Elisa Oyj Laitepaikkatuotteet. hinnasto

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Elisa Oyj Laitepaikkatuotteet. hinnasto 1.10.2006"

Transkriptio

1 Laitepaikkatuotteet hinnasto

2 SISÄLLYSLUETTELO 1 (1) 1 YLEISTÄ LAITEPAIKKATUOTTEET LAITEPAIKKA* LAITETELINEPAIKKA LAITEKAAPPIPAIKKA ISO LAITEKAAPPIPAIKKA MUUT TUOTTEET YHDYSKAAPELEIDEN TUONTI LAITETILAAN SÄHKÖNSYÖTTÖ / ENERGIA HUOLTO JA YLLÄPITO TILOIHIN PÄÄSY MUUTOKSET LAITTEISIIN LAITEVAATIMUKSET YMPÄRISTÖOLOSUHTEET LAITETILASSA HINNAT HINNOITTELUPERIAATTEET KERTAMAKSUT ELISAN PÄÄHINTAVYÖHYKE KULUNVALVONTA Kategoria A Kategoria B LAITEPAIKKATUOTTEIDEN HINNAT LAITETILA SÄHKÖNSYÖTTÖ TURUN PÄÄHINTAVYÖHYKE KULUNVALVONTAMAKSUT Kategoria A Kategoria B ja muut tilat LAITEPAIKKATUOTTEIDEN HINNAT LAITETILA SÄHKÖNSYÖTTÖ LAITEPAIKKATUOTTEIDEN TOIMITUSPROSESSI TARJOUS TILAUS...9

3 1(9) 1 Yleistä vuokraa laitepaikkoja hallinnassaan tai lähiyrityksensä hallinnassa olevista laitetiloista tässä tuotekuvauksessa esitetyin pääperiaattein. Laitetilat ovat telelaitteille rakennettuja tiloja, joissa on tarjolla kohteesta riippuen normaali varmennettu (48 V DC, 230/400 V AC) sähköliitäntä. Laitetilan palveluihin eivät kuulu vuokralaisen laitteiden huolto, laitteiden varaosat tai korjaustyökalut, eivätkä mitkään tehtävät, jotka edellyttävät kyseisiin laitteisiin liittyvää erityisosaamista. Asennustyöt ja laitepaikkojen järjestelyihin sekä sisäänpääsyjärjestelyihin liittyvät työt laskutetaan tapauskohtaisesti erikseen. Laitepaikkojen ja -tilojen saatavuus selvitetään aina tapauskohtaisesti saatavuuskyselyllä sähköisen tilaus-/toimitusjärjestelmän kautta. Saatavuuskyselystä saatava FIS id. -numero liitetään tilaukseen. Laitepaikkasopimuksen vähimmäisaika on kuusi (6) kuukautta, mikäli se ei ole osa muuta yhteyssopimusta tai kauppaa. Laitetilasopimus tehdään vähintään yhdeksi (1) vuodeksi. pidättää itsellään oikeuden muuttaa tässä dokumentissa esitettyjä tietoja ja vuokrausehtoja. 2 Laitepaikkatuotteet 2.1 Laitepaikka* Laitepaikka on osuus Elisan ns. 19 laitetelineestä. Teletilakohtaisesti paikan syvyys on joko 300 mm, jolloin työskentely on mahdollista vain etupuolelta, tai 600 mm, jolloin työskentelytilaa on varattu etu- ja takapuolelta. Asennus kiskokiinnityksellä tai vapaasti hyllylle sijoitettuna. Mitoitusyksikkönä ja hinnoittelun perusteena on telineiden moduulijakoon perustuva Unit (U). Pienin vuokrattava osuus on 8U (1U = 44,45 mm) ja laitekokoa voi kasvattaa siitä ylöspäin 2U portain. Yhteen kahdeksan (8) U:n osuuteen saa sijoittaa maksimiteholtaan 500 W laitteen. Elisa voi sijoittaa samaan telineeseen tai kaappiin myös muiden vuokralaisten laitteita. Sähköenergia ja varmennettu 48 VDC (tasasähkö) tai 230 VAC (vaihtosähkö) veloitetaan erikseen. *Seinälaitepaikkoja ei myydä jälkeen ja nykyisten sopimusten sisältämät seinälaitepaikat on vuokralaisen siirrettävä kaappeihin tai telineisiin sopimusehtojen mukaisesti. 2.2 Laitetelinepaikka Lattialle sijoitettava 19" standardi laiteteline, maksimikoko 600 mm x 300 mm x 2200 mm (leveys x syvyys x korkeus). Laitepaikka sisältää vapaata työskentelytilaa telineen etupuolella. Sähköenergia ja varmennettu 48 VDC tai 230 VAC veloitetaan erikseen. Laitteiden paino neliömetriä kohden saa olla enintään 600 kg.

4 2(9) Voidaan sijoittaa telineriville vierekkäin, tai seläkkäin, jolloin laitepaikka vastaa kaappipaikkaa. Varattaessa sijoitusmahdollisuus seläkkäin peritään hinta kaappipaikan mukaan. 2.3 Laitekaappipaikka Lattialle sijoitettava 19" standardi laitekaappi, maksimikoko 600 mm x 600 mm x 2200 mm (leveys x syvyys x korkeus). Laitepaikka sisältää vapaata työskentelytilaa kaapin etu- ja takapuolella. Sähköenergia ja varmennettu 48 VDC tai 230 VAC veloitetaan erikseen. Laitteiden paino neliömetriä kohden saa olla enintään 600 kg. 2.4 Iso laitekaappipaikka 2.5 Muut tuotteet Lattialle sijoitettava laitekaappi, joka on suurempi kuin 600 mm x 600 mm x 2200 mm (leveys x syvyys x korkeus). Hinta määräytyy pinta-alan suhteessa normaalin kaappipaikan hinnasta, huomioiden tarvittavan työskentelytilan. Laitepaikka sisältää vapaata työskentelytilaa kaapin etu- ja takapuolella. Sähköenergia ja varmennettu 48 V DC tai 230 VAC veloitetaan erikseen. Laitteiden paino neliömetriä kohden saa olla enintään 600 kg. Kaikki muut mahdolliset laitetilatuotteet, kuin mitä tässä on mainittu, tilataan erillisen tarjouksen mukaisesti. Tässäkin tapauksessa asiakkaalle on annettu mahdollisuus toimia Elisan Oyj:n kautta. varmistaa tässä tapauksessa partnerilta sekä saatavuuden että hinnan. 2.6 Yhdyskaapeleiden tuonti laitetilaan Asiakkaalla on oikeus tuoda laitettaan varten yhdyskaapeli laitetilaan. Kaapelipäätteet hinnoitellaan tämän laitepaikkahinnaston mukaisesti. Kaapelin sijoituksen ehdot ja hinnoittelu on esitetty tuotekuvauksessa Kaapelin sijoitusoikeus. Kytkentärimojen sijoitusehdot ja hinnoittelu on esitetty tuotekuvauksessa Pääjakamon kytkentärimapaikka. Edellä mainitut tuotekuvaukset ovat nähtävillä ekstranetissämme Sivustot on tarkoitettu teletoimintailmoituksen tehneille teleyrityksille ja niille päästäksesi tarvitset käyttäjätunnukset. Asiakaspalvelumme netcontact@elisa.fi vastaa käyttäjätunnuksiin liittyvissä kysymyksissä. Eräissä erikoistiloissa yhdyskaapelin tuonti laitetilaan on rajoitettu. 3 Sähkönsyöttö / energia Laitetilaan on tilasta ja palvelutasosta riippuen saatavissa sähköliitäntä 48 V tasajännite, jossa 3 tunnin akkuvarmistus, 230 V (50Hz) varmistamattomana tai varavoimakoneella (dieselgeneraattori) varmistettuna. Tehonkulutus veloitetaan jokaista alkavaa 500W kohden. Se määräytyy laitevalmistajan laitteelle ilmoittaman suurimman tehonkulutuksen mukaan, jonka asiakas on velvollinen kertomaan tilausta tehdessään. Asiakkaan laitteiden tehonkulutusta seurataan pistokokein. Kustakin laitepaikalle/telineelle tuodusta lisäsyötöstä/sulakkeesta peritään hinnaston mukainen korvaus.

5 3(9) 4 Huolto ja ylläpito 5 Tiloihin pääsy Vuokralaisella ei ole oikeutta oman sähkön tuomiseen telineeseen tai laitetilaan. Laitetilojen ylläpito sisältää seuraavat palvelut: Tilojen huolto ja vuosikorjaukset. Kiinteistöteknisten laitteiden ja sähkönsyötön huolto ja viankorjaus. Kiinteistönhoito (auraus, jätehuolto jne.). Teletilojen siivous. Tilojen turvallisuuteen liittyvät tehtävät. Tilojen ylläpito ja sen taso vaihtelee tilakohtaisesti ja yksityiskohdat tulee tarkistaa erikseen kutakin tilaa koskevaa vuokrasopimusta tehtäessä. :n ja partnereiden ulkopuolisen asiakkaan laitteet on sopimuksen mukaan mahdollista tietyissä tapauksissa eristää omaan lukittuun tilaan, johon muilla ei ole pääsyä. Mikäli asiakkaan laitteet sijoitetaan tilaan, jossa on muiden asiakkaiden laitteita, on tiloihin pääsyn järjestelyissä noudatettava Viestintäviraston määräystä Viestintäverkon fyysisestä suojaamisesta , 48 B/2004 M. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sisäänpääsyn ja oleskelun tiloissa on oltava valvottua. Pääsy laitetiloihin määräytyy tilan turvallisuusluokituksen mukaan seuraavasti: - Kategoria A:n tiloihin pääsy tapahtuu saatettuna ja valvottuna tai erilliseen operaattoritilaan kuten kategoria B. - Kategoria B:n tiloihin pääsyoikeuden tarvitsevat asiakkaan henkilöt saavat ulko-oven kulkuoikeuden, ja tunnistetietoja vastaan heillä on oikeus päästä tilaan. - Muihin tiloihin annetaan asiakkaiden henkilöille kulkuoikeus. Laitetilan kategoria vahvistetaan tarjouksen tai saatavuuskyselyn yhteydessä. Sisäänpääsyä tarvitsevista asiakkaiden henkilöistä pidetään kulkuoikeusluetteloa. Kulku laitetiloihin tapahtuu saattopalveluna, elektronisella kulunvalvonnalla tai avaimilla/avainkortilla. Ne henkilöt, joille myönnetään oikeus päästä laitetiloihin ilman saattajaa, tulee nimetä etukäteen ja heidän henkilötietonsa tulee toimittaa vuokraajalle vuokrasopimuksessa sovittavalla tavalla. Kulkuoikeuden omaavista henkilöistä tulee tehdä ns. suppea turvallisuusselvitys (liite), lomake on saatavissa osoitteessa 22AD4D). pidättää tämän perusteella oikeuden hyväksyä tai hylätä teleurakoitsijan esittämiä työntekijöitä. Päätökset näistä ilmoitetaan teleurakoitsijalle.

6 4(9) 6 Muutokset laitteisiin 7 Laitevaatimukset Jos asiakas tekee sijoittamiinsa laitteisiin muutoksia, joilla voi olla vaikutusta laitetilaan tai siihen liittyviin palveluihin, tai jotka kasvattavat laitteiden tehoa, tulee muutoksista sopia etukäteen :n kanssa. Asiakkaiden laitteilta edellytetään, että ne täyttävät Viestintäviraston ja Sähköturvallisuuslain 410/1996 vaatimukset. 8 Ympäristöolosuhteet laitetilassa 9 Hinnat Laitetilan olosuhteet ovat standardin ETS luokan 3.2 mukaiset. 9.1 Hinnoitteluperiaatteet 9.2 Kertamaksut Kaikki hinnat ovat verottomia. Hintoihin lisätään alv ja muut mahdolliset voimassa olevat viranomaismaksut. Minimivuokra on yhden (1) kuukauden vuokra. Elisa Oyj:llä on oikeus muuttaa hintoja, jotka laskutetaan sen kuukauden alusta kun muutos astuu voimaan. Laitepaikkahintaan kuuluu: laitepaikka, hyllypaikka tai tila kaapista sähkönsyötön valmiuden järjestäminen, asiakas huolehtii laitteiden kytkennöistä laiteympäristön asettamat vaatimukset, ks. kohta 8 tilaturvallisuus: lukitus, (kulunvalvonta), palosuojelu yleisvalaistus vähintään 200 lux kiinteistönhoito, -vakuutukset ja -hallinnointi pääsy kaapelointireitille Tarjouksen ja sopimuksen laadinnan, laitepaikkaan liittyvien selvitysten, rekistereiden luonti ja ylläpito, kulkujärjestelyt sekä sähkönsyötön järjestelyn kustannusten peittämiseksi peritään kertamaksuna euroa Kaapeloinnit, asennukset ja muut erikseen sovitut palvelut ja tarpeet veloitetaan syntyneiden kustannusten tai erillisen tarjouksen mukaan.

7 5(9) 10 Elisan päähintavyöhyke 10.1 Kulunvalvonta Elisan päähintavyöhyke korvaa aikaisemmat Helsingin, Jyväskylän, Riihimäen, Tampereen ja Joensuun päähintavyöhykkeet Kategoria A Kulku tapahtuu saattopalveluna, jolloin veloitukset ovat seuraavat: Ma Pe klo euroa/h Ma Pe klo euroa/h Ma Pe klo euroa/h La klo euroa/h Su ja yleiset pyhäpäivät 220 euroa/h Kategoria B Minimiveloitus on kaksi tuntia. Kulun tapahtuessa saattopalveluna veloitukset ovat samat kuin Kategoria A:ssa. Kun kulku tapahtuu valvottuna pääsyoikeuden tarvitsevat asiakkaan henkilöt saavat ulko-oven kulkuoikeuden, ja tunnistetietoja vastaan heillä on oikeus päästä tilaan. Toiminnan ylläpidon ja palvelun korvaus on 3 euroa/henkilö/kk Muihin B-kategorian tiloihin luovutetaan tarvitseville kulkuoikeudet, joista peritään korvaus 3 euroa/henkilö/kk

8 6(9) 10.2 Laitepaikkatuotteiden hinnat Tuote *Paikka laitetelineessä *Paikka laitekaapissa Telinekoko Kategoria A leveys x syvyys x korkeus euroa /kpl/kk 0,6 x 0,3 [m] x U 12,50/2U 0,6 x 0,6 [m] x U 15,50/2U Kategoria B ja muut tilat euroa /kpl/kk 9,00/2U 11,00/2U * U = Unit = 44,45mm Laitetelinepaikka 0,6 x 0,3 x 2,2 [m] 185,00 127,00 Laitekaappipaikka 0,6 x 0,6 x 2,2 [m] 228,00 157,00 **Iso laitekaappipaikka lev. x (syv. + 1) [m] x 228,00 x 157,00 **Esimerkki: Leveys 0,8 m, syvyys 0,6 m; Hinta A-kat = 0,8* (0,6+1,0)*228,00 = 292, Laitetila 10.4 Sähkönsyöttö Laitetilat tarjotaan erillisen tarjouksen mukaan. Laitteiden yhteenlaskettu sähköenergia veloitetaan järjestelmästä riippuvana jokaiselta alkavalta 500 W:lta Järjestelmä euroa/500w/kk Vaihtosähkö 230 VAC varmistamaton 43,80 Vaihtosähkö 230 VAC DG-varmistettu 52,00 Tasasähkö 48 VDC, 3 h akkuvarmistus 79,00 Tasasähkö 48 VDC, akku- ja DG-varmistus 90,00 Laitepaikalle tulevasta lisäsyötöstä/sulakkeesta peritään/kpl 10,00* Kaikkiin laitetiloihin ei ole mahdollista saada varmentamatonta 230 V AC:tä. Saatavuus tarkistettava tilakohtaisesti.

9 7(9) Hinta peritään tilassa olevan palvelun mukaan. * Teholla/sulakkeen koolla ei ole vaikutusta lisäsyötön hintaan. UPS -varmennus saatavissa erillisen tarjouksen mukaan. 11 Turun päähintavyöhyke 11.1 Kulunvalvontamaksut Kategoria A Kulku tapahtuu saattopalveluna, jolloin veloitukset ovat seuraavat: Ma Pe klo euroa/h Ma Pe klo euroa/h Ma Pe klo euroa/h La klo euroa/h Su ja yleiset pyhäpäivät 270 euroa/h Minimiveloitus on kaksi tuntia Kategoria B ja muut tilat Kulku tapahtuu saattopalveluna, jolloin veloitukset ovat seuraavat: Ma Pe klo euroa/h Ma Pe klo euroa/h Ma Pe klo euroa/h La klo euroa/h Su ja yleiset pyhäpäivät 220 euroa/h Minimiveloitus on kaksi tuntia.

10 8(9) 11.2 Laitepaikkatuotteiden hinnat Tuote *Paikka laitetelineessä *Paikka laitekaapissa Telinekoko Kategoria A leveys x syvyys x korkeus euroa /kpl/kk 0,6 x 0,3 [m] x U 12,50/2U 0,6 x 0,6 [m] x U 15,50/2U Kategoria B ja muut tilat euroa /kpl/kk 9,00/2U 11,00/2U * U = Unit = 44,45mm Laitekaappipaikka 0,6 x 0,6 x 2,2 [m] 228,00 157, Laitetila 11.4 Sähkönsyöttö Laitetilaluokka Laitetila euroa/m 2 /kk A 110,00 B 60,00 Muut tilat 60,00 Laitteiden yhteenlaskettu sähköenergia veloitetaan järjestelmästä riippuvaisena. Sähkötuotteissa huomioitavaa on, että esitettyjä lukuja ei summata vaan ne ovat suoraan hintoja, jotka sisältävät aina halvemman tuotteen ominaisuudet. Sähkön hinta riippuu siitä, mitä sähkötuotetta kyseisessä laitetilassa on tarjolla. Järjestelmä euroa/kw/kk Vaihtosähkö 230 VAC varmistamaton 85,00 Vaihtosähkö 230 VAC DG-varmistettu, 1 kone 108,00 Tasasähkö 48 VDC, 3 h akkuvarmistus 160,00 Tasasähkö 48 VDC, akku- ja DG-varmistus 1 kone 180,00 Kaikkiin laitetiloihin ei ole mahdollista saada varmentamatonta 230 V AC:tä. UPS -varmennus saatavissa erillisen tarjouksen mukaan.

11 9(9) 12 Laitepaikkatuotteiden toimitusprosessi 12.1 Tarjous 12.2 Tilaus Asiakas tekee saatavuuskyselyn joko sähköisen tilausjärjestelmän kautta tai ottamalla yhteyttä Elisan Tuotanto-yksikön asiakaspalveluun. Näin menetellen saa nopeimman mahdollisen palautteen. Asiakaspalvelun yhteystiedot ovat: sähköposti : netcontact@elisa.fi fax: puhelin: Saatavuuskyselyn selvityksen valmistuttua asiakkaalle toimitetaan selvitys ja mahdollinen tarjous. Tarjouksesta käy ilmi tarjouksen ID numero, joka on mainittava tilattaessa tuotetta. Tilausta edeltää aina saatavuuskysely. Saatavuuskyselystä saatavasta tarjouksesta tulee tilaukseen liittää tarjouksen ID numero, joka nopeuttaa tilauksen käsittelyä. Asiakas tekee tilaukset kirjallisesti sähköisen tilausjärjestelmän kautta ja vahvistaa ne viiden (5) työpäivän kuluessa. Tilaus ja vahvistus voidaan sopia tehtäväksi myös molempien osapuolien hyväksymän muun tietojärjestelmän kautta tai joissakin tapauksissa sähköpostia tai faksia apuna käyttäen. Tilauksessa tulee täyttää kaikki pyydetyt tiedot. Tilauksen tulee sisältää vähintään seuraavat tiedot: Asiakastiedot Laskutustiedot tilattava tuote/-tuotteet laitepaikan koko ja määrä tehon tarve ja sähköliitäntöjen määrä ja laatu haluttu sijainti tai alue tilauksen yhteyshenkilö toimitusaikatoivomus

Anvia Telecom Oy Laitepaikkatuotteet Hinnasto

Anvia Telecom Oy Laitepaikkatuotteet Hinnasto Teleoperaattorihinnasto Anvia Telecom Oy Laitepaikkatuotteet Voimassa 1.4.2017 alkaen toistaiseksi Anvia Telecom Oy Anvia Telecom Ab Silmukkatie 6, 65100 Vaasa Cirkelvägen 6, 65100 Vasa Puhelin/Telefon

Lisätiedot

Anvia Oyj Laitepaikkatuotteet

Anvia Oyj Laitepaikkatuotteet 1 Teleoperaattorihinnasto Anvia Oyj Laitepaikkatuotteet Voimassa 1.7.2012 alkaen toistaiseksi 2 SISÄLLYSLUETTELO Laitepaikkatuotteet... 3 1. Yleistä... 3 2. Laitepaikkatuotteet... 3 2.1 Telinepaikka...

Lisätiedot

Anvia Telecom Oy Laitepaikkatuotteet Hinnasto

Anvia Telecom Oy Laitepaikkatuotteet Hinnasto Teleoperaattorihinnasto Anvia Telecom Oy Laitepaikkatuotteet Voimassa 1.7.2012 alkaen toistaiseksi Anvia Telecom Oy Anvia Telecom Ab Silmukkatie 6, 65100 Vaasa Cirkelvägen 6, 65100 Vasa Puhelin/Telefon

Lisätiedot

Laitepaikkatuotteet. Voimassa 1.9.2007 alkaen toistaiseksi

Laitepaikkatuotteet. Voimassa 1.9.2007 alkaen toistaiseksi 1 Vaasan Läänin Puhelin Oy Laitepaikkatuotteet Voimassa 1.9.2007 alkaen toistaiseksi Seinäjoki Vaasa Vasa Postiosoite Postadress Puskantie 18 Silmukkatie 6 Cirkelvägen 6 Vaasan Läänin Puhelin Oy Vasa Läns

Lisätiedot

LAITEPAIKKATUOTTEET PALVELUKUVAUS JA HINNASTO ALKAEN

LAITEPAIKKATUOTTEET PALVELUKUVAUS JA HINNASTO ALKAEN LAITEPAIKKATUOTTEET PALVELUKUVAUS JA HINNASTO 1.7.2016 ALKAEN Laitepaikkatuotteiden palvelukuvaus YLEISTÄ Kaisanet Oy vuokraa laitepaikkoja hallinnassaan olevista laitetiloista. Laitetilat ovat telelaitetilaksi

Lisätiedot

LAITEPAIKKATUOTTEET PALVELUKUVAUS JA HINNASTO ALKAEN

LAITEPAIKKATUOTTEET PALVELUKUVAUS JA HINNASTO ALKAEN LAITEPAIKKATUOTTEET PALVELUKUVAUS JA HINNASTO 1.7.2016 ALKAEN Laitepaikkatuotteiden palvelukuvaus YLEISTÄ Kaisanet Oy vuokraa laitepaikkoja hallinnassaan olevista laitetiloista. Laitetilat ovat telelaitetilaksi

Lisätiedot

LAITEPAIKKAHINNASTO HMV

LAITEPAIKKAHINNASTO HMV 1 (6) DNA Oy:n kiinteän verkon operaattoripalvelut LAITEPAIKKAHINNASTO HMV 2 (6) Sisällys 1 Yleistä... 3 1.1 Laitepaikka... 3 2 Sähkönsyöttö / energia... 4 2.1 Sähköenergia ilmoitetulla kulutuksella...

Lisätiedot

TeliaSonera Finland Oyj

TeliaSonera Finland Oyj v.2.1 31.1.2013 1 (8) Sonera Colocation Laitetilapalvelut Palvelukuvaus == = = = = PNKNKOMNP= 31.1.2013 2 (8) 1 YLEISTÄ... 3 1.2 Palveluiden saatavuus... 3 1.3 Palveluiden ehdot... 3 2 TUOTTEET JA PALVELUT...

Lisätiedot

MPY LAITETILAPALVELUT Palvelukuvaus

MPY LAITETILAPALVELUT Palvelukuvaus 1 (6) MPY Mikonkatu 16 50100 Mikkeli MPY LAITETILAPALVELUT Palvelukuvaus MPY Palvelut Oyj Y-tunnus 1570688-2 Kotipaikka Mikkeli ' Sisällysluettelo 1 MPY Laitetilapalveluiden yleiskuvaus... 3 Palveluiden

Lisätiedot

DNA OY LAITETILAPALVELUKUVAUS

DNA OY LAITETILAPALVELUKUVAUS 1 (9) DNA OY LAITETILAPALVELUKUVAUS Voimassa 01.04.2012 alkaen DNA Oy Puhelin Y-tunnus 044 0440 0592509-6 www.dna.fi Ansatie 6a B PL 41 Kotipaikka 01741 Vantaa Vantaa 2 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1 Yleistä...

Lisätiedot

Elisa Oyj. Pääjakamon kytkentärimapaikka. Voimassa 1.1.2008 alkaen

Elisa Oyj. Pääjakamon kytkentärimapaikka. Voimassa 1.1.2008 alkaen Pääjakamon kytkentärimapaikka Voimassa alkaen SISÄLLYSLUETTELO 1(1) PÄÄJAKAMON KYTKENTÄRIMAPAIKKA... 1 1 TUOTEKUVAUS... 1 2 KATEGORIAT... 1 3 HINNOITTELU... 1 4 TOIMITUSPROSESSI... 1 4.1 ASIAKASPALVELU...1

Lisätiedot

LAITEPAIKKA- HINNASTO

LAITEPAIKKA- HINNASTO 1 OPERAATTORIHINNASTO LAITEPAIKKA- HINNASTO Hinnasto sisältää Ikaalisten- Parkanon Puhelin Osakeyhtiön vahvistamat laitepaikkahinnat Operaattorihinnaston yleiset ehdot Voimassa 1.1. 2013 lukien 1. Oikeus

Lisätiedot

TeliaSonera Finland Oyj

TeliaSonera Finland Oyj v.1.8 1.12.2010 1 (8) Sonera Colocation Laitetilapalvelut Palvelukuvaus 1.12.2010 1.12.2010 2 (8) 1 YLEISTÄ... 3 1.2 Palveluiden saatavuus... 3 1.3 Palveluiden ehdot... 3 2 TUOTTEET JA PALVELUT... 5 2.1

Lisätiedot

Palvelukuvaus ja hinnasto Laitetilat Versio:

Palvelukuvaus ja hinnasto Laitetilat Versio: 1 (6) Palvelukuvaus ja hinnasto Laitetilat Versio: 1.5 19.7.2018 2 (6) Sisällysluettelo 1 Yleistä... 3 2 Laitepaikat... 3 3 Sähköenergia ilmoitetulla keskimääräisellä kulutuksella... 4 4 Sähkönsyötön varmistus

Lisätiedot

Palvelukuvaus. Sonera Teletilapalvelut. 1.1 Palveluratkaisu

Palvelukuvaus. Sonera Teletilapalvelut. 1.1 Palveluratkaisu 20.2.2017 1 (6) Sonera Teletilapalvelut 1.1 Palveluratkaisu Sonera Teletilapalvelut -palvelun toimittaja on TeliaSonera Finland Oyj (jäljempänä Sonera). Asiakaskohtaiseen palveluratkaisuun sisältyy mm.

Lisätiedot

LAITETILOJEN VUOKRAHINNASTO

LAITETILOJEN VUOKRAHINNASTO 1/ 7 LAITETILOJEN VUOKRAHINNASTO Vuokrattavat laitetilat hinnasto 1.9.2011 Kuukausiveloitukset Laitepaikkavuokrat Tuotteet (leveys x syvyys x korkeus) C-luokka /kk B- luokka /kk A-luokka /kk Hyllypaikka

Lisätiedot

1 TELINEPAIKAT... 2 2 VIRRANSYÖTTÖ JA JÄÄHDYTYS... 3 3 TOIMITUS JA KÄYTTÖÖNOTTO... 3 4 KAAPELIREITIT LAITETILAAN... 4 5 KULKU LAITETILAAN...

1 TELINEPAIKAT... 2 2 VIRRANSYÖTTÖ JA JÄÄHDYTYS... 3 3 TOIMITUS JA KÄYTTÖÖNOTTO... 3 4 KAAPELIREITIT LAITETILAAN... 4 5 KULKU LAITETILAAN... Palvelukuvaus 1 Sisällysluettelo 1 TELINEPAIKAT... 2 2 VIRRANSYÖTTÖ JA JÄÄHDYTYS... 3 3 TOIMITUS JA KÄYTTÖÖNOTTO... 3 4 KAAPELIREITIT LAITETILAAN... 4 5 KULKU LAITETILAAN... 5 6 VUOKRAUKSEN EHDOT... 6

Lisätiedot

OPERAATTORITUOTTEET 1.6.2014 TILAAJAYHTEYSHINNASTO

OPERAATTORITUOTTEET 1.6.2014 TILAAJAYHTEYSHINNASTO OPERAATTORITUOTTEET 1.6.2014 TILAAJAYHTEYSHINNASTO YLEISTÄ Tilaajayhteys (Cu) Kiinteä yhteys (Cu) Yhdysjohto (Cu) Kaikki tässä hinnastossa (alv 0%) esitetyt tuotteet ovat analogisilla kuparipareilla tai

Lisätiedot

Teleoperaattorihinnasto Laitetilat ja kaapelikanavat

Teleoperaattorihinnasto Laitetilat ja kaapelikanavat Teleoperaattorihinnasto Laitetilat ja kaapelikanavat Voimassa 1.7.2013 alkaen toistaiseksi Pietarsaaren Seudun Puhelin Oy (JNT) tarjoaa voimassa olevan lainsäädännön ja määräysten mukaisesti toisille teleoperaattoreille

Lisätiedot

PÄÄLÄHETYSASEMIEN BROADCASTING-LAITETILOJEN HINNASTO

PÄÄLÄHETYSASEMIEN BROADCASTING-LAITETILOJEN HINNASTO PÄÄLÄHETYSASEMIEN BROADCASTING-LAITETILOJEN HINNASTO Tätä Päälähetysasemien Broadcasting-laitetilojen hinnastoa sovelletaan, kun Asiakas vuokraa Antennipaikan tai Antennikapasiteetin lisäksi Digita Oy:n

Lisätiedot

PÄÄLÄHETYSASEMIEN LAITETILOJEN HINNASTO

PÄÄLÄHETYSASEMIEN LAITETILOJEN HINNASTO PÄÄLÄHETYSASEMIEN LAITETILOJEN HINNASTO Tätä Päälähetysasemien Laitetilojen hinnastoa sovelletaan, kun Asiakas vuokraa Antennipaikan tai Antennikapasiteetin lisäksi Digita Oy:n ( Digita ) 38 Päälähetysasemalla

Lisätiedot

PÄÄLÄHETYSASEMIEN LAITETILOJEN HINNASTO

PÄÄLÄHETYSASEMIEN LAITETILOJEN HINNASTO PÄÄLÄHETYSASEMIEN LAITETILOJEN HINNASTO Tätä Päälähetysasemien Laitetilojen hinnastoa sovelletaan, kun Asiakas vuokraa Antennipaikan tai Antennikapasiteetin lisäksi Digita Oy:n ( Digita ) 38 Päälähetysasemalla

Lisätiedot

KYMP OY. Tukkutason siirtoyhteyspalvelut

KYMP OY. Tukkutason siirtoyhteyspalvelut KYMP OY Tukkutason siirtoyhteyspalvelut 2 (12) Sisältö 1. SIIRTOYHTEYSTUOTTEET... 3 1.1. TOIMITETTAVAT SIIRTOYHTEYSTUOTTEET:... 3 2. TUOTTEIDEN YLEISET OMINAISUUDET... 4 2.1 ASENNUKSEN TOIMITUSAIKA...

Lisätiedot

Elisa Oyj. Kaapelin sijoitusoikeus

Elisa Oyj. Kaapelin sijoitusoikeus Elisa Oyj Kaapelin sijoitusoikeus Voimassa 1.4.2006 Laatinut/ylläpitää Tarkastanut Hyväksynyt Voimassa alkaen 1.4.2006 Esko Koskela SISÄLLYSLUETTELO 1(1) KAAPELIN SIJOITUSOIKEUS...1 1 SIJOITUSOIKEUSTUOTTEET...1

Lisätiedot

PÄÄLÄHETYSASEMIEN BROADCASTING-LAITETILOJEN HINNASTO

PÄÄLÄHETYSASEMIEN BROADCASTING-LAITETILOJEN HINNASTO PÄÄLÄHETYSASEMIEN BROADCASTING-LAITETILOJEN HINNASTO Tätä Päälähetysasemien Broadcasting-laitetilojen hinnastoa sovelletaan, kun Asiakas vuokraa Antennipaikan tai Antennikapasiteetin lisäksi Digita Oy:n

Lisätiedot

Anvia Oyj. Kapasiteettituotteet - hinnasto

Anvia Oyj. Kapasiteettituotteet - hinnasto 1(6) Teleoperaattorihinnasto Anvia Oyj Kapasiteettituotteet - hinnasto Voimassa 1.2.2014 alkaen toistaiseksi 2(6) SISÄLLYSLUETTELO KAPASITEETTITUOTEHINNASTO... 3 1. SIIRTOVERKON YHTEYDET (TUOTERYHMÄ 4623)...

Lisätiedot

Paikallistason kiinteät yhteydet Palvelukuvaus ja hinnasto

Paikallistason kiinteät yhteydet Palvelukuvaus ja hinnasto Paikallistason kiinteät yhteydet Palvelukuvaus ja hinnasto Voimassa 1.7.2013 alkaen toistaiseksi Pietarsaaren Seudun Puhelin Oy (JNT) tarjoaa voimassa olevan lainsäädännön ja määräysten mukaisesti toisille

Lisätiedot

Anvia Oyj. Kapasiteettituotteet - hinnasto

Anvia Oyj. Kapasiteettituotteet - hinnasto 1(7) Teleoperaattorihinnasto Anvia Oyj Kapasiteettituotteet - hinnasto Voimassa 1.1.2010 alkaen toistaiseksi 2(7) SISÄLLYSLUETTELO KAPASITEETTITUOTEHINNASTO... 3 1. SIIRTOVERKON YHTEYDET (TUOTERYHMÄ 1206)...

Lisätiedot

TURVALLISET KONESALIPALVELUT SUOMESTA

TURVALLISET KONESALIPALVELUT SUOMESTA TURVALLISET KONESALIPALVELUT SUOMESTA Telia Colocation Palvelimesi saavat meiltä luotettavan ja toimintavarman ympäristön. Kotimainen datakeskuksemme tarjoaa sinulle nopean ja turvallisen yhteyden tärkeisiin

Lisätiedot

POHJOIS-HÄMEEN PUHELIN OY:N VERKKOTUOTTEET

POHJOIS-HÄMEEN PUHELIN OY:N VERKKOTUOTTEET POHJOIS-HÄMEEN PUHELIN OY:N VERKKOTUOTTEET 1.11.2014 Liityntäverkon tuotteiden hinnat muodostuvat: kuukausivuokrasta asennus/siirtomaksusta toimitusmaksusta Liityntäverkko muodostuu Pohjois-Hämeen Puhelin

Lisätiedot

PÄÄLÄHETYSASEMIEN BROADCASTING-LAITETILOJEN HINNASTO

PÄÄLÄHETYSASEMIEN BROADCASTING-LAITETILOJEN HINNASTO PÄÄLÄHETYSASEMIEN BROADCASTING-LAITETILOJEN HINNASTO Tätä Päälähetysasemien Broadcasting-laitetilojen hinnastoa sovelletaan, kun Asiakas vuokraa Antennipaikan tai Antennikapasiteetin lisäksi Digita Oy:n

Lisätiedot

Liityntäverkon hinnasto

Liityntäverkon hinnasto Liityntäverkon hinnasto (Tilaaja- ja kiinteiden yhteyksien vuokraaminen) Voimassa 1.7.2013 alkaen toistaiseksi Pietarsaaren Seudun Puhelin Oy (JNT) tarjoaa voimassa olevan lainsäädännön ja määräysten mukaisesti

Lisätiedot

Anvia Oyj. Kapasiteettituotteet - hinnasto

Anvia Oyj. Kapasiteettituotteet - hinnasto 1(8) Teleoperaattorihinnasto Anvia Oyj Kapasiteettituotteet - hinnasto Voimassa 1.3.2013 alkaen toistaiseksi 2(8) SISÄLLYSLUETTELO KAPASITEETTITUOTEHINNASTO... 3 1. SIIRTOVERKON YHTEYDET (TUOTERYHMÄ 4623)...

Lisätiedot

TeliaSonera Finland Oyj

TeliaSonera Finland Oyj v.1.9 1.8.2011 1 (7) Sonera Cable Ducts Kaapelin sijoitusoikeus Palvelukuvaus 1.8.2011 1.8.2011 2 (7) Yleistä...3 Vuokrattavat kohteet...3 1 Sijoitusoikeustuotteet...4 1.1 Kaapelin sijoitusoikeus, katuluokat

Lisätiedot

Paikallistason kiinteät yhteydet Palvelukuvaus ja hinnasto

Paikallistason kiinteät yhteydet Palvelukuvaus ja hinnasto Paikallistason kiinteät yhteydet Palvelukuvaus ja hinnasto Voimassa 1.1.2016 alkaen toistaiseksi Pietarsaaren Seudun Puhelin Oy (JNT) tarjoaa voimassa olevan lainsäädännön ja määräysten mukaisesti toisille

Lisätiedot

OPERAATTORILAAJAKAISTA HINNASTO JA PALVELUKUVAUS 1.6.2015

OPERAATTORILAAJAKAISTA HINNASTO JA PALVELUKUVAUS 1.6.2015 1 (11) MPY Palvelut Oyj Mikonkatu 16 50100 Mikkeli OPERAATTORILAAJAKAISTA HINNASTO JA PALVELUKUVAUS 1.6.2015 MPY Palvelut Oyj Y-tunnus 1570688-2 Kotipaikka Mikkeli 2 (11) SISÄLLYSLUETTELO 1 Yleiskuvaus...

Lisätiedot

POHJOIS-HÄMEEN PUHELIN OY:n YHTEENLIITTÄMISHINNASTO

POHJOIS-HÄMEEN PUHELIN OY:n YHTEENLIITTÄMISHINNASTO POHJOIS-HÄMEEN PUHELIN OY:n YHTEENLIITTÄMISHINNASTO Voimassa 1.1.2014 lukien Hinnasto sisältää Pohjois-Hämeen Puhelin Oy:n kiinteän televerkon yhteenliittämispalvelujen maksut operaattoriasiakkaille. Hinnaston

Lisätiedot

PÄÄLÄHETYSASEMIEN BROADCASTING-LAITETILOJEN HINNASTO

PÄÄLÄHETYSASEMIEN BROADCASTING-LAITETILOJEN HINNASTO 1 (7) PÄÄLÄHETYSASEMIEN BROADCASTING-LAITETILOJEN HINNASTO Tätä Päälähetysasemien Broadcasting-laitetilojen hinnastoa sovelletaan, kun Asiakas vuokraa Antennipaikan tai Antennikapasiteetin lisäksi Digita

Lisätiedot

PÄÄLÄHETYSASEMIEN BROADCASTING-LAITETILOJEN HINNASTO

PÄÄLÄHETYSASEMIEN BROADCASTING-LAITETILOJEN HINNASTO 1 (7) PÄÄLÄHETYSASEMIEN BROADCASTING-LAITETILOJEN HINNASTO Tätä Päälähetysasemien Broadcasting-laitetilojen hinnastoa sovelletaan, kun Asiakas vuokraa Antennipaikan tai Antennikapasiteetin lisäksi Digita

Lisätiedot

PÄÄLÄHETYSASEMIEN BROADCASTING-LAITETILOJEN HINNASTO

PÄÄLÄHETYSASEMIEN BROADCASTING-LAITETILOJEN HINNASTO 1 (7) PÄÄLÄHETYSASEMIEN BROADCASTING-LAITETILOJEN HINNASTO Tätä Päälähetysasemien Broadcasting-laitetilojen hinnastoa sovelletaan, kun Asiakas vuokraa Antennipaikan tai Antennikapasiteetin lisäksi Digita

Lisätiedot

Column. Hintakuvasto. Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin. TwinColumn TwinColumn Rec REP, Com TwinTouch MultiColumn

Column. Hintakuvasto. Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin. TwinColumn TwinColumn Rec REP, Com TwinTouch MultiColumn Column Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin Hintakuvasto TwinColumn TwinColumn Rec REP, Com TwinTouch MultiColumn multimediavaunut edulliset näyttövaunut erikoismallit kosketusnäytöille Nelikko

Lisätiedot

Anvia Oyj. Operaattori DSL hinnasto

Anvia Oyj. Operaattori DSL hinnasto 1(9) Teleoperaattorihinnasto Anvia Oyj Operaattori DSL hinnasto Voimassa 1.10.2012 alkaen toistaiseksi 2(9) SISÄLLYSLUETTELO OPERAATTORI DSL HINNASTO... 3 1. ANVIA OYJ:N OPERAATTORI DSL - LAAJAKAISTAYHTEYDET...

Lisätiedot

Anvia Oyj. Kuitutilaajayhteyshinnasto

Anvia Oyj. Kuitutilaajayhteyshinnasto 1(5) Teleoperaattorihinnasto Anvia Oyj Kuitutilaajayhteyshinnasto Voimassa 1.7.2013 alkaen toistaiseksi 2(5) SISÄLLYSLUETTELO KUITUTILAAJAYHTEYSHINNASTO... 3 KUITUTILAAJAYHTEYDET... 3 MUUT MUUTOS- JA KYTKENTÄTYÖT...

Lisätiedot

1 YLEISKUVAUS Palvelun rajoitukset Valvonta Ylläpito Edellytykset PALVELUKOMPONENTIT...

1 YLEISKUVAUS Palvelun rajoitukset Valvonta Ylläpito Edellytykset PALVELUKOMPONENTIT... PALVELUKUVAUS 1 Sisällysluettelo 1 YLEISKUVAUS... 2 1.1 Palvelun rajoitukset... 2 1.2 Valvonta... 2 1.3 Ylläpito... 2 1.4 Edellytykset... 2 2 PALVELUKOMPONENTIT... 3 2.1 Liitäntä... 3 2.2 Nopeusluokat...

Lisätiedot

OPERAATTORIHINNASTO JA PALVELUKUVAUS

OPERAATTORIHINNASTO JA PALVELUKUVAUS 1 HINNASTO OPERAATTORIHINNASTO JA PALVELUKUVAUS 2 HINNASTO Sisällysluettelo 1. Tilaajayhteydet 3 1.1 Tilaajakuituyhteys 3 1.1.1 Tilaajakuituyhteys, pientalo (omakotitalot ja paritalot ja vapaa-ajan kiinteistöt)

Lisätiedot

Sonera Turvallinen laitetilaratkaisu. Palvelutasokuvaus

Sonera Turvallinen laitetilaratkaisu. Palvelutasokuvaus 1 (11) Sonera Turvallinen laitetilaratkaisu Palvelutasokuvaus Yritystiedot TeliaSonera Finland Oyj Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki Kotipaikka: Helsinki Y-tunnus 1475607-9, ALV REK Yhteystiedot Vaihde

Lisätiedot

LPOnet Oy Ab Operaattori DSL -tuotekuvaus ja hinnasto voimassa 1.6.2015 alkaen toistaiseksi

LPOnet Oy Ab Operaattori DSL -tuotekuvaus ja hinnasto voimassa 1.6.2015 alkaen toistaiseksi VIITE: Alv 0 % 1/ 11 LPOnet Oy Ab Operaattori DSL -tuotekuvaus ja hinnasto voimassa 1.6.2015 alkaen toistaiseksi VIITE: Alv 0 % 2/ 11 SISÄLLYSLUETTELO: 1. LPOnet Oy:n Operaattori DSL laajakaistayhteydet

Lisätiedot

Olemassa olevien asiakkaiden hinnasto ei enää uusmyyntiä

Olemassa olevien asiakkaiden hinnasto ei enää uusmyyntiä Olemassa olevien asiakkaiden hinnasto ei enää uusmyyntiä KYMP Viihde alk. 39,90 /kk KYMP Laajakaista Tarjous! ADSL 10/1 M 16,00 /kk (Kotkan alue. 18 kk sopimus ensimmäiset 6 kk -50 %. Norm. 32,00 /kk,

Lisätiedot

Kaisanet Oy OPERAATTORIHINNASTO. Verkkopalvelutuotteet. 1.2.2015 alkaen

Kaisanet Oy OPERAATTORIHINNASTO. Verkkopalvelutuotteet. 1.2.2015 alkaen 1 (6) 24.11.2014 Kaisanet Oy OPERAATTORIHINNASTO Verkkopalvelutuotteet 1.2.2015 alkaen Kaisanet Oy, PL 123, 87101 Kajaani, Y-tunnus 2366937-2, kotipaikka Kajaani, www.kaisanet.fi 2 (6) YLEISTÄ Tämä hinnasto

Lisätiedot

1 VUOKRATTAVAT TUOTTEET... 2 2 TOIMITUSAIKA... 2 3 PALVELUKUVAUKSET... 3. 3.1 Analoginen 2- johdinyhteys, tavanomainen laatu (O)...

1 VUOKRATTAVAT TUOTTEET... 2 2 TOIMITUSAIKA... 2 3 PALVELUKUVAUKSET... 3. 3.1 Analoginen 2- johdinyhteys, tavanomainen laatu (O)... Palvelukuvaus 1 Sisällysluettelo 1 VUOKRATTAVAT TUOTTEET... 2 2 TOIMITUSAIKA... 2 3 PALVELUKUVAUKSET... 3 3.1 Analoginen 2- johdinyhteys, tavanomainen laatu (O)... 3 3.2 Analoginen 2-johdinyhteys, erikoislaatu

Lisätiedot

Anvia Telecom Oy. Alueverkon Ethernet -hinnasto

Anvia Telecom Oy. Alueverkon Ethernet -hinnasto Teleoperaattorihinnasto Anvia Telecom Oy Alueverkon Ethernet -hinnasto Voimassa 1.3.2015 alkaen toistaiseksi Anvia Telecom Oy Anvia Telecom Ab Silmukkatie 6, 65100 Vaasa Cirkelvägen 6, 65100 Vasa Puhelin/Telefon

Lisätiedot

OPERAATTORIHINNASTO JA PALVELUKUVAUS

OPERAATTORIHINNASTO JA PALVELUKUVAUS OPERAATTORIHINNASTO JA PALVELUKUVAUS Palvelukuvaukset - yleistä Kymijoen Kyläkuitu Osk. (myöhemmin Kyläkuitu) tarjoaa toiselle teleyritykselle tuotteita ja palveluita tämän hinnaston mukaisesti. 1. Tilaajayhteydet

Lisätiedot

Anvia Oyj. Tilaajayhteyshinnasto

Anvia Oyj. Tilaajayhteyshinnasto 1(6) Teleoperaattorihinnasto Anvia Oyj Tilaajayhteyshinnasto Voimassa 6.7.2015 alkaen toistaiseksi 2(6) SISÄLLYSLUETTELO TILAAJAYHTEYSHINNASTO... 3 TILAAJAVERKON YHTEYSTUOTTEET... 3 ASENNUS-, SIIRTO- JA

Lisätiedot

Vakka-Suomen Puhelin Oy:n yhteyshinnasto ja palvelukuvaus operaattoreille 1.1.2014. Sivu 1/11

Vakka-Suomen Puhelin Oy:n yhteyshinnasto ja palvelukuvaus operaattoreille 1.1.2014. Sivu 1/11 Vakka-Suomen Puhelin Oy:n yhteyshinnasto ja palvelukuvaus operaattoreille 1.1.2014 Sivu 1/11 Sivu 2/11 1. Analoginen 2-johtiminen tilaajayhteys, tavanomainen laatu... 3 1.1 Tuotekuvaus... 3 1.2 Hinnat...

Lisätiedot

Televerkko-operaattoripalveluiden hinnasto

Televerkko-operaattoripalveluiden hinnasto Televerkko-operaattoripalveluiden hinnasto Voimassa 1.1.2015 alkaen toistaiseksi Pietarsaaren Seudun Puhelin Oy (PSP) tarjoaa voimassa olevan lainsäädännön ja määräysten mukaisesti toisille teleoperaattoreille

Lisätiedot

PÄÄLÄHETYSASEMIEN BROADCASTING-LAITETILOJEN HINNASTO

PÄÄLÄHETYSASEMIEN BROADCASTING-LAITETILOJEN HINNASTO 1 (6) PÄÄLÄHETYSASEMIEN BROADCASTING-LAITETILOJEN HINNASTO Tätä Päälähetysasemien Broadcasting-laitetilojen hinnastoa sovelletaan, kun Asiakas vuokraa Antennipaikan tai Antennikapasiteetin lisäksi Digita

Lisätiedot

Elisa Oyj:n. Yhteenliittämishinnasto telealueilla 03, 09, 013, 014 ja 019. Voimassa 1.3.2007 alkaen

Elisa Oyj:n. Yhteenliittämishinnasto telealueilla 03, 09, 013, 014 ja 019. Voimassa 1.3.2007 alkaen :n Yhteenliittämishinnasto telealueilla 03, 09, 013, 014 ja 019 Voimassa 1.3.2007 alkaen SISÄLLYSLUETTELO 1 HINNASTON YLEISET EHDOT...1 2 TELEVERKKOJEN YHTEENLIITTÄMINEN...2 2.1 YHDYSJOHTOLIITÄNTÄ...2

Lisätiedot

Viestintäviraston suosituksia

Viestintäviraston suosituksia 21.2.2005 MENETTELYTAVAT TILAAJAYHTEYK- SIEN, TILAAJAYHTEYDEN SIIRTO- KAPASITEETIN JA LAITETILOJEN VUOKRAUKSESSA Viestintäviraston suosituksia VIESTINTÄVIRASTO 304/2005 S SUOSITUS Viestintävirasto 304/2005

Lisätiedot

KYMP OY. Liityntäverkon vuokrahinnasto teleoperaattoreille

KYMP OY. Liityntäverkon vuokrahinnasto teleoperaattoreille KYMP OY Liityntäverkon vuokrahinnasto teleoperaattoreille 2 (8) Sisältö KYMP OY... 1 1. NORMAALI TILAAJAYHTEYS PUHEKÄYTTÖÖN (O.)... 3 2. TILAAJAYHTEYDEN RINNAKKAISKAISTA... 3 3. TILAAJAYHTEYDEN RINNAKKAISKAISTA

Lisätiedot

15.1.2015. Myyntipaikkaan voi tulla tuntia ennen kauppahallin avautumista ja sieltä tulee poistua tunnin kuluessa kauppahallin sulkeutumisesta.

15.1.2015. Myyntipaikkaan voi tulla tuntia ennen kauppahallin avautumista ja sieltä tulee poistua tunnin kuluessa kauppahallin sulkeutumisesta. 1 (5) Hakemukset kauppiasyhdistykselle (puheenjohtajan tai edustajan hyväksymä hakemus): alle 1 kalenterikuukausi (1-4 viikkoa) - etusijalla Hakaniemen kauppahallin vuokralaiset (kauppiasyhdistys päättää

Lisätiedot

Anvia Oyj. Alueverkon Ethernet Hinnasto

Anvia Oyj. Alueverkon Ethernet Hinnasto Teleoperaattorihinnasto Anvia Oyj Alueverkon Ethernet Hinnasto Voimassa alkaen toistaiseksi 2(5) Alueverkon Ethernet -liittymän kytkentä- ja kk-maksut Tuotenro Alueverkon Ethernet -liittymä 21288 1M/1M

Lisätiedot

Tähtikuitu Oy Yritystuotteet

Tähtikuitu Oy Yritystuotteet Tähtikuitu Oy Yritystuotteet Palvelukuvaukset ja hinnasto Voimassa alkaen: 1.1.2014 TÄHTIKUITU OY PL 60, 99601 Sodankylä Puhelin: +358 40 764 8213 Y-tunnus: 42547673-4 sähköposti: etunimi.sukunimi@tahtikuitu.fi

Lisätiedot

Elisa Oyj:n. Yhteenliittämishinnasto telealueella 013 (Joensuun toimipiste)

Elisa Oyj:n. Yhteenliittämishinnasto telealueella 013 (Joensuun toimipiste) Elisa Oyj:n Yhteenliittämishinnasto telealueella 013 (Joensuun toimipiste) Voimassa 1.7.2006 alkaen Hinnaston yleiset ehdot 1. Oikeus hintojen muutoksiin pidätetään. 2. Hinnastossa mainitut maksut ovat

Lisätiedot

Elisa Oyj Palvelukuvaus 1 (5) Elisa Yrityskaista 4.4.2013 Yritysasiakkaat versio 2.1. Elisa Yrityskaista

Elisa Oyj Palvelukuvaus 1 (5) Elisa Yrityskaista 4.4.2013 Yritysasiakkaat versio 2.1. Elisa Yrityskaista Elisa Oyj Palvelukuvaus 1 (5) -palvelu liittää yrityksen yhden toimipisteen Internetiin. sisältää reitittimen ja Internet-yhteyden sekä näiden ylläpidon ja huoltopalvelut. Palvelu tarjoaa kiinteän kaksisuuntaisen

Lisätiedot

1 YLEISKUVAUS... 2. 1.1 Palvelun rajoitukset... 2. 1.2 Valvonta... 2. 1.3 Ylläpito... 2. 1.4 Edellytykset... 2 2 PALVELUKOMPONENTIT...

1 YLEISKUVAUS... 2. 1.1 Palvelun rajoitukset... 2. 1.2 Valvonta... 2. 1.3 Ylläpito... 2. 1.4 Edellytykset... 2 2 PALVELUKOMPONENTIT... PALVELUKUVAUS 1 Sisällysluettelo 1 YLEISKUVAUS... 2 1.1 Palvelun rajoitukset... 2 1.2 Valvonta... 2 1.3 Ylläpito... 2 1.4 Edellytykset... 2 2 PALVELUKOMPONENTIT... 3 2.1 Liitäntä... 3 2.2 Nopeusluokat...

Lisätiedot

Sivu 1/13. Vakka-Suomen Puhelin Oy:n Yhteyshinnasto operaattoreille

Sivu 1/13. Vakka-Suomen Puhelin Oy:n Yhteyshinnasto operaattoreille Sivu 1/13 Vakka-Suomen Puhelin Oy:n Yhteyshinnasto operaattoreille 01.06.2006 Sivu 1 7.7.2006 Sivu 2/13 1. Analoginen 2 johtiminen tilaajayhteys, tavanomainen laatu... 2 1.1 Tuotekuvaus... 2 1.2 Hinnat

Lisätiedot

Päivä. Laitetilaratkaisuvaihtoehdot Basic Basic+ Premium Premium+ Vuokratila Huone, vähintään 12m 2

Päivä. Laitetilaratkaisuvaihtoehdot Basic Basic+ Premium Premium+ Vuokratila Huone, vähintään 12m 2 2017-03-23 1 (10) 1 Telia Turvallinen laitetilaratkaisu Telia Turvallinen laitetilaratkaisu mahdollistaa yritykselle Telian hallinnoimien Viestintäviraston tärkeysluokka TL1-määräyksen mukaisten laitetilojen

Lisätiedot

KAAPELEIDEN SIJOITUSOIKEUS PALVELUKUVAUS JA HINNASTO ALKAEN

KAAPELEIDEN SIJOITUSOIKEUS PALVELUKUVAUS JA HINNASTO ALKAEN KAAPELEIDEN SIJOITUSOIKEUS PALVELUKUVAUS JA HINNASTO 1.7.2016 ALKAEN Palvelukuvaus YLEISTÄ Tämä hinnasto korvaa Kaisanet Oy:n putkivuokrahinnaston 1.11.2013 Tässä hinnastossa on kuvattu Kaisanet Oy:n putkeen

Lisätiedot

KIINTEISTÖN VUOKRASOPIMUS

KIINTEISTÖN VUOKRASOPIMUS 1 KIINTEISTÖN VUOKRASOPIMUS 1. Sopijaosapuolet Tikkamäen Palvelut Oy (jäljempänä vuokranantaja) ja Pohjois-Karjalan sairaanhoitoja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä, (jäljempänä vuokralainen) ovat sopineet

Lisätiedot

TUKKUTASON LAAJAKAISTAPALVELUN OPERAATTORIHINNASTO 1.2.2013

TUKKUTASON LAAJAKAISTAPALVELUN OPERAATTORIHINNASTO 1.2.2013 Sivu 1/5 TUKKUTASON LAAJAKAISTAPALVELUN OPERAATTORIHINNASTO 1.2.2013 Blue Lake Communication Oy (myöhemmin BLC) tarjoaa toiselle teleyritykselle (myöhemmin Operaattoriasiakas) tuotteita ja palveluja HMV

Lisätiedot

Tilaajayhteys -hinnasto

Tilaajayhteys -hinnasto 1(8) Vaasan Läänin Puhelin Oy Tilaajayhteys -hinnasto Voimassa 1.11.2007 alkaen toistaiseksi Seinäjoki Vaasa Vasa Postiosoite Postadress Puskantie 18 Silmukkatie 6 Cirkelvägen 6 Vaasan Läänin Puhelin Oy

Lisätiedot

Column. Hintakuvasto. Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin

Column. Hintakuvasto. Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin Column Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin Hintakuvasto TwinColumn sivu -1- TwinColumn II videoneuvotteluun sivu -2- TwinC lisätarvikkeet sivu -3- Kiinnikkeet sivu -4- TwinColumn Double 2-puolinen

Lisätiedot

VERKKOPALVELUTUOTTEET PALVELUKUVAUS JA HINNASTO ALKAEN

VERKKOPALVELUTUOTTEET PALVELUKUVAUS JA HINNASTO ALKAEN VERKKOPALVELUTUOTTEET PALVELUKUVAUS JA HINNASTO 1.7.2016 ALKAEN Palvelukuvaus YLEISTÄ Tämä hinnasto korvaa Kaisanet Oy:n verkkopalveluiden operaattorihinnaston 1.2.2015 Tässä hinnastossa on kuvattu Kaisanet

Lisätiedot

YHTEENLIITTÄMISHINNASTO Voimassa 1.3.2004 lukien

YHTEENLIITTÄMISHINNASTO Voimassa 1.3.2004 lukien SONERA CARRIER NETWORKS Oy:n YHTEENLIITTÄMISHINNASTO Voimassa 1.3.2004 lukien Hinnasto sisältää TeliaSonera Finland Oyj-konserniin (Soneran) kuuluvan kiinteän televerkon yhteenliittämispalvelujen maksut

Lisätiedot

Elisa Oyj Yhteyshinnasto teleyrityksille (Tilaaja- ja kiinteiden yhteyksien vuokraaminen) voimassa 1.11.2008 alkaen

Elisa Oyj Yhteyshinnasto teleyrityksille (Tilaaja- ja kiinteiden yhteyksien vuokraaminen) voimassa 1.11.2008 alkaen Elisa Oyj Yhteyshinnasto teleyrityksille (Tilaaja- ja kiinteiden yhteyksien vuokraaminen) voimassa alkaen Elisa Oyj SISÄLLYSLUETTELO 1 (1) 1 YLEISTÄ...1 2 TUOTTEET...1 2.1 ANALOGINEN TILAAJA- TAI KIINTEÄ

Lisätiedot

PÄÄLÄHETYSASEMIEN BROADCASTING LAITETILAPALVELU

PÄÄLÄHETYSASEMIEN BROADCASTING LAITETILAPALVELU Palvelukuvaus Broadcasting-laitetila 27.7.2015 PÄÄLÄHETYSASEMIEN BROADCASTING LAITETILAPALVELU 1 Johdanto Tätä palvelukuvausta sovelletaan kun Asiakas vuokraa Digita Networks Oy:n ( Digita ) Päälähetysasemilla

Lisätiedot

Kiinteistöjen laitetilojen lukitus. Viestintäviraston suosituksia

Kiinteistöjen laitetilojen lukitus. Viestintäviraston suosituksia Suositus 1 (8) Kiinteistöjen laitetilojen lukitus n suosituksia Suositus 2 (8) Sisältö 1 Esipuhe... 3 2 Johdanto... 3 3 Lukituksen suunnittelu... 4 4 Talojakamon lukituksen vaihtoehtoja... 5 5 Muiden yhteisten

Lisätiedot

Laitilan Puhelin Osk:n Ethernet xdsl-operaattorituote Palvelukuvaus 1.1.2014

Laitilan Puhelin Osk:n Ethernet xdsl-operaattorituote Palvelukuvaus 1.1.2014 Laitilan Puhelin Osk:n Ethernet xdsl-operaattorituote Palvelukuvaus 1.1.2014 1 Laitilan Puhelin Osk:n Operaattori Ethernet xdsl-laajakaistayhteydet Tässä palvelu- ja tuotekuvauksessa määritellään Laitilan

Lisätiedot

Elisa Oyj Yhteyshinnasto teleyrityksille (Tilaaja- ja kiinteiden yhteyksien vuokraaminen) voimassa 1.8.2008 alkaen

Elisa Oyj Yhteyshinnasto teleyrityksille (Tilaaja- ja kiinteiden yhteyksien vuokraaminen) voimassa 1.8.2008 alkaen Elisa Oyj Yhteyshinnasto teleyrityksille (Tilaaja- ja kiinteiden yhteyksien vuokraaminen) voimassa alkaen Elisa Oyj SISÄLLYSLUETTELO 1 (1) 1 YLEISTÄ...1 2 TUOTTEET...1 2.1 ANALOGINEN TILAAJA- TAI KIINTEÄYHTEYS,

Lisätiedot

Anvia Oyj. Alueverkon Ethernet Palvelukuvaus. Voimassa 1.3.2013 alkaen toistaiseksi

Anvia Oyj. Alueverkon Ethernet Palvelukuvaus. Voimassa 1.3.2013 alkaen toistaiseksi Anvia Oyj Alueverkon Ethernet Palvelukuvaus Voimassa alkaen toistaiseksi 2(7) SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISTÄ... 3 2 PALVELUN TOTEUTUS... 3 2.1 RUNKOVERKON ETHERNET LIITÄNTÄ... 4 2.2 ALUEVERKON ETHERNET -LIITTYMÄ...

Lisätiedot

Lilli Huolenpito PALVELUKUVAUS

Lilli Huolenpito PALVELUKUVAUS 1 (6) v 2.1 Lilli Huolenpito PALVELUKUVAUS Sisällysluettelo 1 Palvelun yleiskuvaus ja palveluvaihtoehdot... 3 2 Palvelun sisältö... 3 2.1 Lilli Huolenpito Mini... 4 2.2 Lilli Huolenpito Perus... 4 2.3

Lisätiedot

Televerkko-operaattoripalveluiden hinnasto

Televerkko-operaattoripalveluiden hinnasto Televerkko-operaattoripalveluiden hinnasto Voimassa 1.1.2016 alkaen toistaiseksi Pietarsaaren Seudun Puhelin Oy (PSP) tarjoaa voimassa olevan lainsäädännön ja määräysten mukaisesti toisille teleoperaattoreille

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. HÄMEENLINNAN KAUPUNKI YHDYSKUNTARAKENNE 1 (9) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE Tiehöylä Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen. Tarjouksen jättäessään

Lisätiedot

KIINTEISTÖN TELETILOJEN LUKITUS

KIINTEISTÖN TELETILOJEN LUKITUS 16.6.2005 KIINTEISTÖN TELETILOJEN LUKITUS Viestintäviraston suosituksia Viestintävirasto 306/2005 S SUOSITUS Viestintävirasto 306/2005 S 1 (8) ESIPUHE Tämä suositus on tarkoitettu ensisijaisesti kiinteistön

Lisätiedot

Partel» Operaattoreille» Hinnasto» Operaattorituotehinnasto liityntäverkko alkaen. Vuokra/kk Tuote: ,20

Partel» Operaattoreille» Hinnasto» Operaattorituotehinnasto liityntäverkko alkaen. Vuokra/kk Tuote: ,20 Internet-palvelut, yritykset Voimassa 1.10.2016 alkaen. Liityntäverkon tuotteiden hinnat muodostuvat seuraavasti: kuukausivuokrasta asennus-/siirtomaksusta Kaikki seuraavassa esitetyt hinnat on ilmoitettu

Lisätiedot

LPOnet Oy Ab Ethernet-access yhteydet voimassa 1.10.2013 alkaen toistaiseksi

LPOnet Oy Ab Ethernet-access yhteydet voimassa 1.10.2013 alkaen toistaiseksi ETH.HINNASTO 1/ 5 LPOnet Oy Ab Ethernet-access yhteydet voimassa 1.10.2013 alkaen toistaiseksi ETH.HINNASTO 2/ 5 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Saatavuusalue. 2. Operaattori Ethernet-access yhteydet tuotekuvaus

Lisätiedot

xdsl Operaattorihinnasto

xdsl Operaattorihinnasto 1. Alajärven Puhelinosuuskunnan xdsl -operaattorilaajakaistayhteydet... 2 1.1 xdsl -yhteyksien tuotekuvaus... 2 1.2 Tuotteiden toimitusaika... 3 1.3 Tuotteiden hinnoittelu... 3 1.3.1 ATM/ETHERNET-alueverkon

Lisätiedot

Sisällysluettelo KIINTEIDEN YHTEYKSIEN HINNASTO OPERAATTOREILLE 1 TILAAJA- JA KIINTEÄT YHTEYDET OPERAATTORILAAJAKAISTA DATAYHTEYDET...

Sisällysluettelo KIINTEIDEN YHTEYKSIEN HINNASTO OPERAATTOREILLE 1 TILAAJA- JA KIINTEÄT YHTEYDET OPERAATTORILAAJAKAISTA DATAYHTEYDET... KIINTEIDEN YHTEYKSIEN HINNASTO OPERAATTOREILLE 1 Sisällysluettelo 1 TILAAJA- JA KIINTEÄT YHTEYDET... 2 2 OPERAATTORILAAJAKAISTA... 3 3 DATAYHTEYDET... 4 4 MUUT TUOTTEET JA VELOITUKSET... 5 2 Lounea Kiinteiden

Lisätiedot

OHJEITA OMAKOTIRAKENTAJALLE

OHJEITA OMAKOTIRAKENTAJALLE OHJEITA OMAKOTIRAKENTAJALLE SÄHKÖVERKON LIITTYMISSOPIMUS Liittymissopimus tulee tehdä vähintään 1 kuukausi ennen kuin sähköä tarvitaan. -Liittymissopimus tehdään Vaasan Sähkö Oy:n rakentajapalvelussa osoitteessa

Lisätiedot

Operaattorilaajakaistapalvelun toimitus, siirto tai nopeudenmuutos etähallinnalla 20. Vyöhyke 0A (Pääkaupunkiseutu)

Operaattorilaajakaistapalvelun toimitus, siirto tai nopeudenmuutos etähallinnalla 20. Vyöhyke 0A (Pääkaupunkiseutu) 1(6) Elisa Operaattorilaajakaistapalvelut Operaattorilaajakaista Kertamaksu Operaattorilaajakaistapalvelun toimitus, siirto tai nopeudenmuutos etähallinnalla 20 Lisäpalvelut Kertamaksu Tilaajayhteyden

Lisätiedot

Eurajoen Puhelin Osk. operaattori Metro Ethernet palvelukuvaus

Eurajoen Puhelin Osk. operaattori Metro Ethernet palvelukuvaus 01.01.2014 1(6) Eurajoen Puhelin Osk operaattori Metro Ethernet palvelukuvaus 01.01.2014 1 01.01.2014 2(6) 1. YLEISTÄ...3 2. ETHERNET-LIITÄNTÄ...3 3. OPERAATTORI ETHERNET -LIITTYMÄ...3 4. VERKKOJEN YHTEEN

Lisätiedot

TELEVERKKO- OPERAATTORIPALVELUJEN HINNASTO N:o 36

TELEVERKKO- OPERAATTORIPALVELUJEN HINNASTO N:o 36 Sivu 1 (9) LL/AJ 21.12.2015 TELEVERKKO- OPERAATTORIPALVELUJEN HINNASTO N:o 36 Hinnasto sisältää Länsilinkki Oy:n (Y-tunnus 0853251-1 ja teleyritystunniste 23) vahvistamat televerkko-operaattoripalvelujen

Lisätiedot

KYMP OY Verkkoliiketoiminta. Metro Ethernet palvelut

KYMP OY Verkkoliiketoiminta. Metro Ethernet palvelut KYMP OY Verkkoliiketoiminta Metro Ethernet palvelut 2 (6) Sisältö 1. KUVAUS -PALVELUSTA...3 2. PALVELUN SISÄLTÖ...4 3. VLAN...4 4. HINNAT...5 4.1. PÄÄTELAITEVUOKRA...5 4.2. MUUTOKSET JA VERKKOPÄÄTTEEN

Lisätiedot

SFS ONLINE. palvelu verkkokaupassa. helppo ja tehokas tapa hallita standardien tietoja

SFS ONLINE. palvelu verkkokaupassa. helppo ja tehokas tapa hallita standardien tietoja SFS ONLINE palvelu verkkokaupassa helppo ja tehokas tapa hallita standardien tietoja S F S O N L I N E Kestotilaajien OnLine -palvelu SFS-verkkokaupassa SFS ONLINE -palvelu perustuu standardien kestotilaukseen

Lisätiedot

IKAALISTEN-PARKANON PUHELIN OSAKEYHTIÖ. OPERAATTORI xdsl -HINNASTO JA TUOTEKUVAUS

IKAALISTEN-PARKANON PUHELIN OSAKEYHTIÖ. OPERAATTORI xdsl -HINNASTO JA TUOTEKUVAUS 1 (1) IKAALISTEN-PARKANON PUHELIN OSAKEYHTIÖ OPERAATTORI xdsl -HINNASTO JA TUOTEKUVAUS VOIMASSA 22.8.2011 LÄHTIEN Ikaalisten-Parkanon Puhelin Osakeyhtiö, Kotipaikka: IKAALINEN, Y-tunnus: 0133011-6, Kauppakatu

Lisätiedot

Näyttelykeskus WeeGeen vuokraehdot

Näyttelykeskus WeeGeen vuokraehdot Näyttelykeskus WeeGeen vuokraehdot 1. Vuokralaisen vastuu Vuokralainen on velvollinen suojelemaan vahingoilta vuokraamiaan tiloja ja kalusteita. Vuokralainen vastaa kaikista vahingoista, jotka vuokralainen,

Lisätiedot

Yhteyshenkilö: Toimitusjohtaja Teijo Tikkanen, Kiinteistö Oy Mäkelän Koulu

Yhteyshenkilö: Toimitusjohtaja Teijo Tikkanen, Kiinteistö Oy Mäkelän Koulu 1 (5) Vuokrasopimus 1. Vuokranantaja Helsingin seudun kauppakamari Y-tunnus: 0201253-1 Hattulantie 2 00550 HELSINKI (jäljempänä Vuokranantaja ) Yhteyshenkilö: Toimitusjohtaja Teijo Tikkanen, Kiinteistö

Lisätiedot