Tel: +46 (0) Web:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Email: info@scubatravel.se Tel: +46 (0) 301 22100 Web: www.scubatravel.se"

Transkriptio

1 Tel: +46 (0) Web:

2 Hylkyjä, hylkyjä ja pari kalaa! Sukella lämpimään ja kirkkaaseen Trukin (Chuukin) veteen ja koe hylkyjen ja vedenalaisten aarteiden ihmemaa. Jos haluat mieluummin nähdä ennemmin jotain rautaista kuin pelkkää kasvillisuutta ja kaloja pinnan alla, on tämä juuri sinun kohteesi. Tämä reissu ei nimittäin petä yli 300 hylyn vedenalaisella parkkipaikallaan. Thorfinnin kyydissä et ole koskaan kaukana sukelluskohteelta koska alus liikkuu tällä laajalla laguunin alueella tarjoten joustavuutta ja mukavia sukelluksia. Pääset sukeltamaan jopa viisi kertaa päivässä ja saat ilmaiset Nitrox täytöt, helpot 35 sukellusta upeilla kohteilla! Miksi siellä on niin paljon hylkyjä? Kohde joka sijaitsee keskellä laajaa Tyyntä Valtamerta, on O- renkaan muotoinen ja sen havaitsee helposti taivaalta. Toisen maailmansodan aikana Japanin keisarillinen laivasto käytti Trukia piilottaakseen yli 1000 alusta ja 500 lentokonetta. Kunnes vuonna 1944 alkanut Amerikkalaisten Operation Hailstorm tuli ja pommitti laivaston meren pohjaan. Siksi pohjassa on edelleen yli 60 alusta ja 250 lentokonetta sukellettavassa kunnossa vielä tänä päivänä.

3 Sukeltaminen Trukilla Yleisin väärinkäsitys Trukilla sukeltamisesta on se, että se olisi tarkoitettu vain todella kokeneille tai tekniikkasukeltajille. Suurin osa kohteista sijaitsee urheilusukelluksen rajojen sisäpuolella, joten katsottavaa riittää varmasti kaikentasoisille sukeltajille. Riuttasukellus on alueen yksi parhaiten varjelluista salaisuuksista koska suurin huomio kääntyy aina hylkyihin. Chuukilla on maileittain koskematonta riuttaa jossa sukeltajat voivat nähdä paljon erikokoisia kaloja ja mereneläviä. Voit nähdä haita monille hylyillä minä tahansa päivänä, ja itse asiassa Shinkoku Marulla asustelee oma hai johon törmää lähes joka sukelluksella. Shark Island on Chuukin parhaita haikohteita. Painekammio Blue Lagoon Resortissa on oma painekammio. Sitä pidetään hyvässä kunnossa ja siellä päivystää paikallinen henkilökunta.

4 Miten pääsen Trukille Lennot lähtevät Suomesta ja Skandinaviasta ja ne voidaan lentää joko Manilan ja Guamin kautta. Guam on keskeinen kenttä kaikille Micronesian lennoille ja sieltä lentoaika Chuukiin on noin 50 minuuttia. Aikaeron, välilaskujen ja matka- ajan vuoksi kannattaa varautua pitkään matkaan saarelle ja sieltä pois. Ohessa alustava matka- aikataulu Lähtö Helsinki (keskiviikko ilta) saapuminen Manilaan, Hong Kongin kautta (Torstai) Matkalaukkujen nouto ja check- in Chuukin lennolle. Lähtö Manilasta saapuminen Chuukiin Guamin kautta (perjantai aamu) Lähtö Chuuk saapuminen Manilaan Guamin kautta (lauantai) Yöpyminen Manilassa Lähtö Manilasta saapuminen Helsinkiin (sunnuntai) **Huomioitavaa, lennot eivät ole vielä saatavissa, joten em. Aikataulu on vielä suuntaa- antava ja alustava.

5 Liveaboard Thorfinn Upea Norjalainen Thorfinn on entisöity useaan kertaan ja se tarjoaa erittäin mukavan liveaboardin. Kaikille matkustajille on reilusti tilaa rentoutua auringossa, katsoa elokuvia vierasloungessa tai rentoutua omassa hytissä. Kaikissa hyteissä on TV ja DVD, ja kahdeksassa hytissä yhdestätoista on oma kylpyhuone ja suihku. Kaksi kokkia hoitaa aamupalan, leipoo leivät ja valmistaa ruoat vieraille. Thorfinniltä et pääse kotiin nälkäisenä. Tämä on hyvä, koska jopa viisi sukellusta päivässä takaa sen että energiaa on tankattava.

6 Pakettin kuuluu Lentokenttäkuljetukset hotelliin ja laivalle Trukissa 1 yö jaetussa kahden hengen huoneessa Blue Lagoon Resortissa aamiaisella 7 yötä jaetussa kahden hengen hytissä Thorfinnillä 7 päivää sukelliusta, jopa 5 sukellusta päivässä 3 ilmaista Nitrox täyttöä päivässä luokitelluille sukeltajille Kaikki ruoka, välipalat, tee, kahvi, kaakao ja mehu laivalla Polttoainelisät yms kulut 1 yö Manila Hotellissa matkan lopussa Ei kuulu pakettiin: Lennot Helsinki Truk M/P (arvio 1.550, hinta joulukuussa 2011) Alkoholi ja limut Valtion sukelluslupa Truk Lagoonissa 35 USD (maksettava paikan päällä) Lentokenttäverot (departure tax) Aika: Hinta per henkilö: Osta Truk Tek Unlimited paketti johon kuuluu kaikki edelliset mutta lisäksi: Jopa 5 sukellusta päivässä sisältäen tuplasäiliöt tai 2 sidemount tai rebreather säiliötä Jopa 50% alennus vakio Nitrox- seoksista Jopa 5 sukellusta päivässä ilman lisäkuluja tuplasäiliöiden täytöistä Lisäpaketin hinta per henkilö: 375 We reserve the right to change prices due to fluctuations in the currency and/ or changes in the flight price on, or before your booking date. The booking date is the day that your deposit is registered in Scuba Travel Scandinavia AB s bank account. The given information that Scuba Travel has in its written information (i.e. the trips content, amount of dives, diving at a special location) is provided under the pretence of optimal conditions (i.e. political/ governmental decisions, weather, etc). The dive leader or boat captain that is in charge of the trip always has the right to change the contents of the trip due to weather, political decisions, or other acts that lie outside of their control that can affect the customers or ships safety. In this situation, the customer has no right to compensation or refund.

7 Extra: Varustevuokraus Täydellinen laitepaketti: hinta erikseen pyydettäessä Vakuutus Peruutusvakuutus: 1940 SEK Matkavakuutus Sport, Europeiska: 515 SEK Divers Alert Network divers insurance (basic premium): 560 SEK Lisämatkatavarat Jatkuvasti tiukentuvat määräykset ruumaan meneville matkatavaroille aiheuttavat sen, että ylipainoiset matkatavarat tulee ilmoittaa ja hyväksyttää lentoyhtiöllä. Autamme mielellämme sinua bookkaamaan ylimääräiset tavarat lennolle. Huomioi että ylikilojen hinnat vaihtelevat lentoyhtiöittäin. Hinta jonka maksat lähtiessäsi Pohjoisimaista ei välttämättä ole sama jonka maksat palatessasi. Tärkeää: Passin tulee olla voimassa vähintään kuusi kuukautta matkan päättymisen jälkeen. Sen tulee olla ehjä ja siinä pitää olla vähintään kaksi tyhjää sivua. Kaikilla sukeltajille pitää olla luokituskortti, lokikirja, todistus sukellusvakuutuksesta, sukellustietokone ja pintapoiju (Surface Marker Buoy). Vaatimukset ja suositukset sukellusluokituksille: Trukin alue soveltuu kaikille sukeltajille, mutta suosittelemme vähimmäistasona AOWD tai vastaavaa luokitusta ja 30 logattua sukellusta ennen matkaa.

8 Kuinka maksan matkan? Ulkomaan pankkisiirrolla VISA, Mastercard tai Eurocard (valtakirja vaaditaan) WASA credit Ruotsin kansalaisille Kuinka paljon maksan ja koska maksan? Hyväksyessäsi matkatarjouksen Scuba Travel Scandinavialta, saatvarausvahvistuksen vuorokauden sisällä. Vahvistaaksesi paikkasi tulee sinun maksaa 3000 SEK varausmaksu 10 päivän sisällä varauksesta. Loppu matkasummasta tulee olla maksettuna viimeistään 30 päivää ennen matkan lähtöpäivää. Miksi Scuba Travel? "Laatutuote - kohtuuhintaan olemme toimineet useamman vuoden sukellusalalla jonka ansiosta meillä on kontaktit ympäri maailman. Tämän vuoksi löydämme parhaat yhteistyökumppanit jotka tarjoavat Sinulle parasta mahdollista palvelua kohtuuhinnoilla. Toiset kohteet ovat kallita, esimerkiksi Galapagos, mutta asiakkaamme saama palvelun laatu tekee siitäkin maksetun hinnan arvoisen. Me olemme sukeltajia oma henkilökuntamme on kokeneita sukeltajia ja he ovat sukeltaneet useissa eri kohteissa ympäri maailman. OLemme yhdessä käyneet yli 70 eri maassa ja kaksi meistä on sukelluskouluttajia. Konttorihenkilökuntamme lisäksi verkostossamme on monia Scuba Travel Ambassadoreita jotka ovat oman sukellusalansa ammattilaisia, kuten esimerkiksi valokuvaus, tekniikkasukellus, jne. Joitain Ambassoderitamme ovat mm. Jesper Kjøller, Ingvar Eliasson, Jonna Bergström, Tommi Salminen ja Micke Bergström. Henkilökohtainen palvelu laajan henkilökuntamme ansiosta voimme tarjota erittäin laadukasta asiakaspalvelua. Koska Egypti on erittäin suosittu sukelluskohde, on henkilökunnassamme myös yksi Egyptiläinen henkilö Hughadassa joka tarjoaa asiakaspalvelua, kuljetusapua ja tukea monien muiden tehtävien lisäksi. Laaja valikoima kohteita kaikkea Galapagoksesta Socorroon ja Micronesiaan tai Fijiin. Scuba Travel tarjoaa sukellusmatkoja kaikille tasoille ja tyylilajeille. Sponsorointi me tuemme organisaatioita jotka auttavat merieläimiä (Leatherback Turtles) Luotettava kumppani "Yrityksemme on AA luokitettu, joka on merkki hyvästä maksu- ja luottokyvystä Soliditet arvion mukaan. Tämä tieto on ajan tasalista ja sitä päivitetään päivittäin." Matkatakuu meillä on lain (Swedish Chamber of Commerce) vaatima matkavakuus joka suojaa asiakkaitamme Skandinavian alueella.

Seuran yhteystietoja Puheenjohtaja Petri Vahteri puh: 040 5406 943. Tässä lehdessä. Puhiksen palsta teksti: Pj Petri Vahteri

Seuran yhteystietoja Puheenjohtaja Petri Vahteri puh: 040 5406 943. Tässä lehdessä. Puhiksen palsta teksti: Pj Petri Vahteri POHJAMUTA 1/2009 Saarístomeren sukeltajat ry 1 Tässä lehdessä 3 4 9 10 13 15 16 Puhiksen palsta teksti: Pj Petri Vahteri Syyskeikka Stromsholmeniin 12.9-20.9.2008 teksti: Päivi Aho kuvat: Satu, Ilkka,

Lisätiedot

Nousukas. Sukellusseura Nousu ry:n tiedotuslehti, No 1/2007

Nousukas. Sukellusseura Nousu ry:n tiedotuslehti, No 1/2007 Nousukas Sukellusseura Nousu ry:n tiedotuslehti, No 1/2007 This page accidentally left blank. 2 Etukannen kuva [Irene Savolainen] TÄSSÄ NUMEROSSA Tässä numerossa...3 Puhiksen terveiset...4 Nousun hallitus

Lisätiedot

RYHMÄMATKAN SUUNNITTELU JA TOTEUTUS

RYHMÄMATKAN SUUNNITTELU JA TOTEUTUS RYHMÄMATKAN SUUNNITTELU JA TOTEUTUS Kiertomatka Pohjois-Amerikkaan Heli Lehtinen Opinnäytetyö Lokakuu 2010 Matkailu-, ravitsemis- ja talousala Matkailun koulutusohjelma OPINNÄYTETYÖN KUVAILULEHTI Tekijä(t)

Lisätiedot

InterRail-opas 2014. Lataa InterRail Rail Planner App. Se on ilmainen ja toimii offline-tilassa!

InterRail-opas 2014. Lataa InterRail Rail Planner App. Se on ilmainen ja toimii offline-tilassa! InterRail-opas 2014 Lataa InterRail Rail Planner App. Se on ilmainen ja toimii offline-tilassa! Hyvä InterRail-matkustaja Olet valinnut täydellisen tavan matkustaa ympäri Eurooppaa junan! InterRail-kortilla

Lisätiedot

Interrail-opas 2015. Lataa Interrail Rail Planner App. Se on ilmainen ja toimii offline-tilassa!

Interrail-opas 2015. Lataa Interrail Rail Planner App. Se on ilmainen ja toimii offline-tilassa! Interrail-opas 2015 Lataa Interrail Rail Planner App. Se on ilmainen ja toimii offline-tilassa! Hyvä Interrail-matkustaja Olet valinnut täydellisen tavan tutkia Eurooppaa junan! Interrail-kortilla matkustaminen

Lisätiedot

ABC KIELI KIELIMATKAT KURSSIN. Tervetuloa!

ABC KIELI KIELIMATKAT KURSSIN. Tervetuloa! KIELI KURSSIN ABC Tervetuloa! STS Kielimatkat toivottaa sinut tervetulleeksi ensi kesän kielimatkalle. Toivottavasti odotat jo innolla kesän mahtavimpia viikkoja. Tähän oppaaseen olemme koonneet tietoja

Lisätiedot

Lions Clubs International 300 West 22nd Street, Oak Brook, Illinois 60523-8842, USA Puhelin: +1 630-571-5466 Faksi: +1 630-571-1689

Lions Clubs International 300 West 22nd Street, Oak Brook, Illinois 60523-8842, USA Puhelin: +1 630-571-5466 Faksi: +1 630-571-1689 Lions Clubs International 300 West 22nd Street, Oak Brook, Illinois 60523-8842, USA Puhelin: +1 630-571-5466 Faksi: +1 630-571-1689 PÄIVÄMÄÄRÄ: Lokakuu 2014 KENELLE: ASIA: 1. Varapiirikuvernöörit ja piirikuvernööri-elektit

Lisätiedot

Tervetuloa Detur-matkalle Sharm el Sheikhiin

Tervetuloa Detur-matkalle Sharm el Sheikhiin ...siellä missä aurinko paistaa! Tervetuloa Detur-matkalle Sharm el Sheikhiin Ennen matkaa PASSI JA VIISUMI Egyptiin matkustettaessa vaaditaan voimassaoleva passi sekä viisumi. Passin tulee olla voimassa

Lisätiedot

Kuuba KOHDEOPAS..f i

Kuuba KOHDEOPAS..f i Kuuba KOHDEOPAS.f i Tervetuloa Lomamatkojen Kuubaan. Kuubassa vallitsee subtrooppinen ilmasto. Vuodenaikoja on kaksi: sadekausi toukokuusta lokakuuhun ja ns. kuiva kausi marraskuusta huhtikuuhun. Lämpimin

Lisätiedot

Pirkanmaan Nuorkauppakamarin tiedotuslehti 1/2010

Pirkanmaan Nuorkauppakamarin tiedotuslehti 1/2010 Pirkanmaan Nuorkauppakamarin tiedotuslehti 1/2010 Päätoimittajalta Kulunut kevät on osoittanut, että yhteistyössä todellakin on voimaa. Tampereen ympäristön pienten kamarien yhdistyminen Pirkanmaan Nuorkauppakamariksi

Lisätiedot

Tämä kirjanen on jaettu kolmeen osioon: Eurooppa, Pohjoismaat sekä Aasia, Amerikka ja Australia.

Tämä kirjanen on jaettu kolmeen osioon: Eurooppa, Pohjoismaat sekä Aasia, Amerikka ja Australia. Palaako mielesi maailmalle? Käsissäsi on jo kahdeksas ulkomailla opiskelleiden kootut kertomukset kirjanen. Tähän on koottu Vaasan yliopiston opiskelijoiden vaihtokertomuksia akateemiselta vuodelta 2004-2005,

Lisätiedot

Tervetuloa Detur-matkalle Phuketiin

Tervetuloa Detur-matkalle Phuketiin Tervetuloa Detur-matkalle Phuketiin Ennen matkaa PASSI JA VIISUMI Thaimaahan matkustettaessa vaaditaan voimassaoleva passi. Passin tulee olla voimassa koko Thaimaan matkan ajan ja vähintään kuusi (6) kuukautta

Lisätiedot

Toiviomatkojen laskua muistuttava A4-muotoinen matkalippu vastaa lentolippua.

Toiviomatkojen laskua muistuttava A4-muotoinen matkalippu vastaa lentolippua. 1 Järvenpäässä 24.9.2013 HYVÄT YSTÄVÄT ISRAELIN MATKALLA 20.-27.10.2013 Matkamme lähestyy ja teillä on ollut erilaisia kysymyksiä, joihin olen luvannut etsiä vastauksia matkanjohtajien Helsingissä olleen

Lisätiedot

Tervetuloa Detur-matkalle Phuketiin

Tervetuloa Detur-matkalle Phuketiin Tervetuloa Detur-matkalle Phuketiin Ennen matkaa PASSI JA VIISUMI Thaimaahan matkustettaessa vaaditaan voimassaoleva passi. Passin tulee olla voimassa koko Thaimaan matkan ajan ja vähintään kuusi (6) kuukautta

Lisätiedot

BUSSILOMAT 2015. www.matkarasti.fi. YLIVIESKA (08) 4694 470 ylivieska@matkarasti.fi

BUSSILOMAT 2015. www.matkarasti.fi. YLIVIESKA (08) 4694 470 ylivieska@matkarasti.fi BUSSILOMAT 2015 www.matkarasti.fi YLIVIESKA (08) 4694 470 ylivieska@matkarasti.fi Matka-Rastin Bussilomat 2015 Nauti kesällä 2015 huolettomasta ja helposta lomasta; varaa matka Matka-Rastin Bussilomat

Lisätiedot

Jäsentiedote nro 2/2006

Jäsentiedote nro 2/2006 Jäsentiedote nro 2/2006 IANTD Cavern+Intro to Cave Peik Joutsenen opissa MONTOLASSA Vapaasukelluksen SM TAMPEREELLA Kesäleiri PAAKKILASSA Norppakuulumiset PUHEENJOHTAJALTA Jari Leppäkoski Kevät etenee

Lisätiedot

Partiomatkailijan opas

Partiomatkailijan opas Partiomatkailijan opas Partiomatka = Partiolaisten partiolaisille järjestämä ulkomaanmatka, jonka aikana tutustutaan kohdemaan partiotoimintaan ja partiolaisiin. Sisältö: Miksi lähtisit partiomatkalle?

Lisätiedot

Kirjoittanut Elina Erkkilä 06/2013 Mimosa astutusreissulla (koiran astutus ulkomailla)

Kirjoittanut Elina Erkkilä 06/2013 Mimosa astutusreissulla (koiran astutus ulkomailla) Kirjoittanut Elina Erkkilä 06/2013 Mimosa astutusreissulla (koiran astutus ulkomailla) Tämän kertomuksen tarkoituksena on valaista hieman miten ulkomailla astuttaminen voi tapahtua, mitä se vaatii ja mitä

Lisätiedot

Matkustajan kokema stressi ja sen aiheuttamat matkustuksen piilokustannukset

Matkustajan kokema stressi ja sen aiheuttamat matkustuksen piilokustannukset CWT Kaleva Travelin asiakaslehti 1/13 Matkustajan kokema stressi ja sen aiheuttamat matkustuksen piilokustannukset CWT:n liikematkatrendit 2013: Luvassa teknologiavetoisia muutoksia KDS on vaihtoehtoinen

Lisätiedot

Ghana. Avartavat hiekkarannat

Ghana. Avartavat hiekkarannat Ghana Avartavat hiekkarannat Hei sinä matkaaja! Ajattelimme helpottaa matkalle lähtöäsi ja antaa sinulle muutamia vinkkejä, jotta matkasi onnistuisi mahdollisimman vaivattomasti. Tämä paketti sisältää:

Lisätiedot

Travel Agency Seaweb KÄYTTÄJÄN OPAS 06/12

Travel Agency Seaweb KÄYTTÄJÄN OPAS 06/12 Travel Agency Seaweb KÄYTTÄJÄN OPAS 06/12 SISÄLLYSLUETTELO 1 KIRJAUTUMINEN SEAWEBIIN JA YHTEYSTIEDOT... 1 1.1 Salasanan vaihto... 1 2 MY RESERVATION VARAUKSEN ETSIMINEN... 2 3 VOYAGES SIVU: LÄHDÖN HAKUEHDOT

Lisätiedot

MATKARAPORTTI ISLANNIN YLIOPISTOSTA SYKSY 2004 - NORDPLUS

MATKARAPORTTI ISLANNIN YLIOPISTOSTA SYKSY 2004 - NORDPLUS MATKARAPORTTI ISLANNIN YLIOPISTOSTA SYKSY 2004 - NORDPLUS Timo Schalkowski schalkow@hytti.uku.fi Kuopion yliopisto, tietojenkäsittelytiede, ohjelmistotekniikan koulutusohjelma TKO3 Aluksi Muutamia huomioita

Lisätiedot

Helsinki 22.3.2012 GOLMATKA VIETNAM 19.01 03.02.2013

Helsinki 22.3.2012 GOLMATKA VIETNAM 19.01 03.02.2013 Helsinki 22.3.2012 GOLMATKA VIETNAM 19.01 03.02.2013 Tervetuloa mukaan golfmatkalle Vietnamiin. Kohteina elämää kohiseva suurkaupunki Saigon, nykyiseltä nimeltään Ho Chi Minh City, ja tunnin lennon päässä

Lisätiedot

Laitepakettitarjoukset Oceanic Delta 992 Arctic 200 bar 891 Abyss 22 300 bar 958 Seeman 300 bar 891 Storm 200 bar 656 Apex TX50 300 bar 891

Laitepakettitarjoukset Oceanic Delta 992 Arctic 200 bar 891 Abyss 22 300 bar 958 Seeman 300 bar 891 Storm 200 bar 656 Apex TX50 300 bar 891 Paineilmalaitteiden täyttö Halutessasi tankata pullosi tai tarvitset lainaan laitepaketin, huolehdi seuraavista asioista: Jäsenmaksu maksettu Ilmamaksu maksettu (17 / kalenterivuosi) Sukeltajankorttisi

Lisätiedot

Mobiili. Matkailuaakkosten kärjessä: Aruba, Bonaire ja Curaçao. -teemanumero. Köln - elämäniloa Reinin rannalla

Mobiili. Matkailuaakkosten kärjessä: Aruba, Bonaire ja Curaçao. -teemanumero. Köln - elämäniloa Reinin rannalla CWT Kaleva Travelin asiakaslehti 1/12 Mobiili -teemanumero Tervetuloa messuosastollemme 6b119 Matka 2012-messuille 19. 22.1.2012! Sinun matkasi Design Your Journey Matkailuaakkosten kärjessä: Aruba, Bonaire

Lisätiedot

Jäsentiedote nro 2/2006

Jäsentiedote nro 2/2006 Jäsentiedote nro 2/2006 KURSSIKERTOMUKSET: IANTD NORMOXIC TRIMIX + TECHNICAL DIVER IANTD Cavern OSA II MATKALLA: VIIKKO ORBIITILLA SUKELLUSLOMA BONAIRELLA U-BÅTSMASSAKERN LANGELANDIN TORPEDOVENEET KOULUTUSUUTISET

Lisätiedot

Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (BudJet, me, BudJet.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (BudJet, me, BudJet.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin. Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (BudJet, me, BudJet.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin. Koska tarjoamme matkoja vain

Lisätiedot

Internet lentokoneessa

Internet lentokoneessa Internet lentokoneessa Ylimaula, Esa 2012 Leppävaara Laurea-ammattikorkeakoulu Leppävaara Elektroninen liiketoiminta Internet lentokoneessa Esa Ylimaula Tietojenkäsittelyn koulutusohjelma Opinnäytetyö

Lisätiedot

AALTO YLIOPISTO. Vaihtoraportti. Bangkok, Chulalongkorn University kevät 2013. Marko Pelgonen (240996, Laskentatoimi) 18.6.2013

AALTO YLIOPISTO. Vaihtoraportti. Bangkok, Chulalongkorn University kevät 2013. Marko Pelgonen (240996, Laskentatoimi) 18.6.2013 AALTO YLIOPISTO Vaihtoraportti Bangkok, Chulalongkorn University kevät 2013 Marko Pelgonen (240996, Laskentatoimi) 18.6.2013 [Kirjoita asiakirjan tiivistelmä tähän. Tiivistelmä on yleensä lyhyt yhteenveto

Lisätiedot

ilmoitusliite tämä julkaisu on mediaplanetin tuottama teemalehti ilmoitusliite kokoukset ja energinen ilmapiiri vauhdittaa onnistumista

ilmoitusliite tämä julkaisu on mediaplanetin tuottama teemalehti ilmoitusliite kokoukset ja energinen ilmapiiri vauhdittaa onnistumista 4vinkkiä ilmoitusliite tämä julkaisu on mediaplanetin tuottama teemalehti ilmoitusliite Liikematkat Toimiva kumppanuus luo turvallisuutta Kokousvalmistelut Huolellisella suunnittelulla tulokseen kokoukset

Lisätiedot