HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA"

Transkriptio

1 RAUMA HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA... ja elämyksiä Raumalla!

2 Kuljetaan yhdessä arjesta juhlaan! Olen Seija Aronen, FresCo Ravintoloiden toimitusjohtaja. Kerron tässä hieman yrityksemme toiminnasta. FresCo yhdistää tuoreuden ja raikkauden Fresh, sekä yhdessä tekemisen, yrittämisen Co. Yhdessä näistä kahdesta muodostuu FresCo, joka tarkoittaa mm. seinämaalausta. Tavoitteenamme on luoda ruokahetkistä elämyksiä. Tyylikkäät astiat ja upeat kattaukset ovatkin osa tavaramerkkiämme. Ensimmäinen toimipisteemme, kahvila-ravintola Satamanportti aloitti toimintansa nimensä mukaisesti Rauman sataman portilla keväällä Ravintolaperheemme on vuosien varrella kasvanut. Tänään FresCo Ravintolat tarjoaa palvelujaan Raumalla Satamanportin lisäksi kokous- ja juhlatalo Etappi*22*:ssa, teatteriravintola Ankkurissa, kesäteatteriravintola Skanssissa, UPM Rauman henkilöstöravintola Delikaatissa, edustustalo Johtolassa, Kivirannassa ja Rauman Merimuseossa. Huhtikuusta 2013 lähtien myös Turussa Palvelemme asiakkaitamme myös Turussa, Aurajokirannassa ravintola Aitiopaikassa, Lounais-Suomen poliisilaitoksella ravintola Kammarissa ja Linnankadulla ravintola Korkissa. Ravintola Kammarissa Eerikinkadulla voi nauttia laadukkaan lounaan. Uusin toimipaikkamme ravintola Korkki toimii historiallisessa korkkitehtaassa Aurajokirannassa. Siellä palveluihimme sisältyvät lounaat, kokoukset ja yritys- sekä yksityisjuhlat. Ei niin pientä juhlaa, ettei se olisi meille tärkeä Olemme jo useiden vuosien ajan olleet järjestämässä monien suuryritysten kanssa heidän VIP- ja muita asiakastilaisuuksia. Tuomme palvelumme mielellämme myös asiakkaamme kotiin tai muuhun asiakkaalle mieleiseen paikkaan. Haluamme olla yksityis- ja yritysasiakkaillemme kumppani, joka tuo osaamisensa heidän käyttöönsä tehden jokaisesta tilaisuudesta ainutkertaisen. Itse asiassa, rakennamme yhdessä arjen ja juhlan kauniita muistoja - elämyksiä. FresCon ammattitaitoiset työntekijät tarjoavat osaamisensa käyttöösi. Kuljetaan yhdessä arjesta juhlaan! Seija Aronen Ravintola Aitiopaikassa onnistuvat niin yksityis- kuin yritystilaisuudetkin vakaalla ammattitaidolla, arkkitehtuurisesti vaikuttavassa ympäristössä.

3 Teatteriravintola Ankkuri - mukavia hetkiä kanaalin mutkassa Osoite: Alfredinkatu 2, Rauma Puh: ankkuri@frescoravintolat.fi Koko (hlöä) Tila Kuvaus 100 Ravintolasali 170 Teatterisali Ravintolasalissa on toisella sivulla suuret ikkunat lattiasta kattoon. Tila on valoisa ja voit nauttia kanaalinäköalasta joko salissa tai terassilla. Voit järjestää tilaisuutesi myös teatterisalissa esitysten ulkopuolisena aikana. Aloita teatteri-ilta kiireettömästi saapumalla ajoissa paikalle ja nauti teatteriravintola Ankkurin ravintolapalveluista. Voit myös varata etukäteen tarjoilut väliajalle, ravintolassa on A-oikeudet. Arkisin tarjoilemme lounasta, päivän listan löydät osoitteesta: > Ankkuri > Lounas. P.S. Vietä juhlasi kanaalin mutkassa teatterin inspiroivassa miljöössä! Rauman Kaupunginteatterin tilat ovat käytettävissä esitysten ulkopuolisena aikana.

4 Etappi*22* - täyden palvelun kokous- ja juhlatalo Osoite: Satamakatu 22 D, Rauma Puh: etappi@frescoravintolat.fi Koko (hlöä) Tila Kuvaus 200 Yläsali Avara ja tunnelmallinen ravintolasali, kapteenin salonki ja aula. Tila on muunneltavissa asiakkaan tarpeiden mukaan mm. ryhmä-, pöytä-, luokka- tai U-muotoon. AV-laitteet ja äänentoisto. Piano. 60 Alasali Tunnelmallinen tila, joka soveltuu hyvin pieniin perhejuhliin. Tilassa A-oikeudet. Sähköpiano. 20 Ryhmätyötila 1 Käytössänne on myös erillinen ryhmätyötila tarvittaessa. 20 Saunakabinetti Tarjoilemme kabinettiin saunaruokaa, tilaan voit tuoda omat juomat. 10 Sauna Tilava sauna, suihkuhuone, pukuhuone ja WC. Pyyhkeet. Etappi*22* tarjoaa tilaisuuttasi varten lukemattomia eri tilankäyttömahdollisuuksia ja tarjoiluvaihtoehtoja. Korkealaatuinen astiastomme sekä näyttävät kukkalaitteet ja muut koristeet kohottavat tunnelmaa. Ravintola sijaitsee aivan Rauma-salin vieressä ja alapihalta löytyy tilava parkkipaikka. Etappi*22* soveltuu hyvin myös ryhmämatkojen ruokailuihin. Kysy meiltä ryhmämenuista!

5

6 Edustustalo Johtola - patruunojen ajan kartanomiljöö Osoite: Tikkalantie 5, Rauma Puh etappi@frescoravintolat.fi Koko (hlöä) Tila Kuvaus 24 Ruokasali Aikakauden hengen mukainen pitkä ruokasali, jonka toisesta päästä aukeaa näkymä puutarhaan. 10 Olohuone Valoisassa olohuoneessa kelpaa istuskella, tilassa myös tyylikäs musta flyygeli. 12 Tupakkasalonki Salongissa voi nauttia kahvin ja konjakin takan lämmössä. 8 Yöpymistilat 5 hyvin varustettua eri kokoista huonetta, joista osassa myös yleellinen kylpyhuone. 20 Saunarakennus Hirsisauna, uima-allas, terassi, oleskelutila, pukuhuone Johtola rakennettiin Vuojoki Gods Ab:n sahan johdon asunnoksi. Taloudelliset suhdannevaihtelut ja teollisuuden vaiheet ovat osa Johtolan historiaa. Talossa on yöpynyt vuosien varrella arvovieraita kiinteistömiljardööri Donald Trumpista lähtien. Tänään Johtola on UPM-Kymmene Oyj:n omistuksessa ja kartanon seinillä voi ihailla Suomen kansallisaarteita luvun lopulta ja 1900-luvun alusta. Johtola on oiva paikka erilaisille VIP-tilaisuuksille, jotka ansaitsevat arvokkaan ympäristön ja laadukkaan astiaston. Talossa on myös mahdollista yöpyä. Yläkerrasta löytyy 5 eri värein sisustettua eleganttia huonetta. Nauti kartanoelämän luksuksesta Johtolan punaisessa makuuhuoneessa.

7 Johtolan pihapiirin saunarakennus ja uima-allas Saunarakennuksessa voi aistia kauppaneuvos Paukun aikakauden. Tilavassa hirsisaunassa nautit pehmeistä löylyistä. Voit pulahtaa vilvoittelemaan reilun kokoiseen uima-altaaseen tai istuskella suojaisalla terassilla. Saunarakennuksessa on mahdollista syödä pientä saunapurtavaa tai nauttia täysimittainen illallinen.

8 Ravintola Satamanportti - herkuttele sataman portilla Osoite: Hakunintie 28, Rauma Puh: satamanportti@frescoravintolat.fi Koko (hlöä) Tila 70 Ravintolasali Kuvaus Satamanportin ravintolasalista on mahdollista jakaa liukuovella 15 hengen kokoustila. Satamanportissa voit nauttia herkullisen lounaan lisäksi kupin kahvia suolaisen tai makean kahvileivän kera. Paistamme päivittäin tuoretta leipää ja kahvileivonnaisia. Ravintolan aukioloajan ulkopuolella ruoka-automaatit palvelevat sinua tullin aulassa. Otamme myös vastaan ennakkovarauksesta ryhmiä, jotka tarvitsevat nopean ja maukkaan ruuan tai kahvituksen mielenkiintoisessa satamaympäristössä. Ravintolan edessä on hyvät, ilmaiset paikoitustilat, myös linja-autoille. Tervetuloa! Päivän lounaslista: > Satamanportti > Lounaslista.

9 Rauman Merimuseo - elämyksiä merimiesten jalanjäljillä Osoite: Kalliokatu 34, Rauma Puh: (FresCo), (Merimuseo) etappi@frescoravintolat.fi / info@rmm.fi Koko (hlöä) Tila Kuvaus 60 Seminaarisali 36 Purjelaivasali Yksi yläkerran seminaarisalin pöydistä on iso Kapteeninpöytä, johon mahtuu istumaan 16 asiakasta. Salissa on vitriineissä laivan pienoismalleja ja navigointisimulaattori Jenny, joka on käytettävissänne niin halutessanne. Purjelaivasali on pimeään vuodenaikaan erityisen tunnelmallinen valaistuine laivavalokuvineen ja laatikkolaivoineen. Merimuseon tilat soveltuvat erinomaisesti yritystilaisuuksien, kokousten ja juhlien, kuten syntymäpäivien tai häiden viettoon. Tarvittaessa asiakkaiden käytössä on nykyaikainen kokoustekniikka. Kysy myös teemamenujamme. Luotaa merenkulun historiaa pohjia myöten Rauman merimuseo kertoo suomen kolmanneksi vanhimman kaupungin olemassaolon elinehdoista: merestä ja merenkulusta. Museon jykevä vuonna 1900 valmistunut kivirakennus, joka rakennettiin alun perin Rauman merikouluksi, on jo itsessään näkemisen arvoinen. Tutustu Rauman merimuseon kotisivuihin osoitteessa: Merikapteeni Veikka Rangell s.1891, merikapteenitutkinto vuodelta Rauman satamatoimiston palveluksessa ja merenkulkuhallituksen palveluksessa

10 Kiviranta Kortelanlahdella - virkisty meren rannalla Osoite: Kivirannantie 133, Rauma puh , etappi@frescoravintolat.fi Kortelanlahden rannalla sijaitseva Kiviranta on toiminut suosittuna UPM:n työntekijöiden ja eläkeläisten virkistyspaikkana jo vuosikymmenten ajan. Nyt tiloja on mahdollista vuokrata myös ulkopuoliseen käyttöön. Kivirannan tilat soveltuvat niin saunailtoihin, TYKY- ja TYHY-päiviin kuin perhejuhliinkin. Käytössäsi ovat monipuoliset sauna-, kokous-, ja illanviettotilat, grillikatos, uimaranta sekä pihapelikentät aktiviteeteille. Pelikentälle on mahdollista rakentaa juhlateltta esimerkiksi kesähäitä varten. Koko (hlöä) Tila Kuvaus ~50 Valkoinen talo Tunnelmalliset uudistetut tilat kesäkauden juhliin Valkoisen talon alakerrassa. Lisätilaa mahdollista rakentaa talon edessä olevalle pihapelikentälle esim. juhlatelttamuodossa. 15 Sauna 1 Sauna, suihkutila ja tilava pukuhuone. 10 Sauna 2 Sauna, suihkutila ja tilava pukuhuone Saunarakennus 3 (Sauna A ja B sekä takkahuone/sali) 20 Grillikatos 2 erittäin tilavaa saunaa ja molemmilla omat pukuhuoneet. Upea takkahuone/sali kokousta, illanviettoa tai ruokailua varten. Salissa moderni kokoustekniikka: Smart Board, fläppitaulu, valkokangas ja tykki. Saunarakennus 3 sijaitsee omassa rauhassaan. Vieressä grillikatos ja pihapelikenttä. Saunarakennus 3:n vieressä on hirsinen grillikatos, josta upea näkymä rantaan. VALKOINEN TALO

11 Kivirannan saunarakennukset SAUNARAKENNUS 1 SAUNARAKENNUS 2 Saunarakennukset sijaitsevat aivan meren rannalla ja jokaisella on oma ranta. Kerro meille tarpeesi niin suosittelemme sinun tilaisuuteesi parhaiten sopivaa tilaa. Saunarakennus 3:ssa on mahdollista järjestää myös kokouksia ja illallisia. Talvella Kiviranta tarjoaa oivallisen mahdollisuuden avantouinnille. Kysy vapaita sauna- ja kokousvuoroja. SAUNARAKENNUS 3

12 MAISTUVAIST PAIKALLIST RUAKKA... arkpäeväst juhlaha! FresCo Ravintola o Snuull lailnen gumppan, jos sitt fiiratam biänemppi perhejuhli taikk suuremppi puulaakkalaasei: hää ristjäise valmistumisjubileeraukse karonka syndymbäevjuhla luakkokkoukse muistotilaisude suvijuhla ja piänejoulu cocktail-tilaisude ehtojubileerauksek kundeill harjalise panksuunlaisten dapattuma kokkoukse ja koulutukse saunehto ja muut se sorttist Otast yhteytt meijän drahtööreihin! Myynim basningi: Raumall: puh etappi@frescoravintolat.fi Turus: puh aitiopaikka@frescoravintolat.fi RAUMAN KAUPUNGINTEATTERI FresCo Ravintolat Oy 3/2016

HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA

HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA RAUMA HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA... ja elämyksiä Raumalla! www.frescoravintolat.fi Kuljetaan yhdessä arjesta juhlaan! Olen Seija Aronen, FresCo Ravintoloiden toimitusjohtaja. Kerron tässä hieman yrityksemme

Lisätiedot

HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA

HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA RAUMA HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA... ja elämyksiä Raumalla! www.frescoravintolat.fi Kuljetaan yhdessä arjesta juhlaan! Olen Seija Aronen, FresCo Ravintoloiden toimitusjohtaja. Kerron tässä hieman yrityksemme

Lisätiedot

HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA

HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA RAUMA 2015 HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA... ja elämyksiä Raumalla! www.frescoravintolat.fi Kuljetaan yhdessä arjesta juhlaan! Olen Seija Aronen, FresCo Ravintoloiden toimitusjohtaja. Kerron tässä hieman yrityksemme

Lisätiedot

HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA

HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA RAUMA 2015 HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA... ja elämyksiä Raumalla! www.frescoravintolat.fi Kuljetaan yhdessä arjesta juhlaan! Olen Seija Aronen, FresCo Ravintoloiden toimitusjohtaja. Kerron tässä hieman yrityksemme

Lisätiedot

HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA

HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA RAUMA 2014 HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA... ja elämyksiä Raumalla! www.frescoravintolat.fi Kuljetaan yhdessä arjesta juhlaan! Olen Seija Aronen, FresCo Ravintoloiden toimitusjohtaja. Kerron tässä hieman yrityksemme

Lisätiedot

HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA...ja elämyksiä Raumalla!

HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA...ja elämyksiä Raumalla! RAUMA 2014 HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA...ja elämyksiä Raumalla! www.frescoravintolat.fi Kuljetaan yhdessä arjesta juhlaan! Olen Seija Aronen, FresCo Ravintoloiden toimitusjohtaja. Kerron tässä hieman yrityksemme

Lisätiedot

HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA

HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA SATAKUNTA HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA... ja elämyksiä Satakunnassa! www.frescoravintolat.fi Kuljetaan yhdessä arjesta juhlaan! Olen Seija Aronen, FresCo Ravintoloiden toimitusjohtaja. Kerron tässä hieman

Lisätiedot

KATSO PINTAA SYVEMMÄLLE... rakastu Aitiopaikkaan!

KATSO PINTAA SYVEMMÄLLE... rakastu Aitiopaikkaan! KATSO PINTAA SYVEMMÄLLE...... rakastu Aitiopaikkaan! www.frescoravintolat.fi Ravintola AITIOPAIKKA Virastotalon sydämessä Osoite: Itsenäisyydenaukio 2, 20800 Turku puh. 0400 176 481, email: aitiopaikka@frescoravintolat.fi

Lisätiedot

Hienoja hetkiä Aitiopaikalla, Aurajoen rannassa

Hienoja hetkiä Aitiopaikalla, Aurajoen rannassa TURKU 2015 Hienoja hetkiä Aitiopaikalla, Aurajoen rannassa www.frescoravintolat.fi Kuljetaan yhdessä arjesta juhlaan! Ravintola Aitiopaikka - Valtion virastotalo Osoite: Itsenäisyydenaukio 2, 20800 Turku

Lisätiedot

Hienoja hetkiä Aitiopaikalla, Aurajoen rannassa

Hienoja hetkiä Aitiopaikalla, Aurajoen rannassa TURKU 2015 Hienoja hetkiä Aitiopaikalla, Aurajoen rannassa www.frescoravintolat.fi Kuljetaan yhdessä arjesta juhlaan! Ravintola Aitiopaikka - Valtion virastotalo Osoite: Itsenäisyydenaukio 2, 20800 Turku

Lisätiedot

Hienoja hetkiä Aitiopaikalla, Aurajoen rannassa

Hienoja hetkiä Aitiopaikalla, Aurajoen rannassa Hienoja hetkiä Aitiopaikalla, Aurajoen rannassa FresCo Ravintolat Oy - Ravintola Aitiopaikka Valtion virastotalo Itsenäisyydenaukio 2 20 800 TURKU puh. 0400 176 481 aitiopaikka@frescoravintolat.fi www.frescoravintolat.fi

Lisätiedot

KATSO PINTAA SYVEMMÄLLE... rakastu Aitiopaikkaan!

KATSO PINTAA SYVEMMÄLLE... rakastu Aitiopaikkaan! KATSO PINTAA SYVEMMÄLLE...... rakastu Aitiopaikkaan! www.frescoravintolat.fi Ravintola AITIOPAIKKA Virastotalon sydämessä Osoite: Itsenäisyydenaukio 2, 20800 Turku puh. 0400 176 481, email: aitiopaikka@frescoravintolat.fi

Lisätiedot

Hienoja hetkiä Aitiopaikalla, Aurajoen rannassa

Hienoja hetkiä Aitiopaikalla, Aurajoen rannassa TURKU 2014 Hienoja hetkiä Aitiopaikalla, Aurajoen rannassa FresCo Ravintoloiden palveluihin kuuluvat: yritys- ja yksityistilaisuudet kokoukset lounaat ryhmämatkojen ruokailut saunaillat tuotteiden myynti

Lisätiedot

Hienoja hetkiä Aitiopaikalla, Aurajokirannassa

Hienoja hetkiä Aitiopaikalla, Aurajokirannassa TURKU Hienoja hetkiä Aitiopaikalla, Aurajokirannassa www.frescoravintolat.fi Kuljetaan yhdessä arjesta juhlaan! Ravintola Aitiopaikka - Valtion virastotalo Osoite: Itsenäisyydenaukio 2, 20800 Turku puh.

Lisätiedot

Kokous- ja juhlatilat FresCo Ravintolat Oy

Kokous- ja juhlatilat FresCo Ravintolat Oy Kokous- ja juhlatilat FresCo Ravintolat Oy Turku 2013 Ravintola AITIOPAIKKA Itsenäisyydenaukio 2 20800 Turku puh. 0400 176 481 aitiopaikka@frescoravintolat.fi Tyylikkäät, uudistetut juhla- ja kokoustilat

Lisätiedot

Tehtaanjohtajan asuintalo KANTOLA

Tehtaanjohtajan asuintalo KANTOLA Tehtaanjohtajan asuintalo KANTOLA Kantokatu 5, Alvar Aallon Sunila, 48900 Kotka Sijainti kartalla Arkkitehti Alvar Aallon suunnittelema, vuonna 1937 valmistunut tehtaanjohtajan talo Kantola meren rannalla

Lisätiedot

Kokous- ja juhlatilat FresCo Ravintolat Oy

Kokous- ja juhlatilat FresCo Ravintolat Oy Kokous- ja juhlatilat FresCo Ravintolat Oy Turku 2013 Ravintola AITIOPAIKKA Itsenäisyydenaukio 2 20800 Turku puh. 0400 176 481 aitiopaikka@frescoravintolat.fi Tyylikkäät, uudistetut juhla- ja kokoustilat

Lisätiedot

Kokouspalvelut vaihtoehdot ja hinnasto 2016

Kokouspalvelut vaihtoehdot ja hinnasto 2016 Kokouspalvelut vaihtoehdot ja hinnasto 2016 Länsi-Suomen opistolla tilaisuudet onnistuvat. JÄRJESTÄ KOKOUS OPISTON TILOISSA Viihtyisät tilat historiallisessa rakennuksessa sekä luonnonkaunis ympäristö

Lisätiedot

INSPIROIVA MILJÖÖ JA HERKULLISET TARJOILUT

INSPIROIVA MILJÖÖ JA HERKULLISET TARJOILUT INSPIROIVA MILJÖÖ JA HERKULLISET TARJOILUT Logomo Kitchen tuo uuden tavan nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta, inspiroivasta ja rennosta miljööstä sekä mieleenpainuvista juhlista ja tapahtumista. Salaisuus

Lisätiedot

Navitas on nykyaikainen työympäristö keskellä dynaamista liiketoimintaa

Navitas on nykyaikainen työympäristö keskellä dynaamista liiketoimintaa Navitas kokouspalvelut Navitas on nykyaikainen työympäristö keskellä dynaamista liiketoimintaa Navitas Navitas 1 ja 2-talot sijaitsevat Varkauden keskustassa, upealla paikalla järven rannalla. Tarjoamme

Lisätiedot

Kolme Kiveä Ravintolat Oy TILAESITTELY MODERN CHINESE & ASIAN FOOD. www.kolmekivea.fi

Kolme Kiveä Ravintolat Oy TILAESITTELY MODERN CHINESE & ASIAN FOOD. www.kolmekivea.fi TILAESITTELY MODERN CHINESE & ASIAN FOOD www.kolmekivea.fi Wanha Makasiini Bistro on mutkaton ja tunnelmallinen ruokaravintola, Lappeenrannan satamassa. Ravintolamme punatiiliset kiviseinät, ikkunasyvennykset

Lisätiedot

Mainio kokous- ja juhlapaikka Lohjalla, rauhallisen Hormajärven rannalla. Kanneljärven Opisto

Mainio kokous- ja juhlapaikka Lohjalla, rauhallisen Hormajärven rannalla. Kanneljärven Opisto Kanneljärven Opisto Mainio kokous- ja juhlapaikka Lohjalla, rauhallisen Hormajärven rannalla Meillä kokoonnutaan ja viihdytään Tervehdys Kanneljärven Opistolta Kanneljärven Opisto on toisen asteen oppilaitos,

Lisätiedot

RIKALANMÄKI. Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme

RIKALANMÄKI. Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme RIKALANMÄKI Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme TERVETULOA RIKALANMÄELLE. Rikalanmäki Salon Halikon kulttuurimaisemassa yhdistää historialliset puitteet ja modernin palvelun. Meillä onnistutte luomaan

Lisätiedot

Murula. Selinin Sali. Ahlmanin Kartanon juhla- ja kokoustilat. 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa.

Murula. Selinin Sali. Ahlmanin Kartanon juhla- ja kokoustilat. 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. TILAVUOKRAHINNASTO Murula 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Murula on tunnelmallinen ja toimiva tila, joka muuntuu moneksi. Arkisin tilan täyttävät kokoukset

Lisätiedot

ELÄMÄSI TAPAHTUMIIN LAPPEENRANTA-SALI LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI

ELÄMÄSI TAPAHTUMIIN LAPPEENRANTA-SALI LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI ELÄMÄSI TAPAHTUMIIN LAPPEENRANTA-SALI LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI JUHLAT, KOKOUKSET, KONFERENSSIT JA SEMINAARIT LAPPEENRANTA TARJOAA AINUTLAATUISET PUITTEET IKIMUISTOISIIN TAPAHTUMIIN! MYLLYSAARI KAUPUNGIN

Lisätiedot

turun museokeskuksen vuokrattavat tilat

turun museokeskuksen vuokrattavat tilat turun museokeskuksen vuokrattavat tilat Turun museokeskuksesta löytyvät vuokrattavat tilat ovat ihanteellisia paikkoja juhlien, tapahtumien ja kokouksien järjestämiselle. Kun haluat tarkemmin tutustua

Lisätiedot

Elämänmittaisia muistoja ja ripaus taikaa. Arts & Crafts Restaurants Oy luo unelmiesi juhlan suunnittelusta toteutukseen vahvalla ammattitaidolla.

Elämänmittaisia muistoja ja ripaus taikaa. Arts & Crafts Restaurants Oy luo unelmiesi juhlan suunnittelusta toteutukseen vahvalla ammattitaidolla. Elämänmittaisia muistoja ja ripaus taikaa. Arts & Crafts Restaurants Oy luo unelmiesi juhlan suunnittelusta toteutukseen vahvalla ammattitaidolla. Häät, syntymäpäiväjuhlat, teemajuhlat, karonkat kerro

Lisätiedot

SOUKANNIEMI, ESPOO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

SOUKANNIEMI, ESPOO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. SOUKANNIEMI, ESPOO MYYNTIESITE ESPOO, OMAKOTITALO 7h, k, ruokasali, 3 kph, wc, spa-/saunaosasto, kodinhoitohuone, walk-in-closet, autotalli, 2 462 m, 4 600 000 Vastaava välittäjä Linda Fagerström Kiinteistönvälittäjä,

Lisätiedot

Saunatilat. Kokoustilat

Saunatilat. Kokoustilat Saunatilat Pikkujoulut? TYKY-päivät? Vai ihan vain rento saunailta parhaiden ystävien kanssa? Tule viettämään iltasi ravintola Spoonin upeisiin Saunatiloihin! Spoonin saunatiloissa mahtuu mukavasti saunomaan

Lisätiedot

Usein Kysytyt kysymykset Kuunari Linden

Usein Kysytyt kysymykset Kuunari Linden ME RAKASTAMME MERTA Usein Kysytyt kysymykset Kuunari Linden Mistä alus lähtee? Lindenin kotisatama on Halkolaituri Pohjoisrannassa. Mikä on ryhmän maksimikoko Lindenillä? Lindenillä voimme ottaa kyytiin

Lisätiedot

KOKOUKSET JA TAPAHTUMAT TAPAAMISIIN BULEVARDILLA

KOKOUKSET JA TAPAHTUMAT TAPAAMISIIN BULEVARDILLA KOKOUKSET JA TAPAHTUMAT TAPAAMISIIN BULEVARDILLA Tervetuloa Klaus K -hotelliin. Tee hyvä päätös, tule Bulevardille Merkittävällä kadulla on aina maamerkki, talo jonka kaikki tietävät. Bulevardilla Klaus

Lisätiedot

Lisätietoa majoituksesta

Lisätietoa majoituksesta Lisätietoa majoituksesta Huoneet Kartanon päärakennuksessa Huoneita on yhteensä 11, joista yksi on neljän hengen huone (hinta 95 per vrk), kaksi kolmen hengen (75 vrk), kuusi kahden hengen (60 vrk) ja

Lisätiedot

Koti kattojen yllä...

Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Upeat ullakkoasunnot parhaimmalla paikalla Helsingin Kruununhaassa Kirkkokatu 5 A 51, Helsinki Ylellinen ullakoasunto Helsingin parhaalla paikalla Kruununhaassa.

Lisätiedot

On siinä omanlaistansa tunnelmaa, kun ympärillä on 100-vuotista historiaa.

On siinä omanlaistansa tunnelmaa, kun ympärillä on 100-vuotista historiaa. On siinä omanlaistansa tunnelmaa, kun ympärillä on 100-vuotista historiaa. www.acravintolat.fi ARTS & CRAFTS RESTAURANTS OY:N ASIAKKAAT VOIVAT NAUTTIA NYKYAJAN MUKAVUUKSISTA MENNEEN AJAN HENGESSÄ. www.acravintolat.fi

Lisätiedot

Yli-Kaitalan Lomamökit ja tilausravintola Ketunleipä

Yli-Kaitalan Lomamökit ja tilausravintola Ketunleipä Yli-Kaitalan Lomamökit ja tilausravintola Ketunleipä Kaitalantie 323, 47490 Iitti 270 (ravintolassa) 270 100 Tasalattia - Seisten Istuen Tilan tyyppi Pinta-ala Max hlö Kahden saunan paketti ja pikkujouluruokailu

Lisätiedot

KORISTON RANTATIE 8, KAARINA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KORISTON RANTATIE 8, KAARINA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KORISTON RANTATIE 8, KAARINA MYYNTIESITE KAARINA, RIVITALO 3h+k+kph+s+erill.wc+patiota+p., 77 m, 17 000 Vastaava välittäjä Kaarina Nikkanen KiAT, PARTNER 040 053 64 kaarina@bolkv.fi Kohteesta tehty tarjous

Lisätiedot

Nuorisokeskus Anjala on yksi yhdeksästä opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta ja valvomasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta.

Nuorisokeskus Anjala on yksi yhdeksästä opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta ja valvomasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. on yksi yhdeksästä opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta ja valvomasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. n elämyksellinen, turvallinen ja luonnonläheinen kartano- ja joenrantamiljöö sijaitsee

Lisätiedot

1. Toiminta ja palvelut

1. Toiminta ja palvelut 1. Toiminta ja palvelut Hotelli Joki on 32-paikkainen huoneistohotelli, jossa on kahdeksan esteetöntä huoneistoa, ja viereisessä siivessä ravintolatilat n. 40 ruokailijalle, sauna ja kesäterassi. Kaikissa

Lisätiedot

Kokous- ja juhlatilat

Kokous- ja juhlatilat Murula 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Dataprojektori, valkokangas ja fläppitaulu Tilavuokra 250 / kokous Tilavuokra 500 / juhlat Kokous- ja juhlatilat Selinin

Lisätiedot

Tunnelma on rento mutta tehokas!

Tunnelma on rento mutta tehokas! Kokoukset ja juhlat Kokoukset Tunnelma on rento mutta tehokas! Oli oikeastaan neronleimaus järjestää kokous muualla kuin omassa konttorissa. Ne silmiä häikäisevät loistoputket ja epämukavat tuolit eivät

Lisätiedot

Myydään suosittu kahvila-lounasravintola PÄIVÄMÄÄRÄ: Myyjän yhteystiedot: Sirpa Ihanus

Myydään suosittu kahvila-lounasravintola PÄIVÄMÄÄRÄ: Myyjän yhteystiedot: Sirpa Ihanus PÄIVÄMÄÄRÄ: 1.4.2019 Myydään suosittu kahvila-lounasravintola Myyjän yhteystiedot: Sirpa Ihanus +358 44 7415716 Yritys: Kahvila Wanha Postitalo Nilsiäntie 76, 73300 Nilsiä www.wanhapostitalo.fi Perustamisvuosi:

Lisätiedot

VANTONTIE 166, RAISIO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VANTONTIE 166, RAISIO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VANTONTIE 166, RAISIO MYYNTIESITE RAISIO, MAATILA 2 4h+tupak+kph/khh+s+ph+talli+pihatto+ratsastuskenttä, 136 m, 498 000 Vastaava välittäjä Johanna Willberg MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LKV, PARTNER, KAUPANVAHVISTAJA

Lisätiedot

PIHAPIIRI SUOMALAISTEN PIHARAKENNUKSET. www.kimara.fi 1

PIHAPIIRI SUOMALAISTEN PIHARAKENNUKSET. www.kimara.fi 1 www.kimara.fi 1 Kimara mallisto on laajentunut kattamaan myös hieman kevyemmistä hirsistä toteutetut piharakennukset. Tyylikkäät ja laadukkaat rakennukset on suunniteltu nimenomaan isompien Kimara rakennusten

Lisätiedot

HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2

HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2 HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2 RANTATALON TUNNELMAA valoisassa kodissa Lounatuuli edustaa New England -tyyppistä arkkitehtuuria, joka vie ajatukset merelle ja rannalle, vaikka kotisi olisi keskellä

Lisätiedot

KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE TURKU, OMAKOTITALO 2 5h, avok, 2 x kph, s, khh, erill.wc, 2 x las.parveke, autok., 198 m, 419 000 Vastaava välittäjä Ismo Aaltonen MYYNTINEUVOTTELIJA, KED, PARTNER

Lisätiedot

PAREMPAA TYÖPÄIVÄÄ ENTISTÄ VIIHTYISÄMMÄSSÄ YMPÄRISTÖSSÄ.

PAREMPAA TYÖPÄIVÄÄ ENTISTÄ VIIHTYISÄMMÄSSÄ YMPÄRISTÖSSÄ. E N S I M M Ä I N E N SY N T Y I U U D E L L E E N. PAREMPAA TYÖPÄIVÄÄ ENTISTÄ VIIHTYISÄMMÄSSÄ YMPÄRISTÖSSÄ. 5 TOIMISTOTALOA LÄHES 1000 PYSÄKÖINTIPAIKKAA ERINOMAINEN SIJAINTI TAPIOLASSA VIIHTYISÄ, SKANDINAAVINEN

Lisätiedot

Moision Taide ja Pitokartano Oy

Moision Taide ja Pitokartano Oy Moision Taide ja Pitokartano Oy Moisiontie 163, 45120 Elimäki, Kouvola 120 300 120 Tasalattia 1000m2m² Max hlö Seisten Istuen Tilan tyyppi Pinta-ala Talonpojan joulupöytä kaksi yhden hinnalla Moision Kartano

Lisätiedot

Kokouspalvelut vaihtoehdot ja hinnasto

Kokouspalvelut vaihtoehdot ja hinnasto Kokouspalvelut vaihtoehdot ja hinnasto Länsi-Suomen opistolla tilaisuudet onnistuvat. JÄRJESTÄ KOKOUS OPISTON TILOISSA Viihtyisät tilat historiallisessa rakennuksessa sekä luonnonkaunis ympäristö sopivat

Lisätiedot

18 JAN SEDERHOLMIN SIJOITTAMAA REIKÄÄ, JA SE ON VASTA ALKUA. KÄÄNNÄ SIVUA JA NÄE LISÄÄ.

18 JAN SEDERHOLMIN SIJOITTAMAA REIKÄÄ, JA SE ON VASTA ALKUA. KÄÄNNÄ SIVUA JA NÄE LISÄÄ. 18 JAN SEDERHOLMIN SIJOITTAMAA REIKÄÄ, JA SE ON VASTA ALKUA. KÄÄNNÄ SIVUA JA NÄE LISÄÄ. PARAS PALVELU 2007 GOLF DIGEST -LEHTI PAY & PLAY PREMIUM Minämäki Aura Masku Naantali Kultaranta Golf Turku Sauvo

Lisätiedot

H O T E L L I H E I M A R I

H O T E L L I H E I M A R I -- RANTASAUNA - KERHOLAN SAUNA - AURALA-HUVILAN SAUNA -- Tervetuloa saunomaan Saimaan rannalle! Heimarin upeassa ympäristössä pääset nauttimaan Suomen luonnosta ja Saimaasta. Saunatilat ovat tarkoitettu

Lisätiedot

Porrastetut. Kuvassa Törmäpääsky 120. Törmäpääsky

Porrastetut. Kuvassa Törmäpääsky 120. Törmäpääsky Porrastetut Kuvassa Törmäpääsky 120 Törmäpääsky 20 Suunnittelimme sinulle selkeän ja toimivan kodin. Törmäpääsky on tulvillaan valoa aamusta iltaan. Sen olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat viihtyisän

Lisätiedot

Meillä nautit aina aidosti niin ruoasta kuin tunnelmasta. Askonalue kasvaa ja kehittyy TERVETULOA TUTUSTUMAAN TÄYSIN UUTEEN RAVINTOLA- MAAILMAAN!

Meillä nautit aina aidosti niin ruoasta kuin tunnelmasta. Askonalue kasvaa ja kehittyy TERVETULOA TUTUSTUMAAN TÄYSIN UUTEEN RAVINTOLA- MAAILMAAN! TERVETULOA TUTUSTUMAAN TÄYSIN UUTEEN RAVINTOLA- MAAILMAAN! Meillä nautit aina aidosti niin ruoasta kuin tunnelmasta Ravintolamme sijaitsee Askonalueen sydämessä, Askotalossa. Niin alue kuin itse talo ovat

Lisätiedot

Loma-asunnot. Sinua varten tehty

Loma-asunnot. Sinua varten tehty Loma-asunnot Tehdään yhdessä unelmiesi loma-asunto Oletko suunnittelemassa unelmiesi loma-asunnon hankkimista? Valintaasi helpottamaan olemme koonneet uuteen kuvastoomme loma-asuntojemme suosikkimalleja,

Lisätiedot

LINNANKATU 34, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

LINNANKATU 34, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. LINNANKATU 34, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO 2 4h+k+vh+kh+kph+s+erill.wc+las.p., 182 m, 719 000 Vastaava välittäjä Kaarina Nikkanen MYYNTINEUVOTTELIJA, KiAT, PARTNER 040 053 2642 kaarina@bolkv.fi

Lisätiedot

Monta syytä juhlia Kaisankodissa!

Monta syytä juhlia Kaisankodissa! Monta syytä juhlia Kaisankodissa! Kartanokylpylä Kaisankoti tarjoaa upeat puitteet viettää pieniä ja suuria juhlia, kuten syntymäpäiviä, häitä, ristiäisiä, vuosijuhlia, suku- ja yritysjuhlia, rippi- ja

Lisätiedot

Sisällys: CITY 130... 4 CITY 140... 6 CITY 164... 8 CITY 180... 10

Sisällys: CITY 130... 4 CITY 140... 6 CITY 164... 8 CITY 180... 10 MALLISTO CITY 2 HB Kivitalojen kivitalomallisto on syntynyt tarpeista kehittää kivitalokonsepti, joka vastaa suomalaisen perheen tarpeita hyvin suunnitellusta, energia- ja kustannustehokkaasta sekä sopivan

Lisätiedot

VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE KAARINA, RIVITALO 2 5h+k+kph+s+vh+2erill.wc+2v+lasitettu patio, 103 m, 207 000 Vastaava välittäjä Kaarina Nikkanen MYYNTINEUVOTTELIJA, KiAT, PARTNER 040 053 2642 kaarina@bolkv.fi

Lisätiedot

UNICA Kunnon kotiruokaa puhtaista raaka-aineista

UNICA Kunnon kotiruokaa puhtaista raaka-aineista S YÖMÄÄN! 2 UNICA Kunnon kotiruokaa puhtaista raaka-aineista Unican ravintolat valmistavat hyvää tekevää lounasta joka päivä niin opiskelijoille kuin oppilaitosten ja yritysten henkilöstölle. Asiakkaamme

Lisätiedot

MERIKATU 13, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

MERIKATU 13, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. MERIKATU 13, HELSINKI MYYNTIESITE HELSINKI, KERROSTALO 2 4h+k+kph+wc+las.p+2at., 193 m, 2 360 000 Vastaava välittäjä Matias Von Schantz Myyntineuvottelija, Partner 0500 870872 matias@bolkv.fi Harvinaisuus!

Lisätiedot

UNTOLANKATU 7, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

UNTOLANKATU 7, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. UNTOLANKATU 7, TURKU MYYNTIESITE TURKU, OMAKOTITALO 2 4-5h, k, kph, s, takkah., 2 x wc, vh, kuisti, 210 m, 264 000 Vastaava välittäjä Ismo Aaltonen MYYNTINEUVOTTELIJA, KED, PARTNER 050 554 3642 ismo@bolkv.fi

Lisätiedot

Hinnat alkaen 01.01.2011 31.12.2011 Ilmoitamme tilojemme vuoden 2011 vuokrahinnat mahdollisimman pian.

Hinnat alkaen 01.01.2011 31.12.2011 Ilmoitamme tilojemme vuoden 2011 vuokrahinnat mahdollisimman pian. Tervetuloa juhlimaan täysin uusiin juhla- ja edustustiloihin Helsingin Salmisaareen! Annin Juhlapalvelu rakennuttaa yhteistyössä YIT:n kanssa Helsingin Salmisaareen (os. Energiakatu 5) täysin uusia juhla-

Lisätiedot

KOTKAN SATAMATALOT OY TOIMITILAT SATAMAN YTIMESSÄ

KOTKAN SATAMATALOT OY TOIMITILAT SATAMAN YTIMESSÄ KOTKAN SATAMATALOT OY TOIMITILAT SATAMAN YTIMESSÄ TILAT PARHAIMMALTA PAIKALTA MONENLAISIA MAHDOLLISUUKSIA HaminaKotkan satama yritys- ja logistiikka-alueineen tarjoaa dynaamisen, monipuolisen sekä logistisesti

Lisätiedot

VÄLJÄNTIE 370, LIETO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VÄLJÄNTIE 370, LIETO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VÄLJÄNTIE 370, LIETO MYYNTIESITE LIETO, OMAKOTITALO 2 4h+k+tkh+khh+kph/wc+erill.wc+s+terassi, 180 m, 295 000 Vastaava välittäjä Karoliina Siikarla KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ LKV, KiAT, PARTNER 040 571 4250 karoliina@bolkv.fi

Lisätiedot

98,0 m², 3h+k+s+autotalli,

98,0 m², 3h+k+s+autotalli, Kohteen ilmoittaja Nimi: Sari Järvinen Puh: 044 3181828 Vihdoin Kotona LKV Oy - Äntligen Hemma AFM Ab Vaasanpuistikko 6 65100 Vaasa Puh: +358407036603 Suositulla Korkeamäen alueella sopivan kokoinen koti

Lisätiedot

Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä.

Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä. Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2 Helsinki-Vantaa lentokenttä Koivukylänväylä Koivukylä Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2 rakennetaan Simonkylän alueelle Vantaalle

Lisätiedot

Komeat puitteet rennolle tapahtumalle

Komeat puitteet rennolle tapahtumalle Bodomin kartanon väki toivottaa sinut tervetulleeksi! Master Golf toimii Bodom-järven rannalla, historiallisen Bodomin kartanon ympärillä, Espoossa. Yhtiö on perustettu vuonna 1987 ja sillä on kaksi erilaista

Lisätiedot

Nuorisokeskus Anjala on yksi kymmenestä opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta ja valvomasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta.

Nuorisokeskus Anjala on yksi kymmenestä opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta ja valvomasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. on yksi kymmenestä opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta ja valvomasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. n elämyksellinen, turvallinen ja luonnonläheinen kartano- ja joenrantamiljöö sijaitsee

Lisätiedot

CO 2. GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto. Paremman tulevaisuuden koteja

CO 2. GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto. Paremman tulevaisuuden koteja CO 2 GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto KOMBI 120 Kompakti yksikerroksinen ekotalo suuntaan katseensa huomiseen. Rakennuksen pinnat voidaan varustella aurinkopaneelein, jolloin se on valmis

Lisätiedot

Esteettömyysopas Hirvijärven leirikeskus osoite: Hirvijärventie 760.

Esteettömyysopas Hirvijärven leirikeskus osoite: Hirvijärventie 760. Elokuu 2013 Esteettömyysopas Hirvijärven leirikeskus Hirvijärven leirikeskus sijaitsee 13 kilometriä Riihimäen keskustasta lounaaseen, osoite: Hirvijärventie 760. Leirikeskuksessa on kolme rakennusta:

Lisätiedot

Maisemanvaihdos. piristää. Ryhmä- ja kokousmatkat talvi & kevät 2016. Ryhmäetu. Sormisyötäviä ja vihershotteja. Tutustu kokoustiloihin etukäteen

Maisemanvaihdos. piristää. Ryhmä- ja kokousmatkat talvi & kevät 2016. Ryhmäetu. Sormisyötäviä ja vihershotteja. Tutustu kokoustiloihin etukäteen Ryhmäetu Kun varaat kokous- tai ryhmämatkan vähintään 20 hengelle. Kysy lisää! Maisemanvaihdos piristää Ryhmä- ja kokousmatkat talvi & kevät 2016 Sormisyötäviä ja vihershotteja Laajensimme kokoustarjoiluja.

Lisätiedot

Tervetuloa Kuopioon! Puijo Kuopio Finland

Tervetuloa Kuopioon! Puijo Kuopio Finland Tervetuloa Kuopioon! Puijo Kuopio Finland Puijon Torni Puijon Torni on maamerkki, joka Kuopioon saavuttaessa erottuu jo kaukaa. Se sijaitsee keskellä kaupunkia vain parin kilometrin päässä kuuluisasta

Lisätiedot

Tervetuloa juhlaan kanssamme. Kokous- ja juhlatarjoilut

Tervetuloa juhlaan kanssamme. Kokous- ja juhlatarjoilut Tervetuloa juhlaan kanssamme Kokous- ja juhlatarjoilut JUHLIEN JA KOKOUSTEN AMMATTILAINEN Olemme kokousten ja juhlien järjestämisen huippuammattilaisia, ja olemme mielellämme apunasi kaikissa tilaisuuksissa

Lisätiedot

Leppoisaa lomaa Luistokkaassa

Leppoisaa lomaa Luistokkaassa Leppoisaa lomaa Luistokkaassa Jämin loistomaisemissa KEVÄÄLLÄ KESÄLLÄ SYKSYLLÄ TALVELLA Me haluamme Sinun hymyilevän, rentoutuvan ja nauttivan. Jo muutama päivä täällä lataa Sinuun valoa ja virtaa. Siksi

Lisätiedot

Täydellinen loma Lapissa

Täydellinen loma Lapissa Täydellinen loma Lapissa Ainutlaatuinen palvelukonsepti kokoaa saman katon alle kaksi viihtyisää ja tasokasta hotellia sekä Kokousja kongressi keskus Levi Summitin palveluineen ja näyttelyineen. Suomen

Lisätiedot

Koti Koskelassa kaikki on lähellä

Koti Koskelassa kaikki on lähellä Koti Koskelassa kaikki on lähellä Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Emäpuuntielle Koskelaan, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä. Yliopistoon,

Lisätiedot

VILLA FELIX VALMIS KOKONAISUUS MAJOITUS- JA RAVINTOLATOIMINTAAN TAI HOIVAPALVELUJEN TUOTTAMISEEN

VILLA FELIX VALMIS KOKONAISUUS MAJOITUS- JA RAVINTOLATOIMINTAAN TAI HOIVAPALVELUJEN TUOTTAMISEEN 1 VILLA FELIX Felixionat Oy:n konkurssipesä myy kartanomaisen majoitus- / ravintolakiinteistön Västanfjärdissä Kemiönsaaren kunnassa. Osoite: Vestanvikintie 95, 25830 Västänfjärd VALMIS KOKONAISUUS MAJOITUS-

Lisätiedot

KAJAANIN KAMPUS PUUTYÖRAKENNUS SEMINAARINKATU 2

KAJAANIN KAMPUS PUUTYÖRAKENNUS SEMINAARINKATU 2 KAJAANIN KAMPUS PUUTYÖRAKENNUS SEMINAARINKATU 2 2 Yrittäjän Kajaani Kajaani on kehittyvä yrityskaupunki sekä vireä kulttuuri- ja urheilukaupunki. Se on valittu suurista kaupungeista ja maakuntakeskuksista

Lisätiedot

muuramistonheikki Tyylikäs koti historiallisessa ympäristössä aivan keskustan tuntumassa! Taiteilijan näkemys kohteesta. Taitelijan näkemys kohteesta.

muuramistonheikki Tyylikäs koti historiallisessa ympäristössä aivan keskustan tuntumassa! Taiteilijan näkemys kohteesta. Taitelijan näkemys kohteesta. muuramistonheii Tyyliäs oti historiallisessa ympäristössä aivan esustan tuntumassa! Taitelijan näemys ohteesta. Taiteilijan näemys ohteesta. As Oy Kouvolan Muuramistonheii Huolettoman tyyliästä asumista!

Lisätiedot

Kouvolan seudun ABC-asemat

Kouvolan seudun ABC-asemat Nykyään ABC on S-ryhmän ketju, joka on sekä matkailijan viihtyisä taukopaikka että lähiseudun asukkaan päivittäisiä palveluja tarjoava palvelukeskus. ABC-ketjuun kuuluu ABC-palveluasemia, ABC-automaattiasemia

Lisätiedot

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE NAANTALI, KERROSTALO 3h+kt+s+ph/khh+wc+vh+las.terassi+v+ak, 84 m, 314 000 Vastaava välittäjä Johanna Willberg MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LKV, PARTNER, KAUPANVAHVISTAJA 040 041 048

Lisätiedot

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN 22. 25.04.2020 Kevään ryhmämatkamme suuntautuu Slovenian pääkaupunkiin, sympaattiseen Ljubljanaan. Lähde mukaan kokemaan uusi, upea ja raikas kaupunkikohde, sen historia

Lisätiedot

Loma-asunnot Panzano in Chianti ja lähialueet

Loma-asunnot Panzano in Chianti ja lähialueet Loma-asunnot Panzano in Chianti ja lähialueet Panzano in Chianti, Toscana, Italia Viehättävä Toscanan kukkulakaupunki, joka sijaitsee Chianti Classicon sydämessä, täsmälleen puolessa välissä Firenzestä

Lisätiedot

Navigoi Porvoo Toursin maailmaan!

Navigoi Porvoo Toursin maailmaan! Navigoi Porvoo Toursin maailmaan! Kongressimessut 1.-2.4.2009 BP 1 Mitä et vielä tiennyt? - Kartanorikkain alue - Kokous tai juhla yksityisessä ranta-aitassa - Parhaimmat ravintolat Porvoossa - Haikon

Lisätiedot

Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta

Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Syväkiventielle Knuutilankankaalle, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä.

Lisätiedot

HELMI-vapaa-ajantalot 2007. Unelmista tehty

HELMI-vapaa-ajantalot 2007. Unelmista tehty HELMI-vapaa-ajantalot 2007 Unelmista tehty 21 Helmi Sisällysluettelo Helmi 68..... s. 4 Helmi 99.... s. 14 UUTUUS Helmi 69..... s. 6 Helmi 111... s. 16 Helmi 63..... s. 8 Kärkimallit.......s. 18 Toimitussisällöt...s.

Lisätiedot

Kansainvälinen työssäoppiminen 8.11. - 20.12.2013 AlftaQuren, Alfta, Ruotsi Mirella Ohvo Ma13

Kansainvälinen työssäoppiminen 8.11. - 20.12.2013 AlftaQuren, Alfta, Ruotsi Mirella Ohvo Ma13 Kansainvälinen työssäoppiminen 8.11. - 20.12.2013 AlftaQuren, Alfta, Ruotsi Mirella Ohvo Ma13 Halusin lähteä ulkomaille työssäoppimaan sekä tutustumaan pieneksi aikaa toiseen maahan ja kulttuuriin. Kuusi

Lisätiedot

KAARELANTIE 6A, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KAARELANTIE 6A, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KAARELANTIE 6A, HELSINKI MYYNTIESITE HELSINKI, RIVITALO 2 5h+k+2 kph+s+wc, 131 m, 447 000 Vastaava välittäjä Nina Lampinen Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner 0400 943258 nina@bolkv.fi Tässä asunnossa on

Lisätiedot

Tarjoamme senioreille itsenäistä asumista, yhteisökoteja, palvelua ja terveyslomaa

Tarjoamme senioreille itsenäistä asumista, yhteisökoteja, palvelua ja terveyslomaa Tarjoamme senioreille itsenäistä asumista, yhteisökoteja, palvelua ja terveyslomaa Ainutlaatuista asumista Jyllin Kodit tarjoaa mahdollisuudet elinikäiseen asumiseen ja rentouttavaan terveyslomailuun Ikaalisten

Lisätiedot

Villa Concerto kokous-, edustus- ja lomahuvila

Villa Concerto kokous-, edustus- ja lomahuvila Villa Concerto kokous-, edustus- ja lomahuvila Nuotanperä 12, 45160 Kouvola 40 40 30 Tasalattia 365m² Max hlö Seisten Istuen Tilan tyyppi Pinta-ala VILLA CONCERTO Kouvolassa sijaitseva yksityinen edustushuvila

Lisätiedot

YRITTÄJÄ KAIKKI IRTI ISOSTA KIRJASTA!

YRITTÄJÄ KAIKKI IRTI ISOSTA KIRJASTA! YRITTÄJÄ KAIKKI IRTI ISOSTA KIRJASTA! VAPAA-AIKA YRITYSPALVELUT MAINOSTAMINEN Vierailemme Ison Kirjan leirintäalueella joka vuosi, usein asuntovaunulla. Pari vuotta sitten vuokrasimme myös suuren mökin

Lisätiedot

Käpylän elävä keskipiste

Käpylän elävä keskipiste Käpylän elävä keskipiste Käpylän elävä keskus Hiekkakivellä päällystetty rakennus on 1980-luvun tyylin ja Helmer Stenrosin arkkitehtuurin komea toteutus, talo, joka jää mieleen. Mäkelänkatu 91 rakennettiin

Lisätiedot

tuhansia tilaisuuksia

tuhansia tilaisuuksia tuhansia tilaisuuksia TESC Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Tampereen Messu- ja Urheilukeskus (TESC)...2 Hallit... 4 Uusi E-halli... 6 Kokous- ja seminaaritilat... 8 Sijainti kartalla... 9 Fouga / Tuisku

Lisätiedot

PEHKUBAARI. Jalalla koreasti Tervetuloa hyvälle mielelle. Pehkun Ruska Afterski la 18.10. Vapaa pääsy. Tarkemmat tiedot: www.liinamaapalvelut.

PEHKUBAARI. Jalalla koreasti Tervetuloa hyvälle mielelle. Pehkun Ruska Afterski la 18.10. Vapaa pääsy. Tarkemmat tiedot: www.liinamaapalvelut. Huipulla palvellaan Pihkassa Pehkuun Pehku on persoonallinen maisemaravintola Tahkon huipulla. Upeilla näkymillä ja rennolla tunnelmalla varusteltu Pehku palvelee tänä kesänä sopimuksen mukaan. Olipa kyseessä

Lisätiedot

KymiSun. Tervetuloa retkillemme luontoon, kulttuuriin, historiaan ja ihmiseen.

KymiSun. Tervetuloa retkillemme luontoon, kulttuuriin, historiaan ja ihmiseen. tarjoaa unohtumattomia elämyksiä veneretkillä yrityksille, ryhmille ja yhteisöille. Kymijoen historiaretkillä, Verlan kirkkailla vesillä ja Unescon Maailmanperintökohteessa, sekä Repoveden erämaiden siimeksessä.

Lisätiedot

TESC Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

TESC Tampereen Messu- ja Urheilukeskus tuhansia tilaisuuksia TESC Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Tampereen Messu- ja Urheilukeskus (TESC)...2 Hallit... 3 Kokous-, VIP- ja seminaaritilat... 4 Sijainti kartalla... 5 Fouga / Tuisku / Viima...

Lisätiedot

Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa.

Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa. ASUNTO JA ASUMINEN ASUMINEN 1. Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa. 2. Missä kaupungissa sinä asut? Asun Lahdessa.

Lisätiedot

CO 2. GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto. Paremman tulevaisuuden koteja

CO 2. GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto. Paremman tulevaisuuden koteja CO 2 GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto KOMBI 144 Kaksikerroksinen puutalo on perinyt ulkomuotonsa perinteiseltä rintamamiestalolta. Lopputulos on silti moderni ja suunniteltu vastaamaan

Lisätiedot

KOKOUS. Pohjois-Savon Sokos hotelleissa!

KOKOUS. Pohjois-Savon Sokos hotelleissa! KOKOUS Pohjois-Savon Sokos hotelleissa! 1 KUOPIOON KÄY TIE Original Sokos Hotel Puijonsarvi on niin kaupunkilomailuun kuin työ- ja kokousmatkailijalle sopiva. Monipuolinen ja viihtyisä palvelukokonaisuus

Lisätiedot

nuottaniemen portti, ESPOO

nuottaniemen portti, ESPOO AUNTO OY nuottaniemen portti, EOO Etuniementie 3, 02230 EOO 10.9.2013 ENNAKKOMARKKINOINTI KUVAA IARYTIÖ NUOTTANIEMEN UITO. TAITEILIJAN NÄKEMY. arasta mahdollista arkea loistavien yhteyksien, palveluiden

Lisätiedot