As Oy Vantaan KOPPARHEIKKI. Uniikki koti idyllisessä Kaivokselassa satakieli naapurina.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "As Oy Vantaan KOPPARHEIKKI. Uniikki koti idyllisessä Kaivokselassa satakieli naapurina."

Transkriptio

1 As Oy Vantaan KOPPARHEIKKI Uniikki koti idyllisessä Kaivokselassa satakieli naapurina.

2 Vanhan kaivoksen idylliä ja jokilaakson luonnonläheisyyttä Kuva: Talo 1A alakerta. Paritalo D asunto D9 D9 4h+k+s 94,0 m 2 2. Vantaan perinteikkäin lähiö Kaivoksela on lähiörakentamisen hieno esimerkki, jonka rakennus- ja kulttuurihistorialliset arvot otetaan huomioon alueen täydennysrakentamisessa. Rakentamiskaavan keskeisiä elementtejä ovat valo, väljyys ja avoin tila. Keskeistä on rakennusten suhde luontoon.

3 Vanhan kaivoksen henki antaa alueelle juuret ja oman historiansa. Kaivoksela on saanut nimensä vanhasta illbölen rautamalmikaivoksesta, joka oli toiminnassa 1860-luvulle saakka. Nykyisin kaivosalue on ulkoilualuetta, jossa vanhat kaivoskuilut ja louhokset ovat nähtävissä polkujen lomassa aidattuina. Alue on luonnonsuojelualuetta ja suojeltu historiallisen ajan kiinteänä muinaismuistona. Vanhan kaivoksen idylli, tuulahdus funktionaalista 60-lukua ja rohkeus tehdä asiat omalla tavalla ovat myös osa Vaskilaakson korkealaatuisten Varte-kotien henkeä. Alue rajoittuu vehreään jokilaaksoon, joka on nautinnollinen ulkoilualue lintuineen, kasveineen ja polveilevine joenuomineen. Luonto on lähellä ja siitä pääset myös nauttimaan. Ensimmäisenä alueelle valmistuu As Oy Vantaan Kopparheikki.

4 Persoonallinen koti ja oma piha idyllisessä Kaivokselassa G Osoite: Vaskipellontie 10, Vantaa ARTINLAAKO KEHÄ III MYYRMÄKI Vaskivuorentie KAIVOKELA F E HL 19 VIERA INVA VIERA HL C INVA avoin autosuoja 13 AP TEKN B avoin autosuoja 16 AP 2 1 JÄTE Rivitalo A as A3 5h+k+s 95,5 m 2, kerros 1 MALMINKARTANO Vanha Kaarelantie D LEIKKI A Hämeenlinnanväylä Vihdin tie KEHÄ I Kopparheikin rivi- ja paritalot rakennetaan rauhalliselle Vaskipellon alueelle Vantaan Kaivokselaan. Kaivokselan päivittäistavarakaupat ovat aivan vieressä ja Myyrmäki kauppakeskuksineen lyhyen kävelymatkan päässä m

5 A-talo 1. krs A-talo 2. krs PARVEKE Talo A Myyrmäen alueelta löytyvät myös kaikki kouluasteet sekä myös ammatillista koulutusta. Alueella on kaksi päiväkotia noin 1,5 kilometrin etäisyydeltä ja terveysasema on myös lähellä. 1. krs. 2. krs. PARVEKE 5H+K+ 95,5 m2 2 H AULA 3 3 K Talo B 1. krs. B-talo 1. krs 2. krs. takkavaraus 2 K 5H+K+ 95,5 m2 takkavaraus 1 H 4H+K+ 95,5 m2 takkavaraus 1 PARVEKE K B-talo 2. krs kerros 2 V/ 4 5 H AULA 4 5 5H+K+ 95,5 m2 4H+K+ 95,5 m2 luukku K 2. krs 1 : 125 K K 6 2H+K+ 49,5 m2

6 Rauhallista ja vihreää Kopparheikin asunnoissa asut rauhallisella paikalla, mutta kuitenkin keskellä kaupunkia. Kopparheikki rajautuu alla olevaan puistoon eikä alueella ole läpiajoliikennettä. Taloyhtiön pihat ovat suuret ja lapsiystävälliset Vaskilaaksossa on turvallista lasten leikkiä.

7 Talo C jakotukki - jakotukki. Talo C luukku lasitiiliseinä Mukavat harrastusmahdollisuudet 8 3H+K+ 75,5 m 2 7 4H+K+ 94,0 m 2 Kaivokselan vehreät ulkoilumaastot kutsuvat lenkkipolulle tai koiran kanssa kävelylenkille. Lenkkeile mukavassa maastossa ja kerää energiaa. 1m 1. krs 1 : 125 5m Talo D Vauhdikkaampaan menoon löytyy Myyrmäestä laaja valikoima erilaisia urheilu- ja ajanvietemahdollisuuksia, kuten jäähallit, jalkapallostadion ja urheilutalo.. jakotukki jakotukki 9 4H+K+ 94,0 m 2 IV PPK/KU lasitiiliseinä 10 3H+K+ 75,0 m 2 luukku Talo D 1m 5m 1. krs 1 :

8 Oma pieni pesä vai kunnolla tilaa? Valitse omat neliösi tarpeen mukaan. Kopparheikin asunnot on suunniteltu mukavaa elämää varten. Asuntovaihtoehdoista löytyy sopiva koti niin pienelle kuin suuremmallekin perheelle ja myös vaihtoehtoja tilaa ja laatua kahdelle ihmisen käyttöön etsivälle.

9 luukku lasitiiliseinä lasitiiliseinä Talo E K 11 4H+K+ 97,0 m H+K+ 75,0 m H+K+ 75,0 m 2 Talo F Korkealuokkainen muunneltavuus myös varustelussa Kesät ovat kuumia ja joskus pieni ylellisyys on paikallaan viihtyvyyden nimissä. Kaikissa asunnoissa on ilmalämpöpumpulla toteutettu jäähdytys, joka mahdollistaa sisätilojen miellyttävän lämpötilan myös kesähelteillä heti ensimmäisestä kesästä lähtien. Voit myös valita mitkä tahansa keittiökoneet lisähintaan koko AEG-mallistosta, kun haluat keittiöltäsi vielä enemmän. 14 5H+K+ 123,0 m 2 luukku 14 lasitiiliseinä H+K+ 2H+K+ 75,0 m 2 55,5 m 2 Talo F 1m 1. krs 1 : 125 5m KIRJATO IV jakotukki luukku jakotukki lasitiiliseinä jakotukki Talo G 17 4H+K+ 123,0 m H+K+ 2H+K+ 75,0 m 2 55,5 m 2

10 Tehdään kodista oman näköisesi isusta omalla tyylillä. Varaa asuntosi ajoissa niin pääset mukaan vaikuttamaan sisustusmateriaaleihin ja ratkaisuihin. Vakiohintaisista materiaali- ja kaluste-valikoimastamme löytyy jokaiselle juuri se oma vaihtoehto. Lisäksi omat yksilölliset ratkaisut ovat mahdollisia asiantuntevan asukasmuutosyksikkömme ansiosta. Valitaan yhdessä pintamateriaalit ja kiinteät kalusteet oman makusi mukaan.

11 Havainnekuvat vakiolaatoitusvaihtoehdoista: isustuskumppanimme: Laattapiste Collection keraamisen laatat kestävät aikaa ja katseita. Kopparheikin asunnoissa kaikki laatat ovat Laattapiste Collection -mallistoa. AEG-kodinkoneet korkea laatu, moderni tekniikka ja hyvä suunnittelu näkyvät kodinkoneissa myös Kopparheikissä. Energiatehokkuus ja ekologisuus ovat tärkeitä asioita kodinkoneita valittaessa. Laattapiste Collectionin yksilöllinen muutostyöpalvelu Haluatko toteuttaa unelmiesi kylpyhuoneen? Laattapiste Collection tarjoaa As Oy Vantaan Kopparheikin asukkaille laajan tuotevalikoiman lisäksi henkilökohtaisen palvelun. Ammattitaitoinen kylpyhuonemyyjä auttaa valitsemaan juuri sinun tyyliisi ja tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Varaa aika kylpyhuonemyyjälle Vantaan myymälään, Laattapiste Collectionin avulla löydät nopeasti ammattilaisten avulla näyttäviä ja toimivia ratkaisuja kylpyhuoneeseesi.

12 FLEX-tontinomistus Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa oma asunto pienemmällä pääomalla ja samalla tarjota mahdollisuuden myös lunastaa huoneistokohtainen tonttiosuus halutessasi. Valitse vapaasti! Kopparheikki rakennetaan vuokratontille, jossa osakkeenomistajalla on mahdollisuus valita onko taloyhtiö hänen huoneistonsa osalta vuokratontilla vai onko taloyhtiö lunastanut hänen huoneistonsa osuuden tontista omaksi. Mikäli asuntoa ostaessasi et halua tai pysty sitomaan pääomaa tonttiin, voit maksaa osuutesi tontinvuokrasta vastikkeessa. (Tontinvuokramaksut eivät pienennä tontin huoneistokohtaista lunastusosuutta). Jos taas haluat maksaa huoneistokohtaisen osuutesi tontista, voit tehdä sen vuokranantajan kanssa sovitun mukaisesti - ja vapautua maksamasta tontinvuokraa.

13 Mitä hyötyä FLEX-tontinomistuksesta on osakkeenomistajalle? Voit päättää itse elämäntilanteesi mukaan, onko tontinlunastus sinulle järkevää nyt tai milloin se voisi osaltasi olla järkevää. Voit lunastaa tonttiosuuden heti rakennusten valmistuessa tai myöhemmin tulevina vuosina vuokrasopimuksen aikana. Voit myös jättää halutessasi lunastusoikeutesi käyttämättä. Voit päättää oman huoneistokohtaisen tonttiosuutesi lunastamisesta itse, eikä sinun tarvitse odottaa taloyhtiön kaikkien osakkeiden omistajien yksimielistä päätöstä lunastamisesta. Usein taloustilanne elää elämäntilanteen mukaan ja sinä päätät, mikä on sopivin ratkaisu juuri sinulle. uomen Hypoteekkiyhdistyksen kehittämässä konseptissa, on mahdollista jakaa tontin oston asuntoosakeyhtiölle aiheuttamaa kustannusrasitetta useille vuosille. Taloyhtiöllä on pitkäaikainen 50 vuoden mittainen vuokrasopimus tontista luotettavan ja vakavaraisen sijoitusyhtiön kanssa. Taloyhtiöllä on mahdollisuus jatkaa vuokra-ajan päätyttyäkin vuokrasopimuksen ehtojen mukaisesti tontin vuokraamista, mikäli kaikki osakkeenomistajat eivät ole vielä halunneet käyttää lunastusoikeuttaan. Mikäli haluat myöhemmin myydä asuntosi etkä ole käyttänyt huoneistokohtaista lunastusoikeutta, on myös uudella osakkeen omistajalla sama lunastusoikeus- tämä voi helpottaa asuntosi myymistä joskus tulevaisuudessa uudelle omistajalle. Tontin lunastusosuuden maksaminen Tontin laskennallinen huoneistokohtainen lunastusosuus on kiinteä summa, jota korjataan elinkustannusindeksillä *) vuosittain. Jos elinkustannusindeksi on laskenut, kauppahintaa ei kuitenkaan alenneta. aat indeksillä korjatun summan isännöitsijältä. Lunastusosuuteen lisätään myös lunastajan maksettavaksi tuleva kiinteistökaupan varainsiirtovero sekä lunastuksesta aiheutuvat muut kulut (esim. kaupanvahvistajan palkkio). Huoneistokohtainen tontin lunastus käsitellään taloyhtiön varsinaisessa yhtiökokouksessa. Kun huoneiston osakkeiden omistaja on kirjallisesti sitoutunut maksamaan laskennallisen lunastusosuutensa kuluineen, taloyhtiöllä on velvollisuus päättää lunastaa huoneistoa vastaava osuus tontista taloyhtiön omistukseen. Lunastusosuuden voi maksaa ensimmäisen kerran kohteen valmistumisvuonna ja sen jälkeen kerran kalenterivuodessa. Huoneistokohtaisen lunastusosuuden suorittaneet vapautuvat tontinvuokravastikkeen maksamisesta. Tontinvuokraa maksetaan taloyhtiön tekemään lunastukseen saakka. Näet laskennalliset huoneistokohtaiset tontinlunastusosuudet As Oy Vantaan Kopparheikin kohdehinnastosta. Huomaa, että tämä tontin huoneistokohtainen laskennallinen lunastusosuus ei sisälly huoneiston velattomaan hintaan. Lunastusoikeutta käytettäessä on maksettava koko huoneistokohtainen tontinlunastusosuus kerralla. Tarkempia tietoja saat kunkin kohteen myyntiasiakirjoista. *) Elinkustannusindeksin aiemmasta kehityksestä saa lisätietoja fi, jossa myös julkaistaan kuukausittain elinkustannusindeksin pisteluvut.

14 As Oy Vantaan Kopparheikki Rakennustapaselostus Rakennusten runko Rakennuksten alapohjat ovat ontelolaattarakenteisia. Rakennuksen kantava runko on pääosin puuta, kaksikerroksisissa osin teräsbetonielementtejä. Kaksikerroksisten asuntojen välipohjat ovat teräsbetonia, kantavana rakenteena ontelolaattaelementit. Julkisivut ovat pääosin rapattuja ja osittain paneliverhottuja. Huoneistojen väliset seinät ovat pääosin teräsbetonia. Yläpohja on puuristikkorakenteinen ja eristeenä on puhallusvilla. Vesikate on konesaumattu peltikate. Parvekkeet ja parvekepielet ovat puurakenteisia, lattiana painekyllästetty puu, kaiteet alumiini-lasiprofiilia. Asuntojen terassit ovat puurakenteisia. Kaksikerroksisten asuntojen sisäportaat ovat tehdasvalmisteisia betonielementtiportaita, askeltasot puuta/parkettia. Ikkunat ja ovet Ikkunat ovat tehdasmaalattuja, 3-lasisia (ME) sisään aukeavia puu/alumiini-ikkunoita. Huoneistojen ulko-ovet ovat tehdasvalmisteisia maalattuja ulko-ovia jalopuukynnyksin. Parvekeja pihaovet ovat maalattuja tehdasvalmisteisia lasiaukollisia piha-ovia. Väliovet ovat puurakenteisia laakapeiliovia, saunojen ovet ovat kokolasisia ovia puukarmein. Kaikissa ovissa on vakioheloitus einät Kevyet seinät ovat teräsrankaisia kipsilevyseiniä, kosteiden tilojen seinissä märkätiloihin soveltuva kivirakenteinen rakennuslevy. Betoniseinät ja levyväliseinät ovat tasoitettuja ja maalattuja tai tapetoituja. Kosteiden tilojen seinien vesieristys tehdään sertifioidun vesieristysjärjestelmän työohjeita noudattaen. aunojen seinät paneloidaan tervaleppäpaneelilla, lauteet leppää, haapaa tai abaschia. Pesuhuoneet ja wc:t laatoitetaan kokonaan keraamisilla laatoilla, keittiöt laatoitetaan kalustekaavion mukaisesti. Laatat asukkaan valinnan mukaan Varten tarjoamasta mallistosta. Katot Kuivien tilojen katot ovat valkoista MDF-paneelia. Alakatot ovat erikseen merkityissä tiloissa tasoitettua ja maalattua kipsilevyä. aunojen, pesuhuoneiden ja wc:den alaslasketut katot ovat paneloituja, panelina tervaleppä. Lattiat Olohuoneissa, keittiöissä ja makuuhuoneissa on lautaparkettilattia, vakiona lakattu tammi natur. Eteisten, pesuhuoneiden, saunojen ja wc:n lattiat ovat keraamista laattaa. Vaatehuoneiden lattiat määräytyvät liittyvän tilan mukaan. Kalusteet ja varusteet Keittiökalusteet ovat vakiovalmisteisia, ovet maalattuja MDF-ovia tai puuviiluovia, jotka asukas voi valita itse Varten kohteeseen tarjoamista vaihtoehdoista. Työtasot ovat värillisiä laminaattitasoja. Tiskipöydissä on 1-2 upotettua allasta. 2h+tupak+s asunnoissa on jää/pakastinkaappi-yhdistelmä, 3h+k+s ja tätä suuremmissa asunnoissa jää/viileäkaappi-yhdistelmä sekä erillinen täyskorkea pakastinkaappi. 2h+tupak+s asunnoissa on keraamiset lattialiedet (500 mm). Tätä isommissa asunnoissa on vakio-

15 na erillinen 600 mm leveä keraaminen liesitaso ja kalusteuuni. Kaikissa asunnoissa astianpesukone ja mikroaaltouuni ovat vakiovarusteena. aniteettikalusteet ovat valkoisia vakiovalmisteisia. Vesikalusteet energiaa säästäviä vakiovalmisteisia kromattuja kalusteita, Muuten hanat ovat yksiotesekoittajia, paitsi suihkut varustetaan termostaattisekoittajin. -tilojen kalustuksena peilikaapit, allastasot, alakaapit kalustetoimittajan mallistosta, ovet maalattua mdf, vetimet metallilankavetimiä. aunat varustetaan vakio sähkökiukaalla. Pesukoneelle ja kuivausrummulle on tila- ja liitäntävaraus. Eteisissä on osin peililiukuovelliset komerot. Muut asuintilojen komerokalusteet ovat vakiovalmisteisia, ovet sileitä valkoiseksi maalattuja MDF-ovia. Eteiset ja saniteettitilojen katot varustetaan upotettavin valaisimin erikoissuunnitelmien mukaan. aunassa puuverhottu valaisin. Tekniset varusteet Taloyhtiö liitetään kaukolämpöverkkoon. Lämmönjakona kaikissa on tiloissa vesikiertoinen lattialämmitys. Asunnoissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmön talteenotolla, jossa on erillinen yleensä eteiseen sijoitettu ohjausyksikkö. Kaikissa asunnoissa on ilmalämpöpumpulla toteutettu jäähdytys. Yhteistilat Huoneistokohtaiset varastot ovat asuntojen sisäänkäyntien yhteydessä. Väestönsuoja ja ulkoiluvälinevarasto ovat B-talon pohjakerroksessa. Tekniset tilat ovat autosuojan yhteydessä. Autopaikat sijaitsevat piha-alueilla 2 6 paikan ryhmissä sekä kadun varressa olevassa avoimessa autosuojassa. Pihavarustukseen kuuluu kuivaustelineet, tomutusteline sekä oleskelualuevarusteet. Tiedot perustuvat tilanteeseen. Rakentaja varaa oikeuden suunnittelutyön edistymisen edellyttämiin täsmennyksiin ja muutoksiin, jotka eivät heikennä tuotteen laatua. LVI-asennusten vuoksi asuntoihin saatetaan joutua lisäämään rakentamisen aikana vähäisiä alas laskettuja kattoja ja kotelointeja sekä luukkuja palopeltien tms. takia. Rivitalo G as G19 2h+k+s 55,5 m 2 Rivitalo G as G17 4h+k+s 123,0 m 2

16 Me rakennamme sinulle unelmiesi Varte-kodin uomen suurimpiin yksityisiin talonrakennusliikkeisiin kuuluva Varte on tuottanut ja rakentanut asuntoja jo yli 15 vuoden ajan Uudellamaalla, Kaakkois- uomessa ja Päijät-Hämeessä. Hyvä laatu on rakentamisemme tärkein kilpailukeino. Huolellinen suunnittelu sekä tarkoituksenmukaiset rakenne- ja materiaalivalinnat tekevät Varte-kodeista kestäviä ja tunnettuja luotettavuudestaan. Meillä asunnonostajaa palvellaan yksilöllisesti. Teemme todeksi asumisen unelmia ja luomme toimivia, viihtyisiä ja toiveiden mukaisia koteja asiakkaillemme. Asunnon ostajan toiveet ja tarpeet huomioidaan aina rakentamisvaiheessa. Me räätälöimme sinulle unelmiesi kodin. Ota yhteyttä! Tutustu: Harri Koho, puh ähköposti: Kuva: Talo 14F olohuone. Puh

Koti Kaivokselan parhaalta paikalta. As Oy Vantaan VASKIHEIKKI

Koti Kaivokselan parhaalta paikalta. As Oy Vantaan VASKIHEIKKI Koti Kaivokselan parhaalta paikalta As Oy Vantaan VASKIHEIKKI VARTE OY Malmin kauppatie 8 A 00700 Helsinki 029 080 4040 MYYNTI Harri Koho 050 501 6000 harri.koho@varte.fi www.varte.fi REV. III 17.3.2014

Lisätiedot

Koti Kaivokselan parhaalta paikalta. As Oy Vantaan VASKIHEIKKI

Koti Kaivokselan parhaalta paikalta. As Oy Vantaan VASKIHEIKKI Koti Kaivokselan parhaalta paikalta As Oy Vantaan VASKIHEIKKI VARTE OY Malmin kauppatie 8 A 00700 Helsinki 029 080 4040 MYYNTI Harri Koho 050 501 6000 harri.koho@varte.fi www.varte.fi REV. V 17.9.2014

Lisätiedot

Laadukasta asumista keskellä Kirkkonummea. As Oy Kirkkonummen ASEMAHEIKKI Limnellinpiha 3

Laadukasta asumista keskellä Kirkkonummea. As Oy Kirkkonummen ASEMAHEIKKI Limnellinpiha 3 Laadukasta asumista keskellä Kirkkonummea As Oy Kirkkonummen ASEMAHEIKKI Limnellinpiha 3 Vaivatonta ja helppoa asumista As Oy Kirkkonummen Asemaheikki rakennetaan aivan Kirkkonummen keskustan palvelujen

Lisätiedot

Koti Lappeenrannan keskustasta. As Oy Lappeenrannan RAKUUNAHEIKKI ENNAKKOMARKKINOINTI

Koti Lappeenrannan keskustasta. As Oy Lappeenrannan RAKUUNAHEIKKI ENNAKKOMARKKINOINTI Koti Lappeenrannan keskustasta As Oy Lappeenrannan RAKUUNAHEIKKI ENNAKKOMARKKINOINTI VARTE OY Torikatu 6 45100 Kouvola MYYNTI 029 080 4040 myynti@varte.fi www.varte.fi REV. II 5.5.2014 022477 Kannen kuva:

Lisätiedot

LEIVONEN Moderni koti luonnon helmassa.

LEIVONEN Moderni koti luonnon helmassa. VANTAA KIVISTÖ LEIVONEN Moderni koti luonnon helmassa. Elämänlaadun Asuntoja, joissa rakentaja viihdytään Asunto Oy Vantaan Leivonen Maitorpantie 23, Maitorpankulma 12-20, 01700 Vantaa. Leivoseen valmistuu

Lisätiedot

ASUNTO OY KANGASALAN LAULUJOUTSEN

ASUNTO OY KANGASALAN LAULUJOUTSEN ASUNTO OY KANGASALAN LAULUJOUTSEN Asunto Oy Kangasalan Laulujoutsen Venttiväylä 10-14, 36270 Kangasala Rakentaja pidättää oikeuden muuttaa tämän esitteen tietoja, kuvia sekä materiaaleja. Asunnonostajan

Lisätiedot

Asunto Oy Turun Michailowinlinna KAKOLANMÄKI

Asunto Oy Turun Michailowinlinna KAKOLANMÄKI Asunto Oy Turun Michailowinlinna KAKOLANMÄKI 2 Portit auki moderniin asumiseen 3 Michailowinlinna rakennetaan Michailowinportin naapuriin, vanhan Kakolan Anneksen ja Michailowin portaiden lähelle. Talot

Lisätiedot

Persoonallinen koti historiallisessa ympäristössä

Persoonallinen koti historiallisessa ympäristössä Asunto Oy Helsingin Kauppalantie 2 Persoonallinen koti historiallisessa ympäristössä Omistusasuntoja Etelä-Haagan helmi kuoriutuu esiin, kun vanha Elanto Kauppalantien ja Vanhan Turuntien kulmassa saneerataan

Lisätiedot

ASUNTOINFO ASUNTO OY VANTAAN LEIVONLAULU

ASUNTOINFO ASUNTO OY VANTAAN LEIVONLAULU VANTAA KIVISTÖ ASUNTOINFO ASUNTO OY VANTAAN LEIVONLAULU Elämänlaadun rakentaja Asuntoja, joissa viihdytään Sisällysluettelo Asemapiirros sivu 3 Asuntopohjat sivu 6 Piha-alueet sivu 14 JM-Valinta sivu 16

Lisätiedot

ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA

ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA ESPOO SAUNALAHTI ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA Elämänlaadun rakentaja Asuntoja, joissa viihdytään Sisällysluettelo Asemapiirros sivu 3 Asuntopohjat sivu 6 JM-Valinta sivu 18 Asunnon pintamateriaalit

Lisätiedot

Loft by EKE asunto oy kivistön koneisto. Koneisto Laura Järveläinen

Loft by EKE asunto oy kivistön koneisto. Koneisto Laura Järveläinen 1 Loft by EKE asunto oy kivistön koneisto Koneisto Laura Järveläinen Toteuta unelmiesi koti kerrostalossa Asunto Oy Kivistön Koneisto valmistuu kesällä 015 ensimmäisenä Vantaan loft-talona. Tarjoamme avointa,

Lisätiedot

Asunto Oy Tampereen Niemenrannan Kesäheinä. niemenranta

Asunto Oy Tampereen Niemenrannan Kesäheinä. niemenranta Asunto Oy Tampereen Niemenrannan esäheinä niemenranta Asunto Oy Tampereen Niemenrannan esäheinä Ruislinnun laulu korvissani tähkäpäiden päällä täysikuu kesäyön on onni omanani kaskisavuun laaksot verhouu.

Lisätiedot

ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON KAARNAPURJE

ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON KAARNAPURJE ESPOO SAUNALAHTI ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON KAARNAPURJE Elämänlaadun rakentaja Asuntoja, joissa viihdytään Sisällysluettelo Asemapiirros sivu 3 Asuntopohjat sivu 6 Kerrospohjat sivu 22 Julkisivut sivu

Lisätiedot

ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA

ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA ESPOO SAUNALAHTI ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA Elämänlaadun rakentaja Asuntoja, joissa viihdytään Sisällysluettelo Asemapiirros sivu 3 Asuntopohjat sivu 6 JM-Valinta sivu 18 Asunnon pintamateriaalit

Lisätiedot

HELSINKI - MELLUNKYLÄ ASUNTOINFO ASUNTO OY HELSINGIN TANKOVAINIO. Elämänlaadun rakentaja. Asuntoja, joissa viihdytään

HELSINKI - MELLUNKYLÄ ASUNTOINFO ASUNTO OY HELSINGIN TANKOVAINIO. Elämänlaadun rakentaja. Asuntoja, joissa viihdytään HELSINKI - MELLUNKYLÄ ASUNTOINFO ASUNTO OY HELSINGIN TANKOVAINIO Elämänlaadun rakentaja Asuntoja, joissa viihdytään ÖSTERLEDEN Sisällysluettelo Asemapiirros sivu 3 Asuntopohjat sivu 6 JM-Valinta sivu 26

Lisätiedot

Asunto Oy Jyväskylän Kullervo. ÄIJÄ LÄ N R A N TA enna k k o mark k ino inti

Asunto Oy Jyväskylän Kullervo. ÄIJÄ LÄ N R A N TA enna k k o mark k ino inti n e n i l l ä v ä Yst n a a t l a n n hi ä ja järkevltaan luontee Asunto Oy Jyväskylän Kullervo ÄIJÄ LÄ N R A N TA enna k k o mark k ino inti 2 Näin me sen teimme Etsimme otollisen maaperän ja neuvottelimme

Lisätiedot

ASUNTOINFO AS OY ESPOON VICTORIA

ASUNTOINFO AS OY ESPOON VICTORIA ESPOO YMMERSTA ASUNTOINFO AS OY ESPOON VICTORIA Elämänlaadun rakentaja Asuntoja, joissa viihdytään Sisällysluettelo Asemapiirros sivu 3 Asuntopohjat sivu 4 Sisustusvalinnat sivu 16 JM-Valinta sivu 17 Asunnon

Lisätiedot

Mukava, luonnonläheinen koti puoli tuntia Helsingistä. As Oy Tuusulan SILMÄTERÄ

Mukava, luonnonläheinen koti puoli tuntia Helsingistä. As Oy Tuusulan SILMÄTERÄ Mukava, luonnonläheinen koti puoli tuntia elsingistä s Oy Tuusulan MÄÄ Miellyttävää asumista aikissa asunnoissa on vakiovarusteena ilmalämpöpumppu, joka mahdollistaa jäähdytyksen kesällä ja lämmityksen

Lisätiedot

2 Vantaan Niittynurmikka

2 Vantaan Niittynurmikka Asunto Oy VANTAAN Niittynurmikka Asunto Oy Vantaan Niittynurmikka Nikinmäentie 15, 01490 Vantaa Rakentaja pidättää oikeuden muuttaa tämän esitteen tietoja, kuvia sekä materiaaleja. Asunnonostajan tulee

Lisätiedot

RENNOSTI KESKELLÄ KUUSANKOSKEA!

RENNOSTI KESKELLÄ KUUSANKOSKEA! RENNOSTI KESKELLÄ KUUSANKOSKEA! TYYLIKÄSTÄ JA MUKAVAA KERROSTALOASUMISTA KUUSANKOSKEN YDINKESKUSTASSA! Asunto Oy Kouvolan uistokettu on uusi, upea kerrostalokohde aivan Kuusankosken ydinkeskustassa, Läntisen

Lisätiedot

Kuusijärven ulkoilualue savusaunoineen ja talvisine avantouintipaikkoineen. vain muutaman kilometrin päässä. 2 Vantaan Tähtisara Vantaan Tähtisara 3

Kuusijärven ulkoilualue savusaunoineen ja talvisine avantouintipaikkoineen. vain muutaman kilometrin päässä. 2 Vantaan Tähtisara Vantaan Tähtisara 3 Asunto Oy VANTAAN TÄHTISARA Kuusijärven ulkoilualue savusaunoineen ja talvisine avantouintipaikkoineen sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä. VANTAAN TÄHTISARA SYY TOTEUTTAA UNELMASI Vantaan Tähtisara

Lisätiedot

Asunto Oy Rovaniemen Kulppilanpuisto

Asunto Oy Rovaniemen Kulppilanpuisto Asunto Oy Rovaniemen Kulppilanpuisto «Rakennetaan Kanta-Saarenkylään hyvälle paikalle yhtiön omistamalle tontille osoitteeseen Kulppilantie 23 ja 30, 96900 Rovaniemi. Ala-asteelle on vain pari sataa metriä

Lisätiedot

ASUNTO-OSAKEYHTIÖ TORNION WHITE HOUSE

ASUNTO-OSAKEYHTIÖ TORNION WHITE HOUSE ENNAKKOMARKKINOINTI ASUNTO-OSAKEYHTIÖ TORNION WHITE HOUSE ASUNTO OY TORNION WHITE HOUSE - viihtyisä koti Tornion sydämessä Kodikkaan kokoiseen Tornion White Houseen valmistuu 24 valoisaa ja laadukasta

Lisätiedot

ENNAKKOMARKKINOINNISSA

ENNAKKOMARKKINOINNISSA OMISTUSASUNNOT Asunto Oy Vantaan Kvartsi Leineläntie 13 01360 VANTAA ENNAKKOMARKKINOINNISSA Havainnekuva suunnitelmasta Taiteilijan näkemys As. Oy Vantaan Kvartsi 1 Asunto oy Vantaan Kvartsi Tervetuloa

Lisätiedot

AS OY RAUMAN TEERIPUISTO. Teerivahe 2 26100 Rauma

AS OY RAUMAN TEERIPUISTO. Teerivahe 2 26100 Rauma A OY TEERIPUITO Teerivahe 2 26100 Rauma Mukavaa asumista TEERIPUITOA öydä uusi unelmiesi koti raikkaalta Pyynpään alueelt a Rauman keskustan tuntumasta. Hartela suunnittelee ja rakentaa Vanhan Rauman pohjoispuolella

Lisätiedot

UUSIA KOTEJA SKILANPIHAAN

UUSIA KOTEJA SKILANPIHAAN Asunto Oy Joensuun Korte ENNAKKOMARKKINOINTIESITE Patapuronkatu 15, 80160 Joensuu UUSIA KOTEJA SKILANPIHAAN Asumisen helpoutta parhaalla paikalla Tervetuloa Skilanpihaan! Rantakylän kaupunginosassa sijaitseva

Lisätiedot

SATO OmistusKoti. Jyväskylä, Harjunkulma Asunto Oy Jyväskylän Harjunportti Väinönkatu 15, 40100 Jyväskylä. koti kuten haluat

SATO OmistusKoti. Jyväskylä, Harjunkulma Asunto Oy Jyväskylän Harjunportti Väinönkatu 15, 40100 Jyväskylä. koti kuten haluat Taiteilijan näkemys Harjunportista voi joiltakin osin poiketa valmiista kohteesta. SATO OmistusKoti Jyväskylä, Harjunkulma Asunto Oy Jyväskylän Harjunportti Väinönkatu 15, 40100 Jyväskylä koti kuten haluat

Lisätiedot

TEHTY KESTÄMÄÄN ELÄMÄÄ ASUNTO OY KAHILANPUISTO. Kahilanniementie 6, 53130 LAPPEENRANTA

TEHTY KESTÄMÄÄN ELÄMÄÄ ASUNTO OY KAHILANPUISTO. Kahilanniementie 6, 53130 LAPPEENRANTA TEHTY KESTÄMÄÄN ELÄMÄÄ ASUNTO OY KAHILANPUISTO Kahilanniementie 6, 53130 LAPPEENRANTA LAADUKASTA ASUMISTA PUISTOMAISESSA YMPÄRISTÖSSÄ! Lujatalo Oy rakentaa 2- kerroksisen rivitalon Kimpisen kaupunginosaan,

Lisätiedot

ESPOO YMMERSTA ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON VICTORIA. Elämänlaadun rakentaja. Asuntoja, joissa viihdytään

ESPOO YMMERSTA ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON VICTORIA. Elämänlaadun rakentaja. Asuntoja, joissa viihdytään ESOO YMMERSTA ASUNTOINFO ASUNTO OY ESOON VICTORIA Elämänlaadun rakentaja Asuntoja, joissa viihdytään Sisällysluettelo Asemapiirros sivu 3 Asuntopohjat sivu 4 Sisustusvalinnat sivu 16 JM-Valinta sivu 17

Lisätiedot

Asunto Oy Helsingin TRITON

Asunto Oy Helsingin TRITON Asunto Oy Helsingin TRITON Ramsinranta tyylikäs asuinalue meren rannalla Tehdään se yhdessä. Asunto Oy Helsingin TRITON 37 Ramsinranta tyylikäs asuinalue meren rannalla Paritaloja upealla kalliotontilla

Lisätiedot