Someron kaupunki. Sivu 1 / 21. Kalusteiden kuvaukset ja minimimäärä vaatimukset 1.kerros. Yleiset kalustevaatimukset:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Someron kaupunki. Sivu 1 / 21. Kalusteiden kuvaukset ja minimimäärä vaatimukset 1.kerros. Yleiset kalustevaatimukset:"

Transkriptio

1 Sivu 1 / 21 Kalusteiden kuvaukset ja minimimäärä vaatimukset 1.kerros Yleiset kalustevaatimukset: Tarjoajan tulee huonekorteista tarkistaa rakentajan urakkaan kuuluvien kiintokalusteiden sijoittelu sekä määrä huonekohtaisesti ja sovittaa tarjoamansa kalustus siihen, huomioiden tilan toimivuuden, etäisyydet ja visuaalisen kokonaisuuden. Kaikissa työtiloissa työpöydät suorakaiteen muotoisia sähkösäätöisiä pöytiä. Säilyttimet ja hyllytilan tarve ilmoitetaan huonekohtaisesti. Perusvaatimuksena: lukittava laatikosto, jota voidaan käyttää myös sivutasona, ergonominen säädettävä työtuoli. Opetustiloissa opettajanpöydät sähkösäätöisä suorakaidepöytiä. Pöydälle tulee mahtua kannettava tietokone, mappi avattuna ja muistiinpanovälineet sekä kirja. Opetustiloissa käytetään myös dokumenttikameroita joiden käyttö ja säilytys tulee huomioida kalustuksen suunnittelussa. Opetustiloissa opettajan tuolin tulee mahdollistaa sekä istuma- että seisomatyöskentely. Ns. nojailutuolit tai satulatuolit, lisä- / vaihtoehtoisina tuoleina ovat lisäarvoa tuotava asia. Jokaisessa opetustilassa tulee olla yksi oppilaan työpiste, jota voidaan käyttää pyörätuolissa istuen. Jokaisessa eriytystilassa, tulee olla pyörillä kulkeva, helposti siirrettävä, lukittava kaappi, tarvikkeiden ja opetusvälineiden säilytykseen. Somero-opiston asiakaskunta, eli tilojen käyttäjät ovat hyvin laajalla ikähaitarilla, vauvasta vaariin. Näiden kaikkien ikätyhmien huomioiminen sekä opiston omissa tiloissa että aulatiloissa ja muissakin 1-kerroksen opetustiloissa, tuottaa lisäarvoa kalustuksessa. Huom! Huonekorteissa katkoviivalla merkityt kaapit toimisto- ja työhuoneissa, eivät sisälly tähän hankintaan.

2 Sivu 2 / 21 Tila 1003 Vahtimestarit Aula 1002 Vahtimestareita on kaksi, he käyttävät tilaa eri aikaan. Tilaan tulee yksi työpiste, jossa sähkösäätöinen työpöytä, pöydälle tulee mahtua tietokoneen lisäksi avattu mappi ja kirjoitustila, lukittava laatikosto, jota voidaan käyttää myös laskutasona. Hyllytilaa tarvitaan noin 3 metriä mapeille ym. Egonominen säädettävä työtuoli sekä asiakastuoli. Muutamia aulapenkkejä tms. istuimia. Noin 20 hengelle ja muutama muu aulakaluste. Laitteiden lataukseen tulee olla mahdollisuus. Kalusteiden tulee mahdollistaa myös ryhmätyöt tai keskustelut. Nuorisotoimi käyttää aulatilaa toiminnoissaan oman tilan 1020 lisäksi ilta-aikaan. Aulaan tulee luoda mahdollisuus esim. pelata pingistä siten, ettei se häiritse aulan läpi kulkevia Somero-opiston asiakkaita illalla. Tilaa tulee voida muunnella helposti iltakäyttöä varten.

3 Sivu 3 / Nuorisotoimi Tilassa tulee toimimaan erikokoisia ryhmiä hlö, ohjaajille 2 pientä työpistettä. Ohjaajien pienet työpisteet tulisi olla sähkösäätöisiä. Työpisteisissä tulee pystyä toteuttamaan esim. suunnittelutyötä Tilan tulee olla rento oleskelutila. Siellä katsellaan tv:tä, pelataan tietokonepelejä, biljardia, askarrellaan ja tehdään ryhmätöitä sekä ruokaillaan. Tilassa tulee olla paikka, jossa säilytetään kokoontaitettavaa pingispöytää (pingistä pelataan aulassa) Hyllytilaa tarvitaan vähintään 20 metriä askartelutarvikkeille ja lautapeleille (mielellään ovelliset). Tilassa tulee voida kalusteiden ryhmittelyä ja toimintoja muuttaa helposti. Tilaan tulee luoda iloinen ja kutsuva tunnelma. Tilassa pidetään nuorisoiltoja, vapaata oleskelua ja pelaamista, tehdään läksyjä, nautitaan välipalaa. Siellä voidaan myös ryhmissä valmistaa aterioita. Tehdään ryhmätöitä, askarrellaan ym. Tarjoukseen tulee sisältyä muun muassa vähintään seuraavat asiat: sohvaryhmä 8:lle, muita pehmeitä istuimia, ryhmätyö-/ välipalapöytiä 2 kpl tuoleineen sekä biljardipöytä. Huomioitava myös nuorten omien laitteiden lataus mahdollisuus.

4 Sivu 4 / Ohjaaja Nuorisotoimen ohjaajien työhuone. Tilaa käyttää pääsääntöisesti etsivän nuorisotyön ohjaaja. Lisäksi siellä tulee olla mahdollisuus ottaa vastaan asiakkaita. Tilassa saattaa työskennellä välillä samanaikaisesti etsivän kanssa toinen ohjaaja. Musiikin opetustila 1023 Musiikkiluokassa ryhmäkoko maksimissaan 24 oppilasta. Tilassa kaikkea musiikin opetukseen sisältyvää (musisointia) ja teoriaa (tallenteiden kuuntelua ja valkotauluopetusta), bändi toimintaa ym. Oppilaan tulee voida työskennellä sekä kirjallisesti, että tietokoneella. Tilassa musisoidaan: yhteissoittoa ja laulua, joka voi olla akustista tai sähköisesti vahvistettua. Musisointia tulee voida tehdä koko luokan alueella ja kaikkien

5 Sivu 5 / 21 kalusteiden tulee olla helposti ryhmitettävissä uudelleen. Tulee olla mahdollisuus myös siirtää tuolit ja pöydät pois tieltä tai muodostaa pieni katsomo tms. Kalustevalinnoissa tulee huomioida myös soittajien ergonomia. Esim. tuolien korkeuden säätömahdollisuudet ym. Akustiikkaan tulee kiinnittää erityistä huomiota. Lisäarvoa tuottaa erilaisten toimintojen ja muuntelun helppous ja siirreltävyys sekä mahdollisuuksien moninaisuus. Tarkkaamo 1025 ja studio 1026 Molempiin tiloihin ergonomiset säädettävät työtuolit, pyörillä.

6 Sivu 6 / 21 Kotitalous, opetustila aputilat Opetusryhmässä 16 oppilasta, yksi opettaja ja yksi ohjaaja. Tuoli ja pöydät 18:sta, lisäksi opettajalle ergonominen säädettävä työtuoli. Pöytien tulee soveltua ruokailuun ja ne tulee voida muuttaa noutopöydiksi tai oppilaiden pöydiksi tietokoneen kanssa työskenneltäessä ja ryhmätöissä. Lisäksi tulee olla mahdollisuus kokeiden tekemiseen, jolloin jokaisella tulee olla oma erillinen paikka. Tuoleissa tulee olla mahdollisuus korkeussäätöön, oppilaat eri kokoisia. Tilassa opiskellaan itsenäisesti, opettajajohtoisesti ja tehdään ryhmätöitä. Valmistetaan ruokaa ryhmissä, syödään 2-4 hengen ryhmissä, opetellaan kodinhoitoa ja kodin puhtaanapitoa. Lisäksi tehdään kirjallisia kokeita.

7 Sivu 7 / 21 Käytävä, odotustila 1033 (oppilashuolto) Lepohuone 1034 Odotustilan kalusteita, sohva, tuoleja yms. lisäksi naulakko ja lehti- / esitetelineet. Sänky, pieni tietokonepöytä ja pyörillä oleva lukittava laatikosto, sekä kevyt tuoli ja vaatenaulakko.

8 Sivu 8 / 21 Vastaanottohuone terveydenhoitaja 1035 Työpöytä (sähköpöytä), ergonominen työtuoli säädöillä, satulatuoli, lukittava tarvikelaatikosto pyörillä, tutkimuspöytä, asiakastuoleja 4 kpl (samaa sarjaa kuin aulan istuimet). Lisäksi vaatenaulakko. Vastaanottohuone psykologi 1037 Työpöytä (sähköpöytä), ergonominen työtuoli säädöillä, lukittava laatikosto pyörillä, pieni neuvottelupöytä ja asiakastuoleja 4 kpl (samaa sarjaa kuin aulan istuimet). Lisäksi vaatenaulakko.

9 Sivu 9 / 21 Työhuone kuraattori 1038 Työpöytä (sähköpöytä), ergonominen työtuoli säädöillä, lukittava laatikosto pyörillä, mukava keskusteluryhmä, esim. sohva ja nojatuolit sekä sohvapöytä. Lisäksi vaatenaulakko Sali 1048 (liikuntasali / juhlasali) ja tuolivarasto 1042 Sali varustetaan 550:lla rivikytkettävällä pinottavalla tuolilla. Tuolivarastoon sijoitetaan salin 550:n tuolin tuolivaunut Iltakäytön sisääntuloaula 1070 Aulassa liikkuu paljon väkeä. Iltakäytössä jopa henkeä iltaa kohden. Tästä aulasta kuljetaan liikuntatiloihin, kädentaito- ja kuvaamataidon tiloihin. Aula on lähinnä läpikulku paikka, mutta opistolaiset, lasten vanhemmat ja koululaiset, myös käyttävät tilaa odottamiseen. Odottajia ja saattajia voi tilassa olla yhtä aikaa jopa 40. Odottajille tulisi olla istumapaikkoja ja tilan tulisi olla miellyttävän ja siistin näköinen.

10 Sivu 10 / 21 Tilaa tarvitaan myös erilaisille lehdille ja esitteille. Tulee myös huomioida mahdollisuus omien laitteiden lataukseen. Tilan käyttäjät ovat iältään sylivauvoista ikääntyneisiin henkilöihin. Pääkäyttäjät ovat nuoria ja aikuisia jotka käyttävät liikuntatiloja ja opistolaisia jotka kulkevat tilan kautta kuvataide- ja kädentaitotiloihin. Kuvataide / Somero opisto 1071 Monikäyttöinen kuvataideopetustila. Pääkäyttäjinä taidekoulun oppilaat ja ikääntyneet kuvataiteen harrastajat. Sisustuksen tulisi henkiä taiteilijoiden työhuoneen kaltaista tunnelmaa. Tehostevärien käyttö suotavaa. Tilassa on myös ns. värikylpyalue, joka varustetaan helposti siirreltävillä lepotilan kalusteilla. Tilassa työskentelee ja toimii eri ikäisiä aina vauvoista (yli 4 kk) ikääntyneisiin, joten muunneltavuus ja monipuolisuus kalustuksessa on erittäin tärkeää. Vauvojen värikylvyn aikana 10 vauvaa hoitajineen, muulloin ryhmäkoko yleensä 16 opiskelijaa/harrastajaa. Tilaan tulevien pöytien tulee olla sähkösäätöisiä, tummakantisia ja kooltaan vähintään 70 x 140 cm. Käyttötarkoitukseen soveltuvia työtuoleja joissa korkeussäätö 24 kpl. Pohjakuvassa näkyviä dreijoja ei tilaan tule. Tilalle tarvitaan matalilla laatikoilla varustettua säilytystilaa mm. siveltimille, pastelliväreille, öljyväreille ym. taidekoulun tarvikkeille, siten että ne saadaan siististi ja helposti saataville. Tiloihin 1072 ja 1073 ei tule irtokalusteita.

11 Sivu 11 / Kuvataide Työpöydät 24:lle. Pöytien tulee olla tukevia ja reilun kokoisia. Pöytien materiaalin tulee kestää pientä kosteutta ja ne tulee voida puhdistaa voimakkaillakin puhdistusaineilla. Oppilaiden tuolit korkeussäädettäviä. Pieni atk-työpiste jossa satulatuoli tai vastaava. Opetustila, tekstiilityö 1078 Pöydät 18 oppilaalle, pöydillä leikataan kangasta, piirretään kaavoja ym. korkeus säädettävissä. tuolit kaikille oppilaille pöytien ympärille sekä erikseen tuolit ompelukoneiden luokse. Tuoleissa ei saa olla pyöriä.

12 Sivu 12 / Opetustila / Somero-opisto Monikäyttöinen opetustila, jossa opetetaan mm. kieliä, musiikin yksilöopetusta, tekstiilitöitä, pidetään musiikkileikkikoulua, keskusteluryhmiä ja tietojenkäsittelyn opetusta (omilla koneilla). Tilassa voidaan järjestää opetusta myös videoneuvotteluyhteyden avulla. Ryhmäkoko enintään 24 oppilasta. Tilassa tulisi olla pehmeä keskusteluryhmä noin 12 hengelle, sekä siirrettävät (pyörillä varustetut) pöydät joita voi helposti ryhmitellä eri muodostelmiin. Tuolit vähintään 12 hengelle. Musiikkileikkikoulua varten lapsille soveltuvat helposti siirrettävät ja tässä tilassa säilytettävät istuimet. Opettajalle pöytä ja tuoli kuten muissakin opetustiloissa. Matalaa säilytystilaa musiikkileikkikoulun soittimille ja varusteille vähintään 3 metriä. Musiikkileikkikoulua varten lapsille 12 tuolia. Tilaan sijoitetaan valkoinen piano (ei sisälly tähän hankintaan).

13 Sivu 13 / 21 Paljenäyttämö 1087 Siirrettävän näyttämön tila on osa ruokasalia. Ruokasalin kalustus ulottuu tilaan ja sen tulee olla saman lainen kuin muu kokonaisuus. 36 paikkaa. Ruokasali 1088 Ruokasalia käytetään sekä ruokailu, että opetustilana. Kalusteiden tulee olla ryhmiteltävissä eri tavoin. Ruokasalin tuolien tulee olla samaa sarjaa kuin juhlasalin tuolit, mahdollisuus rivikytkentään. Ruokasalissa tulee voida ruokailla kerralla 150 henkeä. Emännän työhuone 1092 Työhuoneeseen tulee työpöytä, työtuoli ja lukollinen tarvikelaatikosto. Määritykset samat kuin muissakin työhuoneissa.

14 Sivu 14 / 21 Keittiöhenkilökunnan taukotila 1100 Huoltotila 1104 Ruokailupöytä ja tuolit 4:lle hengelle. Työtaso seisomatyöskentelyyn, hyllyt tason yläpuolelle (noin 3 metriä), Työtason alle pyörillä oleva tukeva pöytä (työpöytä korjauksiin). Säädettävä työtuoli. Seinälle reikälevyä koukkuineen, työkalujen ripustukseen. Opetustila / laboratorioluokka 1109 Laboratorioluokassa 18/24 opiskelijaa ja opettaja sekä ohjaaja. Jokainen oppilas tarvitsee pöydän, johon mahtuu vihko, kirja ja kannettava tietokone. Pöytiä tulee voida helposti siirrellä ja ryhmitellä eri muodostelmiin, ryhmätöitä ja yksilötöitä varten. Pöytien ääressä tulee voida tehdä töitä seisten tai istuen. Tulee olla mahdollisuus eriyttää oppilas tekemään esim. koetta. Tuolien tulee olla säädettäviä, oppilaat eri kokoisia. Kalusteiden materiaalin tulee olla laboratoriotyöskentelyn kestäviä.

15 Sivu 15 / 21 Opetustila, biologia 1110 Oppilaita 24. Suuret 3-4 oppilaan pöydät, joita voidaan ryhmittää eri tavoin. Jokaisella oppilaalla tulee pöydälle mahtua kirja, vihko ja kannettava tietokone. Lisäksi tulee olla mahdollisuus sijoittaa kaikki 24 oppilasta erilleen, esim. sijoittamalla tilaan pieniä pöytiä jotka voi koota pois, nämä ovat lähinnä koetilanteita varten. Vaihtoehtoisesti voidaan hyödyntää ns. näkemäesteitä suuremmilla pöydillä, jos ne on irrotettavissa helposti. Oppilaiden tuolit korkeussäädettäviä, mutta kevyitä ja pieniä. Tilaan tarvitaan rauhallinen oppimispesä, joka myös vaimentaa ympäristön ääniä. Lisäksi tilaa rajaavia ja rytmittäviä jakajia ja ääntä absorboivia materiaaleja sekä pehmeitä istuimia (esim. säkkituoleja tai vastaavia) erilaisten oppimistilanteiden luomista varten. Tavallisin ryhmäkoko on 16 oppilasta. Opettajalle ergonominen säädettävä työtuoli (opettajan pöytä on urakassa, ei tässä tarjouksessa).

16 Sivu 16 / 21 Eriytys 1112 Tilaan sijoitetaan ryhmätyöpöytä kolmelle tuoleineen. Kalusteet tulee olla siirrettävissä helposti sivuun / syrjään (vaikka seinälle). Opetustila, biologia 1113

17 Sivu 17 / 21 Luokan tärkein ominaisuus on sen helppo muunneltavuus. Luokassa opetetaan kolmea oppiainetta ja käytetään hyvin erilaisia työtapoja. Erilaisia tutkimustöitä, laborointeja, mikroskopointeja, yhteiskunnallista oppimista, ryhmä- ja paritöitä, itsenäistä työskentelyä ja opettajajohtoista opiskelua, lisäksi siellä järjestetään ensiapuharjoituksia ja draamaa. Pöydistä tulee voida muodostaa erilaisia ryhmiä ja välillä tarvitaan paljon vapaata lattiapinta-alaa. Pöydille tulee mahtua kirja, vihko ja kannettava tietokone. Istumapaikkoja tulee olla 24:lle oppilaalle. Oppilaiden työtuoleissa tulisi olla korkeussäätö, koska esim. mikroskopointi tapahtuu työtasoilla jotka ovat korkeampia kuin normaalit työpöydät. Osa oppilaiden tuoleista voisi olla satulatuoli tyyppisiä tai vastaavia ja oppilas voi valita istuimen. Myös pehmeitä kalusteita, jotka voidaan siirtää helposti syrjään (esim. säkkituoleja tms.) Tilaan tarvitaan oppimispesä joka antaa rauhoitetun tilan pienelle ryhmälle, sekä muutamia absorboivia tilanjakajia / sermejä joilla voidaan rauhoittaa ja jakaa tekemistä. Tila voidaan jakaa rentoon tilaan ja pöytätilaan. Opetustilat, Fysiikka-Kemia 1115, 1116 ja /24 oppilasta ja opettaja, ohjaaja. Laboratorioluokassa jokainen oppilas tarvitsee tilaa kirjalle, viholle ja tietokoneelle. Pöydät tulisi olla helposti siirrettävissä ryhmätyöskentelyyn ja kiinnitettävissä toisiinsa. Pöytien ääressä voidaan työskennellä seisten tai istuen. Pöydälle mahduttava tietokone, dokukamera ja kirjoja. Tulee olla mahdollisuus eriyttää oppilas tekemään esim. koetta. Kaikilla oppilailla säädettävät tuolit. Kalusteiden materiaalien tulee olla laboratoriotyöskentelyyn sopivat. Oppilaat ovat kovin eri pituisia. Varasto 1118 Selkänojattomat säädettävät jakkarat kolmelle ja tukeva porrasjakkara.

18 Sivu 18 / 21 Kokoushuone, oppilaskunta 1124 Oppilaskunnan hallituksen kokoushuone, voidaan käyttää myös ryhmätyötilana. Kokouspöytä 8:lle joka voidaan muuttaa myös myyntitiskiksi. Tuolit 8:lle. Lisäksi pehmeä keskusteluryhmä jossa muutamia helposti liikuteltavia istuimia ja sohva. Opetustila, Kielet (englanti ja ruotsi) 1125, 129, oppilasta, mahdollisesti opettajan lisäksi 1 ohjaaja tms. Opettajalle satulatuoli ja opettajan pöytä sen kokoinen, että siihen mahtuu hyvin tietokone, dokumenttikamera, mappeja ja kirjoja. Oppilaille esim. korkeussuunnassa säädettävä (kaasujousellinen) istuin/jakkara tai muut helposti sivuun laitettavat tuolit kokeisiin, samoin työpöydät helposti siirrettäviä ja ryhmiin aseteltavia. Oppilaiden työpöydät kuitenkin sen kokoisia, että pöydille mahtuvat sekä oppikirjat että kannettava tietokone/cromebookit. Mahdollisuus eriyttää (rauhoittaa) oppilas esim. tekemään koetta. Keskusteluryhmille erilaisia mahdollisuuksia, myös pehmeitä kalusteita. Akustiikkaan ja absorboiviin elementteihin tulee kiinnittää huomiota.

19 Sivu 19 / 21 Eriytys oppilaalle opiskelupaikka, jotta tilaan pystyy laittamaan opiskelijan tekemään koetta tai työskentelemään rauhassa. Opetustila, uskonto / opo oppilasta ja opettaja ja mahdollinen ohjaaja. Jokainen opiskelija tarvitsee opiskellessaan tilaa kirjalle, viholle(a4) ja tietokoneelle. Opetusmetodit vaihtelevat. Luokan ryhmittelyä muutetaan opetusryhmän mukaan päivän aikana. Tarvitsemme oppilaille yksittäisiä pöytiä, joita voi yhdistää ryhmiksi. Mahdollisuus eriyttää oppilas tekemään esim. koetta. Korkeussäädettävät perustuolit, joissa on pyörät oppilaille. Opettajalle ergonominen työtuoli pyörillä. Opettajan pöydällä tietokone, dokukamera ja kirjoja. Opettaja ja ohjaaja työskentelevät sekä seisten että istuen. Opettajapöydän yhteyteen pieni apupöytä. Luokan takaosaan kaksi korkeaselkäistä sohvaa (3+3) sekä edelliseen liittyen kuutiomuotoisia istuinraheja 4kpl. Lisäksi lukollinen pyörillä oleva kaappi (korkeus 150 x 120).

20 Sivu 20 / 21 Opetustila, historia ja yhteiskuntaoppi oppilasta, mahdollisesti opettajan lisäksi 1 ohjaaja tms. Opettajalle satulatuoli, muuten oppilaille esim. korkeussuunnassa säädettävä (kaasujousellinen) istuin/jakkara tai muut helposti sivuun laitettavat tuolit kokeisiin, samoin työpöydät helposti siirrettäviä ja ryhmiin aseteltavia. Sohva (n. 8 oppilaalle) ja siihen sopivat työpöydät. Pehmeistä kalusteita, itsenäiseen työskentelyyn ja luentojen seuraamiseen n kpl. Eriytys 1134 Kahdelle oppilaalle pöydät ja tuolit.

21 Sivu 21 / 21 Opetustila, historia ja yhteiskuntaoppi oppilasta, mahdollisesti opettajan lisäksi 1 ohjaaja tms. Opettajalle satulatuoli, muuten oppilaille esim. korkeussuunnassa säädettävä (kaasujousellinen) istuin/jakkara tai muut helposti sivuun laitettavat tuolit kokeisiin, samoin työpöydät helposti siirrettäviä ja ryhmiin aseteltavia. Kaksi siirrettävää "korkeaselkäistä sohvaryhmää" (5 hlö/ryhmä), joita voi käyttää myös luokan jakamiseen eri osiin, ja niihin 2 pöytää, pehmeistä kalusteita itsenäiseen työskentelyyn ja luentojen seuraamiseen n kpl.

Jokaisessa opetustilassa tulee olla yksi oppilaan työpiste, jota voidaan käyttää pyörätuolissa istuen.

Jokaisessa opetustilassa tulee olla yksi oppilaan työpiste, jota voidaan käyttää pyörätuolissa istuen. Kalusteiden kuvaukset ja minimimäärä vaatimukset 2.kerros Yleiset kalustevaatimukset: Tarjoajan tulee huonekorteista tarkistaa rakentajan urakkaan kuuluvien kiintokalusteiden sijoittelu sekä määrä huonekohtaisesti

Lisätiedot

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2C: TILOJEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET JA TILAAJAN TOIVEET

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2C: TILOJEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET JA TILAAJAN TOIVEET TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2C: TILOJEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET JA TILAAJAN TOIVEET 1. Liitteen tarkoitus Liitteessä on esitetty seuraavia vähimmäisvaatimuksia, joiden tulee ehdottomasti toteutua: - kalusteiden

Lisätiedot

Varustamissuunnitelma / Karhunkorven koulu

Varustamissuunnitelma / Karhunkorven koulu Nurmijärven kunta Sivistystoimi Hallinto- ja talouspalvelut Varustamissuunnitelma / Karhunkorven koulu Laajennus ja peruskorjaus Tila Tuote kpl hankintapaikka à -hinta Ruokailutila C100 pöytä, suorakaide

Lisätiedot

Kalustekori 1. Haukivuoren yhtenäiskoulun kalusteet liite 1. 1. vaiheen kalustaminen (valmistuu lv.2014 alkuun)

Kalustekori 1. Haukivuoren yhtenäiskoulun kalusteet liite 1. 1. vaiheen kalustaminen (valmistuu lv.2014 alkuun) Haukivuoren yhtenäiskoulun kalusteet liite 1 1. vaiheen kalustaminen (valmistuu lv.2014 alkuun) Kalustekori 1 Tila 145 kpl 6. luokka Oppilastyöpöytä, laminaatti, ryhmämuotoiltava, vakiokorkeus 20 Oppilastuolit,

Lisätiedot

WOODI MALLIHUONEET 1-3-VUOTIAAT 3-5-VUOTIAAT 5-6-VUOTIAAT. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI -70460 Kuopio FINLAND

WOODI MALLIHUONEET 1-3-VUOTIAAT 3-5-VUOTIAAT 5-6-VUOTIAAT. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI -70460 Kuopio FINLAND MALLIHUONEET 1-3-VUOTIAAT 3-5-VUOTIAAT 5-6-VUOTIAAT 1-3-VUOTIAAT RYHMÄHUONE Mallihuoneen sisustus on suunniteltu ryhmälle jossa on 15 lasta ja 4 hoitajaa. Jokaisessa istuinryhmässä on paikat viidelle lapselle

Lisätiedot

Liite 3 (kalusteet tiloittain)

Liite 3 (kalusteet tiloittain) RANUAN YLÄASTE HANKITTAVAT IRTOKALUSTEET TILOITTAIN 2011 (tarjouksen suunnittelun avuksi) esim. Tila/Kaluste mitat (l x s x k) muu yksilöinti määrä Iskun malli HALLINTOTILAT: tai vastaava Opettajienhuone

Lisätiedot

Hakalahden päiväkoti laajennus KUVAUS IRTOKALUSTEISTA

Hakalahden päiväkoti laajennus KUVAUS IRTOKALUSTEISTA Hakalahden päiväkoti laajennus KUVAUS IRTOKALUSTEISTA 21.6.2018 Kalustettavat tilat ovat päiväkodin uudessa laajennusosassa. Päiväkotiryhmiä on viisi, joista yksi toimii esikoululaisten ryhmänä. Kolme

Lisätiedot

Tarjoaja täyttää keltaisella olevat kentät

Tarjoaja täyttää keltaisella olevat kentät 1/19 Päivitetty 24.11.2014 A A1 Tuoteryhmä TOIMISTOKALUSTEET (vertailupisteet max 10 pistettä/tuote siten, että edullisin tarjottu hinta saa 10 pistettä) Työpöytä, sähkösäätöinen Standardin EN527-1:2011

Lisätiedot

Tarjousten avauspöytäkirja

Tarjousten avauspöytäkirja Tarjousten avauspöytäkirja Diaaritunnus Hankintayksikkö ETELÄ-KARJALAN HANKINTAPALVELUT Hankinta C 18/2012 LAPPEEN KOULUN OPETUSTILOJEN KALUSTEET Kyseessä on sopimustoimittajien kesken järjestetty ns.minikilpallutus.

Lisätiedot

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT TOIMISTOKALUSTEET 15.2.2013

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT TOIMISTOKALUSTEET 15.2.2013 15.2.2013 HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT TOIMISTOKALUSTEET 15.2.2013 Tarjouslaskentaa varten 2(18) SISÄLLYS TYÖPÖYDÄT sivu: TP1 TYÖPÖYTÄ 3 TP2 TYÖPÖYTÄ 4 HY TYÖPÖYDÄN YLÄHYLLY 5 MUUT PÖYDÄT

Lisätiedot

tehopinta-ala 140 m2 (20x7=140)

tehopinta-ala 140 m2 (20x7=140) RT 12-11055 KH X0-00494 LVI 00-10483 SIT 12-610082 Hyötyala-käsitettä käytetään rakennushankkeissa, joissa tilan tarve hankesuunnitelmassa kirjataan tilaohjelmana. Hyötyala kuvaa tilaohjelmaan kuuluvien

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TERVEYDENHUOLLON KESKUSARKISTON TOIMISTOKALUSTEET RYHMÄ 1 TUOLIT

HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TERVEYDENHUOLLON KESKUSARKISTON TOIMISTOKALUSTEET RYHMÄ 1 TUOLIT H012-14, HINTA- JA LAATUVERTAILU, RYHMÄ 1, TUOLIT 25.2.2014 HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TERVEYDENHUOLLON KESKUSARKISTON TOIMISTOKALUSTEET RYHMÄ 1 TUOLIT 1(9) Pos. Kalustekoodi Kaluste

Lisätiedot

Vihdin kunta: Täydennetty tarjouspyynnön liite 1 Kalusteiden erittely / tarjousten vertailutaulukko Versio 12.12.2014

Vihdin kunta: Täydennetty tarjouspyynnön liite 1 Kalusteiden erittely / tarjousten vertailutaulukko Versio 12.12.2014 1/28 Päivitetty 24.11.2014 A A1 pl nn Tuoteryhmä TOIMISTOKALUSTEET Työpöytä, sähkösäätöinen Standardi n EN527-1:2011 mukainen, säätöväli LEKOLAR BTJ- BTJ F- A2 Tavallinen työpöytä Vakioviilu tai vakiolami

Lisätiedot

SUUNNITTELUOHJEET WOODI RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI -70460 Kuopio FINLAND

SUUNNITTELUOHJEET WOODI RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI -70460 Kuopio FINLAND SUUNNITTELUOHJEET RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET LASTEN KORKEAT TUOLIT Woodin korkea Otto-tuoli on muotoilultaan ergonominen sekä tukeva ja lapsen on turvallista nousta sille istumaan. Sekä lasten

Lisätiedot

LAAJUUS. LIIKUNTASALILAAJENNUKSEN JÄLKEEN Mitoitusoppilasmäärä (5)

LAAJUUS. LIIKUNTASALILAAJENNUKSEN JÄLKEEN Mitoitusoppilasmäärä (5) 1(5) SIPOONLAHDEN KOULUN LAAJENNUS JA MUUTOSTYÖT HANKESUUNNITELMAN LIITE 4, TILAOHJELMA Nykytilanne Mitoittava oppilasmäärä 475 oppilasta 1-9 koulu, 475 oppilasta, rehtori + n. 30 opettajaa 5 koulunkäynnin-/aamu-

Lisätiedot

pysähdy - Lainaa yksi lisätunti päivääsi kampuskirjasto

pysähdy - Lainaa yksi lisätunti päivääsi kampuskirjasto pysähdy - Lainaa yksi lisätunti päivääsi kampuskirjasto Kartta ja KAAVIoKUVA 3. krs 2. krs 1. krs Kaaviokuva (ei mittakaavassa) Leikkaus A1 - A1 (ei mittakaavassa) Kirjaston tilat jakautuvat viiteen vyöhykkeeseen:

Lisätiedot

RYHMÄ 1 OPPILAIDEN PULPETIT, TUOLIT, LUOKKIEN SÄILYTTIMET SEKÄ RUOKAILU/KOKOUSTILAN SÄILYTTIMET

RYHMÄ 1 OPPILAIDEN PULPETIT, TUOLIT, LUOKKIEN SÄILYTTIMET SEKÄ RUOKAILU/KOKOUSTILAN SÄILYTTIMET RANUAN KIRKONKYLÄN KOULU 04 HANKITTAVAT IRTOKALUSTEET TUOTERYHMITTÄIN Tarjousliite Kun tilan kohdalla mainitaan "luokkatilat" tarkemmat tilaerittelyt löytyvät Liite 4 ja Liite 5. Tarjouspyynnössä mainitut

Lisätiedot

KALUSTEPALVELU Kehämylly Lt 2, 270m2

KALUSTEPALVELU Kehämylly Lt 2, 270m2 KALUSTEPALVELU Kehämylly Lt 2, 270m2 HINNASTO 2015 NEUVOTTELUHUONE 39.90 m2 (Tilan mitat 5700 mm x 7070 mm) Tilan tavoite: Saada toimiva, mutta edullisesti toteutettu laadukas neuvottelutila 12-16 henkilölle,

Lisätiedot

HSPACE / Vuosaaren peruskoulu

HSPACE / Vuosaaren peruskoulu HSPACE / Vuosaaren peruskoulu Ryhmä 4 18.3.2011 Konsepti Monitoimitila ja käytävät, yhdistäminen Kirjaston nykyinen funktio - Äidinkielen opettajien hoidossa - Auki noin 15 min päivässä - Vanhoja kirjoja

Lisätiedot

LISÄKYSYMYKSET JA VASTAUKSET: KATAJAN KOULUN IRTOKALUSTEET JA RAUDASKOSKEN KOULUN JUHLASALIN TUOLIT

LISÄKYSYMYKSET JA VASTAUKSET: KATAJAN KOULUN IRTOKALUSTEET JA RAUDASKOSKEN KOULUN JUHLASALIN TUOLIT LISÄKYSYMYKSET JA VASTAUKSET: KATAJAN KOULUN IRTOKALUSTEET JA RAUDASKOSKEN KOULUN JUHLASALIN TUOLIT Tarjouspyynnön mukaan tarjouspyyntöön liittyvät tarkentavat kysymykset tuli toimittaa 23.1.2018 klo 12:00

Lisätiedot

Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta.

Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta. LIITE 2.1A HANKINNAN KOHTEEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta. Pos. 1 Kampaamon asiakastyöpisteet/peilipaikat 14

Lisätiedot

Kalusteiden laadun ja määrän osalta vertailu tehdään seuraavin perustein:

Kalusteiden laadun ja määrän osalta vertailu tehdään seuraavin perustein: LIITE 2C TARJOUSTEN LAADULLINEN VERTAILU Kalusteiden laadun ja määrän osalta vertailu tehdään seuraavin perustein: 1. Ergonomia, säätömahdollisuudet ja koko- ja ikäerojen huomiointi (max. 5 pistettä) 2.

Lisätiedot

TILAOHJELMA Esiopetus, perusopetus ja lukiokoulutus

TILAOHJELMA Esiopetus, perusopetus ja lukiokoulutus 1(3 TILAOHJELMA Esiopetus, perusopetus ja lukiokoulutus Toiminnan järjestäjä Osoite Puhelin(vaihde Telekopionumero Yhteyshenkilö Sähköpostiosoite Puhelin Gsm Oppilaitos Osoite Hanke Yhteishanke Päivämäärä

Lisätiedot

Loimaan kaupunki Loimaan kaupunki/ Keskuskoulun demotilan kalusteet

Loimaan kaupunki Loimaan kaupunki/ Keskuskoulun demotilan kalusteet Loimaan kaupunki Loimaan kaupunki/ Keskuskoulun demotilan kalusteet Sisältö Kuvaus Hankintamenettely Päivämäärät Vähimmäisvaatimukset Arviointikriteerit Tuotteet Asetukset Sivu 2 / 6 Kuvaus Kuvaus Loimaan

Lisätiedot

012-04 1-paikkainen pöytä hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760 16 53.29 66.08

012-04 1-paikkainen pöytä hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760 16 53.29 66.08 012-01 1-paikkainen pöytä säädettävä korkeus, hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760 54.47 67.55 012-02 1-paikkainen pöytä, säädettävä korkeus ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760

Lisätiedot

012-01 1-paikkainen pöytä säädettävä korkeus, hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760

012-01 1-paikkainen pöytä säädettävä korkeus, hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760 012-01 1-paikkainen pöytä säädettävä korkeus, hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760 58.28 012-02 1-paikkainen pöytä, säädettävä korkeus ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760

Lisätiedot

TÄYTETÄÄN AINOASTAAN SARAKE

TÄYTETÄÄN AINOASTAAN SARAKE Opetushallitus 2006 Liite TILANTARVESELVITYS TÄYTETÄÄN AINOASTAAN SARAKE 1) Nykyiset tilat KUNTA:Pyhäranta Mitoitusperuste (oppilasmäärä ja ryhmien määrä): KOULU Ihode vuosiluokat 1-6: 68 4 > 76 (5) vuosiluokat

Lisätiedot

Työhön www.scan-cast.fi Työhön Toimistoon Työpaikalle Vuosien aikana on Scan-Cast Oy valmistanut ja kehittänyt tuoleja työhön ja työpaikkaympäristöön. Monipuolinen valikoima istumisen eri alueille, löytyy

Lisätiedot

- käytetään tarjouspyynnön liitteenä olevaa kalustelistausta, arkkitehdiltä pyydetyt muutokset eivät ole kirjautuneet kaikilta osin pohjakuviin

- käytetään tarjouspyynnön liitteenä olevaa kalustelistausta, arkkitehdiltä pyydetyt muutokset eivät ole kirjautuneet kaikilta osin pohjakuviin Jämsän ammattiopisto T-rakennus Metsäoppilaitoksentie 14 42300 Jämsänkoski Kinnarps Oy Yliopistonkatu 23 40100 Jyväskylä Jaana Salonen Vastaukset liittyen T-rakennuksen irtokalustehankintaan Tarkentavat

Lisätiedot

High five. Tilan avoimuus. Visuaaliset ärsykkeet. Valoisat alueet. Purettavat ja säästettävät rakenteet

High five. Tilan avoimuus. Visuaaliset ärsykkeet. Valoisat alueet. Purettavat ja säästettävät rakenteet Tilan avoimuus Tila jaetaan kolmeen eri saavutettavuusryhmään. Kaikille avoin tila Osittain suljettu toimistotila Työhuoneet ja neuvottelutilat Visuaaliset ärsykkeet Näiden alueiden välillä ja sisällä

Lisätiedot

TOIMISTOTILAT VARASTOINEEN JA TYÖTILAT SEKÄ HENKILÖKUNNAN TILAT Toimistotilat

TOIMISTOTILAT VARASTOINEEN JA TYÖTILAT SEKÄ HENKILÖKUNNAN TILAT Toimistotilat Vesalan alueen peruskoulu, huonetilaohjelma (tarveselvitys) Ilari Suomalainen 08.03.26.10.16 tarkennuksia Vesalan alueen peruskoulu huonetilaohjelma, Sivu 1/8 lähtökohta: - opetusvirasto luopuu Ruudin

Lisätiedot

Sammontalo viitetilaohjelma. Sammontalo. Päiväkoti 1618

Sammontalo viitetilaohjelma. Sammontalo. Päiväkoti 1618 Sammontalo viitetilaohjelma Päiväkoti, 228 lasta, 11 ryhmää Esiopetus, 120 oppilasta, 6 ryhmää Peruskoulu 1. 9. luokka, 1000 oppilasta, joista 50 ERLO ja 30 PEVA Kirjasto, 32 000 nidettä Nuorisotoimi,

Lisätiedot

KASTELLIN MONITOIMITALON KUMPPANUUSMALLIN KILPAILUTUS. Tilaohjelma

KASTELLIN MONITOIMITALON KUMPPANUUSMALLIN KILPAILUTUS. Tilaohjelma KASTELLIN MONITOIMITALON KUMPPANUUSMALLIN KILPAILUTUS B3 ohjelma Arkkitehtitoimisto Lahdelma & Mahlamäki Oy Kastellin monitoimitalo Huoneluettelo Luonnos 19.4.2011 Peruskoulu 1-2 Luokat 3-6 Luokat 7-9

Lisätiedot

C A R I T A - T U O L I

C A R I T A - T U O L I CARITA - TUOLI 2 Carita-tuoli Carita-tuoli 3 CARITA-TUOLI On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

Jazz. Jazz ruokapöytä

Jazz. Jazz ruokapöytä Jazz hinnasto 8.1.2013 Hinnat sis. ALV 24% sivu n:o 1 Jazz Jazz ruokapöytä Korkeus: 73cm Kannen paksuus: 7,6cm Tolppajalat: 9,6 * 9,6cm Soveltuu esim. ruokailu-, neuvottelu-, työ- ja kirjoituspöydäksi.

Lisätiedot

Opetussuunnitelmakysely - Oppilaat OPS-kysely, yhteenveto/kaikki koulut

Opetussuunnitelmakysely - Oppilaat OPS-kysely, yhteenveto/kaikki koulut Opetussuunnitelmakysely - Oppilaat OPS-kysely, yhteenveto/kaikki koulut Mäntsälä n = 1613 Oletko kokenut, että seuraavia asioita on mielestäsi enemmän, saman verran tai vähemmän kuin Oppitunnilla istutaan

Lisätiedot

GRANKULLA SVENSKA SAMSKOLA MEDIATEEKKI LUONNOSVAIHTOEHTO B ALUSTAVA 13.8.2012

GRANKULLA SVENSKA SAMSKOLA MEDIATEEKKI LUONNOSVAIHTOEHTO B ALUSTAVA 13.8.2012 GRANKULLA SVENSKA SAMSKOLA LUONNOSVAIHTOEHTO B ALUSTAVA 13.8.2012 Näkymä lukion mediateekin sisäänkäynnistä GRANKULLA SVENSKA SAMSKOLA, VAIHTOEHTO B Lukion mediateekille rakennetaan uudisrakennusosa E-

Lisätiedot

Opetussuunnitelmakysely - Huoltajat 1-2 / 2019 yhteenveto/kaikki koulut Mäntsälä n = 666

Opetussuunnitelmakysely - Huoltajat 1-2 / 2019 yhteenveto/kaikki koulut Mäntsälä n = 666 Opetussuunnitelmakysely - Huoltajat yhteenveto/kaikki koulut Mäntsälä n = 666 Miten seuraavat asiat ovat välittyneet lapsenne koulun arjesta? Oppilas voi vaikuttaa opetuksen suunnitteluun. Säännöllisesti

Lisätiedot

Jazz. Jazz ruokapöytä. Jazz ruokapöydän jatkopala. Jazz ruokapöytä, pyöreät

Jazz. Jazz ruokapöytä. Jazz ruokapöydän jatkopala. Jazz ruokapöytä, pyöreät Jazz hinnasto 1.9.2015 Hinnat sis. ALV 24% sivu n:o 1 Jazz Jazz ruokapöytä Korkeus: 73cm Kannen paksuus: 7,6cm Tolppajalat: 9,6 * 9,6cm Soveltuu esim. ruokailu-, neuvottelu-, työ- ja kirjoituspöydäksi.

Lisätiedot

MONIO TAVOITTEELLINEN TILAOHJELMA

MONIO TAVOITTEELLINEN TILAOHJELMA MONIO TAVOITTEELLINEN TILAOHJELMA 30.5.2017 13.6.2017 / Muutettu erityisvarusteltujen oppimistilojen hyötyala s.4 20.6.2017 / Lisätty tiedot väestönsuojasta ja teknisistä varauksista s.6 SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

Telakkakadun koulu, Suolahti

Telakkakadun koulu, Suolahti 1 (13) Telakkakadun koulu, Suolahti Tarjouspyynnön liite Yleistä Huomioitava kalusteiden ja materiaalien helppohoitoisuus sekä soveltuvuus perusopetuksen käyttöön (mm. ergonomiavaatimukset) Oppilaskalusteissa

Lisätiedot

PA-RI MATERIA OY JULKINEN OHJ-HINNASTO 2018 päivitetty

PA-RI MATERIA OY JULKINEN OHJ-HINNASTO 2018 päivitetty PA-RI MATERIA OY JULKINEN OHJ-HINNASTO 2018 päivitetty 15.11.2018 Pikamalliston (toimitusaika 3-10 työpäivää) tuotteet merkitty *-merkillä Verhoiltujen pikamalliston tuotteiden väritys musta tai harmaa

Lisätiedot

VIREILLÄ EHDOTUS TREY:N PIENTEOLLISUUSTALON TOIMISTOTILAN UUDISTUKSEKSI NIMIM. KOPPI NÄYKYMÄ IDEOINTITLAAN JA RENTOON TYÖTILAAN PÄIN

VIREILLÄ EHDOTUS TREY:N PIENTEOLLISUUSTALON TOIMISTOTILAN UUDISTUKSEKSI NIMIM. KOPPI NÄYKYMÄ IDEOINTITLAAN JA RENTOON TYÖTILAAN PÄIN EHDOTUS TREY:N PIENTEOLLISUUSTALON TOIMISTOTILAN UUDISTUKSEKSI NÄYKYMÄ IDEOINTITLAAN JA RENTOON TYÖTILAAN PÄIN TILOJEN MUOKKAUS Olemassa olevista väliseinistä puretaan suurin osa. Myös kaikki alakatot

Lisätiedot

Kokous- ja juhlatilat FresCo Ravintolat Oy

Kokous- ja juhlatilat FresCo Ravintolat Oy Kokous- ja juhlatilat FresCo Ravintolat Oy Turku 2013 Ravintola AITIOPAIKKA Itsenäisyydenaukio 2 20800 Turku puh. 0400 176 481 aitiopaikka@frescoravintolat.fi Tyylikkäät, uudistetut juhla- ja kokoustilat

Lisätiedot

Varustamissuunnitelma, Vaskomäen päiväkoti

Varustamissuunnitelma, Vaskomäen päiväkoti Nurmijärven kunta Sivistystoimi Hallinto- ja talouspalvelut Varustamissuunnitelma, Vaskomäen päiväkoti Tila 125+124/ Hevoshaka Tuote Kaappisänky nousevalla portaalla 8 superlonpatja 16 liinavaatekaappi,

Lisätiedot

GRANHULTIN KOULU Tilojen muutokset

GRANHULTIN KOULU Tilojen muutokset POHJAKERROS 2.11.2017 KOULUSELVITYS SKOLCENTRUM / GRANHULTSSKOLAN GRANHULTIN KOULU Tilojen muutokset Esiopetus sekä alakoulun 1-2 luokat on merkitty pohjapiirustuksiin harmaalla rasterilla. Muutokset tiloittain:

Lisätiedot

Sovella@garage -kalustesarja tarjoaa kaiken, mitä unelmiesi. harrastustilaan tarvitset. Suunnittele ja varusta autotallisi tai

Sovella@garage -kalustesarja tarjoaa kaiken, mitä unelmiesi. harrastustilaan tarvitset. Suunnittele ja varusta autotallisi tai TUUNAA UNELMIESI AUTOTALLi netissä! www.sovellagarage.fi Sovella@garage -kalustesarja tarjoaa kaiken, mitä unelmiesi harrastustilaan tarvitset. Suunnittele ja varusta autotallisi tai harrastustilasi omien

Lisätiedot

Polvijärven kunta Sotkuman koulu Tarjous

Polvijärven kunta Sotkuman koulu Tarjous Polvijärven kunta Sotkuman koulu Tarjous 15.3.2017 TARJOUS Sivu 1 15.3.2017 KALUSTETARJOUS NRO 100576 0 Polvijärven kunta Sotkuman koulu Mirka Nisula POLVIJÄRVI Sotkuman koulu ja päiväkoti Kiitämme tarjouspyynnöstänne

Lisätiedot

OPS-KYSELY. Syksy Vetelin lukio

OPS-KYSELY. Syksy Vetelin lukio OPS-KYSELY Syksy 2015 Vetelin lukio KYSYMYKSET Mikä lukiossa on tärkeää? Millainen on unelmalukio? Missä ja miten opitaan parhaiten? VASTAAJAT 58 opiskelijaa 4 huoltajaa 7 opettajaa OPISKELIJAT Viihtyisät

Lisätiedot

Variante Oy Tekniikantie 12, 20150 Espoo +358 50 3507370 contact@variante.fi www.variante.fi

Variante Oy Tekniikantie 12, 20150 Espoo +358 50 3507370 contact@variante.fi www.variante.fi Täysin uutta ajattelua edustava älykäs Variante-keittiö on keittiö kaikille ja kaikkialle. Mitoitukseltaan säädettävässä keittiössä yhdistyvät huippuunsa viedyt ergonomia sekä jokapäiväinen käytön helppous

Lisätiedot

Nimike Yks Määrä Hinta/yks

Nimike Yks Määrä Hinta/yks Juhani Ahon koulu, 1. vaihe - kalusteiden värien tulisi sopia sisätilojen värisunnitelmaan - hallinnon ja henkilöstön tiloissa 50-luvun tyyli voi tulla esille Nimike Yks Määrä Hinta/yks Kellari, 01 Tsto

Lisätiedot

Tilattavan siivouspalvelun kuvaus ja vähimmäisvaatimukset Liite 1

Tilattavan siivouspalvelun kuvaus ja vähimmäisvaatimukset Liite 1 Loimaan kaupunki Tilattavan siivouspalvelun kuvaus ja vähimmäisvaatimukset Liite 1 1.YHTEISKOULU, HIRVIKOSKEN YHTENÄISKOULU JA KESKUSKOULU Työkorkeus ylläpitosiivouksessa on ylettyvyyskorkeus, harvemmin

Lisätiedot

209 WC 7,0 m 2. 0,5 m 2. 1,5 m 2. TAPAHTUMA-ALUE muutoin siirrettäviä hyllyjä ja istuimia/säkkituoleja? kirjahyllyt. (huomiopallo) 4b.

209 WC 7,0 m 2. 0,5 m 2. 1,5 m 2. TAPAHTUMA-ALUE muutoin siirrettäviä hyllyjä ja istuimia/säkkituoleja? kirjahyllyt. (huomiopallo) 4b. 1. Asiakaspalvelupiste (haitariovi) VARASTO 10,0 m 2 (lukupaikka) (tikkaat) LUKUPAIKKA 4a. 209 WC 7,0 m 2 TYÖHUONE 36,5 m 2 2. 3. Näyttelytila Tapahtuma-alue 5. (verhokisko) liukuovi H3 TAAPEROIDEN-ALUE

Lisätiedot

Huutokauppaluettelo. Huutokauppaehdot 1 / 26. Lappeenrannan kaupungin irtaimiston huutokauppa. Tullitie 7, 53100 Lappeenranta 13.5.

Huutokauppaluettelo. Huutokauppaehdot 1 / 26. Lappeenrannan kaupungin irtaimiston huutokauppa. Tullitie 7, 53100 Lappeenranta 13.5. Huutokauppaluettelo 1 / 26 Lappeenrannan kaupungin irtaimiston huutokauppa Tullitie 7, 53100 Lappeenranta 13.5.2014 tiistaina Näyttö alkaen klo 13.00. Huutokauppa alkaa klo 15.00 Huutokauppaehdot 1. Tavaroiden

Lisätiedot

EFG Classroom Vaativaan ympäristöön

EFG Classroom Vaativaan ympäristöön EFG Classroom Vaativaan ympäristöön 2 Elävä kouluympäristö EFG Classroom on koulukalustesarja, joka on kehitetty tämän päivän ja tulevaisuuden kouluihin. Joustavia ratkaisuja, jotka mahdollistavat nopeat

Lisätiedot

Musiikkiluokan suunnittelussa huomioitavia asioita:

Musiikkiluokan suunnittelussa huomioitavia asioita: Helsingin kaupunki 1/5 Opetusvirasto, Musiikkiluokan suunnittelussa huomioitavia asioita: Luonnos 6.4.2009 Musiikkiluokan suunnittelun lähtökohta on siinä mitä luokassa tehdään, mitä siellä tapahtuu. Opetussuunnitelmassa

Lisätiedot

NIKKILÄN SYDÄMEN LAAJENTAMINEN VAIHE 2 ARK-HOUSE ARKKITEHDIT OY

NIKKILÄN SYDÄMEN LAAJENTAMINEN VAIHE 2 ARK-HOUSE ARKKITEHDIT OY NIKKILÄN SYDÄMEN LAAJENTAMINEN VAIHE 2 ARK-HOUSE ARKKITEHDIT OY Nykytilanne Mitoittava oppilasmäärä 740 oppilasta 7-9 koulu, 740 oppilasta, 2 rehtoria, n.80 opettajaa Muu henkilökunta n.30 henkeä HANKESUUNNITELMAN

Lisätiedot

SOVELLA -SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT Sovella Oy

SOVELLA -SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT Sovella Oy TARVIKETIETO kesäkuu 2009 voimassa 1.7.2012 asti RT 37764 eripainos Lokakuu 2010 1 (8) SOVELLA -SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT Sovella Oy Sovella -hyllyjärjestelmän käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Se soveltuu

Lisätiedot

- oppilastuolit 15 kpl - kangasverhoilu, istuinpehmustettu, korkeuden säätö mahdollisuus

- oppilastuolit 15 kpl - kangasverhoilu, istuinpehmustettu, korkeuden säätö mahdollisuus Jämsän ammattiopisto T-rakennus Metsäoppilaitoksentie 14 42300 Jämsänkoski Isku Interior Oy Heikki Mäkelä Vastaukset liittyen T-rakennuksen irtokalustehankintaan Tila 100 - oppilastuolit 15 kpl - kangasverhoilu,

Lisätiedot

Musiikinopetuksen oppimisympäristön kehittämishanke 2008-2010

Musiikinopetuksen oppimisympäristön kehittämishanke 2008-2010 Helsingin kaupunki 1/6 Opetusvirasto, Luonnos: 30.3.2009 Musiikinluokan varustamisohje: Musiikkiluokkien äänentoistojärjestelmät: Äänentoistojärjestelmän suunnittelu liittyy kiinteästi akustiikkasuunnitteluun

Lisätiedot

Taukotila. WC-tila. Vaatekaapit. Siivouskomero malli. Yläkori (oveen liitetty) ja muutama koukku siivoustarvikkeille. Ylähylly

Taukotila. WC-tila. Vaatekaapit. Siivouskomero malli. Yläkori (oveen liitetty) ja muutama koukku siivoustarvikkeille. Ylähylly Taukotila Vaatekaapit Siivouskomero Ulosvedettävä henkaritanko Siivouskomero malli Ylähylly Yläkori (oveen liitetty) ja muutama koukku siivoustarvikkeille ulosvedettävä henkaritanko Kaksi hyllylevyä Kaksi

Lisätiedot

SUOMEN KOULUJÄRJESTELMÄ

SUOMEN KOULUJÄRJESTELMÄ SUOMEN KOULUJÄRJESTELMÄ VALINNAISAINEIDEN VALINTA JA TUNTIJAKO VALINTA Valintojen tulisi pohjautua oppilaan kiinnostuksiin ja taitoihin. Valintoja tehdessä kannattaa ottaa huomioon ainakin seuraavat seikat:

Lisätiedot

Työtuoleja aktiiviseen toimistoon.

Työtuoleja aktiiviseen toimistoon. Työtuoleja aktiiviseen toimistoon. Tuoleja yksilöllisiin, todellisiin tarpeisiin. Liikkuvuus työssä on lisääntynyt ja työ ei ole enää sidottu kiinteään työpaikkaan tai työpisteeseen. Vaatimukset työtuoleille

Lisätiedot

Oppimisympäristökysely 2018 Nummi ja HYK

Oppimisympäristökysely 2018 Nummi ja HYK Oppimisympäristökysely 2018 Nummi ja HYK Vastausaika 11.12.2018-10.1.2019 Vastaajamäärät Vastaajat, oppilaita vastannut 212 Nummen yhtenäiskoulu Vastanneita oppilaita 125 (kohderyhmä 208) 60% 5-luokka

Lisätiedot

Tilojen käyttäjiä yhteensä, ei sis. Henkilökuntaa 1308 henkilökuntaa n. 150

Tilojen käyttäjiä yhteensä, ei sis. Henkilökuntaa 1308 henkilökuntaa n. 150 Leppävaaran koulukeskus - koulut ja päiväkodit LUONNOS Koulut oppilasmäärä /por por mitoitusoppilasmäärä esiopetusryhmät 18 0 Vera Schulman, Kaisa Peltonen, Johanna Andsten, Eija Riikonen, Jaana Hellinen

Lisätiedot

Valmistettu Suomessa. www.rintaluoma.fi. Tasot ja sohvapöydät 4. s

Valmistettu Suomessa. www.rintaluoma.fi. Tasot ja sohvapöydät 4. s Valmistettu Suomessa LAADUKKAAT KOTIMAISET GISA ja ANNIINA-SARJAT www.rintaluoma.fi GISA ANNIINA SÄILYTYSKALUSTEET 2. s KirjoituspöydäT 3. s Tasot ja sohvapöydät 4. s HYLLYSTÖKOMPONENTIT 5. S Lastensänky

Lisätiedot

Notkeaa ja helppoa sisustusta konstikkaampiinkin julkisiin tiloihin.

Notkeaa ja helppoa sisustusta konstikkaampiinkin julkisiin tiloihin. Notkeaa ja helppoa sisustusta konstikkaampiinkin julkisiin tiloihin. Konstit on monet Konsti on uudenlainen, erityisesti julkisiin tiloihin suunniteltu kalustesarja Soft-Kalusteelta. Tuoteperheen sohvat,

Lisätiedot

P2 KB008 KB006 PORRASH. P2

P2 KB008 KB006 PORRASH. P2 PORRAS 15.3 15.2 P1 34.4 45.1 LJH 12.8 6.9 7.8 Kirjahyllyjä (uusia) Hyllymetrejä n. 223 (jos /kirjahylly) - Muu aineisto Kirjahyllyjä 8kpl Hyllymetrejä n. 480 (jos /kirjahylly) - Muu aineisto 1- puolisia

Lisätiedot

Perusopetuksen laatu Turussa Oppilaan arki Koulun taso kevät 2015 Sivistystoimiala

Perusopetuksen laatu Turussa Oppilaan arki Koulun taso kevät 2015 Sivistystoimiala Perusopetuksen laatu Turussa Oppilaan arki Koulun taso kevät 2015 Sivistystoimiala 10.8.2015 Suunnittelu- ja kehittämispalvelut / Sulake 1 Taustatietoja Vastaajien jakaantuminen Vastaajien määrä 2015 (2014)

Lisätiedot

Kokous- ja juhlatilat FresCo Ravintolat Oy

Kokous- ja juhlatilat FresCo Ravintolat Oy Kokous- ja juhlatilat FresCo Ravintolat Oy Turku 2013 Ravintola AITIOPAIKKA Itsenäisyydenaukio 2 20800 Turku puh. 0400 176 481 aitiopaikka@frescoravintolat.fi Tyylikkäät, uudistetut juhla- ja kokoustilat

Lisätiedot

TETTLAB TÄYSMITTAKAAVALABORATORIO. Arkkitehtuuritoimisto Marko&Vesa Marko Rajala arkkitehti SAFA, 20.12.2005

TETTLAB TÄYSMITTAKAAVALABORATORIO. Arkkitehtuuritoimisto Marko&Vesa Marko Rajala arkkitehti SAFA, 20.12.2005 TETTLAB TÄYSMITTAKAAVALABORATORIO Arkkitehtuuritoimisto Marko&Vesa Marko Rajala arkkitehti SAFA, 20.12.2005 Tilat Yleisselostus Varasto/Paja Pajassa säilytetään testijärjestelmän elementtejä, rakennusmateriaaleja

Lisätiedot

Oppimiseen iloa toimivilla tiloilla ja kalusteilla

Oppimiseen iloa toimivilla tiloilla ja kalusteilla Oppi Oppimiseen iloa toimivilla tiloilla ja kalusteilla Oppimisympäristöt kehittyvät opetuksen mukana vastaten erilaisten opiskelijoiden tarpeisiin koko oppimisen elinkaaren ajan. Kuvat referenssikohteesta:

Lisätiedot

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT PÄIVÄKOTIKALUSTEET 15.2.2013

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT PÄIVÄKOTIKALUSTEET 15.2.2013 15.2.2013 HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT PÄIVÄKOTIKALUSTEET 15.2.2013 Tarjouslaskentaa varten 2(24) SISÄLLYS PÖYDÄT sivu: PO1 SUORAKAIDEPÖYTÄ 3 PO2 PUOLIPYÖREÄ PÖYTÄ 3 TUOLIT JA PENKIT TU1

Lisätiedot

Kauhajoen Äijälän päiväkodin irtokalustehankinta D/903/02.08.00.00/2012 Irtaimistoliite 2

Kauhajoen Äijälän päiväkodin irtokalustehankinta D/903/02.08.00.00/2012 Irtaimistoliite 2 Kauhajoen Äijälän päiväkodin irtokalustehankinta D/90/0.08.00.00/0 Irtaimistoliite Tarjoajan nimi: Yhteyshenkilö ja yhteystiedot: Tarjottavien tuotteiden tulee vastata väreiltään, materiaaleiltaan, mitoiltaan

Lisätiedot

KAUHAJOEN TERVEYSKESKUS, LAAJENNUS. esim. tai vastaava ARKKITEHTITOIMISTO HML OY KASARMINTIE 9 90130 OULU P. 08-3121440

KAUHAJOEN TERVEYSKESKUS, LAAJENNUS. esim. tai vastaava ARKKITEHTITOIMISTO HML OY KASARMINTIE 9 90130 OULU P. 08-3121440 ARKKITEHTITOIMISTO HML OY KASARMINTIE 9 90130 OULU P. 08-3121440 TK KAUHAJOKI LAAJENNUS IRTOKALUSTEET 23.4.2013 Kaikki irtokalusteiden verhoilukankaat tulee käsitellä likaa hylkivälllä suojakäsittelyllä.

Lisätiedot

LATE- lajittelijat, lajittelun uusi aikakausi. "Asiakaskeskeiset ratkaisut - Palvelemme paremmin!"

LATE- lajittelijat, lajittelun uusi aikakausi. Asiakaskeskeiset ratkaisut - Palvelemme paremmin! LATE- lajittelijat, lajittelun uusi aikakausi "Asiakaskeskeiset ratkaisut - Palvelemme paremmin!" Useita malleja tarpeiden mukaan LATET "pähkinänkuoressa" Olemme kehittäneet uudenlaiseen ajatteluun perustuvat

Lisätiedot

kpl m²/kpl m² m² yhteensä (kpl) (kpl) (m²) m² yhteensä Huom. kokovertailu m²

kpl m²/kpl m² m² yhteensä (kpl) (kpl) (m²) m² yhteensä Huom. kokovertailu m² Sammontalo viitetilaohjelma Päiväkoti, 228 lasta, 11 ryhmää Esiopetus, 120 oppilasta, 6 ryhmää Peruskoulu 1. 9. luokka, 1000 oppilasta, joista 50 ERLO ja 30 PEVA Kirjasto, 32 000 nidettä Nuorisotoimi,

Lisätiedot

Työpöytä Sarja[f] F168 SSA. Säilytys Sarja[e] 2P800 SD, 1P800 O, 1P800 TA. Lattiaseinäke Rezon RZ80M4. Työtuoli 9000, 9334.

Työpöytä Sarja[f] F168 SSA. Säilytys Sarja[e] 2P800 SD, 1P800 O, 1P800 TA. Lattiaseinäke Rezon RZ80M4. Työtuoli 9000, 9334. sarja[f] sarja[f] Sarja[f]:ssä kiinnittyy huomio ensimmäiseksi 50 mm paksuun kevytlevyyn ja nelikulmaisiin jalkoihin, jotka ovat joko T:n muotoiset tai sijoitettuina nurkkiin erityisiä muotoilupiirteitä,

Lisätiedot

Thor. jotenkin ylpeältä. Ne ovat yksinkertaisesti. joiden ääressä on hyvä työskennellä.

Thor. jotenkin ylpeältä. Ne ovat yksinkertaisesti. joiden ääressä on hyvä työskennellä. Thor Thor Jos jotain huonekalusarjaa voi luonnehtia sielukkaaksi, niin Thor on juuri sellainen. Itse asiassa se on konservatiivinen sarja, joka sopii myös perinteisempään makuun. Mielestäni Thor-kalusteet

Lisätiedot

Asiakirjatyyppi 1/6 25.1.2013

Asiakirjatyyppi 1/6 25.1.2013 Asiakirjatyyppi 1/6 PALVELUKUVAUS Ojoisten Lasten talo, (päiväkoti, esikoulu, koulu ja neuvola) (elokuu 2013) Ylläpitosiivous Tuulikaapit Märkäeteiset Ovista ja ovenpielistä likaantuneiden kohtien pyyhintä

Lisätiedot

Pohjois-Ritaharjun koulu, Oulu. - koulu avattiin syksyllä enimmäisoppilasmäärä 400

Pohjois-Ritaharjun koulu, Oulu. - koulu avattiin syksyllä enimmäisoppilasmäärä 400 Pohjois-Ritaharjun koulu, Oulu - koulu avattiin syksyllä 2016 - enimmäisoppilasmäärä 400 - lempinimi Pyrstötähti - neljä moduulia eli sakaraa - me työskentelemme C-sakarassa Huomioi tätä diaesitystä katsoessasi:

Lisätiedot

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi.

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi. COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE Yhdistele. Ja valitse vapaasti. Etsi kaikkein sopivin sohvapöytä. Tilaan. Tehtävään. Ja tunnelmaan. Sijoittelu sohvan, jakkaran tai nojatuolin kanssa. Ryhmälle tai yksittäiselle

Lisätiedot

TYÖPÖYTÄ. 027 KEITTIÖ 35,5 m 2. aivan. tasainen lattia. 028 KYLMÄSÄIL. 8,0 m 2. 026 SK 2,5 m 2. 030 VAR/laatikot 4,0 m 2 NOJATUOLI.

TYÖPÖYTÄ. 027 KEITTIÖ 35,5 m 2. aivan. tasainen lattia. 028 KYLMÄSÄIL. 8,0 m 2. 026 SK 2,5 m 2. 030 VAR/laatikot 4,0 m 2 NOJATUOLI. 00 0 0 KUIVA. ASTIANPESU,0 m, m 0 KEITTIÖ, m aivan tasainen lattia TYÖPÖYTÄ TYÖ 0 EMÄNTÄ,0 m 0 KYLMÄSÄIL.,0 m +,00 0 ET / var., m 0, m 00 /laatikot,0 m 0 TK / vast.otto,0 m 0, m NEUVOTTELUT NEUVOTTELUPÖYDÄT

Lisätiedot

OPS 2016 - Kohti uudenlaista koulua

OPS 2016 - Kohti uudenlaista koulua OPS 2016 - Kohti uudenlaista koulua Runosmäen koulun oppilaiden ajatuksia syksyllä 2013 Mikä on koulun perustehtävä? - Paikka, jossa opettajat opettavat ja oppilaat oppivat - Tarjota oppimisympäristö,

Lisätiedot

POTILASVAA AT 2015. Paljonko panet painoa vaa alle?

POTILASVAA AT 2015. Paljonko panet painoa vaa alle? POTILASVAA AT 2015 Paljonko panet painoa vaa alle? Tässä esitteessä esittelemme suosituimmat potilasvaakamme. Tarjoamme mielellämme myös muita vaihtoehtoja. HENKILÖVAA AT DETECTO PRODOC PD100M Matalarakenteinen,

Lisätiedot

SUOMI VIKA TURVALLISUUS

SUOMI VIKA TURVALLISUUS SUOMI TURVALLISUUS Kaikki pöytälevyt, pukkijalat ja jalusta on testattu ja hyväksytty enintään 50 kg:n kuormitukselle. Käsittele karkaistua lasia varovasti! Vaurioitunut reuna tai naarmuuntunut pinta voi

Lisätiedot

Varastotuotekuvasto 2014

Varastotuotekuvasto 2014 Varastotuotekuvasto 2014 Työtuolit Laadukkaita kalusteita moniin eri käyttökohteisiin Q-Furnisher Oy on julkitilojen ja toimivien työympäristöjen asiantuntija. Vuosien varrella tehty kehitystyö näkyy monipuolisina

Lisätiedot

Kaikki vastaajat (N=819) 25% 26% 22% 27%

Kaikki vastaajat (N=819) 25% 26% 22% 27% Kaikki vastaajat (N=819) % 30 20 10 0 25% 26% 22% 27% 29% 36% 7. 8. 9. 34% 52% % 52 50 48 48% 46 Tyttö Poika Aloittelija: minulla ei ole kokemusta ipadin käytöstä Noviisi: minulla on ipadin peruskäyttökokemusta,

Lisätiedot

TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET

TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET SARJA[T] 2 Sarja[T] Sarja[T] 3 SARJA[T] Joustava Sarja[T] on suunniteltu, jotta kaikki voisivat luoda oman optimaalisen työpisteensä joka samalla sopii kokonaisuuteen. Näin sekä yksilö että ryhmä saavat

Lisätiedot

Saaristossa syntynyt. Vuosien aikana kehittyi ajatus uudesta ja erilaisesta kalustesarjasta.

Saaristossa syntynyt. Vuosien aikana kehittyi ajatus uudesta ja erilaisesta kalustesarjasta. Kestäviä arvoja Kestäviä arvoja Saaristossa syntynyt Vuosien aikana kehittyi ajatus uudesta ja erilaisesta kalustesarjasta. Sen keskeisiä tavoitteita olivat kauneus, kestävyys ja muunneltavuus. Yksi suunnittelun

Lisätiedot

Sammontalo. Päiväkoti 1618 Päiväkoti 1744, Peruskoulu luokka 9081,5 Peruskoulu luokka 9325,95-244

Sammontalo. Päiväkoti 1618 Päiväkoti 1744, Peruskoulu luokka 9081,5 Peruskoulu luokka 9325,95-244 Sammontalo viitetilaohjelma Päiväkoti, 228 lasta, 11 ryhmää Esiopetus, 120 oppilasta, 6 ryhmää Peruskoulu 1. 9. luokka, 1000 oppilasta, joista 50 ERLO ja 30 PEVA Kirjasto, 32 000 nidettä Nuorisotoimi,

Lisätiedot

Sarja[f] city. 2 Sarja[f] city

Sarja[f] city. 2 Sarja[f] city Sarja[f] city 2 Sarja[f] city Sarja[f] city Sarjan[f] city-pöydissä on klassiset nelikulmaiset jalat, hyvin toimivat tasot ja persoonalliset ominaisuudet. Olemme laajentaneet ajatteluamme kehysten ulkopuolelle

Lisätiedot

Cold Line -kylmäkalusteet

Cold Line -kylmäkalusteet Cold Line -kylmäkalusteet ENERGIATEHOKKUUS SÄÄSTÄÄ LUONTOA JA KUSTANNUKSIA Cold Line Elintarvikkeiden ja juo Cold Line -tuoteryhmä on eurooppalaisen kylmäkalustestandardin mukainen, erityisesti ravintoloiden

Lisätiedot

Ergonomian tarkastuslista Laboratoriotyö

Ergonomian tarkastuslista Laboratoriotyö Ergonomian tarkastuslista Laboratoriotyö Päiväys: Työpaikka: Arvioija: Työpiste: Arvioi laboratorion ergonomiatilanne oheista lomaketta käyttäen. Nimeä ensin laboratorion keskeiset työprosessit ja arvioi

Lisätiedot

Mobiilitasot ergonomiseen työskentelyyn

Mobiilitasot ergonomiseen työskentelyyn Mobiilitasot ergonomiseen työskentelyyn Valmistettu Suomessa 710 SMART 500 -mobiilitaso 450,00 558,00 Siro SMART 500 on käytännöllinen valinta liikkuvuutta ja ergonomisuutta vaativaan työskentelyyn. Kestävän

Lisätiedot

Maaniitun koulun vanhempainilta klo

Maaniitun koulun vanhempainilta klo Maaniitun koulun vanhempainilta 24.1.2019 klo 18.00 19.00 1 Illan aiheita Ensimmäisen ja kolmannen luokan oppilaiden kielivalinnat Kirkonkylän alueen alkuluokkasuunnitelmat Oppimisen etenemisen arvioinnista

Lisätiedot

LOKO -YHTEISTÄ TILAA TAMPEREEN YLIOPPILASKUNNAN IDEAKILPAILU KARPEK OY:N TOIMITILOJEN MUUTOS TAMPEREEN PIENTEOLLISUUSTALO LOKO

LOKO -YHTEISTÄ TILAA TAMPEREEN YLIOPPILASKUNNAN IDEAKILPAILU KARPEK OY:N TOIMITILOJEN MUUTOS TAMPEREEN PIENTEOLLISUUSTALO LOKO LOKO -YHTEISTÄ TILAA KONSEPTI TULEVAISUUDEN CO-WORKING-TILAT TREY:N TOIMISTOLLE Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan uusissa toimistoissa pääsevät työskentelemään ylioppilaskunnan jäsenet. Tilassa otetaan

Lisätiedot

VALVOMO. 24/7 työskentelyyn

VALVOMO. 24/7 työskentelyyn VALVOMO 24/7 työskentelyyn TEKNINEN VALVOMO- JA KÄYTTÖKESKUSPÖYTÄ 24/7 Valvomo on asiakkaalle räätälöity 24/7 pöytäkonsepti, joka muuntautuu asiakastarpeisiin helposti. Konsepti on monenlaisiin työasemasovelluksiin

Lisätiedot

S M ALL. 45 dbrw asti * Korkeus 2.5 m. Muunneltavissa. Ilman jäähdytys * Korkeus 2.2 m. Esteetön tila. Tilan sopivuus. henkilölle. 1-2 henkilölle 1-4

S M ALL. 45 dbrw asti * Korkeus 2.5 m. Muunneltavissa. Ilman jäähdytys * Korkeus 2.2 m. Esteetön tila. Tilan sopivuus. henkilölle. 1-2 henkilölle 1-4 XS SLS MLM L XL GW n sopivuus 2.2 m 2.5 m 45 dbrw asti * Muunneltavissa * Ilman jäähdytys * Esteetön tila XS S M L XL 1 henkilölle 1-2 henkilölle 1-4 henkilölle 1-6 henkilölle Yli 8 henkilölle Helppo pystyttää

Lisätiedot

RAAMI. Raami tekemiselle. Raami, jonka kuvan käyttäjät toiminnallaan tuovat henkiin.

RAAMI. Raami tekemiselle. Raami, jonka kuvan käyttäjät toiminnallaan tuovat henkiin. Tampereen ylioppilaskunnan toimitilojen uudistamiskilpailu Pienteollisuustalo, Yliopistonkatu 60, Tampere Raami tekemiselle. Raami, jonka kuvan käyttäjät toiminnallaan tuovat henkiin. 1/10 perusajatus

Lisätiedot