Clean cut. Rehunkorjuukoneet ja apevaunut. Powered by Kongskilde

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Clean cut. Rehunkorjuukoneet ja apevaunut. Powered by Kongskilde"

Transkriptio

1 Clean cut Rehunkorjuukoneet ja apevaunut Powered by Kongskilde

2 JF on aina ollut innovatiivinen Maatalouden koneistamisen alusta lähtien JF on osallistunut siihen innovatiivisilla ja tehokkailla ratkaisuillaan. Jens Freudendahl perusti JF n Hän keksi itsesitojan, jota yksi hevonen pystyi vetämään ja se soveltui hyvin pienille tiloille. Tällä tavalla JF otti osaa uudenaikaisen maatalouden kehittämiseen ja siitä saakka JF on tunnettu innovatiivisten maatalouskoneiden tuottajana. Rehunkorjuukoneiden asiantuntija Heinäkoneiden tuotanto siirtyi vuonna 2005 saksalaiselta STOLL ilta JF lle. Tämä tarkoittaa, että JF voi tarjota karjatiloille rehunkorjuukoneiden vahvan ja monipuolisen tuotemalliston. Vuosi työleveys 12,3 m. Vaikka tuotemallisto on laajentunut merkittävästi vuodesta 1951, on JF n päämäärä yhä sama: kehittää innovatiivisia tuotteita, jotka tukevat uudenaikaisen maatalouden tehokkuuden lisäämistä. Vuosi työleveys 2,5 m.

3 Optimoitu koneketju - pellolta ruokintapöydälle JF llä tiedämme, että tehokas nurmirehun tuotanto ja ruokinta ovat tuottajille tärkeitä parametreja parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi. Tästä syystä olemme JF llä päättäneet puhua pellolta ruokintapöydälle -linjan puolesta ja tehdä siitä ydinosaamisemme. Haluamme esitellä tuotemalliston, joka sisältää vahvoja ja tehokkaita nurmikoneita rehun tuotantoon sekä apevaunuja ruokintaa varten. JF optimoi kaikki koneketjun linkit pellolta ruokintapöydälle, koneketjun laajuudesta riippumatta. Niittomurskaimet Pöyhimet Tarkkuussilppurit Karhottimet Apevaunut

4 3-pistekiinnitteiset niittomurskaimet Täydellinen lautaspalkki ja pellon Vari Float pinnan seuranta 3-pistekiinnitteiset GXS-koneet jättävät hyvän niittojäljen parhaalla mahdollisella mukavuudella. Tämä johtuu tasaisesta ja matalasta JF-lautaspalkista, joka varmistaa puhtaan sängen ja mahdollistaa tasaisen materiaalivirtauksen koneen lävitse sekä optimoidun pellon pinnan seurannan GXS-koneiden keskiripustuksen ansiosta. Tämä varmistaa, että alhainen pintapaine jakautuu tasaisesti koko lautaspalkin pituudelle. Tämä suojaa peltoa ja ruohonjuuria sekä varmistaa nopean odelman kasvun. Sen lisäksi GXSniittomurskaimissa on useita muita ominaisuuksia, esim. Easy Lift, joka takaa sekä hyvän työn laadun että ajomukavuuden. Tasainen pohja suojaa peltoa ja ruohonjuuria sekä varmistaa nopean odelman kasvun. Lisäksi JF-lautaspalkin muotoilu sallii lyhyen sängen säädön. Lyhyen ja tasaisen sängen niitto on näin mahdollinen. Samalla materiaalin virtaus optimoidaan ja tuloksen on kevyt ja ilmava karho. JF-lautaspalkin kivisuojus ja liukujalakset ovat integroidut lautaspalkkiin, koko sen leveydellä. Lautaspalkin hammaspyörät ovat hyvin suojattu, mikä varmistaa pitkän käyttöiän. Kivisuojus ja liukujalakset ovat integroidut lautaspalkkiin, koko sen leveydellä. Täydellisen tasainen lautaspalkki Alkujaan tasainen JF-lautaspalkki kehitettiin suurempiin JF-niittomurskaimiin sekä työleveydeltään jopa 12 m perhosniittomurskaimiin. Nyt tasapohjainen JF-lautaspalkki on otettu käyttöön kaikissa JF-niittomurskaimissa - työleveydestä riippumatta. JF-lautaspalkin sileä pohja.

5 Lieriöniittokoneet CM CM-F CM 170 CM 190 CM 305 CM 265 F CM 305 F Tyyppi Sivulla niittävä Sivulla niittävä Sivulla niittävä Eteen asennettu Eteen asennettu Työleveys Traktori, väh. kw/hv 22/30 30/40 66/90 40/54 50/68 Murskain Lautasniittokoneet SB SM SB 2005 SB 2405 SB 2805 SM 2805 SM 3205 Tyyppi Sivulla niittävä Sivulla niittävä Sivulla niittävä Sivulla niittävä Sivulla niittävä Työleveys Traktori, väh. kw/hv 30/40 35/48 40/54 42/57 50/68 Murskain GXS GXS with conditioner GXS 2805 GXS 3205 GXS 3605 GXS 4005 GXS 2405 P GXS 2805 P GXS 3205 P Tyyppi Sivulla niittävä Sivulla niittävä Sivulla niittävä Sivulla niittävä Sivulla niittävä Sivulla niittävä Sivulla niittävä Työleveys Traktori, väh. kw/hv 45/57 50/68 60/81 66/90 44/60 54/73 66/90 Murskain PE-sormet PE-sormet PE-sormet SMF GXF-P SMF 3005 GXF 3205 P GXF 3605 P Tyyppi Eteen asennettu Eteen asennettu Eteen asennettu Työleveys Traktori, väh. kw/hv 44/60 60/82 70/95 Murskain - PE-sormet PE-sormet

6 Hinattavat niittomurskaimet Lisää työtehoa suuremmalla ajonopeudella JF n hinattavien niittomurskainten mallisarja kehitettiin lisääntynyt työteho ja suuri ajonopeus silmällä pitäen. Se on saavutettu optimoidulla käsittelyn helppoudella ja hyvien käännösominaisuuksien ansiosta. Niittomurskaimissa on kääntyvä kulmavaihde, joka sallii nopeat käännökset ja sen myötä parhaan käyttöajan hyödyntämisen. Suuri ajonopeus vaatii hyvät varolaitteet. Yksi koneen tärkeimmistä varusteista on tehokas Top Safe -varolaite. Top Safe suojaa konetta sekä värinää että pellolla olevia esteitä vastaan. Näin voidaan käyttää suurta ajonopeutta rehun laadusta tinkimättä ja samalla vähentäen vaurioriskiä. Flex-koneissa on pitkä, vahva keskivetopuomi. GMT L/Flex niittomurskaimet voidaan varustaa Collector varustuksella karhojen yhdistämiseksi. Karhojen yhdistäjällä voit asettaa kaksoiskarhot seuraavaa korjuukonetta varten ja näin optimoida käytössä oleva koneketju.

7 Hinattavat niittomurskaimet GMS 100 -mallisarja GMT GMT Flex GMS 280 GMS 320 GMT 3205 L GMT 3205 Flex GMT 3605 Flex Tyyppi Sivukiinnitteinen Sivukiinnitteinen Sivukiinnitteinen Keskivetopuomi Keskivetopuomi Työleveys Traktori, väh. (kw/hv) 50/68 60/82 70/95 70/95 75/102 Murskaintyyppi PE-sormet PE-sormet PE-sormet/telat/terässormet PE-sormet/telat/terässormet PE-sormet/telat/terässormet Top Safe Nopea muutos leveälle levitykselle Jos teräpalkki osuu kiveen, yläjousi puristuu automaattisesti kokoon ja lautaspalkki pääsee nousemaan ylöspäin, jolloin se voi ylittää esteen. Leveä karhon levitys - Top Dry - helppo käyttöönotto kahvan avulla - työkaluja ei tarvita. Kahvalla käännetään suojus alas murskaimen takana. Ruoho joutuu näin kosketuksiin murskaimen kanssa pitemmän aikaa ja samalla levittää karhon leveämmälle, jolloin se kuivuu nopeammin. Jos este on suuri, vaikuttaa törmäys vetopuomissa olevaan kannatinvarteen, jolloin lautaspalkki nousee vielä korkeammalle. Näin voi olla mahdollista, että kone pääsee esteen yli ja vaurioriski vähenee. Kolmen niittomurskaimen yhdistelmä GXT Triple GXT GXT P GXT P Collector Tyyppi Triple Triple Triple Työleveys Traktori, väh. (kw/hv) 147/ / /325 Murskain - PE-sormet PE-sormet

8 Etukiinnitteiset niittomurskaimet SMF ja GXF -mallit ovat vahvoja, etukiinnitteisiä niittomurskaimia, jotka seuraavat pellon pinnan epätasaisuuksia erinomaisesti. Karhotuslautasten asento mahdollistaa karhon asetuksen tarkasti traktorin pyörien väliin. Konetta voidaan käyttää etu/taka yhdistelmän osana. Top Service Mahdollistaa jokaisen lautasmoduulin hammaspyörien tai laakereiden tarkistuksen ja vaihdon - ilman erikoistyökaluja. Varmistaa nopean hammaspyörien vaihdon, ilman koko lautaspalkin avaamista. Vähentää korjaamoaikoja. Vetolaite Lautaspalkkia vedetään käyttöasennossa, vahvasta profiiliputkesta tehdyn ripustusrungon avulla. Jos lautaspalkki osuu esteeseen, se nousee ylös taaksepäin. Törmäysvoimaa vaimenee, kun kone siirtyy taakse ja ylöspäin. Vauriot jäävät mahdollisimman pieniksi eikä este todennäköisesti pysäytä konetta. Helppo ja nopea käsiksi pääsy SMF lautaspalkkiin. Top Service. Vetolaite.

9 Täydellinen pellon pinnan seuranta Contour Float illa Contour Float -järjestelmä takaa GXF etuniittomurskaimelle äärimmäisen hyvät pellon pinnan seurantaominaisuudet. Työn laatu on hyvä ja sänki tasainen, vaikeimmissakin pelto-olosuhteissa. Tämä johtuu joustavuudesta, jonka Contour Float lautaspalkki sallii. 12 sivuttaiskallistus. Pystysuora nousuvara jopa 55 cm. Lautaspalkki kallistuu eteen ja taakse, jolloin samansuuntaisuus pellon pinnan kanssa säilyy. 55 cm sivuttaiskallistus. Pystysuora nousuvara jopa 55 cm. Lautaspalkki kallistuu eteen ja taakse, jolloin samansuuntaisuus pellon pinnan kanssa säilyy.

10 Uusi, hinattavien tarkkuussilppurien sukupolvi JF n uusi, hinattavien tarkkuussilppurien sukupolvi on suunniteltu silpun yglaatu, suuri teho ja käyttäjäystävällisyys huomioon ottaen. Uudet FCT-koneet on kehitetty ja muotoiltu kestävyyttä, ainutlaatuista työtehoa ja käyttäjäystävällisyyttä silmällä pitäen, vaikeimpiinkin olosuhteisiin. Aikaisempien mallien parhaat ominaisuudet on yhdistetty lukuisten uusien toimintojen kanssa. Uusi silppurikela lisää aikaisemmasta tunnetun Upper Cut -järjestelmän työtehoa, ilman vaihtotarvetta suurempaan traktoriin. Lisäksi uusi noukkimen syötön tehostaja auttaa lisäämään työtehoa parantamalla materiaalin virtausta syöttöalueen läpi. Uuden sähköhydraulisen ohjauksen ansiosta on myös mahdollista hallita uudelleen muotoiltua puhallusputkea. (saatavana FCT 1360/1460 -malleihin - lisävarusteena myös FCT mallissa). Taitettavan puhallusputken ansiosta 4 m korkeiden perävaunujen täyttö käy helposti. Parempi teho vaativissa olosuhteissa. Sähköhydraulinen ohjausyksikkö FCT 1060 ProTec -mallissa kaikkia toimintoja hallitaan yhdellä ohjausyksiköllä (myös FCT 1360 ja 1460 malleissa). Koneissa on sähköhydraulinen järjestelmä, johon kaikki toiminnot on koottu. Tämä tarkoittaa helppoa käsiksi pääsyä kaikkiin toimintoihin, eikä muita hallintayksiköitä tarvita vaikka koneeseen asennetaan lisävarusteita. Ylöspäin toimiva silppuamistapa Kaikissa hinattavissa JFtarkkuussilppureissa on Upper Cut -järjestelmä, joka takaa alhaisen tehon tarpeen. Upper Cut -järjestelmä heittää silputun rehun suoraan puhallusputkeen. Materiaalin ei tarvitse ensin kulkea roottorikammion kautta. Se vähentää polttoaineen kulutusta. Ylöspäin toimiva silppuamistapa. Sähköhydraulinen ohjausyksikkö ja sovitusosa.

11 Uusi silppurikela on painavampi ja imee enemmän ilmaa puhallusputkeen. Upper Cut -järjestelmän teho on n. 25% suurempi aikaisempiin järjestelmiin verrattuna. Tämä tarkoittaa, että syöttöjärjes-telmän tukokset vähenevät ja puhallusputken aikaansaama rehusuihku on pitkä ja voimakas. Taitettava puhallusputki mahdollistaa korkean kuormauskorkeuden ja matalan kuljetuskorkeuden. JF n suurtehosilppuri voidaan nyt varustaa taitettavalla puhallusputkella. Tämä mahdollistaa täydellisen, suuren kuormauskorkeuden ja matalan kuljetuskorkeuden (alle 4,0 m) yhdistelmän. Puhallusputki taitetaan kuljetusasentoon sylinterin avulla niin, että se on vetopuomin kuljetustuen varassa. Kuljetuskorkeus on tällöin rajoitettu alle 4 metriin, joten putki ei osu esim. puihin tai sähköjohtoihin. Käyttöasennossa puhallusputkeen kuuluu putken pidennys ja tuki, jolloin kokonaiskorkeus kasvaa n. 4,7 metriin. Tarkkuussilppurit FC FCT FCT metallin paljastimella FC 860 FCT 960 FCT 1060 FCT 1360/1460 Tyyppi Sivulla niittävä Hinatta Hinatta Hinatta Traktori, väh. (kw/hv) 92/ / / /225 Noukkimen leveys (m) Silppurikela (m)

12 Pohjois-Euroopan johtava apevaunujen valmistaja JF tarjoaa täydellisen apevaunujen mallisarjan. JF on suurin ja myös johtava apevaunujen valmistaja Pohjois-Euroopassa. Suurin osa tuotannosta menee vientiin. Koska markkinat ovat erilaisia, on JF luonut suuren ja laajan apevaunujen tuotemalliston. Tämä tarkoittaa, että JF tarjoaa tänä päivänä täydellisiä apevaunuja, joiden teho riittää lehmälle. Apevaunuhin on saatavissa poikittaiskuljetin tai tyhjennysaukot. Lisäksi JF tarjoaa laajan valikoiman lisävarusteita. TMR-periaatteen (täysrehusekoitus) mukainen rehun sekoituksen ja jakelun käyttö on lisääntymässä, myös pienemmillä tiloilla. Tästä syystä JF tarjoaa nyt kapean ja erittäin matalan apevaunusarjan tämän päivän tarpeita varten. Vaunun mataluus on myös etu, kun vaunua täytetään esim. minikuormaajalla. JF n pystyruuvit

13 Markkinoiden parhaiten kulutusta kestävät apevaunut JF käyttää erikoiskäsiteltyä terästä JF on ensimmäinen apevaunujen valmistaja, joka on ottanut askeleen ja alkanut S500/650 erikoisteräksen käytön apevaunujen tuotannossa. Erikoisteräksen käyttö on erityisen tärkeää ruuvin kierteissä ja säiliöseinän alimmassa 50 cm osassa jotka altistuvat suurimmalle kulutukselle. Langaton punnitusjärjestelmä on vakio Feed Manager on langaton punnitusjärjestelmä, joka koostuu pääohjaimesta ja siirrettävästä yksiköstä, jolle punnitustiedot siirretään koneelta langattomasti. Lisäksi Feeder voidaan päivittää ProFeed+ ksi, joka voi siirtää ruokintatiedot ja suunnitelmat langattomasti Feeder in ja tietokoneen välillä. Joustavuutta - myös oston jälkeen Olemme kehittäneet JF apevaunun moduulirakenteiseksi niin, että voit valita tilallesi sopivan ratkaisun. Jos tarpeesi muuttuvat JF-apevaunun hankinnan jälkeen, esim. uuden navetan, lisääntyneen karjamäärän tms. syyn takia, voidaan apevaunua muuttaa. Feed Manager.

14 Apevaunut yhdellä pystyruuvilla VM Feeder yhdellä pystyruuvilla VM-1 S purkuluukuilla VM-1 S C purkuluukuilla Tyyppi VM S VM 8-1 S VM 10-1 S VM 8-1 S C VM 10-1 S C Tilavuus, laitakorkeuteen, m Tyhjennys Luukku sivulla Luukku sivulla Luukku sivulla Luukku päädyssä Luukku päädyssä Traktori, väh. kw/hv 35/48 40/54 45/61 40/54 45/61 1 kuorma / päivä vastaa päivitt. tarvetta (8000 kg tuotos/lehmä/vuosi): VM Feeder yhdellä pystyruuvilla VM-1 S L purkuluukuilla VM-1 purkuluukuilla Tyyppi VM S L VM 8-1 S L VM 10-1 S L VM 10-1 VM12-1 VM 14-1 Tilavuus, laitakorkeuteen, m 3 6, Tyhjennys Luukku sivulla Luukku sivulla Luukku sivulla Luukku sivulla Luukku sivulla Luukku sivulla Traktori, väh. kw/hv 35/48 40/54 45/61 50/68 55/75 60/82 1 kuorma / päivä vastaa päivitt. tarvetta (8000 kg tuotos/lehmä/vuosi): VM Feeder yhdellä pystyruuvilla VM-1 B poikittaiskuljettimella VM-1 B Multi Tyyppi VM 10-1 B VM 12-1 B VM 14-1 B VM 10-1 B M VM 12-1 B M VM 14-1 B M Tilavuus, laitakorkeuteen, m Tyhjennys Luukku päädysä Luukku päädysä Luukku päädyssä Luukku päädyssä Luukku päädyssä Luukku päädyssä Olkien puh.järjestelmä edessä vakio vakio vakio Traktori, väh. kw/hv 50/68 55/75 60/82 50/68 55/75 60/82 1 kuorma / päivä vastaa päivitt. tarvetta (8000 kg tuotos/lehmä/vuosi):

15 Apevaunut kahdella pystyruuvilla VM Feeder kahdella pystyruuvilla VM-2 S purkuluukuilla VM-2 S L purkuluukuilla Tyyppi VM 14-2 S VM 16-2 S VM 18-2 S VM 20-2 S VM 14-2 S L VM 16-2 S L VM 18-2 S L VM 20-2 S L Tilavuus, laitakorkeuteen, m Tyhjennys Sivuluukut Sivuluukut Sivuluukut Sivuluukut Sivuluukut Sivuluukut Sivuluukut Sivuluukut Traktori, väh. kw/hv 60/82 65/88 70/95 74/100 60/82 65/88 70/95 74/100 1 kuorma / päivä vastaa päivitt tarvetta (8000 kg tuotos/lehmä/vuosi): VM Feeder kahdella pystyruuvilla VM-2 S C purkuluukuilla VM-2 SB kuljettimella Tyyppi VM 14-2 S C VM 16-2 S C VM 18-2 S C VM 20-2 S C VM 14-2 SB VM 16-2 SB VM 18-2 SB VM 20-2 SB Tilavuus, laitakorkeuteen, m Tyhjennys Sivu/pääty Sivu/pääty Sivu/pääty Sivu/pääty luukut luukut luukut luukut Kuljetin Kuljetin Kuljetin Kuljetin Traktori, väh. kw/hv 60/82 65/88 70/95 74/100 60/82 65/88 70/95 74/100 1 kuorma / päivä vastaa päivitt. tarvetta (8000 kg tuotos/lehmä/vuosi): VM Feeder kahdella pystyruuvilla VM-2 SB Multi VM-2 luukuilla Tyyppi VM 20-2 VM VM 14-2 SB M VM 16-2 SB M VM 18-2 SB M SB M 20-2 L VM 20-2 VM 22-2 VM 27-2 VM 30-2 Tilavuus, laitakorkeuteen, m Tyhjennys Kuljetin Kuljetin Kuljetin Kuljetin luukut luukut luukut luukut luukut Olkien puh.järjestelmä edessä Vakio Vakio Vakio Vakio Traktori, väh. kw/hv 60/82 65/88 70/95 74/100 80/108 80/108 85/115 95/ /136 1 kuorma / päivä vastaa päivitt. tarvetta (8000 kg tuotos/lehmä/vuosi):

16 Apevaunut kahdella pystyruuvilla VM Feeder kahdella pystyruuvilla VM-2 B poikittaiskuljettimella VM-2 B Multi Tyyppi VM 20-2 B VM 22-2 B VM 27-2 B VM 30-2 B VM 20-2 B M VM 22-2 B M VM 27-2 B M VM 30-2 B M Tilavuus, laitakorkeuteen, m Tyhjennys Kuljetin Kuljetin Kuljetin Kuljetin Kuljetin Kuljetin Kuljetin Kuljetin Olkien puh.järjestelmä edessä Vakio Vakio Vakio Vakio Traktori, väh. kw/hv 80/108 85/115 95/ /136 80/108 85/115 95/ /136 1 kuorma / päivä vastaa päivitt tarvetta (8000 kg tuotos/lehmä/vuosi): Apevaunut kolmella pystyruuvilla VM Feeder kolmella pystyruuvilla VM-3 S aukoilla VM-3 S C luukuilla Tyyppi VM 21-3 S VM 24-3 S VM 26-3 S VM 28-3 S VM 21-3 S C VM 24-3 S C VM 26-3 S C VM 28-3 S C Tilavuus, laitakorkeuteen, m Tyhjennys Sivuluukut Sivuluukut Sivuluukut Sivuluukut Sivu-/pääty luukut Sivu-/pääty luukut Sivu-/pääty luukut Sivu-/pääty luukut Traktori, väh. kw/hv 85/115 90/ / /143 85/115 90/ / /143 1 kuorma / päivä vastaa päivitt. tarvetta (8000 kg tuotos/lehmä/vuosi): VM Feeder kolmella pystyruuvilla VM-3 SB poikittaiskuljettimella VM-3 SB Multi Tyyppi VM 21-3 SB VM 24-3 SB VM 26-3 SB VM 28-3 SB VM 21-3 SB M VM 24-3 SB M VM 26-3 SB M VM 28-3 SB M Volume, level load, m Discharge Kuljetin Kuljetin Kuljetin Kuljetin Kuljetin Kuljetin Kuljetin Kuljetin Olkien puh.järjestelmä edessä Vakio Vakio Vakio Vakio Traktori, väh. kw/hv 85/115 90/ / /143 85/115 90/ / /143 1 kuorma / päivä vastaa päivitt tarvetta (8000 kg tuotos/lehmä/vuosi):

17 VM Feeder kolmella pystyruuvilla Diet mixers with 3 vertical augers VM-3 purkuluukuilla VM-3 B poikittaiskuljettimella Tyyppi VM 29-3 VM 32-3 VM 38-3 VM 45-3 VM 29-3 B VM 32-3 B VM 38-3 B VM 45-3 B Tilavuus, laitakorkeuteen, m Tyhjennys Sivuluukut Sivuluukut Sivuluukut Sivuluukut Kuljetin Kuljetin Kuljetin Kuljetin Traktori, väh. kw/hv 95/ / / /162 95/ / / /162 1 kuorma / päivä vastaa päivitt tarvetta (8000 kg tuotos/lehmä/vuosi): VM Feeder kolmella pystyruuvilla VM-3 B Multi Tyyppi VM 29-3 B M VM 32-3 B M VM 38-3 B M VM 45-3 B M Tilavuus, laitakorkeuteen, m Tyhjennys Kuljetin Kuljetin Kuljetin Kuljetin Olkien puh.järjestelmä edessä Vakio Vakio Vakio Vakio Traktori, väh. kw/hv 95/ / / /162 1 kuorma / päivä vastaa päivitt. tarvetta (8000 kg tuotos/lehmä/vuosi):

18 Valmistaja pidättää oikeuden muuttaa esitteen tietoja ilman eri ilmoitusta. Esitteen kuvia voidaan pitää viitteellisenä. Kuvien koneista voi olla poistettu suojapeltejä ym. suojalaitteita Varmista aina ennen koneen käyttöä, että kaikki suojalaitteet ja suojat ovat paikallaan. Varusteet voivat poiketa esitetystä riippuen markkina-alueesta. Powered by Kongskilde Kongskilde Industries A/S Linde Allé 7 Postbox Sønderborg Denmark Phone: Subject to change without notice EXP/GB/Clean Cut/BRO/1113

97+003.15.0812. MAGAZIN 2013 Tuotesarja nurmi-, maanmuokkaus- ja kylvötöihin

97+003.15.0812. MAGAZIN 2013 Tuotesarja nurmi-, maanmuokkaus- ja kylvötöihin 97+003.15.0812 MAGAZIN 2013 Tuotesarja nurmi-, maanmuokkaus- ja kylvötöihin YHTIÖN HISTORIA Perinteinen ja silti edistyksellinen yhtiö. 1871 Rehuleikkuri kehitetään. 1909 Murskaimien, paalaimien ja puimakoneiden

Lisätiedot

LELY LOTUS Pöyhimet. Paras pöyhintä ainutlaatuisten koukkupiikkien ansiosta. www.lely.com. innovators in agriculture

LELY LOTUS Pöyhimet. Paras pöyhintä ainutlaatuisten koukkupiikkien ansiosta. www.lely.com. innovators in agriculture LELY LOTUS Pöyhimet Paras pöyhintä ainutlaatuisten koukkupiikkien ansiosta www.lely.com innovators in agriculture Hyvä ote sadosta Enemmän kuin pelkkä suojus Kaikki suojukset on yhdistetty toisiinsa kestävästi

Lisätiedot

John Deere -niittomurskaimet Niittotehoa parhaimmillaan. Taka- ja etunostolaitemallit, sekä hinattavat mallit.

John Deere -niittomurskaimet Niittotehoa parhaimmillaan. Taka- ja etunostolaitemallit, sekä hinattavat mallit. John Deere -niittomurskaimet Niittotehoa parhaimmillaan. Taka- ja etunostolaitemallit, sekä hinattavat mallit. JD-niittomurskainmallisto John Deerellä on markkinoiden näyttävin, laadukkain ja laajin niittomurskainmallisto.

Lisätiedot

LELY WELGER Muuttuvakammioiset pyöröpaalaimet

LELY WELGER Muuttuvakammioiset pyöröpaalaimet LELY WELGER Muuttuvakammioiset pyöröpaalaimet www.lely.com innovators in agriculture On aina ilo avata uusi paali Maksimaalinen teho leveän noukkimen avulla 2,25 mm:n kiinteäpiikkinen noukin kerää helposti

Lisätiedot

PÖTTINGER HIT / HIT T

PÖTTINGER HIT / HIT T PÖTTINGER HIT / HIT T Pöyhimet 8, 10 ja 12 roottorilla Kaikki tiedot on saatavissa internetin kautta 97+025.15.0813 Pöyhimet nykyajan vaatimuksiin Pöyhimillä pöyhitään usein suuria pinta-aloja. PÖTTINGERin

Lisätiedot

Tarkkuussilppurivaunu ES 3000 I ES 3600 I ES 4200. Käyttöohjekirja

Tarkkuussilppurivaunu ES 3000 I ES 3600 I ES 4200. Käyttöohjekirja Tarkkuussilppurivaunu ES 3000 I ES 3600 I ES 4200 Käyttöohjekirja Alkuperäiset ohjeet Painos 5 I Kesäkuu 2010 EN EC-Declaration of Conformity ES CEE Declaración de Conformidad according to Directive 2006/42/EC

Lisätiedot

JAGUAR 980 970 960 950 940 930. Silpulla on väliä.

JAGUAR 980 970 960 950 940 930. Silpulla on väliä. JAGUAR 980 970 960 950 940 930 Silpulla on väliä. Silpulla on väliä. CLAAS JAGUAR. Myös huipputehoa voidaan yhä optimoida. Alusta alkaen JAGUAR-mallisarja on vakuuttanut erinomaisella tehollaan ja pienellä

Lisätiedot

LELY WELGER Kiinteäkammioiset paalaimet

LELY WELGER Kiinteäkammioiset paalaimet Kiinteäkammioiset paalaimet www.lely.com innovators in agriculture n ilo avata uusi paali Luotettava suoritusteho Tila, joka rehulla on virrata koneeseen, määrittää tuotoksen suuruuden. Tukoksilta vältytään

Lisätiedot

Tarkkuussilppuri FCT 1050. Käyttöohjekirja

Tarkkuussilppuri FCT 1050. Käyttöohjekirja Tarkkuussilppuri FCT 1050 Käyttöohjekirja Alkuperäiset ohjeet Painos 5 I Kesäkuu 2010 EN EC-Declaration of Conformity ES CEE Declaración de Conformidad according to Directive 2006/42/EC según la normativa

Lisätiedot

FEEDER PA 12 I PA 15. Käyttöohjekirja

FEEDER PA 12 I PA 15. Käyttöohjekirja FEEDER PA 12 I PA 15 Käyttöohjekirja Alkuperäiset ohjeet Painos 10 I Kesäkuu 2010 EN EC-Declaration of Conformity ES CEE Declaración de Conformidad according to Directive 2006/42/EC según la normativa

Lisätiedot

Karhottimet 9000 Sarja. Suorituskyvyltään tehokas ja tarkka

Karhottimet 9000 Sarja. Suorituskyvyltään tehokas ja tarkka Karhottimet 9000 Sarja Suorituskyvyltään tehokas ja tarkka Täysi mallisto Kverneland Taarup Duo piikit Kaikki Kverneland Taarup karhottimet on varustettu Duo piikeillä, jotka karhottavat tehokkaasti ja

Lisätiedot

Niittomurskain GX 2402 SM/SC I GX 2802 SM/SC I GX 3202 SM. Käyttöohjekirja

Niittomurskain GX 2402 SM/SC I GX 2802 SM/SC I GX 3202 SM. Käyttöohjekirja Niittomurskain GX 2402 SM/SC I GX 2802 SM/SC I GX 3202 SM Käyttöohjekirja Alkuperäiset ohjeet Painos 6 I Kesäkuu 2010 EN EC-Declaration of Conformity ES CEE Declaración de Conformidad according to Directive

Lisätiedot

Säilörehun korjuumenetelmät ja kustannukset

Säilörehun korjuumenetelmät ja kustannukset Säilörehun korjuumenetelmät ja kustannukset Tuomo Siljanen Raportti Huhtikuu 2013 Maitoa ja naudanlihaa Keski-Suomesta koulutushanke SISÄLTÖ 1 TAULUKOT... 3 1 Työn lähtökohdat... 4 2 Säilörehunurmi...

Lisätiedot

PÖTTINGER EUROTOP Karhotin

PÖTTINGER EUROTOP Karhotin PÖTTINGER EUROTOP Karhotin 97+022.15.0112 EUROTOP Menestys syntyy pienistä asioista Täydellisyyden tavoittelun ja vankan kokemuksen yhdistelmä niin voidaan parhaiten kuvailla EUROTOP-sarjan karhottimia.

Lisätiedot

MTS 12000. Yleislevitin. Käyttöohjekirja

MTS 12000. Yleislevitin. Käyttöohjekirja MTS 12000 Yleislevitin Käyttöohjekirja Painos: 4 Marraskuu 2004 Valmistaja EU-Vaatimuksenmukaisuusvakuutus JF-Fabriken - J. Freudendahl A/S DK 6400 SØNDERBORG DANMARK Puh. +45 74 12 52 52 Todistaa täten

Lisätiedot

T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175

T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 T6 T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 2 3 PUHDASTA VOIMAA JA TUOTTAVAA TALOUDELLISUUTTA TULEVAISUUDEN MAATILALLE MAKSIMAALISTA MONIPUOLISUUTTA T6-mallisto tarjoaa räätälöityä

Lisätiedot

Edistyksellinen biokaasun tuotanto

Edistyksellinen biokaasun tuotanto ENGINEERED TO WORK Engineered ENEMMÄN TEHOKKUUTTA to work JA TALOUDELLISUUTTA Edistyksellinen biokaasun tuotanto Laitteet ja järjestelmät pumppaukseen, hienonnukseen ja biomassan syöttöön Industry Waste

Lisätiedot

S-sarjan leikkuupuimurit Maksimaalista puintitehoa rumpupuimurilla

S-sarjan leikkuupuimurit Maksimaalista puintitehoa rumpupuimurilla S-sarjan leikkuupuimurit Maksimaalista puintitehoa rumpupuimurilla 2 John Deere -leikkuupuimurit Esittely John Deere tulee koko rintaman leveydellä John Deere tekee puhdasta jälkeä ja tehokkaasti. Mallistostamme

Lisätiedot

AGROTRON M EVOLVING AGRICULTURE.

AGROTRON M EVOLVING AGRICULTURE. AGROTRON M EVOLVING AGRICULTURE. AGROTRON M TÄYD Integroidut työvalot ja avattava, aurinkovarjolla varustettu, avattava kattoikkuna helpottavat työskentelyä etukuormaimella. Kiilamainen ja kapea konepeitto

Lisätiedot

Kardex Remstar Shuttle XP Hissityyppinen varastotila - suuri varastotiheys pienellä pohjapinta-alalla

Kardex Remstar Shuttle XP Hissityyppinen varastotila - suuri varastotiheys pienellä pohjapinta-alalla Standard Solution Vertical Lift System Kardex Remstar Shuttle XP Hissityyppinen varastotila - suuri varastotiheys pienellä pohjapinta-alalla Standard Solution Vertical Lift System Kardex Remstar Shuttle

Lisätiedot

Kverneland Exacta EL, CL, CL EW, HL, TL ja TL GEOspread. Lannoitteenlevittimet

Kverneland Exacta EL, CL, CL EW, HL, TL ja TL GEOspread. Lannoitteenlevittimet Kverneland Exacta EL, CL, CL EW, HL, TL ja TL GEOspread Lannoitteenlevittimet Jokainen kasvusto ansaitsee parasta huolenpitoa Every Crop Deserves the Best Care Teknologian avulla parempi tulevaisuus, tätä

Lisätiedot

KONEET 2010 001-124 KK09 kannet +selka.indd 1 13.11.2009 11:50:59

KONEET 2010 001-124 KK09 kannet +selka.indd 1 13.11.2009 11:50:59 KONEET 2010 SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo Traktorit ja etukuormaajat John Deere -kiinteistötraktorit... 4 5G... 7 5M... 8 5R... 9 5E... 10 John Deere 6030... 11 Käyttäjäjuttu: Lentävää rehunkorjuuta...

Lisätiedot

KONEKUVASTO 2014. K-maatalouden työkoneet. Tehokkaat ja luotettavat koneet Toimiva huolto- ja varaosapalveluverkosto Ammattitaitoiset myyjät

KONEKUVASTO 2014. K-maatalouden työkoneet. Tehokkaat ja luotettavat koneet Toimiva huolto- ja varaosapalveluverkosto Ammattitaitoiset myyjät KONEKUVASTO 2014 Maanmuokkaus 4-19 Kylvö, lannoitus 20-29 Kasvinsuojelu 30-35 Rehunkorjuu 36-61 Lannankäsittely 62-69 Viljankäsittely 70-78 Kuljetus, lastaus 79-89 Tienhoito 90-101 Metsäkoneet 102-107

Lisätiedot

SNOWEK-LUMITYÖLAITTEET OVAT AMMATTILAISTEN TYÖKALUJA AJANKOHTAISET TYÖKONEET TALVEN KUNNOSSAPITOON. puh. 042 490 011 www.konefarmi.

SNOWEK-LUMITYÖLAITTEET OVAT AMMATTILAISTEN TYÖKALUJA AJANKOHTAISET TYÖKONEET TALVEN KUNNOSSAPITOON. puh. 042 490 011 www.konefarmi. puh. 020 7459 700 www.turunkonekeskus.fi puh. 042 490 011 www.konefarmi.fi AJANKOHTAISET TYÖKONEET TALVEN KUNNOSSAPITOON Schäffer 2034 pienkuormaajat Tokvam lumilingot Rysky perävaunut Junkkari metsäyhdistelmät

Lisätiedot

980M/982M. Pyöräkuormaajat

980M/982M. Pyöräkuormaajat 980M/982M Pyöräkuormaajat 980M 982M Moottorimalli Cat C13 ACERT Cat C13 ACERT Enimmäisteho ISO 14396 313 kw (426 hp) 321 kw (436 hp) Enimmäisnettoteho ISO 9249 288 kw (392 hp) 292 kw (397 hp) Kauhojen

Lisätiedot

TYÖLAITELUETTELO Kuorma-auto/tiehöylä

TYÖLAITELUETTELO Kuorma-auto/tiehöylä TYÖLAITELUETTELO Kuorma-auto/tiehöylä Mählers Työlaiteluettelo Korkealuokkaiset työlaitteet, jotka näyttävät tietä Mählers on jo yli 100 vuoden ajan ollut korkealuokkaisten työlaitteiden synonyymi ja pohjoismaisten

Lisätiedot

336F. Hydraulinen kaivukone. Moottori Moottorimalli Teho ISO 9249 (metrijärjestelmä) Ajo. Cat C9.3 ACERT. Enimmäisvetokyky Painot

336F. Hydraulinen kaivukone. Moottori Moottorimalli Teho ISO 9249 (metrijärjestelmä) Ajo. Cat C9.3 ACERT. Enimmäisvetokyky Painot 336F Hydraulinen kaivukone Moottori Moottorimalli Teho ISO 14396 (metrijärjestelmä) Teho ISO 9249 (metrijärjestelmä) Cat C9.3 ACERT 234 kw (318 hv) 228 kw (310 hv) Ajo Enimmäisajonopeus Enimmäisvetokyky

Lisätiedot

dl/ iill/i/m \ ////,) I /4/ MKL S' AKJiI il,/ \\I I//, V iiiii /b 1,/,, // I/,

dl/ iill/i/m \ ////,) I /4/ MKL S' AKJiI il,/ \\I I//, V iiiii /b 1,/,, // I/, dl/ iill/i/m il,/ \\I I//, V iiiii /b 1,/,, // I/, \ ////,) I /4/ MKL S' AKJiI SISÄLLYS SÄILÖREHUN KORJUU PYÖRÖPAALAIMELLA Menetelmän taustaa 1 Korjuun ajankohta 1 Rehun puhtaus 2 Niitto ja pöyhintä 2

Lisätiedot

966M XE / 972M XE. Pyöräkuormaajat

966M XE / 972M XE. Pyöräkuormaajat 966M XE / 972M XE Pyöräkuormaajat 966M XE 972M XE Moottorimalli Cat C9.3 ACERT Cat C9.3 ACERT Enimmäisnettoteho ISO 9249 222 kw (302 hv metrinen) 232 kw (315 hv metrinen) Kauhojen tilavuudet 2,5-9,2 m³

Lisätiedot