TARJOUSPYYNTÖ PELTOLAN PÄIVÄKODIN KALUSTEHANKINTA / ORIMATTILA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "23.3.2015 TARJOUSPYYNTÖ 9.2.2015 PELTOLAN PÄIVÄKODIN KALUSTEHANKINTA / ORIMATTILA"

Transkriptio

1 TARJOUSPYYNTÖ PELTOLAN PÄIVÄKODIN KALUSTEHANKINTA / ORIMATTILA Vastaukset lähetettyihin kysymyksiin. Vastaukset merkitty sinisellä väriä kysymyksen alle Lähettäjä: Sanna-Kaisa Kaikkonen [mailto:sanna-kaisa.kaikkonen@lekolar.fi] Lähetetty: 12. maaliskuuta :41 Kopio: Heikki Kaija Aihe: Lisätietopyyntö: Peltolan päiväkodin kalusteet Tarjouspyyntö 1. Tarjouspyynnön kohta 10 Kohdan mukaan osatarjoukset hyväksytään tilaajan hinta- ja ominaisuuslomakkeella ilmoittamalla tavalla. Muita vaihtoehtoisia tarjouksia ei oteta huomioon. Kysymys 1: Tarkoittaanko tällä, että osatarjoukset hyväksytään osa-alueittain: osa-alue 1 kalusteet, osaalue 2 lasten perustoimintavälineet, osa-alue 3 tekstiilit? Kyllä tarkoittaa, siten että osa-alue 3 on Verhot ja osa-alue 4. on Muut tekstiilit. Osa 1 Kalusteet 2. Lasten leikkinurkan kalusteet Vaatimuksena pyöreä pöytä halk. n. 75 cm, k. 45 cm. Kysymys 1: Pyöreä lasten leikkipöytä löytyy ainoastaan yhden toimittajan valikoimasta. Voidaanko kilpailun varmistamiseksi hyväksyä myös vastaavaan käyttötarkoitukseen soveltuva suorakaidepöytä k. 53 cm? 3. Lastentuolit, metallijalat Vaatimuksena leveys cm. Kysymys: Hyväksytäänkö toimittajan vakiomalli, jonka leveys 34 cm ja joka on yhteensopiva metallijalkaisen aikuistentuolin kanssa? Kyllä hyväksytään.

2 4. Laatikot ulkoeteiseen ja sisäeteiseen Kysymys: Laatikoiden mitata on esitetty hyvin tarkasti. Hyväksytäänkö toimittajan vakiomallistosta laatikot, jotka ovat lähellä pyydettyjä mittoja? Vaihtoehtoisesti jos kysymyksessä on juuri kyseiseen säilytyskalusteeseen sopivat yhden toimittajan säilytyslaatikot, kilpailun varmistamiseksi pyydämme että tuotteet poistetaan tuotekorista. Säilytyskalusteet on teetetty mittatilauksella, joten ne eivät kuulu kenenkään toimittajan valikoimaan. Laatikostojen mitat ovat tarkat juuri siksi, että ne varmasti sopivat säilytyskalusteeseen. Laatikoiden mitoissa annettu leveysmitta on maksimimitta, muissa mitoissa (korkeus, syvyys) on mahdollista hiukan poiketa annetuista mitoista. 5. Pöytä kotikeittiöön Ovaalin/Ellipsin muotoinen, soveltuu esim. kokouskäyttöön 240 x 120 cm. Kysymys 1: Hyväksytäänkö toimittajan vakiomalli päädyistä kapeneva 280 x120/80 cm? Kyllä hyväksytään. 6. Naulakko/Koukkulista vaatteille 2 Vaatimuksen 4 koukkua. Kysymys: Hyväksytäänkö toimittajan vakiomalli jossa 6 koukkua ja joka on samaa sarjaa naulakko 1 kanssa? Hyväksytään. 7. Säilytysvaunu n. K. 200 cm x L. 65 cm x p. 110 cm, metallirunko, pyörät Kysymys: Hyväksytäänkö toimittajan vakiomalli k. 82 cm x l. 118 x s 66, joka aukeaa sivusta ja josta lasten on helppo ottaa palloja? Hyväksytään. Tarjouspyynnössä ollut korkeusmitta virheellinen, kuuluisi olla K. n. 80cm-120cm Osa-alue 2 8. Zoob- perussarja 500 ja Zoob-autosarja Kysymys: Pyydetty tuote löytyy ainoastaan yhden toimittajan valikoimasta. Voidaanko kilpailun varmistamiseksi tarjota vastaavanlaista rakentelusarjaa toimittajan vakiomallistosta?

3 9. Lohikäärmeet sarja Kysymys: Pyydetty tuote löytyy ainoastaan yhden toimittajan valikoimasta. Voidaanko kilpailun varmistamiseksi tarjota esim. dinosauruksia? 10. Parkkihalli, useita kerroksia Kysymys: Tarkoittaako useita kerroksia enemmän kuin kaksi kerrosta? Vähintään kaksi Lähettäjä: Satu Siivola Lähetetty: 18. maaliskuuta :32 Aihe: Peltolan päiväkodin kalustehankinta Tärkeys: Suuri Hei Tässä Kuopion Woodin kysymykset koskien Peltolan päiväkodin kalustehankintaa. Kysymys 1) Niissä kohdissa, joissa tuotemäärittelynä on maalattu/ kuultovärjätty, voidaanko tarjota massiivikoivuisia vakiokalusteita, joiden pintakäsittelynä on luonnon värinen lakkaus? Maalattu pinta ei ole kulutuksen kestävyydeltään yhtä kestävää kuin massiivikoivu tai laminaatti. Voidaan tarjota. Kysymys 2) Osa 1, Kaappi. Voiko oven pinta olla laminaattia tai melamiinia? Kyllä voi. Kysymys 3) Osa 1 Rakentelukeskus. Voimmeko tarjota kalusteen mitoilla L1180, K435, S810mm? Kysymys 4) Osa 1, tarjouspyynnöllä on sekä lasten että aikuisten tuoleja ja pöytiä metallijaloilla. Metalliset jalat voivat aiheuttaa kovaa ääntä ja ne eivät ole yhtä kodinomaisia kuin koivujalkaiset kalusteet. Tämän lisäksi metallijalustat ovat raskaita. Otatteko tarjouksen huomioon, jossa on tuolien rungot ja jalat ja pöytien jalat lakattua massiivikoivua? Kyllä otetaan.

4 Kysymys 5) Pukemispenkki, muovi-istuimia. Voimmeko tarjota koivujaloilla varustetun jakkaran tai pyöräristikolla olevan työskentelytuolin, jonka istuin on mustaa kovamuovia? Ei Kysymys 6) Tuleeko korkean laulupenkin olla selkänojallinen? Voi olla, mutta ei välttämätön. Kysymys 7) Voiko kotikeittiön pöytä olla pyöreä? Ei voi. Käyttötarkoitus myös kokouskäyttöön, jolloin pöydän ympärille tulisi mahtua n. 10 henkilöä. Kysymys 8) Säilytysvaunu liikuntavälineille. Voimmeko tarjota vaunun, jonka runko on lakattua massiivikoivua? Kyllä voi. Kysymys 9) Kuivausteline maalausten ym kuivattamiseen. Hyväksyttekö tarjouksen, jolla telineen runko on lakattua massiivikoivua ja jonka korkeus on 1260mm? Kysymys 10) Opettajan pöytä. Hyväksyttekö tarjouksen pöydästä, jonka kannen koko on 120x80cm? Kysymys 11) Osa 1 kalusteet luettelon lopussa on kahvinkeitin, mikroaaltouuni, jalkalamppu ym. Voihan nämä jättää tarjoamatta ilman että tarjous hylätään? Kyllä voi Lähettäjä: Johanna Stenberg [mailto:johanna.stenberg@tevella.fi] Lähetetty: 19. maaliskuuta :55 Aihe: Lisätietopyyntö: "Peltolan päiväkodin kalustehankinta" OSA 1. Säilytyslaatikosto. Voimmeko tarjota vakiolaatikostoamme joka täyttää laatikon sisämittojen vaatimuksen täydellisesti, jossa on 24 laatikkoa ja joka omaa ulkomitat LxSxK 97x37x108 cm? Kyllä voitte.

5 OSA 1. Kuratasollinen kenkäteline 1 kpl. Voimmeko tarjota 3- tasoista vakiomallista telinettämme? Tilan leveys on cm. Kenkäteline tai useampien telineiden yhdistelmä, joista muodostuu pyydetty säilytysjärjestelmä hyväksytään. Säilytysjärjestelmään tulisi mahtua n. 45 paria kenkiä. OSA 1. Sermi/ tilanjakaja, ääntä vaimentava. Vaaditaanko tarjotusta mallista testaustodistusta äänenvaimennuksesta? Tarjotaanko sermeihin 2 kpl tukijalkaa/ seinä jolloin sitä voidaan käyttää itsenäisesti seisovana? Ei vaadita todistusta Sermeihin tarvitaan tukijalat. OSA 1. Säilytysvaunu liikuntavälineille, palloille. Voimmeko tarjota metallista vakiovaunuamme LxSxK 115x76x111 cm? OSA 1. Peili. Pitääkö peilien olla turvalasia? Ei tarvitse olla turvalasia. OSA 1. Isot jumppapalikat. Määritelmässä lukee eri muotoisia ja kokoisia vaahtomuovipalikoita liikuntaan ja leikkeihin Olisi hyvä määritellä hieman kokoa jotta tulee vertailtavat tarjoukset. Kysymys: koska palojen toivotaan soveltuvan myös liikuntaan, pitääkö mitoitusten olla niin, että palojen päällä voi istua, seistä, maata jne? Eri muotoisia pehmopaloja (esim. sylinteri, kuutio, puolisylinteri, suorakaide, ympyrä yms.) 8-15 kpl. Korkeus n cm. Pitää soveltua liikuntaan. Niiden päällä voi istua, seistä, maata jne. Materiaali pestävää tai likaa hylkivää kangasta tai keinonahkaa. OSA 1. Pehmopalat. Tätä positiota on ilman tarkennusta vaikea hahmottaa mitä toivotaan ja varmaan mahdoton vertailla. Voidaanko tästä tarkentaa määritelmää eli määrää, muotoja, kokoa tms. jotta saadaan vertailtavia tarjouksia tai poistaa tarjouspyynnöltä ja pyytää täsmätarjousta ko. valmistajalta? Setissä 6-8 erimuotoista pehmo/vaahtomuovipalaa, jotka soveltuvat esimerkiksi leikki- ja motoriikkaratojen tekemiseen tai leikkialueiden rajaamiseen. Materiaali pestävää tai likaa hylkivää kangasta tai keinonahkaa. Palojen muoto voi vaihdella. Syvyys n cm, korkeus n cm, pituus muodosta riippuen n. 40 cm- 100cm. OSA 1. Kahvinkeitin, mikroaaltouuni, cd- soitin sekä jalkalamppu ovat sellaisia, jotka eivät kaikkien tarjoajaehdokkaiden vakiomallistosta löydy ja olisi käyttäjän etu suorittaa hankinta eri kanavan kautta jolloin käyttäjä saa mitä toivoo eikä välttämättä tarjottua, mahdollisimman edullista, vaihtoehtoa. Ei tarvitse olla osana tarjousta.

6 OSA 4. Matto 3. Voidaanko tarjota neliönmallista mattoa, 140x140 cm? OSA 4. Lasten peitot. Voidaanko tarjota (pyydettyyn pussilakanaan sopivaa), vakiopeitettämme joka on kooltaan 115x145 cm? Määritelty koko on melko pieni 120x150 cm pussilakanalle. OSA 4. Aluslakana, vaihtoehto 1. Voidaanko tarjota pussilakanan kanssa samaa sarjaa olevaa aluslakanaa kooltaan 150x200 cm? Tämä ei sovi kaappisängyn mittoihin, mutta tarjouksessa otetaan huomioon myös kaappisängyn kaksiosaiseen patjaan sopiva aluslakanamalli. OSA 4. Iso tyynyliina (tyynypatjansuoja). Tarkoitetaanko tällä hengittävää (ei hiostavaa) suojaa, joka tulee tyynyn päälle mutta tyynyliinan alle? Voimmeko tarjota kooltaan tarjoamaamme tyynyyn sopivaa? Ei tarkoiteta. Tarkoitetaan yhtä isoa tyynyliinaa, joka laitetaan kaappisängyn pääosaan tyynypatjan suojaksi. Tarjouksessa otetaan huomioon myös kaappisängyn kaksiosaiseen patjaan sopiva aluslakanamalli. KYSYMYS. Liitteeksi vaaditaan veroviranomaisen todistus maksetuista veroista ja vakuutusyhtiön / - yhtiöiden todistukset. Voiko tarjoaja toimittaa nykyään erittäin yleisesti käytetyn Tilaajavastuu-raportin, josta selviää muitakin yritystä koskevia tietoja? Tarjouspyynnön mukaisesti. KYSYMYS Vahvistatteko mitkä dokumentit pyydetään USB-tikulle tallennettuna (kaikki vai esim. ainoastaan Liite 1 Hinta- ja ominaisuuslomake)? Tarjous, Liite 1 KYSYMYS Osa-alueesta Lasten perustoimintavälineistä ei tarvitse toimittaa kuvastoa, erillisiä kuvia eikä erityisiä tuotetietoja? Ei Lähettäjä: Heli Rättäri [mailto:heli.rattari@fabrica.fi] Lähetetty: 19. maaliskuuta :45 Aihe: Lisätietopyyntö:"Peltolan päiväkodin kalustehankinta Kysyisin Peltolan päiväkodin verhoista tarkennuksen: Onko kappaverhot malliltaan rypytettävät kapat vai suora paneelikappa?

7 Molemmat huomioidaan Tuleeko kankaan olla kuviollinen vai yksivärinen kangas? Molemmat huomioidaan Eurokangas Pro Leena Saul projektimyyjä Kauppakatu LAHTI gsm Eurokangas Pro Leena Saul projektimyyjä Mitkä ovat paloturvallisuusvaatimukset tekstiilien osalta? Verhot SL1 vai SL2? Peitot ja tyynyt SL1 vai SL2? Vuodetekstiilit? Matot? Tekstiilien paloturvallisuudessa noudatetaan paloturvallisuuden yleislinjausta julkisten tilojen sisusteiden paloturvallisuudesta olemassa olevan ohjeistuksen mukaan Esa Palomäki Tel Aarnon Puu Oy Likoniementie Padasjoki Tel Esa Palomäki Tel Pyydän tarkennusta osatarjouksen ehtoihin. En löytänyt tähän liittyviä ehtoja. Osatarjoukset hyväksytään osa-alueittain: 1. Kalusteet 2. Lasten perustoimintavälineet 3. Verhot 4. Muut tekstiilit. Osasta 1, Kalusteet poistetaan seuraavat tuotteet: Kahvinkeitin, mikroaaltouuni, cd-soitin sekä jalkalamppu.

Tarjoaja täyttää keltaisella olevat kentät

Tarjoaja täyttää keltaisella olevat kentät 1/19 Päivitetty 24.11.2014 A A1 Tuoteryhmä TOIMISTOKALUSTEET (vertailupisteet max 10 pistettä/tuote siten, että edullisin tarjottu hinta saa 10 pistettä) Työpöytä, sähkösäätöinen Standardin EN527-1:2011

Lisätiedot

Loimaan kaupunki Loimaan kaupunki/ Keskuskoulun demotilan kalusteet

Loimaan kaupunki Loimaan kaupunki/ Keskuskoulun demotilan kalusteet Loimaan kaupunki Loimaan kaupunki/ Keskuskoulun demotilan kalusteet Sisältö Kuvaus Hankintamenettely Päivämäärät Vähimmäisvaatimukset Arviointikriteerit Tuotteet Asetukset Sivu 2 / 6 Kuvaus Kuvaus Loimaan

Lisätiedot

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT PÄIVÄKOTIKALUSTEET 15.2.2013

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT PÄIVÄKOTIKALUSTEET 15.2.2013 15.2.2013 HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT PÄIVÄKOTIKALUSTEET 15.2.2013 Tarjouslaskentaa varten 2(24) SISÄLLYS PÖYDÄT sivu: PO1 SUORAKAIDEPÖYTÄ 3 PO2 PUOLIPYÖREÄ PÖYTÄ 3 TUOLIT JA PENKIT TU1

Lisätiedot

LISÄKYSYMYKSET JA VASTAUKSET: KATAJAN KOULUN IRTOKALUSTEET JA RAUDASKOSKEN KOULUN JUHLASALIN TUOLIT

LISÄKYSYMYKSET JA VASTAUKSET: KATAJAN KOULUN IRTOKALUSTEET JA RAUDASKOSKEN KOULUN JUHLASALIN TUOLIT LISÄKYSYMYKSET JA VASTAUKSET: KATAJAN KOULUN IRTOKALUSTEET JA RAUDASKOSKEN KOULUN JUHLASALIN TUOLIT Tarjouspyynnön mukaan tarjouspyyntöön liittyvät tarkentavat kysymykset tuli toimittaa 23.1.2018 klo 12:00

Lisätiedot

Valmispituus 198 cm ja leveys 70 cm tarkoittavat yhden verhon kokonaismittoja.

Valmispituus 198 cm ja leveys 70 cm tarkoittavat yhden verhon kokonaismittoja. 1 Tarjouspyyntö Kirkkonunmmen kunnan eräisiin päiväkoteihin ja kouluihin hankittavista verhoista/ vastaukset 18.1.2010 mennessä esitettyihin tarjouspyyntöä koskeviin kysymyksiin Kysymys 1 Paneeliverhoille

Lisätiedot

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT TOIMISTOKALUSTEET 15.2.2013

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT TOIMISTOKALUSTEET 15.2.2013 15.2.2013 HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT TOIMISTOKALUSTEET 15.2.2013 Tarjouslaskentaa varten 2(18) SISÄLLYS TYÖPÖYDÄT sivu: TP1 TYÖPÖYTÄ 3 TP2 TYÖPÖYTÄ 4 HY TYÖPÖYDÄN YLÄHYLLY 5 MUUT PÖYDÄT

Lisätiedot

KYSYMYKSET, VASTAUKSET JA TARJOUSPYYNTÖÖN TEHDYT MUUTOKSET 1048/02.08.00/2012

KYSYMYKSET, VASTAUKSET JA TARJOUSPYYNTÖÖN TEHDYT MUUTOKSET 1048/02.08.00/2012 KYSYMYKSET, VASTAUKSET JA TARJOUSPYYNTÖÖN TEHDYT MUUTOKSET 1048/02.08.00/2012 Kysymys 1 Koskeeko tarjouspyyntö koulukalusteiden osalta erikoisluokkien eli teknisen työn, tekstiilityön, kuvataiteen ja luonnontieteiden

Lisätiedot

Kauhajoen Äijälän päiväkodin irtokalustehankinta D/903/02.08.00.00/2012 Irtaimistoliite 2

Kauhajoen Äijälän päiväkodin irtokalustehankinta D/903/02.08.00.00/2012 Irtaimistoliite 2 Kauhajoen Äijälän päiväkodin irtokalustehankinta D/90/0.08.00.00/0 Irtaimistoliite Tarjoajan nimi: Yhteyshenkilö ja yhteystiedot: Tarjottavien tuotteiden tulee vastata väreiltään, materiaaleiltaan, mitoiltaan

Lisätiedot

Toimitusaika Helmikuu 2016 vapaasti perillä, paikoilleen asennettuina, pakkausmateriaalit

Toimitusaika Helmikuu 2016 vapaasti perillä, paikoilleen asennettuina, pakkausmateriaalit TILAUSVAHVISTUS 64957 26.10.2015 Lohjann kaupunkii Sivistystoimi PL 71 08101 LOHJA OJANIITTUTALO WOODIN KALUSTEET TILAUSS NRO 64957 / PROJEKTI NRO 528589 Kiitämme tilauksestanne ja vahvistamme sen toimitettavaksi

Lisätiedot

Irtokalusteiden hankinta TAMK Proakatemian tiloihin - vastaukset kysymyksiin

Irtokalusteiden hankinta TAMK Proakatemian tiloihin - vastaukset kysymyksiin 1 (5) Irtokalusteiden hankinta TAMK Proakatemian tiloihin - vastaukset kysymyksiin Tampereen ammattikorkeakoulu Oy:n Proakatemian irtokalusteiden hankinnan tarjouspyynnössä, julkaisupvm 10.6.2015, kysymykset

Lisätiedot

Vihdin kunta: Täydennetty tarjouspyynnön liite 1 Kalusteiden erittely / tarjousten vertailutaulukko Versio 12.12.2014

Vihdin kunta: Täydennetty tarjouspyynnön liite 1 Kalusteiden erittely / tarjousten vertailutaulukko Versio 12.12.2014 1/28 Päivitetty 24.11.2014 A A1 pl nn Tuoteryhmä TOIMISTOKALUSTEET Työpöytä, sähkösäätöinen Standardi n EN527-1:2011 mukainen, säätöväli LEKOLAR BTJ- BTJ F- A2 Tavallinen työpöytä Vakioviilu tai vakiolami

Lisätiedot

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET 8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET Tarjouspyyntöön määräaikaan 6.10.2014 klo 14.00 mennessä esitetyt kysymykset

Lisätiedot

Varustamissuunnitelma / Karhunkorven koulu

Varustamissuunnitelma / Karhunkorven koulu Nurmijärven kunta Sivistystoimi Hallinto- ja talouspalvelut Varustamissuunnitelma / Karhunkorven koulu Laajennus ja peruskorjaus Tila Tuote kpl hankintapaikka à -hinta Ruokailutila C100 pöytä, suorakaide

Lisätiedot

012-04 1-paikkainen pöytä hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760 16 53.29 66.08

012-04 1-paikkainen pöytä hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760 16 53.29 66.08 012-01 1-paikkainen pöytä säädettävä korkeus, hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760 54.47 67.55 012-02 1-paikkainen pöytä, säädettävä korkeus ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760

Lisätiedot

012-01 1-paikkainen pöytä säädettävä korkeus, hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760

012-01 1-paikkainen pöytä säädettävä korkeus, hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760 012-01 1-paikkainen pöytä säädettävä korkeus, hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760 58.28 012-02 1-paikkainen pöytä, säädettävä korkeus ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Good Living :: Tuoteluettelo 1. goodliving_tuoteluettelo_fi_2006.indd 1 7.9.2006 13:54:00

Tuoteluettelo. Good Living :: Tuoteluettelo 1. goodliving_tuoteluettelo_fi_2006.indd 1 7.9.2006 13:54:00 Tuoteluettelo Good Living :: Tuoteluettelo 1 goodliving_tuoteluettelo_fi_2006.indd 1 7.9.2006 13:54:00 Muunto-paneeli 2 Avohyllykkö 2 Matalat laatikostot 3 Matalat kaapit 4 Korkeat laatikostot 5 Korkeat

Lisätiedot

Tarjousten avauspöytäkirja

Tarjousten avauspöytäkirja Tarjousten avauspöytäkirja Diaaritunnus Hankintayksikkö ETELÄ-KARJALAN HANKINTAPALVELUT Hankinta C 18/2012 LAPPEEN KOULUN OPETUSTILOJEN KALUSTEET Kyseessä on sopimustoimittajien kesken järjestetty ns.minikilpallutus.

Lisätiedot

Pyydämme sitovaa tarjoustanne:

Pyydämme sitovaa tarjoustanne: MATERIAALIHALLINTO Puh.(6)6 (vaihde), telefax (6)6 58 sähköpostiosoite: hankinta@seinajoki.fi TARJOUSPYYNTÖ 5..6 hp Pyydämme sitovaa tarjoustanne: vastaanottaja lähiosoite postitoimipaikka Tarjouksessa

Lisätiedot

Tekninen osasto 20.12.2010 Rutakontie 28 74300 SONKAJÄRVI MOSAIIKKI-PALVELUTALON IRTOKALUSTEET

Tekninen osasto 20.12.2010 Rutakontie 28 74300 SONKAJÄRVI MOSAIIKKI-PALVELUTALON IRTOKALUSTEET Sonkajärven kunta TARJOUSPYYNTÖ Tekninen osasto 20.12.2010 Rutakontie 28 74300 SONKAJÄRVI MOSAIIKKI-PALVELUTALON IRTOKALUSTEET Pyydämme sitovaa tarjoustanne Mosaiikki-palvelutalon oleskelutilojen ja toimistojen

Lisätiedot

VERTAILU H036-14, RYHMÄ 1: sohvat ja nojatuolit 29.4.2014

VERTAILU H036-14, RYHMÄ 1: sohvat ja nojatuolit 29.4.2014 VERTAILU H036-14, RYHMÄ 1: sohvat ja nojatuolit 29.4.2014 1(8) HOIVAKALUSTEET RYHMÄ 1: Sohvat ja nojatuolit Tarjoaja Tarjoaja Tarjoaja Pos. Kaluste: Määrä: Kinnarps Oy Lekolar-Printel Oy Martela Oyj 1

Lisätiedot

Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta.

Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta. LIITE 2.1A HANKINNAN KOHTEEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta. Pos. 1 Kampaamon asiakastyöpisteet/peilipaikat 14

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Clean Cut :: Tuoteluettelo 1

Tuoteluettelo. Clean Cut :: Tuoteluettelo 1 Tuoteluettelo Clean Cut :: Tuoteluettelo 1 Muunto-paneeli 2 Hifi-kotelo 3 Työpöytä 3 Muunto-paneeli tuotenumero 6200 / 6 + paneelin sävy Muunto-paneeli toimitetaan aina asiakkaan toivomissa mitoissa. Paneelilla

Lisätiedot

Jazz. Jazz ruokapöytä. Jazz ruokapöydän jatkopala. Jazz ruokapöytä, pyöreät

Jazz. Jazz ruokapöytä. Jazz ruokapöydän jatkopala. Jazz ruokapöytä, pyöreät Jazz hinnasto 1.9.2015 Hinnat sis. ALV 24% sivu n:o 1 Jazz Jazz ruokapöytä Korkeus: 73cm Kannen paksuus: 7,6cm Tolppajalat: 9,6 * 9,6cm Soveltuu esim. ruokailu-, neuvottelu-, työ- ja kirjoituspöydäksi.

Lisätiedot

SUUNNITTELUOHJEET WOODI RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI -70460 Kuopio FINLAND

SUUNNITTELUOHJEET WOODI RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI -70460 Kuopio FINLAND SUUNNITTELUOHJEET RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET LASTEN KORKEAT TUOLIT Woodin korkea Otto-tuoli on muotoilultaan ergonominen sekä tukeva ja lapsen on turvallista nousta sille istumaan. Sekä lasten

Lisätiedot

Huutokauppaluettelo. Huutokauppaehdot 1 / 26. Lappeenrannan kaupungin irtaimiston huutokauppa. Tullitie 7, 53100 Lappeenranta 13.5.

Huutokauppaluettelo. Huutokauppaehdot 1 / 26. Lappeenrannan kaupungin irtaimiston huutokauppa. Tullitie 7, 53100 Lappeenranta 13.5. Huutokauppaluettelo 1 / 26 Lappeenrannan kaupungin irtaimiston huutokauppa Tullitie 7, 53100 Lappeenranta 13.5.2014 tiistaina Näyttö alkaen klo 13.00. Huutokauppa alkaa klo 15.00 Huutokauppaehdot 1. Tavaroiden

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Smart Storing :: Tuoteluettelo 1. smartstoring_tuoteluettelo_fi_2006.indd 1 11.9.2006 14:04:38

Tuoteluettelo. Smart Storing :: Tuoteluettelo 1. smartstoring_tuoteluettelo_fi_2006.indd 1 11.9.2006 14:04:38 Tuoteluettelo Smart Storing :: Tuoteluettelo 1 smartstoring_tuoteluettelo_fi_6.indd 1 11.9.6 14:04:38 M01 M04 Muunto-paneeli 2 t 3 t 4 Vaatetangot 5 Yleispidikkeet 6 leveys mm syvyys mm leveys mm syvyys

Lisätiedot

Suun terveydenhuollon tarveaineet

Suun terveydenhuollon tarveaineet Suun terveydenhuollon tarveaineet 1. Hintaliite taulukosta puuttuu Tai vastaava merkintä, pyydämme lisäämään sen hintaliitetaulukkoon. Pahoittelumme virheestä, teksti lisätty Hintaliitteelle. 2. Onko kysymysten

Lisätiedot

Polvijärven kunta Sotkuman koulu Tarjous

Polvijärven kunta Sotkuman koulu Tarjous Polvijärven kunta Sotkuman koulu Tarjous 15.3.2017 TARJOUS Sivu 1 15.3.2017 KALUSTETARJOUS NRO 100576 0 Polvijärven kunta Sotkuman koulu Mirka Nisula POLVIJÄRVI Sotkuman koulu ja päiväkoti Kiitämme tarjouspyynnöstänne

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TERVEYDENHUOLLON KESKUSARKISTON TOIMISTOKALUSTEET RYHMÄ 1 TUOLIT

HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TERVEYDENHUOLLON KESKUSARKISTON TOIMISTOKALUSTEET RYHMÄ 1 TUOLIT H012-14, HINTA- JA LAATUVERTAILU, RYHMÄ 1, TUOLIT 25.2.2014 HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TERVEYDENHUOLLON KESKUSARKISTON TOIMISTOKALUSTEET RYHMÄ 1 TUOLIT 1(9) Pos. Kalustekoodi Kaluste

Lisätiedot

Jazz. Jazz ruokapöytä

Jazz. Jazz ruokapöytä Jazz hinnasto 8.1.2013 Hinnat sis. ALV 24% sivu n:o 1 Jazz Jazz ruokapöytä Korkeus: 73cm Kannen paksuus: 7,6cm Tolppajalat: 9,6 * 9,6cm Soveltuu esim. ruokailu-, neuvottelu-, työ- ja kirjoituspöydäksi.

Lisätiedot

Työvaatehankinnan tarjouspyyntöä koskevat kysymykset ja niihin annetut vastaukset:

Työvaatehankinnan tarjouspyyntöä koskevat kysymykset ja niihin annetut vastaukset: Hengitysliitto ry/ammattiopisto Luovi 27.10.2014 Työvaatehankinnan tarjouspyyntöä koskevat kysymykset ja niihin annetut vastaukset: 1. Naisten kokkihousut pyydetty mekaaninen strech materiaali o hyväksytäänkö

Lisätiedot

vapaasti perillä paik.asennettuna Sopimuksen mukaan

vapaasti perillä paik.asennettuna Sopimuksen mukaan 851350 Turun kaupunki Sosiaali- ja terveystoimi Marja-Liisa Wilenius PL 301 01050 TURUN LASKUT Finland TARJOUS 373101-1 02.03.2012 1/11 Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme Teille Martelan tuotteita

Lisätiedot

TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet

TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet Yleistutkimuspöytä 7300 Tutkimuspöytä 7300 soveltuu perustutkimuspöydäksi. Tutkimustason korkeus on 75 cm. Tutkimustason pääosa on kaasujousella portaattomasti säädettävissä.

Lisätiedot

- käytetään tarjouspyynnön liitteenä olevaa kalustelistausta, arkkitehdiltä pyydetyt muutokset eivät ole kirjautuneet kaikilta osin pohjakuviin

- käytetään tarjouspyynnön liitteenä olevaa kalustelistausta, arkkitehdiltä pyydetyt muutokset eivät ole kirjautuneet kaikilta osin pohjakuviin Jämsän ammattiopisto T-rakennus Metsäoppilaitoksentie 14 42300 Jämsänkoski Kinnarps Oy Yliopistonkatu 23 40100 Jyväskylä Jaana Salonen Vastaukset liittyen T-rakennuksen irtokalustehankintaan Tarkentavat

Lisätiedot

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ...

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ... KAUNIS KYLPYHUONE...... Kaytannollinen Silvia Moderni Swing Perinteinen Europa Europa Vaativankin kylpyhuonekalustajan tarpeet täyttävä kokonaisuus. Kalusteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista.

Lisätiedot

Someron kaupunki pyytää tarjoustanne Someron kaupungin Kiiruun koulun ompelukonehankinnoista.

Someron kaupunki pyytää tarjoustanne Someron kaupungin Kiiruun koulun ompelukonehankinnoista. Someron kaupungin Kiiruun koulun ompelukonehankinnat Hankinnan kuvaus Someron kaupunki pyytää tarjoustanne Someron kaupungin Kiiruun koulun ompelukonehankinnoista. Tarjouspyynnön liitteessä 1 (hintaliite)

Lisätiedot

Valitun toimittajan tulee käydä tilaajan kanssa tarjotut tuotteet yksityiskohtaisesti läpi

Valitun toimittajan tulee käydä tilaajan kanssa tarjotut tuotteet yksityiskohtaisesti läpi . a.a^ Tarjouspyyntö KURUUN KOULUN LIIKUNNAN OPETUKSEN VÄLINEISTÖÄ Hankinnan kuvaus. meron kaupunki Pyytää tarjoustanne Kiiruun uuden koulun liikunnan opetuksen välineistöstä. Kiiruun uusi koulukeskus

Lisätiedot

PESU-JA PUHDISTUSAINEET; JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET

PESU-JA PUHDISTUSAINEET; JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET Hengitysliitto ry 7.5.2014 PESU-JA PUHDISTUSAINEET; JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET Tarjouspyyntöä koskevat lisätietopyynnöt ja niihin annetut vastaukset. HUOM. Hankinnasta julkaistaan

Lisätiedot

Tuotantokeittiön laite- ja kalustohankinnat.

Tuotantokeittiön laite- ja kalustohankinnat. Sivu 1 / 5 KEITTIÖLAITEHANKINNAT 1. Hankinnan kohde 2. Tarjoushinnan ilmoittaminen Sotkamon kunta järjestää tarjouskilpailun tuotantokeittiön laite- ja kalustohankinnoista. Pyydämme tarjoustanne oheisten

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne öljyntorjuntahenkilöstön suojavarustuksesta seuraavasti:

Pyydämme tarjoustanne öljyntorjuntahenkilöstön suojavarustuksesta seuraavasti: ÖLJYNTORJUNTAHENKILÖSTÖN SUOJAVARUSTUS Pyydämme tarjoustanne öljyntorjuntahenkilöstön suojavarustuksesta seuraavasti: 1. 1200 kpl Öljyntorjuntasuojahaalari, kertakäyttö 2. 70 kpl Suojahaalari, puuvilla

Lisätiedot

Osa-alue A Yhteisten tilojen kalusteet

Osa-alue A Yhteisten tilojen kalusteet Osa-alue A Yhteisten tilojen kalusteet Osa-alueen kalusteiden tulee olla julkisiin tiloihin soveltuvia ja tukevia. Vähimmäisvaatimukset Tuoli, T1, yksikkömäärä 24: Verhoilukangas leveys noin 570mm, istuinkorkeus

Lisätiedot

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toteuttavat yhteisiä kuntapalveluja nimellä

Lisätiedot

Varustamissuunnitelma, Vaskomäen päiväkoti

Varustamissuunnitelma, Vaskomäen päiväkoti Nurmijärven kunta Sivistystoimi Hallinto- ja talouspalvelut Varustamissuunnitelma, Vaskomäen päiväkoti Tila 125+124/ Hevoshaka Tuote Kaappisänky nousevalla portaalla 8 superlonpatja 16 liinavaatekaappi,

Lisätiedot

Tuotenumero HINNASTO á hinta alv 0 % 153001 Liikuntapatja 120 120x60x5cm 55,00 153001-6 Liikuntapatja 120x60x5 cm (setti sis. 6 patjaa) 310,00 153002 Kuperkeikkakiila 60x60x30/6 cm 114,00 153003 Kuutio

Lisätiedot

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2: TARJOUSLOMAKKEET

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2: TARJOUSLOMAKKEET Urjalan kunta Tarjouspyynnön liite 2 URJALAN YHTENÄISKOULUN TEKNISEN TYÖN KONEIDEN JA KALUSTEIDEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2: TARJOUSLOMAKKEET Tarjoan/tarjoamme Urjalan kunnalle Yhtenäiskoulun teknisen

Lisätiedot

RYHMÄ 1 OPPILAIDEN PULPETIT, TUOLIT, LUOKKIEN SÄILYTTIMET SEKÄ RUOKAILU/KOKOUSTILAN SÄILYTTIMET

RYHMÄ 1 OPPILAIDEN PULPETIT, TUOLIT, LUOKKIEN SÄILYTTIMET SEKÄ RUOKAILU/KOKOUSTILAN SÄILYTTIMET RANUAN KIRKONKYLÄN KOULU 04 HANKITTAVAT IRTOKALUSTEET TUOTERYHMITTÄIN Tarjousliite Kun tilan kohdalla mainitaan "luokkatilat" tarkemmat tilaerittelyt löytyvät Liite 4 ja Liite 5. Tarjouspyynnössä mainitut

Lisätiedot

Kaupunginhallitus liite nro 9 (1/11)

Kaupunginhallitus liite nro 9 (1/11) 1/11 Kaupunginhallitus 21.8.2017 liite nro 9 (1/11) TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 124991 Dnro 341/02.07.00/2017 / Tekstiilivuokraus- ja pesulapalvelut (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

Yhteyshenkilöt: Palvelupäällikkö Elsi Lääveri 044-797 6927 elsi.laaveri@heinola.fi

Yhteyshenkilöt: Palvelupäällikkö Elsi Lääveri 044-797 6927 elsi.laaveri@heinola.fi 1 HEINOLAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Ruoka- ja siivouspalveluosasto Kauppakatu 31 18100 HEINOLA 26.10.2015 TARJOUSPYYNTÖ RUOKAKULJETUSTEN HANKINTA 1. Tilaaja Heinolan kaupunki Ruoka- ja siivouspalveluosasto

Lisätiedot

Lankku Sohvapöytä 105

Lankku Sohvapöytä 105 Hovi HOVI-tuoteperheen tuotteet valmistetaan kestävstä massikoivusta sekä kestävästä MDF-levystä. Tuotteissa yhdistyy perinteinen puusepäntaito sekä nykytekniikan tuoma laadukkuus. Monipuolisen malliston

Lisätiedot

RT 38564 Tuotetieto 1 Tuotetieto syyskuu 2014 voimassa 31.10.2016 asti korvaa RT X76/641-38274 1 (6)

RT 38564 Tuotetieto 1 Tuotetieto syyskuu 2014 voimassa 31.10.2016 asti korvaa RT X76/641-38274 1 (6) RT 38564 Tuotetieto 1 Tuotetieto syyskuu 2014 voimassa 31.10.2016 asti korvaa RT X76/641-38274 1 (6) RT 38564 533 Talo 2000 641 Talo 90 X76 SfB KIINTO- JA SIIRTOHYLLYT TOIMISTOLAATIKOSTOT JA -KAAPIT PIIRUSTUSLAATIKOSTOT

Lisätiedot

Teollisuushyllyt ja -kaapit. Tavaralle kuin tavaralle oma paikka. Työvälineiden ikä pitenee. Sovella-säilytysjärjestelmä on monipuolisesti muunneltava

Teollisuushyllyt ja -kaapit. Tavaralle kuin tavaralle oma paikka. Työvälineiden ikä pitenee. Sovella-säilytysjärjestelmä on monipuolisesti muunneltava Tavaralle kuin tavaralle oma paikka Erilaiset hyllyt ja kaapit ovat tarpeen, jotta järjestys säilyy työpaikalla. Valikoimamme on runsas ja monipuolinen, joten esittelemme tällä aukeamalla tuoteperheet

Lisätiedot

Verkottumisen mahdollisuudet

Verkottumisen mahdollisuudet Verkottumisen mahdollisuudet Verkostojen luominen kannattaa aloittaa varhain Pro-hankinta Oy Ota selvää, minkälaisia oman toimialan hankintailmoitukset ovat käytä esim. Credita palvelua, josta löytyy myös

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 534/ (3)

TARJOUSPYYNTÖ 534/ (3) TARJOUSPYYNTÖ 534/2017 11.10.2017 1 (3) ESPER-hanke, Kuuma sairaala RST-KALUSTEET Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky. pyytää tarjoustanne ESPER-hankkeeseen kuuluvan Kuuman sairaalan ensimmäiseen

Lisätiedot

Vastaus: Ei. Tarjouspyynnön liitteessä 1 ilmoitettu vähimmäisvaatimukset.

Vastaus: Ei. Tarjouspyynnön liitteessä 1 ilmoitettu vähimmäisvaatimukset. OPPIMISTILOJEN KALUSTEIDEN TÄYDENNYSHANKINNAT TRE: 11806/02.07.01/2008 LISÄTIETO 21.1.2009 1. Kysymys: Ryhmä E Ruokalan pöydät: Voiko tarjota myös kiinteäkorkuista (72 cm) pöytämallia, jonka jalkarakenne

Lisätiedot

PUHDISTUSAINEET JA VÄLINEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET

PUHDISTUSAINEET JA VÄLINEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 9.9.2013 PUHDISTUSAINEET JA VÄLINEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET Määräaikaan 30.8.2013 mennessä Oulaisten kaupungin tarjouspyyntöön, puhdistusaineet - ja välineet liittyen on tullut sähköpostitse seuraavat

Lisätiedot

Kalustekori 1. Haukivuoren yhtenäiskoulun kalusteet liite 1. 1. vaiheen kalustaminen (valmistuu lv.2014 alkuun)

Kalustekori 1. Haukivuoren yhtenäiskoulun kalusteet liite 1. 1. vaiheen kalustaminen (valmistuu lv.2014 alkuun) Haukivuoren yhtenäiskoulun kalusteet liite 1 1. vaiheen kalustaminen (valmistuu lv.2014 alkuun) Kalustekori 1 Tila 145 kpl 6. luokka Oppilastyöpöytä, laminaatti, ryhmämuotoiltava, vakiokorkeus 20 Oppilastuolit,

Lisätiedot

DIO MITAT MATERIAALIT

DIO MITAT MATERIAALIT Tuotekortit PÖYDÄT DIO 29073 29072 29071 Korkeudet 550, 730 ja 1100 mm Laippajalka: grafiitti, silver tai kromi. Kannet: kts. kansikartta Dio-jalka saatavana sohva,- yleis-, seisoma- ja neuvottelupöytiin.

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

Taukotila. WC-tila. Vaatekaapit. Siivouskomero malli. Yläkori (oveen liitetty) ja muutama koukku siivoustarvikkeille. Ylähylly

Taukotila. WC-tila. Vaatekaapit. Siivouskomero malli. Yläkori (oveen liitetty) ja muutama koukku siivoustarvikkeille. Ylähylly Taukotila Vaatekaapit Siivouskomero Ulosvedettävä henkaritanko Siivouskomero malli Ylähylly Yläkori (oveen liitetty) ja muutama koukku siivoustarvikkeille ulosvedettävä henkaritanko Kaksi hyllylevyä Kaksi

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

OHJEHINNASTO 2016. kaikki tuotteet sis. alv. 24% Puulon Oy www.puulon.fi puulon@puulon.fi tel.+358(0)400292044 Pajatie 5, 17800 Kuhmoinen

OHJEHINNASTO 2016. kaikki tuotteet sis. alv. 24% Puulon Oy www.puulon.fi puulon@puulon.fi tel.+358(0)400292044 Pajatie 5, 17800 Kuhmoinen kaikki tuotteet sis. alv. 24% 1960 design Risto Halme Pöytien ja tuolien rungot koivua ja kannet ja istuimet koivuvaneria. Tuolin istuin on muotoon puristettua tammiviilutettua koivuvaneria ja kädensija

Lisätiedot

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet SUOMI Lisätietoja takuuvihkosessa TURVALLISUUS Kaapit on kiinnitettävä seinään. Erilaisiin seinämateriaaleihin tarvitaan erilaiset kiinnikkeet.

Lisätiedot

Tarjouksen hinta on voimassa tämän vuoden loppuun. Vuoden 2018 hankintoihin teemme sitten uuden tarjouksen senhetkisillä hinnoilla.

Tarjouksen hinta on voimassa tämän vuoden loppuun. Vuoden 2018 hankintoihin teemme sitten uuden tarjouksen senhetkisillä hinnoilla. Tjeder Pirjo Lähettäjä: Godenhjelm Mette Lähetetty: 26. lokakuuta 2016 11:58 Vastaanottaja: Henriksson Juha; Tjeder Pirjo Aihe: VL: Tarjouspyyntö Liitteet: Tarjous 2771.pdf Hei, Tässä vielä Iskusta saamani

Lisätiedot

ALGOT -säilytysjärjestelmä kodin kaikkiin tiloihin

ALGOT -säilytysjärjestelmä kodin kaikkiin tiloihin OSTOAPU ALGOT -säilytysjärjestelmä kodin kaikkiin tiloihin SUOMI SUUNNITTELIJA Francis Cayouette LAATU ALGOT sopii kodin kaikkiin tiloihin. ALGOT-hyllylevyt ovat kulutusta kestäviä, tahraantumattomia ja

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. HÄMEENLINNAN KAUPUNKI YHDYSKUNTARAKENNE 1 (9) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE Tiehöylä Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen. Tarjouksen jättäessään

Lisätiedot

IKEA PS 2014 Malliston tuotteet

IKEA PS 2014 Malliston tuotteet IKEA PS Malliston tuotteet IKEA PS PE412749 IKEA PS -seinäkello 9,99 Muovia ja alumiinia. Suunnittelija: S. Scholten/C. Baijings. Ø20cm. Raidallinen/roosa 102.648.11 PE412768 IKEA PS -seinäkello 9,99 Muovia

Lisätiedot

RT 37850. WOODI-KALUSTEET Kuopion Woodi Oy TOIMINTA JA YMPÄRISTÖ KÄYTTÖKOHTEET

RT 37850. WOODI-KALUSTEET Kuopion Woodi Oy TOIMINTA JA YMPÄRISTÖ KÄYTTÖKOHTEET TARVIKETIETO toukokuu 2010 voimassa 30.6.2013 asti 1 (8) RT 37850 552.1 Talo 2000 662.1 Talo 90 X78 päiväkodit SfB WOODI-KALUSTEET Kuopion Woodi Oy WOODI-kalusteissa yhdistyvät moderni ja ajaton muotoilu,

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. myyjän toimipaikassa Suomessa, käyttö- ja huoltokoulutus ostajan ilmoittama paikka Kotikyläntie 254, IISALMI

Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. myyjän toimipaikassa Suomessa, käyttö- ja huoltokoulutus ostajan ilmoittama paikka Kotikyläntie 254, IISALMI TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) MIDIKAIVUKONEEN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. Hankintamenettely Avoin. Tarjouspyyntö on julkaistu kuntayhtymän internetsivuilla osoitteessa http:///hankinnat. Hankintailmoitus

Lisätiedot

KARTANONRANNAN KOULUUN HANKITTAVAT LIIKUNTAVÄLINEET Liitetään tarjoukseen

KARTANONRANNAN KOULUUN HANKITTAVAT LIIKUNTAVÄLINEET Liitetään tarjoukseen KARTANONRANNAN KOULUUN HANKITTAVAT LIIKUNTAVÄLINEET Liitetään tarjoukseen Tarjouksen tekijä täyttää Tuote / vaaditut ominaisuudet Hankittava määrä Tarjottu tuote Tarjouksen tekijä täyttää VAADITUT OMINAISUUDET/

Lisätiedot

RT 38657. Saippua-annostelijat. 3062 3063 TÄYTETTÄVÄT HANI 1 saippua-annostelija

RT 38657. Saippua-annostelijat. 3062 3063 TÄYTETTÄVÄT HANI 1 saippua-annostelija tuotetieto huhtikuu 2015 voimassa 31.5.2017 asti 1 (6) RT 38657 550 Talo 2000 612 Talo 90 X74 kylpyhuonevarusteet SfB Saniteettitilojen varusteet Saippua-annostelijat Annostelijakaapit Valaisimet Peilit

Lisätiedot

Saaristossa syntynyt. Vuosien aikana kehittyi ajatus uudesta ja erilaisesta kalustesarjasta.

Saaristossa syntynyt. Vuosien aikana kehittyi ajatus uudesta ja erilaisesta kalustesarjasta. Kestäviä arvoja Kestäviä arvoja Saaristossa syntynyt Vuosien aikana kehittyi ajatus uudesta ja erilaisesta kalustesarjasta. Sen keskeisiä tavoitteita olivat kauneus, kestävyys ja muunneltavuus. Yksi suunnittelun

Lisätiedot

1.1. HANKINNAN KOHTEESEEN JA TOIMINTAYMPÄRISTÖÖN TUTUSTUMINEN

1.1. HANKINNAN KOHTEESEEN JA TOIMINTAYMPÄRISTÖÖN TUTUSTUMINEN 1 HANKINTAYKSIKKÖ Orimattilan sivistyspalvelukeskus ORIMATTILAN KAUPUNKI SIVISTYSPALVELUKESKUS PAPPILANTIE 2, PL 44 16301 ORIMATTILA p. vaihde (03) 888 111 TARJOUSPYYNTÖ 9.2.2015 1. HANKINNAN KOHTEEN KUVAUS

Lisätiedot

Tarjoa oikein julkisissa tarjouskilpailuissa. Asiantuntija Jukka Lehtonen, EK. EK-päivä 31.3.2009

Tarjoa oikein julkisissa tarjouskilpailuissa. Asiantuntija Jukka Lehtonen, EK. EK-päivä 31.3.2009 Tarjoa oikein julkisissa tarjouskilpailuissa Asiantuntija Jukka Lehtonen, EK EK-päivä 31.3.2009 Esityksen sisältö Tarjouskilpailuun osallistumista harkittaessa huomioitavat seikat Ryhmittymänä tarjoaminen

Lisätiedot

HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET

HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET Perusturvakuntayhtymä Karviainen pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 15.10.2015 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden

Lisätiedot

ÖLJYTORJUNTAVENEIDEN KAUSIHUOLTO

ÖLJYTORJUNTAVENEIDEN KAUSIHUOLTO 1 ÖLJYTORJUNTAVENEIDEN KAUSIHUOLTO Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntaveneiden (5 kpl) kausihuolloista. Sopimuskausi on 2012-2014. Veneiden sijoituspaikat ovat: 1) Porvoo - IU108

Lisätiedot

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA 1 HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne hydraulisesta pelastusvälinesarjasta. Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus Hankintamenettely

Lisätiedot

Tuotekortit SÄILYTTIMET

Tuotekortit SÄILYTTIMET Tuotekortit SÄILYTTIMET KOMBI 2709 Kaapit Leveys 800 mm, syvyys 426 mm, korkeus 403 mm. Pystylistat 1250 ja 1985 mm. Vaakalistat 1850 ja 2500 mm. Hyllyt Leveys 800 mm, syvyys 305 mm, paksuus 22 mm. Listat:

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ. 1 Hankinnan kohde

Tarjouspyyntö 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ. 1 Hankinnan kohde Tarjouspyyntö 1 (5) 16.11.2017 TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ 1 Hankinnan kohde Kaarinan kaupunki (tilaaja) pyytää tarjousta kaikkiin Kaarinan kaupungin kotitalouksiin jaettavan tiedotuslehden julkaisemista,

Lisätiedot

Nimike Yks Määrä Hinta/yks

Nimike Yks Määrä Hinta/yks Juhani Ahon koulu, 1. vaihe - kalusteiden värien tulisi sopia sisätilojen värisunnitelmaan - hallinnon ja henkilöstön tiloissa 50-luvun tyyli voi tulla esille Nimike Yks Määrä Hinta/yks Kellari, 01 Tsto

Lisätiedot

Lobby. Järjestelmänaulakot. Muuntautuva vaatenaulakko julkisiin aula- ja eteistiloihin

Lobby. Järjestelmänaulakot. Muuntautuva vaatenaulakko julkisiin aula- ja eteistiloihin Muuntautuva vaatenaulakko julkisiin aula- ja eteistiloihin Lobby Voit valita naulakon pituuden ja leveyden tilasi ehdoilla Ulkoasuun on saatavilla monia eri materiaali- ja värivaihtoehtoja Naulakkoon on

Lisätiedot

Lobby. Järjestelmänaulakot. Muuntautuva vaatenaulakko julkisiin aula- ja eteistiloihin

Lobby. Järjestelmänaulakot. Muuntautuva vaatenaulakko julkisiin aula- ja eteistiloihin Muuntautuva vaatenaulakko julkisiin aula- ja eteistiloihin Lobby Voit valita naulakon pituuden ja leveyden tilasi ehdoilla Ulkoasuun on saatavilla monia eri materiaali- ja värivaihtoehtoja Naulakkoon on

Lisätiedot

KYSEESSÄ ON YLÄ-ASTEEN KOULUN RUOKAILUUN TARKOITETTU VAHVA JA KESTÄVÄ JAKELULINJASTO. LINJASTON KORKEUS TULISI OLLA KORKEAMPI VAIHTOEHTO.

KYSEESSÄ ON YLÄ-ASTEEN KOULUN RUOKAILUUN TARKOITETTU VAHVA JA KESTÄVÄ JAKELULINJASTO. LINJASTON KORKEUS TULISI OLLA KORKEAMPI VAIHTOEHTO. LIITE 1 TARJOUSPYYNTÖÖN Tarjouspyynnön kohde: Ehnroosin koulun keittiö / ruokasali Nordenskiöldintie 2 04600 Mäntsälä Koulun ruokailijamäärä on noin 550 600 annosta /pv. Tarjousta pyydetään alla olevista

Lisätiedot

Suunnitelmissa mukana mm. näiden yhteistyökumppaniemme tuotteita.

Suunnitelmissa mukana mm. näiden yhteistyökumppaniemme tuotteita. Suunnitelmissa mukana mm. näiden yhteistyökumppaniemme tuotteita. Sisustussuunnitelmasi Hei, Kiitos sisustustilauksestasi, makuuhuoneesi uutta ilmettä oli kiva suunnitella. Lähdin suunnitelmassani kokonaisvaltaisesta

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne seuraavasta öljyntorjuntakalustosta:

Pyydämme tarjoustanne seuraavasta öljyntorjuntakalustosta: ÖLJYNTORJUNTAKALUSTO Pyydämme tarjoustanne seuraavasta öljyntorjuntakalustosta: - öljyntorjuntapuomikontti - kalustolaatikkoja - öljyntorjuntapuomia (korkeus 900 mm) - ankkureita, poijuja, köyttä Tekniset

Lisätiedot

Kainuun maakunta -kuntayhtymä TAR- JOUSPYYNTÖ 86/2008 1 (5) Materiaalipalvelut

Kainuun maakunta -kuntayhtymä TAR- JOUSPYYNTÖ 86/2008 1 (5) Materiaalipalvelut JOUSPYYNTÖ 86/2008 1 (5) Sotkamontie 13 87140 KAJAANI Puh. 08 615 62076 Fax 08 615 62071 1. YLEISTÄ Kainuun maakunta -kuntayhtymä Kainuu siirtyi 1.1.2005 uuteen aikakauteen, ensimmäisenä Manner-Suomen

Lisätiedot

Vastaus: Riittää vastaus rikkoontuneen koneen korjaus. lisäksi voi toimittaa perus ylläpitohuolto listauksen, mikäli sellainen on olemassa.

Vastaus: Riittää vastaus rikkoontuneen koneen korjaus. lisäksi voi toimittaa perus ylläpitohuolto listauksen, mikäli sellainen on olemassa. Kysymykset 1(6) kysymykset ja vastaukset siivouskoneet Kysymys 1. Tarjouspyynnön kohdassa Huolto pyydetään ilmoittamaan huollon sisältö. Huollon yksityiskohtainen sisältö on aina tapauskohtainen, joten

Lisätiedot

Vastaukset maanantaihin klo mennessä toimitettuihin kysymyksiin ja täsmennykset tarjouspyyntömateriaaleihin:

Vastaukset maanantaihin klo mennessä toimitettuihin kysymyksiin ja täsmennykset tarjouspyyntömateriaaleihin: Urjalan yhtenäiskoulun luonnontieteiden opetusvälineiden hankinta 19.10.2016 Vastaukset maanantaihin 17.10.2016 klo 16.00 mennessä toimitettuihin kysymyksiin ja täsmennykset tarjouspyyntömateriaaleihin:

Lisätiedot

Suositushinnasto 2008

Suositushinnasto 2008 Suositushinnasto 2008 2.1.2008 SISÄLLYS Materiaalit 2 Rakenne 3 DIMENSIO 47 elementit 4 DIMENSIO 96 elementit 5 DIMENSIO 192 elementit 6 Jalat 7 Pyörät 7 Sokkelit 7 Lasiliukuovet 7 Laatikot 8 Irtohyllyt

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 3510/ / Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta

TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 3510/ / Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta Puitejärjestely Sopimuskausi Hankintapäätös Hankintasopimus Espoon kaupunki pyytää tarjousta rotaatio- ja suurarkkipainotöistä (arkkikoot

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015

TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015 TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015 Tarjouspyyntö Pihtiputaan pesulan pyykkikuljetuksista Pihtipudas- Viitasaari- Pihtipudas viisi (5) kertaa viikossa sekä Pihtiputaalla kolme (3) kertaa viikossa. 1. Yleistä Viitasaaren

Lisätiedot

OSTOAPU LANDSKRONAsohvasarja

OSTOAPU LANDSKRONAsohvasarja OSTOAPU LANDSKRONAsohvasarja SARJAN OSAT Lepotuoli Rahi Divaaniosa 2:n istuttava sohva 3:n istuttava sohva 3:n istuttava sohva divaanin kanssa 4:n istuttava sohva divaanin kanssa 5:n istuttava sohva divaanien

Lisätiedot

BALTASAR. suunnittelijan apu

BALTASAR. suunnittelijan apu BALTASAR suunnittelijan apu Lue tämä ensin! Baltasar-lasipöytämallisto on tasokas ja ainutlaatuisen asiakasystävällinen kotimainen lasipöytämallisto. Pöytiä on valmistettu samalla asiakaslähtöisellä tavalla

Lisätiedot

Finland 01/04, 2019 ANCONA. OVH-hinnasto (sis. alv. 24%) (EURO) kotisivu puhelin

Finland 01/04, 2019 ANCONA. OVH-hinnasto (sis. alv. 24%) (EURO) kotisivu    puhelin ANONA OVH-hinnasto (sis. alv. 24%) (EURO) Finland 01/04, 2019 kotisivu www.kristensen.com e-mail kristensen@kristensen.com puhelin +45 75470303 HINNASTO Ancona huonekalusarja All rights reserved Kristensen

Lisätiedot

LOMITUS JA OSTOPALVELUT

LOMITUS JA OSTOPALVELUT LOMITUS JA OSTOPALVELUT Kilpailutuksesta yleistä ja kysymyksiä sekä vastauksia 21.8.2014 Sysmä LOMITUKSEN OSTOPALVELUT / Miksi kilpailutus? Laki julkisista hankinnoista edellyttää kilpailutusta. Hankintojen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Nuorisoasiainkeskus

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Nuorisoasiainkeskus Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 7 Maunula-talon irtokalusteiden minikilpailutus H124-16, Maunulan nuorisotalo HEL 2016-009891 T 02 08 01 00 Päätös päätti hankintakeskuksen Maunula-talon irtokalusteita

Lisätiedot

PA-RI MATERIA OY JULKINEN OHJ-HINNASTO 2018 päivitetty

PA-RI MATERIA OY JULKINEN OHJ-HINNASTO 2018 päivitetty PA-RI MATERIA OY JULKINEN OHJ-HINNASTO 2018 päivitetty 15.11.2018 Pikamalliston (toimitusaika 3-10 työpäivää) tuotteet merkitty *-merkillä Verhoiltujen pikamalliston tuotteiden väritys musta tai harmaa

Lisätiedot

R-kannattimet Kannatinsarjat Työkaluteline Hyllyjärjestelmä. Helsinki 1115

R-kannattimet Kannatinsarjat Työkaluteline Hyllyjärjestelmä. Helsinki 1115 Kannatinsarjat Työkaluteline Hyllyjärjestelmä Helsinki 1115 Sisältö R-kannattimet... 3-7 Kannatinsarjat...8 Työkaluteline...9 Hyllyjärjestelmä...10 Copyright 2015 Koivunen Oy. Emme vastaa luettelossamme

Lisätiedot

KULJETUSPALVELU Kerää valitsemasi tuotteet itse ja maksa ne kassalla. Vie tuotteet kassojen jälkeen sijaitsevaan asiakaspalvelupisteeseen.

KULJETUSPALVELU Kerää valitsemasi tuotteet itse ja maksa ne kassalla. Vie tuotteet kassojen jälkeen sijaitsevaan asiakaspalvelupisteeseen. OSTOAPU ÄPPLARÖ -ulkokalusteet SUOMI Sopii tyyliisi ja tilaasi Haaveiletko aurinkotuolissa makoilusta parvekkeella? Tarvitsetko pöydän seuraaviin puutarhajuhliin? Kaipaatko säilytystilaa puutarhatyökaluille

Lisätiedot

OSTOAPU BROR. säilytysratkaisu

OSTOAPU BROR. säilytysratkaisu OSTOAPU BROR säilytysratkaisu HOITO-OHJE Pyyhitään puhtaaksi mietoon puhdistusaineliuokseen kostutetulla liinalla. Pyyhitään kuivaksi kuivalla liinalla. LAATU BROR-säilytysjärjestelmä on luotu kestämään.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ YMPÄRISTÖNHOITOKONE

TARJOUSPYYNTÖ YMPÄRISTÖNHOITOKONE Tarjouspyyntö 5/2017 Sivu 1/3 Tarjouspyynnön 5/2017 vastaanottajalle TARJOUSPYYNTÖ YMPÄRISTÖNHOITOKONE Asia Mäntsälän kunta pyytää tarjoustanne ympäristönhoitokoneesta leasing sopimuksella, jonka kesto

Lisätiedot