KANSALLINEN GOLFVIIKKO 2014 materiaali/palvelutarjotin

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KANSALLINEN GOLFVIIKKO 2014 materiaali/palvelutarjotin"

Transkriptio

1 KANSALLINEN GOLFVIIKKO 2014 materiaali/palvelutarjotin Golfliitto tarjoaa seuroilleen mahdollisuuden käyttää erilaisia materiaaleja ja palveluita Golfviikon toteuttamista varten. Alle on listattu, mitä on tarjolla. Ilmoita halukkuutesi materiaaleihin oheisesta linkistä klo 16 mennessä. Palvelutarjotinta päivitetään jatkuvasti. Kansallisen juniorigolfkampanjan kunniaksi palvelutarotin painottuu junioreiden toimintaan. Mukana on kuitenkin myös aikuisille suunnattuja tuotteita ja materiaaleja. Palvelutarjottimen materiaaleja voit hakea alla olevan linkin kautta. Linkki on: Golfliitto valitsee seurojen saamat palvelut ja materiaalit. Seuroille ilmoitetaan mennessä. Materiaalien toimitus mennessä. Koska halukkaita saattaa olla enemmän kuin mitä on tarjolla, Golfliitto ei valitettavasti voi taata seuroille heidän toivomiaan asioita. Valintojen perusteet on mainittu tuotteiden yhteydessä, mutta kannustamme joka tapauksessa ilmaisemaan mahdollisen kiinnostuksen.

2 1/2/3. GOLFZILLA / GOLFHIPPO / GOLFKANGAROO (BY GOLF COAT) Näyttävä, puhallettava lyöntikohde birdie ball -käyttöön massatapahtumiin. Paketti sisältää: Golfzillan, puhaltimen, birdie ball -palloja, ohjeet. Seura vastaa mailoista, pystytyksestä, purkamisesta sekä tarvittaessa huollosta. Kaikkea tätä varten toimitetaan tarkat ohjeet. -massatapahtuma (tavoitteena yli 100 osallistujaa) -käyttö julkisella paikalla golfkentällä tai golfkentän ulkopuolella -yhteistapahtuma toisen seuran/yhteisön kanssa Hinta ja kesto: 0 euroa, yksi päivä per seura(t). 4. SNAG GOLF -KASSI Mainio työkalu ensilyöntien suorittamiseen niin aikuisille kuin lapsille. Noin tennispallon kokoista palloa lyödään suurilapaisilla mailoilla erilaisiin hauskoihin kohteisiin lähietäisyydeltä. Kassi sisältää: säilytyskassin, noin 10 erilaista mailaa, maalitaulun, maalikartioita, puttimaalin ja lyöntialustoja. Hinta ja kesto: 0 euroa, yksi päivä per seura. -tuo kaverisi kokeilemaan teema tms. ensikertalaisille suunnattu tapahtuma Toimitus: Golfliitto toimittaa SNAG Golf kassin seuraan, seura on vastuussa välineiden valitulle seuralle ennen Golfviikkoa. Toimitus: Golfliitto toimittaa Golfzillan seuraan, seura on vastuussa välineiden toimittamisesta seuraavaan tapahtumaseuraan/golfliittoon. Tarkempi ohjeistus tulee valitulle seuralle ennen Golfviikkoa.

3 5. SHORT GOLF-KASSI 6. SALI- JA PUISTOGOLFKASSI Näillä isolapaisilla mailoilla ja isoilla palloilla on helppoa ja hauskaa tutustua golfin saloihin. Isoilla mailoilla on helppo osua isokokoiseen palloon ja mailoissa on lisäksi muotoiltu grippi, joka opettaa oikean otteen mailasta heti alkumetreiltä lähtien. Pallot ovat tennispallon tyyppisiä (hiukan pienempiä) ja tarttuvat kiinni maaleissa oleviin tarrapintoihin, jotka on pisteytetty. Kassi sisältää: kolme erikokoista ja yhteensä 7 erilaista golfmailaa, erilaisia kohteita, joihin pallot jäävät kiinni ja jotka ovat pisteytetty. Hinta ja kesto: 0 euroa, yksi päivä per seura. -Perhe-teema tms. ensikertalaisille suunnattu tapahtuma Sali- ja Puistogolf -paketti tuo golfin liikuntasaleihin, läheisiin puistoihin ja urheilukentille. Valmiit rastiharjoitteet ja ohjemateriaali helpottavat toimintaa ensimmäisillä kerroilla, eikä ohjaajan tarvitse olla itse edes golfin pelaaja. Kaikki paketin materiaalit soveltuvat sekä sisä-, että ulkotiloihin. Hinta ja kesto: 0 euroa, yksi päivä per seura. -Perheteema tms. ensikertalaisille suunnattu tapahtuma. Toimitus: Golfliitto toimittaa Sali- ja Puistogolf -paketin seuraan, seura on vastuussa välineiden toimittamisesta seuraavaan tapahtumaseuraan/golfliittoon. Tarkempi ohjeistus tulee valitulle seuralle ennen Golfviikkoa. Toimitus: Golfliitto toimittaa Short Golf paketin seuraan, seura on vastuussa välineiden toimittamisesta seuraavaan tapahtumaseuraan/golfliittoon. Tarkempi ohjeistus tulee valitulle seuralle ennen Golfviikkoa.

4 7. PUUHABÄGI 8. JUNIORIGOLFOHJELMAN TREENIKASSI PuuhaBägi on golfohjaajan apuna, kun seurassa järjestetään monipuolisia harjoituksia kisailuja sekä tapahumia lapsille ja nuorille. Välineistön tehokasta hyödyntämistä tukee pakettiin sisältyvä Golfohjaajan vinkkivihko, josta löytyy runsaasti harjoitteita ja ohjeita käytännön treeneihin. Puuhabägi sisältää myös Pohjolan hauskinta Swingiä Jengissä seurakilpailun, johon kaikki seuran juniorit pääsevät osallistumaan. Perhe -teema, lasten ja nuorten tapahtuma tai ensikertalaisille suunnattu tapahtuma Toimitus: Golfliitto toimittaa Puuhabägin seuraan, seura on vastuussa välineiden valitulle seuralle ennen Golfviikkoa. Juniorigolfohjelmassa painotetaan mm. lasten ja nuorten golfharjoittelun monipuolistamista. Juniorigolfohjelman treenikassi on täynnä junioreiden harjoitteluun suunnattuja harjoitusvälineitä. Kassi on iso ja sisältää paljon erilaisia harjoitteluun lyyttyviä apuvälineitä. Sisältö mm. erilaisia palloja, frisbeykiekkoja, pesislyöntiteline, keiloja, tennismailoja ja tasapainotyynnyjä. Perhe-teema tai lapsille ja nuorille suunnattu tapahtuma. Toimitus: Golfliitto toimittaa juniorigolfohjelman treenikassin seuraan, seura on vastuussa välineiden toimittamisesta seuraavaan tapahtumaseuraan/golfliittoon. Tarkempi ohjeistus tulee valitulle seuralle ennen Golfviikkoa.

5 9. GOLFLIITON LÄHIPELITESTI 10. JUNIORIGOLFOHJELMAN DEMOTREENI Lähipelitesti on suunnattu kaikentasoisille pelaajille. Materiaalia voidaan hyödyntää esimerkiksi seuran yhteisissä harjoituksissa sekä erilaisissa tapahtumissa. Eritasoiset taitomerkit kannustavat omatoimiseen harjoitteluun ja osallistumaan itse testiin. Lähipelitesti sisältää kahdeksan keskeistä lyöntisuoritusta viheriöllä ja sen ympärillä. Testiin on valittu juuri ne lyönnit, joita useimmiten tarvitaan kierroksella. Perhe-teema tai lapsille ja nuorille suunnattu tapahtuma. Toimitus: Golfliitto toimittaa lähipelitestin seuraan, seura on vastuussa välineiden valitulle seuralle ennen Golfviikkoa Paljon kiitosta saaneen juniorigolfohjelman demoharjoitukset kestävät noin 1,5 tuntia per ryhmä ja ne on suunnattu 7-12 vuotiaille. Harjoitukset tulee vetämään juniorigolfohjelman koordinaattori Sami Övermark. Tämä on oiva lisä esimerkiksi juniorileirien ohjelmaan. Ohjelman vetäjä tuo tarvittavat välineet sekä Juniorigolfohjelman materiaalia treeneihin. Tutustu juniorigolfohjelmaan: Hinta ja kesto: 0 euroa, 1 aamupäivä- tai iltapäivä per seura. toimintaa 7-12 vuotiaille nuorille. Toimitus: Golfliitto tai sen edustaja vastaa kaikesta logistiikasta. Seuran tapahtumapäivinä paikalla olevia vapaaehtoistohjaajia pyydetään olemaan läsnä/apuna aktiviteettien aikana.www

6 10. PIENI PALLO ISO ILO SEKÄ GOLFVIIKON ROLL UP (KAKSI KAPPALETTA) Sisäkäyttöön tarkoitetut golfin uuden markkinointi-ilmeen mukaiset Pieni Pallo Iso Ilo sekä Kansallinen Golfviikko roll upit tuovat ilmettä tapahtumaasi. Toimitus: Golfliitto toimittaa rollupit paketin seuraan, seura on vastuussa välineiden valitulle seuralle ennen Golfviikkoa. 11. KYMMENEN KAPPALETTA SÄÄNTÖPELIKORTTEJA 50:LLE ENSIMMÄISELLE GOLFVIIKKOON ILMOITTAUTUNEELLE SEURALLE Tähän pelikorttisarjaan on kirjattu kysymysmuotoon golfissa esiintyviä tavanomaisia tilanteita, joissa sääntötuntemus on tarpeen. Erittäin hyvä lahja esimerkiksi kansallisen golfviikon aikana Green Card- kortin suorittaneille. Voit pelata tätä peliä monella eri tavalla. Pelaa ja voita klubin sääntömestarin titteli! PS. Muistakaa käyttää hyväksenne Pieni Pallo Iso Ilo sekä Kansallinen Golfviikko markkinointimateriaaleja.

7 12. JUNIORIMATERIAALEJA Kansallisen golfviikko on osa vuoden 2014 juniorigolfkampanjaa. Golfliitto jakaa juniorigolfkampanjan kunniaksi juniorigolfin materiaalipaketin 25 seuralle. Paketti sisältää juniori Green Cardeja 20 kappaletta (tavallisia tai Herra Hakkaraisen Green Cardeja) sekä 20 kappaletta Golf harrastuksena esitteitä, jotka on suunnattu golfvanhemmille Juniori green card ja Herra Hakkaraisen green card Junior Green Cardissa on kyse lapsen tai nuoren välivaiheista kohti virallista golfin Green Cardia, joita seurat ja kentät soveltavat halutessaan omaan toimintaympäristöönsä. Lasten ja nuorten Green Cardin tavoitteena on lisätä golfin vetovoimaa tekemällä lapsen ja nuoren lajin aloittamisesta mahdollisimman positiivinen, hauska ja mielenkiintoinen kokemus. Golf harrastuksena esite Materiaali sopii jaettavaksi esimerkiksi lajikokeilun yhteydessä. Erityisenä kohderyhmänä ovat junioreiden vanhemmat. Vihkoon on kerätty golfin hyviä puolia yleisellä tasolla ja golfseura voi laittaa vihkon väliin tietoa omasta toiminnastaan. Golf on mailapeli, johon liittyy Suomessa monia uskomuksia ja luuloja. Tämä vihkonen sisältää tietoa lajista ja sen harrastamisesta. Teemat käsittelevät pääasiassa lapsia ja nuoria, mutta samat asiat koskettavat aikuisiakin. Hinta ja kesto: 0 euroa Toimitus: Golfliitto toimittaa Materiaalipaketit seuraan. - Lapsille ja nuorille suunnattu tapahtuma 13. HERRA HAKKARAISEN GOLFKOULU Herra Hakkaraisen golfkoulu on Suomen Golfliiton ja Mauri Kunnaksen kanssa yhteistyössä tehty juniorigolfkonsepti. Herra Hakkarainen golfkoulutuote on suunniteltu seurojen junioritoiminnan tukemiseen ja tuotteistamiseen. Golfkoulu tuote toimii hyvänä starttina pysyvämmän golfharrastamisen aloittamiselle ja siitä on helppo siirtyä seuran tarjoamiin viikoittaisiin harjoitusryhmiin. Tästä seuran golfkoululle nimekäs ja tunnettu hahmo parantamaan juniorigolfin vetovoimaisuutta seuratasolla. Tuotteen käytöstä tulee kustannuksia. Lisätietoja Herra Hakkaraisen golfkoulusta osoitteesta tai p

8 4. KUMMIT GOLF CHALLENGE 15. KANSALLINEN GOLFVIIKKO JA PIENI PALLO ISO ILO -BEACH BANNERI Suomen Golfliitto kutsuu kaikki jäsenseurat ja niiden pelaajat mukaan Kansallisella Golfviikolla järjestettävään kilpailuun, jonka osallistumismaksut menevät golfareiden tempaukseen uuden lastensairaalan hyväksi! Hyvä draivi uuden lastensairaalan hyväksi! on Suomen Golfjohtajien, Suomen PGA:n ja Lastenklinoiden Kummit Ry:n alkuun laittama projekti, jolla on tarkoitus yhdessä kerätä golfin toimijoiden ja pelaajien kanssa yhdessä miljoona euroa uuden lastensairaalan hyväksi. Suomen Golfliitto on mukana hankkeessa! Kilpailut pelataan Kansallisella Golfviikoilla kaikilla mukaan lähtevillä kentillä, vapaavalintaisina päivinä. Kilpailujen järjestelyistä ja tuloslaskennasta vastaavat golfseurat. Ulkokäyttöön tarkoitetut golfin uuden markkinointi-ilmeen mukaiset Pieni Pallo Iso Ilo sekä Kansallinen Golfviikko beach bannerit tuovat ilmettä tapahtumaasi. Toimitus: Golfliitto toimittaa rollupit paketin seuraan, seura on vastuussa välineiden valitulle seuralle ennen Golfviikkoa. PS. Muistakaa käyttää hyväksenne Pieni Pallo Iso Ilo sekä Kansallinen Golfviikko markkinointimateriaaleja. Mukaan lähteville seuroille toimitetaan palkintopaketti Golfliiton toimesta sekä aineistot Kilpailukutsun tekemiseen. Lisätiedot tapahtumasta löytyvät sivuilta golfseuroille osiosta Yhteyshenkilö:

9 Palvelutarjottimesta lisätietoa: sekä

SELVITYS GOLFSEUROJEN NUORISOTOIMINNASTA 2013. Raportti Huhtikuu 2014 KIHU & Suomen Golfliitto Jari Lämsä & Antti Rimpiläinen

SELVITYS GOLFSEUROJEN NUORISOTOIMINNASTA 2013. Raportti Huhtikuu 2014 KIHU & Suomen Golfliitto Jari Lämsä & Antti Rimpiläinen SELVITYS GOLFSEUROJEN NUORISOTOIMINNASTA 2013 Raportti Huhtikuu 2014 KIHU & Suomen Golfliitto Jari Lämsä & Antti Rimpiläinen Kaikkien kyselyyn vastanneiden seurojen kesken arvottiin huikea pääpalkinto;

Lisätiedot

SEURATIEDOTE HUHTIKUU SUOMEN GOLFLIITON

SEURATIEDOTE HUHTIKUU SUOMEN GOLFLIITON SUOMEN GOLFLIITON SEURATIEDOTE HUHTIKUU HUHTIKUU 2014 TÄSSÄ SEURATIEDOTTEESSA: Yhdeksän reiän tasoituskierrokset tasoitusryhmässä 3 Kansallinen Juniorigolfkampanja 2014: Golfviikko, 24h junnugolfille (ja

Lisätiedot

SELVITYS GOLFSEUROJEN NUORISOTOIMINNASTA 2011

SELVITYS GOLFSEUROJEN NUORISOTOIMINNASTA 2011 SELVITYS GOLFSEUROJEN NUORISOTOIMINNASTA 211 Raportti Toukokuu 212 Suomen Golfliitto Antti Rimpiläinen Kaikkien kyselyyn vastanneiden seurojen kesken arvottiin huikea pääpalkinto; Kyselyyn vastanneiden

Lisätiedot

GOLF. Harrastuksena. Tietoa vanhemmille. Kansallinen JUNIORIGOLFOHJELMA

GOLF. Harrastuksena. Tietoa vanhemmille. Kansallinen JUNIORIGOLFOHJELMA GOLF Harrastuksena Tietoa vanhemmille Kansallinen JUNIORIGOLFOHJELMA 2 SisälTÖ Golf on edullinen harrastus Golfia voi mennä kokeilemaan Miksi golf on hyvä harrastus? Golf Hieno harrastus koko perheelle

Lisätiedot

GREEN CARD LAPSET JA NUORET

GREEN CARD LAPSET JA NUORET 1 GREEN CARD LAPSET JA NUORET GREEN CARD GOLFPELIN AJOKORTTI OHJEISTUS LASTEN JA NUORTEN GOLFHARRASTUKSEEN ALOITTAMISEEN Tämä ohjeistus on tarkka kuvaus lasten ja nuorten Green Card käytännöistä osana

Lisätiedot

SEURATIEDOTE MAALISKUU 2011 SUOMEN GOLFLIITON. Green Card -uudistus

SEURATIEDOTE MAALISKUU 2011 SUOMEN GOLFLIITON. Green Card -uudistus SUOMEN GOLFLIITON SEURATIEDOTE MAALISKUU 2011 Green Card -uudistus GREEN CARD -UUDISTUS Seuratiedote maaliskuu 2011 Uudistuksen aikataulu 10-13.3. 2011 Uudistuksen julkistaminen toimialapäivillä ja golfmessuilla

Lisätiedot

TYÖKALUT SEUROJEN KÄYTTÖÖN 2014

TYÖKALUT SEUROJEN KÄYTTÖÖN 2014 Näin toivotetaan uudet pelaajat tervetulleiksi TYÖKALUT SEUROJEN KÄYTTÖÖN 2014 Seurojen toiminnan kannalta on elintärkeää houkutella uusia harrastajia lajin pariin. Kuten tiedämme, golf on kaiken ikäisille

Lisätiedot

SEURATIEDOTE SUOMEN GOLFLIITON

SEURATIEDOTE SUOMEN GOLFLIITON SUOMEN GOLFLIITON SEURATIEDOTE MAALISKUU 2013 MAALISKUU 2013 TÄSSÄ SEURATIEDOTTEESSA: Golfliitto poistaa pukeutumisvaatimusohjeen käytöstä Golfliiton jäsenetuohjelma Golflehden Kansallinen Golfviikko 3-9.6.2013

Lisätiedot

Kouvolan Sulkapalloseura ry/kouss

Kouvolan Sulkapalloseura ry/kouss Kouvolan Sulkapalloseura ry/kouss SISÄLLYS MITÄ SULKAPALLO ON... 3 Käyttäytyminen ja muiden huomioiminen... 3 Varusteet... 3 Säännöt... 4 Pistelasku... 4 Syöttö... 4 Nelinpeli... 5 Muita sääntöjä... 5

Lisätiedot

GOLFvanhempien. Kansallinen JUNIORIGOLFOHJELMA

GOLFvanhempien. Kansallinen JUNIORIGOLFOHJELMA GOLFvanhempien opas Kansallinen JUNIORIGOLFOHJELMA 1. Golf harrastuksena 1. GOLF HARRASTUKSENA Golf on usein koko perheen yhteinen harrastus, mutta enenevässä määrin lapset ja nuoret innostuvat lajista

Lisätiedot

Luet uutta opasta golfin junioritoimintaan. Tämä ikäryhmäkohtainen opas on

Luet uutta opasta golfin junioritoimintaan. Tämä ikäryhmäkohtainen opas on Kansallinen Juniorigolfohjelma 2012 2014 Kustantaja Suomen Golfliitto ry Oppaiden sisältö Pia Mäki-Kokkila, Anu Alppi, Jetta Pilvi, Henrikki Tolonen, Tomi Paalanen, Pasi Puttonen, Juha Skyttä, Pekka Lumela,

Lisätiedot

YHTEINEN TENNISKOULUMALLI OSA 1

YHTEINEN TENNISKOULUMALLI OSA 1 YHTEINEN TENNISKOULUMALLI OSA 1 TERVETULOA TENNISKOULUUN! 1. Lukijalle Tervetuloa tenniksen pariin! Olet nyt ottamassa ensiaskelta kohti toivottavasti pitkää ja antoisaa tennisharrastajan uraa. Helpottaaksemme

Lisätiedot

Ma 3.2.14 Jäsen- ja tasoituskortit 2014 Tiedot otetaan verkkotietopalvelusta ma 3.2.14. NGU-korttien saajat tulee ilmoittaa osoitteeseen

Ma 3.2.14 Jäsen- ja tasoituskortit 2014 Tiedot otetaan verkkotietopalvelusta ma 3.2.14. NGU-korttien saajat tulee ilmoittaa osoitteeseen TAMMIKUU 2014 SISÄLTÖ 1. Tärkeitä päivitysajankohtia 2. Golfalan keskeisiä tapahtumia 3. Jäsenmaksut 4. Jäsen- ja tasoituskortti 5. Golfarin vakuutusturva 6. Toimihenkilötiedot 7. Seurojen merkkipäivät

Lisätiedot

TOIMINTALINJA 2013 2014. Tanssiurheiluseura Oikea rytmi ry

TOIMINTALINJA 2013 2014. Tanssiurheiluseura Oikea rytmi ry 1 TOIMINTALINJA 2013 2014 Tanssiurheiluseura Oikea rytmi ry 2 Sisällysluettelo Sisällysluettelo... 2 1 Seuran esittely... 1 2 Seuran visio ja painopistealueet... 1 3 Eettisyys seuran toiminnassa... 1 4

Lisätiedot

Espoon Urheilijat ry Judojaos. Seuran toimintalinja

Espoon Urheilijat ry Judojaos. Seuran toimintalinja Espoon Urheilijat ry Judojaos Seuran toimintalinja 1 Sisällysluettelo 1 ESPOON URHEILIJAT RY JUDOJAOKSEN VISIO JA MISSIO... 3 1.1 VISIO... 3 1.2 MISSIO... 3 2 ESPOON URHEILIJAT RY JUDOJAOKSEN TAVOITTEET...

Lisätiedot

LAKESIDE GOLF VAMMALA RY. Jäsenlehti 2 2012. Huikea. Golfkausi. 2012tulossa!

LAKESIDE GOLF VAMMALA RY. Jäsenlehti 2 2012. Huikea. Golfkausi. 2012tulossa! LAKESIDE GOLF VAMMALA RY Jäsenlehti 2 2012 Huikea Golfkausi 2012tulossa! PUHEENJOHTAJAN PUHEENVUORO Lakeside Golf Vammala ry Jäsenlehti 2 2012 TOIMITUSJOHTAJAN TERVEISET LAKESIDE GOLF VAMMALA RY. Seuramme

Lisätiedot

Johdanto. Kansallinen Juniorigolfohjelma 2012 2014. Golfliitto palvelee sinua. Kustantaja Suomen Golfliitto ry

Johdanto. Kansallinen Juniorigolfohjelma 2012 2014. Golfliitto palvelee sinua. Kustantaja Suomen Golfliitto ry Kansallinen Juniorigolfohjelma 2012 2014 Kustantaja Suomen Golfliitto ry Golfliitto palvelee sinua Suomen Golfliiton seuratoimintayksikkö palvelee seuroja erityisesti lasten ja nuorten toiminnoissa. Alla

Lisätiedot

Lisää harrastajia ringetteseuraan

Lisää harrastajia ringetteseuraan Lisää harrastajia ringetteseuraan Koulutapahtuma Tule kokeilemaan ringetteä -tapahtuma Kaveripäivä Sisällysluettelo: 1. Yleistä 2. Ringeten koulutapahtuma 3. Tule kokeilemaan ringetteä -tapahtuma 4. Ringeten

Lisätiedot

Sisällysluettelo 1. Music Against Drugs ry...2 1.1. Mikä Music Against Drugs ry on?...2 1.2. Yhteistyökumppanit...4 2. Music Against Drugs

Sisällysluettelo 1. Music Against Drugs ry...2 1.1. Mikä Music Against Drugs ry on?...2 1.2. Yhteistyökumppanit...4 2. Music Against Drugs Sisällysluettelo 1. Music Against Drugs ry...2 1.1. Mikä Music Against Drugs ry on?...2 1.2. Yhteistyökumppanit...4 2. Music Against Drugs -kokonaisuus 2014-2015...7 2.1. Music Against Drugs kohderyhmät,

Lisätiedot

Luet uutta opasta golfin junioritoimintaan. Tämä ikäryhmäkohtainen opas on

Luet uutta opasta golfin junioritoimintaan. Tämä ikäryhmäkohtainen opas on Kansallinen Juniorigolfohjelma 2012 2014 Kustantaja Suomen Golfliitto ry Oppaiden sisältö Pia Mäki-Kokkila, Anu Alppi, Jetta Pilvi, Henrikki Tolonen, Tomi Paalanen, Pasi Puttonen, Juha Skyttä, Pekka Lumela,

Lisätiedot

SEURATIEDOTE SUOMEN GOLFLIITON

SEURATIEDOTE SUOMEN GOLFLIITON SUOMEN GOLFLIITON SEURATIEDOTE Toukokuu 2012 SEURATIEDOTE TOUKOKUU 2012 Tässä seuratiedotteessa: Tervehdys toiminnanjohtajalta koskien NGU-kortin käyttöä koulutus golfseuroille 21.5. Hämeenlinna Honda

Lisätiedot

Swingmakers opetus- ja valmennuspalvelut. Devotion for Golf

Swingmakers opetus- ja valmennuspalvelut. Devotion for Golf Swingmakers opetus- ja valmennuspalvelut Devotion for Golf Kurssit Lisätiedot ja varaukset: Greencard kurssit hinta 200 / henkilö Kurssin kesto on 12 tuntia. Kursseja pidetään läpi golfkauden arkipäivisin

Lisätiedot

2014#1. Tapahtuma- Kalenteri s. 3. Jyrkikapteenin mietteet s. 28. SM-mitaleille s. 10. kentällä. s. 4

2014#1. Tapahtuma- Kalenteri s. 3. Jyrkikapteenin mietteet s. 28. SM-mitaleille s. 10. kentällä. s. 4 ingside 2014#1 Tapahtuma- Kalenteri s. 3 Jyrkikapteenin mietteet s. 28 Edustusryhmä tähtää SM-mitaleille s. 10 Uutta kentällä s. 4 ERG Tauko vai ei? Yksi eniten tunteita herättävistä ja mielipiteitä jakavista

Lisätiedot

Kalafornia News S. 11 S. 12-13 S. 16. Satakunnan Viikon liite 20.5.2015. Aloita golf S. 5. Jokamiesgolfia, myös jalkapallolla!

Kalafornia News S. 11 S. 12-13 S. 16. Satakunnan Viikon liite 20.5.2015. Aloita golf S. 5. Jokamiesgolfia, myös jalkapallolla! Kalafornia News Satakunnan Viikon liite 20.5.2015 Aloita golf S. 5 Jokamiesgolfia, myös jalkapallolla! S. 11 Junnugolfia S. 12-13 Ulkoilureitin avajaiset S. 16 2 Kalafornia News www.kalafornia.com facebook.com/kalafornia.pgk

Lisätiedot

TALKOOT AVASIVAT KAUDEN

TALKOOT AVASIVAT KAUDEN St. Laurence Golfin sidosryhmälehti 1/2014 Kenttämestari: KALKKI-PETTERIN KASTELU JÄRJESTELMÄN REMONTTI TALKOOT AVASIVAT KAUDEN Talkoot kuvina Naisilla jo vauhti päällä Golfkausi on yhtä kuin grillikausi

Lisätiedot

2015! GOLFIA. TOIMIkunnat. Jäsenlehti 1 2015. Klubiravintola. uudistuu! s.5. Naisten oma Ryder cup! s.8. tiedottavat.

2015! GOLFIA. TOIMIkunnat. Jäsenlehti 1 2015. Klubiravintola. uudistuu! s.5. Naisten oma Ryder cup! s.8. tiedottavat. LAKESIDE GOLF VAMMALA RY Jäsenlehti 1 2015 Naisten oma Ryder cup! s.8 GOLFIA 2015! JÄSENLUETTELO YHTEISTYÖSOPIMUKSET TOIMIkunnat tiedottavat Kilpailukalenteri s.18 Klubiravintola uudistuu! s.5 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

UUSI KAUSI TÄYNNÄ ODOTUSTA, MENESTYSTÄ JA MAKEITA VOITTOJA

UUSI KAUSI TÄYNNÄ ODOTUSTA, MENESTYSTÄ JA MAKEITA VOITTOJA 1 2014 OY PICKALA GOLF AB:N JA PICKALA GOLF CLUB RY:N JÄSENLEHTI. ILMESTYY KAKSI KERTAA VUODESSA WWW.PICKALAGOLF.FI UUSI KAUSI TÄYNNÄ ODOTUSTA, MENESTYSTÄ JA MAKEITA VOITTOJA KESÄLLÄ LUVASSA JÄNNITYSTÄ

Lisätiedot

Viipurin Golf Seuralehti ja lajiliite 2014

Viipurin Golf Seuralehti ja lajiliite 2014 1 Viipurin Golf Seuralehti ja lajiliite 2014 Viheriöt kutsuvat! 2 Vuoden Auto Suomessa 2014 3 Viipurin Golf AVAUS Golfista on moneksi Luet nyt ensimmäistä Viipurin Golfin Etelä-Saimaan liitteenä ilmestyvää

Lisätiedot

Seura toimintaympäristönä

Seura toimintaympäristönä SUOMEN KORIPALLOLIITTO Seura toimintaympäristönä Versio 3.0-21.9.2006 Copyright 2006. Suomen Koripalloliitto Sisällysluettelo 1. JOHDANTO 1 2. SEURAN LINJAUSTEN JA TOIMINNAN SUUNNITTELU 2 2.1 HALLITUS

Lisätiedot

F-IKÄISET. Tästä se alkaa! SUOMEN LENTOPALLOLIITTO RY

F-IKÄISET. Tästä se alkaa! SUOMEN LENTOPALLOLIITTO RY F-IKÄISET Tästä se alkaa! SUOMEN LENTOPALLOLIITTO RY 1 Sisällysluettelo Turnaustapahtumat: F-ikäisten toimintatapa 3 Joukkueorganisaatio ja tehtävät turnauksessa 4 Järjestä laadukas turnaustapahtuma 5

Lisätiedot