Katso myös ratsastuksen, päiväkerhon ja Hyvinkään aluekerhon viikoittaiset ajat!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Katso myös ratsastuksen, päiväkerhon ja Hyvinkään aluekerhon viikoittaiset ajat!"

Transkriptio

1 Jäsentiedote 1/2013 Toimisto: Haagan urheilutie 12, Helsinki Puh. (09) s-posti: kotisivu: Puheenjohtaja Eila Herrgård puh Varapuheenjohtaja Minna Vähämaa puh Toimistonhoitaja Päivi Tihinen puh Toimisto tiedottaa! Jäsenkirjeeseen on liitettynä jäsenmaksutilisiirto. Eräpäivä on Käytäthän viitenumeroa maksaessasi, niin että maksu kirjautuu oikein. Jos yhteystiedoissasi on tapahtunut muutoksia, ilmoitathan Päiville. Tapahtumakalenteri pvm klo pvm klo 9.2. (la) Messilän talvirieha (ma) Euroopan Epilepsiapäivä (la) 11 Wilhelmiinan villitys (ti) 17 Ketogeeniset ruokavaliot 9.3. (la) Äitien hemmottelupäivä (ma) Uusien jäsenten ilta (ti) Yhdet ainutlaatuiset aivot -yleisötilaisuus (la) 13 Keilaus (koko jäsenistö) (la) 14 Uinti (nuoret) (ti) Sosiaalisen median mahdollisuudet vertaistuessa (ti) 18 Yhdistyksen vuosikokous (ma) 15 Tietokoneen käytön opetusta senioreille (la) 13 Keilaus (koko jäsenistö) (la) Toiminnallinen iltapäivä lapsille (ke) Kolmen Sepän aukion yleisötilaisuus (la) 13 Keilaus (koko jäsenistö) (la) Kesäkisat Katso myös ratsastuksen, päiväkerhon ja Hyvinkään aluekerhon viikoittaiset ajat! Jäsenillat (ti) Epilepsia ja työ - Mainettaan parempi (Kaapelitehtaalla kts. liite) 9.3. (ma) Uusien jäsenten ilta (toimistolla, erillinen kutsukirje lähetetään) (ti) Sosiaalisen median mahdollisuudet vertaistuessa - facebook ja suljetut keskusteluryhmät. Katja Seppinen opastaa käytössä (toimistolla) (ke) Yleisötilaisuus Kolmen Sepän aukiolla kts. Epilepsialehti ja yhdistyksen nettisivut.

2 Perhetoiminta Ketogeeniset ruokavaliot epilepsian hoidossa Tiistaina klo yhdistyksen toimistolla, os. Haagan urheilutie 12, Helsinki järjestämme tapaamisen perheille, joiden lapsella on meneillään tai suunnitelmissa Ketogeeninen tai modifioitu Atkinsin dieetti epilepsian hoitona. Illassa on mahdollisuus vaihtaa kokemuksia ja ajatuksia aiheesta. Tervetuloa mukaan myös asiasta kiinnostuneet tai sitä pohtivat. Asiantuntijavieraina Lastenlinnan epilepsiayksiköstä sairaanhoitaja Tiina Marttila sekä HUS Raviolin ravitsemusterapeutti Minna Similä. Yhdistys tarjoaa osallistujille iltapalan. Lastenhoito järjestetään tarvittaessa. Ilmoittautumiset torstaihin mennessä (konsultaatio- ja epilepsiavastaanotto). Lämpimästi tervetuloa! Lisätietoja perhetoiminnan yhteyshenkilöltä Heljä Kokko puh tai yhdistyksen toimistosta puh tai , sähköposti: Hemmottelupäivä äideille 9.3. Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan pieni hetki ammattilaisten käsittelyyn lauantaina klo 10-15, paikkana Hyvinvointikeidas Aurinkokivi os. Kirkkokatu 16 A 2, Espoo. Hintoja kosmetologi/parturikampaaja hoidoille: kasvohoito 30 min 40, kasvohieronta 15 min 15, niskahartiahieronta 15 min. 15, jalkahieronta 15 min. 15, spa jalkahoito 30 min. 30, käsihieronta 10 min. 10, geelilakkaus 30 min. 25, intialainen päänhieronta 30 min. 30, mutahoito 35, hiuspohjan analyysi ja hiusten tehohoito 30 min. 25, kulmien ja ripsien kestovärjäys (sis. kulmien muotoilun) 20, hiusten leikkaus (tasoitus-mallin muutos). Maksutavat käteinen, pankkikortti tai yleisimmät luottokortit. Hoitoihin ilmoittautumiset ja lastenhoitotarve etukäteen tapahtuman vastuuhenkilölle Päivi Aholalle puh tai sähköposti Lastenhoitoa järjestetään tarvittaessa klo Kahvitarjoilu! Aurinkokiveen voi tutustua Toiminnallinen iltapäivä lapsille Tervetuloa merirosvojen ja merenneitojen matkalle lauantaina klo Leikkipuisto Brahen asukastalolle, os. Porvoonkatu 4 (tilamuutos mahdollinen asukastalon remontin vuoksi, selviää ilmoittautumisen yhteydessä). Vietämme mukavaa toiminnallista iltapäivää erilaisten puuhastelujen merkeissä eri aisteja hyödyntäen. Kuka uskaltaa etsiä aarteen meduusojen joukosta? Kuka askartelee minimerenneidon? Tapahtuma sopii n vuotiaille, mutta kaikki lapsenmieliset ovat tervetulleita mukaan! Voit pukeutua tai ottaa mukaan omia merirosvon tai merenneidon tms. vaatteita ja asusteita. Ilmoittautumiset Päiville toimistoon mennessä. Puh tai kerro samalla osallistujien iät, yhteystiedot ja erityistä huomiota vaativat seikat ja mahdolliset allergiat (matkalta voi löytyä herkkuaarteita). Lisätietoja Katja Riikoselta puh tervetuloa mukaan!

3 Kuukausikahvit Lastenlinnassa Helsingin epilepsiayhdistys tarjoaa Lastenlinnan Epilepsiaosastolla hoidossa olevien lasten vanhemmille vertaistukea kahvittelun kera 1-2 kertaa kuukaudessa keskiviikkoiltaisin klo Nuorten toiminta Osallistuessasi keilaus-, leffa- tai muuhun tapahtumaan, joka järjestetään yhdistyksen ulkopuolella, niin muistathan ilmoittautua ennakkoon Ristolle (soitto tai tekstari) viimeistään 2 päivää ennen tapahtumaa. Yhdistys tukee tapahtumia. La Pelaamaan biljardia klo 14 (esimerkiksi Ritz Biljardi Eteläinen Hesperiankatu 22) Osallistumismaksu 5 /hlö La Uinti Flamingo Spa:ssa klo14 (Tasetie 8, 01530, Vantaa). Tavataan lippukassojen edessä. Osallistumismaksu 8 /hlö. La Keilausta Kampin keilahallilla klo 14 (Kampin kauppakeskus, 4.krs). Hinta 3 + Eteispalvelu 2 + mahdolliset limumaksut. La Mini-Golf (paikka auki, päätetään myöhemmin) Nuortentoiminnan yhteyshenkilöt: Risto Pokkinen puh Sanna Paavilainen puh Aikuiset ja seniorit Päiväkerho Aikuisten ja senioireiden päiväkahvit toimistolla keskiviikkoisin klo Päiväkahvien lomassa ja jälkeen mahdollisuus askarointiin. Keväälle suunniteltua ohjelmaa on mm tutustuminen Espoon Tapiolan Yhteisötuvalle, ystävänpäivän korttien teko, omien käyntikorttien teko, tietokoneen ja ipadin käyttöön opastusta. Jäsenistössä on monitaitoisia ihmisiä ja ehdottaisin, että kaksi kertaa kuukaudessa saisimme vaihtuvan teemavetäjän kerhoon. Miettikääpä, missä juuri sinä olet taitava, ilmoittaudu itse tai anna vinkki ystävästä, yhteystiedot Päiville toimistoon.

4 Tietokoneen käytön opastusta senioreille Maanantaina klo yhdistyksen toimistolla os. Haagan urheilutie 12, Helsinki Haluamme tarjota senioreille tehokkaampaa ja mahdollisesti parempaa tietokoneen käyttötaitoa sekä tutustuttaa tietoturvaan. Yhdistyksellä on muutama tietokone, mutta jos käytössäsi on kannettava tietokone ja nettitikku, ota ne mukaan. Ohjaajina toimivat Jukka Kokko ja Seppo Sarkkula, jotka itsekin ovat jo seniori-ikäisiä. Mukaan mahtuu noin 10 osallistujaa, joten toivomme, että halukkaat ilmoittautuvat viimeistään 4.4. yhdistyksen toimistolle tai puh PS. Mikäli senioreja ilmaantuu tähän tapahtumaan kovin vähän, niin "junioreillakin" on mahdollisuus päästä mukaan, joten kyselkää! Liikunta ja virkistystoiminta La 9.2. Talvirieha Messilässä kts. erillinen teksti! La Liikuntapäivä Wilhelmiinassa kts. erillinen teksti! La Keilaamaan klo , os. Helsinginkatu 25, hinta 3 /hlö La Keilaamaan klo , os. Helsinginkatu 25, hinta 3 /hlö La Keilaamaan klo , os. Helsinginkatu 25, hinta 3 /hlö Kesäkuussa mennään pelaamaan minigolfia Puotilan minigolfkeskukseen, päivä avoin! Liikunnan yhteyshenkilöt: Tarja Sohlman puh ja Petri Riiheläinen Ratsastustoiminta Yhdistyksen ratsastustoiminnassa on ryhmät kahdella eri tallilla: Veikkolassa, Kartanon ratsastajat-nimisellä tallilla, os. Lohantie 2, Veikkola. Ryhmä on tarkoitettu erityisryhmille, kuten epilepsiaa sairastaville kehitysvammaisille ja autisteille. Ratsastustunnin (45 min) hinta on 30. Yhdistys tukee ratsastusta 10 /tunti. Tuki maksetaan kuitteja vastaan. Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Maritta Enqvist p Palojoella, Luhtajoen ratsutilalla, os. Hemmintie 30, Luhtajoki, joka toinen sunnuntai klo Ratsastustunnin hinta on 34, taluttajasta ei lisämaksua ja mahdollisuus myös kausikorttiin. Yhdistys tukee Palojoella tapahtuvaa ratsastusta 11 /tunti. Tuki maksetaan kuitteja vastaan. Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Tea Blom puh tai sähköpostilla osoitteeseen niin hän etsii sinulle sopivan ryhmän. Yhdistyksen ratsastustoiminnan yhteyshenkilö on Juha-Pekka Koivisto, puh

5 Talvirieha Messilässä 9.2. Talviliikuntaa rinteessä ja ladulla, myös pulkkailu mahdollista! Mukana Jorma Lahikainen Epilepsialiitosta sekä muutama rinneohjaaja. Tapahtumassa on mahdollisuus tutustua erityisliikuntavälineisiin, joissa ohjaajina koulutetut henkilöt. Erityisvälineiden käyttö on maksutonta niitä tarvitseville. Apuvälineet mahdollistavat esim. pyötäruolissa istuvalle laskettelun nautinnon! Messilässä on välinevuokraamo josta voi tarvittaessa vuokrata käyttöön ja omat välineet voi ottaa kotoa mukaan. Tapahtumaan osallistuvilla on rinteissä pakollista käyttää kypärää turvallisuussyistä! Myös kypärän saa vuokrattua välinevuokraamosta. Ruokailu on omatoiminen ja oman aikataulun mukaan. Alueella on ravintola sekä grillipaikka, jossa voi syödä omia eväitä. Tavataan välinevuokraamon edessä lauantaina klo Siitä lähdemme tutustumaan välineisiin välinevuokraamoon ja tämän jälkeen siirrymme aktiviteetteihin. Omatoiminen alppihiihto sekä murtomaahiihto ovat sallittuja. Muistattehan informoida ohjaajia reittivalinnoistanne ja suunnitelmistanne! Osoite Messilään on Messiläntie 308, Messilä. Alueelle on opasteet suurimmilta kantateiltä. Paikalle pääsee myös junalla. Kysy tarvittaessa kyytiä pääkaupunkiseudulta tulevilta. Riehakkaisiin tapaamisiin Messilässä, terkuin Minna Vee, puh (ark. Klo 9-18, laita tekstiviesti perään, jos en ehdi vastaamaan). Wilhelmiina: villiä virtaa vartaloon Innostu istumatanssista, vauhkoonnu voimailusta ja villiinny vesijumpasta. Jäsenille maksuton liikuntatapahtuma lauantaina klo Wilhelmiinassa Ruskeasuolla (Taavetti Laitisen katu 4, lyhyt kävelymatka ratikka 10 ja monien bussien Tilkan pysäkiltä). Tarja ja Kari omasta yhdistyksestä vetää. Kuntosali ja allasosasto on suunniteltu liikuntaesteisille, oma avustaja voi tarvittaessa tulla mukaan. Oma pyyhe, uimapuku ja sisäliikuntaan sopivat tossut mukaan. Ilmoittautumiset ryhmiin ja ruokailuun Päiville 8.2 mennessä. Lounas ja pikkupurtava on maksullinen. Aluetoimintaa Epilepsiakerho Hyvinkäällä Kerhopaikkana on järjestötalo Onnensilta (os. Siltakatu 6, Hyvinkää) ja sen kerhohuone Kulmasilta. Kerhohuone sijaitsee talon alakerrassa ja sinne pääsee myös hissillä.tapaamiset joka kuukauden 2. maanantai klo Aluekerhon yhteyshenkilö: Tuija Vänskä, puh

6 Muut tapahtumat Aivoviikolla yleisötilaisuus Yhdet, ainutlaatuiset aivot, Helsingin yliopiston Porthaniansalissa 1, os Yliopistokatu 3, Helsinki. Kts tarkemmin päivälehdistä, epilepsiayhdistyksen ja Epilepsialiiton kotisivuilta. Toimistossa on tietoa Espoon järjestöjen tuen monipuolisesta toiminnasta Yhteisötuvalla, tiedot Päiviltä. Myös muusta vammaisjärjestöjen alueellisesta yhteistoiminnasta saa tietoa Päiviltä tai aluekerhovastaavilta. Vuosikokous on klo 18 toimistolla. Tarkemmat tiedot maaliskuussa nettisivuilla ja päivälehdissä. Päivin poimiman runon myötä toiminnallisen uudenvuoden tervehdys kaikille. Uudenvuodenlupauksessa olette tietenkin luvanneet liikkua ja pyytää kaveria mukaan tapahtumiin kaverille kans -mentaliteetilla. Monta mukavaa tapahtumaa yhdistyskalenteriin on joukolla saatu tulkaapa mukaan! Seuratkaa myös yhdistyksen nettisivuja. Terveisin Eila ja Päivi ja yhdistyksen työvaliokunta Katso taaksesi ja kiitä. Katso eteenpäin ja luota. Katso ylöspäin ja usko. Katso ympärillesi ja rakasta. Hyvää Uutta Vuotta! (Tuntematon)

Jäsentiedote 2/2013 Sivu 1/5

Jäsentiedote 2/2013 Sivu 1/5 Jäsentiedote 2/2013 Sivu 1/5 Jäsentiedote 2/2013 Toimisto: Haagan urheilutie 12, 00320 Helsinki Toimistonhoitaja Päivi Tihinen puh. 050 535 4009 tai (09) 587 6267 s-posti: hepy.toimisto@kolumbus.fi kotisivu:

Lisätiedot

Jäsentiedote 1 / 2014 sivu 1 ( 6 )

Jäsentiedote 1 / 2014 sivu 1 ( 6 ) Jäsentiedote 1 / 2014 sivu 1 ( 6 ) Jäsentiedote 1/2014 Yhteystiedot: Toimisto avoinna ark. 10-14 os. Haagan urheilutie 12, 00320 Helsinki Puh. 050 535 4009 tai 09 587 6267 sähköposti: hepy.toimisto@kolumbus.fi

Lisätiedot

Jäsentiedote 1/2015. Hyvää vuotta 2015!

Jäsentiedote 1/2015. Hyvää vuotta 2015! Jäsentiedote 1/2015 Hyvää vuotta 2015! Kansainvälistä epilepsiapäivää vietetään maanantaina 9.2.-15. Yhdistyksen jäseniä jalkautuu yhdessä Epilepsialiiton työntekijöiden kanssa Kampin kauppakeskukseen

Lisätiedot

Toimistolla tapahtuu!

Toimistolla tapahtuu! Jäsentiedote 3/2014 1 (6) Syksyinen tervehdys yhdistyksen jäsenet! Olen yhdistyksen tuore puheenjohtaja Katja Seppinen ja tässä lyhyt esittely: 35-vuotias keraamikko ja yhteiskuntatieteiden maisteri. Kotoisin

Lisätiedot

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 1/2015

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 1/2015 Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 1/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Hyvät jäsenet! Uusi vuosi, uudet kujeet. Paljon taas mukavaa tekemistä tiedossa tälle talvelle/keväälle. Diskot ja kerhot

Lisätiedot

22.11.2012. Helsingin Kehitysvammatuki 57 ry

22.11.2012. Helsingin Kehitysvammatuki 57 ry 22.11.2012 Asiakaskysely ja uudet kotisivut s. 3 Kehitysvammaisten taiteilijoiden konsertti Finlandia-talolla s. 5 Lehdistöklubi Urheilumuseossa s. 7 Talvileiri Högsandissa s. 11 Helsingin Kehitysvammatuki

Lisätiedot

Tämän tiedotteen sisältö: Bulevardi 34 a A 4 00120 Helsinki p. 0400 345 369 toimisto@kvtuki57.fi www.kvtuki57.fi

Tämän tiedotteen sisältö: Bulevardi 34 a A 4 00120 Helsinki p. 0400 345 369 toimisto@kvtuki57.fi www.kvtuki57.fi 2.10.2014 Yhdistyksen syyskokous s. 3 Esiintyjähaku Finlandia-talolle s. 5 Senioriretki Porvooseen s. 8 Nuorten viikonloppuleiri s. 11 Vekkarin vertaiskaverikoulutus s. 13 Tämän tiedotteen sisältö: Yhdistysasiaa

Lisätiedot

Yhdistyksen kevätkokous s. 3 Kuvia Finlandia-talon konsertista s. 5 Kesäretki Ähtäriin ja Parkanoon s. 11 Eläintarhan kisat s. 14 Leirikesä s.

Yhdistyksen kevätkokous s. 3 Kuvia Finlandia-talon konsertista s. 5 Kesäretki Ähtäriin ja Parkanoon s. 11 Eläintarhan kisat s. 14 Leirikesä s. 13.3.2014 Yhdistyksen kevätkokous s. 3 Kuvia Finlandia-talon konsertista s. 5 Kesäretki Ähtäriin ja Parkanoon s. 11 Eläintarhan kisat s. 14 Leirikesä s. 15 Tämän tiedotteen sisältö: Yhdistysasiaa s. 3

Lisätiedot

Tämän tiedotteen sisältö: Läntinen Brahenkatu 2, 4. krs 00510 Helsinki p. 0400 345 369 toimisto@kvtuki57.fi www.kvtuki57.fi

Tämän tiedotteen sisältö: Läntinen Brahenkatu 2, 4. krs 00510 Helsinki p. 0400 345 369 toimisto@kvtuki57.fi www.kvtuki57.fi 23.4.2015 Yksinhuoltajavanhempien viikonloppu s. 6 Retki Heinolan kesäteatteriin s. 9 Euroviisujen kisakatsomot s. 11 Kesämatka Kuopion seudulle s. 12 Kevään kaksi lyhytkurssia s. 14 Tämän tiedotteen sisältö:

Lisätiedot

Jäsenillat. Seniorikerho

Jäsenillat. Seniorikerho JÄSENTIEDOTE 4 /14 1.9.2014 Jäsenillat Syyskuun jäseniltana to 25.9. klo 19.00 mennään yhdessä laulamaan karaokea Resinaan. Resina on sielukas ja helposti lähestyttävä karaokepub Jyväskylän vanhassa asemarakennuksessa.

Lisätiedot

24.4.2014. Lasten ja nuorten kevätpäivä s. 7 Suomenlinnan kesäteatteri s. 9 Ravintolapäivän tapahtuma s. 10 Kinaporin kevätkarkelot s.

24.4.2014. Lasten ja nuorten kevätpäivä s. 7 Suomenlinnan kesäteatteri s. 9 Ravintolapäivän tapahtuma s. 10 Kinaporin kevätkarkelot s. 24.4.2014 Lasten ja nuorten kevätpäivä s. 7 Suomenlinnan kesäteatteri s. 9 Ravintolapäivän tapahtuma s. 10 Kinaporin kevätkarkelot s. 12 Tämän tiedotteen sisältö: Yhdistysasiaa s. 3 Perhetyö s. 4 Tilapäishoito

Lisätiedot

Jäsentiedote 2014. Sisällys

Jäsentiedote 2014. Sisällys JÄSENTIEDOTE 2014 1 Jäsentiedote 2014 Sisällys TOIMINNANJOHTAJAN TERVEISET... 3 SUOMEN CP-LIITON JÄRJESTÖTERVEISET... 4 KEVÄTNEUVOTTELUPÄIVÄT LAHDESSA 29.-30.3.2014... 5 ILMOITTAUTUMISLOMAKE... 6 LOMITTAJATOIMINTA...

Lisätiedot

KESÄKUUN JÄSENTIEDOTE 2/2013

KESÄKUUN JÄSENTIEDOTE 2/2013 KESÄKUUN JÄSENTIEDOTE 2/2013 Sisältö: Omaiskamari avoinna 2 Omaisten lomat ja virkistys 2 Koulutukset, kurssit ja teemaillat 4 Vapaaehtoistoiminta 5 Omaisten vertaistukiryhmät 5 Liikunta 6 Labyrintti-lehdestä

Lisätiedot

23.5.2013. Helsingin Kehitysvammatuki 57 ry. Yksinhuoltajien viikonloppu s. 8 Matka valtakunnalliseen kehitysvammaisten. Vekkarin kuulumisia s.

23.5.2013. Helsingin Kehitysvammatuki 57 ry. Yksinhuoltajien viikonloppu s. 8 Matka valtakunnalliseen kehitysvammaisten. Vekkarin kuulumisia s. 23.5.2013 Yksinhuoltajien viikonloppu s. 8 Matka valtakunnalliseen kehitysvammaisten kirkkopyhään s. 13 Vekkarin kuulumisia s. 15 Helsingin Kehitysvammatuki 57 ry Tämän tiedotteen sisältö: Yhdistysasiaa

Lisätiedot

JÄSENLEHTI 4/2014. Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry

JÄSENLEHTI 4/2014. Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry JÄSENLEHTI 4/2014 Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry Lukiessasi tätä syksy alkaa olla jo pitkällä. Yhdistystoiminta pyörii täydellä vauhdilla loppuvuoden ja tästä lehdestä varmasti jokainen

Lisätiedot

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 1/2014

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 1/2014 Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 1/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Hyvät jäsenet! Vuosi 2014 on lähtenyt käyntiin ja uutta toimintaa taas viritellään. Muistattehan, että uudet vapaaehtoiset

Lisätiedot

Jäsentiedote 1/2014. Aurinkoisia kevätpäiviä kaikille!

Jäsentiedote 1/2014. Aurinkoisia kevätpäiviä kaikille! Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry TOIMISTO AVOINNA: Vartiokuja 1 20700 TURKU tiistai keskiviikko 9:00 15:00 puh 02 231 9632 torstai 9:00 17:00 s-posti: toimisto@tsey.fi internetsivut: www.tsey.fi torstaikerhoiltaisin

Lisätiedot

21.11.2013. Konsertti Finlandia-talolla s. 5 Tonttuparkki Ystävätuvalla s. 11 Koululaisten talvileiri s. 15. Helsingin Kehitysvammatuki 57 ry

21.11.2013. Konsertti Finlandia-talolla s. 5 Tonttuparkki Ystävätuvalla s. 11 Koululaisten talvileiri s. 15. Helsingin Kehitysvammatuki 57 ry 21.11.2013 Konsertti Finlandia-talolla s. 5 Tonttuparkki Ystävätuvalla s. 11 Koululaisten talvileiri s. 15 Helsingin Kehitysvammatuki 57 ry Tämän tiedotteen sisältö: Yhdistysasiaa s. 3 Konsertti Finlandia-talolla

Lisätiedot

044-2000 742 Leena Pakkanen, vastaava omaisneuvoja 044-0334 280 Marja Rantakangas, omaisneuvoja 044-2000 733 Emma Törmä alkaen 7.1.

044-2000 742 Leena Pakkanen, vastaava omaisneuvoja 044-0334 280 Marja Rantakangas, omaisneuvoja 044-2000 733 Emma Törmä alkaen 7.1. 1 Jäsentiedote 1/2015 Vaasan toimipiste, toimisto avoinna ti, to 11-17 ja ke 11-15 muina aikoina sopimuksen mukaan Kirkkopuistikko 31, katutaso, 65100 Vaasa 06 3120 105 info 044-2000 742 Leena Pakkanen,

Lisätiedot

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE AVUSTAJAKESKUS - yhteistyötä yli rajojen Aura, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Kaarina, Kokemäki, Köyliö, Laitila, Lieto, Loimaa, Luvia, Masku, Merikarvia, Mynämäki, Naantali, Nakkila, Pori, Pöytyä, Raisio,

Lisätiedot

Kevättä kohti uusin eväin. Tiedotuslehti 1/2010

Kevättä kohti uusin eväin. Tiedotuslehti 1/2010 Kevättä kohti uusin eväin Tiedotuslehti 1/2010 Pääkaupunkiseudun Diabetesyhdistys ry:n tiedotuslehti Julkaisija: Pääkaupunkiseudun Diabetesyhdistys ry Malminkatu 24 D 38, 00100 Helsinki Puh: 09-586 0520,

Lisätiedot

Aurinkoisia ja värikkäitä syyspäiviä kaikille!

Aurinkoisia ja värikkäitä syyspäiviä kaikille! Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry TOIMISTO AVOINNA: Vartiokuja 1 20700 TURKU tiistai keskiviikko 9:00 15:00 puh 02 231 9632 torstai 9:00 17:00 s-posti: toimisto@tsey.fi internetsivut: www.tsey.fi torstaikerhoiltaisin

Lisätiedot

Suomen CP-liiton aluetyön suunnittelija Jari Turku puh. 0400 884 372, jari.turku@cp-liitto.fi

Suomen CP-liiton aluetyön suunnittelija Jari Turku puh. 0400 884 372, jari.turku@cp-liitto.fi Pirkanmaan CP-yhdistys ry c/o Paula Ahti, Jaakonraitti 8, 33870 TAMPERE, puh. 0400 631 077 Sähköposti: pirkanmaancp@gmail.com Nettisivut: www.cp-liitto.fi/pirkanmaa Facebook: www.facebook.com/pirkanmaancp

Lisätiedot

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE AVUSTAJAKESKUS - yhteistyötä yli rajojen Aura, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Kaarina, Kokemäki, Köyliö, Laitila, Lieto, Loimaa, Luvia, Masku, Merikarvia, Mynämäki, Naantali, Nakkila, Nousiainen, Paimio,

Lisätiedot

Marraskuu 2014. www.emy.fi. Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. (09) 859 2057

Marraskuu 2014. www.emy.fi. Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. (09) 859 2057 Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. (09) 859 2057 Marraskuu 2014 Kohtaamispaikka Meriemy Kivenlahti Merenkäynti 3, 02320 Espoo p. (09) 863 2031 Asukastalo Kylämaja

Lisätiedot

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE AVUSTAJAKESKUS - yhteistyötä yli rajojen Aura, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Jämijärvi, Kaarina, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Köyliö, Laitila, Lieto, Loimaa, Luvia, Masku, Merikarvia, Mynämäki,

Lisätiedot

Maaliskuu 2014. www.emy.fi. Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. 09-859 2057

Maaliskuu 2014. www.emy.fi. Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. 09-859 2057 Maaliskuu 2014 Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. 09-859 2057 Kohtaamispaikka Meriemy Kivenlahti Merenkäynti 3, 02320 Espoo p. 09-863 2031 Asukastalo Kylämaja Matinkylä,

Lisätiedot

Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 2/2015 Aivovammayhdistys ry

Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 2/2015 Aivovammayhdistys ry Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 2/2015 Aivovammayhdistys ry Syyskuu Tervehdys! Mukavaa ja tarmokasta syksyä kaikille! Löydät tästä kirjeestä tietoa toiminnastammesyyskaudelle 2015. Merkitse päivämäärät heti

Lisätiedot

Jäsentiedote 2/2015. Kokkolan toimipiste, toimisto avoinna ti, to 15-17 ja ke 12-15 muina aikoina sopimuksen mukaan Isokatu 15 B 4 krs.

Jäsentiedote 2/2015. Kokkolan toimipiste, toimisto avoinna ti, to 15-17 ja ke 12-15 muina aikoina sopimuksen mukaan Isokatu 15 B 4 krs. 1 Jäsentiedote 2/2015 Vaasan toimipiste, toimisto avoinna ti, to 11-17 ja ke 11-15 muina aikoina sopimuksen mukaan Kirkkopuistikko 31, katutaso, 65100 Vaasa 06 3120 105 info 044-2000 742 Leena Pakkanen,

Lisätiedot