Kalusteisiin asennettavat

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kalusteisiin asennettavat"

Transkriptio

1 Kalusteisiin asennettavat kodinkoneet 2015

2

3 Kalusteisiin asennettavat laitteet 3 The simple way to happiness Keittiö on elämämme sydän. Tärkeimmät asiat tapahtuvat siellä. Terveytemme, hyvinvointimme, lasten kasvaminen kaikki nämä asiat riippuvat siitä, mitä keittiössä tehdään. Siksi Gorenjen HomeMade-muotoilun pääajatuksena on on auttaa ihmisiä syömään hyvin ja elämään terveellisesti. Se edustaa ainutlaatuista ajattelutapaa keittiolaitteiden muotoilussa ja valmistuksessa, ja on samalla tehokas yhdistelmä tiedettä, insinööritekniikkaa ja suunnittelua. Gorenjen HomeMade-ajattelutavan tuloksena on syntynyt uusi sukupolvi kalusteisiin asennettavia uuneja, keittotasoja ja liesituulettimia. Ne ovat miellyttävän helppoja käyttää ja tekevät ruoanlaitosta tärkeän ja nautinnollisen tapahtuman.

4 4 Kalusteisiin asennettavat laitteet Nopea ja terveellinen kypsennys, vihdoin mahdollista. Uuden sukupolven kalusteisiin asennettavat laitteet on varustettu useilla henkilökohtaisilla keittiöavustajilla, jotka huolehtivat kaikista yksityiskohdista. Voit kypsentää ruoan nopeammin, valmistaa terveellisempiä aterioita ja nauttia olostasi keittiössä. Kaikki laitteet tarjoavat inspiroivan käyttäjäkokemuksen, ne ovat ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita. Lisäksi minimaalinen puhdistus- ja huoltotarve parantavat elämänlaatua. Erikoistoiminnot, kuten höyrytys, Sous vide -kypsennys, haudutus ja jogurtti, tuovat iloa jokapäiväisiin rutiineihin ja auttavat koko perhettä terveellisiin elämäntapoihin pyrkimisessä. Täydellisen ruoan valmistus ei ole milloinkaan ollut helppoa. Erityisesti, kun joudut huolehtimaan myös työstäsi ja lapsistasi. Gorenje voi auttaa sinua.

5 Täydellinen maku Älykkäät toiminnot tekevät mestariluokan ruoanlaitosta todistetusti yksinkertaista. Terveellisiä ideoita Automaattiset toiminnot ja innovatiiviset ominaisuudet ovat tie terveelliseen elämäntapaan. Täydellinen käyttäjäkokemus Suunniteltu helppoon käyttöön, puhdistukseen ja huoltoon. SISÄLLYS: Uunit sivu 6-21 Keittotasot sivu Liesituulettimet sivu 42-45

6 UUNIT Lisää tilaa ja parempi paistotulos Gorenjen uunit tarjoavat inspiroivan käyttäjäkokemuksen. Helppokäyttöisinä ja minimaalista huoltoa vaativina ne on suunniteltu monitoimityökaluiksi, joita voidaan käyttää paistamiseen, höyrytykseen, kuumennukseen ja kypsennykseen. Valikoimaamme kuuluu useita vakiouuneja, kompakteja uuneja, höyryuuneja, mikroaaltouuneja ja yhdistelmämikroaaltouuneja 3 eri mallistossa Essential, Advanced ja Superior.

7 Kalusteisiin asennettavat laitteet 7 Kalusteisiin asennettava HomeChef-uuni BOP 799 S51X

8 8 Kalusteisiin asennettavat laitteet Täydellinen maku Älykkäät toiminnot tekevät mestariluokan ruoanlaitosta todistetusti yksinkertaista. Oma tehdas täydelliseen makuun Jokainen Gorenje-uuni on pieni, ihmeitä valmistava tehdas. Siinä tapahtuu tuhat fysikaalista prosessia, joita kaikkia valvotaan ja koordinoidaan saumattomasti lopputulokseen - herkulliseen ruokaan - saakka. Vuosien kunnianhimoinen tutkimus paistamisen, grillaamisen ja höyrytyksen fysiikassa on johtanut lukuisiin eri ominaisuuksiin ja toimintoihin, jotka tekevät ruoanlaitosta ainutlaatuisen kokemuksen. Nämä uunit ovat hyödyllisiä keittiöavustajia eikä niistä puutu yksityiskohtia: innovatiivinen muoto jakaa kuuman ilman tasaisesti, valvontalaite huolehtii lihan täydellisestä kypsennyksestä, höyrystin varmistaa juuri sopivan kosteuden. Valittavana on useita kiinnostavia kokoonpanoja, jotka kaikki ovat poikkeuksellisen käyttäjäystävällisiä.

9 Kalusteisiin asennettavat laitteet 9 HomeMade-muoto Kaikki puu-uunien paisto-ominaisuudet Gorenje-uunien perinteinen pyöreä muoto on edelleen yksi hyödyllisimmistä ominaisuuksista. Entisaikojen puu-uunien tavoin kuuma ilma pääsee kiertämään siinä vapaasti. Kun kuuma ilma kiertää vapaasti, se myös jakautuu tasaisesti ja ympäröi ruoan joka puolelta. Kun ruoka kuumennetaan tasaisesti ja tehokkaasti kaikilta puolilta, lopputulos on aina täydellinen: rapea ulkopuolelta ja mehevä sisäpuolelta. Erityiseen MultiFlow 360 -ilmankiertojärjestelmään yhdistettynä se tarjoaa aivan ainutlaatuisen ominaisuuden mahdollisuuden paistaa kaikilla 5 tasolla. MultiFlow Kaikki puolet ovat hyviä puolia MultiFlow 360 varmistaa lämmön tai höyryn optimaalisen kierron uunissa. Huolellisesti harkiten sijoitetut MultiFlow 360 :n aukot takaseinässä ja ainutlaatuinen HomeMade-muoto huolehtivat ilman ja höyryn tasaisesta jakautumisesta uunissa. Tuulettimen avulla kuuma ilma tai höyry pääsee uunin joka nurkkaan, jolloin ruoka paistuu täydellisesti joka puolelta. Monitasoinen paisto Useita ruokalajeja yhdellä kerralla MultiFlow 360 :n ja HomeMade-muodon yhdistelmä auttaa saavuttamaan haastavimmankin tavoitteen: viiden uunipellin käyttö samanaikaisesti. Hyvä uutinen: maut ja tuoksut eivät sekoitu. Superior-malleissa uunipellit voidaan työntää viidelle eri tasolle. Älykäs ilman jakautuminen varmistaa, että ruoka paistuu tasaisesti jokaisella tasolla. Koska uunin tilavuus on suurempi, myös näkyvyys on erinomainen.

10 10 Kalusteisiin asennettavat laitteet Täydellinen maku Älykkäät toiminnot tekevät mestariluokan ruoanlaitosta todistetusti yksinkertaista. Automaattiset ohjelmat Myös lapset osaavat laittaa ruokaa Gorenjen uunit on varustettu täysautomaattisella kypsennysohjelmalla ja yli 80 reseptillä - ihanteellinen aloitteleville kokeille. Automaattisen tilan salaisuus on varsin yksinkertainen - kaikki parametrit (kuten aika, lämpötila, lämpövastukset) asetetaan automaattisesti. Käyttäjän tarvitsee vain valita ruokalaji ja paino sekä painaa käynnistyspainiketta. Uuni huolehtii kaikesta muusta. Step by step Täydellinen ruoka 2 tai 3 vaiheessa Vedellä on taipumus höyrystyä ruoasta erittäin korkeassa lämpötilassa, jolloin ruoasta tulee kuivaa. Tarvitsemme paljon tietoa ja kokemusta ihanteellisista lämpötiloista saadaksemme lämpötilan vaihtelemaan oikein paistoprosessin aikana. Vaihetila mahdollistaa täysin automaattisen ohjelmoinnin jopa kolmelle valitun kypsennysprosessin vaiheelle. Tuloksena on mehevä ruoka, täydellinen kosteus ja optimaalinen paistotulos. Luukkua ei tarvitse avata minkään kypsennysprosessin vaiheen aikana - näin säästetään energiaa. Sopii ihanteellisesti kokeneemmille käyttäjille ja lämpötilan vaihtelua vaativien ruokien, kuten lasagnen tai leivän, kypsennykseen.

11 Kalusteisiin asennettavat laitteet 11 MeatProbe-lihalämpömittari Aina täydellinen paistotulos Lihan sisälämpötilaa valvova MeatProbe-lihalämpömittari huolehtii koko prosessista ja kytkee lisäksi päälle hälytyksen oikeaan aikaan. Automaattinen paistotila (AutoRoast) Paistoaika 30 minuuttia eikä sekuntiakaan kauemmin AutoRoast-toiminto kuumentaa uunin ensin 230 C:seen. Ruokaa paistetaan 30 minuuttia ja sitten lämpötila laskee automaattisesti asetetulle tasolle. Tämä toiminto on erittäin hyödyllinen liha on rapea ja kypsä ulkopuolelta sekä täydellisen pehmeä sisäpuolelta. Uunin nopea esilämmitys (FastPreheat): Miellyttävän nopea, säästää aikaa ja energiaa Nopea esilämmitystoiminto kuumentaa uunin 200 C:seen vain kuudessa minuutissa ja säästää näin 30 % aikaa. Tämä toiminto on käytännöllinen, kun valmistetaan esilämmitettyä uunia vaativaa ruokaa. Valo- ja äänimerkki kertovat, kun lämpötila on sopiva. PerfectGrill-lämpövastukset Kaksoisinfrapunavastus tekee ruoasta rapeaa Gorenjen kalusteisiin asennettavat uunit saavuttavat parhaat paistotulokset 3D-lämpövastuksien avulla. Suuri lämpövastus on ulkopuolella ja pieni lämpövastus sisäpuolella. Advancedmallit on varustettu säädettävällä lämpövastuksella. Sen avulla ruoka voidaan paistaa pienellä, sisäisellä lämpövastuksella tai molempia lämpövastuksia käyttäen. Lämmön jakautuminen varmistaa aina täydelliset paistotulokset - ruoan ulkopuoli on rapea ja sisäpuoli pehmeä.

12 12 Kalusteisiin asennettavat laitteet Täydellinen maku Älykkäät toiminnot tekevät mestariluokan ruoanlaitosta todistetusti yksinkertaista. Invertteritekniikka Hellävarainen mikroaaltokäsittely tekee ruoasta maukkaampaa Invertteritekniikka jakaa energian tasaisesti, ei pulsseina. Tuloksena on, että ruoan alkuperäinen rakenne, vitamiinit, kivennäisaineet ja kuidut säilyvät. Energian tasaisesta jakautumisesta on erityisesti hyötyä uudelleenlämmityksessä, sulatuksessa sekä nesteiden keittämisessä. Kokonaismikroaaltoaika on lyhyempi, minkä seurauksena myös energiankulutus pienenee. Sekoitinteknologia Tilaa kaikenkokoisille pelleille Sekoitinteknologia mahdollistaa vakiokokoisen uunipellin käytön mikroaaltouunissa. Uunin koko leveyttä käytetään hyväksi ja voit heittää hyvästit vanhanaikaisille pyörölautasille ja epätasaiselle lämpenemiselle. Kun mikroaallot jakautuvat tasaisesti koko uuniin, myös ruoka lämpenee kauttaaltaan tasaisesti. Kehittynyt mikroaaltojen jakautumisjärjestelmä estää ruokaa kypsymästä osittain liikaa ja jäämästä joiltakin osin raa'aksi tai kylmäksi. Sekoitin on saatavana sekä yhdistelmäettä vakiomikroaaltouuneissa.

13 Kalusteisiin asennettavat laitteet 13 Erityisen tilava BigSpace-uuni Enemmän tilaa, lisää vapautta ruoanlaittoon Uuden sukupolven Gorenje-uunien yläosa kätkee sisäänsä tilan. Nyt optimoitu ilmavirtaus kiertää sisäpuolella entistäkin tehokkaammin ja täysin vapaasti. Lisääntynyt tilavuus mahdollistaa suurempien uunipeltien käytön ja suuremmat ruokamäärät, kun samalla ulkomitat ovat pysyneet samoina. Entisten kolmen sijaan uunissa voidaan nyt käyttää viittä tasoa samanaikaisesti. Tilavuus jopa 75 l vakiouuneissa ja 53 l mikroaaltouuneissa - yksi suurimpia markkinoilla saatavana olevia. SuperSize-paistotila XXL-pellit sopivat kaikkiin uuneihin Huomattavasti suuremmassa paistotilassa kypsentää suurempia määriä ruokaa koska ilma kiertää tasaisesti kaikilla tasoilla ja 46 cm:n levyiset uunipellit ovat käytettävissä sekä vakiouuneissa että kompakteissa uuneissa. Innovatiiviset ratkaisut mahdollistavat suuremman sisäosan ja uunin koko leveyden hyväksikäytön. Jokaisella uunipellillä on enemmän tilaa ja edistyksellinen teknologia takaa, että ruoka kypsyy tasaisesti kaikilla tasoilla.

14 14 Kalusteisiin asennettavat laitteet Yhteensopiva muotoilu Lasin ja teräksen yhdistelmä herättää ensi silmäyksellä tunteen jostakin todellisesta ja pysyvästä. Ergonomiset kahvat ja säätimet täydentävät käyttäjäystävällisen muotoilun ja innovatiivisen teknologian täydelliseksi tuotteeksi. Yhdenmukainen muotoilu yhdistää sisäosan harmoniseksi kokonaisuudeksi ja mahdollistaa samalla erilaiset kokoonpanot ja yhdistelmät. Laitteet voidaan asentaa päällekkäin tai riviin, neliömuotoon, torniksi tai T-muotoon.

15 Kalusteisiin asennettavat laitteet 15 Terveellisiä ideoita Automaattiset toiminnot ja innovatiiviset ominaisuudet ovat tie terveelliseen elämäntapaan. SlowBake-paistotoiminto Hidas tie täydellisyyteen SlowBake-paistotoiminto paistaa ruokaa alhaisissa lämpötiloissa jopa 6 tunnin ajan. Pitkät valmistusajat tekevät lihasta ja kalasta pehmeää ja säilyttävät samalla niiden mehukkuuden, aromit ja ravintoaineet. Jogurtti Helppo tie terveelliseen ruokaan Et ehkä vielä tiedä, että jogurttiakin voi valmistaa uunissa. Käsin tehty jogurtti valmistetaan 40 C:en lämpötilassa noin 3 tunnin ajan. Kuivaus Mainiota ruokaa, aina käden ulottuvilla Lihaa, hedelmiä, kasviksia ja yrttejä voidaan kuivata kotona todella nopeasti. Kuivaus on mahdollista jopa viidellä tasolla samanaikaisesti.

16 16 Kalusteisiin asennettavat laitteet Täydellinen käyttäjäkokemus Suunniteltu helppoon käyttöön, puhdistukseen ja huoltoon. Sivuuta ikävät tehtävät Ruoanlaittonautintoon liittyy myös monia muita tehtäviä, joita pidetään välttämättömänä pahana. Mutta Gorenjen uuden sukupolven uunien avulla on vihdoinkin mahdollista keskittyä vain ruoanlaiton mukaviin puoliin. Useat tekniset uudistukset ja eräät maailman nerokkaimmat ideat takaavat, että huolto- ja puhdistustarve on minimaalinen. SilverMatte Äärimmäisen kestävä, äärimmäisen sileä pinta Emalin laatu ja tyyppi ovat poikkeuksellisen tärkeitä, kun kyse on uunista ja sen toiminnasta. SilverMatte on erittäin kestävä ja vahva materiaali, joka sietää äärimmäistä kuumuutta ja 500 asteen pyrolyyttisen puhdistuksen. Pinnoitteessa ei ole mikrohuokosia ja sillä käsitellyt uunin pinnat ja uunipellit kestävät korkeimpia lämpötiloja, mikroaaltoja ja höyryä. Sisäosan kolminkertainen pinnoite parantaa lämmön jakautumista sekä toimii lisäeristeenä. Aktiivinen pinta mahdollistaa likajäämien palamisen korkeammassa lämpötilassa, mikä myös hävittää mahdolliset mikro-organismit ja pitää näin uunin sisätilan steriilinä ja turvallisena.

17 Kalusteisiin asennettavat laitteet 17 PyroClean Huippuluokan itsepuhdistustoiminto Pyrolyyttinen puhdistus on tehokkain ja edistynein tapa puhdistaa uuni. Korkea puhdistuslämpötila (jopa 500 C) jättää uunin täysin puhtaaksi, ilman merkkiäkään rasvasta tai muista jäämistä. Hellävarainen puhdistus kestää 90 minuuttia, keskitason puhdistus 120 minuuttia ja suurtehopuhdistus vain 150 minuuttia, teho riippuu kestoajasta. Gorenje-uunien parhaiden mallien pyrolyyttisessä puhdistuksessa käytettävänä on maksimikestoaika ja -teho 150 minuutin ajan. Lopuksi jäljellä on vain tuhka, joka pyyhitään pois. Mikä tärkeintä, uunin puhdistamiseen ei tarvita puhdistusaineita. CataClean Pinta, joka ei pidä rasvasta Katalyyttinen puhdistus on erinomainen apuri uunin huollossa. Kun uuni saavuttaa 200 asteen lämpötilan paistoprosessin aikana, katalyyttipaneelit ryhtyvät automaattisesti absorboimaan rasvaa ja epäpuhtauksia, minkä jälkeen seuraa hapetusprosessi. Uunin paneelien huokoinen ja karkea rakenne helpottaa rasvan ja epäpuhtauksien absorbointia. AquaClean Yksinkertainen ja kätevä puhdistus Koska kaikkien uusien Gorenje-uunimallien emalipinnoite on uusittu, myös AquaClean-toimintoa on kehitetty merkittävästi. AquaClean on mainio apu uunin sisätilan puhdistuksessa. Kaada puoli litraa vettä uunipellille ja kytke AquaClean-toiminto päälle. Tulokset näkyvät jo 30 minuutin kuluttua koko uunin pinnalla ja uunipelleillä. Tahrat ja rasvat pehmenevät ja ne voidaan pyyhkiä pois helposti.

18 18 Kalusteisiin asennettavat laitteet Täydellinen käyttäjäkokemus Suunniteltu helppoon käyttöön, puhdistukseen ja huoltoon. UltraCoolDoor Tehty koskettavaksi - aina tai koska tahansa Monipuolisen UltraCool-valikoiman kaikilla ovilla on sama ominaisuus niiden koskettaminen on turvallista.

19 Kalusteisiin asennettavat laitteet 19 TelescopicGuides -teleskooppikiskot Avulias liukutoiminto Pehmeästi liikkuvien teleskooppikiskojen avulla kaikkien tasojen prosesseja voidaan tarkkailla vaivattomasti. Tyhjennys ja puhdistus sujuvat turvallisemmin ja helpommin. Gorenjen Superior-malliston uunit on varustettu täysin ulosvedettävillä, kolmella tasolla olevilla kiskoilla. Pyrolyyttisen puhdistuksen ajaksi ne tulee poistaa uunista. GentleClose Todella helppo ja hiljainen Luukku voidaan sulkea kevyesti koskettamalla, pehmeästi ja äänettömästi, uuden saranarakenteen ansiosta. DC+-järjestelmä Tehokas lämmönhallinta DC+-järjestelmä jäähdyttää tehokkaasti uunin lämpötilan ja estää korkeiden lämpötilojen aiheuttamat vauriot. DCjäähdytysjärjestelmä toimii, kun uuni on päällä ja DC+-järjestelmä aktivoituu, kun uuni kytketään pois päältä.

20 KEITTO- TASOT Älykkäitä ideoita vaivattomaan ruoanlaittoon Kaikki eivät ole harjaantuneita kokkeja. Gorenje on vastannut tähän haasteeseen ja kehittänyt valikoiman innovatiivisia ruoanlaittovälineitä. Ne auttavat saavuttamaan paljon enemmän vähäisilläkin tiedoilla, nopeammin ja huomattavasti alhaisemmalla energiankulutuksella.

21 Kalusteisiin asennettavat laitteet 21

22 22 Kalusteisiin asennettavat laitteet Täydellinen maku Älykkäät toiminnot tekevät mestariluokan ruoanlaitosta todistetusti yksinkertaista. Nyt jokainen voi onnistua kotikeittiössä! Me kaikki haluamme valmistaa ruokaa kuten ammattilaiset, tehdä vaikutuksen vieraisiin ja tarjota terveellisiä aterioita perheillemme. Yleensä tämä edellyttää erityistä asiantuntemusta tai ammattimaisia laitteita. Gorenjen keittotasot on suunniteltu helppokäyttöisiksi työkaluiksi, joiden avulla jokainen voi nauttia onnistuneen ruoanlaiton tuloksista. Kaikki induktiokeittotasot, HiLight-keittotasot ja kaasutasot on varustettu ominaisuuksilla, jotka tekevät ruoanlaitosta vaivatonta.

23 Kalusteisiin asennettavat laitteet 23 Induktiokeittotasot Induktiokeittotasot kuumenevat kaksi kertaa nopeammin kuin kaasuliedet, mikä tekee niistä vastaavasti taloudellisempia ja turvallisempia. Induktiokeittotaso kuumentaa ainoastaan keittoastian pohjan. Keittotason muu pinta pysyy viileänä ja aina turvallisena koskettaa. Lämpötila muuttuu yhdellä kosketuksella välittömästi, mikä vähentää ylikiehumisen vaaraa. Tämän keittotason avulla suklaan sulattaminen ja monimutkaisten kastikkeiden tai muiden lämpötilaherkkien mestariteosten valmistaminen sujuu todella helposti. StayWarm Täydellistä ruokaa myöhästelijöillekin StayWarm-toiminto pitää ruoan tasaisessa 70 C:en lämpötilassa. Näin ruoan alkuperäinen maku ja lämpötila säilyvät tarjoiluun saakka. SoftMelt Sulatettua suklaata käden käänteessä! SoftMelt-toiminto sulattaa suklaan tai voin tasaisessa 42 C:en lämpötilassa. Täydelliset olosuhteet hitaalle sulatukselle ilman palamista.

24 24 Kalusteisiin asennettavat laitteet Täydellinen käyttäjäkokemus Suunniteltu helppoon käyttöön, puhdistukseen ja huoltoon. Nopea ja taloudellinen Aika 2 litran vesimäärän kuumentamiseksi 15 asteesta 90 asteeseen: Gorenjen induktiokeittotaso PowerBoostSupremetoiminnolla 4,2 min Gorenjen induktiokeittotaso PowerBoosttoiminnolla Induktio 5,7 min 7,1 min HiLight 10 min PowerBoost Loistava apuri nopeaan elämään Kaikkiin Gorenjen induktiokeittotasoihin sisältyy ainutlaatuinen PowerBoost-toiminto. Se lisää keittotason toimintatehoa ja lyhentää siten merkittävästi valmistusaikaa. 2 litran vesimäärän kuumentaminen 15 C:sta 90 C:seen kestää vain 5,7 minuuttia eli se sujuu lähes 50 % nopeammin kuin tavanomaisilla HiLight-keittotasoilla. PowerBoost Supreme Älä kanna huolta kiireestä Parhaat Gorenjen induktiokeittotasot on varustettu innovatiivisella PowerBoostSupreme-toiminnolla. Se nopeuttaa keittotason toimintaa huomattavasti. 2 litraa vettä alkaa kiehua 4,2 minuutissa, mikä tarkoittaa todellista ajan säästöä.

25 Kalusteisiin asennettavat laitteet 25 XpandZone XXL-pinta erityisen kookkaille aterioille XpandZone mahdollistaa ruoanlaiton induktiotason koko pintaa käyttäen. Kun FlexInduction-toiminto on aktivoitu, tavanomainen induktiokeittotaso muuttuu FlexInduction-keittotasoksi. Alueiden yhdistäminen antaa lisää tilaa ruoanlaittoon. Voit käyttää isompaa keittoastiaa tai kahta tai useampaa pienempää keittoastiaa. BridgeZone Taso erityisen isoille keittoastioille Induktiokeittotaso, jonka kaksi yhdistettävää aluetta helpottavat ruoanvalmistusta suurissa keittoastioissa. Täydellinen kalan, riisin ja kasvisten valmistukseen. FishZone Ihanteellinen suurille keittoastioille HiLight-keittotasoissa on laajennettu alue (FishZone), joka sopii täydellisesti kookkaille keittoastioille, kuten padoille.

26 26 Kalusteisiin asennettavat laitteet Täydellinen käyttäjäkokemus Suunniteltu helppoon käyttöön, puhdistukseen ja huoltoon. Kaasutasot Gorenje-kaasutasojen nerokkaasti muotoillut polttimet optimoivat liekin muodon, mikä nopeuttaa ruoan valmistumista ja tehostaa kaasun käyttöä. Polttimen rakenteen ansiosta kaasu sekoittuu ilmaan, ennen kuin se saapuu varsinaiseen polttimeen. Ilman ja kaasun sekoitussuhde on ihanteellisempi kuin tähän saakka käytössä olleissa tavallisissa polttimissa, kaasun käyttö on taloudellisempaa ja liekkiä voi hallita tehokkaammin. Polttimet valetaan yhdeksi kappaleeksi, mikä tekee niiden puhdistamisesta erittäin helppoa.

27 Kalusteisiin asennettavat laitteet 27 WokBurner Aitoja aasialaisia makuja kotona Wokkipolttimet saavuttavat korkean tehon erittäin nopeasti. Siten aasialaistyyppisten ruokien valmistaminen on helppoa jokaiselle. Korkeatehoiset polttimet Enemmän tehoa kaasulle Kaikki Gorenjen uudet kaasutasot on varustettu merkittävästi parannetuilla kaasupolttimilla, joiden teho on jopa 69 % korkeampi aiempaan verrattuna. Kahvivastus Sopii aamurutiineihin Gorenjen kaasutasojen uusiin ominaisuuksiin kuuluu erittäin käytännöllinen kahvivastus, joka sopii ihanteellisesti pienille keittoastioille.

28 28 Kalusteisiin asennettavat laitteet Täydellinen käyttäjäkokemus Suunniteltu helppoon käyttöön, puhdistukseen ja huoltoon. Älykäs keittiöapu, joka odottaa ohjeitasi Gorenje-keittotasoilla ruoanlaitto onnistuu ja stressi pysyy loitolla keittiöstä. Tarkasti mitattu aika ja lämpötila, helppokäyttöisyys ja aina muutama loistava idea. Välitön reagointi sormen kosketuksella Uuden sukupolven keittotasoissa olennaisia toimintoja käytetään sormenpäillä. Erilaiset ohjauskonseptit erilaisiin ruoanlaittotapoihin.

29 Kalusteisiin asennettavat laitteet 29 ChildLock Lapsetkin voivat osallistua ChildLock-ominaisuus on erinomainen valinta lapsiperheille. Lasten jättäminen valvomatta keittiöön ei ole koskaan ollut näin turvallista - tämä ominaisuus estää kaikkien parametrien muuttamisen. BoilControl Ylikiehuminen on mennyttä aikaa Turvallisuuden parantamiseksi entisestään keskeytymättömän toiminnan aika on rajoitettu. Kun aika umpeutuu, keittotaso kytkeytyy automaattisesti pois päältä. Ajastin Joku valvoo Ajastimen aika voidaan asettaa välille 0 99 minuuttia. Jos tiedät kokemuksesta jonkin tietyn ruokalajin ihanteellisen kypsennysajan, voit määrittää ajastimen kytkemään lieden pois päältä automaattisesti haluamasi ajan kuluttua. Lyhyt äänimerkki ilmoittaa ruoan olevan valmista. Stop&Go Pidä tauko koska tahansa Stop&Go-ominaisuus lopettaa kypsennyksen ja jatkaa samoilla asetuksilla, kun se aktivoidaan jälleen.

30 30 Kalusteisiin asennettavat laitteet Terveellisiä ideoita Automaattiset toiminnot ja innovatiiviset ominaisuudet ovat tie terveelliseen elämäntapaan. IQcook 80% nopeampi 40% vähemmän energiaa 100% terveellisiä aterioita 100% anturien valvoma 100% automaattinen kypsennys Sensoric-kypsennys IQ-anturin ja IQcook-induktiokeittotason alaosassa olevan anturin yhteistoiminta mahdollistaa täysin automaattisen ruoanlaiton. Langaton tiedonsiirto keittoastian ja keittotason välillä huolehtii prosessista ja täysautomaattisesta kypsennyksestä. Varmasti.

31 Kalusteisiin asennettavat laitteet 31 IQpro Ruoanlaittomaraton, joka sujuu leikiten IQpro tarjoaa helpon tavan valmistaa aterioita, jotka vaativat pidemmän kypsennysajan hitaalla kuumennuksella tai kypsennyksen matalammassa, tasaisessa lämpötilassa. Sopii ihanteellisesti esim. gulassin valmistukseen. IQpoach Täsmälleen oikea lämpötila IQpoach estää liiallisen kypsennyksen pitämällä lämpötilan 71 ja 85 C:en välillä. Ruoan luonnollinen väri, mehukkuus ja maku säilyvät. Vihdoinkin voit valmistaa täydellisiä Benedictin munia kotona. IQgrill Ihanteellinen suurille keittoastioille IQcook tekee grillaamisesta kiehtovan helppoa, myös kun käytetään hyvin vähän tai ei lainkaan öljyä. Et ole koskaan maistanut näin maukasta ja terveellistä barbecueta. IQboil Keittoastiasta ei kiehu pisaraakaan yli Nopea veden keittäminen tasaisessa lämpötilassa on mahdollista ilman, että pisaraakaan kiehuu yli. Voit rauhassa katsoa televisiota ja rentoutua - keittiössä ei ole mitään hätää. IQsteam Vitamiinit säilyvät Kypsennys pienessä vesimäärässä säilyttää kasvisten vitamiinit, kivennäisaineet ja luonnollisen värin. Usko tai älä, 1 kg kasviksia voidaan kypsentää 0,5 desilitrassa vettä.

32 32 Kalusteisiin asennettavat laitteet LIESI- TUULET- TIMET Auttava käsi ylhäältä Gorenjen liesituulettimet tarjoavat kaksi ominaisuutta yhdessä laitteessa - ne ovat upeasti muotoiltuja ja teknisesti edistyksellisiä laitteita. Ihanteellinen kumppani moderniin elämäntapaan tekee asuinympäristöstä terveellisemmän, poistaa tehokkaasti pahat hajut ja toimii hiljaisesti ja luotettavasti. Gorenjen liesituulettimet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja ne takaavat parhaan käyttäjäkokemuksen käytettäessä, puhdistettaessa tai vaikka vain katsellessa.

33 Kalusteisiin asennettavat laitteet 33

34 34 Kalusteisiin asennettavat laitteet Täydellinen käyttäjäkokemus Suunniteltu helppoon käyttöön, puhdistukseen ja huoltoon. AdaptAir Ei hajua. Vain ilmaa. Patenttikäsittelyssä oleva AdaptAir-teknologia varmistaa täysin tasaisen ilmanimun koko liesituulettimen pintaa käyttäen. Höyryä, hajuja ja epäpuhtauksia ei enää pääse keittiöön. ILMAVIRTAUS (m 3 /h) 550 m³/h / AdaptAir 650 m³/h / AdaptAir 700 m³/h / AdaptAir 800 m³/h / AdaptAir ENERGIALUOKKA C C B A MELUTASO (db)

35 Kalusteisiin asennettavat laitteet 35 Suodattimet Polyuretaanivaahdon edut Ainutlaatuista AdaptAir-toimintoa ja alumiinisia rasvasuodattimia on täydennetty erityisellä polyuretaanivaahdolla, joka eliminoi jopa 98 % kaikista rasvahiukkasista ja muista epäpuhtauksista. Samalla liesituuletin säilyttää luokan A absorbointitehokkuuden. SliderTouch Helppo hallinta Erityinen, innovatiivinen liukusäädin mahdollistaa helpot ja nopeat vaihdot eri tehotasojen ja valaistusvoimakkuuksien välillä. AdaptTech Automaattinen tuuletintoiminto Erityinen anturi tunnistaa automaattitilassa epäpuhtauksien, höyryn ja kaasujen tason ja reagoi sopivalla tavalla. Tuulettimen nopeus säädetään automaattisesti tai tuuletin sammutetaan, kun sitä ei enää tarvita. P.A.S.-järjestelmä Älykäs, kohdistettu poistoimu vähemmällä melulla Innovatiivinen perimetrinen imujärjestelmä ei ime ilmaa pelkästään keskiosasta, vaan suuntaa imutehoa myös reunoille. Näin vähennetään energiankulutusta ja melua. Tuloksena on parempi poistoimuteho. Ajastin ja ilmanpuhdistus Aina raikas ja täsmällinen Uusien Gorenje-liesituulettimien etuihin kuuluu automaattinen poiskytkentäajastus (10, 20 tai 30 minuuttia) sekä joka tunti aktivoituva ilmanpuhdistustoiminto, joka puhdistaa ilmaa viiden minuutin ajan.

36

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisan näytöskeittiössä olevissa Whirlpoolin kodinkoneissa yhdistyvät huippuluokan teknologia ja energiatehokkuus, joilla minimoidaan

Lisätiedot

JÄÄKAAPPI-PAKASTIMET

JÄÄKAAPPI-PAKASTIMET JÄÄKAAPPI-PAKASTIMET Esittelemme sinulle tärkeimmät ominaisuudet, joita vaaditaan raikkaan ja luonnollisen mikroilmaston aikaansaamiseksi jääkaappiin. Yksinkertaisia ja käteviä ratkaisuja ruoan säilytykseen

Lisätiedot

C92IPX8. klassinen 90 CM LIESI KAKSOISUUNILIESI PYROLYYSITOIMINNOLLA INDUKTIOTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA: A

C92IPX8. klassinen 90 CM LIESI KAKSOISUUNILIESI PYROLYYSITOIMINNOLLA INDUKTIOTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA: A C92IPX8 90 CM LIESI KAKSOISUUNILIESI PYROLYYSITOIMINNOLLA INDUKTIOTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA: A EAN13: 8017709150129 Induktiotaso 5 keittoaluetta: Vasen taka: Ø 180 mm, 1,85 kw - Turbo 3,0 kw Vasen

Lisätiedot

SFP130NE. Funktioner. Lisävarusteet. linea 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+

SFP130NE. Funktioner. Lisävarusteet. linea 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ SFP130NE 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709218676 Uunin tilavuus: Netto: 70 litraa Brutto: 79 litraa Lämpötilat: 30-280ºC Digitaalinäyttö Easyguide -näyttö

Lisätiedot

Metos SelfCooking Center ja Metos VarioCooking Center etuja ensimmäisestä päivästä alkaen

Metos SelfCooking Center ja Metos VarioCooking Center etuja ensimmäisestä päivästä alkaen Metos SelfCooking Center ja Metos VarioCooking Center etuja ensimmäisestä päivästä alkaen Aikaa oleelliseen! Keittiöiden koko pienenee ja ammattitaitoisesta henkilökunnasta on pula. Käyttökustannukset

Lisätiedot

SFP6603NRE Uutuus. Funktioner. Lisävarusteet. Dolce Stil Novo 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA LASI JA KUPARI YKSITYISKOHDILLA ENERGIALUOKKA: A+

SFP6603NRE Uutuus. Funktioner. Lisävarusteet. Dolce Stil Novo 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA LASI JA KUPARI YKSITYISKOHDILLA ENERGIALUOKKA: A+ SFP6603NRE Uutuus 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA LASI JA KUPARI YKSITYISKOHDILLA ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709217440 VAIN VALTUUTETUILTA JÄLLEENMYYJILTÄ Uunin tilavuus: Netto: 70 litraa Brutto:

Lisätiedot

C9IMX9. Funktioner. Lisävarusteet. klassinen. Pääuuni 90 CM LIESI MONITOIMIUUNILLA JA INDUKTIOTASO RUOSTUMATON TERÄS ENERGIALUOKKA: A

C9IMX9. Funktioner. Lisävarusteet. klassinen. Pääuuni 90 CM LIESI MONITOIMIUUNILLA JA INDUKTIOTASO RUOSTUMATON TERÄS ENERGIALUOKKA: A C9IMX9 90 CM LIESI MONITOIMIUUNILLA JA INDUKTIOTASO RUOSTUMATON TERÄS ENERGIALUOKKA: A EAN13: 8017709222888 Induktiotaso 5 keittoaluella: Vasen taka: Ø 180 mm, 1850 W - Turbo 3000 W Vasen etu: Ø 145 mm,

Lisätiedot

SFP6925BPZE. Funktioner. Versiot. Victoria 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+

SFP6925BPZE. Funktioner. Versiot. Victoria 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ SFP6925BPZE 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709218874 Anti fingerprint 13 toimintoa Uunin tilavuus: Netto: 65 litraa Brutto: 79 litraa Lämpötila: 30-280

Lisätiedot

Kompakti yhdistelmähöyryuuni Teräs CS 858GRS1

Kompakti yhdistelmähöyryuuni Teräs CS 858GRS1 teräs 2540* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Uunimalli / toiminnot k Uunin tilavuus: 47 l k Energialuokka: A+ k 15 uunitoimintoa: 4D-kiertoilma, kiertoilma eco, ylä-/ alalämpö, ylä-/alalämpö eco, kiertoilmagrilli,

Lisätiedot

SFP6925BPZE1 Uutuus. Funktioner. Vaihtoehdot. Victoria 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+

SFP6925BPZE1 Uutuus. Funktioner. Vaihtoehdot. Victoria 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ SFP6925BPZE1 Uutuus 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709241735 Anti fingerprint 13 toimintoa Uunin tilavuus: Netto: 65 litraa Brutto: 79 litraa Lämpötila:

Lisätiedot

SFP140BE. Funktioner. Lisävarusteet. linea

SFP140BE. Funktioner. Lisävarusteet. linea SFP140BE 60 CM LINEA KIERTOILMAUUNI PYROLYYSITOIMINNOLLA TOUCH SCREEN - VÄRINÄYTÖLLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709218713 Uunin tilavuus: Netto: 70 L Brutto: 79 L Lämpötila: 30-280ºC

Lisätiedot

Ostoapu. Valikoima vaihtelee tavarataloittain. Lisätietoja saat tavaratalon henkilökunnalta

Ostoapu. Valikoima vaihtelee tavarataloittain. Lisätietoja saat tavaratalon henkilökunnalta All the products (shown here) may not be available at the store. Please contact the staff or look at www.ikea.com for more information. For more detailed product information, see the pricetag and the Internet.

Lisätiedot

CPF9IPYW Uutuus. Funktioner. Vaihtoehdot. Versiot. Portofino. Pääuuni

CPF9IPYW Uutuus. Funktioner. Vaihtoehdot. Versiot. Portofino. Pääuuni CPF9IPYW Uutuus 90 CM PORTOFINO-LIESI MONITOIMIUUNILLA PYROLYYSITOIMINTO JA INDUKTIOLIESI KELTAINEN ENERGIALUOKKA: A+ VAIN VALTUUTETUILTA JÄLLEENMYYJILTÄ Energialuokka A+ Keittotaso 0 Display LCD Alueet:

Lisätiedot

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Kuusirinne

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Kuusirinne Rakennus-Hanka Oy Asunto Oy Oulun Kuusirinne EKC50100OX Liesi Tyylikäs keraamien taso. Tilava uuni. -käyttötilavuus 62 litraa Haudutusuuni-toiminto mahdollistaa mehukkaiden ja maukkaiden ruokien valmistamisen

Lisätiedot

AEG RKS640BCDX JÄÄKAAPPI

AEG RKS640BCDX JÄÄKAAPPI AEG RKS640BCDX JÄÄKAAPPI AEG:n energiatehokas teräksen värinen jääkaappi suurella kapasiteetilla ja DynamicAir -teknologialla Energialuokka A++ Tilavuus: 387 L DynamicAir -teknologia Äänitaso: 39 db(a)

Lisätiedot

Nerokas veto induktiokeittotasoon integroitu liesituuletin.

Nerokas veto induktiokeittotasoon integroitu liesituuletin. Nerokas veto induktiokeittotasoon integroitu liesituuletin. Koe uusi Siemens inductionair System. siemens-home.bsh-group.com/fi 150 päivää studioline Siemens. Tuo tulevaisuuden kotiisi. Loputtomat mahdollisuudet

Lisätiedot

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4 Rakennus-Hanka Oy Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4 EKC50100OX Liesi Tyylikäs keraamien taso. Tilava uuni. -käyttötilavuus 62 litraa Haudutusuuni-toiminto mahdollistaa mehukkaiden ja maukkaiden ruokien valmistamisen

Lisätiedot

UUSI, UNIIKKI STARCLEAN TM - TEKNOLOGIAN 6 TH SENSE UUNI MONIPUOLISIN OMINAISUUKSIN VARUSTELTU HUIPPUTUOTE, JOKA ON HELPPO PITÄÄ PUHTAANA JA

UUSI, UNIIKKI STARCLEAN TM - TEKNOLOGIAN 6 TH SENSE UUNI MONIPUOLISIN OMINAISUUKSIN VARUSTELTU HUIPPUTUOTE, JOKA ON HELPPO PITÄÄ PUHTAANA JA UUSI, UNIIKKI STARCLEAN TM - TEKNOLOGIAN 6 TH SENSE UUNI MONIPUOLISIN OMINAISUUKSIN VARUSTELTU HUIPPUTUOTE, JOKA ON HELPPO PITÄÄ PUHTAANA JA HUOLITELTUNA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISELLÄ TAVALLA UUSI GREEN GENERATION

Lisätiedot

Uuden Siemens-höyryuunin ominaisuudet ovat omaa luokkaansa

Uuden Siemens-höyryuunin ominaisuudet ovat omaa luokkaansa Lehdistötiedote heinäkuu 2011 Uuden Siemens-höyryuunin ominaisuudet ovat omaa luokkaansa Höyryuunin käyttö on lisääntynyt viime vuosien aikana. Syy siihen on höyryuunin avulla saatava loistava ruoanvalmistustulos.

Lisätiedot

Muotoilutyöni tulokset auttavat tuotteiden käyttäjää luomaan ikioman kokemuksensa. Philippe Starck

Muotoilutyöni tulokset auttavat tuotteiden käyttäjää luomaan ikioman kokemuksensa. Philippe Starck 2 GORENJE BY STRARCK Gorenjen uusi kodinkonemallisto on saanut suunnittelijakseen kaikkialla maailmassa tunnustusta niittäneen ainutlaatuisen muotoilijan, Philippe Starckin. Energiatehokkuudeltaan ensiluokkaisissa

Lisätiedot

SWEGON HOME SOLUTIONS

SWEGON HOME SOLUTIONS ÄLYKÄSTÄ ILMANVAIHTOA IHMISILLE JA KODILLE TAKAA RAIKKKAAN JA TERVEELLISEN SISÄILMAN Ilmanlaadulla on valtavan suuri merkitys hyvinvoinnillemme. Se vaikuttaa yleiseen jaksamiseen ja terveyteemme. Huono

Lisätiedot

Yhdistelmäuuni: kuumasavu/bbq/grilli Käyttöohjeet

Yhdistelmäuuni: kuumasavu/bbq/grilli Käyttöohjeet Yhdistelmäuuni: kuumasavu/bbq/grilli Käyttöohjeet Tekniset tiedot Mitat koottuna (kork. pit. lev.) 2 140 740 640 mm Ritilän mitat (lev. pit.) 500 500 mm Paino (suunnilleen) 105 kg ENSIMMÄINEN KÄYTTÖÖNOTTO

Lisätiedot

A CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: B

A CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: B 100 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: B EAN13: 8017709155001 Kaasutaso 6 poltinta: Vasen taka: ultra nopea 4,2 kw Vasen etu: 1,8 kw Keski taka: 1,8

Lisätiedot

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Laadukas ja tukeva ruostumattomasta teräksestä valmistettu biojätteen vähennysyksikkö. Laitteessa on yhdistettynä jätemylly ja vedenpoistoyksikkö teräksisessä tiskipöydässä.

Lisätiedot

Uusi flexinduction älykästä ruoanvalmistusta.

Uusi flexinduction älykästä ruoanvalmistusta. Uusi flexinduction älykästä ruoanvalmistusta. Innovatiivinen teknologia ja isommat keittoalueet tarjoavat tilaa makuelämyksille. siemens-home.se siemens-home.fi Siemens. Tuo tulevaisuuden kotiisi. Uusi

Lisätiedot

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min.

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min. OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useita tuuletintyyppejä. On mahdollista, että tekstissä on yksityiskohtia, jotka eivät koske valitsemaasi tuuletinta. ASENNUS Valmistaja ei vastaa virheellisestä

Lisätiedot

Ylivoimaista teknologiaa keittämiseen, paistamiseen ja friteeraamiseen

Ylivoimaista teknologiaa keittämiseen, paistamiseen ja friteeraamiseen Ylivoimaista teknologiaa keittämiseen, paistamiseen ja friteeraamiseen Uskomattoman joustava VarioCooking Center yhdistää paistinpannun, padan, uunin ja rasvakeittimen ominaisuudet monipuolisuudessaan

Lisätiedot

Nyt alkuperäinen amerikkalainen Medium T-luupihvi, yhdellä kosketuksella

Nyt alkuperäinen amerikkalainen Medium T-luupihvi, yhdellä kosketuksella Electrolux Professional air-o-steam Touchline uunit Nyt alkuperäinen amerikkalainen Medium T-luupihvi, yhdellä kosketuksella Yllätä asiakkaasi, olivatpa ruokatottumukset mitä tahansa, uudella e-chef-toiminnolla

Lisätiedot

Panini Jet Maailman nopein painoparila

Panini Jet Maailman nopein painoparila Panini Jet Maailman nopein painoparila Maailman nopein painoparila*. Kokeile niin huomaat eron! JAKSO JAKSO JAKSO JAKSO 0 0 0 59 59 Leipätyyppi: tortilla Valmistusaineet: leipä, kovaksi keitetty kananmuna,

Lisätiedot

SFP130B-1. Funktioner. Lisävarusteet. linea 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSITOIMINNOLLA VALKOINEN ENERGIALUOKKA: A

SFP130B-1. Funktioner. Lisävarusteet. linea 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSITOIMINNOLLA VALKOINEN ENERGIALUOKKA: A SFP130B-1 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSITOIMINNOLLA VALKOINEN ENERGIALUOKKA: A EAN13: 8017709193959 Uunin tilavuus: Netto: 70 L Brutto: 79 L Lämpötila: 30-280ºC Digitaalinäyttö EasyGuide -näyttö Mahdollisuus

Lisätiedot

Keittiökalusteet. Keittiökalusteet alaovet Luoto LL69 Listavetimellä. Keittiö kalusteet yläovet Luoto LL 68 listavetimellä

Keittiökalusteet. Keittiökalusteet alaovet Luoto LL69 Listavetimellä. Keittiö kalusteet yläovet Luoto LL 68 listavetimellä AS OY HAKALAHDENKATU 56 Sisustusmateriaalit 17.04.2013 Keittiökalusteet Keittiö kalusteet yläovet Luoto LL 68 listavetimellä Keittiökalusteet alaovet Luoto LL69 Listavetimellä Keittiön taso ja välitila

Lisätiedot

Kallistettava paistinpannu

Kallistettava paistinpannu Electrolux Thermaline sarja on suunniteltu erittäin kovaan käyttöön. Thermaline sarja soveltuu erinomaisesti sairaaloihin, keskuskeittiöihin sekä hotelleihin. Sarja sisältää laajan valikoiman tuotteita,

Lisätiedot

Välttämätön apuväline puutarhassa

Välttämätön apuväline puutarhassa Nauti Rentoudu Välttämätön apuväline puutarhassa Make it your home. Tee puutarhatyöt kevyesti ja ergonomisesti Boschin Isio-puutarhatyökalulla. Monikäyttöistä moottoriyksikköä voidaan käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Siirrettävät ilmastointilaitteet

Siirrettävät ilmastointilaitteet Siirrettävät ilmastointilaitteet luovat kotiin ja työpaikoille helposti ja nopeasti miellyttävän ja raikkaan sisäilman. Jäähdyttäessään sisäilmaa ne poistavat samalla ilmasta liiallisen kosteuden sekä

Lisätiedot

Flexi buffet-linjastot

Flexi buffet-linjastot Flexi buffet-linjastot electrolux Flexi system 3 Uudet Flexi buffet-linjastot: joustavat ratkaisut aamiaisesta illalliseen Kahvilat ja ravintolat: Ihanteellinen ratkaisu ympäristöihin, joissa vaaditaan

Lisätiedot

Jää- ja pakastekaapit 650 & 1400 l

Jää- ja pakastekaapit 650 & 1400 l Electroluxin HD-Sarjan jää/pakastekaapit tarjoavat suuren valikoiman erilaisia kaappeja kylmäsäilytykseen. Kaapit ovat niin sisältä kuin ulkoa ruostumatonta terästä, teräsovella, ja kapasiteetti alkaen

Lisätiedot

Uutta & Ajankohtaista

Uutta & Ajankohtaista Kesä 2015 KESÄETU KEITTIÖN OSTAJILLE: MONZA OVET -50% Uutta & Ajankohtaista SIVU 2 Gram-kodinkoneet... 3 Miele-kodinkonet... 4 Blum Legrabox -laatikot... 5 Savo Bora Basic -liesituuletin... 6 Brushed Wall

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN

KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN UUSI TÄYDELLINEN HUURRE BY ARNEG -KYLMÄKALUSTEMALLISTO KÄYTÄ KYLMÄÄ JÄRKEÄ KYLMÄKALUSTEHANKINNOISSA OTA KOKO URAKKA HUURTEELTA Huurre on tunnustettu kylmäalan kokonaisosaaja,

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Aeg integroitu jääkaappi SKD71800F0 Erittäin laadukas integroitu jääkaappi. Digitaalinäyttö tarkkaan lämpötilansäätöön. LED-valaistus takaa erinomaisen valaistuksen. Energialuokka A+. Käyttötilavuus 330

Lisätiedot

0kk+ vastasyntyneille 3kk+ hidas 6kk+ keskinopea vellitutti 6kk+ 9kk+ nopea monivirtaus (kolme erilaista virtaustyyppiä tutin asennosta riippuen).

0kk+ vastasyntyneille 3kk+ hidas 6kk+ keskinopea vellitutti 6kk+ 9kk+ nopea monivirtaus (kolme erilaista virtaustyyppiä tutin asennosta riippuen). Lovi dynaaminen pullotutti on maailman ensimmäinen useista eri silikonityypeistä samaan muottiin rakennettu pullotutti (heterogeenisten silikonikerrosten tekniikka). Dynaaminen tutti joustaa kuten rinnanpää

Lisätiedot

Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin

Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin Uunit 312 Uunit Kiertoilmauunit 225 950 Kiertoilmauuni Hyvin lämpöeristetyt seinät Ajastin hälytysäänellä portaattomalla lämpötilan säädöllä 250:een asteeseen saakka Ylikuumenemissuoja Uunissa 2 ritilää

Lisätiedot

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin TULISIJAT Nautinnollisiin hetkiin NOVELTY TAKKA KOTA Novelty takan moderni ja hillitty design sopii moneen tilaan. Novelty takka luovuttaa lämmön nopeasti. Takan päällä olevassa vuolukivilaatassa on reikiä

Lisätiedot

50% Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. www.danfoss.fi/kylma

50% Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. www.danfoss.fi/kylma Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. Optyma Plus New Generation koneikko Laajennettu tuotesarja: 0.6-16.5 kw MBP-sovelluksiin 0.7-9.6 kw LBP-sovelluksiin 50% % lyhyempi

Lisätiedot

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Your reliable partner Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Vacumat Eco tehokas joka tavalla Veden laatu vaikuttaa tehokkuuteen Veden laatu vaikuttaa jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmien

Lisätiedot

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys Edistyksellisen teknologian ja korkean suorituskyvyn ansiosta 900 XP laitesarja soveltuu erinomaisesti ravintoloille sekä isommille laitoskeittiöille, jotka tarvitsevat tehokkuutta ja korkeaa tuottavuutta.

Lisätiedot

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Uponor C-46 -lämmönsäädin Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Tuotteen kuvaus Luovaa tekniikkaa helppo asentaa ja käsitellä Uponorin C-46-lämmönsäädin

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

Jääkaappipakastin, 186 cm EasyClean-terästä KG 36EAI43

Jääkaappipakastin, 186 cm EasyClean-terästä KG 36EAI43 teräs 1320* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus k Energialuokka: A+++, 149 kwh/vuosi k Käyttötilavuus yhteensä: 302 l Muotoilu ja käyttömukavuus k Elektroninen lämpötilanohjaus

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

SALAMANTERI OS200. Asennus- ja käyttöohjeet

SALAMANTERI OS200. Asennus- ja käyttöohjeet SALAMANTERI OS200 Asennus- ja käyttöohjeet SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä... 3 2. Turvaohjeet... 3 3. Asennus... 3 4. Laitteen kuljetus ja siirto... 3 5. Käyttöpaneeli... 4 6. Käyttö... 4 7. Puhdistus ja

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Electrolux jääkaappi ERE38406X Tässä erinomainen jääkaappi dynaamisella kylmennyksellä. Dynaaminen kylmennys pitää huolen, että kaapin lämpötila on jokaisella tasolla lähes sama. Elintarvikkeiden säilyvyys

Lisätiedot

Keittopata, Chilltherm, höyry

Keittopata, Chilltherm, höyry Chilltherm padat ovat uuden Electroluxin thermaline laitteita, joisa on jäähdytysjärjestelmä sisäänrakennettuna, jolloin koko Cook&Chill prossessi voidaan valmistaa yhdellä laitteella. Padalla voidaan

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Bosch jääviileäkaappi KSV36VI30 Teräksisen jääviileäkaapin käyttötilavuus on yhteensä 346 litraa, mikä riittää isonkin perheen ruokatarvikkeiden kylmäsäilytykseen. Kaapissa on seitsemän turvalasista valmistettua

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Whirlpool WM 1855 A+X Erittäin tyylikäs ja monipuolisin ohjelmin varustettu jääviileäkaappi. 6th SENSE valvoo jääkaapin lämpötilaa ja pitää sen optimaalisena. Valvonta- anturit lähettävät tietoa ohjausyksikköön,

Lisätiedot

UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA

UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT KORKEALAATUISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun S-sarjan uudet, kiinteät kuivurit kuivaavat viljan tasalaatuisesti, energiatehokkaasti

Lisätiedot

GENIE. Kaasupulloperhe.

GENIE. Kaasupulloperhe. GENIE Kaasupulloperhe. Älykäs Kätevä Kannettava. Helpottaa elämää. Innovatiivinen. GENIE kaasupulloperhe on sarja kevyitä, helposti liikuteltavia ja älykkäitä kaasupulloja vaativankin käyttäjän tarpeisiin.

Lisätiedot

PUUHIILIUUNI METOS INKA P300, P600, P900

PUUHIILIUUNI METOS INKA P300, P600, P900 PUUHIILIUUNI METOS INKA P300, P600, P900 Asennus- ja käyttöohjeet (Rev. November 2012) 4149933, 4149936, 4149939 SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä...3 2. Laitteen osat ja rakenne...3 2.1. Rakenne...4 3. Asennus...5

Lisätiedot

MUOTO. TOIMINTA. UUDELLEEN MUOTOILU. emura

MUOTO. TOIMINTA. UUDELLEEN MUOTOILU. emura MUOTO. TOIMINTA. UUDELLEEN MUOTOILU. emura SUUNNITELTU SINUA VARTEN MUOTOILU ON KAIKKI KAIKESSA. SE ON ENNEN KAIKKEA VALINTOJA JOTTA SAADAAN LUOTUA HOIKKIA, TYYLIKKÄITÄ JA HYVÄNNÄKÖISIÄ ILMASTOINTI- JÄRJESTELMIÄ.

Lisätiedot

Pyykinpesukone, edestä täytettävä WM 16Y792DN

Pyykinpesukone, edestä täytettävä WM 16Y792DN valkoinen 1635* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus k Täyttömäärä: 8 kg k Energiatehokkuusluokka: A+++ -30% k Vuosittainen energiankulutus 137 kwh, perustuu 220 vakiopesuohjelmaan

Lisätiedot

KODINKONEPAKETTI 1 RST

KODINKONEPAKETTI 1 RST KODINKONEPAKETTI 1 RST 05.09.2016 Monitoimiuuni PULL SYSTEM 6H - 175BX / 901010083 Integroitava uuni Monitoimi, 6 valmistusohjelmaa Näyttö aikatoiminnolla Ajastintoiminto Aquasliding puhdistustoiminto

Lisätiedot

Voit tilata välitilat mittavalmiina.

Voit tilata välitilat mittavalmiina. VÄLITILAKUOSIT 106 VÄLITILAKUOSIT Voit tilata välitilat mittavalmiina. Valkoinen Kiiltävä valkoinen Vaalea lehti Tumma lehti Vaalea kide Pastelli mosaiikki Vaalea kalkkikivi Harjattu harmaa 107 VÄLITILAKUOSIT

Lisätiedot

Cold Line -kylmäkalusteet

Cold Line -kylmäkalusteet Cold Line -kylmäkalusteet ENERGIATEHOKKUUS SÄÄSTÄÄ LUONTOA JA KUSTANNUKSIA Cold Line Elintarvikkeiden ja juo Cold Line -tuoteryhmä on eurooppalaisen kylmäkalustestandardin mukainen, erityisesti ravintoloiden

Lisätiedot

A2-8 100 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: A

A2-8 100 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: A A2-8 100 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: A EAN13: 8017709155001 Kaasutaso 6 poltinta: Vasen taka: ultra nopea 4,2 kw Vasen etu: 1,8 kw Keski taka:

Lisätiedot

Suomeksi HERBIE. Indoor Garden. Effortless Indoor Gardening

Suomeksi HERBIE. Indoor Garden. Effortless Indoor Gardening Suomeksi HERBIE Indoor Garden Effortless Indoor Gardening HERBIE Indoor Garden design by mikael ericsson Vaivatonta sisäviljelyä Tregren tarjoaa ratkaisut helppoon ja vaivattomaan sisäviljelyyn. Herbie

Lisätiedot

Lämpölinja ja kalusteisiin sijoitettavat kodinkoneet 2012. Kehitetty ammattilaisille, nyt viimeistelty sinulle

Lämpölinja ja kalusteisiin sijoitettavat kodinkoneet 2012. Kehitetty ammattilaisille, nyt viimeistelty sinulle Lämpölinja ja kalusteisiin sijoitettavat kodinkoneet 2012 Kehitetty ammattilaisille, nyt viimeistelty sinulle 1 Ammattilaisten inspiroima Jo 90 vuoden ajan olemme toimittaneet ammattilaislaitteita maailman

Lisätiedot

Sitä kylmää mitä tarvitaan

Sitä kylmää mitä tarvitaan Sitä kylmää mitä tarvitaan Kylmiöpakastimet Kotikylmiöt Kaappipakastimet Viinikylmiöt Valitse vain ulkonäkö, kylmiö huolehtii kaikesta muusta 4-7 Kylmiöpakastimet 8-11 Kotikylmiöt 12-13 Kaappipakastimet

Lisätiedot

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Kokeile uutta ja innovatiivista! Puhdista missä ja milloin vain. Scrubbing Machines AINA LADATTU JA VALMIS KÄYTTÖÖN Uudentyyppisellä

Lisätiedot

SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN

SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN RAUTAKESKO 1 Mukavaa lämpöä - miten ja miksi? Lämpö on yksi ihmisen perustarpeista. Lämpöä tarvitaan asuinhuoneissa: kotona ja vapaa-ajanasunnoissa, mökeillä, puutarhassa,

Lisätiedot

BORA VALLANKUMOUS KEITTIÖSSÄ 100 % CLEANRATE 7 HYVÄÄ SYYTÄ: BORA-TOIMINTAPERIAATE

BORA VALLANKUMOUS KEITTIÖSSÄ 100 % CLEANRATE 7 HYVÄÄ SYYTÄ: BORA-TOIMINTAPERIAATE BORA VALLANKUMOUS KEITTIÖSSÄ BORA mullistaa perinteisen käsityksen keittiöstä enää ei tarvita erillistä liesikupua tai tasosta nousevaa tuuletinta. Innovatiivinen BORA yhdistää tehokkaat keittotasot ja

Lisätiedot

RUOANLAITTO HÖYRY- UUNISSA JA SOUS VIDE -MENETELMÄLLÄ NÄIN PÄÄSET HYVIN ALKUUN. gorenje.fi

RUOANLAITTO HÖYRY- UUNISSA JA SOUS VIDE -MENETELMÄLLÄ NÄIN PÄÄSET HYVIN ALKUUN. gorenje.fi RUOANLAITTO HÖYRY- UUNISSA JA SOUS VIDE -MENETELMÄLLÄ NÄIN PÄÄSET HYVIN ALKUUN gorenje.fi 2 RUOANLAITTO HÖYRYUUNISSA JA SOUS VIDE -MENETELMÄLLÄ RUOANLAITTO HÖYRYUUNISSA JA SOUS VIDE -MENETELMÄLLÄ 3 Tervetuloa

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 05 [ 089 ] ISKUNKESTÄ VÄ [ 01 ] ISKUNKESTÄVÄ [ 01 ] Iskunkestävä kaksiseinäinen rakenne suojaa mittarin ainutlaatuisesti. Vankka kaksiseinäinen

Lisätiedot

Parempi sisäilman laatu. Pienemmät kustannukset.

Parempi sisäilman laatu. Pienemmät kustannukset. UUSIUTUVAT ENERGIAT ILMANVAIHTOYKSIKÖT Parempi sisäilman laatu. Pienemmät kustannukset. Edistyksellinen, lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihtokone varmistaa hyvän sisäilman ja tuntuvat energiansäästöt.

Lisätiedot

Abranet Max kapeanauhahiontaan

Abranet Max kapeanauhahiontaan Abranet Max kapeanauhahiontaan Tietoa Mirkasta OY KWH MIRKA AB on perheomisteinen suomalainen yritys ja maailman johtaviin lukeutuva hiomatuoteteknologian kehittäjä. Tarjoamme täydellisen valikoiman teknisesti

Lisätiedot

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin.

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Tasalattiasuihkujen suosio kasvaa. Yhä enemmän ja enemmän ihmiset haluavat saada avointa tilaa kylpyhuoneeseensa. Vähemmän esteitä - enemmän hyötyjä Tasalattiaiset

Lisätiedot

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K K-SARJAN VAUNUKUIVURI TALOUDELLISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun K-sarjan vaunukuivuri on edullinen, tehokas ja erittäin nopeasti käyttöönotettava lämminilmakuivuri.

Lisätiedot

air-o-speed power & speed

air-o-speed power & speed power & speed Air-o-speed : nopein maailmassa electrolux 3 air-o-speed Electroluxilta: kehittynein ja ainutlaatuisin markkinoilla oleva Nopeus: Air-o-speed suurtehoinen valmistaa ruokaa jopa 4 kertaa nopeammin

Lisätiedot

Painepaistinpannu. Electrolux Thermetic laitteet

Painepaistinpannu. Electrolux Thermetic laitteet Electroluxin painepaistinpannu on tarkoitettu laitoksiin, hotelleihin ja suuriin ravintoloihin. Sähkökallisteista painepaistinpannua on neljää kokoa, 60, 90, 100 ja 150 litraa. Sarja käsittää yksittäin

Lisätiedot

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon!

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! 19. maaliskuu ta2012 Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! Ryobi lanseeraa polttomoottorikäyttöisten puutarhatyökalujen sarjaan uudet Subaru -moottoreilla

Lisätiedot

Rasvakeitin, pöytämalli

Rasvakeitin, pöytämalli Electrolux 700HP sarja sisältää yli sata mallia, jotka on suunniteltu täyttämään parhaimman suorituskyvyn, luotettavuuden, energian säästön, turvallisuuden sekä ergonomisen käytön vaatimukset. Tuotteiden

Lisätiedot

KALUSTEUUNI TEKA HS715 KÄYTTÖOHJE

KALUSTEUUNI TEKA HS715 KÄYTTÖOHJE KALUSTEUUNI TEKA HS715 KÄYTTÖOHJE LAITTEEN OSAT 1 OHJAUSPANEELI 2 UUNIN ERISTE 3 GRILLIVASTUS 4 KANNATIN 5 RITILÄ 6 UUNIPELTI 7 LUUKUN SARANA 8 LUUKKU 9 TUULETUSAUKOT 10 KIINNITYS KALUSTEESEEN 11 UUNIN

Lisätiedot

Puhdistusratkaisut ammattilaisille

Puhdistusratkaisut ammattilaisille Puhdistusratkaisut ammattilaisille Kärcher tuotteet 2010 Juhlavuoden kampanjatarjoukset voimassa 31.12.2010 asti Hinnat alv 0 % Painepesurit Työpaine: 30-150 bar Maks. paine: 180 bar Vesimäärä: 230-500

Lisätiedot

Geberit urinaalijärjestelmät. Sopii kaikkiin tarpeisiin.

Geberit urinaalijärjestelmät. Sopii kaikkiin tarpeisiin. Geberit urinaalijärjestelmät Sopii kaikkiin tarpeisiin. Kaikki hyödyt yhdestä lähteestä. Joustavuus on Geberit-urinaalijärjestelmän tavaramerkki järjestelmä on täydellinen ratkaisu kaikkiin tarpeisiin

Lisätiedot

Ylellisten kalusteisiin asennettavien laitteiden valikoima Nyt uusilla vivahteilla maustettuna!

Ylellisten kalusteisiin asennettavien laitteiden valikoima Nyt uusilla vivahteilla maustettuna! Ylellisten kalusteisiin asennettavien laitteiden valikoima Nyt uusilla vivahteilla maustettuna! LISÄÄ PLUSSAA ELÄMÄÄSI Kodinkone voi olla pelkkä kodinkone. Mutta se voi olla paljon muutakin, jos annat

Lisätiedot

A5-8 150 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO PARILA HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA ISO UUNI: A PIENI UUNI: A

A5-8 150 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO PARILA HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA ISO UUNI: A PIENI UUNI: A A5-8 150 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO PARILA HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA ISO UUNI: A PIENI UUNI: A EAN13: 8017709154844 Kaasutaso 7 poltinta: Vasen taka: 1,8 kw Vasen etu: ultra nopea 4,2 kw Keskellä

Lisätiedot

JUSTFOG 1453 KÄYTTÖOHJE

JUSTFOG 1453 KÄYTTÖOHJE JUSTFOG 1453 KÄYTTÖOHJE 1/8 KÄYTÖN ALOITUS Täyttö Kierrä tankin yläosa irti vastapäivään pitämällä toisella kädellä kiinni tankista ja tarttumalla toisella kädellä päädyn uritettuun osaan. Varo, ettei

Lisätiedot

HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN TUOTETIEDOT. Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon.

HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN TUOTETIEDOT. Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon. HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon. Huippuluokan teknologiaan perustuva Bodyfence-kalvo suojaa ajoneuvoasi ulkoiselta

Lisätiedot

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja Inspiraatio The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja värikkäitä lämmittimiä mahdollistaa oman

Lisätiedot

imop Lite Ketterää siivousta

imop Lite Ketterää siivousta imop Lite Ketterää siivousta Tervetuloa mukaan vallankumoukseen imop Lite imop Lite on kevyempi kuin i-mop XL. Se on i-mop-sarjan pienin ja kevyin yhdistelmäkone. Laajentamalla nykyistä i-mop-valikoimaa

Lisätiedot

fondi IIVISTE SIMPUKKAFONDI

fondi IIVISTE SIMPUKKAFONDI fondi IIVISTE SIMPUKKAFONDI iiviste IMPUKK ONDI Autenttista simpukan makua OSCAR Simpukkafondin maku on mieto, makea ja autenttinen kuin klassinen moules marinières. Helpompaa ja taloudellisempaa Fondia

Lisätiedot

RUOANLAITTO HÖYRYUUNISSA JA SOUS VIDE -MENETELMÄLLÄ NÄIN PÄÄSET HYVIN ALKUUN. gorenje.fi

RUOANLAITTO HÖYRYUUNISSA JA SOUS VIDE -MENETELMÄLLÄ NÄIN PÄÄSET HYVIN ALKUUN. gorenje.fi RUOANLAITTO HÖYRYUUNISSA JA SOUS VIDE -MENETELMÄLLÄ NÄIN PÄÄSET HYVIN ALKUUN gorenje.fi 2 RUOANLAITTO HÖYRYUUNISSA JA SOUS VIDE -MENETELMÄLLÄ RUOANLAITTO HÖYRYUUNISSA JA SOUS VIDE -MENETELMÄLLÄ 3 Tervetuloa

Lisätiedot

BORA VALLANKUMOUS KEITTIÖSSÄ 7 HYVÄÄ SYYTÄ:

BORA VALLANKUMOUS KEITTIÖSSÄ 7 HYVÄÄ SYYTÄ: BORA VALLANKUMOUS KEITTIÖSSÄ BORA mullistaa perinteisen käsityksen keittiöstä enää ei tarvita erillistä liesikupua tai tasosta nousevaa tuuletinta. Innovatiivinen BORA yhdistää tehokkaat keittotasot ja

Lisätiedot

Vähemmän höyryä. Enemmän vapautta.

Vähemmän höyryä. Enemmän vapautta. Vähemmän höyryä. Enemmän vapautta. Uusi näkökulma ruoanvalmistukseen, joka antaa vapautta yksilölliseen keittiösuunniteluun ja varmistaa tehokkaan höyryn ja käryn poiston. siemens-home.fi Siemens. Tuo

Lisätiedot

TONA. Taloudellinen ja ekologinen keraaminen savupiippujärjestelmä CERAMIC GUARANTEE

TONA. Taloudellinen ja ekologinen keraaminen savupiippujärjestelmä CERAMIC GUARANTEE TONA Taloudellinen ja ekologinen keraaminen savupiippujärjestelmä CERAMIC GUARANTEE TONA Johtava eurooppalainen keraamisten savupiippujen toimittaja TONA aloitti keraamisten tuotteiden valmistuksen vuonna

Lisätiedot

DUNIFORM YKSINKERTAISTAA TOIMINTAA

DUNIFORM YKSINKERTAISTAA TOIMINTAA DUNIFORM YKSINKERTAISTAA TOIMINTAA KOKONAISRATKAISU KONEET DUNIFORM AINUTLAATUINEN PAKKAUSRATKAISU Duniform on ruokapalveluiden toimittajille suunniteltu kokonaisratkaisu, joka yhdistää muotoilun, laadun

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT

S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT KORKEALAATUISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun S-sarjan uudet, kiinteät kuivurit kuivaavat viljan tasalaatuisesti, energiatehokkaasti ja

Lisätiedot

GEBERIT-URINAALIJÄRJESTELMÄT SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN

GEBERIT-URINAALIJÄRJESTELMÄT SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN GEBERIT-URINAALIJÄRJESTELMÄT SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN KAIKKI HYÖDYT YHDESTÄ LÄHTEESTÄ Joustavuus on Geberit-urinaalijärjestelmän tavaramerkki - järjestelmä on täydellinen ratkaisu kaikkiin tarpeisiin

Lisätiedot

ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt

ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt Auringolta suojautuminen on tärkeä osa asumista sekä nykyaikaista rakentamista. Ulkotiloissa viilentävällä varjolla on tärkeä rooli paitsi viihtyisyyden myös terveytesi kannalta.

Lisätiedot

Miten työn uudelleen organisoimisella kehitettiin ruokatuotetta ja löydettiin samalla työergonomiaa parantavia ratkaisuja?

Miten työn uudelleen organisoimisella kehitettiin ruokatuotetta ja löydettiin samalla työergonomiaa parantavia ratkaisuja? Miten työn uudelleen organisoimisella kehitettiin ruokatuotetta ja löydettiin samalla työergonomiaa parantavia ratkaisuja? Tuottava ja tehokas ammattikeittiö 1.3.2016 28.2.2018 Hankkeen tavoitteena kehittää

Lisätiedot