IDO KYLPYHUONEKUVASTO 2018

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "IDO KYLPYHUONEKUVASTO 2018"

Transkriptio

1 IDO KYLPYHUONEKUVASTO 2018 Jälleenmyyjäsi: Geberit Oy Tahkotie Vantaa Puh Jälleenmyynti: LVI-liikkeet, rautakaupat, keittiö- ja sisustusliikkeet. Jälleenmyyjiemme yhteystiedot löydät internet-sivuiltamme Esitteitä voi tilata osoitteesta FI Rekvisiitta: Stailaus: Kuvat: Carl Bergman, Juho Huttunen, Kristiina Hemminki, Mikko Tikka, Pauliina Salonen Shutterstock. Esitteen hintatiedot ovat ainoastaan suositushintoja. IDO KYLPYHUONEKUVASTO 2018

2 2 IDO Sisältö ELÄMÄ ON KAIKKI KAIKESSA. KEHITTYÄKSEEN SE TARVITSEE LUOVUUTTA. NEROKKAIMMAT RATKAISUT SYNTYVÄT, KUN VAIN ANNAMME LUOVUUTEMME HERÄTÄ ELOON. Näyttelyssämme Helsingin Pohjois-Haagassa on esillä laaja tuotevalikoimamme täydellisesti sisustetuissa kylpyhuonemiljöissä. Näyttelymme asiantunteva henkilökunta auttaa kylpyhuonekalusteiden valinnassa ja tilasi suunnittelussa. Jos et pääse paikalle itse, voit tehdä virtuaalisen näyttelykierroksen osoitteessa IDO Kylpyhuonenäyttely: Kaupintie Helsinki Puh Tarkista aukioloaikamme osoitteesta

3 IDO Sisältö 3 MENESTYKSEN JUURET 4 SUUNNITTELIJAT 7 INSPIRAATIO JA IDEAT 8 KYLPYHUONEKALUSTEET 26 SUIHKUT 66 PESUALTAAT 94 WC-ISTUIMET 106 KYLPYAMMEET 122 TUOTTEET TOIMINTA- RAJOITTEISILLE 132 TEKNINEN INFO 134 IDO tekee jatkuvaa tuotekehitystyötä. Sen vuoksi pidätämme oikeuden esitteen painoon menon jälkeen tapahtuviin mahdollisiin muutoksiin tuotevalikoimassa tai tuotteissa, painoteknisistä syistä johtuviin värieroavaisuuksiin sekä mahdollisiin painovirheisiin. Tuotevalikoimassa saattaa olla myös alueellisia eroavaisuuksia. Esitteen hintatiedot ovat ainoastaan suositushintoja.

4 4 IDO Historia YLI 140 VUOTTA SUOMALAISIA KYLPYHUONEITA KUVA: HUGO SUNDSTRÖM, HELSINGIN KAUPUNGINMUSEO 1947 SOTIEN JÄLKEEN VALMISTUS JATKUI NORMAALISTI. TÄSSÄ PESUALLAS VIIMEISTELYVAIHEESSAAN. TOISESTA MAAILMANSODASTA HUOLIMATTA ARABIA SAI LUVAN LAAJENTAA TEHDASTILOJAAN VUONNA ARABIAN POSLIINITEHDAS PERUSTET- TIIN VUONNA SE LAAJENSI PIAN TUOTANTOAAN JA ALKOI VALMISTAA MYÖS WC- JA PESUALLASTUOTTEITA ARABIA ESITTELI MAAILMAN ENSIM MÄISEN WC:N, JOSSA VESISÄILIÖ OLI YHDISTETTY ITSE PÖNTTÖÖN. TUOTTEEN NIMI OLI ELO. ARABIAN TEHDAS OLI VUOSI- KYMMENIEN AJAN AINOA POHJOISMAINEN SANITEETTI- POSLIININ VALMISTAJA.

5 IDO Historia TUOTANTO KASVOI VOIMAKKAASTI JA TUOTANTOTILAT SIIRRETTIIN TAMMISAA- REEN, MISSÄ NE OVAT VIELÄ TÄNÄKIN PÄIVÄNÄ. KOTIMAISET KYLPYHUONE- KALUSTEET OVAT KUULUNEET VALIKOIMAAMME MILTEI 30 VUOTTA JA IDO SHOWERAMA -SUIHKUJEN SUOMEN VALLOITUS ALKOI JO YLI 40 VUOTTA SITTEN OLEMME AINA KULKENEET UUSIEN INNO VAATIOIDEN JA TRENDIEN AALLONHARJALLA. 70-LUKU OLI VÄRIKKÄIDEN KYLPYHUONEIDEN KULTA-AIKAA, JOSSA MYÖS OLIMME VAHVASTI MUKANA. HISTORIAMME KERTOO LAADUSTA, JONKA OLEMME PYSTYNEET SÄILYTTÄMÄÄN KAIKKI NÄMÄ VUODET. KEHITÄMME JATKUVASTI UUSIA RATKAISUJA TUOTTAAKSEMME ASIAKKAILLEMME MODERNEJA, MIELLYTTÄVIÄ JA KESTÄVIÄ RATKAISUJA.

6 6 IDO Suunnittelijat

7 IDO Suunnittelijat 7 IDO TUNNETAAN KORKEASTA LAADUSTA JA LOPPUUN SAAKKA SUUNNITELLUISTA, TOIMIVISTA YKSI TYIS- KOHDISTA. MAINEEMME EI OLE SATTUMIEN SUMMA, SILLÄ TUOTTEIDEN TAKANA ON MONIKANSALLINEN JOUKKO LAHJAKKAITA JA ASIAN TUNTEVIA SUUNNITTELIJOITA. Suunnittelija Scott Derbyshire loi IDO Glow sta modernin sarjan, joka kunni oittaa IDOn juuria ja osoittaa, miten design ja toimivuus ovat erot ta mattomia. Suunnitellut IDO Glow -malliston, johon kuuluu kaapistot, wc:t ja pesualtaat. Kaarle Holmberg on suomalainen kansainvälisesti tunnustettu ja palkittu muotoilija. Suunnittelun ohella Holmberg on opettanut kaluste- ja sisustussuunnittelua jakaen runsaan kokemuksensa opiskelijoiden kanssa ja vieden samalla eteenpäin viestiä laadun tärkeydestä niin suunnittelussa kuin valmistuksessakin. Suunnitellut IDO Seven D -malliston (keramiikka ja kalusteet) ja IDO Wave -tasoaltaat. Uuden Showerama 10 -sarjan on suunnitellut englantilainen huippusuunnittelija Ian Randle. Hän vaalii skandinaavisen suunnittelun perinteitä, sen vaatimattomuutta ja into himoa luoda tuotteita, jotka ovat muodin turhuuksien yläpuolella. Randle uskoo, että hyvä tuote toimii virheettömästi, on kekseliäs, rehellinen ja yksinkertaisen kaunis. Ruotsalainen Fredrik Wallner on tukholmalaisen designyritys CODEn johtaja. Wallner on työskennellyt uransa aikana sisustus suunnitte lijana IKEAssa sekä monissa muissa maineikkaissa pohjoismaisissa suunnittelu - ja arkkitehtuurialan yrityksissä. Suunnitellut IDO Trend -kylpyhuonekalusteet. Suunnitellut IDO Showerama 10 -sarjan suihkut.

8 8 IDO Suihkut UUTTA!

9 IDO Suihkut 9 HALUAMME TARJOTA ASIAKKAILLEMME JATKUVASTI JOTAIN UUTTA, LISÄÄ MUKAVUUTTA JA VIIMEISIMPIÄ KEKSINTÖJÄ. TÄNÄ VUONNA TOIMME MARKKINOILLE LAAJENTUNEEN IDO ELEGANT -KALUSTESARJAN, IDO SHOWERAMA SUIHKUKAAPIN SEKÄ TÄYSIN UUDEN PESUALLASMALLISTON, JOKA KANTAA NIMEÄ IDO VARIFORM. KUVASSA IDO ELEGANT JA IDO SHOWERAMA -MALLISTOT.

10 10 IDO WC-istuimet AIKA ON ARVOKKAAMPAA KUIN KOSKAAN AIKAISEMMIN. Jacob Justesen Tuotepäällikkö, keramiikka Tammisaari Oletko koskaan tullut ajatelleeksi paljonko vietämme aikaa kylpyhuoneissamme? Kylpyhuonetilat näkevät paljon erilaista elämää ja ovat päivittäin kovassa käytössä. Tämän päivän maailma on hektinen paikka, ja tasapainoilemme jatkuvasti kiireen ja vapaa-ajan välillä. Aika on arvokkaampaa kuin koskaan aikaisemmin. Kylpyhuoneesta on tullut yhä tärkeämpi paikka myös rentoutua ja nauttia hetkille täydellistä omaa aikaa. Kun on kyse kylpyhuoneesta, käytä neliömetrit viisaasti. Kylpyhuonetta ei uusita joka viikko tai edes joka vuosi. Se saattaa palvella vuosikymmeniä. Siksi suunnitteluvaiheessa kannattaa kiinnittää huomiota laatuun, tyyliin ja toimivuuteen, joka kestää sekä käyttöä että aikaa. Meillä IDOlla suunnittelulla on pitkä historia. Olemme nähneet kylpyhuoneiden kehityksen ja tiedämme, mitä tulevaisuudessa voidaan tehdä paremmin. Olemme lähellä asiakastamme ja kuuntelemme heidän toiveitaan. Panostamme laatuun ja uskomme kotimaisuuteen. Tee kylpyhuoneestasi sellainen, jossa viihdyt. Oikeasti.

11 IDO WC-istuimet 11 FIKSUJA OIVALLUKSIA JA YKSITYISKOHTIA Kaikki on suunniteltu tulevaisuutta silmällä pitäen. Helppo asennus ja lukuisat fiksut yksityiskohdat on suunniteltu jokapäiväistä elämää helpottamaan. Esimerkiksi IDO Fresh WC -toiminto annostelee automaattisesti raikastetta jokaiseen huuhtelukertaan. RIMFREE STANDARDINA Tutustu kaikkiin malleihin sivuilla 111 ja 117 Huuhtelukauluksettomuus on yksi kylpyhuonemaailman moderneista kulmakivistä. Ilman kaulusta lialle ja bakteereille ei jää piilopaikkoja. Parempi hygienia on uusi standardimme. LUE LISÄÄ SIVULTA FRESH WC JOKAISEEN KYLPYHUONEESEEN Laaja tuotevalikoima, moderni tyyli ja korkea laatu on suunniteltu kestämään sekä käyttöä että aikaa. IDO Glow Sensor toimii ilman kosketusta. Pitkän huuhtelun saat hitaalla liikkeellä, nopealla liikkeellä nopean huuhtelun.

12 12 IDO WC-istuimet SULAVALINJAISET SEINÄ-WC:T TUOVAT TYYLIKKÄÄN JA MODERNIN SÄVÄYKSEN KYLPYHUONEESEESI. LUE LISÄÄ SIVULTA 111.

13 IDO WC-istuimet 13 TYYLIKKÄÄT JA MODERNIT RATKAISUT Seinä-wc:ssä yhdistyy tyyli ja toimivuus. Seinä-wc:n voi asentaa niin vanhaan kuin uuteenkin wc-tilaan eikä se vie tilaa sen enempää kuin perinteinen lattia-wc. KORVAA VANHA LATTIA-WC HELPOSTI SEINÄÄN KIINNITETTÄVÄLLÄ MALLILLA Seinä wc:t ov vat tuo one eet pal ljon etuja ja tyy yliä kyl lpy - huoneis siim mm me. Ne eiv vät pel lkä ästä ään nä äytä ä hy yväl ltä, vaan jättävät myös lattian an koskemattomaksi, kem aksi mikä helpottaa siivousta huomattavasti. Seinätelineen avulla korvaat lattia-wc:n helposti seinään kiinnitettävällä mallilla. Seinä-wc asennetaan tukevaan asennustelineeseen, joka voidaan piilottaa seinän sisään tai koteloida. Kotelon päälle syntyy kätevä laskutila.

14 14 IDO Suihkut JOSKUS JOPA UNOHDUMME NAUTTIMAAN OLOSTAMME.

15 KUVASSA IDO GLOW JA IDO SHOWERAMA -MALLISTOT. IDO Suihkut 15

16 16 IDO Suihkut TYYLIKKÄÄT JA TILAA SÄÄSTÄVÄT SUIHKURATKAISUT SEKÄ PIENIIN ETTÄ SUURIIN KYLPYHUONEISIIN. LUE LISÄÄ SIVUILTA

17 IDO Suihkut 17 Uusi IDO Showerama suihkukaappi suojaa kylpyhuonetta tehokkaasti kosteudelta. Tarjolla on kaksi uutta mallia! KUIN OSA SISUSTUSTA Kuka sanoi, että viemärin on oltava pyöreä? Modernit viemäröintiratkaisut rikkovat rajoja designin ja toiminnallisuuden välillä. Oletko aikaisemmin nähnyt tyylikästä viemäriä? Nyt olet. LISÄÄ EDUISTA SIVULLA 68. HELPPO SUIHKUREMONTTI UUDELLA SUIHKUTILARATKAISULLA Suih hku usei inät t- ja kaap pit ant tava at mah hdo ollis suu ude en sovit ttaa a su uih hku pie ene eenk kin tila aa ja teke evä ät eläm mäs stä siten hi iem man he elpo om mpaa a. Vali itta avan nas si on usei ita rat - kais suja seinistä is er rilai isiin nurk kka auksiin ja ka aap ppei ihin n. Miel ltym myk ksis stä ja tila an koosta os rii ippu uen lö öydä ät varm ma asti ratkais ais sun, joka par rha aite en palv vele ee tarp peit tasi. Ahtaissa tiloissa suihkutilaratkaisu kais kääntyvillä änty lä tai liukuvilla illa ovilla saattaa olla oikea ratkaisu. Kun tilaa on enemmän, voit harkita myös niin kutsuttua walk in -suihkua. IDO tarjoaa laajan valikoiman suihkutilaratkaisuja, joissa tyylikkyys ja moderni suunnittelu kohtaavat.

18 18 IDO Pesualtaat MITÄ KYLPY- HUONEESI KERTOO SINUSTA?

19 IDO Pesualtaat 19

20 20 IDO Pesualtaat KAUNIS JA TOIMIVA KYLPYHUONE ON SIJOITUS, JOKA NOSTAA ELINTASOA JA KOTISI ARVOA. SE PALVELEE SINUA JOPA VUOSIKYMMENIÄ.

21 IDO Pesualtaat 21 Pesualtaat ja alakaapit ovat saatavilla kätevinä allaskaappipaketteina. Helppo ja fiksu ratkaisu! LAAJA VALIKOIMA IDO PESUALTAITA LUE LISÄÄ GLOW-KALUSTEISTA SIVULTA 58. IDO-pesuallasvalikoimasta löydät aina sopivan vaihtoehdon kylpyhuoneeseesi tilan koosta riippumatta. Keraamiset pesualtaat sopivat saumattomasti yhteen kaapistojemme kanssa, ja IDO Smart -lasitteen ansiosta altaat on myös helppo puhdistaa. KOLME FIKSUA TAPAA PIILOTTAA VIEMÄRÖINTI Oletko sitä mieltä, että t putket t vain eivät sovi sisustukseesi? s u s Yksi tapa a on piilottaa putket pesuallaspilareilla. a p l Jos Ne harvemmin sopivatkaan. Onneksi n nämä välttämättö- ä ä tarvitset t säilytystilaa, t a voit asentaa a pesualtaan a yhteyteen y e myydet y on nyt helppo piilottaa a tyylikkäillä ä ratkaisuilla. a l allaskaapin. Seinäasennustelementtien avulla piilotat viemäröintiratkaisut seinän sisälle.

22 22 IDO Kalusteet KALUSTEET OVAT TÄRKEÄ OSA KYLPYHUONEEN VÄRIMAAILMAA. KUVASSA IDO ELEGANT & SHOWERAMA 10-5.

23 JOKAINEN KYLPYHUONE ANSAITSEE RIPAUKSEN ELEGANSSIA. IDO Kalusteet 23

24 24 IDO Kalusteet YKSINKERTAISUUS RATKAISEE Sanotaan, että yksinkertaisuus on suurinta nerokkuutta. Kun luovut tarpeettomista tavaroista, löytyvät tarpeelliset huomattavasti helpommin. IDO-kalusteiden kekseliäät säilytysratkaisut auttavat pitämään kodin tavarat järjestyksessä kiireisenkin arjen keskellä. PUSH OPEN Sulava ja helppo ratkaisu moderniin kylpyhuoneeseen. Ei nuppeja tai vetimiä. Laatikot avautuvat kevyellä painalluksella. LISÄVARUSTEET Järjestä tavarasi tehokkaammin! Laatikonjakaja ja monet muut kalusteidemme lisävarusteet tuovat sujuvuutta arkeen. Olohuoneesta tuttu rahi toimii kylpyhuoneessa istuimena, säilytyskalusteena ja vaikkapa korokkeena lapsille. Kätevää, eikö totta?

25 IDO Kalusteet 25 KORKEA KAAPPI ON SEKÄ MODERNI ETTÄ KÄYTÄNNÖLLINEN RATKAISU.

26 26 IDO Kylpyhuonekalusteet

27 IDO Kylpyhuonekalusteet 27 IDO KYLPYHUONEKALUSTEET KAAPISTOT OVAT NÄKYVIN OSA KYLPYHUONEESI SISUSTUSTA. VÄRIT JA PINNAT ONKIN SYYTÄ VALITA KAAPISTOIHIN HUOLELLA, JOTTA NAUTIT KYLPYHUONEESI TUNNELMASTA VIELÄ VUOSI TOISENSA JÄLKEEN. AJATON VALKOINEN TUO VALOA JA TILANTUNTUA. JOS KAIPAAT PÄIVÄÄSI PIRISTYSTÄ, VALITSE VÄRIKKÄÄT TAI KORKEAKIILTOISET OVET. JOS HALUAT HILLITTYÄ TYYLIÄ, TUTUSTU PUUNSÄVYISIIN OVIVAIHTOEHTOIHIN. IDO-KYLPYHUONEKALUSTEISSA YHDISTYVÄT AJATTOMUUS, NYKYAIKAISUUS SEKÄ ARJEN TOIMINNALLISUUS. TYYLIN JA KAUNIIN MUOTOILUN OHELLA HELPPOHOITOISUUS, KOSTEUDENKESTO JA KÄTEVÄT SÄILYTYSRATKAISUT OVAT MYÖS AINA OSA SUUNNITTELUA. TUTUSTU TUOTTEISIIMME JA INSPIROIDU. TULET HUOMAAMAAN, ETTÄ OIKEILLA VALINNOILLA VOIT TEHDÄ ARJESTASI MUKAVAMPAA, HELPOMPAA JA KAUNIIMPAA.

28 28 IDO Kylpyhuonekalusteet UUTTA! IDO ELEGANT SIVUT 30 35

29 IDO Kylpyhuonekalusteet 29 KOTI SIELLÄ MISSÄ KALUSTEETKIN IDO GLOW SIVUT IDO SEVEN D SIVUT IDO-KYLPYHUONE- KALUSTEET KESTÄVÄT NIIN KÄYTTÖÄ KUIN AIKAAKIN, SILLÄ NIISSÄ YHDISTYVÄT AJATON MUOTOILU SEKÄ HUIPPUUNSA HIOTTU KÄYTETTÄVYYS. TYYLIKKÄÄT KALUSTE- SARJAT OVAT SAATAVILLA USEISSA ERI VÄREISSÄ. IDO TREND SIVUT 50 55

30 30 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO ELEGANT TOIMIVA DESIGN ON AJATONTA KUN UUDEN IDO ELEGANTIN ENSIMMÄISIÄ MUOTOJA ALETTIIN HAHMOTELLA, OLI TAVOITE PÄIVÄNSELVÄ. HALUSIMME LUODA MODERNIN JA AJATTOMAN SARJAN, JOKA KUNNIOITTAA YKSINKERTAISEN MINIMALISTISIA JA TYYLIKKÄITÄ MUOTOJA.

31 IDO Kylpyhuonekalusteet 31 UUTTA! Kuvassa IDO Showerama suihkunurkka, IDO Elegant -kalusteet, IDO Reflect -tasopeili ja IDO Glow 64 -wc.

32 32 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO ELEGANT TYYLEJÄ TULEE JA MENEE, MUTTA TOIMIVA MUOTOILU ON IKUISTA. IDO ELEGANT ON SARJA, JOKA ON LAADUKAS JA KÄYTÄNNÖLLINEN MYÖS PINTAA SYVEMMÄLTÄ.

33 IDO Kylpyhuonekalusteet Modernit ja toimivat seinäkaapit viimeistelevät kokonaisuuden. 2. Ohut, keraaminen tasoallas tuo kylpyhuoneeseen kevyen tunnelman. 3. Tilavat vetolaatikot pitävät henkilökohtaiset kylpyhuonetarvikkeet piilossa. IDO Elegant -kaapeissa myös ylälaatikko on täyssyvä. 4. Avohylly avautuu sekä eteen että sivulle. Säilytystila on piilotettu tyylikkäästi korkean peilin taakse.

34 34 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO ELEGANT 1 1. Voit valita alakaapin ilman vetimiä kätevällä push open -toimin nolla. 2. Jos haluat persoonallisempaa tyyliä, valitse kaappiin mieleisesi vedin. 3. Tasoaltaissa on laakea allas ja hyvin laskutilaa mm tasoallas on saatavilla myös kahdella hanalla. 4. Kätevillä hyllyillä kylpyhuonetarvikkeet pysyvät tyylikkäästi järjestyksessä

35 IDO Kylpyhuonekalusteet 35 SARJA ON SUUNNITELTU SOPIMAAN KAIKENKOKOISIIN KYLPYHUONEISIIN. KAKSI ERI KALUSTESYVYYTTÄ ANTAVAT JOUSTAVUUTTA SUUNNITTELUUN. IDO Reflect 600 -tasopeili, IDO Elegant 600 -tasoallas, IDO Elegant 600 -alakaappi. Koko IDO Elegant -malliston, hinnat ja koot löydät sivuilta

36 36 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO GLOW IDO GLOW -SARJAN MODERNIT KALUSTEET OSOITTAVAT, MITEN DESIGN JA TOIMIVUUS KULKEVAT KÄSI KÄDESSÄ. MALLISTOON KUULUU ALAKAAPIT KERAAMISINE TASOALTAINEEN, PEILIKAAPIT, KORKEAT KAAPIT, SEINÄKAAPPI SEKÄ KÄTEVÄ RAHI. IDO Glow peilikaappi, IDO Glow tasoallas, IDO Glow alakaappi, IDO Glow korkea kaappi, IDO Design -suihkuseinä ja -suihkuovi, IDO Glow Rimfree 66 -seinä-wc. Katso lisää sivuilta

37 IDO Kylpyhuonekalusteet 37

38 38 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO GLOW Voit valita sekä kaappien että peilikaappien väriksi valkoisen, tammen tai minkä tahansa mieleisesi NCS-värin (lisää tietoa NCS- väreistä löydät sivulta ). 2. Virtaviivaiset linjat ja tyylikäs harjattua alumiinia oleva lista yhdistävät koko mallistoa. 3. Peilikaapeissa on led-valolista ylhäällä ja alhaalla. Alavalo syttyy valokatkaisimesta, ylävalon saa sensor-toiminnon ansiosta päälle hipaisemalla peilin alaosaa. Tämä on kätevää esim. yöllä, kun kirkasta valoa ei kaipaa. 4. Innovatiivinen hanasaareke tuo ilmeeseen pehmeyttä ja altaaseen tilavuutta.

39 IDO Kylpyhuonekalusteet 39 IDO GLOW -PESUALTAAT TARJOAVAT TILAA MYÖS KYLPYHUONE- TARVIKKEILLE.

40 40 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO GLOW VALMIIKSI KOOTUT ALAKAAPIT ON VALMISTETTU KOSTEUDEN- KESTÄVÄSTÄ MDF-LEVYSTÄ. SAATAVILLA ON NELJÄ ERI KOKOA. 1

41 IDO Kylpyhuonekalusteet Sopu sijaa antaa! Valitse 1200 mm leveä malli, niin useamman henkilön on helppo käyttää kylpy huonetta yhtä aikaa. 2. Korkeassa kaapissa on oven sisäpuolella hyllyt tuomassa lisää säilytystilaa. 3. IDO Glow -sarjan avulla muodostat toimivan kokonaisuuden. Korkea peiliovellinen kaappi on oikea tilaihme. 4. Alakaapin ylälaatikkoon kuuluu vakiona laatikonjakaja, lukuun ottamatta kapeinta, 600 mm leveää mallia. Voit myös hankkia energiaasäästävän led-valon laatikon sisälle ja toisen laatikonjakajan alalaatikkoon lisävarusteena. 5. Lisävarusteena korkeaan kaappiin mitoitettu pyykkipussi. Koko IDO Glow -malliston, hinnat ja koot löydät sivuilta

42 42 IDO Kylpyhuonekalusteet

43 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Glow -peilikaappien innovatiivinen design tekee niistä arjessa kätevät. Ovien avaussauma ei ole keskellä estämässä näkyvyyttä ja otat tavarat kaapista helpommin. Tyylikäs alumiinilista yhdistää koko IDO Glow -mallistoa. 4. Peilikaapeissa on led-valolista ylhäällä ja alhaalla. 5. Alavalo syttyy valokatkaisimesta, ylävalon saa päälle sensorilla. 6. Kompaktia yläkaappia voidaan käyttää erikseen tai yhdessä peilikaapin kanssa tuomaan lisää säilytystilaa. 7. Voit käyttää rahia tavaroiden tai vaikkapa likapyykin säilytykseen. Pyykkikassi sisältyy tuotteeseen.

44 44 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO SEVEN D

45 IDO Kylpyhuonekalusteet 45 IDO SEVEN D -SARJA ON SUUNNITELTU JOKA PÄIVÄISEEN KÄYTTÖÖN. KALUSTEIDEN SYVYYS ON VAIN 400 MM, MINKÄ ANSIOSTA TASOALTAAT JA KAAPISTOT SOPIVAT HYVIN MYÖS PIENIIN SUOMALAISIIN KYLPYHUONEISIIN.

46 46 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO SEVEN D IDO SEVEN D -SARJASSA YHDISTYY ESTETIIKKA, KÄYTÄNNÖLLISYYS JA HELPPOKÄYTTÖISYYS. IDO Reflect -tasopeili, IDO Seven D -tasoallas, IDO Seven D -alakaappi, IDO Seven D -korkea kaappi. Lisää tietoa löydät sivuilta

47 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Seven D -sarjaan kuuluu myös pehmeälinjainen pesuallas ja alakaappi. 2. IDO Reflect -peili kaapin tehokas, matta-alumiininen led-valaisin valaisee hyvin alapuolella olevan pes ualtaan ja heijastaa valoa tunnelmallisesti myös kattoon. Lampun valo jäljittelee päi vänvaloa, mikä helpottaa meikkausta.

48 48 IDO Kylpyhuonekalusteet 1

49 IDO Kylpyhuonekalusteet Alakaappi lisää kylpyhuoneen säilytystilaa. Molemmat laatikot ovat täysin ulosvedettäviä. Kätevä lokerikko on vakiona ylälaatikossa lukuunottamatta kapeinta, 600 mm leveää mallia. Alalaatikkoon lokerikko on saatavilla lisävarusteena. 2. IDO Seven D -korkeassa kaapissa on pehmeästi sulkeutuva ovi sekä käytän nöllistä lisätilaa antava hyllykkö. 3. Korkean kaapin alaosassa on vetolaatikko, joka sopii esimerkiksi korkeille pulloille. 4. Hyllyt on helppo pitää puhtaina, sillä hyllytukia voi nostaa. Koko IDO Seven D -malliston, hinnat ja koot löydät sivuilta

50 50 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO TREND KUTEN NIMESTÄKIN SAATTAA PÄÄTELLÄ, IDO TREND SEURAA AIKANSA TRENDEJÄ. YKSI MATERIAALI- VAIHTO EHDOISTA ON JALAVA, JOSSA YHDISTYY KAIKKI OIKEAN PUUN PARHAAT OMINAISUUDET. MATERIAALI ON KESTÄVÄÄ, JA PUUKUVIOITU PINTA TUO TILAAN LUONNOLLISEN TUNNELMAN. IDO Reflect -tasopeili, IDO Wave -tasoallas, IDO Trend -alakaappi, IDO Trend -korkea kaappi. Lisää tietoa löydät sivulta

51 IDO Kylpyhuonekalusteet Poissa silmistä, mutta silti siististi järjestyksessä. IDO-kalusteiden kaapeista ja laatikoista löytyy oikea paikka niin tärkeille tavaroille kuin suloisille turhuuksillekin. Ylälaatikon lokerikko kuuluu mallistoon vakiona, alalaatikon laatikonjakaja on lisävaruste. 2. Reilun syvyytensä ansiosta IDO Trend -sarjan tuotteet sopivat mainiosti varsinkin suurempiin kylpyhuoneisiin. Syvyys 500 mm.

52 52 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO TREND IDO TREND -KALUSTEIDEN VÄRIVAIHTOEHDOT OVAT VALKOINEN, TUMMANHARMAA, JALAVA JA MUSTA SAARNI. IDO Reflect -tasopeili, IDO Wave -tasoallas, IDO Trend -alakaappi, IDO Seven D 10 -wc. Lisää tietoa löydät sivulta

53 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Reflect -tasopeili sopii kauniisti yhteen IDO Trend -kalusteiden kanssa. Sen mitat ja hinnat löydät esitteen sivulta IDO Trend -sarjan kalusteiden ovet ja laatikot toimivat ilman vetimiä vain kevyesti painamalla. 3. Altaan alla olevassa laatikossa kaikki on kirjaimellisesti käden ulottuvilla. Hyvällä muotoilulla tämäkin tila on saatu hyötykäyttöön.

54 54 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO TREND KUTEN MUUTKIN IDO- KAAPIT, MYÖS IDO TREND VOIDAAN ASENTAA SEINÄÄN ILMAN ERILLISIÄ JALKOJA. ILMAVA JA KEVYEN NÄKÖINEN LOPPUTULOS MIELLYTTÄÄ TAATUSTI MYÖS TILAN SIIVOOJAA, ONHAN LATTIAN PYYHKIMINEN TODELLA HELPPOA. IDO Reflect -tasopeili, IDO Wave -tasoallas, IDO Trend -alakaappi, IDO Trend -korkea kaappi, IDO Seven D 10 -wc.

55 IDO Kylpyhuonekalusteet Yhtä jalkaa iltatoimiin vai samaan aikaan aamupesulle? IDO Trend -alakaapista ja IDO Wave -tasoaltaasta syntyy tyylikäs kahden käyttäjän kokonaisuus, jota leveä tasopeilimme hienosti täydentää. 2. IDO Wave -tasoaltaassa on paljon tilaa. Koko IDO Trend -malliston, hinnat ja koot löydät sivuilta

56 56 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO ALLASKAAPPIPAKETIT OLITPA SITTEN PESUNKESTÄVÄ TEE-SE-ITSE-TEKIJÄ TAI SE, JOKA ARVOSTAA AVAIMET KÄTEEN -RATKAISUJA, IDO-ALLASKAAPPIPAKETIT OVAT LOISTAVA VALINTA. PESUALTAAN JA ALAKAAPIN SISÄLTÄVÄT PAKETIT OVAT VALMIIKSI KOOTTUJA JA HELPPOJA ASENTAA. JA MIKÄ PARASTA, NE MYÖS NÄYTTÄVÄT HYVILTÄ JA TOIMIVAT YHTÄ SAUMATTOMASTI KUIN MUUTKIN KALUSTESARJAMME. VALITTAVANA ON PALJON ERI SYVYYKSIÄ JA LEVEYKSIÄ, JA MALLISTOSTA RIIPPUEN VOIT VALITA PAKETIN JOKO OVILLA TAI VETOLAATIKOILLA.

57 IDO Kylpyhuonekalusteet 57

58 58 IDO Kylpyhuonekalusteet UUTTA! 1. IDO Glow -allaskaappipaketit ovat kompakti ratkaisu, jossa kaikki tarvittava on yhdessä paketissa. Kaapit ovat valkoisia ja sisältävät vetimen. 2. Kulmikkaiden IDO Glow -pesualtaiden kanssa yhteensopivat ovelliset kaapit on saatavana 400, 500 ja 560 mm leveinä. 3. UUTTA! Nyt voit valita alakaapit myös kahdella pehmeästi sulkeutuvalla vetolaatikolla. Saatavilla koot 500, 560 ja 600 mm. Lisää tietoa löydät sivulta 149.

59 IDO GLOW -PAKETIT IDO Kylpyhuonekalusteet 59

60 60 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO RENOVA -PAKETIT IDO RENOVA PLUS -SARJA ON KÄYTÄNNÖLLINEN JA KOMPAKTI RATKAISU, JOLLA KALUSTAT KÄTEVÄSTI PIENEN KYLPYHUONEEN TAI VIERAS-WC:N. KALUSTEET OVAT SAATAVANA VALKOISINA JA VETIMET SISÄLTYVÄT PAKETTIIN.

61 IDO Kylpyhuonekalusteet UUTTA! 1. IDO Renova Plus -alakaapit ovat saatavana 560, 600 ja 900 mm leveinä. 2. IDO Renova Nr 1 Comprimo on näppärä alakaappi pienempiin tiloihin, leveys 450 mm. Sivussa on integroitu pyyheteline, joka ei vaadi lisätilaa leveyssuunnassa. 3. Valkoinen kaappi on valmistettu kosteudenkestävästä materiaalista, ja kokonaisuuden kruunaa tyylikäs korkeakiiltoinen ovi. Pesuallas tilataan erikseen. Lisää tietoa löydät sivulta 149.

62 62 IDO Kylpyhuonekalusteet

63 IDO Kylpyhuonekalusteet 63 IDO LISÄVARUSTEET Magneettilistan avulla pienet tavarat, kuten sakset ja pinsetit, pysyvät tallessa. 2. Kaappiin kätkeytyvään pistorasiaan on helppo kytkeä esimerkiksi parranajokone, hiustenkuivaaja tai sähköhammasharja. Saatavana lisävarusteena. 3. Ylälaatikon energiaa säästävä led-valo auttaa löytämään tavarat hämärässä. Valo syttyy automaattisesti, kun laatikko avataan. Laatikon jakaja auttaa järjestelemään pikkuesineet. Nämä lisävarusteet ovat saatavilla sekä IDO Glow että IDO Seven D -sarjoihin. 4. Suurentava peili helpottaa tarkkuutta vaativia askareita. Saatavana lisävarusteena.

64 64 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO REFLECT -PEILIT IDO Reflect Led -peilikaapissa on led-valaisin kaapin ylä- ja alaosassa. 2. IDO Reflect Clear -peilikaappi on saatavana led-valolipalla tai ilman. 3. Reilun kokoisen IDO Reflect Led -tasopeilin valaisin on siro yksityiskohta. 4. Kaikki peiliemme kohdevalot ovat energiaa säästäviä led-valoja. Monissa malleissa valot löytyvät myös peilikaapin alaosasta. 5. Lisävarusteina saatavat magneettilista ja suurentava peili helpottavat arkea.

65 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Reflect Grip -peilikaapit. Led-valaisin, kaksi hyllyä ja peilit myös ovien sisäpuolella. 2. IDO Reflect Led -tasopeili. Led-valaisin ja peilaavat reunalistat. 3. IDO Reflect -tasopeili kahdella valaisimella. 4. IDO Reflect Ledband -peilikaappi, jonka sivut ovat peililasia. Pehmeästi sulkeutuvat peiliovet. Led-valo kaapin ylä- ja alaosassa, siirrettävät lasihyllyt ja pistorasia. 5. IDO Reflect Led -peilikaappi. Mallissa valaisimet sekä ylhäällä että alhaalla. Kaapista löytyy myös pistorasia. 6. IDO Reflect -peilikaappi. Mallissa valaisin, pistorasia sekä kaksi siirrettävää lasihyllyä. 7. IDO Glow Reflect Clear -peilikaappi valkoisella rungolla. Asennuksen hienosäätöä helpottavat ripustushelat sisältyvät hintaan. Saatavana valaisimella tai ilman. 8. IDO Reflect USB -peilikaappi, jonka sivut ovat peililasia. Pehmeästi sulkeutuvat peiliovet. Led-valo kaapin ylä- ja alaosassa, siirrettävät lasihyllyt ja pistorasia USB-portilla. 9. IDO Reflect Spot -peilikaappi. Mallissa valaisimet, pistorasia sekä kaksi siirrettävää hyllyä. Katso lisää sivuilta

66 66 IDO Suihkut

67 IDO Suihkut 67 IDO SUIHKUT SUIHKUSSA KÄYNTI ON PALJON MUUTAKIN KUIN PESEYTYMISTÄ. SUIHKUN JÄLKEEN VOIMME ALOITTAA PÄIVÄN PUHTAALTA PÖYDÄLTÄ JA AKUT LADATTUNA TULEVIA HAASTEITA VARTEN. SUIHKU VIRKISTÄÄ SEN TIETÄVÄT KAIKKI IKÄÄN TAI ELÄMÄNTILANTEESEEN KATSOMATTA. JOSKUS TILANNE VAIN VAATII SUIHKUA. UNELIAS AAMU, TEHOKAS TREENI, RASKAS TYÖPÄIVÄ TAI VAIKKA PITKÄ LENTOMATKA OVAT TILANTEITA, JOIDEN JÄLKEEN AINOA PELASTAVA ASIA ON KUNNON SUIHKU. IDON SUIHKUILLA ON TAKANAAN LIKI 50 VUODEN HISTORIA, MIKÄ NÄKYY MM. MUOTOILUSSA, KÄYTTÖ- MUKAVUUDESSA JA PIENIMPIENKIN YKSITYISKOHTIEN TOIMIVUUDESSA. EDELLÄKÄVIJÄN OIVALLUKSET, KUTEN KESTÄVÄN TURVALASIN KÄYTTÖ JA MUUT NEROKKAAT INNOVAATIOT OVAT AIKOJEN KULUESSA MUODOSTUNEET KOKO ALAN VAKIORATKAISUIKSI.

68 68 IDO Suihkut IDO SUIHKUT RAIKKAIN OSA JOKAISTA PÄIVÄÄ UUTTA! IDO SUIHKUKAAPIT UUSISSA IDO SHOWERAMA SUIHKUKAAPEISSA ON SIROT PROFIILIT JA KEVYT, MUTTA TUKEVA LATTIARAKENNE. OVET LIIKKUVAT SULAVASTI, JA TYYLIKÄS SUIHKU TÄYDENTÄÄ KOKONAISUUDEN. IDO-SUIHKUKAAPPI ON FIKSU JA KOSTEUS TURVALLINEN VALINTA MIHIN TAHANSA KYLPYHUONEESEEN. IDO SHOWERAMA 10-5 SIVUT IDO SUIHKUSEINÄT JA -NURKAT IDO SHOWERAMA -SUIHKUTILAKALUSTEISSA YHDISTYVÄT LINJAKKUUS, PUHUTTELEVA DESIGN JA KORKEA LAATU. ERGONOMISESTI MUOTOILLUT SUIHKUSEINÄT JA -NURKAT OVAT ERITTÄIN HELPPOJA ASENTAA JA PITÄÄ PUHTAANA. TYYLIÄ JA TOIMIVUUTTA MODERNIIN KYLPYHUONEESEEN. IDO SHOWERAMA -SUIHKUT SIVUT 78 93

69 IDO Suihkut 69 IDO DESIGN -SARJA TARJOAA TYYLIKKÄITÄ PROFIILITTOMIA SUIHKURATKAISUJA. SUIHKUSEINIEN JA -OVIEN AVULLA VOIT RAKENTAA HALUAMASI KOKONAISUUDEN LUODAKSESI UNELMIESI KYLPYHUONEESEEN. IDO DESIGN -SUIHKUT SIVUT 76 77

70 70 IDO Suihkut UUDET IDO SHOWERAMA SUIHKUKAAPIT UUSI KORKEALAATUINEN IDO SHOWERAMA SUIHKUKAAPPISARJA ON LAATUTIETOISEN VALINTA. VIIMEISTELTY DESIGN, FIKSUT TOIMINNOT SEKÄ TARKAN KEHITYSTYÖN TULOKSENA SYNTYNEET YKSITYISKOHDAT TEKEVÄT KAAPEISTA MUKAVIA KÄYTTÄÄ SEKÄ HELPPOJA ASENTAA, SÄÄTÄÄ JA PITÄÄ PUHTAANA. SARJA SISÄLTÄÄ KAKSI ERILAISTA SUIHKUKAAPPIMALLIA: VIISIKULMAISEN JA NELIKULMAISEN. SIROT JA MODERNIT PROFIILIT OVAT SAATAVILLA VALKOISINA TAI MATTAHOPEISINA. LASIVAIHTOEHTOJA ON KAKSI: KIRKAS TAI HUURRELASI. VOIT VALITA SUIHKUKAAPPIISI JOKO KOKONAAN KIRKKAAT LASIT TAI TAKALASEIKSI PEITTÄVÄMMÄT, HUURRETUT LASIT.

71 UUTTA! IDO Suihkut 71

72 72 IDO Suihkut IDO SHOWERAMA SUIHKUKAAPPI NYT JOKAINEN PÄIVÄ VOI ALKAA RAIKKAASTI. SHOWERAMA SUIHKUKAAPPIEN MUOTOILU JA TOIMINNOT ON HIOTTU PIENINTÄ YKSITYISKOHTAA MYÖTEN. Korkeus: 2150 mm, koot: 800, 900 & 1000 mm, turvalasia. Tarkat koot ja hinnat löydät sivulta

73 IDO Suihkut mm 2 UUSI MUOTO 600mm 3 IDO Showerama suihkukaapeissa on paljon innovatiivisia yksityiskohtia, jotta kylpyhuoneestasi tulisi entistäkin tyylikkäämpi ja toimivampi. 1. Pyörien ansiosta kaappia on helppo liikuttaa esim. siivouksen aikana. Tukijalkojen korkeussäädön avulla kaapin voi säätää suoraksi lattiakaadosta huolimatta. 2. Viisikulmainen malli säästää tilaa kylpyhuoneessa. Kulkuaukko on pienimmissäkin malleissa reilu epäsymmetrisen muotoilun ansiosta. 3. Mikäli kylpyhuoneessasi on tilaa, valitse nelikulmainen pohjaratkaisu ja saat enemmän tilaa suihkutteluun. 4. Kaapin viemä rissä on integroitu hiussieppari. 4 HUOM. Viisikulmainen malli tulee myyntiin 1.4. ja nelikulmainen

74 74 IDO Suihkut IDO SHOWERAMA SUIHKUKAAPPI IDO Showerama 10-5 on viimeistelty viimeisintä yksityiskohtaa myöten. 1. Ylellinen sadesuihku takaa nautinnolliset suihku hetket. 2. Käsisuihkun korkeus on säädettävissä, jotta sen käyttö olisi helppoa niin aikuisille kuin lapsillekin. 3. Suihkukaapin sydämenä on laadukas sekoittaja ja modernit, helppokäyttöiset säätimet. 4. Säädettävällä hyllyllä pidät pesutarvikkeet helposti käden ulottuvilla.

75 IDO Suihkut 75 IDO SHOWERAMA 10-5 NOSTAA KYLPYHUONEESI SISUSTUKSEN TASOA. SE ON MYÖS HELPPO PITÄÄ PUHTAANA SEKÄ SISÄLTÄ, ULKOA ETTÄ ALTA. Korkeus: 2150 mm, koko: 900 x 900 mm, turvalasia. Tarkat koot ja hinnat löydät sivulta

76 76 IDO Suihkut IDO DESIGN. MODERNI JA MINIMALISTINEN KYLPYHUONE SYNTYY KEVYISTÄ LINJOISTA, KIRKKAASTA LASISTA JA ELEGANTISTA KROMISTA. LUO TYYLIPUHDAS, PROFIILITON SUIHKU- KOKONAISUUS YKSITTÄISELLÄ SUIHKUOVELLA, -SEINÄLLÄ TAI NIIDEN YHDISTELMÄLLÄ. 1

77 IDO Suihkut Pelkistetyssä suihkuseinässä on kromiset seinäkiinnikkeet. Lasin paksuus on 8 mm. Suora tukitanko (1200 mm) sisältyy hintaan. Tukitangon voi lyhentää sopivaan mittaan. 2. Eleettömän tyylikäs suihkuovi tuo kylpyhuoneen ilmeeseen puhdaslinjaisuutta. Suihkuovessa on kromiset saranat. Lasin paksuus on 6 mm. 3. Yhdistämällä suihkuseinän ja suihkuoven luot elegantin suihkunurkan. 1. IDO Design -suihkut ovat vetimettömiä. Vetimenä toimii vain tyylitelty aukko Elegantit kiinnikkeet ja saranat täydentävät suihkujen ilmavan ilmeen. Profiilittomat IDO Design -suihku ovet ja -seinät ovat kirkasta lasia, johon saranat on kiinnitetty. Suihkujen sileät sisäpinnat on helppo pitää puhtaana. 1 2 Kiinnikkeet suihkuseinässä 3 Saranat suihkuovessa Korkeus: 2000 mm, leveydet: 700, 800 & 900 mm, turvalasia. Tarkat koot ja hinnat löydät sivulta 159.

78 78 IDO Suihkut IDO SHOWERAMA 10 -MALLISTO KOOSTUU KAAREVISTA JA SUORISTA SUIHKUOVISTA SEKÄ SUIHKUNURKISTA. MALLISTOON KUULUU MYÖS AMMEEN YHTEYTEEN ASENNETTAVA SUIHKUOVI. LUKUISIEN TUOTE-ETUJEN ANSIOSTA NÄMÄ SUIHKUT OVAT VARMA VALINTA KYLPYHUONEESEESI.

79 IDO Suihkut 79

80 80 IDO Suihkut IDO SUIHKUNURKAT

81 IDO Suihkut 81 IDO SHOWERAMA PORTAATON SÄÄTÖ IDO SHOWERAMA 10 TAIPUU TARPEISIISI 1 1. Suihkunurkka suorilla laseilla ja sileillä, linjakkailla profiileilla. Voimakkaat magneettilistat sulkevat ovet tiiviisti, joten vesi ei roisku ulkopuolelle. Ovet aukeavat sekä sisäänettä ulospäin, ja ne voidaan taittaa myös seinää vasten, kun suihku ei ole käytössä. Suljettaessa lasit painuvat lattiaa vasten ja lattiatiivisteet auttavat pitämään veden suihkun sisällä. Ovet nousevat avattaessa 7 mm. Säätömahdollisuus ± 10 mm. Ovet voidaan säätää joko suoraan linjaan tai niin kuin tila vaatii. Joustavien säätömahdollisuuksien ansiosta nämä suihkuovet sopivat myös epäsymmetrisiin tiloihin. Korkeus: 2000 mm, koot 700 x x 1000 mm, turvalasi 6 mm, profiili: hopea. Tarkat koot ja hinnat löydät sivulta 161.

82 82 IDO Suihkut IDO SUIHKUNURKAT IDO SHOWERAMA 10-4

83 IDO Suihkut Kauniisti kaareutuvat ovet kääntyvät sekä sisään- että ulospäin ja säästävät näin ollen tilaa kylpyhuoneessa. Ovien välissä on tehokas magneettitiiviste ja alareunan laahustiiviste vähentää veden valumista suihkun ulkopuolelle. Ovet nousevat avattaessa 7 mm. Säätömahdollisuus ± 10 mm. Ovissa ei ole lattiaprofiilia, joten ne sopivat myös liikuntarajoitteisille. Korkeus: 2000 mm, koot 700 x x 900 mm, turvalasi 6 mm, profiili: hopea. Tarkat koot ja hinnat löydät sivulta 161. GEBERIT CLEANLINE 1. CleanLine20, kiiltävä tai musta, kansi harjattua terästä. Suositushinta alk. 533,- (sisältää lattiakaivon ja suihkukourun). 2. Geberitin lattiatasoon tuleva seinäkaivo on voittanut paljon kansainvälisiä design-palkintoja. 3. Kampamainen hiussihti on erityisen helppo puhdistaa ja se kerää tehokkaasti hiukset ja lian. Tutustu tuotteeseen osoitteessa cleanline tai Geberit CleanLine -esitteestä

84 84 IDO Suihkut

85 IDO Suihkut 85 IDO SHOWERAMA 8-3 IDO SHOWERAMA 8-3 ON LIUKUOVELLINEN SUIHKUNURKKA KIINTEÄLLÄ LATTIA PROFIILILLA. NURKKA EI VIE PALJOA TILAA, JA VESIKIN PYSYY MUKAVASTI SUIHKUN SISÄLLÄ IDO Showerama -sarjan liukuovissa on alaohjuri, joka on helppo irrottaa kiskosta siivousta varten. 2. Hyvin laakeroitu ovi liukuu kevyesti. Putoamis este varmistaa, ettei vahinkoja pääse tapahtumaan, vaikka ovi avattaisiin tai suljettaisiin hiukan vauhdikkaammin. 3. Lattiaprofiilin joustava tiivistelista myötäilee lattian muotoa ja tekee rakenteesta tiiviin. Korkeus: 2000 mm, koot: 700 x x 1000 mm, turvalasi 6 mm, profiili: hopea. Tarkat koot ja hinnat löydät sivulta 161.

86 86 IDO Suihkut IDO SUIHKUSEINÄT IDO-SUIHKUSEINÄT OVAT KAUNIITA, KESTÄVIÄ, TURVALLISIA JA HELPPOJA PITÄÄ PUHTAANA, SEN HUOMAAT VIELÄ VUOSIENKIN JÄLKEEN. 1 IDO SHOWERAMA 10-41

87 IDO Suihkut 87 IDO SHOWERAMA IDO SHOWERAMA Tyylikäs kaareva suihkuseinä. Tämä todellinen tilansäästäjä aukeaa sekä sisään- että ulospäin ja voidaan taittaa seinää vasten, kun suihku ei ole käytössä. Oven alareunassa on laahustiiviste, joka vähentää veden pääsyä suihkun ulkopuolelle. Korkeus 2000 mm. 2. Suora suihkuovi, joka avautuu molempiin suuntiin ja voidaan taittaa myös seinää vasten. Loistava ratkaisu, joka on samalla tyylikäs ja tilaa säästävä. Korkeus 2000 mm. 3. Tyylikäs ja moderni kylpyammeseinä kirkkaalla, 800 mm leveällä lasilla. Saranoitu seinä avautuu molempiin suuntiin ja on säädettävissä ammeen reunaan sopivaksi. Tyylikäs vaihtoehto suihkuverholle. Seinä on suoraa lasia ja yläreuna on pehmeästi pyöristetty. Korkeus 1400 mm. 1. Showerama 10 -malliston vakiovedin on matta hopea nuppi. Kiiltävä ja musta nuppivedin tilattavissa erikseen. 2. Halutessasi voit valita suihkusi myös vedinaukolla. Soikea vedinaukko (kaarevat lasit). 3. Suorakulman muotoinen vedinaukko (suorat lasit) Mallien ja leveydet: 700 x x 1000 mm, turvalasi 6 mm, profiili: hopea. Tarkat koot ja hinnat löydät sivulta 161.

88 88 IDO Suihkut IDO TAITTUVA SUIHKUOVI 1 IDO SHOWERAMA IDO SHOWERAMA IDO SHOWERAMA Taitto-ovi on näyttävä tilanjakaja ja pienen kylpyhuoneen pelastaja. Ovi kääntyy molempiin suuntiin, mutta taittuu keskeltä vain sisäänpäin. 2. Voit rakentaa suihkunurkan yhdistämällä kiinteän suihku seinän taitto-oveen. 3. IDO Showerama taitto-ovi lisäprofiililla sopii maini osti esim. syvennyksiin. Saatavilla 700, 800 ja 900 mm koossa. Ratkaisu vaatii lisäprofiilin, kysy lisää asiakaspalvelusta. 4. IDO Showerama -taitto-ovien sara nat ovat korkea laatuisia, käytännöllisiä ja ajattomia. 5. Kahdesta taitto-ovesta muodostat joustavan suihkunurkan. Tilaa lisäksi vain magneettitiiviste. HUOM! IDO Showerama myynnissä 1.3. alkaen.

89 IDO Suihkut 89 TAITTUVA SUIHKUOVI ON KÄTEVÄ RATKAISU, KUN KYLPYHUONEESSA ON TILAA RAJALLISESTI. YKSI SEINÄ TOIMII TILANJAKAJANA, JA KAHDESTA SAAT NÄPPÄRÄN SUIHKUNURKAN. UUTTA! 5 IDO SHOWERAMA Korkeus: 2000 mm, leveydet: 700, 800 & 900 mm, turvalasi 6 mm, profiili: hopea. Tarkat koot ja hinnat löydät sivulta 161.

90 90 IDO Suihkut IDO SUIHKUOVET IDO SHOWERAMA IDO SHOWERAMA 8-1 UUTTA! IDO Showerama on yksinkertainen ja elegantti, kiinteä suihkuseinä. Sopii kylpyhuoneisiin, joissa putket on pinta-asennettu. Saatavana kirkkaalla tai huurrelasilla. 2. IDO Showerama 8-1 -suihkuliukuovet ovat tyylikäs ja tiivis ratkaisu suihkusyvennykseen. Toinen laseista on kiinteä, toinen liukuva. Kiinteän lasin paikka on vaihdettavissa. 3. IDO Showerama kääntöovi syvennykseen aukeaa joko sisään- tai ulospäin. Saatavana yhdellä tai kahdella ovella. Alareunassa on laahustiiviste, joka vähentää veden pääsyä suihkun ulkopuolelle. Sopii myös kylpyhuoneisiin, joissa on reilu kaato ja pintaasennettu putkitus. 4. Malli 10-0 yhdellä ovella mitoissa mm, kahdella ovella mitoissa mm. HUOM! IDO Showerama myynnissä 1.3. alkaen. Korkeus: 1950 / 2000 mm, leveydet: mm, turvalasi 6 mm, profiili: hopea. Tarkat koot ja hinnat löydät sivulta

91 IDO Suihkut 91 IDON SUIHKUOVET OVAT HELPPOJA ASENTAA. TARJOLLA ON PALJON YKSINKERTAISEN TYYLIKKÄITÄ JA MODERNEJA VAIHTOEHTOJA. IDO SHOWERAMA

92 92 IDO Suihkut LASIVAIHTOEHDOT LISÄÄ SUIHKUUSI ILMEIKKYYTTÄ MIELEISELLÄSI LASILLA. VALITSE SOPIVIN USEISTA TYYLIKKÄISTÄ VAIHTOEHDOISTA. KIRKASTA, KUVIOITUA, HUURRETTUA? VALINTA ON SINUN!

93 IDO Suihkut 93 VALITSE SOPIVIN VAIHTOEHTOJEN KIRJOSTA. JOIHINKIN MALLEIHIN ON TARJOLLA KAIKKIA LASIVAIHTOEHTOJA, JA JOIHINKIN OLEMME JO TEHNEET VALINNAN PUOLESTASI. IDO Showerama 10-5 on saatavana täysin kirkkailla laseilla tai kirkas-huurrelasiyhdistelmällä. Huurrettu takalasi peittää kätevästi kaapin takana olevat putket. IDO Showerama 10 -suihkumalliston lasivaihto ehdot ovat kirkas, huurre, puolihuurre sekä kuviolasit Cross ja Mosaic. Saata vuus vaihtelee mallikohtaisesti. IDO Showerama 8 -malliston suihkuissa on lasivaihtoehtoina kirkas- ja huurrelasi. KIRKAS HUURRE PUOLIHUURRE KUVIOLASI, CROSS KUVIOLASI, MOSAIC

94 94 IDO Pesualtaat

95 IDO Pesualtaat 95 IDO PESUALTAAT OLIPA PESUALLAS MITEN ARKINEN KALUSTE TAHANSA, ME PYRIMME TÄYDELLISYYTEEN. ALTAAMME OVAT SUUNNITELTU SEKÄ ESTEETTISEKSI OSAKSI KYLPYHUONETTA ETTÄ KÄYTÄNNÖLLISEKSI OSAKSI PÄIVITTÄISTÄ ELÄMÄÄ. VIETÄMME PESUALTAAN LUONA PALJON AIKAA. SEN ÄÄRELLÄ HOIDETAAN NIIN AAMU- KUIN ILTARUTIINITKIN HAMPAIDEN HARJAUKSESTA KASVOPESUIHIN, JOTEN ALTAAN ON OLTAVA TOIMIVA JA TAIVUTTAVA JOKAPÄIVÄISIIN TARPEISIIN VUOSIKSI ETEENPÄIN. KATTAVASTA MALLISTOSTAMME LÖYTYY SOPIVA PESUALLAS, OLI KYLPYHUONE SITTEN MIKÄ KOKOINEN TAI TYYLINEN TAHANSA. KERAAMISET ALTAAMME OVAT SUUNNITELTU KESTÄMÄÄN KOVAAKIN KULUTUSTA, JA SILEÄN IDO SMART -LASITTEEN ANSIOSTA NE OVAT MYÖS HELPPOJA PITÄÄ PUHTAANA. EIKÖ KUULOSTAKIN HYVÄLTÄ?

96 96 IDO Pesualtaat IDO PESUALTAAT SEINÄÄN KIINNITETTÄVÄT ALTAAT SIVUT IDON PESUALTAAT ON SUUNNITELTU TARJOAMAAN TILAA JA TOIMINNALLISUUTTA PÄIVITTÄISIIN ASKAREISIIN. VALIKOIMAAN KUULUU SEINÄÄN TAI KALUSTEEN PÄÄLLE ASENNETTAVIA SEKÄ KALUSTEISIIN UPOTETTAVIA MALLEJA. TASON PÄÄLLE TAI ALLE ASENNETTAVAT ALTAAT SIVUT

97 TASOALTAAT SIVUT IDO Pesualtaat 97

98 98 IDO Pesualtaat SEINÄÄN KIINNITETTÄVÄT PESUALTAAT IDO GLOW IDO GLOW PYÖRISTETTY: 1. IDO Glow 400, (hanareikä vasemmalla) 11460, (hanareikä oikealla) 11560, koko L 400, S 280. Ruuvikiinnitys 2. IDO Glow 500, 11162, koko L 500, S 360. Ruuvi- / kannakekiinnitys 3. IDO Glow 560, 11164, koko L 560, S 440. Ruuvi- / kannakekiinnitys 4. IDO Glow 600, 11166, koko L 600, S 440. Ruuvi- / kannakekiinnitys IDO GLOW KULMIKAS: 5. IDO Glow 400, (hanareikä vasemmalla) 11461, (hanareikä oikealla) 11561, koko L 400, S 280. Ruuvikiinnitys 6. IDO Glow 500, 11163, koko L 500, S 360. Ruuvi- / kannakekiinnitys 7. IDO Glow 560, kulmikas 11165, koko L 560, S 440. Ruuvi- / kannakekiinnitys 8. IDO Glow 600, 11167, koko L 600, S 440. Ruuvi- / kannakekiinnitys. 9 HUOM! TUTUSTU MYÖS ALLAS- KAAPPIPAKET- TEIHIN SIVUILLA IDO Glow -pesualtaan jalka Sopii pesualtaisiin 11164, -65, -66, -67, hinta 152,-. Tarkat koot ja hinnat löydät sivulta 163.

99 IDO Pesualtaat 99 PERINTEINEN SEINÄÄN KIINNITETTÄVÄ PESUALLAS ON KÄYTÄNNÖLLINEN RATKAISU NIIN PIENEEN KUIN SUUREENKIN TILAAN. IDO GLOW -ALLASSARJASSA ON KAKSI ERI MALLIA, JOISTA ON TARJOLLA RUNSAASTI KOKOVAIHTOEHTOJA.

100 100 IDO Pesualtaat SEINÄÄN KIINNITETTÄVÄT PESUALTAAT IDO (hanareikä vasemmalla) koko L 500, S 250. Ruuvi kiinnitys. 11. IDO Plus 11131, koko L 560, S 330/435. Kannakekiinnitys 12. IDO Seven D 11113, koko L 560, S 440. Kannakekiinnitys KULMAPESUALTAAT: 14. IDO-kulmapesuallas koko L 320, S 320. IDO-kulmapesuallas 14217, koko L 500, S IDO-kulma pesuallas 11193, koko L 590, S 560. HUOM! TUTUSTU MYÖS ALLAS- KAAPPIPAKET- TEIHIN SIVUILLA Tarkat koot ja hinnat löydät sivulta 163.

101 IDO Pesualtaat 101 ERILAISET MUODOT JA ASENNUSRATKAISUT TARJOAVAT ENEMMÄN VALINNANVAPAUTTA.

102 102 IDO Pesualtaat TASON PÄÄLLE, ALLE TAI TASOON ASENNETTAVAT PESUALTAAT TASON PÄÄLLE ASENNETTAVAT TASOON UPOTETTAVAT TASON ALLE ASENNETTAVAT PYÖREÄT Osittain tasoon asennettava 6 OVAALIT ELLIPSIT KULMIKKAAT PYÖREÄT: 1. Ø 400 mm 2. Ø 450 mm 3. Ø 400 mm 4. Ø 480 mm 5. Ø 330 mm 6. Ø 500 mm. OVAALIT: 7. Leveys 550 mm 8. Leveys 600 mm 9. Leveys 500 / 550 mm 10. Leveys 500 / 550 / 600 mm 11. Leveys 420 / 500 mm. ELLIPSIT: 12. Leveys 550 mm 13. Leveys 500 / 600 mm 14. Leveys 600 mm 15. Leveys 600 mm 16. Leveys 550 mm. KULMIKKAAT: 17. Leveys 550 mm 18. Leveys 600 mm 19. Leveys 550 mm 20. Leveys 550 mm 21. Leveys 450 / 500 mm. Tarkat koot ja hinnat löydät sivulta 165.

103 IDO Pesualtaat 103 UUTTA! UUSI IDO VARIFORM VALINNANVAPAUS HUIPUSSAAN Pyöreä, kulmikas, ovaali vai ellipsi? Laajasta IDO VariForm -mallistosta löytyy useita altaita neljässä geometrisessä perusmuodossa. Sarjan altailla on kolme erilaista asennustapaa: allas voidaan asentaa suoraan tason päälle, upottaa tai kiinnittää tason alle. Valikoimasta löytyy lisäksi myös yksi osittain tasoon kiinnitettävä allasvaihto ehto. Heittäydy siis luovaksi ja löydä oma suosikkisi. Kaikkia IDO Variform -altaita yhdistää viimeistelty muotokieli. Terävät reunat ja linjakkaat muodot antavat kylpyhuoneellesi modernin silauksen. Altaat ovat saatavissa hanareiällä tai ilman voit asentaa hanan halutessasi joko pöytä tasoon tai suoraan seinään. Voit valita altaan myös ylivuotoaukolla tai ilman. Kokovaihtoehdot vaihtelevat läpimitaltaan pienemmästä 330 mm:n altaasta aina näyttäviin 600 mm leveisiin vaihtoehtoihin. Osa malleista tulee myyntiin myöhemmin vuoden 2018 aikana. Tarkista saatavuus esitteen hinnasto-osiosta sivulta 165.

104 104 IDO Pesualtaat TASOALLAS ON ILO NIIN SILMÄLLE KUIN SIIVOOJALLEKIN, SILLÄ SEN SAUMATON, LASINSILEÄ PINTA ON HELPPO PITÄÄ PUHTAANA. TASOALTAAT ON SUUNNITELTU SOPIMAAN YHTEEN IDO-KAAPISTOJEN KANSSA, MUTTA USEIMMAT MALLIT ON MAHDOLLISTA ASENTAA MYÖS ILMAN ALAKAAPPIA KANNAKKEIDEN AVULLA. KAIKKI IDO TASOALTAAT VALMISTETAAN KORKEALAATUISESTA SANITEETTIPOSLIINISTA.

105 IDO Pesualtaat 105 TASOALTAAT 1 2 UUTTA! 3 IDO ELEGANT Ohutreunainen, moderni tasoallas. Asennus IDO Elegant -kalusteisiin. Lisää tietoa sivulla IDO Elegant 600 Compact, 16502, koko L 610, K 160, S 373. IDO Elegant 600, 16402, koko L 610, K 160, S IDO Elegant 900 Compact, 16512, koko L 910, K 160, S 373. IDO Elegant 900, 16412, koko L 910, K 160, S 470. IDO Elegant 1200 (yksi hanareikä), 16422, koko L 1210, K 160, S IDO Elegant 1200 (kaksi hanareikää), 16432, koko L 1210, K 160, S IDO GLOW Suunnittelija Scott Derbyshire. Innovatiivisen hanasaarekkeen ansiosta allas on tilava. Asennus IDO Glow -kalusteisiin tai kannakkeilla. Lisää tietoa sivulla IDO Glow 600, 11126, koko L 600, K 170, S IDO Glow 900,11127, koko L 900, K 170, S 438. IDO Glow 1000, 11128, koko L 1000, K 170, S IDO Glow 1200, 11129, koko L 1200, K 170, S IDO SEVEN D Suunnittelija Kaarle Holmberg. Asennus IDO Seven D -kalusteisiin tai kannakkeilla. Lisää tietoa sivulla IDO Seven D 11120, koko L 600, S 400, K IDO Seven D 11121, koko L 800, S 400, K IDO WAVE Suunnittelija Kaarle Holmberg. Asennus IDO Trend -kalusteisiin tai kannakkeilla. Lisää tietoa sivulla IDO Wave 92040, koko L 600, S 500, K IDO Wave 92045, koko L 900, S 500, K IDO Wave (yksi hana reikä), koko L 1200, S 500, K 70. IDO Wave (kaksi hanareikää), koko L 1200, S 500, K 70. Tarkat koot ja hinnat löydät sivulta 167.

106 106 IDO Wc-istuimet

107 IDO Wc-istuimet 107 IDO WC-ISTUIMET IDO ON WC-SUUNNITTELUN JA -MUOTOILUN EDELLÄKÄVIJÄ. TYYLIKKÄIDEN JA LAADUKKAIDEN WC- ISTUINTEN MALLISTOSTA LÖYTYY OIKEA VAIHTOEHTO JOKAISEEN KYLPYHUONEESEEN. WC-ISTUINTEN LAATU PIILEE NÄYTTÄVÄN MUOTOILUN LISÄKSI KEKSELIÄISSÄ YKSITYISKOHDISSA. HUUHTELUKAULUKSETTOMAT RIMFREE-WC:T OVAT HYGIENISIÄ SEKÄ HELPPOJA PUHDISTAA, JA ISTUINTEN SISÄÄNRAKENNETTU RAIKASTINTOIMINTO RAIKASTAA HUONEEN NÄPPÄRÄSTI JA VAIVATTOMASTI. KEHITTYNEET HUUHTELUMEKANISMIT SÄÄSTÄVÄT VETTÄ JA SEN MYÖTÄ MYÖS YMPÄRISTÖÄ. LISÄKSI TARJOLLA ON SOPIVIA WC- ISTUIMIA MYÖS LIIKUNTARAJOITTEISILLE. TUTUSTU VALIKOIMAAN LÖYDÄT TAATUSTI SOPIVAN!

108 108 IDO Wc-istuimet RIMFREE HUUHTELUKAULUKSETONTA HUOLETTOMUUTTA HYGIENIA JA HELPPO PUHDISTUS OVAT TÄRKEITÄ SEIKKOJA WC- JA KYLPYTILOISSA. IDON RIMFREE -WC-ISTUINTEN HUUHTELUKAULUKSETON DESIGN ON TODELLA HYGIEENINEN JA HELPPO PITÄÄ PUHTAANA. KAIKKI IDO GLOW -MALLISTON SEINÄ- JA LATTIA-WC:T OVAT TÄYSIN HUUHTELUKAULUK- SETTOMIA. RIMFREE -RATKAISU LÖYTYY MYÖS IDO IT! SEKÄ POZZI GINORI -WC-ISTUIMISTA.

109 IDO Wc-istuimet 109 Perinteisessä wc:ssä on huuhtelukaulus. IDO Glow Rimfree -wc:ssä ei ole huuhtelukaulusta, mikä tekee siitä hygieenisemmän. Perinteisessä wc-istuimessa huuhteluvesi ohjataan kulhon eri puolille istuinta kiertävän kauluksen avulla. Tekniikka on sinällään toimivaa, mutta huuhtelukauluksen alle kertyy helposti likaa ja bakteereita. Ratkaisimme ongelman ajattelemalla wc-istuimen täysin uusiksi. Kehitimme aivan uudenlaisen huuhtelutekniikan, jonka ansiosta saatoimme jättää huuhtelukauluksen kokonaan pois. Lopputulos on tyylikäs, toimiva, hygieeninen ja helppohoitoinen. IDO Glow Rimfree -wc:n ydin on huuhtelutekniikassa, joka ohjaa veden juuri sinne minne pitääkin roiskimatta ja räiskimättä. Kulhon muotoilun ansiosta huuhtelu toimii tehokkaasti myös silloin, kun käytetään vettä säästävää pikkuhuuhtelua (2 litraa). IDO Glow Rimfree -wc on erittäin helppo pitää puhtaana. Rakenne on niin sileä ja selkeälinjainen, että perussiivoukseen riittää yleensä pelkkä vesi ja rätti. Aikaa kin Rimfree -wc:n puhdistamiseen kuluu reippaasti perinteistä wc-istuinta vähemmän. Ja luonto kiittää, kun puhdasta tulee ilman kovia pesuaineita.

110 110 IDO Wc-istuimet PUHDASLINJAINEN SEINÄ- WC SAA KYLPYHUONEEN NÄYTTÄ MÄÄN TILAVAMMALTA. LATTIATILAN VAPAUTUESSA MYÖS SIIVOUKSESTA TULEE HELPOMPAA. SEINÄ-WC VOIDAAN ASENTAA SEKÄ UUDIS- ETTÄ REMONTTIKOHTEISIIN.

111 IDO Wc-istuimet 111 SEINÄÄN KIINNITETTÄVÄT WC-ISTUIMET IDO GLOW JA IDO SEVEN D -WC:IDEN ISTUINKANNET MYYDÄÄN ERIKSEEN, VAIHTOEHDOT LÖYDÄT SIVULTA IDO GLOW RIMFREE Suunnittelija Scott Derbyshire IDO IT! RIMFREE 1. IDO Glow Rimfree 66, L 363, S 525, K 355. Istuinkansi tilataan erikseen. 2. IDO IT! Rimfree 61, L 350, S 540, K 335. Sisältää istuinkannen IDO SEVEN D Suunnittelija Kaarle Holmberg 4. IDO Seven D Image 20, L 360, S 520, K 343. Istuinkansi tilataan erikseen. 5. IDO Seven D 15, L 360, S 525, K 370. Istuinkansi tilataan erikseen. 6. IDO Seven D 19, L 370, S 685, K 780. Istuinkansi tilataan erikseen. 7 8 POZZI-GINORI Suunnittelija Antonio Citterio 6. Pozzi-Ginori Easy Rimfree , L 350, S 570, K 400. Sisältää istuinkannen. 7. Pozzi-Ginori Fast Rimfree, L 355, S 560, K 400. Sisältää istuinkannen.

112 112 IDO Wc-istuimet GEBERIT DUOFIX NOPEAAN JA HELPPOON ASENNUKSEEN Geberitin seinä-wc-asennusmallisto sopii täydellisesti yhteen IDO-seinä-wc:iden kanssa. Geberit Duofix on testatusti erittäin luotettava, turvallinen ja käytössä hiljainen asennuselementti. Uusi tekniikka auttaa vähentämään vedenkulutusta, ja Duofix on myös helppo ja nopea asentaa. Saatavilla korkea (Sigma) ja matala (Omega) malli. Sigma-elementti on saatavana myös integroidulla hajunpoistotoiminnolla. Tutustu tarkemmin osoitteessa tai lue lisää Geberit Piilohuuhtelusäiliöt -esitteestä. 2 SAATAVANA MYÖS HAJUNPOISTO- TOIMINNOLLA VARUSTETTU MALLI! Geberit Duofix Sigma 112 cm seinä-wc:n asennuselementti, L 500, S 120, K 1120 mm. Geberit Duofix Omega 82 cm seinä-wc:n asennuselementti, L 500, S 170, K 820 mm. Geberit Sigma 112 cm -seinä-wc-elementti hajunpoistolla, L 500, S 170, K 1120 mm. 2. Voit asentaa seinä-wc-elementin kotelon sisään. Tämä ratkaisu sopii hyvin esimerkiksi saneerauskohteisiin. 3. Kylpyhuoneesta tulee tilavampi, kun säiliö asennetaan seinän sisään. Seinä-wc:n istuinkorkeuden voi valita asennuksen yhteydessä.

113 IDO Wc-istuimet 113 GEBERIT SIGMA -PAINIKKEET SOPIVAT SIGMA-ASENNUS TELINEISIIN JA GEBERIT OMEGA -PAINIKKEET VASTAAVASTI OMEGA-ASENNUSTELINEISIIN Geberit Sigma: 1. Geberit Sigma80, musta lasi. 2. Geberit Sigma10 IR, kromi/mattakromi. 3. Geberit Sigma70, umbra lasi. 4. Geberit Sigma30, valkoinen/kromi. 5. Geberit Sigma50, valkoinen. 6. Geberit Sigma20, mattakromi/kromi. 7. Geberit Sigma30, harjattu teräs. 8. Geberit Sigma10, musta/kromi. 9. Geberit Sigma60, harjattu teräs. 10. Geberit Sigma01, valkoinen. 11. UUSI! Geberit Sigma21, valkoinen lasi, kirkas kromi. 12. Sigma40 hajunpoistotoiminnolla varustetulle mallille, musta Geberit Omega: 13. Geberit Malli10, mattakromi/kromi. 14. Geberit Malli01, kromi. 15. Geberit Omega20, valkoinen/kromi. 16. Geberit Malli70, Omega, valkoinen lasi. Saatavilla myös Sigma-sarjaan. 17. Geberit Omega60, umbra lasi. 18. Geberit Omega30, kromi/mattakromi. Katso lisää sivuilta 171. Tutustu koko valikoimaan osoitteessa tai lue lisää Geberit Huuhtelupainikkeet -esitteestä.

114 114 IDO Wc-istuimet GEBERIT MONOLITH SANITEETTIMODUULIT SANITEETTIMODUULIT ANTAVAT VALINNAN- VAPAUTTA KYLPYHUONETTA SUUNNITELTAESSA. NIIDEN ASENTAMINEN ON HELPPOA, EIKÄ SEINIÄ TARVITSE PURKAA TAI AVATA. ASENNUKSESSA VOIDAAN KÄYTTÄÄ AIKAISEMPIA VESI- JA VIEMÄRILIITÄNTÖJÄ.

115 IDO Wc-istuimet GEBERIT MONOLITH -WC-MODUULIEN RAKENNE JA TOIMINNOT ON SUUNNITELTU TARKOIN PIENINTÄ YKSITYIS KOHTAA MYÖTEN Monolith-wc-moduuli sopii täydellisesti niin pieniin kuin suuriinkin kylpyhuoneisiin. Ekologisella kaksoishuuhteluteknologialla varustettu moduuli voidaan yhdistää joko seinä- tai lattiaistuimiin. Hinnat alkaen 886,-. Saatavana kahta korkeutta, 101 ja 114 cm. Lasinen etulevy on saatavana neljässä eri värissä: valkoinen, musta, umbra ja hiekka. 2. Geberit Monolith Plus -moduulin Comfort- Light-valo tuo luonnetta kylpyhuoneeseesi, ja voit valita usean värivaihto ehdon välillä luodaksesi juuri sinulle sopivan tunnelman. Monolith Plus on saatavana sekä lattia-, että seinä-wc:lle, hinnat alkaen 1 848,-. 3. Geberit Monolith Plus -moduulin integroitu hajunpoistotoiminto, sensoriteknologia ja poikkeukselli sen miellyttävä huuhtelutoiminto ovat esimerkkejä sen monista erinomaisista piirteistä. Tutusta tarkemmin osoitteessa tai lue lisää Geberit Monolith -esitteestä.

116 116 IDO Wc-istuimet ARKEA HELPOTTAVAT OIVALLUKSET 40 mm mm 460 mm 1. Valitse wc-istuimen korkeus käyttäjän mukaan. Korkeiden mallien istuinkorkeus on 460 mm ja ne sopivat erityisesti pitkille henkilöille tai ikäihmisille, jotka arvostavat usein korkeamman istuimen tuomaa käyttömukavuutta. Korkeita malleja on kolme: IDO Glow 62, IDO Seven D 11 ja IDO Seven D 18 on lyhyt malli, jonka syvyys on litteämmän vesisäiliön ansiosta vain 610 mm. 1 UUTTA! Kromattu huuhtelupainike IDO Glow Rimfree -kaksoishuuhtelumalleissa. 2. IDO Glow Sensor huuhtelee wc:n ilman kosketusta. Vettä säästävä kaksoishuuhtelumekanismi. Sopii kaikkiin IDO Glow -wc-istuimiin, saatavana patterilla tai verkkovirralla ja valmiiksi asennettuna korkeaan malliin IDO Glow 62 Sensor. 3. Kromattu huuhtelupainike IDO Glow -yksöis huuhtelumalleissa. 4. IDO Seven D Sensor huuhtelee wc:n ilman kosketusta. Vettä säästävä kaksoishuuhtelumekanismi. 5. Kromattu huuhtelupainike IDO Seven D -kaksoishuuhtelumalleissa. 6. Kromattu huuhtelupainike IDO Seven D -yksöis huuhtelumalleissa.

117 IDO Wc-istuimet 117 LATTIALLE ASENNETTAVAT WC-ISTUIMET 2 3 UUTTA! IDO GLOW RIMFREE Suunnittelija Scott Derbyshire 1. IDO Glow Rimfree 64 design-malli, L 355, S 650, K 860, piiloviemäröity P-lukko. 2. IDO Glow Rimfree 60, L 355, S 635, K 860, piiloviemäröity S-lukko. 3. IDO Glow Rimfree 61, L 355, S 635, K 860, piiloviemäröity P-lukko. 4. IDO Glow Rimfree 63, L 355, S 635, K 860, S-lukko, leveä jalka peittää vanhat ruuvinreiät. Saatavana myös pesukoneen poistoputkiliitännällä. 5. UUSI! IDO Glow Rimfree 62, L 355, S 650, K 900, S-lukko, korkea malli. IDO GLOW- JA IDO SEVEN D -ISTUIN- KANNET MYYDÄÄN ERIK- SEEN. KATSO VAIHTO- EHDOT SIVULTA 121 JA VALITSE SUOSIKKISI IDO SEVEN D Suunnittelija Kaarle Holmberg 6. IDO Seven D 10, L 360, S 650, K 850, piiloviemäröity S-lukko. IDO Seven D 18, L 360, S 610, K 850, P-lukko, lyhyt malli. 7. IDO Seven D 11, L 360, S 650, K 890, P-lukko, korkea malli. 8. IDO Seven D 13, L 360, S 650, K 850, S-lukko. IDO Seven D 17, L 360, S 650, K 890, S-lukko, korkea malli.

118 118 IDO Wc-istuimet ARKEA HELPOTTAVAT OIVALLUKSET IDO-WC-ISTUIMISSA -5dl WC:n huuhtelu on nyt vain pyyhkäisyn päässä! Miten helppoa! Uuden sensoriteknologian ansiosta huuhtelu on nyt sekä kätevämpää että helpompaa. Näppärä huuhtelusensori tekee wc:stäsi entistäkin mukavamman käyttää, ja vettä säästävän huuhtelumekanismin ansiosta IDO Glow Rimfree -lattia-wc säästää puoli litraa vettä jokaisella pienellä huuhtelulla. 1

119 IDO Wc-istuimet SLOW CLOSE 4 HYGIEENISYYTTÄ (1) Lisävarusteena saatava IDO Glow ja IDO Seven D Sensor -toiminto hoitaa huuhtelun kättä heilauttamalla. Iso huuhtelu hoituu hitaalla liikkeellä ja pieni nopealla pyyhkäisyllä. VESISÄILIÖSSÄ KAKSOIS RAKENNE (2) Kaksinkertainen vesisäiliö on hiljainen, eikä sen ulkopinta hikoile kovallakaan helteellä. Sisäsäiliö vähentää myös vesivahinkojen vaaraa. Yhdestä osasta koostuva keraaminen säiliö on helppo pitää puhtaana. FRESH WC -TOIMINTO (3) IDO Glow ja Seven D -lattia-wc:iden integroitu raikastintoiminto annostelee automaattisesti raikastetta jokaiseen huuhteluun. Raikastinpuikko kestää noin 120 huuhtelua. Tuoksuina Ocean ja Lime. SLOW CLOSE (4) Vain pieni tönäisy ja kansi sulkee itsensä hiirenhiljaisesti. Slow Close -saranat ovat sekä hermoja että korvia säästävä ratkaisu, sillä niiden myötä wc-kannen kolina on historiaa. HUUHTELUKAULUKSETTOMUUS Huuhtelukaulukseton wc-istuin on hygieeninen ja helppo pitää puhtaana. Lue lisää sivulta SUJUVUUTTA SIIVOUKSEEN Kaikissa IDO Glow- ja Seven D -wcistui missa on puhdistusta helpottava IDO Smart-lasite. Quick Release & Slow Close -istuinkannet saa helposti irti wc:n puhdistamisen ajaksi. HELPPO ASENTAA Wc-istuimen asennus ja huolto on tehty mahdollisimman helpoksi. IDO Glow ja Seven D -wc:ihin on mahdollista tehdä vesiliitäntä kummalle puolelle tahansa. PAIKKA POISTOPUTKELLE IDO Glow 63 -wc-istuin on saatavana myös pesukoneen poistoputkiliitännällä. Ratkaisu on käytännöllinen ja turvallinen kohteissa, joissa pesu koneelle ei ole omaa viemäriliitäntää. KIINNITYS MYÖS LIIMAA MALLA Useimmat wc:mme on saatavana myös ruuvinreiättöminä malleina, jolloin jalka on täysin sileä. Liimakiinnityksen ansiosta myös lattian vesieristys säilyy ehjänä. SUOMESSA SUUNNITELTU JA VALMISTETTU Kotimainen valmistus takaa laadun ja palvelu on aina lähellä. Myös varaosat löytyvät vaivattomasti. EKOLOGINEN VALINTA Kotimainen valmistus ja vettä säästävät huuhtelumekanismit tekevät IDO-wc:stä oikean valinnan myös luonnon kannalta.

120 120 IDO Wc-istuimet SLOW CLOSE -TOIMINNON MYÖTÄ KANNET EIVÄT ENÄÄ KOLISE IKINÄ.

121 IDO Wc-istuimet 121 IDO WC-ISTUIMIEN KANNET IDO-istuinkannet on suunniteltu sopimaan täydellisesti IDOwc-istuimiin. Monipuolinen kansimallisto sisältää erilaisia vaihtoehtoja ja arkea helpottavia oivalluksia. Slow Close -kansi sulkeutuu pehmeästi ja Quick Release -kansi on helppo irroittaa siivouksen ajaksi. Kovat kannet ovat kovaa muovia ja niissä on lujat metallisaranat. Pehmeät kannet puolestaan on valmistettu pehmeämmästä muovista. Mikä on sinun valintasi? IDO Seven D ja IDO Glow -wc:t toimitetaan ilman istuinkantta. Sopivan kannen voi valita useista eri vaihto ehdoista. IDO it!, Pozzi Ginori Easy ja Fast -wc-istuimiin sisäl tyy kova, valkoinen, Slow Close -istuinkansi. IDO GLOW KOVA KANSI IDO SEVEN D KOVA KANSI IDO GLOW PEHMEÄ KANSI IDO SEVEN D PEHMEÄ KANSI Hinnat ja koodit löydät sivuilta

122 122 IDO Kylpyammeet

123 IDO Kylpyammeet 123 IDO KYLPYAMMEET JOS UNELMOIT RENTOUTTAVISTA KYLVYISTÄ, NYT ON OIKEA HETKI TEHDÄ HAAVEISTA TOTTA. LAAJASTA VALIKOIMASTAMME LÖYTYY SOPIVA AMME MILTEI JOKAISEEN KYLPYHUONEESEEN. VALITTAVANA ON PALJON ERI MUOTOJA JA KOKOJA. ISO AMME TÄYDENTÄÄ KOTIKYLPYLÄSI, JA PIENIMMÄT AMMEET TUOVAT YLELLISYYTTÄ PIENIIN KYLPYTILOIHIN. KOON JA MUODON LISÄKSI AMMEEN VALINNASSA ON SYYTÄ MIETTIÄ SEN KÄYTTÖÄ. MATERIAALIVAIHTOEHTOINA ON LÄMMIN SANITEETTIAKRYYLI SEKÄ PERINTEINEN MUTTA KESTÄVÄ TERÄSEMALI. IDO-AMMEET VOI ASENTAA MYÖS RAKENTEISIIN UPOTETTUNA, JOLLOIN LOPPUTULOS ON PERSOONALLINEN. TUTUSTU HUOLELLA VALIKOIMAAN, SILLÄ KYLPYHUONEESSASI SAATTAA OLLA PAIKKA KYLPYAMMEELLE, VAIKKA ET HETI OLISI SITÄ USKONUTKAAN.

124 124 IDO Kylpyammeet PÄIVITTÄINEN PALA LUKSUSTA KULMA-AMME TARJOAA MUKAVIA KYLPYHETKIÄ KAHDELLE AIKUISELLE JA ILOISIA VESILEIKKEJÄ ISOMMALLEKIN LAPSIKATRAALLE. KULMA-AMME SIVU 130 VAPAASTI SEISOVA VAI KALUSTEISIIN UPOTETTU AMME? MALLISTOSTAMME LÖYTYY OIKEA RATKAISU, ETSITPÄ SITTEN PERINTEISTÄ AMMETTA TAI ROHKEASTI MUOTOILTUA YLELLISYYTTÄ. UPOTETTAVA AMME SIVU 131 EPÄSYMMETRINEN AMME SIVUT EPÄSYMMETRINEN AMME VOI OLLA RATKAISU PIENEEN TILAAN, SILLÄ SEN KAPEAMMALLA PÄÄLLÄ ON MITTAA VAIN 500 MM. VOIT VALITA KÄYTETTÄVISSÄ OLEVAN TILAN MUKAAN JOKO OIKEALLE TAI VASEMMALLE KAPENEVAN MALLIN.

125 IDO Kylpyammeet 125 SUORAKULMAISEN AMMEEN SELKEÄ MUOTO HELPOTTAA TILAN SUUNNITTELUA. TÄYSIN SYMMETRISESSÄ AMMEESSA SAAT LEPPOISAN KYLPYASENNON NOJAATPA SELKÄÄSI KUMPAAN PÄÄTYYN TAHANSA. SUORAKULMAINEN AMME SIVUT

126 126 IDO Kylpyammeet SUORAKULMAINEN AMME KYLPYAMME ON SE PIENI PALA YLELLISYYTTÄ, JONKA ME KAIKKI ANSAITSEMME. KYSE EI OLE PELKÄSTÄÄN SEN TUOMASTA ESTEETTISESTÄ TUNNELMASTA, VAAN MYÖS PUHTAASTA KYLPEMISEN NAUTINNOSTA ETENKIN TALVISAIKAAN.

127 IDO Kylpyammeet 127 IDO TREVI SUORAKULMAISET KYLPYAMMEET SÄÄSTÄVÄT VETTÄ TINKIMÄTTÄ ITSE KYLPEMISEN NAUTINNOSTA. VAIHTOEHTOINAMME ON KORKEALUOKKAISESTA SANITEETTIAKRYYLISTÄ VALMISTETTU IDO SEVEN D JA TERÄSEMALINEN IDO TREVI. IDO SEVEN D IDO Seven D -kylpy ammeet valmistetaan valkoisesta saniteetti akryylistä ja ne toimitetaan tuki kehikolla varustettuna. Ammeet voi myös upottaa rakenteisiin. Kokoja on neljä; 1400, 1500, 1600 ja 1700 mm. 2. IDO Trevi -teräsemaliamme on käytännöllinen perusamme, jonka voi upottaa rakenteisiin tai sijoittaa vapaasti ja varustaa etu- sekä päätylevyillä. Kokoja on neljä; 1400, 1500, 1600 ja 1700 mm. 3. IDO Trevi -ammeen etulevy on helppo nostaa ylös siivouksen tai huollon ajaksi. Lisää tietoa löydät sivulta 173.

128 128 IDO Kylpyammeet EPÄSYMMETRINEN AMME IDO Seven D -epäsymmetrinen kylpyamme valmistetaan valkoisesta saniteettiakryylistä ja toimitetaan tukikehikolla varustettuna. Sen voi myös upottaa rakenteisiin. Pituus 1600 mm. Saatavana on kaksi mallia, oikea ja vasen. 2. IDO Seven D -malliston tyylikkään kaareva, epäsymmetrinen amme sopii pieniinkin kylpyhuoneisiin. Sen pituus on vain 1500 mm ja leveys jalkopäästä vain 500 mm. Kätevästä koosta huolimatta amme on tilava. Saatavana on kaksi mallia, oikea ja vasen. Hanan voi haluttaessa kiinnittää suoraan ammeeseen. Lisää tietoa löydät sivulta 173.

129 IDO Kylpyammeet 129 EPÄSYMMETRINEN AMME LUO TILAA PIENEMPIIN KYLPYHUONEISIIN. VALITTAVANA ON SEKÄ SUORASEINÄINEN ETTÄ KAAREVA MALLI. JALKOPÄÄTÄ KOHTI KAPENEVAA KYLPYAMMETTA ON ILO TÄYTTÄÄ JA KÄYTTÄÄ.

130 130 IDO Kylpyammeet KULMA-AMME 1 1. Kaipaatko kylpyhuonee seesi uusia tuulia ja kylpylätunnelmaa? Valitse helppohoitoisesta saniteetti akryylistä valmis tettu IDO Seven D -kulma-amme 1400 ja olet askeleen lähem pänä kotikylpylää. 2. IDO Progress Oval -ammetta on saatavana kahta eri pituutta 1800 mm ja 1900 mm. Lisää tietoa löydät sivulta 173.

131 IDO Kylpyammeet 131 UPOTETTAVA AMME MANNEREUROOPPA- LAISTEN AMMEIDEN VEISTOK SELLISET MUODOT TUOVAT YLELLISYYTTÄ KYLPYHUONEESEEN. VIRTAVIIVAINEN OVAL- AMME ON TYYLIKÄS KATSELLA JA KYLPEÄ. 2

132 132 IDO Tuotteet erityistarpeisiin LISÄVARUSTEENA SAATAVAT WC-ISTUINTEN KYYNÄRTUET HELPOTTAVAT ISTUUTUMISTA JA NOUSEMISTA. KUN NIITÄ EI TARVITA, NE VOIDAAN NOSTAA YLÖS.

133 IDO Tuotteet erityistarpeisiin 133 IDO-TUOTTEET ERITYISTARPEISIIN mm 1. Kaareva ja funktionaalinen pesuallas ja säädettävä seinäteline on suunniteltu erityisesti liikunta rajoitteisille. Korkeutta voi säätää tarpeiden mukaan. Pesuallas liikuntarajoitteisille 11107, koko L 600, S 580. Kiinnitysruuvit sisältyvät toimitukseen. Saatavana myös ilman ylivuotoaukkoa ja/tai hanareikää. Hinta 512,- Säädettävä seinäteline Joustava tulovesi- ja viemäröintijärjestelmä. Hinta 1 096,- 2. Alumiiniset kyynärtuet, joihin sisältyy paperiteline ja kiinnitysosat. Käyttö edellyttää kovaa istuinkantta. IDO Glow -kyynärtuet 61132, hinta 413,-. IDO Seven D -kyynärtuet 61112, hinta 413,-. IDO Trevi -kyynärtuet 61096, hinta 429,- ja 61099, hinta 279,-. IDO Glow -kyynärtuet sopivat malleihin 60, 62 ja 63. IDO Seven D -kyynärtuet sopivat malleihin 10, 11, 13, 17 ja 19. IDO Trevi kyynärtuet sopivat malleihin 92, 95, 97 ja 98, ja IDO Trevi sopii malliin 94 (Trevi-wc-istuimet ovat poistuneet valikoimasta). IDO-ALTAIDEN LISÄVARUSTEET Mallistossamme on erilaisia kannakkeita eri allasmalleihin. 2. Monien allasmallien kannakkeisiin voi kiinnittää kätevän pyyhe telineen. Katso lisää osoitteesta 3. Vesilukko, vaivaton puhdistaa. Nostat vain sihdin ylös ja huuhtelet! Vesilukko vähentää tarvetta myrkyllisten, putkia vahingoittavien puhdistus aineiden käytölle. Sisältää tulpan, sihdin ja vesilukon. Pesuallas vesilukko Väri: Tulppa kromattu. Hinta 33,-

134 134 IDO Tekniset tiedot IDO TEKNISET TIEDOT TÄSTÄ OSIOSTA LÖYDÄT HINNAT JA TEKNISET TIEDOT SEKÄ MATERIAALI- JA KOKOVAIHTOEHDOT KAIKILLE IDO-TUOTTEILLE. LUE LISÄÄ, VERTAILE JA VALITSE SUOSIKKISI.

135 IDO Tekniset tiedot 135

136 136 IDO Tekniset tiedot IDO ELEGANT IDO Elegant -kaapistojen tuoteseloste Värit: valkoinen, tummanharmaa ja mattamusta. Laatikonpäät on valmistettu puolikiiltävällä maalilla pintakäsitellystä, kosteudenkestävästä MDF-levystä (H). Rungot on valmistettu melamiinipinnoitetusta lastulevystä (P5). Valmiiksi kootuissa alakaapeissa on pehmeästi sulkeutuvat laatikot. Tasoaltaat ovat posliinia. Koska posliini on luonnonmateriaali, mitat voivat vaihdella +/- 2 %. Lisävarusteet: led-valot laatikoihin, laatikonjakajat, laatikonsuojamatot, pyykkikassi korkeaan kaappiin, pistorasia, pyyhekoukku, magneettilista pientavaroille ja suurentava peili. Valkoinen (maalattu) Tummanharmaa (maalattu) Mattamusta (maalattu)

137 IDO Tekniset tiedot 137 IDO ELEGANT IDO Elegant Compact -tasoallas Sopii yhteen IDO Elegant Compact -kaappien kanssa MITAT L 615, K 12, S 373 L 910, K 12, S 373 TUOTENUMERO HINTA ALV 24 % 215,- 304,- IDO Elegant Compact -alakaappi, runkosyvyys 366 Saatavana vetimellä tai push open -toiminnolla, vetimet tilataan erikseen. Sisältää vesilukon ja poistoputken MITAT L 600, K 600, S 366 L 900, K 600, S 366 VÄRI TUOTENRO HINTA TUOTENRO HINTA Valkoinen , ,- Tummanharmaa , ,- Mattamusta , ,- IDO Elegant -tasoallas Sopii yhteen IDO Elegant -kaappien kanssa Yksi hanareikä Kaksi hanareikää MITAT L 610, K 15, S 470 L 910, K 15, S 470 L 1210, K 15, S 470 L 1210, K 15, S 470 TUOTENUMERO HINTA ALV 24 % 215,- 304,- 493,- 531,- IDO Elegant -alakaappi, runkosyvyys 466 Saatavana vetimellä tai push open -toiminnolla, vetimet tilataan erikseen. Sisältää vesilukon ja poistoputken MITAT L 600, K 600, S 466 L 900, K 600, S 466 L 1200, K 600, S 466 VÄRI TUOTENRO HINTA TUOTENRO HINTA TUOTENRO HINTA Valkoinen , , ,- Tummanharmaa , , ,- Mattamusta , , ,- IDO Elegant -korkea kaappi Pehmeästi sulkeutuva ovi, jossa push open -toiminto. Halutessa vetimen voi tilata erikseen. Oven kätisyys vaihdettavissa. Siirrettävät levyhyllyt IDO Elegant -yläkaappi Saatavana vetimellä tai push open -toiminnolla, vetimet tilataan erikseen. Kätisyys vaihdettavissa. MITAT L 330, K 1650, S 366 L 296, K 633, S 134 VÄRI TUOTENRO HINTA TUOTENRO HINTA Valkoinen , ,- Tummanharmaa , ,- Mattamusta , , Tukijalka Säätövara mm. Tukijalka sopii alakaappiin ja korkeaan kaappiin. Mattakromia. MITAT L 40, S 40 TUOTENRO HINTA ALV 24 % 15,- IDO Elegant -avohylly korkealla peilillä Valmiiksi koottu. Käännettävissä MITAT L 400, K 1350, S 200 L 310, K 1105, S 210 VÄRI TUOTENRO HINTA TUOTENRO HINTA Valkoinen , ,- Tummanharmaa , ,- Mattamusta , , IDO Elegant -puolikorkea kaappi, jossa levyhyllyt ja hyllykkö myös oven sisäpuolella. Pehmeästi sulkeutuva ovi, jossa push open -toiminto. Halutessa vetimen voi tilata erikseen. Oven kätisyys vaihdettavissa.

138 138 IDO Tekniset tiedot IDO Elegant Compact, runkosyvyys 366. Leveydet 600 ja 900 mm. 2. IDO Elegant, runkosyvyys 466. Leveydet 600, 900 ja 1200 mm. LISÄVARUSTEET Pistorasia, , hinta 34,- 2. Koukku, 96740, hinta 6,- 3. Suurentava peili, , hinta 21,-. Magneettilista, , hinta 27,- 4. Pyykki kassi, 96730, hinta 58,- 5. Led-valaisin laatikon sisälle 600 mm; 96710, hinta 63, mm, 96711, hinta 76, mm, 96713, hinta 108,- 6. Laatikonjakaja IDO Elegant -kaapeille (185 x 350 x 85), hinta 28,-, laatikonjakaja IDO Elegant Compact -kaapeille (145 x 270 x 85), hinta 25,-

139 IDO Tekniset tiedot 139 IDO ELEGANT -VETIMET Voit valita IDO Elegant -kalusteesi kätevällä push open -toiminnolla tai haluamallasi vetimellä. Oheen olemme koonneet muutaman vedin vaihtoehdon. Koko valikoiman näet osoitteessa A B C E F G I J K M N O D H L TUOTENUMERO MATERIAALI MITTA c/c HINTA ALV 24 % A Musta 18 x 18 x 26 mm 10,- B Mattakromi 18 x 18 x 26 mm 10,- C Ruostumaton teräs 18 x 18 x 26 mm 10,- D Musta nahka 65 x 25 mm 16,- E Valkoinen 137 x 9 x 28 mm 128 mm 11,- F Musta 137 x 9 x 28 mm 128 mm 11,- G Kromi 137 x 9 x 28 mm 128 mm 11,- H Alumiini 137 x 9 x 28 mm 128 mm 11,- I Valkoinen 41 x 9 x 28 mm 32 mm 9,- J Kromi 41 x 9 x 28 mm 32 mm 9,- K Musta 41 x 9 x 28 mm 32 mm 9,- L Alumiini 41 x 9 x 28 mm 32 mm 9,- M Kromi 136 x 30 mm 128 mm 16,- N Alumiini 40 x 40 mm 32 mm 9,- O Kromi 40 x 40 mm 32 mm 9,- PUSH OPEN -SETIT Pakkauksessa 2 settiä mm leveälle kaapille tilataan 2 kpl 600 mm settejä. TUOTENUMERO MATERIAALI MITTA HINTA ALV 24 % Push open -setti (2 kpl) 600 mm 86, Push open -setti (2 kpl) 900 mm 91, Laatikonsuojamatto, huopaa. IDO Elegant -kaapeille: koko 600 mm, , hinta 16,-, koko 900, , hinta 19,-. IDO Elegant Compact -kaapeille: koko 600 mm, , hinta 13,-, koko 900 mm, , hinta 15,- 8. IDO Elegant -sarjan trendikäs nahkavedin. 9. IDO Elegant -sarjan kulmikas vedin saatavana neljässä eri värissä.

140 140 IDO Tekniset tiedot IDO GLOW IDO Glow -kaapistojen tuoteseloste Värit: valkoinen, tammi ja vapaavalintainen NCS-väri. Valkoinen ja valinnaiset NCS-värit on valmistettu puolikiiltävällä maalilla pintakäsitellystä, kosteudenkestävästä MDF-levystä (H). Tammi on valmistettu kalvolla päällystetystä kosteudenkestävästä MDF-levystä (H). Valmiiksi kootuissa alakaapeissa on pehmeästi sulkeutuvat laatikot. Tasoaltaat ovat posliinia. Koska posliini on luonnonmateriaali, mitat voivat vaihdella +/- 2 %. Lisävarusteet: led-valot laatikoihin, laatikonjakajat alakaatikoihin (sis. ylälaatikoihin lukuunottamatta kokoa 600 mm), pyykkikassi ja lukittava laatikko korkeaan kaappiin, pistorasia, pyyhekoukku, magneettilista pientavaroille ja suurentava peili. ja lähes 2000 muuta NCS-väriä. Valkoinen (maalattu) Tammi (kalvo) Valinnainen NCS-väri (tässä NCS 0570-Y70R)

141 IDO Tekniset tiedot 141 IDO GLOW IDO Glow -tasoallas. Sopii yhteen IDO Glow -alakaappien kanssa MITAT L 600, K 50, S 438 L 900, K 50, S 438 L 1000, K 50, S 438 L 1200, K 50, S 438 TUOTENRO HINTA 226,- 304,- 491,- 508,- IDO Glow -alakaapit Pehmeästi sulkeutuvat laatikot saatavana vetimellä tai ilman (push open), vetimet tilataan erikseen. Sisältää laatikonmaton, vesilukon ja poistoputken sekä ylälaatikon laatikonjakajan** MITAT L 581, K 640, S 400 L 881, K 640, S 400 L 981, K 640, S 400 L 1181, K 640, S 400 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen , , , ,- Tammi , , , ,- Valinnainen NCS-väri* , , , ,- IDO Glow -korkea kaappi Pehmeästi sulkeutuvat ovet saatavana vetimellä tai push open -toiminnolla varustettuna. Ylemmän oven sisäpuolella on hyllykkö, oven kätisyys vaihdettavissa. Siirrettävät lasihyllyt IDO Glow 300 -yläkaappi, jossa 2 siirrettävää lasihyllyä. Saatavana vetimellä tai push open -toiminnolla. 645 IDO Glow Mirror -korkea peilikaappi, joka avautuu 180 astetta. Valmiiksi koottu. Sisällä peili ja tasoksi taittuva hylly MITAT L 330, K 1748, S 360 L 300, K 645, S 185 L 320, K 1748, S 220 VÄRI TUOTENRO. HINTA Valkoinen (push open) ,- Tammi (push open) ,- Valinnainen NCS-väri* (push open) ,- Valkoinen (vedin) ,- Tammi (vedin) ,- Valinnainen NCS-väri* (vedin) ,- TUOTENRO. HINTA VÄRI TUOTENRO. HINTA ,- Valkoinen, oikea (push open) , ,- Tammi, oikea (push open) , ,- Valinnainen NCS-väri*, oikea (push open) , ,- Valkoinen, vasen , ,- Tammi, vasen , ,- Valinnainen NCS-väri*, vasen ,- * Valinnainen puolikiiltävä NCS-väri, 5 viikon toimitusaika, tilaus kirjallisena, ei palautusoikeutta. ** Laatikonjakaja ei sisälly 600 mm leveään malliin. IDO GLOW -VETIMET TUOTENRO MATERIAALI c/c HINTA Alumiini 128 mm 11, Alumiini 256 mm 15,- PUSH OPEN -SETIT Pakkauksessa 2 settiä mm leveälle kaapille tilataan 2 kpl 600 mm settejä. TUOTENRO MITTA HINTA IDO Glow -alakaapille 600 mm 86, IDO Glow -alakaapille 900 mm 91, IDO Glow -alakaapille 1000 mm 91,-

142 142 IDO Tekniset tiedot IDO GLOW IDO Glow -peilikaappi Led-valo kaapin ylä- ja alaosassa. Siirrettävät lasihyllyt. Pistorasia keskellä ylhäällä Sauma vasemmalla Sauma oikealla MITAT L 600, K 645, S 155/185 L 600, K 645, S 155/185 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen , ,- Tammi , ,- Valinnainen NCS-väri* , , IDO Glow -peilikaappi Led-valo kaapin ylä- ja alaosassa. Siirrettävät lasihyllyt. Pistorasia keskellä ylhäällä MITAT L 900, K 645, S 155/185 L 1000, K 645, S 155/185 L 1200, K 645, S 155/185 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen , , ,- Tammi , , ,- Valinnainen NCS-väri* , , ,-

143 IDO Tekniset tiedot 143 LISÄVARUSTEET 450 IDO Glow -rahi Näppärä säilytyskaluste, jonka alla lukittuvat pyörät. Pyykkikassi sisältyy Pyykki kassi korkealle kaapille MITAT L 460, K 450, S 360 L 288, K 460, S 285 VÄRI TUOTENRO. HINTA VÄRI TUOTENRO. HINTA Valkoinen ,- Ruskea ,- Tammi ,- Valinnainen NCS-väri* ,- Lukittava sisälaatikko korkeaan kaappiin 312 Pyyhekoukku MITAT L 297, K 128, S 312 L 22, K 50, S 18 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen ,- Harmaa , , Laatikonsisus alalaatikkoon Sopii IDO Glow -alakaapeille. MITAT B 144, H 57, D 247 B 246, H 57, D 247 TUOTENRO HINTA 29,- 42,- Led-valaisin IDO Glow ja Elegant -alakaappien laatikoihin (sis. 2 kpl). MITAT TUOTENRO. HINTA , , , ,- Magneettilista pienten metalliesineiden säilytykseen. Suurentava peili esimerkiksi meikkaamisen avuksi. Pistorasia kaapin tai laatikon sisälle. MITAT L 100, K 70, S 3 ø 130 L 60, K 60, S 60 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Alumiini , ,- Valkoinen ,-

144 144 IDO Tekniset tiedot IDO SEVEN D IDO Seven D -kaapistojen tuoteseloste Väri valkoinen, kaareva alakaappi on saatavana myös mustan saarnin värisenä. Valkoinen kaappi on valmistettu puolikiiltävällä maalilla pintakäsitellystä MDF-levystä (H). Kaarevan alakaapin mustaa saarnia oleva laatikonpää on valmistettu muotopuristetusta saarni vanerista, joka on petsattu ja pintakäsitelty puolikiiltävällä lakalla. Valkoinen laatikonpää on valmistettu muotopuristetusta koivu vanerista, joka on pintakäsitelty puolikiiltävällä lakkavärillä. Valmiiksi kootut alakaapit. Tasoaltaat ovat posliinia. Koska posliini on luonnonmateriaali, mitat voivat vaihdella +/- 2 %. Lisävarusteet: laatikonjakajat, pistorasia, magneettilista pientavaroille ja suurentava peili. Valkoinen (maalattu) Musta saarni (viilu) Saatavilla vain kaarevaan alakaappiin.

145 IDO Tekniset tiedot 145 IDO SEVEN D Tasoallas MITAT L 600, S 400 L 800, S 400 TUOTENRO HINTA 230,- 305,- Alakaappi IDO Seven D -tasoaltaalle. Kaksi pehmeästi sulkeutuvaa vetolaatikkoa paikoilleen asennettuna. Sisältää vesilukon ja poistoputken MITAT L 600, K 450, S 395 L 800, K 450, S 395 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen , , Korkea kaappi 3 lasihyllyä ja vetolaatikko. Oven sisäpuolella hyllykkö ja kaapin molemmin puolin piiloon taittuvat koukut. Kätisyys vaihdettavissa. 445 Yläkaappi, jossa kaksi irroitettavaa lasihyllyä. Sis. magneettilistan. MITAT L 300, K 1620, S 395 L 600, K 300, S 182 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen , , Laatikonsisus MITAT B 144, H 57, D 247 B 246, H 57, D 247 TUOTENRO HINTA 29,- 42,- Alakaappi, sopii IDO Seven D -pesualtaalle 11113, yksi laatikko ja alumiinivedin (c/c 192 mm). Huom! Kaapin runko on aina valkoinen. 500 MITAT L 500, K 500, S 390 VÄRI TUOTENRO. HINTA Valkoinen ,- Musta saarni , IDO Seven D -pesuallas MITAT L 560, K 170, S 440 VÄRI TUOTENRO. HINTA Valkoinen ,- Magneettilista pienten metalliesineiden säilytykseen. Suurentava peili esimerkiksi meikkaamisen avuksi. Pistorasia kaapin tai laatikon sisälle. Tukijalka alumiinia, säätövara mm MITAT L 38, K , S 38 L 100, K 70, S 3 ø 130 L 60, K 60, S 60 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Alumiini , , , ,-

146 146 IDO Tekniset tiedot IDO TREND IDO Trend -kaapistojen tuoteseloste Värivaihtoehdot musta saarni, jalava, valkoinen ja tummanharmaa. Musta saarni on valmistettu aidolla viilulla päällystetystä, petsatusta ja pintalakalla käsitellystä kosteuden kestävästä MDF-levystä (H). Jalava on valmistettu aidolla viilulla päällystetystä ja lakalla pintakäsitellystä kosteudenkestävästä MDF-levystä (H). Valkoinen ja tummanharmaa on valmistettu puolikiiltävällä maalilla pintakäsitellystä, kosteudenkestävästä MDF-levystä (H). Valmiiksi kootuissa alakaapeissa on pehmeästi sulkeutuvat laatikot. Tasoaltaat ovat posliinia. Koska posliini on luonnonmateriaali, mitat voivat vaihdella +/- 2 %. Musta saarni (viilu) Jalava (viilu) Valkoinen (maalattu) Tummanharmaa (maalattu)

147 IDO Tekniset tiedot 147 IDO TREND Yksi hanareikä Kaksi hanareikää IDO Wave -tasoallas MITAT L 600, S 500 L 900, S 500 L 1200, S 500 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. TUOTENRO. HINTA Valkoinen , , ,- Alakaappi IDO Wave -tasoaltaalle. Kaapissa kaksi push open -toiminnolla varustettua vetolaatikkoa. Ylälaatikko jaettu lokeroihin. Sisältää vesilukon ja poistoputken MITAT L 590, K 500, S 485 L 890, K 500, S 485 L 1190, K 500, S 485 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen , , ,- Tumman harmaa , , ,- Musta saarni , , ,- Jalava , , ,- Korkea kaappi push open -ovella, jonka kätisyys vaihdettavissa. Oven sisäpuolella peili. 3 siirrettävää lasihyllyä Laatikonsisus alalaatikkoon Säädettävä järjes telmä, jossa yksi reelinki ja neljä laatikonjakajaa. Vaalean harmaa. Sopii 97800, ja alakaapeille. Tukijalka Korkeus 270 mm + säätö vara 30 mm. MITAT L 350, K 1620, S 360 VÄRI TUOTENRO. HINTA Valkoinen ,- Tumman harmaa ,- Musta saarni ,- Jalava ,- MITAT L 600 L 900 L 1200 L 38, K , S 38 TUOTENRO HINTA 90,- 107,- 118,- 26,-

148 148 IDO Tekniset tiedot ALLASKAAPPIPAKETIT IDO Glow -allaskaappien tuoteseloste Väri valkoinen. Kaapinrungot on valmistettu 16 mm kosteudenkestävästä lastulevystä (P5), Ovet ovat kosteudenkestävää maalattua MDF-levyä. IDO Glow -allaskaapit ovat saatavana ovilla tai vetolaatikoilla ja altaalla tai ilman. Allaskaapit sisältävät alumiinivetimet c/c 128 mm ( ) sekä vesilukon ja taipuisan poistoputken. IDO Renova Plus -kaapistojen tuoteseloste Väri valkoinen. Kaappirungot on valmistettu melamiinipäällysteisestä 16 mm lastu levystä (P5). Valkoiset ovet -21 ovat MDF (P3) -levyä, maalattu puolikiiltävällä maalilla. Kaapit toimitetaan valmiiksi koottuina (paitsi 93189, ja 93231). Kaapistoissa vakiovedin Valkoinen (maalattu)

149 IDO Tekniset tiedot 149 IDO GLOW Hana vasemmalla Hana oikealla IDO Glow -pesuallas, kulmikas MITAT L 400, K 160, S 280 L 400, K 160, S 280 L 500, K 170, S 360 L 560, K 170, S 440 L 600, K 170, S 440 TUOTENRO KIINNITYS Ruuvi Ruuvi Ruuvi tai kannake Ruuvi tai kannake Ruuvi tai kannake HINTA 99,- 99,- 111,- 119,- 152,- IDO Glow -allaskaappipaketti kulmikkaalle pesualtaalle ovilla Sisältää pesualtaan sekä alakaapin, jossa pehmeästi sulkeutuvat ovet ja yksi hylly. Sisältää alumiinivetimet c/c 128 mm ja vesi lukon sekä taipuisan poistoputken. Runko kosteudenkestävä. Toimitetaan valmiiksi koottuna. Väri valkoinen Hana vasemmalla Hana oikealla Saatavilla myös itse koottavina malleina ilman allasta. Katso MITAT ALTAAN KANSSA L 400, K 695, S 280 L 400, K 695, S 280 L 500, K 695, S 360 L 560, K 695, S 440 TUOTENRO HINTA 310,- 310,- 328,- 335, IDO Glow -allaskaappipaketti kulmik kaalle pesualtaalle laatikoilla Sisältää pesualtaan sekä alakaapin pehmeästi sulkeutuvilla laatikoilla. Alumiinivetimet c/c 128 mm ja vesi lukko sekä taipuisa poistoputki. Runko kosteudenkestävä. Toimitetaan valmiiksi koottuna. Väri valkoinen. Saatavilla myös ilman allasta. Katso MITAT L 500, K 695, S 360 L 560, K 695, S 440 L 600, K 695, S 440 TUOTENRO HINTA 494,- 513,- 558,- IDO RENOVA PLUS IDO Renova Plus -allaskaappi paketit laatikoilla tai ovilla Sisältää allaskaapin, pesualtaan 11131, vesilukon ja taipuisan poistoputken sekä vetimet Allaskaappi laatikoilla Allaskaappi ovilla Sisältää altaan. Sisältää altaan. MITAT L 535, K 620, S 320 L 535, K 620, S 320 L 594, K 620, S 320 L 891, K 620, S 320 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen , , , ,- Alakaappi osina Pesualtaalle (allas ei sisälly hintaan) IDO Plus -pesuallas kannake kiinnitys, kannak keet (61016) tilattava erikseen. Voidaan asentaa IDO Renova Plus -alakaapin kanssa. MITAT L 535, K 620, S 320 L 560, S 330 L 535, K 620, S 270 L 445, K 620, S 220 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen , , , , Alakaappi osina Pesualtaalle (allas ei sisälly hintaan, poistunut malli) Alakaappi osina Pesualtaalle (allas ei sisälly hintaan, poistunut malli). IDO Renova Nr. 1 Comprimo Pehmeästi sulkeutuva ovi, kromattu vedin sekä integroitu pyyhetanko. Alakaapin runko on väriltään mattavalkoinen ja ovi korkeakiiltoinen valkoinen. Valmistettu kosteutta kestävästä materiaalista. Sopii yhteen pesualtaan kanssa (allas tilataan erikseen) IDO-pesuallas Runsaasti laskutilaa, ruuvi kiinnitys. Voidaan asentaa IDO Renova Comprimo -alakaapin kanssa. MITAT L 448, K 604, S 222 VÄRI TUOTENRO. HINTA Valkoinen ,- L 500, K 100, S 250 TUOTENRO. HINTA ,-

150 150 IDO Tekniset tiedot IDO PEILIT IDO-peilien tuoteseloste IDO-valikoimaan kuuluu niin tasopeilejä kuin peilikaappejakin. IDO-peilikaappien ovet ovat peiliä myös sisäpuolelta. Voit valita peilisi valolla tai ilman, kaikkien peiliemme kohdevalot ovat led-valaisimia. Koot mm. Pistorasiat 230 V.

151 IDO Tekniset tiedot 151 IDO REFLECT -TASOPEILIT IDO Reflect -tasopeili, jossa sisäänrakennetut led-valaisimet ja pyöristetyt muodot. 400 mm mallissa on suorakulmaiset muodot. IP 24, T K , MITAT L 400, K 640, S 38 L 600, K 640, S 38 L 800, K 640, S 38 TUOTENRO HINTA 417,- 443,- 526, MITAT L 900, K 640, S 38 L 1000, K 640, S 38 L 1200, K 640, S 38 TUOTENRO HINTA 526,- 585,- 585,- IDO Reflect Led -tasopeili Peilimäinen reunalista. Led-valo 1 x 10 W, IP 44, toimi tetaan muuntajalla K, 490 lm / valaisin MITAT L 500, K 900, S 20 L 560, K 900, S 20 L 600, K 900, S 20 L 800, K 900, S 20 TUOTENRO HINTA 325,- 331,- 344,- 376, MITAT L 900, K 900, S 20 L 1000, K 900, S 20 L 1200, K 900, S 20 TUOTENRO HINTA 398,- 418,- 599,-

152 152 IDO Tekniset tiedot IDO GLOW -PEILIKAAPIT IDO Glow -peilikaappi Led-valo kaapin ylä- ja alaosassa. Siirrettävät lasihyllyt. Pistorasia keskellä ylhäällä Sauma vasemmalla Sauma oikealla MITAT L 600, K 645, S 155/185 L 600, K 645, S 155/185 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen , ,- Tammi , ,- Valinnainen NCS-väri* , , IDO Glow -peilikaappi Led-valo kaapin ylä- ja alaosassa. Siirrettävät lasihyllyt. Pistorasia keskellä ylhäällä MITAT L 900, K 645, S 155/185 L 1000, K 645, S 155/185 L 1200, K 645, S 155/185 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen , , ,- Tammi , , ,- Valinnainen NCS-väri* , , ,- IDO REFLECT -PEILIKAAPIT IDO Reflect -peilikaappi Sisältää lasihyllyt, pistorasian (vasemmalla ylhäällä) ja ledvalaisimen. Rungon ulkopuoli alumiinia, sisäpuoli vaaleanharmaata melamiinia. IP 44, 4300 K, lm MITAT L 600, K 550, S 120 L 800, K 550, S 120 L 900, K 550, S 120 L 1000, K 550, S 120 L 1200, K 550, S 120 TUOTENRO VALAISIN 450 lm 612 lm 697 lm 773 lm 10,6 W, 901 lm HINTA 620,- 775,- 784,- 843,- 852,- IDO Reflect Spot -peilikaappi irrotettavilla melamiinihyllyillä. Sis. pistorasian (kaapin sisällä ylhäällä) ja led-valot, IP 44, muuntaja sisältyy K, 150 lm MITAT L 500, K 635, S 133/240 VIKAVIRTASUOJALLA L 560, K 635, S 133/240 L 600, K 635, S 133/240 L 900, K 635, S 133/240 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen , , , , , IDO Reflect Led -peilikaappi Peilikaappi led-valaisimilla kaapin ylä- ja alaosassa, jossa 2 säädettävää maitolasihyllyä. Sis. muuntajan ja pistorasian, joka sijaitsee ylhäällä oikealla. IP44, 3100 K, lm. Peilikaappi, vasen. Valitaan, kun pesuallas on vasemmalla tai keskellä. Peilikaappi, oikea. Valitaan, kun pesuallas on oikealla tai keskellä. MITAT L 594, K 695, S 140/220 L 891, K 695, S 140/220 L 891, K 695, S 140/220 L 1188, K 695, S 140/220 TUOTENRO HINTA 781,- 978,- 978, ,-

153 IDO Tekniset tiedot 153 IDO REFLECT -PEILIKAAPIT IDO Reflect Clear -peilikaappi, jossa valkoinen runko. Led-valolla tai ilman. Led-valollisissa malleissa pistorasia, joka sijaitsee kaapin pohjassa oikealla, käännettävissä. Peilikaapin korkeus valon kanssa 675 mm K lm MITAT L 500, K 662, S 140 L 560, K 662, S 140 L 600, K 675, S 180 TUOTE TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Clear , , ,- Clear Led (IP44) x , , ,- Clear RCD (IP44) x Vikavirtasuojalla , , ,- IDO Reflect Ledband -peilikaappi Myös sivut peililasia. Pehmeästi sulkeutuvat, kaksipuoleiset peiliovet. Led-valo kaapin ylä- ja alaosassa. Siirrettävät lasihyllyt. Pistorasia kaapin sisällä, alhaalla oikealla. Leveydet 600 ja 900 mm. IP K lm B= MITAT L 600, K 700, S 150 L 900, K 700, S 150 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen , ,- IDO Reflect USB -peilikaappi Myös sivut ovat peililasia. Led-valo kaapin ylä- ja alaosassa. Siirrettävät lasihyllyt. Pistorasia, jossa USB-portti, IP 44, koossa 600 mm sisällä oikealla alhaalla, koossa 900 mm keskellä, koossa 1200 mm kaksi pistorasiaa, joista toisessa USB-portti K lm MITAT L 600, K 700, S 172 L 900, K 700, S 172 L 1200, K 700, S 172 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen , , , IDO Reflect Grip 1 -peilikaappi Valkoinen runko ja led-ramppi. 2 säädettävää levyhyllyä. Sisältää muuntajan, IP K, 150 lm / valo. Ei pistorasiaa IDO Reflect Grip 2 -peilikaappi Valkoinen runko ja 2 säädettävää levyhyllyä. Pistorasia (IP 44) oikealla tai vasemmalla K, 640 lm IDO Reflect Grip 3 -peilikaappi Valkoinen runko ja ledvalaisin. 2 säädettävää levyhyllyä, IP44. Pistorasia vasemmalla tai oikealla K, 640 lm. MITAT L 560, K 650, S 150/260 L 560, K 670, S 150/220 L 600, K 690, S 150/220 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen , , ,-

154 154 IDO Tekniset tiedot IDO SUIHKUT UUSI IDO SHOWERAMA SUIHKUKAAPPI Uusi korkealaatuinen suihkukaappisarja, joka sisältää viisikulmaisen ja nelikulmaisen mallin. Tukeva pohja, pehmeästi liukuvat ovet sekä viimeistelty muotoilu. Tuotteen suunnittelussa on huomioitu asennuksen nopeus, kätevät säätömahdollisuudet sekä helppo puhdistus. Viisikulmainen malli tulee myyntiin 1.4. ja nelikulmainen malli UUSI Sirot ja modernit profiilit ovat saatavilla valkoisena tai matta hopeisena. Suihku kaappi on saatavana joko kokonaan kirkkailla laseilla tai huurretuilla taka laseilla, jolloin takalasit peittävät takaseinän ja siellä olevat putket.

155 IDO Tekniset tiedot 155 IDO SHOWERAMA 10-5 Suihkukaapissa on säädettävä hylly, valkoinen valumarmoriallas, sadesuihku ja käsisuihku, laadukas termostaattisekoittaja ja helppokäyttöiset säätimet sekä viemärissä integroitu hiussieppari. Korkeus 2150 mm. Profiilien värivaihtoehdot Viisikulmainen Nelikulmainen Viisikulmainen suihkukaappi on saatavilla neljässä eri koossa: 800 x 900 mm, 900 x 800 mm, 900 x 900 mm ja 1000 x 1000 mm. Mattahopea Nelikulmainen malli on saatavilla koossa 900 x 900 mm. Valkoinen Ilmoita suihkusi mitat näin VIISIKULMAINEN ESIMERKKI 1 ESIMERKKI 2 VALKOISET PROFIILIT Etulasi Takalasi 900 x x x x 900 Hinta Kirkas Kirkas ,- Kirkas Huurre MATTAHOPEAT PROFIILIT Etulasi Takalasi 900 x x x x 900 Hinta Kirkas Kirkas ,- Kirkas Huurre Ilmoita aina A-mitta ensin x x x x Esimerkki Mitta A = 800 Mitta B = 900 Tilantarve: 800 x 900 mm Esimerkki 2 Mitta A = 900 Mitta B = 800 Tilantarve: 900 x 800 mm Oviaukko 600 mm x NELIKULMAINEN Oviaukko 600 mm VALKOINEN PROFIILI Etulasi Takalasi 900 x 900 Hinta Kirkas Kirkas ,- Kirkas Huurre x MATTAHOPEA PROFIILI Etulasi 660 Takalasi 900 x 900 Hinta 2150 Kirkas Kirkas ,- Kirkas Huurre x UUSI MUOTO Oviaukko 600 mm x Oviaukko 600 mm

156 156 IDO Tekniset tiedot IDO SUIHKUT IDO SHOWERAMA 8-5 Suunnittelija Dan Sevaldson / Hareide Design IDO Showerama 8-5 -suihkukaappivalikoimasta löytyy oikea malli jokaiseen kylpyhuoneeseen. Kokoja ja lasivaihtoehtoja on useita ja harkitut yksityiskohdat täydentävät kokonaisuuden. Poistuu mallistosta Korkeus mm (matala malli mm) Hinta 1 858,-

157 IDO Tekniset tiedot 157 IDO SHOWERAMA 8-5 Suihkukaapissa on valkoinen valumarmoriallas, laadukas termostaattisekoittaja, suihkusetti, yläsuihku ja kiinteät hyllyt. Korkeus 2220 mm. Säätövara +30 mm. IDO Showerama -kaappiin voit valita haluamasi profiilivärin ja lasimallit. Tästä löydät tuotenumerot muutamille myydyimmille malleillemme. Valitse niistä itsellesi sopiva tai luo oma räätälöity mallisi erillisistä osista, jotka löydät hintoineen sivun alaosasta. Profiilien värivaihtoehdot Mattahopea IDO SHOWERAMA 8-5 -SUIHKUKAAPPI, VALKOINEN PROFIILI Etulasi Takalasi 900 x x x x 900 Hinta Kirkas Kirkas Savu Savu Kirkas Huurre ,- Huurre Huurre Valkoinen MATALA MALLI, 2120 mm, VALKOINEN PROFIILI Kirkas Kirkas Kirkas Huurre ,- Ilmoita suihkusi mitat näin ESIMERKKI 1 ESIMERKKI 2 IDO SHOWERAMA 8-5 -SUIHKUKAAPPI, MATTAHOPEA PROFIILI Etulasi Takalasi 900 x x x x 900 Hinta Kirkas Kirkas Savu Savu Kirkas Huurre ,- Huurre Huurre MATALA MALLI, 2120 mm, MATTAHOPEA PROFIILI Kirkas Kirkas Savu Savu Kirkas Huurre ,- Ilmoita aina A-mitta ensin. IDO SHOWERAMA 8-5 -SUIHKUKAAPIN OSAT SHOWERAMA 8-5 -SUIHKUKAAPIN OSAT, VALKOINEN PROFIILI (SIS. VALKOISEN ETULEVYN) Allas Etulasit Takalasit Kirkas Savu Huurre VÄRI 900 x x x x 900 Hinta Valkoinen, ,- valkoinen lattiaprofiili Kirkas ,- Savu Huurre ,- Esimerkki 1 Mitta A = 800 Mitta B = 900 Tilantarve: 800 x 900 mm Esimerkki 2 Mitta A = 900 Mitta B = 800 Tilantarve: 900 x 800 mm SHOWERAMA 8-5 -SUIHKUKAAPIN OSAT, MATTAHOPEA PROFIILI (SIS. HOPEAN VÄRISEN ETULEVYN) Allas Etulasit Takalasit Kirkas Savu Huurre VÄRI 900 x x x x 900 Hinta Valkoinen, ,- mattahopea lattiaprofiili Kirkas ,- Savu Huurre ,- IDO Showerama 8-5 on turvallinen hankinta. Siitä kertoo SINTEF EN sertifiointi (Lisätoiminnolla varustetut suihkukaapit). PILARI Väri Hinta Valkoinen ,- Valkoinen mattahopea ,-

158 158 IDO Tekniset tiedot Kuvassa IDO Design -suihkuovi, vasen ja IDO Design -suihkuseinä.

159 IDO Tekniset tiedot 159 IDO DESIGN IDO DESIGN SUIHKUOVI Korkeus: 2000 mm OIKEA VASEN HINTA , , ,- IDO DESIGN SUIHKUSEINÄ Korkeus: 2000 mm HINTA , , ,- Huom! Ilmoita tilattaessa, haluatko vasemman- vai oikeanpuoleisen mallin. Huomioi myös, että tämä tuote täytyy sijoittaa niin, että sen kohdalla ei ole lattiakaatoa. IDO DESIGN -LISÄVARUSTEET Magneettilistapari oven ja seinän yhdistelmää varten (käytetään myös, kun ovi asennetaan suihkusyvennykseen) , hinta 63,- Magneettilistapari kahden oven yhdistelmää varten (suihkunurkka) , hinta 15,- Tiivistelista oven ja seinän väliin (saranapuolelle) , hinta 13,- Lattialista lattian ja lasin väliin (900 mm, voidaan lyhentää) , hinta 19,- Lattiatuki suihkuseinälle , hinta 24,- ESIMERKKIRATKAISUT VASEN VASEN OIKEA VASEN OIKEA OIKEA VASEN VASEN

160 160 IDO Tekniset tiedot Kuvassa IDO Showerama 10-02, puolihuurre.

161 IDO Tekniset tiedot 161 IDO SHOWERAMA 10 nuppivedin vedinaukko IDO SHOWERAMA ,- Korkeus: 2000 mm. Nuppivetimellä tai vedinaukolla KIRKAS KIRKAS HUURRE PUOLIHUURRE 700 x x x x x x CROSS MOSAIC CROSS MOSAIC 900 x IDO SHOWERAMA ,- Korkeus: 2000 mm. Nuppivetimellä tai vedinaukolla KIRKAS KIRKAS HUURRE PUOLIHUURRE 700 x x x x x x x x x x x x x CROSS MOSAIC CROSS MOSAIC 900 x IDO SHOWERAMA ,- Korkeus: 1400 mm. Ilman vedintä / vedinaukkoa KIRKAS IDO SHOWERAMA ,- / 705,- Korkeus: 2000 mm. Nuppivetimellä KIRKAS yhdellä ovella yhdellä ovella yhdellä ovella yhdellä ovella yhdellä ovella kahdella ovella kahdella ovella kahdella ovella kahdella ovella Lisäprofiili 26 mm ,- IDO SHOWERAMA ,- Korkeus: 2000 mm. Nuppivetimellä KIRKAS HUURRE PUOLIHUURRE CROSS MOSAIC Ilman vedintä / vedinaukkoa 543,- KIRKAS IDO SHOWERAMA ,- Korkeus: 2000 mm. Nuppivetimellä KIRKAS CROSS MOSAIC PUOLIHUURRE Ilman vedintä / vedinaukkoa 494,- KIRKAS IDO SHOWERAMA ,- Korkeus: 1970 mm KIRKAS PUOLIHUURRE IDO SHOWERAMA ,- / 446,- / 471,- Korkeus: 2000 mm. Nuppivetimellä KIRKAS 700 vasen oikea vasen oikea vasen oikea Magneettitiivistepaketti, suora (90 ) * ,- Magneettitiivistepaketti, kulma (45 ) * ,- *) Jos haluat suihkunurkan, jolle ei löydy valmista koodia, voit tilata kaksi ovea ja lisäksi magneettitiivistepaketin. Kaikista suihkuista saatavana myös mittatilausmalleja. Kysy lisää asiakaspalvelustamme! IDO SHOWERAMA 8 -MALLISTO Korkeus: 2000 mm IDO SHOWERAMA ,- KIRKAS HUURRE IDO SHOWERAMA ,- KIRKAS HUURRE 700 x x x x x x Lisäprofiili 60 mm, ,-

162 162 IDO Tekniset tiedot IDO PESUALTAAT IDO GLOW -PESUALLAS IDOn pesualtaat ovat lasitettua posliinia. Se on helppo pitää puhtaana ja pysyy hyvän näköi senä vuodesta toiseen. Posliinin valmistus tavasta johtuen tuotteiden päämitoissa saattaa esiintyä pientä vaihtelua (+/- 2 %). Se on hyvä muistaa, kun mittailet uuden altaasi paikkaa. Altaan paikka määräytyy yleensä vesi- ja viemäriputkien mukaan. Toki niidenkin sijaintia voidaan muuttaa, mutta usein allas on helpoin sijoittaa sinne, mihin putket on jo sijoitettu. Pesualtaiden suositeltava asennuskorkeus on mm. Yleisimmin altaat asennetaan niin, että yläreuna on noin 850 mm:n korkeudella lattiasta. IDOn altaat jaetaan kolmeen ryhmään seinään kiinnitettäviin, tasoon sijoitettaviin ja tasoaltaisiin. Valikoimistamme löytyykin varmasti oikea allas tilaan kuin tilaan. Kaikki IDO Glow- ja IDO Seven D -pesualtaat on lasitettu helposti puhdistettavalla Smart-lasitteella.

163 IDO Tekniset tiedot 163 SEINÄÄN KIINNITETTÄVÄT PESUALTAAT IDO GLOW -PESUALLAS, PYÖRISTETTY Hana vasemmalla Hana oikealla MITAT L 400, K 160, S 280 L 400, K 160, S 280 L 500, K 170, S 360 L 560, K 170, S 440 L 600, K 170, S 440 TUOTENRO KIINNITYS Ruuvi Ruuvi Ruuvi tai kannake Ruuvi tai kannake Ruuvi tai kannake HINTA 99,- 99,- 111,- 119,- 152,- IDO GLOW -PESUALLAS, KULMIKAS Hana vasemmalla Hana oikealla MITAT L 400, K 160, S 280 L 400, K 160, S 280 L 500, K 170, S 360 L 560, K 170, S 440 L 600, K 170, S 440 TUOTENRO KIINNITYS Ruuvi Ruuvi Ruuvi tai kannake Ruuvi tai kannake Ruuvi tai kannake HINTA 99,- 99,- 111,- 119,- 152,- IDO Seven D -pesuallas Kannakekiinnitys, kannakkeet (61016 tai 61098) tilattava erikseen. MITAT L 560, K 170, S 440 IDO Plus -pesuallas Kannake kiinnitys, kannak keet (61016) tilattava erikseen. IDO-pesuallas Ruuvi kiinnitys. L 560, S 330 L 500, K 100, S VÄRI TUOTENRO. HINTA Valkoinen ,- TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA , , IDO-kulmapesuallas Ruuvikiinnitys. Kiinnitysruuvit Z61004 sisältyvät altaaseen IDO-kulmapesuallas Ruuvikiinnitys. Kiinnitysruuvit Z61004 sisältyvät. MITAT L 450, K 110, S 395 L 695, K 100, S 615 L 590, K 180, S 560 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen , , ,- IDO-ALTAIDEN LISÄVARUSTEET IDO-pesuallaskannakkeet ja 61098, eri värivaihtoehtoja, hinta 18, IDO-pesuallaskannakkeet, valkoinen, , alk , 195 mm, hinta 18,-. Katso lisää osoitteesta 3. Vesilukko, vaivaton puhdistaa. Nostat vain sihdin ylös ja huuhtelet! Vesilukko vähentää myrkyllisten, putkia vahingoittavien puhdistus aineiden tarvetta. Sisältää tulpan, sihdin ja vesilukon. Pesuallasvesilukko Väri: Tulppa kromattu. Hinta 34,- Tutustu myös Geberit-pesuallasvesilukkoihin osoitteessa

164 164 IDO Tekniset tiedot UUTTA IDO PESUALTAAT IDO VARIFORM IDO Variform -mallisto koostuu tason päälle, tasoon ja tason alle asennettavista keraamisista pesualtaista. Pyöreitä, ovaalin tai ellipsin muotoisia sekä kulmikkaita altaita on saatavilla useassa eri koossa.

165 IDO Tekniset tiedot 165 IDO VARIFORM TASON PÄÄLLE ASENNETTAVAT TASOON ASENNETTAVAT TASON ALLE ASENNETTAVAT PYÖREÄT MITAT Ø 400 mm Ø 450 mm Ø 400 mm Ø 480 mm Ø 330 mm (4 Ylivuotoaukolla , ,- Ylivuotoaukolla ja hanareiällä , ,- Ilman ylivuotoaukkoa , , ,- Ilman ylivuotoaukkoa, hanareiällä , ,- MITAT Osittain tasoon asennettava malli Ø 500 mm Ylivuotoaukolla ja hanareiällä ,- OVAALIT MITAT L 550, S 400 L 600, S 450 L 500, S 400 (2 L 500, S 450 (2 L 420, S 330 (4 Ylivuotoaukolla , ,- Ylivuotoaukolla ja hanareiällä , ,- Ilman ylivuotoaukkoa , , ,- Ilman ylivuotoaukkoa, hanareiällä , ,- MITAT L 550, S 400 (2 L 550, S 450 L 500, S 400 Ylivuotoaukolla , ,- Ylivuotoaukolla ja hanareiällä ,- Ilman ylivuotoaukkoa , ,- Ilman ylivuotoaukkoa, hanareiällä ,- MITAT L 600, S 480 (1 Ylivuotoaukolla ja hanareiällä ,- Ilman ylivuotoaukkoa, hanareiällä ,- ELLIPSIT MITAT L 550, S 400 L 500, S 400 L 600, S 400 L 600, S 450 L 550, S 400 (3 Ylivuotoaukolla , ,- Ylivuotoaukolla ja hanareiällä , ,- Ilman ylivuotoaukkoa , , ,- Ilman ylivuotoaukkoa, hanareiällä , ,- MITAT L 600, S 450 Ylivuotoaukolla ja hanareiällä ,- Ilman ylivuotoaukkoa, hanareiällä ,- KULMIKKAAT MITAT L 550, S 400 L 600, S 450 L 550, S 400 L 550, S 450 L 450, S 350 Ylivuotoaukolla , ,- Ylivuotoaukolla ja hanareiällä , ,- Ilman ylivuotoaukkoa , , ,- Ilman ylivuotoaukkoa, hanareiällä , ,- MITAT L 500, S 400 Ylivuotoaukolla ,- Ilman ylivuotoaukkoa ,- 1) Saatavilla 1.4. alkaen. 2) Saatavilla 1.5. alkaen. 3) Saatavilla 1.7. alkaen. 4) Saatavilla 1.8. alkaen.

166 166 IDO Tekniset tiedot IDO TASOALTAAT IDO TASOALTAAT Tasoallas on ilo niin silmälle kuin sen siivoojallekin, sillä sen saumaton, lasinsileä pinta on helppo pitää puhtaana. IDO-tasoaltaat on suunniteltu sopimaan yhteen IDO-kaapistojen kanssa. Useimmat tasoaltaat on mahdollista asentaa kannakkeiden avulla suoraan seinään ilman alakaappia. Posliinin valmistustavasta johtuen tuotteiden päämitoissa saattaa esiintyä pientä vaihtelua (+/- 2 %).

167 IDO Tekniset tiedot 167 IDO ELEGANT -TASOALTAAT IDO Elegant Compact -tasoallas Sopii yhteen IDO Elegant Compact -kaappien kanssa MITAT L 610, K 160, S 373 L 910, K 160, S 373 TUOTENUMERO HINTA ALV 24 % 215,- 304,- Yksi hanareikä Kaksi hanareikää IDO Elegant -tasoallas Sopii yhteen IDO Elegant -kaappien kanssa MITAT L 610, K 160, S 470 L 910, K 160, S 470 L 1210, K 160, S 470 L 1210, K 160, S 470 TUOTENUMERO HINTA ALV 24 % 215,- 304,- 493,- 531,- IDO GLOW -TASOALTAAT IDO Glow -tasoallas. Sopii yhteen IDO Glow -alakaappien kanssa MITAT L 600, K 50, S 438 L 900, K 50, S 438 L 1000, K 50, S 438 L 1200, K 50, S 438 TUOTENRO HINTA 226,- 304,- 491,- 508,- IDO SEVEN D -TASOALTAAT MITAT L 600, S 400 L 800, S 400 TUOTENRO HINTA 230,- 305,- IDO WAVE -TASOALTAAT Yksi hanareikä Kaksi hanareikää MITAT L 600, K 70, S 500 L 900, K 70, S 500 L 1200, K 70, S 500 L 1200, K 70, S 500 TUOTENUMERO HINTA 340,- 514,- 624,- 624,- LISÄVARUSTEET Kannakepari IDO Glow ja Seven D -tasoaltaille. Kiinnitysruuveineen. Tutustu muihin kannakevaihtoehtoihin osoitteessa Pyyhetanko kannakkeille MITTA K 170, S 395 VÄRI TUOTENRO. HINTA Kromi ,- MITAT L 600 L 800 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Kromi , ,- Tutustu pesuallaskannakkeisiin ja pyyhetankoihin osoitteessa

168 168 IDO Tekniset tiedot IDO WC-ISTUIMET

169 IDO Tekniset tiedot 169 LATTIALLE ASENNETTAVAT WC-ISTUIMET Fresh WC Nordic Quality IDO GLOW 61, P-lukko ruuvi/liima kaksois Ilman istuinkantta 506, ruuvi/liima yksöis Ilman istuinkantta 487,- Istuinkorkeus Viemäröinti seinään lattiaan Kiinnitys Huuhtelu Kansi Hinta sis. alv IDO GLOW 60, S-lukko ruuvi/liima kaksois Ilman istuinkantta 506, ruuvi/liima yksöis Ilman istuinkantta 487, liima kaksois Ilman istuinkantta 494, liima yksöis Ilman istuinkantta 475,- IDO GLOW 62, korkea malli ruuvi/liima kaksois Ilman istuinkantta 499, ruuvi/liima yksöis Ilman istuinkantta 519, ruuvi/liima kaksois Ilman istuinkantta Sensor-toiminnolla, patteri 768, ruuvi/liima kaksois Ilman istuinkantta Sensor-toiminnolla, verkkovirta 768,- IDO GLOW 63, peruskorjausmalli leveällä wc-jalalla ruuvi/liima kaksois Ilman istuinkantta 506, ruuvi/liima yksöis Ilman istuinkantta 487, liima kaksois Ilman istuinkantta 494, liima yksöis Ilman istuinkantta 475,- IDO GLOW 63, peruskorjausmalli poistoputkiliitännällä , vasen 420 ruuvi/liima kaksois Ilman istuinkantta 580, , oikea 420 ruuvi/liima kaksois Ilman istuinkantta 580,- IDO GLOW 64, P-lukko, design-malli liima kaksois Ilman istuinkantta 658,- IDO Seven D 10, S-lukko liima kaksois Ilman istuinkantta 484, liima yksöis Ilman istuinkantta 464,- IDO Seven D 11, korkea malli, P-lukko ruuvi/liima kaksois Ilman istuinkantta 509, ruuvi/liima yksöis Ilman istuinkantta 489,- IDO Seven D 13, peruskorjausmalli leveällä wc-jalalla ruuvi/liima kaksois Ilman istuinkantta 495, ruuvi/liima yksöis Ilman istuinkantta 476,- IDO Seven D 17, korkea peruskorjausmalli ruuvi/liima kaksois Ilman istuinkantta 509, ruuvi/liima yksöis Ilman istuinkantta 489,- IDO Seven D 18, lyhyt malli ruuvi/liima kaksois Ilman istuinkantta 495, ruuvi/liima yksöis Ilman istuinkantta 476,- IDO SENSOR -PAINONAPIT IDO Glow Sensor -toiminto, patteri Sis. IDO Glow 62 wc:hen tai lisävaruste muihin IDO Glow -sarjan lattia-asennusmalleihin 358,- IDO Glow Sensor -toiminto, verkkovirta Sis. IDO Glow 62 wc:hen tai lisävaruste muihin IDO Glow -sarjan lattia-asennusmalleihin 358,- IDO Seven D Sensor -toiminto lisävarusteena IDO Seven D -sarjan lattia-asennusmalleihin 10, 11, 13 ja ,- SEINÄLLE ASENNETTAVAT WC-ISTUIMET Kansi Hinta Kansi Hinta IDO Glow Ilman istuinkantta 455,- IDO it! Rimfree Kova kansi, Soft Close 605,- IDO Seven D Image Ilman istuinkantta 434,- IDO Seven D Ilman istuinkantta 178,- IDO Seven D 19 malli posliinisella vesisäiliöllä, asennus IDO asennustelineen kanssa Ilman istuinkantta, yksöishuuhtelu 555, Ilman istuinkantta, kaksoishuuhtelu 575,- Pozzi-Ginori Easy Rimfree, lattialle asennettava wc ilman vesisäiliötä Kova kansi, Soft Close 662,- Pozzi-Ginori Fast, lattialle asennettava wc ilman vesisäiliötä Kova kansi, Soft Close 773,- Seinä-wc:n lisäksi tilataan seinäasennus teline ja huuhtelupainike.

170 170 IDO Tekniset tiedot IDO WC-ISTUIMIEN KANNET IDO GLOW KOVA ISTUINKANSI IDO GLOW PEHMEÄ ISTUINKANSI IDO SEVEN D KOVA ISTUINKANSI IDO SEVEN D PEHMEÄ ISTUINKANSI Lisätietoja istuinkansistamme osoitteessa GEBERIT SIGMA GEBERIT OMEGA

171 IDO Tekniset tiedot 171 IDO GLOW KOVAT ISTUINKANNET IDO Glow kova kansi Slow Close ja Quick Release valkoinen 113, Slow Close ja Quick Release musta 113, Slow Close ja Quick Release tumman harmaa 113, Slow Close ja Quick Release vaalean harmaa 113, Slow Close ja Quick Release keltainen 113, Slow Close ja Quick Release punainen 113, Quick Release tai kiinteät saranat valkoinen 69, Quick Release tai kiinteät saranat musta 69, Quick Release tai kiinteät saranat tumman harmaa 69, Quick Release tai kiinteät saranat vaalean harmaa 69, Quick Release tai kiinteät saranat keltainen 69, Quick Release tai kiinteät saranat punainen 69,- IDO GLOW PEHMEÄ ISTUINKANSI IDO Glow pehmeä kansi valkoinen 45,- IDO SEVEN D KOVAT ISTUINKANNET IDO Seven D kova kansi Slow Close ja Quick Release valkoinen 113, Slow Close ja Quick Release musta 113, Slow Close ja Quick Release tumman harmaa 113, Slow Close ja Quick Release vaalean harmaa 113, Slow Close ja Quick Release keltainen 113, Slow Close ja Quick Release punainen 113, Quick Release tai kiinteät saranat valkoinen 69, Quick Release tai kiinteät saranat musta 69, Quick Release tai kiinteät saranat tumman harmaa 69, Quick Release tai kiinteät saranat vaalean harmaa 69, Quick Release tai kiinteät saranat keltainen 69, Quick Release tai kiinteät saranat punainen 69, Slow Close valkoinen 113, Slow Close musta 113,- IDO SEVEN D PEHMEÄ ISTUINKANSI IDO Seven D pehmeä kansi valkoinen 45,- GEBERIT HUUHTELUPAINIKKEET Geberit Sigma 1 Geberit Sigma SG.1 L 247, K 164 mm musta lasi 1 048,- 2 Geberit Sigma10 IR KH.1 L 264, K 164 mm mattakromi/kromi verkkovirta, saatavilla myös paristokäyttöinen 681,- 3 Geberit Sigma SQ.1 L 240, K 158 mm umbra lasi 416,- 4 Geberit Sigma KJ.1 L 246, K 164 mm valkoinen/kromi kaksoishuuhtelu 85,- 5 Geberit Sigma L 246, K 164 mm valkoinen 220,- 6 Geberit Sigma KN.1 L 246, K 164 mm mattakromi/kromi 110,- 7 Geberit Sigma KX.1 L 246, K 164 mm harjattu teräs huuhtelu/stop 192,- 8 Geberit Sigma KM.5 L 246, K 164 mm musta/kromi 94,- 9 Geberit Sigma GH.1 L 221, K 139 mm harjattu teräs asennussyvyys mm 398,- 10 Geberit Sigma L 246, K 164 mm valkoinen vaalean harmaa 55,- 11 Geberit Sigma SI.1 L 246, K 164 mm valkoinen lasi / kromi 277,- 12 Geberit Sigma KR.1 L 266, K 182 mm musta sisältää hajun poistotoiminnon 346,- Geberit Omega 13 Geberit Malli KN.1 halk. 100 mm mattakromi/kromi kalusteasennus 135,- 14 Geberit Malli halk. 100 mm kromi kalusteasennus 117,- 15 Geberit Omega KJ.1 L 212, K 142 mm valkoinen/kromi 112,- 16 Geberit Malli70, Omega KJ.1 L 112, K 50 mm valkoinen lasi kalusteasennus, saatavilla myös Sigma-sarjaan 392,- 17 Geberit Omega SQ.1 L 184, K 114 mm umbra lasi asennussyvyys mm 448,- 18 Geberit Omega KH.1 L 212, K 142 mm mattakromi/kromi 153,- GEBERIT ASENNUSELEMENTIT Geberit Duofix Sigma Geberit Duofix Sigma 112 cm L 500, S 120, K 1120 mm seinä-wc:n asennuselementti 373,- Geberit Duofix Sigma hajunpoistolla Geberit Duofix Sigma 112 cm L500, S 170, K 1120 mm seinä-wc-elementti hajunpoistolla 410,- Geberit Duofix Omega Geberit Duofix Omega 82 cm L 500, S 170, K 820 mm seinä-wc:n asennuselementti 373,-

172 172 IDO Tekniset tiedot IDO KYLPYAMMEET IDO Seven D -ammeet ja IDO Continental Oval -malli on valmistettu saniteettiakryylistä. IDO Trevi -ammeet on valmistettu teräsemalista.

173 IDO Tekniset tiedot 173 SUORAKULMAINEN AMME IDO SEVEN D 1400 / 1500 / 1600 / IDO Seven D Suorakulma 1400, 1500 ja 1600 L 1400, S 700, K , hinta 1 171,- L 1500, S 700, K Hinta1 274,- L 1600, S 700, K , Hinta 1 274,- IDO Seven D Suorakulma 1700 L 1700, S 750, K , hinta 1 332,- SUORAKULMAINEN AMME IDO TREVI 1400 / 1500 / 1600 / IDO Trevi Suorakulma 1400 Kylpyamme L 1400, S 700, K , hinta 580,- Etulevy L 1388, K , hinta 185,- Päätylevy L 653, K , hinta 138,- Tilavuus 155 litraa. IDO Trevi Suorakulma 1500 Kylpyamme L 1495, S 695, K , hinta 559,- Etulevy L 1483, K , hinta 185,- Päätylevy L 653, K , hinta 138,- Tilavuus 165 litraa. IDO Trevi Suorakulma 1600 Kylpyamme L 1595, S 695, K , hinta 559,- Etulevy L 1583, K , hinta 185,- Päätylevy L 653, K , hinta 138,- Tilavuus 185 litraa. IDO Trevi Suorakulma 1700 Kylpyamme L 1695, S 695, K , hinta 707,- Etulevy L 1683, K , hinta 259,- Päätylevy L 653, K , hinta 138,- Tilavuus 165 litraa. EPÄSYMMETRINEN AMME IDO SEVEN D 1500 / IDO Seven D Epäsymmetrinen 1500 L 1500, S 900, K 625 Oikea Vasen Hinta 1 390,- IDO Seven D Epäsymmetrinen 1600 L 1600, S 1000, K 625 Oikea Vasen Hinta 1 536,- KALUSTEISIIN UPOTETTU AMME IDO CONTINENTAL OVAL KULMA-AMME IDO SEVEN D IDO Seven D -kulma-amme 1400 L 1400, S 1400, K Hinta 1 610,- Progress Oval 1800 L 1800, S 850, K 580 K Hinta 1 677,- Progress Oval 1900 L 1900, S 900, K 580 K Hinta 1 739,- Kaikki hinnat ovat suositushintoja, jotka sisältävät alv:n.

174 174 IDO Kylpyhuonenäyttely TERVETULOA IDO KYLPYHUONE- NÄYTTELYYN!

96 IDO Pesualtaat IDO PESUALTAAT SEINÄÄN KIINNITETTÄVÄT ALTAAT SIVUT

96 IDO Pesualtaat IDO PESUALTAAT SEINÄÄN KIINNITETTÄVÄT ALTAAT SIVUT IDO Pesualtaat IDO Pesualtaat 95 IDO PESUALTAAT OLIPA PESUALLAS MITEN ARKINEN KALUSTE TAHANSA, ME PYRIMME TÄYDELLISYYTEEN. ALTAAMME OVAT SUUNNITELTU SEKÄ ESTEETTISEKSI OSAKSI KYLPYHUONETTA ETTÄ KÄYTÄNNÖLLISEKSI

Lisätiedot

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO 2017 TOIMIVA DESIGN ON AJATONTA Jokaisella on se jokin huonekalu, josta emme hevillä luopuisi. Toiset esineet vain kestävät aikaa paremmin

Lisätiedot

IDO Glow -mallisto, pesualtaat ja wc-istuimet

IDO Glow -mallisto, pesualtaat ja wc-istuimet IDO Glow -mallisto, pesualtaat ja wc-istuimet IDO Glow -uutuusmallisto sisältää wc-istuimet, pesualtaat ja kylpyhuonekalusteet. IDO Glow korvaa perinteisen Trevi-malliston, joka poistuu tuotannosta. Katso

Lisätiedot

IDO KYLPYHUONE- KUVASTO SISÄLTÄÄ GEBERIT- SANITEETTI- TUOTTEET

IDO KYLPYHUONE- KUVASTO SISÄLTÄÄ GEBERIT- SANITEETTI- TUOTTEET IDO KYLPYHUONE- KUVASTO 2018 SISÄLTÄÄ GEBERIT- SANITEETTI- TUOTTEET 2 IDO Sisältö ELÄMÄ ON KAIKKI KAIKESSA. KEHITTYÄKSEEN SE TARVITSEE LUOVUUTTA. NEROKKAIMMAT RATKAISUT SYNTYVÄT, KUN VAIN ANNAMME LUOVUUTEMME

Lisätiedot

RIMFREE HUUHTELUKAULUKSETONTA HUOLETTOMUUTTA

RIMFREE HUUHTELUKAULUKSETONTA HUOLETTOMUUTTA IDO Wc-istuimet IDO Wc-istuimet 107 IDO WC-ISTUIMET IDO ON WC-SUUNNITTELUN JA -MUOTOILUN EDELLÄKÄVIJÄ. TYYLIKKÄIDEN JA LAADUKKAIDEN WC- ISTUINTEN MALLISTOSTA LÖYTYY OIKEA VAIHTOEHTO JOKAISEEN KYLPYHUONEESEEN.

Lisätiedot

IDO SUIHKUMALLISTO 4 IDO SHOWERAMA SUIHKUKAAPIT 6 IDO DESIGN 18 IDO SHOWERAMA 10 -SARJA 30 IDO SHOWERAMA 8 -SARJA 50 GEBERIT CLEANLINE SUIHKUKAIVOT

IDO SUIHKUMALLISTO 4 IDO SHOWERAMA SUIHKUKAAPIT 6 IDO DESIGN 18 IDO SHOWERAMA 10 -SARJA 30 IDO SHOWERAMA 8 -SARJA 50 GEBERIT CLEANLINE SUIHKUKAIVOT IDO SUIHKUT 2019 IDO SHOWERAMA -SUIHKUILLA ON TAKANAAN LIKI 50 VUODEN HISTORIA, JOKA NÄKYY MM. MUOTOILUSSA, KÄYTTÖMUKAVUUDESSA JA PIENIMPIENKIN YKSITYISKOHTIEN TOIMIVUUDESSA. POHJOISMAINEN DESIGN JA NEROKKAAT

Lisätiedot

UUSI IDO GLOW MALLISTO

UUSI IDO GLOW MALLISTO UUSI IDO GLOW MALLISTO FIKSUJA OIVALLUKSIA ARJEN JOKA P IV LLE Jokapäiväinen elämä innostaa meitä yhä uudestaan. Tästä syystä loimme IDO Glow n kylpy huonemallisto täynnä fiksuja yksityiskohtia ja näppäriä

Lisätiedot

Tutustu IDO SHOWERAMA -mallistoon

Tutustu IDO SHOWERAMA -mallistoon Tutustu IDO SHOWERAMA -mallistoon Valitse oma suosikkisi 537 vaihtoehdosta Vedinvaihtoehtoja on kaksi - kromi ja harjattu teräs. Molemmat kestävät sekä kosteutta että kulutusta. Suihku on arjen ylellisyyttä.

Lisätiedot

114 Tuotteet Pesualtaat

114 Tuotteet Pesualtaat 114 Tuotteet Pesualtaat Tuotteet Pesualtaat 115 Millainen käyttäjä, sellainen pesuallas. IDO-pesualtaat jakautuvat neljään eri ryhmään, joista löydät varmasti kylpyhuoneesi tyyliin ja käyttötarpei siisi

Lisätiedot

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu.

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu. Pesualtaat Olkoonpa altaasi valinnan lähtökohta säilytystilojen maksimointi, altaan helppohoitoisuus, ulkonäkö tai vaikka seinän rakenne, löytyy sinulle valikoimastamme sopiva ratkaisu. Runsas tuotevalikoimamme

Lisätiedot

PARAS PÄIVÄ IKINÄ? VAI KAMALIN KOSKAAN? TILANNE VAATII SUIHKUA. IDO SHOWERAMA -MALLISTO 2017 Sisältää uuden Showerama 10 -sarjan

PARAS PÄIVÄ IKINÄ? VAI KAMALIN KOSKAAN? TILANNE VAATII SUIHKUA. IDO SHOWERAMA -MALLISTO 2017 Sisältää uuden Showerama 10 -sarjan PARAS PÄIVÄ IKINÄ? VAI KAMALIN KOSKAAN? TILANNE VAATII SUIHKUA IDO SHOWERAMA -MALLISTO 2017 Sisältää uuden Showerama 10 -sarjan Suihkussa käynti on paljon muutakin kuin peseytymistä. Suihkun jälkeen voimme

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

LOISTE. Suunnittelijan sanoin;

LOISTE. Suunnittelijan sanoin; LKALUSTE LOISTE Suunnittelijan sanoin; Uutta Loiste-kalustemallistoa suunniteltaessa lähtökohtanani oli luoda mallisto, joka taipuu niin pieneen kuin suurempaankin kylpyhuoneeseen. Mallisto koostuu erikokoisista

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith -saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

Yksin ja kaksin. Yksin ja kaksin

Yksin ja kaksin. Yksin ja kaksin Yksin ja kaksin Asunto on lepoa varten. Toisinaan se on myös juhlatila, työhuone, piilopaikka, varasto, kohtaamispaikka tai pesä akkujen lataamista varten. Tyyli on tärkeää, mutta toimivuus ja sen takana

Lisätiedot

VAKIOTUOTELUETTELO STANDARD PRODUKTSORTIMENT SISÄLTÄÄ GEBERIT- SANITEETTI- TUOTTEET

VAKIOTUOTELUETTELO STANDARD PRODUKTSORTIMENT SISÄLTÄÄ GEBERIT- SANITEETTI- TUOTTEET 2019 VAKIOTUOTELUETTELO STANDARD PRODUKTSORTIMENT 1.1.2019 SISÄLTÄÄ GEBERIT- SANITEETTI- TUOTTEET IDO WC-ISTUIMET Tyylikäs, toimiva ja kestävä IDO-wc-mallisto tarjoaa vaihtoehtoja niin lattia- kuin seinä-wc:tä

Lisätiedot

IDO LIGHT VIRTAVIIVAINEN JA PELKISTETTY MUOTOILU UUSI KALUSTESARJA

IDO LIGHT VIRTAVIIVAINEN JA PELKISTETTY MUOTOILU UUSI KALUSTESARJA IDO LIGHT VIRTAVIIVAINEN JA PELKISTETTY MUOTOILU UUSI KALUSTESARJA VIRTAVIIVAINEN JA PELKISTETTY MUOTOILU IDO Light IDO Light on uusi kalustesarja, jonka pelkistetty ja ajaton muotoilu on suunniteltu vastaamaan

Lisätiedot

Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit. Uutuus. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA. puh. 09 867 8450 fax.

Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit. Uutuus. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA. puh. 09 867 8450 fax. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA puh. 09 867 8450 fax. 09 867 84577 www.geberit.fi Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit by Geberit Oy Uutuus Ajatonta muotoilua kylpyhuoneeseen. Kylpyhuoneen

Lisätiedot

IDO KYLPYHUONE- KUVASTO 2017

IDO KYLPYHUONE- KUVASTO 2017 IDO KYLPYHUONE- KUVASTO 2017 2 IDO Sisältö MENESTYKSEN JUURET 4 KYLPYHUONEKALUSTEET 28 SUIHKUT 80 PESUALTAAT 112 TUOTTEET TOIMINTA RAJOITTEISILLE 121 WC-ISTUIMET 122 KYLPYAMMEET 140 IDO Sisältö 3 ELÄMÄ

Lisätiedot

by Finnmirror Kuvasto 2014

by Finnmirror Kuvasto 2014 by Finnmirror Kuvasto 2014 Kaikella on Monitaitoinen tyrvääläinen Kaarlo Mäkinen aloitti liiketoiminnan vuonna 1923. Pääasiallisina tuotteina alkuvaiheessa olivat valokuvakehykset. Jo 1920-luvun lopulla

Lisätiedot

UUSI IDO GLOW MODERNI, FIKSU & HELPPO MALLISTO LAAJENEE SYKSYLL 2016

UUSI IDO GLOW MODERNI, FIKSU & HELPPO MALLISTO LAAJENEE SYKSYLL 2016 UUSI IDO GLOW MODERNI, FIKSU & HELPPO MALLISTO LAAJENEE SYKSYLL 2016 JOKAP IV IST EL M HELPOTTAMAAN... Fresh WC -toiminto pitää WC:n raikkaana automaattisesti. IDO Glow -wc:t ovat huuhtelukauluksettomia

Lisätiedot

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ...

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ... KAUNIS KYLPYHUONE...... Kaytannollinen Silvia Moderni Swing Perinteinen Europa Europa Vaativankin kylpyhuonekalustajan tarpeet täyttävä kokonaisuus. Kalusteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista.

Lisätiedot

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin.

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Tasalattiasuihkujen suosio kasvaa. Yhä enemmän ja enemmän ihmiset haluavat saada avointa tilaa kylpyhuoneeseensa. Vähemmän esteitä - enemmän hyötyjä Tasalattiaiset

Lisätiedot

gryning kalusteet kalusteet gryning

gryning kalusteet kalusteet gryning Gryning kalusteessa saat modernin klassillisen tyylin. Yksitysikohdat jotka yhdistävät klassilliset ja uudenaikaisen hienot linjat. Kauniit ja aidot materiaalit yhdistetään tarkoin valittuihin yksityiskohtiin.

Lisätiedot

IDO Showerama -suihkukaapit UUTUUS. IDO Showerama 8-5. Tuotteet Suihkut 93. Suunnittelija Dan Sevaldson / Hareide Design

IDO Showerama -suihkukaapit UUTUUS. IDO Showerama 8-5. Tuotteet Suihkut 93. Suunnittelija Dan Sevaldson / Hareide Design Tuotteet Suihkut 93 IDO Showerama -suihkukaapit IDO Showerama 8-5 Suunnittelija Dan Sevaldson / Hareide Design IDO Showerama -suihkukaappi sai uuden, modernin ilmeen ja koko joukon uusia ominaisuuksia.

Lisätiedot

IDO SHOWERAMA SUIHKUMALLISTO 2014

IDO SHOWERAMA SUIHKUMALLISTO 2014 IDO SHOWERAMA SUIHKUMALLISTO 2014 PUOLI VUOSISATAA SHOWERAMA-SUIHKUJA Showerama-suihkuilla on takanaan liki 50 vuoden historia. Niiden tarina alkoi 1960-luvulla, ja tuotteiden korkean laadun ansiosta ne

Lisätiedot

Pozzi-Ginori Join. Huom. Pozzi-Ginori Join -posliineissa on poikkeavat asennusmitat.

Pozzi-Ginori Join. Huom. Pozzi-Ginori Join -posliineissa on poikkeavat asennusmitat. Pozzi-Ginori Join Pozzi-Ginori Join on puhdaslinjainen ja tyylikäs tuoteperhe, jossa yhdistyvät toimivuus ja eteläeurooppalainen muotokieli. Näyttävän näköiset, lähes veistokselliset, tuotteet luovat kylpyhuoneeseen

Lisätiedot

SUIHKUTILAT. Suihkuseinät Suihkunurkat Tilanjakajat. VIHTAOVET OY PL 44, 90401 OULU 029 0092 515 tilaus@vihtaovet.fi www.vihtaovet.

SUIHKUTILAT. Suihkuseinät Suihkunurkat Tilanjakajat. VIHTAOVET OY PL 44, 90401 OULU 029 0092 515 tilaus@vihtaovet.fi www.vihtaovet. SUIHKUTILAT Suihkuseinät Suihkunurkat Tilanjakajat VIHTAOVET OY PL 44, 90401 OULU 029 0092 515 tilaus@vihtaovet.fi www.vihtaovet.fi Suihkutilakalusteet VIHTA suihkutilakalusteilla lisäät avaruutta ja raikkautta

Lisätiedot

IDO SHOWERAMA SUIHKUMALLISTO 2015

IDO SHOWERAMA SUIHKUMALLISTO 2015 IDO SHOWERAMA SUIHKUMALLISTO 2015 PUOLI VUOSISATAA SHOWERAMA-SUIHKUJA Showerama-suihkuilla on takanaan liki 50 vuoden historia. Niiden tarina alkoi 1960-luvulla, ja tuotteiden korkean laadun ansiosta ne

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2016

IDO Kylpyhuonekuvasto 2016 IDO Kylpyhuonekuvasto 2016 IDO Inspiraatio 3 IDO on mukana arjessasi hektisistä aamuhetkistä viikonloppujen leppoisiin kylpytuokioihin. Valikoimastamme löydät ratkaisut eri kokoisiin ja tyylisiin kylpyhuoneisiin.

Lisätiedot

KYLPY HUONE KALUSTEET. 100 % suomalaista työtä

KYLPY HUONE KALUSTEET. 100 % suomalaista työtä KYLPY HUONE KALUSTEET 100 % suomalaista työtä KYLPY HUONE KALUSTEET SISÄLTÖ 1. KASKI KASKI 50, KASKI 55, KASKI 60 altaat, värit, ovivärit 4-5 2. KAARNA KAARNA 60, KAARNA 90 altaat, värit, ovivärit 6-7

Lisätiedot

1.329,- 1.084,- 1.035,- 1.282,-

1.329,- 1.084,- 1.035,- 1.282,- WEGA 1/2006 Toimitukseen sisältyy vakiona krominen palkki- ja nuppivedin. Wega toimivia kalusteita pieneen kylpyhuoneeseen Wega-kalustesarja tarjoaa korkealaatuista toimivaa muotoilua. Valittavana on kaksi

Lisätiedot

Nixin uudet, laadukkaat kylpyhuonemallit. sekä vanhojen kylpyhuoneiden uudistamiseen.

Nixin uudet, laadukkaat kylpyhuonemallit. sekä vanhojen kylpyhuoneiden uudistamiseen. Kylpyhuoneet Nixin uudet, laadukkaat kylpyhuonemallit on luotu uudisrakentamiseen sekä vanhojen kylpyhuoneiden uudistamiseen. Puro, Lähde ja Suvanto -mallistot soveltuvat joustavasti eri kokoisiin tiloihin.

Lisätiedot

RATKAISUJA SUIHKUTILOIHIN PUHTAAT KAIVOT

RATKAISUJA SUIHKUTILOIHIN PUHTAAT KAIVOT RATKAISUJA SUIHKUTIOIHIN PUHTAAT KAIVOT TASAATTIAISTEN SUIHKUJEN SUOSIO KASVAA Yhä enemmän ja enemmän ihmiset haluavat saada avointa tilaa kylpyhuoneeseensa. Tasalattiasuihkuille tarkoitetut järjestelmämme

Lisätiedot

100 % suomalaista työtä. Kaikki kuvastossa esiintyvät hinnat sisältävät voimassaolevan alv:n.

100 % suomalaista työtä. Kaikki kuvastossa esiintyvät hinnat sisältävät voimassaolevan alv:n. TOIMITUSKULUT 100 % suomalaista työtä Kaikki kuvastossa esiintyvät hinnat sisältävät voimassaolevan alv:n. KELO 50 malli 120 kxlxs 680 x 500 x 365 malli 130 kxlxs 680 x 600 x 365 malli 140 kxlxs 680 x

Lisätiedot

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa.

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. KEITTIÖ- MEKANISMIT Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. AVENTOS NOSTOMEKANISMIT Erityisesti yläkaapistojen avaamista helpottamaan suunniteltu AVENTOS-nostomekanismijärjestelmä yhdistää turvallisuuden

Lisätiedot

KYLPYHUONERAKKAUTTA -KAMPANJAVIIKOT! FORMA SÄÄSTÄ 243 ENTRE BAS SUIHKUNURKKA KYLPYHUONEKALUSTESETTI PYYHEKUIVAIN

KYLPYHUONERAKKAUTTA -KAMPANJAVIIKOT! FORMA SÄÄSTÄ 243 ENTRE BAS SUIHKUNURKKA KYLPYHUONEKALUSTESETTI PYYHEKUIVAIN KYLPYHUONERAKKAUTTA -KAMPANJAVIIKOT! FORMA KYLPYHUONEKALUSTESETTI SÄÄSTÄ 300 Esim. Forma-alaosa 60x35 valkoinen, 2 laatikolla. Fjord-pesuallas. Peili 60 cm. Lue lisää s. 4. ENTRE SUIHKUNURKKA SÄÄSTÄ 243

Lisätiedot

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,-

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- SYYSTARJOUKSET KYLPYHUONEESEEN Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. D-light 70 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- INDIGO Monien suosikki Indigo osaa muuntautua. Sen

Lisätiedot

4 mitat kxlxs 680 x XXX x 135 300 MALLISTOJEN PEILIKAAPIT, PEILIT JA VALOT 400/500/600/800/900 600/800/900 malli 560 malli 550 36 L-Kaluste kylpyhuonekalusteet hinnasto 2016 680 365

Lisätiedot

LUCY HARMONY SANEERAUS LILJA SUIHKUSEINÄT NATURE

LUCY HARMONY SANEERAUS LILJA SUIHKUSEINÄT NATURE 1 HARMONY LUCY LILJA SANEERAUS NATURE SUIHKUSEINÄT 2 sisältö: 4 13 14 19 20 23 24 29 30 31 32 33 HARMONY LUCY LILJA SANEERAUS NATURE SUIHKUSEINÄT Finnmirror-kylpyhuonekalusteiden inspiraationa on Suomen

Lisätiedot

Gustavsbergin uudet sankarit

Gustavsbergin uudet sankarit OY GUSTAVSBERG AB Laippatie 14, FI-00880 Helsinki. Puh 09 3291 8811. Faksi 09 3291 8850. www.gustavsberg.com e-mail: myynti@gustavsberg.com a member of the villeroy & boch group Gustavsbergin uudet sankarit

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden

Kylpyhuonekalusteet. Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden Kylpyhuonekalusteet Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden Fredrik Wallnerin ja Kaarle Holmbergin kanssa kylpyhuonekalusteita, jotka sopivat hyvin skandinaavisen kodin sisustukseen. Sen määräävin

Lisätiedot

Suihkut. Suihkut. Anna Øren Senior Designer ja partneri Hareide Designmill

Suihkut. Suihkut. Anna Øren Senior Designer ja partneri Hareide Designmill Suihkut Jos valitset IDOn suihkukaapin, -seinän tai -nurkan, voimme taata sinulle tyylikkään ja hyvin toimivan suihkun, joka pysyy kauniina vuodesta toiseen. IDOn suihkutuotteet ovat helppohoitoisia, ne

Lisätiedot

Trendinä sisustus kasvaa edelleen. Yhä useampi meistä edellyttää kauniiden värien ja pintojen lisäksi kestävyyttä, toimivuutta ja helppoa arkea.

Trendinä sisustus kasvaa edelleen. Yhä useampi meistä edellyttää kauniiden värien ja pintojen lisäksi kestävyyttä, toimivuutta ja helppoa arkea. Intro IN 25 maitolasi, kehysovi valkoinen (589 ), IN 22 maitolasi, kehysovi valkoinen (429 ) sekä IN 27 maitolasi, kehysovi valkoinen (289 ), vetimet ja jalat alumiini Trendinä sisustus kasvaa edelleen.

Lisätiedot

Tyylikästä tilan hallintaa

Tyylikästä tilan hallintaa Tyylikästä tilan hallintaa Säilytysjärjestelmät mittojesi mukaan www.iskukeittiot.fi Modernit tarpeet ja halu uudistaa suomalaista sisustusta. Isku Keittiöissä. Miksi komeron pitäisi näyttää komerolta?

Lisätiedot

OSTOAPU GODMORGON. -kylpyhuonekalusteet. HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään

OSTOAPU GODMORGON. -kylpyhuonekalusteet. HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään OSTOAPU -kylpyhuonekalusteet HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään pesuaineliuokseen kostutetulla liinalla. Kuivaa kuivalla liinalla. Vesiroiskeet tulee pyyhkiä mahdollisimman

Lisätiedot

LIV on Kolektor konserniin kuuluva yritys, joka on erikoistunut huuhtelujärjestelmiin jo yli 50 vuotta.

LIV on Kolektor konserniin kuuluva yritys, joka on erikoistunut huuhtelujärjestelmiin jo yli 50 vuotta. Asennustekniikka 2014 LIV on Kolektor konserniin kuuluva yritys, joka on erikoistunut huuhtelujärjestelmiin jo yli 50 vuotta. Valikoimaan kuuluu pinta- ja seinäasennusjärjestelmiä, sekä laaja mallisto

Lisätiedot

LVI JUHANI NIEMI OY. Saniteettituotteet DUOFIX WC-ELEMENTIT, SIGMA... DUOFIX WC-ELEMENTIT, OMEGA.. URINAALIT DUOFIX LISÄ- JA VARAOSAT...

LVI JUHANI NIEMI OY. Saniteettituotteet DUOFIX WC-ELEMENTIT, SIGMA... DUOFIX WC-ELEMENTIT, OMEGA.. URINAALIT DUOFIX LISÄ- JA VARAOSAT... DUOFIX WC-ELEMENTIT, SIGMA... DUOFIX WC-ELEMENTIT, OMEGA.. URINAALIT DUOFIX LISÄ- JA VARAOSAT... DUOFIX ELEMENTIT, MUUT...... MONOLITH. MONOLITH PLUS, MONOLITH LISÄ- JA VARAOSAT... AQUA CLEAN... KAIVOT..

Lisätiedot

745,- 635,- Joy matala pöytätaso 70 musta, laatikko, opaalinmusta graniittitaso. Tuotenro 30700-B3 (Suositushinta 797,-) 885,- 2 205,-

745,- 635,- Joy matala pöytätaso 70 musta, laatikko, opaalinmusta graniittitaso. Tuotenro 30700-B3 (Suositushinta 797,-) 885,- 2 205,- KYLPYHUONE- IDEAT: JOY KAMPANJA, JOKA OTTAA MUODOT HALTUUN. SUORAAN SVEDBERGSIN IDEAKIRJASTA 25. lokakuuta - 21. marraskuuta 2010 Joy korkea kaappi 153x35 musta, ovi, laatikko. Tuotenro 35340. (Suositushinta

Lisätiedot

Minimalistinen, helppohoitoinen muotoilu Yhteensopiva Triomontasennustelineen

Minimalistinen, helppohoitoinen muotoilu Yhteensopiva Triomontasennustelineen NYHET! Hygienic Flush gör det barnsligt enkelt att hålla rent. Hygienic Flush TEKEE PUHTAANAPIDOSTA HELPPOA UUTUUS! hygienic flush YKSINKERTAISEMMIN PUHDASTA FIKSUMMAN HUUHTELUN ANSIOSTA Hygienic Flush

Lisätiedot

Onko tilasi pieni? Ajattele suuria.

Onko tilasi pieni? Ajattele suuria. Onko tilasi pieni? Ajattele suuria. Älä anna pienten tilojen rajoittaa suuria unelmia Oikealla säilytysratkaisulla luot viihtyisän ja inspiroivan ympäristön pieniinkin tiloihin. elfa Utility Home on uusin

Lisätiedot

ARK MITAT TARKISTETTAVA TYÖMAALLA NYKYTILANNE KPH-1A PPK 30.06.2013. Työpiirustus. www.kirkkosalmentie.info

ARK MITAT TARKISTETTAVA TYÖMAALLA NYKYTILANNE KPH-1A PPK 30.06.2013. Työpiirustus. www.kirkkosalmentie.info MITAT TISTETTAVA TYÖMAALLA 1:25, 1:75 KPH 1A 109.01.1 1/13 GL Oy NYKYTILANNE F91, F93, F95, F97, F99 KPH-1A 1 485 80 750 h ~ 2328 395 775 530 520 3 050 2 328 250 NYKYTILANNE MITAT TISTETTAVA TYÖMAALLA

Lisätiedot

KYLPYHUONEESI PIENIÄ JA SUURIA MUUTOKSIA, UUTUUKSIA & TARJOUKSIA!

KYLPYHUONEESI PIENIÄ JA SUURIA MUUTOKSIA, UUTUUKSIA & TARJOUKSIA! INSPIROIDU SUURIIN JA PIENIIN MUUTOKSIIN KYLPYHUONEESSASI. LUE LISÄÄ SVEDBERGS.FI. VALITSE OIKEA KYLPYHUONE SYKSYLLÄ. SÄÄSTÄT RAHAA! Kaikki tarjoukset voimassa niin kauan kuin varastoa riittää 12/9 6/11

Lisätiedot

HUIKEITA TARJOUKSIA JA PALJON. Uutuuksia!

HUIKEITA TARJOUKSIA JA PALJON. Uutuuksia! HUIKEITA TARJOUKSIA JA PALJON Uutuuksia! Easy yläosa peili 90. Suositushinta 329,- NYT 265,- Easy korkea kaappi huurrelasiovella. Suositushinta 423,-/kpl. NYT 340,-/kpl. TAI PIENIÄ. Style seinähylly. 71,-/2

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 2 IDO Inspiraatio IDOn kylpyhuonekalusteille ja keramiikkatuotteille on myönnetty Avainlippu. IDO Inspiraatio 3 IDO on mukana arjessasi hektisistä aamuhetkistä viikonloppujen

Lisätiedot

IDO Showerama -suihkukaappi on uudistunut. Uudet ominaisuudet ja näkyvä markkinointi tekevät siitä menestystuotteen, johon sinun kannattaa tutustua.

IDO Showerama -suihkukaappi on uudistunut. Uudet ominaisuudet ja näkyvä markkinointi tekevät siitä menestystuotteen, johon sinun kannattaa tutustua. IDO Showerama -suihkukaappi on uudistunut. Uudet ominaisuudet ja näkyvä markkinointi tekevät siitä menestystuotteen, johon sinun kannattaa tutustua. Uusi IDO Showerama 8-5 IDO Showerama -suihkukaapin menestystarina

Lisätiedot

Kostean tilan vedenkestävät avaukset

Kostean tilan vedenkestävät avaukset Kostean tilan vedenkestävät avaukset Valoisat ratkaisut kodin kaikkiin kosteisiin tiloihin. FP-Tuotteiden laajasta valikoimasta löydät oikeanlaiset ovet ja seinät kodin märkätiloihin. Ne suojaavat, avartavat

Lisätiedot

OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET

OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET VIHTAOVET OY PL44 90401 OULU Puhelin 0290 092 515 tilaus@vihtaovet.fi www.vihtaovet.fi TERVETULOA TUTUSTUMAAN SUOMALAISEEN VIHTA TUOTEPERHEESEEN.

Lisätiedot

07/2012 OTSOSON KYLPYHUONEEN KALUSTEET

07/2012 OTSOSON KYLPYHUONEEN KALUSTEET 07/2012 OTSOSON KYLPYHUONEEN KALUSTEET ELEMENT 1000 ALLASKAAPPI, ELEMENT 300 KORKEAKAAPPI, CLEVER 1000C ALLAS, AL 100x80 PEILI (peilin valaisin ei kuulu valikoimiimme) 2 Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Lisätiedot

TYYLIKÄS RATKAISU KYLPYHUONEESEEN

TYYLIKÄS RATKAISU KYLPYHUONEESEEN unidrain GlassLine unidrain GlassLine sisältää lasisia suihkualtaita ja suihkuseiniä, jotka alkuperäiseen unidrain lattiakaivoon yhdistettynä muodostavat yksittäisistä osista upean, märkätilavarman ja

Lisätiedot

OTSOSON KALUSTEET 2009 12/09

OTSOSON KALUSTEET 2009 12/09 12/09 OTSOSON KALUSTEET 2009 CLEVER Clever mallisto on muodoiltaan tyylikkään yksinkertainen. Allaskaapeissa on laadukkaat hidastimin varustetut laatikkomekanismit ja laatikon taakse on jätetty tilaa vesilukolle,

Lisätiedot

Kalustehelat. 007 Liukuoven helat. Valaisimet. Vetimet. varusteet

Kalustehelat. 007 Liukuoven helat. Valaisimet. Vetimet. varusteet 209 007 Tiivistekynnykset Pistorasiat/data/av Atk-varusteet Säilytystilan Vetimet Valaisimet Liesikuvut Keittiövarusteet Mekanismit Kalustehelat varusteet Laadukas liukumekanismi on tilaa säästävä ratkaisu

Lisätiedot

Harmaa alapinta. Kosteuden kestävä. listaan Reuna 85 Valkoinen korkea kiilto ABS lista

Harmaa alapinta. Kosteuden kestävä. listaan Reuna 85 Valkoinen korkea kiilto ABS lista KALUSTETIEDOT Etusarjat Maalattu 85 Valkoinen korkea kiilto Muotoon valettu polyuretaani. Kiiltävä monikerros Runko maalaus Peilikaapit Rungon ulkopuoli Maalattu 85 Valkoinen korkea kiilto Korkeapainepuristettu

Lisätiedot

Saunan lasiovet lasiväliovet Lasiliukuovet saunan lasiseinät suihkuseinät suihkukulmat puuovet

Saunan lasiovet lasiväliovet Lasiliukuovet saunan lasiseinät suihkuseinät suihkukulmat puuovet Saunan lasiovet lasiväliovet Lasiliukuovet saunan lasiseinät suihkuseinät suihkukulmat puuovet Tuotekuvasto Tervetuloa tutustumaan Suomalaiseen VIHTAOvet tuoteperheeseen. VIHTAOVET- tuotteiden avulla rakennat

Lisätiedot

trend tuotetiedot ja hinnat TASOALLAS Allaskaapin hintaan sisältyy valkoinen tasoallas. Pisarareunus

trend tuotetiedot ja hinnat TASOALLAS Allaskaapin hintaan sisältyy valkoinen tasoallas. Pisarareunus trend VAKIOväriT tuotetiedot ja hinnat TOIMITUSSISÄLTÖ Valkoinen 01* ovat kosteudenkestävää maalattua MDF-kuitulevyä. Rungot ovat kosteudenkestävää melamiinipäällystettyä TASOALLAS Allaskaapin hintaan

Lisätiedot

Wc-kalusteet. allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät. Ovi Royal tammi vaakaviilu (toimitusmyynti)

Wc-kalusteet. allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät. Ovi Royal tammi vaakaviilu (toimitusmyynti) 2014-2015 Wc-kalusteet allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät Ovi Largo kiiltävä valkoinen (toimitusmyynti) Muista myös kasaus ja kuljetus! Ovi Royal tammi vaakaviilu

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

Menestystarina Greiner sai alkunsa Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut

Menestystarina Greiner sai alkunsa Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut Menestystarina Greiner sai alkunsa 1922. Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut huomattavasti, mutta se on silti edelleen Greiner perheen

Lisätiedot

GEBERIT-URINAALIJÄRJESTELMÄT SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN

GEBERIT-URINAALIJÄRJESTELMÄT SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN GEBERIT-URINAALIJÄRJESTELMÄT SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN KAIKKI HYÖDYT YHDESTÄ LÄHTEESTÄ Joustavuus on Geberit-urinaalijärjestelmän tavaramerkki - järjestelmä on täydellinen ratkaisu kaikkiin tarpeisiin

Lisätiedot

AGILE ja. Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia.

AGILE ja. Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia. AGILE ja CS 80 Magneo Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia. Agile ja CS 80 Magneo AGILE ja CS 80 Magneo. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia liukuovia Mukavia ja tilaa

Lisätiedot

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita www.lapetek.com Toiminnallinen muotoilu, optimaalinen tilankäyttö, helppo puhdistaa. Uusi BLANCOSELECT. Täydellinen

Lisätiedot

Lasinkuultavat ideat kaikkiin tiloihin 40VUODEN KOKEMUKSELLA TAMPEREEN TEHTAALTA

Lasinkuultavat ideat kaikkiin tiloihin 40VUODEN KOKEMUKSELLA TAMPEREEN TEHTAALTA Lasinkuultavat ideat kaikkiin tiloihin KOKEMUKSELLA TAMPEREEN 40VUODEN TEHTAALTA T I L A A. T Y Y L I Ä. T U R V A L L I S U U T T A. M I T T O J E S I M U K A A N Anna valon liukua tilaan Kiinteä sivulasi

Lisätiedot

ASENNUS- JA HOITO-OHJE

ASENNUS- JA HOITO-OHJE 03/2005 ASENNUS- JA HOITO-OHJE TREND- Kylpyhuonekalusteet Sisällysluettelo TREND-kylpyhuonekalusteet Asennuslistan mittatiedot laatikollisille TREND alakaapeille 600/900/1200x500x485 mm 2 Kaapin asennus

Lisätiedot

ASENNUS- JA HOITO-OHJE

ASENNUS- JA HOITO-OHJE 3/2008 SENNUS- J HOITO-OHJE SEVEN D- Kylpyhuonekalusteet Sisällysluettelo IDO Seven D-kylpyhuonekalusteet sennuslistan mittatiedot Seven D kaappiasennusta koskeva yleisohje: - asennuslistan kiinnittäminen

Lisätiedot

Happy D ja Happy D2 VÄRIKARTTA - HAPPY D VÄRIKARTTA - HAPPY D2 HINTARYHMÄ 1: HINTARYHMÄ 1: Eurooppalainen tammi -52. Pellava -75

Happy D ja Happy D2 VÄRIKARTTA - HAPPY D VÄRIKARTTA - HAPPY D2 HINTARYHMÄ 1: HINTARYHMÄ 1: Eurooppalainen tammi -52. Pellava -75 ja Happy D2 VÄRIKARTTA - HAPPY D VÄRIKARTTA - HAPPY D2 HINTARYHMÄ 1: HINTARYHMÄ 1: Korkea kiilto valkoinen -22 Korkea kiilto valkoinen -22 Eurooppalainen tammi -52 Pellava -75 HINTARYHMÄ 2: HINTARYHMÄ

Lisätiedot

APU-TUOTE KYLPYHUONEET

APU-TUOTE KYLPYHUONEET APU-TUOTE KYLPYHUONEET SKANDINAAVISTA SUUNNITTELUA, TEKNISTÄ OSAAMISTA JA HELPPOKÄYTTÖISYYTTÄ www.aputuote.fi ROPOX SWING PESUALLAS JA TELAKKA Altaan muoto, liikkuvuus ja koko varmistavat, että istuvalla

Lisätiedot

Ruukki Finnera Älykäs kattoratkaisu.

Ruukki Finnera Älykäs kattoratkaisu. Ruukki Finnera Älykäs kattoratkaisu. Uusi, innovatiivinen kattojärjestelmä. Finnera-moduulikattojärjestelmän innovatiivinen rakenne tekee teräskatostasi kauniin ja kestävän. Ainutlaatuisen etureunataitoksensa

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

NOVA PRO SCALA. (ital. suora, suorakulmainen)

NOVA PRO SCALA. (ital. suora, suorakulmainen) NOVA PRO SCALA (ital. suora, suorakulmainen) SELKEÄ. AJATON. Nova Scala on uusi upea laatikostoratkaisu joka on saanut inspiraation suorista kulmista. Nova Pro Scala liukuu äänettömästi, avautuu kevyesti

Lisätiedot

Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia

Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia Magiassa on teräsprofiilit ja samanväriset teräskiskot. Oven vedin osana profiilia. Oven mukana tulee yläkiskoon asennettava oven paikoitin. Valkoinen Hopea

Lisätiedot

Peilikaapit ja peilit

Peilikaapit ja peilit Peilikaapit ja peilit VAKIOväriT Materiaalit ja toimitussisältö TOIMITUSSISÄTÖ Valkoinen * Peilikaappien ledilipat, alapohjat ja sivut sekä erilliset ledilipat ja ledilipat peilillä (lippaosa) ovat kosteudenkestävää

Lisätiedot

OIKEA LÄMPÖ OIKEAAN PAIKKAAN

OIKEA LÄMPÖ OIKEAAN PAIKKAAN PURMO Rettig Lämpö Oy PL 16, Tupakankatu 68601 Pietarsaari, Suomi info@purmo.fi, www.purmo.fi Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n

Lisätiedot

Materiaali- ja kalustevalinnat HUONEISTO D 24

Materiaali- ja kalustevalinnat HUONEISTO D 24 Putkiremontti Niemenmäenkuja 2 Materiaali- ja kalustevalinnat HUONEISTO D 24 VERSIO 2. Osakkaat Aleksi Wallasvaara 050 5623108 Vilja Katramo 050 5443252 1 KEITTIÖ 2 KEITTIÖ Hana Teemme putkiremontin jälkeen

Lisätiedot

KEITTIÖVALAISIMET OSTOAPU

KEITTIÖVALAISIMET OSTOAPU OSTOAPU SUOMI KEITTIÖVALAISIMET Ruoanlaitto ja muut keittiöpuuhat sujuvat huomattavasti turvallisemmin ja mukavammin, kun työtasoilla on hyvä ja tasainen valaistus. Seinäkaappien valaisemista ja tavaroiden

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 2 IDO Sisältö SISÄLTÖ Historia...4 IDO suunnittelijat...6 Inspiraatio...8 IDO Smart...14 Kylpyhuoneen suunnittelu...18 Pidä huolta kylpyhuoneestasi...21 Kylpyhuonekalusteet...22

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. CC - Products Oy

Kylpyhuonekalusteet. CC - Products Oy Kylpyhuonekalusteet CC - Products Oy Kuvasto 2011 Materiaalit: Runko: 12 mm MDF levy maalattu, valkoinen Ovi: Simple R3 maalattu MDF, valkoinen Allas: valumarmori, valkoinen sis. hajulukon MINI sarja saatavissa

Lisätiedot

OSTO-OPAS. Pöytätason leveys cm. Korkeus 12 tai 20 mm. Pöytätasot mitoitetaan haluamaasi pituuteen.

OSTO-OPAS. Pöytätason leveys cm. Korkeus 12 tai 20 mm. Pöytätasot mitoitetaan haluamaasi pituuteen. Svedbergs individual Design OSTOOPAS. 1 2 3 Pöytätasot Pöytätason leveys 60300 cm. Korkeus 12 tai 20 mm. Pöytätasot mitoitetaan haluamaasi pituuteen. Altaat ja hanat Riippumatta syvyydestä, voit valita

Lisätiedot

PEILIT, PEILIKAAPIT JA VALAISIMET

PEILIT, PEILIKAAPIT JA VALAISIMET HINNASTO 1.10.2013 PEILIT, PEILIKAAPIT JA VALAISIMET Myyntihinta/kpl Alv 0% Alv 24% Korpinen - peilikaapit Peilikaapin saa joko suoralla tai kallistetulla lukollisella peiliovella, joka on tukevasti saranoitu

Lisätiedot

Hettichin liukuovijärjestelmät

Hettichin liukuovijärjestelmät Sulavaa liikkuvuutta Hettichin liukuovijärjestelmät Mitä mieltä asiakkaat ovat liukuovista ja millaisia vaatimuksia he asettavat niille? Hettichin markkinatutkimus selvittelee näitä kysymyksiä. Tulokset

Lisätiedot

Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme. alkaa sivulta Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta

Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme. alkaa sivulta Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta IDO IDO Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme esittely alkaa sivulta Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta Suihkukaappi, suihkunurkka vai näppärästi

Lisätiedot

Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44

Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44 Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44 36 37 Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Kirkas peili & tumman harmaa kalvolasi s. 44 38 39 Ovet: Kalusteliukuovi

Lisätiedot

Sileesuonkatu 6, Tampere

Sileesuonkatu 6, Tampere Sileesuonkatu 6, 33330 Tampere 03 777 1470 asiakaspalvelu@mustica.fi Liukuovet Tilanjako-ovet Ladonovet Kaapistot Liukuovet Käsityötä Tampereelta Liukuovemme valmistetaan käsityönä Tampereella, Mustican

Lisätiedot

IDO Select -kylpyhuonekalusteet - badrumsmöbler Small

IDO Select -kylpyhuonekalusteet - badrumsmöbler Small IDO Select -kylpyhuonekalusteet - badrumsmöbler Small 108-14 IDO SHAPE Tasoallas/ 600 1119901101 5621100 IDO SHAPE Keraaminen tasoallas / IDO SHAPE Tasoallas/ (L) 11191101 1119801101 101101 5621101(L)

Lisätiedot

Metris. Kaiken kokoisiin tiloihin.

Metris. Kaiken kokoisiin tiloihin. Metris Kaiken kokoisiin tiloihin. Metris. Hansgrohe Kuinka korkea on tarpeeksi korkea sinulle Löydä uusi Metris-tuotevalikoima. ComfortZone l/min 5,0 Vesi on olennainen osa jokapäiväistä olemassaoloamme.

Lisätiedot

IDO SEINÄASENNUSTUOTTEET

IDO SEINÄASENNUSTUOTTEET IDO SEINÄASENNUSTUOTTEET 2 Lattia wc:n tilalle siisti seinä-wc-kokonaisuus. Laatoitetun seinämän taakse on piilotettu korkea asennusteline ja piilosäiliö ja irrotettava taso toimii laskutilanana. Painonappi

Lisätiedot

LAADUKKAAT SÄILYTYSRATKAISUT SINUN KOTIISI SINUN MITOILLASI

LAADUKKAAT SÄILYTYSRATKAISUT SINUN KOTIISI SINUN MITOILLASI LAADUKKAAT SÄILYTYSRATKAISUT SINUN KOTIISI SINUN MITOILLASI PYÖRÄSTÖLLÄ 25 VUODEN TAKUU! SUOMALAISTA KÄSITYÖTÄ Valmistamme omassa tehtaassamme Kauhajoella liukuovet ja kaapistot, joiden elinkaari kestää

Lisätiedot

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN!

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! ULVILAN KAIHDIN OY TIEDOTUSLEHTI KESÄ 2016 www.ulvilankaihdin.fi AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! SÄLEKAIHTIMET

Lisätiedot

Muutamia ideoita BoKlok-kodin lisäsäilytysratkaisuiksi

Muutamia ideoita BoKlok-kodin lisäsäilytysratkaisuiksi Muutamia ideoita BoKlok-kodin lisäsäilytysratkaisuiksi Helppo resepti unelmakeittiöön BoKlok-kodin keittiöön saat lisää säilytystilaa pienilläkin muutoksilla. Jos kaipaat enemmän säilytystilaa, tutustu

Lisätiedot