Pöytäkirja 1/ Aika Torstai 27 päivänä tammikuuta 2011 klo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pöytäkirja 1/2011 27.01.2011 1. Aika Torstai 27 päivänä tammikuuta 2011 klo 19.00 21.32"

Transkriptio

1 Pöytäkirja 1/ Aika Torstai 27 päivänä tammikuuta 2011 klo Paikka Kirkonkylän seurakuntatalo Läsnä Ala-Rantala Helli Alasaari Antti Allila Leena Halvars Raimo Heikkilä Juha-Matti Hietanen Helena Kankaanpää Tuula Kasi Marika Lapiolahti Päivi Latvala Katri Mursu Joonas Myllymäki Mikko Oikarainen Jenni Puska Päivi Ranne Lea Riippi Paula Tekoniemi Vilho Torkko Virpi Tuomela Sauli Tuomisto Sakari Viianen Hannele Yli-Huita Harri Ylihärsilä Pauli puheenjohtaja 7 :stä lähtien puheenjohtaja 6 :n saakka Lisäksi Loppi Marja sihteeri, talouspäällikkö Saarela Mertsi kirkkoherra, kirkkoneuvoston puheenjohtaja 1 Kokouksen avaus KJ:n 8:5 perusteella kutsun valtuuston ensimmäiseen kokoukseen antaa kirkkoneuvoston puheenjohtaja ja kokouksen avaa iältään vanhin valtuutettu, joka on Mikko Myllymäki. Mikko Myllymäki avasi kokouksen ja toivotti uuden kirkkovaltuuston tervetulleeksi. Hän antoi puheenvuoron kirkkoherralle, joka piti alkuhartauden lukemalla Jes. 30 luvusta. Veisattiin virsi 511.

2 Pöytäkirja 1/ Nimenhuuto Sihteeri suoritti nimenhuudon. Todettiin esteestä ilmoittaneet ja varajäsenet. Paikalla oli 23 valtuutettua. 3 Laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouskutsu liiteasiakirjoineen on postitettu valtuuston jäsenille Liitteen n:o 1 mukainen kuulutus asialuetteloineen pidetään nähtävänä kirkkoherranvirastossa siitä ilmenevän ajan. Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 4 Pöytäkirjan tarkastajat Käytäntönä on ollut, että valtuusto valitsee kussakin kokouksessa kaksi pöytäkirjan tarkastajaa. Valinta on suoritettu aakkosjärjestyksessä. päättää valita kussakin kokouksessa kaksi pöytäkirjan tarkastajaa. Valinta tapahtuu aakkosjärjestyksessä niin, että tämän kokouksen pöytäkirjan tarkastavat aakkosjärjestyksessä ensimmäiset paikalla olevat jäsenet. Päätettiin valita joka kokouksessa kaksi pöytäkirjan tarkastajaa, joiden valinta tapahtuu aakkosjärjestyksessä. Tämän pöytäkirjan tarkastavat Antti Alasaari ja Leena Allila. 5 Kokouksen työjärjestys n työjärjestyksen mukaan asiat otetaan esityslistalle puheenjohtajan määräämään järjestykseen ja käsitellään, jollei kirkkovaltuusto toisin päätä, esityslistan mukaisessa järjestyksessä. päättää työjärjestykseksi esityslistan mukaisen järjestyksen. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

3 Pöytäkirja 1/ n puheenjohtaja Kirkkojärjestyksen 8. luvun 2 :n mukaan kirkkovaltuusto valitsee keskuudestaan puheenjohtajan toimikautensa ensimmäisen ja kolmannen vuoden ensimmäisessä kokouksessa. Puheenjohtajalla on läsnäolo- ja puheoikeus kirkkoneuvoston kokouksissa. Vuosina on puheenjohtajana toiminut Reijo Tuokko. Kirkkoneuvosto esittää, että kirkkovaltuusto valitsisi puheenjohtajan vuosille n puheenjohtajaksi esitettiin Päivi Lapiolahtea. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti. Valinnan jälkeen Päivi Lapiolahti kiitti luottamuksesta ja siirtyi puheenjohtajan paikalle. Kirkkovaltuutetut ja viranhaltijat esittelivät lyhyesti itsensä.

4 Pöytäkirja 1/ n varapuheenjohtaja Kirkkojärjestyksen 8. luvun 2 :n mukaan kirkkovaltuusto valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan toimikautensa ensimmäisen ja kolmannen vuoden ensimmäisessä kokouksessa. Varapuheenjohtajalla on läsnäolo- ja puheoikeus kirkkoneuvoston kokouksissa. Vuosina on varapuheenjohtajana toiminut Päivi Lapiolahti. Kirkkoneuvosto esittää, että kirkkovaltuusto valitsisi varapuheenjohtajan vuosille n varapuheenjohtajaksi esitettiin Mikko Myllymäkeä. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

5 Pöytäkirja 1/ Suhteellisten vaalien vaalilautakunta n työjärjestyksen 18 :n mukaan ensimmäisessä kokouksessaan valtuusto asettaa keskuudestaan toimikaudekseen suhteellisten vaalien toimittamista varten vaalilautakunnan, johon samalla valitaan kolme varsinaista jäsentä ja kolme varajäsentä. Vaalilautakunta valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Lautakunta on päätösvaltainen vähintään kahden jäsenen ollessa saapuvilla. Jos lautakunta ei ole päätösvaltainen, valtuusto voi tilapäisesti täydentää sitä suoritettavaa vaalia varten. Edellisellä kaudella varsinaisiksi jäseniksi valittiin toimikaudelle Anne- Maarit Koski, Heikki Riippi ja Pekka Koskinen sekä varajäseniksi mainitussa järjestyksessä Sari Takala, Lea Ranne ja Mia Alasaari. Kirkkoneuvosto esittää, että kirkkovaltuusto suorittaisi suhteellisten vaalien vaalilautakunnan vaalin toimikaudelle Päätös Suhteellisten vaalien vaalilautakuntaan esitettiin seuraavia jäseniä: Pekka Koskinen puh. joht. Sakari Tuomisto varapuh.joht. Anne Koski jäsen Varajäsenet järjestyksessä: 1. Raimo Halvars 2. Lea Ranne 3. Antti Alasaari Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

6 Pöytäkirja 1/ Tilintarkastajien valinta Kirkkojärjestyksen 15:10 kohdassa on määräykset seurakunnan tilintarkastuksesta. tai yhteinen kirkkovaltuusto valitsee toimikauttaan vastaavien vuosien hallinnon ja talouden tarkastamista varten joko vähintään yhden varsinaisen tilintarkastajan ja yhden varatilintarkastajan tai näiden sijasta tilintarkastusyhteisön. Tilintarkastajan ja varatilintarkastajan tulee olla Keskuskauppakamarin tilintarkastuslautakunnan hyväksymä KHT-tilintarkastaja, kauppakamarin tilintarkastusvaliokunnan hyväksymä HTM-tilintarkastaja tai julkishallinnon ja -talouden tilintarkastuslautakunnan hyväksymä JHTT-tilintarkastaja. Tilintarkastajalta ei edellytetä seurakunnan jäsenyyttä. Luottamushenkilötilintarkastajia ja tilintarkastajien puheenjohtajaa ei enää valita valtuustokaudelle Kiinteän ja irtaimen omaisuuden sekä kassavarojen tarkastus hoidetaan osana sisäistä valvontaa ja tilintarkastaja tarkastaa ne hyvän tilintarkastustavan edellyttämässä laajuudessa. Hankintalain mukaan tilintarkastuspalvelua ei tarvitse kilpailuttaa, jos tilintarkastuksen arvioidaan maksavan valtuustokauden aikana alle euroa. Laihian seurakunnassa tilintarkastuksen arvioitu kokonaiskustannus neljältä seuraavalta vuodelta on euroa. Laihian seurakunnan voimassa olevan taloussäännön mukaan on valittava vähintään kaksi tilintarkastajaa. päättää tilintarkastajien lukumäärästä. Edellisellä toimikaudella tilintarkastajina ovat toimineet Esko Säilä JHTT (puh.joht.) ja Annami Havusela HTM. Varajäseniä ovat olleet Pentti Kananoja (KHT JHTT) ja Jouko Havunen. Kirkkoneuvosto esittää, että kirkkovaltuusto päättäisi tilintarkastajien lukumäärästä ja valitsisi tilintarkastajat toimikaudelle Tilintarkastajien määräksi esitettiin kahta. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti. Tilintarkastajiksi esitettiin Esko Säilää ja Annami Havuselaa sekä varatilintarkastajiksi Pentti Kananojaa ja Jouko Havusta. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

7 Pöytäkirja 1/ Vaalilautakunnan valinta Kirkon vaalijärjestyksen 2 luvun 1 :n mukaan vaalit toimittaa vaalilautakunta, jonka kirkkovaltuusto valitsee viimeistään toukokuussa sinä vuonna, jona seurakuntavaalit toimitetaan. Vaalilautakuntaan kuuluu kirkkoherra virkansa puolesta sekä vähintään neljä muuta jäsentä ja neljä varajäsentä. Varajäsenet on asetettava siihen järjestykseen, jossa he tulevat jäsenten sijaan. nimeää puheenjohtajan. Vaalilautakunta valitsee ensimmäisessä kokouksessaan varapuheenjohtajan ja sihteerin. Vaalilautakunta voidaan valita koko vaalikaudeksi. Toimikaudella vaalilautakuntaan kuuluivat kirkkoherran lisäksi puheenjohtajana Juhani Allila ja muina jäseninä Liisa Vettenranta, Esa Rajamäki, Tapio Pohjanniemi ja Vuokko Rintala sekä varajäseninä mainitussa järjestyksessä Harto Tuomisto, Pekka Koskinen, Antti Salminen ja Jussi Paski. Kirkkoneuvosto esittää, että kirkkovaltuusto suorittaisi vaalilautakunnan vaalin toimikaudelle ja nimeäisi puheenjohtajan ja varajäsenten keskinäisen järjestyksen. Vaalilautakuntaan esitettiin seuraavia jäseniä: Juhani Allila, puh,joht. 1. jäsen Pekka Koskinen 2. jäsen Tapio Pohjaniemi 3. jäsen Säde Salo-Somppi 4. jäsen Anneli Rehn Varajäsenet järjestyksessä: 1. Antti Alasaari 2. Jorma Koskinen 3. Sari Takala 4. Harto Tuomisto Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

8 Pöytäkirja 1/ Kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Kirkkolain 10 : 2 ja kirkkoneuvoston ohjesäännön 1 ja 2 pykälissä on määräykset kirkkoneuvoston varapuheenjohtajan valintatavasta ja kelpoisuusehdoista. Varapuheenjohtajan vaali toimitetaan kirkkovaltuuston toimikauden ensimmäisen ja kolmannen vuoden tammikuussa. Varapuheenjohtajaksi ei saa valita tämän seurakunnan viranhaltijaa. Kirkkoneuvoston ohjesäännön mukaan varapuheenjohtajan vaali toimitetaan ennen muiden jäsenten valintaa. Edellisellä toimikaudella varapuheenjohtajana on toiminut Tuula Kankaanpää. Kirkkoneuvosto esittää, että kirkkovaltuusto suorittaisi kirkkoneuvoston varapuheenjohtajan valinnan toimikaudelle Kirkkoneuvoston varapuheenjohtajaksi esitettiin Tuula Kankaanpäätä. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

9 Pöytäkirja 1/ Kirkkoneuvoston jäsenet Kirkkolain 10 : 2 ja kirkkoneuvoston ohjesäännön 1 ja 2 pykälissä on määräykset kirkkoneuvoston kokoonpanosta ja valinnasta. Kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajana kirkkoherra ja muina jäseninä varapuheenjohtaja ja 8 muuta seurakuntavaaleissa vaalikelpoista henkilöä. Vaali toimitetaan kirkkovaltuuston toimikauden ensimmäisen ja kolmannen vuoden tammikuussa. Varapuheenjohtaja valitaan eri vaalilla ja varsinaiset jäsenet omalla vaalilla. Kirkkolain muutoksella on poistunut määräys siitä, että enintään puolet sai olla kirkkovaltuuston jäseniä. Toimikaudella ovat kirkkoneuvoston jäseninä toimineet: Erja Jussila, Jussi Paski, Lea Ranne, Heikki Riippi, Antti Salminen, Harri Yli-Huita, Mikko Myllymäki ja Hannele Uitto-Rintamäki. Kirkkoneuvosto esittää, että kirkkovaltuusto suorittaisi kirkkoneuvoston jäsenten vaalin toimikaudelle Kirkkoneuvoston jäseniksi esitettiin: Pauli Ylihärsilä, Leena Allila, Lea Ranne Harri Yli-Huita, Pekka Koskinen Antti Salminen, Anne Koski Raimo Halvars Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

10 Pöytäkirja 1/ Kirkkoneuvoston jäsenten henkilökohtaiset varajäsenet Kun kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja ja muut jäsenet on valittu, tulee eri vaalilla valita jäsenille henkilökohtaiset varajäsenet. Toimikaudella ovat kirkkoneuvoston jäsenten henkilökohtaisina varajäseninä toimineet (varsinainen jäsen suluissa): (Kankaanpää) Taneli Kuusisto, (Jussila) Anita Jaskari, (Myllymäki) Sauli Tuomela, (Paski) Matti Kalliomäki, (Ranne) Sirpa Mäki, (Riippi) Pauli Ylihärsilä, (Salminen) Anne-Maarit Koski, (Uitto-Rintamäki) Marja Vettenranta ja (Yli-Huita) Pauli Leppiniemi. Kirkkoneuvosto esittää, että kirkkovaltuusto suorittaisi kirkkoneuvoston jäsenten henkilökohtaisten varajäsenten vaalin toimikaudelle Kirkkoneuvoston jäsenten henkilökohtaisiksi varajäseniksi esitettiin seuraavia: (Ylihärsilä) Arvo Koivuniemi, (Allila) Hannele Uitto-Rintamäki, (Ranne) Helena Hietanen, (Ylihuita) Antti Alasaari, (Koskinen) Pauli Leppiniemi, (Kankaanpää) Virpi Torkko, (Salminen) Janne Laine, (Koski) Päivi Puska, (Halvars) Hannele Viianen. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

11 Pöytäkirja 1/ Diakoniatyön johtokunta voi asettaa enintään toimikaudekseen kirkkoneuvoston avuksi sen alaisia johtokuntia, joiden tehtävät määritellään kirkkovaltuuston antamissa johtosäännöissä. on hyväksynyt diakoniatyön johtokunnan johtosäännön, jonka mukaan johtokuntaan valitaan kirkkoneuvoston toimikaudeksi puheenjohtaja ja 11 muuta jäsentä sekä 4 varajäsentä. Kirkkoneuvoston keskuudestaan valitsemalla edustajalla ja työmuodosta vastaavalla teologilla sekä diakoniaviranhaltijoilla on kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus. Toimikaudella on johtokuntaan kuulunut: Puheenjohtajana Tuula Tuomisto ja muina varsinaisina jäseninä Maire Auranen, Sakari Keskinen, Katri Latvala, Mia Alasaari, Jorma Kivioja, Vuokko Rintala, Eira Hattula, Sirkka Kaunismäki, Arto Anttila, Sakari Finnilä ja Arvo Koivuniemi sekä varajäseninä mainitussa järjestyksessä Raimo Halvars, Mauri Saari, Tuula Saarela ja Kaija Tarkkanen. Kirkkoneuvosto esittää, että kirkkovaltuusto suorittaisi diakoniatyön johtokunnan vaalin toimikaudelle Diakoniatyön johtokuntaan esitettiin seuraavia: Tuula Tuomisto puh.joht., Anneli Rehn, Eira Hattula, Arvo Koivuniemi, Petri Friman Jorma Kivioja, Joonas Mursu, Katri Latvala, Miia Alasaari Jorma Koskinen, Maire Auranen Sari Takala Varajäsenet: 1. Antti Salminen 2. Martti Sarvela 3. Eija Kosonen 4. Tuula Saarela Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

12 Pöytäkirja 1/ Lähetystyön johtokunta on hyväksynyt lähetystyön johtokunnan johtosäännön, jonka mukaan johtokuntaan valitaan puheenjohtaja ja 11 muuta jäsentä sekä 4 varajäsentä. Toimikausi on sama kuin kirkkoneuvoston toimikausi. Kirkkoneuvoston keskuudestaan valitsemalla edustajalla ja työmuodosta vastaavalla teologilla ja lähetyssihteerillä on kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus. Toimikaudelle valittiin johtokuntaan: Puheenjohtajaksi Tuula Viljamaa, muiksi jäseniksi Leena Allila, Salme Eteläaho, Riitta Huhtamäki, Tenho Ropponen, Pertti T. Lehto, Virpi Torkko, Antti Eteläaho, Sari Takala, Hannele Viianen, Jorma Koskinen ja Harri Haavisto sekä varajäseniksi mainitussa järjestyksessä Vuokko Rintala, Anna-Liisa Leppiniemi, Markku Uitto ja Anne-Maarit Koski. Kirkkoneuvosto esittää, että kirkkovaltuusto suorittaisi lähetystyön johtokunnan vaalin toimikaudelle Lähetystyön johtokuntaan esitettiin seuraavia: Paula Riippi puh.joht., Riitta Huhtamäki, Andre Brink, Mikko Saarela, Hannele Viianen Antti Eteläaho, Virpi Torkko, Helli Ala-Rantala, Hilkka Raivio Pertti T Lehto, Eira Laiteenmäki Matti Kalliomäki Varajäsenet: 1. Lotta Kasi 2. Anna-Maija Haapala 3. Anna-Liisa Leppiniemi 4. Juha-Matti Heikkilä Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

13 Pöytäkirja 1/ Nuorisotyön johtokunta on hyväksynyt nuorisotyön johtokunnan johtosäännön, jonka mukaan johtokuntaan valitaan puheenjohtaja ja 6 muuta jäsentä sekä 4 varajäsentä. Toimikausi on sama kuin kirkkoneuvoston toimikausi. Kirkkoneuvoston keskuudestaan valitsemalla edustajalla, nuorisotyönohjaajilla ja työmuodoista vastaavalla teologilla on kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus. Toimikaudella on johtokuntaan kuulunut: Puheenjohtajana Pekka Koskinen ja muina jäseninä Kirsi Kilpeläinen, Sirpa Tuppi, Petri Somppi, Jyrki Leppilahti, Matti Kalliomäki ja Sari Mannila. Varajäsenet mainitussa järjestyksessä olivat Janne Laine, Kari Saarela, Petri Siljander ja Jukka-Pekka Perkiö. Kirkkoneuvosto esittää, että kirkkovaltuusto suorittaisi nuorisotyön johtokunnan vaalin toimikaudelle Nuorisotyön johtokuntaan esitettiin seuraavia: Pekka Koskinen puh.joht., Eliisa Siljander Hannele Uitto-Rintamäki, Sirpa Tuppi, Sakari Tuomisto Marika Kasi, Antti Holappa Varajäsenet: 1. Säde Salo-Somppi 2, Markku Mäkynen 3. Essi Ranne 4. Harri Haavisto Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

14 Pöytäkirja 1/ Lapsityön johtokunta on hyväksynyt lapsityön johtokunnan johtosäännön, jonka mukaan johtokuntaan valitaan puheenjohtaja ja 6 muuta jäsentä sekä 4 varajäsentä. Toimikausi on sama kuin kirkkoneuvoston toimikausi. Kirkkoneuvoston keskuudestaan valitsemalla edustajalla, työmuodosta vastaavalla teologilla ja päiväkerhon toiminnanohjaajalla on kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus. Toimikaudella on johtokuntaan kuulunut: Puheenjohtajana Hannele Uitto-Rintamäki ja muina jäseninä Päivi Puska, Helena Hietanen, Marko Pikkusaari, Jukka-Pekka Perkiö, Sara Hakala ja Antti Alasaari sekä varajäseninä mainitussa järjestyksessä Eliisa Siljander, Päivi Juppo, Tanja Tarkkanen ja Markku Mäkynen Kirkkoneuvosto esittää, että kirkkovaltuusto suorittaisi lapsityön johtokunnan vaalin toimikaudelle Lapsityön johtokuntaan esitettiin seuraavia: Helena Hietanen puh.joht., Kati Jaskari, Heikki Viljamaa Antti Alasaari, Sara Hakala Jenni Oikarainen, Kimmo Rahnasto Varajäsenet: 1. Vilho Tekoniemi 2, Marko Pikkusaari 3. Marja-Leena Myllymäki 4. Päivi Puska Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

15 Pöytäkirja 1/ Jumalanpalvelustyön johtokunta on hyväksynyt jumalanpalvelustyön johtokunnan johtosäännön. Sen mukaan johtokuntaan valitaan puheenjohtaja ja 9 muuta jäsentä sekä neljä varajäsentä. Kirkkoherra ja kanttorinviran haltija kuuluvat johtokuntaan virkansa puolesta eli kokonaisjäsenmäärä on 12. Johtokunnan jäsenistä enintään 5 saa olla viranhaltijoita. Puheenjohtaja voidaan valita myös viranhaltijoista. n kannanoton mukaan työntekijät voivat tehdä ehdotuksen edustajistaan. Johtokunnan työaloihin kuuluu varsinainen jumalanpalvelustyö, musiikkityö ja yleinen seurakuntatyö. Johtokunnassa on lisäksi läsnäolo- ja puheoikeus kirkkoneuvoston valitsemalla edustajalla. Toimikaudella on johtokuntaan kuulunut: Puheenjohtajana Taneli Kuusisto ja muina jäseninä kirkkoherra ja kanttori viranpuolesta, Tenho Ropponen, Anita Jaskari, Anne Visser-Keltto, Raimo Halvars, Mikko Myllymäki, Eira Laiteenmäki, Mirjam Rintakumpu, Mari Lintala, Ella Vapaavuori sekä varajäseninä mainitussa järjestyksessä Antti Eteläaho, Kaisu Säilä, Matti Kalliomäki ja Marja Vettenranta. Työpaikkakokouksessa tehdään ehdotus työntekijöiden edustajista. Kirkkoneuvosto esittää, että kirkkovaltuusto suorittaisi jumalanpalvelustyön johtokunnan vaalin toimikaudelle Jumalanpalvelustyön johtokuntaan esitettiin seuraavia: Anita Jaskari, Anneli Rehn, Heikki Riippi Taneli Kuusisto, Anne Visser-Keltto Jorma Koskinen Matti Kalliomäki Työntekijöiden edustajiksi esitettiin: Ella Karjamäki, Tiina Keinänen, Markku Nykänen Virkansa puolesta johtokuntaan kuuluvat kirkkoherra Mertsi Saarela (puh.joht.) ja vs. kanttori Sari Kaataja. Varajäsenet järjestyksessä: 1. Keijo Niemelä 2. Mikko Myllymäki 3. Marja-Liisa Harri 4. Mikko Saarela Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

16 Pöytäkirja 1/ Kirkkometsän hoitokunnan jäsen Kirkkometsän hoitokuntaan kuuluu Opetusministeriön vahvistaman ohjesäännön mukaan neljä jäsentä, joista seurakunta valitsee kaksi ja kunta kaksi. Heidän toimikautensa kestää neljä vuotta ja erovuorossa on kahden vuoden välein puolet kummankin valitsemista. Puheenjohtajan hoitokunta valitsee seurakunnan valitsemista edustajista. Seurakunnan valitsemista on Juha-Matti Heikkilä erovuorossa. Toisena edustajana on Esa Similä, jonka toimikausi päättyy vuonna Kunnan valitsemina hoitokunnassa on ollut Sauli Tuomela ja Veli-Matti Tuppi. Puheenjohtajana on toiminut Juha-Matti Heikkilä. Kirkkoneuvosto esittää, että kirkkovaltuusto valitsisi jäsenen kirkkometsän hoitokuntaan toimikaudelle Kirkkometsän hoitokunnan jäseneksi esitettiin Juha-Matti Heikkilää. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti. Valinnan jälkeen Juha-Matti Heikkilä kertoi lyhyesti Kirkkometsästä ja sen historiasta.

17 Pöytäkirja 1/ Kesäpapin palkkaaminen Kirkkoherralla, kappalaisella ja seurakuntapastorilla on kaikilla kesälomat kesällä Lomaoikeudet: kirkkoherra 38pv, kappalainen 38pv, srk-pastori 29pv. Lisäksi seurakuntapastori Tiina Keinänen on kahdella rippikoululeirillä ja ansaitsee niistä leirivapaita. Tiina on pappina myös lastenleireillä ja myös niistä kertyy leirivapaita. Leiriltä ei voi lähteä toimittamaan toimituksia. Yhdellä papilla emme tule selviämään ilman, ettei työturvallisuus vaarannu ja työstä aiheudu kovaa kuormitusta sille papille, joka ei ole leirillä tai lomalla. Kesäajalle on tulossa myös kirkkoherran jalkaleikkaus, jonka vuoksi kirkkoherra joutuu olemaan sairauslomalla arviolta 4-6 viikkoa. Sijaisen saaminen ei ole helppoa kesäajalle. Kesäpapin kulut 3 kuukaudelta ovat noin 7500 (palkka) (sos.kulut) (kmkorv, päivärahat yms.) eli noin euroa. Kirkkoneuvosto pyytää kirkkovaltuustolta lisämäärärahaa euroa kesäpapin palkkaamiseen Laihian seurakuntaan 3 kuukaudeksi ajalle Kulut katettaisiin edellisten vuosien ylijäämistä. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

18 Pöytäkirja 1/ Laihian seurakunnan strategia vuoteen 2015 Strategia on seurakunnan toimintalinjaus. Siinä kerrotaan, minkä vuoksi seurakunta on olemassa, mihin se toiminnallaan tähtää, millaiset ovat sen toimintaperiaatteet ja millaisia tavoitteita ja painopisteitä se toiminnalleen asettaa toimintaympäristössään. Strategiassa on ilmaistu sen, miten me toimimme, jotta perustehtävämme ja visiomme toteutuisi käytännössä. Laihian seurakunnassa on uutta strategiaa valmistelu Meidän kirkko strategian pohjalta. Johtokunnat miettivät kirkkoherran pyynnöstä strategiaa keväällä Syksyllä 2010 strategiaa mietittiin työntekijöiden ja keskeisten luottamushenkilöiden yhteisessä kokouksessa. Meidän kirkko- strategiaa on kiitelty siitä, että hengellisyys on nostettu esiin vahvasti. Arkkipiispa Jukka Paarma on lausunut: "Kirkon ensisijainen tehtävä ei ole olla moraalin ylläpitäjä tai sosiaalinen keskustelija. Hengellisestä luonteesta ei puhuta liikaa. Kirkolla on oma erityistehtävä, puhua Jumalasta, rakkaudesta ja armosta. Tästä asiasta viimeksi luovumme. Tavoitteena on, että jäsenyys koetaan tärkeäksi, kirkko olisi uskottava ja sillä olisi oma linja. Tällöin jäsen voisi kokea ylpeyttä kirkkoon kuulumisesta." Simo Peuran mukaan kirkon pitää keskittyä ennen kaikkea ydintehtävän hoitamiseen. "Jumalanpalvelukset, pyhät toimitukset, kristillinen kasvatustyö ja lähimmäisen palvelu pitää hoitaa hyvin. Kotien hengellisen kasvatuksella on tulevaisuuden kannalta suuri merkitys." Laihian seurakunnan strategiatyö valmistui joulun alla Strategian nimeksi annettiin: Kirkko keskellämme seurakunta elämässämme. Kirkkoneuvosto päätti jättää strategian uuden kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi. Kirkkoneuvosto esittää, että kirkkovaltuusto hyväksyisi pöytäkirjan liitteenä 2 olevan Laihian seurakunnan strategian Strategia käytiin läpi pääkohdittain keskittyen osioon seurakunnan vahvuuksista ja heikkouksista. Todettiin, että Laihialle muuttaneiden sitouttaminen seurakuntaan on tärkeää. Todettiin myös, että kunnan kanssa voisi tehdä yhteistyötä tervetuliaispaketin kokoamisessa. Päätettiin, että strategiaa päivitetään kerran valtuustokaudessa ja lisättiin asia Strategian seuranta otsikon alle. Päätettiin hyväksyä pöytäkirjan liitteenä oleva Laihian seurakunnan strategia vuoteen 2015.

19 Pöytäkirja 1/ Ilmoitusasiat Talouspäällikkö jakoi valtuuston jäsenille Luottamushenkilön käsikirjat. Talouspäällikkö jakoi myös kartat vanhan kirkkoherranviraston alueesta ja kertoi sen tämänhetkisestä kaavoitustilanteesta. Asiaan palataan seuraavassa kokouksessa. Valtuuston jäsenille jaettiin myös tietojenkeruulomake, joka tulee palauttaa taloustoimistoon täytettynä ja verokortin kera. Ilmoitettiin, että rovastikunnallinen luottamushenkilöiden koulutuspäivä järjestetään Vaasassa. Kirkkoherra ilmoitti, että luottamushenkilöiden tehtävään siunaaminen on sunnuntaina kirkossa. Todettiin, että Meidän kirkko strategialehtiset ovat loppuneet ja niitä tilataan lisää. Kirkkoherra ilmoitti, että Eino Perälä hoitaa kirkkoherran sijaisuutta kahta viikkoa lukuun ottamatta välisen ajan. Tuon kahden viikon aikana kirkkoherran sijaisena toimii Seija Hämäläinen. Kirkkoherra ilmoitti, että Janne Dahlsten jatkaa näillä näkymin lähetyskentällä vielä tämän vuoden jälkeenkin. Kirkkoherra kävi läpi lyhyesti olevan piispantarkastuksen ohjelmaa. Talouspäällikkö kertoi lyhyesti valtuustokokousten määrästä vuosittain ja päätettävistä asioista.

20 Pöytäkirja 1/ Valitusosoitus Annettiin liitteen 3 mukainen valitusosoitus. 24 Kokouksen päättäminen Veisattiin virsi 484. Kokous päättyi Herran siunaukseen. Kokouksen puolesta Päivi Lapiolahti puheenjohtaja Marja Loppi sihteeri Olemme tänään tarkastaneet edellä olevan pöytäkirjan ja todenneet sen kirjoitetun kokouksessa tehtyjen päätösten mukaisesti. Laihia 28. päivänä tammikuuta 2011 Antti Alasaari pöytäkirjan tarkastaja Leena Allila pöytäkirjan tarkastaja

21 Pöytäkirja 1/ Arvoisa kirkkovaltuutettu Laihian seurakunnan kirkkovaltuusto kokoontuu torstaina 27 päivänä tammikuuta 2011 klo Kirkonkylän seurakuntatalolla. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1. Kokouksen avaus 2. Nimenhuuto 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa 5. Hyväksytään kokouksen työjärjestys 6. Valitaan kirkkovaltuuston puheenjohtaja vuosille Valitaan kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja vuosille Suoritetaan suhteellisten vaalien vaalilautakunnan vaali toimikaudelle Suoritetaan tilintarkastajien vaali toimikaudelle Suoritetaan vaalilautakunnan vaali toimikaudelle Valitaan kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja toimikaudelle Suoritetaan kirkkoneuvoston jäsenten vaali toimikaudelle Suoritetaan kirkkoneuvoston jäsenten henkilökohtaisten varajäsenten vaali toimikaudelle Suoritetaan diakoniatyön johtokunnan vaali toimikaudelle Suoritetaan lähetystyön johtokunnan vaali toimikaudelle Suoritetaan nuorisotyön johtokunnan vaali toimikaudelle Suoritetaan lapsityön johtokunnan vaali toimikaudelle Suoritetaan jumalanpalvelustyön johtokunnan vaali toimikaudelle Valitaan jäsen kirkkometsän hoitokuntaan toimikaudelle Lisämäärärahan myöntäminen kesäpapin palkkaamiseen 21. Laihian seurakunnan strategia vuoteen Ilmoitusasiat 23. Valitusosoitus 24. Kokouksen päättäminen Kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikoina. Laihia 20. päivänä tammikuuta 2011

22 Pöytäkirja 1/ Mertsi Saarela kirkkoneuvoston puheenjohtaja KUULUTUS Laihian seurakunnan kirkkovaltuusto kokoontuu torstaina 27 päivänä tammikuuta 2011 klo19.00 Kirkonkylän seurakuntatalolla. Kokouksen asialuettelo on seurakuntalaisten nähtävänä arkipäivinä ennen kokousta kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikoina. Kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään nähtävänä kirkkoherranvirastossa sen aukioloaikoina. Laihia 20. päivänä tammikuuta 2011 Mertsi Saarela kirkkoneuvoston puheenjohtaja

23 Pöytäkirja 1/ ASIALUETTELO Laihian seurakunnan kirkkovaltuuston kokouksessa käsiteltävistä asioista. 1. Kokouksen avaus 2. Nimenhuuto 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa 5. Hyväksytään kokouksen työjärjestys 6. Valitaan kirkkovaltuuston puheenjohtaja vuosille Valitaan kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja vuosille Suoritetaan suhteellisten vaalien vaalilautakunnan vaali toimikaudelle Suoritetaan tilintarkastajien vaali toimikaudelle Suoritetaan vaalilautakunnan vaali toimikaudelle Valitaan kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja toimikaudelle Suoritetaan kirkkoneuvoston jäsenten vaali toimikaudelle Suoritetaan kirkkoneuvoston jäsenten henkilökohtaisten varajäsenten vaali toimikaudelle Suoritetaan diakoniatyön johtokunnan vaali toimikaudelle Suoritetaan lähetystyön johtokunnan vaali toimikaudelle Suoritetaan nuorisotyön johtokunnan vaali toimikaudelle Suoritetaan lapsityön johtokunnan vaali toimikaudelle Suoritetaan jumalanpalvelustyön johtokunnan vaali toimikaudelle Valitaan jäsen kirkkometsän hoitokuntaan toimikaudelle Lisämäärärahan myöntäminen kesäpapin palkkaamiseen 21. Laihian seurakunnan strategia vuoteen Ilmoitusasiat 23. Valitusosoitus 24. Kokouksen päättäminen Laihia 20. päivänä tammikuuta 2011 Mertsi Saarela kirkkoneuvoston puheenjohtaja

24 Pöytäkirja 1/

Pöytäkirja 1/11 19.1.2011 1. Aika Keskiviikko 19. päivänä tammikuuta 2011 klo 17.00 19.10

Pöytäkirja 1/11 19.1.2011 1. Aika Keskiviikko 19. päivänä tammikuuta 2011 klo 17.00 19.10 Pöytäkirja 1/11 19.1.2011 1 Aika Keskiviikko 19. päivänä tammikuuta 2011 klo 17.00 19.10 Paikka Kirkkoherranvirasto Läsnä Saarela Mertsi puheenjohtaja, kirkkoherra Jussila Erja Kankaanpää Tuula puheenjohtaja

Lisätiedot

Pöytäkirja 2/

Pöytäkirja 2/ Pöytäkirja 2/2017 26.01.2017 1 Aika Torstai 26. päivänä tammikuuta 2017 klo 18.00 18.40 Paikka Läsnä Meijerin sali Ranne Lea Alasaari Antti Heikkilä Juha-Matti Hietanen Helena Jokipii Annukka Kankaanpää

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Käsiteltävät asiat 209 Kokouksen avaus 210 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 211 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 212 Ääntenlaskijoiden

Lisätiedot

Pöytäkirja 1/13 16.1.2013 1. Aika Keskiviikko 16. päivänä tammikuuta 2013 klo 17.00 18.40

Pöytäkirja 1/13 16.1.2013 1. Aika Keskiviikko 16. päivänä tammikuuta 2013 klo 17.00 18.40 Pöytäkirja 1/13 16.1.2013 1 Aika Keskiviikko 16. päivänä tammikuuta 2013 klo 17.00 18.40 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Saarela Mertsi puheenjohtaja, kirkkoherra Allila Leena Halvars Raimo Kankaanpää Tuula

Lisätiedot

Pöytäkirja 2/2010 16.6.2010 1. Aika Keskiviikko 16. päivänä kesäkuuta 2010 klo 19.00 19.55

Pöytäkirja 2/2010 16.6.2010 1. Aika Keskiviikko 16. päivänä kesäkuuta 2010 klo 19.00 19.55 Pöytäkirja 2/2010 16.6.2010 1 Aika Keskiviikko 16. päivänä kesäkuuta 2010 klo 19.00 19.55 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Tuokko Reijo puheenjohtaja Halvars Raimo Heikkilä Juha-Matti Hietanen Helena Kankaanpää

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 10.1.2019 klo 18.00 19.11 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Raili Karvonen Tarja Kinnunen Antti Koistinen Pirjo Leinonen Asko Merilä (paikalla

Lisätiedot

Heikki Nissinen, kirkkoneuvoston puheenjohtaja, kirkkoherra Seija Saarikko, pöytäkirjan pitäjä, vs. talouspäällikkö

Heikki Nissinen, kirkkoneuvoston puheenjohtaja, kirkkoherra Seija Saarikko, pöytäkirjan pitäjä, vs. talouspäällikkö Kokousaika Torstai 15.1.2015 klo 18.00-19.25 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Pirkko Hongisto Jouko Isoniemi Irmeli Juntunen Antti Koistinen Taisto Kokko Kyösti

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2019. AIKA keskiviikkona klo 18 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2019. AIKA keskiviikkona klo 18 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2019 AIKA keskiviikkona 23.1.2019 klo 18 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Timo Aaltonen Enni Alakoski Ilkka Ali-Rontti Soile Anttila Ville Arkkila

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Kirkkovaltuusto

PUDASJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Kirkkovaltuusto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 7.1.2019 klo 16.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakeskus/iso kahvio KOKOUKSESSA KÄSITELTÄVÄT JA PÄÄTETTÄVÄT ASIAT Asia no. 1 1 Kokouksen avaus 2 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017. AIKA keskiviikkona PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017. AIKA keskiviikkona PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017 AIKA keskiviikkona 25.1.2017 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Ali-Rontti Ilkka Arvola Lassi Auranen Harri Hutko Sinikka Kallio Reino Kanervo

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1 Pappilantie 11 D 1 97700 Ranua 22.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO Aika maanantai 21.1.2019 klo 18 Paikka Läsnä Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kirkkovaltuusto 07.01.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kirkkovaltuusto 07.01.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikona klo 18.00 18.25 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2015 SIVU 1/2015. AIKA Keskiviikko 21.1.2015 klo 18.00 19.20

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2015 SIVU 1/2015. AIKA Keskiviikko 21.1.2015 klo 18.00 19.20 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2015 SIVU 1/2015 AIKA Keskiviikko 21.1.2015 klo 18.00 19.20 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 LÄSNÄ Aakula Kari Lähteenmäki Heikki Ahava Asta Mattila Kalle Haikka

Lisätiedot

ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä

ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2011 11 ( 8 ) KIRKKOVALTUUSTO 12.1.2011 Aika Keskiviikko 12.1.2011 klo 19.00 20.10 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja 6-11 Jarmo Heinonen

Lisätiedot

2 Nimenhuuto Sihteeri suoritti nimenhuudon. Paikalla oli 19 valtuutettua, joista 3 varajäsentä.

2 Nimenhuuto Sihteeri suoritti nimenhuudon. Paikalla oli 19 valtuutettua, joista 3 varajäsentä. Pöytäkirja 1/2017 09.01.2017 1 Aika Maanantai 9. päivänä tammikuuta 2017 klo 18.00 18.35 Paikka Meijerin sali Läsnä Ranne Lea puheenjohtaja 1 5, 7 9 Alasaari Antti Heikkilä Juha-Matti poissa Hietanen Helena

Lisätiedot

Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, Kiuruvesi

Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, Kiuruvesi Esityslista/pöytäkirja 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet Maanantai 7.1.2019 klo 18-19.01 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Marjut Niemelä

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Marjut Niemelä MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika klo 18.30 19.50 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Matti Solehmainen puheenjohtaja Erja Blom Pauli Hujanen Minna Immonen Hannu Luostarinen Marjut

Lisätiedot

Kirkkovaltuutettu Raimo Sulonen avasi kokouksen.

Kirkkovaltuutettu Raimo Sulonen avasi kokouksen. 1(7) PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2015 Aika Keskiviikkona 7.1.2015 kello 18.00-19.54 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Aaltonen Annika Alanen Hannele Allen Pipsa Arikka Heikki Vanto Jukka Haavisto

Lisätiedot

Seurakuntatalo klo

Seurakuntatalo klo N:o 1/2015 Sivu 1 Seurakuntatalo 28.1.2015 klo 18-19.58 Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Hanna-Maria Laukkanen Jari Leskinen Antero, poissa, varajäsen

Lisätiedot

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi.

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi. PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 AIKA keskiviikkona 14.1.2015 klo 19 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Ali-Rontti Ilkka Auranen Harri Hutko Sinikka Järvelä Jari Kallio Reino

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Maanantaina 13.02.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Karilainen Leena Kivineva Tiina Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO (13) Torstaina klo 17.00, kahvit klo Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KIRKKOVALTUUSTO (13) Torstaina klo 17.00, kahvit klo Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT KIRKKOVALTUUSTO 24.1.2019 1 (13). KOKOUSTIEDOT Aika Torstaina 24.1.2019 klo 17.00, kahvit klo 16.30 Paikka Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT KV 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KV 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 29.1.2015

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 29.1.2015 Aika To 29.1.2015 klo 18.00 19.20 Paikka Lankaniemen leirikeskuksessa Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Eveliina Hall Kristiina Häkkänen Piia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Helen Kokkonen Liisa

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri 1/7 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 18.12.2014 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Mäki Kaija Lindholm Minna Isotalo Timo MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö,

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 20.1.2019 klo 12.00 Kirkkovaltuuston jäseniä pyydetään saapumaan messuun pääkirkkoon klo 10.00. Tehtävään siunaaminen esirukouksen yhteydessä kirkon etupenkeissä.

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 (14) A S I A L U E T T E L O: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4. Ääntenlaskijoiden valinta 5. Työjärjestyksen

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Vapaaehtoiskeskus Pysäkin auditoriossa, Kirjastokatu 1, Hämeenlinna.

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 SIVU 1/2013. PAIKKA Seurakuntakeskus, Latokartanontie 5. Sikala Touko

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 SIVU 1/2013. PAIKKA Seurakuntakeskus, Latokartanontie 5. Sikala Touko KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 SIVU 1/2013 AIKA Keskiviikko 16.1.2013 klo 18 18.20 PAIKKA Seurakuntakeskus, Latokartanontie 5 Aakula Kari Haikka Juha Hietanen Markku Hjerppe Ilkka Jokinen Kaarina Luukkonen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 22.1.2015. Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 22.1.2015. Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki Aika 22.1.2015 kello 18.30 18.52 Paikka Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki Läsnä Ahvenjärvi Seppo Elo Irmeli, varajäs. Elo Joonas Hakala Pentti Hietanen Sari Ilmarinen Liisa Kiukkonen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O :

A S I A L U E T T E L O : IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 (13) A S I A L U E T T E L O : 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4 Ääntenlaskijoiden valinta 5 Työjärjestyksen

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ ( 8 ) KIRKKOVALTUUSTO

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ ( 8 ) KIRKKOVALTUUSTO SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 ( 8 ) Aika keskiviikko 14.1.2015 klo 19.00-19.55 Paikka Läsnä Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Jarmo Heinonen Ritva Heinonen Eeva Hirvikoski Kaija Honkanen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/ Aika Ti 22.2.2017 klo 17.35 18.23 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6) Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6) Aika maanantaina 12.1.2015 klo 18.00-18.35, 18.45-18.51. kokous keskeytettiin klo 18.35-18.45 Paikka seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Hammaren, Terho vara Hanhisalo,

Lisätiedot

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello 18.00. Kokouksen

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto (8)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto (8) Kirkkovaltuusto 15.01.2019 1(8) Aika Tiistaina 15.1.2019 klo 18.00 19.09 Paikka Ruokolahden seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Henttonen, Mirja, puheenjohtaja 7-15 Hänninen, Jyrki Ijäs, Esko Kaljunen,

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstaina 19.1.2017 klo 18.00 18.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Taisto Kokko Kyösti Kuisma Hannele Perttunen Anja Pinoniemi Pasi Pistemaa Tuovi Sipola Poissa olleet

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU KIRKKOHERRANVIRASTOSSA

PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU KIRKKOHERRANVIRASTOSSA KIRKKOVALTUUSTO 1/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai kello 18.00-20.02 Paikka: Seurakuntakeskuksen kellosali Läsnä: Aspila-Renkola Kaija Hannuksela Juho Hautala Henry Hautala Jarkko Hautamäki Eero-Pekka

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 11.1.2017 1 / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-Sali, Seurakuntatie 1, Kalajoki

Lisätiedot

Seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi

Seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/11 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 16.1.2019 klo 18.00 18.50 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 4, 41520 Hankasalmi Osallistujat Gustafsson Arto, jäsen,

Lisätiedot

Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet /

Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet / PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 26.1.2017 1/2017 1 (6) KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Torstaina 26.1.2017 klo 18.00 18:53 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Aaltonen Sari Alhoranta Jukka puheenjohtaja 1 7 Huttela

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 / (7) Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2019

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 / (7) Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2019 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 1(7) PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2019 Aika Keskiviikko 9.1.2019 kello 18.00 19.08 Paikka Seurakuntatalo Aaltonen Annika Alanen Hannele Anttila Hannele

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18-18.48 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Ulla Maija Puhakka Sirkka Konttinen puheenjohtaja 1-6 :t puheenjohtaja 7-12 :t Liisa

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 26.01.2017 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 20. - 26.1.2017 ja pöytäkirja 27.1. 13.2.2017

Lisätiedot

Kokouksen asialuettelo on nähtävänä kirkkoherranviraston ilmoitustaululla perjantaista 7.1.2011 lähtien.

Kokouksen asialuettelo on nähtävänä kirkkoherranviraston ilmoitustaululla perjantaista 7.1.2011 lähtien. K U U L U T U S Lopen seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään tiistaina 18.1.2011 klo 18.30 kirkon seurakuntasalissa, Pilpalantie 1, Loppi. Kokouksen asialuettelo on nähtävänä kirkkoherranviraston

Lisätiedot

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O 1 /2019 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Karjalainen Heikki jäsen. Kotilainen Heidi. Kämäräinen Jukka jäsen.

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O 1 /2019 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Karjalainen Heikki jäsen. Kotilainen Heidi. Kämäräinen Jukka jäsen. Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kokouksen aika Torstai 24.1.2019 klo 18.00 18.35 Paikka Sotkamon kirkon alasali Läsnä Sarparanta Leena puheenjohtaja 1-4 Korhonen Aimo puheenjohtaja 5-10 Hartikainen Vilho Huttunen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Aika Tiistai 22.1.2019 klo 18.00 Paikka Seurakuntatalo, Ylipääntie 11, 91980 Lumijoki ASIALISTA: asiat 1 9 (1-9 ) 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Sihteerin kutsuminen

Lisätiedot

LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS LAIHIAN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA 4/2010 20.12.2010 Aika Maanantai 20. päivänä joulukuuta 2010 klo 19 20.50 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Tuokko Reijo puheenjohtaja Alasaari Miia Halvars Raimo

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä VIITASAAREN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 4.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 13.1.2019 Kokousaika Sunnuntaina 13.1.2019 klo 16.15 17.15 Kokouspaikka Seurakuntatalo, pikkusali Jäsenet/varajäsenet 18/19

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA KV191-1 Kokousaika ke 23.1.2019 klo 18.30 Kokouspaikka Läsnä Maijan kammari, Rusthollintie Anttila, Raimo, jäsen Breilin, Oskar, jäsen Ikäläinen, Mikko, jäsen Jokinen, Kaarina, jäsen Kallio, Kari, jäsen

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79 Pappilantie 11 D 1 97700 RANUA 4.12.2018 KIRKKONEUVOSTO Aika maanantai 3.12.2018 klo 18.00 Paikka Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Lisätiedot

Liitteen n:o 1 mukainen kokouskutsu liiteasiakirjoineen on postitettu kirkkoneuvoston jäsenille ja valtuuston puheenjohtajille 24.10.2012.

Liitteen n:o 1 mukainen kokouskutsu liiteasiakirjoineen on postitettu kirkkoneuvoston jäsenille ja valtuuston puheenjohtajille 24.10.2012. 1 Aika Keskiviikko 31 päivänä lokakuuta 2012 klo 17.00 19.17 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Saarela Mertsi Allila Leena Halvars Raimo Kankaanpää Tuula Koskinen Pekka Puska Päivi vj. Ranne Lea Salminen Antti

Lisätiedot

NAKKILAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2019 Kirkkovaltuusto Sivu 1

NAKKILAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2019 Kirkkovaltuusto Sivu 1 Kirkkovaltuusto 16.1.2019 Sivu 1 Aika 16.1.2019 keskiviikko klo 18 18.30. Paikka Seurakuntakeskuksen luentosali Saapuvilla olleet et Ahola Kelpo Anttila Riitta Bärlund Anne Hautojärvi Minna Heinänen Pentti

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 25.1.2017 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Lisätiedot

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 1/2019

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 1/2019 TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2019 Kokousaika Maanantai 14.1.2019 kello 9.00, kahvitarjoilu alkaa klo 8.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Aika tiistai 29.1.2013 klo 18.30 19.20 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 129 Kirkkovaltuusto Aika: 18.1.2017 klo 18.00 18.45 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Eino Pauli Haho Eevi vara Kankare Tarja Kujansuu Antti Känkänen

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/ 1 1 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 20.01.2015 1 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kirkkovaltuuston kokouskutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston

Lisätiedot

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 6.1.2015 klo 12.00-13.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2019 SIVU 1/2019. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5. LÄSNÄ Aakula Kari Lähdetmäki Helena

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2019 SIVU 1/2019. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5. LÄSNÄ Aakula Kari Lähdetmäki Helena KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2019 SIVU 1/2019 AIKA Torstai 17.1.2019 klo 18.00 18.40 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 LÄSNÄ Aakula Kari Lähdetmäki Helena Alanko Mari Lähteenmäki Heikki Haikka

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 Kirkkovaltuusto

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 Kirkkovaltuusto Aika 15.1.2019 kello 18.30 Paikka Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki Läsnä Aitto-oja Piia Marttinen Kari Eerola Pirkko Mustalahti Satu Eriksson Niko Mylly Joona Hakala Pentti Mäkelä

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 18.01.2017 1 KOKOUSAIKA 18.01.2017 kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Forssan seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Poissa Caven Heidi Haavisto Veikko Heikkilä Timo Hämäläinen Jari Kallionpää

Lisätiedot

JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKOVALTUUSTO 1(6)

JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKOVALTUUSTO 1(6) JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKOVALTUUSTO 1(6) Aika: keskiviikkona 16.1.2019 klo 19. 20.00 Paikka: seurakuntatalo Läsnä: Iipola Sanna-Reetta luokanopettaja jäsen Junnila Sanni

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 1/2017

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 1/2017 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 26.01.2017 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 20. - 26.1.2017 ja pöytäkirja 27.1. 13.2.2017

Lisätiedot

NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO 15.1.2015 ASIALISTA 1/2015

NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO 15.1.2015 ASIALISTA 1/2015 NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) ASIALISTA 1/2015 Sivu 1 Kokouksen avaus 4 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 4 3 Yhteisen kirkkovaltuuston kokouksen sihteerin

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

Bogdanoff Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi Marja, sihteeri. Puheenjohtaja Sihteeri

Bogdanoff Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi Marja, sihteeri. Puheenjohtaja Sihteeri Kirkkovaltuusto 17.1.2019 1 Kokousaika: Torstaina 17.1.2019 klo 18:00 18:30 Paikka: Karkkilan seurakuntatalo, Huhdintie 11 Käsitellyt asiat: 1 7 Puheenjohtaja: Keskinen Tuure :t 1-3 Kivilä Jorma :t 4-7

Lisätiedot

torstaina 10. päivänä tammikuuta 2013 klo alkaen

torstaina 10. päivänä tammikuuta 2013 klo alkaen 10.1.2013 3 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2013 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstaina 10. päivänä tammikuuta 2013 klo 19.00 alkaen Seurakuntatalo JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Eskelinen Sanna Haataja Markku Huuskonen

Lisätiedot

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O1 /2015 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 )

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O1 /2015 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kokouksen aika Keskiviikko 21.1.2015 klo 18.10 20.13 Paikka Vuokatin kirkko Läsnä Mustonen Teuvo puheenjohtaja 1-4 Mustonen Tuomo puheenjohtaja 5-18 Diukman Sanna Juntunen Pirjo

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto Pvm Nro / 2017

Kirkkovaltuusto Pvm Nro / 2017 KOKOUSKUTSU Pvm Nro 2.1.2017 1 / 2017 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 18 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo päätysali KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS...2 2 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Raija Lehtimäki Aulikki Pöyhtäri Eija Sinikumpu puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-14 sihteeri

Raija Lehtimäki Aulikki Pöyhtäri Eija Sinikumpu puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-14 sihteeri MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) _ KOKOUSTIEDOT Aika 12.1.2011 klo 17-18.08 Paikka Seurakuntakoti _ OSALLISTUJAT läsnä poissa Pöyhtäri Aulikki jäsen, pj. 7-14 x Sinikumpu Airi jäsen, vpj x Lehtimäki

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 12.12.2016 Sivu 112 Kokousaika Torstai 15.12.2016 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kovanen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Läsnä Saarinen Kari, varaj. Nummela Leif. Elo Joonas Poutiainen Upe 1-11

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Läsnä Saarinen Kari, varaj. Nummela Leif. Elo Joonas Poutiainen Upe 1-11 Aika 31.1.2017 kello 18.30 18.50 Paikka Tervakosken seurakuntakeskus Läsnä Saarinen Kari, varaj. Nummela Leif Ahvenjärvi Seppo Nurminen-Pulkkinen Enni Elo Irmeli Pihkala Isto Elo Joonas Poutiainen Upe

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2017

Pöytäkirja Esityslista 1/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2017 Aika: keskiviikko 25.1.2017 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Nro 1/2017

PUDASJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Nro 1/2017 1 PÖYTÄKIRJA Nro 1/2017 KOKOUSTIEDOT KOKOUSPAIKKA Seurakuntakeskus/iso kahvio KOKOUSAIKA Maanantai 9.1.2017 klo 16.30 17.00 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät: Niskasaari Arvo puheenjohtaja 1 9 Puurunen Terttu

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 90100 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 KOKOUSAIKA: 18.1.2017 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 18.34 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Ahola Seija jäsen

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto Nro 10 / 2010 sivu 1

Kirkkoneuvosto Nro 10 / 2010 sivu 1 LOPEN SEURAKUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto Nro 10 / 2010 sivu 1 Kokousaika: Ti 21.12.2010 Klo 18.30-19.56 Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3 Asialuettelo 128 Kokouksen

Lisätiedot

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika 3.1.2019 klo 17.22 18.45 Paikka Joutsan seurakuntakoti, Jousitie 42 (kirkkosali) Läsnä Leppämäki Tuula puheenjohtaja Jaakkola Teuvo varapuheenjohtaja Eskelinen

Lisätiedot

Kähkönen Timo, kirkkoherra Heikkilä Eija, talouspäällikkö, sihteeri. Helena Tuikka Ilkka Tasanen Eija Heikkilä puheenjohtaja puheenjohtaja sihteeri

Kähkönen Timo, kirkkoherra Heikkilä Eija, talouspäällikkö, sihteeri. Helena Tuikka Ilkka Tasanen Eija Heikkilä puheenjohtaja puheenjohtaja sihteeri NOUSIAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kirkkovaltuusto 1/2011 1. Kokousaika 26.1.2011 kello 18.00 19.30 Kokouspaikka VANHA PAPPILA Läsnä Aavikko Juha Airikki Antti Almio Marketta Heikkilä Aleksi Heikkilä

Lisätiedot

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.1.2013 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Äystö Leena, pj Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Joutsiniemi Juha Kangasluoma Pentti Kontola

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 13.09.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Reko Anne Huhtinen Sari Silja Saveljef Elina Neittamo Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto Kokousaika keskiviikko 7.1.2014 klo 17 Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kangasalan seurakunta Esityslista 1/2015 1/2

Kangasalan seurakunta Esityslista 1/2015 1/2 Kangasalan seurakunta Esityslista 1/2015 1/2 Aika 07.01.2015 klo 19:00 Paikka Suoraman seurakuntakeskus Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvallan toteaminen

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Könönpellon seurakuntatalo. Varsinaiset jäsenet:

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Könönpellon seurakuntatalo. Varsinaiset jäsenet: VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 11.1.2017 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 10.1.2017 klo 18.00 18.25 Paikka Könönpellon seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinaiset

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00)

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00) SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/17 KIRKKOVALTUUSTO Laatimispäivämäärä 10.01.2017 KOKOUSTIEDOT Aika 17.01.2017 kello 18.30 (kahvi kello 18.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon juhlasali KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/ Aika To 29.1.2015 klo 18.00 19.15 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskuksessa Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Anne Häkkänen Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Seppo Kettunen Toni Konga Sari Lantta

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 3 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4

KÄSITELTÄVÄT ASIAT sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 3 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4 LISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm 13.01.2015 1/2015 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 13.01.2015 1 Aika 13.01.2015 klo 18.00 OSALLISTUJAT Jäsenet Buska Matti jäsen Rundgren Marjatta jäsen Gammelin Pertti jäsen Salminen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 Kirkkovaltuusto Tervakosken seurakuntakeskus - HUOM. PAIKKA!

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 Kirkkovaltuusto Tervakosken seurakuntakeskus - HUOM. PAIKKA! Aika 31.1.2017 kello 18.30 Paikka Tervakosken seurakuntakeskus - HUOM. PAIKKA! Läsnä Aarnio-Närhi Hannele Ahvenjärvi Seppo Elo Irmeli Elo Joonas Hakala Pentti Hietanen Sari Ilmarinen Liisa Jauhiainen Juha

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto 16.1.2017 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 16. päivä tammikuuta 2017, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9 KIRKKOVALTUUSTO 29.1.2019 1/9 Kokousaika Kokouspaikka Jäsenet Tiistai 29.1.2019 klo 19.00, kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen, ennen kokousta klo 18.00 alkaen koulutus seurakunnan hallinnosta Huittisten seurakuntakeskus,

Lisätiedot

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 3.1.2017 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Ikola Simo Jänikselä Leena Kallio

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU

KOKOUSKUTSU KOKOUSKUTSU 9.1.2019 LAITILAN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto AIKA: Torstaina 17.1.2019 kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen, kokous alkaa klo 18.00 PAIKKA: Lehtoniemen leirikeskus, Rantalantie 274 Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

SUOMUSSALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 K U U L U T U S

SUOMUSSALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 K U U L U T U S K U U L U T U S Suomussalmen seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään Ämmänsaaren seurakuntakeskuksen seurakuntasalissa lauantaina 10.01.2015 klo 10. Kokouksen asialuettelo on yleisesti nähtävänä kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 SIVU 1/2017. AIKA Torstaina klo

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 SIVU 1/2017. AIKA Torstaina klo KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 SIVU 1/2017 AIKA Torstaina 12.1.2017 klo 18.00 18.55 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 LÄSNÄ Aakula Kari Lähteenmäki Heikki Ahava Asta Koppanen Elina Haikka

Lisätiedot

PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA / (5)

PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA / (5) PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 19.01.2017 1/2017 1 (5) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika perjantaina 20.1.2017 klo 18.00 19.12 Paikka seurakuntakodilla Läsnä Petri Laitinen kirkkoherra, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2012 1 ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO 9.1.2013 Aika Keskiviikko 9.1.2012 klo 19.00 19.24 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Jarmo Heinonen Ritva

Lisätiedot