VUOLIJOEN ALUEEN PALVELUTARVEKARTOITUS - vastaamalla kyselyyn vaikutat alueen kehittämiseen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "VUOLIJOEN ALUEEN PALVELUTARVEKARTOITUS - vastaamalla kyselyyn vaikutat alueen kehittämiseen"

Transkriptio

1 VUOLIJOEN ALUEEN PALVELUTARVEKARTOITUS - vastaamalla kyselyyn vaikutat alueen kehittämiseen 1 Vuolijoen alueen asukkaiden mielipiteillä ja tarpeilla on nyt kysyntää. Vastaamalla palvelutarvekartoitukseen vaikutat alueen palveluihin. Vuolijoen aluelautakunta vauhtiin -hanke kerää tietoa kylien asukkaiden palvelutarpeista, jotka ovat lähtökohta alueen kehittämiselle. Vastausaikaa on saakka. Aluelautakuntakonseptia rakennetaan yhdessä asukkaiden kanssa ja vastaukset ovat tärkeitä. Kysymyksiä on kaikenikäisille. Vastatkaa niihin kysymyksiin, jotka koskevat itseänne tai omaa perhettänne. Jokainen vastaa kyselyyn kerran. Kyselyyn voivat vastata myös kesäasukkaat ja kaikki, jotka käyttävät alueella palveluja. Tarvittaessa voitte vastata erilliselle paperille. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme kolme 50 lahjakorttia. Kyselyyn voi vastata vaihtoehtoisesti verkossa linkistä, joka löytyy sivustolta Vastaajatiedot Nimi Osoite Sähköpostiosoite Puhelinnumero Sukupuoli Ikäryhmä Nainen Mies Työssäkäynti, rastittakaa tarvittavat Töissä kotona Töissä kodin ulkopuolella Työtön Eläkkeellä Omaishoitaja Opiskelija Kotitalouteen kuuluvien henkilöiden määrä Onko kotitaloudessanne (rastittakaa kaikki tarpeelliset kohdat) Alle kouluikäisiä lapsia Kouluikäisiä lapsia Yli 75-vuotiaita Omaishoidettavia Erityistä tukea tai apua tarvitsevia Kotihoidon asiakas (kotipalvelu ja/tai kotisairaanhoito) Kehitysvammahuollon asiakas yllämainittuja Jatkuu > Ota yhteyttä: projektipäällikkö Katimari Partanen, katimari.partanen@kajaani.fi, Kyselyn voi palauttaa palautuskuoressa tai tuoda/postittaa osoitteella Kajaanin kaupunki, Vuolijoen aluelautakunta vauhtiin -hanke, Kiinteistö Oy Vuolijoen kunnantalo, Tynnyrikankaantie 3, Vuolijoki. Vuolijoen aluelautakunta toimii lähidemokratia-periaatteella. Toiminnan kautta kylät pääsevät luomaan uudenlaista keskinäistä yhteistyötä, yhteisöllistä toimintamallia ja toimintatapaa alueelle. Vuolijoen aluelautakunta vauhtiin -hankkeessa tuetaan asumista kyläalueilla, edistetään lähipalvelujen saantia asuinpaikasta huolimatta ja aktivoidaan yhteistyötä hankealueella. Lähtökohtana ovat kylien nykyiset vahvuudet ja niiden antamat mahdollisuudet.

2 2 Asun Vuolijoen alueella (entinen Vuolijoen kunnan alue) Olen kesäasukas tai minulla on muita siteitä tänne Kylä Koski Kuusiranta Kytökoski-Saaresmäki Käkilahti Ojanperä Otanmäki Ounas Vuolijoki Vuottolahti TYYTYVÄISYYS ELÄMISEEN JA PALVELUIHIN Arvioikaa asteikolla 1-5, (5=olen hyvin tyytyväinen, 1=en ole lainkaan tyytyväinen) Kuinka tyytyväinen olette Vuolijoen alueen palvelutarjontaan? Kuinka tyytyväinen olette oman kylänne palvelutarjontaan? Kuinka tyytyväinen olette oman kylänne teiden, kevyenliikenteenväylien ja ympäristön kuntoon? Arvioikaa asteikolla 1-5, (5=pärjään hyvin ilman ulkopuolista apua, 1= en pärjää yksin, vaan tarvitsen ulkopuolista apua Kuinka hyvin arvioitte pärjäävänne kotona kahden vuoden kuluttua? Kuinka hyvin arvioitte pärjäävänne kotona viiden vuoden kuluttua? Arvioikaa asteikolla 1-5, (5=hyvin tärkeänä, 1=en lainkaan tärkeänä) Kuinka tärkeänä pidätte valokuituverkon saamista omalle alueellenne? Lisätietoja, mitä palveluita kylällänne on tarjolla: KOTIIN TUOTETTAVAT PALVELUT Saako kotitaloutenne tällä hetkellä palveluja tai apua? Rastittakaa tarvittavat. Maksatteko näistä palveluista? Kainuun Sote-kuntayhtymältä Naapurilta Kajaanin kaupungilta Ystävältä Sukulaiselta Muualta, mistä? Tarvitsetteko lisäapua arjen sujumiseen? Myöhemmin, milloin? Mitä palvelua taloutenne saa tai tarvitsee? Rastittakaa sopivat vaihtoehdot Sairaanhoito ja hygienia Saadaan saada, mutta olisi tarvetta tarvetta Kainuun Sote-kuntayhtymän kotisairaanhoito Yksityinen kotisairaanhoito Kotipalvelut Saunominen Suihkupesu Ilta- ja/tai aamupesu Jalkojenhoito Pukeutuminen Siivous ja pyykkihuolto Saadaan saada, mutta olisi tarvetta tarvetta Viikkosiivous Suursiivous Ikkunoiden pesu Mattojen tuuletus Petivaatteiden vaihto Pyykinpesu

3 Muu vaatehuolto, esim. korjausompelu 3 Ruokahuolto Saadaan saada, mutta olisi tarvetta tarvetta Ruoan ja/tai elintarvikkeiden tuonti Ruoan tuonti, lämmitys ja tarjoilu Ruoanlaitto kotona Leipominen Huolto- ja pihatyöt Saadaan saada, mutta olisi tarvetta tarvetta Kylätalkkari Mökkitalkkari Halonhakkuu Halkojen kanto Talon lämmitys Lumityöt Auraus Nurmikon leikkaus Pihatyöt keväällä ja/tai syksyllä Viherrakennus Kodin pienet korjaus- ja huoltotyöt Marjojen poiminta pensaista Muu hoito ja hoiva Saadaan saada, mutta olisi tarvetta tarvetta Tilapäinen lastenhoito Tilapäinen kodinhoito Hoitaja kotiin omaishoidon vapaan ajaksi Henkilökohtainen avustaja Turvapuhelin Tarkistuskäynti Muut avustavat toiminnot Saadaan saada, mutta olisi tarvetta tarvetta Ulkoiluapu, kävelyttäminen Kuntoilussa avustaminen ja ohjaaminen (esim. kuntosalilla) Jutteluseura Lomakkeiden täyttöapu Apu laskujen maksuun verkkopankin kautta Keneen olette ensimmäisenä yhteydessä, jos tarvitsette kotona apua? Lisätietoja: Muut palvelut Hoitopalvelut kodin ulkopuolella. Saadaan saada, mutta olisi tarvetta tarvetta Rastittakaa sopivat vaihtoehdot Lasten vuoropäivähoito (ilta-, yö- ja vkl-hoito) Hoito laitoksessa omaishoitajan vapaan aikana PAIKALLISET PALVELUT Mistä haluatte saada tietoa paikallisista palveluista? Rastittakaa sopivat vaihtoehdot: Lehti-ilmoitukset Facebook Ilmoitustaulut Kyläkirjeet Internet-sivut Sähköposti Jos alueella olisi palveluntarjoajien yhteinen palvelupiste, missä olisi sille sopiva paikka?

4 4 Haluaisitteko ostaa enemmän paikallisia tuotteita, jos niitä olisi saatavilla esimerkiksi kylätoreilla? Olisitteko kiinnostunut tekemään töitä osuuskunnan kautta? Jos olette yrittäjä, luetelkaa tähän tarjoamanne palvelut sekä alueet/kylät, mille tarjoatte palveluita Voisitteko tulevaisuudessa tarjota jotain palvelua yrittäjänä tai muuten?, lisätietoa palvelusta: Oletteko kiinnostuneita osallistumaan yrittäjien treffeille ja kehittämään yhteistyötä? KULJETUSPALVELUT Vammaispalvelulain mukaiset matkat Sosiaalihuoltolain mukaiset matkat Kelan korvaamat taksimatkat Taksi itse maksaen Rastittakaa sopivat vaihtoehdot Saadaan saada, mutta olisi tarvetta tarvetta Jos käytätte kuljetuspalveluja, kuinka usein käytätte niitä? Kerran viikossa tai useammin Kerran kuukaudessa tai useammin Harvemmin kuin kerran kuukaudessa Jos käytätte kuljetuspalvelua, rastittakaa käyntikohteet: Kauppa Virasto Kyläily Apteekki Vuolijoen terveysasema Harrastukset Pankki Kainuun keskussairaala Oletteko kiinnostuneita kimppakyydeistä? Oletteko kiinnostuneita kuljetuksesta harrastukseen? Jos vastasitte kyllä, mihin lähtisitte ja kuinka usein? Miten haluaisitte saada tiedon kyydistä? Soitto Internet-sivusto Tekstiviesti Facebook Jokin muu tapa, mikä? Käytättekö tällä hetkellä joukkoliikennettä Vuolijoen alueella?. Jos vastasitte kyllä, kuinka usein käytätte? kerran viikossa tai useammin joitakin kertoja kuukaudessa harvemmin kuin kuukausittain Jos joukkoliikennevuoroja olisi alueella enemmän, käyttäisittekö niitä enemmän? Lisätietoja, millaisia vuoroja ja kuinka usein?

5 ELINYMPÄRISTÖ JA ASUMINEN 5 Oletteko suunnitelleet muuttoa taajamaan, jos palvelutarpeet kasvavat? Oletko kiinnostuneita palveluasumisesta esimerkiksi Ulpukassa? Onko kylällänne tyhjiä asuntoja tai tontteja, joille etsitään uusia asukkaita? Tarvitsetteko apua asunnon tai tontin myymiseen tai ostamiseen? Lisätietoja: Numeroikaa ja tarvittaessa nimetkää mielestänne kolme tärkeintä investointi- tai korjauskohdetta (1. tärkein) Maiseman, tienvarren, puiston Tenniskenttä Otanmäki tai ja viheralueen kunnostus (missä?) Tenniskenttä Vuolijoki Otanmäen maauimala Leikkipuisto Murskaajantie Otanmäen viljelypalsta Leikkipuisto Metsämiehentie Latu/kuntorata (missä?) Urheilukenttä Otanmäki Urheilukenttä Vuolijoki Venesatama (missä?) Kaukalo Otanmäki Kaukalo Vuolijoki Kota (missä?) Kaukalo Ojanperä Lintuvesiallas Uimaranta (missä?) Lisätietoja: LAPSET, NUORET JA HARRASTUKSET Toimiiko koulukuljetus nyt hyvin? Jos vastasitte ei, mikä kuljetuksessa ei toimi? Miten koululaisten opetus tulee jatkossa järjestää? Mitä arvostatte hyvässä opetuksessa? Miten nuorten toimintaa ja osallisuutta voitaisiin parantaa? Olisiko teillä mahdollisuutta työllistää nuorta tai osoittaa hänelle työtehtäviä?, lisätietoja Osallistutteko kylänne tai alueen muun kylän kerho- tai harrastustoimintaan? Pitäisikö kylätalollanne olla enemmän toimintaa? Pitäisikö kansalaisopiston tai kirjaston palveluja lisätä? Mistä haluatte saada tietoa harrastuksista? Rastittakaa sopivat vaihtoehdot: Lehti-ilmoitukset Ilmoitustaulut Internet-sivut Sähköposti Facebook Kyläkirjeet Lisätietoja, mihin harrastustoimintaan, koulutukseen tai opintopiiriin nyt osallistutte ja mitä kaipaatte lisää:

6 6 OSALLISUUS, VAIKUTTAMINEN JA VIESTINTÄ Mitä asioita voidaan tehdä teidän kylällänne vapaaehtoisvoimin? Rastittakaa sopivat vaihtoehdot: Maiseman kunnostus Naapuriapu Tapahtumien järjestäminen Viriketoiminta Oletteko itse valmis antamaan pientä arjen tukea vapaaehtoisena? Kirjoittakaa tähän ajatuksia, miten yhdistysten toimintaa ja yhteistyötä voisi vahvistaa? Mitä asioita haluaisitte Vuolijoen aluelautakunnan hoitavan? Vuolijoen aluelautakunta vauhtiin -hankkeessa on mahdollisuus kokeiluihin. Ideoita kokeiluille: Tähän voitte täydentää vastauksianne ja antaa palautetta aluelautakunnalle: KIITOS!

Vuolijoen alueen palvelutarvekartoitus Ojanperän kylän vastaukset

Vuolijoen alueen palvelutarvekartoitus Ojanperän kylän vastaukset Vuolijoen alueen palvelutarvekartoitus 2016 Ojanperän kylän vastaukset Ojanperän kylän vastaukset 18.8.2016 15:40 Ojanperän kylän vastaukset 1. Sukupuoli 10 9 8 7 66.7 6 6 5 Sukupuoli (N = 250) 4 33.3

Lisätiedot

Vuolijoen alueen palvelutarvekartoitus Muiden kylien vastaukset

Vuolijoen alueen palvelutarvekartoitus Muiden kylien vastaukset Vuolijoen alueen palvelutarvekartoitus 2016 Muiden kylien vastaukset Muiden kylien vastaukset 19.8.2016 13:20 Muiden kylien vastaukset 1. Sukupuoli 100 90 80 70 60 6 50 40 5 5 4 Sukupuoli (N = 250) Muu,

Lisätiedot

Vuolijoen alueen palvelutarvekartoitus Vuottolahden kylän vastaukset

Vuolijoen alueen palvelutarvekartoitus Vuottolahden kylän vastaukset Vuolijoen alueen palvelutarvekartoitus 2016 Vuottolahden kylän vastaukset Vuottolahden vastaukset 19.8.2016 10:56 Vuottolahden vastaukset 1. Sukupuoli 100 90 80 70 60 6 63.6 50 Sukupuoli (N = 250) 40 4

Lisätiedot

Vuolijoen alueen palvelutarvekartoitus Kytökoski-Saaresmäen kylän vastaukset

Vuolijoen alueen palvelutarvekartoitus Kytökoski-Saaresmäen kylän vastaukset Vuolijoen alueen palvelutarvekartoitus 2016 Kytökoski-Saaresmäen kylän vastaukset Kytökoski-Saaresmäki kylän vastaukset 18.8.2016 12:40 Kytökoski-Saaresmäki kylän vastaukset 1. Sukupuoli 100 90 80 75.0

Lisätiedot

Vuolijoen alueen palvelutarvekartoitus Käkilahden kylän vastaukset

Vuolijoen alueen palvelutarvekartoitus Käkilahden kylän vastaukset Vuolijoen alueen palvelutarvekartoitus 2016 Käkilahden kylän vastaukset Käkilahti kylän vastaukset 18.8.2016 12:43 Käkilahti kylän vastaukset 1. Sukupuoli 10 9 8 7 6 6 64.7 5 Sukupuoli (N = 250) 4 4 35.3

Lisätiedot

Vuolijoen alueen palvelutarvekartoitus Vuolijoen kylän vastaukset

Vuolijoen alueen palvelutarvekartoitus Vuolijoen kylän vastaukset Vuolijoen alueen palvelutarvekartoitus 2016 Vuolijoen kylän vastaukset Prosentti Vuolijoen vastaukset 19.8.2016 10:35 1. Sukupuoli 100 90 80 70 60 60.0 59.7 50 Sukupuoli (N = 250) 40 40.0 40.3 Vuolijoki

Lisätiedot

Vuolijoen alueen palvelutarvekartoitus. Ounaksen kylän vastaukset

Vuolijoen alueen palvelutarvekartoitus. Ounaksen kylän vastaukset Vuolijoen alueen palvelutarvekartoitus Ounaksen kylän vastaukset Ounaksen kylän vastaukset 23.8.2016 7:59 Ounaksen kylän vastaukset 1. Sukupuoli 10 9 8 7 6 5 6 52.9 47.1 Sukupuoli 4 4 3 2 1 Nainen Mies

Lisätiedot

PALVELUITA JA PIENYRITTÄJYYTTÄ KYLILLE Palvelutarpeen kartoitus

PALVELUITA JA PIENYRITTÄJYYTTÄ KYLILLE Palvelutarpeen kartoitus PALVELUITA JA PIENYRITTÄJYYTTÄ KYLILLE Palvelutarpeen kartoitus Palveluita ja pienyrittäjyyttä kylille -hankkeen aikana Posiolla on toteutettu laaja palvelutarpeen kartoitus. Palvelutarpeen arviointi toteutettiin

Lisätiedot

PALVELUITA JA PIENYRITTÄJYYTTÄ KYLILLE 02/2014-11/2014

PALVELUITA JA PIENYRITTÄJYYTTÄ KYLILLE 02/2014-11/2014 PALVELUITA JA PIENYRITTÄJYYTTÄ KYLILLE 02/2014-11/2014 Palvelutarpeen kartoituksen tulokset Palvelutarpeen kartoituksen tulokset: Posio Laadittu osana Palveluita ja pienyrittäjyyttä kylille -hanketta 2014

Lisätiedot

PALAUTE KYLÄAVUSTAJA- TOIMINNASTA. KYSELY 18. 31.5.2015 Vastauksia 27/67 kpl

PALAUTE KYLÄAVUSTAJA- TOIMINNASTA. KYSELY 18. 31.5.2015 Vastauksia 27/67 kpl PALAUTE KYLÄAVUSTAJA- TOIMINNASTA KYSELY 18. 31.5.2015 Vastauksia 27/67 kpl Oletteko kokeneet Kyläavustajatoiminnan tarpeelliseksi omalla alueellanne Kyllä 27 100 % Ei 0 0 % Kyläavustajatoiminnan onnistuminen

Lisätiedot

Kouvolan palvelusetelituottajat

Kouvolan palvelusetelituottajat Kouvolan palvelusetelituottajat Kouvolan kaupungin myöntämä palveluseteli käy maksuksi vain tässä luettelossa oleville yrittäjille. Palvelusetelituottajaksi on hyväksytty yritykset, joissa työntekijällä

Lisätiedot

Hyvinkääläisten asumistoiveiden kartoitus 2018 Yleinen kysely

Hyvinkääläisten asumistoiveiden kartoitus 2018 Yleinen kysely Hyvinkääläisten asumistoiveiden kartoitus 2018 Yleinen kysely 1. Ikä Vastaajien määrä: 481 15-19 2% 20-24 5% 25-34 22% 35-44 24% 45-54 20% 55-64 15% 65-74 10% 75+ 2% 0% 5% 10% 15% 20% 25% 30% 1. Ikä Vastaajien

Lisätiedot

KYSELYTULOKSET 19.3. - 1.4.2015. EK-Kylät

KYSELYTULOKSET 19.3. - 1.4.2015. EK-Kylät KYSELYTULOKSET 19.3. - 1.4.2015 EK-Kylät Jotta ohjelman sisältö vastaisi myös kylien/asuinalueiden ajatuksia ja toiveita, haluaisimme sinunkin mielipiteesi maakuntamme kylätoiminnan kehittämisestä. Mitkä

Lisätiedot

Datatiedostoihin Asuinalue.sav ja Asuinalue.xls liittyvä kyselylomake

Datatiedostoihin Asuinalue.sav ja Asuinalue.xls liittyvä kyselylomake Datatiedostoihin Asuinalue.sav ja Asuinalue.xls liittyvä kyselylomake KAUPUNGIN ASEMANSEUDUN KEHITTÄMISEEN LIITTYVÄ TUTKIMUSLOMAKE 1. VASTAAJAN TAUSTATIEDOT 1. Sukupuoli 1) mies 2) nainen 2. Ikäni on vuotta

Lisätiedot

Asiakaskysely kotona asuville kehitysvammaisille 2011

Asiakaskysely kotona asuville kehitysvammaisille 2011 Asiakaskysely kotona asuville kehitysvammaisille 2011 TAUSTATIEDOT 1. Sukupuoli ( ) Mies ( ) Nainen 2. Ikä ( ) Alle 12 v. ( ) 12-17 v. ( ) 18-24 v. ( ) 25-34 v. ( ) 35-44 v. ( ) 45-54 v. ( ) 55-64 v. (

Lisätiedot

Porvoon kaupunki tarjoaa omaishoitajille mahdollisuuden hyvinvointi- ja terveystarkastukseen. Tarkastus on omaishoitajalle maksuton.

Porvoon kaupunki tarjoaa omaishoitajille mahdollisuuden hyvinvointi- ja terveystarkastukseen. Tarkastus on omaishoitajalle maksuton. Hyvä omaishoitaja Porvoon kaupunki tarjoaa omaishoitajille mahdollisuud hyvinvointi- ja terveystarkastukse. Tarkastus on omaishoitajalle maksuton. Hyvinvointi- ja terveystarkastuks tavoittea on terveyd

Lisätiedot

Omaishoitajan hyvinvointitarkastus

Omaishoitajan hyvinvointitarkastus Omaishoitajan hyvinvointitarkastus Nimi Syntymäaika Osoite Puhelin A. Asuminen ja elinympäristö 1. Miten asutte yksin puolison tai avopuolison kanssa jonkun muun lähsen kanssa: sisarus lapsen perhe lapsi

Lisätiedot

CADDIES asukaskyselyn tulokset

CADDIES asukaskyselyn tulokset CADDIES asukaskyselyn tulokset Kysely toteutettiin 27.4.-17.5.2009 Kyselyyn vastattiin Internet-pohjaisella lomakkeella osoitteessa http://kaupunginosat.net/asukaskysely tai paperilomakkeella Arabianrannan,

Lisätiedot

Kouvolan palvelusetelituottajat

Kouvolan palvelusetelituottajat Kouvolan palvelusetelituottajat Kouvolan kaupungin myöntämä palveluseteli käy maksuksi vain tässä luettelossa oleville yrittäjille. Palvelusetelituottajaksi on hyväksytty yritykset, joissa työntekijällä

Lisätiedot

Kouvolan palvelusetelituottajat

Kouvolan palvelusetelituottajat Kouvolan palvelusetelituottajat Kouvolan kaupungin myöntämä palveluseteli käy maksuksi vain tässä luettelossa oleville yrittäjille. Palvelusetelituottajaksi on hyväksytty yritykset, joissa työntekijällä

Lisätiedot

2. Oletteko osallistuneet hoito- ja palvelusuunnitelman tekoon? a. kyllä b. ei, miksi?

2. Oletteko osallistuneet hoito- ja palvelusuunnitelman tekoon? a. kyllä b. ei, miksi? ASIAKASPALAUTE Tämän asiakaspalaute keskustelun tarkoituksena on asiakkaan saamien palveluiden kehittäminen. Kysymyksiin vastataan keskustelemalla asiakkaan (ja omaisen) kanssa. Kotihoidon työntekijä osallistuu

Lisätiedot

Palvelutarvekartoitusanalyysi

Palvelutarvekartoitusanalyysi Palvelutarvekartoitusanalyysi Vuolijoen aluelautakunta vauhtiin -hanke Projektipäällikkö Katimari Partanen Vuolijoen alueen asukkaiden mielipiteitä ja tarpeita kartoitettiin kesän 2016 aikana. Ne ovat

Lisätiedot

VISUVEDEN KYLÄKYSELY SYKSY 2017

VISUVEDEN KYLÄKYSELY SYKSY 2017 VISUVEDEN KYLÄKYSELY SYKSY 2017 Tämä on Visuveden kylän asukkaille - vakituisille ja vapaa-ajan asukkaille - tarkoitettu kysely kyläyhteisömme kehittämisen pohjaksi. Kyselyn järjestää Visuveden Kyläyhdistys

Lisätiedot

PALVELUTARPEET TUTKIMUKSEN VALOSSA

PALVELUTARPEET TUTKIMUKSEN VALOSSA PALVELUTARPEET TUTKIMUKSEN VALOSSA Neurologisesti pitkäaikaissairaiden ja vammaisten ihmisten asumisen selvitys Alustavia tuloksia Sari Valjakka 2 Selvityksen kysymykset 1. Missä ja miten neurologisesti

Lisätiedot

Ikäihmisten sosiaaliturva. Marja Palmgren, YTM, Vanhustyön lehtori Lapin AMK

Ikäihmisten sosiaaliturva. Marja Palmgren, YTM, Vanhustyön lehtori Lapin AMK Ikäihmisten sosiaaliturva Marja Palmgren, YTM, Vanhustyön lehtori Lapin AMK Yleistä Ikäihmisten sosiaaliturva koostuu sosiaali- ja terveyspalveluista ja toimeentuloturvasta Kunnat järjestävät ikäihmisten

Lisätiedot

SOSIAALI- JA PERHEPALVELUT Palveluhakemus. HAKIJAN HENKILÖTIEDOT Sukunimi ja etunimet. Kotikunta. Lähiomainen tai edunvalvoja, nimi- ja yhteystiedot

SOSIAALI- JA PERHEPALVELUT Palveluhakemus. HAKIJAN HENKILÖTIEDOT Sukunimi ja etunimet. Kotikunta. Lähiomainen tai edunvalvoja, nimi- ja yhteystiedot HAKIJAN HENKILÖTIEDOT Sukunimi ja etunimet Henkilötunnus Ammatti Osoite Postinumero Puhelinnumero Sähköpostiosoite Kotikunta Lähiomainen tai edunvalvoja, nimi- ja yhteystiedot Hakijan kotitaloudessa asuvien

Lisätiedot

Aluksi kysymme perustietoja vastaajasta. Varsinaiset vapaa-ajanasumiseen ja kunnan kehittämiseen liittyvät kysymykset löytyvät myöhemmistä osiosta

Aluksi kysymme perustietoja vastaajasta. Varsinaiset vapaa-ajanasumiseen ja kunnan kehittämiseen liittyvät kysymykset löytyvät myöhemmistä osiosta Kysely Vaalan vapaa-ajanasukkaille Hyvä Vaalan vapaa-ajanasukas! Tervetuloa vastaamaan Vaalan kunnan vapaa-ajanasukkaille suunnattuun kyselyyn. Vaala haluaa saada vapaa-ajanasukkaansa viihtymään paikkakunnalla

Lisätiedot

Hämeenkoski. Hämeenkoski - Kotihoitopalvelut. Arto Pääkkönen Tmi. Eija Tuulikin Kotiapu. Hämeenkoski. asioinnit

Hämeenkoski. Hämeenkoski - Kotihoitopalvelut. Arto Pääkkönen Tmi. Eija Tuulikin Kotiapu. Hämeenkoski. asioinnit - Arto Pääkkönen Tmi Järvisentie 6 17410 VIITAILA 044 280 7500 arto.paakkonen@hotmail.com 28 / tunti sis. matkakulut 20 km asti, ylimenevältä sopimuksen mukaan Eija Tuulikin Kotiapu Parinpellontie 110

Lisätiedot

SOSIAALI- JA PERHEPALVELUT Palveluhakemus. HAKIJAN HENKILÖTIEDOT Sukunimi ja etunimet. Kotikunta. Lähiomainen tai edunvalvoja, nimi- ja yhteystiedot

SOSIAALI- JA PERHEPALVELUT Palveluhakemus. HAKIJAN HENKILÖTIEDOT Sukunimi ja etunimet. Kotikunta. Lähiomainen tai edunvalvoja, nimi- ja yhteystiedot HAKIJAN HENKILÖTIEDOT Sukunimi ja etunimet Henkilötunnus Ammatti Osoite Postinumero Puhelinnumero Sähköpostiosoite Kotikunta Lähiomainen tai edunvalvoja, nimi- ja yhteystiedot Hakijan kotitaloudessa asuvien

Lisätiedot

Yksityiset toimivat itsenäisesti ja vastaavat omasta yritystoiminnastaan.

Yksityiset toimivat itsenäisesti ja vastaavat omasta yritystoiminnastaan. Yksityiset kotihoito-, kotipalvelu - ja siivouspalvelut Yksityiset toimivat itsenäisesti ja vastaavat omasta yritystoiminnastaan. Yrityksen kanssa on aina hyvä tehdä kirjallinen sopimus palvelusta ja sen

Lisätiedot

Ikäihmisten koti- ja tukipalveluiden, sekä asumispalveluiden maksut

Ikäihmisten koti- ja tukipalveluiden, sekä asumispalveluiden maksut Ikäihmisten koti- ja tukipalveluiden, sekä asumispalveluiden maksut Ensisijaisena toimenpiteenä ennen hoitomaksun alentamista edellytetään aina, että asiakas anoo Kelalta ne etuudet, joihin yleensä kotihoidon

Lisätiedot

Vastaajia 93, naisia 60, miehiä 33 Vakituisia asukkaita 80%, kesäasukkaita 20% Vastaajien ikäjakauma 15% 10 % 28%

Vastaajia 93, naisia 60, miehiä 33 Vakituisia asukkaita 80%, kesäasukkaita 20% Vastaajien ikäjakauma 15% 10 % 28% Taustatiedot Vastaajia 93, naisia 60, miehiä 33 Vakituisia asukkaita 80%, kesäasukkaita 20% Vastaajien ikäjakauma 3% 15% 44% 10 % 28% Alle 30-vuotiaat 31-40 -vuotiaat 41-50 -vuotiaat 51-64 -vuotiaat 65-vuotta

Lisätiedot

KUHMON KAUPUNGIN KYSELY MÖKKILÄISILLE Yhteenvetoraportti, N=30, Julkaistu: Vertailuryhmä: Kaikki vastaajat

KUHMON KAUPUNGIN KYSELY MÖKKILÄISILLE Yhteenvetoraportti, N=30, Julkaistu: Vertailuryhmä: Kaikki vastaajat KUHMON KAUPUNGIN KYSELY MÖKKILÄISILLE Yhteenvetoraportti, N=30, Julkaistu: 12012 Vertailuryhmä: Kaikki vastaajat Tiedot vastaajasta (valitse oikea vaihtoehto) mies 17 56,67% 2. nainen 13 43,33% 30 100%

Lisätiedot

PALVELUKYLÄ MOISIOVAARA -HANKE

PALVELUKYLÄ MOISIOVAARA -HANKE 1 PALVELUKYLÄ MOISIOVAARA -HANKE Vastaajan nimi: Puh: Pvm: Millä kylällä asute tai vapaa-ajanasuntonne sijaitsee? Moisiovaara Jumaliskylä Iivantiran seutu Oleteko: Vakituinen asukas kesäasukas yritäjä

Lisätiedot

Hämeenkoski. Hämeenkoski - Kotihoitopalvelut. Arto Pääkkönen Tmi. Eija Tuulikin Kotiapu. Hämeenkoski. asioinnit

Hämeenkoski. Hämeenkoski - Kotihoitopalvelut. Arto Pääkkönen Tmi. Eija Tuulikin Kotiapu. Hämeenkoski. asioinnit Hämeenkoski Hämeenkoski - Arto Pääkkönen Tmi Järvisentie 6 17410 VIITAILA 044 280 7500 arto.paakkonen@hotmail.com asioinnit 28 / tunti sis. matkakulut 20 km asti, ylimenevältä sopimuksen mukaan Eija Tuulikin

Lisätiedot

Hämeenkatu 26 A, Lahti - (03)

Hämeenkatu 26 A, Lahti - (03) Padasjoki Padasjoki - Hoivapalvelu Anneliina Oy Rautatienkatu 11 B (Studio 11, yläkerta) 15110 Lahti 040 540 4211 tea.sarkka@anneliina.net w w w.anneliina.net kotipalvelu kotisairaanhoito, näytteenotto

Lisätiedot

KYLÄKYSELY HANHIKOSKELAISILLE

KYLÄKYSELY HANHIKOSKELAISILLE KYLÄKYSELY HANHIKOSKELAISILLE Tällä kyselyllä kartoitetaan Teidän mielipiteitänne omasta kylästänne. Mitkä asiat kylällä ovat hyvin ja mitkä asiat kaipaisivat muutosta? VASTAAJAN TAUSTATIEDOT: Ikä: 18-44

Lisätiedot

Kysely kotona asuville kehitysvammaisille. Seutu III

Kysely kotona asuville kehitysvammaisille. Seutu III Kysely kotona asuville kehitysvammaisille Seutu III Tietoja Vastausmäärä seuduittain 80 60 40 20 0 Seutu I Seutu II Seutu III Kaikki vastaukset 70 44 41 Seutu I Seutu II Seutu III Yhteensä Kotona asuvat

Lisätiedot

Mikäli haluatte vastata kyselyyn netin kautta, kyselylomake löytyy osoitteesta: VAMMAISTEN KULJETUSPALVELUKYSELY

Mikäli haluatte vastata kyselyyn netin kautta, kyselylomake löytyy osoitteesta: VAMMAISTEN KULJETUSPALVELUKYSELY ASIAKASPALAUTEKYSELY VAMMAISTEN KULJETUSPALVELUISTA Hyvä taksin tai invataksin käyttäjä, Hämeenlinnan kaupunki, Janakkalan ja Hattulan kunnat sekä Kanta-Hämeen Aluetaksi selvittävät asiakkaiden tyytyväisyyttä

Lisätiedot

ASUKKAAT yht. 71 (n 11) OMAISET yht. 71 (n 26) Ilolan hoivakoti. Ilolan hoivakoti Rinnetien hoivakoti. Rinnetien hoivakoti Tähkäkoti

ASUKKAAT yht. 71 (n 11) OMAISET yht. 71 (n 26) Ilolan hoivakoti. Ilolan hoivakoti Rinnetien hoivakoti. Rinnetien hoivakoti Tähkäkoti HOITO- JA HOIVAPALVELUT 4 ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY 4 KONTIOLAHTI Kyselyajankohta 7.9. -..4 Kyselylomake, tallennus webropol- ohjelmaan Testikysely kesäkuussa 4 Palvelualuekohtaiset vastaukset TEHOSTETTU

Lisätiedot

The Survey of Health, Ageing and Retirement in Europe 2017

The Survey of Health, Ageing and Retirement in Europe 2017 Sarjanumero Vastaajan ID - - Etunimi tai nimikirj. Haastattelupvm.: Haastattelijan ID: - - SHARE - 50+ Euroopassa The Survey of Health, Ageing and Retirement in Europe 2017 Vastaajan itsensä täyttämä kyselylomake

Lisätiedot

Asiakas Sukunimi ja etunimet Henkilötunnus. Lähiomainen Sukunimi ja etunimi Suhde asiakkaaseen. Edunvalvoja Sukunimi ja etunimi Puhelinnumero

Asiakas Sukunimi ja etunimet Henkilötunnus. Lähiomainen Sukunimi ja etunimi Suhde asiakkaaseen. Edunvalvoja Sukunimi ja etunimi Puhelinnumero Sivu 1/5 Palvelusuunnitelma Palvelusuunnitelma on asiakkaan tai asiakkaan ja hänen edustajansa kanssa yhteistyössä tehty yhteenveto hänen elämänsä tämänhetkisestä tilanteesta ja mahdollisesta uusien palveluiden

Lisätiedot

FSD1317 Verkkopalvelujen ja tietotekniikan käyttö Tampereella 2002

FSD1317 Verkkopalvelujen ja tietotekniikan käyttö Tampereella 2002 KYSELYLOMAKE Tämä kyselylomake on osa Yhteiskuntatieteelliseen tietoarkistoon arkistoitua tutkimusaineistoa FSD1317 Verkkopalvelujen ja tietotekniikan käyttö Tampereella 2002 Kyselylomaketta hyödyntävien

Lisätiedot

Kehitysvammaisten henkilöiden perhehoito - kokemuksia Kainuusta Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä / Etunimi Sukunimi

Kehitysvammaisten henkilöiden perhehoito - kokemuksia Kainuusta Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä / Etunimi Sukunimi Kehitysvammaisten henkilöiden perhehoito - kokemuksia Kainuusta 23.4.2015 Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä / Etunimi Sukunimi Kehitysvammaisten lasten ja nuorten palvelut Kainuussa Kainuun

Lisätiedot

Oletteko osallistunut oman hoito- ja palvelusuunnitelmanne tekemiseen? riittävästi liian vähän en lainkaan, miksi

Oletteko osallistunut oman hoito- ja palvelusuunnitelmanne tekemiseen? riittävästi liian vähän en lainkaan, miksi OSALLISUUS OMAN ARJEN SUUNNITTELUUN Oletteko osallistunut oman hoito- ja palvelusuunnitelmanne tekemiseen?, miksi Onko hoito- ja palvelusuunnitelmanne tavoitteet määritelty yhdessä teidän kanssanne? lainkaan

Lisätiedot

ROVANIEMEN VAMMAISPALVELUT

ROVANIEMEN VAMMAISPALVELUT ROVANIEMEN VAMMAISPALVELUT HYVÄN ARJEN TUKENA Rovaniemen kaupungin vammaispalvelut edistää vammaisten ja pitkäaikaissairaiden kokonaisvaltaista hyvinvointia. Autamme asiakkaitamme ylläpitämään toimintakykyään

Lisätiedot

AJANKÄYTTÖTUTKIMUS 1999-2000 PÄÄ- JA SIVUTOIMINTO 2.8.2000 0 HENKILÖKOHTAISET TARPEET. 000 Erittelemättömät henkilökohtaiset tarpeet

AJANKÄYTTÖTUTKIMUS 1999-2000 PÄÄ- JA SIVUTOIMINTO 2.8.2000 0 HENKILÖKOHTAISET TARPEET. 000 Erittelemättömät henkilökohtaiset tarpeet 2.8.2000 AJANKÄYTTÖTUTKIMUS 1999-2000 PÄÄ- JA SIVUTOIMINTO 0 HENKILÖKOHTAISET TARPEET 000 Erittelemättömät henkilökohtaiset tarpeet 01 Nukkuminen 010 Erittelemätön nukkuminen 011 Nukkuminen 012 Valvominen

Lisätiedot

Suonenjoen kaupunki Kysely lapsiperheille

Suonenjoen kaupunki Kysely lapsiperheille Suonenjoen kaupunki Kysely lapsiperheille 1. Vastaajan tiedot / Taustamuuttujaosio Vastaajaa koskeva tieto 1.1. sukupuoli mies nainen 1.2. ikä alle 20 vuotta 20 30 vuotta 31 40 vuotta yli 40 vuotta 1.3.

Lisätiedot

Kelhänkatu 3, Jämsä Saapunut:

Kelhänkatu 3, Jämsä Saapunut: Saapunut: Palvelua tarvitsevan henkilötiedot Sukunimi ja etunimet Henkilötunnus Osoite, katu, paikkakunta, postinumero Puhelinnumero Sähköpostiosoite Perhesuhteet naimaton naimisissa avoliitossa eronnut

Lisätiedot

Kysely kotona asuvien vuotiaiden vammaisten henkilöiden asumisen tarpeista

Kysely kotona asuvien vuotiaiden vammaisten henkilöiden asumisen tarpeista Valitse kohde. 1 (13) 28.3.2014 Kysely kotona asuvien 15-35 -vuotiaiden vammaisten henkilöiden asumisen tarpeista A. Taustatiedot Syntymävuosi? Sukupuoli? nainen mies Äidinkieli? suomi ruotsi muu Postinumero?

Lisätiedot

ASIAKKUUDEN PERIAATTEET ESPOON VANHUSTEN PALVELUJEN KOTIHOIDOSSA

ASIAKKUUDEN PERIAATTEET ESPOON VANHUSTEN PALVELUJEN KOTIHOIDOSSA 1 ASIAKKUUDEN PERIAATTEET ESPOON VANHUSTEN PALVELUJEN KOTIHOIDOSSA Toimintaohjeen tarkoituksena on antaa tietoa Espoon vanhusten palvelujen kotihoidon toimintaperiaatteista kuntalaisille, kotihoidon asiakkaille

Lisätiedot

KYSELY HENKILÖKOHTAISTEN AVUSTAJIEN TYÖNANTAJILLE KESKI-SUOMESSA TAUSTATIEDOT

KYSELY HENKILÖKOHTAISTEN AVUSTAJIEN TYÖNANTAJILLE KESKI-SUOMESSA TAUSTATIEDOT KYSELY HENKILÖKOHTAISTEN AVUSTAJIEN TYÖNANTAJILLE KESKI-SUOMESSA 1/7 TAUSTATIEDOT 1. Sukupuoli mies nainen 2. Syntymävuosi 3. Asumismuoto itsenäisesti omassa asunnossa (esim. vuokralla) vanhempien luona

Lisätiedot

Yhteisöllisyys, väistöasunnot ja palveluntarve korjausrakentamisessa

Yhteisöllisyys, väistöasunnot ja palveluntarve korjausrakentamisessa Yhteisöllisyys, väistöasunnot ja palveluntarve korjausrakentamisessa Asukaskyselyn vastausten analysointia NCC Rakennus Oy Yleistä Tehdyn asukaskyselyn tavoitteena oli löytää hyvä ja toimiva ratkaisu remontin

Lisätiedot

VESANTO KYSELY VESANNON TULEVAISUUDESTA

VESANTO KYSELY VESANNON TULEVAISUUDESTA VESANTO KYSELY VESANNON TULEVAISUUDESTA Kuntien asema muuttuu lähitulevaisuudessa merkittävästi sote- ja maakuntauudistusten myötä. Myös Vesannon kunta valmistautuu näihin muutoksiin laatimalla uuden strategian

Lisätiedot

Mahlun kyläkyselyn tulokset

Mahlun kyläkyselyn tulokset Mahlun kyläkyselyn tulokset Kysely toteutettu 9/2017 4% 7% 4% Taustatiedot Vastaajia 28, naisia 16, miehiä 12 Vakituisia asukkaita 24, vapaa-ajan asukkaita 3 Vastaajien ikäjakauma 57% 29% 18-30-vuotiaat

Lisätiedot

Elinvoimakysely Sysmästä

Elinvoimakysely Sysmästä Elinvoimakysely Sysmästä Arvoisa kuntalainen, vapaa-ajan asukas, matkailija, entinen sysmäläinen tai muu Sysmässä kävijä! Sysmän kunta haluaa kartoittaa mielipiteenne Sysmästä ja sen elinvoimasta. Tuloksia

Lisätiedot

OMAISHOIDONTUKIHAKEMUS

OMAISHOIDONTUKIHAKEMUS OMAISHOIDONTUKIHAKEMUS Saapunut (työntekijä täyttää) Hakijaa koskevat tiedot Etu- ja sukunimi Henkilötunnus Puhelinnumero Osoite Perhesuhteet Naimaton Avioliitossa Eronnut Avoliitossa Asumuserossa Leski

Lisätiedot

Osoite, katu, paikkakunta, postinumero. naimaton naimisissa avoliitossa eronnut leski. Huoltaja/ Asioiden hoitaja/ Edunvalvoja

Osoite, katu, paikkakunta, postinumero. naimaton naimisissa avoliitossa eronnut leski. Huoltaja/ Asioiden hoitaja/ Edunvalvoja Saapunut: Palvelua tarvitsevan henkilötiedot Sukunimi ja etunimet Henkilötunnus Osoite, katu, paikkakunta, postinumero Puhelinnumero Sähköpostiosoite Perhesuhteet naimaton naimisissa avoliitossa eronnut

Lisätiedot

Hoiva-, siivous- ja kotona asumiseen liittyvien palvelujen palvelutuottajien lista (12.12.2012 40) 30.1.2015

Hoiva-, siivous- ja kotona asumiseen liittyvien palvelujen palvelutuottajien lista (12.12.2012 40) 30.1.2015 Hoiva-, siivous- ja kotona asumiseen liittyvien palvelujen palvelutuottajien lista (12.12.2012 40) 30.1.2015 Yrittäjän tiedot Evinic Oy Y-tunnus: 0954018-5 T:mi Kotihoiva Seija Sutinen Y-tunnus: 1594573-6

Lisätiedot

Vapaudenkatu 23 B, Lahti - (03)

Vapaudenkatu 23 B, Lahti - (03) - Aada ja Aatos Oy Kurukatu 6 15950 Lahti 0400 503 221 kotihoitoaada@gmail.com kotihoito, injektiot, rokotukset, näytteenotto, haavaja avannehoidot sairaalasta kotiutuspalvelu ilta ja yöhoito ruuanlaitto,

Lisätiedot

HAKEMUS PALVELUSETELIPALVELUN TUOTTAJAKSI

HAKEMUS PALVELUSETELIPALVELUN TUOTTAJAKSI Hakemus 24.8.2015 HAKEMUS PALVELUSETELIPALVELUN TUOTTAJAKSI Saapunut: Käsitelty: PALVELUNTUOTTAJAA KOSKEVAT TIEDOT 1. Palvelun tuottajan tiedot Palvelutuottaja (yhteisön rekisteriotteen mukainen nimi)

Lisätiedot

1. Mikä on sidoksenne alueeseen? 2. Kuinka kaukana hankealueesta asuntonne/omistamanne kiinteistö sijaitsee?

1. Mikä on sidoksenne alueeseen? 2. Kuinka kaukana hankealueesta asuntonne/omistamanne kiinteistö sijaitsee? 1(6) 1. Mikä on sidoksenne alueeseen? 1 Vakituinen asukas 2 Loma-asukas 3 Yrittäjä 4 Muu, mikä? 2. Kuinka kaukana hankealueesta asuntonne/omistamanne kiinteistö sijaitsee? 1 Alle 1 km 2 1-2 km 3 2-4 km

Lisätiedot

Vapaudenkatu 23 B, Lahti - (03)

Vapaudenkatu 23 B, Lahti - (03) Myrskylä Myrskylä - Aada ja Aatos Oy Kurukatu 6 15950 Lahti 0400 503 221 kotihoitoaada@gmail.com kotihoito, injektiot, rokotukset, näytteenotto, haavaja avannehoidot sairaalasta kotiutuspalvelu ilta ja

Lisätiedot

WHOQOL-BREF MAAILMAN TERVEYSJÄRJESTÖN ELÄMÄNLAATUMITTARI - LYHYT VERSIO

WHOQOL-BREF MAAILMAN TERVEYSJÄRJESTÖN ELÄMÄNLAATUMITTARI - LYHYT VERSIO WHOQOL-BREF MAAILMAN TERVEYSJÄRJESTÖN ELÄMÄNLAATUMITTARI - LYHYT VERSIO Ulottuvuus 1 Ulottuvuus 2 Ulottuvuus 3 Ulottuvuus 4 Kaavat eri ulottuvuuksien yhteispisteiden laskemiseen (6-Q3) + (6-Q4) + Q10 +

Lisätiedot

Siilinjärven kunta. Asukaskysely

Siilinjärven kunta. Asukaskysely Siilinjärven kunta Asukaskysely 01 5.1.01 Sisältö Tutkimuksen toteutus Huomioita tutkimuksesta Vastaajarakenne 5 Kokonaistyytyväisyys Siilinjärveen Suositteluhalukkuus 8 Tyytyväisyys kunnan palveluihin

Lisätiedot

Pajupuron kyläkyselyn tulokset

Pajupuron kyläkyselyn tulokset Pajupuron kyläkyselyn tulokset Kyläkysely toteutettu 9/2016 Taustatiedot Vastaajia 19, naisia 11, miehiä 7, yksi vastaaja ei ilmoittanut sukupuoltaan Vakituisia asukkaita 15, muu 2 Vastaajien ikäjakauma

Lisätiedot

WHOQOL BREF MAAILMAN TERVEYSJÄRJESTÖN ELÄMÄNLAATUMITTARI LYHYT VERSIO. Vain tutkijoiden sisäiseen käyttöön_ (Only for internal use for researchers).

WHOQOL BREF MAAILMAN TERVEYSJÄRJESTÖN ELÄMÄNLAATUMITTARI LYHYT VERSIO. Vain tutkijoiden sisäiseen käyttöön_ (Only for internal use for researchers). WHOQOL BREF MAAILMAN TERVEYSJÄRJESTÖN ELÄMÄNLAATUMITTARI LYHYT VERSIO Vain tutkijoiden sisäiseen käyttöön_ (Only for internal use for researchers). Kaavat eri ulottuvuuksien yhteispisteiden laskemiseen

Lisätiedot

Nimi: Asiakas: Annan suostumuksen tietojen kirjaamiseen ja käyttöön. En annan suostumusta tietojen kirjaamiseen ja käyttöön

Nimi: Asiakas: Annan suostumuksen tietojen kirjaamiseen ja käyttöön. En annan suostumusta tietojen kirjaamiseen ja käyttöön Nimi: Asiakkaalle kerrotaan, että Keuruun kaupungin vanhuspalvelut käyttää Keski-Suomen sairaanhoitopiirin hallinnoimaa potilastietojärjestelmää, jossa on yhteiskäyttömahdollisuus. Keuruun vanhuspalveluiden

Lisätiedot

HOIDON JA HOIVAN PALVELUT / KOTIHOIDON, KOTIHOIDON TUKIPALVELUIDEN, MUISTINEUVOLATOIMINNAN JA PÄIVÄTOIMINNAN ASIAKASMAKSUT 1.1.

HOIDON JA HOIVAN PALVELUT / KOTIHOIDON, KOTIHOIDON TUKIPALVELUIDEN, MUISTINEUVOLATOIMINNAN JA PÄIVÄTOIMINNAN ASIAKASMAKSUT 1.1. HOIDON JA HOIVAN PALVELUT / KOTIHOIDON, KOTIHOIDON TUKIPALVELUIDEN, MUISTINEUVOLATOIMINNAN JA PÄIVÄTOIMINNAN ASIAKASMAKSUT 1.1.2016 ALKAEN Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuja ohjaava lainsäädäntö

Lisätiedot

HAKEMUS PALVELUSETELIPALVELUN TUOTTAJAKSI

HAKEMUS PALVELUSETELIPALVELUN TUOTTAJAKSI Hakemus 5.4.2019 HAKEMUS PALVELUSETELIPALVELUN TUOTTAJAKSI Saapunut: Käsitelty: PALVELUNTUOTTAJAA KOSKEVAT TIEDOT 1. Palvelun tuottajan tiedot Palvelutuottaja (yhteisön rekisteriotteen mukainen nimi) Y-tunnus

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveysvirasto omaishoitokysely. Sosiaali- ja terveysvirasto omaishoitokysely 220104274

Sosiaali- ja terveysvirasto omaishoitokysely. Sosiaali- ja terveysvirasto omaishoitokysely 220104274 Sosiaali- ja terveysvirasto omaishoitokysely Vastaajien prosenttiosuudet palvelualueittain Etelän palvelualue 23 Lännen palvelualue 15 Pohjoisen palvelualue 26 Idän palvelualue 29 Sve (ruotsinkieliset)

Lisätiedot

Sosiaalihuollon asumispalvelut ja suunnittelu kevät 2018

Sosiaalihuollon asumispalvelut ja suunnittelu kevät 2018 Sosiaalihuollon asumispalvelut ja suunnittelu kevät 2018 SHL 21 :n mukaista tehostettua asumispalvelua henkilöille, joilla hoidon ja huolenpidon tarve on ympärivuorokautinen palvelusuunnitelman mukaisesti

Lisätiedot

ATTENDO OY TERVEYDENHUOLTOKYSELY SULKAVALLA LOKA-MARRASKUU/ 2016 TALOUSTUTKIMUS OY ANNE KOSONEN

ATTENDO OY TERVEYDENHUOLTOKYSELY SULKAVALLA LOKA-MARRASKUU/ 2016 TALOUSTUTKIMUS OY ANNE KOSONEN ATTENDO OY TERVEYDENHUOLTOKYSELY SULKAVALLA LOKA-MARRASKUU/ 2016 TALOUSTUTKIMUS OY ANNE KOSONEN 1 TUTKIMUKSEN TOTEUTUS 1/2 Taloustutkimus Oy on toteuttanut tämän tutkimuksen Attendo Oy:n toimeksiannosta.

Lisätiedot

Kylien Salo, Terveyspalvelujen palveluverkko

Kylien Salo, Terveyspalvelujen palveluverkko Kylien Salo, Terveyspalvelujen palveluverkko Työpaja 16.4.2015 Hankekoordinaattori, kyläasiamies Henrik Hausen, Salon kaupunki Kylien Salo -kehittämishanke Kylätoimijoiden aktivointi ja neuvonta Tiedotus:

Lisätiedot

Padasjoki. Padasjoki - Kotihoitopalvelut. Kaija Pantke Tmi. Kodin Ilox & Avux. Padasjoki

Padasjoki. Padasjoki - Kotihoitopalvelut. Kaija Pantke Tmi. Kodin Ilox & Avux. Padasjoki Padasjoki Padasjoki - Kaija Pantke Tmi Maitokartanontie 11 as 5 16800 HÄMEENKOSKI 050 591 2371 kaija.pantke@gmail.com muu avustaminen ruuanitto, pyykinpe, vaatehuolto kuljetukset asiointeihin pienet kodin

Lisätiedot

Hakijan perus- ja taustatiedot

Hakijan perus- ja taustatiedot Hakijan perus- ja taustatiedot Hakijan tiedot Nimi Henkilötunnus Siviilisääty naimaton naimisissa eronnut leski Kansalaisuus Äidinkieli Asuinkunta Lähiosoite Postinumero ja -toimipaikka Puhelin Mukana

Lisätiedot

Reetan kotipalvelu Y-tunnus: 1884643-4. Margareta Franssila Kaukonpolku 4 D 46, 04200 Kerava puh. 0440 345 357. mafranssila@suomi24.

Reetan kotipalvelu Y-tunnus: 1884643-4. Margareta Franssila Kaukonpolku 4 D 46, 04200 Kerava puh. 0440 345 357. mafranssila@suomi24. Hoiva-, siivous- ja kotona asumiseen liittyvien palvelujen palvelutuottajien lista (12.12.2012 40) 2.5.2014 Yrittäjän tiedot Evinic Oy Y-tunnus: 0954018-5 T:mi Kotihoiva Seija Sutinen Y-tunnus: 1594573-6

Lisätiedot

Hoiva-, siivous- ja kotona asumiseen liittyvien palvelujen palvelutuottajien lista (12.12.2012 40) 13.4.2015

Hoiva-, siivous- ja kotona asumiseen liittyvien palvelujen palvelutuottajien lista (12.12.2012 40) 13.4.2015 Hoiva-, siivous- ja kotona asumiseen liittyvien palvelujen palvelutuottajien lista (12.12.2012 40) 13.4.2015 Yrittäjän tiedot Evinic Oy Y-tunnus: 0954018-5 T:mi Kotihoiva Seija Sutinen Y-tunnus: 1594573-6

Lisätiedot

OMAISHOIDONTUKIHAKEMUS 3(5)

OMAISHOIDONTUKIHAKEMUS 3(5) 1(5) Hakemus saapunut Kotikäynti Tiimin käsittely Hoidettavan henkilötiedot Nimi Lähiosoite Henkilötunnus Postinumero Postitoimipaikka Puhelinnumero Lähiomainen, nimi ja puhelinnumero Puoliso Tytär/Poika

Lisätiedot

Asiakastyytyväisyys nettikyselyt 2018

Asiakastyytyväisyys nettikyselyt 2018 Asiakastyytyväisyys nettikyselyt 2018 YAH Asiakkaan tyytyväisyyskysely ympärivuorokautisesta asumisesta Omaisen tyytyväisyyskysely ympärivuorokautisesta asumisesta KAT Asiakkaan tyytyväisyyskysely kotihoidosta

Lisätiedot

Asiakkaiden ja omaisten arvio seniorikansalaisten kotihoidosta

Asiakkaiden ja omaisten arvio seniorikansalaisten kotihoidosta Asiakkaiden ja omaisten arvio seniorikansalaisten kotihoidosta Taloustutkimus Oy Pasi Holm 1 Yhteenveto seniorikansalaisten kotihoidosta Kotihoidon piirissä vajaat 60.000 seniorikansalaista Yli 74-vuotiaita

Lisätiedot

Hyväksytyt palveluseteli palvelutuottajat Keuruulla 2015

Hyväksytyt palveluseteli palvelutuottajat Keuruulla 2015 n kaupunki Hyväksytyt palveluseteli palvelutuottajat lla 2015 Aamusta Iltaan Palvelut Oy - Kotipalvelu ark. klo 18-21 - Kotipalvelu ark. klo 21-06 34,34 / tunti 40,06 / tunti p. 045 1221 000 - Kotipalvelu

Lisätiedot

Hyvä kauniaislainen! Tällä kyselyllä haluamme selvittää mielipiteesi kaupungin palveluista. Kiitämme Sinua arvokkaasta tutkimusavustasi!

Hyvä kauniaislainen! Tällä kyselyllä haluamme selvittää mielipiteesi kaupungin palveluista. Kiitämme Sinua arvokkaasta tutkimusavustasi! ASUKASKYSELY 2016 2 Hyvä kauniaislainen! Tällä kyselyllä haluamme selvittää mielipiteesi kaupungin palveluista. Kiitämme Sinua arvokkaasta tutkimusavustasi! 1. MITEN TÄRKEINÄ PIDÄT ALLA MAINITTUJA HYVINVOINTIIN

Lisätiedot

Suunnitelmien määrä vammaisasiakkaiden määrään suhteutettuna. Myönteisten päätösten määrät suhteessa tehtyjen hakemusten määrään.

Suunnitelmien määrä vammaisasiakkaiden määrään suhteutettuna. Myönteisten päätösten määrät suhteessa tehtyjen hakemusten määrään. Indikaattorin nimi Mitä mittaa Mitta-arvo Kommentit Palvelutarpeen arviointi palvelutarpeen arvioinnissa tehtyjen sunnitelmien suhteessa vammaisasiaakaiden än Suunnitelmien vammaisasiakkaiden än suhteutettuna

Lisätiedot

MIKKELIN SEUDUN VAPAA-AJAN ASUKASVALTUUSKUNNAN PALVELUTUTKIMUS 2018

MIKKELIN SEUDUN VAPAA-AJAN ASUKASVALTUUSKUNNAN PALVELUTUTKIMUS 2018 1 MIKKELIN SEUDUN VAPAA-AJAN ASUKASVALTUUSKUNNAN PALVELUTUTKIMUS 2018 Mikkelin seudun Hirvensalmen, Kangasniemen, Mikkelin, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan vapaa-ajan asukkaiden vastaukset 2 1.1. Mistä

Lisätiedot

Kyselylomaketta hyödyntävien tulee viitata siihen asianmukaisesti lähdeviitteellä. Lisätiedot: http://www.fsd.uta.fi/

Kyselylomaketta hyödyntävien tulee viitata siihen asianmukaisesti lähdeviitteellä. Lisätiedot: http://www.fsd.uta.fi/ KYSELYLOMAKE Tämä kyselylomake on osa Yhteiskuntatieteelliseen tietoarkistoon arkistoitua tutkimusaineistoa FSD1276 Alueellinen hyvinvointi : Koillismaan ja Satakunnan kansalaiskysely 1996 Kyselylomaketta

Lisätiedot

PALAUTE KYLÄAVUSTAJA- TOIMINNASTA Yhdistykset

PALAUTE KYLÄAVUSTAJA- TOIMINNASTA Yhdistykset PALAUTE KYLÄAVUSTAJA- TOIMINNASTA Yhdistykset Vastaajan taustaorganisaatio 35% 12% 53% Muu kylä- tai asukasyhdistys Kyläavustajan työllistänyt yhdistys Muu yhdistys Kyläavustajatoiminnan tunnettavuus 9%

Lisätiedot

Kysely etäomaishoitajille kyselyn tuloksia

Kysely etäomaishoitajille kyselyn tuloksia Kysely etäomaishoitajille kyselyn tuloksia 1. Sukupuoli Mies 4 12% Nainen 29 88% 2. Ikäsi 18-40 8 24% 41-65 24 73% yli 65 1 3% 3. Oletko Opiskelija 1 3% Kokopäivätyössä 21 64% Osapäivätyössä 2 6% Työtön

Lisätiedot

Kunnalliset avopalvelut;tukipalvelut Kunnallinen laitoshoito Apuvälineet. Raija Liisa Kasurinen Vakuutustoimiala

Kunnalliset avopalvelut;tukipalvelut Kunnallinen laitoshoito Apuvälineet. Raija Liisa Kasurinen Vakuutustoimiala Kunnalliset avopalvelut;tukipalvelut Kunnallinen laitoshoito Apuvälineet Raija Liisa Kasurinen Vakuutustoimiala Kuntien järjestämä sotainvalidien avo- ja laitoshoito Valtiokonttori korvaa kunnille ja kuntayhtymille

Lisätiedot

/ 201 Kotihoito Palveluasuminen Tehostettu palveluasuminen. Hakijan tiedot Sukunimi ja Etunimet Henkilötunnus

/ 201 Kotihoito Palveluasuminen Tehostettu palveluasuminen. Hakijan tiedot Sukunimi ja Etunimet Henkilötunnus Saapumispäivämäärä: HAKEMUS VANHUSPALVELUIHIN / 201 Kotihoito Palveluasuminen Tehostettu palveluasuminen Hakijan tiedot Sukunimi ja Etunimet Henkilötunnus Osoite Puhelinnumero Kotikunta Sotaveteraani Kyllä

Lisätiedot

FSD1316 Verkkopalvelujen ja tietotekniikan käyttö Tampereella 2003

FSD1316 Verkkopalvelujen ja tietotekniikan käyttö Tampereella 2003 KYSELYLOMAKE Tämä kyselylomake on osa Yhteiskuntatieteelliseen tietoarkistoon arkistoitua tutkimusaineistoa FSD1316 Verkkopalvelujen ja tietotekniikan käyttö Tampereella 2003 Kyselylomaketta hyödyntävien

Lisätiedot

Meidän arkemme. -tehtäväkirja

Meidän arkemme. -tehtäväkirja Meidän arkemme -tehtäväkirja 1 2 Hyvä omaishoitoperhe, Olette saaneet täytettäväksenne Meidän arkemme -tehtäväkirjan. Kirjanen on tarkoitettu ensisijaisesti omaishoitajan täytettäväksi. Kirjan alkuosan

Lisätiedot

Postin kotipalvelut. Internal

Postin kotipalvelut. Internal Postin kotipalvelut Tarjoamme kotipalveluverkoston ja monipuoliset palvelut koko Suomeen PALVELUT KILPAILUEDUT HOIVA KIINTEISTÖ TURVA Paikallinen läsnäolo ja tehokkuus Lyhyet palvelut tehokkaasti Luotettava

Lisätiedot

Kotipalvelun ja kotisairaanhoidon kuukausimaksu, Palveluseteli Ylittävältä osalta

Kotipalvelun ja kotisairaanhoidon kuukausimaksu, Palveluseteli Ylittävältä osalta Liite Peruspalvelulautakunta 10.12.2013 Keski-Pohjanmaan erikoissairaanhoito- ja peruspalvelukuntayhtymä Peruspalveluliikelaitos Jyta SOSIAALIPALVELUIDEN ASIAKASMAKSUT 2014 1. Säännöllinen kotihoito Henkilömäärä

Lisätiedot

Omaishoitajan lakisääteiset vapaat

Omaishoitajan lakisääteiset vapaat Omaishoitajan lakisääteiset vapaat Taivalkosken sosiaali- ja terveyspalvelut Päivitetty 25.3.2019 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA 18.12.2018 Sisällysluettelo 1 Omaishoitajan lakisääteiset vapaat... 2 2

Lisätiedot

Oikeat palvelut oikeaan aikaan

Oikeat palvelut oikeaan aikaan Kotipalvelut kuntoon Olemme Suomessa onnistuneet yhteisessä tavoitteessamme, mahdollisuudesta nauttia terveistä ja laadukkaista elinvuosista yhä pidempään. Toisaalta olemme Euroopan nopeimmin ikääntyvä

Lisätiedot

Laki vammaisuuden perusteella järjestettävistä esityispalveluista

Laki vammaisuuden perusteella järjestettävistä esityispalveluista Laki vammaisuuden perusteella järjestettävistä esityispalveluista 1. 1. Vastaajan taustatiedot Etunimi Sukunimi Sähköposti Organisaatio, jota vastaus edustaa Mahdollinen tarkennus Sari Huusko sari.huusko@turku.fi

Lisätiedot

Omaishoitajan lakisääteiset vapaat

Omaishoitajan lakisääteiset vapaat Omaishoitajan lakisääteiset vapaat Taivalkosken sosiaali- ja terveyspalvelut Päivitetty 20.12.2018 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA 18.12.2018 Sisällysluettelo 1 Omaishoitajan lakisääteiset vapaat... 2 2

Lisätiedot

PALVELU- JA ASUNTOHAKEMUS/ MATRIITI Hakemus on saapunut: 1(6) A) HAKIJAN HENKILÖTIEDOT B) OMAISEN/ YHTEYSHENKILÖN TIEDOT. Etunimet.

PALVELU- JA ASUNTOHAKEMUS/ MATRIITI Hakemus on saapunut: 1(6) A) HAKIJAN HENKILÖTIEDOT B) OMAISEN/ YHTEYSHENKILÖN TIEDOT. Etunimet. PALVELU- JA ASUNTOHAKEMUS/ MATRIITI Hakemus on saapunut: 1(6) Caritas täyttää A) HAKIJAN HENKILÖTIEDOT Sukunimi Etunimet Henkilötunnus Puhelin Osoite Postinumero ja toimipaikka Sukunimi Etunimet Henkilötunnus

Lisätiedot

Kotona annettava apu

Kotona annettava apu Kotona annettava apu Kotona annettava apu Kotona annettava apu käsittää hoivatoimenpiteet, palvelutoimenpiteet ja turvahälyttimen. Hoivatoimenpiteet Voit saada apua henkilökohtaisen hygienian hoidossa

Lisätiedot