RedWings P02 Sassa Svahn Matkaseloste FINAL, Lapua

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "RedWings P02 Sassa Svahn sassa.svahn@redwings.fi Matkaseloste FINAL, Lapua 7.4.2014"

Transkriptio

1 OLÜMPIA-TURNAUS TALLINNASSA RedWings P02 Sassa Svahn Matkaseloste FINAL, Lapua Tervetuloa turnausmatkalle Tallinnaan. Ohessa ryhmänne matkaseloste: Matka-aika , 4 pv, pe-ma Ryhmän koko 28 henkilöä Ryhmänjohtaja matkalla Sassa Svahn Ryhmänjohtajan puhelinnumero Lähtöaika- ja paikka Malmin jäähalli, Talttakuja 6 (Helsinki), perjantai klo Bussi paikalla klo Bussiyhtiö ja kuljettaja ReissuRuoti, kuljettaja Markus Vuorio, puhelin Passi Matkalle tarvitaan kaikille oma voimassaoleva passi tai jälkeen myönnetty EU-henkilökortti. Passintarkastusta ei rajoilla ole kuin satunnaisesti. Matka-asiapaperit Kaikki tarvittavat matka-asiapaperit, kuten laivaliput, hotellivoucherit jne. ovat kuljettajallanne ja hän hoitaa myös matkan tekniset järjestelyt yhteistyössä ryhmänjohtajan kanssa. Matkalle pakkaaminen Matkalle kannattaa pakata ns. matkareppu, missä on kaikki tarpeellinen varustus bussi- ja laivamatkoja varten. Erikseen kannattaa pakata suurempi reppu, mihin pakataan Tallinnan tavarat. Laivamatkojen ajaksi bussiin voi jättää kaikki matkatavarat, joita ei tarvitse laivamatkan aikana. Bussi ja autokansi ovat lukittuina laivamatkojen aikana. Laivamatkat & lähtöselvitykset Kuljettajamme hoitavat lippujen vaihdon ja jaon satamissa. Laivayhtiö Helsingin ja Tallinnan välillä on Viking Line. Ilmoittakaa kuljettajallenne mahdollisista viime hetken poisjäänneistä välittömästi kotipaikaltanne lähdön jälkeen. Laiva-aikataulut Helsinki-Tallinna Viking Line, Viking XPRS, lähtö Katajanokan terminaalilta Tallinna-Helsinki Viking Line, Viking XPRS, lähtö A-terminaalilta

2 Viking Line, m/s Viking XPRS Kansi 8 (buffet-ravintola perässä) Kansi 7 (sisääntulokansi, kokousosasto keulassa) Saapuminen hotellille Tallinnassa Ryhmänjohtajat käyvät noutamassa yhdessä kuljettajan kanssa huoneiden avaimet ja tulevat jakamaan ne ryhmäläisille bussiin. Tämän jälkeen ryhmä voi majoittua hotelliin. Hotelli pyytää palauttamaan hotelliin kirjautumiskortin kaikilta majoittujilta viimeistään seuraavaan aamuun mennessä, mutta suosittelemme palauttamaan ne niin pian kuin mahdollista Lähtö hotellilta Lähdettäessä sunnuntaina hotellilta huonekunnat palauttavat avaimet suoraan vastaanottoon. Kun kaikki ovat palauttaneet avaimet, tulee kuljettajan ja ryhmänjohtajan pyytää vielä lupa lähteä hotellista ja että kaikki on ok. Lähtöluvan saatuaan ryhmä voi jatkaa matkaa.

3 Hotellitiedot Radisson Blu Hotel Olümpia **** Liivalaia 33, Tallinna Puhelin: Internet: 26-kerroksinen Radisson BLU Hotel Olümpia täyttää vaativammatkin toiveet. Monipuolisesti palveleva kansainvälinen hotelli tarjoaa majoituksen lisäksi hienot puitteet neuvotteluihin, kongresseihin ja jopa 400 hengen juhliin. Yhteensä 390 hyvin varustettua yhden ja kahden hengen huonetta ja sviittiä. Huoneita on myös allergikoille ja liikuntaesteisille. Huoneissa on suihku tai kylpyamme, puhelin, maksuton langaton Internet-yhteys, radio, TV, minibaari, tallelokero ja hiustenkuivaaja. Kaikissa huoneissa on lisäksi ilmastointi sekä housuprässi. Aamiaiset ja päivälliset tarjoillaan hotellin 2. kerroksessa sijaitsevassa Senso-ravintolassa. Hotellissa on lisäksi kaksi muuta cefeteriaa tai ravintolaa. Hotellin Spa-osasto, Club 26, on joukkueiden käytettävissä veloituksetta molempina päivinä myös illalla, jolloin normaalisti Club 26:seen on pääsymaksu. Club 26:sen uusi aukioloaika on päivittäin klo Lisätietoja : Club 26:sen vuorot klo 17:00-23:00 välillä tulee varata joukkueelle etukäteen Club 26:n vastaanotosta. Yhden vuoron aika on 50 minuuttia ja mukana on oltava aina yksi aikuinen per kymmenen nuorta. Tämä on herrasmiessopimus eli periaatteessa Club 26:seen voisi mennä aina sen aukioloaikoina, mutta kokemuksiemme pohjalta on hyvä porrastaa joukkueiden iltakäyntejä. Kerrallaan saunaosastolla voi mukavasti olla enintään kaksi joukkuetta, noin henkilöä. Ajat ovat varattavissa kaksi viikkoa ennen turnausta joko sähköpostilla osoitteesta tai puhelimitse Aikoja voi varata myös paikanpäällä. HUOM! Hotelli Olümpiassa on sähköinen minibaarijärjestelmä, jossa tuote tulee maksuun heti, jos se nostetaan pois sen paikalta. Kaikki minibaarit sekä maksu-tv:t on lukittu, siis myös turistien huoneista. Olemme ilmoittaneet ryhmänne yhteyshenkilön hotellille ja ainoastaan hänellä on oikeus pyytää avaamaan minibaarit tai maksu-tv:t käyttöön kaikkien teidän ryhmälle varattujen huoneiden osalta. Vesi Suosittelemme ehdottomasti pullotetun veden käyttämistä juomavetenä. Vettä voi ostaa mm. jäähallin vieressä olevasta RIMI-hypermarketista tai Rocca al Maren kauppakeskuksesta. Valuutta Virossa on käytössä eurot. Aika Virossa aika on sama kuin Suomessa.

4 Luottokortit Yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineenä useimmissa liikkeissä. Pienemmissä kioskeissa sekä joissakin ravintoloissa luottokortit eivät käy. Visa electronin käyttö maksuvälineenä on melko hankalaa, mutta automaattikäytössä hyvä. Kansainvälisillä luottokorteilla voi nostaa rahaa kaikista pankeista ja pankkiautomaateista (auki 24h). Hotellissa on pankkiautomaatti. Maksettaessa tai nostettaessa rahaa pankista luottokortilla tulee henkilöllisyys normaalisti todistaa passilla tai ID-kortilla. Sähkö Sähkövirta ja pistokkeet Virossa ovat samat kuin Suomessa. Jotta matkastasi tulisi mahdollisimman onnistunut Matkustettaessa Viroon matkustetaan samalla erilaiseen kulttuuriympäristöön. Vaikka se sijaitsee aivan naapurissamme, toimintatavoissa ja tapakulttuurissa on eroja Skandinaavisiin tapoihin. Koska haluamme turnausmatkanne ja lomanne onnistuvan parhaalla mahdollisella tavalla, pyydämme teitä huomioimaan jo etukäteen ennen matkaa seuraavia asioita: - turnausorganisaatio toimii eri tavalla kuin suomalaisissa turnauksissa - ruokailuihin on kiinnitetty huomiota, mutta silti ei kannata odottaa gourmet-tasoa. - Virossa tuomarit sallivat hieman fyysisemmän pelityylin kuin Suomessa, joskin mukana voi olla myös suomalaisia tuomareita edellisvuosien tavoin - ole huolellinen mm. kukkarosi suhteen ja kannattaa pitää mukana vain sen verran rahaa kerrallaan, mitä sillä matkaosalla tarvitsee - väsyneenä pienistä ongelmista tai vastoinkäymisistä saattaa turhaan muodostua isoja. Muistetaan siis myös levätä onnistuneen matkan turvaamiseksi Nämä asiat kannattaa siis huomioida jo ennen matkalle lähtöä. Turnauksen organisaatio, tuomarit, hotellien henkilökunta ja oma tiimimme tekevät kaiken voitavansa matkanne onnistumiseksi. Bussit Käytämme kaikilla matkoillamme ainoastaan ensiluokkaisia turistibusseja, joiden varustukseen kuuluvat mm. turvavyö jokaisella matkustajapaikalla, alkolukko, koneellinen kylmäilmastointi, video/audiokeskus, lepoistuimet, jääkaappi, kahvinkeitin sekä WC. Ammattikuljettajien matkassa Kuljettajamme ovat kouluttamiamme sopimusyhtiöidemme ammattikuljettajia, jotka ovat tottuneet toimimaan lasten ja nuorten kanssa. He hoitavat myös tekniset matkajärjestelyt matkalla. Matkapakettiin sisältyvät kuljetukset kotipaikkakunnalta alkaen ja sama bussi on käytettävissä myös ottelukuljetuksiin Tallinnassa. Huomioittehan kuljettajien lakisääteiset työajat.

5 Matkaohjelmarunko Perjantai Lähtö Malmin jäähallilta kohti Katajanokkaa Lähtöselvitys Katajanokan terminaalilla Viking Linen m/s Viking XPRS lähtee Tallinnaan buffet-lounas laivan seisovan pöydän ravintolassa kannen 8 peräosassa Saapuminen Tallinnaan Majoittuminen Radisson Blu Hotel Olümpiaan Turnaus alkaa, ensimmäiset turnausottelut Päivällinen hotellin Senso-ravintolassa Illalla mahdollisuus saunomiseen/uintiin Club26:ssa klo 23:00 saakka Lauantai Aamiainen hotellilla Otteluja turnausohjelman mukaisesti Lounas jäähallin ravintolassa Päivällinen hotellin Senso-ravintolassa Sunnuntai Päivän aikana mahdollisuus turnausohjelma huomioiden vierailla esim. uudessa Lentosatamassa (www.lennusadam.eu) tai uudistetussa televisiotornissa (www.teletorn.ee). Näihin kohteisiin kannattaa tehdä etukäteisvaraus. Shoppailemassa voi käydä esim. jäähallin vieressä olevassa Rocca al Maren ostoskeskuksessa (http://www.roccaalmare.ee/?lang=fi). Club 26:ssa on mahdollisuus käydä uimassa ja saunomassa Club26:ssa aamu kuudesta ilta yhteentoista saakka Aamiainen hotellilla Otteluja turnausohjelman mukaisesti Lounas jäähallin ravintolassa turnausohjelmaan soveltuen Huoneiden luovutus hotellissa klo mennessä Turnaus päättyy Iltapäivä ja ilta oman ohjelman mukaan Päivällinen hotellin Senso-ravintolassa turnausohjelmaan soveltuen. Mahdollisuus illalla saunomiseen/uintiin Club26:ssa klo 23:00 saakka. Maanantai Aamiainen hotellilla Huoneiden luovutus Vapaata aikaa Tallinnassa, käynti Nõmmen seikkaulupuistossa Lähtöselvitys A-terminaalilla Viking Linen M/S XPRS lähtee Tallinnasta Buffet-lounas laivan seisovan pöydän ravintolassa kannen 8 peräosassa (lisämaksusta) Saapuminen Helsinkiin noin Saapuminen jäähallille Pidätämme oikeuden ohjelmamuutoksiin.

6 Olümpia-turnaus Paikka: Tallinna Järjestäjä: Hoki OÜ Aika: (pe-su) Kategoria: Pojat synt tai myöhemmin Joukkueet: Lohko A : Narva PSK, Kalpa Black, Salamat White, UJK, Warkis/PiPS Lohko B : Everest, Hauhon Sisu, KalPa Yellow, RedWings, Salamat Blue Pelisysteemi: Turnauksessa pelataan aluksi kahdessa viiden joukkueen lohkossa yksinkertainen sarja, minkä jälkeen finaali lohkoykkösten kesken. Jokainen joukkue pelaa turnauksessa min. 4 ottelua. Peliaika: Kaikissa peleissä pelataan 2 x 15 min aktiivista aikaa. HUOM! Otteluissa käytetään kuitenkin koko sille varattu jääaika eli käytännössä otteluiden kesto saattaa olla pidempi, kuitenkin max 50 min. Palkinnot: Pokaali voittajalle, palkinto jokaisen joukkueen parhaalle pelaajalle Säännöt: IIHF:n kansainväliset säännöt Jäähalli turnauksessa Osoite: Haabersti tn. 3, puhelin Hyvätasoinen kahden kaukalon harjoitusjäähalli Rocca Al Maren ostoskeskuksen sekä Saku suurhallin vieressä. Jäähallissa on 8 pukukoppia sekä turnauksen aikana iso kuivaustila varusteille. Lisäksi jäähallissa on kahvio/ravintola. Lisätietoja netistä osoitteessa Otteluja pelataan myös Jeti-hallissa. Kansainvälinen pelilupa Kaikkien joukkueiden on anottava turnaukseen kansainvälinen pelilupa. Joukkueet anovat luvan suoraan jääkiekkoliitosta. Pelilupaa ei tarkisteta turnausjärjestäjän toimesta, mutta se on oltava mm. mahdollisia loukkaantumistapauksia varten. Huolto ja teroitus Joukkueen kannattaa ottaa kaikki huollon välineet ja teroituskone mukaan. Ilmoitattehan meille, mikäli joukkueellanne ei ole omaa teroituskonetta, jolloin pyrimme järjestämään teroittamiseen mahdollisuuden Turnauksen johtaja Indrek Linde, puhelin Pukukopit Skoda-Areenalla on kaikkiaan 8 pukukoppia ja turnauksissa on joukkueita yhteensä 14. Näin ollen turnauksen aikana tullaan käyttämään myös varustehuonetta, jossa on varustetankoja. Turnauksen johtaja antaa ohjeistukset koppien käytöstä paikanpäällä. Varustehenkarit mukaan! Turvallisuusohje Saatte turnauksen järjestäjältä turvallisuusohjeen, missä on mm. selvitetty toimintatapa loukkaantumistilanteissa.

7 Game schedule, boys -02 Friday Date Rink Time Game Teams Jeti 18:00 G3 02A KalPa Black - UJK Jeti 19:00 G4 02B Hauhon Sisu - KalPa Yellow Škoda A 19:30 G2 02A Salamat White - Warkis/PiPS Škoda A 20:30 G1 02B Salamat Blue - RedWings Saturday Date Rink Time Game Teams Škoda A 8:30 G5 02 A RedWings - KalPa Black Škoda A 9:30 G6 02 B Warkis/PiPS - Hauhon Sisu Jeti 10:00 G7 02 Everest - Salamat White Škoda A 11:30 G8 02 A RedWings - Narva PSK Škoda A 12:30 G9 02 A Salamat Blue - UJK Škoda A 13:30 G10 02 Everest - Warkis/PiPS Škoda A 14:30 G11 02 A UJK - Narva PSK Škoda A 15:30 G12 02 KalPa Yellow - Everest Škoda A 16:30 G13 02 Salamat White - Hauhon Sisu Škoda A 17:30 G14 02 A KalPa Black - Salamat Blue Sunday Date Rink Time Game Teams Škoda A 8:30 G16 02 A UJK - RedWings Škoda B 9:00 G15 02 A Narva PSK - Salamat Blue Škoda A 9:30 G17 02 Warkis/PiPS - KalPa Yellow Škoda A 10:30 G18 02 Hauhon Sisu - Everest Škoda A 11:30 G19 02 KalPa Yellow - Salamat White Škoda A 12:30 G20 02 A Narva PSK - KalPa Black Škoda A 13:30 G21 02 FINAL

8 Ruokailuajat turnauksen aikana Hotellissa perjantaina (2. kerroksen ravintolan Senso-ravintola) Warkis/PiPS klo Salamat klo RedWings klo UJK klo KalPa klo Hauhon Sisu klo Jäähallilla lauantaina (turnausjärjestäjän järjestämänä) Hauhon Sisu klo Warkis/PiPS klo Salamat White klo UJK klo RedWings klo KalPa Yellow klo KalPa Black klo Salamat Blue klo Hotellissa lauantaina (2. kerroksen ravintolan Senso-ravintola) RedWings klo Warkis/PiPS klo Hauhon Sisu klo UJK klo KalPa klo Salamat klo Jäähallilla sunnuntaina (turnausjärjestäjän järjestämänä) Kaikki sunnuntain lounasajat sovitaan suoraan Indrek Linden kanssa joukkuekohtaisen peliajan mukaan.

9 Team roster Team RED WINGS HELSINKI P02 Shirt 1 : RED Shirt 2 : WHITE Contact person : Sassa Svahn, tel Players No Pos Name Date of birth 89 D Nykänen Joni F Havisalmi Mikael D Hietala Kristian F Huttu Lucas GK Hämarsalu Marcus D Immonen Elmeri F Jalli Nico D Keskitalo Kaapo D Leponiemi Kasper GK Makkonen Joona F Perkiö Henri Y 86 F Ruonaniemi Juho D Saaristo Jakke F Saviluoto Santeri F Segerholm Oliver F Svahn Toni Head Coach Havisalmi Mikko Coach Saviluoto Mika Supporters Hämarsalu Indrek Perkiö Pekka Team leader Svahn Sassa

10 GRP RW 02 Hotel Radisson Blu Olümpia Arrival : ~ 14:30 Rooming list 1 x Business Quattro 1. Joni Nykänen P 2. Lucas Huttu P 3. Nico Jalli P 4. Juho Ruonaniemi P 5 x TBL 5. Jakke Saaristo P 6. Oliver Segerholm P raaka porkkana (omena, tomaatti) 7. Toni Svahn P 8. Santeri Saviluoto P HYLA/VL tai laktoositon 9. Kristian Hietala P 10. Elmeri Immonen P 11. Mikael Havisalmi P 12. Kaapo Keskitalo P 13. Henri Perkiö P 14. Marcus Hämarsalu P 15. Kasper Leponiemi P 16. Joona Makkonen P 17. Sassa Svahn V HYLA/VL tai laktoositon 18. Lotta Hietala A 19. Marja-Liisa Inkeroinen A 4 x TWN 20. Mikko Havisalmi V 21. Anu Havisalmi A 22. Mika Saviluoto V 23. Juha Keskitalo A 24. Indrek Hämarsalu V 25. Jarkko Makkonen A 26. Matti Saaristo A 27. Jorma Huttu A 1 x SGL 28. Pekka Perkiö V

11 Matkapakettimme hintaan sisältyvät palvelumme - bussimatkat ensiluokkaisella turistibussilla koko matkan ajan alkaen kotipaikkakunnalta (ryhmällä koko ajan suomalainen bussi ja kuljettaja) - laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki Viking Linen laivalla - majoitus Tallinnassa Radisson Blu Hotel Olümpiassa valinnan mukaan kahden tai kolmen hengen huoneissa mukavuuksin, 3 yötä - aamiaiset hotelleissa (3) - Club26:n spa- ja allasosaston käyttöoikeus - lounaat lauantaina ja sunnuntaina jäähallin ravintolassa turnausjärjestäjän toimesta - buffet-päivälliset hotellilla perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina turnausohjelman mukaan - joukkueen ja pelaajien turnauskulut - kuljettajan majoitus ja kuljettajaliput sekä bussin lauttausmaksut - kuljettajan apu teknisenä matkanjohtajana - marginaalivero Hintalaskelma, kun ryhmän koko on 28 henkilöä Määrä Palvelu á-hinta yhteensä 12 Matkapaketti 3 hengen huoneissa, alle 18v 350, ,00 3 Matkapaketti 3 hengen huoneissa, aikuiset 370, ,00 4 Matkapaketti 2 hengen huoneissa, alle 18v 370, ,00 8 Matkapaketti 2 hengen huoneissa, aikuiset 385, ,00 1 Matkapaketti yhden hengen huoneissa 455,00 455,00 0 Alennus : ei lounaita jäähallilla -10,00 0,00 11 Buffet-lounas laivalla, 6-11 v menomatka 6,00 66,00 5 Buffet-lounas laivalla, v, menomatka 10,00 50,00 12 Buffet-lounas laivalla, aikuiset, menomatka 24,00 288,00 11 Buffet-lounas laivalla, 6-11 v paluumatka 6,00 66,00 5 Buffet-lounas laivalla, v, paluumatka 10,00 0,00 12 Buffet-lounas laivalla, aikuiset, paluumatka 24,00 288,00 0 Lisäpalvelut : kaupunkikierros Tallinnassa 60,00 0,00 0 Lisäpalvelut : 0,00 0,00 1 Aikaisemmat suoritukset, varausmaksu -500,00-500,00 ok 27 Osasuoritus -80, ,00 eräpäivä Loppusuoritus 8423,00 eräpäivä

12 Rokotukset ja terveys Viroon ei tarvita erikoisrokotuksia. A-hepatiittisuoja on nykyisin aina suositeltava, matkustitpa minne tahansa. Jopa 20 vuoden suojan tarjoava Havrix 1440 on paljon matkustaville erinomainen vaihtoehto. Lisätietoja ajankohtaisesta terveystilanteesta Internetissä: Matkailijan terveysopas. HUOM! Matkavakuutus Suosittelemme henkilökohtaisen matkavakuutuksen ottamista matkalle, koska tilausmatkaa koskevien peruutusehtojemme mukaan viime hetken peruutuksen tapahtuessa (myös sairastapaukset) peruutusturva on haettava vakuutuksesta. Päällekkäisten vakuutusten välttämiseksi kannattaa tarkistaa mm. kotivakuutuksen sisältö ennen erillisen matkavakuutuksen ottamista ja että siinä on myös peruutusturvaosa. Huom! EU-sairausvakuutuskortti EU sairaanhoitokortilla Suomen kansalaisella on oikeus lääketieteellisesti välttämättömään sairaanhoitoon EU-maissa sekä Sveitsissä, jos sairastuu äkillisesti tai joutuu tapaturmaan. Kortilla saa hoidon samaan hintaan kuin kohdemaan kansalaisetkin saavat. Kortti on ilmainen ja tilattavissa Kelan sivuilta osoitteesta Matkavakuutus on silti suositeltava. Usein maksut täytyy maksaa ensin paikan päällä ja anoa korvaus matkan jälkeen Suomessa, joten kuitit on säilytettävä. Matkaehdot Noudatamme kuluttaja-asiamiehen sekä Suomen matkatoimistoyhdistyksen neuvottelemia valmismatkaehtoja sekä Matkatoimisto Saarikoski Oy:n turnausmatkojen erityisehtoja. Ne ovat nähtävissä yllä olevilla linkeillä ja pyydettäessä lähetämme ne postitse. Kaikilla turnausmatkoillamme turnauksen järjestäjä vastaa ottelujen järjestämisestä, lohkojaoista ja muista tarjoamistaan palveluista. Hintasitoumus Matkaselosteemme hinnat perustuvat sen päiväyspäivänä voimassaoleviin hinta- ja valuuttatietoihin. Mikäli näissä tapahtuu muutoksia, pidätämme oikeuden vastaaviin hintamuutoksiin. Hintamuutoksia aiheuttavia tekijöitä ovat mm. kuljetushintoihin vaikuttavat polttonesteiden hintamuutokset. Matkaselosteemme hinta edellyttää esitetyn ryhmäkoon toteutumista. Vakuus Kuluttajaviraston matkatoimisto Saarikoski Oy:lle myöntämä vakuusnumero on 3485 MjMv, mikä antaa oikeuden järjestää ja välittää matkoja. Hyvää matkaa! Ystävällisimmin, Saarikoski Travels SportsTravels Finland Matkatoimisto Saarikoski Oy on luokitettu AAA-luokkaan vuodesta 1998 alkaen. Viimeisin luokitus on vuodelta 2013 (AAA Gold) Juha Saarikoski Puhelin

30.6.-4.7.2010. info

30.6.-4.7.2010. info 30.6.-4.7.2010 info Tervetuloa turnausmatkalle Pärnuun! Matkainfo Sisältö Toimistot ja palvelunumerot Pärnussa 3 Tärkeitä numeroita ongelmatilanteessa 3 Jotta matkastasi tulisi onnistunut 3 Matkan runko-ohjelma

Lisätiedot

COSTA DAURADA SUMMER CUP 2014 Matkaseloste, 24.6.2014

COSTA DAURADA SUMMER CUP 2014 Matkaseloste, 24.6.2014 Itä-Hakkilan Kilpa P01 Ville Koskinen ville.p.koskinen@gmail.com Antti Oksa antti.oksa@olp.fi COSTA DAURADA SUMMER CUP 2014 Matkaseloste, 24.6.2014 Matka-aika 1. 6.7.2014, 6 pv, ti-su Ryhmän koko 31 henkilöä

Lisätiedot

DANA CUP 20. 28.7.2013

DANA CUP 20. 28.7.2013 DANA CUP 20. 28.7.2013 Tervetuloa turnausmatkalle Tanskaan Sisältö Tärkeitä numeroita ongelmatilanteessa... 3 Dana Cupin palvelunumerot... 3 Jotta matkastasi tulisi onnistunut... 3 Vakuutukset... 3 Hyvä

Lisätiedot

Sports Travels Since 1992

Sports Travels Since 1992 ACK T02 Pia Taskinen ackt02jojo@gmail.com Tarjouksemme, Tampere 9.10.2015 Ruotsin toiseksi suurin juniorijalkapalloturnaus, Piteå Summer Games, järjestetään Pohjois-Ruotsissa Piteåssa vuosittain juhannuksen

Lisätiedot

KYLPYLÄ/HOTELLILOMA. sunnuntai - torstai 5 pv

KYLPYLÄ/HOTELLILOMA. sunnuntai - torstai 5 pv KYLPYLÄ/HOTELLILOMA sunnuntai - torstai 5 pv Virkistävä irtiotto arjesta! Hemmottele itseäsi rentouttavilla hoidoilla! Laukut Lehtimäen bussissa Tallinnaan asti! www.lehtimaenmatkat.fi varaukset 24 h Bussikuljetukset

Lisätiedot

PARHAAT. Perhelomat 2010. UUTUUDET Gardaland Italia, Kolmården lentäen KESTOSUOSIKIT Disneyland Resort Paris, LEGOLAND, Visby ja paljon muuta!

PARHAAT. Perhelomat 2010. UUTUUDET Gardaland Italia, Kolmården lentäen KESTOSUOSIKIT Disneyland Resort Paris, LEGOLAND, Visby ja paljon muuta! PARHAAT Perhelomat 2010 UUTUUDET Gardaland Italia, Kolmården lentäen KESTOSUOSIKIT Disneyland Resort Paris, LEGOLAND, Visby ja paljon muuta! Kerää kesän parhaat muistot! Matka-Vekan perhelomalle on helppo

Lisätiedot

Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Travelstart, me, Travelstart.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Travelstart, me, Travelstart.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin. Travelstartin Erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Travelstart, me, Travelstart.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

Lisätiedot

Travelstartin Erityisehdot

Travelstartin Erityisehdot Travelstartin Erityisehdot Travelstartin Erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Travelstart, me, Travelstart.fi) ostettuihin

Lisätiedot

Tallinna 2 yötä / Viking XPRS+Baltic Queen

Tallinna 2 yötä / Viking XPRS+Baltic Queen 4.9.2015 Tallinna 2 yötä / Viking XPRS+Baltic Queen Esittely Kahden yön hotellimatkat Tallinnassa. Vietä Tallinnassa kaksi kokonaista päivää. Tarjolla on useita hotellivaihtoehtoja eri puolilta kaupunkia.

Lisätiedot

ABC KIELI KIELIMATKAT KURSSIN. Tervetuloa!

ABC KIELI KIELIMATKAT KURSSIN. Tervetuloa! KIELI KURSSIN ABC Tervetuloa! STS Kielimatkat toivottaa sinut tervetulleeksi ensi kesän kielimatkalle. Toivottavasti odotat jo innolla kesän mahtavimpia viikkoja. Tähän oppaaseen olemme koonneet tietoja

Lisätiedot

Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (BudJet, me, BudJet.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (BudJet, me, BudJet.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin. Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (BudJet, me, BudJet.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin. Koska tarjoamme matkoja vain

Lisätiedot

KIELIMATKAT. Muista ottaa ABC-kirja mukaan matkalle! Nimi:...

KIELIMATKAT. Muista ottaa ABC-kirja mukaan matkalle! Nimi:... KIELIMATKAT Muista ottaa ABC-kirja mukaan matkalle! Kielikurssin ABC Nimi:... Sisältö ennen matkaa ja matkalla Lähtövalmennus... 5 Tietoa majoituksesta... 5 Tärkeät dokumentit... 5 Lasku/matka-asiapaperit...

Lisätiedot

ABC KIELI KIELIMATKAT KURSSIN. Tervetuloa!

ABC KIELI KIELIMATKAT KURSSIN. Tervetuloa! KIELI KURSSIN ABC Tervetuloa! STS Kielimatkat toivottaa sinut tervetulleeksi ensi kesän kielimatkalle. Toivottavasti odotat jo innolla kesän mahtavimpia viikkoja. Tähän oppaaseen olemme koonneet tietoja

Lisätiedot

Matkaehdot. Seat24 Erityisehdot

Matkaehdot. Seat24 Erityisehdot Matkaehdot Seat24 Erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevfat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Seat24, me, Seat24.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

Lisätiedot

BUSSILOMAT 2015. www.matkarasti.fi. YLIVIESKA (08) 4694 470 ylivieska@matkarasti.fi

BUSSILOMAT 2015. www.matkarasti.fi. YLIVIESKA (08) 4694 470 ylivieska@matkarasti.fi BUSSILOMAT 2015 www.matkarasti.fi YLIVIESKA (08) 4694 470 ylivieska@matkarasti.fi Matka-Rastin Bussilomat 2015 Nauti kesällä 2015 huolettomasta ja helposta lomasta; varaa matka Matka-Rastin Bussilomat

Lisätiedot

Supersaverin erityisehdot

Supersaverin erityisehdot Supersaverin erityisehdot Supersaverin erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Supersaver, me, Supersaver.fi) ostettuihin

Lisätiedot

Seat24 - Erityisehdot 11.11.2011 alkaen

Seat24 - Erityisehdot 11.11.2011 alkaen Seat24 - Erityisehdot 11.11.2011 alkaen Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Seat24, me, Seat24.fi) ostettuihin tuotteisiin ja

Lisätiedot

Supersaverin erityisehdot

Supersaverin erityisehdot Supersaverin erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Supersaver, me, Supersaver.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

Lisätiedot

BudJetin erityisehdot

BudJetin erityisehdot BudJetin erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (BudJet, me, Budjet.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin. Edellytämme,

Lisätiedot

TravelPartner erityisehdot

TravelPartner erityisehdot TravelPartner erityisehdot TravelPartnerin erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (TravelPartner, me, TravelPartner.fi)

Lisätiedot

GrIFK 01 Foc Farsta Cup, Tukholma 4.4 7.4.2014. - matka + turnaus info - ohjelmarunko matkalle - yhteystiedot

GrIFK 01 Foc Farsta Cup, Tukholma 4.4 7.4.2014. - matka + turnaus info - ohjelmarunko matkalle - yhteystiedot GrIFK 01 Foc Farsta Cup, Tukholma 4.4 7.4.2014 - matka + turnaus info - ohjelmarunko matkalle - yhteystiedot Turnaus + matka infoa Osallistumme turnaukseen yhdellä pelijoukkueella (16 kenttäpelaajaa +

Lisätiedot

Ladut Maastohiihtolatuja: 230 km Valaistuja latuja: 28 km. Muuta: latukahviloita ja taukopaikkoja Moottorikelkkailu Moottorikelkkareittejä: 886 km

Ladut Maastohiihtolatuja: 230 km Valaistuja latuja: 28 km. Muuta: latukahviloita ja taukopaikkoja Moottorikelkkailu Moottorikelkkareittejä: 886 km 2010-2011 Lentäen alk. 329 3 vrk/h2 Levi 2 Levillä lasket leppoisasti aamuvarhaisesta iltamyöhään. Niin lumettuja kuin luonnonlumirinteitäkin löytyy kaikentasoisille laskijoille. Laskujen lomassa voit

Lisätiedot

Matkaohjelmat syksy 2015 kevät 2016

Matkaohjelmat syksy 2015 kevät 2016 2015 6 Maria Ojajärvi Matkaohjelmat syksy 2015 kevät 2016 Israel (+ Jordania) s. 4 19 - edulliset matkat alk. 699 s. 12 13 Kreikka s. 20 Kroatia s. 21 22 Malta s. 22 Matkaehdot s. 23 Omat tilauslennot

Lisätiedot

RYHMÄMATKAN SUUNNITTELU JA TOTEUTUS

RYHMÄMATKAN SUUNNITTELU JA TOTEUTUS RYHMÄMATKAN SUUNNITTELU JA TOTEUTUS Kiertomatka Pohjois-Amerikkaan Heli Lehtinen Opinnäytetyö Lokakuu 2010 Matkailu-, ravitsemis- ja talousala Matkailun koulutusohjelma OPINNÄYTETYÖN KUVAILULEHTI Tekijä(t)

Lisätiedot

Tallinna 1 yö/tallink Star

Tallinna 1 yö/tallink Star 28.8.2015 Tallinna 1 yö/tallink Star Esittely Tallinnan 1 yön hotellimatka, laivamatkat Tallinkin Starilla ja Superstarilla. Tallinnan hotelliloma tarjoaa joka käyntikerralla jotain uutta. Yhden yön hotellimatkalla

Lisätiedot

Interrail-opas 2015. Lataa Interrail Rail Planner App. Se on ilmainen ja toimii offline-tilassa!

Interrail-opas 2015. Lataa Interrail Rail Planner App. Se on ilmainen ja toimii offline-tilassa! Interrail-opas 2015 Lataa Interrail Rail Planner App. Se on ilmainen ja toimii offline-tilassa! Hyvä Interrail-matkustaja Olet valinnut täydellisen tavan tutkia Eurooppaa junan! Interrail-kortilla matkustaminen

Lisätiedot

Toiviomatkojen laskua muistuttava A4-muotoinen matkalippu vastaa lentolippua.

Toiviomatkojen laskua muistuttava A4-muotoinen matkalippu vastaa lentolippua. 1 Järvenpäässä 24.9.2013 HYVÄT YSTÄVÄT ISRAELIN MATKALLA 20.-27.10.2013 Matkamme lähestyy ja teillä on ollut erilaisia kysymyksiä, joihin olen luvannut etsiä vastauksia matkanjohtajien Helsingissä olleen

Lisätiedot