Agenda. OneCoin - Keitä me olemme? OneCoin - Konsepti ja visio. OneCoin - Verkosto. OneCoin - Tavoite : yksi maailman Top 3 kryptovaluutoista

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Agenda. OneCoin - Keitä me olemme? OneCoin - Konsepti ja visio. OneCoin - Verkosto. OneCoin - Tavoite : yksi maailman Top 3 kryptovaluutoista"

Transkriptio

1 ONECOIN

2 Agenda OneCoin - Keitä me olemme? OneCoin - Konsepti ja visio OneCoin - Verkosto OneCoin - Tavoite : yksi maailman Top 3 kryptovaluutoista

3 Mahdollisuuden tarkistuslista 1. Mikä on OneCoin? 2. Ketkä ovat sen takana? Ketkä johtavat liiketoimintaa ja mikä on heidän osaamisensa? 3. Onko se laillinen? Voinko joutua vaikeuksiin suosittelusta? 4. Onko se todellinen? Onko olemassa verkoston ulkopuoliset markkinat, joilla ihmiset ovat valmiita maksamaan siitä? 5. Kuinka teen RAHAA? Tulot vs. pääoman kasvu 6. Onko se yksinkertaista? Yksinkertainen, mutta reilu palkkiojärjestelmä 7. Mikä on lyhyen tähtäimen strategia? 8. Oma KESKIPITKÄN-/PITKÄNTÄHTÄIMEN strategiani ja EXIT?

4 OneCoin-konsepti - keitä olemme? Dr. Ruja Ignatova Perustaja, pääosakas, OneCoin Ltd:n toimitusjohtaja (CEO) Dr. Rujan Biografia Syntynyt: Sofia, Bulgaria Tohtorin tutkinto lakitieteestä, Oxfordin ja Konstanzin yliopistot, väitöskirja Korporaatioiden oikeudenkäynnit Euroopan Unionissa Vuonna 2014 palkittu Bulgarian Vuoden Liikenaisena (Business Woman of The Year) Aiemmin osakas McKinsey & Company Työskennellessään McKinsey & Companylla, projekteina Korporaatioiden pankkitoiminta Yksityinen pääoma (KKR, TPG) Kassanhallinta Riskienhallinta Toiminta- ja likviditeettiriskit Aiemmin toimitusjohtaja ja talousjohtaja yhdessä Bulgarian suurimmista varainhoitoyhtiöistä CSIF, hoidettavana yli 250 miljoonan varat Dr. Ruja Ignatova

5 OneCoin-konsepti Tietoa meistä Dr. Rujan palkintoja ja todistuksia

6 OneCoin-konsepti yhtiörakenne OneCoin on yksityinen osakeyhtiö (Ltd.), rekisteröity Gibraltarille OneCoin Ltd:n virallinen osoite - OneCoin Ltd, Suite 2B, 143 Main Street, Gibraltar, Y-tunnus Osa toiminnoista ja IT sijaitsevat Sofiassa, Bulgariassa, jossa tällä hetkellä 45 työntekijää, osoite - One Network Services Ltd, Tsar Osvoboditel 12, 1000 Sofia, Bulgaria, Y-tunnus Louhinnassa käytetään kolmea serverikeskusta, kaksi Bulgariassa ja yksi Hongkongissa OneCoin Ltd:n pääasiallinen liiketoiminta on koulutuspakettien myynti ja jakelu (OneAcademy) ja samalla se mahdollistaa jäsenille kryptovaluutan louhimisen OneCoin Ltd. ja sen tuotteet ovat sertifioituja ja laillisia. Kryptovaluutta Onecoinin laillisuus on selvitetty saksalaisen lakitoimiston toimesta ( Breidenbach Rechtsanwälte, Nußbaumstraße 6, München)

7 OneCoin PÄÄKONTTORI

8 ONE ACADEMY Meidän OneAcademy-koulutuspakettiemme avulla opit tarvitsemasi kaupankäyntitaidot, interaktiivinen materiaali, kuten videot, esitteet ja online-kokeet on suunniteltu hyötyäksesi kryptovaluutan omistuksesta. Me annamme sinulle mahdollisuuden tulla seuraavaksi kryptovaluuttamiljonääriksi. Vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta treidauksesta, eikä tietotaitoa kaupankäynnistä kryptovaluutoilla, sinut opastetaan 1-6 tasoisen ohjelmamme kautta askel askeleelta menestykseen. Meidän koulutuspakettimme tarjoavat, ei ainoastaan tietoa, vaan mahdollisuuden testata opittua ihka omassa pörssissämme OneExchangessa. Käy kauppaa tokeneilla yhdessä toisten jäsenten kanssa, tee oikeaa rahaa ja koe menestyksen jännitys. Kaikki koulutuspaketit sisältävät MAKSUTTOMIA tokeneita. Tokeneilla voi käydä kauppaa OneExchange-pörssissä, jossa kymmenet tuhannet jäsenet hyötyvät niiden ostamisesta ja myymisestä, aivan kuten muissa kryptovaluuttoja kauppaavissa pörsseissä.

9 KOULUTUSPAKETIT Kaikki tuotepaketit liittyvät OneAcademy online-koulutukseen PAKETTI* SISÄLTÖ HINTA BV #TOKENIT ONECARD Starter Trader Pro Trader Executive Trader Tycoon Trader Premium Trader OneAcademy taso 1 OneAcademy taso 2 OneAcademy taso 3 OneAcademy taso 4 OneAcademy taso 5 OneAcademy taso 6 EUR X EUR EUR EUR EUR EUR Activation Kit E-kirja ILMAINEN 0 0 X * Lisäksi veloitetaan kertaluonteinen 30 EUR rekisteröintimaksu

10 Kuinka maksan koulutuspaketin? Tilisiirto Nimi: One Network Services Ltd. IBAN BG68STSA , EUR BIC/SWIFT: STSABGSF Pankki: DSK BANK Osoite: Slavyanska Str, Sofia, Bulgaria OnePay e-lompakko Paikallispankit PerfectMoney, OneCoin Perfect Money ID: Luottokortti (Visa, Mastercard) Lahjakoodi Pyydettävä kuitti 5 päivän sisällä maksusta (accounting@onecoin.eu)

11 C OneCoin-konsepti kryptovaluutta ja laillisuus Kryptovaluutat tunnustetaan enenevässä määrin organisaatioiden ja hallitusten toimesta ympäri maailmaa Kryptovaluutoista on tullut hyväksytty vaihdon väline monille kauppiaille Kryptovaluutat tarjoavat hajautetun ratkaisun, riippumattomina hallitusten toimista Tunnetut nimet rahamaailmassa, kuten Winklevossin kaksoset, ovat jo sijoittaneet kryptovaluuttoihin

12 Kryptovaluutat Tänä päivänä on satoja erilaisia kryptovaluuttoja Pelkästään USA:ssa on yli yritystä, jotka hyväksyy kryptovaluutat maksuvälineenä. Bill Gates investoi 400 milj. USD kryptovaluutoihin Richard Bransson maksoi uuden lentokoneen kryptovaluutalla 600 milj. USD. Säästi 15 milj. siirtokuluissa.

13 MIKÄ ON KRYPTOVALUUTTA? Kryptovaluutta on digitaalinen valuutta, joka käyttää kryptografiaa turvallisuuden varmistamiseksi ja väärentämisen estämiseksi. Ensimmäinen kryptovaluutta oli Bitcoin, joka luotiin Kryptovaluutan arvo ei ole sidoksissa mihinkään valtioon tai keskuspankkiin. Arvo määräytyy kysynnän ja tarjonnan mukaan. Yhden bitcoinin arvo 2010 : 1 x Bitcoin: EUR : 1 x Bitcoin: EUR : 1 x Bitcoin: EUR Kryptovaluutta Valuutan arvo määräytyy kysynnän ja tarjonnan mukaan. Kryptovaluutta käyttäytyy kuten kulta ja hopea. Uudet valuutat Bitcoin raivasi tien uusille valuutoille. Onecoin on ylivoimainen kilpailijoille teknologisen konseptinsa ja markkinointistrategiansa ansiosta.

14 C OneCoin-konsepti kryptovaluutta ja luottamus Kryptovaluutta on omaisuuslaji, joka on ollut arvonnousultaan suurin viimeisen viiden vuoden aikana Bitcoin kasvatti arvoaan 75 kertaisesti vuonna Mies osti $27 arvosta bitcoineja, unohti ostoksensa ja huomasi arvon olevan nyt $ Lähde: The Guardian $1045 $ X $210 $584 $0-1 $35 $2-15 $14

15 Mikä on OneCoin? OneCoin on uudentyyppinen kryptovaluutta. Tämä valuutta on syntynyt edeltäjiensä bitcoinin ja litecoinin menestyksen innoittamana. OneCoinilla on mahdollisuus seuraavaksi menestyksekkääksi kryptovaluutaksi markkinoilla erinomaisen teknologian, innovatiivisen lähestymistavan ja käytettävyyden ansiosta. Kuten kaikki kryptovaluutat, OneCoin täytyy louhia syntyäkseen. Louhinta tarkoittaa uusien kolikoiden luontia käyttäjien toimesta. Järjestelmä mahdollistaa kaikkiaan 2.1 mrd OneCoinia löydettäväksi. Kun kaikki on löydetty, ei uusia kolikoita enää synny. KAIKKI OneCoinit louhitaan käyttäjille OneCoin ei ole ennakkoonlouhittava valuutta! Kolikot louhitaan liittymällä louhintapooliin, jossa yhteisin resurssein monimutkainen algoritmi/palapeli ratkaistaan. Kun ratkaisu on löydetty, palkitaan pooli OneCoinein. Mitä enemmän kolikoita on louhittu ja louhijoita tullut mukaan, sitä vaikeammaksi ja aikaa/resursseja vieväksi louhinta muuttuu. OneCoin käyttää lohkoketjumallia (blockchain = kolikkokirjanpito) kolikoiden määrän verifiointiin, se näyttää louhitut ja markkinoille myönnetyt kolikot. Yksi blokki on sofistikoitunut algoritmi epäjärjestyksessä olevia numeroita, joka yksilöi jokaisen louhitun kolikon.

16 Louhintapoolien rakentaminen yhteisin resurssein louhinta nykyään vain ammattilaisille ENNEN NYT Bitcoin louhinta 2009 Bitcoin louhinta 2014 Teknologia on nykyisin kehittynyttä ja kallista jos louhija ei liity pooliin, hän tarvitsee kalliit investoinnit ja yli 450 päivää päästäkseen tuottavaan toimintaan. OneCoin-käyttäjät rakentavat pooleja ja louhivat kolikoita yhdessä, jakaen resursseja ja palkkioita!

17 Esimerkki lohkoketjusta joka on näkyvissä striimattuna reaaliajassa nettisivuillamme

18 Miksi ONECOIN on parempi kuin BITCOIN? 1. Kehittyneempi algoritmi (SCRIPTI) 2. Alhaisempi nimellisarvo tekee kolikon käytettävyydestä paremman (2.1 mrd kpl) Bitcoinin arvo nousi jopa 1200 USD/kpl, joka teki siitä liian kalliin monille 3. One Exchange-pörssi tarjoaa keskitettynä kauppapaikkana korkeamman vaihdettavuuden (likviditeetti) ja vähemmän hinnan vaihtelua (volatiliteetti) 4. Sitoutunut johtoryhmä, joka on vastuussa strategiasta, sekä kauppapaikkojen ja brändin rakentamisesta vs Bitcoinin hallitsemattomuus 5. OneCoin louhitaan pooleissa, joka pitää henkilökohtaiset laitekulut ym. minimaalisina 6. OneCoin on alussa ja siksi kiinnostava sijoituskohde, kun taas Bitcoinin potentiaali on jo pitkälti hyödynnetty 7. OneCoin käyttää Tunne Asiakkaasi-käytäntöä (KYC), eikä näin ollen ole käytettävissä laittomiin tarkoituksiin, kuten Bitcoin (asekauppa ja huumeet) 8. Maailman ensimmäinen auditoitu kryptovaluutta (Semper Fortis / Morison International)

19 AUDITOINTI 1.Kansainväliseen Morison International kirjanpitoketjuun kuuluva Semper Fortis auditoi valuutan kuukausittain. Verifioi jokaisen syntyvän kolikon. Tarkistaa ettei kolikoita ole louhittu lohkoketjun ulkopuolella. Tarkistaa lohkoketjun yhdenmukaisuuden ja yhteneväisyyden. 2. Onecoin on ainut auditoitu kryptovaluutta maailmassa. 3. Jokainen voi halutessaan kysyä auditoijalta, jos jokin asia epäilyttää.

20 Kuinka turvallinen Onecoin on? Turvallisuuden näkökulmasta OneCoin on äärimmäisen turvallinen kolikot tai tokenit eivät voi kadota kuten Bitcoin. Kolme syytä tähän ovat: Meillä on keskitetty tietokanta asiakkaidemme e-lompakoista ja tileistä. Varmuuskopioimme tätä tietokantaa useita kertoja tunnissa. Bitcoinilla ei ole vastaavaa, vaan kuka tahansa, joka saa salasanan tietoonsa, voi varastaa kolikkosi. Me voimme jäljittää kaikki tilisiirrot, eikä edes tietojärjestelmän tuhoutuminen voi hävittää kolikoita säännöllisen varmuuskopioinnin ansiosta. Kolikot eivät siirry e-lompakoista eteenpäin suoraan, vaan järjestelmämme kautta, jolloin pystymme jäljittämään mahdollisen hakkerin nopeasti ja tehokkaasti. Rahojen ulosmaksussa järjestelmästä on useita tarkistuksia. Mikäli joku varastaa rahasi, hänen tilitietonsa ja henkilöllisyytensä on tiedossamme, sillä emme maksa rahaa ulos ilman henkilöllisyyden todentamista (passin ja laskun kopiot).

21 Miksi OneCoin miten luomme arvoa jäsenistölle? OneCoinin arvo Spekulaatio Arvon säilyminen Käytettävyys RAJOITETTU -> Keskus pankit ei voi luoda lisää INFLAATIO KESTÄVÄ -> ei voi hajota käytössä (taloudellisuus) PORTABLE -> voidan vastaanottaa ja siirtää sähköisesti TODENNETTAVISSA -> Lohkokirjanpidon kautta HELPPO SÄILYTTÄÄ -> Sähköisesti, tietokeneella tai puhelimella PALJOUSTAVARA-> jokainen OneCoin on samanlainen vaihdettavuus VÄÄRENTÄMISEN VAIKEUS -> Kryptogaffisesti mahdotonta Aika

22 Mitä vaikeampaa louhinta, sitä korkeampi kryptovaluutan hinta Mitä vaikeampilouhinta, sitä korkeampi kolikkohinta! Hinta Vaikeus Liity ajoissa hyötyäksesi! Mitä vaikeampi louhinta, sitä korkeampi kolikkohinta

23 OneExchange-pörssi Räätälöity pörssimme on suunniteltu erityisesti kaupankäyntiin OneCoineilla. OneExchange on joustava alusta, joka mahdollistaa ostamisen ja myymisen reaaliajassa, näyttää hinnanmuutokset ja edistää kaupankäyntiä erilaisin interaktiivisin taulukoin ja tilastoin.

24 LOUHINTAVALIKKO

25 Kaupankäyntistrategiat yleisesti Kaupankäynti strategia Lyhyt tähtäin Kuvaus Nopea tuotto Myy kaikki kolikot lyhyellä tähtäimellä Tycoon Pro Trader Tuotto-odotus EUR EUR Pitkä tähtäin Aikajänne 24 kk tai enemmän Maksimoi tuotto liittymällä OneCoinlouhintapooleihin ja odota Tycoon Pro Trader EUR EUR Balansoitu Myy jonkin verran kolikoita lyhyellä aikajänteelläkattaaksesi ensipanoksen Tycoon Pro Trader EUR EUR

26 ONECOIN ON TULEVAISUUTTA! Innovatiivinen, turvallinen ja TODELLINEN kryptovaluutta 100% louhinta jäsenten toimesta tuotto jää jäsenille Poolilouhinta käyttäjä voi aloittaa louhinnan ilman korkeita laitekuluja REAALIAIKAINEN louhinta, jota kaikki jäsenet voivat seurata Aikaiset liittyjät hyötyvät matalista louhintakuluista/alhaisesta vaikeusasteesta hinta nousee ajan kuluessa. Bitcoinin hinta nousi 0.10 EUR yli EUR kolikolta! Tulee tulevaisuudessa treidattavaksi julkiseen pörssiin, kuten Bitcoin ja Litecoin

27 KUINKA TIENAAN? Suoramyyntipalkkio Tiimibonus Auttamispalkkio, Matching Bonus Aloitusbonus OneLife-klubi Splitit Kulta Johtajabonusohjelma OnePayments-kortti

28 BACK OFFICE - VALIKKO

29 BACK OFFICE BINÄÄRI

30 SUORAMYYNTI- JA TIIMIBONUS Onecoin Ltd-yhtiössä näemme toisemme tiimipelaajina ja teemme parhaamme kannustaaksemme sinua rakentamaan liiketoimintaasi ja tiimiäsi. Mitä enemmän ihmisiä liittyy ohjelmaamme, siitä korkeampi on Onecoinin arvo. 1. Suoramyyntibonus. Kaikesta henkilökohtaisesta myynnistä (omat suositellut) saat 10% bonuksen. Jäsenet, jotka liittyvät ONE-ohjelmaan kauttasi, tulevat oikeaan tai vasempaan tiimiisi. Saat itse päättää, kumpaan tiimiin heidät laitat. 2. Tiimibonus. saat 10% bonuksen heikomman tiimin liikevaihdosta. 60% maksetaan käteistilille, 40% kaupankäyntitilille, josta voit ainoastaan ostaa tokeneita/kolikoita, mikäli et itse osta, niin järjestelmä ostaa 7vrk:n kuluttua päivän hintaan.

31 AUTTAMISPALKKIO - MATCHING BONUS Auttamispalkkio motivoi sinua tiimisi kasvattamisessa ja menestymisessä. Kun autat toisia tienaamaan, tienaat myös itse. Koulutuspaketistasi riippuen voit ansaita auttamispalkkiota 4 sukupolveen ja aina 25% asti! Oma pakettisi on oltava vähintään Trader-tasolla (500 ). Pätevyysvaatimus: Yksi vähintään Trader-tason (500 ) paketti tai korkeampi henkilökohtaisesti suositeltuna molemmissa tiimeissä. 1 sukupolvi 2 sukupolvi 3 sukupolvi 4 sukupolvi Starter Trader 10% Pro Trader 10% 10% Executive Trader 10% 10% 20% Tycoon 10% 10% 20% 25%

32 Auttamispalkkion voima Auttamispalkkio voi olla hyvin tuottoisa ja iso osa kokonaistuloasi. Seuraava esimerkki osoittaa, mikä on auttamispalkkion merkitys, jos tuplaat myynnin organisaatiossasi. Esimerkissä teemme kaksi oletusta: 1. Ihmiset organisaatiossasi tienaavat 100 EUR/viikko tiimibonusta. 2. Olet oikeutettu auttamispalkkioon, sinulla on molemmissa tiimeissä yksi henkilökohtaisesti suositeltu Trader-tason koulutuspaketti (500 ).

33 2X2 auttamispalkkio Sukupolvi Tycoon Henkilökoh taisesti suosittelem asi ihmiset Suosittelemiesi verkostobonus Prosenttiosuus suosittelemiesi verkostopbonuksesta, jonka saat auttamispalkkiota Oma auttamis palkkiosi % % % % 400 Yhteensä 620 Pro Trader Sukipolvi Henkilötais esti suosittelem asi ihmiset Suosittelemiesi verkostobonus Prosenttiosuus suosittelemiesi verkostobonuksesta, jonka saat auttamispalkkiota Oma auttamis palkkiosi % % Yhteensä 60 Executive Trader Sukupovi Henkilökoh taisesti suosittelem asi ihmiset Suosittelemiesi verkostobonus Prosenttiosuus suosittelemiesi verkostobonuksesta, jonka saat auttamispalkkiota Oma auttamis palkkiosi % % % Yhteensä 220 Sukupolvi Trader Henkilökoh taisesti suosittelem asi ihmiset Suosittelemiesi verkostobonus Prosenttiosuus suosittelemiesi verkostobonuksesta, jonka saat auttamispalkkiota Oma auttamis palkkiosi % Yhteensä 20

34 3X3 auttamispalkkio Sukupolvi Tycoon Henkilökoh taisesti suosittelem asi ihmiset Suosittelemiesi verkostobonus Prosenttiosuus suosittelemiesi verkostobonuksesta, jonka saat auttamispalkkiota Oma auttamis palkkiosi % % % % 2125 Yhteensä 2785 Pro Trader Sukupolvi Henkilökoh taisesti suosittelem asi ihmiset Suosittelemiesi verkostobonus Prosenttiosuus suosittelemiesi verkostobonuksesta, jonka saat auttamispalkkiota Oma auttamis palkkiosi % % Yhteensä 120 Executive Trader Sukupolvi Henkilökoh taisesti suosittelem asi ihmiset Suosittelemiesi verkostobonus Prosenttiosuus suosittelemiesi verkostobonuksesta, jonka saat auttamispalkkiota Oma auttamis palkkiosi % % % Yhteensä 660 Sukupolvi Trader Henkilökoh taisesti suosittelem asi ihmiset Suosittelemiesi verkostobonus Prosenttiosuus suosittelemiesi verkostobonuksesta, jonka saat auttamispalkkiota Oma auttamis palkkiosi % Yhteensä 30

35 5X5 auttamispalkkio Sukupolvi Tycoon Henkilökoh taisesti suosittelem asi ihmiset Suosittelemiesi verkostobonus Prosenttiosuus suosittelemiesi verkostobonuksesta, jonka saat auttamispalkkiota Oma auttamis palkkio % % % % Yhteensä Pro Trader Sukupolvi Henkilökoh taisesti suosittelem asi ihmiset Suosittelemiesi verkostobonus Prosenttiosuus suosittelemiesi verkostobonuksesta, jonka saat auttamispalkkiota Oma auttamis palkkio % % Yhteensä 300 Executive Trader Sukupolvi Henkilökoh taisesti suosittelem asi ihmiset Suosittelemiesi verkostobonus Prosenttiosuus suosittelemiesi verkostobonuksesta, jonka saat auttamispalkkiota Oma auttamis palkkio % % % Yhteensä Sukupolvi Trader Henkilökoh taisesti suosittelem asi ihmiset Suosittelemiesi verkostobonus Prosenttiosuus suosittelemiesi verkostobonuksesta, jonka saat auttamispalkkiota Oma auttamis palkkio % Yhteensä 50

36 START-UP BONUS Mitä suositumpi OneCoin on sitä korkeampi on kryptovaluutan arvo. Ylläpitääksemme positiivisen nosteen, sinulla on mahdollisuus ensimmäisten 30 päivän aikana liittymisestäsi ansaita 10% lisäbonus (Start-up) kaikesta henkilökohtaisesta suoramyynnistä tänä aikana. Ainoa ehto on, että saat aikaan vähintään BV:tä henkilökohtaista suoramyyntiä 30 päivän kuluessa. Bonus maksetaan kaupankäyntitilillesi.

37 ONELIFE-PISTEBONUS One edustaa innovaatiota, tuottoa ja menestystä jäsenille! Jokainen jäsen tulee automaattisesti osaksi OneLife klubia ja alkaa liittymispäivästä (maksettu paketti) lähtien ansaita pisteitä. Mitä vaaditaan, että saisit pisteitä? Käytännössä ei mitään. Jäsenyys takaa päivittäiset pisteet. Mitä isommaksi koko yhtiön organisaatio kasvaa sitä enemmän pisteitä saat. Tämä on yhtiön tapa osoittaa kiitollisuutta ensimmäisille jäsenilleen. Mikäli suosittelet uusia jäseniä ja korotat pakettiasi, voit saada 65x enemmän pisteitä! Mitä teet keräämilläsi pisteillä? Voit vaihtaa pisteesi houkutteleviin tuotteisiin, kuten lomamatkoihin, luksuskelloihin ja muihin upeisiin palkintoihin. Näet pisteesi back officessa ja voit seurata niiden päivittäistä kasvua.

38 ONELIFE-PISTEET/PÄIVÄ Jäsenmäärä Omat suositellut Starter Trader Pro Trader Executive Trader Step Step 2 1, Step 3 2, Step 4 5, Step 5 10, Tycoon Step 6 15, ,000 Step 7 25, ,000 1,200 2,500 Step 8 50, ,100 1,500 3,000 Step 9 75, ,250 2,500 3,500 Step , ,500 3,000 4,000 Step , ,500 4,500 5,000 Step , ,500 4,500 6,500

39 JOHTAJABONUSOHJELMA JA PALKKIOT Onecoinin parissa työskentely on jännittävää, hauskaa ja palkitsevaa. Jo valmiiksi anteliaan palkkiojärjestelmän lisäksi meillä on tarjolla huikea johtajabonusohjelma (Recognition & Rewards Program), alkaen Jokainen saavutettu taso määräytyy kuukauden myyntivolyymin mukaan (BV). Ensimmäinen taso on Sapphire ja se on alkupiste uralle Onecoinin parissa. Huipputaso on Crown Diamond, joka on korkein asema yhtössä ja se takaa huomattavat erikoispalkkiot. Tasot määräytyvät heikomman tiimin kuukausittaisen myyntivolyymin mukaan.

40 JOHTAJABONUSOHJELMA Tunnus ASEMA PALKKIO Heikomman tiimin myyntivolyy mi Pätevöitymisen kokonaismyynt ivolyymi Sapphire Sapphire Pin Ruby Emerald Diamond Blue Diamond Black Diamond Ruby Pin 15g Aurum-kolikko Emerald Pin MacBook Air Diamond Pin Diamond Trip Diamond Pin Rolex Black Diamond Pin Gold Rolex Pätevöitymis vaatimus Matching Bonus Sapphire 2 KPL 2 Oma koulutuspaket ti Ruby 3 Tycoon Emerald 3 Tycoon Diamond 4 Tycoon Blue Diamond 5 Tycoon Crown Diamond Crown Diamond Ring 500k EUR in AGC Coins Black Diamond 6 Tycoon

41 KULTABONUS AURUM KULTAKOLIKOT ONECOIN on turvattu ja uniikki mahdollisuus, jolla on yhteistyökumppanina toinen kryptovaluutta - Aurum Gold Coin Aurum Gold Coin on hybridivaluutta, jonka perusta on Dubaissa ja se on pioneeri virtuaalivaluuttojen maailmassa. Jokainen Aurum Gold Coin sisältää 10 milligrammaa puhdasta kultaa ja 0,01 Onecoinia. Tämä kulta on fyysisesti varastoituna turvatalossa Dubaissa. Voit päivittäin seurata kolikon arvoa, sekä ostaa ja myydä niitä omassa OneExchange-pörssissämme. Pelkällä jäsenyydellä pääset oikean kullan omistajaksi! Kirjaudu Aurumin kotisivuille ( ja tarkista kultaharkonnumero, josta kolikkosi ovat!

42 ONECARD Kaikki jäsenet saavat ILMAISEN e-lompakon OnePayments-järjestelmästä Kaikki jäsenet, joilla on vähintään Trader-koulutuspaketti (500 ) tai korkeampi saavat ILMAISEN MasterCardin VOIT: Saada kaikki palkkiosi omaan e-lompakkoon Nostaa palkkiosi kaikista MasterCardin hyväksyvistä automaateista globaalisti Tehdä kansainvälisiä ja reaaliaikaisia rahansiirtoja Henkilökohtaisten varojen hallinnointi mahdollista Online ja tekstiviestien (SMS) avulla

43 OneCoinin Kasvupotentiaali Missä OneCoin on vuoden kuluttua? 6,00 5,00 2 5,00 4,00 3,00 2,00 1,00 1 0,5 2,50 Optimistic Scenario Base Scenario # of weeks Vastuuvapauslauseke: Hintakaavio perustuu puhtaasti ennustukseen näiden arvojen saavuttaminen riippuu pitkälti yhtiön ja jäsenistön sitoutuneisuudesta ja ponnisteluiden onnistumisesta.

44 OneCoin 3 vuoden kuluttua, perustuen Bitcoinin menestystarinaan 110,00 22,00 100,00 20,00 18,00 90,00 16,00 80,00 14,00 70,00 12,00 60,00 10,00 50,00 40,00 8,00 30,00 6,00 20,00 4,00 10,00 2,00-1 0,5 2 5,00 Missä OneCoin on 3 vuoden kuluttua? ,00 100,00 # viikot Optimistic Scenario Base Scenario Vastuuvapauslauseke: Hintakaavio perustuu puhtaasti ennustukseen, näiden arvojen saavuttaminen riippuu pitkälti yhtiön ja jäsenistön sitoutuneisuudesta ja ponnistelujen onnistumisesta.

45 OneCoinin kasvupotentiaali Mitä tulee tapahtua, jotta OneCoin saavuttaa tämän kasvun? Paljon jäseniä- mitä enemmän jäseniä, sitä korkeampi likviditeetti OneCoinilla ja tämä nostaa sen arvoa Aktiivinen louhinta jäseniltä mitä enemmän louhintaa, sitä korkeammalle OneCoinin arvo nousee Tunnettuus - mitä tunnetumpi OneCoin on jäsenten toimesta, sitä uskottavampi vaihtoehto se on Bitcoinille, ja sitä enemmän arvo nousee Jäsenistön koulutus mitä paremmin jäsenistö on koulutettu kryptovaluutantreidaukseen, sitä tarkempaa treidausta, jonka seurauksena OneCoinin arvo nousee

46 OneCoinin tulevaisuus OneCoinilla on kunnianhimoinen tavoite tulla uudeksi Bitcoiniksi! Mahdollisesti kun 70% OneCoineista on louhittu, aiomme listata OneCoinin julkiseen pörssiin Silloin OneCoinia voidaan käyttää laajasti online tilisiirroissa ja e-maksuissa, mikä auttaa saavuttamaan vielä suurempaa suosiota

47

48

KAUPPALEHTI Perjantaina 24. lokakuuta 2014

KAUPPALEHTI Perjantaina 24. lokakuuta 2014 ONECOIN TULEVAISUUDEN VALUUTTA KAUPPALEHTI Perjantaina 24. lokakuuta 2014 MIKÄ ON KRYPTOVALUUTTA? Kryptovaluutta on digitaalinen valuutta, joka käyttää kryptografiaa turvallisuuden varmistamiseksi ja väärentämisen

Lisätiedot

Agenda. OneCoin - Keitä me olemme? OneCoin - Konsepti ja visio. OneCoin - Verkosto. OneCoin - Tavoite : yksi maailman Top 3 kryptovaluutoista

Agenda. OneCoin - Keitä me olemme? OneCoin - Konsepti ja visio. OneCoin - Verkosto. OneCoin - Tavoite : yksi maailman Top 3 kryptovaluutoista ONECOIN Agenda OneCoin - Keitä me olemme? OneCoin - Konsepti ja visio OneCoin - Verkosto OneCoin - Tavoite : yksi maailman Top 3 kryptovaluutoista Mahdollisuuden tarkistuslista 1. Mikä on OneCoin? 2. Ketkä

Lisätiedot

MIKÄ ON KRYPTOVALUUTTA?

MIKÄ ON KRYPTOVALUUTTA? ONECOIN MIKÄ ON KRYPTOVALUUTTA? Kryptovaluutta on digitaalinen valuutta, joka käyttää kryptografiaa turvallisuuden varmistamiseksi ja väärentämisen estämiseksi. Ensimmäinen kryptovaluutta oli Bitcoin,

Lisätiedot

MIKÄ ON KRYPTOVALUUTTA?

MIKÄ ON KRYPTOVALUUTTA? ONECOIN UUDEN AJAN KRYPTOVALUUTTA Päivitetty 5.10.2015 MIKÄ ON KRYPTOVALUUTTA? Kryptovaluutta on digitaalinen valuutta, joka käyttää kryptografiaa turvallisuudenvarmistamiseksija väärentämisenestämiseksi.

Lisätiedot

ONECOIN UUDEN AJAN KRYPTOVALUUTTA. Päivitetty 9.2.2016

ONECOIN UUDEN AJAN KRYPTOVALUUTTA. Päivitetty 9.2.2016 ONECOIN UUDEN AJAN KRYPTOVALUUTTA Päivitetty 9.2.2016 OneCoin Yksi ja sama valuutta kaikkialla! Rahan siirrot nopeammin ja edullisemmin E-lompakko Tulossa kauppapaikkoja ympäri maailmaa Nopeimmin 1 miljardin

Lisätiedot

Tervetuloa ajan hermolle! Tarvitaan vain ripaus rohkeutta ja ennakkoluulottomuutta.

Tervetuloa ajan hermolle! Tarvitaan vain ripaus rohkeutta ja ennakkoluulottomuutta. Tervetuloa OneCoin! Ainoa yhtiön virallinen sivusto on www.onecoin.eu https://www.onecoin.eu/signup/blackmax Tervetuloa ajan hermolle! Tarvitaan vain ripaus rohkeutta ja ennakkoluulottomuutta. Sinulla

Lisätiedot

Tuotteet/koulutuspaketit e-lompakko ja MasterCard

Tuotteet/koulutuspaketit e-lompakko ja MasterCard Kryptovaluutta on melko monelle outo termi, mutta Bitcoinista ovat monet kuulleet... Se oli ensimmäinen kryptovaluutta joka luotiin 2008-2009, ja se loi pohjan koko digitaaliselle valuutalle. Kryptovaluutta

Lisätiedot

7 helppoa askelta päästä mukaan OneCoin liiketoimintaan?

7 helppoa askelta päästä mukaan OneCoin liiketoimintaan? 7 helppoa askelta päästä mukaan OneCoin liiketoimintaan? Miten saan omat ostokseni tuottamaan? Seppo Metsälä 2015!1 Miten pääsen helposti mukaan? Tässä ohjeet miten hankit koulutuspaketin ja miten pääset

Lisätiedot

1.6.2014 Copyright www.videomarkkinointi.info

1.6.2014 Copyright www.videomarkkinointi.info 1 5. Palkkiot Tervetuloa viidennelle jaksolle! Tässä jaksossa käymme läpi eri palkkiot ja miten pätevöidytään saamaan palkkioita. Kurssin sisältö 1. Suoramyyntikomissio 2. Eagle Club bonukset 3. Director

Lisätiedot

Lataa strategiset työkalut

Lataa strategiset työkalut Lataa strategiset työkalut Joiden avulla saavutat taloudellisen riippumattomuuden. Mitä sinä tekisit, jos pystyisit rakentamaan jopa 4.000,00 kuukaudessa tuottavan tulovirran? Entä miten pitkään olet valmis

Lisätiedot

Juha on ollut verkostomarkkinoinnissa mukana 26v, joista aasian markkinoilla 15v.

Juha on ollut verkostomarkkinoinnissa mukana 26v, joista aasian markkinoilla 15v. Tampereen Mega Event 30.08.2015. Mukana olleena tallenteelta purkanut nikari Juha Parhiala - OneCoin konsepti syntyhetket ja tulevaisuus ONECOIN KONSEPTIN SYNTY Juha on ollut verkostomarkkinoinnissa mukana

Lisätiedot

ALTCOIN TRADING FUTURE ON TÄSTÄ! Altneuro toivottaa sinut tervetulleeksi nopeimmin kasvava altcoin-kaupankäyntialusta missä kaikkea hallitsee

ALTCOIN TRADING FUTURE ON TÄSTÄ! Altneuro toivottaa sinut tervetulleeksi nopeimmin kasvava altcoin-kaupankäyntialusta missä kaikkea hallitsee www.altneuro.com ALTCOIN TRADING FUTURE ON TÄSTÄ! Altneuro toivottaa sinut tervetulleeksi nopeimmin kasvava altcoin-kaupankäyntialusta missä kaikkea hallitsee älykkäin tekniikka tietokoneen neurotiede.

Lisätiedot

Miksi yrittäjyys kannattaa?

Miksi yrittäjyys kannattaa? STRATEGIAKAT SAUS Miksi yrittäjyys kannattaa? 1. Saat päättää omasta ajankäytöstäsi 2. Olet itse oma pomosi 3. Vain taivas on rajana 4. Pääset maksimoimaan kykysi 5. Saat vapautta 6. Voit tehdä sitä, mitä

Lisätiedot

Miksi yrittäjyys kannattaa?

Miksi yrittäjyys kannattaa? STRATEGIAKAT SAUS Miksi yrittäjyys kannattaa? 1. Saat päättää omasta ajankäytöstäsi 2. Olet itse oma pomosi 3. Vain taivas on rajana 4. Pääset maksimoimaan kykysi 5. Saat vapautta 6. Voit tehdä sitä, mitä

Lisätiedot

-miksi lause 'ensimmäisenä aloittaneet tienaavat kaiken rahan' ei pidä paikkaansa?

-miksi lause 'ensimmäisenä aloittaneet tienaavat kaiken rahan' ei pidä paikkaansa? Mitä on MLM! Monitasomarkkinoinnin perusasioita: -Historia -Mistä raha tulee? -mitä on 'vivuttaminen'? -miksi siitä puhutaan?(6 kk esimerkki) -organisaatimalli *binäärinen organisaatiomalli *ylivuoto -palkkiojärjestelmä

Lisätiedot

Tervetuloa. Pyydämme hiljaisuutta esitelmän aikana. Kysymyksille on varattu aikaa ihan lopuksi

Tervetuloa. Pyydämme hiljaisuutta esitelmän aikana. Kysymyksille on varattu aikaa ihan lopuksi Business Overview Tervetuloa? Pyydämme hiljaisuutta esitelmän aikana Kysymyksille on varattu aikaa ihan lopuksi Laitathan matkapuhelimesi äänettömälle Haluaisitko sinä Lisätuloja Osa-aika- tai täysipäivätyötä

Lisätiedot

This watermark does not appear in the registered version - http://www.clicktoconvert.com. Hedgehog Oy:n Rapidfire-pääomalaina

This watermark does not appear in the registered version - http://www.clicktoconvert.com. Hedgehog Oy:n Rapidfire-pääomalaina Hedgehog Oy:n Rapidfire-pääomalaina Sisältö Lyhyt lainaesite Hedgehog Oy Rapidfire lainaehdot Rapidfire testaus Miten Rapidfireen voi sijoittaa Yhteystiedot ã 2004 Hedgehog Oy E Koskinen / 2 Rapidfire-pääomalaina

Lisätiedot

OUR COMPENSATION PLAN

OUR COMPENSATION PLAN OUR COMPENSATION PLAN TERVETULOA EQOLOGYYN Eqologyn liiketoimintaideana on parantaa ihmisten elämää. «Our business is to change lives» Olemme ylpeitä voidessamme palkita sinun työsi houkuttelevalla tavalla.

Lisätiedot

Uuden palkkiojärjestelmän usein kysytyt kysymykset

Uuden palkkiojärjestelmän usein kysytyt kysymykset Uuden palkkiojärjestelmän usein kysytyt kysymykset Tärkeimmät kysymykset 1. K: Miksi Young Living teki muutoksia palkkiojärjestelmään? V: Muutimme palkkiojärjestelmää, jotta jälleenmyyjien on helpompi

Lisätiedot

Takuutuloksia urakkapalkalla - Jaamme riskiä. Knowledge Investor Comset www.comset.fi www.comset.se www.comset.dk

Takuutuloksia urakkapalkalla - Jaamme riskiä. Knowledge Investor Comset www.comset.fi www.comset.se www.comset.dk Takuutuloksia urakkapalkalla - Jaamme riskiä Yritysarvo on kattava toiminnan tuloksellisuuden mittari riippumatta omistajatavoitteesta. Yritysarvo heijastaa kaikkien tulevien kassavirtojen summaa. Kasvava

Lisätiedot

Enjoy Online Shopping.

Enjoy Online Shopping. Enjoy Online Shopping. Nosto parantaa verkkokaupan Enjoy Online Shopping. tulosta tuottamalla asiakkaille henkilökohtaisen ostokokemuksen Nosto vaikuttaa positiivisesti Verkkokaupan konversioon Tilauksen

Lisätiedot

MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT

MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT YRITYS EIN UNTERNHEMEN AUF sinulle ERFOLGSKURS. Noin 10 vuotta sitten perustettu GGM Gastro International GmbH on tullut maailmanlaajuisesti tunnetuksi

Lisätiedot

Oletko Bull, Bear vai Chicken?

Oletko Bull, Bear vai Chicken? www.handelsbanken.fi/bullbear Handelsbankenin bull & Bear -sertifikaatit Oletko Bull, Bear vai Chicken? Bull Valmiina hyökkäykseen sarvet ojossa uskoen markkinan nousuun. Mikäli olet oikeassa, saat nousun

Lisätiedot

PALKITSEVAA. ITSENÄISTÄ. HAASTEELLISTA. MYYNTIÄ.

PALKITSEVAA. ITSENÄISTÄ. HAASTEELLISTA. MYYNTIÄ. PALKITSEVAA. ITSENÄISTÄ. HAASTEELLISTA. MYYNTIÄ. Wulff-Yhtiöt Oyj rekrytointi Kari Juutilainen InHunt Group gsm 044 995 5382 kari.juutilainen@inhunt.fi www.urawulffilla.fi Myynti on työtä, jossa tuloksellisuus

Lisätiedot

Global Pension Plan TARPEEKSI UNELMOITU! ON AIKA ELÄÄ!

Global Pension Plan TARPEEKSI UNELMOITU! ON AIKA ELÄÄ! TARPEEKSI UNELMOITU! ON AIKA ELÄÄ! GPP on ohjelma, missä hyvin toimeentulevat rahoittajat suunnittelevat investoivansa iäkkäiden ihmisten eläkevakuutuksiin. Siksi GPP etsii 100.000 henkilöä, jotka haluavat

Lisätiedot

AFFILIATE- MARKKINOINTIREVOLUUTIO

AFFILIATE- MARKKINOINTIREVOLUUTIO AFFILIATE- MARKKINOINTIREVOLUUTIO HAKEMISTO 1. LIITTYMINEN 2. AKTIVOINTI 3. PÄTEVÖITYMINEN 4. ASIAKASVOLYYMI 5. NEW CUSTOMER BONUS 6. CUSTOMER REFERRAL OHJELMA 7. ASIAKASEDUT 8. PREMIER CLUB & FRENZY/DOUBLE

Lisätiedot

KiVi 2009 Live! Seminaari. Innovatiivisella tuotteella kansainvälisille markkinoille. Jukka-Pekka Karppinen, tekninen johtaja.

KiVi 2009 Live! Seminaari. Innovatiivisella tuotteella kansainvälisille markkinoille. Jukka-Pekka Karppinen, tekninen johtaja. KiVi 2009 Live! Seminaari 8.10.2009 Joensuu Innovatiivisella tuotteella kansainvälisille markkinoille Jukka-Pekka Karppinen, tekninen johtaja Flaxwood Oy YRITYS PÄHKINÄNKUORESSA Flaxwood Oy on perustettu

Lisätiedot

Miten asiakas tekee valintansa?

Miten asiakas tekee valintansa? Miten asiakas tekee valintansa? ja miten me voimme vaikuttaa siihen? TkT Asiantuntija Harri Karkkila Strategia Asiakkaan kokema arvo Asiakastyytyväisyys ja asiakaskokemus Kilpailuedut Yrittäjä Kouluttaja

Lisätiedot

Ku K lt u aan sijoit lt t aan sijoit a t misen a t perus o t tuu t d t e Pa Paav a o v P auklin Pauklin Tavex OY Ke K hitysjoh hity t sjoh a t ja

Ku K lt u aan sijoit lt t aan sijoit a t misen a t perus o t tuu t d t e Pa Paav a o v P auklin Pauklin Tavex OY Ke K hitysjoh hity t sjoh a t ja Kultaan sijoittamisen perustotuudet t t Paavo Pauklin Tavex OY Kehitysjohtaja Agenda Kullan ominaisuudet Kullan tuotto ja hinnan rakenne Sijoitus tuotteet: kolikot ja laatat Miksi sijoittaa kultaan? Käytä

Lisätiedot

Aloitamme yksinkertaisella leluesimerkillä. Tarkastelemme yhtä osaketta S. Oletamme että tänään, hetkellä t = 0, osakkeen hinta on S 0 = 100=C.

Aloitamme yksinkertaisella leluesimerkillä. Tarkastelemme yhtä osaketta S. Oletamme että tänään, hetkellä t = 0, osakkeen hinta on S 0 = 100=C. Luku 1 Johdatteleva esimerkki Herra K. tarjoaa osto-option Aloitamme yksinkertaisella leluesimerkillä. Tarkastelemme yhtä osaketta S. Oletamme että tänään, hetkellä t = 0, osakkeen hinta on S 0 = 100=C.

Lisätiedot

Paypal tilin avaaminen, ohjeita ja neuvoja suomenkielellä.

Paypal tilin avaaminen, ohjeita ja neuvoja suomenkielellä. Paypal tilin avaaminen, ohjeita ja neuvoja suomenkielellä. ALUKSI LUO SÄHKÖPOSTIOSOITE PAYPAL TILIÄSI VARTEN: Esim. ilmainen Hotmail -sähköpostitili käy tähän tarkoitukseen hyvin. Muista kirjoittaa salanat

Lisätiedot

Elämäsi. mahdollisuus!

Elämäsi. mahdollisuus! Elämäsi mahdollisuus! MIKSI partylite PartyLite auttaa sinua aloittamaan sinun elämäntyylisi sopivan liiketoiminnan, jolla voit saavuttaa unelmasi. Miksi PartyLite? Kodin tuoksut ovat kasvava liiketoiminnan

Lisätiedot

Lingon & Blåbär. pähkinänkuoressa

Lingon & Blåbär. pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär (L&B) on tarjonnut ruotsalaista suunnittelua olevia laadukkaita vaatteita koko perheelle vuodesta 1996 lähtien. Tänä päivänä

Lisätiedot

MOBE on internetissä toimiva liiketoimintayhteisö, joka opettaa jäsenilleen tekemään tuottoja nettimarkkinoinnilla.

MOBE on internetissä toimiva liiketoimintayhteisö, joka opettaa jäsenilleen tekemään tuottoja nettimarkkinoinnilla. Miten MOBE toimii? M = My O = Online B = Business E = Empire MOBE on internetissä toimiva liiketoimintayhteisö, joka opettaa jäsenilleen tekemään tuottoja nettimarkkinoinnilla. MOBE on tavallaan MacDonaldsia

Lisätiedot

Kolikon tie Koululaistehtävät

Kolikon tie Koululaistehtävät Kolikon tie Koululaistehtävät I Tehtävät ennen Heureka-vierailua Rahojen ja Suomen Rahapajan historia 1. Ota selvää missä ja milloin raha otettiin ensimmäisen kerran käyttöön. 2. Minkälaisia ensimmäiset

Lisätiedot

Banana Split -peli. Toinen kierros Hyvin todennäköisesti ryhmien yhteenlaskettu rahasumma on suurempi kuin 30 senttiä. Ryhmien

Banana Split -peli. Toinen kierros Hyvin todennäköisesti ryhmien yhteenlaskettu rahasumma on suurempi kuin 30 senttiä. Ryhmien Banana Split -peli Tavoite Esitellä banaanin tuotantoketju (mitä banaanille tapahtuu ennen kuin se on kuluttajalla) ja keskustella kuka saa mitä banaanin hinnasta. Kuinka peliä pelataan Jaa ryhmä viiteen

Lisätiedot

BioCare Finland Oy tukee urheilujoukkueiden ja koululuokkien varainhankintaa. Finland Ltd

BioCare Finland Oy tukee urheilujoukkueiden ja koululuokkien varainhankintaa. Finland Ltd BioCare Finland Oy tukee urheilujoukkueiden ja koululuokkien varainhankintaa. Koko perhe myymään hienoja BioCaren terveystuotteita ja tienaamaan rahaa junioreiden toimintaan! BioCare Finland Oy tukee koululuokkien

Lisätiedot

Hyvä maksukokemus lisää myyntiä. Tee yhteistyösopimus johtavan maksuratkaisujen toimittajan kanssa.

Hyvä maksukokemus lisää myyntiä. Tee yhteistyösopimus johtavan maksuratkaisujen toimittajan kanssa. Hyvä maksukokemus lisää myyntiä Tee yhteistyösopimus johtavan maksuratkaisujen toimittajan kanssa. Johtava maksuratkaisujen toimittaja Elavon on johtava maksuratkaisujen toimittaja. Yli 40 vuoden kokemuksella

Lisätiedot

KICK ASS! FACEBOOK-MARKKINOINNILLA MATKAILULIIKETOIMINTA KASVUUN

KICK ASS! FACEBOOK-MARKKINOINNILLA MATKAILULIIKETOIMINTA KASVUUN KICK ASS! FACEBOOK-MARKKINOINNILLA MATKAILULIIKETOIMINTA KASVUUN Marko Pyhäjärvi PUHEENVUORON TAVOITE On olemassa miljoonia eri keinoja vauhdittaa matkailuyrityksen myyntiä, ja Facebookmarkkinointi on

Lisätiedot

Palvelukuvaus 1.0 Monipuoliset maksutavat verkkokauppaan Joustavat tilitykset ja raportointi

Palvelukuvaus 1.0 Monipuoliset maksutavat verkkokauppaan Joustavat tilitykset ja raportointi emaksut Palvelukuvaus 1.0 Monipuoliset maksutavat verkkokauppaan Joustavat tilitykset ja raportointi Sisällys Yleistä emaksut-palvelusta... 1 Näin emaksut toimii verkkokaupassa... 1 Maksutavat... 2 Liiketoiminnan

Lisätiedot

01. MÄÄRITTELE UNELMASI

01. MÄÄRITTELE UNELMASI BRÄNDISI PERUSTA 01. MÄÄRITTELE UNELMASI Monesti suurin syy miksi päädytään uudelleen brändäämiseen on toiminnan sekavuus ja epäröinti. Ei olla riittävästi ajateltu miltä oma unelma elämäänsä ja liiketoimintaansa

Lisätiedot

Mikä on Groundfunding? Suomen ensimmäinen kiinteistöalan joukkorahoituspalvelu Verkkopalvelu yhdistää rahoitusta tarvitsevat rakennuttajat ja tuottavia sijoituskohteita etsivät sijoittajat Alan toimijoille

Lisätiedot

Tuotekehitys palveluna

Tuotekehitys palveluna Kumppani joka tukee menestystäsi Tuotekehitys palveluna Tekniikka 2010, Jyväskylä Ville Volanen Koko tuotekehitysprojekti samasta paikasta Protoshop tarjoaa tuotekehitystä yhdistettynä tuotteen kaupallistamiseen,

Lisätiedot

Risto Jämsén Elintarvikepäivä Pääomasijoittajan matkassa makujen maailmoissa

Risto Jämsén Elintarvikepäivä Pääomasijoittajan matkassa makujen maailmoissa Risto Jämsén Elintarvikepäivä 2016 Pääomasijoittajan matkassa makujen maailmoissa Oppia neljällä vuosikymmenellä 12.5.2016 2 Hallintoa ja hallituspaikkoja 12.5.2016 3 Makua Foods Oy käynnistyy Kotimainen

Lisätiedot

Kvalitatiivinen analyysi. Henri Huovinen, analyytikko Osakesäästäjien Keskusliitto ry

Kvalitatiivinen analyysi. Henri Huovinen, analyytikko Osakesäästäjien Keskusliitto ry Henri Huovinen, analyytikko Osakesäästäjien Keskusliitto ry Laadullinen eli kvalitatiiivinen analyysi Yrityksen tutkimista ei-numeerisin perustein, esim. yrityksen johdon osaamisen, toimialan kilpailutilanteen

Lisätiedot

Hanken Svenska handelshögskolan / Hanken School of Economics www.hanken.fi

Hanken Svenska handelshögskolan / Hanken School of Economics www.hanken.fi Sijoittajan sanastoa Pörssisäätiön sijoituskoulu VERO 2014 Prof. Minna Martikainen Hanken School of Economics, Finland Sijoitusmaailman termistö ja logiikka, omat toimet ja näin luen. SIJOITUSMAAILMAN

Lisätiedot

työryhmien SharePoint-yhteistyötä helpottava ratkaisu

työryhmien SharePoint-yhteistyötä helpottava ratkaisu työryhmien SharePoint-yhteistyötä helpottava ratkaisu LIIKKEENJOHDON SUURIN HAASTE Modernin yrityksen on muutoksen kyydissä pysyäkseen suunniteltava tehokas strategia ja seurattava sitä. Siinä piilee kuitenkin

Lisätiedot

Tässä keskitymme palveluiden kehittämiseen ja niistä viestimiseen jotta osaaminen olisi nähtävissä tuotteena. Aluksi jako neljään.

Tässä keskitymme palveluiden kehittämiseen ja niistä viestimiseen jotta osaaminen olisi nähtävissä tuotteena. Aluksi jako neljään. 28.12.2007 HN Palvelun tuotteistaminen, palvelutuote Miksi on oltava tuote? Jotta olisi jotain myytävää! Voiko osaaminen olla tuote? Tässä keskitymme palveluiden kehittämiseen ja niistä viestimiseen jotta

Lisätiedot

ANSIO- JA BONUSOHJELMA

ANSIO- JA BONUSOHJELMA ANSIO- JA BONUSOHJELMA Tuote-esittelijöille Perfect Home Ansio- ja Bonusohjelma on kehitetty tuoteesittelijöille, jotka myyvät Perfect Home tuotteita. Tässä tiedot voimassaolevista ansiomahdollisuuksista.

Lisätiedot

K Y Ä N I N P A L K K I O J Ä R J E S T E L M Ä S U O M I

K Y Ä N I N P A L K K I O J Ä R J E S T E L M Ä S U O M I K Y Ä N I N P A L K K I O J Ä R J E S T E L M Ä S U O M I TERVETULOA Tervetuloa Kyäniin. Tavoitteemme on auttaa halukkaita henkilöitä elämään täysillä ja saavuttamaan potentiaalinsa, mihin sisältyy enemmän

Lisätiedot

WinClub. Sijoitusklubi valuuttakaupasta kiinnostuneille

WinClub. Sijoitusklubi valuuttakaupasta kiinnostuneille WinClub Sijoitusklubi valuuttakaupasta kiinnostuneille Tämän esityksen taustasta Kuulin ensimmäisen kerran WinClubista syksyllä 2003 Kiinnostuin ja sijoitin kesällä 2004 pienen panoksen kokeeksi Haastattelin

Lisätiedot

Rahan evoluutio. JuhaTarkka Tieteiden yö Rahamuseossa 8.1.2008

Rahan evoluutio. JuhaTarkka Tieteiden yö Rahamuseossa 8.1.2008 Rahan evoluutio JuhaTarkka Tieteiden yö Rahamuseossa 8.1.2008 Evoluutio rahataloudessa Rahajärjestelmien ja maksuvälineiden kehitys on esimerkki taloudellisesta evoluutiosta Kehitys tapahtunut evoluutiovoimien

Lisätiedot

Perinteinen Ruja Ignatovan esittely. Saavutukset ja aikaisemmat tekemiset näkyvät ruudulla Hänestä tullaan kuulemaan vielä monessa mediassa.

Perinteinen Ruja Ignatovan esittely. Saavutukset ja aikaisemmat tekemiset näkyvät ruudulla Hänestä tullaan kuulemaan vielä monessa mediassa. Verkko LTE Sivu1 Sivu2 Sivu3 Sivu4 Sivu5 Sivu6 Sivu7 Sivu 8 Säädätä kuuntelijan ruudun kuva mahdollisimman suureksi. (PC), pidä Ctrl-näppäin pohjassa ja napauta + tai näppäintä säätöä varten. Kerro oma

Lisätiedot

Kamux Puolivuosikatsaus tammi kesäkuu 2018

Kamux Puolivuosikatsaus tammi kesäkuu 2018 Kamux Puolivuosikatsaus tammi kesäkuu 218 23.8.218 Toimitusjohtaja Juha Kalliokoski Talousjohtaja Tapio Arimo Sisältö Puolivuosikatsaus 218 Q2/218 lyhyesti Taloudellinen kehitys Näkymät ja taloudelliset

Lisätiedot

Helppo, Tuottoisa, Turvallinen

Helppo, Tuottoisa, Turvallinen Oletko mökkiomistaja? Haluaisitko vuokrata mökkisi venäläisille turisteille? Helposti Tuottoisasti Turvallisesti Me tarjoamme keinon! majapaikka.fi kallista.ru Se on Helppo Tuottoisa Turvallinen Me tarjoamme

Lisätiedot

Globalistoituva kauppa - verkkokauppa kasvun moottorina

Globalistoituva kauppa - verkkokauppa kasvun moottorina Globalistoituva kauppa - verkkokauppa kasvun moottorina Pasi Ketonen, pasi.ketonen@posti.com Linked: fi.linkedin.com/pub/pasi-ketonen/0/40a/590/en @ KetonenPasi 1 Euroopassa verkkokaupan kasvu on nopeinta

Lisätiedot

Valmentajalisenssi. Käyttöohjeet

Valmentajalisenssi. Käyttöohjeet Valmentajalisenssi Käyttöohjeet Valmentajalisenssi on maksullinen TrainIt-palvelun lisäosa, joka tarkoitettu valmentajien ja Personal Trainereiden käyttöön. Valmentajaominaisuuksien avulla voit valmentaa

Lisätiedot

PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS

PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS F-Secure Oyj Toukokuu 2018 Sisällys Hallitus ja hallituksen jäsenten palkitseminen... 3 Hallituksen jäsenet... 3 Hallituksen palkitseminen... 3 Toimitusjohtajan ja johtoryhmän

Lisätiedot

Toimitusjohtaja Mikael Mäkinen. Varsinainen yhtiökokous 8.3.2011

Toimitusjohtaja Mikael Mäkinen. Varsinainen yhtiökokous 8.3.2011 Toimitusjohtaja Mikael Mäkinen Varsinainen yhtiökokous 8.3.2011 Saadut tilaukset kasvoivat 49 % MEUR 5 000 4 000 3 000 2 000 1 000 0 2006 2007 2008 2009 2010 8.3.2011 3 Liikevaihto oli vuoden 2009 tasolla

Lisätiedot

Kappale 9: Raha ja rahapolitiikka KT34 Makroteoria I. Juha Tervala

Kappale 9: Raha ja rahapolitiikka KT34 Makroteoria I. Juha Tervala Kappale 9: Raha ja rahapolitiikka KT34 Makroteoria I Juha Tervala Raha Raha on varallisuusesine, joka on yleisesti hyväksytty maksuväline 1. Hyödykeraha Luonnollinen arvo Esim.: kulta, oravanahkat, savukkeet

Lisätiedot

ASEA Palkkio-Ohjelma SUOMI

ASEA Palkkio-Ohjelma SUOMI ASEA Palkkio-Ohjelma 1 SUOMI Saadaksesi myyntipalkkioita (Loppuasiakasbonus, Etuasiakasbonus, Pikastarttibonus, Ryhmämyyntipalkkio ja AAA bonus) sinun tulee yksinkertaisesti olla Aktiivinen kerryttämällä

Lisätiedot

SIJOITTAJAN OPAS ETF-rahastoihin

SIJOITTAJAN OPAS ETF-rahastoihin SIJOITTAJAN OPAS ETF-rahastoihin Pörssinoteerattu rahasto eli ETF (Exchange-Traded Fund) on rahasto, jolla voidaan käydä kauppaa pörssissä. ETF:ien avulla yksityissijoittajalla on mahdollisuus sijoittaa

Lisätiedot

SIILI SOLUTIONS OYJ PÖRSSI-ILTA, TAMPERE SEPPO KUULA 26.3.2013

SIILI SOLUTIONS OYJ PÖRSSI-ILTA, TAMPERE SEPPO KUULA 26.3.2013 SIILI SOLUTIONS OYJ PÖRSSI-ILTA, TAMPERE SEPPO KUULA 26.3.2013 VASTUUVAPAUSLAUSEKE Tässä materiaalissa esitetyt markkinoihin ja tulevaisuuteen liittyvät lausunnot ja arviot perustuvat yhtiön johdon tämänhetkisiin

Lisätiedot

Canon Essential Business Builder Program. Avain yrityksesi menestykseen

Canon Essential Business Builder Program. Avain yrityksesi menestykseen Canon Essential Business Builder Program Avain yrityksesi menestykseen Essential Business Builder Program: esittely Painotoimintaan liittyy monenlaisia haasteita, ja toiminnan kasvattaminen on usein vaikeaa.

Lisätiedot

Iso kysymys: Miten saan uusia asiakkaita ja kasvatan myyntiä internetin avulla? Jari Juslén 2014 2

Iso kysymys: Miten saan uusia asiakkaita ja kasvatan myyntiä internetin avulla? Jari Juslén 2014 2 Jari Juslén 2014 1 Iso kysymys: Miten saan uusia asiakkaita ja kasvatan myyntiä internetin avulla? Jari Juslén 2014 2 Agenda Myynnin suurin ongelma Ongelman ratkaiseminen, ensimmäiset vaiheet Jari Juslén

Lisätiedot

SPONDA OYJ PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS

SPONDA OYJ PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS SPONDA OYJ PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS Päivitetty 17.3.2015 1 SISÄLTÖ 1. Palkitseminen... 3 1.1 Palkitsemista koskeva päätöksentekojärjestys... 3 1.2 Lyhyen aikavälin palkitseminen (vuosipalkkiojärjestelmä)...

Lisätiedot

Kamux Puolivuosikatsaus tammi kesäkuu 2019

Kamux Puolivuosikatsaus tammi kesäkuu 2019 Kamux Puolivuosikatsaus tammi kesäkuu 2019 23.8.2019 Toimitusjohtaja Juha Kalliokoski Talousjohtaja Marko Lehtonen Sisältö Puolivuosikatsaus 2019 Q2/2019 lyhyesti Taloudellinen kehitys Näkymät ja taloudelliset

Lisätiedot

Pk-yritykset maailmalle roadshow Autamme sinua ja yritystäsi kansainvälistymään. Timo Kalliomäki

Pk-yritykset maailmalle roadshow Autamme sinua ja yritystäsi kansainvälistymään. Timo Kalliomäki Pk-yritykset maailmalle roadshow Autamme sinua ja yritystäsi kansainvälistymään Timo Kalliomäki 2.10.2017 Draft Tutki uusia markkinoita Arvioi markkinoiden potentiaalia Tuonti- ja vientivirrat Markkinaraportit

Lisätiedot

21.5.2014 Copyright www.videomarkkinointi.info

21.5.2014 Copyright www.videomarkkinointi.info 1 Tilaa blogi Tilaa blogi osoitteesta www.videomarkkinointi.info Saat tuotekoulutuksen sekä esittelemme Business Planin, jota halutessasi voit hyödyntää omassa liiketoiminnassasi. Tilaamalla blogin olet

Lisätiedot

MAKSAMINEN. Business Onlinen etusivun Hyödylliset apuvälineet -inforuudussa on ohje kansiomaksamiseen.

MAKSAMINEN. Business Onlinen etusivun Hyödylliset apuvälineet -inforuudussa on ohje kansiomaksamiseen. MAKSAMINEN Business Onlinessa on kaksi tapaa laskujen maksamiseen; tavallinen maksaminen ja maksujen luokitteluominaisuuksia sisältävä kansiomaksaminen. On suositeltavaa, että käytät vain jompaakumpaa

Lisätiedot

PAYPAL-TILIN LUOMINEN

PAYPAL-TILIN LUOMINEN PAYPAL-TILIN LUOMINEN LYHYT OHJE / YLEISKATSAUS PAYPAL- TILISI EDUT PayPal-tilin perustaminen tarjoaa monia etuja WellStar-liiketoiminnallesi: 4 Lojaalisuusetu Kun toisto-osto maksetaan PayPalilla, asiakkaasi

Lisätiedot

SPONDA OYJ PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS

SPONDA OYJ PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS SPONDA OYJ PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS Päivitetty 3.6.2014 1 SISÄLTÖ 1. Palkitseminen... 3 1.1 Palkitsemista koskeva päätöksentekojärjestys... 3 1.2 Lyhyen aikavälin palkitseminen (vuosipalkkiojärjestelmä)...

Lisätiedot

Jos osaat säästää rahaa, osaat myös tehdä sitä.

Jos osaat säästää rahaa, osaat myös tehdä sitä. Säästösopimus Jos osaat säästää rahaa, osaat myös tehdä sitä. Sijoittaminen on järkevä tapa vaurastua Mandatum Lifen Säästösopimus on aktiiviseen säästämiseen ja sijoittamiseen sopiva kapitalisaatiosopimus.

Lisätiedot

Toimitusjohtajan katsaus Kimmo Alkio. Yhtiökokous 2016

Toimitusjohtajan katsaus Kimmo Alkio. Yhtiökokous 2016 Toimitusjohtajan katsaus Kimmo Alkio Yhtiökokous 2016 Vuosi 2015 lyhyesti Hyvä vuosi Tiedolle IT-palveluissa markkinoita nopeampi kasvu Lisääntyneet investoinnit sekä yritysostot kasvun ja innovaatioiden

Lisätiedot

PALKITSEVAA. ITSENÄISTÄ. HAASTEELLISTA. MYYNTIÄ.

PALKITSEVAA. ITSENÄISTÄ. HAASTEELLISTA. MYYNTIÄ. PALKITSEVAA. ITSENÄISTÄ. HAASTEELLISTA. MYYNTIÄ. Wulff-Yhtiöt Oyj rekrytointi p. 09 5259 0050 info@wulff.fi Myynti on työtä, jossa tuloksellisuus ja ihanuus on kiinni ennenkaikkea tekijänsä asenteesta!

Lisätiedot

Jyväskylästä OHITUSKAISTA MAAILMALLE Risto Huhta-Koivisto Senior Director, Business Finland OHJELMA

Jyväskylästä OHITUSKAISTA MAAILMALLE Risto Huhta-Koivisto Senior Director, Business Finland OHJELMA OHJELMA 13.00 Business Finland tasoittaa tiesi maailmalle, Risto Huhta-Koivisto, Senior Director Jyväskylästä OHITUSKAISTA MAAILMALLE 12.6.2019 Risto Huhta-Koivisto Senior Director, Business Finland Global

Lisätiedot

Lähetä seuraavat asiakirjat meille

Lähetä seuraavat asiakirjat meille Tilinavauslomake Avausohjeet START Paljon kiitoksia Lynxin valinnasta! Nopean tilinavauksen mahdollistamiseksi pyydämme sinua ystävällisesti toimimaan alla olevien ohjeiden mukaisesti: 1 Täytä kaikki tiedot

Lisätiedot

Mistä sinä unelmoit?

Mistä sinä unelmoit? Tervetuloa Mistä sinä unelmoit? Mitä on Network Marketing? Network Marketingin edut Faktaa Yli 90 miljoonaa ihmistä ympäri koko maailmaa 150 000 ihmistä lisää joka viikko. Lähde: DSA, Direct Selling Association

Lisätiedot

Aito HSO ry. Hyvä sijoitus osaamiseen

Aito HSO ry. Hyvä sijoitus osaamiseen Aito HSO ry Hyvä sijoitus osaamiseen Aidossa elämässä tarvitaan oikeaa kumppania Työelämä on iso osa elämäämme. Se kulkee aivan samoin periaattein kuin muukin meitä ympäröivä maailma. Siellä on haasteita,

Lisätiedot

Kamux Osavuosikatsaus tammi syyskuu 2018

Kamux Osavuosikatsaus tammi syyskuu 2018 Kamux Osavuosikatsaus tammi syyskuu 218 22.11.218 Toimitusjohtaja Juha Kalliokoski Talousjohtaja Tapio Arimo Sisältö Osavuosikatsaus 218 Q3/218 lyhyesti Taloudellinen kehitys Näkymät ja taloudelliset tavoitteet

Lisätiedot

HomCare FINLAND SIISTIÄ! SIISTIÄ! Yhdessä tekemistä ja yrittäjyyttä

HomCare FINLAND SIISTIÄ! SIISTIÄ! Yhdessä tekemistä ja yrittäjyyttä Yhdessä tekemistä ja yrittäjyyttä Parempi elämä helposti! Toteuta itseäsi ja unelmiasi HomCare- jälleenmyyjänä. Tervetuloa! HomCare Finland Oy HomCare Finland Oy on 30 vuoden ajan parantanut suomalaisten

Lisätiedot

Onko velkakriisi todellakin loppunut? Meelis Atonen. konsernin kultapuolen johtaja

Onko velkakriisi todellakin loppunut? Meelis Atonen. konsernin kultapuolen johtaja Himmeneekö kullan kiilto? Onko velkakriisi todellakin loppunut? Meelis Atonen TAVEX OY konsernin kultapuolen johtaja Mikä on nykyinen maailmantalouden terveys? Lopulta taivaalta sataa euroja EKP on luvannut

Lisätiedot

REALTIME CUSTOMER INSIGHT. 2015 Wellnator Oy

REALTIME CUSTOMER INSIGHT. 2015 Wellnator Oy REALTIME CUSTOMER INSIGHT YMMÄRRÄ ASIAKASTA Asiakastyytyväisyyttä ja asiakaskokemusta mittaamalla saadaan arvokasta tietoa asiakasrajapinnasta. Analysoimalla tätä tietoa ja reagoimalla siihen asiakassuhteet

Lisätiedot

Kamux Osavuosikatsaus tammi maaliskuu Toimitusjohtaja Juha Kalliokoski Väliaikainen talousjohtaja Milla Kärpänen

Kamux Osavuosikatsaus tammi maaliskuu Toimitusjohtaja Juha Kalliokoski Väliaikainen talousjohtaja Milla Kärpänen Kamux Osavuosikatsaus tammi maaliskuu 219 1.5.219 Toimitusjohtaja Juha Kalliokoski Väliaikainen talousjohtaja Milla Kärpänen Sisältö Osavuosikatsaus Q1/219 Q1/219 lyhyesti Taloudellinen kehitys Näkymät

Lisätiedot

Vastakeitettyä erikoiskahvia missä tahansa, milloin tahansa! Hyvien ulkoilmaelämysten tulisi alkaa liikkeestäsi!

Vastakeitettyä erikoiskahvia missä tahansa, milloin tahansa! Hyvien ulkoilmaelämysten tulisi alkaa liikkeestäsi! Vastakeitettyä erikoiskahvia missä tahansa, milloin tahansa! Hyvien ulkoilmaelämysten tulisi alkaa liikkeestäsi! Coffeebrewer miten se toimii? Coffeebreweriä voidaan parhaiten kuvata kertakäyttöiseksi

Lisätiedot

PINS MasterCard -koulutusmateriaali. Vain myyjän käyttöön

PINS MasterCard -koulutusmateriaali. Vain myyjän käyttöön PINS MasterCard -koulutusmateriaali Vain myyjän käyttöön 2 PINS MasterCard PINS-ohjelman lippulaiva! Pinssejä kahdesti, kun asiakas maksaa PINS MasterCard -kortilla! PINS-kumppanin myöntämät pinssit Lisäksi

Lisätiedot

Päiväkohtaista vipua Bull & Bear -sertifikaateilla

Päiväkohtaista vipua Bull & Bear -sertifikaateilla Päiväkohtaista vipua Bull & Bear -sertifikaateilla Matias Juslin Equity Derivatives Public Distribution 21. marraskuuta 2013 Bull & Bear -sertifikaatit: Johdanto Pörssissä treidattu sertifikaatti, jolla

Lisätiedot

TOIMITUSJOHTAJAN KATSAUS

TOIMITUSJOHTAJAN KATSAUS TOIMITUSJOHTAJAN KATSAUS Sievi Capital Oyj:n Yhtiökokous 8.4.2014 Harri Takanen Sievi Capital Oyj:n sijoitusstrategia ja tavoitteet Pääomasijoitukset Sievi Capital Oyj sijoittaa varansa kasvupotentiaalia

Lisätiedot

Pankkijärjestelmä nykykapitalismissa. Rahatalous haltuun -luentosarja Jussi Ahokas 4.11.2014

Pankkijärjestelmä nykykapitalismissa. Rahatalous haltuun -luentosarja Jussi Ahokas 4.11.2014 Pankkijärjestelmä nykykapitalismissa Rahatalous haltuun -luentosarja Jussi Ahokas 4.11.2014 Mistä raha tulee? Luennon sisältö Yksityiset pankit ja keskuspankki Keskuspankit ja rahapolitiikka Rahan endogeenisuus

Lisätiedot

Keskitymme 100-prosenttisesti kannattavaan kasvuun: tähtäimessä Pohjoismaiden ykkössija

Keskitymme 100-prosenttisesti kannattavaan kasvuun: tähtäimessä Pohjoismaiden ykkössija Keskitymme 100-prosenttisesti kannattavaan kasvuun: tähtäimessä Pohjoismaiden ykkössija 26.11.2014 Pörssi-ilta, Tampere Janne Martola, talousjohtaja, Innofactor Oyj *Kauppalehti, www.innofactor.fi Innofactor

Lisätiedot

Katsaus käteisen käyttöön ja virtuaalivaluuttoihin. Maksuneuvosto 17.4.2015 Kari Takala

Katsaus käteisen käyttöön ja virtuaalivaluuttoihin. Maksuneuvosto 17.4.2015 Kari Takala Katsaus käteisen käyttöön ja virtuaalivaluuttoihin Maksuneuvosto 17.4.2015 Kari Takala 1 Sisällys 1. Käteisen saatavuuden ja käytön muutokset 2. Virtuaalivaluutta Bitcoin uutena maksamistapana 1. Käteisen

Lisätiedot

Yritys. Eqology on norjalainen yritys, joka kehittää luonnonmukaisia ravintolisiä ja ihonhoitotuotteita. Yritys on perustettu 1998.

Yritys. Eqology on norjalainen yritys, joka kehittää luonnonmukaisia ravintolisiä ja ihonhoitotuotteita. Yritys on perustettu 1998. Ala Verkostomarkkinointi eli suoramyynti on tehokkain tapa saada näkyvyyttä ja jakaa tuotteita suoraan kuluttajille. Osallistumalla siihen voit luoda oman yrityksen ilman suuria investointeja ja työskennellä

Lisätiedot

Komission toimintasuunnitelma terrorismin rahoituksen torjunnan vahvistamiseksi

Komission toimintasuunnitelma terrorismin rahoituksen torjunnan vahvistamiseksi Komission toimintasuunnitelma terrorismin rahoituksen torjunnan vahvistamiseksi 22.4.2016 Hallintovaliokunta Rahoitusmarkkinaosasto Esimerkki rahanpesusta ja terrorismin rahoituksesta Laillinen omaisuus

Lisätiedot

OUR COMPENSATION PLAN

OUR COMPENSATION PLAN OUR COMPENSATION PLAN TERVETULOA EQOLOGYYN Eqologyn liiketoimintaideana on parantaa ihmisten elämää. «Our business is to change lives» Olemme ylpeitä voidessamme palkita sinun työsi houkuttelevalla tavalla.

Lisätiedot

Osavuosikatsaus tammi-syyskuu 2014

Osavuosikatsaus tammi-syyskuu 2014 Osavuosikatsaus tammi-syyskuu 2014 Toimitusjohtaja Erkki Järvinen ja CFO Jukka Havia 6.11.2014 Huomautus Kaikki tässä esityksessä esitetyt yritystä tai sen liiketoimintaa koskevat lausumat perustuvat johdon

Lisätiedot

Käsitteitä yrittäjyydestä

Käsitteitä yrittäjyydestä 1 Käsitteitä yrittäjyydestä Käsitteitä Liikeidea Vastaa kysymyksiin mitä, kenelle, miten ja millä imagolla. Liiketoimintasuunnitelma Sisältää esim. yritysmuodon valinnan, talouden ja markkinoinnin suunnittelun,

Lisätiedot

Bank, Union Square -auditorio Helsinki 14.2.2014 www.basware.fi/vuosikertomus www.basware.com/annualreport

Bank, Union Square -auditorio Helsinki 14.2.2014 www.basware.fi/vuosikertomus www.basware.com/annualreport BASWARE OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Bank, Union Square -auditorio Helsinki 14.2.2014 www.basware.fi/vuosikertomus www.basware.com/annualreport TOIMITUSJOHTAJAN KATSAUS Esa Tihilä KATSAUS VUOTEEN 2013

Lisätiedot

Vihaaja. Itsenäinen ajattelija

Vihaaja. Itsenäinen ajattelija Arvometallit 2012 Intoilija Vihaaja Itsenäinen ajattelija Mitä raha oikeastaan on? Käytännössä kaikki raha on VELKAA Keskuspankin tärkein tavoite on määrätä nopeutta, jolla RAHAN ARVO TUHOUTUU Pankki

Lisätiedot

TEEMME KYBERTURVASTA TOTTA

TEEMME KYBERTURVASTA TOTTA TEEMME KYBERTURVASTA TOTTA Petri Kairinen, CEO (twitter: @kairinen) Pörssin Avoimet Ovet 1.9.2015 1.9.2015 Nixu 2015 1 PIDÄMME DIGITAALISEN YHTEISKUNNAN TOIMINNASSA. 1.9.2015 Nixu 2015 2 DIGITAALINEN YHTEISKUNTA

Lisätiedot

Realgreen on kiinteistöön integroitava aurinko- ja tuulivoimaa hyödyntävä monienergiaratkaisu

Realgreen on kiinteistöön integroitava aurinko- ja tuulivoimaa hyödyntävä monienergiaratkaisu Realgreen on kiinteistöön integroitava aurinko- ja tuulivoimaa hyödyntävä ENERGIARATKAISU KIINTEISTÖN KILPAILUKYVYN SÄILYTTÄMISEKSI Osaksi kiinteistöä integroitava Realgreen- tuottaa sähköä aurinko- ja

Lisätiedot