Clean cut. Rehunkorjuukoneet ja apevaunut. Powered by Kongskilde

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Clean cut. Rehunkorjuukoneet ja apevaunut. Powered by Kongskilde"

Transkriptio

1 Clean cut Rehunkorjuukoneet ja apevaunut Powered by Kongskilde

2 JF on aina ollut innovatiivinen Maatalouden koneistamisen alusta lähtien JF on osallistunut siihen innovatiivisilla ja tehokkailla ratkaisuillaan. Jens Freudendahl perusti JF n Hän keksi itsesitojan, jota yksi hevonen pystyi vetämään ja se soveltui hyvin pienille tiloille. Tällä tavalla JF otti osaa uudenaikaisen maatalouden kehittämiseen ja siitä saakka JF on tunnettu innovatiivisten maatalouskoneiden tuottajana. Rehunkorjuukoneiden asiantuntija Heinäkoneiden tuotanto siirtyi vuonna 2005 saksalaiselta STOLL ilta JF lle. Tämä tarkoittaa, että JF voi tarjota karjatiloille rehunkorjuukoneiden vahvan ja monipuolisen tuotemalliston. Vuosi työleveys 12,3 m. Vaikka tuotemallisto on laajentunut merkittävästi vuodesta 1951, on JF n päämäärä yhä sama: kehittää innovatiivisia tuotteita, jotka tukevat uudenaikaisen maatalouden tehokkuuden lisäämistä. Vuosi työleveys 2,5 m.

3 Optimoitu koneketju - pellolta ruokintapöydälle JF llä tiedämme, että tehokas nurmirehun tuotanto ja ruokinta ovat tuottajille tärkeitä parametreja parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi. Tästä syystä olemme JF llä päättäneet puhua pellolta ruokintapöydälle -linjan puolesta ja tehdä siitä ydinosaamisemme. Haluamme esitellä tuotemalliston, joka sisältää vahvoja ja tehokkaita nurmikoneita rehun tuotantoon sekä apevaunuja ruokintaa varten. JF optimoi kaikki koneketjun linkit pellolta ruokintapöydälle, koneketjun laajuudesta riippumatta. Niittomurskaimet Pöyhimet Tarkkuussilppurit Karhottimet Apevaunut

4 3-pistekiinnitteiset niittomurskaimet Täydellinen lautaspalkki ja pellon Vari Float pinnan seuranta 3-pistekiinnitteiset GXS-koneet jättävät hyvän niittojäljen parhaalla mahdollisella mukavuudella. Tämä johtuu tasaisesta ja matalasta JF-lautaspalkista, joka varmistaa puhtaan sängen ja mahdollistaa tasaisen materiaalivirtauksen koneen lävitse sekä optimoidun pellon pinnan seurannan GXS-koneiden keskiripustuksen ansiosta. Tämä varmistaa, että alhainen pintapaine jakautuu tasaisesti koko lautaspalkin pituudelle. Tämä suojaa peltoa ja ruohonjuuria sekä varmistaa nopean odelman kasvun. Sen lisäksi GXSniittomurskaimissa on useita muita ominaisuuksia, esim. Easy Lift, joka takaa sekä hyvän työn laadun että ajomukavuuden. Tasainen pohja suojaa peltoa ja ruohonjuuria sekä varmistaa nopean odelman kasvun. Lisäksi JF-lautaspalkin muotoilu sallii lyhyen sängen säädön. Lyhyen ja tasaisen sängen niitto on näin mahdollinen. Samalla materiaalin virtaus optimoidaan ja tuloksen on kevyt ja ilmava karho. JF-lautaspalkin kivisuojus ja liukujalakset ovat integroidut lautaspalkkiin, koko sen leveydellä. Lautaspalkin hammaspyörät ovat hyvin suojattu, mikä varmistaa pitkän käyttöiän. Kivisuojus ja liukujalakset ovat integroidut lautaspalkkiin, koko sen leveydellä. Täydellisen tasainen lautaspalkki Alkujaan tasainen JF-lautaspalkki kehitettiin suurempiin JF-niittomurskaimiin sekä työleveydeltään jopa 12 m perhosniittomurskaimiin. Nyt tasapohjainen JF-lautaspalkki on otettu käyttöön kaikissa JF-niittomurskaimissa - työleveydestä riippumatta. JF-lautaspalkin sileä pohja.

5 Lieriöniittokoneet CM CM-F CM 170 CM 190 CM 305 CM 265 F CM 305 F Tyyppi Sivulla niittävä Sivulla niittävä Sivulla niittävä Eteen asennettu Eteen asennettu Työleveys Traktori, väh. kw/hv 22/30 30/40 66/90 40/54 50/68 Murskain Lautasniittokoneet SB SM SB 2005 SB 2405 SB 2805 SM 2805 SM 3205 Tyyppi Sivulla niittävä Sivulla niittävä Sivulla niittävä Sivulla niittävä Sivulla niittävä Työleveys Traktori, väh. kw/hv 30/40 35/48 40/54 42/57 50/68 Murskain GXS GXS with conditioner GXS 2805 GXS 3205 GXS 3605 GXS 4005 GXS 2405 P GXS 2805 P GXS 3205 P Tyyppi Sivulla niittävä Sivulla niittävä Sivulla niittävä Sivulla niittävä Sivulla niittävä Sivulla niittävä Sivulla niittävä Työleveys Traktori, väh. kw/hv 45/57 50/68 60/81 66/90 44/60 54/73 66/90 Murskain PE-sormet PE-sormet PE-sormet SMF GXF-P SMF 3005 GXF 3205 P GXF 3605 P Tyyppi Eteen asennettu Eteen asennettu Eteen asennettu Työleveys Traktori, väh. kw/hv 44/60 60/82 70/95 Murskain - PE-sormet PE-sormet

6 Hinattavat niittomurskaimet Lisää työtehoa suuremmalla ajonopeudella JF n hinattavien niittomurskainten mallisarja kehitettiin lisääntynyt työteho ja suuri ajonopeus silmällä pitäen. Se on saavutettu optimoidulla käsittelyn helppoudella ja hyvien käännösominaisuuksien ansiosta. Niittomurskaimissa on kääntyvä kulmavaihde, joka sallii nopeat käännökset ja sen myötä parhaan käyttöajan hyödyntämisen. Suuri ajonopeus vaatii hyvät varolaitteet. Yksi koneen tärkeimmistä varusteista on tehokas Top Safe -varolaite. Top Safe suojaa konetta sekä värinää että pellolla olevia esteitä vastaan. Näin voidaan käyttää suurta ajonopeutta rehun laadusta tinkimättä ja samalla vähentäen vaurioriskiä. Flex-koneissa on pitkä, vahva keskivetopuomi. GMT L/Flex niittomurskaimet voidaan varustaa Collector varustuksella karhojen yhdistämiseksi. Karhojen yhdistäjällä voit asettaa kaksoiskarhot seuraavaa korjuukonetta varten ja näin optimoida käytössä oleva koneketju.

7 Hinattavat niittomurskaimet GMS 100 -mallisarja GMT GMT Flex GMS 280 GMS 320 GMT 3205 L GMT 3205 Flex GMT 3605 Flex Tyyppi Sivukiinnitteinen Sivukiinnitteinen Sivukiinnitteinen Keskivetopuomi Keskivetopuomi Työleveys Traktori, väh. (kw/hv) 50/68 60/82 70/95 70/95 75/102 Murskaintyyppi PE-sormet PE-sormet PE-sormet/telat/terässormet PE-sormet/telat/terässormet PE-sormet/telat/terässormet Top Safe Nopea muutos leveälle levitykselle Jos teräpalkki osuu kiveen, yläjousi puristuu automaattisesti kokoon ja lautaspalkki pääsee nousemaan ylöspäin, jolloin se voi ylittää esteen. Leveä karhon levitys - Top Dry - helppo käyttöönotto kahvan avulla - työkaluja ei tarvita. Kahvalla käännetään suojus alas murskaimen takana. Ruoho joutuu näin kosketuksiin murskaimen kanssa pitemmän aikaa ja samalla levittää karhon leveämmälle, jolloin se kuivuu nopeammin. Jos este on suuri, vaikuttaa törmäys vetopuomissa olevaan kannatinvarteen, jolloin lautaspalkki nousee vielä korkeammalle. Näin voi olla mahdollista, että kone pääsee esteen yli ja vaurioriski vähenee. Kolmen niittomurskaimen yhdistelmä GXT Triple GXT GXT P GXT P Collector Tyyppi Triple Triple Triple Työleveys Traktori, väh. (kw/hv) 147/ / /325 Murskain - PE-sormet PE-sormet

8 Etukiinnitteiset niittomurskaimet SMF ja GXF -mallit ovat vahvoja, etukiinnitteisiä niittomurskaimia, jotka seuraavat pellon pinnan epätasaisuuksia erinomaisesti. Karhotuslautasten asento mahdollistaa karhon asetuksen tarkasti traktorin pyörien väliin. Konetta voidaan käyttää etu/taka yhdistelmän osana. Top Service Mahdollistaa jokaisen lautasmoduulin hammaspyörien tai laakereiden tarkistuksen ja vaihdon - ilman erikoistyökaluja. Varmistaa nopean hammaspyörien vaihdon, ilman koko lautaspalkin avaamista. Vähentää korjaamoaikoja. Vetolaite Lautaspalkkia vedetään käyttöasennossa, vahvasta profiiliputkesta tehdyn ripustusrungon avulla. Jos lautaspalkki osuu esteeseen, se nousee ylös taaksepäin. Törmäysvoimaa vaimenee, kun kone siirtyy taakse ja ylöspäin. Vauriot jäävät mahdollisimman pieniksi eikä este todennäköisesti pysäytä konetta. Helppo ja nopea käsiksi pääsy SMF lautaspalkkiin. Top Service. Vetolaite.

9 Täydellinen pellon pinnan seuranta Contour Float illa Contour Float -järjestelmä takaa GXF etuniittomurskaimelle äärimmäisen hyvät pellon pinnan seurantaominaisuudet. Työn laatu on hyvä ja sänki tasainen, vaikeimmissakin pelto-olosuhteissa. Tämä johtuu joustavuudesta, jonka Contour Float lautaspalkki sallii. 12 sivuttaiskallistus. Pystysuora nousuvara jopa 55 cm. Lautaspalkki kallistuu eteen ja taakse, jolloin samansuuntaisuus pellon pinnan kanssa säilyy. 55 cm sivuttaiskallistus. Pystysuora nousuvara jopa 55 cm. Lautaspalkki kallistuu eteen ja taakse, jolloin samansuuntaisuus pellon pinnan kanssa säilyy.

10 Uusi, hinattavien tarkkuussilppurien sukupolvi JF n uusi, hinattavien tarkkuussilppurien sukupolvi on suunniteltu silpun yglaatu, suuri teho ja käyttäjäystävällisyys huomioon ottaen. Uudet FCT-koneet on kehitetty ja muotoiltu kestävyyttä, ainutlaatuista työtehoa ja käyttäjäystävällisyyttä silmällä pitäen, vaikeimpiinkin olosuhteisiin. Aikaisempien mallien parhaat ominaisuudet on yhdistetty lukuisten uusien toimintojen kanssa. Uusi silppurikela lisää aikaisemmasta tunnetun Upper Cut -järjestelmän työtehoa, ilman vaihtotarvetta suurempaan traktoriin. Lisäksi uusi noukkimen syötön tehostaja auttaa lisäämään työtehoa parantamalla materiaalin virtausta syöttöalueen läpi. Uuden sähköhydraulisen ohjauksen ansiosta on myös mahdollista hallita uudelleen muotoiltua puhallusputkea. (saatavana FCT 1360/1460 -malleihin - lisävarusteena myös FCT mallissa). Taitettavan puhallusputken ansiosta 4 m korkeiden perävaunujen täyttö käy helposti. Parempi teho vaativissa olosuhteissa. Sähköhydraulinen ohjausyksikkö FCT 1060 ProTec -mallissa kaikkia toimintoja hallitaan yhdellä ohjausyksiköllä (myös FCT 1360 ja 1460 malleissa). Koneissa on sähköhydraulinen järjestelmä, johon kaikki toiminnot on koottu. Tämä tarkoittaa helppoa käsiksi pääsyä kaikkiin toimintoihin, eikä muita hallintayksiköitä tarvita vaikka koneeseen asennetaan lisävarusteita. Ylöspäin toimiva silppuamistapa Kaikissa hinattavissa JFtarkkuussilppureissa on Upper Cut -järjestelmä, joka takaa alhaisen tehon tarpeen. Upper Cut -järjestelmä heittää silputun rehun suoraan puhallusputkeen. Materiaalin ei tarvitse ensin kulkea roottorikammion kautta. Se vähentää polttoaineen kulutusta. Ylöspäin toimiva silppuamistapa. Sähköhydraulinen ohjausyksikkö ja sovitusosa.

11 Uusi silppurikela on painavampi ja imee enemmän ilmaa puhallusputkeen. Upper Cut -järjestelmän teho on n. 25% suurempi aikaisempiin järjestelmiin verrattuna. Tämä tarkoittaa, että syöttöjärjes-telmän tukokset vähenevät ja puhallusputken aikaansaama rehusuihku on pitkä ja voimakas. Taitettava puhallusputki mahdollistaa korkean kuormauskorkeuden ja matalan kuljetuskorkeuden. JF n suurtehosilppuri voidaan nyt varustaa taitettavalla puhallusputkella. Tämä mahdollistaa täydellisen, suuren kuormauskorkeuden ja matalan kuljetuskorkeuden (alle 4,0 m) yhdistelmän. Puhallusputki taitetaan kuljetusasentoon sylinterin avulla niin, että se on vetopuomin kuljetustuen varassa. Kuljetuskorkeus on tällöin rajoitettu alle 4 metriin, joten putki ei osu esim. puihin tai sähköjohtoihin. Käyttöasennossa puhallusputkeen kuuluu putken pidennys ja tuki, jolloin kokonaiskorkeus kasvaa n. 4,7 metriin. Tarkkuussilppurit FC FCT FCT metallin paljastimella FC 860 FCT 960 FCT 1060 FCT 1360/1460 Tyyppi Sivulla niittävä Hinatta Hinatta Hinatta Traktori, väh. (kw/hv) 92/ / / /225 Noukkimen leveys (m) Silppurikela (m)

12 Pohjois-Euroopan johtava apevaunujen valmistaja JF tarjoaa täydellisen apevaunujen mallisarjan. JF on suurin ja myös johtava apevaunujen valmistaja Pohjois-Euroopassa. Suurin osa tuotannosta menee vientiin. Koska markkinat ovat erilaisia, on JF luonut suuren ja laajan apevaunujen tuotemalliston. Tämä tarkoittaa, että JF tarjoaa tänä päivänä täydellisiä apevaunuja, joiden teho riittää lehmälle. Apevaunuhin on saatavissa poikittaiskuljetin tai tyhjennysaukot. Lisäksi JF tarjoaa laajan valikoiman lisävarusteita. TMR-periaatteen (täysrehusekoitus) mukainen rehun sekoituksen ja jakelun käyttö on lisääntymässä, myös pienemmillä tiloilla. Tästä syystä JF tarjoaa nyt kapean ja erittäin matalan apevaunusarjan tämän päivän tarpeita varten. Vaunun mataluus on myös etu, kun vaunua täytetään esim. minikuormaajalla. JF n pystyruuvit

13 Markkinoiden parhaiten kulutusta kestävät apevaunut JF käyttää erikoiskäsiteltyä terästä JF on ensimmäinen apevaunujen valmistaja, joka on ottanut askeleen ja alkanut S500/650 erikoisteräksen käytön apevaunujen tuotannossa. Erikoisteräksen käyttö on erityisen tärkeää ruuvin kierteissä ja säiliöseinän alimmassa 50 cm osassa jotka altistuvat suurimmalle kulutukselle. Langaton punnitusjärjestelmä on vakio Feed Manager on langaton punnitusjärjestelmä, joka koostuu pääohjaimesta ja siirrettävästä yksiköstä, jolle punnitustiedot siirretään koneelta langattomasti. Lisäksi Feeder voidaan päivittää ProFeed+ ksi, joka voi siirtää ruokintatiedot ja suunnitelmat langattomasti Feeder in ja tietokoneen välillä. Joustavuutta - myös oston jälkeen Olemme kehittäneet JF apevaunun moduulirakenteiseksi niin, että voit valita tilallesi sopivan ratkaisun. Jos tarpeesi muuttuvat JF-apevaunun hankinnan jälkeen, esim. uuden navetan, lisääntyneen karjamäärän tms. syyn takia, voidaan apevaunua muuttaa. Feed Manager.

14 Apevaunut yhdellä pystyruuvilla VM Feeder yhdellä pystyruuvilla VM-1 S purkuluukuilla VM-1 S C purkuluukuilla Tyyppi VM S VM 8-1 S VM 10-1 S VM 8-1 S C VM 10-1 S C Tilavuus, laitakorkeuteen, m Tyhjennys Luukku sivulla Luukku sivulla Luukku sivulla Luukku päädyssä Luukku päädyssä Traktori, väh. kw/hv 35/48 40/54 45/61 40/54 45/61 1 kuorma / päivä vastaa päivitt. tarvetta (8000 kg tuotos/lehmä/vuosi): VM Feeder yhdellä pystyruuvilla VM-1 S L purkuluukuilla VM-1 purkuluukuilla Tyyppi VM S L VM 8-1 S L VM 10-1 S L VM 10-1 VM12-1 VM 14-1 Tilavuus, laitakorkeuteen, m 3 6, Tyhjennys Luukku sivulla Luukku sivulla Luukku sivulla Luukku sivulla Luukku sivulla Luukku sivulla Traktori, väh. kw/hv 35/48 40/54 45/61 50/68 55/75 60/82 1 kuorma / päivä vastaa päivitt. tarvetta (8000 kg tuotos/lehmä/vuosi): VM Feeder yhdellä pystyruuvilla VM-1 B poikittaiskuljettimella VM-1 B Multi Tyyppi VM 10-1 B VM 12-1 B VM 14-1 B VM 10-1 B M VM 12-1 B M VM 14-1 B M Tilavuus, laitakorkeuteen, m Tyhjennys Luukku päädysä Luukku päädysä Luukku päädyssä Luukku päädyssä Luukku päädyssä Luukku päädyssä Olkien puh.järjestelmä edessä vakio vakio vakio Traktori, väh. kw/hv 50/68 55/75 60/82 50/68 55/75 60/82 1 kuorma / päivä vastaa päivitt. tarvetta (8000 kg tuotos/lehmä/vuosi):

15 Apevaunut kahdella pystyruuvilla VM Feeder kahdella pystyruuvilla VM-2 S purkuluukuilla VM-2 S L purkuluukuilla Tyyppi VM 14-2 S VM 16-2 S VM 18-2 S VM 20-2 S VM 14-2 S L VM 16-2 S L VM 18-2 S L VM 20-2 S L Tilavuus, laitakorkeuteen, m Tyhjennys Sivuluukut Sivuluukut Sivuluukut Sivuluukut Sivuluukut Sivuluukut Sivuluukut Sivuluukut Traktori, väh. kw/hv 60/82 65/88 70/95 74/100 60/82 65/88 70/95 74/100 1 kuorma / päivä vastaa päivitt tarvetta (8000 kg tuotos/lehmä/vuosi): VM Feeder kahdella pystyruuvilla VM-2 S C purkuluukuilla VM-2 SB kuljettimella Tyyppi VM 14-2 S C VM 16-2 S C VM 18-2 S C VM 20-2 S C VM 14-2 SB VM 16-2 SB VM 18-2 SB VM 20-2 SB Tilavuus, laitakorkeuteen, m Tyhjennys Sivu/pääty Sivu/pääty Sivu/pääty Sivu/pääty luukut luukut luukut luukut Kuljetin Kuljetin Kuljetin Kuljetin Traktori, väh. kw/hv 60/82 65/88 70/95 74/100 60/82 65/88 70/95 74/100 1 kuorma / päivä vastaa päivitt. tarvetta (8000 kg tuotos/lehmä/vuosi): VM Feeder kahdella pystyruuvilla VM-2 SB Multi VM-2 luukuilla Tyyppi VM 20-2 VM VM 14-2 SB M VM 16-2 SB M VM 18-2 SB M SB M 20-2 L VM 20-2 VM 22-2 VM 27-2 VM 30-2 Tilavuus, laitakorkeuteen, m Tyhjennys Kuljetin Kuljetin Kuljetin Kuljetin luukut luukut luukut luukut luukut Olkien puh.järjestelmä edessä Vakio Vakio Vakio Vakio Traktori, väh. kw/hv 60/82 65/88 70/95 74/100 80/108 80/108 85/115 95/ /136 1 kuorma / päivä vastaa päivitt. tarvetta (8000 kg tuotos/lehmä/vuosi):

16 Apevaunut kahdella pystyruuvilla VM Feeder kahdella pystyruuvilla VM-2 B poikittaiskuljettimella VM-2 B Multi Tyyppi VM 20-2 B VM 22-2 B VM 27-2 B VM 30-2 B VM 20-2 B M VM 22-2 B M VM 27-2 B M VM 30-2 B M Tilavuus, laitakorkeuteen, m Tyhjennys Kuljetin Kuljetin Kuljetin Kuljetin Kuljetin Kuljetin Kuljetin Kuljetin Olkien puh.järjestelmä edessä Vakio Vakio Vakio Vakio Traktori, väh. kw/hv 80/108 85/115 95/ /136 80/108 85/115 95/ /136 1 kuorma / päivä vastaa päivitt tarvetta (8000 kg tuotos/lehmä/vuosi): Apevaunut kolmella pystyruuvilla VM Feeder kolmella pystyruuvilla VM-3 S aukoilla VM-3 S C luukuilla Tyyppi VM 21-3 S VM 24-3 S VM 26-3 S VM 28-3 S VM 21-3 S C VM 24-3 S C VM 26-3 S C VM 28-3 S C Tilavuus, laitakorkeuteen, m Tyhjennys Sivuluukut Sivuluukut Sivuluukut Sivuluukut Sivu-/pääty luukut Sivu-/pääty luukut Sivu-/pääty luukut Sivu-/pääty luukut Traktori, väh. kw/hv 85/115 90/ / /143 85/115 90/ / /143 1 kuorma / päivä vastaa päivitt. tarvetta (8000 kg tuotos/lehmä/vuosi): VM Feeder kolmella pystyruuvilla VM-3 SB poikittaiskuljettimella VM-3 SB Multi Tyyppi VM 21-3 SB VM 24-3 SB VM 26-3 SB VM 28-3 SB VM 21-3 SB M VM 24-3 SB M VM 26-3 SB M VM 28-3 SB M Volume, level load, m Discharge Kuljetin Kuljetin Kuljetin Kuljetin Kuljetin Kuljetin Kuljetin Kuljetin Olkien puh.järjestelmä edessä Vakio Vakio Vakio Vakio Traktori, väh. kw/hv 85/115 90/ / /143 85/115 90/ / /143 1 kuorma / päivä vastaa päivitt tarvetta (8000 kg tuotos/lehmä/vuosi):

17 VM Feeder kolmella pystyruuvilla Diet mixers with 3 vertical augers VM-3 purkuluukuilla VM-3 B poikittaiskuljettimella Tyyppi VM 29-3 VM 32-3 VM 38-3 VM 45-3 VM 29-3 B VM 32-3 B VM 38-3 B VM 45-3 B Tilavuus, laitakorkeuteen, m Tyhjennys Sivuluukut Sivuluukut Sivuluukut Sivuluukut Kuljetin Kuljetin Kuljetin Kuljetin Traktori, väh. kw/hv 95/ / / /162 95/ / / /162 1 kuorma / päivä vastaa päivitt tarvetta (8000 kg tuotos/lehmä/vuosi): VM Feeder kolmella pystyruuvilla VM-3 B Multi Tyyppi VM 29-3 B M VM 32-3 B M VM 38-3 B M VM 45-3 B M Tilavuus, laitakorkeuteen, m Tyhjennys Kuljetin Kuljetin Kuljetin Kuljetin Olkien puh.järjestelmä edessä Vakio Vakio Vakio Vakio Traktori, väh. kw/hv 95/ / / /162 1 kuorma / päivä vastaa päivitt. tarvetta (8000 kg tuotos/lehmä/vuosi):

18 Valmistaja pidättää oikeuden muuttaa esitteen tietoja ilman eri ilmoitusta. Esitteen kuvia voidaan pitää viitteellisenä. Kuvien koneista voi olla poistettu suojapeltejä ym. suojalaitteita Varmista aina ennen koneen käyttöä, että kaikki suojalaitteet ja suojat ovat paikallaan. Varusteet voivat poiketa esitetystä riippuen markkina-alueesta. Powered by Kongskilde Kongskilde Industries A/S Linde Allé 7 Postbox Sønderborg Denmark Phone: Subject to change without notice EXP/GB/Clean Cut/BRO/1113

Hinattavat tarkkuussilppurit

Hinattavat tarkkuussilppurit Hinattavat tarkkuussilppurit FCT 960 FCT 1060 FCT 1360 FCT 1460 Powered by Kongskilde Tarkkuussilppuri Tarkkuussilputtua - miksi? Nurmen puristeneste ja mahdolliset lisäaineet sekoittuvat tasaisesti kaikille

Lisätiedot

When Innovation & Nature Combine

When Innovation & Nature Combine When Innovation & Nature Combine Yhdellä pystyruuvilla 8 14 16 sto Mixell 8 10 12 14 16 Kahdella pystyruuvilla 20 22 sto Mixell 20 22 24 26 30 Kolmella pystyruuvilla 40 30 sto Mixell 30 35 40 45 RMH lla

Lisätiedot

Yhteensopivaa CLAAS-korjuutekniikkaa.

Yhteensopivaa CLAAS-korjuutekniikkaa. DISCO 290 250 210 Yhteensopivaa CLAAS-korjuutekniikkaa. go.claas.com/halle9 Päivittäisessä työskentelyssä pellolla tarvitset enemmän kuin vankkarakenteisen työkoneen. Tarvitset toimivaa tekniikkaa, jota

Lisätiedot

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Kaksiroottorinen karhotin sivu- ja keskikarhotukseen Kaikki tiedot saatavissa internetistä 97+027.15.0813 Kaksiroottoriset karhottimet monipuoliseen käyttöön PÖTTINGER tarjoaa nyt

Lisätiedot

PÖTTINGER HIT / HIT T

PÖTTINGER HIT / HIT T PÖTTINGER HIT / HIT T Pöyhimet 8, 10 ja 12 roottorilla Kaikki tiedot on saatavissa internetin kautta 97+025.15.0813 Pöyhimet nykyajan vaatimuksiin Pöyhimillä pöyhitään usein suuria pinta-aloja. PÖTTINGERin

Lisätiedot

mahdollistaa tie- ja peltoprofiilin muotoilun.

mahdollistaa tie- ja peltoprofiilin muotoilun. SUOMI Monipuolinen lana peltojen tasaukseen ja teiden kunnossapitoon. Kestävä rakenne, jossa on käytetty erikoislujia rakenneteräksiä. Kaikki toiminnot ovat hydraulisia. Siipien sylintereissä on varoventtiilit

Lisätiedot

Kasvintuotannon energiankulutus. Peltotyöt Jussi Esala - SeAMK

Kasvintuotannon energiankulutus. Peltotyöt Jussi Esala - SeAMK Kasvintuotannon energiankulutus Peltotyöt Jussi Esala - SeAMK 2 Kasvintuotannon energiankulutus / peltotyöt Esityksen tarkastelutapa Suora energiankulutus Konekohtainen kulutus Työkone traktori kokosuhteen

Lisätiedot

RCW. RCW 3000, 5500, 7500, 10 000, RCW 5500 plus, 7500 plus. RCW lannoitteen- ja kalkinlevittimet

RCW. RCW 3000, 5500, 7500, 10 000, RCW 5500 plus, 7500 plus. RCW lannoitteen- ja kalkinlevittimet RCW RCW 3000, 5500, 7500, 10 000, RCW 5500 plus, 7500 plus RCW lannoitteen- ja kalkinlevittimet RCW lannoitteen- ja kalkinlevittimet - helppokäyttöisyys, tarkkuus ja varmuus RCW-levittimet ovat tarkoitettu

Lisätiedot

K2 CombiCutter Mallit 1600 ja 1200

K2 CombiCutter Mallit 1600 ja 1200 K2 CombiCutter Mallit 1600 ja 1200 Pyöröpaalisilppuri ja ruokintakone Markkinoiden täydellisin ohjelma www.tks-as.no Kiinteä kone Vaunumalli Kattokiskoihin asennettu kone Täyttölava K2 COMBICUTTER Työtä

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Niittolaitteet DISCO. Etu-, taka- ja hinattavat niittomurskaimet

Niittolaitteet DISCO. Etu-, taka- ja hinattavat niittomurskaimet Niittolaitteet DISCO Etu-, taka- ja hinattavat niittomurskaimet Hyvin yhteensopiva CLAAS korjuujärjestelmä. Viljelijä, joka päivittäisissä peltotöissä vaatii parhaan mahdollisen työtehon, tarvitsee muutakin

Lisätiedot

nostolaitteeseen kiinnitettävä, malli 531

nostolaitteeseen kiinnitettävä, malli 531 VAKOLA Postios. Helsinki Rukkilo Puhelin Helsinki 43 48 12 Routatieas. Pitäjänmäki VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS 158 Koetusselostus 270 VILMO-VÄKILANNOITTEENLEVITYSKONE nostolaitteeseen kiinnitettävä,

Lisätiedot

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Yksiroottorinen karhotin Murtosokkasuojattu voimansiirto roottorille Säädettävä karhotinpressu Kokoon taitettavat turvakaiteet Korkealaatuiset Super-C piikit, 9 mm

Lisätiedot

Johtavaa muotoilua luokassaan RANGER

Johtavaa muotoilua luokassaan RANGER Johtavaa muotoilua luokassaan RANGER Helppo käyttää - Helppo huoltaa 2 2.500 l polyetyleenisäiliö HARDI kalvopumppu EVC ohjausyksikkö Syklonisuodatin ParaLift HARDI CONTROLLER 2500 250 l huuhtelusäiliö

Lisätiedot

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon!

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! 19. maaliskuu ta2012 Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! Ryobi lanseeraa polttomoottorikäyttöisten puutarhatyökalujen sarjaan uudet Subaru -moottoreilla

Lisätiedot

Kverneland FHP Piennarmurskain

Kverneland FHP Piennarmurskain Kverneland FHP Piennarmurskain Kverneland FHP piennarmurskain Erittäin monikäyttöinen murskain maatalouteen ja tienvarsihoitoon Voidaan käyttää monissa eri työasennoissa Kompakti ja vahva rakenne mahdollistaa

Lisätiedot

AVERO 240 160. C 600 (6.07 m), C 540 (5.46 m), C 490 (4,92 m), C 430 (4,32 m)

AVERO 240 160. C 600 (6.07 m), C 540 (5.46 m), C 490 (4,92 m), C 430 (4,32 m) AVERO 240 160 Etuvarusteet VARIO leikkuupöytä V 600 V 540 V 540 Vakioleikkuupöytä C 660 C 370 C 600 C 370 Rapsileikkuupöytä kaikkiin vakio- ja VARIO -leikkuupöytiin Taitettavat leikkuupöydät C 450 FLEX

Lisätiedot

LAUTASMUOKKAIN RUBIN 12

LAUTASMUOKKAIN RUBIN 12 LAUTASMUOKKAIN RUBIN 12 Syvempi, nopeampi ja tehokkaampi muokkaus: Rubin 12 2 Aikaisemmilla lautasmuokkaimilla voitiin tehokkaasti ja tasaisesti sekoittaa kasvijätteitä ja maata noin 12 cm syvyyteen. Rubin

Lisätiedot

Aika koneita. Innovatiivinen. tuotekehitys syntyy kokemuksen ja käyttäjäpalautteen hyödyntämisestä. Esko näyttää tien. Urakkasarjan Esko-lumilingot

Aika koneita. Innovatiivinen. tuotekehitys syntyy kokemuksen ja käyttäjäpalautteen hyödyntämisestä. Esko näyttää tien. Urakkasarjan Esko-lumilingot ROAD LINE Urakkasarjan Esko-lumilingot Ammattikäyttöön Aika koneita. Nokka Aika koneita! Innovatiivinen tuotekehitys syntyy kokemuksen ja käyttäjäpalautteen hyödyntämisestä Esko näyttää tien. 3-SARJA LV

Lisätiedot

ELHO karhottimet ja pöyhimet

ELHO karhottimet ja pöyhimet ELHO karhottimet ja pöyhimet www.elho.fi Asiakas keskipisteessä Vuonna 1968 nuori pohjanmaalainen maanviljelijä Arne Löfvik huomasi, että maatalouden kehittämisessä tarvittiin parempia koneita ja laitteita.

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

TASOJYRSIN HK 25 - HK 31 - HK 32. Powered by Kongskilde

TASOJYRSIN HK 25 - HK 31 - HK 32. Powered by Kongskilde TASOJYRSIN HK 25 - HK 31 - HK 32 Powered by Kongskilde HK 25 -tasojyrsin HK 25 varpajyrällä ja (lisävarusteena saatavissa olevalla) hydraulisella nostolaitteella varustettuna. HK 25 tasojyrsin on tarkoitettu

Lisätiedot

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP 1252 C Neliroottorinen keskelle karhottava karhotin Korjuuketjun pullonkaulojen poistaminen vaatii käytettäviltä koneilta suurta tehokkuutta. Panostamalla

Lisätiedot

REFERENSSIT Laserhitsatut levyt - ainutlaatuisia ratkaisuja

REFERENSSIT Laserhitsatut levyt - ainutlaatuisia ratkaisuja REFERENSSIT Laserhitsatut levyt - ainutlaatuisia ratkaisuja www.ruukki.fi 1 Laserhitsauksen monipuoliset mahdollisuudet Ruukin laserhitsausprosessin avulla voidaan tuottaa ohuita ja erittäin leveitä levyjä,

Lisätiedot

mallisto - Valitessasi täydellistä leikkuukumppania

mallisto - Valitessasi täydellistä leikkuukumppania Murray mallisto - Valitessasi täydellistä leikkuukumppania Työnnettävä ruohonleikkuri - Työnnettävät ruohonleikkurit ovat yleensä hieman kevyempiä kuin itsevetävät. Ne ovat ideaali valinta pienille ja

Lisätiedot

TUOTTEIDEN YLEISESITTELY

TUOTTEIDEN YLEISESITTELY TUOTTEIDEN YLEISESITTELY Niittokoneet Pöyhimet Karhottimet Koko valikoima 2014/2015 fefe_bro_stirnrad_2014_fin_03_rro.indd 1 22.07.14 15:24 fefe_bro_kompaktwinkel_2014_fin_01_sd.indd 1 28.07.14 10:44 fefe_bro_heuwender_2014_fin_04_rro.indd

Lisätiedot

Hevosten nurmirehujen korjuutekniikka ruohosta rehuksi. Antti Suokannas Kotieläintuotannon tutkimus, Vihti

Hevosten nurmirehujen korjuutekniikka ruohosta rehuksi. Antti Suokannas Kotieläintuotannon tutkimus, Vihti Hevosten nurmirehujen korjuutekniikka ruohosta rehuksi Kotieläintuotannon tutkimus, Vihti antti.suokannas@mtt.fi Historiaa ei kannata unohtaa Tapio Heikkilä www.welger.com www.nh.com Niitto Kuivumisnopeus

Lisätiedot

Niittolaitteet DISCO MAX CUT

Niittolaitteet DISCO MAX CUT Niittolaitteet DISCO MAX CUT Hyvin yhteensopiva CLAAS-korjuujärjestelmä. Viljelijä, joka päivittäisissä peltotöissä vaatii parhaan mahdollisen työtehon, tarvitsee muutakin kuin vankkarakenteisen työkoneen.

Lisätiedot

AINUTLAATUINEN DSD TEKNIIKKA

AINUTLAATUINEN DSD TEKNIIKKA DISCROLLER HEVA DiscRoller issa on kaikki tehokkaan muokkauskoneen pääpiirteet se toimii se on yksinkertainen ja mikä tärkeintä se säästää aikaa ja rahaa. HEVA DiscRoller in kahden vuoden kehityksen ja

Lisätiedot

Joustava pumppujärjestelmä

Joustava pumppujärjestelmä Joustava pumppujärjestelmä CLIPTONPUMPEN Tuorerehun lisäaineille ja säilöntähapolle Kaikentyyppiin koneisiin Laaja lisävarustevalikoima Helppokäyttöinen Helposti sovitettava 1 Helppo asentaa kaikenlaisiin

Lisätiedot

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS KYLMÄ KS / T Integroitu kuivain PUHTAUS PUHDASTA ILMAA Ilmaa puhtaimmassa muodossaan Teollisen prosessin tehokkuus ja tuotteiden

Lisätiedot

Agronic VLM Vetoletkumultaimet. Tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen lietteenlevitykseen ilman levitysvaunua.

Agronic VLM Vetoletkumultaimet. Tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen lietteenlevitykseen ilman levitysvaunua. Agronic VLM Vetoletkumultaimet Tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen lietteenlevitykseen ilman levitysvaunua. Traktorin nostolaite pidetään vakio-asennossa. Nosto ja lasku multaimen sylintereillä. Multain

Lisätiedot

MUUTTUVAKAMMIOINEN PAALAINKÄÄRINYHDISTELMÄ VARIO. Ammattilaisen valinta

MUUTTUVAKAMMIOINEN PAALAINKÄÄRINYHDISTELMÄ VARIO.  Ammattilaisen valinta www.mchale.net Ammattilaisen valinta Suurtehopaalainkäärin tämän päivän haasteisiin... McHale Fusion Vario on integroitu paalainkäärinyhdistelmä, joka toimii seuraavasti: HEINÄ/OLKI McHale Fusion Variolla

Lisätiedot

Hinattavat niittomurskaimet 4228, 4232, 4236. Lyömätön kevennys ja tehokas suoritus!

Hinattavat niittomurskaimet 4228, 4232, 4236. Lyömätön kevennys ja tehokas suoritus! Hinattavat niittomurskaimet 4228, 4232, 4236 Lyömätön kevennys ja tehokas suoritus! Suorituskyky ja kestävyys uudelle tasolle! Uusi Kverneland Taarup 4200 Uudet Kverneland Taarup 4200-sarjan niittomurskaimet

Lisätiedot

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö perävaunutehdas on ollut uranuurtaja isoissa maatalousperävaunujen valmistuksessa. MetaQ perävaunuissa on huomioitu nykyaikaisten tilojen kasvaneet kuljetusvaatimukset.

Lisätiedot

DeLaval seosrehulaitteet suurten rehumassojen helppoon käsittelyyn

DeLaval seosrehulaitteet suurten rehumassojen helppoon käsittelyyn DeLaval seosrehulaitteet suurten rehumassojen helppoon käsittelyyn Kiinteät sekoittimet pysty- tai vaakaruuvimallina Ruokintasuunnitelmat laaditaan useimmiten suurella tarkkuudella. Niiden noudattaminen

Lisätiedot

Perunan käsittely- ja varastointikoneet

Perunan käsittely- ja varastointikoneet Perunan käsittely- ja varastointikoneet Sähkömoottorin käyttämä hydraulinen veto Portaattomasti säädettävät kuljettimien nopeudet Polyureetaanista valmistetut puhdistus- ja lajittelurullat Koneet perunan

Lisätiedot

DeLaval seosrehuvaunut ja kiinteät apesekoittimet Optimoituun ja tarkkaan seosrehuruokintaan

DeLaval seosrehuvaunut ja kiinteät apesekoittimet Optimoituun ja tarkkaan seosrehuruokintaan DeLaval seosrehuvaunut ja kiinteät apesekoittimet Optimoituun ja tarkkaan seosrehuruokintaan Laadukas rehu luo pohjan hyvälle tuotokselle! 53570909Br_MixerWagons_8p_Final.1 1 5.7.2007 12:55:49 DeLaval

Lisätiedot

TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN.

TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. TITAN TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. Monipuolinen kylvölannoitin minimimuokkaukseen ja perinteiseen kylvöön Tume Titan on ominaisuuksiltaan vakuuttava kylvötöiden kumppani jonka voi varustaa myös

Lisätiedot

Jeantil lannanlevitysvaunut

Jeantil lannanlevitysvaunut Jeantil lannanlevitysvaunut Jeantil SA perheyhtiön historia ulottuu 1800-luvulle saakka. Päätuotteena viimeisten 50 vuoden ajan on ollut lannanlevitysvaunut. Sillä alalla Jeantil on tunnettu tehokkaiden

Lisätiedot

Älyohjattua levitystä

Älyohjattua levitystä CALIBRATOR Älyohjattua levitystä 100% ajonopeuden mukaan säätyvä Jo vuodesta 1991 saakka CALIBRATOR on ollut ratkaisu älykkäästi tietokoneohjattuun levitykseen ajonopeuden muutoksista riippumatta. Tällä

Lisätiedot

VAUNUKUIVURI M5-SARJA

VAUNUKUIVURI M5-SARJA VAUNUKUIVURI M5-SARJA M5-SARJAN ISO MEPU-VAUNUKUIVURI LUOTETTAVAAN JA LAADUKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun uuden käytännöllisen M5-sarjan suunnittelussa on panostettu erityisesti toimintavarmuuteen ja

Lisätiedot

Työvälineet. Volvo-Minikaivukoneiden Tehokkaasti Leikkaavat Kauhat

Työvälineet. Volvo-Minikaivukoneiden Tehokkaasti Leikkaavat Kauhat Työvälineet Volvo-Minikaivukoneiden Tehokkaasti Leikkaavat Kauhat Täydellinen yhteensopivuus. Volvo-minikaivukoneiden uuden kauhavalikoiman esittely. Nämä kestävät työvälineet on suunniteltu toimimaan

Lisätiedot

FCT 1460 FIN. Käyttöohjekirja. Alkuperäiset ohjeet. Edition: I Ausgabe: Edition: I Udgave: X02

FCT 1460 FIN. Käyttöohjekirja. Alkuperäiset ohjeet. Edition: I Ausgabe: Edition: I Udgave: X02 FCT 1460 Käyttöohjekirja Alkuperäiset ohjeet FIN Edition: I Ausgabe: Edition: I Udgave: X02 HYVÄ ASIAKAS! ESIPUHE Arvostamme yritystämme kohtaan osoittamaasi luottamusta hankkimalla JF -tuotteen ja toivomme

Lisätiedot

traktorivetoinen, malli 3,0 HT

traktorivetoinen, malli 3,0 HT VA K OLA Postios. Helsinki Rukkilo Puhelin Helsinki 43 48 U Routatieas. Pitäjänmäki VALTION MAATALOUSKON EIDEN TUTKIMUSLAITOS 1957 Koetusselostus 257 YSTA-YRSA-VÄKILANNOITTEENLEVITYSKONE traktorivetoinen,

Lisätiedot

Perävaunun käyttöohje

Perävaunun käyttöohje Perävaunun käyttöohje Ennen ajoa tarkistakaa: vetolaitteen ja sen kiinnitysosien kunto perävaunun ja auton kiinnityksen varmuus, perävaunun turvavaijerin tulee olla kiinnitetty autoon valojen kunto pyörien

Lisätiedot

TALVI 2012-2013 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET ALA-TALKKARILTA WWW.ALA-TALKKARI.FI

TALVI 2012-2013 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET ALA-TALKKARILTA WWW.ALA-TALKKARI.FI TALVI 2012-2013 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET ALA-TALKKARILTA Sisällysluettelo Yleistä yrityksestä/sisällysluettelo 1 SL 1400 - hiekoitin 2 2-torviset v-lingot 3-4 1-torviset v-lingot 5-6 Poikittaisruuvilingot

Lisätiedot

FCT 1360 FIN. Käyttöohjekirja. Alkuperäiset ohjeet. Edition: I Ausgabe: Edition: I Udgave: X03

FCT 1360 FIN. Käyttöohjekirja. Alkuperäiset ohjeet. Edition: I Ausgabe: Edition: I Udgave: X03 FCT 1360 Käyttöohjekirja Alkuperäiset ohjeet FIN Edition: I Ausgabe: Edition: I Udgave: X03 HYVÄ ASIAKAS! ESIPUHE Arvostamme yritystämme kohtaan osoittamaasi luottamusta hankkimalla JF-tuotteen ja toivomme

Lisätiedot

ELHO vesakkomurskaimet

ELHO vesakkomurskaimet ELHO vesakkomurskaimet www.elho.fi Kun tehokkuus ja kestävyys ratkaisevat, alkuperäinen ELHO -vesakkomurskain on oikea valinta ELHOlla on pitkä kokemus vesakkomurskaimien valmistamisesta. Vaakatasoroottoreilla

Lisätiedot

Sähköiset ohjausyksiköt

Sähköiset ohjausyksiköt Sähköiset ohjausyksiköt Ohjausyksiköt toimivat jatkuvalla 12 voltin jännitteellä traktoreissa, kylvö-, istutus- ja korjuukoneissa, ruiskuissa, jne. Yksiköissä automaattinen tai manuaalinen määrän säätö,

Lisätiedot

Pellon muokkaus ja viljan kylväminen. Itä-Suomen maahanmuuttajien osaamisen kehittämisen pilotti (ISMO) -hanke

Pellon muokkaus ja viljan kylväminen. Itä-Suomen maahanmuuttajien osaamisen kehittämisen pilotti (ISMO) -hanke Pellon muokkaus ja viljan kylväminen Itä-Suomen maahanmuuttajien osaamisen kehittämisen pilotti (ISMO) -hanke Viljanviljelyn vaiheet 1. Perusmuokkaus 2. Kylvömuokkaus 3. Lannanlevitys 4. Kylväminen 5.

Lisätiedot

Agronic VLM Vetoletkumultaimet. Tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen lietteenlevitykseen ilman levitysvaunua.

Agronic VLM Vetoletkumultaimet. Tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen lietteenlevitykseen ilman levitysvaunua. Agronic VLM Vetoletkumultaimet Tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen lietteenlevitykseen ilman levitysvaunua. Traktorin nostolaite pidetään vakioasennossa. Nosto ja lasku multaimen sylintereillä. Multain

Lisätiedot

PALAX KLAPIKONEMALLISTO

PALAX KLAPIKONEMALLISTO COMBI M II - 3 KS 35-6 POWER 70S - 10 POWER 100S - 14 PALAX KLAPIKONEMALLISTO Yhteiset ominaisuudet Poistokuljetin Yhteinen ominaisuus kaikille koneille on nyt uudistettu 4,3 m pitkä ja 0,2 m leveä taittuva

Lisätiedot

Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot

Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot 24.TOUKOKUUTA 2013 Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot Maksimaalista suorituskykyä ja pidennettyä käyttöaikaa uudella 4.0Ah akulla. Johdotonta vapautta: Ei polttoainetta,

Lisätiedot

O VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS

O VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS 10/ Helsinki Rukkila 2 Helsinki 43 41 61 VAK OLA ld Pitäjänmäki O VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS Finnish Research Institute of Agricultural Engineering 1962 Koetusselostus 426 AVA HERKULES TH

Lisätiedot

Välttämätön apuväline puutarhassa

Välttämätön apuväline puutarhassa Nauti Rentoudu Välttämätön apuväline puutarhassa Make it your home. Tee puutarhatyöt kevyesti ja ergonomisesti Boschin Isio-puutarhatyökalulla. Monikäyttöistä moottoriyksikköä voidaan käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Talvi 2014-2015 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET WWW.ALA-TALKKARI.FI

Talvi 2014-2015 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET WWW.ALA-TALKKARI.FI Talvi 2014-2015 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET Sisällysluettelo Yleistä yrityksestä/sisällysluettelo 1 SL 1400 - hiekoitin 2 2-torviset v-lingot 3-4 1-torviset v-lingot 5-6 Poikittaisruuvilingot 7-11 Veljekset

Lisätiedot

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K K-SARJAN VAUNUKUIVURI TALOUDELLISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun K-sarjan vaunukuivuri on edullinen, tehokas ja erittäin nopeasti käyttöönotettava lämminilmakuivuri.

Lisätiedot

Tuottavuutta ja kustannussäästöjä

Tuottavuutta ja kustannussäästöjä Tuottavuutta ja kustannussäästöjä Työaika Konekustannukset Polttoaine Ympäristökuormitus Luotettava ja kestävä SK-malli Yli 1400 käyttäjää Suuri rengaskoko Vakiovannas Kylvösyvyyden säätö Kylvöautomatiikka

Lisätiedot

Matala muokkaus - taloudellisia ja biologisia etuja

Matala muokkaus - taloudellisia ja biologisia etuja Matala muokkaus - taloudellisia ja biologisia etuja Syvä vai matala muokkaus? Kyntö vai suorakylvö? Vai jotakin siltä väliltä? Kysymykseen, miten optimoida muokkaus taloudellisesti ja biologisesti, löytyy

Lisätiedot

Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone

Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone AVR nostaa 2-rivisen korjuutekniikan uudelle tasolle! Spirit 9200 nostaa 2-rivisen korjuutekniikan aivan uudelle tasolle. Tunnustettua Spirit-konseptia

Lisätiedot

Nostolaiteniittomurskaimet 3124, 3128, 3132, 3532, 5090. Tehoa ja joustavuutta rehunkorjuuseen

Nostolaiteniittomurskaimet 3124, 3128, 3132, 3532, 5090. Tehoa ja joustavuutta rehunkorjuuseen Nostolaiteniittomurskaimet 3124, 3128, 3132, 3532, 5090 Tehoa ja joustavuutta rehunkorjuuseen Yhdistelmä joustavuutta ja tehokkuutta 2 Kverneland Taarup FlipOver -järjestelmä Lisävarusteena Kverneland

Lisätiedot

Tuottavuutta ja kustannussäästöjä

Tuottavuutta ja kustannussäästöjä Tuottavuutta ja kustannussäästöjä Työaika Konekustannukset Polttoaine Ympäristökuormitus 2 3 Kokonaisleveydet 3- ja 4-metriä Patentoidut tarkkuusvantaat Portaaton syöttömääränsäätö Suuri rengaskoko Keskimerkkarit

Lisätiedot

WALLMEK ERIKOIS TYÖKALUT

WALLMEK ERIKOIS TYÖKALUT WALLMEK ERIKOIS TYÖKALUT TYÖSKENTELY OHJE POLTTO-AINEEN TYHJENNYS/ TÄYTTÖLAITTEELLE WL1050-E HYVÄKSYTYT POLTTOAINEET: BENSIINI, DIESEL JA ETANOLI SÄILIÖN TILAVUUS 115 LITRAA Imu toiminto Suljettu Uudelleentäyttö

Lisätiedot

Metso MX. Multi-Action-kartiomurskain

Metso MX. Multi-Action-kartiomurskain Metso MX Multi-Action-kartiomurskain Metso MX Multi-Action-kartiomurskain +10 % parempi käyttöaste 10 % pienemmät käyttökulut Kulutusosista hyödynnetään jopa 70 % Multi-Actionteknologia Valikoiva tuotanto

Lisätiedot

Esittelyssä 2 uutta mallia:

Esittelyssä 2 uutta mallia: Esittelyssä 2 uutta mallia: Nilfiskin lattianhoitomallisto suunniteltiin arkisiivouksen kustannuksia silmällä pitäen. Olipa kyse suuresta varastotilasta tai pienestä kioskista, olemme selvittäneet yleisimpien

Lisätiedot

Kuva 1. VILMO-VÄKILANNOITTEENLEVITYSKONE, hevosvetoinen, malli 510

Kuva 1. VILMO-VÄKILANNOITTEENLEVITYSKONE, hevosvetoinen, malli 510 VAKO LA Postios. Helsinki RukkIla Puhelin Helsinki 84 78 12 Routatieas. Pita jänmiikl VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS 1954 Koetusselostus 158 Kuva 1 VILMO-VÄKILANNOITTEENLEVITYSKONE, hevosvetoinen,

Lisätiedot

Taivutus ja muotoilu

Taivutus ja muotoilu Taivutus ja muotoilu Laaja valikoima erilaisiin taivutus- ja muotoilutarpeisiin. Luotettavaa laatua. Mallien Putkikoot määrä mm Sivu Putkentaivutuspihdit Putkityöt 7 5 8-4 10-18 8.2 Taivutuspihti 8 16-1

Lisätiedot

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Tehokasta pesua Vapaa-aikaa Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Make it your home. Tehokas AQT-painepesurimallisto mitä erilaisimpiin pesutehtäviin. Tee nyt todella vaivattomasti kaikki pihan

Lisätiedot

KRONE ZX mallisto 2015 2016

KRONE ZX mallisto 2015 2016 KRONE ZX mallisto 2015 2016 Malli Tilavuus (DIN) ZX 430 GL 43 m 3 ZX 430 GD 43 m 3 ZX 470 GL 47 m 3 ZX 470 GD 47 m 3 ZX 560 GL 56 m 3 ZX 560 GD 56 m 3 GL = teräslaidat GD = teräslaidat + 3 purkutelaa Vetoaisa/-silmukka

Lisätiedot

Poikki, halki ja pinoon

Poikki, halki ja pinoon JAPA 315 FI Poikki, halki ja pinoon Polttopuiden tekeminen on helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa kunnon laitteella. Meille se tarkoittaa jatkuvaa tuotekehitystä, jossa koneen jokainen, pienikin yksityiskohta

Lisätiedot

Esittelykoneen lisävarusteet: Isot renkaat 19.0/45-17 (norm. 400/60-15.5), Hydraulisesti kokoon taittuva varpajyrä, 2 kpl maantasoituslevyjä.

Esittelykoneen lisävarusteet: Isot renkaat 19.0/45-17 (norm. 400/60-15.5), Hydraulisesti kokoon taittuva varpajyrä, 2 kpl maantasoituslevyjä. Esittelykonehinnasto - Kuhn maanmuokkaus Kuhn Discover XM 32 lautasäes: Koneella on ajettu noin 30 hehtaaria. Sarjanumero A1380. Valmistusvuosi 2010. Koneessa on voimassa tehdastakuu 1v. Vakiovarusteet:

Lisätiedot

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Lujatekoinen ja varmatoiminen Tehokkuutta ja helppoutta vasikanjuottoon hapanjuottovaunulla VAPAARUOKKIJA RehuPiika Laitteella voidaan tehdä jopa kolmen

Lisätiedot

Shuttle. Shuttle Tehokkaaseen rehunkorjuuseen

Shuttle. Shuttle Tehokkaaseen rehunkorjuuseen Shuttle Shuttle Tehokkaaseen rehunkorjuuseen Shuttle Nouki laadukasta rehua tehokkaasti ja taloudellisesti Optimaalinen rehunsyöttö ilman noukkimen tukkeutumista. Vakiovarusteena oleva karhon ohjausrulla

Lisätiedot

Jeantil lietevaunut. Puh: 0424 720600 Fax: 06 7669099 www.maatalouskone.com

Jeantil lietevaunut. Puh: 0424 720600 Fax: 06 7669099 www.maatalouskone.com Jeantil lietevaunut Jeantil lietevaunut edustavat uutta ajattelua ja on suunniteltu nykypäivän kustannustehokkaaseen ja vaativaan käyttöön, kuumagalvanoitu säiliö takaa pitkää ikää. Jeantil lietevaunut

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

Kattolaatikko Xperience

Kattolaatikko Xperience Ohje nro Versio Osa nro 8698518 1.0 Kattolaatikko Xperience A8903209 Sivu 1 / 8 A8903214 Sivu 2 / 8 JOHDANTO Lue läpi koko ohje ennen asennuksen aloittamista. Huomautukset ja varoitustekstit ovat turvallisuuden

Lisätiedot

Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen

Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen 3. Helmikuu ta2012 Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen voima! Puutarhan hoito ja siivous on nyt helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Uusi Ryobisähkötyökalujen valikoima sisältää pensasleikkureita

Lisätiedot

Antilta odotettu UUTUUS

Antilta odotettu UUTUUS Antilta odotettu UUTUUS Tehokas, nopea ja edullinen vaunukuivuri Saatavana myös E-suoravetoelevaattorilla Antti VACBOOST vaunukuivurit C205-20.5m 3 C5-.5 m 3 C320-32.0 m 3 C365-36.5 m 3 Kätevin ratkaisu

Lisätiedot

Futura kuivaimen edut takaavat patentoidut tekniset ratkaisut

Futura kuivaimen edut takaavat patentoidut tekniset ratkaisut Kuivain Futura Kuivain Futura Eurooppalainen patentti EP nro. 1029211 19 patenttia todistavat laitteen teknisten ratkaisujen omaperäisyyden pistettä ja teknisten ratkaisujen Futura, kansainväliset innovatiivisuuspalkinnot

Lisätiedot

STIGA VILLA 85 M 8211-3013-10

STIGA VILLA 85 M 8211-3013-10 STIGA VILLA 85 M 8211-3013-10 A 1. 5. B 2. 6. 3. 7. 4. 8. 2 9. 10. Z X 11. V W Y Denna produkt, eller delar därav, omfattas av följande mönsterskydd: This product, or part of it, is covered by the following

Lisätiedot

KARHOTTIMET. fella.eu. Yksiroottoriset karhottimet. Pitkäikäinen rakenne Puhdas haravointijälki Helppo käsiteltävyys

KARHOTTIMET. fella.eu. Yksiroottoriset karhottimet. Pitkäikäinen rakenne Puhdas haravointijälki Helppo käsiteltävyys KARHOTTIMET Yksiroottoriset karhottimet Pitkäikäinen rakenne Puhdas haravointijälki Helppo käsiteltävyys fella.eu 2 MADE IN GERMANY PARAS SATO FELLA on jo yli 95 vuoden ajan tunnettu innovatiivisesta tekniikastaan,

Lisätiedot

PASSION PROSYSTEM. Alumiininen piennosturijärjestelmä UUSI! ÄLYKKÄÄMPI JA TURVALLISEMPI. Since 1912

PASSION PROSYSTEM. Alumiininen piennosturijärjestelmä UUSI! ÄLYKKÄÄMPI JA TURVALLISEMPI. Since 1912 PASSION IN CRANES PROSYSTEM Alumiininen piennosturijärjestelmä UUSI! ÄLYKKÄÄMPI JA TURVALLISEMPI Since 1912 PROSYSTEM Alumiininen piennosturijärjestelmä on maailman kehittynein työpajanosturi. Sen ainutlaatuiset

Lisätiedot

Multimedia puhalluslaitteet Ammattikäyttöön tarkoitetut soodapuhalluslaitteet. Tehoa ja taloudellisuutta.

Multimedia puhalluslaitteet Ammattikäyttöön tarkoitetut soodapuhalluslaitteet. Tehoa ja taloudellisuutta. Multimedia puhalluslaitteet Ammattikäyttöön tarkoitetut soodapuhalluslaitteet. Tehoa ja taloudellisuutta. MicroStrip-sarjanpuhalluslaitteet on suunniteltu ja valmistettu soodan ja muiden hienojakoisten

Lisätiedot

33. Valimohiekkojen kuljetuslaitteet

33. Valimohiekkojen kuljetuslaitteet 33. Valimohiekkojen kuljetuslaitteet Raimo Keskinen Pekka Niemi - Tampereen ammattiopisto 33.1 Hihnakuljettimet Hihnakuljettimet ovat yleisimpiä valimohiekkojen siirtoon käytettävissä kuljetintyypeistä.

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen

TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen No. 981117101 Kuvaus Turvalukitus mahdollistaa rummun lukitsemisen letkunvaihdon yhteydessä. Räikkämekanismi lukitsee uloskelatun letkun halutulle

Lisätiedot

PÖTTINGER TERRADISC. Lautasmuokkaimet 97+237.15.0113. Kaikki tiedot verkosta

PÖTTINGER TERRADISC. Lautasmuokkaimet 97+237.15.0113. Kaikki tiedot verkosta PÖTTINGER TERRADISC Lautasmuokkaimet Kaikki tiedot verkosta 97+237.15.0113 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 / 5001 / 6001 Muokkauksen yleiskone Lautasmuokkaimet, työleveydet 3,0 6,0 m Sadonkorjuun jälkeen

Lisätiedot

Tuottavuutta ja kustannussäästöjä

Tuottavuutta ja kustannussäästöjä Tuottavuutta ja kustannussäästöjä vieskanmetalli.com Tarkka kylvösyvyys kylkipyörällä Parempi oljen katkaisu Tarkka syöttömääränsäätö Suuri rengaskoko Pieni vetotehontarve 2 3 Patentoitu tarkkuusvannas

Lisätiedot

WHEATHEART-RUUVIKAIRAT

WHEATHEART-RUUVIKAIRAT WHEATHEART-RUUVIKAIRAT WHEATHEART-RUUVIKAIRAT VARMAAN JA TEHOKKAASEEN VILJANSIIRTOON Mepun helppokäyttöinen, Wheatheart vetävä ruuvikaira (UT) on tehokas viljankuljetin, jonka toimintavarmuuden takaa sen

Lisätiedot

ELHO niittomurskaimet ja niittokoneet

ELHO niittomurskaimet ja niittokoneet ELHO niittomurskaimet ja niittokoneet www.elho.fi ELHOlta niittomurskain joka lähtöön ELHOlla on laaja valikoima erimallisia ja -kokoisia niittomurskaimia. Lähes jokaisessa mallissa on HydroBalance-kevennysjärjestelmä,

Lisätiedot

LÄNNEN RAIL SYSTEMS. Lännen - Rataympäristön monitoimikone. Luo mahdollisuuksia

LÄNNEN RAIL SYSTEMS. Lännen - Rataympäristön monitoimikone. Luo mahdollisuuksia Luo mahdollisuuksia LÄNNEN RAIL SYSTEMS HYVIN LIIKKUVA LÄNNEN RAIL MONITOIMIKONE ON TUOTTAVA, TURVALLINEN JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN SÄHKÖRATARAKENTAMISESSA JA RATAYMPÄRISTÖN KUNNOSSAPIDOSSA Lännen - Rataympäristön

Lisätiedot

team TOBROCO D204SW D254SW D263SW D263SW X-tra D337T Työlaitteet

team TOBROCO D204SW D254SW D263SW D263SW X-tra D337T Työlaitteet team TOBROCO D204SW D254SW D263SW D263SW X-tra D337T Työlaitteet 88cm 88cm 122cm avattuna 185 cm suljettuna 40 cm 118cm 86cm Paalipihti Ì aukeama 1,1 m - 1,8 m Ì paino 235 kg Ì vahvarakenteinen Ì tehokkaat

Lisätiedot

Kuumasinkityt tuotteet eläinten ulkoruokintaan, aitaukseen ja kuljetukseen

Kuumasinkityt tuotteet eläinten ulkoruokintaan, aitaukseen ja kuljetukseen Kuumasinkityt tuotteet eläinten ulkoruokintaan, aitaukseen ja kuljetukseen Valmistaja INOFAMA S.A. Valmistajalle myönnetty ISO 9001:2000 laatustandardi Myynti, markkinointi, maahantuonti Suomessa Kärsämäentie

Lisätiedot

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb 302.7D CR Hydraulinen minikaivukone Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb Pieni koko Vähemmän vaurioita takuuvarma parempi tuottavuus Pieni säde

Lisätiedot

Energian säästö peltoviljelytöissä Jussi Esala. Askelia polttoaineen kulutustekijöiden ymmärtämiseen ja kulutuksen seuraamiseen

Energian säästö peltoviljelytöissä Jussi Esala. Askelia polttoaineen kulutustekijöiden ymmärtämiseen ja kulutuksen seuraamiseen Energian säästö peltoviljelytöissä Jussi Esala Askelia polttoaineen kulutustekijöiden ymmärtämiseen ja kulutuksen seuraamiseen Traktori ja työkone työssä > polttoaineen kulutus Polttoaineen kulutuksen

Lisätiedot

VA K 0 LA. 1960 Koetusselostus 363

VA K 0 LA. 1960 Koetusselostus 363 VA K 0 LA LOI Helsinki Rukkilo Helsinki 43 48 12 i4"!j4vj Pitäjänmäki VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKI MUSLAITOS Finnish Research Institute of Agricultural Engineering 1960 Koetusselostus 363 SKJOLD-VÄKILANNOITTEENLEVITYSKONE

Lisätiedot

GB-sarjan hihnatoiminen perunanistutuskone

GB-sarjan hihnatoiminen perunanistutuskone PERUNATEKNIIKKA JUURIKASTEKNIIKKA VIHANNESTEKNIIKKA GB-sarjan hihnatoiminen perunanistutuskone Ammattimaista istutustekniikkaa myös erittäin suuriin vaatimuksiin Grimmen hihnaistutustekniikka: 2-, 3- ja

Lisätiedot

UUSI PENSASLEIKKURIOHJELMA. work. don t play. PENSAAT OJENNUKSEEN.

UUSI PENSASLEIKKURIOHJELMA. work. don t play. PENSAAT OJENNUKSEEN. UUSI PENSASLEIKKURIOHJELMA work. don t play. PENSAAT OJENNUKSEEN. PARASTA LAATUA PENSAILLE. Metabo-pensasleikkurit asettavat standardit. Näin tekee myös uusi mallistomme. Uudet pensasleikkurimme vakuuttavat

Lisätiedot

TKS Kuhn FeedMixerissä pystyruuvit synnyttävät hienojakoisen ja kevyen massan, jossa rehun rakenne säilyy ennallaan. Alhaisen kuivaainepitoisuuden

TKS Kuhn FeedMixerissä pystyruuvit synnyttävät hienojakoisen ja kevyen massan, jossa rehun rakenne säilyy ennallaan. Alhaisen kuivaainepitoisuuden kaikki edellytykset www.tks-as.no TKS ja Kuhn ovat yhteistyössä kehittäneet vahvan ja toimintavarman sekoitusratkaisun. on kehitetty tarjoamaan paras sekoitustulos mahdollisimman lyhyessä ajassa ja mahdollisimman

Lisätiedot

MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 CPD-0

MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 CPD-0 MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 CPD-0 Tuotekoodi: 4933431245 n suunnittelema hiiliharjaton POWERSTATE moottori tarjoaa jopa 10x pidemmän moottorin käyttöiän ja jopa 25% enemmän voimaa Yksittäisten kennojen

Lisätiedot