Pienlaitteet

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pienlaitteet 2012 2013"

Transkriptio

1 Pienlaitteet

2 Pienistä laitteista on suuri apu! Pienessäkin ajassa ehtii paljon, kun apuna ovat keittiön kätevät pienkoneet. Laitteemme on suunniteltu toiminnoiltaan ja muotoilultaan jokapäiväisen käytön helppoutta ajatellen. Pienetkin yksityiskohdat ovat merkityksellisiä. Niistä saat arjen toimiin mukavuutta ja iloa, jokaisella napin painalluksella. 4 8 Kahvinvalmistus 5 Kapseliespressokeitin Favola Cappuccino 5 Kapseliespressokeitin Favola Plus 6 Kapseliespressokeitin Favola 6 DolceCrema-maidonvaahdotin Aamiaislaitteet 9 ErgoSense-sarja sarja 15 EasySense-sarja

3 16 28 Ruuanvalmistus 17 Ultramix/PRO-sauvasekoitin 18 Powermix Silent -tehosekoittimet 19 Powermix Mini -tehosekoitin 21 EasyCompact/Silent -sähkövatkain 23 EasyCompact-tehosekoitin ja -sauvasekoitin 24 EasyCompact-sahkövatkaimet 25 Lihamylly 27 Leivontakone Vaatehuolto 29 5safety höyrysilitysraudat 30 Perfect silityskeskus 31 4safety höyrysilitysraudat

4 Aito italialainen espresso ja skandinaavinen muotoilu Favola Cappuccino ELM5400

5 kapseliespressokeitin electrolux kahvi 5 Favolassa yhdistyvät ainutlaatuisesti laadukas italialainen kahvi ja pohjoismainen suunnittelu. Se on ihanteellinen keino saada laadukasta espressoa helposti. Tulos on täydellinen joka kerta. Saat aitoa italialaista espressoa. Erinomaista italialaista espressoa Favola tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia milloin tahansa täydellisestä espressosta, jossa on paksu crema ja jonka lämpötila on juuri oikea. Riittävä paine sekä oikea lämpötila ja uuttamisaika yhdessä aidon Lavazza-kahvin kanssa takaavat italialaisen makuelämyksen. A Modo Mio -kapselit ovat tyhjiöpakattuja, ja ne kaikki sisältävät hienoista Lavazza-sekoituksista tehtyä jauhettua ja tampattua kahvia. Favola Plus ELM5200 Hienostunutta tekniikkaa ja mietittyjä yksityiskohtia Favola on helppokäyttöinen. Elektroninen lämpötilan säätö takaa, että kahvista tulee juuri oikean lämpöistä. Thermoblock-lämmitysjärjestelmä varmistaa, että jokainen kahvikupillinen on kuumaa. Höyrytystoiminnon ansiosta voit tehdä myös täydellistä cappuccinoa ja lattea. Laitteessa on irrotettava vesisäiliö, jonka tilavuus on 0,9 litraa, sekä säiliö 12 käytetylle kapselille. Ritilän ja kahvisuuttimen välistä korkeutta voi säätää mm, jotta kupin ympärille ei tule roiskeita. Espressokoneessa on tukeva, metallista muotoiltu kädensija. Valaistut painikkeet näkyvät myös pimeässä. Favolassa on myös varmistustoiminto, joka kytkee laitteen automaattisesti pois päältä 30 minuutin kuluttua. Favola Plus -mallissa kahviannoksen koon voi ohjelmoida valmiiksi ja kuppitelinekin on valaistu käytön helpottamiseksi ja tyylikkyyden viimeistelemiseksi. Favola Plus ELM5200CB Favola Cappuccino ELM5400 Uutuusmalli tarjoaa aidon kahvilakokemuksen helposti kotona. Favolaan liitettävän maidonvaahdotussäiliön avulla valmistuu entistä vaivattomammin myös oikeaoppinen cappuccion tai latte. Maitosäiliö kuumentaa maidon ja soveltuu sekä kuuman että kylmän maidon vaahdotukseen. Käyttö on yksinkertaista ja maitosäiliön osat voidaan pestä astianpesukoneessa. Automaattinen ja säädettävä Oikea kahvijuoman määrä napin painalluksella. Säädettävissä oman makumieltymyksen mukaiseksi (Favola Plus ja Cappuccino malleissa). Kuppitelineen taustavalo (Favola Plus ja Cappuccino malleissa). Automaattinen virrankatkaisu 30 minuutin kuluttua viimeisestä käyttökerrasta. Favola Cappuccino ELM5400 -mallilla maidon vaahdotus kuumana tai kylmänä.

6 6 electrolux kahvi kapseliespressokeitin Favola ELM5100 Dolce Crema EMS5000 maidonvaahdotin Maidonvaahdottimella täydellistä lattea Maitovaahdolla voit aina tehdä juuri sellaista kahvia, kuin mielesi tekee. DolceCrema-maidonvaahdottimen avulla, saat aina yhtä täydellistä cappuccinoa, lattea tai muuta maitopohjaista juomaa. Favola ELM5100RE Favola ELM5100PU Trendikäs ja tyylikäs muotoilu Favola on sekä hyvännäköinen että helppokäyttöinen. Innovatiivisen muotoilun ansiosta pidät laitetta varmasti mielelläsi keittiössä esillä ja nopeasti saatavilla. Valitse mieleisesi laite useiden näyttävien värien ja kiehtovien valmistustapojen väliltä. Huipputyylikäs muotoilu DolceCrema-maidonvaahdotin on huipputyylikäs, vesitiivis ja helppo puhdistaa juoksevan veden alla. Lisäksi sen muotoilu sopii yhteen Favolan kanssa. DolceCremalla vaahdotat ja lämmität maidon nopeasti (enintään 60 ºC:een) täydellistä cappuccinoa ja lattea varten. Suuri kapasiteetti DolceCreman kapasiteetti on suuri, ja sillä voi vaahdottaa 2 minuutissa jopa 1,5 dl maitoa cappuccinoa varten tai lämmittää 2,5 dl maitoa lattea varten. Johdoton ja turvallinen Maidonvaahdottimen virta katkeaa automaattisesti, kun maito on vaahtoutunut tai lämmennyt. Tämä varmistaa täydellisen lopputuloksen. Maidonvaahdotin on johdoton, ja se asetetaan kierrejalustalle. Helppo kapselin lataaminen. Irrotettava vesisäiliö. Dolce Crema -vaahdottimen helppo ja turvallinen puhdistus vesitiivis kytkin. Lämmintä ja vaahdotettua maitoa.

7 kapseliespressokeitin electrolux kahvi 7 Lavazzan kultaiset säännöt aidon italialaisen espresson valmistukseen Aito italialainen resepti, jonka mukaan oikea espresso valmistetaan: Korkealaatuinen sekoitus Tarkka lämpötila 7,5 g jauhettua, tampattua kahvia kuumaa vettä, jonka lämpötila on 95 C pumpun minimipaine 9 baaria* sekunnin uuttamisaika Oikea uuttamisaika Tuloksena on erinomainen espresso (25 30 ml), joka on aina täyteläinen, kermainen ja lämpötilaltaan oikea. Täydellinen jauhatus 7,5 g jauhettua tampattua kahvia *Favola-keittimen pumpun painekapasiteetti on 15 baaria Herkulliset kahvisekoitukset jokaiseen makuun Tiiviisti suljetut ja tyhjiöpakatut kapselit sisältävät erinomaisen Lavazza-sekoituksen jauhettua kahvia, joka on suunniteltu erityisesti ja ainoastaan uutta A Modo Mio -espressojärjestelmää varten. Täydellinen sekoitus erityislaatuista osaamista, lopputuloksena aito espresso, jonka laadun takaa Lavazza. Voimakkuusasteikko Caffè Crema Lungo Dolcemente Täyteläinen, pehmeä ja kermainen Espresso Cremosamente Dek Pehmeä ja tasapainoinen kofeiiniton kahvi Espresso Deliziosamente Täyteläinen, pehmeä ja aromikas Le Selezioni Espresso Magicamente Tuoksuva, erittäin aromikas ja samettinen Espresso Tierra Intenso Voimakas, tumma, aavistus suklaata Espresso Appassionatamente Tumma, samettinen ja pyöreän täyteläinen Espresso Intensamente Voimakkaan makuinen, runsas ja täyteläinen Le Selezioni Espresso Divinamente Luonteeltaan erikoislaatuinen, pyöreän täyteläinen, aavistus suklaata 100% Arabica 100% Arabica 100% Arabica 100% Arabica 100% Arabica 100% Arabica 50% Arabica 50% Robusta 80% Arabica 20% Robusta Aromi/tuoksu Aromi/tuoksu Aromi/tuoksu Aromi/tuoksu Aromi/tuoksu Aromi/tuoksu Aromi/tuoksu Aromi/tuoksu Runko/rakenne Runko/rakenne Runko/rakenne Runko/rakenne Runko/rakenne Runko/rakenne Runko/rakenne Runko/rakenne Maku/voimakkuus Maku/voimakkuus Maku/voimakkuus Maku/voimakkuus Maku/voimakkuus Maku/voimakkuus Maku/voimakkuus Maku/voimakkuus

8 ErgoSense aamiassetti tuo tyyliä keittiöön

9 aamiaislaitteet electrolux aamiainen 9 ErgoSense-kahvinkeitin Yhdenmukaisesti muotoillut aamiaislaitteet viimeistelevät tyylipuhtaan keittiön. Valitse mieleisesi laitteet ErgoSense-sarjan leivänpaahdinten, vedenkeittimien ja kahvinkeittimien joukosta. Voit tutustua koko mallistoon seuraavilla sivuilla. EKF5255 EKF5220 EKF5210 EKF5110 EKF5255 kahvinkeitin Ruostumattomasta teräksestä valmistettu termoskannu pitää kahvin kuumana. Keittimellä voi valmistaa kuppia kahvia, ja siinä on elektroninen aromitoiminto, automaattinen virrankatkaisu sekä valaistut, selkeän isokokoiset käyttökytkimet. Yksilöllistä muotoilua harjatusta ruostumattomasta teräksestä. EKF5220 kahvinkeitin Ohjelmoimalla ajastimen saat kahvisi juuri silloin kun haluat. Lasikannussa on selkeä mitta-asteikko molemmilla puolilla. Laitteella voi valmistaa kuppia. Elektroninen aromitoiminto takaa parhaan mahdollisen maun ja vahvuuden. Keittimessä on automaattinen virrankatkaisu ja tippalukko. EKF5210/EKF5110 kahvinkeitin Laitteella voi valmistaa kuppia kerrallaan. Elektroninen aromitoiminto takaa entistä paremman ja täyteläisemmän maun myös pieniä määriä valmistettaessa (2-4 kupillista). Keittimessä on automaattinen virrankatkaisu ja tippalukko. Värivaihtoehdot ovat valkoinen ja harjattu ruostumaton teräs. Aromitoiminnon avulla täyteläistä kahvia myös pienemmillä valmistusmäärillä (2-4 kuppia). Vesisäiliön mitta-asteikko litroina ja kuppeina, lisäksi tarvittavan kahvimäärän näyttö. Ajastimella kahvinvalmistuksen aloitusajan voi ohjelmoida 24 h etukäteen (malli EKF5220). Automaattinen virrankatkaisu 2 h kuluttua käynnistyksestä.

10 10 electrolux aamiainen aamiaislaitteet ErgoSense-leivänpaahdin Leveiden ja syvien paahtoaukkojen ansiosta voit paahtaa kaiken tyyppisiä ja kokoisia leipiä. EAT5110 EAT5210 EAT5210/EAT5110 leivänpaahdin Tyylikäs leivänpaahdin, jossa on tilaa myös erittäin suurille leipäviipaleille. Paahdin mukautuu viipaleen kokoon ja keskittää leivän myös ohuet viipaleet. Paahtimessa on portaaton paahtoasteen valinta, sämpyläteline ja sulatustoiminto sekä käytännöllinen murutarjotin, joka on helppo tyhjentää. Värivaihtoehdot ovat valkoinen tai ruostumaton teräs. Valittavana 8 eri paahtoastetta. Leveät ja syvät paahtoaukot, automaattinen leivän keskitys. Murutarjotin kerää leivän irtomurut. Integroitu sämpyläteline käännetään esiin tarvittaessa.

11 aamiaislaitteet electrolux aamiainen 11 ErgoSense-vedenkeitin Enää ei tarvitse pelätä, että olet unohtanut katkaista keittimestä virran. Vedenkeittimestä katkeaa virta automaattisesti, aina kun vesi kiehuu tai yrität laittaa keittimen päälle tyhjänä sekä nostettaessa keitin alustalta. EEWA5210/ EEWA5110 EEWA5200/ EEWA5100 EEWA5120 EEWA5210/EEWA5110 vedenkeitin Tehokas ja tilava 1,5 litran vedenkeitin. Piilotetun lämmitysvastuksen ansiosta helppo puhdistaa. Kätevä avata yhdellä kädellä avauspainikkeen avulla. Selkeä vesimäärän mitta-asteikko sekä litroina että kuppeina molemmilla puolilla kannua. Kolmella tavalla aktivoituva automaattinen virrankatkaisu. Tyylikäs valkoinen tai harjattu, ruostumaton teräs. Valaistu virtakytkin. EEWA5200/EEWA5100 vedenkeitin Pieni ja kätevä sekä nopea 1 litran vedenkeitin. Piilotetun lämmitysvastuksen ansiosta helppo puhdistaa. Helppo avata yhdellä kädellä. Selkeä vesimäärän mittaasteikko sekä litroina että kuppeina molemmilla puolilla kannua. Kolmella tavalla aktivoituva automaattinen virrankatkaisu. Värivaihtoehtoina valkoinen ja harjattu, ruostumaton teräs. Valaistu virtakytkin. EEWA5120 vedenkeitin Tehokas ja tilava 1,5 litran vedenkeitin, jossa veden lämpötilan säätö. Piilotetun lämmitysvastuksen ansiosta helppo puhdistaa. Kätevä avata yhdellä kädellä avauspainikkeen avulla. Selkeä vesimäärän mitta-asteikko sekä litroina että kuppeina molemmilla puolilla kannua. Automaattinen virrankatkaisu aktivoituu kolmella tavalla, mikä tekee keittimestä turvallisen. Tyylikäs valkoinen malli, jossa valaistu virtakytkin. Vesimäärän näyttö litroina ja kuppeina molemmilla puolilla kannua. Vedenkeittimen lukittavan turvakannen voi avata napin painalluksella. Kolminkertainen virran turvakatkaisu. Lämpötilan säädin (mallissa EEWA5120).

12 12 electrolux aamiainen aamiaislaitteet Vihdoinkin on aamu! Electroluxin aamiaistuotteilla voit valmistaa käden käänteessä kunnon aamupalan. Hyvän tuoksun saat kaupan päälle! EEWA7600 EKF7500 EEWA7500 EKF7500 kahvinkeitin Yksilöllinen kupin keitin, jossa ruostumaton teräskuori. Keittimessä on älykäs ajastintoiminto, joka varmistaa, että kahvi on valmista juuri silloin, kun haluat. Elektroninen aromitoiminto takaa täyteläisen maun myös pieniä määriä valmistettaessa. Tippalukon ansiosta voit poistaa kannun valmistuksen aikana. Suodatinsuppilo on helppo irrottaa ja puhdistaa. Vesisäiliössä mitta-asteikko litroina ja kuppeina sekä tarvittavan kahvimäärän näyttö. Automaattinen virrankatkaisu varmistaa, ettei keitin jää vahingossa päälle ja aiheuta vaaratilanteita. EEWA7500 vedenkeitin Yksilöllinen teräksinen vedenkeitin, joka lämmittää erittäin tehokkaasti myös suuren vesimäärän. Lämpötilansäätö C, joten saat aina sopivaa vettä. Lisäksi lämpimänäpitotoiminto säilyttää veden kuumana 30 minuutin ajan. Tarkan vesimäärän näkee selvästi kahvan kohdalta litroina ja kuppeina. Irrotettava suodatin kaatonokassa. EEWA7600 vedenkeitin lasikannulla Tyylikäs vedenkeitin tuo keittiön sisustukseen uudenlaista ilmettä. Lasinen kannu on myös hiljainen - se ei kohise kuumetessaan kuten teräksinen kannu. Lämmittää tehokkaasti myös suuren vesimäärän ja pitää sen lämpimänä 30 minuuttia kuumennuksen jälkeen. Lämpötilansäätö tarkasti C elektronisilla painikkeilla. Irrotettava kalkkisuodatin. Kahvinkeittimen automaattinen virrankatkaisu 40 minuutin kuluttua käynnistyksestä. Irrotettava suodatinsuppilo helpottaa kahvinkeittimen puhdistusta. Digitaalinen näyttö, josta näkyy tarkka lämpötila. Lisäksi vedenkeittimessä on lämpimänäpitotoiminto. Veden lämpötilan LED-näyttö, kuumentuessa näyttö muuttuu sinisen kautta punaiseksi (malli EEWA7500).

13 aamiaislaitteet electrolux aamiainen 13 EAT7100 Seitsemän paahtoastetta, uudelleenlämmitys ja sulatus. Leipähissi nostaa leivät korkeammalle. EAT7100R EAT7100/EAT7100R leivänpaahdin Yksilöllinen ja moderni leivänpaahdin harjatun teräksen tai punaisen metallin värisenä. Paahtimessa seitsemän eri paahtoastetta sekä uudelleenlämmitys- ja sulatustoiminto. Irrotettava murutarjotin helpottaa puhtaanapitoa. Keskittää eri paksuiset leivät automaattisesti. Leipähissi nostaa paahdetut leivät korkeammalle, minkä ansiosta ne saa pois paahtimesta ilman vaaraa sormien polttamisesta. Mukautuvat paahtoaukot. Ulosvedettävä murutarjotin. EEWA7100 Vesimäärän näyttö. Irrotettava suodatin. EEWA7100R EEWA7100/EEWA7100R vedenkeitin Ajaton ja tyylikäs vedenkeitin, joka lämmittää teeveden nopeasti ja tehokkaasti. Voit tarkistaa veden määrän helposti kahvan vieressä olevasta asteikosta. Tilavuus 1,5 litraa. Pohjan alle sijoitetun lämmitysvastuksen ansiosta puhdistus on helppoa. 360 astetta kääntyvä johdoton kytkentäalusta. Vedenkeittimen kansi avautuu nappia painamalla.

14 Näppärä startti päivään - illalla kupillinen teetä

15 aamiaislaitteet electrolux aamiainen 15 EasySense EasySense-aamiassarja on Electroluxin pirteä uutuus, joissa kaikki tarvittavat perusominaisuudet on yhdistetty helppokäyttöisyyteen ja toiminnalliseen muotoiluun. Ergonomisesti mietityt yksityiskohdat täydentävät kokonaisuuden. UUTUUS! EKF3230/EKF3200 kahvinkeitin Kapasiteetti kuppia. Vesisäiliössä on vesimäärän näyttö sekä tarvittavan kahvimäärän asteikko. Myös lasikannussa on selkeä mitta-asteikko molemmilla puolilla, ergonomisesti oikealla kohdalla vettä täytettäessä. Keittimessä on automaattinen virrankatkaisu ja tippalukko. Värivaihtoehdot: valkoinen/punainen tai musta. UUTUUS! EAT3230/EAT3200 leivänpaahdin Leivän keskitys mahdollistaa paksujen ja ohuiden viipaleiden paahdon tasaisesti. Paahtimessa on portaaton paahtoasteen valinta asteikolla 1-8. Integroitu sämpyläteline on kätevä esim. croissanttien lämmittämiseen. Värivaihtoehdot: valkoinen/ punainen tai musta. UUTUUS! EEWA3230/EEWA3200 vedenkeitin Muovinen kannu on äänitasoltaan hiljainen. Piilotetun vastuksen ansiosta kannu on helppo puhdistaa. Lukittavan kannen avaus helposti yhdellä kädellä napin painalluksella. Selkeä vesimäärän mitta-asteikko sekä litroina että kuppeina molemmilla puolilla kannua. Tilavuus 1,5 litraa. Värivaihtoehdot: valkoinen/ punainen tai musta. Kahvinkeittimen automaattinen virrankatkaisu 40 minuutin kuluttua käynnistyksestä. Turvallinen pintalämpötila. Selkeät merkkivaloilla varustetut painikkeet: sulatus, uudelleen lämmitys ja keskeytys. Vedenkeittimen käynnistyspainikkeen merkkivalo.

16

17 Ultramix/Pro electrolux ruuanvalmistus 17 Functionality Ammattikokkien kehittämiä ominaisuuksia Laita ruokaa kuten ammattilaiset! Uudessa UltraMix/PRO-sauvasekoittimessamme on tavallista pidempi sekoitusvarsi, minkä ansiosta sekoitinta voi käyttää syvissä astioissa. Terän ainutlaatuisen muotoilun ansiosta elintarvikkeet eivät takerru kiinni sekoituksen aikana, ja roiskeet estävä teräsuoja auttaa pitämään keittiösi puhtaana. Sekoittimen muotoilussa oli mukana ammattikokkeja, jotka vaativat välineiltään paljon. Vortex-imupyörre 3-siipinen terä ja sekoitusvarren kellomainen muotoilu saavat aikaan pyörteen. Sekoitin imee ruokaa teriä kohti tornadon lailla ja lopputuloksesta tulee samettinen ja pehmeä. Tehokas 700 W:n moottori takaa, että sekoitin on riittävän tehokas vaativaankin käyttöön. Käyttömukavuutta Portaaton tehonsäätö ja kevyellä painonapilla toimiva käynnistys ja pulssitoiminto tekevät sekoittimen käytöstä kätevää ja nopeaa. LED-näyttö varren päässä ilmaisee valitun tehotason. Tuplavatkain ja minileikkuri Lisävarusteiden (mallissa ESTM6400) avulla voit hyödyntää sauvasekoitinta erittäin monipuolisesti. Tuplavatkain tehostaa vatkausta ja tuo rakenteeseen lisää ilmaa. Vispilät ovat rakenteeltaan tukevat ja esimerkiksi perunamuusin valmistus käy niillä kätevästi. Tilavalla 1 litran minileikkurilla/sekoittimella voit hienontaa kunnon määrän pähkinöitä, vihanneksia, yrttejä, kalaa tai lihaa. Kulho soveltuu erinomaisesti mureketaikinan valmistukseen. ESTM6400 ESTM6200 Ammattilaistasoinen terärakenne. 3-siipinen terä ja roiskeita estävä suoja. Taivutetun muodon ansiosta teräsuoja ei naarmuta keittoastioita. Pitkä 25 cm:n sekoitusvarsi on kätevä kattiloissa ja syvissä astioissa. Ultramix/PRO sauvasekoitin soveltuu vaativiinkin kohteisiin. Erittäin tehokas sekoitustulos Vorteximupyörteen ansiosta. LED-nopeusnäyttö.

18 18 electrolux ruuanvalmistus Powermix Silent TESTIVOITTAJA Powermix Silent tehosekoitin Tekniikan Maailma 10/2010 Paras murskaaja Hiljaisin Testissä malli ESB4600 Powermix/PRO Silent ESB4700 Powermix Silent ESB4400 Sekoittaa kaiken helposti ja hiljaisesti Aloita aamusi rauhassa tuoreella mehulla tai herkullisella smoothiella. Powermix Silent -tehosekoittimen patentoidun äänenvaimennustekniikan ansiosta aamutoimet hoituvat hiljaa. Minileikkuri (mallissa ESB4700). Powermix Silent Powermix Silent ei pidä meteliä, vaikka siinä on voimakas moottori. Tehosekoittimessa on patentoitu äänenvaimennusjärjestelmä, minkä ansiosta sitä käyttää mielellään jopa vieraiden kanssa seurustellessa. Powermix/PRO Silent Powermix Silent PRO -sekoitin vie ruoanvalmistuksen askeleen pidemmälle. ESB4700- sekoittimen terät on kehitetty ammattikäyttöön, ja ne takaavat aina yhtä laadukkaan lopputuloksen. Nopeutta voi säätää kiertokytkimellä portaattomasti. Sekoittimen mukana toimitettava mehusuodatin linkoaa hedelmistä ja marjoista pehmeää ja samettista tuoremehua. Powermix/PRO -sekoittimen mukana tulee myös minileikkuri, jolla voi hienontaa esimerkiksi sipulia, mausteita, vihanneksia ja juustoa. Puree melkein mihin vain vaikka jäähän Kummassakin sekoitinmallissa on pulssitoiminto, joka on ihanteellinen esimerkiksi jään tai pakastemarjojen murskaamiseen. Kannessa olevan aukon kautta sekoittimeen on helppo lisätä raaka-aineita sekoituksen aikana. Kannun mitta-asteikko on avuksi nesteitä lisättäessä. Voimakas moottori ja Vortex-pyörreimu Moottorin teho on 600 W, joten sekoittimeen voi laittaa melkein mitä tahansa, mitä pakastimesta ja jääkaapista löytyy. Kolmikulmaiseen kannuun muodostuu voimakas pyörremäinen imuvirta, joka takaa erinomaisen sekoitustuloksen. Lasikannu on vankkatekoinen ja reilun kokoinen, joten valmistat sillä monet maukkaat keitot ja juomat koko perheelle. Helppo puhdistaa Kannun sileä sisäpinta on helppo puhdistaa ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät voi irrottaa. Virtajohdon voi kiertää laitteen pohjaan. Varma ja vakaa Vaikka sekoittimessa on voimakas moottori ja suuri kapasiteetti, se pysyy tukevasti pystyssä näppärien imukuppijalkojen ansiosta. Sekoittimessa on lisäksi turvatoiminto, jonka ansiosta moottori käynnisty vain, jos kannu ja teräosa ovat kunnolla paikoillaan. Mehusuodatin (mallissa ESB4700). Osat on helppo irrottaa puhdistusta varten. Erikoismuotoiltu terä murskaa tehokkaasti ja tasaisesti.

19 Powermix Mini electrolux ruuanvalmistus 19 ESB1100 Powermix Mini ESB1100 Myös pienempi muovikannulla varustettu sekoitin voi olla tehokas, kun laadukkaan terän ja kulhon muoto on optimoitu toimimaan juuri oikein yhdessä. Powermix Mini on kompakti sekoitin, jossa on 250 watin moottori ja kaksi eri käyttönopeutta. Powermix Minin kolmikulmaiseen kannuun muodostuu erityinen pyörre, joka tekee sekoittimesta huipputehokkaan. Lujatekoinen terä on valmistettu titaanista ja sen käyttöikä on pitkä. Tällä sekoittimella voi pienestä koosta huolimatta murskata vaikka jäätä! Helppo ja turvallinen Sekoitin on turvallinen käyttää, ja turvatoiminto varmistaa, että moottori käynnistyy vain, kun kannu ja terä on asetettu oikein paikoilleen. Teho valitaan keveillä painonapeilla, joita pidetään pohjassa niin kauan kuin sekoitusta halutaan jatkaa. Kannu on helppo irrottaa ja puhdistaa. Muovikannu on kevyt käsitellä ja muodoltaan solakka. Se sopii hyvin käteen ja tilavuus 0,65 litraa riittää vaikka kahden pirtelöannoksen valmistukseen. Teräyksikkö on irrotettavissa ja kannun voin pestä astianpesukoneessa. Virtajohdon voi säilyttää kätevästi kierrettynä laitteen pohjassa. Pienen kokonsa ansiosta sekoitin mahtuu keittiön välitilaan ja voi olla aina esillä käyttövalmiina. Käytännöllisiä lisävarusteita Powermix Mini -sekoittimen mukana saat myös minileikkurin ja mehusuodattimen. Ne ovat oivia apuvälineitä, kun haluat silputa ruoka-aineita tai valmistaa tuorepuristettua mehua aamu- tai välipalaksi. Titaaniterä soveltuu jopa jään murskaukseen. Minileikkurilla voi hienontaa vihanneksia, lihaa, juustoa, yrttejä, pähkinöitä ym.

20

21 EasyCompact Silent electrolux ruuanvalmistus 21 Entistä tehokkaampi, entistä hiljaisempi EasyCompact Silent -sähkövatkaimen moottori on poikkeuksellisen tehokas, ja sillä voi valmistaa jopa pieniä taikinoita. Siitä huolimatta vatkaimen äänitaso on hätkähdyttävän alhainen. Tuote on palkittu moninkertaisesti korkeasta laadustaan ja toimivasta muotoilustaan. Erittäin hiljainen: 72 db(a). Voimakas moottori Sähkövatkain on uskollinen apurimme, jota käytetään keittiössä ahkerasti. Tässä sähkövatkainten huippumallissa on tehokas 450 W:n moottori, hyvin suunnitellut vispilät sekä nopeuden säätö. Monipuolisten ominaisuuksien ansiosta voit valmistaa vatkaimella jopa pieniä taikinoita. Poikkeuksellisen hiljainen Vaikka moottori on tehokkaampi kuin sähkövatkaimissa yleensä, vatkain on tavallista hiljaisempi. Rakenne on suunniteltu siten, että äänitaso pysyy matalana, mikä takaa miellyttävän käytön. Erikoismuotoillut vispilät EasyCompact Silent -vatkaimen ruostumattomat vispilät ja taikinakoukut voi pestä astianpesukoneessa. Erikoismuotoillut vispilät lisäävät tehokkaasti ilmaa vatkattavan ruoka-aineen rakenteeseen. EHM6200 Pehmeä käynnistys Sähkövatkain käynnistyy pehmeästi, eikä kulhon tai astian sisältö roisku. Portaaton nopeuden säätö ja pulssitoiminto Portaaton nopeuden säätö helpottaa nopeuden valintaa vatkaamisen aikana. Sähkövatkaimessa on myös pulssitoiminto, jolla nopea täysteho saavutetaan hetkellisesti saman tien kevyesti keinukytkintä painamalla. Vatkaimen siniset LEDvalot ilmoittavat visuaalisesti nopeuden muutoksesta. Hyvin muotoillut vispilät ja taikinakoukut takaavat erinomaisen sekoitustuloksen. LED-nopeusnäyttö. Voimakas moottori: 450W.

22

23 EasyCompact electrolux ruuanvalmistus 23 EasyCompact EasyCompact on Electroluxin pirteä uutuusvalikoima kodin käytetyimpiä pienlaitteita, joissa kaikki tarvittavat perusominaisuudet on yhdistetty helppokäyttöisyyteen sekä kompaktin kokoiseen muotoiluun. Ergonomisesti mietityt yksityiskohdat ja olennaiset lisätarvikkeet täydentävät kokonaisuuden. ESB3400 ESB3300 ESTM5600 ESTM5400 Tehosekoitin EasyCompact-tehosekoittimessa kannun käsittelystä ja ohjauspaneelin käytöstä on pyritty tekemään mahdollisimman intuitiivista ja helppokäyttöistä. Kolmikulmaisen kannun ja terien muotoilun ansiosta syntyvä Vortex-imupyörre antaa erinomaisen sekoitustuloksen. Tukeva lasikannu Helposti paikalleen asettuvassa 1 litran lasikannussa on mittaasteikko ja kannessa kätevä täyttöaukko. Irrotettava 4-siipinen terä soveltuu myös jäänmurskaukseen. Monitoiminen nopea pulssipainike Pulssitoiminto on tehokas jään ja pakastemarjojen hienontamisessa. Myös kannun pikapuhdistus tehdään pulssitoiminnolla: lisätään vettä ja tippa käsitiskiainetta, minkä jälkeen pulssipainikkeella huuhdellaan tehokkaasti kannu puhtaaksi. Ohjaus keveillä elektronisilla painikkeilla Tehonsäätö on 4-portainen ja valinta tehdään kevyesti painonapeilla. Sauvasekoitin EasyCompact-sauvasekoittimessa on voimakas moottori, mutta laitteen rakenne on silti kevyt. Myös kädensijan muoto on ergonominen. Varsi on ohut ja pinta miellyttävän tuntuinen. Terä on 2-siipinen ja teräsuojan muotoilu on roiskeita estävä. Lisäksi teräsuojan kellomainen muoto suojaa astioita naarmuuntumiselta. Virtajohto on 1,8 m pitkä, mikä mahdollistaa työskentelyn joustavasti, vaikka pistorasioita olisi vähemmän. Monipuoliset lisätarvikkeet Mukana tulevat isätarvikkeet auttavat hyödyntämään sekoitinta entistä monipuolisemmin. Sekoituskulhon tilavuus on 600 ml. Pallovispilän avulla siinä valmistuu erittäin nopeasti myös kermavaahto. Kulholle on mukana käytännöllinen kansi. Seinäkiinnitystelineessä sekoitin voidaan sijoittaa kätevästi ulottuville. Sekoitus-/leikkurikulho on erinomainen apu vihannesten, pähkinöiden, lihan, kalan ym. silppuamiseen (mallissa ESTM5600). Tehokas sekoitus kolmikulmaisessa kannussa Vorteximupyörteen ansiosta. Tehonsäätö helppokäyttöisillä painonapeilla. LED-valo kertoo tason. Ergonomisesti muotoiltu kädensija on ohut ja painikkeet ovat sopivasti sormien ulottuvilla. 2-siipinen terä ja roiskeita estävä suoja. Taivutetun muodon ansiosta teräsuoja ei naarmuta astioita.

24 24 electrolux ruuanvalmistus vatkain Joka kodin tarpeellinen keittiöapulainen On itsestään selvää, että lapsen on saatava syntymäpäiväkakkunsa. Ei kuitenkaan ole aivan lastenleikkiä vatkata kaksi litraa kermaa käsin. EasyCompact tekee leipomisesta helppoa. Sähkövatkain oli ensimmäisiä sähkölaitteita, jotka löysivät tiensä kotitalouksien keittiöihin. Vielä nykyäänkin se kuuluu keittiön vakiovarusteisiin. EasyCompact -vatkaimessa yhdistyy kaikki tarvitsemasi: sähkövatkain, vispilät ja taikinakoukut vakaassa ja tyylikkäässä telineessä (mallit EHM4600/EHM4400). Telineessä vatkain on kätevä nostaa kaappiin säilytykseen. Vatkaimet ja taikinakoukut eivät loju laatikossa kauhojen ja vispilöiden seassa vaan löytyvät aina vatkaimen kanssa samasta paikasta. Kätevä virtajohdon säilytys Johdon voi kiertää laitteen ympärille ennen telineeseen asettamista, jolloin vatkain pysyy tukevasti paikoillaan. EHM4400 EHM4600 Kolme tai viisi eri nopeutta EasyCompact -vatkaimessa on mallista riippuen kolme tai viisi eri nopeutta. Lisäksi maksiminopeutta voidaan käyttää pulssitoiminnolla. Ruostumattomat vispilät ja koukut Vatkaimen mukana tulee kaksi ruostumattomasta teräksestä valmistettua taikinakoukkua ja kaksi vispilää, jotka voidaan puhdistaa astianpesukoneessa. EHM4100 Helppo irrottaa. Pehmeä käynnistys estää roiskeet. Kätevä virtajohdon säilytys. Malleissa EHM4600 ja EHM4400 on säilytysteline. Maksiminopeudella toimiva pulssitoiminto.

25 lihamylly electrolux ruuanvalmistus 25 Moderni ja vankkatekoinen lihamylly Tee itse jauhelihaa tai valmista maukkaita makkaroita. Voit hemmotella vieraitasi vaikkapa lähiseudun omilla raaka-aineilla tai mummon reseptin mukaan valmistamillasi lammasmakkaroilla. Tehokkaan 600 W:n moottorin ja helppokäyttöisten lisävarusteiden avulla valmistat puolitoista kiloa jauhelihaa minuutissa. Kauniisti kromattu ja mustalla kuorella viimeistelty lihamylly kelpaa myös keittiösi sisustuselementiksi. Kätevän peruutustoiminnon ansiosta voit tarvittaessa pyörittää myllyä vastakkaiseen suuntaan, mikäli jauhaessa syntyy tukoksia. Näppärät varusteet Mylly sisältää kolme eri kokoista reikälevyä hienoon, puolikarkeaan tai karkeaan jauhatukseen. Sekä reikälevyt että jauhamisterä ovat lujatekoista ruostumatonta terästä. Lisätarvikkeena on mukana käteviä lisätarvikkeita. Makkaranvalmistuslaitteilla on voi täyttää itse tuoreita ja lihaisia makkaroita. Kebbe-suutimella valmistetaan jauhelihanyyttejä, jotka voidaan täyttää ja paistaa upporasvassa. Lisäksi mukana on 4 eri profiilia sisältävä pikkuleipäpursotin, jonka avulla voi tehdä nopeasti ison määrän pikkuleipiä. EMM1000 Virtajohdon kätevä säilytys Johto on 1,2 metriä pitkä, ja sitä voi säilyttää laitteen alla olevassa lokerossa. Voimakas moottori takaa hyvän lopputuloksen ja säästää aikaa. Valittavana on kolme eri levyä hienoon, puolikarkeaan tai karkeaan jauhatukseen. Makkarasuppilon avulla kotitekoisten makkaroiden täyttäminen käy kätevästi. Mukana on myös pikkuleipäpursotin.

26

27 leivontakone electrolux ruuanvalmistus 27 Herää aamulla vastaleivotun leivän tuoksuun! Onni voi olla pieniä asioita. Kuten tuoreen leivän ihana maku ja tuoksu yhteisellä aamiaisella rakkaiden kanssa. Leivontakoneella valmistat leipää puhtaista raaka-aineista - omien makumieltymyksiesi mukaan. Monipuoliset toiminnot Leivontakoneessa on 15 erilaista ohjelmaa, joista kolme on erikoisohjelmia pyöreälle kakkuvuoalle. Suorakaiteen muotoisessa leipävuoassa valmistat vaalean ja sekaleivän, ranskanleivän, briossin tai esimerkiksi puuron, hillon tai riisivanukkaan. Erillinen pikaleipäohjelma kestää vain 58 minuuttia. Oma ohjelma myös gluteenittomalle leivälle. Halutessasi voit valmistaa pelkän taikinan ja myös kohottaa sen valmiiksi laitteessa. Valittavana on eri taikinakokoja leipävuoalle: 500 g / 750 g / 1000 g. Paistoasteita on kolme eri tasoa: vaalea, normaali ja tumma. Käyttöpaneeli on helppo pitää puhtaana, valinnat tehdään elektronisilla painikkeilla. Lisäksi paneelissa on selkeä, valaistu LCD-näyttö. Lisäksi käyttöä helpottaa hälytys aineksien lisäämiselle (tietyt ohjelmat) ja ohjelman päättymiselle. EBM8000N Kakkuvuoka Pyöreä kakkuvuoka lisää laitteen käyttömahdollisuuksia. Leivontakoneessa on kolme erilaista valmisohjelmaa makeille leivonnaisille/jälkiruuille: kakku/piirakka, sokerikakku ja vanukas. Valmista vaivattomasti maukkaat, tuoreet ja terveelliset leivonnaiset kotona, ilman lisäaineita. Ajastin ja lämpimänä pito Ohjelman aloitusajankohdan voi asettaa ajastimen avulla jopa 12 h päähän. Hälytysäänet kytkeytyvät automaattisesti pois toiminnasta, kun ajastustoiminto valitaan. Lämpimänä pito toimii 1 tunnin ajan ohjelman päättymisestä. Ohjelmat Vaalea leipä Vaalea leipä, pika Sekaleipä Sekaleipä, pika Ranskanleipä Briossi Taikina Taikina + kohotus Alas taittuva vaivausterä helpottaa vuoasta irrottamista. Kiertoilmapuhallin antaa rapean pinnan. Gluteeniton Kakku 500 g Sokerikakku Jälkiruoka/puuro Vanukas Hillo Superpika (leipä) Lisäaika (ajan lisäys min) Laitteen mukana tulee reseptivihko, jossa on maukkaita, testattuja pohjoismaisia ohjeita leiville ja makeille leivonnaisille (suomen- ja ruotsinkielinen). Irrotettava vuoka on helppo puhdistaa. Informatiivinen LCD-näyttö. Tyylikkäässä leivontakoneessa on metallikuori. Liitäntäteho on 680 W ja johdon pituus 1 metri. Ulkomitat (mm): K 307, L 385, S 272.

28 Huipputehokas ja turvallinen

29 höyrysilitysrauta electrolux vaatehuolto 29 5safety Electroluxin kaikkien aikojen turvallisin höyrysilitysrauta Onko sinulla lapsia tai lemmikkejä, jotka saattavat tönäistä silityslautaa niin, että silitysrauta putoaa? Mietitkö joskus töissä, unohditko silitysraudan päälle? Enää sinun ei tarvitse olla huolissasi. 5safety on turvallisin höyrysilitysrauta, jonka Electrolux on koskaan valmistanut. Turvallinen viidellä tavalla 5safety on Electroluxin kaikkien aikojen turvallisin höyrysilitysrauta. Virta katkeaa automaattisesti kolmella eri tavalla, eikä sinun tarvitse menettää yöuniasi. Turvatoiminto katkaisee virran ja hälyttää merkkiäänellä: pystyasennossa liikkumatta 8 minuuttia, kyljellään tai pohja alaspäin 30 sekuntia. Lisäksi 5Safety-silitysraudassa on kaksi muuta turvaominaisuutta: päädyn patentoidun kumipinnan ansiosta rauta pysyy vakaasti pystyssä, ja kuminen kädensija varmistaa, ettei otteesi lipsu. Tehokas höyrysilitysrauta 5safety soveltuu ihanteellisesti suurten vaatemäärien silittämiseen ja myös vaativammalle käyttäjälle. Luja ja naarmuuntumaton RESILIUM -pohja liukuu vaivatta. Siinä on 605 pientä aukkoa, joten hienojakoinen höyry jakaantuu erittäin tasaisesti silitettävälle alueelle. 5safety-raudat ovat teholtaan W, joten hyvään silitystulokseen tarvittavaa jatkuvaa lämpöä riittää tasaisesti. Hankalimpiin paikkoihin voidaan käyttää tehostehöyryä, jonka määrä on mallista riippuen g/sykäys. Malleissa EDB8060 ja EDB8050 on automaattisesti säätyvä höyryn määrä valitun lämpötilan mukaan. Erikoispitkä virtajohto Kolme metriä pitkä virtajohto antaa sinulle runsaasti liikkumavaraa. Silitysraudassa on myös suuri vesisäiliö sekä sisäänrakennettu automaattinen kalkinpoisto. EDB8060 EDB8040 EDB8045 EDB8050 Automaattinen virrankatkaisu lisää turvallisuutta. RESILIUM pohja kestää naarmuuntumattomana ja silityspintaala on erittäin laaja. Neljä tehostehöyryaluetta pohjan keskeisissä paikoissa (4active Power Steam). 3 metrin virtajohto helpottaa työskentelyä. Rauta pysyy vakaasti pystyssä patentoidun kumipäädyn ansiosta. 605 yksittäistä höyryaukkoa takaa erittäin hienojakoisen ja tasaisen höyrytyksen. Sisäänrakennettu kalkinpoistojärjestelmä.

30 30 electrolux vaatehuolto höyrysilityskeskus Silityskeskus Silitystä ei tarvitse enää keskeyttää vettä lisättäessä. Vesisäiliön täyttö käy helposti ja nopeasti milloin tahansa. Säiliö on irrotettavissa kokonaan, joten täyttö onnistuu myös suoraan hanasta. Supernopea Electrolux Perfect silityskeskus on lisäksi käyttövalmis vain 1 minuutissa! Nopea veden täyttö aina tarvittaessa Veden lisääminen on mahdollista kesken silityksen ilman jäähdytystä ja odottelua. Jatkuva höyrykapasiteetti on valittavissa 0-75 g/min ja teho vastaa 4 baarin painetta. Electrolux Perfect silityskeskus tarjoaa tehokasta ja nopeaa silitystä ilman aikaa vieviä valmisteluja. Vesisäiliö on irrotettavissa kokonaan joten täyttö onnistuu myös suoraan hanasta. Käyttövalmis vain 1 minuutissa! Uudenlainen rakenne mahdollistaa nopeamman aloituksen. Thermoblock-rakenne kuumentaa juuri sopivan määrän vesihöyryä kerrallaan ja annostelee sitä sopivasti. Rauta on käyttövalmis 1 minuutin kuluttua päälle kytkemisestä. EDBS2300 Veden lisääminen on mahdollista kesken silityksen, täysin ilman odotusaikaa. Rauta nojaa tukevasti pöytäyksikön telineeseen. Merkkivalo kertoo kun rauta on tarpeeksi kuuma ja kun vettä pitää lisätä säiliöön. Pohja on kestävää ja erittäin hyvin lämpöä johtavaa ruostumatonta terästä. Pystyhöyrytyksen avulla suoristetaan kätevästi pukuja, verhoja jne. Tippalukko estää vesipisaroiden tiivistymisen höyryaukkojen kautta. Merkkivalo varoittaa pohjan kuumuudesta. Soft grip pehmuste antaa tukevan otteen kädensijasta. Höyryletku on 180 cm pitkä jä kaäntyy 180 ympäri. Virtajohto 180 cm.

31 höyrysilitysrauta electrolux vaatehuolto 31 Selätä vaatevuoret luotettavalla silitysraudalla Patentoidun kumipäädyn ansiosta silitysrauta pysyy vakaasti pystyssä silityslaudalla. 4safety-silitysraudassa on lisäksi kolmella eri tavalla aktivoituva automaattinen virrankatkaisu. Turvallinen 4safety-silitysraudassa on neljä eri turvatoimintoa. Virrankatkaisu aktivoituu kolmella tavalla ja hälyttää merkkiäänellä ja -valolla. Jos rauta jää pystyyn liikkumattomana, turvatoiminto menee päälle 8 minuutin kuluttua. Kyljellään tai pohja alhaalla toiminto aktivoituu 30 sekunnin kuluttua. Silitysrauta pysyy myös vakaasti pystyssä patentoidun kumipäädyn ansiosta. Siinä on lisäksi sisäänrakennettu kalkinpoistojärjestelmä, mikä parantaa raudan kestävyyttä ja silitystulosta. Erinomainen liukuvuus Emaloitu Glissium -pohja on naarmuuntumaton ja liukuominaisuuksiltaan erinomainen. Raudan teho W mallista riippuen. Tehostehöyryn määrä on g/sykäys. GREEN 4safety Electrolux panostaa jatkuvasti ekologisten tuotteiden kehittämiseen. Kun suunnittelemme tuotteitamme, mietimme koko niiden elinkaarta ja pakkaamme ne myös kierrätettäviin pakkauksiin. Electrolux Green EDB5136GR on ensimmäinen silitysrauta, jonka valmistukseen on käytetty kierrätettyä muovia. Lisäksi automaattinen virrankatkaisu auttaa säästämään sähköä. EDB5130CO EDB5120AM EDB5110PB EDB5136GR 26 % kierrätettyä muovia, 99 % kierrätettyä paperia pakkausmateriaaleissa. 30 % energiansäästö auto-off toiminnon ansiosta, 60 säästö (laskettu 8 käyttövuoden ajalla). Automaattinen virrankatkaisu. Erinomainen liukuvuus Glissium pohjan ansiosta. Pitkä johto antaa liikkumavaraa. Selkeät ja helppokäyttöiset painikkeet.

32 32 electrolux tekniset tiedot Kapseliespressokeittimet TESTI- VOITTAJA Tekniikan Maailma 8/2011 Malli Favola Cappuccino ELM5400 Favola Plus ELM5200 / ELM5200CB Favola ELM5100 / 5100RE / 5100PU Väri Graniitin/metallinharmaa Antiikkimetalli/suklaanruskea Ruskea/valkoinen / Punainen/valkoinen / Violetti/valkoinen Kapselityyppi Lavazza A Modo Mio Lavazza A Modo Mio Lavazza A Modo Mio Vesimäärän esiohjelmointi (yksittäisannoksen koko) On On - Thermoblock-kuumennus On On On Maidonvaahdotuskannu/maitosäiliö On - - Höyrytoiminto (maidon vaahdotus suuttimella) On (maitosäiliössä) On On Kuumavesitoiminto - On, suutin On, suutin Kuumennusyksikön pintamateriaali Teflon-pinnoitettu teräs Teflon-pinnoitettu teräs Teflon-pinnoitettu teräs Elektroninen lämpötilan säätö On On On Esisuodatus-toiminto On On On Autom. pysäytys kun säiliö tyhjä On On - Automaattinen kuumennusjärjestelmän täyttö On On On Pumpun painekapasiteetti (baaria) Irrotettava vesisäiliö On On On Kapselisäiliön tilavuus (kpl) Kahvisuuttimen korkeussäätö (cm) Irrotettava vesisäiliö On On On Vesisäiliön tilavuus (l) 0,9 0,9 0,9 Valaistut painikkeet On On On Autom. virrankatkaisu 30 min 30 min 30 min Latauskahva valettua metallia On On On Tippuvesiastian täyttymisen osoitin On On On Kuppitelineen taustavalaistus On On - Veden lämpötila suodatuksessa ( C) Valmiin kahvin lämpötila ( C) Johdon pituus (m) Liitäntäteho (W) Mitat K x L x S (cm) 23 x 33 x x 22 x x 22 x 30 Maidonvaahdotin Malli Dolce Crema EMS5000 Väri Valkoinen/tummanruskea Maidon valmistus cappuccinoon/latteen On Kapasiteetti vaahdotuksessa (dl) 1,5 Kapasiteetti kuumennuksessa (dl) 2,5 Automaattinen virrankatkaisu On Tarttumaton sisäpinnoite On Johdoton kannu On Kannen avaus painikkeella On On/Off kytkin merkkivalolla On Helppo puhdistus, vedenkestävä On Johdon pituus (m) 0,75 Liitäntäteho (W) 500 Paino (kg) 0,9 Mitat K x L x S (cm) 18 x 12 x 12

33 electrolux tekniset tiedot 33 Kahvinkeittimet Malli ErgoSense ErgoSense ErgoSense EasySense EKF5255 EKF5220 EKF5210 / EKF5110 EKF7500 EKF3200 / EKF3230 Väri Teräs Teräs Teräs / Valkoinen Teräs Musta / Valko-punainen Kapasiteetti litraa/kupit 1,4 / ,4 / ,4 / ,4 / ,4 / Merkkivalo On On On On On Autom. virrankatkaisu On, 2 h 2 h 40 min 40 min kahvin valmistuttua Ajastus - On - On - Aromitoiminto Eelektroninen Eelektroninen Eelektroninen Eelektroninen - Tippalukko On On On On On Kannu Teräksinen termos Lasi Lasi Lasi Lasi Kannun mitta-asteikko - On On On On Lämpölevyn tarttumaton pinnoite - On On On On Suodatinsuppilo 1x4 1x4 1x4 1x4 1x4 Suodatinsuppilon irrotus On On On On On Johdon pituus (m) Johdon säilytys rungossa On On On On - Liitäntäteho (W) Mitat: K x L x S (cm) 33 x 20 x 23,5*) 33 x 20 x 23,5*) 31,5 x 19 x 23,5*) 32 x 18 x 20*) 32 x 18 x 25*) *) Ilman kahvaa Vedenkeittimet Malli ErgoSense EEWA5210 / EEWA5110 ErgoSense EEWA5120 ErgoSense EEWA5200 / EEWA5100 EEWA7600 (Saatavilla 2013) EEWA7500 EEWA7100 / EEWA7100R EasySense EEWA3200 / EEWA3230 Musta / Valko-punainen Väri Teräs / Valkoinen Valkoinen Teräs / Valkoinen Kirkas Teräs Teräs / Punainen & kromi Kannun materiaali Teräs / Muovi Muovi Teräs / Muovi Lasi Teräs Teräs Muovi Tilavuus (l) 1,5 1,5 1 1,7 1,7 1,5 1,5 Lämpötilan säätö - Vääntimellä - Elektroninen Elektroninen - - Lämpötilan näyttö LED LED - - Lämpimänäpito On On - - Lukittava turvakansi On On On On On On On Kannen avaus yhdellä kädellä On On On On Merkkivalo On On On On On On On Autom. virrankatkaisu On On On On On On On Vesimäärän näyttö 2 puolella kannua 2 puolella kannua 2 puolella kannua Kannussa Kahvan kohdalla Kahvan kohdalla 2 puolella kannua Vesimäärän asteikko Litroina & kuppeina Litroina & kuppeina Litroina & kuppeina Litroina & kuppeina Litroina & kuppeina Litroina Litroina & kuppeina Irrotettava suodatin On On On On On On On Kuivakeittosuoja On On On On On On On Liitosjohdon säilytys Telakan pohjassa Telakan pohjassa Telakan pohjassa Telakan pohjassa Telakan pohjassa Telakan pohjassa Telakan pohjassa Sisäpohjan materiaali Teräs Teräs Teräs Teräs Teräs Teräs Teräs Vastus pohjan alla On On On On On On On Johdon pituus (m) 0,75 0,75 0,75 0,75 0,75 0,75 0,75 Liitäntäteho (W) Mitat: K x L x S (cm) 24 x 25,5 x 16,5*) 27 x 23,5 x 16*) 22 x 20 x 17*) 27 x 22 x 16*) 24 x 21 x 16*) 24 x 21 x 16*) 23 x 23 x 16*) *) Ilman kahvaa Leivänpaahtimet Malli ErgoSense EasySense EAT5210 / EAT5110 EAT7100 / EAT7100R EAT3200 / EAT3230 Väri Teräs / Valkoinen Teräs / Punainen & kromi Musta / Valko-punainen Rungon materiaali Teräs / Muovi Teräs Muovi Paahtoasteet (kpl) Paahtoasteen säädin Pyörivä nuppi Pyörivä nuppi Pyörivä nuppi Paahtoaukkoja (kpl) Paahtoasteen tunnistin On On On Leipähissi (manuaalinen) On On - Autom. leivän keskitys On On On Paahtoaukot: S x L (cm) 13 x 3 13 x 2,5 14 x 4 Sämpyläteline On - On Uudelleenlämmitys On, merkkivalo On, merkkivalo On, merkkivalo Sulatus On, merkkivalo On, merkkivalo On, merkkivalo Keskeytyspainike On, merkkivalo On On, merkkivalo Murutarjotin On On On Johdon pituus (m) Johdon säilytys pohjassa On On On Liitäntäteho (W) Mitat: K x L x S (cm) 19 x 27 x x 28 x 17,7 19 x 32 x 18

34 34 electrolux tekniset tiedot Sauvasekoittimet Malli Ultramix/PRO ESTM6400 Ultramix/PRO ESTM6200 EasyCompact ESTM5400 EasyCompact ESTM5600 (Saatavilla 2013) Väri Harmaanmusta / teräs Punainen / teräs Valkoinen/punainen Valkoinen/musta Tehoalueet (kpl) Portaaton Portaaton 2 (normaali & turbo) 2 (normaali & turbo) Tehovalinnan LED-näyttö On On - - On/Off painike On On - - Turbo-toiminto On On On On Terät 3-siipinen, terästä 3-siipinen, terästä 2-siipinen, terästä 2-siipinen, terästä Sekoitusvarsi Ruostumaton teräs Ruostumaton teräs Ruostumaton teräs Ruostumaton teräs Soft touch -pinnoite kädensijassa On On - - Minileikkuri lisätarvikkeena On - - On Vatkain lisätarvikkeena Kaksoisvatkaimet - 1-osainen 1-osainen Sekoituskulho (l) 1 1 0,6 0,6 Seinäkiinnitysteline On On On On Johdon pituus (m) 1,8 1,8 1,8 1,8 Liitäntäteho (W) Mitat: K x L x S (cm) 43 x 8,4 x 8,4 43 x 8,4 x 8,4 38 x 7 x 7 38 x 7 x 7 Sähkövatkaimet Malli EasyCompact Silent EHM6200 EasyCompact EHM4600 EasyCompact EHM4400 EasyCompact EHM4100 Väri Valkoinen/punainen Kromi/valkoinen Valkoinen/tumma violetti Valkoinen/antiikkimetalli Tehoalueet (kpl) Portaaton tehonsäätö Turbo-toiminto On On On On Soft start On On On On Silent, hiljainen äänitaso On, 72 db(a) Vatkainten profiili Lankamalli, erikoismuotoilu Lankamalli Lankamalli Lankamalli Vatkaimien materiaali Ruostumaton teräs Ruostumaton teräs Ruostumaton teräs Ruostumaton teräs Taikinakoukut Ruostumaton teräs Ruostumaton teräs Ruostumaton teräs Ruostumaton teräs Soft grip -pinnoite kädensijassa On On On - Säilytysteline - On On - Vatkaimet konepestävät On On On On Johdon pituus (m) 1,5 1,5 1,5 1 Liitäntäteho (W) Mitat: K x L x S (cm) 19 x 22 x 9,5 19 x 22 x 9,5 19 x 22 x 9,5 19 x 22 x 9,5 Tehosekoittimet Malli Powermix/PRO Silent ESB4700 Powermix Silent ESB4400 EasyCompact ESB3300 EasyCompact ESB3400 (Saatavilla 2013) Powermix Mini ESB1100 Väri Mustanharmaa Antiikkimetalli Valkoinen/punainen Valkoinen/musta Tumma violetti Hiljainen äänitaso On, 77 db(a) On, 77 db(a) Tehoalueet (kpl) Portaaton 6 4 (painonapeilla) 4 (painonapeilla) 2 (painonapeilla) Pulssitoiminto On On On On - LED-merkkivalo On - On On - Terien materiaali Ruostumaton teräs Ruostumaton teräs Ruostumaton teräs Ruostumaton teräs Titaani Terien lukumäärä 4-siipinen, PROleikkaus 4-siipinen 4-siipinen 4-siipinen 4-siipinen Kannun tilavuus (l) 1,5 1, ,65 Kannun materiaali Lasi Lasi Lasi Lasi Muovi Konepestävä kannu - - On On On Lisätarvikkeet Minileikkuri ja mehusuodatin - Mehusuodatin Minileikkuri Minileikkuri ja mehusuodatin Liukumattomat kumijalat On On On On On Johdon pituus (m) Liitäntäteho (W) Mitat: K x L x S (cm) 39 x 20 x x 20 x x 15,5 x 18,5 35 x 15,5 x 18,5 33 x 12 x 12

35 electrolux tekniset tiedot 35 5safety höyrysilitysraudat Malli 5safety EDB8060 5safety EDB8050 5safety EDB8040 5safety EDB8045 Väri Met.hohto hiekka / Merensininen / valkoinen Musta Punainen / valkoinen valkoinen Liitäntäteho (W) Pohjamateriaali RESILIUM Jetski 605 anodisoitu alumiini RESILIUM Jetski 605 anodisoitu alumiini RESILIUM Jetski 605 anodisoitu alumiini RESILIUM Jetski 605 anodisoitu alumiini Merkkivalo On On On On Jatkuva höyry (g/min) Tehostehöyry (g/sykäys) Pystyhöyrytys On On On On Automaattinen höyryn määrän säätö On On - - 4active Power Auto Steam -tehohöyryalueet On On On On Vesisäiliö (dl) 3,8 3,8 3,8 3,8 Self Clean -puhdistustoiminto On On On On Integroitu kalkinestopatruuna On On On On Automaattinen virran turvakatkaisu 3-tasoinen 3-tasoinen 3-tasoinen 3-tasoinen Turvakatkaisun hälytys merkkiääni ja -valo merkkiääni ja -valo merkkiääni ja -valo merkkiääni ja -valo Liukumaton päätypinta On On On On Liukumaton Soft-kädensija On On On On Kostutussuihku On On On On Johdon pituus (m) Johdon kääntyminen Mitat: K x L x S (cm) 14 x 28 x x 28 x x 28 x x 28 x 13 4safety höyrysilitysraudat GREEN Malli 4safety EDB5130CO 4safety EDB5136GR 4safety EDB5120AM 4safety EDB5110PB Väri Sininen / valkoinen Musta / vihreä, Turkoosi / valkoinen Musta kierrätysmuovi 26% Liitäntäteho (W) Pohjamateriaali GLISSIUM emaloitu alumiini GLISSIUM emaloitu alumiini GLISSIUM emaloitu alumiini GLISSIUM emaloitu alumiini Merkkivalo On On On On Jatkuva höyry (g/min) Tehostehöyry (g/sykäys) Pystyhöyrytys On On On On Vesisäiliö (dl) Self Clean -puhdistustoiminto On On On On Integroitu kalkinestopatruuna On On On On Automaattinen virran turvakatkaisu 3-tasoinen 3-tasoinen 3-tasoinen 3-tasoinen Turvakatkaisun hälytys merkkiääni ja -valo merkkiääni ja -valo merkkiääni ja -valo merkkiääni ja -valo Liukumaton päätypinta On On On On Liukumaton Soft-kädensija On On On On Kostutussuihku On On On On Johdon pituus (m) 2,5 2,5 2,5 1,8 Johdon kääntyminen Mitat: K x L x S (cm) 14 x 28 x x 28 x x 28 x x 28 x 13 Silityskeskus Malli EDBS2300 Väri Valkoinen / punainen Liitäntäteho (W) 2300 Pohjamateriaali Ruostumaton teräs Merkkivalo Lämpötilalle ja veden lisäämiselle Vesisäiliö (l) 0,9 Veden lisäys mahdollista Jatkuvasti Jatkuva höyry (g/min) 0-75 Höyryntuotto teknologia Thermoblock Paine 4 baaria vastaava taso Höyryvalmius 1 minuutissa Pystyhöyrytys On Vaihdettava kalkinestopatruuna (malli) On (EDC01) Liukumaton Soft Grip -kädensija On Virtajohdon pituus (m) 1,8 Höyryletkun pituus (m) 1,8 Johdon kääntyminen 180 Mitat: K x L x S (cm) 27 x 22 x 38

36 Oy Electrolux Ab Pakkalankuja 6 PL Vantaa Kuluttajaneuvonta Puhelin Kiinteä puhelinverkko: 8,28 snt/puhelu + 3,2 snt/min Matkaviestinverkko: 19,2 snt/min Jatkuvan tuotekehityksen vuoksi oikeudet muutoksiin pidätetään. 09 / 2012 PNC:

Italialainen espressoasiantuntija kohtaa huomioon. edelläkävijän

Italialainen espressoasiantuntija kohtaa huomioon. edelläkävijän Italialainen espressoasiantuntija kohtaa huomioon ottavan muotoilun edelläkävijän Italialaisten mielestä espresso voidaan valmistaa vain minun tavallani -A MODO MIO. Ja ainoastaan laadustaan tunnettu ja

Lisätiedot

Pienlaitteet 2010-2011

Pienlaitteet 2010-2011 Pienlaitteet 2010-2011 Electrolux Pienlaitteet 2010 Pienlaitteet ovat suuri apu! Pienessäkin ajassa ehtii paljon, kun apuna ovat keittiön kätevät apulaiset. Laitteemme on suunniteltu toiminnoiltaan ja

Lisätiedot

Private Collection: Aikainen lintu madon nappaa

Private Collection: Aikainen lintu madon nappaa LEHDISTÖTIEDOTE HUHTIKUU 2006 Private Collection: Aikainen lintu madon nappaa Uusi päivä, vastasuodatettua kahvia, vastapaahdettua leipää ja uusi vedenkeitin, joka kiehauttaa teeveden Bosch esittelee nyt

Lisätiedot

,00. Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin. 310x385x(H)350 12,

,00. Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin. 310x385x(H)350 12, KENWOOD Profesional -sarja yleiskoneet + 975 619 KMP05 Pro yleiskone 6,7 l, 1500W, blender Sekoittaa kakkutaikinat ja vatkaa kerman Kotelo alumiinia Aukeava yläosa turvasuojalla Portaaton nopeuden säätö

Lisätiedot

BUNN-O-MATIC SUODATINLAITTEET JA KAHVIMYLLYT. Tehokkaat kahvilaitteet ja -myllyt kun laadukasta ja tuoretta kahvia tarvitaan nopeasti.

BUNN-O-MATIC SUODATINLAITTEET JA KAHVIMYLLYT. Tehokkaat kahvilaitteet ja -myllyt kun laadukasta ja tuoretta kahvia tarvitaan nopeasti. BUNN-O-MATIC SUODATINLAITTEET JA KAHVIMYLLYT Tehokkaat kahvilaitteet ja -myllyt kun laadukasta ja tuoretta kahvia tarvitaan nopeasti. TUORETTA KAHVIA NOPEASTI SUODATINLAITE VP17A-2 Bunn-O-Matic -suodatinkahvilaitteet

Lisätiedot

YKSI LAITE, KAIKKI SUOMEN SUOSITUIMMAT KUUMAT JUOMAT!

YKSI LAITE, KAIKKI SUOMEN SUOSITUIMMAT KUUMAT JUOMAT! YKSI LAITE, KAIKKI SUOMEN SUOSITUIMMAT KUUMAT JUOMAT! PAULIGIN TUTUT TUOTTEET JA MAUT NYT KAPSELEISSA. AINA OIKEA MÄÄRÄ TUORETTA, AITOA KAHVIA, TAZZA-KAAKAOTA TAI TEETÄ, KUPILLINEN KERRALLAAN. PAULIG CUPSOLO

Lisätiedot

THERMOPLAN BLACK&WHITE

THERMOPLAN BLACK&WHITE THERMOPLAN BLACK&WHITE Espressoa, cappuccinoa, caffè lattea kuin ammattibaristan valmistamana. Kahvinvalmistuksen viimeisintä tekniikkaa korkean kahvivolyymin paikkoihin. THERMOPLAN BLACK&WHITE KAHVINVALMISTUKSEN

Lisätiedot

Sauvasekoittimet. Esivalmistuslaitteet

Sauvasekoittimet. Esivalmistuslaitteet Sauvasekoittimet Esivalmistuslaitteet Electrolux Professional Bermixer Pro sarja Kannettavat sauvasekoittimet Bermixer sauvasekoittimet ovat tehokkaita ja vankkarakenteisia, sekä keveytensä ansiosta erittäin

Lisätiedot

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisan näytöskeittiössä olevissa Whirlpoolin kodinkoneissa yhdistyvät huippuluokan teknologia ja energiatehokkuus, joilla minimoidaan

Lisätiedot

KODINKONEPAKETTI 1 RST

KODINKONEPAKETTI 1 RST KODINKONEPAKETTI 1 RST 05.09.2016 Monitoimiuuni PULL SYSTEM 6H - 175BX / 901010083 Integroitava uuni Monitoimi, 6 valmistusohjelmaa Näyttö aikatoiminnolla Ajastintoiminto Aquasliding puhdistustoiminto

Lisätiedot

Sitä kylmää mitä tarvitaan

Sitä kylmää mitä tarvitaan Sitä kylmää mitä tarvitaan Kylmiöpakastimet Kotikylmiöt Kaappipakastimet Viinikylmiöt Valitse vain ulkonäkö, kylmiö huolehtii kaikesta muusta 4-7 Kylmiöpakastimet 8-11 Kotikylmiöt 12-13 Kaappipakastimet

Lisätiedot

Yleiskoneet. Esivalmistuslaitteet

Yleiskoneet. Esivalmistuslaitteet Yleiskoneet Esivalmistuslaitteet Electrolux Professional Turvallisuus tulee ensin Sinun terveytesi on Meille aina tärkeää BPA vapaa Electrolux Professional ei käytä BPA (bisfenol A) ainetta missään elintarvikkeiden

Lisätiedot

Kompakti yhdistelmähöyryuuni Teräs CS 858GRS1

Kompakti yhdistelmähöyryuuni Teräs CS 858GRS1 teräs 2540* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Uunimalli / toiminnot k Uunin tilavuus: 47 l k Energialuokka: A+ k 15 uunitoimintoa: 4D-kiertoilma, kiertoilma eco, ylä-/ alalämpö, ylä-/alalämpö eco, kiertoilmagrilli,

Lisätiedot

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Kuusirinne

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Kuusirinne Rakennus-Hanka Oy Asunto Oy Oulun Kuusirinne EKC50100OX Liesi Tyylikäs keraamien taso. Tilava uuni. -käyttötilavuus 62 litraa Haudutusuuni-toiminto mahdollistaa mehukkaiden ja maukkaiden ruokien valmistamisen

Lisätiedot

Sekoitinsarja Käyttöohje

Sekoitinsarja Käyttöohje Sekoitinsarja Käyttöohje Lue ohjekirja huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa. Käytä laitetta vain käyttöohjeen mukaisesti. Säilytä ohjekirja lukemiseksi tulevaisuudessa. TURVALLISUUS Laite ei ole

Lisätiedot

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4 Rakennus-Hanka Oy Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4 EKC50100OX Liesi Tyylikäs keraamien taso. Tilava uuni. -käyttötilavuus 62 litraa Haudutusuuni-toiminto mahdollistaa mehukkaiden ja maukkaiden ruokien valmistamisen

Lisätiedot

Siirrettävät ilmastointilaitteet

Siirrettävät ilmastointilaitteet Siirrettävät ilmastointilaitteet luovat kotiin ja työpaikoille helposti ja nopeasti miellyttävän ja raikkaan sisäilman. Jäähdyttäessään sisäilmaa ne poistavat samalla ilmasta liiallisen kosteuden sekä

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Aeg integroitu jääkaappi SKD71800F0 Erittäin laadukas integroitu jääkaappi. Digitaalinäyttö tarkkaan lämpötilansäätöön. LED-valaistus takaa erinomaisen valaistuksen. Energialuokka A+. Käyttötilavuus 330

Lisätiedot

kylmäsäilytys Profi Line jää- ja pakastekaapit

kylmäsäilytys Profi Line jää- ja pakastekaapit kylmäsäilytys Profi Line jää- ja pakastekaapit Profi Line jää- ja pakastekaapit 232 118 125 232 118 232 125 232 132 232 149 Kylmä- / pakastekaappi almistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta Puhallinjäähdytys

Lisätiedot

Electroluxin Kitchen Stage tuotteet

Electroluxin Kitchen Stage tuotteet Electroluxin Kitchen Stage tuotteet Perheen keittiön on asennettu seuraavassa esitellyt Electroluxin kodinkoneet. Näiden lisäksi keittiössä on Petran keittiökalusteet. Perhe käyttää keittiössään myös Hackmanin

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Electrolux jääkaappi ERE38406X Tässä erinomainen jääkaappi dynaamisella kylmennyksellä. Dynaaminen kylmennys pitää huolen, että kaapin lämpötila on jokaisella tasolla lähes sama. Elintarvikkeiden säilyvyys

Lisätiedot

Jääkaappipakastin, 186 cm EasyClean-terästä KG 36EAI43

Jääkaappipakastin, 186 cm EasyClean-terästä KG 36EAI43 teräs 1320* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus k Energialuokka: A+++, 149 kwh/vuosi k Käyttötilavuus yhteensä: 302 l Muotoilu ja käyttömukavuus k Elektroninen lämpötilanohjaus

Lisätiedot

Maksimaaliset tulokset minimaalisella kulutuksella.

Maksimaaliset tulokset minimaalisella kulutuksella. Maksimaaliset tulokset minimaalisella kulutuksella. Uudet Bosch-painepesurit Uusi Aquatak Go Pieni, helposti liikuteltava ja erittäin voimakas Unohda kiskominen ja riuhtominen. Aquatak Go seuraa sinua

Lisätiedot

Keittopata, Chilltherm, höyry

Keittopata, Chilltherm, höyry Chilltherm padat ovat uuden Electroluxin thermaline laitteita, joisa on jäähdytysjärjestelmä sisäänrakennettuna, jolloin koko Cook&Chill prossessi voidaan valmistaa yhdellä laitteella. Padalla voidaan

Lisätiedot

instructions Kenwood KM260 series

instructions Kenwood KM260 series instructions Kenwood KM260 series tutustu Kenwood-yleiskoneeseen SF turvallisuus Kytke kone pois päältä ja irrota pistoke pistorasiasta ennen työvälineiden kiinnittämistä tai irrottamista, käytön jälkeen

Lisätiedot

NUOVA SIMONELLI. Laadukkaat perinteiset espressolaitteet ja myllyt erikoiskahvien valmistamiseen.

NUOVA SIMONELLI. Laadukkaat perinteiset espressolaitteet ja myllyt erikoiskahvien valmistamiseen. NUOVA SIMONELLI Laadukkaat perinteiset espressolaitteet ja myllyt erikoiskahvien valmistamiseen. NUOVA SIMONELLI Nuova Simonelli on italialainen perinteisiä espressolaitteita valmistava yritys. Se on valmistanut

Lisätiedot

Sauvasekoitin Metos Junior Standard 4248000. Käyttöohjeet. Käännös valmistajan englanninkielisestä ohjeesta

Sauvasekoitin Metos Junior Standard 4248000. Käyttöohjeet. Käännös valmistajan englanninkielisestä ohjeesta Sauvasekoitin Metos Junior Standard 4248000 Käyttöohjeet Käännös valmistajan englanninkielisestä ohjeesta SISÄLLYSLUETTELO 1. Laitteen osat... 3 2. Käyttö... 4 3. Puhdistus ja huolto... 5 4. Turvallisuusohjeita...

Lisätiedot

BRAVILOR BONAMAT. Suodatinlaitesarja ammattikäyttöön, laadukasta kahvia vaivattomasti.

BRAVILOR BONAMAT. Suodatinlaitesarja ammattikäyttöön, laadukasta kahvia vaivattomasti. BRAVILOR BONAMAT Suodatinlaitesarja ammattikäyttöön, laadukasta kahvia vaivattomasti. HYVÄN KAHVIN VALMISTUKSEEN Bravilor Bonamat on Suomen eniten myyty ammattikäyttöön suunniteltu suodatinlaitesarja.

Lisätiedot

Sauvasekoitin Metos MF 2000 Combi Käyttöohjeet. Käännös valmistajan englanninkielisestä ohjeesta Rev. 1.0

Sauvasekoitin Metos MF 2000 Combi Käyttöohjeet. Käännös valmistajan englanninkielisestä ohjeesta Rev. 1.0 Sauvasekoitin Metos MF 2000 Combi 4248002 Käyttöohjeet Käännös valmistajan englanninkielisestä ohjeesta 16.03.2010 Rev. 1.0 SISÄLLYSLUETTELO 1. Laitteen osat... 3 2. Käyttö... 4 3. Puhdistus ja huolto...

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Bosch jääviileäkaappi KSV36VI30 Teräksisen jääviileäkaapin käyttötilavuus on yhteensä 346 litraa, mikä riittää isonkin perheen ruokatarvikkeiden kylmäsäilytykseen. Kaapissa on seitsemän turvalasista valmistettua

Lisätiedot

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä.

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä. Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Suomi. turvallisuus. lihamylly. lihamyllyn kokoaminen

Suomi. turvallisuus. lihamylly. lihamyllyn kokoaminen AX950 Suomi Ennen ohjeiden lukemista taita etusivu auki kuvien esiinsaamiseksi ennen Kenwood-lisälaitteen käyttämistä Lue nämä ohjeet huolella ja säilytä ne myöhempää tarvetta varten. Poista pakkauksen

Lisätiedot

JÄÄKAAPPI-PAKASTIMET

JÄÄKAAPPI-PAKASTIMET JÄÄKAAPPI-PAKASTIMET Esittelemme sinulle tärkeimmät ominaisuudet, joita vaaditaan raikkaan ja luonnollisen mikroilmaston aikaansaamiseksi jääkaappiin. Yksinkertaisia ja käteviä ratkaisuja ruoan säilytykseen

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Aeg integroitu jääkaappi SKD71800F0 Erittäin laadukas integroitu jääkaappi. Digitaalinäyttö tarkkaan lämpötilansäätöön. LED-valaistus takaa erinomaisen valaistuksen. Energialuokka A+. Käyttötilavuus 330

Lisätiedot

Käyttöohjeet. Sauvasekoitin Metos Dynamic SMX 600 E Dynamic SMX 800 E , Käännös valmistajan englanninkielisestä ohjeesta

Käyttöohjeet. Sauvasekoitin Metos Dynamic SMX 600 E Dynamic SMX 800 E , Käännös valmistajan englanninkielisestä ohjeesta Sauvasekoitin Metos Dynamic SMX 600 E Dynamic SMX 800 E 4248004, 4248006 Käyttöohjeet Käännös valmistajan englanninkielisestä ohjeesta 16.03.2010 Rev. 1.0 SISÄLLYSLUETTELO 1. Laitteen osat... 3 2. Käyttö...

Lisätiedot

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin TULISIJAT Nautinnollisiin hetkiin NOVELTY TAKKA KOTA Novelty takan moderni ja hillitty design sopii moneen tilaan. Novelty takka luovuttaa lämmön nopeasti. Takan päällä olevassa vuolukivilaatassa on reikiä

Lisätiedot

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä.

Lisätiedot

SFP6603NRE Uutuus. Funktioner. Lisävarusteet. Dolce Stil Novo 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA LASI JA KUPARI YKSITYISKOHDILLA ENERGIALUOKKA: A+

SFP6603NRE Uutuus. Funktioner. Lisävarusteet. Dolce Stil Novo 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA LASI JA KUPARI YKSITYISKOHDILLA ENERGIALUOKKA: A+ SFP6603NRE Uutuus 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA LASI JA KUPARI YKSITYISKOHDILLA ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709217440 VAIN VALTUUTETUILTA JÄLLEENMYYJILTÄ Uunin tilavuus: Netto: 70 litraa Brutto:

Lisätiedot

Clen Royal 2117. Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen!

Clen Royal 2117. Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen! Clen Royal 2117 Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen! Messinkipäätyinen rivimäntäpumppu keraamisilla männillä ja

Lisätiedot

Nauti elämästäsi enemmän.

Nauti elämästäsi enemmän. Nauti elämästäsi enemmän. Järjestä ullakkosi, kellarisi ja kaikki siltä väliltä. Jokainen perheenjäsenesi löytää tavarat nopeammin ja hukkaa ne harvemmin, joten kulutat vähemmän aikaa niiden hakemiseen

Lisätiedot

Numatic WV-570, WVD-570-2. Numatic, WV-470. Koivupuistontie 16, 01510 VANTAA puh. 020-758 9690 www.kopadi.fi kopadi@kopadi.fi

Numatic WV-570, WVD-570-2. Numatic, WV-470. Koivupuistontie 16, 01510 VANTAA puh. 020-758 9690 www.kopadi.fi kopadi@kopadi.fi Numatic, WV-470 Erinomainen, tehokas imuri veden imurointiin. Vakiovarusteena alumiiniputkisarja. Alumiiniputket ovat ruostumattomat ja teräsputkia kevyemmät. Tritex suodatinta käytettäessä myöskin pöly

Lisätiedot

Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin

Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin Uunit 312 Uunit Kiertoilmauunit 225 950 Kiertoilmauuni Hyvin lämpöeristetyt seinät Ajastin hälytysäänellä portaattomalla lämpötilan säädöllä 250:een asteeseen saakka Ylikuumenemissuoja Uunissa 2 ritilää

Lisätiedot

Flexi buffet-linjastot

Flexi buffet-linjastot Flexi buffet-linjastot electrolux Flexi system 3 Uudet Flexi buffet-linjastot: joustavat ratkaisut aamiaisesta illalliseen Kahvilat ja ravintolat: Ihanteellinen ratkaisu ympäristöihin, joissa vaaditaan

Lisätiedot

Presentation title & date

Presentation title & date Presentation title & date 2 Tehosekoittimet ja sauvasekoittimet Terveellistä energiaa päivään - helposti ja nopeasti! OBH Nordican innovatiiviset ja helppokäyttöiset blenderit tuovat kuluttajat askeleen

Lisätiedot

LÖYLYN LÄHTEILLÄ AITO KIUKAAT. 16-24, Verkko ja SK WWW.NARVI.FI

LÖYLYN LÄHTEILLÄ AITO KIUKAAT. 16-24, Verkko ja SK WWW.NARVI.FI LÖYLYN LÄHTEILLÄ AITO KIUKAAT 16-24, Verkko ja SK WWW.NARVI.FI Yleisiä ohjeita kiukaan valintaan Sauna on suomalaisille paikka, jossa rentoudutaan ja nautitaan. Nautinnon takaamiseksi tulee kiukaan valinnassa

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

STA6539L2 Uusi tuote 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+++A

STA6539L2 Uusi tuote 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+++A STA6539L2 Uusi tuote 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709177928 13 astiastoa 3 koria 10 ohjelmaa (joista 5 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, Auto 45-65,

Lisätiedot

Painepaistinpannu. Electrolux Thermetic laitteet

Painepaistinpannu. Electrolux Thermetic laitteet Electroluxin painepaistinpannu on tarkoitettu laitoksiin, hotelleihin ja suuriin ravintoloihin. Sähkökallisteista painepaistinpannua on neljää kokoa, 60, 90, 100 ja 150 litraa. Sarja käsittää yksittäin

Lisätiedot

Kallistettava paistinpannu

Kallistettava paistinpannu Electrolux Thermaline sarja on suunniteltu erittäin kovaan käyttöön. Thermaline sarja soveltuu erinomaisesti sairaaloihin, keskuskeittiöihin sekä hotelleihin. Sarja sisältää laajan valikoiman tuotteita,

Lisätiedot

Panini Jet Maailman nopein painoparila

Panini Jet Maailman nopein painoparila Panini Jet Maailman nopein painoparila Maailman nopein painoparila*. Kokeile niin huomaat eron! JAKSO JAKSO JAKSO JAKSO 0 0 0 59 59 Leipätyyppi: tortilla Valmistusaineet: leipä, kovaksi keitetty kananmuna,

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 05 [ 089 ] ISKUNKESTÄ VÄ [ 01 ] ISKUNKESTÄVÄ [ 01 ] Iskunkestävä kaksiseinäinen rakenne suojaa mittarin ainutlaatuisesti. Vankka kaksiseinäinen

Lisätiedot

Kompaktisarja HD 5/11 C

Kompaktisarja HD 5/11 C Kompaktisarja HD 5/11 C Kätevän kokoinen, varmatoiminen, messinkipäätyisellä pumpulla varustettu ammattipesuri peruskäyttöön. Vakiovarusteet: 10 m Suihkuputki 400 mm Kolmitoimisuutin (0 /25 /40 ). Kiertyvät

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

Välttämätön apuväline puutarhassa

Välttämätön apuväline puutarhassa Nauti Rentoudu Välttämätön apuväline puutarhassa Make it your home. Tee puutarhatyöt kevyesti ja ergonomisesti Boschin Isio-puutarhatyökalulla. Monikäyttöistä moottoriyksikköä voidaan käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

paulig.fi/kaupunkikahvit PAULIG KAUPUNKIKAHVIT INSPIRAATIOTA KAHVIHETKIISI

paulig.fi/kaupunkikahvit PAULIG KAUPUNKIKAHVIT INSPIRAATIOTA KAHVIHETKIISI paulig.fi/kaupunkikahvit PAULIG KAUPUNKIKAHVIT INSPIRAATIOTA KAHVIHETKIISI HETKI, JOLLE OMISTAT KOKO AAMUSI PAULIG CAFÉ PARISIEN on ranskalaiseen tapaan erittäin tummaksi paahdettu kahvi sekoituksemme,

Lisätiedot

SFP130NE. Funktioner. Lisävarusteet. linea 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+

SFP130NE. Funktioner. Lisävarusteet. linea 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ SFP130NE 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709218676 Uunin tilavuus: Netto: 70 litraa Brutto: 79 litraa Lämpötilat: 30-280ºC Digitaalinäyttö Easyguide -näyttö

Lisätiedot

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN IVB 5 & 7 Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä. Putki ja suuttimet voidaan säilyttää koneen päällä

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Whirlpool WM 1855 A+X Erittäin tyylikäs ja monipuolisin ohjelmin varustettu jääviileäkaappi. 6th SENSE valvoo jääkaapin lämpötilaa ja pitää sen optimaalisena. Valvonta- anturit lähettävät tietoa ohjausyksikköön,

Lisätiedot

Pystymalliset HDS 5/11 UX

Pystymalliset HDS 5/11 UX Pystymalliset HDS 5/11 UX Helppokäyttöinen, vaivattomasti liikuteltava kuumavesipesuri perustason pesutehtäviin. Pystymallisena se vie vain vähän lattiatilaa ja on helppo siirrellä ja säilyttää. Valovirtakäyttöinen

Lisätiedot

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Laadukas ja tukeva ruostumattomasta teräksestä valmistettu biojätteen vähennysyksikkö. Laitteessa on yhdistettynä jätemylly ja vedenpoistoyksikkö teräksisessä tiskipöydässä.

Lisätiedot

Parasta käytännöllisyyttä: BLANCO ETAGON.

Parasta käytännöllisyyttä: BLANCO ETAGON. Jälleenmyyjäinfo maaliskuu 2017 www.lapetek.fi Parasta käytännöllisyyttä: BLANCO ETAGON. Allas kolmella tasolla. Tyylikkään käytännöllinen. BLANCO ETAGON uusi allassarja ruostumattomasta teräksestä ja

Lisätiedot

Kiukaat Puu- ja sähkölämmitteiset Tuotemallisto 2012. Aidon lämmön lähteillä.

Kiukaat Puu- ja sähkölämmitteiset Tuotemallisto 2012. Aidon lämmön lähteillä. Kiukaat Puu- ja sähkölämmitteiset Tuotemallisto 2012 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Thermocassette HP Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen

Thermocassette HP Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen Thermocassette 300 600 W Sähkölämmitys 4 mallit Thermocassette Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen Käyttökohteet Thermocassette on tarkoitettu toimistojen, kylpyhuoneiden, koulujen

Lisätiedot

GN-astiat. GN-astiat. GN-astiat. korkeus. (mm) Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin

GN-astiat. GN-astiat. GN-astiat. korkeus. (mm) Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin korkeus (mm) 20 40 65 100 150 200 20 Profi Line Huippulaatuista ruostumatonta 18/10 terästä Erittäin luja rakenne Pyöristetyt reunat helpottavat puhtaanapitoa Soveltuu käytettäväksi uuneissa, jääkaapeissa,

Lisätiedot

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa KODINKONEET K Pyrolyysiuuni Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa Pyrolyysipuhdistustoiminto Lämpötila-alue 30ºC - 250ºC Nopea esilämmitys Sisäänpainettavat käyttökytkimet Digitaalinen näyttö;

Lisätiedot

Cold Line -kylmäkalusteet

Cold Line -kylmäkalusteet Cold Line -kylmäkalusteet ENERGIATEHOKKUUS SÄÄSTÄÄ LUONTOA JA KUSTANNUKSIA Cold Line Elintarvikkeiden ja juo Cold Line -tuoteryhmä on eurooppalaisen kylmäkalustestandardin mukainen, erityisesti ravintoloiden

Lisätiedot

Suomi. lihamylly. makkaran valmistuslaite. lihamyllyn kokoaminen. makkkaran valmistuslaitteen käyttö. lihamyllyn käyttö

Suomi. lihamylly. makkaran valmistuslaite. lihamyllyn kokoaminen. makkkaran valmistuslaitteen käyttö. lihamyllyn käyttö A950 i h g j f d e a b c k l m 11 10 n o 13 12 16 14 15 Suomi Ennen ohjeiden lukemista taita etusivu auki kuvien esiinsaamiseksi ennen ensimmäistä käyttökertaa Pese osat: katso kohdasta 'perushuolto'.

Lisätiedot

Swegon CASA Liesikuvut

Swegon CASA Liesikuvut Swegon CASA Liesikuvut Keittiön kärynpoiston uudet rytmit Uuden Swegon Casa -liesikupumalliston ansiosta kaikki sujuu keittiön raikkaassa ilmapiirissä kuin tanssi. Moderni Blues, sutjakka Salsa, tehokas

Lisätiedot

SAUMAUSPISTOOLI AMMATTIKÄYTTÖÖN

SAUMAUSPISTOOLI AMMATTIKÄYTTÖÖN Saumauspistoolit, 2012/2013 Huippuluokan ladattavat työkalut ammattikäyttöön SAUMAUSPISTOOLI AMMATTIKÄYTTÖÖN UUSI 4,2 Ah 14,4 V / 4,2 Ah: ENNENNÄKEMÄTÖN AKKUKAPASITEETTI TUO TEHOA TOIMINTAAN TEHOA, KÄYTÄNNÖLLISYY

Lisätiedot

Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua.

Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua. Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua. Pikajäähdytys- ja pikapakastuslaitteet Porkka teki oikean jäähdytyksen helpoksi Porkan uuden sukupolven edistykselliset pikajäähdytys- ja pikajäähdytys-pakastuslaitteet

Lisätiedot

GENIE. Kaasupulloperhe.

GENIE. Kaasupulloperhe. GENIE Kaasupulloperhe. Älykäs Kätevä Kannettava. Helpottaa elämää. Innovatiivinen. GENIE kaasupulloperhe on sarja kevyitä, helposti liikuteltavia ja älykkäitä kaasupulloja vaativankin käyttäjän tarpeisiin.

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ

150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ Resepti 33-40 150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ 18 FITNESS AAMIAISSMOOTHIE Ainesosat - 2 dl pakastevadelmia - Puolikas banaani - Vaniljan makuinen juotava jogurtti - Vähän hedelmätuoremehua - 3-5 rkl FITNESS-muroja

Lisätiedot

LUE KÄYTTÖOHJE KOKONAISUUDESSAAN ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ SÄILYTÄ NÄMÄ OHJEET

LUE KÄYTTÖOHJE KOKONAISUUDESSAAN ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ SÄILYTÄ NÄMÄ OHJEET TÄMÄ SISÄLTYY: Tuulettimen Virtapainike nopeuden merkkivalot Takasäleikkö EA I SK KE NEN I HA AL KO RK Etusäleikkö Vesisäiliö Tuulettimen nopeuspainike Valopainike USB-johto USB-virta-adapteri LUE KÄYTTÖOHJE

Lisätiedot

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa Kodinkoneet 1 Pyrolyysiuuni Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa Pyrolyysipuhdistustoiminto Lämpötila-alue 30ºC - 250ºC Nopea esilämmitys Sisäänpainettavat käyttökytkimet Digitaalinen näyttö;

Lisätiedot

ST2FABRO2. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIASTIANPESUKONE PINKKI ENERGIALUOKKA: A+++A

ST2FABRO2. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIASTIANPESUKONE PINKKI ENERGIALUOKKA: A+++A ST2FABRO2 60 CM ASTIASTIANPESUKONE PINKKI ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709166939 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, auto 60-70, Super pika ohjelmaa:

Lisätiedot

Swegon CASA Liesikuvut

Swegon CASA Liesikuvut Swegon Home Solutions Swegon CASA Liesikuvut HOME VENTILATION Swegon CASA Liesikuvut KEITTIÖN KÄRYNPOISTON UUDET RYTMIT Swegon CASA liesikuvut ovat keskeinen osa asunnon toimivaa ilmanvaihtoa. Tehokkaan

Lisätiedot

SFP6925BPZE. Funktioner. Versiot. Victoria 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+

SFP6925BPZE. Funktioner. Versiot. Victoria 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ SFP6925BPZE 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709218874 Anti fingerprint 13 toimintoa Uunin tilavuus: Netto: 65 litraa Brutto: 79 litraa Lämpötila: 30-280

Lisätiedot

UUSI! 998:28468. VESITÄYTTEINEN KAIVONSULKULAITE Kätevä ja tehokas kaivonsulkulaite, joka täytetään tavallisella hanavedellä.

UUSI! 998:28468. VESITÄYTTEINEN KAIVONSULKULAITE Kätevä ja tehokas kaivonsulkulaite, joka täytetään tavallisella hanavedellä. UUSI! VESITÄYTTEINEN KAIVONSULKULAITE Kätevä ja tehokas kaivonsulkulaite, joka täytetään tavallisella hanavedellä. Ennaltaehkäisevään vuodontorjuntaan. Tiivistä kaivonkannet esim. ennen pesuja, huoltoa

Lisätiedot

tarjoilutarvikkeet Leipäkorit Konepestävä Leipäkori - soikea Leipäkori - soikea Leipäkori - kantikas Leipäkori - pyöreä Leipäkori - soikea 426500 2,20

tarjoilutarvikkeet Leipäkorit Konepestävä Leipäkori - soikea Leipäkori - soikea Leipäkori - kantikas Leipäkori - pyöreä Leipäkori - soikea 426500 2,20 tarjoilutarvikkeet Leipäkorit Konepestävä Valmistettu polyrottingista 426 708 426 609 Leipäkorit 426 500 426 807 Leipäkori - soikea 250x160x(H)65 426500 2,20 Leipäkori - soikea 375x150x(H)75 426906 2,40

Lisätiedot

Uutta & Ajankohtaista

Uutta & Ajankohtaista Kesä 2015 KESÄETU KEITTIÖN OSTAJILLE: MONZA OVET -50% Uutta & Ajankohtaista SIVU 2 Gram-kodinkoneet... 3 Miele-kodinkonet... 4 Blum Legrabox -laatikot... 5 Savo Bora Basic -liesituuletin... 6 Brushed Wall

Lisätiedot

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Lujatekoinen ja varmatoiminen Tehokkuutta ja helppoutta vasikanjuottoon hapanjuottovaunulla VAPAARUOKKIJA RehuPiika Laitteella voidaan tehdä jopa kolmen

Lisätiedot

ST2FABCR. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A

ST2FABCR. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A ST2FABCR 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709232405 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, auto 60-70,

Lisätiedot

Elztrip EZ100 Yksipaneelinen säteilylämmitin toimistoihin, kauppoihin jne.

Elztrip EZ100 Yksipaneelinen säteilylämmitin toimistoihin, kauppoihin jne. Elztrip 00 600-1500 W Sähkölämmitys 3 mallia Elztrip 00 Yksipaneelinen säteilylämmitin toimistoihin, kauppoihin jne. Käyttökohteet 00 on tarkoitettu yleis- ja lisälämmitykseen sekä ikkunoista tulevan vedon

Lisätiedot

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 400

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 400 Lyhyt käyttöohje Cafitesse 400 stop BREWING heißes wasser B-2264 empty low temperature empty Käyttöohje Cafitesse 400 - LED-merkkivalot LED (vihreä) LED (keltainen) LED (punainen) LED (punainen) stop BREWING

Lisätiedot

LEVEÄ NOKKA YLEISKANSI

LEVEÄ NOKKA YLEISKANSI SÄILYTYSKANSI PITKÄ NOKKA LEVEÄ NOKKA OIL SAFE INNOVATIIVISET VOITELUKANNUT VÄHENTÄVÄT ÖLJYJEN EPÄPUHTAUKSIA SEKÄ ROISKEITA Oil Safe-järjestelmässä on monia etuja öljyn saastumisen estämiseksi: Kaatonokat

Lisätiedot

VINTTURIT JA TARVIKKEET

VINTTURIT JA TARVIKKEET 50.3.10 Pienet ja kevyet alumiinivintturit WA 50 ja WA 100 Kompakti ja kevyt Suljettu rakenne Hiljainen käytössä Ιtselukkiutuva Kevyt kampivoima Irrotettava kampi Seinäkiinnitys Pintakäsittely: pulverimaalaus

Lisätiedot

KONSERVOINTIVÄLINEET. Dahlia-sumutin

KONSERVOINTIVÄLINEET. Dahlia-sumutin KONSERVOINTIVÄLINEET Dahlia-sumutin - valmistettu Japanissa, merkki Maruhachi - materiaali kromattua messinkiä - säädettävä hieno suihku, ei roiskeita - käytössä suositellaan puhdistettua vettä - tilavuus

Lisätiedot

Thermoplus. Thermoplus. Helposti sijoitettava säteilylämmitin yleislämmitykseen ja vedontorjuntaan

Thermoplus. Thermoplus. Helposti sijoitettava säteilylämmitin yleislämmitykseen ja vedontorjuntaan 300-900 W Sähkölämmitys 8 mallia Thermoplus Helposti sijoitettava säteilylämmitin yleislämmitykseen ja vedontorjuntaan Käyttökohteet Thermoplus asennetaan ikkunan yläpuolelle, jossa se estää tehokkaasti

Lisätiedot

MONITOIMIKONEET KÄYTTÖMOOTTORIT

MONITOIMIKONEET KÄYTTÖMOOTTORIT MONITOIMIKONEET KÄYTTÖMOOTTORIT Käyttömoottoreilla ja vaihdettavilla työstölaitteilla hoituvat kaikki nykyaikaisen keittiön työstö tarpeet. Käyttömoottoreita on pöytämalleja, vaunuun asennettuja siirrettäviä

Lisätiedot

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys Edistyksellisen teknologian ja korkean suorituskyvyn ansiosta 900 XP laitesarja soveltuu erinomaisesti ravintoloille sekä isommille laitoskeittiöille, jotka tarvitsevat tehokkuutta ja korkeaa tuottavuutta.

Lisätiedot

BRAVILOR KAHVILAITTEET

BRAVILOR KAHVILAITTEET BRAVILOR KAHVILAITTEET LAATUA KAIKKIIN TARPEISIIN LASIPANNULLISET KAHVILAITTEET Lasipannullisten Bravilor-kahvilaitteiden laajasta mallistosta löydät sopivan ratkaisun pienempiin ja suurempiin tarjoilutarpeisiin.

Lisätiedot

Vastaleivottua. Herkullisia reseptejä Wilfan leipäkoneisiin

Vastaleivottua. Herkullisia reseptejä Wilfan leipäkoneisiin Vastaleivottua Herkullisia reseptejä Wilfan leipäkoneisiin SpeltTILEIPÄ myslileipä Ruisleipä vähähiilarinen leipä Saksanpähkinäleipä puolikarkea leipä Foccacia LCHF leipä Brioche Joululeipä speltistä omenaleipä

Lisätiedot

SÄILYTYSKANSI VOITELUKANNUT VÄHENTÄVÄT ÖLJYJEN EPÄPUHTAUKSIA PITKÄ NOKKA JA ROISKEITA KÄYTÖSSÄ YLEISKANSI

SÄILYTYSKANSI VOITELUKANNUT VÄHENTÄVÄT ÖLJYJEN EPÄPUHTAUKSIA PITKÄ NOKKA JA ROISKEITA KÄYTÖSSÄ YLEISKANSI NESTEIDEN KÄSITTELY TURVASÄILIÖT & ÖLJYKANNUT OIL SAFE SÄILYTYSKANSI VOITELUKANNUT VÄHENTÄVÄT ÖLJYJEN EPÄPUHTAUKSIA PITKÄ NOKKA JA ROISKEITA KÄYTÖSSÄ Oil Safe-järjestelmässä on monia etuja öljyn saastumisen

Lisätiedot

Tuotenro Ultraäänipesurit ja sterilointilaitteet Hinta (sis. alv 24%)

Tuotenro Ultraäänipesurit ja sterilointilaitteet Hinta (sis. alv 24%) 1/5 Ultraäänipesurit ja sterilointilaitteet Hinta (sis. alv 24%) 32 33 328 310 Ultraäänipesuri 600 ml Soveltuu pienten instrumenttien puhdistukseen. Altaan koko 155 x 95 x 52 mm. Teho 35 W, Taajuus 40

Lisätiedot

ST2FABRD. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI PUNAINEN ENERGIALUOKKA: A+++A

ST2FABRD. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI PUNAINEN ENERGIALUOKKA: A+++A ST2FABRD 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI PUNAINEN ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709232412 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, auto 60-70, Pikaohjelma:

Lisätiedot

Glydea. Moottoroidut verhot. www.sunsystems.fi

Glydea. Moottoroidut verhot. www.sunsystems.fi Glydea Moottoroidut verhot www.sunsystems.fi Moottoroi verhot...... ja nauti! Tunnet olevasi kuin teatterissa aina kun Glydea -moottoroitu verho liukuu silkinpehmeästi kiskollaan. Sopii täydellisesti kotiteatteriin!

Lisätiedot

Kalustehelat. 003 Keittiövarusteet. Valaisimet. Vetimet. varusteet

Kalustehelat. 003 Keittiövarusteet. Valaisimet. Vetimet. varusteet 99 003 Keittiövarusteet Tiivistekynnykset Pistorasiat/data/av Atk-varusteet Säilytystilan Liukuoven helat Vetimet Valaisimet Liesikuvut Keittiövarusteet Mekanismit Kalustehelat varusteet Keittiövarusteet

Lisätiedot

SÄHKÖKIUKAAT WWW.NARVI.FI

SÄHKÖKIUKAAT WWW.NARVI.FI SÄHKÖKIUKAAT WWW.NARVI.FI Yleisiä ohjeita kiukaan valintaan Sauna on suomalaisille paikka, jossa rentoudutaan ja nautitaan. Nautinnon takaamiseksi tulee kiukaan valinnassa ottaa huomioon yleisiä rakenteellisia

Lisätiedot