Palvelukuvaus Ver

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Palvelukuvaus Ver 1.2 31.1.2005"

Transkriptio

1 Tässä dokumentissa kuvataan ZyXEL Communications Oy:n takuupalveluiden sisältöä. Dokumentissa on kuvattu ZyXEL elinikäisen takuun, vaihtotakuun ja sen onsite-takuulaajennuksen sisältö. Liitteessä A on lueteltu takuupalveluiden piiriin kuuluvat laitteet. Liitteessä B on toimintaohjeet palveluun. Palvelun tuottaja: ZyXEL Communications Oy ( ZyXEL ) Malminkaari Helsinki p. (09)

2 Yhteenveto ZyXEL laitetakuu Kaikilla ZyXEL laitteilla on kahden vuoden korjaamotakuu (ei käsitelty tässä dokumentissa). ZyXEL elinikäinen takuu ZyXEL Dimension räkkiasennettavilla kytkimillä on elinikäinen takuu (voimassa laitteen ensimmäisellä omistajalla). ZyXEL vaihtotakuu Edellisten lisäksi ZyXEL Dimension räkkiasennettavilla kytkimillä, ZyWALL palomuureilla ja Mini IP DSLAM laitteilla on kolmen vuoden vaihtotakuu. Siinä ZyXEL lähettää vaihtolaitteen asiakkaalle niin että se on perillä vikailmoitusta seuraavana työpäivänä. Vaihtotakuu on maksuton mutta voimassa vain rekisteröidyille laitteille. ZyXEL onsite-vaihtotakuu Vaihtotakuuseen on mahdollista hankkia maksullinen onsite-takuulaajennus. Siinä ZyXEL asentaja myös hoitaa laitteen vaihdon ja palauttaa asiakkaan back-upin laitteeseen. Onsite-vaihtotakuu koskee ZyXEL Dimension räkkiasennettavia kytkimiä ja ZyWALL palomuureja, mutta ei Mini IP DSLAM laitteita.

3 ZyXEL elinikäinen takuu Elinikäinen takuu kattaa ZyXEL Dimension räkkiasennettavat kytkimet seuraavin ehdoin: 1. Elinikäinen takuu on voimassa laitteen ensimmäiselle omistajalle. Jos ostaja myy kytkimen eteenpäin, elinikäinen vaihtotakuu raukeaa. Omistajan tulee vaadittaessa pystyä todentamaan hankinta esimerkiksi ostokuitilla. 2. Elinikäinen takuu on voimassa räkkiasennettaville Dimension-kytkimille (tarkempi luettelo liitteessä A). Muille kytkimille on voimassa normaali kahden vuoden korjaamotakuu. 3. Elinikäinen takuu on voimassa kytkimille, jotka on hankittu marraskuun 2004 aikana tai sen jälkeen. Sitä ennen hankituille laitteille on voimassa normaali kahden vuoden korjaamotakuu. 4. Elinikäinen takuu kattaa tuotteen valmistus- ja materiaalivirheet kytkimessä. Elinikäinen takuu kattaa myös kytkimen tuulettimet, virtalähteet, sekä GBICja mini-gbic transceiverit. Elinikäisen takuun piiriin eivät kuulu viat jotka aiheutuvat ohjelmistosta tai firmwaresta. 5. Jos elinikäisen takuun piiriin kuuluva laite rikkoutuu takuuaikana, asiakas voi toimittaa sen huoltoon. ZyXEL tarkistettuaan laitteen ja vahvistettuaan sen olevan viallinen valintansa mukaan joko korjaa tai vaihtaa sen toiseen omalla kustannuksellaan. Vaihtolaite voi olla uusi tai korjattu laite ja sen malli voi erota alkuperäisestä, kunhan ominaisuudet ovat alkuperäiseen takuulaitteeseen verrattuna samat tai paremmat. 6. Jos takuulaite ZyXEL asiantuntijoiden tutkimuksissa osoittautuu ehjäksi, se palautetaan asiakkaalle tämän kustannuksella. 7. Asiakas vastaa aina itse järjestelmänsä varmuuskopioiden ottamisesta, niiden toimivuuden tarkastamisesta ja palauttamisesta vaihtolaitteeseen. Asiakas vastaa myös alkuperäisen laitteen firmware-päivityksistä: vaihtolaite toimitetaan aina uusimmalla firmware-versiolla, eikä vanhemmalla firmwarella otettua varmuuskopiota pysty siihen välttämättä palauttamaan. 8. Vastuu takuupalvelujen mahdollisista virheistä rajoittuu virheen korjaamiseen. ZyXEL ei vastaa loppuasiakkaan järjestelmissä olevien tietojen tuhoutumisesta, katoamisesta tai muuttumisesta, tietojen uudelleen luomisen aiheuttamista kustannuksista, eikä muistakaan välittömistä tai välillisistä vahingoista kuten saamatta jääneestä voitosta tai kateostoista. Muut elinikäisen takuun ehdot ovat yhtenevät ZyXELin yleisten toimitus-, takuu- ja RMA-ehtojen kanssa.

4 ZyXEL vaihtotakuu Vaihtotakuu kattaa ZyXEL Dimension kytkimet ja ZyWALL-sarjan palomuurit seuraavin ehdoin: 1. Vaihtotakuu on voimassa räkkiasennettaville Dimension-kytkimille, ZyWALL palomuureille ja Mini IP DSLAM laitteille (tarkempi luettelo liitteessä A). 2. Vaihtotakuu on voimassa kolmen vuoden ajan laitteen hankinnasta. Asiakkaan tulee vaadittaessa pystyä osoittamaan hankintapäivä esimerkiksi ostokuitilla. 3. Vaihtotakuu on voimassa vain takuupalveluun rekisteröityneille asiakkaille. Asiakkaan tulee rekisteröityä palveluun kolmen kuukauden sisällä laitteen hankinnasta. Rekisteröinti on maksuton. 4. Vaihtotakuu on voimassa kytkimille ja palomuureille, jotka on hankittu marraskuun 2004 aikana tai sen jälkeen. Sitä ennen hankituille laitteille on voimassa normaali kahden vuoden korjaamotakuu. 5. Vaihtotakuu kattaa tuotteen valmistus- ja materiaalivirheet sekä GBIC- tai mini-gbic transceiverit jos ne on hankittu yhtä aikaa kytkimen kanssa sekä mainittu rekisteröitymisen yhteydessä. Myöhemmin hankitut transceiverit eivät kuulu vaihtotakuun piiriin, eivät myöskään lisälaitteet kuten WLANkortit, eivätkä laitteen ulkoiset komponentit kuten ulkoiset virtalähteet ja kaapelit. Kaikille näille on voimassa normaali kahden vuoden korjaamotakuu. Vaihtotakuun piiriin eivät myöskään kuulu viat jotka aiheutuvat ohjelmistosta tai firmwaresta. 6. Jos vaihtotakuun piiriin kuuluva laite rikkoutuu takuuaikana, asiakas ilmoittaa siitä ZyXEL tukeen jolloin ZyXEL lähettää asiakkaalle vaihtolaitteen. Vaihtolaite on perillä seuraavan työpäivän aikana, jos vikailmoitus on toimitettu kello 13:00 mennessä. Asiakkaan tulee palauttaa viallinen laite vaihtolaitetta tuovalle lähetille. 7. Vaihtolaitetta ei välttämättä pystytä toimittamaan seuraavan työpäivän aikana 96-alkuisten postinumeroiden alueille, Ahvenanmaalle tai Suomenlinnaan. 8. Vaihtolaite voi olla korjattu laite ja sen malli voi erota alkuperäisestä, kunhan ominaisuudet ovat alkuperäiseen laitteeseen verrattuna samat tai paremmat. 9. Asiakas vastaa aina itse järjestelmänsä varmuuskopioiden ottamisesta, niiden toimivuuden tarkastamisesta ja palauttamisesta vaihtolaitteeseen. Asiakas vastaa myös alkuperäisen laitteen firmware-päivityksistä: vaihtolaite toimitetaan aina uusimmalla firmware-versiolla, eikä vanhemmalla firmwarella otettua varmuuskopiota pysty siihen välttämättä palauttamaan.

5 10. Valmistajan vastuu takuupalvelujen mahdollisista virheistä rajoittuu virheen korjaamiseen. ZyXEL ei vastaa loppuasiakkaan järjestelmissä olevien tietojen tuhoutumisesta, katoamisesta tai muuttumisesta, tietojen uudelleen luomisen aiheuttamista kustannuksista, eikä muistakaan välittömistä tai välillisistä vahingoista kuten saamatta jääneestä voitosta tai kateostoista. Muut vaihtotakuun ehdot ovat yhtenevät ZyXELin yleisten toimitus-, takuu- ja RMAehtojen kanssa. ZyXEL onsite-vaihtotakuu ZyXELin vaihtotakuuta on mahdollista laajentaa maksullisella onsite-palvelulla. Onsite-vaihtotakuu koskee ZyXEL Dimension räkkiasennettavia kytkimiä ja ZyWALL palomuureja, mutta ei Mini IP DSLAM laitteita. Onsite-vaihtotakuuseen pätevät samat palveluehdot kuin vaihtotakuuseen seuraavin muutoksin ja lisäyksin: 1. Jos onsite-takuun piiriin kuuluva laite rikkoutuu takuuaikana, asiakas ilmoittaa siitä ZyXEL tukeen. ZyXEL tai ZyXELin valtuuttama huoltoyhtiö tulee paikan päälle vaihtamaan laitteen uuteen seuraavan työpäivän aikana, edellyttäen että vikailmoitus on tehty viimeistään kello 13:00. Asentaja palauttaa laitteeseen varmistukset jos ne ovat käytettävissä ja kytkee laitteen verkkoon. Samalla asiakas palauttaa alkuperäisen viallisen laitteen asentajalle. 2. Asiakkaan on huolehdittava siitä, että ZyXELin edustajalla on pääsy työn kohteena oleviin tiloihin ja laitteisiin sekä asianmukaiset työskentelyolosuhteet takuupalvelujen toteuttamiseksi. 3. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan palveluntarjoajalle kirjallisesti, kun takuun kohteena olevan laitteen sijaintiosoite tai muut yhteystiedot muuttuvat. Jos ilmoitusta ei ole tehty, takuu raukeaa. 4. Laitteen rekisteröiminen Onsite-vaihtotakuupalveluun edellyttää laitekohtaista ID-numeroa joka löytyy onsite-takuun tuotepakkauksesta. 5. Onsite-vaihtotakuu on maksullinen palvelu, joka myönnetään kolmen vuoden ajaksi kerrallaan.

6 Ylivoimainen este (force majeure) Seuraavia seikkoja pidetään vapauttamisperusteina, mikäli ne estävät tai viivästyttävät takuuehtojen täyttämistä: työselkkaus, tulipalo, sota, kapina, sekä jokainen muu seikka, johon valmistaja ei voi vaikuttaa, kuten takavarikko, valuuttarajoitukset, lainsäännökset ja viranomaismääräykset, vienti- tai tuontilisenssin epääminen, kuljetusvälineiden niukkuus, yleinen tavaran niukkuus, käyttövoimarajoitukset sekä mahdollisten alihankkijoiden toimituksissa olevat virheet tai toimitusviivästykset.

7 LIITE A TAKUUN PIIRIN KUULUVAT LAITTEET DIMENSION FAST ETHERNET (elinikäinen takuu, vaihtotakuu, onsite-vaihtotakuu) Dimension ES-1016A Dimension ES-1024A Dimension ES Dimension ES Dimension ES-2008-GTP Dimension ES-2008-SC Dimension ES-2008-SC Dimension ES Dimension ES Dimension ES-3024 DC Dimension ES Dimension ES-4024 DC DIMENSION GIGABIT ETHERNET (elinikäinen takuu, vaihtotakuu, onsite-vaihtotakuu) Dimension GS Dimension GS Dimension GS Dimension GS Dimension GS-3012F ZyWALL (vaihtotakuu, onsite-vaihtotakuu) ZyWALL ZyWALL 2WE ZyWALL HomeVPN II ZyWALL ZyWALL 10W ZyWALL 30W ZyWALL ZyWALL ZyWALL IDP-10 Mini IP DSLAM (vaihtotakuu) IES-1000M IES-1000M DC AAM (ADSL Annex A module) AAM (ADSL Annex B module) SAM (G.SHDSL module) N/A IES

8 LIITE B TOIMINTAOHJEET Vikatilanteessa asiakas ottaa yhteyttä ZyXELin valtuuttamaan huolto- ja tukipalveluun: Infocare Finland Oy Ab Sorvaajankatu Helsinki Puh. (09) (arkisin klo 8-16) Puh (klo 8-18, 0,95 /min + ppm) Seuraavat tiedot on esitettävä takuuta varten: Tuotenumero (esim. ES-1124) Sarjanumero (yleensä laitteen pohjassa) Kattava vikakuvaus Laitteen ostokuitti tai sen kopio

MÄNTSÄLÄN SÄHKÖ OY / MSOYNET YLEISET SOPIMUSEHDOT YRITYSASIAKKAILLE 1.6.2012

MÄNTSÄLÄN SÄHKÖ OY / MSOYNET YLEISET SOPIMUSEHDOT YRITYSASIAKKAILLE 1.6.2012 MÄNTSÄLÄN SÄHKÖ OY / MSOYNET YLEISET SOPIMUSEHDOT YRITYSASIAKKAILLE 1.6.2012 Nämä ehdot ovat Tietoliikenteen ja tietotekniikan keskusliitto, FiCom ry:n suosittelemat ja Kuluttajaviraston/kuluttajaasiamiehen

Lisätiedot

Porrasinfo Oy:n palvelujen yleiset toimitusehdot yritysasiakkaille

Porrasinfo Oy:n palvelujen yleiset toimitusehdot yritysasiakkaille Porrasinfo Oy:n palvelujen yleiset toimitusehdot yritysasiakkaille 1. Toimitusehtojen soveltaminen Näitä toimitusehtoja sovelletaan Porrasinfo Oy:n (jäljempänä Porrasinfo ) asiakkaalle toimittamiin palveluihin,

Lisätiedot

1. Määritelmät. 2. Ohjelmiston käyttöehdot

1. Määritelmät. 2. Ohjelmiston käyttöehdot MATRISET OY:N YLEISET SOPIMUSEHDOT 2012 2 Sisällysluettelo 1. Määritelmät 3 2. Ohjelmiston käyttöehdot..3 3. Toimitusehdot ja vaaranvastuun siirtyminen 4 4. Maksuehdot.. 4 5. Lisämaksut ja hintojen muuttaminen

Lisätiedot

AinaCom Oy:n palveluiden yleiset sopimusehdot yrityksille ja yhteisöille 1.1.2007

AinaCom Oy:n palveluiden yleiset sopimusehdot yrityksille ja yhteisöille 1.1.2007 AinaCom Oy:n palveluiden yleiset sopimusehdot yrityksille ja yhteisöille 1.1.2007 ainacom.fi 2 AinaCom Oy:n yleiset toimitusehdot 1 Soveltamisala... 4 1.1 Sopimusehtojen soveltaminen... 4 1.2 Laitteiden

Lisätiedot

Verifone maksupäätetuotteiden ja palveluiden yleiset toimitusehdot

Verifone maksupäätetuotteiden ja palveluiden yleiset toimitusehdot Voimassa alkaen 18.3.2015 1 / 5 Verifone maksupäätetuotteiden ja palveluiden yleiset toimitusehdot 1 Soveltamisala 1.1 Toimitusehtojen soveltaminen Näitä toimitusehtoja sovelletaan Verifone Finland Oy:n

Lisätiedot

Valtavalo Oy:n Toimitusehdot Voimassa 22.12.2011 alkaen

Valtavalo Oy:n Toimitusehdot Voimassa 22.12.2011 alkaen Valtavalo Oy:n Toimitusehdot Voimassa 22.12.2011 alkaen 1. Soveltamisala Näitä toimitusehtoja (jäljempänä Toimitusehdot ) sovelletaan Valtavalo Oy:n (jäljempänä Myyjä ) ja asiakkaan (jäljempänä Ostaja

Lisätiedot

LIITE: Laitteiden huolto- ja takuuehdot, 6.3.2013 HUOLTO- JA TUKIPALVELUJEN EHDOT. Huoltopalvelun sisältö

LIITE: Laitteiden huolto- ja takuuehdot, 6.3.2013 HUOLTO- JA TUKIPALVELUJEN EHDOT. Huoltopalvelun sisältö HUOLTO- JA TUKIPALVELUJEN EHDOT Huoltopalvelun sisältö LIITE: Laitteiden huolto- ja takuuehdot, 6.3.2013 Huoltopalvelu tarkoittaa laitteissa ilmenneiden vikojen ja virheiden korjaamista sekä erikseen kirjallisesti

Lisätiedot

Suupohjan Seutuverkko Oy:n liittymäsopimuksen yleiset sopimusehdot. Sopimusehdot voimassa 8.4.2009 alkaen

Suupohjan Seutuverkko Oy:n liittymäsopimuksen yleiset sopimusehdot. Sopimusehdot voimassa 8.4.2009 alkaen Suupohjan Seutuverkko Oy:n liittymäsopimuksen yleiset sopimusehdot Sopimusehdot voimassa 8.4.2009 alkaen 1. YLEISTÄ Näitä ehtoja sovelletaan Suupohjan Seutuverkko Oy:n (Verkon omistaja) liittymien toimituksiin

Lisätiedot

Rammy Oy ja kotisivujen ominaisuudet sekä toimitusehdot 19.8.2014 alkaen, voimassa toistaiseksi.

Rammy Oy ja kotisivujen ominaisuudet sekä toimitusehdot 19.8.2014 alkaen, voimassa toistaiseksi. Rammy Oy ja kotisivujen ominaisuudet sekä toimitusehdot 19.8.2014 alkaen, voimassa toistaiseksi. Ylläpitäjä: Rammy Oy, Koivupurontie 54, 70900 Toivala. Y-tunnus: 2550304-2, yritys on perustettu 2013. Asiakaspalvelu

Lisätiedot

Atea Finland Oy Yleiset sopimusehdot

Atea Finland Oy Yleiset sopimusehdot 1. Yleisten sopimusehtojen soveltaminen ja sopimuksen syntyminen 1.1. Näitä yleisiä ehtoja ( Yleiset Ehdot ) sovelletaan Atea Finland Oy:n ( Atea ) ja sen kanssa sopimuksen ( Sopimus ) tehneen asiakkaan

Lisätiedot

Maantieteellinen alue, jonka sisällä Palvelu toimii tarjotulla hinnalla näiden yleisten palveluehtojen tarkoittamalla tavalla.

Maantieteellinen alue, jonka sisällä Palvelu toimii tarjotulla hinnalla näiden yleisten palveluehtojen tarkoittamalla tavalla. HELPTEN PALVELUN 1(13) 1. KÄSITTEET JA SOVELTAMINEN 1.1 Määritelmät Ajoalue Ajoneuvolaitteisto Asennusliike Maantieteellinen alue, jonka sisällä Palvelu toimii tarjotulla hinnalla näiden yleisten palveluehtojen

Lisätiedot

AdGold Oy 2015 - Yleiset sopimusehdot

AdGold Oy 2015 - Yleiset sopimusehdot AdGold Oy 2015 - Yleiset sopimusehdot AdGold Oy:n palveluiden yleiset sopimusehdot alkaen 1.4.2015. Yleiset sopimusehdot 1 Soveltamisala 1.1 Sopimusehtojen soveltaminen Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan

Lisätiedot

5 Palvelun sisältö ja palveluun sovellettavat erityiset ehdot.

5 Palvelun sisältö ja palveluun sovellettavat erityiset ehdot. palvelun kohtuullisen ajan kuluessa sopimuksen allekirjoittamisesta tai tilausvahvistuksesta. 1 Sopimusehtojen voimaantulo Nämä toimitusehdot tulevat voimaan 1.7.2010 ja ovat voimassa toistaiseksi. Näiden

Lisätiedot

Yleiset sopimusehdot. Määritelmät. Sopimuksen sisältö. Järjestelmän toimitus

Yleiset sopimusehdot. Määritelmät. Sopimuksen sisältö. Järjestelmän toimitus 1 (5) Yleiset sopimusehdot 1. Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan Smarthome by EKE (aiemmin ebts ) -kotiautomaatiojärjestelmien toimituksiin, mikäli osapuolet ovat siitä kirjallisesti tai muulla tavalla

Lisätiedot

MOBIE OY:N YLEISET SOPIMUSEHDOT KOSKIEN MOBIE ZINE VERKKOPALVELUA 27.2.2014

MOBIE OY:N YLEISET SOPIMUSEHDOT KOSKIEN MOBIE ZINE VERKKOPALVELUA 27.2.2014 MOBIE OY:N YLEISET SOPIMUSEHDOT KOSKIEN MOBIE ZINE VERKKOPALVELUA 27.2.2014 2 SISÄLLYS 1. Sopimuksen tausta ja tarkoitus... 1 2. Sopimuksessa käytettävät määritelmät ja termit... 1 3. Käyttöoikeus Ohjelmistopalveluun

Lisätiedot

Kodin palvelut -verkkokaupan toimitusehdot

Kodin palvelut -verkkokaupan toimitusehdot Kodin palvelut -verkkokauppa on :n, y-tunnus 1475607-9, (jäljempänä Sonera ) ylläpitämä markkinapaikka, jossa myydään kodin viihde-elektroniikkaan, tietotekniikkaan ja tiedonsiirtoon liittyviä laitteita

Lisätiedot

SAAS 11 ELISAN SAAS-PALVELUIDEN ERITYISEHDOT YRITYSASIAKKAILLE. 3 Palvelu ja palvelun käyttäminen

SAAS 11 ELISAN SAAS-PALVELUIDEN ERITYISEHDOT YRITYSASIAKKAILLE. 3 Palvelu ja palvelun käyttäminen 1 (9) SAAS 11 ELISAN SAAS-PALVELUIDEN ERITYISEHDOT YRITYSASIAKKAILLE 1 Soveltamisala ja muut sopimusehdot Näitä sopimusehtoja sovelletaan Elisa Oyj:n ja sen konserniyhtiöiden (jäljempänä Elisa) yritysasiakkaille

Lisätiedot

Netplaza Oy:n palveluiden yleiset sopimusehdot 1.7.2010 1 YLEISTÄ

Netplaza Oy:n palveluiden yleiset sopimusehdot 1.7.2010 1 YLEISTÄ Netplaza Oy:n palveluiden yleiset sopimusehdot 1.7.2010 1 YLEISTÄ Näitä ehtoja sovelletaan Netplaza Oy:n (yhtiö) palveluiden toimituksiin kuluttaja- tai yritysasiakkaille (asiakas). Lisäksi sovelletaan

Lisätiedot

SAAS-EHDOT 09 ELISAN SAAS-PALVELUIDEN ERITYISEHDOT YRITYSASIAKKAILLE. osia ja vaihtaa käyttämiään lisensoijia tai alihankkijoita.

SAAS-EHDOT 09 ELISAN SAAS-PALVELUIDEN ERITYISEHDOT YRITYSASIAKKAILLE. osia ja vaihtaa käyttämiään lisensoijia tai alihankkijoita. 1 (7) ELISAN SAAS-PALVELUIDEN ERITYISEHDOT YRITYSASIAKKAILLE 1 Yleistä Näitä sopimusehtoja sovelletaan Elisa Oyj:n ja sen konserniyhtiöiden (jäljempänä Elisa) yritysasiakkaalle toimittamiin Software as

Lisätiedot

Maantieteellinen alue, jonka sisällä Palvelu toimii tarjotulla hinnalla näiden yleisten palveluehtojen tarkoittamalla tavalla.

Maantieteellinen alue, jonka sisällä Palvelu toimii tarjotulla hinnalla näiden yleisten palveluehtojen tarkoittamalla tavalla. HELPTEN PALVELUN 1(13) 1. KÄSITTEET JA SOVELTAMINEN 1.1 Määritelmät Ajoalue Ajoneuvolaitteisto Mobiililaite Asennusliike Asiakas Helpten Hinnasto Laite Näppäinlaite Palvelu Maantieteellinen alue, jonka

Lisätiedot

HP ProLiant- ja X86 -palvelimet ja -ratkaisut. Maailmanlaajuista rajoitettua takuuta ja teknistä tukea koskevat ehdot 392512-039

HP ProLiant- ja X86 -palvelimet ja -ratkaisut. Maailmanlaajuista rajoitettua takuuta ja teknistä tukea koskevat ehdot 392512-039 HP ProLiant- ja X86 -palvelimet ja -ratkaisut Maailmanlaajuista rajoitettua takuuta ja teknistä tukea koskevat ehdot 392512-039 4.11.2011 Laitteiston rajoitettu takuu Yleiset ehdot Tämä on HP:n rajoitetun

Lisätiedot

YR YSE 06 ELISAN YLEISET SOPIMUSEHDOT YRITYSASIAKKAILLE

YR YSE 06 ELISAN YLEISET SOPIMUSEHDOT YRITYSASIAKKAILLE 1 (5) ELISAN YLEISET SOPIMUSEHDOT YRITYSASIAKKAILLE 1 Yleistä Näitä sopimusehtoja sovelletaan Elisa Oyj:n ja sen konserniyhtiöiden (jäljempänä Elisa) yritysasiakkaalle toimittamiin palveluihin ja tuotteisiin

Lisätiedot

Asiakas, joka tilaa palvelun pääasiassa muuhun tarkoitukseen kuin elinkeinotoimintaansa varten.

Asiakas, joka tilaa palvelun pääasiassa muuhun tarkoitukseen kuin elinkeinotoimintaansa varten. MAXISAT OY:N MAXIVISION-PALVELUN YLEISET SOPIMUSEHDOT 01.03.2015 1. SOVELTAMISALA 1.1. Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan Maxisatin asiakkaalle tarjoamiin Maxivision tuotteisiin ja palveluihin ja

Lisätiedot

F-Solutions Oy Yleiset sopimusehdot 1 (5) PL 7 90571 OULU p. 044 0860 030 11.11.2014

F-Solutions Oy Yleiset sopimusehdot 1 (5) PL 7 90571 OULU p. 044 0860 030 11.11.2014 F-Solutions Oy Yleiset sopimusehdot 1 (5) PL 7 90571 OULU p. 044 0860 030 11.11.2014 Yleiset sopimusehdot 1 Määritelmät ja soveltamisala 2 Sopimuksen tekeminen 2.1 Sopimuksen tekemättä jättäminen Tässä

Lisätiedot

YR YSE 11 ELISAN YLEISET SOPIMUSEHDOT YRITYSASIAKKAILLE

YR YSE 11 ELISAN YLEISET SOPIMUSEHDOT YRITYSASIAKKAILLE 1 / 8 YR YSE 11 ELISAN YLEISET SOPIMUSEHDOT YRITYSASIAKKAILLE 1 Soveltamisala ja muut sopimusehdot Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan kaikkiin Elisa Oyj:n ja sen konserniyhtiöiden (jäljempänä Elisa)

Lisätiedot

SOPIMUSEHDOT, FORTUM FIKSU MÖKIN OMISTAJALLE / LISÄLAITTEET

SOPIMUSEHDOT, FORTUM FIKSU MÖKIN OMISTAJALLE / LISÄLAITTEET Sopimusehdot 1 (7) SOPIMUSEHDOT, FORTUM FIKSU MÖKIN OMISTAJALLE / LISÄLAITTEET 1. Lyhenteet Näissä sopimusehdoissa käytetään seuraavia määriteltyjä termejä: "Asiakas": Näiden sopimusehtojen kohdan 3 mukainen

Lisätiedot

YRITYKSET & YHTEISÖT 1(5) 01.01.2012 SOPIMUSEHDOT 1. YLEISTÄ 2. MÄÄRITELMÄT 3. SOPIMUKSEN SYNTYMINEN 4. TOIMITUS

YRITYKSET & YHTEISÖT 1(5) 01.01.2012 SOPIMUSEHDOT 1. YLEISTÄ 2. MÄÄRITELMÄT 3. SOPIMUKSEN SYNTYMINEN 4. TOIMITUS 1(5) 01.01.2012 SOPIMUSEHDOT YRITYKSET & YHTEISÖT TELEYRITYKSEN PALVELUIDEN YLEISET SOPIMUSEHDOT YRITYKSILLE JA YHTEISÖILLE 1. YLEISTÄ Näitä ehtoja sovelletaan Teleyrityksen palveluiden toimituksiin yritys-

Lisätiedot

SYNKKA LAATU -PALVELUKUVAUS

SYNKKA LAATU -PALVELUKUVAUS Liite 1 SYNKKA LAATU -PALVELUKUVAUS 1. Yleistä Tässä palvelukuvauksessa kerrotaan mihin sääntöihin Synkka Laatu (myöhemmin laadunvarmistuspalvelu) perustuu, mitkä ovat asiakkuuden edellytykset ja kuinka

Lisätiedot

Käyttäjä sitoutuu noudattamaan Käyttöehtoja rastittamalla "Hyväksyn erityisehdot" ja painamalla LATAA-painiketta.

Käyttäjä sitoutuu noudattamaan Käyttöehtoja rastittamalla Hyväksyn erityisehdot ja painamalla LATAA-painiketta. KÄYTTÖEHTOJEN SOVELTAMINEN JA SOPIMUKSEN SYNTYMINEN DNA Prepaid -palveluissa noudatetaan DNA Prepaidin toimitusehtoja. Näitä käyttöehtoja noudatetaan DNA Prepaid Latauspalvelussa (jäljempänä Palvelu).

Lisätiedot

URAKKAMAAILMA.FI PALVELU- JA SOPIMUSEHDOT

URAKKAMAAILMA.FI PALVELU- JA SOPIMUSEHDOT URAKKAMAAILMA OY Voimassa 15.1.2015 lukien 1 (10) URAKKAMAAILMA.FI PALVELU- JA SOPIMUSEHDOT 1. SOVELTAMINEN JA KOHDE 1.1 Näitä Sopimusehtoja sovelletaan Urakkamaailma Oy:n (Urakkamaailma on Remonttibulevardi

Lisätiedot