KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 1/2005 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 1/2005 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS"

Transkriptio

1 KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 1/2005 KOKOUSTIEDOT MAASEUTUJAOSTON KOKOUS Aika: klo Paikka: Teivaalan Tupa, Teivaalantie 135, Uurainen OSALLISTUJAT Saapuvilla ja poissa olleet merkitty seuraavalle sivulle. ALLEKIRJOITUKSET puheenjohtaja sihteeri Juha S. Niemelä Ulla Mehto-Hämäläinen KÄSITELLYT ASIAT 1-14 PÖYTÄKIRJA TARKASTETTU allekirjoitukset Jyrki Kataja Minna Taipale

2 Maaseutujaosto Kokouspäivä Sivu 2 LÄSNÄOLOLUETTELO (X = läsnä, E = este ilmoitettu, tyhjä = poissa) Juha S. Niemelä, puheenjohtaja K-S TE-keskus, maaseutuosasto Ulla Mehto-Hämäläinen, sihteeri K-S TE-keskus, maaseutuosasto Jäsen Varajäsen Organisaatio Pirkko Haikkala AnnaMaija Nieminen Pro Agria Keski-Suomen Maaseutukeskus Helena Reiman E Ari Nikkola E Keski-Suomen metsäkeskus Ilkka Janhonen Hannu Uusitalo Keski-Suomen kalatalouskeskus Pauli Rintala Seppo Moilanen Keski-Suomen Metsänomistajien Liitto ry Raija Kumpula Tiina Sivonen Keski-Suomen 4H-piiri Pertti Ruuska E Juha Lappalainen E MTK Keski-Suomi Ansa Selänne E Päivi Halinen E Keski-Suomen Ympäristökeskus Jouko Kahilainen E Olli Ristaniemi E Keski-Suomen liitto Hilkka Laine saap.klo13.15 Hannu Korhonen Keski-Suomen liitto Yrjö Määttä E Timo Vihola E Jämsän seudun koulutuskeskus Antero Simsiö E Risto Kinnunen Jykes Oy Jyrki Kataja Jaana Auer E JAMK, luonnonvarainstituutti, Tarvaala Minna Taipale Kirsi Porkkala Maaseutuyrittäjät Paavo Koukkumäki E Heini Günther K-S TE-keskus, yritysosasto Satu-Marja Hassi E Marjut Mikkola E Länsi-Suomen lääninhallitus Matti Sipponen Jarmo Kovanen K-S TE-keskus, mos/kalatal.yks Eija Haatanen Arja Tuohimetsä K-S TE-keskus, työvoimaosasto Juhani Malinen E Esko Hietanen STTK/Meto/SAK/Puu-ja erityisalojen liitto Kalevi Jääskeläinen Tarja Uusipaasto Maaseutukehitys ry/vesuri-ryhmä ry Aulis Hietanen Tarja Enne Vesuri-ryhmä ry/jyväsriihi ry MYR:n edustajat: Terttu Hentinen Keski-Suomen liitto Paavo Lintula Keski-Suomen liitto Asiantuntijajäsenet: Jaana Salonen Keski-Suomen Kylät ry Pirjo Peräaho E Keski-Suomen liitto (tavoite 2-ohjelma) Muu kutsutut: Arja-Leena Halonen Tiina Seppälä Tarja Uusipaasto Veli Koski Petri Kilpinen Viisari ry Maaseutukehitys ry Vesuri-ryhmä ry K-S TE-keskus Keski-Suomen metsäkeskus

3 Maaseutujaosto Kokouspäivä Sivu 3 1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja Juha S. Niemelä avasi kokouksen klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Maaseutujaosto on päätösvaltainen, kun puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja ja vähintään puolet muista jäsenistä on saapuvilla. Ehdotus: Todetaan laillisuus ja päätösvaltaisuus Myönnetään läsnäolo- ja puheoikeus asiantuntijoille ja muille kutsutuille. Päätös: Hyväksyttiin. 3 Pöytäkirjan tarkastus Ehdotus: Päätös: Valitaan pöytäkirjan tarkastajat Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi Jyrki Kataja ja Minna Taipale. 4 Kokouksen työjärjestys Ehdotus: Päätös: Hyväksytään työjärjestys. Hyväksyttiin. 5 Maaseutukehitys ry:n toiminta vuonna 2004 Maaseutukehitys ry:n toiminnanjohtaja Tiina Seppälä selostaa kehittämisyhdistyksen vuoden 2004 toimintaa (Liite). Päätös: Kalevi Jääskeläinen ilmoitti esteellisyytensä tämän pykälän osalta. Kuultiin toiminnanjohtaja Tiina Seppälän selostus kehittämisyhdistyksen vuoden 2004 toiminnasta. Toimintaryhmällä on ollut ohjelmakauden suurin hankekanta vuonna 2004: käsittelyssä on ollut 50 hanketta. Myös alkuvuodesta saatu ohjelman lisäkehys on sidottu toimintaryhmän osalta, mutta jonkin verran päätöksiä on vielä tekemättä TE-keskuksessa.

4 Maaseutujaosto Kokouspäivä Sivu 4 6 Vesuri-ryhmä ry:n toiminta vuonna 2004 Päätösten viipyminen TE-keskuksessa viime kuukausina on aiheuttanut harmia ja ongelmaksi on koettu myös kustannusarvioiden leikkaukset rakentamishankkeissa. Uuden ohjelmakauden valmistelua on aloitettu. Alueen kaikissa kylissä on kyläsuunnitelmat ja uutta ohjelmaa valmistellaan kiertämällä kylät ja selvittämällä kyläläisten toiveita ja tarpeita. Valmisteluun liittyy myös keskustelu toimintaryhmien aluerajoista. Käytiin keskustelu ja merkittiin asia tiedoksi. Vesuri-ryhmä ry:n toiminnanjohtaja Tarja Uusipaasto selostaa kehittämisyhdistyksen vuoden 2004 toimintaa. Päätös: Kuultiin toiminnanjohtaja Tarja Uusipaaston selostus kehittämisyhdistyksen vuoden 2004 toiminnasta. Vesuri osallistui alkuvuonna 2004 ALMA-vauhditukseen alueellaan ja käsitteli 12 hanketta. Myös Vesurin näkökulmasta TE-keskus on aliresurssoitu hankemäärään nähden, mikä tulisikin seuraavalla ohjelmakaudella ottaa huomioon. 7 JyväRiihi ry:n toiminta vuonna 2004 Uuden ohjelmakauden valmistelu on aloitettu. Elinkeinollisuus tulee korostumaan myös toimintaryhmien ohjelmissa, ja tällä hetkellä vallitseva yleinen maallemuuttohalukkuus pitäisi hyödyntää lähivuosien aikana. Toimintaryhmän aluejako tulevalla kaudella on myös keskustelussa ja mm. Pirkanmaan suunta on selvitettävänä. Käytiin keskustelu ja merkittiin asia tiedoksi. JyväsRiihi ry:n toiminnanjohtaja Tarja Enne selostaa kehittämisyhdistyksen vuoden 2004 toimintaa (Liite). Päätös: Kuultiin toiminnanjohtaja Tarja Enteen selostus kehittämisyhdistyksen vuoden 2004 toiminnasta. JyväsRiihi on toiminut nyt kaksi vuotta ja kaikki hankerahoitus on toimintaryhmän osalta sidottu; yksityistä rahoitusosuutta on saatu odotettua enemmän. Vuonna 2004 on hyväksytty 29 hanketta. JyväsRiihen alue poikkeaa maakunnassa mm. muuttovoittonsa ansiosta. Alueella asuu noin 53 % keskisuomalaisista; jos Jyväskylän kaupunki jätetään pois laskuista, noin ¼ Keski- Suomen maaseutuväestöstä asuu JyväsRiihen alueella. JYVÄ-ALMA ohjelman väliarviointi tehdään kesän syksyn 2005 aikana ja samalla valmistellaan myös toimintaryhmän uusi ohjelma. Käytiin keskusteluja merkittiin asia tiedoksi.

5 Maaseutujaosto Kokouspäivä Sivu 5 8 LEADER+ -toimintaryhmä Viisari ry:n toiminta vuonna Ohjelmien tilanne Viisari ry:n toiminnanjohtaja Arja-Leena Halonen selostaa kehittämisyhdistyksen vuoden 2004 toimintaa. Päätös: Kuultiin toiminnanjohtaja Arja-Leena Halosen selostus tomintaryhmän toiminnasta vuonna Viisarin toiminta oli hyvin aktiivista ja vuoden 2004 aikana sidottiin myös vuoden 2005 rahoituskehys melkein kokonaan. Vasta syksyllä 2005 voidaan ehkä pieni haku avata uusille hankkeille. Koko ohjelmaan on sidottu noin 6 milj. euroa ja yksityistä rahoitusta on myös Viisarin ohjelmassa kertynyt odotettua enemmän. Ohjelma on voimakkaasti yrittäjyyttä ja sen edellytyksiä painottava. Mm. hoivakoteja on rahoitettu mutta tuetuista yrityksistä vain kaksi on ollut maatilakytkentäisiä. Rahoituspäätöksiä voidaan tehdä vuoden 2006 loppuun asti. Uuden ohjelman valmistelu on käynnistymässä ja siihen liittyvät kuntakierrokset tehdään huhti-toukokuussa. Käytiin keskustelu ja merkittiin asia tiedoksi. Vuoden 2004 loppuun mennessä 1-ohjelma on edennyt Keski-Suomessa melko hyvin. Kehyksistä on sidottu noin 85 %. Tukia on myönnetty yhteensä 8,25 milj. euroa. Yritystukiin on käytetty 3,18 milj. euroa ja kehittämishankkeisiin noin 5,07 milj. euroa. Yritystukien osuus oli vuoden 2004 lopussa 39 %. ALMA-ohjelmassa sidonta-aste on myös hyvä, 88 %. ALMAsta on myönnetty vuoden 2004 loppuun mennessä tukea yhteensä 23,75 milj. euroa. Tästä yritysrahoituksen osuus on ollut 6,53 milj. euroa eli 27 %. Myöntövaltuuden EUosuus käytettiin loppuun vuonna 2004, mutta vääristyneen EU/kansallinen suhteen takia kansallista valtuutta jäi käyttämättä noin euroa. EU- ja kansallisen osuuden vääristymä on kansallinen ongelma ALMA-ohjelmassa, koska yritysrahoitusta ei ole kulunut niin paljon kuin ohjelmaa tehtäessä suunniteltiin. Osa tästä yli jäävästä kansallisesta osuudesta käytetään ylimääräiseen tekniseen tukeen, jolla pyritään varmistamaan ALMAn toteutuminen aikataulussa myös maksatusten osalta. Eli TE-keskukset saavat kevään 2005 aikana lisää teknistä tukea tähän tarkoitukseen. ALMAn viimeiset rahoituspäätökset tehdään pääosin kevään 2005 aikana, jolloin hankkeille jää toteutusaikaa helmikuun 2006 loppuun asti. Yritystukihakemuksia tulee edelleen vireille eikä niihin kaikkiin riitä enää rahoitusta AL- MAsta. Hakukieltoa ei kuitenkaan ole. MMM valmistelee siirtymäsäännöksiä ALMAn ja ELMAn välillä, mutta ministeriöstä on kehotettu ohjeistamaan hakijoita olemaan varmuuden vuoksi aloittamatta hankkeitaan ennen rahoituspäätöksen saamista ALMAsta tai hakemuksen jättämistä ELMAan.

6 Maaseutujaosto Kokouspäivä Sivu 6 Ulla Mehto-Hämäläinen selostaa kokouksessa tilannetta. Päätös: Kuultiin selostus ja käytiin keskustelu. Tavoite 1-ohjelmassa on myös vireillä enemmän hakemuksia kuin loppukaudelle on enää tulossa rahoituskehystä, vaikka 1-alueella ei ole erityisiä aktivointitoimenpiteitä tehtykään. 1-ohjelman hankkeet perataan ja priorisoidaan heti, kun pääosa ALMA-päätöksistä on saatu tehdyiksi kevään aikana.. ALMA-ohjelmaan odotellaan viimeisiä kehyslisäyksiä ylimaakunnallisiin hankkeisiin varattujen rahojen jakamisesta TE-keskuksille sekä vuoden 2004 loppupuolella vapautuneiden valtuuksien uudelleen budjetoinnista. Nämä rahat käytetään yrityshankkeiden tukemiseen, mutta yritystukihakemuksia jää huomattava määrä rahoittamatta ALMAsta. Näistä pyritään mahdollisimman moni rahoittamaan ELMA-ohjelmasta vuoden 2006 alussa. Laajakaistahankkeiden päätökset tehdään huhtikuun aikana. Merkittiin asia tiedoksi. 10 Maakuntasuunnitelman tarkistuksen ja maaseutustrategian tilanne Työ on käynnistynyt maakuntasuunnitelman tarkistuksella, koska tarkistuksen aikataulu on sitä edellyttänyt. Tarkistusta on ohjannut Keski-Suomen liiton nimeämä maaseuturyhmä, jota on hieman täydennetty asiantuntijoilla. Käytännön työtä on tehty kolmessa työryhmässä, joiden alueina ovat olleet maatalous, metsätalous sekä maaseudun muut elinkeinot ja kylätoiminta. Tarkistustyötä vetää liitossa kehittämisjohtaja Martti Ahokas. Maakuntasuunnitelman seuraavan luonnoksen, jossa on huomioitu em. työryhmien työn tuotoksia, pitäisi valmistua näinä päivinä. Varsinainen strategiatyö käynnistyy kevään aikana. Juha S. Niemelä selostaa asiaa kokouksessa. Päätös: Kuultiin selostus ja käytiin keskustelu. Maakuntasuunnitelman tarkistusta varten on tuotettu tekstejä ja maaseutunäkökulmaa on tuotu esiin maakuntasuunnitelman eri kehittämistavoitteissa. Omaa erillistä maaseutukappaletta ei välttämättä tarvita, jos maaseutuasiat saadaan riittävästi näkymään muussa tekstissä. Sen sijaan yhteisöllisyyden roolia maakunnan kehittämisessä pyritään vielä korosta maan. Maaseutustrategian työstäminen alkaa kevään aikana. Keski- Suomen liitto on hakenut Keski-Suomen TE-keskuksen maaseutuosastolta esiselvityshanketta strategiatyötä varten. Tällä rahoituksel-

7 Maaseutujaosto Kokouspäivä Sivu 7 11 Tulevan ohjelmakauden valmistelu la on tarkoitus palkata kirjoitusapua ja hankkia muuta asiantuntemusta strategiatyöhön. Tätä työtä käytetään hyväksi myös alueellisen maaseutuohjelman valmistelussa. Merkittiin asia tiedoksi. EU:n maaseudun kehittämispolitiikasta vuosille on saatu taas hieman täsmentynyttä tietoa, ei kuitenkaan rahamääristä vielä. Vuoden 2005 aikana valmistellaan alueelliset maaseutuohjelmat ja toimintaryhmien ohjelmat. Alueellisen ohjelman valmistelusta vastaa TE-keskuksen maaseutuosasto, mutta valmistelussa tulee olla mukana laajasti alueen muita toimijoita ja maaseutuyrittäjiä. Meillä maaseutuohjelman valmistelu on tarkoitus kytkeä tiiviisti yhteen maaseutustrategian valmistelun kanssa. Juha S. Niemelä ja Ulla Mehto-Hämäläinen selostavat asiaa kokouksessa. Päätös: Arja-Leena Halonen kertoi jaostolle valmistelutilanteesta. Hän edustaa toimintaryhmiä valtakunnallisessa strategiaryhmässä, joka ohjaa tulevan maaseutuohjelman valmistelua. Lisäksi hän on mukana myös alueellisen kehittämisen valmisteluryhmässä. Ohjelmassa on kolme linjaa: maa- ja metsätalouden kilpailukyvyn kehittäminen, ympäristön ja maan hoito sekä maaseudun elämän laadun parantaminen ja maaseutuelinkeinojen monipuolistaminen Neljäntenä linjana on leader-toimintatapa, joka voi käsittää toimenpiteitä kaikista kolmesta linjasta. Valmistelussa on asetettu neljä valtakunnallista työryhmää: 1) ympäristötuen valmisteluryhmä, 2) luonnonhaittakorvausjärjestelmän valmisteluryhmä, 3) maatalouden rakennetuen valmisteluryhmä sekä 4) alueellisen kehittämisen valmisteluryhmä. Neljännen ryhmän yhteydessä toimii toimintaryhmätyöryhmä. Alkuvaiheessa on ollut havaittavissa jonkinasteista vastakkainasettelua maatalouden ja maaseudun kehittämisen välillä. Todettiin, että tällainen on vaarallista ja kaikkien edun vastaista. Monialaista toimintaa tarvitaan ja vastakkainasettelussa vain hukataan energiaa. Valmistelutyöhön onkin saatava mahdollisimman laaja ja hyvä yhteistyö. TE-keskuskohtaisen/maakunnittaisen valmistelun lisäksi on vilautettu mahdollisuutta, että ohjelmat tehtäisiinkin allianssitasolle eli Keski-Suomen osalta Länsi-Suomen allianssin alueelle. Alueellisen maaseutuohjelman tekemisestä vastaavat TE-keskusten maaseutuosastot. Käytännössä ohjelmaa tekevät toimintaryhmät ja TE-keskus yhdessä, koska myös toimintaryhmät valmistelevat omat ohjelmansa tämän vuoden aikana. Työnjaosta on sovittava ja hyödynnettävä tehtyä työtä puolin ja toisin. MMM:stä on tulossa ohjeistusta ja runko alueelliselle ohjelmalle.

8 Maaseutujaosto Kokouspäivä Sivu 8 12 Muut asiat Muita asioita ei ollut. 13 Seuraavan kokouksen ajankohta 14 Kokouksen päättäminen Seuraava kokous pidetään klo 9.00 Patapirtissä Jämsässä. Puheenjohtaja päätti kokouksen klo

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 1/2002 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 1/2002 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 1/2002 KOKOUSTIEDOT MAASEUTUJAOSTON KOKOUS Aika: klo 9.00 12.15 Paikka: Kukkaismäen maaseutumatkailutila, Jämsän Juokslahti,

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 4/2004 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 4/2004 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 4/2004 KOKOUSTIEDOT MAASEUTUJAOSTON KOKOUS Aika: klo 9.00 11.30 Paikka: OSALLISTUJAT Keski-Suomen TE-keskus, Cygnaeuksenkatu

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 1/2004 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 1/2004 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 1/2004 KOKOUSTIEDOT MAASEUTUJAOSTON KOKOUS Aika: klo 9.15-12.10 Paikka: Ranta-Keurula, Hankasalmi OSALLISTUJAT Saapuvilla ja

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 4/2002 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 4/2002 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 4/2002 KOKOUSTIEDOT MAASEUTUJAOSTON KOKOUS Aika: klo 9.00 12.00 Paikka: Keski-Suomen TE-keskus OSALLISTUJAT Saapuvilla ja poissa

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 2/2013 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 2/2013 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 2/2013 KOKOUSTIEDOT MAASEUTUJAOSTON KOKOUS Aika: klo 9.00 11.55 Paikka: Vanha Ortopedia, Becker -kabinetti Vaasankatu 2, Jyväskylä

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 5/2004 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 5/2004 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 5/2004 KOKOUSTIEDOT MAASEUTUJAOSTON KOKOUS Aika: klo 13.00 14.55 Paikka: Metsolan kartano, Pappilantie 9, Multia OSALLISTUJAT

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 2/2004 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 2/2004 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 2/2004 KOKOUSTIEDOT MAASEUTUJAOSTON KOKOUS Aika: klo 9.00-11.25 Paikka: Villa Cawen, Korpilahti OSALLISTUJAT Saapuvilla ja poissa

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 3/2006

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 3/2006 KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 3/2006 KOKOUSTIEDOT MAASEUTUJAOSTON KOKOUS Aika: klo 9.20 11.40 Paikka: Selänpohjan virkistyskeskus, Kivisuontie, Leivonmäki

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 2/2003 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 2/2003 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 2/2003 KOKOUSTIEDOT MAASEUTUJAOSTON KOKOUS Aika: klo 9.00 12.15 Paikka: Vehmaan tila, Joutsa OSALLISTUJAT Saapuvilla ja poissa

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 1/2003 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 1/2003 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 1/2003 KOKOUSTIEDOT MAASEUTUJAOSTON KOKOUS Aika: klo 9.00 12.45 Paikka: Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Mankola OSALLISTUJAT Saapuvilla

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o Saapuvilla ja poissa olleet merkitty seuraavalle sivulle.

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o Saapuvilla ja poissa olleet merkitty seuraavalle sivulle. KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 112013 KOKOUSTIEDOT MAASEUTUJAOSTON KOKOUS Aika: klo 9.00 12.00 Paikka: Vanha Ortopedia, Becker -kabinetti Vaasankatu 2, Jyväskylä

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 3/2003 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 3/2003 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 3/2003 KOKOUSTIEDOT MAASEUTUJAOSTON KOKOUS Aika: klo 9.00 12.30 Paikka: Korpi-Jukolan tila, Keuruu OSALLISTUJAT Saapuvilla ja

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 3/2002 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 3/2002 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 3/2002 KOKOUSTIEDOT MAASEUTUJAOSTON KOKOUS Aika: klo 9.00 12.15 Paikka: Taulun Kartano, Toivakka OSALLISTUJAT Saapuvilla ja poissa

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 4/2003 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 4/2003 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 4/2003 KOKOUSTIEDOT MAASEUTUJAOSTON KOKOUS Aika: klo 9.00 12.50 Paikka: Jyväskylä Paviljonki, kokoushuone Felix OSALLISTUJAT

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 3/2004 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 3/2004 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 3/2004 KOKOUSTIEDOT MAASEUTUJAOSTON KOKOUS Aika: klo 9.00-12.00 Paikka: Jämsän maatalous- ja puutarhaoppilaitos, Auvilantie 83,

Lisätiedot

MAASEUTUJAOSTON KOKOUS

MAASEUTUJAOSTON KOKOUS KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 3/2013 KOKOUSTIEDOT MAASEUTUJAOSTON KOKOUS Aika: klo 9.00 12.00 Paikka: Osuuskunta Maitosuomi / Valio Laukaantie 9, A-talo, Jyväskylä

Lisätiedot

MAASEUTUJAOSTON KOKOUS. Kylpylähotelli Rantasipi Laajavuori Laajavuorentie 30, Jyväskylä

MAASEUTUJAOSTON KOKOUS. Kylpylähotelli Rantasipi Laajavuori Laajavuorentie 30, Jyväskylä KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 412010 KOKOUSTIEDOT MAASEUTUJAOSTON KOKOUS Aika: klo 13.00 15.00 Paikka: Kylpylähotelli Rantasipi Laajavuori Laajavuorentie 30,

Lisätiedot

-[ 4L Ulla Mehto-Hämäläinen

-[ 4L Ulla Mehto-Hämäläinen KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 5/2010 KOKOUSTIEDOT MAASEUTUJAOSTON KOKOUS Aika: klo 13.00 16.10 Paikka: Keski-Suomen ELY-keskus, kokoushuone Veranta Cygnaeuksenkatu

Lisätiedot

~ -~ Allekirjoitukset Vesa Laitinen Ari Nikkola

~ -~ Allekirjoitukset Vesa Laitinen Ari Nikkola Keskj~omen ELY-keskus 1 & 02. 2013 KESELY KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 ESITYSLISTA N:o 512012 KOKOUSTIEDOT MAASEUTUJAOSTON KOKOUS Aika: klo 9.00 11.40 Paikka: Vanha Ortopedia,

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 312011 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS KOKOUSTIEDOT. Aika: 7.10.2011 klo 9.30 12.

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 312011 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS KOKOUSTIEDOT. Aika: 7.10.2011 klo 9.30 12. KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 312011 KOKOUSTIEDOT MAASEUTUJAOSTON KOKOUS Aika: klo 9.30 12.25 Paikka: Viitasaaren kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone Keskitie

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 1/2010 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 1/2010 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 1/2010 KOKOUSTIEDOT MAASEUTUJAOSTON KOKOUS Aika: klo 9.00 12.25 Paikka: Lievestuoreen Kansalaisopisto / Yhteisöjentalo Opistotie

Lisätiedot

42 Raij a Kumpula. Saapuvilla ja poissa olleet merkitty seuraavalle sivulle. puheenjohtaja. sihteeri. Ulla Mehto-Hämäläinen.

42 Raij a Kumpula. Saapuvilla ja poissa olleet merkitty seuraavalle sivulle. puheenjohtaja. sihteeri. Ulla Mehto-Hämäläinen. KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 4/2011 KOKOUSTIEDOT Aika: Paikka: MAASEUTUJAOSTON KOKOUS klo 13.00 16.10 Keski-Suomen ELY-keskus, kokoushuone Verkko Cygnaeuksenkatu

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 412013 KOKOUSTIEDOT MAASEUTUJAOSTON KOKOUS. Aika: 27.8.2013 klo 9.00 12.

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 412013 KOKOUSTIEDOT MAASEUTUJAOSTON KOKOUS. Aika: 27.8.2013 klo 9.00 12. KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 412013 KOKOUSTIEDOT MAASEUTUJAOSTON KOKOUS Aika: klo 9.00 12.15 Paikka: Vanha Ortopedia, Becker -kabinetti Vaasankatu 2, Jyväskylä

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3.7.2014 N:o 4/2014 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 25.6.2014 Sivu 37

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3.7.2014 N:o 4/2014 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 25.6.2014 Sivu 37 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 25.6.2014 Sivu 37 Kokousaika Torstai 3.7.2014 kello 17.00 18.02 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Laukaan seurakuntatalo Anttila Mika-Olli Ek Terhi, poissa varajäsen Pauliina Jääskeläinen

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 / 2014 1 AIKA 12.02.2014 klo 16.30 18.25 PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 (alakerran kokoushuone). Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

3 / 74 Korpilahden alueneuvoston kokousaikataulu kevätkaudelle 2016

3 / 74 Korpilahden alueneuvoston kokousaikataulu kevätkaudelle 2016 Sivu 1 / 5 AIKA Pe 11.12.2015 klo 17 (joulupuuro klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 69 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 / 70 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle p tai sähköpostitse AIKA 28.4.2014 klo 18.00 PAIKKA Säynätsalon pappila, Pappilantie 6, 40900 Säynätsalo Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 / 16 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

c g Saapuvilla ja poissa olleet merkitty seuraavalle sivulle. Ulla Mehto-Hämäläinen Veli Koski Allekirjoitukset Risto Lahti Arja-Leena Peiponen

c g Saapuvilla ja poissa olleet merkitty seuraavalle sivulle. Ulla Mehto-Hämäläinen Veli Koski Allekirjoitukset Risto Lahti Arja-Leena Peiponen KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 2/2011 KOKOUSTIEDOT MAASEUTUJAOSTON KOKOUS Aika: klo 13.00 16.00 Paikka: Keski-Suomen ELY-keskus, kokoushuone Veranta Cygnaeuksenkatu

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2016 1 TIKKAKOSKEN AENEUVOSTO AIKA klo 18.58 20.25 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 81 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli

Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli Mikkeli Pöytäkirja 24/2016 1 (9) Aika 21.04.2016, klo 14:05-15:17 Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuoneenkatu 8-10, 50100 Mikkeli Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/ 2011 Elinkeinojaosto. Maanantaina 10.01.2011 klo 14.30. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/ 2011 Elinkeinojaosto. Maanantaina 10.01.2011 klo 14.30. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/ 2011 Elinkeinojaosto 1 KOKOUSTIEDOT Aika Maanantaina 10.01.2011 klo 14.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

3/61 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelma Liitteet. 3/62 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa.

3/61 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelma Liitteet. 3/62 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa. AIKA 09.06.2016 klo 18.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/57 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2/58 Työjärjestyksen hyväksyminen 3/59

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 4/2017 Sivu 1 / 6 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 4/2017 Sivu 1 / 6 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 4/2017 Sivu 1 / 6 AIKA Ke 7.6.2017 klo 17 (ruokailu klo 16.30) PAIKKA Mutasen leirikeskus Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 39 Työjärjestyksen

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kappelineuvosto

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA keskiviikko 22.5.2019 klo 19.00 20.57 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 OSALLISTUJAT: VARSINAISET JÄSENET läsnä/poissa Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja ( x )

Lisätiedot

Pohjois-Savon liitto, maakuntasali, Sepänkatu 1, Kuopio

Pohjois-Savon liitto, maakuntasali, Sepänkatu 1, Kuopio Esityslista 2/2017 1 (5) Aika ma 20.3.2017 klo 9.00 Paikka Pohjois-Savon liitto, maakuntasali, Sepänkatu 1, Kuopio Kokouksen esityslista liitteineen on saatavana Pohjois-Savon liiton www-sivuilta: www.pohjois-savo.fi/myr

Lisätiedot

Otsikko Sivu. 52 Kokouksen avaaminen Edellisen kokouksen pöytäkirja 5

Otsikko Sivu. 52 Kokouksen avaaminen Edellisen kokouksen pöytäkirja 5 PÖYTÄKIRJA 7/2019 1 AIKA 23.09.2019 klo 11:30 PAIKKA Uudenmaan liitto, Esterinportti 2 B, Maakuntasali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 52 Kokouksen avaaminen 4 53 Edellisen kokouksen pöytäkirja 5 54 EU:n

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ /

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ / JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1 / 5 AIKA ke klo 17 (joulupuuro klo 16.45) PAIKKA Sivu / Korpilahden seurakuntatalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

3/27 Korpilahden alueseurakunnan toiminta- ja taloussuunnitelma vuodelle /28 Korpilahden alueseurakunnan kolehtisuunnitelma kesä-joulukuu 2016

3/27 Korpilahden alueseurakunnan toiminta- ja taloussuunnitelma vuodelle /28 Korpilahden alueseurakunnan kolehtisuunnitelma kesä-joulukuu 2016 Sivu 1 / 5 AIKA To 26.5.2016 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3/24 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Sihteeristö on käsitellyt asiaa kokouksessaan 17.6.

Sihteeristö on käsitellyt asiaa kokouksessaan 17.6. 36 Aika torstai 28.8.2008 klo 10.05 10.50 Paikka Valtion virastotalo/islh, auditorio Torikatu 36, Joensuu 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Liite 8: Läsnäolijat. (MYR:n pj.) Kokous todetaan laillisesti

Lisätiedot

Pöytäkirja/ Asialista Estery-talo, Otto Mannisenkatu 4, Mikkeli

Pöytäkirja/ Asialista Estery-talo, Otto Mannisenkatu 4, Mikkeli Kokoustiedot Aika tiistai klo 16.00 17.20 Paikka Estery-talo, Otto Mannisenkatu 4, 50100 Mikkeli Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kauko Väisänen, puheenjohtaja Eero Erola, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (10) Karttulan pitäjäraati

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (10) Karttulan pitäjäraati Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 18:10-20:10 Paikka Karttulan Palvelupiste, hallitushuone Lisätietoja Toiminnanjohtaja Jaana Paananen Leader- toimintaryhmä

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2017 1 AIKA klo 19.05 20.25 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 80 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (10 ) Otsikko Sivu

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (10 ) Otsikko Sivu KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 (10 ) Vammaisneuvosto 27.01.2017 AIKA 27.01.2017 klo 09:00-10:55 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Ollessasi estyneenä saapumaan kokoukseen pyydämme ilmoittamaan siitä aluesihteeri Ulla Koholle p /

Ollessasi estyneenä saapumaan kokoukseen pyydämme ilmoittamaan siitä aluesihteeri Ulla Koholle p / JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4 / 2015 1 AIKA To 23.04.2015 klo 17.30. Kahvitarjoilu alkaen klo 17.00. PAIKKA Huhtasuon kirkko Nevakatu 6 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 37 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 20.4.2016 klo 9.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

3/40 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelmat LIITE. 3/41 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa.

3/40 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelmat LIITE. 3/41 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa. AIKA 08.06.2014 klo 17:00 PAIKKA Sivu / Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2/37 Työjärjestyksen hyväksyminen 3/38

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 1 / 5 AIKA To klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Sivu / Korpilahden seurakuntatalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Työjärjestyksen

Lisätiedot

POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 5/ (21) Törmikoski Sirpa MYR jäsen

POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 5/ (21) Törmikoski Sirpa MYR jäsen POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 5/2011 1 (21) Maakunnan yhteistyöryhmä (MYR) Aika 19.05.2011 klo 13:00-15:10 Paikka Siikasali, Kauppurienkatu 8 A, Oulu Läsnä Heikkilä Matti MYR pj Törmi Paavo MYR

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle, puh tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle, puh tai sähköpostitse JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 AIKA PAIKKA Sivu / 9.6.2014 klo 18.00 (Huom! Muuttunut aika) Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie, 40900 Säynätsalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 27 Kokouksen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 AIKA 1.6.2017 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 27

Lisätiedot

AIKA To klo PAIKKA Kabinetti, Vesala, Vesalantie 136, Vesanka. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus

AIKA To klo PAIKKA Kabinetti, Vesala, Vesalantie 136, Vesanka. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 / 2017 1 AIKA To 15.6.2017 klo 17.00. PAIKKA Kabinetti, Vesala, Vesalantie 136, 41940 Vesanka Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 49 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 AIKA Ti 14.2.2017 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 54 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (-) (x) (x)

KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 54 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 54 Kokousaika Tiistaina 28.8.2018 klo 17.00 18.04 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet: Henkilökohtaiset

Lisätiedot

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2012 1

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2012 1 KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2012 1 Työsuojelutoimikunta 16.10.2012 AIKA 16.10.2012 Klo 09:00-11:00 PAIKKA UKK 2-4, 2.krs. kokoustila KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 13 Kokouksen avaus, laillisuus

Lisätiedot

18.3.2013 Kokous 2 /2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 18.3.2013 klo 18.00 19.45

18.3.2013 Kokous 2 /2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 18.3.2013 klo 18.00 19.45 18.3.2013 Kokous 2 /2013 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 18.3.2013 klo 18.00 19.45 Jäsenet Poissaolosta ilmoittaneiden tilalle kutsutut varajäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo

Lisätiedot

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 19 Terveiset yhteisöllisen asumisen seminaarista sekä Ikäkoti kuntoon - seminaarista

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 19 Terveiset yhteisöllisen asumisen seminaarista sekä Ikäkoti kuntoon - seminaarista Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (16) Aika 14.03.2017, klo 13:00-15:05 Paikka Lounashuoneen kabinetti, kaupungin virastotalo Käsitellyt asiat 13 Kokouksen avaus 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15

Lisätiedot

Hankkeiden ympäristö- ja tasa-arvovaikutukset

Hankkeiden ympäristö- ja tasa-arvovaikutukset Hankkeiden ympäristö- ja tasa-arvovaikutukset Euroopan unionin kaikessa toiminnassa kiinnitetään huomiota kestävään kehitykseen, kumppanuuteen ja tasaarvoon Ympäristövaikutusten arviointi on olennainen

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (8) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO /2013

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (8) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO /2013 KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (8) Kokouspäivä Paikka ja aika: Veikkolan seurakuntatalo, Takkahuone, Kisapolku 1, 27.3.2013 klo 18.00 Jäsenet: Posti Timo, puheenjohtaja Ehrnstén Viveka Erkkilä

Lisätiedot

Yhteistyökomitea PÖYTÄKIRJA 1/2015

Yhteistyökomitea PÖYTÄKIRJA 1/2015 Yhteistyökomitea 07.03.2018 PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Työjärjestyksen hyväksyminen 3 Yhteistyökomitean järjestäytyminen 4 Puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan

Lisätiedot

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi.

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi. PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 AIKA keskiviikkona 14.1.2015 klo 19 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Ali-Rontti Ilkka Auranen Harri Hutko Sinikka Järvelä Jari Kallio Reino

Lisätiedot

POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 7/ (14) Keisanen Päivi. Timisjärvi Katarina Jäsen. Kurvinen Anne-Maaria ELY-keskus

POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 7/ (14) Keisanen Päivi. Timisjärvi Katarina Jäsen. Kurvinen Anne-Maaria ELY-keskus POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 (14) MYR:in sihteeristö Aika 03.10.2017 klo 09:00-10:10 Paikka Siikasali, Sepänkatu 20, Oulu Läsnä Rämet Jussi Puheenjohtaja Laukkanen Heikki sihteeri Ilola

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 AIKA 8.6.2017 klo 16.30 17.30 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi

Seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/11 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 16.1.2019 klo 18.00 18.50 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 4, 41520 Hankasalmi Osallistujat Gustafsson Arto, jäsen,

Lisätiedot

30 Kaupinojan vedenpuhdistuslaitoksen saneerauksen tilanne. 31 EU:n yleinen tietosuoja-asetus ja tietojärjestelmien resursointi Tampereen Vedessä

30 Kaupinojan vedenpuhdistuslaitoksen saneerauksen tilanne. 31 EU:n yleinen tietosuoja-asetus ja tietojärjestelmien resursointi Tampereen Vedessä Tampere Pöytäkirja 5/2018 1 (14) Aika 20.03.2018, klo 16:00-20:20 Paikka Tampereen Veden neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 28 Pöytäkirjan tarkastus 29 Läsnäolo-

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2013

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2013 Kielellisten palvelujen toimikunta 04.12.2013 PÖYTÄKIRJA 2/2013 13 Kokouksen avaus 14 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 15 Pöytäkirjan tarkastajat 16 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO Hallintoelin Kokouspäivä 6.4.2009 Sivu 1 Paikka ja aika Veikkolan seurakuntatalo 6.4. klo 17.30 19.50 Läsnäolevat jäsenet Posti, Timo pj Erkkilä, Pentti jäsen Haukijärvi, Eino jäsen Leinonen, Anja jäsen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1 AIKA klo 18.00, kahvit alkaen klo 17.45 19.16 PAIKKA Sivu / Palokan kirkko, kahvio, Rovastintie 8 A Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 56 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018 1 PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 2018 Kokousaika: 06.02.2018 klo 17.10-18.35 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalo, kokoushuone Osanottajat Jani Latva-Nikkola puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja poissa

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Lukkarin koulun johtokunta 14.01.2016 KÄSITELLYT ASIAT Sivu 1 Lukkarin koulun oppilashuoltoryhmän toiminnan arviointiraportti lv 2014-2015 2 Lukkarin koulun talousarvion

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse AIKA 04.02.2016 klo 18.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3/14 Työjärjestyksen hyväksyminen 3/15

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2016 1 AIKA 7.9.2016 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 39

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2017 1 / 6 AIKA to klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Sivu / Korpilahden seurakuntatalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 59 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

3 / 37 Korpilahden alueseurakunnan syyskauden toiminnan esittely

3 / 37 Korpilahden alueseurakunnan syyskauden toiminnan esittely Sivu 1 / 6 AIKA To 6.10.2016 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 / 34 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Toivakan kunta Pöytäkirja 2/ / 7. Maaseutuelinkeinolautakunta Aika klo 18:00-19:40. Toivakan kunnanvirasto

Toivakan kunta Pöytäkirja 2/ / 7. Maaseutuelinkeinolautakunta Aika klo 18:00-19:40. Toivakan kunnanvirasto Toivakan kunta Pöytäkirja 2/2011 1 / 7 Maaseutuelinkeinolautakunta 11.10.2011 Aika 11.10.2011 klo 18:00-19:40 Paikka Toivakan kunnanvirasto Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 9 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 14.9.2017 klo 16.30-18.52. PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 8/ ( 8) Kaupunginhallitus

Mikkeli Pöytäkirja 8/ ( 8) Kaupunginhallitus Mikkeli Pöytäkirja 8/2019 1 ( 8) Aika 18.03.2019, klo 14:01-14:58 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 129 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 130 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 (5) AIKA 14.05.2014 klo 17.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

26 Selvitykset tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen vuodelta 2016

26 Selvitykset tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen vuodelta 2016 Mikkeli Pöytäkirja 4/2017 1 (10) Aika 21.11.2017, klo 16:00-18:09 Paikka Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. krs Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2015 1 AIKA 17.12.2015 klo 16.30-17.08 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 90 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3 / 2018 1 AIKA 30.8.2018 klo 17.00- PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 27

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 5/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.4.2012 klo 9.00 13.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (8) Nilsiän pitäjäraati

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (8) Nilsiän pitäjäraati Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2017 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 18:00-20:20 Paikka Nilsiän virastotalo, kokoushuone 2 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Outi Väätäinen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Paikka Oulun yliopisto, Yliopistokatu 9, C ovi, tila KTK 112

Paikka Oulun yliopisto, Yliopistokatu 9, C ovi, tila KTK 112 Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus/ Lapin toimintayksikkö Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä Myllärintie 35 96400 ROVANIEMI PÖYTÄKIRJA 26.5.2010 Pohjois-Suomen monialaiset sosiaali- ja terveyspalvelut

Lisätiedot

3/7 Esteestä ilmoittaminen ja varajäsenen kutsuminen kokoukseen. 3/9 Vaajakosken alueseurakunnan toimintakertomus vuodelta 2014 työaloittain

3/7 Esteestä ilmoittaminen ja varajäsenen kutsuminen kokoukseen. 3/9 Vaajakosken alueseurakunnan toimintakertomus vuodelta 2014 työaloittain AIKA 10.02.2015 klo 17.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 1/1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2/2 Työjärjestyksen hyväksyminen 2/3

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015 KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

ELY-keskukselta viime vuonna 11,2 miljoonaa euroa yritystoiminnan ja maaseudun kehittämiseen

ELY-keskukselta viime vuonna 11,2 miljoonaa euroa yritystoiminnan ja maaseudun kehittämiseen 10.1.2014 RAHOITUKSEN VUOSIKATSAUS 1.1. - 31.12.2013 ELY-keskukselta viime vuonna 11,2 miljoonaa euroa yritystoiminnan ja maaseudun kehittämiseen Satakunnan ELY-keskus rahoitti viime vuonna yrityksiä noin

Lisätiedot

3 / 5 Kuntotutkimusten Huhtasuon seurakuntakeskuksen tilanne. 3 / 6 Kolehtisuunnitelma Huhtasuon alueseurakunnassa

3 / 5 Kuntotutkimusten Huhtasuon seurakuntakeskuksen tilanne. 3 / 6 Kolehtisuunnitelma Huhtasuon alueseurakunnassa JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 / 2017 1 AIKA To 26.1.2017 klo 17.00 Kahvitarjoilu alkaen klo 16.30. PAIKKA Huhtasuon kirkko Nevakatu 6. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

41 Tampereen Vesi Liikelaitoksen johtokunnan kokousten pöytäkirjanpitäjän määrääminen

41 Tampereen Vesi Liikelaitoksen johtokunnan kokousten pöytäkirjanpitäjän määrääminen Tampere Pöytäkirja 8/2017 1 (9) Aika 24.08.2017, klo 13:00-15:46 Paikka Tampereen Veden neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 40 Läsnäolo- ja puheoikeuden myöntäminen

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 12

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 12 Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 28.02.2013 Sivu 1 / 12 Kokoustiedot Aika 28.02.2013 torstai klo 17:30-21:05 tauko klo 19.36-19.46 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone Saapuvilla

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 17.00 17.21 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet, läsnä Gärdström Keijo pj. 1 Ainali

Lisätiedot

Otsikko Sivu. 1 Kokouksen avaaminen 4. 2 Edellisen kokouksen pöytäkirja 5. 3 Maakuntauudistuksen tilannekatsaus 6

Otsikko Sivu. 1 Kokouksen avaaminen 4. 2 Edellisen kokouksen pöytäkirja 5. 3 Maakuntauudistuksen tilannekatsaus 6 PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 AIKA 06.02.2019 klo 13:30 PAIKKA Uudenmaan liitto, Esterinportti 2 B, Maakuntasali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen 4 2 Edellisen kokouksen pöytäkirja 5 3 Maakuntauudistuksen

Lisätiedot

4 / 18 Huhtasuon seurakuntakeskuksen kuntotutkimuksen tulokset

4 / 18 Huhtasuon seurakuntakeskuksen kuntotutkimuksen tulokset JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2 / 2017 1 AIKA To 9.2.2017 klo 17.00. Kahvitarjoilu alkaen klo 16.30. PAIKKA Huhtasuon kirkko Nevakatu 6. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 12 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan maakunnan yhteistyöryhmän (MYR) kokous

Pohjois-Karjalan maakunnan yhteistyöryhmän (MYR) kokous Pohjois-Karjalan liitto Pöytäkirja 7/2003 57 Torikatu 9 80100 JOENSUU Pohjois-Karjalan maakunnan yhteistyöryhmän (MYR) kokous Aika perjantai 5.12.2003 klo 10.08 11.13 Paikka Valtion virastotalo, auditorio

Lisätiedot

Aika keskiviikko klo Metsäntutkimuslaitos, Joensuun toimintayksikkö, neuvottelutila Käpy Yliopistokatu 6, Joensuu

Aika keskiviikko klo Metsäntutkimuslaitos, Joensuun toimintayksikkö, neuvottelutila Käpy Yliopistokatu 6, Joensuu 9 Aika keskiviikko 15.3.2006 klo 10.05 11.55 Paikka Metsäntutkimuslaitos, Joensuun toimintayksikkö, neuvottelutila Käpy Yliopistokatu 6, Joensuu 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Liite 2: Läsnäolijat.

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse AIKA 16.09.2014 klo 18:00 19.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2/35 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

3 / 46 Työalojen laatimat toimintasuunnitelmat vuodelle 2019 (liite 1) 3 / 47 Työalojen laatimat budjettiesitykset vuodelle 2019 (liite 2)

3 / 46 Työalojen laatimat toimintasuunnitelmat vuodelle 2019 (liite 1) 3 / 47 Työalojen laatimat budjettiesitykset vuodelle 2019 (liite 2) AIKA To 31.5.2018 klo 17.00. Kahvitarjoilu alkaen klo 16.30. PAIKKA Huhtakoti, Nevakatu 1. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 / 43 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

4 62 Keskustelu alueneuvostokaudesta ja tulevaisuudennäkymistä

4 62 Keskustelu alueneuvostokaudesta ja tulevaisuudennäkymistä JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1 AIKA 29.11.2018 klo 17.00 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 56 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 57

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 1 / 6 AIKA Ke klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Sivu / Korpilahden seurakuntatalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3/12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3/13

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 1 AIKA 12.9.2018 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 34

Lisätiedot