Sopimus 1 (5) Sopimus oikeudesta käyttää yleistä aluetta ketterään kioskitoimintaan

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Sopimus 1 (5) 29.4.2015. Sopimus oikeudesta käyttää yleistä aluetta ketterään kioskitoimintaan"

Transkriptio

1 Sopimus 1 (5) Sopimus oikeudesta käyttää yleistä aluetta ketterään kioskitoimintaan Kioskina käytettävän ajoneuvon tai vedettävän laitteen rekisteritunnus (1 kpl/sopimus) Sopimuksen voimassaolo Kioskin nimi Yhtiön nimi Y tunnus Kioskiyrittäjän edustajan nimi ja syntymäaika Selvitys oikeudesta edustaa kioskiyrittäjää (Toiminimi, toimitusjohtaja, hallituksen puheenjohtaja, prokuristi, muu) Yhteyshenkilö Katuosoite, postinumero ja toimipaikka Puhelinnumero Sähköposti, jota seurataan päivittäin Kioskiyrittäjä ilmoittaa, että kioskiyrittäjällä: (Rastita ilmoitetut kohdat ja asiakirjat) ei ole verovelkaa eikä maksamattomia sosiaaliturvamaksuja, tai yrittäjällä on verovelkaa tai maksamattomia sosiaaliturvamaksuja, mutta niitä koskeva maksusuunnitelma on tehty. (Todistus verojen maksamisesta ja mahdollinen maksusuunnitelma on esitettävä, asiakirjat voivat olla korkeintaan 3 kk vanhoja.) lain edellyttämät rekisteröintiasiat kunnossa. (Kaupparekisteriote on esitettävä, ote voi olla korkeintaan 3 kk vanha.) on oikeus käyttää yksilöityä kioskia. on riittävä vastuuvakuutusturva ja vakuutusmaksut maksettuna. on riittävä tieto alalla noudatettavista työehdoista ja työehtosopimuksista, ja niitä noudatetaan. on riittävä tieto tämän sopimuksen ehdoista ja kyky vastata niistä. Osapuolet sitoutuvat sopimuksen ehtoihin. Helsingissä..20 Kioskiyrittäjä Rakennusviraston leima ja asiakaspalvelun varmennus Käyntiosoite: Kasarmikatu 21, Helsinki 13 Postiosoite: PL 1500, Helsingin kaupunki Puhelin , Faksi ,

2 2 (5) Sopimus oikeudesta käyttää yleistä aluetta ketterään kioskitoimintaan Osapuolet: Helsingin kaupungin rakennusvirasto, myöhemmin rakennusvirasto Tausta ja tarkoitus: Kioskiyrittäjän yksilöintitiedot perustiedot sivulla, myöhemmin yrittäjä Rakennusvirasto antaa oikeuden käyttää kaupungin omistamaa aluetta kioskitoimintaan. Muu toiminta on kiellettyä. Tarkoitus on laajentaa kaupunkilaisten mahdollisuuksia saada elintarvikkeita eli lähinnä ravintola ja kahvila annoksia sekä muita kioskituotteita. Toiminnan on oltava yleisesti hyväksyttävää. Kioskitoimintaa ei ole pelkästään markkinointi tai tapahtuman järjestäminen tai toritoiminta. Kioskialueet on yrittäjän käytettävissä, jos kohteessa ei ole muuta kaupungin myötävaikutuksella järjestettävää toimintaa kuten työmaata, tapahtumaa, lumen varastointia tms. tai toista kioskiyrittäjää. Kioski tuo tarvitsemansa tarvikkeet mukanaan ja vie toiminnasta syntyvät jätteet mukanaan. Rakennusvirasto antaa tässä luovutettavan oikeuden lähtökohtaisesti kaikille kioskiyrittämisestä kiinnostuneille. Voimassaolo: Kuluva kalenterivuosi ja seuraava tammikuu tai yhden kuukauden jaksot Käytettävät alueet: Toimintatapa: Kioskialueet keskustassa on yksilöity liitteessä. Keskustassa muun kaupungin hallinnassa olevan alueen käyttö on kielletty. Rakennusvirastolla on oikeus osoittaa kioskin paikka tai rajoittaa alueen käyttöä. Keskustan ulkopuolella oleva rakennusviraston hallinnassa oleva yleinen alue, liikuntaviraston hallinnoima uimaranta alue, jolla ei ole kioskitoimintaa ja tukkutorin hallinnoima torialue on käytettävissä seuraavin ehdoin: Kioskin toimiessa ja liikkuessa alueen turvallisuus on varmistettava. Puistoaluetta tai nurmi tai muuta pehmeää pintaa ei saa käyttää kioskitoimintaan. Ajorataa, erilaisia pysäköintialueita tai pyöräilyyn osoitettua aluetta ei saa käyttää eikä kioskia sijoittaa siten, että liikenne häiriintyy. Vapaata jalankulkualuetta tulee olla vähintään 2 metriä tai kaupungin niin vaatiessa enemmän. Erityisesti suurten ihmismassojen liikkuessa esimerkiksi tapahtumien yhteydessä yrittäjältä edellytetään erityistä harkintaa, ettei turvallisuus vaarannu tai tapahtuma häiriinny. Alueen normaali käyttö ei saa häiriintyä (esim. melu tai hajuhaitta) tai estyä. Pelastusteitä ei saa tukkia. Liikennesääntöjä on noudatettava. Alueella toimivaa toista kioskia tai muita alueen toimintoja ei saa mennä häiritsevän lähelle. Rakennusvirastolla, liikuntavirastolla ja tukkutorilla on oikeus osoittaa kioskin paikka tai rajoittaa alueen käyttöä. Yrittäjän on noudatettava hyvää kauppiastapaa ja kunnioitettava alueen muita toimintoja. Rakennusvirastolla on oikeus antaa määräyksiä ketterän kioskin toimintatavoista, joita yrittäjä on velvollinen noudattamaan.

3 3 (5) Alueen käyttö kello Kun alueen käyttö alkaa kello välisenä aikana, kioski saa olla paikallaan kello , tai eli korkeintaan neljä tuntia kerrallaan. Mikäli kohteeseen ei ole tulossa toista kioskia, voi alueen käyttöä jatkaa seuraavan neljän tunnin jakson. Alueen käyttö kello Kun alueen käyttö alkaa kello välisenä aikana, kioski saa olla paikallaan korkeintaan 11 tuntia kerrallaan ja poistuttava viimeistään kello Valvonta: Yrittäjä on velvollinen pitämään asiakaspalvelusta saamansa lupatunnuksen näkyvillä kioskissa esimerkiksi tuulilasissa. Tavoitteena on luoda alueen varaus tai valvontajärjestelmä. Yrittäjä on velvollinen noudattamaan valvontaan liittyvää ohjeistusta ja käyttämään valvontajärjestelmää. Yrityksen nimi ja sopimuksen voimassaoloaika julkaistaan rakennusviraston nettisivulla. Korvaus: Yrittäjä maksaa rakennusvirastolle 1500 euroa + alv kuluvalta kalenterivuodelta ja seuraavalta tammikuulta tai 200 euroa + alv kuukaudessa. Kioskin ominaisuudet: Kioskin tulee olla jatkuvasti miehitetty ja ketterä eli nopeasti kasattavissa ja liikuteltavissa. Aiemmin muussa käyttötarkoituksessa ollut ajoneuvo tai myyntivaunu tulee muuttaa kioskitoimintaa vastaavaksi. Kioskin ja toiminnassa käytettävän moottorin alusta on suojattava. Kioskin leveys on korkeintaan 3 metriä ja pituus korkeintaan 8,5 metriä. Suuremman kioskin käyttämisestä voidaan sopia erikseen. Kioskissa on oltava näkyvällä paikalla kioskin nimi. Vesi ja viemäriliitäntöjä ei saa tehdä, ja sähkön yrittäjä hankkii kustannuksellaan itse. Viestintä: Yrittäjä sitoutuu seuraamaan kioskeihin liittyvää verkkosivulla tapahtuvaa tiedotusta ja ilmoittamaansa sähköpostia. Yrittäjälle sähköpostilla toimitettu tieto on viimeistään lähettämistä seuraavana päivänä yrittäjän tiedossa. Yrittäjä on velvollinen rakennusviraston vaatimuksesta esittämään riittävän selvityksen sopimussuhteeseen liittyvistä asioista kohtuullisessa määräajassa. Yrittäjä on velvollinen ilmoittamaan yhteystietojaan koskevat muutokset kirjallisesti rakennusvirastolle.

4 4 (5) Kioskin ympäristö ja jätteet: Kokoontumisajot: Vahingot ja vakuutus: Kaupunki huolehtii alueista ainoastaan alueen normaalin ylläpidon puitteissa. Jos kioskin ympärillä on tilaa, alueelle voi sijoittaa muutaman tuolin ja pöydän. Yrittäjä vie kioskin toiminnasta aiheutuvat jätteet mukanaan ja siistii kioskin vaikutusalueen tarvittaessa yhteistoiminnassa muiden yrittäjien kanssa ennen alueen käyttämisen loppumista. Yrittäjä on velvollinen huolehtimaan, että kioskin ympäristö on turvallinen eli esimerkiksi huolehtimaan riittävästä liukkauden torjunnasta. Kioskialueelle ei saa pysäköidä muuta kuin kioskina käytettävän ajoneuvon. Kioskin pitäminen ei saa häiritä ympäristön muita toimintoja. Jos häiriötä ilmenee, kioskin tulee siirtyä pois alueelta. Rakennusvirastolla, tukkutorilla ja liikuntavirastolla on oikeus ilman eri kehotusta yrittäjän kustannuksella: poistaa kioskin pitämisestä aiheutuvat sopimuksen vastaiset yleisen alueen käytön rajoitteet, ja korjata mahdolliset kioskin pitämisestä aiheutuneet vahingot. On suositeltavaa, että usean kioskin kokoontumiseen hankitaan yrittäjien toimesta ainakin riittävä jätehuolto, vesihuolto, vessat ja järjestyksenvalvonta. Erityisen tärkeää on huolehtia, että alue jää kokoontumisen jälkeen siistiksi. Kokoontumiseen osallistuva yrittäjä on velvollinen osallistumaan kokoontumisajot mahdollistaviin kohtuullisiin kustannuksiin. Yrittäjä on velvollinen korvaamaan rakennusvirastolle tai kolmannelle aiheutuneen vahingon, joka on aiheutunut yrittäjän toimenpiteistä. Yrittäjä on velvollinen hankkimaan riittävän vastuuvakuutuksen koko sopimuskaudeksi. Viranomaisluvat ja velvoitteet: Yrittäjä on velvollinen hankkimaan kaikki toimintaansa tarvittavat viranomaisluvat ja täyttämään viranomaisvaatimukset ja määräykset (elintarvike vero, ympäristö, rakennusvalvonta, työnantajavelvoitteita tms.). Alueen käyttöön ei ole oikeutta ennen kuin viranomaisvelvoitteet ovat hoidettu. Yrittäjä on velvollinen rakennusviraston kirjallisesta pyynnöstä osoittamaan kohtuullisessa ajassa, että viranomaisluvat ja velvoitteet on hoidettu.

5 5 (5) Sopimuksen siirto: Sopimussakko: Sopimuksen päättäminen: Sopimuksessa määritettyjä oikeuksia ei saa siirtää kolmannelle ilman rakennusviraston kirjallista lupaa. Ainoastaan yrittäjä tai hänen palveluksessaan oleva henkilö saa pitää kioskia. Yrittäjän on rakennusviraston kirjallisesta pyynnöstä velvollinen osoittamaan kohtuullisessa ajassa että kioskissa työskentelevä henkilö on yrittäjän palveluksessa. Sopimuksen mukaisen velvoitteen laiminlyönti oikeuttaa rakennusviraston laskuttamaan sopimussakkoa 500 euroa + alv per laiminlyönti. Mikäli laiminlyönti on luonteeltaan jatkuva, rakennusvirasto voi laskuttaa sopimussakkoa 500 euroa + alv viikossa. Sopimussakko voidaan laskuttaa myös mahdollisen sopimuksen päättämisen lisäksi. Valheellisen tiedon kirjaaminen perustietosivulle oikeuttaa rakennusviraston laskuttamaan yllä mainitun sopimussakon. Osapuolilla on oikeus purkaa sopimus toisen osapuolen laiminlyönnin perusteella. Maksettua korvausta ei kuitenkaan palauteta. Myös perustietosivulle kirjattu valheellinen tieto on peruste purkaa sopimus eikä maksettua korvausta palauteta. Sopimuksen mukaiset ennallistamisvelvoitteet ja niihin liittyvät mahdolliset sanktiot voivat jatkua sopimuksen päätyttyä.

Luonnos. 1. Selvitä ja huolehdi toimintaasi liittyvät viranomaisvelvoitteet ja lain edellyttämät rekisterit ajan tasalle.

Luonnos. 1. Selvitä ja huolehdi toimintaasi liittyvät viranomaisvelvoitteet ja lain edellyttämät rekisterit ajan tasalle. 1 Ohje kioskiyrittäjälle 1. Selvitä ja huolehdi toimintaasi liittyvät viranomaisvelvoitteet ja lain edellyttämät rekisterit ajan tasalle. - Elintarvikkeisiin liittyvät velvoitteet, verovelvoitteet, työnantajavelvoitteet,

Lisätiedot

Sopimus oikeudesta käyttää yleistä aluetta ketterään kioskitoimintaan

Sopimus oikeudesta käyttää yleistä aluetta ketterään kioskitoimintaan Sopimus 1 (6) Sopimus oikeudesta käyttää yleistä aluetta ketterään kioskitoimintaan Kioskina käytettävän ajoneuvon tai vedettävän laitteen rekisteritunnus (1 kpl/sopimus) Sopimuksen voimassaolo Kioskin

Lisätiedot

Sopimus oikeudesta käyttää yleistä aluetta ketterään kioskitoimintaan

Sopimus oikeudesta käyttää yleistä aluetta ketterään kioskitoimintaan 1 (6) Sopimus oikeudesta käyttää yleistä aluetta ketterään kioskitoimintaan Kioskina käytettävän ajoneuvon tai vedettävän laitteen rekisteritunnus (1 kpl/sopimus) Sopimuksen voimassaolo Kioskin nimi Yhtiön

Lisätiedot

Luonnos. 1. Selvitä ja huolehdi toimintaasi liittyvät viranomaisvelvoitteet ja lain edellyttämät rekisterit ajan tasalle.

Luonnos. 1. Selvitä ja huolehdi toimintaasi liittyvät viranomaisvelvoitteet ja lain edellyttämät rekisterit ajan tasalle. 1 Ohje kioskiyrittäjälle 1. Selvitä ja huolehdi toimintaasi liittyvät viranomaisvelvoitteet ja lain edellyttämät rekisterit ajan tasalle. - Elintarvikkeisiin liittyvät velvoitteet, verovelvoitteet, työnantajavelvoitteet,

Lisätiedot

Porvoon kaupungin Kuntatekniikka, myöhemmin kuntatekniikka. Kioskiyrittäjän yksilöintitiedot perustiedot-sivulla, myöhemmin yrittäjä

Porvoon kaupungin Kuntatekniikka, myöhemmin kuntatekniikka. Kioskiyrittäjän yksilöintitiedot perustiedot-sivulla, myöhemmin yrittäjä Maankäyttösopimus 1 (5) Sopimus oikeudesta käyttää yleistä aluetta liikkuvaan kioskitoimintaan 1 Osapuolet Porvoon kaupungin Kuntatekniikka, myöhemmin kuntatekniikka Kioskiyrittäjän yksilöintitiedot perustiedot-sivulla,

Lisätiedot

Perustiedot. Vuokrakohde. Vuokrakohteen pinta-ala. Kioskin yksilöinti. Vuokra-aika. Kioski saa olla kohteessa päivittäin kello XX-XX.

Perustiedot. Vuokrakohde. Vuokrakohteen pinta-ala. Kioskin yksilöinti. Vuokra-aika. Kioski saa olla kohteessa päivittäin kello XX-XX. Perustiedot Vuokrakohde Vuokrakohteen pinta-ala Kioskin yksilöinti Vuokra-aika Kioski saa olla kohteessa päivittäin kello XX-XX Kioskin nimi Kioskiyrittäjän nimi Selvitys oikeudesta edustaa kioskiyrittäjää

Lisätiedot

Perustiedot. Vuokrakohde. Vuokrakohteen pinta-ala. Kioskin yksilöinti. Vuokra-aika. Kioski saa olla kohteessa päivittäin kello XX-XX.

Perustiedot. Vuokrakohde. Vuokrakohteen pinta-ala. Kioskin yksilöinti. Vuokra-aika. Kioski saa olla kohteessa päivittäin kello XX-XX. Perustiedot Vuokrakohde Vuokrakohteen pinta-ala Kioskin yksilöinti Vuokra-aika Kioski saa olla kohteessa päivittäin kello XX-XX Kioskin nimi Kioskiyrittäjän nimi Selvitys oikeudesta edustaa kioskiyrittäjää

Lisätiedot

Vuokranantaja on Helsingin kaupunki, rakennusvirasto.

Vuokranantaja on Helsingin kaupunki, rakennusvirasto. VUOKRASOPIMUS 1 (5) MYYNTIPAIKAN VUOKRASOPIMUS Vuokranantaja on Helsingin kaupunki, rakennusvirasto. Yritys (Y-tunnus) Osoite Postinumero Sähköposti Puhelinnumero Laskutusosoite Postinumero Puhelinnumero

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Kioskivaunupaikka Merelliset palvelut LUONNOS. Liikuntavirasto/Meri ,..

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Kioskivaunupaikka Merelliset palvelut LUONNOS. Liikuntavirasto/Meri ,.. HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) KIOSKIVAUNUPAIKKA RASTILAN LEIRINTÄALUEELTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2016 006812 Liikuntavirasto/Meri...6.2016,.. Vuokrakohde ja käyttötarkoitus Vuokranantaja

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) xx.x Liikuntavirasto/Meri osastopäällikkö xx , xx. Helsingin kaupungin Liikuntavirasto

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) xx.x Liikuntavirasto/Meri osastopäällikkö xx , xx. Helsingin kaupungin Liikuntavirasto HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) KIOSKIVAUNUPAIKKA MUNKKINIEMEN UIMARANNALTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2017 000055 Liikuntavirasto/Meri osastopäällikkö xx.3.2017, xx Vuokrakohde ja käyttötarkoitus

Lisätiedot

Vuokranantaja on Helsingin kaupunki, rakennusvirasto. Yhteyshenkilö Hannele Virta, puhelin 310 39544, hannele.virta@hel.fi.

Vuokranantaja on Helsingin kaupunki, rakennusvirasto. Yhteyshenkilö Hannele Virta, puhelin 310 39544, hannele.virta@hel.fi. VUOKRASOPIMUS 1 (6) KIOSKIPAIKAN VUOKRASOPIMUS Vuokranantaja on Helsingin kaupunki, rakennusvirasto. Yhteyshenkilö Hannele Virta, puhelin 310 39544, hannele.virta@hel.fi. Yritys xxxxxxxxxxxxxxx (Y-tunnus

Lisätiedot

Vuokranantaja on Helsingin kaupunki, rakennusvirasto. Vuokralainen on xxxxxxxxxxxxxxx(y-tunnus ),xxxxxxxxxxxxxxx

Vuokranantaja on Helsingin kaupunki, rakennusvirasto. Vuokralainen on xxxxxxxxxxxxxxx(y-tunnus ),xxxxxxxxxxxxxxx VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS Vuokranantaja on Helsingin kaupunki, rakennusvirasto. Yhteyshenkilö puhelin Vuokralainen on xxxxxxxxxxxxxxx(y-tunnus ),xxxxxxxxxxxxxxx Osoite Postinumero

Lisätiedot

Helsingin kaupungin rakennusvirasto vuokraa määräajaksi kioskin.

Helsingin kaupungin rakennusvirasto vuokraa määräajaksi kioskin. Vuokralle tarjotaan kioski vuokraa määräajaksi kioskin. Vuokranantaja haluaa tukea pienyrittäjyyttä ilman tarpeettomia alihankkijoita ja siksi vuokra-alueella tapahtuvan toiminnan järjestäminen alihankintana

Lisätiedot

Helsingin kaupungin rakennusvirasto vuokraa määräajaksi kioskipaikkoja hakijan kioskista (vaunu, auto tms.) tapahtuvaan kioskitoimintaan.

Helsingin kaupungin rakennusvirasto vuokraa määräajaksi kioskipaikkoja hakijan kioskista (vaunu, auto tms.) tapahtuvaan kioskitoimintaan. Vuokralle tarjotaan kioskipaikkoja vuokraa määräajaksi kioskipaikkoja hakijan kioskista (vaunu, auto tms.) tapahtuvaan kioskitoimintaan. Yksi hakija voi vuokrata korkeintaan kaksi vuokrakohdetta. Vuokranantaja

Lisätiedot

15.1.2015. Myyntipaikkaan voi tulla tuntia ennen kauppahallin avautumista ja sieltä tulee poistua tunnin kuluessa kauppahallin sulkeutumisesta.

15.1.2015. Myyntipaikkaan voi tulla tuntia ennen kauppahallin avautumista ja sieltä tulee poistua tunnin kuluessa kauppahallin sulkeutumisesta. 1 (5) Hakemukset kauppiasyhdistykselle (puheenjohtajan tai edustajan hyväksymä hakemus): alle 1 kalenterikuukausi (1-4 viikkoa) - etusijalla Hakaniemen kauppahallin vuokralaiset (kauppiasyhdistys päättää

Lisätiedot

KUNTOUTTAVAN TYÖTOIMINNAN TUOTTAMISTA KOSKEVA SOPIMUS

KUNTOUTTAVAN TYÖTOIMINNAN TUOTTAMISTA KOSKEVA SOPIMUS KEURUUN KAUPUNKI KUNTOUTTAVAN TYÖTOIMINNAN TUOTTAMISTA KOSKEVA SOPIMUS 1. Osapuolet 1..1Keuruun kaupunki (jäljempänä Kaupunki ) Perusturva / työllisyyspalvelut työllisyyspäällikkö Erja Koivula Multiantie

Lisätiedot

Hallinto-osasto / Kansliapalvelut Khadraoui (7) Karttaliitteessä 2 on määritelty vuokrattavat kohteet.

Hallinto-osasto / Kansliapalvelut Khadraoui (7) Karttaliitteessä 2 on määritelty vuokrattavat kohteet. Khadraoui 10.2.2012 1 (7) Vuokralle tarjotaan elintarvikkeiden myyntipaikkoja Helsingin kaupungin rakennusvirasto vuokraa määräajaksi Helsingin keskustassa myyntipaikkoja tarjoajan kioskista tapahtuvaan

Lisätiedot

Sertifikaattitilisopimus biokaasusertifikaattijärjestelmän käyttö

Sertifikaattitilisopimus biokaasusertifikaattijärjestelmän käyttö Sertifikaattitilisopimus biokaasusertifikaattijärjestelmän käyttö 2 1. Sopimuksen osapuolet Tämä sertifikaattitilisopimus ( Sopimus ) on solmittu seuraavien osapuolten välillä: Järjestelmän Ylläpitäjä

Lisätiedot

HAKEMUS PALVELUNTUOTTAJAKSI PALVELUSETELILLÄ TUOTETTAVAAN

HAKEMUS PALVELUNTUOTTAJAKSI PALVELUSETELILLÄ TUOTETTAVAAN HAKEMUS PALVELUNTUOTTAJAKSI PALVELUSETELILLÄ TUOTETTAVAAN Kotipalveluun Kotisairaanhoitoon Kotiin tarjottaviin omaishoidon sijaishoitajapalveluihin Hakemus on saapunut... Palveluntuottajaa koskevat tiedot

Lisätiedot

Vuokralainen on velvollinen kustannuksellaan toteuttamaan vuokra-alueella valtion korkotukemia asumisoikeusasuntoja.

Vuokralainen on velvollinen kustannuksellaan toteuttamaan vuokra-alueella valtion korkotukemia asumisoikeusasuntoja. 1 Asuntotontin (pientalo, 1 076 k-m 2 ) pitkäaikainen vuokraaminen TA- Asumisoikeus Oy:lle valtion korkotukemia asumisoikeusasuntoja varten (Vuosaari, tontti 54288/7) Solvikinkuja 3 Muut sopimusehdot 2-14

Lisätiedot

Sopimus oikeudesta käyttää yleistä aluetta parklet-alueena

Sopimus oikeudesta käyttää yleistä aluetta parklet-alueena SOPIMUS 1 / 5 Sopimus oikeudesta käyttää yleistä aluetta parklet-alueena 1. Osapuolet Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimialan alueidenkäyttötiimi Parklet-käyttöoikeudensaaja (Parklet-käyttöoikeudensaaja

Lisätiedot

NURMEKSEN KAUPUNKI OSTOLIIKENNESOPIMUS VANHUSTEN PÄIVÄKUNTOUTUSKULJETUKSET

NURMEKSEN KAUPUNKI OSTOLIIKENNESOPIMUS VANHUSTEN PÄIVÄKUNTOUTUSKULJETUKSET NURMEKSEN KAUPUNKI OSTOLIIKENNESOPIMUS VANHUSTEN PÄIVÄKUNTOUTUSKULJETUKSET Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Ehtoja noudatetaan ostoliikenteen järjestämisessä, jollei ostoliikennesopimuksessa

Lisätiedot

1.1 Vantaan kaupunki (myöhemmin myös Messupaikkakunta ) Y-tunnus: Kielotie Vantaa puh faksi

1.1 Vantaan kaupunki (myöhemmin myös Messupaikkakunta ) Y-tunnus: Kielotie Vantaa puh faksi 1(5) 1 SOPIJAOSAPUOLET 1.1 Vantaan kaupunki (myöhemmin myös Messupaikkakunta ) Y-tunnus: 0124610-9 Kielotie 28 01300 Vantaa puh. 09-83911 faksi 09-83924359 1.2 Osuuskunta Suomen Asuntomessut (myöhemmin

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE)

MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE) 1 MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE) Maanvuokrasopimus perustuu yhdyskuntavaliokunnan päätökseen xx x. SOPIJAOSAPUOLET Vuokranantaja: Kauniaisten kaupunki (Y-tunnus 0203026-2) PL 52 02701

Lisätiedot

Sopimukset ja päätöksenteko Kioski workshop 23.1.2014 Jussi Puutio

Sopimukset ja päätöksenteko Kioski workshop 23.1.2014 Jussi Puutio Sopimukset ja päätöksenteko Kioski workshop 23.1.2014 Jussi Puutio Tausta Yleisten töiden lautakunta päättää hallinnassaan olevan alueen ja rakennelmien käytöstä. Kaupunginhallituksen pysyväispäätös periaatteista

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Liikuntajohtaja (.2015) Helsingin kaupungin liikuntavirasto

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Liikuntajohtaja (.2015) Helsingin kaupungin liikuntavirasto HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) VUOKRASOPIMUS TMI MERCARTON KANSSA LAUTTASAAREN UIMARANNAN KIOSKI- JA VARASTOTILOISTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2015-000717 Liikuntajohtaja (.2015) Vuokra-alueen

Lisätiedot

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Minun Maatilani ohjelmiston palvelusopimus 23.12.2015 Page 1 of 5 Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Käsitteet Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE)

MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE) MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE) Maanvuokrasopimus perustuu yhdyskuntalautakunnan päätökseen xx x. SOPIJAOSAPUOLET Vuokranantaja: Kauniaisten kaupunki (Y-tunnus 0203026-2) PL 52 02701

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 5

LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 5 LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 5 OSTOLIIKENTEEN EHDOT ASIOINTILIIKENNE / KIMPPAKYYTI Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Ehtoja noudatetaan ostoliikenteen järjestämisessä, jollei

Lisätiedot

LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta

LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta Tarjous Lopen kunnan oppilas- ja palvelukuljetusten sekä asiointiliikenteen hankinnasta tehdään tällä asiakirjalla. Tarjoajan tulee täyttää tarjouspyynnön

Lisätiedot

Vaalan kunta Ostoliikennesopimuksen liite 3 1 (6)

Vaalan kunta Ostoliikennesopimuksen liite 3 1 (6) Vaalan kunta Ostoliikennesopimuksen liite 3 1 (6) KULJETUSPALVELUT OSTOLIIKENTEEN EHDOT Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Sopimuksessa voidaan poiketa näistä ehdoista. Hoidettaessa sopimussuhteeseen

Lisätiedot

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061 SOPIMUS OSOITE- JA POSTITUSPALVELUISTA TILAAJA Toiminimi Y-tunnus Kotipaikka Yhteyshenkilö Osoite Puhelin Sähköposti Maksuehdot 14 pv netto, laskutus 3-12 kk välein, 1. vuosi ennakkomaksu 240 e (hintaan

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Vs. osastopäällikkö Maunula/sle HEL

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Vs. osastopäällikkö Maunula/sle HEL HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) KIOSKITOIMINTA KALLAHDENNIEMEN UIMARANNALLA KESÄKAUDEKSI 2014 Liikuntaviraston merellisen osaston osastopäällikkö vuokraa Kallahdenniemen uimarannan huoltorakennuksesta

Lisätiedot

Ostajan ja liikennöitsijän välisen sopimussuhteen sisältö määräytyy tämän sopimuksen sekä siihen liittyvien seuraavien asiakirjojen perusteella:

Ostajan ja liikennöitsijän välisen sopimussuhteen sisältö määräytyy tämän sopimuksen sekä siihen liittyvien seuraavien asiakirjojen perusteella: KOULULAISKULJETUKSET OSTOLIIKENNESOPIMUS 1. Sopijapuolet Ostaja: Kunta............................................... Yhteystiedot:......................................... Ostajan edustaja:......................................

Lisätiedot

Tarjouspyynnön liite 1 Tarjoajan kelpoisuusvaatimukset ja tarjoukseen liittyvät vaatimukset

Tarjouspyynnön liite 1 Tarjoajan kelpoisuusvaatimukset ja tarjoukseen liittyvät vaatimukset 1 (5) Tarjouspyynnön liite 1 Tarjoajan kelpoisuusvaatimukset ja tarjoukseen liittyvät vaatimukset Tämä liite täytetään ja liitetään tarjouksen liitteeksi 1. Tarjouksen mukaan liitettäviin liitteisiin on

Lisätiedot

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Cityliikenteen tarjouskilpailu 2016 Diaarinumero TARJOUSPYYNNÖN LIITE 4 Tarjouslomake 1(5) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne, Cityliikenteen tarjouskilpailu

Lisätiedot

OSTOLIIKENTEEN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET

OSTOLIIKENTEEN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET KOULULAISKULJETUKSET Ostoliikennesopimuksen LIITE OSTOLIIKENTEEN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Sopimuksessa voidaan poiketa näistä ehdoista. Hoidettaessa sopimussuhteeseen

Lisätiedot

Harmaa talous haastaa toimimaan

Harmaa talous haastaa toimimaan Hansel-Senaatti-kiinteistöt Toimitilapäivät Harmaa talous haastaa toimimaan 14.3.2013 Tu o m m e t i l a l l e r a t k a i s u t Pekka Muinonen, Vero 14.3.2013 2 # 222359 Verovelkaiset toimialoittain (Verohallinto

Lisätiedot

Helsingin kaupunki 1 (5) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto 16.5.2014

Helsingin kaupunki 1 (5) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto 16.5.2014 Helsingin kaupunki 1 (5) Tarjouspyyntö helsinkiläisten liikkumistottumuksia koskevasta henkilöhaastattelusta HEL 2014-006054 T 02 08 02 00 1. Tarjouspyynnön kohde Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston

Lisätiedot

REVOLUTION-LISENSSISOPIMUS

REVOLUTION-LISENSSISOPIMUS Lisenssisopimus 1 (5) REVOLUTION-LISENSSISOPIMUS 1 OSAPUOLET Tämä lisenssisopimus ( Sopimus ) on tehty seuraavien osapuolten välillä: 1. Trainer4You Revolution Oy, y-tunnus 2623516 6, Suomessa rekisteröity

Lisätiedot

Vuosivuokrana peritään seuraavasti:

Vuosivuokrana peritään seuraavasti: HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 ITÄKESKUKSEN KAHVILAN VUOKRAAMINEN XXXX:LLE Vuokranantaja Vuokralainen Helsingin kaupungin liikuntavirasto PL 4800, Toivonkatu 2 A 00099 Helsingin kaupunki Puhelin (09)

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 TOIMISTOTILAN VUOKRAAMINEN LIIKUNTAMYLLYSTÄ SALIBANDYSEURA VIIKINGIT RY:LLE Vuokranantaja Vuokralainen Helsingin kaupungin liikuntavirasto PL 4800, Toivonkatu 2 A 00099

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUS 1(5) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO HEL

HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUS 1(5) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO HEL HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUS 1(5) VALLILAN TYÖ- JA VALMENNUSKESKUKSEN ATERIAPALVELUT SEMPATIK OY:ltä 1 SOPIJAPUOLET Helsingin kaupunki (Tilaaja) Helsingin kaupunki Sosiaali- ja terveysvirasto PL 6000, 00099

Lisätiedot

OSTOLIIKENNESOPIMUS PALVELU- JA ASIOINTILIIKENNE (malli)

OSTOLIIKENNESOPIMUS PALVELU- JA ASIOINTILIIKENNE (malli) LIITE 5 1 KITEEN KAUPUNKI Sivistyskeskus OSTOLIIKENNESOPIMUS PALVELU- JA ASIOINTILIIKENNE (malli) 1. Sopijapuolet Tilaaja: Yhteyshenkilö: Kiteen kaupunki Sivistyskeskus Kiteentie 25 82500 KITEE Perusopetuksen

Lisätiedot

Vuokrasopimus 1 (5) Vuokranantaja, Vuokralainen ja Naantalin kaupunki kaikki yhdessä jäljempänä Osapuolet ja kukin erikseen Osapuoli.

Vuokrasopimus 1 (5) Vuokranantaja, Vuokralainen ja Naantalin kaupunki kaikki yhdessä jäljempänä Osapuolet ja kukin erikseen Osapuoli. Vuokrasopimus 1 (5) VUOKRASOPIMUS 1 OSAPUOLET 1.1. Vesialueen omistaja / Vuokranantaja Nimi: Antti Tammelin, ym. (jäljempänä Vesialueen omistaja tai Vuokranantaja ) Y-tunnus: 1336232-6 Osoite: Tamsaarentie

Lisätiedot

VUOKRAT & SÄÄNNÖT TORI/ MUSIIKKI- JA KULTTUURINÄYTTÄMÖ

VUOKRAT & SÄÄNNÖT TORI/ MUSIIKKI- JA KULTTUURINÄYTTÄMÖ VUOKRAT & SÄÄNNÖT TORI/ MUSIIKKI- JA KULTTUURINÄYTTÄMÖ Kunnahallituksen vahvistama 19.06.2017 204 Torimyyntipaikkojen/esiintymislavan vuokrahinnasto Torimyynti ja muut tapahtumat Hinta sis. alv. Vuokra,

Lisätiedot

1. Tarjoajan perustiedot

1. Tarjoajan perustiedot LIITE 5. Tarjouslomake 1(6) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne, Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 2/2013 tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Tarjotusta kalustosta tarjoajan tulee täyttää tarjouspyynnön

Lisätiedot

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Käsitteet Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus asiakkaan ja Suomen Maatalouden Laskentakeskus Oy:n välillä.

Lisätiedot

V U O K R A S O P I M U S (LUONNOS)

V U O K R A S O P I M U S (LUONNOS) Sivu 1 / 6 Kaupunkirakennelautakunta asianro 297- V U O K R A S O P I M U S (LUONNOS) 1. Vuokra-aika 2. Vuokra Kuopion kaupunki vuokraa KENELLE ( ) maanvuokralain 5. luvun mukaisena vuokrauksena Kuopion

Lisätiedot

ASIAKASSOPIMUS. Näyttelijöiden Tekijänoikeusjärjestö -Skådespelarnas Upphövsrättsorganisation FILMEX, myöh. Filmex ja

ASIAKASSOPIMUS. Näyttelijöiden Tekijänoikeusjärjestö -Skådespelarnas Upphövsrättsorganisation FILMEX, myöh. Filmex ja ASIAKASSOPIMUS Näyttelijöiden Tekijänoikeusjärjestö -Skådespelarnas Upphövsrättsorganisation FILMEX, myöh. Filmex ja VIRALLINEN NIMI JA HENKILÖTUNNUS (MYÖS TAITEILIJANIMI, JOS KÄYTÄT SITÄ) myöh. Näyttelijä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Hankintasopimusluonnos Liite1

Helsingin kaupunki Hankintasopimusluonnos Liite1 xx.xx.20xx 1 1 Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) PL 6000 00099 Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6 Palveluntuottaja Yrityksen nimi Osoite: xxxx Y-tunnus 2 Yhteyshenkilöt Tilaaja: Sopimusasiat:

Lisätiedot

Laskutusosoite: Vapo Oy / Petri Tomperi PL 22

Laskutusosoite: Vapo Oy / Petri Tomperi PL 22 Luonnos 20.3.2017 1/4 MAANVUOKRASOPIMUS SOPIJAPUOLET Vuokranantaja: Sastamalan kaupunki PL 38201 Sastamala Vuokralainen Vapo Oy, 0174817-6 PL 22 40101 Jyväskylä Laskutusosoite: Vapo Oy / Petri Tomperi

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI LAITURINPITO- 1 (6) SOPIMUS LAITURINPITO-OIKEUDESTA LAAJASALOSSA TONTIN 49030/2 EDUS- TALLA OLEVASTA LAITURISTA

HELSINGIN KAUPUNKI LAITURINPITO- 1 (6) SOPIMUS LAITURINPITO-OIKEUDESTA LAAJASALOSSA TONTIN 49030/2 EDUS- TALLA OLEVASTA LAITURISTA HELSINGIN KAUPUNKI LAITURINPITO- 1 (6) SOPIMUS LAITURINPITO-OIKEUDESTA LAAJASALOSSA TONTIN 49030/2 EDUS- TALLA OLEVASTA LAITURISTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2015-011902 Osastopäällikkö 19.11.2015,

Lisätiedot

Sopimus 1(6) Helsingin kaupunki, rakennusviraston alueidenkäyttötoimisto

Sopimus 1(6) Helsingin kaupunki, rakennusviraston alueidenkäyttötoimisto Sopimus 1(6) Sopimus oikeudesta käyttää yleistä aluetta parklet-alueena 1. Osapuolet 2. Määritelmät 3. Sopimuksen tarkoitus 4. Sopimuksen syntyminen Helsingin kaupunki, rakennusviraston alueidenkäyttötoimisto

Lisätiedot

PELAAJASOPIMUS HAUKIPUTAAN AHMAT

PELAAJASOPIMUS HAUKIPUTAAN AHMAT PELAAJASOPIMUS HAUKIPUTAAN AHMAT PELAAJASOPIMUS KAUDELLE 1. OSAPUOLET 1. Haukiputaan Ahmat Ry (jäljempänä seura), joukkue (jäljempänä joukkue) sekä 2. (jäljempänä pelaaja) ja 3. (jäljempänä huoltaja) 2.

Lisätiedot

xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus Nimi,osoite, y-tunnus, tehtävä Nimi, osoite, y-tunnus, tehtävä

xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus Nimi,osoite, y-tunnus, tehtävä Nimi, osoite, y-tunnus, tehtävä 1 SOPIMUSLUONNOS, AULAPALVELUT 1.1. Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Ympäristökeskus PL 500, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI Käyntiosoite: Viikinkaari 2 a, 00790 Helsinki Y-tunnus: 0201256-6

Lisätiedot

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN Vastaanottaja Kotkan kaupunki Tekniset palvelut PL 205 48101 KOTKA Asiakirjatyyppi Tarjous LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:...

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 ITÄKESKUKSEN KAHVILAN VUOKRAAMINEN CORN KING OY:LLE Vuokranantaja Vuokralainen Helsingin kaupungin liikuntavirasto PL 4800, Toivonkatu 2 A 00099 Helsingin kaupunki Puhelin

Lisätiedot

PELAAJASOPIMUS KAUDELLE

PELAAJASOPIMUS KAUDELLE 0.08.013 1 (5) PELAAJASOPIMUS KAUDELLE 1. OSAPUOLET 1. Kiimingin Kiekko-Pojat Ry (jäljempänä seura), joukkue (jäljempänä joukkue) sekä. (jäljempänä pelaaja) ja 3. (jäljempänä huoltaja). SOPIMUSKAUSI Tämä

Lisätiedot

LIITE 2 1 (5) TARJOUSLOMAKE, ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUKSET 11.1.2016 (tavoite) 31.12.2016 (+ optiovuodet)

LIITE 2 1 (5) TARJOUSLOMAKE, ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUKSET 11.1.2016 (tavoite) 31.12.2016 (+ optiovuodet) LIITE 2 1 (5) TARJOUSLOMAKE, ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUKSET 11.1.2016 (tavoite) 31.12.2016 (+ optiovuodet) Tarjouslomakkeen täyttöohje Tarjouslomaketta täyttäessä tulee ottaa huomioon seuraavat asiat: Palveluntuottajan

Lisätiedot

Luonnos 27.1.2016. Vuokrauskohde on osoitettu oheen liitetyllä kartalla (liite 1).

Luonnos 27.1.2016. Vuokrauskohde on osoitettu oheen liitetyllä kartalla (liite 1). Osapuolet. Vuokranantaja Naantalin kaupunki, y-tunnus 0557-.. Vuokralainen Raision kaupunki, y-tunnus 008-5. Vuokrauskohde Naantalin kaupungin 5. kaupunginosan 6. korttelin tontilla nro sijaitsevan Kiinteistö

Lisätiedot

jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja

jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIMUSOSAPUOLET Kokkolan kaupunki (Y-tunnus: 0179377-8) PL 43 67101 KOKKOLA jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki sekä NSA-Yhtiöt Oy jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja ASEMAKAAVA-ALUE

Lisätiedot

LIITE1. Palveluntuottajan nimi (yhteystiedot ilmoitetaan tämän tarjouslomakkeen sivulla 2)

LIITE1. Palveluntuottajan nimi (yhteystiedot ilmoitetaan tämän tarjouslomakkeen sivulla 2) Kokemäen kaupunki TARJOUSPYYNNÖN LIITE1 Dnro 232/045/2015 Kokemäen kaupungin Lähteenmäen koulun hakelämpölaitoksen ylläpitäminen, käyttäminen ja lämpöenergian tuottaminen ajalle 1.9.2015 31.8.2018 + 1

Lisätiedot

Palvelusopimus. Meri-Lapin kuntapalvelut liikelaitoskuntayhtymä. Kemin kaupunki

Palvelusopimus. Meri-Lapin kuntapalvelut liikelaitoskuntayhtymä. Kemin kaupunki Palvelusopimus Meri-Lapin kuntapalvelut liikelaitoskuntayhtymä Kemin kaupunki 1.8.2014 ATERIAPALVELUSOPIMUS 2 (8) Sisällysluettelo: 1 SOPIMUKSEN OSAPUOLET... 3 2 SOPIMUKSEN KOHDE... 3 3 SOPIMUSASIAKIRJAT

Lisätiedot

1) Helsingin kaupunki (jota edustaa kiinteistölautakunta, Y- tunnus ) seuraavien kiinteistöjen omistajana:

1) Helsingin kaupunki (jota edustaa kiinteistölautakunta, Y- tunnus ) seuraavien kiinteistöjen omistajana: 1(6) RASITESOPIMUS 1 Osapuolet 1) Helsingin kaupunki (jota edustaa kiinteistölautakunta, Y- tunnus 01256-6 ) seuraavien kiinteistöjen omistajana: a. Ohjeellinen tontti 27930/2, joka muodostuu kiinteistöstä

Lisätiedot

RIIHIMÄEN KAUPUNKI Kaupunkikehityksen toimialalue TARJOUSPYYNTÖ. Konepalvelut

RIIHIMÄEN KAUPUNKI Kaupunkikehityksen toimialalue TARJOUSPYYNTÖ. Konepalvelut RIIHIMÄEN KAUPUNKI Kaupunkikehityksen toimialalue TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ Tarjouspyynnön nimi Tarjouspyyntöasiakirjat Tarjouspyyntöasiakirjat ovat saatavilla Hilma hankintailmoitusjärjestelmän kautta

Lisätiedot

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Tarjouslomake 1(8) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 1/2016 Diaarinumero Tarjouslomake, kohde 10 Tarjous jätettävä 26.9.2016 klo 12:00 mennessä Oulun toimivalta-alueen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 52/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 52/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 52/2015 1 (5) 83 Alueen vuokraaminen Vironaltaasta Oy Habitor Ab:lle ravintolalaivatoimintaa varten HEL 2015-004038 T 10 01 01 04 S0103-62 Päätös Vuokranantaja Päättäjä Vuokralainen

Lisätiedot

SOPIMUS LIIKUNTATILOJEN KÄYTÖSTÄ

SOPIMUS LIIKUNTATILOJEN KÄYTÖSTÄ SOPIMUS LIIKUNTATILOJEN KÄYTÖSTÄ Sopimusosapuolet: Oy Vihdin Jäähalli Ab, myöhemmin Myyjä Vihti-Nummela Mudo Taekwondoseura ry, myöhemmin Ostaja Tausta Myyjä on kolmannen sektorin yritys, joka yhtiöjärjestyksensä

Lisätiedot

A V E R ETÄMYYNNIN ENNAKKOTIEDOT / KOSKEE HELPMEANS-VERKKOKAUPAN ASIAKKAIDEN TOIMEKSIANTOSOPIMUKSIA AVER ASIANAJOTOIMISTO OY

A V E R ETÄMYYNNIN ENNAKKOTIEDOT / KOSKEE HELPMEANS-VERKKOKAUPAN ASIAKKAIDEN TOIMEKSIANTOSOPIMUKSIA AVER ASIANAJOTOIMISTO OY A V E R 1 (5) ETÄMYYNNIN ENNAKKOTIEDOT / KOSKEE HELPMEANS-VERKKOKAUPAN ASIAKKAIDEN TOIMEKSIANTOSOPIMUKSIA 1 Osapuolet 1.1 (jäljempänä asiakas ) 1.2 Aver Asianajotoimisto Oy Fredrikinkatu 25 A 24 00120

Lisätiedot

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Tarjouslomake 1(9) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 1/2016 Diaarinumero Tarjouslomake, kohde 11 Tarjous jätettävä 31.10.2016 klo 12:00 mennessä Oulun toimivalta-alueen

Lisätiedot

Y-tunnus 0201256-6 Puhelin: kirjaamo 09-310 xxxxx. xxxxxxx (jäljempänä Toimittaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx Y-tunnus

Y-tunnus 0201256-6 Puhelin: kirjaamo 09-310 xxxxx. xxxxxxx (jäljempänä Toimittaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx Y-tunnus HELSINGIN KAUPUNKI PUITESOPIMUS H064-11-1 1 (5) PUITESOPIMUS 1 Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Osoite: Helsingin kaupungin hallintokeskus PL 1, 00099 Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Lisätiedot

Palveluntuottajan nimi. Puhelinnumero/faksinumero

Palveluntuottajan nimi. Puhelinnumero/faksinumero Suun terveydenhuolto Hakemus 1 (4) HAKEMUS PALVELUSETELIPALVELUN TUOTTAJAKSI Suun terveydenhuollon palveluseteli Tällä hakemuksella yritys tai itsenäinen ammatinharjoittaja voi hakeutua Jyväskylän kaupungin

Lisätiedot

Hakemus palveluntuottajaksi palvelusetelillä tuotettavaan mielenterveyskuntoutujien tukiasumiseen

Hakemus palveluntuottajaksi palvelusetelillä tuotettavaan mielenterveyskuntoutujien tukiasumiseen Hakemus palveluntuottajaksi palvelusetelillä tuotettavaan mielenterveyskuntoutujien tukiasumiseen ja palveluasumiseen Hakemus saapunut / 201 Palveluntuottajaa koskevat tiedot Yritys/järjestö/yhteisö Y-tunnus

Lisätiedot

ATERIAKULJETUKSET LV 2015-2018, 10.8.2015 - koulujen. Kirkkonummen kunnan palvelutuotannon lautakunta pyytää tarjoustanne

ATERIAKULJETUKSET LV 2015-2018, 10.8.2015 - koulujen. Kirkkonummen kunnan palvelutuotannon lautakunta pyytää tarjoustanne KIRKKONUMMI KYEKSLATT TARJOUSPYYNTÖ 30.03.2015 ATERIAKULJETUKSET LV 2015-2018, 10.8.2015 - koulujen syyslukukauden alkuun 2018 Kirkkonummen kunnan palvelutuotannon lautakunta pyytää tarjoustanne tarjouspyynnön

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI (Y-tunnus 0176975-1) Vuokralainen: Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton sidosryhmärekisterissä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton sidosryhmärekisterissä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton sidosryhmärekisterissä 1. Rekisterinpitäjä Kaupan liitto on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä. Sidosryhmärekisterin

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/ (6) Yleisten töiden lautakunta Po/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/ (6) Yleisten töiden lautakunta Po/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/2014 1 (6) 179 Yleisten töiden lautakunnan hallinnassa olevien alueiden ja liiketilojen luovuttaminen kioskitoimintaan HEL 2012-006090 T 10 01 01 04 Päätös Käsittely päätti,

Lisätiedot

HAKEMUS PALVELUNTUOTTAJAKSI PALVELUSETELILLÄ TUOTETTAVAAN TILAPÄISEEN KOTIPALVELUUN JA SIIVOUSPALVELUIHIN

HAKEMUS PALVELUNTUOTTAJAKSI PALVELUSETELILLÄ TUOTETTAVAAN TILAPÄISEEN KOTIPALVELUUN JA SIIVOUSPALVELUIHIN HAKEMUS PALVELUNTUOTTAJAKSI PALVELUSETELILLÄ TUOTETTAVAAN TILAPÄISEEN KOTIPALVELUUN JA SIIVOUSPALVELUIHIN Hakemus saapunut 15 HAEN PALVELUNTUOTTAJAKSI TILAPÄISEEN KOTIHOITOON SIIVOUSPALVELUUN Palveluntuottajaa

Lisätiedot

VUOKRAUSEHDOT 1. AUTON KÄYTTÖ 2. VASTUU AJONEUVOSTA VUOKRA-AIKANA

VUOKRAUSEHDOT 1. AUTON KÄYTTÖ 2. VASTUU AJONEUVOSTA VUOKRA-AIKANA VUOKRAUSEHDOT 1. AUTON KÄYTTÖ -Vuokraaja on velvollinen huolehtimaan autosta yhtä hyvin kuin huolellinen henkilö omastaan sekä noudattamaan ajaessa erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta. Vuokraaja

Lisätiedot

STT:n yleiset sopimusehdot 1.1.2010

STT:n yleiset sopimusehdot 1.1.2010 YLEISET SOPIMUSEHDOT 1 (5) STT:n yleiset sopimusehdot 1. Käyttöoikeus 2. Käyttöehdot 1 Kappale päivitetty 1.1.2016 alkaen. Asiakkaalla on oikeus käyttää STT:n palvelua ja/tai siihen sisältyviä aineistoja

Lisätiedot

A. Lastensuojelulain mukaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, B. Perhekotihoitoa, C. Erityisyksikköhoitoa

A. Lastensuojelulain mukaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, B. Perhekotihoitoa, C. Erityisyksikköhoitoa Sopimus lastensuojelulain mukaisesta ympärivuorokautisesta hoidosta. 1. Sopijapuolet Tilaaja PL 85 45101 Kouvola Y-tunnus 0161075-9 Yhteyshenkilö Palvelupäällikkö Sanna-Riitta Junnonen PL 85 45101 Kouvola

Lisätiedot

TARJOUSLOMAKE, liite 3 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ nro 26/2014 21.8.2014. Perustiedot. Tarjoajan nimi. Y-tunnus. Osoite. Yhteyshenkilö

TARJOUSLOMAKE, liite 3 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ nro 26/2014 21.8.2014. Perustiedot. Tarjoajan nimi. Y-tunnus. Osoite. Yhteyshenkilö TARJOUSLOMAKE, liite 3 1 (5) Perustiedot Tarjoajan nimi Y-tunnus Osoite Yhteyshenkilö Yhteyshenkilön sähköposti ja puhelinnumero Tarjouksen allekirjoitus Olen tutustunut tarjouspyyntöasiakirjoihin ja sitoudun

Lisätiedot

Käyttöehdot, videokoulutukset

Käyttöehdot, videokoulutukset Käyttöehdot, videokoulutukset Edita Publishing Oy PL 700, 00043 NORDIC MORNING www.editapublishing.fi Asiakaspalvelu www.edilexpro.fi edilexpro@edita.fi puh. 020 450 2040 (arkisin klo 9 16) 1 Yleistä Tämä

Lisätiedot

1. Liikenneluvan voimassaolo

1. Liikenneluvan voimassaolo TARJOUSKILPAILUN EHDOT Tarjouspyynnön LIITE 2. 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Yhteenliittymä 3. Alihankkijan käyttäminen 4. Tiedot liikennöitsijästä 5. Kilpailukohteet 6. Liikennöinnissä käytettävä ajokalusto

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Asuntotonttitoimisto Asuntotonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Asuntotonttitoimisto Asuntotonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) 269 Rasitesopimuksen liittäminen tonttien pitkäaikaisiin maanvuokrasopimuksiin (Laajasalo, Kruunuvuorenranta, tontit 49075/6 ja 7) HEL 2016-009822 T 10 01 01 05 Gunillantie

Lisätiedot

Annetuista palveluista laaditaan palvelun Tilaajalle tarvittavat asiakirjat. Palveluntuottajan. Puhelin Telefax Internet

Annetuista palveluista laaditaan palvelun Tilaajalle tarvittavat asiakirjat. Palveluntuottajan. Puhelin Telefax  Internet 08.11.2016 1/11 84213 ENMG-tutkimusten hankinta 1. : Suomi puh. fax kaisu.mourujarvi@ras.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: ENMG-tutkimusten hankinta Hankinnan tunniste- tai viitenumero: 84213 Hankinnan

Lisätiedot

Evijärven Kunta Tekninen Toimisto Viskarinaukio EVIJÄRVI

Evijärven Kunta Tekninen Toimisto Viskarinaukio EVIJÄRVI Evijärven Kunta Tekninen Toimisto Viskarinaukio 3 62500 EVIJÄRVI 11.11.2015 TARJOUSPYYNTÖ KAIVINKONETÖISTÄ Evijärven kunnan tekninen lautakunta pyytää tarjouksia kaivinkonetöistä 1.1.2016 31.12.2017. Kohde

Lisätiedot

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS ALUEEN LUOVUTTAMISESTA KOKKOLA jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki sekä

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS ALUEEN LUOVUTTAMISESTA KOKKOLA jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki sekä MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS ALUEEN LUOVUTTAMISESTA SOPIMUSOSAPUOLET Kokkolan kaupunki (Y-tunnus: 0179377-8) PL 43 67101 KOKKOLA jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki sekä St-1 Oy (Y-tunnus: 0201124-8)

Lisätiedot

Toimintojen luovutuspäivä on kello 00:00:01 ( Luovutushetki ).

Toimintojen luovutuspäivä on kello 00:00:01 ( Luovutushetki ). LUOVUTUSSOPIMUS 1 LUOVUTTAJA Wirma Lappeenranta Oy (jäljempänä Yhtiö ) Y-tunnus: 1565217-5 Laserkatu 6 53850 Lappeenranta 2 LUOVUTUKSENSAAJA Lappeenrannan kaupunki (jäljempänä Kaupunki ) Y-tunnus 0162193-3

Lisätiedot

Valkeakosken kaupunki (0157568-2), jäljempänä myyjä. Osoite: PL 20, 37601 Valkeakoski.

Valkeakosken kaupunki (0157568-2), jäljempänä myyjä. Osoite: PL 20, 37601 Valkeakoski. KAUPPAKIRJA MYYJÄ OSTAJAT Valkeakosken kaupunki (0157568-2), jäljempänä myyjä. Osoite: PL 20, 37601 Valkeakoski. KAUPAN KOHDE KAUPPAHINTA, jäljempänä ostaja(t). Valkeakosken kaupungin tila-nnn kiinteistötunnus

Lisätiedot

Vuokrauksen kohde Vanha kauppahalli, myyntipaikka nro 107, 109 ja 111/K36

Vuokrauksen kohde Vanha kauppahalli, myyntipaikka nro 107, 109 ja 111/K36 1 1. Tarjouspyynnön perustiedot Vuokrauksen kohde Vanha kauppahalli, myyntipaikka nro 107, 109 ja 111/K36 Menettely Avoin menettely, kaikki halukkaat toimijat voivat tehdä tarjouksen. Sopimusehdot ja sopimuksen

Lisätiedot

Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Minun Maatilani ohjelmiston palvelusopimus 23.12.2015 Page 1 of 5 Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus asiakkaan

Lisätiedot

on oikeus lunastaa Vuokrauskohde omistukseensa. Normaalitapauksessa

on oikeus lunastaa Vuokrauskohde omistukseensa. Normaalitapauksessa Solo International OY:N KULKUVÄLINEIDEN VUOKRAUS- PALVELUIDEN EHDOT 1. OSAPUOLET JA SOVELTAMISALA Näitä sopimusehtoja sovelletaan Solo International Oy:n, jäljempänä Solo ja asiakkaan, jäljempänä Vuokralleottaja

Lisätiedot

Henkilötietojen käsittelyn ehdot. 1. Yleistä

Henkilötietojen käsittelyn ehdot. 1. Yleistä Henkilötietojen käsittelyn ehdot Liite 7 1 (6) Henkilötietojen käsittelyn ehdot 1. Yleistä 1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa PISA 2021 -palvelusopimusta (Dnro ), jäljempänä

Lisätiedot

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Liite 2 TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Liite 2 TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Liite 2 TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Ohje: Kohdissa 1 7 on esitetty tarjoajan soveltuvuutta koskevia pakollisia vaatimuksia. Tarjoaja vastaa kaikkiin

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. 1 (8) Hankinta- ja kilpailuttamisyksikkö TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Aula- ja turvallisuuspalvelut Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen.

Lisätiedot

Autopaikkatontin määräalan vuokraaminen pitkäaikaisesti As. Oy. Kumianpää 1:lle (Laajasalo, tontti 49056/14) Kumianpää 4. Muut sopimusehdot 2-12

Autopaikkatontin määräalan vuokraaminen pitkäaikaisesti As. Oy. Kumianpää 1:lle (Laajasalo, tontti 49056/14) Kumianpää 4. Muut sopimusehdot 2-12 Autopaikkatontin määräalan vuokraaminen pitkäaikaisesti As. Oy. Kumianpää 1:lle (Laajasalo, tontti 49056/14) Kumianpää 4 Muut sopimusehdot 2-12 2 Vuokranantajan ja vuokralaisen (As. Oy. Kumianpää 1:) välillä

Lisätiedot

ESITETYT LISÄTIETOKYSYMYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET LIITTYEN HANKINTAAN: VARTIOINTIPALVELUT , OPTIOVUODET

ESITETYT LISÄTIETOKYSYMYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET LIITTYEN HANKINTAAN: VARTIOINTIPALVELUT , OPTIOVUODET Lisätietokysymykset ja vastaukset Vartiointipalvelut 2018 2019, optiovuodet 2020 2021 ESITETYT LISÄTIETOKYSYMYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET LIITTYEN HANKINTAAN: VARTIOINTIPALVELUT 2018 2019, OPTIOVUODET

Lisätiedot

Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta pyytää tarjousta ostopalveluna hankittavasta päivähoidosta päiväkotihoidon osalta.

Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta pyytää tarjousta ostopalveluna hankittavasta päivähoidosta päiväkotihoidon osalta. OULAISTEN KAUPUNKI, Perusturvakeskus TARJOUSPYYNTÖ PÄIVÄHOIDON OSTOPALVELUSTA Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta pyytää tarjousta ostopalveluna hankittavasta päivähoidosta päiväkotihoidon osalta.

Lisätiedot