsevat Ruotsissa ja Puolassa. Takomalle uusi toimitusjohtaja Panostaja Oyj:n tytäryhtiön Takoma Oyj:n toimitusjohtaja on vaihtunut. Toimitusjohtajana toiminut Ari Virtanen on vapautettu tehtävistään alkaen, ja uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty yhtiön talousjohtaja Ilkka Miettinen.

5 KUTSU PANOSTAJA OYJ:N TIEDOTUSTILAISUUTEEN Panostaja Oyj julkistaa (3 kk) osavuosikatsauksensa keskiviikkona klo Yhtiö järjestää tiedotustilaisuuden analyytikoille, sijoittajille ja lehdistölle samana päivänä klo Paikka: Hotelli Scandic Simonkenttä, Bulsa-Freda 1 2, Simonkatu 9, Helsinki Tilaisuudessa avataan tarkemmin Panostajan lisäarvologistiikan segmenttiä, josta on paikalla kertomassa Vindea Oy:n toimitusjohtaja Jouni Arolainen. Tervetuloa tutustumaan ensimmäisen kvartaalin tulokseemme sekä näkymiin vuodelle 2014, joista kertovat Panostaja Oyj:n toimitusjohtaja Juha Sarsama ja talousjohtaja Simo Mustila. Ilmoittautumiset toivomme maanantaihin mennessä: Milla Store, Panostaja Oyj matkapuhelin milla.store@panostaja.fi Seuraava IR-Letterimme ilmestyy maaliskuussa 2014, jolloin kerromme tarkemmin ensimmäisen neljänneksen tuloksestamme. Panostaja on sijoitusyhtiö, joka kehittää aktiivisena enemmistöomistajana suomalaisia pk-yrityksiä. Yhtiön tavoitteena on olla halutuin kumppani liiketoimintansa myyville yrittäjille, parhaille johtajille sekä sijoittajille. Panostaja kasvattaa yhdessä kumppaniensa kanssa konsernin omistaja-arvoa ja luo suomalaisia menestystarinoita. Panostaja-konsernissa työskentelee noin 1300 henkilöä. Panostajan (PNA1V) osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingin pörssissä. Tilikaudella 2013 konsernin liikevaihto oli 179,6 miljoonaa euroa.

Ensimmäinen neljännes, Marraskuu 2013 Tammikuu 2014

Ensimmäinen neljännes, Marraskuu 2013 Tammikuu 2014 TEEMANA Q1-TULOS MAALISKUU 2014 Aktiivinen alku tilikaudelle Ensimmäinen neljännes on ollut Panostajalle perinteisesti haastava hiljaisen loppuvuoden takia. Tyytyväisenä täytyy kuitenkin todeta, että tämä

Lisätiedot

IR-LETTER. Vahvaa kehitystä. Liikevoitto parani merkittävästi. toisella neljänneksellä TEEMANA Q2-TULOS JA HALLITUSTYÖSKENTELY KESÄKUU 2014

IR-LETTER. Vahvaa kehitystä. Liikevoitto parani merkittävästi. toisella neljänneksellä TEEMANA Q2-TULOS JA HALLITUSTYÖSKENTELY KESÄKUU 2014 TEEMANA Q2-TULOS JA HALLITUSTYÖSKENTELY KESÄKUU 2014 Vahvaa kehitystä toisella neljänneksellä Julkistimme toisen neljänneksen tuloksemme 4.6.2014. Toisella kvartaalilla vertailukautta parempaan liikevaihtoon

Lisätiedot

IR-LETTER. Hyvää kehitystä vaikeassa markkinatilanteessa. Teimme hyvää tulosta vaikeasta markkinatilanteesta huolimatta

IR-LETTER. Hyvää kehitystä vaikeassa markkinatilanteessa. Teimme hyvää tulosta vaikeasta markkinatilanteesta huolimatta TEEMANA Q3-TULOS JA YRITYSKAUPAT SYYSKUU 2014 Hyvää kehitystä vaikeassa markkinatilanteessa Julkistimme kolmannen neljänneksen tuloksemme 3.9.2014. Kolmannella kvartaalilla liikevaihto jatkoi kasvuaan,

Lisätiedot

Panostaja luo pk-yritysten menestystarinoita. Juha Sarsama, toimitusjohtaja Simo Mustila, talousjohtaja

Panostaja luo pk-yritysten menestystarinoita. Juha Sarsama, toimitusjohtaja Simo Mustila, talousjohtaja Panostaja luo pk-yritysten menestystarinoita Juha Sarsama, toimitusjohtaja Simo Mustila, talousjohtaja SISÄLTÖ 1. Panostaja luo pk-yritysten menestystarinoita 2. Panostajan toimintaympäristön mahdollisuudet

Lisätiedot

BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 12.11.2003, klo 9.00 BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.9.

BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 12.11.2003, klo 9.00 BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.9. Julkaistu: 2003-11-12 08:00:20 CET Wulff - neljännesvuosikatsaus BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1 Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 12.11.2003, klo 9.00 BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1.

Lisätiedot

Panostaja luo menestystarinoita Toimitusjohtaja Juha Sarsama. Sijoittaja-ilta Oulu 31.3.2014

Panostaja luo menestystarinoita Toimitusjohtaja Juha Sarsama. Sijoittaja-ilta Oulu 31.3.2014 Panostaja luo menestystarinoita Toimitusjohtaja Juha Sarsama 1 Sijoittaja-ilta Oulu 31.3.2014 Sisältö 1. Panostaja luo menestystarinoita 2. Osavuosikatsaus Q1/2014 3. Näkymät Liite: Panostajan menestystarinat

Lisätiedot

IR-LETTER. Liikevaihto kaikkien aikojen ennätyslukemissa. Uudella strategialla uuteen vuoteen TEEMANA TILINPÄÄTÖS JOULUKUU 2013

IR-LETTER. Liikevaihto kaikkien aikojen ennätyslukemissa. Uudella strategialla uuteen vuoteen TEEMANA TILINPÄÄTÖS JOULUKUU 2013 JOULUKUU 2013 TEEMANA TILINPÄÄTÖS Uudella strategialla uuteen vuoteen Vuosi lähestyy loppuaan, ja myös Panostajan tilivuosi 2013 on saatu pakettiin. Julkistimme viimeisen kvartaalin tuloksen viime viikolla,

Lisätiedot

BELTTON-YHTIÖT OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE. Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 13.02.2003 klo 9.00

BELTTON-YHTIÖT OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE. Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 13.02.2003 klo 9.00 Julkaistu: 2003-02-13 08:06:55 CET Wulff - neljännesvuosikatsaus BELTTON-YHTIÖT OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 13.02.2003 klo 9.00 BELTTON-YHTIÖT OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE TILIKAUDELTA

Lisätiedot

Yhtiöt eivät julkista kauppahintaa, mutta se maksetaan kokonaisuudessaan käteisellä.

Yhtiöt eivät julkista kauppahintaa, mutta se maksetaan kokonaisuudessaan käteisellä. Rakennuslehti 18.12.2012 EMC Talotekniikka myydään Hollantiin EMC Talotekniikka Oy myydään hollantilaiselle teknisten palveluiden toimittaja Royal Imtech N.V.:lle. EMC Talotekniikan nykyiset omistajat

Lisätiedot

Osavuosikatsaus 1.1. - 31.3.2005 Erkki Norvio, toimitusjohtaja

Osavuosikatsaus 1.1. - 31.3.2005 Erkki Norvio, toimitusjohtaja Osavuosikatsaus 1.1. - 31.3.2005 Erkki Norvio, toimitusjohtaja 18.5.2005 Ramirent - konserni lyhyesti Ramirent on johtava rakennuskoneiden ja -laitteiden vuokraukseen keskittynyt yritys, joka toimii Suomen,

Lisätiedot

Global Reports LLC. Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE , klo 9.15

Global Reports LLC. Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE , klo 9.15 Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 14.8.2003, klo 9.15 BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.6.2003 Beltton konserni kasvatti sekä liikevaihtoaan että liikevoittoaan. Konsernin liikevaihto kasvoi

Lisätiedot

Osavuosikatsaus Q2/2013. Toimitusjohtaja Jani Nieminen

Osavuosikatsaus Q2/2013. Toimitusjohtaja Jani Nieminen Osavuosikatsaus Q2/2013 Toimitusjohtaja Jani Nieminen Suomen johtava asuntovuokrausyritys Vuonna 1969 perustettu VVO on Suomen johtava asuntovuokraukseen erikoistunut yritys. Liiketoiminta perustuu asuntojen

Lisätiedot

TOIMITUSJOHTAJAN KATSAUS

TOIMITUSJOHTAJAN KATSAUS TOIMITUSJOHTAJAN KATSAUS Sievi Capital Oyj:n Yhtiökokous 8.4.2014 Harri Takanen Sievi Capital Oyj:n sijoitusstrategia ja tavoitteet Pääomasijoitukset Sievi Capital Oyj sijoittaa varansa kasvupotentiaalia

Lisätiedot

Yhtiökokous. Jari Jaakkola, toimitusjohtaja 22.3.2012. QPR Software Plc

Yhtiökokous. Jari Jaakkola, toimitusjohtaja 22.3.2012. QPR Software Plc QPR Software Oyj Yhtiökokous Jari Jaakkola, toimitusjohtaja 22.3.2012 Vuosi 2011 Yhtiö käynnisti Kokonaisarkkitehtuuripalvelut-liiketoiminnan vuoden alussa. Yhtiö lanseerasi uuden tuotteen, QPR ProcessAnalyzerin

Lisätiedot

Panostaja Oyj Q4/2008. 26.1.2009 CEO Juha Sarsama

Panostaja Oyj Q4/2008. 26.1.2009 CEO Juha Sarsama Panostaja Oyj Q4/2008 26.1.2009 CEO Juha Sarsama 5. tammikuuta 2009 Panostaja Oyj Tilikausi 2008 lyhyesti Liikevaihto 121,1 milj. euroa (69,1 milj. euroa), kasvua 75 % Liikevoitto 6,5 milj. euroa (3,3

Lisätiedot

Toimitusjohtajan katsaus

Toimitusjohtajan katsaus Liite 4 Digia Oyj Toimitusjohtajan katsaus 16.3.2011 Juha Varelius Toimitusjohtaja Katsauskauden 2010 pääkohdat Katsauskauden pääkohdat Liikevaihto kasvoi selvästi 130,8 (120,3) miljoonaa euroa, kasvua

Lisätiedot

Oriola-KD Oyj Tammi-syyskuu 2014

Oriola-KD Oyj Tammi-syyskuu 2014 Oriola-KD Oyj Tammi-syyskuu 2014 Eero Hautaniemi toimitusjohtaja 23.10.2014 Oriola-KD tammi-syyskuu 2014 Konsernin liikevoitto ilman kertaluonteisia eriä 12,9 (16,6) miljoonaa euroa Ruotsin tukkukaupan

Lisätiedot

TIEDOTE Operatiivinen tulos parani Laajennutaan mobiilimaksamiseen Uphill Oy:n osake-enemmistön ostolla

TIEDOTE Operatiivinen tulos parani Laajennutaan mobiilimaksamiseen Uphill Oy:n osake-enemmistön ostolla 1 (5) Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUU 2011 Operatiivinen tulos parani Laajennutaan mobiilimaksamiseen Uphill Oy:n osake-enemmistön ostolla Konserni Aina

Lisätiedot

Takoma Oyj:n yhtiökokous 5.2.2015 // Hallituksen puheenjohtaja Juha Sarsama

Takoma Oyj:n yhtiökokous 5.2.2015 // Hallituksen puheenjohtaja Juha Sarsama Takoma Oyj:n yhtiökokous 5.2.2015 // Hallituksen puheenjohtaja Juha Sarsama Sisältö Takoman olennaiset tapahtumat 2013-2014 Talouden tunnuslukuja Takoman markkinanäkymä Tilikauden jälkeiset tapahtumat

Lisätiedot

SOLTEQ OYJ? OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2. Solteq Oyj Pörssitiedote 24.4.2003 klo 9.00 SOLTEQ OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2003

SOLTEQ OYJ? OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2. Solteq Oyj Pörssitiedote 24.4.2003 klo 9.00 SOLTEQ OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2003 Julkaistu: 2003-04-24 07:01:11 CEST Solteq Oyj - neljännesvuosikatsaus SOLTEQ OYJ? OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2 Solteq Oyj Pörssitiedote 24.4.2003 klo 9.00 SOLTEQ OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2003 Konsernin

Lisätiedot

Pörssi-ilta, Jyväskylä Kirsi Jalasaho, VP IR & Marketing

Pörssi-ilta, Jyväskylä Kirsi Jalasaho, VP IR & Marketing Pörssi-ilta, Jyväskylä 21.3.2017 Kirsi Jalasaho, VP IR & Marketing We connect bricks and clicks, front and end Digitaalisen kaupankäynnin ratkaisut myymälästä verkkoon suomalaisille ja globaaleille asiakkaille

Lisätiedot

Vacon puhtaan teknologian puolesta

Vacon puhtaan teknologian puolesta Vacon puhtaan teknologian puolesta Vesa Laisi, toimitusjohtaja, Vacon Oyj 16.11.2011 11/21/2011 1 Vacon - Driven by drives Vacon on globaali taajuusmuuttajavalmistaja. Yhtiö on perustettu vuonna 1993 Vaasassa.

Lisätiedot

TURVATIIMI Oyj YHTIÖKOKOUS 27.3.2009 Toimitusjohtajan katsaus Tj Eero Kukkola

TURVATIIMI Oyj YHTIÖKOKOUS 27.3.2009 Toimitusjohtajan katsaus Tj Eero Kukkola TURVATIIMI Oyj YHTIÖKOKOUS 27.3.2009 Toimitusjohtajan katsaus Tj Eero Kukkola Turvatiimi lyhyesti Liikevaihto 27,6 meuroa, henkilöstöä 750, toimintaa yli 20 paikkakunnalla Atine Group Oy:n tytäryhtiö (n

Lisätiedot

Fondia Oyj Lakialaa digitalisoiva uudistaja

Fondia Oyj Lakialaa digitalisoiva uudistaja Fondia Oyj Lakialaa digitalisoiva uudistaja 24.8.2017 Fondian markkinapositio Fondian strategiana on yhdistää sisäisen lakiosaston ja ulkoa ostetun lakipalvelun hyödyt Suomen lakipalvelumarkkina 2015 noin

Lisätiedot

Suominen Oyj Tulos Q Helsinki, Nina Kopola, toimitusjohtaja Tapio Engström, talousjohtaja

Suominen Oyj Tulos Q Helsinki, Nina Kopola, toimitusjohtaja Tapio Engström, talousjohtaja Suominen Oyj Tulos Q1 2013 Helsinki, 19.4.2013 Nina Kopola, toimitusjohtaja Tapio Engström, talousjohtaja Suominen Oyj 19.4.2013 1 Sisältö Suomisen Q1 2013 lyhyesti Taloudellinen katsaus Q1 2013 Strategian

Lisätiedot

Yrittämisestä, omistamisesta ja sijoittamisesta

Yrittämisestä, omistamisesta ja sijoittamisesta Yrittämisestä, omistamisesta ja sijoittamisesta Marjo Miettinen, Enston omistaja ja hallituksen puheenjohtaja @marjomannu Sähköurakoitsijapäivät 22.11.2018 Tampere Mitä eroa on yrittäjällä, omistajalla

Lisätiedot

Ajankohtaista Rautaruukista

Ajankohtaista Rautaruukista Ajankohtaista Rautaruukista Sakari Tamminen, toimitusjohtaja Sijoitus-Invest 2005 Wanha Satama, Helsinki 16.11.2005 www.ruukki.com Sakari Tamminen Ruukki lyhyesti Strategia etenee Avainlukuja Lähiajan

Lisätiedot

TIEDOTE Medialiiketoiminnan liikevaihto oli 4,4 (4,3) milj. euroa ja sen osuus konsernin liikevaihdosta oli 22,1 %.

TIEDOTE Medialiiketoiminnan liikevaihto oli 4,4 (4,3) milj. euroa ja sen osuus konsernin liikevaihdosta oli 22,1 %. 1 (5) Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUU 2012 Konserni Aina Group -konsernin liikevaihto oli tammi-maaliskuussa 19,8 milj. euroa (vuonna 2011 vastaavalla jaksolla

Lisätiedot

Vuoden neljänneksen tulos

Vuoden neljänneksen tulos Vuoden 2010 1. neljänneksen tulos 28.5.2010 Vastuunrajoitus Tässä presentaatiossa oleva informaatio on Ruukki Group Oyj:n omaisuutta ( Yhtiö ), ja informaatio on tarkoitettu vain niille tahoille, joille

Lisätiedot

Johtoryhmä. Toimitusjohtaja Pekka Laitinen. Myyntijohtaja Mikael Winqvist. Hallintopäällikkö Tapio Kuitunen. Vt. palvelujohtaja Juho Vartiainen

Johtoryhmä. Toimitusjohtaja Pekka Laitinen. Myyntijohtaja Mikael Winqvist. Hallintopäällikkö Tapio Kuitunen. Vt. palvelujohtaja Juho Vartiainen Pähkinänkuoressa Signal Partners on vuonna 2010 perustettu suomalaisessa omistuksessa oleva yritys. Toimimme pääasiallisesti Pohjoismaissa ja palvelemme kansainvälisesti toimivien asiakkaidemme koko organisaatiota

Lisätiedot

Vertailulukujen oikaisu vuodelle 2013

Vertailulukujen oikaisu vuodelle 2013 HKScan Oyj Pörssitiedote 28.4.2014, klo 11:00 Vertailulukujen oikaisu vuodelle 2013 HKScan on noudattanut 1.1.2014 alkaen uusia IFRS 10 (Konsernitilinpäätös) ja IFRS 11 (Yhteisjärjestelyt) - standardeja.

Lisätiedot

Voimakkaasti kasvava markkinoinnin edelläkävijä TOIMITUSJOHTAJA JYRKI VAITTINEN NASDAQ, 18/03/2019

Voimakkaasti kasvava markkinoinnin edelläkävijä TOIMITUSJOHTAJA JYRKI VAITTINEN NASDAQ, 18/03/2019 Voimakkaasti kasvava markkinoinnin edelläkävijä TOIMITUSJOHTAJA JYRKI VAITTINEN NASDAQ, 18/03/2019 2 Tavoitteellista markkinointia asiakkaan strategian toteuttamiseen Strategian ydin MARKKINOINTI PALVELUNA

Lisätiedot

TIEDOTE 15.8.2011. Medialiiketoiminnan liikevaihdon ja kannattavuuden ennakoidaan pysyvän edellisvuoden tasolla.

TIEDOTE 15.8.2011. Medialiiketoiminnan liikevaihdon ja kannattavuuden ennakoidaan pysyvän edellisvuoden tasolla. 1 (5) Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2011 Tulos parani Konserni Aina Group -konsernin liikevaihto oli tammi-kesäkuussa 41,4 milj. euroa (vuonna 2010 vastaavalla

Lisätiedot

Yleiselektroniikka-konsernin kuuden kuukauden liikevaihto oli 14,9 milj. euroa eli on parantunut edelliseen vuoteen verrattuna 2,1 milj. euroa.

Yleiselektroniikka-konsernin kuuden kuukauden liikevaihto oli 14,9 milj. euroa eli on parantunut edelliseen vuoteen verrattuna 2,1 milj. euroa. YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote 13.8.2007 klo 11.00 YLEISELEKTRONIIKKA -KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.6.2007 - Liikevaihto 14,9 milj. euroa (12,8 milj. euroa) - Liikevoitto 494 tuhatta euroa

Lisätiedot

Varsinainen yhtiökokous 29.1.2014. Toimitusjohtaja Juha Sarsama

Varsinainen yhtiökokous 29.1.2014. Toimitusjohtaja Juha Sarsama Varsinainen yhtiökokous 29.1.2014 Toimitusjohtaja Juha Sarsama 1 Sisältö 1. Vuosi 2013 2. Vuosi 2013 numeroina 3. Liiketoimintasegmentit 4. Markkinanäkymät 2 1 VUOSI 2013 3 OMISTUKSIA KEHITETTIIN AKTIIVISESTI

Lisätiedot

Talousjohtamisen uusi rooli

Talousjohtamisen uusi rooli 1 25.4.2013 Author / Subject Talousjohtamisen uusi rooli - case Ponsse Oyj Petri Härkönen, Ponsse Oyj 25.4.2013 Sanomatalo, Helsinki 2 Ponsse Oyj Talousjohtamisen muuttunut ja täydentyvä rooli Talousjohtaminen

Lisätiedot

Panostaja Oyj Yhtiökokous

Panostaja Oyj Yhtiökokous Panostaja Oyj Yhtiökokous Toimitusjohtajan katsaus 27.1.2010 CEO Juha Sarsama Tilikausi 2009 lyhyesti Liikevaihto 120,0 milj. euroa (121,1 milj. euroa), laskua -1 % Liikevoitto 4,3 milj. euroa (6,4 milj.

Lisätiedot

TOIMITUSJOHTAJAN KATSAUS

TOIMITUSJOHTAJAN KATSAUS TOIMITUSJOHTAJAN KATSAUS Sievi Capital Oyj:n Yhtiökokous 18.4.2013 Harri Takanen Harri Takanen on toiminut Sievi Capital Oyj:n toimitusjohtajana 1.4.2013 alkaen. Aikaisemmin hän on toiminut Scanfil Oyj:n

Lisätiedot

Metson menestystekijät Pörssisäätiön pörssi-ilta 28.3.2014 Espoo Matti Kähkönen Toimitusjohtaja

Metson menestystekijät Pörssisäätiön pörssi-ilta 28.3.2014 Espoo Matti Kähkönen Toimitusjohtaja Metson menestystekijät Pörssisäätiön pörssi-ilta 28.3.2014 Espoo Matti Kähkönen Toimitusjohtaja Sisältö Metso yrityksenä Strategiamme Taloudellinen kehitys 2 Metso Pörssi-ilta 28.3.2014 Terveys-, turvallisuus-

Lisätiedot

QPR Software Oyj Palkka- ja palkkioselvitys 1.1.-31.12.2011

QPR Software Oyj Palkka- ja palkkioselvitys 1.1.-31.12.2011 Selvitys QPR Software Oyj Palkka- ja palkkioselvitys 1.1.-31.12.2011 Selvitys Sisällys: 1 Palkitsemisen hallinnointi... 1 2 Hallitus... 1 3 Toimitusjohtaja... 2 4 Hallintoneuvosto... 2 5 Johtoryhmä...

Lisätiedot

TOIMITUSJOHTAJAN KATSAUS YHTIÖKOKOUS 5.2.2015. CEO Juha Sarsama

TOIMITUSJOHTAJAN KATSAUS YHTIÖKOKOUS 5.2.2015. CEO Juha Sarsama TOIMITUSJOHTAJAN KATSAUS YHTIÖKOKOUS 5.2.2015 CEO Juha Sarsama 1 1. Tilikausi 11/2013-10/2014 2. Tilikausi numeroina 3. Liiketoimintasegmentit 4. Näkymät 5. Strategia, arvot ja taloudelliset tavoitteet

Lisätiedot

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2010. ICT-liiketoiminnan organisaatio uudistettiin Medialiiketoiminnan positiivinen kehitys jatkuu TIEDOTE

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2010. ICT-liiketoiminnan organisaatio uudistettiin Medialiiketoiminnan positiivinen kehitys jatkuu TIEDOTE 1(5) Hallinto ja viestintä 222222222222222222 Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2010 ICT-liiketoiminnan organisaatio uudistettiin Medialiiketoiminnan positiivinen kehitys jatkuu

Lisätiedot

Osuuskunta KPY. Tilinpäätösinfo 2018

Osuuskunta KPY. Tilinpäätösinfo 2018 Osuuskunta KPY Tilinpäätösinfo 2018 Osuuskunta KPY -konserni Toukokuu 2019 Osuuskunta KPY Kiinteistösijoitukset Yrityssijoitukset Finanssisijoitukset Technopolis Kuopio Oy Koy Siilinjärven Lentokapteeni

Lisätiedot

Uponorin ja KWH-yhtymän yhdyskuntateknisen liiketoiminnan suunniteltu fuusio. Jyri Luomakoski, Uponor Oyj Peter Höglund, KWH-yhtymä Oy

Uponorin ja KWH-yhtymän yhdyskuntateknisen liiketoiminnan suunniteltu fuusio. Jyri Luomakoski, Uponor Oyj Peter Höglund, KWH-yhtymä Oy Uponorin ja KWH-yhtymän yhdyskuntateknisen liiketoiminnan suunniteltu fuusio Jyri Luomakoski, Uponor Oyj Peter Höglund, KWH-yhtymä Oy Sopimuksen pääkohdat Uponor ja KWH-yhtymä ovat julkistaneet aikeensa

Lisätiedot

VTI-konsernin osavuosikatsaus tammikuu - maaliskuu 2007

VTI-konsernin osavuosikatsaus tammikuu - maaliskuu 2007 VTI-konsernin osavuosikatsaus tammikuu - maaliskuu 2007 Yhteenveto Liikevaihto oli 18,7 miljoonaa euroa (Q1/2006: 19,0 miljoonaa euroa.). Liikevoitto oli 1,9 miljoonaa euroa (2,0), ollen 10,1 % liikevaihdosta

Lisätiedot

STRATEGIA tiivis

STRATEGIA tiivis STRATEGIA 2022 20.4.2018 tiivis Itikka osuuskunnan strategia 2022 ROHKEASTI ETEENPÄIN KOHTI VUOTTA 2022 VUODESTA 1914 ITIKKA OSUUSKUNNAN VISIO ja STRATEGIA 2022 VISIOMME Tuemme aktiivisesti osuuskunnan

Lisätiedot

Kamux Oyj:n tiedonantopolitiikka

Kamux Oyj:n tiedonantopolitiikka Kamux Oyj www.kamux.com Y-tunnus 2442327-8 Kamux Oyj:n tiedonantopolitiikka Omistaja: Viestintä- ja markkinointijohtaja Hyväksyjä: Hallitus Hyväksytty: 15.4.2016 Versio: 1.0 Sisältö 1. Yleistä 2. Viestinnän

Lisätiedot

VMP Oyj osavuosikatsaus. tammimaaliskuu Juha Pesola, toimitusjohtaja Hannu Nyman, talousjohtaja Pauliina Soinio, Group Controller

VMP Oyj osavuosikatsaus. tammimaaliskuu Juha Pesola, toimitusjohtaja Hannu Nyman, talousjohtaja Pauliina Soinio, Group Controller VMP Oyj osavuosikatsaus tammimaaliskuu 2019 22.5.2019 Juha Pesola, toimitusjohtaja Hannu Nyman, talousjohtaja Pauliina Soinio, Group Controller Sisältö 1. VMP ja toimintaympäristö 2. Taloudellinen kehitys

Lisätiedot

Osavuosikatsaus 1-6/

Osavuosikatsaus 1-6/ Digia Oyj Osavuosikatsaus 1-6/2008 05.08.2008 Juha Varelius Toimitusjohtaja 1-6/2008 Pääkohdat 2 2008 Digia Plc Katsauskauden pääkohdat 1-6/2008 Liikevaihto ja liikevoitto kasvoivat Liikevaihto 64,8 miljoonaa

Lisätiedot

VMP Oyj. Nasdaq Avoimet Ovet Juha Pesola, CEO

VMP Oyj. Nasdaq Avoimet Ovet Juha Pesola, CEO VMP Oyj Nasdaq Avoimet Ovet 18.3.2019 Juha Pesola, CEO VMP:n visiona on auttaa työantajia ja työntekijöitä menestymään muuttuvassa työelämässä. VMP Oyj tarjoaa kattavan valikoiman henkilöstöpalveluita

Lisätiedot

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TIEDOTE 1(5) 29.8.2005 Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.6.2005 Aina Group- konsernin liikevaihto oli tammi-kesäkuussa 30.181.495 euroa. Liikevaihto kasvoi 10,5 %

Lisätiedot

Componenta Oyj. Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä

Componenta Oyj. Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä 1 (5) Componenta Oyj Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä (Corporate Governance Statement) 2011 Tämä selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä on käsitelty Componenta Oyj:n hallituksen kokouksessa

Lisätiedot

Lehto Group Oyj Puolivuosikatsaus tammi kesäkuu 2016

Lehto Group Oyj Puolivuosikatsaus tammi kesäkuu 2016 Lehto Group Oyj Puolivuosikatsaus tammi kesäkuu 2016 18.8.2016 Hannu Lehto, toimitusjohtaja Veli-Pekka Paloranta, talousjohtaja 1 Innovatiivinen rakennusalan uudistaja AKTIIVINEN SUUNNITTELUN OHJAUS SUORAVIIVAINEN

Lisätiedot

TIEDOTE 14.11.2011. Medialiiketoiminnan liikevaihto ja kannattavuus pysyvät viime vuoden tasolla.

TIEDOTE 14.11.2011. Medialiiketoiminnan liikevaihto ja kannattavuus pysyvät viime vuoden tasolla. 1 (5) Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2011 Konserni Operatiivinen tulos parantunut lähes 4 milj. euroa Hallituksen puheenjohtajaksi Panu Ala-Nikkola Konserniin

Lisätiedot

Q3 2011 Osavuosikatsaus 7.11.2011 Matti Hyytiäinen, toimitusjohtaja

Q3 2011 Osavuosikatsaus 7.11.2011 Matti Hyytiäinen, toimitusjohtaja Q3 2011 Osavuosikatsaus 7.11.2011 Matti Hyytiäinen, toimitusjohtaja Toimintaympäristön kehitys 1-9/2011 Suunnittelupalveluiden ja teknisen tuoteinformaation kysynnän kasvu jatkui koko katsauskauden ajan.

Lisätiedot

VMP Oyj Puolivuosikatsaus. tammi-kesäkuu Juha Pesola, toimitusjohtaja Jarmo Korhonen, talousjohtaja

VMP Oyj Puolivuosikatsaus. tammi-kesäkuu Juha Pesola, toimitusjohtaja Jarmo Korhonen, talousjohtaja VMP Oyj Puolivuosikatsaus tammi-kesäkuu 2018 29.8.2018 Juha Pesola, toimitusjohtaja Jarmo Korhonen, talousjohtaja Sisältö 1. VMP:n Q2/18 lyhyesti 2. Taloudellinen kehitys 3. Näkymät ja taloudelliset tavoitteet

Lisätiedot

Johtaminen haastavassa ympäristössä Rahapäivä 16.09.2009. Matti Alahuhta Toimitusjohtaja, KONE Oyj

Johtaminen haastavassa ympäristössä Rahapäivä 16.09.2009. Matti Alahuhta Toimitusjohtaja, KONE Oyj Johtaminen haastavassa ympäristössä Rahapäivä 16.09.2009 Matti Alahuhta Toimitusjohtaja, KONE Oyj Sisältö Taloudellinen kehitys 1-6/2009 Markkinakehitys KONEen kehittämisohjelmat Johtaminen haastavassa

Lisätiedot

Konsernin liikevaihto oli 149,4 (151,8) miljoonaa euroa. Vuoden viimeisen neljänneksen liikevaihto oli 37,7 (35,8) miljoonaa euroa.

Konsernin liikevaihto oli 149,4 (151,8) miljoonaa euroa. Vuoden viimeisen neljänneksen liikevaihto oli 37,7 (35,8) miljoonaa euroa. GLASTON OYJ ABP Pörssitiedote 8.2.2011 klo 9.00 Glaston: Ennakkotietoja vuoden tuloksesta Saadut tilaukset olivat tammi-joulukuussa 148,3 (151,5) miljoonaa euroa. Neljännen vuosineljänneksen saadut tilaukset

Lisätiedot

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUU 2007

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUU 2007 TIEDOTE 1(5) Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUU 2007 Konserni Aina Group konsernin liikevaihto tammi-maaliskuussa oli 24.715.671 euroa (vuonna 2006 vastaavalla

Lisätiedot

Vaisala Oyj Pörssitiedote 9.2.2012 klo 10:00

Vaisala Oyj Pörssitiedote 9.2.2012 klo 10:00 Vaisala Oyj Pörssitiedote 9.2.2012 klo 10:00 Vaisala -konsernin tilinpäätöstiedote 2011 Hyvä liikevaihto neljännellä vuosineljänneksellä 2011 ja tilauskanta vuoden 2011 lopussa. Koko vuoden 2011 liikevaihto

Lisätiedot

KOLMAS VUOSINELJÄNNES: KASVU JATKUI ENNAKOIDUSTI ALKUVUOTTA MALTILLISEMPANA

KOLMAS VUOSINELJÄNNES: KASVU JATKUI ENNAKOIDUSTI ALKUVUOTTA MALTILLISEMPANA QT GROUP OYJ PÖRSSITIEDOTE 24.10.2016 kello 08:00 QT GROUP OYJ JOHDON OSAVUOTINEN SELVITYS 1.1.2016 30.9.2016 Qt Group Oyj julkaisee kalenterivuoden kolmen ja yhdeksän kuukauden osalta johdon osavuotiset

Lisätiedot

YIT-konserni Osavuosikatsaus 1-9/2008

YIT-konserni Osavuosikatsaus 1-9/2008 YIT-konserni Osavuosikatsaus 1-9/28 Hannu Leinonen Konsernijohtaja Analyytikko- ja sijoittajatilaisuus 29.1.28 Itävalta Latvia Liettua Norja Puola Romania Ruotsi Saksa Suomi Tanska Tshekki Unkari Venäjä

Lisätiedot

YIT-konserni Osavuosikatsaus 1-6/2008

YIT-konserni Osavuosikatsaus 1-6/2008 YIT-konserni Osavuosikatsaus 1-6/2008 Hannu Leinonen Konsernijohtaja Analyytikko- ja sijoittajatilaisuus 25.7.2008 1 Sisältö Osavuosikatsaus 1-6/2008 Strategisia askeleita kaudella Näkymät vuodelle 2008

Lisätiedot

Sijoittajatapaaminen 6.9.2011 Matti Hyytiäinen, toimitusjohtaja

Sijoittajatapaaminen 6.9.2011 Matti Hyytiäinen, toimitusjohtaja Sijoittajatapaaminen 6.9.2011 Matti Hyytiäinen, toimitusjohtaja Keskeiset asiat 1-6/2011 Suunnittelupalveluiden kysynnän kasvu jatkui. Liikevaihto jatkoi kasvuaan. Liikevoitto oli vertailukauden tasolla

Lisätiedot

TIEDOTE (5) AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2012

TIEDOTE (5) AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2012 1(5) AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2012 Konserni Aina Group -konsernin liikevaihto oli tammi-syyskuussa 58,9 milj. euroa (vuonna 2011 vastaavalla jaksolla 61,3 milj. euroa). Liiketulos oli

Lisätiedot

F-Secure Oyj Yhtiökokous 2009. Toimitusjohtajan katsaus, Kimmo Alkio, 26.03.2009

F-Secure Oyj Yhtiökokous 2009. Toimitusjohtajan katsaus, Kimmo Alkio, 26.03.2009 F-Secure Oyj Yhtiökokous 2009 Toimitusjohtajan katsaus, Kimmo Alkio, 26.03.2009 Sisältö Markkinakatsaus 2008 kasvun ja kannattavuuden vuosi Tulevaisuuden näkymät Varsinainen yhtiökokous 26.3.2009 Sivu

Lisätiedot

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TIEDOTE 16.5.2005 Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 31.3.2005 Aina Group- konsernin liikevaihto oli tammi-maaliskuussa 14.674.840 euroa. Liikevaihto kasvoi 9,9 % edellisen

Lisätiedot

Osavuosikatsaus Tammi-syyskuu 2014 22.10.2014 Pääjohtaja Matti Halmesmäki. Q3 2014 Media- ja analyytikkoinfo Matti Halmesmäki

Osavuosikatsaus Tammi-syyskuu 2014 22.10.2014 Pääjohtaja Matti Halmesmäki. Q3 2014 Media- ja analyytikkoinfo Matti Halmesmäki Osavuosikatsaus Tammi-syyskuu 2014 22.10.2014 Pääjohtaja Matti Halmesmäki 1 Kesko Oyj:n toimitusjohtajaksi Mikko Helander Kesko Oyj:n hallitus on nimittänyt Kesko Oyj:n toimitusjohtajaksi ja Keskokonsernin

Lisätiedot

Q1/2018 osavuosikatsaus. Investors House Oyj Toimitusjohtaja Petri Roininen

Q1/2018 osavuosikatsaus. Investors House Oyj Toimitusjohtaja Petri Roininen Q1/2018 osavuosikatsaus Investors House Oyj Toimitusjohtaja Petri Roininen 25.5.2018 Investors House: Q1/2018 osavuosikatsaus -> Toimintaympäristö Investors Housen tulokset 1-3/2018 Strategia ja strategiset

Lisätiedot

LeaseGreen ostaa TalPron

LeaseGreen ostaa TalPron Kauppalehti Keskiviikko 06.08.2014 klo 11:17 LeaseGreen ostaa TalPron KUVA: Katja Lehto EMC Talotekniikka myy TalPron LeaseGreen Groupille. Ydinliiketoimintoihinsa keskittyvä EMC Talotekniikka myy TalPron

Lisätiedot

Vakaa kehitys jatkui. Osavuosikatsaus tammi maaliskuu /4/2019

Vakaa kehitys jatkui. Osavuosikatsaus tammi maaliskuu /4/2019 Vakaa kehitys jatkui 2 2019 kohokohdat LIIKEVAIHTO 163,0 (167,5) miljoonaa euroa, laskua -2,7 % tai -0,7 % vertailukelpoisilla valuuttakursseilla VERTAILUKELPOINEN LIIKETULOS (EBIT) 17,3 (21,2) miljoonaa

Lisätiedot

LASSILA & TIKANOJA OYJ VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS

LASSILA & TIKANOJA OYJ VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS LASSILA & TIKANOJA OYJ VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 18.3.2015 HALLINTAREKISTERÖITYJEN ÄÄNESTYSOHJEET 2 3 YHTIÖKOKOUS 18.3.2015 4 TOIMITUSJOHTAJAN KATSAUS 5 VUOSI 2014 LYHYESTI 2014 liikevaihto 639,7 milj. e

Lisätiedot

Turvallisuuden kehittäminen osana Nesteen strategiaa ja kulttuurimuutosta

Turvallisuuden kehittäminen osana Nesteen strategiaa ja kulttuurimuutosta Turvallisuuden kehittäminen osana Nesteen strategiaa ja kulttuurimuutosta Terveellinen työ Tunnista ja hallitse kemialliset tekijät -kampanjan avausseminaari 8.5.2018 Hannele Jakosuo-Jansson, Henkilöstö-

Lisätiedot

Toimitusjohtajan katsaus. Panostaja Oyj varsinainen yhtiökokous 29.1.2013 CEO Juha Sarsama

Toimitusjohtajan katsaus. Panostaja Oyj varsinainen yhtiökokous 29.1.2013 CEO Juha Sarsama Toimitusjohtajan katsaus Panostaja Oyj varsinainen yhtiökokous 29.1.2013 CEO Juha Sarsama 1 TILIKAUSI 2012 LYHYESTI Marraskuu 2011 Lokakuu 2012 Liikevaihto 156,8 milj. euroa (141,2 milj. euroa), kasvua

Lisätiedot

Ajankohtaista Panostaja Oyj:stä Sijoitus-Invest 2010 17.-18.11.2010

Ajankohtaista Panostaja Oyj:stä Sijoitus-Invest 2010 17.-18.11.2010 Ajankohtaista :stä Sijoitus-Invest 2010 17.-18.11.2010 Toimitusjohtaja Juha Sarsama 17. joulukuuta 2009 Kappale 1 yrittäjyys ja suomalainen omistus sijoituskohteena Taustaa on aktiivinen enemmistöomistaja

Lisätiedot

Pk-yritysten johtaminen ja hallinto Yrittäjägallup helmikuu 2019

Pk-yritysten johtaminen ja hallinto Yrittäjägallup helmikuu 2019 Pk-yritysten johtaminen ja hallinto Yrittäjägallup helmikuu 019..019 Kantar TNS Oy Jaakko Hyry 1 Tutkimuksen tarkoitus ja toteutus Tämän Yrittäjägallupin tarkoituksena on selvittää PK-yrittäjien mielipiteitä

Lisätiedot

LIIKETOIMINTAKATSAUS. Tammi-Syyskuu 2016

LIIKETOIMINTAKATSAUS. Tammi-Syyskuu 2016 Q3 Detection Technology Oyj LIIKETOIMINTAKATSAUS Tammi-Syyskuu 2016 DETECTION TECHNOLOGY OYJ:N LIIKETOIMINTAKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2016 Detection Technology Q3: Myynti kaksinkertaistui Heinä-syyskuu 2016

Lisätiedot

KONEen yhtiökokous 2014. 24. helmikuuta 2014 Matti Alahuhta, toimitusjohtaja

KONEen yhtiökokous 2014. 24. helmikuuta 2014 Matti Alahuhta, toimitusjohtaja KONEen yhtiökokous 2014 24. helmikuuta 2014 Matti Alahuhta, toimitusjohtaja 2013: Vahvaa kokonaiskehitystä 2013 2012 Historiallinen muutos Vertailukelpoinen muutos Saadut tilaukset M 6 151,0 5 496,2 11,9

Lisätiedot

P-K:N KIRJAPAINO -KONSERNI PÖRSSITIEDOTE 12.3.04 klo 15.30 1(5)

P-K:N KIRJAPAINO -KONSERNI PÖRSSITIEDOTE 12.3.04 klo 15.30 1(5) P-K:N KIRJAPAINO -KONSERNI PÖRSSITIEDOTE 12.3.04 klo 15.30 1(5) TILINPÄÄTÖSTIEDOTE TILIKAUDELTA 1.1.-31.12.2003 Konsernin liikevaihto oli 56,1 milj., jossa kasvua edelliseen vuoteen 7,1 milj. (14,4 %).

Lisätiedot

AALTO PK-JOKO 79. Uuden sukupolven johtamisvalmennus

AALTO PK-JOKO 79. Uuden sukupolven johtamisvalmennus AALTO PK-JOKO 79 Uuden sukupolven johtamisvalmennus Kenelle PK-JOKO soveltuu? Pienten ja keskisuurten yritysten toimitusjohtajille nykyisille ja tuleville avainhenkilöille tulosyksiköiden johdolle Joilla

Lisätiedot

- Liikevaihto katsauskaudella 1-9/2005 oli 8,4 meur (6,2 meur 1-9/2004), jossa kasvua edellisestä vuodesta oli 34,7 %.

- Liikevaihto katsauskaudella 1-9/2005 oli 8,4 meur (6,2 meur 1-9/2004), jossa kasvua edellisestä vuodesta oli 34,7 %. DONE SOLUTIONS OYJ:N LIIKEVAIHTO JA -TULOS KASVUSSA Osavuosikatsaus 1-9/2005 - Liikevaihto katsauskaudella 1-9/2005 oli 8,4 meur (6,2 meur 1-9/2004), jossa kasvua edellisestä vuodesta oli 34,7 %. - Liiketulos

Lisätiedot

Ahlstrom-konsernin osavuosikatsaus Q1/2006

Ahlstrom-konsernin osavuosikatsaus Q1/2006 Ahlstrom-konsernin osavuosikatsaus Q1/2006 Jukka Moisio, toimitusjohtaja Jari Mäntylä, talousjohtaja Helsingissä 28.4.2006 1 Liikevaihto kasvoi 10,6 % ja myyntimäärät 3,6 %* ) Taloudellinen kehitys Q1/2006

Lisätiedot

Panostaja Oyj:n yhtiökokous

Panostaja Oyj:n yhtiökokous Panostaja Oyj:n yhtiökokous 31.1.2012 CEO Juha Sarsama Panostaja Oyj Tilikausi 2011 Panostaja Oyj Tilikausi 2011 lyhyesti Liikevaihto 163,2 milj. euroa (137,9 milj. euroa), kasvua 18 % Liikevoitto 5,9

Lisätiedot

Tervetuloa Partneripäiville!

Tervetuloa Partneripäiville! Tervetuloa Partneripäiville! Hallituspartnereiden Partneripäivät Oulussa 12.9.2014 Yhteistyössä: Partneripäivät 12.9.2014, ohjelma 10.30 Ilmoittautuminen alkaa Radisson Blu hotelli, Hallituskatu 1, Oulu

Lisätiedot

Tammi-kesäkuu 2019 Tommi Santanen, toimitusjohtaja

Tammi-kesäkuu 2019 Tommi Santanen, toimitusjohtaja Tammi-kesäkuu 2019 Tommi Santanen, toimitusjohtaja 29.8.2019 Uudistunut Titanium Hyvä alkuvuosi vertailuajankohta huomioiden. Investium-yhtiöiden yrityskaupan integraatiotyö on saatu pääosin päätökseen.

Lisätiedot

BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 31.3.2006. Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 10.5.2006, klo 9.00

BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 31.3.2006. Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 10.5.2006, klo 9.00 Julkaistu: 2006-05-10 08:00:03 CEST Wulff - Pörssitiedote BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 31.3.2006 Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 10.5.2006, klo 9.00 BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS

Lisätiedot

Ahlstrom. Tammi-syyskuu 2015. Marco Levi toimitusjohtaja. Sakari Ahdekivi talousjohtaja 28.10.2015

Ahlstrom. Tammi-syyskuu 2015. Marco Levi toimitusjohtaja. Sakari Ahdekivi talousjohtaja 28.10.2015 Ahlstrom Tammi-syyskuu 215 Marco Levi toimitusjohtaja Sakari Ahdekivi talousjohtaja 28.1.215 Sisältö Heinä-syyskuu 215 Liiketoiminta-aluekatsaus Taloudelliset luvut Tulevaisuuden näkymät Sivu 2 Heinä-syyskuu

Lisätiedot

VVO-yhtymä Oyj. Osavuosikatsaus 1.1.-30.9.2013 Jani Nieminen toimitusjohtaja

VVO-yhtymä Oyj. Osavuosikatsaus 1.1.-30.9.2013 Jani Nieminen toimitusjohtaja VVO-yhtymä Oyj Osavuosikatsaus 1.1.-30.9.2013 Jani Nieminen toimitusjohtaja Suomen johtava asuntovuokrausyritys Vuonna 1969 perustettu VVO on Suomen johtava asuntovuokraukseen erikoistunut yritys. Liiketoiminta

Lisätiedot

Osavuosikatsaus tammi-kesäkuu 2015. Toimitusjohtaja Erkki Järvinen ja CFO Jukka Havia 4.8.2015

Osavuosikatsaus tammi-kesäkuu 2015. Toimitusjohtaja Erkki Järvinen ja CFO Jukka Havia 4.8.2015 Osavuosikatsaus tammi-kesäkuu 2015 Toimitusjohtaja Erkki Järvinen ja CFO Jukka Havia 4.8.2015 Huomautus Kaikki tässä esityksessä esitetyt yritystä tai sen liiketoimintaa koskevat lausumat perustuvat johdon

Lisätiedot

VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 8.4.2010. Toimitusjohtaja Harri Takanen

VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 8.4.2010. Toimitusjohtaja Harri Takanen VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 8.4.2010 Toimitusjohtaja Harri Takanen Vuosi 2009 Scanfil Oyj Scanfil EMS Oy:n ylimääräinen yhtiökokous 30.9.2009 päätti 65 milj. euron pääoman palautuksesta emoyhtiö Scanfil Oyj:lle.

Lisätiedot

Digitaalisten ekosysteemien rakentaja

Digitaalisten ekosysteemien rakentaja Digitaalisten ekosysteemien rakentaja Digia Oyj:n tilinpäätösesitys 2018 8.2.2019 Tilinpäätösesitys 1 2 3 4 5 Yhteenveto Vuosi 2018 Strategian toteutus Markkinakehitys Tulevaisuuden näkymät Vahvan kasvun

Lisätiedot

MARTELA OSAVUOSIKATSAUS 1-3 / huhtikuuta 2012

MARTELA OSAVUOSIKATSAUS 1-3 / huhtikuuta 2012 MARTELA OSAVUOSIKATSAUS 1-3 / 2012 27. huhtikuuta 2012 TAMMI MAALISKUU 2012 Konsernin tammi-maaliskuun liikevaihto oli 32,0 milj. euroa (27,4), jossa oli kasvua edelliseen vuoteen 16,9 prosenttia. Liikevaihtoa

Lisätiedot

Raisio Oyj:n puolivuosikatsaus tammi-kesäkuu 2018 Toimitusjohtaja Pekka Kuusniemi

Raisio Oyj:n puolivuosikatsaus tammi-kesäkuu 2018 Toimitusjohtaja Pekka Kuusniemi Raisio Oyj:n puolivuosikatsaus tammi-kesäkuu 18 Toimitusjohtaja Pekka Kuusniemi 8.8.18 Raision Q2/18 lyhyesti Määrätietoinen työ Raision uudistamiseksi ja kannattavan orgaanisen kasvun tukemiseksi jatkuu

Lisätiedot

Turvatiimi Oyj:n yhtiökokous 23.3.2010. Toimitusjohtajan katsaus Merja Sohlberg

Turvatiimi Oyj:n yhtiökokous 23.3.2010. Toimitusjohtajan katsaus Merja Sohlberg Turvatiimi Oyj:n yhtiökokous 23.3.2010 Toimitusjohtajan katsaus Merja Sohlberg Turvatiimi lyhyesti Turvatiimi Oyj on johtava kotimainen turvallisuusalan ammattilainen. Yhtiö tarjoaa turvallisuusalan palvelutuotteita

Lisätiedot

Tilinpäätöstiedote 1.1. 31.12.2005

Tilinpäätöstiedote 1.1. 31.12.2005 Tilinpäätöstiedote 1.1. 31.12.2005 Kari Kallio, toimitusjohtaja Ramirent-konserni lyhyesti Ramirent on yksi Euroopan johtava konevuokraamo. Tällä hetkellä Ramirentillä on 270 (223) toimipistettä yhdessätoista

Lisätiedot

Neste Oil strategia ja liiketoiminta

Neste Oil strategia ja liiketoiminta Neste Oil strategia ja liiketoiminta Matti Lehmus, Liiketoiminta-alueen johtaja 26.11.2012 Neste Oil lyhyesti Korkealaatuisiin puhtaamman liikenteen polttoaineisiin keskittyvä jalostus- ja markkinointiyhtiö

Lisätiedot

10.8.2011 Wulff-Yhtiöt Oyj Sijoittaja- ja analyytikkotilaisuus

10.8.2011 Wulff-Yhtiöt Oyj Sijoittaja- ja analyytikkotilaisuus 10.8.2011 Wulff-Yhtiöt Oyj Sijoittaja- ja analyytikkotilaisuus Wulff merkittävä toimistomaailman toimija Pohjoismaissa ö 1 Wulff-Yhtiöt lukuina ö 2 Wulff-Yhtiöt Oyj liikevaihdon jakautuminen vuonna 2010

Lisätiedot

Suomen johtava asuntovuokrausyritys. VVO isännöi ja vuokraa omistamansa asunnot omalla henkilökunnallaan.

Suomen johtava asuntovuokrausyritys. VVO isännöi ja vuokraa omistamansa asunnot omalla henkilökunnallaan. TILINPÄÄTÖS 2013 Suomen johtava asuntovuokrausyritys VVO isännöi ja vuokraa omistamansa asunnot omalla henkilökunnallaan. Tilinpäätös 27.2.2014 Meitä on VVO:laista (keskimäärin v. 2013) Toimintaympäristö

Lisätiedot

Osavuosikatsaus 1-3/2011 29.4.2011

Osavuosikatsaus 1-3/2011 29.4.2011 Digia Oyj Osavuosikatsaus 1-3/2011 29.4.2011 Juha Varelius Toimitusjohtaja Q1 Pääkohdat Katsauskauden pääkohdat Liikevaihto kasvoi 1,6 prosenttia Liikevaihto 33,4 (32,8) miljoonaa euroa Liikevoitto laski

Lisätiedot

SOLTEQ OYJ OSAVUOSIKATSAUS

SOLTEQ OYJ OSAVUOSIKATSAUS SOLTEQ OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2002 > Liikevaihto oli katsauskaudella 4,2 miljoonaa euroa, jossa laskua 13,7 %. > Liiketulos pysyi edellisen tilikauden vastaavan katsauskauden tasolla ja oli 0,2

Lisätiedot