NÄYTTEILLEASETTAJAINFO

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "NÄYTTEILLEASETTAJAINFO"

Transkriptio

1 NÄYTTEILLEASETTAJAINFO Pielisen Messut 2015 Valtimolla Järjestäjä: Pielisen Messu- ja Yrittäjäyhdistys ry AIKATAULU Perjantai rakennuspäivä klo 16:00 Messuosastojen rakennusaika alkaa (ulko-osastot jo n. klo 12 alkaen) klo 23:00 Messuosastojen rakentaminen päättyy, alueen yövartiointi alkaa. Huom! yöllä ei osastokohtaista vartiointia. Erityisesti ulkoalueella irtain pidettävä lukitussa tilassa. Lauantai messupäivä klo 6:30 Yövartiointi päättyy, messuosastojen huoltoaika alkaa (ei varsinaista rakentamista sisäosastoilla). Ulkoalueella rakentaminen mahdollista klo 8:30 saakka. klo 8:30 Huoltoaika ja ulkoalueen rakennusaika päättyy. Kaikki osastot valmiina klo 8:30. klo 9:00 Messualue ja Valtimotalon ovet avataan yleisölle klo 9-18 Messut auki yleisölle, ohjelmaa Valtimotalon lavalla ja ulkoalueella (Kesäpäivämarkkinat torialueella klo 9-15) klo 18:00 Messut suljetaan klo 18:30 Messuosastojen purku alkaa (yleisön poistuttua alueelta) klo 23:00 Purku päättyy, mahdollinen tavaran varastointi noutoa varten järjestäjän osoittamaan tilaan. Sunnuntai klo Varastoidun tavaran nouto RAKENTAMINEN, ALUEELLA AJO JA PYSÄKÖINTI Rakennusaika sisäosastoilla alkaa perjantaina viimeistään klo 16:00. Ulkoalueiden rakentaminen mahdollista klo 12:00 alkaen. Ilmoittautuminen Valtimotalon aulakahvilan info-pisteessä ennen rakennuksen aloittamista. Tapahtumapaikkana on urheilu- ja monitoimihalli Valtimotalo ulkoalueineen. Valtimotalo sijaitsee Valtimon keskustassa, osoitteessa Sepänkatu 9, VALTIMO.

2 Näytteilleasettajakortit ja pysäköintiluvat on lunastettava ennen rakennuksen aloittamista Valtimotalon aulakahvilassa sijaitsevasta infopisteestä. Näytteilleasettajakortti oikeuttaa alueelle pääsyyn rakennusaikana. Infopiste palvelee perjantaina rakennuksen aikana aulakahvilassa ja siirtyy messupäivän ajaksi sisähalliin osastolle 11K (esiintymislavan läheisyyteen). Osastot on merkitty sisällä ja ulkona osastonumeroilla. Valtimotalossa on rakennusaikana käytettävissä kolme eri sisäänkäyntiä: pääovi sekä toisella puolella taloa (taksiaseman ja torin puoleinen pääty) sijaitsevat huolto-ovet. Autojen pysäköinti ko. ovien läheisyydessä on sallittu vain kuorman purkamisen ajan. Autot tulee siirtää tämän jälkeen näytteilleasettajille varatulle pysäköintialueelle Valtimotalon läheisyyteen (osa D-alueesta). Sama alue toimii näytteilleasettajien pysäköintialueena myös tapahtuman aikana. Pysäköintilupia rajoitetusti 1 kpl/näytteilleasettaja. Ulkoalueille tulevien osastojen rakentamisessa on huomioitava erityisesti katuosuuksien vapaana pitäminen liikenteen sujuvuuden takaamiseksi. Pyydämme kaikkia rakentajia myös huomioimaan yksisuuntaisen liikenteen Valtimotalon sivustalla. Kaikki ulkoalueen katuosuudet ovat messupäivänä jalankulkualuetta poislukien hälytysajoneuvot ja taksiliikenne Liikennöinti rakennusaikana tapahtuu Keskuskadulta Sepänkatua messualueelle. Poistumisreitti alueelta rakennuspäivänä perjantaina tapahtuu torialueen kautta. Lauantai-aamuna saapuminen samaa reittiä ja pysäköinti huoltoa varten D-alueella koko päivän ajan. Poistumistie torialueen läpi lauantaina ei ole käytössä ennen messujen purun alkamista ja autoilla liikkuminen messujen aukioloaikana on turvallisuussyistä rajoitettu. Jos messupäivän aikana on tarve päästä liikkumaan autolla, suositellaan pysäköintiä Keskuskadun varteen tai muualle keskustan alueelle lyhyen kävelymatkan päähän messualueesta. Valtimotalon lattiapinnoitteen (joustava urheilupinnoite) vaurioitumisen välttämiseksi pyydämme erityiseen varovaisuuteen raskaiden kuormien kuten lavojen ja rullakoiden siirrossa sisäosastoille. Lattia on suojattu vain osittain, sisäänkäyntien alueella. Suosittelemme mahdollisuuksien mukaan kantamaan osastoille tulevat tavarat paikoilleen tai käyttämään kumipyöräistä kuljetuskalustoa. Messujärjestäjältä on mahdollista saada tavaroiden kantoapua Valtimotalossa (Messuperhoset). Osastojen somistuksessa ja pienissä asennustöissä avustaa rakennusaikana Juha Kiiski (Mainostoimisto Plakaatti Oy). Messuosastojen purku alkaa lauantaina viimeistään klo 18:30, yleisön poistuttua alueelta. Liikennöinnissä noudatetaan rakennusaikaisia ohjeita, erityisesti tavaran lastauksessa ovilla. Osastojen tulee olla purettuina ja siivottuina lauantaina klo 23:00 mennessä. Osastoilta puretut tavarat voi tarvittaessa varastoida Valtimotaloon järjestäjän osoittamalle alueelle odottamaan noutoa yön yli. Varastoidun tavaran nouto sunnuntaina klo välisenä aikana.

3 OSASTORAKENTEET, KALUSTEET, TEKNIIKKA JA SÄHKÖLIITTYMÄT Valtimotalon sisäosastojen seinärakenteet ovat 2,5m korkeat ja 1m leveistä profiilielementeistä koostuvia. Seinät ovat väriltään valkoisia. Rakenteisiin ei saa kiinnittää somisteita tai kalusteita kiinteästi, esim. ruuvaamalla tai liimaamalla. Ripustuksissa on huomioitava alumiiniprofiilirakenteiden rajallinen kantokyky. Julisteiden tms. seinään kiinnittämiseen suositellaan käytettäväksi helposti irtoavaa kaksipuoleista teippiä tai esim. maalarinteippiä kaksipuoleiseksi taiteltuna. Ohjeiden vastaisen asennuksen mahdollisesti aiheuttamista vaurioista peritään korvaus jälkikäteen. Rakenteisiin kiinnitettävien esitetelineiden tai hyllyjen, muiden kalusteiden sekä mahdollisen messumaton ja otsalautojen tilaukset (viimeistään mennessä) suoraan rakennetoimittajalta: Messujen Tekijä Oy, Sami Kärsämä: puh , Huom! osastorakenteisiin ei sisälly osaston etupuolen yläosaa kiertävää ns. otsalautaa vakiona, vaan se tulee hankkia itse. Jos otsalauta on olemassa (esim. edellisiltä messuilta) ja haluat käyttää sitä, varmista otsalaudan sopivuus nykyiseen osastoosi (leveys 3m tai 3+2m kulmapaikalla). Otsalaudan korkeus on noin 20cm, leveys osaston sivun leveyden mukaan 3m tai 3+2m kulmapaikassa. Olemassa olevia / edellisvuotisia otsalautoja omalla logolla on mahdollista käyttää. Ellei valmista otsalautaa ole, suosittelemme kääntymään oman mainostoimistonne puoleen. Otsalautoja omalla logolla voi tilata myös kumppaniltamme Mainostoimisto Plakaatista: juha.kiiski@plakaatti.fi, puh Myös muut graafiset palvelut saatavilla ennalta tilattuna Messujentekijöiltä tai lyhyemmällä varoitusajalla Plakaatilta. Tiedoksi otsalautojen tarkemmat vakiokoot: korkeus 212mm, leveys 1982mm/2982mm, paksuus 5-7mm. 8 mm on ehdoton otsalaudan maksimipaksuus. Kalusteet: Osastolle ennakkoon järjestäjältä tilatut pöydät ovat kooltaan noin 140x40cm. Myös isompia pöytiä on tarjolla, esimerkiksi kokoa 180x80cm. Pöydät ovat noin 70 cm korkeita. Ilmoittautumisen yhteydessä tilattu pöytä on maksuton sisäosastoilla. Lisäpöytä ennakkoon tai paikanpäällä tilattuna 15e/kpl, tuoli 10e/kpl (hintoihin lisätään alv 24%). HUOM! pöytiä saatavilla paikanpäältä tilattuna rajoitetusti. Ulko-osastoille ennakkoon tilatut kalusteet: pöytä (n. 140x40cm) 15e + alv 24%, tuoli 10e + alv 24%.

4 Sähköliittymät: Sähkö osastolle toimitetaan ennakkotilauksen mukaisesti. Toteutuksesta vastaa Valtimon Sähkötyö Oy. Omien liitäntöjen tekeminen on ehdottomasti kielletty. Sähköasennuksissa rakennusaikana sekä messujen aukioloaikana avustaa tarvittaessa päivystävä sähköasentaja (tilaus info-pisteeltä tarvittaessa). Pyydämme huomioimaan sähkölaiteliitännöissä maksimikuormituksen 1kw sähkönsaannin takaamiseksi koko alueella. Valovirtaliittymä sisäosastoille (ennakkoon tilattuna) on maksuton. Paikan päällä sekä ulko-osastolle tilattuna 10e + alv 24%. Voimavirtaliittymä saatavilla vain ulkopaikoille hintaan 30e + alv 24%. Turvallisuus: Pyydämme huomioimaan osastojen somistuksessa turvallisuusnäkökohdat ja minimoimaan vaaran mahdollisuuden. Osastolle sijoitettavat kalusteet on asennettava tukevasti paikoilleen, kalusteita ei myöskään saa sijoittaa osaston ulkopuolelle käytäville. Näytteilleasettajat vastaavat osastollaan käytettävien laitteiden kunnosta ja turvallisuudesta sekä osaston somisteiden paloturvallisuudesta. Ulkoosastoilla pyydämme huomioimaan erityisesti telttojen ja katosten asianmukaisen ankkuroinnin maahan tai painojen käytön asfaltoiduilla tai muilla tasaisilla pinnoilla. NÄKYVYYS JA MAINOSTAMINEN Ennakkomainonta Maksuton näkyvyys näytteilleasettajalistauksessa Pielisen Messujen ilmoituksessa 7.7. julkaistavassa Ylä- Karjalan Kesäpäivät & Messuteemassa. Lehden lisäjakelu Rautavaaralle. HUOM! ilmoituspaikat teemalehteen myynnissä kesäkuun aikana: Marja Meriläinen, puh , marja.merilainen@ylakarjala.fi Sähköiset kanavat: -nettisivujen näytteilleasettajalistaus (ilman lisämaksua): julkaistaan erikseen tapahtuman alla + listauksen linkitys Pielisen Messut facebook-profiilissa. Tapahtumanaikainen mainonta Näkyvyys tapahtuman messualueen opaskartoissa ja näytteilleasettajalistauksissa maksutta. Näytteilleasettajan nimi ja lyhyt yhden lauseen kuvaus osastosta listauksenomaisina kuulutuksina messupäivän aikana 2-3 kertaa maksutta.

5 Lisämaksusta (30e + alv 24%) laajempi osaston esittely. Max. 5 lausetta normaalin kuulutuksen yhteydessä näytteilleasettajan oma teksti juontajan lukemana. Haastattelu sisäosastolla tai esiintymislavalla messupäivän aikana, kesto max. 5 min. 50e + alv 24% Banderolli Valtimotalossa tai ulkoalueella 50e + alv 24% alkava m² (banderolli toimitettava järjestäjälle ripustamista varten ennakkoon viikon 28 alussa) Roll-upin sijoitus messualueelle, osaston ulkopuolelle (esim. kahvila- tai aulatilat) 30e + alv 24% Logonäkyvyys Valtimotalon esiintymislavan näytöillä = vaihtuvana yhdessä muiden logojen kanssa ohjelman väliaikoina ja yleisten ohjelmanumeroiden aikana. Logo esillä kerrallaan noin. 3 sek, toistoja päivän aikana useita kymmeniä. Hinta 100e + alv 24%. Ennalta toimitettava valmis sähköinen materiaali (valkoisella pohjalla tai läpinäkyvällä taustalla, korkearesoluutio, tiedostomuoto esim. pdf). Materiaali toimitettava järjestäjälle 2.7. mennessä: messupaallikko@pielisenmessut.fi HUOM! Kaikki näytteilleasettajat osallistuvat automaattisesti messujen aikana Pikes Oy:n järjestämään Pielisen Paras MESSUTUOTE -yleisöäänestykseen. Äänestyksen voittajalle palkintona 2h hotellilahjakortti Sokos Hotel Kolille. Yleisöäänestyksen palkintoina on lippupaketteja Pielisen Karjalan kesäteattereihin. Lisätiedot: Kaija Turunen, Pikes Oy, kaija.turunen@pikes.fi, puh Markkinointi osastolla: Messuosastolle on mahdollista sijoittaa mainosmateriaalia sekä esittää kuvaa tai ääntä sisältäviä mainoksia, muita näytteilleasettajia häiritsemättä. Kukin näytteilleasettaja vastaa esittämänsä materiaalin tekijänoikeus- ja esityskorvauksista. Osastolla on mahdollista järjestää maksuttomia kilpailuja tai arvontoja sekä jakaa mainos- ja markkinointimateriaalia. Muualla alueella tapahtuva esitteiden jakelu on sallittu vain järjestäjän erityisluvalla. Valtimotalossa on käytössä WLAN-yhteys, jonka salasana luovutetaan tarvittaessa näytteilleasettajille ilmoittautumisen yhteydessä. YLEISIÄ OHJEITA JA TIETOJA Messut ovat auki yleisölle lauantaina klo Messuosastojen tulee olla miehitettynä koko kyseisen ajan. Mahdollisen kahvi- tai muun tauon ajaksi osastolle on saatavilla päivystävä Messuperhonen.

6 Näytteilleasettajille tarjolla messupäivänä veloituksetta kahvi/tee sekä karjalanpiirakka Valtimon tyttökuoron Messukahvilassa Valtimotalon aulassa. Messukahvilassa myydään myös muita leivonnaisia sekä virvokkeita. Muut alueen ruuanmyyjät palvelevat koko päivän (torialueella klo 15 saakka). Myös Valtimon keskustan ravintolat ja muut palvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Näytteilleasettajien on huolehdittava osastojen siisteydestä sekä yleisilmeestä koko tapahtuman ajan. Messuosaston siivouksesta vastaa kukin näytteilleasettaja. Alueelle sijoitetaan useita jäteastioita, mutta erityisesti ruuan myyjiä pyydetään sijoittamaan osastolleen omia jäteastioita. Elintarviketoimijoilta vaaditaan ajantasainen myyntilupa ja ilmoitus toiminnastaan elintarvikeviranomaisille. Järjestäjälle on toimitettava ennalta tieto luvan olemassaolosta. Elintarviketoimijat vastaavat itse mahdollisen terveystarkastajan näytteenotosta aiheutuvista kustannuksista. Elintarviketoimijoille osoitetaan erilliset wc-tilat ja vedenottopisteet. Näytteilleasettajille ei ole erityistä tauko- tai wc-tilaa, vaan käytössä ovat yleisölle osoitetut tilat. Avotulen käsittely (myös kynttilät tms.) ja ruuan valmistus sisäosastoilla on ehdottomasti kielletty. Alkoholin anniskelu tai nauttiminen on kielletty koko messualueella. Tupakointi on kielletty tapahtumaalueella (myös ulkoalueet) ja tupakointiin on osoitettu erillinen alue messualueen ulkopuolella. Näytteilleasettajat vastaavat oman toimintansa palo- varkaus ja asiakasvastuuvakuutuksista. Messujen järjestäjä on hankkinut tapahtumanaikaisen vastuuvakuutuksen, joka ei kata yksittäisten näytteilleasettajien toiminnasta aiheutuvia vahinkoja. Näytteilleasettajia pyydetään tutustumaan Valtimotalossa esillä oleviin messujen turvallisuusohjeisiin. Alueella on tapahtuman aikana ensiapupäivystys, joka toimii kahdessa eri pisteessä, Valtimotalossa ja ulkoalueella. Alueelle varataan riittävästi alkusammutusvälineistöä ja ensiapuvälineitä. Tervetuloa Pielisen Messuille Valtimolle! Lisätiedot, osallistujaehdot, alueen kartat ja näytteilleasettajaluettelot:

Terveisin Mäntsälän Messut 2014-tiimi

Terveisin Mäntsälän Messut 2014-tiimi Mäntsälän Messut 2014 PL 2O 04601 Mäntsälä Irma Pesonen Puh 045 2090700 irma.peso@gmail.com Mäntsälän Messut 2014 järjestetään elokuussa Mäntsälän Suurlavalla. Messut tarjoavat yrittäjille, yhdistyksille

Lisätiedot

MESSUJEN ONNISTUMISEN TURVAAMISEKSI PYYDÄMME TUTUSTUMAAN HUOLELLA OSALLISTUJAEHTOIHIMME SEKÄ LIITTEENÄ OLEVIIN TURVALLISUUS- JA TOIMINTAEHTOIHIN.

MESSUJEN ONNISTUMISEN TURVAAMISEKSI PYYDÄMME TUTUSTUMAAN HUOLELLA OSALLISTUJAEHTOIHIMME SEKÄ LIITTEENÄ OLEVIIN TURVALLISUUS- JA TOIMINTAEHTOIHIN. MESSUJEN ONNISTUMISEN TURVAAMISEKSI PYYDÄMME TUTUSTUMAAN HUOLELLA OSALLISTUJAEHTOIHIMME SEKÄ LIITTEENÄ OLEVIIN TURVALLISUUS- JA TOIMINTAEHTOIHIN. TOIVOMME TEILLE OIKEIN MIELYTTÄVÄÄ KESÄISTÄ MESSUTAPAHTUMAA

Lisätiedot

NÄYTTEILLEASETTAJALLE

NÄYTTEILLEASETTAJALLE NÄYTTEILLEASETTAJALLE TÄRKEITÄ PÄIVÄMÄÄRIÄ ASIAKASKUTSUT JA RUOKAILU Tilaa asiakaskutsut ennakkoon! Kutsun hinta on 7 + alv 10%. Laskutus tapahtuu vain palautuneista eli käytetyistä kutsuista, joten turhasta

Lisätiedot

OSALLISTUMISEHDOT 1. OKRA MAATALOUSNÄYTTELY ORIPÄÄN LENTOKENTÄLLÄ 6.-9.7.2016

OSALLISTUMISEHDOT 1. OKRA MAATALOUSNÄYTTELY ORIPÄÄN LENTOKENTÄLLÄ 6.-9.7.2016 OSALLISTUMISEHDOT 1. OKRA MAATALOUSNÄYTTELY ORIPÄÄN LENTOKENTÄLLÄ 6.-9.7.2016 Järjestäjä Paikka Lions Club Oripää ry Oripään lentokenttä - Hirvikoskentie 290, 32500 Oripää Aika 6.-9.7.2016 Aukioloajat

Lisätiedot

TERVETULOA näytteilleasettajaksi Sarkamessuille !

TERVETULOA näytteilleasettajaksi Sarkamessuille ! TERVETULOA näytteilleasettajaksi Sarkamessuille 1. 2.2.2019! MESSUT AVOINNA YLEISÖLLE: PE 9-17 ja LA 10 16. Sisäänkäynti A-hallin a-ovelta ja B-hallin A- ja C-ovelta. Aikuiset 14 (lapset alle 15 v. ilmaiseksi

Lisätiedot

TÄRKEITÄ OHJEITA TAPAHTUMAN JA PROMOOTION JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS SKANSSISSA

TÄRKEITÄ OHJEITA TAPAHTUMAN JA PROMOOTION JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS SKANSSISSA TÄRKEITÄ OHJEITA TAPAHTUMAN JA PROMOOTION JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS SKANSSISSA Lue tämä dokumentti tarkasti ja välitä se Skanssiin paikalle tuleville promootiohenkilöille. Ohjeista heitä ottamaan dokumentti

Lisätiedot

GO! 3-2-1. 4.2.2015 klo 9-15 Kivikylän areena. rekrytointitapahtuma. www.urastartti.fi. Kuvauta itsestäsi video-cv!

GO! 3-2-1. 4.2.2015 klo 9-15 Kivikylän areena. rekrytointitapahtuma. www.urastartti.fi. Kuvauta itsestäsi video-cv! 3-2-1 GO! 4.2.2015 klo 9-15 Kivikylän areena Kuvauta itsestäsi video-cv! rekrytointitapahtuma www.urastartti.fi KOHTAUSPAIKKA TYÖNHAKIJOILLE, OPISKELIJOILLE JA YRITYKSILLE! HYVÄ URASTARTTI 2015-MESSUJEN

Lisätiedot

PYTINKI 2016 SOPIMUSEHDOT

PYTINKI 2016 SOPIMUSEHDOT PYTINKI 2016 SOPIMUSEHDOT 1. TOIMEENPANO Järjestäjä: Etelä-Pohjanmaan Pytinki Oy Yhteistyössä: Etelä-Pohjanmaan Rakennustaitosäätiö E-P:n Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry E-P:n Rakennusmestarit

Lisätiedot

Nurmijärvi Open perhetapahtuma / ständivaihtoehdot

Nurmijärvi Open perhetapahtuma / ständivaihtoehdot Nurmijärvi Open perhetapahtuma / ständivaihtoehdot 1 (7) Ständit (sis. sähköt tarvittaessa). Näytteilleasettaja tuo ständille oman pöydän. 1) 4 x 4 metrin kokoinen paikka näytteilleasettajan omaa telttaa

Lisätiedot

TÄRKEITÄ OHJEITA TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS SKANSSISSA

TÄRKEITÄ OHJEITA TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS SKANSSISSA TÄRKEITÄ OHJEITA TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS SKANSSISSA Lue tämä dokumentti tarkasti ja välitä se Skanssissa paikalla oleville promootiohenkilöille. Ohjeista heitä ottamaan dokumentti mukaan

Lisätiedot

RAAHEN SHT SM-RALLISPRINT KLO KISAINFO

RAAHEN SHT SM-RALLISPRINT KLO KISAINFO RAAHEN SHT SM-RALLISPRINT 6.5.2017 KLO 14.00 KISAINFO Tervetuloa Raaheen! Raahen SHT SM-Rallisprint kilpailuun ilmoittautui määräaikaan mennessä 133 kuljettajaa, jotka kaikki hyväksyttiin mukaan. Kisapäivän

Lisätiedot

IsoKristiinan myynti-ja promootiopaikkojen käyttöehdot

IsoKristiinan myynti-ja promootiopaikkojen käyttöehdot IsoKristiinan myynti-ja promootiopaikkojen käyttöehdot Tekemällä varauksen kauppakeskuksen myynti- ja promootiopaikalle sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Luethan siis huolella ehdot läpi ja varmistat

Lisätiedot

MESSUKESKUKSESSA 31.10 2.11.2014 TAPAHTUMAINFO JA HINNAT

MESSUKESKUKSESSA 31.10 2.11.2014 TAPAHTUMAINFO JA HINNAT MESSUKESKUKSESSA 31.10 2.11.2014 TAPAHTUMAINFO JA HINNAT PARASTA TUOTTOA YLI 60 000 MESSUVIERAASTA! TUTKITTUA TIETOA: Messuilla kävijät ovat vaivautuneet paikalle, koska ovat aidosti kiinnostuneet tarjoamastasi.

Lisätiedot

Näytteilleasettajan tietopaketti

Näytteilleasettajan tietopaketti Näytteilleasettajan tietopaketti Tervetuloa näytteilleasettajaksi Käsityömessuille! Messusivut: Uudet sivut löytyvät osoitteesta www.pytinki.fi Näytteilleasettajille on oma sivu, josta löydätte messujärjestelyihin

Lisätiedot

Pole Dance & Show 24.5.

Pole Dance & Show 24.5. Pole Dance & Show 24.5. Missä? Ylöjärven urheilutalo, Koulutie 6. Kuinka pääset paikalle? TKL:n pysäkki Matkatie n. 5 min kävelymatkan päässä kilpailupaikasta. Pysäkin linjat: 80, 81 ja 85. Bussi Matkatielle

Lisätiedot

KILPAILIJAOHJE. Ilmoittautuminen. ORPE Rallicross SM Kouvola 16.5.2015

KILPAILIJAOHJE. Ilmoittautuminen. ORPE Rallicross SM Kouvola 16.5.2015 KILPAILIJAOHJE - Perjantaina varikko aukeaa klo 12.00, sitä ennen kilpailijat eivät pääse kalustoineen varikolle muuten kun kilpailun johdon luvalla. - Kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu FK-kerhon huoltorakennuksen

Lisätiedot

PROMOOTIOT JA TAPAHTUMAT WILLASSA OHJEET PROMOOTION JÄRJESTÄJÄLLE

PROMOOTIOT JA TAPAHTUMAT WILLASSA OHJEET PROMOOTION JÄRJESTÄJÄLLE PROMOOTIOT JA TAPAHTUMAT WILLASSA OHJEET PROMOOTION JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS WILLA Sijaitsee Hyvinkäällä. Pinta-alaltaan Suomen 10. suurin kauppakeskus Näyttävät digitaaliset ratkaisut kasvavassa Hyvinkään

Lisätiedot

Yritykset ja yhteisöt, jotka tarjoavat seuraaviin osa-alueisiin liittyviä tuotteita ja palveluja:

Yritykset ja yhteisöt, jotka tarjoavat seuraaviin osa-alueisiin liittyviä tuotteita ja palveluja: PYTINKIMESSUT SOPIMUSEHDOT 1. TOIMEENPANO Järjestäjä: Etelä-Pohjanmaan Pytinki Oy Yhteistyössä: Etelä-Pohjanmaan Rakennustaitosäätiö E-P:n Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry E-P:n Rakennusmestarit

Lisätiedot

Haapaveden urheilijat Ry. Kansalliset hiihtokilpailut

Haapaveden urheilijat Ry. Kansalliset hiihtokilpailut KANSALLISET HIIHDOT KORKATISSA 30.12.2017 1. YLEISÖTILAISUUDEN YLEISTIEDOT 1.1 Tilaisuuden nimi Kansalliset hiihdot 1.2 Tilaisuuden järjestäjä (Yhteystietoineen) Haapaveden urheilijat Ry 1.3 Järjestämispaikka

Lisätiedot

STADION AREENA FORUM FORUM Light

STADION AREENA FORUM FORUM Light SIJOITUSMESSUT TM METSÄTEEMA STADION AREENA FORUM FORUM Light 2 900,00 (ei alv rek.) 2 150,00 (ei alv rek.) 1 850,00 (ei alv rek.) 1 400,00 (ei alv rek.) 8 m 2 (4 x 2 m) valmis messuosasto 4 m 2 (2 x 2

Lisätiedot

MAISTUVA-TAPAHTUMAN SOPIMUSEHDOT

MAISTUVA-TAPAHTUMAN SOPIMUSEHDOT MAISTUVA-TAPAHTUMAN SOPIMUSEHDOT 1. TOIMEENPANO Järjestäjä: Etelä-Pohjanmaan Pytinki Oy Paikka: Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23 Aika: 30. 31.3.2019 Aukioloajat: la 10-17 su 10-17 2. NÄYTTEILLEASETTAJINA

Lisätiedot

33. Hengen ja Tiedon messut

33. Hengen ja Tiedon messut 33. Hengen ja Tiedon messut 10.-11.10.2015 Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla lauantaina ja sunnuntaina klo 10.00-18.00 Messuteema: Yliluonnollista onko sitä? Hengen ja Tiedon messut pidetään Helsingin

Lisätiedot

Kaunis sinä messujen hinnat 2019

Kaunis sinä messujen hinnat 2019 Kaunis sinä messujen hinnat 2019 Messupaikat sisältävät messuille osallistumismaksun sekä sähkön. Hintoihin lisätään kaikilta näytteilleasettajilta rekisteröitymismaksu 49 + alv24% (rekisteröitymismaksu

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Liikuntajohtaja (.2015) Helsingin kaupungin liikuntavirasto

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Liikuntajohtaja (.2015) Helsingin kaupungin liikuntavirasto HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) VUOKRASOPIMUS TMI MERCARTON KANSSA LAUTTASAAREN UIMARANNAN KIOSKI- JA VARASTOTILOISTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2015-000717 Liikuntajohtaja (.2015) Vuokra-alueen

Lisätiedot

KILPAILIJAINFO HONG KONG -HANKIRALLI 26.-27.02.2005. Kilpailupäivän aikataulu

KILPAILIJAINFO HONG KONG -HANKIRALLI 26.-27.02.2005. Kilpailupäivän aikataulu KILPAILIJAINFO HONG KONG -HANKIRALLI 26.-27.02.2005 Kilpailupäivän aikataulu 26.02.2005 klo 07.00 Tuomariston 1. kokous 07.30 Kilpailutoimisto avataan 07.30 Kilpailupapereiden tarkastus alkaa kilpailutoimistossa

Lisätiedot

MESSUOPAS klo 9-15 Kivikylän Areena

MESSUOPAS klo 9-15 Kivikylän Areena MESSUOPAS 8.2.2018 klo 9-15 Kivikylän Areena WWW.URASTARTTI.FI HYVÄ URASTARTTI 2018 -MESSUJEN NÄYTTEILLEASETTAJA Tervetuloa Urastartti-messuille! Tähän oppaaseen on kerätty tärkeää tietoa käytännön asioista.

Lisätiedot

Myyrmannin myynti- ja promootiopaikkojen käyttöehdot

Myyrmannin myynti- ja promootiopaikkojen käyttöehdot Myyrmannin myynti- ja promootiopaikkojen käyttöehdot Tekemällä varauksen kauppakeskuksen myynti- ja promootiopaikalle sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Luethan siis huolella ehdot läpi ja varmistat

Lisätiedot

SIJOITUSMESSUT TM PÖRSSITEEMA FORUM FORUM Light 1 700,00 (ei alv rek.) 1 400,00 (ei alv rek.) 4 m 2 (2 x 2 m) valmis kevyt messuosasto* 1 tietoiskupuheenvuoro 1 tietoiskupuheenvuoro Kahvilipukkeet 10 henkilölle,

Lisätiedot

VUOKRAT & SÄÄNNÖT TORI/ MUSIIKKI- JA KULTTUURINÄYTTÄMÖ

VUOKRAT & SÄÄNNÖT TORI/ MUSIIKKI- JA KULTTUURINÄYTTÄMÖ VUOKRAT & SÄÄNNÖT TORI/ MUSIIKKI- JA KULTTUURINÄYTTÄMÖ Kunnahallituksen vahvistama 19.06.2017 204 Torimyyntipaikkojen/esiintymislavan vuokrahinnasto Torimyynti ja muut tapahtumat Hinta sis. alv. Vuokra,

Lisätiedot

Kumppaniksi Kaukolämpöpäiville ja Lämpöklubille. Kaukolämpöpäivät Verkatehdas, Hämeenlinna Kohtaamispaikka keskiviikkona 23.8.

Kumppaniksi Kaukolämpöpäiville ja Lämpöklubille. Kaukolämpöpäivät Verkatehdas, Hämeenlinna Kohtaamispaikka keskiviikkona 23.8. Kumppaniksi Kaukolämpöpäiville ja Lämpöklubille Kaukolämpöpäivät 23.-24.8.2017 Verkatehdas, Hämeenlinna Kohtaamispaikka keskiviikkona 23.8.2017 Tule ja ole osa kaukolämpöalan päätapahtumaa! Kaukolämpöpäiville

Lisätiedot

Luokkakisat

Luokkakisat Palkinnot Palkinnot Kuuluttajat, Kuuluttajat, Musiikki Musiikki Luokkakisat 8.-9.4.2017 Kahvituspiste talkooväelle Tuomaripalaverit keittiö Roll-up Roll-up portiksi portiksi Takakatsomot Esitysalue uusin

Lisätiedot

Joukkueiden lopulliset ilmoittautumiset oltava järjestäjällä. Kilpailumateriaali lähetetään joukkueille

Joukkueiden lopulliset ilmoittautumiset oltava järjestäjällä. Kilpailumateriaali lähetetään joukkueille KILPAILUN SÄÄNNÖT Ramirent JM SM Liiga 18-19.08.2018 SM Liiga Lakeuden Urheiluautoilijat Oulu-Zone, Ylikiiminki I OHJELMA 31.05.2018 Joukkueiden ennakkoilmoittautumisaika päättyy 18.07.2018 Joukkueiden

Lisätiedot

SIJOITUSMESSUT TM RAHOITUSLAITOKSET XL L M S 5 400,00 (ei alv rek.) 4 800,00 (ei alv rek.) 4 000,00 (ei alv rek.) 3 250,00 (ei alv rek.) 12 m 2 :n (6 x 2 m) valmis 10 m 2 :n (5 x 2 m) valmis 8 m 2 :n (4

Lisätiedot

OHJEISTUSTA KONFERENSSIIN OSALLISTUVILLE

OHJEISTUSTA KONFERENSSIIN OSALLISTUVILLE VAIKUTTAVAT OPPIMISYMPÄRISTÖT TERVEYSALALLA Ensimmäinen terveysalan koulutuksen kansallinen konferenssi 30. 31.5.2011 Tukholmankatu 10, Helsinki OHJEISTUSTA KONFERENSSIIN OSALLISTUVILLE KULKUYHTEYDET JA

Lisätiedot

Tampere 2019 Para Dance Sport International Competition (IPC) & Suomi Open 2019 Wheelchair Dance Competition (non-ipc)

Tampere 2019 Para Dance Sport International Competition (IPC) & Suomi Open 2019 Wheelchair Dance Competition (non-ipc) Tampere 2019 Para Dance Sport International Competition (IPC) & Suomi Open 2019 Wheelchair Dance Competition (non-ipc) Tällä lomakkeella tilataan pääsyliput, majoitus, kuljetukset ja ateriat Tampere 2019

Lisätiedot

Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint. Korvenkylä Junkkari 14.10.2012

Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint. Korvenkylä Junkkari 14.10.2012 Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint Korvenkylä Junkkari 14.10.2012 OHJAAJAINFO Ajo-ohje Varikko ja kilpailutoimisto sijaitsevat Korvenkylän koululla ja sen välittömässä läheisyydessä, osoite on Korventie

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Bioracer Evoc GP

TEKNINEN OPAS. Bioracer Evoc GP TEKNINEN OPAS Bioracer Evoc GP 13.5.2017 Sisällysluettelo 1. Yleistä 2. Kilpailun organisaatio 3.Ohjeita kilpailijoille 3.1. Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut 3.2. Kilpailuluokat 3.3. Kilpailukanslia

Lisätiedot

Näyttelyn rakentaminen alkaa, ovet A1, A2, B1, B4, C1, C4, C5 Näyttelyn rakentaminen päättyy

Näyttelyn rakentaminen alkaa, ovet A1, A2, B1, B4, C1, C4, C5 Näyttelyn rakentaminen päättyy 30.4.2010 NÄYTTELYINFO 3/2010 OHJELMA erjantai 7.5. klo 08:00 klo 20:00 Näyttelyn rakentaminen alkaa, ovet A1, A2, B1, B4, C1, C4, C5 Näyttelyn rakentaminen päättyy Lauantai 8.5. klo 09:00 klo 09:00 klo

Lisätiedot

LISÄÄ NÄKYVYYTTÄ MESSUKESKUKSEN TAPAHTUMISSA

LISÄÄ NÄKYVYYTTÄ MESSUKESKUKSEN TAPAHTUMISSA HOUKUTTELE OHJAA LISÄÄ NÄKYVYYTTÄ MESSUKESKUKSEN TAPAHTUMISSA KASVATA TUNNETTUUTTA MUISTUTA LISÄÄ MYYNTIÄ VARAA MAINOSPAIKKASI HELSINGIN MESSUKESKUKSEN TAPAHTUMISTA Näytteilleasettajana yritykselläsi on

Lisätiedot

Purotie 1, 00380 Helsinki Pinninkatu 55 A, 33100 Tampere OHJEISTUS KUMPPANEILLE. we design stories

Purotie 1, 00380 Helsinki Pinninkatu 55 A, 33100 Tampere OHJEISTUS KUMPPANEILLE. we design stories OHJEISTUS KUMPPANEILLE Kumppanipisteeseen liittyvät ohjeet Finlanda-talo, Verandan pohjakartta Kumppanipisteiden sijainnit Luentosalit Kumppanipisteen rakenne ja graafinen ohje (HUOM. Paikkojen 13-15 korkeus

Lisätiedot

Kortit tilataan sähköisellä lomakkeella osoitteesta

Kortit tilataan sähköisellä lomakkeella osoitteesta MESSUINFO 1 Yleisohjeita Olemme koonneet seuraavat yleisohjeet käyttöönne. Osastojen rakentamisessa on huomioitava Rakenna ja Asu-messujen yleiset ehdot, jotka löytyvät osoitteesta /naytteilleasettajille

Lisätiedot

Almost Lost -sarjan lähtöpaikka (la klo 8.00): Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 1 -rakennus, Ketunpolku 1, Kajaani

Almost Lost -sarjan lähtöpaikka (la klo 8.00): Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 1 -rakennus, Ketunpolku 1, Kajaani Lost In Kajaani Adventure 15.-16.9.2017 Aikataulu, päivitetty 18.8.2017 Kilpailukeskus ja Kisakanslia: Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 1 -rakennus, Ketunpolku 1, 87100 Kajaani Avoinna: To 14.9. klo

Lisätiedot

Yritystori. Vantaan kaupunki, elinkeinopalvelut Milla Koskela

Yritystori. Vantaan kaupunki, elinkeinopalvelut Milla Koskela Yritystori Vantaan kaupunki, elinkeinopalvelut Milla Koskela Asuntomessut Kivistössä 2015 Asuntomessut Vantaan Kivistössä 10.7-9.8.2015 Ekologinen ja tiivis pientaloalue: 28 pientaloa ja kolme kerrostaloa.

Lisätiedot

NÄYTTEILLEASETTAJAJILLE TURVALLISUUS- JA TOIMINTAOHJEET

NÄYTTEILLEASETTAJAJILLE TURVALLISUUS- JA TOIMINTAOHJEET Liite 1 Osanottajaehtoihin NÄYTTEILLEASETTAJAJILLE TURVALLISUUS- JA TOIMINTAOHJEET PIELISEN MESSUT 14.6.2014 klo 9.00 19.00 Viranomaismääräykset 1. Paloturvallisuus Paloviranomaiset edellyttävät, että

Lisätiedot

Vanhan Joulutorin myyjäinfo

Vanhan Joulutorin myyjäinfo Vanhan Joulutorin myyjäinfo Paikka: Mannerheimintie, 0000 Helsinki (Stockmannin vieressä) Avoinna yleisölle ma-pe klo 0 ja la-su klo. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Myyntipaikkoja on kpl, toimi nopeasti!

Lisätiedot

KILPAILIJAOHJEET. klo 11:00 Turvallisuustarkastus päättyy klo 11:01 Kilpailun lähtö klo 12:55 Kilpailun tauko ja huolto

KILPAILIJAOHJEET. klo 11:00 Turvallisuustarkastus päättyy klo 11:01 Kilpailun lähtö klo 12:55 Kilpailun tauko ja huolto KILPAILIJAOHJEET Kilpailupäivän aikataulu klo 8:00 Kilpailukeskus- ja toimisto avataan (Nestorihalli, Tallitie 66) klo 8:00 Kilpailupapereiden tarkastus ja materiaalin jako klo 9:00 Turvallisuustarkastus

Lisätiedot

LMM RALLISPRINT KILPAILIJAOHJE. Lievestuore

LMM RALLISPRINT KILPAILIJAOHJE. Lievestuore LMM RALLISPRINT KILPAILIJAOHJE Lievestuore www.lmm.fi HYVÄT KILPAILIJAT Tervetuloa Laukaan Lievestuoreelle, Keski-Suomeen, ajamaan SM rallisprintkilpailua. Kilpailu on samalla Keski-Suomen aluemestaruussarjan

Lisätiedot

KILPAILIJAINFO. TAHKO Ralli. Nilsiän Urheiluautoilijat ry. SM-osakilpailu 11. 12. 3 2016

KILPAILIJAINFO. TAHKO Ralli. Nilsiän Urheiluautoilijat ry. SM-osakilpailu 11. 12. 3 2016 KILPAILIJAINFO SM-osakilpailu TAHKO Ralli 11. 12. 3 2016 Nilsiän Urheiluautoilijat ry Kilpailijoiden yhdyshenkilö: Kilpailijoiden yhdyshenkilö Competitors relationship officer Mika Manninen Antti Lappalainen

Lisätiedot

APUVÄLINE Tampere

APUVÄLINE Tampere 7.-9.11. Tampere Apuväline - enemmän kuin nimensä Apuväline on enemmän kuin nimensä. Toimiva apuväline on mahdollistaja. Oivalluksille on Suomessa suuret markkinat. Tuoko teidän tuote tai palvelu helpotusta

Lisätiedot

YLEISET KOKOUKSET. - Kokoontumislaki

YLEISET KOKOUKSET. - Kokoontumislaki YLEISÖTILAISUUDET JA YLEISET KOKOUKSET - Kokoontumislaki KOKOONTUMISLAKI Lain tarkoituksena perustuslaissa säädetyn kokoontumisvapauden turvaaminen Lakia sovelletaan sekä yleisötilaisuuksiin että yleisiin

Lisätiedot

Näytteilleasettajille

Näytteilleasettajille Näytteilleasettajille Päivitetty 24.9.2014 TAPAHTUMAN PERUSTIEDOT Paikka: Kaapelitehdas, Merikaapelihalli Aika: 8. 9.11.2014 klo 10 17 Liput: ennakkoon ostettuna 4 hengen kimppalippu 20, ovelta 10 /kpl.

Lisätiedot

Porin valmistuvat rakennusinsinöörit ry toivottaa teidät ja edustamanne yrityksen lämpimästi tervetulleeksi vuoden 2015 messuille.

Porin valmistuvat rakennusinsinöörit ry toivottaa teidät ja edustamanne yrityksen lämpimästi tervetulleeksi vuoden 2015 messuille. Porin Rakennus- ja LVI-messut järjestetään tänä vuonna (21.-22.03.2015) 42. kerran paikkanaan tuttu Porin Karhuhalli. Messut ovat kasvaneet yhdeksi Suomen suurimmista opiskelijaprojekteista ja kävijämääräkin

Lisätiedot

OHJE NÄYTTEILLEASETTAJILLE. 11.6.2015 Sivu 1 / 11

OHJE NÄYTTEILLEASETTAJILLE. 11.6.2015 Sivu 1 / 11 Sivu 1 / 11 ERVEULOA OEUAMAAN LAPINLAHDEN OMAKOIALONÄYELYÄ ervetuloa toteuttamaan Omakotitalonäyttelyä kanssamme Lapinlahden Alapitkälle. Omakotitalonäyttelyn järjestetään neljättä kertaa. Petäjävedellä

Lisätiedot

Lahden Urheilu- ja messukeskuksessa

Lahden Urheilu- ja messukeskuksessa 30.-31.8.2018 Lahden Urheilu- ja messukeskuksessa Lasten ja nuorten harrastemessut järjestetään 3. kertaa Lahdessa Tavoite järjestää joka 2. vuosi. Järjestetty 2014 ja 2016. Tuottajana Lahden kaupunki,

Lisätiedot

Masters PM-KILPAILUT

Masters PM-KILPAILUT Masters PM-KILPAILUT 30.-31.07.2011 Sipoo - Suomi KILPAILUMÄÄRÄYKSET 1. KILPAILUSSA NOUDATETTAVAT SÄÄNNÖT JA MÄÄRÄYKSET Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja Pohjoismaiden Pyöräilyliiton kilpailusääntöjä sekä

Lisätiedot

Ohjeita näytteilleasettajille

Ohjeita näytteilleasettajille 1 Ohjeita näytteilleasettajille Sisällys Taidetila Terra... 2 Mitat... 2 Näyttelytilan varusteet... 3 Kohdevalaisimet... 4 Valaisimien asentaminen... 4 Ohjeita näyttelyn pystyttämiseen... 5 Näyttelyaika...

Lisätiedot

WINTER OPEN - KÄVIJÄN KÄSIKIRJA 2018

WINTER OPEN - KÄVIJÄN KÄSIKIRJA 2018 WINTER OPEN - KÄVIJÄN KÄSIKIRJA 2018 Tästä käsikirjasta löydät kaiken mitä sinun tulee tietää kun saavut Winter Open -tapahtumaan. TAPAHTUMA ON K-18. LIPUNMYYNTI Liput kannattaa hankkia tapahtumaan etukäteen.

Lisätiedot

Hämäläiset tori-illat keskiviikkoisin asuntomessujen aikaan Järjestelyjen abc

Hämäläiset tori-illat keskiviikkoisin asuntomessujen aikaan Järjestelyjen abc Hämäläiset tori-illat keskiviikkoisin asuntomessujen aikaan Järjestelyjen abc Aukioloajat: keskiviikkona 18.7. klo. 17 22 keskiviikkona 25.7. klo. 17 22 keskiviikkona 1.8. klo. 17 22 keskiviikkona 8.8.

Lisätiedot

1 YYTERI BEACH JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

1 YYTERI BEACH JÄRJESTYSSÄÄNNÖT Sisältö 1 YYTERI BEACH JÄRJESTYSSÄÄNNÖT... 3 1.1 JÄRJESTYSSÄÄNNÖT ASUMISTA VARTEN... 3 1.1.1 YLEISTÄ... 3 1.1.2 VELVOITTAVUUS... 3 1.1.3 YHTEISET ALUEET... 3 1.1.4 JÄTEHUOLTO... 3 1.1.5 PYSÄKÖINTI... 3

Lisätiedot

Muikku ja Pottu Kalamarkkinat

Muikku ja Pottu Kalamarkkinat Muikku ja Pottu Kalamarkkinat 14. 15.9.2019 Lappeenrannan Satamatorilla! Suuren suosion saavuttaneet markkinat valtaavat Lappeenrannan Satamatorin syksyllä! Lappeenranta on elävä kauppakaupunki ja lupsakkaa

Lisätiedot

IAME Series Finland. Kilpailuorganisaatio. Kilpailun luokat. Aikataulu TÄRKEÄT INFOT SÄÄNNÖT

IAME Series Finland. Kilpailuorganisaatio. Kilpailun luokat. Aikataulu TÄRKEÄT INFOT SÄÄNNÖT TÄRKEÄT INFOT SÄÄNNÖT IAME Series Finland Rata Porin FK-rata Osoite Vanha Raumantie 699 28660 Pori, Finland Järjestäjä Radalle Urheiluautoilijat ry Päivämäärä 3.-4.8.2019 GPS-koordinaatit 61.441600, 21.658539

Lisätiedot

Mediakortti

Mediakortti Mediakortti 2017-2018 Mediakortti 2017-2018 Kauniaisten Taitoluisteluklubissa harjoittelee viikoittain n. 190 luistelijaa Kauniaisten jäähallissa kilpa-ja harrastajaryhmissä sekä luistelukoulussa. Seuralla

Lisätiedot

DOMUS BOTHNICAN JUHLASALIN JA SAUNATILOJEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -OHJEET

DOMUS BOTHNICAN JUHLASALIN JA SAUNATILOJEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -OHJEET DOMUS BOTHNICAN JUHLASALIN JA SAUNATILOJEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -OHJEET Yliopistonranta 5, 65200 Vaasa 1. Tiloja voi vuokrata ainoastaan luonnollinen henkilö (vuokralainen), joka tekee VYY Holding Oy:n (VYH)

Lisätiedot

Trion myynti- ja promootiopaikkojen käyttöehdot

Trion myynti- ja promootiopaikkojen käyttöehdot Trion myynti- ja promootiopaikkojen käyttöehdot Tekemällä varauksen kauppakeskuksen myynti- ja promootiopaikalle sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Luethan siis huolella ehdot läpi ja varmistat

Lisätiedot

PROJEKTIPÄIVIEN KUMPPANIOSASTOT MEDIAKORTTI. Osastojen ilme, sisältö ja sijainti sekä tärkeitä päivämääriä

PROJEKTIPÄIVIEN KUMPPANIOSASTOT MEDIAKORTTI. Osastojen ilme, sisältö ja sijainti sekä tärkeitä päivämääriä PROJEKTIPÄIVIEN KUMPPANIOSASTOT MEDIAKORTTI Osastojen ilme, sisältö ja sijainti sekä tärkeitä päivämääriä TÄRKEITÄ AIKATAULUJA! Aineiston toimitusaikataulu: Viimeinen aineiston toimituspäivä on perjantai

Lisätiedot

Kaupungin kehittämispalveluiden (viestintä) hallinnoimat ulkomainospaikat. www.salo.fi

Kaupungin kehittämispalveluiden (viestintä) hallinnoimat ulkomainospaikat. www.salo.fi Kaupungin kehittämispalveluiden (viestintä) hallinnoimat ulkomainospaikat 2015 Ohjeita ja pelisääntöjä Paikkoja voivat varata paikalliset yhdistykset, seurat ja muut eikaupalliset toimijat. Varaus tehdään

Lisätiedot

Kotkan FK-rata, Kotkan moottoriurheilukeskus, Lentokentäntie 269, Kotka.

Kotkan FK-rata, Kotkan moottoriurheilukeskus, Lentokentäntie 269, Kotka. KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT ALUEMESTARUUS KILPAILU 8.-9.9.2018 AKK:n lupanumero / /2018 Kilpailun nimi Karting Aluemestaruus Kilpailu Päivämäärä 8. 9.9.2018 Kilpailun arvo Karting Aluemestaruus Kilpailun

Lisätiedot

Almost Lost -sarjan lähtöpaikka (la klo 8.00): Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 2 -rakennus, Ketunpolku 1, Kajaani

Almost Lost -sarjan lähtöpaikka (la klo 8.00): Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 2 -rakennus, Ketunpolku 1, Kajaani Lost In Kajaani Adventure 15.-16.9.2017 Aikataulu, päivitetty 7.9.2017 Kilpailukeskus ja Kisakanslia: Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 2 -rakennus, Ketunpolku 1, 87100 Kajaani Avoinna: To 14.9. klo 15.00-21.00

Lisätiedot

KILPAILUOHJE VETERAANIEN SM-HIIHDOT 2018

KILPAILUOHJE VETERAANIEN SM-HIIHDOT 2018 KILPAILUOHJE VETERAANIEN SM-HIIHDOT 2018 2.-4.2.2018 Alavieskan Lumikurussa (osoite: Lumikuruntie 155, 85200 Alavieska) OHJELMA JA AIKATAULU 1. Kilpailupäivä pe 2.2.2018 12:00 Kisakanslia avautuu 15:00

Lisätiedot

POHJANMAA RALLI 9.10.2010

POHJANMAA RALLI 9.10.2010 POHJANMAA RALLI 9.10.2010 NEAFP Historic Rally Trophyn 7. osakilpailu, Rally Trophyn, F-Seniorien ja BMWOriginalin 6. osakilpailu, sekä alueen 2 aluemestaruusosakilpailu Tervetulua Pohojanmaalle, täälon

Lisätiedot

SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje

SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje KILPAILUOHJE SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje HIRVENHIIHDON SM-KILPAILUT 2017 SÄÄNNÖT Noudatetaan voimassa olevia Suomen metsästysampumasääntöjä. ILMOITTAUTUMINEN Piirien toiminnanjohtajat ilmoittavat

Lisätiedot

KILPAILIJAINFO HONG KONG HANKIRALLI 24.-25.2.2007 KILPAILUPÄIVÄN AIKATAULU

KILPAILIJAINFO HONG KONG HANKIRALLI 24.-25.2.2007 KILPAILUPÄIVÄN AIKATAULU KILPAILIJAINFO HONG KONG HANKIRALLI 24.-25.2.2007 KILPAILUPÄIVÄN AIKATAULU 24.2.2007 klo 08.00 Kilpailutoimisto avataan 08.00 Kilpailupapereiden tarkastus alkaa kilpailutoimistossa 08.30 Tuomariston 1.

Lisätiedot

Joulumarkkinat Mikä on kaikkein tärkein? (asiakas) By Aki Tuikka

Joulumarkkinat Mikä on kaikkein tärkein? (asiakas) By Aki Tuikka Joulumarkkinat 25.11.-27.11.2016 Mikä on kaikkein tärkein? (asiakas) By Aki Tuikka Joulumarkkinat Mukana n. 50 nuori yrittäjyys NY-yritystä ja Verso osk:n jäseniä Jyväskylän koulutuskuntayhtymästä sekä

Lisätiedot

5.1.2008 KILPAILIJA INFO

5.1.2008 KILPAILIJA INFO KILPAILUPÄIVÄN AIKATAULU 8:30 Kilpailutoimisto avataan 9:30 Ilmoittautuminen alkaa, Riihimäen Ammattioppilaitos 1. tuomariston kokous, Lehdistötoimisto avataan 10:00 Esikatsastus alkaa, Riihimäen Ammattioppilaitos

Lisätiedot

Joukkuekilpailukutsu

Joukkuekilpailukutsu U18 ja U21 Judon SM-joukkuekilpailukutsu 11.2.2018 Järjestäjä Tikkurilan Judokat, Vantaa ja Suomen Judoliitto, Helsinki Kilpailuaika ja -paikka 11.2.2018 Tikkurilan Urheilutalo, Läntinen Valkoisenlähteentie

Lisätiedot

LOHJAN PIENOISRALLI 5.9.2009

LOHJAN PIENOISRALLI 5.9.2009 LOHJAN PIENOISRALLI 5.9.2009 Hyvät kilpailijat Minulla on ilo toivottaa teidät tervetulleiksi Lohjan pienoisralliin. Olemme pyrkineet tekemään hyvän kilpailun, reitin, aikataulun sekä muiden järjestelyjen

Lisätiedot

Tervetuloa Stadiin! Helsingin Autoteknillinen Yhdistys ry. 80 Vuotta. SATL:n Kesäpäivät Helsingissä 8. 10.6.2012 Ohjeet, ohjelmat ja hinnasto

Tervetuloa Stadiin! Helsingin Autoteknillinen Yhdistys ry. 80 Vuotta. SATL:n Kesäpäivät Helsingissä 8. 10.6.2012 Ohjeet, ohjelmat ja hinnasto Tervetuloa Stadiin! Helsingin Autoteknillinen Yhdistys ry. 80 Vuotta SATL:n Kesäpäivät Helsingissä 8. 10.6.2012 Ohjeet, ohjelmat ja hinnasto SATL Kesäpäivät ja HATY 80 -vuotisjuhlan ohje Kesäpäivähinnoittelu

Lisätiedot

YLEISET OSALLISTUMISEHDOT MINÄ OLEN MESSUT 2016

YLEISET OSALLISTUMISEHDOT MINÄ OLEN MESSUT 2016 YLEISET OSALLISTUMISEHDOT MINÄ OLEN MESSUT 2016 Näytteilleasettaja (jäljempänä Näytteilleasettaja) sitoutuu osallistumaan Minä Olen messutapahtumaan (jäljempänä Messut) sekä noudattamaan Minä Olen Keskus

Lisätiedot

Matkailuesite & internetsivut 2012

Matkailuesite & internetsivut 2012 Matkailuesite & internetsivut 2012 Jyväskylän seudun kattavin ja tärkein yhteismarkkinointikanava Toistoalennus 20 % Pienin maksu 115 e / vuosi + alv 23 % Painosmäärään ja maailmanlaajuiseen jakeluun nähden

Lisätiedot

YUKICON 2.0. Espoon kulttuurikeskus 10.-11.1.2015 SPONSORIKSI

YUKICON 2.0. Espoon kulttuurikeskus 10.-11.1.2015 SPONSORIKSI YUKICON 2.0 Espoon kulttuurikeskus 10.-11.1.2015 SPONSORIKSI Yukicon tarjoaa toisenakin vuotenaan yrityksille (tai keskeisemmille paikolle haluaville yksityisille myyjille, kunhan tuotteet sopivat tapahtuman

Lisätiedot

Lue koko tämä ohje huolellisesti!

Lue koko tämä ohje huolellisesti! KILPAILIJAOHJEET Lue koko tämä ohje huolellisesti! AIKATAULU 6.6.2009 klo 14.30 klo 15.00 klo 15.30 klo 16.01 klo 21.44 Kilpailutoimisto avataan, kilpailupapereiden tarkastus ja materiaalin jako alkaa

Lisätiedot

Tilauslomake. Tilaukset mennessä, jonka jälkeen tilauksiin +50% Perustiedot. Näytteilleasettajan tilauslomake.

Tilauslomake. Tilaukset mennessä, jonka jälkeen tilauksiin +50% Perustiedot. Näytteilleasettajan tilauslomake. Tilauslomake Näytteilleasettajan tilauslomake Sisällysluettelo Perustiedot Rakenteet Osaston kalusteet Sähköt ja av-laitteet Tietoliikenneliittymät Tulosteet Viherkasvit Sijoituspiirros Loppusumma Klikkaamalla

Lisätiedot

Kemora asfalttisprint

Kemora asfalttisprint Kemora asfalttisprint 18.4.2015 OHJAAJAINFO 1. LUOKAT Kilpailussa ajetaan kilpailukutsun mukaiset luokat. 2. PÄÄTOIMIHENKILÖT Tuomariston puheenjohtaja Pentti Varis Imatra Tuomarit Ilari Kumpulainen Toholampi

Lisätiedot

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA VARAUSEHDOT ALLIN MATALA Päivitetty ja voimassa 25.1.2019 alkaen. Yleistä Allin Matala tarjoaa viihtyisät tilat kokouksille ja juhlille. Vierailijoiden viihtyvyyden sekä turvallisuuden lisäämiseksi tilojen

Lisätiedot

Venetrailerit ja peräkärry käyttö ja turvallisuus ohjeet

Venetrailerit ja peräkärry käyttö ja turvallisuus ohjeet Venetrailerit ja peräkärry käyttö ja turvallisuus ohjeet TURVALLISUUSOHJEET (tarkistettava aina ennen liikkeelle lähtemistä) Aseta kuulakytkin auton vetokoukkuun ja tarkista, että kuulakytkin on varmasti

Lisätiedot

32. RANTALAKEUS-TURNAUS 17.-19.1.2014 TURNAUSINFO TERVETULOA RANTALAKEUS-TURNAUKSEEN 2014!

32. RANTALAKEUS-TURNAUS 17.-19.1.2014 TURNAUSINFO TERVETULOA RANTALAKEUS-TURNAUKSEEN 2014! TURNAUSINFO TERVETULOA RANTALAKEUS-TURNAUKSEEN 2014! Osoitteet Kempelehalli Koulutie 3 Oulunsalon liikuntakeskus Tuohikuja 6 Pitkäkankaan koulu Opintie 6 Pysäköinti Kempele Kempelehallin yhteydessä on

Lisätiedot

4. Kaluston varaaminen ja kilpailutilojen kunnostaminen (viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä)

4. Kaluston varaaminen ja kilpailutilojen kunnostaminen (viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä) KILPAILUN JÄRJESTÄMISEN OHJEISTUS 1. Kilpailupaikka 2. Kilpailusta tiedottaminen 3. Tuomareiden ja toimihenkilöiden varaaminen 4. Kaluston varaaminen ja kilpailutilojen kunnostaminen (viimeistään kilpailua

Lisätiedot

Kilpailijaohje. Kaloppi Ralli Lopen Urheiluautoilijat ry - Karkkilan Urheiluautoilijat ry Loppi. Aikataulu kilpailupäivänä

Kilpailijaohje. Kaloppi Ralli Lopen Urheiluautoilijat ry - Karkkilan Urheiluautoilijat ry Loppi. Aikataulu kilpailupäivänä Kaloppi Ralli 13.1.2018 Lopen Urheiluautoilijat ry - Karkkilan Urheiluautoilijat ry Loppi Kilpailijaohje Aikataulu kilpailupäivänä klo 07:30 Kilpailutoimisto avataan, kilpailupapereiden tarkastus ja materiaalin

Lisätiedot

Hyvä S&A Päivät 2011, GIMME Liikelahjat 2011, CORE Congress & Events 2011 näytteilleasettaja,

Hyvä S&A Päivät 2011, GIMME Liikelahjat 2011, CORE Congress & Events 2011 näytteilleasettaja, Hyvä S&A Päivät 2011, GIMME Liikelahjat 2011, CORE Congress & Events 2011 näytteilleasettaja, Messujen aukioloaika Messut lähestyvät ja haluammekin muistuttaa teitä osastonne rakentamiseen liittyvistä

Lisätiedot

SÄHKÖISTYS Varikkoalueella on saatavissa rajoitetusti sähköä, alueelle järjestetyn sähkön on riitettävä kaikille!

SÄHKÖISTYS Varikkoalueella on saatavissa rajoitetusti sähköä, alueelle järjestetyn sähkön on riitettävä kaikille! Kilpailijainfo Tervehrys Seinäjoelta! Tervetuloa kilpailijaksi Vauhtiajoihin. Ohessa tietoa tapahtumasta. EPUAn sivustolla voit tutustua rataalueen karttaan, Seinäjoen kaupungin sivustolla on laajempi

Lisätiedot

AUTOLUOJUS RALLI F-cup 4. osakilpailu 23.08.2008

AUTOLUOJUS RALLI F-cup 4. osakilpailu 23.08.2008 AUTOLUOJUS RALLI F-cup 4. osakilpailu 23.08.2008 Hyvät AUTOLUOJUS-RALLIN osallistujat. Minulla on ilo toivottaa Teidät tervetulleeksi AUTOLUOJUS- Ralliin, joka on F-cupin neljäs ja samalla ensimmäinen

Lisätiedot

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007 Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007 Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 Sekakuoroliitto järjestää perinteiset Sekakuoropäivät ensi maaliskuussa Helsingissä. Tapahtuma alkaa lauantaina

Lisätiedot

TERVETULOA SALOHALLIIN! Ohjeita Salohallin käyttäjille

TERVETULOA SALOHALLIIN! Ohjeita Salohallin käyttäjille TERVETULOA SALOHALLIIN! Ohjeita Salohallin käyttäjille TERVETULOA SALOHALLIIN! TEKNISET TIEDOT Palloiluhalli Koko 52x32 m, yhteensä 1.664 m 2. Vapaa korkeus 12,5 m. Tila jaettavissa väliverhoin kolmeen

Lisätiedot

OSALLISTUMISEHDOT. Oripään lentokenttä - Hirvikoskentie 290, Oripää

OSALLISTUMISEHDOT. Oripään lentokenttä - Hirvikoskentie 290, Oripää OSALLISTUMISEHDOT 1. OKRA MAATALOUSNÄYTTELY ORIPÄÄN LENTOKENTÄLLÄ 4.-7.7.2018 Järjestäjä Paikka Lions Club Oripää ry Oripään lentokenttä - Hirvikoskentie 290, 32500 Oripää Aika 4.-7.7.2018 Aukioloajat

Lisätiedot

Kilpailijaohje. Kaloppi Ralli Lopen Urheiluautoilijat ry - Karkkilan Urheiluautoilijat ry Loppi. Aikataulu kilpailupäivänä

Kilpailijaohje. Kaloppi Ralli Lopen Urheiluautoilijat ry - Karkkilan Urheiluautoilijat ry Loppi. Aikataulu kilpailupäivänä Kaloppi Ralli 12.1.2019 Lopen Urheiluautoilijat ry - Karkkilan Urheiluautoilijat ry Loppi Kilpailijaohje Aikataulu kilpailupäivänä klo 07:30 Paperitarkastus alkaa, ennakkotutustumismateriaalin jako alkaa,

Lisätiedot

Vuoden 2016 Scandinavian Defendon Suurleiri- Kotkassa 2.-3.4.2016

Vuoden 2016 Scandinavian Defendon Suurleiri- Kotkassa 2.-3.4.2016 Vuoden 2016 Scandinavian Defendon Suurleiri- Kotkassa 2.-3.4.2016 LEIRIN OHJAAJAT: Jyrki Saario -pääkouluttaja Scandinavian Defendo Antti Nurmi 4.aste musta vyö Defendo -Defendo Blue pääkouluttaja -I.D.D.I-

Lisätiedot

JOENSUUN TAPAHTUMAPALVELUIDEN TAKSAT JA VUOKRAHINNASTO. Vapaa-aikalautakunta

JOENSUUN TAPAHTUMAPALVELUIDEN TAKSAT JA VUOKRAHINNASTO. Vapaa-aikalautakunta JOENSUUN TAPAHTUMAPALVELUIDEN TAKSAT JA VUOKRAHINNASTO Vapaa-aikalautakunta 15.12.2015 TAPAHTUMAPALVELUIDEN TAKSAT 1.1.2016 alkaen. Voimassa toistaiseksi. YLEISET LUVAT JA TAKSAT Taksa alv. 0 % Taksa sis.

Lisätiedot

OSASTON SUUNNITTELU. Liikkuvien seinille, kattoon ym. heijastettavien logojen tulee pysyä oman osaston rajojen sisäpuolella.

OSASTON SUUNNITTELU. Liikkuvien seinille, kattoon ym. heijastettavien logojen tulee pysyä oman osaston rajojen sisäpuolella. OSASTON SUUNNITTELU Seuraavat asiat teidän tulisi ottaa huomioon messuille valmistautuessanne. Huom! Jos yrityksenne käyttää ulkopuolista rakentajaa, käykää heidän kanssaan läpi osastoon suunnitteluun,

Lisätiedot

Messuohje NY-yrittäjille

Messuohje NY-yrittäjille Messuohje NY-yrittäjille Hyvä NY-yrittäjä! Kainuun Uskalla Yrittää -semifinaali järjestetään keskiviikkona 7.2. klo 12-16 Kajaanin Prismassa. NY-yritysten tulee osallistua messuille, osallistuminen messuille

Lisätiedot

TERVETULOA ARCTIC AGILITY TEAM ry:n JÄRJESTÄMIIN AGILITYKILPAILUIHIN JA JSP2016 SM-KILPAILUIHIN KEMINMAALLE!

TERVETULOA ARCTIC AGILITY TEAM ry:n JÄRJESTÄMIIN AGILITYKILPAILUIHIN JA JSP2016 SM-KILPAILUIHIN KEMINMAALLE! TERVETULOA ARCTIC AGILITY TEAM ry:n JÄRJESTÄMIIN AGILITYKILPAILUIHIN JA JSP2016 SM-KILPAILUIHIN KEMINMAALLE! Kiitos ilmoittautumisestasi 29.-31.7.2016 Keminmaalla järjestettäviin agilitykilpailuihin ja

Lisätiedot