Pienlaitteet

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pienlaitteet 2012 2013"

Transkriptio

1 Pienlaitteet

2 Pienistä laitteista on suuri apu! Pienessäkin ajassa ehtii paljon, kun apuna ovat keittiön kätevät pienkoneet. Laitteemme on suunniteltu toiminnoiltaan ja muotoilultaan jokapäiväisen käytön helppoutta ajatellen. Pienetkin yksityiskohdat ovat merkityksellisiä. Niistä saat arjen toimiin mukavuutta ja iloa, jokaisella napin painalluksella. 4 8 Kahvinvalmistus 5 Kapseliespressokeitin Favola Cappuccino 5 Kapseliespressokeitin Favola Plus 6 Kapseliespressokeitin Favola 6 DolceCrema-maidonvaahdotin Aamiaislaitteet 9 ErgoSense-sarja sarja 15 EasySense-sarja

3 16 28 Ruuanvalmistus 17 Ultramix/PRO-sauvasekoitin 18 Powermix Silent -tehosekoittimet 19 Powermix Mini -tehosekoitin 21 EasyCompact/Silent -sähkövatkain 23 EasyCompact-tehosekoitin ja -sauvasekoitin 24 EasyCompact-sahkövatkaimet 25 Lihamylly 27 Leivontakone Vaatehuolto 29 5safety höyrysilitysraudat 30 Perfect silityskeskus 31 4safety höyrysilitysraudat

4 Aito italialainen espresso ja skandinaavinen muotoilu Favola Cappuccino ELM5400

5 kapseliespressokeitin electrolux kahvi 5 Favolassa yhdistyvät ainutlaatuisesti laadukas italialainen kahvi ja pohjoismainen suunnittelu. Se on ihanteellinen keino saada laadukasta espressoa helposti. Tulos on täydellinen joka kerta. Saat aitoa italialaista espressoa. Erinomaista italialaista espressoa Favola tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia milloin tahansa täydellisestä espressosta, jossa on paksu crema ja jonka lämpötila on juuri oikea. Riittävä paine sekä oikea lämpötila ja uuttamisaika yhdessä aidon Lavazza-kahvin kanssa takaavat italialaisen makuelämyksen. A Modo Mio -kapselit ovat tyhjiöpakattuja, ja ne kaikki sisältävät hienoista Lavazza-sekoituksista tehtyä jauhettua ja tampattua kahvia. Favola Plus ELM5200 Hienostunutta tekniikkaa ja mietittyjä yksityiskohtia Favola on helppokäyttöinen. Elektroninen lämpötilan säätö takaa, että kahvista tulee juuri oikean lämpöistä. Thermoblock-lämmitysjärjestelmä varmistaa, että jokainen kahvikupillinen on kuumaa. Höyrytystoiminnon ansiosta voit tehdä myös täydellistä cappuccinoa ja lattea. Laitteessa on irrotettava vesisäiliö, jonka tilavuus on 0,9 litraa, sekä säiliö 12 käytetylle kapselille. Ritilän ja kahvisuuttimen välistä korkeutta voi säätää mm, jotta kupin ympärille ei tule roiskeita. Espressokoneessa on tukeva, metallista muotoiltu kädensija. Valaistut painikkeet näkyvät myös pimeässä. Favolassa on myös varmistustoiminto, joka kytkee laitteen automaattisesti pois päältä 30 minuutin kuluttua. Favola Plus -mallissa kahviannoksen koon voi ohjelmoida valmiiksi ja kuppitelinekin on valaistu käytön helpottamiseksi ja tyylikkyyden viimeistelemiseksi. Favola Plus ELM5200CB Favola Cappuccino ELM5400 Uutuusmalli tarjoaa aidon kahvilakokemuksen helposti kotona. Favolaan liitettävän maidonvaahdotussäiliön avulla valmistuu entistä vaivattomammin myös oikeaoppinen cappuccion tai latte. Maitosäiliö kuumentaa maidon ja soveltuu sekä kuuman että kylmän maidon vaahdotukseen. Käyttö on yksinkertaista ja maitosäiliön osat voidaan pestä astianpesukoneessa. Automaattinen ja säädettävä Oikea kahvijuoman määrä napin painalluksella. Säädettävissä oman makumieltymyksen mukaiseksi (Favola Plus ja Cappuccino malleissa). Kuppitelineen taustavalo (Favola Plus ja Cappuccino malleissa). Automaattinen virrankatkaisu 30 minuutin kuluttua viimeisestä käyttökerrasta. Favola Cappuccino ELM5400 -mallilla maidon vaahdotus kuumana tai kylmänä.

6 6 electrolux kahvi kapseliespressokeitin Favola ELM5100 Dolce Crema EMS5000 maidonvaahdotin Maidonvaahdottimella täydellistä lattea Maitovaahdolla voit aina tehdä juuri sellaista kahvia, kuin mielesi tekee. DolceCrema-maidonvaahdottimen avulla, saat aina yhtä täydellistä cappuccinoa, lattea tai muuta maitopohjaista juomaa. Favola ELM5100RE Favola ELM5100PU Trendikäs ja tyylikäs muotoilu Favola on sekä hyvännäköinen että helppokäyttöinen. Innovatiivisen muotoilun ansiosta pidät laitetta varmasti mielelläsi keittiössä esillä ja nopeasti saatavilla. Valitse mieleisesi laite useiden näyttävien värien ja kiehtovien valmistustapojen väliltä. Huipputyylikäs muotoilu DolceCrema-maidonvaahdotin on huipputyylikäs, vesitiivis ja helppo puhdistaa juoksevan veden alla. Lisäksi sen muotoilu sopii yhteen Favolan kanssa. DolceCremalla vaahdotat ja lämmität maidon nopeasti (enintään 60 ºC:een) täydellistä cappuccinoa ja lattea varten. Suuri kapasiteetti DolceCreman kapasiteetti on suuri, ja sillä voi vaahdottaa 2 minuutissa jopa 1,5 dl maitoa cappuccinoa varten tai lämmittää 2,5 dl maitoa lattea varten. Johdoton ja turvallinen Maidonvaahdottimen virta katkeaa automaattisesti, kun maito on vaahtoutunut tai lämmennyt. Tämä varmistaa täydellisen lopputuloksen. Maidonvaahdotin on johdoton, ja se asetetaan kierrejalustalle. Helppo kapselin lataaminen. Irrotettava vesisäiliö. Dolce Crema -vaahdottimen helppo ja turvallinen puhdistus vesitiivis kytkin. Lämmintä ja vaahdotettua maitoa.

7 kapseliespressokeitin electrolux kahvi 7 Lavazzan kultaiset säännöt aidon italialaisen espresson valmistukseen Aito italialainen resepti, jonka mukaan oikea espresso valmistetaan: Korkealaatuinen sekoitus Tarkka lämpötila 7,5 g jauhettua, tampattua kahvia kuumaa vettä, jonka lämpötila on 95 C pumpun minimipaine 9 baaria* sekunnin uuttamisaika Oikea uuttamisaika Tuloksena on erinomainen espresso (25 30 ml), joka on aina täyteläinen, kermainen ja lämpötilaltaan oikea. Täydellinen jauhatus 7,5 g jauhettua tampattua kahvia *Favola-keittimen pumpun painekapasiteetti on 15 baaria Herkulliset kahvisekoitukset jokaiseen makuun Tiiviisti suljetut ja tyhjiöpakatut kapselit sisältävät erinomaisen Lavazza-sekoituksen jauhettua kahvia, joka on suunniteltu erityisesti ja ainoastaan uutta A Modo Mio -espressojärjestelmää varten. Täydellinen sekoitus erityislaatuista osaamista, lopputuloksena aito espresso, jonka laadun takaa Lavazza. Voimakkuusasteikko Caffè Crema Lungo Dolcemente Täyteläinen, pehmeä ja kermainen Espresso Cremosamente Dek Pehmeä ja tasapainoinen kofeiiniton kahvi Espresso Deliziosamente Täyteläinen, pehmeä ja aromikas Le Selezioni Espresso Magicamente Tuoksuva, erittäin aromikas ja samettinen Espresso Tierra Intenso Voimakas, tumma, aavistus suklaata Espresso Appassionatamente Tumma, samettinen ja pyöreän täyteläinen Espresso Intensamente Voimakkaan makuinen, runsas ja täyteläinen Le Selezioni Espresso Divinamente Luonteeltaan erikoislaatuinen, pyöreän täyteläinen, aavistus suklaata 100% Arabica 100% Arabica 100% Arabica 100% Arabica 100% Arabica 100% Arabica 50% Arabica 50% Robusta 80% Arabica 20% Robusta Aromi/tuoksu Aromi/tuoksu Aromi/tuoksu Aromi/tuoksu Aromi/tuoksu Aromi/tuoksu Aromi/tuoksu Aromi/tuoksu Runko/rakenne Runko/rakenne Runko/rakenne Runko/rakenne Runko/rakenne Runko/rakenne Runko/rakenne Runko/rakenne Maku/voimakkuus Maku/voimakkuus Maku/voimakkuus Maku/voimakkuus Maku/voimakkuus Maku/voimakkuus Maku/voimakkuus Maku/voimakkuus

8 ErgoSense aamiassetti tuo tyyliä keittiöön

9 aamiaislaitteet electrolux aamiainen 9 ErgoSense-kahvinkeitin Yhdenmukaisesti muotoillut aamiaislaitteet viimeistelevät tyylipuhtaan keittiön. Valitse mieleisesi laitteet ErgoSense-sarjan leivänpaahdinten, vedenkeittimien ja kahvinkeittimien joukosta. Voit tutustua koko mallistoon seuraavilla sivuilla. EKF5255 EKF5220 EKF5210 EKF5110 EKF5255 kahvinkeitin Ruostumattomasta teräksestä valmistettu termoskannu pitää kahvin kuumana. Keittimellä voi valmistaa kuppia kahvia, ja siinä on elektroninen aromitoiminto, automaattinen virrankatkaisu sekä valaistut, selkeän isokokoiset käyttökytkimet. Yksilöllistä muotoilua harjatusta ruostumattomasta teräksestä. EKF5220 kahvinkeitin Ohjelmoimalla ajastimen saat kahvisi juuri silloin kun haluat. Lasikannussa on selkeä mitta-asteikko molemmilla puolilla. Laitteella voi valmistaa kuppia. Elektroninen aromitoiminto takaa parhaan mahdollisen maun ja vahvuuden. Keittimessä on automaattinen virrankatkaisu ja tippalukko. EKF5210/EKF5110 kahvinkeitin Laitteella voi valmistaa kuppia kerrallaan. Elektroninen aromitoiminto takaa entistä paremman ja täyteläisemmän maun myös pieniä määriä valmistettaessa (2-4 kupillista). Keittimessä on automaattinen virrankatkaisu ja tippalukko. Värivaihtoehdot ovat valkoinen ja harjattu ruostumaton teräs. Aromitoiminnon avulla täyteläistä kahvia myös pienemmillä valmistusmäärillä (2-4 kuppia). Vesisäiliön mitta-asteikko litroina ja kuppeina, lisäksi tarvittavan kahvimäärän näyttö. Ajastimella kahvinvalmistuksen aloitusajan voi ohjelmoida 24 h etukäteen (malli EKF5220). Automaattinen virrankatkaisu 2 h kuluttua käynnistyksestä.

10 10 electrolux aamiainen aamiaislaitteet ErgoSense-leivänpaahdin Leveiden ja syvien paahtoaukkojen ansiosta voit paahtaa kaiken tyyppisiä ja kokoisia leipiä. EAT5110 EAT5210 EAT5210/EAT5110 leivänpaahdin Tyylikäs leivänpaahdin, jossa on tilaa myös erittäin suurille leipäviipaleille. Paahdin mukautuu viipaleen kokoon ja keskittää leivän myös ohuet viipaleet. Paahtimessa on portaaton paahtoasteen valinta, sämpyläteline ja sulatustoiminto sekä käytännöllinen murutarjotin, joka on helppo tyhjentää. Värivaihtoehdot ovat valkoinen tai ruostumaton teräs. Valittavana 8 eri paahtoastetta. Leveät ja syvät paahtoaukot, automaattinen leivän keskitys. Murutarjotin kerää leivän irtomurut. Integroitu sämpyläteline käännetään esiin tarvittaessa.

11 aamiaislaitteet electrolux aamiainen 11 ErgoSense-vedenkeitin Enää ei tarvitse pelätä, että olet unohtanut katkaista keittimestä virran. Vedenkeittimestä katkeaa virta automaattisesti, aina kun vesi kiehuu tai yrität laittaa keittimen päälle tyhjänä sekä nostettaessa keitin alustalta. EEWA5210/ EEWA5110 EEWA5200/ EEWA5100 EEWA5120 EEWA5210/EEWA5110 vedenkeitin Tehokas ja tilava 1,5 litran vedenkeitin. Piilotetun lämmitysvastuksen ansiosta helppo puhdistaa. Kätevä avata yhdellä kädellä avauspainikkeen avulla. Selkeä vesimäärän mitta-asteikko sekä litroina että kuppeina molemmilla puolilla kannua. Kolmella tavalla aktivoituva automaattinen virrankatkaisu. Tyylikäs valkoinen tai harjattu, ruostumaton teräs. Valaistu virtakytkin. EEWA5200/EEWA5100 vedenkeitin Pieni ja kätevä sekä nopea 1 litran vedenkeitin. Piilotetun lämmitysvastuksen ansiosta helppo puhdistaa. Helppo avata yhdellä kädellä. Selkeä vesimäärän mittaasteikko sekä litroina että kuppeina molemmilla puolilla kannua. Kolmella tavalla aktivoituva automaattinen virrankatkaisu. Värivaihtoehtoina valkoinen ja harjattu, ruostumaton teräs. Valaistu virtakytkin. EEWA5120 vedenkeitin Tehokas ja tilava 1,5 litran vedenkeitin, jossa veden lämpötilan säätö. Piilotetun lämmitysvastuksen ansiosta helppo puhdistaa. Kätevä avata yhdellä kädellä avauspainikkeen avulla. Selkeä vesimäärän mitta-asteikko sekä litroina että kuppeina molemmilla puolilla kannua. Automaattinen virrankatkaisu aktivoituu kolmella tavalla, mikä tekee keittimestä turvallisen. Tyylikäs valkoinen malli, jossa valaistu virtakytkin. Vesimäärän näyttö litroina ja kuppeina molemmilla puolilla kannua. Vedenkeittimen lukittavan turvakannen voi avata napin painalluksella. Kolminkertainen virran turvakatkaisu. Lämpötilan säädin (mallissa EEWA5120).

12 12 electrolux aamiainen aamiaislaitteet Vihdoinkin on aamu! Electroluxin aamiaistuotteilla voit valmistaa käden käänteessä kunnon aamupalan. Hyvän tuoksun saat kaupan päälle! EEWA7600 EKF7500 EEWA7500 EKF7500 kahvinkeitin Yksilöllinen kupin keitin, jossa ruostumaton teräskuori. Keittimessä on älykäs ajastintoiminto, joka varmistaa, että kahvi on valmista juuri silloin, kun haluat. Elektroninen aromitoiminto takaa täyteläisen maun myös pieniä määriä valmistettaessa. Tippalukon ansiosta voit poistaa kannun valmistuksen aikana. Suodatinsuppilo on helppo irrottaa ja puhdistaa. Vesisäiliössä mitta-asteikko litroina ja kuppeina sekä tarvittavan kahvimäärän näyttö. Automaattinen virrankatkaisu varmistaa, ettei keitin jää vahingossa päälle ja aiheuta vaaratilanteita. EEWA7500 vedenkeitin Yksilöllinen teräksinen vedenkeitin, joka lämmittää erittäin tehokkaasti myös suuren vesimäärän. Lämpötilansäätö C, joten saat aina sopivaa vettä. Lisäksi lämpimänäpitotoiminto säilyttää veden kuumana 30 minuutin ajan. Tarkan vesimäärän näkee selvästi kahvan kohdalta litroina ja kuppeina. Irrotettava suodatin kaatonokassa. EEWA7600 vedenkeitin lasikannulla Tyylikäs vedenkeitin tuo keittiön sisustukseen uudenlaista ilmettä. Lasinen kannu on myös hiljainen - se ei kohise kuumetessaan kuten teräksinen kannu. Lämmittää tehokkaasti myös suuren vesimäärän ja pitää sen lämpimänä 30 minuuttia kuumennuksen jälkeen. Lämpötilansäätö tarkasti C elektronisilla painikkeilla. Irrotettava kalkkisuodatin. Kahvinkeittimen automaattinen virrankatkaisu 40 minuutin kuluttua käynnistyksestä. Irrotettava suodatinsuppilo helpottaa kahvinkeittimen puhdistusta. Digitaalinen näyttö, josta näkyy tarkka lämpötila. Lisäksi vedenkeittimessä on lämpimänäpitotoiminto. Veden lämpötilan LED-näyttö, kuumentuessa näyttö muuttuu sinisen kautta punaiseksi (malli EEWA7500).

13 aamiaislaitteet electrolux aamiainen 13 EAT7100 Seitsemän paahtoastetta, uudelleenlämmitys ja sulatus. Leipähissi nostaa leivät korkeammalle. EAT7100R EAT7100/EAT7100R leivänpaahdin Yksilöllinen ja moderni leivänpaahdin harjatun teräksen tai punaisen metallin värisenä. Paahtimessa seitsemän eri paahtoastetta sekä uudelleenlämmitys- ja sulatustoiminto. Irrotettava murutarjotin helpottaa puhtaanapitoa. Keskittää eri paksuiset leivät automaattisesti. Leipähissi nostaa paahdetut leivät korkeammalle, minkä ansiosta ne saa pois paahtimesta ilman vaaraa sormien polttamisesta. Mukautuvat paahtoaukot. Ulosvedettävä murutarjotin. EEWA7100 Vesimäärän näyttö. Irrotettava suodatin. EEWA7100R EEWA7100/EEWA7100R vedenkeitin Ajaton ja tyylikäs vedenkeitin, joka lämmittää teeveden nopeasti ja tehokkaasti. Voit tarkistaa veden määrän helposti kahvan vieressä olevasta asteikosta. Tilavuus 1,5 litraa. Pohjan alle sijoitetun lämmitysvastuksen ansiosta puhdistus on helppoa. 360 astetta kääntyvä johdoton kytkentäalusta. Vedenkeittimen kansi avautuu nappia painamalla.

14 Näppärä startti päivään - illalla kupillinen teetä

15 aamiaislaitteet electrolux aamiainen 15 EasySense EasySense-aamiassarja on Electroluxin pirteä uutuus, joissa kaikki tarvittavat perusominaisuudet on yhdistetty helppokäyttöisyyteen ja toiminnalliseen muotoiluun. Ergonomisesti mietityt yksityiskohdat täydentävät kokonaisuuden. UUTUUS! EKF3230/EKF3200 kahvinkeitin Kapasiteetti kuppia. Vesisäiliössä on vesimäärän näyttö sekä tarvittavan kahvimäärän asteikko. Myös lasikannussa on selkeä mitta-asteikko molemmilla puolilla, ergonomisesti oikealla kohdalla vettä täytettäessä. Keittimessä on automaattinen virrankatkaisu ja tippalukko. Värivaihtoehdot: valkoinen/punainen tai musta. UUTUUS! EAT3230/EAT3200 leivänpaahdin Leivän keskitys mahdollistaa paksujen ja ohuiden viipaleiden paahdon tasaisesti. Paahtimessa on portaaton paahtoasteen valinta asteikolla 1-8. Integroitu sämpyläteline on kätevä esim. croissanttien lämmittämiseen. Värivaihtoehdot: valkoinen/ punainen tai musta. UUTUUS! EEWA3230/EEWA3200 vedenkeitin Muovinen kannu on äänitasoltaan hiljainen. Piilotetun vastuksen ansiosta kannu on helppo puhdistaa. Lukittavan kannen avaus helposti yhdellä kädellä napin painalluksella. Selkeä vesimäärän mitta-asteikko sekä litroina että kuppeina molemmilla puolilla kannua. Tilavuus 1,5 litraa. Värivaihtoehdot: valkoinen/ punainen tai musta. Kahvinkeittimen automaattinen virrankatkaisu 40 minuutin kuluttua käynnistyksestä. Turvallinen pintalämpötila. Selkeät merkkivaloilla varustetut painikkeet: sulatus, uudelleen lämmitys ja keskeytys. Vedenkeittimen käynnistyspainikkeen merkkivalo.

16

17 Ultramix/Pro electrolux ruuanvalmistus 17 Functionality Ammattikokkien kehittämiä ominaisuuksia Laita ruokaa kuten ammattilaiset! Uudessa UltraMix/PRO-sauvasekoittimessamme on tavallista pidempi sekoitusvarsi, minkä ansiosta sekoitinta voi käyttää syvissä astioissa. Terän ainutlaatuisen muotoilun ansiosta elintarvikkeet eivät takerru kiinni sekoituksen aikana, ja roiskeet estävä teräsuoja auttaa pitämään keittiösi puhtaana. Sekoittimen muotoilussa oli mukana ammattikokkeja, jotka vaativat välineiltään paljon. Vortex-imupyörre 3-siipinen terä ja sekoitusvarren kellomainen muotoilu saavat aikaan pyörteen. Sekoitin imee ruokaa teriä kohti tornadon lailla ja lopputuloksesta tulee samettinen ja pehmeä. Tehokas 700 W:n moottori takaa, että sekoitin on riittävän tehokas vaativaankin käyttöön. Käyttömukavuutta Portaaton tehonsäätö ja kevyellä painonapilla toimiva käynnistys ja pulssitoiminto tekevät sekoittimen käytöstä kätevää ja nopeaa. LED-näyttö varren päässä ilmaisee valitun tehotason. Tuplavatkain ja minileikkuri Lisävarusteiden (mallissa ESTM6400) avulla voit hyödyntää sauvasekoitinta erittäin monipuolisesti. Tuplavatkain tehostaa vatkausta ja tuo rakenteeseen lisää ilmaa. Vispilät ovat rakenteeltaan tukevat ja esimerkiksi perunamuusin valmistus käy niillä kätevästi. Tilavalla 1 litran minileikkurilla/sekoittimella voit hienontaa kunnon määrän pähkinöitä, vihanneksia, yrttejä, kalaa tai lihaa. Kulho soveltuu erinomaisesti mureketaikinan valmistukseen. ESTM6400 ESTM6200 Ammattilaistasoinen terärakenne. 3-siipinen terä ja roiskeita estävä suoja. Taivutetun muodon ansiosta teräsuoja ei naarmuta keittoastioita. Pitkä 25 cm:n sekoitusvarsi on kätevä kattiloissa ja syvissä astioissa. Ultramix/PRO sauvasekoitin soveltuu vaativiinkin kohteisiin. Erittäin tehokas sekoitustulos Vorteximupyörteen ansiosta. LED-nopeusnäyttö.

18 18 electrolux ruuanvalmistus Powermix Silent TESTIVOITTAJA Powermix Silent tehosekoitin Tekniikan Maailma 10/2010 Paras murskaaja Hiljaisin Testissä malli ESB4600 Powermix/PRO Silent ESB4700 Powermix Silent ESB4400 Sekoittaa kaiken helposti ja hiljaisesti Aloita aamusi rauhassa tuoreella mehulla tai herkullisella smoothiella. Powermix Silent -tehosekoittimen patentoidun äänenvaimennustekniikan ansiosta aamutoimet hoituvat hiljaa. Minileikkuri (mallissa ESB4700). Powermix Silent Powermix Silent ei pidä meteliä, vaikka siinä on voimakas moottori. Tehosekoittimessa on patentoitu äänenvaimennusjärjestelmä, minkä ansiosta sitä käyttää mielellään jopa vieraiden kanssa seurustellessa. Powermix/PRO Silent Powermix Silent PRO -sekoitin vie ruoanvalmistuksen askeleen pidemmälle. ESB4700- sekoittimen terät on kehitetty ammattikäyttöön, ja ne takaavat aina yhtä laadukkaan lopputuloksen. Nopeutta voi säätää kiertokytkimellä portaattomasti. Sekoittimen mukana toimitettava mehusuodatin linkoaa hedelmistä ja marjoista pehmeää ja samettista tuoremehua. Powermix/PRO -sekoittimen mukana tulee myös minileikkuri, jolla voi hienontaa esimerkiksi sipulia, mausteita, vihanneksia ja juustoa. Puree melkein mihin vain vaikka jäähän Kummassakin sekoitinmallissa on pulssitoiminto, joka on ihanteellinen esimerkiksi jään tai pakastemarjojen murskaamiseen. Kannessa olevan aukon kautta sekoittimeen on helppo lisätä raaka-aineita sekoituksen aikana. Kannun mitta-asteikko on avuksi nesteitä lisättäessä. Voimakas moottori ja Vortex-pyörreimu Moottorin teho on 600 W, joten sekoittimeen voi laittaa melkein mitä tahansa, mitä pakastimesta ja jääkaapista löytyy. Kolmikulmaiseen kannuun muodostuu voimakas pyörremäinen imuvirta, joka takaa erinomaisen sekoitustuloksen. Lasikannu on vankkatekoinen ja reilun kokoinen, joten valmistat sillä monet maukkaat keitot ja juomat koko perheelle. Helppo puhdistaa Kannun sileä sisäpinta on helppo puhdistaa ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät voi irrottaa. Virtajohdon voi kiertää laitteen pohjaan. Varma ja vakaa Vaikka sekoittimessa on voimakas moottori ja suuri kapasiteetti, se pysyy tukevasti pystyssä näppärien imukuppijalkojen ansiosta. Sekoittimessa on lisäksi turvatoiminto, jonka ansiosta moottori käynnisty vain, jos kannu ja teräosa ovat kunnolla paikoillaan. Mehusuodatin (mallissa ESB4700). Osat on helppo irrottaa puhdistusta varten. Erikoismuotoiltu terä murskaa tehokkaasti ja tasaisesti.

19 Powermix Mini electrolux ruuanvalmistus 19 ESB1100 Powermix Mini ESB1100 Myös pienempi muovikannulla varustettu sekoitin voi olla tehokas, kun laadukkaan terän ja kulhon muoto on optimoitu toimimaan juuri oikein yhdessä. Powermix Mini on kompakti sekoitin, jossa on 250 watin moottori ja kaksi eri käyttönopeutta. Powermix Minin kolmikulmaiseen kannuun muodostuu erityinen pyörre, joka tekee sekoittimesta huipputehokkaan. Lujatekoinen terä on valmistettu titaanista ja sen käyttöikä on pitkä. Tällä sekoittimella voi pienestä koosta huolimatta murskata vaikka jäätä! Helppo ja turvallinen Sekoitin on turvallinen käyttää, ja turvatoiminto varmistaa, että moottori käynnistyy vain, kun kannu ja terä on asetettu oikein paikoilleen. Teho valitaan keveillä painonapeilla, joita pidetään pohjassa niin kauan kuin sekoitusta halutaan jatkaa. Kannu on helppo irrottaa ja puhdistaa. Muovikannu on kevyt käsitellä ja muodoltaan solakka. Se sopii hyvin käteen ja tilavuus 0,65 litraa riittää vaikka kahden pirtelöannoksen valmistukseen. Teräyksikkö on irrotettavissa ja kannun voin pestä astianpesukoneessa. Virtajohdon voi säilyttää kätevästi kierrettynä laitteen pohjassa. Pienen kokonsa ansiosta sekoitin mahtuu keittiön välitilaan ja voi olla aina esillä käyttövalmiina. Käytännöllisiä lisävarusteita Powermix Mini -sekoittimen mukana saat myös minileikkurin ja mehusuodattimen. Ne ovat oivia apuvälineitä, kun haluat silputa ruoka-aineita tai valmistaa tuorepuristettua mehua aamu- tai välipalaksi. Titaaniterä soveltuu jopa jään murskaukseen. Minileikkurilla voi hienontaa vihanneksia, lihaa, juustoa, yrttejä, pähkinöitä ym.

20

21 EasyCompact Silent electrolux ruuanvalmistus 21 Entistä tehokkaampi, entistä hiljaisempi EasyCompact Silent -sähkövatkaimen moottori on poikkeuksellisen tehokas, ja sillä voi valmistaa jopa pieniä taikinoita. Siitä huolimatta vatkaimen äänitaso on hätkähdyttävän alhainen. Tuote on palkittu moninkertaisesti korkeasta laadustaan ja toimivasta muotoilustaan. Erittäin hiljainen: 72 db(a). Voimakas moottori Sähkövatkain on uskollinen apurimme, jota käytetään keittiössä ahkerasti. Tässä sähkövatkainten huippumallissa on tehokas 450 W:n moottori, hyvin suunnitellut vispilät sekä nopeuden säätö. Monipuolisten ominaisuuksien ansiosta voit valmistaa vatkaimella jopa pieniä taikinoita. Poikkeuksellisen hiljainen Vaikka moottori on tehokkaampi kuin sähkövatkaimissa yleensä, vatkain on tavallista hiljaisempi. Rakenne on suunniteltu siten, että äänitaso pysyy matalana, mikä takaa miellyttävän käytön. Erikoismuotoillut vispilät EasyCompact Silent -vatkaimen ruostumattomat vispilät ja taikinakoukut voi pestä astianpesukoneessa. Erikoismuotoillut vispilät lisäävät tehokkaasti ilmaa vatkattavan ruoka-aineen rakenteeseen. EHM6200 Pehmeä käynnistys Sähkövatkain käynnistyy pehmeästi, eikä kulhon tai astian sisältö roisku. Portaaton nopeuden säätö ja pulssitoiminto Portaaton nopeuden säätö helpottaa nopeuden valintaa vatkaamisen aikana. Sähkövatkaimessa on myös pulssitoiminto, jolla nopea täysteho saavutetaan hetkellisesti saman tien kevyesti keinukytkintä painamalla. Vatkaimen siniset LEDvalot ilmoittavat visuaalisesti nopeuden muutoksesta. Hyvin muotoillut vispilät ja taikinakoukut takaavat erinomaisen sekoitustuloksen. LED-nopeusnäyttö. Voimakas moottori: 450W.

22

23 EasyCompact electrolux ruuanvalmistus 23 EasyCompact EasyCompact on Electroluxin pirteä uutuusvalikoima kodin käytetyimpiä pienlaitteita, joissa kaikki tarvittavat perusominaisuudet on yhdistetty helppokäyttöisyyteen sekä kompaktin kokoiseen muotoiluun. Ergonomisesti mietityt yksityiskohdat ja olennaiset lisätarvikkeet täydentävät kokonaisuuden. ESB3400 ESB3300 ESTM5600 ESTM5400 Tehosekoitin EasyCompact-tehosekoittimessa kannun käsittelystä ja ohjauspaneelin käytöstä on pyritty tekemään mahdollisimman intuitiivista ja helppokäyttöistä. Kolmikulmaisen kannun ja terien muotoilun ansiosta syntyvä Vortex-imupyörre antaa erinomaisen sekoitustuloksen. Tukeva lasikannu Helposti paikalleen asettuvassa 1 litran lasikannussa on mittaasteikko ja kannessa kätevä täyttöaukko. Irrotettava 4-siipinen terä soveltuu myös jäänmurskaukseen. Monitoiminen nopea pulssipainike Pulssitoiminto on tehokas jään ja pakastemarjojen hienontamisessa. Myös kannun pikapuhdistus tehdään pulssitoiminnolla: lisätään vettä ja tippa käsitiskiainetta, minkä jälkeen pulssipainikkeella huuhdellaan tehokkaasti kannu puhtaaksi. Ohjaus keveillä elektronisilla painikkeilla Tehonsäätö on 4-portainen ja valinta tehdään kevyesti painonapeilla. Sauvasekoitin EasyCompact-sauvasekoittimessa on voimakas moottori, mutta laitteen rakenne on silti kevyt. Myös kädensijan muoto on ergonominen. Varsi on ohut ja pinta miellyttävän tuntuinen. Terä on 2-siipinen ja teräsuojan muotoilu on roiskeita estävä. Lisäksi teräsuojan kellomainen muoto suojaa astioita naarmuuntumiselta. Virtajohto on 1,8 m pitkä, mikä mahdollistaa työskentelyn joustavasti, vaikka pistorasioita olisi vähemmän. Monipuoliset lisätarvikkeet Mukana tulevat isätarvikkeet auttavat hyödyntämään sekoitinta entistä monipuolisemmin. Sekoituskulhon tilavuus on 600 ml. Pallovispilän avulla siinä valmistuu erittäin nopeasti myös kermavaahto. Kulholle on mukana käytännöllinen kansi. Seinäkiinnitystelineessä sekoitin voidaan sijoittaa kätevästi ulottuville. Sekoitus-/leikkurikulho on erinomainen apu vihannesten, pähkinöiden, lihan, kalan ym. silppuamiseen (mallissa ESTM5600). Tehokas sekoitus kolmikulmaisessa kannussa Vorteximupyörteen ansiosta. Tehonsäätö helppokäyttöisillä painonapeilla. LED-valo kertoo tason. Ergonomisesti muotoiltu kädensija on ohut ja painikkeet ovat sopivasti sormien ulottuvilla. 2-siipinen terä ja roiskeita estävä suoja. Taivutetun muodon ansiosta teräsuoja ei naarmuta astioita.

24 24 electrolux ruuanvalmistus vatkain Joka kodin tarpeellinen keittiöapulainen On itsestään selvää, että lapsen on saatava syntymäpäiväkakkunsa. Ei kuitenkaan ole aivan lastenleikkiä vatkata kaksi litraa kermaa käsin. EasyCompact tekee leipomisesta helppoa. Sähkövatkain oli ensimmäisiä sähkölaitteita, jotka löysivät tiensä kotitalouksien keittiöihin. Vielä nykyäänkin se kuuluu keittiön vakiovarusteisiin. EasyCompact -vatkaimessa yhdistyy kaikki tarvitsemasi: sähkövatkain, vispilät ja taikinakoukut vakaassa ja tyylikkäässä telineessä (mallit EHM4600/EHM4400). Telineessä vatkain on kätevä nostaa kaappiin säilytykseen. Vatkaimet ja taikinakoukut eivät loju laatikossa kauhojen ja vispilöiden seassa vaan löytyvät aina vatkaimen kanssa samasta paikasta. Kätevä virtajohdon säilytys Johdon voi kiertää laitteen ympärille ennen telineeseen asettamista, jolloin vatkain pysyy tukevasti paikoillaan. EHM4400 EHM4600 Kolme tai viisi eri nopeutta EasyCompact -vatkaimessa on mallista riippuen kolme tai viisi eri nopeutta. Lisäksi maksiminopeutta voidaan käyttää pulssitoiminnolla. Ruostumattomat vispilät ja koukut Vatkaimen mukana tulee kaksi ruostumattomasta teräksestä valmistettua taikinakoukkua ja kaksi vispilää, jotka voidaan puhdistaa astianpesukoneessa. EHM4100 Helppo irrottaa. Pehmeä käynnistys estää roiskeet. Kätevä virtajohdon säilytys. Malleissa EHM4600 ja EHM4400 on säilytysteline. Maksiminopeudella toimiva pulssitoiminto.

25 lihamylly electrolux ruuanvalmistus 25 Moderni ja vankkatekoinen lihamylly Tee itse jauhelihaa tai valmista maukkaita makkaroita. Voit hemmotella vieraitasi vaikkapa lähiseudun omilla raaka-aineilla tai mummon reseptin mukaan valmistamillasi lammasmakkaroilla. Tehokkaan 600 W:n moottorin ja helppokäyttöisten lisävarusteiden avulla valmistat puolitoista kiloa jauhelihaa minuutissa. Kauniisti kromattu ja mustalla kuorella viimeistelty lihamylly kelpaa myös keittiösi sisustuselementiksi. Kätevän peruutustoiminnon ansiosta voit tarvittaessa pyörittää myllyä vastakkaiseen suuntaan, mikäli jauhaessa syntyy tukoksia. Näppärät varusteet Mylly sisältää kolme eri kokoista reikälevyä hienoon, puolikarkeaan tai karkeaan jauhatukseen. Sekä reikälevyt että jauhamisterä ovat lujatekoista ruostumatonta terästä. Lisätarvikkeena on mukana käteviä lisätarvikkeita. Makkaranvalmistuslaitteilla on voi täyttää itse tuoreita ja lihaisia makkaroita. Kebbe-suutimella valmistetaan jauhelihanyyttejä, jotka voidaan täyttää ja paistaa upporasvassa. Lisäksi mukana on 4 eri profiilia sisältävä pikkuleipäpursotin, jonka avulla voi tehdä nopeasti ison määrän pikkuleipiä. EMM1000 Virtajohdon kätevä säilytys Johto on 1,2 metriä pitkä, ja sitä voi säilyttää laitteen alla olevassa lokerossa. Voimakas moottori takaa hyvän lopputuloksen ja säästää aikaa. Valittavana on kolme eri levyä hienoon, puolikarkeaan tai karkeaan jauhatukseen. Makkarasuppilon avulla kotitekoisten makkaroiden täyttäminen käy kätevästi. Mukana on myös pikkuleipäpursotin.

26

27 leivontakone electrolux ruuanvalmistus 27 Herää aamulla vastaleivotun leivän tuoksuun! Onni voi olla pieniä asioita. Kuten tuoreen leivän ihana maku ja tuoksu yhteisellä aamiaisella rakkaiden kanssa. Leivontakoneella valmistat leipää puhtaista raaka-aineista - omien makumieltymyksiesi mukaan. Monipuoliset toiminnot Leivontakoneessa on 15 erilaista ohjelmaa, joista kolme on erikoisohjelmia pyöreälle kakkuvuoalle. Suorakaiteen muotoisessa leipävuoassa valmistat vaalean ja sekaleivän, ranskanleivän, briossin tai esimerkiksi puuron, hillon tai riisivanukkaan. Erillinen pikaleipäohjelma kestää vain 58 minuuttia. Oma ohjelma myös gluteenittomalle leivälle. Halutessasi voit valmistaa pelkän taikinan ja myös kohottaa sen valmiiksi laitteessa. Valittavana on eri taikinakokoja leipävuoalle: 500 g / 750 g / 1000 g. Paistoasteita on kolme eri tasoa: vaalea, normaali ja tumma. Käyttöpaneeli on helppo pitää puhtaana, valinnat tehdään elektronisilla painikkeilla. Lisäksi paneelissa on selkeä, valaistu LCD-näyttö. Lisäksi käyttöä helpottaa hälytys aineksien lisäämiselle (tietyt ohjelmat) ja ohjelman päättymiselle. EBM8000N Kakkuvuoka Pyöreä kakkuvuoka lisää laitteen käyttömahdollisuuksia. Leivontakoneessa on kolme erilaista valmisohjelmaa makeille leivonnaisille/jälkiruuille: kakku/piirakka, sokerikakku ja vanukas. Valmista vaivattomasti maukkaat, tuoreet ja terveelliset leivonnaiset kotona, ilman lisäaineita. Ajastin ja lämpimänä pito Ohjelman aloitusajankohdan voi asettaa ajastimen avulla jopa 12 h päähän. Hälytysäänet kytkeytyvät automaattisesti pois toiminnasta, kun ajastustoiminto valitaan. Lämpimänä pito toimii 1 tunnin ajan ohjelman päättymisestä. Ohjelmat Vaalea leipä Vaalea leipä, pika Sekaleipä Sekaleipä, pika Ranskanleipä Briossi Taikina Taikina + kohotus Alas taittuva vaivausterä helpottaa vuoasta irrottamista. Kiertoilmapuhallin antaa rapean pinnan. Gluteeniton Kakku 500 g Sokerikakku Jälkiruoka/puuro Vanukas Hillo Superpika (leipä) Lisäaika (ajan lisäys min) Laitteen mukana tulee reseptivihko, jossa on maukkaita, testattuja pohjoismaisia ohjeita leiville ja makeille leivonnaisille (suomen- ja ruotsinkielinen). Irrotettava vuoka on helppo puhdistaa. Informatiivinen LCD-näyttö. Tyylikkäässä leivontakoneessa on metallikuori. Liitäntäteho on 680 W ja johdon pituus 1 metri. Ulkomitat (mm): K 307, L 385, S 272.

28 Huipputehokas ja turvallinen

29 höyrysilitysrauta electrolux vaatehuolto 29 5safety Electroluxin kaikkien aikojen turvallisin höyrysilitysrauta Onko sinulla lapsia tai lemmikkejä, jotka saattavat tönäistä silityslautaa niin, että silitysrauta putoaa? Mietitkö joskus töissä, unohditko silitysraudan päälle? Enää sinun ei tarvitse olla huolissasi. 5safety on turvallisin höyrysilitysrauta, jonka Electrolux on koskaan valmistanut. Turvallinen viidellä tavalla 5safety on Electroluxin kaikkien aikojen turvallisin höyrysilitysrauta. Virta katkeaa automaattisesti kolmella eri tavalla, eikä sinun tarvitse menettää yöuniasi. Turvatoiminto katkaisee virran ja hälyttää merkkiäänellä: pystyasennossa liikkumatta 8 minuuttia, kyljellään tai pohja alaspäin 30 sekuntia. Lisäksi 5Safety-silitysraudassa on kaksi muuta turvaominaisuutta: päädyn patentoidun kumipinnan ansiosta rauta pysyy vakaasti pystyssä, ja kuminen kädensija varmistaa, ettei otteesi lipsu. Tehokas höyrysilitysrauta 5safety soveltuu ihanteellisesti suurten vaatemäärien silittämiseen ja myös vaativammalle käyttäjälle. Luja ja naarmuuntumaton RESILIUM -pohja liukuu vaivatta. Siinä on 605 pientä aukkoa, joten hienojakoinen höyry jakaantuu erittäin tasaisesti silitettävälle alueelle. 5safety-raudat ovat teholtaan W, joten hyvään silitystulokseen tarvittavaa jatkuvaa lämpöä riittää tasaisesti. Hankalimpiin paikkoihin voidaan käyttää tehostehöyryä, jonka määrä on mallista riippuen g/sykäys. Malleissa EDB8060 ja EDB8050 on automaattisesti säätyvä höyryn määrä valitun lämpötilan mukaan. Erikoispitkä virtajohto Kolme metriä pitkä virtajohto antaa sinulle runsaasti liikkumavaraa. Silitysraudassa on myös suuri vesisäiliö sekä sisäänrakennettu automaattinen kalkinpoisto. EDB8060 EDB8040 EDB8045 EDB8050 Automaattinen virrankatkaisu lisää turvallisuutta. RESILIUM pohja kestää naarmuuntumattomana ja silityspintaala on erittäin laaja. Neljä tehostehöyryaluetta pohjan keskeisissä paikoissa (4active Power Steam). 3 metrin virtajohto helpottaa työskentelyä. Rauta pysyy vakaasti pystyssä patentoidun kumipäädyn ansiosta. 605 yksittäistä höyryaukkoa takaa erittäin hienojakoisen ja tasaisen höyrytyksen. Sisäänrakennettu kalkinpoistojärjestelmä.

30 30 electrolux vaatehuolto höyrysilityskeskus Silityskeskus Silitystä ei tarvitse enää keskeyttää vettä lisättäessä. Vesisäiliön täyttö käy helposti ja nopeasti milloin tahansa. Säiliö on irrotettavissa kokonaan, joten täyttö onnistuu myös suoraan hanasta. Supernopea Electrolux Perfect silityskeskus on lisäksi käyttövalmis vain 1 minuutissa! Nopea veden täyttö aina tarvittaessa Veden lisääminen on mahdollista kesken silityksen ilman jäähdytystä ja odottelua. Jatkuva höyrykapasiteetti on valittavissa 0-75 g/min ja teho vastaa 4 baarin painetta. Electrolux Perfect silityskeskus tarjoaa tehokasta ja nopeaa silitystä ilman aikaa vieviä valmisteluja. Vesisäiliö on irrotettavissa kokonaan joten täyttö onnistuu myös suoraan hanasta. Käyttövalmis vain 1 minuutissa! Uudenlainen rakenne mahdollistaa nopeamman aloituksen. Thermoblock-rakenne kuumentaa juuri sopivan määrän vesihöyryä kerrallaan ja annostelee sitä sopivasti. Rauta on käyttövalmis 1 minuutin kuluttua päälle kytkemisestä. EDBS2300 Veden lisääminen on mahdollista kesken silityksen, täysin ilman odotusaikaa. Rauta nojaa tukevasti pöytäyksikön telineeseen. Merkkivalo kertoo kun rauta on tarpeeksi kuuma ja kun vettä pitää lisätä säiliöön. Pohja on kestävää ja erittäin hyvin lämpöä johtavaa ruostumatonta terästä. Pystyhöyrytyksen avulla suoristetaan kätevästi pukuja, verhoja jne. Tippalukko estää vesipisaroiden tiivistymisen höyryaukkojen kautta. Merkkivalo varoittaa pohjan kuumuudesta. Soft grip pehmuste antaa tukevan otteen kädensijasta. Höyryletku on 180 cm pitkä jä kaäntyy 180 ympäri. Virtajohto 180 cm.

31 höyrysilitysrauta electrolux vaatehuolto 31 Selätä vaatevuoret luotettavalla silitysraudalla Patentoidun kumipäädyn ansiosta silitysrauta pysyy vakaasti pystyssä silityslaudalla. 4safety-silitysraudassa on lisäksi kolmella eri tavalla aktivoituva automaattinen virrankatkaisu. Turvallinen 4safety-silitysraudassa on neljä eri turvatoimintoa. Virrankatkaisu aktivoituu kolmella tavalla ja hälyttää merkkiäänellä ja -valolla. Jos rauta jää pystyyn liikkumattomana, turvatoiminto menee päälle 8 minuutin kuluttua. Kyljellään tai pohja alhaalla toiminto aktivoituu 30 sekunnin kuluttua. Silitysrauta pysyy myös vakaasti pystyssä patentoidun kumipäädyn ansiosta. Siinä on lisäksi sisäänrakennettu kalkinpoistojärjestelmä, mikä parantaa raudan kestävyyttä ja silitystulosta. Erinomainen liukuvuus Emaloitu Glissium -pohja on naarmuuntumaton ja liukuominaisuuksiltaan erinomainen. Raudan teho W mallista riippuen. Tehostehöyryn määrä on g/sykäys. GREEN 4safety Electrolux panostaa jatkuvasti ekologisten tuotteiden kehittämiseen. Kun suunnittelemme tuotteitamme, mietimme koko niiden elinkaarta ja pakkaamme ne myös kierrätettäviin pakkauksiin. Electrolux Green EDB5136GR on ensimmäinen silitysrauta, jonka valmistukseen on käytetty kierrätettyä muovia. Lisäksi automaattinen virrankatkaisu auttaa säästämään sähköä. EDB5130CO EDB5120AM EDB5110PB EDB5136GR 26 % kierrätettyä muovia, 99 % kierrätettyä paperia pakkausmateriaaleissa. 30 % energiansäästö auto-off toiminnon ansiosta, 60 säästö (laskettu 8 käyttövuoden ajalla). Automaattinen virrankatkaisu. Erinomainen liukuvuus Glissium pohjan ansiosta. Pitkä johto antaa liikkumavaraa. Selkeät ja helppokäyttöiset painikkeet.

32 32 electrolux tekniset tiedot Kapseliespressokeittimet TESTI- VOITTAJA Tekniikan Maailma 8/2011 Malli Favola Cappuccino ELM5400 Favola Plus ELM5200 / ELM5200CB Favola ELM5100 / 5100RE / 5100PU Väri Graniitin/metallinharmaa Antiikkimetalli/suklaanruskea Ruskea/valkoinen / Punainen/valkoinen / Violetti/valkoinen Kapselityyppi Lavazza A Modo Mio Lavazza A Modo Mio Lavazza A Modo Mio Vesimäärän esiohjelmointi (yksittäisannoksen koko) On On - Thermoblock-kuumennus On On On Maidonvaahdotuskannu/maitosäiliö On - - Höyrytoiminto (maidon vaahdotus suuttimella) On (maitosäiliössä) On On Kuumavesitoiminto - On, suutin On, suutin Kuumennusyksikön pintamateriaali Teflon-pinnoitettu teräs Teflon-pinnoitettu teräs Teflon-pinnoitettu teräs Elektroninen lämpötilan säätö On On On Esisuodatus-toiminto On On On Autom. pysäytys kun säiliö tyhjä On On - Automaattinen kuumennusjärjestelmän täyttö On On On Pumpun painekapasiteetti (baaria) Irrotettava vesisäiliö On On On Kapselisäiliön tilavuus (kpl) Kahvisuuttimen korkeussäätö (cm) Irrotettava vesisäiliö On On On Vesisäiliön tilavuus (l) 0,9 0,9 0,9 Valaistut painikkeet On On On Autom. virrankatkaisu 30 min 30 min 30 min Latauskahva valettua metallia On On On Tippuvesiastian täyttymisen osoitin On On On Kuppitelineen taustavalaistus On On - Veden lämpötila suodatuksessa ( C) Valmiin kahvin lämpötila ( C) Johdon pituus (m) Liitäntäteho (W) Mitat K x L x S (cm) 23 x 33 x x 22 x x 22 x 30 Maidonvaahdotin Malli Dolce Crema EMS5000 Väri Valkoinen/tummanruskea Maidon valmistus cappuccinoon/latteen On Kapasiteetti vaahdotuksessa (dl) 1,5 Kapasiteetti kuumennuksessa (dl) 2,5 Automaattinen virrankatkaisu On Tarttumaton sisäpinnoite On Johdoton kannu On Kannen avaus painikkeella On On/Off kytkin merkkivalolla On Helppo puhdistus, vedenkestävä On Johdon pituus (m) 0,75 Liitäntäteho (W) 500 Paino (kg) 0,9 Mitat K x L x S (cm) 18 x 12 x 12

33 electrolux tekniset tiedot 33 Kahvinkeittimet Malli ErgoSense ErgoSense ErgoSense EasySense EKF5255 EKF5220 EKF5210 / EKF5110 EKF7500 EKF3200 / EKF3230 Väri Teräs Teräs Teräs / Valkoinen Teräs Musta / Valko-punainen Kapasiteetti litraa/kupit 1,4 / ,4 / ,4 / ,4 / ,4 / Merkkivalo On On On On On Autom. virrankatkaisu On, 2 h 2 h 40 min 40 min kahvin valmistuttua Ajastus - On - On - Aromitoiminto Eelektroninen Eelektroninen Eelektroninen Eelektroninen - Tippalukko On On On On On Kannu Teräksinen termos Lasi Lasi Lasi Lasi Kannun mitta-asteikko - On On On On Lämpölevyn tarttumaton pinnoite - On On On On Suodatinsuppilo 1x4 1x4 1x4 1x4 1x4 Suodatinsuppilon irrotus On On On On On Johdon pituus (m) Johdon säilytys rungossa On On On On - Liitäntäteho (W) Mitat: K x L x S (cm) 33 x 20 x 23,5*) 33 x 20 x 23,5*) 31,5 x 19 x 23,5*) 32 x 18 x 20*) 32 x 18 x 25*) *) Ilman kahvaa Vedenkeittimet Malli ErgoSense EEWA5210 / EEWA5110 ErgoSense EEWA5120 ErgoSense EEWA5200 / EEWA5100 EEWA7600 (Saatavilla 2013) EEWA7500 EEWA7100 / EEWA7100R EasySense EEWA3200 / EEWA3230 Musta / Valko-punainen Väri Teräs / Valkoinen Valkoinen Teräs / Valkoinen Kirkas Teräs Teräs / Punainen & kromi Kannun materiaali Teräs / Muovi Muovi Teräs / Muovi Lasi Teräs Teräs Muovi Tilavuus (l) 1,5 1,5 1 1,7 1,7 1,5 1,5 Lämpötilan säätö - Vääntimellä - Elektroninen Elektroninen - - Lämpötilan näyttö LED LED - - Lämpimänäpito On On - - Lukittava turvakansi On On On On On On On Kannen avaus yhdellä kädellä On On On On Merkkivalo On On On On On On On Autom. virrankatkaisu On On On On On On On Vesimäärän näyttö 2 puolella kannua 2 puolella kannua 2 puolella kannua Kannussa Kahvan kohdalla Kahvan kohdalla 2 puolella kannua Vesimäärän asteikko Litroina & kuppeina Litroina & kuppeina Litroina & kuppeina Litroina & kuppeina Litroina & kuppeina Litroina Litroina & kuppeina Irrotettava suodatin On On On On On On On Kuivakeittosuoja On On On On On On On Liitosjohdon säilytys Telakan pohjassa Telakan pohjassa Telakan pohjassa Telakan pohjassa Telakan pohjassa Telakan pohjassa Telakan pohjassa Sisäpohjan materiaali Teräs Teräs Teräs Teräs Teräs Teräs Teräs Vastus pohjan alla On On On On On On On Johdon pituus (m) 0,75 0,75 0,75 0,75 0,75 0,75 0,75 Liitäntäteho (W) Mitat: K x L x S (cm) 24 x 25,5 x 16,5*) 27 x 23,5 x 16*) 22 x 20 x 17*) 27 x 22 x 16*) 24 x 21 x 16*) 24 x 21 x 16*) 23 x 23 x 16*) *) Ilman kahvaa Leivänpaahtimet Malli ErgoSense EasySense EAT5210 / EAT5110 EAT7100 / EAT7100R EAT3200 / EAT3230 Väri Teräs / Valkoinen Teräs / Punainen & kromi Musta / Valko-punainen Rungon materiaali Teräs / Muovi Teräs Muovi Paahtoasteet (kpl) Paahtoasteen säädin Pyörivä nuppi Pyörivä nuppi Pyörivä nuppi Paahtoaukkoja (kpl) Paahtoasteen tunnistin On On On Leipähissi (manuaalinen) On On - Autom. leivän keskitys On On On Paahtoaukot: S x L (cm) 13 x 3 13 x 2,5 14 x 4 Sämpyläteline On - On Uudelleenlämmitys On, merkkivalo On, merkkivalo On, merkkivalo Sulatus On, merkkivalo On, merkkivalo On, merkkivalo Keskeytyspainike On, merkkivalo On On, merkkivalo Murutarjotin On On On Johdon pituus (m) Johdon säilytys pohjassa On On On Liitäntäteho (W) Mitat: K x L x S (cm) 19 x 27 x x 28 x 17,7 19 x 32 x 18

34 34 electrolux tekniset tiedot Sauvasekoittimet Malli Ultramix/PRO ESTM6400 Ultramix/PRO ESTM6200 EasyCompact ESTM5400 EasyCompact ESTM5600 (Saatavilla 2013) Väri Harmaanmusta / teräs Punainen / teräs Valkoinen/punainen Valkoinen/musta Tehoalueet (kpl) Portaaton Portaaton 2 (normaali & turbo) 2 (normaali & turbo) Tehovalinnan LED-näyttö On On - - On/Off painike On On - - Turbo-toiminto On On On On Terät 3-siipinen, terästä 3-siipinen, terästä 2-siipinen, terästä 2-siipinen, terästä Sekoitusvarsi Ruostumaton teräs Ruostumaton teräs Ruostumaton teräs Ruostumaton teräs Soft touch -pinnoite kädensijassa On On - - Minileikkuri lisätarvikkeena On - - On Vatkain lisätarvikkeena Kaksoisvatkaimet - 1-osainen 1-osainen Sekoituskulho (l) 1 1 0,6 0,6 Seinäkiinnitysteline On On On On Johdon pituus (m) 1,8 1,8 1,8 1,8 Liitäntäteho (W) Mitat: K x L x S (cm) 43 x 8,4 x 8,4 43 x 8,4 x 8,4 38 x 7 x 7 38 x 7 x 7 Sähkövatkaimet Malli EasyCompact Silent EHM6200 EasyCompact EHM4600 EasyCompact EHM4400 EasyCompact EHM4100 Väri Valkoinen/punainen Kromi/valkoinen Valkoinen/tumma violetti Valkoinen/antiikkimetalli Tehoalueet (kpl) Portaaton tehonsäätö Turbo-toiminto On On On On Soft start On On On On Silent, hiljainen äänitaso On, 72 db(a) Vatkainten profiili Lankamalli, erikoismuotoilu Lankamalli Lankamalli Lankamalli Vatkaimien materiaali Ruostumaton teräs Ruostumaton teräs Ruostumaton teräs Ruostumaton teräs Taikinakoukut Ruostumaton teräs Ruostumaton teräs Ruostumaton teräs Ruostumaton teräs Soft grip -pinnoite kädensijassa On On On - Säilytysteline - On On - Vatkaimet konepestävät On On On On Johdon pituus (m) 1,5 1,5 1,5 1 Liitäntäteho (W) Mitat: K x L x S (cm) 19 x 22 x 9,5 19 x 22 x 9,5 19 x 22 x 9,5 19 x 22 x 9,5 Tehosekoittimet Malli Powermix/PRO Silent ESB4700 Powermix Silent ESB4400 EasyCompact ESB3300 EasyCompact ESB3400 (Saatavilla 2013) Powermix Mini ESB1100 Väri Mustanharmaa Antiikkimetalli Valkoinen/punainen Valkoinen/musta Tumma violetti Hiljainen äänitaso On, 77 db(a) On, 77 db(a) Tehoalueet (kpl) Portaaton 6 4 (painonapeilla) 4 (painonapeilla) 2 (painonapeilla) Pulssitoiminto On On On On - LED-merkkivalo On - On On - Terien materiaali Ruostumaton teräs Ruostumaton teräs Ruostumaton teräs Ruostumaton teräs Titaani Terien lukumäärä 4-siipinen, PROleikkaus 4-siipinen 4-siipinen 4-siipinen 4-siipinen Kannun tilavuus (l) 1,5 1, ,65 Kannun materiaali Lasi Lasi Lasi Lasi Muovi Konepestävä kannu - - On On On Lisätarvikkeet Minileikkuri ja mehusuodatin - Mehusuodatin Minileikkuri Minileikkuri ja mehusuodatin Liukumattomat kumijalat On On On On On Johdon pituus (m) Liitäntäteho (W) Mitat: K x L x S (cm) 39 x 20 x x 20 x x 15,5 x 18,5 35 x 15,5 x 18,5 33 x 12 x 12

35 electrolux tekniset tiedot 35 5safety höyrysilitysraudat Malli 5safety EDB8060 5safety EDB8050 5safety EDB8040 5safety EDB8045 Väri Met.hohto hiekka / Merensininen / valkoinen Musta Punainen / valkoinen valkoinen Liitäntäteho (W) Pohjamateriaali RESILIUM Jetski 605 anodisoitu alumiini RESILIUM Jetski 605 anodisoitu alumiini RESILIUM Jetski 605 anodisoitu alumiini RESILIUM Jetski 605 anodisoitu alumiini Merkkivalo On On On On Jatkuva höyry (g/min) Tehostehöyry (g/sykäys) Pystyhöyrytys On On On On Automaattinen höyryn määrän säätö On On - - 4active Power Auto Steam -tehohöyryalueet On On On On Vesisäiliö (dl) 3,8 3,8 3,8 3,8 Self Clean -puhdistustoiminto On On On On Integroitu kalkinestopatruuna On On On On Automaattinen virran turvakatkaisu 3-tasoinen 3-tasoinen 3-tasoinen 3-tasoinen Turvakatkaisun hälytys merkkiääni ja -valo merkkiääni ja -valo merkkiääni ja -valo merkkiääni ja -valo Liukumaton päätypinta On On On On Liukumaton Soft-kädensija On On On On Kostutussuihku On On On On Johdon pituus (m) Johdon kääntyminen Mitat: K x L x S (cm) 14 x 28 x x 28 x x 28 x x 28 x 13 4safety höyrysilitysraudat GREEN Malli 4safety EDB5130CO 4safety EDB5136GR 4safety EDB5120AM 4safety EDB5110PB Väri Sininen / valkoinen Musta / vihreä, Turkoosi / valkoinen Musta kierrätysmuovi 26% Liitäntäteho (W) Pohjamateriaali GLISSIUM emaloitu alumiini GLISSIUM emaloitu alumiini GLISSIUM emaloitu alumiini GLISSIUM emaloitu alumiini Merkkivalo On On On On Jatkuva höyry (g/min) Tehostehöyry (g/sykäys) Pystyhöyrytys On On On On Vesisäiliö (dl) Self Clean -puhdistustoiminto On On On On Integroitu kalkinestopatruuna On On On On Automaattinen virran turvakatkaisu 3-tasoinen 3-tasoinen 3-tasoinen 3-tasoinen Turvakatkaisun hälytys merkkiääni ja -valo merkkiääni ja -valo merkkiääni ja -valo merkkiääni ja -valo Liukumaton päätypinta On On On On Liukumaton Soft-kädensija On On On On Kostutussuihku On On On On Johdon pituus (m) 2,5 2,5 2,5 1,8 Johdon kääntyminen Mitat: K x L x S (cm) 14 x 28 x x 28 x x 28 x x 28 x 13 Silityskeskus Malli EDBS2300 Väri Valkoinen / punainen Liitäntäteho (W) 2300 Pohjamateriaali Ruostumaton teräs Merkkivalo Lämpötilalle ja veden lisäämiselle Vesisäiliö (l) 0,9 Veden lisäys mahdollista Jatkuvasti Jatkuva höyry (g/min) 0-75 Höyryntuotto teknologia Thermoblock Paine 4 baaria vastaava taso Höyryvalmius 1 minuutissa Pystyhöyrytys On Vaihdettava kalkinestopatruuna (malli) On (EDC01) Liukumaton Soft Grip -kädensija On Virtajohdon pituus (m) 1,8 Höyryletkun pituus (m) 1,8 Johdon kääntyminen 180 Mitat: K x L x S (cm) 27 x 22 x 38

36 Oy Electrolux Ab Pakkalankuja 6 PL Vantaa Kuluttajaneuvonta Puhelin Kiinteä puhelinverkko: 8,28 snt/puhelu + 3,2 snt/min Matkaviestinverkko: 19,2 snt/min Jatkuvan tuotekehityksen vuoksi oikeudet muutoksiin pidätetään. 09 / 2012 PNC:

Kestäviä valintoja 2009 2010

Kestäviä valintoja 2009 2010 Kestäviä valintoja 2009 2010 2 Kestäviä valintoja Bosch Kestäviä valintoja Bosch 3 On parempi menettää rahaa kuin luottamus Tämä ajatus on peräisin yhtiön perustajalta Robert Boschilta. Bosch oli keksijä

Lisätiedot

KALUSTEISIIN SIJOITETTAVAT KODINKONEET 2012

KALUSTEISIIN SIJOITETTAVAT KODINKONEET 2012 KALUSTEISIIN SIJOITETTAVAT KODINKONEET 2012 TUOTTEEMME OVAT ITSESSÄÄN PARAS TODISTE WHIRLPOOLIN SUUNNITTELUTAIDOSTA. DESIGN JA TEKNOLOGIA OVAT YLIVOIMAISIA VAHVUUKSIAMME. TÄSTÄ KERTOVAT MYÖS LÄHES 100

Lisätiedot

kodinkoneet Ostoapu 2015

kodinkoneet Ostoapu 2015 kodinkoneet Ostoapu 2015 Valikoima vaihtelee tavarataloittain. Lisätietoja saat tavaratalon henkilökunnalta ja osoitteesta IKEA.fi Tarkemmat tuotetiedot löydät kunkin tuotteen hintalapusta ja nettisivuiltamme.

Lisätiedot

Sisällysluettelo. Pölypussittomat imurit. Pölypussilliset imurit. Johdollinen varsi-imuri. Green-valikoima. 020 Energica.

Sisällysluettelo. Pölypussittomat imurit. Pölypussilliset imurit. Johdollinen varsi-imuri. Green-valikoima. 020 Energica. Kodin puhtaus 2010 Sisällysluettelo Pölypussilliset imurit Pölypussittomat imurit Johdollinen varsi-imuri Green-valikoima 006 UltraOne 016 Uusi UltraActive 020 Energica 022 Uusi UltraSilencer Green 010

Lisätiedot

Kodin puhtaus 2011 2012

Kodin puhtaus 2011 2012 Kodin puhtaus 2011 2012 Sisällysluettelo Pölypussilliset imurit 004 Ultrae 008 UltraSilencer 012 Ergospace Pölypussittomat imurit 014 UltraPerformer Green-mallisto 016 Electroluxin ekologiset pölynimurit

Lisätiedot

Syö ulkona. Kotona. Koe studioline innovatiivisia Siemens- keittiöratkaisuja. siemens-home.fi. Siemens. Tuo tulevaisuuden kotiisi.

Syö ulkona. Kotona. Koe studioline innovatiivisia Siemens- keittiöratkaisuja. siemens-home.fi. Siemens. Tuo tulevaisuuden kotiisi. Syö ulkona. Kotona. Koe studioline innovatiivisia Siemens- keittiöratkaisuja. siemens-home.fi Valikoima ja hinnat voimassa 1.4. 30.9.2015. studiolinevalikoima 2015 Siemens. Tuo tulevaisuuden kotiisi. 2

Lisätiedot

Keittiö ja kodinkoneet Ideakuvasto 2015

Keittiö ja kodinkoneet Ideakuvasto 2015 Keittiö ja kodinkoneet Ideakuvasto 2015 Lataa Epoq-sovellus App Storesta tai Play-kaupasta. 2240 Trend. Saatavana koko Trend-värivalikoima, katso sivut 42 43. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana

Lisätiedot

WHIRLPOOL VAPAASTI SIJOITETTAVAT 2006/2007

WHIRLPOOL VAPAASTI SIJOITETTAVAT 2006/2007 WHIRLPOOL VPSTI SIJOITETTVT 00/007 Älykkäät kodinkoneet - lisäarvoa ja enemmän itsellesi aikaa Whirlpoolin menestys perustuu jatkuviin kyselyihin ja innovaatioihin sekä siihen, että jatkuvasti tuotamme

Lisätiedot

Thermomix TM31. Käyttöohje Säilytä ohjeet tulevaa käyttöä varten!

Thermomix TM31. Käyttöohje Säilytä ohjeet tulevaa käyttöä varten! Thermomix TM31 Käyttöohje Säilytä ohjeet tulevaa käyttöä varten! Sisällysluettelo Ohjeet turvallista käyttöä varten... 5 Tekniset tiedot... 8 Esittely/Asiakaspalvelu... 9 Thermomix TM31 -laitteesi...

Lisätiedot

ZINZINO COFFEE TUOTELUETTELO SUOMI

ZINZINO COFFEE TUOTELUETTELO SUOMI ZINZINO COFFEE TUOTELUETTELO SUOMI SISÄLLYSLUETTELO 3 Enemmän kuin pelkkää kahvia 4 Eroja kahveissa 6 Paahtamalla maut esiin 7 Maku & Aromi 8 Reilua kauppaa maun vuoksi 11 Pieni tai suuri espresso 13 Espressokeittimet

Lisätiedot

Tekee kodista puhtaan. Pölynimurit 2008-2009

Tekee kodista puhtaan. Pölynimurit 2008-2009 Tekee kodista puhtaan Pölynimurit 2008-2009 Puhdas koti Voltan avulla Tiedämme, että pölynimuri, jonka ostoa harkitset, tulee olemaan kotisi tärkein puhtaanapitoväline. Jos todella aiot siistiä paikat

Lisätiedot

Kylmälaitteet 2008 2009 COOLING_08_FI.indd 1 COOLING_08_FI.indd 1 08-08-22 08.41.00 08-08-22 08.41.00

Kylmälaitteet 2008 2009 COOLING_08_FI.indd 1 COOLING_08_FI.indd 1 08-08-22 08.41.00 08-08-22 08.41.00 Kylmälaitteet 008 009 COOLING_08_FI.indd 08-08- 08..00 Bosch-kylmälaitteiden valikoimasta löydät juuri sinulle sopivan mallin Olemme tehneet pitkään ja kovasti töitä voidaksemme tarjota nykyään saatavilla

Lisätiedot

Lämpölinja ja kalusteisiin sijoitettavat kodinkoneet 2012. Kehitetty ammattilaisille, nyt viimeistelty sinulle

Lämpölinja ja kalusteisiin sijoitettavat kodinkoneet 2012. Kehitetty ammattilaisille, nyt viimeistelty sinulle Lämpölinja ja kalusteisiin sijoitettavat kodinkoneet 2012 Kehitetty ammattilaisille, nyt viimeistelty sinulle 1 Ammattilaisten inspiroima Jo 90 vuoden ajan olemme toimittaneet ammattilaislaitteita maailman

Lisätiedot

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB Tutustu uuteen näyttelyymme! FIKSUMPI KYLPYHUONE INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2012 2013 TIE FIKSUMPAAN KYLPYHUONEESEEN KÄY GUSTAVSBERGIN AVULLA. Ollessani nuori tulokas Tukholmassa, muutin

Lisätiedot

APPLEN SERTIFIOIMA, PAREMPI LAATU

APPLEN SERTIFIOIMA, PAREMPI LAATU 205 TERVETULOA Käsissäsi on uusi 205 talvikauden luettelomme, joka esittelee huolellisesti valikoidun malliston. Olemme valinneet toiminnallisia tuotteita, joita on hauska käyttää ja saada lahjaksi. Nämä

Lisätiedot

PRISMA MIKKOLASSA 9.-15.3.2015 SAFE HOME KAMERAT ENSIESITTELYSSÄ PRISMA MIKKOLASSA TI 10.3. 15900. Maahantuojan edustaja paikalla klo 12.00 18.

PRISMA MIKKOLASSA 9.-15.3.2015 SAFE HOME KAMERAT ENSIESITTELYSSÄ PRISMA MIKKOLASSA TI 10.3. 15900. Maahantuojan edustaja paikalla klo 12.00 18. PRISMA MIKKOLASSA 9.-15.3.2015 MIELE C1 PÖLYNIMURI Teho 14W Toimintasäde 9m 149 (199,-) SAMSUNG RS7527THCWW JÄÄKAAPPI/PAKASTIN Jääkaapin tilavuus 361 l, pakastimen tilavuus 209 l NoFrost -tekniikka Invertteri

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Electrolux Oy, Pakkalankuja 6 01510 Vantaa. Pidämme itsellämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin.

SISÄLLYSLUETTELO. Electrolux Oy, Pakkalankuja 6 01510 Vantaa. Pidämme itsellämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin. Electrolux Kalustekaupan hinnasto 1.1.212 SISÄLLYSLUETTELO Electrolux jääkaapit... 3 Electrolux kalusteisiin sijoitettavat jääkaapit Electrolux pakastimet... 7... 9 Electrolux kalusteisiin sijoitettavat

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 2 IDO Inspiraatio IDOn kylpyhuonekalusteille ja keramiikkatuotteille on myönnetty Avainlippu. IDO Inspiraatio 3 IDO on mukana arjessasi hektisistä aamuhetkistä viikonloppujen

Lisätiedot

Voimassa 13. 24.12.2014. Cielo Aktiivisuusranneke

Voimassa 13. 24.12.2014. Cielo Aktiivisuusranneke Voimassa 13. 24.12.2014. Cielo Aktiivisuusranneke 39 95 Iittala Tsaikka-lasit 29 95 (38,50) Iittala Tsaikka-lasit 23 cl. 2 kpl teräspidikkeellä. Kultakeramiikka Purkki Sinappi/Glögimausteet. 2 dl. Uunin,

Lisätiedot

SÄILYTÄ NÄMÄ OHJEET. Noudata perusvarotoimia. Sähköjohtoa koskevat erityisohjeet ENA 3 TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA

SÄILYTÄ NÄMÄ OHJEET. Noudata perusvarotoimia. Sähköjohtoa koskevat erityisohjeet ENA 3 TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA Käyttöohjeet TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA Noudata perusvarotoimia Sähköjohtoa koskevat erityisohjeet Nämä turvallisuusohjeet koskevat UL-turvatestattuja koneita (katso arvokilpeä ja lukua 9, Tekniset tiedot

Lisätiedot

W H I R L P O O L KALUSTEISIIN SIJOITETTAVAT KO D I N KONEET 2006

W H I R L P O O L KALUSTEISIIN SIJOITETTAVAT KO D I N KONEET 2006 W H I R L P O O L KALUSTEISIIN SIJOITETTAVAT KO D I N KONEET 2006 SENSING THE DIFFERENCE Y M P Ä R I S T Ö A S I O I TA K O S K E VA T I E D O T E P y r i m me Whirlpoolissa ke r t o maan avoimesti ja

Lisätiedot

KODINKONEET Ostoapu 2013

KODINKONEET Ostoapu 2013 KODINKONEET Ostoapu 2013 Tarkemmat tuotetiedot löydät kunkin tuotteen hintalapusta ja nettisivuiltamme. IKEA-kodinkoneet on suunniteltu arjen tarpeisiin Viimeistele uusi keittiösi sekä toiminnoiltaan että

Lisätiedot

Miten valitsen kodinkoneet? helposti. kodinkoneet 2013. Rosenlew-esite_lokakuu_2012.indd 1 22.10.2012 15:34

Miten valitsen kodinkoneet? helposti. kodinkoneet 2013. Rosenlew-esite_lokakuu_2012.indd 1 22.10.2012 15:34 Miten valitsen kodinkoneet? helposti. kodinkoneet 2013 1 Rosenlew-esite_lokakuu_2012.indd 1 22.10.2012 15:34 Valitseminen on helppoa. Rosenlew tarjoaa vaihtoehtoja. Me Rosenlewilla suunnittelemme kaikki

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 2 IDO Sisältö SISÄLTÖ Historia...4 IDO suunnittelijat...6 Inspiraatio...8 IDO Smart...14 Kylpyhuoneen suunnittelu...18 Pidä huolta kylpyhuoneestasi...21 Kylpyhuonekalusteet...22

Lisätiedot

INSPIRAATIOTA. TYYLIKÄSTÄ MUOTOILUAwitt KEITTIÖKAMPANJA LOISTAVAA TOIMINNALLISUUTTA. Witt Design

INSPIRAATIOTA. TYYLIKÄSTÄ MUOTOILUAwitt KEITTIÖKAMPANJA LOISTAVAA TOIMINNALLISUUTTA. Witt Design INSPIRAATIOTA TYYLIKÄSTÄ MUOTOILUAwitt KEITTIÖKAMPANJA Witt Design LOISTAVAA TOIMINNALLISUUTTA KUKA ON WITT? Witt A/S perustettiin vuonna 1993, kun Allan Witt päätti aloittaa omalla nimellään yrityksen

Lisätiedot

Käyttäjäystävällisyyttä

Käyttäjäystävällisyyttä Käyttäjäystävällisyyttä www.oras.com Sisältö Mikä tekee Oraksesta ainutlaatuisen? 4 15 Käyttäjäystävällisyys Älykäs vesi Ekologisuus Turvallisuus Hygieenisyys Ylellisyys Käyttäjäystävällisyys on hyvissä

Lisätiedot

INSPIRED BY COMFORT VAPAUTENI 2015 KATTAVA TARVIKEVALIKOIMA MATKAILUAJONEUVOIHIN JA VAPAA-AIKAAN

INSPIRED BY COMFORT VAPAUTENI 2015 KATTAVA TARVIKEVALIKOIMA MATKAILUAJONEUVOIHIN JA VAPAA-AIKAAN INSPIRED BY COMFORT VAPAUTENI 2015 Kylmäsäilytys Ilmastointi Energia Turvallisuus Mukavuus Matkakeittiö Saniteetti KATTAVA TARVIKEVALIKOIMA MATKAILUAJONEUVOIHIN JA VAPAA-AIKAAN 2 Johdanto VIRSTANPYLVÄÄT

Lisätiedot

NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO

NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO 2009 Scandinavian Modern -tyyli Classic-tyyli Romantic-tyyli Mielessäsi on todennäköisesti jo ajatus siitä, minkälaisen tunnelman haluat kylpyhuoneeseesi. Tämä

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. AEG-ELECTROLUX C44006I-A http://fi.yourpdfguides.com/dref/604722

Käyttöoppaasi. AEG-ELECTROLUX C44006I-A http://fi.yourpdfguides.com/dref/604722 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle AEG-ELECTROLUX C44006I-A. Löydät kysymyksiisi vastaukset AEG-ELECTROLUX C44006I-A käyttöoppaasta ( tiedot,

Lisätiedot

Mora Collection Keittiön ja kylpyhuoneen vesihanoja

Mora Collection Keittiön ja kylpyhuoneen vesihanoja Mora Collection Keittiön ja kylpyhuoneen vesihanoja Mora Collection Tietoa Mora Armaturista 03 Mora MMIX 04 Mora Rexx 24 Mora Inxx 38 Mora Styxx 62 Mora Izzy 66 Mora Cera 78 Mora Classic 84 Mora Tronic

Lisätiedot