Elisa Oyj Laitepaikkatuotteet. hinnasto

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Elisa Oyj Laitepaikkatuotteet. hinnasto 1.10.2006"

Transkriptio

1 Laitepaikkatuotteet hinnasto

2 SISÄLLYSLUETTELO 1 (1) 1 YLEISTÄ LAITEPAIKKATUOTTEET LAITEPAIKKA* LAITETELINEPAIKKA LAITEKAAPPIPAIKKA ISO LAITEKAAPPIPAIKKA MUUT TUOTTEET YHDYSKAAPELEIDEN TUONTI LAITETILAAN SÄHKÖNSYÖTTÖ / ENERGIA HUOLTO JA YLLÄPITO TILOIHIN PÄÄSY MUUTOKSET LAITTEISIIN LAITEVAATIMUKSET YMPÄRISTÖOLOSUHTEET LAITETILASSA HINNAT HINNOITTELUPERIAATTEET KERTAMAKSUT ELISAN PÄÄHINTAVYÖHYKE KULUNVALVONTA Kategoria A Kategoria B LAITEPAIKKATUOTTEIDEN HINNAT LAITETILA SÄHKÖNSYÖTTÖ TURUN PÄÄHINTAVYÖHYKE KULUNVALVONTAMAKSUT Kategoria A Kategoria B ja muut tilat LAITEPAIKKATUOTTEIDEN HINNAT LAITETILA SÄHKÖNSYÖTTÖ LAITEPAIKKATUOTTEIDEN TOIMITUSPROSESSI TARJOUS TILAUS...9

3 1(9) 1 Yleistä vuokraa laitepaikkoja hallinnassaan tai lähiyrityksensä hallinnassa olevista laitetiloista tässä tuotekuvauksessa esitetyin pääperiaattein. Laitetilat ovat telelaitteille rakennettuja tiloja, joissa on tarjolla kohteesta riippuen normaali varmennettu (48 V DC, 230/400 V AC) sähköliitäntä. Laitetilan palveluihin eivät kuulu vuokralaisen laitteiden huolto, laitteiden varaosat tai korjaustyökalut, eivätkä mitkään tehtävät, jotka edellyttävät kyseisiin laitteisiin liittyvää erityisosaamista. Asennustyöt ja laitepaikkojen järjestelyihin sekä sisäänpääsyjärjestelyihin liittyvät työt laskutetaan tapauskohtaisesti erikseen. Laitepaikkojen ja -tilojen saatavuus selvitetään aina tapauskohtaisesti saatavuuskyselyllä sähköisen tilaus-/toimitusjärjestelmän kautta. Saatavuuskyselystä saatava FIS id. -numero liitetään tilaukseen. Laitepaikkasopimuksen vähimmäisaika on kuusi (6) kuukautta, mikäli se ei ole osa muuta yhteyssopimusta tai kauppaa. Laitetilasopimus tehdään vähintään yhdeksi (1) vuodeksi. pidättää itsellään oikeuden muuttaa tässä dokumentissa esitettyjä tietoja ja vuokrausehtoja. 2 Laitepaikkatuotteet 2.1 Laitepaikka* Laitepaikka on osuus Elisan ns. 19 laitetelineestä. Teletilakohtaisesti paikan syvyys on joko 300 mm, jolloin työskentely on mahdollista vain etupuolelta, tai 600 mm, jolloin työskentelytilaa on varattu etu- ja takapuolelta. Asennus kiskokiinnityksellä tai vapaasti hyllylle sijoitettuna. Mitoitusyksikkönä ja hinnoittelun perusteena on telineiden moduulijakoon perustuva Unit (U). Pienin vuokrattava osuus on 8U (1U = 44,45 mm) ja laitekokoa voi kasvattaa siitä ylöspäin 2U portain. Yhteen kahdeksan (8) U:n osuuteen saa sijoittaa maksimiteholtaan 500 W laitteen. Elisa voi sijoittaa samaan telineeseen tai kaappiin myös muiden vuokralaisten laitteita. Sähköenergia ja varmennettu 48 VDC (tasasähkö) tai 230 VAC (vaihtosähkö) veloitetaan erikseen. *Seinälaitepaikkoja ei myydä jälkeen ja nykyisten sopimusten sisältämät seinälaitepaikat on vuokralaisen siirrettävä kaappeihin tai telineisiin sopimusehtojen mukaisesti. 2.2 Laitetelinepaikka Lattialle sijoitettava 19" standardi laiteteline, maksimikoko 600 mm x 300 mm x 2200 mm (leveys x syvyys x korkeus). Laitepaikka sisältää vapaata työskentelytilaa telineen etupuolella. Sähköenergia ja varmennettu 48 VDC tai 230 VAC veloitetaan erikseen. Laitteiden paino neliömetriä kohden saa olla enintään 600 kg.

4 2(9) Voidaan sijoittaa telineriville vierekkäin, tai seläkkäin, jolloin laitepaikka vastaa kaappipaikkaa. Varattaessa sijoitusmahdollisuus seläkkäin peritään hinta kaappipaikan mukaan. 2.3 Laitekaappipaikka Lattialle sijoitettava 19" standardi laitekaappi, maksimikoko 600 mm x 600 mm x 2200 mm (leveys x syvyys x korkeus). Laitepaikka sisältää vapaata työskentelytilaa kaapin etu- ja takapuolella. Sähköenergia ja varmennettu 48 VDC tai 230 VAC veloitetaan erikseen. Laitteiden paino neliömetriä kohden saa olla enintään 600 kg. 2.4 Iso laitekaappipaikka 2.5 Muut tuotteet Lattialle sijoitettava laitekaappi, joka on suurempi kuin 600 mm x 600 mm x 2200 mm (leveys x syvyys x korkeus). Hinta määräytyy pinta-alan suhteessa normaalin kaappipaikan hinnasta, huomioiden tarvittavan työskentelytilan. Laitepaikka sisältää vapaata työskentelytilaa kaapin etu- ja takapuolella. Sähköenergia ja varmennettu 48 V DC tai 230 VAC veloitetaan erikseen. Laitteiden paino neliömetriä kohden saa olla enintään 600 kg. Kaikki muut mahdolliset laitetilatuotteet, kuin mitä tässä on mainittu, tilataan erillisen tarjouksen mukaisesti. Tässäkin tapauksessa asiakkaalle on annettu mahdollisuus toimia Elisan Oyj:n kautta. varmistaa tässä tapauksessa partnerilta sekä saatavuuden että hinnan. 2.6 Yhdyskaapeleiden tuonti laitetilaan Asiakkaalla on oikeus tuoda laitettaan varten yhdyskaapeli laitetilaan. Kaapelipäätteet hinnoitellaan tämän laitepaikkahinnaston mukaisesti. Kaapelin sijoituksen ehdot ja hinnoittelu on esitetty tuotekuvauksessa Kaapelin sijoitusoikeus. Kytkentärimojen sijoitusehdot ja hinnoittelu on esitetty tuotekuvauksessa Pääjakamon kytkentärimapaikka. Edellä mainitut tuotekuvaukset ovat nähtävillä ekstranetissämme https://www.elisa.fi/operaattoreille/. Sivustot on tarkoitettu teletoimintailmoituksen tehneille teleyrityksille ja niille päästäksesi tarvitset käyttäjätunnukset. Asiakaspalvelumme vastaa käyttäjätunnuksiin liittyvissä kysymyksissä. Eräissä erikoistiloissa yhdyskaapelin tuonti laitetilaan on rajoitettu. 3 Sähkönsyöttö / energia Laitetilaan on tilasta ja palvelutasosta riippuen saatavissa sähköliitäntä 48 V tasajännite, jossa 3 tunnin akkuvarmistus, 230 V (50Hz) varmistamattomana tai varavoimakoneella (dieselgeneraattori) varmistettuna. Tehonkulutus veloitetaan jokaista alkavaa 500W kohden. Se määräytyy laitevalmistajan laitteelle ilmoittaman suurimman tehonkulutuksen mukaan, jonka asiakas on velvollinen kertomaan tilausta tehdessään. Asiakkaan laitteiden tehonkulutusta seurataan pistokokein. Kustakin laitepaikalle/telineelle tuodusta lisäsyötöstä/sulakkeesta peritään hinnaston mukainen korvaus.

5 3(9) 4 Huolto ja ylläpito 5 Tiloihin pääsy Vuokralaisella ei ole oikeutta oman sähkön tuomiseen telineeseen tai laitetilaan. Laitetilojen ylläpito sisältää seuraavat palvelut: Tilojen huolto ja vuosikorjaukset. Kiinteistöteknisten laitteiden ja sähkönsyötön huolto ja viankorjaus. Kiinteistönhoito (auraus, jätehuolto jne.). Teletilojen siivous. Tilojen turvallisuuteen liittyvät tehtävät. Tilojen ylläpito ja sen taso vaihtelee tilakohtaisesti ja yksityiskohdat tulee tarkistaa erikseen kutakin tilaa koskevaa vuokrasopimusta tehtäessä. :n ja partnereiden ulkopuolisen asiakkaan laitteet on sopimuksen mukaan mahdollista tietyissä tapauksissa eristää omaan lukittuun tilaan, johon muilla ei ole pääsyä. Mikäli asiakkaan laitteet sijoitetaan tilaan, jossa on muiden asiakkaiden laitteita, on tiloihin pääsyn järjestelyissä noudatettava Viestintäviraston määräystä Viestintäverkon fyysisestä suojaamisesta , 48 B/2004 M. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sisäänpääsyn ja oleskelun tiloissa on oltava valvottua. Pääsy laitetiloihin määräytyy tilan turvallisuusluokituksen mukaan seuraavasti: - Kategoria A:n tiloihin pääsy tapahtuu saatettuna ja valvottuna tai erilliseen operaattoritilaan kuten kategoria B. - Kategoria B:n tiloihin pääsyoikeuden tarvitsevat asiakkaan henkilöt saavat ulko-oven kulkuoikeuden, ja tunnistetietoja vastaan heillä on oikeus päästä tilaan. - Muihin tiloihin annetaan asiakkaiden henkilöille kulkuoikeus. Laitetilan kategoria vahvistetaan tarjouksen tai saatavuuskyselyn yhteydessä. Sisäänpääsyä tarvitsevista asiakkaiden henkilöistä pidetään kulkuoikeusluetteloa. Kulku laitetiloihin tapahtuu saattopalveluna, elektronisella kulunvalvonnalla tai avaimilla/avainkortilla. Ne henkilöt, joille myönnetään oikeus päästä laitetiloihin ilman saattajaa, tulee nimetä etukäteen ja heidän henkilötietonsa tulee toimittaa vuokraajalle vuokrasopimuksessa sovittavalla tavalla. Kulkuoikeuden omaavista henkilöistä tulee tehdä ns. suppea turvallisuusselvitys (liite), lomake on saatavissa osoitteessa 22AD4D). pidättää tämän perusteella oikeuden hyväksyä tai hylätä teleurakoitsijan esittämiä työntekijöitä. Päätökset näistä ilmoitetaan teleurakoitsijalle.

6 4(9) 6 Muutokset laitteisiin 7 Laitevaatimukset Jos asiakas tekee sijoittamiinsa laitteisiin muutoksia, joilla voi olla vaikutusta laitetilaan tai siihen liittyviin palveluihin, tai jotka kasvattavat laitteiden tehoa, tulee muutoksista sopia etukäteen :n kanssa. Asiakkaiden laitteilta edellytetään, että ne täyttävät Viestintäviraston ja Sähköturvallisuuslain 410/1996 vaatimukset. 8 Ympäristöolosuhteet laitetilassa 9 Hinnat Laitetilan olosuhteet ovat standardin ETS luokan 3.2 mukaiset. 9.1 Hinnoitteluperiaatteet 9.2 Kertamaksut Kaikki hinnat ovat verottomia. Hintoihin lisätään alv ja muut mahdolliset voimassa olevat viranomaismaksut. Minimivuokra on yhden (1) kuukauden vuokra. Elisa Oyj:llä on oikeus muuttaa hintoja, jotka laskutetaan sen kuukauden alusta kun muutos astuu voimaan. Laitepaikkahintaan kuuluu: laitepaikka, hyllypaikka tai tila kaapista sähkönsyötön valmiuden järjestäminen, asiakas huolehtii laitteiden kytkennöistä laiteympäristön asettamat vaatimukset, ks. kohta 8 tilaturvallisuus: lukitus, (kulunvalvonta), palosuojelu yleisvalaistus vähintään 200 lux kiinteistönhoito, -vakuutukset ja -hallinnointi pääsy kaapelointireitille Tarjouksen ja sopimuksen laadinnan, laitepaikkaan liittyvien selvitysten, rekistereiden luonti ja ylläpito, kulkujärjestelyt sekä sähkönsyötön järjestelyn kustannusten peittämiseksi peritään kertamaksuna euroa Kaapeloinnit, asennukset ja muut erikseen sovitut palvelut ja tarpeet veloitetaan syntyneiden kustannusten tai erillisen tarjouksen mukaan.

7 5(9) 10 Elisan päähintavyöhyke 10.1 Kulunvalvonta Elisan päähintavyöhyke korvaa aikaisemmat Helsingin, Jyväskylän, Riihimäen, Tampereen ja Joensuun päähintavyöhykkeet Kategoria A Kulku tapahtuu saattopalveluna, jolloin veloitukset ovat seuraavat: Ma Pe klo euroa/h Ma Pe klo euroa/h Ma Pe klo euroa/h La klo euroa/h Su ja yleiset pyhäpäivät 220 euroa/h Kategoria B Minimiveloitus on kaksi tuntia. Kulun tapahtuessa saattopalveluna veloitukset ovat samat kuin Kategoria A:ssa. Kun kulku tapahtuu valvottuna pääsyoikeuden tarvitsevat asiakkaan henkilöt saavat ulko-oven kulkuoikeuden, ja tunnistetietoja vastaan heillä on oikeus päästä tilaan. Toiminnan ylläpidon ja palvelun korvaus on 3 euroa/henkilö/kk Muihin B-kategorian tiloihin luovutetaan tarvitseville kulkuoikeudet, joista peritään korvaus 3 euroa/henkilö/kk

8 6(9) 10.2 Laitepaikkatuotteiden hinnat Tuote *Paikka laitetelineessä *Paikka laitekaapissa Telinekoko Kategoria A leveys x syvyys x korkeus euroa /kpl/kk 0,6 x 0,3 [m] x U 12,50/2U 0,6 x 0,6 [m] x U 15,50/2U Kategoria B ja muut tilat euroa /kpl/kk 9,00/2U 11,00/2U * U = Unit = 44,45mm Laitetelinepaikka 0,6 x 0,3 x 2,2 [m] 185,00 127,00 Laitekaappipaikka 0,6 x 0,6 x 2,2 [m] 228,00 157,00 **Iso laitekaappipaikka lev. x (syv. + 1) [m] x 228,00 x 157,00 **Esimerkki: Leveys 0,8 m, syvyys 0,6 m; Hinta A-kat = 0,8* (0,6+1,0)*228,00 = 292, Laitetila 10.4 Sähkönsyöttö Laitetilat tarjotaan erillisen tarjouksen mukaan. Laitteiden yhteenlaskettu sähköenergia veloitetaan järjestelmästä riippuvana jokaiselta alkavalta 500 W:lta Järjestelmä euroa/500w/kk Vaihtosähkö 230 VAC varmistamaton 43,80 Vaihtosähkö 230 VAC DG-varmistettu 52,00 Tasasähkö 48 VDC, 3 h akkuvarmistus 79,00 Tasasähkö 48 VDC, akku- ja DG-varmistus 90,00 Laitepaikalle tulevasta lisäsyötöstä/sulakkeesta peritään/kpl 10,00* Kaikkiin laitetiloihin ei ole mahdollista saada varmentamatonta 230 V AC:tä. Saatavuus tarkistettava tilakohtaisesti.

9 7(9) Hinta peritään tilassa olevan palvelun mukaan. * Teholla/sulakkeen koolla ei ole vaikutusta lisäsyötön hintaan. UPS -varmennus saatavissa erillisen tarjouksen mukaan. 11 Turun päähintavyöhyke 11.1 Kulunvalvontamaksut Kategoria A Kulku tapahtuu saattopalveluna, jolloin veloitukset ovat seuraavat: Ma Pe klo euroa/h Ma Pe klo euroa/h Ma Pe klo euroa/h La klo euroa/h Su ja yleiset pyhäpäivät 270 euroa/h Minimiveloitus on kaksi tuntia Kategoria B ja muut tilat Kulku tapahtuu saattopalveluna, jolloin veloitukset ovat seuraavat: Ma Pe klo euroa/h Ma Pe klo euroa/h Ma Pe klo euroa/h La klo euroa/h Su ja yleiset pyhäpäivät 220 euroa/h Minimiveloitus on kaksi tuntia.

10 8(9) 11.2 Laitepaikkatuotteiden hinnat Tuote *Paikka laitetelineessä *Paikka laitekaapissa Telinekoko Kategoria A leveys x syvyys x korkeus euroa /kpl/kk 0,6 x 0,3 [m] x U 12,50/2U 0,6 x 0,6 [m] x U 15,50/2U Kategoria B ja muut tilat euroa /kpl/kk 9,00/2U 11,00/2U * U = Unit = 44,45mm Laitekaappipaikka 0,6 x 0,6 x 2,2 [m] 228,00 157, Laitetila 11.4 Sähkönsyöttö Laitetilaluokka Laitetila euroa/m 2 /kk A 110,00 B 60,00 Muut tilat 60,00 Laitteiden yhteenlaskettu sähköenergia veloitetaan järjestelmästä riippuvaisena. Sähkötuotteissa huomioitavaa on, että esitettyjä lukuja ei summata vaan ne ovat suoraan hintoja, jotka sisältävät aina halvemman tuotteen ominaisuudet. Sähkön hinta riippuu siitä, mitä sähkötuotetta kyseisessä laitetilassa on tarjolla. Järjestelmä euroa/kw/kk Vaihtosähkö 230 VAC varmistamaton 85,00 Vaihtosähkö 230 VAC DG-varmistettu, 1 kone 108,00 Tasasähkö 48 VDC, 3 h akkuvarmistus 160,00 Tasasähkö 48 VDC, akku- ja DG-varmistus 1 kone 180,00 Kaikkiin laitetiloihin ei ole mahdollista saada varmentamatonta 230 V AC:tä. UPS -varmennus saatavissa erillisen tarjouksen mukaan.

11 9(9) 12 Laitepaikkatuotteiden toimitusprosessi 12.1 Tarjous 12.2 Tilaus Asiakas tekee saatavuuskyselyn joko sähköisen tilausjärjestelmän kautta tai ottamalla yhteyttä Elisan Tuotanto-yksikön asiakaspalveluun. Näin menetellen saa nopeimman mahdollisen palautteen. Asiakaspalvelun yhteystiedot ovat: sähköposti : fax: puhelin: Saatavuuskyselyn selvityksen valmistuttua asiakkaalle toimitetaan selvitys ja mahdollinen tarjous. Tarjouksesta käy ilmi tarjouksen ID numero, joka on mainittava tilattaessa tuotetta. Tilausta edeltää aina saatavuuskysely. Saatavuuskyselystä saatavasta tarjouksesta tulee tilaukseen liittää tarjouksen ID numero, joka nopeuttaa tilauksen käsittelyä. Asiakas tekee tilaukset kirjallisesti sähköisen tilausjärjestelmän kautta ja vahvistaa ne viiden (5) työpäivän kuluessa. Tilaus ja vahvistus voidaan sopia tehtäväksi myös molempien osapuolien hyväksymän muun tietojärjestelmän kautta tai joissakin tapauksissa sähköpostia tai faksia apuna käyttäen. Tilauksessa tulee täyttää kaikki pyydetyt tiedot. Tilauksen tulee sisältää vähintään seuraavat tiedot: Asiakastiedot Laskutustiedot tilattava tuote/-tuotteet laitepaikan koko ja määrä tehon tarve ja sähköliitäntöjen määrä ja laatu haluttu sijainti tai alue tilauksen yhteyshenkilö toimitusaikatoivomus

TeliaSonera Finland Oyj

TeliaSonera Finland Oyj v.2.1 31.1.2013 1 (8) Sonera Colocation Laitetilapalvelut Palvelukuvaus == = = = = PNKNKOMNP= 31.1.2013 2 (8) 1 YLEISTÄ... 3 1.2 Palveluiden saatavuus... 3 1.3 Palveluiden ehdot... 3 2 TUOTTEET JA PALVELUT...

Lisätiedot

Sonera Turvallinen laitetilaratkaisu. Palvelutasokuvaus

Sonera Turvallinen laitetilaratkaisu. Palvelutasokuvaus 1 (11) Sonera Turvallinen laitetilaratkaisu Palvelutasokuvaus Yritystiedot TeliaSonera Finland Oyj Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki Kotipaikka: Helsinki Y-tunnus 1475607-9, ALV REK Yhteystiedot Vaihde

Lisätiedot

Viestintäviraston suosituksia

Viestintäviraston suosituksia 21.2.2005 MENETTELYTAVAT TILAAJAYHTEYK- SIEN, TILAAJAYHTEYDEN SIIRTO- KAPASITEETIN JA LAITETILOJEN VUOKRAUKSESSA Viestintäviraston suosituksia VIESTINTÄVIRASTO 304/2005 S SUOSITUS Viestintävirasto 304/2005

Lisätiedot

LAITETILOJEN VUOKRAHINNASTO

LAITETILOJEN VUOKRAHINNASTO 1/ 7 LAITETILOJEN VUOKRAHINNASTO Vuokrattavat laitetilat hinnasto 1.9.2011 Kuukausiveloitukset Laitepaikkavuokrat Tuotteet (leveys x syvyys x korkeus) C-luokka /kk B- luokka /kk A-luokka /kk Hyllypaikka

Lisätiedot

1 TELINEPAIKAT... 2 2 VIRRANSYÖTTÖ JA JÄÄHDYTYS... 3 3 TOIMITUS JA KÄYTTÖÖNOTTO... 3 4 KAAPELIREITIT LAITETILAAN... 4 5 KULKU LAITETILAAN...

1 TELINEPAIKAT... 2 2 VIRRANSYÖTTÖ JA JÄÄHDYTYS... 3 3 TOIMITUS JA KÄYTTÖÖNOTTO... 3 4 KAAPELIREITIT LAITETILAAN... 4 5 KULKU LAITETILAAN... Palvelukuvaus 1 Sisällysluettelo 1 TELINEPAIKAT... 2 2 VIRRANSYÖTTÖ JA JÄÄHDYTYS... 3 3 TOIMITUS JA KÄYTTÖÖNOTTO... 3 4 KAAPELIREITIT LAITETILAAN... 4 5 KULKU LAITETILAAN... 5 6 VUOKRAUKSEN EHDOT... 6

Lisätiedot

PÄÄLÄHETYSASEMIEN BROADCASTING LAITETILAPALVELU

PÄÄLÄHETYSASEMIEN BROADCASTING LAITETILAPALVELU Palvelukuvaus Broadcasting-laitetila 27.7.2015 PÄÄLÄHETYSASEMIEN BROADCASTING LAITETILAPALVELU 1 Johdanto Tätä palvelukuvausta sovelletaan kun Asiakas vuokraa Digita Networks Oy:n ( Digita ) Päälähetysasemilla

Lisätiedot

YLEISET SOPIMUSEHDOT TILAAJAYHTEYKSIEN VUOKRAAMISESTA RINNAKKAISKÄYTTÖÖN SEKÄ LAITETILOJEN VUOKRASTA

YLEISET SOPIMUSEHDOT TILAAJAYHTEYKSIEN VUOKRAAMISESTA RINNAKKAISKÄYTTÖÖN SEKÄ LAITETILOJEN VUOKRASTA 1 YLEISET SOPIMUSEHDOT TILAAJAYHTEYKSIEN VUOKRAAMISESTA RINNAKKAISKÄYTTÖÖN SEKÄ LAITETILOJEN VUOKRASTA 1. Yleistä Näitä ehtoja sovelletaan, kun televerkkoyritys Kemiön Puhelosakeyhtiö vuokraa tilaajayhteyttä

Lisätiedot

TeliaSonera Finland Oyj

TeliaSonera Finland Oyj v.1.9 1.8.2011 1 (7) Sonera Cable Ducts Kaapelin sijoitusoikeus Palvelukuvaus 1.8.2011 1.8.2011 2 (7) Yleistä...3 Vuokrattavat kohteet...3 1 Sijoitusoikeustuotteet...4 1.1 Kaapelin sijoitusoikeus, katuluokat

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ x.x.2011 TULOSTAMISEN JA KOPIOINNIN KOKONAISPALVELUT

TARJOUSPYYNTÖ x.x.2011 TULOSTAMISEN JA KOPIOINNIN KOKONAISPALVELUT 1 (40) Hankinta- ja kilpailuttamisyksikkö TARJOUSPYYNTÖ x.x.2011 TULOSTAMISEN JA KOPIOINNIN KOKONAISPALVELUT 2 (40) Seutukeskus Oy Häme (tilaaja/ostaja), www.seutukeskus.fi, toimii hankintalain mukaisena

Lisätiedot

Anvian laitetila- ja pilvipalveluiden erityisehdot yritysasiakkaille

Anvian laitetila- ja pilvipalveluiden erityisehdot yritysasiakkaille 1. Yleistä Näitä erityisehtoja sovelletaan kaikkiin Anvia Oyj:n tai sen konserniyhtiön (jäljempänä Toimittaja ) ja yritysasiakkaiden (jäljempänä Asiakas ) yhdessä osapuolet (jäljempänä Osapuolet ) välisiin

Lisätiedot

Operaattoripalveluiden yleiset toimitusehdot

Operaattoripalveluiden yleiset toimitusehdot Operaattoripalveluiden yleiset toimitusehdot KAISANET OY VIESTINTÄTOIMINTASUORITTEIDEN YLEISET TOIMITUSEHDOT OPERAATTOREILLE 1 (15) 2 (15) 1 MÄÄRITELMÄT Laitetilalla tarkoitetaan laitteiden sijoittamiseksi

Lisätiedot

PÄÄLÄHETYSASEMIEN ANTENNIPAIKAN VUOKRA

PÄÄLÄHETYSASEMIEN ANTENNIPAIKAN VUOKRA Palvelukuvaus Antennipaikan vuokra 27.7.2015 PÄÄLÄHETYSASEMIEN ANTENNIPAIKAN VUOKRA 1 Johdanto 2 Määritelmät Tätä palvelukuvausta sovelletaan kun Asiakas vuokraa Digita Networks Oy:n ( Digita ) Päälähetysasemilla

Lisätiedot

Kansainvälisten tavarankuljetuspalvelujen

Kansainvälisten tavarankuljetuspalvelujen TUOTE-EHDOT 1 (7) Kansainvälisten tavarankuljetuspalvelujen tuote-ehdot sopimusasiakkaille 1.1.2015 TUOTE-EHDOT 2 (7) Sisällysluettelo 1. Yleistä... 3 1.1. Soveltamisala... 3 1.2. Asiakkaan velvollisuudet...

Lisätiedot

Elisan yleiset sopimusehdot kuluttajille 1.1.2011

Elisan yleiset sopimusehdot kuluttajille 1.1.2011 Elisan yleiset sopimusehdot kuluttajille 1.1.2011 1. Yleistä 1.1 Näitä sopimusehtoja sovelletaan Elisan palvelujen toimituksiin asiakkaalle. Palvelut voivat sisältää liittymiä, muita Elisan viestintäpalveluja

Lisätiedot

Viestintätoimintasuoritteiden yleiset toimitusehdot operaattoreille

Viestintätoimintasuoritteiden yleiset toimitusehdot operaattoreille 1(17) Viestintätoimintasuoritteiden yleiset toimitusehdot operaattoreille Voimassa 01.12.2005 alkaen toistaiseksi 2(17) VIESTINTÄTOIMINTASUORITTEIDEN YLEISET TOIMITUSEHDOT OPERAATTOREILLE 1. MÄÄRITELMÄT...

Lisätiedot

TILAAJAVERKON JA SEN KIINTEIDEN YHTEYKSIEN PALVELUOPERAATTORIHINNASTO:

TILAAJAVERKON JA SEN KIINTEIDEN YHTEYKSIEN PALVELUOPERAATTORIHINNASTO: Alv 0 % 1/ 8 TILAAJAVERKON JA SEN KIINTEIDEN YHTEYKSIEN PALVELUOPERAATTORIHINNASTO: Kaikki seuraavassa esitetyt hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa. Lopullisiin hintoihin lisätään kulloinkin voimassaolevat

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET KYSYMYKSIIN 26.1.2012. Tarjouspyyntö 10.2/2011 TULOSTAMISEN JA KOPIOINNIN KOKONAISPALVELUT

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET KYSYMYKSIIN 26.1.2012. Tarjouspyyntö 10.2/2011 TULOSTAMISEN JA KOPIOINNIN KOKONAISPALVELUT 26.1.2012 1 (9) KYSYMYKSET JA VASTAUKSET KYSYMYKSIIN 26.1.2012 Tarjouspyyntö 10.2/2011 TULOSTAMISEN JA KOPIOINNIN KOKONAISPALVELUT HUOM! Tarjoajan ei tule toimittaa mitään muita tietoja kuin tarjouslomake

Lisätiedot

SONERA PALVELUNTARJOAJA TEKSTI PALVELUKUVAUS

SONERA PALVELUNTARJOAJA TEKSTI PALVELUKUVAUS SONERA PALVELUNTARJOAJA TEKSTI PALVELUKUVAUS 1 Palvelukanava yrityksen ja asiakkaan välillä: Palveluntarjoaja Teksti Palveluntarjoaja Teksti on palvelu, jonka avulla yritys voi tarjota tekstiviestipalveluja

Lisätiedot

Anvia Oyj. Operaattori DSL hinnasto

Anvia Oyj. Operaattori DSL hinnasto 1(9) Teleoperaattorihinnasto Anvia Oyj Operaattori DSL hinnasto Voimassa 1.10.2012 alkaen toistaiseksi 2(9) SISÄLLYSLUETTELO OPERAATTORI DSL HINNASTO... 3 1. ANVIA OYJ:N OPERAATTORI DSL - LAAJAKAISTAYHTEYDET...

Lisätiedot

Kotimaan tavarankuljetuspalvelujen

Kotimaan tavarankuljetuspalvelujen TUOTE-EHDOT 1 (14) Kotimaan tavarankuljetuspalvelujen tuote-ehdot sopimusasiakkaille 1.1.2015 TUOTE-EHDOT 2 (14) Sisällysluettelo 1. Yleistä... 4 1.1. Soveltamisala... 4 1.2. Asiakkaan velvollisuudet...

Lisätiedot

Postimaksukoneen tuote-ehdot

Postimaksukoneen tuote-ehdot TUOTE-EHDOT 1 (6) Postimaksukoneen tuote-ehdot 1.1.2015 TUOTE-EHDOT 2 (6) Sisällysluettelo 1. Yleistä... 3 2. Palvelun käyttöönotto... 3 2.1. Vastuut postimaksukoneen käytössä... 3 2.2. Käyttöönottoprosessi...

Lisätiedot

Teleoperaattorihinnasto Laitetilat ja kaapelikanavat

Teleoperaattorihinnasto Laitetilat ja kaapelikanavat Teleoperaattorihinnasto Laitetilat ja kaapelikanavat Voimassa 1.7.2013 alkaen toistaiseksi Pietarsaaren Seudun Puhelin Oy (JNT) tarjoaa voimassa olevan lainsäädännön ja määräysten mukaisesti toisille teleoperaattoreille

Lisätiedot

Asiakas: Voimaantulopäivä (täytetään tarvittaessa): Sopimuskauden pituus (täytetään tarvittaessa):.

Asiakas: Voimaantulopäivä (täytetään tarvittaessa): Sopimuskauden pituus (täytetään tarvittaessa):. HPE OY - YLEISET SOPIMUSEHDOT Sopimuksen numero: HPE: Asiakas: Voimaantulopäivä (täytetään tarvittaessa): Sopimuskauden pituus (täytetään tarvittaessa):. HPE OY - YLEISET SOPIMUSEHDOT 1. Osapuolet. Nämä

Lisätiedot

HANKINTASOPIMUSLUONNOS 1(7)

HANKINTASOPIMUSLUONNOS 1(7) HANKINTASOPIMUSLUONNOS 1(7) Seudullinen hankintapalvelukeskus LIITE6 Nurmijärven kunta 15.4.2014 HANKINTASOPIMUS NURMIJÄRVEN KUNNAN TIETOLIIKENNEPALVELUISTA 1. SOPIJAPUOLET Nurmijärven kunta/hankintapalvelut,

Lisätiedot

PUHELINYHTEYDEN RINNAKKAISKÄYTÖN TUOTEKUVAUS:

PUHELINYHTEYDEN RINNAKKAISKÄYTÖN TUOTEKUVAUS: 1/ 5 PUHELINYHTEYDEN RINNAKKAISKÄYTÖN TUOTEKUVAUS: Tekstissä Loviisan Puhelin Oy (LPOK) on televerkkoyritys, palvelun käyttäjä on loppukäyttäjä ja teleyritys loppukäyttäjän valitsema palveluntuottaja.

Lisätiedot

DIGITAN PÄÄLÄHETYSASEMIEN ANTENNI- PAIKKOJEN JA ANTENNIKAPASITEETIN VUOKRAUSEHDOT

DIGITAN PÄÄLÄHETYSASEMIEN ANTENNI- PAIKKOJEN JA ANTENNIKAPASITEETIN VUOKRAUSEHDOT DIGITAN PÄÄLÄHETYSASEMIEN ANTENNI- PAIKKOJEN JA ANTENNIKAPASITEETIN VUOKRAUSEHDOT 1. SOVELTAMISALA 1.1 Näitä toimitusehtoja (jäljempänä Toimitusehdot) sovelletaan, kun yritys tai yhteisö (jäljempänä Asiakas)

Lisätiedot

Lenze AB Yleiset takuu- ja toimitusehdot

Lenze AB Yleiset takuu- ja toimitusehdot Lenze Ab, filial i Finland Sivu 1 (5) Lenze AB Yleiset takuu- ja toimitusehdot Yleiset takuu- ja toimitusehdot osana sopimusta Nämä takuu- ja toimitusehdot ovat osa asiakkaan ja Lenze Ab, filial i Finland

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ JÄTESÄKEISTÄ JA ROSKAPUSSEISTA

TARJOUSPYYNTÖ JÄTESÄKEISTÄ JA ROSKAPUSSEISTA TARJOUSPYYNTÖ nro 2.3/2010 1/15 TARJOUSPYYNTÖ JÄTESÄKEISTÄ JA ROSKAPUSSEISTA Seutukeskus Oy Häme on Hämeenlinnan seudun kuntien omistama osakeyhtiö. Sen tehtävänä on vastata keskitetysti Hämeenlinnan seudun

Lisätiedot

Seat24 - Erityisehdot 11.11.2011 alkaen

Seat24 - Erityisehdot 11.11.2011 alkaen Seat24 - Erityisehdot 11.11.2011 alkaen Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Seat24, me, Seat24.fi) ostettuihin tuotteisiin ja

Lisätiedot

Asiakkaan tulee varausta tehdessään tallentaa ja/tai tulostaa kopio näistä ehdoista tulevaisuuden tarpeita varten.

Asiakkaan tulee varausta tehdessään tallentaa ja/tai tulostaa kopio näistä ehdoista tulevaisuuden tarpeita varten. Yleiset varausehdot Expedian tarjoamia Palveluja (kuten määritelty alla) voivat käyttää ainoastaan Asiakkaat, jotka ovat ensin tutustuneet näihin Yleisiin ehtoihin ja hyväksyneet ne ehdoitta klikkaamalla

Lisätiedot