Kohteen pääsuunnittelija on arkkitehti Riku Rönkä / Anttinen Oiva Arkkitehdit Oy.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kohteen pääsuunnittelija on arkkitehti Riku Rönkä / Anttinen Oiva Arkkitehdit Oy."

Transkriptio

1 1 (5) RAKENNUSTAPASELOSTE ASUNTO OY KALASATAMA, Kortteli 10587, tontti 1 Junonkatu 6, HELSINKI YLEISTÄ Yleistä Asunto Oy Helsingin Polaris sijaitsee Kalasatamassa Junonkadun keskivaiheilla. Alueelle on tulossa hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Kalasataman metroasema on muutaman korttelin päässä ja lähitulevaisuudessa Junonkadulla kulkeva raitiovaunulinja 5 vie talon edustalla olevalta pysäkiltä suoraan keskustaan. Alueelta on hyvät kevyen liikenteen yhteydet keskustaan ja rakenteilla olevan kevyenliikenteen sillan valmistuessa myös Mustikkamaalle. Alueen palvelut keskittyvät Kalasataman metroaseman yhteyteen rakennettavaan kauppakeskukseen. Koulu ja päiväkoti sijaitsevat viereisessä korttelissa. Rakennuksessa on viisi normaalia kerrosta ja kaavan sallima yhteiskäyttöön varattu kattokerros. Lisäksi rakennukseen rakennetaan kellari, joka liittyy korttelissa olevaan autohalliin. Porrashuoneita on yhtiössä kaksi kappaletta. Porrashuoneisiin on esteetön sisäänkäynti katutasolta, korttelin sisäpihalta ja autohallista. Kohteen pääsuunnittelija on arkkitehti Riku Rönkä / Anttinen Oiva Arkkitehdit Oy. Tontti Rakennuspaikka sijaitsee Sörnäisissä Kalasataman kaupunginosassa korttelissa 10587, tontilla 1. Idässä rajana on Junonkatu, pohjoisessa Polariksenkatu, etelässä Arcturuksenkatu ja länsisivulla on yhteiskäyttöinen piha-alue naapuritonttien kanssa. Asunnot Asuntoja yhtiössä on yhteensä 44 kpl. Jokaiseen asuntoon kuuluu asuntokohtainen esteetön lasitettu parveke. Lisäksi osassa maantasokerroksen asuntoja on pihaterassi. Pääosassa asuntoja on huoneistokohtainen sauna. Kaikkiin asuntoihin on esteetön kulku ja ne on suunniteltu esteettömiksi. Paikoitus ja liikenne Taloyhtiön autopaikat, 32kpl, sijaitsevat AH-tontille 10587/13 rakennettavassa korttelin yhteisessä kylmässä autohallissa pihakannen alla. Autohalli on kaikkien korttelin tonttien yhteiskäytössä. Ajoyhteys autohalliin on korttelin koillisnurkalta Polariksenkadulta. Osassa autopaikkoja on lämmityspistokkeet. Osa autopaikoista varustetaan sähköauton latauspisteellä. Kaikista porrashuoneista on esteetön yhteys autohalliin. Polkupyörien säilytyspaikkoja on yhteispihalla ja kellarikerroksessa autohalliin liittyvässä ulkoiluvälinevarastossa.

2 2 (5) RAKENNUKSET Rakennusrunko Kantavat seinärakenteet ovat teräsbetonielementtejä. Alapohjat ovat maanvaraisia, eristettyjä betonirakenteita. Väli- ja yläpohjat ovat teräsbetonisia ontelolaattoja. Vesikatto on tasakatto, jonka katemateriaalina on kumibitumikermi suojakiveyksin. Osalla vesikattoa on maksaruohokatto kaavamääräysten mukaisesti. Ulkoseinät Rakennuksen julkisivut ovat katujulkisivujen osalta punaruskeaa tiiltä, sisäpihan osalta pääosin rapattua ja maalattua tiiltä. Ylimmän kerroksen ulkoseinät ovat metallipintaisella julkisivulevyllä verhoiltuja betonielementtejä. Näkyvien kadunpuolen sokkeliosien betonielementtien pinta on muottikuvioitua väribetonia. Sisäänkäyntisyvennysten seinät ovat muottikuvioitua väribetonia. Parvekkeiden taustaseinät ovat maalattuja betonielementtejä. Väliseinät Huoneistojen väliset seinät ovat kantavia teräsbetonielementtejä. Muut väliseinät ovat pääosin kipsilevyverhottuja teräsrankaseiniä. Wc-tilojen, kylpyhuoneiden ja löylyhuoneiden seinät ovat kivirakenteisia. Ikkunat ja ovet Asuntojen ikkunat ja ikkunaovet ovat kolmilasisia ja puu-alumiini-rakenteisia. Ikkunoissa ja ikkunaovissa on maalatut puuosat, ulkopinta on polttomaalattua alumiinia. Parvekkeisiin liittyvät liukuovet ovat kolmilasisia ja puu-alumiini-rakenteisia. Toinen lasielementti on kiinteä ja toinen liukuva. Asuntojen porrastaso-ovet ovat puuviilutettuja laakaovia. Huoneistojen sisäovet ovat tehdasmaalattuja laakaovia. Löylyhuoneissa on lasiovet. Porrashuoneiden ja yhteistilojen ulko-ovet ovat teräsprofiilia. Yhteistilojen sisäovet ovat maalattuja puu- tai teräspalo-ovia. PINTAMATERIAALIT Kattopinnat Asuntojen kattopinnat ovat tasoitettuja ja maalattuja ontelolaattoja. Piirustuksissa osoitetut katot tehdään alaslaskettuina kipsilevyrakenteina. Kipsilevyalakatot tasoitetaan ja maalataan. Pesuhuoneiden ja löylyhuoneissa alakatto on tervaleppäpaneelia. Seinäpinnoitteet Sisäseinät ovat pääosin maalattuja. Wc-tilojen ja kylpyhuoneiden seinät laatoitetaan keraamisella laatalla. Löylyhuoneiden seinät ovat tervaleppäpaneelia. Lattiapinnoitteet Asuinhuoneiden, eteisten ja keittiöiden lattianpäällysteenä on parketti. Wc-tilojen, kylpyhuoneiden ja löylyhuoneiden lattiat laatoitetaan keraamisella laatalla.

3 3 (5) Porrashuoneen sisäänkäyntitason lattiat ovat klinkkerilaattaa. Porrashuoneiden kerrostasojen lattiat ovat linoleummattoa ja askelmat mosaiikkibetonia. Kellarin käytävätilojen lattiat ovat linoleummattoa ja varastotilojen lattiat epoksipinnoitettua betonia. Saunaosaston ja pesulan lattiat laatoitetaan. Liikuntatilan lattiaan tulee urheilutiloihin soveltuva joustava lattiapinnoite. Kerhotilan lattia tehdään lautaparketista. KALUSTEET, VARUSTEET JA LAITTEET Keittiöt Keittiökalusteiden ovet ovat maalattua mdf-levyä. Keittiötasot ja kalustevälitila ovat täysakryylia. Valutustasollinen rst-allas upotetaan keittiötasoon. Keittiöissä on 600mm leveä induktiokeittotaso sekä kalusteuuni, ulosvedettävä liesikupu, yläkaappiin integroitu mikroaaltouuni sekä täysintegroitu astianpesukone (huoneistokoon mukaan joko 600mm tai 450mm leveä). Isommissa asunnoissa on täysintegroitu jääkaappi ja erillinen täysintegroitu pakastin. Pienissä asunnoissa on täysintegroitu jääkaappipakastin. Hygienia- ja saunatilat Kylpyhuoneissa on allastaso alakaappeineen sekä peilikaappi. Pyykinpesukoneelle sekä kuivausrummulle on tilavaraus ja liitännät. Joissakin kylpyhuoneissa on erillinen varustekaappi. Suihkussa on sivuun taitettava suihkuseinä. Saunojen lauteet ovat tervaleppää. Erillisissä wc-tiloissa on peilikaappi ja pesuallas allaskaapilla tai hyllyllä. Asuinhuoneet ja eteiset Asuinhuoneiden, eteisten ja kodinhoitotilojen komerokalusteiden rungot ovat melamiinipintaisia ja ovet maalattua mdf-levyä. Vaatehuoneissa on vaatetanko ja säädettävät avohyllyt. TEKNISET JÄRJESTELMÄT Ilmanvaihto Rakennuksessa on keskitetty, koneellinen lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto. Huoneistojen ilmanvaihtoa voidaan muuttaa käyttöpaneelista asentoihin: poissa, kotona, tehostettu ilmanvaihto. Lämmitys sekä vesi- ja viemäriverkko Yhtiö liitetään kunnalliseen vesi- ja viemäriverkkoon sekä kaukolämpöverkostoon. Asuinhuoneissa on patterit ja termostaattiset patteriventtiilit. Asuntojen märkätiloissa on vesikiertoinen lattialämmitys. Pesu- ja wc-tilojen vesijohdot ovat pinta-asennettuja kromattuja putkia.

4 4 (5) Sähkö- ja telejärjestelmä Sähköasennukset sisältävät rasioita sähkölaitteita, radiota ja televisiota varten sekä yleiskaapeloinnin puhelin- ja tietoverkon rakentamista varten. Asunnot varustetaan ovipuhelinjärjestelmällä. Asunnoissa on suunnitelmien mukainen määrä sähköpistorasioita. Asunnoissa on kiinteitä valaisimia eteisen alakatossa, keittiön välitilassa, kylpyhuoneissa, saunoissa ja erillisissä wc-tiloissa sekä parvekkeilla. PARVEKKEET, TERASSIT, PATIOT JA ASUNTOPIHAT Asunnoissa on esteetön lasitettu parveke. Osassa maantason huoneistoja on lisäksi lasittamaton pihaterassi. Parvekelasitus ei ole tiivis, vaan lasien väliin jää rakoja, joista parvekkeelle voi sataa vettä ja lunta. Parvekelaatat ovat betonirakenteisia. Parvekekaiteet ovat osittain betonia ja osittain lasitusjärjestelmään kuuluvaa alumiini-lasi-järjestelmää. Parvekkeet ja terassit varustetaan puukomposiittitrallein sekä tuuletustelineellä, pistorasialla ja valaisimella. YHTEISTILAT JA VARASTOT Yhtiön hallintaan jäävissä tiloissa sijaitsevat asukkaiden yhteistilat. Kellaritiloissa sijaitsevat liikuntatila, pesula, kuivaushuoneet, irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarastot, talovarastot sekä siivouskomero. Lastenvaunuvarastot ovat maantasokerroksessa. 6.kerroksessa on yhteiskäyttöinen kerhotila ja talosauna. Jokaiselle asunnolle kuuluu yhtiön kellaritiloissa sijaitseva lämmin n. 3,0-7,0m2:n kokoinen irtaimistovarasto. Irtaimistovarastot jaetaan asunnoille rakennusvalvonnan yhteistilojen ohjeistuksen mukaisesti: isommille asuntotyypeille (esim. 5h+kt+s 119,5m2) osoitetaan suurimmat varastot ja pienemmille asuntotyypeille (esim. 1h+kt 46,5m2) osoitetaan pienimmät varastot. Alueelle on rakennettu keskitetty jätteiden imukeräysjärjestelmä. Jätepisteet sijaitsevat yhteiskäyttöisellä piha-alueella. Kortteliin tontille 3 sijoittuu erityisjakeille, mm. lasi ja metalli, tarkoitettu kierrätyshuone. Kellariin rakennetaan väestönsuoja yhtiön asukkaiden käyttöön. PIHA-ALUEET Tontti rajautuu korttelin yhteispihaan, joka on istutettu ja varusteltu erillisen pihasuunnitelman mukaan. Taloyhtiön tontilla sijaitsevat pihaan liittyvät alueet toteutetaan pihasuunnitelman mukaan.

5 5 (5) HUOMAUTUS! Tämä on asunnon myyntiä varten tehty lyhennelmä varsinaisesta rakennustyöselostuksesta. Mikäli tässä rakennustapaselostuksessa esiintyvät tiedot ovat ristiriitaisia urakkasopimusasiakirjojen kanssa, noudatetaan urakkasopimuksen ja liitteenä olevien työselostusten ja piirustusten määräyksiä. Ostajan on tutustuttava lopullisiin myyntiasiakirjoihin kauppakirjan allekirjoituksen yhteydessä. Esitteen pohjapiirustukset on tarkistettava kaupanteossa annettavasta 1:50 pohjapiirustuksesta. Asuntoihin saatetaan joutua lisäämään suunnitelmien ja rakentamisen edetessä vähäisiä alaslaskuja ja kotelointeja LVI-asennusten, sähköasennusten tai rakennetarkennuksien takia. Rakennustapaselostuksen tiedot perustuvat tilanteeseen. Oikeus muutoksiin pidätetään. Helsingissä 31. Joulukuuta 2014 HELSINGIN KAUPUNGIN ASUNTOTUOTANTOTOIMISTO

Yleistä Asunto-osakeyhtiö Helsingin Lorentzinpuiston suunnitelma perustuu arkkitehtikilpailun voittaneeseen ehdotukseen.

Yleistä Asunto-osakeyhtiö Helsingin Lorentzinpuiston suunnitelma perustuu arkkitehtikilpailun voittaneeseen ehdotukseen. 1 (5) RAKENNUSTAPASELOSTE ASUNTO OY HELSINGIN LAAJASALO 49, Kortteli 046, tontti 4 Koirasaarentie 32, 00870 HELSINKI YLEISTÄ Yleistä Asunto-osakeyhtiö Helsingin Lorentzinpuiston suunnitelma perustuu arkkitehtikilpailun

Lisätiedot

Kohteen pääsuunnittelija on arkkitehti Rauno Lehtinen / Sigge Arkkitehdit Oy.

Kohteen pääsuunnittelija on arkkitehti Rauno Lehtinen / Sigge Arkkitehdit Oy. 1 (5) RAKENNUSTAPASELOSTE ASUNTO OY HELSINGIN Kortteli 29129, tontti 7 Kuusamakuja 6, 00320 HELSINKI YLEISTÄ Yleistä Asunto Oy Helsingin Sinikuusama sijaitsee Haagassa Kuusamakujan päässä. Alueella on

Lisätiedot

POLARIS. Asunto Oy Helsingin Polaris Junonkatu Helsinki. turvallisesti omaan kotiin HITAS

POLARIS. Asunto Oy Helsingin Polaris Junonkatu Helsinki. turvallisesti omaan kotiin HITAS turvallisesti omaan kotiin HITAS Asunto Oy Helsingin olaris Junonkatu 6 00540 Helsinki Kuvitus- ja havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä ja saattavat poiketa toteutuneesta. OLARIS Urbaani ja elävä

Lisätiedot

Yhtiön hallintaan jäävissä tiloissa lamellitalon 5A kellarissa sijaitsevat asukkaiden yhteistilat.

Yhtiön hallintaan jäävissä tiloissa lamellitalon 5A kellarissa sijaitsevat asukkaiden yhteistilat. 1 (7) AS OY HELSINGIN LALLUKANKULMA VARTIOKYLÄ 45, Kortteli 45585 tontti 2 Lallukankuja 5, 00920 HELSINKI YLEISTÄ Kohteen suunnittelusta on käyty arkkitehtuurikilpailu Myllypuron SUTA. Jatkosuunnitteluun

Lisätiedot

Taiteilijan näkemys. Helsingin Asumisoikeus Oy Poiju Leonkatu 16, 00540 Helsinki. turvallisesti omaan kotiin

Taiteilijan näkemys. Helsingin Asumisoikeus Oy Poiju Leonkatu 16, 00540 Helsinki. turvallisesti omaan kotiin Taiteilijan näkemys Helsingin Asumisoikeus Oy Poiju Leonkatu 16, 00540 Helsinki turvallisesti omaan kotiin Helsingin Asumisoikeus Oy Poiju Sijaintikaavio 27.4.2011 ARKKITEHDIT KIRSI KORHONEN JA MIKA PENTTINEN

Lisätiedot

Alustava rakennustapaseloste

Alustava rakennustapaseloste HELSINGIN KAUPUNKI 1 / 5 Arkkitehtitoimisto Jukka Turtiainen Oy Asunto Oy Helsingin Fregatti Kruunuvuorenranta, kortteli 49271 tontti 1 Koirasaarentie 50, 00590 HELSINKI Alustava rakennustapaseloste Yleistä

Lisätiedot

LUUTNANTINKULMA. Asunto Oy Helsingin LUUTNANTINKULMA. Luutnantinpolku Helsinki

LUUTNANTINKULMA. Asunto Oy Helsingin LUUTNANTINKULMA. Luutnantinpolku Helsinki Asunto Oy Helsingin LUUTNANTINKULMA Luutnantinpolku 4 00410 Helsinki Kuvitus- ja havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä ja saattavat poiketa toteutuneesta. LUUTNANTINKULMA Mainioita koteja Malminkartanossa

Lisätiedot

Alustava rakennustapaseloste

Alustava rakennustapaseloste HELSINGIN KAUPUNKI 1 / 5 ARK-house arkkitehdit Oy Asunto Oy Helsingin Pojamankallio Kruunuvuorenranta, kortteli 49275 tontti 1 Disankatu 4 A+B, 00590 HELSINKI Alustava rakennustapaseloste Yleistä Kohteen

Lisätiedot

turvallisesti omaan kotiin

turvallisesti omaan kotiin turvallisesti omaan kotiin H I T UNTO OY HELINGIN LORENTZINUITO 3.4.2014 HUONEITOLUTELO RENNU Tunnus Nimi inta-ala erros Ulkotilat 1 3h + k 67,0 1. terassi 2 3h + k + s 85,5 1. terassi 3 2h

Lisätiedot

HARJANNETIE 13 1 (5) RAKENNUSTAPASELOSTE. Heka Viikinmäki HARJANNETIE 13 VIIKKI 36, Kortteli 36121 tontti 2, Harjannetie 13, 00710 HELSINKI YLEISTÄ

HARJANNETIE 13 1 (5) RAKENNUSTAPASELOSTE. Heka Viikinmäki HARJANNETIE 13 VIIKKI 36, Kortteli 36121 tontti 2, Harjannetie 13, 00710 HELSINKI YLEISTÄ HARJANNETIE 13 1 (5) RAKENNUSTAPASELOSTE Heka Viikinmäki HARJANNETIE 13 VIIKKI 36, Kortteli 36121 tontti 2, Harjannetie 13, 00710 HELSINKI YLEISTÄ Yleistä Kohde on sivukäytäväratkaisuun perustuva vuokrakerrostalo.

Lisätiedot

Keelkorvenkuja 5. Olari, Espoo

Keelkorvenkuja 5. Olari, Espoo Keelkorvenkuja 5 Olari, Espoo Keelkorvenkuja 5 Olari, 02210 Espoo Olarissa nautit Espoon parhaista puolista kattavat palvelut takaavat arjen sujuvuuden, läheltä löytyy luontoa ja kulkuyhteydet ovat hyvät.

Lisätiedot

Rakennustapaseloste. Yleistä. HELSINGIN KAUPUNKI 1 / 5 Kaupunkiympäristö Asuntotuotanto

Rakennustapaseloste. Yleistä. HELSINGIN KAUPUNKI 1 / 5 Kaupunkiympäristö Asuntotuotanto HELSINGIN KAUPUNKI 1 / 5 Arkkitehtitoimisto Tiuri & Lommi Oy Heka Jätkäsaari Kanariankuja 2 Kortteli 20828 tontti 2 Kanariankuja 2, 00220HELSINKI 25.01.19 Rakennustapaseloste Yleistä Kohteen pääsuunnittelija

Lisätiedot

HASO YLÄKIVI. Taiteilijan näkemys. Helsingin Asumisoikeus Oy Yläkivi Kivensilmänkuja 4 00920 Helsinki turvallisesti omaan kotiin

HASO YLÄKIVI. Taiteilijan näkemys. Helsingin Asumisoikeus Oy Yläkivi Kivensilmänkuja 4 00920 Helsinki turvallisesti omaan kotiin HAO YÄKIVI Taiteilijan näkemys Helsingin Asumisoikeus Oy Yläkivi turvallisesti omaan kotiin http://kartta.helsinginseutu.fi/print.php?x=79585&y=59738&z=3&l=0&r=2&px=79585... Page 1 of 1 6.9.2012 25m 26

Lisätiedot

Alustava rakennustapaseloste

Alustava rakennustapaseloste HELSINGIN KAUPUNKI 1 / 5 ARKKITEHTITOIMISTO JUKKA TURTIAINEN Asunto Oy Helsingin Malaga 20 Länsisatama, Jätkäsaari 20819 tontti 2 Malagankatu 8, 00220 HELSINKI Alustava rakennustapaseloste Yleistä Kohteen

Lisätiedot

Yleistä Kohteen pääsuunnittelija on arkkitehti SAFA Juha Kämäräinen, arkkitehtitoimisto ArkOpen Oy:stä.

Yleistä Kohteen pääsuunnittelija on arkkitehti SAFA Juha Kämäräinen, arkkitehtitoimisto ArkOpen Oy:stä. 1 / 5 RAKENNUSTAPASELOSTE HELSINGIN ASUMISOIKEUS OY FANNYNKALLIO KAARELA, Kortteli 33397 tontti 1, Kuninkaantammenkierto 4 ja Sienakuja 2 (rivitalo), 00430 HELSINKI YLEISTÄ Yleistä Kohteen pääsuunnittelija

Lisätiedot

Rakennustapaseloste. Yleistä. HELSINGIN KAUPUNKI 1 / 5 Kaupunkiympäristö Asuntotuotanto

Rakennustapaseloste. Yleistä. HELSINGIN KAUPUNKI 1 / 5 Kaupunkiympäristö Asuntotuotanto HELSINGIN KAUPUNKI 1 / 5 ARKKITEHTITOIMISTO A-KONSULTIT OY Helsingin Asumisoikeus Oy / Kuusikkotie 7-8 28 Oulunkylä Maunula, kortteli 28314 tontti 2 & kortteli 28214 tontti3 Kuusikkotie 7-8, 00630 HELSINKI

Lisätiedot

Diakonissantie 22. Järvenperä, Espoo

Diakonissantie 22. Järvenperä, Espoo Diakonissantie 22 Järvenperä, Espoo Diakonissantie 22 Järvenperä, 02940 Espoo Kehä III:n ja Espoon Pitkäjärven väliin sijoittuva Järvenperä hurmaa idyllisyydellään. Näissä vehreissä maisemissa viihtyvät

Lisätiedot

Alustava rakennustapaseloste

Alustava rakennustapaseloste HELSINGIN KAUPUNKI 1 / 5 Kirsti Sivén & Asko Takala Arkkitehdit Oy HASO ATRAIN Kalasatama, kortteli 10628 tontti 1 Kalasatamankatu 17, 00580 Helsinki Alustava rakennustapaseloste Yleistä Kohteen pääsuunnittelija

Lisätiedot

PIHLAJANMARJA. Helsingin Asumisoikeus Oy Pihlajanmarja. Johtokiventie 1a ja b 00710 HELsINKI. turvallisesti omaan kotiin

PIHLAJANMARJA. Helsingin Asumisoikeus Oy Pihlajanmarja. Johtokiventie 1a ja b 00710 HELsINKI. turvallisesti omaan kotiin Johtokiventie 1a ja b 00710 HELsINKI Kuvitus- ja havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä ja saattavat poiketa toteutuneesta. Helsingin Asumisoikeus Oy Pihlajanmarja PIHLAJANMARJA turvallisesti omaan

Lisätiedot

Rakennustapaseloste. Yleistä. HELSINGIN KAUPUNKI 1 / 5 Kaupunkiympäristö Asuntotuotanto

Rakennustapaseloste. Yleistä. HELSINGIN KAUPUNKI 1 / 5 Kaupunkiympäristö Asuntotuotanto HELSINGIN KAUPUNKI 1 / 5 Arkkitehtitoimisto Tiuri & Lommi Oy Heka / Laajasalo Gunillantie 16 Kruunuvuorenranta, kortteli 49048 tontti 4 Gunillantie 16, 00870HELSINKI Rakennustapaseloste Yleistä Kohteen

Lisätiedot

ARK-house arkkitehdit Oy HASO Disankallio Kruunuvuorenranta, kortteli tontti 2 Disankatu 3 A+B, HELSINKI. Rakennustapaseloste

ARK-house arkkitehdit Oy HASO Disankallio Kruunuvuorenranta, kortteli tontti 2 Disankatu 3 A+B, HELSINKI. Rakennustapaseloste HELSINGIN KAUPUNKI 1 / 5 ARK-house arkkitehdit Oy HASO Disankallio Kruunuvuorenranta, kortteli 49276 tontti 2 Disankatu 3 A+B, 00590 HELSINKI Rakennustapaseloste Yleistä Kohteen pääsuunnittelija on arkkitehti

Lisätiedot

Alustava rakennustapaseloste

Alustava rakennustapaseloste HELSINGIN KAUPUNKI 1 / 6 Arkkitehtitoimisto Jukka Turtiainen Oy Asunto Oy Helsingin Helsingin Salsa Jätkäsaari, kortteli 20076, tontti 1 Kuubankatu 3, 00220 Helsinki Alustava rakennustapaseloste Yleistä

Lisätiedot

Ark Open Oy Helsingin Asumisoikeus Oy / Tammenkallio 33 Kaarela (Kuninkaantammi), kortteli tontti 1 Turkoosikuja 4, HELSINKI

Ark Open Oy Helsingin Asumisoikeus Oy / Tammenkallio 33 Kaarela (Kuninkaantammi), kortteli tontti 1 Turkoosikuja 4, HELSINKI HELSINGIN KAUPUNKI 1 / 5 Ark Open Oy Helsingin Asumisoikeus Oy / Tammenkallio 33 Kaarela (Kuninkaantammi), kortteli 33381 tontti 1 Turkoosikuja 4, 00430 HELSINKI Rakennustapaseloste Yleistä Kohteen pääsuunnittelija

Lisätiedot

Martinkartano. Asemapiirros Rakennustapaseloste Kerrospohjakuvat Huoneistojen pohjakuvat. Senioriasumisoikeusasuntoja. Iltamantie 7, 05810 Hyvinkää

Martinkartano. Asemapiirros Rakennustapaseloste Kerrospohjakuvat Huoneistojen pohjakuvat. Senioriasumisoikeusasuntoja. Iltamantie 7, 05810 Hyvinkää Martinkartano Senioriasumisoikeusasuntoja Iltamantie 7, 05810 Hyvinkää Asemapiirros Rakennustapaseloste Kerrospohjakuvat Huoneistojen pohjakuvat SENIORIASUMISOIKEUS OY ILTAMANTIE 7, 05810 HYVINKÄÄ P +108.00

Lisätiedot

Havukosken Ässäkodit

Havukosken Ässäkodit Havukosken Ässäkodit Vuokra-asuntoja Kytötie 18, 01360 Vantaa Kerrospohjat Merkkien selitykset Huoneistopohjat Rakennustapaseloste R A K E N N U S T A P A S E L O S T U S / 20.05.2013

Lisätiedot

Paritalo Kontiolahti. Vierevänniementie 12

Paritalo Kontiolahti. Vierevänniementie 12 Paritalo Kontiolahti Vierevänniementie 12 91,5m 2 TERASSI S 4h + K + KHH + S + var Tämä paritalo on rakenteilla Höytiäisen upeisiin rantamaisemiin aivan palveluiden äärelle. K PSH Tule tutustumaan paritaloon,

Lisätiedot

Paritalo Lehmo. Saappanintie 3

Paritalo Lehmo. Saappanintie 3 Paritalo Lehmo Saappanintie 3 80m 2 TERASSI 3h + K + KHH + S + var Tämä Lehmoon, rauhalliselle sijainnille rakentuva paritalo on ekologinen ja hengittävä. Katot ja seinät on eristetty Hunton puukuitueristeellä,

Lisätiedot

Alustava rakennustapaseloste

Alustava rakennustapaseloste HELSINGIN KAUPUNKI 1 / 5 Arkkitehdit Hannunkari & Mäkipaja Oy Asunto Oy Helsingin Amadores 20 Jätkäsaari, kortteli 20828 tontti 4 Atlantinkatu 16, 00220 HELSINKI Alustava rakennustapaseloste Yleistä Kohteen

Lisätiedot

Korkotuettuja vuokra-asuntoja LAHDEN MUSTAMÄENKATU 4. Mustamäenkatu 4, 15610 Lahti

Korkotuettuja vuokra-asuntoja LAHDEN MUSTAMÄENKATU 4. Mustamäenkatu 4, 15610 Lahti Korkotuettuja vuokra-asuntoja LAHDEN MUSTAMÄENKATU 4 Mustamäenkatu 4, 15610 Lahti HANKETIEDOT Rakennuskohteen nimi ja osoite Lahden Mustamäenkatu 4 Mustamäenkatu 4 15610 Lahti Tontin tiedot Vuokratontti,

Lisätiedot

As. oy Kirkkonummen Lorulinna Tarutie 5 02400 Kirkkonummi

As. oy Kirkkonummen Lorulinna Tarutie 5 02400 Kirkkonummi As. oy Kirkkonummen Lorulinna Tarutie 5 24 Kirkkonummi 17 18 19 7 A 14 A 2 21 18.8.211 31 32 33 34 35 OLEKELU B K J JÄTE- AEMA TOTU 15 16 36 37 18 A 38 14 13 12 11 1 9 8 39 4 2 41 6 7 1 42 IV TONTIN RAJA

Lisätiedot

1 (6) Asiakirjan päivitys. HEKA Rakennustapaseloste. Päivitys pvm Muutoksen sisältö Tekijä Hyväksyjä

1 (6) Asiakirjan päivitys. HEKA Rakennustapaseloste. Päivitys pvm Muutoksen sisältö Tekijä Hyväksyjä 1 (6) Asiakirjan päivitys HEKA Rakennustapaseloste Päivitys pvm Muutoksen sisältö Tekijä Hyväksyjä 2 (6) RAKENNUSTAPASELOSTE HEKA MELLUNKYLÄ VUOKKINIEMENKATU MELLUNKYLÄ 47, Kortteli 47298 tontti 3, VUOKKINIEMENKATU

Lisätiedot

As Oy Tampereen Vuoreksen Eemeli

As Oy Tampereen Vuoreksen Eemeli 31.3.2011 As Oy Tampereen Vuoreksen Eemeli ALUSTAVA RAKENNUSTAPASELOSTUS RAKENNUSKOHDE As Oy Tampereen Vuoreksen Eemeli, Lagerlöfinkatu 1, 33870 Tampere. TONTTI Kaupunginosa 7653 / tontti 2 / Vuores /

Lisätiedot

MUUTTOVALMIIT Asunto Oy Lahden Rauhankatu 17

MUUTTOVALMIIT Asunto Oy Lahden Rauhankatu 17 MUUTTOVALMIIT Asunto Oy Lahden Rauhankatu 17 Arvoasuntoja Lahden ydinkeskustaan palveluiden keskelle. Asunto Oy Lahden Rauhankatu 17 rakennetaan omalle tontille, torin ja linja-autoaseman välittömään läheisyyteen.

Lisätiedot

Koti on avainasia! KUOPION KOTILOKATU 1. Kotilokatu 1, 70840 Kuopio

Koti on avainasia! KUOPION KOTILOKATU 1. Kotilokatu 1, 70840 Kuopio Koti on avainasia! KUOPION KOTILOKATU 1 Kotilokatu 1, 70840 Kuopio HANKETIEDOT Rakennuskohteen nimi ja osoite As Oy Kuopion Kotilokatu 1 Kotilokatu 1 70840 Kuopio Tontin tiedot Vuokratontti, pinta-ala:

Lisätiedot

T E E M A. Julkisivut talo 6A 1 : 200. Helsingin asumisoikeus Oy Sprintti 15.11.2012 JULKISIVU ETELÄÄN JULKISIVU ITÄÄN

T E E M A. Julkisivut talo 6A 1 : 200. Helsingin asumisoikeus Oy Sprintti 15.11.2012 JULKISIVU ETELÄÄN JULKISIVU ITÄÄN Helsingin asumisoikeus Oy Sprintti 1 5 3 2 JULKISIVU ITÄÄN 3 1 JULKISIVU ETELÄÄN 4 2 4 1 Julkisivut talo 6A 1 : 200 15.11.2012 1. PUNATIILI, SUTIMESTARIN SAUMA 2. PUNATIILI, VAAKASAUMA VIISTETTY 3. POIMULEVY

Lisätiedot

HASO Linnanpelto 1 (5) RAKENNUSTAPASELOSTE

HASO Linnanpelto 1 (5) RAKENNUSTAPASELOSTE HASO Linnanpelto 1 (5) RAKENNUSTAPASELOSTE HELSINGIN ASUMISOIKEUS OY LINNANPELTO MELLUNKYLÄ 47, Kortteli 47233, tontti 11, Viitankruununtie 34, 00970 HELSINKI YLEISTÄ Yleistä Suunnitelman perusratkaisuna

Lisätiedot

ASUNTO OY PUUSTELLINPIHA

ASUNTO OY PUUSTELLINPIHA ASUNTO OY PUUSTELLINPIHA Puustellinpiha tarjoaa viihtyisää ja huoletonta asumista keskustan palveluiden äärellä Alustava havainnekuva URAKOINTI JA MYYNTI, DOVICO OY Jorma Pentikäinen, 0400 871 197, jorma.pentikainen@dovico.fi

Lisätiedot

12.10.2011. RAKENTEET Kantavat rakenteet Kellarin alapohja sekä väestönsuojan alapohja ovat maanvaraisia betonilaattoja.

12.10.2011. RAKENTEET Kantavat rakenteet Kellarin alapohja sekä väestönsuojan alapohja ovat maanvaraisia betonilaattoja. 12.10.2011 RAKENNUSTAPASELOSTUS ASUNTO OY HYVINKÄÄN ASEMANKULMA YLEISTÄ Yhtiön nimi: Asunto Oy Hyvinkään Asemankulma Osoite: Ahjonkatu 1 A, 05800 Hyvinkää Kaupunginosa, kortteli ja tontti: Parantola 2

Lisätiedot

Tontti Kohde sijaitsee Naantalin kunnassa, kunnan omistamalla tontilla (2491 m2), korttelin tontilla 7.

Tontti Kohde sijaitsee Naantalin kunnassa, kunnan omistamalla tontilla (2491 m2), korttelin tontilla 7. RAKENNUSTAPASELOSTUS Rakentaja: Rakennusliike Hörkkö Oy YLEISTÄ As Oy Naantalin Keihäänkärki 2 on RS-rahoitteinen rivitaloyhtiö. Yhtiö muodostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta ja seitsemästä asunnosta.

Lisätiedot

Helsingin Asumisoikeus Oy FANNYNKALLIO Kuninkaantammenkierto 4 Sienakuja Helsinki FANNYNKALLIO. turvallisesti omaan kotiin

Helsingin Asumisoikeus Oy FANNYNKALLIO Kuninkaantammenkierto 4 Sienakuja Helsinki FANNYNKALLIO. turvallisesti omaan kotiin Helsingin Asumisoikeus Oy FANNYNKALLIO Kuninkaantammenkierto 4 Sienakuja 2 00430 Helsinki Kuvitus- ja havainnekuvat Kuvitus- ja havainnekuvat ovat taiteilijan ovat näkemyksiä taiteilijan ja näkemyksiä

Lisätiedot

As. Oy Naantalin Metsätähti

As. Oy Naantalin Metsätähti 1 As. Oy Naantalin Metsätähti PERUSTAMINEN JA PIHA: Rakennukset perustetaan pohjatutkijan ohjeiden ja rakennesuunnitelmien mukaan teräsbetonipaaluin sekä maanvaraisesti. Piha-alue on liikennöitäviltä osin

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS Ennakkomarkkinointivaihe 23.5.2014

RAKENNUSTAPASELOSTUS Ennakkomarkkinointivaihe 23.5.2014 RAKENNUSTAPASELOSTUS Ennakkomarkkinointivaihe 23.5.2014 Asunto Oy Tapiolan Golfpuisto YLEISTÄ Yhtiön nimi: Asunto Oy Tapiolan Golfpuisto Osoite: Mankkaanmalmi 20, 02180 Espoo Kaupunginosa, kortteli ja

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS / ALUSTAVA 29.8.06 Kohde: Sijainti: Osoite: AS OY TURUN LUOLAVUORENPUISTO-II Turun kaupunki, Luolavuoren (032) kaupunginosa, kortteli 53, tontti 5 Rätiälänkatu 15 c, 20300 TURKU YLEISTÄ

Lisätiedot

SUOPURSUNPUISTO. Asunto Oy Helsingin SUOPURSUNPUISTO. Suonotkonkuja Helsinki. turvallisesti omaan kotiin HITAS

SUOPURSUNPUISTO. Asunto Oy Helsingin SUOPURSUNPUISTO. Suonotkonkuja Helsinki. turvallisesti omaan kotiin HITAS turvallisesti omaan kotiin HITAS Asunto Oy Helsingin SUOURSUNUISTO Suonotkonkuja 1 63 Helsinki Kuvitus- ja havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä ja saattavat poiketa toteutuneesta. SUOURSUNUISTO Uudistuvaa

Lisätiedot

AS OY HELSINGIN SOMPASAAREN POOKI RAKENNUSTAPA- JA TALOTEKNIIKKASELOSTUS

AS OY HELSINGIN SOMPASAAREN POOKI RAKENNUSTAPA- JA TALOTEKNIIKKASELOSTUS 1(5) AS OY HELSINGIN SOMPASAAREN POOKI RAKENNUSTAPA- JA TALOTEKNIIKKASELOSTUS MYYNTIVAIHE 22.9.2017 2(5) YLEISTÄ Asunto Oy Helsingin Sompasaaren Pooki sijaitsee Helsingin Sörnäisten kaupunginosassa, korttelissa

Lisätiedot

Startti. Taiteilijan näkemys. Helsingin Asumisoikeus Oy / Startti Alakiventie 4, 00920 Helsinki turvallisesti omaan kotiin

Startti. Taiteilijan näkemys. Helsingin Asumisoikeus Oy / Startti Alakiventie 4, 00920 Helsinki turvallisesti omaan kotiin Startti Taiteilijan näkemys Helsingin Asumisoikeus Oy / Startti Alakiventie 4, 00920 Helsinki turvallisesti omaan kotiin ASUNTOTUOTANTOTOIMISTO RAKENNUTTAA ASUMISOIKEUSASUNTOJA MYLLYPUROON Helsingin Asumisoikeus

Lisätiedot

Koskelantie 17 Oulu, Toppila

Koskelantie 17 Oulu, Toppila Koskelantie 17 Oulu, Toppila KIINTEISTÖ OY OULUN UUTTI/KOELANTIE 17 MALLASTIE KIINT. OY OULUN UUTTI Koskelantie 17 KOELANTIE MALLASTIE KIINTEISTÖ OY OULUN UUTTI/KOELANTIE 17 RAKENNUSTAPASELOSTUS Rakennuskohde

Lisätiedot

ENNAKKOMARKKINOINTI Asunto Oy Posteljoonin Piha

ENNAKKOMARKKINOINTI Asunto Oy Posteljoonin Piha ENNAKKOMARKKINOINTI Asunto Oy Posteljoonin Piha Uusia rivitaloasuntoja Lahden Kariston kaupunginosaan. Asunto Oy Lahden Posteljoonin Piha rakennetaan halutulle pientaloalueelle, lähelle Kariston kauppakeskusta,

Lisätiedot

AS OY TURUN WESTPARKIN EEBEN

AS OY TURUN WESTPARKIN EEBEN AS OY TURUN WESTPARKIN EEBEN Lukkosepänkatu 5 A, 20320 Turku ARVIOITU VALMISTUMISAIKA 1/2013 www.suomenvuokrakodit.fi SIJAINTI SVK Kartta: Fonecta Karttapalvelu, 2012. As Oy Turun Westparkin Eeben valmistuu

Lisätiedot

Vadelmakuja 1. Kangasala, Harjunsalo

Vadelmakuja 1. Kangasala, Harjunsalo Vadelmakuja 1 Kangasala, Harjunsalo TA-ASUMISOIKEUS OY / SIJAINTIKARTTA KOHTEEN SIJAINTI 6 Vadelmakuja 5 2 1 4 3 8 7 Päiväkoti Koulu 1 Valintatalo Suorama 2 Suoraman R-Kioski / Pizzeria Kalimero 3 Neste

Lisätiedot

HUONESELOSTUS / RAKENNUSTAPASELOSTUS

HUONESELOSTUS / RAKENNUSTAPASELOSTUS HUONESELOSTUS / RAKENNUSTAPASELOSTUS Kohde Osoite Kaupunginosa Kortteli/Tontti Rakennuttaja Perustajaurakoitsija Pääsuunnittelija Yleistä Asunto Oy Pirkkalan Kielo Läpikäytävänkuja 2 33950 Pirkkala Loukonlahti

Lisätiedot

Asunto Oy Kouvolan Kustaankruunu

Asunto Oy Kouvolan Kustaankruunu Asunto Oy Kouvolan Kustaankruunu Pappilanpellontie 2-45700 Kuusankoski Näkymä viereisen koulun katolta. Asunto Oy Kouvolan Kustaankruunu Itäinen Linjapuisto Maunukselantie Kauppakatu Killingintie KESKUSTA

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTE ASUNTO OY RIPUSUONTIE 38 TULEVA AS OY HELSINGIN RIPUSUONTIE 38 /JA (5) Osoite: Ripusuontie Helsinki

RAKENNUSTAPASELOSTE ASUNTO OY RIPUSUONTIE 38 TULEVA AS OY HELSINGIN RIPUSUONTIE 38 /JA (5) Osoite: Ripusuontie Helsinki /JA 3.12.2018 1(5) ASUNTO OY RIPUSUONTIE 38 TULEVA AS OY HELSINGIN RIPUSUONTIE 38 Osoite: Ripusuontie 38 00660 Helsinki Kursiivilla muutokset ennakkomarkkinoinnista 1. Kohde Asunto Oy Ripusuontie 38 on

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTE. Perustukset Rakennukset perustetaan maanvaraisesti betonirakenteisten perustusten varaan rakennesuunnitelmien mukaisesti.

RAKENNUSTAPASELOSTE. Perustukset Rakennukset perustetaan maanvaraisesti betonirakenteisten perustusten varaan rakennesuunnitelmien mukaisesti. Asunto Oy Keihäsrinne 19 - Bostads Ab Spjutbranten 19 26.10.2018 1(5) ASUNTO OY KEIHÄSRINNE 19 - BOSTADS AB SPJUTBRANTEN 19 TULEVA AS OY ESPOON KEIHÄSRINNE 19 Osoite: Keihäsrinne 19 02610 Espoo 1. Kohde

Lisätiedot

Lisäksi Asunto Oy Espoon Kisälli omistaa yhdessä Asunto Oy Espoon Kreivin kanssa murtoosin viereisen LPA-tontin.

Lisäksi Asunto Oy Espoon Kisälli omistaa yhdessä Asunto Oy Espoon Kreivin kanssa murtoosin viereisen LPA-tontin. 1 (7) Asunto Oy Espoon Kisälli omistaa 2300 / 4800 osaa Espoon kaupungin 21. kaupunginosan korttelissa 21033 tontista nro 3 (kiinteistötunnus 49-21-33-3) ja hallitsee hallinnanjakosopimuksen perusteella

Lisätiedot

Muhuntie 1 Kolsari, Kirkkonummi. TA-Asumisoikeus Oy

Muhuntie 1 Kolsari, Kirkkonummi. TA-Asumisoikeus Oy Muhuntie 1 Kolsari, Kirkkonummi TA-Asumisoikeus Oy TA-Asumisoikeus Oy/ Muhuntie 1 KORTTELI 856, TONTTI 1 Muhuntie 1 02400 Kirkkonummi 5.11.2012 TONTIN PINTA-ALA 9812 m2 RAKENNUSOIKEUS 3000 m2 HUONEISTOLUETTELO

Lisätiedot

HUONESELOSTUS / RAKENNUSTAPASELOSTUS

HUONESELOSTUS / RAKENNUSTAPASELOSTUS HUONESELOSTUS / RAKENNUSTAPASELOSTUS Kohde Osoite Kaupunginosa Kortteli/Tontti Rakennuttaja Asunto Oy Tampereen Kippari Halkoniemenkuja 1 33410 Tampere Lentävänniemi Kortteli 2747 / tontti 1 Kohde sijaitsee

Lisätiedot

RS-KOHDE ENNAKKOMARKKINOINTI ASUNTO OY VAASAN KOTIPIHA

RS-KOHDE ENNAKKOMARKKINOINTI ASUNTO OY VAASAN KOTIPIHA RS-KOHDE ENNAKKOMARKKINOINTI ASUNTO OY VAASAN KOTIPIHA HANKETIEDOT RAKENNUSKOHTEEN NIMI JA OSOITE Asunto Oy Vaasan Kotipiha Kokkolinnunkatu 3, 65300 Vaasa TONTTITIEDOT Vapaarahoitteinen, Vaasan kaupungin

Lisätiedot

Paritalot Keltanotie 11 I HELSINKI ESITE

Paritalot Keltanotie 11 I HELSINKI ESITE Paritalot Keltanotie 11 I HELSINKI ESITE Tietoa kohteesta Helsingin Vartiokylään, loistavien kulkuyhteyksien, palveluiden ja virkistysmahdollisuuksien äärelle rakennetaan kaksi paritaloa, osoitteeseen

Lisätiedot

ASUNTO OY LAHDEN LÄHTEENVÄLKE Mustamäenkatu 8 ja 10, Lahti

ASUNTO OY LAHDEN LÄHTEENVÄLKE Mustamäenkatu 8 ja 10, Lahti Taiteilijan näkemys ASUNTO OY LAHDEN LÄHTEENVÄLKE Mustamäenkatu 8 ja 10, 15610 Lahti ASUNTO OY LAHDEN LÄHTEENVÄLKE Mustamäenkatu 8 ja 10, 15610 Lahti Kauniit ja laadukkaat kerrostalokodit odottavat uusia

Lisätiedot

Asunto Oy Vantaan Tempo rakennustapaselostus 24.6.2009

Asunto Oy Vantaan Tempo rakennustapaselostus 24.6.2009 Asunto Oy Vantaan Tempo rakennustapaselostus 24.6.2009 YLEISKUVAUS PERUSTUKSET KANTAVAT RAKENTEET ULKOSEINÄT VESIKATTO IKKUNAT JA OVET PARVEKKEET Asunto Oy Vantaan Tempo rakennetaan rakennuslupaa (24.02.2009)

Lisätiedot

Savela, Jyväskylä. TA-Asumisoikeus Oy

Savela, Jyväskylä. TA-Asumisoikeus Oy Savela, Jyväskylä TA-Asumisoikeus Oy RAKENNUSTAPASELOSTUS TA-Asumisoikeus Oy/ Laajavuorentie 8 on omalle tontille rakennettava neljä kerroksinen asumisoikeuskerrostalo, johon tulee 33 asuinhuoneistoa.

Lisätiedot

AS. OY HELSINGIN RAMSINPOUKAMA

AS. OY HELSINGIN RAMSINPOUKAMA www.aw-rakennus.fi AS. OY HELSINGIN RAMSINPOUKAMA NÄKYMÄ HIIDENMAANKADULTA ARKKITEHTITOIMISTO TAPIO GRÖNLUND OY AS. OY HELSINGIN RAMSINPOUKAMA Kohteessa on 13 kpl asuntoja asuntokoko 4 5 h + kt + s + var

Lisätiedot

Helsingin Asumisoikeus Oy Rantapuisto

Helsingin Asumisoikeus Oy Rantapuisto Helsingin Asumisoikeus Oy Rantapuisto Kuvitus- ja havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä ja saattavat poiketa toteutuneesta. Helsingin Asumisoikeus Oy Rantapuisto Isonpellontie 4 00720 Helsinki Koti

Lisätiedot

Rantapuistonkatu 2. Kuopio, Rautaniemi

Rantapuistonkatu 2. Kuopio, Rautaniemi Rantapuistonkatu 2 Kuopio, Rautaniemi TA-ASUMISOIKEUS OY RANTAPUISTONKATU 2, TALO A 1. kerros 2. kerros 3. kerros 4. kerros 5. kerros 6. kerros 7. kerros 8. kerros HSTO HUONEISTOTYYPPI PINTA-ALA m2 A1

Lisätiedot

ASUNTO OY PORVOON MARIA JOTUNINKATU 2 Maria Jotuninkatu 2, 06100 Porvoo

ASUNTO OY PORVOON MARIA JOTUNINKATU 2 Maria Jotuninkatu 2, 06100 Porvoo Taiteilijan näkemys ASUNTO OY PORVOON MARIA JOTUNINKATU 2 Maria Jotuninkatu 2, 06100 Porvoo ASUNTO OY PORVOON MARIA JOTUNINKATU 2 MARIA JOTUNINKATU 2, 06100 PORVOO Arvioitu valmistuminen 5/2017 Hornhattula

Lisätiedot

Asunto Oy Kuopion. Neulamuikku. Savottatie 9, Kuopio

Asunto Oy Kuopion. Neulamuikku. Savottatie 9, Kuopio Asunto Oy Kuopion Neulamuikku Savottatie 9, 70150 Kuopio Uutta rakentamista Neulamäessä! Asunto Oy Kuopion Neulamuikku rakennetaan Neulamäen etuosaan lähelle palveluja ja hyviä ulkoilumaastoja. Yhtiöön

Lisätiedot

TA-ASUMISOIKEUS OY/ AAKKULANTIE 15

TA-ASUMISOIKEUS OY/ AAKKULANTIE 15 30.06.2010 ASEMAPIIRUSTUS 3h + k + s 76,5 m² As. 2, 3, 6, 7, 9, 11, 12 4h + k + s 85,0 m² As. 8, 10 4h + k + s 85,5 m² As. 1, 4, 5, 13 MITTAKAAVA 1:600 Oikeudet muutoksiin pidätetään. Puiden ja pensaiden

Lisätiedot

Osmussaarenkaari 10 Kolsari, Kirkkonummi

Osmussaarenkaari 10 Kolsari, Kirkkonummi Osmussaarenkaari 10 Kolsari, Kirkkonummi TA-Asumisoikeus Oy TA-Asumisoikeus Oy/ Osmussaarenkaari 10 KORTTELI 873, TONTTI 1 Osmussaarenkaari 10 02480 Kirkkonummi 5.11.2012 TONTIN PINTA-ALA 8245 m2 RAKENNUSOIKEUS

Lisätiedot

ASUNTO OY KIEVARINPUISTO TUUSULA ALUSTAVA RAKENNUSTAPASELOSTUS 18.03.2015

ASUNTO OY KIEVARINPUISTO TUUSULA ALUSTAVA RAKENNUSTAPASELOSTUS 18.03.2015 ASUNTO OY KIEVARINPUISTO TUUSULA ALUSTAVA RAKENNUSTAPASELOSTUS 18.03.2015 Rakennustapaselostuksen päiväyksen jälkeen siihen mahdollisesti tulevat muutokset, lisäykset ja täsmennykset merkitään viimeiselle

Lisätiedot

Kohde. Kevyet väliseinät. Rakennuspaikka. Varastot. Piha-alue ja -varusteet. Pintamateriaalit. Rakenteet. Runkoa täydentävät rakennusosat.

Kohde. Kevyet väliseinät. Rakennuspaikka. Varastot. Piha-alue ja -varusteet. Pintamateriaalit. Rakenteet. Runkoa täydentävät rakennusosat. 1 RAKENNUSSTAPASSELOSSTUSS 3311..0011..22001100 Kohde Kohde on nelikerroksinen asuinkerrostalotalo, jossa on yhteensä 19 asuntoa. Pohjakerroksessa ovat huoneistokohtaiset varastot, ulkoiluvälinevarasto,

Lisätiedot

Asunto Oy Kirkkonummen Vaski

Asunto Oy Kirkkonummen Vaski Asunto Oy Kirkkonummen Vaski ASUNTOJEN VUOKRAUS JA TIEDUSTELUT REALIA ASUNTOVUOKRAUS Valimotie 17 19, 00380 Helsinki Minna Pääkkönen puh. 010 228 6375, minna.paakkonen@realia.fi, pks.management@realia.fi

Lisätiedot

ASUNTO OY VIITASAAREN LOISTO RANTATIE 7 VIITASAARI

ASUNTO OY VIITASAAREN LOISTO RANTATIE 7 VIITASAARI ASUNTO OY VIITASAAREN LOISTO RANTATIE 7 VIITASAARI HANKETIEDOT As Oy Viitasaaren Loisto rakennetaan loistavalle paikalle Keitele järven rantaan, omarantaiselle tontille, aivan Viitasaaren ydinkeskustaan,

Lisätiedot

ASUNTO OY KERAVAN KESKIPELTO Keskipellonkatu 10, 04230 Kerava

ASUNTO OY KERAVAN KESKIPELTO Keskipellonkatu 10, 04230 Kerava ASUNTO OY KERAVAN KESKIPELTO Keskipellonkatu 10, 04230 Kerava ASUNTO OY KERAVAN KESKIPELTO KESKIPELLONKATU 10, 04230 KERAVA Arvioitu valmistuminen lokakuu 2016 Laadukas ja hyvin suunniteltu asumisoikeuskohde

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTE As Oy Kuopion Rantakerttu Osoite: Asuntoja: Autokatospaikkoja: PIHA-ALUE JULKISIVUT JA VESIKATE IKKUNAT OVET VÄLISEINÄT SEINÄPINNAT KATTOPINNAT LATTIAPINNAT KALUSTEET VARUSTEET KODINKONEET

Lisätiedot

AS OY TUUSULAN PÄÄVARTIO Kaartilaisenpolku 4, Tuusula RAKENNUSTAPASELOSTUS

AS OY TUUSULAN PÄÄVARTIO Kaartilaisenpolku 4, Tuusula RAKENNUSTAPASELOSTUS AS OY TUUSULAN PÄÄVARTIO Kaartilaisenpolku 4, 04300 Tuusula RAKENNUSTAPASELOSTUS 23.8.2017 Yleiskuvaus: Perustukset: Ulkoseinät: Yläpohja: Alapohja: Välipohja: Väliseinät: Ikkunat: Ovet: Portaat Parvekkeet

Lisätiedot

AS OY TURUN WESTPARKIN TUIJA

AS OY TURUN WESTPARKIN TUIJA AS OY TURUN WESTPARKIN TUIJA Työnjohtajankatu 3, 20320 Turku ARVIOITU VALMISTUMISAIKA 11/2013 Suomen Vuokrakodit www.suomenvuokrakodit.fi Oy, 2013. - puh. 010 321 1160 - info suomenvuokrakodit.fi - www.suomenvuokrakodit.fi

Lisätiedot

ASUNTO OY JOENSUUN MARJALA Aurinkokatu 7, 80140 Joensuu

ASUNTO OY JOENSUUN MARJALA Aurinkokatu 7, 80140 Joensuu ASUNTO OY JOENSUUN MARJALA Aurinkokatu 7, 80140 Joensuu ASUNTO OY JOENSUUN MARJALA AURINKOKATU 7, 80140 JOENSUU Arvioitu valmistuminen tammikuu 2016 Asunto Oy Joensuun Marjala on tyylikäs ja nykyaikainen

Lisätiedot

Rakennustapaseloste, asunnot

Rakennustapaseloste, asunnot RAKENNUSTAPASELOSTE TA-Asumisoikeus Oy / KIVELÄNTIE 4 26.4.2011 Rakennustapaseloste, asunnot Rakenteet Asuinrakennukset ovat puu- tai betonirunkoisia. Rakennukset perustetaan paalujen varaan. Yläpohjat

Lisätiedot

Kortepohja, Jyväskylä. TA-Asumisoikeus Oy

Kortepohja, Jyväskylä. TA-Asumisoikeus Oy Kortepohja, Jyväskylä TA-Asumisoikeus Oy SIJAINTIKARTTA OpenStreetMapin tekijät, CC-BY-SA P Schindler 3300 675 kg Schindler 3300 675 kg P Schindler 3300 675 kg Schindler 3300 675 kg Schindler 3300 675

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS 22.10.2014

RAKENNUSTAPASELOSTUS 22.10.2014 RAKENNUSTAPASELOSTUS 22.10.2014 Asunto Oy Nuottaniemen PihaEspoo YLEISTÄ Yhtiön nimi: Asunto Oy Nuottanimen Piha Espoo Osoite: Etuniementie 3B, 02230 Espoo Kaupunginosa, kortteli ja tontti: 49-23146-11

Lisätiedot

VAASAN KUTOJANKARTANO

VAASAN KUTOJANKARTANO RS-KOHDE ENNAKKOMARKKINOINTI ASUNTO OY VAASAN KUTOJANKARTANO Huoneistoissa on kaukolämpöön kytketty vesikiertoinen lattialämmitys. HANKE- TIEDOT RAKENNUSKOHTEEN NIMI JA OSOITE Asunto Oy Vaasan Kutojankartano

Lisätiedot

Asunto Oy Pirkkalan Soljan Höyry Ompelijankuja 2, Pirkkala. Rakennustapaselostus Ennakkomarkkinointiin

Asunto Oy Pirkkalan Soljan Höyry Ompelijankuja 2, Pirkkala. Rakennustapaselostus Ennakkomarkkinointiin Asunto Oy Pirkkalan Soljan Höyry Ompelijankuja 2, 33960 Pirkkala Rakennustapaselostus 6.6.2019 Ennakkomarkkinointiin RAKENNUSHANKE Nimi As Oy Pirkkalan Soljan Höyry Osoite Ompelijankuja 2, Pirkkala Rakennuspaikka

Lisätiedot

KORKEATASOISTA ASUMISTA IMATRALLA- ASUNTO OY IMATRAN VUOKSENTäHTI. Poikkivirrankuja 5,55100 Imatra

KORKEATASOISTA ASUMISTA IMATRALLA- ASUNTO OY IMATRAN VUOKSENTäHTI. Poikkivirrankuja 5,55100 Imatra KORKEATASOISTA ASUMISTA IMATRALLA- ASUNTO OY IMATRAN VUOKSENTäHTI Poikkivirrankuja 5,551 Imatra Korkeatasoista asumista ImatrallaKorkeatasoista asumista ImatrallaImatran Vuoksentähti tarjoaa erinomaiset

Lisätiedot

Asunto Oy. Sipoon Kvartsi. Kvartsitie 1

Asunto Oy. Sipoon Kvartsi. Kvartsitie 1 Asunto Oy Sipoon Kvartsi Kvartsitie 1 Uutta modernia asumista Söderkullassa! Asunto Oy Sipoon Kvartsi rakennetaan Söderkullan alueelle lähelle palveluja ja hyviä ulkoilumaastoja. Yhtiöön tulee kolme taloa,

Lisätiedot

HANKESELOSTUS 1 (14) Asunto Oy Helsingin Parrulaituri 26.04.2013. Asunto Oy Helsingin Parrulaituri. Parrulaituri 10

HANKESELOSTUS 1 (14) Asunto Oy Helsingin Parrulaituri 26.04.2013. Asunto Oy Helsingin Parrulaituri. Parrulaituri 10 HANKESELOSTUS 1 (14) Parrulaituri 10 HANKESELOSTUS 2 (14) Yleistä Sijainti 10589 / 14 Parrulaituri 10, Kalasatama 00540 Helsinki Tontti Tontin koko on 1328m 2. Tontti on entistä mereen täyttömaalle tehtyä

Lisätiedot

Ulkoseinät Julkisivut ovat pääosin rapattuja ja osin sw-rakenteisia julkisivukuvien mukaan.

Ulkoseinät Julkisivut ovat pääosin rapattuja ja osin sw-rakenteisia julkisivukuvien mukaan. Asuntoyhtiön yleistiedot: Sijainti Espoon Matinkylässä, Osoite 02230 ESPOO Kiinteistötunnus 49-23-301-3 Oma tontti 3295m2 Asemakaava on lainvoimainen, lisätietoja alueen kaavatilanteesta Espoon Kaupunki

Lisätiedot

As. Oy Hämeenlinnan Katisten Kruunu. Hopeapellontie 2, Hämeenlinna

As. Oy Hämeenlinnan Katisten Kruunu. Hopeapellontie 2, Hämeenlinna As. Oy Hämeenlinnan Katisten Kruunu Hopeapellontie 2, 13210 Hämeenlinna HUONEISTO Huoneistot: A2, A5 ja B9 Tilat: 3H + keittiö + sauna Pinta-ala: 73,5 m 2 Sijainti: Katinen, Hämeenlinna Osoite: Hopeapellontie

Lisätiedot

Asunto Oy Lempäälän PALOMÄENTÄHTI

Asunto Oy Lempäälän PALOMÄENTÄHTI ENNAKKOMARKKINOINNISSA Asunto Oy Lempäälän PALOMÄENTÄHTI Asunto Oy Lempäälän PALOMÄENTÄHTI tulee sijaitsemaan kattavan palveluverkoston alueella. 500m etäisyydellä ovat mm. koulu ja päiväkoti. Laajemmista

Lisätiedot

HANKESELOSTUS 1 (17) HEKA Kalasatama Junonkatu HEKA Kalasatama Junonkatu 9. Junonkatu 9

HANKESELOSTUS 1 (17) HEKA Kalasatama Junonkatu HEKA Kalasatama Junonkatu 9. Junonkatu 9 HANKESELOSTUS 1 (17) Junonkatu 9 HANKESELOSTUS 2 (17) Yleistä Sijainti 10589 / 4 Junonkatu 9, Kalasatama 00540 Helsinki Tontti Tontin koko on 868m 2. Tontti on entistä mereen täyttömaalle tehtyä satama-aluetta.

Lisätiedot

As. Oy Sammon Tähti. Myynti ja rakentaja: ValajaGroup Oy

As. Oy Sammon Tähti. Myynti ja rakentaja: ValajaGroup Oy As. Oy Sammon Tähti Hämeenlinnan Sampo 3:n suositulle alueelle rakennettava 11 huoneiston rivitaloyhtiö. Jos arvostat hyvää laatua ja toimivuutta varaa siis kohteestamme unelmiesi koti! Myynti ja rakentaja:

Lisätiedot

As. Oy Riihimäen Otsolan Hovi. Länsitie 40, Riihimäki

As. Oy Riihimäen Otsolan Hovi. Länsitie 40, Riihimäki As. Oy Riihimäen Otsolan Hovi Länsitie 40, 11 120 Riihimäki HUONEISTO Huoneistot: A ja B Tilat: 2 H +keittiö + sauna Pinta-ala: A 52 m 2, B 56,5 m 2 Sijainti: Otsola, Riihimäki 2h+avokeittiö+ sauna Osoite:

Lisätiedot

HELSINGIN ASUMISOIKEUS OY

HELSINGIN ASUMISOIKEUS OY HELSINGIN ASUMISOIKEUS OY KAP HORNINKATU 4 00220 HELSINKI HUONEISTOLUETTELO 04.04.2011 Huoneisto Kerros Huoneistotyyppi Pinta-ala m² A1 1 4H+K+S+PIHA 93.5 A2 1 2H+KT+S+PIHA 45.0 A3 1 2H+K+S+PIHA 63.5 A4

Lisätiedot

As. Oy Hämeenlinnan Hopeapellon Helmi

As. Oy Hämeenlinnan Hopeapellon Helmi As. Oy Hämeenlinnan Hopeapellon Helmi Hopeapellontie 4, 13210 Hämeenlinna Rakentaja ja myynti: ValajaGroup Oy Jenni Valaja P.050 364 7886 Mirva Valaja-Rönni P.040 843 4240 HUONEISTO Huoneistot: A ja H

Lisätiedot

Asunto Oy Helsingin Kaupunkivillat. Yleistä. Sijainti. HANKESELOSTUS 1 (12) Asunto Oy Helsingin kaupunkivillat

Asunto Oy Helsingin Kaupunkivillat. Yleistä. Sijainti. HANKESELOSTUS 1 (12) Asunto Oy Helsingin kaupunkivillat HANKESELOSTUS 1 (12) Asunto Oy Helsingin Kaupunkivillat Arcturuksenkatu 5 Yleistä Sijainti 10589 / 15 Arcturuksenkatu 5, Kalasatama 00540 Helsinki HANKESELOSTUS 2 (12) Tontti Tontin koko on 954 m 2. Tontti

Lisätiedot

HUONEISTO G HINTA HUONEISTO D HINTA. ValajaGroup Oy

HUONEISTO G HINTA HUONEISTO D HINTA. ValajaGroup Oy HUONEISTO G Tilat: 2 H + sauna Pinta-ala: 48 m 2 Sijainti: Riihimäki 2 H + sauna Osoite: Otonpolku 3, Riihimäki Kerros: 1/1 Näköalat: päätyhuoneisto Keittiön varusteet: jää/pakastinkaappi, keraaminen liesi,

Lisätiedot

AS OY TUUSULAN UPSEERINHOVI Nappulakatu 1, 04300 Tuusula RAKENNUSTAPASELOSTUS 5.6.2015

AS OY TUUSULAN UPSEERINHOVI Nappulakatu 1, 04300 Tuusula RAKENNUSTAPASELOSTUS 5.6.2015 AS OY TUUSULAN UPSEERINHOVI Nappulakatu 1, 04300 Tuusula RAKENNUSTAPASELOSTUS 5.6.2015 Yleiskuvaus: Perustukset: Ulkoseinät: Yläpohja: Alapohja: Välipohja: Väliseinät: Ikkunat: Ovet: Portaat Parvekkeet

Lisätiedot

As Oy Meriluodon Helmi. - Elämää. Omilla ehdoillasi.

As Oy Meriluodon Helmi. - Elämää. Omilla ehdoillasi. As Oy Meriluodon Helmi - Elämää. Omilla ehdoillasi. 15.07.2015 Asemapiirustus ja sijainti Meriluodon Helmi valloittaa varaa uusi kotisi! Meriluodon Helmi tarjoaa monipuolisen valikoiman kaupunkikoteja,

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS. Asunto Oy Helsingin Leonsatama, Kortteli 10581, tontti 3 Junonkatu 1, Helsinki. Asunto Oy Helsingin Leonsatama 1 (5)

RAKENNUSTAPASELOSTUS. Asunto Oy Helsingin Leonsatama, Kortteli 10581, tontti 3 Junonkatu 1, Helsinki. Asunto Oy Helsingin Leonsatama 1 (5) 1 (5) RAKENNUSTAPASELOSTUS Asunto Oy Helsingin, Kortteli 10581, tontti 3 Junonkatu 1, 00540 Helsinki YLEISTÄ Asunto Oy Helsingin sijaitsee Kalasatamassa, Sörnäisten kaupunginosassa. Alueelle on tulossa

Lisätiedot