RedWings P02 Sassa Svahn Matkaseloste FINAL, Lapua

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "RedWings P02 Sassa Svahn sassa.svahn@redwings.fi Matkaseloste FINAL, Lapua 7.4.2014"

Transkriptio

1 OLÜMPIA-TURNAUS TALLINNASSA RedWings P02 Sassa Svahn Matkaseloste FINAL, Lapua Tervetuloa turnausmatkalle Tallinnaan. Ohessa ryhmänne matkaseloste: Matka-aika , 4 pv, pe-ma Ryhmän koko 28 henkilöä Ryhmänjohtaja matkalla Sassa Svahn Ryhmänjohtajan puhelinnumero Lähtöaika- ja paikka Malmin jäähalli, Talttakuja 6 (Helsinki), perjantai klo Bussi paikalla klo Bussiyhtiö ja kuljettaja ReissuRuoti, kuljettaja Markus Vuorio, puhelin Passi Matkalle tarvitaan kaikille oma voimassaoleva passi tai jälkeen myönnetty EU-henkilökortti. Passintarkastusta ei rajoilla ole kuin satunnaisesti. Matka-asiapaperit Kaikki tarvittavat matka-asiapaperit, kuten laivaliput, hotellivoucherit jne. ovat kuljettajallanne ja hän hoitaa myös matkan tekniset järjestelyt yhteistyössä ryhmänjohtajan kanssa. Matkalle pakkaaminen Matkalle kannattaa pakata ns. matkareppu, missä on kaikki tarpeellinen varustus bussi- ja laivamatkoja varten. Erikseen kannattaa pakata suurempi reppu, mihin pakataan Tallinnan tavarat. Laivamatkojen ajaksi bussiin voi jättää kaikki matkatavarat, joita ei tarvitse laivamatkan aikana. Bussi ja autokansi ovat lukittuina laivamatkojen aikana. Laivamatkat & lähtöselvitykset Kuljettajamme hoitavat lippujen vaihdon ja jaon satamissa. Laivayhtiö Helsingin ja Tallinnan välillä on Viking Line. Ilmoittakaa kuljettajallenne mahdollisista viime hetken poisjäänneistä välittömästi kotipaikaltanne lähdön jälkeen. Laiva-aikataulut Helsinki-Tallinna Viking Line, Viking XPRS, lähtö Katajanokan terminaalilta Tallinna-Helsinki Viking Line, Viking XPRS, lähtö A-terminaalilta

2 Viking Line, m/s Viking XPRS Kansi 8 (buffet-ravintola perässä) Kansi 7 (sisääntulokansi, kokousosasto keulassa) Saapuminen hotellille Tallinnassa Ryhmänjohtajat käyvät noutamassa yhdessä kuljettajan kanssa huoneiden avaimet ja tulevat jakamaan ne ryhmäläisille bussiin. Tämän jälkeen ryhmä voi majoittua hotelliin. Hotelli pyytää palauttamaan hotelliin kirjautumiskortin kaikilta majoittujilta viimeistään seuraavaan aamuun mennessä, mutta suosittelemme palauttamaan ne niin pian kuin mahdollista Lähtö hotellilta Lähdettäessä sunnuntaina hotellilta huonekunnat palauttavat avaimet suoraan vastaanottoon. Kun kaikki ovat palauttaneet avaimet, tulee kuljettajan ja ryhmänjohtajan pyytää vielä lupa lähteä hotellista ja että kaikki on ok. Lähtöluvan saatuaan ryhmä voi jatkaa matkaa.

3 Hotellitiedot Radisson Blu Hotel Olümpia **** Liivalaia 33, Tallinna Puhelin: Internet: 26-kerroksinen Radisson BLU Hotel Olümpia täyttää vaativammatkin toiveet. Monipuolisesti palveleva kansainvälinen hotelli tarjoaa majoituksen lisäksi hienot puitteet neuvotteluihin, kongresseihin ja jopa 400 hengen juhliin. Yhteensä 390 hyvin varustettua yhden ja kahden hengen huonetta ja sviittiä. Huoneita on myös allergikoille ja liikuntaesteisille. Huoneissa on suihku tai kylpyamme, puhelin, maksuton langaton Internet-yhteys, radio, TV, minibaari, tallelokero ja hiustenkuivaaja. Kaikissa huoneissa on lisäksi ilmastointi sekä housuprässi. Aamiaiset ja päivälliset tarjoillaan hotellin 2. kerroksessa sijaitsevassa Senso-ravintolassa. Hotellissa on lisäksi kaksi muuta cefeteriaa tai ravintolaa. Hotellin Spa-osasto, Club 26, on joukkueiden käytettävissä veloituksetta molempina päivinä myös illalla, jolloin normaalisti Club 26:seen on pääsymaksu. Club 26:sen uusi aukioloaika on päivittäin klo Lisätietoja : Club 26:sen vuorot klo 17:00-23:00 välillä tulee varata joukkueelle etukäteen Club 26:n vastaanotosta. Yhden vuoron aika on 50 minuuttia ja mukana on oltava aina yksi aikuinen per kymmenen nuorta. Tämä on herrasmiessopimus eli periaatteessa Club 26:seen voisi mennä aina sen aukioloaikoina, mutta kokemuksiemme pohjalta on hyvä porrastaa joukkueiden iltakäyntejä. Kerrallaan saunaosastolla voi mukavasti olla enintään kaksi joukkuetta, noin henkilöä. Ajat ovat varattavissa kaksi viikkoa ennen turnausta joko sähköpostilla osoitteesta olympia.club26@radissonblu.com tai puhelimitse Aikoja voi varata myös paikanpäällä. HUOM! Hotelli Olümpiassa on sähköinen minibaarijärjestelmä, jossa tuote tulee maksuun heti, jos se nostetaan pois sen paikalta. Kaikki minibaarit sekä maksu-tv:t on lukittu, siis myös turistien huoneista. Olemme ilmoittaneet ryhmänne yhteyshenkilön hotellille ja ainoastaan hänellä on oikeus pyytää avaamaan minibaarit tai maksu-tv:t käyttöön kaikkien teidän ryhmälle varattujen huoneiden osalta. Vesi Suosittelemme ehdottomasti pullotetun veden käyttämistä juomavetenä. Vettä voi ostaa mm. jäähallin vieressä olevasta RIMI-hypermarketista tai Rocca al Maren kauppakeskuksesta. Valuutta Virossa on käytössä eurot. Aika Virossa aika on sama kuin Suomessa.

4 Luottokortit Yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineenä useimmissa liikkeissä. Pienemmissä kioskeissa sekä joissakin ravintoloissa luottokortit eivät käy. Visa electronin käyttö maksuvälineenä on melko hankalaa, mutta automaattikäytössä hyvä. Kansainvälisillä luottokorteilla voi nostaa rahaa kaikista pankeista ja pankkiautomaateista (auki 24h). Hotellissa on pankkiautomaatti. Maksettaessa tai nostettaessa rahaa pankista luottokortilla tulee henkilöllisyys normaalisti todistaa passilla tai ID-kortilla. Sähkö Sähkövirta ja pistokkeet Virossa ovat samat kuin Suomessa. Jotta matkastasi tulisi mahdollisimman onnistunut Matkustettaessa Viroon matkustetaan samalla erilaiseen kulttuuriympäristöön. Vaikka se sijaitsee aivan naapurissamme, toimintatavoissa ja tapakulttuurissa on eroja Skandinaavisiin tapoihin. Koska haluamme turnausmatkanne ja lomanne onnistuvan parhaalla mahdollisella tavalla, pyydämme teitä huomioimaan jo etukäteen ennen matkaa seuraavia asioita: - turnausorganisaatio toimii eri tavalla kuin suomalaisissa turnauksissa - ruokailuihin on kiinnitetty huomiota, mutta silti ei kannata odottaa gourmet-tasoa. - Virossa tuomarit sallivat hieman fyysisemmän pelityylin kuin Suomessa, joskin mukana voi olla myös suomalaisia tuomareita edellisvuosien tavoin - ole huolellinen mm. kukkarosi suhteen ja kannattaa pitää mukana vain sen verran rahaa kerrallaan, mitä sillä matkaosalla tarvitsee - väsyneenä pienistä ongelmista tai vastoinkäymisistä saattaa turhaan muodostua isoja. Muistetaan siis myös levätä onnistuneen matkan turvaamiseksi Nämä asiat kannattaa siis huomioida jo ennen matkalle lähtöä. Turnauksen organisaatio, tuomarit, hotellien henkilökunta ja oma tiimimme tekevät kaiken voitavansa matkanne onnistumiseksi. Bussit Käytämme kaikilla matkoillamme ainoastaan ensiluokkaisia turistibusseja, joiden varustukseen kuuluvat mm. turvavyö jokaisella matkustajapaikalla, alkolukko, koneellinen kylmäilmastointi, video/audiokeskus, lepoistuimet, jääkaappi, kahvinkeitin sekä WC. Ammattikuljettajien matkassa Kuljettajamme ovat kouluttamiamme sopimusyhtiöidemme ammattikuljettajia, jotka ovat tottuneet toimimaan lasten ja nuorten kanssa. He hoitavat myös tekniset matkajärjestelyt matkalla. Matkapakettiin sisältyvät kuljetukset kotipaikkakunnalta alkaen ja sama bussi on käytettävissä myös ottelukuljetuksiin Tallinnassa. Huomioittehan kuljettajien lakisääteiset työajat.

5 Matkaohjelmarunko Perjantai Lähtö Malmin jäähallilta kohti Katajanokkaa Lähtöselvitys Katajanokan terminaalilla Viking Linen m/s Viking XPRS lähtee Tallinnaan buffet-lounas laivan seisovan pöydän ravintolassa kannen 8 peräosassa Saapuminen Tallinnaan Majoittuminen Radisson Blu Hotel Olümpiaan Turnaus alkaa, ensimmäiset turnausottelut Päivällinen hotellin Senso-ravintolassa Illalla mahdollisuus saunomiseen/uintiin Club26:ssa klo 23:00 saakka Lauantai Aamiainen hotellilla Otteluja turnausohjelman mukaisesti Lounas jäähallin ravintolassa Päivällinen hotellin Senso-ravintolassa Sunnuntai Päivän aikana mahdollisuus turnausohjelma huomioiden vierailla esim. uudessa Lentosatamassa ( tai uudistetussa televisiotornissa ( Näihin kohteisiin kannattaa tehdä etukäteisvaraus. Shoppailemassa voi käydä esim. jäähallin vieressä olevassa Rocca al Maren ostoskeskuksessa ( Club 26:ssa on mahdollisuus käydä uimassa ja saunomassa Club26:ssa aamu kuudesta ilta yhteentoista saakka Aamiainen hotellilla Otteluja turnausohjelman mukaisesti Lounas jäähallin ravintolassa turnausohjelmaan soveltuen Huoneiden luovutus hotellissa klo mennessä Turnaus päättyy Iltapäivä ja ilta oman ohjelman mukaan Päivällinen hotellin Senso-ravintolassa turnausohjelmaan soveltuen. Mahdollisuus illalla saunomiseen/uintiin Club26:ssa klo 23:00 saakka. Maanantai Aamiainen hotellilla Huoneiden luovutus Vapaata aikaa Tallinnassa, käynti Nõmmen seikkaulupuistossa Lähtöselvitys A-terminaalilla Viking Linen M/S XPRS lähtee Tallinnasta Buffet-lounas laivan seisovan pöydän ravintolassa kannen 8 peräosassa (lisämaksusta) Saapuminen Helsinkiin noin Saapuminen jäähallille Pidätämme oikeuden ohjelmamuutoksiin.

6 Olümpia-turnaus Paikka: Tallinna Järjestäjä: Hoki OÜ Aika: (pe-su) Kategoria: Pojat synt tai myöhemmin Joukkueet: Lohko A : Narva PSK, Kalpa Black, Salamat White, UJK, Warkis/PiPS Lohko B : Everest, Hauhon Sisu, KalPa Yellow, RedWings, Salamat Blue Pelisysteemi: Turnauksessa pelataan aluksi kahdessa viiden joukkueen lohkossa yksinkertainen sarja, minkä jälkeen finaali lohkoykkösten kesken. Jokainen joukkue pelaa turnauksessa min. 4 ottelua. Peliaika: Kaikissa peleissä pelataan 2 x 15 min aktiivista aikaa. HUOM! Otteluissa käytetään kuitenkin koko sille varattu jääaika eli käytännössä otteluiden kesto saattaa olla pidempi, kuitenkin max 50 min. Palkinnot: Pokaali voittajalle, palkinto jokaisen joukkueen parhaalle pelaajalle Säännöt: IIHF:n kansainväliset säännöt Jäähalli turnauksessa Osoite: Haabersti tn. 3, puhelin Hyvätasoinen kahden kaukalon harjoitusjäähalli Rocca Al Maren ostoskeskuksen sekä Saku suurhallin vieressä. Jäähallissa on 8 pukukoppia sekä turnauksen aikana iso kuivaustila varusteille. Lisäksi jäähallissa on kahvio/ravintola. Lisätietoja netistä osoitteessa Otteluja pelataan myös Jeti-hallissa. Kansainvälinen pelilupa Kaikkien joukkueiden on anottava turnaukseen kansainvälinen pelilupa. Joukkueet anovat luvan suoraan jääkiekkoliitosta. Pelilupaa ei tarkisteta turnausjärjestäjän toimesta, mutta se on oltava mm. mahdollisia loukkaantumistapauksia varten. Huolto ja teroitus Joukkueen kannattaa ottaa kaikki huollon välineet ja teroituskone mukaan. Ilmoitattehan meille, mikäli joukkueellanne ei ole omaa teroituskonetta, jolloin pyrimme järjestämään teroittamiseen mahdollisuuden Turnauksen johtaja Indrek Linde, puhelin Pukukopit Skoda-Areenalla on kaikkiaan 8 pukukoppia ja turnauksissa on joukkueita yhteensä 14. Näin ollen turnauksen aikana tullaan käyttämään myös varustehuonetta, jossa on varustetankoja. Turnauksen johtaja antaa ohjeistukset koppien käytöstä paikanpäällä. Varustehenkarit mukaan! Turvallisuusohje Saatte turnauksen järjestäjältä turvallisuusohjeen, missä on mm. selvitetty toimintatapa loukkaantumistilanteissa.

7 Game schedule, boys -02 Friday Date Rink Time Game Teams Jeti 18:00 G3 02A KalPa Black - UJK Jeti 19:00 G4 02B Hauhon Sisu - KalPa Yellow Škoda A 19:30 G2 02A Salamat White - Warkis/PiPS Škoda A 20:30 G1 02B Salamat Blue - RedWings Saturday Date Rink Time Game Teams Škoda A 8:30 G5 02 A RedWings - KalPa Black Škoda A 9:30 G6 02 B Warkis/PiPS - Hauhon Sisu Jeti 10:00 G7 02 Everest - Salamat White Škoda A 11:30 G8 02 A RedWings - Narva PSK Škoda A 12:30 G9 02 A Salamat Blue - UJK Škoda A 13:30 G10 02 Everest - Warkis/PiPS Škoda A 14:30 G11 02 A UJK - Narva PSK Škoda A 15:30 G12 02 KalPa Yellow - Everest Škoda A 16:30 G13 02 Salamat White - Hauhon Sisu Škoda A 17:30 G14 02 A KalPa Black - Salamat Blue Sunday Date Rink Time Game Teams Škoda A 8:30 G16 02 A UJK - RedWings Škoda B 9:00 G15 02 A Narva PSK - Salamat Blue Škoda A 9:30 G17 02 Warkis/PiPS - KalPa Yellow Škoda A 10:30 G18 02 Hauhon Sisu - Everest Škoda A 11:30 G19 02 KalPa Yellow - Salamat White Škoda A 12:30 G20 02 A Narva PSK - KalPa Black Škoda A 13:30 G21 02 FINAL

8 Ruokailuajat turnauksen aikana Hotellissa perjantaina (2. kerroksen ravintolan Senso-ravintola) Warkis/PiPS klo Salamat klo RedWings klo UJK klo KalPa klo Hauhon Sisu klo Jäähallilla lauantaina (turnausjärjestäjän järjestämänä) Hauhon Sisu klo Warkis/PiPS klo Salamat White klo UJK klo RedWings klo KalPa Yellow klo KalPa Black klo Salamat Blue klo Hotellissa lauantaina (2. kerroksen ravintolan Senso-ravintola) RedWings klo Warkis/PiPS klo Hauhon Sisu klo UJK klo KalPa klo Salamat klo Jäähallilla sunnuntaina (turnausjärjestäjän järjestämänä) Kaikki sunnuntain lounasajat sovitaan suoraan Indrek Linden kanssa joukkuekohtaisen peliajan mukaan.

9 Team roster Team RED WINGS HELSINKI P02 Shirt 1 : RED Shirt 2 : WHITE Contact person : Sassa Svahn, tel Players No Pos Name Date of birth 89 D Nykänen Joni F Havisalmi Mikael D Hietala Kristian F Huttu Lucas GK Hämarsalu Marcus D Immonen Elmeri F Jalli Nico D Keskitalo Kaapo D Leponiemi Kasper GK Makkonen Joona F Perkiö Henri Y 86 F Ruonaniemi Juho D Saaristo Jakke F Saviluoto Santeri F Segerholm Oliver F Svahn Toni Head Coach Havisalmi Mikko Coach Saviluoto Mika Supporters Hämarsalu Indrek Perkiö Pekka Team leader Svahn Sassa

10 GRP RW 02 Hotel Radisson Blu Olümpia Arrival : ~ 14:30 Rooming list 1 x Business Quattro 1. Joni Nykänen P 2. Lucas Huttu P 3. Nico Jalli P 4. Juho Ruonaniemi P 5 x TBL 5. Jakke Saaristo P 6. Oliver Segerholm P raaka porkkana (omena, tomaatti) 7. Toni Svahn P 8. Santeri Saviluoto P HYLA/VL tai laktoositon 9. Kristian Hietala P 10. Elmeri Immonen P 11. Mikael Havisalmi P 12. Kaapo Keskitalo P 13. Henri Perkiö P 14. Marcus Hämarsalu P 15. Kasper Leponiemi P 16. Joona Makkonen P 17. Sassa Svahn V HYLA/VL tai laktoositon 18. Lotta Hietala A 19. Marja-Liisa Inkeroinen A 4 x TWN 20. Mikko Havisalmi V 21. Anu Havisalmi A 22. Mika Saviluoto V 23. Juha Keskitalo A 24. Indrek Hämarsalu V 25. Jarkko Makkonen A 26. Matti Saaristo A 27. Jorma Huttu A 1 x SGL 28. Pekka Perkiö V

11 Matkapakettimme hintaan sisältyvät palvelumme - bussimatkat ensiluokkaisella turistibussilla koko matkan ajan alkaen kotipaikkakunnalta (ryhmällä koko ajan suomalainen bussi ja kuljettaja) - laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki Viking Linen laivalla - majoitus Tallinnassa Radisson Blu Hotel Olümpiassa valinnan mukaan kahden tai kolmen hengen huoneissa mukavuuksin, 3 yötä - aamiaiset hotelleissa (3) - Club26:n spa- ja allasosaston käyttöoikeus - lounaat lauantaina ja sunnuntaina jäähallin ravintolassa turnausjärjestäjän toimesta - buffet-päivälliset hotellilla perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina turnausohjelman mukaan - joukkueen ja pelaajien turnauskulut - kuljettajan majoitus ja kuljettajaliput sekä bussin lauttausmaksut - kuljettajan apu teknisenä matkanjohtajana - marginaalivero Hintalaskelma, kun ryhmän koko on 28 henkilöä Määrä Palvelu á-hinta yhteensä 12 Matkapaketti 3 hengen huoneissa, alle 18v 350, ,00 3 Matkapaketti 3 hengen huoneissa, aikuiset 370, ,00 4 Matkapaketti 2 hengen huoneissa, alle 18v 370, ,00 8 Matkapaketti 2 hengen huoneissa, aikuiset 385, ,00 1 Matkapaketti yhden hengen huoneissa 455,00 455,00 0 Alennus : ei lounaita jäähallilla -10,00 0,00 11 Buffet-lounas laivalla, 6-11 v menomatka 6,00 66,00 5 Buffet-lounas laivalla, v, menomatka 10,00 50,00 12 Buffet-lounas laivalla, aikuiset, menomatka 24,00 288,00 11 Buffet-lounas laivalla, 6-11 v paluumatka 6,00 66,00 5 Buffet-lounas laivalla, v, paluumatka 10,00 0,00 12 Buffet-lounas laivalla, aikuiset, paluumatka 24,00 288,00 0 Lisäpalvelut : kaupunkikierros Tallinnassa 60,00 0,00 0 Lisäpalvelut : 0,00 0,00 1 Aikaisemmat suoritukset, varausmaksu -500,00-500,00 ok 27 Osasuoritus -80, ,00 eräpäivä Loppusuoritus 8423,00 eräpäivä

12 Rokotukset ja terveys Viroon ei tarvita erikoisrokotuksia. A-hepatiittisuoja on nykyisin aina suositeltava, matkustitpa minne tahansa. Jopa 20 vuoden suojan tarjoava Havrix 1440 on paljon matkustaville erinomainen vaihtoehto. Lisätietoja ajankohtaisesta terveystilanteesta Internetissä: Matkailijan terveysopas. HUOM! Matkavakuutus Suosittelemme henkilökohtaisen matkavakuutuksen ottamista matkalle, koska tilausmatkaa koskevien peruutusehtojemme mukaan viime hetken peruutuksen tapahtuessa (myös sairastapaukset) peruutusturva on haettava vakuutuksesta. Päällekkäisten vakuutusten välttämiseksi kannattaa tarkistaa mm. kotivakuutuksen sisältö ennen erillisen matkavakuutuksen ottamista ja että siinä on myös peruutusturvaosa. Huom! EU-sairausvakuutuskortti EU sairaanhoitokortilla Suomen kansalaisella on oikeus lääketieteellisesti välttämättömään sairaanhoitoon EU-maissa sekä Sveitsissä, jos sairastuu äkillisesti tai joutuu tapaturmaan. Kortilla saa hoidon samaan hintaan kuin kohdemaan kansalaisetkin saavat. Kortti on ilmainen ja tilattavissa Kelan sivuilta osoitteesta Matkavakuutus on silti suositeltava. Usein maksut täytyy maksaa ensin paikan päällä ja anoa korvaus matkan jälkeen Suomessa, joten kuitit on säilytettävä. Matkaehdot Noudatamme kuluttaja-asiamiehen sekä Suomen matkatoimistoyhdistyksen neuvottelemia valmismatkaehtoja sekä Matkatoimisto Saarikoski Oy:n turnausmatkojen erityisehtoja. Ne ovat nähtävissä yllä olevilla linkeillä ja pyydettäessä lähetämme ne postitse. Kaikilla turnausmatkoillamme turnauksen järjestäjä vastaa ottelujen järjestämisestä, lohkojaoista ja muista tarjoamistaan palveluista. Hintasitoumus Matkaselosteemme hinnat perustuvat sen päiväyspäivänä voimassaoleviin hinta- ja valuuttatietoihin. Mikäli näissä tapahtuu muutoksia, pidätämme oikeuden vastaaviin hintamuutoksiin. Hintamuutoksia aiheuttavia tekijöitä ovat mm. kuljetushintoihin vaikuttavat polttonesteiden hintamuutokset. Matkaselosteemme hinta edellyttää esitetyn ryhmäkoon toteutumista. Vakuus Kuluttajaviraston matkatoimisto Saarikoski Oy:lle myöntämä vakuusnumero on 3485 MjMv, mikä antaa oikeuden järjestää ja välittää matkoja. Hyvää matkaa! Ystävällisimmin, Saarikoski Travels SportsTravels Finland Matkatoimisto Saarikoski Oy on luokitettu AAA-luokkaan vuodesta 1998 alkaen. Viimeisin luokitus on vuodelta 2013 (AAA Gold) Juha Saarikoski Puhelin

Porvoon Hunters 01 Susanna Dunderfelt sdunderf@abo.fi Matkaseloste FINAL, Lapua 4.4.2016

Porvoon Hunters 01 Susanna Dunderfelt sdunderf@abo.fi Matkaseloste FINAL, Lapua 4.4.2016 Porvoon Hunters 01 Susanna Dunderfelt sdunderf@abo.fi Matkaseloste FINAL, Lapua 4.4.2016 OLÜMPIA-TURNAUS TALLINNASSA Tervetuloa turnausmatkalle Tallinnaan. Ohessa ryhmänne matkaseloste: Matka-aika 8.-10.4.2016,

Lisätiedot

Mäntsälän Jää-Tiikerit 99 Jani Nurisalo Jani.Nurisalo@doctagon.fi Matkaseloste FINAL, Lapua 13.4.2015

Mäntsälän Jää-Tiikerit 99 Jani Nurisalo Jani.Nurisalo@doctagon.fi Matkaseloste FINAL, Lapua 13.4.2015 Mäntsälän Jää-Tiikerit 99 Jani Nurisalo Jani.Nurisalo@doctagon.fi Matkaseloste FINAL, Lapua 13.4.2015 OLÜMPIA-TURNAUS TALLINNASSA Tervetuloa turnausmatkalle Tallinnaan. Ohessa ryhmänne matkaseloste: Matka-aika

Lisätiedot

Kontiolahden Kajastus 02 Pasi Koukku Matkaseloste, Lapua

Kontiolahden Kajastus 02 Pasi Koukku Matkaseloste, Lapua Kontiolahden Kajastus 02 Pasi Koukku pasi.koukku@hotmail.com Matkaseloste, Lapua 29.1.2017 OLÜMPIA-TURNAUS TALLINNASSA Tervetuloa turnausmatkalle Tallinnaan. Ohessa ryhmänne matkaseloste: Matka-aika 6.-9.4.2017,

Lisätiedot

McDonald s Cup 2014. 17-19.10.2014, Västerås

McDonald s Cup 2014. 17-19.10.2014, Västerås McDonald s Cup 2014 17-19.10.2014, Västerås Matka-aika 16-20.10.2014, To-Ma (Turnauspäivät Pe-Su) McDonald s Cup 2014 - Järjestävä seura: BK-30 Västerås - Min 4 ottelua per joukkue - 99-01 11 vs 11 (2

Lisätiedot

Kontiolahden Kajastus 02 Pasi Koukku Matkaseloste 3, Lapua

Kontiolahden Kajastus 02 Pasi Koukku Matkaseloste 3, Lapua Kontiolahden Kajastus 02 Pasi Koukku pasi.koukku@hotmail.com Matkaseloste 3, Lapua 10.3.2017 OLÜMPIA-TURNAUS TALLINNASSA Tervetuloa turnausmatkalle Tallinnaan. Ohessa ryhmänne matkaseloste: Matka-aika

Lisätiedot

Torstai / 2.4 Bussi Helsinkiin/Turkuun Viking Line Tukholmaan. Sunnuntai / 5.4. Aamiainen. Sijoitusottelu. Buffet-päivällinen.

Torstai / 2.4 Bussi Helsinkiin/Turkuun Viking Line Tukholmaan. Sunnuntai / 5.4. Aamiainen. Sijoitusottelu. Buffet-päivällinen. TURNAUS Turnauksen järjestäjät Huddinge Hockey & Legacy Global Sport Turnauksessa omat sarjat AA & AAA-joukkueille Jokainen pelaa ja saa pelipaidan Suomen väreissä Jokainen suomalaisjoukkue pelaa 5 ottelua

Lisätiedot

Farsta Cup. tukholma, ruotsi. TURNAUS Turnauksen taso AA 8 joukkueen turnaus (max 3 Suomesta) Jokainen joukkue pelaa min. 5 ottelua 2 x 15min

Farsta Cup. tukholma, ruotsi. TURNAUS Turnauksen taso AA 8 joukkueen turnaus (max 3 Suomesta) Jokainen joukkue pelaa min. 5 ottelua 2 x 15min Farsta Cup TURNAUS Turnauksen taso AA 8 joukkueen turnaus (max 3 Suomesta) Jokainen joukkue pelaa min. 5 ottelua 2 x 15min ESIMERKKIOHJELMA Perjantai / 17.3 Bussi Helsinkiin 17:30 Viking Line Tukholmaan

Lisätiedot

Kontiolahden Kajastus 02 Pasi Koukku Matkaseloste FINAL, Lapua

Kontiolahden Kajastus 02 Pasi Koukku Matkaseloste FINAL, Lapua Kontiolahden Kajastus 02 Pasi Koukku pasi.koukku@hotmail.com Matkaseloste FINAL, Lapua 4.4.2017 OLÜMPIA-TURNAUS TALLINNASSA Tervetuloa turnausmatkalle Tallinnaan. Ohessa ryhmänne matkaseloste: Matka-aika

Lisätiedot

Miesten salibandymaa joukkue metsästää kultamitaleja MM-kisoissa Tsekin upeassa pääkaupungissa

Miesten salibandymaa joukkue metsästää kultamitaleja MM-kisoissa Tsekin upeassa pääkaupungissa salibandy mm praha, tsekki / 6-10.12.2018 Miesten salibandymaa joukkue metsästää kultamitaleja MM-kisoissa Tsekin upeassa pääkaupungissa joulukuussa 2018! Samaan aikaan MM-kisojen kanssa järjestettävä

Lisätiedot

matkaohjelma 7.3 / Keskiviikko Aamiainen Vapaa-aikaa Chicagossa Päiväretket 19:00 Bulls vs Memphis Grizzlies 8.3 / Torstai

matkaohjelma 7.3 / Keskiviikko Aamiainen Vapaa-aikaa Chicagossa Päiväretket 19:00 Bulls vs Memphis Grizzlies 8.3 / Torstai Supermatka Chicagoon! Lauri Markkasen ura tarunhohtoisessa NBA:ssa käynnistyy tänä syksynä, kun Lauri pukee päälleen legendaarisen Chicago Bullsin pelipaidan. Järjestämme Chicagoon todellisen supermatkan

Lisätiedot

matkaohjelma 7.3 / Keskiviikko Aamiainen Vapaa-aikaa Chicagossa Päiväretket 19:00 Bulls vs Memphis Grizzlies 8.3 / Torstai

matkaohjelma 7.3 / Keskiviikko Aamiainen Vapaa-aikaa Chicagossa Päiväretket 19:00 Bulls vs Memphis Grizzlies 8.3 / Torstai Supermatka Chicagoon! Lauri Markkasen ura tarunhohtoisessa NBA:ssa käynnistyy tänä syksynä, kun Lauri pukee päälleen legendaarisen Chicago Bullsin pelipaidan. Järjestämme Chicagoon todellisen supermatkan

Lisätiedot

Toronto, Kanada. wayne Gretzky Tournament

Toronto, Kanada. wayne Gretzky Tournament ESIMERKKIOHJELMA 26.12 / Päivä 1 Kokoontuminen Helsinki-Vantaalla 14:20-15:55 Lento Helsinki Reykjavik 17:00-17:55 Lento Reykjavik Toronto Bussi hotellille, päivällinen 27.12 / Päivä 2 Jääharjoitus (kanadalainen

Lisätiedot

Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme Teille matkapakettia Pärnu Summer Cupiin seuraavasti:

Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme Teille matkapakettia Pärnu Summer Cupiin seuraavasti: EPS United P98 Marko Mykkänen marko.mykkanen@fimnet.fi Tarjouspyyntönne, Tampere 25.9.2012 PÄRNU SUMMER CUP 2013 Pärnu Summer Cup on muodostunut Viron ja koko Baltian alueen yhdeksi suosituimmista turnauksista.

Lisätiedot

Matkakirje, Tampere RIPPIKOULUMATKA MANCHESTERIIN. Tervehdys,

Matkakirje, Tampere RIPPIKOULUMATKA MANCHESTERIIN. Tervehdys, Matkakirje, Tampere 17.6.2019 RIPPIKOULUMATKA MANCHESTERIIN Tervehdys, Olet lähdössä rippikoululeirille Englantiin. Toteutamme matkan yhteistyössä Tampereen evankelis-luterilaisen seurakuntayhtymän kanssa.

Lisätiedot

Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme Teille matkapakettia Pärnu Summer Cupiin seuraavasti:

Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme Teille matkapakettia Pärnu Summer Cupiin seuraavasti: FC Kasiysi P96 Jouni Timonen jouni.timonen@pp.nic.fi Tarjouspyyntönne, Tampere 12.12.2011 PÄRNU SUMMER CUP 2012 10-VUOTIS JUHLATURNAUS Pärnu Summer Cupista on muodostunut Viron ja koko Baltian alueen yhdeksi

Lisätiedot

GrIFK 01 Foc Farsta Cup, Tukholma 4.4 7.4.2014. - matka + turnaus info - ohjelmarunko matkalle - yhteystiedot

GrIFK 01 Foc Farsta Cup, Tukholma 4.4 7.4.2014. - matka + turnaus info - ohjelmarunko matkalle - yhteystiedot GrIFK 01 Foc Farsta Cup, Tukholma 4.4 7.4.2014 - matka + turnaus info - ohjelmarunko matkalle - yhteystiedot Turnaus + matka infoa Osallistumme turnaukseen yhdellä pelijoukkueella (16 kenttäpelaajaa +

Lisätiedot

Sports Travels Since 1992

Sports Travels Since 1992 ACK T02 Pia Taskinen ackt02jojo@gmail.com Tarjouksemme, Tampere 9.10.2015 Ruotsin toiseksi suurin juniorijalkapalloturnaus, Piteå Summer Games, järjestetään Pohjois-Ruotsissa Piteåssa vuosittain juhannuksen

Lisätiedot

Hotellimatka Vihulan kartanoon. Esittely. Vihulan hotellimatka 3 päivää. Vihulan kartano, Vihula Manor Country Club & SPA

Hotellimatka Vihulan kartanoon. Esittely. Vihulan hotellimatka 3 päivää. Vihulan kartano, Vihula Manor Country Club & SPA Sivu 1 / 7 Esittely Vihulan hotellimatka 3 päivää Tervetuloa Lahemaan kansallispuiston alueella sijaitsevaan Vihulaan, noin 95 km päähän Tallinnasta itään. Vihula on yksi Viron kauneimmista paikoista ja

Lisätiedot

Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Esittely. Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Miksi päiväristeilylle? Matkustaminen. Matkan kesto.

Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Esittely. Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Miksi päiväristeilylle? Matkustaminen. Matkan kesto. Sivu 1 / 6 Esittely Viking Line päiväristeily Tallinnaan Matka sisältää päiväristeilyn Päiväristeily alkaa aamupäivällä, jolloin voit nauttia lounaan Bistro Buffetissa. Päivässä ehtii vaikka mitä! Merimatka

Lisätiedot

Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Esittely. Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Miksi päiväristeilylle? Matkustaminen. Matkan kesto.

Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Esittely. Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Miksi päiväristeilylle? Matkustaminen. Matkan kesto. Sivu 1 / 6 Esittely Viking Line päiväristeily Tallinnaan Matka sisältää päiväristeilyn Päiväristeily alkaa aamupäivällä, jolloin voit nauttia lounaan Bistro Buffetissa. Päivässä ehtii vaikka mitä! Merimatka

Lisätiedot

Kylpyläloma Haapsalu, 8 pv. Esittely. Kylpyläloma Haapsalu. Haapsalu. Miksi valita Haapsalu kylpyläloma? Sivu 1 / 6

Kylpyläloma Haapsalu, 8 pv. Esittely. Kylpyläloma Haapsalu. Haapsalu. Miksi valita Haapsalu kylpyläloma? Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Kylpyläloma Haapsalu Se on ihanteelinen lomakohde perheille ja pariskunnille, jotka nauttivat picniceistä, kävelystä, kylpylöistä ja mutakylvyistä, purjehtimisesta ja uimisesta. Kylpylöistä

Lisätiedot

Pyydämme teitä olemaan paikalla 15 minuuttia ennen lähtöaikaa. Osanottajatodistuksestasi näet oman bussisi numeron, bussi on sama koko matkan ajan.

Pyydämme teitä olemaan paikalla 15 minuuttia ennen lähtöaikaa. Osanottajatodistuksestasi näet oman bussisi numeron, bussi on sama koko matkan ajan. HUOM! Tämä informaatio on lähetetty vain varauksen yhteyshenkilölle, joten ystävällisesti jaa/välitä tämä kaikille varauksessa oleville. Kiitos. Päivitämme tiedot tammikuussa ja lopullinen versio tullaan

Lisätiedot

Lähdöt lähes päivittäin (ei lauantaisin) klo 21:30 tai 20:00 (sunnuntaisin) Helsingistä.

Lähdöt lähes päivittäin (ei lauantaisin) klo 21:30 tai 20:00 (sunnuntaisin) Helsingistä. Sivu 1 / 7 Esittely 23h Päivä Tallinnassa risteily Lähdöt lähes päivittäin (ei lauantaisin) klo 21:30 tai 20:00 (sunnuntaisin) Helsingistä. Suositulla Ostosristeilyllä vietät yön laivalla ja Tallinnassa

Lisätiedot

Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Budapest. Miksi valita tämä matka: Sivu 1 / 6

Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Budapest. Miksi valita tämä matka: Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Budapestin kaupunkiloma, 4pv Budapest on yksi Keski-Euroopan aurinkoisimmista kaupungeista. Monien mielestä kevätkausi Budapestissä on kauneinta aikaa, kun kaupunki herää talven jälkeen

Lisätiedot

HARJOITUSLEIRI SALOUHIN Matkaseloste, 24.7.2014

HARJOITUSLEIRI SALOUHIN Matkaseloste, 24.7.2014 Kälviän Tarmo P00 Lena Pietilä, tel. +358 400 860 238 lena.pietila@kokkola.fi HARJOITUSLEIRI SALOUHIN Matkaseloste, 24.7.2014 Matka-aika 1. 8.8.2014, 8 pv, pe-pe Ryhmän koko 41 henkilöä Lähtöaika ja -paikka

Lisätiedot

Viron pääkaupunki Tallinna sijaitsee Pohjois-Euroopassa Itämeren rannalla. Tallinnassa on asukkaita

Viron pääkaupunki Tallinna sijaitsee Pohjois-Euroopassa Itämeren rannalla. Tallinnassa on asukkaita Sivu 1 / 7 Esittely Hotellimatka Tallinna / Viking Line Tallinnan hotellimatkallamme ehdit tutustua nähtävyyksiin, shoppailla, nauttia kulttuurista ja hemmotella itseäsi. Lukuisat kansainväliset ravintolat

Lisätiedot

Juniori KuPS KUPS C-01 TAMMITURNAUSINFO 30-31.1.2016

Juniori KuPS KUPS C-01 TAMMITURNAUSINFO 30-31.1.2016 Juniori KuPS KUPS C-01 TAMMITURNAUSINFO 30-31.1.2016 YLEISTÄ Tervetuloa KuPS 01-joukkueen järjestämään kutsuturnaukseen Kuopio hallin hyvälle tekonurmelle! Ottelut pelataan kahdessa neljän joukkueen lohkossa

Lisätiedot

Esittely. Matkaohjelma 11.10.2015. Viking XPRS -risteily ja yö Tallinnassa!

Esittely. Matkaohjelma 11.10.2015. Viking XPRS -risteily ja yö Tallinnassa! 11.10.2015 Viking XPRS -risteily ja yö Tallinnassa Esittely Viking XPRS -risteily ja yö Tallinnassa! Yhdistä Viking XPRS -risteily ja Tallinnan hotellimatka. Matkalla pääset nauttimaan laivan tarjoamasta

Lisätiedot

RYHMÄVARAUSVAHVISTUS

RYHMÄVARAUSVAHVISTUS Grankulla Ifk FIN-02700 KAUNIAINEN Matkanjohtaja: Kuka? + puhelinnumero? Viite: Robert Nyström Kiitos tilauksestanne! Pyydämme teitä ystävällisesti tarkistamaan, että varausvahvistus on tilauksenne mukainen

Lisätiedot

Islanti 22.10.- 26.10.2012

Islanti 22.10.- 26.10.2012 Matkatoimisto PT-Matkat Tapiontie 4 34800 Virrat ALV rek Puhelin / Fax 03 4755161 GSM +358 40 5559161 Y-tunnus 1126019-0 Sähköposti pt-matkat@phpoint.fi KUVI 3484 / 00 MJM MTK-Virrat Islanti 22.10.- 26.10.2012

Lisätiedot

FutbolSalou & Barcelona

FutbolSalou & Barcelona FutbolSalou & Barcelona Espanja Korkein luottoluokitus Bisnode 2014 Katalonian paras harjoituskeskus FutbolSalou tarjoaa upeat puitteet joka tason ja ikäluokan joukkueille. Keskuksessa on neljä huippukuntoista

Lisätiedot

Islanti 22.10.- 26.10.2012 Matkanjohtajat;

Islanti 22.10.- 26.10.2012 Matkanjohtajat; Matkatoimisto PT-Matkat Tapiontie 4 34800 Virrat ALV rek Puhelin / Fax 03 4755161 GSM +358 40 5559161 Y-tunnus 1126019-0 Sähköposti pt-matkat@phpoint.fi KUVI 3484 / 00 MJM MTK-Virrat Islanti 22.10.- 26.10.2012

Lisätiedot

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 1/6 SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 17.-18.3.2018 2/6 Ohjelmat ja hinnasto LIITTOKOKOUS Majoitus Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel, Tallinna 17.-18.3.2018 Park Inn by Radisson Meriton

Lisätiedot

SjoyTravelin ja Saarikoski Travelsin yhteinen Baltia & Puola matka 2019

SjoyTravelin ja Saarikoski Travelsin yhteinen Baltia & Puola matka 2019 BALTIA & PUOLA - meno bussilla, paluu lentäen Tervetuloa bussimatkalle halki Baltian ja Puolan. Näe enemmän kuin vuoria ja laaksojen pilvien päältä! Matka-aika 30.7. - 4.8., 6 pv, tiistai - sunnuntai Matkaohjelma

Lisätiedot

Formulamatka Unkariin. Esittely. Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Hungaroring. Budapest. Miksi valita tämä matka?

Formulamatka Unkariin. Esittely. Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Hungaroring. Budapest. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6 Esittely Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Lähde jännitämään suomalaisten menestystä Hungaroringin radalle! Tällä matkalla pääset seuraamaan harjoituksia, aika-ajoja sekä tietenkin itse

Lisätiedot

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Pariisi 3-4pv Romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijan kohde. Nähtävää ja koettavaa riittää jokaiselle ja kaupunki tarjoaa aina jotain uutta. Kohdetietoa

Lisätiedot

S-CLUBIN KUUBA. Matka-aika , 13 pv, maanantai - lauantai. Matkapaketin hinta 2 300,00 / henkilö

S-CLUBIN KUUBA. Matka-aika , 13 pv, maanantai - lauantai. Matkapaketin hinta 2 300,00 / henkilö S-CLUBIN KUUBA Matka-aika 28.1.2019-9.2.2019, 13 pv, maanantai - lauantai Matkapaketin hinta 2 300,00 / henkilö Matkapakettimme hintaan sisältyvät palvelut lennot Helsinki - Havana - Helsinki Finnairin

Lisätiedot

COSTA DAURADA SUMMER CUP 2014 Matkaseloste, 24.6.2014

COSTA DAURADA SUMMER CUP 2014 Matkaseloste, 24.6.2014 Itä-Hakkilan Kilpa P01 Ville Koskinen ville.p.koskinen@gmail.com Antti Oksa antti.oksa@olp.fi COSTA DAURADA SUMMER CUP 2014 Matkaseloste, 24.6.2014 Matka-aika 1. 6.7.2014, 6 pv, ti-su Ryhmän koko 31 henkilöä

Lisätiedot

lisäpalvelut harjoituskeskus www.pelimatkat.com www.profutbol.fi info@pelimatkat.com Matkanjärjestäjä

lisäpalvelut harjoituskeskus www.pelimatkat.com www.profutbol.fi info@pelimatkat.com Matkanjärjestäjä Korkein luottoluokitus Soliditet 2013 harjoituskeskus Espanjan uusin ammattilaistason harjoituskeskus Futbol Salou tarjoaa upeat puitteet harjoitteluun. 4 ympäri vuoden huippukuntoista täysimittaista luonnonnurmikenttää

Lisätiedot

Europa viihderisteily Tallinnaan. Esittely. Europan viihderisteily Tallinnaan. Miksi Europan viihderisteily? Matkustaminen. Matkan kesto.

Europa viihderisteily Tallinnaan. Esittely. Europan viihderisteily Tallinnaan. Miksi Europan viihderisteily? Matkustaminen. Matkan kesto. Sivu 1 / 6 Esittely Europan viihderisteily Tallinnaan Lähdöt päivittäin klo 18.30 Helsingistä. Matka sisältää Helsinki - Tallinna - Helsinki risteilyn valitussa hyttiluokassa. Alkuviikosta Europan 22h

Lisätiedot

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa PÄIVITETTY AIKATAULU

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa PÄIVITETTY AIKATAULU 1/6 SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 17.-18.3.2018 PÄIVITETTY AIKATAULU 2/6 Ohjelmat ja hinnasto LIITTOKOKOUS Majoitus Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel, Tallinna 17.-18.3.2018 Park

Lisätiedot

Salou, Espanja. - Saloun kaupunki sijaitsee n. 100 km Barcelonasta etelään rannikkoa asukasta - Pinta-ala on 15,1 km²

Salou, Espanja. - Saloun kaupunki sijaitsee n. 100 km Barcelonasta etelään rannikkoa asukasta - Pinta-ala on 15,1 km² Salou, Espanja - Saloun kaupunki sijaitsee n. 100 km Barcelonasta etelään rannikkoa - 27 016 asukasta - Pinta-ala on 15,1 km² Majoittuminen - Majoittuminen tasokkaassa 5 tähden lomakylässä - 3 ulkouima-allasaluetta

Lisätiedot

Kappale kauneinta Suomea

Kappale kauneinta Suomea Kappale kauneinta Suomea Kapeat mutkaiset vesistöt, saaristoiset järvenselät ja vanhat kanavat tekevät Heinäveden reitistä ainutlaatuisen elämyksen, joka kaikkien pitäisi ainakin kerran elämässään kokea.

Lisätiedot

Sivu 1 / 8 Esittely Vihulan kartanojoulu 4 päivää Tervetuloa viettämään tunnelmallista kartanojoulua Lahemaan kansallispuiston alueella sijaitsevaan Vihulaan, noin 95 km päähän Tallinnasta itään. Vihula

Lisätiedot

Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013

Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013 Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013 Lähtöpaikat: Lapinlahti Siilinjärvi Kuopio Hinta: 32 / henkilö (edellyttää 30 lähtijää) Sitovat ilmoittautumiset 9.2 mennessä: Jaana Neuvonen p.044-5640

Lisätiedot

SB-Pro pojat -99 ja -00 Eerikkilän leiri 5. 7.9.2014

SB-Pro pojat -99 ja -00 Eerikkilän leiri 5. 7.9.2014 SB-Pro pojat -99 ja -00 Eerikkilän leiri 5. 7.9.2014 Leiri alkaa perjanitaina 5.9. klo 17:00 ja loppuu sunnuntaina 7.9. noin klo 13:30. Eerikkilän urheilukeskuksen osoite on Urheiluopistontie 138, 31370

Lisätiedot

Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A Nokia

Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A Nokia Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A 1 37100 Nokia larry.g@suomi24.fi Hei Hyvät Henkilöstöyhdistykset, Olemme järjestämässä toisia Sairaaloiden välisiä Curlingin SM-kisoja huhtikuussa 2008. Tällä kerralla

Lisätiedot

Kilpailukutsu nuorisonyrkkeilypäiville 20.-21.4.2013 Porvooseen

Kilpailukutsu nuorisonyrkkeilypäiville 20.-21.4.2013 Porvooseen Porvoon nyrkkeilyseura ry. Meritullinkatu 3-7, 06100 Porvoo yhteyshenkilö: Karre Anttonen e-mail: karre@pons.fi puh: 050 46 44 587 Kilpailukutsu nuorisonyrkkeilypäiville 20.-21.4.2013 Porvooseen Kutsumme

Lisätiedot

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY RISTEILYT SINISELLÄ SAIMAALLA KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT Lähtö Kuopiosta (ti, to, la) tai Savonlinnasta (ma, ke, pe) klo 9.00. Risteily Heinäveden reittiä pitkin neljän sulkukanavan ja kahden avokanavan kautta

Lisätiedot

Toronto, Kanada. Tiistai / 29.12. Aamiainen. Wayne Gretzky International Tournament

Toronto, Kanada. Tiistai / 29.12. Aamiainen. Wayne Gretzky International Tournament ESIMERKKIOHJELMA Lauantai / 26.12 Kokoontuminen Helsinki-Vantaalla 14:20-15:55 Lento Helsinki Reykjavik 17:00-17:55 Lento Reykjavik Toronto Bussi hotellille, päivällinen Sunnuntai / 27.12 Jääharjoitus

Lisätiedot

Liiton ja seurojen jäsenedut Hinnasto 2010

Liiton ja seurojen jäsenedut Hinnasto 2010 Liiton ja seurojen jäsenedut Hinnasto 2010 Sivu 1 (12) SISÄLLYSLUETTELO 1. URHEILURYHMÄT REITTIMATKOILLA... 2 1.1. Helsinki-Tukholma... 2 1.2. Turku-Tukholma... 3 1.3. Helsinki/Turku Maarianhamina/Långnäs...

Lisätiedot

Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7

Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7 Sivu 1 / 7 Esittely Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv Huikeiden vastakohtien Islanti on kuumien lähteiden, jäätiköiden, tulivuorien ja mahtavien putousten maa. Islannista löytyy niin satojen vuosien historiaa

Lisätiedot

-turnaus MIKKELI. Virallinen Suomen jääkiekkoliiton alainen F1-06 -turnaus

-turnaus MIKKELI. Virallinen Suomen jääkiekkoliiton alainen F1-06 -turnaus YKKÖSPALKINTO -turnaus 9.4.2016 MIKKELI Virallinen Suomen jääkiekkoliiton alainen F1-06 -turnaus Päivitetty 15.1.2016. Muutokset mahdollisia. Ajankohta ja paikka Sunnuntai 9.4.2016. Mikkelin jäähalli ja

Lisätiedot

150 JOUKKUETTA 1800 OSALLISTUJAA

150 JOUKKUETTA 1800 OSALLISTUJAA 150 JOUKKUETTA 1800 OSALLISTUJAA TURNAUKSEN SUOJELIJA ON VIRON MAAJOUKKUEN PÄÄVALMENTAJA JA KORIPALLON OLYMPIAVOITTAJA TIIT SOKK. TURNAUSINFO Yritykset ja Harrastajat (max.32 ) Miehet Naiset Pojat U-18

Lisätiedot

Katalonian paras harjoituskeskus FutbolSalou tarjoaa upeat puitteet joka tason ja ikäluokan joukkueille.

Katalonian paras harjoituskeskus FutbolSalou tarjoaa upeat puitteet joka tason ja ikäluokan joukkueille. FutbolSalou Espanja Katalonian paras harjoituskeskus FutbolSalou tarjoaa upeat puitteet joka tason ja ikäluokan joukkueille. Keskuksessa on kolme huippukuntoista ja täysimittaista luonnonnurmikenttää,

Lisätiedot

1. JÄSEN-/HENKILÖKUNTAEDUT...2 1.1. Helsinki-Tukholma -risteily...2 1.2. Turku-Tukholma -miniristeily...3 1.3. Helsinki-Tallinna...

1. JÄSEN-/HENKILÖKUNTAEDUT...2 1.1. Helsinki-Tukholma -risteily...2 1.2. Turku-Tukholma -miniristeily...3 1.3. Helsinki-Tallinna... Sivu 1 (7) SISÄLLYSLUETTELO 1. JÄSEN-/HENKILÖKUNTAEDUT...2 1.1. Helsinki-Tukholma -risteily...2 1.2. Turku-Tukholma -miniristeily...3 1.3. Helsinki-Tallinna...4 1.3.1. Päiväristeily... 4 1.3.2. Miniristeily...

Lisätiedot

Kasvun tukeminen Pohjoismainen TA-konferenssi Ahvenanmaalla

Kasvun tukeminen Pohjoismainen TA-konferenssi Ahvenanmaalla Kasvun tukeminen Pohjoismainen TA-konferenssi Ahvenanmaalla 17.-19.4.2015 Järjestäjänä FinTA ry (Suomen transaktioanalyysiyhdistys) Hotelli Arkipelag Maarianhamina, Ahvenanmaa Kasvun tukeminen Kutsumme

Lisätiedot

POWER CUP 2015 INFOPAKETTI

POWER CUP 2015 INFOPAKETTI POWER CUP 2015 INFOPAKETTI JyLe lähtee Vaasan Power Cupiin 14 joukkueen voimin. Tähän infopakettiin on koottu tärkeimmät ajat, paikat ja yhteystiedot sekä listattu yleisiä ohjeita turnausta varten. Viimehetken

Lisätiedot

Matkustaminen tapahtuu laivalla (Tallink) sekä bussilla (Motorbuss24). Bussi hakee meidät Tallinnan satamasta.

Matkustaminen tapahtuu laivalla (Tallink) sekä bussilla (Motorbuss24). Bussi hakee meidät Tallinnan satamasta. EPS P05 AKATEMIA / RIGA CUP 11-14.1.2018 Tervetuloa Riga Cup -turnausmatkalle! EPS P05 Akatemia pelaa turnauksessa yhdellä joukkueella ja vastassa on joukkueita Englannista, Norjasta, Hollannista, Ukrainasta,

Lisätiedot

KYLPYLÄ/HOTELLILOMA. sunnuntai - torstai 5 pv

KYLPYLÄ/HOTELLILOMA. sunnuntai - torstai 5 pv KYLPYLÄ/HOTELLILOMA sunnuntai - torstai 5 pv Virkistävä irtiotto arjesta! Hemmottele itseäsi rentouttavilla hoidoilla! Laukut Lehtimäen bussissa Tallinnaan asti! www.lehtimaenmatkat.fi varaukset 24 h Bussikuljetukset

Lisätiedot

Keskusjärjestön ja sen yhdistysten jäsenedut HINNASTO 2010

Keskusjärjestön ja sen yhdistysten jäsenedut HINNASTO 2010 Keskusjärjestön ja sen yhdistysten jäsenedut HINNASTO 2010 SISÄLLYSLUETTELO Sivu 1 (14) 1. KALASTUSRYHMÄT REITTIMATKOILLA... 2 1.1. Helsinki Tukholma... 2 1.2. Turku Tukholma... 3 1.3. Helsinki/Turku Maarianhamina/Långnäs...

Lisätiedot

PowerCup 2009 matka. Lähtö. Paluu. Matkustus. Bussimatkalle on ilmoittautuneet: Vesilahden Visa POWER CUP 2009 Ari Wilén 28.5.

PowerCup 2009 matka. Lähtö. Paluu. Matkustus. Bussimatkalle on ilmoittautuneet: Vesilahden Visa POWER CUP 2009 Ari Wilén 28.5. 28.5.2009 1 (11) PowerCup 2009 matka Lisäinfoa löytyy PowerCupin sivustolta, http://lentopalloliitto-fi.directo.fi/powercup/. Turnauksen ohjelmaan saattaa vielä tulla muutoksia. Matkan johtajana toimii

Lisätiedot

Katalonian paras harjoituskeskus FutbolSalou tarjoaa upeat puitteet joka tason ja ikäluokan joukkueille.

Katalonian paras harjoituskeskus FutbolSalou tarjoaa upeat puitteet joka tason ja ikäluokan joukkueille. FutbolSalou Espanja Katalonian paras harjoituskeskus FutbolSalou tarjoaa upeat puitteet joka tason ja ikäluokan joukkueille. FutbolSalou -jalkapallokeskuksessa joukkueidemme käytössä on yhteensä 8 huipputason

Lisätiedot

Hyvinkään-Riihimäen aikuiskouluttajien seminaarimatka Tarttoon 13.-14.6.2015

Hyvinkään-Riihimäen aikuiskouluttajien seminaarimatka Tarttoon 13.-14.6.2015 Hyvinkään-Riihimäen aikuiskouluttajien seminaarimatka Tarttoon 13.-14.6.2015 Aikataulu 13.6.2015 Ohjelma 7:30-8:00 Kokoontuminen Länsiterminaalissa Helsingissä, lippujen jako 8:30 Laiva lähtee satamasta

Lisätiedot

TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016

TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016 TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Turnaustoimisto: Sijaitsee keskuskentän sisäänkäynnin viereisessä kopissa yhteyshenkilönä Karita Koskinen 0400 392782 Puhelinnumeroita:

Lisätiedot

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7 Sivu 1 / 7 Esittely Pariisi 3-4pv Romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijan kohde. Nähtävää ja koettavaa riittää jokaiselle ja kaupunki tarjoaa aina jotain uutta. Kohdetietoa

Lisätiedot

Kylpylämatkalle Pärnuun syyskuussa la-la

Kylpylämatkalle Pärnuun syyskuussa la-la 14.09.2019 Pärnuun kylpylälomalle la - la 14.9-21.9.2019 Eteläisen Viron syyskuu on parhaimmillaan mukavan lämmin, ilmassa ainakin häivähdys kesää. Kylpylöiden poreissa on lämmintä ja mukavaa. Lähde mukaan

Lisätiedot

TURNAUSINFO SAIMAA TURNAUS 4.-5.10.2008

TURNAUSINFO SAIMAA TURNAUS 4.-5.10.2008 TURNAUSINFO SAIMAA TURNAUS 4.-5.10.2008 Mikkelin Palloilijoiden F8-juniorit osallistuvat Saimaa Turnaukseen Lappeenrannassa 4.-5.10.2008 kolmella joukkueella. Joukkueet ovat Veijarit, Vesselit ja Vintiöt.

Lisätiedot

SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2011

SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2011 SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2011 Sivu 1 (7) SISÄLLYSLUETTELO 1. JÄSEN-/HENKILÖKUNTAEDUT...2 1.1. Helsinki Tukholma -risteily...2 1.2. Turku Tukholma -miniristeily...4 1.3. Helsinki Tallinna...5 1.3.1. Päiväristeily...

Lisätiedot

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN 22. 25.04.2020 Kevään ryhmämatkamme suuntautuu Slovenian pääkaupunkiin, sympaattiseen Ljubljanaan. Lähde mukaan kokemaan uusi, upea ja raikas kaupunkikohde, sen historia

Lisätiedot

Lähtö linja-autoasemalta, tilausajolaiturilta to 9.6 klo 6.30, Savon Linjan bussilla. Auton pakkaaminen alkaa klo 6.00

Lähtö linja-autoasemalta, tilausajolaiturilta to 9.6 klo 6.30, Savon Linjan bussilla. Auton pakkaaminen alkaa klo 6.00 Lähtö linja-autoasemalta, tilausajolaiturilta to 9.6 klo 6.30, Savon Linjan bussilla. Auton pakkaaminen alkaa klo 6.00 Iso tapahtuma! 850 joukkuetta, 6538 passia 300 pelikenttää, n. 5000 peliä 100 000

Lisätiedot

SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2011

SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2011 SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2011 Sivu 1 (7) SISÄLLYSLUETTELO 1. JÄSEN-/HENKILÖKUNTAEDUT...2 1.1. Helsinki Tukholma -risteily...2 1.2. Turku Tukholma -miniristeily...4 1.3. Helsinki Tallinna...5 1.3.1. Päiväristeily...

Lisätiedot

Turnaustoimistosta joukkueenjohtaja hakee ennen ensimmäistä peliä rannekkeet, ruokaliput, turnauspaidat yms. materiaalin.

Turnaustoimistosta joukkueenjohtaja hakee ennen ensimmäistä peliä rannekkeet, ruokaliput, turnauspaidat yms. materiaalin. Tallink Floorball 2016 INFO 27.-29.5.2016 TÄRKEÄÄ TIETOA TURNAUKSESTA Ottelupaikat: Messukeskus, Eesti Näitused Pirita tee 28, 10127 Tallinna (Eesti näitused). HALLI MES http://www.fair.ee/ Pirita koulu,

Lisätiedot

Viro Nuorten matka Iisalmen rovastikunta

Viro Nuorten matka Iisalmen rovastikunta Viro 24.-28.5.2017 Nuorten matka Iisalmen rovastikunta VIRO 2017 Huomioitavia asioita Ohjelma Lähtijät Retkimaksu Vakuutus, Passi, Henkilökortti Matkustaminen Yllätyksiin varautuminen Lääkitys, tiedot,

Lisätiedot

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella 1 (5) KILPAILUKUTSU AIKA: 1.-2.11.2014 Lämpimästi tervetuloa Aerobic Cup 4 kilpailuihin Nokialle! PAIKKA: Nokian palloiluhalli, Kankaantaankatu 4, 37100 Nokia SARJAT ja alustava aikataulu: Lauantai 1.11.

Lisätiedot

Tietoa Hampurin vuosikokouksesta - Ilmoittautumisohjeet ja tietoa matkoista

Tietoa Hampurin vuosikokouksesta - Ilmoittautumisohjeet ja tietoa matkoista Tietoa Hampurin vuosikokouksesta - Ilmoittautumisohjeet ja tietoa matkoista Hampuri kutsuu 96. kansainvälinen vuosikokous järjestetään Hampurissa 5. - 9.7.2013 Ohjelma: Perjantai 5.7. Näyttelyhalli ja

Lisätiedot

Matka SFC :n suviseuroihin

Matka SFC :n suviseuroihin "Tämä on minun rakas Poikani, kuulkaa häntä!" Mark. 9:7 Matka SFC :n suviseuroihin Bussi - ja laivamatka Tukholmaan 30.5. - 3.6.2019 Täydenpalvelun hinta 425,00 & Ilmoittadu : Mirja : 0407635528 mirja.hanninen@hyvame.fi

Lisätiedot

SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2010

SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2010 SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2010 Sivu 1 (8) SISÄLLYSLUETTELO 1. JÄSEN-/HENKILÖKUNTAEDUT...2 1.1. Helsinki-Tukholma -risteily...2 1.2. Turku-Tukholma -miniristeily...3 1.3. Helsinki-Tallinna...4 1.3.1. Päiväristeily...

Lisätiedot

Varausvahvistus/lasku 03.02.2016. Tuotteet. Erikoishinta urheiluryhmille MOBERG TOMI. Varaus nimellä: HYPO POJAT 02

Varausvahvistus/lasku 03.02.2016. Tuotteet. Erikoishinta urheiluryhmille MOBERG TOMI. Varaus nimellä: HYPO POJAT 02 Sivu MOBERG TOMI Varausvahvistus/lasku 03.02.206 Varausnumero 5075095 Turvanumero 4395 Teitä palveli Henriikka T. Pakettialennukset Meno-paluu Tuotteet Erikoishinta urheiluryhmille Varaus nimellä: HYPO

Lisätiedot

Matkareitti leireillä

Matkareitti leireillä Matkareitti leireillä Disclaimer: esitys sisältää tahatonta tuotesijoittelua. Jyväskylän seurakunta ei hyödy tuotesijoittelusta mitenkään eikä markkinoi esityksessä näkyvien yritysten tuotteita tai palveluja.

Lisätiedot

OSALLISTUJIEN MÄÄRÄ JOUKKUEESSA JOUKKUEIDEN MÄÄRÄ PALKINNOT KULJETUS VAKUUTUS. Tytöt. Pojat

OSALLISTUJIEN MÄÄRÄ JOUKKUEESSA JOUKKUEIDEN MÄÄRÄ PALKINNOT KULJETUS VAKUUTUS. Tytöt. Pojat Pojat U-18 (1999-2001 ja myöhemmin) + challenge U-16 (2002 ja myöhemmin) + challenge U-15 (2003 ja myöhemmin) + challenge U-14 (2004 ja myöhemmin) + challenge U-13 (2005 ja myöhemmin) + challenge U-12

Lisätiedot

ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303

ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303 ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN Turnaustoimisto: Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303 Puhelinnumeroita: Turnauspäällikkö: Ruokapäällikkö: Kenttäpäällikkö:

Lisätiedot

Mikäli joukkue peruu osallistumisensa jälkeen tai keskeyttää turnauksen osallistumismaksua ei palauteta.

Mikäli joukkue peruu osallistumisensa jälkeen tai keskeyttää turnauksen osallistumismaksua ei palauteta. Info Osallistumismaksut Osallistumismaksu 185 / joukkue Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset 31.5.2017 mennessä. Joukkue vahvistaa osallistumisensa kun osallistumismaksu on suoritettu. Osallistumismaksu

Lisätiedot

OLS-01 TURNAUS. Tervetuloa OLS-01 Edustuksen järjestämään turnaukseen Arina Areenaan 1.- 2.12.2012. Hallin osoite on Nuottasaarentie 12.

OLS-01 TURNAUS. Tervetuloa OLS-01 Edustuksen järjestämään turnaukseen Arina Areenaan 1.- 2.12.2012. Hallin osoite on Nuottasaarentie 12. OLS-01 TURNAUS Tervetuloa OLS-01 Edustuksen järjestämään turnaukseen Arina Areenaan 1.- 2.12.2012. Hallin osoite on Nuottasaarentie 12. Yleistä Turnauksessa on kilpasarja (8 joukkuetta/2 alkulohkoa) sekä

Lisätiedot

OSALLISTUJIEN MÄÄRÄ JOUKKUEESSA JOUKKUEIDEN MÄÄRÄ PALKINNOT KULJETUS VAKUUTUS. Pojat. Tytöt. Joukkueeseen saa rekisteröidä max.

OSALLISTUJIEN MÄÄRÄ JOUKKUEESSA JOUKKUEIDEN MÄÄRÄ PALKINNOT KULJETUS VAKUUTUS. Pojat. Tytöt. Joukkueeseen saa rekisteröidä max. Pojat U-18 (2000-2002 ja myöhemmin) + challenge U-16 (2003 ja myöhemmin) + challenge U-15 (2004 ja myöhemmin) + challenge U-14 (2005 ja myöhemmin) + challenge U-13 (2006 ja myöhemmin) + challenge U-12

Lisätiedot

Matkareitti leireillä

Matkareitti leireillä Matkareitti leireillä Disclaimer: esitys sisältää tahatonta tuotesijoittelua. Jyväskylän seurakunta ei hyödy tuotesijoittelusta mitenkään eikä markkinoi esityksessä näkyvien yritysten tuotteita tai palveluja.

Lisätiedot

KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN

KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 21.3-4.4.2019 Suuntaamme jälleen kohti Playa del Carmenia, ja yritämme rikkoa edellisen matkan kalastussaaliin. Kalastuksen kohteena ovat marliinit ja purjekalat,

Lisätiedot

Varausvahvistus/lasku 03.11.2015. Tuotteet. Tallink Floorball-hotellimatka. SANDHOLM ROBERT Otermantie 6B 00760 HELSINKI Suomi

Varausvahvistus/lasku 03.11.2015. Tuotteet. Tallink Floorball-hotellimatka. SANDHOLM ROBERT Otermantie 6B 00760 HELSINKI Suomi Sivu SANDHOLM ROBERT Otermantie 6B 00760 HELSINKI Suomi Varausvahvistus/lasku 03..205 Varausnumero 499829 Turvanumero 7054 Teitä palveli Jenni H. Pakettialennukset Hotellipaketti Baltiaan Tuotteet Tallink

Lisätiedot

Saapuminen Tukholmaan, josta jatketaan välittömästi kohti Kalmaria ja Öölantia

Saapuminen Tukholmaan, josta jatketaan välittömästi kohti Kalmaria ja Öölantia Sunnuntai 11.6.2017 klo 16.30 klo 20.55 Lähtö Nurmijärven kirkon parkkipaikalta kohti Turkua Lähtee m/s Viking Grace kohti Maarianhaminaa ja Tukholmaa Maanantai 12.6.2017 klo 6.30 klo 13.00 klo 16.00 klo

Lisätiedot

DISKOS UUDENVUODENTURNAUS INFOKIRJE 2 1 (5) Viestin liitteenä on luonnos käsiohjelmastamme.

DISKOS UUDENVUODENTURNAUS INFOKIRJE 2 1 (5) Viestin liitteenä on luonnos käsiohjelmastamme. DISKOS UUDENVUODENTURNAUS INFOKIRJE 2 1 (5) 21.12.2015 Jakelussa mainituille DISKOS UUDENVUODENTURNAUS 2. 3.1.2016 JYVÄSKYLÄSSÄ Turnaustoimisto: Tervetuloa Jyväskylään heti Uudenvuoden jälkeen. Tehdään

Lisätiedot

Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry (SMMY ry) opintomatka Luxemburg-Belgia-Alankomaat 5.-10.10.2014

Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry (SMMY ry) opintomatka Luxemburg-Belgia-Alankomaat 5.-10.10.2014 Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry (SMMY ry) opintomatka Luxemburg-Belgia-Alankomaat 5.-10.10.2014 Sunnuntai 5.10.2014 17:50 Suora lento Ryanair FR1922 Tampere Frankfurt-Hahn 19:25 19:45 Matka 120 km

Lisätiedot

SB-Pro pojat -99 ja -00 Eerikkilän leiri

SB-Pro pojat -99 ja -00 Eerikkilän leiri SB-Pro pojat -99 ja -00 Eerikkilän leiri 21. 22.9.2013 Leiri alkaa lauantaina 21.9. klo 9:15 ja loppuu sunnuntaina 22.9. klo 15:00 mennessä. Eerikkilän urheilukeskuksen osoite on Urheiluopistontie 138,

Lisätiedot

150 JOUKKUETTA 1800 OSALLISTUJAA

150 JOUKKUETTA 1800 OSALLISTUJAA 150 JOUKKUETTA 1800 OSALLISTUJAA TURNAUKSEN SUOJELIJA ON VIRON MAAJOUKKUEN PÄÄVALMENTAJA JA KORIPALLON OLYMPIAVOITTAJA TIIT SOKK. TURNAUSINFO Firmad / Harrastajad (max.32 võistkonda) Miehet Naiset Pojat

Lisätiedot

Porvoon Hunters F03 Kevät-turnaus 2013 07.04.2013 Porvoo Klo 09:00-20:00

Porvoon Hunters F03 Kevät-turnaus 2013 07.04.2013 Porvoo Klo 09:00-20:00 Kevät-turnaus 2013 07.04.2013 Porvoo Klo 09:00-20:00 Kevät-Turnaus 2003 Kevät-turnaus järjestetään kuudelle A-tasoiselle joukkueelle. Turnauksen hinta on 400 /joukkue ja halukkaille järjestämme ruokailun

Lisätiedot

JHL:N VIRKISTYS- JA ULKOILUTAPAHTUMA 28.-29.8.2010 KALAJOELLA

JHL:N VIRKISTYS- JA ULKOILUTAPAHTUMA 28.-29.8.2010 KALAJOELLA JHL:N VIRKISTYS- JA ULKOILUTAPAHTUMA 28.-29.8.2010 KALAJOELLA JHL:n Kajaanin ja Oulun toimiston alueen jäsenille ja heidän perheilleen. Virkistys- ja ulkoilutapahtuma on kaksipäiväinen. Ohjelman pääpaino

Lisätiedot

PRE-turnaus / infopaketti

PRE-turnaus / infopaketti PRE-turnaus 25.-26.8.2018 / infopaketti Suomen Palloliitto / Keski-Suomen valmennuskeskus LOHKOJAKO JA OTTELUOHJELMA 07-syntyneet 08-09-syntyneet Lohko A Lohko B PaRi 07 PaRi 08 Komeetat 08 Komeetat 07

Lisätiedot

TERVETULOA HARRASTEKIEKKO PUULAAKIIN 2015

TERVETULOA HARRASTEKIEKKO PUULAAKIIN 2015 1 TERVETULOA HARRASTEKIEKKO PUULAAKIIN 2015 Paikka Nivalan jäähalli Aika 11.4.2015 3.5.2015 Järjestäjä Nivalan Liikuntakeskus Oy/liikuntapalvelut Joukkueet Kiekko 5000 Maliskylän vauhti ja lämäri Lehtola

Lisätiedot