MATKAT SEA SAFETY SCANDINAVIA. Seikkailu odottaa INDONESIA EGYPTI VENÄJÄ SUOMI

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "MATKAT 2015-2016 SEA SAFETY SCANDINAVIA. Seikkailu odottaa INDONESIA EGYPTI VENÄJÄ SUOMI"

Transkriptio

1 SEA SAFETY SCANDINAVIA MATKAT INDONESIA EGYPTI VENÄJÄ SUOMI Seikkailu odottaa Lähde mukaan ja tee unelmista totta Koe eksoottiset lähi- ja kaukokohteet Tule sukelluskurssille ja nauti lomasta

2 SEA SAFETY SCANDINAVIA SUKELLUSKURSSIT JA -KOKEILUT Sea Safetyn sukelluskurssit ja sukelluskokeilut järjestetään Sukellus-Areenalla Veikkolassa. Siellä voit myös ylläpitää sukellustaitojasi tai käydä harjoittelemassa ennen lomamatkaasi. Sukellus-Areenan tilat ja palvelut ovat monipuoliset: pohjoismaiden syvin allas, jossa harjoittelusyvyydet ovat 1,5 m, 5 m ja 8 m luentotila 20 hengelle kahvio saunaosastot miehille ja naisille TAPAHTUMAT Järjestämme myös työhyvinvointi- ja virkistyspäiviä sekä yritystapahtumia, joihin voi sisällyttää sukelluskokeilun. Samoin snorklauskursseja, polttarisukelluksia ja veneilijöille vesiturvallisuuspäiviä. Kysy lisää tapahtumista! Tule Sukellus-Areenalle ja varaa allasvuorosi Minnalta numerosta tai sähköpostitse:

3 SEA SAFETY TARJOAA VIIDEN TÄHDEN PALVELUA! Ammattitaitoinen henkilökunta palvelee sinua ilolla aivan Helsingin ytimessä, Töölön kisahallilla. Tule poikkeamaan niin jutellaan lisää! Olemme viiden tähden kouluttajakoulutuskeskus Järjestämme laadukkaita sukelluskursseja yli 20 vuoden kokemuksella Sukellusharjoitukset pidetään syvyydeltään porrastetussa, jopa 8 metriä syvässä altaassa Sukellus-Areenalla Laaja sukellusmatkatarjonta kaukokohteista lähikohteisiin Sukellus- ja snorklausvarusteita SUKELLUSMATKAT Sukellusmatkoillamme pääset kokemaan uskomattomia elämyksiä ja henkilökohtaista palvelua. Lomakohteemme vaihtelevat vuosittain ja uusiin seikkailuihin voit heittäytyä yhdessä muiden sukeltajien kanssa tai halutessasi räätälöimme sinulle juuri sinun unelmiasi vastaavan sukellusloman! Järjestämme sukellusmatkoja lähikohteiden lisäksi myös kiehtoviin kaukokohteisiin. Tulevana kautena voit lähteä kanssamme muun muassa Ainutlaatuiselle Liveabordille Laatokalla Sukellusmatkoille Pietariin lähialueille Liveaboard matka Egyptin kristallinkirkkaisiin vesiin Una Una tulivuorisaarelle Indonesiaan Halutessasi voit yhdistää lomaasi sukelluksen jatkokursseja tai vaikkapa suorittaa peruskurssin avovesisukellukset matkakohteessa kanssamme! Näin voit opiskella teorian etukäteen Suomessa ja perillä sinun ei tarvitse kuin lomailla ja sukeltaa. SUKELLUSVARUSTEIDEN MYYNTI Olemme täyden palvelun snorklaus- ja sukellustalo. Laajasta sukellusvarustevalikoimastamme voit hankkia kaikki välineet niin aikuisille kuin lapsillekin. Lapsille löytyy omat tuotteet kaikista vesillä liikkumisesta. Avantouimarit löytävät kauttamme hyvät ja laadukkaat avantouintituotteet. Edustamamme tuotteet ovat maailman tunnetuimpia ja luotetuimpia sukellusvälineiden valmistajia. Tuotteemme ovat tarkkaan harkittuja ja ne ovat valittu laatua ja kestävyyttä silmällä pitäen. Pääyhteistyökumppaneitamme ovat Scubapro, Bare ja Subgear. HUOLTOPALVELUT Olemme sertifioitu täyden palvelun huoltokeskus, jolla on yli 20 vuoden kokemus sukelluslaitteiden ja välineiden huollosta. Huoltamiimme merkkeihin kuuluu mm. Scubapro, Mares, Aqualung, Apeks ja Suunto. Huollamme ja korjaamme myös sukellus-, melonta- ja pelastuskuivapukuja. Huoltopalvelujamme: Regulaattoreiden huollot ja korjaukset Tasapainotusliivien tarkastukset ja huollot Säiliöiden huollot ja koeponnistukset Kuiva- sekä märkäpukujen huollot ja korjaukset Paristojen vaihdot sukellustietokoneisiin Pelastusliivien ja -pukujen tarkastus, huolto ja korjaukset Kysy lisää!

4 INDONESIA UNA UNA Koko perheen seikkailu Lähdöt joka viikko Lomamatka paratiisisaarelle teemme unelmistasi totta! Indonesiassa, Pohjois-Sulawedellä sijaitsee Una Una -tulivuori saari. Sen luonto on erittäin kaunis ja monelle täysin uusi ja salainen paratiisi. Saaren lähivedet kuhisevat elämää pinnan alla, joten snorklaajatkin pääsevät ihailemaan vedenalaista kauneutta, kalojen kirjoa ja korallien väriloistoa. Saaren ympärillä on 40 täysin uutta sukelluskohdetta, ainutlaatuiset pinnanmuodot, luolat, seinämät, matalikot ja korallilaguunit. Una Unan vesillä on delfiinejä, kilpikonnia ja tuhansittain kaloja, koralleja ja jättisimpukoita. Sukelluskursseja Lomailusi ohella voit suorittaa PADI sukelluskursseja Open Water -peruskurssista aina Divemaster-sukeltajaksi. Saarella voit myös osallistua useille retkille: Viidakkoretkellä pääset tutustumaan saaren monimuotoiseen ja rikkaaseen luontoon Retki tulivuoren kraaterille tai vierailu alkuperäisasukkaiden kylään nauttimaan Aasialaisesta vieraanvaraisuudesta Suihkulähderetkellä nautit tuliperäisen luonnon mineraalirikkaasta vedestä joka hoitaa ihoa Majoitus saarella on viihtyisissä bungaloweissa. Terassilta voit aamulla ihailla auringon nousua ja päivän seikkailujen jälkeen riippumatto, rantabaari ja paikalliset ruuat kruunaavat lomasi. Lapsille on tarjolla myös omaa ohjelmaa, kun vanhemmat ovat sukeltamassa tai snorklaamassa. MATKAINFOA Sukellus alueella on ympärivuotista Trooppinen ilmasto hellii sinua lämpötilan pysytellessä asteessa Vedessä lämpötila on tasaisesti astetta ja näkyvyys normaaliolosuhteissa metriä Sopii kaikentasoisille sukeltajille

5 EGYPTI HYLYT JA RIUTAT Rento loma joulukiireiden keskellä Punaisenmeren vedenalainen rikkaus Matkan hinta: Viikon sukellusmatkalla korkeluokkaisella M/V Talalla pääset nauttimaan auringosta, hyvistä sukelluksista ja tukialuksemme henkilökunnan ensiluokkaisista palveluista. Liveaboard-alus M/V Tala on 36 m pitkä ja 7,25 m leveä teräksestä valmistettu risteilyalus. Risteilemme viikon aikana Liveaboard-alus M/V Talalla pohjoisen reitin parhaissa kohteissa. Matkareittimme valitaan aina sääolosuhteiden mukaan. Punai senmeren pohjoisosassa on hylkyjä, kuten Tislegorm, El Mina ja Gianni. Sukellamme myös vedenalaisissa korallipuistoissa, missä on mahdollista nähdä myös delfiinejä. Sukellusmatka sopii kaikentasoisille sukeltajille. Aluksella on täydellinen valmius palvella 22 sukeltajaa. Saatavana on myös Nitrox. MATKAINFOA Matkan hintaan sisältyy: Lennot: Helsinki-Istanbul-Hurghada-Istanbul-Helsinki Viisumi Vastaanotto lentokentällä Kuljetukset 6 yötä jaetussa kahden hengen hytissä 3 ateriaa päivässä, välipala Alkoholittomat juomat 3-4 sukellusta päivässä (viimeisenä päivänä 2 sukellusta) Suomalaisen oppaan palvelut Säiliöt ja painot Nitrox Paikalliset verot Viimeinen yö Hilton Resort Hurghada -hotellissa Hintaan ei kuulu: Tipit Muut aktiviteetit ja juomat Sukellusvarusteet joita ei mainittu Kaikki hytit ovat ilmastoituja.

6 LIVEABOARD LAATOKKA Seikkailu rajan takana Seikkailu rajan takana Matkan hinta: 570 Koe Laatokka uusi upea sukelluskohde aivan naapurissa. Laatokka on maailman 14. suurin järvi. Pituutta on 209 km ja syvyyttä aina 225 m asti. Sukeltajia otamme Laatokan safarille 10 henkilöä. Aluksen sauna. Liveaboard-aluksemme lähtee Käkisalmesta. Alus on tehty alunperin sukellusta varten sotilaskäyttöön ja muutettu myöhemmin Liveaboard-alukseksi. Aluksen pituus on 20 m ja leveys 4 m. Asumme matkan ajan aluksella ja tutustumme Laatokalla oleviin hylky- ja luontokohteisiin. Oppaana matkan ajan on suomen- ja venäjänkielen taitoinen sukelluskouluttajamme. Matkan kesto on 5 päivää. Käymme matkan aikana tutustumassa myös Valamon luostariin. Oleskelutila. MATKAINFOA Matkan hintaan sisältyy: Kuljetukset Helsinki Käkisalmi Helsinki Sukellukset Laatokalla 2 sukellusta/päivä Painot ja ilmat Majoitus aluksella täyshoidolla Sauna käytössä aluksella joka päivä Oppaan ja tulkin palvelut Käynti Valamon luostarissa Huom: Matkan hinta ei sisällä viisumimaksua Hoidamme myös viisumin tilaamisen Aluksen sukellustaso.

7 SUKELLA VENÄJÄLLÄ Koe äiti Venäjä sukeltaen Lähdöt: (to su) Uusia ja eksoottisia sukelluksia Laatokalla ja Karjalassa Matkan hinta: 470 Sukella syvemmälle kuin olet kuvitellut meneväsi käymällä painekammiossa. Käymme myös Pietarissa kiertoajelulla ja tutustumme Kronstast-sotilassaaren nähtävyyksiin mm. laivaston katedraaliin. Lähde mukaan.

8 SUKELLA VENÄJÄLLÄ Karjalan kannaksen syvennyksessä Pietarin lähialueella sijaitsee yksi Pietarin sukelluskohteistamme. Kirkasvetisen järven pohjaan on rakennettu sukeltajille elämysrata, josta löytyy haastetta niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin sukeltajalle. Taitoradalla voit sukeltaa torpedojen ja merimiinojen ympärillä! Paikka soveltuu myös aloitteleville sukeltajille. Keskimääräinen sukellusyvyys on m. Järven maksimisyvyys on 27 m. Normaalin laitesukeltamisen lisäksi sinulla on mahdollisuus kokeilla sukelluskeskuksessa lisämaksusta ammattisukellusta kypäräsukellusvarusteilla. Voit valita joko Venäläistä laatua edustavan kolmipulttisen tai Amerikkalaista tekniikkaa edustavan ammattisukelluskypärän. Sukellamme myös Laatokalla, jonka kirkkaissa vesissä on mahdollista päästä näkemään 1800-luvulla uponnut siipiratasalus. Se lepää valkoisella hiekkapohjalla ja kohde sopii myös OWDtason sukeltajille. MATKAINFOA Matkan hintaan sisältyy: Kuljetukset Helsinki Viipuri Pietari Helsinki Sukellukset ja opastus Majoitus 2-hengen huoneissa aamiaisella Pietarin kaupunkikierros Käynti Viipurissa ja Kronstadissa Sukelluksia kahtena päivänä Oppaan ja tulkin palvelut Käynti painekammiossa Lisämaksusta Kypäräsukelluskokeilu Akvaariosukellus min. 2 osallistujaa Hoidamme viisumin. (Viisumi ei sisälly matkan hintaan) Privaattimatka Kerää oma seitsemän hengen porukka, niin räätälöimme matkan haluamallasi aikataululla.!

9 SUKELLA VILLE HAAPASALON KANSSA Et kuitenkaan usko Järjestämme sukellusmatkoja yhdessä Villen kanssa Venäjälle Villen matkoilla pääset tutustumaan niin uusiin eksoottisiin sukelluskohteisiin, kuin myös Venäläiseen kulttuuriin ja ja tapoihin. Koe elämäsi seikkailu. Jos olet kiinnostunut osallistumaan Villen sukellusmatkoihin, jätä yhteystietosi meille. Ilmoitamme kaikille, kun kohteet ja matkojen ajankohdat varmistuvat. Järjestämme myös veneretkiä Suomenlahdelle luonto- ja hylkykohteisiin. Lisää matkoja:

10 SEA SAFETY KOULUTUSTARJONTA Sukellus-Areena Järjestämme sukelluskoulutuksen allasosiot Sukellus-Areenalla täyden palvelun sukellushallissa. Discover Scuba Diving Sukellusta pääset kokeilemaan PADI Discover Scuba Diving -ohjelman avulla. Tule ja tutustu uuteen harrastukseen. Padi elearning Opiskele sukelluskurssien teoriaosuudet itsenäisesti netissä! Voit opiskella sukellusteoriaa missä ja milloin tahansa. Ja mikä parasta, voit aloittaa vaikka heti! ETUSETELIT Hyväksymme myös Smartum-, Wellness- ja Edenred-seteleitä. KÄY MEILLÄ WELLNESS Edenred

11 PERUSKURSSILTA AINA KOULUTTAJAKSI ASTI SUKELLUSKOKEILUT PERUSKURSSIT JATKOKURSSIT ERIKOISKURSSIT PADI PRO Sukelluskokeilut, PADI DSD Oletko kiinnostunut sukeltamisesta? Olisiko sukellus sinun uusi harrastuksesi? Tähän saat parhaan vastauksen kun tulet kokeilemaan kanssamme laitesukellusta. Järjestämme sukellusintroja, jossa pääset kouluttajan kanssa tutustumaan laitesukellukseen Sukellus Areenan 8 m syvässä sukellus altaassa. Sukelluksen peruskurssit, PADI OWD Laitesukelluksen peruskursseja (Open Water Diver) järjestämme läpi vuoden. Kurssi pitää sisällään teoriaosuuden, allasharjoitukset ja avovesisukellukset. Kurssin suoritettuasi saat kansainvälisen sukellusluokituksen. OWD-kurssin suoritettuasi voit sukeltaa maksimissaan 18 metrin syvyyteen. PADI OWD -kurssi avaa sinulle ovet vedenalaiseen maailmaan. Jatkokurssi, PADI AOWD PADI AOWD (Advansed Open Water) kurssi on tarkoitettu peruskurssin käyneille sukeltajille. Kurssi antaa lisää sukelluskokemusta kouluttajien ja Divemastereiden valvonnassa ja perehdyttää uusiin sukeltamisen osa-alueisiin. Kurssilla saat myös valmiudet sukeltaa max. 30 m. Kurssi mahdollistaa osallistumisen jatkossa vaativampiin erikoiskursseihin. Erikoiskurssit, PADI Speciality Osaamistasi voit lisätä ja täydentää järjestämillämme erikoiskursseilla. Näitä ovat muun muassa jää-, hylky- ja syväsukelluskurssit. Erikoiskursseilla saat sukeltamisesta lisää tietoa ja opetusta. Niiden avulla saat vietyä sukelluksesi aivan uudelle tasolle ja niille alueille jotka sinua erityisesti kiinnostavat. PADI erikoiskurssiohjelmat kulminoituvat arvostettuun Master Scuba Diver -luokituksen. PADI PRO Harrastettuasi sukeltamista jo pidemmän aikaa ja täydennettyäsi koulutusta, voit halutessasi alkaa opettamaan muita sukelluksen saloista kiinnostuneita. Olemme PADI:n viiden tähden kouluttajakoulutuskeskus ja järjestämme vuosittain kursseja sukellusammattilaisiksi haluaville. Kauttamme pystyt kouluttautumaan niin sukellusoppaaksi kuin -kouluttajaksikin asti. Kurssien aikataulut löydät kätevästi netistä:

12 Oy Sea Safety Scandinavia Ltd Mannerheimintie Helsinki Finland tel fax Avoinna: ma-pe la 10-14

Sukosan - Kukljica - Rogocniza - Komiza (Visin saari) - Vis (Visin saari) - Primosten - Levrnaka (Kornatin luonnonpuisto) - Sukosan

Sukosan - Kukljica - Rogocniza - Komiza (Visin saari) - Vis (Visin saari) - Primosten - Levrnaka (Kornatin luonnonpuisto) - Sukosan Kroatian liveaboard sukellussafari 28.6.-5.7.2014 Nauti Kroatian saariston tunnelmasta! Tervetuloa mukaan Kroatian liveaboard safarille. Tällä safarilla sukellamme eräillä Kroatian tunnetuilla hylyillä

Lisätiedot

Nousukas. Sukellusseura Nousu ry:n tiedotuslehti, No 1/2007

Nousukas. Sukellusseura Nousu ry:n tiedotuslehti, No 1/2007 Nousukas Sukellusseura Nousu ry:n tiedotuslehti, No 1/2007 This page accidentally left blank. 2 Etukannen kuva [Irene Savolainen] TÄSSÄ NUMEROSSA Tässä numerossa...3 Puhiksen terveiset...4 Nousun hallitus

Lisätiedot

Email: info@scubatravel.se Tel: +46 (0) 301 22100 Web: www.scubatravel.se

Email: info@scubatravel.se Tel: +46 (0) 301 22100 Web: www.scubatravel.se Email: info@scubatravel.se Tel: +46 (0) 301 22100 Web: www.scubatravel.se Hylkyjä, hylkyjä ja pari kalaa! Sukella lämpimään ja kirkkaaseen Trukin (Chuukin) veteen ja koe hylkyjen ja vedenalaisten aarteiden

Lisätiedot

Kroatian liveaboard sukellussafari 5.-12.10.2013. Nauti Kroatian saariston tunnelmasta!

Kroatian liveaboard sukellussafari 5.-12.10.2013. Nauti Kroatian saariston tunnelmasta! Kroatian liveaboard sukellussafari 5.-12.10.2013 Nauti Kroatian saariston tunnelmasta! Tervetuloa mukaan kokemaan Kroatian sukellusvedet ja samalla kertaa liveaboardina! Tarjoamme teille jotain uutta.

Lisätiedot

Viisumivapaat risteilyt

Viisumivapaat risteilyt Viisumivapaat risteilyt 2015 Lappeenrannasta Saimaan kanavaa pitkin Viipuriin Pietariin Valamoon Kannen kuva: Jukka Olkkonen Koe upea Saimaan kanava iloisilla viisumivapailla risteilyillä Kiitokset yhdestä

Lisätiedot

Tervetuloa Detur-matkalle Sharm el Sheikhiin

Tervetuloa Detur-matkalle Sharm el Sheikhiin ...siellä missä aurinko paistaa! Tervetuloa Detur-matkalle Sharm el Sheikhiin Ennen matkaa PASSI JA VIISUMI Egyptiin matkustettaessa vaaditaan voimassaoleva passi sekä viisumi. Passin tulee olla voimassa

Lisätiedot

KIELIMATKAT KESÄLLÄ. Lähde kielimatkalle. Tarkista ajankohtainen tarjous netistä! Se kannattaa! WWW.STS.FI

KIELIMATKAT KESÄLLÄ. Lähde kielimatkalle. Tarkista ajankohtainen tarjous netistä! Se kannattaa! WWW.STS.FI KIELIMATKAT kesä 2013 SINULLE 13 19-VUOTIAS JUNIORIKURSSI 10 13-VUOTIAILLE Lähde kielimatkalle KESÄLLÄ 2013! Tarkista ajankohtainen tarjous netistä! Se kannattaa! WWW.STS.FI Opiskele englantia Maltalla

Lisätiedot

LAKEUDEN SUKELTAJAT ry JÄSENKIRJE 2/2006. Arvoisat seuran jäsenet!

LAKEUDEN SUKELTAJAT ry JÄSENKIRJE 2/2006. Arvoisat seuran jäsenet! JÄSENKIRJE Lakeuden Sukeltajat ry LAKEUDEN SUKELTAJAT ry JÄSENKIRJE 2/2006 Arvoisat seuran jäsenet! KESÄKAUSI ALKAA OLLA LOPUILLAAN Kelirikon saapumiseen ei ole enää pitkä aika. Silti seuran aktiivijäsenet

Lisätiedot

Seuran yhteystietoja Puheenjohtaja Petri Vahteri puh: 040 5406 943. Tässä lehdessä. Puhiksen palsta teksti: Pj Petri Vahteri

Seuran yhteystietoja Puheenjohtaja Petri Vahteri puh: 040 5406 943. Tässä lehdessä. Puhiksen palsta teksti: Pj Petri Vahteri POHJAMUTA 1/2009 Saarístomeren sukeltajat ry 1 Tässä lehdessä 3 4 9 10 13 15 16 Puhiksen palsta teksti: Pj Petri Vahteri Syyskeikka Stromsholmeniin 12.9-20.9.2008 teksti: Päivi Aho kuvat: Satu, Ilkka,

Lisätiedot

1 Italia, Kreikka, Kroatia, Viro HARRASTEMATKAT

1 Italia, Kreikka, Kroatia, Viro HARRASTEMATKAT 1 Italia, Kreikka, Kroatia, Viro HARRASTEMATKAT Matkat/lentoaikataulu Suorat AirFinland Holidays:n lomalennot Helsinki-Hania-Helsinki, lentoaika n.4t. Lennon numero OF461/OF462 Menolento lauantai Helsinki

Lisätiedot

VenäjänMatkat ja kielikurssit

VenäjänMatkat ja kielikurssit VenäjänMatkat ja kielikurssit 2010 Tietoa ja tunnetta 1 Vodkan juhlaa ja keväinen Viipuri Aika 2.-3.4.2010 2 pv/1yö, pe-la Matkustustapa bussi Hinta 160 /hlö jäsenalennus 20 hlö. bussimatkat Helsinki-Viipuri-Helsinki

Lisätiedot

PARHAAT. Perhelomat 2010. UUTUUDET Gardaland Italia, Kolmården lentäen KESTOSUOSIKIT Disneyland Resort Paris, LEGOLAND, Visby ja paljon muuta!

PARHAAT. Perhelomat 2010. UUTUUDET Gardaland Italia, Kolmården lentäen KESTOSUOSIKIT Disneyland Resort Paris, LEGOLAND, Visby ja paljon muuta! PARHAAT Perhelomat 2010 UUTUUDET Gardaland Italia, Kolmården lentäen KESTOSUOSIKIT Disneyland Resort Paris, LEGOLAND, Visby ja paljon muuta! Kerää kesän parhaat muistot! Matka-Vekan perhelomalle on helppo

Lisätiedot

Jäsentiedote nro 2/2006

Jäsentiedote nro 2/2006 Jäsentiedote nro 2/2006 IANTD Cavern+Intro to Cave Peik Joutsenen opissa MONTOLASSA Vapaasukelluksen SM TAMPEREELLA Kesäleiri PAAKKILASSA Norppakuulumiset PUHEENJOHTAJALTA Jari Leppäkoski Kevät etenee

Lisätiedot

Laitepakettitarjoukset Oceanic Delta 992 Arctic 200 bar 891 Abyss 22 300 bar 958 Seeman 300 bar 891 Storm 200 bar 656 Apex TX50 300 bar 891

Laitepakettitarjoukset Oceanic Delta 992 Arctic 200 bar 891 Abyss 22 300 bar 958 Seeman 300 bar 891 Storm 200 bar 656 Apex TX50 300 bar 891 Paineilmalaitteiden täyttö Halutessasi tankata pullosi tai tarvitset lainaan laitepaketin, huolehdi seuraavista asioista: Jäsenmaksu maksettu Ilmamaksu maksettu (17 / kalenterivuosi) Sukeltajankorttisi

Lisätiedot

KIELIMATKAT. Uutuudet 2016 Ennätysmäärä kohteita USA:ssa Lontoo Exclusive Best of the West Sailing Starchef Blog Paddleboard Golf Multisport

KIELIMATKAT. Uutuudet 2016 Ennätysmäärä kohteita USA:ssa Lontoo Exclusive Best of the West Sailing Starchef Blog Paddleboard Golf Multisport KIELIMATKAT KESÄ 2016 SINULLE 13 19-VUOTIAS JUNIORIKURSSIT 10 13-VUOTIAILLE UUTTA! Uutuudet 2016 Ennätysmäärä kohteita USA:ssa Lontoo Exclusive Best of the West Sailing Starchef Blog Paddleboard Golf Multisport

Lisätiedot

Tervetuloa Detur-matkalle Phuketiin

Tervetuloa Detur-matkalle Phuketiin Tervetuloa Detur-matkalle Phuketiin Ennen matkaa PASSI JA VIISUMI Thaimaahan matkustettaessa vaaditaan voimassaoleva passi. Passin tulee olla voimassa koko Thaimaan matkan ajan ja vähintään kuusi (6) kuukautta

Lisätiedot

ECUADORIN ANDIT & GALAPAGOSSAARET 16. - 27. 11.2016

ECUADORIN ANDIT & GALAPAGOSSAARET 16. - 27. 11.2016 ECUADORIN ANDIT & GALAPAGOSSAARET 16. - 27. 11.2016 Suomen Kuvausmatkat oy ECUADORIN ANDIT & GALAPAGOS Aika: Ke 16.11. - Su 27.11.2016 Kesto: 12 pv Ryhmäkoko: 15 henkilöä + matkanjohtaja Hinta: Standard-luokan

Lisätiedot

Tervetuloa Detur-matkalle Phuketiin

Tervetuloa Detur-matkalle Phuketiin Tervetuloa Detur-matkalle Phuketiin Ennen matkaa PASSI JA VIISUMI Thaimaahan matkustettaessa vaaditaan voimassaoleva passi. Passin tulee olla voimassa koko Thaimaan matkan ajan ja vähintään kuusi (6) kuukautta

Lisätiedot

Golfmatkat 2012-2013. Pelimatkat Kurssimatkat Ryhmämatkat Businessmatkat. golfmatkojen pro

Golfmatkat 2012-2013. Pelimatkat Kurssimatkat Ryhmämatkat Businessmatkat. golfmatkojen pro Golfmatkat 2012-2013 Pelimatkat Kurssimatkat Ryhmämatkat Businessmatkat golfmatkojen pro OnGolf on golfmatkailun pro OnGolf on uusi golfmatkoihin erikoistunut suomalainen matkanjärjestäjä. Sen taustalla

Lisätiedot

ABC KIELI KIELIMATKAT KURSSIN. Tervetuloa!

ABC KIELI KIELIMATKAT KURSSIN. Tervetuloa! KIELI KURSSIN ABC Tervetuloa! STS Kielimatkat toivottaa sinut tervetulleeksi ensi kesän kielimatkalle. Toivottavasti odotat jo innolla kesän mahtavimpia viikkoja. Tähän oppaaseen olemme koonneet tietoja

Lisätiedot

Matkaohjelma. Once in the lifetime 15.11. - 4.12. 2014 AUSTRALIAN KIERTOMATKA, MACAO JA SINGAPORE

Matkaohjelma. Once in the lifetime 15.11. - 4.12. 2014 AUSTRALIAN KIERTOMATKA, MACAO JA SINGAPORE Matkaohjelma 15.11. - 4.12. 2014 AUSTRALIAN KIERTOMATKA, MACAO JA SINGAPORE Once in the lifetime HELSINKI HONG KONG / MACAO 2 YÖTÄ - CAIRNS PALM COVE 6 YÖTÄ SUURI VALLIRIUTTA - AYERS ROCK 1 YÖ ALICE SPRINGS

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN JA IMATRAN SEUTU 2013

LAPPEENRANNAN JA IMATRAN SEUTU 2013 LAPPEENRANNAN JA IMATRAN SEUTU 2013 KYLPYLÖIDEN LÄMPÖÖN 4 erilaista kylpylää TAPAHTUMIEN KESKIPISTEENÄ Kulttuuria ja musiikkifestivaaleja SAIMAAN AKTIVITEETIT Loma täynnä elämyksiä lemi, luumäki, parikkala,

Lisätiedot

Tervetuloa turkkiin!*

Tervetuloa turkkiin!* Tervetuloa turkkiin!* KAIKKI TARVITTAVAT TIEDOT LOMAASI VARTEN OPPAASI / ELÄMYKSIÄ / RETKIÄ / KÄYTÄNNÖN TIETOA / KOTIMATKA TERVETULOA BELEKIIN Belekiä voi kuvailla parhaiten harmoonisena ja laadukkaana

Lisätiedot

Kolmården. Pohjoismaiden suurin eläinpuisto. Kolmårdenin risteilymatkat Turusta, 3 pv. Lentäen meno 2 pv, alk./hlö 199

Kolmården. Pohjoismaiden suurin eläinpuisto. Kolmårdenin risteilymatkat Turusta, 3 pv. Lentäen meno 2 pv, alk./hlö 199 Perhelomia 2014 Kolmården Kolmårdenin risteilymatkat Turusta, 3 pv Lähdöt 9.6., 13.6. sekä keskiviikkoisin 25.6. 6.8. 1. pv Bussi vie illaksi Turusta klo 20.15 lähtevälle Tallink Siljan Baltic Princessille,

Lisätiedot

lasketaan! Näin Levillä Kevään tapahtumatärpit Grooving High Allstars loihtii bileet Lemmikin kanssa reissussa tule ja tutustu! FB-kyselyn tulokset:

lasketaan! Näin Levillä Kevään tapahtumatärpit Grooving High Allstars loihtii bileet Lemmikin kanssa reissussa tule ja tutustu! FB-kyselyn tulokset: juhlanumero Numero 20 kevät 2013 FB-kyselyn tulokset: Näin Levillä lasketaan! Levi Official Partnerit 09 / 2012 Kevään tapahtumatärpit tule ja tutustu! Lemmikin kanssa reissussa Grooving High Allstars

Lisätiedot

Hei, Tervetuloa lukemaan Scandjetin 2015 esitettä

Hei, Tervetuloa lukemaan Scandjetin 2015 esitettä scandjet esite 3 Sisällysluettelo Scandjet Scandjet 4 Haastattelussa Pavel 30 Haastattelussa kohdeoppaamme Karin 78 Hei, Tervetuloa lukemaan Scandjetin 2015 esitettä Tässä esitteessä saatte tutustua meidän

Lisätiedot

Elämäsi paras vuosi! VAIHTO- OPPILASOHJELMAT LUKUVUONNA 2016 2017 SINULLE 14 18-VUOTIAS. Valitse omasi. kohdemaasta

Elämäsi paras vuosi! VAIHTO- OPPILASOHJELMAT LUKUVUONNA 2016 2017 SINULLE 14 18-VUOTIAS. Valitse omasi. kohdemaasta VAIHTO- OPPILASOHJELMAT LUKUVUONNA 2016 2017 SINULLE 14 18-VUOTIAS Valitse omasi 15 kohdemaasta Vaihto-ohjelma USA:ssa: Valmennuskurssi New Yorkissa sis. ohjelmahintaan Elämäsi paras vuosi! VASTUU TURVALLISUUS

Lisätiedot

High School. Orientation Camps

High School. Orientation Camps High School 2016 17 Orientation Camps 5 PÄIVÄÄ NEW YORKISSA 4 PÄIVÄÄ TORONTOSSA 5 PÄIVÄÄ AUCKLANDISSA 4 PÄIVÄÄ LONTOOSSA 8 PÄIVÄÄ MADRIDISSA 4 PÄIVÄÄ DUBLINISSA ARGENTIINA AUSTRALIA BRASILIA COSTA RICA

Lisätiedot

Oulu Adventure Oy. Tervetuloa seikkailemaan kanssamme, Safarien hinnat sisältävät. Safarien hinta ei sisällä. Aurinkomatkojen hinnat sisältävät

Oulu Adventure Oy. Tervetuloa seikkailemaan kanssamme, Safarien hinnat sisältävät. Safarien hinta ei sisällä. Aurinkomatkojen hinnat sisältävät Asiakastiedote 10.12.2014 Hei, tässä tietoa kevään endurosafareistamme. Olemme keränneet perustiedon lisäksi myös muutamia valmiita safaripäiviä ja mielenkiintoisia tapahtumia joihin voit matkasi yhdistää.

Lisätiedot

KANARIAN- SAARET. Talvi 2013 2014. Kohdetieto. Viisi saarta viikossa m/s Kristina Katarinalla! La Palma. Teneriffa. La Gomera. Gran Canaria.

KANARIAN- SAARET. Talvi 2013 2014. Kohdetieto. Viisi saarta viikossa m/s Kristina Katarinalla! La Palma. Teneriffa. La Gomera. Gran Canaria. Talvi 2013 2014 KANARIAN- SAARET Kohdetieto La Palma La Gomera Teneriffa Lanzarote Fuerteventura El Hierro Gran Canaria Viisi saarta viikossa m/s Kristina Katarinalla! Onnellisten saarina tunnetut Kanariansaaret

Lisätiedot