Vesa Väänänen, pj. talvipäivien järjestelytoimikunta ( ) Liisa Mikkonen, talvipäivien järjestelytoimikunta ( )

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Vesa Väänänen, pj. talvipäivien järjestelytoimikunta ( ) Liisa Mikkonen, talvipäivien järjestelytoimikunta ( )"

Transkriptio

1 SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY HALLITUKSEN KOKOUS 7/ PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai klo 10 Paikka: Original Sokos Hotel Kimmel, Joensuu Läsnä: Eila Lautanen, pj. Jari Hakulinen Jarno Heikkinen Kari Heinonen Petri Huuhko Vilho Jokelainen Janne Kontkanen Ilkka Niemi Arto Paajanen Johanna Peltokangas Timo Minkkinen, siht. Markku Nikkinen, rahastonhoitaja Heidi Lahtinen, tiedottaja Vesa Väänänen, pj. talvipäivien järjestelytoimikunta ( ) Liisa Mikkonen, talvipäivien järjestelytoimikunta ( ) Poissa: Seppo Savola HUOMAUTUS / TIEDOKSI Ilman erikseen tulevaa pöytäkirjaotetta ja kehotusta on jokainen tämän pöytäkirjan henkilökohtaisena jakeluna tiedoksi saanut velvollinen tarkistamaan pöytäkirjasta ja merkitsemään ylös mahdolliset itseään koskevat ja tehtäväkenttäänsä kuuluvat asiat sekä huolehtimaan niiden hänelle aiheuttamista toimenpiteistä toteutuksineen. (hall ). 1(8)

2 Sisällysluettelo 165 Kokouksen avaus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Tehdyn esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi Edellisen kokouksen pöytäkirja Talvipäivien 2015 valmistelutilanne SPJ:n organisaatiotyöryhmän rotujaostojen ohjesääntöihin liittyvät Uusien jäsenten hyväksyntä ja eron myöntäminen sitä pyytäneille Kirjanpitäjän / rahastonhoitajan kirjanpito vuoden 2014 taloudesta Tilivuoden 2014 tilien, tuloslaskelman ja taseen hyväksyminen allekirjoituksin Järjestön Joensuun vuosikokousta 2015 koskevat asiat Vuosikokouksessa noudatettavat menettelytavat Vuosikokoukselle laadittava järjestön vuosikokousvihkonen, joka sisältää toimintakertomuksen ja toimintasuunnitelman Hallituksen tilikertomus ja tilintarkastajien lausunto tilikaudelta Tulo- ja menoarvion laatiminen toimikaudelle Suomen Pystykorvajärjestö ry:n sääntömuutosesityksen hyväksyminen Tilintarkastaja kaudelle Ilmoitusasiat vuosikokoukselle ja tiedotusasiat vuosikertomukseen Jäsenten tekemät kirjalliset esitykset vuosikokoukselle Hallituksen esitykset vuosikokoukselle Esitys vuoden 2014 LINT -palkintotuomariksi Esitys vuoden 2014 HIRV -palkintotuomariksi Henkilöiden palkitsemiset vuosikokouksessa Esitys ansiopalkinnon saajasta (spk-kasvattaja) Esitykset SPJ:n Numeroitu kullattu mitali alustalla saajista Esitys kultamerkkien saajista Esitys SPJ:n numeroidun kultaisen ansiomerkin saajista SPJ:n edustajan valinta Ruotsin ja Norjan järjestöjen vuosikokouksiin Keskustelu Nuorisotyöryhmän toiminnan kehittämisestä KKK-jaoston ja jalostusryhmän esitys jalostussuositusjärjestelmän muuttamisesta karhukoiran jalostusneuvonnassa KKK- jaoston ja jalostusryhmän esitys KKK - pentuneuvojaksi alkaen ja asiantuntijajäsen Jalostusryhmään KKK-jaoston pöytäkirja PPK-jaoston jalostuspäivämuistio Ylimääräinen koulutustilaisuus LINT- ylituomareille Suomalainen SPK - kuvauksiin (suurlähetystö) SPK-jaoston pöytäkirja Hallituksen kokouksen päätöksen loppuun saattaminen HIRV ja KARH koulutus- ja sääntövaliokunnan kokousmuistio Järjestön pankkitilien käyttövaltuudet Messu- tapahtuma- ja tarvikemyyntivastaava Tietokannat Jalostuspäivät Pystykorvainfon nettisivut Seuraavat hallituksen kokoukset, ajankohta ja paikka Kokouksen päättäminen (8)

3 165 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 10: Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 167 Tehdyn esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi Hyväksyttiin, lisättiin pykälät 192, 193 ja Edellisen kokouksen pöytäkirja Pöytäkirja hallituksen kokouksesta on tullut tarkastetuksi ja hyväksytyksi mennessä. Asia hyväksyttiin ja merkittiin tiedoksi. Johanna Peltokangas ja Petri Huuhko jättivät eriävän mielipiteen, 159, Liite 168. Yhteiset: 169 Talvipäivien 2015 valmistelutilanne Vesa Väänänen / Pohjois-Karjalan Karhukoirayhdistys on Talvipäivä valmistelutyöryhmän puheenjohtaja, Liisa Mikkonen valmistelutyöryhmän jäsen ja hallituksen edustajana työryhmässä on Jarno Heikkinen. Kokouksen aluksi kuultiin ja nähtiin valmistelujen etenemistilanne Vesa Väänäsen, Liisa Mikkosen ja Jarno Heikkisen esittelemänä. Talvipäivien järjestämisohjetta päivitetään Joensuun ja Imatran Talvipäivien järjestelyistä saatujen kokemusten pohjalta. 170 SPJ:n organisaatiotyöryhmän rotujaostojen ohjesääntöihin liittyvät toimintaohjeet: SPK-jaosto Hallitus päätti palauttaa Jaostoon uudelleen valmisteltavaksi SPK- rotujaoston ohjesääntöön liittyvistä toimintaohjeista 3.1 Jalostusneuvonnan toimintaohjeen koskevaksi jalostusneuvojan toimintaa sekä 3.2 pentuneuvonnan toimintaohjeen evästyksellä: parituslomakkeen tulee olla informatiivinen ja yhtenevä KKK ja PPK -rotujen kanssa (sarake: jalostusneuvonnan suositus/ei: pois, koska asiat käsitelty kohdittain tasolla vaatimus täyttyy/ei täyty). Hintapyyntö tulee olla vapaaehtoinen. Ohjeet tuli toimittaa korjattuina hallituksen käsittelyyn Korjatut menettelytapaohjeet hyväksyttiin. Sihteeri stilisoi ja laittaa nettisivuille seuraavin korjauksin: Pentuneuvonnan toimintaohje: Hintapyyntö on vapaaehtoinen. Sihteeri korjaa. Jalostusneuvonnan toimintaohje: Otetaan linkit pois sivulta 2. Sihteeri korjaa. 171 Uusien jäsenten hyväksyntä ja eron myöntäminen sitä pyytäneille Hyväksytään välisenä aikana tulleet jäsenhakemukset ja myönnetään ero sitä pyytäneille. (Liite liittyneet) (Liite eronnet) Hyväksyttiin mennessä järjestömme jäseniksi hakeutuneet, liitteessä mainitut, järjestön jäsenyysehdot täyttävät, jäsenmaksun maksaneet jäsensihteerin kirjaamat uudet 3(8)

4 jäsenet. Todettiin uusia jäseniä tulleen 96 kpl ja eronneita oli 101 kpl. Jäsenmäärä oli kpl. (Jäsenmäärä vuoden vaihteessa oli kpl). Todettiin, että Tapio Kokko ei voi liittyä SPJ:n jäseneksi muuta kuin hallituksen päätöksellä ja hallitus ei ole hyväksynyt häntä jäseneksi. 172 Kirjanpitäjän / rahastonhoitajan kirjanpito vuoden 2014 taloudesta Rahastonhoitaja Markku Nikkinen on toimittanut talouskatsausta varten liitteen: (Liite 172 Talouskatsaus ). Talouden tarkempi seuranta on nähtävissä järjestön dokumenttipankissa. Rahastonhoitaja valtuutettiin jatkamaan Norden määräaikaisen tilin nro talletusta yhdellä vuodella. 173 Tilivuoden 2014 tilien, tuloslaskelman ja taseen hyväksyminen allekirjoituksin Hyväksyttiin ja allekirjoitettiin tilivuoden 2014 tilikertomukseen liittyvät tuloslaskelma ja tase esitettäväksi tilintarkastajille ja sen jälkeen heidän lausunnollaan varustettuna vuosikokoukselle. Allekirjoitukseen osallistuvat pöytäkirjan alussa kokouksessa läsnäolijoiksi merkityt hallituksen jäsenet. 174 Järjestön Joensuun vuosikokousta 2015 koskevat asiat Vuosikokouksessa noudatettavat menettelytavat (Liite Menettelytavat_vuosikokouksessa_2015) Vuosikokoukselle laadittava järjestön vuosikokousvihkonen, joka sisältää toimintakertomuksen ja toimintasuunnitelman Alustava versio vihkosesta (Liite vihkonen_ver4) Vuosikokoukselle laaditaan hall. kok päätöksen mukaisesti vihkosen muodossa järjestön vuosikertomus, joka sisältää vuosikokoukselle laaditun sääntömääräisen esityslistan, hallituksen, jaostojen ja toimikuntien toimintakertomukset, järjestön tilikertomuksen, hallituksen, jaostojen ja toimikuntien toimintasuunnitelmat, järjestön talousarvion, sekä erilaisia hallituksen esityksiä, ilmoituksia ja tiedotteita. Sihteeri ja puheenjohtaja valmistelevat hallituksen toimintakertomuksen, hyväksytään siihen liitettävät tiedot ja päätetään tehtyjen esitysten pohjalta ansiomerkkien, mitalien ja erilaisten palkintojen saajista, jotka liitetään vuosikertomukseen. Vuosikertomusvihkonen tehdään A5 kokoisena, jota painetaan 350 kpl Hallituksen tilikertomus ja tilintarkastajien lausunto tilikaudelta 2014 Heti tilintarkastajien lausunnon saatuaan kirjanpitäjä/rahastonhoitaja toimittaa tiedot sähköpostilla erillisinä liitetiedostoina sihteerille liitettäväksi vuosikertomukseen, samalla hän välittää ne myös hallituksen jäsenille tiedoksi Tulo- ja menoarvion laatiminen toimikaudelle 2015 Tuloslaskelma ja talousarvio vuodelle 2015 (Liite spj - talousarvio) Käsiteltiin ja hyväksyttiin toimintakaudelle 2015 tulo- ja menoarvio. Laadittu tulo- ja menoarvio liitetään vuosikokoukselle esitettävään vuosikokousmateriaaliin. 4(8)

5 174.5 Suomen Pystykorvajärjestö ry:n sääntömuutosesityksen hyväksyminen SPJ:n sääntömuutosesitys oli 1. vuosikokouskäsittelyssä 2014 Rovaniemellä. (Ennakkotarkastus oli PRH:ssa ennen 2014 vuosikokousta.) Korjattu sääntömuutosesitys on julkaistu Pystykorvassa 1/2015 ja valmis toiseen Vuosikokouskäsittelyyn Johanna Peltokangas esittelee asian tilanteen. (Liite spj - sääntömuutosesitys) Esitys viedään vuosikokoukseen 2015 toiseen käsittelyyn Tilintarkastaja kaudelle 2015 (Liite Tuomas Koivumäen CV) Esitetään vuosikokousaineistoon 2015 SPJ:n tilintarkastajaksi Tuomas Koivumäkeä Ilmoitusasiat vuosikokoukselle ja tiedotusasiat vuosikertomukseen Ei ollut ilmoitusasioita Jäsenten tekemät kirjalliset esitykset vuosikokoukselle Kirjallinen esitys tulee jättää neljä (4) viikkoa ennen vuosikokousta järjestölle. Kirjallisia esityksiä ei ole tullut mennessä. Todettiin, että jäsenten tekemiä esityksiä ei ole tullut mennessä. Mikäli esityksiä tulee mennessä, ne käsitellään työvaliokunta-asioina ja merkitään päätös kokouksen Joensuussa -pöytäkirjaan Hallituksen esitykset vuosikokoukselle Hallitus päätti esittää vuosikokoukselle, että Jorma Ängeslevä (Ylivieska) valitaan SPJ: n kunniajäseneksi. 175 Esitys vuoden 2014 LINT -palkintotuomariksi Jaosto on esittänyt: Mauri Kakkonen, Kontiolahti Valittiin Mauri Kakkonen, Kontiolahti 176 Esitys vuoden 2014 HIRV -palkintotuomariksi Jaosto on esittänyt: Seppo Toivonen, Lieksa Valittiin Seppo Toivonen, Lieksa 177 Henkilöiden palkitsemiset vuosikokouksessa Hakijoiden ja palkittavien nimiä ei julkisteta ennen vuosikokousta Esitys ansiopalkinnon saajasta (spk-kasvattaja) Esitykset SPJ:n Numeroitu kullattu mitali alustalla saajista Esitys kultamerkkien saajista Esitys SPJ:n numeroidun kultaisen ansiomerkin saajista 178 SPJ:n edustajan valinta Ruotsin ja Norjan järjestöjen vuosikokouksiin Valittiin molempiin Thommy Svevar, jos kutsu Ruotsiin tulee. Norjan kutsu on tullut (Liite 178). 179 Keskustelu Nuorisotyöryhmän toiminnan kehittämisestä (J. Peltokankaan selvitys Liite 179) Merkittiin keskustelu tiedoksi. 5(8)

6 KKK-asiat: 180 HIRV-ystävyysottelun valittavat koirat 2015 KKK-jaosto on tehnyt esityksen (Liite 180) valita valintasäännön mukaisesti HIRVystävyysotteluun valittavista koirista ja kisajärjestelyistä: Ystävyysottelun järjestämisvuoro on SPJ:llä. Ottelun järjestää Rantapohja alueen hirvikoirayhdistys. SHHJ nimennyt; Ylituomari Olavi Toratti ja SLJ nimennyt; varaylituomari Oiva Vattulainen. SPJ:n joukkue valintaohjeen mukaisesti on: Karjalankarhukoirat: Kkn Kuohukorven Missi, om. Tommi Ruokosuo Kkn Karhuvittikon Evita, om. Marko Laine Kku Rokka, om. Hannu & Esko Karjalainen Kku Ahorannan Pena, om. Hannu Hallikainen varalla Kku Jermukka, om. Matti Seppänen Pystykorvat varalla Spu Hakojen Jeppe, om. Esa Orava Spu Grezzion Saku, om. Pirjo & Risto Lampinen Tehdyt järjestelyt merkittiin tiedoksi ja esitetyt koirat nimettiin SPJ:n edustajiksi Ystävyysotteluun KKK-jaoston ja jalostusryhmän esitys jalostussuositusjärjestelmän muuttamisesta karhukoiran jalostusneuvonnassa KKK- jaosto on hyväksynyt KKK- jalostusryhmän esityksen siirtyä KKK - jalostusneuvonnassa käyttämään suosituskriteereiden selvityksessä puhtaasti kaikilla parituserittelylomaketta. Kyllä -/ ei- suosituksesta luovutaan kokonaan. Suosituskriteerit käydään läpi parituserittely- lomakkeella yksityiskohtaisesti. Suosituskriteerit säilytetään ennallaan. KKK -jaosto esittää ko. jalostussuositusjärjestelmän muuttamisesta karhukoiran jalostusneuvonnassa. (Liite 181). Tehty esitys hyväksyttiin. Se vie jalostusneuvontaa neuvovaan suuntaan kieltojen ja rajoitusten sijaan. 182 KKK- jaoston ja jalostusryhmän esitys KKK - pentuneuvojaksi alkaen ja asiantuntijajäsen Jalostusryhmään. Pentuneuvona Annamari Pirisen jättäessä ko. tehtävän Karjalankarhukoirajaosto esittää Niina Seppäsen nimittämistä tehtävään alkaen. KKK -jalostusryhmän asiantuntijajäseneksi puhe- ja läsnäolo-oikeuksin on pyydetty MMT Marko Laine, joka on perehtynyt erityisesti geenitutkimukseen ja koirien silmäsairauksiin. Jalostusryhmä ja Jaosto ovat käsitelleet asiat pitämissään kokouksissa (Liitteet ja 182.2) Tehty esitys Niina Seppäsen valitsemiseksi hyväksyttiin ja Marko Laine KKK- Jalostusryhmän asiantuntijajäsenenä merkittiin tiedoksi. 183 KKK-jaoston pöytäkirja (Liite 183) 6(8)

7 PPK- asiat: 184 PPK-jaoston jalostuspäivämuistio (Liite 184) Todettiin, että englanninkielinen esitys pohjanpystykorvasta -ulkomuototuomareita varten- on valmistunut. Se laitetaan dokumenttipankkiin ja otetaan hallituksen käsiteltäväksi kevään kokouksessa. SPK-asiat: 185 Ylimääräinen koulutustilaisuus LINT- ylituomareille On esitetty kysymys SPJ:n hallitukselle / LINT-ylituomarikouluttajille, onko mahdollista järjestää yksi ylimääräinen jatkokoulutustilaisuus vanhoille LINT-ylituomareille? Tammikuun loppupuolella on tullut kirjeitä Kennelliitosta, joissa on peruttu ylituomarien arvosteluoikeuksia jatkokoulutuksen puutteen vuoksi (mm. päällekkäisyys molempina päivinä ulkomuototuomaritöiden kanssa). Selvitettävä olisi, voidaanko koulutus toteuttaa esim. iltakurssina tai muutoin pudokkaille. Vilho Jokelainen esittelee asian. Keskustelun jälkeen päätettiin poikkeuksellisesti järjestää ylimääräinen LINT ylituomareiden jatkokoulutus Talvipäivien yhteydessä perjantaina klo Sitovat ilmoittautumiset Petri Huuhkolle mennessä. Petri Huuhko laatii ilmoituksen koulutustilaisuudesta SPJ:n nettisivun uutisiin. 186 Suomalainen SPK - kuvauksiin (suurlähetystö) (Liite 186) Merkittiin tiedoksi ja välitettiin pyyntö SPK- jaoston puheenjohtajalle toimenpiteitä varten. Yhteyshenkilöksi nimettiin Pekka Tiainen. SPK-jaosto järjestää koiran kuvauksiin. 187 SPK-jaoston pöytäkirja (Liite 187) Tiedoksi: 188 Hallituksen kokouksen päätöksen loppuun saattaminen Tämä pöytäkirjan kohta merkittiin salaiseksi. 189 HIRV ja KARH koulutus- ja sääntövaliokunnan kokousmuistio (Liite 189) 190 Järjestön pankkitilien käyttövaltuudet Sisko Olkkola valittiin SPJ: n rahastonhoitajaksi alkaen. Rahastonhoitajana aiemmin toimineelta Markku Nikkiseltä poistetaan SPJ:n pankkitilien käyttövaltuudet ja annetaan ne Sisko Olkkolalle. Päätettiin, että rahastonhoitaja Sisko Olkkolalla on valtuudet käyttää seuraavia Suomen Pystykorvajärjestö ry:n pankkitilejä: Kymenlaakson Osuuspankki: FI , FI ja FI , DanskeBank: FI ja FI , Nordea: FI ja FI Hänellä on oikeus siirtää ja pitää tilit parhaaksi katsomassaan ja järjestön toimintaan liittyen asioinnin kannalta parhaiten sopivassa pankissa. Käyttöoikeudet edellä mainittuihin tileihin ovat myös järjestön puheenjohtaja Eila Lautasella ja hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja Vilho Jokelaisella. Tilin DanskeBank FI käytöstä tekee hallitus 7(8)

8 aina erillisen päätöksen. Päätettiin poistaa Markku Nikkiseltä kaikki SPJ:n tilien käyttövaltuudet. DanskeBankin tilille FI on järjestöllämme kaksi pankkikorttia joiden käyttöoikeudet ovat olleet rahastonhoitaja Markku Nikkisellä ja tarvikemyyjä Katariina Nummelalla. Päätettiin poistaa Markku Nikkiseltä edellä mainitun pankkikortin käyttöoikeudet ja antaa ne rahastonhoitaja Sisko Olkkolalle. Tämä pöytäkirjan kohta tarkastettiin ja hyväksyttiin heti. 191 Messu- tapahtuma- ja tarvikemyyntivastaava Katariina Nummela irtisanoutui tehtävästä (Liite 191) Laitetaan paikka hakuun nettisivuille, yhteyshenkilö Jari Hakulinen. 192 Tietokannat Kennelliiton kanssa on käyty keskustelua yhteisistä tietokannoista järjestetään Kennelliiton kanssa kokous Tampereella LINT ja HIRV koemuotojen tietokantayhteistyöstä (ilmoittautumiset, pöytäkirjat, tulokset yms.). Eila Lautanen osallistuu kokoukseen. 193 Jalostuspäivät 2015 Merkittiin keskustelu tiedoksi. 194 Pystykorvainfon nettisivut Merkittiin keskustelu tiedoksi. 195 Seuraavat hallituksen kokoukset, ajankohta ja paikka. Pikakokous jäsenasioiden takia klo 9:30 Joensuussa Järjestäytymiskokous (alustavasti) klo 17:00 Joensuussa 196 Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 16:15 Mäntsälässä Eila Lautanen, pj. Timo Minkkinen, siht. Pöytäkirja on tullut tarkastettua viimeistään mennessä ilmoitetuilla korjausesityksillä. Korjaukset olivat vähäisiä. Mäntsälässä Eila Lautanen, pj. Timo Minkkinen, siht. 8(8)

HALLITUKSEN KOKOUS 7/2015-2016

HALLITUKSEN KOKOUS 7/2015-2016 SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY HALLITUKSEN KOKOUS 7/2015-2016 Aika: Lauantai 12.12.2015 klo 9-14 Paikka: Savutuvanapaja, Opinsaunankiuas, Jyväskylä pe 11.12.2015 20. Tappisarvikisan avajaiset

Lisätiedot

SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY HALLITUKSEN KOKOUS 2/ PÖYTÄKIRJA

SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY HALLITUKSEN KOKOUS 2/ PÖYTÄKIRJA SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY HALLITUKSEN KOKOUS 2/2013-2014 PÖYTÄKIRJA Aika: Sähköpostikokous 31.3.2014 klo 7:00 4.4.2014 klo 24:00 Paikka: Sähköpostitse. Läsnä: Timo Minkkinen, sihteeri

Lisätiedot

SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY HALLITUKSEN KOKOUS 6/ PÖYTÄKIRJA. Aika: Lauantai klo 17

SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY HALLITUKSEN KOKOUS 6/ PÖYTÄKIRJA. Aika: Lauantai klo 17 SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY HALLITUKSEN KOKOUS 6/2014-2015 PÖYTÄKIRJA Aika: Lauantai 23.1.2015 klo 17 Paikka: Hotelli IsoValkeinen, Kuopio Läsnä: Eila Lautanen, pj. Jari Hakulinen

Lisätiedot

SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/2014-2015 PÖYTÄKIRJA

SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/2014-2015 PÖYTÄKIRJA SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/2014-2015 PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai 16.3.2014 klo 9:00 Paikka: Hotelli Pohjanhovi, Pohjanpuistikko 2, Rovaniemi. Läsnä: Eila Lautanen,

Lisätiedot

SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY HALLITUKSEN JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS 1/2015 2016 PÖYTÄKIRJA

SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY HALLITUKSEN JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS 1/2015 2016 PÖYTÄKIRJA SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY HALLITUKSEN JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS 1/2015 2016 PÖYTÄKIRJA Aika: Lauantai 21.3.2015 klo 17:00 Paikka: Joensuu, Kimmel, Lukkokabinetti Läsnä: Eila Lautanen,

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS 3/2015-2016

HALLITUKSEN KOKOUS 3/2015-2016 SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY HALLITUKSEN KOKOUS 3/2015-2016 Aika: Sunnuntai 28.6.2015 klo 9-13 Paikka: Lappajärvi, Kivitippu Läsnä: Eila Lautanen, pj. Anssi Hakman Jarno Heikkinen Vilho

Lisätiedot

SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY

SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY VUOSIKOKOUS 16.3. 2013 klo 14.00 Tampereella, Hotelli Rosendahlissa, Pyynikintie 13 PÖYTÄKIRJA 1 24 1. KOKOUKSEN AVAUS Suomen Pystykorvajärjestön puheenjohtaja

Lisätiedot

SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY HALLITUKSEN KOKOUS 5/ PÖYTÄKIRJA

SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY HALLITUKSEN KOKOUS 5/ PÖYTÄKIRJA SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY HALLITUKSEN KOKOUS 5/2013-2014 PÖYTÄKIRJA Aika: Perjantai 24.1.2014 klo 16:30 Paikka: Kuopio, Hotelli Isovalkeinen, Majavaniementie 2. Kutsuttu: Uolevi

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY HALLITUKSEN KOKOUS 4/ PÖYTÄKIRJA

SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY HALLITUKSEN KOKOUS 4/ PÖYTÄKIRJA SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY HALLITUKSEN KOKOUS 4/2014-2015 PÖYTÄKIRJA Aika: Lauantai 16.8.2014 Paikka: Yyterin Kylpylähotelli, Pori Ryhmien työskentely klo 10-12 Hallituksen päätöskokous

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015 BEST WESTERN Hotel Samantta Välitie 1 90830 Haukipudas 7.3.2015 klo: 15.00. Kokouspöytäkirja Kokouksen alussa palkittiin ansioituneet koirat ja

Lisätiedot

Suomen Laikajärjestö VUOSIKOKOUS 2014

Suomen Laikajärjestö VUOSIKOKOUS 2014 Suomen Laikajärjestö VUOSIKOKOUS 2014 Finska Laikaklubben ry PÖYTÄKIRJA AIKA 1.3.2014 klo 15.00-16.57 PAIKKA Sievi, Urjanlinna 1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja Harri Mäkinen avasi vuosikokouksen Tervehdykset

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Edustajiston sääntömääräinen syyskokous Esityslista Aika: 21.11.2017 klo 17.00 Paikka: Kutsu:, Helsinki. P317 Edustajiston jäsenet Hallitus KOKOUSTEKNISET ASIAT 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen

Lisätiedot

SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY

SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY VUOSIKOKOUS 15.3. 2014 klo 14.00 Rovaniemi, Hotelli Santa Claus, Korkalonkatu 29 PÖYTÄKIRJA 1 24 1. KOKOUKSEN AVAUS Suomen Pystykorvajärjestön puheenjohtaja

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous /4

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous /4 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2012 1/4 Virpiniemen ylämaja 90810 Kiviniemi 27.3.2012 klo 18.00. Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo: 18.34 Ennen kokouksen

Lisätiedot

Rantapohja-alueen Hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2013 1/4

Rantapohja-alueen Hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2013 1/4 Rantapohja-alueen Hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2013 1/4 Reposelän ampumarata 90910 Kiiminki 25.3.2013 klo 18.00. Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus. Yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Heikki Pitkänen

Lisätiedot

SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY

SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY VUOSIKOKOUS 18.3. 2017 klo 13:30 Hotelli Mesikämmen, Karhunkierros 150, ÄHTÄRI PÖYTÄKIRJA 1 24 1. KOKOUKSEN AVAUS Etelä-Pohjanmaan Pystykorvakerhon puheenjohtaja

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016 Kiimingin jäälihalli Jäälintie 6 90900 Kiiminki 1.3.2016 klo 18.00 Kokouspöytäkirja 1. Kokouksen avaus. Puheenjohtaja Harri Sanaksenaho avasi

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Kokoustiedot Aika Torstai 22.5.2014 klo 10.07 10.10 Perjantai 23.5.2014 klo 9.02 10.06 ja 13.31 14.39 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2013 1 Kokoustiedot Aika Torstai 2.5.2013 klo 13.30 14.41 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja

Lisätiedot

Suomen Työhygienian Seura ry:n vuosikokous klo 15.15, Break Sokos Flamingo, Vantaa. Puheenjohtaja Milja Koponen avasi kokouksen klo 15:21.

Suomen Työhygienian Seura ry:n vuosikokous klo 15.15, Break Sokos Flamingo, Vantaa. Puheenjohtaja Milja Koponen avasi kokouksen klo 15:21. Suomen Työhygienian Seura ry:n vuosikokous 11.2.2019 klo 15.15, Break Sokos Flamingo, Vantaa 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Milja Koponen avasi kokouksen klo 15:21. 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja

Lisätiedot

1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013. Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A

1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013. Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013 Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Paikka Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A Osallistujat Käsitellyt asiat: Laatikainen Sinikka Fordell

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Aika 9.4.2017 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 22 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Kokoustiedot Aika: 10.4.2014 klo 10.00 13.23 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 Aika 10.4.2016 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 23 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto Nuva ry:n Hämeen piiri ry pöytäkirja Asialistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto Nuva ry:n Hämeen piiri ry pöytäkirja Asialistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi Aika: 4.9.2011 kello 13:18-17.12 Paikka: Läsnä: Hämeenkatu 3 b 14, Tampere Tiina Koljonen, puheenjohtaja Arto Lehtinen, sihteeri Tuomas Sirén, jäsen Tino Svart, jäsen Kimi Uosukainen, jäsen Käsiteltävät

Lisätiedot

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 25.3.2014. Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103)

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 25.3.2014. Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103) Esityslista 25.3.2014 Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103) Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018 1/6 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018 Aika 15.4.2018 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 20 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA Aika: 2.-3.12.2017, alkaen lauantaina 2.12. klo 14:00 Paikka: Allianssi-talo, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki 1. KOKOUKSEN AVAUS Esitys: Eurooppanuorten

Lisätiedot

SUOMEN KOTISEUTULIITTO ESITYSLISTA 2015/3 Hallitus 25.3.2015 Sivu 1 / 6

SUOMEN KOTISEUTULIITTO ESITYSLISTA 2015/3 Hallitus 25.3.2015 Sivu 1 / 6 Hallitus 25.3.2015 Sivu 1 / 6 Aika: Keskiviikko 25.3.2015 klo 11.45 14.30 Paikka: Suomen Kotiseutuliiton toimisto Läsnä Puheenjohtaja: Kirsi Moisander ( ) Varapuheenjohtaja: Raimo Sailas ( ) Jäsenet: Annukka

Lisätiedot

Espoon Palloseuran Jääkiekko ry

Espoon Palloseuran Jääkiekko ry Espoon Palloseuran Jääkiekko ry:n vuosikokous Aika: 31. elokuuta 2009 klo 18:00 Paikka: Espoonlahden Omnian auditorio 1. Kokouksen avaus Olli Koskimies avasi kokouksen klo 18:00. 2. Valitaan kokoukselle

Lisätiedot

SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ - FINSKA SPETSKLUBBEN RY

SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ - FINSKA SPETSKLUBBEN RY SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ - FINSKA SPETSKLUBBEN RY VUOSIKOKOUS 19.3.2015 KLO 13.30 Vantaa ESITYSLISTA 1. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja Eila Lautanen avasi kokouksen klo 13.45 ja toivotti osallistujat tervetulleiksi.

Lisätiedot

Vielä kerran tervetuloa ja totean kokouksen avatuksi. (kop) Voitaneen todeta kokous päätösvaltaiseksi. Todetaan (kop)

Vielä kerran tervetuloa ja totean kokouksen avatuksi. (kop) Voitaneen todeta kokous päätösvaltaiseksi. Todetaan (kop) KÄSIKIRJOITUS Hyvinkään Venlan kaupunginosayhdistyksen vuosikokoukseen AIKA 11.06.2010, PAIKKA Hyvinkää, ASIALISTA: 1. Kokouksen avaus (kop, kop, kop) Hyvät ystävät. Tervetuloa Hyvinkään Venlan kaupunginosayhdistyksen

Lisätiedot

Osallistujaluettelo (liite 1) Puheenjohtaja Maiju Savolainen toivotti osallistujat tervetulleiksi ja avasi kokouksen klo 12.12

Osallistujaluettelo (liite 1) Puheenjohtaja Maiju Savolainen toivotti osallistujat tervetulleiksi ja avasi kokouksen klo 12.12 Pienpystykorvat ry Syyskokouksen pöytäkirja Aika: 26.09.2015 Paikka: Paikalla: Pohjois-Hämeen Kennelpiirin toimitilat Tampereentie 484 Lempäälä Minna Ahonen-Vuorinen Erkki Linkohaka Harri Liikkanen Sari

Lisätiedot

2 Kokouksen järjestäytyminen, valitaan kokouksen puheenjohtaja, kokouksen sihteeri, 2 pöytäkirjantarkastajaa, 2 ääntenlaskijaa

2 Kokouksen järjestäytyminen, valitaan kokouksen puheenjohtaja, kokouksen sihteeri, 2 pöytäkirjantarkastajaa, 2 ääntenlaskijaa LAPIN KULLANKAIVAJAIN LIITTO RY PÖYTÄKIRJA 1 (5) VUOSIKOKOUS 2010 Aika: lauantai 27.3.2010 klo 14.00-16.12 Paikka: Siidan auditorio, Inari Läsnä: 52 jäsentä (liite 1) 1 Kokouksen avaus ja läsnäolevien

Lisätiedot

Puheenjohtaja Jukka Tuikka avasi kokouksen klo 13:18 ja toivotti kokousväen tervetulleeksi vuoden ensimmäiseen hallituksen kokoukseen.

Puheenjohtaja Jukka Tuikka avasi kokouksen klo 13:18 ja toivotti kokousväen tervetulleeksi vuoden ensimmäiseen hallituksen kokoukseen. Suomen Laikajärjestö - Finska Laikaklubben r.y. Isokankaantie 114 62800 VIMPELI PÖYTÄKIRJA 1/16 HALLITUKSEN KOKOUS AIKA 29.1.2016 klo 13:18 17:10 PAIKKA LÄSNÄ POIS Kuopio, Hotelli Iso-Valkeinen Pekka Kuismin,

Lisätiedot

SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS

SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 (5) SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS Aika Lauantai 24.4.2010 klo 9.30-11.35 Paikka Sokos Hotel Lappee, kokoustila Saimaa, Brahenkatu 1, Lappeenranta Läsnä Liitteen mukaan

Lisätiedot

Sporticus ry PÖYTÄKIRJA/VUOSIKOKOUS 2011 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Jyväskylän yliopisto

Sporticus ry PÖYTÄKIRJA/VUOSIKOKOUS 2011 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Jyväskylän yliopisto Sporticus ry PÖYTÄKIRJA/VUOSIKOKOUS 2011 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Jyväskylän yliopisto YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2011 Aika: Keskiviikkona 10.10.2011 kello 18.00 Paikka: Opinkiven sauna, Keskussairaalantie

Lisätiedot

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13 Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous torstaina 28.2.2013 klo 17-19:30. Paikka: Uudenmaan Marttojen 6.krs Sali, Lapinlahdenkatu 3, Helsinki. VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA

Lisätiedot

Vuosikokous henkilöä, osanottajalista liitteenä, katso liite 1 (Mauno Mynttisen nimi puuttuu listalta).

Vuosikokous henkilöä, osanottajalista liitteenä, katso liite 1 (Mauno Mynttisen nimi puuttuu listalta). Mäntsälän Kennel ja Metsästysseura Ry Vuosikokous 2013 25.2.2013 Paikka: Ampumarata Paviljonki Aika: 25.2.2013 klo 18.00 Läsnä: 64 henkilöä, osanottajalista liitteenä, katso liite 1 (Mauno Mynttisen nimi

Lisätiedot

KAUPAN ESIMIESVETERAANIT ry VUOSIKOKOUS. Paikka Baltic Princess laiva matkalla Helsingistä Tallinnaan Kokoustila 5 krs Aika 22.8.2012 alkaen klo 19.

KAUPAN ESIMIESVETERAANIT ry VUOSIKOKOUS. Paikka Baltic Princess laiva matkalla Helsingistä Tallinnaan Kokoustila 5 krs Aika 22.8.2012 alkaen klo 19. KAUPAN ESIMIESVETERAANIT ry VUOSIKOKOUS Pöytäkirja Paikka Baltic Princess laiva matkalla Helsingistä Tallinnaan Kokoustila 5 krs Aika 22.8.2012 alkaen klo 19.00 Läsnä osanottajaluettelossa mainitut 55

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n Vuosikokous 12.3.2008 Kiimingin Reposelässä.

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n Vuosikokous 12.3.2008 Kiimingin Reposelässä. Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n Vuosikokous 12.3.2008 Kiimingin Reposelässä. KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus. - kokouksen avauksen suoritti Timo Tiiro 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja,

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

Karhukoirajaosto Jaoston järjestäytymiskokous 6.7.2013 Kuopio, Rauhanlahti klo 9 13.35

Karhukoirajaosto Jaoston järjestäytymiskokous 6.7.2013 Kuopio, Rauhanlahti klo 9 13.35 1 Karhukoirajaosto Jaoston järjestäytymiskokous 6.7.2013 Kuopio, Rauhanlahti klo 9 13.35 Paikalla: Anssi Hakman Mika Kalliokoski Johannes Lehtomäki Anna-Mari Pirinen Jukka Puominen Seppo Puustinen Eila

Lisätiedot

KEMISTIKILTA Ry 1 (4) VUOSIKOKOUS Teknillisen korkeakoulun ylioppilaskunta PL Espoo FAX (09)

KEMISTIKILTA Ry 1 (4) VUOSIKOKOUS Teknillisen korkeakoulun ylioppilaskunta PL Espoo FAX (09) KEMISTIKILTA Ry 1 (4) VUOSIKOKOUS Teknillisen korkeakoulun ylioppilaskunta PÖYTÄKIRJA Aika: 11.2.2009 16:16 Paikka: Kemian tekniikan rakennuksen luentosali Ke 2 Läsnäolijat: Liite 1 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 10.3.2015 klo 18:00 1/6 Paikka Wanha WPK, Koskitie 1, Huittinen LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Läsnäolo-oikeutetut - Esittelijä ja sihteeri Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Ansio Juho Friberg

Lisätiedot

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 19.3.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 19.3.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen Esityslista 19.3.2013 Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika: 01.02.2018 Paikka: Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KOKOUSVIRKAILIJOIDEN; PUHEENJOHTAJAN,

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Pertti Saarenketo avasi kokouksen klo 19:19. Kokous keskeytettiin klo 21:13. Kokousta jatkettiin 24.1. klo 9:23.

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Pertti Saarenketo avasi kokouksen klo 19:19. Kokous keskeytettiin klo 21:13. Kokousta jatkettiin 24.1. klo 9:23. SUOMENPYSTYKORVAJAOSTON KOKOUS 2/2015, 23.1.2015 KUOPIO KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Pertti Saarenketo avasi kokouksen klo 19:19. Kokous keskeytettiin klo 21:13. Kokousta jatkettiin

Lisätiedot

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(5) VUOSIKOKOUS 31.3.2015 Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Paikka Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B Osallistujat Fordell Pertti Juntunen Raija Kauppinen Esko Kallio

Lisätiedot

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2007

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2007 PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2007 Aika: Keskiviikko 21.2.2007 klo 17.00 Paikka: Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osaston sali S4 Paikalla: Valtuusto:

Lisätiedot

Yhtiökokousedustajat Hallituksen puheenjohtaja Toimitusjohtaja

Yhtiökokousedustajat Hallituksen puheenjohtaja Toimitusjohtaja KOKOUSKUTSU 2/2016 SUOMENSELÄN LENTOKENTTÄ Oy 26.05.2016 Aika Torstai 09.06.2016 klo 18.00 Paikka Kivijärven Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat/esityslista: 1. KOKOUKSEN AVAUS 2. KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkoneuvosto 20-32 07.04.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkoneuvosto 20-32 07.04.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 20-32 07.04.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 07.04.2015 kello 18.00 20.30 Paikka: Rusk seurakuntakeskus, kokoustila (Vanhatie 7 21290 Rusko) Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra,

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN AVAUS Airiston kalastusalueen hallituksen puheenjohtaja Olavi Sahlstén toivotti osanottajat tervetulleiksi ja avasi kokouksen.

1 KOKOUKSEN AVAUS Airiston kalastusalueen hallituksen puheenjohtaja Olavi Sahlstén toivotti osanottajat tervetulleiksi ja avasi kokouksen. Aika: 29.4. 2009 kello 18:00 Paikka: Merimaskun koulu, Iskolantie 9 Merimasku 1 KOKOUKSEN AVAUS Airiston kalastusalueen hallituksen puheenjohtaja toivotti osanottajat tervetulleiksi ja avasi kokouksen.

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA. 4 Hyväksytään kokouksen työjärjestys Työjärjestys hyväksyttiin muutoksitta.

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA. 4 Hyväksytään kokouksen työjärjestys Työjärjestys hyväksyttiin muutoksitta. F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2011 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi

Lisätiedot

SUOMEN KOTISEUTULIITTO PÖYTÄKIRJA 2015/6 Hallitus 16.6.2015 Sivu 1 / 5

SUOMEN KOTISEUTULIITTO PÖYTÄKIRJA 2015/6 Hallitus 16.6.2015 Sivu 1 / 5 Hallitus 16.6.2015 Sivu 1 / 5 Aika: 16.6.2015 klo 13.00 14.40 Paikka: Hotelli Atlas, Kuopio Läsnä Puheenjohtaja: Kirsi Moisander (-) Varapuheenjohtaja: Raimo Sailas (-) Jäsenet: Annukka Alppi (x) Rauno

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle p tai sähköpostitse AIKA 28.4.2014 klo 18.00 PAIKKA Säynätsalon pappila, Pappilantie 6, 40900 Säynätsalo Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 / 16 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Forssan Seudun Pöytäkirja 1 / 5 Perussuomalaiset ry. Syyskokous 2017

Forssan Seudun Pöytäkirja 1 / 5 Perussuomalaiset ry. Syyskokous 2017 Forssan Seudun Pöytäkirja 1 / 5 Paikka: Hotelli Koskenniska, Turuntie 1 Forssa Aika: 17.10.2016 klo 19 Paikalla: Jari Kantelus,, Matti Luostarinen,, Tommi Holopainen, Aila Lahtinen, Lisäksi paikalla olivat

Lisätiedot

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY.

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY. Aika: 24.11.2012, klo 13.00 Paikka: ABC Seinäjoki, Vekaratehtaankatu 13, 60100 Seinäjoki Asia nro Liite nro 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry. 1(5) Päivärinnan koulun liikuntasali (Koulukatu 2A, Ylivieska)

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry. 1(5) Päivärinnan koulun liikuntasali (Koulukatu 2A, Ylivieska) 1(5) Aika: 17.3.2018 klo 16.15 17.30 Paikka: Päivärinnan koulun liikuntasali (Koulukatu 2A, 84100 Ylivieska) Päätöksentekijät: Kimi Uosukainen puheenjohtaja Robert Tammi 1. varapuheenjohtaja Alina Heywood

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2017

Pöytäkirja Esityslista 1/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2017 Aika: keskiviikko 25.1.2017 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen SUOMEN KARTOITTAJAYHDISTYS SKY ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Paikka Rakennusmestarien toimitila Kajaaninkatu 16, Oulu Valtakirjojen tarkastus on kokoushuoneessa klo 15.45. Aika 3.3.2016 klo 16.15

Lisätiedot

Puheenjohtaja Jukka Tuikka avasi kokouksen klo 12.18.

Puheenjohtaja Jukka Tuikka avasi kokouksen klo 12.18. Suomen Laikajärjestö - Finska Laikaklubben r.y. Isokankaantie 114 62800 VIMPELI PÖYTÄKIRJA 3/15 HALLITUKSEN KOKOUS AIKA 27.6.2015 klo 12:18 15:17 PAIKKA LÄSNÄ POISSA Viitasaari, Viitasaaren ABC Jukka Tuikka,

Lisätiedot

8.12.2011. Esitys: Valitaan kokouksen ääntenlaskijoiksi Vigrén ja Lempiäinen. Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

8.12.2011. Esitys: Valitaan kokouksen ääntenlaskijoiksi Vigrén ja Lempiäinen. Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi PÖYTÄKIRJA 26 (1/5) HALLITUS PÖYTÄKIRJA Aika: 2.12.2011 kello 14 Paikka: Opiskelijakunnan neuvotteluhuone Läsnä: Valtonen Mikko puheenjohtaja Lempiäinen Mika varapuheenjohtaja Kurronen Laura jäsen (saapui

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Metsästysseura Espoon Ähöttäjät RY. Esityslista 1/2017 iivisniemenkuja 4 e Espoo

Metsästysseura Espoon Ähöttäjät RY. Esityslista 1/2017 iivisniemenkuja 4 e Espoo YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS Aika 8.4.2017 Klo 18:00 Paikka Luomannotko 2 saunatila. 1. KOKOUKSEN AVAUS 2. JÄRJESTÄYTYMINEN 2.1 Valittaneen kokoukselle puheenjohtajaksi Mikko Lang sihteeriksi

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 14-26 29.03.2016 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 29.03.2016 kello 18.00 19.53 Paikka: Rusk seurakuntakeskus, kokoustila (Vanhatie 7 21290 Rusko) Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra,

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2015 PÖYTÄKIRJA

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2015 PÖYTÄKIRJA F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2015 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2015 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi

Lisätiedot

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Ma 6.2.2017 klo 17.00 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs. VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. KOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Nuorisotutkimusseuran hallituksen kokous 2/2017

Nuorisotutkimusseuran hallituksen kokous 2/2017 Nuorisotutkimusseuran hallituksen kokous 2/2017 Aika: 25.4.2017 klo 13.10 15.30 Paikka: Tieteiden talo (Kirkkokatu 6, Helsinki), sali 405 Hallituksen kokous järjestettiin osana Nuorisotutkimusseuran hallituksen

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN KOKOUSKUTSU 28.3.2013 Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN Sokos Hotel Vuokattiin, Kidekuja 2, Vuokatti lauantaina huhtikuun 20. päivänä 2013 klo 14.00 Kokouksessa

Lisätiedot

Yhtiökokouksen puheenjohtajaksi valittiin asianajaja Marko Vuori, joka kutsui kokouksen sihteeriksi asianajaja Tom Fagernäsin.

Yhtiökokouksen puheenjohtajaksi valittiin asianajaja Marko Vuori, joka kutsui kokouksen sihteeriksi asianajaja Tom Fagernäsin. HERANTIS PHARMA OYJ Pöytäkirja 1/2018 Y-tunnus: 2198665-7 VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika 11.4.2018, klo 13.00 Paikka Läsnä Taitotalon kongressikeskus, Valimotie 8, Helsinki Liitteessä 3 luetellut osakkeenomistajat

Lisätiedot

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2017

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2017 Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2017 Aika klo 17.30-20.15 Paikka Neste Pälkäne Aapiskukko, Valtatie 12 (Tervapirtintie 7), 36600, PÄLKÄNE Läsnä Jaakola Pekka Jylhäsalo Ari, puheenjohtaja Heikkilä

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2006

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2006 PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2006 Aika: Maanantai 20.02.2006 klo 18.00 Paikka: Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osaston sali S1 Paikalla: Valtuusto: Matti

Lisätiedot

Paikka: Lapin liitto. Aika: klo 9:30-11:45. 1 Kokouksen avaus. 2 Läsnäolijoiden toteaminen. 3 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

Paikka: Lapin liitto. Aika: klo 9:30-11:45. 1 Kokouksen avaus. 2 Läsnäolijoiden toteaminen. 3 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Kemijoen tulvaryhmän 11. kokouksen pöytäkirja 25.9.2014 LAPELY/5/07.02/2012 Paikka: Lapin liitto Aika: 22.9.2014 klo 9:30-11:45 Kemijoen tulvaryhmän 11. kokouksen pöytäkirja 1 Kokouksen avaus 2 Läsnäolijoiden

Lisätiedot

jäsenet: pj Petri Puukki Minna Bergström Matti Järvinen Esko Kulmala Eila Polojärvi kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen

jäsenet: pj Petri Puukki Minna Bergström Matti Järvinen Esko Kulmala Eila Polojärvi kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen Sivu 1 / 6 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3 / 2014 Aika: keskiviikko 19.3.2014 klo 17.34-19.22 Paikka: Lähetyskoti, Alinenkatu 11 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Petri Puukki Minna

Lisätiedot

Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2017 1/9. Kirkkoneuvosto

Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2017 1/9. Kirkkoneuvosto Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2017 1/9 Kirkkoneuvosto 26.01.2017 Aika 26.01.2017 klo 19:00-19:15 Paikka Suoraman seurakuntakeskus Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus sekä laillisuuden

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 19.9.2010 PÖYTÄKIRJA

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 19.9.2010 PÖYTÄKIRJA F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2010 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 19.9.2010 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi

Lisätiedot

D 107-I Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen. Olemme Mahdollisuuksien Omistajia

D 107-I Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen. Olemme Mahdollisuuksien Omistajia LIONS INTERNATIONAL D 107 I VUOSIKOKOUS, 22.4.2017 Oulu 14.15-16.30 ESITYSLISTA 1. KOKOUKSEN AVAUS 2. KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN Piirin ohjesäännön mukaan piirikokouksen puheenjohtajana toimii piirikuvernööri

Lisätiedot

Pykälä Käsiteltävä asia Sivu

Pykälä Käsiteltävä asia Sivu 1 (6) Elin: Vuosikokous Aika: 19.11.2014 klo 18.00 Paikka: Etelä-Pohjanmaan Elinkeinotalo, Huhtalantie 2, 60200 Seinäjoki Esityslista Pykälä Käsiteltävä asia Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. PÖYTÄKIRJA 02/2012 Aika: Tiistai 23.10.2012 klo 16 18 Paikka: Veturitallit, nuortentila Vaihde Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen

Lisätiedot

vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010

vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010 Auran PÖYTÄKIRJA vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010 AIKA: Sunnuntai 07.11.2010 klo 18.00-20.20 PAIKKA: Auran yhtenäiskoulun neuvotteluhuone LÄSNÄ: Tero Sahla Satu Rautias-Barnett

Lisätiedot

Varsinainen liittokokous alkaa

Varsinainen liittokokous alkaa KUUROJEN LIITTO RY ESITYSLISTA 1 (5) Varsinainen liittokokous Aika 6.-7.6.2015 Paikka Valkea Talo, Ilkantie 4, 00400 Helsinki Lauantai 6.6. Lounas klo 11.30-12.30 Kahvi klo 15.00-15.30 8.30 9.30 Edustajavaltakirjojen

Lisätiedot

Lehtojärvellä PÖYTÄKIRJA 1/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Lehtojärvellä PÖYTÄKIRJA 1/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Lehtojärvellä 21.3.2015 PÖYTÄKIRJA 1/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja,, avasi kokouksen klo 16.00 ja toivotti kaikki tervetulleeksi Haavikon

Lisätiedot

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki. ESITYSLISTA 1(6) Edustajisto 7/12 7.5.2012 EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS. AIKA 7.5..2012 Klo 17.

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki. ESITYSLISTA 1(6) Edustajisto 7/12 7.5.2012 EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS. AIKA 7.5..2012 Klo 17. ESITYSLISTA 1(6) EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS AIKA 7.5..2012 Klo 17.00 PAIKKA Pasilan toimipiste, tila 2002 KUTSUTUT Varsinaiset edustajat: 1 Juho Karhumäki pj paikalla 2 Eetu Salminen vpj myöhässä 3 Salla

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen.

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen. KOLHON KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA Marko Lipsonen 2.1.2013 YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS Aika 27.11.12, KLO 19.00 Paikka Osuuspankin kokoustilat Läsnä Läsnäolijoista erillinen liite Käsitellyt asiat: 1. Kokouksen

Lisätiedot

Päätösesitys: Hallituksen puheenjohtaja Pekka Knuutti avaa kokouksen Päätös: Esityksen mukaan

Päätösesitys: Hallituksen puheenjohtaja Pekka Knuutti avaa kokouksen Päätös: Esityksen mukaan EVANKELINEN LÄHETYSYHDISTYS ELY ry VUOSIKOKOUS PÖYTÄKIRJA Kokousaika: Lauantai 16.4.2016 klo 14.30 Paikka: Tampere, Kalevan kirkon srk-sali Läsnä: Osallistujalista pöytäkirjan liitteenä 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2013 1 Kokoustiedot Aika: 4.4.2013 klo 10.00 13.25 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2013 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Läsnä Saarinen Kari, varaj. Nummela Leif. Elo Joonas Poutiainen Upe 1-11

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Läsnä Saarinen Kari, varaj. Nummela Leif. Elo Joonas Poutiainen Upe 1-11 Aika 31.1.2017 kello 18.30 18.50 Paikka Tervakosken seurakuntakeskus Läsnä Saarinen Kari, varaj. Nummela Leif Ahvenjärvi Seppo Nurminen-Pulkkinen Enni Elo Irmeli Pihkala Isto Elo Joonas Poutiainen Upe

Lisätiedot

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Kauko Harjula ja kokouksen sihteeriksi valittiin Kalevi Korhonen.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Kauko Harjula ja kokouksen sihteeriksi valittiin Kalevi Korhonen. Pöytäkirja Metsästysseura Kerä ry:n vuosikokouksesta, joka pidettiin 17.2.2013 klo 12.00 alkaen seuran metsästysmajalla Kovelinlehdossa. Paikalla oli 67 seuran jäsentä. Lista osaottajista on liitteessä

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2011 1 Finlands Kommunförbund rf. Aika: 20.4.2011 klo 9.30 13.32, kokous keskeytettynä klo 13.25 13.

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2011 1 Finlands Kommunförbund rf. Aika: 20.4.2011 klo 9.30 13.32, kokous keskeytettynä klo 13.25 13. Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2011 1 Kokoustiedot Aika: 20.4.2011 klo 9.30 13.32, kokous keskeytettynä klo 13.25 13.29 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto

Lisätiedot

Hallituksen esitys liittokokouksen esityslistaksi

Hallituksen esitys liittokokouksen esityslistaksi SUOMEN YLIOPPILASKUNTIEN LIITTO (SYL) ry Asiakirja nro 05 Sivu 1 / 6 Hallituksen esitys liittokokouksen esityslistaksi 01 Kokouksen avaaminen 02 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 03 Kokouksen

Lisätiedot

Ehdotus: Hallituksen puheenjohtaja Risto Jormalainen avaa kokouksen. Päätös:Risto Jormalainen avasi kokouksen.

Ehdotus: Hallituksen puheenjohtaja Risto Jormalainen avaa kokouksen. Päätös:Risto Jormalainen avasi kokouksen. SUOLAHDEN-SUMIAISTEN VESIOSUUSKUNTA Osuuskuntakokous PÖYTÄKIRJA 05.04.2009 Kokousaika Tiistaina 31.03.2009 klo 18.00-20.10 Kokouspaikka Suolahtisali Läsnä: Osuuskunnan jäsenet ( 43 ) liitteen nro 1. mukaisesti

Lisätiedot

Iin seudun Rhy:n Vuosikokous

Iin seudun Rhy:n Vuosikokous Iin seudun riistanhoitoyhdistys PÖYTÄKIRJA Pokholmintie 30 95100 KUIVANIEMI Puh 0400-936 333 Email ii@rhy.riista.fi 23.2.2016 Iin seudun Rhy:n Vuosikokous Aika: 23.2.2016 klo 18.00-20:15 Paikka: Läsnä:

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 4.6.2018 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/1329/00.00.01.08/2018 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 267 28.5.2018 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5

Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5 KAUPAN ESIMIESVETERAANIT RY VUOSIKOKOUS Pöytäkirja Aika 1.9.2015 kello 18.30 Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5 Läsnä Liitteessä 6 mainitut 43 henkilöä 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 19.02.2014 1 Aika Keskiviikkona 19.02.2014 klo 16.00 17.30 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja

Lisätiedot