COSTA DAURADA SUMMER CUP 2014 Matkaseloste,

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "COSTA DAURADA SUMMER CUP 2014 Matkaseloste, 24.6.2014"

Transkriptio

1 Itä-Hakkilan Kilpa P01 Ville Koskinen Antti Oksa COSTA DAURADA SUMMER CUP 2014 Matkaseloste, Matka-aika , 6 pv, ti-su Ryhmän koko 31 henkilöä Lentoaikataulut / Norwegian Helsinki Barcelona 13:40 16:40 DY Barcelona Helsinki 08:10 13:10 DY5180 Lähtöselvitys Helsingissä Lähtöselvitys hoidetaan Helsinki-Vantaalla terminaalissa 2 joko Norwegianin lähtöselvitysautomaateilla tai lähtöselvitystiskeillä nrot Lähetämme ohessa joukkueellenne valmiiksi yhteen pdf-tiedostoon tehdyt kaikkien matkustajien matkaliput eli matka-asiakirjat, joilla lähtöselvitys tehdään. Kätevintä on tulostaa nuo asiakirjat ja niistä löytyvän viivakoodin avulla tehdä lähtöselvitys automaatilla. Matka-asiakirjan viivakoodi tai matkustajan sukunimi sekä varauskoodi syötetään automaatin lukijaan ja automaatti tunnistaa matkustajan tiedot tarkistuskortin (boarding card) sekä matkalaukkutarrojen tulostusta varten. Mikäli automaatti ei anna tehdä lähtöselvitystä heti, on ryhmävaraus lukittu ja yksi henkilö voi käydä ilmoittamassa tästä lähtöselvitystiskeillä, jolloin virkailijat aukaisevat varauksen. Valitettavasti tätä ei voi tehdä aiemmin etukäteen eikä mistään näe lukitusta ennen kuin lentokentällä. Matkustajilla tulee olla mukanaan passi tai virallinen EU-henkilökortti. Lentoaseman lähtöselvityksessä on hyvä olla viimeistään 1,5 tuntia ennen lähtöä. Pakkaaminen ja matkatavarat lennoilla Matkatavaroiden maksimimäärä on varauksella 2 x 20 kg laukku per henkilö ruumaan + käsimatkatavarat 10 kg per henkilö. Huom! Yhden laukun paino ei saa ylittää 20kg! Määristä ja painorajoista pidetään nykyisin kiinni tarkemmin kuin aikaisemmin. Lisälaukuista sekä laukkujen ylipainosta joutuu maksamaan lisämaksun lentoasemalla. Varmista ruumaan menevän matkalaukun kiinnipysyminen hihnoilla. Muista osoitetiedot (mennessä hotelli ja matkakohde, tullessa kotiosoite) sekä laukun sisä- että ulkopuolelle. HUOM! Pyydämme huomioimaan tiukennetut määräykset käsimatkatavaroista lennoilla. Lisätietoja näistä ohjeista saatte mm. Finavian sivuilta Lentoturvallisuutta vaarantavia esineitä EI SAA ottaa mukaan käsimatkatavaroihin. Lentomatkan aikana kadonneesta tai vaurioituneesta matkatavarasta on tehtävä ilmoitus välittömästi saapumiskentällä. Varaukset Olemme tehneet kaikki varaukset joukkueellenne 31 henkilön ryhmäkoolla. Huonevaraus Vil-la Romana hotellilla on 9 x 3hh + 2 x 2hh oheisen huonejakolistan mukaisesti. Olemme lisäksi ilmoittaneet kaksi joukkuettanne mukaan turnaukseen nimellä seuraavasti: - I-HK Sininen sarjaan pojat U13 ( ja sen jälkeen syntyneet) - I-HK Valkoinen sarjaan pojat U12 ( ja sen jälkeen syntyneet)

2 HOTELLITIEDOT JA MAJOITUSLUETTELO Vil-la Romana Hotel **** Avda. dels Països Catalans Salou Tarragona Tel x TRPL 1. Oksa Kalle Sabally Borry ? 3. Markus Oskari Kokkonen Tapio Mikkonen Otto Luuppala Rasmus Luuppala Juha Assistant coach 8. Luomala Jukka Assistant coach 9. Stirkkinen Antti Staff 10. Oksa Antti Team leader 11. Koskinen Ville Coach 12. Kolari Marko Coach 13. Hamunen Ville Orava Santtu Iippo Manner Kokkonen Juho Kolari Onni Nurmi Joel Koskinen Kasper Sarre Niila Kaijasilta Noah Haltia Ilari Stirkkinen Aleksi Abdikadir Abdillaahi Aligure Honka Jalmari Jyrkönen Veeti Nevalainen Janne x TWN 28. Pirinen Niilo Salmensuu Samuel Maukonen Mikael Koukonen Teemu

3 MATKAOHJELMARUNKO Tiistai Kokoontuminen ja lähtöselvitys Helsinki-Vantaalla klo Menolento Norwegianin suoralla lennolla Barcelonaan klo Lentokentältä bussikuljetus hotellille, missä päivällinen ja majoittuminen huoneisiin. Illan aikana turnauksen edustaja tapaa joukkueenne hotellilla (hän on paikalla klo ) ja saatte häneltä turnausmateriaalit sekä mm. tiedot kuljetuksista tarkempine aikatauluineen. Keskiviikko Aamiainen, lounas ja päivällinen hotellilla. Avajaiset ja turnaus alkaa ensimmäisillä alkusarjan otteluilla. Torstai Aamiainen, lounas ja päivällinen hotellilla. Turnaus turnausohjelman mukaisesti. Perjantai Aamiainen, lounas ja päivällinen hotellilla. Turnaus jatkuu turnausohjelman mukaisesti, playoffit alkavat. Lauantai Aamiainen, lounas ja päivällinen hotellilla. Turnauksen viimeiset sijoitusottelut ja finaalit, joiden jälkeen palkintojenjako. Sunnuntai Aamulla aikainen lähtö takaisin Barcelonaan, mistä paluulento Norwegianilla Helsinkiin klo Saapuminen Barcelonaan Saapuessanne Barcelonaan turnausopas ottaa ryhmänne vastaan lentoaseman tuloaulassa. Hänellä on mukanaan kyltti Saarikoski Travels / I-HK P98 & P01. Ryhmän keräännyttyä kokoon siirrytään bussien parkkipaikalle, mistä matka jatkuu bussilla Salouhin hotellille. Olemme toimittaneet hotellille kaikki tiedot huonejakoineen valmiiksi, joten ette tarvitse erillisiä matkapapereita sisäänkirjautumiseen. Vastaanotossa täytetään matkustajakaavakkeet ja hotelli saattaa pyytää passeja kopioitavaksi rekisteröintiä varten. Lähtö paluupäivänä hotellilta ja lähtöselvitys El Pratin lentokentällä Bussi odottaa ryhmäänne hotellin edessä sunnuntaina aikaisin aamulla. Turnauksen yhteyshenkilö Xabi ilmoittaa ryhmällenne tarkan lähtöajan hotellilta viimeistään perjantaina iltaan mennessä. Saapuessanne lentokentälle bussi jättää ryhmänne terminaalin nro2 eteen. Lähtöselvitys tapahtuu Barcelonasta Helsinkiin tulopäivän tavalla Norwegianin lähtöselvitystiskeillä (huom! samat matkatavaroiden säännöt ja painorajat lennoilla). Hintoihin sisältyvät palvelut - lennot Helsinki Barcelona Helsinki Norwegianin reittilennoilla turistiluokassa - lentokenttäverot ja matkustajamaksut - lipunkirjoitusmaksu - lentokenttäkuljetukset BCN lentokenttä Salou BCN lentokenttä - majoittuminen ****-hotellissa kolmen hengen huoneissa mukavuuksin, 5 yötä - täysihoito kohteessa alkaen tulopäivän illallisesta päättyen lähtöpäivän lounaaseen (aamupalat, lounaat ja päivälliset) - joukkueen ja pelaajien osallistumismaksut turnaukseen - ilmoittautuminen ja kirjeenvaihto turnausorganisaation kanssa - kuljetukset otteluihin, avajaisiin ja palkintojenjakoseremoniaan turnausohjelman mukaisesti - marginaalivero

4 TURNAUSFAKTAA Yhteyshenkilömme kohteessa Turnausjärjestäjän yhteyshenkilöinä toimivat Xabi Perez Almandoz, tel sekä Idoia Recondo, tel (kielinä englanti/espanja). Ikäluokat 2014 Pojat Luokka U ja jälk. synt. 11 vs 11 2 x 25min Pojat Luokka U ja jälk. synt. 11 vs 11 2 x 25min Pojat Luokka U ja jälk. synt. 11 vs 11 2 x 25min Pojat Luokka U ja jälk. synt. 11 vs 11 2 x 25min Pojat Luokka U ja jälk. synt. 11 vs 11 2 x 25min Pojat Luokka U ja jälk. synt. 7 vs 7 2 x 20min Pojat Luokka U ja jälk. synt. 7 vs 7 2 x 20min Pojat Luokka U ja jälk. synt. 7 vs 7 2 x 20min Pojat Luokka U ja jälk. synt. 8 vs 8 2 x 20min Naiset Luokka G-Open Avoin sarja 11 vs 11 2 x 25min Tytöt Luokka U ja jälk. synt. 11 vs 11 2 x 25min Tytöt Luokka U ja jälk. synt. 7 vs 7 2 x 20min Tytöt Luokka U ja jälk. synt. 7 vs 7 2 x 20min Pelijärjestelmä Alkusarjojen ottelut pelataan keskiviikon sekä torstain aikana ja ensimmäiset jatko-ottelut alkavat perjantaina. Alkulohkojen kaksi ensimmäistä joukkuetta jatkavat Champions Leagueen ja muut Consolation seriesiin, jotka pelataan cup-muotoisina eli alkulohkojen lisäksi kaikille joukkueille tulee vähintään yksi jatko-ottelu. Kaikki finaalit pelataan lauantaina, pronssiotteluita ei pelata. Jokaiselle joukkueelle taataan vähintään neljä ottelua. Pelikentät Turnaus pelataan Cambrilisin, Reusin sekä Saloun kaupungeissa nurmi- ja tekonurmikentillä. Nettilinkejä Costa Daurada Summer Cup Port Aventura Barcelona Camp Nou FC Barcelona RCD Espanyol YLEISTÄ TIETOA! Passi- ja muut henkilöpaperit Suosittelemme passia, vaikka suomalaiselle Espanjassa käy myös jälkeen myönnetty EU-henkilökortti (huom! ei ajokortti tms.!!). Passin henkilötietosivusta kannattaa ottaa mukaan valokopio henkilöllisyystodistukseksi, jolloin passin voi perillä jättää tallelokeroon. Passi ja sen valokopio kannattaa aina säilyttää toisistaan erillään. Nykysäännösten mukaan lapset eivät voi enää matkustaa vanhempiensa passissa, vaan kaikki tarvitsevat jälkeen oman passin.

5 HUOM! Matkavakuutus Suosittelemme henkilökohtaisen matkavakuutuksen ottamista matkalle, koska tilausmatkaa koskevien peruutusehtojemme mukaan viime hetken peruutuksen tapahtuessa (myös sairastapaukset) peruutusturva on haettava vakuutuksesta. Päällekkäisten vakuutusten välttämiseksi kannattaa tarkistaa mm. kotivakuutuksen sisältö ennen erillisen matkavakuutuksen ottamista ja että siinä on myös peruutusturvaosa. Valuutta, luottokortit ja kauppojen aukioloajat Espanjassa valuuttana ovat eurot. Luottokortit käyvät useimmissa hotelleissa sekä suuremmissa liikkeissä ja ravintoloissa. Kaupat ovat avoinna pääsääntöisesti päivittäin klo ja Rokotukset ja terveys Espanjaan ei tarvita erikoisrokotuksia. A- ja B-hepatiittisuoja on nykyisin aina suositeltava, matkustitpa minne tahansa. Jopa 20 vuoden suojan tarjoava Havrix 1440 on paljon matkustaville erinomainen vaihtoehto. Lisätietoja ajankohtaisesta terveystilanteesta issä: Matkailijan terveysopas. Suomalainen sairausvakuutus kattaa terveydenhoidon EU-maissa, mutta matkavakuutus on silti suositeltava. Usein maksut täytyy maksaa ensin paikan päällä ja anoa korvaus Suomessa, joten kuitit on säilytettävä. Soittaminen Suomeen 00 ulkomaantunnus Suomen suuntanumero + kaupungin suuntanumero / operaattorin numero ilman nollaa + varsinainen numero. Puheluiden hinnoista tietoa löytyy oman operaattorin kotisivuilta. Aikaero Espanjassa aikaero on 1 tunti Suomen aikaan verrattuna. Juomavesi Suosittelemme erilaisen bakteerikannan takia pulloveden käyttämistä, joskaan vesijohtovesi ei ole mitenkään myrkyllistä ja silla voi hyvin mm. pestä hampaat. Sähkövirta V, pistokkeet ja pistorasiat ovat joskus erilaisia kuin Suomessa, mutta litteät suomalaiset pistokkeet käyvät yleensä. Hyvää matkaa!! Jarkko Paloniemi Matkatoimisto Saarikoski Oy SportsTravels Finland Puh. (06) , fax (06)

Sports Travels Since 1992

Sports Travels Since 1992 ACK T02 Pia Taskinen ackt02jojo@gmail.com Tarjouksemme, Tampere 9.10.2015 Ruotsin toiseksi suurin juniorijalkapalloturnaus, Piteå Summer Games, järjestetään Pohjois-Ruotsissa Piteåssa vuosittain juhannuksen

Lisätiedot

30.6.-4.7.2010. info

30.6.-4.7.2010. info 30.6.-4.7.2010 info Tervetuloa turnausmatkalle Pärnuun! Matkainfo Sisältö Toimistot ja palvelunumerot Pärnussa 3 Tärkeitä numeroita ongelmatilanteessa 3 Jotta matkastasi tulisi onnistunut 3 Matkan runko-ohjelma

Lisätiedot

Toiviomatkojen laskua muistuttava A4-muotoinen matkalippu vastaa lentolippua.

Toiviomatkojen laskua muistuttava A4-muotoinen matkalippu vastaa lentolippua. 1 Järvenpäässä 24.9.2013 HYVÄT YSTÄVÄT ISRAELIN MATKALLA 20.-27.10.2013 Matkamme lähestyy ja teillä on ollut erilaisia kysymyksiä, joihin olen luvannut etsiä vastauksia matkanjohtajien Helsingissä olleen

Lisätiedot

Gran Canaria KOHDEOPAS..f i

Gran Canaria KOHDEOPAS..f i Gran Canaria KOHDEOPAS.f i Tervetuloa Lomamatkojen Gran Canarialle Sanotaan, että Gran Canarialla vallitsee ikuisen kevään leppeääkin leppeämpi sää. Saaren luonto ja maisemat vaihtelevat tuhansiin metreihin

Lisätiedot

Tervetuloa Detur-matkalle Phuketiin

Tervetuloa Detur-matkalle Phuketiin Tervetuloa Detur-matkalle Phuketiin Ennen matkaa PASSI JA VIISUMI Thaimaahan matkustettaessa vaaditaan voimassaoleva passi. Passin tulee olla voimassa koko Thaimaan matkan ajan ja vähintään kuusi (6) kuukautta

Lisätiedot

Tervetuloa Detur-matkalle Hammametiin

Tervetuloa Detur-matkalle Hammametiin ...siellä missä aurinko paistaa! Tervetuloa Detur-matkalle Hammametiin Ennen matkaa PASSI JA VIISUMI Tunisiaan matkustettaessa vaaditaan voimassaoleva passi, myös lapset tarvitsevat oman passin. Valmismatkapaketin

Lisätiedot

SOUSSE JA PORT EL KANTAOUI

SOUSSE JA PORT EL KANTAOUI 1 SOUSSE JA PORT EL KANTAOUI HYVÄ TIETÄÄ Valtiomuoto: Tasavalta Pääkaupunki: Tunisian pääkaupunki on Tunis (n. 2 milj. as.) Pinta-ala ja väestö: Tunisian pinta-ala on n. 164 000 km 2 ja asukkaita maassa

Lisätiedot

Pietari Hyvä tietää. Satamat Helsinki Länsisatama Tyynenmerenkatu 8, 02200 Helsinki Lähtöselvitys: +358 (0)9 6187 2000

Pietari Hyvä tietää. Satamat Helsinki Länsisatama Tyynenmerenkatu 8, 02200 Helsinki Lähtöselvitys: +358 (0)9 6187 2000 Pietari Hyvä tietää Aika Pietarin aika on yhden tunnin edellä Suomen aikaa. Talviaikana 30.10.2011 25.3.2012 aikaero on 2 h. Laivan lähtö- ja saapumisajat ovat aina paikallista aikaa. Satamat Helsinki

Lisätiedot

Matkaehdot. Seat24 Erityisehdot

Matkaehdot. Seat24 Erityisehdot Matkaehdot Seat24 Erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevfat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Seat24, me, Seat24.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

Lisätiedot

TravelPartner erityisehdot

TravelPartner erityisehdot TravelPartner erityisehdot TravelPartnerin erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (TravelPartner, me, TravelPartner.fi)

Lisätiedot

Supersaverin erityisehdot

Supersaverin erityisehdot Supersaverin erityisehdot Supersaverin erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Supersaver, me, Supersaver.fi) ostettuihin

Lisätiedot

Travelstartin Erityisehdot

Travelstartin Erityisehdot Travelstartin Erityisehdot Travelstartin Erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Travelstart, me, Travelstart.fi) ostettuihin

Lisätiedot

Tervetuloa Detur-matkalle Hammametiin

Tervetuloa Detur-matkalle Hammametiin ...siellä missä aurinko paistaa! Tervetuloa Detur-matkalle Hammametiin Ennen matkaa PASSI JA VIISUMI Tunisiaan matkustettaessa vaaditaan voimassaoleva passi, myös lapset tarvitsevat oman passin. Valmismatkapaketin

Lisätiedot

Supersaverin erityisehdot

Supersaverin erityisehdot Supersaverin erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Supersaver, me, Supersaver.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

Lisätiedot

Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Travelstart, me, Travelstart.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Travelstart, me, Travelstart.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin. Travelstartin Erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Travelstart, me, Travelstart.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

Lisätiedot

Mikäli matkustaja ei maksa varausmaksua viimeistään eräpäivänä, voidaan matka peruuttaa ilman erillistä ilmoitusta.

Mikäli matkustaja ei maksa varausmaksua viimeistään eräpäivänä, voidaan matka peruuttaa ilman erillistä ilmoitusta. FINNMATKOJEN LISÄ- JA ERITYISEHDOT Nämä lisä- ja erityismatkaehdot koskevat matkoja, jotka on varattu 17.12.2013 tai sen jälkeen. Ehdot koskevat myös Tema-matkoja ja ne ovat nähtävissä osoitteessa www.finnmatkat.fi

Lisätiedot

Rio de Janeiro, Brasilia YLEISTIETO República Federativa do Brasil Pinta-ala n. 8.512.000 km2 (USA ilman Havaijia ja Alaskaa = 7.836.895 km2 ).

Rio de Janeiro, Brasilia YLEISTIETO República Federativa do Brasil Pinta-ala n. 8.512.000 km2 (USA ilman Havaijia ja Alaskaa = 7.836.895 km2 ). Rio de Janeiro, Brasilia YLEISTIETO República Federativa do Brasil Pinta-ala n. 8.512.000 km2 (USA ilman Havaijia ja Alaskaa = 7.836.895 km2 ). Brasilia on yksin yhtä suuri kuin muut Etelä- Amerikan maat

Lisätiedot

Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (BudJet, me, BudJet.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (BudJet, me, BudJet.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin. Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (BudJet, me, BudJet.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin. Koska tarjoamme matkoja vain

Lisätiedot

Emme voi taata, että sylilapsen voi varauksen teon jälkeen lisätä varaukseen. Suosittelemme, että teet varauksen vasta vauvan syntymän jälkeen.

Emme voi taata, että sylilapsen voi varauksen teon jälkeen lisätä varaukseen. Suosittelemme, että teet varauksen vasta vauvan syntymän jälkeen. OPODON MATKAEHDOT Pidätämme itsellämme oikeuden palata asiakkaalle 24 tunnin sisällä varauksen teosta, mikäli lippua ei pystytä kirjoittamaan lipunkirjoituksessa ilmenneen teknisen syyn tai hinnoitteluongelmien

Lisätiedot

TRAVELLINKIN MATKAEHDOT

TRAVELLINKIN MATKAEHDOT TRAVELLINKIN MATKAEHDOT Pidätämme itsellämme oikeuden palata asiakkaalle 24 tunnin sisällä varauksen teosta, mikäli lippua ei pystytä kirjoittamaan lipunkirjoituksessa ilmenneen teknisen syyn tai hinnoitteluongelmien

Lisätiedot

Lions Clubs International 300 West 22nd Street, Oak Brook, Illinois 60523-8842, USA Puhelin: +1 630-571-5466 Faksi: +1 630-571-1689

Lions Clubs International 300 West 22nd Street, Oak Brook, Illinois 60523-8842, USA Puhelin: +1 630-571-5466 Faksi: +1 630-571-1689 Lions Clubs International 300 West 22nd Street, Oak Brook, Illinois 60523-8842, USA Puhelin: +1 630-571-5466 Faksi: +1 630-571-1689 PÄIVÄMÄÄRÄ: Lokakuu 2014 KENELLE: ASIA: 1. Varapiirikuvernöörit ja piirikuvernööri-elektit

Lisätiedot

ABC KIELI KIELIMATKAT KURSSIN. Tervetuloa!

ABC KIELI KIELIMATKAT KURSSIN. Tervetuloa! KIELI KURSSIN ABC Tervetuloa! STS Kielimatkat toivottaa sinut tervetulleeksi ensi kesän kielimatkalle. Toivottavasti odotat jo innolla kesän mahtavimpia viikkoja. Tähän oppaaseen olemme koonneet tietoja

Lisätiedot

Viljelijämatka Skotlantiin maaliskuussa 21 26.3.2011

Viljelijämatka Skotlantiin maaliskuussa 21 26.3.2011 FMT / Forssan Matkatoimisto Oy 2.9.2010 Ryhmä- ja erikoismatkat OH1104T Heli Saari Puhelin 0207 757 723 sähköposti:heli.saari@fmtours.fi MTK-Pirkanmaa Visa Merikoski PL 97, 33101 Tampere Puhelin 020 413

Lisätiedot

METSÄNHOITOYHDISTYSTEN METSÄ JA LUONTOMATKA ILOISEEN UNKARIIN Matka-aika: keskiviikko 23.9. maanantai 28.9.2015

METSÄNHOITOYHDISTYSTEN METSÄ JA LUONTOMATKA ILOISEEN UNKARIIN Matka-aika: keskiviikko 23.9. maanantai 28.9.2015 METSÄNHOITOYHDISTYSTEN METSÄ JA LUONTOMATKA ILOISEEN UNKARIIN Matka-aika: keskiviikko 23.9. maanantai 28.9.2015 Metsä- ja luontomatkamme suuntautuu iloiseen Unkariin. Matkan aikana pääsemme tutustumaan

Lisätiedot

Interrail-opas 2015. Lataa Interrail Rail Planner App. Se on ilmainen ja toimii offline-tilassa!

Interrail-opas 2015. Lataa Interrail Rail Planner App. Se on ilmainen ja toimii offline-tilassa! Interrail-opas 2015 Lataa Interrail Rail Planner App. Se on ilmainen ja toimii offline-tilassa! Hyvä Interrail-matkustaja Olet valinnut täydellisen tavan tutkia Eurooppaa junan! Interrail-kortilla matkustaminen

Lisätiedot

FINNMATKOJEN LISÄ- JA ERITYISEHDOT

FINNMATKOJEN LISÄ- JA ERITYISEHDOT FINNMATKOJEN LISÄ- JA ERITYISEHDOT Nämä lisä- ja erityismatkaehdot koskevat 12.5.2011 alkaen tehtyjä valmismatkasopimuksia. Ehdot koskevat myös Tema-matkoja ja ne ovat nähtävissä osoitteessa www.finnmatkat.fi

Lisätiedot

InterRail-opas 2014. Lataa InterRail Rail Planner App. Se on ilmainen ja toimii offline-tilassa!

InterRail-opas 2014. Lataa InterRail Rail Planner App. Se on ilmainen ja toimii offline-tilassa! InterRail-opas 2014 Lataa InterRail Rail Planner App. Se on ilmainen ja toimii offline-tilassa! Hyvä InterRail-matkustaja Olet valinnut täydellisen tavan matkustaa ympäri Eurooppaa junan! InterRail-kortilla

Lisätiedot

MAATILAN PELLERVO LEHDEN LUKIJAMATKA KIEHTOVAAN SKOTLANTIIN

MAATILAN PELLERVO LEHDEN LUKIJAMATKA KIEHTOVAAN SKOTLANTIIN MAATILAN PELLERVO LEHDEN LUKIJAMATKA KIEHTOVAAN SKOTLANTIIN Matka-aika: ti 5.4. ma 11.4.2011 Skotlanti kiehtoo. Omaperäinen luonto on muovannut omaperäisen ja ylpeän kansan. Skotlanti koostuu etelän alamaista

Lisätiedot

Metsälehden lukijamatka Slovakiaan maanantai 21.9. lauantai 26.9.2015

Metsälehden lukijamatka Slovakiaan maanantai 21.9. lauantai 26.9.2015 Metsälehden lukijamatka Slovakiaan maanantai 21.9. lauantai 26.9.2015 Slovakia on matkakohteena Bratislavaa lukuun ottamatta melko tuntematon, mutta siihen lähemmin tutustuvat löytävät sieltä suuren määrän

Lisätiedot