Jälkimarkkinapalvelut. Jälkimarkkinapalveluilla varmistat metsäkoneesi korkean tuottavuuden

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Jälkimarkkinapalvelut. Jälkimarkkinapalveluilla varmistat metsäkoneesi korkean tuottavuuden"

Transkriptio

1 Jälkimarkkinapalvelut Jälkimarkkinapalveluilla varmistat metsäkoneesi korkean tuottavuuden

2 Korkea tuottavuus on kannattavan koneurakoinnin elinehto TimberCare TM on John Deeren metsäkoneasiakkaille suunniteltu monipuolinen jälkimarkkinapalveluiden paketti. Se kattaa jo olemassa olevien palveluiden lisäksi mm. TimberLink TM -koneraportin ja varaosapakettien saatavuuden, tähdäten aina kuntoon perustuvaan kunnossapitoon ja koneen kunnon etävalvontaan. Tuotteet auttavat kaikenkokoisia koneyrittäjiä pitämään metsäkoneiden käyttöasteen ja tuottavuuden korkealla tasolla. TimberCare-jälkimarkkinatuotteista saat valittua itsellesi sopivan palvelupaketin. - Koneraportti - Säätöpäivä - Tekninen tuki - Koulutus - Öljyanalyysi - Huoltosopimus - Jatkettu turva - Varaosapalvelut - Varaosapaketit

3 Metsäkoneen tuottavuuden ja suorituskyvyn seuranta ja nosto Metsäkoneen suorituskyvyn ja kunnon seuranta TimberLinkin avulla on keskeinen asia koneen tuottavuuden ylläpidossa. Koneraportin avulla saadaan helposti selville koneen tuottavuus, polttoainetalous ja tekninen kunto verrattuna muihin samanlaisissa olosuhteissa työskenteleviin koneisiin. Koulutuksella parempaan tuottavuuteen Asiansa hallitseva metsäkoneen kuljettaja on arvokas osaaja koneen omistajalle. Koneen tuottavuutta voidaan parantaa lisäkouluttamalla koneen kuljettajaa säännöllisesti tai vaikkapa antamalla kuljettajalle työmenetelmiin liittyviä vinkkejä koneen säätöpäivän aikana. Askel kohti koneen kuntoon perustuvaa huoltoa Öljyanalyysiraportista näkee havainnollisesti öljyn partikkelipitoisuudet ja sen perusteella voidaan päättää tarvittavista toimenpiteistä. Öljyanalyysien avulla voidaan myös pidentaa koneen öljynvaihtovälejä ja alentaa siten käyttökustannuksia. Oikeilla huolto- ja varaosilla korkeampaan käytettävyyteen Oikeaikaiset ja alkuperäisillä varaosilla tehdyt huollot varmistavat metsäkoneen hyvän teknisen kunnon ja ja korkean käyttöasteen. SAFE-jatkoturvalla saat lisää huolettomia työtunteja metsäkoneellesi.

4 Optimoimalla kone huipputuotokseen Koneraportilla selkeä kuva koneen tuottavuudesta ja polttoainetaloudesta TimberLinkin koneraportista näkee yksinkertaisesti harvesterin tuottavuuden, polttoainetaloudellisuuden ja teknisen kunnon verrattuna muihin samanlaisissa olosuhteissa työskenteleviin koneisiin. Koneraportti tehdään koneen säätöpäivän aikana Koneraportti tehdään metsässä tai vaihtoehtoisesti toimistolla. Se luodaan jokaiselle kuljettajalle erikseen, vaikka suuri osa koneraportista koskeekin harvesterin kuntoa ja tuottavuutta. Raportin pohjalta kuljettajalle voidaan antaa vinkkejä työmenetelmien kehittämiseen ja polttoainetalouden parantamiseen. TimberLink -koneraportin perusteella voidaan havaita poikkeamat sekä koneen aikaisempaan tuottavuuteen että muihin samanlaisissa olosuhteissa toimiviin harvestereihin. Koneraportti mahdollistaa koneen tarkemman säätämisen ja jatkuvan korkean tuottavuuden. Koneraportissa pisteytetään havainnollisesti sekä puun prosessointi että koneen suorituskyky.

5 Koneen tuotantopotentiaali oikealle tasolle säätöpäivän aikana Koneen säätöpäivän aikana koneen tekninen suorituskyky nostetaan tai palautetaan korkealle tasolle. Säätöpäivä voi koostua useista erilaista asiakkaan valittavana olevista kokonaisuuksista. Kouluttaja voi säätöpäivän aikana keskittyä joko koneen säätöihin liittyviin teknisiin asioihin tai kuljettajan työmenetelmiin - tai vaikkapa molempiin, asiakkaan kanssa sovitun ja räätälöidyn ohjelman mukaisesti. Säätöpäivä sisältää vakiona kolme läpikäytävää asiaa - Koneen yleistarkastus - Testiajo - TimberLink data-analyysi ja koneraportti Säätöpäivä sisältää vapaasti valittavia asioita - TimberMatic TM -ohjelmaversion päivitys - Harvesteripään ja peruskoneen työhydrauliikan paineiden tarkistus ja säätö - Puomin, ajon ja muiden hydrauliikan paineiden tarkistus ja säätö - TimberMatic-ohjausjärjestelmän säädöt - Mittajärjestelmän tarkistus ja kalibrointi - Kuljettajan työmenetelmien koulutus - TimberMatic-ohjausjärjestelmän koulutus Koneraportti ja TimberLink data-analyysit ovat keskeisiä koneen säätöpäivän aikana läpikäytäviä asioita. TimberLink-ohjelma antaa hyvän kuvan koneen kunnosta ja tuottavuudesta sekä niiden kehittymisestä pidemmän ajan kuluessa. TimberLink onkin erinomainen työkalu koneen kunnon ja tuottavuuden jatkuvaan seuraamiseen koneraportin ohessa. Tekninen tuki Teknisen tuen asiantuntijat auttavat sinua koneen toiminnassa ilmenevien kysymysten kanssa. Tekninen tuki järjestää koulutusta ensin koneen toimituksen yhteydessä ja myöhemmin syventäviä koulutuspäiviä, aina paikallisten tarpeiden mukaan. TimberLink yleisnäyttö on vakiona jokaisessa E-sarjan harvesterissa ja kuormatraktorissa. Muilta käyttöliittymän sivuilta saa yksityiskohtaisempaa tietoa mm. koneen teknisestä kunnosta.

6 Koulutuksella tuottavuutta luokkahuoneesta leimikkoon Luokkahuone realistisena ja rauhallisena oppimisympäristönä antaa oppilaalle parhaat mahdollisuudet vahvistaa ja syventää jo olemassa olevia taitoja sekä oppia uusia. Koulutuksessa voidaan keskittyä kuljettajien ja huoltomiesten asioihin, kuten - TimberMatic-ohjausjärjestelmä - Mittajärjestelmän tarkistus ja kalibrointi - TimberLink - Kuljettajan työmenetelmät - Metsäkoneen hydrauliikan säädöt - Määräaikaishuollot ja tarkistukset Kuljettajan koulutus Simulaattori on erinomainen työkalu kuljettajien ja huoltohenkilöstön koulutukseen. Simulaattorilla voidaan kouluttaa mm. erilaisia työmenetelmiä, mittalaitteen käyttöä ja peruskoneen säätöjen tekoa. Harjoitukset voidaan tarvittaessa toistaa useampaan kertaan. TimberMatic-ohjausjärjestelmän säätöjä voidaan harjoitella simulaattorilla kiireettä ja riskeittä. John Deeren Käyttösimulaattorit soveltuvat erinomaisesti kaikkien konemerkkien työmenetelmien koulutukseen.

7 Öljyanalyysillä kohti koneen kuntoon perustuvaa huoltoa Säännöllisesti otetut ja analysoidut öljynäytteet ovat erinomainen työkalu koneen teknisen kunnon seurantaan ja ovat yhdessä TimberLinkin kanssa askel kohti metsäkoneen kuntoon perustuvaa kunnossapitoa. Öljyanalyysin avulla voidaan nostaa koneen käyttövarmuutta sekä laskea koneen huolto- ja käyttökustannuksia. E-sarjan koneissa olevat öljynäytteiden ottopisteet tekevät näytteiden otosta nopean ja helpon toimenpiteen. Pidemmillä öljynvaihtoväleillä käyttökustannuksia kuriin Öljyanalyysien avulla voidaan koneen öljynvaihtovälejä pidentää. Öljyt vaihdetaan tällöin öljyanalyysin perusteella, suodattimien vaihtovälin ollessa kuitenkin normaali määräaikaishuolto. Pidennetyt hydrauliikan ja voimansiirron öljynvaihtovälit ovat voimassa käytettäessä John Deeren alkuperäisiä öljyjä ja suodattimia. Öljyanalyysin raportista näkee havainnollisesti öljyn partikkelipitoisuudet ja tarvittavat toimenpiteet.

8 Tuottavuutta, turvaa ja toimintavarmuutta Anna jälleenmyyjäsi huolehtia koneesi huolloista John Deere SAFE -huoltosopimus on palvelusopimus, jonka mukaisesti John Deeren edustajan tekee koneen määräaikaishuollot asiantuntevasti, oikea-aikaisesti ja alkuperäisillä huolto-osilla. Säännölliset huollot varmistavat sekä koneen hyvän teknisen kunnon että korkean käyttöasteen. Hyvin huolletun koneen vaihtoarvo on myös korkeampi! SAFE-huoltosopimus on käytännöllinen tapa huolehtia koneesta. Etukäteen tiedossa olevat huoltokustannukset auttavat yrityksen talouden suunnittelussa. Huoltosopimus sisältää huoltotyön ja huollossa tarvittavat osat, esim. öljyt ja suodattimet. Huoltosopimus antaa myös asiakkaan keskittyä siihen, minkä hän parhaiten osaa puun kaatamiseen tai sen kuljettamiseen. SAFE-huoltosopimus voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaisesti SAFE-huoltosopimus voi olla esimerkiksi seuraavanlainen: tuntia, huolto-ohjelman mukaiset huollot (13 kpl) - Ensimmäinen 250 tunnin huolto (1 kpl) Suoritetaan aina John Deeren valtuuttaman huollon toimesta tunnin huollot (6 kpl) Suoritetaan John Deeren tai asiakkaan toimesta. Öljyt ja tarvittavat suodattimet toimitetaan John Deeren valtuuttaman huollon toimesta tunnin huollot (3 kpl) ja 2000 tunnin huollot (3 kpl) Suoritetaan aina John Deeren valtuuttamassa huollossa. Huoltosopimukseen voidaan sisällyttää myös TimberLink-koneraportti, öljyanalyysipalvelu tai vaikkapa halutun mittainen jatkettu turva. Kysy SAFE-huoltosopimuksen tarkempaa sisältöä jälleenmyyjältäsi. SAFE-huoltosopimus ja SAFE Plus -jatkoturva voidaan ostaa jo konekaupan yhteydessä.

9 huolto- ja jatkoturvasopimuksella SAFE-jatkoturvalla huolettomia lisätunteja koneellesi SAFE Plus -jatkoturva jatkaa koneesi turvaa normaalin tuotetakuun loppumisen jälkeen. Jatkoturvan voi hankkia John Deere -harvesterille tai -kuormatraktorille koneen oston yhteydessä tai tuotetakuun voimassaolon aikana. Erilaisia SAFE Plus -jatkoturvan vaihtoehtoja on useille eripituisille ajanjaksoille ja kokonaisuuksille - täysturva koko koneelle - voimansiirrolle, moottorille ja hydrauliikalle - voimansiirrolle ja moottorille Jatketun turvan pituus voi olla pisimmillään aina 8000 tuntia, jatkettu turva sisältää aina SAFE -huoltosopimuksen. SAFE Plus jatkettu turva kattaa materiaali- tai valmistusvirheen takia rikkoutuneet komponentit, poislukien kulutusosat, sisältäen korjaustyön. Jatketun turvan anomusten käsittely on nopeaa ja sujuvaa. Keskustele takuuehdoista tarkemmin jälleenmyyjäsi kanssa. SAFE Plus jatkoturva voi olla pituudeltaan 4000, 6000 tai 8000 tuntia.

10 Varaosien hyvä saatavuus asiakkaille on John Deerelle kunnia-asia Metsäkoneita käytetään raskaissa ja vaativissa olosuhteissa ja vaihtelevissä säissä, mikä asettaa koneille erittäin suuria vaatimuksia. Siksi kannattaakin huolehtia konekannan toimintakyvystä valitsemalla tuotteita, jotka parhaiten ehkäisevät mahdollisten ongelmien syntymistä. Samasta John Deere Forestryn huolto-/ varaosapisteestä saat kaikki metsäkoneeseen tarvittavat varaosat, tarvikkeet ja voiteluaineet. Osa John Deeren huolto-/varaosapisteistä tarjoavat mahdollisuutta noutaa varaosia ja huolto-osia normaalien aukioloaikojen ulkopuolella. Palvelu parantaa varaosien saantia etenkin sesonkiaikoina, jolloin koneen käytettävyyden tarvitsee olla maksimissaan. Kysy jälleenmyyjältäsi varaosien noudosta normaalin toimistoajan ulkopuolella. John Deeren huolto- ja korjaussarjat toimitetaan valmiina paketteina, joiden sisältö on tarkkaan harkittu. Sarja sisältää kaikki tiettyyn huoltoon tai korjaukseen tarvittavat osat. Sarjoja ovat mm. suodatinkitti, telin laakerikitti ja puomikitti. Kysy lisää saatavilla olevista kiteistä omalta jälleenmyyjältäsi.

11 Huolto-osakitti sisältää kaikki huollossa tarvittavat suodattimet ja tiivisteet yhdessa laatikossa.

12 Puunkorjuussa mukana, alusta loppuun. Miksi haluaisit puunkorjuun kokonaisratkaisuja yhdeltä toimittajalta? Se on yksinkertaisesti järkevää, jos yhteistyökumppanisi on John Deere. Meillä on jo yli 100 korkealaatuista, tarkoitusta varten suunniteltua ja luotettavaa tuotetta metsään. Maailmanlaajuinen jälleenmyyjäverkostomme on kaikkialla paikan päällä tukemassa yrityksesi toimintaa huolto- ja varaosapalveluilla. Tunnemme myös puunkorjuun bisneksen ja voimme tuoda käyttöösi resurssit ja tuen, joka on mahdollista ainoastaan maailmanlaajuisesti toimivalle yhtiölle. Lisätietoa John Deere Forestrystä saat ottamalla yhteyttä paikalliseen myyjääsi tai tutustumalla meihin verkossa fi John Deere Forestry Oy PL 472, Tampere Puh Faksi Tämä esite on tehty maailmanlaajuiseen käyttöön. Yleisen tuotetiedon lisäksi esite saattaa sisältää teknistä tietoa ja kuvia tuoteominaisuuksista ja lisävarusteista, jotka eivät ole saatavissa yksittäisillä markkinoilla. Pyydä tarvittaessa lisätietoa paikalliselta John Deere n jälleenmyyjältä. John Deere varaa oikeuden muuttaa esitteessä kuvattujen tuotteiden ominaisuuksia ja ulkonäköä ilman erillistä ilmoitusta. John Deere ei ota vastuuta esitteen mahdollisista virheistä ja puutteista. Painettu Suomessa, Offset Ulonen

TUOTEUUTISET FOX PONSSE. PONSSE ErgO 8w UUSI PONSSE BUFFALO JOUKKOKÄSITTELY

TUOTEUUTISET FOX PONSSE. PONSSE ErgO 8w UUSI PONSSE BUFFALO JOUKKOKÄSITTELY TUOTEUUTISET 2010 PONSSE FOX PONSSE ErgO 8w UUSI PONSSE BUFFALO JOUKKOKÄSITTELY PONSSE FOX UUSI PONSSE FOX voittaa vaikeakulkuiset JA PEhmEÄT PUUNKOrJUUOLOSUhTEET Uudessa PONSSE Fox -harvesterissa yhdistyy

Lisätiedot

Bosch Rexroth Oy asiakaslähtöinen kunnossapito

Bosch Rexroth Oy asiakaslähtöinen kunnossapito Bosch Rexroth Oy asiakaslähtöinen kunnossapito 2 Rexroth huolto: avain parempaan tuottavuuteen Koneiden maksimaalinen käytettävyys ja korkea hyötysuhde tuotantolaitteistojen koko elinkaaren ajan: Nämä

Lisätiedot

TUOTEUUTISET2015 PONSSE 2015 -MALLISTO SUORITUSKYKYÄ KAIKILLE SAVOTOILLE ERGONOMIAA TOIVEIDEN TÄYTTÄJÄT PONSSE ACTIVEFRAME YLLÄPIDON JA HELPPOUTTA

TUOTEUUTISET2015 PONSSE 2015 -MALLISTO SUORITUSKYKYÄ KAIKILLE SAVOTOILLE ERGONOMIAA TOIVEIDEN TÄYTTÄJÄT PONSSE ACTIVEFRAME YLLÄPIDON JA HELPPOUTTA TUOTEUUTISET2015 PONSSE 2015 -MALLISTO SUORITUSKYKYÄ KAIKILLE SAVOTOILLE 2 4 ERGONOMIAA TOIVEIDEN TÄYTTÄJÄT JA HELPPOUTTA YLLÄPIDON 12 PONSSE ACTIVEFRAME 2 2015 -MALLISTO 3 TOIVEIDEN TÄYTTÄJÄT PONSSE 2015

Lisätiedot

Huolto-ohjelmat automaattisille oviratkaisuille. ASSA ABLOY Entrance Systems

Huolto-ohjelmat automaattisille oviratkaisuille. ASSA ABLOY Entrance Systems Huolto-ohjelmat automaattisille oviratkaisuille ASSA ABLOY Entrance Systems Osa kokonaisvaltaista tarjontaa ASSA ABLOY Entrance Systems on täyden palvelun kumppani, joka kattaa kaikki huoltotarpeet. Huoltopalvelumme

Lisätiedot

Osaava ja luotettu tehdasautomaation toimittaja

Osaava ja luotettu tehdasautomaation toimittaja Tehdasautomaatioratkaisut Osaava ja luotettu tehdasautomaation toimittaja Fastems on johtava tehdasautomaatiojärjestelmien toimittaja. Liikeideanamme on parantaa asiakkaidemme kilpailukykyä automaation

Lisätiedot

NIBE mahdollisuuksien maailma!

NIBE mahdollisuuksien maailma! UUTISET 2 2012 Monipuoliset lämmitysratkaisut kaikenkokoisiin koteihin NIBE ilma/vesilämpöpumppuvalikoima laajeni NIBE DIM uuden ajan mitoitustyökalu NIBE UPLINK kiinteistölämpöpumppujen etäohjaus ja valvonta

Lisätiedot

Reliability Systems Uutiset

Reliability Systems Uutiset 2011 Reliability Systems Uutiset Voitelutoiminta hallintaan s. 5 Kestääkö seuraavan seisokkiin? s. 9 SKF Etävalvontapalvelut s. 13 Reliability Systems Uutisten julkaisija: Oy SKF Ab Linnoitustie 11, 02600

Lisätiedot

UUSI VENEILYKAUSI. Vinkkejä Volvo Penta jälleenmyyjältäsi Syksy 2015. UUDISTA Lisää luotettavuutta ja turvallisuutta peruskunnostuksella

UUSI VENEILYKAUSI. Vinkkejä Volvo Penta jälleenmyyjältäsi Syksy 2015. UUDISTA Lisää luotettavuutta ja turvallisuutta peruskunnostuksella ETUJA Keskimoottorilla on useita kiinnostavia etuja UUDISTA Lisää luotettavuutta ja turvallisuutta peruskunnostuksella MOOTTORIKAMPANJA Hyödynnä monia houkuttelevia moottorikampanjoitamme. UUDET TAKUUT

Lisätiedot

DÄCKDATA TEHOKAS RENGASHOTELLI HELPOSTI PÄIVITETTÄVÄT HINNASTOT AJANVARAUSJÄRJESTELMÄ SMS-PALVELUT RENGASMYYJÄN TYÖKALU!

DÄCKDATA TEHOKAS RENGASHOTELLI HELPOSTI PÄIVITETTÄVÄT HINNASTOT AJANVARAUSJÄRJESTELMÄ SMS-PALVELUT RENGASMYYJÄN TYÖKALU! DÄCKDATA TEHOKAS RENGASHOTELLI HELPOSTI PÄIVITETTÄVÄT HINNASTOT AJANVARAUSJÄRJESTELMÄ SMS-PALVELUT RENGASMYYJÄN TYÖKALU! TERVETULOA! Perustaessani Compilatorin 20-vuotta sitten asetin alusta asti tavoitteekseni

Lisätiedot

PONSSE NEWS EHDOILLA KULJETTAJAN. »2015«s 1/2014 LOGISTIIKKAKESKUS HARVESTERIPÄÄT UUTEEN KOKOLUOKKAAN UUDISTETTU 9PONSSE BEAR

PONSSE NEWS EHDOILLA KULJETTAJAN. »2015«s 1/2014 LOGISTIIKKAKESKUS HARVESTERIPÄÄT UUTEEN KOKOLUOKKAAN UUDISTETTU 9PONSSE BEAR PONSSE NEWS TUOTTAVAN PUUNKORJUUN KÄRJESSÄ 1/2014»2015«s p o nsse e r e i s KULJETTAJAN EHDOILLA UUDISTETTU 9PONSSE BEAR 14 IISALMEN HARVESTERIPÄÄT UUTEEN KOKOLUOKKAAN 40 UUSI LOGISTIIKKAKESKUS PONSSE

Lisätiedot

Elinkaarihallinta Huolehdimme, että Kardex Remstar varastonne ja varastojärjestelmänne pysyvät suorituskykynsä huipulla.

Elinkaarihallinta Huolehdimme, että Kardex Remstar varastonne ja varastojärjestelmänne pysyvät suorituskykynsä huipulla. Essential Plus Extra Elinkaarihallinta Huolehdimme, että Kardex Remstar varastonne ja varastojärjestelmänne pysyvät suorituskykynsä huipulla. Kardex Remstar Elinkaaren Hallinta: Turvaa yrityksenne korkea

Lisätiedot

Jakeluliikenne muutoksen kourissa

Jakeluliikenne muutoksen kourissa Jakeluautot SCANIA JAKELUAUTOT Jakeluliikenne muutoksen kourissa Tavaraliikenteen ja logistiikan ammattilaisena vaadit autoiltasi tinkimätöntä luotettavuutta voidaksesi palvella omia asiakkaitasi moitteitta.

Lisätiedot

SCANIA KAUKOLIIKENNEAUTOT

SCANIA KAUKOLIIKENNEAUTOT Kaukoliikenneautot 2 SCANIA KAUKOLIIKENNEAUTOT Sitoudumme kumppanuuteen. Me Scanialla olemme vakuuttuneita siitä, että avain menestykseen on toimivat ja tehokkaat kumppanuudet. Sitoutumalla sinun tarpeidesi

Lisätiedot

Uhkapeliä paloturvallisuuden kustannuksella?

Uhkapeliä paloturvallisuuden kustannuksella? s Uhkapeliä paloturvallisuuden kustannuksella? Paloturvallisuuden huoltopalvelusopimus www.siemens.fi/paloturvallisuus Building Technologies Riskit ovat tarpeettomia Paloturvallisuuden tärkeyttä ei epäile

Lisätiedot

sopimusopas Lähiruokatoimijoiden JOHDANTO OPPAAN KÄYTTÖOHJE HYVÄ SOPIMISEN KÄYTÄNTÖ TUOTANTORESURSSIYHTEISTYÖ MYYNTIYHTEISTYÖ

sopimusopas Lähiruokatoimijoiden JOHDANTO OPPAAN KÄYTTÖOHJE HYVÄ SOPIMISEN KÄYTÄNTÖ TUOTANTORESURSSIYHTEISTYÖ MYYNTIYHTEISTYÖ Lähiruokatoimijoiden sopimusopas JOHDANTO OPPAAN KÄYTTÖOHJE HYVÄ SOPIMISEN KÄYTÄNTÖ TUOTANTORESURSSIYHTEISTYÖ MYYNTIYHTEISTYÖ JÄLLEENMYYNTI- JA JATKOJALOSTUSYHTEISTYÖ MYYNTIEDUSTAJAYHTEISTYÖ Lähiruokatoimijoiden

Lisätiedot

966M XE / 972M XE. Pyöräkuormaajat

966M XE / 972M XE. Pyöräkuormaajat 966M XE / 972M XE Pyöräkuormaajat 966M XE 972M XE Moottorimalli Cat C9.3 ACERT Cat C9.3 ACERT Enimmäisnettoteho ISO 9249 222 kw (302 hv metrinen) 232 kw (315 hv metrinen) Kauhojen tilavuudet 2,5-9,2 m³

Lisätiedot

EMERSONEXCHANGE VAIHDA AJATUKSIA, LUO RATKAISUJA

EMERSONEXCHANGE VAIHDA AJATUKSIA, LUO RATKAISUJA 1 EMERSON PROCESS MANAGEMENT ASIAKASTAPAHTUMIA 2011 Työskentelet missä tahansa, sinulle on vuoden 2011 aikana useita mahdollisuuksia tutustua siihen, millä tavoin Emersonin laaja tuote- ja palveluvalikoima

Lisätiedot

TeollisuusPartneri. Kilpailukykyä uusista ideoista. Partnerit vahvistavat toisiaan. Kovaa ja turvallisesti merillä. Materiaalitehokkuus on

TeollisuusPartneri. Kilpailukykyä uusista ideoista. Partnerit vahvistavat toisiaan. Kovaa ja turvallisesti merillä. Materiaalitehokkuus on TeollisuusPartneri Näkemyksellisiä ratkaisuja teollisuuteen 3/2012 s www.siemens.fi/teollisuus Kilpailukykyä uusista ideoista Partnerit vahvistavat toisiaan Kovaa ja turvallisesti merillä Materiaalitehokkuus

Lisätiedot

Lely astronaut Automaattinen lypsyjärjestelmä

Lely astronaut Automaattinen lypsyjärjestelmä Lely astronaut Automaattinen lypsyjärjestelmä Luo tulevaisuus lypsykarjatilallesi www.lely.com innovators in agriculture 2 lely astronaut Sitoudumme auttamaan Sinua luomaan tulevaisuuden lypsykarjatilallesi

Lisätiedot

012 US 2 VUOSIKERTOM

012 US 2 VUOSIKERTOM UOSIKERTOMUS 2012 VUOSI 2012 LYHYESTI Vuonna 2012 toimintaympäristöämme kuvasi epävarmuus, mikä näkyi asiakkaidemme investointipäätösten hidastumisena. Alkuvuodesta 2012 myyntimme oli lähes normaalilla

Lisätiedot

ENNAKOIVA KUNNOSSAPITO CARE HUOLTO-OHJELMA

ENNAKOIVA KUNNOSSAPITO CARE HUOLTO-OHJELMA TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO CARE OHJELMA ENNAKOIVA KUNNOSSAPITO CARE HUOLTO-OHJELMA 2 Konecranes Care ohjelma KONECRANES KUNNOSSA-

Lisätiedot

Palveluratkaisuliiketoiminnan erityispiirteet

Palveluratkaisuliiketoiminnan erityispiirteet TUOTANTOTALOUDEN TIEDEKUNTA Toimitusketjun johtaminen Palveluratkaisuliiketoiminnan erityispiirteet The Specific Features of Service Solutions Kandidaatintyö Harri Renkonen Jaakko Toppari TIIVISTELMÄ Tekijä:

Lisätiedot

Suomen maatalouskoneteollisuuden. palvelut. Tavoitteena menestyvä palveluliiketoiminta. Seinäjoen Teknologiakeskus Oy:n julkaisusarja

Suomen maatalouskoneteollisuuden. palvelut. Tavoitteena menestyvä palveluliiketoiminta. Seinäjoen Teknologiakeskus Oy:n julkaisusarja Suomen maatalouskoneteollisuuden palvelut 2010 Tavoitteena menestyvä palveluliiketoiminta Seinäjoen Teknologiakeskus Oy:n julkaisusarja 1 Suomen maatalouskoneteollisuuden palvelut Tavoitteena menestyvä

Lisätiedot

Parker Hannifin Suomessa Liikkeenhallinnan teknologiat

Parker Hannifin Suomessa Liikkeenhallinnan teknologiat Parker Hannifin Suomessa Liikkeenhallinnan teknologiat Parker Hannifin Kansainvälinen ja paikallinen Parker Hannifin on maailman johtava liikkeen ja liikkeenhallinnan tuotteiden ja järjestelmien valmistaja,

Lisätiedot

Esite Pidä liiketoimintasi pyörimässä. HP:n pienyrityspalvelut tietokoneiden sekä kuva- ja tulostusratkaisujen käyttäjille

Esite Pidä liiketoimintasi pyörimässä. HP:n pienyrityspalvelut tietokoneiden sekä kuva- ja tulostusratkaisujen käyttäjille Esite Pidä liiketoimintasi pyörimässä HP:n pienyrityspalvelut tietokoneiden sekä kuva- ja tulostusratkaisujen käyttäjille Sisällysluettelo 3 Johdanto 4 Tietokonepalvelut antavat sinun keskittyä olennaiseen

Lisätiedot

Työkalut kunnossapidon. ja vianhaun mittauksiin. Sivu 6. Lisää potkua pikkukemppeihin. Sivu 24. Anti kasvaa FinnTec 08 -messuilla.

Työkalut kunnossapidon. ja vianhaun mittauksiin. Sivu 6. Lisää potkua pikkukemppeihin. Sivu 24. Anti kasvaa FinnTec 08 -messuilla. 6 2007 TEHDASPALVELU 2007 MESSUNUMERO Työkalut kunnossapidon ja vianhaun mittauksiin Sivu 6 Lisää potkua pikkukemppeihin Sivu 24 Anti kasvaa FinnTec 08 -messuilla Sivu 30 2 Näkymät ovat edelleen suotuisat

Lisätiedot

huoltohinnasto HUOLTO

huoltohinnasto HUOLTO huoltohinnasto 2014 HUOLTO Huoltopalvelumme Asiakkaamme ovat meille tärkeitä ja siksi olemmekin uudistaneet ja vahvistaneet huoltopalvelujamme entisestään. Uudistusten myötä huoltomme pystyy nyt toimimaan

Lisätiedot

Visma Certified Gold Partner GEOTRACK OY. Ulkoistettu taloushallinto mukana yrityksen kasvuvaiheissa. Kansainvälinen Visma lähellä Sinua

Visma Certified Gold Partner GEOTRACK OY. Ulkoistettu taloushallinto mukana yrityksen kasvuvaiheissa. Kansainvälinen Visma lähellä Sinua NRO 2/08 VISMAN ASIAKASLEHTI Kansainvälinen Visma lähellä Sinua Ulkoistettu taloushallinto mukana yrityksen kasvuvaiheissa Visma Nova- ja Visma Econet -koulutukset uudistuvat Visma Certified Gold Partner

Lisätiedot

paineilma ja työkalut

paineilma ja työkalut paineilma ja työkalut Oy Atlas Copco Kompressorit Ab:n ja Oy Atlas Copco Tools Ab:n asiakaslehti 2/2008 Maalämmön suosio jatkuvassa kasvussa Atlas Copco vie energiatehokkuuden uudelle tasolle ABB luottaa

Lisätiedot

Huoltokorjaamossa on mahdollista tehdä kaikki asiakkaan toivomat tai huoltosuunnitelmaan kuuluvat huollot ja korjaukset niin moottoriin,

Huoltokorjaamossa on mahdollista tehdä kaikki asiakkaan toivomat tai huoltosuunnitelmaan kuuluvat huollot ja korjaukset niin moottoriin, VOLVO CE FINLAND ASIAKASLEHTI 1/2014 VOLVO PANOSTAA PALVELUUN, VAASAN UUDET TILAT! Vaasan uuden hallin pihalla komeilee Suomen suurin Volvo pyloni joka näkyy komeasti moottoritielle. Volvo CE avasi 2013

Lisätiedot