15 Kuulutus ennakkoäänestyksen, kotiäänestyksen ja vaalipäivän äänestysjärjestelyistä. 16 Ennakkoäänestyspaikkojen vaalitoimitsijoiden määrääminen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "15 Kuulutus ennakkoäänestyksen, kotiäänestyksen ja vaalipäivän äänestysjärjestelyistä. 16 Ennakkoäänestyspaikkojen vaalitoimitsijoiden määrääminen"

Transkriptio

1 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 3/ (11) Aika , klo 16:00-16:32 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Karvonen Käsitellyt asiat 11 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 12 Pöytäkirjan tarkastus 13 Ehdokashakemusten hyväksyminen 14 Ehdokaslistojen yhdistelmän laatiminen 15 Kuulutus ennakkoäänestyksen, kotiäänestyksen ja vaalipäivän äänestysjärjestelyistä 16 Ennakkoäänestyspaikkojen vaalitoimitsijoiden määrääminen 17 Vaaliviranomaisille järjestettävä koulutus

2 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 3/ (11) Saapuvilla olleet jäsenet Pentti Kettunen, puheenjohtaja Antti Schroderus, 1. varapuheenjohtaja Fatima Selimi Tero Viiru Tyyne Immonen Osmo Latvakangas Heikki Antero. Väisänen Katri Hanski Onerva Ohinmaa Muut saapuvilla olleet, Hallintojohtaja, sihteeri Poissa Heli Kettunen Allekirjoitukset Pentti Kettunen Puheenjohtaja Sihteeri Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty Tyyne Immonen Onerva Ohinmaa Pöytäkirjan nähtävänäolo kaupungintalo, Kajaani Info

3 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 3/ (11) 11 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Esittelijä:, Hallintojohtaja Keskusvaalilautakunta toteaa kokouksen laillisesti kokoonkutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Hyväksyi.

4 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 3/ (11) 12 Pöytäkirjan tarkastus Esittelijä:, Hallintojohtaja Keskusvaalilautakunta valitsee kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tyyne Immonen ja Onerva Ohinmaa.

5 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 3/ (11) 13 Ehdokashakemusten hyväksyminen KA JDno Valmistelija / lisätiedot: tuija.aarnio@kajaani.fi Hallintojohtaja Keskusvaalilautakunta on tarkastanut ehdokashakemukset alustavasti kokouksessaan Tällöin puolueen, yhteislistan tai valitsijayhdistyksen asiamiehelle on tullut tehdä huomautus, mikäli ehdokasasettelussa on tapahtunut virheellisyyksiä. Vaaliasiamiesten on täytynyt oikaista asiat, joita huomautus on koskenut, viimeistään Vaaliasiamiesten mahdollisten huomautusten johdosta korjaamat hakemukset ja hakemukset, joista ei huomautusta ole tehty, tulee hyväksyä. Esittelijä: Pentti Kettunen Todetaan, onko keskusvaalilautakunnan kokouksessa hakemuksissa ilmentynyt sellaisia virheellisyyksiä tai puutteellisuuksia, joista olisi annettu huomautuksia vaaliasiamiehille. Lautakunta toteaa, että hakemukset ehdokaslistojen julkaisemiseksi on tarkastettu ja niissä olevat ehdokkaat ovat vaalikelpoisia Kajaanin kaupungin kunnallisvaaleissa vuonna Asiakirjat on toimitettu keskusvaalilautakunnalle säädetyssä järjestyksessä ja muodossa. Myöskään vaaliasiamiehiltä ei ole tullut tietoon mitään sellaista, jonka perusteella hakemuksia tulisi muuttaa. Lautakunta päättää hyväksyä sille jätetyt kunnallisvaalihakemukset ehdokaslistojen julkaisemiseksi. Todettiin, että kokousta ei ole tarvinnut pitää, koska kokouksessa ei ole annettu vaaliasiamiehille huomautus- tai korjauskehotuksia eikä muita ilmoituksia keskusvaalilautakunnalle ole tullut. Hyväksyttin keskusvaalilautakunnalle jätetyt kunnallisvaalihakemukset ehdokaslistojen julkaisemiseksi.

6 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 3/ (11) 14 Ehdokaslistojen yhdistelmän laatiminen KA JDno Valmistelija / lisätiedot: tuija.aarnio@kajaani.fi Hallintojohtaja Keskusvaalilautakunnan on laadittava hyväksyttyjen ehdokashakemusten perusteella ehdokaslistojen yhdistelmä. Yhdistelmään sisältyy otsake, mistä vaaleista on kysymys, sekä tiedot ehdokaslistoista. Ehdokaslistat ryhmitellään vasemmalta oikealle: ensin puolueet, sitten yhteislistat ja lopuksi valitsijayhdistykset. Ehdokaslistojen järjestys on arvottu kokouksessa Ehdokaslistojen yläpuolella mainitaan puolueen tai yhteislistan nimi. Vaaliliittoon kuuluvien puolueiden ehdokaslistojen alapuolelle tehdään merkintä vaaliliitosta. Ehdokkaat asetetaan listalle siihen järjestykseen, kun hakemuksessa on pyydetty ja numeroidaan siinä järjestyksessä, kuin heidät otetaan yhdistelmään, numerosta 2 alkaen. Ehdokkaasta merkitään yhdistelmään nimi ja arvo tai ammatti. Esittelijä: Pentti Kettunen Todetaan, että ehdokaslistojen julkaisemista koskevat hakemukset ovat tulleet hyväksytyksi alkuperäisessä muodossaan. Kokouksessa arvotun järjestyksen perusteella on laadittu ehdokaslistojen yhdistelmä, jossa puolueet on järjestetty arvonnan mukaisesti ja ehdokkaille annettu ehdokasnumerot siinä järjestyksessä, kuin heidät on hakemuksissa ehdokkaiksi ilmoitettu. Valitsijaydistysten yhteislistat on asetettu arvottuun järjestykseen ja yksittäiset valitsijayhdistykset aakkosjärjestykseen. Päätetään hyväksyä Kajaanin kaupungin kunnallisvaalien 2017 suorittamiseksi liitteenä oleva ehdokaslistojen yhdistelmä. Hyväksyttiin ehdokaslistojen yhdistelmä.

7 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 3/ (11) 15 Kuulutus ennakkoäänestyksen, kotiäänestyksen ja vaalipäivän äänestysjärjestelyistä KA JDno Valmistelija / lisätiedot: tuija.aarnio@kajaani.fi Hallintojohtaja Liitteet 1 Liite Paikkakuulutus Vaalilain mukaan keskusvaalilautakunnan on hyvissä ajoin ennen ennakkoäänestyksen aloittamista tiedotettava vaaleissa käytössä olevista ennakkoäänestyspaikoista ja niiden aukioloajoista, kotiäänestyksen järjestämisestä sekä varsinaisen vaalipäivän äänestyspaikoista ja aukioloajoista. Tiedottaminen on hoidettava siten, kuin kunnalliset ilmoitukset julkaistaan. Käytännössä vaaleista on ilmoitettu virallisella ilmoitustaululla ja Koti-Kajaanissa. Esittelijä: Pentti Kettunen Keskusvaalilautakunta hyväksyy liitteen mukaisen kuulutuksen. Hyväksyi.

8 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 3/ (11) 16 Ennakkoäänestyspaikkojen vaalitoimitsijoiden määrääminen KA JDno Valmistelija / lisätiedot: tuija.aarnio@kajaani.fi Hallintojohtaja Ennakkoäänestyksestä yleisissä ennakkoäänestyspaikoissa huolehtivat vaalitoimitsijat. Äänestystä toimitettaessa on paikalla oltava yhtä aikaa vähintään kaksi toimitsijaa. Vaalilain 17 :n mukaan vaalitoimitsijat ennakkoäänestyspaikkoihin määrää keskusvaalilautakunta. Kajaanin kaupungissa yleisinä ennakkoäänestyspaikkoina kunntavaaleissa 2017 ovat kaupungintalo, Kuurnan nuorisotila, Lohtajan kirjasto, Pietari Brahen koulun Soidinsuon yksikkö, kylätalo Vanahis, AMK:n campusalueen Tieto 2, Prisma, Vuolijoen koulu, Otanmäen kirjasto ja kiertävä äänestysauto. Kaupungilla on ollut omia ennakkoäänestyspaikkoja käytössä vuoden 2004 europarlamenttivaaleista lähtien. Kaupunki huolehtii itse koko ennakkoäänestyksen järjestämisestä. Äänestyksen sujuvuuden varmistamiseksi toimitsijoita on määrättävä riittävästi ja palkattava myös ulkopuolisia, kokopäiväisiä toimitsijoita. Osa vaalitoimitsijoista (noin 20) on ollut kaupungin omaa henkilökuntaa, joille on kullekin kertynyt noin 2 päivää vaalityötä ennakkoäänestyksen aikana. Ulkopuolisia on ollut palkattuna lisäksi noin 25 henkilöä. Esittelijä: Pentti Kettunen Kaupungin omasta henkilökunnasta ennakkoäänestystyöhön määrätään Taina Juntunen, Sisko Rimpiläinen, Katja Moilanen, Tuula Heikkinen, Jouko Vähärautio, Sirpa Pöppönen, Rauni Yli-Houhala, Rauni Forsberg, Anja Mäkeläinen, Tiina Rusanen, Karita Kuittinen ja Päivi Manninen. Ulkopuolisia ennakkoäänestyöhön palkataan Nina Virtala, Merja Ronkainen, Katri Mäki, Elena Siren, Juho Kari, Aleksis Haapalainen, Veera Kyyrönen, Riitta Vaara, Anni Moilanen, Matias Nurmi, Joonas Haatainen, Sirpa Heikkinen, Sari Vajavaara, Elina Vähätupa, Eeva-Maija Kemppainen, Riku Karppinen, Sini Kirkelä, Petri Aho, Ida-Kaisa Kallioinen, Nina Suomalainen, Maija Mäki, Teemu Partanen, Tero Korhonen, Jouni Friman ja Vilma Susi. Vaalitoimitsijoina yleisissä ennakkoäänestyspaikoissa toimivat:

9 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 3/ (11) Tuula Heikkinen, Taina Juntunen, Sisko Rimpiläinen, Jouko Vähärautio, Katja Moilanen, Sirpa Pöppönen. Maija Mäki, Riitta Vaara, Merja Ronkainen, Sini Kirkelä, Sirpa Heikkinen, Leena Koskelo, Eeva-Maija Kemppainen, Katri Mäki, Tero Lassila, Jarkko Romppainen, Satu Tertsunen, Riku Karppinen, Sari Vajavaara, Anni Moilanen, Ville Heikkinen, Ulla Tuovinen, Nina Virtala, Katja Kovalainen, Aleksis Haapalainen, Elina Vähätupa, Vieno Määränen, Ida-Kaisa Kallioinen, Matias Nurmi, Veera Kyyrönen ja Joonas Haatainen.

10 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 3/ (11) 17 Vaaliviranomaisille järjestettävä koulutus KA JDno Valmistelija / lisätiedot: tuija.aarnio@kajaani.fi Hallintojohtaja Keskusvaalilautakunnan tehtävänä on mm. järjestää muiden vaaliviranomaisten opastus ja koulutus tehtäväänsä. Keskusvaalilautakunta järjestää koulutuksen kaikille ennakkoäänestyspaikkojen vaalitoimitsijoille ja laitosäänestyksen vaalitoimitsijoille. Varsinaisen vaalipäivän äänestyspaikoilla toimivia vaalilautakuntia ohjeistetaan erillisellä kirjeellä ja puheenjohtajille ja varapuheenjohtajille jaettavalla vaaliohjeet kirjasella. Puheenjohtajien saapuessa hakemaan äänestyspaikan tarvikkeet la 8.4. heitä opastetaan vielä tarvittaessa. Vaalipäivänä 6 suuremmalla äänestyspaikalla käytössä olevasta sähköisestä äänenkäytön kirjaamisjärjestelmästä lähetetään ao. lautakunnan jäsenille käyttöopas, jonka ohjeilla he voivat harjoitella järjestelmän käyttöä kotona. Tarvittaessa he voivat käydä tutustumassa järjestelmään opastettuna kaupungintalolla. Koulutusten sisällöstä ja järjestelyistä vastaa keskusvaalilautakunnan sihteeri. Esittelijä: Pentti Kettunen Päätetään, että keskusvaalilautakunta järjestää em. koulutus- ja opastustilaisuudet. Koulutusten sisällöstä ja järjestelyistä vastaa keskusvaalilautakunnan sihteeri. Hyväksyi.

11 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 3/ (11) Muutoksenhakukielto 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 Muutoksenhakukielto Valmistelua ja täytäntöönpanoa koskevaan päätökseen ei saa hakea muutosta. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ (9) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 16:00-16:35. Kaupungintalo, kokoushuone Karvonen

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ (9) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 16:00-16:35. Kaupungintalo, kokoushuone Karvonen Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (9) Aika 06.03.2017, klo 16:00-16:35 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Karvonen Käsitellyt asiat 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 8 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 6/ (6) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 09:00-14:55. Kaupungintalo, valtuustosali

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 6/ (6) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 09:00-14:55. Kaupungintalo, valtuustosali Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 6/2017 1 (6) Aika 10.04.2017, klo 09:00-14:55 Paikka Kaupungintalo, valtuustosali Käsitellyt asiat 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 25 Pöytäkirjan tarkastus 26 Äänten

Lisätiedot

5 Kuulutus valtuutettujen lukumäärästä ja ehdokashakemusten vastaanottamisesta

5 Kuulutus valtuutettujen lukumäärästä ja ehdokashakemusten vastaanottamisesta Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 09.02.2017, klo 15:59-16:35 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Karvonen Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 7/ (10) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 16:00-16:45. Kaupungintalo, kokoushuone Karvonen

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 7/ (10) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 16:00-16:45. Kaupungintalo, kokoushuone Karvonen Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 7/2017 1 (10) Aika 12.04.2017, klo 16:00-16:45 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Karvonen Käsitellyt asiat 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 28 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/ (11) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 16:59-17:49. Kunnantalon kahvihuone.

Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/ (11) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 16:59-17:49. Kunnantalon kahvihuone. Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/2017 1 (11) Aika 06.03.2017, klo 16:59-17:49 Paikka Kunnantalon kahvihuone Käsitellyt asiat 8 Puheenjohtajan valinta 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 10 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

3 Yleiset ennakkoäänestyspaikat, laitosäänestyspaikat, vaalipäivän äänestyspaikat sekä vaalitoimitsijoiden määrääminen ennakkoäänestyspaikkoihin

3 Yleiset ennakkoäänestyspaikat, laitosäänestyspaikat, vaalipäivän äänestyspaikat sekä vaalitoimitsijoiden määrääminen ennakkoäänestyspaikkoihin Hämeenkyrö Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 31.01.2017, klo 17:30-17:51 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Yleiset ennakkoäänestyspaikat,

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 10. Anja Kurki, puheenjohtaja Markus Soronen Marianne Ehrnstén Marjut Lindroos Seppo Lintunen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 10. Anja Kurki, puheenjohtaja Markus Soronen Marianne Ehrnstén Marjut Lindroos Seppo Lintunen Espoon kaupunki Pöytäkirja Keskusvaalilautakunta 09.03.2017 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 09.03.2017 torstai klo 16:00-16.45 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Kotka, 3. kerros Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Sisällys KESKUSVAALILAUTAKUNTA 3/2017. Aika: Torstai klo 12-12:36 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2

Sisällys KESKUSVAALILAUTAKUNTA 3/2017. Aika: Torstai klo 12-12:36 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 REISJÄRVEN KUNTA KESKUSVAALILAUTAKUNTA 3/2017 PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai 9.3.2017 klo 12-12:36 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Rajala Tiina, pja Hautala Teuvo, vpja Kesänen Tiina, j Lehto Juhani,

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. LAUKAAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 11.12.2017 klo 14:00-15:03 Paikka Kuntala, Laukaantie 14, Laukaa Lisätietoja Osallistujat Saapuvilla olleet jäsenet Ek Terhi jäsen Jokela Mika

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2017 1

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2017 1 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 06.03.2017 klo 16:00-16:40 Paikka Kiteen kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Pykäläinen

Lisätiedot

Iitin kunta Pöytäkirja 2/ Keskusvaalilautakunta Aika klo 17:00-17:33. Paikka. Saapuvilla.

Iitin kunta Pöytäkirja 2/ Keskusvaalilautakunta Aika klo 17:00-17:33. Paikka. Saapuvilla. Iitin kunta Pöytäkirja 2/2017 1 Keskusvaalilautakunta 20.02.2017 Aika 20.02.2017 klo 17:00-17:33 Paikka Saapuvilla Leinonen Heikki Salonen Irmeli Kakko Henry Kettumäki Jukka Janhunen Heli Hiltunen Heikki

Lisätiedot

Sisällys KESKUSVAALILAUTAKUNTA 2/2017. Aika: Maanantia klo Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2

Sisällys KESKUSVAALILAUTAKUNTA 2/2017. Aika: Maanantia klo Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 REISJÄRVEN KUNTA KESKUSVAALILAUTAKUNTA 2/2017 PÖYTÄKIRJA Aika: Maanantia 6.3.2017 klo 12-13.23 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Rajala Tiina, pja Hautala Teuvo, vpja Kesänen Tiina, j Lehto Juhani,

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta. Merja Kannosto Seppo Leponiemi Rainer Rajamäki

Keskusvaalilautakunta. Merja Kannosto Seppo Leponiemi Rainer Rajamäki JÄMIJÄRVEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Keskusvaalilautakunta KOKOUSAIKA Torstaina 28.2.2019 kello 17.00 17.20 KOKOUSPAIKKA Kunnanviraston kokoushuone SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, Kajaani

Kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, Kajaani Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (9) Aika 01.06.2017, klo 16:59-17:56 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/ ( 13) Keskusvaalilautakunta Vaalitoimitsijoiden valitseminen ennakkoäänestyspaikkoihin

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/ ( 13) Keskusvaalilautakunta Vaalitoimitsijoiden valitseminen ennakkoäänestyspaikkoihin Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/2019 1 ( 13) Aika 14.03.2019, klo 16:00-16:42 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Leino Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

55 Osallistuminen Kainuun liikennestrategian aloitustilaisuuteen

55 Osallistuminen Kainuun liikennestrategian aloitustilaisuuteen Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 7/2017 1 (11) Aika 26.09.2017, klo 17:59-20:15 Paikka Kosken kylätalo Käsitellyt asiat 50 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 51 Pöytäkirjan tarkastus 52 Kainutlaatuinen

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunnan kokous pidetään kunnanviraston hallinto-osastolla perjantaina kello 19.00

Keskusvaalilautakunnan kokous pidetään kunnanviraston hallinto-osastolla perjantaina kello 19.00 Keskusvaalilautakunta 22.3.2019 1 Keskusvaalilautakunnan kokous pidetään kunnanviraston hallinto-osastolla perjantaina 22.3.2019 kello 19.00 Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

32 Keskusvaalilautakunnan tehtävät presidentinvaaleissa. 34 Vaalitoimitsijoiden valitseminen yleisiin ennakkoäänestyspaikkoihin ja kotiäänestykseen

32 Keskusvaalilautakunnan tehtävät presidentinvaaleissa. 34 Vaalitoimitsijoiden valitseminen yleisiin ennakkoäänestyspaikkoihin ja kotiäänestykseen Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/2017 1 (14) Aika 18.12.2017, klo 16:00-16:35 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Kekkonen (3. krs) Käsitellyt asiat 30 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 31 Pöytäkirjan

Lisätiedot

16 Pöytäkirjan tarkastajat

16 Pöytäkirjan tarkastajat JÄMIJÄRVEN KUNTA Keskusvaalilautakunta Laatimispäivämäärä 15.4.2019 KOKOUSKUTSU KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 25.4.2019 klo 17.00 Paikka Kunnanviraston kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 15 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

HAAPAVEDEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 14/2017 1

HAAPAVEDEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 14/2017 1 HAAPAVEDEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 14/2017 1 AIKA 16.11.2017 klo 18:00 PAIKKA Kaupungintalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 54 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 55 Pöytäkirjantarkastajien valitseminen

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen Keskusvaalilautakunta 12.04.2017 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 12.04.2017 keskiviikko klo 16:00-17:45 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Kotka, 3. kerros Saapuvilla olleet jäsenet Anja Kurki, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/ ( 9) Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuuston kokousten päätösten täytäntöönpano v.

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/ ( 9) Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuuston kokousten päätösten täytäntöönpano v. Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/2019 1 ( 9) Aika 16.04.2019, klo 09:00-09:15 Paikka Kaupungintalo kokoustila Brahe Käsitellyt asiat 77 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 78 Pöytäkirjan tarkastus 79

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 1/ (7) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 1/ (7) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 1/2018 1 (7) Aika 26.01.2018, klo 19:00-20:11 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunnan kokous pidetään kunnanviraston hallinto-osastolla tiistaina kello

Keskusvaalilautakunnan kokous pidetään kunnanviraston hallinto-osastolla tiistaina kello Keskusvaalilautakunta 5.2.2019 1 Keskusvaalilautakunnan kokous pidetään kunnanviraston hallinto-osastolla tiistaina 5.2.2019 kello 19.00 - Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/ ( 11) Vuolijoen aluelautakunta

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/ ( 11) Vuolijoen aluelautakunta Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/2018 1 ( 11) Aika 23.10.2018, klo 18:07-19:55 Paikka Uunimiehentie 10 Käsitellyt asiat 40 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 41 Pöytäkirjan tarkastus 42 Kajaanin kaupunkistrategia:

Lisätiedot

Paikka Kajaanin Teknologiakeskus, kokoustila Anturi, Kehräämöntie Kaupunkikehityksen ja elinkeinoasioiden ajankohtaiskatsaus

Paikka Kajaanin Teknologiakeskus, kokoustila Anturi, Kehräämöntie Kaupunkikehityksen ja elinkeinoasioiden ajankohtaiskatsaus Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (9) Aika 19.10.2017, klo 13:58-17:00 Paikka Kajaanin Teknologiakeskus, kokoustila Anturi, Kehräämöntie 7 Käsitellyt asiat 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/ (8) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 18:58-19:12. Käsitellyt asiat

Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/ (8) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 18:58-19:12. Käsitellyt asiat Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/2017 1 (8) Aika 07.04.2017, klo 18:58-19:12 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21 Pöytäkirjan tarkastus 22 Ennakkoäänestysasiakirjojen

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Kainuun pelastuslautakunta Aika , klo 18:32-19:17

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Kainuun pelastuslautakunta Aika , klo 18:32-19:17 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/2018 1 (10) Aika 31.05.2018, klo 18:32-19:17 Paikka Kuhmon kaupungintalo, Kainuuntie 82, 88900 Kuhmo Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Keskusvaalilautakunta. Pöytäkirja 2 1 / 9. Aika klo 17:00-18:24. Kunnantalo, Herman -kokoustila, 4.

Kirkkonummen kunta Keskusvaalilautakunta. Pöytäkirja 2 1 / 9. Aika klo 17:00-18:24. Kunnantalo, Herman -kokoustila, 4. Aika 11.06.2019 klo 17:00-18:24 Paikka Kunnantalo, Herman -kokoustila, 4. kerros Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 64 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 65 Pöytäkirjan tarkastus ja tarkastajien valinta

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 Keskusvaalilautakunta

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 Keskusvaalilautakunta Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 Kokousaika 8:15-8:35 Kokouspaikka Ryhmähuone 236, Bockin talo Läsnä Jäsenet Viertola, Juha Kivinen, Tiina Ahonen, Risto Kiukas, Vertti Kopra, Pia puheenjohtaja varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Sanna Pitkänen jäsen, poissa Heikki Rantasalo jäsen, saapui käsiteltäessä :ä 7 Arja Suominen jäsen Aarno Toivonen jäsen

Sanna Pitkänen jäsen, poissa Heikki Rantasalo jäsen, saapui käsiteltäessä :ä 7 Arja Suominen jäsen Aarno Toivonen jäsen PÖYTYÄN SEURAKUNTA VAALILAUTAKUNTA KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA/ PÖYTÄKIRJA 3/2016 Aika 30.9.2016 klo 18.00 Paikka Pöytyän kirkkoherranvirasto Läsnä Matti Kaipainen puheenjohtaja Ilkka Ali-Rontti jäsen Hilkka

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA Pöytäkirja 1 / 2019

PADASJOEN KUNTA Pöytäkirja 1 / 2019 Pöytäkirja 1 / 2019 Keskusvaalilautakunta Eduskuntavaalit KOKOUSAIKA Keskiviikko 13.3.2019 klo 16.55 17.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen Keskusvaalilautakunta 07.04.2017 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 07.04.2017 perjantai klo 19:00-21:15 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Arvo, 5. kerros Saapuvilla olleet jäsenet Anja Kurki, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ (10) Keskusvaalilautakunta

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ (10) Keskusvaalilautakunta Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2017 1 (10) Aika 17.10.2017, klo 17:12-18:39 Paikka Kunnantalo, Ervastintie 2, Herman -kokoustila Käsitellyt asiat 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 20 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Rintala Aino-Kaisa Tuomainen Janne. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Pöytäkirjantarkastajien valinta

Rintala Aino-Kaisa Tuomainen Janne. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Pöytäkirjantarkastajien valinta Iitin kunta Kokouskutsu 8/2017 1 Aika 16.10.2017 klo 18:00 Paikka Lisätietoja Kunnantalo, 1. kerroksen kokoushuone Huom! Lautakunta on päätösvaltainen vain täysilukuisena. Esteestä pyydetään ilmoittamaan

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 13. Anja Kurki, puheenjohtaja Markus Soronen Marianne Ehrnstén Marjut Lindroos Seppo Lintunen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 13. Anja Kurki, puheenjohtaja Markus Soronen Marianne Ehrnstén Marjut Lindroos Seppo Lintunen Espoon kaupunki Pöytäkirja Keskusvaalilautakunta 06.03.2017 Sivu 1 / 13 Kokoustiedot Aika 06.03.2017 maanantai klo 16:00-17.30 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Kotka, 3. kerros Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 3/ ( 7) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 3/ ( 7) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 3/2019 1 ( 7) Aika 12.04.2019, klo 19:00-19:49 Paikka Kaupungintalo, Kaupunginhallituksen entinen kokoushuone Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan

Lisätiedot

4 Vuolijoen aluelautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä pito v Aluelautakunnan kannanotto diakonin virkaan Vuolijoen-Otanmäen alueella

4 Vuolijoen aluelautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä pito v Aluelautakunnan kannanotto diakonin virkaan Vuolijoen-Otanmäen alueella Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (14) Aika 19.01.2017, klo 17:59-19:33 Paikka Otanmäen urheilutalo, Rullaajantie 4, Otanmäki Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

24 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

24 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen Puumala Pöytäkirja 7/2017 1 (9) Aika 09.04.2017, klo 15:58-21:07 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnantalo Käsitellyt asiat 24 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Paikka Kajaanin kaupunginteatterin Sissilinnan näyttämön kahvio, Asemakatu 6

Paikka Kajaanin kaupunginteatterin Sissilinnan näyttämön kahvio, Asemakatu 6 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (10) Aika 24.02.2017, klo 15:00-15:43 Paikka Kajaanin kaupunginteatterin Sissilinnan näyttämön kahvio, Asemakatu 6 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 11/ ( 10) Tarkastuslautakunta

Tuusulan kunta Pöytäkirja 11/ ( 10) Tarkastuslautakunta Tuusulan kunta Pöytäkirja 11/2019 1 ( 10) Aika 20.05.2019, klo 17:30-18:42 Paikka Tuusulan kunnantalo, Vidnoje- huone Käsitellyt asiat 50 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 51 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Orvokki-kabinetti, keskusvirastotalo, 6.kerros

Orvokki-kabinetti, keskusvirastotalo, 6.kerros Tampere Pöytäkirja 6/2018 1 (7) Aika 03.09.2018, klo 16:00-16:12 Paikka Orvokki-kabinetti, keskusvirastotalo, 6.kerros Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 6/ (7) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 12:00-13:55. Käsitellyt asiat

Hämeenkyrö Pöytäkirja 6/ (7) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 12:00-13:55. Käsitellyt asiat Hämeenkyrö Pöytäkirja 6/2017 1 (7) Aika 10.04.2017, klo 12:00-13:55 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Pöytäkirjan tarkastus 30 Vaalipäivän äänten tarkastuslaskenta

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (6) Keskusvaalilautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (6) Keskusvaalilautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2018 1 (6) Julkinen Kokoustiedot Aika perjantai klo 19:00-19:40 Paikka Kaupungintalo, kabinetti Saapuvilla olleet jäsenet Jouni Holopainen, puheenjohtaja Veikko Vilmi, varajäsen

Lisätiedot

Nilsiän kaupunki Pöytäkirja 1/2012 1

Nilsiän kaupunki Pöytäkirja 1/2012 1 Nilsiän kaupunki Pöytäkirja 1/2012 1 Keskusvaalilautakunta Aika 02.01.2012 klo 16:00-16:15 Paikka Nilsiän kaupungintalon kahvio Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 1/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 1/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 1/2017 1 AIKA 07.02.2017 klo 18:00 PAIKKA Kunnanvirasto, Sodankyläntie 1 A KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunnan kokous pidetään kunnanvirastolla maanantaina kello

Keskusvaalilautakunnan kokous pidetään kunnanvirastolla maanantaina kello Keskusvaalilautakunta 27.11.2017 1 Keskusvaalilautakunnan kokous pidetään kunnanvirastolla maanantaina 27.11.2017 kello 18.30 - Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. LAUKAAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 Aika 12.04.2017 klo 17:00-18:00 Paikka Kuntala, Laukaantie 14, Laukaa Lisätietoja Osallistujat Saapuvilla olleet et Hänninen Hilkka Moilanen Liisa Nissinen Erkki Tarvainen

Lisätiedot

69 Kiinteistö Oy Kajaanin Pietari_toimitusjohtaja Martti Böhmin arviointitapaaminen

69 Kiinteistö Oy Kajaanin Pietari_toimitusjohtaja Martti Böhmin arviointitapaaminen Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 11/2017 1 (8) Aika 21.12.2017, klo 16:33-18:26 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Leino (3. krs) Käsitellyt asiat 67 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 68 Pöytäkirjan

Lisätiedot

36 Vuolijoen aluelautakunnan kehittämissuunnitelma Aluelautakunta vauhtiin -hankkeen tilannekatsaukset v. 2017

36 Vuolijoen aluelautakunnan kehittämissuunnitelma Aluelautakunta vauhtiin -hankkeen tilannekatsaukset v. 2017 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (17) Aika 23.05.2017, klo 18:07-21:09 Paikka Vuolijoen koulu, Ouluntie 2 Käsitellyt asiat 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 33 Pöytäkirjan tarkastus 34 Työllisyysvarojen

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 9) Kajaanin kaupunginteatteri - liikelaitoksen johtokunta

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 9) Kajaanin kaupunginteatteri - liikelaitoksen johtokunta Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/2019 1 ( 9) Aika, klo 15:01-16:34 Paikka Kaupunginteatteri, Kauppakatu 14 Käsitellyt asiat 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 Pöytäkirjan tarkastus 15 alueteatteri

Lisätiedot

Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Leino (3. krs) ja konevarikko; Varastokatu 1

Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Leino (3. krs) ja konevarikko; Varastokatu 1 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 10/2017 1 (10) Aika 16.11.2017, klo 16:07-19:01 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Leino (3. krs) ja konevarikko; Varastokatu 1 Käsitellyt asiat 62 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen Puumala Pöytäkirja 1/2018 1 (8) Aika 19.01.2018, klo 16:05-16:53 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnantalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 12) Kainuun pelastuslautakunta

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 12) Kainuun pelastuslautakunta Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/2019 1 ( 12) Aika 04.04.2019, klo 17:00-18:41 Paikka Kajaanin kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani Käsitellyt asiat 7 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA Pöytäkirja 8 / 2017

PADASJOEN KUNTA Pöytäkirja 8 / 2017 Pöytäkirja 8 / 2017 Keskusvaalilautakunta Presidentinvaalit KOKOUSAIKA Keskiviikko 29.11.2017 klo 16.50 17.05. KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS

Lisätiedot

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1 1 Keskusvaalilautakunta KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1 1 Keskusvaalilautakunta KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1 1 KOKOUSAIKA klo 16.00-16.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

Kajaanin kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, Kajaani. 19 Pelastusjohtajan sijaisuus ja tulosalueiden päälliköt

Kajaanin kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, Kajaani. 19 Pelastusjohtajan sijaisuus ja tulosalueiden päälliköt Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (12) Aika 05.10.2017, klo 17:00-18:33 Paikka Kajaanin kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 8. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 8. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen Espoon kaupunki Pöytäkirja Keskusvaalilautakunta 09.04.2017 Sivu 1 / 8 Kokoustiedot Aika 09.04.2017 sunnuntai klo 10:00-24:30 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Arvo, 5. kerros Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

20 Kajaanin Vesi -johtokunnan tiedoksi merkittävät asiat v. 2017

20 Kajaanin Vesi -johtokunnan tiedoksi merkittävät asiat v. 2017 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (8) Aika 31.05.2017, klo 12:04-12:41 Paikka Onnelantie 10 Käsitellyt asiat 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15 Pöytäkirjan tarkastus 16 Viranhaltijoiden

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/ (8) Romanityöryhmä Aika , klo 13:15-15:38. Käsitellyt asiat

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/ (8) Romanityöryhmä Aika , klo 13:15-15:38. Käsitellyt asiat Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (8) Aika 06.02.2017, klo 13:15-15:38 Paikka Kaupungintalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Romaanityöryhmän toimintasuunnitelma

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 07.02.2017 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 2 Tilapäisen henkilökunnan palkkaaminen

Lisätiedot

Kettumäki Jukka. Muut Tuominen Pirjo keskusvaalilautakunnan sihteeri

Kettumäki Jukka. Muut Tuominen Pirjo keskusvaalilautakunnan sihteeri Iitin kunta Pöytäkirja 2/2014 1 Keskusvaalilautakunta 23.05.2014 Aika Perjantai 23.05.2014 klo 19:05-19:18 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Leinonen Heikki Salonen Irmeli Kakko

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (11) Keskusvaalilautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (11) Keskusvaalilautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2018 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 17:00-17:30 Paikka Kaupungintalo, kabinetti Saapuvilla olleet jäsenet Jouni Holopainen, puheenjohtaja Keijo Voutilainen,

Lisätiedot

15 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 17 Kuntavaalien 2017 ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen

15 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 17 Kuntavaalien 2017 ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen Puumala Pöytäkirja 4/2017 1 (9) Aika 31.03.2017, klo 18:21-19:16 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnantalo Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

10 Vuolijoen venesatamassa olevien kodan ja halkovajan luovutus. 12 Vuolijoen aluelautakunnan tiedoksi merkittävät asiat v. 2018

10 Vuolijoen venesatamassa olevien kodan ja halkovajan luovutus. 12 Vuolijoen aluelautakunnan tiedoksi merkittävät asiat v. 2018 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/2018 1 (10) Aika 21.02.2018, klo 18:00-20:01 Paikka Otanmäen koulu, Uunimiehentie 10 Käsitellyt asiat 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 8 Pöytäkirjan tarkastus 9

Lisätiedot

Kettumäki Jukka. Muut Tuominen Pirjo keskusvaalilautakunnan sihteeri

Kettumäki Jukka. Muut Tuominen Pirjo keskusvaalilautakunnan sihteeri Iitin kunta Pöytäkirja 2/2015 1 Keskusvaalilautakunta 17.04.2015 Aika Perjantai 17.04.2015 klo 19:03-19:20 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Leinonen Heikki Salonen Irmeli Kakko

Lisätiedot

18 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 20 Kuntavaalien 2017 ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen

18 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 20 Kuntavaalien 2017 ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen Puumala Pöytäkirja 5/2017 1 (10) Aika 04.04.2017, klo 17:59-18:53 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnantalo Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

VALTIMON KUNTA VUODEN 2017 KUNTAVAALIT KH 187

VALTIMON KUNTA VUODEN 2017 KUNTAVAALIT KH 187 Keskusvaalilautakunta, kokous nro 1/2017 17, ilmoitusasian kohta 6 /pöytäkirjan liite nro 7 Kunnanhallitus 187 16.12.2016 Kunnanhallitus 1 12.01.2017 VUODEN 2017 KUNTAVAALIT KH 187 Seuraavat yleiset vaalit

Lisätiedot

Puumala Pöytäkirja 2/ ( 8) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Puumala Pöytäkirja 2/ ( 8) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen Puumala Pöytäkirja 2/2019 1 ( 8) Aika 05.04.2019, klo 16:00-16:54 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnantalo Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

21 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 23 Kuntavaalien 2017 ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen

21 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 23 Kuntavaalien 2017 ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen Puumala Pöytäkirja 6/2017 1 (10) Aika 07.04.2017, klo 18:59-19:22 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnantalo Käsitellyt asiat 21 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 7/ (10) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 18:00-18:14. Käsitellyt asiat

Hämeenkyrö Pöytäkirja 7/ (10) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 18:00-18:14. Käsitellyt asiat Hämeenkyrö Pöytäkirja 7/2017 1 (10) Aika 12.04.2017, klo 18:00-18:14 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 31 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 32 Pöytäkirjan tarkastus 33 Tasatulosten ratkaiseminen

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 11/ ( 11) Tarkastuslautakunta

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 11/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 11/2018 1 ( 11) Aika 13.11.2018, klo 16:31-18:24 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Leino Käsitellyt asiat 54 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 55 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU/ ESITYSLISTA

KOKOUSKUTSU/ ESITYSLISTA KIVIJÄRVEN KESKUSVAALILAUTAKUNNAN KOKOUS Nro 2 Maanantaina 22.9.2008 klo 19.00 Kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU/ ESITYSLISTA KIVIJÄRVEN KUNTA Keskusvaalilautakunta KOKOUSKUTSU Maanantaina 22.9.2008

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ ( 10) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Laihia Pöytäkirja 4/ ( 10) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen Laihia Pöytäkirja 4/2019 1 ( 10) Aika 24.04.2019, klo 13:03-15:10 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 30 Kokouksen avaus 31 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen

Lisätiedot

Paikka Kajaanin AMK, Taito 1; Kuntokatu 5, ja kaupungintalo, kokoushuone Lönnrot, 3. krs. 8 Kajaanin ammattikorkeakoulu Oy:n arviointitapaaminen

Paikka Kajaanin AMK, Taito 1; Kuntokatu 5, ja kaupungintalo, kokoushuone Lönnrot, 3. krs. 8 Kajaanin ammattikorkeakoulu Oy:n arviointitapaaminen Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/2018 1 (9) Aika 15.02.2018, klo 16:29-19:03 Paikka Kajaanin AMK, Taito 1; Kuntokatu 5, ja kaupungintalo, kokoushuone Lönnrot, 3. krs. Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KUHMON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 15/2017 1

KUHMON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 15/2017 1 KUHMON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 15/2017 1 Keskusvaalilautakunta 14.12.2017 AIKA 14.12.2017 klo 15:00-15:54 PAIKKA Kaupungintalo, koski KÄSITELLYT ASIAT Pykälä Liitteet Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen 3 2

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 13. Anja Kurki, puheenjohtaja Markus Soronen Marianne Ehrnstén Marjut Lindroos Seppo Lintunen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 13. Anja Kurki, puheenjohtaja Markus Soronen Marianne Ehrnstén Marjut Lindroos Seppo Lintunen Keskusvaalilautakunta 08.03.2017 Sivu 1 / 13 Kokoustiedot Aika 08.03.2017 keskiviikko klo 16:15-17:00 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Kotka, 3. kerros Saapuvilla olleet jäsenet Anja Kurki, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 4/ ( 12) Keskusvaalilautakunta Kevään 2019 vaalit, palautetilaisuus ja seuraavat kokoukset

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 4/ ( 12) Keskusvaalilautakunta Kevään 2019 vaalit, palautetilaisuus ja seuraavat kokoukset Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 4/2019 1 ( 12) Aika 12.04.2019, klo 18:08-19:22 Paikka Kirkkonummen kunnantalo, Herman - kokoustila, 4. kerros Käsitellyt asiat 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Puumala Pöytäkirja 9/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 14:00-16:25. Kunnanhallituksen kokoushuone.

Puumala Pöytäkirja 9/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 14:00-16:25. Kunnanhallituksen kokoushuone. Puumala Pöytäkirja 9/2015 1 (9) Aika 08.10.2015, klo 14:00-16:25 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Pöytäkirjan tarkastus 36 Tilintarkastaja

Lisätiedot

33 Vuolijoen aluelautakunnan tiedoksi merkittävät asiat v. 2018

33 Vuolijoen aluelautakunnan tiedoksi merkittävät asiat v. 2018 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 6/2018 1 (12) Aika 04.06.2018, klo 17:47-20:51 Paikka Otanmäen koulu, Uunimiehentie 10 Käsitellyt asiat 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/ ( 11) Tarkastuslautakunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/ ( 11) Tarkastuslautakunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/2019 1 ( 11) Aika 19.02.2019, klo 08:30-11:37 Paikka Tammerkoski Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan tarkastajat 10 Tarkastuslautakunnan

Lisätiedot

22 Arviointiseminaari , tarkastuslautakunta

22 Arviointiseminaari , tarkastuslautakunta Mikkeli Pöytäkirja 3/2017 1 (10) Aika 17.10.2017, klo 16:00-17:32 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone, 2. krs Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

33 Kajaanin Vesi -liikelaitoksen toiminnan ja talouden seurantaraportti

33 Kajaanin Vesi -liikelaitoksen toiminnan ja talouden seurantaraportti Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 4/2017 1 (10) Aika 05.10.2017, klo 16:15-16:47 Paikka Onnelantie 10 Käsitellyt asiat 30 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 31 Pöytäkirjan tarkastus 32 Viranhaltijoiden

Lisätiedot

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi (KL 7:4,1). Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Eeva Hänninen ja Hilkka Juntunen.

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi (KL 7:4,1). Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Eeva Hänninen ja Hilkka Juntunen. SUOMUSSALMENSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 VAALILAUTAKUNTA Aika 1.10.2014 kello 16.00 Paikka Läsnä Risto Kormilainen pj Teuvo Saharinen jäsen Hilkka Juntunen jäsen Eeva Hänninen jäsen Paavo Kovalainen jäsen

Lisätiedot

33 Vastineet tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen 2014

33 Vastineet tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen 2014 Puumala Pöytäkirja 8/2015 1 (8) Aika 02.09.2015, klo 14:00-15:50 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastus 31 Talousarvio

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 12) Keskusvaalilautakunta

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 12) Keskusvaalilautakunta Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/2019 1 ( 12) Aika 16.04.2019, klo 17:00-17:12 Paikka Kunnanviraston 1:n kerroksen neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

26 Selvitykset tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen vuodelta 2016

26 Selvitykset tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen vuodelta 2016 Mikkeli Pöytäkirja 4/2017 1 (10) Aika 21.11.2017, klo 16:00-18:09 Paikka Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. krs Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs

Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (7) Aika 16.02.2017, klo 16:30-17:19 Paikka Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs Käsitellyt asiat 4 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 5 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Vesiliikuntakeskus Kaukaveden kokoustila, Jokikatu 5, Kajaani

Vesiliikuntakeskus Kaukaveden kokoustila, Jokikatu 5, Kajaani Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 27.02.2017, klo 13:01-15:20 Paikka Vesiliikuntakeskus Kaukaveden kokoustila, Jokikatu 5, 87100 Kajaani Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki Keskusvaalilautakunta 19.04.2015 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 19.04.2015 sunnuntai klo 19:00-24:00 Paikka Kokoustila Kotka, Asemakuja 2 C 3 kerros Saapuvilla olleet jäsenet Anja Kurki, puheenjohtaja René

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 6/ (9) Vesiliikelaitoksen johtokunta Aika , klo 17:20-18:40. Käsitellyt asiat

Mikkeli Pöytäkirja 6/ (9) Vesiliikelaitoksen johtokunta Aika , klo 17:20-18:40. Käsitellyt asiat Mikkeli Pöytäkirja 6/2016 1 (9) Aika 29.06.2016, klo 17:20-18:40 Paikka Tertin kartano Käsitellyt asiat 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 33 Pöytäkirjan tarkastus 34 Ilmoitusasiat 35 Vesilaitoksen

Lisätiedot

21 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2017

21 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2017 Mikkeli Pöytäkirja 4/2018 1 (8) Aika 17.04.2018, klo 16:00-18:14 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastus 20

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 25.04.2018 klo 18.30 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Hulmi Merja Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti Launto-Tiuttu

Lisätiedot

Sokos Hotel Vuokatti, kokoustila Tykky, Kidekuja 2, Vuokatti. 20 Kaupunkikehityksen ja elinkeinoasioiden ajankohtaiskatsaus

Sokos Hotel Vuokatti, kokoustila Tykky, Kidekuja 2, Vuokatti. 20 Kaupunkikehityksen ja elinkeinoasioiden ajankohtaiskatsaus Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 4/2018 1 (8) Aika 16.05.2018, klo 13:00-15:42 Paikka Sokos Hotel Vuokatti, kokoustila Tykky, Kidekuja 2, Vuokatti Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/ ( 14) Keskusvaalilautakunta

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/ ( 14) Keskusvaalilautakunta Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/2018 1 ( 14) Aika 11.12.2018, klo 16:59-17:33 Paikka Kirkkonummen kunnantalo, Herman - kokoustila, 4. kerros Käsitellyt asiat 54 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Otsikko Sivu 29 Keskusvaalilautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä pitäminen Yleisten ennakkoäänestyspaikkojen vaalitoimitsijoiden määrääminen

Otsikko Sivu 29 Keskusvaalilautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä pitäminen Yleisten ennakkoäänestyspaikkojen vaalitoimitsijoiden määrääminen Punkalaitumen kunta Pöytäkirja 8/2017 51 Keskusvaalilautakunta Aika 29.12.2017 klo 14:00-14:20 Paikka Kunnantalo, kahvio Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 29 Keskusvaalilautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä

Lisätiedot

18 Koy Kajaanin Pietari/Yhteenveto tilinpäätöksen tilintarkastuksesta

18 Koy Kajaanin Pietari/Yhteenveto tilinpäätöksen tilintarkastuksesta Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (14) Aika 11.04.2017, klo 14:08-17:38 Paikka Kokoushuone Kekkonen, 3. krs Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan tarkastus 17

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 11) Kajaanin Mamselli - liikelaitoksen johtokunta

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 11) Kajaanin Mamselli - liikelaitoksen johtokunta Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/2019 1 ( 11) Aika, klo 13:00-14:47 Paikka Vesiliikuntakeskus Kaukaveden kokoustila, Jokikatu 5, 87100 Kajaani Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ASIAKIRJOJEN TARKASTAMINEN, EHDOKASHAKEMUSTEN KÄSITTELY JA MAHDOLLISET HUOMAUTUKSET ASIAMIEHILLE

ASIAKIRJOJEN TARKASTAMINEN, EHDOKASHAKEMUSTEN KÄSITTELY JA MAHDOLLISET HUOMAUTUKSET ASIAMIEHILLE Keskusvaalilautakunta 12 06.03.2017 Keskusvaalilautakunta 16 08.03.2017 ASIAKIRJOJEN TARKASTAMINEN, EHDOKASHAKEMUSTEN KÄSITTELY JA MAHDOLLISET HUOMAUTUKSET ASIAMIEHILLE Keskusvaalilautakunta 12 Keskusvaalilautakunnan

Lisätiedot

Kaija Tarvainen hallintojohtaja, esittelijä ja sihteeri kunnanjohtaja, vara esittelijä ja Petteri Ristikangas sihteeri

Kaija Tarvainen hallintojohtaja, esittelijä ja sihteeri kunnanjohtaja, vara esittelijä ja Petteri Ristikangas sihteeri 1 KOKOUSAIKA 9.3.2017 klo 15.00-15.15 KOKOUSPAIKKA Kunnanjohtajan työhuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT :t 18-23 Kirjoita Puheenjohtaja PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot