Juha on ollut verkostomarkkinoinnissa mukana 26v, joista aasian markkinoilla 15v.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Juha on ollut verkostomarkkinoinnissa mukana 26v, joista aasian markkinoilla 15v."

Transkriptio

1 Tampereen Mega Event Mukana olleena tallenteelta purkanut nikari Juha Parhiala - OneCoin konsepti syntyhetket ja tulevaisuus ONECOIN KONSEPTIN SYNTY Juha on ollut verkostomarkkinoinnissa mukana 26v, joista aasian markkinoilla 15v. Yhteensä yli kymmenessä eri yrityksessä ja saavuttanut korkeimman tason kaikissa niistä. Tehnyt kaksi maailmanennätystä rakentamalla nopeimmin ryhmänsä. Syntynyt Jyväskylässä muuttanut ruotsiin Ruotsissa toiminut arabialais-hevosten parissa ja siirtynyt sitten verkostointiin. Hän asui Sebastian Greenwoodin (puoliksi britti/ruotsalainen yrittäjä) kanssa Pattayalla ja he olivat tuttuja noin 10-vuoden ajalta, mutta eivät olleet tehneet bisnestä yhdessä. Ruja Ignatova (OneCoin Ltd:n pää-omistaja ja toimitusjohtaja) ja Sebastian Greenwood kontaktoivat Juhaa Joulukuussa Kun Sebastian kysyi: oletko kiinnostunut katsomaan yhden uuden asian? Juha sanoi - en. Siihen aikaan Juha työskenteli toisen verkostoyhtiön parissa ja sai kuukaudessa sieltä palkkioina. Hän teki töitä noin 5 tuntia viikossa ja asui Thaimaassa. Kuka haluaisi vaihtaa tuollaisia hommia, kysyi Juha - ei kukaan. Ruja tuli takaisin hänen luokseen heinäkuussa Hän halusi Juhan ja Sebastianin rakentamaan OneCoin-verkoston yhdessä. Palkkaa hän ei luvannut maksaa, eli tulot olisivat pudonneet nollaan. "Olen hullu - valitsin sen nollan" sanoi Juha. Miksi? Ruja kertoi hänelle yhden jutun: "Haluan luoda kansalaisten Kryptovaluutan" Se oli jotakin, joka kosketti sydäntäni.

2 Kysyin, että onko kaikki valmiina systeemissä? Vastaus oli "mitään ei ole vielä valmiina" Miksi hän alkoi tekemään uutta kryptovaluuttaa? En ollut koskaan kuullutkaan kryptovaluutasta ennemmin, enkä edes digitaalisesta rahasta. Raha on taskussa! kultaa on sormessa ja ranteessa - mutta digitaalinen raha - missä se on? Jossain tuolla pilvessä. Dr. Ruja laittoi Juhan kouluun: kahden professorin kanssa, kolme kuukautta, 6-tuntisia päiviä aiheena kryptovaluutta. Kolmen kuukauden jälkeen en edelleenkään ymmärtänyt juuri mitään kryptovaluutasta. Mutta ymmärsin yhden asian: Tämä on seuraava iso juttu! Soitin Sebastianille: minä teen verkostopuolen - sinä teet koulutuksen sekä muut ja minä tulen oppimaan sinun tekemästäsi koulutuksesta. Sebastian ei ollut työskennellyt aiemmin verkostoyhtiöissä. He aloittivat maaliskuun alussa 2014 tekemään back-officea ja muita tarvittavia järjestelmiä. Samana päivänä hänen edellinen yhtiönsä lukitsi Juhan position. Otimme kolmannen kumppanin mukaan ruotsista: Pär Karlssonin. He yhdessä laativat budjetin, kuten bisnesmaailmassa tehdään ja esittivät sen Rujalle. Tämä luki sen hymyillen ja repi paperin sen jälkeen kappaleiksi. Ruja kysyi: pystyttekö saamaan ihmistä tähän järjestelmään ensimmäisen vuoden aikana? Kyllä me luultavasti saamme - vastasi Juha. Sebastianin kanssa he sopivat, että rakentavat vuoden loppuun ensimmäiset Eivätkä puhu mitään Rujalle, vaan tekevät sen. 27. syyskuuta 2014, aloitettiin ensimmäisten uusien jäsenien mukaan ottaminen. Se oli rankkaa - sanoi Juha. Juha: Mistä verkostomarkkinoinnissa on kyse? Verkostomarkkinoiti ei ole yritys. Verkostomarkkinointi ei ole tuote. Verkostomarkkinointi on ihmissuhteet.

3 Ensimmäisenä kahtena päivänä hän oli kirjannut 168 Tycoon jäsentä mukaan, vaikka ei itse ymmärtänyt asiasta juuri mitään. Hän muistaa, kun soitti kavereillensa: "nyt on uusi tosi kova juttu - aha mikä? se on kryptovaluutta - mikä se on? se on semmoinen sähköinen raha. Ostatko Tycoon paikan, se maksaa 5.000? - hiljaista toisessa päässä No, oletko mukana vai et? kamoon hei... Pistä rahat minulle, niin minä kirjaan sinut mukaan - Okei Tämä on ihmissuhdetyötä ja luottamusta. Hänen ensimmäiset ryhmäläisensä olivat kiinalaisia ja nyt heitä on jo yli Kryptovaluutta yhdistettynä verkostomarkkinointiin on Kiinassa erittäin vaikeaa. Jos teet jotain väärin verkostomarkkinoinnissa Kiinassa, olet kuollut 15:ssa minuutissa. Jos teet jotain väärin verkostomarkkinoinnissa suomessa, kukaan ei halua tavata sinua 10:een vuoteen. 15-vuotta verkostointia kiinassa ja silti olen edelleen hengissä. Olimme järjestämässä konferenssia Sanghaihin ja sanoin heille, että Ruja on tulossa sinne myös. Miksi - he kysyivät? No koska hän omistaa bisneksen. Niin, mutta miksi? He eivät tunteneet Rujaa, he luottivat minuun - sellaista on verkostointi Kiinassa. Ihmissuhteet ovat kaikki kaikessa aasiassa. Euroopassa pitää kaikki olla olemassa, ennen kuin tehdään yhtään mitään. Yli jäsentä ympäri maailmaa, eikä yhtä ainutta valitusta mistään. 4,7 miljoonan euron liikevaihto per päivä. OneCoin tulee olemaan maailman ensimmäinen miljardin dollarin yritys ensimmäisenä toimintavuotenaan.

4 Miksi OneCoin on niin uniikki? Ajoituksen vuoksi. 100%:n ajoitus uuden digitaalisen rahan tulemisessa. Erilainen verkostointi-yritys: ei normaaleja kuukausittaisia pätevöitymis-/ylläpitomaksuja. Yksi maksusuoritus kattaa kaiken. Järjestelmässä tulee olemaan jatkuvasti enemmän ostajia, kuin myyjiä. Tämä nostaa valuutan arvoa väistämättä. MIKSI KRYPTOVALUUTTAA TARVITAAN Kuinka voidaan käyttää kryptovaluuttaa päivittäisessä toiminnassa? Ensimmäinen esimerkki: Turkissa tapahtuu transaktiota päivässä kryptovaluutalla. Western Union on painumassa alaspäin Turkissa juuri tästä syystä. Ihmiset eivät halua maksaa n. 10%:n siirtokuluja. Toinen esimerkki: Juha oli keskustellut nuoren prinssin kanssa Dubaissa muutama kuukausi sitten. He ovat rakentamassa uutta kaupunkia Quatarin ja Dubain väliin - jalkapallon MM-kisoja 2020 varten. Tämä merkitsee, että sheikki tulee tammikuun alusta lähtien palkkaamaan työntekijää Filippiineiltä työskentelemään työmaalla. Hän maksaa palkat viikoittain käteisellä, ja filippiiniläiset siirtävät rahat Western Unionin kautta perheilleen ja maksavat 8-10%:n siirtopalkkiot. Esitimme hänelle, että voit tehdä sen kryptovaluutalla. Nyt Sheikille tulee oma OneCoin/OnePay-lompakko. Jokaisella työntekijällä, joka on palkattu on oma OnePay-tili, johon on liitetty kaksi Master Cardia. Toinen kortti on työtekijällä Dubaissa ja toinen kotimaassa perheellä.

5 Jos palkka on esimerkiksi pesoa viikossa, sanotaan että se vastaa noin 50:ä OneCoin kolikkoa. Sheikki menee pörssiimme ja ostaa sieltä x 50 kolikkoa omalle tililleen josta ne siirretään työtekijöiden lompakoihin. Ihmiset voivat käyttää ne Master Cardilla Dubaissa ja filipiineillä lähes kuluitta. MILTÄ NÄYTTÄÄ ONECOIN TULEVAISUUS - kun 30% kolikoista on louhittu (kevät/2016), alamme avaamaan kauppapaikkoja. Samat henkilöt, jotka ovat luoneet AliBaban kauppapaikan Kiinassa, ovat alkaneet ohjelmoimaan OneCoin Kauppapaikka-alustaa. Ympäri maailmaa tulee olemaan n kauppapaikkaa v loppuun mennessä. Tällaista kauppapaikkaa ei ole koskaan ollut missään. Kun kuka tahansa tekee hankinnan tuosta kauppapaikasta - se on "ilmainen". Kun jäsen suorittaa ostoksen saa hän ilmaisia tokeneita (=Optioita kolikkoon) suhteessa ostokseensa. Nämä tokenit voidaan ohjata louhintaan, jolloin niistä tulee OneCoin-kolikoita. Näin ostaja saa uusia kolikoita ostoksellaan, jolloin ostos on käytännössä ilmainen. Jokaiselle jäsenelle muodostuu oma ostajaryhmä. Joka kerta, kun nämä hankkivat tuotteita - saavat he uusia tokeneita, joista louhivat uusia kolikoita. - Kun 50% kolikoista on louhittuna (alkuvuosi/2017), avaamme kolikkolompakot. Sinä päivänä OneCoin kolikot siirtyvät omaan kolikkolompakkoosi. Tätä ennen kolikot ovat olemassa - pilvessä - nettisivustolla. Toki siellä ostettavissa ja myytävissä. - Kun 70% kolikoista on louhittuna (loppuvuosi/2017), avaamme ovet ulkopuolisille markkinoille. Miksi odotetaan 70%:n asti? Haluamme turvata verkostomme. Haluamme turvata teidän rahanne. Sinä päivänä, kun avaamme OneCoinin ulkopuolisille, avaamme myös lähdekoodin kaikille saatavaksi. Tällöin ulkopuoliset voivat aloittaa OneCoinin louhinnan. No - mitä tapahtuu verkostolle, luuletteko että se loppuu? OneCoin verkosto kyllä loppuu. Luuletteko, että me olemme tyhmiä? Ajattelitteko, että jätämme heitteille arviolta 2,5 miljoonaa jäsentämme? Tiedättekö mikä on Aurum-kultakolikko? Se on yksi digitaalinen kryptovaluutta, perustuen kultaan.

6 Jokainen, joka on ollut OneCoin-verkostossa sen päättymishetkellä, siirtyy osaksi Aurum-organisaatiota. Tämä ei siis ole yhden- tai kahdenvuoden suunnitelma, vaan rakennamme tulevaisuuteen - teemme pitkän tähtäimen liiketoimintaa. Jokainen teistä ja myös lapsenne tulevat muistamaan kryptovaluutan. He kertovat tarinan OneCoinista. Tänään, kun puhutaan kryptovaluutasta, puhutaan Bitcoinista. Kun OneCoin verkosto siirretään Aurum-kultakolikko verkostoksi, tullaan puhumaan OneCoinista. Kaikki OneCoinissa tehdään pitkällä tähtäimellä. Dr. Ruja on kymmenen kärkijoukossa, kun puhutaan kryptovaluutta-asiantuntijoista maailmassa. Hän on kirjoittanut 3 kirjaa kryptovaluutoista jo ennen kuin hän aloitti OneCoinin. Hän on myös sanonut, että jos olisi tiennyt kuinka julkiseksi hän tulee verkostomarkkinoinnin takia, hän olisi ehkä tehnyt tämän toisin. Bulgariassa ihmiset roikkuvat hänen asuntonsa ikkunoiden takana ottavat kuvia jatkuvasti. Tervetuloa verkostomaailmaan sanoin hänelle. Ihmiset - jotka eivät ole mukana - kertokaa te heille, että nyt on aika tutustua kryptovaluuttaan. Ottakaa mahdollisuudesta kiinni nyt. Jos ette todella luota siihen tulevaisuus kyllä näyttää mitä tapahtuu. Mutta muistakaa: me annoimme teille mahdollisuuden silloin, kun kryptovaluutta OneCoin oli alle kaksi euroa kappaleelta. Juha Parviala on rakentanut tällä itselleen tulevaisuuden ja on yksi maailman eniten tienaavista verkostoammattilaisista. Hän tietää, mitä kryptovaluutta tulee tekemään. Yhtiö tukee verkostolaisiaan joka suhteessa. Tästä on hyvänä esimerkkinä Tiistai 25.8, jolloin suomen maajohtaja Tommi Vuorinen oli Tampereella KRP:n tutkijoiden luona antamassa lisäselvityksiä OneCoinin toiminnasta ja laillisuudesta. Kun Tommille soitettiin ja kysyttiin mahdollisuutta tulla antamaan tietoja, hän oli Roomassa. Muutaman puhelinsoiton jälkeen yhtiön lakiosaston johtajatar oli varannut lennon suomeen ja tuli Tampereelle Tommin kanssa palaveriin. Hän keskusteli tutkijoiden kanssa ja antoi heille kaikki laillisuusdokumentit käteen ja asia oli sillä käsitelty. Lopuksi: Juha Parviala on alkanut järjestää pohjoismaista tapaamista syksylle. Tällä tietoa se tullaan järjestämään Helsingissä Marraskuussa. Tapaamme siellä. Sitä odotellessa tiedät kyllä anna sanan kiertää

Kohti sisäistä ja ulkoista rauhaa Monikulttuurinen ilta Kemijärven kirjastossa Vieraana Orland Bishop

Kohti sisäistä ja ulkoista rauhaa Monikulttuurinen ilta Kemijärven kirjastossa Vieraana Orland Bishop Kohti sisäistä ja ulkoista rauhaa Monikulttuurinen ilta Kemijärven kirjastossa Vieraana Orland Bishop Tiistaina 20. tammikuuta 2015 klo 17.30 Orland Bishop kertoo työstään kalifornialaisten jenginuorten

Lisätiedot

Mary Kay uramahdollisuus mahdollisuus sinullekin!

Mary Kay uramahdollisuus mahdollisuus sinullekin! Mary Kay uramahdollisuus mahdollisuus sinullekin! Asiakkaille haluan sanoa suuren kiitoksen kun olet löytänyt kiireisestä kalenteristasi aikaa saapua paikalle ja kuunnella tämän tovin Mary Kay yrityksestä

Lisätiedot

NetFonet syksyllä 2005

NetFonet syksyllä 2005 NetFonet syksyllä 2005 - varma tapa hävitä rahaa! Tässä on vastaus erääseen Suomi24-palstalla esitettyyn viestiin. (21.11.2005) Viestin kirjoittajan kommentit ovat lainausmerkkien sisällä ja kursivoituina.

Lisätiedot

Herätys ja Jumalan hengen vuodatus

Herätys ja Jumalan hengen vuodatus 1 Debbie Botteicher 21.4.2011 Herätys ja Jumalan hengen vuodatus Profetallinen ääni Tiedätkö, aina kun laulat hengessä tai puhut kielillä, sinä luot jotain, koska Jumala on Luoja ja Hän puhuu ja laulaa

Lisätiedot

Kirkkaudesta löytyy kaikki

Kirkkaudesta löytyy kaikki 1 Debbie Botteicher 24.4.2011 Kirkkaudesta löytyy kaikki Jeesuksen ristinkuolema Me elämme aivan mahdottoman jänniä aikoja ja meidän täytyy todella käyttää tämä aika hyväksemme. Minä uskon, että kun puhun

Lisätiedot

Agenda. OneCoin - Keitä me olemme? OneCoin - Konsepti ja visio. OneCoin - Verkosto. OneCoin - Tavoite : yksi maailman Top 3 kryptovaluutoista

Agenda. OneCoin - Keitä me olemme? OneCoin - Konsepti ja visio. OneCoin - Verkosto. OneCoin - Tavoite : yksi maailman Top 3 kryptovaluutoista ONECOIN Agenda OneCoin - Keitä me olemme? OneCoin - Konsepti ja visio OneCoin - Verkosto OneCoin - Tavoite : yksi maailman Top 3 kryptovaluutoista Mahdollisuuden tarkistuslista 1. Mikä on OneCoin? 2. Ketkä

Lisätiedot

29. Pos. 2. Hämeenlinnan käräjäoikeus/todistelu/päätös/syyttäjä ei valita

29. Pos. 2. Hämeenlinnan käräjäoikeus/todistelu/päätös/syyttäjä ei valita 29. Pos. 2. Hämeenlinnan käräjäoikeus/todistelu/päätös/syyttäjä ei valita Asia viranomaisten tiiviin yhteistyön ansiosta eteni oikeudenistuimen käsittelyyn. Oli uusi kesä ja kuten aiemmin oikeudenkäynti

Lisätiedot

Agenda. OneCoin - Keitä me olemme? OneCoin - Konsepti ja visio. OneCoin - Verkosto. OneCoin - Tavoite : yksi maailman Top 3 kryptovaluutoista

Agenda. OneCoin - Keitä me olemme? OneCoin - Konsepti ja visio. OneCoin - Verkosto. OneCoin - Tavoite : yksi maailman Top 3 kryptovaluutoista ONECOIN Agenda OneCoin - Keitä me olemme? OneCoin - Konsepti ja visio OneCoin - Verkosto OneCoin - Tavoite : yksi maailman Top 3 kryptovaluutoista Mahdollisuuden tarkistuslista 1. Mikä on OneCoin? 2. Ketkä

Lisätiedot

Myynti - Brian Tracyn cd Referoinut/suomentanut Juha Ahola, tammi- huhtikuu 2008

Myynti - Brian Tracyn cd Referoinut/suomentanut Juha Ahola, tammi- huhtikuu 2008 http://www.vauhtipyörä.fi/blog 1/7 Myynti - Brian Tracyn cd Referoinut/suomentanut Juha Ahola, tammi- huhtikuu 2008 Moni myyjä on häpeissään ja ujona siitä, että on myyjä. He ajattelevat, että myyjänä

Lisätiedot

Pekka Ervastin puhe Ruusu-Ristin jäsenkokouksessa 10.9.1933

Pekka Ervastin puhe Ruusu-Ristin jäsenkokouksessa 10.9.1933 Pekka Ervastin puhe Ruusu-Ristin jäsenkokouksessa 10.9.1933 Rakkaat ystävät, Tiedätte ja muistatte kaikki, että olemme useampana vuotena puhuneet täällä Suomessa siitä ennustuksesta, tai niistä monista

Lisätiedot

ANTTI LARVALA CAL360 DEGREES. CAL360 DEGREES, www.cal360d.com, antti.larvala@cal360d.com

ANTTI LARVALA CAL360 DEGREES. CAL360 DEGREES, www.cal360d.com, antti.larvala@cal360d.com ANTTI LARVALA CAL360 DEGREES IDEANIKKARIN HUNAJAPURKKI Johdanto Viime keväänä, kun olin myymässä asuntoani, sain päähäni hullun ajatuksen. Ajattelin testata ihan käytännössä ideaani uudesta markkinointitavasta.

Lisätiedot

Unelma Onnellisuudesta Kaikki Oikeudet Pidätetään Oppaan julkaiseminen, myyminen, kopioiminen tai antaminen eteenpäin on kielletty

Unelma Onnellisuudesta Kaikki Oikeudet Pidätetään Oppaan julkaiseminen, myyminen, kopioiminen tai antaminen eteenpäin on kielletty Lisää vaurautta elämääsi tekemällä nämä 5 pientä muutosta arjessasi sisältö 1. Miksi et ole vielä saavuttanut vaurautta? 2. Miksi sinun kannattaisi kuunnella minua? 3. Raivostuttava säästäminen Kulutan

Lisätiedot

Tervehdys, kanssakulkija!

Tervehdys, kanssakulkija! Nro 37 Tervehdys, kanssakulkija! Tällä viikolla käydään vieraissa ja luodaan massiivista kassavirtaa. Lisäksi ihmettelemme pörssien sulamista kevään edetessä. Ensi viikolla virittelemme vappunenät, mutta

Lisätiedot

Sisällys. - eli kehotuksen sana passivoitumiseksi ja rahan säästämiseksi

Sisällys. - eli kehotuksen sana passivoitumiseksi ja rahan säästämiseksi Kannattaako olla aktiivinen verkostomarkkinoija? - eli kehotuksen sana passivoitumiseksi ja rahan säästämiseksi Sisällys Tulot miinus menot on toiminnan tulos: voitto tai tappio Voitokkaan liiketoiminnan

Lisätiedot

Minun Vuoroni Voittaa Erinomaisuuden Salaisuudet

Minun Vuoroni Voittaa Erinomaisuuden Salaisuudet Minun Vuoroni Voittaa Erinomaisuuden Salaisuudet HENKILÖKOHTAISEN SAAVUTUKSEN TYÖKIRJA Auttaa sinua oppimaan miten voit päästä huippusuorituksiin noudattamalla periaatteita, joka ovat naurettavan yksinkertaisia!

Lisätiedot

7 turmiollista ajatteluvirhettä, jotka estävät sinua tienaamasta niin paljon kuin ansaitset

7 turmiollista ajatteluvirhettä, jotka estävät sinua tienaamasta niin paljon kuin ansaitset 7 turmiollista ajatteluvirhettä, jotka estävät sinua tienaamasta niin paljon kuin ansaitset JOONA LUOSTARINEN & TIMO HYVÄRI Sisällysluettelo SISÄLLYSLUETTELO...2 7 turmiollista ajatteluvirhettä...8 #1

Lisätiedot

Kuva: Juha Sarkkinen 55

Kuva: Juha Sarkkinen 55 Kuva: Juha Sarkkinen 55 KIRJOITTANUT: PEKKA YLITALO HENKILÖKUVASSA JARNO MAJAVA Jarno Majava syntyi Rovaniemellä, ja vietti siellä lapsuutensa eri osissa kaupunkia: keskustassa, Ounasrinteellä ja myöhemmin

Lisätiedot

Sanansaattajien radiotyö Intiassa

Sanansaattajien radiotyö Intiassa 1 / 7 Sanansaattajien radiotyö Intiassa (Tv-työstä on erillinen esitys.) PowerPoint-esitys, johon sisältyy video Kolme kuuntelijakertomusta Intiasta (4:50) Ohjeeksi: Kopioi powerpoint-esitys ja video tikulta

Lisätiedot

Understanding prophecy and this year #1 Profetian ymmärtäminen ja tämä vuosi, osa 1

Understanding prophecy and this year #1 Profetian ymmärtäminen ja tämä vuosi, osa 1 Understanding prophecy and this year #1 Profetian ymmärtäminen ja tämä vuosi, osa 1 Hei kaikki, Kun ollaan uuden vuoden alussa, jokaisen mielessä on päällimmäisenä se, mitä Jumala sanoo vuodesta 2015.

Lisätiedot

Paananen: Minä kävin Kuusistoa auttamassa kerran kuussa, kaikki atk listat järjestykseen, aineisto aika järjestykseen kerran kuussa ja varsinaisen

Paananen: Minä kävin Kuusistoa auttamassa kerran kuussa, kaikki atk listat järjestykseen, aineisto aika järjestykseen kerran kuussa ja varsinaisen Pos.25. Käsittely "Raastupa ratkaisee, oikeus oikaisee" v.2000 Pos25.3.9 Todistaja Matti Paananen (NTC:n entinen kirjanpitäjä & Lääninveroviraston ALV tarkastaja) Teksti sisältää "muutaman varsinaisen

Lisätiedot

Luin kirjan kokonaan. Sitten aloin alusta lukemaan joitain pätkiä. Olet rohkea kun kirjoitit sen.

Luin kirjan kokonaan. Sitten aloin alusta lukemaan joitain pätkiä. Olet rohkea kun kirjoitit sen. 1 Hei, haluaisin kiittää kirjasta. Se oli todella koskettava ja rehellinen. Olet varmaan saanut paljon samaa palautetta. Itkin hillittömästi kun luin sitä. Kiitos kun kirjoitit kirjan ja jaoit surusi meidän

Lisätiedot

Lyhenteet IAA - Itellan asianajaja, SAA - Savenmaan asianajaja, T - todistaja

Lyhenteet IAA - Itellan asianajaja, SAA - Savenmaan asianajaja, T - todistaja Todistajana kuultuna Ari Hilli on kertonut toimineensa kanteessa tarkoitettuna aikana myyntineuvottelijana vastaajan yritysmyynnissä. Todistaja oli siirtynyt pois vastaajan palveluksesta kesällä 2005.

Lisätiedot

UUTISIA LÄHETYSTYÖSTÄ 1/2014 VIHDIN SEURAKUNTA

UUTISIA LÄHETYSTYÖSTÄ 1/2014 VIHDIN SEURAKUNTA UUTISIA LÄHETYSTYÖSTÄ 1/2014 VIHDIN SEURAKUNTA 1 J JOULURUOKAMYYJÄISIIN VALMISTAUTUMASSA Joulukuun viimeiset myyjäiset vuonna 2013 olivat Jouluruokamyyjäiset. Kirkonkylän omiin puurojuhliin tuli paljon

Lisätiedot

Sisällys. Silti juuri itselle sopiva, oman kokoinen elämä on hyvä. Esipuhe. Ei eilistä, ei huomista... 5. Sisko ja sen veli... 6

Sisällys. Silti juuri itselle sopiva, oman kokoinen elämä on hyvä. Esipuhe. Ei eilistä, ei huomista... 5. Sisko ja sen veli... 6 T a r i n o i t a e t s i v ä s t ä n u o r i s o t y ö s t ä Sisällys ESIPUHE Toimituskunnan huomautus: kuvissa esiintyvät nuoret eivät liity julkaisun tarinoihin. Esipuhe KOHTAAMISEN AMMATTILAINEN Ei

Lisätiedot

Markkinoiden kyllästyminen ja verkostomarkkinointi

Markkinoiden kyllästyminen ja verkostomarkkinointi Markkinoiden kyllästyminen ja verkostomarkkinointi Markkinat ovat rajalliset Verkostomarkkinointiin on rakennettu sisälle itsetuhomekanismi, joka estää viimeisenä mukaan lähteviä myyjiä harjoittamasta

Lisätiedot

IHMISIÄ LUOMASSA VAURAUTTA

IHMISIÄ LUOMASSA VAURAUTTA IHMISIÄ LUOMASSA VAURAUTTA Welcome to IHMISIÄ LUOMASSA VAURAUTTA www.agel.com I www.ateamcentral.com I Puh. 1-305-573-2994 Fax 1-305-576-1307 Puh. 358-40-5680059 MMX A-Team Central, Inc. Duplication strictly

Lisätiedot

PÄÄTOIMITTAJA. Hanne Haapakoski. paatoimittaja@copsapolitan.net TOIMITUS. Hanne Haapakoski. Niina Tampio Sanni Aho Hanna Tenkula

PÄÄTOIMITTAJA. Hanne Haapakoski. paatoimittaja@copsapolitan.net TOIMITUS. Hanne Haapakoski. Niina Tampio Sanni Aho Hanna Tenkula PÄÄTOIMITTAJA Hanne Haapakoski paatoimittaja@copsapolitan.net TOIMITUS Hanne Haapakoski Niina Tampio Sanni Aho Hanna Tenkula LAYOUT/TAITTO Mika Karikko Suurin pelko ihmisillä on kuulemma esiintymisenpelko.

Lisätiedot

Pasi Hujasen lähetysrengas

Pasi Hujasen lähetysrengas Pasi Hujasen lähetysrengas Kirje 01/2014, 23.12.2013 c/o Pasi Hujanen, SLEY, PL 184, 00181 Helsinki Tämän renkaan yhdyshenkilönä toimii Pasi Hujanen, osoite: Sley, PL 184, 00181 Helsinki. Hänelle tulee

Lisätiedot

Vältä 7 kalleinta virhettä internetmarkkinoinnissa ja opi ottamaan maksimaalinen hyöty internetistä markkinointikanavana

Vältä 7 kalleinta virhettä internetmarkkinoinnissa ja opi ottamaan maksimaalinen hyöty internetistä markkinointikanavana Vältä 7 kalleinta virhettä internetmarkkinoinnissa ja opi ottamaan maksimaalinen hyöty internetistä markkinointikanavana Teemu Kinnunen internetmarkkinointi.fi Kuka on Teemu Kinnunen ja miksi häntä kannattaa

Lisätiedot

EKOSofi a JA FOSSILIAN UHKA. Zaramella - Girier - Kunz - Nardò - Reinders - Szabadkai

EKOSofi a JA FOSSILIAN UHKA. Zaramella - Girier - Kunz - Nardò - Reinders - Szabadkai EKOSofi a JA FOSSILIAN UHKA Zaramella - Girier - Kunz - Nardò - Reinders - Szabadkai Syyskuu 2014 Sarjakuva on tuotettu yhteistyössä EVS (European Voluntary Service) vapaaehtoisprojektin kanssa. Piirrokset:

Lisätiedot