Toimistolla tapahtuu!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Toimistolla tapahtuu!"

Transkriptio

1 Jäsentiedote 3/ (6) Syksyinen tervehdys yhdistyksen jäsenet! Olen yhdistyksen tuore puheenjohtaja Katja Seppinen ja tässä lyhyt esittely: 35-vuotias keraamikko ja yhteiskuntatieteiden maisteri. Kotoisin Turusta, asunut pitkään Rovaniemellä toimien Lapin epilepsiayhdistyksen puheenjohtajana. Muutin Helsinkiin keväällä Yhdistyksen toimintaa on jaettu kuukausittain eri teemojen alle, mutta kaikki tapahtumat ovat avoimia kaikille yhdistyksen jäsenille! Rohkeasti mukaan ja vaikka kaverin kanssa! Kannattaa huomata jäsenyyden edut: tuemme osallistumista maksamalla noin kolmasosan kustannuksista. Palautetta ja toiveita toiminnasta voi lähettää Päiville tai mulle! Meidän ja muiden vastuuhenkilöiden yhteystiedot ovat tiedotteen lopussa. Värikästä syksyn jatkoa! (Ps. Päivi pyysi kertomaan, että se polkupyörä jäi tänäkin vuonna ostamatta...) Toimistolla tapahtuu! os. Haagan urheilutie 12, Helsinki To klo Post it-lapuista verkkovertaistueksi. Tule ideoimaan epilepsia.fi-sivujen vertaisvertaistukisivuja. Työpajan vetää Epilepsialiiton projektipäälikkö Jussi Korpimäki Ma klo Luovan kasvun maanantait. Ekspressiivisessä taideterapiassa pyritään pääsemään kosketuksiin omaan itseen sekä ympäröivään maailmaan eri taidemuotojen avulla. Helsingin epilepsiayhdistyksen kurssilla herätellään luovuutta ja pitdetään hauskaa. Mitään aikaisempaa kokemusta taiteen tekemisestä ei tarvita. Ohjelmassa on mm. maalaamista ja piirtämistä, kirjoittamista, liikettä ja tanssia, draamaa ja improvisointia. Kurssi on tarkoitettu aikuisille. Huomioikaa että liikumme ja istumme jonkin verran lattialla. Taiteen tekeminen ja aistien yhteiskäyttö herättelevät erinomaisesti aivojen hermoratoja. Osallistujien tulee sitoutua osallistumaan ryhmään koko kurssin ajaksi. Kurssin materiaalimaksun omavastuu 35 /hlö. Sitova ilmoittautuminen 8.9. mennessä yhdistyksen toimistoon. Mukaan mahtuu max 8 henkeä. Kurssin ohjaajana toimii ekspressiivisen taideterapian opiskelija Maria Finni. Nyt kokkaamaan! Ke klo Työelämässä olevien epilepsiaa sairastavien kokkailuillat joka kuukauden viimeinen keskiviikko. Tule turisemaan epilepsiasta ja kaikesta muustakin. Ensimmäisellä kerralla tehdään korvapuusteja ja lämpimiä voileipiä. Vastuukokkina puheenjohtaja Katja Seppinen.

2 (toimistolla tapahtuu jatkuu...) 2 (6) To klo Malawi-ilta. Tule aistimaan tunnelmia kaukaa Afrikan auringon alta. Luvassa lämminrytmistä musiikkia, ruokaa ja jutustelua Malawin asioista vapaamuotoisessa jäsenillassa. Ilmoittaudu toimistoon mennessä, kerro myös mahd. ruoka-allergioista. Illan vastuuhenkilöinä ovat neurologit Terttu Heikinheimo-Conell ja Anna Tapanainen. Ma klo Iltapäivän kahvihetki senioreille. Tarkoituksena on keskustella mm. tulevaisuuden toiveista. Paikalle voidaan pyytää osallistujia myös muista neurologisista- ja yhteistyöjärjestöistä. Tilaisuuden vastuuhenkilönä on Seppo Sarkkula. Ma klo Mehiläisvahakynttilöiden tekoa yhdistyksen toimistolla. Materiaalimaksu 12,-/henkilö. Maksetaan paikan päällä. Ilmoittaudu toimistoon mennessä. Ohjaajana Päivi Alho-Heikkilä, Juhlapalvelu Säihke. Helsingin epilepsiayhdistys järjestää taas Pemaritapaamisen la klo 15 Tarkoituksena on koota Unverricht-Lundborgin tautia sairastavat ja heidän läheisensä yhteen. Ohjelmassa taidetyöskentelyä, jonka ohjaavat Aava ja Teija Fontell, mukavaa jutustelua sekä pieni välipala. Paikkana Asumispalvelukeskus Wilhelmiina os. Taavetti Laitisen katu 4, Helsinki. Paikka on esteetön. Jos tarvitset apuja, oma avustaja on hyvä olla mukana mutta ei välttämätön, sillä mehän kynnelle kykenevät kyllä autamme. Tarjoiluiden järjestämiseksi ilmoittaudu mennessä yhdistyksen toimistoon. Kerro ilmoittautuessasi kytätkö pyörätuolia. Olet lämpimästi tervetullut! Toivottaa Helinä Kujansuu. Epilepsia ja työ -yleisötilaisuus ke klo Tilaisuudessa käsitellään työkyvyn arvioinnin ja tukemisen keinoja sekä yrittäjyyttä työllistymisen vaihtoehtona. Alustajina kuntoutusasiantuntija Sanna Filatoff-Rajaniemi, Keva, lainopillinen asiantuntija Harri Hellstén, Suomen yrittäjät ry, yrittäjä Maarit Jantunen sekä neurologi (nimi vahvistumatta) Paikka: Postitalon kabinetti, Mannerheiminaukio 1, Helsinki. Järjestäjänä Helsingin epilepsiayhdistys ja Epilepsialiitto. Perhetoiminta La Teatteriesitys `Pako päiväkodista katso tarkemmat tiedot kohdasta Teatterit. La ja ja Värikylpy taaperoille yhdistyksen toimitiloissa. Tilaisuus on avoin kaikille alle 3-vuotiaille. Ilmoittautumiset mennessä sairaanhoitaja Teija Peltoselle puh tai yhdistyksen toimistoon. Lisätietoja värikylvyistä myöhemmin, seuraa yhdistyksen kotisivuja ja facebook-sivuja!

3 3(6) Nuorten toiminta La 6.9 klo Frisbeegolfia Kivikon frisbeegolfradalla os. Savikiekontie 8. Ilmottautuminen viimeistään 5.9 klo La klo Ulkoilua ja makkaranpaistoa Seurasaaressa. Tapaaminen seurasaarelle johtavan sillan alkupäästä. Mukaan hyvät kävelykengät ja sään mukainen varustus. Jos sataa kaatamalla jätetään lenkkeily väliin ja tavataan keskustassa kahvilla. Seuraa facebookkia, josta löytyy info, jos sataa. Ilmottautuminen viimeistään pe klo La klo Retki Heurekaan. Mukaan yhdistyksen jäsenet pääsevät 7 hintaan. Tavataan Heurekassa, etuovien lähistöllä. Ilmottautuminen viimeistään klo Ilmottautumiset ydistyksen toimistoon tai Salla Aatsinki Ilmottautuessa kerro nimesi ja puhelinnumerosi. Liikunta ja virkistystoiminta Keilavuorot on varattu Fun Bowlingin keilahallille os. Helsinginkatu 25, Hki La klo ja La klo Ilmoittautumiset Tarjalle viikkoa ennen ko. päivää. Hinta 3 /hlö, maksu paikan päällä. La Wilhelmiinan Willitys. Kellonaika ilm. myöhemmin, seuraa yhdistyksen kotisivuja ja facebook-sivuja. Tapahtumassa kuntosali, ulkoliikuntaa (sateella sisällä) ja lopuksi tunti alkaa uimiseen ja jumppaan altaassa. Liikuntavastaava Tarja Sohlman puh tai Aikuisten keskiviikkokerho Ke alkaen klo yhdistyksen toimistolla. Muistin virkistystä, pienimuotoista askartelua ym. ryhmän toiveiden mukaan. Tule mukaan ideoimaan ja toteuttamaan virkistävää tekemistä viikon keskelle! Yhdistys tarjoaa kahvit! Tule ja tuo ystäväsikin! Tarjoiluiden järjestämiseksi ilmoittaudu toimistoon.

4 4 (6) Ratsastustoiminta, jota on kahdella eri tallilla eli Veikkolassa ja Palojoella. Veikkolassa, Kartanon ratsastajat -nimisellä tallilla, os. Lohantie 2, Veikkola. Ryhmä on tarkoitettu erityisryhmille, kuten epilepsiaa sairastaville kehitysvammaisille ja autisteille. Ratsastustunnin (45 min) hinta on 30. Yhdistys tukee ratsastusta 10 /tunti. Tuki maksetaan kuitteja vastaan. Lähetä kuitit toimistolle, yhteystiedot kirjeen alussa. Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Maritta Enqvist p Palojoella, Luhtajoen ratsutilalla, os. Hemmintie 30, Luhtajoki, joka toinen sunnuntai klo Ratsastustunnin hinta on 34, taluttajasta ei lisämaksua ja mahdollisuus myös kausikorttiin. Yhdistys tukee Palojoella tapahtuvaa ratsastusta 11 /tunti. Tuki maksetaan kuitteja vastaan. Lähetä kuitit toimistolle, yhteystiedot kirjeen alussa. Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Tea Blom puh tai sähköpostilla osoitteeseen niin hän etsii sinulle sopivan ryhmän. Tiedustelut: Juha-Pekka Koivisto tai puh Teatterit Lippuvaraukset yhdistyksen toimistosta puh tai Lippuja on rajallinen määrä ja ne on tarkoitettu ensisijaisesti epilepsiaa sairastaville ja samassa taloudessa asuville. Talvisirkus Uni ke klo Tänä vuonna Talvisirkuksessa uppoudutaan unien maailmaan. Akrobatiaa, unissakävelijöitä, taikuutta ja taituruutta... kauniita unia! Videotaidetta, tanssia ja sirkusta yhdistävässä esityksessä nähdään myös harvinainen ja harvinaisen huimapäinen sirkuslaji kuolemanpyörä. Esitys kestää 2 tuntia se nähdään Kaapelitehtaan Pannuhallissa. Lippujen hinnat alle 15 v. 6 ja aikuisilta 8 varattava mennessä Huijarin muistiinpanot pe klo Älykäs nuori mies Glumov, jolla ei ole uraa eikä puolisoa, keksii tekeytyä huomattavasti tyhmemmäksi kuin oikeasti on saadakseen sen mitä haluaa. Hänestä tulee rikkaiden ja vaikutusvaltaisten suosikki, joka saa mielistelemällä työpaikan ja huijaamalla haluamansa morsiamen. Ostrovskin piikikäs komedia tuo näyttämölle herkullisten hahmojen kavalkadin. Esitys nähdään Helsingin kaupunginteatterin Pienellä näyttämöllä ja kestää 2 h 25 min. Liput 27 /kpl varattava mennessä

5 (Teatterit jatkuu...) 5 (6) Pako päiväkodista la klo Tämä 3-6 vuotiaille suunnattu näytelmä, jonka päähenkilönä seikkailee 4-vuotias Toivo, päättää karata päiväkodista ja mennä tapaamaan pääministeriä, jotta saisi maan asiat paremmalle tolalle. Matkalla eduskuntaan tavataan mm. Keisaripingviini ja Mummo, joilla on myös asiaa pääministerille. Pako päiväkodista on hauska ja vauhdikas näytelmä, joka taatusti naurattaa perheen pienimpiä. Näytelmä esitetään Helsingin Kaupunginteatterin Pienen näyttämön Lämpiössä ja kestää 40 min. Liput 6 /hlö, varattava mennessä. Päiväretki Menneen Ajan Joulumarkkinoille la kerran järjestettävät Menneen Ajan Joulumarkkinat Lohjalla on tunnelmallinen ja lämminhenkinen tapahtuma, jossa voi kokea kiireettömyyttä ja aistia nuotion lämpöä sekä jouluisten herkkujen tuoksuja ja makuja. Myynnissä on mm. käsitöitä, puuesineitä, keramiikkaa, lahjatavaroita, joulukoristeita, kynttilöitä, maatilojen tuotteita, jouluherkkuja ja leivonnaisia. Markkinoiden tarjonta on todella monipuolinen. Yli 200 myyntikojun lisäksi ohjelmaa järjestetään Lohja Pyhän Laurin kirkossa, Kirkkokentällä ja Lohjan Museossa. Ohjelma tarkentuu myöhemmin ja siihen voi käydä tutustumassa osoitteessa Lähtö Kiasman edestä klo 9.00 ja paluu n. Klo Hinta 10 /hlö. Hinta sisältää bussikuljetukset, ruokailuista jokainen huolehtii itse. Ilmoittautumiset mennessä toimistoon puh tai Aluetoimintaa Pohjois-Uudenmaan aluekerho Hyvinkäällä Kaikille avoimet jäsenillat maanantaisin (ellei toisin mainita). Päivät, kokoontumispaikat ja kellonajat alla. Kerhopaikkana järjestökeskus Onnensilta os. Siltakatu 6, Hyvinkää. Kulmasilta -niminen huone klo HUOM! Lauantai Ruokailta Markku Korvelalla. Itsetehdyt pöydän antimet. Lisätiedot Markulta puh Yhdistyksen puheenjohtaja Katja Seppinen vierailee Erilaisista yhteiskunnan tukimahdollisuuksista luennoi Sanna Kaisa aihe avoin Mökki-ilta Herusten mökillä aihe avoin Yläkerran tila klo aihe avoin aihe avoin Aluekerhon yhteyshenkilöt: Tuulikki Linna puh ja Sari Wiren puh

6 6 (6) Keilausvuorot torstaisin (päivämäärät alla) klo 17 Hyvinkään keilahallilla os. Kauppalankatu 7, Hyvinkää. Hinta ainoastaan 3 /hlö Ilmoittaudu keilauksen yhteyshenkilö Petri Riiheläiselle puh Ratsastusta joka kuukauden parillisen viikon lauantai Mallun Talleilla os. Kuuselantie 32, Hyvinkää. Puh Ratsastustunnin hinta 40 /tunti. Tuntivaraukset suoraan talleilta. Yhdistys tukee ratsastusta 13 /kerta kuitteja vastaan. Klaukkalan alue Yhteyshenkilö/vertaisohjaaja: Eija Uusitalo puh Lisäksi TUUBIT AUKI avoimet työhuoneet Taidemaalariliitto järjestää 85-vuotistapahtuman: TUUBIT AUKI Taidemaalariliiton taiteilijoiden maanlaajuinen avoimet työhuoneet tapahtuma, joka on la-su klo Tapahtuma on valtakunnallinen ja osallistujille (vierailijoille) ilmainen. Yhdistyksemme pitkäaikainen jäsen, taidemaalari Kim Kylmälä kutsuu erityisesti Helsingin epilepsiayhdistyksen jäseniä vierailemaan hänen työhuoneellaan/ateljeellaan, jonka osoite on Temppelikatu 19 D 37, Helsinki. * * * * * * Lohjan kirjaston Järnefelt -salissa puhetta palvelusuunnitelmasta ja omaishoidosta tiistaina klo Puhumassa johtava sosiaalityöntekijä Henna Nordström sekä lehtori Ulla Lemström. Tilaisuudessa tarjoilu. Ilmoittautumiset Ilari Huhtasalolle p tai * * * * * * Yhteystiedot: Yhdistyksen toimisto os. Haagan urheilutie 12, Helsinki Avoinna ark. Klo 10-14, puh / Toimistonhoitaja Päivi Tihinen Puheenjohtaja Katja Seppinen puh , Varapuheenjohtaja Salla Aatsinki puh ,

Jäsentiedote 1 / 2014 sivu 1 ( 6 )

Jäsentiedote 1 / 2014 sivu 1 ( 6 ) Jäsentiedote 1 / 2014 sivu 1 ( 6 ) Jäsentiedote 1/2014 Yhteystiedot: Toimisto avoinna ark. 10-14 os. Haagan urheilutie 12, 00320 Helsinki Puh. 050 535 4009 tai 09 587 6267 sähköposti: hepy.toimisto@kolumbus.fi

Lisätiedot

Jäsentiedote 2/2013 Sivu 1/5

Jäsentiedote 2/2013 Sivu 1/5 Jäsentiedote 2/2013 Sivu 1/5 Jäsentiedote 2/2013 Toimisto: Haagan urheilutie 12, 00320 Helsinki Toimistonhoitaja Päivi Tihinen puh. 050 535 4009 tai (09) 587 6267 s-posti: hepy.toimisto@kolumbus.fi kotisivu:

Lisätiedot

22.11.2012. Helsingin Kehitysvammatuki 57 ry

22.11.2012. Helsingin Kehitysvammatuki 57 ry 22.11.2012 Asiakaskysely ja uudet kotisivut s. 3 Kehitysvammaisten taiteilijoiden konsertti Finlandia-talolla s. 5 Lehdistöklubi Urheilumuseossa s. 7 Talvileiri Högsandissa s. 11 Helsingin Kehitysvammatuki

Lisätiedot

UUDENMAAN CP-YHDISTYS- NYLANDS CP-FÖRENING ry. Jäsentiedote Syysjulkaisu 3 2014

UUDENMAAN CP-YHDISTYS- NYLANDS CP-FÖRENING ry. Jäsentiedote Syysjulkaisu 3 2014 UUDENMAAN CP-YHDISTYS- NYLANDS CP-FÖRENING ry Jäsentiedote Syysjulkaisu 3 2014 A L K U S A N A T Julkaisija Uudenmaan CP-yhdistys Nylands CP-förening ry Kauppamiehentie 6, 2. krs, 02100 Espoo puh. 09-466

Lisätiedot

Jäsentiedote 2014. Sisällys

Jäsentiedote 2014. Sisällys JÄSENTIEDOTE 2014 1 Jäsentiedote 2014 Sisällys TOIMINNANJOHTAJAN TERVEISET... 3 SUOMEN CP-LIITON JÄRJESTÖTERVEISET... 4 KEVÄTNEUVOTTELUPÄIVÄT LAHDESSA 29.-30.3.2014... 5 ILMOITTAUTUMISLOMAKE... 6 LOMITTAJATOIMINTA...

Lisätiedot

JÄSENLEHTI 2/2015 Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry

JÄSENLEHTI 2/2015 Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry JÄSENLEHTI 2/2015 Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry 1 Puheenjohtajan palsta Puheenjohtajan tervehdys Tätä kirjoittaessani kevät lähestyy kovaa vauhtia. Tuleva kevät on tärkeä omaishoitajien

Lisätiedot

VETELIN KUNTATIEDOTE. Tervetuloa seuraamaan ajankohtaisia asioita uusituille kotisivuille www.veteli.fi. tammikuu 2015

VETELIN KUNTATIEDOTE. Tervetuloa seuraamaan ajankohtaisia asioita uusituille kotisivuille www.veteli.fi. tammikuu 2015 VETELIN KUNTATIEDOTE tammikuu 2015 Tervetuloa seuraamaan ajankohtaisia asioita uusituille kotisivuille www.veteli.fi Tässä numerossa mm. Kysely Seniori-ikäisille..... sivu 1 Vanhusneuvoston yhteystiedot...sivu

Lisätiedot

UUTTA!!! TYKKÄÄ MEISTÄ

UUTTA!!! TYKKÄÄ MEISTÄ Pirkanmaan CP-yhdistys ry c/o Paula Ahti, Jaakonraitti 8, 33870 TAMPERE, puh. 0400 631 077 Puheenjohtaja Janne Valkeejärvi puh. 040 867 5935 Varapuheenjohtaja Janna Maula puh. 045 631 6037 Sihteeri/taloudenhoitaja

Lisätiedot

SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA

SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA www.salo.fi 5/2012 30.4.2012 Julkinen tiedote. Jaetaan jokaiseen jakelupisteeseen. Ammattilaisten osaajaportaali PROFESSIONALS.FI - TYÖKALU OSAAMISESI MARKKINOINTIIN Professionals.fi

Lisätiedot

MYLLYKOSKEN LATU MYLLYKOSKEN LATU RY. Jäsentiedote 1/2015. Kuvat: Hannu Halonen

MYLLYKOSKEN LATU MYLLYKOSKEN LATU RY. Jäsentiedote 1/2015. Kuvat: Hannu Halonen MYLLYKOSKEN LATU MYLLYKOSKEN LATU RY Jäsentiedote 1/2015 Kuvat: Hannu Halonen TOIMIHENKILÖT VUONNA 2015 Hallitus Puheenjohtaja Anne Mynttinen 0400 894 803, anne.mynttinen@kolumbus.fi Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN REUMAYHDISTYS RY

JYVÄSKYLÄN REUMAYHDISTYS RY JYVÄSKYLÄN REUMAYHDISTYS RY JÄSENLEHTI - KEVÄT 2015 JYVÄSKYLÄN REUMAYHDISTYS ry www.jyvaskylanreumayhdistys.org Jäseneksi liittyminen kannattaa! TOIMISTO Kilpisenkatu 18, 40100 Jyväskylä 050 579 1156 jkl.reumayhdistys@kolumbus.fi

Lisätiedot

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE AVUSTAJAKESKUS - yhteistyötä yli rajojen Aura, Eura, Kaarina, Köyliö, Laitila, Lieto, Loimaa, Masku, Mynämäki, Naantali, Parainen, Pöytyä, Raisio, Rauma, Salo, Somero, Säkylä, Turku, Uusikaupunki ja Vehmaa

Lisätiedot

KlubiLahti. Nro 4 Huhtikuu 2014 www.phklubitalot.fi TEEMAVUOSI 2014: Jere Pohjosen taideteos Lahden Klubitalolle

KlubiLahti. Nro 4 Huhtikuu 2014 www.phklubitalot.fi TEEMAVUOSI 2014: Jere Pohjosen taideteos Lahden Klubitalolle Nro 4 Huhtikuu 2014 www.phklubitalot.fi TEEMAVUOSI 2014: KlubiLahti -Päijät-Hämeen Klubitalot ry:n lehti jäsenille ja yhteistyökumppaneille- Jere Pohjosen taideteos Lahden Klubitalolle TÄSSÄ NUMEROSSA:

Lisätiedot

SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA

SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA www.salo.fi 11/2011 31.10.2011 Julkinen tiedote. Jaetaan joka talouteen. Kaupungintalo Avoimet ovet uudella kaupungintalolla Tervetuloa tutustumaan uuteen kaupungintaloon (Tehdaskatu

Lisätiedot

OPISTO. kansalaisopiston. opinto-opas 2015-2016

OPISTO. kansalaisopiston. opinto-opas 2015-2016 NURMIJÄRVEN OPISTO kansalaisopiston opinto-opas 2015-2016 TOIMISTO/INFO 040 938 1007 Klaukkalan Aitohelmi, 2. krs Klaukkalantie 72, 01800 Klaukkala Avoinna: ma-to klo 9.00-16.00, pe klo 9.00-14.00 Opetuskausien

Lisätiedot

SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA

SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA www.salo.fi 12/2010 13.12.2010 Kirjastopalvelut MUUTOKSET AUKIOLOAJOISSA Salon kaupunginkirjaston kaikki toimipisteet ovat suljettuina jouluna 24. 26.12., uudenvuodenpäivänä 1.1.2011

Lisätiedot

RAKENNUSTYÖT KÄYNNISSÄ

RAKENNUSTYÖT KÄYNNISSÄ 3/2013 Reilusti Rohkeat T YÖNHAKIJAT Turun TULE-tietokeskus RAKENNUSTYÖT KÄYNNISSÄ VAPAAEHTOISTOIMINNAN MESSUT Hansatorilla 4.9.2013 ASUNTOJA JA AVUSTAJAPALVELUJA tarjolla Turussa Syksyn ruskaa odotellessa

Lisätiedot

Syyspääsky. Syksyn 2015 jäsentapahtumat. 10 vuotta kauneudenhoitoa herkkäihoisille ja allergikoille s. 16

Syyspääsky. Syksyn 2015 jäsentapahtumat. 10 vuotta kauneudenhoitoa herkkäihoisille ja allergikoille s. 16 HELSINGIN ALLERGIA- JA ASTMAYHDISTYS Syyspääsky Syksyn 2015 jäsentapahtumat 10 vuotta kauneudenhoitoa herkkäihoisille ja allergikoille s. 16 10.11. Ensitietoilta ruoka-allergiasta sekä yhdistyksen toiminnasta

Lisätiedot

Aika haastaa. Kehitysvammaisten Tukiliitto ry PUHEENJOHTAJALTA. www.kvtl.fi Kehitysvammaisten Tukiliitto ry 1

Aika haastaa. Kehitysvammaisten Tukiliitto ry PUHEENJOHTAJALTA. www.kvtl.fi Kehitysvammaisten Tukiliitto ry 1 JÄSENKIRJE 2/2013 VAPAASTI JAETTAVISSA Kokoajat Oili Jyrkämä ja Jaana Teräväinen päivitetty 2.10.2013 oili.jyrkama@kvtl.fi, jaana.teravainen@kvtl.fi Aika haastaa Olen viime aikoina osallistunut useampaankin

Lisätiedot

KURSSI. Vuoden 2013 kurssiesittelyt LIITE. Monipuolinen kurssikesä tulossa TIETOA JA OHJEITA HAKEMUKSIIN. Lähde Sydänlasten matkalle Legolandiin!

KURSSI. Vuoden 2013 kurssiesittelyt LIITE. Monipuolinen kurssikesä tulossa TIETOA JA OHJEITA HAKEMUKSIIN. Lähde Sydänlasten matkalle Legolandiin! 2013 SYDÄNLAPSET JA -AIKUISET RY KURSSI LIITE Hae uusia kokemuksia ja elämyksiä, vertaistukea ja Tietoa. Ilmoittaudu 1.1. 31.3. Vuoden 2013 kurssiesittelyt Monipuolinen kurssikesä tulossa TIETOA JA OHJEITA

Lisätiedot

m u u t t u v a 2/2011 Seija Lamminpää on kasvattanut lapsia 33 vuotta s. 8 Huoltoriidan väkivaltaväitteitä ei dokumentoida s. 3

m u u t t u v a 2/2011 Seija Lamminpää on kasvattanut lapsia 33 vuotta s. 8 Huoltoriidan väkivaltaväitteitä ei dokumentoida s. 3 perhe m u u t t u v a 2/2011 Seija Lamminpää on kasvattanut lapsia 33 vuotta s. 8 Huoltoriidan väkivaltaväitteitä ei dokumentoida s. 3 Y h d e n V a n h e m m a n P e r h e i d e n L i i t t o r y Yksinhuoltajat

Lisätiedot

250 Tampere. 4/2013 Iloista joulua ja aktiivista uutta vuotta JHL 250 Tampere -lehden lukijoille

250 Tampere. 4/2013 Iloista joulua ja aktiivista uutta vuotta JHL 250 Tampere -lehden lukijoille 250 Tampere 4/2013 Iloista joulua ja aktiivista uutta vuotta JHL 250 Tampere -lehden lukijoille Lehden aikataulu JHL 250 Tampere nro 1/2014 ilmestyy viikolla 8-9 Tee lehteen juttu! Tai anna vinkki aiheesta,

Lisätiedot

Turun Mielenterveysyhdistys ITU ry:n tiedotuslehti ITUJA 1 / 2011

Turun Mielenterveysyhdistys ITU ry:n tiedotuslehti ITUJA 1 / 2011 Turun Mielenterveysyhdistys ITU ry:n tiedotuslehti ITUJA 1 / 2011 Mikä ITU on? Turun Mielenterveysyhdistys ITU ry on mielenterveyskuntoutujien vapaaehtoistoiminnan keskus, edunvalvontajärjestö ja vertaistukiyhteisö.

Lisätiedot

Kaikki tarvittava ja fiksu palvelu oman kunnan yrityksiltä. Mitä ei ole, sitä ei tarvita. Katso lehden loppuosa. Pöytyä ylpeä suvestaan.

Kaikki tarvittava ja fiksu palvelu oman kunnan yrityksiltä. Mitä ei ole, sitä ei tarvita. Katso lehden loppuosa. Pöytyä ylpeä suvestaan. Tiedotuslehti 2/2015 Pöytyä ylpeä suvestaan. Kaikki tarvittava ja fiksu palvelu oman kunnan yrityksiltä. Mitä ei ole, sitä ei tarvita. Katso lehden loppuosa. TIEDOTUSLEHTI 2/2015 Sisällysluettelo KUNTA

Lisätiedot

ARTTU 2/2013 Espoo Art ry:n jäsenlehti

ARTTU 2/2013 Espoo Art ry:n jäsenlehti Espoo Art ry:n jäsenlehti MITÄ ESPOO ARTILTA HALUTAAN? Selatessani Espoon kirjailijoiden puheenjohtajalta Mikko Laaksolta Valon juhlassa saamaamme kirjaa Espoo, kirjailijoiden kaupunki huomioni kiinnittyy

Lisätiedot

Oulun seutu 2/2014. Ammattiliitto Pro Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry

Oulun seutu 2/2014. Ammattiliitto Pro Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry Oulun seutu 2/2014 Ammattiliitto Pro Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry Päätoimittajan palsta Niin se aika vierähtää lehteä tehdessä, ettei meinaa vauhdissa aina perässä pysyä. Vuosi sitten aloitin Pro

Lisätiedot

Jäsenkirje 3/2012. Avaamisia JÄSENKIRJE 3/2012 L O U N A I S - S U O M E N S Y Ö M I S H Ä I R I Ö P E R H E E T R Y W W W. S Y L I I N.

Jäsenkirje 3/2012. Avaamisia JÄSENKIRJE 3/2012 L O U N A I S - S U O M E N S Y Ö M I S H Ä I R I Ö P E R H E E T R Y W W W. S Y L I I N. Jäsenkirje 3/2012 L O U N A I S - S U O M E N S Y Ö M I S H Ä I R I Ö P E R H E E T R Y W W W. S Y L I I N. F I Avaamisia Kirjeen sisältö: Puheenjohtajan tervehdys Avajaiset Olet arvokas - koulukiertue

Lisätiedot

Harrastus: Vuoreksessa käynnis- tyi teatteriryhmä aikuisille. LAPin kulta 24-PAck. 0,33l/tlk (2,27/l) sis pantti 3,60

Harrastus: Vuoreksessa käynnis- tyi teatteriryhmä aikuisille. LAPin kulta 24-PAck. 0,33l/tlk (2,27/l) sis pantti 3,60 PALVELEMME Ma-pe 8.30-19 La 10-16 Su suljettu Insinöörinkatu 38 Puh. 010 617 0100 Palveluksessasi myös nettiapteekki www.apteekkiverkko.fi Hervannan Sanomat Kielitaitoa: Maahanmuuttaja- naiset oppivat

Lisätiedot

Tampereen Parkinson-yhdistys ry

Tampereen Parkinson-yhdistys ry JÄSENTIEDOTE 3/2014 20.8.2014 Tampereen Parkinson-yhdistys ry Osoite: Satakunnankatu 56, 33230 Tampere Puhelin: 044 987 7830 toimistoon (tiistaisin 10 13) 050 307 3470 arkipäivisin päiväaikaan Sähköposti:

Lisätiedot