MPEG-vianmääritys. Huom: Lisätietoja kardiologiatyökaluista ja MPEG-kuvien katsomisesta on WEB tietämyskannassa.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "MPEG-vianmääritys. Huom: Lisätietoja kardiologiatyökaluista ja MPEG-kuvien katsomisesta on WEB1000 5.1 - tietämyskannassa."

Transkriptio

1 MPEGvianmääritys Tämä osa on tarkoitettu MPEGkuvia katsoville kardiologiakäyttäjille. Katso seuraavista aiheista ohjeita, jos kohtaat ongelmia MPEGkuvia katsoessasi. Tarvittavat MPEGkomponentit Kardiologiakäyttöoikeuden omistavat Netscapekäyttäjät eivät voi katsoa MPEGkuvia Ydinlääketieteen MPEGkuvia ei voi toistaa WEB1000 toimii johdonmukaisen oudosti katsottaessa MPEGkuvia Väärä bittisyvyys Webselain ei tunnista bittisyvyyden muutosta Kuvan valitsin ei päivity Väärin asennetut MPEGkomponentit Väärä DirectXversio WEB1000 toimii epäluotettavassa tilassa Huom: Lisätietoja kardiologiatyökaluista ja MPEGkuvien katsomisesta on WEB tietämyskannassa. TuoteID: Osa

2 : Tarvittavat MPEGkomponentit Kardiologiakäyttöoikeuden lisäksi seuraavat ohjelmistokomponentit tulee asentaaweb1000koneelle. Agfa MPEG Components DirectX 9.0 tai uudempi Bittisyvyyden asetus 24 bittiin MPEGkuville, 24 tai 32 bittiin aalloille JRE version 1.4.2_05 Huom: MPEGkuvia ei tueta muissa kuin Windowsympäristöissä. Käyttäjät, jotka käyttävät WEB1000järjestelmää kardiologiakäyttöoikeudella, voivat katsoa monikehyksisiä kuvia, joissa on MPEGkomponentteja. Kardiologiakäyttöoikeuden lisäksi asiakaskoneeseen on asennettava tietyt ohjelmistot MPEGkoodattujen kuvien katsomiseksi. Jos saat suojausvaroituksen yrittäessäsi katsoa MPEGkuvaa, valitse Aina. TuoteID:

3 : Kardiologiakäyttöoikeuden omistavat Netscapekäyttäjät eivät voi katsoa MPEGkuvia Toisin kuin Internet Explorerin käyttäjiä, Netscapen käyttäjiä ei kehoteta asentamaan MPEGkomponentteja, kun he käyttävät ensimmäistä kertaa WEB1000järjestelmää. Jos MPEGkomponentteja ei ole asennettu, kardiologiakäyttöoikeuksien haltijat eivät voi katsoa MPEGkuvia. Netscape ei tue mekanismia, joka kehottaa käyttäjiä asentamaan MPEG (ActiveX) komponentit. Netscapen käyttäjiä ei kehoteta asentamaan MPEGkomponentteja ja niinpä he eivät myöskään voi katsella MPEGkuvia. Asenna MPEGkomponentit manuaalisesti. MPEGkomponenttien asennus 1. Kirjoita selainikkunaan missä <palvelin> on webpalvelimen nimi. Jos et tiedä webpalvelimen nimeä, kysy järjestelmänvalvojalta. 2. Valitse Tiedoston lataus valintaikkunassa Avaa. 3. Hyväksy käyttöoikeussopimus valitsemalla Kyllä. 4. Valitse Asenna. 5. Valitse OK. 6. Käynnistä kone uudelleen. Huom: Ota yhteys järjestelmänvalvojaan, jos sinulla on ongelmia asennuksen kanssa. TuoteID:

4 : Ydinlääketieteen MPEGkuvia ei voi toistaa Yrittäessäni katsoa MPEGkuvaa kuva ensin tulee näkyviin ja sitten katoaa. MPEGkuvaa ei toisteta ja näyttö pimenee, kun yritän tehdä jotain. na on koneelle asennettu DirectXversio. DirectX 9.0 tai uudempi tarvitaan ydinlääketieteen (NM, Nuclear Medicine) MPEGkuvien toistamiseen. Päivitä DirectXversioksi 9.0. Päivitys voi kestää kolmesta viiteen minuuttiin. DirectXversion päivittäminen 1. Kirjoita selainikkunaan missä <palvelin> on webpalvelimen nimi. Jos et tiedä webpalvelimen nimeä, kysy järjestelmänvalvojalta. 2. Valitse Tiedoston lataus valintaikkunassa Avaa. 3. Hyväksy käyttöoikeussopimus valitsemalla Kyllä. 4. Valitse Asenna. 5. Käynnistä kone uudelleen. Huom: Kone on käynnistettävä uudelleen DirectXpäivityksen jälkeen. TuoteID:

5 : WEB1000 toimii johdonmukaisen oudosti katsottaessa MPEGkuvia MPEGkuvat näkyvät venyneinä tai vääristyneinä tai eivät näy lainkaan. WEB1000järjestelmän johdonmukaisen outo toiminta yritettäessä katsoa MPEGkuvia voi johtua tietokoneen videokortista. Outo toiminta voi olla MPEGkuvan venyttämistä täyteen leveyteen, jolloin se vääristyy, tai MPEGkuvia ei ehkä näytetä lainkaan. Voit selvittää, johtuvatko MPEGongelmat videokortin ajureista, testaamalla ajurit vähintään kahdella koneella, joissa on sama laitteisto ja sama DirectXversio. Jos MPEGongelma toistuu, kyse on todennäköisesti ajurista. an on neljä mahdollista ratkaisua: Lataa valmistajan sivustolta videokortin ajureiden päivitys. Lataa uudet ajurit Microsoftin sivustolta. Päiviä DirectXversiosi. Vaihda videokorttimerkkiä. Katso eri vaihtoehdoista lisätietoja videokortin valmistajan oppaista tai ota yhteys järjestelmävalvojaan. TuoteID:

6 : Väärä bittisyvyys Vastaanotin seuraavan virheilmoituksen bittisyvyydestä kirjautuessani WEB1000järjestelmään: Katsoaksesi aaltona kunnolla, vaaditaan vähintään 24 bitin värisyvyys. Käyttäjien on asetettava bittisyvyys 24 tai 32 bittiin saadakseen parhaan aaltojen ja MPEGkuvien kuvalaadun ja koneen toiminnan. Varmista, että webseleimen ikkuna on suljettu ennen bittisyvyyden muuttamista. Suositeltava bittisyvyys WEB1000järjestelmässä on 24 tai 32 bittiä radiologia ja kardiologiatiedoille. Katsottaessa lääketieteellisiä kuvia alle 24 bitin bittisyvyydellä kuvalaatu ei ole riittävä. Katsottaessa aaltokoodattuja kuvia alle 24 bitin bittisyvyydellä kuvalaatu on huono. Macintoshin käyttäjät voivat katsoa aaltoja ja saadakseen parhaan kuvalaadun heidän tulee asettaa värien määrä miljooniin. Muuta bittisyvyys asianmukaisesti. Bittisyvyyden muuttaminen 1. Sulje kaikki selaimet. 2. Valitse Käynnistävalikosta Asetukset Ohjauspaneeli. 3. Kaksoisnapsauta Näyttö. 4. Avaa Asetuksetvälilehti. 5. Valitse Värien määrä luettelosta 24 bittiä tai 32 bittiä. 6. Napsauta OK. Bittisyvyyden muuttaminen Macintoshissa 1. Paina omenanäppäintä. 2. Valitse Järjestelmäasetukset. 3. Valitse Näyttö. 4. Aseta väriasetukseksi Miljoonia. Webselain ei tunnista bittisyvyyden muutosta TuoteID:

7 : Webselain ei tunnista bittisyvyyden muutosta Webselain ei tunnista bittisyvyyden muutosta. Internet Explorer ei tunnista, että bittisyvyys on muutettu 24 bitistä 32 bittiin MPEGobjektien tai aaltojen katsomista varten. Varmista, että webseleimen ikkuna on suljettu ennen bittisyvyyden muuttamista. Varmistaaksesi, että Internet Explorer tunnistaa bittisyvyyden muutoksen, tarkista, että kaikki selaimen ikkunat on suljettu ennen muutoksen tekemistä. Väärä bittisyvyys TuoteID:

8 : Kuvan valitsin ei päivity Toistettaessa MPEGkuvaa kuvan valitsin ei päivity. Kuvan valitsin toimii oikein katsottaessa muita kuin MPEGkuvia. Kuvan valitsimen tulisi päivittyä ja osoittaa näytettävä kuvakehys MPEGkuvia toistettaessa aivan kuten se tekee elokuvanäytön kanssa; se ei kuitenkaan päivity. Tietokonee säästää resursseja MPEGkuvan näyttämiseen eikä siksi päivitä kuvan valitsinta toiston aikana. Mikään ohjelmiston tai laitteiston säätö ei ratkaise tätä ongelmaa. TuoteID:

9 : Väärin asennetut MPEGkomponentit Yrittäessäni katsoa MPEGkuvaa sain seuraavan virheilmoituksen: MPEG komponetit eivät ole kunnolla asennetut. Wavelets käytetään CINEmuodossa. MPEGkomponentteja tarvitaan MPEGkuvien katseluun. Jos et asentanut MPEGkomponentteja, kun ensimmäisen kerran kirjauduit WEB1000järjestelmään, suorita asennus tämän sivun ohjeiden mukaisesti. Asenna MPEGkomponentit suorittamalla MPEGComponents.exe. Esille tulevat valintaikkunat ja tarjottavat vaihtoehdot vaihtelevat tietokoneesi asetusten mukaan. On mahdollista, että MPEGkomponentteja on asennettu tietokoneelle ja ne pitää päivittää, tai sitten koneella ei ole lainkaan MPEGkomponentteja. MPEGComponents.exe tunnistaa automaattisesti, mitä tietokoneelle on asennettu, ja näyttää asiaankuuluvat kehotteet. MPEGkomponenttien asennus 1. Kirjoita selainikkunaan missä <palvelin> on webpalvelimen nimi. Jos et tiedä webpalvelimen nimeä, kysy järjestelmänvalvojalta. 2. Jos koneellasi on käytössä erityisiä suojaustoimintoja, sinua kehotetaan suorittamaan ohjelma nykyisestä sijainnista tai tallentamaan tiedosto. Valitse Suorita ohjelma nykyisestä sijainnista ja valitse OK. Valitse Turvallisuusvalintaikkunassa Kyllä. tai Jos esille tulee Tiedoston lataus valintaikkuna, valitse Avaa. 3. Jos esille tulee valintaikkuna, jossa on vaihtoehdot Muuta, Korjaa ja Poista, valitse Korjaa. Tämä tarkoittaa, että joitakin MPEGkoponentteja on jo asennettu tietokoneelle ja Korjaavaihtoehto päivittää ne. 4. Valitse Seuraava. 5. Valitse kehotettaessa Kyllä, käynnistän tietokoneen uudelleen nyt. 6. Valitse Valmis. Huom: Ota yhteys järjestelmänvalvojaan, jos sinulla on ongelmia asennuksen kanssa. Tarvittavat MPEGkomponentit TuoteID:

10 : Väärä DirectXversio Yrittäessäni katsoa MPEGkuvaa sain seuraavan virheilmoituksen: DirectX 9.0 tai uudempi tarvitaan MPEGkuvan kirkkauden ja kontrastin säätämiseen. Huom: Et voi päivittää DirectXversiota Windows NT:ssä. Se ei ole tuettu ympäristö. DirectX on olennainen MPEGkuvien katselussa. Päivitä koneelle asennettu DirectXversio. Huom: Ota yhteys järjestelmänvalvojaan, jos sinulla on ongelmia asennuksen kanssa. DirectXversion päivittäminen 1. Kirjoita selainikkunaan missä <palvelin> on webpalvelimen nimi. Jos et tiedä webpalvelimen nimeä, kysy järjestelmänvalvojalta. 2. Valitse Tiedoston lataus valintaikkunassa Avaa. 3. Hyväksy käyttöoikeussopimus valitsemalla Kyllä. 4. Valitse Asenna. 5. Valitse OK. 6. Käynnistä kone uudelleen. Huom: Kone on käynnistettävä uudelleen DirectXpäivityksen jälkeen. TuoteID:

11 : WEB1000 toimii epäluotettavassa tilassa Yrittäessäni katsoa MPEGkuvaa sain seuraavan virheilmoituksen: Asiakasasema käy epäluotettavassa ympäristössä. Toiminnot kuten tulosta, tallenna ja MPEG eivät ole käytettävissä. Jos sait suojausvaroituksen ja valitsit Ei, WEB1000 toimii epäluotettavassa tilassa. Jos WEB1000 toimii epäluotettavassa tilassa, syntyy ongelmia, kun yritetään katsoa MPEGkuvia, tulostaa tai tallentaa. Suorita WEB1000 luotettavassa tilassa. WEB1000järjestelmän suorittaminen luotettavassa tilassa 1. Sulje selainikkuna. 2. Käynnistä uusi selain ja kirjaudu WEB1000järjestelmään. 3. Valitse Suojausvaroitusvalintaikkunassa Aina. TuoteID:

12 Tekijäoikeus WEB1000 tuote on seuraavan yhtiön tavaramerkki: Agfa Inc.. Kaikkia muita tässä mainittuja tuotteita ja yhtiönimiä tulee pitää vastaavien yhtiöiden rekisteröityinä tavaramerkkeinä tai tavaramerkkeinä. Tämän oppaan tietoja voidaan muuttaa ilman eri ilmoitusta Valmistajan vastuu Valmistaja, asentaja, tai maahantuoja ovat vastuussa laitteiston turvallisuudesta, luotettavuudesta ja suorituskyvystä vain jos: Asennus,parannukset, säädöt, muutokset tai korjaukset on suorittanut pätevöitynyt henkilö. Paikan, johon laitteisto on asennettu, sähköliitännät ovat sovellettavien turvastandardien (UL, CSA tai IEC/CDE) mukaiset. Laitteistoa käytetään asennusohjeiden tai tietämyskannassa annettujen ohjeiden mukaisesti. Muuta kuin tässä pakkauksessa toimitettua ohjelmistoa tai ohjelmistoa, jonka on hyväksynyt, ei ole WEB1000 palvelimella tai työasemalla. Tekijäoikeus

Boot Camp Asennus- ja käyttöönotto-opas

Boot Camp Asennus- ja käyttöönotto-opas Boot Camp Asennus- ja käyttöönotto-opas Sisältö 3 Johdanto 3 Mitä tarvitset 4 Asennuksen yleiskatsaus 4 Vaihe 1: Tarkista päivitykset 4 Vaihe 2: Valmistele Mac Windowsia varten 5 Vaihe 3: Asenna Windows

Lisätiedot

Nokia Internet-tikku CS-15 Pika-aloitusopas. 9216663 1. painos FI

Nokia Internet-tikku CS-15 Pika-aloitusopas. 9216663 1. painos FI Nokia Internet-tikku CS-15 Pika-aloitusopas 9216663 1. painos FI VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA Oyj vakuuttaa täten, että RD-10-tyyppinen laite on direktiivin 1999/5/EY oleellisten vaatimusten ja sitä

Lisätiedot

Web Connect -opas HL-L9200CDW HL-L9200CDWT HL-L9300CDWTT DCP-L8400CDN DCP-L8450CDW MFC-L8600CDW MFC-L8650CDW MFC-L8850CDW MFC-L9550CDW

Web Connect -opas HL-L9200CDW HL-L9200CDWT HL-L9300CDWTT DCP-L8400CDN DCP-L8450CDW MFC-L8600CDW MFC-L8650CDW MFC-L8850CDW MFC-L9550CDW Web Connect -opas HL-L9200CDW HL-L9200CDWT HL-L9300CDWTT DCP-L8400CDN DCP-L8450CDW MFC-L8600CDW MFC-L8650CDW MFC-L8850CDW MFC-L9550CDW Ennen Brother-laitteen käyttöä Soveltuvat mallit Huomautusten määritelmät

Lisätiedot

Ohjeiden käyttäminen

Ohjeiden käyttäminen Ohjeiden käyttäminen Tietoja online-ohjeiden ominaisuuksista Ohjeiden käyttäminen: näkö- tai liikuntarajoitteiset Ohjedokumentaation avaaminen Miten-sivujen käyttäminen Tietoja online-ohjeiden ominaisuuksista

Lisätiedot

Sisältö 1 Tekijänoikeudet...8 2 Johdatus M-Filesiin...9 3 Ohjelmiston asennus ja käyttöönotto...10 4 M-Filesin päivittäinen käyttö...

Sisältö 1 Tekijänoikeudet...8 2 Johdatus M-Filesiin...9 3 Ohjelmiston asennus ja käyttöönotto...10 4 M-Filesin päivittäinen käyttö... M-Files 10 Sisältö 1 Tekijänoikeudet...8 2 Johdatus M-Filesiin...9 3 Ohjelmiston asennus ja käyttöönotto...10 3.1 Järjestelmävaatimukset...10 3.2 Automatisoitu asennus ja jakelu...11 3.3 Asennuksen läpivienti...11

Lisätiedot

Näin käytät DIABETESHOIDON HALLINTAOHJELMISTO

Näin käytät DIABETESHOIDON HALLINTAOHJELMISTO Näin käytät Carelink Personal -ohjelmisto on enemmän kuin verensokerimittarin ohjelmisto tai päiväkirja, ja se antaa sinulle ja hoidostasi vastaavalle lääkärille tärkeitä tietoja yksilöllisistä sokeriarvoistasi

Lisätiedot

Ubuntu-pikaopas Linux peruskäyttäjälle

Ubuntu-pikaopas Linux peruskäyttäjälle Ubuntu-pikaopas Linux peruskäyttäjälle Kirjoittanut: Otto Kekäläinen, Teemu Sivonen ja Kimmo Suutala. Tekijänoikeudet: Opas perustuu Ubuntu tutuksi -wikikirjaan: http://fi.wikibooks.org/wiki/ubuntu_tutuksi.

Lisätiedot

Johdanto - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -1. Aloittaminen - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -2

Johdanto - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -1. Aloittaminen - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -2 Käyttöopas Johdanto - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -1 Aloittaminen - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -2 HUAWEI MediaPad ulkoiset osat...2 SIM- ja microsd-korttien

Lisätiedot

Lenovo IdeaPad Flex 10

Lenovo IdeaPad Flex 10 Lenovo IdeaPad Flex 10 Käyttöopas Lue käyttöohjeiden turvallisuushuomautukset ja tärkeät ohjeetennen kuin aloitat tietokoneesi käytön. Huomautukset Ennen tämän tuotteen käyttöä muista lukea ensin kappale

Lisätiedot

Langattomat ominaisuudet (vain tietyt mallit) Käyttöopas

Langattomat ominaisuudet (vain tietyt mallit) Käyttöopas Langattomat ominaisuudet (vain tietyt mallit) Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Bluetooth

Lisätiedot

POLAR WEBSYNC POLARGOFIT.COM- KÄYTTÄJILLE

POLAR WEBSYNC POLARGOFIT.COM- KÄYTTÄJILLE POLAR WEBSYNC POLARGOFIT.COM- KÄYTTÄJILLE Polar WebSync -ohjelmalla (2.2 tai uudempi) ja Polar FlowLink -tiedonsiirtolaitteella voit siirtää tietoja Polar Active -aktiivisuusmittarien ja polargofit.com-palvelun

Lisätiedot

käyttäminen hp LaserJet 2300 2300n 2300dn 2300dtn

käyttäminen hp LaserJet 2300 2300n 2300dn 2300dtn käyttäminen hp LaserJet 2300 2300L 2300 2300d 2300n 2300dn 2300dtn hp LaserJet 2300 series -tulostimet käyttäminen Tekijänoikeudet ja käyttöoikeus Copyright Hewlett-Packard Company 2002 Kaikki oikeudet

Lisätiedot

Onneksi olkoon. Sinä ja imac olette kuin luodut toisillenne.

Onneksi olkoon. Sinä ja imac olette kuin luodut toisillenne. Onneksi olkoon. Sinä ja imac olette kuin luodut toisillenne. Tervetuloa imaciin. www.apple.com/fi/imac Sisäinen FaceTime HD -kamera Soita videopuheluita uusimpaan ipadiin, iphoneen, ipod touchiin tai Maciin.

Lisätiedot

1. Asennus Asennus 1 2 3 4 2

1. Asennus Asennus 1 2 3 4 2 TomTom ONE/XL/XXL 1. Asennus Asennus 1 2 3 4 2 5 6 5 6 + 7 2 SEC 8 1 2 3 3 1 2 3 180 4 5 4 2. Pakkauksen sisältö Pakkauksen sisältö a TomTom ONE/XL/ XXL b EasyPort TM -pidike c Autolaturi d RDS-TMC-liikennevastaanotin*

Lisätiedot

Tämä käsikirja sisältää enimmäkseen laitteistotietoa. Tunteaksesi laitteessasi olevan ohjelmiston käytön katso toista käsikirjaa.

Tämä käsikirja sisältää enimmäkseen laitteistotietoa. Tunteaksesi laitteessasi olevan ohjelmiston käytön katso toista käsikirjaa. Käsikirja Tämä käsikirja sisältää enimmäkseen laitteistotietoa. Tunteaksesi laitteessasi olevan ohjelmiston käytön katso toista käsikirjaa. R00 (EU) Tavaramerkit Bluetooth-tavaramerkin ja logot omistaa

Lisätiedot

Opiskelijan ohje. LearnLinc 10. http://ilinc.tokem.fi

Opiskelijan ohje. LearnLinc 10. http://ilinc.tokem.fi Tämä peruskäyttöohje on tuotettu Lapin etäopetuksen tukipalvelut (LATU) -hankkeen 1.8.2008 31.12.2010 tuella. ilinc 10 Opiskelijan peruskäyttöohje Opiskelijan ohje LearnLinc 10 http://ilinc.tokem.fi Virtuaaliopintojen

Lisätiedot

Käyttöohje Nokia Lumia 625

Käyttöohje Nokia Lumia 625 Käyttöohje Nokia Lumia 625 4.0. painos FI Psst... Tämän oppaan lisäksi on vielä muutakin... Puhelimessa on käyttöohje, joka on aina mukanasi ja käytettävissä, kun sitä tarvitset. Löydä vastauksia kysymyksiin

Lisätiedot

Kotitonttu-palvelu. Kotitonttu-palvelu Käyttöohje 0.8, 8.1.2014

Kotitonttu-palvelu. Kotitonttu-palvelu Käyttöohje 0.8, 8.1.2014 Kotitonttu-palvelu Mikä on Kotitonttu?... 3 Kokoonpano... 4 Lisälaitteet... 4 Palvelut... 5 Järjestelmävaatimukset... 5 Turvallisuus- ja ympäristövarotoimenpiteet... 5 Ohjausyksikön ja laitteiden varastointi

Lisätiedot

DIGITAALINEN VÄRIMONI TOIMIJÄRJESTELMÄ

DIGITAALINEN VÄRIMONI TOIMIJÄRJESTELMÄ MALLI: MX-2301N DIGITAALINEN VÄRIMONI TOIMIJÄRJESTELMÄ VAROITUKSET ASENNUSVAATIMUKSET TARVIKKEET TEKNISET TIEDOT HÄVITYSOHJEET Pidä tämä opas lähettyvillä, jotta voit etsiä siitä ratkaisuja tarpeen tullen.

Lisätiedot

Windows 7 -elvytystietolevysarjan käyttö

Windows 7 -elvytystietolevysarjan käyttö Windows 7 -elvytystietolevysarjan käyttö Huomautus: Tässä julkaisussa kuvattuja toimenpiteitä voidaan muuttaa. Ajantasaiset elvytystoimenpiteet ovat käytettävissä osoitteessa http://www.lenovo.com/support/windows8downgrade.

Lisätiedot

Oma HTC One -puhelimesi Käyttöopas

Oma HTC One -puhelimesi Käyttöopas Oma HTC One -puhelimesi Käyttöopas 2 Sisältö Sisältö Pakkauksen avaaminen HTC One 9 Mikro-SIM-kortti 10 Akun lataaminen 12 Virran kytkeminen päälle tai pois 12 Haluatko pikaohjeita puhelimesi käyttöön?

Lisätiedot

TomTom Start 20-sarjan viiteopas

TomTom Start 20-sarjan viiteopas TomTom Start 20-sarjan viiteopas Sisällys Pakkauksen sisältö 6 Pakkauksen sisältö... 6 Lue minut ensin 7 Asentaminen autoon... 7 Käynnistäminen ja sammuttaminen... 7 Määrittäminen... 7 GPS-vastaanotto...

Lisätiedot

OL- 29510-01. Cisco-malli DPC3828/EPC3828 DOCSIS/EuroDOCSIS 3.0 8x4 Langaton kotiyhdyskäytävä Käyttöopas

OL- 29510-01. Cisco-malli DPC3828/EPC3828 DOCSIS/EuroDOCSIS 3.0 8x4 Langaton kotiyhdyskäytävä Käyttöopas OL- 29510-01 Cisco-malli DPC3828/EPC3828 DOCSIS/EuroDOCSIS 3.0 8x4 Langaton kotiyhdyskäytävä Käyttöopas Lue tämä Tärkeää! Lue tämä opas kokonaan. Jos tässä oppaassa on asennus- tai käyttöohjeita, kiinnitä

Lisätiedot

AINA. Käyttäjän opas. Laajakaistaliittymä UUDENAJAN TEKNOLOGIAA & VANHANAJAN PALVELUA

AINA. Käyttäjän opas. Laajakaistaliittymä UUDENAJAN TEKNOLOGIAA & VANHANAJAN PALVELUA AINA Laajakaistaliittymä Käyttäjän opas UUDENAJAN TEKNOLOGIAA & VANHANAJAN PALVELUA SISÄLLYSLUETTELO 1. TERVETULOA... 3 1.1. Mitä tarvitaan?...3 1.2. Perustietoja yhteydestä...3 2. AVAUSPAKETIN SISÄLTÖ...

Lisätiedot

Windows 7. Hannu Matikainen. Päivitetty 4.7.2014

Windows 7. Hannu Matikainen. Päivitetty 4.7.2014 Windows 7 Hannu Matikainen Päivitetty 4.7.2014 Sisältö WINDOWS-VERSIOT... 1 TYÖPÖYTÄ... 1 KUVAKKEET... 2 Kuvakkeiden ominaisuudet... 3 Pikakuvakkeet... 3 TEHTÄVÄPALKKI... 4 Tehtäväpalkin kuvakkeet... 5

Lisätiedot

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Ongelmanratkaisun käyttöohje

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Ongelmanratkaisun käyttöohje DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT Ongelmanratkaisun käyttöohje Tässä asiakirjassa esitetyt laitteen kuvat saattavat erota todellisesta laitteestasi. Sisällysluettelo Vianetsintä... Kun paperi jumittuu...

Lisätiedot

OPETTAJAN MANUAALI 2.9.2014

OPETTAJAN MANUAALI 2.9.2014 OPETTAJAN MANUAALI 2.9.2014 ALOITTAMINEN Rekisteröityminen Rekisteröityminen Petra s Planet for Schools -ohjelmistoon on helppoa. Voit joko rekisteröityä maksuttomaan kokeilujaksoon nettisivujemme kautta

Lisätiedot

Asentaminen Android-laitteeseen

Asentaminen Android-laitteeseen Asentaminen Android-laitteeseen Huomaa! Tarkempia tietoja ohjelmien asentamisesta saat tarvittaessa puhelimesi käyttöoppaasta. MyMMX mobile -sovelluksen asentaminen Android-laitteeseen: 1. Avaa laitteesi

Lisätiedot

Tervetuloa. Katsot Apple TV:tä. Tässä oppaassa ovat kaikki käyttöönottoon tarvittavat tiedot.

Tervetuloa. Katsot Apple TV:tä. Tässä oppaassa ovat kaikki käyttöönottoon tarvittavat tiedot. Tervetuloa. Katsot Apple TV:tä. Tässä oppaassa ovat kaikki käyttöönottoon tarvittavat tiedot. Sisältö Luku 1: Yhdistä. 7 Pakkauksen sisältö 8 Apple TV yhdellä silmäyksellä 10 Mitä tarvitset 11 Apple TV:n

Lisätiedot

WD:n toimittama palvelu ja tuki

WD:n toimittama palvelu ja tuki WD:n toimittama palvelu ja tuki Jos tuotteen kanssa on vaikeuksia, anna meille tilaisuus käsitellä tilanne ennen sen palauttamista. Sivun support.wdc.com tietokanta tai sähköpostituki pystyy vastaamaan

Lisätiedot