Katso myös ratsastuksen, päiväkerhon ja Hyvinkään aluekerhon viikoittaiset ajat!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Katso myös ratsastuksen, päiväkerhon ja Hyvinkään aluekerhon viikoittaiset ajat!"

Transkriptio

1 Jäsentiedote 1/2013 Toimisto: Haagan urheilutie 12, Helsinki Puh. (09) s-posti: kotisivu: Puheenjohtaja Eila Herrgård puh Varapuheenjohtaja Minna Vähämaa puh Toimistonhoitaja Päivi Tihinen puh Toimisto tiedottaa! Jäsenkirjeeseen on liitettynä jäsenmaksutilisiirto. Eräpäivä on Käytäthän viitenumeroa maksaessasi, niin että maksu kirjautuu oikein. Jos yhteystiedoissasi on tapahtunut muutoksia, ilmoitathan Päiville. Tapahtumakalenteri pvm klo pvm klo 9.2. (la) Messilän talvirieha (ma) Euroopan Epilepsiapäivä (la) 11 Wilhelmiinan villitys (ti) 17 Ketogeeniset ruokavaliot 9.3. (la) Äitien hemmottelupäivä (ma) Uusien jäsenten ilta (ti) Yhdet ainutlaatuiset aivot -yleisötilaisuus (la) 13 Keilaus (koko jäsenistö) (la) 14 Uinti (nuoret) (ti) Sosiaalisen median mahdollisuudet vertaistuessa (ti) 18 Yhdistyksen vuosikokous (ma) 15 Tietokoneen käytön opetusta senioreille (la) 13 Keilaus (koko jäsenistö) (la) Toiminnallinen iltapäivä lapsille (ke) Kolmen Sepän aukion yleisötilaisuus (la) 13 Keilaus (koko jäsenistö) (la) Kesäkisat Katso myös ratsastuksen, päiväkerhon ja Hyvinkään aluekerhon viikoittaiset ajat! Jäsenillat (ti) Epilepsia ja työ - Mainettaan parempi (Kaapelitehtaalla kts. liite) 9.3. (ma) Uusien jäsenten ilta (toimistolla, erillinen kutsukirje lähetetään) (ti) Sosiaalisen median mahdollisuudet vertaistuessa - facebook ja suljetut keskusteluryhmät. Katja Seppinen opastaa käytössä (toimistolla) (ke) Yleisötilaisuus Kolmen Sepän aukiolla kts. Epilepsialehti ja yhdistyksen nettisivut.

2 Perhetoiminta Ketogeeniset ruokavaliot epilepsian hoidossa Tiistaina klo yhdistyksen toimistolla, os. Haagan urheilutie 12, Helsinki järjestämme tapaamisen perheille, joiden lapsella on meneillään tai suunnitelmissa Ketogeeninen tai modifioitu Atkinsin dieetti epilepsian hoitona. Illassa on mahdollisuus vaihtaa kokemuksia ja ajatuksia aiheesta. Tervetuloa mukaan myös asiasta kiinnostuneet tai sitä pohtivat. Asiantuntijavieraina Lastenlinnan epilepsiayksiköstä sairaanhoitaja Tiina Marttila sekä HUS Raviolin ravitsemusterapeutti Minna Similä. Yhdistys tarjoaa osallistujille iltapalan. Lastenhoito järjestetään tarvittaessa. Ilmoittautumiset torstaihin mennessä (konsultaatio- ja epilepsiavastaanotto). Lämpimästi tervetuloa! Lisätietoja perhetoiminnan yhteyshenkilöltä Heljä Kokko puh tai yhdistyksen toimistosta puh tai , sähköposti: Hemmottelupäivä äideille 9.3. Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan pieni hetki ammattilaisten käsittelyyn lauantaina klo 10-15, paikkana Hyvinvointikeidas Aurinkokivi os. Kirkkokatu 16 A 2, Espoo. Hintoja kosmetologi/parturikampaaja hoidoille: kasvohoito 30 min 40, kasvohieronta 15 min 15, niskahartiahieronta 15 min. 15, jalkahieronta 15 min. 15, spa jalkahoito 30 min. 30, käsihieronta 10 min. 10, geelilakkaus 30 min. 25, intialainen päänhieronta 30 min. 30, mutahoito 35, hiuspohjan analyysi ja hiusten tehohoito 30 min. 25, kulmien ja ripsien kestovärjäys (sis. kulmien muotoilun) 20, hiusten leikkaus (tasoitus-mallin muutos). Maksutavat käteinen, pankkikortti tai yleisimmät luottokortit. Hoitoihin ilmoittautumiset ja lastenhoitotarve etukäteen tapahtuman vastuuhenkilölle Päivi Aholalle puh tai sähköposti p.nojonen@gmail.com. Lastenhoitoa järjestetään tarvittaessa klo Kahvitarjoilu! Aurinkokiveen voi tutustua Toiminnallinen iltapäivä lapsille Tervetuloa merirosvojen ja merenneitojen matkalle lauantaina klo Leikkipuisto Brahen asukastalolle, os. Porvoonkatu 4 (tilamuutos mahdollinen asukastalon remontin vuoksi, selviää ilmoittautumisen yhteydessä). Vietämme mukavaa toiminnallista iltapäivää erilaisten puuhastelujen merkeissä eri aisteja hyödyntäen. Kuka uskaltaa etsiä aarteen meduusojen joukosta? Kuka askartelee minimerenneidon? Tapahtuma sopii n vuotiaille, mutta kaikki lapsenmieliset ovat tervetulleita mukaan! Voit pukeutua tai ottaa mukaan omia merirosvon tai merenneidon tms. vaatteita ja asusteita. Ilmoittautumiset Päiville toimistoon mennessä. Puh tai hepy.toimisto@kolumbus.fi kerro samalla osallistujien iät, yhteystiedot ja erityistä huomiota vaativat seikat ja mahdolliset allergiat (matkalta voi löytyä herkkuaarteita). Lisätietoja Katja Riikoselta puh tervetuloa mukaan!

3 Kuukausikahvit Lastenlinnassa Helsingin epilepsiayhdistys tarjoaa Lastenlinnan Epilepsiaosastolla hoidossa olevien lasten vanhemmille vertaistukea kahvittelun kera 1-2 kertaa kuukaudessa keskiviikkoiltaisin klo Nuorten toiminta Osallistuessasi keilaus-, leffa- tai muuhun tapahtumaan, joka järjestetään yhdistyksen ulkopuolella, niin muistathan ilmoittautua ennakkoon Ristolle (soitto tai tekstari) viimeistään 2 päivää ennen tapahtumaa. Yhdistys tukee tapahtumia. La Pelaamaan biljardia klo 14 (esimerkiksi Ritz Biljardi Eteläinen Hesperiankatu 22) Osallistumismaksu 5 /hlö La Uinti Flamingo Spa:ssa klo14 (Tasetie 8, 01530, Vantaa). Tavataan lippukassojen edessä. Osallistumismaksu 8 /hlö. La Keilausta Kampin keilahallilla klo 14 (Kampin kauppakeskus, 4.krs). Hinta 3 + Eteispalvelu 2 + mahdolliset limumaksut. La Mini-Golf (paikka auki, päätetään myöhemmin) Nuortentoiminnan yhteyshenkilöt: Risto Pokkinen puh Sanna Paavilainen puh Aikuiset ja seniorit Päiväkerho Aikuisten ja senioireiden päiväkahvit toimistolla keskiviikkoisin klo Päiväkahvien lomassa ja jälkeen mahdollisuus askarointiin. Keväälle suunniteltua ohjelmaa on mm tutustuminen Espoon Tapiolan Yhteisötuvalle, ystävänpäivän korttien teko, omien käyntikorttien teko, tietokoneen ja ipadin käyttöön opastusta. Jäsenistössä on monitaitoisia ihmisiä ja ehdottaisin, että kaksi kertaa kuukaudessa saisimme vaihtuvan teemavetäjän kerhoon. Miettikääpä, missä juuri sinä olet taitava, ilmoittaudu itse tai anna vinkki ystävästä, yhteystiedot Päiville toimistoon.

4 Tietokoneen käytön opastusta senioreille Maanantaina klo yhdistyksen toimistolla os. Haagan urheilutie 12, Helsinki Haluamme tarjota senioreille tehokkaampaa ja mahdollisesti parempaa tietokoneen käyttötaitoa sekä tutustuttaa tietoturvaan. Yhdistyksellä on muutama tietokone, mutta jos käytössäsi on kannettava tietokone ja nettitikku, ota ne mukaan. Ohjaajina toimivat Jukka Kokko ja Seppo Sarkkula, jotka itsekin ovat jo seniori-ikäisiä. Mukaan mahtuu noin 10 osallistujaa, joten toivomme, että halukkaat ilmoittautuvat viimeistään 4.4. yhdistyksen toimistolle tai puh PS. Mikäli senioreja ilmaantuu tähän tapahtumaan kovin vähän, niin "junioreillakin" on mahdollisuus päästä mukaan, joten kyselkää! Liikunta ja virkistystoiminta La 9.2. Talvirieha Messilässä kts. erillinen teksti! La Liikuntapäivä Wilhelmiinassa kts. erillinen teksti! La Keilaamaan klo , os. Helsinginkatu 25, hinta 3 /hlö La Keilaamaan klo , os. Helsinginkatu 25, hinta 3 /hlö La Keilaamaan klo , os. Helsinginkatu 25, hinta 3 /hlö Kesäkuussa mennään pelaamaan minigolfia Puotilan minigolfkeskukseen, päivä avoin! Liikunnan yhteyshenkilöt: Tarja Sohlman puh ja Petri Riiheläinen Ratsastustoiminta Yhdistyksen ratsastustoiminnassa on ryhmät kahdella eri tallilla: Veikkolassa, Kartanon ratsastajat-nimisellä tallilla, os. Lohantie 2, Veikkola. Ryhmä on tarkoitettu erityisryhmille, kuten epilepsiaa sairastaville kehitysvammaisille ja autisteille. Ratsastustunnin (45 min) hinta on 30. Yhdistys tukee ratsastusta 10 /tunti. Tuki maksetaan kuitteja vastaan. Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Maritta Enqvist p Palojoella, Luhtajoen ratsutilalla, os. Hemmintie 30, Luhtajoki, joka toinen sunnuntai klo Ratsastustunnin hinta on 34, taluttajasta ei lisämaksua ja mahdollisuus myös kausikorttiin. Yhdistys tukee Palojoella tapahtuvaa ratsastusta 11 /tunti. Tuki maksetaan kuitteja vastaan. Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Tea Blom puh tai sähköpostilla osoitteeseen luhtajoenratsutila@gmail.com, niin hän etsii sinulle sopivan ryhmän. Yhdistyksen ratsastustoiminnan yhteyshenkilö on Juha-Pekka Koivisto, juha-pekka.koivisto@stockmann.com, puh

5 Talvirieha Messilässä 9.2. Talviliikuntaa rinteessä ja ladulla, myös pulkkailu mahdollista! Mukana Jorma Lahikainen Epilepsialiitosta sekä muutama rinneohjaaja. Tapahtumassa on mahdollisuus tutustua erityisliikuntavälineisiin, joissa ohjaajina koulutetut henkilöt. Erityisvälineiden käyttö on maksutonta niitä tarvitseville. Apuvälineet mahdollistavat esim. pyötäruolissa istuvalle laskettelun nautinnon! Messilässä on välinevuokraamo josta voi tarvittaessa vuokrata käyttöön ja omat välineet voi ottaa kotoa mukaan. Tapahtumaan osallistuvilla on rinteissä pakollista käyttää kypärää turvallisuussyistä! Myös kypärän saa vuokrattua välinevuokraamosta. Ruokailu on omatoiminen ja oman aikataulun mukaan. Alueella on ravintola sekä grillipaikka, jossa voi syödä omia eväitä. Tavataan välinevuokraamon edessä lauantaina klo Siitä lähdemme tutustumaan välineisiin välinevuokraamoon ja tämän jälkeen siirrymme aktiviteetteihin. Omatoiminen alppihiihto sekä murtomaahiihto ovat sallittuja. Muistattehan informoida ohjaajia reittivalinnoistanne ja suunnitelmistanne! Osoite Messilään on Messiläntie 308, Messilä. Alueelle on opasteet suurimmilta kantateiltä. Paikalle pääsee myös junalla. Kysy tarvittaessa kyytiä pääkaupunkiseudulta tulevilta. Riehakkaisiin tapaamisiin Messilässä, terkuin Minna Vee, puh (ark. Klo 9-18, laita tekstiviesti perään, jos en ehdi vastaamaan). Wilhelmiina: villiä virtaa vartaloon Innostu istumatanssista, vauhkoonnu voimailusta ja villiinny vesijumpasta. Jäsenille maksuton liikuntatapahtuma lauantaina klo Wilhelmiinassa Ruskeasuolla (Taavetti Laitisen katu 4, lyhyt kävelymatka ratikka 10 ja monien bussien Tilkan pysäkiltä). Tarja ja Kari omasta yhdistyksestä vetää. Kuntosali ja allasosasto on suunniteltu liikuntaesteisille, oma avustaja voi tarvittaessa tulla mukaan. Oma pyyhe, uimapuku ja sisäliikuntaan sopivat tossut mukaan. Ilmoittautumiset ryhmiin ja ruokailuun Päiville 8.2 mennessä. Lounas ja pikkupurtava on maksullinen. Aluetoimintaa Epilepsiakerho Hyvinkäällä Kerhopaikkana on järjestötalo Onnensilta (os. Siltakatu 6, Hyvinkää) ja sen kerhohuone Kulmasilta. Kerhohuone sijaitsee talon alakerrassa ja sinne pääsee myös hissillä.tapaamiset joka kuukauden 2. maanantai klo Aluekerhon yhteyshenkilö: Tuija Vänskä, puh

6 Muut tapahtumat Aivoviikolla yleisötilaisuus Yhdet, ainutlaatuiset aivot, Helsingin yliopiston Porthaniansalissa 1, os Yliopistokatu 3, Helsinki. Kts tarkemmin päivälehdistä, epilepsiayhdistyksen ja Epilepsialiiton kotisivuilta. Toimistossa on tietoa Espoon järjestöjen tuen monipuolisesta toiminnasta Yhteisötuvalla, tiedot Päiviltä. Myös muusta vammaisjärjestöjen alueellisesta yhteistoiminnasta saa tietoa Päiviltä tai aluekerhovastaavilta. Vuosikokous on klo 18 toimistolla. Tarkemmat tiedot maaliskuussa nettisivuilla ja päivälehdissä. Päivin poimiman runon myötä toiminnallisen uudenvuoden tervehdys kaikille. Uudenvuodenlupauksessa olette tietenkin luvanneet liikkua ja pyytää kaveria mukaan tapahtumiin kaverille kans -mentaliteetilla. Monta mukavaa tapahtumaa yhdistyskalenteriin on joukolla saatu tulkaapa mukaan! Seuratkaa myös yhdistyksen nettisivuja. Terveisin Eila ja Päivi ja yhdistyksen työvaliokunta Katso taaksesi ja kiitä. Katso eteenpäin ja luota. Katso ylöspäin ja usko. Katso ympärillesi ja rakasta. Hyvää Uutta Vuotta! (Tuntematon)

Jäsentiedote 3/2011 Sivu 1/6

Jäsentiedote 3/2011 Sivu 1/6 Jäsentiedote 3/2011 Sivu 1/6 Jäsentiedote 3/2011 Haagan urheilutie 12, 00320 Helsinki Puh. (09) 587 6267 tai 050 5354009 s-posti: hepy.toimisto@kolumbus.fi kotisivu: www.kolumbus.fi/hepy.toimisto Puheenjohtaja

Lisätiedot

Jäsentiedote 2/2013 Sivu 1/5

Jäsentiedote 2/2013 Sivu 1/5 Jäsentiedote 2/2013 Sivu 1/5 Jäsentiedote 2/2013 Toimisto: Haagan urheilutie 12, 00320 Helsinki Toimistonhoitaja Päivi Tihinen puh. 050 535 4009 tai (09) 587 6267 s-posti: hepy.toimisto@kolumbus.fi kotisivu:

Lisätiedot

Päivi toimistosta! Jäsentiedote 1/2012. Terveiset toimistosta! Tapahtumakalenteri

Päivi toimistosta! Jäsentiedote 1/2012. Terveiset toimistosta! Tapahtumakalenteri Jäsentiedote 1/2012 Sivu 1/6 Jäsentiedote 1/2012 Toimisto: Haagan urheilutie 12, 00320 Helsinki Puh. (09) 587 6267 tai 050 5354009 s-posti: hepy.toimisto@kolumbus.fi kotisivu: www.kolumbus.fi/hepy.toimisto

Lisätiedot

Jäsentiedote 3 /2013 Sivu 1/5

Jäsentiedote 3 /2013 Sivu 1/5 Jäsentiedote 3 /2013 Sivu 1/5 Jäsentiedote 3/2013 Toimisto: Haagan urheilutie 12, 00320 Helsinki Toimistonhoitaja Päivi Tihinen puh. 050 535 4009 tai (09) 587 6267 s-posti: hepy.toimisto@kolumbus.fi kotisivu:

Lisätiedot

Jäsentiedote 1 / 2014 sivu 1 ( 6 )

Jäsentiedote 1 / 2014 sivu 1 ( 6 ) Jäsentiedote 1 / 2014 sivu 1 ( 6 ) Jäsentiedote 1/2014 Yhteystiedot: Toimisto avoinna ark. 10-14 os. Haagan urheilutie 12, 00320 Helsinki Puh. 050 535 4009 tai 09 587 6267 sähköposti: hepy.toimisto@kolumbus.fi

Lisätiedot

Jäsentiedote 2/2012. Puheenjohtajan tervehdys! Eila Herrgård (tutuksi tultua vain Eila)

Jäsentiedote 2/2012. Puheenjohtajan tervehdys! Eila Herrgård (tutuksi tultua vain Eila) 1/6 Jäsentiedote 2/2012 Toimisto: Haagan urheilutie 12, 00320 Helsinki Puh. (09) 587 6267 tai 050 5354009 s-posti: hepy.toimisto@kolumbus.fi kotisivu: www.kolumbus.fi/hepy.toimisto Puheenjohtaja Eila Herrgård

Lisätiedot

Jäsentiedote 2/2012. Terveiset toimistosta!

Jäsentiedote 2/2012. Terveiset toimistosta! Jäsentiedote 2/2012 Sivu 1/6 Jäsentiedote 2/2012 Toimisto: Haagan urheilutie 12, 00320 Helsinki puhelin: 050 5354 009 tai (09) 587 6267 s-posti: hepy.toimisto@kolumbus.fi kotisivu: www.kolumbus.fi/hepy.toimisto

Lisätiedot

Haagan urheilutiellä tapahtuu! Jäsentiedote 3/2015

Haagan urheilutiellä tapahtuu! Jäsentiedote 3/2015 1 (5) Jäsentiedote 3/2015 Yhdistyksen yhteystiedot: Yhdistyksen toimisto os. Haagan urheilutie 12, 00320 Helsinki Toimistonhoitaja Päivi Tihinen Avoinna ark. Klo 10-14 p. 050 535 4009 hepy.toimisto@kolumbus.fi

Lisätiedot

Terveiset toimistosta!

Terveiset toimistosta! Yhteystiedot: Malmin kauppatie 26, 00700 Helsinki Toimistonhoitaja Päivi Tihinen Parhaiten tavoitat minut ti-to klo 10-14 välillä. p. 050 535 4009 toimisto.helsinki@epilepsia.fi www.epilepsia.fi/helsinki

Lisätiedot

Jäsentiedote 1/2015. Hyvää vuotta 2015!

Jäsentiedote 1/2015. Hyvää vuotta 2015! Jäsentiedote 1/2015 Hyvää vuotta 2015! Kansainvälistä epilepsiapäivää vietetään maanantaina 9.2.-15. Yhdistyksen jäseniä jalkautuu yhdessä Epilepsialiiton työntekijöiden kanssa Kampin kauppakeskukseen

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

Toimistolla tapahtuu!

Toimistolla tapahtuu! Jäsentiedote 3/2014 1 (6) Syksyinen tervehdys yhdistyksen jäsenet! Olen yhdistyksen tuore puheenjohtaja Katja Seppinen ja tässä lyhyt esittely: 35-vuotias keraamikko ja yhteiskuntatieteiden maisteri. Kotoisin

Lisätiedot

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille!

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Jäsenkirje 3/2014 Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Vaikka saamme vielä nauttia kesästä, yhdistyksen syyskausi lähtee täysin purjein käyntiin jo elokuussa. Kuukausittaiset jäsenillat kutsuvat omine

Lisätiedot

Terveiset toimistosta!

Terveiset toimistosta! Yhteystiedot: Malmin kauppatie 26, 00700 Helsinki Toimistonhoitaja Päivi Tihinen Parhaiten tavoitat minut ti-to klo 10-14 välillä. p. 050 535 4009 toimisto.helsinki@epilepsia.fi www.epilepsia.fi/helsinki

Lisätiedot

Aurinkoista loppukesää kaikille!

Aurinkoista loppukesää kaikille! JÄSENKIRJE 3/2018 JÄSENTIEDOTE 3/ 8.8.2018 Aurinkoista loppukesää kaikille! On aika aloittaa taas syksyn toiminta. Tervetuloa mukaan toimintaan! Uudet ja vanhat jäsenet tervetuloa pyörähtämään toimistolla

Lisätiedot

TOIMISTO: HALLITUS: JÄSENMAKSU:

TOIMISTO: HALLITUS: JÄSENMAKSU: JÄSENKIRJE 2/2010 Pohjois-Pohjanmaan epilepsiayhdistys ry Isokatu 47, 90100 Oulu, 4 krs. Puh. 044 287 1136 pp.epilepsia@luukku.com http://epilepsia.fi/pohjois_pohjanmaa TOIMISTO: Yhdistyksen toimisto sijaitsee

Lisätiedot

Te lat / Jäsenillat. Seniorikerho / Päiväkerho

Te lat / Jäsenillat. Seniorikerho / Päiväkerho JÄSENKIRJE 1/2018 JÄSENTIEDOTE 1/ 24.1.2018 Hei kaikille ja hyvää alkanutta vuotta 2018! Lämpimästi tervetuloa mukaan yhteisiin tapahtumiin! Uudet ja vanhat jäsenet tervetuloa pyörähtämään toimistolla

Lisätiedot

Toimistomme ei tällä hetkellä valitettavasti ole auki k uin kerhoiltoina! Sähköpostin kautta pyrimme palvelemaan!

Toimistomme ei tällä hetkellä valitettavasti ole auki k uin kerhoiltoina! Sähköpostin kautta pyrimme palvelemaan! Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry Vartiokuja 1 20700 TURKU puh 02 231 9632 s-posti: toimisto@tsey.fi internetsivut: http://www.epilepsia.fi/fi/web/turun-seutu/etusivu JÄSENTIEDOTE 2/2016 Toimistomme ei

Lisätiedot

Yhdistyksen toiminnan esittely

Yhdistyksen toiminnan esittely Yhdistyksen toiminnan esittely Oulun Seudun yhden Vanhemman Perheet ry on valtakunnallisen Yhden Vanhemman Perheiden liitto ry:n jäsenyhdistys joka toimii Oulun seudulla, pitäen sisällään seuraavat kunnat

Lisätiedot

Teemaillat / Jäsenillat

Teemaillat / Jäsenillat JÄSENKIRJE 2/2016 JÄSENTIEDOTE 2/ 25.4.2016 Keväinen tervehdys! Yhteiset hetket luovat muistoja, jotka säilyvät mielessä kauan. Teemaillat / Jäsenillat Yhteinen Aivosuunnistus Unelmien liikuntapäivänä

Lisätiedot

Kuopion tuomiokirkkoseurakunnan perhetyön kevät Tervetuloa

Kuopion tuomiokirkkoseurakunnan perhetyön kevät Tervetuloa Kuopion tuomiokirkkoseurakunnan perhetyön kevät 2018 Tervetuloa Vauvakerho kokoontuu perjantaisin klo 10 11.30 takkahuoneella (E-ovi). Tervetuloa aamukahville. Kerhossa tapaat toisia vanhempia ja pääset

Lisätiedot

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Syksy, ole tervetullut nyt koivut keltakultaa loistaa auringossa, pihlajat on pelkkää purppuraa ja vaahterassa ruskalehdet

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017 Lauantai 1.7. 12.00-13.00 Iloa musiikista Ohjaajana Marjatta Aarne Sunnuntai 2.7. Maanantai 3.7. 9.30 10.15 Voimaa ja tasapainoa ryhmä

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) ,

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) , JÄSENKIRJE 1/2017 Rauman MTY Friski Tuult ry Eteläkatu 7 A 4-5, 26100 Rauma puh. (02) 821 1065, www.friskituult.fi, friski@friskituult.fi Sisällys Sääntömääräinen Kevätkokous... 2 Kirpputori matka Poriin

Lisätiedot

Healthy European Youth. Erasmus+ -meeting in Nokia, Finland 24.-29.5.2015

Healthy European Youth. Erasmus+ -meeting in Nokia, Finland 24.-29.5.2015 Healthy European Youth Erasmus+ -meeting in Nokia, Finland 24.-29.5.2015 Tervetuloa Info-iltaan! Illan kulku: - Kahvitarjoilu - rehtorin puheenvuoro Eija Paukkuri - Erasmus-tiimi esittäytyy - viikon ohjelma

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE. Muistutuksena:

JÄSENTIEDOTE. Muistutuksena: JÄSENTIEDOTE SISÄLTÖ 1/2019 Pieni ele -keräys Elämää epilepsian kanssa Kevätkokous Kesäretki Kaverikahvila Vertaistuki Liikuntatapahtumat Liikuntakerho Pipot ja käsineet Uusi palvelutoimistomme Yhteystiedot

Lisätiedot

TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015

TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015 TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015 TERVETULOA MUKAAN! Taatalakeskus Sulkavuorenkatu 6 Tiedustelut p.050 438 4319 tai katharina.hau@tvpy.fi ESITTELYSSÄ LOKAKUUN RYHMIÄ: YMPÄRISTÖTAIDE-

Lisätiedot

LASTEN- JA NUORTEN SYYSLOMATIEDOTE 2015

LASTEN- JA NUORTEN SYYSLOMATIEDOTE 2015 LASTEN- JA NUORTEN SYYSLOMATIEDOTE 2015 Raahen teatteri esittää Komppakujan Cityjänis ja Lehmä-Ammuu Ohjaus: Toni Kettukangas ke 28.10. kello 13.00 Pyhäjoen kirjastossa Esitys on suunnattu päiväkoti- ja

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1/2018. Epilepsialiitto Epilepsiförbundet Finnish Epilepsy Association.

JÄSENTIEDOTE 1/2018. Epilepsialiitto Epilepsiförbundet Finnish Epilepsy Association. 1 2 Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry Vartiokuja 1 20700 Turku Puh: 02-231 9632, 040-630 5651 e-mail: toimisto.turunseutu@epilepsia.fi http:///turun-seutu IBAN: FI39 5710 0450 5095 59 Turun Seudun Epilepsiayhdistys

Lisätiedot

Kimmeltävien hankien ja huurteisen luonnon kauneutta kaikille! Terveisin,

Kimmeltävien hankien ja huurteisen luonnon kauneutta kaikille! Terveisin, Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry TOIMISTO AVOINNA: Vartiokuja 1 20700 TURKU tiistai keskiviikko 9:00 15:00 Puh. (02) 231 9632 torstai 9:00 17:00 e-mail: toimisto@tsey.fi Internetsivut: www.tsey.fi torstaikerhoiltaisin

Lisätiedot

Toimistomme ei tällä hetkellä valitettavasti ole auki kuin ker hoiltoina! Puhelimeen pyrimme vastaamaan. Sähköpostitse tavoitatte varmimmin!

Toimistomme ei tällä hetkellä valitettavasti ole auki kuin ker hoiltoina! Puhelimeen pyrimme vastaamaan. Sähköpostitse tavoitatte varmimmin! Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry Vartiokuja 1 20700 TURKU puh 02 231 9632 s-posti: tsey.toimisto@gmail.com internetsivut: http://www.epilepsia.fi/fi/web/turun-seutu/etusivu JÄSENTIEDOTE 3/2016 Toimistomme

Lisätiedot

Pienikin apu arjessa voi helpottaa päivääsi!

Pienikin apu arjessa voi helpottaa päivääsi! Pienikin apu arjessa voi helpottaa päivääsi! Lapsiparkkiin ovat tervetulleita 0-6 vuotiaat lapset. Lapsiparkissa hoitajina toimivat perhetyöntekijät. Tee rauhassa ruokaostokset, piipahda vaatekaupassa

Lisätiedot

Rauman MTY Friski Tuult ry. Jäsenkirje 5/2015

Rauman MTY Friski Tuult ry. Jäsenkirje 5/2015 Rauman MTY Friski Tuult ry Jäsenkirje 5/2015 Rauman MTY Friski Tuult ry Eteläkatu 7 A 4-5 26100 Rauma puh (02) 821 1065 www.friskituult.fi friski@friskituult.fi RAUMAN MTY FRISKI TUULT RY 1 Sisällys Yhdistyksen

Lisätiedot

KOULUIKÄISTEN syksy 2015

KOULUIKÄISTEN syksy 2015 Tuomiokirkkoseurakunnan ja Tammerfors Svenska församlingenin KOULUIKÄISTEN syksy 2015 KERHOT LEIRI PARTIO ILLAT TAMPEREEN TUOMIOKIRKKO- SEURAKUNTA TAMMERFORS SVENSKA FÖRSAMLING www.tampereenseurakunnat.fi/tuomiokirkonkoululaiset

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 Lauantai 1.12. 12.00-13.00 Iloa musiikista Ohjaajana Marjatta Aarne Sunnuntai 2.12. 16.00-19.00 Aava Iranilaisten naisten liikunta- ja vertaistukiryhmä

Lisätiedot

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila Turun NNKY Kevät 2019 Juliana Laurila Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a Puheenjohtajan tervehdys Hei, Kädessäsi on Turun NNKY:n kevätviesti, jonka myötä toivotamme Sinut

Lisätiedot

Poimintoja kesän ohjelmasta:

Poimintoja kesän ohjelmasta: Tammelan lähitori Itsenäisyydenkatu 21 B, 1.krs 33500 Tampere Tammelan lähitorin palveluohjaajat: Puh. 050 3379004, lahitori@apukolmio.fi, apukolmio.fi/tammelan-lahitori Perheiden talo: www.tampere.fi/perheidentalo

Lisätiedot

Leija-hanke. 10.3.2014 Ryhmänohjaajakoulutus Reetta Pauni ja Tarja Janhunen

Leija-hanke. 10.3.2014 Ryhmänohjaajakoulutus Reetta Pauni ja Tarja Janhunen Leija-hanke 10.3.2014 Ryhmänohjaajakoulutus Reetta Pauni ja Tarja Janhunen YVPL Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry Olemme lastensuojelujärjestö Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry on lastensuojelujärjestö,

Lisätiedot

Aurinkoisia ja värikkäitä syyspäiviä kaikille!

Aurinkoisia ja värikkäitä syyspäiviä kaikille! Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry TOIMISTO AVOINNA: Vartiokuja 1 20700 TURKU tiistai keskiviikko 9:00 15:00 puh 02 231 9632 torstai 9:00 17:00 s-posti: toimisto@tsey.fi internetsivut: www.tsey.fi torstaikerhoiltaisin

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

Mielenvireys ry:n. Jäsentiedote 4/2016

Mielenvireys ry:n. Jäsentiedote 4/2016 Mielenvireys ry:n Jäsentiedote 4/2016 Taas eletään vuoden pimeintä aikaa. Loppuvuosi tuo mukanaan erilaisia tapahtumia ja juhlia. Mielenvireydessä vietämme mm. mielenterveysviikkoa, kynttilätapahtumaa,

Lisätiedot

Jäsenillat. Seniorikerho

Jäsenillat. Seniorikerho JÄSENTIEDOTE 3/14 5.5.2014 Toimistomme osoite Matarankatu 4, 3 krs huone 339 (Tourulassa JKL) Toimisto on lomalla kesä-heinäkuun ajan. Toimisto avoinna 4.8 alkaen maanantaisin klo 11.00 13.00, puh. 045-318

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA Päivitetty 06.07.2015 HEINÄKUU 2015 Avoinna tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13 Salla Harteelan taulunäyttely Ti 21.7. Päättyy ilmoittautuminen Pöytyän teatterin esitykseen

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty 10.11.2016 Tuolijumppa Olohuoneessa torstaisin klo 12.00-12.30 vapaaehtoisemme ohjauksessa ja jumpan jälkeen on kahvittelua, ei osall.maksua! Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla kesäkuu 2017

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla kesäkuu 2017 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla kesäkuu 2017 Torstai 1.6. 10.00-12.00 Lähitorin fysioterapeutin vastaanotto ajanvarauksella TOIVO-yhteisötaide: 10.15-11.00 Yhteislaulua ravintolasalissa

Lisätiedot

KAUNEUDENHOITOPALVELUT

KAUNEUDENHOITOPALVELUT KAUNEUDENHOITOPALVELUT Asiakaspalveluhinnasto 1.1.2014 KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24 %) Kasvohoidot toteutetaan asiakasanalyysin pohjalta. AK = Saatavilla vain Aurinkokivessä. Peruskasvohoito Opiskelija

Lisätiedot

Sanomalehti syntyy vuorovaikutuksesta

Sanomalehti syntyy vuorovaikutuksesta Sanomalehti syntyy vuorovaikutuksesta 1. Sähköpostilla 2. Puhelimella suoraan päätoimittajaan, toimitussihteeriin tai toimittajaan (numerot lehden viimeisellä aukeamalla) 3. Kirjeellä/kortilla 4. Facebookisssa,

Lisätiedot

www.loimaanseudundiabetes.net loimaanseudundiabetes@gmail.com Yhdistyksen puh.nro 0400-169046 Löydät meidät myös facebookista! Jäsentiedote syksy 2017 Tule mukaan yhdistyksen toimintaan! Jäseneksi voit

Lisätiedot

Kuva: Sarjakuvakurssi yhdistyksen kerholla. JÄSENLEHTI 3/2017

Kuva: Sarjakuvakurssi yhdistyksen kerholla. JÄSENLEHTI 3/2017 Kuva: Sarjakuvakurssi 7.10.2017 yhdistyksen kerholla. JÄSENLEHTI 3/2017 2 Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry Vartiokuja 1 20700 TURKU puh 02 231 9632, 040-630 5651 toimisto.turunseutu@epilepsia.fi http://www.epilepsia.fi/turun-seutu

Lisätiedot

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 Peruskasvohoito Opiskelija Ammattilainen Kasvohoito 1 (1,5h)... 50,00 69,00 Kasvohoito 2 (2 h)... 60,00 79,00 Ultraäänipuhdistus... 45,00 65,00 Pikakasvohoito

Lisätiedot

HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012

HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012 HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012 Hei! Tässä Haka Gym ry:n jäsentiedote kaikille jäsenille! Tiedotteesta löydät tietoa mm. kesän jumppa- tarjonnasta sekä leikkikenttä- ja kesäkerhoista. Muistuttelemme

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 Keskiviikko 1.8. 13.30-14.30 Puistokonsertti: Lauluryhmä Urhot Laulu kuuluu kaikille, niin myös edelleen tälle seitsenmiehiselle porukalle. Urhoja

Lisätiedot

Te lat / Jäsenillat

Te lat / Jäsenillat JÄSENKIRJE 4/2017 JÄSENTIEDOTE 4/ 19.10.2017 Uudet ja vanhat jäsenet tervetuloa pyörähtämään toimistolla maanantaisin klo 11.00 14.00 kahvitellen ja yhdistykseen tutustuen. Teemaillat / Jäsenillat Jäsenilta

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 Maanantai 1.1. 12.00-12.30 Katsotaan yhdessä Tasavallan presidentin uudenvuodenpuhe, TV1 / Tarjolla pientä naposteltavaa Tiistai 2.1. 10.30-11.15

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE. Joulun aika ja kauden käännös JOULUN AIKA. KUNTOJUMPAT (yli 15v.) Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14

JÄSENTIEDOTE. Joulun aika ja kauden käännös JOULUN AIKA. KUNTOJUMPAT (yli 15v.) Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14 JÄSENTIEDOTE Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14 Joulun aika ja kauden käännös Kiitos kaikille jäsenille, taustajoukoille ja yhteistyökumppaneille syyskaudesta. Järvenpään Voimistelijoiden

Lisätiedot

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN JOULUKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN!

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN JOULUKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! TAATALAN PALVELUKESKUKSEN JOULUKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! Taatalan palvelukeskuksen harrastusryhmät ja kulttuuriohjelmat ovat kaikille avoimia. Ryhmät ja tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Lisätiedot

KUOPIO, TAMMIKUU 2013 PÄIVÄ AIKA TAPAHTUMA VAST.HLÖ PUHELIN Keskiviikko Klo

KUOPIO, TAMMIKUU 2013 PÄIVÄ AIKA TAPAHTUMA VAST.HLÖ PUHELIN Keskiviikko Klo KUOPIO, TAMMIKUU 2013 16.1.2013 18-19.15 24.1.2013 18 19.15 klo Teemailta 1 Voimaa ja valoa talven sihteeri 29.1.2013 18 20 pimeyteen, Pirkko Ulmanen 30.1.2013 18 19.15 PIELAVESI, TAMMIKUU 2013 Maanantai

Lisätiedot

Kansainvälinen epilepsiapäivä 8.2.

Kansainvälinen epilepsiapäivä 8.2. Jäsenkirje 1/2016 Kansainvälinen epilepsiapäivä 8.2. Teemana, Epilepsia on muutakin kuin kohtauksia. Toimittajat jäsenillassa 01.02. Julkaisut Uudenkaupungin ja Laitilan sanomissa ti 9.2. Tällä tavoin

Lisätiedot

Jäsenkirje / Kevät 2016

Jäsenkirje / Kevät 2016 Jäsenkirje / Kevät 2016 Hei MLL Kaarinan jäsen! Kiitos, että kuulut paikallisyhdistykseemme. Uusi jäsenyyskausi on startattu käyntiin osittain uudella hallituksella. Uusien ja vanhojen jäsenten yhteystiedot

Lisätiedot

TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN!

TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN! TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN! 2 PÄÄKIRJOITUS Kommodori Heimo Valtonen Joulu on vietetty ja vuosi vaihdettu. Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Vielä on kuitenkin aikaa

Lisätiedot

Seniorikerho / Päiväkerho SYYSVUOSIKOKOUS

Seniorikerho / Päiväkerho SYYSVUOSIKOKOUS JÄSENKIRJE 4/2016 JÄSENTIEDOTE 4/ 31.10.2016 Seniorikerho / Päiväkerho Yhdessä Jyväskylän Seudun Invalidien kanssa. Ma 14.11 klo 13.00 Matarankatu 4, 3. krs. Jyväskylän ammattiopistolta Pirjo Hassi- Tolzitoliou

Lisätiedot

Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa

Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa Ehkäisevä perhetyö on kokonaisvaltaista kotiin annettavaa tukea vanhemmuuden ja arjen haasteisiin. Tukea voidaan tarjota mm. vanhemman jaksamiseen,

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA Päivitetty 24.01.2014 Tapahtumia tulee koko ajan lisää ja toimintakalenteria päivitetään säännöllisesti, nouda aina uusin päivitetty Olohuoneesta! Vertaisryhmissä keskustellaan

Lisätiedot

Yleisöluistelu. Kajaanin jäähallilla Maanantaina klo Maksuton. Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa.

Yleisöluistelu. Kajaanin jäähallilla Maanantaina klo Maksuton. Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa. Yleisöluistelu Kajaanin jäähallilla Maanantaina 16.10 klo 10.00-13.00 Maksuton Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa. Lisätiedot: Reima Korhonen 044 7100 371 Järjestäjä: Kajaanin

Lisätiedot

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007 Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007 Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 Sekakuoroliitto järjestää perinteiset Sekakuoropäivät ensi maaliskuussa Helsingissä. Tapahtuma alkaa lauantaina

Lisätiedot

Epilepsiayhteisö kehittää missä mennään?

Epilepsiayhteisö kehittää missä mennään? Epilepsiayhteisö kehittää missä mennään? Piritta Selin, järjestöpäällikkö 16.1.2019 Epilepsialiitossa vahvaa kehittämistoimintaa Neljä kehittämishanketta (STEA) käynnissä, eri vaiheissa: Minusta tulee

Lisätiedot

TERVETULOA RYHMÄPERHEPÄIVÄHOITOKOTI MIINANTUPAAN!

TERVETULOA RYHMÄPERHEPÄIVÄHOITOKOTI MIINANTUPAAN! TERVETULOA RYHMÄPERHEPÄIVÄHOITOKOTI MIINANTUPAAN! RYHMÄPERHEPÄIVÄHOITOKOTIEN TOIMINTAA OHJAAVAT ARVOT JA TAVOITTEET: Toimintamme arvot : 1. Kodinomaisuus 2. Lämpö 3. Turvallisuus 4. Yhteistyö Toiminnan

Lisätiedot

Pieksämäen kaupungin erityisliikunta. syksy 2019 kevät 2020

Pieksämäen kaupungin erityisliikunta. syksy 2019 kevät 2020 Pieksämäen kaupungin erityisliikunta syksy 2019 kevät 2020 ERITYISLIIKUNTA Erityisliikunnan (= soveltava liikunta) ryhmät on tarkoitettu henkilöille, joiden vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen

Lisätiedot

Tervetuloa rippikouluun!

Tervetuloa rippikouluun! Tervetuloa rippikouluun! Pakilan seurakunnan rippikoulut 2015 Tervetuloa Pakilan seurakunnan rippikouluun! Ja onnittelut jo valmiiksi; täytät 15 vuotta vuonna 2015! Olet siis mitä parhaassa ripari-iässä.

Lisätiedot

Epilepsialiiton toiminta ja kurssityön käytännöt. Kurssityöntekijöiden koulutuspäivät Tanja Vihriälä-Määttä

Epilepsialiiton toiminta ja kurssityön käytännöt. Kurssityöntekijöiden koulutuspäivät Tanja Vihriälä-Määttä Epilepsialiiton toiminta ja kurssityön käytännöt Kurssityöntekijöiden koulutuspäivät 30. 31.3.2019 Tanja Vihriälä-Määttä Epilepsialiitto ry Valtakunnallinen potilasjärjestö Perustettu v. 1969 -> tänä vuonna

Lisätiedot

Tervetuloa Pakilan seurakunnan rippikouluun! Kuka voi tulla rippikouluun?

Tervetuloa Pakilan seurakunnan rippikouluun! Kuka voi tulla rippikouluun? Tervetuloa rippikouluun! Pakilan seurakunnan rippikoulut 2016 Tervetuloa Pakilan seurakunnan rippikouluun! Ja onnittelut jo valmiiksi; täytät 15 vuotta vuonna 2016! Olet siis mitä parhaassa ripari-iässä.

Lisätiedot

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Kyu Cup 2015 Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Pori Kendoseura järjestää Kyu Cup kendokilpailut lokakuun lopulla 31.10. 1.11.2015 Porissa. Kaikki kyu tasoiset kendon, iaidon ja jodon

Lisätiedot

Vantaan Osaava Vanhempi hanke/ Osallisena Suomessa hankekokeilu 2011-13

Vantaan Osaava Vanhempi hanke/ Osallisena Suomessa hankekokeilu 2011-13 Vantaan Osaava Vanhempi hanke/ Osallisena Suomessa hankekokeilu 2011-13 Luetaan yhdessä verkoston seminaari 17.11.2012, hankevastaava Kotoutumiskoulutuksen kolme polkua 1. Työmarkkinoille suuntaavat ja

Lisätiedot

A: Kuntokartoitukset (Kehonkoostumus ja kävelytesti) halukkaille

A: Kuntokartoitukset (Kehonkoostumus ja kävelytesti) halukkaille *** Ajat tarkentuvat kutsun mukana lähetettävässä ohjelmassa MTLH Yleisloma Liikuntaloma perheille *** 1. päivä A: Aikuiset 17 v. N: Nuoret 12-16 v J: Junnut 7-11 v H: Heppuklubi 3-6 v. L: Lastenhoito

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 1/2015 Kausi 2015 on startannut, Tervetuloa mukaan toimintaamme kaudelle 2015. Tulet jatkossa saamaan kaikille jäsenillemme

Lisätiedot

POWER PARKIIN TÖYSÄN 4H-YHDISTYS. 4H-yhdistyksen kautta saatavana kotipalveluapua siivouksiin. Lasten Lauluilta. Leikkipuistoon! Leikkipuistoon!

POWER PARKIIN TÖYSÄN 4H-YHDISTYS. 4H-yhdistyksen kautta saatavana kotipalveluapua siivouksiin. Lasten Lauluilta. Leikkipuistoon! Leikkipuistoon! Nro 6/2013 TÖYSÄN 4H-YHDISTYS Kotisivumme ovat uudistuneet. Osoitteesta www.toysa.4h.fi löydät tietoa 4H tapahtumista, kerhoista, kotipalvelusta ym. Meidät löydät myöskin Facebookista > Töysän NeljäHoo.

Lisätiedot

Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma

Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma Taatalan palvelukeskus on avoin kohtaamispaikka. Palvelukeskuksessa voitte saada ohjausta- ja neuvontaa sosiaaliohjaajalta, käydä aterioimassa ravintolassa ja

Lisätiedot

Kyyhkylän kuntoutuskeskus

Kyyhkylän kuntoutuskeskus Kyyhkylän kuntoutuskeskus Malliohjelma Meidän perheen loma Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Saapuminen ja majoittuminen Kyyhkylään Tervetulotilaisuus, info, lomaohjelma, tilojen ja lomajärjestön

Lisätiedot

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 HSY:n kompostointikurssi Aiheuttaako kompostointi päänvaivaa? Oletko suunnitellut kompostin perustamista? Tule käytännölliselle ja maksuttomalle kompostointikurssille ma 2.5.2016

Lisätiedot

Koska yhdistyksen toiminta jatkuu jälleen normaaliin tapaan, perimme jäsenmaksut kuluvalta vuodelta elokuun aikana.

Koska yhdistyksen toiminta jatkuu jälleen normaaliin tapaan, perimme jäsenmaksut kuluvalta vuodelta elokuun aikana. Etelä-Hämeen lihastautiyhdistys ry Jäsenkirje, heinäkuu 2017 Yhdistyksen toiminta jatkuu ALS-vertaistukitapaaminen Lahdessa Kutsu kolmen yhdistyksen kesäpäiville Lihastautiliiton fysioterapeutti Lahdessa

Lisätiedot

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry. Jäsentiedote 1/2016 www.mikkelinkvtuki.fi

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry. Jäsentiedote 1/2016 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 1/2016 www.mikkelinkvtuki.fi Hyvät jäsenet! Toivottavasti olette huomanneet, että alkaneen vuoden jäsenmaksulomakkeen yläkulmassa oli irtileikattava

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

Toimintaa toukokuussa 2019

Toimintaa toukokuussa 2019 Toimintaa toukokuussa 2019 TOUKOKUU 2019 JUMALANPALVELUKSET: su 5.5. klo. 10.00 su 12.5. klo. 10.00 su 19.5. klo. 10.00 su 19.5. klo. 10.00 su 26.5. klo. 10.00 to 30.5. klo. 10.00 pe 31.5. klo. 9.00 pe

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty 23.10.2017 OivaHetki kokeiluna jatkuu Toimintakalenteriin merkittyinä maanantai-päivinä työntekijä on paikalla Olohuoneessa klo 9.00-11.00 välisenä aikana. Lisäksi samoille

Lisätiedot

Uudet ja vanhat jäsenet tervetuloa pyörähtämään toimistolla maanantaisin klo kahvitellen ja yhdistykseen tutustuen.

Uudet ja vanhat jäsenet tervetuloa pyörähtämään toimistolla maanantaisin klo kahvitellen ja yhdistykseen tutustuen. JÄSENKIRJE 2/2018 JÄSENTIEDOTE 2/ 5.4.2018 Keväinen tervehdys! Uudet ja vanhat jäsenet tervetuloa pyörähtämään toimistolla maanantaisin klo 11.00 14.00 kahvitellen ja yhdistykseen tutustuen. Teemaillat

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 Perjantai 1.6. 13.15-14.15 KEINUPUISTON KEVÄTJUHLA, Juhlitaan kesää ja aurinkoa yhdessä! Kevätjuhlassa jaetaan henkilökunnalle todistukset kuluneesta

Lisätiedot

******************************************************************************** Huom! Uusi vertaisryhmä käynnistyy.

******************************************************************************** Huom! Uusi vertaisryhmä käynnistyy. ELOKUU TAPAHTUMAT: To 6.8. Klo 11.00-14.30.Virkistyspäivä Pyhännän Ahvenjärvellä. Mukana Anne Happo, Muistiluotsista. Lähtö Haapaveden toimiston pihalta klo 9.00. Mahdollisuus on nousta matkan varrelta

Lisätiedot

HUHTIKUU Tervetuloa! Puh Avoinna:

HUHTIKUU Tervetuloa! Puh Avoinna: Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Löydä liikunta

Löydä liikunta Löydä liikunta 2018 2019 Tämä on Uudenkaupungin liikuntapalveluiden kokoama opas. Oppaasta löydät tietoa liikuntapalveluiden, Vakka-Suomen Kansalaisopiston sekä eri seurojen ja yhdistysten tarjoamista

Lisätiedot

syksy 2015 kevät 2014

syksy 2015 kevät 2014 syksy 2015 kevät 2014 Kuva Keimiöltä 2014 /Helmi Neuvonen Vuoden tunnus: Armo tulkoon kaikkien niiden osaksi, jotka rakastavat Herraamme Jeesusta Kristusta, armo ja katoamattomuus. Ef. 6:24 Hyvä NNKY-väki

Lisätiedot

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Kesä 2019 Uimahallin aukiolot ja tapahtumat Uimahalli ja kuntosali Toukokuun poikkeusaukiolot ti 30.4. suljetaan klo 18.00 1.5. VAPPU suljettu ke 29.5. suljetaan klo

Lisätiedot

HYVINKÄÄN LIIKUNTAPALVELUT KAUSI ALKAA 4.9. Vesijumppa. Tuolijumppa. Kuntosali. Lyhytkurssit. Lajikokeilu. Erityisryhmät.

HYVINKÄÄN LIIKUNTAPALVELUT KAUSI ALKAA 4.9. Vesijumppa. Tuolijumppa. Kuntosali. Lyhytkurssit. Lajikokeilu. Erityisryhmät. L e Lisätietoja: Katarina Kiki Norrena puh. 0400 197150 www.hyvinkaa.fi/liikunta Vesijumppa Tuolijumppa Lyhytkurssit Erityisryhmät HYVINKÄÄN LIIKUNTAPALVELUT KAUSI ALKAA 4.9. LIIKKUEN ILOA ARKEEN! Säännöllinen

Lisätiedot

letsbowl.sporttisaitti.com

letsbowl.sporttisaitti.com letsbowl.sporttisaitti.com TALIN KEILAHALLI bowling.fi Opetus- ja kulttuuriministeriö LET S BOWL LYHYESTI 7-18-vuotiaille koululaisille Hauskaa ja monipuolista harrastamista kavereiden kanssa Tutustumista

Lisätiedot

JHL:N VIRKISTYS- JA ULKOILUTAPAHTUMA 28.-29.8.2010 KALAJOELLA

JHL:N VIRKISTYS- JA ULKOILUTAPAHTUMA 28.-29.8.2010 KALAJOELLA JHL:N VIRKISTYS- JA ULKOILUTAPAHTUMA 28.-29.8.2010 KALAJOELLA JHL:n Kajaanin ja Oulun toimiston alueen jäsenille ja heidän perheilleen. Virkistys- ja ulkoilutapahtuma on kaksipäiväinen. Ohjelman pääpaino

Lisätiedot

TEKSTIVIESTI SÄHKÖPOSTI KUTSU

TEKSTIVIESTI SÄHKÖPOSTI KUTSU TEKSTIVIESTI SÄHKÖPOSTI KUTSU a) TEKSTIVIESTIN KIRJOITTAMINEN Hei Minna! (Hei!) (Kiitos viestistä(si).) Asia lyhyesti Terveisin Minna / T. Minna / Terveisin Minna Aho (MUISTA LÄHETTÄJÄ!!!) Kirjoita tähän

Lisätiedot

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU Kulttuurikaverin kanssa voit lähteä niin konserttiin kuin pesäpallo-otteluunkin! Eurajoen kulttuuritoimi Eurajoen sosiaalitoimi Kulttuurikaverin tilaaminen on helppoa:

Lisätiedot

kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14

kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14 kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14 Tervehdys Turun NNKY jäsen Taas saimme käyntiin uuden toimintavuoden. Tämä vuosi on juhlavuotemme.

Lisätiedot