SF-Caravan Turku ry

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "31.3.2008. SF-Caravan Turku ry"

Transkriptio

1 SF-Caravan Turku ry Toimintakertomus 2007

2 2 YHDISTYS SF-Caravan Turku ry:n toiminta oli vuonna 2007, yhdistyksen 38. toimintavuotena, vilkasta ja monimuotoista. Jäsenistön käytössä on edelleen ollut kaksi omaa aluetta, ympärivuotisena vuonna 2001 omaksi ostettu Kesäniemi Vehmaalla ja talvikaudella myös Ruissalo Camping Turussa, sekä kaksi sopimusaluetta, Kallionokka Yläneellä ja Livonsaari-Camping Askaisissa. Alueiden hintataso on saatu pysymään jäsenistölle mahdollisimman edullisena. Perinteisten treffien ja tapaamisten lisäksi yhdistys on toteuttanut omilla alueillaan monia pienempiä tapahtumia. Kallionokka ja Livonsaari ovat myös järjestäneet omilla alueillaan treffejä ja tapahtumia, joihin yhdistyksen jäsenet ovat voineet osallistua. Näiden järjestelyihin yhdistys ei kuitenkaan ole osallistunut millään tavoin. JÄSENISTÖ Vuoden 2006 lopussa yhdistyksessä oli jäseniä (sis. 30 vapaajäsentä) ja perhejäseniä 68. Yhteensä jäsenmäärä oli Vuonna 2007 vastaavat luvut olivat jäsentä (sis. 29 vapaajäsentä) ja 71 perhejäsentä. Yhteensä jäsenmäärä oli Vuoteen 2006 verrattuna jäsenmäärä on vuonna 2007 lisääntynyt 5 henkilöllä. Jäsenkirjurina toimi Ulla Rehnfors. YLEISET KOKOUKSET Kevätkokous pidettiin Turun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan laitosrakennus Medisiinan luentosalissa auditorium externum. Kevätkokoukseen osallistui 38 jäsentä ja 8 perhejäsentä. Syyskokous pidettiin Turun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan laitosrakennus Medisiinan luentosalissa auditorium externum. Syyskokoukseen osallistui ennätysmäiset 80 jäsentä ja 20 perhejäsentä. JOHTOKUNTA Johtokunta kokoontui vuonna 2007 yhteensä 13 kertaa, pykäliä kirjattiin 216 kappaletta ja sen kokouksiin osallistuivat: puheenjohtajana Ari Rehnfors 13 kertaa jäseninä Ralf Ekblad 12 " Soili Huhta 13 " Tuomo Korsijärvi 12 "

3 3 Lauri Nieminen 12 " Jarmo Paakkanen 13 " Pertti Puisto 12 " Petri Suominen 13 " Mauri Virtanen 12 " Johtokunnan kokouksiin osallistuivat lisäksi ilman äänivaltaa yhdistyksen toimikuntien vetäjät, asiamiehet ja taloudenhoitaja. Yhdistyksen varapuheenjohtajana toimi Lauri Nieminen, sihteerinä Soili Huhta, taloudenhoitajana Sirkka Haapasalo sekä tilintarkastajina Maija-Liisa Torikka ja Riitta Tolvas. CARAVAN SHOW & CAMPING -TOIMIKUNTA Toimikunta on nimensä mukaisesti perustettu ainoastaan Caravan Show & Campingin järjestelyistä vastaavaksi toimikunnaksi. Sen toimikausi alkaa muista toimikunnista poiketen edellisen vuoden Caravan Show & Campingistä ja päättyy seuraavan vuoden Caravan Show & Campingiin. Toimikunta kokoontui valmistelemaan Caravan Show & Camping 2007:n treffikokoontumista 7 kertaa ja pykäliä kertyi pöytäkirjoihin 69 kpl. Toimikuntaan kuuluivat ja sen kokouksiin osallistuivat seuraavat henkilöt: Leiripäällikkö asti Pentti Groth 5 kertaa Leiripäällikkö alkaen Ari Rehnfors 3 " Pääisäntä Kurt Lindroos 2 " Porttivastaava Lauri Nieminen 5 " Rahastus/kahvitus Arja Eklöf 6 " Toimisto/ilmoittautumiset Tapio Tila 7 " Tekniikka/sähköistys Mauri Virtanen 4 " Vartiointi Juha Suominen 5 " Messuosasto Soili Huhta 6 " Ensiapu/kuljetukset Pentti Haanpää 7 " Toimikunnan sihteerinä toimi Tapio Tila. Yhdistyksen edustajina Caravan Show 2006:n päätoimikunnan kokouksiin (toimikunta koostuu SF-Caravan ry:n, Turun Messukeskus Oy:n, SF-Caravan Turku ry:n, vaunukauppiaiden ja Turun kaupungin edustajista) osallistuivat Pentti Groth ja Ari Rehnfors. Vuonna 2007 lähetettiin Turussa toimiville mediayksiköille lehdistötiedote, joka tuotti paikallisradio Auran Aaltoihin ja Radio Majakkaan Ari Rehnforsin ja Tapio Tilan haastattelun. Lisäksi Turku-TV haastatteli Ari Rehnforsia messuilla taustanaan yhdistyksen messuosasto. Kaikille toimihenkilöille järjestettiin tiedotustilaisuus Turun Messu- ja kongressikeskuksen ravintolassa ja tilaisuudessa käytiin läpi työtehtävät vastuualueittain. Toimihenkilöitä tapahtuman järjestelyihin osallistui 77 henkilöä. Toimikunta järjesti kaikille toimihenkilöille päätöstilaisuuden, johon osallistui 48 henkilöä. Päättäjäiset pidettiin Hepokultasalissa

4 4 KESÄNIEMITOIMIKUNTA Kesäniemitoimikunta kokoontui vuonna 2007 yhteensä 9 kertaa. Pykäliä toimikunnan kokouksissa kirjattiin 114 kappaletta. Toimikuntaan kuuluivat ja sen kokouksiin osallistuivat seuraavat henkilöt: puheenjohtajana Pertti Puisto 9 kertaa jäseninä Ralf Ekblad 7 " Ilkka Elers 9 " Jari Kaaros 8 " Kalevi Lampisuo 7 " Erkki Ojanperä 9 " Jarmo Paakkanen 9 " Markku Salovaara 5 " Iris Simola 8 " Petri Suominen 9 " Timo Vuorinen 1 " Toimikunnan sihteerinä toimi Jarmo Paakkanen. Toimikunta hoiti toimiston päivystyksen joka kuukauden 4. maanantai. RAKENTAMINEN: Tärkeimmät työt olivat "pelastustien" rakentaminen ja sähköistykset. Keväällä ja syksyllä pidettiin siivoustalkoot. TREFFIT JA TAPAHTUMAT: Kesäniemen treffit ja tapahtumat on selostettu toimintakertomuksen otsikon Treffit ja tapahtumat kohdalla. Toimikunta osallistui kaikkien Kesäniemessä järjestettyjen treffien ja tapahtumien järjestämiseen sekä ohjelmanjärjestäjinä että treffitoimihenkilöinä. NAISTOIMIKUNTA Toimikunta on kokoontunut joka kuukauden 3. maanantai (kesä- ja heinäkuuta lukuunottamatta) yhdistyksen huoneistossa kokouksen ja kerhopäivystyksen merkeissä. Toimikunta kokoontui 10 kertaa vuonna Toimikuntaan kuuluivat ja sen kokouksiin osallistuivat seuraavat henkilöt: puheenjohtajana Maija Kesäläinen 10 kertaa jäseninä Arja Eklöf 6 " Sirpa From 5 " Kaija Helmiö 5 " Seija Korsijärvi 7 " Rose-Marie Lindroos 5 " Anna-Liisa Ollila 9 " Iris Simola 10 "

5 5 Anne Soitamo 7 " Terttu Tila 8 " Riitta Tolvas 4 " Toimikunta osallistui Caravan Show & Camping treffeille Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa, jossa toimikunta hoiti rahastuksen ja toimihenkilöiden kahvituksen sämpylöineen. Myös yhdistyksen kevät- ja syyskokouskahvitus sujui toimikunnan naisilta vuosien kokemuksella. Naisten kuntovitoselle toimikunta osallistui kahdeksan naisen voimin reippaasti kävellen. Kesäniemessä järjestetyssä Turvatapahtumassa toimikunta tarjoili tapahtuman osanottajille kahvia ja mehua pikkupurtavan kera. Joulumyyjäiset järjestettiin kerhohuoneella hyvin tuloksin. Toimikunnan joulujuhlaa vietettiin joulukuun kokouksen yhteydessä glögin, jouluaterian ja torttukahvien kera. Toimikunta sai vuoden 2007 aikana kolme uutta jäsentä, joista se iloitsee suuresti. Valitettavasti toimikunta menetti huhtikuussa 2007 vanhimman jäsenensä hänen menehdyttyään vaikean sairauden murtamana. TREFFI- JA OHJELMATOIMIKUNTA Treffi- ja ohjelmatoimikunta kokoontui vuonna 2007 yhteensä 8 kertaa. Pykäliä toimikunnan kokouksissa kirjattiin 74 kappaletta. Toimikuntaan kuuluivat ja sen kokouksiin osallistuivat seuraavat henkilöt: puheenjohtajana Petri Suominen 8 kertaa jäseninä Jouko Backström 3 " Satu Palosaari 6 " Pertti Puisto 7 " Kari Saloranta 8 " Iiris Simola 8 " Kalle Simola 7 " Toimikunnan sihteerinä toimi ensin Iris Simola ja hänen jälkeensä Satu Palosaari.. Toimikunta hoiti toimiston päivystyksen joka kuukauden 2. maanantai. Toistaiseksi voimassa olevat sopimukset ovat jatkuneet Kallionokan (Yläne) ja Livonsaari-Campingin (Askainen) kanssa. Ruissalo Campingin matkailuajoneuvoalue Ruissalossa oli vuokrattu talvikaudeksi Turun kaupungilta. Kesän 2006 ajaksi saatiin kaupungin kanssa jälleen neuvoteltua edullinen kausipaikkasopimus Ruissaloon 20 vaunupaikasta. Ympärivuotisessa käytössä oli lisäksi yhdistyksen oma alue Kesäniemi Vehmaalla, joka siirtyi yhdistyksen omistukseen joulukuussa Toimikunta järjesti - yhdessä Kesäniemitoimikunnan kanssa - kaikki treffit ja tapaamiset Kesäniemessä vuonna Yhdistyksen kalustonhoitajana toimi Erkki Ojanperä.

6 6 TURVATOIMIKUNTA Toimikunta kokoontui 3 kertaa vuonna 2007 ja pykäliä kirjattiin 38 kappaletta. Toimikuntaan kuuluivat ja sen kokouksiin osallistuivat seuraavat henkilöt: puheenjohtajana Lauri Nieminen 3 kertaa sihteerinä Jorma Mustonen 3 " turva-asiamiehenä Martti Rastas 3 " jäseninä Jukka Laaksonen 1 " Roni Pylkkänen 2 " Veijo Sipari 1 " Ari Rehnfors 1 " Vesa Virtanen 2 " Ajotaitomerkkisuorituksia toimikunta otti vastaan kevätkaudella kolme kertaa ja syyskaudella kaksi kertaa. Vaunuyhdistelmällä ajettuja hyväksyttyjä suorituksia kirjattiin yhteensä yhdeksän, joista viisi pronssista, kaksi hopeista, yksi kultainen ja yksi mestarimerkki. Matkailuautolla ajettuja hyväksyttyjä suorituksia kirjattiin yhteensä kolme, joista kaksi oli pronssista ja yksi kultakakkonen. Näiden lisäksi ajotaitomerkin suoritti kolme henkilöä muista yhdistyksistä. Yhdistyksen ajotaitomestaruuskilpailut pidettiin Kilpailuissa oli kolme osanottajaa. Ajotaitomerkkisuoritus- ja ajotaitomestaruuskilpailupaikkana oli Turun Messu- ja Kongressikeskuksen pysäköintialue. Kaikissa ajotapahtumissa oli havaittavissa lievää piristymistä edelliseen vuoteen verrattuna. Toimikunnan toiminnan pääpaino oli tapahtumissa, joko omissa tai muiden järjestämissä, joissa toimikunta oli mukana aktiivisesti. Caravan Show & Camping 2007:ssä toimikunta oli mukana portilla, tekniikassa ja isäntätehtävissä sekä hoiti kaasunmyynnin alueella. Toimikunta oli myös mukana vapaaehtoisessa matkailuajoneuvojen punnituksessa, jonka järjesti K1-katsastajat. Turvatoimikunta oli mukana myös Kesäniemessä pidetyn turvatapahtuman järjestelyissä. Yhdistyksen omilla alueilla toimikunta tarkkaili koko vuoden ajan turvallisuuteen liittyviä asioita kuten sähkön ja kaasun käyttöä sekä liikennettä. Puutteista ja virheistä tiedotettiin asianomaisille. URHEILUTOIMIKUNTA Toimikunnan puheenjohtajana toimi edelleen Pentti Hjerppe. Yhdistyksen lentopallojoukkue on harjoitellut ja pelannut Raunistulan koululla. Toimikunta järjesti elokuussa 2007 Kesäniemen LMC-Cup petanque -kilpailut.

7 7 MATKAILUASIAMIES Toimintavuoden aikana yhdistyksen matkailuasiamiehenä toimi Ilpo Tolvas. Hän on antanut koti- ja ulkomaanmatkailuun liittyvää neuvontaa ja apua jäsenistölle. MATKAILUAUTOASIAMIES Toimintavuoden aikana yhdistyksen matkailuautoasiamiehenä toimi Ari Rehnfors. Matkailuautoasiamies on toiminut yhdistyksen asiantuntijana matkailuautoilua koskevissa asioissa. TURVA-ASIAMIES Toimintavuoden aikana yhdistyksen turva-asiamiehenä toimi Martti Rastas. Turvaasiamies on toiminut yhdistyksen asiantuntijana turvallisuutta koskevissa asioissa. TREFFIT JA TAPAHTUMAT Lasten talvirieha Kesäniemessä Hiihtolomaviikon lauantaina pidettiin lasten talvirieha, jossa lapsia ja nuoria oli runsaasti paikalla. Tapahtumaan saatiin myös kaksi hevosta, joilla lapset pääsivät ratsastamaan. Myös pelastuslaitos esitteli kalustoaan lapsille. Tapahtumaan osallistuville oli tarjolla makkaraa, munkkeja ja limonadia. Pääsiäistreffit Kesäniemessä Pääsiäisenä Kesäniemessä nautittiin rosvopaistia. Aarne Rainio luovutti Miilumestarin vaativat tehtävät Petri Suomiselle. Lauantai-illan tansseissa soitti orkesteri Saturnus. Treffeillä kilpailtiin pallon- ja mononheitossa ja järjestettiin ravikilpailut. Treffit huipentuivat sunnuntain arpajaisiin, joissa arpajaisvoitoista ei ollut tulla loppua. Treffeille osallistui 83 vaunukuntaa, joista vierailijoita oli 18. Caravan Show & Camping 2007 Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa Yhdistys järjesti yhteistyössä Turun Messu- ja Kongressikeskus Oy:n kanssa treffikokoontumisen, joka on yhdistyksen suurin vuosittainen yleisötilaisuus. Järjestyksessään 18. tapahtumaan osallistui 753 matkailuajoneuvokuntaa. Toimihenkilöitä tapahtuman järjestelyihin tarvittiin 77 henkilöä. Leiripäällikkönä toimi aluksi Pentti Groth ( asti) ja hänen jälkeensä Ari Rehnfors. Pääisäntänä oli Kurt Lindroos. Porttivastaavana toimi Lauri Nieminen, tekniikasta ja sähköistyksestä vastasi Mauri Virtanen, vartioinnista Juha Suominen, toimistosta Tapio Tila ja rahastuksesta ja toimihenkilökahvituksesta Arja Eklöf.

8 Caravan Show & Camping 2007:ssä yhdistyksellä oli Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa oma messuosasto, jossa esiteltiin yhdistyksen toimintaa. Osaston teemana oli luonnollisesti yhdistyksen oma alue Kesäniemi ja sen tarjoamat palvelut. Osastolla jaettiin Turun Caravan-postin ja VankkuriViestin numeroita. Myyntitiskillä myytiin yhdistyksen logolla varustettuja fleece-takkeja ja sukkia sekä loput yhdistyksen logolla varustetut lasit. SF-Caravan ry:n osastolta Turun yhdistykseen liittyneet uudet jäsenet ohjattiin Turun osastolle noutamaan liittymispakettinsa. Messuosaston vetäjänä toimi Soili Huhta avustajinaan Arja Järvi, Kalle Laaksonen, Kaija Kaihlamo, Seija ja Tuomo Korsijärvi, Ulla ja Ari Rehnfors sekä Terttu Tila. Myös Turun Seudun YT-alueella oli Caravan Show & Camping 2007:ssa oma osasto. Vaikka yhdistyksemme on Turun Seudun YT-toimikunnan suurin jäsenyhdistys, ei yhdistyksellä ollut tällä osastolla edustusta. Luovuimme edustuksesta YT-osastolla toisten YT-yhdistysten hyväksi. Kesäniemen vappu Vappua vietettiin tavanomaisin menoin. Aattoiltana soitti Ylälystillä Vanha Mylly ja Alalystillä oli lapsilla oma disko. Tapahtumaan osallistui 75 vaunukuntaa, josta vierailijoita oli 14. Kevätkarnevaalit 50-luvun malliin Kesäniemessä Kevätkarnevaalit vietettiin 50-luvun merkeissä. Lauantaina päivällä tutustuttiin sammutusnäytökseen ja harjoiteltiin sammutuksia. Alueella oli myös näytteillä Tuomas Rainion 50-luvun auto. Tapahtumarikkaan päivän jälkeen illalla tanssittiin Terhi Jokilan ja Vanhan Myllyn tahdissa. Treffeille osallistui 94 vaunukuntaa, joista vierailijoita oli 26. Kesäniemen juhannus Juhannusta vietettiin Kesäniemessä perinteisin menoin. Kesäniemikasteen saivat tällä kertaa Nina ja Ralf Ekblad sekä Hanna Kananen ja Kalle Simola. Illan tansseissa soitti orkesteri Atlas. Tapahtumaan osallistui 106 vaunukuntaa, joista vierailijoita oli 16. Unikeonkestit Kesäniemessä Kesäniemen Unikeoksi valittiin Airi Ojala, joka toimitettiin aamu-uinnille asiaankuuluvin menoin. Uinnin jälkeen koko Kesäniemen väelle tarjottiin aamukahvit Ylälystillä. Illalla tanssittiin Heidi Brunilan JuJun tahtiin. Tapahtumaan osallistui 98 vaunukuntaa, joista vierailijoita oli 23. Naisten kuntotapahtuma Kesäniemessä Ritva Pettersson piti kuntojumpan. Tapahtumassa oli 36 osanottajaa. LMC-Petanque Cup -kilpailut Kesäniemessä Petanque-kilpailun voitti tällä kertaa joukkue LiLiPa. Joukkueeseen kuuluivat Hannu Lieskivi, Juha Lindqvist ja Olavi Palosaari. Parhaimman pelaajan palkinnon sai Lea Rajala (Simola). Kilpailutuomarin tehtävät hoiti tutulla jämäkkyydellä Pentti Hjerppe. Kilpailuun osallistui 14 joukkuetta. Tapahtumaan osallistui 84 vaunukuntaa, joista vierailijoita oli 16. Illalla tansseissa esiintyivät Terhi Jokila ja Vanha Mylly. Turvatapahtuma Kesäniemessä Ari Rehnforsin ja Lauri Niemisen johdolla Kesäniemessä pidettiin uusille karavaanareille tutustumistreffit ja turvatapahtuma. Lauantaina aamupäivällä Pertti Puisto esitteli Kesäniemeä alueesta kiinnostuneille vieraille. Päivällä Lauri Nieminen piti lu- 8

9 entoa turvallisuusasioista Ylälystillä. Naistoimikunta hoiti kahvituksen. Lauantaiiltana vieraita viihdytti yhden miehen orkesteri Luici. Tapahtumaan osallistui 67 vaunukuntaa, joista vierailijoita oli 16. Silakkatreffit Kesäniemessä Lauantaina aamupäivällä halstrattiin ja savustettiin silakkaa, jota oli tapahtumaan varattu 350 kg. Se teki hyvin kauppansa. Päivällä lapset kilpailivat tikkakisassa. Orkesterina toimi illalla tuttu Ari Aalto ja Atlantic. Sunnuntaina Ylälystillä oli arpajaiset. Treffeille osallistui 139 vaunukuntaa, joista vierailijoita oli 72. Pikkujoulu Kesäniemessä Pikkujoulua vietettiin Ylälystillä, jossa kesäniemeläisille tarjottiin joululounas. Suurkiitokset tästä kuuluvat Leena ja Jouko Backströmille. Lounaalle osallistui 160 ruokailijaa. Joulupukkikin oli paikalla pienimpien iloksi ja jakoi kaikille lapsille joululahjan. Tanssit Ylälystillä tahditti Reino Nurmi. Uuden Vuoden Vastaanotto Kesäniemessä Uutta Vuotta otettiin vastaan 38 vaunukunnan voimin raketteja paukutellen. 9 TOIMISTO Yhdistyksen toimisto sijaitsee Turussa osoitteessa Linnankatu 49 A. Huoneisto on 120 m 2 :n suuruinen ja siinä on kokoustilat, päivystyshuone, monipuolinen keittiö sekä tilava saunaosasto, joka remontoitiin vuonna Huoneiston parketit hiottiin ja lakattiin kesällä Toimisto on ollut avoinna jäsenistön asiointia varten arkimaanantaisin (kesä- ja heinäkuuta lukuun ottamatta) klo Muina aikoina käytössä on ollut sähköposti ja telefaksi, jotta viestintä yhdistyksen, jäsenistön ja eri yhteistyötahojen välillä olisi mahdollisimman monipuolista ja nykyaikaista. Jäsenistöllä on ollut mahdollisuus vuokrata toimistohuoneistoa yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Toimiston siivouksesta huolehti vuonna 2007 Kirsi Heikkilä. Kerhomestarina toimi Arja Eklöf. JÄSENLEHDET Yhdistyksen oman jäsenlehden, Turun Caravan-postin, julkaiseminen aloitettiin vuonna Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja se postitetaan kaikille yhdistyksen varsinaisille jäsenille, SF-C yhdistysten puheenjohtajille ja yhdistyksen yhteistyökumppaneille. Lehden päätoimittajana toimi vuonna 2007 Jari Valtasaari. Yhdistys osallistui myös Turun Seudun YT-alueen jäsenlehden, VankkuriViestin, julkaisemiseen. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja se postitetaan kaikille Turun Seudun YT-alueen jäsenyhdistysten (14 yhdistystä) jäsenille sekä SF-C yhdistysten puheenjohtajille. Lehden päätoimittajana on sen perustamisesta lähtien toiminut Hannu Raitis.

10 10 JÄSENTARVIKKEIDEN MYYNTI Yhdistys on tehnyt sopimuksen jäsentarvikkeiden myynnistä Carawall Oy:n ja Turun Länsivankkurit Oy:n kanssa. Jäsentarvikkeita on lisäksi ollut jonkin verran myynnissä Caravan Show:ssa, Kesäniemessä sekä päivystysaikoina myös yhdistyksen toimistossa. HUOMIONOSOITUKSET Kevätkokouksessa huomioitiin yhdistyksen toiminnassa aktiivisesti mukana olleita henkilöitä seuraavasti: Varapj. Nieminen aloitti huomionosoitusten jakamisen pienoislipuista. Pienoislipun, joka on yhdistyksen ensimmäinen huomionosoitus, saa kolmen vuoden aktiivisesta osallistumisesta yhdistyksen toimintaan. Tällä kertaa palkittiin Raili ja Juhani Backman, Ralf Ekblad, Henrik Kokki, Hannu Lieskivi, Sirkka ja Timo Martti, Kari Mikkonen, Vesa Mäki-Aisala, Tea Nieminen, Sinikka Suominen, Reija Suokanta sekä Satu ja Vesa Virtanen. Standaarin, jonka saa seuraavan kolmen vuoden aktiivisuuden jälkeen, saivat tällä kertaa Matti Haapolahti, Silja ja Risto Hänninen, Maija ja Jaakko Kesäläinen, Reino Kokki, Juha Lindqvist, Rose-Marie ja Kurt Lindroos, Airi ja Matti Ojala, Ari Rehnfors sekä Tiina ja Esa Suomela. Plaketin, jonka saa taas sitä seuraavan kolmen vuoden aktiivisuuden jälkeen, saivat Leena Backström (nro 76), Jarmo Erkkilä (nro 77), Eva ja Rauno Holm (nro 78) sekä Anna-Liisa ja Eino Ollila (nro 79). Pronssisen yhdistysmerkin, jonka saa taas sitä seuraavan viiden vuoden aktiivisuuden jälkeen, saivat Ritva ja Hannu Jakonen, Jorma Mustonen, Anne ja Heimo Soitamo, Terttu Tila ja Riitta Tolvas. Hopeisen yhdistysmerkin, jonka saa taas sitä seuraavan viiden vuoden aktiivisuuden jälkeen, saivat Sirkka Haapasalo, Soili Huhta, Kalevi Lampisuo, Erkki Leinonen, Erkki Ojanperä ja Ilpo Tolvas. Sitten jatkettiin Harrin maljaan. Harrin maljan on yhdistykselle vuonna 1975 lahjoittanut rouva Eila Neuvonen, SF-C 825, edesmenneen miehensä Harrin muistoksi. Se luovutetaan sille yhdistyksen jäsenelle, joka on erityisesti edistänyt karavaanariasioita. Varapuheenjohtaja Nieminen kertoi luovutuspuheenvuorossaan Harrin maljan saajasta, että sen saaja on ahkera, tunnollinen ja tarkka työssään, vaikka ei olekaan aina niin näkyvästi esillä yhdistyksen toiminnassa. Hänen toimintansa on kuitenkin yhdistykselle ensiarvoisen tärkeää, sillä ilman tällaista asennetta näihin tehtäviin ei yhdistyksen talous olisi niin hyvällä mallilla kuin se nyt on. Harrin maljan sai yhdistyksen monivuotinen taloudenhoitaja Sirkka Haapasalo, joka oli huomionosoituksesta hyvillään. Yhdistyksen entisen puheenjohtajan Rainer Matolan yhdistykselle kiertopalkinnoksi luovuttaman aktiivipalkinnon (ns. Matolan pokaalin) sai Veijo Sipari. Vara-

11 puheenjohtaja Nieminen kertoi luovutuspuheenvuorossaan Veijo Siparista, että hän tekee usein töitä sateessa, tuulessa ja tuiskussa ollessaan mukana sähköporukassa mm. Caravan Showssa. Usein häntä tarvitaan Kesäniemessä ihan tavallisenakin viikonloppuna, jos jollakin on alueella ongelmia vaunun lämmityksen tms. suhteen. Vielä ennen kevätkokousasioihin siirtymistä varapuheenjohtaja Nieminen luovutti tinatuopin Jorma Mustoselle, joka täytti hiljattain 60 vuotta. 11 Syyskokouksessa huomioitiin yhdistyksen toiminnassa aktiivisesti mukana olleita henkilöitä seuraavasti: Pj. Rehnfors kertoi, että syyskokouksen perinteitä noudattaen kokouksessa luovutetaan ainoastaan Nuoren karavaanarin kiertopalkinto, ajotaitomestaruuspalkinnot ja ajotaitomerkit. Nuoren karavaanarin kiertopalkinto, joka on jaettu seitsemän kertaa, jätettiin jakamatta jo kahdeksantena perättäisenä vuotena. Vielä ennen ajotaitomestaruuspalkintoihin siirtymistä pj. Rehnfors luovutti tinatuopin Kurt Lindroosille, joka täytti hiljattain 60 vuotta. Tämän jälkeen pj. Rehnfors jakoi yhdistyksen ajotaitomestaruuspalkinnot. Miesten ajotaitomestaruuden voitti Lauri Nieminen, joka sai haltuunsa myös kiertopalkinnon, nyt jo 16. kertaa. Toisen palkinnon sai Petri Suominen ja kolmannen palkinnon Harri Kilpiö. Naisten ajotaitomestaruuskilpailussa ei ollut tälläkään kertaa yhtään osallistujaa. Tämän jälkeen turvatoimikunnan pj. Lauri Nieminen jakoi ajotaitomerkit: Matkailuajoneuvoyhdistelmällä pronssisen ajotaitomerkin olivat suorittaneet Harri Kilpiö, Jukka Laaksonen, Ismo Suomi, Jarmo Virta ja Vesa Virtanen. Hopeisen ajotaitomerkin olivat suorittaneet Petri Suominen ja Mauri Virtanen. Kultamerkin oli suorittanut Katriina Laitinen. Mestarimerkin oli suorittanut Kari Mäntyniemi. Ajotaitomerkkisuorituksia matkailuajoneuvoyhdistelmällä oli oman yhdistyksen jäsenistä suorittanut yhdeksän henkilöä. Lisäksi muista yhdistyksistä suorittajia oli kolme henkilöä. Matkailuautolla olivat pronssisen ajotaitomerkin suorittaneet Jari Engman ja Ari Rehnfors. Kulta II-ajotaitomerkin matkailuautolla oli suorittanut Lauri Nieminen. EDUSTUKSET Turun Seudun YT-toimikunnassa ovat edustajinamme vuonna 2007 olleet pj. Ari Rehnfors ja vpj. Lauri Nieminen. Yhdistyksen sihteeri Soili Huhta on toiminut YTtoimikunnan sihteerinä vuodesta 1994 lähtien. Vankkuri-Viestin päätoimittajana on alusta asti, nyt jo 25. vuotta, toiminut Hannu Raitis. Yhdistyksen edustajana Caravan Show & Campingin päätoimikunnassa on ollut pj. Ari Rehnfors.

12 SF-Caravan Turku ry on yksi Caravan Huiput ry:n yhdeksästä jäsenestäyhdistyksestä. Yhdistystämme Caravan Huiput ry:n hallituksessa edustaa pj. Ari Rehnfors. Kevätliittokokouksessa Espoon Korpilammella edustajanamme olivat Lauri Nieminen sekä Ari ja Ulla Rehnfors. Syysliittokokouksessa Jyväskylän Paviljongissa edustajinamme olivat Lauri Nieminen sekä Ari ja Ulla Rehnfors. Vpj., turvatoimikunnan puheenjohtaja Lauri Nieminen on hoitanut SF-Caravan ry:n ajotaitomerkkiasiat alkaen. Vpj., turvatoimikunnan puheenjohtaja Lauri Nieminen valittiin syksyllä 2003 SF- Caravan ry:n turvatoimikuntaan. Hänen toimenkuvanaan toimikunnassa on ajotaito ja karavaanarin ajotaitokorttikoulutus. Liiton turvatoimikuntaan perustettiin v turvakummityöryhmä, jossa Lauri Nieminen on mukana. Vuonna 2007 Lauri Nieminen kävi yhdeksässä eri yhdistyksessä liiton edustajana opastamassa yhdistysten jäseniä lähinnä matkailuajoneuvon käsittelyssä ja merkkisuorituksissa. Vpj., turvatoimikunnan puheenjohtaja Lauri Nieminen on Kabe-klupin hallituksen jäsen ja jäsenkirjuri. Ilpo Tolvas on ACCF:n (AutoCaravan Club of Finland) johtoryhmän jäsen ja sen varapuheenjohtaja lähtien. 12 TIEDOTUS Yhdistyksen www-sivut ovat olleet käytössä maaliskuusta 2004 lähtien. Ne löytyvät osoitteesta Kotisivut on valmistanut Tea Nieminen. Hän myös päivittää sivut edelleen tarvittaessa. Yhdistyksellä on myös oma sähköpostiosoite, jota käyttäen voidaan tiedottaa erilaisista asioista niille, jotka ovat lähestyneet yhdistystä sähköpostitse. Sähköpostia lukee ja siihen vastaa pj. Ari Rehnfors. KOULUTUS Lauri Nieminen osallistui Karavaanarin ajotaitokortti kurssin II-osuudelle liiton turvatoimikunnan kouluttajana Hyvinkäällä Lauri Nieminen osallistui karavaanarin ajotaito I-kurssille liiton turvatoimikunnan kouluttajana Hartolassa. Kurssille osallistuivat Ari Rehnfors sekä Jari Engman.

13 13 LEIRINTÄ Kesäniemen alue on ollut vilkkaassa käytössä koko vuoden. Vuosipaikkoja myytiin 105 ja kausipaikkoja 11 kappaletta. Kesäniemitoimikunnan ja treffi- ja ohjelmatoimikunnan puheenjohtajilla sekä yhdistyksen puheenjohtajalla oli lisäksi maksuton vuosipaikka Kesäniemessä. Vuoden 2007 aikana Kesäniemessä kirjattiin omia vuosi- ja kausipaikkalaisten yöpymisiä vaunuvuorokautta. Vierasyöpymisiä kirjattiin 879 vaunuvuorokautta. Vaunuvuorokausia kertyi siis yhteensä Henkilövuorokausiksi muutettuna (kerroin 2.7 henk.) määrät olivat Kesäniemessä vuonna 2006 omien vuosi- ja kausipaikkalaisten osalta henkilövuorokautta ja vierailijoitten osalta henkilövuorokautta eli yhteensä henkilövuorokautta. Henkilöyöpymisten määrä on edelliseen vuoteen verrattuna vähentynyt vuorokaudella. Vuoden 2007 henkilövuorokausiluvut eivät kuitenkaan ole suoraan vertailukelpoisia vuoden 2006 lukuihin, koska laskennassa käytetty, liiton kunakin vuonna ilmoittama henkilölukukerroin on pudonnut 3.2:sta 2.7:ään. Kesäniemeä isännöivät Leeni ja Pertti Puisto. Myös Ruissalo Camping on ollut yhdistyksen jäsenten ja vierailijoiden vilkkaassa käytössä talvikaudella Ruissaloon myytiin koko talvikauden kausipaikkoja 62 kappaletta. Ruissalon vastaavat yöpymisluvut vuodelta 2007 (kevät- ja syyskausi) olivat vaunuvuorokautta (kausipaikkalaiset 3 509, vierailijat 770) ja henkilövuorokautta (kerroin 2.7 henk.). Henkilöyöpymisten määrä on edelliseen vuoteen verrattuna laskenut 968 vuorokaudella. Myöskään Ruissalon kohdalla vuoden 2007 henkilövuorokausiluvut eivät ole suoraan vertailukelpoisia vuoden 2006 lukuihin, koska laskennassa käytetty, liiton kunakin vuonna ilmoittama henkilölukukerroin on pudonnut 3.2:sta 2.7:ään. Ruissaloa isännöivät Pirjo ja Matti Vainio. Yhdistyksen vuonna 2007 muualla kuin Kesäniemessä järjestämillä treffeillä (Caravan Show & Camping 2007) yöpymisiä kirjattiin lisäksi vaunuvuorokautta, joka henkilövuorokausiksi muutettuna tekee henkilövuorokautta. YHDISTYKSEN TOIMINTA YLEENSÄ Kesäniemen rakentaminen on edelleen ollut yhdistyksen tärkein ja eniten voimavaroja vaatinut projekti ja sen palvelutason parantamiseksi tehdään jatkuvasti työtä. Aleen tiedot julkaistiin sekä Karavaanarin alueoppaassa, joka postitetaan kaikille SF- Caravan ry:n jäsenille, että CaravanHuiput -esitteessä, jota jaetaan mm. matkailuun liittyvissä tapahtumissa, matkailutoimistoissa ja kuntien infopisteissä. CaravanHuiput -markkinointiketju aloitti toimintansa vuoden 1999 alussa. Ketjuun liittymisen myötä Kesäniemeen odotetaan toiveikkaasti uusia vierailijoita, joita siellä kävikin jo ensimmäisenä CaravanHuippuvuotena ennätysmäärä. CH-passia käyttävien vierailijoiden määrä on tämän jälkeen vaihdellut vuosittain puoleen ja toiseen. Vierailijat aina Rovaniemeä, Varkautta ja Mikkeliä myöten ovat olleet Kesäniemeen tyytyväisiä ja kehuneet alueen palveluita. Johtokunta kiittää jäsenistöä aktiivisesta osallistumisesta yhdistyksen toimintaan ja tapahtumiin. Uusia kasvoja kuitenkin kaivataan kipeästi jo tutuiksi käyneiden jouk-

14 koon. Esim. yhdistyksen kotisivujen ja sähköpostiosoitteen kautta nuorempikin sukupolvi voi lähestyä yhdistystä ja esittää toiveitaan ja mielipiteitään sen toiminnasta, treffeistä yms. ja tarjoutua auttamaan uusien ehdotusten toteuttamisessa. 14 JOHTOKUNTA

SF-Caravan Turku ry Toimintakertomus 2008

SF-Caravan Turku ry Toimintakertomus 2008 SF-Caravan Turku ry Toimintakertomus 2008 2 YHDISTYS SF-Caravan Turku ry:n toiminta oli vuonna 2008, yhdistyksen 39. toimintavuotena, vilkasta ja monimuotoista. Jäsenistön käytössä on edelleen ollut kaksi

Lisätiedot

SF-Caravan Turku ry Toimintakertomus 2011

SF-Caravan Turku ry Toimintakertomus 2011 SF-Caravan Turku ry Toimintakertomus 2011 2 YHDISTYS SF-Caravan Turku ry:n toiminta oli vuonna 2011, yhdistyksen 42. toimintavuotena, vilkasta ja monimuotoista. Jäsenistön käytössä on edelleen ollut kaksi

Lisätiedot

SF-Caravan Turku ry TOIMINTAKERTOMUS 2014

SF-Caravan Turku ry TOIMINTAKERTOMUS 2014 SF-Caravan Turku ry TOIMINTAKERTOMUS 2014 1 Sisällysluettelo 1. YHDISTYS... 2 2. JÄSENISTÖ... 2 3. YLEISET KOKOUKSET... 2 4. JOHTOKUNTA... 2 5. CARAVAN SHOW & CAMPING TOIMIKUNTA... 3 6. KESÄNIEMITOIMIKUNTA...

Lisätiedot

SF-Caravan Turku ry Toimintasuunnitelma 2009

SF-Caravan Turku ry Toimintasuunnitelma 2009 SF-Caravan Turku ry Toimintasuunnitelma 2009 2 YHDISTYS SF-Caravan Turku ry toimii sääntöjensä mukaisesti ensisijaisesti jäsenperheittensä matkailuajoneuvojen käyttömahdollisuuksien edistämiseksi. Pääkohteena

Lisätiedot

SF-Caravan Turku ry Toimintasuunnitelma 2010

SF-Caravan Turku ry Toimintasuunnitelma 2010 SF-Caravan Turku ry Toimintasuunnitelma 2010 2 YHDISTYS SF-Caravan Turku ry toimii sääntöjensä mukaisesti ensisijaisesti jäsenperheittensä matkailuajoneuvojen käyttömahdollisuuksien edistämiseksi. Pääkohteena

Lisätiedot

SF-Caravan Turku ry Toimintasuunnitelma 2012

SF-Caravan Turku ry Toimintasuunnitelma 2012 SF-Caravan Turku ry Toimintasuunnitelma 2012 2 YHDISTYS SF-Caravan Turku ry toimii sääntöjensä mukaisesti ensisijaisesti jäsenperheittensä matkailuajoneuvojen käyttömahdollisuuksien edistämiseksi. Pääkohteena

Lisätiedot

SF-Caravan Turku ry TOIMINTAKERTOMUS 2016

SF-Caravan Turku ry TOIMINTAKERTOMUS 2016 SF-Caravan Turku ry TOIMINTAKERTOMUS 2016 1 Sisällysluettelo 1. YHDISTYS... 2 2. JÄSENISTÖ... 2 3. YLEISET KOKOUKSET... 2 4. JOHTOKUNTA... 2 5. CARAVAN SHOW TOIMIKUNTA... 3 6. KESÄNIEMITOIMIKUNTA... 4

Lisätiedot

SF Caravan Turku ry Toimintasuunnitelma 2015

SF Caravan Turku ry Toimintasuunnitelma 2015 SF Caravan Turku ry Toimintasuunnitelma 2015 2 YHDISTYS SF Caravan Turku ry toimii sääntöjensä mukaisesti ensisijaisesti jäsenperheittensä matkailuajoneuvojen käyttömahdollisuuksien edistämiseksi. Pääkohteena

Lisätiedot

SF-Caravan Turku ry Toimintasuunnitelma 2011

SF-Caravan Turku ry Toimintasuunnitelma 2011 SF-Caravan Turku ry Toimintasuunnitelma 2011 2 YHDISTYS SF-Caravan Turku ry toimii sääntöjensä mukaisesti ensisijaisesti jäsenperheittensä matkailuajoneuvojen käyttömahdollisuuksien edistämiseksi. Pääkohteena

Lisätiedot

SF-CARAVAN SAIMAAN SEUTU RY

SF-CARAVAN SAIMAAN SEUTU RY SF-CARAVAN SAIMAAN SEUTU RY TOIMINTAKERTOMUS 2013 Sivu 2 / 5 YLEISKATSAUS SF-Caravan Saimaan Seutu ry on perustettu 13.6.1970 ja se kuuluu jäsenjärjestönä SF-Caravan ry:een, joka on 17.5.1964 perustettu

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA YLEISTÄ

1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA YLEISTÄ 1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 1. YLEISTÄ SF-Caravan Ydin-Häme ry on perustettu Tuusulassa 19.11.2011 Kantele Caravan nimellä. Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen 2011 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2011 Oikaristen 11-vuotias sukuseura toimii

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2005

TOIMINTAKERTOMUS 2005 TOIMINTAKERTOMUS 2005 YLEISTÄ Vuosi 2005 oli OuLVI:n 43. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 YLEISTÄ Vuosi 2008 oli Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston 32. toimintavuosi. Ammattiosastomme toiminta on ollut jälleen kuluneena

Lisätiedot

Nuoret 14-alle 18v. 1. Mikko Saviaro 1056 g Kaamospilkki 81

Nuoret 14-alle 18v. 1. Mikko Saviaro 1056 g Kaamospilkki 81 Lapin Mestaruuspilkki 13.3.2010 Kemijärvi / Kaisanlahti Tulokset: Nuoret alle 12v. 1. Heidi Harju 780 g Ivalon Erämiehet 2. Ville Harju 287 3. Riikka Kumpula 250 Sodankylän Perhokalastajat 4. Jonna Harju

Lisätiedot

Oikaristen Sukuseura Ry:n. toimintakertomus 2013

Oikaristen Sukuseura Ry:n. toimintakertomus 2013 Oikaristen Sukuseura Ry:n toimintakertomus 2013 Kuva: Sirpa Heikkinen 2013 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2013 Oikaristen 13-vuotiaan sukuseuran toiminta jatkui edelleen aktiivisena. Seuran

Lisätiedot

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli tilinpäätöksen tarkastus ja alllekirjoitus), Roby oli sihteerinä

Lisätiedot

Toimintakertomus Alajärven Yrittäjät Ry

Toimintakertomus Alajärven Yrittäjät Ry Toimintakertomus 2017 Alajärven Yrittäjät Ry Yleistä Alajärven Yrittäjät on kaupungissa toimivien yritysten ja yrittäjien etujärjestö, joka valvoo yrittäjien ja yritysten toiminnallisia ja taloudellisia

Lisätiedot

Jäsen M alle 50v. Sijoitus Etunimi Sukunimi Paikkakunta Tulos (kg) 1 Lauri Rautaharkko Tampere 0,850 2 Veli-Pekka Oikarinen Kerava 0,798 3 Jari

Jäsen M alle 50v. Sijoitus Etunimi Sukunimi Paikkakunta Tulos (kg) 1 Lauri Rautaharkko Tampere 0,850 2 Veli-Pekka Oikarinen Kerava 0,798 3 Jari Jäsen M alle 50v. Sijoitus Etunimi Sukunimi Paikkakunta Tulos (kg) 1 Lauri Rautaharkko Tampere 0,850 2 Veli-Pekka Oikarinen Kerava 0,798 3 Jari Heikkinen Mikkeli 0,772 4 Antti Nurminen Jyväskylä 0,716

Lisätiedot

Yleisurheiluveteraanien SM-viestit 2012, Turku PN Stadion 9.6.2012 KULTAA

Yleisurheiluveteraanien SM-viestit 2012, Turku PN Stadion 9.6.2012 KULTAA Yleisurheiluveteraanien SM-viestit 2012, Turku PN Stadion 9.6.2012 KULTAA M30 4 x 100 m 1. Varsinais-Suomen Veteraaniurheilijat 47,81 SE Mikko Kiuru Henri Heikkinen Jukka Mertanen Krister Laine M30 4 x

Lisätiedot

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS YLEISTÄ Yhdistyksen tarkoitus on edistää fyysisesti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä

Lisätiedot

YLEISKATSAUS TOIMINTA JA TAPAHTUMAT

YLEISKATSAUS TOIMINTA JA TAPAHTUMAT TOIMINTAKERTOMUS 2014 YLEISKATSAUS SF-Caravan Saimaan Seutu ry on perustettu 13.6.1970 ja se kuuluu jäsenjärjestönä SF-Caravan ry:een, joka on 17.5.1964 perustettu matkailuajoneuvon käyttäjien riippumaton

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2012

TOIMINTAKERTOMUS 2012 Oulun-seudun Lämpö-,Vesi-ja Ilmastointitekninen Yhdistys ry, OuLVI TOIMINTAKERTOMUS 2012 Perustietoja yhdistyksestä: Rekisteri no 110.106 Asiakirja no 69195649 Y-10161609 Merkitty rekisteriin 13.6.1972

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN VASEMMISTOLIITON TOIMINTAKERTOMUS 2018 Yleistä Vuoteen 2018 lähdettiin odotuksella, että vuoden aikana pidettäisiin kahdet vaalit. Näistä

KESKI-SUOMEN VASEMMISTOLIITON TOIMINTAKERTOMUS 2018 Yleistä Vuoteen 2018 lähdettiin odotuksella, että vuoden aikana pidettäisiin kahdet vaalit. Näistä KESKI-SUOMEN VASEMMISTOLIITON TOIMINTAKERTOMUS 2018 Yleistä Vuoteen 2018 lähdettiin odotuksella, että vuoden aikana pidettäisiin kahdet vaalit. Näistä presidentinvaalit tammikuussa 2018 toteutuivat, mutta

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2016

TOIMINTAKERTOMUS 2016 TOIMINTAKERTOMUS 2016 SF-CARAVAN SAIMAAN SEUTU RY SF-Caravan Saimaan Seutu ry 2(5) YLEISKATSAUS SF-Caravan Saimaan Seutu ry on perustettu 13.6.1970 ja se kuuluu jäsenjärjestönä SF-Caravan ry:een, joka

Lisätiedot

SF- CARAVAN HELSINKI RY:N TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012

SF- CARAVAN HELSINKI RY:N TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 SF- CARAVAN HELSINKI RY:N TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 1 1. YLEISTÄ Yhdistyksen 43. toimintavuosi, jonka aikana toimittiin yhteistyössä Etelä-Suomen yhteistoiminta- alueen ( ESMY:n ) yhdistysten kanssa.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2015 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2015... 3

Lisätiedot

Suomen avantouintiliitto SM-Kisat 08.03.2008. A Naiset alle 20 v. Nimi Seura Lähtöaika Rata Aika sija

Suomen avantouintiliitto SM-Kisat 08.03.2008. A Naiset alle 20 v. Nimi Seura Lähtöaika Rata Aika sija A Naiset alle 20 v. Nimi Seura Lähtöaika Rata Aika sija Junila Sandra Tampereen Talviuimarit 13:20 4. 26,53 1 Virta Sini Katismaan Avantouimarit 13:20 2. 32,13 2 B Miehet 20-29 v. Heinämäki Janne Apian

Lisätiedot

Toimintakertomus Alajärven Yrittäjät Ry

Toimintakertomus Alajärven Yrittäjät Ry Toimintakertomus 2016 Alajärven Yrittäjät Ry Yleistä Alajärven Yrittäjät on kaupungissa toimivien yritysten ja yrittäjien etujärjestö, joka valvoo yrittäjien ja yritysten toiminnallisia ja taloudellisia

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2016 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2016... 3

Lisätiedot

SYYSKOKOUS

SYYSKOKOUS Leppävaaran palvelukeskus Armas Launiksenkatu 9 ESPOO SYYSKOKOUKSEN ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen päätösvaltaisuus 3. Kokouksen toimihenkilöt 4. Kokouksen työjärjestys 5. Jäsenmaksu ja kannatusmaksu

Lisätiedot

Espoon Urheilijat ry Judojaos

Espoon Urheilijat ry Judojaos Espoon Urheilijat ry Judojaos Toimintakertomus 2012 1 Sisällysluettelo 1 HALLINTO... 3 1.1 YHDISTYKSEN KOKOUKSET... 3 1.2 HALLITUS... 3 1.3 JUDON TOIMIJAT... 3 1.4 JÄSENISTÖ... 3 2 SEURAN TOIMINTA... 4

Lisätiedot

JYTY JÄMSÄ RY. Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS

JYTY JÄMSÄ RY. Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS JYTY JÄMSÄ RY Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS 2015 1 1. HALLINTO 1.1 Hallitus Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Sihteeri Ulla Mäkiaho Riitta Leiman Ulla Peltonen

Lisätiedot

Turun Senioriurheilijat ry

Turun Senioriurheilijat ry TOIMINTAKERTOMUS 2007 1 Yleistä Vuosia elämään.. ja elämää vuosiin! Turun Senioriurheilijat urheiluseura perustettiin 10 päivänä joulukuuta 2004 Kupittaan Urheiluhallissa kahdeksan henkilön toimesta. Seuran

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2012 PÖYTÄKIRJA

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2012 PÖYTÄKIRJA www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2012 PÖYTÄKIRJA Aika: keskiviikko 10.10. 2012 klo 18.00. Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho, Punainen Paroni kabinetti. Kokouksen

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2018

TOIMINTASUUNNITELMA 2018 TOIMINTASUUNNITELMA 2018 EKL:n Pohjois-Karjalan piiri ry 2 YLEISTÄ: Piirin 46. toimintavuotena keskitymme jäsenyhdistysten toimintamahdollisuuksiin. Piirin tarkoituksena on tukea ja ohjata liiton hallituksen

Lisätiedot

EKL MIKKELIN PIIRIN PILKKIMESTARUUSKISAT OTAVASSA

EKL MIKKELIN PIIRIN PILKKIMESTARUUSKISAT OTAVASSA EKL MIKKELIN PIIRIN PILKKIMESTARUUSKISAT OTAVASSA 5.3.2019 NAISET Y 80 1. HALINEN HANNA OTAVAN SEUDUN ELÄKKEENS 0,198 2. LAUTANEN TAIMI JOROISTEN ELÄKKEENSAAJAT 0,152 3. VENÄLÄINEN EEDIT HAUKIVUOREN ELÄKKEENSAAJAT

Lisätiedot

OIKARISTEN SUKUSEURA RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2016

OIKARISTEN SUKUSEURA RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2016 OIKARISTEN SUKUSEURA RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2016 Kuva Sirpa Heikkinen 2009 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 5.12.2016 Oikaristen 16-vuotias sukuseura toimi aktiivisesti. Seuran tavoitteena on ollut

Lisätiedot

IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S V E R

IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S V E R IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S 2 0 1 5 V E R 1 0. 3 Hallitus 2014 Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola, siht 040-085 9670 Jouni Laurikainen,

Lisätiedot

Teht. Pist. Ikä Hyv.

Teht. Pist. Ikä Hyv. Kilpailu: Puumieskesätaitokilpailu 2013 Järjestäjä: Mikkelin Seudun Puumiehet ry Päivämäärä: 21.9.2013, Anttolanhovi, Mikkeli Miesten kilpasarja Ikä Hyv. Pisteet 1 Pekka Repo P-Savo 88 17 72 177 29:10

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 Toiminta Hallitus Suomen Saksanpystykorva harrastaja Sapy ry:n tarkoituksena on tehdä eri saksanpystykorvia ja eri harrastusmuotoja tunnetuksi, tuoda rotujen harrastajat yhteen,

Lisätiedot

SYYSKOKOUS

SYYSKOKOUS Leppävaaran palvelukeskus Armas Launiksenkatu 9 ESPOO SYYSKOKOUKSEN ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Päätösvaltaisuuden toteaminen 3. Valitaan kokouksen toimihenkilöt 4. Kokouksen työjärjestyksestä päättäminen

Lisätiedot

Tulos vertailulukujärjestyksessä 1 / 5

Tulos vertailulukujärjestyksessä 1 / 5 Tulos vertailulukujärjestyksessä 1 / 5 I Vaalipiiri 1 Leppiniemi Jarmo 3 Sitoutumattomat - 2757 4601,00 valittu 2 Akaan-Penttilä Eero 8 Kokoomus 794 3793,00 valittu 3 Hakala Lotta 4 Sitoutumattomat - 557

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2014 PÖYTÄKIRJA

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2014 PÖYTÄKIRJA www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2014 PÖYTÄKIRJA Aika: keskiviikko 8.10.2014 klo 18.30. Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho, Punainen Paroni kabinetti. 1. Kokouksen

Lisätiedot

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY Hallituksen sääntömuutosehdotus kevätkokoukseen 2012 7 Jäsenmaksut Yhdistyksen syyskokous päättää jäsenmaksuista hallituksen esityksen perusteella. A-, B- ja C-jäsenillä sekä kannatusjäsenillä voi olla

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2016

TOIMINTAKERTOMUS 2016 Oulun LVI-yhdistys, OuLVI ry TOIMINTAKERTOMUS 2016 Perustietoja yhdistyksestä: Rekisteri no 110.106 Asiakirja no 69195649 Y-1016160-9 Kotipaikka Oulu Merkitty rekisteriin 13.6.1972 Toiminta aloitettu 3.10.1962

Lisätiedot

Oikaristen sukuseura ry:n

Oikaristen sukuseura ry:n Oikaristen sukuseura ry:n toimintakertomus 2015 Kuva: Sirpa Heikkinen 2015 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 24.11.2015 Oikaristen 16-vuotias sukuseura toimi aktiivisesti. Seuran tavoitteena on

Lisätiedot

Hyvä Rakenteiden Mekaniikan Seura ry:n jäsen, Rakenteiden mekaniikan seura järjestää kevään aikana seuraavaa ohjelmaa:

Hyvä Rakenteiden Mekaniikan Seura ry:n jäsen, Rakenteiden mekaniikan seura järjestää kevään aikana seuraavaa ohjelmaa: Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulu Rakentajanaukio 4 A, PL 12100, 00076 Aalto http://rmseura.tkk.fi Y-tunnus: 1108237-1 Jäsentiedote 03.04.2012 JÄSENTIEDOTE 1/2012 Hyvä Rakenteiden Mekaniikan

Lisätiedot

LAPIN MESTARUUSPILKKI 2015

LAPIN MESTARUUSPILKKI 2015 LAPIN MESTARUUSPILKKI 2015 Miehet Yleinen: 1. 55 Jouni Kokkonen Merilapin urheilukalastajat 3361 2. 51 Mika Jaako Merilapin urheilukalastajat 2935 3. 76 Mika Nampajärvi Koillisen kilpakalastajat 2914 4.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001 KANKAANPÄÄM SEUDUN TYKISTÖKILTA RY 38700 KANKAANPÄÄ 15.2.2002 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001 Kulunut vuosi oli kiltamme 37. Toimintavuosi SÄÄNTÖMÄÄRÄISET KOKOUKSET KILLAN HALLINTO Kevätkokous pidettiin

Lisätiedot

ANOMUS RIIHIMÄKI ANON, ETTÄ MINULLE MYÖNNETÄÄN HARRRASTUSPALKINTO AKTIIVISESTA TOIMINNASTA RIIHIMÄEN YHDISTYKSESSÄ.

ANOMUS RIIHIMÄKI ANON, ETTÄ MINULLE MYÖNNETÄÄN HARRRASTUSPALKINTO AKTIIVISESTA TOIMINNASTA RIIHIMÄEN YHDISTYKSESSÄ. ANOMUS RIIHIMÄKI 21.12.2011 ANON, ETTÄ MINULLE MYÖNNETÄÄN HARRRASTUSPALKINTO AKTIIVISESTA TOIMINNASTA RIIHIMÄEN YHDISTYKSESSÄ. Riihimäen Autoteknillinen Yhdistys puheenjohtaja puh. 040/3305273 sähköposti

Lisätiedot

Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. Yhdistyksen puheenjohtaja Ville Savoranta avasi kokouksen.

Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. Yhdistyksen puheenjohtaja Ville Savoranta avasi kokouksen. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 12.10.2013 klo 12.00 12.30 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN 2013 SYYSKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN 2013 SYYSKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN 2013 SYYSKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Aika: keskiviikko 9.10. 2013 klo 18.30. Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho, Punainen Paroni kabinetti. Kokouskahvit

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 SF-Caravan Vakka-Suomi ry 054 Vanhakartanontie 216 23500 Uusikaupunki 1 (5) Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Tässä suunnitelmassa määritellään toiminnan sisällön keskeiset asiat ja tavoitteet. Jäsenistö

Lisätiedot

Vaalivaliokunnan esitykset. Liittokokous

Vaalivaliokunnan esitykset. Liittokokous Vaalivaliokunnan esitykset Liittokokous Todettiin liittovaltuustossa Hämeenlinnassa käytävät vaalit 3 Arvotaan vaalivaliokuntaan 2015 kuuluvat yhdistykset Vaalivaliokuntaan 2015 arvottavat yhdistykset

Lisätiedot

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Toimintakertomus vuodelta 2013 Nykytila: Yhdistyksemme jäsenmäärä kasvoi 14.11.1013 lähes kaksinkertaiseksi, kun Helsingin sosiaaliviraston henkilöstö

Lisätiedot

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220.

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. 1 2 3 4 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry TOIMINTAKERTOMUS 1.7.2013 30.6.2014 YLEISTÄ Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. Toimintaa

Lisätiedot

MESTARIHIIHTO 2014-15 -haastehiihdon tulokset sija Etunimi Sukunimi. Grönstrand

MESTARIHIIHTO 2014-15 -haastehiihdon tulokset sija Etunimi Sukunimi. Grönstrand MESTARIHIIHTO 2014-15 -haastehiihdon tulokset sija Etunimi Sukunimi Kauno Kyhälä Sakari Ukonmaanaho Kari Kuoppamaa Reijo Puurunen Jorma Halonen Petri Pitkänen Ari Grönstrand Risto Ruostetsaari Risto Pekkala

Lisätiedot

Turun Seudun Wanhat Toverit

Turun Seudun Wanhat Toverit Turun Seudun Wanhat Toverit TOIMINTAKERTOMUS 2012 Kerho kokoontumiset: > Aika: 9.1.2012. - V-S:n Sos.dem.piirin puheenjohtaja Juuso Alatalo - Piirin ajankohtaisista asioista, uuden puheenjohtajan ajatuksia

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

SUOMEN LASIMUSEON YSTÄVÄT RY TOIMINTAKERTOMUS 2014

SUOMEN LASIMUSEON YSTÄVÄT RY TOIMINTAKERTOMUS 2014 SUOMEN LASIMUSEON YSTÄVÄT RY TOIMINTAKERTOMUS 2014 Yleistä Yhdistyksen toiminnassa vuosi 2014 oli 29 toimintavuosi. Yhdistyksen toiminta keskittyi vuoden 2014 aikana perinteisten tapahtumien eli Lasipäivän,

Lisätiedot

Toimintakertomus 2012. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry

Toimintakertomus 2012. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Toimintakertomus 2012 Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry VasE:n toimintakertomus vuodelta 2012 Vuosi 2012 oli yhdistyksen 75. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia,

Lisätiedot

Oulun Numismaattinen Kerho r.y. Perustettu 1962

Oulun Numismaattinen Kerho r.y. Perustettu 1962 1 Kokouksen avaus VUOSIKOKOUS 12.2.2007 ESITYSLISTA 2 Kokouksen laillisuuden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta 5 Vuoden 2006

Lisätiedot

Suur-Helsingin Golf ry Tulokset Sia & Altia Avio- ja avopari Open

Suur-Helsingin Golf ry Tulokset Sia & Altia Avio- ja avopari Open Suur-Helsingin Golf ry Tulokset Sia & Altia Avio- ja avopari Open 9.7.2011 Sarja: 18 hcp gs pb +scr, Pistebogey Hcp, Keltainen / Punainen Kierros 1: Luukki # Pelaaja Seura Slope Out In Tulos 1 Virkki Anna-Liisa

Lisätiedot

SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT ry 1/1 TOIMINTAKERTOMUS 2008

SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT ry 1/1 TOIMINTAKERTOMUS 2008 SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT ry 1/1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2008 YLEISTÄ Vuosi 2008 oli ry:n 17.toimintavuosi. Yhdistyksen jäsenmäärä vuoden lopussa oli 107 + 2 kannattajajäsentä. 21.9. järjestettiin

Lisätiedot

Tutustuminen Espoon kaupungin rakentamiseen

Tutustuminen Espoon kaupungin rakentamiseen Jäsentiedote 07.04.2009 JÄSENTIEDOTE 1/2009 Hyvä Rakenteiden Mekaniikan Seura ry:n jäsen, Rakenteiden mekaniikan seura järjestää kevään aikana seuraavaa ohjelmaa: Tutustuminen Espoon kaupungin rakentamiseen

Lisätiedot

Toimintakertomus 2018

Toimintakertomus 2018 1 Korson Eläkeläiset ry Toimintakertomus 2018 Yleistä: Viikkokerho ja kuoro kokoontuvat Korson seurakuntakeskuksessa, kirkkosali 2 ssa Tiistaisin. Kuoro harjoittelee ensin 12-14 ja viikkokerho sitten 14-16.

Lisätiedot

Espoon Urheilijat ry Judojaos

Espoon Urheilijat ry Judojaos Espoon Urheilijat ry Judojaos Toimintakertomus 2014 1 Sisällysluettelo 1 HALLINTO... 3 1.1 YHDISTYKSEN KOKOUKSET... 3 1.2 HALLITUS... 3 1.3 JUDON TOIMIJAT... 3 1.4 JÄSENISTÖ... 3 2 SEURAN TOIMINTA... 4

Lisätiedot

Etämetsänomistajien Liitto ry 1 (5) Metsätaitokilpailujen tulokset

Etämetsänomistajien Liitto ry 1 (5) Metsätaitokilpailujen tulokset Etämetsänomistajien Liitto ry 1 (5) LOPPUTULOKSET MIEHET 2017 Sijoitus nimi Yhdistys Pisteet 1Lithovius Jukka Oulun seudun metsätilanomistajat 141 2 Airola Tapio Päijät-Hämeen Metsänomistajat ry 140 3

Lisätiedot

Piirin rantaonki Rantasalmi

Piirin rantaonki Rantasalmi Piirin rantaonki 7.6.2018 Rantasalmi EKL:n Mikkelin Piirin rantaonkikilpailut pidettiin tänä vuonna Rantasalmella 7.6. torstaina. NAISET YLI 80 1. LAUTANEN TAIMI JOROISTEN ELÄKKKEENSAAJAT 0,288 LAAKKONEN

Lisätiedot

Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013

Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Hallitus Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola,

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003 KANKAANPÄÄM SEUDUN TYKISTÖKILTA RY 38700 KANKAANPÄÄ 19.02.2004 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003 Kulunut vuosi oli kiltamme 39. Toimintavuosi SÄÄNTÖMÄÄRÄISET KOKOUKSET KILLAN HALLINTO Kevätkokous pidettiin

Lisätiedot

Sisällys YLEISTÄ... 2 HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ... 2 Hallinto Kokoukset... 2 Jäsenistö... 2 TALOUS... 3 TOIMINTA...

Sisällys YLEISTÄ... 2 HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ... 2 Hallinto Kokoukset... 2 Jäsenistö... 2 TALOUS... 3 TOIMINTA... TOIMINTAKERTOMUS 2018 Sisällys YLEISTÄ... 2 HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ... 2 Hallinto 2018... 2 Kokoukset... 2 Jäsenistö... 2 TALOUS... 3 TOIMINTA... 3 Jäsenyydet ja osallistumiset... 3 SOTUNET Sosiaali-

Lisätiedot

Miesten Mestaruussarja (22 pelaajaa)

Miesten Mestaruussarja (22 pelaajaa) Miesten Mestaruussarja (22 pelaajaa) 1 Ehoniemi Veli-Pekka Ruoveden Karj. 83 7 15 15 20 13 20 2 Juvonen Jyrki n Kyykkä 83 9 9 13 18 14 20 11 3 Kononen Valeri Helsingin Suoj. Seura 70 13 0 13 7 0 11 10

Lisätiedot

Kunto-Pirkkojen ennätykset hyväksytään kalenterivuosi-ikäsääntöä noudattaen! KUNTO-PIRKKOJEN YLEISURHEILUENNÄTYKSET

Kunto-Pirkkojen ennätykset hyväksytään kalenterivuosi-ikäsääntöä noudattaen! KUNTO-PIRKKOJEN YLEISURHEILUENNÄTYKSET Kunto-Pirkkojen ennätykset hyväksytään kalenterivuosi-ikäsääntöä noudattaen! KUNTO-PIRKKOJEN YLEISURHEILUENNÄTYKSET Päivitetty: 25.11.2012 Pentti Nieminen Lisäykset ja korjaukset puh. 050-3485607, peetun@luukku.com

Lisätiedot

Hallintosihteeri Rauno Piippo (puhelin 044-497 0003): Kunnanhallituksen tehtäviin ennen vaaleja kuuluvat:

Hallintosihteeri Rauno Piippo (puhelin 044-497 0003): Kunnanhallituksen tehtäviin ennen vaaleja kuuluvat: Kunnanhallitus 75 24.02.2015 Kunnanhallitus 100 09.03.2015 EDUSKUNTAVAALIT 19.4.2015 618/0/06/060/2014 Khall 24.02.2015 75 Hallintosihteeri Rauno Piippo (puhelin 044-497 0003): Eduskuntavaalit toimitetaan

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 Päijät-Hämeen Metsänomistajat ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 1. HALLINTO Hallituksen jäsenet ja vastuuhenkilöt: Liisa Korpela, puheenjohtaja, tiedotusvastaava, edustukset sidosryhmiin, yhteydet. yhteistyökumppaneihin

Lisätiedot

TKK - johtokuntapaikat / henkilöittäin kaudet Summa / Nro

TKK - johtokuntapaikat / henkilöittäin kaudet Summa / Nro TKK - johtokuntapaikat / henkilöittäin kaudet 4.9.2018 Summa / Nro Nimi Yhteensä Mantila Jyrki 37 Kortet Hannu 31 Leinonen Asko 24 Sepponen Pekka 21 Sinisalo Tauno 21 Saarenheimo Kauko 19 Virta Asko 19

Lisätiedot

RHY:n kilpailu - Tuloskooste 31.01.2016

RHY:n kilpailu - Tuloskooste 31.01.2016 RHY:n kilpailu JUUKA, 15.03.2014 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle 50v Nimi Nro Seura Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Nousiainen Jarno 101 Petrovaaran Metsästysseura 288 (24:09) 244 (-5m/-23m)

Lisätiedot

TIKKAKISA Henkilökohtainen miehet AKT Kesäpäivät 2013, Kajaani

TIKKAKISA Henkilökohtainen miehet AKT Kesäpäivät 2013, Kajaani TIKKAKISA Henkilökohtainen miehet AKT Kesäpäivät 2013, Kajaani Sijoitus Etunimi Sukunimi Joukkue Tulos 1 Seppo Lehtonen Jokilaakso 104 / 2 40 2 Kai Rimpineva Imatra 002 39 3 Matti Syvälä Tampere 005 36

Lisätiedot

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS 27.2.2010 Kuopio, Puijo TULOKSET

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS 27.2.2010 Kuopio, Puijo TULOKSET Lapset alle 6, STL 0,5 km (v) 1. Oskari Kotiaho Vantaan Taksiautoilijat ry 4.11 2. Veera Yletyinen Kuopion Taksiautoilijat ry 6.33 Lapset alle 8, STL 0,5 km (v) 1. Elias Korhonen Ristijärven Taksiautoilijat

Lisätiedot

PÖYTÄTENNIKSEN VALTAKUNNALLINEN AY-TURNAUS 22.-23.4.2006 TURUSSA, JÄRJESTÄJÄ TURUN PYRKIVÄ

PÖYTÄTENNIKSEN VALTAKUNNALLINEN AY-TURNAUS 22.-23.4.2006 TURUSSA, JÄRJESTÄJÄ TURUN PYRKIVÄ PÖYTÄTENNIKSEN VALTAKUNNALLINEN AY-TURNAUS 22.-23.4.2006 TURUSSA, JÄRJESTÄJÄ TURUN PYRKIVÄ Osanottajia 78 pelaajaa ja kilpailuluokkia 17. TULOKSET: Miesten joukkue 1. Tomi Penttilä/Tero Kallio, Metalli

Lisätiedot

RovaniemenYrittäjät r.y.

RovaniemenYrittäjät r.y. RovaniemenYrittäjät r.y. TOIMINTAKERTOMUS 2005 PUHEENJOHT AJAN KATSAUS Kulunut toimintavuosi oli yhdistyksemme 18. Yrittäjyyden merkitystä yhteiskunnan hyvinvoinnille korostettiin niin kuntalaisille kuin

Lisätiedot

VSVU Salo , kansalliset halliyleisurheilukilpailut

VSVU Salo , kansalliset halliyleisurheilukilpailut VSVU Salo 29.1.2017, kansalliset halliyleisurheilukilpailut M35 60 m aj. 1) Ville Ryhänen EspoIF 9,90 M50 60 m aj. 1) Kari Pohjola LUU 10,39 2) Tuomo Vanhanen TapanErä 11,40 M55 60 m aj. 1) Lauri Lindberg

Lisätiedot

EL Valtakunnalliset Keilakilpailut 2016 Jyväskylä osanottajat

EL Valtakunnalliset Keilakilpailut 2016 Jyväskylä osanottajat EL Valtakunnalliset Keilakilpailut 2016 Jyväskylä osanottajat Joukkuekisassa naiset lisäpisteitä 8 p/srj # Nimi Syntymävuosi Yhdistys Hyvitys/srj Hyvitys 6 srjjoukkue Torstai 9.00 1 Tamminen Matti 1928

Lisätiedot

Alko-Altian Seniorit ry:n Tampereen alaosaston hallitukset Alaosasto perustettu , jolloin paikalla 17 eläkeläistä

Alko-Altian Seniorit ry:n Tampereen alaosaston hallitukset Alaosasto perustettu , jolloin paikalla 17 eläkeläistä Alko-Altian Seniorit ry:n Tampereen alaosaston hallitukset 1976 2016 Alaosasto perustettu 23.2.1976, jolloin paikalla 17 eläkeläistä Hallitukset Jäsenmäärä 1976? Eino Mäkinen Aino Antila Erik Pauli Liisa

Lisätiedot

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70 100 m: 10,93 Tero Heikkinen -94 11,18 Hannu Hokkanen -84 11,1 Tapani Nykänen -80 11,44 Pasi Tervonen -90 11,2 Kalevi Vauhkonen -70 11,54 Jari Pynnönen -87 11,57 Reijo Erkkilä -84 11,4 Seppo Kupila -56

Lisätiedot

Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus 2009

Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus 2009 Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus 2009 Tuloslaskelma ja Tase Yleistä Vuosi 2009 oli yhdistyksemme 51. toimintavuosi. Kuluneena vuonna yhdistyksen puheenjohtajana toimi Heikki Jäntti. Yhdistyksen

Lisätiedot

Miesten Mestaruussarja (22 pelaajaa)

Miesten Mestaruussarja (22 pelaajaa) Miesten Mestaruussarja (22 pelaajaa) Henkilökohtainen CUP-kilpailu 2015-9/10 osakilpailua 1 Ehoniemi Veli-Pekka Ruoveden Karj. 70 7 15 15 20 13 2 Juvonen Jyrki n Kyykkä 69 9 9 13 18 20 11 3 Kautto Ari

Lisätiedot

1 ( 7 ) TENAN TUOPPI 2014 TULOKSET. Lyöntipeli HCP

1 ( 7 ) TENAN TUOPPI 2014 TULOKSET. Lyöntipeli HCP 1 ( 7 ) TENAN TUOPPI 2014 TULOKSET 17.9.2014 Lyöntipeli HCP # Pelaaja Seura OUT IN TOT Slope Tulos CBA +/- 1 Laahanen Reino VG 49 45 94 23 71-0.8 2 Aalto Timo VG 48 39 87 15 72-0.9 3 Martin Tuomo VG 45

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta 30.11.2012

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta 30.11.2012 OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta 2012 Kuva Sirpa Heikkinen 2012 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2012 Oikaristen 12-vuotiaan sukuseuran toiminta jatkui edelleen aktiivisena.

Lisätiedot

VAPAAEHTOINEN PELASTUSPALVELU LAPPEENRANNAN PAIKALLISTOIMIKUNTA

VAPAAEHTOINEN PELASTUSPALVELU LAPPEENRANNAN PAIKALLISTOIMIKUNTA VAPAAEHTOINEN PELASTUSPALVELU LAPPEENRANNAN PAIKALLISTOIMIKUNTA TOIMINTAKERTOMUS 201 Paikallistoimikunta Paikallistoimikunnan kokouksia oli vuonna 201 kaksi: kevätkokous (11.2.) ja syyskokous (13.11.).

Lisätiedot

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 33

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 33 Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 33 Sija Nimi Yhdistys Sarja Tulos 1. srj 2. srj Napa 10 9 1 Meurasalo Antti Pohjois-Savon RT Y 193 98 95 4 10 5 2 Tiihonen Tommi

Lisätiedot

72 osallistujaa, yhteissaalis g MIEHET YLEINEN sijoitus Nimi Tulos OSASTON NIMI 1 Harri Hakulinen 7365 Kiteen Puutyöntekijät r.y.

72 osallistujaa, yhteissaalis g MIEHET YLEINEN sijoitus Nimi Tulos OSASTON NIMI 1 Harri Hakulinen 7365 Kiteen Puutyöntekijät r.y. 72 osallistujaa, yhteissaalis 150355 g MIEHET YLEINEN sijoitus Nimi Tulos OSASTON NIMI 1 Harri Hakulinen 7365 Kiteen Puutyöntekijät r.y. 2 Eino Karppinen 6465 Puuliitto Kuhmon os. 752 ry 3 Mikko Kuusimaa

Lisätiedot

Suomen Cavalier Kingcharlesinspanieliyhdistys ry. Vuosikertomus 2011

Suomen Cavalier Kingcharlesinspanieliyhdistys ry. Vuosikertomus 2011 Suomen Cavalier Kingcharlesinspanieliyhdistys ry Vuosikertomus 2011 YLEISTÄ Vuonna 2011 tuli yhdistyksen perustamisesta kuluneeksi 38 vuotta. Itsenäisenä rotujärjestönä yhdistys on toiminut 24 vuotta.

Lisätiedot

SVU-SM-Rullaluistelu- ja rullasuksihiihtokilpailut 11.8.2013 Nokia Tulokset

SVU-SM-Rullaluistelu- ja rullasuksihiihtokilpailut 11.8.2013 Nokia Tulokset 1(5) SVU-SM-Rullaluistelu- ja rullasuksihiihtokilpailut 11.8.2013 Nokia Tulokset Rullaluistelu 300m, miehet 1)Tommi Lahti If Femman 50,7 1) Jukka Korpi Kristiinan Urheilijat 31,2 1) Urmas Leirost Lahden

Lisätiedot

URHEILUTOIMITTAJAT GOLFMESTARUUSTULOKSET Sivu 1 (15)

URHEILUTOIMITTAJAT GOLFMESTARUUSTULOKSET Sivu 1 (15) URHEILUTOIMITTAJAT GOLFMESTARUUSTULOKSET Sivu 1 (15) 1991 Siilinjärvi/Tarinaharju Hcp, 36 reikää 1. Seppo Jolkkonen Porvoo 2. Mikko Juntunen Kuopio 3. Arto Teronen Helsinki 1992 Nokia River Golf 1. Mikko

Lisätiedot

Järvenpään Vasemmisto

Järvenpään Vasemmisto Toimintakertomus vuodelta 2013 1. Yleistä Järvenpään Vasemmisto onnistui 2012 kunnallisvaaleissa hyvin ja sai yhden lisäpaikan eli kolme valtuutettua kaupunginvaltuustoon. Onnistunut tekninen vaaliliitto

Lisätiedot

Suomen musiikkikirjastoyhdistys ry Toimintakertomus 2017

Suomen musiikkikirjastoyhdistys ry Toimintakertomus 2017 Suomen musiikkikirjastoyhdistys ry Toimintakertomus 2017 Hallitus ja kokoukset Suomen musiikkikirjastoyhdistys ry:n hallituksen puheenjohtajana vuonna 2017 toimi Tuomas Pelttari (Turun kaupunginkirjasto).

Lisätiedot