SF-Caravan Turku ry

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "31.3.2008. SF-Caravan Turku ry"

Transkriptio

1 SF-Caravan Turku ry Toimintakertomus 2007

2 2 YHDISTYS SF-Caravan Turku ry:n toiminta oli vuonna 2007, yhdistyksen 38. toimintavuotena, vilkasta ja monimuotoista. Jäsenistön käytössä on edelleen ollut kaksi omaa aluetta, ympärivuotisena vuonna 2001 omaksi ostettu Kesäniemi Vehmaalla ja talvikaudella myös Ruissalo Camping Turussa, sekä kaksi sopimusaluetta, Kallionokka Yläneellä ja Livonsaari-Camping Askaisissa. Alueiden hintataso on saatu pysymään jäsenistölle mahdollisimman edullisena. Perinteisten treffien ja tapaamisten lisäksi yhdistys on toteuttanut omilla alueillaan monia pienempiä tapahtumia. Kallionokka ja Livonsaari ovat myös järjestäneet omilla alueillaan treffejä ja tapahtumia, joihin yhdistyksen jäsenet ovat voineet osallistua. Näiden järjestelyihin yhdistys ei kuitenkaan ole osallistunut millään tavoin. JÄSENISTÖ Vuoden 2006 lopussa yhdistyksessä oli jäseniä (sis. 30 vapaajäsentä) ja perhejäseniä 68. Yhteensä jäsenmäärä oli Vuonna 2007 vastaavat luvut olivat jäsentä (sis. 29 vapaajäsentä) ja 71 perhejäsentä. Yhteensä jäsenmäärä oli Vuoteen 2006 verrattuna jäsenmäärä on vuonna 2007 lisääntynyt 5 henkilöllä. Jäsenkirjurina toimi Ulla Rehnfors. YLEISET KOKOUKSET Kevätkokous pidettiin Turun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan laitosrakennus Medisiinan luentosalissa auditorium externum. Kevätkokoukseen osallistui 38 jäsentä ja 8 perhejäsentä. Syyskokous pidettiin Turun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan laitosrakennus Medisiinan luentosalissa auditorium externum. Syyskokoukseen osallistui ennätysmäiset 80 jäsentä ja 20 perhejäsentä. JOHTOKUNTA Johtokunta kokoontui vuonna 2007 yhteensä 13 kertaa, pykäliä kirjattiin 216 kappaletta ja sen kokouksiin osallistuivat: puheenjohtajana Ari Rehnfors 13 kertaa jäseninä Ralf Ekblad 12 " Soili Huhta 13 " Tuomo Korsijärvi 12 "

3 3 Lauri Nieminen 12 " Jarmo Paakkanen 13 " Pertti Puisto 12 " Petri Suominen 13 " Mauri Virtanen 12 " Johtokunnan kokouksiin osallistuivat lisäksi ilman äänivaltaa yhdistyksen toimikuntien vetäjät, asiamiehet ja taloudenhoitaja. Yhdistyksen varapuheenjohtajana toimi Lauri Nieminen, sihteerinä Soili Huhta, taloudenhoitajana Sirkka Haapasalo sekä tilintarkastajina Maija-Liisa Torikka ja Riitta Tolvas. CARAVAN SHOW & CAMPING -TOIMIKUNTA Toimikunta on nimensä mukaisesti perustettu ainoastaan Caravan Show & Campingin järjestelyistä vastaavaksi toimikunnaksi. Sen toimikausi alkaa muista toimikunnista poiketen edellisen vuoden Caravan Show & Campingistä ja päättyy seuraavan vuoden Caravan Show & Campingiin. Toimikunta kokoontui valmistelemaan Caravan Show & Camping 2007:n treffikokoontumista 7 kertaa ja pykäliä kertyi pöytäkirjoihin 69 kpl. Toimikuntaan kuuluivat ja sen kokouksiin osallistuivat seuraavat henkilöt: Leiripäällikkö asti Pentti Groth 5 kertaa Leiripäällikkö alkaen Ari Rehnfors 3 " Pääisäntä Kurt Lindroos 2 " Porttivastaava Lauri Nieminen 5 " Rahastus/kahvitus Arja Eklöf 6 " Toimisto/ilmoittautumiset Tapio Tila 7 " Tekniikka/sähköistys Mauri Virtanen 4 " Vartiointi Juha Suominen 5 " Messuosasto Soili Huhta 6 " Ensiapu/kuljetukset Pentti Haanpää 7 " Toimikunnan sihteerinä toimi Tapio Tila. Yhdistyksen edustajina Caravan Show 2006:n päätoimikunnan kokouksiin (toimikunta koostuu SF-Caravan ry:n, Turun Messukeskus Oy:n, SF-Caravan Turku ry:n, vaunukauppiaiden ja Turun kaupungin edustajista) osallistuivat Pentti Groth ja Ari Rehnfors. Vuonna 2007 lähetettiin Turussa toimiville mediayksiköille lehdistötiedote, joka tuotti paikallisradio Auran Aaltoihin ja Radio Majakkaan Ari Rehnforsin ja Tapio Tilan haastattelun. Lisäksi Turku-TV haastatteli Ari Rehnforsia messuilla taustanaan yhdistyksen messuosasto. Kaikille toimihenkilöille järjestettiin tiedotustilaisuus Turun Messu- ja kongressikeskuksen ravintolassa ja tilaisuudessa käytiin läpi työtehtävät vastuualueittain. Toimihenkilöitä tapahtuman järjestelyihin osallistui 77 henkilöä. Toimikunta järjesti kaikille toimihenkilöille päätöstilaisuuden, johon osallistui 48 henkilöä. Päättäjäiset pidettiin Hepokultasalissa

4 4 KESÄNIEMITOIMIKUNTA Kesäniemitoimikunta kokoontui vuonna 2007 yhteensä 9 kertaa. Pykäliä toimikunnan kokouksissa kirjattiin 114 kappaletta. Toimikuntaan kuuluivat ja sen kokouksiin osallistuivat seuraavat henkilöt: puheenjohtajana Pertti Puisto 9 kertaa jäseninä Ralf Ekblad 7 " Ilkka Elers 9 " Jari Kaaros 8 " Kalevi Lampisuo 7 " Erkki Ojanperä 9 " Jarmo Paakkanen 9 " Markku Salovaara 5 " Iris Simola 8 " Petri Suominen 9 " Timo Vuorinen 1 " Toimikunnan sihteerinä toimi Jarmo Paakkanen. Toimikunta hoiti toimiston päivystyksen joka kuukauden 4. maanantai. RAKENTAMINEN: Tärkeimmät työt olivat "pelastustien" rakentaminen ja sähköistykset. Keväällä ja syksyllä pidettiin siivoustalkoot. TREFFIT JA TAPAHTUMAT: Kesäniemen treffit ja tapahtumat on selostettu toimintakertomuksen otsikon Treffit ja tapahtumat kohdalla. Toimikunta osallistui kaikkien Kesäniemessä järjestettyjen treffien ja tapahtumien järjestämiseen sekä ohjelmanjärjestäjinä että treffitoimihenkilöinä. NAISTOIMIKUNTA Toimikunta on kokoontunut joka kuukauden 3. maanantai (kesä- ja heinäkuuta lukuunottamatta) yhdistyksen huoneistossa kokouksen ja kerhopäivystyksen merkeissä. Toimikunta kokoontui 10 kertaa vuonna Toimikuntaan kuuluivat ja sen kokouksiin osallistuivat seuraavat henkilöt: puheenjohtajana Maija Kesäläinen 10 kertaa jäseninä Arja Eklöf 6 " Sirpa From 5 " Kaija Helmiö 5 " Seija Korsijärvi 7 " Rose-Marie Lindroos 5 " Anna-Liisa Ollila 9 " Iris Simola 10 "

5 5 Anne Soitamo 7 " Terttu Tila 8 " Riitta Tolvas 4 " Toimikunta osallistui Caravan Show & Camping treffeille Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa, jossa toimikunta hoiti rahastuksen ja toimihenkilöiden kahvituksen sämpylöineen. Myös yhdistyksen kevät- ja syyskokouskahvitus sujui toimikunnan naisilta vuosien kokemuksella. Naisten kuntovitoselle toimikunta osallistui kahdeksan naisen voimin reippaasti kävellen. Kesäniemessä järjestetyssä Turvatapahtumassa toimikunta tarjoili tapahtuman osanottajille kahvia ja mehua pikkupurtavan kera. Joulumyyjäiset järjestettiin kerhohuoneella hyvin tuloksin. Toimikunnan joulujuhlaa vietettiin joulukuun kokouksen yhteydessä glögin, jouluaterian ja torttukahvien kera. Toimikunta sai vuoden 2007 aikana kolme uutta jäsentä, joista se iloitsee suuresti. Valitettavasti toimikunta menetti huhtikuussa 2007 vanhimman jäsenensä hänen menehdyttyään vaikean sairauden murtamana. TREFFI- JA OHJELMATOIMIKUNTA Treffi- ja ohjelmatoimikunta kokoontui vuonna 2007 yhteensä 8 kertaa. Pykäliä toimikunnan kokouksissa kirjattiin 74 kappaletta. Toimikuntaan kuuluivat ja sen kokouksiin osallistuivat seuraavat henkilöt: puheenjohtajana Petri Suominen 8 kertaa jäseninä Jouko Backström 3 " Satu Palosaari 6 " Pertti Puisto 7 " Kari Saloranta 8 " Iiris Simola 8 " Kalle Simola 7 " Toimikunnan sihteerinä toimi ensin Iris Simola ja hänen jälkeensä Satu Palosaari.. Toimikunta hoiti toimiston päivystyksen joka kuukauden 2. maanantai. Toistaiseksi voimassa olevat sopimukset ovat jatkuneet Kallionokan (Yläne) ja Livonsaari-Campingin (Askainen) kanssa. Ruissalo Campingin matkailuajoneuvoalue Ruissalossa oli vuokrattu talvikaudeksi Turun kaupungilta. Kesän 2006 ajaksi saatiin kaupungin kanssa jälleen neuvoteltua edullinen kausipaikkasopimus Ruissaloon 20 vaunupaikasta. Ympärivuotisessa käytössä oli lisäksi yhdistyksen oma alue Kesäniemi Vehmaalla, joka siirtyi yhdistyksen omistukseen joulukuussa Toimikunta järjesti - yhdessä Kesäniemitoimikunnan kanssa - kaikki treffit ja tapaamiset Kesäniemessä vuonna Yhdistyksen kalustonhoitajana toimi Erkki Ojanperä.

6 6 TURVATOIMIKUNTA Toimikunta kokoontui 3 kertaa vuonna 2007 ja pykäliä kirjattiin 38 kappaletta. Toimikuntaan kuuluivat ja sen kokouksiin osallistuivat seuraavat henkilöt: puheenjohtajana Lauri Nieminen 3 kertaa sihteerinä Jorma Mustonen 3 " turva-asiamiehenä Martti Rastas 3 " jäseninä Jukka Laaksonen 1 " Roni Pylkkänen 2 " Veijo Sipari 1 " Ari Rehnfors 1 " Vesa Virtanen 2 " Ajotaitomerkkisuorituksia toimikunta otti vastaan kevätkaudella kolme kertaa ja syyskaudella kaksi kertaa. Vaunuyhdistelmällä ajettuja hyväksyttyjä suorituksia kirjattiin yhteensä yhdeksän, joista viisi pronssista, kaksi hopeista, yksi kultainen ja yksi mestarimerkki. Matkailuautolla ajettuja hyväksyttyjä suorituksia kirjattiin yhteensä kolme, joista kaksi oli pronssista ja yksi kultakakkonen. Näiden lisäksi ajotaitomerkin suoritti kolme henkilöä muista yhdistyksistä. Yhdistyksen ajotaitomestaruuskilpailut pidettiin Kilpailuissa oli kolme osanottajaa. Ajotaitomerkkisuoritus- ja ajotaitomestaruuskilpailupaikkana oli Turun Messu- ja Kongressikeskuksen pysäköintialue. Kaikissa ajotapahtumissa oli havaittavissa lievää piristymistä edelliseen vuoteen verrattuna. Toimikunnan toiminnan pääpaino oli tapahtumissa, joko omissa tai muiden järjestämissä, joissa toimikunta oli mukana aktiivisesti. Caravan Show & Camping 2007:ssä toimikunta oli mukana portilla, tekniikassa ja isäntätehtävissä sekä hoiti kaasunmyynnin alueella. Toimikunta oli myös mukana vapaaehtoisessa matkailuajoneuvojen punnituksessa, jonka järjesti K1-katsastajat. Turvatoimikunta oli mukana myös Kesäniemessä pidetyn turvatapahtuman järjestelyissä. Yhdistyksen omilla alueilla toimikunta tarkkaili koko vuoden ajan turvallisuuteen liittyviä asioita kuten sähkön ja kaasun käyttöä sekä liikennettä. Puutteista ja virheistä tiedotettiin asianomaisille. URHEILUTOIMIKUNTA Toimikunnan puheenjohtajana toimi edelleen Pentti Hjerppe. Yhdistyksen lentopallojoukkue on harjoitellut ja pelannut Raunistulan koululla. Toimikunta järjesti elokuussa 2007 Kesäniemen LMC-Cup petanque -kilpailut.

7 7 MATKAILUASIAMIES Toimintavuoden aikana yhdistyksen matkailuasiamiehenä toimi Ilpo Tolvas. Hän on antanut koti- ja ulkomaanmatkailuun liittyvää neuvontaa ja apua jäsenistölle. MATKAILUAUTOASIAMIES Toimintavuoden aikana yhdistyksen matkailuautoasiamiehenä toimi Ari Rehnfors. Matkailuautoasiamies on toiminut yhdistyksen asiantuntijana matkailuautoilua koskevissa asioissa. TURVA-ASIAMIES Toimintavuoden aikana yhdistyksen turva-asiamiehenä toimi Martti Rastas. Turvaasiamies on toiminut yhdistyksen asiantuntijana turvallisuutta koskevissa asioissa. TREFFIT JA TAPAHTUMAT Lasten talvirieha Kesäniemessä Hiihtolomaviikon lauantaina pidettiin lasten talvirieha, jossa lapsia ja nuoria oli runsaasti paikalla. Tapahtumaan saatiin myös kaksi hevosta, joilla lapset pääsivät ratsastamaan. Myös pelastuslaitos esitteli kalustoaan lapsille. Tapahtumaan osallistuville oli tarjolla makkaraa, munkkeja ja limonadia. Pääsiäistreffit Kesäniemessä Pääsiäisenä Kesäniemessä nautittiin rosvopaistia. Aarne Rainio luovutti Miilumestarin vaativat tehtävät Petri Suomiselle. Lauantai-illan tansseissa soitti orkesteri Saturnus. Treffeillä kilpailtiin pallon- ja mononheitossa ja järjestettiin ravikilpailut. Treffit huipentuivat sunnuntain arpajaisiin, joissa arpajaisvoitoista ei ollut tulla loppua. Treffeille osallistui 83 vaunukuntaa, joista vierailijoita oli 18. Caravan Show & Camping 2007 Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa Yhdistys järjesti yhteistyössä Turun Messu- ja Kongressikeskus Oy:n kanssa treffikokoontumisen, joka on yhdistyksen suurin vuosittainen yleisötilaisuus. Järjestyksessään 18. tapahtumaan osallistui 753 matkailuajoneuvokuntaa. Toimihenkilöitä tapahtuman järjestelyihin tarvittiin 77 henkilöä. Leiripäällikkönä toimi aluksi Pentti Groth ( asti) ja hänen jälkeensä Ari Rehnfors. Pääisäntänä oli Kurt Lindroos. Porttivastaavana toimi Lauri Nieminen, tekniikasta ja sähköistyksestä vastasi Mauri Virtanen, vartioinnista Juha Suominen, toimistosta Tapio Tila ja rahastuksesta ja toimihenkilökahvituksesta Arja Eklöf.

8 Caravan Show & Camping 2007:ssä yhdistyksellä oli Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa oma messuosasto, jossa esiteltiin yhdistyksen toimintaa. Osaston teemana oli luonnollisesti yhdistyksen oma alue Kesäniemi ja sen tarjoamat palvelut. Osastolla jaettiin Turun Caravan-postin ja VankkuriViestin numeroita. Myyntitiskillä myytiin yhdistyksen logolla varustettuja fleece-takkeja ja sukkia sekä loput yhdistyksen logolla varustetut lasit. SF-Caravan ry:n osastolta Turun yhdistykseen liittyneet uudet jäsenet ohjattiin Turun osastolle noutamaan liittymispakettinsa. Messuosaston vetäjänä toimi Soili Huhta avustajinaan Arja Järvi, Kalle Laaksonen, Kaija Kaihlamo, Seija ja Tuomo Korsijärvi, Ulla ja Ari Rehnfors sekä Terttu Tila. Myös Turun Seudun YT-alueella oli Caravan Show & Camping 2007:ssa oma osasto. Vaikka yhdistyksemme on Turun Seudun YT-toimikunnan suurin jäsenyhdistys, ei yhdistyksellä ollut tällä osastolla edustusta. Luovuimme edustuksesta YT-osastolla toisten YT-yhdistysten hyväksi. Kesäniemen vappu Vappua vietettiin tavanomaisin menoin. Aattoiltana soitti Ylälystillä Vanha Mylly ja Alalystillä oli lapsilla oma disko. Tapahtumaan osallistui 75 vaunukuntaa, josta vierailijoita oli 14. Kevätkarnevaalit 50-luvun malliin Kesäniemessä Kevätkarnevaalit vietettiin 50-luvun merkeissä. Lauantaina päivällä tutustuttiin sammutusnäytökseen ja harjoiteltiin sammutuksia. Alueella oli myös näytteillä Tuomas Rainion 50-luvun auto. Tapahtumarikkaan päivän jälkeen illalla tanssittiin Terhi Jokilan ja Vanhan Myllyn tahdissa. Treffeille osallistui 94 vaunukuntaa, joista vierailijoita oli 26. Kesäniemen juhannus Juhannusta vietettiin Kesäniemessä perinteisin menoin. Kesäniemikasteen saivat tällä kertaa Nina ja Ralf Ekblad sekä Hanna Kananen ja Kalle Simola. Illan tansseissa soitti orkesteri Atlas. Tapahtumaan osallistui 106 vaunukuntaa, joista vierailijoita oli 16. Unikeonkestit Kesäniemessä Kesäniemen Unikeoksi valittiin Airi Ojala, joka toimitettiin aamu-uinnille asiaankuuluvin menoin. Uinnin jälkeen koko Kesäniemen väelle tarjottiin aamukahvit Ylälystillä. Illalla tanssittiin Heidi Brunilan JuJun tahtiin. Tapahtumaan osallistui 98 vaunukuntaa, joista vierailijoita oli 23. Naisten kuntotapahtuma Kesäniemessä Ritva Pettersson piti kuntojumpan. Tapahtumassa oli 36 osanottajaa. LMC-Petanque Cup -kilpailut Kesäniemessä Petanque-kilpailun voitti tällä kertaa joukkue LiLiPa. Joukkueeseen kuuluivat Hannu Lieskivi, Juha Lindqvist ja Olavi Palosaari. Parhaimman pelaajan palkinnon sai Lea Rajala (Simola). Kilpailutuomarin tehtävät hoiti tutulla jämäkkyydellä Pentti Hjerppe. Kilpailuun osallistui 14 joukkuetta. Tapahtumaan osallistui 84 vaunukuntaa, joista vierailijoita oli 16. Illalla tansseissa esiintyivät Terhi Jokila ja Vanha Mylly. Turvatapahtuma Kesäniemessä Ari Rehnforsin ja Lauri Niemisen johdolla Kesäniemessä pidettiin uusille karavaanareille tutustumistreffit ja turvatapahtuma. Lauantaina aamupäivällä Pertti Puisto esitteli Kesäniemeä alueesta kiinnostuneille vieraille. Päivällä Lauri Nieminen piti lu- 8

9 entoa turvallisuusasioista Ylälystillä. Naistoimikunta hoiti kahvituksen. Lauantaiiltana vieraita viihdytti yhden miehen orkesteri Luici. Tapahtumaan osallistui 67 vaunukuntaa, joista vierailijoita oli 16. Silakkatreffit Kesäniemessä Lauantaina aamupäivällä halstrattiin ja savustettiin silakkaa, jota oli tapahtumaan varattu 350 kg. Se teki hyvin kauppansa. Päivällä lapset kilpailivat tikkakisassa. Orkesterina toimi illalla tuttu Ari Aalto ja Atlantic. Sunnuntaina Ylälystillä oli arpajaiset. Treffeille osallistui 139 vaunukuntaa, joista vierailijoita oli 72. Pikkujoulu Kesäniemessä Pikkujoulua vietettiin Ylälystillä, jossa kesäniemeläisille tarjottiin joululounas. Suurkiitokset tästä kuuluvat Leena ja Jouko Backströmille. Lounaalle osallistui 160 ruokailijaa. Joulupukkikin oli paikalla pienimpien iloksi ja jakoi kaikille lapsille joululahjan. Tanssit Ylälystillä tahditti Reino Nurmi. Uuden Vuoden Vastaanotto Kesäniemessä Uutta Vuotta otettiin vastaan 38 vaunukunnan voimin raketteja paukutellen. 9 TOIMISTO Yhdistyksen toimisto sijaitsee Turussa osoitteessa Linnankatu 49 A. Huoneisto on 120 m 2 :n suuruinen ja siinä on kokoustilat, päivystyshuone, monipuolinen keittiö sekä tilava saunaosasto, joka remontoitiin vuonna Huoneiston parketit hiottiin ja lakattiin kesällä Toimisto on ollut avoinna jäsenistön asiointia varten arkimaanantaisin (kesä- ja heinäkuuta lukuun ottamatta) klo Muina aikoina käytössä on ollut sähköposti ja telefaksi, jotta viestintä yhdistyksen, jäsenistön ja eri yhteistyötahojen välillä olisi mahdollisimman monipuolista ja nykyaikaista. Jäsenistöllä on ollut mahdollisuus vuokrata toimistohuoneistoa yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Toimiston siivouksesta huolehti vuonna 2007 Kirsi Heikkilä. Kerhomestarina toimi Arja Eklöf. JÄSENLEHDET Yhdistyksen oman jäsenlehden, Turun Caravan-postin, julkaiseminen aloitettiin vuonna Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja se postitetaan kaikille yhdistyksen varsinaisille jäsenille, SF-C yhdistysten puheenjohtajille ja yhdistyksen yhteistyökumppaneille. Lehden päätoimittajana toimi vuonna 2007 Jari Valtasaari. Yhdistys osallistui myös Turun Seudun YT-alueen jäsenlehden, VankkuriViestin, julkaisemiseen. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja se postitetaan kaikille Turun Seudun YT-alueen jäsenyhdistysten (14 yhdistystä) jäsenille sekä SF-C yhdistysten puheenjohtajille. Lehden päätoimittajana on sen perustamisesta lähtien toiminut Hannu Raitis.

10 10 JÄSENTARVIKKEIDEN MYYNTI Yhdistys on tehnyt sopimuksen jäsentarvikkeiden myynnistä Carawall Oy:n ja Turun Länsivankkurit Oy:n kanssa. Jäsentarvikkeita on lisäksi ollut jonkin verran myynnissä Caravan Show:ssa, Kesäniemessä sekä päivystysaikoina myös yhdistyksen toimistossa. HUOMIONOSOITUKSET Kevätkokouksessa huomioitiin yhdistyksen toiminnassa aktiivisesti mukana olleita henkilöitä seuraavasti: Varapj. Nieminen aloitti huomionosoitusten jakamisen pienoislipuista. Pienoislipun, joka on yhdistyksen ensimmäinen huomionosoitus, saa kolmen vuoden aktiivisesta osallistumisesta yhdistyksen toimintaan. Tällä kertaa palkittiin Raili ja Juhani Backman, Ralf Ekblad, Henrik Kokki, Hannu Lieskivi, Sirkka ja Timo Martti, Kari Mikkonen, Vesa Mäki-Aisala, Tea Nieminen, Sinikka Suominen, Reija Suokanta sekä Satu ja Vesa Virtanen. Standaarin, jonka saa seuraavan kolmen vuoden aktiivisuuden jälkeen, saivat tällä kertaa Matti Haapolahti, Silja ja Risto Hänninen, Maija ja Jaakko Kesäläinen, Reino Kokki, Juha Lindqvist, Rose-Marie ja Kurt Lindroos, Airi ja Matti Ojala, Ari Rehnfors sekä Tiina ja Esa Suomela. Plaketin, jonka saa taas sitä seuraavan kolmen vuoden aktiivisuuden jälkeen, saivat Leena Backström (nro 76), Jarmo Erkkilä (nro 77), Eva ja Rauno Holm (nro 78) sekä Anna-Liisa ja Eino Ollila (nro 79). Pronssisen yhdistysmerkin, jonka saa taas sitä seuraavan viiden vuoden aktiivisuuden jälkeen, saivat Ritva ja Hannu Jakonen, Jorma Mustonen, Anne ja Heimo Soitamo, Terttu Tila ja Riitta Tolvas. Hopeisen yhdistysmerkin, jonka saa taas sitä seuraavan viiden vuoden aktiivisuuden jälkeen, saivat Sirkka Haapasalo, Soili Huhta, Kalevi Lampisuo, Erkki Leinonen, Erkki Ojanperä ja Ilpo Tolvas. Sitten jatkettiin Harrin maljaan. Harrin maljan on yhdistykselle vuonna 1975 lahjoittanut rouva Eila Neuvonen, SF-C 825, edesmenneen miehensä Harrin muistoksi. Se luovutetaan sille yhdistyksen jäsenelle, joka on erityisesti edistänyt karavaanariasioita. Varapuheenjohtaja Nieminen kertoi luovutuspuheenvuorossaan Harrin maljan saajasta, että sen saaja on ahkera, tunnollinen ja tarkka työssään, vaikka ei olekaan aina niin näkyvästi esillä yhdistyksen toiminnassa. Hänen toimintansa on kuitenkin yhdistykselle ensiarvoisen tärkeää, sillä ilman tällaista asennetta näihin tehtäviin ei yhdistyksen talous olisi niin hyvällä mallilla kuin se nyt on. Harrin maljan sai yhdistyksen monivuotinen taloudenhoitaja Sirkka Haapasalo, joka oli huomionosoituksesta hyvillään. Yhdistyksen entisen puheenjohtajan Rainer Matolan yhdistykselle kiertopalkinnoksi luovuttaman aktiivipalkinnon (ns. Matolan pokaalin) sai Veijo Sipari. Vara-

11 puheenjohtaja Nieminen kertoi luovutuspuheenvuorossaan Veijo Siparista, että hän tekee usein töitä sateessa, tuulessa ja tuiskussa ollessaan mukana sähköporukassa mm. Caravan Showssa. Usein häntä tarvitaan Kesäniemessä ihan tavallisenakin viikonloppuna, jos jollakin on alueella ongelmia vaunun lämmityksen tms. suhteen. Vielä ennen kevätkokousasioihin siirtymistä varapuheenjohtaja Nieminen luovutti tinatuopin Jorma Mustoselle, joka täytti hiljattain 60 vuotta. 11 Syyskokouksessa huomioitiin yhdistyksen toiminnassa aktiivisesti mukana olleita henkilöitä seuraavasti: Pj. Rehnfors kertoi, että syyskokouksen perinteitä noudattaen kokouksessa luovutetaan ainoastaan Nuoren karavaanarin kiertopalkinto, ajotaitomestaruuspalkinnot ja ajotaitomerkit. Nuoren karavaanarin kiertopalkinto, joka on jaettu seitsemän kertaa, jätettiin jakamatta jo kahdeksantena perättäisenä vuotena. Vielä ennen ajotaitomestaruuspalkintoihin siirtymistä pj. Rehnfors luovutti tinatuopin Kurt Lindroosille, joka täytti hiljattain 60 vuotta. Tämän jälkeen pj. Rehnfors jakoi yhdistyksen ajotaitomestaruuspalkinnot. Miesten ajotaitomestaruuden voitti Lauri Nieminen, joka sai haltuunsa myös kiertopalkinnon, nyt jo 16. kertaa. Toisen palkinnon sai Petri Suominen ja kolmannen palkinnon Harri Kilpiö. Naisten ajotaitomestaruuskilpailussa ei ollut tälläkään kertaa yhtään osallistujaa. Tämän jälkeen turvatoimikunnan pj. Lauri Nieminen jakoi ajotaitomerkit: Matkailuajoneuvoyhdistelmällä pronssisen ajotaitomerkin olivat suorittaneet Harri Kilpiö, Jukka Laaksonen, Ismo Suomi, Jarmo Virta ja Vesa Virtanen. Hopeisen ajotaitomerkin olivat suorittaneet Petri Suominen ja Mauri Virtanen. Kultamerkin oli suorittanut Katriina Laitinen. Mestarimerkin oli suorittanut Kari Mäntyniemi. Ajotaitomerkkisuorituksia matkailuajoneuvoyhdistelmällä oli oman yhdistyksen jäsenistä suorittanut yhdeksän henkilöä. Lisäksi muista yhdistyksistä suorittajia oli kolme henkilöä. Matkailuautolla olivat pronssisen ajotaitomerkin suorittaneet Jari Engman ja Ari Rehnfors. Kulta II-ajotaitomerkin matkailuautolla oli suorittanut Lauri Nieminen. EDUSTUKSET Turun Seudun YT-toimikunnassa ovat edustajinamme vuonna 2007 olleet pj. Ari Rehnfors ja vpj. Lauri Nieminen. Yhdistyksen sihteeri Soili Huhta on toiminut YTtoimikunnan sihteerinä vuodesta 1994 lähtien. Vankkuri-Viestin päätoimittajana on alusta asti, nyt jo 25. vuotta, toiminut Hannu Raitis. Yhdistyksen edustajana Caravan Show & Campingin päätoimikunnassa on ollut pj. Ari Rehnfors.

12 SF-Caravan Turku ry on yksi Caravan Huiput ry:n yhdeksästä jäsenestäyhdistyksestä. Yhdistystämme Caravan Huiput ry:n hallituksessa edustaa pj. Ari Rehnfors. Kevätliittokokouksessa Espoon Korpilammella edustajanamme olivat Lauri Nieminen sekä Ari ja Ulla Rehnfors. Syysliittokokouksessa Jyväskylän Paviljongissa edustajinamme olivat Lauri Nieminen sekä Ari ja Ulla Rehnfors. Vpj., turvatoimikunnan puheenjohtaja Lauri Nieminen on hoitanut SF-Caravan ry:n ajotaitomerkkiasiat alkaen. Vpj., turvatoimikunnan puheenjohtaja Lauri Nieminen valittiin syksyllä 2003 SF- Caravan ry:n turvatoimikuntaan. Hänen toimenkuvanaan toimikunnassa on ajotaito ja karavaanarin ajotaitokorttikoulutus. Liiton turvatoimikuntaan perustettiin v turvakummityöryhmä, jossa Lauri Nieminen on mukana. Vuonna 2007 Lauri Nieminen kävi yhdeksässä eri yhdistyksessä liiton edustajana opastamassa yhdistysten jäseniä lähinnä matkailuajoneuvon käsittelyssä ja merkkisuorituksissa. Vpj., turvatoimikunnan puheenjohtaja Lauri Nieminen on Kabe-klupin hallituksen jäsen ja jäsenkirjuri. Ilpo Tolvas on ACCF:n (AutoCaravan Club of Finland) johtoryhmän jäsen ja sen varapuheenjohtaja lähtien. 12 TIEDOTUS Yhdistyksen www-sivut ovat olleet käytössä maaliskuusta 2004 lähtien. Ne löytyvät osoitteesta Kotisivut on valmistanut Tea Nieminen. Hän myös päivittää sivut edelleen tarvittaessa. Yhdistyksellä on myös oma sähköpostiosoite, jota käyttäen voidaan tiedottaa erilaisista asioista niille, jotka ovat lähestyneet yhdistystä sähköpostitse. Sähköpostia lukee ja siihen vastaa pj. Ari Rehnfors. KOULUTUS Lauri Nieminen osallistui Karavaanarin ajotaitokortti kurssin II-osuudelle liiton turvatoimikunnan kouluttajana Hyvinkäällä Lauri Nieminen osallistui karavaanarin ajotaito I-kurssille liiton turvatoimikunnan kouluttajana Hartolassa. Kurssille osallistuivat Ari Rehnfors sekä Jari Engman.

13 13 LEIRINTÄ Kesäniemen alue on ollut vilkkaassa käytössä koko vuoden. Vuosipaikkoja myytiin 105 ja kausipaikkoja 11 kappaletta. Kesäniemitoimikunnan ja treffi- ja ohjelmatoimikunnan puheenjohtajilla sekä yhdistyksen puheenjohtajalla oli lisäksi maksuton vuosipaikka Kesäniemessä. Vuoden 2007 aikana Kesäniemessä kirjattiin omia vuosi- ja kausipaikkalaisten yöpymisiä vaunuvuorokautta. Vierasyöpymisiä kirjattiin 879 vaunuvuorokautta. Vaunuvuorokausia kertyi siis yhteensä Henkilövuorokausiksi muutettuna (kerroin 2.7 henk.) määrät olivat Kesäniemessä vuonna 2006 omien vuosi- ja kausipaikkalaisten osalta henkilövuorokautta ja vierailijoitten osalta henkilövuorokautta eli yhteensä henkilövuorokautta. Henkilöyöpymisten määrä on edelliseen vuoteen verrattuna vähentynyt vuorokaudella. Vuoden 2007 henkilövuorokausiluvut eivät kuitenkaan ole suoraan vertailukelpoisia vuoden 2006 lukuihin, koska laskennassa käytetty, liiton kunakin vuonna ilmoittama henkilölukukerroin on pudonnut 3.2:sta 2.7:ään. Kesäniemeä isännöivät Leeni ja Pertti Puisto. Myös Ruissalo Camping on ollut yhdistyksen jäsenten ja vierailijoiden vilkkaassa käytössä talvikaudella Ruissaloon myytiin koko talvikauden kausipaikkoja 62 kappaletta. Ruissalon vastaavat yöpymisluvut vuodelta 2007 (kevät- ja syyskausi) olivat vaunuvuorokautta (kausipaikkalaiset 3 509, vierailijat 770) ja henkilövuorokautta (kerroin 2.7 henk.). Henkilöyöpymisten määrä on edelliseen vuoteen verrattuna laskenut 968 vuorokaudella. Myöskään Ruissalon kohdalla vuoden 2007 henkilövuorokausiluvut eivät ole suoraan vertailukelpoisia vuoden 2006 lukuihin, koska laskennassa käytetty, liiton kunakin vuonna ilmoittama henkilölukukerroin on pudonnut 3.2:sta 2.7:ään. Ruissaloa isännöivät Pirjo ja Matti Vainio. Yhdistyksen vuonna 2007 muualla kuin Kesäniemessä järjestämillä treffeillä (Caravan Show & Camping 2007) yöpymisiä kirjattiin lisäksi vaunuvuorokautta, joka henkilövuorokausiksi muutettuna tekee henkilövuorokautta. YHDISTYKSEN TOIMINTA YLEENSÄ Kesäniemen rakentaminen on edelleen ollut yhdistyksen tärkein ja eniten voimavaroja vaatinut projekti ja sen palvelutason parantamiseksi tehdään jatkuvasti työtä. Aleen tiedot julkaistiin sekä Karavaanarin alueoppaassa, joka postitetaan kaikille SF- Caravan ry:n jäsenille, että CaravanHuiput -esitteessä, jota jaetaan mm. matkailuun liittyvissä tapahtumissa, matkailutoimistoissa ja kuntien infopisteissä. CaravanHuiput -markkinointiketju aloitti toimintansa vuoden 1999 alussa. Ketjuun liittymisen myötä Kesäniemeen odotetaan toiveikkaasti uusia vierailijoita, joita siellä kävikin jo ensimmäisenä CaravanHuippuvuotena ennätysmäärä. CH-passia käyttävien vierailijoiden määrä on tämän jälkeen vaihdellut vuosittain puoleen ja toiseen. Vierailijat aina Rovaniemeä, Varkautta ja Mikkeliä myöten ovat olleet Kesäniemeen tyytyväisiä ja kehuneet alueen palveluita. Johtokunta kiittää jäsenistöä aktiivisesta osallistumisesta yhdistyksen toimintaan ja tapahtumiin. Uusia kasvoja kuitenkin kaivataan kipeästi jo tutuiksi käyneiden jouk-

14 koon. Esim. yhdistyksen kotisivujen ja sähköpostiosoitteen kautta nuorempikin sukupolvi voi lähestyä yhdistystä ja esittää toiveitaan ja mielipiteitään sen toiminnasta, treffeistä yms. ja tarjoutua auttamaan uusien ehdotusten toteuttamisessa. 14 JOHTOKUNTA

SF-Caravan Turku ry Toimintakertomus 2008

SF-Caravan Turku ry Toimintakertomus 2008 SF-Caravan Turku ry Toimintakertomus 2008 2 YHDISTYS SF-Caravan Turku ry:n toiminta oli vuonna 2008, yhdistyksen 39. toimintavuotena, vilkasta ja monimuotoista. Jäsenistön käytössä on edelleen ollut kaksi

Lisätiedot

SF-Caravan Turku ry TOIMINTAKERTOMUS 2014

SF-Caravan Turku ry TOIMINTAKERTOMUS 2014 SF-Caravan Turku ry TOIMINTAKERTOMUS 2014 1 Sisällysluettelo 1. YHDISTYS... 2 2. JÄSENISTÖ... 2 3. YLEISET KOKOUKSET... 2 4. JOHTOKUNTA... 2 5. CARAVAN SHOW & CAMPING TOIMIKUNTA... 3 6. KESÄNIEMITOIMIKUNTA...

Lisätiedot

SF-Caravan Turku ry Toimintasuunnitelma 2012

SF-Caravan Turku ry Toimintasuunnitelma 2012 SF-Caravan Turku ry Toimintasuunnitelma 2012 2 YHDISTYS SF-Caravan Turku ry toimii sääntöjensä mukaisesti ensisijaisesti jäsenperheittensä matkailuajoneuvojen käyttömahdollisuuksien edistämiseksi. Pääkohteena

Lisätiedot

No 3 2009. The Mobile Living Experience On monipuolinen vapaa-ajan maailma KOTIIN, MÖKILLE JA MATKALLE! Tuotekatu 10, Raisio Puh.

No 3 2009. The Mobile Living Experience On monipuolinen vapaa-ajan maailma KOTIIN, MÖKILLE JA MATKALLE! Tuotekatu 10, Raisio Puh. No 3 2009 40-vuotis EXTRA KOTIIN, MÖKILLE JA MATKALLE! The Mobile Living Experience On monipuolinen vapaa-ajan maailma Solifer Centeristä löydät laajan valikoiman vapaa-ajan kulkuneuvoja matkailuvaunuista

Lisätiedot

56.990 NISSAN MURANO 3.5 V6 172 CVT 5-OV. X-TRONIC 2007 9 tkm 59.990. CCV717 Fiat Granduca Auto-Roller 4 1.9TD 151tkm 1999

56.990 NISSAN MURANO 3.5 V6 172 CVT 5-OV. X-TRONIC 2007 9 tkm 59.990. CCV717 Fiat Granduca Auto-Roller 4 1.9TD 151tkm 1999 No 2 2011 JOUSTAVAT KAUPAT JOPA ILMAN KÄSIRAHAA Vaihdossa ostamme autot, mopot, mönkijät, moottoripyörät, asuntovaunut ja asuntoautot BUI737 Adria Vision I 707 SG Renault 2.5dCi 150 hv 34tkm 2007 p.tutka,

Lisätiedot

Syyskokouksessa runsas osanotto siv. 8 9 Kesäniemi tapahtumien keskipisteenä Petanquekisat siv. 6 7 Unikeonpäivä siv. 10 11 Silakkatreffit siv.

Syyskokouksessa runsas osanotto siv. 8 9 Kesäniemi tapahtumien keskipisteenä Petanquekisat siv. 6 7 Unikeonpäivä siv. 10 11 Silakkatreffit siv. No 3 2008 Syyskokouksessa runsas osanotto siv. 8 9 Kesäniemi tapahtumien keskipisteenä Petanquekisat siv. 6 7 Unikeonpäivä siv. 10 11 Silakkatreffit siv. 16 19 Turun Caravanposti 1 VAHVISTAA KÄYRISTÄÄ

Lisätiedot

Tutustu meillä Turun suurimpaan SISÄTILANÄYTTELYYN!

Tutustu meillä Turun suurimpaan SISÄTILANÄYTTELYYN! 2015 20 vuotta No 2 2015 Tutustu meillä Turun suurimpaan SISÄTILANÄYTTELYYN! BEST-CARAVAN LIEDOSSA JO 2 VUOTTA! Tutut ammattilaiset palveluksessasi! Leo Lindwall Puh. 0400-150 583 Rauno Jerkku Puh. 044-206

Lisätiedot

viesti 1/2011 Reilua kauppaa hyvissä merkeissä! Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880, www.lansivankkurit.com

viesti 1/2011 Reilua kauppaa hyvissä merkeissä! Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880, www.lansivankkurit.com viesti 1/2011 YHTEISTIEDOTE 1/2011 (135) 33. VUOSIKERTA SF-C TURUN SEUDUN YT-ALUE Reilua kauppaa hyvissä merkeissä! Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880, www.lansivankkurit.com SF-CARAVAN YHDISTYKSET: KAARINA,

Lisätiedot

1ovh. 1250,- Koskee uusia tilaussopimuksia. 21.980,- ovh. 26.270,- Etusi 4.290,- 60v-juhlatarjouksena. No 2 2013 HINTA

1ovh. 1250,- Koskee uusia tilaussopimuksia. 21.980,- ovh. 26.270,- Etusi 4.290,- 60v-juhlatarjouksena. No 2 2013 HINTA Nyt jos koskaan voitte lähteä löytöretkeilemään Pohjolaan tai valloittamaan Eurooppaa. Näköalat tuulilasin takaa ovat kiehtovat, matkaseura mahtavaa ja hyvinvarustettu koti selkänojan takana. Ja parhaista

Lisätiedot

MATKALLA MUKANA. .fi. Jättivalikoima uusia ja käytettyjä. pikaiseen toimitukseen. matkailuajoneuvoja

MATKALLA MUKANA. .fi. Jättivalikoima uusia ja käytettyjä. pikaiseen toimitukseen. matkailuajoneuvoja YHTEISTIEDOTE 2/2009 (128) 31. VUOSIKERTA SF-C TURUN SEUDUN YT-ALUE MUKANA MATKALLA Jättivalikoima uusia ja käytettyjä matkailuajoneuvoja pikaiseen toimitukseen.fi SF-CARAVAN YHDISTYKSET KAARINA, LIETO,

Lisätiedot

TAMPERE PORI OULU ESPOO

TAMPERE PORI OULU ESPOO MUKANA MATKALLA Kauttamme nyt laadukkaat Svenska Tältin teltat ja tarvikkeet Tuotekatu 10 Raisio Puh. 0207 299 710 Avoinna ma 9.00 18.00, ti-pe 9.00 17.00, la 9.00 14.00 www.carawall.fi RAISIO TAMPERE

Lisätiedot

Caravan-talo. Täyden palvelun. viesti 1/2012. Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880, www.lansivankkurit.com

Caravan-talo. Täyden palvelun. viesti 1/2012. Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880, www.lansivankkurit.com viesti 1/2012 YHTEISTIEDOTE 1/2012 (139) 34. VUOSIKERTA SF-C TURUN SEUDUN YT-ALUE Täyden palvelun Caravan-talo TURUN Pansiontie 6, 20200 Turku Puh. 02-2749 880 www.lansivankkurit.com M.A.T. Pansiontie

Lisätiedot

Caravan-talo. Täyden palvelun. viesti 4/2011. Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880, www.lansivankkurit.com

Caravan-talo. Täyden palvelun. viesti 4/2011. Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880, www.lansivankkurit.com viesti 4/2011 YHTEISTIEDOTE 4/2011 (138) 33. VUOSIKERTA SF-C TURUN SEUDUN YT-ALUE Täyden palvelun Caravan-talo TURUN Pansiontie 6, 20200 Turku Puh. 02-2749 880 www.lansivankkurit.com M.A.T. Pansiontie

Lisätiedot

YHTEISTIEDOTE 4/2012 (142) 34. VUOSIKERTA TURUN. Pansiontie 6, 20200 Turku Puh. 02-2749 880 www.lansivankkurit.com

YHTEISTIEDOTE 4/2012 (142) 34. VUOSIKERTA TURUN. Pansiontie 6, 20200 Turku Puh. 02-2749 880 www.lansivankkurit.com Viesti 4/2012 YHTEISTIEDOTE 4/2012 (142) 34. VUOSIKERTA Täyden palvelun Caravan-talo TURUN Pansiontie 6, 20200 Turku Puh. 02-2749 880 www.lansivankkurit.com M.A.T. Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880,

Lisätiedot

Caravan-talo. Täyden palvelun. Viesti 2/2015

Caravan-talo. Täyden palvelun. Viesti 2/2015 Viesti 2/2015 YHTEISTIEDOTE 2/2015 (152) 37. VUOSIKERTA Täyden palvelun Caravan-talo Olemme myös Facebookissa. TURUN M.A.T. Pansiontie 6, 20200 TURKU Puh. (02) 274 9880 www.lansivankkurit.com SF-CARAVAN

Lisätiedot

YHTEISTIEDOTE 3/2012 (141) 34. VUOSIKERTA TURUN. Pansiontie 6, 20200 Turku Puh. 02-2749 880 www.lansivankkurit.com

YHTEISTIEDOTE 3/2012 (141) 34. VUOSIKERTA TURUN. Pansiontie 6, 20200 Turku Puh. 02-2749 880 www.lansivankkurit.com Viesti 3/2012 YHTEISTIEDOTE 3/2012 (141) 34. VUOSIKERTA Täyden palvelun Caravan-talo TURUN Pansiontie 6, 20200 Turku Puh. 02-2749 880 www.lansivankkurit.com M.A.T. Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880,

Lisätiedot

Vaihdossa ostamme autot, mopot, mönkijät, moottoripyörät, asuntovaunut ja asuntoautot JOUSTAVAT KAUPAT JOPA ILMAN KÄSIRAHAA

Vaihdossa ostamme autot, mopot, mönkijät, moottoripyörät, asuntovaunut ja asuntoautot JOUSTAVAT KAUPAT JOPA ILMAN KÄSIRAHAA No 4 2011 JOUSTAVAT KAUPAT JOPA ILMAN KÄSIRAHAA Vaihdossa ostamme autot, mopot, mönkijät, moottoripyörät, asuntovaunut ja asuntoautot BUI737 Adria Vision I 707 SG Renault 2.5dCi 150 hv 34tkm 2007 p.tutka,

Lisätiedot

Caravan-talo. Täyden palvelun. Viesti 3/2015

Caravan-talo. Täyden palvelun. Viesti 3/2015 Viesti 3/2015 YHTEISTIEDOTE 3/2015 (153) 37. VUOSIKERTA Täyden palvelun Caravan-talo Olemme myös Facebookissa. TURUN M.A.T. Pansiontie 6, 20200 TURKU Puh. (02) 274 9880 www.lansivankkurit.com SF-CARAVAN

Lisätiedot

YHTEISTIEDOTE 4/2009 (130) 31. VUOSIKERTA SF-C TURUN SEUDUN YT-ALUE. sekä kuntolaitteet talvihinnoilla. polkupyörät,

YHTEISTIEDOTE 4/2009 (130) 31. VUOSIKERTA SF-C TURUN SEUDUN YT-ALUE. sekä kuntolaitteet talvihinnoilla. polkupyörät, Solifer Centerin väki kiittää VANKKURIVIESTIN lukijoita kuluneesta vuodesta ja toivottaa Hyvää Joulua ja iloista caravanvuotta 2010. Nyt skootterit, polkupyörät, sekä kuntolaitteet talvihinnoilla pois.

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN SF-CARAVAN YHDISTYKSET

POHJOIS-SUOMEN SF-CARAVAN YHDISTYKSET POHJOIS-SUOMEN SF-CARAVAN YHDISTYKSET YT-KASI 2015 Onnittelut Vuoden 2014 Caravan-alue SF-C Rantasarka! LIIKKEELLÄ LUONNOSTAAN SF-C LOHENPYRSTÖ ry SF-C LÄNSI-POHJA ry SF-C KOILLISMAA ry SF-C NAPAPIIRI

Lisätiedot

Caravan. Lakeurelta. Jäsenlehti 45 SF-Caravan Seinäjoen seutu ry 1-2015

Caravan. Lakeurelta. Jäsenlehti 45 SF-Caravan Seinäjoen seutu ry 1-2015 Caravan Lakeurelta Jäsenlehti 45 SF-Caravan Seinäjoen seutu ry 1-2015 AUTOT JA VAUNUT KAIKKEEN MATKAILUUN Tervetuloa Kalajärvelle Rinta-Joupin Autoliikkestä löydät maan suurimman valikoiman matkailuajoneuvoja

Lisätiedot

HOBBY-MYYJÄSI TURUSSA

HOBBY-MYYJÄSI TURUSSA No 4 2012 HOBBY-MYYJÄSI TURUSSA Peter Sjöqvist, puh. 044 5994 353 TERVETULOA TULEVAISUUTEEN HOBBY PREMIUM HOBBY PREMIUM VAN ulkoa kompakti, sisältä tilaihme UUTUUS Meillä käyvät vaihdossa myös henkilö-

Lisätiedot

+ yli 300 muuta vaihdokkia www.loimaanlaatuauto.fi

+ yli 300 muuta vaihdokkia www.loimaanlaatuauto.fi No 3 2011 JOUSTAVAT KAUPAT JOPA ILMAN KÄSIRAHAA Vaihdossa ostamme autot, mopot, mönkijät, moottoripyörät, asuntovaunut ja asuntoautot BUI737 Adria Vision I 707 SG Renault 2.5dCi 150 hv 34tkm 2007 p.tutka,webasto,

Lisätiedot

YHTEISTIEDOTE 3/2009 (129) 31. VUOSIKERTA SF-C TURUN SEUDUN YT-ALUE. ja niiden oheistuotteita myyvä liike. Monipuolinen valikoimamme kattaa

YHTEISTIEDOTE 3/2009 (129) 31. VUOSIKERTA SF-C TURUN SEUDUN YT-ALUE. ja niiden oheistuotteita myyvä liike. Monipuolinen valikoimamme kattaa Carawall on nyt Solifer Center! Tutusta ja tunnetusta Carawallista on tullut uusi muonipuolinen vapaaajan maailma - Solifer Center. Solifer Center on uusi vapaa-ajan kulkuneuvoja ja niiden oheistuotteita

Lisätiedot

No 1 2013. Hobby-matkailuautot siirtyvät Halutuimmalle Premium-tasolle. Premium van Premium drive siesta alk. 49 900 alk. 55 800 alk.

No 1 2013. Hobby-matkailuautot siirtyvät Halutuimmalle Premium-tasolle. Premium van Premium drive siesta alk. 49 900 alk. 55 800 alk. No 1 2013 Hobby-matkailuautot siirtyvät Halutuimmalle Premium-tasolle Ainutlaatuisen innovatiivinen Hobby Premium -ajatustusmaailma laajentuu myös matkailuautoihin. Kaunis ja toimiva design yhdistyy saumattomasti

Lisätiedot

CAROS2-2011 SF-Caravan Oulun Seutu ry jäsenlehti

CAROS2-2011 SF-Caravan Oulun Seutu ry jäsenlehti 1 CAROS2-2011 SF-Caravan Oulun Seutu ry jäsenlehti 2 Tervehdys Virpiniemen liikuntaopistolta! Olen aloittanut kesällä Virpiniemen liikuntaopiston uutena rehtorina. Muutin Rovaniemeltä perheeni kanssa työn

Lisätiedot

YHTEISTIEDOTE 2/2012 (140) 34. VUOSIKERTA TURUN. Pansiontie 6, 20200 Turku Puh. 02-2749 880 www.lansivankkurit.com

YHTEISTIEDOTE 2/2012 (140) 34. VUOSIKERTA TURUN. Pansiontie 6, 20200 Turku Puh. 02-2749 880 www.lansivankkurit.com Viesti 2/2012 YHTEISTIEDOTE 2/2012 (140) 34. VUOSIKERTA Täyden palvelun Caravan-talo TURUN Pansiontie 6, 20200 Turku Puh. 02-2749 880 www.lansivankkurit.com M.A.T. Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880,

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN SF-CARAVAN YHDISTYKSET

POHJOIS-SUOMEN SF-CARAVAN YHDISTYKSET POHJOIS-SUOMEN SF-CARAVAN YHDISTYKSET YT-KASI 2014 LIIKKEELLÄ LUONNOSTAAN SF-C LOHENPYRSTÖ ry SF-C LÄNSI-POHJA ry SF-C KOILLISMAA ry SF-C NAPAPIIRI ry SF-C OULUN SEUTU ry SF-C OUNAS-LAPPI ry SF-C PERÄPOHJOLA

Lisätiedot

1 2013 44. VUOSIKERTA

1 2013 44. VUOSIKERTA Pica-viesti 1 2013 44. VUOSIKERTA Tässä numerossa mm.: Tapahtumakalenteri s. 2 Pica-kokki s. 2 Toimintasuunnitelma vuodelle 2013 s. 5 Maisan kuulumisia s. 6 Syyskokokous päätti s. 8 Pica-pila s. 9 Männikön

Lisätiedot

Helsingin Kirjatyöntekijäin Yhdistys r.y. TOIMINTAKERTOMUS

Helsingin Kirjatyöntekijäin Yhdistys r.y. TOIMINTAKERTOMUS Helsingin Kirjatyöntekijäin Yhdistys r.y. TOIMINTAKERTOMUS 2010 1 Helsingin Kirjatyöntekijäin Yhdistys ry 2010 Pääkaupunkiseudulla toimivan ammattiosaston toimintavuosi 2010 oli ensimmäinen TEAM Teollisuusalojen

Lisätiedot