Näytteilleasettajien ehdot ja info

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Näytteilleasettajien ehdot ja info"

Transkriptio

1 Näytteilleasettajien ehdot ja info Näyttelyn järjestäjä pidättää itsellään oikeuden kaikkien hintojen ja ehtojen muutoksiin. 1. TOTEUTUS Näyttelyn järjestäjä on Lounais-Suomen Koneyrittäjät Ry. Näyttely toteutetaan Oripään lentokentän alueella Näyttelyorganisaation yhteystiedot ja yksityiskohtaisemmat tiedot löytyvät tapahtuman www-sivulta. 2. NÄYTTEILLEASETTAJIEN TOIMIALAT JA MYYNTIOIKEUDET Ls konepäivät on urakointialojen näyttely. Näyttelyn päätoimialat ovat: Metsäalan koneurakointi, maanrakennus, bioenergia, kuljetuskalusto sekä muiden urakointialojen kalusto. Näytteilleasettajina voivat toimia: 1) Edellä mainittujen alojen toimintaan liittyvien tuotteiden ja palvelujen tuottajat, valmistajat, maahantuojat ja/tai heidän valtuuttamansa edustajat. 2) Edellä mainituilla aloilla toimivat yritykset, järjestöt ja julkisyhteisöt. 3) Edellä mainittujen alojen kanssa tekemisissä olevat muut yhteisöt ja sidosryhmät. Näyttely on avoinna kaikille edellä mainituilla aloilla teollisuutta, kauppaa tai muuta taloutta harjoittaville yrityksille ja toimijoille. Näytteilleasettajan on mainittava osastollaan esiteltävät ja myytävät tuotteet ilmoittautumislomakkeella. Mikäli samalle osastolle sijoittuu ilmoittautuneen lisäksi toinen näytteilleasettaja, on siitä ilmoitettava järjestäjälle. Mikäli samalle osastolle sijoittuu kaksi näytteilleasettajaa osaston hintaan lisätään 50%. Näyttelyn järjestäjä pidättää itsellään oikeuden alueella tapahtuvaan elintarvikkeiden kuten ruoan, juomien, kahvin, makkaran ym. kioskituotteiden myyntiin ja tarjoiluun. Näyttelyn järjestäjä pidättää itsellään oikeuden päättää myyntioikeuksista ja alueella myytävistä tuotteista sekä mahdollisista yksinmyyntisopimuksista.

2 3. NÄYTTELYOSASTOJEN HINNAT JA RAKENTEET Näytteilleasettajilta peritään näyttelyosaston hinta ennen näyttelyä. Todistettavasti suoritettu maksu on edellytys näyttelyyn pääsemiseksi. Osastojen hinnoittelu on nähtävillä ilmoittautumissivustolla. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden hintojen ja ehtojen muutoksiin. Osastojen siivous ja näyttelyesineiden vakuuttaminen eivät sisälly osaston vuokraan. Jokainen näytteilleasettaja vastaa itse omien osastojensa ja tuotteidensa vakuuttamisesta ja siivoamisesta. Jätteet on toimitettava niille merkittyihin paikkoihin. Näyttelyehtoihin liittyvät näyttelyosastojen hinnat, tiedot, ominaisuudet ja tilankäyttöön liittyvät ehdot julkaistaan tapahtuman kotisivuilla. Sisäosastojen (OKRA-halli) osastoille näytteilleasettaja voi tilata ilmoittautumisen yhteydessä osastojen väliseinän asennettuna, joka laskutetaan muun osaston yhteydessä. Rakenteet toteuttaa MSP Events Oy, Muut osastolla tarvittavat rakenteet ja niiden toteutukset mattoineen näytteilleasettaja tilaa itse suoraan em. osastorakentajalta. Ulko-osastot näytteilleasettajat rakentavat tai rakennuttavat itse. Mikäli näytteilleasettajalla ei ole omaa näyttelyesineistöä, se tilataan alueen osastorakenteista vastaavalta MSP Events Oy:ltä. Muita toimittajia käytettäessä on oltava etukäteen yhteydessä näyttelyorganisaatioon. Näyttelyn kaikki mainitut hinnat ovat arvonlisäverottomia eikä niihin lisätä tai vähennetä voimassa olevaa arvonlisäveroa. 4. ILMOITTAUTUMINEN Ilmoittautuminen on avoinna osoitteessa Kaikki näyttelyyn ilmoittautuminen tapahtuu sivuston kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista ostaa lisäpalveluita kuten ruokalippuja ja asiakaskortteja. Kaikkien hinnat ovat mainittu ilmoittautumislomakkeella.

3 Työnäytösalueelle ilmoittautuvat metsäkonevalmistajat: Sivujen kautta tapahtuvan ilmoittautumisen jälkeen näyttelyorganisaatio on yhteydessä teihin. Työnäytösalueen hinta on sopimuskohtainen riippuen alueen koosta, tyypistä ja rakenteista, kuten esimerkiksi sähkön tarpeesta. Mikäli osaston sähköntarve on yli 16a, hinta määräytyy erillisen sopimuksen mukaisesti. Mikäli osastolla on tarve joillekin muille tuotteille kuin ilmoittautumislomakkeella määritetyille, on tästä oltava yhteydessä näyttelyorganisaatioon hyvissä ajoin. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi hake kävelyalustaksi työnäytösalueella tai polttopuurangat polttopuun tuotantovälineitä esiteltäessä. Kaikki vastaavat tuotteet hankitaan näyttelyn järjestäjän yhteistyökumppaneiden kautta. Hinta määräytyy aina sopimuksen mukaan. Ilmoittautumisaika päättyy perjantaina Tämän jälkeen tapahtuvat ilmoittautumiset ovat mahdollisia mikäli vapaita paikkoja on, ja näihin sovelletaan jälki-ilmoittautumisehtoja sekä hinnastoa, jotka julkistetaan myöhemmin. 5. NÄYTTELYSOPIMUS JA OSASTOJEN MÄÄRÄÄMINEN Näyttelyn johto osoittaa näyttelyosastot näytteilleasettajille ottaen huomioon näytteilleasettajan toimialan, ilmoittautumisjärjestyksen, osaston suuruuden, esiteltävien tuotteiden, näyttelyn kokonaisuuden ja mahdollisuuksien mukaan näytteilleasettajien toivomukset. Paikkojen määrittäminen tapahtuu kun varsinainen ilmoittautumisaika on päättynyt. Näin ollen jälki-ilmoittautuneiden paikat määritetään jäljelle jääneille alueille, eikä näkyvyyttä aluekartoissa ynnä muissa tiedotteissa voida taata. Kun ilmoittautuminen on hyväksytty, palautetaan näytteilleasettajalle ilmoittautumisvahvistus, mikä on samalla näyttelysopimus. Näyttelyn johto varaa itselleen täyden oikeuden näyttelyosastojen muutoksiin, mikäli ne kokonaisuuden tai muun ulkopuolisen tekijän kannalta katsotaan välttämättömäksi. Näyttelyn järjestäjä ei vastaa osastoille tai osastomateriaaleille sääoloista johtuneista vahingoista.

4 6. HUOLTOAJO ALUEELLA JA PYSÄKÖINTI Huoltoajo osastoille on sallittu muuna kuin näyttelyaikana näytteilleasettajakorttia vastaan. Huoltoajoon ei jaeta erillisiä huoltoajokortteja. Näytteilleasettajille on lisäksi omat merkityt pysäköintialueet. Huoltoajoaika aamuisin klo ja iltaisin klo Ajoneuvojen tulee poistua näyttelyalueelta ennen klo Näyttelyn auki ollessa klo osastoille ei sallita huoltoajoa. Kaikki ajoneuvoliikenne (mopot, mönkijät mukaan lukien) on näyttelyn aikana yleisöturvallisuuden takia ehdottomasti kielletty. 7. MAKSUEHDOT Näyttelyn osastomaksu sekä muut ilmoittautumisen yhteydessä tilatut palvelut ja tuotteet laskutetaan ennen näyttelyä. Todistettavasti maksettu suoritus on ehtona näyttelyyn pääsemiseksi. Ellei näyttelypaikkamaksua ole laskuun merkittyyn eräpäivään mennessä suoritettu, näyttelyn johdolla on oikeus luovuttaa varattu paikka toiselle näytteilleasettajalle. Näyttelypaikka ja tarvittavat näytteilleasettajakortit luovutetaan ainoastaan sopimuksenmukaiset maksut suorittaneelle näytteilleasettajalle. Näytteilleasettajakorttien lukumäärä määräytyy osastokoon ja osastolla työskentelevien henkilöiden mukaan. Näytteilleasettajan peruessa osallistumisensa jälkeen ei suoritettuja maksuja palauteta. Mikäli näytteilleasettaja peruu osallistumisensa ennen kyseistä päivämäärää, palautetaan suoritettu maksu vähennettynä 150 toimistokuluilla. Mikäli näytteilleasettaja peruu osallistumisensa myöhemmin kuin , peritään kaikki maksut täysimääräisenä. Kaikki näissä ehdoissa mainitut hinnat ovat verottomia hintoja, joihin ei lisätä voimassaolevan arvonlisäveron. 8. MAINOSKUULUTUKSET JA MAINOSTILAT ALUEELLA SEKÄ INTERNETSIVUSTOLLA Tapahtuman aikaisten mainoskuulutuksien tilauksen yhteystiedot ilmoitetaan muualla näyttelymateriaalissa ja internetsivuilla. Mainosten hinnat määräytyvät erinäisen sopimuksen mukaan.

5 9. ALUEKARTTA JA MUUT TIEDOTTEET Varsinaisella ilmoittautumisajalla näyttelyyn ilmoittautuneiden tiedot julkaistaan aluekartassa ja muissa mahdollisissa tiedotteissa aina mahdollisuuksien mukaan. 10. NÄYTTEILLEASETTAMINEN Näytteilleasettajat vastaavat itse oman osastonsa rakentamisesta ja sisustamisesta tai rakennuttamisesta, ellei erikseen ole sovittu muusta. Rakennettaessa osastoja on kuitenkin noudatettava näyttelyn järjestäjän määrittämiä aikatauluja sekä ehtoja. Osastorakentamisen aikataulut ilmoitetaan internetsivuilla, ja ne mukautetaan näyttelyyn ilmoittautuneiden määrän ja laajuuden mukaisesti. Osastojen tulee olla valmiina näyttelyn avautuessa. Työnäytösosastorakentamisen aikataulu voidaan sopia erikseen. Näyttelyn purkaminen voidaan aloittaa näyttelyn sulkemisen jälkeen la klo Osastot on purettava ja siellä olleet näyttelyesineet tarvikkeineen kuljetettava näyttelyalueelta näyttelyn järjestäjän ilmoittaman aikataulun mukaisesti. Mikäli sovittua aikataulua ei noudateta, on näyttelyn järjestäjällä oikeus suorittaa osaston purku ja siivous ja laskuttaa siitä näytteilleasettajaa. Tarvittaessa pidempää rakennus- tai purkamisaikaa asiasta on sovittava näyttelyn järjestäjän kanssa. Sisäosastojen väliseinärakenteet ja muut tilatut rakenteet rakennutetaan näyttelyn järjestäjän yhteistyökumppanin MSP Eventsin toimesta. Näytteilleasettaja tilaa itse tarvitsemansa rakenteet em. toimittajalta. Näyttelyrakennuksia tai niissä olevaa kiinteää tai irtainta omaisuutta ei saa vahingoittaa. Rakennusten seiniin, asfalttikenttiin ja lattioihin ei saa lyödä nauloja, porata reikiä tai kiinnittää ripustimia. Sisärakenteiden on oltava itsekantavaa tyyppiä. Ulko-osastojen ympäristöä ei saa vaurioittaa ja työnäytökset toteutetaan niille varatuilla alueilla. Näytteilleasettajat eivät saa sisustaa osastoaan tai esitellä tuotteitaan siten, että se aiheuttaa ruuhkautumista käytäville tai häiriöitä naapuriosastoille tai yleisölle. Kovaäänisten ja melua aiheuttavien laitteiden käyttö osastolla on sallittu vain näyttelyn järjestäjän luvalla. Näytteilleasettaja vastaa itse osastolla mahdollisesti vaadittavista lupa-asioista.

6 Lattia- ja asfalttipintaa ei saa vaurioittaa. 11. VAKUUTUS, VARTIOINTI JA TYÖNÄYTÖSTURVALLISUUS Alueella on noudatettava yleisiä voimassaolevia turvallisuussäännöksiä ja ohjeita. Jokainen näytteilleasettaja vakuuttaa itse näyttelyesineensä ja henkilöstönsä. Järjestäjä huolehtii näyttelyn yleisestä vartioinnista ilmoitettujen rakentamisen aloittamispäivämäärän ja viimeisen purkupäivän välisen ajan vastaamatta kuitenkaan tavaroiden katoamisesta, vioittumisesta tai näyttelyosastoilla sattuvista tapaturmista. Koneita ja muita teknisiä välineitä esiteltäessä on noudatettava tarvittavaa huolellisuutta sekä työturvallisuuslain ja sen nojalla annettujen näyttelynjärjestäjän, viranomaisten määräysten ja asetusten vaatimuksia. Työkoneiden käyttö muualla kuin erityisesti työnäytöstarkoitukseen varatuilla alueilla on kielletty. Paloturvallisuuden suhteen on noudatettava erityistä huolellisuutta ja voimassaolevia säännöksiä, määräyksiä sekä näyttelytilojen paloturvallisuusohjeita. Paloturvallisuutta mahdollisesti vaarantavien laitteiden esittelyyn on hankittava paloviranomaisten ja näyttelyn johdon ennakkolupa. Näytteilleasettaja vastaa työnäytöksensä turvallisuudesta ja sen valvonnasta. Näytteilleasettaja vastaa työnäytösalueellaan jäävälle puustolle tai kiinteille rakenteille aiheutuneesta vahingosta. Näytteilleasettaja vastaa puutavaran katkontaohjeen noudattamatta jättämisestä metsänomistajalle aiheutuneesta vahingosta. Näytteilleasettaja vastaa menettelystään tai laiminlyönnistään aiheutuneista henkilö- ja esinevahingoista. Näyttelyn järjestäjällä on tarvittaessa oikeus kieltää työskentely välittömästi näyttelyalueella turvallisuusseikkojen perusteella. 12. SÄHKÖ Sähköliittymä on saatavissa kaikille osastoille. Polttomoottoriaggregaattia saa käyttää vain näyttelyn järjestäjän luvalla. Sähkön tarpeesta on mainittava ilmoittautumislomakkeessa. Sähkön kulutuksen sisältävät verottomat liittymismaksut ovat nähtävillä ilmoittautumislomakkeessa.

7 Yli 16a sulakekokojen tai suuremman sähkötarpeen osalta toimituksesta on sovittava erikseen hyvissä ajoin. Näytteilleasettaja vastaa osaston sisäisistä sähkökytkennöistä, laitteista ja turvallisuudesta. Näytteilleasettaja ei saa antaa virtaa muille osastoille ilman näyttelyn johdon lupaa. 13. ASIAKASKUTSUKORTIT, LISÄESITTELIJÄKORTIT JA TUOTEKORTIT Näytteilleasettajilla on mahdollisuus toimittaa asiakkailleen näyttelyssä käyntiin oikeuttavia asiakaskutsukortteja. Asiakaskutsukortin hinta on 8, lipun normaalihinta on 10. Osaston hintaan sisältyvien esittelijäkorttien määrä on nähtävillä ilmoittautumislomakkeella. Mikäli osastolla enemmän esittelijöitä, lisäesittelijäkortteja voi ostaa ilmoittautumisen yhteydessä. Tuotekortit ovat saatavilla ilmoittautumisen yhteydessä kaikkiin näyttelyn järjestäjän puolesta myytäviin tuotteisiin. Hinnat löytyvät lomakkeelta. Kaikki edellä mainitut laskutetaan käytön mukaan näyttelyn jälkeen. 14. SIIVOUS Järjestäjä huolehtii käytävien ja yleisten kulkuväylien siivouksesta, mutta jokaisen näytteilleasettajan on pidettävä oma lähialueensa ja osastonsa siistinä ja toimitettava kertyvät roskat näyttelyn järjestäjien osoittamiin paikkoihin. Näytteilleasettaja voi tilata osastolleen erillisen siivouspalvelun. Näytteilleasettaja vastaa osastonsa jälkisiivouskustannuksista, mikäli osastoalue on jätetty epäsiistiksi. Pääsääntöisesti osaston tulee poistuttaessa olla siinä kunnossa kuin se otettiin vastaan ja jätteet sijoitettu niille varatuille paikoille näyttelyalueella. 15. RAVINTOLATOIMINNOT Näyttelyn järjestäjällä on yksinoikeudet näyttelyalueen ruokaravintola-, kahvio, grilli-, kioski- ja anniskelutoimintaan.

8 16. YLEISIÄ MÄÄRÄYKSIÄ Ilmoittautumislomakkeen lähettämisellä näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan näitä osanottajaehtoja sekä näyttelyn johdon antamia lisäohjeita. Näyttelyn järjestäjä pidättää itselleen oikeuden näyttelyn siirtämiseen tai peruuttamiseen sekä osastojen uudelleen sijoittamiseen ja alueen uudelleen järjestämiseen tarvittaessa. 17. MAHDOLLISET VALITUKSET Näyttelyä koskevat mahdolliset kirjalliset valitukset tulee osoittaa näyttelyn palaute-osioon viikon kuluessa näyttelyn päättymisestä. 18. VARAUKSET, TIEDUSTELUT, JA YHTEYSTIEDOT Kaikki varaukset kautta. Näyttelypäällikkö: Risto Miikkulainen Näyttelyvastaava: Arvo Lehtonen

HYVÄN TUULEN MESSUT 25. - 26.5.2013 JÄMSÄN JÄÄHALLIN JA PAUNUN KOULUN ALUEELLA LÄHIRUOKA- JA OUTLETMYYNTIPAIKKOJEN HINNAT

HYVÄN TUULEN MESSUT 25. - 26.5.2013 JÄMSÄN JÄÄHALLIN JA PAUNUN KOULUN ALUEELLA LÄHIRUOKA- JA OUTLETMYYNTIPAIKKOJEN HINNAT HYVÄN TUULEN MESSUT 25. - 26.5.2013 JÄMSÄN JÄÄHALLIN JA PAUNUN KOULUN ALUEELLA LÄHIRUOKA- JA OUTLETMYYNTIPAIKKOJEN HINNAT LÄHIRUOKA-JA OUTLETMYYNTIPAIKAT MYYDÄÄN PAKETTEINA, JOIHIN SISÄLTYY VALITTU ILMOITUS

Lisätiedot

OSALLISTUMISEHDOT 1. OKRA MAATALOUSNÄYTTELY ORIPÄÄN LENTOKENTÄLLÄ 6.-9.7.2016

OSALLISTUMISEHDOT 1. OKRA MAATALOUSNÄYTTELY ORIPÄÄN LENTOKENTÄLLÄ 6.-9.7.2016 OSALLISTUMISEHDOT 1. OKRA MAATALOUSNÄYTTELY ORIPÄÄN LENTOKENTÄLLÄ 6.-9.7.2016 Järjestäjä Paikka Lions Club Oripää ry Oripään lentokenttä - Hirvikoskentie 290, 32500 Oripää Aika 6.-9.7.2016 Aukioloajat

Lisätiedot

OSALLISTUMISEHDOT. Oripään lentokenttä - Hirvikoskentie 290, Oripää

OSALLISTUMISEHDOT. Oripään lentokenttä - Hirvikoskentie 290, Oripää OSALLISTUMISEHDOT 1. OKRA MAATALOUSNÄYTTELY ORIPÄÄN LENTOKENTÄLLÄ 4.-7.7.2018 Järjestäjä Paikka Lions Club Oripää ry Oripään lentokenttä - Hirvikoskentie 290, 32500 Oripää Aika 4.-7.7.2018 Aukioloajat

Lisätiedot

Terveisin Mäntsälän Messut 2014-tiimi

Terveisin Mäntsälän Messut 2014-tiimi Mäntsälän Messut 2014 PL 2O 04601 Mäntsälä Irma Pesonen Puh 045 2090700 irma.peso@gmail.com Mäntsälän Messut 2014 järjestetään elokuussa Mäntsälän Suurlavalla. Messut tarjoavat yrittäjille, yhdistyksille

Lisätiedot

PYTINKI 2016 SOPIMUSEHDOT

PYTINKI 2016 SOPIMUSEHDOT PYTINKI 2016 SOPIMUSEHDOT 1. TOIMEENPANO Järjestäjä: Etelä-Pohjanmaan Pytinki Oy Yhteistyössä: Etelä-Pohjanmaan Rakennustaitosäätiö E-P:n Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry E-P:n Rakennusmestarit

Lisätiedot

MAISTUVA-TAPAHTUMAN SOPIMUSEHDOT

MAISTUVA-TAPAHTUMAN SOPIMUSEHDOT MAISTUVA-TAPAHTUMAN SOPIMUSEHDOT 1. TOIMEENPANO Järjestäjä: Etelä-Pohjanmaan Pytinki Oy Paikka: Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23 Aika: 30. 31.3.2019 Aukioloajat: la 10-17 su 10-17 2. NÄYTTEILLEASETTAJINA

Lisätiedot

BASAM BOOKS OY - YLEISET OSALLISTUMISEHDOT

BASAM BOOKS OY - YLEISET OSALLISTUMISEHDOT BASAM BOOKS OY - YLEISET OSALLISTUMISEHDOT Hyväksymällä tilausvahvistuksen näytteilleasettaja sitoutuu osallistumaan messutapahtumaan ja noudattamaan Basam Books Oy:n yleisiä osallistumisehtoja sekä niiden

Lisätiedot

Yritykset ja yhteisöt, jotka tarjoavat seuraaviin osa-alueisiin liittyviä tuotteita ja palveluja:

Yritykset ja yhteisöt, jotka tarjoavat seuraaviin osa-alueisiin liittyviä tuotteita ja palveluja: PYTINKIMESSUT SOPIMUSEHDOT 1. TOIMEENPANO Järjestäjä: Etelä-Pohjanmaan Pytinki Oy Yhteistyössä: Etelä-Pohjanmaan Rakennustaitosäätiö E-P:n Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry E-P:n Rakennusmestarit

Lisätiedot

YLEISET OSALLISTUMISEHDOT MINÄ OLEN MESSUT 2016

YLEISET OSALLISTUMISEHDOT MINÄ OLEN MESSUT 2016 YLEISET OSALLISTUMISEHDOT MINÄ OLEN MESSUT 2016 Näytteilleasettaja (jäljempänä Näytteilleasettaja) sitoutuu osallistumaan Minä Olen messutapahtumaan (jäljempänä Messut) sekä noudattamaan Minä Olen Keskus

Lisätiedot

MESSUJEN ONNISTUMISEN TURVAAMISEKSI PYYDÄMME TUTUSTUMAAN HUOLELLA OSALLISTUJAEHTOIHIMME SEKÄ LIITTEENÄ OLEVIIN TURVALLISUUS- JA TOIMINTAEHTOIHIN.

MESSUJEN ONNISTUMISEN TURVAAMISEKSI PYYDÄMME TUTUSTUMAAN HUOLELLA OSALLISTUJAEHTOIHIMME SEKÄ LIITTEENÄ OLEVIIN TURVALLISUUS- JA TOIMINTAEHTOIHIN. MESSUJEN ONNISTUMISEN TURVAAMISEKSI PYYDÄMME TUTUSTUMAAN HUOLELLA OSALLISTUJAEHTOIHIMME SEKÄ LIITTEENÄ OLEVIIN TURVALLISUUS- JA TOIMINTAEHTOIHIN. TOIVOMME TEILLE OIKEIN MIELYTTÄVÄÄ KESÄISTÄ MESSUTAPAHTUMAA

Lisätiedot

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA VARAUSEHDOT ALLIN MATALA Päivitetty 14.10.2018. Yleistä Allin Matala tarjoaa viihtyisät tilat kokouksille ja juhlille. Vierailijoiden viihtyvyyden sekä turvallisuuden lisäämiseksi tilojen vuokraajille

Lisätiedot

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA VARAUSEHDOT ALLIN MATALA Päivitetty ja voimassa 25.1.2019 alkaen. Yleistä Allin Matala tarjoaa viihtyisät tilat kokouksille ja juhlille. Vierailijoiden viihtyvyyden sekä turvallisuuden lisäämiseksi tilojen

Lisätiedot

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA VARAUSEHDOT ALLIN MATALA Yleistä Allin Matala tarjoaa viihtyisät tilat kokouksille ja juhlille. Vierailijoiden viihtyvyyden sekä turvallisuuden lisäämiseksi tilojen vuokraajille (myöhemmin tilaaja) on

Lisätiedot

Osapuolet 1. ( Taiteilija ), henkilö / y-tunnus: 2. ( Galleria ), y-tunnus:

Osapuolet 1. ( Taiteilija ), henkilö / y-tunnus: 2. ( Galleria ), y-tunnus: NÄYTTELYSOPIMUS Osapuolet 1. ( Taiteilija ), henkilö / y-tunnus: Yhteystiedot / yhteyshenkilö: 2. ( Galleria ), y-tunnus: Yhteystiedot / yhteyshenkilö: Osapuolet sopivat tällä asiakirjalla taideteosten

Lisätiedot

DOMUS BOTHNICAN JUHLASALIN JA SAUNATILOJEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -OHJEET

DOMUS BOTHNICAN JUHLASALIN JA SAUNATILOJEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -OHJEET DOMUS BOTHNICAN JUHLASALIN JA SAUNATILOJEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -OHJEET Yliopistonranta 5, 65200 Vaasa 1. Tiloja voi vuokrata ainoastaan luonnollinen henkilö (vuokralainen), joka tekee VYY Holding Oy:n (VYH)

Lisätiedot

Majoitusmyynti. Varaus- ja peruutusehdot

Majoitusmyynti. Varaus- ja peruutusehdot Majoitusmyynti Varaus- ja peruutusehdot Asiakkaan tekemä varaus on sekä hotellia että asiakasta sitova hotellin vahvistettua varauksen. Tämä varaus voidaan tehdä suullisesti tai kirjallisesti. Puhelintilauksissa

Lisätiedot

Siilinjärven kunta. Leasingsopimus (limiitti) LC

Siilinjärven kunta. Leasingsopimus (limiitti) LC Siilinjärven kunta Leasingsopimus (limiitti) 072821-LC01-000-000 3 Step IT Oy (jäljempänä Vuokralleantaja ), Y-tunnus 2161942-7, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki, vuokraa Vuokralleottajalle tämän sopimuksen

Lisätiedot

Kaunis sinä messujen hinnat 2019

Kaunis sinä messujen hinnat 2019 Kaunis sinä messujen hinnat 2019 Messupaikat sisältävät messuille osallistumismaksun sekä sähkön. Hintoihin lisätään kaikilta näytteilleasettajilta rekisteröitymismaksu 49 + alv24% (rekisteröitymismaksu

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Kioskivaunupaikka Merelliset palvelut LUONNOS. Liikuntavirasto/Meri ,..

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Kioskivaunupaikka Merelliset palvelut LUONNOS. Liikuntavirasto/Meri ,.. HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) KIOSKIVAUNUPAIKKA RASTILAN LEIRINTÄALUEELTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2016 006812 Liikuntavirasto/Meri...6.2016,.. Vuokrakohde ja käyttötarkoitus Vuokranantaja

Lisätiedot

MESSUINFOPAKETTI. Rakentava, elämänmyönteinen henkisyys ja aatteellisuus ovat messuilla ensi sijalla.

MESSUINFOPAKETTI. Rakentava, elämänmyönteinen henkisyys ja aatteellisuus ovat messuilla ensi sijalla. 1 Tampereen 5. Hengen ja Tiedon Messut Sammon juhlat 25.-26.3.2017 Sampolassa, Tampereen seudun työväenopisto, Sampolankatu 2 lauantaina klo 10.00-20.00 ja sunnuntaina klo 10.00-18.00 Rakentava, elämänmyönteinen

Lisätiedot

Ohjeita MP:n Jaliskouluun

Ohjeita MP:n Jaliskouluun Ohjeita MP:n Jaliskouluun 5.-9.6.2017 1. Päivittäinen toiminta-aika Jaliskoulun päivittäinen toiminta-aika on klo 10.00-13.00 2. Paikka Jaliskoulu järjestetään Mikkelin Raviradalla, Raviradantie 22 Ilmoittautuminen/

Lisätiedot

Ohjeet ja säännöt 11.8.2014. Oikeudet muutoksiin pidätetään

Ohjeet ja säännöt 11.8.2014. Oikeudet muutoksiin pidätetään Ohjeet ja säännöt 11.8.2014 Oikeudet muutoksiin pidätetään Sisällysluettelo Vapaa-ajantoimiston ohjeet... 1 Hakuajat säännöllisiin salivuoroihin ovat seuraavat:...2 Käyttöä koskevat ohjeet ja säännöt...

Lisätiedot

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut Asiantuntijapalvelut SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISTÄ... 2 1.1 Soveltaminen... 2 1.2 Työmenetelmät... 2 2 TOIMITTAJAN VELVOLLISUUDET... 2 2.1 Yleistä... 2 2.2 Tiedottaminen palvelun edistymisestä... 2 3 TILAAJAN

Lisätiedot

OHJE NÄYTTEILLEASETTAJILLE. 11.6.2015 Sivu 1 / 11

OHJE NÄYTTEILLEASETTAJILLE. 11.6.2015 Sivu 1 / 11 Sivu 1 / 11 ERVEULOA OEUAMAAN LAPINLAHDEN OMAKOIALONÄYELYÄ ervetuloa toteuttamaan Omakotitalonäyttelyä kanssamme Lapinlahden Alapitkälle. Omakotitalonäyttelyn järjestetään neljättä kertaa. Petäjävedellä

Lisätiedot

PUHOKSEN PERINNEPÄIVÄT

PUHOKSEN PERINNEPÄIVÄT PUHOKSEN PERINNEPÄIVÄT 7. 8.7.2018 SOPIMUSEHDOT JA ESITTELIJÄ / TUOTEDENMYYNTI-INFO TAPAHTUMA-ALUEELLE Järjestäjä: Keski-Karjalan perinnekoneyhdistys ry. ja Kitee-seura ry. Paikka: Puhoksen perinnenavetan

Lisätiedot

Porin valmistuvat rakennusinsinöörit ry toivottaa teidät ja edustamanne yrityksen lämpimästi tervetulleeksi vuoden 2015 messuille.

Porin valmistuvat rakennusinsinöörit ry toivottaa teidät ja edustamanne yrityksen lämpimästi tervetulleeksi vuoden 2015 messuille. Porin Rakennus- ja LVI-messut järjestetään tänä vuonna (21.-22.03.2015) 42. kerran paikkanaan tuttu Porin Karhuhalli. Messut ovat kasvaneet yhdeksi Suomen suurimmista opiskelijaprojekteista ja kävijämääräkin

Lisätiedot

Näyttelyn järjestäjä huolehtii siitä, että tämä näyttelytilojen ohjeistus välitetään eteenpäin myös näyttelyrakentajille.

Näyttelyn järjestäjä huolehtii siitä, että tämä näyttelytilojen ohjeistus välitetään eteenpäin myös näyttelyrakentajille. Näyttelyyn liittyviä yleismääräyksiä Finlandia-talo ei vastaa näyttelyjärjestäjän tai hänen asiakkaansa omaisuudelle mahdollisesti aiheutuneista vahingoista rakentamisen, näyttelyn tai purun aikana. Näyttelyn

Lisätiedot

Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Minun Maatilani ohjelmiston palvelusopimus 23.12.2015 Page 1 of 5 Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus asiakkaan

Lisätiedot

Kerimäen kunta ja Lomakeskus Kerimaa Kerimäki kirkkoranta ja Lomakeskus Kerimaa

Kerimäen kunta ja Lomakeskus Kerimaa Kerimäki kirkkoranta ja Lomakeskus Kerimaa NÄYTTEILLEASETTAJAN ja MESSUILMOITTAJAN OSALLISTUMISEHDOT Allekirjoittamalla ilmoittautumisen tai lähettämällä sähköisen ilmoittautumisen näytteilleasettaja sitoutuu osallistumaan messutapahtumaan ja noudattamaan

Lisätiedot

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007 Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007 Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 Sekakuoroliitto järjestää perinteiset Sekakuoropäivät ensi maaliskuussa Helsingissä. Tapahtuma alkaa lauantaina

Lisätiedot

Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa 10.-12.2.2012 MEDIAKORTTI 2012. Messulehti Messuopas Tuotekassi TuoteTalo

Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa 10.-12.2.2012 MEDIAKORTTI 2012. Messulehti Messuopas Tuotekassi TuoteTalo Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa 10.-12.2.2012 MEDIAKORTTI 2012 Messulehti Messuopas Tuotekassi TuoteTalo Asta Rakentaja -messulehti: Painosmäärä 140.000 Lehti jaetaan Aamulehden liitteenä pirkanmaalaisiin

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) xx.x Liikuntavirasto/Meri osastopäällikkö xx , xx. Helsingin kaupungin Liikuntavirasto

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) xx.x Liikuntavirasto/Meri osastopäällikkö xx , xx. Helsingin kaupungin Liikuntavirasto HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) KIOSKIVAUNUPAIKKA MUNKKINIEMEN UIMARANNALTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2017 000055 Liikuntavirasto/Meri osastopäällikkö xx.3.2017, xx Vuokrakohde ja käyttötarkoitus

Lisätiedot

NÄYTTEILLEASETTAJALLE

NÄYTTEILLEASETTAJALLE NÄYTTEILLEASETTAJALLE TÄRKEITÄ PÄIVÄMÄÄRIÄ ASIAKASKUTSUT JA RUOKAILU Tilaa asiakaskutsut ennakkoon! Kutsun hinta on 7 + alv 10%. Laskutus tapahtuu vain palautuneista eli käytetyistä kutsuista, joten turhasta

Lisätiedot

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Käsitteet Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus asiakkaan ja Suomen Maatalouden Laskentakeskus Oy:n välillä.

Lisätiedot

NÄYTTELYSOPIMUS. Näyttelyn järjestäjä Osoite Laskutusosoite tai sähköinen laskutusosoite. Sähköposti Kotisivut

NÄYTTELYSOPIMUS. Näyttelyn järjestäjä Osoite Laskutusosoite tai sähköinen laskutusosoite. Sähköposti Kotisivut 1 NÄYTTELYSOPIMUS Näyttelyn järjestäjä Osoite Laskutusosoite tai sähköinen laskutusosoite Sotu tai y-tunnus Sähköposti Kotisivut Puhelinnumero NÄYTTELYN TIEDOT Näyttelyn nimi Näyttelyaika / 2016- / 2016

Lisätiedot

Vanhan Joulutorin myyjäinfo

Vanhan Joulutorin myyjäinfo Vanhan Joulutorin myyjäinfo Paikka: Mannerheimintie, 0000 Helsinki (Stockmannin vieressä) Avoinna yleisölle ma-pe klo 0 ja la-su klo. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Myyntipaikkoja on kpl, toimi nopeasti!

Lisätiedot

Tehtyään varauksen asiakas saa laskun joko sähköpostiin tai kotiosoitteeseen.

Tehtyään varauksen asiakas saa laskun joko sähköpostiin tai kotiosoitteeseen. Rovanperän kelomökkien varausehdot Tehtyään varauksen asiakas saa laskun joko sähköpostiin tai kotiosoitteeseen. Varaus on sitova, kun ennakkovaraus, 20% varauksen hinnasta, on maksettu vahvistuskuitissa

Lisätiedot

15.1.2015. Myyntipaikkaan voi tulla tuntia ennen kauppahallin avautumista ja sieltä tulee poistua tunnin kuluessa kauppahallin sulkeutumisesta.

15.1.2015. Myyntipaikkaan voi tulla tuntia ennen kauppahallin avautumista ja sieltä tulee poistua tunnin kuluessa kauppahallin sulkeutumisesta. 1 (5) Hakemukset kauppiasyhdistykselle (puheenjohtajan tai edustajan hyväksymä hakemus): alle 1 kalenterikuukausi (1-4 viikkoa) - etusijalla Hakaniemen kauppahallin vuokralaiset (kauppiasyhdistys päättää

Lisätiedot

Yritystori. Vantaan kaupunki, elinkeinopalvelut Milla Koskela

Yritystori. Vantaan kaupunki, elinkeinopalvelut Milla Koskela Yritystori Vantaan kaupunki, elinkeinopalvelut Milla Koskela Asuntomessut Kivistössä 2015 Asuntomessut Vantaan Kivistössä 10.7-9.8.2015 Ekologinen ja tiivis pientaloalue: 28 pientaloa ja kolme kerrostaloa.

Lisätiedot

ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT

ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT Myyntisivustolta varattavien kohteiden osalta noudatetaan Rukan Salonki Varausehdot osiota seuraavissa kohteissa: Ruka Noro, Rukan Salonki 1, Rukan Salonki 2, Rukan Salonki

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 TOIMISTOTILAN VUOKRAAMINEN LIIKUNTAMYLLYSTÄ SALIBANDYSEURA VIIKINGIT RY:LLE Vuokranantaja Vuokralainen Helsingin kaupungin liikuntavirasto PL 4800, Toivonkatu 2 A 00099

Lisätiedot

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Minun Maatilani ohjelmiston palvelusopimus 23.12.2015 Page 1 of 5 Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Käsitteet Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus

Lisätiedot

Liite Lii nro 2/17.11.2004 66 Muutettu 19.10.2005 75

Liite Lii nro 2/17.11.2004 66 Muutettu 19.10.2005 75 Liite Lii nro 2/17.11.2004 66 Muutettu 19.10.2005 75 VENEPAIKKOJEN VUOKRAUSSÄÄNNÖT, PIENVENESATAMASÄÄNNÖT JA KARTAT Muutettu 19.10.2005 75 Hyväksytty liikuntalautakunnassa 17.11.2004 66 KIRKKONUMMEN KUNNAN

Lisätiedot

VUOKRAT & SÄÄNNÖT TORI/ MUSIIKKI- JA KULTTUURINÄYTTÄMÖ

VUOKRAT & SÄÄNNÖT TORI/ MUSIIKKI- JA KULTTUURINÄYTTÄMÖ VUOKRAT & SÄÄNNÖT TORI/ MUSIIKKI- JA KULTTUURINÄYTTÄMÖ Kunnahallituksen vahvistama 19.06.2017 204 Torimyyntipaikkojen/esiintymislavan vuokrahinnasto Torimyynti ja muut tapahtumat Hinta sis. alv. Vuokra,

Lisätiedot

PROMOOTIOT JA TAPAHTUMAT WILLASSA OHJEET PROMOOTION JÄRJESTÄJÄLLE

PROMOOTIOT JA TAPAHTUMAT WILLASSA OHJEET PROMOOTION JÄRJESTÄJÄLLE PROMOOTIOT JA TAPAHTUMAT WILLASSA OHJEET PROMOOTION JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS WILLA Sijaitsee Hyvinkäällä. Pinta-alaltaan Suomen 10. suurin kauppakeskus Näyttävät digitaaliset ratkaisut kasvavassa Hyvinkään

Lisätiedot

Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa 8-10.2.2013 MEDIAKORTTI 2013. Messulehti Messuopas Tuotekassi TuoteTalo

Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa 8-10.2.2013 MEDIAKORTTI 2013. Messulehti Messuopas Tuotekassi TuoteTalo Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa 8-10.2.2013 MEDIAKORTTI 2013 Messulehti Messuopas Tuotekassi TuoteTalo Asta Rakentaja 2013 - Messulehti: Painosmäärä 140.000 Lehti jaetaan Aamulehden liitteenä pirkanmaalaisiin

Lisätiedot

Suomen Rotukanayhdistys ry järjestämän kansallisen näyttelyn

Suomen Rotukanayhdistys ry järjestämän kansallisen näyttelyn Suomen Rotukanayhdistys ry järjestämän kansallisen näyttelyn ULKOMUOTOLUOKKIEN NÄYTTELYSÄÄNNÖT POHJOISMAINEN STANDARDI Missä sitä noudatetaan ja ketkä sitä käyttävät Skandinavisk Fjerkrae siipikarjastandardia

Lisätiedot

TERVETULOA näytteilleasettajaksi Sarkamessuille !

TERVETULOA näytteilleasettajaksi Sarkamessuille ! TERVETULOA näytteilleasettajaksi Sarkamessuille 1. 2.2.2019! MESSUT AVOINNA YLEISÖLLE: PE 9-17 ja LA 10 16. Sisäänkäynti A-hallin a-ovelta ja B-hallin A- ja C-ovelta. Aikuiset 14 (lapset alle 15 v. ilmaiseksi

Lisätiedot

SOPIMUS LIIKUNTATILOJEN KÄYTÖSTÄ

SOPIMUS LIIKUNTATILOJEN KÄYTÖSTÄ SOPIMUS LIIKUNTATILOJEN KÄYTÖSTÄ Sopimusosapuolet: Oy Vihdin Jäähalli Ab, myöhemmin Myyjä Vihti-Nummela Mudo Taekwondoseura ry, myöhemmin Ostaja Tausta Myyjä on kolmannen sektorin yritys, joka yhtiöjärjestyksensä

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Liikuntajohtaja (.2015) Helsingin kaupungin liikuntavirasto

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Liikuntajohtaja (.2015) Helsingin kaupungin liikuntavirasto HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) VUOKRASOPIMUS TMI MERCARTON KANSSA LAUTTASAAREN UIMARANNAN KIOSKI- JA VARASTOTILOISTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2015-000717 Liikuntajohtaja (.2015) Vuokra-alueen

Lisätiedot

LAPPEENRANTA GP 28.4.2012. Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt

LAPPEENRANTA GP 28.4.2012. Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt LAPPEENRANTA GP 28.4.2012 Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt KILPAILUKUTSU: Joulella pisimmälle Lappeenranta GP on Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja Saimaan ammattikorkeakoulun yhteistyönä

Lisätiedot

Näytteilleasettajan tietopaketti

Näytteilleasettajan tietopaketti Näytteilleasettajan tietopaketti Tervetuloa näytteilleasettajaksi Käsityömessuille! Messusivut: Uudet sivut löytyvät osoitteesta www.pytinki.fi Näytteilleasettajille on oma sivu, josta löydätte messujärjestelyihin

Lisätiedot

Nurmijärvi Open perhetapahtuma / ständivaihtoehdot

Nurmijärvi Open perhetapahtuma / ständivaihtoehdot Nurmijärvi Open perhetapahtuma / ständivaihtoehdot 1 (7) Ständit (sis. sähköt tarvittaessa). Näytteilleasettaja tuo ständille oman pöydän. 1) 4 x 4 metrin kokoinen paikka näytteilleasettajan omaa telttaa

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN KUNTA LIITE 2 1 (5) Perusturva PL 20 02401 KIRKKONUMMI 3.11.2009 1232/135//2009

KIRKKONUMMEN KUNTA LIITE 2 1 (5) Perusturva PL 20 02401 KIRKKONUMMI 3.11.2009 1232/135//2009 KIRKKONUMMEN KUNTA LIITE 2 1 (5) ALUSTAVA PUITESOPIMUS HOITAJATYÖVOIMAN HANKINNASTA (LUONNOS) SOPIJAOSAPUOLET XXX, jäljempänä Palveluntuottaja Y-tunnus ja Kirkkonummen kunta,, jäljempänä Tilaaja 02401

Lisätiedot

TÖRNÄVÄNSAAREN SILTA TYÖTURVALLISUUSLIITE

TÖRNÄVÄNSAAREN SILTA TYÖTURVALLISUUSLIITE SEINÄJOEN KAUPUNKI TÖRNÄVÄNSAAREN SILTA TYÖTURVALLISUUSLIITE 15.2.2016 Tämä asiakirja koskee Seinäjoen Kaupungin Törnävänsaaren sillan rakennustöitä. 1 (5) TYÖTURVALLISUUSLIITE 0. YLEISTÄ 0.1 TURVALLISUUSLIITTEEN

Lisätiedot

Tattarisuon pienteollisuusalueen vuokrausperiaatteet (Suurmetsä, korttelit )

Tattarisuon pienteollisuusalueen vuokrausperiaatteet (Suurmetsä, korttelit ) 1 Liite 1 Tattarisuon pienteollisuusalueen vuokrausperiaatteet (Suurmetsä, korttelit 41001-41013) 1 Mikäli tontille rakennetaan likimäärin tontin rakennusoikeuden suuruinen uudisrakennus, tontin vuokra-aika

Lisätiedot

1 YYTERI BEACH JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

1 YYTERI BEACH JÄRJESTYSSÄÄNNÖT Sisältö 1 YYTERI BEACH JÄRJESTYSSÄÄNNÖT... 3 1.1 JÄRJESTYSSÄÄNNÖT ASUMISTA VARTEN... 3 1.1.1 YLEISTÄ... 3 1.1.2 VELVOITTAVUUS... 3 1.1.3 YHTEISET ALUEET... 3 1.1.4 JÄTEHUOLTO... 3 1.1.5 PYSÄKÖINTI... 3

Lisätiedot

TÄRKEITÄ OHJEITA TAPAHTUMAN JA PROMOOTION JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS SKANSSISSA

TÄRKEITÄ OHJEITA TAPAHTUMAN JA PROMOOTION JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS SKANSSISSA TÄRKEITÄ OHJEITA TAPAHTUMAN JA PROMOOTION JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS SKANSSISSA Lue tämä dokumentti tarkasti ja välitä se Skanssiin paikalle tuleville promootiohenkilöille. Ohjeista heitä ottamaan dokumentti

Lisätiedot

Palvelukuvaus ja hinnasto Laitetilat Versio:

Palvelukuvaus ja hinnasto Laitetilat Versio: 1 (6) Palvelukuvaus ja hinnasto Laitetilat Versio: 1.5 19.7.2018 2 (6) Sisällysluettelo 1 Yleistä... 3 2 Laitepaikat... 3 3 Sähköenergia ilmoitetulla keskimääräisellä kulutuksella... 4 4 Sähkönsyötön varmistus

Lisätiedot

Clean Spot Oy Pallastunturinkuja 1 F Vantaa Y-tunnus:

Clean Spot Oy Pallastunturinkuja 1 F Vantaa Y-tunnus: Clean Spot Oy Pallastunturinkuja 1 F 01280 Vantaa 020 719 1470 petri.niemi@cleanspot.fi Y-tunnus: 1875768-5 TYÖOHJE JA SOPIMUSEHDOT 2019 YLEISET TEHTÄVÄT / KAIKKI TILAT Lattioiden imurointi ja pyyhintä:

Lisätiedot

I I PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS. Kaupparekisterijärjestelmä : -

I I PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS. Kaupparekisterijärjestelmä : - PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisterijärjestelmä Sivu 1 31.07.2013 : - SÄÄNNÖT Yritys- ja yhteisötunnus: 2555471-2 Yhtiö: Luoteis-Kuhmon kyläverkko-osuuskunta Käsittelevä toimisto: Jäljennöksen

Lisätiedot

33. Hengen ja Tiedon messut

33. Hengen ja Tiedon messut 33. Hengen ja Tiedon messut 10.-11.10.2015 Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla lauantaina ja sunnuntaina klo 10.00-18.00 Messuteema: Yliluonnollista onko sitä? Hengen ja Tiedon messut pidetään Helsingin

Lisätiedot

HPK Kannattajat ry. Matkasäännöt

HPK Kannattajat ry. Matkasäännöt Päivitetty: 28.12.2016 1 YLEISTÄ Nämä säännöt on tehty HPK Kannattajat ry:n (yhdistys) järjestämille matkoille. Ilmoittautumalla ja osallistumalla matkalle hyväksyt ja sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä.

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveystoimen hallinnoimien tilojen vuokraamisen periaatteet

Sosiaali- ja terveystoimen hallinnoimien tilojen vuokraamisen periaatteet 0 Sosiaali- ja terveystoimen hallinnoimien tilojen vuokraamisen periaatteet 1 1. SISÄLLYS 1. SISÄLLYS... 1 2. YLEISTÄ... 2 3. KÄYTTÖVUOROT... 2 4. VUOROJEN HAKEMINEN JA HAKEMUSTEN KÄSITTELY... 2 4.3.1.

Lisätiedot

Käyttöehdot. 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala

Käyttöehdot. 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala 1.5.2016 Käyttöehdot 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala 1.1 Näitä käyttöehtoja sovelletaan Palveluntarjoajan ja Edenred Finland Oy:n ( Edenred ) väliseen sopimukseen. Palveluntarjoaja voi näiden

Lisätiedot

VIROLAHDEN PERUSKOULUN YLÄASTEEN JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

VIROLAHDEN PERUSKOULUN YLÄASTEEN JÄRJESTYSSÄÄNNÖT VIROLAHDEN PERUSKOULUN YLÄASTEEN JÄRJESTYSSÄÄNNÖT 31.1.2000 Yleistä 1 Koulun alue on kortteli 57-YO. Koulun piha-alue on koulukiinteistön, Rantatien sekä koulun kentän erottama alue. 2 Kouluajaksi katsotaan

Lisätiedot

Koululaisten iltapäivätoiminta

Koululaisten iltapäivätoiminta Koululaisten iltapäivätoiminta Lukuvuosi 2015 2016 Huolenpitoa ja kavereita Turvallinen iltapäivä koulupäivän jälkeen Helsingissä järjestetään 1. 2.-luokkalaisille ja erityisen tuen oppilaille iltapäivätoimintaa

Lisätiedot

TERVETULOA SALOHALLIIN! Ohjeita Salohallin käyttäjille

TERVETULOA SALOHALLIIN! Ohjeita Salohallin käyttäjille TERVETULOA SALOHALLIIN! Ohjeita Salohallin käyttäjille TERVETULOA SALOHALLIIN! TEKNISET TIEDOT Palloiluhalli Koko 52x32 m, yhteensä 1.664 m 2. Vapaa korkeus 12,5 m. Tila jaettavissa väliverhoin kolmeen

Lisätiedot

LIITE 2: KELPOISUUSEHTOJEN JA TARJOUKSEN RAKENTEEN TARKISTUSLOMAKE

LIITE 2: KELPOISUUSEHTOJEN JA TARJOUKSEN RAKENTEEN TARKISTUSLOMAKE LIITE 2: KELPOISUUSEHTOJEN JA TARJOUKSEN RAKENTEEN TARKISTUSLOMAKE Tarjousten käsittelyn ensimmäisessä vaihe on tarjoajien kelpoisuuden arviointi. Arviointi suoritetaan tämän lomakkeen ja sen liitteiden

Lisätiedot

Joensuun kaupunki PL 148 80101 JOENSUU (kaupungingeodeetin päätös 15.4.2014 191) Alue on tarkoitettu kiipeilypuiston rakentamista varten.

Joensuun kaupunki PL 148 80101 JOENSUU (kaupungingeodeetin päätös 15.4.2014 191) Alue on tarkoitettu kiipeilypuiston rakentamista varten. VUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA: Joensuun kaupunki PL 148 80101 JOENSUU (kaupungingeodeetin päätös 15.4.2014 191) VUOKRALAINEN: VUOKRAUKSEN KOHDE: KÄYTTÖ TARKOITUS: Juha Malinen Oy Kaisalantie 1 A 80710 LEHMO

Lisätiedot

LAITEPAIKKA- HINNASTO

LAITEPAIKKA- HINNASTO 1 OPERAATTORIHINNASTO LAITEPAIKKA- HINNASTO Hinnasto sisältää Ikaalisten- Parkanon Puhelin Osakeyhtiön vahvistamat laitepaikkahinnat Operaattorihinnaston yleiset ehdot Voimassa 1.1. 2013 lukien 1. Oikeus

Lisätiedot

Tietoverkon välityksellä toimitettavia palveluja koskeva sopimus

Tietoverkon välityksellä toimitettavia palveluja koskeva sopimus Tietoverkon välityksellä toimitettavia palveluja koskeva sopimus 1. Sopimuksen kohde Alla mainitut asiakas ja toimittaja ovat tehneet tässä sopimuksessa sovituin ehdoin sopimuksen tietoverkon välityksellä

Lisätiedot

Vuokranantaja on Helsingin kaupunki, rakennusvirasto. Vuokralainen on xxxxxxxxxxxxxxx(y-tunnus ),xxxxxxxxxxxxxxx

Vuokranantaja on Helsingin kaupunki, rakennusvirasto. Vuokralainen on xxxxxxxxxxxxxxx(y-tunnus ),xxxxxxxxxxxxxxx VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS Vuokranantaja on Helsingin kaupunki, rakennusvirasto. Yhteyshenkilö puhelin Vuokralainen on xxxxxxxxxxxxxxx(y-tunnus ),xxxxxxxxxxxxxxx Osoite Postinumero

Lisätiedot

Rakentamisen tiedonantovelvollisuus

Rakentamisen tiedonantovelvollisuus Rakentamisen tiedonantovelvollisuus Kuka, mitä ja miten? Ketä menettely koskee? Yrityksiä toimialasta riippumatta, kuntia, asunto-osakeyhtiöitä, yhdistyksiä sekä valtiota, jotka rakentavat tai rakennuttavat

Lisätiedot

LAITEPAIKKAHINNASTO HMV

LAITEPAIKKAHINNASTO HMV 1 (6) DNA Oy:n kiinteän verkon operaattoripalvelut LAITEPAIKKAHINNASTO HMV 2 (6) Sisällys 1 Yleistä... 3 1.1 Laitepaikka... 3 2 Sähkönsyöttö / energia... 4 2.1 Sähköenergia ilmoitetulla kulutuksella...

Lisätiedot

Asiakas voi varata Erottajan Kasinon käyttöönsä internet-osoitteessa

Asiakas voi varata Erottajan Kasinon käyttöönsä internet-osoitteessa EROTTAJAN KASINON YLEISET VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT (VOIMASSA 1.8.2012 ALKAEN) 1. Soveltamisala Näitä Erottajan Kasinon yleisiä varaus- ja peruutusehtoja ( Yleiset Ehdot ) ja Erottajan Kasinon käyttösääntöjä

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1.7.2015 RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ

Tarjouspyyntö 1.7.2015 RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ 1 Tarjouspyyntö 1.7.2015 Siivous-ruokapalveluyksikkö PL 33, 31761 Urjala RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ Urjalan kunnan siivous-ruokapalveluyksikkö pyytää tarjoustanne liitteenä olevan

Lisätiedot

Facta Osoiterekisterin ja KRYSP-Osoitteet rajapinnan käyttöönotto

Facta Osoiterekisterin ja KRYSP-Osoitteet rajapinnan käyttöönotto Facta Osoiterekisterin ja KRYSP-Osoitteet rajapinnan käyttöönotto Helsingin kaupunki TARJOUS 288448 1.6.2015 SISÄLLYSLUETTELO 1 TARJOUKSEN KOHDE... 3 2 FACTA OSOITEREKISTERI... 3 3 KRYSP-OSOITTEET RAJAPINTA...

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Vs. osastopäällikkö Maunula/sle HEL

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Vs. osastopäällikkö Maunula/sle HEL HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) KIOSKITOIMINTA KALLAHDENNIEMEN UIMARANNALLA KESÄKAUDEKSI 2014 Liikuntaviraston merellisen osaston osastopäällikkö vuokraa Kallahdenniemen uimarannan huoltorakennuksesta

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN VAPAA-AIKAKESKUKSEN JA VANHAN SAUNARAKENNUKSEN/UIMARANNAN JÄRJESTYSSÄÄNNÖT (taksamuutos siv.ltk 3.11.2010 87)

KIVIJÄRVEN VAPAA-AIKAKESKUKSEN JA VANHAN SAUNARAKENNUKSEN/UIMARANNAN JÄRJESTYSSÄÄNNÖT (taksamuutos siv.ltk 3.11.2010 87) KIVIJÄRVEN VAPAA-AIKAKESKUKSEN JA VANHAN SAUNARAKENNUKSEN/UIMARANNAN JÄRJESTYSSÄÄNNÖT (taksamuutos siv.ltk 3.11.2010 87) 1 Vapaa-aikakeskusalue on sivistyslautakunnan / liikuntatoimen hallinnassa. Sen

Lisätiedot

Tilaaja: Ylioppilastutkintolautakunta (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: XXX

Tilaaja: Ylioppilastutkintolautakunta (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: XXX Hankinta: USB-muistitikut sähköiseen ylioppilaskokeeseen, dnro 1/221/2016 TARJOUSPYYNNÖN LIITE 1, SOPIMUSEHDOT SOPIMUS USB-MUISTITIKKUJEN TOIMITTAMISESTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: Ylioppilastutkintolautakunta

Lisätiedot

KILPAILIJAOHJE. Ilmoittautuminen. ORPE Rallicross SM Kouvola 16.5.2015

KILPAILIJAOHJE. Ilmoittautuminen. ORPE Rallicross SM Kouvola 16.5.2015 KILPAILIJAOHJE - Perjantaina varikko aukeaa klo 12.00, sitä ennen kilpailijat eivät pääse kalustoineen varikolle muuten kun kilpailun johdon luvalla. - Kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu FK-kerhon huoltorakennuksen

Lisätiedot

Näyttelykeskus WeeGeen vuokraehdot

Näyttelykeskus WeeGeen vuokraehdot Näyttelykeskus WeeGeen vuokraehdot 1. Vuokralaisen vastuu Vuokralainen on velvollinen suojelemaan vahingoilta vuokraamiaan tiloja ja kalusteita. Vuokralainen vastaa kaikista vahingoista, jotka vuokralainen,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 52/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 52/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 52/2015 1 (5) 83 Alueen vuokraaminen Vironaltaasta Oy Habitor Ab:lle ravintolalaivatoimintaa varten HEL 2015-004038 T 10 01 01 04 S0103-62 Päätös Vuokranantaja Päättäjä Vuokralainen

Lisätiedot

Televerkko-operaattoripalveluiden hinnasto

Televerkko-operaattoripalveluiden hinnasto Televerkko-operaattoripalveluiden hinnasto Voimassa 1.1.2015 alkaen toistaiseksi Pietarsaaren Seudun Puhelin Oy (PSP) tarjoaa voimassa olevan lainsäädännön ja määräysten mukaisesti toisille teleoperaattoreille

Lisätiedot

Sopimus Kuopion kaupungin liikuntapaikkojen käyttöoikeudesta ja tilojen vuokrauksesta vuosina / Bright Eyes & Sport Oy

Sopimus Kuopion kaupungin liikuntapaikkojen käyttöoikeudesta ja tilojen vuokrauksesta vuosina / Bright Eyes & Sport Oy Kuopion kaupunki Sopimus 1 (5) Hyvinvoinnin edistämisen lautakunnan päätös Sopimus Kuopion kaupungin liikuntapaikkojen käyttöoikeudesta ja tilojen vuokrauksesta vuosina 2018 2022/ Bright Eyes & Sport Oy

Lisätiedot

NAANTALIN KAUPUNKI TILAVUOKRASOPIMUS 1 XX.XX.2014. Vuokrauksen kohteena on Kultarannan entisessä päiväkodissa (1311)liitekartalla osoitetut tilat.

NAANTALIN KAUPUNKI TILAVUOKRASOPIMUS 1 XX.XX.2014. Vuokrauksen kohteena on Kultarannan entisessä päiväkodissa (1311)liitekartalla osoitetut tilat. NAANTALIN KAUPUNKI TILAVUOKRASOPIMUS 1 1 OSAPUOLET 1.1 Vuokranantaja 1.2 Vuokralainen 2 VUOKRAUSKOHDE 2.1 Kohde Naantalin kaupunki, Tilalaitos. XXXXX Vuokrauksen kohteena on Kultarannan entisessä päiväkodissa

Lisätiedot

esv.fi & RADALLE.com!! PROUDLY PRESENTS: Kilpailukutsu FDO All Stars 2.10.2010 Motopark

esv.fi & RADALLE.com!! PROUDLY PRESENTS: Kilpailukutsu FDO All Stars 2.10.2010 Motopark esv.fi & RADALLE.com!! PROUDLY PRESENTS: Kilpailukutsu FDO All Stars 2.10.2010 Motopark KILPAILUKUTSU esv.fi & RADALLE.com: RADALLE.com FDO All Star 2010, 2.10.2010 PÄÄTOIMITSIJAT Kilpailijoiden yhteyshenkilö:

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 20 Alueen vuokraaminen kyyhkyslakan pitämistä varten (Knutersintie 665) HEL 2016-014391 T 10 01 01 04 S0159-5 Päätös Vuokranantaja Päättäjä Vuokralainen Kohde Käyttötarkoitus

Lisätiedot

1 Sopijapuolet. Juuan rengasvesiosuuskunta. 2 Kaupan kohde

1 Sopijapuolet. Juuan rengasvesiosuuskunta. 2 Kaupan kohde KAUPPAKIRJA LUONNOS 1 Sopijapuolet Myyjä: Ostaja: Juuan kunta Juuan rengasvesiosuuskunta 2 Kaupan kohde Kaupan kohteena on liiketoiminta (vesihuoltotoiminnan liikearvo) ja siihen liittyvä liitteen 1 kartassa

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 73/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 73/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 73/2015 1 (5) 125 Alueen vuokraaminen Sompasaaresta Artwave Surf Oy:lle aaltokone kokeilua varten HEL 2014-006478 T 10 01 01 04 S0110-233 Päätös Vuokranantaja Päättäjä Vuokralainen

Lisätiedot

TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 4.3.2009

TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 4.3.2009 TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) METSÄKONESIMULAATTORI Pyydämme tarjoustanne Tampereen ammattikorkeakoulun metsäja konetekniikan opetukseen tulevasta a) metsäkonesimulaattorista ja b) puunkorjuuketjun toimintojen

Lisätiedot

(Säännöt on ennakkotarkastettu Patentti- ja rekisterihallituksessa 6.6.2012, rekisterinumero on 135.654))

(Säännöt on ennakkotarkastettu Patentti- ja rekisterihallituksessa 6.6.2012, rekisterinumero on 135.654)) Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Tukiyhdistyksen mallisäännöt 1 - yksi (1) sääntömääräinen kokous vuodessa (Säännöt on ennakkotarkastettu Patentti- ja rekisterihallituksessa 6.6.2012, rekisterinumero on

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 12/ (5) Kiinteistölautakunta To/

Helsingin kaupunki Esityslista 12/ (5) Kiinteistölautakunta To/ Helsingin kaupunki Esityslista 12/2014 1 (5) 8 Alueiden vuokraaminen eduskunnalle HEL 2014-006785 T 10 01 01 02 Kiinteistökartta 63/673 496, Arkadiankatu, Eduskuntakatu, Pohjoinen Rautatiekatu ja Pikkuparlamentin

Lisätiedot

ENNAKKOVEROLIPPUMIESOPAS

ENNAKKOVEROLIPPUMIESOPAS ENNAKKOVEROLIPPUMIESOPAS - OPAS TOIMEKSIANTO- SUHTEEN KÄYTTÄMISESTÄ Työstä, tehtävästä tai palveluksesta maksettua vastiketta pidetään verotuksessa joko palkkana tai työkorvauksena. Tällä rajanvedolla

Lisätiedot

KILPAILUTTAMO PALVELU

KILPAILUTTAMO PALVELU YLEISET KÄYTTÖEHDOT LAATIMALLA, ESIKATSELEMALLA, SELAAMALLA, LÄHETTÄMÄLLÄ, VASTAANOTTAMALLA TAI LUKEMALLA TARJOUSPYYNNÖN KILPAILUTTAMO:N WWW-SIVUILTA (MYÖHEMMIN PALVELU) SEN LAATIJA (MYÖHEMMIN ASIAKAS)

Lisätiedot

Palvelujen tarkemmat erittelyt löytyvät internetosoitteesta

Palvelujen tarkemmat erittelyt löytyvät internetosoitteesta ETÄMYYNNIN ENNAKKOTIEDOT Etämyynnillä tarkoitetaan kuluttajasuojalain mukaan palveluiden tarjoamista kuluttajalle siten, että sopimus palveluiden tuottamisesta sekä sitä edeltävä markkinointi tapahtuu

Lisätiedot

ABOEX 2014 POSTIMERKKINÄYTTELYN ERITYISSÄÄNNÖT

ABOEX 2014 POSTIMERKKINÄYTTELYN ERITYISSÄÄNNÖT ABOEX 2014 POSTIMERKKINÄYTTELYN ERITYISSÄÄNNÖT 1 NÄYTTELYN JÄRJESTÄJÄ, PAIKKA JA AIKA Turun Postimerkkikerho ry järjestää kansallisen postimerkkinäyttelyn ABOEX 2014 Logomossa, Turussa 11.-13.4.2014. 2

Lisätiedot

LIITTYMISSOPIMUS NRO 20XX-S-XXX/0 ASIAKAS OY FINGRID OYJ

LIITTYMISSOPIMUS NRO 20XX-S-XXX/0 ASIAKAS OY FINGRID OYJ UUSI SOPIMUSLUONNOSMALLI 1.12.2017 LIITTYMISSOPIMUS NRO 20XX-S-XXX/0 ASIAKAS OY JA FINGRID OYJ 2(6) Sisällys 1 SOPIJAPUOLET JA SOPIMUKSEN TARKOITUS... 3 2 SOPIMUKSEN VOIMASSAOLO... 3 3 LIITTYMISPISTEISTÄ

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki (jäljempänä kaupunki) PL 40/Tähtelänkuja 1, 866101 Haapavesi Y-tunnus 0184872-4

Haapaveden kaupunki (jäljempänä kaupunki) PL 40/Tähtelänkuja 1, 866101 Haapavesi Y-tunnus 0184872-4 1 TUOTANNOLLISEN TILAN VUOKRASOPIMUS Vuokranantaja: Vuokralainen: Sopimuksen tarkoitus: Haapaveden kaupunki (jäljempänä kaupunki) PL 40/Tähtelänkuja 1, 866101 Haapavesi Y-tunnus 0184872-4 Siparila Oy (jäljempänä

Lisätiedot