Toimistolla tapahtuu!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Toimistolla tapahtuu!"

Transkriptio

1 Jäsentiedote 3/ (6) Syksyinen tervehdys yhdistyksen jäsenet! Olen yhdistyksen tuore puheenjohtaja Katja Seppinen ja tässä lyhyt esittely: 35-vuotias keraamikko ja yhteiskuntatieteiden maisteri. Kotoisin Turusta, asunut pitkään Rovaniemellä toimien Lapin epilepsiayhdistyksen puheenjohtajana. Muutin Helsinkiin keväällä Yhdistyksen toimintaa on jaettu kuukausittain eri teemojen alle, mutta kaikki tapahtumat ovat avoimia kaikille yhdistyksen jäsenille! Rohkeasti mukaan ja vaikka kaverin kanssa! Kannattaa huomata jäsenyyden edut: tuemme osallistumista maksamalla noin kolmasosan kustannuksista. Palautetta ja toiveita toiminnasta voi lähettää Päiville tai mulle! Meidän ja muiden vastuuhenkilöiden yhteystiedot ovat tiedotteen lopussa. Värikästä syksyn jatkoa! (Ps. Päivi pyysi kertomaan, että se polkupyörä jäi tänäkin vuonna ostamatta...) Toimistolla tapahtuu! os. Haagan urheilutie 12, Helsinki To klo Post it-lapuista verkkovertaistueksi. Tule ideoimaan epilepsia.fi-sivujen vertaisvertaistukisivuja. Työpajan vetää Epilepsialiiton projektipäälikkö Jussi Korpimäki Ma klo Luovan kasvun maanantait. Ekspressiivisessä taideterapiassa pyritään pääsemään kosketuksiin omaan itseen sekä ympäröivään maailmaan eri taidemuotojen avulla. Helsingin epilepsiayhdistyksen kurssilla herätellään luovuutta ja pitdetään hauskaa. Mitään aikaisempaa kokemusta taiteen tekemisestä ei tarvita. Ohjelmassa on mm. maalaamista ja piirtämistä, kirjoittamista, liikettä ja tanssia, draamaa ja improvisointia. Kurssi on tarkoitettu aikuisille. Huomioikaa että liikumme ja istumme jonkin verran lattialla. Taiteen tekeminen ja aistien yhteiskäyttö herättelevät erinomaisesti aivojen hermoratoja. Osallistujien tulee sitoutua osallistumaan ryhmään koko kurssin ajaksi. Kurssin materiaalimaksun omavastuu 35 /hlö. Sitova ilmoittautuminen 8.9. mennessä yhdistyksen toimistoon. Mukaan mahtuu max 8 henkeä. Kurssin ohjaajana toimii ekspressiivisen taideterapian opiskelija Maria Finni. Nyt kokkaamaan! Ke klo Työelämässä olevien epilepsiaa sairastavien kokkailuillat joka kuukauden viimeinen keskiviikko. Tule turisemaan epilepsiasta ja kaikesta muustakin. Ensimmäisellä kerralla tehdään korvapuusteja ja lämpimiä voileipiä. Vastuukokkina puheenjohtaja Katja Seppinen.

2 (toimistolla tapahtuu jatkuu...) 2 (6) To klo Malawi-ilta. Tule aistimaan tunnelmia kaukaa Afrikan auringon alta. Luvassa lämminrytmistä musiikkia, ruokaa ja jutustelua Malawin asioista vapaamuotoisessa jäsenillassa. Ilmoittaudu toimistoon mennessä, kerro myös mahd. ruoka-allergioista. Illan vastuuhenkilöinä ovat neurologit Terttu Heikinheimo-Conell ja Anna Tapanainen. Ma klo Iltapäivän kahvihetki senioreille. Tarkoituksena on keskustella mm. tulevaisuuden toiveista. Paikalle voidaan pyytää osallistujia myös muista neurologisista- ja yhteistyöjärjestöistä. Tilaisuuden vastuuhenkilönä on Seppo Sarkkula. Ma klo Mehiläisvahakynttilöiden tekoa yhdistyksen toimistolla. Materiaalimaksu 12,-/henkilö. Maksetaan paikan päällä. Ilmoittaudu toimistoon mennessä. Ohjaajana Päivi Alho-Heikkilä, Juhlapalvelu Säihke. Helsingin epilepsiayhdistys järjestää taas Pemaritapaamisen la klo 15 Tarkoituksena on koota Unverricht-Lundborgin tautia sairastavat ja heidän läheisensä yhteen. Ohjelmassa taidetyöskentelyä, jonka ohjaavat Aava ja Teija Fontell, mukavaa jutustelua sekä pieni välipala. Paikkana Asumispalvelukeskus Wilhelmiina os. Taavetti Laitisen katu 4, Helsinki. Paikka on esteetön. Jos tarvitset apuja, oma avustaja on hyvä olla mukana mutta ei välttämätön, sillä mehän kynnelle kykenevät kyllä autamme. Tarjoiluiden järjestämiseksi ilmoittaudu mennessä yhdistyksen toimistoon. Kerro ilmoittautuessasi kytätkö pyörätuolia. Olet lämpimästi tervetullut! Toivottaa Helinä Kujansuu. Epilepsia ja työ -yleisötilaisuus ke klo Tilaisuudessa käsitellään työkyvyn arvioinnin ja tukemisen keinoja sekä yrittäjyyttä työllistymisen vaihtoehtona. Alustajina kuntoutusasiantuntija Sanna Filatoff-Rajaniemi, Keva, lainopillinen asiantuntija Harri Hellstén, Suomen yrittäjät ry, yrittäjä Maarit Jantunen sekä neurologi (nimi vahvistumatta) Paikka: Postitalon kabinetti, Mannerheiminaukio 1, Helsinki. Järjestäjänä Helsingin epilepsiayhdistys ja Epilepsialiitto. Perhetoiminta La Teatteriesitys `Pako päiväkodista katso tarkemmat tiedot kohdasta Teatterit. La ja ja Värikylpy taaperoille yhdistyksen toimitiloissa. Tilaisuus on avoin kaikille alle 3-vuotiaille. Ilmoittautumiset mennessä sairaanhoitaja Teija Peltoselle puh tai yhdistyksen toimistoon. Lisätietoja värikylvyistä myöhemmin, seuraa yhdistyksen kotisivuja ja facebook-sivuja!

3 3(6) Nuorten toiminta La 6.9 klo Frisbeegolfia Kivikon frisbeegolfradalla os. Savikiekontie 8. Ilmottautuminen viimeistään 5.9 klo La klo Ulkoilua ja makkaranpaistoa Seurasaaressa. Tapaaminen seurasaarelle johtavan sillan alkupäästä. Mukaan hyvät kävelykengät ja sään mukainen varustus. Jos sataa kaatamalla jätetään lenkkeily väliin ja tavataan keskustassa kahvilla. Seuraa facebookkia, josta löytyy info, jos sataa. Ilmottautuminen viimeistään pe klo La klo Retki Heurekaan. Mukaan yhdistyksen jäsenet pääsevät 7 hintaan. Tavataan Heurekassa, etuovien lähistöllä. Ilmottautuminen viimeistään klo Ilmottautumiset ydistyksen toimistoon tai Salla Aatsinki salla.aatsinki@gmail.com, Ilmottautuessa kerro nimesi ja puhelinnumerosi. Liikunta ja virkistystoiminta Keilavuorot on varattu Fun Bowlingin keilahallille os. Helsinginkatu 25, Hki La klo ja La klo Ilmoittautumiset Tarjalle viikkoa ennen ko. päivää. Hinta 3 /hlö, maksu paikan päällä. La Wilhelmiinan Willitys. Kellonaika ilm. myöhemmin, seuraa yhdistyksen kotisivuja ja facebook-sivuja. Tapahtumassa kuntosali, ulkoliikuntaa (sateella sisällä) ja lopuksi tunti alkaa uimiseen ja jumppaan altaassa. Liikuntavastaava Tarja Sohlman puh tai ksohlman@welho.com Aikuisten keskiviikkokerho Ke alkaen klo yhdistyksen toimistolla. Muistin virkistystä, pienimuotoista askartelua ym. ryhmän toiveiden mukaan. Tule mukaan ideoimaan ja toteuttamaan virkistävää tekemistä viikon keskelle! Yhdistys tarjoaa kahvit! Tule ja tuo ystäväsikin! Tarjoiluiden järjestämiseksi ilmoittaudu toimistoon.

4 4 (6) Ratsastustoiminta, jota on kahdella eri tallilla eli Veikkolassa ja Palojoella. Veikkolassa, Kartanon ratsastajat -nimisellä tallilla, os. Lohantie 2, Veikkola. Ryhmä on tarkoitettu erityisryhmille, kuten epilepsiaa sairastaville kehitysvammaisille ja autisteille. Ratsastustunnin (45 min) hinta on 30. Yhdistys tukee ratsastusta 10 /tunti. Tuki maksetaan kuitteja vastaan. Lähetä kuitit toimistolle, yhteystiedot kirjeen alussa. Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Maritta Enqvist p Palojoella, Luhtajoen ratsutilalla, os. Hemmintie 30, Luhtajoki, joka toinen sunnuntai klo Ratsastustunnin hinta on 34, taluttajasta ei lisämaksua ja mahdollisuus myös kausikorttiin. Yhdistys tukee Palojoella tapahtuvaa ratsastusta 11 /tunti. Tuki maksetaan kuitteja vastaan. Lähetä kuitit toimistolle, yhteystiedot kirjeen alussa. Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Tea Blom puh tai sähköpostilla osoitteeseen niin hän etsii sinulle sopivan ryhmän. Tiedustelut: Juha-Pekka Koivisto tai puh Teatterit Lippuvaraukset yhdistyksen toimistosta puh tai Lippuja on rajallinen määrä ja ne on tarkoitettu ensisijaisesti epilepsiaa sairastaville ja samassa taloudessa asuville. Talvisirkus Uni ke klo Tänä vuonna Talvisirkuksessa uppoudutaan unien maailmaan. Akrobatiaa, unissakävelijöitä, taikuutta ja taituruutta... kauniita unia! Videotaidetta, tanssia ja sirkusta yhdistävässä esityksessä nähdään myös harvinainen ja harvinaisen huimapäinen sirkuslaji kuolemanpyörä. Esitys kestää 2 tuntia se nähdään Kaapelitehtaan Pannuhallissa. Lippujen hinnat alle 15 v. 6 ja aikuisilta 8 varattava mennessä Huijarin muistiinpanot pe klo Älykäs nuori mies Glumov, jolla ei ole uraa eikä puolisoa, keksii tekeytyä huomattavasti tyhmemmäksi kuin oikeasti on saadakseen sen mitä haluaa. Hänestä tulee rikkaiden ja vaikutusvaltaisten suosikki, joka saa mielistelemällä työpaikan ja huijaamalla haluamansa morsiamen. Ostrovskin piikikäs komedia tuo näyttämölle herkullisten hahmojen kavalkadin. Esitys nähdään Helsingin kaupunginteatterin Pienellä näyttämöllä ja kestää 2 h 25 min. Liput 27 /kpl varattava mennessä

5 (Teatterit jatkuu...) 5 (6) Pako päiväkodista la klo Tämä 3-6 vuotiaille suunnattu näytelmä, jonka päähenkilönä seikkailee 4-vuotias Toivo, päättää karata päiväkodista ja mennä tapaamaan pääministeriä, jotta saisi maan asiat paremmalle tolalle. Matkalla eduskuntaan tavataan mm. Keisaripingviini ja Mummo, joilla on myös asiaa pääministerille. Pako päiväkodista on hauska ja vauhdikas näytelmä, joka taatusti naurattaa perheen pienimpiä. Näytelmä esitetään Helsingin Kaupunginteatterin Pienen näyttämön Lämpiössä ja kestää 40 min. Liput 6 /hlö, varattava mennessä. Päiväretki Menneen Ajan Joulumarkkinoille la kerran järjestettävät Menneen Ajan Joulumarkkinat Lohjalla on tunnelmallinen ja lämminhenkinen tapahtuma, jossa voi kokea kiireettömyyttä ja aistia nuotion lämpöä sekä jouluisten herkkujen tuoksuja ja makuja. Myynnissä on mm. käsitöitä, puuesineitä, keramiikkaa, lahjatavaroita, joulukoristeita, kynttilöitä, maatilojen tuotteita, jouluherkkuja ja leivonnaisia. Markkinoiden tarjonta on todella monipuolinen. Yli 200 myyntikojun lisäksi ohjelmaa järjestetään Lohja Pyhän Laurin kirkossa, Kirkkokentällä ja Lohjan Museossa. Ohjelma tarkentuu myöhemmin ja siihen voi käydä tutustumassa osoitteessa Lähtö Kiasman edestä klo 9.00 ja paluu n. Klo Hinta 10 /hlö. Hinta sisältää bussikuljetukset, ruokailuista jokainen huolehtii itse. Ilmoittautumiset mennessä toimistoon puh tai hepy.toimisto@kolumbus.fi Aluetoimintaa Pohjois-Uudenmaan aluekerho Hyvinkäällä Kaikille avoimet jäsenillat maanantaisin (ellei toisin mainita). Päivät, kokoontumispaikat ja kellonajat alla. Kerhopaikkana järjestökeskus Onnensilta os. Siltakatu 6, Hyvinkää. Kulmasilta -niminen huone klo HUOM! Lauantai Ruokailta Markku Korvelalla. Itsetehdyt pöydän antimet. Lisätiedot Markulta puh Yhdistyksen puheenjohtaja Katja Seppinen vierailee Erilaisista yhteiskunnan tukimahdollisuuksista luennoi Sanna Kaisa aihe avoin Mökki-ilta Herusten mökillä aihe avoin Yläkerran tila klo aihe avoin aihe avoin Aluekerhon yhteyshenkilöt: Tuulikki Linna puh ja Sari Wiren puh

6 6 (6) Keilausvuorot torstaisin (päivämäärät alla) klo 17 Hyvinkään keilahallilla os. Kauppalankatu 7, Hyvinkää. Hinta ainoastaan 3 /hlö Ilmoittaudu keilauksen yhteyshenkilö Petri Riiheläiselle puh Ratsastusta joka kuukauden parillisen viikon lauantai Mallun Talleilla os. Kuuselantie 32, Hyvinkää. Puh Ratsastustunnin hinta 40 /tunti. Tuntivaraukset suoraan talleilta. Yhdistys tukee ratsastusta 13 /kerta kuitteja vastaan. Klaukkalan alue Yhteyshenkilö/vertaisohjaaja: Eija Uusitalo puh Lisäksi TUUBIT AUKI avoimet työhuoneet Taidemaalariliitto järjestää 85-vuotistapahtuman: TUUBIT AUKI Taidemaalariliiton taiteilijoiden maanlaajuinen avoimet työhuoneet tapahtuma, joka on la-su klo Tapahtuma on valtakunnallinen ja osallistujille (vierailijoille) ilmainen. Yhdistyksemme pitkäaikainen jäsen, taidemaalari Kim Kylmälä kutsuu erityisesti Helsingin epilepsiayhdistyksen jäseniä vierailemaan hänen työhuoneellaan/ateljeellaan, jonka osoite on Temppelikatu 19 D 37, Helsinki. * * * * * * Lohjan kirjaston Järnefelt -salissa puhetta palvelusuunnitelmasta ja omaishoidosta tiistaina klo Puhumassa johtava sosiaalityöntekijä Henna Nordström sekä lehtori Ulla Lemström. Tilaisuudessa tarjoilu. Ilmoittautumiset Ilari Huhtasalolle p tai ilari.huhtasalo@parkinson.fi * * * * * * Yhteystiedot: Yhdistyksen toimisto os. Haagan urheilutie 12, Helsinki Avoinna ark. Klo 10-14, puh / Toimistonhoitaja Päivi Tihinen Puheenjohtaja Katja Seppinen puh , katja.seppinen@gmail.com Varapuheenjohtaja Salla Aatsinki puh , salla.aatsinki@gmail.com

Haagan urheilutiellä tapahtuu! Jäsentiedote 3/2015

Haagan urheilutiellä tapahtuu! Jäsentiedote 3/2015 1 (5) Jäsentiedote 3/2015 Yhdistyksen yhteystiedot: Yhdistyksen toimisto os. Haagan urheilutie 12, 00320 Helsinki Toimistonhoitaja Päivi Tihinen Avoinna ark. Klo 10-14 p. 050 535 4009 hepy.toimisto@kolumbus.fi

Lisätiedot

Jäsentiedote 3/2011 Sivu 1/6

Jäsentiedote 3/2011 Sivu 1/6 Jäsentiedote 3/2011 Sivu 1/6 Jäsentiedote 3/2011 Haagan urheilutie 12, 00320 Helsinki Puh. (09) 587 6267 tai 050 5354009 s-posti: hepy.toimisto@kolumbus.fi kotisivu: www.kolumbus.fi/hepy.toimisto Puheenjohtaja

Lisätiedot

Jäsentiedote 3 /2013 Sivu 1/5

Jäsentiedote 3 /2013 Sivu 1/5 Jäsentiedote 3 /2013 Sivu 1/5 Jäsentiedote 3/2013 Toimisto: Haagan urheilutie 12, 00320 Helsinki Toimistonhoitaja Päivi Tihinen puh. 050 535 4009 tai (09) 587 6267 s-posti: hepy.toimisto@kolumbus.fi kotisivu:

Lisätiedot

Jäsentiedote 1 / 2014 sivu 1 ( 6 )

Jäsentiedote 1 / 2014 sivu 1 ( 6 ) Jäsentiedote 1 / 2014 sivu 1 ( 6 ) Jäsentiedote 1/2014 Yhteystiedot: Toimisto avoinna ark. 10-14 os. Haagan urheilutie 12, 00320 Helsinki Puh. 050 535 4009 tai 09 587 6267 sähköposti: hepy.toimisto@kolumbus.fi

Lisätiedot

Jäsentiedote 1/2015. Hyvää vuotta 2015!

Jäsentiedote 1/2015. Hyvää vuotta 2015! Jäsentiedote 1/2015 Hyvää vuotta 2015! Kansainvälistä epilepsiapäivää vietetään maanantaina 9.2.-15. Yhdistyksen jäseniä jalkautuu yhdessä Epilepsialiiton työntekijöiden kanssa Kampin kauppakeskukseen

Lisätiedot

Päivi toimistosta! Jäsentiedote 1/2012. Terveiset toimistosta! Tapahtumakalenteri

Päivi toimistosta! Jäsentiedote 1/2012. Terveiset toimistosta! Tapahtumakalenteri Jäsentiedote 1/2012 Sivu 1/6 Jäsentiedote 1/2012 Toimisto: Haagan urheilutie 12, 00320 Helsinki Puh. (09) 587 6267 tai 050 5354009 s-posti: hepy.toimisto@kolumbus.fi kotisivu: www.kolumbus.fi/hepy.toimisto

Lisätiedot

Jäsentiedote 2/2013 Sivu 1/5

Jäsentiedote 2/2013 Sivu 1/5 Jäsentiedote 2/2013 Sivu 1/5 Jäsentiedote 2/2013 Toimisto: Haagan urheilutie 12, 00320 Helsinki Toimistonhoitaja Päivi Tihinen puh. 050 535 4009 tai (09) 587 6267 s-posti: hepy.toimisto@kolumbus.fi kotisivu:

Lisätiedot

Terveiset toimistosta!

Terveiset toimistosta! Yhteystiedot: Malmin kauppatie 26, 00700 Helsinki Toimistonhoitaja Päivi Tihinen Parhaiten tavoitat minut ti-to klo 10-14 välillä. p. 050 535 4009 toimisto.helsinki@epilepsia.fi www.epilepsia.fi/helsinki

Lisätiedot

Jäsentiedote 2/2012. Puheenjohtajan tervehdys! Eila Herrgård (tutuksi tultua vain Eila)

Jäsentiedote 2/2012. Puheenjohtajan tervehdys! Eila Herrgård (tutuksi tultua vain Eila) 1/6 Jäsentiedote 2/2012 Toimisto: Haagan urheilutie 12, 00320 Helsinki Puh. (09) 587 6267 tai 050 5354009 s-posti: hepy.toimisto@kolumbus.fi kotisivu: www.kolumbus.fi/hepy.toimisto Puheenjohtaja Eila Herrgård

Lisätiedot

Katso myös ratsastuksen, päiväkerhon ja Hyvinkään aluekerhon viikoittaiset ajat!

Katso myös ratsastuksen, päiväkerhon ja Hyvinkään aluekerhon viikoittaiset ajat! Jäsentiedote 1/2013 Toimisto: Haagan urheilutie 12, 00320 Helsinki Puh. (09) 587 6267 s-posti: hepy.toimisto@kolumbus.fi kotisivu: www.kolumbus.fi/hepy.toimisto Puheenjohtaja Eila Herrgård puh. 050 535

Lisätiedot

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille!

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Jäsenkirje 3/2014 Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Vaikka saamme vielä nauttia kesästä, yhdistyksen syyskausi lähtee täysin purjein käyntiin jo elokuussa. Kuukausittaiset jäsenillat kutsuvat omine

Lisätiedot

TOIMISTO: HALLITUS: JÄSENMAKSU:

TOIMISTO: HALLITUS: JÄSENMAKSU: JÄSENKIRJE 2/2010 Pohjois-Pohjanmaan epilepsiayhdistys ry Isokatu 47, 90100 Oulu, 4 krs. Puh. 044 287 1136 pp.epilepsia@luukku.com http://epilepsia.fi/pohjois_pohjanmaa TOIMISTO: Yhdistyksen toimisto sijaitsee

Lisätiedot

Terveiset toimistosta!

Terveiset toimistosta! Yhteystiedot: Malmin kauppatie 26, 00700 Helsinki Toimistonhoitaja Päivi Tihinen Parhaiten tavoitat minut ti-to klo 10-14 välillä. p. 050 535 4009 toimisto.helsinki@epilepsia.fi www.epilepsia.fi/helsinki

Lisätiedot

Kimmeltävien hankien ja huurteisen luonnon kauneutta kaikille! Terveisin,

Kimmeltävien hankien ja huurteisen luonnon kauneutta kaikille! Terveisin, Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry TOIMISTO AVOINNA: Vartiokuja 1 20700 TURKU tiistai keskiviikko 9:00 15:00 Puh. (02) 231 9632 torstai 9:00 17:00 e-mail: toimisto@tsey.fi Internetsivut: www.tsey.fi torstaikerhoiltaisin

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

Teemaillat / Jäsenillat

Teemaillat / Jäsenillat JÄSENKIRJE 2/2016 JÄSENTIEDOTE 2/ 25.4.2016 Keväinen tervehdys! Yhteiset hetket luovat muistoja, jotka säilyvät mielessä kauan. Teemaillat / Jäsenillat Yhteinen Aivosuunnistus Unelmien liikuntapäivänä

Lisätiedot

Jäsentiedote 2/2012. Terveiset toimistosta!

Jäsentiedote 2/2012. Terveiset toimistosta! Jäsentiedote 2/2012 Sivu 1/6 Jäsentiedote 2/2012 Toimisto: Haagan urheilutie 12, 00320 Helsinki puhelin: 050 5354 009 tai (09) 587 6267 s-posti: hepy.toimisto@kolumbus.fi kotisivu: www.kolumbus.fi/hepy.toimisto

Lisätiedot

Aurinkoista loppukesää kaikille!

Aurinkoista loppukesää kaikille! JÄSENKIRJE 3/2018 JÄSENTIEDOTE 3/ 8.8.2018 Aurinkoista loppukesää kaikille! On aika aloittaa taas syksyn toiminta. Tervetuloa mukaan toimintaan! Uudet ja vanhat jäsenet tervetuloa pyörähtämään toimistolla

Lisätiedot

KEVÄT 2016, ETELÄN- SYLI RY

KEVÄT 2016, ETELÄN- SYLI RY 1/5 KEVÄT 2016, ETELÄN- SYLI RY AVOIMET VERTAISTUKIRYHMÄT Sairastavien ja toipuvien avoin vertaistukiryhmä, Espoo Sellon kirjasto, ryhmätyötila Elina (Leppävaarankatu 9, 2.krs.) Kerran kuussa keskiviikkoisin

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

SYKSY 2015, ETELÄN- SYLI RY

SYKSY 2015, ETELÄN- SYLI RY 1/5 SYKSY 2015, ETELÄN- SYLI RY AVOIMET VERTAISTUKIRYHMÄT Sairastavien ja toipuvien avoin vertaistukiryhmä, Espoo Sellon kirjasto, ryhmätyötila Elina (Leppävaarankatu 9, 2.krs.) Kerran kuussa keskiviikkoisin

Lisätiedot

Jäsenkirje III/2015. Syyskuinen tervehdys Kaapelilta!

Jäsenkirje III/2015. Syyskuinen tervehdys Kaapelilta! 1/5 Syyskuinen tervehdys Kaapelilta! Syyskauden toiminta on käynyt vilkkaana jo useamman viikon. Ensimmäiset ryhmätapaamiset, koulutusilta ja pari luentoa ovat takanapäin ja yksi kurssi on lähtenyt menestyksekkäästi

Lisätiedot

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Syksy, ole tervetullut nyt koivut keltakultaa loistaa auringossa, pihlajat on pelkkää purppuraa ja vaahterassa ruskalehdet

Lisätiedot

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Hyvää kesää toivottaa; Vapaaaikatoimi Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Ohjattua leikkikenttätoimintaa 6.-30.06.2016 Kielosaari klo 13-16, Vanhatie 73 Saaren koulu klo 10-13, Koulutie 9

Lisätiedot

Elämyksiä luonnosta 2015 Yyterin Kylpylähotelli, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) (malliohjelma)

Elämyksiä luonnosta 2015 Yyterin Kylpylähotelli, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) (malliohjelma) Elämyksiä luonnosta 2015 Yyterin Kylpylähotelli, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) (malliohjelma) Maanantai Kylpylä avoinna Klo 15.00- Majoittuminen hotelliin Tiistai Klo 09.00-10.00 Tuloinfo.

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA Päivitetty 06.07.2015 HEINÄKUU 2015 Avoinna tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13 Salla Harteelan taulunäyttely Ti 21.7. Päättyy ilmoittautuminen Pöytyän teatterin esitykseen

Lisätiedot

MARRASKUU Tervetuloa! Puh

MARRASKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

LASTEN- JA NUORTEN SYYSLOMATIEDOTE 2015

LASTEN- JA NUORTEN SYYSLOMATIEDOTE 2015 LASTEN- JA NUORTEN SYYSLOMATIEDOTE 2015 Raahen teatteri esittää Komppakujan Cityjänis ja Lehmä-Ammuu Ohjaus: Toni Kettukangas ke 28.10. kello 13.00 Pyhäjoen kirjastossa Esitys on suunnattu päiväkoti- ja

Lisätiedot

Avoin päiväkoti SoPeVa Laurintie 31 p. 044 7829247 (tiedustelut, ilmoittautumiset ja varaukset) Facebook -> Avoin päiväkoti Sopeva

Avoin päiväkoti SoPeVa Laurintie 31 p. 044 7829247 (tiedustelut, ilmoittautumiset ja varaukset) Facebook -> Avoin päiväkoti Sopeva Avoin päiväkoti SoPeVa Laurintie 31 p. 044 7829247 (tiedustelut, ilmoittautumiset ja varaukset) Facebook -> Avoin päiväkoti Sopeva Syyskuun 2015 ohjelma Viikko 37 Maanantai 7.9 8.30 16.00 *Perhekerhoon

Lisätiedot

TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015

TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015 TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015 TERVETULOA MUKAAN! Taatalakeskus Sulkavuorenkatu 6 Tiedustelut p.050 438 4319 tai katharina.hau@tvpy.fi ESITTELYSSÄ LOKAKUUN RYHMIÄ: YMPÄRISTÖTAIDE-

Lisätiedot

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B Töölön seurakunta KERHOT MAANANTAI: KOKKIKERHO 1.-4. luokkalaisille maanantaisin klo. 16.00-17.30 Töölön kirkko, Topeliuksenkatu 4 Kerhossa opetellaan leipomaan ja kokkailemaan erilaisia herkkuja. Kerhomaksu

Lisätiedot

LOKAKUU Tervetuloa! Puh

LOKAKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty 10.11.2016 Tuolijumppa Olohuoneessa torstaisin klo 12.00-12.30 vapaaehtoisemme ohjauksessa ja jumpan jälkeen on kahvittelua, ei osall.maksua! Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun

Lisätiedot

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila Turun NNKY Kevät 2019 Juliana Laurila Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a Puheenjohtajan tervehdys Hei, Kädessäsi on Turun NNKY:n kevätviesti, jonka myötä toivotamme Sinut

Lisätiedot

SYKSY 2015, ETELÄN- SYLI RY

SYKSY 2015, ETELÄN- SYLI RY 1/5 SYKSY 2015, ETELÄN- SYLI RY AVOIMET VERTAISTUKIRYHMÄT Sairastavien ja toipuvien avoin vertaistukiryhmä, Espoo Sellon kirjasto, ryhmätyötila Elina (Leppävaarankatu 9, 2.krs.) Kerran kuussa keskiviikkoisin

Lisätiedot

Varissuo 3.9. - 9.9.2012

Varissuo 3.9. - 9.9.2012 Varissuo 3.9. - 9.9.2012 Naapurilähiö - digitaalista tarinankerrontaa Työpajoissa tehdään kollaasitekniikalla digitaalinen esitys siitä, miltä Varissuo näyttää asukkaan silmin. Toiminta on kaikille avointa!

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1/2018. Epilepsialiitto Epilepsiförbundet Finnish Epilepsy Association.

JÄSENTIEDOTE 1/2018. Epilepsialiitto Epilepsiförbundet Finnish Epilepsy Association. 1 2 Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry Vartiokuja 1 20700 Turku Puh: 02-231 9632, 040-630 5651 e-mail: toimisto.turunseutu@epilepsia.fi http:///turun-seutu IBAN: FI39 5710 0450 5095 59 Turun Seudun Epilepsiayhdistys

Lisätiedot

KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA

KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA JÄSENLEHTI 1/2013 KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry 1 KESKI-SUOMEN TANSSIN YSTÄVÄT KESTÄVÄT RY:N HALLITUS YLÄRIVI: Markku Kärkkäinen, jäsen, äänentoistolaitteet,

Lisätiedot

KESÄKUU Tervetuloa! Puh Amurin TEON TUPA ry. Yhteistyössä: Kohtaamispaikka ikäihmisille Tampereen Amurissa

KESÄKUU Tervetuloa! Puh Amurin TEON TUPA ry. Yhteistyössä: Kohtaamispaikka ikäihmisille Tampereen Amurissa Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Kahvila Elsie. Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry.

Kahvila Elsie. Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry. Kahvila Elsie Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry. Hyvät sipoolaiset, Olet saanut käteesi aivan uuden esitteen, joka kertoo Palvelutalo Elsieen perustettavasta kahvilasta. Tämä kahvila avautuu maanantaina

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 Keskiviikko 1.8. 13.30-14.30 Puistokonsertti: Lauluryhmä Urhot Laulu kuuluu kaikille, niin myös edelleen tälle seitsenmiehiselle porukalle. Urhoja

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 Lauantai 1.12. 12.00-13.00 Iloa musiikista Ohjaajana Marjatta Aarne Sunnuntai 2.12. 16.00-19.00 Aava Iranilaisten naisten liikunta- ja vertaistukiryhmä

Lisätiedot

Tiedotteen lopussa on jäsenmaksupankkisiirtolomake. ATENEUM KUTSUU Suomen taiteen tarina-näyttelyyn La klo 13-14, kahvitus tämän jälkeen.

Tiedotteen lopussa on jäsenmaksupankkisiirtolomake. ATENEUM KUTSUU Suomen taiteen tarina-näyttelyyn La klo 13-14, kahvitus tämän jälkeen. JÄSENKIRJE 1/2018 Muista jäsenmaksu Hyvä Me haapavetiset ry:n jäsen Alkanut vuosi 2018 on yhdistyksen 38. toimintavuosi. Vuosikokous pidettiin 13.3.2018 Sirkka ja Seppo Larun kotona Espoon Vallikalliossa.

Lisätiedot

VAPAA- AIKAPALVELUIDEN KESÄTIEDOTE

VAPAA- AIKAPALVELUIDEN KESÄTIEDOTE VAPAA- AIKAPALVELUIDEN KESÄTIEDOTE 2015 PÄIVÄLEIRIT KESÄLLÄ 2015: Toukokuu on jo startannut ja kesä tekee tuloaan rivakkaan tahtiin. Tämähän tietysti tarkoittaa myös sitä, että vapaa-aikapalveluiden supersuositut

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Opaste toimistoomme: Jarrumiehenkatu. Käynti pihan puolelta. Junailijankatu Hämeenkatu 7 A. Kela. Kirkko.

SISÄLLYSLUETTELO. Opaste toimistoomme: Jarrumiehenkatu. Käynti pihan puolelta. Junailijankatu Hämeenkatu 7 A. Kela. Kirkko. SISÄLLYSLUETTELO Yleistä 2 Hallituksen jäsenet 2 Jäsenedut 3 Hoitovuorokausikorvaus 3 Kuntoutus/Kurssitoiminta 4 Tukihenkilötoiminta 5 Keskusteluillat 6 Osaston toiminta 7 Liikuntaa syöpäpotilaille 8 Yhteystiedot

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) ,

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) , JÄSENKIRJE 1/2017 Rauman MTY Friski Tuult ry Eteläkatu 7 A 4-5, 26100 Rauma puh. (02) 821 1065, www.friskituult.fi, friski@friskituult.fi Sisällys Sääntömääräinen Kevätkokous... 2 Kirpputori matka Poriin

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty 23.10.2017 OivaHetki kokeiluna jatkuu Toimintakalenteriin merkittyinä maanantai-päivinä työntekijä on paikalla Olohuoneessa klo 9.00-11.00 välisenä aikana. Lisäksi samoille

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 Perjantai 1.6. 13.15-14.15 KEINUPUISTON KEVÄTJUHLA, Juhlitaan kesää ja aurinkoa yhdessä! Kevätjuhlassa jaetaan henkilökunnalle todistukset kuluneesta

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

LEIRIHAKEMUKSEN voi tehdä netissä; www.lahdenseurakuntayhtyma.fi/tule_mukaan/diakoniatyon_retkille_ja_leirille.

LEIRIHAKEMUKSEN voi tehdä netissä; www.lahdenseurakuntayhtyma.fi/tule_mukaan/diakoniatyon_retkille_ja_leirille. 1 LEIRIHAKEMUKSEN voi tehdä netissä; www.lahdenseurakuntayhtyma.fi/tule_mukaan/diakoniatyon_retkille_ja_leirille. Hakemuslomakkeita saa myös diakoniatyöntekijöiltä tai Diakoniakeskus Marian neuvonnasta.

Lisätiedot

Etelän-SYLIn ohjelma 2018

Etelän-SYLIn ohjelma 2018 Avoimet vertaistukiryhmät sairastaville ja toipuville Sairastavien ja toipuvien vertaistukiryhmä, Espoo Sellon kirjaston ryhmätyötila Elinassa (Leppävaarankatu 9), keskiviikkoisin klo 17.30-19.00: 17.1.,

Lisätiedot

Helmi toukokuun tapahtumat ja toimintakalenteri ja yhteyshenkilöt

Helmi toukokuun tapahtumat ja toimintakalenteri ja yhteyshenkilöt Helmi toukokuun tapahtumat ja toimintakalenteri ja yhteyshenkilöt Aikoihin voi tulla muutoksia. Seuraa ilmoitteluamme Hämeen Sanomissa ja Kaupunkiuutisissa. Tapahtumat ovat Hyvinvointikeskuksessa, Hallituskatu

Lisätiedot

Melontaretket Aurajoella Aurajokimelonta 20 vuotta! 2011 2.-3.7. 29.5. 27.8. YÖMELONTA AURAJOKIMELONTA KEVÄTMELONTA Aurajoen opastuskeskus Myllärintalo avoinna 1.6.-31.8.2011, talviaikaan tilauksesta Tervetuloa!

Lisätiedot

JOULUKUU Tervetuloa! Puh

JOULUKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

SYYSKUU Tervetuloa! Puh

SYYSKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

HELMIKUU Tervetuloa! Puh Avoinna:

HELMIKUU Tervetuloa! Puh Avoinna: Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Kalannin Nuorisoseuraintalo

Kalannin Nuorisoseuraintalo Jäsenkirje 1/2019 Kalannin Nuorisoseuraintalo Ke 30.1. klo 19.00 teatteriin Neitsytniemen sulhot Kalannin Nuorisoseuraintalo Häähäntie 88, Kalanti as. Neitsytniemen kylä saa talousvetensä lähteestä, jonka

Lisätiedot

Alkaa klo , jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, Kajaani

Alkaa klo , jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, Kajaani Alkaa 9.1.2018 klo 13 14.30, jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, 87100 Kajaani Alkaa 9.1. jatkuen 6.2., 6.3., 3.4., klo10 11.30 Paikka: entinen Osuuspankki Alkaa 10.1.

Lisätiedot

Yhdistyksen toiminnan esittely

Yhdistyksen toiminnan esittely Yhdistyksen toiminnan esittely Oulun Seudun yhden Vanhemman Perheet ry on valtakunnallisen Yhden Vanhemman Perheiden liitto ry:n jäsenyhdistys joka toimii Oulun seudulla, pitäen sisällään seuraavat kunnat

Lisätiedot

Torstaina 4.6. Puolustusvoimain lippujuhlan päivä

Torstaina 4.6. Puolustusvoimain lippujuhlan päivä TOIMINTAOHJELMA 1.6.-7.6.2015 PALVELUKESKUS AVOINNA; MA-TO 7.30-15.00, PE 7.30-15.00 ja LA 7.30-12.00 PALVELUKESKUS SIIRTYY KESÄAIKAAN! SULJEMME 1.6.-30.8. MAANANTAISTA PERJANTAIHIN KLO 15.00. Maanantaina

Lisätiedot

Jäsenillat. Seniorikerho

Jäsenillat. Seniorikerho JÄSENTIEDOTE 3/14 5.5.2014 Toimistomme osoite Matarankatu 4, 3 krs huone 339 (Tourulassa JKL) Toimisto on lomalla kesä-heinäkuun ajan. Toimisto avoinna 4.8 alkaen maanantaisin klo 11.00 13.00, puh. 045-318

Lisätiedot

Syksyn muut muksukirjastopäivät ke 9.9. 7.10. 4.11. 2.12. Merkkaa kalenteriin.

Syksyn muut muksukirjastopäivät ke 9.9. 7.10. 4.11. 2.12. Merkkaa kalenteriin. KOKKOLAN KAUPUNKI TIEDOTTAA Lohtajalainen - Lohtajan aluetoimiston tiedotuslehti 7/2015 9.8.2015 Kokkolan kaupungin Lohtajan aluetoimisto os. Lokaniituntie 1, 68230 Lohtaja Avoinna ma pe, klo 9 11 ja 12

Lisätiedot

Raatihuoneen torin valtaus illalla pe Walkers auto, Walkerkahvila suljettu tuona iltana Asemakadulla

Raatihuoneen torin valtaus illalla pe Walkers auto, Walkerkahvila suljettu tuona iltana Asemakadulla Raatihuoneen torin valtaus illalla pe 12.10. Walkers auto, Walkerkahvila suljettu tuona iltana Asemakadulla Käy jutustele ja juo kupponen kahvia! Tsekkaa aikataulu: Instagram, walkers_kajaani Facebook,

Lisätiedot

Kevään jumpat KEVÄTKOKOUS

Kevään jumpat KEVÄTKOKOUS Hämeen Naisvoimistelijat ry:n jäsentiedote 1/2017 www.hameennaisvoimistelijat.fi HIKOILE, NAUTI VIRKISTY! Kevään jumpat 9.1. 14.5.2017 Kevään jumppakausi alkaa maanantaina 9.1.2017. Ensimmäisellä jumppaviikolla

Lisätiedot

Toimistomme ei tällä hetkellä valitettavasti ole auki k uin kerhoiltoina! Sähköpostin kautta pyrimme palvelemaan!

Toimistomme ei tällä hetkellä valitettavasti ole auki k uin kerhoiltoina! Sähköpostin kautta pyrimme palvelemaan! Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry Vartiokuja 1 20700 TURKU puh 02 231 9632 s-posti: toimisto@tsey.fi internetsivut: http://www.epilepsia.fi/fi/web/turun-seutu/etusivu JÄSENTIEDOTE 2/2016 Toimistomme ei

Lisätiedot

Tekninen ja ympäristötoimiala

Tekninen ja ympäristötoimiala Lahden seudun ympäristöpalvelut Tekninen ja ympäristötoimiala 6.11.2006 24.11. alkaa kaamos. Aurinko painuu alas Suomen pohjoisimmassa kolkassa, Nuorgamissa noustakseen seuraavan kerran taivaanrantaan

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2015. Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry. Tässä tiedotteessa

JÄSENTIEDOTE 2/2015. Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry. Tässä tiedotteessa Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry JÄSENTIEDOTE 2/2015 Tässä tiedotteessa Yhdistyskuulumiset... 2 Hallituksen kokoukset... 2 Toimiston kesäloma... 2 Lahden Seudun me itse... 2 Vapaa-ajan toiminta...

Lisätiedot

Aurinkoisia ja värikkäitä syyspäiviä kaikille!

Aurinkoisia ja värikkäitä syyspäiviä kaikille! Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry TOIMISTO AVOINNA: Vartiokuja 1 20700 TURKU tiistai keskiviikko 9:00 15:00 puh 02 231 9632 torstai 9:00 17:00 s-posti: toimisto@tsey.fi internetsivut: www.tsey.fi torstaikerhoiltaisin

Lisätiedot

POWER PARKIIN TÖYSÄN 4H-YHDISTYS. 4H-yhdistyksen kautta saatavana kotipalveluapua siivouksiin. Lasten Lauluilta. Leikkipuistoon! Leikkipuistoon!

POWER PARKIIN TÖYSÄN 4H-YHDISTYS. 4H-yhdistyksen kautta saatavana kotipalveluapua siivouksiin. Lasten Lauluilta. Leikkipuistoon! Leikkipuistoon! Nro 6/2013 TÖYSÄN 4H-YHDISTYS Kotisivumme ovat uudistuneet. Osoitteesta www.toysa.4h.fi löydät tietoa 4H tapahtumista, kerhoista, kotipalvelusta ym. Meidät löydät myöskin Facebookista > Töysän NeljäHoo.

Lisätiedot

KLUBIRAKENNUKSEN REMONTTI otetaan vastaan , jonka jälkeen kaikki tilat ovat jäsenten käytettävissä!

KLUBIRAKENNUKSEN REMONTTI otetaan vastaan , jonka jälkeen kaikki tilat ovat jäsenten käytettävissä! 1 Hyvä Klubin jäsen Klubin viikkokirje on ilmestynyt 25.8.2017 http://www.klubi.biz/viikkokirje.html SYYSKUUN KUUKAUDEN TAIDETEOS Seppo Larste öljyvärityö Ströömin auringonlasku 2017 KLUBIRAKENNUKSEN REMONTTI

Lisätiedot

JHL:N VIRKISTYS- JA ULKOILUTAPAHTUMA 28.-29.8.2010 KALAJOELLA

JHL:N VIRKISTYS- JA ULKOILUTAPAHTUMA 28.-29.8.2010 KALAJOELLA JHL:N VIRKISTYS- JA ULKOILUTAPAHTUMA 28.-29.8.2010 KALAJOELLA JHL:n Kajaanin ja Oulun toimiston alueen jäsenille ja heidän perheilleen. Virkistys- ja ulkoilutapahtuma on kaksipäiväinen. Ohjelman pääpaino

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017 Lauantai 1.7. 12.00-13.00 Iloa musiikista Ohjaajana Marjatta Aarne Sunnuntai 2.7. Maanantai 3.7. 9.30 10.15 Voimaa ja tasapainoa ryhmä

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ALKUVUODELLE 2016 Jyväskylän KaupunkiMartat ry. "Asenne ratkaisee, taidot tulevat bonuksena"

TOIMINTAKALENTERI ALKUVUODELLE 2016 Jyväskylän KaupunkiMartat ry. Asenne ratkaisee, taidot tulevat bonuksena TOIMINTAKALENTERI ALKUVUODELLE 2016 Jyväskylän KaupunkiMartat ry "Asenne ratkaisee, taidot tulevat bonuksena" Nuorekas Jyväskylän KaupunkiMartat ry on perustettu vuonna 2003. Jäsenistömme koostuu eri ikäisistä

Lisätiedot

LASTEN JA NUORTEN KULTTUURIKESKUS VILLA ARTTU KEVÄT 2017 OHJELMA

LASTEN JA NUORTEN KULTTUURIKESKUS VILLA ARTTU KEVÄT 2017 OHJELMA LASTEN JA NUORTEN KULTTUURIKESKUS VILLA ARTTU KEVÄT 2017 OHJELMA Susanna K. Lehto. Lasten ja nuorten taidekeskuksen arkisto Tervetuloa Villa Artun näyttelyihin, työpajoihin ja tapahtumiin! Pelattava näyttely

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan seurakunnan lapsille ja perheille tarkoitettuun toimintaan. Tästä esitteestä löydät kevätkauden 2019 ohjelman.

Tervetuloa mukaan seurakunnan lapsille ja perheille tarkoitettuun toimintaan. Tästä esitteestä löydät kevätkauden 2019 ohjelman. Tervetuloa mukaan seurakunnan lapsille ja perheille tarkoitettuun toimintaan. Tästä esitteestä löydät kevätkauden 2019 ohjelman. Muutokset ovat kuitenkin mahdollisia. PÄIVÄKERHOT Päiväkerhot tarjoavat

Lisätiedot

Avointa toimintaa Hattulassa

Avointa toimintaa Hattulassa Avointa toimintaa Hattulassa alle kouluikäisille syksy 2015 Hattulan seurakunnan kerhot Parola, Huilis, Parolantie 37 (Valintatalon päädyssä. Vanhaa apteekkia vastapäätä) 3-5-vuotiaat aamupäiväryhmä: perjantaisin

Lisätiedot

Tapahtumakalenteri syksy 2017

Tapahtumakalenteri syksy 2017 Tapahtumakalenteri syksy 2017 Päivitetty viimeksi 30.8.2017 Muutoksia ja täydennyksiä tulossa, seuraa ilmoittelua Kalenteri päivitetään seuraavan kerran syyskuussa * - linkki nettisivuille Päivä & aika

Lisätiedot

******************************************************************************** Huom! Uusi vertaisryhmä käynnistyy.

******************************************************************************** Huom! Uusi vertaisryhmä käynnistyy. ELOKUU TAPAHTUMAT: To 6.8. Klo 11.00-14.30.Virkistyspäivä Pyhännän Ahvenjärvellä. Mukana Anne Happo, Muistiluotsista. Lähtö Haapaveden toimiston pihalta klo 9.00. Mahdollisuus on nousta matkan varrelta

Lisätiedot

MODUULI 1 TÄRKEÄT VERBIREKTIOT (VERBI + KYSYMYSSANA)

MODUULI 1 TÄRKEÄT VERBIREKTIOT (VERBI + KYSYMYSSANA) MODUULI 1 TÄRKEÄT VERBIREKTIOT (VERBI + KYSYMYSSANA) ASUA + MISSÄ TYKÄTÄ + MISTÄ MENNÄ + MIHIN ANTAA + KENELLE SOITTAA + MITÄ OLLA + KENELLÄ KYSYÄ + KENELTÄ TAVATA + KENET MATKUSTAA + MILLÄ MISSÄ asua

Lisätiedot

Varissuo 3.9. - 9.9.2012

Varissuo 3.9. - 9.9.2012 Varissuo 3.9. - 9.9.2012 Naapurilähiö - digitaalista tarinankerrontaa Työpajoissa tehdään kollaasitekniikalla digitaalinen esitys siitä, miltä Varissuo näyttää asukkaan silmin. Toiminta on kaikille avointa!

Lisätiedot

Yleisöluistelu. Kajaanin jäähallilla Maanantaina klo Maksuton. Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa.

Yleisöluistelu. Kajaanin jäähallilla Maanantaina klo Maksuton. Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa. Yleisöluistelu Kajaanin jäähallilla Maanantaina 16.10 klo 10.00-13.00 Maksuton Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa. Lisätiedot: Reima Korhonen 044 7100 371 Järjestäjä: Kajaanin

Lisätiedot

LAUSEEN KIRJOITTAMINEN. Peruslause. aamu - minä - syödä muro - ja - juoda - kuuma kahvi Aamulla minä syön muroja ja juon kuumaa kahvia.

LAUSEEN KIRJOITTAMINEN. Peruslause. aamu - minä - syödä muro - ja - juoda - kuuma kahvi Aamulla minä syön muroja ja juon kuumaa kahvia. LAUSEEN KIRJOITTAMINEN Peruslause aamu - minä - syödä muro - ja - juoda - kuuma kahvi Aamulla minä syön muroja ja juon kuumaa kahvia. minä - täti - ja - setä - asua Kemi Valtakatu Minun täti ja setä asuvat

Lisätiedot

PÄÄSY. kevät 2011. työpajoja tapahtumia

PÄÄSY. kevät 2011. työpajoja tapahtumia AINA VAPAA PÄÄSY kevät 2011 työpajoja tapahtumia höyrykonemuseo Metallin hohto Kierros Werstaan Höyrykonemuseossa, jossa 110-vuotias Sulzer-höyrykone edelleen lepää alkuperäisellä paikallaan. Kierroksen

Lisätiedot

Kansainvälinen epilepsiapäivä 8.2.

Kansainvälinen epilepsiapäivä 8.2. Jäsenkirje 1/2016 Kansainvälinen epilepsiapäivä 8.2. Teemana, Epilepsia on muutakin kuin kohtauksia. Toimittajat jäsenillassa 01.02. Julkaisut Uudenkaupungin ja Laitilan sanomissa ti 9.2. Tällä tavoin

Lisätiedot

Jyty Varkaus Ry Syyskuu 2014

Jyty Varkaus Ry Syyskuu 2014 Jyty Varkaus Ry Syyskuu 2014 Jäsentiedote 1 Hallituksen kokouksen päätökset 2 Edunvalvontakatsaus 3 Jyty Varkaus ry:n jäsenkampanja 4 Itä-Suomen alueen Työhyvinvointi-seminaari 22. - 23.11.2014 Vuorelan

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Leinolan koulu lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Leinolan koulu lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Leinolan koulu lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

Alkaa 12.9 klo , jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, Kajaani

Alkaa 12.9 klo , jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, Kajaani Alkaa 12.9 klo 13 14.30, jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, 87100 Kajaani Alkaa12.9, 24.10, 21.11, klo10 11.30 Alkaa 13.9 jatkuen 27.9, 11.10, 25.10, 8.11, 22.11,

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE. Joulun aika ja kauden käännös JOULUN AIKA. KUNTOJUMPAT (yli 15v.) Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14

JÄSENTIEDOTE. Joulun aika ja kauden käännös JOULUN AIKA. KUNTOJUMPAT (yli 15v.) Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14 JÄSENTIEDOTE Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14 Joulun aika ja kauden käännös Kiitos kaikille jäsenille, taustajoukoille ja yhteistyökumppaneille syyskaudesta. Järvenpään Voimistelijoiden

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

Päivitys

Päivitys I N F O PA K E T T I Päivitys 20.3.2019 w w w. k u u r o j e n l i i t t o. f i / s e n i o r i e n - k u l t t u u r i t a p a h t u m a KUTSU Kutsu kuurojen seniorien 18. kulttuuritapahtumaan Kuurojen

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄ. Kaarilan koulupolku. Rahola - Kaarila. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄ. Kaarilan koulupolku. Rahola - Kaarila. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄ Kaarilan koulupolku Rahola - Kaarila lv. 2019-2020 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 9.9. - 13.12.2019 ja keväällä 13.1. - 8.5.2020. Koulu tiedottaa

Lisätiedot

Hämeenlinnan Reumayhdistys ry

Hämeenlinnan Reumayhdistys ry Hämeenlinnan Reumayhdistys ry Jäsentiedote 1/2017 1 HALLITUS V. 2017 Puheenjohtaja Tuiri Iso-Hollo tuiri.iso-hollo@elisanet.fi p. 050-3016043 Varapuheenjohtaja Rainer Paakkonen rainer.paakkonen@pp.inet.fi

Lisätiedot

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU Kulttuurikaverin kanssa voit lähteä niin konserttiin kuin pesäpallo-otteluunkin! Eurajoen kulttuuritoimi Eurajoen sosiaalitoimi Kulttuurikaverin tilaaminen on helppoa:

Lisätiedot

Kaverikahvilat tutuiksi. Sunnuntai Terhi Auvinen, Lotta Virrankari

Kaverikahvilat tutuiksi. Sunnuntai Terhi Auvinen, Lotta Virrankari Kaverikahvilat tutuiksi Sunnuntai 7.10.2017 Terhi Auvinen, Lotta Virrankari Sisältö 1. Liekeissä projekti 2. Kaverikahvilat 3. Virtuaalikahvilat 4. Facebook-ryhmän perustaminen 16.10.201 7 2 1. Liekeissä

Lisätiedot

Lauantaina 23.5. 2015 kesän avaa KesäMäSä

Lauantaina 23.5. 2015 kesän avaa KesäMäSä JÄSENKIRJE 2/2015 1 Aurinkoista kevättä kaikille! Yhdistyksemme vuoden 2015 toinen jäsenkirje, ole hyvä. Kirjeessä vuoden toisen neljänneksen tapahtumat aikatauluineen sekä kerhojemme yhteystiedot. Lauantaina

Lisätiedot

Herttoniemen seurakunnan. toimintaa ja tapahtumia kouluikäisille! tyttöjen ja poikien. läpyskä

Herttoniemen seurakunnan. toimintaa ja tapahtumia kouluikäisille! tyttöjen ja poikien. läpyskä Herttoniemen seurakunnan toimintaa ja tapahtumia kouluikäisille! tyttöjen ja poikien läpyskä talvi ja kevät 2016 KOULUIKÄISTEN KERHOT Kerhot alkavat loppiaisen jälkeen ja jatkuvat huhtikuun loppuun. Keskiviikkoisin

Lisätiedot

Hyvän johtajan 3 k:ta ja 5:tä

Hyvän johtajan 3 k:ta ja 5:tä Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä Jäsentiedote 4/2018 27.4.2018 Hyvän johtajan 3 k:ta ja 5:tä Teksti: Niina Leijamaa, Lohjan Yrittäjät ry, hallituksen jäsen Minkälainen on hyvä johtaja?

Lisätiedot

Ilmoittaudu ja tule mukaan!

Ilmoittaudu ja tule mukaan! Suomen Ladun 54. Leiripäivät Vantaan Hakunilassa Ilmoittaudu ja tule mukaan! Tule hetkeksi, päiväksi tai koko viikonlopuksi pelaamaan, kisaamaan, osallistumaan ja rentoutumaan, tule lauantai-iltana tanssimaan

Lisätiedot