Sports Travels Since 1992

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Sports Travels Since 1992"

Transkriptio

1 ACK T02 Pia Taskinen Tarjouksemme, Tampere Ruotsin toiseksi suurin juniorijalkapalloturnaus, Piteå Summer Games, järjestetään Pohjois-Ruotsissa Piteåssa vuosittain juhannuksen jälkeisellä viikolla. Vuonna 2015 turnaus järjestetään 26. kerran! Piteån turnaus on kasvanut vuosittain ja turnaukseen on odotettavissa jälleen yli 800 joukkuetta 20 eri maasta! Matkustusmuodot Piteåån ovat viime vuosina hieman vaihdelleet. Yhä suositummaksi vaihtoehdoksi on noussut, varsinkin pääkaupunkiseudulta ja Uudeltamaalta tulevien joukkueiden keskuudessa, matkustus junalla. Yöjunat antavat mahdollisuuden päästä perille levänneenä, vaikka yhdensuuntaista matkaa saattaa joskus olla jopa 900 kilometriä! Perinteisen bussimatkan sekä turnausjunamatkan lisäksi valikoimkaamme kuuluu myös lentomatkapaketti, missä matkustusaika minimoidaan. Kiitämme tarjouspyynnöstänne sekä mielenkiinnostanne matkatoimistoamme kohtaan. Tarjoamme Teille eri matkapakettivaihtoehtoja Piteå Summer Gamesiin sekä junalla ja bussilla matkustaen että lentäen. Lisäksi tarjoamme majoitusvaihtoehtoina koulumajoitusta sekä bungalow-majoitusta Pite Havsbadissa, joka sijaitsee noin 10 kilometriä Piteån keskustasta etelään.

2 VAIHTOEHTO 1: TURNAUSJUNA KOULUMAJOITUKSELLA Matka-aika , 6 pv, keskiviikko - maanantai Matkan hinta (ryhmäkoolla ei väliä) 329 euroa per henkilö Hintaan sisältyvät palvelumme junamatkat Helsinki - Kemi - Helsinki VR:n yöjunilla aikataulujen mukaisesti majoittuminen junamatkoilla makuuvaunuissa 3 hengen hyteissä, 2 yötä bussikuljetukset Kemi - Piteå - Kemi koulumajoittuminen Strömbackaskolanilla, 3 yötä turnauksen täysihoitoruokailut alkaen perjantai aamiaisesta päättyen sunnuntain lounaaseen joukkueen ja joukkueen jäsenien osallistumismaksut turnaukseen ottelukuljetukset turnauksessa turnausjärjestäjän busseilla Saarikoski Travelsin oman turnaus- ja palvelutoimiston palvelut Pite Havsbadissa ilmoittautuminen ja kirjeenvaihto turnausorganisaation kanssa kattava INFO-paketti joukkueenjohtajille marginaalivero Lisämaksusta lisäruokailut matkalla ja kohteessa VAIHTOEHTO 2: TURNAUSJUNA PITE HAVSBAD-MAJOITUKSELLA Matka-aika , 6 pv, keskiviikko - maanantai Matkan hinta (ryhmäkoolla ei väliä) Bungalow viidelle Bungalow neljälle 369 euroa per henkilö 399 euroa per henkilö Hintaan sisältyvät palvelumme junamatkat Helsinki - Kemi - Helsinki VR:n yöjunilla aikataulujen mukaisesti majoittuminen junamatkoilla makuuvaunuissa 3 hengen hyteissä, 2 yötä bussikuljetukset Kemi - Piteå - Kemi majoittuminen Pite Havsbadissa 4-6 hengen bungaloweissa, 3 yötä joukkueen ja joukkueen jäsenien osallistumismaksut turnaukseen ottelukuljetukset turnauksessa turnausjärjestäjän busseilla Saarikoski Travelsin oman turnaus- ja palvelutoimiston palvelut Pite Havsbadissa ilmoittautuminen ja kirjeenvaihto turnausorganisaation kanssa kattava INFO-paketti joukkueenjohtajille marginaalivero Lisämaksusta (ruokailuhinnat päivitetään kevään aikana) hotellimajoittuminen Pite Havsbadissa 1-2 hengen huoneissa majoittuminen kolmen tai kahden hengen majoittuminen yhdessä bungalowissa ruokailut Pite Havsbadissa alk. 7,60/12,60 euroa (aamiainen) ja 6,20/10,60 euroa (lounas/päivällinen) ruokailut turnausjärjestäjän toimesta 7,30 euroa (lounas/päivällinen)

3 MAJOITUSVAIHTOEHDOT Bungalow-majoitus: Pite Havsbad Piteå Tel Kylpylähotelli Pohjanlahden rannalla n. 10 km:n päässä Piteån keskustasta. Hotellilla on erinomainen palvelutarjonta. Sisätiloissa ovat ravintola, AdventureBath-kylpylä, sauna, solarium jne. Lisäksi camping-alueelta löytyvät mm. pöytätennis, biljardi, dart, peliautomaatteja sekä Minimarket (avoinna kello 8-23 päivittäin!), josta löytyy tarvittaessa päivittäistavaroita. Lisäksi alueella on mahdollisuus harrastaa mm. beachvolleyta tai lähteä golfaamaan läheiselle kentälle. Ulkoalueella on myös lasten leikkipaikka sekä uima-allas kylpylän yhteydessä. Bungaloweissa voi majoittua jopa kuusi henkeä. Suosittelemme kuitenkin, että bungaloweissa majoittuu 4-5 henkeä. Bungaloweissa on oma suihku/wc ja keittiövarustus, mutta pyyhkeet ja lakanat on tuotava mukana. Pite Havsbad soveltuu erinomaisesti perheryhmille! Pite Havsbadissa joukkueet voivat myös nautti ruokailut aamiaisesta illalliseen. Aamiainen tarjoillaan hotellipuolen ravintolassa ja lounas ja päivällinen Skeppetin ravintolassa. Turnauksen aikana turnausbussit kulkevat noin 300 metrin päästä Pite Havsbadin hotellin vastaanottoa bussien liikennöintiaikaan puolen tunnin välein. Koulumajoitus: Strömbackaskolan Lasarettsvägen Piteå Kaikki kauttamme koulumajoitukseen menevät joukkueet majoittuvat Strömbackaskolanilla. Koulu sijaitsee Piteån keskustassa noin 800 metrin päässä turnauskeskuksesta/nolia-hallilta. Koulu on otollinen myös palveluiltaan, sillä Strömbackaskolanilla järjestetään turnauspakettiin kuulumattomat ruokailut, torstain illallinen sekä sunnuntain päivällinen. Koulu on palvelutasoltaan ja tiloiltaan moderni. Koulun palveluihin kuuluvat mm. WLAN, oma ruokasali, suihkut ja WC:t. Huomioittehan, että koulumajoituksessa patjat sekä liinavaatteet tai makuupussi on tuotava itse.

4 TURNAUSJUNA Turnausjunat ovat VR:n reittiliikenteen yöjunia. Junat pysähtyvät reiuttiliikenteen mukaisilla paikkakunnilla. Hintoihin sisältyvät valmiiksi majoittumiset makuuvaunujen hyteissä sekä meno- että paluumatkalla. Junalla matkustettaessa ryhmän koko ei vaikuta henkilöhintaan. Alustavat juna-aikataulut , ke-to , su-ma Helsinki - Tampere - Kemi Kemi - Tampere - Helsinki 18:23-21:34-06:45 (+1 vrk) 21:09-05:35-10:00 (+1 vrk) MATKAOHJELMARUNKO Matkaohjelmarunko on tarkoitettu joukkueille hahmottamaan matkan kulkua ja aikatauluja. Ohjelmarunko ja todellinen aikataulu saattavat poiketa toisistaan. Huomioittehan lisäksi, että kaikki matkaohjelmarungossa mainitut palvelut eivät välttämättä kuulu perusmatkapaketin hintaan. Keskiviikko Lähtö illalla VR:n yöjunalla kello aikataulujen mukaisesti. Majoittuminen hytteihin. Yö junassa. Torstai Saapuminen Kemiin aamulla aikataulun mukaisesti. Mahdollisuus hotelliaamiaiseen Kemissä. Bussikuljetus Kemistä Piteåån noin kello Piteåån saavuttaessa pikainen visiitti turnauskeskukseen, missä kirjautuminen turnaukseen ja joukkuemateriaalin vastaanotto. Majoittuminen Piteåssa koululla tai Pite Havsbadissa. Huom. Pite Havsbad aloittaa sisäänkirjautumisen kello 12.00, mutta bungalowit taataan kello eteenpäin. Mahdollisuus lounaaseen. Iltapäivä ja ilta vapaata. Perjantai Aamiainen majoituskohteessa. Päivän ohjelma turnausohjelman mukaisesti. Illalla ohjelmassa on avajaiskulkue. Lauantai Aamiainen majoituskohteessa. Päivän ohjelma turnausohjelman mukaisesti. Sunnuntai Aamiainen majoituskohteessa. Aamu- ja iltapäivä turnausohjelman mukaisesti (finaalit ja viimeiset jatkopelit). Paluulähtö Piteåsta Kemiin iltapäivän aikana bussilla. Saapuminen Kemiin noin kolmen tunnin ajon jälkeen. Mahdollisuus illalliseen Kemissä hotellilla. VR:n yöjuna lähtee kohti Helsinkiä aikataulun mukaisesti. Maanantai Saapuminen lähtöpaikkakunnalle juna-aikataulun mukaisesti. Matkaohjelma sitoumuksetta.

5 VARAAMINEN JA MAKSUAIKATAULU Teemme varauksen joukkueellenne varaushetkellä. Varaamisen yhteydessä laskutetaan joukkuetta alustavan lähtijämäärän mukaisesti, 50 euroa per lähtijä. Varausmaksulla on 14 vuorokautta maksuaikaa. Varausmaksu hyvitetään loppulaskun yhteydessä. Loppulaskutus tehdään Maksuaikaa loppulaskulla on 14 vuorokautta. TURNAUSFAKTAA Kilpailumuoto Joukkueet jaetaan 4-5 joukkueen lohkoihin, joista kaksi parasta jatkaa A-loppusarjaan. Kaikki joukkueet pelaavat vähintään yhden loppusarjan ottelun. Loppusarjapelit pelataan ohjelman mukaisesti lauantaina sekä sunnuntaina. B8-, B9-, G8- ja G9-luokissa ei pelata loppusarjoja. Kaikki finaalit pelataan sunnuntaina otteluohjelman mukaisesti. Pelikentät Kaikki ottelut pelataan hyvillä nurmikentillä Piteån keskustassa, Bergsvikenissä ja Öjebyssä tai tekonurmikentällä Piteån keskustassa. Kaikkiaan turnauksen aikana pelataan noin 50 kentällä. Säännöt Piteå Summer Cupissa Cupissa noudatetaan FIFA:n ja Svenska FF:n (Ruotsin palloliitto) sääntöjä. Turnaukseen voivat osallistua vain joukkueet, jotka ovat FIFA:n rekisteröimän liiton jäseniä. Valmentajat/joukkueenjohtajat Perjantai- ja lauantai-iltoina järjestetään valmentajille illanviettoa, jossa tarjotaan pientä iltapalaa. Palkinnot Kaikki turnaukseen osallistuvat joukkueet saavat diplomin. Kolme parasta joukkuetta ikäluokissa B/G16-10 saavat mitalit ja pokaalit. Osallistujat ikäluokissa B/G9 ja 8 saavat muistolaatat. Piteå Tidningenin Fair Play palkinto jaetaan joukkueelle, joka käyttäytyy parhaiten kentällä ja sen ulkopuolella. Turnauksen paras seura saa kiertopalkinnon. Tyttöjen ja poikien ikäluokat sekä peliajat Sarjat B16 ja G ja jälk. synt. Sarjat B15 ja G ja jälk. synt. Sarjat B14 ja G ja jälk. synt. Sarjat B13 ja G ja jälk. synt. Sarjat B12 ja G ja jälk. synt. Sarjat B11 ja G ja jälk. synt. Sarjat B10 ja G ja jälk. synt. Sarjat B09 ja G ja jälk. synt. Sarjat B08 ja G ja jälk. synt. 7 pelaajaa kentällä 7 pelaajaa kentällä 7 pelaajaa kentällä 5 pelaajaa kentällä 5 pelaajaa kentällä peliaika 2 x 15 minuuttia peliaika 2 x 15 minuuttia peliaika 2 x 15 minuuttia 2 x 15 min (huom. ei sij.ott.) 2 x 15 min (huom. ei sij.ott.) Ilmoittautuminen ja kirjeenvaihto turnausorganisaation kanssa Matkatoimisto Saarikoski Oy on Piteå Summer Gamesin valtuuttama matkanjärjestäjä. Hoidamme joukkueenne ilmoittautumisen turnaukseen puolestanne. Muu mahdollinen yhteydenpito hoituu kauttamme myös.

6 Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) YHTEYSHENKILÖMME SEKÄ MATKAEHDOT Yhteyshenkilömme Ryhmänne matka-asioita ja varauksia hoitaa toimistossamme Lari Ruotsalainen, puhelin Toimistomme puhelinmyynti on avoinna ma-pe klo HUOM! Matkavakuutus Suosittelemme henkilökohtaisen matkavakuutuksen ottamista matkalle, koska tilausmatkaa koskevien peruutusehtojemme mukaan viime hetken peruutuksen tapahtuessa (myös sairastapaukset) peruutusturva on haettava vakuutuksesta. Päällekkäisten vakuutusten välttämiseksi kannattaa tarkistaa mm. kotivakuutuksen sisältö ennen erillisen matkavakuutuksen ottamista ja että siinä on myös peruutusturvaosa. Matkaehdot Noudatamme kuluttaja-asiamiehen sekä Suomen matkatoimistoyhdistyksen neuvottelemia valmismatkaehtoja sekä Matkatoimisto Saarikoski Oy:n lisä- ja erityisehtoja. Tällä matkalla käytämme ryhmämatkojen erityisehtojamme, jotka ovat nähtävillä -osoitteessamme. Pyydettäessä lähetämme ne myös postitse. Vakuus Kuluttajaviraston matkatoimisto Saarikoski Oy:lle myöntämä vakuusnumero on 3485 MjMv, mikä antaa oikeuden järjestää ja välittää matkoja. Hintasitoumus Tarjouksemme hinnat perustuvat tarjouksen päiväyspäivänä voimassaoleviin hinta- ja valuuttatietoihin. Varaamme oikeuden muuttaa matkan hintaa sopimuksen tekemisen jälkeenkin seuraavilla perusteilla: valuuttakurssimuutokset, meistä riippumattomat kuljetuskustannusten muutokset, uudet ja muuttuneet verot ja maksut. Tarjouksemme hinta edellyttää esitetyn ryhmäkoon toteutumista. Toivomme tarjouksemme soveltuvan käyttöönne ja johtavan jatkoneuvotteluihin sekä matkavaraukseen. Annamme mielellämme lisätietoja tarjouksestamme sekä Piteå Summer Games-turnauksesta. Ystävällisimmin, Lari Ruotsalainen Saarikoski Travels SportsTravels Finland Puh.

Kirsi Kavanne TERVETULOA HELSINKI CUPIN 40-VUOTISJUHLATURNAUKSEEN!

Kirsi Kavanne TERVETULOA HELSINKI CUPIN 40-VUOTISJUHLATURNAUKSEEN! TURNAUSESITE 2015 TERVETULOA HELSINKI CUPIN 40-VUOTISJUHLATURNAUKSEEN! Kautta aikain ensimmäinen Helsinki Cup -turnaus järjestettiin kesällä 1976. Jo silloin oli mukana lähes 300 joukkuetta. Vuosien saatossa

Lisätiedot

Kisakanslia palvelee aukioloaikoinaan puhelinnumeroissa (03) 8168670 ja (03) 8168671.

Kisakanslia palvelee aukioloaikoinaan puhelinnumeroissa (03) 8168670 ja (03) 8168671. OHJEITA FINLANDIA-HIIHTÄJÄLLE ENNEN LÄHTÖÄ ILMOITTAUTUMINEN Perinteisen 50 km ja 32 km kilpailuun tulee ilmoittautua viimeistään lauantaina 23.2.2013 klo 8.00 mennessä. Vapaan 50 km ja 20 km matkalle sunnuntaihin

Lisätiedot

ABC KIELI KIELIMATKAT KURSSIN. Tervetuloa!

ABC KIELI KIELIMATKAT KURSSIN. Tervetuloa! KIELI KURSSIN ABC Tervetuloa! STS Kielimatkat toivottaa sinut tervetulleeksi ensi kesän kielimatkalle. Toivottavasti odotat jo innolla kesän mahtavimpia viikkoja. Tähän oppaaseen olemme koonneet tietoja

Lisätiedot

SUUNNISTUSLEIRI. Vierumäellä 11. 14.6.2013

SUUNNISTUSLEIRI. Vierumäellä 11. 14.6.2013 SUUNNISTUSLEIRI Vierumäellä 11. 14.6.2013 Tervetuloa Vierumäelle! Sisällysluettelo Suomen Urheiluopiston tervehdys... 2 Tervetuloa Leimaukselle!... 3 Vierumäelle nauttimaan... 4 Leiriorganisaatio... 5

Lisätiedot

Rakennusmestarit ja -insinöörit 3 11

Rakennusmestarit ja -insinöörit 3 11 J Ä S E N L E H T I H E L S I N G I N Rakennusmestarit ja -insinöörit 3 11 Uudet rakennusmestrit jo työmaalla SISÄLTÖ 3 11 Kutsu kevätkokoukseen...3 Kutsu maaliskuun mestari-iltaan...3 Helmikuun Mestari-illassa

Lisätiedot

Kilpailusuoritukset 70-99. Kilpailujen arvioitu päättymisaika klo 20.00. Lauantaina katselmussarja, 10-12v sekä muiden sarjojen alkukilpailut.

Kilpailusuoritukset 70-99. Kilpailujen arvioitu päättymisaika klo 20.00. Lauantaina katselmussarja, 10-12v sekä muiden sarjojen alkukilpailut. TUL:n joukkuevoimistelun vapaasarjojen mestaruuskilpailut sekä avoimet kilpailut yli 12- vuotiaiden kilpa- ja mestaruussarjoissa 2.- 3.5.2015 Kiitos ilmoittautumisesta ja tervetuloa kilpailemaan Kotkaan!

Lisätiedot

11. Opas kiekkokoulun järjestämiseksi. Seuraava opas ladattavissa osoitteessa www.leijonat.fi

11. Opas kiekkokoulun järjestämiseksi. Seuraava opas ladattavissa osoitteessa www.leijonat.fi 11. Opas kiekkokoulun järjestämiseksi Seuraava opas ladattavissa osoitteessa www.leijonat.fi Opas kiekkokoulun järjestämiseksi SISÄLLYSLUETTELO 2 Tämän oppaan pohjamateriaalina on käytetty Suomen Jääkiekkoliiton

Lisätiedot

TERVETULOA AGILITYN SM-KILPAILUIHIN OULUUN!

TERVETULOA AGILITYN SM-KILPAILUIHIN OULUUN! TERVETULOA AGILITYN SM-KILPAILUIHIN OULUUN! Viikonlopun aikana nähdään yli 2400 starttia. Perjantaina 12.6.2015 kilpaillaan 3-luokan kilpailut, joihin on ilmoittautunut huikeat 854 koirakkoa. Lauantain

Lisätiedot

Tampereen Pyrinnön Kolmepäiväiset Grano Games -suunnistuskilpailut ALUSTAVAT! Kilpailuohjeet

Tampereen Pyrinnön Kolmepäiväiset Grano Games -suunnistuskilpailut ALUSTAVAT! Kilpailuohjeet Kilpailuohjeet Versio.0: 4.6.205 klo 5 Tampereen Pyrinnön Kolmepäiväiset Grano Games -suunnistuskilpailut ALUSTAVAT! Kilpailuohjeet Pe 5.6.204 klo 9 sprintti / Hatanpään soutukeskus, Hatanpäänkatu 6, Tampere

Lisätiedot

B-D12 ERILLISMÄÄRÄYS 2013 Muilta osin mitä tässä asiakirjassa määritellään, noudatetaan Palloliiton sääntöjä, kilpailu- ja rangaistusmääräyksiä.

B-D12 ERILLISMÄÄRÄYS 2013 Muilta osin mitä tässä asiakirjassa määritellään, noudatetaan Palloliiton sääntöjä, kilpailu- ja rangaistusmääräyksiä. B-D12 ERILLISMÄÄRÄYS 2013 Muilta osin mitä tässä asiakirjassa määritellään, noudatetaan Palloliiton sääntöjä, kilpailu- ja rangaistusmääräyksiä. Punaisella merkitty muutokset edelliseen vuoteen! HUOM!

Lisätiedot

KAIKKI PELAA SÄÄNNÖT 2014. Voittoja joka päivä

KAIKKI PELAA SÄÄNNÖT 2014. Voittoja joka päivä KAIKKI PELAA SÄÄNNÖT 2014 Voittoja joka päivä Jalkapallon Leikkimaailma 11-vuotiaat ja sitä nuoremmat tytöt ja pojat Jalkapallon Leikkimaailmassa jokaisella tytöllä ja pojalla on oikeus monipuoliseen ja

Lisätiedot

Suomen Mieskuoroliitto ry Helsinki, 18.9.2014 Klaneettitie 6 8 00420 Helsinki www.mieskuoro.fi

Suomen Mieskuoroliitto ry Helsinki, 18.9.2014 Klaneettitie 6 8 00420 Helsinki www.mieskuoro.fi Jäsenkirje 4/2014 Hyvät laulajaveljet! Hyvä jäsenkirjeen vastaanottaja, HUOMIO! Välitä tämän kirjeen informaatio eteenpäin oman kuorosi koko hallinnolle ja laulajille! KIITOS! Uusi laulukausi on toivottavasti

Lisätiedot

OHJEITA JOUKKUEVOIMISTELUKILPAILUJEN JÄRJESTÄJILLE

OHJEITA JOUKKUEVOIMISTELUKILPAILUJEN JÄRJESTÄJILLE 1 / 10 OHJEITA JOUKKUEVOIMISTELUKILPAILUJEN JÄRJESTÄJILLE Alkuperäiset ohjeet Eila Uitto Päivitys Sari Mustajärvi 2 / 10 SISÄLLYSLUETTELO 1. Johdanto... 3 2. Kilpailujen hakeminen... 3 3. Järjestämismaksu...

Lisätiedot

Rakennusmestarit ja -insinöörit 4 13

Rakennusmestarit ja -insinöörit 4 13 JÄSENLEHTI HELSIN GIN Rakennusmestarit ja -insinöörit 4 13 Kevätkokous ja Mestari-ilta 8. huhtikuuta Tervetuloa! Sisältää yhdistyksen TOIMINTAKERTOMUKSEN 2012 SISÄLTÖ 4 13 Kutsu Kevätkokoukseen ja Huhtikuun

Lisätiedot

Kiina, Laos ja Thaimaa

Kiina, Laos ja Thaimaa Kiina, Laos ja Thaimaa Chongqing Chengdu Kunming Pu er Xishuangbanna Houeisay Mekong-joki Luang Prabang Bangkok 20.11.-4.12.2015 14 vrk / 13 yötä perillä Ainutlaatuinen kiertomatka alkaa Kiinan keskiosista,

Lisätiedot

www.porinhyvis.fi pmttt@porinhyvis.fi 02-6324626 - Olemme myös facebookissa

www.porinhyvis.fi pmttt@porinhyvis.fi 02-6324626 - Olemme myös facebookissa Porin Mielenterveystoiminnan Tuki ry 1/2015 Hyvän Mielen Talo Valtakatu 9 28100 Pori www.porinhyvis.fi pmttt@porinhyvis.fi 02-6324626 - Olemme myös facebookissa Tervehdys Porin Hyvän Mielen Talolta Hyvän

Lisätiedot

PARKINSON-TIEDOTE. Turun seudun Parkinson-yhdistys ry:n KEVÄTKOKOUS. keskiviikkona maaliskuun 26. päivänä 2014 alkaen klo 17.00

PARKINSON-TIEDOTE. Turun seudun Parkinson-yhdistys ry:n KEVÄTKOKOUS. keskiviikkona maaliskuun 26. päivänä 2014 alkaen klo 17.00 PARKINSON-TIEDOTE Turun seudun Parkinson-yhdistys ry 25 v. N:o 1/2014 Turun seudun Parkinsonyhdistyksen 25-vuotisjuhla kylpylähotelli Caribiassa 15.11. 2013. Vieraita vastaanottamassa puheenjohtaja Esko

Lisätiedot

RAKENNUSLIITON JÄSENEDUT

RAKENNUSLIITON JÄSENEDUT 2015 RAKENNUSLIITON JÄSENEDUT Rakennusliiton jäsenenä olet oikeutettu monenlaisiin jäsenetuihin. Jäsenkortin esittämällä saat hyödyksesi useita jäsenetuja vuonna 2015. Jos sopimusalasi on vaihtunut, voit

Lisätiedot

NEWS. Syksy. Syyslomalla liikutaan sisällä ja ulkona. Tahko valmistautuu jo talveen Mukana syksyn tapahtumakalenteri

NEWS. Syksy. Syyslomalla liikutaan sisällä ja ulkona. Tahko valmistautuu jo talveen Mukana syksyn tapahtumakalenteri Syksy NEWS 2009 Syyslomalla liikutaan sisällä ja ulkona Tahko valmistautuu jo talveen Mukana syksyn tapahtumakalenteri 2.com TahkoNews - syksy 2009 Pääkirjoitus Tahko-Chalet Oy:n kuulumisia Tahko-Chalet

Lisätiedot

KUOPION RAKENNUSMESTARIT

KUOPION RAKENNUSMESTARIT KUOPION RAKENNUSMESTARIT Jäsenkirje 2/2014 1 Puheenjohtajan tervehdys Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous sujui Kuopion Klubilla hyvin. Kokouksen aluksi yhdistys kutsui Aira Pesosen uudeksi yhdistyksen

Lisätiedot

Hyvää Uutta Vuotta kaikille! Parturi-kampaamo- Raija Pastell-Fält Puh. 050 347 8448, 767 3533 Tolmintie 4, YPÄJÄ

Hyvää Uutta Vuotta kaikille! Parturi-kampaamo- Raija Pastell-Fält Puh. 050 347 8448, 767 3533 Tolmintie 4, YPÄJÄ Kunnallinen ja seurakunnallinen tiedotuslehti Jaetaan kaikkiin talouksiin Ypäjällä TAMMIKUU 2009 Parturi-kampaamo Outi Perho Katinhännäntie 298, 32140 Ypäjä as. Puh. 050 372 1172 Avoinna: ma pe 10 18.

Lisätiedot

SALIBANDYLIITON OTTELUUN MÄÄRÄTTYJEN EROTUOMARIEN / EROTUOMARIVALMENTAJIEN (OTTELUVALVOJIEN) MATKUSTUSSÄÄNNÖT KAUDELLA 2014-2015

SALIBANDYLIITON OTTELUUN MÄÄRÄTTYJEN EROTUOMARIEN / EROTUOMARIVALMENTAJIEN (OTTELUVALVOJIEN) MATKUSTUSSÄÄNNÖT KAUDELLA 2014-2015 SALIBANDYLIITON OTTELUUN MÄÄRÄTTYJEN EROTUOMARIEN / EROTUOMARIVALMENTAJIEN (OTTELUVALVOJIEN) MATKUSTUSSÄÄNNÖT KAUDELLA 2014-2015 1. ENNAKONPIDÄTYS JA LOPULLINEN VEROTUS Kaikki Salibandyliiton sarjoissa

Lisätiedot

www.lomalinja.fi 1/2011 Risteilyt Mustameri, Moskova Pietari, Volga Don, Tonava Harvinaiset helmet Myanmar, Kenia, Etiopia, Libanon, Intia

www.lomalinja.fi 1/2011 Risteilyt Mustameri, Moskova Pietari, Volga Don, Tonava Harvinaiset helmet Myanmar, Kenia, Etiopia, Libanon, Intia 1/2011 Risteilyt Mustameri, Moskova Pietari, Volga Don, Tonava Harvinaiset helmet Myanmar, Kenia, Etiopia, Libanon, Intia Maalaus- ja valokuvausmatkat Balaton, Lyons-la-Fôret, Sorrento, Peratallada Kulttuurimatkat

Lisätiedot

Edustusjoukkue futsal cupissa 3 kierrokselle. Mäntän Valo Ry Maanantai 12. joulukuuta 2011

Edustusjoukkue futsal cupissa 3 kierrokselle. Mäntän Valo Ry Maanantai 12. joulukuuta 2011 Edustusjoukkue futsal cupissa 3 kierrokselle Keväällä futsalin 4 divisioonaan noussut Valo jatkoi syksyllä hyviä otteita futsalin Suomen cupissa pudottamalla 2.divisioonassa pelaavat LeKin ja KaVon. Joukkue

Lisätiedot

JCI WORLD CONGRESS 2015

JCI WORLD CONGRESS 2015 Japani kutsuu Lähde Nuorkauppakamarien maailmankokoukseen ja tutustu samalla lumoavaan Kiotoon ja Okinawan trooppisiin saariin! Yhteistyössä Suomen Nuorkauppakamarit ja SMT. Tarjolla on kuusi erilaista

Lisätiedot

RIA*Nysse 2/15. Tampereen rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit ry:n tiedotuslehti

RIA*Nysse 2/15. Tampereen rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit ry:n tiedotuslehti RIA*Nysse 2/15 Tampereen rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit ry:n tiedotuslehti YHDISTELE ERI MUOTOJA, KOKOJA JA VÄREJÄ JA LUO TÄYSIN UNIIKKI LATTIA UUSILLA MARMOLEUM MODULAR-LINOLEUMILAATOILLA! www.forbo-flooring.fi

Lisätiedot

Helsinki Open 27.4.2013 28.4.2013 HJK-j Laajasalo P01 Valkoiset Siniset

Helsinki Open 27.4.2013 28.4.2013 HJK-j Laajasalo P01 Valkoiset Siniset Helsinki Open 27.4.2013 28.4.2013 HJK-j Laajasalo P01 Valkoiset Siniset Otteluohjelma 2 (10) Helsinki Open 2013 turnaus 18. kerran 27.4.2013-28.4.2013 Jokainen joukkue pelaa vähintään viisi peliä Ilmoittautuminen

Lisätiedot

SUOMEN SALIBANDYLIITON KILPAILUSÄÄNNÖT 1.5.2014-30.4.2015. 1. YLEISTÄ sivu 1-8 3-4

SUOMEN SALIBANDYLIITON KILPAILUSÄÄNNÖT 1.5.2014-30.4.2015. 1. YLEISTÄ sivu 1-8 3-4 sivu 1 SUOMEN SALIBANDYLIITON KILPAILUSÄÄNNÖT 1.5.2014-30.4.2015 Suomen Salibandyliitto ry 2014 1. YLEISTÄ sivu 1-8 3-4 2. EETTISET PERIAATTEET 9 Reilun pelin periaate 5 10 Vastuullinen taloudenpito 5

Lisätiedot

Turun Mielenterveysyhdistys ITU ry:n tiedotuslehti ITUJA 1 / 2011

Turun Mielenterveysyhdistys ITU ry:n tiedotuslehti ITUJA 1 / 2011 Turun Mielenterveysyhdistys ITU ry:n tiedotuslehti ITUJA 1 / 2011 Mikä ITU on? Turun Mielenterveysyhdistys ITU ry on mielenterveyskuntoutujien vapaaehtoistoiminnan keskus, edunvalvontajärjestö ja vertaistukiyhteisö.

Lisätiedot