LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "WWW.LOREALPARIS.FI LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS"

Transkriptio

1 LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS THE LASEr ISSUE SPECIAL Edition

2 UUSI TRENDI DERMATOLOGIASSA: FRAKTIONAALINEN CO 2 LASER LASERDERMATOLOGIA: RATKAISU IHON NUOREKKUUDEN LISÄÄMISEEN Viime vuosina dermatologien ulottuville on tullut monenlaisia uusia menetelmiä ihon nuorekkuuden ja kiinteyden lisäämiseksi. Vaikka injektioita käytetään edelleen yleisesti ryppyjen täyttämiseen ja kasvonpiirteiden muotoilemiseen, dermatologit ovat alkaneet myös käyttää yhä enemmän erilaisia lasertekniikoita. Laserlaitteet tuottavat monokromaattista valoenergiaa, jonka avulla stimuloidaan iän myötä hidastuneita biologisia prosesseja ihon sileyden, joustavuuden ja heleyden lisäämiseksi. Tähän tarvitaan useita hoitokertoja. Mitä ovat dermatologiset laserit? Dermatologiassa käytetään erityyppisiä ablatiivisia ja ei-ablatiivisista lasereita, joista yksi esimerkki ovat fraktionaaliset laserit. Fraktionaalisissa laserhoidoissa lasersäteet kohdistetaan iholle pistemäisesti. Ne aiheuttavat mikroskooppisia vaurioita tietyille alueille kahden ehjän ihoalueen väliin epidermiksessä ja dermiksen uloimmassa kerroksessa. Syntyneet mikroskooppiset vauriot puolestaan nopeuttavat ihon uusiutumista.

3 Fraktionaalisen CO 2 -laserin edut: hellävaraisempi iholle Mukavampi lyhyempi toipumisaika. Fraktionaalinen CO 2 -laser (Laser = Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation) luo ihoon pistemäisesti mikroskooppisen pieniä reikiä, jotka ulottuvat jopa dermikseen asti. Ympäröivä ehjä kudos reagoi tähän lämpöstimulointiin käynnistämällä paranemisprosessin. Dermiksessä tämä auttaa käynnistämään kollageenisynteesin ja epidermiksessä ihon uusiutumisprosessin. MITÄ VAIKUTUKSIA TÄLLÄ ON IHOON? Optimaalisten tulosten saavuttamiseksi suositellaan 2 4 käsittelyä, mutta parannusta ihossa voidaan havaita jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen. Ihon pinnan laatu paranee. Iho on sileämpi ja vähemmän karhea. Pienet juonteet ja rypyt silottuvat. Iho on kiinteämpi ja elastisempi. Ihon laatu paranee.

4 FRAKTIONAALINEN CO 2 -LASER Asiantuntijan näkemys

5 Esitimme 4 kysymystä tohtori Claire Beylot lle, joka on ihotautilääkäri ja Bordeaux II -yliopiston emeritusprofessori. 1Miksi uuden sukupolven lasereiden käyttö ihon ikääntymisen merkkien hälventämiseen herättää niin suurta kiinnostusta? Uuden sukupolven laserit perustuvat fraktionaaliseen teknologiaan, joka jättää osan ihosta käsittelemättä. Tämä mahdollistaa ihon nopeamman paranemisen ja siten lyhyemmän toipumisajan kuin käytettäessä perinteisiä ablatiivisia lasereita, jotka vaikuttavat koko epidermikseen ja dermiksen uloimpaan kerrokseen. 2Mitä biologisia reaktioita ihon nuorekkuutta lisäävät laserhoidot aiheuttavat? Dermiksen uloimmassa kerroksessa näiden lasereiden vaikutus kohdistuu erityisesti kollageenisynteesiin (tyypin III kollageeni). Laserin tehoa lisättäessä kollageenisynteesi ulottuu myös dermiksen alempiin kerroksiin. Tähän synteesiin sisältyy fibroblastien stimulointi. Lisäksi elastisten säikeiden ja glykosaminoglykaanien (GAG) määrä lisääntyy. Epidermis uusiutuu ihon pinnassa olevien mikroskooppisen pienten reikien täyttyessä uudelleen. 3 Kenelle suosittelisitte fraktionaalista CO 2 -laserhoitoa? Suosittelisin fraktionaalista CO 2 -laserhoitoa silloin, jos ihossa on näkyviä auringonvalon aiheuttamia muutoksia ja näkyviä ryppyjä. Vähemmän intensiivistä hoitoa voidaan harkita silloin, kun rypyt eivät ole kovin syviä. Laserlaitteissa on valittavana useita asetuksia, jotka sopivat eri tapauksiin. Jos auringonvalon aiheuttama ihon ikääntyminen on huomattavaa, klassinen ablatiivinen C0 2 -laser on tehokkaampi vaihtoehto, mikäli potilas on valmis pidempään toipumisaikaan. 4Miten käsittely vaikuttaa ihon rakenteeseen, kiinteyteen, sileyteen ja ryppyihin? Aikaansaadun kollageenisynteesin ansiosta ihon tiiviys paranee ja iho näyttää kiinteämmältä ja joustavammalta. Pienet juonteet silottuvat ja näkyvämmät rypyt madaltuvat, minkä ansiosta iho näyttää napakoituneen. Epidermis uusiutuu, jolloin iho tuntuu sileämmältä ja pehmeämmältä. Lisäksi ihon sävy on tasaisempi ja kauniimpi.

6

7 REVITALIFT LASER Rohkea veto: revitalift laserin tehon vertaaminen laserhoitoon Tutkimus suoritettiin tiukan tieteellisen testausprotokollan mukaisesti: Ensimmäistä kertaa L'Oréal Paris n anti-age-tuotetta, Revitalift Laseria, verrattiin fraktionaaliseen C0 2 -laserhoitoon, joka on tunnettu lääkäreiden keskuudessa ryppyjä hälventävästä tehostaan ja myönteisistä tuloksista ihon laadussa. Kosmeettis-kliiniseen tutkimukseen osallistui 50 iältään vuotiasta naista, joilla oli samanlaisia ikääntymisen merkkejä silmien ympärillä (silmäkulmien ryppyjä). Yksi ryhmä naisia sai silmäkulmiensa ryppyihin fraktionaalista CO 2 -laserhoitoa, jonka suoritti laserdermatologi. Toinen ryhmä käytti Revitalift Laseria kahden kuukauden ajan aamuin ja illoin koko kasvoille. Silmäkulmien rypyt yleinen ryppytyyppi Silmänympärysalue on yksi niistä kasvojen alueista, joihin ilmaantuu useita erilaisia ihon pinnassa näkyviä ikääntymisen merkkejä: ihon karheutta, pieniä juonteita, syviä ryppyjä ja matalampia ryppyjä. Tätä kasvojen aluetta ihotautilääkäreiden on helppo analysoida esimerkiksi ihon pinnan muotoja mittaavilla menetelmillä. Myös naiset itse havaitsevat helposti ikääntymisen merkkejä tällä alueella, ja tämä onkin yksi yleisimmistä naisten huolenaiheista dermatologien vastaanotoilla.

8 Revitalift laserin teho verrattuna laserhoitoon Ensimmäistä kertaa tutkimuksessa verrattiin kahdesti päivässä 8 viikon ajan käytetyn Revitalift Laserin ja fraktionaalisen CO 2 -laserhoidon tehoa silmäkulmien ryppyihin. Tulokset ovat uskomattomat: Ihon mikropinta Ryppyjen syvyys 8 viikon kuluttua: Ihon mikropinta elpyy silmäkulmien ryppyjen alueella CO 2 LASER REVITALIFT Laser

9 Täydentävät kosmeettis-kliiniset testit Hälventää ryppyjä* - Kulmakarvojen väliset pystyjuonteet hälvenevät - Silmäkulmien rypyt hälvenevät - Otsajuonteet hälvenevät Kiinteyttää ihoa** - kiinteämpi - tiiviimpi - täyteläisempi kasvonpiirteitä*** - lisää elastisuutta *Ihotautilääkärin suorittama visuaalinen analyysi tuotteen 4 viikon käytön jälkeen, 51/58/56 naista **Instrumentaalinen testi 40 naiselle tuotteen yhden käyttökerran jälkeen / 42 naiselle tuotteen 4 viikon käytön jälkeen ***Ihotautilääkärin suorittama visuaalinen analyysi 58 naiselle, ja instrumentaalinen testi 40 naiselle tuotteen yhden käyttökerran jälkeen

10 REVITALIFT LASERIN SALAISUUS: PRO-XYLANE

11

12 REVITALIFT LASERIN SALAISUUS: PRO-XYLANE Pro-Xylane antaa tehon Pro-Xylane hälventää ikääntymisen merkkejä Uudelleenmuotoillakseen iän myötä heikentynyttä kudosrakennetta L'Oréalin tutkijat kehittivät 14 vuoden tutkimustyön tuloksena luonnollista alkuperää olevan molekyylin, joka on osallisena yli 30:ssa patentissa: Pro-Xylane. Pro-Xylane perustuu biomimetiikkaan: Glykosaminoglykaanien (GAG) synteesi saadaan aikaan ksyloosilla, joka on pyökkipuusta saatava sokeri. Pro-Xylane johdetaan ksyloosista ympäristöystävällisen kemiallisen prosessin avulla. Lukuisat tutkimukset ovat osoittaneet Pro-Xylanen laaja-alaiset biologiset mahdollisuudet. Käynnistämällä GAG-synteesin tämä aine auttaa luomaan optimaalisen soluympäristön. Pro-Xylane stimuloi soluväliaineelle tärkeiden molekyylien synteesiä ja parantaa dermiksen ja epidermiksen välistä koheesiota. Lisäksi Pro-Xylane tehostaa dermiksen ja epidermiksen rakenneosien uusiutumisprosessia. Pro-Xylane, todistettua anti-age-tehoa. L'Oréalin tutkimusosasto tutki Pro-Xylanen anti-age-tehoa 6 kuukautta kestäneessä tutkimuksessa, johon osallistui 41 naista. Tutkimuksessa käytettiin useita erilaisia tutkimusmenetelmiä, kuten instrumentaalisia menetelmiä ja ihotautilääkärin suorittamaa visuaalista analyysia.

13 6 kuukauden kuluttua Silmäkulmien rypyt olivat hälventyneet (ihotautilääkärin suorittama visuaalinen analyysi): 11 % Ihon tiiviys oli parantunut (densiscore-menetelmä): +24 % Ihon täyteläisyys oli lisääntynyt (dermotrace-menetelmä): +18 % Pro-Xylane stimuloi kollageenin tuotantoa Pro-Xylane vaikuttaa fibroblasteihin stimuloidakseen paitsi glykosaminoglykaanien myös tyypin I ja tyypin III kollageenien synteesiä. Uusia kollageenisäikeitä on enemmän, ja ne pystyvät muodostamaan verkon. Tämä uusi verkosto on elastinen ja vahva, ja se auttaa lisäämään ihon tiiviyttä. Tuloksia L Oréalin tutkimusosastolta In vitro -tutkimus on osoittanut kollageenisäikeiden määrän lisääntyneen Pro-Xylane-käsittelyn jälkeen verrattuna kontrollinäytteeseen. Toinen in vitro -tutkimus, jossa tutkittiin keinoihon kollageeniverkostoa, osoitti, että Pro- Xylane edistää soluväliaineen järjestäytymistä lisäten samalla sen elastisuutta ja vahvuutta.

14 REVITALIFT LASERIN SALAISUUS: Pro-xylane + Hyaluronihappo ja lipo-hydroxy-acid (lha) Fragmentoitu hyaluronihappo ja LHA yhdistettynä Pro-Xylaneen Pro-Xylanen ryppyjä hälventävä teho todettiin 6 kuukautta kestäneessä tutkimuksessa. L'Oréal Paris -laboratoriot päättivät kuitenkin ottaa vielä askeleen eteenpäin ja yhdistää Pro-Xylaneen kahta muuta tehokasta aineosaa. Epidermiksen tasolla Pro-Xylane stimuloi solujen aineenvaihduntaa Pro-Xylane lisää hyaluronihapporeseptoreiden määrää keratinosyyttien pinnalla. (Hyaluronihapolla on tärkeä rooli epidermiksen kosteutuksessa.) Pro-Xylane vahvistaa tyypin IV ja tyypin VII kollageenien sekä laminiinin (glykoproteiini) ilmentymistä. Nämä ovat tärkeitä dermiksen ja epidermiksen välisen tyvikalvon rakenneosia. Fragmentoitu hyaluronihappo, ihoon imeytyvä hyaluronihapon muoto Hyaluronihappo fragmentoidaan pienen molekyylipainon omaavaan muotoon, joka on kehitetty imeytymään ihoon optimaalisesti. Tämä fragmentoitu hyaluronihapon muoto on biologisesti tehokas, erityisesti epidermiksen uusiutumiseen (in vitro) osallistuviin epidermiksen markkereihin. 8-viikkoinen in vivo -tutkimus osoitti, että fragmentoitu hyaluronihappo vaikuttaa tehokkaasti ryppyjen syvyyteen.

15 LHA ja Pro-Xylane tehoa, jonka naiset voivat itse havaita LHA on L'Oréalin tutkimusosaston kehittämä aktiiviaine. Ihon kuoriutumista edistävän vaikutuksensa ansiosta LHA tehostaa epidermiksen uusiutumista ja täydentää Pro-Xylanen tehoa. LHA:n ja Pro-Xylanen yhdistämisen edut havaittiin 3 kuukautta kestäneessä kosmeettis-kliinisessä tutkimuksessa, johon osallistui 40 naista (jotka levittivät tutkittavaa tuotetta kasvojen toiselle puoliskolle ja verrokkituotetta toiselle puoliskolle). 3 kuukauden kuluttua tutkittavalla tuotteella käsitellyllä alueella huomattiin selkeää eroa verrattuna verrokkituotteella käsiteltyyn alueeseen: ihon mikropinta oli sileämpi Juonteet olivat hälventyneet Ihon rakenteessa oli positiivisia muutoksia

16 REVITALIFT LASER -SARJA Tuoksupyramidi Latvatuoksu Bergamotti, päärynä, ylang-ylang, kielo Sydäntuoksu Setri, freesia, jasmiini, vesikukka Pohjatuoksu Patsuli, sammal, myski

17

18 REVITALIFT LASER -SARJA REVITALIFT LASER TEHOKKAASTI VAIKUTTAVA ANTI-AGE-IHONHOITOSARJA Aktiiviaineet Pro-Xylane + Fragmentoitu hyaluronihappo + LHA Pehmeä voidemainen koostumus Hienostunut emulsio Samettinen lopputulos

19

20 REVITALIFT LASER-SARJA Revitalift Laser -seerumi saa ihon tuntumaan kuin uudelta AKTIIVIAINEET Pro-Xylane + fragmentoitu hyaluronihappo + Ceramid Pro KOOSTUMUS Sulautuu ihoon Pehmeä, silkkimäinen seerumi

21 Kolminkertaista anti-age-tehoa ihon uudistamiseksi 1. Silottaa ryppyjä. 2. Kiinteyttää ihoa. 3. Selkeyttää kasvonpiirteitä.

22 REVITALIFT LASER -SARJA Revitalift laser -Silmänympärysvoide AKTIIVIAINEET Pro-Xylane + fragmentoitu hyaluronihappo + kofeiini KOOSTUMUS Helposti levittyvä Nestemäinen Raikas

23 Revitalift laser, täsmätuote silmänympärysiholle Uusi silmänympärysihoa uudistava voide: Silottaa ryppyjä Silmäpussit näyttävät pienemmille Silmänympärysiho tuntuu sileämmältä ja täyteläisemmältä Sisältää kofeiinia Metalliapplikaattori, jolla on ihoa viilentävä vaikutus

24

25

26

27 Revitalift Laser -ihonhoito-ohjelma av Joëlle Cioccon tapaan Käytä ainutlaatuisia tuotteita mahdollisimman tehokkaasti SEERUMIN LEVITYS 1. Pese kädet ja kasvot huolellisesti ennen tuotteen levitystä. 2. Levitä kolmen painalluksen verran Revitalift Laser -seerumia molemmille kasvojen puoliskoille ja yhden painalluksen verran kaulalle. 3. Hiero seerumi kasvoille pyörein liikkein edeten kasvojen alaosasta ylöspäin. 4. Muista levittää seerumia myös korvanlehtiin ja silmien ympärille silmän sisänurkasta kohti ulkonurkkaa. 5. Odota hetki ennen päivävoiteen tai meikin levittämistä. Ammattilaisvinkki: Seerumi sisältää paljon erilaisia aktiiviaineita, joten anna niiden imeytyä rauhassa ihoon. Kevyet pyöreät liikkeet tehostavat aktiiviaineiden imeytymistä. VOITEEN LEVITYS 1. Pese kädet ja kasvot huolellisesti ennen tuotteen levitystä. 2. Jos olet levittänyt ensin seerumia, odota minuutin verran ennen kuin levität voidetta, jotta seerumi ehtii imeytyä kunnolla ihoon. 3. Kasta sormenpääsi varovasti Revitalift Laser -voiteeseen. Levitä voidetta koko kasvoille ja kaulaan aamuin ja illoin. Muutaman minuutin kuluttua voit laittaa meikin; voide sopii erinomaisesti meikin pohjaksi. Ammattilaisvinkki: Levitä voide kerralla koko kasvoille. Hiero voide ihoon sormenpäilläsi pyörein liikkein edeten kasvojen alaosasta ylöspäin. Levitä voidetta myös silmien ympärille (silmän sisänurkasta kohti ulkonurkkaa) ja kaulaan. Vaikutuksen tehostamiseksi suosittelemme, että Revitalift Laser -voidetta käytetään aamuin ja illoin. Optimaalisten tulosten saavuttamiseksi noudata tätä ohjelmaa kolme kuukautta ja käytä seerumia ja voidetta kahdesti päivässä. SILMÄNYMPÄRYS- VOITEEN LEVITYS 1. Odota muutama minuutti seerumin levityksen jälkeen ennen kuin levität silmänympärysvoidetta. 2. Laita pieni määrä silmänympärysvoidetta kummallekin ohimolle. 3. Levitä voidetta varovasti silmänympärysalueelle edeten silmän ulkonurkasta kohti sisänurkkaa ja liikuttaen sitten sormenpäätäsi kohti silmäluomen yläosaa (kulmaluuta). Toista liike 5 kertaa. Ammattilaisvinkki: Jos sinulla on herkät silmät, vältä voiteen levittämistä lähelle ripsiä. Keskity sen sijaan alueeseen kulmakarvojen lähellä.

28 ForYourInformation. Ensimmäistä kertaa L'Oréal Paris rohkeni verrata anti-age-tuotteen tehoa laserhoitoon. Revitalift Laseria verrattiin uraauurtavassa tutkimuksessa fraktionaaliseen CO 2 -laserhoitoon. Vaikutus silmäkulmien ryppyihin oli uskomaton. Salaisuus: Pro-Xylane. Yhdistettynä fragmentoituun hyaluronihappoon ja LHA:han kolminkertaisen anti-age-tehon aikaansaamiseksi: 1. Silottaa ryppyjä. 2. Kiinteyttää ihoa. 3. Selkeyttää kasvonpiirteitä. Tutustu ainutlaatuiseen anti-agesarjaamme, johon kuuluu 3 tuotetta: voide, seerumi ja silmänympärysvoide. THE LASEr ISSUE L'Oréal Paris Revitalift Laser, anti-age päivävoide, 50ml EAN Suosituskuluttajahinta-arvio 21,90 euroa L'Oréal Paris Revitalift Laser, anti-age seerumi, 30ml EAN Suosituskuluttajahinta-arvio 23,90 euroa L'Oréal Paris Revitalift Laser, anti-age silmänympärysvoide, 15ml EAN Suosituskuluttajahinta-arvio 21,90 Saatavilla toukokuussa 2013 Lisätietoja: PR- ja viestintäpäällikkö: Tarja Kuusela, puh , sähköposti: Kuluttajaneuvonta: puh , sähköposti:

L'Oréal Paris -lehdistötiedote. The FILLER issue

L'Oréal Paris -lehdistötiedote. The FILLER issue L'Oréal Paris -lehdistötiedote The FILLER issue MITEN IHO VANHENEE? RYPYT Ensimmäisiä ihon ikääntymisen näkyviä merkkejä ohuita juonteita ja ryppyjä alkaa esiintyä 25 vuoden paikkeilla. Ensimmäiset ohuet

Lisätiedot

Sisältö Nutriance. Nutriancen tarina FI 2006.09

Sisältö Nutriance. Nutriancen tarina FI 2006.09 Nutriance FI Sisältö Nutriance Nutriancen tarina...2 Ihosi ja Nutrianc...6 Johdanto Nutriance-pikaoppaaaseen...10 Refreshing Facial Cleanser ja Foaming Gel Cleanser...11 Purifying Facial Scrub...13 Refining

Lisätiedot

USKALLA ELÄÄ, AIKA ON PUOLELLASI!

USKALLA ELÄÄ, AIKA ON PUOLELLASI! USKALLA ELÄÄ, AIKA ON PUOLELLASI! BLUE THERAPY ACCELERATED Blue Therapy 2015 Uskalla elää, aika on puolellasi BLUE THERAPY ACCELERATED SEERUMI Ennennäkemätöntä tehoa jo syntyneisiin ikääntymisen merkkeihin

Lisätiedot

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2015 - Versio 3 TUOTEKATALOGI 2015 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2015 - Versio 3 TUOTEKATALOGI 2015 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2015 - Versio 3 TUOTEKATALOGI 2015 NU SKIN /PHARMANEX ULKOA SISÄÄNPÄIN JA SISÄLTÄ ULOSPÄIN NU SKIN on avain hyvään oloon ja ulkonäköön Suuntaa katseesi tulevaisuuteen

Lisätiedot

LÄÄKETIETEEN INNOITTAMA IHOTAUTILÄÄKÄRIN KEHITTÄMÄ

LÄÄKETIETEEN INNOITTAMA IHOTAUTILÄÄKÄRIN KEHITTÄMÄ LÄÄKETIETEEN INNOITTAMA IHOTAUTILÄÄKÄIN KEHITTÄMÄ ensiluokkaista ihonhoitoa näkyvin tuloksin www.greencos.fi 1 SISÄLLYS 3 esittely Green Peel 4 yleistä Green Peel -hoidosta 5 tärkeää huomioida hoidon jälkeen

Lisätiedot

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET uusi USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET TUOTESARJA Mikä on SATINIQUE? Satinique on ensiluokkainen kokoelma hiustenhoito, -käsittely ja -muotoilutuotteita, jotka on suunniteltu vastaamaan kaikenlaisten eri hiustyyppien

Lisätiedot

www.arcaya.de Päätehoaineet: Perfluoropolyeetteri happikatalysaattori, Hydroviton 24 h kosteutus, E-vitamiini antioksidantti

www.arcaya.de Päätehoaineet: Perfluoropolyeetteri happikatalysaattori, Hydroviton 24 h kosteutus, E-vitamiini antioksidantti Aloe Vera Torjuu tehokkaasti kaikkia ihon vaurioita Aloe Vera poistaa välittömästi iholta kaikki kuivuuden aiheuttamat jäljet ja kiristävän tunteen. Samalla se rauhoittaa ihoa intensiivisesti ja edistää

Lisätiedot

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2013/2014 TUOTEKATALOGI 2013/2014 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2013/2014 TUOTEKATALOGI 2013/2014 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2013/2014 TUOTEKATALOGI 2013/2014 NU SKIN /PHARMANEX ULKOA SISÄÄNPÄIN JA SISÄLTÄ ULOSPÄIN NU SKIN SAA SINUT NÄYTTÄMÄÄN JA TUNTEMAAN LOISTAVALTA, UPEALTA ITSELTÄSI Suuntaa

Lisätiedot

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2014 TUOTEKATALOGI 2014 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2014 TUOTEKATALOGI 2014 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2014 TUOTEKATALOGI 2014 NU SKIN /PHARMANEX ULKOA SISÄÄNPÄIN JA SISÄLTÄ ULOSPÄIN NU SKIN SAA SINUT NÄYTTÄMÄÄN JA TUNTEMAAN LOISTAVALTA, UPEALTA ITSELTÄSI Suuntaa katseesi

Lisätiedot

Sothys hoitotuotteet. Kasvoille ja vartalolle.

Sothys hoitotuotteet. Kasvoille ja vartalolle. h o i t o l a n l e i m a Maahantuoja: e u r o c o s m e t i c s O Y Vuorikatu 15, 00100 Helsinki puh +358 (0)9-6229 450, fax +358 (0)9-6229 4521 www.sothys.fi photos : dr jean-françois verganti jean-baptiste

Lisätiedot

CLARISONIC HARJA, JOKA MUUTTAA IHONHOITORUTIINISI

CLARISONIC HARJA, JOKA MUUTTAA IHONHOITORUTIINISI CLARISONIC HARJA, JOKA MUUTTAA IHONHOITORUTIINISI Sateisessa Seattlen kaupungissa USA:n länsirannikolla kolme innovatiivista tutkijaa kokoontui selvittämään, mitä mahdollisuuksia värähtelevä Sonicteknologia

Lisätiedot

www.teoxane.com Kysy neuvoa yhteyshenkilöltäsi

www.teoxane.com Kysy neuvoa yhteyshenkilöltäsi swiss innovation applied to beaut y Les Charmilles - Rue de Lyon, 105 - CH 1203 Genève Puh. +41 (0) 22 344 96 36 - Faksi +41 (0) 22 340 29 33 info@teoxane.com www.teoxane.com Kysy neuvoa yhteyshenkilöltäsi

Lisätiedot

Yleistyvä. Tyypillinen hauraus-raihnausoireyhtymästä. Ravintovalmisteella voima ja energia takaisin

Yleistyvä. Tyypillinen hauraus-raihnausoireyhtymästä. Ravintovalmisteella voima ja energia takaisin Yleistyvä hauraus-raihnaus -oireyhtymä Hauraus-raihnausoireyhtymä yleistyy vanhenevan väestön lisääntymisen myötä. Se saattaa vaivata omaakin iäkästä läheistäsi. teksti: kaija törmä H auraus-raihnausoireyhtymästä

Lisätiedot

Johdanto Barbados Liquid Gold Greens A Clear New Age Control C White Noble White Renova Classic Alodem Eye Care Body Care Treatment Make Up

Johdanto Barbados Liquid Gold Greens A Clear New Age Control C White Noble White Renova Classic Alodem Eye Care Body Care Treatment Make Up CO Johdanto Barbados - Poistaa T-alueen punaisuutta luonnollisesti Liquid Gold - Siperian tyrnin taikaa Greens - Kypsä, vaativa iho A Clear - Rasvainen ja ongelmaiho New Age Control - Ihon uusiutuminen

Lisätiedot

TÄMÄ ON MEDIAPLANETIN TUOTTAMA ERIKOISJULKAISU ESTEETTINEN KIRURGIA IHO HELEÄKSI SÄÄNNÖLLISILLÄ KAUNEUSRUTIINEILLA. kaunis

TÄMÄ ON MEDIAPLANETIN TUOTTAMA ERIKOISJULKAISU ESTEETTINEN KIRURGIA IHO HELEÄKSI SÄÄNNÖLLISILLÄ KAUNEUSRUTIINEILLA. kaunis 5VINKKIÄ Moderni facelift Pirteä ja luonnollinen ilme kasvoille TÄMÄ ON MEDIAPLANETIN TUOTTAMA ERIKOISJULKAISU Silmäleikkaukset Paranna elämänlaatua pienellä operaatiolla Testasimme hoitoja Kokeile ja

Lisätiedot

Huomaat muutoksen! Jakelija: TVINS AB. www.tvins.com. MADE IN USA Copyright 2012 Thane International, Inc. Derma Wand MNL FIN R0 120921

Huomaat muutoksen! Jakelija: TVINS AB. www.tvins.com. MADE IN USA Copyright 2012 Thane International, Inc. Derma Wand MNL FIN R0 120921 Huomaat muutoksen! Jakelija: TVINS AB www.tvins.com MADE IN USA Copyright 2012 Thane International, Inc. Derma Wand MNL FIN R0 120921 Lisähuomiot ja varotoimet Muistiinpanoja: a) Pidä käyttöohjeet tallessa.

Lisätiedot

Kauneuttasi. kannattaa hoitaa! Nuorentavat injektiohoidot. Kemiallinen kuorinta. (neulaushoito, injektiot täyteaineilla, mesolangat, PRP-veriplasma)

Kauneuttasi. kannattaa hoitaa! Nuorentavat injektiohoidot. Kemiallinen kuorinta. (neulaushoito, injektiot täyteaineilla, mesolangat, PRP-veriplasma) Kauneuttasi kannattaa hoitaa! Nuorentavat injektiohoidot (neulaushoito, injektiot täyteaineilla, mesolangat, PRP-veriplasma) Kemiallinen kuorinta Viron terveysviraston myöntämä toimilupa nro L02595 Varaa

Lisätiedot

Syökö ikääntynyt läheisesi tarpeeksi?

Syökö ikääntynyt läheisesi tarpeeksi? Syökö ikääntynyt läheisesi tarpeeksi? Jääkö tutulta ikäihmiseltä ruokaa lautaselle? Vaikuttaako hän laihtuneelta? Läheiset voivat monin tavoin auttaa vanhusta, jolla on ongelmia ruokailun kanssa. Vanhusten

Lisätiedot

Produits et Soins phyto-aromatiques. Fytoaromaattiset tuotteet ja hoidot

Produits et Soins phyto-aromatiques. Fytoaromaattiset tuotteet ja hoidot Produits et Soins phyto-aromatiques Fytoaromaattiset tuotteet ja hoidot Fytoaromaattisten tuotteiden ja hoitojen Sydän Tiede Luonto Tehokkuus Korkea Ammattitaito Hyvinvointi Yon-Ka Tuotemerkki Vuonna 1954

Lisätiedot

Hoitava laser. Lars Hode. Kustantaja Svenska Laser-Medicinska Sällskapet (Ruotsin laserlääkintäseura) Suomennos Liisa Fellman-Paul ja Bo Paul

Hoitava laser. Lars Hode. Kustantaja Svenska Laser-Medicinska Sällskapet (Ruotsin laserlääkintäseura) Suomennos Liisa Fellman-Paul ja Bo Paul Hoitava laser Lars Hode Kustantaja Svenska Laser-Medicinska Sällskapet (Ruotsin laserlääkintäseura) Suomennos Liisa Fellman-Paul ja Bo Paul Hoitava laser 2 Tämän suppean tekstin tarkoitus on esittää kooste

Lisätiedot

Soukan apteekki. Kauklahden sivuapteekki. Kuivaako suuta? Päivitä lääkekaappisi kesäksi. Miksi koira on ihmisen paras ystävä?

Soukan apteekki. Kauklahden sivuapteekki. Kuivaako suuta? Päivitä lääkekaappisi kesäksi. Miksi koira on ihmisen paras ystävä? Soukan apteekki Kauklahden sivuapteekki Yläkartanontie 28, 02360 Espoo puh. (09) 801 6166 ma-pe 8.30-18.00 la 9.00-14.00 (kesä-elokuu) Kauppamäki 3, 02780 Espoo puh. (09) 811 464 ma-pe 9.00-17.00 (25.6.-15.8.2012)

Lisätiedot

uuden sukupolven dermacosmeceutical

uuden sukupolven dermacosmeceutical uuden sukupolven dermacosmeceutical ihonhoitosarja Nimue on tunnettu maailmanlaajuisesti sen innovatiivisesta teknologiasta. Ihonoitotuotteet perustuvat huolella valittujen erikoisraaka-aineiden tehokkaaseen

Lisätiedot

KANDIDAATINTUTKIELMA TOSIASIAVÄITTÄMÄT KOSMETIIKKAMAINONNASSA. Factual claims in the advertisements of cosmetic products

KANDIDAATINTUTKIELMA TOSIASIAVÄITTÄMÄT KOSMETIIKKAMAINONNASSA. Factual claims in the advertisements of cosmetic products KANDIDAATINTUTKIELMA TOSIASIAVÄITTÄMÄT KOSMETIIKKAMAINONNASSA Factual claims in the advertisements of cosmetic products Anni Piukka 0277036 1 JOHDANTO... 3 1.1 Kirjallisuuskatsaus... 3 1.2 Tutkimusongelma

Lisätiedot

säilytä ja hävitä lääkkeet oikein

säilytä ja hävitä lääkkeet oikein säilytä ja hävitä lääkkeet oikein Lääkkeiden oikea säilytys on tärkeää etenkin kesällä, sillä auringosta tuleva UV-säteily voi saada lääkeaineen hajoamaan tai reagoimaan jonkin toisen aineen kanssa. Säilytyspaikka

Lisätiedot

SILUETTISPA MENU IÄTÖNTÄ KAUNEUTTA SPA NAUTINTOJA

SILUETTISPA MENU IÄTÖNTÄ KAUNEUTTA SPA NAUTINTOJA SILUETTISPA MENU SILUETTISPA MENU IÄTÖNTÄ KAUNEUTTA SiluettiSpan tarjoamat palvelut ovat sekä nuorekkuutta ylläpitäviä, parhaita puolia korostavia kauneushoitoja että lääkärin vastaanotolla tehtäviä esteettisiä

Lisätiedot

Tohtori Gabriel Serranon johdolla luotiin vuonna 1989 alfahydroksidihappoihin

Tohtori Gabriel Serranon johdolla luotiin vuonna 1989 alfahydroksidihappoihin Cosmeceuticals Tohtori Gabriel Serranon johdolla luotiin vuonna 1989 alfahydroksidihappoihin perustuvien tuotteiden tutkimus- ja tuotantokeskus SeSGroup. Yrityksen missio on tarjota dermatologeille ja

Lisätiedot

KOTIHOITOTUOTEPAKETIT

KOTIHOITOTUOTEPAKETIT Cosmeceuticals Puhdistustuotteet HIDRAVEN HIDRADERM SENSYSES 04-05 Kosteuttavat ATOPISES HIDRADERM HYAL PRIMUVIT UREMOL HIDRALOE 06-11 Tulehduksia vähentävät ACNISES AZELAC JUVESES TEENS SALISES SEBOVALIS

Lisätiedot

Kaksi maailman huippubrändiä yhdistää voimansa

Kaksi maailman huippubrändiä yhdistää voimansa X Numero 44 Syksy/Talvi 2010 Kaksi maailman huippubrändiä yhdistää voimansa Eväitä parempaan elämään. *Lue lisää sivulta 28 Oppaasi terveellisempiin, aktiivisempiin elämäntapoihin 2 Herbalifen terveellinen

Lisätiedot

Kasvojen puhdistus. Dr. Baumann -tuotteisiin voit luottaa. Turvallisuutta luonnollisilla vaikutusaineilla

Kasvojen puhdistus. Dr. Baumann -tuotteisiin voit luottaa. Turvallisuutta luonnollisilla vaikutusaineilla Dr. Baumann -tuotteisiin voit luottaa Bionominen kauneudenhoito Bionomia on luonnonlakien tiedettä. Nämä lait muodostavat DR. BAUMANN -kosmetiikan tuotekehittelyn ja valmistuksen perustan. Tämä merkitsee,

Lisätiedot