EXTRA-FIRMING -voiteet Ihon kiinteydestä vastaavat sidokset paljastuvat

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "EXTRA-FIRMING -voiteet Ihon kiinteydestä vastaavat sidokset paljastuvat"

Transkriptio

1 Lehdistötiedote tammikuu 2012 EXTRA-FIRMING -voiteet Ihon kiinteydestä vastaavat sidokset paljastuvat Vuonna 1978 Clarins toi markkinoille yli 40-vuotiaiden naisten ihonhoitotarpeisiin vastaavat Extra- Firming -voiteensa. Ne muodostuivat hyvin nopeasti yhdeksi suosituimmista ihon ikääntymisen merkkejä vähentävistä voiteista niin Ranskassa kuin muuallakin Euroopassa. Tänä päivänä Extra- Firming -voiteita myydään yli 2 miljoonaa kappaletta vuodessa. Vuosien varrella voiteiden koostumuksia on uudistettu vastaamaan entistä paremmin aikuisen naisen ihonhoidollisia tarpeita. Uudistusten myötä voiteisiin on lisätty kollageenin muodostumista tehostavia tekijöitä, sekä aineosia, jotka suojaavat dermiksen säikeitä entsyymien ja vapaiden radikaalien rappeuttavilta vaikutuksilta. Lisäksi voiteisiin on lisätty tekijöitä, jotka tehostavat D-vitamiinin muodostumista ihossa, sekä tekijöitä, jotka suojaavat ihossa olevia vapaita hermopäätteitä ja antavat iholle suojan vapaiden radikaalien haittoja vastaan. Nyt Clarins tehostaa Extra-Firming -voiteiden vaikutuksia kahdella uudella innovaatiolla, joiden avulla voiteet hoitavat ja kiinteyttävät entistä tehokkaammin yli 40-vuotiaiden naisten ihoa. UUDET INNOVAATIOT Mitä uutta Extra-Firming Day Cream -päivävoiteessa? Kohdistettu vaikutus dermiksen säikeiden ja dermiksen solujen välisiin proteiinisidoksiin Clarins huomioi ensimmäistä kertaa dermiksen säikeiden ja solujen väliset proteiinisidokset, jotka yhdistävät säikeet ja solut toisiinsa. Nämä proteiineista muodostuvat sidokset antavat dermiksen rakenteelle liikkuvuutta ja lujuutta ja ylläpitävät tehokkaasti ihon kiinteyttä. Luonnonmukaisesti tuotetusta sitruunatimjamista saatu uute aktivoi emilin-1 -nimisen proteiinin muodostumista ihossa. Tämä proteiini ylläpitää elastiinisäikeiden oikeaa järjestystä dermiksessä ja yhdistää ne kollageenisäikeisiin. Vihreästä, luonnonmukaisesti tuotetusta banaanista saatu uute aktivoi FAK, focal adhesion kinase ja fibronektiini -nimisten proteiinien muodostumista dermiksessä. Kyseiset proteiinit yhdistävät kollageenisäikeet dermiksen soluihin. Extra-Firming Day Cream -kiinteyttävä, ryppyjä häivyttävä päivävoide Päivävoide ehkäisee ihon veltostumista, häivyttää ryppyjä, selkeyttää kasvonpiirteitä ja leukalinjaa vaikuttamalla kolmeen dermiksen päätekijään sekä ne toisiinsa kiinnittäviin sidoksiin: elastiinisäikeisiin kollageenisäikeisiin fibroblastisoluihin Lisäksi päivävoide saa aikaan välittömän lifting-vaikutuksen.

2 Mitä uutta Extra-Firming Night Cream -elvyttävässä yövoiteessa? Yövoide tehostaa päivävoiteen ihoa kiinteyttävää vaikutusta, ehkäisee ryppyjen syvenemistä ja saa ihon näyttämään tasaiselta. Tämä johtuu voiteen vaikutuksesta kolmeen epidermiksen uusiutumisesta vastuussa olevaan tekijään: Ihon kantasoluihin Langerhansin soluihin Ihon vapaisiin hermopäätteisiin Lisäksi yövoide ehkäisee pigmenttiläiskien muodostumista ihoon. Extra-Firming Night Cream -yövoide Vaikutus epidermiksen kantasolujen kasvuympäristöön. Clarins on tutkimuksissaan havainnut, että kantasolujen hyvää elinympäristöä ja elinikää ylläpitää kolme proteiinia. Kun ihon kantasolut toimivat hyvin, uusiutuu epidermis kuten sen pitää, eikä ihoon muodostu niin helposti ryppyjä. Survixyl IS edistää β1-integriini ja α6-integriini -nimisten proteiinien tuotantoa ihossa. Nämä proteiinit muodostavat osan kantasolun elinympäristöstä. Edellä mainittu vaikuttava aine aktivoi myös survivin-nimisen proteiinin tuotantoa. Kyseinen proteiini ylläpitää kantasolujen elämää. CLARINSIN KEHITTÄMÄT, IHON KIINTEYTYMISEEN VAIKUTTAVAT INNOVAATIOT TARKEMMIN Uusi näkemys ihon ikääntymiseen vaikuttavista tekijöistä Kasvojen iho altistuu vartalon ihoa enemmän puristelulle, painelulle ja venymiselle. Miten säilyttää ihon kiinteys ja ehkäistä ryppyjen muodostumista vuosien kuluessa? Clarins hyödyntää uusissa Extra-Firming -kasvovoiteissa tutkimustuloksia, jotka se sai Extra-Firming - vartalovoiteita kehittäessään. Näiden tutkimustulosten pohjalta Clarins esittelee uudenlaisen tavan hoitaa ihon ikäntymisen merkkejä. Iho on rakenteeltaan liikkuva ja se koostuu monista eri tekijöistä, joiden tulee olla järjestäytyneenä tietyllä tavalla, jotta ihosta muodostuu vahva. Uudet Extra-Firming -tuotteet eivät vaikuta ainoastaan pariin näistä tekijöistä, vaan kaikkiin niihin tekijöihin, jotka ylläpitävät ihon kiinteyttä. Lisäksi tuotteissa on hyödynnetty tutkimustuloksia, jotka osoittavat, että näiden tekijöiden välillä on proteiinisidoksia, jotka sitovat kyseiset elementit toisiinsa. Nämä sidokset, joita ei juurikaan ole huomioitu kosmetiikassa, auttavat dermistä järjestäytymään joustavaksi, napakaksi verkkomaiseksi rakenteeksi, joka myötäilee ihon liikkeitä veltostumatta. Hyväkuntoinen dermis vaikuttaa myös epidermiksen kuntoon saaden epidermiksen uusiutumaan parhaalla mahdollisella tavalla, jolloin ihon pinta pysyy pehmeänä, tasaisena ja nuorekkaan näköisenä.

3 EXTRA-FIRMING DAY CREAM -PÄIVÄVOIDE Yhdistelmä kasviuutteita ylläpitää sidoksia, jotka yhdistävät dermiksen eri osat toisiina Clarinsin tutkimuskeskus on tehnyt yhteistyötä etnofarmakologi Jean-Pierre Nicolasin kanssa ja valinnut kolme toisiaan täydentävää kasviuutetta, jotka ylläpitävät dermiksen rakennetta. Uutteet on saatu vihreästä luomubanaanista, luomusitruunatimjamista ja bocoasta ja niille on haettu neljää patenttia. Tärkeät sidokset dermiksen solujen ja kollageenisäikeiden välillä Vihreästä luomubanaanista saatu uute vahvistaa kollageenisäikeiden ja dermiksen solujen välisiä sidoksia. Tämä erityisesti Clarinsille kehitetty, kypsymättömästä hedelmästä saatava uute aktivoi tehokkaasti tiettyjä dermiksen toimintoja. Se aktivoi dermiksen yleisimmän kollageenilaadun, kollageeni I:n muodostumista. Tätä vaikutusta tehostavat bocoa-uute ja humalasta saatujen oleosteariininen sisältämät D-vitamiinin esiasteet. Se aktivoi myös kollageeni V:n muodostumista. Tämä kollageeenilaatu yhdistyy kollageeni I:een, muodostaakseen lujia ja kestäviä säikeitä. Lopuksi uute vahvistaa säikeiden ja solujen välisiä linkkejä aktivoimalla kahden kiinnittäjäproteiinin FAK:n ja fibronektiinin muodostumista dermiksessä. Ihon kiinteys on riippuvainen siitä, kuinka hyvin kollageenisäikeet ovat kiinnittyneet dermiksen soluihin eli fibroblasteihin. Nämä kiinnityskohdat takaavat sen, että säikeet pysyvät lujina ja ärsyttävät mekaanisesti fibroblastisoluja tuottamaan lisää kollageenia. Iän myötä nämä kiinnityskohdat heikkenevät, jolloin fibroblastisolujen toiminta hidastuu ja ihon tukirakenne heikkenee. Säikeet kiinnittyvät soluihin kahden erityisen proteiinin avulla: solun sisällä oleva FAK-proteiini (Focal Adhesion Kinase) kiinnittyy kollageenisäikeisiin fibronektiinin avulla. Luomusitruunatimjamin uute suojaa elastiinisäikeitä ja vahvistaa dermiksen rakennetta. Luomusitruunatimjami vahvistaa vihreästä luomubanaanista saadun uutteen dermistä uudistavaa ja kiinteyttävää vaikutusta lisäämällä emilin-1 -nimisen proteiinin muodostumista elastiinisäikeissä. Clarins selvitti ensimmäisenä, että emilin-1 -nimisen proteiinin määrä ihossa vähenee iän myötä. Tämä proteiini on sijoittunut elastiinisäikeet muodostavien elastiinimolekyylien ja mikrosäikeiden väliin. Emilin-1 on proteiini, joka ylläpitää näiden säikeiden oikeaa järjestystä ja kiinnittää ne venymättömiin kollageenisäikeisiin. Se suojaa tehokkaasti elastiinisäikeitä ja ylläpitää dermiksen hyvää rakennetta.

4 Extra-Firming Day -päivävoiteen muut ihoa hoitavat ominaisuudet: välitön ihoa kohottava ja kosteuttava-vaikutus sekä ihoa tehokkaasti ilman epäpuhtauksilta suojaava vaikutus Voide sisältää luomukaurasta saatuja sokereita, jotka tasoittavat ihon pintaa ja saavat aikaan välittömän kasvonpiirteitä kiinteyttävän lifting-vaikutuksen. Voiteen ihoa pitkäaikaisesti kosteuttava vaikutus perustuu kahteen molekyylipainoltaan toisistaan eroavaan hyaluronihappoon, joista toinen kosteuttaa tehokkaasti ihon pintaa ja toinen ihon syvempiä kerroksia. Clarinsin kehittämä tehokas anti-pollution -yhdiste suojaa ihoa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta. EXTRA-FIRMING NIGHT CREAM -YÖVOIDE Yövoide sisältää peptidejä, jotka ylläpitävät epidermiksen uusiutumiskykyä Dermiksen lisäksi ihon nuorekkaaseen ulkonäköön vaikuttaa epidermiksen kunto. Kun epidermis uusiutuu, kuten sen pitää, ei rypyistä muodostu niin syviä. Iho pysyy hehkuvana ja joustavana, ja se tuottaa riittävästi ihoon kosteutta sitovaa NMF-tekijää. Clarins lisäsi Extra-Firming Night Cream -yövoiteeseen kolmesta peptidistä koostuvan yhdisteen tehostaakseen yöllä tapahtuvaa ihon uusiutumista. Tämä yhdiste vaikuttaa kolmeen epidermiksen uusiutumiselle tärkeään seikkaan: kantasolujen elinympäristöön, ihossa oleviin vapaisiin hermopäätteisiin sekä ihon puolustuksesta vastaaviin Langerhansin soluihin. Epidermiksen kantasolut ovat ihon uusiutumisen kannalta avainasemassa Epidermis uusiutuu 4-6 viikon välein uusien solujen kulkeutuessa kohti ihon pintaa. Ihon uusiutuminen perustuu epidermiksen kantasoluihin. Näillä soluilla, jotka sijaitsevat ihon basaalikerroksessa, on kyky erikoistua keratosyyttisoluiksi kuolleiden, keratinisoituneiden solujen irrotessa ihon pinnasta. Iän myötä näiden solujen proteiineista muodostuvassa elinympäristössä tapahtuu muutoksia, jotka lyhentävät kantasolujen elinikää ja hidastavat niiden kykyä erikoistua keratinosyyttisoluiksi. Survixyl IS ylläpitää ihon uusiutumiskykyä Tämä peptidi aktivoi ihon uusiutumiskykyä suojaamalla epidermiksen kantasoluja kahdella tavalla. Se ylläpitää kantasolujen elinympäristön hyvää kuntoa aktivoimalla kahden kantasolun elinympäristöä suojaavan proteiinin, β1- integriinin ja α6-integriinin muodostumista. Se pidentää kantasolujen elinikää aktivoimalla solujen hengissä pysymiselle tärkeän survivalnimisen proteiinin muodostumista ihossa. Se vaikuttaa myös dermiksessä, jossa se vahvistaa dermiksen rakennetta aktivoimalla kollageeni 1:n muodostumista. Glutrapeptide ja Stimulen suojaavat ihon neuroimmuunijärjestelmää Glutrapeptide -niminen peptidi ehkäisee iän myötä tapahtuvaa ihon vapaiden hermopäätteiden surkastumista. Stimulen, joka koostuu vapaiden radikaalien vaikutuksilta suojaavasta E-vitamiinista ja tetrapeptidistä, suojaa ihon immuunijärjestelmään kuuluvia Langerhansin soluja. Näiden solujen määrä vähenee iän myötä sekä UV-säteiden vaikutuksesta.

5 Ihon vapaat hermopäätteet muodostavat ihon nuorekkuudelle välttämättömän verkoston Vapaita hermopäätteitä on sekä dermiksessä että epidermiksessä. Ne kuuluvat autonomiseen hermostoon ja ovat yhteydessä kaikkiin ihosoluihin. Niiden aikaansaamat impulssit kontrolloivat ihon toimintoja ja ihon uusiutumista. Ne toimivat yhteistyössä myös ihon immuunijärjestelmään kuuluvien Langerhansin solujen kanssa, jotka suojaavat ihoa vahingollisilta tekijöiltä ja auttavat ihoa uusiutumaan paremmin. Muut Extra-Firming Night Cream -yövoiteen iholle tarjoamat hyödyt ovat ihon tehokas kosteuttaminen, suojaaminen vapaiden radikaalien haitoilta ja pigmenttiläiskien muodostumisen ehkäiseminen. Lootuksen juuresta uutettu Lotus Zymbiosome -niminen vaikuttava aine vähentää melanosyyttisolujen lisääntymistä aiheuttavan kasvutekijän muodostumista. Näin ehkäistään melaniinin liikatuotantoa ja pigmenttiläiskien muodostumista. Voiteen ihoa pitkäaikaisesti kosteuttava vaikutus perustuu kahteen molekyylipainoltaan toisistaan eroavaan hyaluronihappoon, joista toinen kosteuttaa tehokkaasti ihon pintaa ja toinen ihon syvempiä kerroksia. Venuceane -nimisestä vaikuttavasta aineesta ja ruusunjuuresta saadusta uutteesta koostuva yhdiste ehkäisee vapaiden radikaalien yön aikana aiheuttamia haittoja. VOITEIDEN KOOSTUMUS Kiinteyttävät Extra-Firming Day and Night -päivä- ja yövoiteet ovat koostumukseltaan miellyttävän täyteläisen tuntuisia. Ne jättävät ihon samettisen pehmeän tuntuiseksi ja mattapintaiseksi. Iho tuntuu heti voiteiden levittämisen jälkeen miellyttävältä. Voiteet imeytyvät ihoon helposti ja nopeasti. Päivävoide on suunniteltu siten, että meikki levittyy sen päälle helposti ja tasaisesti sekä näyttää raikkaan ja vastalevitetyn näköiseltä pitkään. VOITEIDEN TUOKSU Kiinteyttävässä Extra-Firming Day -päivävoiteessa on raikkaita ja naisellisia ruusun ja kamelian tuoksuvivahteita, kun taas Extra-Firming Night -yövoiteessa on hyödynnetty kielon, jasmiinin ja iiriksen mietoja ja rauhoittavia tuoksuvivahteita. VOITEIDEN PAKKAUKSET Molemmat voiteet on pakattu soikeaan, läpikuultavasta, huurretusta lasista valmistettuun purkkiin, jossa on kulta-valkoinen kansi. Lisäksi päivävoiteesta on saatavilla kevyempi emulsioversio, joka on pakattu ilmatiiviiseen pumppupulloon.

6 EXTRA-FIRMING -TUOTTEET JA HINNAT Extra-Firming Day -päivävoide Kaikille ihotyypeille Raikkaan tuntuinen, helposti ihoon imeytyvä voide, joka jättää ihon pehmeän ja joustavan tuntuiseksi ja mattapintaiseksi. 50 ml purkki, suositushinta 85,70 euroa. Extra-Firming Day -päivävoide Kuivalle iholle Täyteläisen tuntuinen voide, joka jättää ihon pehmeän ja joustavan tuntuiseksi ja mattapintaiseksi. 50 ml purkki, suositushinta 85,70 euroa. Extra-Firming Day -päiväemulsio SPF 15 Kaikille ihotyypeille Kevyt emulsio, joka jättää ihon pehmeän ja joustavan tuntuiseksi ja mattapintaiseksi. Tuote sisältää UV-suojan SPF ml ilmatiivis pumppupullo, suositushinta 77,20 euroa. Extra-Firming Night -yövoide Kaikille ihotyypeille Miellyttävän pehmeän tuntuinen voide, jossa on rauhoittava tuoksu. Voide jättää ihon pehmeän ja joustavan tuntuiseksi ja saa sen näyttämään levänneeltä ja raikkaalta. 50 ml purkki, suositushinta 90,20 euroa. Extra-Firming Night -yövoide Kuivalle iholle Täyteläisen tuntuinen voide, jossa on rauhoittava tuoksu. Voide jättää ihon pehmeän ja joustavan tuntuiseksi ja saa sen näyttämään levänneeltä ja raikkaalta. 50 ml purkki, suositushinta 90,20 euroa. TESTITULOKSET Extra-Firming Day -päivävoide Testitulokset Tutkimus suoritettiin Clarins Evaluation and Research Centre -tutkimuskeskuksessa. Siihen osallistui 40-vuotiaita ja sitä vanhempia naisia, jotka käyttivät kaikille ihotyypeille sopivaa Extra-Firming Day - päivävoidetta kuuden viikon ajan. Ryppyjen syvyyden väheneminen -12,7 % Analyysi suoritettiin fringe projection -skannausmenetelmän avulla. Tutkimukseen osallistui 37 naista. Suupielen juonteiden vähenemistä arvioitiin voiteen 6 viikon käytön jälkeen. Ihon kiinteyden paraneminen +11,1 % Mittaus suoritettiin cutometer-laitteella. Tutkimukseen osallistui 32 naista. Kiinteyden paranemista arvioitiin voiteen 6 viikon käytön jälkeen.

7 Käyttäjien kommentit Tutkimukseen osallistui 77 naista, jotka olivat vähintään 40-vuotiaita. Tulokset esitetään tyytyväisyysprosenttina kaikille ihotyypeille sopivan Extra-Firming Day -päivävoiteen ensimmäisen käyttökerran ja neljän viikon käytön jälkeen. Iho näytti välittömästi aiempaa paremmalta ensimmäisen käyttökerran jälkeen: IHO TUNTUI MIELLYTTÄVÄN PEHMEÄLTÄ 93 % IHO TUNTUI AIEMPAA KIINTEÄMMÄLTÄ 86 % Iho näytti selvästi aiempaa nuorekkaammalta neljän viikon käytön jälkeen: IHO TUNTUI AIEMPAA KIINTEÄMMÄLTÄ 80 % IHO NÄYTTI AIEMPAA SILEÄMMÄLTÄ 78 % Extra-Firming Night -yövoide Testitulokset Vähentää todistetusti ryppyjä ja kiinteyttää ihoa Tutkimus suoritettiin Clarins Evaluation and Research Centre -tutkimuskeskuksessa. Siihen osallistui vähintään 40-vuotiaita naisia, jotka käyttivät kaikille ihotyypeille sopivaa Extra-Firming Night -yövoidetta 6 viikon ajan. Ihon kiinteyden paraneminen +14,2 % Mittaus suoritettiin cutometer-laitteella. Tutkimukseen osallistui 27 naista. Kiinteyden paranemista arvioitiin voiteen 6 viikkoa kestäneen käytön jälkeen. Ihotautilääkärin huomaama ryppyjä silottava vaikutus 66,7 % naisista Tutkimukseen osallistui 18 naista, jotka käyttivät voidetta 6 viikon ajan. Ihotautilääkäri arvioi silmien alla vähentyneiden ryppyjen määrän kuvien avulla. Käyttäjien kommentit voiteen tehosta Tutkimukseen osallistui 72 naista, jotka olivat 40-vuotiaita tai vanhempia. Tulokset näytetään tyytyväisyysprosenttina kaikille ihotyypeille sopivan Extra-Firming Night -yövoiteen ensimmäisen käyttökerran jälkeen sekä 4 viikon käytön jälkeen. Iho näytti huomattavasti aiempaa kauniimmalta herätessä: IHO NÄYTTI LEVÄNNEELTÄ JA TASAISELTA 85 % IHO NÄYTTI NUOREKKAAN HEHKUVALTA 79 % Iho näytti selvästi aiempaa nuorekkaammalta 4 viikon käytön jälkeen: IHO TUNTUI AIEMPAA KIINTEÄMMÄLTÄ 89 % IHON VÄRI OLI TASOITTUNUT JA KIRKASTUNUT 84 %

8 EXTRA-FIRMING -HOITOLINJASSA KÄYTETY KASVIUUTTEET Kaura Avena sativa Kauraa on jo vuosisatojen ajan käytetty ravintona ja se on herättänyt paljon kiinnostusta myös kasvitieteilijöiden parissa. Kauran suosio kasvoi, kun tutkimukset osoittivat sen sisältävän paljon vitamiineja ja mineraaleja. Meikkituotteissa kauraa käytetään kosteuttamaan ja pehmentämään ihoa. Kauran sokerit saavat aikaan ihon pintaa välittömästi kiinteyttävän vaikutuksen. Banaani Musa sapientum Banaani muistuttaa puuta hoikan vartensa ja roikkuvien lehtiensä vuoksi. Se on kuitenkin jättikokoinen ruoho, jonka ainoa monivuotinen osa on maanalainen varsi. Kaakkois-Aasiasta lähtöisin oleva kasvi kasvaa nykyisin trooppisilla alueilla ympäri maailmaa. Useat lajikkeet tunnetaan hedelmistään, joita syödään vihreinä (raakoina) tai kypsinä. Lääketieteessä vihreää banaania käytetään ulkoisesti sen parantavien vaikutusten vuoksi. Dominikaanisessa Tasavallassa luonnonmukaisesti viljelty vihreä banaani ja siitä saatu uute on Clarinsin ainutlaatuinen ainesosa, joka aktivoi kollageenin muodostumista ihossa ja ylläpitää dermiksen hyvää rakennetta. Bocoa Bocoa prouacensis Bocoa-kasvi on Amatsonin sademetsästä kotoisin oleva puu, joka tunnetaan pitkäikäisenä ja kestävänä. Sitä käytetään soittimien ja korkealaatuisten huonekalujen valmistukseen. Guyanan saramacca-intiaanit uskovat, että puun lehdissä ja puuaineksessa on taikavoimia, joten niitä käytetään voimakylvyissä niiden vahvistavien ja virkistävien vaikutusten vuoksi. Clarinsin ainutlaatuinen bocoa-uute on luomuviljelyn tulos. Se aktivoi kollageenin muodostumista ihossa ja ehkäisee kollageenisäikeiden rappeutumista. Humala Humulus lupulus Humalakasvia löytyy Pohjois-Euroopasta. Se kietoutuu kasvaessaan puiden ympäri vastapäivään. Sitä käytetään lääketieteessä rauhoittavana ja antiseptisena aineena. Clarins-laboratoriot käyttävät humalauutteesta saatavia saippuoitumattomia ainesosia, jotka sisältävät paljon fytosteroleja ja D-vitamiinin esiasteita. Ne aktivoivat tehokkaasti fibroblastisolujen toimintaa. Lotus Lotus japonicus Lotus japonicus on palkokasveihin kuuluva sitkeä kasvi, jossa on linnunvarpaita muistuttavia kotelonmuotoisia hedelmiä. Kun kasvin juuret kohtaavat tiettyjä mikroorganismeja maaperässä, sen juuriin kehittyy nystyröitä. Kosmetiikkateollisuudessa lotus japonicuksen nystyröistä saatua lotus zymbiosome -uutetta käytetään sen ihon väriä kirkastavien ominaisuuksien vuoksi. Sitruunatimjami Thymus X citriodorus Sitruunatimjamia saadaan risteyttämällä villitimjamia ja tavallista timjamia. Sen tunnistaa lehtien vahvasta sitruunan tuoksusta. Sitä käytetään ruoanlaitossa mausteena, ja perinteisessä lääketieteessä se helpottaa ruoansulatusvaivoja. Tutkimusten mukaan ihonhoitotuotteissa käytettynä se ehkäisee ihon veltostumista. Clarins käyttää tuotteissaan luomuviljeltyä sitruunatimjamin uutetta.

9 Clarinsin Extra-Firming -voiteet tulevat myyntiin maaliskuussa Tuotekuvat saa ladattua oheisesta linkistä: Oheinen tiedote on tallennettu upea.fi-sivustomme mediaosioon nimellä Clarins uudistuneet Extra- Firming -voiteet. Mediaosion käyttäjätunnus on kosmetiikka ja salasana kauneus. Lisätiedot: BERNER OY, Kulutustavarat-osasto PR- ja tiedotuspäällikkö Anne Sario, puh , sähköposti: Markkinointiviestinnän tuottaja Annti Saine, puh , sähköposti: Tuotenäytteet: Henna Nevasaari, puh , sähköposti:

DOUBLE SERUM tehohoito Pumppupullo 30 ml, suositushinta 88,80 euroa Myynnissä helmikuussa 2013

DOUBLE SERUM tehohoito Pumppupullo 30 ml, suositushinta 88,80 euroa Myynnissä helmikuussa 2013 Lehdistötiedote tammikuu 2013 DOUBLE SERUM tehohoito Pumppupullo 30 ml, suositushinta 88,80 euroa Myynnissä helmikuussa 2013 Clarins uudistaa jo klassikoksi muodostuneen, ihon ikääntymisen merkkejä tehokkaasti

Lisätiedot

EVER MATTE -meikkituotteet Ever matte SPF 15 -meikkivoide Ever matte mineral compact powder -puuteri

EVER MATTE -meikkituotteet Ever matte SPF 15 -meikkivoide Ever matte mineral compact powder -puuteri Lehdistötiedote tammikuu 2012 EVER MATTE -meikkituotteet Ever matte SPF 15 -meikkivoide Ever matte mineral compact powder -puuteri Clarinsin uudet Ever matte -meikkituotteet taistelevat tehokkaasti ihon

Lisätiedot

Bust Beauty Extra Lift Gel Bust Beauty Firming Lotion

Bust Beauty Extra Lift Gel Bust Beauty Firming Lotion Lehdistötiedote kesäkuu 2009 Bust Beauty Extra Lift Gel Bust Beauty Firming Lotion Kaksi entistä tehokkaampaa hoitotuotetta rinnoille Vaikka kosmeettisilla tuotteilla ei voida vaikuttaa rintojen kokoon,

Lisätiedot

VITAL LIGHT Anti ageing ihonhoitotuotteet, jotka häivyttävät ikääntymisen merkkejä lisäämällä ihon kuulautta ja valovoimaisuutta

VITAL LIGHT Anti ageing ihonhoitotuotteet, jotka häivyttävät ikääntymisen merkkejä lisäämällä ihon kuulautta ja valovoimaisuutta Lehdistötiedote syyskuu 2010 VITAL LIGHT Anti ageing ihonhoitotuotteet, jotka häivyttävät ikääntymisen merkkejä lisäämällä ihon kuulautta ja valovoimaisuutta Yhä useampi aikuinen nainen haluaisi ryppyjensä

Lisätiedot

WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE. revelation. bb cream. anti-ageing revitalift total repair 10

WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE. revelation. bb cream. anti-ageing revitalift total repair 10 WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE revelation bb cream anti-ageing revitalift total repair 10 REVITALIFT TOTAL REPAIR 10 VUODESTA 2011 1 MONITEHOINEN VOIDE 10 TEHOKASTA

Lisätiedot

L'Oréal Paris -lehdistötiedote. The FILLER issue

L'Oréal Paris -lehdistötiedote. The FILLER issue L'Oréal Paris -lehdistötiedote The FILLER issue MITEN IHO VANHENEE? RYPYT Ensimmäisiä ihon ikääntymisen näkyviä merkkejä ohuita juonteita ja ryppyjä alkaa esiintyä 25 vuoden paikkeilla. Ensimmäiset ohuet

Lisätiedot

STEMCELL TECHNOLOGY. 4-Dimensional. Wrinkle Reduction

STEMCELL TECHNOLOGY. 4-Dimensional. Wrinkle Reduction 4-Dimensional Reduction Wrinkle Reduction 1 Mitä tarkoitetaan kantasoluilla? Kantasolut ovat ainutkertaisia soluja, joita esiintyy pieniä määriä miltei kaikissa kehon kudoksissa. Myös ihossa on kantasoluja.

Lisätiedot

High Definition Body Lift selluliittigeeli

High Definition Body Lift selluliittigeeli High Definition Body Lift selluliittigeeli Lehdistötiedote helmikuu 2009 Paras tapa huolehtia vartalon virtaviivaisesta ulkonäöstä on syödä terveellisesti ja liikkua säännöllisesti. Liikunta ja runsaasti

Lisätiedot

Lehdistötiedote kesäkuu 2014

Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Saho: ainutlaatuinen ihonhoitorituaali kauniin, hyväkuntoisen ihon saavuttamiseksi. Kaunis ihon näyttää virheettömältä ja silkinpehmeältä. SENSAIn ainutlaatuinen ihonhoitorituaali,

Lisätiedot

CELLULAR PERFORMANCE. Lehdistötiedote tammikuu 2010 HYDRATING SERIES

CELLULAR PERFORMANCE. Lehdistötiedote tammikuu 2010 HYDRATING SERIES Lehdistötiedote tammikuu 2010 CELLULAR PERFORMANCE HYDRATING SERIES Sensain ihoa tehokkaasti kosteuttava Hydrating Series hoitolinja laajenee kolmella tuotteella: Hydrachange Essence hoitotiivistellä Hydrachange

Lisätiedot

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407 UUTTA IHONHOITOSETTI Maksimoi ihonhoitotuotteiden teho Oriflamen nuorekkuuden säilyttävän ihonhoitorutiinin ja NovAge Ultimate Lift -ihonhoitosetin avulla. Rutiinissa jokainen vaihe valmistaa ihon seuraavaan

Lisätiedot

Kaupoissa tammikuussa 2010! Age Re-Perfect Intense Nutrition -päivävoide 50ml EAN suosituskuluttajahinta noin 19,30

Kaupoissa tammikuussa 2010! Age Re-Perfect Intense Nutrition -päivävoide 50ml EAN suosituskuluttajahinta noin 19,30 Intense Nutrition Erittäin tehokkaasti kosteuttava ja ravitseva päivävoide Kaupoissa tammikuussa 2010! Age Re-Perfect Intense Nutrition -päivävoide 50ml EAN 3600521674901 suosituskuluttajahinta noin 19,30

Lisätiedot

TIME CONTROL. Start turning back time now. The power of medical beauty.

TIME CONTROL. Start turning back time now. The power of medical beauty. TIME CONTROL Start turning back time now The power of medical beauty. TIME CONTROL Laadukas anti-aging ihonhoitotuotesarja, joka täyttää vaativammatkin odotukset TIME CONTROL -ihonhoito-sarja perustuu

Lisätiedot

MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide. Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e.

MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide. Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e. Lehdistötiedote huhtikuu 2016 MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e Lisätiedot: L Oréal Finland Oy L Oréal

Lisätiedot

Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream SPF 30. Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream Lotion SPF 30

Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream SPF 30. Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream Lotion SPF 30 Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream SPF 30 Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream Lotion SPF 30 Elizabeth Ardenin uudet Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm

Lisätiedot

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON UUDENLAINEN BB-VOIDE Bb-voide, jollaista Et ole ennen nähnyt Youth Code Luminizer BB Cream -voiteessa yhdistyvät ihonhoidon ja meikin

Lisätiedot

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO INTENSIIVISTÄ KOSTEUTTA JA ENERGIAA KUIVALLE JA VÄSYNEELLE IHOLLE YHDISTIMME KASVONAAMION JAYÖVOITEEN PARHAAT PUOLET Monivaikutteinen MOSSA ENERGY BOOST yhdistää naamioiden

Lisätiedot

BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BIOTHERM BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25

BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BIOTHERM BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BIOTHERM BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 Suojaava hoitovoide, joka auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä. Juonteet, kiinteyden puute, maksaläiskät. Normaali- ja

Lisätiedot

UUTUUS LIFTACTIV SUPREME

UUTUUS LIFTACTIV SUPREME UUTUUS LIFTACTIV SUPREME PÄIVÄN AIKANA TAPAHTUVA Vanheneminen ON kliinisesti todistettu FAKTA PÄIVÄN AIKANA TAPAHTUVA Vanheneminen: NAISTEN TUNTEMA tosiasia Vichy Laboratorioiden tekemät tutkimukset ovat

Lisätiedot

CELLULAR PERFORMANCE Lifting Series

CELLULAR PERFORMANCE Lifting Series Lehdistötiedote kesäkuu 2010 CELLULAR PERFORMANCE Lifting Series Lifting Radiance concentrate ja Lifting Radiance 3D mask Kaksi uutuustuotetta, jotka sekä kohottavat ja kiinteyttävät että kirkastavat kasvojen

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS

LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS Uuden sukupolven kosmetiikkatuote: Colour Correction -voide Mikä on CC-voide? Uuden sukupolven hybridivoide. BB-voiteet olivat ensimmäisiä vastaavanlaisia ihonhoito- ja meikkituotteen

Lisätiedot

UUTUUS EQOLOGY. Aktiivinen Kollageeni2. Nauti nuorekkaasta ihosta. Taistele tehokkaasti ikääntymistä vastaan!

UUTUUS EQOLOGY. Aktiivinen Kollageeni2. Nauti nuorekkaasta ihosta. Taistele tehokkaasti ikääntymistä vastaan! UUTUUS EQOLOGY Nauti nuorekkaasta ihosta Vähentää ikääntymisen näkyviä merkkejä Tarjoaa elinvoimaa, vahvuutta ja kimmoisuutta Kosteuttaa Kasvattaa luonnollista kollageenin tuotantoa Taistele tehokkaasti

Lisätiedot

ULTIMATE Ainutlaatuinen kauneus rakentuu sisältäpäin.

ULTIMATE Ainutlaatuinen kauneus rakentuu sisältäpäin. Lehdistötiedote tammikuu 2012 ULTIMATE Ainutlaatuinen kauneus rakentuu sisältäpäin. SENSAIN uudessa Ultimate-ihonhoitosarjassa yhdistyvät ensimmäistä kertaa japanilainen koishimaru-silkki pyhästä sakura-kirsikkapuusta

Lisätiedot

MIKÄ TUOTTEISSA UUDISTUU?

MIKÄ TUOTTEISSA UUDISTUU? Lehdistötiedote huhtikuu 2012 Herbina tuo tänä keväänä suomalaisten naisten arkeen luksusta uusiutuneilla ja entistä ylellisemmän tuntuisilla tuotekoostumuksilla, uusilla tuotepakkauksilla ja sarjaan lisätyllä

Lisätiedot

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA L e h d i s t ö t i e d o t e j o u l u k u u 2016 LIFE PLANKTON SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle ARVIOITU KULUTTAJAHINTA BIOTHERM LIFE PLANKTON TM SENSITIVE EMULSION

Lisätiedot

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla!

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Esittelyssä Sisältää A-, C- ja E-vitamiineja Luonnon ja tieteen onnistunut liitto NouriFusion Uusi monivitamiini-ihonhoitosarja Nuorekas,

Lisätiedot

Puolukansiemenöljy aikaa vastaan

Puolukansiemenöljy aikaa vastaan LUONTO PUOLELLASI UUDISTUNUT MARIDERM AIKUISELLE NAISELLE Aikuiselle naiselle suunniteltu Mariderm-ihonhoitolinja koostuu kahdeksasta tuotteesta, jotka kosteuttavat ja kiinteyttävät ihoa sekä kirkastavat

Lisätiedot

Natural Code Presentation 2011.01.07

Natural Code Presentation 2011.01.07 LUMENE LUMENE Excellent Future -ihonhoitosarja Natural Code Presentation 2011.01.07 Innovaatio- ja tuotekehitysjohtaja Tiina Isohanni, LUMENE OY Erikoistutkija Riitta Puupponen-Pimiä, VTT Huhtikuu 2012

Lisätiedot

1. Anti Fatigue Eye Serum, tummia silmänalusia häivyttävä ja silmänympärysihon turvotusta laskeva silmänympärysgeeli

1. Anti Fatigue Eye Serum, tummia silmänalusia häivyttävä ja silmänympärysihon turvotusta laskeva silmänympärysgeeli Clarins esittelee ihonhoitosarjan miehille, jotka haluavat ehkäistä ikääntymisen ja väsymyksen merkkien näkymistä ihossaan. Sarjaan kuuluu kaksi hoitolinjaa kasvojen ja silmänympärystän iholle. 1. Iholle

Lisätiedot

v o i d e s a r j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e

v o i d e s a r j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e v o i d e s a j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e Kolloidikulta kumppanisi ik äänt ymistä vastaan Ylellinen Gold Regenesis -kosmetiikkatuotesaja

Lisätiedot

Active Collagen 2 VAHVISTAA JA NUORENTAA IHOA

Active Collagen 2 VAHVISTAA JA NUORENTAA IHOA ACTIVE COLLAGEN 2 1 Active Collagen 2 VAHVISTAA JA NUORENTAA IHOA Silottaa juonteita ja ryppyjä ja lisää ihon joustavuutta Kosteuttaa Lisää elinvoimaa, vahvuutta ja kimmoisuutta Stimuloi luonnollista kollageenin

Lisätiedot

VISIONNAIRE UUTTA. Visionnaire Night, Beauty Sleep Perfector yövoide 50 ml Arvioitu kuluttajahinta: 93,00

VISIONNAIRE UUTTA. Visionnaire Night, Beauty Sleep Perfector yövoide 50 ml Arvioitu kuluttajahinta: 93,00 VISIONNAIRE UUTTA Visionnaire Night, Beauty Sleep Perfector yövoide 50 ml Arvioitu kuluttajahinta: 93,00 Visionnaire Rich Cream hoitovoide 50 ml Arvioitu kuluttajahinta: 89,00 Toimitus myyntipisteisiin:

Lisätiedot

PRIME SOLUTION. Lehdistötiedote joulukuu 2011

PRIME SOLUTION. Lehdistötiedote joulukuu 2011 Lehdistötiedote joulukuu 2011 PRIME SOLUTION Anti-ageing -ihonhoidon ensimmäinen vaihe, joka kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja tehostaa sen jälkeen käytettävien hoitotuotteiden vaikutuksia Sensai Prime Solution

Lisätiedot

ageloc Tru Face Essence Ultra TUOTEKOULUTUS

ageloc Tru Face Essence Ultra TUOTEKOULUTUS ageloc Tru Face Essence Ultra TUOTEKOULUTUS IHO SULKEE SISÄÄNSÄ IHMISEN ITSEN. JA ON SEN VUOKSI OMAN IDENTITEETIN NÄKYVÄ ILMENTYMÄ. EUROOPAN VÄESTÖ VANHENEE 1/2 KANSALAISISTA ON 40+ IKÄÄNTYMISEN AIHEUTTAMAT

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia L e h d i s t ö t i e d o t e 2017 BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia Skin Fitness Instant Smoothing & Moisturizing Body Treatment 200ml 49,00 Skin Fitness Purifying

Lisätiedot

Biokemistien tutkimat aineosat Farmakologien kehittämät koostumukset Jälleenmyynnissä koulutetuilla ammattilaisilla

Biokemistien tutkimat aineosat Farmakologien kehittämät koostumukset Jälleenmyynnissä koulutetuilla ammattilaisilla Biokemistien tutkimat aineosat Farmakologien kehittämät koostumukset Jälleenmyynnissä koulutetuilla ammattilaisilla Peeling-hoidot eli kemialliset kuorinnat Kuluttajaesite 2 Medik8 on kansainvälisesti

Lisätiedot

Arvosta ihoasi jo tänään. age

Arvosta ihoasi jo tänään. age Arvosta ihoasi jo tänään age Age Defy: ainutlaatuinen bioaktiivinen lähestyminen ikääntymisen merkkeihin ehkäisyyn. Et voi pysäyttää ikääntymistä, mutta voit hidastaa sitä. Taistele ikääntymistä vastaan

Lisätiedot

meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0

meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0 meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0 Väriopas on innovaatio, joka auttaa sinua varmemmin suosittelemaan oikeita sävyjä jokaiselle asiakkaalle. Tulos? Tyytyväisiä asiakkaita ja enemmän myyntiä sinulle!

Lisätiedot

L I Q U I D G L O W SKIN BEST

L I Q U I D G L O W SKIN BEST TAISTELE IHON HELEYDEN 3 VIHOLLISTA VASTAAN: KUIVUUS, SAMEUS & ENNENAIKAINEN IKÄÄNTYMINEN L I Q U I D G L O W SKIN BEST Ravitsevan öljyn ja antioksidanttisen astaksantiini leväuutteen yhdistelmä heleyttää-

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Lehdistötiedote helmikuu BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Ihmeitä tekevä naamio Iho saa uutta hehkua välittömästi. Ihohuokoset supistuvat näkyvästi. Arvioitu kuluttajahinta:

Lisätiedot

ANNA IHOSI HENGITTÄÄ SKIN OXYGEN -IHONHOITOLINJA HÄIVYTTÄÄ NÄKYVIÄ URBAANIN ELÄMÄN JÄLKIÄ PUHDISTETTU, SILEÄMPI, TASAISEMPI, HELEÄMPI IHO

ANNA IHOSI HENGITTÄÄ SKIN OXYGEN -IHONHOITOLINJA HÄIVYTTÄÄ NÄKYVIÄ URBAANIN ELÄMÄN JÄLKIÄ PUHDISTETTU, SILEÄMPI, TASAISEMPI, HELEÄMPI IHO Lehdistötiedote kesäkuu 2017 ANNA IHOSI HENGITTÄÄ SKIN OXYGEN -IHONHOITOLINJA HÄIVYTTÄÄ NÄKYVIÄ URBAANIN ELÄMÄN JÄLKIÄ PUHDISTETTU, SILEÄMPI, TASAISEMPI, HELEÄMPI IHO Arvioidut kuluttajahinnat: Skin Oxygen

Lisätiedot

vuotta 2 yhden hinnalla Kauneusklubi 1. 2.10. huipputarjous! Sebamedpesuneste 300 ml Favora-käsivoide, 2 x 75 ml

vuotta 2 yhden hinnalla Kauneusklubi 1. 2.10. huipputarjous! Sebamedpesuneste 300 ml Favora-käsivoide, 2 x 75 ml Ylöjärven apteekki Mikkolantie 7 33470 Ylöjärvi puh. 03 381 0800 Avoinna: ma pe 8.30 19, la 9 15, su 10 14 vuotta Kauneusklubi 1. 2.10. huipputarjous! 8 00 2 yhden hinnalla Favora-käsivoide, 2 x 75 ml

Lisätiedot

WWW.LOREALPARIS.FI LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS

WWW.LOREALPARIS.FI LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS WWW.LOREALPARIS.FI LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS THE LASEr ISSUE SPECIAL Edition UUSI TRENDI DERMATOLOGIASSA: FRAKTIONAALINEN CO 2 LASER LASERDERMATOLOGIA: RATKAISU IHON NUOREKKUUDEN LISÄÄMISEEN Viime

Lisätiedot

Eight Hour Cream -tuoteperhe laajenee kasvojen iholle tarkoitetulla aurinkovoiteella

Eight Hour Cream -tuoteperhe laajenee kasvojen iholle tarkoitetulla aurinkovoiteella Lehdistötiedote huhtikuu 2010 Eight Hour Cream -tuoteperhe laajenee kasvojen iholle tarkoitetulla aurinkovoiteella Eight Hour Cream Sun Defense for Face SPF 50 HIGH PROTECTION -aurinkosuoja kasvoille Eight

Lisätiedot

Belotero -täyteainehoidot. BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Tyypillisiä Beloteron hoitoalueita. The filler you ll love

Belotero -täyteainehoidot. BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Tyypillisiä Beloteron hoitoalueita. The filler you ll love BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Beloteron sopivat Beloterotuotteet BELOTERO www.global.belotero.com tai Belotero-täyteainehoidot Change the way you age Ikääntymisen myötä ihossa

Lisätiedot

ageloc Ennennäkemätön edistysaskel

ageloc Ennennäkemätön edistysaskel ageloc Galvanic SPA -JÄRJESTELMÄT Ennennäkemätön edistysaskel Löydä vastaus nuorekkaamman ulkonäön salaisuuteen Oletko koskaan ihmetellyt, miksi jotkut ihmiset näyttävät ikäistään nuoremmilta? Miksi joidenkin

Lisätiedot

Kun olet tyytyväinen ihoosi, hehkut hyvää oloa.

Kun olet tyytyväinen ihoosi, hehkut hyvää oloa. Kun haluat lisätietoja Juvéderm-hoidoista ja siitä, miksi Juvéderm-tuotteisiin kannattaa luottaa, tutustu sivustoon www.allerganmedicalaesthetics.com ja kysy neuvoa terveydenhuollon ammattilaiselta. www.allerganmedicalaesthetics.com

Lisätiedot

LADYLIKE-syysmeikki 2014

LADYLIKE-syysmeikki 2014 Lehdistötiedote kesäkuu 2014 LADYLIKE-syysmeikki 2014 Ei kimmellystä, ei kimalletta. Yksi syksyn päätrendeistä on mattapintaisuus. Luonnolliset beigen ja ruskean sävyt kuuluvat syksyn väripalettiin. Mattapintaisuus

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

Esittelemme. Nuorekkuuden ylläpitävät ihonhoitorutiinit

Esittelemme. Nuorekkuuden ylläpitävät ihonhoitorutiinit Esittelemme Nuorekkuuden ylläpitävät ihonhoitorutiinit ESITTELEMME TIETEELLISEN ANTI-AGEING LÄPIMURRON MIKÄ NOVAGE SOPII SINULLE? Kaiken kattava räätälöity ratkaisu kauniiseen ihoon Koska NovAge on edistyksellinen

Lisätiedot

Korosta parhaita puoliasi

Korosta parhaita puoliasi Täyteainekäsittelyt kasvojen kaikkiin osiin Korosta parhaita puoliasi Koe itse miljoonien käyttämät hoidot, jotka tuovat esiin luonnollisen kauneuden Tuo esiin parhaat ominaisuutesi Iän myötä saamme jatkuvasti

Lisätiedot

A N N A I H O S I H E H K U A

A N N A I H O S I H E H K U A ANNA IHOSI HEHKUA Trulūm on terveen ja hehkuvan ihon salaisuus. Terve iho tuntuu säteilevän sisältä päin, mutta nuorekkaan ihon säilyttäminen voi käydä vuosien saatossa vaikeaksi. Aika sekä jatkuva altistuminen

Lisätiedot

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI Enismmäinen täydellinen aurinkosarja, joka sisältää luonnollisia filttereitä, innovatiivisia tuotteita, läpinäkyviä ja miellyttäviä koostumuksia. UUSI ERILAINEN PAREMPI 100%

Lisätiedot

WE HAVEN T FOUND THE FOUNTAIN OF

WE HAVEN T FOUND THE FOUNTAIN OF WE HAVEN T FOUND THE FOUNTAIN OF BUT WE MIGHT HAVE FOUND A FEW DROPS OF IT UUTTA KOLME TEHOKASTA KASVI KANTASOLUA * *Hoitovoiteessa TIEDE NURKKA Kantasolut ovat kasvin uudistumismoottori. Ne saavat kasvit

Lisätiedot

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50 PARFYYMIT, EAU DE PARFYYMIT, VARTALONHOITO FM GROUP FOR HOME -tuotteet ovat aitoja FM GROUP WORLD -tuotteita. Joulukuussa 2014 ja toukokuussa 2015 poistuneet tuoksut: - klassikkotuoksut: naisten 403, 405

Lisätiedot

Premium-tuotteiden miniesite Kampanja 4/2014 6. 25.3.2014 YLELLISIIN TUOTESARJOIHIMME IHASTUTTAVAT HINNAT

Premium-tuotteiden miniesite Kampanja 4/2014 6. 25.3.2014 YLELLISIIN TUOTESARJOIHIMME IHASTUTTAVAT HINNAT Premium-tuotteiden miniesite Kampanja 4/2014 6. 25.3.2014 YLELLISIIN TUOTESARJOIHIMME IHASTUTTAVAT HINNAT Löydät näiltä sivuilta ainutlaatuisen valikoiman arvokkaita ainesosia sisältäviä tuotteita, jotka

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

HerbOlive tuotekuvasto

HerbOlive tuotekuvasto HerbOlive tuotekuvasto HerbOlive tuotteet ovat nyt Suomessa. Oliiviöljyn hyvää tekevät vaikutukset on tunnettu jo antiikin ajoista asti.herbolive ihonhoitotuotteet auttavat ihoasi ylläpitämään ihosi luonnollista

Lisätiedot

Pioneeribloggaaja Noora Shinglerin ja luonnonkosmetiikkatalo Mádaran yhteistyö jatkuu suositut Nokkonen- ja Pihlaja -tuoteperheet kasvavat

Pioneeribloggaaja Noora Shinglerin ja luonnonkosmetiikkatalo Mádaran yhteistyö jatkuu suositut Nokkonen- ja Pihlaja -tuoteperheet kasvavat Pioneeribloggaaja Noora Shinglerin ja luonnonkosmetiikkatalo Mádaran yhteistyö jatkuu suositut Nokkonen- ja Pihlaja -tuoteperheet kasvavat Luonnonkosmetiikkatalo Mádaran ja Noora Shinglerin jo viisi vuotta

Lisätiedot

Hair follicle growth factor Luonnon aktiivinen ainesosa joka tekee ripsistä paksummat, pidemmät ja ehkäisee ripsien katkeilua

Hair follicle growth factor Luonnon aktiivinen ainesosa joka tekee ripsistä paksummat, pidemmät ja ehkäisee ripsien katkeilua Ripsihoito Mitä on Prolash+? Prolash+ sisältää luontaista ripsiseerumia Prolash+ II tuoteseloste: Puhdistettu vesi, bioentsyymi (EPM) jossa kymmenen luonnollista aminohappoa, laventeliöjy, vitamiini B,

Lisätiedot

Korosta parhaita puoliasi

Korosta parhaita puoliasi Täyteainekäsittelyt kasvojen kaikkiin osiin Korosta parhaita puoliasi Koe itse miljoonien käyttämät hoidot, jotka tuovat esiin luonnollisen kauneuden Tuo esiin parhaat ominaisuutesi Iän myötä saamme jatkuvasti

Lisätiedot

Kosmetologinen hoitola Kosmetiikkamyymälä, spa HOITOMENU

Kosmetologinen hoitola Kosmetiikkamyymälä, spa HOITOMENU BIOLINE KASVOHOIDOT: Naturalbalance kasvohoito... 70 Jotta ihosi olisi kaunis tänään ja nuorempi huomenna. Luomuraaka-aineisiin ja elintapoihin perustuva uusi kasvohoito kaikille ihotyypeille. Seductage

Lisätiedot

ESSENTIALS. Lehdistötiedote syyskuu 2014

ESSENTIALS. Lehdistötiedote syyskuu 2014 Lehdistötiedote syyskuu 2014 SAMPAR on ranskalainen, selektiivinen ihonhoitosarja, joka sisältää klassisia ihonhoitotuotteita ja ainutlaatuisia erikoistuotteita. SAMPAR-tuotteet on suunniteltu antamaan

Lisätiedot

believe in miracles Lehdistötiedote helmikuu 2014

believe in miracles Lehdistötiedote helmikuu 2014 Lehdistötiedote helmikuu 2014 believe in miracles Usko vaatii elämän pienten ihmeellisyyksien huomaamista. Kokemisen ihme antaa mahdollisuuden elää, nauraa, rakastaa ja uskoa elämään. Elämä koostuu hetkistä:

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE. Nail Care. essie uudet kynsienhoitotuotteet

LEHDISTÖTIEDOTE. Nail Care. essie uudet kynsienhoitotuotteet LEHDISTÖTIEDOTE Nail Care essie uudet kynsienhoitotuotteet jokaiselle kynsityypille essien värilakat ovat miljoonien naisten valinta ympäri maailman sekä tunnettuja korkeasta laadustaan. essie ei ole vain

Lisätiedot

Garnier Mineral Deodorants Kaupoissa huhtikuussa 2010 Suosituskuluttajahinta noin: roll-on 50 ml : 2,40 spray 150 ml: 3,10

Garnier Mineral Deodorants Kaupoissa huhtikuussa 2010 Suosituskuluttajahinta noin: roll-on 50 ml : 2,40 spray 150 ml: 3,10 Heidi Koskela Nora Soini kuluttajaneuvonta hkoskela@fi.loreal.com nsoini@fi.loreal.com garnier.neuvonta@fi.loreal.com 09-4526 3292 09-4526 3255 075 758 001 Garnier Mineral Deodorants Kaupoissa huhtikuussa

Lisätiedot

ERICSON LABORATOIRE KASVOHOITO, AMMATTILAISTEN OHJEISTUS

ERICSON LABORATOIRE KASVOHOITO, AMMATTILAISTEN OHJEISTUS KASVOHOITO, AMMATTILAISTEN OHJEISTUS Uudistava tehohoito kypsälle iholle Rikastettu DHEAn ja RETINOLIN esiasteilla Uudistaa ihosoluja ja kudoksia, kiinteyttää ihoa TECHNICAL VIDEO ON OUR WEBSITE ERICSON

Lisätiedot

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi Tuotteet ihotyyppisi mukaan päivittäiseen käyttöön! Normaali /sekaiho Iho on normaali tai osittain pintakuiva. T-alue on rasvoittuva.

Lisätiedot

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan Normaali / kuiva iho Rikastettu AHAhedelmähapoilla Kevyesti kuoriva AHA-kasvovesi AHA- hedelmähappoja sisältävä alkoholiton kasvovesi, joka jättää ihon raikkaaksi ja säteileväksi.

Lisätiedot

52 % 58% NAISILLE Nauti naisellisuudesta ja sukella ylellisten ja romanttisten tuotteiden maailmaan! nainen 2,9 0 13,90

52 % 58% NAISILLE Nauti naisellisuudesta ja sukella ylellisten ja romanttisten tuotteiden maailmaan! nainen 2,9 0 13,90 Essentials 3 in 1 Cleanser with pansy fl ower Orvokki-puhdistusemulsio 150 ml. 19,33 /l 22213 6,90 2,9 0 Essentials Face Cream with pansy fl ower Orvokki-kasvovoide 75 ml. 38,67 /l 21604 6,90 2,9 0 Essentials

Lisätiedot

Hengittävä meikki- ja peitevoide. Hoidettu ja virheetön iho

Hengittävä meikki- ja peitevoide. Hoidettu ja virheetön iho Hengittävä meikki- ja peitevoide Hoidettu ja virheetön iho Ensimmäinen hengittävä Colour Correcting (CC)- hoitotuote, joka yhdistää kosmetiikka- ja ihonhoitoteknologian, joka edistää palautumista ja samaan

Lisätiedot

L Oréal Paris - lehdistötiedote www.lorealparis.fi. The Perfect Skin Issue

L Oréal Paris - lehdistötiedote www.lorealparis.fi. The Perfect Skin Issue L Oréal Paris - lehdistötiedote www.lorealparis.fi The Perfect Skin Issue NO MORE BAD SKIN DAYS paranna ihosi laatua 20 30-vuotiaana iho on edelleen nuori, mutta se ei aina näytä täydelliseltä hektisessä

Lisätiedot

IHONHOITO. Ecobeauty TUOTETIETOUS 2014 ORIFLAME BEAUTY ACADEMY

IHONHOITO. Ecobeauty TUOTETIETOUS 2014 ORIFLAME BEAUTY ACADEMY tuotteet 2014 Ecobeauty IHONHOITO Ecobeauty-tuotelinja on eettinen, edistyksellinen ja luonnollinen vaihtoehto. Tuotteet sisältävät vähintään 95% luonnon omia aineosia, jotka ovat peräisin ympäristöä säästävistä,

Lisätiedot

Lehdistötiedote huhtikuu

Lehdistötiedote huhtikuu Lehdistötiedote huhtikuu LIP MAESTRO DRAMA COLLECTION HEHKUVAA VÄRIÄ HUULILLE Giorgio Armani Beautyn tähtituotteesta, LIP MAESTRO -huulilakasta, lanseerataan uusia, hehkuvia sävyjä. LIP MAESTRO DRAMA COLLECTION

Lisätiedot

TÄYTEAINE KASVOJEN PIIRTEIDEN MUOTOILUUN

TÄYTEAINE KASVOJEN PIIRTEIDEN MUOTOILUUN RADIESSE Lifting Filler Täyteaine kohotukseen ja piirteiden silottamiseen TÄYTEAINE KASVOJEN PIIRTEIDEN MUOTOILUUN NUOREKKUUTTA. KOLLAGEENIA. RAIKKAUTTA. Terveen, nuoren ihon täyteläisyys, elastiisuus

Lisätiedot

TULOSSA ELOKUUSSA 2013

TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA Hypoallerginen tuotesarja vartalon hoitoon Valmistetaan luonnon uutteista ja luomuöljyistä -yli 90% luonnon ainesosia Innovatiiviset

Lisätiedot

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE varainhankintaa medelanskaffning Tue toimintaamme ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE Yhteisen päämäärän hyväksi

Lisätiedot

GÉNIFIQUE YOUTH ACTIVATING CREAM -VOIDE YOUTH ACTIVATING EYE CONCENTRATE -SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

GÉNIFIQUE YOUTH ACTIVATING CREAM -VOIDE YOUTH ACTIVATING EYE CONCENTRATE -SILMÄNYMPÄRYSVOIDE Merkittävä läpimurto kauneuden maailmassa Lancôme esittelee uudet tuotteet GÉNIFIQUE YOUTH ACTIVATING CREAM -VOIDE YOUTH ACTIVATING EYE CONCENTRATE -SILMÄNYMPÄRYSVOIDE Lancôme Génifique-uutuudet Saatavilla

Lisätiedot

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla NÄIN KAIKKI ALKOI EkoPharma Professional on saanut juurensa Naviter Oy:n toimitusjohtajan ja perustajan Anni Linnavirran omasta kosmetiikka-allergiasta.

Lisätiedot

HAIR MASCARA. Lehdistötiedote helmikuu 2012. IsaDoran kevään ja kesän 2012 uutuuksia

HAIR MASCARA. Lehdistötiedote helmikuu 2012. IsaDoran kevään ja kesän 2012 uutuuksia Lehdistötiedote helmikuu 2012 IsaDoran kevään ja kesän 2012 uutuuksia HAIR MASCARA Kevään muotinäytöksissä oli mallien hiuksiin värjätty jännittäviä väriefektejä. Vaaleahiuksisella mallilla saattoi olla

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

V 10 Plus - seerumit: räätälöityä ihonhoitoa

V 10 Plus - seerumit: räätälöityä ihonhoitoa Tuotetiedote helmikuu 2013 V 10 Plus - seerumit: räätälöityä ihonhoitoa Kirkas ja kuulas iho japanilaisilla V 10 Plus - seerumeilla Monen naisen elämää helpottaisi varmasti, jos heidän ihonsa näyttäisi

Lisätiedot

Ultraäänellä uusi ilme kulmille, leualle, kaulalle ja dekolteelle

Ultraäänellä uusi ilme kulmille, leualle, kaulalle ja dekolteelle Ultraäänellä uusi ilme kulmille, leualle, kaulalle ja dekolteelle Mistä Ultherapy -hoidossa on kysymys? Ultherapy kohdistaa fokusoitua ultraäänienergiaa siihen ihokerrokseen, jota tyypillisesti käsitellään

Lisätiedot

AQUATONALE yhdistää thalasso- eli meriterapian energiaa meribiologian asiantuntemukseen.

AQUATONALE yhdistää thalasso- eli meriterapian energiaa meribiologian asiantuntemukseen. Kauneuden ammattilaisten käyttöön luotu AQUATONALE on meriperäinen ihonhoitosarja, joka ammentaa voimansa valtamerien syleilystä. Näin on aikaansaatu täsmävaikutteisia tuotteita, jotka ovat ennaltaehkäiseviä,

Lisätiedot

Rakasta. Valitse SUN+ -tuotteesi. Terveen rusketuksen salat. aurinkoa TUOTE. herkälle iholle. sisältää vitamiineja

Rakasta. Valitse SUN+ -tuotteesi. Terveen rusketuksen salat. aurinkoa TUOTE. herkälle iholle. sisältää vitamiineja Valitse SUN+ -tuotteesi TUOTE herkälle iholle kosteuttava silottava sisältää aloeuutetta sisältää vitamiineja vettä hylkivä näkymätöntä suojaa PERUS- JA KESKIVAHVAA SUOJAA Kosteuttava kuivaöljysuihke Läpinäkyvä

Lisätiedot

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2 Tuotekuvasto 2011 Esittely 2 Vainio Lifestyle Haluamme tarjota tuotteita joiden raaka-aineet ovat korkealuokkaisia ja ympäristöystävällisiä. Vainio Lifestyle pakkausten ulkoasussa korostuu tuotteiden puhtaus,

Lisätiedot

Kosmetologinen hoitola Kosmetiikkamyymälä, spa HOITOMENU

Kosmetologinen hoitola Kosmetiikkamyymälä, spa HOITOMENU MARY COHR KASVOHOIDOT Catiolift kiinteyttävä mikrovirtahoito... 100 5 kerran sarjana... 480 Catiolift ja Beaute Lifting yhdistelmähoito...126 Tehokas kiinteyttävä hoitokokonaisuus. Beaute Lifting... 88

Lisätiedot

ageloc Me Skin Care System Muokattu sinua varten, sinun toimestasi YLEISKATSAUS TUOTTEESTA LYHYESTI KOHDERYHMÄ

ageloc Me Skin Care System Muokattu sinua varten, sinun toimestasi YLEISKATSAUS TUOTTEESTA LYHYESTI KOHDERYHMÄ ageloc Me Skin Care System Muokattu sinua varten, sinun toimestasi YLEISKATSAUS Yksi Nu Skinin suurimmista sijoituksista: neljän vuoden tutkimus- ja kehitystyö, yli 30 miljoonan dollarin investointi, 4

Lisätiedot

ABSOLUE. Lancôme Absolue Precious Cells. Saatavilla viikolla 39/2009. Suosituskuluttajahinnat:

ABSOLUE. Lancôme Absolue Precious Cells. Saatavilla viikolla 39/2009. Suosituskuluttajahinnat: ABSOLUE PRECIOUS CELLS MERKITTÄVÄ LÄPIMURTO KANTASOLUTUTKIMUKSESSA TUTKIMUKSIN TODISTETTU: 6 PÄIVÄSSÄ IHO SAA TAKAISIN NUOREN IHON KALTAISEN EPIDERMIKSEN*. * IN VITRO -TESTIT IKÄÄNTYNEEN IHON KEINOIHOMALLILLA

Lisätiedot

Franco Canteri Lakshmin perustaja

Franco Canteri Lakshmin perustaja 1 Franco Canteri Lakshmin perustaja Lakshmi on toiminut luonnonkosmetiikka- ja hyvinvointialalla jo yli 20 vuotta. Sarja perustuu ayurvediseen, kokonaisvaltaiseen ajattelutapaan, jossa ihminen huomioidaan

Lisätiedot

Revitale anti-ageing hoitonaamiot ja ikääntyvän ihon Revitale-hoitotuotteet

Revitale anti-ageing hoitonaamiot ja ikääntyvän ihon Revitale-hoitotuotteet REVITALE Revitale anti-ageing hoitonaamiot ja ikääntyvän ihon Revitale-hoitotuotteet ANTI-AGEING NUORENNUSHOITO REVITALE ON OSA NYKYAIKAISTA, IKIAIKAISEEN REMEDIAL THERAPY HOITOPERINTEESEEN POHJAAVAA ONGELMALLISEN

Lisätiedot

VITAMIINEJA JA MINERAALEJA PULLOSTA

VITAMIINEJA JA MINERAALEJA PULLOSTA VITAMIINEJA JA MINERAALEJA PULLOSTA TAUSTA Vitamin Well on perustettu vuonna 2006 Ruotsissa. Tarkoituksena oli kehittää skandinaaviseen makuun sopiva vitamiinijuoma, joka samalla olisi hyvä ja moderni

Lisätiedot

PATENTOITU UUTUUS! Be3 SUN EVOLUTION AINUTLAATUISET AURINKOTUOTTEET ITALIASTA

PATENTOITU UUTUUS! Be3 SUN EVOLUTION AINUTLAATUISET AURINKOTUOTTEET ITALIASTA PATENTOITU UUTUUS! Be3 SUN EVOLUTION AINUTLAATUISET AURINKOTUOTTEET ITALIASTA BEAUTY EVOLUTION YRITYS TUOTTEIDEN TAKANA Italialainen, Milanossa sijaitseva Cosmetics & Beauty Srl on kansainvälinen kosmetiikan

Lisätiedot

UUSI AQUASOURCE EVERPLUMP Ihon täyteläisyyttä lisäävä, silottava kosteuttaja

UUSI AQUASOURCE EVERPLUMP Ihon täyteläisyyttä lisäävä, silottava kosteuttaja Lehdistötiedote helmikuu UUSI AQUASOURCE EVERPLUMP Ihon täyteläisyyttä lisäävä, silottava kosteuttaja Verraton uusi kosteusvoide päivittäiseen käyttöön. Tehokkaasti kosteuttava uutuustuote, joka silottaa

Lisätiedot

Varaa oma aikasi numerosta

Varaa oma aikasi numerosta Varaa oma aikasi numerosta 010 76 65714 SOKOS KAARI Hyvä Olo hoitola & parturi-kampaamo ma pe 9 21 / la 9 18 / su suljettu puh. 010 76 65714 www.sokospalvelut.fi HOITOLA PARTURI KAMPAAMO Hemmottelua, kauneutta

Lisätiedot

LAIHDUTUS; RAVINTOLISÄT, SELLULIITTI, RASVA

LAIHDUTUS; RAVINTOLISÄT, SELLULIITTI, RASVA LAIHDUTUS; RAVINTOLISÄT, SELLULIITTI, RASVA RASVA JA SOKERISIEPPARI SAMASSA KAPSELISSA Laihdutusvalmisteiden läpimurto 2013 Nauti yksi annospussi jokaisen arterian jälkeen. Rasva ja sokeri palavat kehostasi

Lisätiedot

PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho.

PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho. PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho. Solusi sisältävät alkuperäisen kauneutesi sormenjäljen. Nuorekas iho uusiutuu jatkuvasti. Ajan myötä solujen uusiutuminen hidastuu

Lisätiedot

HINNASTO. Kosmetologi Jelena Kass. kassjelena@gmail.com +358 466801036

HINNASTO. Kosmetologi Jelena Kass. kassjelena@gmail.com +358 466801036 HINNASTO Kosmetologi Jelena Kass kassjelena@gmail.com +358 466801036 Guinot kasvohoidot Hydradermie on Guinotin tähtihoito, jossa käytetään huipputeknisiä hoitometodeja. Guinot oli ensimmäinen, joka keksi

Lisätiedot

Olen kirjoittanut tämän oppaan sinulle, joka otat ensiaskeleitasi

Olen kirjoittanut tämän oppaan sinulle, joka otat ensiaskeleitasi Johdanto Olen kirjoittanut tämän oppaan sinulle, joka otat ensiaskeleitasi ihonhoidossa ja kosmetiikan käytössä. Kirja sopii myös sinulle, joka jo hoidat ihoasi tai käytät meikkiä, mutta kaipaat lisäohjeita

Lisätiedot

M E D E X Informaatiokansio M 2Medex Medical

M E D E X Informaatiokansio M 2Medex Medical M E D E X Informaatiokansio M 2M e d e x M e d i c a l Medex KosmeettinenMesoterapia Kun tavallinen ihonhoito ei enää tunnu riittävältä, on nykyisin mahdollista saada merkittäviä tuloksia injektioiden

Lisätiedot