Divetravel Finland Thaimaa, Krabi

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Divetravel Finland Thaimaa, Krabi 24.11.- 9.12.2012"

Transkriptio

1 Divetravel Finland Thaimaa, Krabi Railay Dive Centerin ohjelma Päiväretket Lähde kanssamme Thaimaan Krabille tulevana syksynä. Teemme yhdistelmäloman, majoituen 9 yötä Ao Nangissa ja 5 yötä Railay Beach:illa. Railay Dive Center vastaa sukellustoiminnasta. Heillä on tiimissä suomalaisia, paikalliset toimintatavat sekä sukelluskohteet tuntevia sukellusoppaita. Sukeltajilta otetaan ensimmäisenä iltana sukelluksia varten tarvittavat tiedot ylös ja omat varusteet siirretään RDC:n varustetiloihin, jossa niitä säilytetään koko matkan ajan. Tällöin varusteista ei tarvitse huolehtia loman aikana vaan ne ovat veneellä silloin kun sukelletaan ja muuten lukkojen takana tallessa. Mikäli tarvitset vuokravarusteita, järjestetään ne viimeistään ensimmäisenä aamuna. Vuokravarusteet eivät kuulu matkan hintaan, vaan ne vuokrataan erikseen tarpeen mukaan. Aamulla kokoonnumme hotellille tai keskukselle ennen veneelle siirtymistä. Koska ranta on lähellä, veneelle siirrytään kävellen. Ennen lähtölupaa jokainen tarkistaa vielä omat varusteensa, että kaikki tarpeellinen on varmasti mukana. Matka sukelluskohteelle kestää kohteesta riippuen puolesta tunnista kolmeen tuntiin, joten matkalla on aikaa jakaa ryhmät ja suorittaa tarvittavat sukellus- ja snorklaus briiffaukset. Itse sukelluksilla ryhmät jaetaan kokemuksen, ilmankulutuksen ja etenkin haluttujen aktiviteettien mukaan, esim. V- a valokuvauksen ryhmä sukeltaa usein erillään muista jolloin kuvien ottamiseen voi keskittyä rauhassa eikä muiden tarvitse odotella kuvaajia. Ryhmät muodostuvat enemmän ja vähemmän pysyviksi parin ensimmäisen sukelluspäivän aikana. Sukelluksia tehdään päivässä kaksi tai kolme sääoloista, kohteesta ja porukan yleisestä tahdosta riippuen. Sukellusten jälkeen nautitaan lounas kotimatkalla. Takaisin kahden sukelluksen päivältä ollaan jo ennen neljää ja kolmen sukelluksen päivänä viiden- kuuden aikoihin. Useimpina iltoina käydään yhdessä syömässä. Hieno tapa, joka saattaa testata useimpien ruokapaikkojen keittiön toimivuuden.

2 Hintaan sisältyy Hintaan ei sisälly Varusteet Lennot Helsinki- Krabi- Helsinki Maa- ja venekuljetukset kohteessa Hotelliyöpyminen aamupalalla: Ao Nang Beach Resort (3- tähden hotelli). - (Huom! Lähtö Helsingistä jo ) Railay Princess Resort & Spa hotellissa (4- tähden hotelli) Sukellukset Ennakkovaatimukset Luonnonsuojelumaksut Railay Dive Center huppari Henkilökohtaisia matkatavara- /sukellusvakuutuksia Henkilökohtaisia sukellusvarusteita (sukellusvarusteet voit vuokrata tarvittaessa) Lisätankki, helium, happi/- säiliöt. Saatavana lisähinnalla. Retken hintaan kuuluu tarvittavat painot sekä 12 litran säiliö. PADI OWD tai AOWD (Retken aikana sinulla on mahdollisuus suorittaa kursseja suomenkielellä)

3 Retkiohjelma Päivä 1: Tulo Ao Nangiin Majoittautuminen Ao Nang Beach Resortiin. Mahdollisuus tutustua paikalliseen iltaelämään sekä rannalla sijaitsevien ravintoloiden tarjontaan illallisen merkeissä. Paiva 2: Local island, Koh See (sukelluspäivä) Vain ½ tunnin venematkan päässä sinulla on mahdollisuus tutustua paikallissaarten rikkaaseen vedenalaisen elämään. Värikkäät korallit, erilaiset Clownfish lajit (Nemokalat), Nudibranchit, Barracudat, Merihevoset, Grouperit, Stingrayt ja Bambuhait odottavat sinua liittymään mukaan ihmeelliseen Andamanin meren elämään pinnan alle. Koh See on erinomainen kohde sekä snorklaukselle että sukellukselle. Se sijaitsee paikallissaarten sekä Phi Phi saarten välissä ja tarjoaa runsaasti vedenalaista elämää nähtäväksi. Päivä 3: Phi Phi, Koh Bida Nok ja Maya Nui (sukelluspäivä) Phi Phi on sukelluskohteena yleensä jaettu kahteen: eteläiset ja pohjoiset kohteet. Eteläisemmät eli uloimmat kohteet tunnetaan nimellä Bidas. Niihin kuuluu Phi Phi saariston kaksi ulointa kalliosaarta, Koh Bida Nok ja Koh Bida Nai. Täällä sinulla on hyvä mahdollisuus törmätä suurempaan vedenalaiseen elämään. Koh Bida Nokia pidetään yleisesti Phi Phin saariryhmän parhaana sukelluskohteena. Vesi on täällä ulkosaaristossa yleensä kirkkaampaa ja rinteet ja seinämät laskeutuvat yli 30m syvyyteen. Talla kohteella on myös nähty kummitusneuloja (ghostpipefish), merihevosia, kilpikonnia, leopardihaita, mantarauskuja sekä valashaita. Maya Nui- nimisen kohteen kuuluisuuksia ovat mm. mustatäplä- riuttahait sekä kilpikonnat. Päivä 4: Koh Haa Yai, Koh Haa 6. saari ja Chimney (sukelluspäivä) Koh Haa Yain kuuluisimmat kohteet ovat luolia, joista ensimmäinen Chimney eli suomeksi savupiippu alkaa pienenä reikänä viiden metrin syvyydessä ja laajenee isommaksi luolaksi joka tulee ulos metrin syvyydessä. Saaren selkäpuolen toisena ja Koh Haa yai 6. saarella voimme ihailla meren elämän täyttävää seinämää.

4 Päivä 5: Välipäivä / Krabin kiertoajelu, Tiikeriluolatemppeli, Emerald pool ja ostoksia Tescossa Krabin kiertoajelulla sinulla on mahdollisuus tutustua Krabin ympäristöön ja sen paikalliseen elämään. Krabi Townin ja Krabin lentokentän välimaastossa siaitsee Tiikeriluolatemppeli. Temppeli on noin 300 metrin korkeudessa vuoren huipulla, 1237 portaan päässä istuskelee kultainen buddhan patsas. Voimme myös käydä uimassa Emerald Pool:in kuumilla lähteillä. Päivä 6: Koh Hong (sukelluspäivä) Noin tunnin mittaisen venematkan päässä sijaitsee Koh Hong saari (Room Island). Saaren ympärillä vesi on kirkasta, hiekka hienoa ja valkoista. Siellä voit tutustua värikkääseen ja rikkaaseen vedenalaiseen elämään. Saaren ainoa ranta, Pelay Beach on oiva paikka myös snorklaukselle ja muutenkin upea autiosaarimainen ranta soveltuu hyvin pelkkään rentoutumiseen ja makailuun rantapalmujen havinassa. Rantaa ympäröivät jyrkät ja korkeat kalliot. Päivä 7: King Cruiser hylky, Shark Point ja Anemone Reef (sukelluspäivä) King Cruiser on Krabin alueen kuuluisin ja oikeastaan ainoa hylkysukelluskohde. Tämä Phi Phin ja Phuketin väliä liikennöinyt katamaraani- tyyppinen autolautta upposi - huhujen mukaan vahingossa - vuonna Hylky makaa oikein päin 32metrin syvyydessä hiekkapohjalla ja siihen on näiden vuosien aikana kasvanut huikea määrä korallia. Se toimii kotina valtavalle kala määrälle ja muille meren eliöille. Hylyllä on vuosien varrella tavattu lähes kaikki alueella asustavat otukset kilpikonnista valashaihin. Hylky on jo niin huonossa kunnossa, että sisälle sukeltaminen on kiellettyä, mutta sukeltaminen hylyllä on upea kokemus ja tarjoaa hulppeat puitteet v- a valokuvaukseen Shark Point- riutan sukellamme myös samalla retkellä. Itse riutat koostuvat kolmesta erillisestä riutasta joista ensimmäinen nousee meren pinnan yläpuolelle ja muut jäävät pinnan alle. Anemone reef- riutalla on valtavasti kauniita koralleja ja erittäin rikas merenalainen lajien kirjo.

5 Päivä 8: Hin Daeng/ Hin Muang (sukelluspäivä) Hin Daengin katsotaan olevan tämän alueen paras sukelluskohde. Yhdessä viereisen Hin Muang- riutan kanssa nämä kalliomuodostelmat nousevat noin metrin syvyydellä olevasta hiekkapohjasta kohti pintaa. Hin Muang nousee 10 m syvyyteen asti ja Hin Daeng nousee pari metriä pinnan yläpuolelle. Tämän vuoksi onkin viisaampaa sukeltaa Hin Muang ensin kun jäljellä on vielä runsaasti pohja- aikaa. Hin Daengilla voi sitten viimeisellä sukelluksella viettää sukelluksen loppuajan matalammalla ja silti nähtävää riittää. Päivä 9: Phi Phi, Koh Bida Nai, Maya Corner ja Koh Jung Pinnacle (sukelluspäivä) Phi Phin pohjoisemmat sukelluskohteet ovat lähempänä Phi Phi Donilla sijaitsevaa Tonsain kylää. siellä sijaitsee mm. Viking Cave- niminen kohde jossa on värikkäiden korallien ja riuttakalojen lisäksi kolmesta pyramidista muodostuva keinoriutta. Tällä keinoriutalla tutkitaan korallien kasvamista ja vedenalaisen eliöstön adaptoitumista ihmisen tekemiin rakenteisiin. Koh Bida Nai tarjoaa myös upeita vedenalaisia maisemia ja runsaasti elämää sekä muutaman pienen läpiuinnin joita on aina mukava käydä sukeltamassa. Päivä 10: Välipäivä / Kiipeilyä ja rentoutumista, hieronta Railay Beachilla sinulla on mahdollisuus kokeilla kiipeilyä. Railay beachillä on uskomattoman upeita kallioita, jotka nousevat pystysuoraan ylös merestä ja rannalta. Nämä kalliot houkuttelevat kiipeilijöitä ympäri maailmaa. Vaikka Thaimaa on täynnä toinen toistaan kauniimpia rantoja, niin juuri nämä Krabille tyypilliset kalliot tekevät siitä niin ainutlaatuisen. Päivä 11: Koh Haa Yai Laguuni ja Katedraali, Hin Bida (sukelluspäivä) Koh Lantan eteläkärjen länsipuolella sijaitseva kuuden saaren ryhmä on tunnettu avarista luolistaan ja onkaloistaan sekä kristallinkirkkaasta vedestään. Koh Haa Yai on erinomainen kohde sekä snorklaajille että kaikentasoisille sukeltajille. Pinnan alaiset kalliomuodostelmat tarjoavat upeat puitteet unohtumattomille sukelluksille. Tarjolla on niin matalaa laguunia vähemmän kokeneille sukeltajille ja snorklaajille kuin seinämiä ja syviä kanjoneita kokeneemmille sukeltajille. Katedraali lienee kuuluisin Koh Haa Yain kohteista. Tämä on avara kaksoisluola jossa on avara hiekkapohja 15 m syvyydessä ja pinnan päällä 5-10 metrin korkuinen holvi josta Katedraali saa nimensä. Täällä tilan voi tuntea kirkkaassa, paikallaan seisovassa hiljaisessa vedessä. Hin Bidalla sinulla on hyvä mahdollisuus törmätä muun muassa Leopardihaihin.

6 Päivä 12: Hin Daeng/ Hin Muang (sukelluspäivä) Nimensä (punainen kivi ja purppurakivi) nämä riutat ovat saaneet runsaan punaisen pehmytkorallikasvustonsa vuoksi. Kirkas vesi ja upea, värikäs kasvusto yhdessä runsaan eliöstön ja jylhien maisemien kanssa tekevät sukelluksista upeita ja unohtumattomia. Hin Daeng on koti niin erilaisille äyriäisille, merietanoille ja suurille kalaparville kuin täällä sangen usein tavattaville Mantarauskuillekin. Syvyytensä ja virtaus- alttiutensa vuoksi näitä kohteita suositellaan ainoastaan kokeneille sukeltajille. Päivä 13: Local Islands, Luolat ja yösukellus (sukelluspäivä) Koh Yawabon on paikka jossa voit bongata merihevosia ja bambuhaita. Koh Yawabonilla sijaitsee myös paikallissaarten pisin luola sekä sen toisessa päässä vaikuttava vedenalainen Katedraali. Koh Talu sijaitsee Koh Haan vieressä. Tämä kaunis saari on Nemokalojen koti paikallissaarilla. Voit löytää useita erilaisia clownikaloja suurten tynnyrisienien ympäröimänä sekä värikästä korallia. Koh Talu saa nimensä suurista tunneleista jotka kulkevat saaren läpi. Todella kaunis kohde jossa sukellat uskomattoman kauniin vedenalaisen elämän ympäröimänä. Kohteessa muutama turvallinen mutta vaikuttava läpiuinti. Päivä 14: Kajakointi Ao Thalanessa ja Thaimaalaiset markkinat Koe luonnonkaunis Ao Thalane. Kajakoi kanjoneissa ja mangrovemetsässä sekä suurten pystysuorien kivien varjoissa. Matkalla voimme törmätä myös apinoihin jotka leikkivät aivan veden rajassa. Voimme myös tutustua Krabi Townissa pidettäviin ruokamarkkinoihin ja tutustua samalla hieman paikalliseen kulttuuriin. Päivä 15: Paluu Venekuljetukset Ao Nangiin josta taksikuljetus takaisin lentokentälle.

7 Sukellusmatkan ohjelma päivä Sukellusmatka Sukellukset 1 su tulo 2 ma Lähisaaret * 3 3 ti Phi Phi * 3 4 ke Koh Haa Yai * 3 5 to Välipäivä / Krabin kiertoajelu, Tiikeriluolatemppeli, yms. 6 pe Koh Hong * 3 7 la King Cruiser 3 8 su Hin Daeng Hin Muang 3 9 ma Phi Phi * 3 10 ti Siirtyminen Railay Beachille. Välipäivä / Kiipeilyä ja rentoutumista, hieronta 11 ke Koh Haa Yai * 3 12 to Hin Daeng Hin Muang 3 13 pe Local, Night Dive * 3 14 la Kajakointi Ao Thalanessa ja markkinat 15 su Lähtö 30 Sinisellä merkityt sukelluspäivät kuuluvat 18. sukelluksen pakettiin. * - tähdellä merkityt kohteet soveltuvat myös snorklaajille

Kulttisukellus Shark & Yolanda Reef -riutalla

Kulttisukellus Shark & Yolanda Reef -riutalla Kulttisukellus Shark & Yolanda Reef -riutalla Sijainti: Punainenmeri, Egypti. GPS: 27 43 51.03 N 34 15 37.99 E Sukelluksen tyyppi: syvä, virta. Meressä esiintyvät eläimet ja kasvit: koko ravintoketju,

Lisätiedot

Sukosan - Kukljica - Rogocniza - Komiza (Visin saari) - Vis (Visin saari) - Primosten - Levrnaka (Kornatin luonnonpuisto) - Sukosan

Sukosan - Kukljica - Rogocniza - Komiza (Visin saari) - Vis (Visin saari) - Primosten - Levrnaka (Kornatin luonnonpuisto) - Sukosan Kroatian liveaboard sukellussafari 28.6.-5.7.2014 Nauti Kroatian saariston tunnelmasta! Tervetuloa mukaan Kroatian liveaboard safarille. Tällä safarilla sukellamme eräillä Kroatian tunnetuilla hylyillä

Lisätiedot

Sukellusta Um El Faroud -hylyllä

Sukellusta Um El Faroud -hylyllä Sukellusta Um El Faroud -hylyllä Hylyn sijainti: Wied iz-zurrieq, Malta Sukelluksen tyyppi: Hylkysukellus Sukellusten vaikeusaste: Edistyneet/kokeneet, hylkyihin erikoistuneet Maksimisyvyys: 34 metriä

Lisätiedot

Kroatian liveaboard sukellussafari 5.-12.10.2013. Nauti Kroatian saariston tunnelmasta!

Kroatian liveaboard sukellussafari 5.-12.10.2013. Nauti Kroatian saariston tunnelmasta! Kroatian liveaboard sukellussafari 5.-12.10.2013 Nauti Kroatian saariston tunnelmasta! Tervetuloa mukaan kokemaan Kroatian sukellusvedet ja samalla kertaa liveaboardina! Tarjoamme teille jotain uutta.

Lisätiedot

TROGIR DIVING CENTER - a recipe for the good holiday

TROGIR DIVING CENTER - a recipe for the good holiday Vain 4 km päässä Trogirista ja 12 km Splitin lentokentältä löydät TROGIR DIVING CENTERin (Trogirin sukelluskeskus). Sijantimme on loistava, meren äärellä pienen Okrug Gornjin turistialueen keskellä. Ajamukaiset

Lisätiedot

Punaisenmeren eteläinen safari 8.- 16.11.2013

Punaisenmeren eteläinen safari 8.- 16.11.2013 Punaisenmeren eteläinen safari 8.- 16.11.2013 Kohteina: Brother Islands, Daedalus ja Elphinstone Divetravel Finland kutsuu sinut mukaan maailman luonnonkauneimmille sukellusvesille! Suuntaamme Egyptin

Lisätiedot

Krav Maga leiri Kroatiassa, 3-10.09.2011

Krav Maga leiri Kroatiassa, 3-10.09.2011 Krav Maga leiri Kroatiassa, 3-10.09.2011 Krav Maga Ry Turku ja Sunnea Oy järjestivat harjoitusleirin Kroatiassa syyskuussa 2011. Matkakohteena oli historiallinen Trogir. lensivät Norwegianilla ja myöhemmin

Lisätiedot

Kulttisukellus: Barracuda Point Sipadanin saarella

Kulttisukellus: Barracuda Point Sipadanin saarella Kulttisukellus: Barracuda Point Sipadanin saarella Sukelluskohde: Barracuda Point Hylyn sijainti: Sipadanin saari, Malesia, 4 6' N / 118 37' E Sukelluksen tyyppi: seinämäsukellus, virtasukellus Maksimisyvyys:

Lisätiedot

MATKAT 2015-2016 SEA SAFETY SCANDINAVIA. Seikkailu odottaa INDONESIA EGYPTI VENÄJÄ SUOMI

MATKAT 2015-2016 SEA SAFETY SCANDINAVIA. Seikkailu odottaa INDONESIA EGYPTI VENÄJÄ SUOMI SEA SAFETY SCANDINAVIA MATKAT 2015-2016 INDONESIA EGYPTI VENÄJÄ SUOMI Seikkailu odottaa Lähde mukaan ja tee unelmista totta Koe eksoottiset lähi- ja kaukokohteet Tule sukelluskurssille ja nauti lomasta

Lisätiedot

Rouva Maria. Rallimateriaalit: Sari Koivuniemi, Midnight Divers ry

Rouva Maria. Rallimateriaalit: Sari Koivuniemi, Midnight Divers ry Rouva Maria Vrouw Maria (Rouva Maria) oli hollantilainen kauppa-alus. Alus oli matkalla Amsterdamista Pietariin, kun se törmäsi 3. lokakuuta 1771 Itämerellä kahteen kariin Nauvon ulkosaaristossa. Vrouw

Lisätiedot

THAIMAA SPECIAL. Päivä 1. Päivä 2

THAIMAA SPECIAL. Päivä 1. Päivä 2 THAIMAA SPECIAL BANGKOK - KWAI-JOKI HUA HIN GOLF KIERROS 14 päivää / 13 yötä Upea yhdistelmämatka, jossa koet Thaimaan eri puolet ja pelaat Thaimaan upeimmilla kentillä. Voit hankkia edullisia golfvarusteita

Lisätiedot

Ty össäoppimi nen 9.1 -.6.2. 2013 Paikassa Blue Explorers Dive Center, Taurito Bay, Gran Canaria, Espanja

Ty össäoppimi nen 9.1 -.6.2. 2013 Paikassa Blue Explorers Dive Center, Taurito Bay, Gran Canaria, Espanja Ty össäoppimi nen Tuula Pekkala LHM11 Kalajoen ammattiopisto Ty össäoppimi nen 9.1 -.6.2. 2013 Paikassa Blue Explorers Dive Center, Taurito Bay, Gran Canaria, Espanja Gran Canaria on Espanjalle kuuluva

Lisätiedot

Sukella suomalaiseen. seikkailuun! Kuva: Mikko Saareila

Sukella suomalaiseen. seikkailuun! Kuva: Mikko Saareila Sukella suomalaiseen seikkailuun! Kuva: Mikko Saareila 2 Suomalainen Suomalaisen pinnan alla elää ainutlaatuinen, vilkas ja kaunis maailma, joka tarjoaa sukeltajalle unohtumattomia elämyksiä ja seikkailuja.

Lisätiedot

AO NANG ja upea RAILAYN (Rai Leh) ranta Singaporessa, taksin Ao Nangiin. Ao Nang Pu Phi Maan Resort & Span 83 eu

AO NANG ja upea RAILAYN (Rai Leh) ranta Singaporessa, taksin Ao Nangiin. Ao Nang Pu Phi Maan Resort & Span 83 eu KRABI 11.-13.2.2012 AO NANG ja upea RAILAYN (Rai Leh) ranta Olimme viettäneet pari yötä Singaporessa, joiden jälkeen jatkoimme Aasian saarihyppelyämme Krabille Thaimaahan. Siirryimme aamulla hyvissä ajoin

Lisätiedot

Aktiiviloma Thaimaassa

Aktiiviloma Thaimaassa Aktiiviloma Thaimaassa Moni yhdistää Thaimaan rantoihin, palmuihin ja rentoon elämänmenoon, mutta mitä jos tähän kuvioon lisäisi vielä aktiivisen lomailun? Thaimaan monipuolinen luonto ja miellyttävä ilmasto

Lisätiedot

ERASMUS+ -tapaaminen Italian Bresciassa

ERASMUS+ -tapaaminen Italian Bresciassa ERASMUS+ -tapaaminen Italian Bresciassa 22.-29.4.2018 Su 22.4.2018 Matka lähti Kuopiosta, Rissalan lentoasemalta. Morotettiin porukat ja hypättiin myöhässä olevaan koneeseen. Eväät syötiin suomalaisella

Lisätiedot

Ryhmässä Fuengirolaan. v v Hotelli Fuengirola Park v Lennot Helsingistä ja Oulusta v Ilmoittaudu

Ryhmässä Fuengirolaan. v v Hotelli Fuengirola Park v Lennot Helsingistä ja Oulusta v Ilmoittaudu Ryhmässä Fuengirolaan v 14. -28.04.2018 v Hotelli Fuengirola Park v Lennot Helsingistä ja Oulusta v Ilmoittaudu 30.11.2017 mennessä Mirja ; 0407635528 mirja.hanninen@hyvame.fi Tuomas ; 0400242686 tuomas.samuel@gmail.com

Lisätiedot

Hotelli Seashells Resort**** Qawra Coast Road, Qawra, SPB 1902, Malta

Hotelli Seashells Resort**** Qawra Coast Road, Qawra, SPB 1902, Malta Kevätretki Maltalle 23 27.4.2017 Matkalla nähdään pääsaaren lisäksi Gozon vihreämpää luontoa ja tutustutaan monipuolisesti historiaan ja nähtävyyksiin. Saaren etelä-osan retkellä nähdään mm. Zurrieq laakso

Lisätiedot

Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015

Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015 Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015 Unelmamatka Kaukoitään niille, jotka pitävät kalastuksesta ja yleensä luonnossa liikkumisesta! Kalastusmuotoina ovat vetouistelu ja pohjaonginta. Varaa ja maksa

Lisätiedot

MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5)

MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5) MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5) Matka 14: Myanmar (11 pvä/ 10 yötä) 1 yö Yangon- 1 yö Bagan- 2 yötä Mandalay- 2 yötä Inle-järvi- 1 yö Yangon- 3 yötä Ngpali Hotellit: Summit Park View Hotel (Yangon), Thazin

Lisätiedot

KymiSun. Tervetuloa retkillemme luontoon, kulttuuriin, historiaan ja ihmiseen.

KymiSun. Tervetuloa retkillemme luontoon, kulttuuriin, historiaan ja ihmiseen. tarjoaa unohtumattomia elämyksiä veneretkillä yrityksille, ryhmille ja yhteisöille. Kymijoen historiaretkillä, Verlan kirkkailla vesillä ja Unescon Maailmanperintökohteessa, sekä Repoveden erämaiden siimeksessä.

Lisätiedot

Kiehtova Katania, suloinen Taormina, tulivuori Etna, muinaisia temppeleitä, hiekkarannat, luomuviinit...

Kiehtova Katania, suloinen Taormina, tulivuori Etna, muinaisia temppeleitä, hiekkarannat, luomuviinit... Sisilia on hedelmällinen saari, jossa on ihanteellinen ilmasto luomuviininviljelyyn. Matkan aikana vierailemme monilla luomuviinitiloilla, tutustumme viinin valmistukseen, maistelemme viinejä sisilialaisen

Lisätiedot

JCI WORLD CONGRESS 2015

JCI WORLD CONGRESS 2015 Japani kutsuu Lähde Nuorkauppakamarien maailmankokoukseen ja tutustu samalla lumoavaan Kiotoon ja Okinawan trooppisiin saariin! Yhteistyössä Suomen Nuorkauppakamarit ja SMT. Tarjolla on kuusi erilaista

Lisätiedot

Hirviniemi HIRVINIEMI

Hirviniemi HIRVINIEMI Hirviniemi HIRVINIEMI 62 09,3' N 29 09,5' E Kaunis niemenkärki pitkän ja kapean järvenselän etelärannalla. Kallioiden vieressä pieni ja viihtyisä lahden poukama. Lisäksi kalliossa on kiinnityslenkit. Satamaan

Lisätiedot

Matkaohjelma. A- Beach Links Kohti rantalomaa. Yrjö Tervakangas

Matkaohjelma. A- Beach Links Kohti rantalomaa. Yrjö Tervakangas Matkaohjelma A- Beach Links Kohti rantalomaa Yrjö Tervakangas 2 1. Päivä: Saapuminen Siem Reapiin valitsemastanne kohteesta. Kuljetus hotellille ja sisäänkirjautuminen. Päivällinen paikallisessa ravintolassa.

Lisätiedot

Nakhon Si Thammaratin provinssi upean luonnon ja kulttuurin paratiisi

Nakhon Si Thammaratin provinssi upean luonnon ja kulttuurin paratiisi Nakhon Si Thammaratin provinssi upean luonnon ja kulttuurin paratiisi Nakhon Si Thammaratin provinssi on valloittava vaihtoehto matkailijoille, jotka haluavat välttää liiankin suosittuja turistikohteita.

Lisätiedot

Hotel Levi Panorama & Levi Summit

Hotel Levi Panorama & Levi Summit Hotel Levi Panorama & Levi Summit Juhli kanssamme! Hotel Levi Panorama ja Kokous- ja kongressikeskus Levi Summit sijaitsevat korkealla Levitunturin rinteellä, merenpinnasta korkeus on yli 300 metriä. Hotellin

Lisätiedot

Lomamatka. Turkin Sideen Lento Jyväskylästä Anatalyaan. Matkan hinta Supertäysihoidolla

Lomamatka. Turkin Sideen Lento Jyväskylästä Anatalyaan. Matkan hinta Supertäysihoidolla Lomamatka Turkin Sideen 3.5. 10.5.2018 Lento Jyväskylästä Anatalyaan Matkan hinta 699.00 Supertäysihoidolla Hotelli La Grande Resort & Spa on iso, monipuolinen kylpylähotelli joka sijaitsee ranta-alueella

Lisätiedot

Ulkoilua Kuolimon äärellä!

Ulkoilua Kuolimon äärellä! Ulkoilua Kuolimon äärellä! Kuolimon ympäristö tarjoaa loistavat mahdollisuudet ulkoiluun ja luonnosta nauttimiseen. Rantametsissä on kilometreittäin merkittyjä retkipolkuja ja monin paikoin myös laavuja

Lisätiedot

Tieteen Ystävien Seura ry Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja

Tieteen Ystävien Seura ry Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja Tieteen Ystävien Seura ry Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja 22. 28.5.2017 Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja Ajankohta: 22. 28.5.2017 Norwegianin

Lisätiedot

Visbyn risteily Silja Europalla. Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016

Visbyn risteily Silja Europalla. Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016 Visbyn risteily Silja Europalla Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016 Visby on kaupunki ja maineensa veroinen. Täällä kävijän hurmaavat sen matalat, ruusuihin peittyvät talot, sen korkeat tornit, varjoisat

Lisätiedot

Las Palmas, Gran Canaria hieno yhdistelmä kaupunki- ja rantalomaa

Las Palmas, Gran Canaria hieno yhdistelmä kaupunki- ja rantalomaa Las Palmas, Gran Canaria hieno yhdistelmä kaupunki- ja rantalomaa Joulukuun pakkaset jäivät taakse, kun laskeuduin kuuden tunnin lentomatkan jälkeen Las Palmasin lentokentälle. Kenttäpalvelut toimivat

Lisätiedot

Kohdeopas Klong Muang, Krabi

Kohdeopas Klong Muang, Krabi Kohdeopas Klong Muang, Krabi Klong Muang, Krabi Uutuuskohteemme Klong Muang tarjoaa rauhallisen pakopaikan arjesta kristallinkirkkaan meriveden äärellä. Klong Muang sopii sinulle, joka kaipaat täydellistä

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ KURT ARRIGO

ESITTELYSSÄ KURT ARRIGO ESITTELYSSÄ KURT ARRIGO Olet kuuluisa merenalaisen valokuvauksen asiantuntija. Koska ja kuinka alkoi tämä sinun "urasi" merten salaperäisen luonnon vangitsijana? En oikeastaan koskaan varsinaisesti päättänyt

Lisätiedot

Kulttisukellus: Brother Islands, Punainenmeri

Kulttisukellus: Brother Islands, Punainenmeri Kulttisukellus: Brother Islands, Punainenmeri Sukelluskohde: Big Brother Hylyn sijainti: Egypti, Punainenmeri Sukelluksen tyyppi: seinämäsukellus, syvä Maksimisyvyys: 40 m tai sukellussertifikaatin syvyysraja

Lisätiedot

RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16

RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16 RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16 1. päivä 4.5.16 Saapuminen Sloveniaan ja Bledin retki Saapuminen Ljubljaanan lentokentälle. Suomea puhuva RIL-matkalaisille tuttu oppaamme Marketa Sindelova ja

Lisätiedot

Visbyn risteily Helsingistä

Visbyn risteily Helsingistä Visbyn risteily Helsingistä Reitti: Karstula-Äänekoski-Jyväskylä-Jämsä (menoon mahdollista saada liityntäkuljetukset myös Keuruulta ja Petäjävedeltä -> kysy lisää toimistoistamme!) Lähdöt: 3.7 ja 24.7

Lisätiedot

Thaimaa Rayong 26.1.-2.2.2015

Thaimaa Rayong 26.1.-2.2.2015 Thaimaa Rayong 26.1.-2.2.2015 Rayong Marriott Resort Rayongin alue tuli vähän yllättäen osaksi tämän kertaista Thaimaan matkaamme. Olemme niin intohimoisia hiekkarantakävelijöitä eli varpaistelijoita,

Lisätiedot

Siuntio Klobben -saaren muinaisjäännösinventointi 2010

Siuntio Klobben -saaren muinaisjäännösinventointi 2010 1 Siuntio Klobben -saaren muinaisjäännösinventointi 2010 Timo Jussila Kustantaja: Nokia Asset Management Oy 2 Sisältö: Kansikuva: Perustiedot... 2 Inventointi... 2 Yleiskartta... 5 Muinaisjäännös... 6

Lisätiedot

Retket vievät saariston mykistäviin postikorttimaisemiin, ja niillä on mukava viettää lomaa myös lasten kanssa vaikkapa kanootilla meloen.

Retket vievät saariston mykistäviin postikorttimaisemiin, ja niillä on mukava viettää lomaa myös lasten kanssa vaikkapa kanootilla meloen. Kohdeopas Krabi Krabi Kuvankauniit paratiisisaaret rantoineen lumoavat matkailijat vehreässä Krabissa. Ao Nang on Krabin suosituimpia alueita, ja siellä sijaitsevat jokaiselle kukkarolle sopivat hotellimme.

Lisätiedot

Healthy European Youth. Erasmus+ -meeting in Nokia, Finland 24.-29.5.2015

Healthy European Youth. Erasmus+ -meeting in Nokia, Finland 24.-29.5.2015 Healthy European Youth Erasmus+ -meeting in Nokia, Finland 24.-29.5.2015 Tervetuloa Info-iltaan! Illan kulku: - Kahvitarjoilu - rehtorin puheenvuoro Eija Paukkuri - Erasmus-tiimi esittäytyy - viikon ohjelma

Lisätiedot

JUUANJOEN VIRTAVESIEN KALATALOUDELLINEN KARTOITUS

JUUANJOEN VIRTAVESIEN KALATALOUDELLINEN KARTOITUS JUUANJOEN VIRTAVESIEN KALATALOUDELLINEN KARTOITUS Manu Vihtonen Pielisen Järvilohi ja Taimen 2008 2010 -hanke 2009 53 9 VEPSÄNJOEN KARTOITETUT KOSKET JA TOIMENPIDESUOSITUKSET 9.1 Ilvolankoski Vepsänjoen

Lisätiedot

VIISAS VUOKRAA VENEENSÄ

VIISAS VUOKRAA VENEENSÄ Vuokraa vene Sunny Boats jätä veneesi vuokrattavaksi avoveneiden vuokraus merellinen kokouspaketti VIISAS VUOKRAA VENEENSÄ VIISAS VUOKRAA VENEENSÄ? LAITA VENEESI TUOTTAMAAN? SunnyBoats (SB) on vuonna 2008

Lisätiedot

Kohdeopas Koh Lanta. Koh Lanta. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET HARRASTUKSET

Kohdeopas Koh Lanta. Koh Lanta. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET HARRASTUKSET Kohdeopas Koh Lanta Koh Lanta Kiireetön Koh Lanta on oivallinen valinta aikuisille vesipedoille. Kansallispuistoon kuuluva Koh Lanta on nimittäin paras paikka lähteä tutkimaan Thaimaan parhaita sukellus-

Lisätiedot

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN 22. 25.04.2020 Kevään ryhmämatkamme suuntautuu Slovenian pääkaupunkiin, sympaattiseen Ljubljanaan. Lähde mukaan kokemaan uusi, upea ja raikas kaupunkikohde, sen historia

Lisätiedot

ma 24.5.2010 Euroopan suurimmassa luonnontieteiden museossa Deutsches Museum (http://www.deutschesmuseum.de/

ma 24.5.2010 Euroopan suurimmassa luonnontieteiden museossa Deutsches Museum (http://www.deutschesmuseum.de/ MATKAOHJELMA su 23.5.2010 saapuminen Müncheniin yhteinen ilallinen ma 24.5.2010 Euroopan suurimmassa luonnontieteiden museossa Deutsches Museum (http://www.deutschesmuseum.de/ ) 8.25 Tapaaminen pihalla

Lisätiedot

Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016

Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016 Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016 Chile & Argentiina luomuviinimatka Chile ja Argentiina ovat upeita valtioita, jotka ovat täynnä toinen toistaan loistavampia nähtävyyksiä.

Lisätiedot

Malediivit 2009, (c) Ian Leiman, ianleiman@gmail.com, www.leiman.fi Sivu 2

Malediivit 2009, (c) Ian Leiman, ianleiman@gmail.com, www.leiman.fi Sivu 2 Malediivit 2009, (c) Ian Leiman, ianleiman@gmail.com, www.leiman.fi Sivu 1 Matkan valmistelu ja järjestelyt Malediivien matkaamme oli kahden viikon sukellussafari veneellä, eli niin sanottu live-aboard

Lisätiedot

HURTIGRUTEN - MAAILMAN KAUNEIN MERIMATKA KIRKKONIEMESTÄ BERGENIIN *, **, **, , JA

HURTIGRUTEN - MAAILMAN KAUNEIN MERIMATKA KIRKKONIEMESTÄ BERGENIIN *, **, **, , JA HURTIGRUTEN - MAAILMAN KAUNEIN MERIMATKA KIRKKONIEMESTÄ BERGENIIN 13.-19.4.*, 15.-21.5.**, 1.-7.8.**, 22.-28.8., 3.-10.9. JA 14.-20.9.2017 Hurtigruten on Norjan rannikon alkuperäinen laivareitti, joka

Lisätiedot

elämää suurempi harrastukseni

elämää suurempi harrastukseni Laura Tuominen LL, erikoistuva lääkäri Tays, Ensihoidon, kivunhoidon ja anestesian vastuualue laura.tuominen2@pshp.fi elämää suurempi harrastukseni SEIKKAILUJA JA STRESSINPOISTOA LUOLASUKELTAEN Vedessä

Lisätiedot

Gran Canaria

Gran Canaria Gran Canaria 13.- 27.1.2020 HyväMe ryhmämatka Playa del Inglesiin : ü Aktiiviloma vaikka vuoristossa vaeltaen ü Tai leväten tasokkaassa hotellissa ü Viihtyen ryhmässä ü Puolihoidolla ü 1372,00 Gran Canarian

Lisätiedot

Kiertomatka Sisiliassa 25.09. 02.10.2016

Kiertomatka Sisiliassa 25.09. 02.10.2016 Kiertomatka Sisiliassa 25.09. 02.10.2016 24.10. 31.10.2015 Sisilia on hedelmällinen saari, jossa on ihanteellinen ilmasto luomuviininviljelyyn. Matkan aikana vierailemme monilla luomuviinitiloilla, tutustumme

Lisätiedot

Henkilökuvassa Rolf Schmidt ja Hesham Gabr, kaksi tutustumisen arvoista sukeltajaa

Henkilökuvassa Rolf Schmidt ja Hesham Gabr, kaksi tutustumisen arvoista sukeltajaa Henkilökuvassa ja Hesham Gabr, kaksi tutustumisen arvoista sukeltajaa on 65 vuotta ja Sinai Divers -sukelluskeskusten sekä Ghazala Fleet -alusten omistaja. Hän on yksi sukellustoiminnan käynnistäjistä

Lisätiedot

Kalastuspäiviä on neljä, aamu yhdeksästä iltapäivään kello viiteen. Majoituksemme hotelli Bahari Beach issa sisältää all inclusivepalvelun.

Kalastuspäiviä on neljä, aamu yhdeksästä iltapäivään kello viiteen. Majoituksemme hotelli Bahari Beach issa sisältää all inclusivepalvelun. Mombasan alue on tunnettu Marliinien, purjekalojen ja Doradojen urheilukalastuspaikka. Kalat alkavat siirtyä joulukuun puolessa välissä pohjoisesta etelään merivirtojen mukaan. Mombasan edustalla on hyviä

Lisätiedot

Gaula Flyfishing Lodge - Alueet

Gaula Flyfishing Lodge - Alueet Gaula Flyfishing Lodge - Alueet Beat 1 Rostad, Sanden Rostad. Oikea ranta. Rostad on kalastusalueen ylin pooli ja on pituudeltaan noin 500 metriä. Se on luonteeltaan hitaasti virtaavaa syvää nivaa kosken

Lisätiedot

Asiakastutkimus Chalong Sea Sport

Asiakastutkimus Chalong Sea Sport Asiakastutkimus Chalong Sea Sport Linnolahti, Eeva 2012 Kerava Laurea-ammattikorkeakoulu Laurea Kerava Asiakastutkimus Chalong Sea Sport Eeva Linnolahti Matkailun koulutusohjelma Opinnäytetyö Tammikuu,

Lisätiedot

Daytona Bike Week & Key West 3.3-14.3.2016

Daytona Bike Week & Key West 3.3-14.3.2016 Daytona Bike Week & Key West 3.3-14.3.2016 Luxusmatka Floridan lämpöön, Finnairin suorat lennot, hyvät hotellit, moottoripyörät Eagle Riderilta, pieni ryhmäkoko ja matkanjohtajana Rauno Muilu. Mikä olisi

Lisätiedot

Lomalla Raamatun historiaa

Lomalla Raamatun historiaa Lomalla Raamatun historiaa Yhdistelmämatka Israeliin 03.-11.09.2018 v Asumme Tel Avivissa Leonardo Art- hotellissa v Teemme kaksi retkipäivää Jerusalemiin v Kaksi retkipäivää Tiberiakseen v Oppaana Ariel

Lisätiedot

Tapahtuma Aika Paikka Yhteyshenkilö

Tapahtuma Aika Paikka Yhteyshenkilö Toimintasuunnitelma 2016 Päivitetty 25.3.2016 Keskiviikkomelonnat ovat 1-2 tunnin kestoisia porukalla tehtäviä kevyitä melontalenkkejä. Peruskurssien jälkeiset neljä ovat ohjattuja. Voi myös lähteä koskeen

Lisätiedot

Kulttisukellus: Thistlegorm

Kulttisukellus: Thistlegorm Kulttisukellus: Thistlegorm Sukelluksen tyyppi: hylkysukellus Sukelluksen taso: edistyneet, kokeneet sukeltajat Hylyn sijainti: 27 48? 51? N, 33 55? 12? E Hylyn pituus: 146 metriä Hylyn uppoamispäivä:

Lisätiedot

Ohjeemme koskien laite- ja vapaasukellusta samana päivänä

Ohjeemme koskien laite- ja vapaasukellusta samana päivänä Ohjeemme koskien laite- ja vapaasukellusta samana päivänä Mitkä ovat DANin tämänhetkiset ohjeet tilanteessa, jossa harrastetaan sekä laite- että vapaasukellusta samana päivänä? VAPAASUKELLUS ENNEN LAITESUKELLUSTA

Lisätiedot

THAIMAA 2014 SIMILAN ISLAND - PARATIISISAARI

THAIMAA 2014 SIMILAN ISLAND - PARATIISISAARI THAIMAA 2014 SIMILAN ISLAND - PARATIISISAARI Anne ja Janne olivat varanneet meille päivämatkan Similan Islandille uskomattoman halpaan hintaan. Puhuivat hotellirannassamme olevan matkatoimistovirkailijan

Lisätiedot

Kokoontuminen hotelliimme Brisbanessa. Yhteinen päivällinen kello 19:00 mennessä saapuneille.

Kokoontuminen hotelliimme Brisbanessa. Yhteinen päivällinen kello 19:00 mennessä saapuneille. Tongatapu Tyynen valtameren saaristo 28.3-17.4.2014 27.3-16.4.2015 Unohda Ahvenanmaan saaristo ja lähde suuremmille vesille. Tongatapu on vertaansa vailla oleva saariseikkailu, jonka perusajatus on nähdä

Lisätiedot

OULU KESÄN VIIKKO-OHJELMA

OULU KESÄN VIIKKO-OHJELMA MAANANTAI 13:00-17:00 KANOOTTIRETKI OULUJOKISUISTOSSA (EI OPASTUSTA) Ohjelma alkaa Hietasaaren Vauhtipuistosta, josta saat tarvittavat varusteet, turvallisuusohjeet sekä reittiohjeistukset. Tämän jälkeen

Lisätiedot

Kohdeopas Phuket, Mai Khao

Kohdeopas Phuket, Mai Khao Kohdeopas Phuket, Mai Khao Phuket, Mai Khao Phuketin pohjoisosassa sijatseva Mai Khao on oivallinen lomakohde rauhallista lomaa etsivälle ja hotellien monipuolisia palveluja arvostavalle lomailijalle.

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN SUKELTAJAT RY

HÄMEENLINNAN SUKELTAJAT RY HÄMEENLINNAN SUKELTAJAT RY Laitesukelluksen peruskurssin kurssisuunnitelma 2015 YLEISTÄ Pääsyvaatimukset kurssille: 12 vuotta ennen kurssin alkua, normaali terveys. Alaikäisellä kurssilaisella oltava,

Lisätiedot

Kohdeopas Phuket, Kamala Beach

Kohdeopas Phuket, Kamala Beach Kohdeopas Phuket, Kamala Beach Phuket, Kamala Beach Thaimaan Kamala Beach luo rauhallisen tunnelman rennolle rantalomalle. Suositulla Phuketin saarella levittäytyvä Kamala Beach houkuttelee etenkin lapsiperheet

Lisätiedot

MÖKILLE SAMMALNIEMEEN

MÖKILLE SAMMALNIEMEEN MÖKILLE SAMMALNIEMEEN Lähde kaupungin kiireestä Sammalniemen luontoon viettämään unohtumaton loma! Raision Seudun Lasten Tuen mökki on avoinna ympärivuoden, mökki sijaitsee Juupajoella Sammalniemen leirikeskuksen

Lisätiedot

Purjehdusalue 2010 Saronicos - Argolicos

Purjehdusalue 2010 Saronicos - Argolicos Purjehdusalue 2010 Saronicos - Argolicos Ionian meri Saronicos - Argolicos Dodekanesia 30 nm Saronicin ja Argolicin lahdet 4 3 1 2 + Helpot ja edulliset yhteydet Suomesta + Paljon mukavia historiallisia

Lisätiedot

HIIHTÄMÄSSÄ ITÄVALLASSA 2006

HIIHTÄMÄSSÄ ITÄVALLASSA 2006 HIIHTÄMÄSSÄ ITÄVALLASSA 2006 NEVA järjesti matkan Alppien parhaimmistoon kuuluvalle murtomaahiihtoalueelle Itävallan Ramsauhun 20 hengen voimin 25.2. - 4.3.2006. Kokemukset olivat todella hyvät. Majoituimme

Lisätiedot

Hernesaaren osayleiskaava-alueen aallokkotarkastelu TIIVISTELMÄLUONNOS 31.10.2011

Hernesaaren osayleiskaava-alueen aallokkotarkastelu TIIVISTELMÄLUONNOS 31.10.2011 1 Hernesaaren osayleiskaava-alueen aallokkotarkastelu TIIVISTELMÄLUONNOS 31.10.2011 Laskelmat aallonkorkeuksista alueella Hernesaaren alue on aallonkon laskennan kannalta hankala alue, koska sinne pääsee

Lisätiedot

Ikimuistoinen leirikoulumatka Hangossa! Varmasti viihtyy.

Ikimuistoinen leirikoulumatka Hangossa! Varmasti viihtyy. Ikimuistoinen leirikoulumatka Hangossa! Varmasti viihtyy. Ikimuistoinen leirikoulumatka Hangossa! 1 Majoittuminen Hangosta löytyy monta majoituskohdetta, jotka sopivat leirikoulu ryhmälle. Valitsetko motellin

Lisätiedot

Kulttuurimatka Krakovaan 4 päivää 3 yötä

Kulttuurimatka Krakovaan 4 päivää 3 yötä Kulttuurimatka Krakovaan 4 päivää 3 yötä Vietä pitkä viikonloppu kesäisessä Krakovassa Finnairin suorilla lennoilla Helsingistä! Krakovan värikäs historia ja eloisa nykypäivä, hyvin säilynyt UNESCO:n maailmanperintökohteisiin

Lisätiedot

Kohdeopas Phuket, Laguna Phuket

Kohdeopas Phuket, Laguna Phuket Kohdeopas Phuket, Laguna Phuket Phuket, Laguna Phuket Laguna Phuket on rauhallinen trooppinen paratiisi ylellisyyttä arvostaville lomailijoille, esimerkiksi häämatkalaisille. Trooppisen vehmasta Dusit

Lisätiedot

Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA. 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm

Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA. 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm Reki nro 1. Reykjavík Opastettu kierros Reykjavikissa Kerrotaan ja nähdään eri paikkoja kaupungissa Retken

Lisätiedot

Kappale kauneinta Suomea

Kappale kauneinta Suomea Kappale kauneinta Suomea Kapeat mutkaiset vesistöt, saaristoiset järvenselät ja vanhat kanavat tekevät Heinäveden reitistä ainutlaatuisen elämyksen, joka kaikkien pitäisi ainakin kerran elämässään kokea.

Lisätiedot

Spittelhof Estate. Biel-Benken, Sveitsi, 1996 Peter Zumthor. 50m

Spittelhof Estate. Biel-Benken, Sveitsi, 1996 Peter Zumthor. 50m Spittelhof Estate Biel-Benken, Sveitsi, 1996 Peter Zumthor Spittelhof Estate on Peter Zumthorin suunnittelema maaston mukaan porrastuva kolmen eri rakennuksen muodostama kokonaisuus Biel-Benkenissä, Sveitsissä.

Lisätiedot

Lähde kanssamme ikimuistoiselle luomuviinimatkalle Chileen & Argentiinaan 19.02. - 05.03.2016

Lähde kanssamme ikimuistoiselle luomuviinimatkalle Chileen & Argentiinaan 19.02. - 05.03.2016 Lähde kanssamme ikimuistoiselle luomuviinimatkalle Chileen & Argentiinaan 19.02. - 05.03.2016 Chile & Argentiina luomuviinimatka Chile ja Argentiina ovat upeita valtioita, jotka ovat täynnä toinen toistaan

Lisätiedot

OULU KESÄN VIIKKO-OHJELMA

OULU KESÄN VIIKKO-OHJELMA MAANANTAI 9:00-12:00 KESÄAAMUN MAASTOPYÖRÄILYRETKI Nauti raikkaasta kesäaamun tuulesta sekä Oulun kaupungin kauniista luonnosta korkealuokkaisen maastopyörän ohjaksissa. Retki lähtee kauppatorilta ja jatkuu

Lisätiedot

MASTERS-LEIRI RICCIONESSA, ITALIASSA 9.-16.6.2013

MASTERS-LEIRI RICCIONESSA, ITALIASSA 9.-16.6.2013 MASTERS-LEIRI RICCIONESSA, ITALIASSA 9.-16.6.2013 Odotettu masters-uimarien etelän leiri järjestetään kesällä 2013 uudessa mastersleirikohteessa, Italian Riccionessa. Matkatoimistona toimii Aurinkomatkat.

Lisätiedot

Kultakaleeri. quaworld DM-kurssi kevät 2003 K. arttaharjoitus

Kultakaleeri. quaworld DM-kurssi kevät 2003 K. arttaharjoitus Kultakaleeri A quaworld DM-kurssi kevät 2003 K arttaharjoitus Pekka Puomio PatricLindman Miikka Pyykkö MarkoPirinen TimoMäkinen Sami Juha KimNyström MikkoKemppinen Kultakaleerintarina Kultakaleeri lienee

Lisätiedot

Hoidot ja ruokailut jouluna / vuoden vaihteessa 2011

Hoidot ja ruokailut jouluna / vuoden vaihteessa 2011 su-ma 18.12. - 26.12.2011 ateriat: tulopäivänä illallinen, maanantai-sunnuntai aamiainen, lounas ja illallinen päivittäin, lähtöpäivänä aamiainen (24.12. jouluillallinen) 17 hoitoa lääkärin määräyksen

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! Saunaseura SaunaMafia ry:n julkaisu HURJAA SAUNOMISTA TELTTA- JA SAVUSAUNASSA

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! Saunaseura SaunaMafia ry:n julkaisu HURJAA SAUNOMISTA TELTTA- JA SAVUSAUNASSA SAUNASEURA 26.5.2014 1/6 HURJAA SAUNOMISTA TELTTA- JA SAVUSAUNASSA SaunaMafialaisten vierailu ja tutustuminen jäsenemme Arin tiluksiin ja saunoihin. AIKA: La 24. - Su 25.5.2014 PAIKKA: Korpilahti Kaksin

Lisätiedot

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE 21.-28.3.2020 Suomi-Portugali yhdistyksen jäsenmatka Vastuullinen matkanjärjestäjä: SUBLU TOUR PORTUGAL (www.sublutour.com/fi) - Nazaré, Portugali Ryhmän

Lisätiedot

Lepoa hoivaamisesta loma omaishoitajalle 5vrk

Lepoa hoivaamisesta loma omaishoitajalle 5vrk Lepoa hoivaamisesta loma omaishoitajalle 5vrk Kaikille löytyy sopivia reittejä patikoida ja samalla antautua luonnon rauhoittavaan syleilyyn. Nuotiopaikat, laavut ja kahvilat toivottavat kulkijan virkistävälle

Lisätiedot

Email: info@scubatravel.se Tel: +46 (0) 301 22100 Web: www.scubatravel.se

Email: info@scubatravel.se Tel: +46 (0) 301 22100 Web: www.scubatravel.se Email: info@scubatravel.se Tel: +46 (0) 301 22100 Web: www.scubatravel.se Hylkyjä, hylkyjä ja pari kalaa! Sukella lämpimään ja kirkkaaseen Trukin (Chuukin) veteen ja koe hylkyjen ja vedenalaisten aarteiden

Lisätiedot

Kohdeopas Phuket, Bangtao Beach

Kohdeopas Phuket, Bangtao Beach Kohdeopas Phuket, Bangtao Beach Phuket, Bangtao Beach Bangtao Beach on nappivalinta lasten kanssa lomaileville. Phuketin pisin ranta on kuin luotu perheen pienimpien telmimiseen ja aikuisten rentoutumiseen

Lisätiedot

Leimaus 2011 Kisakeskuksessa

Leimaus 2011 Kisakeskuksessa Leimaus 2011 Kisakeskuksessa ma 6.6. Lähdimme perinteisesti Lappia talolta kimpsuinemme klo 12 kohti etelää. Martti ja Mauri otettiin kyytiin Keminmaasta. Onneksi autossa oli DVD laite ja ilmastointi,

Lisätiedot

MERIHEVOSTEN SAARI. Olipa kerran kaukana, kaukana täältä aivan erityinen saari. www.muistiliitto.fi facebook.com/muistiliitto MUISTILIITTO 2014

MERIHEVOSTEN SAARI. Olipa kerran kaukana, kaukana täältä aivan erityinen saari. www.muistiliitto.fi facebook.com/muistiliitto MUISTILIITTO 2014 MERIHEVOSTEN SAARI Olipa kerran kaukana, kaukana täältä aivan erityinen saari MUISTILIITTO 2014 www.muistiliitto.fi facebook.com/muistiliitto Oppaan tekemistä on tukenut Raha-automaattiyhdistys Tekstit

Lisätiedot

IRLANNIN KIERTOMATKA 11. - 18.6. JA 19. - 26.8.2016

IRLANNIN KIERTOMATKA 11. - 18.6. JA 19. - 26.8.2016 IRLANNIN KIERTOMATKA 11. - 18.6. JA 19. - 26.8.2016 Limerick - Galway - Westport - Sligo - Vihreän saaren kierroksella matkataan kauniissa maisemissa, osin paljon kehuttua "Wild Atlantic Way" -reittiä

Lisätiedot

Euroopan valtioista ensimmäisiä. sopusoinnuksi. sykkivä sydänl Se on melkein yhtä. kaukana myrskyisestä Noidkapista kuin

Euroopan valtioista ensimmäisiä. sopusoinnuksi. sykkivä sydänl Se on melkein yhtä. kaukana myrskyisestä Noidkapista kuin on Euroopan sydän, voimakas, sykkivä sydänl Se on melkein yhtä kaukana myrskyisestä Noidkapista kuin Gibraltarin uhmailevista kallioista ja tarujen ympäröimästä Kreikasta. Se on, historialliselta näkökannalta

Lisätiedot

Matkan hinta (meno-paluu) määräytyy osallistujamäärän mukaan. 20 henkeä n. 250, jos 40, niin lähempänä 100.

Matkan hinta (meno-paluu) määräytyy osallistujamäärän mukaan. 20 henkeä n. 250, jos 40, niin lähempänä 100. Kesän bussimatka Lappiin Lähtö Imatralta pe 21.7.2017 Paluu Lemmenjoelta la 29.7.2017 Reitti: Imatra-Joensuu-Kajaani-Pudasjärvi-Rovaniemi-Sodankylä-Kiilopää- Saariselkä-Inari-Lemmenjoki ja takaisin. (Vaihtoehtoinen

Lisätiedot

Kohdeopas Phuket, Bangtao Beach

Kohdeopas Phuket, Bangtao Beach Kohdeopas Phuket, Bangtao Beach Phuket, Bangtao Beach Bangtao Beach on nappivalinta lasten kanssa lomaileville. Phuketin pisin ranta on kuin luotu perheen pienimpien telmimiseen ja aikuisten rentoutumiseen

Lisätiedot

Ranska-Espanja-majakkamatkan 2014 kartat Päivitetty /eh hamaeero(at)kolumbus.fi

Ranska-Espanja-majakkamatkan 2014 kartat Päivitetty /eh hamaeero(at)kolumbus.fi Ranska-Espanja-majakkamatkan 2014 kartat Päivitetty 5.1.2014/eh hamaeero(at)kolumbus.fi HUOM! Matkaa voi jatkaa makunsa mukaan alusta tai lopusta. Kesän 2014 matka LUONNOS (matkan pituus 9 päivää + mahd.

Lisätiedot

kurssille: se- ko- Koulutus turvamääräyksiä Kurssille hinta on Kurssin

kurssille: se- ko- Koulutus turvamääräyksiä Kurssille hinta on Kurssin HÄMEENLINNAN SUKELTAJAT RY Laitesukelluksen peruskurssin ohjelma 2016 YLEISTÄ Pääsyvaatimukset kurssille: täytettävä 12 vuotta ennen kurssin alkua, normaali terveys Koulutus koostuuu 10 teoriatunnista,

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! Saunaseura SaunaMafia ry:n julkaisu SAUNASEURA 29.9.2013 2/10

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! Saunaseura SaunaMafia ry:n julkaisu SAUNASEURA 29.9.2013 2/10 SAUNASEURA 29.9.2013 1/10 4. NUORGAMIN RUSKAPUNKKU AIKA: Su 8.9. pe 13.92013 PAIKKA: Nuorgam, Pulmankijärvi ja Norja SaunaMafia ry:n jäsenten yksityinen vierailu Jouni Tetrin mökille Nuorgamin Pulmankijärvelle

Lisätiedot

KESÄN RETRIITTI 2014 JOOGA & CHI KUNG LIIKE, SYDÄN JA LÄSNÄOLO ABHAYALOKA BUDDHALAINEN RETRIITTIKESKUS

KESÄN RETRIITTI 2014 JOOGA & CHI KUNG LIIKE, SYDÄN JA LÄSNÄOLO ABHAYALOKA BUDDHALAINEN RETRIITTIKESKUS KESÄN RETRIITTI 2014 JOOGA & CHI KUNG LIIKE, SYDÄN JA LÄSNÄOLO ABHAYALOKA BUDDHALAINEN RETRIITTIKESKUS (Loppi n.70km Helsingistä) TO-SU 26.6.-29.6.2014 LAADUKKAASTA OHJELMASTA LÖYDÄT eli muutama hyvä syy

Lisätiedot

Suomi Paviljonki yhteisosasto työstökoneja teknologiamessuille Kiinan Shenzheniin 28.-31.3.2011

Suomi Paviljonki yhteisosasto työstökoneja teknologiamessuille Kiinan Shenzheniin 28.-31.3.2011 Suomi Paviljonki yhteisosasto työstökoneja teknologiamessuille Kiinan Shenzheniin 28.-31.3.2011 Cannus Oy (Suomi) ja Nordic Trade House - NTH (Kiina) järjestävät suomalaisille yrityksille Finland Pavilion

Lisätiedot

Beat 1 Rostad ja Sanden

Beat 1 Rostad ja Sanden Beat 1 Rostad ja Sanden Rostad. Oikea ranta. Rostad on kalastusalueen ylin pooli ja on pituudeltaan noin 500 metriä. Se on luonteeltaan hitaasti virtaavaa syvää nivaa kosken yläpuolella. Täällä ranta on

Lisätiedot