Epsonin ratkaisut terveydenhuoltoalalle NÄEMME TERVEYDENHUOLLON SINUN NÄKÖKULMASTASI

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Epsonin ratkaisut terveydenhuoltoalalle NÄEMME TERVEYDENHUOLLON SINUN NÄKÖKULMASTASI"

Transkriptio

1 Epsonin ratkaisut terveydenhuoltoalalle NÄEMME TERVEYDENHUOLLON SINUN NÄKÖKULMASTASI

2 KEHITETTY HOITOTYÖTÄ VARTEN. SUUNNITELTU SINUA VARTEN. Me Epsonilla ymmärrämme ongelmat ja haasteet, joita kohtaat päivittäisessä työssäsi. Siksi olemme kehittäneet arvoa lisääviä ratkaisuja, jotka on suunniteltu lieventämään hallintoon kohdistuvia paineita ja luomaan jatkuva työympäristö, jossa voit keskittyä tarjoamaan hyvää, henkilökohtaista hoitoa. Ratkaisumme on kehitetty suojaamaan luottamukselliset tiedot, helpottamaan päivittäisiä toimia sekä tukemaan erilaisia rooleja ja vastuualueita. Autamme sinua huolehtimaan potilasturvallisuudesta, nopeuttamaan potilasvirtoja ja ylläpitämään tehokkuutta samalla, kun pysyttelet budjetin rajoissa.

3 Määritä yksityiskohdat tarkasti Potilasturvallisuus on ykkösprioriteetti, mutta inhimillisiä erheitä ei voi täysin estää. Ratkaisujemme avulla voit määrittää tärkeät tiedot tarkasti ja piilottaa luottamukselliset tiedot, joten vältät tarpeettomat riskit ja voit suojata potilaiden yksityisyyden. Täydellistä varmuutta Tekniikan tulisi helpottaa ei koskaan estää laadukkaiden terveydenhuoltopalvelujen tarjoamista oikeaan aikaan. Tehokkaat ratkaisumme on suunniteltu luotettavuutta, helppokäyttöisyyttä ja ympäristöystävällisyyttä ajatellen, joten voit työskennellä aiempaa nopeammin täysin rauhallisin mielin. Taloudellinen kokonaiskuva Jotta voit priorisoida investointipäätöksesi, sinun täytyy tuntea omistamisen kokonaiskustannukset. Ennustettavien kulujen, kestävien tarvikkeiden, käytönvalvonnan, edullisten hintojen ja matalien käyttökustannusten ansiosta ratkaisumme tarjoavat erinomaista arvoa sekä kulurakenteen täydellisen läpinäkyvyyden. Tehosta työnkulkua Tarvittavat hallinnolliset tehtävät voivat viedä aikaa ja vaikuttaa potilasvirtaan. Helppokäyttöiset ratkaisumme on suunniteltu tukemaan suuria työmääriä ja useita ympäristöjä, joten terveydenhuollon ammattilaiset voivat hoitaa rutiinit nopeasti ja keskittyä potilaisiin.

4 ASETA POTILAAT ETUSIJALLE Määritä kriittiset yksityiskohdat Erottele potilaat, heidän lääkkeensä sekä eri hoidot merkitsemällä tärkeät tiedot selvästi ja korostamalla pieniä eroja. Tarratulostimemme tuottavat erittäin kestäviä lääkeja näyte-etikettejä silloin, kun niitä tarvitaan. Voit lisätä tarkkuutta ja luettavuutta käyttämällä eri värejä. Vähennä manuaalisia prosesseja Integroi tärkeä paperityö digitaaliseen työnkulkuun skannaamalla potilasmerkinnät ja päivitykset suoraan sähköisiin potilaskertomuksiin. Skannerimme auttavat nopeuttamaan tietojen jakamista, suojaavat luottamukselliset tiedot monien turvaominaisuuksien avulla ja minimoivat lomakkeiden täyttämiseen kuluvan ajan. OSASTO APTEEKKI Tulosta tehokkaasti ja taloudellisesti Käytä vähemmän aikaa suurienkin paperimäärien tulostamiseen ja valvo samalla arkaluonteisten tietojen käyttöä. Helppokäyttöisissä WorkForce Pro tulostimissamme on lyhyet vasteajat, riittoisat tarvikkeet ja salasanasuojaus. Tulosta tarroja helposti LabelWorks-tulostimillamme voit valmistaa yksittäisiä tarroja tai tarrasarjoja silloin, kun niitä tarvitaan. Korosta tärkeät tiedot selkeillä tarroilla ja minimoi odotusajat vaihtamalla tarrat nopeasti ja helposti.

5 ODOTUSHUONE Helpota yhteistyötä Keskustele potilastapauksista ilman tarvetta muistiinpanojen kirjoittamiselle ja konsultoi etäasiantuntijoita reaaliajassa työpaikalta poistumatta. Interaktiiviset projektorimme muuntavat yhteistyön tehokkaaksi digitaaliseksi prosessiksi, jossa ei tarvita fläppitauluja, valkokankaita tai paneelinäyttöjä. KOULUTUS TUTKIMUS Säästä aikaa ja rahaa tallennuksessa Tallenna lääketieteelliset tiedot turvallisesti ilman paperien varastointikuluja ja tuota suuria määriä peukaloinnilta suojattuja CD-levyjä yhdellä mustepatruunasarjalla. Discproducer-laitteillamme voit arkistoida tiedostoja CD-, DVD- ja BD-levyille, joilla ne kestävät jopa sata vuotta ilman uudelleenkirjoittamisen tarvetta. Levyt toimivat turvallisina varmuuskopioina ja potilastiedostojen jakeluvälineinä. Paremmat tulokset Näe aiempaa enemmän tärkeitä potilastietoja toimenpiteiden aikana. Moverio-älylasiemme avulla voit näyttää tiedot ja kuvat samanaikaisesti, mikä auttaa sinua reagoimaan nopeammin, lisäämään tuottavuutta ja lyhentämään hoitoaikoja.

6 MÄÄRITÄ YKSITYISKOHDAT TARKASTI Varmista hyvä tiedonkulku ja tietojen turvallisuus merkitsemällä tiedot, näytteet ja säiliöt selvästi. Tärkeiden lääketieteellisten tietojen tulisi olla tarkkoja ja selvästi näkyviä, ja kaikkien niitä tarvitsevien tulisi saada ne helposti käyttöönsä. Potilastietojen luottamuksellisuus on ensisijaisen tärkeää. Ne täytyy ehdottomasti säilyttää turvallisesti, jotta potilaat voidaan suojata estettävissä olevilta virheiltä ja tietojen valtuuttamattomalta käytöltä. Tarvepohjaisilla ratkaisuillamme voit helposti huolehtia pienistä yksityiskohdista, joilla voi olla iso vaikutus. Suojaa tai korosta kriittiset tiedot Vaikuttavia värejä tuottavat WorkForce Pro -tulostimet on varustettu lisäsuojaustoiminnoilla, joten voit luottaa siihen, että tietosi ovat paitsi selkeitä myös hyvin suojattuja. Varmista suojatun PIN-vapautuksen avulla, että luottamukselliset tiedot eivät päädy vääriin käsiin. Kiinnitä katsojan huomio tärkeisiin yksityiskohtiin käyttämällä värikoodattuja lomakkeita tämä auttaa välttämään sekaannukset, jotka voisivat häiritä hoitoa. Luo turvallisia digitaalisia työnkulkuja Suojatut skannerimme auttavat integroimaan paperityön sähköiseen tietokantaan, jotta tärkeitä päivityksiä sisältävät sivut eivät häviä tai päädy vääriin käsiin. Kopioi tärkeät terveydenhuollon asiakirjat kuten negatiivit, valokuvat ja röntgenkuvat erittäin tarkasti. Skannaa paperiasiakirjat suoraan sähköisiin potilaskertomuksiin käyttämällä mukana toimitettua ohjelmistoa. Pidä tiedot turvassa skannaamalla asiakirjat salasanalla suojattuun PDF-tiedostoon. Toista tiedot tarkasti Kiinnitä huomio tärkeisiin yksityiskohtiin Epsonin väritarratulostimilla. Korosta näyte- ja lääkeastioiden tärkeät tiedot yksityiskohtaisilla väritarroilla. Tulosta pienikokoisia mutta vaikuttavia varoitus- ja turvallisuustarroja nopeasti. Luo erittäin vedenkestäviä tarroja, jotka kestävät myös kuumuutta ja kylmyyttä.

7 91 % kumppaneista pitää potilasturvallisuutta ongelmana 1 Tuo selkeyttä lääketieteellisiin kuviin Interaktiivisten projektoriemme avulla voit jakaa yksityiskohtaisia tietoja asiantuntijoiden kanssa, ennen kuin tallennat tiedot turvalliseen tietokantaan. Tuota laadukkaita harmaasävyheijastuksia, kuten DICOMstandardin mukaisia röntgenkuvia. 2 Käsittele arkaluonteisia lääketieteellisiä tietoja yhdessä kollegojen kanssa potilasalueiden ulkopuolella. Tuo esiin lääketieteellisten kuvien pienimmätkin yksityiskohdat suuri värivaloteho tuottaa värejä, jotka ovat jopa kolme kertaa kirkkaammat kuin yksisiruisissa DLP-projektoreissa. 3 Hallitse potilastietojen käyttöä Discproducer-laitteet ovat luotettava tapa tallentaa, jakaa ja noutaa potilaskertomuksia, lääketieteellisiä tiedostoja, röntgenkuvia ja tietokonetomografiakuvia. Tiedot säilyvät turvallisesti jopa sata vuotta. Tuota CD- ja DVD-levyjä, joita ei voi peukaloida. Estä levyjen valtuuttamaton poistaminen PIN-koodilla suojatulla lukolla. Suojaa tiedot katoamiselta, väärinkäytöltä, manipuloinnilta sekä magneettikenttien, veden, kosteuden ja virusten aiheuttamalta vahingoittumiselta.

8 TÄYDELLISTÄ VARMUUTTA Pidä ympäristösi käynnissä lyhentämällä vasteaikoja ja vähentämällä keskeytyksiä. Hyvä luotettavuus on tärkeää missä lääketieteellisessä ympäristössä tahansa, ja nykypäivän terveydenhuoltotekniikan täytyy osoittaa hyötynsä monilla tavoilla. Sen täytyy olla helppokäyttöistä, eikä se saa vaatia liikaa kunnossapitoa. Lisäksi sen täytyy lyhentää käyttämättömyysaikoja ja olla riittävän joustavaa täyttämään useiden ammattilaisten tarpeet. Erittäin suorituskykyiset, vain vähän käyttäjän toimia tarvitsevat ratkaisumme antavat käyttöösi kaiken, mitä tarvitset voidaksesi tarjota jatkuvia potilaspalveluja. Lyhennä odotusaikoja WorkForce Pro tulostimet minimoivat odotusajat paperiasiakirjojen tulostuksessa jopa tulostettaessa suuria määriä joten voit viettää enemmän aikaa potilaiden kanssa. Tulosta jopa sivua ilman musteenvaihtoa vaihtomustepakkausjärjestelmää käyttävällä WorkForce Pro tulostimella. 4 Nauti häiriöttömästä tulostuksesta vaihtomustepakkaustekniikkaa käyttävillä WorkForce Pro monitoimilaitteillamme. Vähennä ylläpitotoimia ja tehottomuutta helpon käyttöliittymän, luotettavan toiminnan ja lyhyen lämpenemisajan avulla. Integroi WorkForce Pro tulostimet nykyiseen ITinfrastruktuuriisi helposti. Pidennä tuotetakuuta CoverPlus-paketilla ja nauti todellisesta mielenrauhasta. Yhdistä tietoliikenne Epsonin projektorit on suunniteltu integroitumaan nykyiseen IT-infrastruktuuriisi helposti ja mahdollistamaan yhteistyö eri paikkojen ja laitteiden välillä. Ohjaa yli tuhatta projektoria ilmaisen EasyMP ohjelmistomme avulla. Heijasta suoraan älypuhelimesta tai tablet-tietokoneesta iprojection-sovelluksen avulla. 5

9 Nopeuta tiedonjakoa Älykkäät skannerimme muuntavat paperiasiakirjat nopeasti digitaalisiksi tiedoiksi, jotka voit jakaa tiimeille erilaisiin käyttötarkoituksiin. Minimoi turha työ skannaamalla päivitykset suoraan sähköisiin potilaskertomuksiin. Opi käyttämään Document Capture Pro käyttöliittymää helposti ilman erikoiskoulutusta. Eliminoi lämpenemisaika ReadyScantekniikalla ja säästä sähköä lepotilan avulla. Tulosta omia tarroja tarpeen mukaan ColorWorks-väritarratulostimilla voit tulostaa haluamasi tarrat joustavasti silloin, kun niitä tarvitaan, joten pysyt ajan tasalla nopeasti muuttuvien potilas- ja lääkeluetteloiden suhteen. Tuota yksittäisiä, lyhyitä tulostusajoja tai suuria tarramääriä nopeasti ja tarpeen mukaan. Säästä aikaa ja tunnista lääkkeet helposti käyttämällä valmiiksi määritettyjä värikoodeja. Vähennä hukkatarrojen määrää tulostamalla vain sen verran tarroja kuin aiot käyttää, silloin kun niitä tarvitset. Aseta potilaat etusijalle Discproducer-laitteilla voit julkaista tarkat potilaskertomukset levylle ja keskittyä sitten tärkeämpiin tehtäviin. Tuota 30 CD-levyä, 15 DVD-levyä tai 8 BD-levyä tunnissa ilman valvontaa. Arkistoi tiedot kerran, ja voit luottaa siihen, että ne säilyvät CD-, DVD- tai Blu-ray -levyllä jopa 100 vuotta ilman uudelleenkirjoittamisen tarvetta. Valitse Blu-ray -levy, jonka TÜVsertifiointiluokka on B tämä tarkoittaa pienintä energiankulutusta tietojen tallennuksessa. Tallenna tiedot ilman paperitallennuksen kustannuksia ja vaivaa ja anna potilaiden ottaa tärkeät lääketieteelliset tiedot mukaansa. Luo suuria määriä levyjä yhdellä mustepatruunasarjalla, jolloin kaikkien tiedostojen arkistointi ja noutaminen on helppoa. Vaihda uuteen Siirry WorkForce Pro mustesuihkutulostimiimme ja vähennä yrityksesi ympäristövaikutuksia

10 TALOUDELLINEN KOKONAISKUVA Nauti siitä tiedosta, että valitsemasi terveydenhuoltoalan tekniikka tuo suurimman mahdollisen arvon ilman piilokustannuksia. Kasvavat kustannuspaineet ovat tosiasia, ja kaikkia investointeja täytyy miettiä tarkasti. Läpinäkyvyys on tärkeää, ja juoksevien kustannusten tulisi olla yhtä selvästi nähtävissä kuin ostohintakin. Lisäksi sinun täytyy olla varma siitä, että valitsemasi tekniikka on onnistunut ja kestävä ja pystyy helposti mukautumaan tuleviin muutoksiin. Epsonin kustannustehokkaissa ratkaisuissa pitkän aikavälin arvo on selvä erinomaisista tuloksista kilpailukykyiseen hinnoitteluun ja aikaa säästävään tehokkuuteen. Pysyvää arvoa WorkForce Pro tulostimemme varmistavat, että budjettisi kestää pidempään ja tuottavat samalla kaikki tarvitsemasi laadukkaat tulosteet. Riittoisat, tilaa säästävät erilliset mustepatruunat kestävät pitkään ja ovat helppoja vaihtaa ja kerralla täytyy vaihtaa vain loppuun käytetty mustepatruuna. WorkForce Pro RIPS tulostimemme yhdistävät hajautetun tulostuksen hyödyt ennakoitaviin kustannuksiin. Rajoita pääsyä arkaluonteisiin tietoihin ja pienennä tulostuskuluja käytönvalvonnan avulla. Hallitse tulostuskustannuksia hallittujen Epson Print Performance -tulostuspalvelujemme avulla. Tehosta tuottavuutta ja maksa jopa 50 % vähemmän sivua kohti 6

11 Hallitse tulostuskustannuksia Epson Print & Saven avulla voit kiinteällä kuukausihinnalla seurata tulostimen käyttöä ja tarvikkeiden tilaa, jotta yllätyksiä ei pääse syntymään. Leikkaa tulostuskustannuksiasi % verrattuna siihen, että ostaisit tarvikkeet ja huoltopalvelut erikseen. 7 Seuraa tulostimen käyttöä ja tilaa tarvikkeita kätevästi verkkoliittymän kautta. Nauti kattavan takuun tuomasta mielenrauhasta. Yksinkertaista prosesseja Älykkäät skannerimme tukevat sujuvia toimintoja, joiden avulla lääketieteen ammattilaiset voivat lisätä työnsä tuottavuutta. Skannaa tiedot suoraan tietokantaan, jotta digitaaliset asiakirjat ovat aina ajan tasalla ja helppoja jakaa. Tallenna skannatut tiedostot automaattisesti pilvipalveluihin Scan to-cloud-palvelun avulla. 8 Pidä tiedot liikkeellä osastojen, yksikköjen ja vastaanottojen välillä nopeiden skanneriemme avulla. Säästä aikaa ja vähennä matkustusta Edulliset interaktiiviset projektorimme on suunniteltu yhteistyötä varten. Ne ovat hyvä vaihtoehto paneelinäytöille saat suuren näytön pienellä budjetilla. Useat ryhmät voivat tavata, jakaa tietoja ja keskustella samoista potilastapauksista reaaliajassa lähes missä tahansa. Osallistu henkilökohtaiseen yhteistyöhön ja konsultoi etäasiantuntijoita työpaikalta poistumatta. Tarkastele ja päivitä potilaskertomuksia ja hoitotietoja tekemällä merkintöjä valkotaulutilassa ilman tarvetta puhtaaksikirjoitukselle. Yhdistä ja näytä sisältöä kahdesta lähteestä yhtä aikaa näytönjakotoiminnon avulla. Katso, miten paljon voit säästää tulostuskustannuksissa siirtymällä Epsonin laitteisiin Käytä kokonaiskustannuslaskuriamme:

12 TEHOSTA TYÖNKULKUA Yhdistä osaaminen, tee reaaliaikaista yhteistyötä, tue monia samanaikaisia toimia ja työskentele joustavammin. Laadukkaiden terveydenhuoltopalvelujen toimittamiseen tarvitaan sekä paljon työtä että paljon aikaa, joten tehokkaiden käytäntöjen käyttöönotosta on suuria hyötyjä. Mobiililaitteet ja vain vähän käyttäjän toimia edellyttävä tekniikka auttavat lisäämään tuottavuutta, lyhentämään reaktioaikoja ja varmistamaan häiriöttömän potilasvirran. Monipuolisten ratkaisujemme ansiosta jokainen työntekijä niin etähoitotyöntekijät kuin kiireisen klinikan vastaanottohenkilöstökin saa keskittyä potilaisiin. Ota yhteys asiantuntijoihin Interaktiivisten projektoriemme avulla voit jakaa digitaalisia tietoja koko verkossa, joten voit keskustella kiireisistä potilastapauksista ryhmän tai etäasiantuntijoiden kanssa. Heijasta suoraan älylaitteista Epson iprojection sovelluksella. 5 Pienennä hoitoriskejä estämällä päivitysten menettäminen työvuoron vaihtuessa. Digitoi työnkulkusi korvaamalla valkotaulut ja fläppitaulut, joiden lukeminen voi olla vaikeaa ja joita käytettäessä tiedonkeruu on hankalaa. Lyhennä keskimääräistä 5 minuutin aikaa, jonka ihmiset käyttävät päivittäin kävellessään keskitetyille tulostimille 9

13 Tee asiakirjoista helppokäyttöisiä WorkForce Pro tulostimet auttavat säästämään aikaa, joka kuluu terveydenhuollon ammattilaisten siirtyessä keskitettyyn tulostinhuoneeseen keräämään papereita. Lisää tuottavuutta sijoittamalla edullisia tulostimia useisiin paikkoihin. Tulosta älypuhelimesta, tablettietokoneesta tai kannettavasta tietokoneesta Epson Connectin avulla. 8 Lyhennä viipeitä hallitsemalla tulostustöitä ja jonoja paikallisesti. Pysy organisoituna Paranna tehokkuuttasi LabelWorksin avulla aina, kun sinun täytyy hallita asiakirjoja tai päivittää tiedostoja. Suunnittele, luo ja tulosta tarroja suoraan älypuhelimesta tai tablettietokoneesta Epson ilabel -sovelluksella. 10 Tulosta monenlaisia tarroja muutamassa helpossa vaiheessa. Minimoi seisokit vaihtamalla nauhat helposti ja nopeasti. Lyhennä hoitoaikoja Moverio-älylasit lisäävät kuvia ja tietoja reaalinäkymän päälle. Voit käyttää niitä toistolaitteena tai toimenpiteitä nopeuttavana näyttönä. Käytä tehostettua hands-free-sisältöä teräväpiirtokuvana tai 3D-kuvana näillä edullisilla läpinäkyvillä älylaseilla. Nopeuta potilasvirtaa lyhentämällä aikaa, joka kuluu diagnoosin tekemiseen ja tulosten arviointiin vastaanoton ja hoidon aikana. Kysy räätälöidyistä sovelluksista, jotka suunnitellaan erityistarpeidesi mukaan. Ohjelmistoratkaisut Seuraa koko projektorikantaasi Epson EasyMP ohjelmiston avulla. Ohjaa yli tuhatta projektoria yhdestä käyttöliittymästä. Heijasta suoraan älypuhelimesta tai tablettietokoneesta. Hallinnoi koko projektorikantaasi yhdestä, keskitetystä sijainnista.

14 Asiakasesimerkki PROJEKTORIT TEHOSTAVAT KOULUTUSTA, TULOSTIMET VÄHENTÄVÄT VIRRANKULUTUSTA Saksalaisen diabetestutkimuskeskuksen tutkimuksen mukaan pelkästään Saksassa on noin 6 miljoonaa 11 diabeetikkoa. Vaikka tauti on suunnilleen yhtä yleinen miehillä ja naisilla, riski siihen sairastumiseen kasvaa merkittävästi iän myötä. Tutkimus ennustaa, että vuoteen 2030 mennessä diabetesta sairastavien määrä nousee 8 miljoonaan, mikä on lähes 10 prosenttia koko väestöstä. Vuonna 1983 perustettu Diabetes Klinik on ensiapusairaala ja erikoistunut hoitolaitos diabetes mellitusta sairastaville. Rakennuksessa on yli 155 vuodepaikkaa, ja vuosittain hoidettavien potilaiden määrä on yli Varustaessaan lukuisat toimistonsa ja koulutushuoneensa laitos luotti Epsonin tulostus- ja heijastustekniikkaan. Heijastus Elintapoihin liittyvän palautteen ja tietojen antaminen diabetesta sairastaville on yksi klinikan monien koulutuspalvelujen tärkeimmistä osa-alueista. Potilaskoulutusistuntojen lisäksi ohjelma sisältää työntekijöille suunnattuja seminaareja sekä monenlaisiin aiheisiin liittyvää henkilökohtaista koulutusta. Voidakseen välittää tämän vaihtelevan sisällön tehokkaasti klinikka asensi Epsonin EB-1900-projektorit kaikkiin kahdeksaan koulutushuoneeseen ja G-sarjan projektorin suureen luentosaliin. Olemme käyttäneet Epsonin projektoreita 2000-luvun alkupuolelta asti, selittää Daniel Schleßmann, Diabetes-Klinik Bad Mergentheim GmbH & Co KG:n IT-aluejohtaja. Epsonin projektorit yksinkertaisesti tuottavat paremman kuvan. Erityisesti koulutusistunnot, joissa potilaat saavat tietoja esimerkiksi ruokavaliosta, liikunnasta ja diabeteksen hallinnasta päivittäisessä elämässään, ovat joka kerta hiukan erilaisia. Esityksissä tehdään myös huomautuksia ja muistiinpanoja, jotka kerätään, tallennetaan ja jaetaan myöhemmin osallistujille. Vakioprojektorin lisäksi yhdessä huoneista kokeillaan myös interaktiivista, lyhyen heijastusetäisyyden EB-1400-projektoria. Projektorin ja siihen liitetyn Epsonin multimediataulun avulla tiedot voidaan käsitellä ja tallentaa sähköisesti.

15 WorkForce Pro laitteet tulostavat ongelmitta jopa sivua kuukaudessa. Muunnamme parhaillaan koulutusdiojamme Full HD sisällöksi ja vuorovaikutteiseksi sisällöksi. Siihen menee aikaa, Schleßmann myöntää, mutta se antaa meille täysin uudenlaisia mahdollisuuksia koulutusistuntojemme parantamiseen. Keskipitkän aikavälin tavoitteenamme on käyttää koulutusistunnoissamme interaktiivisia, lyhyen heijastusetäisyyden projektoreja, joissa on Full HD tarkkuus tai vieläkin parempi tarkkuus (esimerkiksi WUXGA). Klinikan IT-osasto on tehnyt projektorista erittäin helppokäyttöisen kaikille osallistujille. Myös huoneiden yhtenäinen laitekanta helpottaa luennoitsijoiden työtä. Lisäksi huoneissa on helppokäyttöisiä liitäntöjä, kuten HDMI-liitäntöjä, joihin voidaan liittää kannettavia tietokoneita ja muita tietolähteitä. Schleßmann on tyytyväinen laitteiden kunnossapidon helppouteen: Laadukkaan kuvan lisäksi Epsonin projektoreissa on myös kestävät lamput. Olemme joutuneet vaihtamaan koko projektorikannassamme vain yhden lampun kahden viimeisen vuoden aikana, vaikka käytämme laitteita paljon. Projektorien tuottamasta selkeästä kuvasta on paljon hyötyä koulutusistunnoissa. Tulostusratkaisut Yhteensä 66 Epsonin WorkForce Pro tulostinta ja monitoimilaitetta huolehtii toimistojen päivittäisistä tulostustarpeista. Kaikki laitteet tulostavat värillisiä tulosteita, ja kaikkia voidaan käyttää tavallisten toimistoasiakirjojen (esimerkiksi kirjeiden, tilausten ja laskujen) tulostamiseen tavalliselle paperille. A3-kokoisten ja sitä suurempien potilaskertomusten tulostamiseen klinikka käyttää WorkForce Pro WF-8590DWF mallia. Laitteiden laadukkaan värin ansiosta esipainetut asiakirjat ovat nyt historiaa. Nykyään tulostamme kaikki asiakirjat itse, Schleßmann sanoo. Meidän ei enää tarvitse lähettää esitulostettujen lomakkeiden tulostustilauksia ulkoisiin painoihin, odotella tulosteita ja järjestää kallista säilytystilaa. Siksi olemme nyt paljon joustavampia. Tulostimet sijaitsevat yleensä työaseman lähellä, joten työntekijöiden ei tarvitse liikkua kauas eikä työ pääse keskeytymään. Lisäksi tulostimien läheisyys varmistaa, että arkaluonteisia tietoja, kuten potilaskertomuksia, valvotaan jatkuvasti. Anna meidän auttaa sinua vähentämään virrankulutusta ja tarjoamaan parempaa hoitoa Lisätietoja on osoitteessa

16 1. Patient safety in the EU: 2014, Euroopan komissio 2. Ei lääketieteellisiin diagnooseihin 3. Värien kirkkaus (värivaloteho) mitattu IDMS standardin mukaisesti. Värien kirkkaus vaihtelee käyttöolosuhteiden mukaan. Epsonin johtavat yritys- ja opetuskäyttöön tarkoitetut 3LCD-projektorit verrattuna johtaviin yksisiruisiin DLP-projektoreihin kesäkuusta 2013 toukokuuhun 2014 koottujen NPD-tietojen ja PMA Researchin vuoden 2013 kolmen ensimmäisen neljänneksen aikana kokoamien tietojen perusteella. Lisätietoja on osoitteessa 4. Likimääräinen sivukapasiteetti. Todellinen riittoisuus vaihtelee tulostettavien kuvien ja käyttöolosuhteiden mukaan. Lisätietoja on osoitteessa 5. Projektorille on oltava langaton yhteys 6. Lisätietoja on osoitteessa 7. Säästöt listahintaan nähden, kun tarvikkeet ja takuu hankitaan erikseen 8. Epson iprint edellyttää langatonta yhteyttä. Epson Print, Epson Remote Print Driver ja Epson Scan-to-Cloud edellyttävät Internet-yhteyttä. Lisätietoja sekä luettelo tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa 9. Perustuu keskimääräiseen kävelynopeuteen 1 km / 10 minuuttia (The European Sprint to Print The 500 Metre Daily Dash, Epson) 10. Yhteensopiva LabelWorks LW-600P:n ja LW-1000P:n kanssa. Lataa Epson ilabel -sovellus Apple App Storesta tai Google Play Storesta. 11. DZD: A2749_Healthcare_Brochure_1FI_05/16 Saat lisätietoja osoitteesta tai ottamalla yhteyden paikalliseen Epson-jälleenmyyjään. Epson Suomi Tuotetietoa: puh Tekninen tuki: puh Faksi: finland@epson.co.uk Tavaramerkit ja rekisteröidyt tavaramerkit ovat Seiko Epson Corporationin tai omistajiensa omaisuutta. Tuotetietoja voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.

Epsonin kokousratkaisut TUO IHMISET, PAIKAT JA TIEDOT YHTEEN

Epsonin kokousratkaisut TUO IHMISET, PAIKAT JA TIEDOT YHTEEN Epsonin kokousratkaisut TUO IHMISET, PAIKAT JA TIEDOT YHTEEN MUUTA ESITYKSET KESKUSTELUIKSI, IDEAT LUOMUKSIKSI JA TEHOKKUUS TUOTTAVUUDEKSI LUO, TEE YHTEISTYÖTÄ JA JAA Ihmiset muistavat alle 20 % näkemistään

Lisätiedot

NELJÄ HELPPOA TAPAA PARANTAA LIIKETOIMINNAN YHTEISTYÖTÄ

NELJÄ HELPPOA TAPAA PARANTAA LIIKETOIMINNAN YHTEISTYÖTÄ NELJÄ HELPPOA TAPAA PARANTAA LIIKETOIMINNAN YHTEISTYÖTÄ Työskentele tehokkaammin yhdessä Olitpa yrityksesi nykyisestä suorituskyvystä mitä mieltä tahansa, jokainen yritysorganisaatio pystyy parantamaan

Lisätiedot

EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1

EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1 EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1 VAIVATONTA TULOSTAMISTA Uudelleentäytettävillä Epson EcoTank -tulostimilla voit tulostaa laadukkaasti ja vaivattomasti erittäin

Lisätiedot

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA Vie yrityksesi pidemmälle Olitpa yrityksesi nykyisestä suorituskyvystä mitä mieltä tahansa, jokainen yritysorganisaatio pystyy parantamaan tuottavuuttaan

Lisätiedot

Näemme liiketoiminnan eri tavalla

Näemme liiketoiminnan eri tavalla Tulostimet, Projektorit, Skannerit Näemme liiketoiminnan eri tavalla SINUN NÄKÖKULMASTASI Suunniteltu yrityksille Me ymmärrämme yrityksiä Ymmärrämme, että tämän päivän nopeasti muuttuvassa, tehokkuutta

Lisätiedot

EB-1400-sarjan kokousratkaisut. Interaktiivisen projektorin pikaopas

EB-1400-sarjan kokousratkaisut. Interaktiivisen projektorin pikaopas EB-1400-sarjan kokousratkaisut Interaktiivisen projektorin pikaopas Tee yhteistyötä ja inspiroidu Tämä pikaopas käy läpi interaktiivisen Epson-projektorisi tärkeimmät toiminnot, jotta voit tehdä joka kokouksesta

Lisätiedot

KATSO, MITÄ PIILOKULUJA YRITYSTULOSTUKSEEN LIITTYY

KATSO, MITÄ PIILOKULUJA YRITYSTULOSTUKSEEN LIITTYY WorkForce Pro RIPS KATSO, MITÄ PIILOKULUJA YRITYSTULOSTUKSEEN LIITTYY IT-tukea tarvitaan Tilaa lisää tarvikkeita Katso huolto-opas Tarvikejätteen hävittäminen Pitkät tulostusjonot YRITYSTULOSTUKSEN PIILOKULUT

Lisätiedot

Ekologisen innovaation merkitys. Ympäristön kannalta hyvät liiketoimintapäätökset

Ekologisen innovaation merkitys. Ympäristön kannalta hyvät liiketoimintapäätökset Ekologisen innovaation merkitys Ympäristön kannalta hyvät liiketoimintapäätökset Meidän kaikkien täytyy ottaa ekologinen innovaatio huomioon Kun 53 % eurooppalaisten yritysten päätöksentekijöistä pitää

Lisätiedot

Projektoriratkaisut. Kuvakoolla on väliä opetuksessa

Projektoriratkaisut. Kuvakoolla on väliä opetuksessa Projektoriratkaisut Kuvakoolla on väliä opetuksessa MIKSI KUVAKOKO ON TÄRKEÄ ASIA? Tässä oppaassa perehdytään kuvakoon, kustannustehokkuuden ja kuvanlaadun tärkeyteen, mikä auttaa sinua löytämään optimaalisen

Lisätiedot

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Ainutlaatuisella Epson UltraChrome K3 -mustetekniikalla saat erinomaisia mustavalko- ja väritulosteita. Kun muissa musteissa

Lisätiedot

TEKNIIKKAA HARMONIASSA YMPÄRISTÖN KANSSA

TEKNIIKKAA HARMONIASSA YMPÄRISTÖN KANSSA TEKNIIKKAA HARMONIASSA YMPÄRISTÖN KANSSA TULEVAISUUDEN TUOTTEITA Kun on kyse tekniikan valinnasta, tiedämme, että yritykset korostavat luotettavuutta ja ympäristövaikutuksia. Siksi keskitymme tuotteiden

Lisätiedot

NELJÄ HELPPOA TAPAA AUTTAA TYÖNTEKIJÖITÄ SÄÄSTÄMÄÄN AIKAA

NELJÄ HELPPOA TAPAA AUTTAA TYÖNTEKIJÖITÄ SÄÄSTÄMÄÄN AIKAA NELJÄ HELPPOA TAPAA AUTTAA TYÖNTEKIJÖITÄ SÄÄSTÄMÄÄN AIKAA Silminnähtävä ero joka päivä Olitpa yrityksesi nykyisestä suorituskyvystä mitä mieltä tahansa, jokainen yritysorganisaatio pystyy parantamaan tuottavuuttaan

Lisätiedot

Unohda mustepatruunat

Unohda mustepatruunat EcoTank-tulostinvalikoima Unohda mustepatruunat Säästä 90 % musteen hinnasta1 Luotettavaa ta alusta loppuun Epson EcoTank -tulostimilla voit tulostaa laadukkaasti ja vaivattomasti erittäin edulliseen hintaan.

Lisätiedot

FRO YOUR ERS ECTI E DIFFERENTLY. Tulostimet, projektorit, skannerit. Näemme. HUOLLON eri tavalla SUUNNITELTU

FRO YOUR ERS ECTI E DIFFERENTLY. Tulostimet, projektorit, skannerit. Näemme. HUOLLON eri tavalla SUUNNITELTU WE SEE EDUCATION Tulostimet, projektorit, skannerit DIFFERENTLY Näemme TERVEYDEN- HUOLLON eri tavalla FRO YOUR SINUN NÄKÖKULMASTASI ERS ECTI E SUUNNITELTU yrityksille Me ymmärrämme terveydenhuoltoa Terveydenhuollon

Lisätiedot

Linssin tekniset tiedot ja liitännät

Linssin tekniset tiedot ja liitännät Linssin tekniset tiedot ja liitännät Voit valita tilaan, sisältöön ja budjettiisi parhaiten sopivan linssin kuudesta eri vaihtoehdosta. Tämän sekä projektorin monien liitäntöjen ansiosta asennus on nopeaa

Lisätiedot

KOKOUSTEN VAUHDITTAJA

KOKOUSTEN VAUHDITTAJA Epson EB-1400Wi -sarja KOKOUSTEN VAUHDITTAJA kuva enintään: käyttäjät tekevät merkintöjä tulosta, tallenna ja jaa SUUNNITELTU YRITYSKÄYTTÖÖN INTEGROITU, INTERAKTIIVINEN NEUVOTTELUHUONEJÄRJESTELMÄ Heijasta

Lisätiedot

Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi

Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi Lehdistötiedote Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi Teräväpiirtoelokuvia kotona, upeita esityksiä työpaikalla 1. syyskuuta 2015 Epsonin uudet monikäyttöiset, helposti liikuteltavat projektorit

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android )

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Ennen Brother-laitteen käyttöä Huomautusten määritelmät Tämä käyttöopas käyttää seuraavia symboleita ja merkintätapoja: Kuvakkeet sisältävät

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios)

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios) Sisällysluettelo Ennen Brother-laitteen käyttöä... Kuvakkeiden selitykset... Tavaramerkit... Johdanto... Lataa Brother iprint&scan App Storesta...

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android )

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Sisällysluettelo Ennen Brother-laitteen käyttöä... Kuvakkeiden selitykset... Tavaramerkit... Johdanto... Lataa Brother iprint&scan Google

Lisätiedot

JOHDANTO AirPrint on käytettävissä vain tulostimissa tai monitoimilaitteissa, jotka tukevat AirPrintiä. Huomaa

JOHDANTO AirPrint on käytettävissä vain tulostimissa tai monitoimilaitteissa, jotka tukevat AirPrintiä. Huomaa Käyttöopas AirPrint JOHDANTO Tässä oppaassa olevien tietojen täydellisyys, täsmällisyys ja ajantasaisuus on pyritty varmistamaan kaikin keinoin. Valmistaja ei vastaa omien vaikutusmahdollisuuksiensa ulkopuolella

Lisätiedot

Kotiteatteriprojektorit. Astu mukaan toimintaan

Kotiteatteriprojektorit. Astu mukaan toimintaan Kotiteatteriprojektorit Astu mukaan toimintaan Kodin viihdejärjestelmä Malli EB-S05 Alkuperäistarkkuus SVGA (800 x 600) Alkuperäinen kuvasuhde 4:3 Värivaloteho (luumenia) 3 200 Kontrastisuhde 15 000:1

Lisätiedot

FROM YOUR PERSPECTIVE. Tulostimet, projektorit, skannerit. Näemme eri tavalla

FROM YOUR PERSPECTIVE. Tulostimet, projektorit, skannerit. Näemme eri tavalla WE SEE EDUCATION DIFFERENTLY Tulostimet, projektorit, skannerit Näemme OPETUKSEN eri tavalla FROM YOUR SINUN NÄKÖKULMASTASI PERSPECTIVE SUUNNITELTU OPETUS- KÄYTTÖÖN Me ymmärrämme OPPILAITOKSIA Tiedämme,

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Apple laitteet)

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Apple laitteet) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Apple laitteet) Sisällysluettelo Ennen Brother-laitteen käyttöä... Kuvakkeiden selitykset... Tavaramerkit... Johdanto... Lataa Brother iprint&scan

Lisätiedot

Epson esittelee toimisto- ja luokkakäyttöön tarkoitetut kannettavat projektorit

Epson esittelee toimisto- ja luokkakäyttöön tarkoitetut kannettavat projektorit Lehdistötiedote Epson esittelee toimisto- ja luokkakäyttöön tarkoitetut kannettavat projektorit Uusien mallien etuna on helppo siirreltävyys ja joustavat asennusmahdollisuudet 1. huhtikuuta 2015 Epson

Lisätiedot

Koti- ja toimistotulostimet. Valitse sopiva tulostin

Koti- ja toimistotulostimet. Valitse sopiva tulostin Koti- ja toimistotulostimet Valitse sopiva tulostin Expression-sarja Halusitpa tulostaa selkeitä asiakirjoja tai laadukkaita valokuvia, Expression-sarjasta löydät sopivan tulostimen. Sarja sisältää pienikokoisia,

Lisätiedot

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE www.brother.fi UUSI KOMPAKTI MUSTAVALKOLASERMALLISTO - KORKEALAATUISTA YRITYSTULOSTUSTA EDULLISESTI Me Brotherilla tiedämme, että tiedonvälitys on yrityksille

Lisätiedot

Ohjelmistoratkaisut. Hyödynnä näyttöratkaisusi mahdollisuudet täysipainoisesti

Ohjelmistoratkaisut. Hyödynnä näyttöratkaisusi mahdollisuudet täysipainoisesti Ohjelmistoratkaisut Hyödynnä näyttöratkaisusi mahdollisuudet täysipainoisesti Muunna näyttösi ratkaisuiksi Asiantuntevien ohjelmistoratkaisujemme avulla voit hyötyä lisäominaisuuksista, varmuudesta ja

Lisätiedot

Welding documentation management WELDEYE -HITSAUKSEN HALLINTAOHJELMISTO

Welding documentation management WELDEYE -HITSAUKSEN HALLINTAOHJELMISTO Welding documentation management WELDEYE -HITSAUKSEN HALLINTAOHJELMISTO 13.01.2018 Welding documentation management VIRTAVIIVAISTETTUA HITSAUSTUOTANNON DOKUMENTAATIOTA, JOKA SISÄLTÄÄ RIKKOMATTOMAN AINEENKOETUKSEN

Lisätiedot

Kätevän kokoiset mustesuihkutulostimet

Kätevän kokoiset mustesuihkutulostimet Kätevän kokoiset mustesuihkutulostimet Tilaasäästävät monitoimilaitteet kaikilla tarpeellisilla toiminnoilla kotiin tai pieneen toimistoon. TULOSTAA KOPIOI www.brother.fi SKANNAA FAKSAA LANGATON Kaikki

Lisätiedot

EPSONIN MUSTESUIHKUTULOSTIMET TOIMISTOKÄYTTÖÖN TULOSTIMET YRITYSKÄYTTÖÖN

EPSONIN MUSTESUIHKUTULOSTIMET TOIMISTOKÄYTTÖÖN TULOSTIMET YRITYSKÄYTTÖÖN EPSONIN MUSTESUIHKUTULOSTIMET TOIMISTOKÄYTTÖÖN TULOSTIMET YRITYSKÄYTTÖÖN SYKSY 2008 EPSONIN YRITYSTULOSTIMET. TOIMISTOKÄYTTÖÖN SOPIVAT NOPEAT TULOSTIMET JA MONITOIMILAITTEET. EPSONIN MUSTESUIHKUTULOSTIMET

Lisätiedot

Kanta-palvelut vauvasta vaariin ja mummiin

Kanta-palvelut vauvasta vaariin ja mummiin Kanta-palvelut vauvasta vaariin ja mummiin Sähköinen resepti Potilastiedon arkisto Kanta-palvelut ovat ulottuvillasi asuitpa missä päin Suomea hyvänsä. Sekä julkisen terveydenhuollon että yksityisen terveydenhuollon

Lisätiedot

Mistä on kyse ja mitä hyötyä ne tuovat?

Mistä on kyse ja mitä hyötyä ne tuovat? Pilvipalvelut Mistä on kyse ja mitä hyötyä ne tuovat? Pilvipalvelut - Mistä on kyse ja mitä hyötyä ne tuovat? Suurin osa kaikista uusista it-sovelluksista ja -ohjelmistoista toteutetaan pilvipalveluna.

Lisätiedot

AirPrint-opas DCP-J562DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW

AirPrint-opas DCP-J562DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW AirPrint-opas DCP-J562DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW Ennen Brother-laitteen käyttöä Kuvakkeiden selitykset Tavaramerkit Tärkeä huomautus Kuvakkeiden selitykset Koko tässä Käyttöoppaassa käytetään

Lisätiedot

Modul-Fleet KALUSTONHALLINNAN OPTIMOINTIIN. I can help! Ordered 3 items. Can t serve last client. Running late!

Modul-Fleet KALUSTONHALLINNAN OPTIMOINTIIN. I can help! Ordered 3 items. Can t serve last client. Running late! Modul-Fleet KALUSTONHALLINNAN OPTIMOINTIIN I can help! Ordered 3 items Can t serve last client Running late! Modul-Fleet KALUSTONHALLINNAN OPTIMOINTIIN Haluatko hallita organisaatiosi suurempaa liikkuvuutta

Lisätiedot

Loikkaa turvallisesti pilveen

Loikkaa turvallisesti pilveen Loikkaa turvallisesti pilveen Microsoft Azure tuo pk-yrityksille säästöjä ja työskentelyn helppoutta. Luotettava ja turvallinen pilvipalvelu skaalautuu kaikenlaisiin ja -kokoisiin tarpeisiin. Pilvipalveluilla

Lisätiedot

Welding documentation management

Welding documentation management Welding documentation management WELDEYE -HITSAUKSEN HALLINTAOHJELMISTO "Aiemmin meiltä meni ainakin 1 2 tuntia siihen, että keräsimme hitsaajatiedot ERPjärjestelmästä, tulostimme ja skannasimme pätevyydet

Lisätiedot

Google Cloud Print -opas

Google Cloud Print -opas Google Cloud Print -opas Tietoja Google Cloud Printistä Tulostaminen Google Cloud Printillä Liite Sisällys Tietoja oppaasta... 2 Oppaassa käytetyt symbolit... 2 Vastuuvapauslauseke... 2 1. Tietoja Google

Lisätiedot

Google Cloud Print -opas

Google Cloud Print -opas Google Cloud Print -opas Versio 0 FIN Merkintöjen selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa vinkkityyliä: Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa tulee toimia tai miten toimintoa voi käyttää muiden

Lisätiedot

Osoitteena O365. Toimisto ja yhteydet pilvestä

Osoitteena O365. Toimisto ja yhteydet pilvestä Osoitteena O365 Toimisto ja yhteydet pilvestä Mitä sisältää O365 Tutut toimistotyökalut käytössäsi missä vain Uusimmat versiot aina mukanasi Ei kiinteitä kustannuksia Korkea käytettävyysaste Ei päivityksistä

Lisätiedot

Kumppaniratkaisu. M-Files Cloud Vault Dokumenttien hallinta on helppoa. Paranna tietotyön tehokkuutta ja laatua!

Kumppaniratkaisu. M-Files Cloud Vault Dokumenttien hallinta on helppoa. Paranna tietotyön tehokkuutta ja laatua! Kumppaniratkaisu M-Files Cloud Vault Dokumenttien hallinta on helppoa Paranna tietotyön tehokkuutta ja laatua! Vaihdoimme vanhan järjestelmän M-Filesiin viikonlopun aikana. Henkilökunnan kouluttamiseen

Lisätiedot

24/7. Käytä ECL Comfortia etänä - tietokoneella tai älypuhelimella. Aina käytössä. www.ecl.portal.danfoss.com

24/7. Käytä ECL Comfortia etänä - tietokoneella tai älypuhelimella. Aina käytössä. www.ecl.portal.danfoss.com Käytä ECL Comfortia etänä - tietokoneella tai älypuhelimella ECL Portal on tietoliikennesovellus, jonka avulla pystyt etäohjaamaan kaukolämmitysjärjestelmääsi. ECL Portalia on helppo käyttää, olit sitten

Lisätiedot

Resepti Potilastiedon arkisto. Kanta-palvelut vauvasta vaariin ja mummiin

Resepti Potilastiedon arkisto. Kanta-palvelut vauvasta vaariin ja mummiin Resepti Potilastiedon arkisto Kanta-palvelut vauvasta vaariin ja mummiin Kanta-palvelut ovat ulottuvillasi asuitpa missä päin Suomea hyvänsä. Sekä julkisen terveydenhuollon että yksityisen terveydenhuollon

Lisätiedot

Opas tulostamisen kustannuksien vähentämiseen

Opas tulostamisen kustannuksien vähentämiseen Opas tulostamisen kustannuksien vähentämiseen Sisällysluettelo 1. Tulosta mustavalkoisena 2. Kaksipuoleinen tulostus 3. Käytä verkkotulostimia, mielellään monitoimilaitteita 4. Asemoi useampi sivu tulostettavaa

Lisätiedot

MySchenker tulostimen ohjeet

MySchenker tulostimen ohjeet MySchenker tulostimen ohjeet Paperirullan asettaminen tulostimeen 1. Avaa tulostin painamalla etulevyn OPEN painikkeesta ja nostamalla kansi kevyesti yläasentoonsa Paperirullan asettaminen tulostimeen

Lisätiedot

Varmuuskopiointi ja palauttaminen Käyttöopas

Varmuuskopiointi ja palauttaminen Käyttöopas Varmuuskopiointi ja palauttaminen Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille

Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille Versio G FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa kuvaketta: Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa voi toimia tai miten

Lisätiedot

Onko teillä vielä paperisia arkistoja?

Onko teillä vielä paperisia arkistoja? Onko teillä vielä paperisia arkistoja? EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) koskee myös paperiarkistoja EU:n tietosuoja-asetus yhtenäistää henkilötietojen käsittelyä koskevaa sääntelyä EU:ssa. Asetus astuu voimaan

Lisätiedot

Toshiba EasyGuard käytännössä: Portégé M300

Toshiba EasyGuard käytännössä: Portégé M300 Erinomainen ja vankkatekoinen all-in-one-ultrakannettava. Toshiba EasyGuard sisältää monia ominaisuuksia, joiden avulla yritysasiakkaat voivat parantaa tietoturvaansa, tehostaa järjestelmän suojausta ja

Lisätiedot

ympäristössä 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice

ympäristössä 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice Työnkulku ympäristössä HP Mari Porri HP 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice Digital Filing Scan & Store to PC, Network Folder

Lisätiedot

LASERJET PRO 500 COLOR MFP. Pikaopas M570

LASERJET PRO 500 COLOR MFP. Pikaopas M570 LASERJET PRO 500 COLOR MFP Pikaopas M570 USB-pikatulostus 1. Liitä USB-asema laitteen etupaneelin USBporttiin. 2. USB-flash-asema-valikko avautuu. Selaa vaihtoehtoja nuolipainikkeilla. Tulosta asiakirja

Lisätiedot

KÄYTTÖTAPAUSLUETTELO. Valitse Yammer sosiaaliseksi työtilaksi, niin yhteistyö, innovaatio ja sitoutuminen sujuvat itsestään.

KÄYTTÖTAPAUSLUETTELO. Valitse Yammer sosiaaliseksi työtilaksi, niin yhteistyö, innovaatio ja sitoutuminen sujuvat itsestään. KÄYTTÖTAPAUSLUETTELO Valitse Yammer sosiaaliseksi työtilaksi, niin yhteistyö, innovaatio ja sitoutuminen sujuvat itsestään. Yammer-käyttötapausluettelo Yammer on sosiaalinen työtila se helpottaa päivitysten

Lisätiedot

Kun tulostuksessa ilmenee muotoiluvirheitä

Kun tulostuksessa ilmenee muotoiluvirheitä Kun työ lähetetään tulostimeen, tulostinajurilla voidaan määrittää, että työ säilytetään muistissa. Kun pidätetty työ halutaan tulostaa, se valitaan tulostettavaksi tulostimen käyttöpaneelista. Lisätietoja

Lisätiedot

Yhdistä kahviautomaattisi tulevaisuuteen.

Yhdistä kahviautomaattisi tulevaisuuteen. kahviautomaattisi tulevaisuuteen. Home Connect. Yksi sovellus kaikkeen. Home Connect on ensimmäinen sovellus, joka pesee puolestasi pyykin ja astiat, paistaa, keittää kahvia ja katsoo jääkaappiin. Erilaiset

Lisätiedot

Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision

Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision Tulostinohjelmisto ja apuohjelmat 1 Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision Windows 95/98/2000-, Windows NT 4.0- ja Macintosh-käyttöjärjestelmien MarkVision toimitetaan tulostimen mukana Drivers, MarkVision

Lisätiedot

SUOJAA JA HALLINNOI MOBIILILAITTEITASI. Freedome for Business

SUOJAA JA HALLINNOI MOBIILILAITTEITASI. Freedome for Business SUOJAA JA HALLINNOI MOBIILILAITTEITASI Freedome for Business HALLINNOI MOBIILILAITTEIDEN TIETOTURVAA Mobiilityö on tehnyt verkon suojaamisesta entistä vaikeampaa. Heikosti suojatut älypuhelimet ovatkin

Lisätiedot

kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit

kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit Samsungin värimonitoimilaite CLX-2160/2160N Maailman pienin ja kaunein värillisenä tulostava monitoimilaite on täällä. Samsung CLX-2160

Lisätiedot

Sharpdesk -asiakirjanhallintaratkaisu

Sharpdesk -asiakirjanhallintaratkaisu Sharpdesk Sharpdesk -asiakirjanhallintaratkaisu Hallitse työnkulku Asiakirjojen luontiin, tallennukseen ja hallintaan Sharpdesk on tehokas ja suosittu henkilökohtainen asiakirjanhallintajärjestelmä. Sen

Lisätiedot

Meidän visiomme......sinun tulevaisuutesi

Meidän visiomme......sinun tulevaisuutesi Meidän visiomme... Asiakkaittemme akunvaihdon helpottaminen...sinun tulevaisuutesi Uusia asiakkaita, lisää kannattavuutta ja kehitystä markkinoiden tahdissa Synergy Battery Replacement Programme The Battery

Lisätiedot

HP Sprocket Plus. Pikavalokuvia älypuhelimestasi, nyt 30 % suurempana kuin tavallisen HP Sprocket -tulostimen avulla. HP Sprocket Plus -tuote-esittely

HP Sprocket Plus. Pikavalokuvia älypuhelimestasi, nyt 30 % suurempana kuin tavallisen HP Sprocket -tulostimen avulla. HP Sprocket Plus -tuote-esittely HP Sprocket Plus Pikavalokuvia älypuhelimestasi, nyt 30 % suurempana kuin tavallisen HP Sprocket -tulostimen avulla Edellyttää HP Sprocket -sovellusta. HP Sprocket Plus -tuote-esittely HP Sprocket Plus

Lisätiedot

Tieto. Liian arvokasta hukattavaksi.

Tieto. Liian arvokasta hukattavaksi. Tieto. Liian arvokasta hukattavaksi. Dokumentinhallinnan ja tulostamisen tietoturva Tietoturvapäivä 2013 5.2.2013 Riku Uski Solution Business Manager www.mihintietokatoaa.fi 1 Agenda Trendit ja haasteet

Lisätiedot

Suomi. Turvallisuusohjeet. Suomi

Suomi. Turvallisuusohjeet. Suomi Tämä opas sisältää: Turvallisuusohjeet sivulla 17. Asennuksen vianmääritys sivulla 18. Lisätietojen löytäminen sivulla 22. Turvallisuusohjeet Käytä vain tämän tuotteen mukana toimitettua tai valmistajan

Lisätiedot

Tulostuksen ja kopioinnin tehokkaaseen hallintaan uniflow Output Manager

Tulostuksen ja kopioinnin tehokkaaseen hallintaan uniflow Output Manager uniflow Output Manager Tulostuksen ja kopioinnin tehokkaaseen hallintaan uniflow Output Manager UNIFLOW OUTPUT MANAGER Tulostus ja kopiointi hallintaan ja investoinnit tehokäyttöön uniflow Output Managerin

Lisätiedot

Pienyrityksen mobilisointi. Microsoft Office 365:n avulla PIENYRITYKSEN MOBILISOINTI MICROSOFT OFFICE 365:N AVULLA 1

Pienyrityksen mobilisointi. Microsoft Office 365:n avulla PIENYRITYKSEN MOBILISOINTI MICROSOFT OFFICE 365:N AVULLA 1 Pienyrityksen mobilisointi Microsoft Office 365:n avulla PIENYRITYKSEN MOBILISOINTI MICROSOFT OFFICE 365:N AVULLA 1 Totta puhuen useimmat asiakkaat ja työntekijät ovat jo liikkuvia. Toimistossa työpöydän

Lisätiedot

Elisa Toimisto 365. Toimisto ja yhteydet pilvestä

Elisa Toimisto 365. Toimisto ja yhteydet pilvestä Elisa Toimisto 365 Toimisto ja yhteydet pilvestä Elisa Toimisto 365 Tutut toimistotyökalut käytössäsi missä vain Uusimmat versiot aina mukanasi Ei kiinteitä kustannuksia Korkea käytettävyysaste Ei päivityksistä

Lisätiedot

Web Services -toiminnon käyttö skannaukseen verkossa (Windows Vista SP2 tai uudempi, Windows 7 ja Windows 8)

Web Services -toiminnon käyttö skannaukseen verkossa (Windows Vista SP2 tai uudempi, Windows 7 ja Windows 8) Web Services -toiminnon käyttö skannaukseen verkossa (Windows Vista SP2 tai uudempi, Windows 7 ja Windows 8) Web Services -protokollan avulla Windows Vista (SP2 tai uudempi)-, Windows 7- ja Windows 8 -

Lisätiedot

Hyödynnä DPS- ja SA-setelit Azure hybridipilvi-palveluiden suunnittelussa ja testauksessa!

Hyödynnä DPS- ja SA-setelit Azure hybridipilvi-palveluiden suunnittelussa ja testauksessa! Hyödynnä DPS- ja SA-setelit Azure hybridipilvi-palveluiden suunnittelussa ja testauksessa! Onregon DPS-työpajat ovat Microsoft Enterprise Agreement asiakkaille sopivia työpajoja, joiden maksamiseen voi

Lisätiedot

Työskentelyn tehokkuuden parantaminen

Työskentelyn tehokkuuden parantaminen Työskentelyn tehokkuuden parantaminen Serviator on langaton järjestelmä, joka helpottaa työtä antamalla hotellin henkilökunnalle yksilöllistä tietoa, johon sisältyvät heidän työtehtävänsä ja jatkuvasti

Lisätiedot

OHJEITA TULOSTAMISEEN

OHJEITA TULOSTAMISEEN OHJEITA TULOSTAMISEEN Ver. 1.3 22.10.2012 LYHYT OPPIMÄÄRÄ TULOSTUSSALDON TARKISTAMINEN Näet käytössäsi olevan tulostussaldon määrän työpöydälläsi olevasta Print account kuvakkeesta, katso kuva: Tuplaklikkaamalla

Lisätiedot

Hoitotyötä aidosti tukevia järjestelmiä palvelumuotoilun avulla

Hoitotyötä aidosti tukevia järjestelmiä palvelumuotoilun avulla Hoitotyötä aidosti tukevia järjestelmiä palvelumuotoilun avulla Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät 2018 Jukka Hornborg 22.5.2018 Jyväskylä Agenda 1 2 3 4 5 Cinia lyhyesti Terveydenhuollon tietojärjestelmien

Lisätiedot

Yrityskäyttöön tarkoitetut WorkForce Pro mustesuihkutulostimet SUUNNITELTU YRITYKSILLE

Yrityskäyttöön tarkoitetut WorkForce Pro mustesuihkutulostimet SUUNNITELTU YRITYKSILLE Yrityskäyttöön tarkoitetut WorkForce Pro mustesuihkutulostimet SUUNNITELTU YRITYKSILLE EDISTÄ YRITYKSESI TOIMINTAA MUSTESUIHKUTULOSTUKSEN AVULLA Enää ei tarvitse odottaa entistä parempaa laatua ja luotettavampaa

Lisätiedot

F-Secure KEY salasanojenhallintaohjelman käyttöönotto Mac -laitteella

F-Secure KEY salasanojenhallintaohjelman käyttöönotto Mac -laitteella F-Secure KEY salasanojenhallintaohjelman käyttöönotto Mac -laitteella 1 F-Secure KEY F-Secure KEY on palvelu, joka tallentaa turvallisesti kaikki henkilökohtaiset tunnistetiedot, kuten salasanat ja maksukorttitiedot,

Lisätiedot

Tietoja RICOH Smart Device Connectorin käyttäjille: Laitteen määritys

Tietoja RICOH Smart Device Connectorin käyttäjille: Laitteen määritys Tietoja RICOH Smart Device Connectorin käyttäjille: Laitteen määritys SISÄLLYSLUETTELO 1. Kaikille käyttäjille Johdanto...3 Tietoja oppaasta...3 Tavaramerkit... 4 Mikä on RICOH Smart Device Connector?...

Lisätiedot

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja:

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: AirPrint-opas Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: HL-340CW/350CDN/350CDW/370CDW/380CDW DCP-905CDW/900CDN/900CDW MFC-930CW/940CDN/9330CDW/9340CDW Versio A FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa

Lisätiedot

Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH

Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH 1 Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH Interaktiivisten valkotaulujen yleistyessä luokkatiloissa, uuden teknologian näyttöjen suosio on tullut kaikkialla

Lisätiedot

Kattava tietoturva kerralla

Kattava tietoturva kerralla Kattava tietoturva kerralla PROTECTION SERVICE FOR BUSINESS Tietoturvan on oltava kunnossa Haittaohjelmahyökkäyksen tai tietoturvan vaarantumisen seuraukset voivat olla vakavia ja aiheuttaa merkittäviä

Lisätiedot

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW/J6925DW. Versio A FIN

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW/J6925DW. Versio A FIN AirPrint-opas Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: MFC-J650DW/J670DW/J690DW/J695DW Versio A FIN Huomautusten selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa huomautusten tyyliä: Vinkit kertovat,

Lisätiedot

Entistäkin hyödyllisempi Subscription ja Autodesk 360

Entistäkin hyödyllisempi Subscription ja Autodesk 360 Autodesk Subscription Entistäkin hyödyllisempi Subscription ja Autodesk 360 Tapani Parmanen, Vianova Systems Finland Oy tapani.parmanen@vianova.fi Monien etujen Autodesk Subscription Autodesk Subscription

Lisätiedot

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Kotisi tulevaisuus alkaa nyt! Hienoa, että käytät Home Connect -sovellusta * Onneksi olkoon käytät tulevaisuuden kylmälaitetta, joka jo tänään helpottaa arkeasi.

Lisätiedot

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Kotisi tulevaisuus alkaa nyt! Hienoa, että käytät Home Connect -sovellusta * Onneksi olkoon käytät tulevaisuuden kahviautomaattia, joka jo tänään helpottaa

Lisätiedot

verkkolasku.fi 2.1.2011

verkkolasku.fi 2.1.2011 palveluna Notebeat Entrepreneur -ohjelmalla hoidat kaikki yrityksesi myynti- ja ostolaskut sähköisesti selainkäyttöliittymässä, sekä siirrät ne kätevästi tilitoimistoon. Säästät heti käyttöönotosta alkaen

Lisätiedot

Sähkö lisää Hyvinvointia ja turvallisuutta. Sinikka Hieta-Wilkman

Sähkö lisää Hyvinvointia ja turvallisuutta. Sinikka Hieta-Wilkman Sähkö lisää Hyvinvointia ja turvallisuutta 2 Sähköistys ja langaton ohjaus leviävät uusiin asioihin ja esineisiin sekä lisäävät niiden ohjailtavuutta, tehokkuutta ja toimintoja. Esineiden internet ja paikannuksen

Lisätiedot

UUSI HILKKA KOTIHOIDON JA -PALVELUN DIGITALISOINTI

UUSI HILKKA KOTIHOIDON JA -PALVELUN DIGITALISOINTI UUSI HILKKA KOTIHOIDON JA -PALVELUN DIGITALISOINTI Jääkö liian vähän aikaa hoivatyölle? Kehitimme uuden Hilkka toiminnanohjausjärjestelmän vähentämään papereiden pyörittelyä ja tietokoneella istumista.

Lisätiedot

Henkilökohtaista käyttäjäystävällistä tietoturvaa! NTG Solo Secure

Henkilökohtaista käyttäjäystävällistä tietoturvaa! NTG Solo Secure Henkilökohtaista käyttäjäystävällistä tietoturvaa! NTG Solo Secure Kuinka moneen tietovuotoon teidän yrityksellänne on varaa? Palomuurit ja VPN ratkaisut suojelevat yritystä ulkopuolisia uhkia vastaan,

Lisätiedot

TEKA-valvontakamerat. koti- ja mökkikäyttöön sekä pienyritysten valvontatarpeisiin. tools not toys. visisystems.fi

TEKA-valvontakamerat. koti- ja mökkikäyttöön sekä pienyritysten valvontatarpeisiin. tools not toys. visisystems.fi TEKA-valvontakamerat koti- ja mökkikäyttöön sekä pienyritysten valvontatarpeisiin 4/8/16 kanavaiset, kehittyneet videotallentimet HDMI ulostulolla. 4/8 x 600 TVL korkearesoluutioiset kamerat Helppo nettikäyttö

Lisätiedot

LUO JA TULOSTA. CAD-piirrokset Kopiotekniikka Myyntipistemateriaalit SUUNNITELTU TULOSTAMISEEN

LUO JA TULOSTA. CAD-piirrokset Kopiotekniikka Myyntipistemateriaalit SUUNNITELTU TULOSTAMISEEN 24, 36 ja 44 tuuman tuotantotulostimet SureColor SC-T3200, SC-T5200, SC-T7200 LUO JA TULOSTA CAD-piirrokset Kopiotekniikka Myyntipistemateriaalit SUUNNITELTU TULOSTAMISEEN T e k n i i k k a SUUNNITELTU

Lisätiedot

Asetusvalikossa voidaan määrittää erilaisia tulostimen ominaisuuksia. Lisätietoja saat valitsemalla valikon vaihtoehdon:

Asetusvalikossa voidaan määrittää erilaisia tulostimen ominaisuuksia. Lisätietoja saat valitsemalla valikon vaihtoehdon: Asetusvalikossa voidaan määrittää erilaisia tulostimen ominaisuuksia. Lisätietoja saat valitsemalla valikon vaihtoehdon: Hälytysääni määr Sivunsuojaus 1 Autom. jatko Näytön kieli Tallennuspaikka Tukosselvitys

Lisätiedot

Bluetooth-yksikkö BU-20 Tulostusopas. Sisällys Ennen käyttöä...2 Varotoimet...3 Tulostaminen...4

Bluetooth-yksikkö BU-20 Tulostusopas. Sisällys Ennen käyttöä...2 Varotoimet...3 Tulostaminen...4 Bluetooth-yksikkö BU-20 Tulostusopas Sisällys Ennen käyttöä......................................2 Varotoimet.........................................3 Tulostaminen.......................................4

Lisätiedot

Kymenlaakson Kyläportaali

Kymenlaakson Kyläportaali Kymenlaakson Kyläportaali Klamilan vertaistukiopastus Tietoturva Tietoturvan neljä peruspilaria 1. Luottamuksellisuus 2. Eheys 3. Saatavuus 4. (Luotettavuus) Luottamuksellisuus Käsiteltävää tietoa ei paljasteta

Lisätiedot

Epsonin kokousratkaisut INTERAKTIIVISTEN PROJEKTORIEN PIKAOPAS

Epsonin kokousratkaisut INTERAKTIIVISTEN PROJEKTORIEN PIKAOPAS Epsonin kokousratkaisut INTERAKTIIVISTEN PROJEKTORIEN PIKAOPAS ALOITUS Sivu 9 Kokoukset eivät tapahdu enää vain yhdessä huoneessa. Tämä pikaopas käy läpi Epson-tulostimesi tärkeimmät toiminnot, jotta voit

Lisätiedot

Yhteisöllinen tapa työskennellä

Yhteisöllinen tapa työskennellä Yhteisöllinen tapa työskennellä Pilvipalvelu mahdollistaa uudenlaisten työtapojen täysipainoisen hyödyntämisen yrityksissä Digitalisoituminen ei ainoastaan muuta tapaamme työskennellä. Se muuttaa meitä

Lisätiedot

Operatiiviset päivät Ohjeita luennoitsijoille AV-tekniikasta

Operatiiviset päivät Ohjeita luennoitsijoille AV-tekniikasta Operatiiviset päivät 15.-17.11.2017 Ohjeita luennoitsijoille AV-tekniikasta 1. Luentosalin AV-tekniikka ja esityksen valmistelu Helsingin Messukeskuksen luentotilojen varustukseen kuuluu verkkoliittymä

Lisätiedot

Kopioi cd-levyt kiintolevylle, niin fyysiset levyt joutavat eläkkeelle.

Kopioi cd-levyt kiintolevylle, niin fyysiset levyt joutavat eläkkeelle. TEE KONEESTA CD-VARASTO: Kopioi cd-levyt kiintolevylle, niin fyysiset levyt joutavat eläkkeelle. Siirrä cd-levysi TIETOJA Kopioi cd-levyt kiintolevylle levykuviksi, niin pääset sisältöön nopeasti käsiksi

Lisätiedot

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Kotisi tulevaisuus alkaa nyt! Hienoa, että käytät Home Connect -sovellusta * Onneksi olkoon käytät tulevaisuuden kahviautomaattia, joka jo tänään helpottaa

Lisätiedot

SureColor SC-P800 TUTUSTU UUTEEN MUSTAAN

SureColor SC-P800 TUTUSTU UUTEEN MUSTAAN SureColor SC-P800 TUTUSTU UUTEEN MUSTAAN TIETOJA TUOTTEESTA TULOSTEET MONIPUOLISILLE MATERIAALEILLE SureColor SC-P800 on kaikkien aikojen ensimmäinen A2-tulostin, johon saa lisävarusteena rullapaperiyksikön.

Lisätiedot

HP OfficeJet 200 Mobile Printer series. Bluetooth-asennusopas

HP OfficeJet 200 Mobile Printer series. Bluetooth-asennusopas HP OfficeJet 200 Mobile Printer series Bluetooth-asennusopas Tekijänoikeustiedot Copyright 2017 HP Development Company, L.P 1. versio, 4/2017 HP Companyn ilmoitukset Tämän asiakirjan sisältämiä tietoja

Lisätiedot

BASWARE E-INVOICE KAIKKI MYYNTILASKUT VERKKOLASKUINA. Juho Värtö, Account Manager

BASWARE E-INVOICE KAIKKI MYYNTILASKUT VERKKOLASKUINA. Juho Värtö, Account Manager BASWARE E-INVOICE KAIKKI MYYNTILASKUT VERKKOLASKUINA Juho Värtö, Account Manager BASWARE E-INVOICE KAIKKI MYYNTILASKUT VERKKOLASKUINA Johdanto Palvelutarjooma Pakettiratkaisut verkkolaskujen lähettämiseen

Lisätiedot

IV Produkt AHU Controls, sovelluksen kuvaus

IV Produkt AHU Controls, sovelluksen kuvaus IV Produkt AHU Controls, sovelluksen kuvaus Yleistä IV Produkt AHU Controls on lisävaruste, koodi STI-102, joka on saatavana sovelluksena (mobiilisovellus). IV Produkt AHU Controls -sovelluksella voit

Lisätiedot

Pikaopas NPD4499-00 FI

Pikaopas NPD4499-00 FI NPD4499-00 FI Luku 1 Esittely Kiitos, että valitsit tämän tuotteen. Tämä Quick Guide () sisältää laitteen esittelyn lisäksi kuvalliset ohjeet tavallisimmin käytetyistä perustoiminnoista. Lisätietoja eri

Lisätiedot

Kokemuksia sähköisestä lääkemääräyksestä

Kokemuksia sähköisestä lääkemääräyksestä Kokemuksia sähköisestä lääkemääräyksestä TERVE-SOS 2011 Johanna Andersson 23.5.2011 Medi-IT Oy Heikinkatu 7, 48100 Kotka Puh. 05-211 1888 Fax. 05-220 5919 www.medi-it.fi 1 Potilasohje Tiedot toimitetusta

Lisätiedot