Yhdistysnetin Tapahtumakalenterin ohje

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Yhdistysnetin Tapahtumakalenterin ohje"

Transkriptio

1 Yhdistysnetin Tapahtumakalenterin ohje Lapin Yhdistysnettiin rekisteröityneelle käyttäjälle avautuu oman yhdistyksen Yhdistystietosivun ohella muitakin ilmaisia palveluita. Rekisteröitynyt käyttäjä voi lisätä Lapin Yhdistysnetin Tapahtumakalenteriin omia tapahtumiaan. 1. Käyttäjävalikko Sivustolle kirjautumisen jälkeen käyttäjälle ilmaantuu näkyviin Käyttäjävalikko sivuston vasempaan laitaan. 2. Lisää tapahtuma Tapahtumakalentereihin lisätään tapahtumia "Käyttäjävalikon" ensimmäisen linkin, "Lisää tapahtuma" -linkin kautta. Painetaan linkkiä. Avautuu "Lisää tapahtuma" -lomake.

2 * Tapahtuma -kenttään lisätään tapahtuman otsikko, joka kuvailee parhaiten tapahtumaa. Otsikossa on syytä selkeästi ilmoittaa mitä tai keitä tapahtuma koskeen, esim. yhdistyksen nimi, jonka vuosikokous on kyseessä. Ei siis: "Vuosikokous" vaan "Meri-Lapin Sukututkijoiden vuosikokous" tai "Retki Kemin vanhalle kirkolle" vaan esim. "Meri-Lapin Sukututkijoiden retki Kemin vanhalle kirkolle". * Tapahtumapaikka voidaan valita tapahtumapaikkalistalla jo olevista paikoista. Jos sattuu kuitenkin niin, että tapahtumapaikka ei ole listassa, täytyy tapahtumapaikka käydä luomassa. 3. Tapahtumapaikan lisääminen Painetaan "Lisää uusi tapahtumapaikka" -painiketta.

3 Avautuu uusi ikkuna. Tapahtumapaikka määritellään avautuvassa "Lisää tapahtumapaikka" - lomakkeessa. * Tapahtumapaikka -kenttään määritellään paikka, sali tai tila missä tapahtuma pidetään * Katuosoite -kenttään täytetään paikan postiosoite

4 * Postinumero -kenttään täytetään paikan postinumero * Kaupunki -kenttään lisätään kaupunki, jossa tapahtuma pidetään. Kirjoitetaan yhdenmukaisuuden vuoksi SUURAAKKOSIN. * Lääni -kenttään lisätään maakunta (läänejähän ei enää ole) * Maa -kenttään lisätään Suomen kansainvälinen lyhenne FI * Kotisivu -kenttään voidaan lisätä tapahtumapaikkana olevan laitoksen ym. kotisivu. Osoitteen tulee olla muodossa * Kuvan lisääminen Tapahtumapaikkalomakkeeseen voidaan lisätä myös kuva.

5 Kuva tulee olla tallennettuna omalle koneelle johonkin kansioon taikka vaikkapa työpöydälle. Painetaan "Selain"-painiketta ja haetaan tarvittava kuva omalta koneelta. Valitaan haluttu kuva hiirellä tummentaen. Tiedoston nimi tulee "Tiedostonimi" -kenttään ja painetaan "Avaa". Kuvan polku tulee esille "Selaa..." -kenttään.

6 * Kuvaus -kenttään voi halutessaan lisätä Tapahtumapaikasta lyhyen kuvauksen. * Metatieto -kentästä ei tarvitse välittää, eikä sitä täytetä. Painetaan "Lisää tapahtumapaikka/kaupunki" -painiketta. Metatietokenttään automaattisesti ilmaantuu tapahtumapaikka/kaupunki lomakkeen tiedoilla täytettynä. * Tapahtumapaikkaan voidaan lisätä myös liite, jos sellainen on tarpeen. Liitteen lisäämiseksi painetaan jälleen "Selaa" -näppäintä, ja etsitään haluttu liite koneen resurssienhallinnan kautta. Valitun liitteen polku tulee näkyville selaa kenttään.

7 Liite tulee oletuksena valituksi julkaistuksi (Public). Tapahtumapaikkaan voidaan lisätä useampiakin liitteitä. Lomake on nyt täytetty. Lomakkeen tallentamiseksi täytyy palata aivan lomakkeen alkuun. Painetaan "Tallenna" -painiketta. Tapahtumapaikka on nyt tallennettu. 4. Tapahtumapaikan valinta listalta Tapahtumakalenteriin jo tehdyt tapahtumapaikat saadaan näkyville ja valittavaksi painamalla hiirellä "Valitse" -painiketta.

8 Tuolloin avautuu uusi ikkuna, jossa esitetään valittavissa olevat tapahtumapaikat. Tapahtumista voidaan tehdä lajittelu laskevaksi (a-ö) tai nousevaksi (ö-a) hiirellä painamalla "Tapahtumapaikka" -sanaa. Laskeva Nouseva Samoin voidaan vastaava lajittelu (aakkostus) tehdä tapahtumapaikan kaupungin osalta painamalla hiirellä "Kaupunki" -sanaa. Tapahtumia voidaan hakea myös ikkunan yläreunassa olevalla hakutoiminnolla. Valittavana haettavaksi on joko Tapahtumapaikka tai Kaupunki.

9 Kirjoitetaan hakukenttään haluttu kaupunki/kunta. Esimerkkitapauksessa kirjoitetaan Kemi ja painetaan "Siirry" -painiketta. Avautuvassa ikkunassa esitetään haettuun paikkaan määritellyt tapahtumapaikat, joissa Kemi esiintyy. Kyseessä on sanahaku, joka ottaa myös osan sanan esiintymisestä (Keminmaa, Kemijärvi). Tapahtumakalenteriin on oletuksena jo tehty kaikkia pelkkiä Lapin kuntia osoittavat tapahtumapaikat. Kalenteriin tapahtumia lisäävän tulee kuitenkin lisätä itse tietyt erityiset paikat kunnassa. * Kaupunkihaku etsii Tapahtumapaikoista tapahtumapaikat, jotka on määritelty tiettyyn kaupunkiin.

10 Valitaan hiirellä haluttu tapahtumapaikka listalta. 5. Ei tapahtumapaikkaa -valinta Tapahtumaa tehtäessä on mahdollista valita myös "Ei tapahtumapaikkaa". Tätä valintaa voidaan käyttää ainoastaan silloin jos tapahtumapaikkoja on kerralla esim. useampia tai paikka ei ole tiedossa. 6. Kategorian valinta Lapin Yhdistysnetissä olevassa Tapahtumakalenterissa tapahtumat on luokiteltu seutukuntien mukaisesti. Tapahtumakalenterin kategoria valitaan alasvetovalikon esittämästä seutukunta-listasta, riippuen siitä missä seutukunnassa tapahtuma järjestetään. Muu Suomi -kategoriaa käytetään, kun tapahtuman paikka on Lapin ulkopuolella. "Valtakunnallinen" -kategoriaa käytetään, kun yhtä yksittäistä tapahtumapaikkaa ei ole, vaan tapahtumaa järjestetään valtakunnallisesti. 7. Päiväyksen lisääminen Päiväys annetaan muodossa yyyy-mm-dd eli suomeksi vvvv-kk-pv.

11 Oikean päiväyksen voi halutessaan kirjoittaa "Päiväys"-kenttään manuaalisesti tai valita päivämäärä "Päiväys"-kentän perässä olevasta kalenteri-ikonista. Ikonia painettaessa avautuu kuukausikalenteri, josta voi valita haluamansa päivämäärän. Kalenterin "Tänään" -otsikon vasemmalla ja oikealla olevilla > -nuolilla voi navigoida edellisiin ja tuleviin kuukausiin. Laitimmaisella >> -nuolella siirrytään vuosi eteenpäin. Tulevat kuukaudet saa esille myös nuolta hiirellä napsauttamalla ja sitä paikallaan pitämällä. Avautuu kuukausilista, josta voi valita halutun kuukauden.

12 Laitimmaisella << tai >> -nuolilla voidaan liikkua vuosissa eteenpäin. Hiirellä napsauttaessa ja paikallaan pidettäessä avautuu listaus vuosista eteenpäin. Valitaan hiirellä oikea päivä ja päiväys tulee oikeassa vvvv-kk-pv -muodossa päiväys-kenttään. Samalla tavalla lisätään tapahtuman päättymispäivä. Jos tapahtuma on yksipäiväinen, päättymispäivä on sama kuin alkamispäivä. Päättymispäivää ei tuolloin ole tarpeen edes merkitä.

13 8. Tapahtuman ajan lisääminen Aika -kenttään lisätään tapahtuman alkamisaika muodossa hh:mm samoin kuin päättymisaika, jos se on tiedossa. 9. Tapahtuman toistuvuusasetukset Tapahtumakalenteriin voidaan yhdellä tapahtumakirjauksella määrittää tapahtuma useammalle päivälle. Oletuksena on valittuna "ei mitään". Alasveto -valikosta avautuu muita valintoja: 9.1 Toistuvuus päivittäin Kun valitaan "Päivittäin" -valinta, avautuu lisävalintoja. Tapahtuma voidaan määrittää toistuvaksi joka päivä (1), joka toinen päivä (2), joka kolmas päivä 3) jne.

14 9.2 Toistuvuus viikoittain Alasveto -valikosta voidaan valita myös vaihtoehto "viikoittain". "Viikoittain" valinnan yhteydessä avautuu uusi alasveto -valikko, josta voidaan määrittää tapahtuman viikoittainen toistuvuus. Valinta voidaan tehdä joka viikolle, joka toiselle viikolla jne. aina joka 8:teen viikkoon saakka.

15 9.3 Toistuvuus kuukausittain Alasveto -valikosta voidaan valita vaihtoehdoksi myös "kuukausittain" -valinta. Kuukausittain -valinnassa avautuu uusi alasveto -valikko, jossa voidaan määrittää tapahtuman toistuvuus kuukausikohtaisesti. Tapahtuma toistuu joka kuukausi, joka toinen kuukausi jne. aina 12. kuukauteen saakka.

16 9.4 Toistuvuus viikonpäivänä Viimeinen alasveto -valikon valintavaihtoehto on "viikonpäivänä" -valinta. Valittaessa "viikonpäivänä" avautuu uusi alasveto -valikko. Valittavana on, josko tapahtuma toistuu tiettynä viikonpäivänä tiettyyn aikaan kuukaudessa. Valittavana on joka "ensimmäinen", "toinen", "kolmas", "neljäs", "viimeinen" ja "viimeistä edellinen" viikonpäivä kuukausittain. Haluttu viikonpäivä valitaan viereistä alasveto -valikosta. Valittavana on viikonpäivät maanantaista sunnuntaihin.

17 10. Tapahtuman aktiivisuusasetukset Toistuvuusasetuksissa on oletuksena "rajoittamaton". Tapahtuman loppuaika voidaan antaa kalenterista valitsemalla kuten päiväystä lisättäessä. Kalenteripäiväyksen oletuksen voi asettaa uudelleen painamalla kalenteri -kuvakkeen perässä olevaa kuvaketta.

18 11. Kuvan lisääminen tapahtumaan Kalentereiden tapahtumiin voidaan lisätä myös kuva. Kuva lisätään "Selaa..." -painikkeella. "Selaa..." -painike avaa oman koneen resurssienhallinnan. Kuva tulee olla tallennettuna omalle koneelle, vaikkapa työpöydälle, josta kuva on helppo hakea. Valitaan kuva hiirellä ja painetaan "Avaa". Kuvan polku ilmaantuu kuvakenttään. Kuva latautuu siinä vaiheessa kun tapahtuma tallennetaan.

19 12. Tapahtuman kuvauksen lisääminen Tapahtuman kuvausteksti kirjoitetaan tai liitetään kuvauskenttään. Kuvaus voi olla lyhyt ja ytimekäs, mutta myös pidempi selostus tapahtumasta ja sisältää vaikkapa tapahtuman ohjelman. 13. Liitteen lisääminen tapahtumaan Tapahtuman ohjelman voi toki lisätä myös vaikka liitteeksi pdf-tiedostona. Painetaan "Selaa" -näppäintä ja valitaan koneen resurssienhallinnan kautta haluttu liite. Liitteen polku näkyy "Selaa" -näppäimen kentässä.

20 Liitteitä voidaan tapahtumaan lisätä useampiakin. 14. Tapahtuman tallentaminen Tapahtumalomake on tullut täytetyksi. Vielä tapahtuma täytyy tallentaa. Tallennuspainike löytyy aivan tapahtumalomakkeen alusta. Painetaan sitä. Kuva latautuu ja asettuu omalle paikalleen tapahtumasivun oikealla puolelle Tapahtuman otsikon ja muiden määritteiden viereen.

21 Myös valittu liite latautuu oikealle paikalle. Tapahtuma on lisätty Lapin Yhdistysnetin tapahtumakalenteriin. Tervetuloa käyttämään lapinyhdistysnetti.fi -sivustoa! Lisätietoja:

STS Uuden Tapahtuma-dokumentin teko

STS Uuden Tapahtuma-dokumentin teko STS Uuden Tapahtuma-dokumentin teko Valitse vasemmasta reunasta kohta Sisällöt. Sisällöt-näkymä Valitse painike Lisää uusi Tapahtuma 1 Valitse kieleksi Suomi Välilehti 1. Perustiedot Musta reunus kieliversioneliön

Lisätiedot

Moodle-ohje versioon 1.9. Ohjeet Moodlen käytön tueksi - opettajille ja pohjan hallinnoijille

Moodle-ohje versioon 1.9. Ohjeet Moodlen käytön tueksi - opettajille ja pohjan hallinnoijille Ohjeet Moodlen käytön tueksi - opettajille ja pohjan hallinnoijille Muokattu viimeksi 26.8.2010 1 Ohjeet Moodlen käytön tueksi Sisällys Mistä löydän SAMKin Moodlen ja kirjaudun verkko-oppimis-ympäristöön?...

Lisätiedot

FaktaNet live v3 Käyttöohje Versio: 121217-1 Kieli: Suomi

FaktaNet live v3 Käyttöohje Versio: 121217-1 Kieli: Suomi FaktaNet live v3 Käyttöohje Versio: 121217-1 Kieli: Suomi 1 Sisällysluettelo Sisäänkirjautuminen... 4 Valikko... 4 Etusivu... 4 Omat tiedot... 5 Ohje... 5 Sulje palvelu... 5 Tekstihaku... 5 Tekstihaun

Lisätiedot

Käyttöohje CSI LakiMies. Versio 2.7 Joulukuu 2012

Käyttöohje CSI LakiMies. Versio 2.7 Joulukuu 2012 Käyttöohje CSI LakiMies Versio 2.7 Joulukuu 2012 (1/118) Sisällysluettelo 1 Ohjelmiston yleiset toiminnot... 4 1.1 Ohjelmiston rakenne... 4 1.2 Perustoiminnot... 6 1.2.1 Listatoiminnot... 6 1.2.2 Ikkunatoiminnot...

Lisätiedot

Käyttöohje CSI Professional. Versio 2.0 Elokuu 2011

Käyttöohje CSI Professional. Versio 2.0 Elokuu 2011 Käyttöohje CSI Professional Versio 2.0 Elokuu 2011 CSI Professional 2.0 Käyttöohje 2 (/129) SISÄLLYSLUETTELO 1 Ohjelmiston yleiset toiminnot... 4 1.1 Ohjelmiston rakenne... 4 1.2 Perustoiminnot... 7 1.3

Lisätiedot

Ankkuri jäsenrekisteriohjelmisto Käyttöohjeet

Ankkuri jäsenrekisteriohjelmisto Käyttöohjeet Ankkuri jäsenrekisteriohjelmisto Käyttöohjeet Päiväys Versio Muokkaaja 18.3.2009 1.0 Minna Hautamäki 8.4.2009 1.1 Minna Hautamäki 14.4.2009 1.2 Minna Hautamäki Sisällys 1 Ankkuri... 4 2 Help desk... 4

Lisätiedot

Käyttöohje: FirstClass Client 7.0 Muokattu: 19.08.2003

Käyttöohje: FirstClass Client 7.0 Muokattu: 19.08.2003 Versio ja pvm Laatinut Muokattu pvm Muokannut 1.0c / 19.08.2003 Tero Avellán 19.08.2003 Tero Auranmaan Aluetietoverkko Oy 1/31 Käyttöohjeen muutoshistoria: Pvm. Versio Mitä tehty Nimi Huomautukset Tämän

Lisätiedot

3.2.1 Uusi extranet käyttäjä...31 3.2.1.1 Extranetkäyttäjä sivuston muokkausoikeuksilla...31 3.2.1.2 Extranetkäyttäjä ilman

3.2.1 Uusi extranet käyttäjä...31 3.2.1.1 Extranetkäyttäjä sivuston muokkausoikeuksilla...31 3.2.1.2 Extranetkäyttäjä ilman Sisällysluettelo 1. Käyttäjän opas...3 1.1 Sivuston katselu...3 1.2 Sivustolle siirtyminen...3 1.3 Navigointi...3 1.4 Keskusteluihin osallistuminen...4 1.5 Gallupeihin vastaaminen...5 1.6 Ajankohtaista

Lisätiedot

JÄSENREKISTERIN KÄYTTÖOHJE

JÄSENREKISTERIN KÄYTTÖOHJE SIVU 1/30 POLKU SIVU 2/30 POLKU JÄSENREKISTERIN LYHYT KÄYTTÖOHJE Julkaisun tiedot: Toimittaja: Päivitys: Kuvittaja: Julkaisija: Laura Kalervo, Suunnittelutoimisto Omena Eero Tuomenoksa, Suomen Partiolaiset

Lisätiedot

Käyttöopas. Potilaskortisto-ohjelma Potilastietojen hallinta ja laskutus

Käyttöopas. Potilaskortisto-ohjelma Potilastietojen hallinta ja laskutus Käyttöopas Potilaskortisto-ohjelma Potilastietojen hallinta ja laskutus 1 Tämän julkaisun sisältöä voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Esimerkeissä esitetyt yritykset, nimet ja muut tiedot ovat

Lisätiedot

E4web v4.3.4.3 06-2011. Esmikko4 Web

E4web v4.3.4.3 06-2011. Esmikko4 Web E4web v4.3.4.3 06-2011 Esmikko4 Web Sisällysluettelo 1 Yleistä... 4 1.1 Selaimen vaatimukset... 4 2 Ohjelman käynnistäminen... 5 3 Järjestelmään kirjautuminen... 5 3.1 Windowsin integroitu autentikointi...

Lisätiedot

Ohjeita Moodlen käytön tueksi

Ohjeita Moodlen käytön tueksi Ohjeita Moodlen käytön tueksi SAMK 1 Sisällys Ohjeita Moodlen käytön tueksi Miten löydän oman verkko-oppimisympäristöni?... 3 Avain... 5 Istunnon lopettaminen... 5 Moodle-pohjan rakenne... 6 Moodle-pohjan

Lisätiedot

20.8.2014. Projektiryhmä. Käyttöohjeet. Kuksa Jäsenrekisteri. sivu 1/96

20.8.2014. Projektiryhmä. Käyttöohjeet. Kuksa Jäsenrekisteri. sivu 1/96 Käyttöohjeet Kuksa Jäsenrekisteri sivu 1/96 Contents 1 Johdanto... 5 1.1 Käytön tuki... 5 2 Kirjautuminen Kuksa -jäsenrekisteriin... 5 2.1 Yleistä... 5 2.2 PartioID... 5 2.3 Virhetilanteet... 6 2.3.1 Rekisteröityminen

Lisätiedot

Microsoft Excelin perusteita Keijo Salakari 7. Maaliskuuta 2006

Microsoft Excelin perusteita Keijo Salakari 7. Maaliskuuta 2006 Microsoft Excelin perusteita Keijo Salakari 7. Maaliskuuta 2006 Microsoft Excel perusteita 2 (36) Sisältö 1 MS EXCEL OHJELMAN KÄYNNISTÄMINEN... 4 1.1 KÄYNNISTÄ-VALIKON KAUTTA... 4 1.2 TYÖPÖYDÄN PIKAKUVAKE...

Lisätiedot

SAK:N PAIKALLISJÄRJESTÖJEN NETTIPALVELUT

SAK:N PAIKALLISJÄRJESTÖJEN NETTIPALVELUT SAK:N PAIKALLISJÄRJESTÖJEN NETTIPALVELUT KÄYTTÄJÄN OPAS, VERSIO 1.8 7.5.2010 JULKISET SIVUT http://www.sak-paikalliset.fi/ Username: Password: YLLÄPITO http://www.sak-paikalliset.fi/adm Username: Password:

Lisätiedot

Yleistä ohjelmasta 1

Yleistä ohjelmasta 1 YLEISTÄ OHJELMASTA OHJELMAN KÄYTÖN ALOITUS MITEN KÄYTÄT KÄYTTÖOHJETTA? OHJELMAN KÄSITTEET YLEISET NÄPPÄIMET JA PIKANÄPPÄIMET Yleistä ohjelmasta 1 Sisällys YLEISTÄ... 3 OHJEKANSION PERIAATTEET JA PERUSKÄSITTEET...

Lisätiedot

Kirkkonummen Reserviupseeriyhdistyksen. ja ylläpito

Kirkkonummen Reserviupseeriyhdistyksen. ja ylläpito Kotisivuohje Sivu 1 / 10 Kirkkonummen Reserviupseeriyhdistyksen kotisivujen muokkaaminen ja ylläpito Seppo Vahasalo 2012-07-02 Kotisivuohje Sivu 2 / 10 1. Aloitus Ylläpidon käyttöliittymää käytetään selaimen

Lisätiedot

Noppa-opintoportaalin OHJE OPETTAJALLE V 12/12

Noppa-opintoportaalin OHJE OPETTAJALLE V 12/12 Noppa-opintoportaalin OHJE OPETTAJALLE V 12/12 1 Yleistä... 3 Muistilista Nopan opintojaksosivuston ylläpitäjälle... 4 Kerro opiskelijoille Nopasta opintojakson alkaessa... 4 Opintojaksotietojen siirtyminen

Lisätiedot

R-Phone 1.3.3 Käyttöohje

R-Phone 1.3.3 Käyttöohje R-Phone 1.3.3 Käyttöohje versio 08.04.2005 2 R-Phone käyttöohje 8.4.2005 TJK Tietolaite Oy Sisällys Esittely...5 Mikä on R-Phone?...5 Esivaatimukset...5 PC:n vähimmäisvaatimukset...5 Ohjelmistovaatimukset...5

Lisätiedot

6.0.6 ~KÄYTTÄJÄN OPAS ~ Asemamiehenkatu 4 00520 Helsinki. puh. (09) 2780 0078 fax (09) 155 2851. asiakaspalvelu@seuraava.fi http://exim.seuraava.

6.0.6 ~KÄYTTÄJÄN OPAS ~ Asemamiehenkatu 4 00520 Helsinki. puh. (09) 2780 0078 fax (09) 155 2851. asiakaspalvelu@seuraava.fi http://exim.seuraava. 6.0.6 ~KÄYTTÄJÄN OPAS ~ Asemamiehenkatu 4 00520 Helsinki puh. (09) 2780 0078 fax (09) 155 2851 asiakaspalvelu@seuraava.fi http://exim.seuraava.fi Sisältö Sivu 1. Yleistä 2 2. Valikot ja niiden toiminta

Lisätiedot

Sähköposti ja uutisryhmät 4.5.2005

Sähköposti ja uutisryhmät 4.5.2005 Outlook Express Käyttöliittymä Outlook Express on windows käyttöön tarkoitettu sähköpostin ja uutisryhmien luku- ja kirjoitussovellus. Se käynnistyy joko omasta kuvakkeestaan työpöydältä tai Internet Explorer

Lisätiedot

FirstOffice Johdanto ja asennus

FirstOffice Johdanto ja asennus Johdanto ja asennus Kappale 1: Johdanto ja asennus FirstOffice on integroitu taloushallinto-ohjelma pienyrityksille Windows, Macintosh ja Linux käyttöympäristöihin. Se sisältää laskutuksen, osto- ja myyntireskontran,

Lisätiedot

MOODLE 2 - OPISKELIJAN OPAS. Saimaan ammattikorkeakoulun Viestintä- ja mediapalvelut

MOODLE 2 - OPISKELIJAN OPAS. Saimaan ammattikorkeakoulun Viestintä- ja mediapalvelut MOODLE 2 - OPISKELIJAN OPAS Saimaan ammattikorkeakoulun Viestintä- ja mediapalvelut Päivitetty 1.8.2013 Sisältö 1 Yleistä Moodlen käytöstä... 3 1.1 Oma kotisivu... 5 1.2 Profiilin muokkaaminen... 7 1.3

Lisätiedot

KEHITTYVÄ TIKKAKOSKI RY

KEHITTYVÄ TIKKAKOSKI RY KEHITTYVÄ TIKKAKOSKI RY VERKKOSIVUSTON KÄYTTÖOHJEET 2014 HANNA RAUTIO KEHITTYVÄ TIKKAKOSKI RY, VIESTINTÄTIIMI Humak, kulttuurituottaja SISÄLLYS 1 Yleistä... 2 1.1 Käyttäjät... 2 1.2 Kategoriat... 3 1.3

Lisätiedot

Webforum Teamwork & Professional

Webforum Teamwork & Professional Webforum Teamwork & Professional Käyttö- ja hallinnointiopas versio 15.1 Viimeisin päivitys: 2015-03-31 Sisällysluettelo Johdanto... 4 Sisään kirjautuminen... 4 Kadotitko tai unohditko henkilökohtaiset

Lisätiedot

WebMusketti Konservointiosasovellus (Muskos)

WebMusketti Konservointiosasovellus (Muskos) Sivu 1 / 46 WebMusketti Konservointiosasovellus (Muskos) Käyttäjän pikaohje Konservointikertomus Ennen aloitusta varmistettava: esineen/kuvan tiedot oltava syötettynä WebMusketin esine/kuvasovellukseen

Lisätiedot

VIESTINTÄ- KOULUTUS TO 4.4.2013. Vanajaveden opisto, Hämeenlinna

VIESTINTÄ- KOULUTUS TO 4.4.2013. Vanajaveden opisto, Hämeenlinna VIESTINTÄ- KOULUTUS TO 4.4.2013 Vanajaveden opisto, Hämeenlinna Viestintä Luottamushenkilökoulutus 4.4.2013 Vanajaveden opisto Verkatehdas 1 Sylvi-extranet paikallisyhdistyksen puheenjohtaja ja sihteeri

Lisätiedot

Suomen Yrittäjien kotisivupaketti: Ohjeet

Suomen Yrittäjien kotisivupaketti: Ohjeet Suomen Yrittäjien kotisivupaketti: Ohjeet Voit tehdä tyylikkäät kotisivut yhdistyksellesi Suomen Yrittäjien kotisivupaketilla. Aloittaaksesi tarvitset vain tietokoneen ja Internet yhteyden. Tarkempia neuvoja

Lisätiedot

DIGIKUVAT JAKOON JA JÄRJESTYKSEEN - PICASA

DIGIKUVAT JAKOON JA JÄRJESTYKSEEN - PICASA DIGIKUVAT JAKOON JA JÄRJESTYKSEEN - PICASA SAMPOLAN KIRJASTO TIETOTORI Sammonkatu 2 33540 Tampere 040 800 7816 tietotori.sampola@tampere.fi DIGIKUVAT JAKOON JA JÄRJESTYKSEEN 2 1. JOHDANTO... 3 2. PICASAN

Lisätiedot

Suomen Omakotiliitto ry 1.9.2010. OMAKOTILIITON JÄSENYHDISTYSTEN WWW-SIVUJEN PÄIVITTÄJÄOHJEET alustava versio v. 1.1.

Suomen Omakotiliitto ry 1.9.2010. OMAKOTILIITON JÄSENYHDISTYSTEN WWW-SIVUJEN PÄIVITTÄJÄOHJEET alustava versio v. 1.1. Suomen Omakotiliitto ry 1.9.2010 OMAKOTILIITON JÄSENYHDISTYSTEN WWW-SIVUJEN PÄIVITTÄJÄOHJEET alustava versio v. 1.1. Sisältö 1. Yleistä... 1 1.1. Käyttöoikeudet... 2 1.2. Kirjautuminen ja tunnukset...

Lisätiedot