#TWEETSMARTER HYÖDYNNÄ TWITTERIA TEHOKKAAMMIN

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "#TWEETSMARTER HYÖDYNNÄ TWITTERIA TEHOKKAAMMIN"

Transkriptio

1 VERSIO 0 #TWEETSMARTER HYÖDYNNÄ TWITTERIA TEHOKKAAMMIN Ota Twitterin markkinointiratkaisut tehokkaasti käyttöön asiantuntijoidemme parhaiden käytäntöjen mukaan.

2 SISÄLTÖ Esittely 3 Tutustu asiantuntijoihin 5 Näin pääset alkuun 7 Twitter-kortit 9 Parhaat käytännöt Muistilista 3 Resurssit 5

3 ESITTELY

4 4 ESITTELY Ensimmäisessä #TweetSmarter-oppaassa analysoimme satoja tuhansia yrityskäyttäjien Twiitteja voidaksemme suositella tutkitusti tehokkaita toimintatapoja mainostettujen twiittien luomista varten. Tällä kertaa viemme analyysimme astetta pidemmälle ottamalla avuksi Twitterin omia asiantuntijoita, jotka ovat tutustuneet tuhansiin direct response -kampanjoihin ja siten tuntevat onnistuneiden kampanjoiden taustalla olevat pienet nyanssit. Olemme koonneet yhteen asiantuntijoiden vinkit ja eri puolilta maailmaa kerättyjä tosielämän esimerkkejä, jotta sinun olisi helppo hyödyntää niitä oman yrityksesi Twitter-markkinoinnissa saman tien.

5 TUTUSTU ASIANTUNTIJOIHIN

6 6 TUTUSTU ASIANTUNTIJOIHIN Asiantuntijoillamme on monivuotinen kokemus direct response -mainonnasta, ja he tietävät, miten parantaa tuloksia käyttämällä twiittien yhteydessä verkkosivukortteja ja sovellusasennuskortteja. AMANDA Sivuston kävijämäärien ja tulosten kasvattaminen SYLVIA Mobiilisovellusten mainostus Globaalin direct response -mainonnan asiantuntijana Amanda tekee yhteistyötä Twitterin strategisten suurmainostajien kanssa ja auttaa heitä kehittämään liidejä, kasvattamaan myyntiä ja mittaamaan kampanjoiden sosiaalista tuottoa. Sylvia on globaalien mobiilisovellusten asiantuntija. Hän vastaa Twitterillä mobiilisovelluksiin liittyvistä mainostuotoista ja strategioista ja tekee yhteistyötä eri puolilla maailmaa olevien yritysten kanssa. MINUSTA ON IHANAA NÄYTTÄÄ YRITYKSILLE, MITEN HE SAAVAT TWITTERISTÄ VASTINETTA RAHOILLEEN JA PYSTYVÄT SAATTAMAAN OMAN AINUTLAATUISUUTENSA KOKO MAAILMAN TIETOISUUTEEN. MOBIILISOVELLUSALA ON VALTAVAN KILPAILTU. ON JÄNNITTÄVÄÄ PÄÄSTÄ AUTTAMAAN PIENYRITYKSIÄ EROTTUMAAN JOUKOSTA JA LÖYTÄMÄÄN KÄYTTÄJÄNSÄ.

7 NÄIN PÄÄSET ALKUUN

8 8 NÄIN PÄÄSET ALKUUN Jokaisen erinomaisen Twitter-kampanjan takana on strategia. PYSÄHDY HETKEKSI TEKEMÄÄN SEURAAVAT ASIAT: Pohdi yrityksesi missiota Kun tunnette omat arvonne, pystytte luomaan aidon tuntuisia kampanjoita, jotka ovat yhdenmukaisia ja joilla on merkitystä. Selvitä käyttäjän saama hyöty Ilmaisemalla selkeästi, miten yrityksenne eroaa kilpailijoistaan ja miten olette asiakkaillenne hyödyksi, teidän on helpompi löytää kampanjan oikea kohderyhmä ja sijoittaa tuotteenne sopiville markkinoille. Aseta tavoite Haluatko saada verkkosivullesi lisää kävijöitä? Tai yritätkö kasvattaa myyntiä? Tai kenties rohkaista ihmisiä asentamaan sovelluksesi tai käyttämään sitä? Tehtyäsi tavoitteet itsellesi selväksi heti alkumetreillä sinun on helpompi valita oikeanlainen kampanja. Määritä menestyksen mitta Menestystä tulee mitata tavoitteen mukaisesti ja riittävän tarkasti. Jos tavoitteena on tuoda verkkosivulle kävijöitä, onko päämääränä kävijämäärien prosentuaalinen kasvu vai onko kullekin vierailulle asetettu tavoitehinta klikkausta kohden? Pistä asiat järjestykseen Suunnittele mainosbudjetti, selvitä käytettävissä olevat kehittäjäresurssit ja luo rakennesuunnitelma. TWITTERISSÄ MARKKINOIJILLA ON HYPPYSISSÄÄN MILJARDEJA REAALIAIKAISIA HETKIÄ. SELKEÄ STRATEGIA AUTTAA KESKITTYMÄÄN HETKIIN, JOILLA ON ENITEN MERKITYSTÄ YRITYKSEN JA SEN ASIAKKAIDEN

9 TWITTER-KORTIT

10 0 TWITTER-KORTIT Oletko jo kokeillut Twitter-kortteja? Niiden avulla voit lisätä hyödyllistä tietoa Twiitteihin, esimerkiksi verkkosivustosi sisällöstä tai mobiilisovelluksesta. Twiittiteksti Kuva Toimintakehote

11 PARHAAT KÄYTÄNNÖT

12 PARHAAT KÄYTÄNNÖT Asiantuntijoidemme parhaat käytännöt jaettuna kolmeen aihepiiriin: Toimiviksi osoitettuja teemoja ja vinkkejä Tosielämän esimerkkejä Yksinkertaisia testausstrategioita

13 3 PARHAAT KÄYTÄNNÖT KUVA Huomion kiinnittävä kuva on oleellinen tapa saada verkkosivukortin tai sovellusasennuskortin näkevä käyttäjä klikkaamaan verkkosivullesi johtavaa linkkiä tai lataamaan sovelluksesi. Asiantuntijoidemme mukaan seuraavat viisi kuvateemaa tuottavat tulosta. #TEHOVINKKI Valitse näyttökuvat kohdennettavan laitetyypin mukaan, eli älä näytä Androidpuhelimen kuvaa, jos kampanja on kohdennettu iphone-käyttäjiin. asiantuntijoidemme. Nosta tuotteesi keskiöön Kuva on tilaisuus esitellä yrityksesi ainutlaatuisuus uusille käyttäjille. Kierrä siis kuvapalveluiden kuvakokoelmat kaukaa. Promoted by Nest Sovelluksen voi esimerkiksi esitellä näyttävällä näyttökuvalla jostain sovelluksen jännittävästä hetkestä. 3 Promoted by Flying Vinyl Lontoossa kehottaa käyttäjiä rekisteröitymään palveluun saadakseen kuukausittain toimitettavan levyvalikoiman. Promoted by World of Bingo esittelee energiaa säästävän tuotteensa kauniin kuvan ja yksinkertaisen tekstin avulla. 3 Espanjalainen näyttää kuvan pelinsä huippuhetkistä mobiililaitteessa.

14 4 PARHAAT KÄYTÄNNÖT #TEHOVINKKI. Kerro, kenen seurassa liikut Kiinnitä käyttäjien huomio tuomalla esiin yrityksesi kytkökset tunnettuihin nimiin tai tuotteisiin. 3. Kuvaile prosessi Kampanjalla pyritään usein tavoittamaan uusia asiakkaita. Et siis voi olettaa heidän tietävän ennalta, miten tuotteesi tai palvelusi toimii. Yksinkertainen --3-kaaviokuva tai lyhyt ja ytimekäs virke kertoo kaiken oleellisen, ja käyttäjä näkee sen yhdellä vilkaisulla. 3 ÄLÄ KOSKAAN OLETA IHMISTEN TUNTEVAN YRITYSTÄSI ENNALTA. KERRO KUVAN AVULLA, MITEN KAIKKI TOIMII. Promoted by Install Install Promoted by Lyft Promoted by on autonvuokraussovellus, joka rohkaisee käyttäjiä lähtemään seikkailulle ja vuokraamaan MINI Cooperin. Promoted by nostaa esiin yhtyeitä, jotka esiintyvät pian käynnistyvällä musiikkifestivaalilla. on taksille ja bussille vaihtoehdon tarjoava sovellus, josta on helppo pyytää kyytiä paikasta A paikkaan B.

15 5 PARHAAT KÄYTÄNNÖT 4. Lokalisoi Jos kampanja kohdentuu tiettyyn maantieteelliseen sijaintiin, valitse kohdennettavaan kaupunkiin tai alueeseen sopiva kuva. #TEHOVINKKI Asiantuntijamme suosittelevat aloittamaan kolmella tärkeimpiä kohdekaupunkeja tai maita varten lokalisoidulla kuvalla ja laajentamaan strategian muihin sijainteihin vasta myöhemmin. Promoted by Jukely Promoted by Bridj Tee kuvasta käyttöympäristöön sopiva: 80 % Twitterin käyttäjistä käyttää sovellusta mobiililaitteella. Mainoskuva haukkaa suuren osan mobiililaitteen antaa jäsenilleen vapaan pääsyn näiden kotikaupungeissa järjestettäviin konsertteihin. pyrkii helpottamaan työmatkoja optimoimalla kysyntään pohjautuvia yhteiskuljetuksia.

16 6 PARHAAT KÄYTÄNNÖT TESTAA ENSIN Kokeile vaihdella elämäntyyli- ja tuotekuvien välillä nähdäksesi, kumman kuvatyypin yleisösi kokee enemmän omakseen. elämäntyyli Kokeile sisällyttää mainoskuvaan sovelluskaupan latauskuvake, jotta käyttäjille ei jää epäselväksi, mistä he saavat sovelluksen käsiinsä. 3 tuotekuva Promoted by Pariti Promoted by auttaa työntekijöitä löytämään uuden unelmatyön auttaa ihmisiä pitämään rahaasiansa hallinnassa saldonseurantasovelluksen avulla. rohkaisee käyttäjiä lataamaan sovelluksen, jolla heidän on helppo löytää ystävänsä nopeasti.

17 7 PARHAAT KÄYTÄNNÖT #TEHOVINKKI TOIMINTAKEHOTE Valitse toivomaasi toimintaan sopiva kehotepainike. Verkkosivukorteissa ja sovellusasennuskorteissa on painike, jolla voi kehottaa käyttäjää toimimaan. Erilaisia painikevaihtoehtoja on paljon, ja kuhunkin mainokseen parhaiten sopivaa toimintakehotetta valittaessa kannattaa huomioida seuraavat asiat. Verkkosivukortit Valitse toivomaasi toimintaan sopiva kehote. Pyrkimyksenä on saada käyttäjät tekemään jotain, joten anna heille mahdollisimman tarkat pohjatiedot. Valitse esimerkiksi Lue lisää -kehote korttiin, jossa on linkki blogikirjoitukseen tai tapaustutkimukseen, tai käytä Rekisteröidy -kehotetta, jos tavoitteena on saada ihmiset rekisteröitymään johonkin tapahtumaan. Tässä on muutamia esimerkkejä toimintakehotteidemme käytöstä: Promoted by Mundo Can-Am 3 Hae tästä Varaa nyt Varaa liput Lahjoita Ilmoittaudu nyt Pyydä tarjousta Hanki liput Lue lisää Löydä jälleenmyyjä Tilaa nyt Toista nyt Ennakkotilaa nyt Tee tarjous Lue lisää Rekisteröidy Varaa aika Osta nyt Rekisteröidy nyt Tilaa Katso nyt Siirry kasvattaa juhlamekkojensa myyntiä käyttämällä Osta nyt -painiketta. Promoted by MISSPAP Promoted by Maarteen on meksikolainen yritys, joka myy seikkailijoille maastokäyttöön tarkoitettuja erikoisajoneuvoja. kerää ilmoittautumisia tulevaan workshopiinsa käyttämällä Hanki liput -painiketta.

18 8 PARHAAT KÄYTÄNNÖT #TEHOVINKKI Sovellusasennuskortit Valitse kohdeyleisöön sopiva kehote. Sovellusasennuskortin toimintakehotepainikkeen voi säätää automaattisesti yleisön mukaan. Uusiin käyttäjiin kohdennetussa kortissa voi käyttää Asenna-painiketta, ja jos tavoitteena on pitää yllä nykyisten asiakkaiden kiinnostusta ja saada heidät aktivoitumaan uudelleen, korttiin voi lisätä syvän linkin. Jos tavoitteenasi on saada uusia käyttäjiä lataamaan sovelluksesi, valitse Asenna-painike. Jos tavoitteena on pitää yllä nykyisten asiakkaiden kiinnostusta ja saada heidät aktivoitumaan uudelleen, valitse jokin seuraavista kehotepainikkeista: Promoted by Bloom & Wild Open 3 Varaa Yhdistä Avaa Tilaa Toista on ranskalainen sovellus, jossa käyttäjät voivat löytää ja ostaa viinejä alennettuun on kukkalähetyssovellus, joka käytti Avaa-painiketta vanhojen käyttäjien uudelleenaktivointiin. Promoted by Wine in Black Promoted by Zingy Book on sovellus, jossa käyttäjät voivat varata koiranulkoiluttajan mobiililaitteellaan.

19 9 PARHAAT KÄYTÄNNÖT TWIITTITEKSTI Valitun kuvan ja toimintakehotepainikkeen tulee tukea twiittitekstiä. Jokaisella osalla on tarkoituksensa. Asiantuntijamme ehdottavat twiittiteksteihin seuraavaa neljää teemaa: KUVAN PITÄISI NÄYTTÄÄ YRITYS HYVÄSSÄ VALOSSA. TARJOUKSEN TULEE KÄYDÄ ILMI OTSIKOSTA JA TOIMINTAKEHOTTEESTA, JA TWIITTITEKSTI KOUKUTTAA JA LISÄÄ KIINNOSTUSTA. Promoted by Chronicle Luo kiireen tunne Miksi ihmisten kannattaa vierailla sivustossasi tai ladata sovelluksesi juuri nyt? Ehkä tarjouksesi on voimassa vain rajoitetun ajan tai tavaran määrä on rajallinen? Huomioi Twitterin hetkessä elävä luonne ja anna ihmisille syy tehdä välitön päätös. Vähennä häiriötekijät minimiin Keskitä käyttäjän huomio toivottuun toimintaan ja #avainsanojen käyttämistä twiiteissä. Toimintakehotteen ja kuvan pitäisi saada vedettyä kaikki klikkaukset puoleensa. Verkkosivukortit, joiden twiiteissä ei tai #avainsanaa, saavat 3 % enemmän tarjoaa kirjan erikoishintaan, kun sen tilaa ennakkoon.

20 0 PARHAAT KÄYTÄNNÖT Sovellusasennuskortit, joiden twiiteissä ei tai #avainsanaa, saavat % enemmän klikkauksia arvostavat yritystäsi tai se on saanut positiivista näkyvyyttä medioissa. #TEHOVINKKI Haluatko saada ihmiset lataamaan mobiilisovelluksesi? Kokeile sisällyttää käyttöympäristön nimi twiittitekstiin: sovellusasennuskortit, joiden twiiteissä mainitaan ios tai Android, saavat,5 % enemmän klikkauksia Install Promoted by Lavendr Promoted by T-Frutta Install Jaa arvostelut ja arvosanat Hyvät arvostelut ja korkea sosiaalinen status ovat arvokkaita. Anna kohdeyleisön tietää, jos käyttäjät MIKSI MINUN KANNATTAA KÄYTTÄÄ TIETOKONEEN SIJAAN YRITYKSESI SOVELLUSTA? MIKÄ SIINÄ ON on italialainen sovellus, joka palkitsee käyttäjät käteisellä, kun nämä ottavat valokuvia muistuttaa olevansa homoille suunnattujen deittisovellusten tämänhetkinen ykkönen App Storessa.

21 PARHAAT KÄYTÄNNÖT Anna käyttäjille helpot ohjeet Sovelluksen asentaminen tai verkkosivulla vieraileminen on kenties ensimmäinen askel, mutta mitä sen jälkeen tapahtuu? Muista mainita potentiaalisille asiakkaille myös seuraava askel (esimerkiksi kirjan lukeminen tai kenkäparin ostaminen), jotta he tietävät tarkalleen mitä tehdä. Esitä kysymys Käyttäjät tuntevat helpommin olevansa osa keskustelua, ja he saattavat siksi innostua klikkaamaan. Verkkosivukortit, joiden twiiteissä on kysymysmerkki, saavat 5 % enemmän klikkauksia Promoted by Culture Amp Sovellusasennuskortit, joiden twiiteissä on kysymysmerkki, saavat 8 % enemmän klikkauksia on sovellus, jonka avulla käyttäjät pystyvät lukemaan kirjoja nopeasti. Promoted by on henkilöanalyysiyritys, joka auttaa yrityksiä säilyttämään työntekijöidensä kiinnostuksen työhönsä. Promoted by Futr mahdollistaa kuvien lähettämisen ystäville tiettynä päivämääränä ja tiettyyn kellonaikaan.

22 PARHAAT KÄYTÄNNÖT TESTAA ENSIN SEKOITA JA YHDISTELE Samaa verkkosivukorttia tai sovellusasennuskorttia voi käyttää eri twiittitekstien kanssa. Asiantuntijamme suosittelevat kirjoittamaan 4 6 erilaista twiittiä erilaisten vaihtoehtojen testaamista varten. Pohdi esimerkiksi seuraavia: Symbolien ja numeroiden käyttäminen Tuottaako 0 % alennusta paremman tuloksen kuin säästä 0? Tehoaako Toimitus sisältyy hintaan! paremmin vai huonommin kuin Ilmainen toimitus? Erilaiset tavat tuoda esiin positiivinen asiakaspalaute Toimiiko suora sitaatti hyvästä palautteesta paremmin kuin yrityksen saamien hyvien arvostelujen lukumäärä? Ajassa kiinni olevat viestit Herättääkö ajankohtainen populaarikulttuuriviittaus tai viimeaikaiseen tapahtumaan viittaava kommentti enemmän kiinnostusta kuin niitä ajattomampi lähestymistapa? PIDÄ KÄYTTÄJIEN KIINNOSTUS YLLÄ LISÄÄMÄLLÄ KAMPANJOIHIN UUTTA SISÄLTÖÄ. JATKUVIEN KAMPANJOIDEN KOHDALLA VOI OLLA HYVÄ LUODA KALENTERIIN SÄÄNNÖLLINEN MUISTUTUS, JOKA ILMOITTAA TWIITTITEKSTIN VAIHTAMISEN OLEVAN

23 MUISTILISTA

24 4 MUISTILISTA Olet nyt valmis luomaan kilpailijoista erottuvan luovan kampanjan. #RESURSSIT KÄY business.twitter.com Twitterin pienyritysblogi PIDÄ SEURAAVAT ASIAT MIELESSÄ, KUN LUOT KORTTEJA: Määritä selkeät tavoitteet ja pidä yleisösi mielessä Hyödynnä twiittiteksti ja kortin eri osat mahdollisimman tehokkaasti Kokeile ja testaa Kun tiedät, mitä yrität saavuttaa ja kenet yrität tavoittaa, sinun on helpompi säätää kampanja oikein ja seurata sen onnistumista. Käytössäsi on kuva, toimintakehotepainike ja twiittiteksti. Kullakin osasella on omat vahvuutensa, joten ota niistä kaikki irti. Näytämme parhaiten suoriutuneet twiittisi automaattisesti kaikkein useimmin. Twitterkampanjoissaan parhaiten menestyvät yritykset kokeilevat usein uusia luovia elementtejä ja hiovat onnistuneita kokeiluja entistä paremmiksi.

25

Sosiaalisen median mahdollisuudet & hyödyt

Sosiaalisen median mahdollisuudet & hyödyt Sosiaalisen median mahdollisuudet & hyödyt 2018 WWW.PITKOSPUU.FI Sosiaalisen median mahdollisuudet Sosiaalinen media eli some, on tuonut tulleessaan muutoksen markkinointiin niin suunnittelussa kuin toteutuksessa.

Lisätiedot

KICK ASS! FACEBOOK-MARKKINOINNILLA MATKAILULIIKETOIMINTA KASVUUN

KICK ASS! FACEBOOK-MARKKINOINNILLA MATKAILULIIKETOIMINTA KASVUUN KICK ASS! FACEBOOK-MARKKINOINNILLA MATKAILULIIKETOIMINTA KASVUUN Marko Pyhäjärvi PUHEENVUORON TAVOITE On olemassa miljoonia eri keinoja vauhdittaa matkailuyrityksen myyntiä, ja Facebookmarkkinointi on

Lisätiedot

Useimmin kysytyt kysymykset

Useimmin kysytyt kysymykset Useimmin kysytyt kysymykset Versio 1.1 1 1. Mikä mobiilikortti on? Mobiilikortti on matkapuhelimessa toimiva sovellus ja www.mobiilikortti.com osoitteessa oleva palvelu. Sovelluksen avulla voit siirtää

Lisätiedot

Vaikuttavampi Facebook -yritysprofiili. Vinkit, joilla pääset Employee Experience Agency Emine emine.fi

Vaikuttavampi Facebook -yritysprofiili. Vinkit, joilla pääset Employee Experience Agency Emine emine.fi Vaikuttavampi Facebook -yritysprofiili Vinkit, joilla pääset alkuun. @LaunonenTimo Employee Experience Agency Emine emine.fi Käytätkö Facebookia yrityksenä VAI työnantajana? Onko asiakasyleisösi Samanlainen

Lisätiedot

Näin teet oman tilin!

Näin teet oman tilin! Twitter Näin teet oman tilin! Mene osoitteeseen https://twitter.com/, missä uuden tilin luominen alkaa syöttämällä oma nimi, sähköpostiosoite (Tili pitää vahvistaa eli olemassa oleva osoite) sekä salasana.

Lisätiedot

Mainostaminen Facebookissa

Mainostaminen Facebookissa Mainostaminen Facebookissa Mainostaminen Facebookissa 1 Voit luoda mainoksia eri tapahtumista, omasta sivustasi, yrityksestäsi tai vaikkapa tuotteesta tai palvelusta. Voit aloittaa mainoksen tekemisen

Lisätiedot

Näin onnistut sähköpostimarkkinoinnissa

Näin onnistut sähköpostimarkkinoinnissa Näin onnistut sähköpostimarkkinoinnissa Tarja Soininen Liiketoimintavastaava Sanoma Digital Finland 25.11.2011 tarja.soininen@sanoma.com Miksi digitaalinen suora? Taustaa Yli 700 000 kontaktin markkinointilupakanta

Lisätiedot

Vinkkejä hankeviestintään

Vinkkejä hankeviestintään Vinkkejä hankeviestintään Viestintä vs. tiedottaminen Tiedon siirto ja vaihdanta kokonaisuutena Kanavina esim. nettisivut, intrat, uutiskirjeet, esitteet ja logot, kokoukset ja tilaisuudet, sosiaalinen

Lisätiedot

Tervetuloa tutustumaan Seure Keikkanetti -mobiilisovellukseen!

Tervetuloa tutustumaan Seure Keikkanetti -mobiilisovellukseen! Tervetuloa tutustumaan Seure Keikkanetti -mobiilisovellukseen! Lataa Seuren Keikkanetti -mobiilisovellus puhelimeesi tai tablettiisi sovelluskaupastasi. Ilmainen sovellus toimii Android- ja ios-käyttöjärjestelmän

Lisätiedot

Markkinoinnin automaatio Lyhyt esittely. Artem Daniliants / LumoLink Digital Oy

Markkinoinnin automaatio Lyhyt esittely. Artem Daniliants / LumoLink Digital Oy Markkinoinnin automaatio Lyhyt esittely Artem Daniliants / LumoLink Digital Oy CEO at LumoLink Verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Yli 13 vuoden kokemus webkehityksestä Yli 10 vuoden

Lisätiedot

Vinkkejä yrityksen löydettävyyden ja hakukonenäkyvyyden parantamiseen. Jukka Kumpusalo Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Vinkkejä yrityksen löydettävyyden ja hakukonenäkyvyyden parantamiseen. Jukka Kumpusalo Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy Vinkkejä yrityksen löydettävyyden ja hakukonenäkyvyyden parantamiseen Jukka Kumpusalo Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy Suomessa tehdään joka päivä 30 yli miljoonaa Google-hakua KILPAILUETU Sen pitää olla

Lisätiedot

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Kotisi tulevaisuus alkaa nyt! Hienoa, että käytät Home Connect -sovellusta * Onneksi olkoon käytät tulevaisuuden kahviautomaattia, joka jo tänään helpottaa

Lisätiedot

Kansainvälisten myyntiliidien määrä nousuun LinkedIn-markkinoinnilla CASE AAC Global

Kansainvälisten myyntiliidien määrä nousuun LinkedIn-markkinoinnilla CASE AAC Global Kansainvälisten myyntiliidien määrä nousuun LinkedIn-markkinoinnilla CASE AAC Global Toimiala: Kansainvälinen viestintä, sen koulutus ja konsultointi Yritys: AAC Global Lähdimme testaamaan LinkedIn-markkinoinnin

Lisätiedot

Toimiva verkkosivusto lehdelle. Riikka Räisänen Projektipäällikkö, Digitaalinen markkinointi riikka.raisanen@verkkoasema.fi Puhelin: +35840 194 8650

Toimiva verkkosivusto lehdelle. Riikka Räisänen Projektipäällikkö, Digitaalinen markkinointi riikka.raisanen@verkkoasema.fi Puhelin: +35840 194 8650 Toimiva verkkosivusto lehdelle Riikka Räisänen Projektipäällikkö, Digitaalinen markkinointi riikka.raisanen@verkkoasema.fi Puhelin: +35840 194 8650 Miksi? Tavoitteet Mitä myyt? Mitä ja miten haluat asiakkaillesi

Lisätiedot

NÄYTTEILLEASETTAJAOPAS

NÄYTTEILLEASETTAJAOPAS NÄYTTEILLEASETTAJAOPAS Opas onnistuneeseen osallistumiseen Suunnittele! Toteuta! Seuraa! Arvioi! = Paras ikinä saatu tulos! easyfairs.com easyfairs työkalupakki Tervetuloa näytteilleasettajaksi easyfairs

Lisätiedot

Google AdWords. mainonta tehokäyttöön

Google AdWords. mainonta tehokäyttöön Google AdWords mainonta tehokäyttöön Opi tekemään hakukonemainontaa kuin ammattilaiset. Opas antaa sinulle vinkkejä, kuinka vältät sudenkuopat ja säästät mainoseurojasi sekä kuinka tavoitat asiakkaasi

Lisätiedot

Brändäystä lyhyesti. Esittelykappale, lisää: www.helsinkibranding.com/kurssit

Brändäystä lyhyesti. Esittelykappale, lisää: www.helsinkibranding.com/kurssit Brändäystä lyhyesti Esittelykappale, lisää: www.helsinkibranding.com/kurssit BRÄNDÄYSTÄ HELPOSTI -KURSSIN SISÄLTÖ Päivä 1 Päivä 2 PERUSTEET Mitä kurssi sisältää? Mitä on luova ajattelu brändäyksessä? Brändi-aakkoset

Lisätiedot

Mikä ihmeen hakukonemarkkinointi?

Mikä ihmeen hakukonemarkkinointi? Mikä ihmeen hakukonemarkkinointi? Mitä teet ensimmäiseksi, kun etsit tietoa jostain asiasta? Luultavimmin Google- haun, etkä ole ainut: ihmiset ovat siirtyneet yhä enemmän nettiin käyttämään sähköisiä

Lisätiedot

Aloittavan yrittäjän markkinointiopas - mitä tarvitsen kun perustan yrityksen?

Aloittavan yrittäjän markkinointiopas - mitä tarvitsen kun perustan yrityksen? Aloittavan yrittäjän markkinointiopas - mitä tarvitsen kun perustan yrityksen? 1 Olet päättänyt perustaa yrityksen tai olet sen jo perustanut. Kertoaksesi potentiaalisille asiakkaillesi, että olet olemassa,

Lisätiedot

QR-koodit INNOSTAVAA HAUSKAA PALJON KÄYTTÖTAPJA HELPPOA ILMAISTA MOTIVOIVAA

QR-koodit INNOSTAVAA HAUSKAA PALJON KÄYTTÖTAPJA HELPPOA ILMAISTA MOTIVOIVAA QR-koodit QR-koodit INNOSTAVAA HAUSKAA PALJON KÄYTTÖTAPJA HELPPOA MOTIVOIVAA ILMAISTA QR-koodi paljon tietoa Koodin avulla pääsee nopeasti halutulle verkkosivulle tai esim. YouTube-videoon ilman osoitteen

Lisätiedot

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen.

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas OT-Beileger_EU-DE_Siemens_V002_STAR_fi-FI.indd 1 05.07.17 11:27 Kotisi tulevaisuus alkaa nyt! Hienoa, että käytät Home Connect -sovellusta * Onneksi olkoon

Lisätiedot

Prospektini. Usein kysytyt kysymykset SISÄLLYS

Prospektini. Usein kysytyt kysymykset SISÄLLYS Prospektini Usein kysytyt kysymykset SISÄLLYS Prospektini - yleistä 1. Mikä on Prospektini sovellus? 2. Mistä löydän Prospektini sovelluksen ja kuinka voin ladata sen? 3. Millä laitteilla Prospektini sovellus

Lisätiedot

Doodle helppoa aikatauluttamista

Doodle helppoa aikatauluttamista Doodle helppoa aikatauluttamista Kuinka käytän Doodlea? -vaiheittainen opas käyttöön ja aikataulukyselyn luomiseen http://www.doodle.com/ Doodle on ohjelma joka auttaa sinua aikatauluttamaan kokouksia

Lisätiedot

Pika-aloitusopas. Sisältö: Projektin luominen Projektin muokkaaminen ja hallinnointi Projektin/arvioinnin tulosten tarkastelu

Pika-aloitusopas. Sisältö: Projektin luominen Projektin muokkaaminen ja hallinnointi Projektin/arvioinnin tulosten tarkastelu Pika-aloitusopas Sisältö: Projektin luominen Projektin muokkaaminen ja hallinnointi Projektin/arvioinnin tulosten tarkastelu Tämä asiakirja on laadittu auttamaan sinua hallinnoimaan nopeasti CEB TalentCentral

Lisätiedot

Salon kaupunki. Ceepos Mobiilimaksu

Salon kaupunki. Ceepos Mobiilimaksu Salon kaupunki Ceepos Mobiilimaksu 2 1. Ceepos Mobiilimaksu... 3 2. Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksen määritykset... 3 2.1. Sovelluksen lataaminen... 3 2.2. Sovelluksen avaaminen... 4 2.2.1. Käyttäjäksi

Lisätiedot

Sosiaalinen media markkinointivälineenä

Sosiaalinen media markkinointivälineenä Sosiaalinen media markkinointivälineenä Sosiaalinen media on hyvä apuväline brändin kannatuksen kasvattamiseksi ja tietoisuuden levittämiseksi. B2B-yrityksessä, jossa sosiaalista mediaa edelleen vain ihmetellään

Lisätiedot

Näy ja kuulu! Pikaopas viestintään teemaviikoille. #OurHeroIsZero

Näy ja kuulu! Pikaopas viestintään teemaviikoille. #OurHeroIsZero Näy ja kuulu! Pikaopas viestintään teemaviikoille Viikon tavoitteet Kansainvälisellä World Green Building Weekillä haluamme kiinnittää huomion kestävään, tuottoisaan ja viihtyisään rakennettuun ympäristöön

Lisätiedot

Markkinointi sosiaalisessa mediassa

Markkinointi sosiaalisessa mediassa Markkinointi sosiaalisessa mediassa Digityöpaja, 30.11.2017 Outi Mertamo DigiReWork hanke Hamk.fi/digirework Minä Outi Mertamo Tuotantotalouden insinööri, 2010. Aloittanut HAMKissa markkinointisuunnittelijana

Lisätiedot

Facebook koulutus. Kalle Rapi Etelä-Karjalan kylät ry http://kylat.ekarjala.fi

Facebook koulutus. Kalle Rapi Etelä-Karjalan kylät ry http://kylat.ekarjala.fi Facebook koulutus Kalle Rapi Etelä-Karjalan kylät ry http://kylat.ekarjala.fi Facebook, mikä se on? Facebook on Internetissä toimiva mainosrahoitteinen yhteisöpalvelu Sivusto tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden

Lisätiedot

Mitä tahansa voi saavuttaa kunhan vain yrittää!

Mitä tahansa voi saavuttaa kunhan vain yrittää! Mitä tahansa voi saavuttaa kunhan vain yrittää! Median matkassa Media on tuotettua todellisuutta. Media tarjoaa informaatiota ja tapoja ymmärtää maailmaa. Suomalaiseksi sanaksi media on päätynyt englannin

Lisätiedot

Somettaminen käyntiin 10.5.2016. Tiedottaja Johanna Hietikko Koljonen Johanna.hietikko koljonen@vasek.fi

Somettaminen käyntiin 10.5.2016. Tiedottaja Johanna Hietikko Koljonen Johanna.hietikko koljonen@vasek.fi Somettaminen käyntiin 10.5.2016 Tiedottaja Johanna Hietikko Koljonen Johanna.hietikko koljonen@vasek.fi Kanavia on monia, aloitetaan kuitenkin Facebookista Twitteristä ja Instagramista. FACEBOOK Tarvitset

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios)

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios) Sisällysluettelo Ennen Brother-laitteen käyttöä... Kuvakkeiden selitykset... Tavaramerkit... Johdanto... Lataa Brother iprint&scan App Storesta...

Lisätiedot

SOSIAALISEN MEDIAN TYÖKALUPAKKI

SOSIAALISEN MEDIAN TYÖKALUPAKKI SOSIAALISEN MEDIAN TYÖKALUPAKKI TYÖKALUPAKKI eli sosiaalisen median pikaopas nenäilijälle Nenätapahtuman tueksi. Näiden ohjeiden avulla tempaiset verkostosi mukaan sosiaalisessa mediassa. MISTÄ LIIKKEELLE?

Lisätiedot

Monikanavaista markkinointiviestintää

Monikanavaista markkinointiviestintää Monikanavaista markkinointiviestintää Lorem ipsum Monikanavaista markkinointiviestintää Lorem ipsum Monikanavaista markkinointiviestintää Lorem ipsum Hyvä FB-päivitys? Sisällöltään vaihteleva jokainen

Lisätiedot

Baarit & kahvilat WW.SIGNALPARTNERS.FI

Baarit & kahvilat WW.SIGNALPARTNERS.FI Baarit & kahvilat WW.SIGNALPARTNERS.FI Signal WiFillä saatat tehokkuuden ja hyvän asiakaskokemuksen yhteen Signal WiFi sopii esimerkiksi vierailijaverkoksi tai mobiilien maksupäätteiden yhteydeksi. Raportointityökalun

Lisätiedot

Oletko Bull, Bear vai Chicken?

Oletko Bull, Bear vai Chicken? www.handelsbanken.fi/bullbear Handelsbankenin bull & Bear -sertifikaatit Oletko Bull, Bear vai Chicken? Bull Valmiina hyökkäykseen sarvet ojossa uskoen markkinan nousuun. Mikäli olet oikeassa, saat nousun

Lisätiedot

Mittaa, kohdenna ja optimoi näkyvyytesi verkossa. Janne Stude Tuotepäällikkö, Omakaupunki.fi Oma Yritys-tapahtuma 27.3.

Mittaa, kohdenna ja optimoi näkyvyytesi verkossa. Janne Stude Tuotepäällikkö, Omakaupunki.fi Oma Yritys-tapahtuma 27.3. Mittaa, kohdenna ja optimoi näkyvyytesi verkossa Janne Stude Tuotepäällikkö, Omakaupunki.fi Oma Yritys-tapahtuma 27.3.2012, Wanha Satama Ennen kuin aloitat mieti seuraavia: Kohderyhmä Tavoitteet Mitä on

Lisätiedot

Lingon & Blåbär. pähkinänkuoressa

Lingon & Blåbär. pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär (L&B) on tarjonnut ruotsalaista suunnittelua olevia laadukkaita vaatteita koko perheelle vuodesta 1996 lähtien. Tänä päivänä

Lisätiedot

Facebook-opas tilitoimistoille

Facebook-opas tilitoimistoille Facebook-opas tilitoimistoille Joko tilitoimistollanne on Facebook-sivu? Jos ei, tähän oppaaseen on koottu 10 askeleen polku, jota seuraamalla sivu on helppo perustaa. MUUTAMA FAKTA SOSIAALISESTA MEDIASTA

Lisätiedot

DIGITAALISEN PALVELUPOLUN ETENEMISOPAS

DIGITAALISEN PALVELUPOLUN ETENEMISOPAS DIGITAALISEN PALVELUPOLUN ETENEMISOPAS WWW.DIGISURFFARI.FI Kävijöiden eteneminen digitaalista palvelupolkua pitkin 1. Kävijä näkee mainoksen verkossa. 2. Kävijä tulee mainoksesta laskeutumissivulle. 3.

Lisätiedot

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Kotisi tulevaisuus alkaa nyt! Hienoa, että käytät Home Connect -sovellusta * Onneksi olkoon käytät tulevaisuuden kahviautomaattia, joka jo tänään helpottaa

Lisätiedot

E-kirjan kirjoittaminen

E-kirjan kirjoittaminen 1 E-kirjan kirjoittaminen Ohjeet e-kirjan kirjoittamiseen Tämän ohjeistuksen tavoitteena on auttaa sinua luomaan yksinkertainen e-kirja (pdftiedosto) asiakkaallesi. Kirja näyttää hänelle kuinka hyvin ymmärrät

Lisätiedot

Kertokaa muillekin palvelustanne. Klubien johtajat on aika tutustua MyLioniin

Kertokaa muillekin palvelustanne. Klubien johtajat on aika tutustua MyLioniin Kertokaa muillekin palvelustanne. TM Klubien johtajat on aika tutustua MyLioniin Joulukuu 2017 Ohjaustaulu 1 2 3 2 Asialista Johdanto MyLioniin Miten aloitan Klubin valmistelu Mitä seuraavaksi K&V 3 Kumouksellinen

Lisätiedot

Useasti Kysyttyä ja Vastattua

Useasti Kysyttyä ja Vastattua 1. Miksen ostaisi tykkääjiä, seuraajia tai katsojia? Sinun ei kannata ostaa palveluitamme mikäli koet että rahasi kuuluvat oikeastaan kilpailijoidesi taskuun. 2. Miksi ostaisin tykkääjiä, seuraajia tai

Lisätiedot

izettle Reader korttimaksupäätteen käyttöohjeet

izettle Reader korttimaksupäätteen käyttöohjeet Oulunsalon Pallo Ry izettle Reader korttimaksupäätteen käyttöohjeet Sisältö Yleistä... 2 Laitteen nouto... 2 Infoa laitteesta... 3 Tarvittavat muut laitteet... 3 Valmistelevat toimet... 4 izettle -sovelluksen

Lisätiedot

Sähköpostimarkkinointi Spämmistä liidikoneeksi

Sähköpostimarkkinointi Spämmistä liidikoneeksi Sähköpostimarkkinointi Spämmistä liidikoneeksi Kuinka teet ÄLYKÄSTÄ sähköpostimarkkinointia ja onnistut? Huomispäivän asiakkaasi ovat tänään verkossa. Tervehdys ystävät, Tiina Räisänen Toimitusjohtaja

Lisätiedot

Käytettäväksi QR-koodin lukulaitteen/lukijan kanssa yhteensopivien sovellusten kanssa

Käytettäväksi QR-koodin lukulaitteen/lukijan kanssa yhteensopivien sovellusten kanssa Xerox QR Code -sovellus Pika-aloitusopas 702P03999 Käytettäväksi QR-koodin lukulaitteen/lukijan kanssa yhteensopivien sovellusten kanssa Käytä QR (Quick Response) Code -sovellusta seuraavien sovellusten

Lisätiedot

ELON DIGIVELHO -TESTIN VASTAUKSET

ELON DIGIVELHO -TESTIN VASTAUKSET ELON DIGIVELHO -TESTIN VASTAUKSET 1. Tiedätkö mitä yhteistä on VR:llä ja arabikeväällä? sosiaalinen media tiedottaminen myöhästyminen 6. Mikä seuraavista on tärkein sisältö verkkosivuilla? Miksi yritys

Lisätiedot

Matkailutoimialan aamu. 1.4.2009 Design Hill, Halikko Riikka Niemelä

Matkailutoimialan aamu. 1.4.2009 Design Hill, Halikko Riikka Niemelä Matkailutoimialan aamu 1.4.2009 Design Hill, Halikko Riikka Niemelä Asiakaskäyttäytyminen internetissä asiakkaan tietotarpeet ja ostopäätökseen vaikuttavat tekijät Internet on noussut vallitsevaksi viestintävälineeksi.

Lisätiedot

Hyvä mobiilikortin käyttäjä!

Hyvä mobiilikortin käyttäjä! Hyvä mobiilikortin käyttäjä! AKK-Motorsport ry:n jäsenkortti on tänä vuonna Lompakossa oleva mobiilikortti. Mobiilikortti toimii puhelimeen ladattavana Lompakko-sovelluksena, joka toimitetaan kaikille

Lisätiedot

Aivovammaliitto ry Sosiaalinen media Pia Warvas ja Asta Hietanen Lokakuu 2015

Aivovammaliitto ry Sosiaalinen media Pia Warvas ja Asta Hietanen Lokakuu 2015 Aivovammaliitto ry Sosiaalinen media Pia Warvas ja Asta Hietanen Lokakuu 2015 Sisältö Sosiaalinen media järjestöissä Twitter Blogit Instagram Lähteet: Sosiaalinen media koulutus Oulussa 2.9.2015 sekä oma

Lisätiedot

Yhteiskunta-, yritys- ja työelämätiedon paketti laajennetulle työssäoppijoille

Yhteiskunta-, yritys- ja työelämätiedon paketti laajennetulle työssäoppijoille Yhteiskunta-, yritys- ja työelämätiedon paketti laajennetulle työssäoppijoille 1. Tässä opintojaksossa painotetaan työelämätaitoja ja yrittäjyyttä. Lisäksi käsitellään lyhyesti oman talouden suunnittelua.

Lisätiedot

Näkyvyys nousuun hakukoneoptimoinnilla

Näkyvyys nousuun hakukoneoptimoinnilla Näkyvyys nousuun hakukoneoptimoinnilla Teemu Leppänen Puhujan esittely Verkkosivuja vuodesta 1999 Tietoliikennealan koulutus Kouluttajana noin 10 vuotta Asunut Englannissa ja Australiassa Oma yritys vuodesta

Lisätiedot

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Kotisi tulevaisuus alkaa nyt! Hienoa, että käytät Home Connect -sovellusta * Onneksi olkoon käytät tulevaisuuden kylmälaitetta, joka jo tänään helpottaa arkeasi.

Lisätiedot

Webinaarin osallistujan ohje

Webinaarin osallistujan ohje Webinaarin osallistujan ohje 9.10.2015 Webinaariohjelmisto Kiinko käyttää webinaareissaan WebEx-ohjelmistoa Se mahdollistaa tietokoneiden väliset neuvottelut, kokoukset ja koulutukset internet-yhteyden

Lisätiedot

Facebook-mainonnan avainkysymykset. Jari Juslén 2012-8-29

Facebook-mainonnan avainkysymykset. Jari Juslén 2012-8-29 Facebook-mainonnan avainkysymykset Jari Juslén 2012-8-29 Jari Juslén KTM, MBA Yrittäjä, Akatemia 24/7 Oy Internet-markkinoinnin konsultti ja kouluttaja http://akatemia.fi Mikä on sinun Facebook-mainonnan

Lisätiedot

BRANDS. Vahvista BRÄNDIÄ

BRANDS. Vahvista BRÄNDIÄ BRANDS Lisää myyntiä Vahvista BRÄNDIÄ VIESTINTÄ myymälässä MIKSI SE ON TÄRKEÄÄ? Hyödyntämällä näitä tietoja voit lisätä myyntiä melkoisesti Haluatko lisätä myyntiä? Viesti enemmän Haluatko kasvattaa MARKKINAOSUUTTASI?

Lisätiedot

Agenda. Sähköpostimarkkinoinnin ongelmat Sähköpostimarkkinoinnin mahdollisuudet Automaattinen sähköpostimarkkinointi. Jari Juslén 2014 2

Agenda. Sähköpostimarkkinoinnin ongelmat Sähköpostimarkkinoinnin mahdollisuudet Automaattinen sähköpostimarkkinointi. Jari Juslén 2014 2 Jari Juslén 2014 1 Agenda Sähköpostimarkkinoinnin ongelmat Sähköpostimarkkinoinnin mahdollisuudet Automaattinen sähköpostimarkkinointi Jari Juslén 2014 2 Sähköpostimarkkinoijan pahimmat virheet Ajatus,

Lisätiedot

Yhteisöllisen toimintatavan jalkauttaminen!

Yhteisöllisen toimintatavan jalkauttaminen! Yhteisöllisen toimintatavan jalkauttaminen! Käyttöönoton vaiheet Yrityksen liiketoimintatavoitteet Yhteisöllisen toimintatavan käyttöalueet Työkalut Hyödyt yritykselle Hyödyt ryhmälle Hyödyt itselle Miten

Lisätiedot

Tämä opas on luotu verkkosivujen omistajille, verkkosivujen hankkimista

Tämä opas on luotu verkkosivujen omistajille, verkkosivujen hankkimista Tämä opas on luotu verkkosivujen omistajille, verkkosivujen hankkimista suunnitteleville sekä kaikille verkkosivujen kehittämisestä kiinnostuneille. Tässä oppaassa keskitytään perusasioihin, joiden korjaaminen

Lisätiedot

QR-koodi Vammaiskorttiin

QR-koodi Vammaiskorttiin QR-koodi Vammaiskorttiin Tämä on EU:n Vammaiskortti. Löydettäessä pyydetään lähettämään Vammaiskorttitoimisto PL xxx, 00000 Tampere www.vammaiskortti.fi Oikeudet muutoksiin pidätetään. QR-koodi Esimerkki:

Lisätiedot

Lisää asiakkaita. - Näin ohjaat kävijävirtoja -

Lisää asiakkaita. - Näin ohjaat kävijävirtoja - Lisää asiakkaita - Näin ohjaat kävijävirtoja - Theodor Arhio Sisältöjohtaja, TBWA\Helsinki Pari sanaa dinosauruksista MUUTOS. (on hyväksi jos sen hyödyntää) Tietokoneet Sisällön organisointi Uutiset

Lisätiedot

A n ttoni Ke r k ko n e n Ke s k i s u o m a l a i n e n O y j

A n ttoni Ke r k ko n e n Ke s k i s u o m a l a i n e n O y j Monikanavainen markkinointi A n ttoni Ke r k ko n e n Ke s k i s u o m a l a i n e n O y j Markkinoinnin karkkikauppa Mikä minun yritykselle sopii parhaiten Potentiaalisten asiakkaiden määrä Konversiohinta

Lisätiedot

Lahjan Päivä 2006: Lahjoita iloa kaikille aisteille

Lahjan Päivä 2006: Lahjoita iloa kaikille aisteille Lahjan Päivä 2006: Lahjoita iloa kaikille aisteille Kerro kokemuksia ja mielipiteitä Lahjan Päivästä. Tänä vuonna kampanjaa vietetään uudella konseptilla ja senkin vuoksi on tärkeää kuulla sinun mielipiteesi

Lisätiedot

KARJALAN TASAVALTA BISNESFOKUKSESSA

KARJALAN TASAVALTA BISNESFOKUKSESSA KARJALAN TASAVALTA BISNESFOKUKSESSA Venäjän-kaupan huippuseminaari Lahdessa 3.10.2013 Markinvest Oy, Karjalankatu 35A 15150 LAHTI 03 752 1810 www.markinvest.fi Tehdään oikeita asioita oikein. Asiakkaistamme

Lisätiedot

Esittely. Ctrl-L = Koko näyttö Vasen näppäin = seuraava sivu Oikea näppäin = edellinen sivu

Esittely. Ctrl-L = Koko näyttö Vasen näppäin = seuraava sivu Oikea näppäin = edellinen sivu Esittely Ctrl-L = Koko näyttö Vasen näppäin = seuraava sivu Oikea näppäin = edellinen sivu Se on ohjelma Internetissä... jonka on tuottanut Se on Brisbanessa Australiassa sijaitsevan voittoa tavoittelemattoman

Lisätiedot

B U S I N E S S O U L U

B U S I N E S S O U L U S I S Ä L L Ö N T U O T T A M I N E N, T Y Ö K A L U T J A V I N K I T 8. 1 0. 2 0 1 9 V E R K K O J A L A N J Ä L K I B U S I N E S S O U L U K I R S I M I K KO L A & I L K K A K A U P P I N E N 8.10.2019

Lisätiedot

SOSIAALISEN MEDIAN TYÖKALUPAKKI

SOSIAALISEN MEDIAN TYÖKALUPAKKI SOSIAALISEN MEDIAN TYÖKALUPAKKI TYÖKALUPAKKI eli sosiaalisen median pikaopas nenäilijälle Nenätapahtuman tueksi. Näiden ohjeiden avulla tempaiset verkostosi mukaan sosiaalisessa mediassa. MISTÄ LIIKKEELLE?

Lisätiedot

Tässä keskitymme palveluiden kehittämiseen ja niistä viestimiseen jotta osaaminen olisi nähtävissä tuotteena. Aluksi jako neljään.

Tässä keskitymme palveluiden kehittämiseen ja niistä viestimiseen jotta osaaminen olisi nähtävissä tuotteena. Aluksi jako neljään. 28.12.2007 HN Palvelun tuotteistaminen, palvelutuote Miksi on oltava tuote? Jotta olisi jotain myytävää! Voiko osaaminen olla tuote? Tässä keskitymme palveluiden kehittämiseen ja niistä viestimiseen jotta

Lisätiedot

LEHTI-ILMOITUKSET. Henkilökohtainen sävy. Yksinkertainen: kerro miten helppoa on ostaa yritykseltäsi Sijoitus : ylhäällä oikealla

LEHTI-ILMOITUKSET. Henkilökohtainen sävy. Yksinkertainen: kerro miten helppoa on ostaa yritykseltäsi Sijoitus : ylhäällä oikealla LEHTI-ILMOITUKSET Herätesanat: Ilmainen, Uutuus, Pyri saamaan ilmoituksella aikaan toimenpiteen asiakkaassa, kuponki, kilpailun jne. Missä lehdissä menestyvimmät kilpailijat ilmoittavat Pyri saamaan artikkeli

Lisätiedot

Facebook-sivun luominen

Facebook-sivun luominen Facebook-sivun luominen Facebook-sivun luominen Etene vaihe vaiheelta 1 Kirjaudu Facebook-palveluun omalla käyttäjätunnuksellasi. Sen jälkeen sivun alareunassa näkyvät toimintolinkit, joista sinun täytyy

Lisätiedot

Urheiluseuran viestintä 18.2.2015

Urheiluseuran viestintä 18.2.2015 Urheiluseuran viestintä 18.2.2015 Sisältö Seuraviestintä (sisäinen viestintä) Mediaviestintä Kriisiviestintä Seuraviestintä sisäinen viestintä Seuraviestintä (sisäinen viestintä) Hyvä sisäinen viestintä

Lisätiedot

Sähköisen median mahdollisuudet kaupankäynnin tehostamisessa

Sähköisen median mahdollisuudet kaupankäynnin tehostamisessa Sähköisen median mahdollisuudet kaupankäynnin tehostamisessa 7.5 2014 Anu Korkiakangas Myynninmaailma Oy www.myynninmaailma.fi Miksi sähköinen markkinointi? Tukemaan myyntiä Tavoitat oikeat kohderyhmät

Lisätiedot

DIGILEHTI KUULUU KAIKILLE!

DIGILEHTI KUULUU KAIKILLE! DIGILEHTI KUULUU KAIKILLE! Sisällysluettelo Mikä on digilehti?... 4 Mitä tarvitset?... 6 Miten luot käyttäjätunnuksen?.. 8 Miten käytät digilehteä?... 10 Digilehden ominaisuudet eri laitteissa... 12 Toiminnot

Lisätiedot

Pika-aloitusopas. Haku Voit etsiä sivustoja, henkilöitä tai tiedostoja. Sivuston tai uutisviestin luominen

Pika-aloitusopas. Haku Voit etsiä sivustoja, henkilöitä tai tiedostoja. Sivuston tai uutisviestin luominen Pika-aloitusopas Saa aikaan enemmän olinpaikastasi riippumatta suojatun käytön, jakamisen ja tiedostotallennuksen avulla. Kirjaudu sisään Office 365 -tilaukseesi ja valitse SharePoint sovellusten käynnistyksestä.

Lisätiedot

Pedanet oppilaan ohje Aleksanteri Kenan koulu Eija Arvola

Pedanet oppilaan ohje Aleksanteri Kenan koulu Eija Arvola Pedanet oppilaan ohje Aleksanteri Kenan koulu Eija Arvola 26.8.2016 SISÄLLYSLUETTELO 1. Omat asetukset kuntoon (kaikkien tehtävä aluksi) sivut 3-5 2. Tärkeiden sivujen tilaaminen omiin linkkeihin sivut

Lisätiedot

Contact Scoring on paras tapa luokitella prospekteja. Se ohjaa myyjät oikeisiin osoitteisiin.

Contact Scoring on paras tapa luokitella prospekteja. Se ohjaa myyjät oikeisiin osoitteisiin. Contact Scoring on paras tapa luokitella prospekteja. Se ohjaa myyjät oikeisiin osoitteisiin. 130 2 5KÄVIJÄMÄÄRÄN KASVU WWW-SIVUJEN KEHITTÄMISELLÄ ENEMMÄN SPONTAANEJA ENEMMÄN ONNISTUNEITA TUOTETIEDUSTELUJA

Lisätiedot

Jotta voit käyttää Facebookia täytyy sinun ensiksi luoda sinne käyttäjätili. Käyttäjätilin luominen onnistuu noudattamalla seuraavia ohjeita.

Jotta voit käyttää Facebookia täytyy sinun ensiksi luoda sinne käyttäjätili. Käyttäjätilin luominen onnistuu noudattamalla seuraavia ohjeita. Facebook-pikaopas Mikä Facebook on? Facebook on internetissä toimiva sosiaalinen palvelu, jonka avulla sen käyttäjät voivat olla yhteydessä ystäviinsä ja sukulaisiinsa, jakaa kuvia ja videoita sekä liittyä

Lisätiedot

Ryhdy työtapatestaajaksi.

Ryhdy työtapatestaajaksi. Ryhdy työtapatestaajaksi. Kokeile sinulle uutta työtapaa ja kirjoita siitä 925 Blogiin. Inspiroi ja inspiroidu. www.925media.fi #työtapatesti Etsimme innokkaita uusien työtapojen kokeilijoita. Lähes kaikki,

Lisätiedot

Hautaako Facebook tahallaan sivun ylläpitäjien julkaisut? 13.2.2013

Hautaako Facebook tahallaan sivun ylläpitäjien julkaisut? 13.2.2013 Hautaako Facebook tahallaan sivun ylläpitäjien julkaisut? 13.2.2013 Tilaisuuden järjestäjä FBO Facebook-opas Facebook-markkinoinnin käsikirja ja valmennusohjelma verkossa http://facebook-opas.akatemia.fi

Lisätiedot

E N E M M Ä N I R T I M E S S U I S T A R E I J A K Ö N Ö N E N

E N E M M Ä N I R T I M E S S U I S T A R E I J A K Ö N Ö N E N E N E M M Ä N I R T I M E S S U I S T A R E I J A K Ö N Ö N E N 21.3.2019 TEEMAT TAVOITTEET ENNAKKOMARKKINOINTI TOIMINTA OSASTOLLA SADONKORJUU TAVOITTEET M I T Ä H A L U AT M E S S U O S A L L I S T U

Lisätiedot

3. Ryhdy kirjoittamaan ja anna kaiken tulla paperille. Vääriä vastauksia ei ole.

3. Ryhdy kirjoittamaan ja anna kaiken tulla paperille. Vääriä vastauksia ei ole. 1 Unelma-asiakas Ohjeet tehtävän tekemiseen 1. Ota ja varaa itsellesi omaa aikaa. Mene esimerkiksi kahvilaan yksin istumaan, ota mukaasi nämä tehtävät, muistivihko ja kynä tai kannettava tietokone. Varaa

Lisätiedot

Hiekkis. Some-strategia

Hiekkis. Some-strategia Hiekkis Some-strategia Some-strategian sisällys Valitsimme tähän some-strategiaan neljä tämän hetken suosituinta ja käytetyintä some-kanavaa nuorten keskuudessa. Projekti suunniteltiin ja toteutettiin

Lisätiedot

Mobiilijäsenkortti. Mobiilikortin aktivointi

Mobiilijäsenkortti. Mobiilikortin aktivointi Mobiilijäsenkortti AKK-Motorsport ry:n jäsenkortti on Lompakossa oleva mobiilikortti. Mobiilikortti toimii puhelimeen ladattavana Lompakko-sovelluksena, joka toimitetaan kaikille Jäsenmaksunsa maksaneille

Lisätiedot

Miten teidän yhdistyksessänne viestitään?

Miten teidän yhdistyksessänne viestitään? Viestintä Pohditaan hetki Jos ihmisille ei kerrota yhdistyksestä, miten he voivat liittyä jäseniksi Jos jäsenet eivät tiedä, mitä yhdistys milloinkin tekee, miten he voisivat tulla toimintaan mukaan? Miten

Lisätiedot

-miksi lause 'ensimmäisenä aloittaneet tienaavat kaiken rahan' ei pidä paikkaansa?

-miksi lause 'ensimmäisenä aloittaneet tienaavat kaiken rahan' ei pidä paikkaansa? Mitä on MLM! Monitasomarkkinoinnin perusasioita: -Historia -Mistä raha tulee? -mitä on 'vivuttaminen'? -miksi siitä puhutaan?(6 kk esimerkki) -organisaatimalli *binäärinen organisaatiomalli *ylivuoto -palkkiojärjestelmä

Lisätiedot

Helppo, Tuottoisa, Turvallinen

Helppo, Tuottoisa, Turvallinen Oletko mökkiomistaja? Haluaisitko vuokrata mökkisi venäläisille turisteille? Helposti Tuottoisasti Turvallisesti Me tarjoamme keinon! majapaikka.fi kallista.ru Se on Helppo Tuottoisa Turvallinen Me tarjoamme

Lisätiedot

GN Hearing - sovellus - käyttöohje

GN Hearing - sovellus - käyttöohje GN Hearing - sovellus - käyttöohje Johdanto Onneksi olkoon sovelluksen lataamisen johdosta. Tämä sovellus tuottaa parempia kuuntelemiselämyksiä ja auttaa hyödyntämään kuulokojeitasi täysimääräisesti. Innovatiivinen

Lisätiedot

Loyalty Program Bonus

Loyalty Program Bonus on ohjelma, jonka GPP on luonut motivoidakseen jäseniänsä edistämään ohjelmaa jotta voitaisiin saada 100,000 vakuutuskirjaa mahdollisimman pian. Raha on aina ollut oikein hyvä motivoija, tästä syystä teidät

Lisätiedot

8-99- vuotiaille taikuri + yleisö

8-99- vuotiaille taikuri + yleisö 8-99- vuotiaille taikuri + yleisö Pelin tavoite: Tulla taikuriksi FI Sisältö: 61 korttia (48 kortin pakka + 6 tuplatausta korttia + 1 lyhyt kortti + 6 temppukorttia 4 perhettä (punainen, sininen, vihreä,

Lisätiedot

Punomo Blogit BLOGIN LUOMINEN WORDPRESS-ALUSTALLA. Kirjaudu -palveluun osoitteessa www.punomo.npn.fi/wp-login.php tunnuksellasi.

Punomo Blogit BLOGIN LUOMINEN WORDPRESS-ALUSTALLA. Kirjaudu -palveluun osoitteessa www.punomo.npn.fi/wp-login.php tunnuksellasi. Punomo Blogit BLOGIN LUOMINEN WORDPRESS-ALUSTALLA Kirjaudu -palveluun osoitteessa www.punomo.npn.fi/wp-login.php tunnuksellasi. Tunnuksia jakavat Punomo.fi:n ylläpitäjät. Kun olet kirjautunut, blogin OHJAUSNÄKYMÄ

Lisätiedot

REKRYTOINTI- JA VUOKRAPALVELUT MUUTOKSEN JA KASVUN YTIMESSÄ. Tero Lausala, 24.9.2015

REKRYTOINTI- JA VUOKRAPALVELUT MUUTOKSEN JA KASVUN YTIMESSÄ. Tero Lausala, 24.9.2015 REKRYTOINTI- JA VUOKRAPALVELUT MUUTOKSEN JA KASVUN YTIMESSÄ Tero Lausala, 24.9.2015 TYÖN MUUTOS JA MURROS TYÖPAIKOISTA TYÖTEHTÄVIIN: MONIMUOTOISET TAVAT TEHDÄ TYÖTÄ TYÖN TARJONNAN JA KYSYNNÄN KOHTAANTO-ONGELMA

Lisätiedot

01. MÄÄRITTELE UNELMASI

01. MÄÄRITTELE UNELMASI BRÄNDISI PERUSTA 01. MÄÄRITTELE UNELMASI Monesti suurin syy miksi päädytään uudelleen brändäämiseen on toiminnan sekavuus ja epäröinti. Ei olla riittävästi ajateltu miltä oma unelma elämäänsä ja liiketoimintaansa

Lisätiedot

Asiakkaiden osallistaminen on innovaation paras lanseeraus. Laura Forsman FFF, Turun Yliopisto

Asiakkaiden osallistaminen on innovaation paras lanseeraus. Laura Forsman FFF, Turun Yliopisto Asiakkaiden osallistaminen on innovaation paras lanseeraus Laura Forsman FFF, Turun Yliopisto Tuotteita käyttävistä ihmisistä on tullut parempia mainoksia, kuin perinteisistä medioista Miksi näin on? 3

Lisätiedot

10 TAPAA KÄYTTÄÄ IDEASEINÄÄ

10 TAPAA KÄYTTÄÄ IDEASEINÄÄ 10 TAPAA KÄYTTÄÄ IDEASEINÄÄ Ideoi, inspiroidu, innovoi pienessä tai suuressa ryhmässä AE Partners Oy MIKÄ ON IDEA WALL? Idea Wall on verkkopalvelu, jossa osallistujat jakavat avoimesti ja anonyymisti ideoita

Lisätiedot

DENACODE NUDDIS Käsikirja huoltajalle

DENACODE NUDDIS Käsikirja huoltajalle FINSKA LAPSI- JA KOULUTUSHALLINTO 2018-09-25 DENACODE NUDDIS Käsikirja huoltajalle Mikä on Nuddis? Nuddis on Bollnäsin kunnan digitaalinen läsnäolojärjestelmä esikoululle. Läsnäolojärjestelmän tarkoitus

Lisätiedot

Ostavia asiakkaita Facebookista. Verkkoseminaari 20.4.2012

Ostavia asiakkaita Facebookista. Verkkoseminaari 20.4.2012 Ostavia asiakkaita Facebookista Verkkoseminaari 20.4.2012 Tilaisuuden järjestäjä FBO Facebook-opas Facebook-markkinoinnin käsikirja ja valmennus-ohjelma verkossa http://facebook-opas.akatemia.fi Facebook.com/markkinointiopas

Lisätiedot

Kaikki irti Euroopan kestävän kehityksen viikosta (ESDW) sosiaalisessa mediassa

Kaikki irti Euroopan kestävän kehityksen viikosta (ESDW) sosiaalisessa mediassa Sosiaalisen median vyörytykset kestävän kehityksen viikolle 2017 Somella tavoitteen kimppuun: Kaikki irti Euroopan kestävän kehityksen viikosta (ESDW) 30.5.- 5.6.2017 sosiaalisessa mediassa Mikä ESDW?

Lisätiedot

PIENI KAMPANJAKOULU. Ohjeita onnistuneen kampanjan toteuttamiseen 1 PIENI KAMPANJAKOULU

PIENI KAMPANJAKOULU. Ohjeita onnistuneen kampanjan toteuttamiseen 1 PIENI KAMPANJAKOULU PIENI KAMPANJAKOULU Ohjeita onnistuneen kampanjan toteuttamiseen 1 PIENI KAMPANJAKOULU PIENI KAMPANJAKOULU Sana kampanja on peräisin ranskalaisesta sanasta campagne ja tarkoittaa että, pyritään vaikuttamaan

Lisätiedot

10 helppoa SEO-ohjetta

10 helppoa SEO-ohjetta 10 helppoa SEO-ohjetta 10 helppoa SEO-ohjetta On-page SEO tarkoittaa sivuston sisällölle tehtäviä muutoksia, joilla on merkittävä vaikutus siihen kuinka korkealla sivusto hakukoneiden tuloksissa näkyy.

Lisätiedot