KOULUVIESTIKARNEVAALIN FINAALITAPAHTUMA KUTSUU VAASAAN

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KOULUVIESTIKARNEVAALIN FINAALITAPAHTUMA KUTSUU VAASAAN"

Transkriptio

1

2 KOULUVIESTIKARNEVAALIN FINAALITAPAHTUMA KUTSUU VAASAAN Voimme todeta tyytyväisinä, että Kouluviestikarnevaali kasvaa teidän seudullanne ja muualla. Alueellisia tapahtumia on jo kymmenkunta ja osallistujia on n ! Monet asiat puhuvat sen puolesta, että Kouluviestikarnevaali jatkaa kasvuaan, ja siinä vaiheessa kun aluetapahtumia järjestetään kaikkialla maassamme, se tulee olemaan Euroopan suurin koululiikuntatapahtuma. Ensi keväänä, maamme juhlavuonna, juostaan historian ensimmäistä valtakunnallista Kouluviestikarnevaalia, jonne kaikki ovat tervetulleita! Aluetapahtumat toimivat hyvänä harjoittelumahdollisuutena Finaalia ajatellen. Kouluviestikarnevaali on liikunnan iloa ja yhteisöllisyyttä pursuava tapahtuma, jota lapset ja nuoret kaipaavat ja se tuottaa hyvinvointia laajasti. Tapahtuman luonne poikkeaa tavanomaisista juoksukilpailuista, sillä kisailussa korostuu leikinomaisuus ja vahva yhteisöllisyys. Viestijuoksut vetävät ja viehättävät, koska niissä koetaan vahvoja tunteita, yhdessä. Myös maamme urheilu tarvitsee lisää harrastajia ja tulevia kilpaurheilijoita. Juoksemisen lisäksi useimmissa aluetapahtumissa järjestetään myös Huutosakkikilpailu, mikä mahdollistaa kaikkien hyvinkin erilaisia taitoja omaavien koululaisten osallistumismahdollisuudet, jokainen osaa jotakin -periaatteella. Kouluviestikarnevaalia kehittämään ja edistämään on perustettu Suomenkielisen Kouluviestikarnevaalin Tukisäätiö, jonka perustajajäsenet ovat Suomen Urheiluliitto, Koululiikuntaliitto sekä Vaasanseudun urheiluakatemia, joka on toiminut aloitteentekijänä. Tavataan ensi keväänä Vaasassa! Tukisäätiön puolesta Håkan Nordman Tukisäätiön puheenjohtaja Riitta Pääjärvi-Myllyaho Tukisäätiön toiminnanjohtaja

3 Etelä-Karjalan Kouluviestikarnevaalin järjestäjien tervehdys Hyvät Kouluviestikarnevaalin osallistujat, Kouluviestikarnevaali järjestetään Etelä-Karjalassa nyt toista kertaa. Viime vuonna tapahtumaan osallistui 360 juoksijaa. Nyt osallistujamäärä on noin 850. Tänä vuonna juostaan Vaasan valtakunnallisen finaalin mukaisilla matkoilla eli 16x80 m sukkulaviestissä sekajoukkuein ja pitkässä viestissä (800, 600m, 400 m ja 200 m) tyttöjen ja poikien joukkueissa. Kaikilla matkoilla kisataan neljässä eri ikäluokassa 1-4 lk, 5-6 lk, yläkoulu ja 2. aste. Mestaruuksista kisataan yhteensä 14 eri sarjassa. Kimpisen sinisellä kentällä nähdään tämän vuoden viesteissä juoksijoita kaikista maakunnan yhdeksästä kunnasta. Se on valtavan hieno edistysaskel viime vuoteen verrattuna. Joukkueita on 31 eri koulusta. Viestikarnevaali on yhteisöllinen tapahtuma, jossa koulut ja oppilaat eri puolilta maakuntaamme kokoontuvat kisaamaan ja viihtymään yhdessä. Toivotamme kaikille osallistujille onnea, menestystä ja ikimuistoista liikunnallista päivää! Toivottavasti moni koulu päättää osallistua myös ensi keväänä järjestettävään valtakunnalliseen finaalin edustaen ylpeästi kouluaan, kuntaansa ja maakuntaansa. Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu ry Lappeenrannan Urheilu-Miehet ry

4 OHJEITA HUOLTAJILLE JA KILPAILIJOILLE Yleistä Kilpailut järjestetään Kimpisen kenttä, os. Urheilukatu, Lappeenranta, pe , alkaen klo Linja-autojen purku tapahtuu Urheilukadun varressa, liikenteenohjaajien osoittamassa paikassa. Linja-autojen paikoitus tapahtuu kentän edessä olevalla hiekkakentällä (Urheilukadun varressa). Liikenteenohjaajat opastavat. Kilpailukanslia ja infopiste Kaikki joukkueet ilmoittautuvat saapuessaan kilpailukansliaan, pääkatsomoiden A1 ja A2 välissä. Kilpailukanslia sijaitsee kentän A1 ja A2 katsomoiden välissä (ks. kartta). Paikalla INFO-kyltti. Kilpailukanslia on avoinna pe klo , kilpailukanslia puh Kilpailukansliasta jaetaan kilpailumateriaali koulukohtaisesti koulujen yhteyshenkilöille kirjekuoressa kuittausta vastaan. Kirjekuori sisältää käsiohjelman (sis. eräjaot, kilpailuohjeet ja yleistä informaatiota), kilpailunumerot ja hakaneulat, pohjakuvan kisa-alueesta. Kouluilla täytyy olla nimetty yhteyshenkilö, joka huolehtii materiaalin noutamisesta ja numerolappujen jaosta urheilijoilleen. Osanoton varmistusta ei ole. Pukuhuoneet Pukeutumista ja peseytymistä varten on varattu Kimpisen kentän huoltorakennuksen tiloja. Siellä on urheilijoille suihkut. Pukuhuoneissa omien varusteiden säilytys on omalla vastuulla. Arvoesineitä, kuten puhelimia, rahaa jne. ei kannata jättää pukuhuoneisiin. Avajaismarssi Kaikki koulut osallistuvat avajaismarssiin lukuun ottamatta 1-4 luokkien sukkulaviestijoukkueita, jotka kokoontuvat jo calling-alueelle. Kokoontuminen avajaismarssiin tapahtuu klo 9.15.

5 Kokoontumispaikka on Kimpisen kentän pääkatsomon takana oleva alue. Siellä on marssin ohjaajat. Sisään marssitaan kouluittain, mutta kouluja ei aseteta tiettyyn järjestykseen. Marssin jälkeen joukkueet asettuvat etusuoralle jonoihin. Koulut voivat valmistaa oman esittelykilven, suosittelemme maksimissaan kokoa 1mx0,5m. Sisäänmarssi tapahtuu johdetusti, alkaen klo Kilpailusäännöt Kaikki juoksut ovat finaaleja, alkueriä ei juosta erikseen. Lopullinen sijoitus määräytyy ajan perusteella. Pitkissä viesteissä kilpaillaan yleisurheilun kansainvälisten sääntöjen mukaisesti (huom! viestikapula, vaihtoalueet). Pitkän viestin osuudet ovat järjestyksessä 800 m, 600 m, 400 m ja 200 m. Sukkulaviesti 16x80 m juostaan käsikosketuksella vaihtokepin takaa. Juoksujärjestys on vapaa. Järjestäjän toimittamia kilpailunumeroita käytetään vain pitkässä viestissä. Sukkulaviestissä joukkueen ankkuri (viimeisen osuuden juoksija) käyttää järjestäjän antamaa merkkiliiviä, jossa on kiinni ratanumero. Liivi pitää luovuttaa heti juoksun jälkeen vaihdonvalvojille. Juoksupiikkareita saa käyttää ratajuoksuissa, piikkien pituus enintään 7 mm. Sukkulaviestissä nurmikolla juostaan lenkkareissa. (ei saa käyttää piikkareita eikä nappulakenkiä). Kilpailujen johtaja on Petri Lipsanen puh Siisteys Roskien heittäminen maahan on kielletty. Roskat toimitetaan niille varattuihin roskankeräyspisteisiin pysäköinti-, kilpailu- ja verryttelyalueilla. Info- / tulostaulut Kilpailujen infoa on saatavilla infotauluilta, jotka ovat kilpailukansliassa. Infotauluilla on iso kilpailualueen kartta. Infotauluilla on myös ohjeita huoltajille ja kilpailijoille sekä kilpailun aikataulu, eräjaot, ratajärjestykset, kilpailutulokset.

6 Calling eli urheilijoiden kokoontuminen Kokoontuminen viesteissä 15 min ennen oman lajin alkua ks. Callingaikataulua. Kokoontuminen on pakollinen. Calling-alue sijaitsee juoksuradan etukaarteen ja nurmialueen välisellä alueella. Joukkueet kerääntyvät yhtenä ryhmänä opettajan johdolla keräilyalueelle Calling-alueen taakse. Calling-kuuluttaja kutsuu joukkue kerralla Calling-alueelle. Callingissa tarkistetaan, että kaikki joukkue on paikalla ja annetaan lyhyt opastus kilpailusta. Sukkulaviestin urheilijat asetetaan joukkueittain juoksujärjestyksessä jonoon omaan karsinaan. Ankkuri merkataan huomioliivillä, jossa on joukkueen ratanumero. Pitkän viestin juoksijat kerätään juoksuosuuksien mukaisiin jonoihin ja tarkastetaan lisäksi, että kaikilla on oikeat numerolaput kiinnitettynä rintaan Urheilijat saatetaan johdetusti vaihtopaikoille aikataulun mukaisesti. Jos joukkue ei ole saapunut ajoissa Callingiin, myöhästynyttä joukkuetta ei jäädä odottelemaan. Verryttely ja kilpaileminen Urheilijoiden verryttelyalueena toimii sukkulaviestien aikana juoksuradat ja pitkien viestien aikana nurmialue. Myös urheilukentän läheisyydessä olevaa harjoituskenttää ja pururataa voi käyttää verryttelyyn. Palkintojenjako Palkinnot jaetaan joka sarjan kolmelle parhaalle joukkueelle. Palkintojen jakoon osallistuvien joukkueiden kokoontuminen klo alkaen pääkatsomon edessä (kuulutetaan erikseen). Sarjat palkitaan juoksujärjestyksessä. Kaikkien palkittavien tulee osallistua palkintojenjakoon.

7 Ruokailu Joukkueet vastaavat omasta ruokailustaan. Suositellaan eväspussien mukaan ottamista koulun ruokalasta. Eväsruokailun voi suorittaa omaan tahtiin urheilijoiden katsomossa A2 ja A3. Erillistä tilaa ruokailuun ei ole. Ensiapu Ensiapupiste sijaitsee etusuoran päässä, merkattu karttaan. Ensiavusta vastaa EKSOTE:n ensihoitajat heidät tunnistaa kentällä huomioliiveistä. Löytötavarat Löytötavarat kerätään kilpailukansliaan ja kilpailujen jälkeen kadonnutta tavaraa voi kysellä kansliasta. Kahden viikon jälkeen arvokkaammat tavarat toimitetaan poliisilaitokselle löytötavarana.

8 AIKATAULU Kouluviestikarnevaali Lappeenrannassa, Kimpisen kentällä Suositellaan saapumaan hyvissä ajoin, vastaanotto parkkipaikalla ja ohjaus kansliaan klo 9.15 joukkueiden järjestäytyminen marssia varten stadionin ulkopuolelle. Huom! 1-4 luokkien sukkulaviestiin osallistuvat joukkueet suoraan callingiin. klo 9.30 avajaiset Marssi kentälle Oppilaan puhe Karjalaisten laulu calling lähtö klo klo laji sarja joukkueet lkm x 80 m sukkula 1-4 lk x 80 m sukkula 1-4 lk x 80 m sukkula 5-6 lk x 80 m sukkula 5-6 lk x 80 m sukkula yläkoulu x 80 m sukkula 2. aste Sirkuskoulu Estradi esiintyy , 600, 400, 200 m 1-4 lk tytöt , 600, 400, 200 m 1-4 lk pojat , 600, 400, 200 m 5-6 lk tytöt , 600, 400, 200 m 5-6 lk pojat , 600, 400, 200 m yläkoulu + 2. aste tytöt , 600, 400, 200 m yläkoulu + 2. aste pojat Sirkuskoulu Estradi esiintyy Palkintojen jako. Sarjojen kolme parasta palkitaan.

9 JOUKKUEET JA SARJAT koulu Europaeuksen koulu Kangasvarren koulu Kaukaan koulu, Lappeenranta Kimpisen koulu Kirjolan koulu, Parikkala Lappeen koulu Lavolan koulu Linnala Lönnrot Pontuksen koulu Ruokolahden kirkonkylän koulu Saimaanharjun yhtenäiskoulu Simpeleen koulu Skinnarilan koulu Taavetin koulu Taipalsaaren Kirkonkylän koulu sarja Europaeuksen koulu lk pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Itä-Suomen koulu, Imatra lk pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Kangasvarren koulu lk pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Kaukaan koulu, Lappeenranta lk pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Kimpisen koulu lk pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Kirjolan koulu, Parikkala lk pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Linnala lk pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Rautjärven aseman koulu lk pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Ruokolahden kirkonkylän koulu lk pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Saimaanharjun yhtenäiskoulu lk pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Simpeleen koulu lk pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Vehkataiapleen koulu lk pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Europaeuksen koulu lk pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Itä-Suomen koulu, Imatra lk pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Kangasvarren koulu lk pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Kaukaan koulu, Lappeenranta lk pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Kimpisen koulu lk pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Kirjolan koulu, Parikkala lk pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Linnala lk pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Rautjärven aseman koulu lk pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Ruokolahden kirkonkylän koulu lk pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Saimaanharjun yhtenäiskoulu lk pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Simpeleen koulu lk pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Taipalsaaren Kirkonkylän koulu lk pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Vehkataiapleen koulu lk pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Europaeuksen koulu Kangasvarren koulu Kaukaan koulu, Lappeenranta Kesämäen koulu, Lappeenranta Kimpisen koulu Kirjolan koulu, Parikkala Lappeen koulu

10 Lappeenrannan steinerkoulu Lavolan koulu Lemin koulukeskus Linnala Lönnrot Myllymäen koulu Pontuksen koulu Ruokolahden kirkonkylän koulu Saimaanharjun yhtenäiskoulu Simpeleen koulu Skinnarilan koulu Taavetin koulu Taipalsaaren Kirkonkylän koulu Europaeuksen koulu lk pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Heituinlahden koulu lk pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Itä-Suomen koulu, Imatra lk pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Kangasvarren koulu lk pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Kaukaan koulu, Lappeenranta lk pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Kimpisen koulu lk pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Kirjolan koulu, Parikkala lk pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Lemin koulukeskus lk pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Linnala lk pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Myllymäen koulu lk pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Rautjärven aseman koulu lk pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Ruokolahden kirkonkylän koulu lk pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Saimaanharjun yhtenäiskoulu lk pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Simpeleen koulu lk pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Taipalsaaren Kirkonkylän koulu lk pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Vehkataiapleen koulu lk pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Europaeuksen koulu lk pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Kangasvarren koulu lk pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Kaukaan koulu, Lappeenranta lk pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Kimpisen koulu lk pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Kirjolan koulu, Parikkala lk pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Lemin koulukeskus lk pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Linnala lk pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Myllymäen koulu lk pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Rautjärven aseman koulu lk pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Ruokolahden kirkonkylän koulu lk pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Saimaanharjun yhtenäiskoulu lk pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Simpeleen koulu lk pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Taipalsaaren Kirkonkylän koulu lk pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Europaeuksen koulu Kesämäenrinne Kimpisen koulu Kirjolan koulu, Parikkala Kosken koulu Lauritsalan koulu Lemin koulukeskus Ruokolahden kirkonkylän koulu Sammonlahden koulu Simpeleen koulu

11 Europaeuksen koulu yläkoulu pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Itä-Suomen koulu, Imatra yläkoulu pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Kesämäenrinne yläkoulu pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Kimpisen koulu yläkoulu pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Lemin koulukeskus yläkoulu pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Ruokolahden kirkonkylän koulu yläkoulu pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Sammonlahden koulu yläkoulu pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Simpeleen koulu yläkoulu pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Taavetin koulu yläkoulu pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Europaeuksen koulu yläkoulu pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Itä-Suomen koulu, Imatra yläkoulu pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Kesämäenrinne yläkoulu pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Kimpisen koulu yläkoulu pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Lemin koulukeskus yläkoulu pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Ruokolahden kirkonkylän koulu yläkoulu pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Sammonlahden koulu yläkoulu pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Simpeleen koulu yläkoulu pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Taavetin koulu yläkoulu pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Lappeenrannan Lyseon lukio Saimaan ammattiopisto Sampo Savitaipaleen lukio 2. aste 16 x 80 m sukkulaviesti 2. aste 16 x 80 m sukkulaviesti 2. aste 16 x 80 m sukkulaviesti Lappeenrannan Lyseon lukio 2. aste pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Savitaipaleen lukio 2. aste pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Taavetin lukio 2. aste pitkä viesti tytöt (800, 600, 400, 200 m) Saimaan ammattiopisto Sampo 2. aste pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Saimaan ammattiopisto Sampo 2. aste pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Savitaipaleen lukio 2. aste pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m) Taavetin lukio 2. aste pitkä viesti pojat (800, 600, 400, 200 m)

12 Karjalaisten laulu Suloisessa Suomessamme oisko maata armaampaa, kuin on kaunis Karjalamme, laulun laaja kotimaa! Lauluna sen kosket kuohuu, järven aallot loiskuaa, säveleitä salot huokuu, ikihongat humajaa. Ei oo meillä rikkautta eikä maamme viljavaa, vaan on laulun runsautta kylvämättä kasvavaa. Sit ei pane Idän halla eikä Pohjan pakkaset, :,: se ei sorru sortamalla, sitä ei lyö rakehet.:,: Konsa vaino Suomeamme kovin kourin koettelee, silloin kurja Karjalamme Suomen surut soittelee. :,: Ja kun onnen päivän koitto Suomellen tas sarastaa, silloin riemun suuri soitto Karjalasta kajahtaa.:,:

KOULUVIESTIKARNEVAALI LAAJENEE EDELLEEN

KOULUVIESTIKARNEVAALI LAAJENEE EDELLEEN KOULUVIESTIKARNEVAALI ETELÄ-KARJALA 8.9.2017 KOULUVIESTIKARNEVAALI LAAJENEE EDELLEEN Tänä keväänä, maamme juhlavuonna, juostiin historian ensimmäinen valtakunnallinen Kouluviestikarnevaalin Finaali Vaasassa.

Lisätiedot

Tervetuloa Etelä-Savon Kouluviestikarnevaaliin Mikkelin Urheilupuistoon keskiviikkona 9.9.2015!

Tervetuloa Etelä-Savon Kouluviestikarnevaaliin Mikkelin Urheilupuistoon keskiviikkona 9.9.2015! Tervetuloa Etelä-Savon Kouluviestikarnevaaliin Mikkelin Urheilupuistoon keskiviikkona 9.9.2015! Kouluviestikarnevaali on lasten ja nuorten yhteinen liikuntatapahtuma, joka kerää koululaiset yhteen taustasta

Lisätiedot

Hyvä Kouluviestikarnevaaliin osallistuja!

Hyvä Kouluviestikarnevaaliin osallistuja! 13.9.2018 Christina Knookala Toimialajohtaja Vaasan kaupunki Hyvä Kouluviestikarnevaaliin osallistuja! Vaasan kaupungin puolesta toivotan teidät kaikki tervetulleiksi Vaasaan viettämään energisiä ja urheilullisia

Lisätiedot

TERVEHDYKSET. Juostaan, kisataan ja riemuitaan Lapualla

TERVEHDYKSET. Juostaan, kisataan ja riemuitaan Lapualla Lapua 15.9.2016 Sisällys TERVEHDYKSET... 2 SARJAT JA LAJIT... 4 HUUTOSAKKIKILPAILU... 4 VIESTIEN KILPAILUSÄÄNNÖT... 4 OHJEITA HUOLTAJILLE JA KILPAILIJOILLE... 5 SAAPUMINEN KILPAILUKESKUKSEEN... 5 KILPAILUKANSLIA

Lisätiedot

Yleistä Seuracupin Tera-Sarjan Finaali järjestetään Tapio Rautavaaran kentällä (Hinttalankatu Nokia ) la Kilpailut alkavat klo 10:55

Yleistä Seuracupin Tera-Sarjan Finaali järjestetään Tapio Rautavaaran kentällä (Hinttalankatu Nokia ) la Kilpailut alkavat klo 10:55 KILPAILUINFO Yleistä Seuracupin Tera-Sarjan Finaali järjestetään Tapio Rautavaaran kentällä (Hinttalankatu 6 37120 Nokia ) la 1.9.2018. Kilpailut alkavat klo 10:55 Kisakanslia Kisakanslia sijaitsee Tapio

Lisätiedot

65. VPL. PYHÄJÄRVI-JUHLAT 16.-17.7.2011 SASTAMALASSA

65. VPL. PYHÄJÄRVI-JUHLAT 16.-17.7.2011 SASTAMALASSA 65. VPL. PYHÄJÄRVI-JUHLAT 16.-17.7.2011 SASTAMALASSA Vammalan Karjalaseura ry. Vpl. Pyhäjärvi-säätiö Lauantai 16.7.2011 Tapahtuma Paikka Aika Sukuseminaari Sylvään koulun auditorio 11.00-12.30 Sukukokoukset

Lisätiedot

Viestikarnevaalit 47. Käsiohjelma. Aamulehden järjestämä. Koulumaailma. Aamulehden. Pyynikin urheilukenttä, Tampere. Yhteistyössä:

Viestikarnevaalit 47. Käsiohjelma. Aamulehden järjestämä. Koulumaailma. Aamulehden. Pyynikin urheilukenttä, Tampere. Yhteistyössä: Käsiohjelma 47. Viestikarnevaalit Yhteistyössä: Aamulehden Koulumaailma Aamulehden järjestämä koululaisurheilun suurtapahtuma tiistaina 4.9.2012 klo 16, Pyynikin urheilukenttä, Tampere Urheilukesän päätapahtuma

Lisätiedot

Etelä-Karjalan liikkuva koulu kunta/hankekoordinaattorien verkostotapaaminen

Etelä-Karjalan liikkuva koulu kunta/hankekoordinaattorien verkostotapaaminen Ennakkotehtävät olivat - pohdit omia odotuksiasi/tavoitteittasi koordinaattoriverkoston toiminnalle - tutustut oman kuntasi/hankkeesi koulujen nykytilan arviointi yhteenvetoon - pohdi kuntasi/koulujesi

Lisätiedot

Käsiohjelma 49. Aitaviesti vaihto Aitaviesti lähtö

Käsiohjelma 49. Aitaviesti vaihto Aitaviesti lähtö KILPAILU- NUMEROT INFO Pyynikin urheilukenttä Tampere Lyseokatu Käsiohjelma Yhteistyössä: 49. Viestikarnevaalit Aamulehden koulumaailma Aamulehden järjestämä koululaisurheilun suurtapahtuma tiistaina 2.9.2014

Lisätiedot

OHJEITA URHEILIJOILLE JA HUOLTAJILLE

OHJEITA URHEILIJOILLE JA HUOLTAJILLE OHJEITA URHEILIJOILLE JA HUOLTAJILLE Kilpailuaikataulu... 2 Paikoitus... 2 Kisakanslia... 2 Huoltajakortti ja ohjelma... 2 Verryttelyalueet... 3 Kulunvalvonta ja oleskelu kentällä... 3 Kenttälajien suorituspaikat...

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET Kilpailuissa noudatetaan FIS:n eli kansainvälisen hiihtoliiton sekä Suomen hiihtoliiton SMkilpailujen

KILPAILUOHJEET Kilpailuissa noudatetaan FIS:n eli kansainvälisen hiihtoliiton sekä Suomen hiihtoliiton SMkilpailujen KILPAILUOHJEET Kilpailuissa noudatetaan FIS:n eli kansainvälisen hiihtoliiton sekä Suomen hiihtoliiton SMkilpailujen sääntöjä. KILPAILUKESKUS Kilpailukeskus sijaitsee Ukonniemen alueella Aviasport Areenalla

Lisätiedot

59. TERIJOKI -JUHLA Järvenpäässä Järjestävät: Teri-Säätiö Terijoki-Seura ry. Pääsylippu 40,-

59. TERIJOKI -JUHLA Järvenpäässä Järjestävät: Teri-Säätiö Terijoki-Seura ry. Pääsylippu 40,- 59. TERIJOKI -JUHLA 6.6.1998 Järvenpäässä Järjestävät: Teri-Säätiö Terijoki-Seura ry. Pääsylippu 40,- 11.00 JUHLAPÄIVÄN OHJELMA LAUANTAI 6.6.1998 12.00-14.00 14.00- Muistohetki Tuusulan Paijalan hautausmaalla

Lisätiedot

MYL V sprintti (SM), NYL V sprintti (SM), M14 V sprintti, N14 V sprintti, M16 V sprintti, N16 V sprintti, M18 V sprintti, N18 V sprintti

MYL V sprintti (SM), NYL V sprintti (SM), M14 V sprintti, N14 V sprintti, M16 V sprintti, N16 V sprintti, M18 V sprintti, N18 V sprintti Kilpailuohjeet KILPAILUOHJELMA PERJANTAI 3.8.2018 Kilparata auki koko päivän LAUANTAI 4.8.2018 (aikataulu on alustava) MYL V sprintti (SM), NYL V sprintti (SM), M14 V sprintti, N14 V sprintti, M16 V sprintti,

Lisätiedot

Vattenfall Seuracup 2015

Vattenfall Seuracup 2015 Vattenfall Seuracup 2015 Giga-sarjan finaali Varkaudessa 29.8.2015 Suomen Urheiluliitto on myöntänyt Vattenfall Seuracupin Giga-sarjan finaalin järjestämisoikeuden Varkauden Kenttä-Veikoille. Giga-sarjan

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU 1. SAIMAAN MAAKUNTA- JA MINIVIESTI JA HARRASTE-HAASTEVIESTI SAVONLINNASSA SUNNUNTAINA

KILPAILUKUTSU 1. SAIMAAN MAAKUNTA- JA MINIVIESTI JA HARRASTE-HAASTEVIESTI SAVONLINNASSA SUNNUNTAINA KILPAILUKUTSU 1. SAIMAAN MAAKUNTA- JA MINIVIESTI JA HARRASTE-HAASTEVIESTI SAVONLINNASSA SUNNUNTAINA 3.3.2019 YLEISTÄ Ensimmäinen Saimaan maakuntaviesti ja harraste-haasteviesti hiihdetään sunnuntaina 3.3.2019

Lisätiedot

OHJEITA KILPAILIJOILLE JA HUOLTAJILLE

OHJEITA KILPAILIJOILLE JA HUOLTAJILLE OHJEITA KILPAILIJOILLE JA HUOLTAJILLE Kilpailukanslia ja osanoton varmistus Kauhavalla kilpailukanslia ja osanotonvarmistuspiste sijaitsevat urheilukentän huoltorakennuksen kulmauksessa ja Lapualla Urheilutalon

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET. Tervetuloa Suur-Savon alueen 71. maakuntaviestiin ja Tsemppi-harrasteviestiin 7.2.2015 Mäntyharjuun!

KILPAILUOHJEET. Tervetuloa Suur-Savon alueen 71. maakuntaviestiin ja Tsemppi-harrasteviestiin 7.2.2015 Mäntyharjuun! KILPAILUOHJEET Tervetuloa Suur-Savon alueen 71. maakuntaviestiin ja Tsemppi-harrasteviestiin 7.2.2015 Mäntyharjuun! YLEISTÄ Maakuntaviestiin voivat osallistua henkilöt, jotka ovat henkikirjoilla kyseisessä

Lisätiedot

VATTENFALL SEURACUP MEGA-FINAALI LAITILASSA 29.8.2015

VATTENFALL SEURACUP MEGA-FINAALI LAITILASSA 29.8.2015 VATTENFALL SEURACUP MEGA-FINAALI LAITILASSA 29.8.2015 Kilpailutoimisto Kilpailutoimisto sijaitsee urheilukentän vieressä Urheilutalon alakerrassa, osoitteessa Urheilutie 9, joka on Varppeen koulukeskuksen

Lisätiedot

Nuorten PM-hiihdot 2014, Rovaniemi 31.1.-2.2.2014

Nuorten PM-hiihdot 2014, Rovaniemi 31.1.-2.2.2014 Nuorten PM-hiihdot 2014, Rovaniemi 31.1.-2.2.2014 Kilpailuohjelma: Perjantai 31.1.2014 16.00 karsinta Naiset 1,1 km / Miehet 1,4km vapaa hiihtotapa Alkuerät 17.30 Naisten I alkuerä 17.36 Naisten II alkuerä

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET. Tapahtuma: Joupiskan Vertikaalitonni 2019 Järjestäjä: Seinäjoen Hiihtoseura ry.

KILPAILUOHJEET. Tapahtuma: Joupiskan Vertikaalitonni 2019 Järjestäjä: Seinäjoen Hiihtoseura ry. KILPAILUOHJEET Tapahtuma: Joupiskan Vertikaalitonni 2019 Järjestäjä: Seinäjoen Hiihtoseura ry. Tapahtumakeskus: Joupiskan laki, opastus Joupiskan rinnekeskuksesta (Lakeudentie 20, Seinäjoki) ja Jääurheilukeskuksesta

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. Kansallinen keskimatka ja maakuntaviesti Raahe, Sarvankangas elokuuta 2014

KILPAILUOHJE. Kansallinen keskimatka ja maakuntaviesti Raahe, Sarvankangas elokuuta 2014 KILPAILUOHJE Kansallinen keskimatka ja maakuntaviesti Raahe, Sarvankangas 23.-24. elokuuta 2014 Kilpailussa noudatetaan SSL:n kilpailusääntöjä ja järjestäjän ohjeita. Kilpailun johtaja Valvoja Ratamestariryhmän

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET NUORTEN SM-VIESTIT, PIIRIVIESTIT JA KLL:N MESTARUUSKILPAILUT Kilpailuissa noudatetaan Kansainvälisen Hiihtoliiton ja Suomen

KILPAILUOHJEET NUORTEN SM-VIESTIT, PIIRIVIESTIT JA KLL:N MESTARUUSKILPAILUT Kilpailuissa noudatetaan Kansainvälisen Hiihtoliiton ja Suomen KILPAILUOHJEET NUORTEN SM-VIESTIT, PIIRIVIESTIT JA KLL:N MESTARUUSKILPAILUT Kilpailuissa noudatetaan Kansainvälisen Hiihtoliiton ja Suomen Hiihtoliiton SM-kilpailujen sääntöjä. KILPAILUUN ILMOITTAUTUMINEN

Lisätiedot

SK VUOKSEN III TALVIRASTIT 18 19.12.2010

SK VUOKSEN III TALVIRASTIT 18 19.12.2010 KILPAILUOHJEET 16.12.2010 SK VUOKSEN III TALVIRASTIT 18 19.12.2010 1. Kilpailunjohto Kilpailun johtaja Ratamestarit Tulospalvelun johtaja Valvoja Jukka Nenonen Anssi Juutilainen ja Juha Similä Tommi Villanen

Lisätiedot

Käsiohjelma. Aamulehden järjestämä koululaisurheilun suurtapahtuma tiistaina Pyynikin urheilukenttä, Yhteistyössä:

Käsiohjelma. Aamulehden järjestämä koululaisurheilun suurtapahtuma tiistaina Pyynikin urheilukenttä, Yhteistyössä: Käsiohjelma Aamulehden järjestämä koululaisurheilun suurtapahtuma tiistaina 5.9.2017 Pyynikin urheilukenttä, Tampere Yhteistyössä: 1 2 Iloinen tervehdys Aamulehdestä! Lämpimästi tervetuloa 52. Viestikarnevaaliin.

Lisätiedot

KOULUVIESTIKARNEVAALIN OHJEISTUSTA Käykää vielä tutustumassa sivuille

KOULUVIESTIKARNEVAALIN OHJEISTUSTA Käykää vielä tutustumassa sivuille KOULUVIESTIKARNEVAALIN OHJEISTUSTA Käykää vielä tutustumassa sivuille www.kouluviestikarnevaali.fi Tänä vuonna karnevaali järjestetään TORSTAINA 29.8. klo 9-12.15 Tapahtuman tarkoituksena on innostaa lapsia

Lisätiedot

OHJEITA URHEILIJOILLE JA HUOLTAJILLE

OHJEITA URHEILIJOILLE JA HUOLTAJILLE OHJEITA URHEILIJOILLE JA HUOLTAJILLE Paikoitus Urheilijoiden parkkialueena toimii Martin koulun piha-alue (Hopeasepänkuja 2), paikkoja rajoitetusti. Kilpailijalla on mahdollisuus saada P-lappu kisakansliasta

Lisätiedot

Viestikarnevaalit 48. Käsiohjelma. Aamulehden järjestämä. Koulumaailma. Aamulehden. Pyynikin urheilukenttä, Tampere. Yhteistyössä:

Viestikarnevaalit 48. Käsiohjelma. Aamulehden järjestämä. Koulumaailma. Aamulehden. Pyynikin urheilukenttä, Tampere. Yhteistyössä: Käsiohjelma 48. Viestikarnevaalit Yhteistyössä: Aamulehden Koulumaailma Aamulehden järjestämä koululaisurheilun suurtapahtuma tiistaina 3.9.2013 klo 16, Pyynikin urheilukenttä, Tampere Aamulehden Viestikarnevaalit

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. 163 FIS SM nuoret / ST 1-cup / Habita-cup 8.3.- 9.3.2014 Saukkovaaran hiihtokeskus, Ristijärvi

KILPAILUOHJE. 163 FIS SM nuoret / ST 1-cup / Habita-cup 8.3.- 9.3.2014 Saukkovaaran hiihtokeskus, Ristijärvi KILPAILUOHJE 163 FIS SM nuoret / ST 1-cup / Habita-cup 8.3.- 9.3.2014 Saukkovaaran hiihtokeskus, Ristijärvi Kilpailupaikan katuosoite on Saukkovaarantie 11, 88400 Ristijärvi. Kilpailutoimisto sijaitsee

Lisätiedot

Joukkueenjohtajien kokous (Kainuun Ammatti-instituutti)

Joukkueenjohtajien kokous (Kainuun Ammatti-instituutti) KILPAILUOHJEET: KILPAILUJEN AIKATAULU Pe 30.3. Klo 17.00 Klo 19.00 Lehdistötilaisuus: hiihtostadionin lehdistökeskus Joukkueenjohtajien kokous: Kainuun Ammatti-instituutti La 31.3. Klo 09.45 Klo 10.00

Lisätiedot

Koululiikuntaliiton yleisurheilumestaruuskilpailut Hämeenlinnassa

Koululiikuntaliiton yleisurheilumestaruuskilpailut Hämeenlinnassa Koululiikuntaliiton yleisurheilumestaruuskilpailut 15. 16.9.2018 Hämeenlinnassa Kilpailukutsu Osallistumisoikeus Osallistumisoikeus on kaikilla peruskoulujen, lukioiden ja ammatillisten koulujen vakituisilla

Lisätiedot

HIIHTOKISOJEN KULJETUSAIKATAULU 1.3.2012:

HIIHTOKISOJEN KULJETUSAIKATAULU 1.3.2012: HIIHTOKISOJEN KULJETUSAIKATAULU 1.3.2012: Bussi 1. klo 8.00 Nuuksion koulu (10) klo 8.20 Auroran koulu (9) klo 8.30 Ymmerstan koulu (8) klo 8.45 Kilon koulu (3) Leppävaaran urheilupuisto (yht. 30 henkilöä)

Lisätiedot

School Action Day - Let s #BeActive!

School Action Day - Let s #BeActive! School Action Day - Let s #BeActive! Leppävaaran urheilupuisto, Veräjäpellonkatu 17, 02650 Espoo ti 13.9.2016 kello 9-15 Tärkeitä yhteystietoja Info p. 050 331 8966 Järjestyksenvalvonta ja ensiapu p. 020

Lisätiedot

TEEKKARILAULAJAT GOES HELSINKI 8-9.6.2006

TEEKKARILAULAJAT GOES HELSINKI 8-9.6.2006 1 TEEKKARILAULAJAT GOES HELSINKI 8-9.6.2006 INFO - Kaikki oleellinen - 2 Terv, Tässä se on. Kauan odotettu infopaketti liittyen Etelä-karjala Senaatintorilla- tapahtumaan ja Teekkarilaulajien keikkaan.

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. Pohjois-Pohjanmaan aluemestaruuskilpailut, pitkämatka ja viesti Pattijoen Mäntykankaalla elokuuta 2013

KILPAILUOHJE. Pohjois-Pohjanmaan aluemestaruuskilpailut, pitkämatka ja viesti Pattijoen Mäntykankaalla elokuuta 2013 KILPAILUOHJE Pohjois-Pohjanmaan aluemestaruuskilpailut, pitkämatka ja viesti Pattijoen Mäntykankaalla 17.-18. elokuuta 2013 Kilpailussa noudatetaan SSL:n kilpailusääntöjä ja järjestäjän ohjeita. Kilpailun

Lisätiedot

OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON 29.8.2015

OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON 29.8.2015 OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON 29.8.2015 YLEISET OHJEET Tarkista https://fi.mynextrun.com/tamperemaraton sivuilta, että tietosi ovat osallistujaluettelossa oikein. Mikäli maksusi ei ole kirjautunut

Lisätiedot

73.Terijoki-juhla. lauantaina 28.7.201 2 kello 1 9.30 alkaen. Hotelli Severnaja Riviera Terijoki. Teri-Sääti ö ja Terijoki-Seura ry

73.Terijoki-juhla. lauantaina 28.7.201 2 kello 1 9.30 alkaen. Hotelli Severnaja Riviera Terijoki. Teri-Sääti ö ja Terijoki-Seura ry 73.Terijoki-juhla lauantaina 28.7.201 2 kello 1 9.30 alkaen Hotelli Severnaja Riviera Terijoki Teri-Sääti ö ja Terijoki-Seura ry Kuohuviinitarjoilu Terijoki-juhla Juonto: Tuovi Paju Säestys: Darja Meerkova

Lisätiedot

Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa

Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa Kiitoksia ilmoittautumisestanne Kivistö turnaukseen ja tervetuloa Vantaan Myyrmäkeen viettämään iloinen turnausviikonloppu!

Lisätiedot

1 (7) Hämeen Viesti 2015. Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015. Kilpailuohje

1 (7) Hämeen Viesti 2015. Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015. Kilpailuohje 1 (7) Hämeen Viesti 2015 Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015 Kilpailuohje 2 (7) KILPAILU Hämeen Viesti 2015, 8-henkisin joukkuein, hiihtotapa P ja V, kilpailunumero 624. Kilpailussa hiihdetään

Lisätiedot

KILPAILUOHJE VETERAANIEN SM-HIIHDOT 2018

KILPAILUOHJE VETERAANIEN SM-HIIHDOT 2018 KILPAILUOHJE VETERAANIEN SM-HIIHDOT 2018 2.-4.2.2018 Alavieskan Lumikurussa (osoite: Lumikuruntie 155, 85200 Alavieska) OHJELMA JA AIKATAULU 1. Kilpailupäivä pe 2.2.2018 12:00 Kisakanslia avautuu 15:00

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. PSM-ratakilpailut nro76 KUUSAMO

TEKNINEN OPAS. PSM-ratakilpailut nro76 KUUSAMO TEKNINEN OPAS PSM-ratakilpailut nro76 KUUSAMO Su 14.8.2011 SISÄLTÖ Kilpailun toimihenkilöt...3 1.1. Tuomarineuvosto...3 1.2. Kilpailun vastuuhenkilöt...3 1.3. Ensiapu...3 Ohjeita kilpailijoille ja huoltajille...4

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. PSM-ratakilpailut KUUSAMO

TEKNINEN OPAS. PSM-ratakilpailut KUUSAMO TEKNINEN OPAS PSM-ratakilpailut KUUSAMO La 13.7.2013 SISÄLTÖ 1. Kilpailun toimihenkilöt... 3 1.1. Tuomarineuvosto... 3 1.2. Kilpailun vastuuhenkilöt... 3 1.3. Ensiapu... 3 2. Ohjeita kilpailijoille ja

Lisätiedot

KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE

KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE Kilpailupaikkana on Kangasala ja kisakeskuksena toimii Kuntoutumiskeskus Apila. Kuntoutumiskeskus Apilan osoite on Reumantie 6, 36200 Kangasala. Kilpailun johtajana

Lisätiedot

Aika 18 19.4.2015. Paikka. Kilpailun aikataulu: Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu. Lauantai 18.4.2015. Halli ja info aukeaa

Aika 18 19.4.2015. Paikka. Kilpailun aikataulu: Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu. Lauantai 18.4.2015. Halli ja info aukeaa Aika 18 19.4.2015. Paikka Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu Kilpailun aikataulu: Lauantai 18.4.2015 klo 8.30 klo 10.30 klo 9.00 klo 10.30-12.30 klo 13.00 klo 19.10 Sunnuntai 19.4.2015 klo

Lisätiedot

SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje

SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje KILPAILUOHJE SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje HIRVENHIIHDON SM-KILPAILUT 2017 SÄÄNNÖT Noudatetaan voimassa olevia Suomen metsästysampumasääntöjä. ILMOITTAUTUMINEN Piirien toiminnanjohtajat ilmoittavat

Lisätiedot

IKM-uinneissa noudatetaan Suomen Uimaliiton antamia mestaruuskilpailusääntöjä sekä järjestävän seuran antamia ohjeita.

IKM-uinneissa noudatetaan Suomen Uimaliiton antamia mestaruuskilpailusääntöjä sekä järjestävän seuran antamia ohjeita. Kilpailuohjeet 1( 5) KILPAILUOHJEET IKÄKAUSIMESTARUUS UINTEIHIN 1.-3.12.2017 VAASASSA IKM-uinneissa noudatetaan Suomen Uimaliiton antamia mestaruuskilpailusääntöjä sekä järjestävän seuran antamia ohjeita.

Lisätiedot

Sprinttisuunnistuksen nuorten MM-katsastus ja avoin Hervanta-sprintti Tampereen Hervannassa keskiviikkona 23.6.2010 KILPAILUOHJEET

Sprinttisuunnistuksen nuorten MM-katsastus ja avoin Hervanta-sprintti Tampereen Hervannassa keskiviikkona 23.6.2010 KILPAILUOHJEET Sprinttisuunnistuksen nuorten MM-katsastus ja avoin Hervanta-sprintti Tampereen Hervannassa keskiviikkona 23.6.2010 KILPAILUOHJEET Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjien antamia

Lisätiedot

Hämeenlinnan hiihdot

Hämeenlinnan hiihdot 1 (5) Hämeenlinnan hiihdot Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 27.2.2016 Kilpailuohje 2 (5) KILPAILU Hämeenlinnan hiihdot, hiihtotapa perinteinen (P), kilpailunumero 154. KILPAILUKESKUS JA -TOIMISTO

Lisätiedot

Kilpailuohjeet. Etelä-Pohjanmaan AM-viestit. Sunnuntaina 10.8.2014 Kauhavan Koivikossa

Kilpailuohjeet. Etelä-Pohjanmaan AM-viestit. Sunnuntaina 10.8.2014 Kauhavan Koivikossa Kilpailuohjeet Etelä-Pohjanmaan AM-viestit Sunnuntaina 10.8.2014 Kauhavan Koivikossa Kilpailussa noudatetaan SSL:n, Epsun ja järjestäjän antamia ohjeita. Kilpailun johtaja: Esa Lehtinen puh. 0408641105

Lisätiedot

Suomen Cup 2018 Rovaniemi. Joukkueenjohtajien kokous Sprintit N 1.1 ja M 1.4 km (P)

Suomen Cup 2018 Rovaniemi. Joukkueenjohtajien kokous Sprintit N 1.1 ja M 1.4 km (P) Suomen Cup 2018 Rovaniemi Joukkueenjohtajien kokous Sprintit N 1.1 ja M 1.4 km (P) Asialista 1. Kokouksen avaus 2. Järjestäjien esittely 3. Juryn esittely 4. Osallistujien tarkistus ja lähtöjärjestys 5.

Lisätiedot

Kisaopas. Triathlonin SM-pikamatka ja perusmatkan. kuntosarja. 14.6.2014 Nurmijärvi. Hyvinkään Pyöräilijät

Kisaopas. Triathlonin SM-pikamatka ja perusmatkan. kuntosarja. 14.6.2014 Nurmijärvi. Hyvinkään Pyöräilijät Kisaopas Triathlonin SM-pikamatka ja perusmatkan kuntosarja 14.6.2014 Nurmijärvi Hyvinkään Pyöräilijät Saapuminen Parkkipaikan osoite on Kotorannantie 49, 05250 Kiljava. Alla olevassa kartassa ovat suositellut

Lisätiedot

Ryhmä: Etelä-Karjalan

Ryhmä: Etelä-Karjalan Ryhmä: Etelä-Karjalan liikkuvat koulut @eklury @eklury Kunta Koulun nimi 1. Koulumme järjestää nuorten liikuntaneuvontaa Lappeenranta Joutsenon koulu kyllä Lappeenranta Kesämäen koulu (alakoulu) kyllä

Lisätiedot

Kilpailuohjeet RESUL:n ampumasuunnistus ja Etelä- Hämeen Reserviläispiirien ampumasuunnistus 2.5.2015

Kilpailuohjeet RESUL:n ampumasuunnistus ja Etelä- Hämeen Reserviläispiirien ampumasuunnistus 2.5.2015 Kilpailuohjeet RESUL:n ampumasuunnistus ja Etelä- Hämeen Reserviläispiirien ampumasuunnistus 2.5.2015 KILPAILUKESKUS Pysäköinnistä (Cooper-rata) on viitoitus kilpailukeskukseen, jonne ajo omalla autolla

Lisätiedot

Rakas-rastit ja Kaakon AM-sprintti, sunnuntaina Savitaipaleella ALUSTAVAT KILPAILUOHJEET

Rakas-rastit ja Kaakon AM-sprintti, sunnuntaina Savitaipaleella ALUSTAVAT KILPAILUOHJEET Rakas-rastit ja Kaakon AM-sprintti, sunnuntaina 10.9.2017 Savitaipaleella ALUSTAVAT KILPAILUOHJEET Lopulliset kilpailuohjeet ovat esillä kilpailupäivänä kilpailukeskuksessa. Järjestämisorganisaatio Kilpailunjohtaja:

Lisätiedot

YHDISTETYT SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT

YHDISTETYT SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT YHDISTETYT SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT Tervetuloa 24. 28.3.2016 Suomen Uimaliiton ja Helsingfors Simsällskapin järjestämiin Suomen mestaruuskisoihin, nuorten SM-kisoihin ja vammaisuinnin SM-kisoihin Mäkelänrinteen

Lisätiedot

Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu

Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015 www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Tampere Junior 7.-8.3.2015 Indoor Games Lauantaina 7.3. klo 10 alkaen P15: 60 m, 800 m, 300 m aj, korkeus, 3-loikka, kuula,

Lisätiedot

Tampere-suunnistuksen sprintti 17.7.2015. Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa.

Tampere-suunnistuksen sprintti 17.7.2015. Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa. Tampere-suunnistuksen sprintti 17.7.2015 KILPAILUOHJEET Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa. Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja näitä

Lisätiedot

TOIMITSIJAN OHJEET. SAUL:n SM-maastot , alk. klo Flying Finns -juniorimaastot , alk klo SM-maastot , alk klo 11.

TOIMITSIJAN OHJEET. SAUL:n SM-maastot , alk. klo Flying Finns -juniorimaastot , alk klo SM-maastot , alk klo 11. TOIMITSIJAN OHJEET SAUL:n SM-maastot 4.5.2019, alk. klo 10.00 Flying Finns -juniorimaastot 4.5.2019, alk klo 15.00 SM-maastot 5.5.2019, alk klo 11.00 Sm-maastot2019.net KILPAILUN JÄRJESTÄJÄT Janakkalan

Lisätiedot

Hämeenlinnan hiihdot

Hämeenlinnan hiihdot 1 (5) Hämeenlinnan hiihdot Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 7.3.2015 Kilpailuohje 2 (5) KILPAILU Hämeenlinnan hiihdot, hiihtotapa vapaa (V), kilpailunumero 154. KILPAILUKESKUS JA -TOIMISTO Kilpailukeskus

Lisätiedot

61. TS-KORTTELIAJO. 61. TS-kortteliajo Kilpailuohje rev 27.4.

61. TS-KORTTELIAJO. 61. TS-kortteliajo Kilpailuohje rev 27.4. 61. TS-KORTTELIAJO 61. TS-kortteliajo 61. TS-KORTTELIAJOT Kilpailun johtaja Ylituomari Tuomarineuvosto Ratamestari Järjestyspäällikkö Maalikamera Kierroslaskija Kuuluttaja Sihteeri, tulospalvelu Ari Aalto

Lisätiedot

Lounais-Suomen Partiopiirin suunnistusmestaruuskilpailut ja nuorten aluekilpailu Suikkilassa

Lounais-Suomen Partiopiirin suunnistusmestaruuskilpailut ja nuorten aluekilpailu Suikkilassa ALUSTAVA KILPAILUOHJE Lounais-Suomen Partiopiirin suunnistusmestaruuskilpailut ja nuorten aluekilpailu Suikkilassa 21.5.2018 Säännöt Partiolaisten kilpailussa noudatetaan Lounais-Suomen partiopiirin suunnistusmestaruuskilpailujen

Lisätiedot

Keimolan Kaiku ry. Turnausohje. Kivistö -turnaus. Yhteistyössä Hyundain kanssa Myyrmäkihalli Vantaa

Keimolan Kaiku ry. Turnausohje. Kivistö -turnaus. Yhteistyössä Hyundain kanssa Myyrmäkihalli Vantaa Keimolan Kaiku ry Turnausohje Kivistö -turnaus Yhteistyössä Hyundain kanssa 8.-9.2.2014 Myyrmäkihalli Vantaa Kiitoksia ilmoittautumisestanne Kivistö -turnaukseen. Tervetuloa Vantaan Myyrmäkeen viettämään

Lisätiedot

Trail Triathlon SÄÄNNÖT KILPAILUOHJE

Trail Triathlon SÄÄNNÖT KILPAILUOHJE Versio 1.1, (julkaistu 17.4.2016) Säännöt ja kilpailuohje päivittyy kevään aikana, lopullinen versio julkaistaan viimeistään viikkoa ennen kilpailupäivää. Trail Triathlon SÄÄNNÖT JA KILPAILUOHJE TRAIL

Lisätiedot

MARJON HIIHDOT LEPPÄVAARAN URHEILUPUISTOSSA

MARJON HIIHDOT LEPPÄVAARAN URHEILUPUISTOSSA MARJON HIIHDOT 27.-28.1.2018 LEPPÄVAARAN URHEILUPUISTOSSA OHJEITA KILPAILIJOILLE Hiihtotapa lauantaina vapaa, sunnuntaina perinteinen yhteislähtönä. Sijainti ja pysäköinti Kilpailukeskus on Leppävaaran

Lisätiedot

Kilpailusuoritukset 70-99. Kilpailujen arvioitu päättymisaika klo 20.00. Lauantaina katselmussarja, 10-12v sekä muiden sarjojen alkukilpailut.

Kilpailusuoritukset 70-99. Kilpailujen arvioitu päättymisaika klo 20.00. Lauantaina katselmussarja, 10-12v sekä muiden sarjojen alkukilpailut. TUL:n joukkuevoimistelun vapaasarjojen mestaruuskilpailut sekä avoimet kilpailut yli 12- vuotiaiden kilpa- ja mestaruussarjoissa 2.- 3.5.2015 Kiitos ilmoittautumisesta ja tervetuloa kilpailemaan Kotkaan!

Lisätiedot

School Action Day - Let s #BeActive!

School Action Day - Let s #BeActive! School Action Day - Let s #BeActive! Leppävaaran urheilupuisto, Veräjäpellonkatu 17, 02650 Espoo ti 13.9.2016 kello 9-15 Tärkeitä yhteystietoja Info p. 050 331 8966 Järjestyksenvalvonta ja ensiapu p. 020

Lisätiedot

-Valo ry, EsLi ja Mikkelin kaupunki syksy 2014 - liikunnan polku / lisääminen - kokeilukulttuuri - pienin kustannuksin, asukaslähtöisesti ja

-Valo ry, EsLi ja Mikkelin kaupunki syksy 2014 - liikunnan polku / lisääminen - kokeilukulttuuri - pienin kustannuksin, asukaslähtöisesti ja -Valo ry, EsLi ja Mikkelin kaupunki syksy 2014 - liikunnan polku / lisääminen - kokeilukulttuuri - pienin kustannuksin, asukaslähtöisesti ja -vetoisesti - Miten omakohtaisesti lisään liikuntaa? - 2017

Lisätiedot

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin 7.-8.10.2017 Kilpailupaikan osoite: Rauhalantie 50, Mäntsälä www.uvu.fi/sm2017 AIKATAULU LAUANTAI Kilpailutoimisto aukeaa kello 7:30

Lisätiedot

School Action Day - Let s #BeActive!

School Action Day - Let s #BeActive! School Action Day - Let s #BeActive! Leppävaaran urheilupuisto, Veräjäpellonkatu 17, 02650 Espoo ti 13.9.2016 kello 9-15 Tärkeitä yhteystietoja Info p. 050 331 8966 Järjestyksenvalvonta ja ensiapu p. 020

Lisätiedot

YAG-INFO. KULJETUS (JKU-reissupaketin ottaneet)

YAG-INFO. KULJETUS (JKU-reissupaketin ottaneet) YAG-INFO KULJETUS (JKU-reissupaketin ottaneet) Bussi lähtee perjantaina monnarin parkkipaikalta klo 7.15. Ensimmäiset viestilajit alkavat jo Espoossa klo 12.00. Bussi ei jää mukaan tänä vuonna, koska majoitus

Lisätiedot

Marja-Vantaa -turnaus

Marja-Vantaa -turnaus Keimolan Kaiku ry Turnausohje Marja-Vantaa -turnaus 12.-13.2.2011 Myyrmäkihalli Vantaa Kiitoksia ilmoittautumisestanne Marja-Vantaa -turnaukseen. Tervetuloa Vantaan Myyrmäkeen viettämään iloinen turnausviikonloppu!

Lisätiedot

JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS 4.3.2016 HS-LOPPUKILPAILU KUOPIO HENKILÖKOHTAISET MATKAT

JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS 4.3.2016 HS-LOPPUKILPAILU KUOPIO HENKILÖKOHTAISET MATKAT JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS 4.3.2016 HS-LOPPUKILPAILU KUOPIO HENKILÖKOHTAISET MATKAT AGENDA 1. Läsnäolijoiden toteaminen 2. Kilpailuorganisaation esittely 3. Tuomarineuvoston esittely 4. Ilmoittautumiset

Lisätiedot

AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMAN CUP 3. JA 4. OSAKILPAILU

AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMAN CUP 3. JA 4. OSAKILPAILU AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMAN CUP 3. JA 4. OSAKILPAILU Perjantaina 9.5.2014 sprinttimatkat, väliaikalähtö Ohjelma Klo 16.00 17.00 Kohdistus Klo 17.00-17.10

Lisätiedot

SM-viikko 2017 TRIATHLON

SM-viikko 2017 TRIATHLON SM-viikko 2017 TRIATHLON TRIATHLONIN SM pikamatkan joukkuekilpailu KILPAILUNJOHTAJA Simo Hillo / simo.hillo@pedart.fi / 0400 594 385 Kilpailun ylituomari Marko Selin Tervetuloa SM kisaan! SM- joukkuekilpailu

Lisätiedot

SIKERMÄ. Väinö, Väinö, missä on se Väinö? Väinö, Väinö, missä on se Väinö? Jo näkyy silmät ja suu, ei voi olla kukaan muu. Siellä, siellä se Väinö on!

SIKERMÄ. Väinö, Väinö, missä on se Väinö? Väinö, Väinö, missä on se Väinö? Jo näkyy silmät ja suu, ei voi olla kukaan muu. Siellä, siellä se Väinö on! SUVIVIRSI 1.Jo joutui armas aika ja suvi suloinen. Kauniisti joka paikkaa, koristaa kukkanen. Nyt siunaustaan suopi taas lämpö auringon. Se luonnon uudeks luopi, sen kutsuu elohon. 2. Taas niityt vihannoivat

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. Koululiikuntaliiton Pohjois-Pohjanmaan alueen suunnistusmestaruuskilpailut Jäälin Laivakankaalla torstaina klo 10:30 alkaen

KILPAILUOHJE. Koululiikuntaliiton Pohjois-Pohjanmaan alueen suunnistusmestaruuskilpailut Jäälin Laivakankaalla torstaina klo 10:30 alkaen KILPAILUOHJE Koululiikuntaliiton Pohjois-Pohjanmaan alueen suunnistusmestaruuskilpailut Jäälin Laivakankaalla torstaina 21.9.2017 klo 10:30 alkaen 1. Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n ja KLL:n sääntöjä

Lisätiedot

Nuorten ampumahiihdon MM-katsastukset ja XIX Heikki Hovin muistokilpailut Hämeenlinnassa Ahveniston ampumahiihtostadionilla 28.-29.1.

Nuorten ampumahiihdon MM-katsastukset ja XIX Heikki Hovin muistokilpailut Hämeenlinnassa Ahveniston ampumahiihtostadionilla 28.-29.1. Nuorten ampumahiihdon MM-katsastukset ja XIX Heikki Hovin muistokilpailut Hämeenlinnassa Ahveniston ampumahiihtostadionilla 28.-29.1.2012 OHJELMA pe 27.1. 1600-1800 Harjoittelu la 28.1. 0830 Joukkueenjohtajien

Lisätiedot

LAPIN LUMIRASTIT 2013 KILPAILUOHJEET

LAPIN LUMIRASTIT 2013 KILPAILUOHJEET päivitys 26.3.2013 LAPIN LUMIRASTIT 2013 KILPAILUOHJEET Ohjelma Sprintti pe 29.3. Kallinkangas, Keminmaa klo 15 alkaen SM-erikoispitkä la 30.3. Puuluoto, Tornio klo 10 alkaen Keskimatka su 31.3. Puuluoto,

Lisätiedot

Masters PM-KILPAILUT

Masters PM-KILPAILUT Masters PM-KILPAILUT 30.-31.07.2011 Sipoo - Suomi KILPAILUMÄÄRÄYKSET 1. KILPAILUSSA NOUDATETTAVAT SÄÄNNÖT JA MÄÄRÄYKSET Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja Pohjoismaiden Pyöräilyliiton kilpailusääntöjä sekä

Lisätiedot

Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjien ohjeita.

Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjien ohjeita. Kevyt-olo rastit Iisalmi 08.06.2019 KILPAILUOHJEET Kilpailun joht. Martti Huusko Kilpailun/ratavalvoja: Hannu Kankkunen Tulospalvelun johtaja: Veijo Vainikainen Ratamestarit: Ritva Partanen, lasten radat

Lisätiedot

Viestikarnevaalit 49. Aamulehden järjestämä koululaisurheilun suurtapahtuma. tiistaina 2.9.2014 klo 16, Pyynikin urheilukenttä, Tampere.

Viestikarnevaalit 49. Aamulehden järjestämä koululaisurheilun suurtapahtuma. tiistaina 2.9.2014 klo 16, Pyynikin urheilukenttä, Tampere. Käsiohjelma 49. Viestikarnevaalit Yhteistyössä: Aamulehden koulumaailma Aamulehden järjestämä koululaisurheilun suurtapahtuma tiistaina 2.9.2014 klo 16, Pyynikin urheilukenttä, Tampere Viestikarnevaalit

Lisätiedot

Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa.

Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa. Hämeen avoin AM-sprint 14.5.2013 KILPAILUOHJEET Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa. Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja näitä järjestäjän

Lisätiedot

Uintiosuus 450 m. Kilpailuohjeet pikamatka kuntosarjat. Kilpailutoimisto. Pyöräilyosuus noin 18 km. Kilpailuinfo. Pyörän katsastus ja vaihtoalue

Uintiosuus 450 m. Kilpailuohjeet pikamatka kuntosarjat. Kilpailutoimisto. Pyöräilyosuus noin 18 km. Kilpailuinfo. Pyörän katsastus ja vaihtoalue Kilpailuohjeet pikamatka kuntosarjat Paikka ja aika: La 31.5.2014, Liikuntakeskus Pajulahti, Pajulahdentie 167, 155 Nastola. Sarjat: Miehet, naiset ja nuoret kuntosarjat. Matka: Pikamatka, uinti 450 m,

Lisätiedot

SM-VIESTI, RYHMÄ 2 KILPAILUOHJEET

SM-VIESTI, RYHMÄ 2 KILPAILUOHJEET SM-VIESTI, RYHMÄ 2 KILPAILUOHJEET Päätoimihenkilöt Kilpailunjohtaja Markku Autio Ratamestarit Markku Virtala, Teemu Nukki, Päivi Autio Kilpailukeskus Vesa Koskinen Lähtö Jarkko Leppimäki Maali Timo Nurmi

Lisätiedot

LASTEN TRIATHLON KISAINFO

LASTEN TRIATHLON KISAINFO LASTEN TRIATHLON KISAINFO Lauantain 14.7 AIKATAULU kilpailijoiden ja yleisön pysäköinti Destian alueella kello 07.30 kisakanslia aukeaa, ilmoittaudu viimeistään kello 09.00 (8v ja 10v), vanhemmat sarjat

Lisätiedot

Suunnistavan Uudenmaan Alueoravapolkuviesti 2013 Keravalla Keinukallion ulkoilualueella keskiviikkona 22. toukokuuta 2013

Suunnistavan Uudenmaan Alueoravapolkuviesti 2013 Keravalla Keinukallion ulkoilualueella keskiviikkona 22. toukokuuta 2013 Suunnistavan Uudenmaan Alueoravapolkuviesti 2013 Keravalla Keinukallion ulkoilualueella keskiviikkona 22. toukokuuta 2013 KILPAILUOHJE SÄÄNNÖT Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjien antamia

Lisätiedot

Kilpailussa noudatetaan SSL:n lajisääntöjä sekä järjestäjien antamia ohjeita.

Kilpailussa noudatetaan SSL:n lajisääntöjä sekä järjestäjien antamia ohjeita. KILPAILUOHJEET AM-HiSu sprintti ja sprinttiviesti 7.2.2015 Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n lajisääntöjä sekä järjestäjien antamia ohjeita. Toimihenkilöt Kilpailunjohtaja Mikko Mäkitalo 0400-362432

Lisätiedot

Kansallinen LIIKUNTATUTKIMUS 2009-2010

Kansallinen LIIKUNTATUTKIMUS 2009-2010 Tutkimusaineisto koottu puhelinhaastatteluina helmikuun 2009 ja tammikuun 2010 aikana Kohteena 3 18-vuotiaat (vanhemmat vastanneet 3 11-vuotiaiden puolesta ja 12 18- vuotiaat vastanneet itse kysymyksiin)

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET PYÖRÄSUUNNISTUS SM PITKÄ MATKA

KILPAILUOHJEET PYÖRÄSUUNNISTUS SM PITKÄ MATKA 1(5) KILPAILUOHJEET PYÖRÄSUUNNISTUS SM PITKÄ MATKA SUNNUNTAI 26.9.2010, klo 10 Kilpailussa noudatetaan Suomen liiton sääntöjä, SM-pyöräsuunnistuksen erillisohjeita sekä järjestäjien antamia ohjeita. TOIMIHENKILÖITÄ

Lisätiedot

Helasuunnistus kansallinen keskimatka Tampere Kaukajärvi

Helasuunnistus kansallinen keskimatka Tampere Kaukajärvi Helasuunnistus kansallinen keskimatka Tampere Kaukajärvi Nämä Kilpailuohjeet ovat alustavat, lopulliset löytyvät kilpailukeskuksen tulostaululta. Kilpailuohjeet Kilpailussa noudatetaan SSL:n lajisääntöjä

Lisätiedot

Sukelluskalastuksen SM-2015 kilpailu

Sukelluskalastuksen SM-2015 kilpailu Sukelluskalastuksen SM-2015 kilpailu 25.7.- 26.7.2015 Uusikaupunki (Vekara-Katanpää) SM kilpailupäivät ja kisa-ajat: Lauantai 25.7.2015 Vekara ( 3. VEKARA OPEN ) 13.00 17.45 15 min+ 4,5 tuntia Sunnuntai

Lisätiedot

122. TERVAHIIHDTO 12.03.2011 HIIHTÄJÄN OHJE

122. TERVAHIIHDTO 12.03.2011 HIIHTÄJÄN OHJE 122. TERVAHIIHDTO 12.03.2011 HIIHTÄJÄN OHJE YHTEYSTIETOJA KILPAILUN JOHTO Järjestelytoimikunnan pj. Veikko Anttonen 050 517 0884 Kilpailun johtaja Sauli Ylitalo 0400 683 266 Kilpailusihteeri Ville Kukkonen

Lisätiedot

OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON

OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON 30.8.2014 YLEISET OHJEET Tarkista https://fi.mynextrun.com/tamperemaraton sivuilta, että tietosi ovat osallistujaluettelossa oikein. Mikäli maksusi ei ole kirjautunut

Lisätiedot

Hallikauden toimintakalenteri 2013-2014. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu

Hallikauden toimintakalenteri 2013-2014. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Hallikauden toimintakalenteri 2013-2014 www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Tampere Junior 8.-9.3.2014 Indoor Games Lauantaina 8.3. klo 10 alkaen P15: 60 m, 800 m, 300 m aj, korkeus, 3-loikka, kuula,

Lisätiedot

Rullahiihdon SM Sotkamo Vuokattisport Club JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS Sprintti P 24.8 ja väliaikalähtö V 25.8

Rullahiihdon SM Sotkamo Vuokattisport Club JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS Sprintti P 24.8 ja väliaikalähtö V 25.8 Rullahiihdon SM Sotkamo Vuokattisport Club 24.-25.8 JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS Sprintti P 24.8 ja väliaikalähtö V 25.8 ASIALISTA 1. Kokouksen avaus 2. Osallistujien toteaminen (nimilista kiertämään) 3.

Lisätiedot

AL Tasanopeus Kilpailijaohje

AL Tasanopeus Kilpailijaohje 13.5.2017 AL Tasanopeus Kilpailijaohje KILPAILIJAOHJE Tervetuloa järjestämäämme TeijoTalot- ralli HRRT kilpailuun. Kilpailuun on starttaamassa yhteensä 21 kilpailijaparia. Kun saavutte Perniöön, teidän

Lisätiedot

Yhteyshenkilö Satu Sikanen Hankinnan kohteena on Etelä-Karjalan maakunta-areenaa koskeva esiselvitys.

Yhteyshenkilö Satu Sikanen Hankinnan kohteena on Etelä-Karjalan maakunta-areenaa koskeva esiselvitys. TARJOUSPYYNTÖ 1. HANKINTAYKSIKKÖ Etelä-Karjalan liitto Kauppakatu 40 D 53100 Lappeenranta ekarjala.fi/liitto Yhteyshenkilö Satu Sikanen satu.sikanen@ekarjala.fi 0400 661318 2. HANKINTAMENETTELY Kyseessä

Lisätiedot

Kansalliset Pohjantähti-rastit ja Pohjois-Pohjanmaan aluemestaruuskilpailut 11.5.2013 Oulussa

Kansalliset Pohjantähti-rastit ja Pohjois-Pohjanmaan aluemestaruuskilpailut 11.5.2013 Oulussa Kansalliset Pohjantähti-rastit ja Pohjois-Pohjanmaan aluemestaruuskilpailut 11.5.2013 Oulussa - henkilökohtainen sprinttikilpailu ja parisprinttiviesti Henkilökohtaisen kilpailun ja viestin yhteiset ohjeet

Lisätiedot

Ohjeita KeU100 -haastesprinttiviestiin

Ohjeita KeU100 -haastesprinttiviestiin 22.5.2018 1 (5) Ohjeita KeU100 -haastesprinttiviestiin KeU 100 haastesprinttiviesti on kuntosuunnistustapahtuma. Joukkueiden ilmoittautumiset ennakkoon IRMA-palvelun kautta (suunnistusseurat), kisasivuilla

Lisätiedot

Petankki kalenteri 2016

Petankki kalenteri 2016 PETANKKIPOSTI 1/2016 18.3.2016 TUL Saimaan piiri ry Sisältö Kalenteri Ukonlinna- duppeli kutsu Simpele trippeli kutsu Simpele duppeli Piirisarjan säännöt Linkkejä https://www.youtube.com/watch?v=bgwmzmhxjqq&feature=youtu.be

Lisätiedot

VIIKKO 37 KLO MA TI KE TO PE 8.30-9.15

VIIKKO 37 KLO MA TI KE TO PE 8.30-9.15 VIIKKO 37 KLO MA TI KE TO PE 8.30-9.15 9.15-10.00.A Kirjoitta minen OK s.21 -Kanat kpl 8 RU Niina Karuna.B Kirjoittamine n OK s.21 ET Pauliina Haikko 3d Lauseet ja lopetusmerkit OK s.18-20 MU Inka Haikko

Lisätiedot