EXTRA-FIRMING -voiteet Ihon kiinteydestä vastaavat sidokset paljastuvat

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "EXTRA-FIRMING -voiteet Ihon kiinteydestä vastaavat sidokset paljastuvat"

Transkriptio

1 Lehdistötiedote tammikuu 2012 EXTRA-FIRMING -voiteet Ihon kiinteydestä vastaavat sidokset paljastuvat Vuonna 1978 Clarins toi markkinoille yli 40-vuotiaiden naisten ihonhoitotarpeisiin vastaavat Extra- Firming -voiteensa. Ne muodostuivat hyvin nopeasti yhdeksi suosituimmista ihon ikääntymisen merkkejä vähentävistä voiteista niin Ranskassa kuin muuallakin Euroopassa. Tänä päivänä Extra- Firming -voiteita myydään yli 2 miljoonaa kappaletta vuodessa. Vuosien varrella voiteiden koostumuksia on uudistettu vastaamaan entistä paremmin aikuisen naisen ihonhoidollisia tarpeita. Uudistusten myötä voiteisiin on lisätty kollageenin muodostumista tehostavia tekijöitä, sekä aineosia, jotka suojaavat dermiksen säikeitä entsyymien ja vapaiden radikaalien rappeuttavilta vaikutuksilta. Lisäksi voiteisiin on lisätty tekijöitä, jotka tehostavat D-vitamiinin muodostumista ihossa, sekä tekijöitä, jotka suojaavat ihossa olevia vapaita hermopäätteitä ja antavat iholle suojan vapaiden radikaalien haittoja vastaan. Nyt Clarins tehostaa Extra-Firming -voiteiden vaikutuksia kahdella uudella innovaatiolla, joiden avulla voiteet hoitavat ja kiinteyttävät entistä tehokkaammin yli 40-vuotiaiden naisten ihoa. UUDET INNOVAATIOT Mitä uutta Extra-Firming Day Cream -päivävoiteessa? Kohdistettu vaikutus dermiksen säikeiden ja dermiksen solujen välisiin proteiinisidoksiin Clarins huomioi ensimmäistä kertaa dermiksen säikeiden ja solujen väliset proteiinisidokset, jotka yhdistävät säikeet ja solut toisiinsa. Nämä proteiineista muodostuvat sidokset antavat dermiksen rakenteelle liikkuvuutta ja lujuutta ja ylläpitävät tehokkaasti ihon kiinteyttä. Luonnonmukaisesti tuotetusta sitruunatimjamista saatu uute aktivoi emilin-1 -nimisen proteiinin muodostumista ihossa. Tämä proteiini ylläpitää elastiinisäikeiden oikeaa järjestystä dermiksessä ja yhdistää ne kollageenisäikeisiin. Vihreästä, luonnonmukaisesti tuotetusta banaanista saatu uute aktivoi FAK, focal adhesion kinase ja fibronektiini -nimisten proteiinien muodostumista dermiksessä. Kyseiset proteiinit yhdistävät kollageenisäikeet dermiksen soluihin. Extra-Firming Day Cream -kiinteyttävä, ryppyjä häivyttävä päivävoide Päivävoide ehkäisee ihon veltostumista, häivyttää ryppyjä, selkeyttää kasvonpiirteitä ja leukalinjaa vaikuttamalla kolmeen dermiksen päätekijään sekä ne toisiinsa kiinnittäviin sidoksiin: elastiinisäikeisiin kollageenisäikeisiin fibroblastisoluihin Lisäksi päivävoide saa aikaan välittömän lifting-vaikutuksen.

2 Mitä uutta Extra-Firming Night Cream -elvyttävässä yövoiteessa? Yövoide tehostaa päivävoiteen ihoa kiinteyttävää vaikutusta, ehkäisee ryppyjen syvenemistä ja saa ihon näyttämään tasaiselta. Tämä johtuu voiteen vaikutuksesta kolmeen epidermiksen uusiutumisesta vastuussa olevaan tekijään: Ihon kantasoluihin Langerhansin soluihin Ihon vapaisiin hermopäätteisiin Lisäksi yövoide ehkäisee pigmenttiläiskien muodostumista ihoon. Extra-Firming Night Cream -yövoide Vaikutus epidermiksen kantasolujen kasvuympäristöön. Clarins on tutkimuksissaan havainnut, että kantasolujen hyvää elinympäristöä ja elinikää ylläpitää kolme proteiinia. Kun ihon kantasolut toimivat hyvin, uusiutuu epidermis kuten sen pitää, eikä ihoon muodostu niin helposti ryppyjä. Survixyl IS edistää β1-integriini ja α6-integriini -nimisten proteiinien tuotantoa ihossa. Nämä proteiinit muodostavat osan kantasolun elinympäristöstä. Edellä mainittu vaikuttava aine aktivoi myös survivin-nimisen proteiinin tuotantoa. Kyseinen proteiini ylläpitää kantasolujen elämää. CLARINSIN KEHITTÄMÄT, IHON KIINTEYTYMISEEN VAIKUTTAVAT INNOVAATIOT TARKEMMIN Uusi näkemys ihon ikääntymiseen vaikuttavista tekijöistä Kasvojen iho altistuu vartalon ihoa enemmän puristelulle, painelulle ja venymiselle. Miten säilyttää ihon kiinteys ja ehkäistä ryppyjen muodostumista vuosien kuluessa? Clarins hyödyntää uusissa Extra-Firming -kasvovoiteissa tutkimustuloksia, jotka se sai Extra-Firming - vartalovoiteita kehittäessään. Näiden tutkimustulosten pohjalta Clarins esittelee uudenlaisen tavan hoitaa ihon ikäntymisen merkkejä. Iho on rakenteeltaan liikkuva ja se koostuu monista eri tekijöistä, joiden tulee olla järjestäytyneenä tietyllä tavalla, jotta ihosta muodostuu vahva. Uudet Extra-Firming -tuotteet eivät vaikuta ainoastaan pariin näistä tekijöistä, vaan kaikkiin niihin tekijöihin, jotka ylläpitävät ihon kiinteyttä. Lisäksi tuotteissa on hyödynnetty tutkimustuloksia, jotka osoittavat, että näiden tekijöiden välillä on proteiinisidoksia, jotka sitovat kyseiset elementit toisiinsa. Nämä sidokset, joita ei juurikaan ole huomioitu kosmetiikassa, auttavat dermistä järjestäytymään joustavaksi, napakaksi verkkomaiseksi rakenteeksi, joka myötäilee ihon liikkeitä veltostumatta. Hyväkuntoinen dermis vaikuttaa myös epidermiksen kuntoon saaden epidermiksen uusiutumaan parhaalla mahdollisella tavalla, jolloin ihon pinta pysyy pehmeänä, tasaisena ja nuorekkaan näköisenä.

3 EXTRA-FIRMING DAY CREAM -PÄIVÄVOIDE Yhdistelmä kasviuutteita ylläpitää sidoksia, jotka yhdistävät dermiksen eri osat toisiina Clarinsin tutkimuskeskus on tehnyt yhteistyötä etnofarmakologi Jean-Pierre Nicolasin kanssa ja valinnut kolme toisiaan täydentävää kasviuutetta, jotka ylläpitävät dermiksen rakennetta. Uutteet on saatu vihreästä luomubanaanista, luomusitruunatimjamista ja bocoasta ja niille on haettu neljää patenttia. Tärkeät sidokset dermiksen solujen ja kollageenisäikeiden välillä Vihreästä luomubanaanista saatu uute vahvistaa kollageenisäikeiden ja dermiksen solujen välisiä sidoksia. Tämä erityisesti Clarinsille kehitetty, kypsymättömästä hedelmästä saatava uute aktivoi tehokkaasti tiettyjä dermiksen toimintoja. Se aktivoi dermiksen yleisimmän kollageenilaadun, kollageeni I:n muodostumista. Tätä vaikutusta tehostavat bocoa-uute ja humalasta saatujen oleosteariininen sisältämät D-vitamiinin esiasteet. Se aktivoi myös kollageeni V:n muodostumista. Tämä kollageeenilaatu yhdistyy kollageeni I:een, muodostaakseen lujia ja kestäviä säikeitä. Lopuksi uute vahvistaa säikeiden ja solujen välisiä linkkejä aktivoimalla kahden kiinnittäjäproteiinin FAK:n ja fibronektiinin muodostumista dermiksessä. Ihon kiinteys on riippuvainen siitä, kuinka hyvin kollageenisäikeet ovat kiinnittyneet dermiksen soluihin eli fibroblasteihin. Nämä kiinnityskohdat takaavat sen, että säikeet pysyvät lujina ja ärsyttävät mekaanisesti fibroblastisoluja tuottamaan lisää kollageenia. Iän myötä nämä kiinnityskohdat heikkenevät, jolloin fibroblastisolujen toiminta hidastuu ja ihon tukirakenne heikkenee. Säikeet kiinnittyvät soluihin kahden erityisen proteiinin avulla: solun sisällä oleva FAK-proteiini (Focal Adhesion Kinase) kiinnittyy kollageenisäikeisiin fibronektiinin avulla. Luomusitruunatimjamin uute suojaa elastiinisäikeitä ja vahvistaa dermiksen rakennetta. Luomusitruunatimjami vahvistaa vihreästä luomubanaanista saadun uutteen dermistä uudistavaa ja kiinteyttävää vaikutusta lisäämällä emilin-1 -nimisen proteiinin muodostumista elastiinisäikeissä. Clarins selvitti ensimmäisenä, että emilin-1 -nimisen proteiinin määrä ihossa vähenee iän myötä. Tämä proteiini on sijoittunut elastiinisäikeet muodostavien elastiinimolekyylien ja mikrosäikeiden väliin. Emilin-1 on proteiini, joka ylläpitää näiden säikeiden oikeaa järjestystä ja kiinnittää ne venymättömiin kollageenisäikeisiin. Se suojaa tehokkaasti elastiinisäikeitä ja ylläpitää dermiksen hyvää rakennetta.

4 Extra-Firming Day -päivävoiteen muut ihoa hoitavat ominaisuudet: välitön ihoa kohottava ja kosteuttava-vaikutus sekä ihoa tehokkaasti ilman epäpuhtauksilta suojaava vaikutus Voide sisältää luomukaurasta saatuja sokereita, jotka tasoittavat ihon pintaa ja saavat aikaan välittömän kasvonpiirteitä kiinteyttävän lifting-vaikutuksen. Voiteen ihoa pitkäaikaisesti kosteuttava vaikutus perustuu kahteen molekyylipainoltaan toisistaan eroavaan hyaluronihappoon, joista toinen kosteuttaa tehokkaasti ihon pintaa ja toinen ihon syvempiä kerroksia. Clarinsin kehittämä tehokas anti-pollution -yhdiste suojaa ihoa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta. EXTRA-FIRMING NIGHT CREAM -YÖVOIDE Yövoide sisältää peptidejä, jotka ylläpitävät epidermiksen uusiutumiskykyä Dermiksen lisäksi ihon nuorekkaaseen ulkonäköön vaikuttaa epidermiksen kunto. Kun epidermis uusiutuu, kuten sen pitää, ei rypyistä muodostu niin syviä. Iho pysyy hehkuvana ja joustavana, ja se tuottaa riittävästi ihoon kosteutta sitovaa NMF-tekijää. Clarins lisäsi Extra-Firming Night Cream -yövoiteeseen kolmesta peptidistä koostuvan yhdisteen tehostaakseen yöllä tapahtuvaa ihon uusiutumista. Tämä yhdiste vaikuttaa kolmeen epidermiksen uusiutumiselle tärkeään seikkaan: kantasolujen elinympäristöön, ihossa oleviin vapaisiin hermopäätteisiin sekä ihon puolustuksesta vastaaviin Langerhansin soluihin. Epidermiksen kantasolut ovat ihon uusiutumisen kannalta avainasemassa Epidermis uusiutuu 4-6 viikon välein uusien solujen kulkeutuessa kohti ihon pintaa. Ihon uusiutuminen perustuu epidermiksen kantasoluihin. Näillä soluilla, jotka sijaitsevat ihon basaalikerroksessa, on kyky erikoistua keratosyyttisoluiksi kuolleiden, keratinisoituneiden solujen irrotessa ihon pinnasta. Iän myötä näiden solujen proteiineista muodostuvassa elinympäristössä tapahtuu muutoksia, jotka lyhentävät kantasolujen elinikää ja hidastavat niiden kykyä erikoistua keratinosyyttisoluiksi. Survixyl IS ylläpitää ihon uusiutumiskykyä Tämä peptidi aktivoi ihon uusiutumiskykyä suojaamalla epidermiksen kantasoluja kahdella tavalla. Se ylläpitää kantasolujen elinympäristön hyvää kuntoa aktivoimalla kahden kantasolun elinympäristöä suojaavan proteiinin, β1- integriinin ja α6-integriinin muodostumista. Se pidentää kantasolujen elinikää aktivoimalla solujen hengissä pysymiselle tärkeän survivalnimisen proteiinin muodostumista ihossa. Se vaikuttaa myös dermiksessä, jossa se vahvistaa dermiksen rakennetta aktivoimalla kollageeni 1:n muodostumista. Glutrapeptide ja Stimulen suojaavat ihon neuroimmuunijärjestelmää Glutrapeptide -niminen peptidi ehkäisee iän myötä tapahtuvaa ihon vapaiden hermopäätteiden surkastumista. Stimulen, joka koostuu vapaiden radikaalien vaikutuksilta suojaavasta E-vitamiinista ja tetrapeptidistä, suojaa ihon immuunijärjestelmään kuuluvia Langerhansin soluja. Näiden solujen määrä vähenee iän myötä sekä UV-säteiden vaikutuksesta.

5 Ihon vapaat hermopäätteet muodostavat ihon nuorekkuudelle välttämättömän verkoston Vapaita hermopäätteitä on sekä dermiksessä että epidermiksessä. Ne kuuluvat autonomiseen hermostoon ja ovat yhteydessä kaikkiin ihosoluihin. Niiden aikaansaamat impulssit kontrolloivat ihon toimintoja ja ihon uusiutumista. Ne toimivat yhteistyössä myös ihon immuunijärjestelmään kuuluvien Langerhansin solujen kanssa, jotka suojaavat ihoa vahingollisilta tekijöiltä ja auttavat ihoa uusiutumaan paremmin. Muut Extra-Firming Night Cream -yövoiteen iholle tarjoamat hyödyt ovat ihon tehokas kosteuttaminen, suojaaminen vapaiden radikaalien haitoilta ja pigmenttiläiskien muodostumisen ehkäiseminen. Lootuksen juuresta uutettu Lotus Zymbiosome -niminen vaikuttava aine vähentää melanosyyttisolujen lisääntymistä aiheuttavan kasvutekijän muodostumista. Näin ehkäistään melaniinin liikatuotantoa ja pigmenttiläiskien muodostumista. Voiteen ihoa pitkäaikaisesti kosteuttava vaikutus perustuu kahteen molekyylipainoltaan toisistaan eroavaan hyaluronihappoon, joista toinen kosteuttaa tehokkaasti ihon pintaa ja toinen ihon syvempiä kerroksia. Venuceane -nimisestä vaikuttavasta aineesta ja ruusunjuuresta saadusta uutteesta koostuva yhdiste ehkäisee vapaiden radikaalien yön aikana aiheuttamia haittoja. VOITEIDEN KOOSTUMUS Kiinteyttävät Extra-Firming Day and Night -päivä- ja yövoiteet ovat koostumukseltaan miellyttävän täyteläisen tuntuisia. Ne jättävät ihon samettisen pehmeän tuntuiseksi ja mattapintaiseksi. Iho tuntuu heti voiteiden levittämisen jälkeen miellyttävältä. Voiteet imeytyvät ihoon helposti ja nopeasti. Päivävoide on suunniteltu siten, että meikki levittyy sen päälle helposti ja tasaisesti sekä näyttää raikkaan ja vastalevitetyn näköiseltä pitkään. VOITEIDEN TUOKSU Kiinteyttävässä Extra-Firming Day -päivävoiteessa on raikkaita ja naisellisia ruusun ja kamelian tuoksuvivahteita, kun taas Extra-Firming Night -yövoiteessa on hyödynnetty kielon, jasmiinin ja iiriksen mietoja ja rauhoittavia tuoksuvivahteita. VOITEIDEN PAKKAUKSET Molemmat voiteet on pakattu soikeaan, läpikuultavasta, huurretusta lasista valmistettuun purkkiin, jossa on kulta-valkoinen kansi. Lisäksi päivävoiteesta on saatavilla kevyempi emulsioversio, joka on pakattu ilmatiiviiseen pumppupulloon.

6 EXTRA-FIRMING -TUOTTEET JA HINNAT Extra-Firming Day -päivävoide Kaikille ihotyypeille Raikkaan tuntuinen, helposti ihoon imeytyvä voide, joka jättää ihon pehmeän ja joustavan tuntuiseksi ja mattapintaiseksi. 50 ml purkki, suositushinta 85,70 euroa. Extra-Firming Day -päivävoide Kuivalle iholle Täyteläisen tuntuinen voide, joka jättää ihon pehmeän ja joustavan tuntuiseksi ja mattapintaiseksi. 50 ml purkki, suositushinta 85,70 euroa. Extra-Firming Day -päiväemulsio SPF 15 Kaikille ihotyypeille Kevyt emulsio, joka jättää ihon pehmeän ja joustavan tuntuiseksi ja mattapintaiseksi. Tuote sisältää UV-suojan SPF ml ilmatiivis pumppupullo, suositushinta 77,20 euroa. Extra-Firming Night -yövoide Kaikille ihotyypeille Miellyttävän pehmeän tuntuinen voide, jossa on rauhoittava tuoksu. Voide jättää ihon pehmeän ja joustavan tuntuiseksi ja saa sen näyttämään levänneeltä ja raikkaalta. 50 ml purkki, suositushinta 90,20 euroa. Extra-Firming Night -yövoide Kuivalle iholle Täyteläisen tuntuinen voide, jossa on rauhoittava tuoksu. Voide jättää ihon pehmeän ja joustavan tuntuiseksi ja saa sen näyttämään levänneeltä ja raikkaalta. 50 ml purkki, suositushinta 90,20 euroa. TESTITULOKSET Extra-Firming Day -päivävoide Testitulokset Tutkimus suoritettiin Clarins Evaluation and Research Centre -tutkimuskeskuksessa. Siihen osallistui 40-vuotiaita ja sitä vanhempia naisia, jotka käyttivät kaikille ihotyypeille sopivaa Extra-Firming Day - päivävoidetta kuuden viikon ajan. Ryppyjen syvyyden väheneminen -12,7 % Analyysi suoritettiin fringe projection -skannausmenetelmän avulla. Tutkimukseen osallistui 37 naista. Suupielen juonteiden vähenemistä arvioitiin voiteen 6 viikon käytön jälkeen. Ihon kiinteyden paraneminen +11,1 % Mittaus suoritettiin cutometer-laitteella. Tutkimukseen osallistui 32 naista. Kiinteyden paranemista arvioitiin voiteen 6 viikon käytön jälkeen.

7 Käyttäjien kommentit Tutkimukseen osallistui 77 naista, jotka olivat vähintään 40-vuotiaita. Tulokset esitetään tyytyväisyysprosenttina kaikille ihotyypeille sopivan Extra-Firming Day -päivävoiteen ensimmäisen käyttökerran ja neljän viikon käytön jälkeen. Iho näytti välittömästi aiempaa paremmalta ensimmäisen käyttökerran jälkeen: IHO TUNTUI MIELLYTTÄVÄN PEHMEÄLTÄ 93 % IHO TUNTUI AIEMPAA KIINTEÄMMÄLTÄ 86 % Iho näytti selvästi aiempaa nuorekkaammalta neljän viikon käytön jälkeen: IHO TUNTUI AIEMPAA KIINTEÄMMÄLTÄ 80 % IHO NÄYTTI AIEMPAA SILEÄMMÄLTÄ 78 % Extra-Firming Night -yövoide Testitulokset Vähentää todistetusti ryppyjä ja kiinteyttää ihoa Tutkimus suoritettiin Clarins Evaluation and Research Centre -tutkimuskeskuksessa. Siihen osallistui vähintään 40-vuotiaita naisia, jotka käyttivät kaikille ihotyypeille sopivaa Extra-Firming Night -yövoidetta 6 viikon ajan. Ihon kiinteyden paraneminen +14,2 % Mittaus suoritettiin cutometer-laitteella. Tutkimukseen osallistui 27 naista. Kiinteyden paranemista arvioitiin voiteen 6 viikkoa kestäneen käytön jälkeen. Ihotautilääkärin huomaama ryppyjä silottava vaikutus 66,7 % naisista Tutkimukseen osallistui 18 naista, jotka käyttivät voidetta 6 viikon ajan. Ihotautilääkäri arvioi silmien alla vähentyneiden ryppyjen määrän kuvien avulla. Käyttäjien kommentit voiteen tehosta Tutkimukseen osallistui 72 naista, jotka olivat 40-vuotiaita tai vanhempia. Tulokset näytetään tyytyväisyysprosenttina kaikille ihotyypeille sopivan Extra-Firming Night -yövoiteen ensimmäisen käyttökerran jälkeen sekä 4 viikon käytön jälkeen. Iho näytti huomattavasti aiempaa kauniimmalta herätessä: IHO NÄYTTI LEVÄNNEELTÄ JA TASAISELTA 85 % IHO NÄYTTI NUOREKKAAN HEHKUVALTA 79 % Iho näytti selvästi aiempaa nuorekkaammalta 4 viikon käytön jälkeen: IHO TUNTUI AIEMPAA KIINTEÄMMÄLTÄ 89 % IHON VÄRI OLI TASOITTUNUT JA KIRKASTUNUT 84 %

8 EXTRA-FIRMING -HOITOLINJASSA KÄYTETY KASVIUUTTEET Kaura Avena sativa Kauraa on jo vuosisatojen ajan käytetty ravintona ja se on herättänyt paljon kiinnostusta myös kasvitieteilijöiden parissa. Kauran suosio kasvoi, kun tutkimukset osoittivat sen sisältävän paljon vitamiineja ja mineraaleja. Meikkituotteissa kauraa käytetään kosteuttamaan ja pehmentämään ihoa. Kauran sokerit saavat aikaan ihon pintaa välittömästi kiinteyttävän vaikutuksen. Banaani Musa sapientum Banaani muistuttaa puuta hoikan vartensa ja roikkuvien lehtiensä vuoksi. Se on kuitenkin jättikokoinen ruoho, jonka ainoa monivuotinen osa on maanalainen varsi. Kaakkois-Aasiasta lähtöisin oleva kasvi kasvaa nykyisin trooppisilla alueilla ympäri maailmaa. Useat lajikkeet tunnetaan hedelmistään, joita syödään vihreinä (raakoina) tai kypsinä. Lääketieteessä vihreää banaania käytetään ulkoisesti sen parantavien vaikutusten vuoksi. Dominikaanisessa Tasavallassa luonnonmukaisesti viljelty vihreä banaani ja siitä saatu uute on Clarinsin ainutlaatuinen ainesosa, joka aktivoi kollageenin muodostumista ihossa ja ylläpitää dermiksen hyvää rakennetta. Bocoa Bocoa prouacensis Bocoa-kasvi on Amatsonin sademetsästä kotoisin oleva puu, joka tunnetaan pitkäikäisenä ja kestävänä. Sitä käytetään soittimien ja korkealaatuisten huonekalujen valmistukseen. Guyanan saramacca-intiaanit uskovat, että puun lehdissä ja puuaineksessa on taikavoimia, joten niitä käytetään voimakylvyissä niiden vahvistavien ja virkistävien vaikutusten vuoksi. Clarinsin ainutlaatuinen bocoa-uute on luomuviljelyn tulos. Se aktivoi kollageenin muodostumista ihossa ja ehkäisee kollageenisäikeiden rappeutumista. Humala Humulus lupulus Humalakasvia löytyy Pohjois-Euroopasta. Se kietoutuu kasvaessaan puiden ympäri vastapäivään. Sitä käytetään lääketieteessä rauhoittavana ja antiseptisena aineena. Clarins-laboratoriot käyttävät humalauutteesta saatavia saippuoitumattomia ainesosia, jotka sisältävät paljon fytosteroleja ja D-vitamiinin esiasteita. Ne aktivoivat tehokkaasti fibroblastisolujen toimintaa. Lotus Lotus japonicus Lotus japonicus on palkokasveihin kuuluva sitkeä kasvi, jossa on linnunvarpaita muistuttavia kotelonmuotoisia hedelmiä. Kun kasvin juuret kohtaavat tiettyjä mikroorganismeja maaperässä, sen juuriin kehittyy nystyröitä. Kosmetiikkateollisuudessa lotus japonicuksen nystyröistä saatua lotus zymbiosome -uutetta käytetään sen ihon väriä kirkastavien ominaisuuksien vuoksi. Sitruunatimjami Thymus X citriodorus Sitruunatimjamia saadaan risteyttämällä villitimjamia ja tavallista timjamia. Sen tunnistaa lehtien vahvasta sitruunan tuoksusta. Sitä käytetään ruoanlaitossa mausteena, ja perinteisessä lääketieteessä se helpottaa ruoansulatusvaivoja. Tutkimusten mukaan ihonhoitotuotteissa käytettynä se ehkäisee ihon veltostumista. Clarins käyttää tuotteissaan luomuviljeltyä sitruunatimjamin uutetta.

9 Clarinsin Extra-Firming -voiteet tulevat myyntiin maaliskuussa Tuotekuvat saa ladattua oheisesta linkistä: Oheinen tiedote on tallennettu upea.fi-sivustomme mediaosioon nimellä Clarins uudistuneet Extra- Firming -voiteet. Mediaosion käyttäjätunnus on kosmetiikka ja salasana kauneus. Lisätiedot: BERNER OY, Kulutustavarat-osasto PR- ja tiedotuspäällikkö Anne Sario, puh , sähköposti: Markkinointiviestinnän tuottaja Annti Saine, puh , sähköposti: Tuotenäytteet: Henna Nevasaari, puh , sähköposti:

DOUBLE SERUM tehohoito Pumppupullo 30 ml, suositushinta 88,80 euroa Myynnissä helmikuussa 2013

DOUBLE SERUM tehohoito Pumppupullo 30 ml, suositushinta 88,80 euroa Myynnissä helmikuussa 2013 Lehdistötiedote tammikuu 2013 DOUBLE SERUM tehohoito Pumppupullo 30 ml, suositushinta 88,80 euroa Myynnissä helmikuussa 2013 Clarins uudistaa jo klassikoksi muodostuneen, ihon ikääntymisen merkkejä tehokkaasti

Lisätiedot

EVER MATTE -meikkituotteet Ever matte SPF 15 -meikkivoide Ever matte mineral compact powder -puuteri

EVER MATTE -meikkituotteet Ever matte SPF 15 -meikkivoide Ever matte mineral compact powder -puuteri Lehdistötiedote tammikuu 2012 EVER MATTE -meikkituotteet Ever matte SPF 15 -meikkivoide Ever matte mineral compact powder -puuteri Clarinsin uudet Ever matte -meikkituotteet taistelevat tehokkaasti ihon

Lisätiedot

CELLULAR PERFORMANCE Lifting Series

CELLULAR PERFORMANCE Lifting Series Lehdistötiedote kesäkuu 2010 CELLULAR PERFORMANCE Lifting Series Lifting Radiance concentrate ja Lifting Radiance 3D mask Kaksi uutuustuotetta, jotka sekä kohottavat ja kiinteyttävät että kirkastavat kasvojen

Lisätiedot

IHONHOITO. Ecobeauty TUOTETIETOUS 2014 ORIFLAME BEAUTY ACADEMY

IHONHOITO. Ecobeauty TUOTETIETOUS 2014 ORIFLAME BEAUTY ACADEMY tuotteet 2014 Ecobeauty IHONHOITO Ecobeauty-tuotelinja on eettinen, edistyksellinen ja luonnollinen vaihtoehto. Tuotteet sisältävät vähintään 95% luonnon omia aineosia, jotka ovat peräisin ympäristöä säästävistä,

Lisätiedot

MIKÄ TUOTTEISSA UUDISTUU?

MIKÄ TUOTTEISSA UUDISTUU? Lehdistötiedote huhtikuu 2012 Herbina tuo tänä keväänä suomalaisten naisten arkeen luksusta uusiutuneilla ja entistä ylellisemmän tuntuisilla tuotekoostumuksilla, uusilla tuotepakkauksilla ja sarjaan lisätyllä

Lisätiedot

Sisältö Nutriance. Nutriancen tarina FI 2006.09

Sisältö Nutriance. Nutriancen tarina FI 2006.09 Nutriance FI Sisältö Nutriance Nutriancen tarina...2 Ihosi ja Nutrianc...6 Johdanto Nutriance-pikaoppaaaseen...10 Refreshing Facial Cleanser ja Foaming Gel Cleanser...11 Purifying Facial Scrub...13 Refining

Lisätiedot

www.annalotan.fi Lightening Care - Ihon vaalentaminen 36-37 Eye Care - Silmänympärysihon hoito 32-35 38-39 40-41 42-45

www.annalotan.fi Lightening Care - Ihon vaalentaminen 36-37 Eye Care - Silmänympärysihon hoito 32-35 38-39 40-41 42-45 CO Johdanto 3 Classic - Normaali iho 4-7 Liquid Gold - Kuiva, kosteusköyhä iho 8-11 Greens - Kypsä, vaativa iho 12-17 Alodem - Punoittava ja herkkä iho 18-19 Renova - Kuivan ja kypsän ihon hoito 20-23

Lisätiedot

WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE. revelation. bb cream. anti-ageing revitalift total repair 10

WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE. revelation. bb cream. anti-ageing revitalift total repair 10 WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE revelation bb cream anti-ageing revitalift total repair 10 REVITALIFT TOTAL REPAIR 10 VUODESTA 2011 1 MONITEHOINEN VOIDE 10 TEHOKASTA

Lisätiedot

ARTISTRY Creme LuXury Eye Usein kysytyt kysymykset

ARTISTRY Creme LuXury Eye Usein kysytyt kysymykset ARTISTRY Creme LuXury Eye Usein kysytyt kysymykset Tietoa tuotteesta Mitkä ovat ARTISTRY Creme LuXury Eye -silmänympärysvoiteen tuomat merkittävimmät hyödyt? ARTISTRYn Creme LuXury Eye on korkealaatuinen

Lisätiedot

Johdanto Barbados Liquid Gold Greens A Clear New Age Control C White Noble White Renova Classic Alodem Eye Care Body Care Treatment Make Up

Johdanto Barbados Liquid Gold Greens A Clear New Age Control C White Noble White Renova Classic Alodem Eye Care Body Care Treatment Make Up CO Johdanto Barbados - Poistaa T-alueen punaisuutta luonnollisesti Liquid Gold - Siperian tyrnin taikaa Greens - Kypsä, vaativa iho A Clear - Rasvainen ja ongelmaiho New Age Control - Ihon uusiutuminen

Lisätiedot

ESSENTIALS. Lehdistötiedote syyskuu 2014

ESSENTIALS. Lehdistötiedote syyskuu 2014 Lehdistötiedote syyskuu 2014 SAMPAR on ranskalainen, selektiivinen ihonhoitosarja, joka sisältää klassisia ihonhoitotuotteita ja ainutlaatuisia erikoistuotteita. SAMPAR-tuotteet on suunniteltu antamaan

Lisätiedot

LÄÄKETIETEEN INNOITTAMA IHOTAUTILÄÄKÄRIN KEHITTÄMÄ

LÄÄKETIETEEN INNOITTAMA IHOTAUTILÄÄKÄRIN KEHITTÄMÄ LÄÄKETIETEEN INNOITTAMA IHOTAUTILÄÄKÄIN KEHITTÄMÄ ensiluokkaista ihonhoitoa näkyvin tuloksin www.greencos.fi 1 SISÄLLYS 3 esittely Green Peel 4 yleistä Green Peel -hoidosta 5 tärkeää huomioida hoidon jälkeen

Lisätiedot

WWW.LOREALPARIS.FI LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS

WWW.LOREALPARIS.FI LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS WWW.LOREALPARIS.FI LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS THE LASEr ISSUE SPECIAL Edition UUSI TRENDI DERMATOLOGIASSA: FRAKTIONAALINEN CO 2 LASER LASERDERMATOLOGIA: RATKAISU IHON NUOREKKUUDEN LISÄÄMISEEN Viime

Lisätiedot

www.arcaya.de Päätehoaineet: Perfluoropolyeetteri happikatalysaattori, Hydroviton 24 h kosteutus, E-vitamiini antioksidantti

www.arcaya.de Päätehoaineet: Perfluoropolyeetteri happikatalysaattori, Hydroviton 24 h kosteutus, E-vitamiini antioksidantti Aloe Vera Torjuu tehokkaasti kaikkia ihon vaurioita Aloe Vera poistaa välittömästi iholta kaikki kuivuuden aiheuttamat jäljet ja kiristävän tunteen. Samalla se rauhoittaa ihoa intensiivisesti ja edistää

Lisätiedot

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2015 - Versio 3 TUOTEKATALOGI 2015 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2015 - Versio 3 TUOTEKATALOGI 2015 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2015 - Versio 3 TUOTEKATALOGI 2015 NU SKIN /PHARMANEX ULKOA SISÄÄNPÄIN JA SISÄLTÄ ULOSPÄIN NU SKIN on avain hyvään oloon ja ulkonäköön Suuntaa katseesi tulevaisuuteen

Lisätiedot

Kauneutta luonnosta ja tieteestä.

Kauneutta luonnosta ja tieteestä. Kauneutta luonnosta ja tieteestä. luonto+tiede=kauneutta 2 SISÄLLYS Brändi 3 Tuotteet 12 Tuotekategoriat 14 Ikääntymisen ensimerkit 16 Ikääntyvä iho 19 Kuiva iho 22 Ihon kirkastaminen 26 Rasvainen iho

Lisätiedot

Lehdistötiedote kesäkuu 2014

Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Saho: ainutlaatuinen ihonhoitorituaali kauniin, hyväkuntoisen ihon saavuttamiseksi. Kaunis ihon näyttää virheettömältä ja silkinpehmeältä. SENSAIn ainutlaatuinen ihonhoitorituaali,

Lisätiedot

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2013/2014 TUOTEKATALOGI 2013/2014 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2013/2014 TUOTEKATALOGI 2013/2014 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2013/2014 TUOTEKATALOGI 2013/2014 NU SKIN /PHARMANEX ULKOA SISÄÄNPÄIN JA SISÄLTÄ ULOSPÄIN NU SKIN SAA SINUT NÄYTTÄMÄÄN JA TUNTEMAAN LOISTAVALTA, UPEALTA ITSELTÄSI Suuntaa

Lisätiedot

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2014 TUOTEKATALOGI 2014 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2014 TUOTEKATALOGI 2014 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2014 TUOTEKATALOGI 2014 NU SKIN /PHARMANEX ULKOA SISÄÄNPÄIN JA SISÄLTÄ ULOSPÄIN NU SKIN SAA SINUT NÄYTTÄMÄÄN JA TUNTEMAAN LOISTAVALTA, UPEALTA ITSELTÄSI Suuntaa katseesi

Lisätiedot

C- ja A-vitamiinien vaikutuksia ihoon

C- ja A-vitamiinien vaikutuksia ihoon C- ja A-vitamiinien vaikutuksia ihoon Ruhanen, Eija 2010 Laurea Tikkurila Laurea-ammattikorkeakoulu Laurea Tikkurila C- ja A-vitamiinien vaikutuksia ihoon Eija Ruhanen Kauneudenhoitoalan koulutusohjelma

Lisätiedot

TUOTEKUVASTO 2013 / 2014 / KAUNEUS / HYVINVOINTI / KOTI

TUOTEKUVASTO 2013 / 2014 / KAUNEUS / HYVINVOINTI / KOTI TUOTEKUVASTO 2013 / 2014 / KAUNEUS / HYVINVOINTI / KOTI 05/ ARTISTRY KAUNEUS 06 ARTISTRY YOUTH XTEND 08 ARTISTRY Creme LuXury 18 ARTISTRY Intensive Skincare 20 ARTISTRY essentials 24 ARTISTRY Color 36

Lisätiedot

Sothys hoitotuotteet. Kasvoille ja vartalolle.

Sothys hoitotuotteet. Kasvoille ja vartalolle. h o i t o l a n l e i m a Maahantuoja: e u r o c o s m e t i c s O Y Vuorikatu 15, 00100 Helsinki puh +358 (0)9-6229 450, fax +358 (0)9-6229 4521 www.sothys.fi photos : dr jean-françois verganti jean-baptiste

Lisätiedot

Produits et Soins phyto-aromatiques. Fytoaromaattiset tuotteet ja hoidot

Produits et Soins phyto-aromatiques. Fytoaromaattiset tuotteet ja hoidot Produits et Soins phyto-aromatiques Fytoaromaattiset tuotteet ja hoidot Fytoaromaattisten tuotteiden ja hoitojen Sydän Tiede Luonto Tehokkuus Korkea Ammattitaito Hyvinvointi Yon-Ka Tuotemerkki Vuonna 1954

Lisätiedot

Yleistyvä. Tyypillinen hauraus-raihnausoireyhtymästä. Ravintovalmisteella voima ja energia takaisin

Yleistyvä. Tyypillinen hauraus-raihnausoireyhtymästä. Ravintovalmisteella voima ja energia takaisin Yleistyvä hauraus-raihnaus -oireyhtymä Hauraus-raihnausoireyhtymä yleistyy vanhenevan väestön lisääntymisen myötä. Se saattaa vaivata omaakin iäkästä läheistäsi. teksti: kaija törmä H auraus-raihnausoireyhtymästä

Lisätiedot

Kaksi maailman huippubrändiä yhdistää voimansa

Kaksi maailman huippubrändiä yhdistää voimansa X Numero 44 Syksy/Talvi 2010 Kaksi maailman huippubrändiä yhdistää voimansa Eväitä parempaan elämään. *Lue lisää sivulta 28 Oppaasi terveellisempiin, aktiivisempiin elämäntapoihin 2 Herbalifen terveellinen

Lisätiedot

Luonnollista kauneutta merestä. La Beauté Venue de la Mer

Luonnollista kauneutta merestä. La Beauté Venue de la Mer Luonnollista kauneutta merestä La Beauté Venue de la Mer Yhteenveto Puhdistusaineet 4 Kasvovedet 4 Kuorinnat 5 Naamiot 6 Silmät 6 Voiteet ja geelit 7 Vartalotuotteet 14 Kylpytuotteet 18 Tehohoidot 8 Herkkä

Lisätiedot

STEMCELL TECHNOLOGY. 4-Dimensional. Wrinkle Reduction

STEMCELL TECHNOLOGY. 4-Dimensional. Wrinkle Reduction 4-Dimensional Reduction Wrinkle Reduction 1 Mitä tarkoitetaan kantasoluilla? Kantasolut ovat ainutkertaisia soluja, joita esiintyy pieniä määriä miltei kaikissa kehon kudoksissa. Myös ihossa on kantasoluja.

Lisätiedot

Puhtaasta luonnosta puhtaasta sydämestä

Puhtaasta luonnosta puhtaasta sydämestä Puhtaasta luonnosta puhtaasta sydämestä Jo vuosisatoja on hiusten ja ihon hoidossa käytetty niityiltä, metsistä ja kotipihoilta kerättyjä lääkekasveja. Puhas Loodus -tuotesarjan valmistusaineina käytetään

Lisätiedot

Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO

Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO 1 TERVE IHO ON KAUNIS IHO KUN SINULLA ON IHO-ONGELMIA TAI KUN HALUAT TUNTEA ITSESI ERITYISEN PUHTAAKSI JA RAIKKAAKSI Puhdas ja terve iho on kaiken kauneuden perusta.

Lisätiedot

Monta hyvää syytä käyttää luonnonmukaista Alissi Brontë ihonhoitosarjaa!

Monta hyvää syytä käyttää luonnonmukaista Alissi Brontë ihonhoitosarjaa! Vaikuttavaa, korkealaatuista, luonnonmukaista, huipputeknologista kosmetiikkaa, jossa luonnonmukaiset, orgaaniset ja ekologiset ainesosat. Monta hyvää syytä käyttää luonnonmukaista Alissi Brontë ihonhoitosarjaa!

Lisätiedot