Action Photography -Safari Tansania

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Action Photography -Safari Tansania 20.-29.2.2016"

Transkriptio

1 Suomen Kuvausmatkat Oy Action Photography -Safari Aika: La Ma Hinta: eur Ryhmäkoko: max 12 henkilöä 1hh -lisämaksu: Oma penkkirivi maastoautossa: Lapset, v, jaettu 3hh: eur eur eur Matkanjohtaja: Valokuvaaja Kimmo Setkänen. Pääkohteet: Ndutun suojelualue Serengetin kansallispuisto Tarangiren kansallispuisto Ngorongoron suojelualue Lajit: Suuret kissapedot: leijona, leopardi ja gepardi Gnu-antilooppien vaellus Tasokas kiinteä safariteltta / lodge -majoitus: Rhino Lodge Seronera Wildlife Lodge Savannah Camp Ndutu Tarangire Safari Lodge Ruokailut: Täysihoito, 3 ateriaa päivässä Lennot: Helsinki - Amsterdam - Kilimanjaro Kilimanjaro - Amsterdam - Helsinki Siirtymät & safariajot: Toyota Landcruiser -maasturit, Max. 6 asiakasta / auto: Kaikilla taattu ikkunapaikka. Kohderyhmä: Kaikki luonnosta ja valokuvauksesta kiinnostuneet: Vaativuus: Lisätiedot: Edellytetään tavanomaista terveyttä. Ei fyysistä rasitusta /kävelymatkoja. info@kuvausmatkat.fi Jouni Klinga, puh Vesa Taiveaho, puh Vastuullinen matkanjärjestäjä on Suomen Kuvausmatkat Oy. Rek. nro 46/12/Mj Kaikki esitteemme kuvat on otettu vastaavilta Kuvausmatkoilta Tansaniassa Copyright Kimmo Setkänen.

2 Action Photography matkalla luontoharrastajat ja -kuvaajat pääsevät seuraamaan suurten kissapetojen elämää aitiopaikoilta Itä-Afrikan savanneilla. Matka on kohdistettu erityisesti niille, joille pelkkä leijonien tai niiden saaliseläinten nopea kohtaaminen varjossa lepäilemässä ei riitä vaan jotka haluavat päästä kokemaan savannien elämää syvällisemmin. Parhaimmillaan matka voi tarjota luontodokumenteista tuttuja tilanteita; petojen ja niiden saaliseläinten kohtaamisia. Tansanian pohjoisosassa sijaitsevan Serengetin sanotaan ylläpitävän maailman viimeistä luonnollista laidunjärjestelmää. Suuret kasvissyöjien laumat kiertävät suurta, lähes Sveitsin kokoista suojelualuetta heinätasangolta toiselle vuodenaikaissateiden johdattamana. Näitä lähes kahta miljoonaa kasvissyöjää saalistaa eri puolilla tätä vaellusmatkaa yhteensä suurta petoa: leijonia, hyeenoja, leopardeja ja gepardeja. Helmikuussa, juuri ennen pitkien sateiden alkua, gnu- ja seepra- ja gasellilaumojen pääosa saapuu Ngorongoron suojelualueelle ja eteläiseen Serengetiin. Täällä, lyhyen ruohon savannilla, muutaman viikon aikana sadat tuhannet gnulehmät synnyttävät lähes gnuvasikkaa joka päivä. Juuri silloin on paras aika järjestää toimintakuvaukseen painottuva matka tälle alueelle. Emme tietenkään voi taata, että pääsemme näkemään kaatoon päätyvää saalistustilannetta. Ohjelmamme erikoisluonteen vuoksi mahdollisuudet siihen ovat hyvät. Vierailemme neljässä luonteeltaan varsin erilaisessa kohteessa. Tarangiren kansallispuistossa luonnon omaleimaisuus ja kauneus sadekauden alkaessa on vertaansa vailla. Ndutu, aivan Serengetin kansallispuiston rajan tuntumassa, on ainoita suojelukohteita Tansaniassa, missä offroad-ajo on sallittu ja mahdollisuutemme päästä lähelle saalistustilanteita ovat paremmat. Edellisellä matkalla kohtasimme siellä kahdesti sekä leijonia että gepardeja, jotka aterioivat juuri kaadettua saalista. Toisen gepardien saalistuksen pääsimme myös kuvaamaan. Seroneran jokivarsilehdot Serengetissä ylläpitävät Afrikan suurinta leopardikantaa. Neljäs kohteemme on Ngorongoron kraatteri, jossa omaleimaisinta on leijonien ja saaliseläinten suuren määrän lisäksi näyttävät taustamaisemat. Action Photography -Safari tarjoaa luonnon tarkkailun ohella erinomaiset mahdollisuudet savannien suurten villieläinten kuvaamiseen. Matkalle voi silti osallistua myös vain nauttiakseen luonnon tapahtumista ja matkamme kiireettömästä ohjelmasta. Safariretkien pituuksia ei lasketa tunneissa: Tarjoamme täysipainoisen safariohjelman aamuhämärästä auringon laskuun (viettäen silti useimmiten keskipäivän siestaa lodgella) - sen mukaan, mitä pääsemme näkemään ja kokemaan. Halutessaan ohjelmaa voi aina keventää omalla vapaa-ajalla lodgella. Matka toteutetaan täysihoidolla ja majoittuminen tapahtuu hyvätasoisissa kiinteissä telttalodgeissa tai lodgeissa, jotka on valittu optimaalisten sijaintien perusteella.

3 Tansanian Action Photography -Safari Varaamme oikeuden muutoksiin matkaohjelmassa ja lentoreiteissä. Varaa matkasi ajoissa ja varmista paikat suorassa lentoyhteydessä! La Helsinki - Amsterdam - Kilimanjaro Matka alkaa aamulennolla Amsterdamin kautta Kilimanjaron lentokentälle. KL1164 HEL AMS (Amsterdam) 06:55 08:40 KL571 AMS JRO (Kilimanjaro) 10:15 20:50 Kilimanjarossa kuljetus lentokentältä 50 km päässä olevaan Arushan kaupunkiin, jossa majoitumme keskitasoiseen Arusha-hotelliin. Su Arusha - Tarangiren kansallispuisto (A, L, P) Majoittuminen: Tarangire Safari Lodge Safariretkemme käynnistyy aamulla ajomatkalla kohti Tarangiren kansallispuistoa, jonne on reilun kahden tunnin ajomatka hyväkuntoista asfalttitietä (120 kilometriä) Tarangiressa voimme kohdata jo ensimmäiset vaeltavat märehtijälaumat, mutta vaellus on silti pienemmässä mittakaavassa kuin Serengetissä. Tarangire tarjoaa niille lähes ainoan jatkuvasti vettä tarjoavan paikan. Olemme täällä sadekauden alussa, jonka vuoksi vettä on tarjolla rusaasti. Sen takia eläinmäärien tiheydet eivät ehkä ole yhtä runsaita kuin muissa tulevissa kohteissamme. Puisto on kuitenkin vihreä ja erittäin kaunis. Majoitumme yhdeksi yöksi Tarangire Wildlife lodgeen, jonka terassimaisema alas Tarangire-joen laaksoon on henkeäsalpaava. Iltapäivällä teemme ensimmäisen safariajon puistoon. Maisemalle on ominaista suuret ja vanhat apinanleipäpuut, joita ei ole muissa matkamme kohteissa. Vaikka suuret kasvissyöjälaumat ovat nyt poissa, kaikki pedot ovat edelleen paikalla ja saalistavat paikallisia gaselleja ja seeproja. Myös norsuja on puistossa runsaasti.

4 Ma Tarangiren kansallispuisto - Ndutun suojelualue (A, L, P) Aamiaisen ja aamusafarin jälkeen lähdemme kohti Serengetin suurta kansallispuistoa. Ajamme halki Ngorongoron suojelualueen Ndutun suojelualueelle. Ndutu sijaitsee Ngorongoron suojelualueella, aivan Serengetin kansallispuiston rajan tuntumassa. Matkalla saatamme nähdä valtaisia gnu- ja seepralaumoja, jotka ovat osa Suuresta Vaelluksesta. Pysähdymme aina kiinnostavien kohteiden ja maisemien tullessa kohdalle. Illalliseen mennessä saavumme majapaikkaamme Savannah Campille. Majoittuminen: Savannah Camp Ti Ndutun suojelualue (A, L, P) Seuraamme kahden päivän ajan elämää Ndutun ympäristössä. Suuri Vaellus saapuu tälle lyhyen ruohon alueelle vuosittain tammi-maaliskuun ajaksi. Suurin osa gnuvasikoista ja seepravarsoista syntyy täällä muutaman viikon aikana helmikuussa. Ajankohta vaihtelee kuitenkin vuosittain, riippuen sateista. Joskus tasangot ovat mustanaan eläimistä, joskus suurempien laumojen löytämiseen voi kulua useita päiviä. Alueella on järviä ja jokia, jotka vetävät laumoja puoleensa. Järvet ovat alkalisia, joten eläinten on hakeuduttava jokien ja suolampareiden ääreen juomaan. Siellä niitä odottavat alueen vakioasukkaat, leijonat ja gepardit, joilla on tähän aikaan vuodesta yltäkylläiset oltavat. Seuraamme sivusta usean päivän ajan tätä eläinmaailman todellista näytelmää.

5 Ndutun erikoisuus on se, että täällä poistuminen teiltä on sallittua, toisin kuin kansallispuistossa tai Ngorongoron kraatterissa. Se antaa hyvät mahdollisuudet seurata villieläimiä läheltä. Tänne hakeutuvatkin yleensä kaikkein innokkaimmat luontokuvaajat ja -harrastajat. Majoittuminen: Savannah Camp Ke Ndutun suojelualue (A, L, P) Lähdemme liikkeelle aamuisin ennen auringon nousua ja otamme eväsaamiaisen mukaan. Oppaamme voivat viedä meidät seuraamaan juuri tapahtunutta kaatoa tai joskus, jos olemme onnekkaita, jopa meneillään olevaa kissapetojen saalistusta läheisillä juottopaikoilla ja tasangoilla. Palaamme päivällä lodgelle lepäämään ja lounaalle. Joinain päivinä nautimme myös lounaan maastossa ja palaamme vasta puolen päivän jälkeen lodgelle levolle. Loppuiltapäivällä lähdemme yleensä liikkeelle vasta, kun auringon paahde alkaa hellittää, ja jolloin myös eläimet aktivoituvat. Illaksi jälleen lodgelle suihkuun ja nauttimaan illallista tunnelmallisessa ravintolassa. Majoittuminen: Savannah Camp

6 To Ndutun suojelualue - Seronera, Serengetin kansallispuisto (A, L, P) Teemme aamulla vielä viimeisen safariajon Ndutun alueella ennen kuin siirrymme kohti uusia maisemia, Seroneran alueelle Serengetissä. Matkaa on vain noin 60 km, mutta käytämme siirtymiseen koko aamu- ja iltapäivän. Pysähdymme aina kiinnostavien kohteiden ja maisemien tullessa kohdalle. Majoittuminen: Seronera Wildlife Lodge Pe Seronera, Serengetin kansallispuisto (A, L, P) Lähdemme liikkeelle jo ennen auringon nousua. Voimme ottaa joko aamiaisen tai myös lounaan eväspakkauksina mukaan riippuen siitä, liikummeko lodgen lähellä olevissa jokivarsimetsissä vai menemmekö kauempana oleviin kohteisin. Seronera sijaitsee Serengetin kansallispuiston keskellä. Sen läpi virtaavassa monihaaraisessa Seronera-joessa on vettä ympäri vuoden. Se tarkoittaa näillä leveysasteilla ikivihreyttä ja elämän kuhinaa. Saatamme nähdä jo Suuren Vaelluksen etujoukot, mutta paikan vetovoima piilee siellä pysyvästi oleskelevassa eläimistössä. Vesi houkuttelee erilaisia paikallisia kasvissyöjiä, kuten gaselleja ja antilooppeja, vaikka jokivarsien metsiköissä piileekin myös jatkuva vaara. Tuskin missään muualla Afrikassa onkaan yhtä paljon leopardeja yhtä pienellä alueella kuin Seronerassa! Lähikohteista palaamme lodgelle viettämään siestaa ja lounaalle. Päivän kuumimman ajan jälkeen lähdemme liikkeelle jälleen alkuiltapäivällä. Pimeyden saapuessa palaamme takaisin ja ihailemme lodgen katon tasolla olevalta terassilta Serengetin ikimuistoisia punaisia auringonlaskuja. Illallista nautimme tunnelmallisessa ravintolassa, joka on rakennettu osin suurten graniittipaasien katveeseen.. Majoittuminen: Seronera Wildlife Lodge

7 La Serengeti - Ngorongoron suojelualue (A, L, P) Aamupäivän käytämme vielä safariajoihin Seronerassa, Serengetin savanneilla. Serengeti on ainoa paikka maailmassa, jossa leijonien määrä on nykyisin kasvussa. Koko mantereella leijonien määrä on pudonnut yhteen kolmasosaan 1960-luvun yksilöstä. Niistä yksin Serengetissä on peräti 1/10 eli yksilöä. Iltapäivällä ajamme maastoajoa savannien halki Ngorongoron suojelualueelle, suuren kraaterin laidalle. Majoittuminen: Rhino Lodge Su Ngorongoron suojelualue - Arusha - Kilimanjaro (A, L) Aamulla laskeudumme alas suureen kraatteriin eli kalderaan, jonka pohjalla on Afrikankin oloissa ainutlaatuinen ekosysteemi. Ympärivuotinen kosteus houkuttelee laaksoon suuren määrän isoja kasvinsyöjiä, joka ylläpitää Ngorongorossa maailman tiheintä leijonapopulaatiota. Myös muita petoja, kuten gepardeja ja hyeenoja saatamme nähdä. Ngorongoro on upea päätös intensiiviselle safariretkelle ja saamme elää savannien lumoissa aina viimeisiin tunteihin saakka - hyvällä onnella ehkä kohtaamme täällä myös yhä uhanalaisemmaksi käyvän pensassarvikuonon? Iltapäivällä on sitten aika lähteä noin neljän tunnin paluumatkalle Arushan kautta kohti Kilimanjaron lentokenttää. Yölentoamme KLM:n siivin Amsterdamin kautta koti- Suomeen alkaa myöhään illlalla. KL569 JRO AMS Ma Amsterdam - Helsinki Saavumme aamulla Amsterdamiin, josta jatkolento Helsinkiin. KL1167 AMS HEL Lentojen muutokset ovat mahdollisia. Ilmoitettujen lentoaikataulujen takaamiseksi suosittelemme matkan varhaista varaamista.

8 Tansanian Safari Yleiset matkaehdot Aikataulut, Majoitus & Ruokailut Tällä safarilla matkan hintaan sisältyy täysipainoinen safariohjelma. Kaikilla on mahdollisuus osallistua kokoaikaiseen ohjelmaan, jota ei ole laimennettu hinnaltaan edullisilla kulttuuripäivillä tai rantaloma-osuuksilla. Halutessasi keventää ohjelmaa voit viettää vapaita aamu- tai iltapäiviä lodge-majoitusten palveluista nauttien. Vastaavasti jos haluat viettää safarin jälkeen joitakin lisäpäiviä esimerkiksi Sansibarin rannoilla, annamme mielellämme tarjouksen myös matkaan yhdistettävästä rantalomasta tai muista lisäkohteista muualla Itä-Afrikassa. Tansanian Action Photography -safari järjestetään täysihoidolla: Hintaan sisältyy aamiainen, lounas ja päivällinen. Joissakin tilanteissa lounas voidaan nauttia myös retkilounaana. Kaikki ruokajuomat, mukaan lukien vesi, ovat lisähintaisia. Tällä safarimatkalla käytämme korkeatasoisia, kiinteitä safaritelttalodge tai lodgemajoituksia, joiden sijainti on lisäksi keskeinen suhteessa safariretkikohteisiimme. Sijainnilla on hyvin merkittävä rooli, koska tällöin voimme olla safareilla sekä heti auringon noustessa että myös parhaiden iltavalojen aikaan. Safariajelut Kaikki safarit toteutetaan safarikäyttöön varustelluilla Toyota Landcruiser -maastureilla. Autoissa on nostettava katto, joka suojaa aurinkoisena päivänä paahtavalta auringolta. Autoissa on takana kolme penkkiriviä, joista kahdella ensimmäisellä rivillä on yksi istuin kummallakin sivulla ja niiden keskellä käytävä. Useimmiten tarkkailu tai kuvaaminen tapahtuu auton keskikäytävällä seisten ja nostetun katon reunalla olevista kädensijoista kiinni pidellen. Autoissa on sivuilla myös avattavat ikkunat, joista käsin on mahdollista kuvata kohteita matalammalta, lähempää maanpintaa.

9 Hyväkuntoisten maastureiden käyttö kasvattaa matkan hintaa verrattuna yleisimmin liikkeellä oleviin pikkubusseihin tai elämänsä ehtoossa oleviin maastoautoihin. Edut liikkumisen ja kuvaamisen kannalta ovat kuitenkin merkittävät. Matkan perushinta sisältää oman ikkunapaikan maastoautossa ja istuinpaikkoja kierrätetään matkan aikana, jolloin istuinpaikkojen väliset erot jakautuvat tasan. Ikkunapaikalta jokaisella on esteetön mahdollisuus tarkkailla sekä ikkunasta että nousta seisomaan, jolloin näkee kaikkiin suuntiin avoimesta kattoikkunasta. Maksimi asiakasmäärä per safariauto on kuusi matkustajaa. Halukkailla on mahdollisuus hankkia lisämaksusta käyttöönsä myös koko penkkirivi, joka tarjoaa esteettömän kuvaamisen molemmille puolille. Oman penkkirivin käyttäjä voi pitää esimerkiksi kameralaukkua / kameroita vapaana olevalla penkillä, josta ne ovat nopeasti käyttöön otettavissa. Lisäksi oman penkkirivin varaajalla/varaajilla on seuraava lisäetu: Jos autossa on yksi oman penkkirivin varannut, niin silloin hänen käytettävissään on koko matkan ajan auton etummainen penkkirivi, josta on helpointa operoida myös edessä oleviin kohteisiin. Jos autossa on kaksi tai kolme oman penkkirivin varannutta, niin silloin etummaisen penkkirivin käyttöoikeutta kierrätetään oman penkkirivin varanneiden kesken. Kahden hengen varauksissa toinen voi halutessaan varata samasta autosta kokorivipaikan ja toinen perushintaisen jaetun paikan. Oma penkkirivi voidaan tarjota vain kolmelle ensimmäiselle varaajalle, joten tämä asia kannattaa harkita myös jo varausvaiheessa. Safarimatka toteutetaan kahdella maasturilla. Maksimiryhmäkoko on 12 asiakasta, ja jokainen oman penkkirivin varaus vähentää maksimiryhmäkokoa yhdellä henkilöllä.

Action Photography -Safari Tansania 20.-29.2.2016

Action Photography -Safari Tansania 20.-29.2.2016 Suomen Kuvausmatkat Oy Action Photography -Safari Aika: La 20. - Ma 29.2.2016 Hinta: 4 790 eur Ryhmäkoko: max 12 henkilöä 1hh -lisämaksu: Oma penkkirivi maastoautossa: Lapset, 10-12 v, jaettu 3hh: + 450

Lisätiedot

TANSANIAN SUURSAFARI

TANSANIAN SUURSAFARI TANSANIAN SUURSAFARI 11.-21.2. 2019 Suomen Kuvausmatkat Oy Tansanian suursafari: Serengeti, Ndutu, Ngorongoro, Tarangire 11.-21.2.2019 Aika: Ma 11.2. - To 21.2.2019 Hinta: 5.780 eur Ryhmäkoko: 10 henkilöä

Lisätiedot

Tansanian suursafari: Serengeti, Ndutu, Ngorongoro, Tarangire Nyt paluumatka Serengetistä lentäen!

Tansanian suursafari: Serengeti, Ndutu, Ngorongoro, Tarangire Nyt paluumatka Serengetistä lentäen! Suomen Kuvausmatkat Oy Tansanian suursafari: Serengeti, Ndutu, Ngorongoro, Tarangire 20.2.-1.3.2017 -Nyt paluumatka Serengetistä lentäen! Aika: Ma 20.2. - Ke 1.3.2017 Hinta: 5.480 eur Ryhmäkoko: max 12

Lisätiedot

TANSANIAN SUURSAFARI

TANSANIAN SUURSAFARI TANSANIAN SUURSAFARI 19.-29.2.2020 Suomen Kuvausmatkat Oy Tansanian suursafari: Serengeti, Ndutu, Ngorongoro, Tarangire 19.-29.2.2020 Aika: Ke 19.2. - La 29.2.2020 Hinta: 5.780 eur Ryhmäkoko: 11 + matkanjohtaja

Lisätiedot

TANSANIAN

TANSANIAN TANSANIAN SAFARI 21.2.-2.3. 2018 Suomen Kuvausmatkat Oy Tansanian suursafari: Serengeti, Ndutu, Ngorongoro, Tarangire 21.2.-2.3.2018 Aika: Ke 20.2. - Pe 2.3.2018 Hinta: 5.480 eur Ryhmäkoko: max 12 henkilöä

Lisätiedot

KENIAN SUURI MIGRATION SAFARI 3. - 11.9.2016

KENIAN SUURI MIGRATION SAFARI 3. - 11.9.2016 KENIAN SUURI MIGRATION SAFARI 3. - 11.9.2016 : Kenian Suuri Migration Safari 2016 Aika: La 3.9. - Su 11.9.2016 Hinta: 4 880 eur Ryhmäkoko: 12 henkilöä Oma penkkirivi maastoautossa: + 620 eur Ruokailut:

Lisätiedot

Kenian Suuri Migration Safari 2015

Kenian Suuri Migration Safari 2015 : Kenian Suuri Migration Safari 2015 Aika: Hinta: Ryhmäkoko: La 12.9. - Su20.9.2015 4 880 eur 12 henkilöä Oma penkkirivi maastoautossa: + 620 eur Pääkohteet: Amboselin kansallispuisto Masai Maran suojelualue

Lisätiedot

KENIAN SUURI. Suomen Kuvausmatkat oy KENIAN MIGRATION SAFARI MIGRATION SAFARI

KENIAN SUURI. Suomen Kuvausmatkat oy KENIAN MIGRATION SAFARI MIGRATION SAFARI KENIAN SUURI MIGRATION SAFARI 29.8. - 7.9.2019 Kenian Suuri Migration Safari 2019 Aika: Hinta: Ryhmäkoko: To 29.8. - La 7.9.2019 5.480 eur 10 henkilöä Oma penkkirivi maastoautossa: + 720 eur Pääkohteet:

Lisätiedot

KENIAN SUURI. Suomen Kuvausmatkat oy KENIAN MIGRATION SAFARI MIGRATION SAFARI

KENIAN SUURI. Suomen Kuvausmatkat oy KENIAN MIGRATION SAFARI MIGRATION SAFARI KENIAN SUURI Suomen Kuvausmatkat oy KENIAN MIGRATION SAFARI MIGRATION SAFARI 4. - 12.9.2017 Suomen Kuvausmatkat oy KENIAN MIGRATION SAFARI Kenian Suuri Migration Safari 2017 Aika: Hinta: Ryhmäkoko: Ma

Lisätiedot

KENIAN SUURI. Suomen Kuvausmatkat oy KENIAN MIGRATION SAFARI MIGRATION SAFARI

KENIAN SUURI. Suomen Kuvausmatkat oy KENIAN MIGRATION SAFARI MIGRATION SAFARI KENIAN SUURI Suomen Kuvausmatkat oy KENIAN MIGRATION SAFARI MIGRATION SAFARI 3. - 12.9.2018 Suomen Kuvausmatkat oy KENIAN MIGRATION SAFARI Kenian Suuri Migration Safari 2018 Aika: Hinta: Ryhmäkoko: Ma

Lisätiedot

BOTSWANA & ZIMBABWE 23.3. -4. 4.2016

BOTSWANA & ZIMBABWE 23.3. -4. 4.2016 BOTSWANA & ZIMBABWE 23.3. -4. 4.2016 Suomen Kuvausmatkat Oy BOTSWANA & VIKTORIAN PUTOUKSET Aika: Ke 23.3. - Ma 4.4.20 16 Kesto: 13 pv Hinta: 6.260 eur Ryhmäkoko: Max 12 henkilöä 1hh -lisämaksu: Oma penkkirivi

Lisätiedot

Tansanian Safari Luontoa ja kulttuuria

Tansanian Safari Luontoa ja kulttuuria Tansanian Safari Luontoa ja kulttuuria 2.-14.11.2011 13 päivää / 11 yötä perillä ARUSHA NATRONJÄRVI SERENGETIN KANSALLISPUISTO NGORONGORON SUOJELUALUE EYASIJÄRVI MANYARAN KANSALLISPUISTO TARANGIREN KANSALLISPUISTO

Lisätiedot

Tansanian. - Lake Manyara. - Serengeti. - Tarangire. - Oldupairotko. - Ngorongoro. Doha. 2 yötä. 1+1 yötä. 1 yö. retki

Tansanian. - Lake Manyara. - Serengeti. - Tarangire. - Oldupairotko. - Ngorongoro. Doha. 2 yötä. 1+1 yötä. 1 yö. retki Tansanian suursafari Ihastu Lake Manyaran, Ngorongoron, Serengetin ja Tarangiren upeisiin safarikohteisiin ja niiden ainutlaatuisiin eläimiin tällä unohtumattomalla matkalla Doha - Lake Manyara - Ngorongoro

Lisätiedot

BOTSWANA & VIKTORIAN PUTOUKSET

BOTSWANA & VIKTORIAN PUTOUKSET BOTSWANA & VIKTORIAN PUTOUKSET 25.3. -6. 4.2020 Suomen Kuvausmatkat Oy BOTSWANA & VIKTORIAN PUTOUKSET 25.3.-6.4.2020 Aika: Ke 25.3. - Ma 6.4.2020 Kesto: 13 pv Hinta: 7.240 eur Ryhmäkoko: 11 asiaskta 1hh

Lisätiedot

BOTSWANA & ZIMBABWE

BOTSWANA & ZIMBABWE BOTSWANA & ZIMBABWE 25.3. -5. 4.2017 Suomen Kuvausmatkat Oy BOTSWANA & VIKTORIAN PUTOUKSET Aika: La 25.3. - Ke 5.4.2017 Kesto: 12 pv Hinta: 6.260 eur Ryhmäkoko: Max 12 henkilöä 1hh -lisämaksu: Oma penkkirivi

Lisätiedot

Tieteen Ystävien Seura ry Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja

Tieteen Ystävien Seura ry Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja Tieteen Ystävien Seura ry Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja 22. 28.5.2017 Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja Ajankohta: 22. 28.5.2017 Norwegianin

Lisätiedot

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN 22. 25.04.2020 Kevään ryhmämatkamme suuntautuu Slovenian pääkaupunkiin, sympaattiseen Ljubljanaan. Lähde mukaan kokemaan uusi, upea ja raikas kaupunkikohde, sen historia

Lisätiedot

Olli Marttilan. Olli Marttilan Afrikan Arkki-safarilla koetaan sekä Afrikan "kesä" että "talvi" Ngorongoron, Serengetin ja Tarangiren suojelualueilla.

Olli Marttilan. Olli Marttilan Afrikan Arkki-safarilla koetaan sekä Afrikan kesä että talvi Ngorongoron, Serengetin ja Tarangiren suojelualueilla. Olli Marttilan erikoissafari: Afrikan Arkki Olli Marttilan Afrikan Arkki-safarilla koetaan sekä Afrikan "kesä" että "talvi" Ngorongoron, Serengetin ja Tarangiren suojelualueilla. Doha - Lake Manyara -

Lisätiedot

Telttasafari Tansaniassa

Telttasafari Tansaniassa Telttasafari Tansaniassa Tyylikäs safarielämä, maastokävely hadzojen kanssa sekä Afrikan luonto Tarangiressa, Eyasijärvellä, Ngorongorossa ja Serengetissä ihastuttavat matkailijaa 11 päivää 5.2.2019-16.2.2019

Lisätiedot

Olli Marttilan erikoissafari: Serengetin

Olli Marttilan erikoissafari: Serengetin Olli Marttilan erikoissafari: Serengetin Sinfonia Serengetin Sinfonia-safarilla nähdään ja koetaan kaikki olennainen Serengetin laidunekosysteemistä ja liikutaan 1950-luvun tyyliin tiettömillä taipaleilla.

Lisätiedot

KALAJOKILAAKSON LUKIJAMATKA: IDYLLINEN ALSACE, , 5 PÄIVÄÄ

KALAJOKILAAKSON LUKIJAMATKA: IDYLLINEN ALSACE, , 5 PÄIVÄÄ www.matkarasti.fi KALAJOKILAAKSON LUKIJAMATKA: IDYLLINEN ALSACE, Viehättävä ja satumaisen kaunis Alsace sijaitsee Ranskassa, Saksan ja Sveitsin rajalla. Alue tunnetaan keskiaikaisista kylistään, värikkäästä

Lisätiedot

Hotelli Seashells Resort**** Qawra Coast Road, Qawra, SPB 1902, Malta

Hotelli Seashells Resort**** Qawra Coast Road, Qawra, SPB 1902, Malta Kevätretki Maltalle 23 27.4.2017 Matkalla nähdään pääsaaren lisäksi Gozon vihreämpää luontoa ja tutustutaan monipuolisesti historiaan ja nähtävyyksiin. Saaren etelä-osan retkellä nähdään mm. Zurrieq laakso

Lisätiedot

Kenian safari ja Mombasa Joulu-uusivuosi

Kenian safari ja Mombasa Joulu-uusivuosi Joulu-uusivuosi 23.12.2012 3.1.2013 12 päivää / 9 yötä perillä AMBOSELI LÄNSI- JA ITÄ-TSAVO - MOMBASA Vuodenvaihteen matkamme Keniaan tarjoaa Afrikan savannien villieläimet ja rentouttavan rantaloman Intian

Lisätiedot

Matkaohjelma. A- Beach Links Kohti rantalomaa. Yrjö Tervakangas

Matkaohjelma. A- Beach Links Kohti rantalomaa. Yrjö Tervakangas Matkaohjelma A- Beach Links Kohti rantalomaa Yrjö Tervakangas 2 1. Päivä: Saapuminen Siem Reapiin valitsemastanne kohteesta. Kuljetus hotellille ja sisäänkirjautuminen. Päivällinen paikallisessa ravintolassa.

Lisätiedot

Tansanian suursafari ja

Tansanian suursafari ja Tansanian suursafari ja Sansibar Koe safarien lumous Tarangiren, Ngorongoron ja Serengetin puistoajoilla sekä rentoudu Sansibarin valkoisilla hiekkarannoilla. 11 päivää 6.11.2018-17.11.2018 alk. 4 590

Lisätiedot

Islanti 22.10.- 26.10.2012

Islanti 22.10.- 26.10.2012 Matkatoimisto PT-Matkat Tapiontie 4 34800 Virrat ALV rek Puhelin / Fax 03 4755161 GSM +358 40 5559161 Y-tunnus 1126019-0 Sähköposti pt-matkat@phpoint.fi KUVI 3484 / 00 MJM MTK-Virrat Islanti 22.10.- 26.10.2012

Lisätiedot

RUSKAMATKA NELJÄN KANSAN MAISEMIIN , 3 PÄIVÄÄ

RUSKAMATKA NELJÄN KANSAN MAISEMIIN , 3 PÄIVÄÄ www.matkarasti.fi RUSKAMATKA NELJÄN KANSAN MAISEMIIN 13.-15.9.2019, 3 PÄIVÄÄ Ruskamatkamme suuntaa Varangin vuonolle; Pykeijaan ja Kirkkoniemeen. Perehdymme oppaan johdolla alueen historiaan ja nykypäivään,

Lisätiedot

... Alppien alta Adrialle

... Alppien alta Adrialle Itävallan, Unkarin, Italian ja Kroatian syleilyssä sijaitseva pieni Slovenia on mantereemme monipuolisimpia maita. Sen maalaukselliset maisemat ulottuvat Alpeilta Adrianmerelle tarjoten lukuisia maailmanluokan

Lisätiedot

INTIAN TIIKERISAFARI & SARVIKUONOT 17. - 30.3.2016

INTIAN TIIKERISAFARI & SARVIKUONOT 17. - 30.3.2016 INTIAN TIIKERISAFARI & SARVIKUONOT 17. - 30.3.2016 Suomen Kuvausmatkat oy INTIAN TIIKERISAFARI & SARVIKUONOT 2016 Aika: To 17.3. - Ke 30.3.2016 Ryhmäkoko: 8-11 henkilöä Hinta: 4 140 eur Kohdemaat: Intia

Lisätiedot

BRASILIA / Antti Vauhkonen

BRASILIA / Antti Vauhkonen 1 BRASILIA / Antti Vauhkonen Lennot: ( huom. Pariisin menoaikataulu saattaa muuttua ) 27.11 AF1099 Helsinki- Pariisi klo 12.15 14.20 27.11 AF442 Pariisi Rio de Janeiro klo 23.20 07.35 06.12 AF443 Rio de

Lisätiedot

Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016

Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016 Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016 Chile & Argentiina luomuviinimatka Chile ja Argentiina ovat upeita valtioita, jotka ovat täynnä toinen toistaan loistavampia nähtävyyksiä.

Lisätiedot

KALASTUS- JA/TAI METSÄSTYSMATKA PORT ELIZABETHIIN - YSTÄVYYDEN KAUPUNKIIN - ETELÄ-AFRIKKAAN 12.02.2013-25.02.2013

KALASTUS- JA/TAI METSÄSTYSMATKA PORT ELIZABETHIIN - YSTÄVYYDEN KAUPUNKIIN - ETELÄ-AFRIKKAAN 12.02.2013-25.02.2013 Bonus-Matkat KALASTUS- JA/TAI METSÄSTYSMATKA PORT ELIZABETHIIN - YSTÄVYYDEN KAUPUNKIIN - ETELÄ-AFRIKKAAN 12.02.2013-25.02.2013 Jälleen on tullut aika suunnistaa uusille vesille. Tällä kertaa olemme valinneet

Lisätiedot

Islanti 22.10.- 26.10.2012 Matkanjohtajat;

Islanti 22.10.- 26.10.2012 Matkanjohtajat; Matkatoimisto PT-Matkat Tapiontie 4 34800 Virrat ALV rek Puhelin / Fax 03 4755161 GSM +358 40 5559161 Y-tunnus 1126019-0 Sähköposti pt-matkat@phpoint.fi KUVI 3484 / 00 MJM MTK-Virrat Islanti 22.10.- 26.10.2012

Lisätiedot

KALASTUSMATKAT MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 1-17.4.2014 ja 7-23.4.2015

KALASTUSMATKAT MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 1-17.4.2014 ja 7-23.4.2015 KALASTUSMATKAT MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 1-17.4.2014 ja 7-23.4.2015 Yleisön, eli aikaisemmin Playa del Carmenissa mukana olleiden toiveesta järjestämme yllämainittuina ajankohtina kalastusmatkat.

Lisätiedot

Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015

Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015 Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015 Unelmamatka Kaukoitään niille, jotka pitävät kalastuksesta ja yleensä luonnossa liikkumisesta! Kalastusmuotoina ovat vetouistelu ja pohjaonginta. Varaa ja maksa

Lisätiedot

Kalastuspäiviä on neljä, aamu yhdeksästä iltapäivään kello viiteen. Majoituksemme hotelli Bahari Beach issa sisältää all inclusivepalvelun.

Kalastuspäiviä on neljä, aamu yhdeksästä iltapäivään kello viiteen. Majoituksemme hotelli Bahari Beach issa sisältää all inclusivepalvelun. Mombasan alue on tunnettu Marliinien, purjekalojen ja Doradojen urheilukalastuspaikka. Kalat alkavat siirtyä joulukuun puolessa välissä pohjoisesta etelään merivirtojen mukaan. Mombasan edustalla on hyviä

Lisätiedot

Kiertomatka Sisiliassa 25.09. 02.10.2016

Kiertomatka Sisiliassa 25.09. 02.10.2016 Kiertomatka Sisiliassa 25.09. 02.10.2016 24.10. 31.10.2015 Sisilia on hedelmällinen saari, jossa on ihanteellinen ilmasto luomuviininviljelyyn. Matkan aikana vierailemme monilla luomuviinitiloilla, tutustumme

Lisätiedot

Yli-Kaitalan Lomamökit ja tilausravintola Ketunleipä

Yli-Kaitalan Lomamökit ja tilausravintola Ketunleipä Yli-Kaitalan Lomamökit ja tilausravintola Ketunleipä Kaitalantie 323, 47490 Iitti 270 (ravintolassa) 270 100 Tasalattia - Seisten Istuen Tilan tyyppi Pinta-ala Max hlö Kahden saunan paketti ja pikkujouluruokailu

Lisätiedot

Formulamatka Unkariin. Esittely. Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Hungaroring. Budapest. Miksi valita tämä matka?

Formulamatka Unkariin. Esittely. Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Hungaroring. Budapest. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6 Esittely Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Lähde jännitämään suomalaisten menestystä Hungaroringin radalle! Tällä matkalla pääset seuraamaan harjoituksia, aika-ajoja sekä tietenkin itse

Lisätiedot

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE 21.-28.3.2020 Suomi-Portugali yhdistyksen jäsenmatka Vastuullinen matkanjärjestäjä: SUBLU TOUR PORTUGAL (www.sublutour.com/fi) - Nazaré, Portugali Ryhmän

Lisätiedot

Las Palmas, Gran Canaria hieno yhdistelmä kaupunki- ja rantalomaa

Las Palmas, Gran Canaria hieno yhdistelmä kaupunki- ja rantalomaa Las Palmas, Gran Canaria hieno yhdistelmä kaupunki- ja rantalomaa Joulukuun pakkaset jäivät taakse, kun laskeuduin kuuden tunnin lentomatkan jälkeen Las Palmasin lentokentälle. Kenttäpalvelut toimivat

Lisätiedot

KONGO, KESKI-AFRIKKA & GORILLAT Suomen Kuvausmatkat oy KONGO & KESKI-AFRIKKA

KONGO, KESKI-AFRIKKA & GORILLAT Suomen Kuvausmatkat oy KONGO & KESKI-AFRIKKA KONGO, KESKI-AFRIKKA & GORILLAT 30.11.-16.12.2020 Suomen Kuvausmatkat oy KONGON TASAVALTA, KESKI-AFRIKAN TASAVALTA & GORILLAT 30.11.-16.12.2020 Aika: Ke 30.11. - Ke 16.12.2020 Kesto: 18 pv Ryhmäkoko: Max

Lisätiedot

Pyhän Astelin ohjelmapalvelut

Pyhän Astelin ohjelmapalvelut n ohjelmapalvelut 2015-2016 Moottorikelkka Safarit: Iltasafari moottorikelkalla (klo 20.00 22.00 / ma, ti, ke, la) Iltasafari on ohjattu moottorikelkkasafari illan hämärässä läpi lumisen maiseman. Jos

Lisätiedot

Bonjour Provence! Maaseudun romantiikkaa ranskalaisittain

Bonjour Provence! Maaseudun romantiikkaa ranskalaisittain Bonjour Provence! Maaseudun romantiikkaa ranskalaisittain 24.9-30.9.2011 Tervetuloa ylläpitämään kuntoasi ja tutustumaan kiehtoviin uusiin maisemiin tuttujen seurassa! Vuoden 2011 pyörämatka vie Ranskan

Lisätiedot

KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 7-23.4.2015

KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 7-23.4.2015 KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 7-23.4.2015 Yleisön, eli aikaisemmin Playa del Carmenissa mukana olleiden toiveesta järjestämme Playa del Carmeniin uuden kalastusmatkan. Matka soveltuu lomamatkaksi

Lisätiedot

SAARISELKÄ TALVI SAFARIT 2015-2016 Tule sellaisena kuin olet, me huolehdimme loput!

SAARISELKÄ TALVI SAFARIT 2015-2016 Tule sellaisena kuin olet, me huolehdimme loput! SAARISELKÄ TALVI SAFARIT 2015-2016 Tule sellaisena kuin olet, me huolehdimme loput! 1. KELKKASAFARI TUNTURIIN (14:00-16:00) päivittäin (paitsi su) Tällä vauhdikkaalla safarilla kiertelemme Saariselän lähiympäristössä

Lisätiedot

Botswana. Ihastu Linyantin ja Okavangon upeaan luontoon, koe safariajoja veneellä, kanootilla ja autolla sekä hemmottele itseäsi loistoluokan leirissä

Botswana. Ihastu Linyantin ja Okavangon upeaan luontoon, koe safariajoja veneellä, kanootilla ja autolla sekä hemmottele itseäsi loistoluokan leirissä Botswana Ihastu Linyantin ja Okavangon upeaan luontoon, koe safariajoja veneellä, kanootilla ja autolla sekä hemmottele itseäsi loistoluokan leirissä 11 päivää 17.11.2019-28.11.2019 Täynnä 3.2.2020-14.2.2020

Lisätiedot

ETELÄMANTEREEN ERIKOISRISTEILY. Suomen Kuvausmatkat oy ETELÄMANTEREEN RISTEILY

ETELÄMANTEREEN ERIKOISRISTEILY. Suomen Kuvausmatkat oy ETELÄMANTEREEN RISTEILY ETELÄMANTEREEN ERIKOISRISTEILY Suomen Kuvausmatkat oy ETELÄMANTEREEN RISTEILY 28.10. - 16.11.2019 Suomen Kuvausmatkat oy ETELÄMANTEREEN RISTEILY Suomen Kuvausmatkat oy ETELÄMANTEREEN ERIKOISRISTEILY 2019

Lisätiedot

Kenian safari ja. Mombasa. 1 yö. 2 yötä

Kenian safari ja. Mombasa. 1 yö. 2 yötä Kenian safari ja Mombasa Karen Blixenin museo, Amboseli Kilimanjaron juurella, Tsavon upeat maisemat ja Mombasan hienot hiekkarannat ihastuttavat safarimatkailijaa Nairobi - Amboseli - Länsi-Tsavo - Itä-Tsavo

Lisätiedot

B A LTIA N K IE R R O S 10.7. - 16.7.2007

B A LTIA N K IE R R O S 10.7. - 16.7.2007 MAANANTAI 9.7.2007 N. Klo 8.00 startti Huttulasta ja sen jälkeenvesilahdelta Koskenkylästä kohti Vantaata, keli pilvinen ja vesikuurojen mahdollisuus ilmassa Yöpyminen vaimon serkun luona mistä aamulla

Lisätiedot

Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015

Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015 Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015 1. Päivä: Lento (Kuopio) - Helsinki München: Willkommen in Deutschland! Ajamme Münchenistä Baijerin läpi, Innsbruckin ohi, henkeäsalpaavan

Lisätiedot

YLLÄKSEN KESÄN VIIKKO-OHJELMA 2018 Voimassa Lähde kanssamme kokemaan Lapin taikaa ja tunne kuinka luonto antaa energiaa!

YLLÄKSEN KESÄN VIIKKO-OHJELMA 2018 Voimassa Lähde kanssamme kokemaan Lapin taikaa ja tunne kuinka luonto antaa energiaa! YLLÄKSEN KESÄN VIIKKO-OHJELMA 2018 Voimassa 1.6.2018 30.11.2018 Lähde kanssamme kokemaan Lapin taikaa ja tunne kuinka luonto antaa energiaa! 1. RETKI HUSKYTILALLE (10:00 12:00) La Lyhyen autokuljetuksen

Lisätiedot

HUIPPUVUORET & Suomen Kuvausmatkat oy HUIPPUVUORET & JÄÄKARHUT JÄÄKARHUT

HUIPPUVUORET & Suomen Kuvausmatkat oy HUIPPUVUORET & JÄÄKARHUT JÄÄKARHUT HUIPPUVUORET & Suomen Kuvausmatkat oy HUIPPUVUORET & JÄÄKARHUT JÄÄKARHUT Suomen Kuvausmatkat oy HUIPPUVUORET JA JÄÄKARHUT Aika: Ma 25.6 - La 7.7.2018 Kesto: 13 pv Hinnat: Risteily alkaen 7.820 eur Maa-

Lisätiedot

MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5)

MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5) MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5) Matka 14: Myanmar (11 pvä/ 10 yötä) 1 yö Yangon- 1 yö Bagan- 2 yötä Mandalay- 2 yötä Inle-järvi- 1 yö Yangon- 3 yötä Ngpali Hotellit: Summit Park View Hotel (Yangon), Thazin

Lisätiedot

Safari EteläAfrikassa

Safari EteläAfrikassa Safari EteläAfrikassa Miellyttävä ilmasto, kaunis luonto ja mielenkiintoinen kulttuuri sekä lukuisat jännittävät safariajot ihastuttavat tällä Etelä-Afrikan matkalla 9 päivää 24.1.2019-2.2.2019 vain 2

Lisätiedot

Eteläinen Afrikka & risteily Karibajärvellä

Eteläinen Afrikka & risteily Karibajärvellä 6.3.2019 Eteläinen Afrikka & risteily Karibajärvellä Esittely 6.3.2019 Eteläinen Afrikka & risteily Kariba-järvellä 12 pv Etelä-Afrikka Botswana Namibia Zimbabwe Toteuta unelmasi ja lähde mukaan matkalle

Lisätiedot

Espanjan petolinnut. Lisätietoja: Vuorikotka

Espanjan petolinnut. Lisätietoja: Vuorikotka Espanjan petolinnut Kohde: Espanja Teema: Espanjan petolinnut Vaativuus: Pääsääntöisesti kojukuvausta Ryhmäkoko: 5 8 valokuvaajaa Aika: 31.3. 6.4.2017 Hinta: 1920 Lisämaksusta 1hh 195 Vuorikotka Munkkikorppikotka

Lisätiedot

NAMIBIAN KIERTOMATKA. Suomen Kuvausmatkat oy NAMIBIAN

NAMIBIAN KIERTOMATKA. Suomen Kuvausmatkat oy NAMIBIAN NAMIBIAN KIERTOMATKA Suomen Kuvausmatkat oy NAMIBIAN Suomen Kuvausmatkat oy NAMIBIAN KIERTOMATKA 2018 Aika: Pe 14.9. - Ti 2.10.2018 Kesto: 19 pv Ryhmäkoko: 10+1 henkilöä Hinta: 7 690 eur* Kohdemaat: Namibia

Lisätiedot

Taalerin sijoittajamatka Ruandaan ja Keniaan

Taalerin sijoittajamatka Ruandaan ja Keniaan Taalerin sijoittajamatka Ruandaan ja Keniaan Tutustu Taalerin sijoituskohteisiin Kigalissa ja Nairobissa ja Afrikan upeaan luontoon safarilla. Kigali - Nairobi - Amboseli - Länsi-Tsavo - Itä-Tsavo 2 yötä

Lisätiedot

Kappale kauneinta Suomea

Kappale kauneinta Suomea Kappale kauneinta Suomea Kapeat mutkaiset vesistöt, saaristoiset järvenselät ja vanhat kanavat tekevät Heinäveden reitistä ainutlaatuisen elämyksen, joka kaikkien pitäisi ainakin kerran elämässään kokea.

Lisätiedot

Illallinen hotellin ravintolassa.

Illallinen hotellin ravintolassa. 1 Lähettäjä Forssan matkatoimisto oy / Leila Rauhaniemi puh. 0207 75 77 22 sähköposti. leila.rauhaniemi@fmtours.fi Attn: Pekka Heikkilä sähköposti: pekkah09@gmail.com Talinkorvantie 11B49, 20320 Turku,

Lisätiedot

MTK UUSIMAA Jäsenmatka Tšekkiin 7. 11.4.2013

MTK UUSIMAA Jäsenmatka Tšekkiin 7. 11.4.2013 MTK UUSIMAA Jäsenmatka Tšekkiin 7. 11.4.2013 ALUSTAVA MATKAOHJELMA: Sunnuntai 7.4.2013: Postitamme lentoliput ilmoittamaanne osoitteeseen noin kaksi viikkoa ennen lähtöpäivää. Suosittelemme saapumaan Helsinki-Vantaan

Lisätiedot

Suomi Paviljonki yhteisosasto työstökoneja teknologiamessuille Kiinan Shenzheniin 28.-31.3.2011

Suomi Paviljonki yhteisosasto työstökoneja teknologiamessuille Kiinan Shenzheniin 28.-31.3.2011 Suomi Paviljonki yhteisosasto työstökoneja teknologiamessuille Kiinan Shenzheniin 28.-31.3.2011 Cannus Oy (Suomi) ja Nordic Trade House - NTH (Kiina) järjestävät suomalaisille yrityksille Finland Pavilion

Lisätiedot

Lataa Safaripassi - Olli Marttila. Lataa

Lataa Safaripassi - Olli Marttila. Lataa Lataa Safaripassi - Olli Marttila Lataa Kirjailija: Olli Marttila ISBN: 9789529915439 Sivumäärä: 352 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 29.03 Mb Vuosina 2003-2005 Tansania-trilogian julkaissut kirjailija jatkaa

Lisätiedot

Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Budapest. Miksi valita tämä matka: Sivu 1 / 6

Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Budapest. Miksi valita tämä matka: Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Budapestin kaupunkiloma, 4pv Budapest on yksi Keski-Euroopan aurinkoisimmista kaupungeista. Monien mielestä kevätkausi Budapestissä on kauneinta aikaa, kun kaupunki herää talven jälkeen

Lisätiedot

Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry (SMMY ry) opintomatka Luxemburg-Belgia-Alankomaat 5.-10.10.2014

Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry (SMMY ry) opintomatka Luxemburg-Belgia-Alankomaat 5.-10.10.2014 Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry (SMMY ry) opintomatka Luxemburg-Belgia-Alankomaat 5.-10.10.2014 Sunnuntai 5.10.2014 17:50 Suora lento Ryanair FR1922 Tampere Frankfurt-Hahn 19:25 19:45 Matka 120 km

Lisätiedot

Lähde kanssamme ikimuistoiselle luomuviinimatkalle Chileen & Argentiinaan 19.02. - 05.03.2016

Lähde kanssamme ikimuistoiselle luomuviinimatkalle Chileen & Argentiinaan 19.02. - 05.03.2016 Lähde kanssamme ikimuistoiselle luomuviinimatkalle Chileen & Argentiinaan 19.02. - 05.03.2016 Chile & Argentiina luomuviinimatka Chile ja Argentiina ovat upeita valtioita, jotka ovat täynnä toinen toistaan

Lisätiedot

HIIHTÄMÄSSÄ ITÄVALLASSA 2006

HIIHTÄMÄSSÄ ITÄVALLASSA 2006 HIIHTÄMÄSSÄ ITÄVALLASSA 2006 NEVA järjesti matkan Alppien parhaimmistoon kuuluvalle murtomaahiihtoalueelle Itävallan Ramsauhun 20 hengen voimin 25.2. - 4.3.2006. Kokemukset olivat todella hyvät. Majoituimme

Lisätiedot

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY RISTEILYT SINISELLÄ SAIMAALLA KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT Lähtö Kuopiosta (ti, to, la) tai Savonlinnasta (ma, ke, pe) klo 9.00. Risteily Heinäveden reittiä pitkin neljän sulkukanavan ja kahden avokanavan kautta

Lisätiedot

HUIPPUVUORET & Suomen Kuvausmatkat oy HUIPPUVUORET & JÄÄKARHUT JÄÄKARHUT

HUIPPUVUORET & Suomen Kuvausmatkat oy HUIPPUVUORET & JÄÄKARHUT JÄÄKARHUT HUIPPUVUORET & JÄÄKARHUT 2.-13.7.2019 Suomen Kuvausmatkat oy HUIPPUVUORET JA JÄÄKARHUT 2.-13.7.2019 Aika: Ti 2.7. - La 13.7.2019 Kesto: 12 pv Hinnat: Risteily alkaen á 7.450 eur /hlö Maa- ja lentopaketti

Lisätiedot

Rhododendron-kerhon ryhmämatka Etelä-Englantiin keväällä 2012

Rhododendron-kerhon ryhmämatka Etelä-Englantiin keväällä 2012 Rhododendronkerho järjestää jäsenilleen ryhmämatkan Etelä-Englannin alppiruusupuistoihin huhtikuun viimeisellä viikolla 2012. Ajankohta 22.4 29.4.2012. Matkaa suunnitteleva työryhmä K. Theqvist, O. Jussila,

Lisätiedot

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7 Sivu 1 / 7 Esittely Pariisi 3-4pv Romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijan kohde. Nähtävää ja koettavaa riittää jokaiselle ja kaupunki tarjoaa aina jotain uutta. Kohdetietoa

Lisätiedot

Majoituspakettihinta (sis. täysihoidon) alkaen /vuorokausi/henkilö on: * Lounaalla ja iltaruokailussa suomalaista kotiruokatyyppistä ruokaa

Majoituspakettihinta (sis. täysihoidon) alkaen /vuorokausi/henkilö on: * Lounaalla ja iltaruokailussa suomalaista kotiruokatyyppistä ruokaa SPORTTIPAKETTI Hinnat voimassa 10.1. 23.12.2014 Henkilömäärä/ryhmän koko vähintään 11 henkeä Majoitus tulopäivänä klo 15.00 jälkeen kylpyläosaston vapaa käyttöoikeus kuntosalin vapaa käyttöoikeus runsaat

Lisätiedot

ElämysBunkkeri. Kouvolankatu 15, Kouvola. Elämyspaketit kolme aktiviteettia kahden hinnalla. Auditorio. 1500m2m². Seisten. Tilan tyyppi.

ElämysBunkkeri. Kouvolankatu 15, Kouvola. Elämyspaketit kolme aktiviteettia kahden hinnalla. Auditorio. 1500m2m². Seisten. Tilan tyyppi. ElämysBunkkeri Kouvolankatu 15, 45100 Kouvola 300 300 300 Auditorio 1500m2m² Max hlö Seisten Istuen Tilan tyyppi Pinta-ala Elämyspaketit kolme aktiviteettia kahden hinnalla ElämysBunkkeri tarjoaa nyt kolme

Lisätiedot

Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA. 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm

Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA. 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm Reki nro 1. Reykjavík Opastettu kierros Reykjavikissa Kerrotaan ja nähdään eri paikkoja kaupungissa Retken

Lisätiedot

SUNNUNTAI. PALJAKKA Kevättalven ohjelma 12.2.2006 22.4.2006 ja 11.2.2007 21.4.2007

SUNNUNTAI. PALJAKKA Kevättalven ohjelma 12.2.2006 22.4.2006 ja 11.2.2007 21.4.2007 1 PALJAKKA Kevättalven ohjelma 12.2.2006 22.4.2006 ja 11.2.2007 21.4.2007 SUNNUNTAI 10.00 Retki Pirunkirkko kanjonille 2-3 h Kuljetus ensin mökiltä tai hotellilta 5 km. Kanjonin läheltä jatkamme matkaa

Lisätiedot

Vaellusviikonloppu Baijerin Alpeilla

Vaellusviikonloppu Baijerin Alpeilla Vaellusviikonloppu Baijerin Alpeilla Hoi sinä luonnosta, liikunnasta ja luomusta kiinnostunut yksilö! Tervetuloa meidän kanssamme Müncheniin ja sen jälkeen Alpeille patikoimaan! Luvassa upeita vaellusreittejä

Lisätiedot

HURTIGRUTEN - MAAILMAN KAUNEIN MERIMATKA KIRKKONIEMESTÄ BERGENIIN *, **, **, , JA

HURTIGRUTEN - MAAILMAN KAUNEIN MERIMATKA KIRKKONIEMESTÄ BERGENIIN *, **, **, , JA HURTIGRUTEN - MAAILMAN KAUNEIN MERIMATKA KIRKKONIEMESTÄ BERGENIIN 13.-19.4.*, 15.-21.5.**, 1.-7.8.**, 22.-28.8., 3.-10.9. JA 14.-20.9.2017 Hurtigruten on Norjan rannikon alkuperäinen laivareitti, joka

Lisätiedot

INTIAN TIIKERISAFARI Suomen Kuvausmatkat oy INTIAN TIIKERISAFARI

INTIAN TIIKERISAFARI Suomen Kuvausmatkat oy INTIAN TIIKERISAFARI INTIAN TIIKERISAFARI 7.-18.4.2018 Suomen Kuvausmatkat oy Suomen Kuvausmatkat oy INTIAN TIIKERISAFARI 7.-18.4.2018 Aika: La 7.4. - Ke 18.4.2018 Ryhmäkoko: max 8-10 hlö Hinta: 3.980 eur Kohdemaat: Intia

Lisätiedot

PARIISI YLIOPISTOKAUPUNKI

PARIISI YLIOPISTOKAUPUNKI PARIISI YLIOPISTOKAUPUNKI Helsingin ja Tampereen yliopiston alumnit järjestävät yliopistomatkan Pariisiin 18. 22.9.2019 Helsingin ja Tampereen yliopiston alumnit tekevät ainutlaatuisen matkan Pariisiin

Lisätiedot

JCI WORLD CONGRESS 2015

JCI WORLD CONGRESS 2015 Japani kutsuu Lähde Nuorkauppakamarien maailmankokoukseen ja tutustu samalla lumoavaan Kiotoon ja Okinawan trooppisiin saariin! Yhteistyössä Suomen Nuorkauppakamarit ja SMT. Tarjolla on kuusi erilaista

Lisätiedot

SAIMAAN SEUDUN AARTEET , 3 PÄIVÄÄ

SAIMAAN SEUDUN AARTEET , 3 PÄIVÄÄ www.matkarasti.fi SAIMAAN SEUDUN AARTEET 23.-25.7.2019, 3 PÄIVÄÄ Suomen suurin vesistö ja Euroopan 4. suurin järvi tunnetaan maisemiensa kauneudesta ja luonnon rauhasta. Lappeenranta nähtävyyksineen ja

Lisätiedot

Visbyn risteily Helsingistä

Visbyn risteily Helsingistä Visbyn risteily Helsingistä Reitti: Karstula-Äänekoski-Jyväskylä-Jämsä (menoon mahdollista saada liityntäkuljetukset myös Keuruulta ja Petäjävedeltä -> kysy lisää toimistoistamme!) Lähdöt: 3.7 ja 24.7

Lisätiedot

ClubOne-alennus edellyttää 1 kortti / hytti. Samaa korttia ei voi hyödyntää useammassa hytissä.

ClubOne-alennus edellyttää 1 kortti / hytti. Samaa korttia ei voi hyödyntää useammassa hytissä. Ikaalisten Matkatoimisto Taru Malmström 03-4580203 taru.malmstrom@ikaalistenmatkatoimisto.fi Matti Ristimäki 040-5025917 matti.ristimaki@luukku.com Tässä tarjouksemme Visbyn risteilystä 7.-9.8.2016 Matkaohjelma

Lisätiedot

Kiehtova Katania, suloinen Taormina, tulivuori Etna, muinaisia temppeleitä, hiekkarannat, luomuviinit...

Kiehtova Katania, suloinen Taormina, tulivuori Etna, muinaisia temppeleitä, hiekkarannat, luomuviinit... Sisilia on hedelmällinen saari, jossa on ihanteellinen ilmasto luomuviininviljelyyn. Matkan aikana vierailemme monilla luomuviinitiloilla, tutustumme viinin valmistukseen, maistelemme viinejä sisilialaisen

Lisätiedot

Australiasta UuteenSeelantiin

Australiasta UuteenSeelantiin Jouluristeily Australiasta UuteenSeelantiin Tutustu kauniiseen Sydneyyn, nauti Bay of Islandin maisemista, näe upea Auckland ja vieraile maorien Rotoruassa. Doha 1 yö Sydney 2+1 yötä/10 yön risteily alkaa

Lisätiedot

THAIMAA SPECIAL. Päivä 1. Päivä 2

THAIMAA SPECIAL. Päivä 1. Päivä 2 THAIMAA SPECIAL BANGKOK - KWAI-JOKI HUA HIN GOLF KIERROS 14 päivää / 13 yötä Upea yhdistelmämatka, jossa koet Thaimaan eri puolet ja pelaat Thaimaan upeimmilla kentillä. Voit hankkia edullisia golfvarusteita

Lisätiedot

Luomuviinimatka Andien juurille

Luomuviinimatka Andien juurille Luomuviinimatka Andien juurille 24.02. - 08.03.2017 Chile & Argentiina luomuviinimatka Chile ja Argentiina ovat upeita valtioita, jotka ovat täynnä toinen toistaan loistavampia nähtävyyksiä. Matkamme alkaa

Lisätiedot

Cerviniaan vaeltamaan 1520, o Sveitsin rajalla sijaitseva pieni Cervinian kylä on LänsiEuroopan ja Alppien huippujen välissä

Cerviniaan vaeltamaan 1520, o Sveitsin rajalla sijaitseva pieni Cervinian kylä on LänsiEuroopan ja Alppien huippujen välissä 10.-17.8.2019 Cerviniaan vaeltamaan o Sveitsin rajalla sijaitseva pieni Cervinian kylä on LänsiEuroopan ja Alppien huippujen välissä o Aurinko paistaa ja lämpötila nousee suhteellisen korkealle o Vaeltajan

Lisätiedot

NAMIBIAN KIERTOMATKA. Suomen Kuvausmatkat oy NAMIBIAN

NAMIBIAN KIERTOMATKA. Suomen Kuvausmatkat oy NAMIBIAN NAMIBIAN KIERTOMATKA Suomen Kuvausmatkat oy NAMIBIAN Suomen Kuvausmatkat oy NAMIBIAN KIERTOMATKA 2019 Aika: Pe 6.9. - Ti 24.9.2019 Kesto: 18 pv Ryhmäkoko: 10+1 henkilöä Hinta: 7 980 eur* Kohdemaat: Namibia

Lisätiedot

Visbyn risteily Silja Europalla. Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016

Visbyn risteily Silja Europalla. Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016 Visbyn risteily Silja Europalla Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016 Visby on kaupunki ja maineensa veroinen. Täällä kävijän hurmaavat sen matalat, ruusuihin peittyvät talot, sen korkeat tornit, varjoisat

Lisätiedot

Matkakertomus Busiasta 2.6.-15.6.2011

Matkakertomus Busiasta 2.6.-15.6.2011 Matkakertomus Busiasta 2.6.-15.6.2011 Lähdimme Kenian matkalle hyvin varautuneina kohdata erilainen kulttuuri. Olimme jo saaneet kuulla, mihin asioihin on syytä varautua, ja paikan päällä tuntuikin, että

Lisätiedot

Lounais-Hämeen Retki ry:n kevätretki

Lounais-Hämeen Retki ry:n kevätretki Lounais-Hämeen Retki ry:n kevätretki 25.5 28.5.2017 Jänedan Kartano Vierastalo/majoitus Torstai 25.5.2017 5:15 Kultela 5:30 Someron tori 6:00 Forssan retkipysäkki Laivalippujen jako menomatkalla/ haetaan

Lisätiedot

Löydä päivävaelluksen hauskuus

Löydä päivävaelluksen hauskuus Päivävaelluksen suunnittelu FValitse jokin hauska ja mielenkiintoinen retkikohde. Jos liikutte ryhmänä, ota muut huomioon retkikohteen valinnassa. FOta selvää vaellusreitin pituudesta ja siitä, kuinka

Lisätiedot

Pyöräilymatka Toscanassa

Pyöräilymatka Toscanassa Pyöräilymatka Toscanassa Sähköpyöräile Toscanan kauniissa luonnossa, tutustu Firenzen nähtävyyksiin ja Chiantin viinialueeseen sekä nauti paikallisruuasta Raffaello Tesin johdolla 5 päivää 4.9.2019-9.9.2019

Lisätiedot

LOTTA NÄKYVÄN MATKASSA IHMEELLINEN UGANDA JA

LOTTA NÄKYVÄN MATKASSA IHMEELLINEN UGANDA JA LOTTA NÄKYVÄN MATKASSA IHMEELLINEN UGANDA 2.-13.10. JA 12.-23.10.2019. Entebbe - Kampala - Kibale Forest - Queen Elizabethin kansallispuisto Ishasha - Bwindi - Kihihi - Entebbe Ainutlaatuinen matka keskelle

Lisätiedot

Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7

Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7 Sivu 1 / 7 Esittely Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv Huikeiden vastakohtien Islanti on kuumien lähteiden, jäätiköiden, tulivuorien ja mahtavien putousten maa. Islannista löytyy niin satojen vuosien historiaa

Lisätiedot

Ryhmässä Fuengirolaan. v v Hotelli Fuengirola Park v Lennot Helsingistä ja Oulusta v Ilmoittaudu

Ryhmässä Fuengirolaan. v v Hotelli Fuengirola Park v Lennot Helsingistä ja Oulusta v Ilmoittaudu Ryhmässä Fuengirolaan v 14. -28.04.2018 v Hotelli Fuengirola Park v Lennot Helsingistä ja Oulusta v Ilmoittaudu 30.11.2017 mennessä Mirja ; 0407635528 mirja.hanninen@hyvame.fi Tuomas ; 0400242686 tuomas.samuel@gmail.com

Lisätiedot

Guyanas Ranskan Guyana, Guyana, Surinam

Guyanas Ranskan Guyana, Guyana, Surinam Guyanas Ranskan Guyana, Guyana, Surinam 15.11-29.11.2014 Tässä se vihdoin tulee! Matkaohjelma, jonka valmistuminen kesti kauemmin kuin talon rakentaminen. Guyanas on pioneerimatka Etelä-Amerikkaan, poluille,

Lisätiedot

Lomalla Raamatun historiaa

Lomalla Raamatun historiaa Lomalla Raamatun historiaa Yhdistelmämatka Israeliin 03.-11.09.2018 v Asumme Tel Avivissa Leonardo Art- hotellissa v Teemme kaksi retkipäivää Jerusalemiin v Kaksi retkipäivää Tiberiakseen v Oppaana Ariel

Lisätiedot