EURAN KUNTA Pöytäkirja 9/ (18)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "EURAN KUNTA Pöytäkirja 9/2015 1 (18)"

Transkriptio

1 EURAN KUNTA Pöytäkirja 9/ (18) Kunnanhallitus Aika klo 16:00-17:40 Paikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Helander-Nieminen Eija Kyllöinen Päivi Lehtonen Harri Lähteenmäki Simo Vainio Maaret Sillanpää Marjatta Vihervuori Juhani jäsen jäsen puheenjohtaja jäsen jäsen 2. varapuheenjohtaja 1. varapuheenjohtaja Poissa Mäkitalo Esa jäsen Virta Jukka jäsen Muut saapuvilla olleet Kalli Timo valtuuston puheenjohtaja Virtanen Kari valtuuston 1. vpj Salminen Petri valtuuston 2. vpj Lahtinen Matti kunnanjohtaja, esittelijä pöytäkirjanpitäjä 100 Aalto Johanna pöytäkirjanpitäjä esteellinen 100 klo Rupponen Kari talousjohtaja esteellinen 100 klo Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Todettiin. Asiat :t Allekirjoitukset Harri Lehtonen puheenjohtaja Johanna Aalto pöytäkirjanpitäjä Matti Lahtinen pöytäkirjanpitäjä 100

2 EURAN KUNTA Pöytäkirja 9/ (18) Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Simo Lähteenmäki ja Marjatta Sillanpää. Pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty. Eura Simo Lähteenmäki Marjatta Sillanpää Pöytäkirjan nähtävilläolo Pöytäkirja on yleisesti nähtävillä kunnanvirastossa keskiviikkona klo 9-15 Hallinto- ja henkilöstöpäällikkö Johanna Aalto (ei 100 osalta) Kunnanjohtaja Matti Lahtinen ( 100 osalta)

3 EURAN KUNTA Pöytäkirja 9/ (18) Käsitellyt asiat Sivu 94 Valtuuston päätösten täytäntöönpano 4 95 Pienten lasten yksityisen päivähoidon kehittäminen 5 96 Kasvatus- ja opetuspalveluiden käytössä olevat tilat 7 97 Eurakosken terveysasemasta luopuminen 9 98 Nimikemuutos, vanhustyöntekijän toimen muuttaminen lähihoitajan toimeksi Työpaikkatuen myöntäminen kesätyötä järjestäville yrityksille Kunnanjohtajan viran täyttäminen Ilmoitusasiat 17

4 EURAN KUNTA Pöytäkirja 9/ (18) Kunnanhallitus Valtuuston päätösten täytäntöönpano Khall 94 Kunnanhallitukselle esitellään kokouksessa valtuuston pitämän kokouksen pöytäkirja. Kuntalain 23 :n mukaan kunnanhallitus vastaa valtuuston päätösten laillisuuden valvonnasta. Kuntalain 56 :n mukaan "jos kunnanhallitus katsoo, että valtuuston päätös on syntynyt virheellisessä järjestyksessä taikka että valtuusto on ylittänyt toimivaltansa tai että päätös on muuten lainvastainen, kunnanhallituksen on jätettävä päätös täytäntöönpanematta. Asia on viipymättä saatettava val tuuston uudelleenkäsiteltäväksi." Valmistelu ja lisätiedot: Kunnanjohtaja Matti Lahti nen, puh , hal linto- ja hen ki lös tö pääll. Jo hanna Aal to, puh Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus toteaa, että valtuuston päätökset ovat syntyneet säädetyssä järjestyksessä, ovat lainmukaisia sekä muutoinkin täytäntöönpanokelpoisia ja kunnanhallitus päät tää panna valtuuston tekemät päätökset täytäntöön. Kunnanhallitus: Hyväksyttiin yksimielisesti päätösehdotus.

5 EURAN KUNTA Pöytäkirja 9/ (18) Kunnanhallitus Pienten lasten yksityisen päivähoidon kehittäminen 266/ /2015 Khall 95 Varavaltuutettu Ari Reunanen jätti seuraavaan valtuustoaloitteen: "Euran kunnassa päivähoitoa tarvitsevien lasten määrä on kasvanut viimeisten vuosien aikana. Pienet 0-3 -vuotiaat lapset pyritään sijoittamaan mahdollisuuksien mukaan perhepäivähoidon piiriin. Perhepäivähoito on useiden vanhempien keskuudessa suosittu palvelumuoto, mutta viimeisten vuosien aikana kunnan on ollut entistä vaikeampi saada rekrytoitua uusia perhepäivähoitajia. Kunnassa toimii kunnan omien perhepäivähoitajien lisäksi muutamia yksityisiä päivähoidon palveluntuottajia. Yksityisen päivähoidon on todettu olevan eri arvioiden mukaan kustannustehokas ratkaisu pienten lasten päivähoidon järjestämistä varten. Euralaisilta vanhemmilta saadun palautteen mukaan esimerkiksi yksityinen perhepäivähoito tuottaa arvokkaan lisän kunnan itsensä tuottamiin päivähoito- ja varhaiskasvatuspalveluihin. Sen sijaan, että yksityinen perhepäivähoito olisi kehittymässä ja tarjoamassa päivähoitopaikkoja kunnan palveluiden tuottamiseksi, on palvelutuottajien kohdalla kohdattu toimintaongelmia. Vaarana on, että yksityisen perhepäivähoidon tarjoamia resursseja menetetään. Tämä ei ainoastaan supistaisi vanhemmilla valittavana olevia päivähoidon erilaisia vaihtoehtoja, vaan väistämättä pakottaisi Euran kunnan investoimaan entisestään kunnan omaan päivähoitoon ja varhaiskasvatukseen yksityisestä hoidosta siirtyvien lasten lukumäärän kasvaessa. Etenkin tilanteessa, jossa Euralla on vaikeuksia jo nykyisillään tarjota ajanmukaiset olosuhteet päivähoitoon ja varhaiskasvatukseen, olisi yksityisen päivähoidon vähentyminen haastavaa kunnalle. Eurassa ei ole riittävästi selvitetty mahdollisuuksia kehittää 0-3 -vuotiaiden lasten kohdalla yksityisten palveluntuottajien toimintaedellytyksiä. Parhaimmillaan toimiva, laaja ja monipuolinen yksityinen päivähoito tarjoaisi vanhemmille monipuolisempia valinnanmahdollisuuksia, nuorimmille lapsille pienempiä ryhmäkokoja ja kunnalle mahdollisesti kustannustehokkaamman ratkaisun tuottaa päivähoito- ja varhaiskasvatuspalveluja. Edellä esitetyn perusteella esitän seuraavaa, Euran kunnassa tulee laatia selvitys tarvittavista toimenpiteistä yksityisen päivähoidon toimintamahdollisuuksien parantamiseksi ja kehittämiseksi ja ryhtyä selvityksessä esitettävien toimenpide-ehdotusten pohjalta tarvittaviin toimiin varmistaaksemme monipuoliset ja kustannustehokkaat 0-3 -vuotiaiden lasten päivähoitopalvelut kunnassa." Valmistelu ja lisätiedot: Hallinto- ja henkilöstöpäällikkö Johanna Aalto, puh Kunnanjohtaja:

6 EURAN KUNTA Pöytäkirja 9/ (18) Kunnanhallitus päättää antaa aloitteen kasvatus- ja opetuslautakunnan valmisteltavaksi. Kunnanhallitus: Hyväksyttiin yksimielisesti päätösehdotus.

7 EURAN KUNTA Pöytäkirja 9/ (18) Kasvatus- ja opetuslautakunta Kunnanhallitus Kasvatus- ja opetuspalveluiden käytössä olevat tilat 167/10.04/2015 Kasvope Kasvatus- ja opetuspalvelujen hallinnassa on suuri määrä kiinteistöjä eri puolilla Euran kuntaa. Osa kiinteistöistä on uudehkoja, osa on kuitenkin jo sen ikäisiä, että ne vaatisivat perusteellista korjausta. Kiinteistöjen ikä edellyttää myös vuosittaista parannuskorjausta. Toisaalta ongelmia palvelujen tuottamisessa aiheuttaa tilan puute. Osa kiinteistöistä on jo nyt osoittautunut tiloiltaan riittämättömiksi palvelujen sujuvaan tuottamiseen. Tilojen käytön suunnitteluun aiheuttaa epävarmuutta myös kesken toteutuksen oleva kouluverkkotarkastelu. Kouluverkon saattaminen taloudelliseen ratkaisuun edellyttää myös investointeja. Varhaiskasvatuspalvelujen osalta on myös osittain toteuttamatta siinä esitetyt muutosehdotukset. Kaiken kaikkiaan kasvatus- ja opetuspalvelujen kiinteistökanta ja sen ylläpito vaatii perusteellista ja taloudelliset seikat huomioonottavaa suunnittelua. Yksittäisten ratkaisujen toteutus ilman kokonaissuunnittelua ei johda taloudellisesti järkevään lopputulokseen. Yhteenvetona voidaan todeta, että kasvatus- ja opetuspalvelujen tilat ja tilojen käyttö edellyttää kokonaissuunnitelman laadintaa pitkälle tulevaisuuteen. Suunnitelmassa tulisi huomioida ja aikatauluttaa kiinteistöjen peruskorjaukset, laajennukset ja mahdollinen uudisrakentaminen tulevia taloussuunnitteluvuosia varten. Tällä hetkellä useassa kiinteistössä on vakavia peruskorjausta vaativia ongelmia tai puutteita. Esityslistan liitteenä luettelo kasvatus- ja opetuspalveluiden käytössä olevista tiloista. Valmistelu- ja lisätiedot: sivistystoimenjohtaja Teija Vuohijoki, puh , hallinto- ja talouspäällikkö Jouko Koivunen, puh , varhaiskasvatuspäällikkö Pauliina Virta, puh Sivistystoimenjohtaja: Kasvatus- ja opetuslautakunta esittää kunnanhallitukselle, että kunnanhallitus nimeää työryhmän, jonka tehtävänä on kasvatus- ja opetuspalvelujen tilojen ja niiden käytön suunnitelman laadinta. Suunnitelmassa tulisi huomioida ja aikatauluttaa kiinteistöjen peruskorjaukset, laajennukset ja mahdollinen uudisrakentaminen tulevia taloussuunnitteluvuosia varten. Kasvatus- ja opetuslautakunta: ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

8 EURAN KUNTA Pöytäkirja 9/ (18) Khall 96 Euran kunnan kouluverkkosuunnitelma vuosille on parhaillaan valmisteilla ja se on julkisesti nähtävänä siten, että suunnitelmaan voidaan jättää kommentteja ja lausuntoja mennessä. Euran koulukeskuksen II vaiheen suunnittelutyöryhmä tulee saamaan loppuraporttinsa valmiiksi todennäköisesti kesän 2015 aikana. Molemmissa edellä mainituissa suunnitelmissa käsitellään myös toimitiloihin liittyviä vaihtoehtoisia ratkaisuja. Suunnitelma-asiakirjat saataneen valtuuston käsiteltäväksi vielä ennen vuoden 2016 talousarvion valmistumista. Kasvatus- ja opetuslautakunnan esittämän työryhmän nimeäminen ei ole tarkoituksenmukaista, ennenkuin valtuuston kouluverkkoa ja koulukeskuksen kehittämistä koskevat linjaratkaisut on tehty. Toimitiloihin liittyvää suunnitteluja valmistelutyötä voidaan luonnollisesti jatkaa kasvatus- ja opetustoimen ja teknisen toimen tulosalueiden viranhaltijoiden yhteistyönä. Valmistelu ja lisätiedot: Kunnanjohtaja Matti Lahtinen, puh Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus toteaa, että kasvatus- ja opetuslautakunnan esittämän työryhmän nimeäminen ei ole tarkoituksenmukaista ennenkuin valtuusto on tehnyt kouluverkkoa ja koulukeskuksen kehittämistä koskevat päätöksensä. Kunnanhallitus: Hyväksyttiin yksimielisesti päätösehdotus.

9 EURAN KUNTA Pöytäkirja 9/ (18) Perusturvalautakunta Kunnanhallitus Eurakosken terveysasemasta luopuminen 228/ /2015 Petu Terveyspalveluiden vastuualueella on valmisteltu muutosta palveluverkkoon siten, että Eurakosken terveysasemasta (os. Eurakoskentie 45, Kiukainen) palvelupisteenä luovuttaisiin vuoden loppuun 2015 mennessä. Suun terveydenhuollon palvelut Valmistelu liittyy suun terveydenhuollon toimintaedellytysten parantamiseen. Kyse on siitä, että Euran terveyskeskuksen saneeraus- ja lisärakentamishankkeessa on suun terveydenhuollon toimitilat mitoitettu siten, että Eurakoskella työskentelevät hammaslääkäri ja hammashoitaja mahtuvat siirtymään samaan toiminnalliseen kokonaisuuteen. Terveydenhuoltolain 10 :n mukaan kunnan on järjestettävä terveydenhuoltopalvelut alueellaan lähellä asukkaita, paitsi jos palveluiden alueellinen keskittäminen on perusteltua palvelujen laadun turvaamiseksi. Suun terveydenhuollossa suurempi toimintayksikkö pystyy laadukkaammin turvaamaan palvelut myös mm. äkillisissä henkilökunnan poissaolotilanteissa. Erityisesti suun terveydenhuollossa, jossa toimitaan pääosin työpareina, työjärjestelyjen tarve on toistuvaa ja mahdollisuudet järjestelyjen tekemiseksi isommassa yksikössä ovat paremmat. Tämä tukee palvelujen laatua ja saatavuutta. Myös rekrytointi suurempiin yksiköihin tulee olemaan helpompaa, koska saatavilla on kollegan tuki ja toimitilat ovat yhdenvertaiset. Aikataulun mukaisesti Euran terveyskeskuksen suun terveydenhuollon toimitilat valmistuvat loppusyksystä Eurakosken toimipisteen lakkauttamisesta tarvitaan kesäkuun loppuun mennessä, jotta voidaan säästyä tarpeettomilta vuokrakustannuksilta ja irtisanoa Eurakosken tilojen vuokrasopimus vuokrasopimuksen mahdollistamalla tavalla päättyväksi vuoden 2015 lopussa. toimitilasta tarvitaan ajoissa myös siksi, että voidaan mahdollisimman kustannustehokkaasti organisoida Eurakoskelta laitteiden purku, siirto ja asennus Euran terveyskeskukseen siten, että erityisasentajat voivat tehdä asennustyöt samassa yhteydessä, kun Euran vastaavat erityislaitteet puretaan väistötiloista ja asennetaan uudistettuihin toimitiloihin. Vuokrakustannuksia säästyy runsaat euroa vuodessa. Lastenneuvolapalvelut ja terveydenhoitajan sairasvastaanotto aikuisväestölle Suun terveydenhuollon siirto pois Eurakoskelta merkitsisi sitä, että neuvolaja sairasvastaanottopalvelussa työskentelevän terveydenhoitajan ei olisi enää työturvallisuus näkökohtien vuoksi eikä myöskään vuokrakiinteistöstä johtuvista taloudellisista tekijöistä johtuen mahdollista jatkaa työskentelyään yksin toimitilassa. Valmistelussa on ensisijaisesti pyritty löytämään korvaavat tilat lastenneuvolatoiminnalle ja terveydenhoitajan ajanvarauksella toimivalle aikuisväestön sairasvastaanotolle Eurakosken taajamasta. Käytännössä kuitenkaan vesipisteellistä katutason tilaa, jossa potilas- ja työturvallisuuden varmistamiseksi toimisi myös muita sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöitä ei ole alueelta osoitettavissa ilman, että jouduttaisiin tekemään merkittäviä rakennusteknisiä uudistuksia tai siirtämään muita

10 EURAN KUNTA Pöytäkirja 9/ (18) toimintoja pois. Näin ollen valmistelussa on päädytty lopulta esitykseen, jossa lastenneuvolavastaanottoa ja aikuisväestön ajanvarauksella toimivaa sairasvastaanottoa pitävä terveydenhoitaja siirtyisi työskentelemään Panelian terveysasemalle. Jo vuosien ajan Eurakoskella asuvat äitiysneuvola-asiakkaat on otettu vastaan pääsääntöisesti Panelian terveysasemalla. Lisäksi potilasturvallisuuden vuoksi lastenneuvola asiakkaat on vastaanotettu Panelian terveysasemalla niillä neuvolakerroilla, joihin on liittynyt lapsen rokottaminen. Tämä järjestely siitä syystä, että rokotukseen liittyy mahdollisuus allergiseen reaktioon, jossa tilanteessa terveydenhoitaja on katsonut lääkärin läsnäolon potilasturvallisuuden vuoksi perustelluksi. Näin ollen lastenneuvolavastaanoton siirtäminen Eurakoskelta Paneliaan ei käytännössä merkitsisi väestön palveluhakeutumisen näkökulmasta täysin uutta tilannetta. Määrällisesti lastenneuvolakäyntejä toteutui Eurakosken terveydenhoitajalla 136 käyntiä vuonna Terveydenhoitajan loma-ajat huomioiden neuvolan ja kouluvastaanoton mahdollisia vastaanottopäiviä on vuodessa laskennallisesti 215 päivää. Näin ollen Eurakoskella oli vuonna 2014 keskimäärin 0,63 lastenneuvolakäyntiä päivässä. Vuotta aikaisemmin eli vuonna 2013 keskimääräinen asiakasmäärä päivässä neuvola- ja kouluvastaanotossa oli 0,76 käyntiä/päivä. Asiakastilastojen tarkastelun pohjalta on päädytty esitykseen, että myös Eurakosken sairasvastaanoton asiakkaat ohjattaisiin vuoden 2016 alusta lukien Panelian terveysaseman asiakkaiksi. Aikuisväestölle tarkoitetulla terveydenhoitajan ajanvarauksella toimivalla sairasvastaanotolla suoritetaan mm. ompeleiden poistoja, kirjoitetaan sairauslomatodistuksia, annetaan rokotuksia ja tehdään haavahoitoja. Näitä sairasvastaanoton käyntejä Eurakosken terveydenhoitajalla oli 365 kappaletta vuonna Loma-ajat huomioiden keskimääräiseksi asiakasmääräksi päivässä muodostui 1.69 asiakasta /päivä. Vuotta aikaisemmin vuonna 2013 käyntimäärä oli suurempi ollen 493 käyntiä vuodessa tarkoittaen 2,29 asiakaskäyntiä päivässä. Vuodesta 2013 vuoteen 2014 sairasvastaanoton väheneminen selittynee sillä, että vuonna 2014 siirryttiin sairausvastaanotossa ajanvarauskäytäntöön eli luovuttiin jonottamiseen perustuvasta avoimesta vastaanottomallista. Valmistelussa on huomioitu erityisesti toimintakyvyltään merkittävästi heikentyneet vanhusasiakkaat ja muut toimintarajoitteiset asiakkaat, jotka tarvitsevat säännöllisesti terveydenhuollon palveluja ja joilla ei ole mahdollista liikkumiseen liittyvien esteiden vuoksi hakeutua etäämpänä sijaitseviin palvelupisteisiin. Näillä asiakkailla täyttyy kriteerit saada joko säännöllistä tai tilapäistä kotihoitoa, johon sisältyvät myös palvelutarpeen mukaiset terveyspalvelut kotikäynteinä suoritettuna. Tämän asiakasryhmän palvelutarpeet tunnistetaan kotihoidon hoito- ja palvelusuunnitelmien päivittämisen yhteydessä. Valmistelu- ja lisätiedot: perusturvajohtaja Sanna-Tuulia Lehtomäki, puh Perusturvajohtaja: Perusturvalautakunta päättää esittää kunnanhallitukselle, että Euran kunta päättää irtisanoa Lännen Lähivakuutusyhdistyksen kanssa solmitun vuokrasopimuksen koskien kiinteistöä osoitteessa Eurakoskentie 45 päättyväksi ja

11 EURAN KUNTA Pöytäkirja 9/ (18) oikeuttaa perusturvalautakunnan siirtämään suun terveydenhuollon toimipisteen Euran terveyskeskukseen saneeraus- ja lisärakentamishankkeen valmistumisaikataulun mukaisesti ja oikeuttaa perusturvalautakunnan kohdistamaan lastenneuvolapalvelujen ja aikuisväestön sairausvastaanoton henkilöstöresurssit Eurakosken terveysasemalta Panelian terveysasemalle. Lisäksi perusturvalautakunta toteaa, että tämä palveluverkossa tapahtuva muutos tulee ottaa erityisesti huomioon Ikäkeskuksen antamassa palveluohjauksessa ja arvioida muutoksen vaikutus kotihoidon piirissä olevien asiakkaiden hoito- ja palvelusuunnitelmien päivityksen yhteydessä. Perusturvajohtaja täsmensi vielä kokouksessa valmisteluesitystään korostaen, että kouluterveydenhuollon palvelut säilyvät Kiukaisissa ennallaan. Khall 97 Perusturvalautakunta: ehdotus hyväksyttiin. Sosiaali- ja terveyspalveluiden ohjaus kuuluu apulaiskunnanjohtajan virkavapauden aikana talousjohtajan tehtäviin. Talousjohtaja lausuntonaan puoltaa perusturvalautakunnan esityksen hyväksymistä sekä toiminnallisin että taloudellisin perustein. Valmistelu ja lisätiedot: Talousjohtaja Kari Rupponen, puh Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää hyväksyä perusturvalautakunnan esityksen. Kunnanhallitus: Kunnanhallitus päätti yksimielisesti jättää asian pöydälle.

12 EURAN KUNTA Pöytäkirja 9/ (18) Kunnanhallitus Nimikemuutos, vanhustyöntekijän toimen muuttaminen lähihoitajan toimeksi 137/01/2015 Khall 98 Kunnanhallitus on hyväksynyt perusturvalautakunnan esityksestä vanhus- ja vammaispalveluissa olevien toimien vanhojen nimikeiden yhtenäistämisen ns. yleispäätöksellä lähihoitaja -nimikkeeksi aina kunkin toimen vapauduttua. Päätöksen mukaan perushoitajan, kodinhoitajan ja hoitajan nimikkeet muutetaan lähihoitaja-nimikkeeksi aina toimen vapauduttua. Tällä linjaratkaisulla jokainen yksittäinen muutos ei tule enää käsiteltäväksi erikseen toimen vapauduttua. Nimikemuutokset eivät aiheuta lisäkustannusvaikutuksia. Yllä mainitusta päätöksestä jäi pois vanhustyöntekijän toimen nimike. Olisi tarkoituksenmukaista, että myös vanhustyöntekijän nimike vanhus- ja vammaispalveluissa muutetaan lähihoitajan toimeksi aina toimen vapauduttua. Nimikemuutos ei aiheuta lisäkustannusvaikutuksia. Valmistelu ja lisätiedot: Hallinto- ja henkilöstöpäällikkö Johanna Aalto, puh Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää hyväksyä vanhustyöntekijän toimen muuttamisen lähihoitajan toimeksi kunnanhallituksen tehdyn nimikemuutospäätöksen mukaisesti. Kunnanhallitus: Hyväksyttiin yksimielisesti päätösehdotus.

13 EURAN KUNTA Pöytäkirja 9/ (18) Kunnanhallitus Työpaikkatuen myöntäminen kesätyötä järjestäville yrityksille 259/ /2015 Khall 99 Nuorten kesätyötuesta on ilmoitettu Alasatakunta -lehdessä ja kunnan kotisivuilla. Määräaikaan mennessä hakemuksia tuli kahdeksalta yritykseltä, joista 6 hakee tukea yhden nuoren työllistämiseen ja 2 kahden nuoren työllistämiseen. Tukea voidaan myöntää hakijalle, joka työllistää vv syntyneen nuoren vähintään 4 viikon ajaksi. Tuki maksetaan jälkikäteen työllistämisehtojen täytyttyä. Kullekin hakijalle voidaan myöntää tukea yhden nuoren työllistämiseen. Valmistelu ja lisätiedot: yrityskehittäjä Harri Virén, puh Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää hyväksyä myönnettäväksi työllistämistukea kahdeksalle (8) hakijalle kullekin yhden nuoren työllistämiseen á 300 euroa avustusehtojen mukaisesti kesällä Kunnanhallitus: Hyväksyttiin yksimielisesti päätösehdotus.

14 EURAN KUNTA Pöytäkirja 9/ (18) Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanjohtajan viran täyttäminen 174/ /2015 Khall Euran kunnan nykyinen kunnanjohtaja Matti Lahtinen jää eläkkeelle lukien ja kunnanhallitus on myöntänyt hänelle eron kunnanjohtajan virasta anomuksen mukaisesti. Kunnan johtamisjärjestelmästä on säädetty uudessa voimaan tulevassa kuntalaissa. Kuntalain 38 :n mukaan kunnanjohtaja johtaa kunnanhallituksen alaisena kunnan hallintoa, taloudenhoitoa ja muuta toimintaa. Valtuusto voi päättää, että kunnanjohtajan sijasta kuntaa johtaa pormestari. Kunnanjohtajan viran lakisääteisyydestä johtuen virka tulee täyttää huolimatta mahdollisista kuntarakennetta koskevista ratkaisuista. Kuntalain 41 :n mukaan kunnanjohtajan valitsee valtuusto. Kunnanjohtaja voidaan valita joko toistaiseksi tai määräajaksi ja hän on virkasuhteessa kuntaan. Kuntalain 42 :n mukaan kunnan ja kunnanjohtajan on tehtävä johtajasopimus, jossa sovitaan kunnan johtamisen edellytyksistä. Euran kunnan hallintosäännön 38 :n mukaan viran julistaa haettavaksi se, jonka tehtävänä on valita viranhaltija avoinna olevaan virkaan. Viran, johon valtuusto valitsee viranhaltijan, julistaa kuitenkin haettavaksi kunnanhallitus. Hallintosäännön 39 :n mukaan henkilöstön kelpoisuusehdot vahvistaa valinnan suorittava viranomainen, ellei viran tai työsuhteen kelpoisuutta ole säädetty laissa tai asetuksessa taikka muutoin erikseen vahvistettu. Uudessa kuntalaissa ei ole kunnanjohtajan kelpoisuusehtoja koskevia määräyksiä, joten kunnan tulee erikseen määritellä viranhaltijalta vaadittava pätevyys. Valmistelu ja lisätiedot: Kunnanjohtaja Matti Lahtinen, puh Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää julistaa Euran kunnanjohtajan viran haettavaksi siten, että hakuaika päättyy klo Virkaan valittavalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, hyvää perehtyneisyyttä kunnallishallintoon ja -talouteen sekä kokemusta vaativista johtamistehtävistä. Virkaan voidaan myös valita kelpoisuusehdot täyttävä henkilö, joka on ennen vaalin suorittamista antanut suostumuksensa virkaan. Virka täytetään toistaiseksi voimassa olevana virkana ja virkasuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Kunnanhallitus hyväksyy myös liitteenä olevan kunnanjohtajan viran hakuilmoituksen. Kunnanhallitus: Hyväksyttiin yksimielisesti päätösehdotus.

15 EURAN KUNTA Pöytäkirja 9/ (18) Apulaiskunnanjohtaja Antti Jantunen, talousjohtaja Kari Rupponen ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Harri Lehtonen ilmoittivat olevansa esteellisiä ja poistuivat kokouksesta asian käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi. Kokouksen puheenjohtajana tältä osin toimi kunnanhallituksen 1. varapuheenjohtaja Juhani Vihervuori. Khall 100 Euran kunnanjohtajan virkaa ovat kello 15 päättyneen hakuajan kuluessa hakeneet seuraavat henkilöt: Aalto Johanna, hallinto- ja henkilöstöpäällikkö, oikeustieteen lisensiaatti varatuomari Erkkilä Helena, viestintäammattilainen, valtiotieteiden kandidaatti Haalisto Ilpo, markkinointijohtaja, kasvatustieteen maisteri Jaakkola Lauri, opettaja Koivunen Jouko, hallinto- ja talouspäällikkö, kauppatieteiden maisteri, koneenrakennusinsinööri Kuvaja Tuula, kaupunginjohtaja/talous- ja kehittämisjohtaja, filosofian maisteri Laaksonen Raimo, kauppatieteen maisteri, koneenrakennuksen insinööri, Lintonen Minna, rehtori/aluerehtori, kasvatustieteen maisteri Majalahti Juha, kaupunginjohtaja, sosionomi, merkonomi Mannervesi Mika, kaupunkikehityspäällikkö, diplomi-insinööri Muukkonen Matti, hallintotieteiden tohtori, yhteiskuntatieteiden maisteri, oikeustieteen yo Mäkelä Matti, kokemusasiantuntija Reiman Pekka, diplomi-insinööri Rupponen Kari, talousjohtaja, sosionomi Tolppanen Timo, kuntayhtymäjohtaja, terveystieteiden maisteri Vuohijoki Teija, sivistystoimenjohtaja, kasvatustieteen tohtori Valtuustoryhmät ovat pitämässään neuvottelussa sopineet, että kunnanjohtajan vaalia valmistelevaan työryhmään nimetään seuraavat henkilöt: valtuuston puheenjohtaja Timo Kalli (työryhmän pj) kunnanhallituksen puheenjohtaja Harri Lehtonen (työryhmän vpj) valtuuston 2. varapuheenjohtaja Petri Salminen kunnanhallituksen 1. varapuheenjohtaja Juhani Vihervuori kunnanhallituksen 2. varapuheenjohtaja Marjatta Sillanpää valtuutettu Susanna Härjämäki valtuutettu Kai Vainio Tavoitteena on, että kunnanjohtajan vaali voitaisiin suorittaa pidettävässä valtuuston kokouksessa, joten työryhmän esitys valmistellaan pidettävään kunnanhallituksen kokoukseen. Valmistelu ja lisätiedot: Kunnanjohtaja Matti Lahtinen, puh Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus merkitsee kunnanjohtajan viran hakijat tiedoksi ja antaa edellä mainitulle työryhmälle tehtäväksi vaalin valmistelun päätöksentekoa varten.

16 EURAN KUNTA Pöytäkirja 9/ (18) Kunnanhallitus: Hyväksyttiin yksimielisesti päätösehdotus. Merkitään, että hallinto- ja henkilöstöpäällikkö Johanna Aalto ja talousjohtaja Kari Rupponen poistuivat esteellisinä kokouksesta. Pöytäkirjanpitäjänä toimi tämän asian käsittelyn ajan kunnanjohtaja Matti Lahtinen.

17 EURAN KUNTA Pöytäkirja 9/ (18) Kunnanhallitus Ilmoitusasiat Khall Hallintokuntien pöytäkirjat: - kulttuuri- ja vapaa-ajanlautakunta perusturvalautakunta tekninen lautakunta Kuntayhtymien ym. pöytäkirjat: - Pyhäjärviseudun ympäristölautakunta Satakunnan koulutusky, yhtymäkokous , yhtymähallitus Satakuntaliitto, maakuntavaltuusto , asialista 3. Satakunnan kunnallisjohtajien kokousmuistio Ympäristöministeriön päätös ; Satakunnan vaihemaakuntakaava 1 (tuulivoima) on vahvistettu. 5. Opetus- ja kulttuuriministeriön kirje ; OKM/&/691/2015; Ajankohtaista liikuntatoimen kentässä. 6. Kansaneläkelaitoksen päätös työnantajan järjestämän työterveyshuollon kustannusten korvaamisesta Ympäristöministeriö/Valtiovarainministeriö ; valtakunnallinen kulttuuriympäristöstrategia ja sitä konkretisoiva toimeenpanosuunnitelma valmistui tammikuussa Satakuntaliitto, Satakunnan liikennejärjestelmäsuunnitelmaraportti Kunnanjohtajan, hallinto- ja henkilöstöpäällikön, talousjohtajan ja ruo ka palvelupäällikön viranhaltijapäätökset aj Vuoden 2016 talousarvion valmistelutilanne. 11. Ajankohtaiskatsaus 12. Seuraava kunnanhallituksen kokous Letkurannassa ma klo 9. Kunnanjohtaja: Merkitään tiedoksi. Kunnanhallitus: Merkittiin tiedoksi.

18 EURAN KUNTA Pöytäkirja 9/ (18) OIKAISUVAATIMUSOHJE Muutoksenhakukiellot Kieltojen perusteet Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 :n mukaan oikaisuvaati musta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytän töönpanoa. Pykälät 94, 95, 96, 100, 101 Koska päätöksestä voidaan tehdä kuntalain 89 :n 1 mom. mukaan kirjallinen oikaisuvaatimus, ei seuraavassa kohdassa oikaisuvaatimusohjeet mainittui hin päätöksiin saa hakea muutosta valittamalla. Oikaisuvaatimusohjeet Oikaisuvaatimusviranomainen ja -aika Seuraaviin päätöksiin tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Euran kunnanhallitukselle. Pykälät 97, 98, 99 Oikaisuvaatimusviranomainen Euran kunnanhallitus Käyntiosoite: Sorkkistentie 10 Postiosoite: PL 22, EURA sähköposti: kirjaamo@eura.fi puh fax Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Oikaisuvaatimusaikaa laskettaessa tiedoksiantopäivää ei oteta lukuun. Oikaisuvaatimuksen sisältö Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteluineen. Hakemukseen on merkittävä oikaisua vaati van ja kirjelmän laatijan nimi ja kotikunta, postiosoi te ja puhelinnumero. Liitetään pöytäkirjaan

Eurakosken terveysasemasta luopuminen

Eurakosken terveysasemasta luopuminen Perusturvalautakunta 28 12.05.2015 Kunnanhallitus 97 01.06.2015 Kunnanhallitus 115 22.06.2015 Kunnanhallitus 190 02.11.2015 Eurakosken terveysasemasta luopuminen 228/00.01.02/2015 Petu 12.05.2015 28 Terveyspalveluiden

Lisätiedot

EURAN KUNTA Pöytäkirja 11/2015 1 (13)

EURAN KUNTA Pöytäkirja 11/2015 1 (13) EURAN KUNTA Pöytäkirja 11/2015 1 (13) Kunnanhallitus Aika 22.06.2015 klo 19:00-20:55 Paikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Helander-Nieminen Eija jäsen Lehtonen Harri puheenjohtaja Lähteenmäki

Lisätiedot

EURAN KUNTA Pöytäkirja 23/2014 1 (13)

EURAN KUNTA Pöytäkirja 23/2014 1 (13) EURAN KUNTA Pöytäkirja 23/2014 1 (13) Kunnanhallitus Aika 15.12.2014 klo 16:00-17:48 Paikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Helander-Nieminen Eija jäsen Kuivamäki Maria jäsen poistui klo 17:04

Lisätiedot

EURAN KUNTA Pöytäkirja 5/2015 1 (15)

EURAN KUNTA Pöytäkirja 5/2015 1 (15) EURAN KUNTA Pöytäkirja 5/2015 1 (15) Perusturvalautakunta Aika 12.05.2015 klo 15:30-17:40 Paikka Jokimutkan palvelukeskus, Kiukainen Saapuvilla olleet jäsenet Mattila Aimo Kreula Jaakko Paavilainen Hannu

Lisätiedot

Kunnanhallitus on edellä myöntänyt eron kunnanjohtaja Tytti Määtälle ja virka on siten tullut avoimeksi.

Kunnanhallitus on edellä myöntänyt eron kunnanjohtaja Tytti Määtälle ja virka on siten tullut avoimeksi. Kunnanhallitus 9 09.01.2018 Kunnanhallitus 40 23.01.2018 Kunnanhallitus 45 06.02.2018 Kunnanvaltuusto 11 15.02.2018 Kunnanjohtajan viran aukijulistaminen/viran täyttäminen 31.10.2017 254 Kunnanhallitus

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017 KOKOUSAIKA 12.6.2017 klo 17.00-17.38 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Miettinen Eino, puheenjohtaja Räsänen Jorma,

Lisätiedot

Esityslistan liitteenä: Hakuilmoitus. Vs. kaupunginjohtajan ehdotus: Kaupunginhallitus päät tää. Päätös: Päätösehdotus hyväksyttiin.

Esityslistan liitteenä: Hakuilmoitus. Vs. kaupunginjohtajan ehdotus: Kaupunginhallitus päät tää. Päätös: Päätösehdotus hyväksyttiin. Kaupunginhallitus 86 18.04.2017 Kaupunginhallitus 121 15.05.2017 Kaupunginhallitus 157 05.06.2017 KAUPUNGINJOHTAJAN VIRAN VAALI 171/00.02.022/2017 Kh 18.04.2017 86 Kaupunginjohtajan virka jää avoimeksi

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 17.joulukuu 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 156 Luvan myöntäminen kiinteistöhoitajan toimen täyttämiseen... 260 157 Työsuojelupäällikön

Lisätiedot

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2017 Kunnanjohtajan valintatoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA maanantai 7.8.2017 klo 18.30 19.00 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 7/ (9) Tarkastuslautakunta. Aika klo 15:00-18:33. Teknisen keskuksen kokoustila, Poutuntie 8, 2.

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 7/ (9) Tarkastuslautakunta. Aika klo 15:00-18:33. Teknisen keskuksen kokoustila, Poutuntie 8, 2. Lapuan kaupunki Pöytäkirja 7/2018 1 (9) Tarkastuslautakunta Aika 21.05.2018 klo 15:00-18:33 Paikka Teknisen keskuksen kokoustila, Poutuntie 8, 2. krs Käsitellyt asiat 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 6/2017 KOKOUSAIKA 30.3.2017 klo 17.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 46 Kunnanjohtajan viranhaku Oikaisuvaatimusohjeet

Lisätiedot

SIVISTYSLAUTAKUNNAN SUOMENKIELINEN JAOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2012. Kunnanviraston yhteispalvelupiste, Lapinjärventie 20 A

SIVISTYSLAUTAKUNNAN SUOMENKIELINEN JAOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2012. Kunnanviraston yhteispalvelupiste, Lapinjärventie 20 A SIVISTYSLAUTAKUNNAN SUOMENKIELINEN JAOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2012 Kokousaika 29.5.2012 klo 17.30-18.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnanviraston yhteispalvelupiste, Lapinjärventie 20 A KOKOUKSEN LAILLISUUDEN

Lisätiedot

EURAN KUNTA Pöytäkirja 1/ (8)

EURAN KUNTA Pöytäkirja 1/ (8) EURAN KUNTA Pöytäkirja 1/2016 1 (8) Aika 28.01.2016 klo 15:00-18:25 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Kallio Juha puheenjohtaja Pesonen Pekka jäsen saapui klo 15.30/ 3 Kuusisto

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/ Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/2013 57 Sivistyslautakunta 25.09.2013 AIKA 25.09.2013 klo 18:30-18:55 PAIKKA Kunnanviraston johtokeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ Otsikko Sivu 137 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 240

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ Otsikko Sivu 137 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 240 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2018 237 Kunnanhallitus 25.06.2018 AIKA 25.6.2018 klo 19.10-19.19 PAIKKA Yläaste KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 137 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2/2008. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2/2008. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2/2008 Päivämäärä Perusturvalautakunta 27.2.2008 KOKOUSAIKA Tiistai 4.3.2008 klo 18.00 21.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 27 Kokouksen

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 8/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina klo 19.

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 8/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina klo 19. Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 8/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 29.04.2019 Kokoustiedot Aika Maanantaina 29.04.2018 klo 19.17 Käsiteltävät asiat Paikka Valtuuston kokoushuone, Koulutie 2 B (Raharinne)

Lisätiedot

382 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 382 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

382 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 382 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Asialista 18/2017 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Lauantai 7.10.2017 KOKOUSPAIKKA Tallinna, Tallink City hotelli KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu (seuraava liite = ) 382 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 13/2011 1. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 13/2011 1. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 13/2011 1 Kunnanhallitus Aika 11.11.2011 klo 8:30-9:40 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 262 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista:

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Sivu 209 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 309 210

Lisätiedot

EURAN KUNTA Pöytäkirja 7/2015 1 (6)

EURAN KUNTA Pöytäkirja 7/2015 1 (6) EURAN KUNTA Pöytäkirja 7/2015 1 (6) Tekninen lautakunta Aika 05.08.2015 klo 15:30-15:40 Paikka Euran kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet et Arvola Hannu Junkkala Juho Ketola

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2016 Sivistyslautakunta Sivu 65 KOKOUSAIKA. Keskiviikkona kello Kunnanvirasto khall:n huone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2016 Sivistyslautakunta Sivu 65 KOKOUSAIKA. Keskiviikkona kello Kunnanvirasto khall:n huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2016 Sivu 65 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikkona 21.9.2016 kello 18.32 19.47 Kunnanvirasto khall:n

Lisätiedot

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 8/ (9) Tarkastuslautakunta. Aika klo 17:15-19:31. kaupunginhallituksen kokoushuone.

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 8/ (9) Tarkastuslautakunta. Aika klo 17:15-19:31. kaupunginhallituksen kokoushuone. Lapuan kaupunki Pöytäkirja 8/2018 1 (9) Tarkastuslautakunta Aika 30.05.2018 klo 17:15-19:31 Paikka kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 40 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 41 Pöytäkirjan

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie...

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie... PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Kokousaika Maanantai 9.3.2015 klo 9.50 10.10 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus:

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 10/

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 10/ Rautavaaran kunta Pöytäkirja 10/2016 124 13.10.2016 Aika 13.10.2016 klo 11:30-12:20 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 84 Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen 126 85

Lisätiedot

Maanantai klo 18.00

Maanantai klo 18.00 REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus ja koulutuslautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7 /2018 KOKOUSAIKA Maanantai 17.9.2018 klo 18.00 Kisatien koulu Sivunro KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana

Lisätiedot

Hallinto- ja talousjohtajan viran haettavaksi julistaminen ja viran täyttäminen

Hallinto- ja talousjohtajan viran haettavaksi julistaminen ja viran täyttäminen Kunnanhallitus 219 28.11.2016 Kunnanhallitus 235 19.12.2016 Kunnanhallitus 10 23.01.2017 Kunnanvaltuusto 1 30.01.2017 Hallinto- ja talousjohtajan viran haettavaksi julistaminen ja viran täyttäminen 776/01.01.04/2016

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2019

Tarkastuslautakunta 2/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2019 Kokousaika: 18.4.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2013. Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2013. Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2013 Kokousaika 22.5.2013 klo 17.00 17.18 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 35. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 35. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 35 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) torstai 2.5.2019 kello 17.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistaina 5.6.2017 klo 17.00

Lisätiedot

Sisällys KUNNANJOHTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN... 2 TEKNISEN JOHTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN... 5 KUNNANHALLITUS 11/2016

Sisällys KUNNANJOHTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN... 2 TEKNISEN JOHTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN... 5 KUNNANHALLITUS 11/2016 REISJÄRVEN KUNTA KUNNANHALLITUS 11/2016 ASIALISTA Aika: Keskiviikko 29.6.2016 klo 19.30 19.45 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Nyman Teuvo, pja Muhonen Kirsi, 2. vpja Järvelä Eila, j Mäntypuro

Lisätiedot

Ruoveden kunta Pöytäkirja 6/2018 1

Ruoveden kunta Pöytäkirja 6/2018 1 Ruoveden kunta Pöytäkirja 6/2018 1 Kunnanhallitus Aika 23.04.2018 17:00-18:47 Paikka Ruoveden kunnanviraston valtuustosali Käsitellyt asiat Liitteet Otsikko Sivu 53 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus,

Lisätiedot

Kokousaika Maanantaina 11.6.2012 klo 16.00 16.30 Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Taavetti

Kokousaika Maanantaina 11.6.2012 klo 16.00 16.30 Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Taavetti 266 Kokousaika Maanantaina 11.6.2012 klo 16.00 16.30 Kokouspaikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Taavetti Kutsutut jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Suoanttila Hilkka

Lisätiedot

3 Adressi Mäntyharjun kunnalle koskien Toivolan koulun keittiötä Laskujen asiatarkastajat ja hyväksyjät 2017 / tukipalvelulautakunta

3 Adressi Mäntyharjun kunnalle koskien Toivolan koulun keittiötä Laskujen asiatarkastajat ja hyväksyjät 2017 / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 18.01.2017, klo 17:00-17:48 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Adressi Mäntyharjun

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 8/2011 Tekninen lautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 8/2011 Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta 15.12.2011 KOKOUSAIKA 15.12.2011 klo 17.00-18.42 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 34 ILMOITUSASIAT 51 35 MAA-AINESLUPA, LEMMINKÄINEN INFRA OY 52 36 AMMATTIMIEHEN

Lisätiedot

KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017

KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017 KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017 Aika 23.2.2017 klo 18.01-18.22 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja Halmela

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 29.10.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Sorkkisten koulun lakkauttaminen

Sorkkisten koulun lakkauttaminen Kasvatus- ja opetuslautakunta 67 26.10.2015 Kunnanhallitus 192 02.11.2015 Valtuusto 53 09.11.2015 Sorkkisten koulun lakkauttaminen 250/12.00.00/2015 Kasvope 26.10.2015 67 Euran kunnan kouluverkkosuunnitelmaa

Lisätiedot

PERHON KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ Otsikko Sivu 71 SOSIAALIOHJAAJAN VIRKANIMIKEMUUTOS 109

PERHON KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ Otsikko Sivu 71 SOSIAALIOHJAAJAN VIRKANIMIKEMUUTOS 109 PERHON KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 107 AIKA 12.10.2016 klo 09:00-09:15 PAIKKA Kunnanvirasto, Haanensali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 71 SOSIAALIOHJAAJAN VIRKANIMIKEMUUTOS 109 PERHON KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4/2018

Tarkastuslautakunta 4/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 4/2018 Kokousaika: 28.5.2018 klo 17.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 14.4.2010 kello 8.00 10.15 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 Keskusvaalilautakunta 05.09.2018 AIKA 05.09.2018 klo 16:00-16:15 PAIKKA Savukosken kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus sekä laillisuuden

Lisätiedot

17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 18 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 19 Vuoden 2016 arviointikertomus 5 20 Muut asiat 6

17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 18 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 19 Vuoden 2016 arviointikertomus 5 20 Muut asiat 6 Lapuan kaupunki Pöytäkirja 4/2017 1 (7) Tarkastuslautakunta Aika 24.04.2017 klo 08:00 Paikka kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 18 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 9/ (8) Tarkastuslautakunta. Aika klo 08:00-10:30. kaupunginhallituksen kokoustila.

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 9/ (8) Tarkastuslautakunta. Aika klo 08:00-10:30. kaupunginhallituksen kokoustila. Lapuan kaupunki Pöytäkirja 9/2016 1 (8) Tarkastuslautakunta Aika 07.11.2016 klo 08:00-10:30 Paikka kaupunginhallituksen kokoustila Käsitellyt asiat 47 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 48 Pöytäkirjan

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 42. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 42. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 42 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 8.5.2019 kello

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 16.4.2018 klo 18.00

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 46 SAIRAANHOITAJAN VALINTA 3 47 LÄHIHOITAJAN VALINTA 4 48 LÄHIHOITAJAN SIJAISEN VALINTA 5

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 46 SAIRAANHOITAJAN VALINTA 3 47 LÄHIHOITAJAN VALINTA 4 48 LÄHIHOITAJAN SIJAISEN VALINTA 5 PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kokousaika 1.10.2014 klo 17.00 17.50 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 5/2017 KOKOUSAIKA 27.3.2017 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 45 Kunnanjohtajan viranhaku Oikaisuvaatimusohjeet

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2019 12 Tarkastuslautakunta Aika 19.03.2019 klo 10:00-12:18 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 9 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 4/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 31.08.2017 Klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet Jaakko Alamattila khall edustaja Paula Alatalo rehtori-koulutoimenjohtaja

Muut saapuvilla olleet Jaakko Alamattila khall edustaja Paula Alatalo rehtori-koulutoimenjohtaja ENONTEKIÖN KUNTA Sivistyslautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 28.9.2011 klo 16-16.25 Kokouspaikka Virastotalo Saapuvilla Seppo Alatörmänen pj olleet jäsenet Jyri Hautamäki vpj Mika Vaari vj Sirpa-Liisa Korva

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10/2007. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10/2007. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10/2007 Päivämäärä Perusturvalautakunta 27.9.2007 KOKOUSAIKA Tiistai 2.10.2007 klo 18.00 21.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 123 Kokouksen

Lisätiedot

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 117

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 117 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 117 Tekninen lautakunta 13.07.2015 AIKA 13.07.2015 15:30-16:39 PAIKKA Tyrnävän kunnantoimisto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 119 70 VIRANHALTIJAPÄÄTÖSTEN

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 21. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 21. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 21 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 3.4.2019 klo 17.00

Lisätiedot

Kunnanhallitus. 122 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Kunnanhallitus. 122 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Asialista 6/2011 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Maanantai 28.3.2011 kunnanvaltuuston kokouksen jälkeen Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 122 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

EURAN KUNTA Pöytäkirja 19/ (14)

EURAN KUNTA Pöytäkirja 19/ (14) EURAN KUNTA Pöytäkirja 19/2015 1 (14) Kunnanhallitus Aika 16.11.2015 klo 16:00-20:25 Paikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Helander-Nieminen Eija Kyllöinen Päivi Lehtonen Harri Lähteenmäki Simo

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 11/2017 KOKOUSAIKA 28.6.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen

Lisätiedot

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2017 Kunnanjohtajan valintatoimikunta Sivu 14 KOKOUSAIKA keskiviikko 30.8.2017 klo 9.01 10.45, 11.40 12.45, 12.53 13.50, 14.10 15.20 ja 15.30 16.55. KOKOUSPAIKKA Isonkyrön

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 10.4.2014

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 10.4.2014 1 Kokousaika To 10.4.2014 klo 15.00 16.15 Paikka Muonion terveyskeskus, ruokasali Jäsenet: Läsnä Keimiöniemi Anne-Mari, pj. Malila Kari Eira Birgitta Kurkela Outi, vj. Poissa Pettissalo Petri Muut saapuvilla

Lisätiedot

EURAN KUNTA Pöytäkirja 6/ (7)

EURAN KUNTA Pöytäkirja 6/ (7) EURAN KUNTA Pöytäkirja 6/2016 1 (7) Tarkastuslautakunta Aika 28.09.2016 klo 16:00-17:48 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Kallio Juha puheenjohtaja Kemppainen Jukka jäsen Pesonen

Lisätiedot

Esityslistan liitteenä: Hakuilmoitus. Vs. kaupunginjohtajan ehdotus: Kaupunginhallitus päät tää. Päätös: Päätösehdotus hyväksyttiin.

Esityslistan liitteenä: Hakuilmoitus. Vs. kaupunginjohtajan ehdotus: Kaupunginhallitus päät tää. Päätös: Päätösehdotus hyväksyttiin. Kaupunginhallitus 86 18.04.2017 Kaupunginhallitus 121 15.05.2017 Kaupunginhallitus 157 05.06.2017 Kaupunginhallitus 167 12.06.2017 KAUPUNGINJOHTAJAN VIRAN VAALI 171/00.02.022/2017 Kh 18.04.2017 86 Kaupunginjohtajan

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 1/2017 1

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Kunnanhallitus Aika Paikka 11.01.2017 klo 10:00-10:25 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin lailliseksi

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tapio Suokas ja Jarkko Hirvikallio. Sivu 39 KM Anssi Salosen virkavapaushakemus 84

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tapio Suokas ja Jarkko Hirvikallio. Sivu 39 KM Anssi Salosen virkavapaushakemus 84 LUUMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 82 Koululautakunta Aika 05.08.2015 klo 17:55-18:24 Paikka Taavetin koulukeskus, hallintorakennus Käsitellyt asiat Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

Ruoveden kunta Pöytäkirja 5/2018 1

Ruoveden kunta Pöytäkirja 5/2018 1 Ruoveden kunta Pöytäkirja 5/2018 1 Kunnanhallitus Aika 19.03.2018 17:00-19:40 Paikka Osuuspankin kokoustila Käsitellyt asiat Liitteet Otsikko Sivu 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, pöytäkirjan

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2013. Perusturvalautakunta. 10.4.2013 klo 17.00-17.35

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2013. Perusturvalautakunta. 10.4.2013 klo 17.00-17.35 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2013 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 10.4.2013 klo 17.00-17.35 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 15. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 15. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 15 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 9.4.2018 klo 17.10-19.11

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna (poissa), tilalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius,

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 105 TEKNISEN JOHTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN (LIITE) 3 OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS 5

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 105 TEKNISEN JOHTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN (LIITE) 3 OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS 5 KUNNANHALLITUS PÖYTÄKIRJA 12/2014 Kokousaika 14.7.2014 klo 09.00 10.19 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Sähköpostikokous KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA

Lisätiedot

YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010. Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat

YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010. Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010 Kokousaika 26.8.2010 klo 18.30-18.55 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 8.4.2016 kello 16.00 17.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

Kunnanjohtaja Olli Viitasaari on ilmoittanut irtisanoutuvansa virastaan 1.8.2015 lukien eläkkeelle siirtymisen johdosta.

Kunnanjohtaja Olli Viitasaari on ilmoittanut irtisanoutuvansa virastaan 1.8.2015 lukien eläkkeelle siirtymisen johdosta. Kunnanhallitus 95 02.03.2015 Kunnanhallitus 151 20.04.2015 Kunnanhallitus 158 27.04.2015 KUNNANJOHTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN 1921/01.01.01.01/2015 KHAL 02.03.2015 95 Kunnanjohtaja Olli Viitasaari on ilmoittanut

Lisätiedot

Toivakan kunta Pöytäkirja 12/ / 12. Tarkastuslautakunta Aika klo 15:00-17:09. Toivakkatalo neuvotteluhuone

Toivakan kunta Pöytäkirja 12/ / 12. Tarkastuslautakunta Aika klo 15:00-17:09. Toivakkatalo neuvotteluhuone Toivakan kunta Pöytäkirja 12/2016 1 / 12 Tarkastuslautakunta 15.12.2016 Aika 15.12.2016 klo 15:00-17:09 Paikka Toivakkatalo neuvotteluhuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 83 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Ruoveden kunta Pöytäkirja 13/2018 1

Ruoveden kunta Pöytäkirja 13/2018 1 Ruoveden kunta Pöytäkirja 13/2018 1 Kunnanhallitus Aika 27.08.2018 17:00-19:20 Paikka Ruoveden kunnanviraston valtuustosali Käsitellyt asiat Liitteet Otsikko Sivu 108 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus,

Lisätiedot

LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/

LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 89 Tekninen lautakunta 01.07.2019 Päätöksentekotapa Varsinainen kokous Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 45 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 91 46 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Toivakan kunta Pöytäkirja 4/ / 9. Tarkastuslautakunta Aika klo 16:30-19:50. Toivakan kirjasto, kirjaston sali

Toivakan kunta Pöytäkirja 4/ / 9. Tarkastuslautakunta Aika klo 16:30-19:50. Toivakan kirjasto, kirjaston sali Toivakan kunta Pöytäkirja 4/2015 1 / 9 Tarkastuslautakunta 16.04.2015 Aika 16.04.2015 klo 16:30-19:50 Paikka Toivakan kirjasto, kirjaston sali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/

LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 49 Peruspalvelulautakunta 16.05.2017 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 51 33 Pöytäkirjantarkastajien valinta 52 34 Kuntalaisaloite/Alapitkän

Lisätiedot

EURAN KUNTA Pöytäkirja 2/ (8)

EURAN KUNTA Pöytäkirja 2/ (8) EURAN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1 (8) Kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunta Aika 03.03.2016 klo 18:00-19:00 Paikka Euran kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet et Hiljanen Joni Hirvelä Kimmo

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu. pöytäkirjan pitäjä

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu. pöytäkirjan pitäjä Pöytäkirja 3/2016 1 Henkilöstöjaosto Aika 11.10.2016 kello 14:05-15:30 Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Meriläinen Juhani Parikka

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2011

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2011 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 13.4.2011 kello 9.00 10.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Toivakan kunta Pöytäkirja 2/ / 9. Maaseutuelinkeinolautakunta Aika klo 18:10-19:25. Kunnanvirasto, valtuustosali

Toivakan kunta Pöytäkirja 2/ / 9. Maaseutuelinkeinolautakunta Aika klo 18:10-19:25. Kunnanvirasto, valtuustosali Toivakan kunta Pöytäkirja 2/2012 1 / 9 Maaseutuelinkeinolautakunta 24.09.2012 Aika 24.09.2012 klo 18:10-19:25 Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 7 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 Tarkastuslautakunta Aika 10.2.2015 klo 15:00 16:46 Paikka Ulvilan kaupungintalo, kokoustila K1-K2 Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 5 6 7 Teknisen toimen taloudellisten

Lisätiedot

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Tarkastuslautakunta. Aika klo 08:00-10:15. kaupunginhallituksen kokoushuone.

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Tarkastuslautakunta. Aika klo 08:00-10:15. kaupunginhallituksen kokoushuone. Lapuan kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (8) Tarkastuslautakunta Aika 27.03.2017 klo 08:00-10:15 Paikka kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 13 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2017 Kunnanjohtajan valintatoimikunta Sivu 23 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA keskiviikko 20.9.2017 klo 17.45 17.49 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Hyvinvointilautakunta 12.04.2016 AIKA 12.4.2016 klo 18:09 20:35 PAIKKA Peiponpellon päiväkodin ruokasali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4/2019

Tarkastuslautakunta 4/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 4/2019 Kokousaika: 4.6.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 3 Konserniohjaus 5 4 Varhaiskasvatuksen ajankohtaiskatsaus 6 5 Muut asiat 7

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 3 Konserniohjaus 5 4 Varhaiskasvatuksen ajankohtaiskatsaus 6 5 Muut asiat 7 Lapuan kaupunki Pöytäkirja 1/2018 1 (8) Tarkastuslautakunta Aika 17.01.2018 klo 17:00-18:50 Paikka kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 32. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 32. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 32 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 7.5.2018 klo 18.07-21.35

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 4/

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 4/ Rautavaaran kunta Pöytäkirja 4/2016 63 26.05.2016 Aika 26.05.2016 klo 18:30-20:17 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 38 Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen 65 39 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Sivistystoimenjohtaja-hallintojohtajan viran hakuilmoitus jaetuissa asiakirjoissa.

Sivistystoimenjohtaja-hallintojohtajan viran hakuilmoitus jaetuissa asiakirjoissa. Kunnanhallitus 308 10.11.2014 Kunnanvaltuusto 60 10.11.2014 Kunnanhallitus 333 01.12.2014 Kunnanhallitus 341 08.12.2014 Kunnanhallitus 348 15.12.2014 Kunnanhallitus 26 26.01.2015 Kunnanhallitus 51 09.02.2015

Lisätiedot

8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 9 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 10 Perusturvan ajankohtaiskatsaus 5 11 Talouskatsaus 7 12 Muut asiat 8

8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 9 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 10 Perusturvan ajankohtaiskatsaus 5 11 Talouskatsaus 7 12 Muut asiat 8 Lapuan kaupunki Pöytäkirja 2/2016 1 (9) Tarkastuslautakunta Aika 15.02.2016 klo 09:00-10:45 Paikka kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 9 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Pyhäjoen kunnantalo, kunnahallituksen kokoushuone. Louhimaa Tyyne jäsen. Piukkala Juhani jäsen

Pyhäjoen kunnantalo, kunnahallituksen kokoushuone. Louhimaa Tyyne jäsen. Piukkala Juhani jäsen PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 34 Sivistyslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika 14.04.2016 klo 18:00-18:30 Paikka Pyhäjoen kunnantalo, kunnahallituksen kokoushuone OSALLISTUJAT Läsnä Flink Eija jäsen Salmela

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/ Kokoushuone K1-K2, Ulvilan kaupungintalo

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/ Kokoushuone K1-K2, Ulvilan kaupungintalo Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika 10.09.2019 klo 14:00-16:35 Paikka Kokoushuone K1-K2, Ulvilan kaupungintalo Käsitellyt asiat Pykälä Asia Sivu 22 Kaupungin talouskatsaus 3 23

Lisätiedot