Salon seudun potilas- ja vammaisyhdistysten yhteistyöyhdistys SYTY ry

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Salon seudun potilas- ja vammaisyhdistysten yhteistyöyhdistys SYTY ry"

Transkriptio

1 1 / 7 Salon seudun potilas- ja vammaisyhdistysten yhteistyöyhdistys SYTY ry VUOSIKERTOMUS 2010 YLEISTÄ Toiminta lisääntyi ja vilkastui edelleen vuoden aikana. Vuoden alussa saimme lisää tilaa yhden kokoontumishuoneen, Kamarin, sekä paloturvallisen arkiston verran. Tilaa oli nyt yhteensä 216 neliötä. Kokoontumis- ja kävijämäärät lisääntyivät myös, mutta havaittavissa on kuitenkin jonkinlaista tasaantumista kasvun suhteen. Vuoden toiminnassa painottui hyvin voimakkaasti VERTO-projektin jatkovuoden toiminta ja sen tavoitteiden toteutuminen. Vuoden 2010 aikana liittyi kaksi uutta jäsenyhdistystä, joten vuoden lopussa jäseninä oli 28 yhdistystä tai kerhoa ja kannattajajäseniä oli viisi. Vuoden aikana tuli esille myös näin pienen työyksikön toiminnan haavoittuvuus poikkeavissa tilanteissa. Konkreettisesti tämä huomattiin kun toiminnanjohtaja oli kuukauden sairaslomalla. Hallitus kävikin keskustelun, jossa käytiin läpi erilaisia poikkeus- ja uhkatilanteita joita voi tulla ja miten niistä voidaan selvitä. Hallitus 1. YHDISTYKSEN TOIMINTA Hallitukseen kuuluu puheenjohtaja ja kuusi varsinaista jäsentä sekä kaksi varajäsentä. Heikki Virtanen, puheenjohtaja, L-S Syöpäyhdistys Salon paikallisosasto Varsinaiset jäsenet vuonna 2010: Satu Anttila, varapuheenjohtaja, Salon Kehitysvammaisten Tuki ry Ritva Jokinen, rahastonhoitaja, Salon Hengitysyhdistys ry Jouko Laxell, L-S Syöpäyhdistys Salon paikallisosasto Timo Poikela, Salon seudun Parkinson-kerho Helena Ruokomäki, Salon Seudun Diabetes ry Pirjo Virtanen, Salon Invalidit Varajäsenet: Marjo Aaltonen, Salon Seudun Osteoporoosiyhdistys ry Lasse Särkinen, Salon seudun Näkövammaiset ry, asti Hallituksen sihteerinä toimi toiminnanjohtaja Eija-Riitta Hilska Hallitus kokoontui vuoden 2010 aikana kuusi kertaa.

2 Yhdistyksen kokoukset Vuosikokous pidettiin yhdistyksen tiloissa. Kokousedustajia oli paikalla 19 eri yhdistyksestä yhteensä 31 henkilöä, joista 29:llä oli valtakirja. Jäsenistö Vuoden 2010 lopussa yhdistyksellä oli 28 jäsenyhdistystä: - Salon Reumayhdistys ry - Salon Seudun Psoriasisyhdistys ry - Salon Seudun Näkövammaiset ry - Salon seudun Parkinson-kerho - Salon Invalidit ry - Salon Seudun Osteoporoosiyhdistys ry - Salon seudun Sydänyhdistys ry - Salon mielenterveysseura - Salon MS-kerho - Salon Hengitysyhdistys ry - Salon seudun Munuais- ja maksayhdistys ry - Salon Seudun Allergia ja Astmayhdistys ry - Turun seudun Aivohalvaus- ja Afasiayhdistyksen Salon kerho - Salon Autismi- ja Aspergeryhdistys ry - Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen Salon paikallisosasto - Salon Kehitysvammaisten Tuki ry - Salon Seudun Keliakiayhdistys ry - Turun seudun lihastautiyhdistys ry - Salon Seudun Diabetes ry - Salon Muistiyhdistys ry - Salon Kuulonhuoltoyhdistys ry - Omaiset mielenterveystyön tukena Salon seudun yhdistys ry - Salon Seudun Kuurot ry - Suur-Salon Selkäyhdistys ry - Turun Seudun Nivelyhdistys ry - Suomen Nivelyhdistys ry, Salon nivelpiiri - Turun CP-yhdistys ry - Turun seudun Epilepsiayhdistys ry Kannattajajäseniä oli viisi - Kiinteistö Laxell Oy - Salon Vanha Apteekki - Salon Lääkintälaboratorio Oy - Salon Metalelektro Oy - Design Hill Oy Varainhankinta Yhdistyksen varainhankinta koostui liittymisjäsenmaksusta, jäsenmaksuista sekä kannattajajäsenmaksuista. Kaupungilta saatiin toiminta-avustusta sekä Rahaautomaattiyhdistykseltä avustusta perustoimintaan eli kohdennettu toiminta-avustus Ak1 ja projektiavustus VERTO-projektiin. 2 / 7 Henkilöstö Yhdistyksen toiminnanjohtajana oli Eija-Riitta Hilska.

3 Kuntouttavan työtoiminnan kautta yhdistyksessä oli vuoden aikana kolme henkilöä. Tatiana Plaskovitskaja huolehti tilojen siisteydestä. Hän oli paikalla päivittäin aamupäivisin. Helmikuusta juhannukseen oli Janne Koivu tehden erilaisia avustavia tehtäviä. Samoissa tehtävissä aloitti Sirpa Kanerva lokakuussa, ollen paikalla pääsääntöisesti neljänä päivänä viikossa toimiston aukioloajan. Viktoria Siekkinen oli toimistonhoitajana toukokuun loppuun asti. Hänen palkkaukseensa saatiin palkkatukea. Verto-projektin viimeisen vuoden työntekijänä aloitti helmikuussa Monika Nurmi. Toimitilat Yhdistyksen toimitilana olivat vuokratilat osoitteessa Rummunlyöjänkatu 7 B, Salo. Aiemmin olleiden salin, kolmen toimistohuoneen, keittiön ja sosiaalitilojen lisäksi vuokrasimme samasta yhteydestä vapautuneet tilat, kokoontumistila Kamarin sekä paloturvallisen arkistohuoneen. Jäsenyhdistysten tilavarauksia oli vuoden aikana 373 kpl ja niissä oli 3062 kävijää. Muita kävijöitä on vuoden aikana ollut noin Avustajakeskuksen työntekijä käytti tiloja työpisteenään ollessaan Salossa. 3 / 7 Julkaisu- ja tiedotustoiminta Toinen SYTYN SANOMAT-lehti ilmestyi huhtikuun alussa, painos oli kpl, josta Suorajakelun kautta jaettiin salolaisiin kotitalouksiin. Lehden teemana oli liikunta ja sen tekemisestä vastasi julkaisutoimikunta johon kuuluivat Heikki Virtanen, Ritva Jokinen, Timo Luhtavaara ja Eija-Riitta Hilska. Alkuvaiheessa mukana oli myös Eero Oikarinen. Kulttuuritoiminta Yhteislaulutilaisuus järjestettiin yhteistyössä Suvisalo ry:n kanssa iltatorilla Laulajia oli illan aikana paikalla runsaat Laulattajana oli vanha tuttumme Jouni Keronen ja hänen kaverinaan sympaattinen hanuristi Samuli Jokinen. Kouro-osuudesta vastasi lauluryhmä Junkkarit. Liikuntatoiminta Yhteistyössä kaupungin liikuntatoimen kanssa järjestettiin kaksi vaikeavammaisten vesijumpparyhmää. Yhdistys vastasi avustajista aiheutuvista kustannuksista. Syksyn ryhmän yhtenä avustajana toimi Aikuisopiston opiskelija, joka suoritti samalla näyttökokeen jossa yhtenä vastaanottajana oli toiminnanjohtaja. Muuta Yhdistyksen hallitus teki päätöksen strategian laatimisesta vuosille , työryhmän edustajiksi nimettiin Salon kaupungin edustajina Paavo Varis ja Tuula Suominen, oppilaitosten edustajana Hilkka Seppä, yhdistysten edustajana Eevaliisa Lindholm sekä SYTYn edustajat Heikki Virtanen, Ritva Jokinen ja Eija-Riitta Hilska. Salon ammattiopiston datanomiopiskelijoita oli vuoden aikana kaksi työssäoppimisjaksoilla. Yhdistys oli Kansalaisareena ry:n jäsen. Yhdistyksen toiminnan talous ilmenee liitteenä olevista tuloslaskelmasta ja taseesta 2010.

4 4 / 7 2. PERUSTOIMINTA (kohdennettu toiminta-avustus Ak1) Koulutus ja neuvontatoiminta Jäsenyhdistysten toimijoille annettiin tukea, ohjausta ja neuvontaa erilaisissa yhdistystoimintaan liittyvissä asioissa ja ongelmissa. Lisääntynyt luottamus toimintaamme kohtaan ilmeni yhdistystoimijoiden lisääntyneinä yhteydenottoina. Syksyllä järjestettiin kolmen kerran askartelukurssi yhdistysten viriketoiminnasta vastaaville henkilöille. Sihteerien koulutuspäivä peruuntui vähäisen kiinnostuksen vuoksi. ATK-laitteiden ja -ohjelmien käytössä on annettu opastusta ja neuvontaa erityisesti silloin kun yhdistyksessä on ollut datanomiopiskelijoita, mutta myös muulloin sen mukaan mihin työntekijöiden taidot ovat riittäneet. Yhdistystoiminnan tukeminen Yhdistyksen kokoontumistilat laitteineen olivat jäsenyhdistysten käytössä korvauksetta, samoin myös yhdistystoimisto atk-laitteineen ja internetyhteyksineen esim. työskentelyä tai päivystyksiä varten. Kaappitilaa voitiin antaa vakituisille tilojen käyttäjille. Kahvitusten osalta käytettävissä oli kaikki muut tarvikkeet ja välineet paitsi kahvileipä tai muu tarjoilu. Myös astioiden tiskaus ja tilojen siivous hoidettiin yhdistyksen toimesta. Uutena tukena yhdistyksille tarjottiin arkistotilaa yhdistyksen uudesta paloturvallisesta arkistohuoneesta. Kaksi yhdistystä on käyttänyt tämän hyödykseen. Kopioinnin ja tulostuksen osalta tilanne muuttui ratkaisevasti maaliskuun alusta alkaen kun saimme uuden monitoimilaitteen. Tässä laitteessa oli uutena toimintona vihkotulostus, joka helpotti huomattavasti monen yhdistyksen tiedotteiden tekemistä. Samalla myös hinnoittelu muuttui oleellisesti edullisemmaksi. Vuoden aikana yhdistysten kopiointi- ja tulostusmäärät lisääntyivätkin huomattavasti. Julkaisu- ja tiedotustoiminta Yhdistyksen kotisivut ovat osoitteessa Sivujen tunnettavuus ja käyttö on lisääntynyt koko ajan. Niiden sisältöä myös lisättiin ja monipuolistettiin. Kotisivujen ilmeestä ja asiasisällöstä saatiin käyttäjiltä runsaasti positiivista palautetta, ja blogia pidettiin mukavana muotona tuoda asioita esille. Kotisivujen kautta on voinut liittyä postituslistalle ja sitä väylää pitkin ajankohtaisista asioista on tiedotettu 61 henkilölle. Postituslistalla olevien määrä jäi huomattavasti pienemmäksi kuin odotimme. Yhdistyksen esitettä on päivitetty tarpeen mukaan ja sitä on jaettu eri tilaisuuksissa; mm. Verto-projektin kautta tietoa yhdistyksen toiminnasta saivat lukuisat ammattilaiset. Jäsenyhdistysten yhdyshenkilöille tiedotettiin aktiivisesti ajankohtaisista asioista sähköpostitse. Postitse lähetettyjä tiedotteita ei resurssipulan vuoksi ilmestynyt.

5 5 / 7 Edunvalvonta Toiminnanjohtajan tehtävänä oli seurata kaikenlaisia pitkäaikaissairaiden ja vammaisten henkilöiden sekä yhdistystoiminnan toimintakentässä tapahtuvia asioita ja muutoksia sekä informoida niistä jäsenyhdistyksiä. Aiemmin tehty aloite kaupunginhallitukselle johtavien työntekijöiden mahdollisuudesta osallistua palkallisesti yhden työpäivän vuodessa kansalaisjärjestöjen vapaaehtoistyöhön tuotti tulosta keväällä tehdyn myönteisen päätöksen muodossa. Yhteistyö kaupungin eri toimijoiden sekä alueen oppilaitosten kanssa oli tiivistä. Yhteistyötä on tehty lisäksi eri keskusliittojen ja muiden valtakunnallisten toimijoiden esim. Sosiaali- ja Terveysturvan Keskusliiton, Terveydenedistämisen keskuksen ja Kansalaisareenan kanssa. Oppilaitosyhteistyön tuloksena kehittyi monia yhteisiä toimintoja, joko yksittäisiä tai jatkuvampia. Jatkuvaksi toiminnaksi tulivat opiskelijoiden, siis tulevien hoitoalan ammattilaisten, vierailut joissa annettiin tietoa järjestötoiminnasta sekä vertaistuen merkityksestä. Toiminnanjohtaja osallistui vuoden aikana useisiin erilaisiin koulutuksiin ja seminaareihin jotka liittyivät yhdistystoimintaan tai pitkäaikaissairaiden ja vammaisten asioihin. Myös rahastonhoitaja osallistui osaan em. tilaisuuksista. Toiminnanjohtaja on ollut seuraavien projektien ohjausryhmän jäsenenä: - Ammattikorkeakoulun vetämissä hankkeissa; VERKONKUTOJA Kehittämisverkostojen luominen verkostomanagerin koordinoimana hyvinvointialalla edustaen käyttäjänäkökulmaa sekä MOSAIIKKI Maahanmuuttajien kotouttamisen ja työllistymisen edistäminen Salossa vertaistukitoiminnan kehittämisen asiantuntijana ja 3. sektorin edustajana. - Kaste-ohjelman Toimintakykyisenä ikääntyminen hankkeen, Salon osahankkeen ohjausryhmä - Valtakunnallisen Kokemuskoulutuksesta Pätevää - hankkeen Turun ohjausryhmä. Turun ammattikorkeakoulu on mukana HyvinvointiTV toiminnan kehittämisprojektissa ja toiminnanjohtaja on ollut mukana asiantuntijana Salossa toteutetun vertaisryhmätoiminnan kehittämisessä ja kokeilussa. Toiminnanjohtaja on ollut jäsenenä Salon seudun ammattiopiston ja Salon seudun aikuisopiston sosiaali- ja terveysalan jaoston jäsenenä. Jaoston tehtävänä on edistää koulutuksen työelämälähtöisyyttä ja työelämäkytkentää, arvioida alakohtaista koulutustarvetta sekä antaa pyydettäessä lausuntoja alakohtaisesta koulutustarpeesta, opetussuunnitelmista, investointisuunnitelmista ja muista koulutuksen kehittämiseen liittyvistä olennaisista asioista. Saloon perustettiin liikunta- ja urheilusektorin toimielimeksi seuraparlamentti ja toiminnanjohtaja valittiin siihen jäseneksi erityisryhmien liikunnan edustajana. Henkilökohtaiseksi varajäseneksi valittiin Eero Oikarinen.

6 Olimme mukana paikallisen, vapaaehtoistoiminnan kanssa työskentelevien tahojen työntekijöiden yhteistyöryhmä KumppaRin toiminnassa. Ryhmän tavoitteena on mm. saada vapaaehtoistyö entistä näkyvämmäksi ja kiinnostavammaksi. Liikuntatoiminta Liikunnan osalta on edellisten vuosien tapaan tehty yhteistyötä Salon Seiskan ja Kohtuuden Kolmosen järjestäjien kanssa. Molemmissa liikuntatapahtumissa oli lyhyempi, esteetön reitti. Molempiin tapahtumiin osallistui eri yhdistysten jäseniä ja heille järjestettiin tarpeellinen määrä avustajia. Toiminnanjohtaja on ollut mukana keväällä 2011 pidettävän Liikuntaa kaikille soveltavan liikunnan tapahtumapäivän valmisteluissa. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä eri liittojen aluetyöntekijöiden ja Salon liikuntatoimen kanssa. Virkistystoiminta Perinteistä kesän virkistyspäivää vietettiin Leirirannassa Osallistujia oli 50. Yhteistä aikaa vietettiin hyvän ruuan, pelien ja kilpailujen sekä seurustelun merkeissä. Vilpoinen sää varmaankin vaikutti uimainnokkuuteen. 6 / 7 Marraskuun viimeisenä torstaina vuorossa oli Joulukauden avajaiset. Kamariin oli katettu joulutunnelmaisia pöytiä yhteistyökumppaniemme seurakunnan diakoniatyön, AMK:n terveysalan ja Design Hill`n sekä Kamariherrojen toimesta. Kävijät äänestivät mieluisemmaksi Kamariherrojen pöydän. Äänestäjien kesken arvottujen palkintojen osalta onnetar suosi Enni Saarelmaa ja Erkki Säilää. Ohjelmasta vastasivat Joulumuori ja Tonttu. Toukokuussa vietettiin naisteniltaa, jossa iloisissa tunnelmissa parikymmentä naista tutustui mm. kauneuden ja alusvaatteiden saloihin. Loppuvuodesta puolestaan käynnistettiin Iltakerhon toiminta. Iltaa vietettiin laulaen, pelaillen ja runoa tehden. Jäsenyhdistysten toimijat ovat osallistuneet myös Verto-projektin virkistystilaisuuksiin, erityisesti opiskelijoiden järjestämiin virkistysiltoihin. VERTAISTUKITOIMINNAN KEHITTÄMISPROJEKTI - VERTO Saimme Raha-automaattiyhdistykseltä projektille jatkorahoituksen vielä vuodelle Helmikuussa projektityöntekijänä aloitti Monika Nurmi. Vuosi oli vilkas ja työntäyteinen ja loppua kohden vauhti vain kiihtyi. Kokonaisuutena projekti oli vuoden loppuun mennessä jo niin loppuvaiheessa, että voitiin todeta sen onnistuneen hyvin, vaikka matkan varrella olikin ollut monenlaisia vaikeuttavia tekijöitä. Tärkein tehtävä vuoden aikana oli saada tiedotettua vertaistukihenkilörekisteristä ja tuomista mahdollisuuksista eri sote-ammattiryhmille. Projektityöntekijä kävi esittelemässä toimintaa 13 ammattilaisten ryhmälle, jotka kokoontuivat joko Sytyn tiloissa tai omissa tiloissaan. Kuulijoita oli yhteensä 160. Osallistujille jaettiin materiaalikansiot jossa oli yhteystietotarravihot, tietoa yhdistyksestä sekä Sytyn Sanomat. Opiskelijaryhmiä kävi Turun ammattikorkeakoulun Salon toimipisteestä sekä Salon Ammattiopistosta 14 ryhmää, yhteensä 148 opiskelijaa. Heille kerrottiin

7 vertaistukitoiminnasta ja sen merkityksestä sekä järjestötoiminnasta. Osa amk:sta käyneistä opiskelijoista järjesti kevätkauden aikana virkistysiltoja vertaistukihenkilöille ja muille vapaaehtoistoimijoille. Syksyllä järjestettiin yksi vertaistukihenkilöiden peruskoulutus ja ryhmänohjaajien koulutus. Sytyke-kerho ja Kamariherrat jatkoivat toimintaansa entiseen tapaan. Sytyke-kerho kokoontui kuukausittain eri aiheiden parissa ja syyskuussa oli leiripäivä. Toiminta järjestettiin yhteistyössä seurakunnan kanssa. Kamariherrojen omatoiminen ryhmä kokoontui viikoittain joko Sytyn tiloissa tai retkeillen ja vieraillen eri kohteissa. 7 / 7 Opiskelijoiden järjestämien virkistysiltojen lisäksi järjestettiin keväällä naistenilta jossa keskityttiin monenlaiseen kauneuteen meikeistä alusasuihin. Syksyllä kokoontui iltakerho ensimmäisen kerran ja perinteinen syyskauden päätösilta vietettiin hyvän ruuan äärellä joulukuussa. Virkistysiltoja oli yhteensä 9. Työnohjauksellista tukea oli tarjolla aina tarvittaessa. Koulutus- tai luentoiltoja ei tänä vuonna järjestetty, mutta KumppaRi-yhteistyön kautta vertaistukihenkilöille oli tarjolla seurakunnan järjestämänä useampi tilaisuus mielenkiintoisista aiheista. Jonkin verran heitä niihin osallistuikin. Syyskauden aikana aloitettiin loppuseminaarin ja loppuraportin valmistelut ja vuoden loppua kohden niiden osuus työstä vain kasvoi. Loppuraportti saatiin koottua jouluun mennessä, ainoastaan ulkonäöllinen viimeistely oli vielä kesken. Loppuseminaarin osalta valmistelut olivat vuodenvaihteessa myös hyvällä mallilla. Ohjausryhmä kokoontui kolme kertaa. Ohjausryhmään kuuluivat Helena Ahonen, Pirjo Parviainen, Päivi Vigg, Siru Virpi, Ritva Jokinen, Heikki Virtanen, Eija-Riitta Hilska ja sihteerinä Monika Nurmi. Loppuraportti on vuosikertomuksen liitteenä.

VUOSIKERTOMUS 2014 Salon SYTY ry:n 10-vuotis JUHLAVUOSI

VUOSIKERTOMUS 2014 Salon SYTY ry:n 10-vuotis JUHLAVUOSI 1 / 8 VUOSIKERTOMUS 2014 Salon SYTY ry:n 10-vuotis JUHLAVUOSI YLEISTÄ Koko vuoden teemana oli 10v Juhlavuosi. Vuosi alkoi erityisen juhlavasti tammikuussa vietetyn pääjuhlan merkeissä, joka pidettiin Astrum

Lisätiedot

ETELÄ-SAVON SOSIAALI- JA TERVEYSALAN JÄRJESTÖJEN TUKI RY

ETELÄ-SAVON SOSIAALI- JA TERVEYSALAN JÄRJESTÖJEN TUKI RY ETELÄ-SAVON SOSIAALI- JA TERVEYSALAN JÄRJESTÖJEN TUKI RY Etelä-Savon ADHD-, Autismi- ja Dysfasiayhdistys ry Etelä-Savon Aivovammayhdistys ry Etelä-Savon CP-yhdistys ry Etelä-Savon Meniere-yhdistys ry Etelä-Savon

Lisätiedot

1 / 15 VUOSIKERTOMUS 2015

1 / 15 VUOSIKERTOMUS 2015 1 / 15 VUOSIKERTOMUS 2015 YLEISTÄ Vuosi 2015 oli yhdistyksen toiminnassa monessa mielessä poikkeuksellinen. Alkukeväästä, maaliskuussa, saimme valitettavan suru-uutisen puheenjohtajamme Heikki Virtanen

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI TAMMIKUU - HEINÄKUU 2013

TOIMINTAKALENTERI TAMMIKUU - HEINÄKUU 2013 KOUVOLAN VAMMAISJÄRJESTÖJEN YHDISTYS RY (KVY) YHDESSÄ ENEMMÄN TOIMINTAKALENTERI TAMMIKUU - HEINÄKUU 2013 www.kvyry.fi Hei Yhdistysväki! Kouvolan Vammaisjärjestöjen yhdistys ry (KVY ry) on perustettu vuonna

Lisätiedot

S A L O N V A M M A I S N E U V O S T O J A V A M M A I S J Ä R J E S T Ö J E N N E U V O T T E L U K U N T A P Ö Y T Ä K I R J A 1 / 2 0 1 4

S A L O N V A M M A I S N E U V O S T O J A V A M M A I S J Ä R J E S T Ö J E N N E U V O T T E L U K U N T A P Ö Y T Ä K I R J A 1 / 2 0 1 4 S A L O N V A M M A I S N E U V O S T O J A V A M M A I S J Ä R J E S T Ö J E N N E U V O T T E L U K U N T A P Ö Y T Ä K I R J A 1 / 2 0 1 4 1sa 5/6s, 1. 00%2ory z Aik a: keskiviikko 28.5.2014 klo 18.00-19.15

Lisätiedot

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS YLEISTÄ Yhdistyksen tarkoitus on edistää fyysisesti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä

Lisätiedot

Kokouksen alussa Kyösti Heino kertoi omaishoitajan kokemuksistaan vammaispalvelun asiakkaana.

Kokouksen alussa Kyösti Heino kertoi omaishoitajan kokemuksistaan vammaispalvelun asiakkaana. SALON VAMMAISNEUVOSTO JA VAMMAISJÄRJESTÖJEN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ 2013 Aika: keskiviikko 6.11.2013 klo 18.30-19.40 Paikka: Sytyn Sali, Helsingintie 6 1 SALON KAUPUNKI 22, 11. 2013 6 Dnro dv. Arkisto

Lisätiedot

Vuosikertomus 2010. vuosikertomus 2010 1 (5) 30.1.2011. Kaakkois-Suomen Lihastautiyhdistys ry. Yleistä

Vuosikertomus 2010. vuosikertomus 2010 1 (5) 30.1.2011. Kaakkois-Suomen Lihastautiyhdistys ry. Yleistä vuosikertomus 2010 1 (5) 30.1.2011 Kaakkois-Suomen Lihastautiyhdistys ry Vuosikertomus 2010 Yleistä Toiminnan tarkoitus Tukea yhdessä Lihastautiliiton kanssa neuromuskulaarisia tauteja sairastavien ja

Lisätiedot

Salon Reumayhdistys TOIMINTASUUNNITELMA 2015

Salon Reumayhdistys TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Salon Reumayhdistys TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Salon Reumayhdistys TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Perusta Toimintasuunnitelman perustana ovat yhdistyksen säännöt ja Suomen Reumaliiton vuoden toimintateema: Liikkeestä

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveystoimen järjestöavustukset vuodelle 2011/ Sairaus- ja vammaisjärjestöt dnro 5412/214/2010

Sosiaali- ja terveystoimen järjestöavustukset vuodelle 2011/ Sairaus- ja vammaisjärjestöt dnro 5412/214/2010 1 Aivovammayhdistys ry 710 90 ei tiedossa 1100,00 1100,00 2000,00 1500,00 Vertaistukitoiminta 1000, nettisivut ja muu tiedotus 500, hallintokulut 500. Perustelu : Arjen selviytymistä tukevaa toimintaa.

Lisätiedot

Vammaisneuvoston toimintasäännön muuttaminen ja vammaisneuvoston 2013-2016 nimeäminen

Vammaisneuvoston toimintasäännön muuttaminen ja vammaisneuvoston 2013-2016 nimeäminen Vammaisneuvosto 4 31.01.2013 Kaupunginhallitus 90 11.02.2013 Kaupunginvaltuusto 34 18.02.2013 Vammaisneuvoston toimintasäännön muuttaminen ja vammaisneuvoston 2013-2016 nimeäminen 202/00.00.01.06/2013

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen 2011 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2011 Oikaristen 11-vuotias sukuseura toimii

Lisätiedot

Toimintakykyisenä ikääntyminen KASTEhanke, Salon kuntapilotti 2010 2012

Toimintakykyisenä ikääntyminen KASTEhanke, Salon kuntapilotti 2010 2012 Toimintakykyisenä ikääntyminen KASTEhanke, Salon kuntapilotti 2010 2012 TERVEYTTÄ JA HYVINVOINTIA -seminaari, projektikoordinaattori, th TtM Salon kaupungin vanhuspalvelut Vanhuspalveluiden palvelurakenteen

Lisätiedot

Järjestöjen etujärjestö

Järjestöjen etujärjestö Järjestöjen etujärjestö Vantaan Järjestörinki ry on vantaalaisten yhdistysten etujärjestö ja yhteistyöelin, jonka jäsenet ovat mm. kulttuuri-, liikunta-, maahanmuuttaja- ja sosiaali- ja terveysalan järjestöjä,

Lisätiedot

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli tilinpäätöksen tarkastus ja alllekirjoitus), Roby oli sihteerinä

Lisätiedot

ESPOON JÄRJESTÖJEN YHTEISÖ ry. Esittäytyy 2011

ESPOON JÄRJESTÖJEN YHTEISÖ ry. Esittäytyy 2011 ESPOON JÄRJESTÖJEN YHTEISÖ ry Esittäytyy 2011 Ajankohtaista tietoa aina osoitteesta: www.ejy.fi Historia.. JÄRJESTÖTALOHANKKEEN SYNTYMINEN: Espoon kaupungin vammaisneuvoston neuvottelukunta teki 2001 kartoituksen

Lisätiedot

KOHTI YHDENVERTAISTA JA ESTEETÖNTÄ VAASAA LIITE 6. VAMMAIS-JA POTILASJÄRJESTÖT VAASASSA YHTEYSTIETOINEEN Anhöriga till missbrukare i Svenska Österbotten marianne.siermala@gmail.fi Autismin Kirjon Pohjalaiset

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS 2014 Diabeteshoitajat ry

VUOSIKERTOMUS 2014 Diabeteshoitajat ry VUOSIKERTOMUS 2014 Diabeteshoitajat ry S i v u 2 DIABETESHOITAJAT RY VUOSIKERTOMUS 2014 SISÄLTÖ 1.YHDISTYS... 2 3.HALLINTO... 3 5.2. Yhteistyö... 4 5.3. Tiedotus... 4 5.4. Toimikuntatyöskentely... 5 6.1.

Lisätiedot

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Toimintakertomus vuodelta 2013 Nykytila: Yhdistyksemme jäsenmäärä kasvoi 14.11.1013 lähes kaksinkertaiseksi, kun Helsingin sosiaaliviraston henkilöstö

Lisätiedot

Keski-Uudenmaan Yhdistysverkosto ry

Keski-Uudenmaan Yhdistysverkosto ry Keski-Uudenmaan Yhdistysverkosto ry Tuusulan järjestöfoorumi 16.02.2011 Hanna Falck & Mika Väisänen Taustaa Perustettu 23.04.2007 Järvenpäässä Kolme järjestöä perustamassa Kotipaikka Järvenpää ja toimialue

Lisätiedot

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma 2016 Toimintasuunnitelman pääkohdat Järjestötoiminta JHL 103 edustaa Jyväskylän kaupungilla ja osakeyhtiöissä työskenteleviä,

Lisätiedot

1 Kirkkonummen vammaisneuvosto on Kirkkonummen kunnan sekä vammais- ja potilasjärjestöjen yhteistyöelin.

1 Kirkkonummen vammaisneuvosto on Kirkkonummen kunnan sekä vammais- ja potilasjärjestöjen yhteistyöelin. Kirkkonummen vammaisneuvoston toimintasääntö 1 Kirkkonummen vammaisneuvosto on Kirkkonummen kunnan sekä vammais- ja potilasjärjestöjen yhteistyöelin. 2 Kirkkonummen vammaisneuvoston tarkoituksena on 1)

Lisätiedot

Laukaan Kalevalaiset Naiset ry Toimintasuunnitelma 2019

Laukaan Kalevalaiset Naiset ry Toimintasuunnitelma 2019 Sisältö 1. Yleistä... 3 2. Toiminnan tavoitteet vuonna 2019... 3 3. Toiminta... 3 4. Tiedotus... 4 5. Hallinto... 4 5.1. Vuosikokous... 4 5.2. Hallitus... 4 6. Yhteistyötahot... 5 7. Talous... 5 Liite:

Lisätiedot

Esitykset vammaisneuvoston nimeämiseksi toimikaudelle

Esitykset vammaisneuvoston nimeämiseksi toimikaudelle Vammaisneuvosto 62 07.12.2010 Kaupunginhallitus, julkinen 12 17.01.2011 Esitykset vammaisneuvoston nimeämiseksi toimikaudelle 2011-2012 VAMMNEUV 62 Laki vammaisuuden perusteella järjestettävistä palveluista

Lisätiedot

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2014 VUOSIKERTOMUS

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2014 VUOSIKERTOMUS HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2014 VUOSIKERTOMUS YLEISTÄ Yhdistyksen tarkoituksena on edistää fyysisesti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina

Lisätiedot

1. Yhdistyksen nimi on Tampereen seudun Omaishoitajat ry ja kotipaikka Tampere. Yhdistyksen toiminta-alueena on koko Pirkanmaa.

1. Yhdistyksen nimi on Tampereen seudun Omaishoitajat ry ja kotipaikka Tampere. Yhdistyksen toiminta-alueena on koko Pirkanmaa. 1(3) YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1. Yhdistyksen nimi on Tampereen seudun Omaishoitajat ry ja kotipaikka Tampere. Yhdistyksen toiminta-alueena on koko Pirkanmaa. 2. Yhdistyksen tarkoituksen on toimia omaishoitajien

Lisätiedot

Johtosääntö. Suomen Akvaarioliitto ry

Johtosääntö. Suomen Akvaarioliitto ry Johtosääntö Suomen Akvaarioliitto ry Päivitetty: 18.2.2008 Edellinen päivitys: 9.2.2008 Suomen Akvaarioliitto ry 2(6) Johdanto Suomen Akvaarioliitto ry:n (SAL) johtosääntö on suunniteltu helpottamaan liiton

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016 1(4) TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016 SÄÄNTÖJEN MUKAISET TAVOITTEET Hyvinkään Vammaisjärjestöjen Yhteistyöelin Vaje ry:n toiminta toteutettiin sääntöjen mukaisten seuraavien tavoitteiden pohjalta: Edistää

Lisätiedot

Vuosikokous pidettiin 16.4.2015 Metsäkansan Ainolassa.

Vuosikokous pidettiin 16.4.2015 Metsäkansan Ainolassa. TOIMINTAKERTOMUS 2015 YLEISTÄ Metsäkansan kyläyhdistyksen toiminta vuonna 2015 oli aktiivista. Vuotta värittivät erityisesti hyvin onnistuneet tapahtumat ja kyläyhdistyksen saama positiivinen huomio. Yhdistys

Lisätiedot

UUDENMAAN MUNUAIS-JA MAKSAYHDISTYS UUMU RY NJUR- OCH LEVERFÖRENINGEN I NYLAND RF

UUDENMAAN MUNUAIS-JA MAKSAYHDISTYS UUMU RY NJUR- OCH LEVERFÖRENINGEN I NYLAND RF 1 UUDENMAAN MUNUAIS-JA MAKSAYHDISTYS UUMU RY NJUR- OCH LEVERFÖRENINGEN I NYLAND RF TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017 TOIMINTAVUODEN YLEISNÄKYMÄT JA -TAVOITTEET Uudenmaan munuais- ja maksayhdistys UUMU

Lisätiedot

YHTEISTYÖSTÄ LISÄVOIMAA YHDISTYKSILLE -MITEN PÄÄSTÄ ALKUUN?

YHTEISTYÖSTÄ LISÄVOIMAA YHDISTYKSILLE -MITEN PÄÄSTÄ ALKUUN? Kehittämistehtävä (AMK) Hoitotyö Terveydenhoitotyö 3.12.2012 Elina Kapilo ja Raija Savolainen YHTEISTYÖSTÄ LISÄVOIMAA YHDISTYKSILLE -MITEN PÄÄSTÄ ALKUUN? -Artikkeli julkaistavaksi Sytyn Sanomissa keväällä

Lisätiedot

Hakija Tarkoitus Anottu summa Saanut v.2014 Esitys Lieksan Kuuloyhdistys ry

Hakija Tarkoitus Anottu summa Saanut v.2014 Esitys Lieksan Kuuloyhdistys ry 1 AVUSTUKSET 2014 toiminta-avustukset Lieksan Kuuloyhdistys ry jäs. 151 Yhdistys toimii alueensa kuulonhuollon hyväksi jakaen tietoutta apuvälineistä ja niiden käytöstä sekä ohjaten jäseniään hakemaan

Lisätiedot

Toimintakaudelle tilintarkastajaksi valittiin Seija Lindell.

Toimintakaudelle tilintarkastajaksi valittiin Seija Lindell. Porin Taitoluistelu ry VUOSIKERTOMUS sivu 1 VUOSIKERTOMUS 1.1.2011 31.12.2011 Porin Taitoluistelu ry:n virallinen rekisteröintipäivä on 1.4.2000. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja lisätä taitoluistelun

Lisätiedot

Fiskarsin kyläseura ry - Fiskars byförening rf TOIMINTASUUNNITELMA 2014. Yleistä. Hallitus. Jäsenistö. Toimikunnat ja työryhmät

Fiskarsin kyläseura ry - Fiskars byförening rf TOIMINTASUUNNITELMA 2014. Yleistä. Hallitus. Jäsenistö. Toimikunnat ja työryhmät Fiskarsin kyläseura ry - Fiskars byförening rf TOIMINTASUUNNITELMA 2014 Yleistä Fiskars kyläseuran toiminta tukeutuu yhdistyksen sääntöihin ja vuosittain vahvistettavaan toimintasuunnitelmaan. Toimintasuunnitelma

Lisätiedot

Kuopion Selkäyhdistys ry Toimintakertomus 2016

Kuopion Selkäyhdistys ry Toimintakertomus 2016 KUOPION SELKÄYHDISTYS RY TOIMINTAKERTOMUS 2016 2 Kuopion Selkäyhdistys ry Toimintakertomus 2016 Jäsenistö Vuoden 2016 lopussa jäsenmäärä oli 386 henkilöä. Vapaaehtoistyöntekijöiden määrä 30 henkilöä ja

Lisätiedot

Keravan Reserviläiset ry

Keravan Reserviläiset ry Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus Tuloslaskelma ja tase 2011 Yleistä Vuosi 2011 oli yhdistyksemme 53. toimintavuosi. Kuluneena vuonna yhdistyksen puheenjohtajana toimi Heikki Jäntti. Yhdistyksen

Lisätiedot

Yhdistys muistihäiriöisille, heidän läheisilleen ja ammattihenkilöstölle

Yhdistys muistihäiriöisille, heidän läheisilleen ja ammattihenkilöstölle Yhdistys muistihäiriöisille, heidän läheisilleen ja ammattihenkilöstölle Snellmaninkatu 3 B, Lappeenranta (ent. asemapäällikön talo) Toimisto avoinna klo 9.00-13.00 tai sopimuksesta Puh. 040 587 2451 Sähköposti:

Lisätiedot

puheenjohtaja /sihteeri Kevätkokous Päätösten vahvistaminen hallitus maalis-huhtikuu 300 yhdistyksen jäsenet

puheenjohtaja /sihteeri Kevätkokous Päätösten vahvistaminen hallitus maalis-huhtikuu 300 yhdistyksen jäsenet Järjestötoiminta Edustajistovaalit - sähköinen tiedotus jäsenille vaaleista - mahd. yhdistyksen ehdokkaan oma alasivu yhdistyksen sivuilla Avustetaan yhdistyksen jäsentä vaalityössä tiedottamalla asiasta/mainostamalla

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN VASEMMISTOLIITON TOIMINTAKERTOMUS 2018 Yleistä Vuoteen 2018 lähdettiin odotuksella, että vuoden aikana pidettäisiin kahdet vaalit. Näistä

KESKI-SUOMEN VASEMMISTOLIITON TOIMINTAKERTOMUS 2018 Yleistä Vuoteen 2018 lähdettiin odotuksella, että vuoden aikana pidettäisiin kahdet vaalit. Näistä KESKI-SUOMEN VASEMMISTOLIITON TOIMINTAKERTOMUS 2018 Yleistä Vuoteen 2018 lähdettiin odotuksella, että vuoden aikana pidettäisiin kahdet vaalit. Näistä presidentinvaalit tammikuussa 2018 toteutuivat, mutta

Lisätiedot

puheenjohtaja /sihteeri Syyskokous Päätösten vahvistaminen hallitus marraskuu 300 yhdistyksen jäsenet Anneli Nikulainen, Oxana Tarasyuk ja Sanna Husu

puheenjohtaja /sihteeri Syyskokous Päätösten vahvistaminen hallitus marraskuu 300 yhdistyksen jäsenet Anneli Nikulainen, Oxana Tarasyuk ja Sanna Husu Järjestötoiminta Hallituksen kokoukset kuukausittain Edunvalvonnan varmistaminen ja yhdistyksen toiminnan suunnittelu, tiedon jakaminen. puheenjohtaja /sihteeri kerran kuukaudessa Kevätkokous Päätösten

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI TAMMIKUU - ELOKUU 2014

TOIMINTAKALENTERI TAMMIKUU - ELOKUU 2014 KOUVOLAN VAMMAISJÄRJESTÖJEN YHDISTYS RY (KVY) YHDESSÄ ENEMMÄN TOIMINTAKALENTERI TAMMIKUU - ELOKUU 2014 www.kvyry.fi Löydät meidät nykyään myös FACEBOOKISTA, joten käyhän tykkäämässä! Hei Yhdistysväki!

Lisätiedot

RAISION KAUPUNGIN VAMMAISNEUVOSTON TOIMINTASUUNNITELMA

RAISION KAUPUNGIN VAMMAISNEUVOSTON TOIMINTASUUNNITELMA RAISION KAUPUNGIN VAMMAISNEUVOSTON TOIMINTASUUNNITELMA VUOSILLE 2018-2020 Raision vammaisneuvosto 26.9.2018 VAMMAISNEUVOSTON TOIMINTASUUNNITELMA VUOSILLE 2018-2020 Sisällys VUOSILLE 2018-2020... 0 YLEISTÄ...

Lisätiedot

Kansanterveys- ja vammaisjärjestöt liikuntatoimijoina 2016

Kansanterveys- ja vammaisjärjestöt liikuntatoimijoina 2016 Kansanterveys- ja vammaisjärjestöt liikuntatoimijoina 2016 Aivoliitto ry Allergia- ja astmaliitto ry Epilepsialiitto ry Hengitysliitto ry Lihastautiliitto ry Mielenterveyden keskusliitto ry Munuais- ja

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ELOKUU - JOULUKUU 2013

TOIMINTAKALENTERI ELOKUU - JOULUKUU 2013 KOUVOLAN VAMMAISJÄRJESTÖJEN YHDISTYS RY (KVY) YHDESSÄ ENEMMÄN TOIMINTAKALENTERI ELOKUU - JOULUKUU 2013 www.kvyry.fi Hei Yhdistysväki! Kouvolan Vammaisjärjestöjen yhdistys ry (KVY ry) on perustettu vuonna

Lisätiedot

Ylivieskan Seutukunnan Omaishoitajat ja Läheiset ry. Ylivieskan Seutukunnan Omaishoitajat ja Läheiset ry:n virallinen ensirekisteröintipäivämäärä

Ylivieskan Seutukunnan Omaishoitajat ja Läheiset ry. Ylivieskan Seutukunnan Omaishoitajat ja Läheiset ry:n virallinen ensirekisteröintipäivämäärä 1 SISÄLLYSLUETTELO sivu YLEISTÄ... 3 ORGANISAATIO hallitus... 5 henkilöstö... 5 tilintarkastus... 5 kirjanpito... 6 TOIMINTA yhdistyksen kokoukset ja jäsenet... 6 muu toiminta... 6 tiedottaminen... 8 TULEVA

Lisätiedot

www.vaasanteknillinenseura.fi jsa

www.vaasanteknillinenseura.fi jsa www.vaasanteknillinenseura.fi VAASAN TEKNILLINEN SEURA RY 5 Toimintasuunnitelma vuodeksi 2015 1 YLEISTÄ Kuten aikaisempinakin vuosina, myös vuoden 2015 aikana järjestämme useita erilaisia tilaisuuksia

Lisätiedot

JHL-yhdistyksen toimintasuunnitelma 2016 Toimintasuunnitelmasta yleisesti Toimintasuunnitelman pääkohdat Järjestötoiminta Edunvalvonta Koulutus

JHL-yhdistyksen toimintasuunnitelma 2016 Toimintasuunnitelmasta yleisesti Toimintasuunnitelman pääkohdat Järjestötoiminta Edunvalvonta Koulutus JHL-yhdistyksen toimintasuunnitelma Toimintasuunnitelmasta yleisesti Hallitus on vastuussa toimintasuunnitelman ja talousarvion laatimisesta, seurannasta ja arvioinnista Yhdistyksen toimintasuunnitelma

Lisätiedot

Oikaristen Sukuseura Ry:n. toimintakertomus 2013

Oikaristen Sukuseura Ry:n. toimintakertomus 2013 Oikaristen Sukuseura Ry:n toimintakertomus 2013 Kuva: Sirpa Heikkinen 2013 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2013 Oikaristen 13-vuotiaan sukuseuran toiminta jatkui edelleen aktiivisena. Seuran

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI TAMMIKUU - HEINÄKUU 2017

TOIMINTAKALENTERI TAMMIKUU - HEINÄKUU 2017 KOUVOLAN VAMMAISJÄRJESTÖJEN YHDISTYS RY (KVY) YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN TOIMINTAKALENTERI TAMMIKUU - HEINÄKUU 2017 www.kvyry.fi Löydät meidät nykyään myös FACEBOOKISTA, joten käyhän tykkäämässä! Hei Yhdistysväki!

Lisätiedot

2016 TOIMINTASUUNNITELMA

2016 TOIMINTASUUNNITELMA 2016 TOIMINTASUUNNITELMA 1 1. Etelä-Savon sosiaali- ja terveysalan järjestöjen tuki ry:n toiminnan tarkoitus ja visio vuodelle 2016 Etelä-Savon sosiaali- ja terveysalan järjestöjen tuki ry, ESTERY, on

Lisätiedot

Helsingin kaupungin toimistovirkailijat 0 JHL ry 240. Helsingin kaupungin toimistovirkailijat JHL ry 240. Toimintasuunnitelma 2011

Helsingin kaupungin toimistovirkailijat 0 JHL ry 240. Helsingin kaupungin toimistovirkailijat JHL ry 240. Toimintasuunnitelma 2011 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat 0 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat Toimintasuunnitelma 2011 Carita Bardakci 24.11.2010 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat 1 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE

Lisätiedot

Perjantai Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs

Perjantai Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs Perjantai 12.10.2018 12.00 14.00 Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs läsnä: Tornion Invalidit ry. Raimo Toratti Lapin Näkövammaiset ry., Soile Järvirova Tornion kerho Tornion kaupunginhallitus

Lisätiedot

Toimintakertomus. vuodelta 2015

Toimintakertomus. vuodelta 2015 Toimintakertomus vuodelta 2015 31.12.2015 Kanta-Hämeen TOIMINTAKERTOMUS 1/8 JOHDANTO Kanta-Hämeen AVH-yhdistys ry. on valtakunnallisen kansanterveys-, vammais- ja potilasjärjestö Aivoliitto ry:n jäsenyhdistys

Lisätiedot

2016 TOIMINTAKERTOMUS

2016 TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAKERTOMUS 2016 TOIMINTAKERTOMUS 2016 Ylimattilantie 86110 PARHALAHTI http://www.parha.net Toimintakertomus 1.1. 31.12.2016 YLEISTÄ Yhdistys perustettiin 16.10.2010. Yhdistyksen virallinen rekisteröintipäivämäärä

Lisätiedot

Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus 2009

Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus 2009 Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus 2009 Tuloslaskelma ja Tase Yleistä Vuosi 2009 oli yhdistyksemme 51. toimintavuosi. Kuluneena vuonna yhdistyksen puheenjohtajana toimi Heikki Jäntti. Yhdistyksen

Lisätiedot

OIKARISTEN SUKUSEURA RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2016

OIKARISTEN SUKUSEURA RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2016 OIKARISTEN SUKUSEURA RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2016 Kuva Sirpa Heikkinen 2009 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 5.12.2016 Oikaristen 16-vuotias sukuseura toimi aktiivisesti. Seuran tavoitteena on ollut

Lisätiedot

6.4.2010. Tornion Järjestöyhdistys ry Kemintie 53 95420 Tornio

6.4.2010. Tornion Järjestöyhdistys ry Kemintie 53 95420 Tornio LOPPURAPORTTI 1 / 5 MAHIS PROJEKTIN LOPPURAPORTTI AJALTA 1.4.2007 30.3.2010 Projektin nimi Projektipäällikkö Ohjausryhmä Mahis projekti Tornion Järjestöyhdistys ry Kemintie 53 95420 Tornio Sauli Hyöppinen

Lisätiedot

LAPIN JÄRJESTÖTOIMINNAN KEHITTÄMISRAKENNE. Myllärintie 35 96400 Rovaniemi info@lapinsoste.fi OHJAUSRYHMÄN KOKOUS 2/2011

LAPIN JÄRJESTÖTOIMINNAN KEHITTÄMISRAKENNE. Myllärintie 35 96400 Rovaniemi info@lapinsoste.fi OHJAUSRYHMÄN KOKOUS 2/2011 LAPIN JÄRJESTÖTOIMINNAN KEHITTÄMISRAKENNE Myllärintie 35 96400 Rovaniemi info@lapinsoste.fi OHJAUSRYHMÄN KOKOUS 2/2011 AIKA: 16.5.2011 klo 14.00 16.00 PAIKKA: Rovaniemi, Hotelli Oppipoika, kokoustila Oltermanni

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS V U O D E L T A 2 0 11

TOIMINTAKERTOMUS V U O D E L T A 2 0 11 TOIMINTAKERTOMUS V U O D E L T A 2 0 11 1 SUOMEN HAUTAUSTOIMINNAN KESKUSLIITTO RY BEGRAVNINGSVERKSAMHETENS CENTRALFÖRBUND I FINLAND RF YLEISTÄ Liiton kotisivu: www.shk.fi Y-tunnus: 1480117-5 LIITTOKOKOUS

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Kumpulan Speksi ry 6. maaliskuuta 2015 1 Sisältö 1 Yleistä 3 2 Hallinto 3 3 Yhteistyö 3 4 Toiminta 3 4.1 Produktio 3 4.2 Ympäristötoiminta 3 4.3 Yhdenvertaisuustoiminta

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS 2014 ATOPIALIITTO RY

VUOSIKERTOMUS 2014 ATOPIALIITTO RY VUOSIKERTOMUS 2014 ATOPIALIITTO RY ** www.atopialiitto.fi ** Karjalankatu 2 B, 00520 Helsinki 2 1 YLEISTÄ Atopialiitto on atooppista ihottumaa sairastavien potilas- ja edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä

Lisätiedot

Keski-Suomen. Toimintasuunnitelma 2014

Keski-Suomen. Toimintasuunnitelma 2014 Keski-Suomen ry Toimintasuunnitelma 2014 Missio edistää naisyrittäjyyttä sekä parantaa naisyrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä omalla toiminta-alueellaan, edistää yrittäjyyttä, tervettä

Lisätiedot

Uudenmaan yhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2011

Uudenmaan yhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2011 Uudenmaan yhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2011 1 SISÄLLYS 1. YHDISTYKSEN TOIMINNAN TAVOITTEET 2 2. HALLITUS JA SEN KOKOONTUMINEN 2 3. JÄSENTOIMINTA 2 4. JÄRJESTÖ- JA PAIKALLISOSASTOTOIMINTA 3 5. OPISKELIJATOIMINTA

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

Helsingin yliopiston Shorinji Kempo ry LYHENNETTY TASEKIRJA 1.1. 31.12.2013

Helsingin yliopiston Shorinji Kempo ry LYHENNETTY TASEKIRJA 1.1. 31.12.2013 Helsingin yliopiston Shorinji Kempo ry LYHENNETTY TASEKIRJA 1.1. 31.12.2013 1 Toimintakertomus 1.1. 31.12.2013 Toiminnan tarkoitus Helsingin yliopiston Shorinji Kempo ry:n (HYSK) sääntöjen mukaan yhdistyksen

Lisätiedot

Toimintakertomus 2014. Laukaan Omaishoitajat SAMARIA ry

Toimintakertomus 2014. Laukaan Omaishoitajat SAMARIA ry 1 Toimintakertomus 2014 Laukaan Omaishoitajat SAMARIA ry 2 Sisältö VERTAISTOIMINTA... 3 PAIKALLINEN YHTEISTOIMINTA... 3 TIEDOTTAMINEN... 3 TILAISUUDET... 3 LAHJOITUKSET... 3 KOKOUKSET... 3 VARAINHANKINTA...

Lisätiedot

Varsinainen kokous Esityslista 1/2019

Varsinainen kokous Esityslista 1/2019 Varsinainen kokous Esityslista 1/2019 Aika: tiistai 26.3.2019 klo 17 Paikka: Meri-Lapin Kansalaistoiminnankeskus Majakka Pohjoisrantakatu 5, 94100 Kemi Yhdistys Nimi 1. Aikidoseura Tai Atari ry 2. Arpelan

Lisätiedot

Varsinainen liittokokous alkaa

Varsinainen liittokokous alkaa KUUROJEN LIITTO RY ESITYSLISTA 1 (5) Varsinainen liittokokous Aika 6.-7.6.2015 Paikka Valkea Talo, Ilkantie 4, 00400 Helsinki Lauantai 6.6. Lounas klo 11.30-12.30 Kahvi klo 15.00-15.30 8.30 9.30 Edustajavaltakirjojen

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2018 KESKI-UUDENMAAN PAIKALLISOSASTO ETELÄ-SUOMEN SYÖPÄYHDISTYS SÖDRA FINLANDS CANCERFÖRENING RY

TOIMINTAKERTOMUS 2018 KESKI-UUDENMAAN PAIKALLISOSASTO ETELÄ-SUOMEN SYÖPÄYHDISTYS SÖDRA FINLANDS CANCERFÖRENING RY TOIMINTAKERTOMUS 2018 KESKI-UUDENMAAN PAIKALLISOSASTO ETELÄ-SUOMEN SYÖPÄYHDISTYS SÖDRA FINLANDS CANCERFÖRENING RY JOHDANTO HALLINTO JÄSENET TOIMINTA Keski-Uudenmaan paikallisosasto toimii Etelä-Suomen

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry VUOSIKERTOMUS TILIKAUDELTA 1.1.2012-31.12.2012

Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry VUOSIKERTOMUS TILIKAUDELTA 1.1.2012-31.12.2012 Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry VUOSIKERTOMUS TILIKAUDELTA 1.1.2012-31.12.2012 Sisältö Sisältö... 1 1. Yleistä... 2 2. Virallinen toiminta... 2 2.1. Yhdistyksen kokoukset... 2 2.2. Tietotekniikan

Lisätiedot

JOSE TOIMINTA 2013 1/7 Joensuun seudun erilaiset oppijat ry 1.10.2013 Puosuntie 1 80170 Joensuu

JOSE TOIMINTA 2013 1/7 Joensuun seudun erilaiset oppijat ry 1.10.2013 Puosuntie 1 80170 Joensuu JOSE TOIMINTA 2013 1/7 TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Josen jäseninä on erilaisia oppijoita, heidän läheisiään ja työnsä vuoksi oppimisvaikeuksista kiinnostuneita. Josen tarkoituksena on koota edellä mainitut

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 11.5.2005

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 11.5.2005 1(5) Aika 11.5.2005 Paikka Läsnä Poissa Asianajotoimisto Auhto Laitinen Tuominen Oy:n toimitilat, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen

Lisätiedot

Rajatonta liikuntaa liikuntaa yli rajojen Ylikunnallinen yhteistyö Turun seudulla

Rajatonta liikuntaa liikuntaa yli rajojen Ylikunnallinen yhteistyö Turun seudulla Rajatonta liikuntaa liikuntaa yli rajojen Ylikunnallinen yhteistyö Turun seudulla Johanna Friman 21.8.2018 Anu Oittinen: Rajattomasti liikuntaa Turun seudulla Anu Oittinen: Rajattomasti liikuntaa Turun

Lisätiedot

Perusturvatoimen järjestöjen toiminta-avustushakemukset vuodelle 2015

Perusturvatoimen järjestöjen toiminta-avustushakemukset vuodelle 2015 Perusturvatoimen järjestöjen toiminta-avustushakemukset vuodelle 2015 Dnro 388/02.05.01/2013 Käs. Perltk 16.6.2015 Yhdistyksen nimi Avustuksen käyttötarkoitus Myönn. -14 / Hakemus -15 1. Sotainvalidien

Lisätiedot

KOULUMATKATUKI TAMMIKUUSSA 2003

KOULUMATKATUKI TAMMIKUUSSA 2003 Tiedustelut Timo Partio, puh. 020 434 1382 s-posti timo.partio@kela.fi KOULUMATKATUKI TAMMIKUUSSA 2003 Kaikki Tuki maksun vastaanottajan mukaan, 1 000 euroa 2003 Tammikuu 23 555 2 008 1 156 35 374 23 419

Lisätiedot

Hakija Tarkoitus Anottu summa Saanut v.2013 Esitys Lieksan Kuuloyhdistys ry

Hakija Tarkoitus Anottu summa Saanut v.2013 Esitys Lieksan Kuuloyhdistys ry 1 AVUSTUKSET 2014 toiminta-avustukset Lieksan Kuuloyhdistys ry jäs. 147 Yhdistys toimii alueensa kuulonhuollon hyväksi jakaen tietoutta apuvälineistä ja niiden käytöstä sekä ohjaten jäseniään hakemaan

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2010

Toimintakertomus vuodelta 2010 MANKKAAN ERÄSUDET RY Sivu 1 / 5 Partiolippukunta Mankkaan Eräsudet ry Mankkaan Eräsusille toimintavuosi 2010 oli jälleen aktiivinen toiminnan kannalta. Lippukunnan jäsenmäärä on melko paljon noussut viime

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA Päivitetty 15.08.2014 ELOKUU 2014 Avoinna arkisin ti - pe klo 10-12, lisäksi ke 6.8. ja 20.8. klo 16-18 Aila Schwartzin valokuvanäyttely Ke 20.8. klo 13.00-15.00 Peli-iltapäivä,

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 NAANTALIN 4H-YHDISTYS Sivu 1 (6) Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Sisällysluettelo Toiminnan painopistealueet... 2 Toiminnalliset avaintavoitteet... 2 Ryhmätoiminta... 2 Nuorten kurssit ja koulutukset...

Lisätiedot

Tiedotteen asiat luettavissa myös yhdistyksemme internet-sivuilla: www.salonreumayhdistys.fi. Olemme facebookissa, käy tykkäämässä

Tiedotteen asiat luettavissa myös yhdistyksemme internet-sivuilla: www.salonreumayhdistys.fi. Olemme facebookissa, käy tykkäämässä Salon Reumayhdistys ry. JÄSENTIEDOTE 1/2013 Tiedotteen asiat luettavissa myös yhdistyksemme internet-sivuilla: www.salonreumayhdistys.fi Olemme facebookissa, käy tykkäämässä Salon Reumayhdistys ry. Yrjönkatu

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA Päivitetty 06.07.2015 HEINÄKUU 2015 Avoinna tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13 Salla Harteelan taulunäyttely Ti 21.7. Päättyy ilmoittautuminen Pöytyän teatterin esitykseen

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS vuodelta 2010 Vanhustyön osaajat ry

VUOSIKERTOMUS vuodelta 2010 Vanhustyön osaajat ry VUOSIKERTOMUS vuodelta 2010 Vanhustyön osaajat ry Vanhustyö osaajat ry VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2010 Vanhustyön osaajat ry on 9.11.2006 perustettu moniammatillinen yhdistys, jonka toimintaa ohjaa yhdistyksen

Lisätiedot

MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY

MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY Toimintakertomus 2010 Sisältö 1. Toiminnan ydinalueet 1 2. Toiminta 1 2.1 Säännöllinen toiminta 1 2.2 Tapahtumat 1 2.3 Tapahtumia, joihin osallistuimme

Lisätiedot

HUITTISTEN PILOTIN LOPPURAPORTTI 1.10.2012 30.9.2013. LÄNSI 2013 Länsi-Suomen päihde- ja mielenterveystyön jatko- ja juurruttamishanke

HUITTISTEN PILOTIN LOPPURAPORTTI 1.10.2012 30.9.2013. LÄNSI 2013 Länsi-Suomen päihde- ja mielenterveystyön jatko- ja juurruttamishanke HUITTISTEN PILOTIN LOPPURAPORTTI 1.10.2012 30.9.2013 LÄNSI 2013 Länsi-Suomen päihde- ja mielenterveystyön jatko- ja juurruttamishanke Tarja Horn Marjo Virtanen 29.10.2013 Sisällysluettelo Johdanto... 3

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2006 1

TOIMINTASUUNNITELMA 2006 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2006 1 1. YLEISTÄ Keski Suomen Ekonomit ry. on v.1937 perustettu yhdistys, jonka tehtävänä on toimia korkeamman taloustieteellisen koulutuksen hankkineiden yhdyssiteenä toiminta alueellaan,

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 3/ ( 9) Kajaanin kaupunginteatteri - liikelaitoksen johtokunta

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 3/ ( 9) Kajaanin kaupunginteatteri - liikelaitoksen johtokunta Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 3/2019 1 ( 9) Aika, klo 14:47-15:58 Paikka Kaupunginteatteri, Kauppakatu 14 Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjan tarkastus 19 Kajaanin

Lisätiedot

Toimintansa tukemiseksi yhdistys on oikeutettu

Toimintansa tukemiseksi yhdistys on oikeutettu 1/5 8.11.2016 Vaasan Insinööriopiskelijat VIO ry 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka 2 Yhdistyksen tarkoitus 3 Tarkoituksen toteuttaminen Yhdistyksen nimi on Vaasan Insinööriopiskelijat VIO ry, jota kutsutaan

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 Vammaisneuvosto 25.02.2016. Kokousaika Torstai 25.02.2016 klo 13.00 14.36

VALKEAKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 Vammaisneuvosto 25.02.2016. Kokousaika Torstai 25.02.2016 klo 13.00 14.36 VALKEAKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kokousaika Torstai 25.02.2016 klo 13.00 14.36 Kokouspaikka Valkeakosken terveyskeskuksen luentosali, Särpimäenkatu 27, 37600 Valkeakoski Osallistujat Poissa olleet

Lisätiedot

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220.

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. 1 2 3 4 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry TOIMINTAKERTOMUS 1.7.2013 30.6.2014 YLEISTÄ Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. Toimintaa

Lisätiedot

Erityisryhmien järjestöt

Erityisryhmien järjestöt Erityisryhmien järjestöt CHRON & COLITIS RY/ETELÄ-SAVON ALUETOIMINTA/MIKKELI Yhdyshenkilö Ulla Partti, e-mail: (etela-savo(at)crohnjacolitis.fi) (järjestösihteeri(at)crohnjacolitis.fi) Www-sivut www.crohnjacolitis.fi

Lisätiedot

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 YLEISTÄ Vuosi 2008 oli Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston 32. toimintavuosi. Ammattiosastomme toiminta on ollut jälleen kuluneena

Lisätiedot

Toimintakertomus 2013. Laukaan Omaishoitajat SAMARIA ry

Toimintakertomus 2013. Laukaan Omaishoitajat SAMARIA ry 1 Toimintakertomus 2013 Laukaan Omaishoitajat SAMARIA ry 2 Sisältö VERTAISTOIMINTA... 3 PAIKALLINEN YHTEISTOIMINTA... 3 TIEDOTTAMINEN... 3 TILAISUUDET... 3 LAHJOITUKSET... 4 KOKOUKSET... 4 VARAINHANKINTA...

Lisätiedot

Keski-Suomen. Toimintasuunnitelma 2015

Keski-Suomen. Toimintasuunnitelma 2015 Keski-Suomen ry Toimintasuunnitelma 2015 Missio edistää naisyrittäjyyttä sekä parantaa naisyrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä omalla toiminta-alueellaan, edistää yrittäjyyttä, tervettä

Lisätiedot

Perusturvatoimen järjestöjen toiminta-avustushakemukset vuodelle 2016

Perusturvatoimen järjestöjen toiminta-avustushakemukset vuodelle 2016 Perusturvatoimen järjestöjen toiminta-avustushakemukset vuodelle 2016 Dnro 388/02.05.01/2013 Käs. Perltk 14.6.2016 Yhdistyksen nimi Avustuksen käyttötarkoitus Myönn. -15 / Hakemus -16 1. Sotainvalidien

Lisätiedot

Varsinainen liittokokous alkaa

Varsinainen liittokokous alkaa KUUROJEN LIITTO RY ESITYSLISTA 1 (5) Varsinainen liittokokous Aika 17.6.2017 Paikka Valkea talo, Ilkantie 4 00400 Helsinki Lounas klo 12.00 13.00 Kahvi klo 15.30 16.00 9.00 10.00 Edustajavaltakirjojen

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 VUOSI 2015 OLI YHDISTYKSEN 76. TOIMINTAVUOSI

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 VUOSI 2015 OLI YHDISTYKSEN 76. TOIMINTAVUOSI Pohjois-Savon terveydenhoitajayhdistys ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 VUOSI 2015 OLI YHDISTYKSEN 76. TOIMINTAVUOSI YHDISTYKSEN HALLITUS JA TOIMIHENKILÖT HALLITUS Puheenjohtaja Fatima Moursad (Maaninka),

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2017

TOIMINTASUUNNITELMA 2017 TOIMINTASUUNNITELMA 2017 SISÄLLYS 1. YHDISTYKSEN TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAMUODOT 2 2. HALLITUS JA SEN TOIMINTA 3 3. JÄSENTOIMINTA 3 4. JÄRJESTÖ- JA PAIKALLISOSASTOTOIMINTA 4 5. OPISKELIJATOIMINTA

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa.

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. ESITYSLISTA 12.10.2018 1(5) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 18.11.2018 kello 9.00. Paikka Scandic Laajavuori Laajavuorentie 30, 40740 Jyväskylä I KOKOUKSEN AVAAMINEN II KOKOUKSEN

Lisätiedot