PYÖRÄILYKAUDEN PÄÄTÖSTILAISUUS

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PYÖRÄILYKAUDEN PÄÄTÖSTILAISUUS"

Transkriptio

1 Käpylässä pelataan! Lauantaina D-tyttöjen finaalit klo finaali Halsua - Vuokatti klo finaali Halsua - Vuokatti Sunnuntaina D-tyttöjen Pohjois-Suomen mestaruusturnaus klo Vuokatti - Halsua klo Kempele - Vuokatti klo Halsua - Kempele Tervetuloa kannustamaan! PYÖRÄILYKAUDEN PÄÄTÖSTILAISUUS Ylikylän Kuntotalolla ma klo 19 alkaen Pyöräilysuoritusten kesken arvotaan pääpalkintona Helkama Kaunotar 3-v polkupyörä. Palkinnon lahjoittajat Halsuan Leijonat ja Halsuan kunta. Arvonnassa jokainen pyöräilysuoritus on arpa. Polkupyörän voittamiseksi tarvitaan 4 osunutta arpaa. Ensimmäisen osuman saa tulemalle paikalle tai ilmoittamalla olevansa estynyt. Pienemmät palkinnot arvotaan paikallaolijoiden kesken. Kesän ajalta merkitsemättä jääneet pyöräilysuoritukset voi vielä merkitä vihkoihin Kuntotalolla, PlusPisteellä ja Marjusaarella. Vihkot kerätään pois maanantaina iltäpäivällä, jonka jälkeen suorituksia voi lisätä vihkoihin päätöstapahtumassa. Virvokkeita ja muutakin arvontaa. Ylikylän kyläyhdistys Aikansa kutakin, ystävät hyvät. PlusPiste lausuu kiitokset syvät. Tarjoamme asiakkaillemme kakkukaffet MA 31.8 klo 10-16, jonka jälkeen suljemme ovemme. Uusi Kokkotyö-säätiön myymälä aukeaa samoihin tiloihin myöhemmin syksyllä. Kävijöiden kesken arvotaan tuotepaketteja. Tervetuloa viimeisille ostoksille!

2 Huom! Aika muuttunut! Eläkeliiton vapaaehtoisväki kokoontuu maanantaina klo Halsuatalolla. Käsitellään toiminnan uudesta nimikkeestä ja koulun kanssa tehtävästä yhteistyöstä, joten kaikkien olisi hyvä olla kuulolla. Tervetuloa myös uudet toimijat mukaan! Eläkeliiton boccia-ryhmä starttaa syksyyn Urheiluhallilla tiistaina alkaen klo 10. Ryhmä kokoontuu viikoittain tiistaisin. Ryhmä toivottaa myös uusia jäseniä mukaan. Boccia on rentoa yhdessäoloa mukavassa seurassa. Tervetuloa! Puolukan osto Ostamme puolukkaa Käpyhovilla päivän hintaan torstaina 3.9. Klo Huom. puolukat toimitettava saaveissa ja ämpäreissä, ei säkeissä! TARJOUSPYYNTÖ Halsuan Energia Oy järjestää tarjouskilpailun biopolttoaineiden toimituksesta ja biolämpölaitoksen hoidosta ( Kirkonkylän lämpölaitos ), lämmityskaudelle Tarjouskilpailussa tarjotaan biopolttoaineiden toimituksen ja biolämpölaitoksen hoito yhdessä ( / MWh ) alv 0 %. Asiasta kiinnostuneet voivat pyytää tarkemmat tarjouspyyntöasiakirjat 4.9. mennessä sähköpostilla osoitteesta: tekninen@halsua.fi Lisätietoja antaa: Jari Kauppinen p tekninen@halsua.fi

3 Halsua Ullava Lestijärvi Yleisurheilumaaottelu ma klo Lestijärven urheilukentällä Lajit / sarjat T/P 7v T/P 9v T/P 11v T/P 13v 40m ja pallonheitto 60m ja pituushyppy 100m ja kuulantyöntö 100m ja keihäänheitto Ilmoittautumiset perjantaihin 4.9. mennessä oman urheiluseuran tai kunnan yhteyshenkilöön. heidi.varpe@halsua.fi Kaikki osallistujat palkitaan! Kisapaikalla myös puffetti. Tervetuloa kisailemaan! Järj. Lestijärven vapaa-aikatoimi sekä Lestijärven Kiisto pekka.sassali@lestijärvi.fi MATCH SHOW Halsualla , Käpylässä Käpyhovin pihalla klo (Opastus liikenneympyrästä) Ilmoittautuminen klo Luokat / Maksut: Pennut (alle 1v) 7 Isot koirat (yli 40cm) 7 Pienet koirat (alle 40cm) 7 Lapsi & lelukoira 4 Rokotukset tarkistetaan! Tuomareina toimivat Johanna Lahtinen ja Elina Viirumäki Alueella myös kahvio, makkaraa ja arvontaa! Järjestäjä Halsuan 4h-yhdistys Sponsoreina mm.

4 Eila Kujalan uutuuskirjaa Pieni säde pimeydessä saatavana nyt kunnantoimistolta. Hinta 28 Tervetuloa tutustumaan perennapuiston syyskukkiviin ja uusiin istutuksiin! URHEILUHALLIN KÄYTTÖ seuraavat vuorot ovat varattuja: MA Miesten jumppa (siihen asti kun uuden koulun liikuntasaliin pääsee) TI Eläkeiset salissa ja maa-ja kotitalousnaiset puntilla Junnu jalkapalloa Miian jumppa KE Pihlajatupa Yleinen sähly TO Helluntai srk sählyä Lentopalloa LA alkaen YKSITYISVUOROJA = EI EDES YLEISTÄ PUNTTIA SILLOIN SU Lentopalloa Jokaisen ryhmän vastuuhenkilö / vetäjä ilmoittaa, koska vuorot aloittavat. PUNTTISALI on käytössä (ovet sulkeutuvat kello 20.00) arkisin, Lauantaisin ja sunnuntaisin Ne joilla on oma avain eivät voi käydä yksityisvuorojen aikaan eivätkä koululaisten kanssa samaan aikaan. PUNTTISALIMAKSU 20:- syyskausi, joka maksetaa Halsuan kunnan tilille FI Tai vaihtoehtoisesti kunnantoimistoon. LIIKUNTATOIMI Meriläisen Martat kutsuu kaikki entiset (eri kyliltä) ja nykyiset Martat sekä kaikki toiminnasta kiinnostuneet sunnuntaina Meriläisen museolle. Muistellaan menneitä ja suunnitellaan tulevaa. Tarjoilua! Tervetuloa! Halsuan kunnantoimistosta asuntosihteeriltä kysytään myös yksityisiä vuokrataloja / asuntoja. Mikäli sinulla on aikomus tai halu vuokrata omistamaasi asuntoa, ilmoita tiedot heidi.varpe@halsua.fi. Vuokran määrää ei tarvitse ilmoittaa ainoastaan yhteystiedot ja asunnon koko ja sijainti.

5 Kaustisen Osasto tiedottaa Ensiapukurssit syksyllä 2015 EA1 -kurssi 15.9, 16.9, 22.9, klo Kaustisen Osuusmeijerillä (2krs.) Kurssin hinta 95 (+8 EA-kortti) Kouluttajana Pentti Veijalainen EA2 -kurssi klo ja klo 9-16 Kaustisen Osuusmeijerillä (2krs.) Kurssin hinta 95 (+8 EA-kortti) Kouluttajana Pentti Veijalainen Ilmoittautumiset kursseille viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. puh tai Tervetuloa koko Perhonjokilaakson alueelta! Maaseututoimi tiedottaa Tänä syksynä viljelijät voivat ilmoittaa Vipu-palvelussa lohkot, joilla toteutetaan lietelannan sijoittaminen peltoon-, ravinteiden ja orgaanisten aineiden kierrättäminen- tai pellon talviaikainen kasvipeitteisyys -toimenpiteitä. Ilmoitusajankohta on lokakuun kaksi viimeistä viikkoa, asti. Nämä niin sanotut ympäristökorvauksen syysilmoitukset voi ja kannattaa tehdä sähköisesti vaikka olisi jättänyt kevään tukihakemuksen paperilla. Lohkotiedot ovat valmiina Vipu-palvelussa ja Vipu laskee automaattisesti kasvipeitteisyysprosentin sitoumusalalla. Lietelannan sijoittaminen peltoon- ja ravinteiden ja orgaanisten aineiden kierrättäminen -toimenpiteissä ilmoitetaan peruslohkoittain levitetyn lannan ja/tai orgaanisen lannoitevalmisteen levityspinta-ala (ha) lanta- tai lannoitelajit määrä (m3/ha) levityspäivämäärät. Lietelannan sijoittaminen peltoon -toimenpiteessä ilmoitetaan lisäksi selvitys käytetystä lannanlevityskalustosta ja ravinteiden ja orgaanisten aineiden kierrättäminen -toimenpiteessä lannoitteen kuiva-ainepitoisuusprosentti. Jos lantaa tai lannoitetta vastaanotetaan, tulee lisäksi toimittaa erillisenä liitteenä maaseutuelinkeinoviranomaiselle luovutussopimus, maksukuitti, rahti- tai kuormakirja, josta selviää materiaalin hankinta ja määrä. Ravinteiden ja orgaanisten aineiden kierrättäminen -toimenpiteessä tulee lisäksi ilmoittaa lannan tai lannoitteen tai muun toimenpiteessä hyväksyttävän materiaalin luovuttajan nimi ja tilatunnus. Peltojen talviaikainen kasvipeitteisyys toimenpiteessä ilmoitetaan peruslohkoittain kasvipeiteala ja -muoto kohdentamisalueella ja kohdentamisalueen ulkopuolella. Kasvipeitteisyyden muotoja ovat aito kasvipeitteisyys (kasvava kasvi, kasvin sänki) tai kevennetysti muokattu ala. Neuvojat voivat jo ennen ilmoitusaikaa olla yhteydessä viljelijään ja kysyä lohkotiedot valmiiksi. Tilakäyntiä ei tarvitse ajoittaa ilmoitusajalle. Maaseutuvirasto tiedottaa lähiaikoina syysilmoitusten aukeamisesta Vipussa. Lisätietoja: Maaseutuasiamies, Jussi Karhulahti, puh: , sähköposti:

6 Ikäihmisten perhehoito hoivaa ja huolenpitoa perheessä Peruspalveluliikelaitos Jytan alueella (Halsua, Kannus, Kaustinen, Lestijärvi, Perho, Toholampi, Veteli) aloitellaan ikäihmisten perhehoitotoimintaa. Liikelaitoksen perusturvalautakunta on hyväksynyt alueelle ikääntyneiden perhehoidon toimintaohjeen ( Tietoa organisaatiosta Pöytäkirjat Lautakunnan pöytäkirjat ) Ikäihmisten perhehoito on inhimillinen, kotoisan ja turvallisen arjen mahdollistava hoivamuoto. Se antaa hyvät mahdollisuudet käyttää yhteisöllisyyttä, yhdessä tekemistä ja kokemista, hoivan ja huolenpidon perustana. Perhehoito voi olla jatkuvaa, jolloin ikäihminen saa tarvitsemansa hoivan ja huolenpidon mahdollisesti vuosien ajan. Lyhytaikainen perhehoito tarjoaa mm. mahdollisuuden omaishoidon sijaishoitoon tai tukeen toipilasaikana ennen kotiutumista sairaalahoidon jälkeen. Perhehoito sopii ikäihmiselle, jolla on kotiin annettavista palveluista huolimatta vaikeuksia selviytyä arjessa, mutta joka ei vielä tarvitse palveluasumista tai laitoshoitoa. Erityisen hyvin perhehoito sopii ikäihmiselle, joka joutuu olemaan paljon yksin ja kokee turvattomuutta tai jonka toimintakyky ja elämänlaatu on heikentynyt. Sinustako ikäihmisten perhehoitaja - lisää tietoa perhehoidosta Peruspalveluliikelaitos Jyta järjestää kaikille perhehoidosta kiinnostuneille avoimen infotilaisuuden Lestijokilaakso: klo 18.00, Kannus, kaupunginvirasto Perhonjokilaakso: klo 18.00, Kaustinen, kunnanvirasto Tervetuloa!

MUISTILISTA YMPÄRISTÖKORVAUKSEEN SITOUTUNEELLE

MUISTILISTA YMPÄRISTÖKORVAUKSEEN SITOUTUNEELLE 1 (5) MUISTILISTA YMPÄRISTÖKORVAUKSEEN SITOUTUNEELLE Maa-analyysi ja ojastokartta kuntaan viimeistään 30.9.2015 Jos olet sitoutunut valumavesien hallinta- tai monivuotiset ympäristönurmet -toimenpiteeseen,

Lisätiedot

OPISKELIJA-AVUSTUKSET HAETTAVANA

OPISKELIJA-AVUSTUKSET HAETTAVANA OPISKELIJA-AVUSTUKSET HAETTAVANA Halsuan kunnassa kotipaikkansa säilyttävä vieraalla paikkakunnalla lukiossa tai ammatillisessa oppilaitoksessa opiskeleva tai näiden jälkeisiä opintoja suorittava opiskelija

Lisätiedot

Halsuan kuntatiedote vko 34/2014 Ilmoitukset edell. viikon TORSTAIHIN klo 12 mennessä os. kuntatiedote@halsua.fi hinta 6,15/cm ja 92,25/sivu sis.

Halsuan kuntatiedote vko 34/2014 Ilmoitukset edell. viikon TORSTAIHIN klo 12 mennessä os. kuntatiedote@halsua.fi hinta 6,15/cm ja 92,25/sivu sis. Halsuan kuntatiedote vko 34/2014 K U U L U T U S KORJAUSAVUSTUKSET vanhusväestön ja vammaisten asuntojen korjauksiin Ylimääräinen haku vuoden 2014 määrärahoista 13.10.2014 saakka Vanhusväestön ja vammaisten

Lisätiedot

MUISTA TEHDÄ YMPÄRISTÖKORVAUKSEN SYYSILMOITUS MENNESSÄ

MUISTA TEHDÄ YMPÄRISTÖKORVAUKSEN SYYSILMOITUS MENNESSÄ MAASEUTUPALVELUT TIEDOTTAA MUISTA TEHDÄ YMPÄRISTÖKORVAUKSEN SYYSILMOITUS 31.10.2016 MENNESSÄ Ilmoita Vipu-palvelussa lohkot, joilla toteutat lietelannan sijoittaminen peltoon-, ravinteiden ja orgaanisten

Lisätiedot

Lyhty-seurakunta Perhontie 7

Lyhty-seurakunta Perhontie 7 Halsuan kuntatiedote vk 39 / 2019 Seuraavaan ilmoitukset to 3.10.2019 klo 12 mennessä osoitteella kuntatiedote@halsua.fi ilmoitushinta 6,15 /cm ja 92,25 /sivu sis. alv 24 % KUNTOTALON remontin loppukiri

Lisätiedot

Ympäristökorvauksen syysilmoitukset

Ympäristökorvauksen syysilmoitukset Ympäristökorvauksen syysilmoitukset Lomake 465 Toimita lomake maatilan sijaintikunnan maaseutuelinkeinoviranomaiselle viimeistään 31.10.2016. Täytä lomake kuulakärkikynällä tai muulla pysyvällä tavalla

Lisätiedot

HIRVENLIHAHUUTOKAUPPA

HIRVENLIHAHUUTOKAUPPA Halsuan kuntatiedote vko 46 / 2018 Seuraavaan ilmoitukset to 22.11.2018 klo 12 mennessä osoitteella kuntatiedote@halsua.fi ilmoitushinta 6,15 /cm ja 92,25 /sivu sis. alv 24 % (hinnat koskevat A4-kokoista

Lisätiedot

OPISKELIJA-AVUSTUKSET HAETTAVANA

OPISKELIJA-AVUSTUKSET HAETTAVANA OPISKELIJA-AVUSTUKSET HAETTAVANA Halsuan kunnassa kotipaikkansa säilyttävä vieraalla paikkakunnalla lukiossa tai ammatillisessa oppilaitoksessa opiskeleva tai näiden jälkeisiä opintoja suorittava opiskelija

Lisätiedot

Ympäristökorvauksen syysilmoitus. Syksy 2016

Ympäristökorvauksen syysilmoitus. Syksy 2016 Ympäristökorvauksen syysilmoitus Syksy 2016 Sisällysluettelo Hakijan tiedot ja ilmoitukset.............................. 3 Kirjautuminen ja laitteistovaatimukset......................... 8 Ohjeen tulostaminen...................................

Lisätiedot

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Hyvää kesää toivottaa; Vapaaaikatoimi Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Ohjattua leikkikenttätoimintaa 6.-30.06.2016 Kielosaari klo 13-16, Vanhatie 73 Saaren koulu klo 10-13, Koulutie 9

Lisätiedot

Halsuan kuntatiedote vko 48/2015 Ilmoitukset TORSTAIHIN klo 12 mennessä os. kuntatiedote@halsua.fi hinta 6,15/cm ja 92,25/sivu sis. Alv.

Halsuan kuntatiedote vko 48/2015 Ilmoitukset TORSTAIHIN klo 12 mennessä os. kuntatiedote@halsua.fi hinta 6,15/cm ja 92,25/sivu sis. Alv. Hyvä juhlavieras, mikäli haluat muistaa meitä juhlaviikollamme, voit osoittaa lahjoituksesi oppilaskunnan tilille FI3850330340011444 tai tehdä lahjoituksen vieraillessasi tapahtumissamme. Halsuan yhtenäiskoulun

Lisätiedot

KUNNALLISVAALIT 2017

KUNNALLISVAALIT 2017 Halsuan kuntatiedote vko 12 / 2017 Ilmoitukset TORSTAIHIN klo 12 mennessä os. kuntatiedote@halsua.fi hinta 6,15 / cm ja 92,25 / sivu sis ALV 24 % Halsuan kunta ottaa palvelukseensa 16 vuotta täyttäneitä

Lisätiedot

Jytan lääkärinvastaanottojen toiminta kesällä 2014

Jytan lääkärinvastaanottojen toiminta kesällä 2014 1(5) PERUSPALVELULIIKELAITOS JYTAN KESÄAJAN 2014 TOIMINTA Tietoja vastaanottojen toiminnasta, toimipisteiden sulkemisista, vuosilomista. Tiedotetta päivitetään tarvittaessa, viimeksi päivitetty 19.6.14.

Lisätiedot

Match Show. Halsualla klo 12 Halsuan ravirata Käpyhovi, Laukkatie 1 (opastus liikenneympyrästä)

Match Show. Halsualla klo 12 Halsuan ravirata Käpyhovi, Laukkatie 1 (opastus liikenneympyrästä) Halsuan kuntatiedote vko 17 / 2019 Seuraavaan ilmoitukset to 2.5.2019 klo 12 mennessä osoitteella kuntatiedote@halsua.fi ilmoitushinta 6,15 /cm ja 92,25 /sivu sis. alv 24 % Match Show Halsualla 1.5.2019

Lisätiedot

Nyt saa farkkuja ja käyttövaatteita Halsualta!

Nyt saa farkkuja ja käyttövaatteita Halsualta! Halsuan kuntatiedote vko 10/2016 Ilmoitukset TORSTAIHIN klo 12 mennessä os. kuntatiedote@halsua.fi hinta 6,15/cm ja 92,25/sivu sis. Alv. 24% Nyt saa farkkuja ja käyttövaatteita Halsualta! Tervetuloa tutustumaan

Lisätiedot

Perhehoito sopii ikäihmiselle,

Perhehoito sopii ikäihmiselle, IKÄIHMISTEN PERHEHOITO Hoivaa ja huolenpitoa perheessä Ikäihmisten perhehoidolla tarkoitetaan ikäihmisen hoidon ja huolenpidon järjestämistä LLKY:n valmentamassa ja hyväksymässä perhekodissa tai ikäihmisen

Lisätiedot

Torstaina Ylen koulukiusaamisuutinen liittyen Halsuan peruskoulun luokan oppilaisiin perustui virheelliseen tilastotietoon.

Torstaina Ylen koulukiusaamisuutinen liittyen Halsuan peruskoulun luokan oppilaisiin perustui virheelliseen tilastotietoon. Halsuan kuntatiedote vko 12 / 2018 Seuraavaan ilmoitukset to 29.3.2018 klo 12 mennessä os.kuntatiedote@halsua.fi hinta 6,15 / cm ja 92,25 / sivu sis. Alv 24 % Kiirastorstaina 29.3.2018 kunnantoimisto suljetaan

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

Tilakohtaisia esimerkkejä

Tilakohtaisia esimerkkejä 02.04.2015 Tilakohtaisia esimerkkejä Tuki-infot 2015 Anna-Leena Vierimaa Luomutuotannon asiantuntija ProAgria Oulu/ Mikä muuttuu 2015 -hanke Ympäristökorvausjärjestelmä Täydentävät ehdot, maatalousmaan

Lisätiedot

LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS

LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS Lestijärven asemakaavan laajennuksen

Lisätiedot

Ikääntyvän väestön kodinomainen ja toimintakykyä tukeva palvelu

Ikääntyvän väestön kodinomainen ja toimintakykyä tukeva palvelu PERHEHOITO Ikääntyvän väestön kodinomainen ja toimintakykyä tukeva palvelu PERHEHOITO PALVELUNA Perhehoidolla tarkoitetaan iäkkään henkilön hoidon ja huolenpidon järjestämistä hänen kotinsa ulkopuolella

Lisätiedot

Kalajoen maaseututiedote 5/2015

Kalajoen maaseututiedote 5/2015 1 Kalajoen maaseututiedote 5/2015 Maataloustoimisto tiedottaa sivu Satovahinkokorvaus 2 Kerääjäkasvit 2 Maatalousmaan käyttö muuhun kuin maataloustoimintaan 3 Muistettavaa ympäristökorvaukseen liittyen

Lisätiedot

Ympäristökorvaus 2015-2020 ohjelmaluonnos

Ympäristökorvaus 2015-2020 ohjelmaluonnos Ympäristökorvaus 2015-2020 ohjelmaluonnos Juha Lappalainen 29.11.2013 Ohjelma on vasta luonnos Ohjelman lopullinen rahoitus, sisältö ja korvaustasot ovat vielä auki Valvontaan liittyviä asioita ei ole

Lisätiedot

Perholainen. Toivotamme Teidät lämpimästi tervetulleeksi

Perholainen. Toivotamme Teidät lämpimästi tervetulleeksi Perholainen Kuntatiedote 10/2018 Tässä numerossa mm. Perho 150-vuotta 1 Verhoilukurssi 2 Yönuoppari-lupalappu 2 Etsintäkuulutus 3 Vesimittarilukemat 3 KASEKA tiedottaa 4-6 Perhon kirjasto tiedottaa 6 Vapaa-aikatoimi

Lisätiedot

KAUPUNKITIEDOTE 12/2015

KAUPUNKITIEDOTE 12/2015 KAUPUNKITIEDOTE 12/2015 Itsenäinen Suomi täyttää 100 vuotta vuonna 2017. Edessä on sukupolviemme merkittävin juhlavuosi. Juhlavuoden pääteema on Yhdessä. Kaikissa Suomi 100 -juhlavuotta koskevissa kysymyksissä

Lisätiedot

Kiteen kaupunki Ikäihmisten asumispalvelut ja myöntämisperusteet

Kiteen kaupunki Ikäihmisten asumispalvelut ja myöntämisperusteet Perusturvalautakunta 17.12.2013 167, Liite 2. Kiteen kaupunki Ikäihmisten asumispalvelut ja myöntämisperusteet 1 Ikäihmisten asumispalvelut Lyhytaikainen asuminen Lyhytaikaisella asumispalvelulla pyritään

Lisätiedot

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2014. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2014. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2014 Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 2 Hei! Tästä esitteestä löydät itsellesi monipuolista tekemistä ja toimintaa kesäloman

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2016

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2016 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2016 Sisältö: Valtuuston kokous... 1 Kunnantalon sulkupäivät... 1 Kaavan voimaantulokuulutus... 1 Löytöeläimet... 1 Päivähoidon kesä... 2 Taidenäyttely... 2 Tarjouspyyntö

Lisätiedot

Peltotukien paperityöt Tuki-infot 2012

Peltotukien paperityöt Tuki-infot 2012 Peltotukien paperityöt Tuki-infot 2012 Jari Tikkanen ProAgria Keski-Pohjanmaa 1 Ympäristötuen rakenne Täydentävät ehdot Vähimmäisvaatimukset (lannoitus ja kasvinsuojelu) kaikille pakolliset, ei korvausta

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 4/13 Aika 10.4.2013 klo 17.30 Paikka Urheilukentän huoltorakennus Osallistujat Niina Kivinen (pj), Marke Paavola (si), Katri Paavola, Ari Kankkonen, Ari Pekkarinen, Pekka Nikula, Heli Sorvisto, Marjo Salminen,

Lisätiedot

Työttömyyden rakenne ja kehitys tilastojen valossa

Työttömyyden rakenne ja kehitys tilastojen valossa Työttömyyden rakenne ja kehitys tilastojen valossa Työllisyysseminaari.4. Kaustinen Veteli Kaustisen sk Toholampi Halsua Lestijärvi Keski-Pohjanmaa Kokkola Kokkolan sk Kannus Perho Työttömyys Keski-Pohjanmaalla

Lisätiedot

Perholaisten yrittäjien ilta ti

Perholaisten yrittäjien ilta ti Perholainen Kuntatiedote 10/2017 Tässä numerossa: Kansainvälinen ilta 1 Perholaisten yrittäjien ilta 1 Päiväkahvit 1 Ympäristölautakunta 1 Kasaustalkoot 1 Kunnanvaltuuston kokous 1 KASEKA tiedottaa 2-3

Lisätiedot

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT Numero 1/2015 HAILUODON KUNTA 15.1.2015 Rakennusvalvonta tiedottaa Rakennusvuonna 2014 omakotirakentaminen Hailuodossa pysyi suunnilleen edellisvuoden tasolla. Lupamäärin mitattuna

Lisätiedot

Ympäristökorvauksen sitoumuksen koulutuspäivä. Eija Mutila, Satakunnan Ely-keskus

Ympäristökorvauksen sitoumuksen koulutuspäivä. Eija Mutila, Satakunnan Ely-keskus Ympäristökorvauksen sitoumuksen koulutuspäivä Eija Mutila, Satakunnan Ely-keskus Lannoituksen vähimmäisvaatimukset: Fosfori 325 kg/ha/5 vuotta ja puutarhataloudessa 560 kg/ha/5 vuotta Ennakointi (viljelykierto,

Lisätiedot

KEURUU MULTIA PETÄJÄVESI

KEURUU MULTIA PETÄJÄVESI KEURUU MULTIA PETÄJÄVESI ERITYISLIIKUNNAN KALENTERI VUODELLE 2014-2015 KEURUULLA LIIKUNTATOIMI MA klo 9.00-11.00 Kehitysvammaisten liikunta, uimahalli klo 14.00-15.00 Amputaatioryhmä, uimahalli, (58e)

Lisätiedot

Viljelijäkoulutus. Ympäristökorvaus, muutokset Valvonnassa esiin tullutta Täydentävät ehdot

Viljelijäkoulutus. Ympäristökorvaus, muutokset Valvonnassa esiin tullutta Täydentävät ehdot Viljelijäkoulutus Ympäristökorvaus, muutokset Valvonnassa esiin tullutta Täydentävät ehdot 11.04.2018 Mitä haussa tänä vuonna? Haussa Uusjakoalat korvauskelpoiseksi (max. 5 ha) Ympäristösopimuksia Myös

Lisätiedot

Ikäihmisten perhehoitotulevaisuuden. Tampereella. Välisuomen IKÄKASTE ÄLDRE-KASTE II hankkeen päätösseminaari Tampereella 24.9.

Ikäihmisten perhehoitotulevaisuuden. Tampereella. Välisuomen IKÄKASTE ÄLDRE-KASTE II hankkeen päätösseminaari Tampereella 24.9. Ikäihmisten perhehoitotulevaisuuden palvelumuoto Tampereella Välisuomen IKÄKASTE ÄLDRE-KASTE II hankkeen päätösseminaari Tampereella 24.9.2013 Esityksen sisältö Perhehoito ideasta palveluksi Mitä perhehoidon

Lisätiedot

KEURUU MULTIA PETÄJÄVESI

KEURUU MULTIA PETÄJÄVESI KEURUU MULA PETÄJÄVESI ERITYISLIIKUNNAN KALENTERI VUODELLE 2015-2016 KEURUULLA LIIKUNTAIMI MA klo 9.00-11.00 Kehitysvammaisten liikunta, uimahalli klo 14.00-15.00 Amputaatioryhmä, uimahalli (58 ) klo 15.00-16.00

Lisätiedot

HELSINKI, Konala: Rallytokon Alkeetkurssi, Tiistaisin klo 11.00, 4krt.

HELSINKI, Konala: Rallytokon Alkeetkurssi, Tiistaisin klo 11.00, 4krt. HELSINKI, Konala: Rallytokon Alkeetkurssi, Tiistaisin 09.05.2017 klo 11.00, 4krt. KURSSIN SISÄLTÖ: Rallytoko on hauska laji, jossa yhdistyvät tokoliikkeet, koiratanssi ja agility. Tärkeintä on ohjaajan

Lisätiedot

Ympäristösitoumuksesta 2016

Ympäristösitoumuksesta 2016 Ympäristösitoumuksesta 2016 Vain Mavin julkaisut ovat virallisia lähteitä Anne Soppa Satakunnan Ely-keskus 6.4. Huittinen kpl ha 3 4 Vuosi 2016 Ei uusia sitoumuksia v. 2016 Sitoutumattomalta viljelijältä

Lisätiedot

Halsuan kuntatiedote vko 13 / 2017 Ilmoitukset TORSTAIHIN klo 12 mennessä os. hinta 6,15 / cm ja 92,25 / sivu sis ALV 24 %

Halsuan kuntatiedote vko 13 / 2017 Ilmoitukset TORSTAIHIN klo 12 mennessä os. hinta 6,15 / cm ja 92,25 / sivu sis ALV 24 % Halsuan kuntatiedote vko 13 / 2017 Ilmoitukset TORSTAIHIN klo 12 mennessä os. kuntatiedote@halsua.fi hinta 6,15 / cm ja 92,25 / sivu sis ALV 24 % Pikkukokkikurssi seuraavan ja viimeisen kerran ti 4.4.2017

Lisätiedot

TOIMISTO: HALLITUS: JÄSENMAKSU:

TOIMISTO: HALLITUS: JÄSENMAKSU: JÄSENKIRJE 2/2010 Pohjois-Pohjanmaan epilepsiayhdistys ry Isokatu 47, 90100 Oulu, 4 krs. Puh. 044 287 1136 pp.epilepsia@luukku.com http://epilepsia.fi/pohjois_pohjanmaa TOIMISTO: Yhdistyksen toimisto sijaitsee

Lisätiedot

Jaa arkesi tukea tarvitsevan kanssa. Sinustako perhehoitaja? PERHEHOITO ETELÄ-SAVOSSA

Jaa arkesi tukea tarvitsevan kanssa. Sinustako perhehoitaja? PERHEHOITO ETELÄ-SAVOSSA Jaa arkesi tukea tarvitsevan kanssa Sinustako perhehoitaja? PERHEHOITO ETELÄ-SAVOSSA Haluatko tehdä työtä kotonasi tai asiakkaan kotona, kiireettömästi, Mitä perhehoito on? 1. jakaen arkeasi ikäihmisten

Lisätiedot

Kunnantoimisto suljettu 17.6. TYKY-päivän johdosta ja Juhannuksen aatonaattona torstaina 19.6. suljemme klo 13.

Kunnantoimisto suljettu 17.6. TYKY-päivän johdosta ja Juhannuksen aatonaattona torstaina 19.6. suljemme klo 13. Kunnantoimisto suljettu 17.6. TYKY-päivän johdosta ja Juhannuksen aatonaattona torstaina 19.6. suljemme klo 13. Halsuan kunta / sivistystoimi hakee työntekijöitä Halsuan perusopetus toimii yhtenäiskoulun

Lisätiedot

Jalkapallojaoston tiedote 6/2013

Jalkapallojaoston tiedote 6/2013 Tampereen Kisatoverit Jalkapallojaosto, Roope Nutikka 2013 1 SISÄLTÖ 1) Taito-, kyky- ja maalivahtikoulu 3 2) Jalitsu-hallin talkoot 3 3) Jalkapallojaoston kehityspalaveri 4 4) E-valmentajakurssi 5 5)

Lisätiedot

MÄÄRÄAIKAINEN TOIMISTOTYÖNTEKIJÄ

MÄÄRÄAIKAINEN TOIMISTOTYÖNTEKIJÄ Halsuan kuntatiedote vko 17 / 2017 Ilmoitukset TORSTAIHIN klo 12 mennessä os. kuntatiedote@halsua.fi hinta 6,15 / cm ja 92,25 / sivu sis ALV 24 % MÄÄRÄAIKAINEN TOIMISTOTYÖNTEKIJÄ Halsuan kunnanvirastossa

Lisätiedot

Ajankohtaista 2014 Tilaneuvonta täydentävistä ehdoista, uutta 2015, vähän muutakin

Ajankohtaista 2014 Tilaneuvonta täydentävistä ehdoista, uutta 2015, vähän muutakin Ajankohtaista 2014 Tilaneuvonta täydentävistä ehdoista, uutta 2015, vähän muutakin EU tuki-infot 2014 Jari Tikkanen p. 0400 162 147, jari.tikkanen@proagria.fi www.proagria.fi, ProAgria Keski-Pohjanmaa

Lisätiedot

YMPÄRISTÖKORVAUKSEN VAIKUTUS LUOMUTILALLA. Luomuasiantuntija Reijo Käki

YMPÄRISTÖKORVAUKSEN VAIKUTUS LUOMUTILALLA. Luomuasiantuntija Reijo Käki YMPÄRISTÖKORVAUKSEN VAIKUTUS LUOMUTILALLA Luomuasiantuntija Reijo Käki 1 YMPÄRISTÖKORVAUS Vanha järjestelmä loppuu ja kaikki siirtyvät uuteen järjestelmään 2015. Uusi ympäristökorvaus poikkeaa monelta

Lisätiedot

Lähitori Kuusela tapahtumat kesäkuussa 2015

Lähitori Kuusela tapahtumat kesäkuussa 2015 Lähitori Kuusela tapahtumat kesäkuussa 2015 Viikko 23 (1.6.-7.6.) Ma 1.6. - Klo 9-13 Kädentaitopaja (0. krs). Mahdollisuus tehdä erilaisia tekstiilitöitä ja kädentaitoja oman mielen mukaan. Materiaalimaksu.

Lisätiedot

Perholainen. Kuntatiedote 9/2019 KUULUTUS

Perholainen. Kuntatiedote 9/2019 KUULUTUS Perholainen Kuntatiedote 9/2019! KUULUTUS Tässä numerossa mm. Kuulutus 1 Kuntosalin hinnasto 2 Lastentapahtuma 3 Vuokra-asuntoja vapaana 3 Ransakalainen buduaari 4 Kokkotyösäätiö tiedottaa 5 Vertaistukiryhmä

Lisätiedot

LASKIAISRIEHA LESTIN KOULULLA su 14.2. klo 13.30-15.30

LASKIAISRIEHA LESTIN KOULULLA su 14.2. klo 13.30-15.30 Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi p. 06 8889111 JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin LASKIAISRIEHA LESTIN KOULULLA su 14.2. klo 13.30-15.30 Myytävänä hernekeittoa (paikanpäällä ja

Lisätiedot

Otteluohjelma

Otteluohjelma Otteluohjelma 2013-2014 to 12.09.2013 SaiPa - KalPa Blues TPS pe 13.09.2013 HPK - Pelicans HIFK - Blues JYP - Kärpät Tappara - Ilves Ässät - Lukko la 14.09.2013 Ilves HPK KalPa JYP 16.00 Kärpät SaiPa 18.30

Lisätiedot

Ympäristösitoumus 2015

Ympäristösitoumus 2015 Ympäristösitoumus 2015 Viljelijätukihakukoulutus kevät 2015 Tiedot ovat koulutuspäivän tilanteen mukaisia Esityksen sisältö Sitoumusala ja sen muutokset Sitoutuminen ja lohkokohtainen korvaus Toimenpiteiden

Lisätiedot

JOULUNAVAUS HALSUALLA perjantaina

JOULUNAVAUS HALSUALLA perjantaina Halsuan kuntatiedote vko 46 / 2016 Ilmoitukset TORSTAIHIN klo 12 mennessä os. kuntatiedote@halsua.fi hinta 6,15 / cm ja 92,25 / sivu sis ALV 24 % JOULUNAVAUS HALSUALLA perjantaina 25.11.2016 Yrittäjät,

Lisätiedot

Yleisöluistelu. Kajaanin jäähallilla Maanantaina klo Maksuton. Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa.

Yleisöluistelu. Kajaanin jäähallilla Maanantaina klo Maksuton. Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa. Yleisöluistelu Kajaanin jäähallilla Maanantaina 16.10 klo 10.00-13.00 Maksuton Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa. Lisätiedot: Reima Korhonen 044 7100 371 Järjestäjä: Kajaanin

Lisätiedot

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa.

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruus Kaakkois-Suomi 6 3.9-4.9.2016 Kansallinen Varkauden Urheiluautoilijat ry Varkaus I OHJELMA 23.08.16 31.08.16 klo: 23.59 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen

Lisätiedot

KAUPUNKITIEDOTE 3/2016

KAUPUNKITIEDOTE 3/2016 KAUPUNKITIEDOTE 3/2016 AILI DAMMERT öljy- ja akryylimaalauksia Galleria Justuksessa 2. 29.4.2016 Lumikukka Energiat kohtaavat Tervetuloa avajaisiin pe 1.4. klo 14.00! Galleria Justus, Asematie 1, Kannus

Lisätiedot

NÄYTTELY Galleria Justuksessa 5. 28.9.2015 Avajaiset pe 4.9. klo 18.00

NÄYTTELY Galleria Justuksessa 5. 28.9.2015 Avajaiset pe 4.9. klo 18.00 )X S JUURET ELÄMÄLLE NÄYTTELY Galleria Justuksessa 5. 28.9.2015 Avajaiset pe 4.9. klo 18.00 Vuoden nuoriksi taiteilijoiksi 2014 on valittu kuvataiteilijat Janne Nabb ja Maria Teeri. Janne Nabb (s. 1984

Lisätiedot

Ympäristökorvausjärjestelmä mitä uutta tuo tulevalle kasvukaudelle? Minna Kolari Hämeen ELY-keskus maaseutuyksikkö

Ympäristökorvausjärjestelmä mitä uutta tuo tulevalle kasvukaudelle? Minna Kolari Hämeen ELY-keskus maaseutuyksikkö Ympäristökorvausjärjestelmä mitä uutta tuo tulevalle kasvukaudelle? Minna Kolari Hämeen ELY-keskus maaseutuyksikkö Maaseudun kehittämisohjelma 2014 2020 Mikä muuttuu? Tukijärjestelmien uudistamisen yhteydessä

Lisätiedot

Miten olis kahvihetki? Tule mukaan!

Miten olis kahvihetki? Tule mukaan! Halsuan kuntatiedote vko 36 / 2017 Seuraavaan ilmoitukset to 14.9.2017 klo 12 mennessä os.kuntatiedote@halsua.fi hinta 6,15 / cm ja 92,25 / sivu sis. Alv 24 % Tervetuloa taas 4H-kerhoon! Pidemmän tauon

Lisätiedot

Green Care- seminaarisarja 27.11.2012 Peruspalvelujohtaja Tarja Oikarinen-Nybacka

Green Care- seminaarisarja 27.11.2012 Peruspalvelujohtaja Tarja Oikarinen-Nybacka Green Care- seminaarisarja 27.11.2012 Peruspalvelujohtaja Tarja Oikarinen-Nybacka Peruspalveluliikelaitos sosiaali- ja terveydenhuollon toimijana Vastannut Halsua, Kannus, Kaustinen, Lestijärvi, Perho,

Lisätiedot

Ympäristökorvauksen mahdollisuudet maitotilalla. Sari Peltonen ProAgria Keskusten Liitto

Ympäristökorvauksen mahdollisuudet maitotilalla. Sari Peltonen ProAgria Keskusten Liitto Ympäristökorvauksen mahdollisuudet maitotilalla Sari Peltonen ProAgria Keskusten Liitto Ympäristökorvauksen valinnat maitotilalla Paljon ehtoja, mutta myös joustavuutta Toimenpiteiden valinnan avulla ja

Lisätiedot

Seniorit. Liikuntatarjotin. Työikäiset. Syksy , kevät (ei vko 43, 10) Ilmoittautumiset ryhmiin alkaen klo 8.

Seniorit. Liikuntatarjotin. Työikäiset. Syksy , kevät (ei vko 43, 10) Ilmoittautumiset ryhmiin alkaen klo 8. Liikuntatarjotin Työikäiset Seniorit Syksy 3.9. 14.12.2018, kevät 7.1. 10.5.2019 (ei vko 43, 10) Ilmoittautumiset ryhmiin 27.8.2018 alkaen klo 8.00 Liikuntatarjotin 2 Seniorit, tiedustelut liikunta-asioissa:

Lisätiedot

Turvallista asumista ikäihmiselle. Ikäihmisten perhehoito Etelä-Savossa

Turvallista asumista ikäihmiselle. Ikäihmisten perhehoito Etelä-Savossa Turvallista asumista ikäihmiselle Ikäihmisten perhehoito Etelä-Savossa 1. Mitä ikäihmisten perhehoito on? Perhehoito on hoivan ja huolenpidon järjestämistä perhehoitajan yksityiskodissa tai hoidettavan

Lisätiedot

Veteraaniväen lounas. Kansalaisopiston kurssit. Lamujoki-Ojalankylä kyläyhdistyksen 20-vuotisjuhla (ENT.KYLÄTOIMIKUNTA) KYLÄTALO JOKIHELMESSÄ

Veteraaniväen lounas. Kansalaisopiston kurssit. Lamujoki-Ojalankylä kyläyhdistyksen 20-vuotisjuhla (ENT.KYLÄTOIMIKUNTA) KYLÄTALO JOKIHELMESSÄ 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE SYYSKUU 2013 Sisältö Veteraaniväen lounas... 1 Kansalaisopiston kurssit... 1 Lamujoki-Ojalankylä kyläyhdistyksen 20-vuotisjuhla.. 1 Eläkeliiton Pyhännän yhdistys tiedottaa... 1

Lisätiedot

Lähitori Kuusela tapahtumat elokuussa 2015

Lähitori Kuusela tapahtumat elokuussa 2015 Lähitori Kuusela tapahtumat elokuussa 2015 Viikko 32 (3.8.-9.8.) Ma 3.8. - Klo 9-13 Kädentaitopaja (0. krs). Mahdollisuus tehdä erilaisia tekstiilitöitä ja kädentaitoja oman mielen mukaan. Materiaalimaksu.

Lisätiedot

Ympäristön hoito uudessa maaseutuohjelmassa. Ossi Tuuliainen, Etelä-Savon ELY-keskus

Ympäristön hoito uudessa maaseutuohjelmassa. Ossi Tuuliainen, Etelä-Savon ELY-keskus Ympäristön hoito uudessa maaseutuohjelmassa Ossi Tuuliainen, Etelä-Savon ELY-keskus Ympäristön hoitoa edistävät toimenpiteet ohjelmassa Koulutus ja tiedonvälitys Luonnonmukainen tuotanto Yhteistyö Neuvonta

Lisätiedot

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2015. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2015. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2015 Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 2 Hei! Tästä esitteestä löydät itsellesi monipuolista tekemistä ja toimintaa kesäloman

Lisätiedot

Liite F. Maa- ja puutarhatalouden tuet 2017

Liite F. Maa- ja puutarhatalouden tuet 2017 Liite F. Maa- ja puutarhatalouden tuet 2017 Hakuopas 2017 KOKO SUOMESSA MAKSETTAVAT TUET Hakeminen Toimivaltainen viranomainen / Lisätietoja EU:n kokonaan rahoittamat tuet (eli suorat tuet) Perustuki-

Lisätiedot

AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA 25.-26.5.2013

AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA 25.-26.5.2013 AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA Lajivalikoimassa: 25.-26.5.2013 jalkapallo, petanque, shakki, tennis, maastojuoksu, yleisurheilu, golf ja köydenvetoa Oheistapahtumia: Meriristeily, Iltatapahtuma

Lisätiedot

LAPSI- JA NUORISOKUORON LEVYN JULKAISUTILAISUUS PYHÄNNÄN KIRKOSSA

LAPSI- JA NUORISOKUORON LEVYN JULKAISUTILAISUUS PYHÄNNÄN KIRKOSSA SISÄLTÖ Valtuuston kokouskutsu... 1 Siisteyskatselmus... 1 Lapsi- ja nuorisokuoron levyn julkistustilaisuus... 1 Perusturvaosaston tiedote... 2 Liiketiloja vuokrattavana... 2 Asunto vuokrattavana... 2

Lisätiedot

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa.

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruus Itä-ja Kaakkois-Suomi 31.8-1.9.2019 Kansallinen Varkauden Urheiluautoilijat ry Varkaus I OHJELMA 15.8.2019 27.8.2019 klo: 23.00 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa.

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruus Itä- ja Kaakkois-suomi 16-17.9.2017 Kansallinen Varkauden Urheiluautoilijat ry Varkaus I OHJELMA 28.8.2017 11.9.2017 klo: 23.59 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen

Lisätiedot

Pirityisten hankeklinikka. Halsuan Hyväntuuliset. Toripäivä la 20.2. Alkaen klo 10 entisen PlusPisteen pihalla.

Pirityisten hankeklinikka. Halsuan Hyväntuuliset. Toripäivä la 20.2. Alkaen klo 10 entisen PlusPisteen pihalla. Seutukunnan piirustuskilpailu 2016 Sarja I: luokat 1-3 Sarja II: luokat 4-6 Yläkoulu 16-18 -vuotiaat nuoret Kilpailuaika 8.2.-30.3.2016 Aihe: Kansainvälisyys Tekniikka: perus piirustusvälineet Palauta

Lisätiedot

AIKATAULUT: VAPAA PÄÄSY

AIKATAULUT:  VAPAA PÄÄSY B-POIKIEN SM-FINAALIT Nurmohalli ja Nurmon yläaste AIKATAULUT: www.jymylentis.sporttisaitti.com 1 VAPAA PÄÄSY 2 Tervetuloa Seinäjoelle! Seinäjoki tunnetaan vahvana liikuntakaupunkina. Palloilulajeista

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2014 Syyskausi käynnistyy pian Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2014 neljäs jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää

Lisätiedot

Poimintoja kesän ohjelmasta:

Poimintoja kesän ohjelmasta: Tammelan lähitori Itsenäisyydenkatu 21 B, 1.krs 33500 Tampere Tammelan lähitorin palveluohjaajat: Puh. 050 3379004, lahitori@apukolmio.fi, apukolmio.fi/tammelan-lahitori Perheiden talo: www.tampere.fi/perheidentalo

Lisätiedot

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin 7.-8.10.2017 Kilpailupaikan osoite: Rauhalantie 50, Mäntsälä www.uvu.fi/sm2017 AIKATAULU LAUANTAI Kilpailutoimisto aukeaa kello 7:30

Lisätiedot

Peruslohkomuutokset & kasvulohkojen jakaminen Viljelijätukihakukoulutus 2015

Peruslohkomuutokset & kasvulohkojen jakaminen Viljelijätukihakukoulutus 2015 1 Peruslohkomuutokset & kasvulohkojen jakaminen Viljelijätukihakukoulutus 2015 Maaseutuvirasto / Tietohallinto-osasto 2 Vipu-palvelun kartat 3 Peruslohkomuutokset Peruslohkomuutokset Jako Yhdistäminen

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry +',-'%"!"!#!$!%!$!&!!!!'!&!(!)!*!&!*!" Jäsentiedote 5/2013 Syysterveisiä Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2013 viides jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää tietoa

Lisätiedot

Kotiseutumuseon kesäkauden avajaiset ke 10.6. klo 12-18

Kotiseutumuseon kesäkauden avajaiset ke 10.6. klo 12-18 Arjen sankarit - valokuvanäyttelyn avajaiset Halsuan kunnanvirastolla ma 8.6.2015 klo 9.00 Ohjelmassa : Musiikkia, runonlausuntaa, kokemuksia valokuvatyöpajoista, tarjoilua. Tervetuloa! Perhonjokilaakson

Lisätiedot

KAIKKI KANNUSTAMAAN KUPS MITALILLE, BANZAI!

KAIKKI KANNUSTAMAAN KUPS MITALILLE, BANZAI! JÄSENKIRJE LOKAKUU 2017 KuPS juniorit myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. KuPS:n viimeinen kotiottelu Savon Sanomat Areenalla pelataan

Lisätiedot

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT 17.1.2019 Elenia Säävarma rakennuskohde Rakennamme säävarmaa sähköverkkoa sähkönjakelun varmuuden parantamiseksi Hailuodon kylän alueella. Työ on alkanut maastosuunnittelulla

Lisätiedot

Tervetuloa Varkauteen kisaamaan !

Tervetuloa Varkauteen kisaamaan ! Tervetuloa Varkauteen kisaamaan 27.-28..2014! Kaikille luokille kolme rataa Kiitos ilmoittautumisesta ja lämpimästi tervetuloa Varkauteen kilpailemaan! Kisat pidetään Koulutuskenttä 1:llä (kivituhka).

Lisätiedot

Lähitori Kuusela tapahtumat marraskuussa 2015

Lähitori Kuusela tapahtumat marraskuussa 2015 Lähitori Kuusela tapahtumat marraskuussa 2015 Viikko 45 (2.11.-8.11.) Ma 2.11. - Klo 9-14 Kädentaitopaja (0. krs). Mahdollisuus tehdä erilaisia tekstiilitöitä ja kädentaitoja oman mielen mukaan. Materiaalimaksu.

Lisätiedot

JOULUKUU Tervetuloa! Puh

JOULUKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Liite F. Maa- ja puutarhatalouden tuet 2018

Liite F. Maa- ja puutarhatalouden tuet 2018 Liite F. Maa- ja puutarhatalouden tuet 2018 Hakuopas 2018 KOKO SUOMESSA MAKSETTAVAT TUET EU:n kokonaan rahoittamat tuet (eli suorat tuet) Perustuki- ja viherryttämistuki EU:n nuoren viljelijän tuki Peltokasvipalkkio

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 Lauantai 1.12. 12.00-13.00 Iloa musiikista Ohjaajana Marjatta Aarne Sunnuntai 2.12. 16.00-19.00 Aava Iranilaisten naisten liikunta- ja vertaistukiryhmä

Lisätiedot

Lipunnosto on klo 20 ja kokko sytytetään klo 22.

Lipunnosto on klo 20 ja kokko sytytetään klo 22. TIEDOTE 2/2009 TERVETULOA JUHANNUSJUHLIIN! Laaksolahden huvilayhdistys järjestää perinteiset juhannusaaton juhlat kokkorannassa yhdessä Pitkäjärven VPK:n kanssa. Ohjelmassa on musiikkia, tanssia, ongintaa

Lisätiedot

ALAJÄRVEN KAUPUNKI SISÄLIIKUNTATILOJEN KÄYTTÖVUOROT KAUDELLE 2013-2014 URHEILUHALLIN KÄYTTÖVUOROT 2013-2014

ALAJÄRVEN KAUPUNKI SISÄLIIKUNTATILOJEN KÄYTTÖVUOROT KAUDELLE 2013-2014 URHEILUHALLIN KÄYTTÖVUOROT 2013-2014 ALAJÄRVEN KAUPUNKI SISÄLIIKUNTATILOJEN KÄYTTÖVUOROT KAUDELLE 2013-2014 URHEILUHALLIN KÄYTTÖVUOROT 2013-2014 14.15-15.15 15.15-16.45 Järvi-Pohjanmaan kansalaisopisto/kevennetty kuntopiiri 16.9.2013-2.12.2013

Lisätiedot

Syksyn muut muksukirjastopäivät ke 9.9. 7.10. 4.11. 2.12. Merkkaa kalenteriin.

Syksyn muut muksukirjastopäivät ke 9.9. 7.10. 4.11. 2.12. Merkkaa kalenteriin. KOKKOLAN KAUPUNKI TIEDOTTAA Lohtajalainen - Lohtajan aluetoimiston tiedotuslehti 7/2015 9.8.2015 Kokkolan kaupungin Lohtajan aluetoimisto os. Lokaniituntie 1, 68230 Lohtaja Avoinna ma pe, klo 9 11 ja 12

Lisätiedot

Perjantaina H21-sarjan karsintakilpailu, lauantaina loppukilpailut

Perjantaina H21-sarjan karsintakilpailu, lauantaina loppukilpailut Kilpailukutsu SM-yösuunnistus Tuuloksessa 22.9.2018. Perjantaina 21.9.2018 H21-sarjan karsintakilpailu, lauantaina 22.9.2018 loppukilpailut Kilpailusäännöt ja ohjeet 1 / 5 Kilpailussa noudatetaan IOF:n

Lisätiedot

4H Laskettelureissu Kaustisen Hiihtokeskukseen

4H Laskettelureissu Kaustisen Hiihtokeskukseen Halsuan kuntatiedote vko 10 / 2017 Ilmoitukset TORSTAIHIN klo 12 mennessä os. kuntatiedote@halsua.fi hinta 6,15 / cm ja 92,25 / sivu sis ALV 24 % HALLA ESIINTYY SEURAKUNTATALOLLA SU 12.3.2017 KLO 19 Lauluyhtye

Lisätiedot

JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ. Turnaustiedote

JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ. Turnaustiedote JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ Turnaustiedote YLEISTÄ Ilmoittautuminen Joukkueet ilmoittautuvat Palokan koulukeskuksessa sijaitsevaan kisakansliaan viimeistään puoli tuntia ennen otteluidensa

Lisätiedot

Kehitetään ikäihmisten kotihoitoa ja vahvistetaan kaikenikäisten omaishoitoa I&O kärkihanke

Kehitetään ikäihmisten kotihoitoa ja vahvistetaan kaikenikäisten omaishoitoa I&O kärkihanke Kehitetään ikäihmisten kotihoitoa ja vahvistetaan kaikenikäisten omaishoitoa I&O kärkihanke Päijät-Hämeen Omaishoitajat ja Läheiset ry Anu Olkkonen-Nikula Muutosagentti, Ikääntyneiden palvelujen kehitysjohtaja

Lisätiedot

LÄÄKÄRIN VASTAANOTTO TIEDOTTAA! Torstaina 20.11.14 lääkärin vastaanotto suljettu klo 11.00 16.00 henkilökunnan koulutuksen vuoksi.

LÄÄKÄRIN VASTAANOTTO TIEDOTTAA! Torstaina 20.11.14 lääkärin vastaanotto suljettu klo 11.00 16.00 henkilökunnan koulutuksen vuoksi. KOKKOLAN KAUPUNKI TIEDOTTAA Lohtajalainen Lohtajan aluetoimiston tiedotuslehti 21/2014 16.11.2014 Kokkolan kaupungin Lohtajan aluetoimisto os. Lokaniituntie 1, 68230 Lohtaja Avoinna ma pe, klo 9 11 ja

Lisätiedot

TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016

TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016 TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Turnaustoimisto: Sijaitsee keskuskentän sisäänkäynnin viereisessä kopissa yhteyshenkilönä Karita Koskinen 0400 392782 Puhelinnumeroita:

Lisätiedot

TERVETULOA ARCTIC AGILITY TEAM ry:n JÄRJESTÄMIIN AGILITYKILPAILUIHIN JA JSP2016 SM-KILPAILUIHIN KEMINMAALLE!

TERVETULOA ARCTIC AGILITY TEAM ry:n JÄRJESTÄMIIN AGILITYKILPAILUIHIN JA JSP2016 SM-KILPAILUIHIN KEMINMAALLE! TERVETULOA ARCTIC AGILITY TEAM ry:n JÄRJESTÄMIIN AGILITYKILPAILUIHIN JA JSP2016 SM-KILPAILUIHIN KEMINMAALLE! Kiitos ilmoittautumisestasi 29.-31.7.2016 Keminmaalla järjestettäviin agilitykilpailuihin ja

Lisätiedot