westpro4u Westpro4U ry:n lahjoituskohteet:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "westpro4u Westpro4U ry:n lahjoituskohteet:"

Transkriptio

1

2 11/2016 westpro4u Westpro4U ry on yhdistys, joka tekee hyvää, jonka ideana on tehdä lahjoituksia erilaisiin lasten ja nuorten hyvinvointia edistäviin toimintoihin. Yhdistyksen hallitus koostuu rakennusyhtiö Westpro cc Oy:n työntekijöistä ja yhdistys saa Westpro cc Oy:ltä vuosittain lahjoituksen, joka mahdollistaa Westpro4U:n toiminnan. Westpro4U kohdistaa apunsa lähiympäristöömme, jolloin apu reflektoituu myös omaan arkeemme. Westpro4U:n varoilla kohdistetaan tuki erilaisiin lasten ja nuorten hyvinvointia edistäviin osaalueisiin ja yhdistyksen perimmäinen tarkoitus on edistää lasten ja nuorten positiivista kasvua tukemalla heille merkityksellisiä toimintoja. Pääasialliset osa-alueet ovat erilaiset harrastustoiminnat, urheiluseurat sekä nuorten omat yhdistykset. Haluamme myös löytää keskuudestamme ne arjen sankarit, jotka antavat aikaansa ilman suurempia kiitoksia ja tekevät konkreettisesti töitä lasten ja nuorten hyväksi. Kaikki varat jotka yhdistys kerää, ohjataan lyhentämättömänä erilaisille nuorten ja lasten hyvinvointia tukeville osa-alueille, ilman välikäsiä. Westpro4U ry:n lahjoituskohteet: Aloitimme toimintamme lokakuussa 2013 ja saimme toteutettua muutaman suuremman ja muutaman pienemmän hyväntekeväisyyslahjoituksen. - Ensimmäiseksi Westpro4U halusi palkita Partiolippukunta Espoon Metsänkävijät hyvästä työstä lasten ja nuorten parissa, lahjoittamalla heille retkiä varten viisi uutta kangaslaavua! - Aloitimme marraskuussa suuremman keräyksen turvatalo Monalle joka on tarkoitettu väkivaltaa kokeneille maahanmuuttajanaisille ja lapsille. Nämä naiset sekä lapset ovat turvakotiin saapuessaan välittömässä hengenvaarassa pari- tai lähisuhdeväkivallan, pakkoavioliiton, kunniaan liittyvän väkivallan tai ihmiskaupan takia. Mukaan keräykseen lähti lastenvaatteiden second hand-liike Nella & Nuttu ja keräys turvakodille tuotti marraskuun aikana kaiken kaikkiaan kaksi pakettiautollista lahjoituksia; sisältäen lastenvaatteita, kenkiä, leluja, lakanoita ja vauvanhoitotarvikkeita. Myös yritykset halusivat auttaa turvakotia lahjoituksillaan ja saimmekin vauvanruokaa ja askartelutarvikkeita Semperiltä, puuhapaketin Nestleltä, tutteja ja tuttipulloja Berneriltä ja kaksi lavallista vaippoja, kosteuspyyhkeitä sekä muita hygieniatuotteita Oy SCA Hygiene Products Ab:lta. Lahjoitukset otettiin suurella riemulla vastaan ja ne menevät niitä todella tarvitseville. Muutama yritys onkin iloksemme halunnut tehdä myös jatkossa yhteistyötä turvatalon kanssa!

3 Kuvia turvatalolahjoituksestamme - Lahjoitimme myös Espoon ja Kauniaisten käsityökoulun kannatusyhdistykselle uuden ompelukoneen. - Joulun kunniaksi veimme 32 espoolaiseen päiväkotiin yhteensä 278 kiloa muovailuvahaa. Tämäkin paketti otettiin suurella innolla vastaan! - Tammikuussa lahjoitimme Etelä-Espoon Pallolle 40 kappaletta painettuja pelipaitoja! - Helmikuussa teimme useampia lahjoituksia. Westend Indiansille lahjoitettiin 1000 euroa valmentajien koulutukseen, sekä leikkikoulu Lilla Sillenille 700 euron kulttuuripaketin, piristämään leikkikoulun lasten ja ohjaajien kevättä! - Järjestimme myös yllätyslahjoituksen Jorvin L3 lasten infektio-osaston sairaanhoitajille, koska halusimme kiittää heitä siitä arvokkaasta ja vaativasta työstä lasten parissa. Teimme heille hyvinvointikorit, jotka sisälsivät mm. Lumenen kauneudenhoitotuotteita, kuohuviiniä, suklaata, puhdistustuotteita ja Viking Linen lahjoittamat risteilyetukortit. Kuvia sairaanhoitajien lahjoituksesta, saimme mm. päiväkotiryhmän askartelemaan kortin hoitajille - Maaliskuussa päätimme tukea Hyvä Arki Ry:tä, joka järjestää vuosittain espoolaisten vähävaraisten perheiden lapsille ilmaisen viikon mittaisen kesäleirin. Westpro4U ry lahjoitti kesäleirille 600 euroa ruokailuun. - Huhtikuu meni pääosin toukokuun tapahtumaa valmistellessa. Siinä ohessa halusimme kuitenkin palkita Espoon Kristillistä koulua, jolle lahjoitettiin 500 euroa tiedekasvatusprojektin materiaalikuluihin. Tiedekasvatusprojektissa yläkoululaiset

4 lähettävät itse kehittämänsä ja ohjelmoimansa mikrolaboratorion avaruuteen NASA:n huoltolennolla ISS-avaruusasemalle. - Toukokuussa Westpro4U ry ja Kaivohuone järjestivät yhdessä hyväntekeväisyyskirpputorin Fashion4Charity Kaivohuoneella. Tapahtumassa vuokrattiin 51 kirpputoripöytää ja järjestettiin huutokauppa, jossa huutokaupattiin mm. Teemu Selänteen signeeraama pelipaita, Uniikin peliasu ja Lumi Designin valaisin. Tapahtuman sai paljon medianäkyvyyttä sekä blogeissa, lehdissä ja radio kanavilla. Pöytävuokrat ja huutokaupantuotot lahjoitettiin lyhentämättömänä Tyttöjen Talolle. Kaiken kaikkiaan saimme kerättyä 2000 euroa tapahtumalla.

5 - Kesäkuussa lahjoitimme HJK West 00 siniset joukkueelle 500 euroa vuoden 2014 ulkomaan turnaukseen. Westpro4U halusi olla mukana toteuttamassa turnausmatkaa ja mahdollistaa, että mahdollisimman moni joukkueen pelaajista pääsee osallistumaan turnaukseen. Lahjoitimme myös WDFF:lle 500 euroa, jolla hankitaan Westendin päiväkodille kaikenlaista askartelumateriaalia. - Syksy alkoi uudella puhdilla ja piristääksemme Kalliolan nuoria, lahjoitimme heille 15 hupiranneketta 13.9 järjestettävälle Linnanmäki-päivälle. Päivän tavoite oli tuoda hauskuutta lasten ja nuorten elämään! Samalla haluamme kiittää henkilökuntaa upeasta ja arvokkaasta työstä lasten ja nuorten parissa. - Syyskuussa saimme Teemu Selänteeltä hänen signeeraamansa uutuuskirjan arvottavaksi Facebook-sivuillamme järjestimme syksyn 2013 aikana muitakin kilpailuita ja tämän myötä yli 300 tykkääjän raja meni rikki marraskuussa! - Lokakuu ja marraskuu menivät pääosin espoolaisten eskarilaisten heijastinliivikampanjan toteuttamiseen. Mahdollistaaksemme kampanjan toteutumisen, tarvitsimme apua myös muilta yrityksiltä. Kampanjan tarkoitus on tukea lasten turvallista liikkumista liikenteessä ja sillä tavalla myös lisätä heidän turvallisuuttaan liikenteessä. Heijastinliivien avulla lapset näkyvät liikenteessä nopeammin ja paremmin, sekä pimeänä että valoisena aikana. Myös autoilijoiden vastuullisuus liikenteessä ja lasten hyvä näkyvyys ovat avainasemassa liikenneturvallisuuden osalta. Toteutimme kampanjan yhdessä Finnish Flashin, Henki- Fennian, Hyperin Oy:n sekä Pikkujätin kanssa. Suuri kiitos yhteistyökumppaneillemme! Järjestimme luovutustilanteen toimistollamme , jonne oli kutsuttu 30 espoolaista eskarilaista ja Espoon varhaiskasvatuksen päättäjiä. Myös 3330 muuta espoolaista eskarilaista sai omat heijastinliivinsä ennen joulua.

6 - Saimme suuren lahjoituksen pehmoleluja, jotka lahjoitimme ennen joulua FB-tykkääjien valitsemaan lahjoituskohteeseen. Arpaonni osui tällä kertaa Matinkylän päiväkodille. VUOSI Onnistuneesta turvaliivikampanjasta jäi yli liivejä, joita lahjoitimme alkuvuonna eteenpäin Facebookin kautta. - Maaliskuussa lahjoitimme Järvenpään ja Mäntsälän perhepäivähoitajien yhdistykselle 340 euroa, hoitajien yhteiseen virkistyspäivään sekä heidän hoidokeilleen turvaliivit. - Päätimme olla mukana tuottamassa dokumenttielokuvaa hyväntekeväisyystyöstä Suomessa, yhteistyössä Helmi Films Oy:n kanssa. - Saimme huhtikuussa hyvin koskettavan hakemuksen yksinhuoltajaäidiltä, joka haki tukea poikansa koripalloharrastukselle. Hänen poikansa on hyvin lahjakas 15-vuotias SM-tason koripallopelaaja, joka edustaa Suomea myös kansainvälisellä tasolla. Lahjakkuuksiensa ja kovan harjoittelun ansiosta, pojalla olisi mahdollisuus saavuttaa merkittäviä tuloksia koripallossa, mutta varojen rajallisuus on suurin este harrastuksen jatkamiselle. Tämä on aiheuttanut suurta hämmennystä perheen sisällä, koska harrastuksen jatkaminen vaatii yksinhuoltajaperheeltä merkittäviä taloudellisia panostuksia.

7 Päätimme lahjoittaa pojalle 1000 euroa, sillä halusimme olla mukana mahdollistamassa hänen harrastuksensa jatkumista. Samalla halusimme herättää keskustelua lasten harrastusten kuluista, joista voi helposti muodostua suuri taloudellinen taakka perheille. Vuosien mittaan harrastuskertojen, pelimatkojen sekä leirien määrä kasvaa, mikä samalla kasvattaa harrastuksesta aiheutuvia kustannuksia. Tämä voi johtaa siihen, että hyvinkin lahjakkaiden lasten ja nuorten mahdollisuus jatkaa harrastusta on vaakalaudalla. - Syksy 2015 meni pääosin dokumenttielokuvan järjestelyiden ja kuvausten parissa. Yhteistyökumppaniksi saimme Suomen Vahinkovakuutus Oy:n ja he vastasivat ensi-illan kustannuksista. Dokumentin ensimmäinen vedos esitettiin marraskuussa Helsinki Post Controlin toimistolla. Dokumentti tuli ulos keväällä 2016 ja näytetään parhaaseen katseluaikaan YLE5 kanavalla joulun alla Dokumentissa tullaan näkemään mm. Teemu Selänne, Martti Ahtisaari, Tuija Talvitie sekä Maria Bondestam. - Dokumentin yhteydessä kuvasimme myös esittelyfilmin Westpro4U ry:n toiminnasta Heikki Schemeikan kanssa. Latasimme esittelyn sekä yhdistyksen Facebook sivuille, että Vimeoon. Linkki videoon: - Joulukuussa halusimme tukea Paasikiven Nuorisokylä-säätiötä lahjoituksella, joka menee suoraan lasten ja nuorten toimintojen toteutukseen. Lahjoitimme nuorille sekä heidän omaohjaajilleen Jokereiden avustuksella 30 kpl lippuja Jokereiden kotimatsiin, Teemu Selänteen signeeraamat lippalakit sekä risteilyn Tukholmaan aterioineen. - Joulun kunniaksi halusimme toimia joulutonttuina ja lahjoitimme neljälle vähävaraiselle espoolaisperheelle täyden joulun. Perheille toimitettiin Hyvä Arki ry:n avustuksella kuuset, lahjat ja joulupöydän antimet. Lahjoitusta olivat lisäksi mukana mahdollistamassa Citymarket Iso Omena, Nestlé ja Serena.

8 VUOSI Tammikuussa päätimme jälleen tukea Hyvä Arki ry:n järjestämää, joka vuotista vähävaraisten perheiden lapsille suunnattua, ilmaista lastenleiriä. Leirille osallistuu kesällä 50 lasta ympäri Espoota ja lahjoitimme leirin toiminnalle 1000 eurolla. Lahjoitimme myös koripalloa SM-tasolla pelaaville veljeksille yhteensä 1000 euroa. Olimme tukeneet vanhempaa poikaa jo vuosi sitten, sillä hänen yksinhuoltajaäidillään oli suuria vaikeuksia kustantaa harrastusta. Halusimme jatkaa lahjoitusta myös tänä vuonna ja mahdollistaa heidän koripalloharrastuksensa vuodeksi eteenpäin - Helmikuussa osallistuimme Välgörarna dokumentin ensi-iltaan, joka järjestettiin Suomen elokuvasäätiön tiloissa Katajanokalla. Ilta oli hyvin onnistunut ja pääsimme tapaamaan montaa mielenkiintoista kasvoa ja levittämään sanaa toiminnastamme. - Helmikuun lopulla saimme taideaiheisen hyväntekeväisyyshaasteen taiteilija Carolina Grunérilta. Hän päätti lahjoittaa taulun (arvoltaan 950 ), ensimmäiselle henkilölle joka lahjoittaa valitsemaansa hyväntekeväisyyteen 500. Me puolestaan päätimme tukea haastetta ja lahjoittaa 500 euroa Facebookin tykkääjiemme valitsemalle lahjoituskohteelle. Kilpailuaika päättyi klo ja voittajaksi valikoitui Espoon Dyykkarit ry ja heidän nuorisotoimintansa.

9 - Pääsiäispupumme kävi toimittamassa Hyvä Arki ry:lle ison korillisen suklaamunia, joita jaettiin kaikille lapsille ja lapsenmielisille päivittäisen ruokajakelun yhteydessä. Näissä tunnelmissa halusimme toivottaa kaikille hyvää ja rauhallista pääsiäistä! - Huhtikuun alussa osallistuimme Järvenpäässä järjestettävään Leksa-jääkiekko turnaukseen. Westpro4U:lla oli paikanpäällä oma piste, jossa jaettiin tietoa yhdistyksestämme ja hakemuskaavakkeita. Järjestimme myös paikanpäällä nopeuskisan, jonka voittaja voitti sekä lauantaina ja sunnuntaina Teemu Selänteen signeeraaman lippalakin. - Huhtikuussa teimme myös lahjoituksen joka totisesti toi kyyneleet silmiin ja tunteet pintaan, kun saimme piristää pienen Eevi-potilaan päivää sairaalassa. Eevin äiti kirjoitti meille todella koskettavan hakemuksen, jossa hän toivoi tablettitietokoneita 7-vuotiaille identtisille kaksostytöilleen. Molemmat tytöt sairastavat Turnerin syndroomaa ja sen lisäksi heillä on useita muita sairauksia. Tytöt ovat läpikäyneet useita leikkauksia ja toinen heistä joutui asumaan ensimmäisen vuotensa sairaalassa. Tämä on koetellut sekä tyttöjä, mutta myös heidän vanhempiaan ja sisaruksiaan ja koko perhe on ollut todella kovilla. Perhe on vuosien varrella kohdannut monia haasteita sekä toivottomaltakin tuntuvia ongelmia, mutta jaksanut siitäkin huolimatta painaa eteenpäin. Helpottaaksemme edes hiukan perheen arkea, halusimme lahjoittaa tytöille heidän valitsemansa tablettitietokoneet. Niiden avulla tytöt voivat pelata, ratkoa tehtäviä jotka kehittävät heidän hahmotuskykyä ja opetella lukemista. Huhtikuun puolessa välissä Eevillä oli jälleen edessä vaativa leikkaus. Päätimme hänen äitinsä kanssa, että jos vain Eevin vointi antaa myöten, viemme hänelle lahjoituksen sairaalaan. Leikkaus onnistui ja kun saavuimme sairaalaan, meitä odotti aivan ihanan reipas ja hymyileväinen tyttö, joka ei voinut uskoa silmiään kun hän availi lahjojaan. Erityisesti hän ihastui isoon nallekarhuun, jonka hän nimesi Kaapoksi. Eeviin tutustuessa on vaikea uskoa, että hän on monesti joutunut kohtamaan elämän synkän puolen, sillä hänestä välittyy niin suurta lämpöä, empatiaa ja positiivisuutta. Eevi ei ujostellut lainkaan ja hän kertoi meille ajastaan sairaalassa ja antoi meille ihanat halaukset. Juuri ennen lähtöämme, Eevi halasi myös uutta nallea ja totesi tämän olleen hänen paras päivänsä!

10 Myötätuntoa, lohtua ja apua saaneen, on myös niitä helpompi antaa ja on tärkeä muistaa, että elämän arvaamattomuus koskettaa meitä kaikkia. Näillä sanoilla haluaisimme myös kannustaa kaikkia tekemään rohkeasti pieniä hyviä tekoja ja olemaan läsnä. Suuri kiitos Eeville ja hänen perheelleen, sekä monta tsemppihalausta ja voimia! - Kesällä Nallemme risteili yhdessä Paasikivensäätiön kanssa Silja Linella ruotsiin, Facebookista voi käydä lukemassa matkakertomuksen. - Saimme olla myös mukana hieman harvinaisemmassa lahjoituksessa. Kyseessä oli 8-vuotias poika William, joka oli kasvattanut hiuksiaan kaksi vuotta, lahjoittaakseen ne sairaille lapsille, joilla syystä tai toisesta ei enää kasva omia hiuksia. Williamille hiukset ovat aina olleet suuri osa hänen omaa identiteettiänsä ja saatuaan kuulla, että joillain lapsilla ei kasva hiuksia, hän päätti kasvattaa ja lahjoittaa omat hiuksensa heille. Williamin motto elämässä onkin hyvin yksikertaisen kaunis: hän toivoo muille saman, minkä itse on saanut ja haluaa muiden olevan yhtä onnellinen kun hän.

11 Syksy alkoi uudella puhdilla ja saimme rutkasti uusia tykkäyksiä yhdistyksellemme Facebookissa. Teimme useita lahjoituksia: - Helsinkiläinen jalkapallojoukkue IF Gnistan-06/07 lahjoitimme 500 euroa valmennusmaksujen kattamiseen. - HooGee Raketit 07-jalkapallojoukkueelle lahjoitettiin 500 euroa tuleviin turnausmatkoihin, jolla varmistamme, että kaikki halukkaat voivat osallistua turnauksiin, sillä ne eivät sisälly jäsenmaksuihin. - Tiistilän päiväkodin vanhempainyhdistykselle lahjoitettiin 900 euroa, jotta päiväkoti voisi hankkia erilaisia varusteita joilla lapsille voidaan luoda lisää aktiviteetteja. - Westendin päiväkodille lahjoitettiin 500 euron lahjakortin Ikeaan, jolla päiväkotiin saadaan lisättyä viihtyvyyttä ja ostettua uusia pehmoja lapsille - Lahjoitimme yksityiselle perheelle 300 euroa, perheen lapsien rakkaiden harrastusten kustannuksiin. Halusimme varmistaa, että lapset voivat perheen taloudellisen tilanteen vuoksi kuitenkin vielä jatkaa harrastuksiaan. - Järjestimme myös Facebookissa muutamia kilpailuita. Ensimmäisessä arvottiin kaksi 100 euron lahjakorttia Ikeaan piristämään pienen lapsen vanhemman arkea. Toisessa halusimme yhdessä ravintola Denniksen kanssa tuoda valoa ja iloa lapsiperheiden pimeneviin ja loskaisiin syysiltoihin. Lahjoitimme yhdelle perheelle pizza- ja leffaillan parhaassa seurassa. - Syyskuussa lahjoitimme Lastenklinikoiden kummit ry:lle 1500 euroa lasten ja nuorten mielenterveystyöhön.

12 vietettiin kansainvälistä tyttöjen päivää ja sen kunniaksi lahjoitimme Tyttöjen Talolle 500 euroa. Vaikka on onni syntyä tyttönä Suomeen, on meillä silti vielä paljon tehtävää, jotta saisimme vähennettyä tyttöihin kohdistuvia ennakkoluuloja ja -odotuksia. Toivomme, että lahjoitus mahdollistaa tytöille sen, että he saavat toteuttaa itseään juuri sellaisina kuin ovat! - Lokakuussa kävimme myös auttamassa yksinhuoltajaisää arjessa ja veimme isän ostoksille. Isä sai valita peruselintarvikkeiden lisäksi käyttötavaraa lapsille, sekä kodintarvikkeita. - Marraskuussa saimme lahjoituksena 1000 palloa Importante Oy:ltä. Palloja on lahjoitettu marraskuun aikana sekä päiväkoteihin, että erilaisiin harrastusryhmiin. Olemme myös Facebookissa ilmoittaneet, että toimistoltamme voi halutessa tulla noutamaan palloja.

westpro4u Yhdessä rakennamme parempaa

westpro4u Yhdessä rakennamme parempaa westpro4u 12/2014 westpro4u Yhdessä rakennamme parempaa Westpro4U ry on hyväntekeväisyysyhdistys, joka tekee lahjoituksia erilaisiin lasten ja nuorten hyvinvointia edistäviin toimintoihin. Yhdistyksen

Lisätiedot

MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY

MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY Toimintakertomus 2010 Sisältö 1. Toiminnan ydinalueet 1 2. Toiminta 1 2.1 Säännöllinen toiminta 1 2.2 Tapahtumat 1 2.3 Tapahtumia, joihin osallistuimme

Lisätiedot

Kotkan Pelastakaa Lapset ry

Kotkan Pelastakaa Lapset ry Kotkan Pelastakaa Lapset ry Perustettu 1948 vuonna 2018 70-vuotisjuhlavuosi Pelastakaa Lapset järjestön paikallisyhdistys 68 paikallisyhdistystä Jäseniä on tällä hetkellä 147 Poliittisesti ja eri uskontokuntiin

Lisätiedot

Työvoima Palvelussuhdelajeittain %-jakautumat

Työvoima Palvelussuhdelajeittain %-jakautumat Hallinto 2510 Hyvinvointitoimiala tammikuu 134,9 121,3-13,6 82,8 84,4 3,2 5,4 11,8 7,3 2,3 2,9 3,9 5,8 55,6 38,6 123,1 107,6 91,3 % 88,7 % helmikuu 133,9 118,8-15,1 82,3 83,4 3,9 5,5 11,1 7,6 2,6 3,6 8,1

Lisätiedot

Espoon Pelastakaa Lapset ry ESITYSLISTA 1/2012 Kevätkokous

Espoon Pelastakaa Lapset ry ESITYSLISTA 1/2012 Kevätkokous 1 Espoon Pelastakaa Lapset ry ESITYSLISTA 1/2012 Kevätkokous Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous Aika: 27.3.2012 klo 18:00 Paikka: Vanha Ingaksentie 10 C, Espoo 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

FC Reipas P08 vanhempainilta

FC Reipas P08 vanhempainilta FC Reipas P08 vanhempainilta Aiheet Joukkueen säännöt Toimintasuunnitelma Joukkueen varainkäyttöarvio ja varojen käytön pelisäännöt Toimintamaksut yms. Joukkueen varainhankinta Toimihenkilöiden valinta

Lisätiedot

Kohtaamisen taito. Aito kohtaaminen. Saara Hanhela, LAPE Etelä-Savo. LAPE-päivät , Tampere

Kohtaamisen taito. Aito kohtaaminen. Saara Hanhela, LAPE Etelä-Savo. LAPE-päivät , Tampere Kohtaamisen taito Aito kohtaaminen Saara Hanhela, LAPE Etelä-Savo LAPE-päivät, Tampere Aidon kohtaamisen kampanja Olemme kuulleet paljon lapsia, nuoria ja perheitä. Kohtaamisen merkitys nousee koko ajan

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- PuMa-Volley

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- PuMa-Volley Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- PuMa-Volley 1. Joukkue / ryhmä, jossa lapsi on mukana - B-tytöt, speed - Replay - B-tytöt - f-juniorit - Puma Volley - D-pojat - Hobby - A 2 tytöt - E-pojat

Lisätiedot

Minun elämäni. Kirjoita 10 lausetta sinun elämästäsi. Voit laittaa myös kuvan. :) SANNA JANUARY 11, 2017

Minun elämäni. Kirjoita 10 lausetta sinun elämästäsi. Voit laittaa myös kuvan. :) SANNA JANUARY 11, 2017 Minun elämäni Kirjoita 10 lausetta sinun elämästäsi. Voit laittaa myös kuvan. :) SANNA JANUARY 11, Nid Minä olen syntynyt Buriramissa Thaimaassa. Minun perheeni oli iskä äiskä 2 veljeä ja 2 siskoa. Minun

Lisätiedot

Punainen Sulka 2017 tiedote

Punainen Sulka 2017 tiedote Punainen Sulka 2017 tiedote 20.10.2017 Pari tehtävää PuSuun osallistuneille klubeille Nyt on viimeinen aika hakea (ellette jo ole hakeneet) palautusta klubille, joka on 25% klubinne keräämästä tuloksesta.

Lisätiedot

Hyvinvoinnin puolesta. Toiminnan suojelija: Tasavallan presidentti Sauli Niinistö

Hyvinvoinnin puolesta. Toiminnan suojelija: Tasavallan presidentti Sauli Niinistö Hyvinvoinnin puolesta Toiminnan suojelija: Tasavallan presidentti Sauli Niinistö Johtava lasten liikuttaja Missio Edistää lasten sekä nuorten terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia liikunnan avulla Yli

Lisätiedot

Diakonisen perhetyön projekti Kokkolassa Meidän perhe yhdessä matkaan, arkeen ja juhlaan!

Diakonisen perhetyön projekti Kokkolassa Meidän perhe yhdessä matkaan, arkeen ja juhlaan! Diakonisen perhetyön projekti Kokkolassa 2015-2016 Meidän perhe yhdessä matkaan, arkeen ja juhlaan! Miksi lähdettiin projektiin? Haettiin muotoa diakoniselle perhetyölle Kokkolan suomalaisessa seurakunnassa.

Lisätiedot

EkoTeko kilpailut Vantaalla

EkoTeko kilpailut Vantaalla EkoTeko kilpailut Vantaalla Ympäristöaiheinen kannustekampanja. Kampanjan tulokset ovat kaikkien käytettävissä. Joka toinen lukuvuosi Sivistystoimen yksiköille Sivistystoimi toteuttaa kumppaneineen 2009-2010

Lisätiedot

Raportti hankkeesta Alli Paasikiven säätiölle BiisiPaja -työryhmä Työryhmän jäsenet: Paula Kovanen, Pauli Korjus, Väinö Wallenius

Raportti hankkeesta Alli Paasikiven säätiölle BiisiPaja -työryhmä Työryhmän jäsenet: Paula Kovanen, Pauli Korjus, Väinö Wallenius Apurahaselvitys, BiisiPaja 1 BIISIPAJA Raportti hankkeesta Alli Paasikiven säätiölle 2018. BiisiPaja -työryhmä Työryhmän jäsenet: Paula Kovanen, Pauli Korjus, Väinö Wallenius 1. MITÄ BiisiPaja on musiikkihanke,

Lisätiedot

Yhdessä enemmän. Ei jätetä ketään yksin.

Yhdessä enemmän. Ei jätetä ketään yksin. Yhdessä enemmän Ei jätetä ketään yksin. Tukea. Toivoa. Mukana. Ilona. Vapaaehtoistoiminta ja auttaminen tuottavat iloa ja tekevät onnelliseksi Onnelliseksi voit tehdä monella tavalla. Yksi tapa on tulla

Lisätiedot

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta Tässä esityksessä on kaudella 2011-2012 Kiva HT D1 nimellä pelanneen seurayhteistyöjoukkueen palauteyhteenveto Joukkue pelasi kaudella 2011-2012 aluekarsinnan

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2016 TURUN OPPISOPIMUSTOIMISTO

TOIMINTAKERTOMUS 2016 TURUN OPPISOPIMUSTOIMISTO TOIMINTAKERTOMUS 2016 TURUN OPPISOPIMUSTOIMISTO UNELMISTA INNOSTUMISTA, BLOGGAAJIA JA UUSIA YRITYKSIÄ Vuosi 2016 alkoi varsin vilkkaasti oppisopimuskoulutuksen osalta uusia oppisopimuksia aloitettiin ensimmäisen

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Kumpulan Speksi ry 6. maaliskuuta 2015 1 Sisältö 1 Yleistä 3 2 Hallinto 3 3 Yhteistyö 3 4 Toiminta 3 4.1 Produktio 3 4.2 Ympäristötoiminta 3 4.3 Yhdenvertaisuustoiminta

Lisätiedot

Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu

Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu 14.-15.9.2019 Tampere Tavoitteet Kultainen kompassi -cup on alueiden välinen joukkuekilpailu 13 14-vuotiaille. Vuoden 2019 finaali suunnistetaan Tampereella sunnuntaina

Lisätiedot

Kestävän kehityksen vuosipolku 2013-14

Kestävän kehityksen vuosipolku 2013-14 Kestävän kehityksen vuosipolku 2013-14 Ympäristöraadin koulutuspäivä Kokoonnuimme syyskuussa alakoululla, jolloin ylä-ja alakoulun raatilaisilla oli mahdollisuus tutustua Iltapäivällä yläkoulun raati kävi

Lisätiedot

puheenjohtaja /sihteeri Syyskokous Päätösten vahvistaminen hallitus marraskuu 300 yhdistyksen jäsenet Anneli Nikulainen, Oxana Tarasyuk ja Sanna Husu

puheenjohtaja /sihteeri Syyskokous Päätösten vahvistaminen hallitus marraskuu 300 yhdistyksen jäsenet Anneli Nikulainen, Oxana Tarasyuk ja Sanna Husu Järjestötoiminta Hallituksen kokoukset kuukausittain Edunvalvonnan varmistaminen ja yhdistyksen toiminnan suunnittelu, tiedon jakaminen. puheenjohtaja /sihteeri kerran kuukaudessa Kevätkokous Päätösten

Lisätiedot

TERVEISET TÄÄLTÄ IMATRAN POUTAPILVEN PALVELUKODISTA

TERVEISET TÄÄLTÄ IMATRAN POUTAPILVEN PALVELUKODISTA TERVEISET TÄÄLTÄ IMATRAN POUTAPILVEN PALVELUKODISTA KERROMME KULUNEEN VUODEN KUULUMISISTA JA VIIME VUODEN MIELEENPAINUVISTA TAPAHTUMISTA Talvella oli paljon pakkasta ja lunta. Paljon vaatteita päälle ja

Lisätiedot

YHTEISTYÖTÄ LASTEN JA NUORTEN PARHAAKSI. Tervetuloa mukaan vanhempaintoimintaan! Suomen Vanhempainliitto 1

YHTEISTYÖTÄ LASTEN JA NUORTEN PARHAAKSI. Tervetuloa mukaan vanhempaintoimintaan! Suomen Vanhempainliitto 1 YHTEISTYÖTÄ LASTEN JA NUORTEN PARHAAKSI Tervetuloa mukaan vanhempaintoimintaan! Suomen Vanhempainliitto 1 Iloa lapselle ja nuorelle Vanhempaintoiminta joukkovoimaa hyvän elämän puolesta Vanhempaintoiminta

Lisätiedot

EPT 4/2016. tiedottaa

EPT 4/2016. tiedottaa EPT 4/2016 tiedottaa ESPOON PARTIOTUKI RY Puheenjohtaja Lippukuntakoordinaattori Toimisto Pankkitili Martta Jämsén (050 551 4815) Tarja Vartiainen Töölönkatu 55 00250 Helsinki puh. 8865 1212 s-posti ept@partio.fi

Lisätiedot

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 Jatketaan vuonna 2012 aloitettua työtä lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen kehittämisen parissa Toimintamme päivittyy SUNDAY LEAGUE

Lisätiedot

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ JÄSENKIRJE LOKAKUU 2015 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS A- ja B-nuoret jälleen mitaleille, BANZAI! KuPS A- ja B-nuoret pelaavat ikäluokkansa kovatasoista SM-sarjaa,

Lisätiedot

Seuratoiminnan viestintäkampanja Lajiliitot, Tähtiseurat 3-4/ 2019

Seuratoiminnan viestintäkampanja Lajiliitot, Tähtiseurat 3-4/ 2019 Seuratoiminnan viestintäkampanja 2019- Lajiliitot, Tähtiseurat 3-4/ 2019 Seuratoiminnan viestintäkampanja Olympiakomitea, lajiliitot, aluejärjestöt ja urheiluseurat haluavat yhdessä liputtaa urheiluseuratoimintaa!

Lisätiedot

VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011

VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011 VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011 Aika: Maanantai 29.8.2011 klo 18.00 Paikka: Vähä-Heikkilän yksikön ruokala Läsnä: Katrine Arbol-Lilleberg (saapui klo 18.35), Mia Enlund, Sanna Ketonen-Oksi,

Lisätiedot

Pelkistetty ilmaus Alakategoria Yläkategoria Potilaille suunnattuja taidekokemuksia. potilaiden hyvinvointia lisääviä kokemuksia

Pelkistetty ilmaus Alakategoria Yläkategoria Potilaille suunnattuja taidekokemuksia. potilaiden hyvinvointia lisääviä kokemuksia LIITE 3 1(5) Odotuksia taidehankkeesta Potilaille suunnattuja taide potilaiden lisääviä odotuksia Potilaille sopivaa kattogalleriaa Uutta sisältöä potilaiden elämään Virkistystä potilaille Taide-elämyksiä

Lisätiedot

Minun psori päiväkirjani

Minun psori päiväkirjani Tähän päiväkirjaasi voit kirjoittaa henkilökohtaisesti psoristasi, psorin hoidoistasi ja niiden vaikutuksista. Voit hyödyntää päiväkirjaa kirjoittamalla myös muista psoriin vaikuttavista asioista, sillä

Lisätiedot

KOULUMATKATUKI TAMMIKUUSSA 2003

KOULUMATKATUKI TAMMIKUUSSA 2003 Tiedustelut Timo Partio, puh. 020 434 1382 s-posti timo.partio@kela.fi KOULUMATKATUKI TAMMIKUUSSA 2003 Kaikki Tuki maksun vastaanottajan mukaan, 1 000 euroa 2003 Tammikuu 23 555 2 008 1 156 35 374 23 419

Lisätiedot

Rakkaat Dikonin turvakodin ystävät ja tukijat

Rakkaat Dikonin turvakodin ystävät ja tukijat Kummikirje 1-2016 3.5. 2016 Rakkaat Dikonin turvakodin ystävät ja tukijat Olen uusi Venäjän alueen kummityön kordinaattori Ammi Kallio. Tämä on ensimmäinen kummikirje, jonka kirjoitan teille alueelta.

Lisätiedot

Mitä olen oppinut ja saanut kun olen ollut mukana SPR:n toiminnassa ja nuorisoryhmässä?

Mitä olen oppinut ja saanut kun olen ollut mukana SPR:n toiminnassa ja nuorisoryhmässä? Mitä olen oppinut ja saanut kun olen ollut mukana SPR:n toiminnassa ja nuorisoryhmässä? Olen saanut ystäviä Tapaa kavereita Oppii uutta Saa tehdä Saa kokemuksia Saa auttaa Pääsee vaikuttamaan ja tekemään

Lisätiedot

Seuratoiminnan viestintäkampanja. Olympiakomitea, lajiliitot, aluejärjestöt ja urheiluseurat liputtavat nyt yhdessä yhteisöllisyyden puolesta!

Seuratoiminnan viestintäkampanja. Olympiakomitea, lajiliitot, aluejärjestöt ja urheiluseurat liputtavat nyt yhdessä yhteisöllisyyden puolesta! Seuratoiminnan viestintäkampanja Olympiakomitea, lajiliitot, aluejärjestöt ja urheiluseurat liputtavat nyt yhdessä yhteisöllisyyden puolesta! 28.6.2019 2 Yhdessä määrittelemämme tavoitteet Haluamme herättää

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Ruoveden Pirkat

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Ruoveden Pirkat Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Ruoveden Pirkat 1. Joukkue / ryhmä, jossa lapsi on mukana - D tytöt - c-tytöt - D-pojat - d-pojat - c-pojat - D-pojat - f-tytöt - d-pojat - f-tytöt - D-tytöt

Lisätiedot

SOPIMUS HYVÄNTEKEVÄISYYSLEVYN VAROJEN OHJAAMISESTA YKSINÄISILLE ROMANIVANHUKSILLE IMATRALLA

SOPIMUS HYVÄNTEKEVÄISYYSLEVYN VAROJEN OHJAAMISESTA YKSINÄISILLE ROMANIVANHUKSILLE IMATRALLA IMATRAN KRISTILLINEN ROMANIYHDISTYS (IKRY) SAA VÄHINTÄÄN 5 000 EURON LAHJOITUKSEN LEVY-YHTIÖ / OHJELMATOIMISTO KING & ROSE PRODUCTION OY:ltä VANHUSTYÖHÖN Sopimuksen allekirjoitus 23.05.2008 (vas. Imatran

Lisätiedot

Team Rynkebyn keräämät varat menevät lyhentämättöminä hyvään tarkoitukseen: Tukesi menee lyhentämättömänä vakavasti sairaiden lasten auttamiseen

Team Rynkebyn keräämät varat menevät lyhentämättöminä hyvään tarkoitukseen: Tukesi menee lyhentämättömänä vakavasti sairaiden lasten auttamiseen Team Rynkebyn keräämät varat menevät lyhentämättöminä hyvään tarkoitukseen: Team Rynkeby on pohjoismainen hyväntekeväisyystiimi, joka pyöräilee joka kesä Pariisiin varojen keräämiseksi vakavasti sairaille

Lisätiedot

Venla, Joona ja Simone. Tennis

Venla, Joona ja Simone. Tennis Venla, Joona ja Simone Tennis Tennistunti Maanantaina 7.4.2014 tenniskiertue pysähtyi päiväksi koulullemme opettamaan meille oppilaille tennistä. Salissa oli kolme pistettä, tutka, tarkkuuslyönti ja minitennispeli.

Lisätiedot

Tue Team Rynkeby - God Morgon -säätiön työtä

Tue Team Rynkeby - God Morgon -säätiön työtä Tue Team Rynkeby - God Morgon -säätiön työtä Prolog Team Rynkeby - God Morgonin keräämät varat menevät lyhentämättöminä hyvään tarkoitukseen. Team Rynkeby - God Morgon on pohjoismainen hyväntekeväisyystiimi,

Lisätiedot

Tammikuu. Sinun apteekkisi. Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Sunnuntai

Tammikuu. Sinun apteekkisi. Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Sunnuntai Tammikuu Keskiviikkona 14.1. Asiaa laihduttamisesta. Tietoa laihdutuksesta ja apteekissa myytävistä laihdutustuotteista. 1 2 3 4 5 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Asiaa laihduttamisesta 19

Lisätiedot

Helka Pirinen. Esimies muutoksen johtajana

Helka Pirinen. Esimies muutoksen johtajana Helka Pirinen Esimies muutoksen johtajana Talentum Helsinki 2014 Copyright 2014 Talentum Media Oy ja Helka Pirinen Kansi: Ea Söderberg, Hapate Design Sisuksen ulkoasu: Sami Piskonen, Suunnittelutoimisto

Lisätiedot

Syyslukukauden 2018 tervehdyksiä koululaisten iltapäivätoiminnasta

Syyslukukauden 2018 tervehdyksiä koululaisten iltapäivätoiminnasta Syyslukukauden 2018 tervehdyksiä koululaisten Syyskuun tervehdys Sää suosi syyskuussa ulkoilua. Tämä mahdollisti sen, että pystyimme olemaan paljon ulkona leikkien ja pelaten. Tutustuttiin lähiluontoon

Lisätiedot

KYÖSTIN PÄIVÄKODIN VARHAISKASVATUS- SUUNNITELMA

KYÖSTIN PÄIVÄKODIN VARHAISKASVATUS- SUUNNITELMA KYÖSTIN PÄIVÄKODIN VARHAISKASVATUS- SUUNNITELMA Kyöstin päiväkoti Kyöstin päiväkoti on 105-paikkainen yksikkö, joka on kahdessa eri rakennuksessa toimiva kokonaisuus. Idyllisessä Kartano-rakennuksessa

Lisätiedot

Seurayhteistyö pelaajapolulla Etelä-Pirkanmaan Taitokoulu Kari Salin Viialan Peli-Veikot

Seurayhteistyö pelaajapolulla Etelä-Pirkanmaan Taitokoulu Kari Salin Viialan Peli-Veikot Seurayhteistyö pelaajapolulla Etelä-Pirkanmaan Taitokoulu Kari Salin Viialan Peli-Veikot 1960-luvulla kuljettiin Viialasta Valkeakoskelle polkupyörällä yli 20 km matka peleihin ja harjoituksiin. Valkeakosken

Lisätiedot

Yhdessä oleminen ja kohtaaminen turvallisuutta luovana tekijänä turvallisuutta luovana Marttaliitto tekijänä ry

Yhdessä oleminen ja kohtaaminen turvallisuutta luovana tekijänä turvallisuutta luovana Marttaliitto tekijänä ry Yhdessä oleminen ja kohtaaminen turvallisuutta luovana tekijänä Yhdessä oleminen Pirkko Elomaa-Vahteristo ja kohtaaminen 21.10.2010 turvallisuutta luovana Marttaliitto tekijänä ry Pirkko Elomaa-Vahteristo

Lisätiedot

Saloilan päiväkodin toimintasuunnitelma

Saloilan päiväkodin toimintasuunnitelma Saloilan päiväkodin toimintasuunnitelma 2018-2019 Toimintakulttuuri Puhallamme yhteen hiileen ajatuksella; kaveria ei jätetä. Huolehdimme kannustavasta, innostavasta ja positiivisesta vuorovaikutuksesta.

Lisätiedot

1. Mihin Tyttöjen Talon toimintoihin olet Isosiskona osallistunut? 2. Mitä ilonaiheita Isosiskona toimiminen on herättänyt sinussa?

1. Mihin Tyttöjen Talon toimintoihin olet Isosiskona osallistunut? 2. Mitä ilonaiheita Isosiskona toimiminen on herättänyt sinussa? Tyttöjen Talo Rovaniemi Syksy 2016 Isosisko-kyselyn yhteenvetoa 1. Mihin Tyttöjen Talon toimintoihin olet Isosiskona osallistunut? 10/10 vastaajaa Teehetki 7/10 Muita tapahtumia ja teemakertoja 4/10 Toivetorstai

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Merenkävijät

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Merenkävijät Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Merenkävijät 1. Joukkue / ryhmä, jossa lapsi on mukana - EMK / zoom - EMK - EMK - Vihreät - Sininen - Punainen - EMK juniorit - ZOOM - zoom8 - EMK

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

Suomen Pelastusarmeija JOULUPATAKERÄYS

Suomen Pelastusarmeija JOULUPATAKERÄYS Suomen Pelastusarmeija JOULUPATAKERÄYS JOULUPATAYHTEISTYÖ Joulupatakeräyksellä on pitkät perinteet Suomessa vuodesta 1906 Joulupata auttaa lähimmäisen rakkaudesta ketään syrjimättä tai erottelematta! Netissä

Lisätiedot

VERBI + TOINEN VERBI = VERBIKETJU

VERBI + TOINEN VERBI = VERBIKETJU VERBI + TOINEN VERBI = VERBIKETJU 1. Apuverbi vaatii seuraavan verbin määrämuotoon. Lisää verbi luettelosta ja taivuta se oikeaan muotoon. Voimme Me haluamme Uskallatteko te? Gurli-täti ei tahdo Et kai

Lisätiedot

Kansallinen LIIKUNTATUTKIMUS 2009-2010

Kansallinen LIIKUNTATUTKIMUS 2009-2010 Tutkimusaineisto koottu puhelinhaastatteluina helmikuun 2009 ja tammikuun 2010 aikana Kohteena 3 18-vuotiaat (vanhemmat vastanneet 3 11-vuotiaiden puolesta ja 12 18- vuotiaat vastanneet itse kysymyksiin)

Lisätiedot

Kiekko-Espoo seurayhteisö

Kiekko-Espoo seurayhteisö Kiekko-Espoo seurayhteisö Espoon Kiekkoseura ry ØHarrastajia Ø Tytöt 270 Ø Pojat 300 Ø Aikuiset 190 ØLajit Ø Ringette Ø Jääkiekko tytöt ja pojat ØHarjoituspaikat Ø Laaksolahti Ø Leppävaara 21.11.2017 2

Lisätiedot

Vastustaja vai kilpakumppani? Ringeten Reilu Peli periaatteet Suomen Ringetteliiton syyskokous

Vastustaja vai kilpakumppani? Ringeten Reilu Peli periaatteet Suomen Ringetteliiton syyskokous Ringeten Reilu Peli periaatteet 12.11.2011 Suomen Ringetteliiton syyskokous Ringette on suurenmoinen peli. Se tarjoaa parhaimmillaan mukana oleville ympäristön, jossa opitaan voittamaan ja häviämään sekä

Lisätiedot

Intensiivikurssi uusille opiskelijoille

Intensiivikurssi uusille opiskelijoille Insinöörikoulutuksen ja tietojenkäsittelyn tärkeät päivät 2013 2014 heinäkuu elokuu 26 29 syyskuuta Elokuu 2013 27 30 28 31 elokuu 291 302 313 syyskuu 14 25 36 47 58 69 10 7 11 8 12 9 10 13 11 14 12 15

Lisätiedot

Sykkiikö teillä #SEURASYDÄN?

Sykkiikö teillä #SEURASYDÄN? Sykkiikö teillä #SEURASYDÄN? Mikä Seurasydän? Seurasydän liputtaa seuratoiminnan suurinta vahvuutta yhteisöllisyyttä. Seurasydän ja yh teisöllisyys ovat esillä niin sosiaalisessa medi assa, YLE:n kanavilla

Lisätiedot

Keski-Suomen Yrittäjänaiset:

Keski-Suomen Yrittäjänaiset: Tervehdys kaikille ihanat Yrittäjänaiset. Vuosi alkaa olla lopuillaan ja on aika pikkuhiljaa rauhoittua Joulun viettoon, kukin tavallaan. Mennyt vuosi yhdistyksellämme oli varsin vaiherikas lukuisine tapahtumineen

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 MIKKELIN JUDO RY 1. JÄRJESTÖTOIMINTA Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää jäsentensä judotaitoa sekä toimia judon tunnetuksi tekemiseksi ja sen harrastuksen levittämiseksi. Tarkoituksensa

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2010

Toimintasuunnitelma 2010 Kympin Lapset - HYKSin lapsisyöpäpotilaiden vanhemmat ja ystävät r.y. 20.3.2010 Toimintasuunnitelma 2010 www.hyksinsyopalapset.com KYMPIN LAPSET - HYKSIN LAPSISYÖPÄPOTILAIDEN VANHEMMAT JA YSTÄVÄT R.Y.

Lisätiedot

Tampereen Harrasteurheilijat ry. Harrasteliikuntaa hyvässä seurassa

Tampereen Harrasteurheilijat ry. Harrasteliikuntaa hyvässä seurassa Tampereen Harrasteurheilijat ry. Harrasteliikuntaa hyvässä seurassa Tampereen Harrasteurheilijat ry. Perustettu lokakuussa 2012 kaveriporukan jalkapallojoukkueeksi Jäseniä 32 ja harrastajia n. 50 Toiminta-ajatuksena

Lisätiedot

HELLUREI JA HELKKARIN TUNTEET -TUNNEKORTIT

HELLUREI JA HELKKARIN TUNTEET -TUNNEKORTIT HELLUREI JA HELKKARIN TUNTEET -TUNNEKORTIT Hellurei ja helkkarin tunteet kortit Omat avaimet-projekti (2017 2019/STM) on Aspa-säätiön ja Mielenterveyden keskusliiton yhteinen kehittämishanke. Projekti

Lisätiedot

Miten tekisin yhteistyötä Krikettiliiton kanssa?

Miten tekisin yhteistyötä Krikettiliiton kanssa? Miten tekisin yhteistyötä Krikettiliiton kanssa? Suomalainen kriketti Suomen Krikettiliiton ajankohtaisena tavoitteena on ottaa käyttöön ensimmäinen ainoastaan krikettiä varten rakennettu nurmikenttä ja

Lisätiedot

Kansalaisneuvonta ja järjestöt sosiaalinen media

Kansalaisneuvonta ja järjestöt sosiaalinen media Kansalaisneuvonta ja järjestöt sosiaalinen media Yhteistyö7laisuus Helsinki 10.9.2014, Salla Halme Sosiaalinen media MIELETÖN MAHDOLLISTAJA vuorovaikumeinen verkkovies7ntäväline tai - kanava jokainen voi

Lisätiedot

Tue Team Rynkeby - God Morgon -säätiön työtä

Tue Team Rynkeby - God Morgon -säätiön työtä Tue Team Rynkeby - God Morgon -säätiön työtä Prolog Team Rynkeby - God Morgonin keräämät varat menevät lyhentämättöminä hyvään tarkoitukseen. Team Rynkeby - God Morgon on pohjoismainen hyväntekeväisyystiimi,

Lisätiedot

Valmistelut avajaisia varten

Valmistelut avajaisia varten POISTARIPAJA -hanke 10.6.2014 Oona Salo Texvex Forssan avajaiset 3.6.2014 juhlistettiin Forssan Texvexin virallisia avajaisia iloisissa tunnelmissa. Päivään sopi niin lasten askartelua, tekstiilin lajittelua

Lisätiedot

Tervarit-j Juventus 04. Vanhempain palaveri 3.11.2011

Tervarit-j Juventus 04. Vanhempain palaveri 3.11.2011 Tervarit-j Juventus 04 Vanhempain palaveri 3.11.2011 Asialista Mennyt kausi Yhteenveto kuluneesta kaudesta Tulevan kauden suunnitelmat Harjoittelu Päätapahtumat Varustehankinnat Budjetti, varainkeruu Keskustelua,

Lisätiedot

Mannerheimin Lastensuojeluliitto Leppävaaran yhdistys ry Toimintasuunnitelma 2013

Mannerheimin Lastensuojeluliitto Leppävaaran yhdistys ry Toimintasuunnitelma 2013 Mannerheimin Lastensuojeluliitto Leppävaaran yhdistys ry Toimintasuunnitelma 2013 YHDISTYKSEN ARVOT VISIO Lapsen ja lapsuuden arvostus Yhteisvastuu Inhimillisyys Suvaitsevaisuus Ilo Visio on näkymä yhdistyksen

Lisätiedot

Aidon kohtaamisen. loppuhuipentuma! Saara Hanhela, LAPE Etelä-Savo , Saimaa Stadium

Aidon kohtaamisen. loppuhuipentuma! Saara Hanhela, LAPE Etelä-Savo , Saimaa Stadium Aidon kohtaamisen loppuhuipentuma! Saara Hanhela, LAPE Etelä-Savo, Saimaa Stadium Aidon kohtaamisen kampanja Olemme kuulleet paljon lapsia, nuoria ja perheitä. Kohtaamisen merkitys nousee koko ajan esille.

Lisätiedot

kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14

kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14 kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14 Tervehdys Turun NNKY jäsen Taas saimme käyntiin uuden toimintavuoden. Tämä vuosi on juhlavuotemme.

Lisätiedot

Leimaus 2011 Kisakeskuksessa

Leimaus 2011 Kisakeskuksessa Leimaus 2011 Kisakeskuksessa ma 6.6. Lähdimme perinteisesti Lappia talolta kimpsuinemme klo 12 kohti etelää. Martti ja Mauri otettiin kyytiin Keminmaasta. Onneksi autossa oli DVD laite ja ilmastointi,

Lisätiedot

Hissipuheella ensivaikutelma - miten tiivistää ydinviesti

Hissipuheella ensivaikutelma - miten tiivistää ydinviesti Lions Clubs International MD 107 Finland Hissipuheella ensivaikutelma - miten tiivistää ydinviesti Antti Forsell Lions Clubs International MD 107 Finland 51 Uusien jäsenten rekrytointi Oletko yrittänyt

Lisätiedot

Poniuutisia Englannista Laloushkat valloittavat. Kurkista pelitutkijan kaappiin

Poniuutisia Englannista Laloushkat valloittavat. Kurkista pelitutkijan kaappiin Numero 3 2014 10,00 Coquettenuket Voiko nuken rakastaa loppuun, VAI ONKO BARBIELLA TOIVOA LEIKIN JÄLKEEN? Poniuutisia Englannista Laloushkat valloittavat Terri Davisin tie NUKKETAITEILIJAKSI Kurkista pelitutkijan

Lisätiedot

Vanhempainilta 3.5.2016

Vanhempainilta 3.5.2016 Vanhempainilta 3.5.2016 Perustettu 2006 Palloliiton Grassroots-palkinto Vuoden 2014 harraste- ja kasvattajaseura FC Kangasalan kausimaksut ovat mahdollisimman alhaiset Talkootyö Toiminta kasvaa Etenkin

Lisätiedot

8/2018. Tärkeää. Tässä yhdistystiedotteessa käsitellään:

8/2018. Tärkeää. Tässä yhdistystiedotteessa käsitellään: 8/2018 Tärkeää Liittopäivien teemana oli viestintä ja vaikuttaminen Avoimet ovet Aivovammaliiton toimistolla 12.12.2018 Nuori, anna äänesi kuulua! Tässä yhdistystiedotteessa käsitellään: Uutiset... 2 Liittopäivien

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Ruoveden Pirkat

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Ruoveden Pirkat Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Ruoveden Pirkat 1. Joukkue / ryhmä, jossa lapsi on mukana - D-tytöt - d-pojat - f-pojat - F-tytöt - g-tytöt - Ruoveden Pirkat - F-tytöt - d-tytöt - g-tytöt

Lisätiedot

Ruoan ympärille kokoontuminen on paras tapa lisätä yhteisöllisyyttä

Ruoan ympärille kokoontuminen on paras tapa lisätä yhteisöllisyyttä Meiltä on puuttunut keinoja arkiseen mutkattomaan yhdessä oloon. Ruoan ympärille kokoontuminen on paras tapa lisätä yhteisöllisyyttä - Yhteisöllisyystutkija Antti Maunu #syödäänyhdessä #suomi100 SUOMESSA

Lisätiedot

Pyöräilemme syöpää sairastavien lasten ja nuorten hyväksi

Pyöräilemme syöpää sairastavien lasten ja nuorten hyväksi Pyöräilemme syöpää sairastavien lasten ja nuorten hyväksi Liity osaksi Team Rynkeby -verkostoa osoitteissa: www.team-rynkeby.fi www.facebook.com/teamrynkebyfinland www.facebook.com/teamrynkeby TEAM RYNKEBY

Lisätiedot

Preesens, imperfekti ja perfekti

Preesens, imperfekti ja perfekti Preesens, imperfekti ja perfekti ennen nyt Neljä vuotta sitten olin töissä tehtaassa. Nyt minä olen lähihoitaja. r Olen työskennellyt sairaalassa jo kaksi vuotta. J Joo, kävin toissapäivänä. Sinun tukka

Lisätiedot

Suomen Kliinisen Fysiologian Yhdistys r.y. Jäsenkirje 1/2014. Sisällys

Suomen Kliinisen Fysiologian Yhdistys r.y. Jäsenkirje 1/2014. Sisällys 1 Suomen Kliinisen Fysiologian Yhdistys r.y. Jäsenkirje 1/2014 Sisällys 1. Puheenjohtajan palsta 2. Tulevia koulutustilaisuuksia 3. Yhteistyökumppanin tiedotus, Spira Oy Hallituksen kokouksen esityslistalle

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Hallinto Jukka Pohja/17.11.2015 Toimintasuunnitelma 2016 Kokoontuminen Aluejaoston kokouksia pyritään pitämään 4 kertaa. Jaosto harkitsee pidettäväksi joka toinen kuukausi puhelinkokouksen. Sektorit Sektorien

Lisätiedot

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma 2016 Toimintasuunnitelman pääkohdat Järjestötoiminta JHL 103 edustaa Jyväskylän kaupungilla ja osakeyhtiöissä työskenteleviä,

Lisätiedot

Työtä nuorille ja hyvinvointia ikääntyneille kulttuurista- hanke

Työtä nuorille ja hyvinvointia ikääntyneille kulttuurista- hanke Työtä nuorille ja hyvinvointia ikääntyneille kulttuurista- hanke Toivotamme hyvää kesää ja kiitämme yhteistyöstä tästä on kiva jatkaa. Eri puolella Kaakkois-Suomea pilotoitiin luovia osallistavia ryhmätoimintoja

Lisätiedot

Yhteenveto Rovaniemen perheneuvolan lasten eroryhmän palautteista keväällä ja syksyllä 2011

Yhteenveto Rovaniemen perheneuvolan lasten eroryhmän palautteista keväällä ja syksyllä 2011 Yhteenveto Rovaniemen perheneuvolan lasten eroryhmän palautteista keväällä ja llä 11 Vanhempien palautteet Marja Leena Nurmela Tukeva/Rovaseutu Tietoa lasten eroryhmästä Lasten eroryhmät kokoontuivat 7

Lisätiedot

Sopimus. Markkinointi- ja yhteistyösopimus Karkkilan kaupunki ja KaU Koris ry

Sopimus. Markkinointi- ja yhteistyösopimus Karkkilan kaupunki ja KaU Koris ry Sopimus Markkinointi- ja yhteistyösopimus Karkkilan kaupunki ja KaU Koris ry 2017-2018 2 OSAPUOLET KaU Koris ry, y-tunnus 2364245-2 Karkkilan kaupunki, y-tunnus 0127046-7 SOPIMUSKAUSI 1.1.2017 31.12.2018

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma TOIMINTAVUOSI 2015. Malliyhdistys Ry. Hallituksen ehdotus hyväksyttäväksi yhdistyksen vuosikokoukselle

Toimintasuunnitelma TOIMINTAVUOSI 2015. Malliyhdistys Ry. Hallituksen ehdotus hyväksyttäväksi yhdistyksen vuosikokoukselle Toimintasuunnitelma TOIMINTAVUOSI 2015 Hallituksen ehdotus hyväksyttäväksi yhdistyksen vuosikokoukselle Malliyhdistys Ry Puh. 040 123 4567 Y-tunnus 12345-6 Tiekatu 23 A 15 00120 PAIKKAKUNTA www.malliyhdistys.fi

Lisätiedot

OKM:n seuratuen haku

OKM:n seuratuen haku Seuratuen 2018 haku Haku päättyy 15.12.2017 klo 16.15. Hakemus täytetään sähköisesti www.seuraverkko.fi Seuralla pitää olla päätös hakemiselle Kysy liiton toimistolta lisätietoja, vinkkejä ja apua Lähetä

Lisätiedot

TUKEA JÄÄKIEKON HARRASTAMISEEN TAMMIKUU 2019

TUKEA JÄÄKIEKON HARRASTAMISEEN TAMMIKUU 2019 TUKEA JÄÄKIEKON HARRASTAMISEEN TAMMIKUU 2019 JÄÄKIEKKO ON HIENO HARRASTUS, JONKA PARIIN VOI JA KANNATTAA TULLA PERHEEN TALOUDELLISESTA TILANTEESTA RIIPPUMATTA. HARRASTAMISTA TUETAAN, JOTTA Mahdollisemman

Lisätiedot

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2010 Kausi

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2010 Kausi Genuine Hockey Spirit Since 1979 Haukat G 2010 Kausi 2017-2018 Haukat seurana Perustettu 1979 Valon Sinettiseura vuodesta 1997 (entinen Nuori Suomi) Lajeina jääkiekko ja ringette Lapsia ja nuoria lisenssipelaajia

Lisätiedot

Lahden nuorisopalveluiden Tyttöjen tila esittäytyy. Emmi Salo & Mervi Laaksonen

Lahden nuorisopalveluiden Tyttöjen tila esittäytyy. Emmi Salo & Mervi Laaksonen Lahden nuorisopalveluiden Tyttöjen tila esittäytyy Emmi Salo & Mervi Laaksonen Historiaa Tyttöjen tila sai alkunsa Tyttöprojekti Helmestä vuonna 2003, jossa koottiin tyttötyötä tekeviä tahoja yhteen ja

Lisätiedot

Kysely Kaapo ry:n pelaajien vanhemmille Copy

Kysely Kaapo ry:n pelaajien vanhemmille Copy Kysely Kaapo ry:n pelaajien vanhemmille 2 2012 Copy 1. Joukkue, jossa lapsi on mukana Keskiarvo: 5,1 Joukkue, jossa lapsi on mukana 25 11 20 15 7 19 11 7 15 8 6 B pojat C pojat D99 pojat D00 pojat E01

Lisätiedot

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 YLEISTÄ Vuosi 2008 oli Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston 32. toimintavuosi. Ammattiosastomme toiminta on ollut jälleen kuluneena

Lisätiedot

akonttinen.fi

akonttinen.fi Tämä suunnitelma auttaa sinua kulkemaan kohti omaa blogiunelmaasi. Pidä tätä suunnitelmaa työpöydällä ja täydennä matkan varrella. Muista raivata aikaa ja tilaa blogille ja unelmille. Luovu vanhasta saadaksesi

Lisätiedot

KONTU OPAS Ohjeita jalkapalloilua aloittavien perheille

KONTU OPAS Ohjeita jalkapalloilua aloittavien perheille KONTU OPAS Ohjeita jalkapalloilua aloittavien perheille FC Kontu - kaikille avoin FC Kontussa joukkuetoiminta alkaa 6-ikävuodesta niin tytöillä kuin pojillakin. Jalkapallon voi aloittaa myöhemminkin. Suositeltavaa

Lisätiedot

Kummikirje

Kummikirje Kummikirje 1-2018 3.5.2018 Kummina olet korvaamaton! Kiitos Sinulle että olet mukana kummina auttamassa ja tukemassa Dikonin suojakotia, jossa apua tarvitsevat lapset ja perheet saavat apua Viipurin alueella.

Lisätiedot

Mäntyrinteen päiväkodin toimintasuunnitelma

Mäntyrinteen päiväkodin toimintasuunnitelma Mäntyrinteen päiväkodin toimintasuunnitelma 2018-2019 Toimintakulttuuri Toimintamme pohjautuu pienryhmätoimintaan sekä positiiviseen kasvatukseen. Yhdessä tekeminen ja perheiden osallisuus on meille tärkeää.

Lisätiedot

TOIVO-TOIMINTAMALLI TYÖPAJOJEN SUUNNITTELU- JA ARVIOINTIKEHIKKO!

TOIVO-TOIMINTAMALLI TYÖPAJOJEN SUUNNITTELU- JA ARVIOINTIKEHIKKO! SUUNNITELMA (LUONNOS) Työpajan/toiminnan järjestäjä/vastuutaho Nimi, organisaatio Turun ammattikorkeakoulun kirjasto- ja tietopalvelualan opiskelijat Satu Heikkinen, Kukka Olsoni ja Anna-Maija Saariaho

Lisätiedot

JOUKKUEEN VUOSIKELLO Seuran toimintakausi STEELERS

JOUKKUEEN VUOSIKELLO Seuran toimintakausi STEELERS JOUKKUEEN VUOSIKELLO Seuran toimintakausi 1.6. 31.5. KESÄKUU Uusi toimintakausi alkaa Edellisen kauden tilinpäätös tulee suoraan Netvisorista, edellisen kauden laskutus tulee olla kunnossa 31.5. mennessä.

Lisätiedot

Valmennusryhmien tyytyväisyyskysely

Valmennusryhmien tyytyväisyyskysely Valmennusryhmien tyytyväisyyskysely 2016 www.ovo.fi Vastaajia 150 kpl Voimistelijoita 223 Vastausprosentti 67% (2015: 59%) Valmennusryhmien kysely 2016 voimistelijoita vastanneita OVO Team 9 3 33 % Team

Lisätiedot

Raportti Eläimet puutarhassa tapahtumasta klo

Raportti Eläimet puutarhassa tapahtumasta klo Raportti Eläimet puutarhassa tapahtumasta 5.8.2017 klo. 12-15. Saimme keväällä avustuksen Eläimet puutarhassa tapahtumaan Alli Paasikiven säätiöltä. Aloimme heti suunnitella tapahtuman toteuttamista. Päätimme

Lisätiedot