Jäsentiedote 3/2011 Sivu 1/6

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Jäsentiedote 3/2011 Sivu 1/6"

Transkriptio

1 Jäsentiedote 3/2011 Sivu 1/6 Jäsentiedote 3/2011 Haagan urheilutie 12, Helsinki Puh. (09) tai s-posti: kotisivu: Puheenjohtaja Seppo Sarkkula puh Varapuheenjohtaja Helinä Kujansuu puh Terveiset toimistosta! Jo toinen kuuma kesä peräkkäin on lämmitellyt meitä suomalaisia, ja nyt on aika avata ovi syksylle. Tervetuloa taas mukaan toimintaan! Syysterveisin Päivi toimistosta! Tapahtumakalenteri klo 18 Syyskauden avaus ja terveisiä Rooman epilepsiakonferenssista klo 13 Keilaamaan Sun Bowling in keilahalliin, Helsinginkatu klo 16 Nuorten tapaaminen toimistolla klo 10 Hyvinvointimessut Energia-Areenalla, Vantaalla klo 17 Ensitietoilta perheille, Lastenlinnan juhlasali 2. krs klo 13 Keilaamaan Sun Bowling in keilahalliin, Helsinginkatu klo 18 Nv-tapahtuma klo 15 Nuoret SeaLifeen klo 18 Uusi ajokorttiasetus, neurologi Mikael Ojala klo 17 Dieetti-ilta perheille toimistolla klo Nuoret keilaamaan Kampin keilahalliin klo 13 Keilaamaan Sun Bowling in keilahalliin, Helsinginkatu klo 14 Aikuisten teatteri, Helsingin kaupunginteatteri klo 13 Lasten teatteri, Helsingin kaupunginteatteri klo 16 Nuorten pikkujoulut toimistolla klo 18 Yhdistyksen pikkujoulut, toimistolla!

2 Jäsentiedote 3/2011 Sivu 2/6 Tapahtumia joka viikko tai joka toinen viikko Keskiviikkoisin klo Aikuisten päiväkerho yhdistyksen toimistolla Katso myös ratsastuksen viikoittaiset ajat! Syysohjelmaa yhdistyksen toimistolla Ma klo 18 Syyskauden avaus ja terveisiä Rooman epilepsiakonferenssista tuovat Helinä Kujansuu ja Seppo Sarkkula. Lisäksi keskustelemme tulevan vuoden toiminnasta eli mitä haluttaisiin ja toivottaisiin tehtävän vuonna 2012? Ma klo 18 NV-toiminnan ilta. Neurologisten vammaisjärjestöjen edustajat tapaavat yhdistyksemme toimistolla ja sinulla on mahdollisuus tulla mukaan tervehtimään heitä ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista. Keskustelemme mm. perheille suunnattavista vertaisryhmistä. Tarvitaanko niitä? Vanhemmat voivat osallistua keskusteluun, sillä lastenhoitaja on tarvittaessa paikalla. Tule mukaan edustamaan epilepsiajärjestöä. Epilepsialiitto on vuosina 2011 ja 2012 Neurologisten vammaisjärjestöjen puheenjohtajajärjestö. Ma klo 18 Ma klo 18 Uusi ajokorttiasetus astuu voimaan nyt syyskuussa. Neurologi Mikael Ojala tulee kertomaan, miten mm. epilepsiaa sairastavat voivat saada ajokortin. Yhdistyksen pikkujoulu, täynnä yllätyksiä! Aikuisten päiväkerho Kaipaatko vertaistukea tai seuraa ja pientä puuhastelua arkeesi? Tervetuloa keskiviikkoisin klo yhdistyksen toimistolle, Haagaan mukavaan seuraan askartelemaan ja opettelemaan erilaisia kätten töitä. Työskentelyn lomassa juodaan kahvit ja vaihdetaan kuulumisia. Voit ottaa mukaan myös oman käsityön tai askartelun.

3 Jäsentiedote 3/2011 Sivu 3/6 Nuorten toiminta La Mukavaa yhdessäoloa, juttelua, pelejä, musiikkia, herkuttelua toimistolla. Yhdistys tarjoaa herkut! La Ma klo 18 SeaLife (Tivolitie 10, Helsinki) Tavataan SeaLifen edessä. Sealifen sisäänpääsyn omavastuu on 8 Uusi ajokorttiasetus kts. syysohjelma La La Keilaus, Kamppi (Kampin keskus, 4. krs) Tavataan hyvissä ajoin keilahallin edessä. Keilauksen omavastuu on 3 + mahdollinen narikkamaksu 2 Pikkujoulut toimistolla. Yhdistys tarjoaa purtavaa! Ota mukaan pieni lahja, max. 5. Osallistuessasi keilaus-, leffa- tai muuhun tapahtumaan, joka järjestetään yhdistyksen ulkopuolella, niin muistathan ilmoittautua ennakkoon Sannalle (soitto tai tekstari) viimeistään 2 päivää ennen tapahtumaa. Yhdistys tukee tapahtumia. Nuortentoiminnan yhteyshenkilöt: Sanna Paavilainen puh Risto Pokkinen puh Perhetoiminta Ti klo Ti klo Kuukausikahvit Ensitietoilta lasten ja nuorten epilepsiasta Lastenlinnan juhlasali 2. kerros. Ilmoittautumiset mennessä Lastenlinnan epilepsiavastaanoton sihteeri puh Ketogeeniset dieetit vaikean epilepsian hoidossa. Yhdistyksen toimistolla TAPAAMISILTA PERHEILLE, joiden lapsella on meneillään tai suunnitelmissa ketogeeninen tai modifioitu Atkinsin dieetti epilepsian hoitona. Illassa on mahdollisuus vaihtaa kokemuksia ja reseptejä. Asiantuntijavieraina Lastenlinnan epilepsiayksiköstä sairaanhoitaja Tiina Marttila ja HUS Raviolin ravitsemusterapeutti Helena Orell-Kotikangas. Lastenhoito järjestetään tarvittaessa. Tervetuloa mukaan myös asiasta kiinnostuneet tai sitä pohtivat. Ilmoittautumiset epilepsiavastaanotolle tai yhdistyksen toimistolle mennessä. Helsingin epilepsiayhdistys tarjoaa Lastenlinnan Epilepsiaosastolla hoidossa olevien lasten vanhemmille vertaistukea kahvittelun myötä keskiviikkona, kerran kuukaudessa.

4 Jäsentiedote 3/2011 Sivu 4/6 Liikuntatapahtumia Keilaaminen on saanut suuren suosion yhdistyksen liikuntatapahtumana, joten sitä jatketaan edelleen. Paikkana on Fun Bowling -keilahalli os. Helsinginkatu 25, Helsinki. Alla päivät ja ajat. Keilaaminen maksaa vain 3 /hlö/kerta. Maksu paikan päällä Jaskalle. La klo La klo La klo Liikuntatapahtumien yhteyshenkilö: Jaska Hyvönen sähköposti: jaska45@elisanet.fi ja puhelin Ratsastustoiminta Yhdistyksen ratsastustoiminnassa on ryhmät kahdella eri tallilla eli Veikkolassa ja Palojoella. Veikkolassa, Kartanon ratsastajat-nimisellä tallilla, ratsastustunnit on tarkoitettu erityisryhmille, kuten epilepsiaa sairastaville kehitysvammaisille ja autisteille. Ota yhteyttä tallin omistajaan, Maritta Enqvist'iin p , niin hän löytää sinulle sopivan ryhmän. Ratsastustunnin (45 min) hinta on 25 ja tallin osoite Lohantie 2, Veikkola. Yhdistys tukee Veikkolassa tapahtuvaa ratsastusta 8 /tunti. Tuki maksetaan kuitteja vastaan. Palojoella, Luhtajoen ratsutallilla, (n. 25 km Helsingistä Hämeenlinnaa kohti) on erityisryhmä joka toinen sunnuntai klo Tarpeen ja ryhmän innostuneisuuden mukaan on ainakin toistaiseksi ollut myös mahdollisuus ratsastaa joka viikko, sillä ryhmissä on vielä tilaa! Opettajana on Tea Blom, ja tallilla voi käydä tutustumassa etukäteen, jolloin sovi tapaaminen Tean kanssa puh Palojoella ratsastustunnin hinta on 30, jota yhdistys tukee 10 /tunti. Tuki maksetaan kuitteja vastaan. Taluttajasta ei peritä lisämaksua. Myös kausikortti on mahdollinen. Muista ilmoittautua ryhmän vetäjälle! Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Juha-Pekka Koivisto juha-pekka.koivisto@stockmann.fi puh

5 Jäsentiedote 3/2011 Sivu 5/6 Teatterit Aikuisille su 27. marraskuuta klo 14 "Vastanaineet" Kolme pariskuntaa juhlimassa yhteistä hopeahääpäivää arvolleen sopivalla juhlaillallisella. Muistoissa palataan kultaiseen nuoruuteen ja tunnelma on kepeä. Vaivutaan nostalgisiksi ja muistellaan 25 vuoden takaisia häitä. Valokuvaaja on kutsuttu ikuistamaan hieno merkkipäivä. Mikä voisi pilata juhlatunnelman? Tämä komedia esitetään Helsingin kaupunginteatterin Suurella näyttämöllä. Liput jäsenmaksun maksaneille 25 yhdistyksen toimistolta mennessä. Lapsille la 10. joulukuuta klo 13 "Yökyöpelit" Yökyöpeleitten talossa ei kukaan nuku öisin. Sieltä löytyy monta hämärässä hiippailijaa ja vaarallista viipottajaa: Voittamaton Vauvakaani ei nuku koskaan, Mahtimummeli Päätäi Väätäinen perustaa Päiväkoti Veripaltun, Herra Käen rouva pullauttelee munia minne sattuu. Salaperäisin kaikista on pieni Nakertaja, ilmassakävelijä. Yli 5-vuotiaille tarkoitettu musiikkinäytelmä josta ei vauhtia puutu! Helsingin kaupunginteatterin Pienellä näyttämöllä esitettävän näytelmän esitykseen lippujen hinta jäsenperheiden aikuisilta 18 ja alle 17-vuotiailta 6. Lippuvaraukset yhdistyksen toimistolta mennessä. Hyvinvointimessut (ent. Terveysmessut) lauantaina klo Vantaan Hyvinvointimessut pidetään Energia-Areenalla, Myyrmäessä klo (os. Rajatorpantie 23, Vantaa). Tänä vuonna messut ovat laajemmat, koska vietämme vapaaehtoistoiminnan vuotta. Mukana on yhdistysten ja järjestöjen lisäksi yrityksiä ja useita tanssiryhmiä. Tule viettämään mukava päivä erilaisten tietoiskujen ja monipuolisen ohjelman parissa. Messut juontaa Jenni Pääskysaari. Ohjelmassa luentoja, mittauksia (verenpaine, kolesteroli, kuulo, silmänpaine, rasvaprosentti), hierontaa ja tietenkin infoa terveyteen liittyvistä asioista laidasta laitaan. Tilaisuuden järjestäjät toivovat että tulet tuoksutta! Vapaa pääsy! Tervetuloa!

6 Jäsentiedote 3/2011 Sivu 6/6 Aluetoimintaa Epilepsiakerho Hyvinkäällä Tämän syksyn kerhoillat ovat seuraavat: Ma klo 18? Aiheena on vapaaehtoistoiminta,, ja vierailijana Päivi Tihinen, yhdistyksen toimistonhoitaja. Päivi kertoo, miten voit tehdä vapaaehtoistyötä oman yhdistyksesi/kerhosi hyväksi pienelläkin panoksella! Ma klo Ma klo Ma klo Kerhopaikkana on järjestötalo Onnensilta (os. Siltakatu 6, Hyvinkää) ja sen kerhohuone Kulmasilta. Kerhohuone sijaitsee talon alakerrassa ja sinne pääsee myös hissillä. Aluekerhon yhteyshenkilö: Tuija Vänskä puh Epilepsiakerho Klaukkalassa Klaukkalassa ei ole varsinaista kerhotoimintaa, mutta vertaistukihenkilönä aikuisille on Eija Uusitalo puh Tule mukaan tapahtumiin - siten näet, koet ja vaikutat!!!

Päivi toimistosta! Jäsentiedote 1/2012. Terveiset toimistosta! Tapahtumakalenteri

Päivi toimistosta! Jäsentiedote 1/2012. Terveiset toimistosta! Tapahtumakalenteri Jäsentiedote 1/2012 Sivu 1/6 Jäsentiedote 1/2012 Toimisto: Haagan urheilutie 12, 00320 Helsinki Puh. (09) 587 6267 tai 050 5354009 s-posti: hepy.toimisto@kolumbus.fi kotisivu: www.kolumbus.fi/hepy.toimisto

Lisätiedot

Jäsentiedote 2/2013 Sivu 1/5

Jäsentiedote 2/2013 Sivu 1/5 Jäsentiedote 2/2013 Sivu 1/5 Jäsentiedote 2/2013 Toimisto: Haagan urheilutie 12, 00320 Helsinki Toimistonhoitaja Päivi Tihinen puh. 050 535 4009 tai (09) 587 6267 s-posti: hepy.toimisto@kolumbus.fi kotisivu:

Lisätiedot

Jäsentiedote 3 /2013 Sivu 1/5

Jäsentiedote 3 /2013 Sivu 1/5 Jäsentiedote 3 /2013 Sivu 1/5 Jäsentiedote 3/2013 Toimisto: Haagan urheilutie 12, 00320 Helsinki Toimistonhoitaja Päivi Tihinen puh. 050 535 4009 tai (09) 587 6267 s-posti: hepy.toimisto@kolumbus.fi kotisivu:

Lisätiedot

Jäsentiedote 2/2012. Puheenjohtajan tervehdys! Eila Herrgård (tutuksi tultua vain Eila)

Jäsentiedote 2/2012. Puheenjohtajan tervehdys! Eila Herrgård (tutuksi tultua vain Eila) 1/6 Jäsentiedote 2/2012 Toimisto: Haagan urheilutie 12, 00320 Helsinki Puh. (09) 587 6267 tai 050 5354009 s-posti: hepy.toimisto@kolumbus.fi kotisivu: www.kolumbus.fi/hepy.toimisto Puheenjohtaja Eila Herrgård

Lisätiedot

Katso myös ratsastuksen, päiväkerhon ja Hyvinkään aluekerhon viikoittaiset ajat!

Katso myös ratsastuksen, päiväkerhon ja Hyvinkään aluekerhon viikoittaiset ajat! Jäsentiedote 1/2013 Toimisto: Haagan urheilutie 12, 00320 Helsinki Puh. (09) 587 6267 s-posti: hepy.toimisto@kolumbus.fi kotisivu: www.kolumbus.fi/hepy.toimisto Puheenjohtaja Eila Herrgård puh. 050 535

Lisätiedot

Jäsentiedote 1 / 2014 sivu 1 ( 6 )

Jäsentiedote 1 / 2014 sivu 1 ( 6 ) Jäsentiedote 1 / 2014 sivu 1 ( 6 ) Jäsentiedote 1/2014 Yhteystiedot: Toimisto avoinna ark. 10-14 os. Haagan urheilutie 12, 00320 Helsinki Puh. 050 535 4009 tai 09 587 6267 sähköposti: hepy.toimisto@kolumbus.fi

Lisätiedot

Haagan urheilutiellä tapahtuu! Jäsentiedote 3/2015

Haagan urheilutiellä tapahtuu! Jäsentiedote 3/2015 1 (5) Jäsentiedote 3/2015 Yhdistyksen yhteystiedot: Yhdistyksen toimisto os. Haagan urheilutie 12, 00320 Helsinki Toimistonhoitaja Päivi Tihinen Avoinna ark. Klo 10-14 p. 050 535 4009 hepy.toimisto@kolumbus.fi

Lisätiedot

Jäsentiedote 2/2012. Terveiset toimistosta!

Jäsentiedote 2/2012. Terveiset toimistosta! Jäsentiedote 2/2012 Sivu 1/6 Jäsentiedote 2/2012 Toimisto: Haagan urheilutie 12, 00320 Helsinki puhelin: 050 5354 009 tai (09) 587 6267 s-posti: hepy.toimisto@kolumbus.fi kotisivu: www.kolumbus.fi/hepy.toimisto

Lisätiedot

Terveiset toimistosta!

Terveiset toimistosta! Yhteystiedot: Malmin kauppatie 26, 00700 Helsinki Toimistonhoitaja Päivi Tihinen Parhaiten tavoitat minut ti-to klo 10-14 välillä. p. 050 535 4009 toimisto.helsinki@epilepsia.fi www.epilepsia.fi/helsinki

Lisätiedot

Toimistolla tapahtuu!

Toimistolla tapahtuu! Jäsentiedote 3/2014 1 (6) Syksyinen tervehdys yhdistyksen jäsenet! Olen yhdistyksen tuore puheenjohtaja Katja Seppinen ja tässä lyhyt esittely: 35-vuotias keraamikko ja yhteiskuntatieteiden maisteri. Kotoisin

Lisätiedot

Terveiset toimistosta!

Terveiset toimistosta! Yhteystiedot: Malmin kauppatie 26, 00700 Helsinki Toimistonhoitaja Päivi Tihinen Parhaiten tavoitat minut ti-to klo 10-14 välillä. p. 050 535 4009 toimisto.helsinki@epilepsia.fi www.epilepsia.fi/helsinki

Lisätiedot

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille!

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Jäsenkirje 3/2014 Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Vaikka saamme vielä nauttia kesästä, yhdistyksen syyskausi lähtee täysin purjein käyntiin jo elokuussa. Kuukausittaiset jäsenillat kutsuvat omine

Lisätiedot

Jäsentiedote 1/2015. Hyvää vuotta 2015!

Jäsentiedote 1/2015. Hyvää vuotta 2015! Jäsentiedote 1/2015 Hyvää vuotta 2015! Kansainvälistä epilepsiapäivää vietetään maanantaina 9.2.-15. Yhdistyksen jäseniä jalkautuu yhdessä Epilepsialiiton työntekijöiden kanssa Kampin kauppakeskukseen

Lisätiedot

Kimmeltävien hankien ja huurteisen luonnon kauneutta kaikille! Terveisin,

Kimmeltävien hankien ja huurteisen luonnon kauneutta kaikille! Terveisin, Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry TOIMISTO AVOINNA: Vartiokuja 1 20700 TURKU tiistai keskiviikko 9:00 15:00 Puh. (02) 231 9632 torstai 9:00 17:00 e-mail: toimisto@tsey.fi Internetsivut: www.tsey.fi torstaikerhoiltaisin

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

TOIMISTO: HALLITUS: JÄSENMAKSU:

TOIMISTO: HALLITUS: JÄSENMAKSU: JÄSENKIRJE 2/2010 Pohjois-Pohjanmaan epilepsiayhdistys ry Isokatu 47, 90100 Oulu, 4 krs. Puh. 044 287 1136 pp.epilepsia@luukku.com http://epilepsia.fi/pohjois_pohjanmaa TOIMISTO: Yhdistyksen toimisto sijaitsee

Lisätiedot

Teemaillat / Jäsenillat

Teemaillat / Jäsenillat JÄSENKIRJE 2/2016 JÄSENTIEDOTE 2/ 25.4.2016 Keväinen tervehdys! Yhteiset hetket luovat muistoja, jotka säilyvät mielessä kauan. Teemaillat / Jäsenillat Yhteinen Aivosuunnistus Unelmien liikuntapäivänä

Lisätiedot

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Syksy, ole tervetullut nyt koivut keltakultaa loistaa auringossa, pihlajat on pelkkää purppuraa ja vaahterassa ruskalehdet

Lisätiedot

Hämeenlinnan Reumayhdistys ry

Hämeenlinnan Reumayhdistys ry Hämeenlinnan Reumayhdistys ry Jäsentiedote 1/2017 1 HALLITUS V. 2017 Puheenjohtaja Tuiri Iso-Hollo tuiri.iso-hollo@elisanet.fi p. 050-3016043 Varapuheenjohtaja Rainer Paakkonen rainer.paakkonen@pp.inet.fi

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Opaste toimistoomme: Jarrumiehenkatu. Käynti pihan puolelta. Junailijankatu Hämeenkatu 7 A. Kela. Kirkko.

SISÄLLYSLUETTELO. Opaste toimistoomme: Jarrumiehenkatu. Käynti pihan puolelta. Junailijankatu Hämeenkatu 7 A. Kela. Kirkko. SISÄLLYSLUETTELO Yleistä 2 Hallituksen jäsenet 2 Jäsenedut 3 Hoitovuorokausikorvaus 3 Kuntoutus/Kurssitoiminta 4 Tukihenkilötoiminta 5 Keskusteluillat 6 Osaston toiminta 7 Liikuntaa syöpäpotilaille 8 Yhteystiedot

Lisätiedot

Tapahtumakalenteri syksy 2017

Tapahtumakalenteri syksy 2017 Tapahtumakalenteri syksy 2017 Päivitetty viimeksi 30.8.2017 Muutoksia ja täydennyksiä tulossa, seuraa ilmoittelua Kalenteri päivitetään seuraavan kerran syyskuussa * - linkki nettisivuille Päivä & aika

Lisätiedot

Aurinkoista loppukesää kaikille!

Aurinkoista loppukesää kaikille! JÄSENKIRJE 3/2018 JÄSENTIEDOTE 3/ 8.8.2018 Aurinkoista loppukesää kaikille! On aika aloittaa taas syksyn toiminta. Tervetuloa mukaan toimintaan! Uudet ja vanhat jäsenet tervetuloa pyörähtämään toimistolla

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA Päivitetty 24.10.2013 Tapahtumia tulee koko ajan lisää ja toimintakalenteria päivitetään säännöllisesti, nouda aina uusin päivitetty Olohuoneesta! Vertaisryhmissä keskustellaan

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan seurakunnan lapsille ja perheille tarkoitettuun toimintaan. Tästä esitteestä löydät syyskauden 2019 ohjelman.

Tervetuloa mukaan seurakunnan lapsille ja perheille tarkoitettuun toimintaan. Tästä esitteestä löydät syyskauden 2019 ohjelman. Tervetuloa mukaan seurakunnan lapsille ja perheille tarkoitettuun toimintaan. Tästä esitteestä löydät syyskauden 2019 ohjelman. Muutokset ovat kuitenkin mahdollisia. PÄIVÄKERHOT Päiväkerhot tarjoavat monipuolista,

Lisätiedot

Toimintaviesti. maaliskuu 2019

Toimintaviesti. maaliskuu 2019 Toimintaviesti maaliskuu 2019 Onnensillan toimintaviesti julkaistaan kerran kuukaudessa. Se on suunnattu kaikille, joita kiinnostaa Onnensillan ja sen yhteistyökumppaneiden toiminta Hyvinkään seudulla.

Lisätiedot

Mielenvireys ry:n. Jäsentiedote 4/2016

Mielenvireys ry:n. Jäsentiedote 4/2016 Mielenvireys ry:n Jäsentiedote 4/2016 Taas eletään vuoden pimeintä aikaa. Loppuvuosi tuo mukanaan erilaisia tapahtumia ja juhlia. Mielenvireydessä vietämme mm. mielenterveysviikkoa, kynttilätapahtumaa,

Lisätiedot

Tapanilan kirkko. Kevät 2015

Tapanilan kirkko. Kevät 2015 Tapanilan kirkko Kevät 2015 Aikuisille Naisten jumppa maanantaisin klo 18 Kamarikuoro aloittaa ti 13.1 klo 18.30 Merja Wirkkala p. 09 2340 4495 Alfa-kurssi tiistaisin klo 18.30. 20.30 Alkaa 24.2. Tule

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI

TOIMINTA- KALENTERI TOIMINTA- KALENTERI 1.10.2019 31.1.2020 *************************************************************************** YHTEYSTIETOJA: Loimaan seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry OmaisOiva Loimaan seutu Toimisto

Lisätiedot

KOHTI VUOTTA 2016. Jäsenkirje 6/2015 4.12.2015

KOHTI VUOTTA 2016. Jäsenkirje 6/2015 4.12.2015 1 Jäsenkirje 6/2015 4.12.2015 KOHTI VUOTTA 2016 Tämä vuosi alkaa olla jo loppusuoralla ja me Muistiyhdistyksessä olemme kääntäneet katseen kohti tulevaa vuotta. Kevätkauden aikataulut löytyvät tästä kirjeestä

Lisätiedot

Vapaa-ajantoiminta 2014-2015 LAHDEN SEUDUN KEHITYSVAMMAISTEN TUKI RY LAHDENKATU 15 A 6, 15110 LAHTI

Vapaa-ajantoiminta 2014-2015 LAHDEN SEUDUN KEHITYSVAMMAISTEN TUKI RY LAHDENKATU 15 A 6, 15110 LAHTI Vapaa-ajantoiminta 2014-2015 LAHDEN SEUDUN KEHITYSVAMMAISTEN TUKI RY LAHDENKATU 15 A 6, 15110 LAHTI Sisällys Tietoja kerholaisille ja lähihenkilöille... 2 Liikuntaa... 4 Erityislasten ja nuorten koulujen

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE. Muistutuksena:

JÄSENTIEDOTE. Muistutuksena: JÄSENTIEDOTE SISÄLTÖ 1/2019 Pieni ele -keräys Elämää epilepsian kanssa Kevätkokous Kesäretki Kaverikahvila Vertaistuki Liikuntatapahtumat Liikuntakerho Pipot ja käsineet Uusi palvelutoimistomme Yhteystiedot

Lisätiedot

Jäsen on yhteisön voimavara puhtia ja vinkkejä jäsenhankintaan

Jäsen on yhteisön voimavara puhtia ja vinkkejä jäsenhankintaan Jäsen on yhteisön voimavara puhtia ja vinkkejä jäsenhankintaan Ajankohtaista Nykytilanne: Kilta-rekisteri, jäsenmaksulaskutus, tärkeimmät syyt liittyä/erota Jäsenhankinnan suunnittelua Kaikki keinot käyttöön!

Lisätiedot

KUOPIO, TAMMIKUU 2013 PÄIVÄ AIKA TAPAHTUMA VAST.HLÖ PUHELIN Keskiviikko Klo

KUOPIO, TAMMIKUU 2013 PÄIVÄ AIKA TAPAHTUMA VAST.HLÖ PUHELIN Keskiviikko Klo KUOPIO, TAMMIKUU 2013 16.1.2013 18-19.15 24.1.2013 18 19.15 klo Teemailta 1 Voimaa ja valoa talven sihteeri 29.1.2013 18 20 pimeyteen, Pirkko Ulmanen 30.1.2013 18 19.15 PIELAVESI, TAMMIKUU 2013 Maanantai

Lisätiedot

Tekninen ja ympäristötoimiala

Tekninen ja ympäristötoimiala Lahden seudun ympäristöpalvelut Tekninen ja ympäristötoimiala 6.11.2006 24.11. alkaa kaamos. Aurinko painuu alas Suomen pohjoisimmassa kolkassa, Nuorgamissa noustakseen seuraavan kerran taivaanrantaan

Lisätiedot

Jäsenkirje III/2015. Syyskuinen tervehdys Kaapelilta!

Jäsenkirje III/2015. Syyskuinen tervehdys Kaapelilta! 1/5 Syyskuinen tervehdys Kaapelilta! Syyskauden toiminta on käynyt vilkkaana jo useamman viikon. Ensimmäiset ryhmätapaamiset, koulutusilta ja pari luentoa ovat takanapäin ja yksi kurssi on lähtenyt menestyksekkäästi

Lisätiedot

Aurinkoisia ja värikkäitä syyspäiviä kaikille!

Aurinkoisia ja värikkäitä syyspäiviä kaikille! Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry TOIMISTO AVOINNA: Vartiokuja 1 20700 TURKU tiistai keskiviikko 9:00 15:00 puh 02 231 9632 torstai 9:00 17:00 s-posti: toimisto@tsey.fi internetsivut: www.tsey.fi torstaikerhoiltaisin

Lisätiedot

OULUNLÄÄNIN LIHASTAUTIYHDISTYS RY

OULUNLÄÄNIN LIHASTAUTIYHDISTYS RY on valtakunnallisen Lihastautiliiton jäsenyhdistys. Yhdistyksessä on jäseniä n.170,yhdistys toimii Pohjois-Pohjanmaan - ja Kainuun maakunnassa. Kotipaikkana on Oulu. VERTAISTUKIRYHMÄ Vertaistukiryhmiin

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan seurakunnan lapsille ja perheille tarkoitettuun toimintaan. Tästä esitteestä löydät kevätkauden 2019 ohjelman.

Tervetuloa mukaan seurakunnan lapsille ja perheille tarkoitettuun toimintaan. Tästä esitteestä löydät kevätkauden 2019 ohjelman. Tervetuloa mukaan seurakunnan lapsille ja perheille tarkoitettuun toimintaan. Tästä esitteestä löydät kevätkauden 2019 ohjelman. Muutokset ovat kuitenkin mahdollisia. PÄIVÄKERHOT Päiväkerhot tarjoavat

Lisätiedot

UUDENMAAN MUNUAIS-JA MAKSAYHDISTYS UUMU RY NJUR- OCH LEVERFÖRENINGEN I NYLAND RF

UUDENMAAN MUNUAIS-JA MAKSAYHDISTYS UUMU RY NJUR- OCH LEVERFÖRENINGEN I NYLAND RF 1 UUDENMAAN MUNUAIS-JA MAKSAYHDISTYS UUMU RY NJUR- OCH LEVERFÖRENINGEN I NYLAND RF TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017 TOIMINTAVUODEN YLEISNÄKYMÄT JA -TAVOITTEET Uudenmaan munuais- ja maksayhdistys UUMU

Lisätiedot

Vapaaehtoistoiminnan viikko 1.- 7.12.2008 Kumppanuuskeskuksessa

Vapaaehtoistoiminnan viikko 1.- 7.12.2008 Kumppanuuskeskuksessa Vapaaehtoistoiminnan viikko 1.- 7.12.2008 Kumppanuuskeskuksessa Vapaaehtoistoiminnan viikko 1. - 7.12.2008 Oulussa Viikon aikana tehdään vapaaehtoistoimintaa tunnetuksi osallistumisen väylänä ja mielekkään

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty 10.11.2016 Tuolijumppa Olohuoneessa torstaisin klo 12.00-12.30 vapaaehtoisemme ohjauksessa ja jumpan jälkeen on kahvittelua, ei osall.maksua! Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun

Lisätiedot

AVOIMET VARHAISKASVATUSPALVELUT

AVOIMET VARHAISKASVATUSPALVELUT AVOIMET VARHAISKASVATUSPALVELUT Syksy 2016 Avoimet varhaiskasvatuspalvelut Toiminta on osa kaupungin varhaiskasvatuspalveluja ja tavoitteena on tukea perheitä arjessa. Toiminta on tarkoitettu perheille,

Lisätiedot

KOULUIKÄISTEN syksy 2015

KOULUIKÄISTEN syksy 2015 Tuomiokirkkoseurakunnan ja Tammerfors Svenska församlingenin KOULUIKÄISTEN syksy 2015 KERHOT LEIRI PARTIO ILLAT TAMPEREEN TUOMIOKIRKKO- SEURAKUNTA TAMMERFORS SVENSKA FÖRSAMLING www.tampereenseurakunnat.fi/tuomiokirkonkoululaiset

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 7/2006 HALLITUKSEN KOKOUS 21.6.2006

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 7/2006 HALLITUKSEN KOKOUS 21.6.2006 1(6) Aika 21.6.2006 Paikka Läsnä Poissa Suomen Lakimiesliitto Finlands Juristförbund ry:n (SLML) Ylähuone, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen

Lisätiedot

Healthy European Youth. Erasmus+ -meeting in Nokia, Finland 24.-29.5.2015

Healthy European Youth. Erasmus+ -meeting in Nokia, Finland 24.-29.5.2015 Healthy European Youth Erasmus+ -meeting in Nokia, Finland 24.-29.5.2015 Tervetuloa Info-iltaan! Illan kulku: - Kahvitarjoilu - rehtorin puheenvuoro Eija Paukkuri - Erasmus-tiimi esittäytyy - viikon ohjelma

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 4 / 2014

JÄSENTIEDOTE 4 / 2014 JÄSENTIEDOTE 4 / 2014 Kuva Jaana Boström: Alastaro 3.10.2014 Tuttujen tuvan edustalta Kuva Jaana Boström: Toimiston kaktus keräsi voimaa taloyhtiön pihalla aidan vieressä ja 23.10.2014 kukinta oli todella

Lisätiedot

Läsnä: Liisa Temisevä puh.joht. Eläkeliitto Leivonmäen yhd. Joutsan seudun Parkinsson-kerho

Läsnä: Liisa Temisevä puh.joht. Eläkeliitto Leivonmäen yhd. Joutsan seudun Parkinsson-kerho PÖYTÄKIRJA Vanhus- ja vammaisneuvosto Aika 26.6.2015 klo: 13.00 14.40 Paikka Palvelukeskus Jousi, Myllytie 14 19650 Joutsa Läsnä: Liisa Temisevä puh.joht. Eläkeliitto Leivonmäen yhd. Tapio Lankia Taisto

Lisätiedot

SYKSY 2015, ETELÄN- SYLI RY

SYKSY 2015, ETELÄN- SYLI RY 1/5 SYKSY 2015, ETELÄN- SYLI RY AVOIMET VERTAISTUKIRYHMÄT Sairastavien ja toipuvien avoin vertaistukiryhmä, Espoo Sellon kirjasto, ryhmätyötila Elina (Leppävaarankatu 9, 2.krs.) Kerran kuussa keskiviikkoisin

Lisätiedot

Kalannin Nuorisoseuraintalo

Kalannin Nuorisoseuraintalo Jäsenkirje 1/2019 Kalannin Nuorisoseuraintalo Ke 30.1. klo 19.00 teatteriin Neitsytniemen sulhot Kalannin Nuorisoseuraintalo Häähäntie 88, Kalanti as. Neitsytniemen kylä saa talousvetensä lähteestä, jonka

Lisätiedot

31.8.2011 VANH 15 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 16 VANH 16 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 16

31.8.2011 VANH 15 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 16 VANH 16 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 16 3/2011 31.8.2011 Asiat VANH 15 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 16 VANH 16 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 16 VANH 17 OSALLISTUMINEN KANGASALAN SEUDUN SYDÄNYHDISTYKSEN JÄRJESTÄMÄÄN SYYSTAPAHTUMAAN

Lisätiedot

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU Kulttuurikaverin kanssa voit lähteä niin konserttiin kuin pesäpallo-otteluunkin! Eurajoen kulttuuritoimi Eurajoen sosiaalitoimi Kulttuurikaverin tilaaminen on helppoa:

Lisätiedot

Suunnitelmasta ei kannata tehdä liian raskasta ja hankalaa. Toimiva toimintasuunnitelma on yhdistyksen työskentelyä helpottava työkalu.

Suunnitelmasta ei kannata tehdä liian raskasta ja hankalaa. Toimiva toimintasuunnitelma on yhdistyksen työskentelyä helpottava työkalu. JHL-yhdistyksen toimintasuunnitelma MALLI Toimintasuunnitelmasta yleisesti Hallitus on vastuussa toimintasuunnitelman ja talousarvion laatimisesta, seurannasta ja arvioinnista Yhdistyksen toimintasuunnitelma

Lisätiedot

Ryhmäkalenteri. Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Kauhavalla

Ryhmäkalenteri. Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Kauhavalla Ryhmäkalenteri Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Kauhavalla Kevät 2016 Lukijalle Tähän Ryhmäkalenteriin on koottu tietoa Kauhavan alueella toimivista ikäihmisille suunnatuista ryhmistä.

Lisätiedot

KOIRAKÄVELYT JA KOIRAKAHVILA MIELENTERVEYDEN VAHVISTAJINA

KOIRAKÄVELYT JA KOIRAKAHVILA MIELENTERVEYDEN VAHVISTAJINA KOIRAKÄVELYT JA KOIRAKAHVILA MIELENTERVEYDEN VAHVISTAJINA *** Lohjan mielenterveysseuran kehittämä toimintamalli Minna Malin Päihde- ja mielenterveyspäivät 10.10.2013 TUKIKOIRAKKO - TOIMINTA Toiminta on

Lisätiedot

Yhdistyksen toiminnan esittely

Yhdistyksen toiminnan esittely Yhdistyksen toiminnan esittely Oulun Seudun yhden Vanhemman Perheet ry on valtakunnallisen Yhden Vanhemman Perheiden liitto ry:n jäsenyhdistys joka toimii Oulun seudulla, pitäen sisällään seuraavat kunnat

Lisätiedot

Ammattiosaston nuorisovastaavan käsikirja

Ammattiosaston nuorisovastaavan käsikirja Ammattiosaston nuorisovastaavan käsikirja Ammattiosaston tehtävä ja tarkoitus 1. Koota palvelu- ja niitä lähellä olevilla aloilla työskenteleviä jäseniksi 2. Toimia palkka- ja työehtojen parantamiseksi

Lisätiedot

Leija-hanke. 10.3.2014 Ryhmänohjaajakoulutus Reetta Pauni ja Tarja Janhunen

Leija-hanke. 10.3.2014 Ryhmänohjaajakoulutus Reetta Pauni ja Tarja Janhunen Leija-hanke 10.3.2014 Ryhmänohjaajakoulutus Reetta Pauni ja Tarja Janhunen YVPL Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry Olemme lastensuojelujärjestö Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry on lastensuojelujärjestö,

Lisätiedot

SEURATIEDOTE MAALISKUU/2004

SEURATIEDOTE MAALISKUU/2004 26.3.2004 SEURATIEDOTE MAALISKUU/2004 PELISSÄ ELÄMÄ TAPAHTUMA 3.-4.4. VANTAALLA! KEVÄTKOKOUS 18.4. KUTSU, ESITYSLISTA JA VALTAKIRJA PELISÄÄNTÖPALAUTE Varaa aikaa ihmisille, jotka ovat Sinulle tärkeitä

Lisätiedot

Hei! Oppilastiedote

Hei! Oppilastiedote Hei! Oppilastiedote 11.4.2019 Tervetuloa Tanssi väreissä -esityksiin tulevana lauantaina 13.4. Lukuvuosi-ilmoittautuminen on auennut Tanssiyhdistyksen uusi hallitus on valittu Loppukevään tuntitarkennukset

Lisätiedot

Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISET

Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISET Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISET syksy 2012 1 Haluatko jutella? 3 Uudet ryhmät 4 Viikoittaiset 5 Tapahtumia 6 Vapaaehtoistyö 6 Opaspalaverit ja koulutukset 7 2 Espoon seurakuntien näkövammaistyö tarjoaa

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 Maanantai 1.1. 12.00-12.30 Katsotaan yhdessä Tasavallan presidentin uudenvuodenpuhe, TV1 / Tarjolla pientä naposteltavaa Tiistai 2.1. 10.30-11.15

Lisätiedot

syksy 2015 kevät 2014

syksy 2015 kevät 2014 syksy 2015 kevät 2014 Kuva Keimiöltä 2014 /Helmi Neuvonen Vuoden tunnus: Armo tulkoon kaikkien niiden osaksi, jotka rakastavat Herraamme Jeesusta Kristusta, armo ja katoamattomuus. Ef. 6:24 Hyvä NNKY-väki

Lisätiedot

50-vuotisjuhla 22. 23.5.2012 Hakametsän jäähalli, Tampere

50-vuotisjuhla 22. 23.5.2012 Hakametsän jäähalli, Tampere 50-vuotisjuhla 22. 23.5.2012 Hakametsän jäähalli, Tampere Ohjelmaryhmien vetäjät tutustumassa esiintymisareenaan! Tapahtumatiedote 2/2012 20.3.2012 Sisältö: 1. Tapahtumarannekkeiden ja ruokailujen tilaamisella

Lisätiedot

Tervetuloa rippikouluun!

Tervetuloa rippikouluun! Tervetuloa rippikouluun! Pakilan seurakunnan rippikoulut 2015 Tervetuloa Pakilan seurakunnan rippikouluun! Ja onnittelut jo valmiiksi; täytät 15 vuotta vuonna 2015! Olet siis mitä parhaassa ripari-iässä.

Lisätiedot

SYKSY 2015, ETELÄN- SYLI RY

SYKSY 2015, ETELÄN- SYLI RY 1/5 SYKSY 2015, ETELÄN- SYLI RY AVOIMET VERTAISTUKIRYHMÄT Sairastavien ja toipuvien avoin vertaistukiryhmä, Espoo Sellon kirjasto, ryhmätyötila Elina (Leppävaarankatu 9, 2.krs.) Kerran kuussa keskiviikkoisin

Lisätiedot

etos Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Oulun seutu ry:n sähköinen tiedote 2/2013

etos Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Oulun seutu ry:n sähköinen tiedote 2/2013 etos Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Oulun seutu ry:n sähköinen tiedote 2/2013 Tiedotamme etoksella ajankohtaisia jäsentapahtumia, tuomme esille ajankohtaisia teemoja ja alueemme sosiaalialaa koskevia

Lisätiedot

KIT -uutiskirje 2/2014. Täysi tohina päällä. Tutkimuksessa on saatu ensimmäisiä tuloksia

KIT -uutiskirje 2/2014. Täysi tohina päällä. Tutkimuksessa on saatu ensimmäisiä tuloksia 1/5 KIT -uutiskirje 2/2014 Täysi tohina päällä Kehitysvammaiset ihmiset töihin (KIT) projektissa kevät on ollut touhua täynnä: Tutkimuksessa on kerätty aineistoa ja saatu ensimmäisiä tuloksia. Työvalmentajarengas

Lisätiedot

YHDISTYSTOIMINNASSA ON YTYÄ ETENKIN PORUKASSA

YHDISTYSTOIMINNASSA ON YTYÄ ETENKIN PORUKASSA YHDISTYSTOIMINNASSA ON YTYÄ ETENKIN PORUKASSA Seututapaamiset käynnistyvät maaliskuussa 2016. Seututapaamiseen kutsutaan yhdistysaktiiveja lähialueilta ja kuullaan mitä kaikkea on lähikunnissa käynnistymässä

Lisätiedot

Tervetuloa Tienviittoja tulevaisuuteen ikäperheseminaariin 4.11.2014

Tervetuloa Tienviittoja tulevaisuuteen ikäperheseminaariin 4.11.2014 Tervetuloa Tienviittoja tulevaisuuteen ikäperheseminaariin 4.11.2014 Ohjelma 9.30 Avaussanat Riitta Hakoma, vammaispalvelujen johtaja, Etelä-Karjalan Sosiaali- ja terveyspiiri 9.45 Kehitysvammaisten Palvelusäätiön

Lisätiedot

Espoon kaupungin työntekijät jhl ry 197 jäsenkirje, syksy 2015

Espoon kaupungin työntekijät jhl ry 197 jäsenkirje, syksy 2015 Espoon kaupungin työntekijät jhl ry 197 jäsenkirje, syksy 2015 2 Hyvä jäsen Nykyinen hallitus on toiminut kaksi vuotta, joten meillä on edessä syyskokouksessa 4.11.2015 toimihenkilöiden valinta vuosille

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2014 Sivu 73

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2014 Sivu 73 KOKOUSAIKA 13.10.2014 klo 17.30 19.05 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Naskali Essi Metsämäki Herkko Säilä Rita Rantala

Lisätiedot

KOULUIKÄISTEN talvi 2016

KOULUIKÄISTEN talvi 2016 Tuomiokirkkoseurakunnan ja Tammerfors Svenska församlingenin KOULUIKÄISTEN talvi 2016 ILLAT KERHOT PARTIO LEIRI TAMPEREEN TUOMIOKIRKKO- SEURAKUNTA TAMMERFORS SVENSKA FÖRSAMLING www.tampereenseurakunnat.fi/tuomiokirkonkoululaiset

Lisätiedot

Kouvolan seurakunta Lapset ja perheet

Kouvolan seurakunta Lapset ja perheet Kouvolan seurakunta Lapset ja perheet Kevät 2016 Sisällysluettelo Lapsityönjohtajan tervehdys 3 Perhekerhot 4 Avoinkerho Musaperhekerho Päiväkerho 5 Musiikkitoimintaa 6 Musapäiväkerho Lapsikuoro Koululaisten

Lisätiedot

lokakuu tiedote Laita viesti osoitteeseen info@espoonvapaaehtoisverkosto.fi kuukauden viimeisenä perjantaina.

lokakuu tiedote Laita viesti osoitteeseen info@espoonvapaaehtoisverkosto.fi kuukauden viimeisenä perjantaina. lokakuu tiedote Jos Sinulla on tiedotettavaa: kirjoita teksti suoraan sähköpostin viestiosaan, viestin pituus enintään 600 merkkiä, ei erikoismerkkejä ( VERSAALIA, kursiivia, lihavointeja, väriä yms.),

Lisätiedot

lapset - nuoret perheet

lapset - nuoret perheet lapset - nuoret perheet Hyvinkään seurakunnassa syksy 2016 PERHEMESSUT 7.8. Hyvinkään kirkossa klo 18.00 (Tulevien 1 lk. siunaus) 4.9. Hyvinkään kirkossa klo 10.00 (Koululaisten iltakerhonohjaajien siunaaminen)

Lisätiedot

Tikkurilan seurakunta Vantaan seurakunnat

Tikkurilan seurakunta Vantaan seurakunnat AIKA TEHDÄ HYVÄÄ! VAPAAEHTOISTOIMINTA TIKKURILAN SEURAKUNNASSA Tikkurilan seurakunta Vantaan seurakunnat Onko sinulla aikaa tehdä HYVÄÄ? Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan! Vapaaehtoistyö on vapaaehtoista

Lisätiedot

LUMON KIRJASTON UUTISKIRJE

LUMON KIRJASTON UUTISKIRJE LUMON KIRJASTON UUTISKIRJE JOULUKUU 2015 LAPIN LUMO SATUNURKAN TALVINEN AISTITILA Avajaiset ti 1.12. klo 9-16 (glögiä, mehua, pipareita, tunnelmaa) Lapin LUMOn satutuokiot aamuisin klo 9 ke 9.12, to 10.12.

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN RAKENNUSMESTARIT JA -INSINÖÖRIT AMK RY:n TIEDOTUSLEHTI helmikuu 2018

JYVÄSKYLÄN RAKENNUSMESTARIT JA -INSINÖÖRIT AMK RY:n TIEDOTUSLEHTI helmikuu 2018 www.rkl.fi JYVÄSKYLÄN RAKENNUSMESTARIT JA -INSINÖÖRIT AMK RY:n TIEDOTUSLEHTI helmikuu 2018 Yhdistyksen hallitus 2018: Tommi Rautjärvi, puheenjohtaja 0400 543 587 Alpo Ilmarinen 0440 224 482 Veikko Järvinen

Lisätiedot

Sillä seudulla oli paimenia yöllä ulkona vartioimassa laumaansa. Yhtäkkiä heidän edessään seisoi Herran enkeli, ja Herran kirkkaus ympäröi heidät.

Sillä seudulla oli paimenia yöllä ulkona vartioimassa laumaansa. Yhtäkkiä heidän edessään seisoi Herran enkeli, ja Herran kirkkaus ympäröi heidät. Sillä seudulla oli paimenia yöllä ulkona vartioimassa laumaansa. Yhtäkkiä heidän edessään seisoi Herran enkeli, ja Herran kirkkaus ympäröi heidät. Pelko valtasi paimenet, mutta enkeli sanoi heille: Älkää

Lisätiedot

www.loimaanseudundiabetes.net loimaanseudundiabetes@gmail.com Yhdistyksen puh.nro 0400-169046 Löydät meidät myös facebookista! Jäsentiedote syksy 2017 Tule mukaan yhdistyksen toimintaan! Jäseneksi voit

Lisätiedot

Koska yhdistyksen toiminta jatkuu jälleen normaaliin tapaan, perimme jäsenmaksut kuluvalta vuodelta elokuun aikana.

Koska yhdistyksen toiminta jatkuu jälleen normaaliin tapaan, perimme jäsenmaksut kuluvalta vuodelta elokuun aikana. Etelä-Hämeen lihastautiyhdistys ry Jäsenkirje, heinäkuu 2017 Yhdistyksen toiminta jatkuu ALS-vertaistukitapaaminen Lahdessa Kutsu kolmen yhdistyksen kesäpäiville Lihastautiliiton fysioterapeutti Lahdessa

Lisätiedot

OULUN STEINERKOULU. kuukausitiedote. maaliskuu Rentouttavaa hiihtolomaa!

OULUN STEINERKOULU. kuukausitiedote. maaliskuu Rentouttavaa hiihtolomaa! OULUN STEINERKOULU kuukausitiedote maaliskuu 2017 Rentouttavaa hiihtolomaa! TAPAHTUMAKALENTERI vk 10 talviloma ti 14.3. laskettelu- ja ulkoilupäivä la 8.4. pääsiäismyyjäiset vk 15 V luokan näytelmän esitykset

Lisätiedot

KLUBIRAKENNUKSEN REMONTTI otetaan vastaan , jonka jälkeen kaikki tilat ovat jäsenten käytettävissä!

KLUBIRAKENNUKSEN REMONTTI otetaan vastaan , jonka jälkeen kaikki tilat ovat jäsenten käytettävissä! 1 Hyvä Klubin jäsen Klubin viikkokirje on ilmestynyt 25.8.2017 http://www.klubi.biz/viikkokirje.html SYYSKUUN KUUKAUDEN TAIDETEOS Seppo Larste öljyvärityö Ströömin auringonlasku 2017 KLUBIRAKENNUKSEN REMONTTI

Lisätiedot

SAMOKin tapahtumakalenteri 2018

SAMOKin tapahtumakalenteri 2018 SAMOKin tapahtumakalenteri 2018 Tapahtumakalenteriin olemme koonneet kaikki Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOKin vuoden 2018 tapahtumat sekä lyhyet kuvaukset tapahtumista. Tervetuloa mukaan! Tammikuu

Lisätiedot

Kaverikahvilat tutuiksi. Sunnuntai Terhi Auvinen, Lotta Virrankari

Kaverikahvilat tutuiksi. Sunnuntai Terhi Auvinen, Lotta Virrankari Kaverikahvilat tutuiksi Sunnuntai 7.10.2017 Terhi Auvinen, Lotta Virrankari Sisältö 1. Liekeissä projekti 2. Kaverikahvilat 3. Virtuaalikahvilat 4. Facebook-ryhmän perustaminen 16.10.201 7 2 1. Liekeissä

Lisätiedot

Pohjois-Savon AVH-yhdistys ry Tulliportinkatu 25 B 20 II krs pihan puoli 2/2015 70100 KUOPIO 13.4.2015 HYVÄT JÄSENET

Pohjois-Savon AVH-yhdistys ry Tulliportinkatu 25 B 20 II krs pihan puoli 2/2015 70100 KUOPIO 13.4.2015 HYVÄT JÄSENET Pohjois-Savon AVH-yhdistys ry JÄSENKIRJE Tulliportinkatu 25 B 20 II krs pihan puoli 2/2015 70100 KUOPIO 13.4.2015 HYVÄT JÄSENET PÄIVYSTYSAJAT TOIMISTOLLA Kuukauden ensimmäinen maanantai klo 12.00-14.00

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty 23.10.2017 OivaHetki kokeiluna jatkuu Toimintakalenteriin merkittyinä maanantai-päivinä työntekijä on paikalla Olohuoneessa klo 9.00-11.00 välisenä aikana. Lisäksi samoille

Lisätiedot

Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa

Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa Ehkäisevä perhetyö on kokonaisvaltaista kotiin annettavaa tukea vanhemmuuden ja arjen haasteisiin. Tukea voidaan tarjota mm. vanhemman jaksamiseen,

Lisätiedot

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN LOKAKUUN KUUKAUSIOHJELMA

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN LOKAKUUN KUUKAUSIOHJELMA TAATALAN PALVELUKESKUKSEN LOKAKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! Taatalan palvelukeskuksen harrastusryhmät ja kulttuuriohjelmat ovat kaikille avoimia. Ryhmät ja tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Lisätiedot

Avoin Paja INSPIS. KESÄ-ELOKUU Inspis kiinni

Avoin Paja INSPIS. KESÄ-ELOKUU Inspis kiinni KESÄ-ELOKUU 2019 - Inspis kiinni 15.-26.7.2019 Inspis on kaikille 18 vuotta täyttäneille avoin matalan kynnyksen mielekkään tekemisen keskus. Toimintamme on tarkoitettu sinulle, joka koet hyötyväsi mielen

Lisätiedot

KEVÄT 2016, ETELÄN- SYLI RY

KEVÄT 2016, ETELÄN- SYLI RY 1/5 KEVÄT 2016, ETELÄN- SYLI RY AVOIMET VERTAISTUKIRYHMÄT Sairastavien ja toipuvien avoin vertaistukiryhmä, Espoo Sellon kirjasto, ryhmätyötila Elina (Leppävaarankatu 9, 2.krs.) Kerran kuussa keskiviikkoisin

Lisätiedot

PALVELUKESKUKSET INTOA ELÄMÄÄN YSTÄVÄPIIRI

PALVELUKESKUKSET INTOA ELÄMÄÄN YSTÄVÄPIIRI PALVELUKESKUKSET Palvelukeskuksissa tuetaan alueen asukkaiden aktiivisuutta ja kotona selviytymistä sekä pyritään edistämään ikäihmisten liikunta- ja toimintakykyä, terveyttä ja sosiaalista kanssakäymistä.

Lisätiedot

HARVINAISIA SAIRAUKSIA SAIRASTAVIEN VALTAKUNNALLINEN KURSSI 26-27.9.09 HELSINGISSÄ

HARVINAISIA SAIRAUKSIA SAIRASTAVIEN VALTAKUNNALLINEN KURSSI 26-27.9.09 HELSINGISSÄ 1 HARVINAISIA SAIRAUKSIA SAIRASTAVIEN VALTAKUNNALLINEN KURSSI 26-27.9.09 HELSINGISSÄ Lämpimästi tervetuloa mukaan kaikki harvinaiset! TEEMA: HARVINAISIA IHMISSUHTEITA Toinen harvinaisten yhdistysten itsensä

Lisätiedot

SYKSY 2013. Kansalaistoiminnan keskus Puisto. Yhteystiedot:

SYKSY 2013. Kansalaistoiminnan keskus Puisto. Yhteystiedot: Yhteystiedot: Koordinaattori Suvi Nousiainen p. 050 323 7588 suvi.nousiainen@ muotiala.fi Koordinaattori Risto Lahtinen p. 050 380 3456 risto.lahtinen@muotiala.fi Koordinaattori Kati Hankkila p. 050 358

Lisätiedot

Su klo Uudenkaupungin Teatteriin, Kullervontie 11, Uusikaupunki, (Aquarius) Musikaali Katri Helena (Laura Rinne)

Su klo Uudenkaupungin Teatteriin, Kullervontie 11, Uusikaupunki, (Aquarius) Musikaali Katri Helena (Laura Rinne) Jäsenkirje 3/2018 Su 21.10. klo 13.00 Uudenkaupungin Teatteriin, Kullervontie 11, Uusikaupunki, (Aquarius) Musikaali Katri Helena (Laura Rinne) Katri Helenan tarina on suomalainen, niin suomalainen, että

Lisätiedot

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 HSY:n kompostointikurssi Aiheuttaako kompostointi päänvaivaa? Oletko suunnitellut kompostin perustamista? Tule käytännölliselle ja maksuttomalle kompostointikurssille ma 2.5.2016

Lisätiedot

Mielenvireys ry:n. Jäsentiedote 3/2016

Mielenvireys ry:n. Jäsentiedote 3/2016 Mielenvireys ry:n Jäsentiedote 3/2016 Vielä on kesää jäljellä Takana alkaa olla ihana Suomen suvi. Valoisuus ja tuoreet kasvikset ja marjat antavat voimia pimeää talvea varten. Myös Mielenvireys antaa

Lisätiedot

NÄYTÖSKALENTERI SAITURIN JOULU REGINA & LEIBLIED REGINA YHTEISILLAT:

NÄYTÖSKALENTERI SAITURIN JOULU REGINA & LEIBLIED REGINA YHTEISILLAT: SYKSY 2015 NÄYTÖSKALENTERI YHTEISILLAT: REGINA & LEIBLIED MANILLA (Manifesti): PE 4.9. klo 19 ensi-ilta SU 6.9. klo 19 MA 7.9. klo 19 Liput 36 / 33 / 21 ROVANIEMI / WILJAMI: TO 5.11. klo 19 PE 6.11. klo

Lisätiedot