GetinGe HS33 SAiRAALA-AUtOKLAAVi

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "GetinGe HS33 SAiRAALA-AUtOKLAAVi"

Transkriptio

1 Getinge HS33 SAIRAALA-AUTOKLAAVI

2 2 Getinge HS33 AUTOKLAAVIEN UUSI SUKUPOLVI Uusi Getinge HS33 edustaa uutta autoklaavien huippuvalikoimaa, jossa erinomainen suorituskyky ja ensiluokkainen teho on viety aiempaakin korkeammalle tasolle. Laitteet tunnistaa niille luonteenomaisista selkeistä ja kirkkaista kosketusnäytöistä, joita on helppo lukea myös välimatkan päästä. Tunnusomaista on myös niiden harkittu ja erittäin käyttäjäystävällinen muotoilu, jonka ansiosta laitteiden käyttö on entistäkin helpompaa. Ergonominen ja käyttäjäystävällinen Uusien kosketusnäyttöjen selkeys on yksi esimerkki niistä lukuisista ominaisuuksista, joilla takaamme, että Getinge-autoklaavit ovat helppokäyttöisempiä ja ergonomisempia. Lue lisää kosketusnäytöistä sivulta 4. Erittäin nopeat prosessit ylivoimainen tehokkuus Getinge HS33:n sterilointiprosessi on markkinoiden nopein ja sillä on suuri täyttökapasiteetti, mikä varmistaa ylivoimaisen tuotantotehon. Ennalta määritetty vakioprosessi, johon kuuluu neljä esityhjiötä, 4 minuutin sterilointi ja jälkityhjiö kuivausta varten, kestää yhteensä alle 30 minuuttia. Lyhyet prosessit pidentävät instrumenttien käyttöikää!

3 Getinge HS33 3

4 4 Getinge HS33 HIGH-SPEED STERILIZATION YLIVOIMAINEN KAPASITEETTI JA TEHOKKUUS Getinge HS33 -autoklaavin suuren suorituskyvyn salaisuus on sen ainutlaatuinen rakenne, joka tekee prosesseista erittäin lyhyitä ja tehokkaita. Getingen värikosketusnäyttö Getinge HS33:n varustukseen kuuluvat uusin kosketusnäyttötekniikka ja 8,5 värikosketusnäyttö, jotka tekevät ohjauksesta optimaalista ja käyttäjäystävällistä. Getinge HS33:een saa halutessaan myös pietsotekniikkaan perustuvan perinteisen näytön. Ainutlaatuinen, kustannuksia säästävä rakenne Lämmitysvastusten käyttöikä on käytännöllisesti katsoen rajaton, koska ne eivät ole kosketuksissa veden kanssa. Liitäntäteho on alle 6 kw, mistä höyrystimen osuus on vain 3,6 kw. Ainutlaatuinen rakenne mahdollistaa hyvin lyhyet prosessiajat. Komponenttien vähäisyys vähentää myös huollon ja kunnossapidon tarvetta. Höyrystin on paineeton valmiustilassa. Ekojärjestelmä Autoklaavissa on vedensäästöjärjestelmä, joka pienentää vedenkulutusta. Vakioprosessissa vettä kuluu yhteensä vain noin 60 litraa. Lisävarusteena ainutlaatuinen vettä säästävä moduuli (VWW) Lisäksi autoklaavi voidaan varustaa ainutlaatuisella vettä säästävällä moduulilla, joka pienentää vedenkulutusta %. Arvioitu kulutus/prosessi on 3-12 litraa autoklaavin kuormituksesta riippuen. Näin autat säästämään ympäristöäsi ja pienennät käyttökustannuksia. VWW Vacuum Without Water Ilmakompressori Automaattiovet tarvitsevat paineilmaa toimiakseen. Jos paineilmalähdettä ei ole, lisävarusteena on saatavana integroitu kompressori. Kompressori on sekä hiljainen, että öljyvapaa.

5 Getinge HS33 5 Kaksi eri kammion kokoa Getinge HS33:sta on saatavana kaksi eri versiota: HS33 1 STU:n kammiokapasiteetilla (kammion koko 320 x 620 x 320 mm) ja HS33+ 1,5 STU:n kammiokapasiteetilla (kammion koko 320 x 971 x 320 mm). Minimoitu huoltotarve Autoklaavissa on vähän komponentteja sekä Getingen PACS 350 -ohjelmisto, joka tekee huollosta ja kunnossapidosta hyvin helppoa. Ulkoisten, itsenäisten lämpötila-anturien liitännät validointia varten ja liitännät tietokonetta varten kuuluvat osina järjestelmään. Helppokäyttöinen Getinge HS33 on erittäin helppokäyttöinen. Sulje ovi ja paina käynnistyspainiketta. Muutamat lisävarusteet varmistavat helpon käsittelyn ja hyvän työympäristön. Getinge HS33:sta on saatavana yksi- ja kaksioviset versiot, joissa ovien avaaminen ja sulkeminen tapahtuvat joko manuaalisesti tai automaattisesti. (Kaksiovisesta versiosta on saatavana vain automaattinen vaihtoehto.) Prosessin dokumentointi Autoklaavissa on sisäänrakennettu tulostin itsenäisillä paine- ja lämpötilaantureilla. Tulostimen voi korvata USBtallennusratkaisulla. Getinge HS33:n voi liittää myös T-DOC-järjestelmään*. *T-DOC, Getingen jäljitettävyysja käsittelyjärjestelmä, joka kattaa sekä pesudesinfiointilaitteet, että autoklaavit.

6 6 Getinge HS33 VARUSTEET Valikoimaamme kuuluu runsaasti lisävarusteita (katso esimerkit alta). Lisätietoja on osoitteessa Kuormausvaunu, joka helpottaa kuorman siirtämistä autoklaaviin/ autoklaavista. Pyörällinen teline, johon mahtuu 18 dentaalitarjotinta, ruostumatonta Kolmitasoinen pyörällinen teline, ruostumatonta HS33+-autoklaaveille. Kiinteä kolmitasoinen alumiiniteline. HS33+-autoklaaveille. Koria tulee mieluiten käyttää yhdessä pyörillä varustetun tarjottimen kanssa. Saatavana kolme HS33+-autoklaaveille. Perforoimaton tarjotin pyörillä, sopiva nestekuormille, ruostumatonta HS33+-autoklaaveille (592/960 x 292 x 35 mm). Perforoitu tarjotin, ruostumatonta HS33+-autoklaaveille (603/958 x 297 x 15 mm). Perforoitu tarjotin pyörillä, ruostumatonta kokoa HS33- ja HS33+autoklaaveille (600/960 x 310 x 35 mm). Perforoitu tarjotin, alumiinia. HS33+-autoklaaveille (583/958 x 293 x 15 mm). Perforoimaton tarjotin, ruostumatonta terästä, sopii nesteiden sterilointiin. kokoa HS33- ja HS33+autoklaaveille (603/958 x 297 x 30 mm) LISÄVARUSTEENA SAATAVA TÄYTTÖJÄRJESTELMÄ Laboratorioversio, Getinge HS33 Lab Autoklaaviin on saatavana esterilointijärjestelmä. Modulaaristen lankakorien täyttäminen hyllytelinettä käytettäessä (sis. pyörät). Yhdelle 590x300x190 mm:n lankakorille, kahdelle - kolmelle 590x300x100 mm:n lankakorille tai näiden yhdistelmälle. Hyllysarja, jota käytetään containerien (STU) ja yksittäisten pakkausten lastaamiseen suoraan hyllyille. Dentaalitelineen avulla voidaan steriloida 18 dentaalitarjotinta, 190x290x35 mm (LxSxK), kerralla. Astiat tarjottimella kiinteässä alumiinitelineessä.

7 Getinge HS33 7 TEKNISET TIEDOT SÄHKÖ-, VESI- JA VIEMÄRILIITÄNNÄT / VAATIMUKSET Vesi Laatuvaatimus Ei hiukkasia, enint. 4 dh Painevaatimus Väh. 3 bar Kulutus litraa/prosessi Kulutus VWW 3-12 litraa/prosessi Liitäntä 1/2 Keskideionisoitua tai osmoosivettä Laatuvaatimus Maks. 30 µs/cm Kulutus 0,5-3 litraa/prosessi Osmoosijärjestelmän voi integroida autoklaaviin Paineilma (vain automaattiovet) Laatuvaatimus Kuiva, suodatus 5 mikrometriä Paine 4 5 bar Paineastia (yksi- tai kaksiovinen malli) Mitat HS33 Mitat HS33+ Tilavuus HS33 Tilavuus HS33+ Kuorma Instrumentit, maks. Tekstiilit, maks. Hyväksynnät / standardit MDD 93/42 ETY, PED 97/23 Mitat HS33 Mitat HS33+ Katso tarkat mitat asennuspiirustuksesta. 620 x 320 x 320 mm 971 x 320 x 320 mm 63 L (1 STU) 100 L (1,5 STU) 15 kg 7,5 kg 595 x 1575 x 880 mm 595 x 1575 x 1250 mm Sihti Liitäntä 1 1/4 Maks.tyhjennys 10 L/min Sähkö Kulutus Maks. 6 kw HS HS Valmistusmateriaali Verhoilu Ruostumaton teräs 304 Paineastia Ruostumaton teräs 316 Ti 320 VAKIO-OHJELMAT HS33 Instrumentit/tekstiilit 134 C HS33+ ~30 min ~36 min 320 HS HS Flash (pikaohjelma) 134 C HS33 HS33+ ~14 min ~18 min 1575 HS33 ~35 min Instrumentit/tekstiilit 121 C HS33+ ~42 min 18 minuuttia 134 C HS33 ~39 min HS33+ ~47 min Optiot: - Vaihtoehtoiset ohjelmayhdistelmät - Asiakaskohtaiset ohjelmat - Laboratorio-ohjelma, johon sisältyy erillinen kuorma-anturi Testiohjelmat: - Bowie & Dick, vuototesti 900 Prosessiajat riippuvat kuormituksesta ja ovat summittaisia. Ne viittaavat koko prosessiin, johon sisältyy kuivaus keskikuormituksella. Katso lisätietoja kohdasta Tuote-erittely.

8 Getinge Infection Control on maailman johtava yritys, joka tarjoaa ratkaisuja infektionehkäisyyn terveydenhuoltosektorilla. Pyrimme varmistamaan parhaan laadun ja turvallisuuden mahdollisimman pienin kustannuksin. Tarjoamme kokonaisratkaisuja saumattomaan työnkulkuun vähentäen kontaminaatioriskiä samalla, kun terveydenhuollon tehokkuus paranee FI Rev. A Göteborgstryckeriet We reserve the right to make technical and construction changes. Getinge Infection Control AB P O Box 69 SE Getinge SWEDEN Phone: +46 (0) info@getinge.com Getinge Finland Oy Niittykatu 8 FI Espoo FINLAND Puh getinge.finland@getinge.com Huolto: huolto@getinge.com Getinge Skärhamn AB Industrivägen 5 SE Skärhamn SWEDEN Phone: info@seska.getinge.com getinge.com GETINGE GROUP on maailman johtava laitteistojen ja järjestelmien toimittaja, joka auttaa osaltaan laadun ja kustannustehokkuuden parantamisessa terveydenhuollossa ja biologisissa tieteissä. Toimintaamme kuuluu kolme eri tuotemerkkiä: ArjoHuntleigh, GETINGE ja MAQUET. ArjoHuntleigh keskittyy potilaiden liikkuvuuteen ja haavan hoitoratkaisuihin. GETINGE toimittaa ratkaisuja tulehdusten hoitoon terveydenhuollossa ja epäpuhtauksien ehkäisyyn biologisissa tieteissä. MAQUET on erikoistunut leikkaustilojen, toimenpidekardiologian ja tehohoitoyksikköjen ratkaisuihin, terapioihin ja tuotteisiin.

GetinGe HS33 SAiRAALA-AUtOKLAAVi

GetinGe HS33 SAiRAALA-AUtOKLAAVi Getinge SAIRAALA-AUTOKLAAVI 2 Getinge AUTOKLAAVIEN UUSI SUKUPOLVI Uusi Getinge edustaa uutta autoklaavien huippuvalikoimaa, jossa erinomainen suorituskyky ja ensiluokkainen teho on viety aiempaakin korkeammalle

Lisätiedot

GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM

GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM 2 Getinge Clean Management System GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM (CMS) -JÄRJESTELMÄ ENTISTÄ PAREMPI PROSESSI, AINUTLAATUINEN RATKAISU Getinge voi auttaa yritystäsi hallitsemaan

Lisätiedot

GETINGE WD14 TABLO NOPEA JA TEHOKAS PÖYTÄMALLINEN PESUDESINFIOINTILAITE

GETINGE WD14 TABLO NOPEA JA TEHOKAS PÖYTÄMALLINEN PESUDESINFIOINTILAITE GETINGE WD14 TABLO NOPEA JA TEHOKAS PÖYTÄMALLINEN PESUDESINFIOINTILAITE 2 GETINGE WD14 TABLO AIKA ratkaisee Sairaalan pienillä osastoilla ja klinikoilla on suuria vaatimuksia heidän on saatava instrumentit

Lisätiedot

GETINGE WD15 CLARO SELKEÄ VALINTA PESU- JA DESINFIOINTILAITTEEKSI GETINGE WD15 CLARO 1

GETINGE WD15 CLARO SELKEÄ VALINTA PESU- JA DESINFIOINTILAITTEEKSI GETINGE WD15 CLARO 1 GETINGE WD15 CLARO SELKEÄ VALINTA PESU- JA DESINFIOINTILAITTEEKSI GETINGE WD15 CLARO 1 2 GETINGE WD15 CLARO 2 GETINGE WD15 CLARO 3 OIVALLUKSILLA ON VÄLIÄ Aina suunnitellessamme uutta tuotetta perustamme

Lisätiedot

Matalalämpösterilaattori Getinge STERIZONE VP4

Matalalämpösterilaattori Getinge STERIZONE VP4 Matalalämpösterilaattori Getinge STERIZONE VP4 Matalan lämpötilan sterilaattoreiden uusi aikakausi Innovation by design STERIZONE VP4 -sterilaattori STERIZONE VP4 -sterilaattori on matalan lämpötilan

Lisätiedot

GETINGE 9100 -sarja. Always with you

GETINGE 9100 -sarja. Always with you GETINGE 9100 -sarja PESU- JA DESINFIOINTIKONE Always with you 2 GETINGE 9100 -sarja SÄÄSTÄ AIKAA, VETTÄ JA SÄHKÖÄ Getinge 9100 -sarjaan on kehitetty monia uusia erityispiirteitä, joiden avulla pesu- ja

Lisätiedot

Getinge WPT. Kytke-ja-käytä veden esikäsittely-yksikkö

Getinge WPT. Kytke-ja-käytä veden esikäsittely-yksikkö Getinge WPT. Kytke-ja-käytä veden esikäsittely-yksikkö Suojaa investointisi Me tiedämme, kuinka tärkeää vesi on potilasturvallisuuden kannalta Me Getingellä tiedämme, että vesi on aina ollut tärkeä osa

Lisätiedot

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS KYLMÄ KS / T Integroitu kuivain PUHTAUS PUHDASTA ILMAA Ilmaa puhtaimmassa muodossaan Teollisen prosessin tehokkuus ja tuotteiden

Lisätiedot

GETINGE HS66 TURBO ENSILUOKKAISTA STERILOINTIA

GETINGE HS66 TURBO ENSILUOKKAISTA STERILOINTIA GETINGE HS66 TURBO ENSILUOKKAISTA STERILOINTIA 2 Getinge HS66 HS66 Turbo Turbo uuden sukupolven autoklaavit Uusi Getinge HS66 Turbo edustaa uutta autoklaavien huippuvalikoimaa, joissa erinomainen suorituskyky

Lisätiedot

GETINGE wd46 turbo. Always with you

GETINGE wd46 turbo. Always with you GETINGE wd46 turbo paljon nopeampi pesu- ja desinfiointilaite Always with you 2 Getinge WD46 Turbo Getinge WD46 Turbo 3 AUTTAA TEKEMÄÄN ENEMMÄN VÄHEMMÄLLÄ Resurssit ovat niukat ja terveydenhuoltolaitosten

Lisätiedot

GETINGE 88 TURBO ERINOMAINEN PESU- JA DESINFIOINTI-TULOS. Always with you

GETINGE 88 TURBO ERINOMAINEN PESU- JA DESINFIOINTI-TULOS. Always with you GETINGE 88 TURBO ERINOMAINEN PESU- JA DESINFIOINTI-TULOS Always with you 2 Getinge 88 Turbo LYHYEMPI KÄSITTELYAIKA PAREMPI SUORITUSTEHO Getinge on steriloinnin ja desinfioinnin ykkönen maailmassa siitä

Lisätiedot

Onteloisten instrumenttien steriloinnin varmistaminen. Michael Paul Getinge Finland Oy

Onteloisten instrumenttien steriloinnin varmistaminen. Michael Paul Getinge Finland Oy Onteloisten instrumenttien steriloinnin varmistaminen Michael Paul Getinge Finland Oy Steriloinnin vaatimuksia Yksittäisen tuotteen steriiliys on vaikea todistaa jälkeenpäin Kontaminaation todennäköisyys

Lisätiedot

SterilClave 75-90 Sisältö

SterilClave 75-90 Sisältö SterilClave 75-90 1 SterilClave 75-90 Sisältö 1. Tuotekuvaus... 4 2. Pääominaisuudet...5 3. Lisäarusteet...8 4. Laitespesifikaatio...11 5. Standardit...12 2 1. Tuotekuvaus SterilClave 75-90 on saatavana

Lisätiedot

MÄNTSÄN TERVEYSKESKUS, AUTOKLAAVI Liite 1. korjattu 14.4.2010 TARJOAJA: Hinta: (ilman alv): eur alv: eur ( %)

MÄNTSÄN TERVEYSKESKUS, AUTOKLAAVI Liite 1. korjattu 14.4.2010 TARJOAJA: Hinta: (ilman alv): eur alv: eur ( %) 1 MÄNTSÄN TERVEYSKESKUS, AUTOKLAAVI 1. korjattu 14.4.2010 TARJOAJA: TARJOUS: Merkki/ malli: Hinta: (ilman alv): eur alv: eur ( %) (Kiinteä kokonaishinta, toimitus valmiiksi käyttökuntoon paikalleen asennettuna.

Lisätiedot

www.almig.de RUUVIKOMPRESSORIT Ilman tuotto : 0.39 3.24 m 3 /min 13 120 acfm

www.almig.de RUUVIKOMPRESSORIT Ilman tuotto : 0.39 3.24 m 3 /min 13 120 acfm www.almig.de RUUVIKOMPRESSORIT Ilman tuotto : 0.39 3.24 m 3 /min 13 120 acfm 2 MEILTÄ LÖYTYY TUOTE LÄHES KAIKKIIN TARPEISIIN ALMiG Kompressoren GmbH Nimi, joka takaa huipputeknologian paineilmaalalla.

Lisätiedot

GETINGE ONLINE TIEdOT saatavilla, missä TahaNsa OLETkIN

GETINGE ONLINE TIEdOT saatavilla, missä TahaNsa OLETkIN GETINGE ONLINE Tiedot saatavilla, missä tahansa oletkin 2 Getinge Online JÄRKEVÄMPÄÄ TYÖSKENTELYÄ JA ENEMMÄN KÄYTTÖAIKAA Perinteisesti sterilointilaitteiden tila tarkastetaan manuaalisesti ja paikan päällä.

Lisätiedot

Astianpesu EFT3 - Tappimattokone 3 tankkia

Astianpesu EFT3 - Tappimattokone 3 tankkia PROJEKTI # Astianpesu Syöttösuunta Oikea-->Vasen Vasen-->Oikea Käyttöenergia: Sähkö Höyry OPTIOT KONEESEEN (ERILLISHINTA) Eri syöttöalueet: 1.1 mm 1.5 mm 1.8 mm 2.4 mm 3. mm 4. mm 2.9 mm Cross-over Eri

Lisätiedot

Getinge Sealer -mallisto asettaa uudet laatustandardit saumauslaitteille

Getinge Sealer -mallisto asettaa uudet laatustandardit saumauslaitteille Getinge Sealer -mallisto asettaa uudet laatustandardit saumauslaitteille Saumaaja joka tarpeeseen tehokas, luotettava ja käyttäjäystävällinen Kun halutaan varmistaa parhaat toimintatavat infektiovalvonnan,

Lisätiedot

Getinge GSS67H -sterilointilaite

Getinge GSS67H -sterilointilaite Getinge GSS67H -sterilointilaite Välinehuollosta leikkaussaliin tehokkaammin kuin koskaan. Osa käyttäjäkeskeistä valikoimaamme 30 % säästö käsittelyajassa ja entistä suurempi suorituskyky Odotettavissa

Lisätiedot

6. KOMPRESSORIT VAUNUKOMPRESSORIT KOMPRESSORIT PAINEILMA- JA LOUHINTAKALUSTO

6. KOMPRESSORIT VAUNUKOMPRESSORIT KOMPRESSORIT PAINEILMA- JA LOUHINTAKALUSTO . T VAUNUT T ILMA- JA LOUHINTAKALUSTO Katso lähin vuokraamo: ramirent.fi tai soita 0800 171 414 RAMIRENT TUOTELUETTELO 2017 155 VAUNUT KAESER M2 Soveltuu paineilmatyökaluille ja kiinteiden kompressoriasemien

Lisätiedot

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN IVB 5 & 7 Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä. Putki ja suuttimet voidaan säilyttää koneen päällä

Lisätiedot

...JA UUDISTUU TULEVAISUUTTA AJATELLEN

...JA UUDISTUU TULEVAISUUTTA AJATELLEN ...JA UUDISTUU TULEVAISUUTTA AJATELLEN TUOTETIEDOT Tilavaatimukset Tuotetiedot Suurin sallittu kuorma 200 kg Punnituskapasiteetti 190 kg Paino 62 kg 3 000 mm (118 ) Paino vaa an kanssa Kokonaispituus Vähimmäisnostokorkeus

Lisätiedot

Vetokaapit laboratorioihin

Vetokaapit laboratorioihin Vetokaapit laboratorioihin O U R E X O Y M ä k i r i n t e e n t i e 3 3 6 2 2 0 K a n g a s a l a P u h. ( 0 3 ) 2 1 2 8 0 0 0 F a k s i ( 0 3 ) 2 1 2 8 1 5 8 w w w. o u r e x. f i o u r e x @ o u r e

Lisätiedot

JÄÄHDYTYSKUIVAIMET FX 1 22

JÄÄHDYTYSKUIVAIMET FX 1 22 JÄÄHDYTYSKUIVAIMET FX 1 22 ILMANKÄSITTELYLAITTEISTO ON TÄRKEÄ INVESTOINTI ATLAS COPCON LAATUILMA ON ÄLYKÄS VALINTA TARVITSET LAADUKASTA ILMAA ATLAS COPCO FX: KUIVAA ILMAA LUOTETTAVASTI Paineilma voi sisältää

Lisätiedot

KORIKUL JETIN - ASTIAN PESU KONEET

KORIKUL JETIN - ASTIAN PESU KONEET KORIKUL JETIN - ASTIAN PESU KONEET AX 161 EL AX 161 EL Mitat mm (l x s x k) 1080 x 720 x 1375/2010 Tunnelin mitat mm (l x k) 510 x 400 Korit / tunti (2) 70 / 100 Lautaset / tunti (2) 1260 / 1800 Ottoteho

Lisätiedot

Hiab Multilift XR kevyt koukkulaitesarja

Hiab Multilift XR kevyt koukkulaitesarja Hiab Multilift XR kevyt koukkulaitesarja Tuote-esite Hiab Multilift XR tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn Maksimoi autosi monipuolisuus Jokainen Hiab Multilift XR-koukkulaitteella varustettu 3,5-12 tonnin

Lisätiedot

TERMO ÄLYKKYYTTÄ PIENTALON SÄHKÖLÄMMITYKSEEN.

TERMO ÄLYKKYYTTÄ PIENTALON SÄHKÖLÄMMITYKSEEN. TERMO ÄLYKKYYTTÄ PIENTALON SÄHKÖLÄMMITYKSEEN. Helsingin Energia on energiatehokkuuden edelläkävijä ja yksi Pohjoismaiden merkittävimmistä energiayhtiöistä. Palvelemme noin 400 000 asiakasta Suomessa ja

Lisätiedot

KAESER-tuotevalikoima. Enemmän paineilmaa vähemmällä energialla. www.kaeser.com

KAESER-tuotevalikoima. Enemmän paineilmaa vähemmällä energialla. www.kaeser.com KAESER-tuotevalikoima Enemmän paineilmaa vähemmällä energialla www.kaeser.com Tuotteemme yhdellä silmäyksellä Kompressorit käsityöammattien ja verstaiden tarpeisiin CLASSIC-sarja Paineenkorotuskompressorit

Lisätiedot

VARAAJAT JATKAVAT MATKAA

VARAAJAT JATKAVAT MATKAA HAWKER MODULAARISET VARAAJAT JATKAVAT MATKAA VAIKKA OSA JOUKKUEESTA PUUTTUISIKIN... MODULAR: ASETTAA UUDEN STANDARDIN HUIPPUTEHOKAS JA LUOTETTAVA Varaajan algoritmi hallinnoi moduuleja, jotka tarvitsee

Lisätiedot

Stericool H 2 O 2. -plasma -sterilaattorit Edullinen alhaisen lämpötilan ratkaisu

Stericool H 2 O 2. -plasma -sterilaattorit Edullinen alhaisen lämpötilan ratkaisu Stericool H 2 -plasma -sterilaattorit Edullinen alhaisen lämpötilan ratkaisu Stericool H 2 -plasma-sterilaattori Täyttävät välinehuollon vaatimukset joka päivä Edullinen alhaisen lämpötilan ratkaisu Koska

Lisätiedot

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv)

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Kaikki mahdollisuudet, täysi vastuu Atlas Copco tarjoaa juuri asiakkaan liiketoimintaan sopivat

Lisätiedot

ASKO Astianpesukoneet

ASKO Astianpesukoneet ASKO Astianpesukoneet Täyttömäärä ja joustavuus maailman parhaimpia Tavoitteenamme on, että tuotteemme helpottavat arkea. Olemme sen vuoksi tehneet vuosien ajan kovaa työtä markkinoiden suurimpiin ja joustavimpiin

Lisätiedot

Nesteen siirto ja annostus hellävaraisesti DULCO flex-letkupumput teollisuuden ja laboratorioiden käyttökohteisiin

Nesteen siirto ja annostus hellävaraisesti DULCO flex-letkupumput teollisuuden ja laboratorioiden käyttökohteisiin Nesteen siirto ja annostus hellävaraisesti DULCO flex-letkupumput teollisuuden ja laboratorioiden käyttökohteisiin Printed in Germany, PT PM 003 09/09 FI DULCO flex-sarjan letkupumput Kompakti ja vankka

Lisätiedot

JÄYKKIEN MATERIAALIEN PURSOTUS

JÄYKKIEN MATERIAALIEN PURSOTUS JÄYKKIEN MATERIAALIEN PURSOTUS Jäykkien, paksujen tai korkeaviskositeettisten materiaalien (pinnoitteet, tiivisteet, liimat) käyttö vaatii oikeat laitteet, luotettavuuden ja voimakkaat pumput Päästäksemme

Lisätiedot

HydroHeater. HW HydroHeater. UUTUUS! Pyörillä kulkeva lämmin vesi. Tuotantokyky: 0-100 0 C. Jopa 6000 litraa lämmintä vettä tunnissa

HydroHeater. HW HydroHeater. UUTUUS! Pyörillä kulkeva lämmin vesi. Tuotantokyky: 0-100 0 C. Jopa 6000 litraa lämmintä vettä tunnissa HydroHeater HW HydroHeater UUTUUS! Pyörillä kulkeva lämmin vesi Tuotantokyky: 103 kw 0-100 0 C Jopa 6000 litraa lämmintä vettä tunnissa HW HydroHeater Liikkuva yksikkö lämpimän veden nopeaan toimitukseen

Lisätiedot

ÖLJYNJAKELULAITTEET PAINEPISTE OY WWW.PAINEPISTE.FI

ÖLJYNJAKELULAITTEET PAINEPISTE OY WWW.PAINEPISTE.FI ÖLJYNJAKELULAITTEET PAINEPISTE OY WWW.PAINEPISTE.FI ÖLJYPUMPPU 1:1 Viton tiivisteet Painesuhde 1:1 - Virtaus 23 l/min A327 Siirtopumppu N 1 packing m 3,6 Kg 4,3 A3271 Siirtopumppu räätälöitävällä 1" imuputkella

Lisätiedot

NIBE VPB 200/ VPB 300/ VPBS 300 TEHOKKAAMMIN LÄMMINTÄ KÄYTTÖVETTÄ NIBE VPB/VPBS. Tyylikäs ja ajaton muotoilu

NIBE VPB 200/ VPB 300/ VPBS 300 TEHOKKAAMMIN LÄMMINTÄ KÄYTTÖVETTÄ NIBE VPB/VPBS. Tyylikäs ja ajaton muotoilu NIBE VPB 2/ VPB / VPBS Lämminvesivaraaja TEHOKKAAMMIN LÄMMINTÄ KÄYTTÖVETTÄ Tyylikäs ja ajaton muotoilu Entistäkin helpompi asentaa kevyempien tuotteiden ja yhteen paikkaan koottujen putkiliitäntöjen ansiosta

Lisätiedot

www.laboline.fi Höyrysterilointi ja sen seuranta gke Kemialliset indikaattorit Biologiset indikaattorit Dokumentaatio

www.laboline.fi Höyrysterilointi ja sen seuranta gke Kemialliset indikaattorit Biologiset indikaattorit Dokumentaatio Höyrysterilointi ja sen seuranta gke Kemialliset indikaattorit Biologiset indikaattorit Dokumentaatio johdanto Välinehuolto Eräs syy terveydenhoidon kasvaneisiin infektioriskeihin on rakenteeltaan monimutkaiset

Lisätiedot

Pressurisation Systems. Variomat. Pumppuohjattu paineenpitojärjestelmä. Pressurisation Systems. Paineenpito Kaasunpoisto Lisätäyttö

Pressurisation Systems. Variomat. Pumppuohjattu paineenpitojärjestelmä. Pressurisation Systems. Paineenpito Kaasunpoisto Lisätäyttö Variomat Pumppuohjattu paineenpitojärjestelmä Paineenpito Kaasunpoisto Lisätäyttö 39 Ohjaus Control Basic Control Basic S Control Touch 2-rivin LCD näyttö 8 ohjauspainiketta 2 merkkivaloa (tilatieto) Järjestelmäpaineen,

Lisätiedot

HW 1800 (350) - voimapesä pikkuveljeksi HW 3600:lle

HW 1800 (350) - voimapesä pikkuveljeksi HW 3600:lle HW 1800 HW 1800 HW 1800 (350) - voimapesä pikkuveljeksi HW 3600:lle Liikkuva lämmöntuottaja - 100 0 C Tällä liikkuvalla lämmöntuottajalla voit toimittaa 100 0 C lämpöistä vettä. Kuljetuksen, kokoamisen,

Lisätiedot

ING the World. P5 Newtron mallisto. Finnish

ING the World. P5 Newtron mallisto. Finnish A ING the World P5 Newtron mallisto Finnish UUTUUS P5 Newtron mallisto Nyt myös LED-valotoiminnolla! Valinnanvapautesi lisäämiseksi P5 Newtron -ultraäänigeneraattorimallisto on nyt saatavana LED-valoversioina.

Lisätiedot

MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille

MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille Öljyvapaa paineilma 100% öljyvapaata paineilmaa Puhdas ja ehdottoman öljytön paineilma on elintärkeä käyttöhyödyke sairaaloiden ja terveyskeskusten

Lisätiedot

sdsfsf Tuotteemme ammattikeittiöiden astianpesukoneisiin

sdsfsf Tuotteemme ammattikeittiöiden astianpesukoneisiin sdsfsf Tuotteemme ammattikeittiöiden astianpesukoneisiin 1 Hyödyt: Paremmat pesutulokset Säästöjä astianpesukoneen huollossa Taloudellinen Minimaalinen pesu- ja huuhteluaineen kulutus Tuotevalikoima kaikille

Lisätiedot

Laki terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista velvoitteita välinehuollolle. Kimmo Linnavuori

Laki terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista velvoitteita välinehuollolle. Kimmo Linnavuori Laki terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista velvoitteita välinehuollolle Kimmo Linnavuori Valviran tehtävä lääkinnällisten laitteiden valvonnassa Laki 629/2010 terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista:

Lisätiedot

Ammattilaislaatu houkuttelevaan hintaan! Made in Germany Voimassa 01.01.2016 alkaen Alan ammattiliikkeestä MUKANA LISÄVARUSTEET Made

Ammattilaislaatu houkuttelevaan hintaan! Made in Germany Voimassa 01.01.2016 alkaen Alan ammattiliikkeestä MUKANA LISÄVARUSTEET Made Painepesuriperhe K 1050 Ammattilaislaatu houkuttelevaan hintaan! Made in Germany Voimassa 01.01.2016 alkaen Alan ammattiliikkeestä MUKANA LISÄVARUSTEET Made in Germany www.kranzle.fi Painepesuriperhe K

Lisätiedot

FILTERMAX. Moduulisuodatin kohdepoistojärjestelmiin. No. 4215.71/00

FILTERMAX. Moduulisuodatin kohdepoistojärjestelmiin. No. 4215.71/00 R Moduulisuodatin kohdepoistojärjestelmiin No. 425.7/ 2 FilterMax puhtaampi ympäristö työskennellä ja elää! En halua vapaa-aikana hengittää niitä käryjä ja hiukkasia jotka puhallamme yhteiseen ympäristöömme!

Lisätiedot

YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS. Tehokkaaseen puhdistukseen

YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS. Tehokkaaseen puhdistukseen YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS Tehokkaaseen puhdistukseen Miksi vesipohjainen pesumenetelmä? Nopeuden ja tehokkuuden vaatimukset sekä tiukkenevat ympäristömääräykset ovat johtaneet siihen,

Lisätiedot

ESM 7 22-sarjan. ruuvikompressorit

ESM 7 22-sarjan. ruuvikompressorit ESM 7 22-sarjan ruuvikompressorit Ehdotonta luotettavuutta Paineilman käyttäjät tarvitsevat luotettavan, taloudellisen ja monipuolisesti varustellun kompressorin, joka vaatii vähän lattiatilaa. Gardner

Lisätiedot

VORTEX MID LOADER JA MAX LOADER -PUOLIPERÄVAUNUT

VORTEX MID LOADER JA MAX LOADER -PUOLIPERÄVAUNUT VORTEX MID LOADER JA MAX LOADER -PUOLIPERÄVAUNUT SUURTEHOIMURIT KUIVILLE JA MÄRILLE AINEILLE Tekniset tiedot Mid Loader Säiliön materiaali ruostumaton SS 304 -teräs, tilavuus 12.500 l netto Perävaunun

Lisätiedot

KORIKUL JETIN - ASTIAN PESU KONEET

KORIKUL JETIN - ASTIAN PESU KONEET KORIKUL JETIN - ASTIAN PESU KONEET DIHR AX151 pesukone on monipuolinen ratkaisu erilaisiin pesutarpeisiin. Koneen voi asentaa toimimaan vasen- tai oikeakätisesti. Myös lisävarusteet voi kiinnittää koneen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Kangasalan kunta Sosiaali- ja terveyskeskus

TARJOUSPYYNTÖ. Kangasalan kunta Sosiaali- ja terveyskeskus Kangasalan kunta Sosiaali- ja terveyskeskus TARJOUSPYYNTÖ HÖYRYAUTOKLAAVI Hankinnan kohde Pyydämme tarjoustanne Kangasalan terveyskeskuksen välinehuollon höyryautoklaaviin. Tarjouspyyntö on julkaistu 22.4.2016

Lisätiedot

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Sarja i.comp 3 Mahdollisuuksien summa tekee siitä erilaisen. Uuden käyttökonseptin ansiosta i.comp 3 tuottaa yksilöllisesti työn vaatiman paineilman.

Lisätiedot

Mirkan kokonaisratkaisut. rakentamiseen ja remontointiin

Mirkan kokonaisratkaisut. rakentamiseen ja remontointiin Mirkan kokonaisratkaisut rakentamiseen ja remontointiin RAKENTAMINEN JA REMONTOINTI Mirkan tuotteet rakentamiseen ja remontointiin Tervetuloa pölyttömän hionnan uuteen maailmaan. Mirkan kokonaisratkaisu

Lisätiedot

Control. Älykkäät avainlistat. Valitse lukittava/ei lukittava ratkaisu. Helppo asentaa seinälle tai turvakaappiin.

Control. Älykkäät avainlistat. Valitse lukittava/ei lukittava ratkaisu. Helppo asentaa seinälle tai turvakaappiin. by Control Älykkäät avainlistat. Valitse lukittava/ei lukittava ratkaisu. Helppo asentaa seinälle tai turvakaappiin. Uutuus! Älykäs avainlista, jonka voi asentaa seinälle tai turvakaappiin. Yhdistä avaimesi

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Your reliable partner Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Vacumat Eco tehokas joka tavalla Veden laatu vaikuttaa tehokkuuteen Veden laatu vaikuttaa jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmien

Lisätiedot

ESN 160-250 Ruuvikompressorit 160-250 kw 50 Hz

ESN 160-250 Ruuvikompressorit 160-250 kw 50 Hz ESN 160-250 Ruuvikompressorit 160-250 kw 50 Hz Raskaansarjan ammattilainen Paras valinta paineilman tuoton optimointiin ESN -sarjan ruuvikompressori on malliesimerkki nykyaikaisesta ruuvikompressorista.

Lisätiedot

CoolFreeze CFX. Energialuokka. Kompressorikylmä- ja pakastuslaukut

CoolFreeze CFX. Energialuokka. Kompressorikylmä- ja pakastuslaukut 0 Kompressorikylmä- ja pakastuslaukut UUTTA! WAECO CoolFreeze CFX 6 5 7 8 00 0 V / V Aurinkoenergia Katso lisätiedot uudesta CoolFreeze CFX-sarjasta nettisivuiltamme! www.waeco.com/fi/cfx-kompressorilaukut

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 03 [ 065 ] HEINE laryngoskoopit Classic+ Macintosh Classic+ Miller Classic+ WIS Classic+ Paed Modular+ Macintosh Modular+ Miller FlexTip+

Lisätiedot

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon!

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! 19. maaliskuu ta2012 Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! Ryobi lanseeraa polttomoottorikäyttöisten puutarhatyökalujen sarjaan uudet Subaru -moottoreilla

Lisätiedot

Automaattiset suodattimet

Automaattiset suodattimet Automaattiset suodattimet Automaattiset suodattimet ViFlow on tehnyt yksinmyyntisopimuksen saksalaisen Krone Filter yrityksen kanssa Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Krone Filter on maailmanlaajuisesti

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

We move everything. Tekniikan Trendit 2016

We move everything. Tekniikan Trendit 2016 We move everything 1 Monta teknologiaa. Yksi ratkaisu. 2 Hydrauliikka Koneikot Pumput Perusventtiilit Säätöventtiilit Venttiiliryhmät Venttiiliohjaimet Akseliohjaimet Sylinterit Nopeakäyntiset moottorit

Lisätiedot

Hiab 211W Kapasiteetti 21 tm

Hiab 211W Kapasiteetti 21 tm Hiab 211W Kapasiteetti 21 tm Tuote-esite Tekee kierrätyksestä helpompaa Nopea ja kompakti Hiabin XS 211W HiPro on erityisesti kevyempiin kierrätystöihin suunniteltu 21 tm kapasiteettiluokan nosturi. XS

Lisätiedot

LAATUA JA VAHVUUTTA, JOIHIN VOIT LUOTTAA

LAATUA JA VAHVUUTTA, JOIHIN VOIT LUOTTAA Spandeckkävelysillat ja -työtasojärjestelmät LAATUA JA VAHVUUTTA, JOIHIN VOIT LUOTTAA SPANDECK Spandeck on kevyt, alumiinista valmistettu kävelysilta, työtaso ja telinejärjestelmä, kaikki samassa tuotteessa.

Lisätiedot

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Kokeile uutta ja innovatiivista! Puhdista missä ja milloin vain. Scrubbing Machines AINA LADATTU JA VALMIS KÄYTTÖÖN Uudentyyppisellä

Lisätiedot

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia.

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Yhdistelmäkoneet Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Uusi muotoilu ja uusi ohjauspyörä tekevät käytöstä

Lisätiedot

Flow-Jet pesukone malli VFT

Flow-Jet pesukone malli VFT Flow-Jet pesukone malli VFT Valmistamme yksi- ja kaksivaiheisina vakioyksikköinä Vakioyksiköitä voidaan helposti kytkeä yhteen muodostamaan tarvittava monivaiheinen pesulinja. Erillinen kuivausyksikkö

Lisätiedot

Puhdistusratkaisut ammattilaisille

Puhdistusratkaisut ammattilaisille Puhdistusratkaisut ammattilaisille Kärcher tuotteet 2010 Juhlavuoden kampanjatarjoukset voimassa 31.12.2010 asti Hinnat alv 0 % Painepesurit Työpaine: 30-150 bar Maks. paine: 180 bar Vesimäärä: 230-500

Lisätiedot

GRUNDFOS Conlift. Automaattinen kondenssiveden poistoyksikkö

GRUNDFOS Conlift. Automaattinen kondenssiveden poistoyksikkö GRUNDFOS Conlift Automaattinen kondenssiveden poistoyksikkö conlift - huolehtii kondenssivedestä CONLIFT luotettava ratkaisu kondensiveden poistoon GRUNDFOSIN KONDENSSIVEDEN POISTOON TARKOITETTUJEN PUMPPAAMOIDEN

Lisätiedot

Bronto Skylift F-XR -sarja. Monikäytöinen laite tehokkaalla ulottumalla

Bronto Skylift F-XR -sarja. Monikäytöinen laite tehokkaalla ulottumalla Bronto Skylift F-XR -sarja Monikäytöinen laite tehokkaalla ulottumalla F-XR -sarjan ominaisuudet Työskentelykorkeydet 45 ja 60 metriä Ulottuma jopa 31,5 metriä Vakaat pelastustikkaat kiinteillä kaiteilla

Lisätiedot

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä.

Lisätiedot

PARAGONTM Ilmastointimoduuli hotelli- ja potilashuoneisiin

PARAGONTM Ilmastointimoduuli hotelli- ja potilashuoneisiin PARAGONTM Ilmastointimoduuli hotelli- ja potilashuoneisiin Entistä suurempi jäähdytys- ja lämmitysteho www.swegon.com PARAGON Yksi PARAGON kaikkiin tarpeisiin Normaaliteho NC, jäähdytys lämmitys, terminen

Lisätiedot

HW 3600. - roudansulatusta uudella tasolla

HW 3600. - roudansulatusta uudella tasolla HW 3600 HW 3600 - roudansulatusta uudella tasolla HW 3600 - liikkuva lämmöntuottaja ympärivuotiseen käyttöön Liikkuva lämmöntuottaja > 100 0 C Tällä liikkuvalla lämmöntuottajalla voit toimittaa 100 0 C

Lisätiedot

PATTERIVENTTIILIT / ESISÄÄDETTÄVÄT PATTERIVENTTIILIT

PATTERIVENTTIILIT / ESISÄÄDETTÄVÄT PATTERIVENTTIILIT PATTERIVENTTIIIT / ESISÄÄETTÄVÄT PATTERIVENTTIIIT TERMOSTAATTINEN ESISÄÄETTÄVÄ PATTERIVENTTIII Tämä erittäin monipuolinen ja kestävä termostaattinen venttiili on tarkoitettu käytettäväksi ensisijaisesti

Lisätiedot

Press Brake Productivity -pikaopas

Press Brake Productivity -pikaopas Kuinka aloitat Press Brake Productivity -pikaopas Kiitos, että olet ostanut Wilan valmistaman laatutuotteen Wila on valmistanut jo yli 80 vuotta työkalunpitimiä, työkaluja ja varusteita särmäyspuristimien

Lisätiedot

Käyttöohjeen lisäosa. MOVITRAC LTP-B 575 V:n taajuusmuuttajat *21223114_0214* www.sew-eurodrive.com

Käyttöohjeen lisäosa. MOVITRAC LTP-B 575 V:n taajuusmuuttajat *21223114_0214* www.sew-eurodrive.com Käyttötekniikka \ Käyttölaiteautomatisointi \ Järjestelmäintegrointi \ Palvelut *21223114_214* Käyttöohjeen lisäosa SEW-EURODRIVE GmbH & Co. KG P.O. Box 323 76642 Bruchsal/Germany Phone +49 7251 75- Fax

Lisätiedot

BAUER turvallisen hengitysilman tuotto- ja jakeluratkaisut

BAUER turvallisen hengitysilman tuotto- ja jakeluratkaisut BAUER turvallisen hengitysilman tuotto- ja jakeluratkaisut Sarlin - ja saat aina optimiratkaisun paineilmatarpeisiisi Tämä tarkoittaa teknisesti ja taloudellisesti oikein mitoitettua ratkaisua yksittäisestä

Lisätiedot

Onko teillä vielä paperisia arkistoja?

Onko teillä vielä paperisia arkistoja? Onko teillä vielä paperisia arkistoja? EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) koskee myös paperiarkistoja EU:n tietosuoja-asetus yhtenäistää henkilötietojen käsittelyä koskevaa sääntelyä EU:ssa. Asetus astuu voimaan

Lisätiedot

JÄÄKAAPIT 600 L ELECTROLUX BENEFIT-LINE

JÄÄKAAPIT 600 L ELECTROLUX BENEFIT-LINE Electroluxin Benefit-sarjan jää/pakastekaapit tarjoavat suuren valikoiman erilaisia kaappeja kylmäsäilytykseen GN mitoituksella. Päämateriaalina on ruostumaton AISI 304 teräs ja kapasiteetti tämän esitteen

Lisätiedot

Invacare. Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva

Invacare. Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva MyOn HC on suunniteltu aktiiviselle käyttäjälle, joka etsii hinnaltaan edullista ja käyttöominaisuuksiltaan hyvää tuolia, joka on helppo taittaa kokoon käsittelyä, varastointia

Lisätiedot

225 litran kapasiteetilla polymeerisessä syöttölokerossa voi olla jopa 180 kg kuivaa #1 vuorisuolaa, kalsiumkloridia tai muuta jäänestoainetta.

225 litran kapasiteetilla polymeerisessä syöttölokerossa voi olla jopa 180 kg kuivaa #1 vuorisuolaa, kalsiumkloridia tai muuta jäänestoainetta. LP-8 Spreader Paranna liukkaudentorjunnan tehokkuutta Blizzard LP-8 Tailgate -levittimellä, joka on takanäkyvyyden parantamiseksi malliltaan matalaprofiilinen ja jonka kapasiteetti on 225 litraa, jotta

Lisätiedot

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä.

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä. Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

HIMMEÄPINTAISET KEITTOASTIAT

HIMMEÄPINTAISET KEITTOASTIAT KYLMÄ/PAKASTEKAAPPI GN 2/1 650 L. säädettävät jalat ruostumatonta terästä mukana 3 hyllyä GN 2/1 lukollinen ovi sisä- ja ulkokuori 18/10 ruostumatonterästä ta mm mm mm litraa C kw S840600 740 830 2010

Lisätiedot

Uusi Matachana 130 LF matalalämpösterilaattori

Uusi Matachana 130 LF matalalämpösterilaattori 1 Uusi Matachana 130 LF matalalämpösterilaattori Yhdistää plasma- ja etyleenioksidisteriloinnin parhaat puolet. 2 Käyttö Lämpöherkkien lääketieteellisten välineiden ja tarvikkeiden sterilointiin sairaaloissa,

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia.

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Yhdistelmäkoneet Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Uusi muotoilu ja uusi ohjauspyörä tekevät käytöstä

Lisätiedot

PRK. Muoviputkien liittimet Soveltuu PEL, PEH, PEM ja PELM -putkille

PRK. Muoviputkien liittimet Soveltuu PEL, PEH, PEM ja PELM -putkille PRK Muoviputkien liittimet Soveltuu PEL, PEH, PEM ja PELM -putkille IMI TA / Liittimet / PRK PRK Tämä PEL, PEH, PEM ja PELM muoviputkille tarkoitettu liitin sopii käytettäväksi sekä maan päällä että maan

Lisätiedot

Teollisuushyllyt ja -kaapit. Tavaralle kuin tavaralle oma paikka. Työvälineiden ikä pitenee. Sovella-säilytysjärjestelmä on monipuolisesti muunneltava

Teollisuushyllyt ja -kaapit. Tavaralle kuin tavaralle oma paikka. Työvälineiden ikä pitenee. Sovella-säilytysjärjestelmä on monipuolisesti muunneltava Tavaralle kuin tavaralle oma paikka Erilaiset hyllyt ja kaapit ovat tarpeen, jotta järjestys säilyy työpaikalla. Valikoimamme on runsas ja monipuolinen, joten esittelemme tällä aukeamalla tuoteperheet

Lisätiedot

VOITELUTARVIKKEET 2011

VOITELUTARVIKKEET 2011 VOITELUTARVIKKEET 2011 Lufex Oy on keskittynyt maahantuomaan, myymään, asentamaan ja huoltamaan luotettavia ja laadukkaita keskusvoitelujärjestelmiä, työkoneisiin ja teollisuuteen. Lufex Oy:ltä löydätte

Lisätiedot

Pitkäikäinen ja luotettava ratkaisu. Ensto Auguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin

Pitkäikäinen ja luotettava ratkaisu. Ensto Auguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin Pitkäikäinen ja luotettava ratkaisu Ensto uguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin Ensto uguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin Ensto uguste kuormanerotin on suunniteltu enintään 630 :n

Lisätiedot

www.kastowin.com Sahaus. Varastointi. Ja enemmän.

www.kastowin.com Sahaus. Varastointi. Ja enemmän. Uusi KASTOwin Mestariteos sarjatuotantona www.astowin.com Sahaus. Varastointi. Ja enemmän. Enemmän uin ainutlaatuinen: Uusi KASTOwin. Kannattavan automaattisahausen asi täreintä teijää ovat: suuri leuuteho

Lisätiedot

Ruuvikompressorit. 2,2 11 kw. Energiaa ja Perinteitä

Ruuvikompressorit. 2,2 11 kw. Energiaa ja Perinteitä Ruuvikompressorit 2,2 11 kw Energiaa ja Perinteitä Tapaa Uusi Työkaverisi! BALMA loi pienikokoisen ruuvikompressorimalliston jossa on erittäin alhainen äänitaso. BALMA kompressorit ovat erittäin kompaktin

Lisätiedot

Bronto Skylift F-XR sarja. Monikäytöinen laite tehokkaalla ulottumalla

Bronto Skylift F-XR sarja. Monikäytöinen laite tehokkaalla ulottumalla Bronto Skylift F-XR sarja Monikäytöinen laite tehokkaalla ulottumalla Suorituskykyä ja Ulottuvuutta ylitse muiden F-XR nostolavalaitteet tarjoavat luotettavuutta, älykkäästi integroituja ominaisuuksia

Lisätiedot

UUSIN FREJOTH ACRA SILTATYYPPINEN KONEISTUSKESKUS - TÄYNNÄ UUSIA INNOVATIIVISIA RATKAISUJA NOPEAAN JA RASKAASEEN LASTUAMISEEN &

UUSIN FREJOTH ACRA SILTATYYPPINEN KONEISTUSKESKUS - TÄYNNÄ UUSIA INNOVATIIVISIA RATKAISUJA NOPEAAN JA RASKAASEEN LASTUAMISEEN & NOPEA SILTATYYPPINEN PYSTYKARAINEN KONEISTUSKESKUS UUSIN FREJOTH ACRA SILTATYYPPINEN KONEISTUSKESKUS - TÄYNNÄ UUSIA INNOVATIIVISIA RATKAISUJA NOPEAAN JA RASKAASEEN LASTUAMISEEN & Rensi Finland Oy Yrittäjäntie

Lisätiedot

MONIVAIHEISET OSIENPESUKONEET. Tehokkaaseen puhdistukseen

MONIVAIHEISET OSIENPESUKONEET. Tehokkaaseen puhdistukseen MONIVAIHEISET OSIENPESUKONEET Tehokkaaseen puhdistukseen Monivaiheinen pesukone Monivaiheisessa TEIJO-pesukoneessa pesu tapahtuu automaattisesti pesukammiossa, jossa pyörivät suihkuputket suihkuttavat

Lisätiedot

IVC 60/24-2 Tact². Tact - automaattinen suodattimenpuhdistus. Suodatin ravistuu puhtaaksi automaattisesti. Kaksi imuturbiinia

IVC 60/24-2 Tact². Tact - automaattinen suodattimenpuhdistus. Suodatin ravistuu puhtaaksi automaattisesti. Kaksi imuturbiinia IVC 60/24-2 Tact² Helposti liikuteltava teollisuusimuri. Automaattinen suodattimenpuhdistusjärjestelmä TACT² mahdollistaa pitkät, katkottomat käyttöjaksot. 1 2 1 2 Tact - automaattinen suodattimenpuhdistus

Lisätiedot

Koneturvaovi Albany RP300. ASSA ABLOY Entrance Systems

Koneturvaovi Albany RP300. ASSA ABLOY Entrance Systems Koneturvaovi Albany RP300 ASSA ABLOY Entrance Systems Albany RP300 Avautuu ja sulkeutuu nopeasti, joten käyttöjaksoja voi olla jopa 5 minuutissa. Toimii luotettavasti myös oltuaan raskaassa käytössä vuosikausia.

Lisätiedot

osa 6, sivut 108-115 kompressorit

osa 6, sivut 108-115 kompressorit Let s solve it OSA, SIVUT 108-115 kompressorit kompressorit vaunukompressorit u kaeser m2 Soveltuu ilmatyökaluille ja 498 kg 1,51 m 1,2 m 1,22 m 18, kw diesel 2, m³/min Jarrut kaeser m50 Soveltuu ilmatyökaluille

Lisätiedot

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys Edistyksellisen teknologian ja korkean suorituskyvyn ansiosta 900 XP laitesarja soveltuu erinomaisesti ravintoloille sekä isommille laitoskeittiöille, jotka tarvitsevat tehokkuutta ja korkeaa tuottavuutta.

Lisätiedot