Sports Travels Since 1992

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Sports Travels Since 1992"

Transkriptio

1 ACK T02 Pia Taskinen Tarjouksemme, Tampere Ruotsin toiseksi suurin juniorijalkapalloturnaus, Piteå Summer Games, järjestetään Pohjois-Ruotsissa Piteåssa vuosittain juhannuksen jälkeisellä viikolla. Vuonna 2015 turnaus järjestetään 26. kerran! Piteån turnaus on kasvanut vuosittain ja turnaukseen on odotettavissa jälleen yli 800 joukkuetta 20 eri maasta! Matkustusmuodot Piteåån ovat viime vuosina hieman vaihdelleet. Yhä suositummaksi vaihtoehdoksi on noussut, varsinkin pääkaupunkiseudulta ja Uudeltamaalta tulevien joukkueiden keskuudessa, matkustus junalla. Yöjunat antavat mahdollisuuden päästä perille levänneenä, vaikka yhdensuuntaista matkaa saattaa joskus olla jopa 900 kilometriä! Perinteisen bussimatkan sekä turnausjunamatkan lisäksi valikoimkaamme kuuluu myös lentomatkapaketti, missä matkustusaika minimoidaan. Kiitämme tarjouspyynnöstänne sekä mielenkiinnostanne matkatoimistoamme kohtaan. Tarjoamme Teille eri matkapakettivaihtoehtoja Piteå Summer Gamesiin sekä junalla ja bussilla matkustaen että lentäen. Lisäksi tarjoamme majoitusvaihtoehtoina koulumajoitusta sekä bungalow-majoitusta Pite Havsbadissa, joka sijaitsee noin 10 kilometriä Piteån keskustasta etelään.

2 VAIHTOEHTO 1: TURNAUSJUNA KOULUMAJOITUKSELLA Matka-aika , 6 pv, keskiviikko - maanantai Matkan hinta (ryhmäkoolla ei väliä) 329 euroa per henkilö Hintaan sisältyvät palvelumme junamatkat Helsinki - Kemi - Helsinki VR:n yöjunilla aikataulujen mukaisesti majoittuminen junamatkoilla makuuvaunuissa 3 hengen hyteissä, 2 yötä bussikuljetukset Kemi - Piteå - Kemi koulumajoittuminen Strömbackaskolanilla, 3 yötä turnauksen täysihoitoruokailut alkaen perjantai aamiaisesta päättyen sunnuntain lounaaseen joukkueen ja joukkueen jäsenien osallistumismaksut turnaukseen ottelukuljetukset turnauksessa turnausjärjestäjän busseilla Saarikoski Travelsin oman turnaus- ja palvelutoimiston palvelut Pite Havsbadissa ilmoittautuminen ja kirjeenvaihto turnausorganisaation kanssa kattava INFO-paketti joukkueenjohtajille marginaalivero Lisämaksusta lisäruokailut matkalla ja kohteessa VAIHTOEHTO 2: TURNAUSJUNA PITE HAVSBAD-MAJOITUKSELLA Matka-aika , 6 pv, keskiviikko - maanantai Matkan hinta (ryhmäkoolla ei väliä) Bungalow viidelle Bungalow neljälle 369 euroa per henkilö 399 euroa per henkilö Hintaan sisältyvät palvelumme junamatkat Helsinki - Kemi - Helsinki VR:n yöjunilla aikataulujen mukaisesti majoittuminen junamatkoilla makuuvaunuissa 3 hengen hyteissä, 2 yötä bussikuljetukset Kemi - Piteå - Kemi majoittuminen Pite Havsbadissa 4-6 hengen bungaloweissa, 3 yötä joukkueen ja joukkueen jäsenien osallistumismaksut turnaukseen ottelukuljetukset turnauksessa turnausjärjestäjän busseilla Saarikoski Travelsin oman turnaus- ja palvelutoimiston palvelut Pite Havsbadissa ilmoittautuminen ja kirjeenvaihto turnausorganisaation kanssa kattava INFO-paketti joukkueenjohtajille marginaalivero Lisämaksusta (ruokailuhinnat päivitetään kevään aikana) hotellimajoittuminen Pite Havsbadissa 1-2 hengen huoneissa majoittuminen kolmen tai kahden hengen majoittuminen yhdessä bungalowissa ruokailut Pite Havsbadissa alk. 7,60/12,60 euroa (aamiainen) ja 6,20/10,60 euroa (lounas/päivällinen) ruokailut turnausjärjestäjän toimesta 7,30 euroa (lounas/päivällinen)

3 MAJOITUSVAIHTOEHDOT Bungalow-majoitus: Pite Havsbad Piteå Tel Kylpylähotelli Pohjanlahden rannalla n. 10 km:n päässä Piteån keskustasta. Hotellilla on erinomainen palvelutarjonta. Sisätiloissa ovat ravintola, AdventureBath-kylpylä, sauna, solarium jne. Lisäksi camping-alueelta löytyvät mm. pöytätennis, biljardi, dart, peliautomaatteja sekä Minimarket (avoinna kello 8-23 päivittäin!), josta löytyy tarvittaessa päivittäistavaroita. Lisäksi alueella on mahdollisuus harrastaa mm. beachvolleyta tai lähteä golfaamaan läheiselle kentälle. Ulkoalueella on myös lasten leikkipaikka sekä uima-allas kylpylän yhteydessä. Bungaloweissa voi majoittua jopa kuusi henkeä. Suosittelemme kuitenkin, että bungaloweissa majoittuu 4-5 henkeä. Bungaloweissa on oma suihku/wc ja keittiövarustus, mutta pyyhkeet ja lakanat on tuotava mukana. Pite Havsbad soveltuu erinomaisesti perheryhmille! Pite Havsbadissa joukkueet voivat myös nautti ruokailut aamiaisesta illalliseen. Aamiainen tarjoillaan hotellipuolen ravintolassa ja lounas ja päivällinen Skeppetin ravintolassa. Turnauksen aikana turnausbussit kulkevat noin 300 metrin päästä Pite Havsbadin hotellin vastaanottoa bussien liikennöintiaikaan puolen tunnin välein. Koulumajoitus: Strömbackaskolan Lasarettsvägen Piteå Kaikki kauttamme koulumajoitukseen menevät joukkueet majoittuvat Strömbackaskolanilla. Koulu sijaitsee Piteån keskustassa noin 800 metrin päässä turnauskeskuksesta/nolia-hallilta. Koulu on otollinen myös palveluiltaan, sillä Strömbackaskolanilla järjestetään turnauspakettiin kuulumattomat ruokailut, torstain illallinen sekä sunnuntain päivällinen. Koulu on palvelutasoltaan ja tiloiltaan moderni. Koulun palveluihin kuuluvat mm. WLAN, oma ruokasali, suihkut ja WC:t. Huomioittehan, että koulumajoituksessa patjat sekä liinavaatteet tai makuupussi on tuotava itse.

4 TURNAUSJUNA Turnausjunat ovat VR:n reittiliikenteen yöjunia. Junat pysähtyvät reiuttiliikenteen mukaisilla paikkakunnilla. Hintoihin sisältyvät valmiiksi majoittumiset makuuvaunujen hyteissä sekä meno- että paluumatkalla. Junalla matkustettaessa ryhmän koko ei vaikuta henkilöhintaan. Alustavat juna-aikataulut , ke-to , su-ma Helsinki - Tampere - Kemi Kemi - Tampere - Helsinki 18:23-21:34-06:45 (+1 vrk) 21:09-05:35-10:00 (+1 vrk) MATKAOHJELMARUNKO Matkaohjelmarunko on tarkoitettu joukkueille hahmottamaan matkan kulkua ja aikatauluja. Ohjelmarunko ja todellinen aikataulu saattavat poiketa toisistaan. Huomioittehan lisäksi, että kaikki matkaohjelmarungossa mainitut palvelut eivät välttämättä kuulu perusmatkapaketin hintaan. Keskiviikko Lähtö illalla VR:n yöjunalla kello aikataulujen mukaisesti. Majoittuminen hytteihin. Yö junassa. Torstai Saapuminen Kemiin aamulla aikataulun mukaisesti. Mahdollisuus hotelliaamiaiseen Kemissä. Bussikuljetus Kemistä Piteåån noin kello Piteåån saavuttaessa pikainen visiitti turnauskeskukseen, missä kirjautuminen turnaukseen ja joukkuemateriaalin vastaanotto. Majoittuminen Piteåssa koululla tai Pite Havsbadissa. Huom. Pite Havsbad aloittaa sisäänkirjautumisen kello 12.00, mutta bungalowit taataan kello eteenpäin. Mahdollisuus lounaaseen. Iltapäivä ja ilta vapaata. Perjantai Aamiainen majoituskohteessa. Päivän ohjelma turnausohjelman mukaisesti. Illalla ohjelmassa on avajaiskulkue. Lauantai Aamiainen majoituskohteessa. Päivän ohjelma turnausohjelman mukaisesti. Sunnuntai Aamiainen majoituskohteessa. Aamu- ja iltapäivä turnausohjelman mukaisesti (finaalit ja viimeiset jatkopelit). Paluulähtö Piteåsta Kemiin iltapäivän aikana bussilla. Saapuminen Kemiin noin kolmen tunnin ajon jälkeen. Mahdollisuus illalliseen Kemissä hotellilla. VR:n yöjuna lähtee kohti Helsinkiä aikataulun mukaisesti. Maanantai Saapuminen lähtöpaikkakunnalle juna-aikataulun mukaisesti. Matkaohjelma sitoumuksetta.

5 VARAAMINEN JA MAKSUAIKATAULU Teemme varauksen joukkueellenne varaushetkellä. Varaamisen yhteydessä laskutetaan joukkuetta alustavan lähtijämäärän mukaisesti, 50 euroa per lähtijä. Varausmaksulla on 14 vuorokautta maksuaikaa. Varausmaksu hyvitetään loppulaskun yhteydessä. Loppulaskutus tehdään Maksuaikaa loppulaskulla on 14 vuorokautta. TURNAUSFAKTAA Kilpailumuoto Joukkueet jaetaan 4-5 joukkueen lohkoihin, joista kaksi parasta jatkaa A-loppusarjaan. Kaikki joukkueet pelaavat vähintään yhden loppusarjan ottelun. Loppusarjapelit pelataan ohjelman mukaisesti lauantaina sekä sunnuntaina. B8-, B9-, G8- ja G9-luokissa ei pelata loppusarjoja. Kaikki finaalit pelataan sunnuntaina otteluohjelman mukaisesti. Pelikentät Kaikki ottelut pelataan hyvillä nurmikentillä Piteån keskustassa, Bergsvikenissä ja Öjebyssä tai tekonurmikentällä Piteån keskustassa. Kaikkiaan turnauksen aikana pelataan noin 50 kentällä. Säännöt Piteå Summer Cupissa Cupissa noudatetaan FIFA:n ja Svenska FF:n (Ruotsin palloliitto) sääntöjä. Turnaukseen voivat osallistua vain joukkueet, jotka ovat FIFA:n rekisteröimän liiton jäseniä. Valmentajat/joukkueenjohtajat Perjantai- ja lauantai-iltoina järjestetään valmentajille illanviettoa, jossa tarjotaan pientä iltapalaa. Palkinnot Kaikki turnaukseen osallistuvat joukkueet saavat diplomin. Kolme parasta joukkuetta ikäluokissa B/G16-10 saavat mitalit ja pokaalit. Osallistujat ikäluokissa B/G9 ja 8 saavat muistolaatat. Piteå Tidningenin Fair Play palkinto jaetaan joukkueelle, joka käyttäytyy parhaiten kentällä ja sen ulkopuolella. Turnauksen paras seura saa kiertopalkinnon. Tyttöjen ja poikien ikäluokat sekä peliajat Sarjat B16 ja G ja jälk. synt. Sarjat B15 ja G ja jälk. synt. Sarjat B14 ja G ja jälk. synt. Sarjat B13 ja G ja jälk. synt. Sarjat B12 ja G ja jälk. synt. Sarjat B11 ja G ja jälk. synt. Sarjat B10 ja G ja jälk. synt. Sarjat B09 ja G ja jälk. synt. Sarjat B08 ja G ja jälk. synt. 7 pelaajaa kentällä 7 pelaajaa kentällä 7 pelaajaa kentällä 5 pelaajaa kentällä 5 pelaajaa kentällä peliaika 2 x 15 minuuttia peliaika 2 x 15 minuuttia peliaika 2 x 15 minuuttia 2 x 15 min (huom. ei sij.ott.) 2 x 15 min (huom. ei sij.ott.) Ilmoittautuminen ja kirjeenvaihto turnausorganisaation kanssa Matkatoimisto Saarikoski Oy on Piteå Summer Gamesin valtuuttama matkanjärjestäjä. Hoidamme joukkueenne ilmoittautumisen turnaukseen puolestanne. Muu mahdollinen yhteydenpito hoituu kauttamme myös.

6 Powered by TCPDF ( YHTEYSHENKILÖMME SEKÄ MATKAEHDOT Yhteyshenkilömme Ryhmänne matka-asioita ja varauksia hoitaa toimistossamme Lari Ruotsalainen, puhelin Toimistomme puhelinmyynti on avoinna ma-pe klo HUOM! Matkavakuutus Suosittelemme henkilökohtaisen matkavakuutuksen ottamista matkalle, koska tilausmatkaa koskevien peruutusehtojemme mukaan viime hetken peruutuksen tapahtuessa (myös sairastapaukset) peruutusturva on haettava vakuutuksesta. Päällekkäisten vakuutusten välttämiseksi kannattaa tarkistaa mm. kotivakuutuksen sisältö ennen erillisen matkavakuutuksen ottamista ja että siinä on myös peruutusturvaosa. Matkaehdot Noudatamme kuluttaja-asiamiehen sekä Suomen matkatoimistoyhdistyksen neuvottelemia valmismatkaehtoja sekä Matkatoimisto Saarikoski Oy:n lisä- ja erityisehtoja. Tällä matkalla käytämme ryhmämatkojen erityisehtojamme, jotka ovat nähtävillä -osoitteessamme. Pyydettäessä lähetämme ne myös postitse. Vakuus Kuluttajaviraston matkatoimisto Saarikoski Oy:lle myöntämä vakuusnumero on 3485 MjMv, mikä antaa oikeuden järjestää ja välittää matkoja. Hintasitoumus Tarjouksemme hinnat perustuvat tarjouksen päiväyspäivänä voimassaoleviin hinta- ja valuuttatietoihin. Varaamme oikeuden muuttaa matkan hintaa sopimuksen tekemisen jälkeenkin seuraavilla perusteilla: valuuttakurssimuutokset, meistä riippumattomat kuljetuskustannusten muutokset, uudet ja muuttuneet verot ja maksut. Tarjouksemme hinta edellyttää esitetyn ryhmäkoon toteutumista. Toivomme tarjouksemme soveltuvan käyttöönne ja johtavan jatkoneuvotteluihin sekä matkavaraukseen. Annamme mielellämme lisätietoja tarjouksestamme sekä Piteå Summer Games-turnauksesta. Ystävällisimmin, Lari Ruotsalainen Saarikoski Travels SportsTravels Finland Puh.

McDonald s Cup 2014. 17-19.10.2014, Västerås

McDonald s Cup 2014. 17-19.10.2014, Västerås McDonald s Cup 2014 17-19.10.2014, Västerås Matka-aika 16-20.10.2014, To-Ma (Turnauspäivät Pe-Su) McDonald s Cup 2014 - Järjestävä seura: BK-30 Västerås - Min 4 ottelua per joukkue - 99-01 11 vs 11 (2

Lisätiedot

Torstai / 2.4 Bussi Helsinkiin/Turkuun Viking Line Tukholmaan. Sunnuntai / 5.4. Aamiainen. Sijoitusottelu. Buffet-päivällinen.

Torstai / 2.4 Bussi Helsinkiin/Turkuun Viking Line Tukholmaan. Sunnuntai / 5.4. Aamiainen. Sijoitusottelu. Buffet-päivällinen. TURNAUS Turnauksen järjestäjät Huddinge Hockey & Legacy Global Sport Turnauksessa omat sarjat AA & AAA-joukkueille Jokainen pelaa ja saa pelipaidan Suomen väreissä Jokainen suomalaisjoukkue pelaa 5 ottelua

Lisätiedot

Farsta Cup. tukholma, ruotsi. TURNAUS Turnauksen taso AA 8 joukkueen turnaus (max 3 Suomesta) Jokainen joukkue pelaa min. 5 ottelua 2 x 15min

Farsta Cup. tukholma, ruotsi. TURNAUS Turnauksen taso AA 8 joukkueen turnaus (max 3 Suomesta) Jokainen joukkue pelaa min. 5 ottelua 2 x 15min Farsta Cup TURNAUS Turnauksen taso AA 8 joukkueen turnaus (max 3 Suomesta) Jokainen joukkue pelaa min. 5 ottelua 2 x 15min ESIMERKKIOHJELMA Perjantai / 17.3 Bussi Helsinkiin 17:30 Viking Line Tukholmaan

Lisätiedot

matkaohjelma 7.3 / Keskiviikko Aamiainen Vapaa-aikaa Chicagossa Päiväretket 19:00 Bulls vs Memphis Grizzlies 8.3 / Torstai

matkaohjelma 7.3 / Keskiviikko Aamiainen Vapaa-aikaa Chicagossa Päiväretket 19:00 Bulls vs Memphis Grizzlies 8.3 / Torstai Supermatka Chicagoon! Lauri Markkasen ura tarunhohtoisessa NBA:ssa käynnistyy tänä syksynä, kun Lauri pukee päälleen legendaarisen Chicago Bullsin pelipaidan. Järjestämme Chicagoon todellisen supermatkan

Lisätiedot

Miesten salibandymaa joukkue metsästää kultamitaleja MM-kisoissa Tsekin upeassa pääkaupungissa

Miesten salibandymaa joukkue metsästää kultamitaleja MM-kisoissa Tsekin upeassa pääkaupungissa salibandy mm praha, tsekki / 6-10.12.2018 Miesten salibandymaa joukkue metsästää kultamitaleja MM-kisoissa Tsekin upeassa pääkaupungissa joulukuussa 2018! Samaan aikaan MM-kisojen kanssa järjestettävä

Lisätiedot

matkaohjelma 7.3 / Keskiviikko Aamiainen Vapaa-aikaa Chicagossa Päiväretket 19:00 Bulls vs Memphis Grizzlies 8.3 / Torstai

matkaohjelma 7.3 / Keskiviikko Aamiainen Vapaa-aikaa Chicagossa Päiväretket 19:00 Bulls vs Memphis Grizzlies 8.3 / Torstai Supermatka Chicagoon! Lauri Markkasen ura tarunhohtoisessa NBA:ssa käynnistyy tänä syksynä, kun Lauri pukee päälleen legendaarisen Chicago Bullsin pelipaidan. Järjestämme Chicagoon todellisen supermatkan

Lisätiedot

Toronto, Kanada. wayne Gretzky Tournament

Toronto, Kanada. wayne Gretzky Tournament ESIMERKKIOHJELMA 26.12 / Päivä 1 Kokoontuminen Helsinki-Vantaalla 14:20-15:55 Lento Helsinki Reykjavik 17:00-17:55 Lento Reykjavik Toronto Bussi hotellille, päivällinen 27.12 / Päivä 2 Jääharjoitus (kanadalainen

Lisätiedot

Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme Teille matkapakettia Pärnu Summer Cupiin seuraavasti:

Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme Teille matkapakettia Pärnu Summer Cupiin seuraavasti: EPS United P98 Marko Mykkänen marko.mykkanen@fimnet.fi Tarjouspyyntönne, Tampere 25.9.2012 PÄRNU SUMMER CUP 2013 Pärnu Summer Cup on muodostunut Viron ja koko Baltian alueen yhdeksi suosituimmista turnauksista.

Lisätiedot

Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme Teille matkapakettia Pärnu Summer Cupiin seuraavasti:

Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme Teille matkapakettia Pärnu Summer Cupiin seuraavasti: FC Kasiysi P96 Jouni Timonen jouni.timonen@pp.nic.fi Tarjouspyyntönne, Tampere 12.12.2011 PÄRNU SUMMER CUP 2012 10-VUOTIS JUHLATURNAUS Pärnu Summer Cupista on muodostunut Viron ja koko Baltian alueen yhdeksi

Lisätiedot

Mikäli joukkue peruu osallistumisensa jälkeen tai keskeyttää turnauksen osallistumismaksua ei palauteta.

Mikäli joukkue peruu osallistumisensa jälkeen tai keskeyttää turnauksen osallistumismaksua ei palauteta. Info Osallistumismaksut Osallistumismaksu 185 / joukkue Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset 31.5.2017 mennessä. Joukkue vahvistaa osallistumisensa kun osallistumismaksu on suoritettu. Osallistumismaksu

Lisätiedot

lisäpalvelut harjoituskeskus www.pelimatkat.com www.profutbol.fi info@pelimatkat.com Matkanjärjestäjä

lisäpalvelut harjoituskeskus www.pelimatkat.com www.profutbol.fi info@pelimatkat.com Matkanjärjestäjä Korkein luottoluokitus Soliditet 2013 harjoituskeskus Espanjan uusin ammattilaistason harjoituskeskus Futbol Salou tarjoaa upeat puitteet harjoitteluun. 4 ympäri vuoden huippukuntoista täysimittaista luonnonnurmikenttää

Lisätiedot

S-CLUBIN KUUBA. Matka-aika , 13 pv, maanantai - lauantai. Matkapaketin hinta 2 300,00 / henkilö

S-CLUBIN KUUBA. Matka-aika , 13 pv, maanantai - lauantai. Matkapaketin hinta 2 300,00 / henkilö S-CLUBIN KUUBA Matka-aika 28.1.2019-9.2.2019, 13 pv, maanantai - lauantai Matkapaketin hinta 2 300,00 / henkilö Matkapakettimme hintaan sisältyvät palvelut lennot Helsinki - Havana - Helsinki Finnairin

Lisätiedot

Islanti 22.10.- 26.10.2012 Matkanjohtajat;

Islanti 22.10.- 26.10.2012 Matkanjohtajat; Matkatoimisto PT-Matkat Tapiontie 4 34800 Virrat ALV rek Puhelin / Fax 03 4755161 GSM +358 40 5559161 Y-tunnus 1126019-0 Sähköposti pt-matkat@phpoint.fi KUVI 3484 / 00 MJM MTK-Virrat Islanti 22.10.- 26.10.2012

Lisätiedot

FutbolSalou & Barcelona

FutbolSalou & Barcelona FutbolSalou & Barcelona Espanja Korkein luottoluokitus Bisnode 2014 Katalonian paras harjoituskeskus FutbolSalou tarjoaa upeat puitteet joka tason ja ikäluokan joukkueille. Keskuksessa on neljä huippukuntoista

Lisätiedot

Islanti 22.10.- 26.10.2012

Islanti 22.10.- 26.10.2012 Matkatoimisto PT-Matkat Tapiontie 4 34800 Virrat ALV rek Puhelin / Fax 03 4755161 GSM +358 40 5559161 Y-tunnus 1126019-0 Sähköposti pt-matkat@phpoint.fi KUVI 3484 / 00 MJM MTK-Virrat Islanti 22.10.- 26.10.2012

Lisätiedot

PRE-turnaus / infopaketti

PRE-turnaus / infopaketti PRE-turnaus 25.-26.8.2018 / infopaketti Suomen Palloliitto / Keski-Suomen valmennuskeskus LOHKOJAKO JA OTTELUOHJELMA 07-syntyneet 08-09-syntyneet Lohko A Lohko B PaRi 07 PaRi 08 Komeetat 08 Komeetat 07

Lisätiedot

Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A Nokia

Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A Nokia Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A 1 37100 Nokia larry.g@suomi24.fi Hei Hyvät Henkilöstöyhdistykset, Olemme järjestämässä toisia Sairaaloiden välisiä Curlingin SM-kisoja huhtikuussa 2008. Tällä kerralla

Lisätiedot

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY RISTEILYT SINISELLÄ SAIMAALLA KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT Lähtö Kuopiosta (ti, to, la) tai Savonlinnasta (ma, ke, pe) klo 9.00. Risteily Heinäveden reittiä pitkin neljän sulkukanavan ja kahden avokanavan kautta

Lisätiedot

Formulamatka Unkariin. Esittely. Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Hungaroring. Budapest. Miksi valita tämä matka?

Formulamatka Unkariin. Esittely. Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Hungaroring. Budapest. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6 Esittely Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Lähde jännitämään suomalaisten menestystä Hungaroringin radalle! Tällä matkalla pääset seuraamaan harjoituksia, aika-ajoja sekä tietenkin itse

Lisätiedot

Matkakirje, Tampere RIPPIKOULUMATKA MANCHESTERIIN. Tervehdys,

Matkakirje, Tampere RIPPIKOULUMATKA MANCHESTERIIN. Tervehdys, Matkakirje, Tampere 17.6.2019 RIPPIKOULUMATKA MANCHESTERIIN Tervehdys, Olet lähdössä rippikoululeirille Englantiin. Toteutamme matkan yhteistyössä Tampereen evankelis-luterilaisen seurakuntayhtymän kanssa.

Lisätiedot

Toronto, Kanada. Tiistai / 29.12. Aamiainen. Wayne Gretzky International Tournament

Toronto, Kanada. Tiistai / 29.12. Aamiainen. Wayne Gretzky International Tournament ESIMERKKIOHJELMA Lauantai / 26.12 Kokoontuminen Helsinki-Vantaalla 14:20-15:55 Lento Helsinki Reykjavik 17:00-17:55 Lento Reykjavik Toronto Bussi hotellille, päivällinen Sunnuntai / 27.12 Jääharjoitus

Lisätiedot

Kappale kauneinta Suomea

Kappale kauneinta Suomea Kappale kauneinta Suomea Kapeat mutkaiset vesistöt, saaristoiset järvenselät ja vanhat kanavat tekevät Heinäveden reitistä ainutlaatuisen elämyksen, joka kaikkien pitäisi ainakin kerran elämässään kokea.

Lisätiedot

Kilpailukutsu nuorisonyrkkeilypäiville 20.-21.4.2013 Porvooseen

Kilpailukutsu nuorisonyrkkeilypäiville 20.-21.4.2013 Porvooseen Porvoon nyrkkeilyseura ry. Meritullinkatu 3-7, 06100 Porvoo yhteyshenkilö: Karre Anttonen e-mail: karre@pons.fi puh: 050 46 44 587 Kilpailukutsu nuorisonyrkkeilypäiville 20.-21.4.2013 Porvooseen Kutsumme

Lisätiedot

Katalonian paras harjoituskeskus FutbolSalou tarjoaa upeat puitteet joka tason ja ikäluokan joukkueille.

Katalonian paras harjoituskeskus FutbolSalou tarjoaa upeat puitteet joka tason ja ikäluokan joukkueille. FutbolSalou Espanja Katalonian paras harjoituskeskus FutbolSalou tarjoaa upeat puitteet joka tason ja ikäluokan joukkueille. Keskuksessa on kolme huippukuntoista ja täysimittaista luonnonnurmikenttää,

Lisätiedot

Katalonian paras harjoituskeskus FutbolSalou tarjoaa upeat puitteet joka tason ja ikäluokan joukkueille.

Katalonian paras harjoituskeskus FutbolSalou tarjoaa upeat puitteet joka tason ja ikäluokan joukkueille. FutbolSalou Espanja Katalonian paras harjoituskeskus FutbolSalou tarjoaa upeat puitteet joka tason ja ikäluokan joukkueille. FutbolSalou -jalkapallokeskuksessa joukkueidemme käytössä on yhteensä 8 huipputason

Lisätiedot

JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ. Turnaustiedote

JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ. Turnaustiedote JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ Turnaustiedote YLEISTÄ Ilmoittautuminen Joukkueet ilmoittautuvat Palokan koulukeskuksessa sijaitsevaan kisakansliaan viimeistään puoli tuntia ennen otteluidensa

Lisätiedot

SjoyTravelin ja Saarikoski Travelsin yhteinen Baltia & Puola matka 2019

SjoyTravelin ja Saarikoski Travelsin yhteinen Baltia & Puola matka 2019 BALTIA & PUOLA - meno bussilla, paluu lentäen Tervetuloa bussimatkalle halki Baltian ja Puolan. Näe enemmän kuin vuoria ja laaksojen pilvien päältä! Matka-aika 30.7. - 4.8., 6 pv, tiistai - sunnuntai Matkaohjelma

Lisätiedot

PowerCup 2009 matka. Lähtö. Paluu. Matkustus. Bussimatkalle on ilmoittautuneet: Vesilahden Visa POWER CUP 2009 Ari Wilén 28.5.

PowerCup 2009 matka. Lähtö. Paluu. Matkustus. Bussimatkalle on ilmoittautuneet: Vesilahden Visa POWER CUP 2009 Ari Wilén 28.5. 28.5.2009 1 (11) PowerCup 2009 matka Lisäinfoa löytyy PowerCupin sivustolta, http://lentopalloliitto-fi.directo.fi/powercup/. Turnauksen ohjelmaan saattaa vielä tulla muutoksia. Matkan johtajana toimii

Lisätiedot

Mikäli joukkue peruu osallistumisensa jälkeen tai keskeyttää turnauksen osallistumismaksua ei palauteta.

Mikäli joukkue peruu osallistumisensa jälkeen tai keskeyttää turnauksen osallistumismaksua ei palauteta. Info Osallistumismaksut Osallistumismaksu 185 / joukkue Tyttöjen Jymy Cup pelataan 28-29.7.2018 Poikien Jymy Cup pelataan 4-5.8.2018 Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset 31.5.2018 mennessä. Joukkue

Lisätiedot

150 JOUKKUETTA 1800 OSALLISTUJAA

150 JOUKKUETTA 1800 OSALLISTUJAA 150 JOUKKUETTA 1800 OSALLISTUJAA TURNAUKSEN SUOJELIJA ON VIRON MAAJOUKKUEN PÄÄVALMENTAJA JA KORIPALLON OLYMPIAVOITTAJA TIIT SOKK. TURNAUSINFO Yritykset ja Harrastajat (max.32 ) Miehet Naiset Pojat U-18

Lisätiedot

OSALLISTUJIEN MÄÄRÄ JOUKKUEESSA JOUKKUEIDEN MÄÄRÄ PALKINNOT KULJETUS VAKUUTUS. Tytöt. Pojat

OSALLISTUJIEN MÄÄRÄ JOUKKUEESSA JOUKKUEIDEN MÄÄRÄ PALKINNOT KULJETUS VAKUUTUS. Tytöt. Pojat Pojat U-18 (1999-2001 ja myöhemmin) + challenge U-16 (2002 ja myöhemmin) + challenge U-15 (2003 ja myöhemmin) + challenge U-14 (2004 ja myöhemmin) + challenge U-13 (2005 ja myöhemmin) + challenge U-12

Lisätiedot

Turnauksen virallisena urheilutavaratoimittajana toimii tänäkin vuonna urheilukauppaketju STADIUM ja se tulee näkymään turnauksessa.

Turnauksen virallisena urheilutavaratoimittajana toimii tänäkin vuonna urheilukauppaketju STADIUM ja se tulee näkymään turnauksessa. KIMITO SPORTFÖRENINGILLÄ on ilo toivottaa kaikki pelaajat, valmentajat, johtajat jakannattajat sydämellisesti tervetulleiksi Kemiöön ja NURMIKENTTÄCUPIIN 2014 joka samalla on osa Turun piirin 90-vuotis

Lisätiedot

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN 22. 25.04.2020 Kevään ryhmämatkamme suuntautuu Slovenian pääkaupunkiin, sympaattiseen Ljubljanaan. Lähde mukaan kokemaan uusi, upea ja raikas kaupunkikohde, sen historia

Lisätiedot

ITÄMERI CUP Info 2 TERVETULOA ITÄMERI CUP - TURNAUKSEEN!

ITÄMERI CUP Info 2 TERVETULOA ITÄMERI CUP - TURNAUKSEEN! 1 ITÄMERI CUP 1-3.8.2008 Info 2 TERVETULOA ITÄMERI CUP - TURNAUKSEEN! FC HIK ja kaupungin koko futisväki toivottaa Sinut, joukkueesi ja kannattajajoukot sydämellisesti tervetulleiksi viidenteentoista Itämeri

Lisätiedot

KALAJOKILAAKSON LUKIJAMATKA: IDYLLINEN ALSACE, , 5 PÄIVÄÄ

KALAJOKILAAKSON LUKIJAMATKA: IDYLLINEN ALSACE, , 5 PÄIVÄÄ www.matkarasti.fi KALAJOKILAAKSON LUKIJAMATKA: IDYLLINEN ALSACE, Viehättävä ja satumaisen kaunis Alsace sijaitsee Ranskassa, Saksan ja Sveitsin rajalla. Alue tunnetaan keskiaikaisista kylistään, värikkäästä

Lisätiedot

Perhelomat. Hinnasto 2013. Lapsihintaiset paikat ovat varattavissa vain suoraan Ikaalisten Matkatoimistosta, p. 03 45 800, avoinna ma-pe klo 9-17.

Perhelomat. Hinnasto 2013. Lapsihintaiset paikat ovat varattavissa vain suoraan Ikaalisten Matkatoimistosta, p. 03 45 800, avoinna ma-pe klo 9-17. Perhelomat Hinnasto 2013 Visit Denmark 06 Lapsihintaiset paikat ovat varattavissa vain suoraan Ikaalisten Matkatoimistosta, p. 03 45 800, avoinna ma-pe klo 9-17. Ikaalisten Matkatoimisto 2013 - Pidätämme

Lisätiedot

Juniori KuPS KUPS C-01 TAMMITURNAUSINFO 30-31.1.2016

Juniori KuPS KUPS C-01 TAMMITURNAUSINFO 30-31.1.2016 Juniori KuPS KUPS C-01 TAMMITURNAUSINFO 30-31.1.2016 YLEISTÄ Tervetuloa KuPS 01-joukkueen järjestämään kutsuturnaukseen Kuopio hallin hyvälle tekonurmelle! Ottelut pelataan kahdessa neljän joukkueen lohkossa

Lisätiedot

OSALLISTUJIEN MÄÄRÄ JOUKKUEESSA JOUKKUEIDEN MÄÄRÄ PALKINNOT KULJETUS VAKUUTUS. Pojat. Tytöt. Joukkueeseen saa rekisteröidä max.

OSALLISTUJIEN MÄÄRÄ JOUKKUEESSA JOUKKUEIDEN MÄÄRÄ PALKINNOT KULJETUS VAKUUTUS. Pojat. Tytöt. Joukkueeseen saa rekisteröidä max. Pojat U-18 (2000-2002 ja myöhemmin) + challenge U-16 (2003 ja myöhemmin) + challenge U-15 (2004 ja myöhemmin) + challenge U-14 (2005 ja myöhemmin) + challenge U-13 (2006 ja myöhemmin) + challenge U-12

Lisätiedot

Kylpyläloma Haapsalu, 8 pv. Esittely. Kylpyläloma Haapsalu. Haapsalu. Miksi valita Haapsalu kylpyläloma? Sivu 1 / 6

Kylpyläloma Haapsalu, 8 pv. Esittely. Kylpyläloma Haapsalu. Haapsalu. Miksi valita Haapsalu kylpyläloma? Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Kylpyläloma Haapsalu Se on ihanteelinen lomakohde perheille ja pariskunnille, jotka nauttivat picniceistä, kävelystä, kylpylöistä ja mutakylvyistä, purjehtimisesta ja uimisesta. Kylpylöistä

Lisätiedot

2015 Senioritapahtumat

2015 Senioritapahtumat 2015 Senioritapahtumat Viikkokilpailut - maanantaisin klo 10 1/10 Kaikki pelaamaan mukavassa seurassa - kilpailit tai et! Kilpailusäännöt: Naisilla pelimuotona on pb ja miehillä pelimuoto vaihtelee pb

Lisätiedot

POWER CUP 2015 INFOPAKETTI

POWER CUP 2015 INFOPAKETTI POWER CUP 2015 INFOPAKETTI JyLe lähtee Vaasan Power Cupiin 14 joukkueen voimin. Tähän infopakettiin on koottu tärkeimmät ajat, paikat ja yhteystiedot sekä listattu yleisiä ohjeita turnausta varten. Viimehetken

Lisätiedot

Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry (SMMY ry) opintomatka Luxemburg-Belgia-Alankomaat 5.-10.10.2014

Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry (SMMY ry) opintomatka Luxemburg-Belgia-Alankomaat 5.-10.10.2014 Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry (SMMY ry) opintomatka Luxemburg-Belgia-Alankomaat 5.-10.10.2014 Sunnuntai 5.10.2014 17:50 Suora lento Ryanair FR1922 Tampere Frankfurt-Hahn 19:25 19:45 Matka 120 km

Lisätiedot

Salou, Espanja. - Saloun kaupunki sijaitsee n. 100 km Barcelonasta etelään rannikkoa asukasta - Pinta-ala on 15,1 km²

Salou, Espanja. - Saloun kaupunki sijaitsee n. 100 km Barcelonasta etelään rannikkoa asukasta - Pinta-ala on 15,1 km² Salou, Espanja - Saloun kaupunki sijaitsee n. 100 km Barcelonasta etelään rannikkoa - 27 016 asukasta - Pinta-ala on 15,1 km² Majoittuminen - Majoittuminen tasokkaassa 5 tähden lomakylässä - 3 ulkouima-allasaluetta

Lisätiedot

Tervetuloa 17. Leppävaara Cup 23.-24.4.2016

Tervetuloa 17. Leppävaara Cup 23.-24.4.2016 Tervetuloa 17. Leppävaara Cup 23.-24.4.2016 Yleisinfo Turnaus pelataan Leppävaaran urheilupuistossa (Vanha maantie 15) kolmella tekonurmikentällä Leppävaaran urheilupuistossa ja Lepa-Areenalla. Kenttien

Lisätiedot

Majoituskoulu on tänä vuonna Pihlajiston ala-aste, Pihlajistontie 1, 00700 Helsinki. (Kartta löytyy nettisivuiltamme.)

Majoituskoulu on tänä vuonna Pihlajiston ala-aste, Pihlajistontie 1, 00700 Helsinki. (Kartta löytyy nettisivuiltamme.) TERVETULOA 27. STADI CUP-TURNAUKSEEN 2012 Tapanani on ollut hiukan kertoa ennakkoon asioita Stadi Cup-turnauksesta, joten niin tänäkin vuonna. Stadi Cup tyttöjalkapalloiluturnaus pelataan nyt 27. kerran.

Lisätiedot

150 JOUKKUETTA 1800 OSALLISTUJAA

150 JOUKKUETTA 1800 OSALLISTUJAA 150 JOUKKUETTA 1800 OSALLISTUJAA TURNAUKSEN SUOJELIJA ON VIRON MAAJOUKKUEN PÄÄVALMENTAJA JA KORIPALLON OLYMPIAVOITTAJA TIIT SOKK. TURNAUSINFO Firmad / Harrastajad (max.32 võistkonda) Miehet Naiset Pojat

Lisätiedot

2008 CSIT:n painin mestaruuskilpailut Kilpailu- ja leirikutsu

2008 CSIT:n painin mestaruuskilpailut Kilpailu- ja leirikutsu Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry 2008 CSIT:n painin mestaruuskilpailut Kilpailu- ja leirikutsu Saapumispäivä 27.6.2008 Poistumispäivä 1.7.2008 Lääkärintarkastus 27.6. klo 16.00 20.00 Punnitus 27.6.

Lisätiedot

TURNAUSESITE GIRLS CUP TERVETULOA PUMA GIRLS CUP 2011 tyttöjalkapalloturnaukseen

TURNAUSESITE GIRLS CUP TERVETULOA PUMA GIRLS CUP 2011 tyttöjalkapalloturnaukseen TURNAUSESITE TERVETULOA PUMA GIRLS CUP 2011 tyttöjalkapalloturnaukseen :n järjestämä tyttöjalkapalloturnaus on jo vakiinnuttanut paikkansa Iisalmen kesässä. Turnauksen nimi on vaihtunut vuosien aikana,

Lisätiedot

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE 21.-28.3.2020 Suomi-Portugali yhdistyksen jäsenmatka Vastuullinen matkanjärjestäjä: SUBLU TOUR PORTUGAL (www.sublutour.com/fi) - Nazaré, Portugali Ryhmän

Lisätiedot

Vuoden aurinkoisin kilpailu tulee jälleen! SUMMER CHEER CUP - POWERPARK

Vuoden aurinkoisin kilpailu tulee jälleen! SUMMER CHEER CUP - POWERPARK Vuoden aurinkoisin kilpailu tulee jälleen! SUMMER CHEER CUP - POWERPARK 8.-11.6.2018 Cheerleaderit valtaavat jälleen Huvivaltio Powerparkin kesäkuun alussa! Kisaviikonloppuun sisältyy kilpailun lisäksi

Lisätiedot

TERVETULOA NORWAY CUPIIN 2012

TERVETULOA NORWAY CUPIIN 2012 TERVETULOA NORWAY CUPIIN 2012 Sunnuntai 29.7. lauantai 4.8.2012 40-vuotisjuhlaturnaus Tervetuloa juhlimaan! Baekkelagets Sportsklubilla ja Dagbladetilla on ilo kutsua joukkueenne Norway Cupiin. Oslossa

Lisätiedot

Porvoon Hunters 01 Susanna Dunderfelt sdunderf@abo.fi Matkaseloste FINAL, Lapua 4.4.2016

Porvoon Hunters 01 Susanna Dunderfelt sdunderf@abo.fi Matkaseloste FINAL, Lapua 4.4.2016 Porvoon Hunters 01 Susanna Dunderfelt sdunderf@abo.fi Matkaseloste FINAL, Lapua 4.4.2016 OLÜMPIA-TURNAUS TALLINNASSA Tervetuloa turnausmatkalle Tallinnaan. Ohessa ryhmänne matkaseloste: Matka-aika 8.-10.4.2016,

Lisätiedot

Alkusarja 9 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 9 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 9 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI BUSSIMATKA KATOWICEEN 31.8. 8.9.2014 9 KULJETUS: LAUTTA + BUSSI HINTAAN SISÄLTYY LAUTTAMATKAT

Lisätiedot

Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Budapest. Miksi valita tämä matka: Sivu 1 / 6

Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Budapest. Miksi valita tämä matka: Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Budapestin kaupunkiloma, 4pv Budapest on yksi Keski-Euroopan aurinkoisimmista kaupungeista. Monien mielestä kevätkausi Budapestissä on kauneinta aikaa, kun kaupunki herää talven jälkeen

Lisätiedot

Kaudella 2014-2015 3-4 laji/liikunnallista treeniä + pelit Harjoituspelit: 1-2 harjoituspeliä per kk kauden aikana per joukkue

Kaudella 2014-2015 3-4 laji/liikunnallista treeniä + pelit Harjoituspelit: 1-2 harjoituspeliä per kk kauden aikana per joukkue VANHEMPAINPALAVERI 5.3.2014 KAUSISUUNNITELMA 2014-2015 JOUKKUEET Koko joukkueen tavoitekoko n. 2+28 (tällä hetkellä 1+22) Dux Titans D2 o Kilpailullisempi ja tavoitteellisempi harjoittelu/pelaaminen o

Lisätiedot

JHL:N VIRKISTYS- JA ULKOILUTAPAHTUMA 28.-29.8.2010 KALAJOELLA

JHL:N VIRKISTYS- JA ULKOILUTAPAHTUMA 28.-29.8.2010 KALAJOELLA JHL:N VIRKISTYS- JA ULKOILUTAPAHTUMA 28.-29.8.2010 KALAJOELLA JHL:n Kajaanin ja Oulun toimiston alueen jäsenille ja heidän perheilleen. Virkistys- ja ulkoilutapahtuma on kaksipäiväinen. Ohjelman pääpaino

Lisätiedot

INDOOR-HOCKEY 2017/2018 SARJAT

INDOOR-HOCKEY 2017/2018 SARJAT INDOOR-HOCKEY 2017/2018 SARJAT PELATTAVAT SARJAT 1. Miesten SM 2. Naisten SM 3. I divisioona 4. U21 SM 5. U15 SM 6. U12 Hokkiliiga 8. Ikämiesten SM Miesten SM-sarja Joukkueet valitaan sarjaan hakemusten

Lisätiedot

OLS-01 TURNAUS. Tervetuloa OLS-01 Edustuksen järjestämään turnaukseen Arina Areenaan 1.- 2.12.2012. Hallin osoite on Nuottasaarentie 12.

OLS-01 TURNAUS. Tervetuloa OLS-01 Edustuksen järjestämään turnaukseen Arina Areenaan 1.- 2.12.2012. Hallin osoite on Nuottasaarentie 12. OLS-01 TURNAUS Tervetuloa OLS-01 Edustuksen järjestämään turnaukseen Arina Areenaan 1.- 2.12.2012. Hallin osoite on Nuottasaarentie 12. Yleistä Turnauksessa on kilpasarja (8 joukkuetta/2 alkulohkoa) sekä

Lisätiedot

TERVETULOA MUKAAN! Luonnontuotteiden jatkojalostajien opintomatkalle Sveitsiin 17.- 22.8.2014 (6 pv)

TERVETULOA MUKAAN! Luonnontuotteiden jatkojalostajien opintomatkalle Sveitsiin 17.- 22.8.2014 (6 pv) TERVETULOA MUKAAN! Luonnontuotteiden jatkojalostajien opintomatkalle Sveitsiin 17.- 22.8.2014 (6 pv) Matkan järjestäjänä toimii Kainuun ammattiopiston hallinnoima KantriKoulutus 2 hanke. Opintomatka liittyy

Lisätiedot

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Pariisi 3-4pv Romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijan kohde. Nähtävää ja koettavaa riittää jokaiselle ja kaupunki tarjoaa aina jotain uutta. Kohdetietoa

Lisätiedot

PÄRNU SUMMER CUP 2013 JALKAPALLOTURNAUKSEN OHJEET

PÄRNU SUMMER CUP 2013 JALKAPALLOTURNAUKSEN OHJEET PÄRNU SUMMER CUP 2013 JALKAPALLOTURNAUKSEN OHJEET I FIFA:N SÄÄNNÖT Pärnu Summer Cup 2013 järjestetään FIFA:n jalkapallon sääntökirjan pelisääntöjen (FIFA Laws of the Game 2012/2013: http://www.fifa.com/mm/document/affederation/generic/81/42/36/lawsofthegame_2012_e.pdf)

Lisätiedot

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE Ajankohta: La 21.5. su 22.5.2016 klo 9-18. Sijainti ja parkkitilat Tapahtumapaikan osoite on Pakilantie 86. Autoille parkkitilaa löytyy kentän viereltä sekä lähialueiden katujen varsilta. Alepan parkkipaikalle

Lisätiedot

COSTA DAURADA SUMMER CUP 2014 Matkaseloste, 24.6.2014

COSTA DAURADA SUMMER CUP 2014 Matkaseloste, 24.6.2014 Itä-Hakkilan Kilpa P01 Ville Koskinen ville.p.koskinen@gmail.com Antti Oksa antti.oksa@olp.fi COSTA DAURADA SUMMER CUP 2014 Matkaseloste, 24.6.2014 Matka-aika 1. 6.7.2014, 6 pv, ti-su Ryhmän koko 31 henkilöä

Lisätiedot

Pelit pelataan molempina päivinä klo 8.30 20.00 välisenä aikana

Pelit pelataan molempina päivinä klo 8.30 20.00 välisenä aikana TURNAUSINFO Ajankohta 3. 4.9.2011 Pelit pelataan molempina päivinä klo 8.30 20.00 välisenä aikana Turnauksen kentät Kumpulanlaakson tekonurmi (kentät 1 ja 2) Kumpulanlaakson luonnonnurmi (kentät 3 ja 4)

Lisätiedot

Tyttöjen C14 Unitedin (1998) viimeistelyleiri 12. 14.6. Liikuntakeskus Pajulahdessa ja Piirijoukkue Cup 17. 20.6. Eerikkilän Urheiluopistolla

Tyttöjen C14 Unitedin (1998) viimeistelyleiri 12. 14.6. Liikuntakeskus Pajulahdessa ja Piirijoukkue Cup 17. 20.6. Eerikkilän Urheiluopistolla Tyttöjen C14 Unitedin (1998) viimeistelyleiri 12. 14.6. Liikuntakeskus Pajulahdessa ja Piirijoukkue Cup 17. 20.6. Eerikkilän Urheiluopistolla Uudenmaan piirin C14 tyttöjen United -piirijoukkue kutsutaan

Lisätiedot

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella 1 (5) KILPAILUKUTSU AIKA: 1.-2.11.2014 Lämpimästi tervetuloa Aerobic Cup 4 kilpailuihin Nokialle! PAIKKA: Nokian palloiluhalli, Kankaantaankatu 4, 37100 Nokia SARJAT ja alustava aikataulu: Lauantai 1.11.

Lisätiedot

KUTSU AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN 19. MESTARUUSKILPAILUT. PL 23, 81101 Kontiolahti Puh. (013) 732 403 Sähköposti: office@biathlon-kontiolahti.

KUTSU AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN 19. MESTARUUSKILPAILUT. PL 23, 81101 Kontiolahti Puh. (013) 732 403 Sähköposti: office@biathlon-kontiolahti. KUTSU AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN 19. MESTARUUSKILPAILUT KONTIOLAHTI POHJOIS-KARJALA kunta Urheilijat AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN 19. MESTARUUSKILPAILUT 16. 20.3.2016 KONTIOLAHTI, POHJOIS-KARJALA KONTIOLAHDEN

Lisätiedot

Eläkeliiton Keski-Pohjanmaan piiri ry

Eläkeliiton Keski-Pohjanmaan piiri ry Eläkeliiton Keski-Pohjanmaan piiri ry JÄSENMATKA ISLANNIN IHMEITÄ SAAGOJEN SAARELLA Matka-aika: la 7.9. ke 11.9.2013 Islanti on meille monelle pitkäaikainen haave pääsisinpä käymään. Nyt tämän haaveen

Lisätiedot

FC Kuusysi -03 pojat järjestävät:

FC Kuusysi -03 pojat järjestävät: FC Kuusysi -03 pojat järjestävät: YIT Chalets -turnauksen 9.-10.6.2012 Pajulahti Nastola KAIKKI VALMIINA Olette ilmoittautuneet FC Kuusysin F03 Poikien järjestämään YIT Chalets -turnaukseen, joka pelataan

Lisätiedot

HYUNDAI-GIRL POWER -TURNAUSINFO 2014 PALLOLIITON 90-VUOTISJUHLATAPAHTUMA

HYUNDAI-GIRL POWER -TURNAUSINFO 2014 PALLOLIITON 90-VUOTISJUHLATAPAHTUMA HYUNDAI-GIRL POWER -TURNAUSINFO 2014 PALLOLIITON 90-VUOTISJUHLATAPAHTUMA Tervetuloa FC Halikko T04 -joukkueen järjestämään jalkapalloturnaukseen 16.8.2014 Halikon Aseman Urheilukentälle (Mustamäentie 153).

Lisätiedot

ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303

ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303 ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN Turnaustoimisto: Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303 Puhelinnumeroita: Turnauspäällikkö: Ruokapäällikkö: Kenttäpäällikkö:

Lisätiedot

SOTILASURHEILULIITON SALIBANDYMESTARUUSTURNAUS 2014

SOTILASURHEILULIITON SALIBANDYMESTARUUSTURNAUS 2014 LAHVU 1968-2014 SOTILASURHEILULIITON SALIBANDYMESTARUUSTURNAUS 2014 Henkilökunnan A- ja B-sarjat HELSINGIN ENERGIA CUP Vierumäki 24.-25.1.2014 Sotilasurheilupoolissa mukana: TERVETULOA LAHDEN VARUSKUNNAN

Lisätiedot

TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016

TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016 TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Turnaustoimisto: Sijaitsee keskuskentän sisäänkäynnin viereisessä kopissa yhteyshenkilönä Karita Koskinen 0400 392782 Puhelinnumeroita:

Lisätiedot

P3 P4 YLEISTÄ OTTELUOHJELMA KARTTA JA PYSÄKÖINTI

P3 P4 YLEISTÄ OTTELUOHJELMA KARTTA JA PYSÄKÖINTI EBK TIKRUCUP..7 YLEISTÄ Tervetuloa Tikrucupiin! Turnauspäivä lähestyy ja alla tarkemmin turnausinfoa sekä linkki otteluohjelmiin. Turnaus järjestetään loistavissa olosuhteissa, toivottavasti myös sään

Lisätiedot

SB-Pro pojat -99 ja -00 Eerikkilän leiri 5. 7.9.2014

SB-Pro pojat -99 ja -00 Eerikkilän leiri 5. 7.9.2014 SB-Pro pojat -99 ja -00 Eerikkilän leiri 5. 7.9.2014 Leiri alkaa perjanitaina 5.9. klo 17:00 ja loppuu sunnuntaina 7.9. noin klo 13:30. Eerikkilän urheilukeskuksen osoite on Urheiluopistontie 138, 31370

Lisätiedot

GrIFK 01 Foc Farsta Cup, Tukholma 4.4 7.4.2014. - matka + turnaus info - ohjelmarunko matkalle - yhteystiedot

GrIFK 01 Foc Farsta Cup, Tukholma 4.4 7.4.2014. - matka + turnaus info - ohjelmarunko matkalle - yhteystiedot GrIFK 01 Foc Farsta Cup, Tukholma 4.4 7.4.2014 - matka + turnaus info - ohjelmarunko matkalle - yhteystiedot Turnaus + matka infoa Osallistumme turnaukseen yhdellä pelijoukkueella (16 kenttäpelaajaa +

Lisätiedot

MASTERS-LEIRI RICCIONESSA, ITALIASSA 9.-16.6.2013

MASTERS-LEIRI RICCIONESSA, ITALIASSA 9.-16.6.2013 MASTERS-LEIRI RICCIONESSA, ITALIASSA 9.-16.6.2013 Odotettu masters-uimarien etelän leiri järjestetään kesällä 2013 uudessa mastersleirikohteessa, Italian Riccionessa. Matkatoimistona toimii Aurinkomatkat.

Lisätiedot

Tyttöjen jalkapalloturnaus Kuopiossa KÄSIOHJELMA. Pallokissat.fi

Tyttöjen jalkapalloturnaus Kuopiossa KÄSIOHJELMA. Pallokissat.fi Tyttöjen jalkapalloturnaus Kuopiossa KÄSIOHJELMA Pallokissat.fi Tervetuloa Kuopioon! Loppiaisena 2013 sadat tyttöfutaajat pelaa yli 100 ottelua Kuopio- ja Kuplahallissa. Toinen TalviRonaltiina turnaus

Lisätiedot

Tervetuloa yksipäiväiseen salibandyturnaukseen Pasilan Urheiluhalliin osoitteessa Radiokatu 22.

Tervetuloa yksipäiväiseen salibandyturnaukseen Pasilan Urheiluhalliin osoitteessa Radiokatu 22. 16. JEKKU -TURNAUS la 17.1.2015 Tervetuloa yksipäiväiseen salibandyturnaukseen Pasilan Urheiluhalliin osoitteessa Radiokatu 22. Turnauspäivä on lauantai 17.1.2015. Ottelut pelataan klo 09.00 19:00 välisenä

Lisätiedot

Tampere 2019 Para Dance Sport International Competition (IPC) & Suomi Open 2019 Wheelchair Dance Competition (non-ipc)

Tampere 2019 Para Dance Sport International Competition (IPC) & Suomi Open 2019 Wheelchair Dance Competition (non-ipc) Tampere 2019 Para Dance Sport International Competition (IPC) & Suomi Open 2019 Wheelchair Dance Competition (non-ipc) Tällä lomakkeella tilataan pääsyliput, majoitus, kuljetukset ja ateriat Tampere 2019

Lisätiedot

KAIKKI KANNUSTAMAAN KUPS MITALILLE, BANZAI!

KAIKKI KANNUSTAMAAN KUPS MITALILLE, BANZAI! JÄSENKIRJE LOKAKUU 2017 KuPS juniorit myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. KuPS:n viimeinen kotiottelu Savon Sanomat Areenalla pelataan

Lisätiedot

INDOOR-SARJAT

INDOOR-SARJAT INDOOR-SARJAT 2018-2019 30.9.2018 PELATTAVAT SARJAT 1. Naisten SM 2. Miesten SM 3. Naisten I divisioona 4. Miesten I divisioona 5. U16 SM 6. U13 Hokkiliiga 7. U11 turnaukset 8. Ikämiesten SM Naisten SM-sarja

Lisätiedot

Tarjous 15 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Tarjous 15 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Tarjous 15 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI P9 ALKUSARJA, PITKÄ 1. 15.9.2014 15 VRK ALK 1450 LENNOT HKI-KTW, KRK-HEL HINTAAN SISÄLTYY

Lisätiedot

Finland golf Vivian open Pertti Hämälä / Puh

Finland golf Vivian open Pertti Hämälä / Puh Finland golf Vivian open Pertti Hämälä / pera@finlandgolf.fi/pera.hamala@gmail.com Puh. 0500 423 295 VIVIAN OPENIN 10 VUOTIS JUHLAKILPAILU Ryhmäkoko: noin 60 henkilöä Ajankohta: perjantai 7.7. maanantai

Lisätiedot

PM-katsastus. ja Kansallinen Regatta 14-15.6 2014. Paikkana Solvallan Urheiluopisto, Nuuksio, Espoo. Bulletin 1 27.4.2014

PM-katsastus. ja Kansallinen Regatta 14-15.6 2014. Paikkana Solvallan Urheiluopisto, Nuuksio, Espoo. Bulletin 1 27.4.2014 Bulletin 1 27.4.2014 PM-katsastus ja Kansallinen Regatta 14-15.6 2014 Paikkana Solvallan Urheiluopisto, Nuuksio, Espoo Järjestäjät:, Helsingin Soutuklubi ry ja Espoon Soutajat ry PM-katsastus ja kansallinen

Lisätiedot

Hyundai-turnaus. Kotka, Ruonalan urheiluhalli 2.5.2015. Karhula -05

Hyundai-turnaus. Kotka, Ruonalan urheiluhalli 2.5.2015. Karhula -05 Hyundai-turnaus Kotka, Ruonalan urheiluhalli 2.5.2015 Karhula -05 Tiedotteet ja tulospalvelu: http://www.kotkannappulat.fi/joukkueet/karhula-05/hyundai-turnaus-kotka-2-5-2015/ Turnausinfo Hyundai-turnaus

Lisätiedot

MAJOITUSINFO SUMMER CHEER CUP - POWERPARK

MAJOITUSINFO SUMMER CHEER CUP - POWERPARK MAJOITUSINFO SUMMER CHEER CUP - POWERPARK 7.-9.6.2019 Cheerleaderit valtaavat jälleen Huvivaltio Powerparkin kesäkuun alussa! Kisaviikonloppuun sisältyy kilpailun lisäksi iltaohjelmaa esiintyjineen ja

Lisätiedot

TARJOUS 1 Tiina Aalto Puh. 0205 61 5306 Fax 0205 61 5333 11.8.2010 tiina.aalto@kavevatravel.fi

TARJOUS 1 Tiina Aalto Puh. 0205 61 5306 Fax 0205 61 5333 11.8.2010 tiina.aalto@kavevatravel.fi TARJOUS 1 Turun Kaupunki Pertti Heinonen Puh. 02-262 4802 pertti.heinonen@turku.fi RYHMÄMATKA RUOTSIIN JA NORJAAN Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme ryhmällenne seuraavia matkapalveluita: Kohde

Lisätiedot

19. 20.3.2016. Hotelli Petäys, Hämeenlinna. A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous

19. 20.3.2016. Hotelli Petäys, Hämeenlinna. A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous 19. 20.3.2016 A-Kiltojen Liitto ry:n kevätpäiviä vietetään 19. 20.3.2016 Hotelli Petäyksessä Hämeenlinnassa.

Lisätiedot

Näkyvissä kioskirakennuksen seinällä olevalla ilmoitustaululla.

Näkyvissä kioskirakennuksen seinällä olevalla ilmoitustaululla. P02 SYYSTURNAUSINFO 2015 Tervetuloa FC Halikko P02/P03-joukkueiden järjestämään jalkapalloturnaukseen Halikon Aseman Urheilukentälle (Mustamäentie 153). Karttalinkki Turnaustoimisto Pysäköinti Turnaustoimisto

Lisätiedot

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE 24.-30.3.2019 Suomi-Portugali yhdistyksen jäsenmatka Vastuullinen matkanjärjestäjä: SUBLU TOUR PORTUGAL (www.sublutour.com/fi) - Nazaré, Portugali Ryhmän

Lisätiedot

Otteluohjelma perjantai

Otteluohjelma perjantai Otteluohjelma perjantai 29.9.2017 1.kenttä 2.kenttä 3.kenttä 16.30 Luoma/Järvensivu Puro/Muilu 16.30 Hakuli/Eklund Paakkunainen/Ahtee 16.30 Ahlroos/Tannerkoski Saunamäki/Väinölä 17.30 Visakova/Lilja (2)

Lisätiedot

KESÄN 2018 SARJAT HYVÄKSYTTY HALLITUKSEN KOKOUKSESSA

KESÄN 2018 SARJAT HYVÄKSYTTY HALLITUKSEN KOKOUKSESSA KESÄN 2018 SARJAT HYVÄKSYTTY HALLITUKSEN KOKOUKSESSA 13.3.2018 PELATTAVAT SARJAT 1. Miesten SM 2. Naisten SM 3. I divisioona 4. U21 SM 5. U18 CUP 6. U15 SM 7. U13 Hokkiliiga 8. U11 9. Ikämiesten SM 10.

Lisätiedot

MATKAOHJELMA 1 (5) Itäkatu 1-5 D HELSINKI KÄSITYÖMATKA VIROON. Maanantai

MATKAOHJELMA 1 (5) Itäkatu 1-5 D HELSINKI KÄSITYÖMATKA VIROON. Maanantai MATKAOHJELMA 1 (5) KÄSITYÖMATKA VIROON Maanantai 4.6.2012 06:30 Lähtöselvitys Helsingin Länsiterminaalissa 07:30 Lähtö Tallink M/S Star -aluksella 09:30 Saapuminen Tallinnaan Vastassa suomenkielinen opas

Lisätiedot

RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT

RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT OTTELUIDEN PELAAMINEN RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT Turnauksessa noudatetaan SJL:n Leijonaliiga kauden 2018-2019 sääntöjä seuraavin poikkeuksin. Ottelut pelataan 4 vs 4 peleinä mustalla kiekolla. Maalien koko

Lisätiedot

JKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET

JKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET JKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET JÄRJESTÄMISOIKEUS Suomen Palloliitto (liitto) vahvistaa JKKI -lopputurnausten järjestämisoikeudet anomusten perusteella. Edellisellä mestarilla on oikeus

Lisätiedot

NUORTEN KILPAILU- JÄRJESTELMÄ Muutokset &

NUORTEN KILPAILU- JÄRJESTELMÄ Muutokset & NUORTEN KILPAILU- JÄRJESTELMÄ Muutokset 2018-2019 & 2019-2020 Kauden 2017-18 muutokset 16-vuotiaiden sarjat Keväällä 2018 16-vuotiaiden SM-sarjan 8 parasta joukkuetta saavat paikan tulevaan 17-vuotiaiden

Lisätiedot