OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA"

Transkriptio

1 Kuopion kaupunki Kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut Asemakaavoitus OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA SAIRAALAKATU 4-8 / Hatsala ja 6 (Valkeisen sairaala ja Savonian kampusalue) ASEMAKAAVAN MUUTOS (työnumero 338, asia n:o 886 / 2012) (projektin asian n:o 13-87) ( , )

2 ALUEEN SIJAINTI SAIRAALAKATU 4-8 / HATSALA JA 6 (VALKEISEN SAIRAALA JA SAVONIAN KAMPUSALUE) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1 Suunnittelualue (tontit ja 6) sijaitsee Kuopion kaupungin ydinkeskustaan ruutukaava-alueen reunalla, noin 500 metriä torilta länteen, rajautuen Sairaala- ja Valkeisenkatuun sekä lännessä Valkeisen lammen puistoalueeseen. Kaava-alueen rajausta on laajennuttu siten, että siihen sisältyvät Valkeisenkatu Sairaalakadun risteyksestä Valkeisenlammen pohjukkaan asti sekä Sairaalakatu kokonaisuudessaan ja Valkeisenpuiston osia vesialueineen. MITÄ ON TEKEILLÄ Suunnittelualue sisältää Kuopion entisen lääninsairaalan alueen, jolla nykyisin sijaitsee Savonia-ammattikorkeakoulun kampusalue ja sen eteläpuolella kaupungin Valkeisen sairaala-alueen sekä Sairaalakadun ja osan Valkeisenkatua sekä alueita Valkeisenlammen puistosta. Sairaalakadun kehittäminen on tullut ajankohtaiseksi, koska Savonian kampusalueella nykyinen sairaanhoito-oppilaitoksen toiminta loppui asteittain kesään 2014 mennessä, minkä jälkeen rakennukset ovat jäävät käytännössä tyhjilleen. Lisäksi Kuopion kaupungin omistaman Valkeisen sairaalan toiminta on loppunut keväällä Valkeisen sairaala toimii tällä hetkellä eräänlaisena väistötilana vuoden 2017 loppuun asti. Suunnittelualueelle laaditaan asemakaavan muutos, jossa selvitetään korttelin tuleva maankäyttö ja täydennysrakentamismahdollisuudet. Alueella olevien kulttuurihistoriallisten arvojen vuoksi, asemakaavan perusratkaisua on etsitty asemakaavatyön alkuvaiheessa järjestetyn arkkitehtuurikilpailun avulla. KAAVOITUSTILANNE Kuopion seudun maakuntakaava on vahvistettu ympäristöministeriössä Maakuntakaavassa suunnittelualue on keskustatoimintojen aluetta (C-merkintä). Korttelin pohjoispuoli (Savonian tontti 6-5-6) kuuluu valtakunnallisesti merkittävään rakennussuojelualueeseen (Kuopion terveydenhuolto-oppilaitoksen rakennussuojelualue, SR ), jonka merkittävimmät osat ovat alueen vanhimmat rakennukset 1-4. Pohjois-Savon maakuntakaava 2030 on vahvistettu ympäristöministeriössä Kaavassa ei ole varsinaisesti suunnittelualueeseen kohdistuvia määräyksiä eikä siinä ole muutettu SR suojelualueeseen kohdistuvaa merkintää. Kaupunginvaltuuston hyväksymässä keskeisen kaupunkialueen yleiskaavassa alue on merkitty julkisten palvelujen ja hallinnon alueeksi (PY), jonne saa sijoitta liike- ja toimistorakennuksia sekä tuotanto- ja varastotiloja mutta ei päivittäistavaramyymälöitä.

3 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 2 Kuopion keskustan osayleiskaavaluonnoksessa ( ) alue vaihtoehtoisella käyttötarkoitusmerkinnällä julkisten palvelujen ja hallinnon alueeksi / kerrostalovaltainen asuntoalue PY/AK. Lisäksi alue on merkitty alueeksi, jolla on suojeluarvoja ja jonka rakentamisessa tulee ottaa huomioon alueen kulttuurihistoriallisesti arvokas luonne siten, että uudisrakentaminen rakennustavaltaan ja sijainniltaan sopeutuu olemassa olevaan rakennuskantaan ja ympäristöön. Kuopion keskustan osayleiskaavaluonnosta ei ole käsitelty julkisuudessa eikä sitä ole asetettu julkisesti nähtäville, joten Keskeinen kaupunkialueen yleiskaava ohjaa tätä kaavaa. Alueella on voimassa ympäristöministeriön vahvistama asemakaava, jossa tontti 6 on merkitty opetustoimintaa palvelevien rakennusten korttelialueeksi (YO-5), jolla on rakennusoikeutta k-m² (e=0.94) ja rakennusten suurin sallittu kerrosluku on kolme. Tontilla 6 on neljä suojeltua rakennusta ja tontin autopaikkanormi on 1ap/150 m2. Lisäksi tontilla on autopaikkanormin lievennys ap/sr, joka osoittaa, ettei kaavan autopaikkavaatimusta sovelleta rakennuslupaviranomaisen harkinnan mukaan kaavassa osoitettuihin säilytettäviin rakennuksiin. Tontti 5 (entinen tontti 4) on merkitty asemakaavassa sosiaalitointa ja terveydenhuoltoa palvelevien rakennusten korttelialueeksi (YS-7), jolla on rakennusoikeutta k-m² (e=0.65) ja rakennusten suurin sallittu kerrosluku on kolme. Tontilla on yksi suojeltu rakennus ja tontin autopaikkanormi on 1ap/150 m2. SUUNNITTELUALUEEN NYKYTILANNE Rakennettu ympäristö Suunnittelualue sijaitsee kaupunkikeskustassa ruutukaava-alueen reunalla Valkeisenlammen puistomaisemassa, vain noin 500 metriä Kuopion torilta; myös lähellä valtakunnallisesti arvostettua kasarmialuetta. Korttelilla on kaupunkikuvallisesti ja -rakenteellisesti eritysasema kaupunginteatterin teatteriaukion naapurina ja Sairaalakadun varren ilmeen luojana. Korttelin rakennukset myös muodostavat hienoja kadunpäätteitä ja niiden välistä avautuu näkymiä Valkeisenlammelle sekä puistoon. Tontilla ( ) sijaitsee neljä asemakaavalla suojeltua rakennusta, 1906 valmistunut lääninsairaalan kirurginen osasto, 1867 valmistunut vanha lääninsairaala, 1906 valmistunut talousrakennus, 1867 valmistunut asuinrakennus. Lisäksi tontilla sijaitsee yksi suojelematon vuonna 1993 valmistunut uudisrakennus. Lisäksi tontilla 6 on valtion asetuksella suojellut rakennukset (vanha sairaala kirurginen osasto, talousrakennus) sekä luokkaan varjeltava rakennus (asuintalo Sairaalakadun varressa). Tontilla ( ) sijaitsee yksi asemakaavalla suojeltu, vuonna 1906 valmistunut, rakennus sekä vaiheittain rakentunut Valkeisen sairaalakokonaisuus, joista vanhin, vuonna 1953 valmistunut osa, sijaitsee Sairaalakadun varressa. Uudisosa on rakennettu vuonna Lisäksi tontilla sijaitsee vuonna 1925 valmistunut entinen ruumishuone.

4 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 3 Luonnonympäristö Suunnittelualueen läheisyydessä, Valkeisenlammen ympäristössä, sijaitsee joukko rakennuksia, joista arvokkaimmat ovat pohjoispäässä olevat kaupunginteatteri, vanhainkoti, Niiralan koulu, Niiralan kulman ensimmäinen vuokratalo ja sekä Ukkokoti Valkeisenlammen länsirannalla ja Alavan kirkko lammen etelärannalla. Kulttuurihistorialliset arvot sekä kaupunkirakenteelliset lähtökohdat asettavat kaava-alueella tapahtuvalle rakentamiselle korkeat kaupunkikuvalliset vaatimukset. Alueen viherympäristö kuuluu erottamattomasti Valkeisenlammen rakennettuun kulttuuriympäristön. Kilpailualue muodostaa viereisen Valkeisenlammen puiston kanssa yhtenäisen viheralueen, jolle leimaa-antavana on huomattava määrä arvokasta puustoa. Valkeisenlammen ympäristö on myös yksi Kuopion keskeisimmistä ulkoilu-, virkistys- ja tapahtumapaikoista. MITÄ VAIKUTUKSIA KAAVAHANKKEELLA ON Asemakaavan muutoksen keskeisimmät vaikutukset kohdistuvat alueen kulttuurihistoriallisiin arvoihin, kaupunkirakenteeseen ja kaupunki- ja maisemakuvaan sekä alueen liikenne- ja pysäköintijärjestelyihin. Vaikutuksia tutkitaan lähinnä asemakaavaprosessin rinnalla käytävän arkkitehtuurikilpailun avulla, jonka puitteessa alueelle on laadittu muun muassa rakennushistorialliset selvitykset. Kaupunkirakenteeseen ja kaupunki- ja maisemakuvaan sekä alueen liikenne- ja pysäköintijärjestelyihin liittyviä vaikutuksia selvitetään kilpailun arvioinnin yhteydessä. Lisäksi vaikutuksia tutkitaan viranomaisyhteistyön avulla eri sidosryhmien kanssa pidettävissä palaverisessa. Merkittävin vaikutus, joka tulee näkymään kaupunkikuvassa ja alueen kokonaisilmeessä, on kaava-hankkeen uudis- ja täydennysrakentamisella, jossa alueelle luodaan uudentyyppisiä asumiskokonaisuuksia ja uusia palveluita. Rakentaminen muuttaa alueen ja lähiympäristön kaupunkikuvaa. Alueelle tulevat uudet rakennusmassat vaikuttavat viereisten tonttien rakennuksista sekä Valkeisen lammen ympäristöön avautuviin näkymiin. Uusien asuntojen rakentamismahdollisuus on keskustan palvelujen säilymisen kannalta kuitenkin perusteltua ja vastaa asuntojen kysyntätilanteeseen. Toisaalta yritystilarakentamisen kehittäminen ydinkeskustassa edesauttaa palvelujen monipuolistumisessa ja keskustan säilymisessä elinvoimaisena. Lisäksi alueella on myös luontaisia kaupunkikuvan ja rankentelen kannalta täydennettäviä alueita. Kaavaprosessin aikana toteutetun arkkitehtuurikilpailun mukaisesti teatteriaukiota rajaava rakennus joudutaan purkamaan, mutta tämän tilalle tuleva rakennus on vähintään yhtä laadukas ja se elävöittää teatteriaukiota nykyistä rakennusta enemmän muun muassa aukiolle avautuvien liiketilojensa avulla. Alueen kulttuurihistoriallisiin arvoihin kohdistuvia vaikutuksia syntyy alueen täydennysrakentamisen lisäksi myös suojeltujen rakennusten uuden käyt-

5 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 4 tötarkoituksen myötä, joskin tällä ratkaisulla voidaan turvata ruutukaavakeskustan reuna-alueella olevan kulttuurihistoriallisesti arvokkaan rakennetun kokonaisuuden säilyminen. Hanke lisää jonkin verran liikennettä alueella. Hanke toteuttaa Kuopion kaupungin yritysstrategiaa monipuolistamalla ja lisäämällä kaupungin ruutukaava-alueelle ns. kivijalkayritysten tilatarjontaa. Hanke on Kuopion kaupungin ilmastopoliittisen ohjelman tavoitteiden mukainen, mahdollistamalla uutta asuin- ja palvelurakentamista olevien palvelujen ja kunnallistekniikan piiriin sekä kulttuurihistoriallisesti merkittävän rakennuskannan pysymisen kunnossa. Lisäksi kaavaehdotus on joukkoliikennekaupungin periaatteen mukainen, toteuttamalla asuin- ja palvelurakennetta olevien hyvien julkisten yhteyksien varaan. VIRANOMAISYHTEISTYÖ Ohjaavana viranomaisena on Pohjois-Savon ELY-keskuksen Ympäristö ja luonnonvarat -vastuualue, jolle osallinen voi MRL 64 :n perusteella esittää neuvottelun käymistä tämän OAS:n riittävyydestä, mikäli pitää neuvottelua tarpeellisena. Tähän osallistumis- ja arviointisuunnitelmaan kohdistuvia kannanottoja voi toimittaa kaupunkiympäristön palvelualueen asiakaspalveluun (valtuusto-virastotalon pääaula) tai suoraan kaupunkiympäristön suunnittelupalveluihin asemakaavoitukseen. Kaavatyöhön liittyvä valmisteluvaiheen viranomaisneuvottelu pidettiin Ehdotusvaiheen viranomaisneuvottelu pidetään elokuussa TARVITTAVAT SELVITYKSET JA VAIKUTUSARVIOINNIT Suunnittelualueen Savonian omistamalle tontille 6, joka on myös valtakunnallisesti merkittävää rakennettua kulttuuriympäristöä (RKY-aluetta) on laadittu rakennushistoriallinen selvitys. Kuopion kaupungin omistamalle Valkeisen sairaalan tontille 5 tehty rakennushistoriallinen selvitys valmistui Kaava-alueella sijaitsevista rakennuksista on laadittu kuntoarviot sekä tarkempia kuntotutkimuksia, joiden perusteella voidaan kaavatyön aikana määritellä säilyttämistä edellyttävät korjaukset sekä muut tarvittavat toimenpiteet. Kaava-alueelle on tehty myös puuston kunto- ja sijaintikartoitukset, sekä maanalaisten rakenteiden (muun muassa sodanajan sirpalesuojan) kartoitukset, jotka ovat myös kilpailun liitteenä. Kuopion kulttuuriympäristön strategia ja hoito-ohjeiden mukaan alue on osa kulttuurihistoriallisesti arvokasta Valkeisenlammen aluetta ja muodostaa kokonaisuuden. Kaavamuutoksen vaikutusalueena voidaankin pitää näin ollen koko Valkeisen lammen ympäristöä kuva 1.

6 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 5 Kuva 1. Ote Kuopion kulttuuriympäristö Strategia ja hoito-ohjeesta (kulttuurihistoriallisesti arvokas Valkeisenlammen alue). Alueella olevien kulttuurihistoriallisten arvojen vuoksi on asemakaavatyötä lähdetty tutkimaan arkkitehtuuri- ja tontinluovutuskilpailun avulla, joka järjestetään kaavatyön alkuvaiheessa ( ). Kaavatyön aikana ratkaistaan arkkitehtuuri- ja tontinluovutuskilpailun perusteella rakennusten säilyminen sekä alueelle mahdollinen toteuttavan uudisrakentaminen määrä, sisältö ja laatu. Tontilla 6 valtion on asetuksella suojeltu kolme rakennusta (vanha sairaala, kirurginen osasto ja talousrakennus), jotka ovat ehdottomasti suojeltavia sekä valtion asetuksella luokkaan varjeltava rakennus (asuintalo Sairaalakadun varressa). Kaikki edellä kuvatut neljä rakennusta ovat myös asemakaavalla suojeltuja. Tontilla 5 sijaitsee vuonna 1906 valmistunut rakennus, joka on suojeltu voimassa olevalla asemakaavalla. Tontilla 5 sijaitsevan ruumishuoneen sekä tontilla 6 sijaitsevan ja luvun alussa rakennetun (arkkitehti Pekka Pitkäsen suunnitteleman) rakennuksen arvottaminen tehdään kaavaprosessin aikana. KAAVOITUKSEN KULKU, ARVIOITU AIKATAULU JA PÄÄTÖKSENTEKO Asemakaavan muutostyö sisältyy vuoden 2014 kaavoituskatsaukseen. Kaupunkirakennelautakuntaa tiedotetaan kaavan vireilletulosta tammikuussa ja vireilletuloaineisto (osallistumis- ja arviointisuunnitelma) on sen jälkeen nähtävänä vireilletulokuulutuksen nähtävänäolon yhteydessä kaupunkiympäristön palvelualueen asiakaspalvelussa Suokatu 42 (valtuusto-

7 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 6 virastotalon pääaula) ja internetissä, jolloin siihen on voinut esittää mielipiteitä. Vireilletulosta tiedotettiin naapurikiinteistöjä kirjeellä. Asemakaavan muutostyön aikana toteutetaan alueelle arkkitehtuuri- ja tontinluovutuskilpailu ( ). Kilpailuehdotukset muodostavat samalla asemakaavan valmisteluaineiston. Valmisteluaineisto, joka sisälsi kilpailuehdotusten asemapiirrokset ja kaksi viistoilmakuvaa oli julkisesti nähtävillä ( ), jolloin siihen voi ottaa kantaa sekä esittää mielipiteitä. Kilpailun palkintolautakunta otti kilpailutöiden arvostelussa huomioon kaikki nähtävänolon aikana saapuneet mielipiteet ja kannanotot. Aineistoa esiteltiin nähtävänäolon aikana yleisötilaisuudessa Nähtävänolosta ja yleisötilaisuudesta tiedotetaan kuulutuksella ja naapurikiinteistöjä myös kirjeellä. Aineistosta jäljestettiin sidosryhmille lausuntokokous ( ) ja siitä pyydettiin tarvittavat lausunnot. Valmisteluaineistosta on neuvoteltu myös ELY-keskuksen Ympäristö ja luonnonvarat - vastuualueen kanssa. Alueen asemakaavan muutoksen osalta on tehty kaavoituksen käynnistämissopimus ja tonttien maanvuokrauksesta on tehty esisopimukset. Asemakaavan muutosehdotus valmistuu tavoiteaikataulun mukaan kesäkuussa Ehdotus käsitellään kaupunkirakennelautakunnassa ja asetetaan sen jälkeen julkisesti nähtäville 30 vuorokauden ajaksi, jolloin on tilaisuus mielipiteiden (muistutusten) esittämiseen. Ehdotuksesta pyydetään tarvittavat lausunnot. Tavoiteaikataulun mukaan kaupunginvaltuusto hyväksyy kaavaehdotuksen syksyllä Kaavan nähtävänäoloista kuulutetaan Kuopion Kaupunkilehdessä sekä kirjeellä mahdollisille ulkopaikkakuntalaisille maanomistajille ja niille, jotka ovat sitä pyytäneet. Lisäksi aineisto on nähtävänä internetissä Muistutuksen tehneille, jotka ovat ilmoittaneet osoitteensa, ilmoitetaan kunnan perusteltu kannanotto esitettyyn mielipiteeseen kaupunkirakennelautakunnan käsittelyn jälkeen. Kaavan nähtävänäoloista kuulutetaan Kuopion Kaupunkilehdessä (Nilsiän kaavat myös Pitäjäläisessä) sekä kirjeellä ulkopaikkakuntalaisille maanomistajille ja niille, jotka ovat sitä pyytäneet. Lisäksi aineisto on nähtävänä internetissä Muistutuksen tehneille, jotka ovat ilmoittaneet osoitteensa, ilmoitetaan kunnan perusteltu kannanotto esitettyyn mielipiteeseen kaupunkirakennelautakunnan käsittelyn jälkeen. Kaavatyö tehdään kaupunkiympäristön suunnittelupalveluissa asemakaavoituksessa, jossa työtä hoitaa kaavoitusarkkitehti Jouni Pekonen.

8 OSALLISET SAIRAALAKATU 4-8 / HATSALA JA 6 (VALKEISEN SAIRAALA JA SAVONIAN KAMPUSALUE) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 7 Kaavanmuutoksen hakija maanomistaja Savonia-ammattikorkeakoulun kuntayhtymä Viranomaiset Kuopion kaupunki: Konserniohjaus ja tilapalvelut Perusturvan ja terveydenhuollon palvelualueet Kulttuurihistoriallinen museo Strateginen maankäytön suunnittelu Kuopion Vesi Liikelaitos Kuopion Energia Liikelaitos Maaomaisuuden hallinta / Tonttipalveluyksikkö / Asuntotoimi Yrityspalvelu Pohjois-Savon pelastuslaitos / Aluepelastuslautakunta Kuopion alueellinen rakennusvalvonta / Kaupunkikuvatyöryhmä / Kuopion alueellinen rakennuslautakunta Kaupunkirakennelautakunta Ympäristönsuojelu / Ympäristölautakunta Muut viranomaiset: Pohjois-Savon ELY-keskus, Ympäristö ja luonnonvarat vastuualue Museovirasto (tiedoksi) Muut Alueen maan- ja kiinteistöjen omistajat Pohjois-Savon perinnepoliittisen yhdistys Naapurikiinteistöt Lähialueen asukkaat Kanta-Kuopion Seura Ry Kuopion kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys Ry DNA Oy TeliaSonera Finland Oyj Osallistumis- ja arviointisuunnitelmaa täydennetään tarvittaessa suunnittelun kuluessa. YHTEYSTIEDOT Asemakaavoitus: Asemakaavapäällikkö Martti Lätti puh: s-posti: martti.latti(at)kuopio.fi Suokatu 42, PL 1097, Kuopio Kaavoitusarkkitehti Jouni Pekonen puh: s-posti: jouni.pekonen(at)kuopio.fi

9 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 8 Suokatu 42, PL 1097, Kuopio Kunnallistekninen suunnittelu: Suunnittelupäällikkö Mervi Heiskanen puh: s-posti: mervi.heiskanen(at)kuopio.fi Suokatu 42, PL 1097, Kuopio Viher- ja virkistysaluesuunnittelu: vs. kaupunginpuutarhuri Sirpa Niemiunen puh: s-posti: erkki.oinonen(at)kuopio.fi Suokatu 42, PL 1097, Kuopio ELY-keskus, Ympäristö ja luonnonvarat -vastuualue: Ylitarkastaja Heli Ek puh: s-posti: heli.ek(at)ely-keskus.fi Kallanranta 11, PL 2000, Kuopio LIITTEET 1. Ote Kuopion seudun Maakuntakaavasta 2. Ote Kuopion keskeisen kaupunkialueen yleiskaavasta 3. Ote Kuopion keskustan osayleiskaavaluonnoksesta 4. Ote ajantasa-asemakaavasta

10 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 9 Liite 1: Ote Kuopion seudun Maakuntakaavasta

11 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 10 Liite 2: Ote Kuopion keskeisen kaupunkialueen yleiskaavasta

12 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 11 Liite 3: Ote Kuopion keskustan osayleiskaavaluonnoksesta

13 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 12 Liite 4: Ote ajantasa-asemakaavasta

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kuopion kaupunki Kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut Asemakaavoitus OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA SAIRAALAKATU 4-8 / Hatsala 6-5-5 ja 6 (Valkeisen sairaala ja Savonian kampusalue) ASEMAKAAVAN

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kuopion kaupunki Kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut Asemakaavoitus OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KELLOMÄEN PUUTARHA (työnumero 358, asian:o 2931/2015) ASEMAKAAVAN MUUTOS 15.4.2015 OSALLISTUMIS-

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kuopion kaupunki Kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut Asemakaavoitus OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA TULLIPORTINKATU 27, LASITALO (työnumero 314) ASEMAKAAVAN MUUTOS 27.5.2013 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA K KUOPION KAUPUNKI Tekninen virasto Kaavoitusosasto OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA TAIVAANPANKONTIE (-- JA ) (työn:o, kunnarin:o / 00) ASEMAKAAVAN MUUTOS 0 a Niuvantie Samoilijantie 0 Kuntokj Retkeilijäntie

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kuopion kaupunki Kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut Asemakaavoitus MINNA CANTHIN KATU (työnumero, /0) ASEMAKAAVAN MUUTOS 0..0 MINNA CANTHIN KATU ALUEEN SIJAINTI Suunnittelualue sijaitsee ruutukaavakeskustassa

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kuopion kaupunki Kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut Asemakaavoitus OSALLISTUIS- JA ARVIOINTISUUNNITELA ALJALAHDEN VENEVÄLITYS / SAONKATU JA (työnumero, asian:o / 0) ASEAKAAVAN UUTOS..0, 0..0 ALJALAHDEN

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kuopion kaupunki Kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut Asemakaavoitus OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MÄKIKADUN TUKIKOHTA (työnumero 348, asian:o 4536/2014) ASEMAKAAVAN MUUTOS 17.6.2014 OSALLISTUMIS-

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kuopion kaupunki Kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut Asemakaavoitus OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA JÄÄHALLIN YMPÄRISTÖN ASEMAKAAVAN MUUTOS (KUNTOLAAKSO) (työnumero 294, kunnari n:o 3252 / 2008)

Lisätiedot

KIVIRANTA, ASEMAKAAVAMUUTOS

KIVIRANTA, ASEMAKAAVAMUUTOS TORNION KAUPUNKI Tekniset palvelut Kaavoitus ja mittaus 25.2.2016 1(7) KIVIRANTA, ASEMAKAAVAMUUTOS 25.2.2016 Kuva 1: Kaavamuutosalueen sijainti ilmakuvassa TORNION KAUPUNKI Tekniset palvelut Kaavoitus

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kuopion kaupunki Kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut Asemakaavoitus OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KELLOMÄEN PUUTARHA (työnumero 358, asian:o 2931/2015) ASEMAKAAVAN MUUTOS 15.4.2015 / 15.6.2016

Lisätiedot

IVALON ASEMAKAAVAN LAAJENNUS; PUHAKANMUTKAN TEOLLISUUSALUE

IVALON ASEMAKAAVAN LAAJENNUS; PUHAKANMUTKAN TEOLLISUUSALUE IVALON ASEMAKAAVAN LAAJENNUS; PUHAKANMUTKAN TEOLLISUUSALUE OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Inarin kunta Tekninen osasto Pekka Junttila kaavoitusinsinööri 5.5.2014 Yleistä osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta

Lisätiedot

KOKKOLAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS KAAVOITUSPALVELUT KARLEBY STAD TEKNISKA SERVICECENTRET PLANLÄGGNINGSTJÄNSTER

KOKKOLAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS KAAVOITUSPALVELUT KARLEBY STAD TEKNISKA SERVICECENTRET PLANLÄGGNINGSTJÄNSTER KOKKOLAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS KAAVOITUSPALVELUT KARLEBY STAD TEKNISKA SERVICECENTRET PLANLÄGGNINGSTJÄNSTER ASEMAKAAVAMUUTOKSEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA TONTTI 272-2-1-10, ASUNTO

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS)

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Alue Asemakaavan muutos koskien Alavuden kaupungin Salmi 10. kaupunginosan korttelia 10046 ja siihen / Ympäristöpalvelut 20.10.2014 2 / 8 1 Osallistumis- ja

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kuopion kaupunki Kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut Asemakaavoitus OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA VEHMERSALMI KIRKONKYLÄ (työn:o 334, D360 3138/2012) ASEMAKAAVAN MUUTOS JA ASEMAKAAVA 30.10.2012

Lisätiedot

Asemakaavan muutos nro 002102, Kuninkaanmäki (97)

Asemakaavan muutos nro 002102, Kuninkaanmäki (97) Asemakaavan muutos nro 002102, Kuninkaanmäki (97) Maankäyttö- ja rakennuslain 63 mukainen OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Hakijat Vantaan kaupungin yrityspalvelut ja Kiint. Oy Mittatie 27 ovat 23.3.2010

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma. Kirkkotien asemakaavamuutos

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma. Kirkkotien asemakaavamuutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Kirkkotien asemakaavamuutos 1 Sisällys 1. Yleistä... 2 2. Suunnittelu alue... 2 3. Nykytilanne... 3 4. Kaavoitettava alue ja muutoksen tavoitteet... 3 5. Vireilletulo...

Lisätiedot

Ennen kaavaehdotuksen hyväksymistä kaupunki tekee maankäyttösopimuksen hakijoiden kanssa MRL 91 a ja b edellytysten mukaisesti.

Ennen kaavaehdotuksen hyväksymistä kaupunki tekee maankäyttösopimuksen hakijoiden kanssa MRL 91 a ja b edellytysten mukaisesti. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KAPERNAUMI KORTTELI 43 (OSA) TEKNIIKKAKESKUS Suunnittelualueen sijainti alue sijaitsee Seinäjoen kaupungin n korttelissa 43. Alue sijaitsee Ruukintien varressa Kaasumestarinkadun

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kuopion kaupunki Kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut Asemakaavoitus OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PRESIDENTINKADUN YMPÄRISTÖ (työnumero 351, asian:o 4148/2015) ASEMAKAAVAN MUUTOS 28.5.2015 OSALLISTUMIS-

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kuopion kaupunki Kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut Asemakaavoitus OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KARTTULANLAHDEN YMPÄRISTÖ (työnumero 373, asian:o 1906 / 2016) ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma L35 RAJAVARTIOSTONKATU, ASEMAKAAVAN MUUTOS. Lohjan kaupunki Ympäristötoimi Kaavoitus AO 18.11.2014, 24.2.

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma L35 RAJAVARTIOSTONKATU, ASEMAKAAVAN MUUTOS. Lohjan kaupunki Ympäristötoimi Kaavoitus AO 18.11.2014, 24.2. kuva Ida Fasching 2014 Lohjan kaupunki Ympäristötoimi Kaavoitus AO 18.11.2014, 24.2.2015 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma L35 RAJAVARTIOSTONKATU, ASEMAKAAVAN MUUTOS YMPÄRISTÖTOIMEN KAAVOITUKSEN YHTEYSTIEDOT

Lisätiedot

JALASJÄRVEN KUNTA KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSAKORTTELI 215. Vastaanottaja Jalasjärven kunta

JALASJÄRVEN KUNTA KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSAKORTTELI 215. Vastaanottaja Jalasjärven kunta Vastaanottaja Asiakirjatyyppi Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Päivämäärä JALASJÄRVEN KUNTA KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSAKORTTELI 215 JALASJÄRVEN KUNTA KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSAKORTTELI

Lisätiedot

3.11.2015. Maankäyttöpalvelut

3.11.2015. Maankäyttöpalvelut 1(5) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) (MRL 63 ) Maankäyttöpalvelut Asemakaavan muutos (2314) Asemantie 1-3 Asemakaavan muutos koskee 4. keskustan kaupunginosan rautatiealuetta. 3.11.2015 Osallistumis-

Lisätiedot

ASEMAKAAVAMUUTOKSEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Tontti 8-7-44, Kokkolan Terästalo Oy

ASEMAKAAVAMUUTOKSEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Tontti 8-7-44, Kokkolan Terästalo Oy KOKKOLAN KAUPUNKI KARLEBY STAD KAAVOITUSPALVELUT ASEMAKAAVAMUUTOKSEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Tontti 8-7-44, Kokkolan Terästalo Oy ASEMAKAAVAMUUTOSALUEEN LIKIMÄÄRÄINEN SIJAINTI ASEMAKAAVAMUUTOS

Lisätiedot

Nahkurintori. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 19.1.2012

Nahkurintori. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 19.1.2012 Anttilan kaupunginosan asemakaavan muutos, osat kortteleista 20 ja 21 sekä ympäröiviä katualueita Nahkurintori Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 19.1.2012 KAAVATYÖN TAVOITE Tavoitteena on laatia asemakaavanmuutos,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (1) Kaupunginvaltuusto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (1) Kaupunginvaltuusto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 232 17.8.2015 Kaupunkirakennelautakunta 109 10.6.2015 66 Asianro 886/10.02.03/2012 Asemakaavan muutosehdotus / Sairaalakatu 4-8 / Hatsala 6-5-5

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 19/ (1) Kaupunginhallitus

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 19/ (1) Kaupunginhallitus Kuopion kaupunki Pöytäkirja 19/2015 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 109 10.6.2015 232 Asianro 886/10.02.03/2012 Asemakaavan muutosehdotus / Sairaalakatu 4-8 / Hatsala 6-5-5 ja 6 (Valkeisen sairaala ja

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kuopion kaupunki Kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut Asemakaavoitus OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA LINJA-AUTOASEMAN YMPÄRISTÖ (työnumero 295, kunnari n:o 5214/2009, D360 919/2012) ASEMAKAAVAN

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 ASEMAKAAVAN MUUTOS 1. KAUPUNGINOSAN KORTTELI 10. 22.6.2010 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Kaavoituksen kohde: Rovaniemen kaupungin 1. kaupunginosan kortteli 10. Oheiselle kartalle on osoitettu

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA RKU Kuopion kaupunki Kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut Asemakaavoitus OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA JÄÄHALLIN YMPÄRISTÖ (työnumero 294, asian:o 3018 / 2012) ASEMAKAAVAN MUUTOS 4.10.2016 OSALLISTUMIS-

Lisätiedot

Maankäyttö- ja rakennuslain 63 mukainen OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA. Asemakaava nro 841000 Leppäkorpi 4E asemakaava

Maankäyttö- ja rakennuslain 63 mukainen OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA. Asemakaava nro 841000 Leppäkorpi 4E asemakaava Maankäyttö- ja rakennuslain 63 mukainen OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Asemakaava nro 841000 Leppäkorpi 4E asemakaava Suunnittelualue sijaitsee Leppäkorven kaupunginosassa, Harmaahylkeentien ja

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA SÄRKINIEMEN SRK-TALO JA SAMMALLAHDEN KENTTÄ (työnumero 368, asian:o 8467/2014) ASEMAKAAVAN MUUTOS

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA SÄRKINIEMEN SRK-TALO JA SAMMALLAHDEN KENTTÄ (työnumero 368, asian:o 8467/2014) ASEMAKAAVAN MUUTOS Kuopion kaupunki Kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut Asemakaavoitus OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA SÄRKINIEMEN SRK-TALO JA SAMMALLAHDEN KENTTÄ (työnumero 368, asian:o 8467/2014) ASEMAKAAVAN MUUTOS

Lisätiedot

ASEMAKAAVAMUUTOKSEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA HEINOLAN TYÖPAIKKA-ALUEEN ETELÄOSA JA KOPPISENTIE

ASEMAKAAVAMUUTOKSEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA HEINOLAN TYÖPAIKKA-ALUEEN ETELÄOSA JA KOPPISENTIE KOKKOLAN KAUPUNKI KARLEBY STAD KAAVOITUSPALVELUT ASEMAKAAVAMUUTOKSEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA HEINOLAN TYÖPAIKKA-ALUEEN ETELÄOSA JA KOPPISENTIE ASEMAKAAVATYÖN SUUNNITTELUALUE Kaupunginhallitus

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Alavuden kaupungin RITOLA 16. kaupunginosan kortteli 16005 ja siihen liittyvä suojaviheralue

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Alavuden kaupungin RITOLA 16. kaupunginosan kortteli 16005 ja siihen liittyvä suojaviheralue OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Alue Alavuden kaupungin RITOLA 16. kaupunginosan kortteli 16005 ja siihen liittyvä suojaviheralue / Ympäristöpalvelut 27.01.2015 2 1 n sisältö ja tarkoitus Maankäyttö-

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma s. 1 / 6 Alue 150713 Lippajärvi Asemakaavan muutos Asianumero 4737/10.02.03/2015 18.4.2016 Asemakaavan muutoksen tavoitteena on lisätä alueen rakennusoikeutta, nostaa kerroslukua ja sallia myös rivitalojen

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kuopion kaupunki Kaupunkisuunnittelupalvelut Asemakaavoitus 2-29, SNELLMANINKATU 25 (työnumero 23 (824), 7173/2016) ASEMAKAAVAN MUUTOS 2.3.2017 ALUEEN SIJAINTI MITÄ ON TEKEILLÄ KAAVOITUSTILANNE Suunnittelualue

Lisätiedot

Kerhomajankadun. kaavamuutos kaava nro 487 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTI- SUUNNITELMA. 16.11.2015, tark 25.1.2016

Kerhomajankadun. kaavamuutos kaava nro 487 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTI- SUUNNITELMA. 16.11.2015, tark 25.1.2016 16.11.2015, tark 25.1.2016 Kerhomajankadun kaavamuutos kaava nro 487 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTI- SUUNNITELMA V a l k e a k o s k e n k a u p u n k i K a u p u n k i s u u n n i t t e l u S ä ä k s m ä

Lisätiedot

ASEMAKAAVA 691/AKM MARJATIE Pyhättömän (13) kaupunginosan korttelin 31 tontit 3 ja 10 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1.9.

ASEMAKAAVA 691/AKM MARJATIE Pyhättömän (13) kaupunginosan korttelin 31 tontit 3 ja 10 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1.9. 691/AK LIITE 1 ASEMAKAAVA 691/AKM MARJATIE Pyhättömän (13) kaupunginosan korttelin 31 tontit 3 ja 10 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1.9.2015 1. SUUNNITTELUALUE Suunnittelualue sijaitsee Heinolan

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kuopion kaupunki Kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut Asemakaavoitus OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 22 SORSASALON ITÄOSA (työnumero xxx, asian:o 3452/2015) ASEMAKAAVA- JA ASEMAKAAVAN MUUTOS 7.5.2015

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 117 13.04.2015. 117 Asianro 3041/10.02.03/2012

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 117 13.04.2015. 117 Asianro 3041/10.02.03/2012 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 70 8.4.2015 117 Asianro 3041/10.02.03/2012 Asemakaavan muutosehdotus / Talo Oy Kuopion Tulliportinkatu 27 / Multimäki 4-8 tontti 3, 5

Lisätiedot

KURINRANNAN KAUPUNGINOSA (2), KORTTELI 38 JA PUISTOALUE ASEMAKAAVAN MUUTOS

KURINRANNAN KAUPUNGINOSA (2), KORTTELI 38 JA PUISTOALUE ASEMAKAAVAN MUUTOS Liite / Ymp.ltk 14.4.2015 / 25 KURINRANNAN KAUPUNGINOSA (2), KORTTELI 38 JA PUISTOALUE ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 14.4.2015 IKAALISTEN KAUPUNKI Kaavoitus- ja mittaustoimi

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Kaavoituksen kohde:

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Kaavoituksen kohde: TORNION KAUPUNKI Tekniset palvelut Kaavoitus ja mittaus 1(6) 22.10.2015 THUREVIKIN PAPPILA: Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Kaavoituksen kohde: Asemakaavan muutos koskee Tornion kaupungin 12. Palosaaren

Lisätiedot

KIPPAVUOREN ASEMAKAAVAN MUUTOS

KIPPAVUOREN ASEMAKAAVAN MUUTOS KEURUUN KAUPUNKI KIPPAVUOREN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 16.10.2015 Kaava-alueen ohjeellinen sijainti, kaava-alue rajattu punaisella. Sisältö 1 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMAN

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASEMAKAAVAMUUTOS KOKKOLAN PRISMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASEMAKAAVAMUUTOS KOKKOLAN PRISMA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASEMAKAAVAMUUTOS KOKKOLAN PRISMA Kokkolan kaupunki Tekninen palvelukeskus Kaupunkiympäristön vastuualue Kaavoituspalvelut PL 43, 67101 Kokkola Puh. (06) 828 9111 Faksi

Lisätiedot

TEKNIIKKAKESKUS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA. Asemakaavan muutos ja laajennus NURMO. Suunnittelualueen sijainti

TEKNIIKKAKESKUS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA. Asemakaavan muutos ja laajennus NURMO. Suunnittelualueen sijainti OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA NURMO TEKNIIKKAKESKUS Suunnittelualueen sijainti Asemakaavan muutosalue sijaitsee Seinäjoen kaupungin n kaupunginosassa kortteleissa 7077 ja maantie ja kaavoittamattomilla

Lisätiedot

ASEMAKAAVAMUUTOKSEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA TONTTI 120-61-3, RYTIRINNE 1

ASEMAKAAVAMUUTOKSEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA TONTTI 120-61-3, RYTIRINNE 1 KOKKOLAN KAUPUNKI KARLEBY STAD KAAVOITUSPALVELUT ASEMAKAAVAMUUTOKSEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA TONTTI 120-61-3, RYTIRINNE 1 ASEMAKAAVATYÖN SUUNNITTELUALUE KOKKOLAN KAUPUNKI KAAVOITUSPALVELUT

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kuopion kaupunki Kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut Asemakaavoitus MUSEO, KIRJASTO JA POSTITALO (työnumero 24 (825), 6776/2015) ASEMAKAAVAN MUUTOS 11.8.2017, 24.11.2017 ALUEEN SIJAINTI Suunnittelualue

Lisätiedot

GRAANIN RANNAN OSAYLEISKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

GRAANIN RANNAN OSAYLEISKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MIKKELIN KAUPUNKI tekninen toimi / kaupunkisuunnittelu PL 278, 50101 Mikkeli e-mail: etunimi.sukunimi@mikkeli.fi 0058 GRAANIN RANNAN OSAYLEISKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 3.10.2013

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kuopion kaupunki Kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut Asemakaavoitus OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KUOPIO KUMPUSAARI - HAAPANIEMI (työnumero 328,) ASEMAKAAVAN MUUTOS 29.3.2012 OSALLISTUMIS- JA

Lisätiedot

RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS

RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS PÄLKÄNEEN KUNTA, SAPPEEN KYLÄ RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS KOSKEE KORTTELEITA 8, 13, 14, 15, 16 JA 17 SEKÄ KORTTELIN 6 RAKENNUSPAIKKOJA 2 JA3, KORTTELIN 7 RAKENNUSPAIKKOJA 2, 3, 4,

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1.5.2008

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1.5.2008 Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1.5.2008 KAUPPI KORTTELIT 880 4 JA 881 26, 27 JA 28, TEISKONTIE 33 JA KUNTOKATU 4 (TAMK JA PIRAMK, LISÄRAKENTAMINEN) SEKÄ KATU-, PUISTOJA PYSÄKÖINTIALUETTA.

Lisätiedot

KROMITIE, ASEMAKAAVAMUUTOS

KROMITIE, ASEMAKAAVAMUUTOS TORNION KAUPUNKI Tekniset palvelut Kaavoitus ja mittaus 26.1.2016 1(7) KROMITIE, ASEMAKAAVAMUUTOS 26.1.2016 Kuva 1: Kaavamuutosalueen sijainti ilmakuvassa TORNION KAUPUNKI Tekniset palvelut Kaavoitus ja

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.9.2013

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.9.2013 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.9.2013 ÄHTÄRIN KAUPUNKI Mustikkavuoren asemakaavan muutos, OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Maankäyttö-ja rakennuslain 63 :n mukaan tulee kaavoitustyöhön sisällyttää

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelman sisällysluettelo

Osallistumis- ja arviointisuunnitelman sisällysluettelo Osallistumis- ja arviointisuunnitelman sisällysluettelo 0 YLEISTÄ... 2 1 SUUNNITTELUALUE... 2 2 SUUNNITTELUN LÄHTÖKOHDAT JA TAVOITTEET... 2 3 KAAVATILANNE... 2 4 MAANOMISTUS... 2 5 VAIKUTUSTEN ARVIOINTI...

Lisätiedot

Asemakaavan muutos (2304) Visatie 16-18

Asemakaavan muutos (2304) Visatie 16-18 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1(7) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) (MRL 63 ) Maankäyttöpalvelut 11.12.2014, päivitetty 1.6.2015 Asemakaavan muutos (2304) Visatie 16-18 Aloite Asemakaavan

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASEMAKAAVAN MUUTOS 1. KAUPUNGINOSAN KORTTELI 9

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASEMAKAAVAN MUUTOS 1. KAUPUNGINOSAN KORTTELI 9 KOKKOLAN KAUPUNKI KARLEBY STAD OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASEMAKAAVAN MUUTOS 1. KAUPUNGINOSAN KORTTELI 9 Kaavoituspalvelut 05.10.2011 ¹) Täydennetty 29.9.2015 PERUSTIEDOT ALOITE TAI ASEMAKAAVATYÖN

Lisätiedot

RAATIHUONEEN KORTTELI, ASEMAKAAVAMUUTOS

RAATIHUONEEN KORTTELI, ASEMAKAAVAMUUTOS TORNION KAUPUNKI Tekniset palvelut Kaavoitus ja mittaus 5.10.2018 1(6) RAATIHUONEEN KORTTELI, ASEMAKAAVAMUUTOS 5.10.2018 Kuva 1: Kaavamuutosalueen sijainti ilmakuvassa 2 Suunnittelualue Maankäyttö- ja

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma NURMEKSEN KAUPUNKI Laamilan 133 kaupunginosan osakorttelin nro 208 asemakaavamuutos (Entisen Laamilan koulun alue) Kuva 1: Kaavamuutoksen tarkastelualue Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Nurmeksen

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA VANHA VEISTÄMÖNTIE 37, HALKOKARI

ASEMAKAAVAN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA VANHA VEISTÄMÖNTIE 37, HALKOKARI KOKKOLAN KAUPUNKI KARLEBY STAD KAAVOITUSPALVELUT ASEMAKAAVAN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA VANHA VEISTÄMÖNTIE 37, HALKOKARI ASEMAKAAVATYÖN SUUNNITTELUALUE Markku Mattila ja Johanna Salminen ovat

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/2013 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 236 11.12.2013. 236 Asianro 2479/10.02.03/2012

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/2013 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 236 11.12.2013. 236 Asianro 2479/10.02.03/2012 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/2013 1 (1) 236 Asianro 2479/10.02.03/2012 Asemakaavan muutosehdotus / Puijonlaakson etelärinne / Puijonlaakso 12-73 tontit 1...9 Suunnittelujohtaja Tapio Räsänen Kaupunkiympäristön

Lisätiedot

SYVÄRINRANNAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

SYVÄRINRANNAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kuopion kaupunki 1/6 KUOPION KAUPUNKI SYVÄRINRANNAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. HANKEKUVAUS alue sijoittuu Tahkovuoren rinnealueen pohjoispuolelle Syvärin rannalle.

Lisätiedot

OSALLISTUMIS JA ARVIOINTISUUNNITELMA 16.6.2016

OSALLISTUMIS JA ARVIOINTISUUNNITELMA 16.6.2016 OSALLISTUMIS JA ARVIOINTISUUNNITELMA 16.6.2016 MARMORITIE 5 ASEMAKAAVAN MUUTOS JA TONTINJAKO NRO 002271 Tontin 92-23-17-4 omistajat hakevat asemakaavan muutosta 002271 (Marmoritie 5) korttelissa 23017.

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kuopion kaupunki Kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut Asemakaavoitus OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA TULLINKULMA JA RENGASTALO, MULTIMÄKI 4-10 JA 4-13-7 JA KATUALUEIDEN OSAT (työnumero 355, asian:o

Lisätiedot

LAPPIA 2: Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1(6) TORNION KAUPUNKI Tekniset palvelut Kaavoitus ja mittaus Kaavoituksen kohde:

LAPPIA 2: Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1(6) TORNION KAUPUNKI Tekniset palvelut Kaavoitus ja mittaus Kaavoituksen kohde: TORNION KAUPUNKI Tekniset palvelut Kaavoitus ja mittaus 21.10.2015 1(6) LAPPIA 2: Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Kaavoituksen kohde: Asemakaavan muutos koskee Tornion kaupungin 8. Suensaaren kaupunginosan

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kuopion kaupunki Kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut Asemakaavoitus OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA TAHKON JÄÄHALLI (työnumero 357, asian:o 5292 / 2014) ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVAMUUTOKSEN RAJAUS

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS)

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) VIRRANPUISTON YMPÄRISTÖ ASEMAKAAVAN MUUTOS, joka koskee Iisalmen kaupungin 5. kaupunginosan korttelia 80 (osa) ja puistoaluetta. Kaava-alue sijaitsee Iisalmen

Lisätiedot

Lepänkorvan silta kaavan muutos kaava nro 488 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTI- SUUNNITELMA 30.9.2015

Lepänkorvan silta kaavan muutos kaava nro 488 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTI- SUUNNITELMA 30.9.2015 30.9.2015 Lepänkorvan silta kaavan muutos kaava nro 488 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTI- SUUNNITELMA V a l k e a k o s k e n k a u p u n k i K a u p u n k i s u u n n i t t e l u S ä ä k s m ä e n t i e 2 3

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kuopion kaupunki Kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut Asemakaavoitus OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA VARASTOKATU 3-5, 1-37-1 JA -2 (työnumero 339, asian n:o 7592 / 2013) ASEMAKAAVAN MUUTOS OLEVA

Lisätiedot

Koisoniitty. Asemakaavan muutos nro osoitteessa Koisotie 8

Koisoniitty. Asemakaavan muutos nro osoitteessa Koisotie 8 Koisoniitty Asemakaavan muutos nro 002193 osoitteessa Koisotie 8 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma, 9.9.2013 Arvoisa vastaanottaja, Tämä asiakirja on maankäyttö- ja rakennuslain mukainen osallistumis-

Lisätiedot

Kormuniitty (Hevoshaan koulu) / Asemakaavan muutos nro 002226. Korttelit 94051 94302 94050, osa Kormuniitynpuistoa ja MP-alue

Kormuniitty (Hevoshaan koulu) / Asemakaavan muutos nro 002226. Korttelit 94051 94302 94050, osa Kormuniitynpuistoa ja MP-alue Mielipiteiden kuuleminen MRL 62 12.3.2014 Kormuniitty (Hevoshaan koulu) / Asemakaavan muutos nro 002226 Korttelit 94051 94302 94050, osa Kormuniitynpuistoa ja MP-alue Hakunila 94. kaupunginosa Kaupunkisuunnittelussa

Lisätiedot

OSALLISTUMIS JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 26.4.2016

OSALLISTUMIS JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 26.4.2016 OAS 1 (7) TUUSNIEMEN KUNTA KIRKONKYLÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS OSALLISTUMIS JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 26.4.2016 MIKÄ ON OSALLISTUMIS JA ARVIOINTISUUNNITELMA? Maankäyttö- ja rakennuslain 63

Lisätiedot

kortteli 516, tontti 22 Yliopistonkatu 23

kortteli 516, tontti 22 Yliopistonkatu 23 Rovaniemen kaupunki Yleiskaavan muutos kortteli 516, tontti 22 Yliopistonkatu 23 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 23.04.2013 ROVANIEMEN KAUPUNKI MAANKÄYTTÖ 2013 2 Suunnittelualue Suunnittelualue sijaitsee

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA HANGAKSEN PIENTALOALUE

ASEMAKAAVAN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA HANGAKSEN PIENTALOALUE KOKKOLAN KAUPUNKI KARLEBY STAD KAAVOITUSPALVELUT ASEMAKAAVAN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA HANGAKSEN PIENTALOALUE ASEMAKAAVATYÖN SUUNNITTELUALUE Aloite on Kokkolan kaupungin. Työn tavoitteena on

Lisätiedot

LAPUAN KAUPUNKI 8. LIUHTARIN KAUPUNGINOSA ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS KORTTELI 849 OAS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 18.3.

LAPUAN KAUPUNKI 8. LIUHTARIN KAUPUNGINOSA ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS KORTTELI 849 OAS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 18.3. LAPUAN KAUPUNKI 8. LIUHTARIN KAUPUNGINOSA ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS KORTTELI 849 OAS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 18.3.2014 18.3.2014 Lapuan kaupunki Maankäyttö- ja kiinteistöosasto Poutuntie

Lisätiedot

Suunnittelualue käsittää Äänejärven vesialueen ja sen kaupungin puolella sijaitsevan rantapuiston.

Suunnittelualue käsittää Äänejärven vesialueen ja sen kaupungin puolella sijaitsevan rantapuiston. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) 24.2.2014 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI ÄÄNEJÄRVEN RANTAPUISTON ASEMAKAAVA SUUNNITTELUALUE Suunnittelualueen sijainti ja rajaus Suunnittelualue käsittää Äänejärven

Lisätiedot

HAMINAN KAUPUNKI Tekninen toimi 4.10.2012

HAMINAN KAUPUNKI Tekninen toimi 4.10.2012 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 1(8) ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELIN 54 TONTEILLA 3 JA 4 (PURSIMIEHENKATU 3 JA 5) 1 SUUNNITTELUALUE Suunnittelualue sijaitsee Saviniemen kaupunginosassa korttelin

Lisätiedot

EURAJOEN KUNTA. Lapijoen päiväkodin asemakaavan muutos. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma. Työ: 25177

EURAJOEN KUNTA. Lapijoen päiväkodin asemakaavan muutos. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma. Työ: 25177 EURAJOEN KUNTA Lapijoen päiväkodin asemakaavan muutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Työ: 25177 Turussa 19.3.2012, tark. 5.6.2012, tark. 4.9.2012, tark. 9.11.2012 AIRIX Ympäristö Oy PL 669 20701

Lisätiedot

ONKKAALANTIEN LÄMPÖLAITOKSEN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELI 18 PÄLKÄNE, KUNTAKESKUS

ONKKAALANTIEN LÄMPÖLAITOKSEN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELI 18 PÄLKÄNE, KUNTAKESKUS ONKKAALANTIEN LÄMPÖLAITOKSEN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELI 18 PÄLKÄNE, KUNTAKESKUS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 12.11.2010 YHTEYSTIEDOT Pälkäneen kunta Osoite: Keskustie 1, 36600 Pälkäne Puh: 03-57911,

Lisätiedot

JOENSUU Rauanjärven ja ympäristön pienten vesistöjen rantaasemakaava

JOENSUU Rauanjärven ja ympäristön pienten vesistöjen rantaasemakaava FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 (7) JOENSUU Rauanjärven ja ympäristön pienten vesistöjen rantaasemakaava ja ranta-asemakaavan muutos, UPM-Kymmene Oyj Osallistumis-

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNKI Kaupunkisuunnittelukeskus Asemakaavayksikkö 14.10.2003 6034/503/2002. asemakaavan muutos, alue 132201

ESPOON KAUPUNKI Kaupunkisuunnittelukeskus Asemakaavayksikkö 14.10.2003 6034/503/2002. asemakaavan muutos, alue 132201 ESPOON KAUPUNKI Kaupunkisuunnittelukeskus Asemakaavayksikkö 14.10.2003 6034/503/2002 KILONPUISTO IA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. SUUNNITELMAN NIMI JA SUUNNITTELUALUE ASEMAKAAVA KILONPUISTO

Lisätiedot

KAUPUNKIRAKENNEPALVELUT-KAAVOITUS (4)

KAUPUNKIRAKENNEPALVELUT-KAAVOITUS (4) KAUPUNKIRAKENNEPALVELUT-KAAVOITUS 29.1.2019 1(4) HAUHON KIRKONKYLÄ ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELIN 12 TONTIT 5 JA 6 SEKÄ KORTTELIN 17 TONTTI 2 (kiinteistöt 109-449-4-185, 109-449-4-57, 109-449-6-143, 109-449-6-1,

Lisätiedot

Asemakaava ja asemakaavan muutos A-2653 Hennalan kasarmialue, Hennala (kaavan 2. vaihe)

Asemakaava ja asemakaavan muutos A-2653 Hennalan kasarmialue, Hennala (kaavan 2. vaihe) 1(5) Maankäyttö- ja rakennuslain 63 mukainen OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Asemakaava ja asemakaavan muutos A-2653 Hennalan kasarmialue, Hennala (kaavan 2. vaihe) ALOITE/HAKIJA Asemakaava

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 4/2015

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 4/2015 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 4/2015 TYÖNUMERO: E27370 SIIKAJOEN KUNTA RUUKIN ASEMANSEUDUN ASEMAKAAVAMUUTOS YH KORTTELIN 20 AJONEUVOLIITTYMÄÄ VARTEN SWECO YMPÄRISTÖ OY OULU JOHDANTO Maankäyttö-

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) 2 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) Ak 5178 2. LÄHTÖKOHDAT JA TAVOITTEET Kankaanpään keskustan kulttuurikortteli ei ole toteutunut voimassa olevan asemakaavan mukaisesti. Korttelin alueella

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA OTE AJANTASA-ASEMAKAAVASTA (KAAVA-ALUEEN RAJAUS) JA ILMAKUVA 1 UUSIKYKÄ III A ASEMAKAAVAN MUUTOS Kohde Asemakaavamuutok-sen tarkoitus Kaavoitus tilanne Asemakaava ja asemakaavan muutos: Uusikylä III A:

Lisätiedot

YLIVIESKA ASEMAKAAVAN MUUTOS. Toivonpuiston (9.) kaupunginosan puisto- leikkikenttä- ja pysäköimisalue

YLIVIESKA ASEMAKAAVAN MUUTOS. Toivonpuiston (9.) kaupunginosan puisto- leikkikenttä- ja pysäköimisalue YLIVIESKA ASEMAKAAVAN MUUTOS Toivonpuiston (9.) kaupunginosan puisto- leikkikenttä- ja pysäköimisalue OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) MRL 63 Täydennetty 3/2013 Osallistumis- ja arviointisuunnitelmassa

Lisätiedot

Janakkalan kunta Turenki 12.9.2014

Janakkalan kunta Turenki 12.9.2014 Janakkalan kunta Turenki 12.9.2014 1 Moisio 1 D:no 287/2014 Asemakaava ja asemakaavan muutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma ALUEEN SIJAINTI Alue sijaitsee Turengin keskustan itäpuolella ja se rajoittuu

Lisätiedot

Espoonlahden keskus II Asemakaavan muutos

Espoonlahden keskus II Asemakaavan muutos 1(5) Espoonlahden keskus II Asemakaavan muutos Asemakaavaselostuksen LIITE 2 Asianumero 4647/503/2008 Aluenumero 410704 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA SUUNNITTELUKOHDE Sijainti Alue sijaitsee Espoonlahdessa

Lisätiedot

KAUNISPÄÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS; VANHASELKÄ, KORTTELIT 153, 154 JA 255

KAUNISPÄÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS; VANHASELKÄ, KORTTELIT 153, 154 JA 255 KAUNISPÄÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS; VANHASELKÄ, KORTTELIT 153, 154 JA 255 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Inarin kunta Tekninen osasto Pekka Junttila kaavoitusinsinööri 18.2.2015 Yleistä osallistumis-

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 21/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 6250/ /2013

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 21/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 6250/ /2013 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 21/2015 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 118 24.6.2015 250 Asianro 6250/10.02.03/2013 Asemakaavan muutosehdotus / Muotoiluakatemia / Väinölänniemi 1-20 Päätöshistoria Kaupunkirakennelautakunta

Lisätiedot

V e t e r a a n i t i e n k o r t t e l i n a s e m a k a a v a n m u u t o s. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

V e t e r a a n i t i e n k o r t t e l i n a s e m a k a a v a n m u u t o s. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma V e t e r a a n i t i e n k o r t t e l i n a s e m a k a a v a n m u u t o s Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Kaavan laatija: Akaan kaupunki Päiväys: 24.9.2013 Diaari nro 491/2012 S i s ä l l y s

Lisätiedot

Päivämäärä 02.02.2016. Asemakaavan muutos 564-2268, Limingantullin kaupunginosa (Alasintie 12), OAS

Päivämäärä 02.02.2016. Asemakaavan muutos 564-2268, Limingantullin kaupunginosa (Alasintie 12), OAS Oulun kaupunki Yhdyskuntalautakunta 41 Dno Päivämäärä 02.02.2016 Asemakaavan muutos 564-2268, Limingantullin kaupunginosa (Alasintie 12), OAS OUKA/7702/10.02.03/2015 Ote pöytäkirjasta 4/2016 Sivu 1 Päätöshistoria

Lisätiedot

Asemakaavamuutos koskee kortteleita 9, 10, 16 ja 17 sekä katu- ja puistoaluetta

Asemakaavamuutos koskee kortteleita 9, 10, 16 ja 17 sekä katu- ja puistoaluetta LOIMAAN KAUPUNKI 29.4.2016 1( 5) Asemakaavamuutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma AK 0183 Torin ympäristö, 1. (Keskusta) kaupunginosa Asemakaavamuutos koskee kortteleita 9, 10, 16 ja 17 sekä katu-

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI KESKI-SUOMEN OPISTON ASEMAKAAVAN MUUTOS (SUOLAHTI)

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI KESKI-SUOMEN OPISTON ASEMAKAAVAN MUUTOS (SUOLAHTI) ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI KESKI-SUOMEN OPISTON ASEMAKAAVAN MUUTOS (SUOLAHTI) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) 2.2.2015 1 SUUNNITTELUALUE Suunnittelualue sijaitsee noin 1,5 kilometrin etäisyydellä

Lisätiedot

KESKUSTAAJAMAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELEISSA 21 JA 35

KESKUSTAAJAMAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELEISSA 21 JA 35 S U U N N IT T EL U JA T EK N IIK K A RUOKOLAHDEN KUNTA KESKUSTAAJAMAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELEISSA 21 JA 35 FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY P20848 1 (8) P20848 Sisällysluettelo 1 SUUNNITTELUN KOHDE...

Lisätiedot

SEPÄNKYLÄ, RÅSTIN ALUE Asemakaavan muutos korttelissa 721

SEPÄNKYLÄ, RÅSTIN ALUE Asemakaavan muutos korttelissa 721 O s a l l i s t u m i s - j a a r v i o i n t i s u u n n i t e l m a, k o r t t e l i 7 2 1 S e p ä n k y l ä s s ä Sivu 1 Liite 1 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63. ) Kaavoitusosasto 7.4.2015

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KILKUNKADUN JA LEPOLANKADUN KORTTELIALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS, TULKKILA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KILKUNKADUN JA LEPOLANKADUN KORTTELIALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS, TULKKILA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KILKUNKADUN JA LEPOLANKADUN KORTTELIALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS, TULKKILA 27.1.2014, tarkistettu 31.3.2014 KUNTA Kokemäki 271 Kylä Tulkkila 455 Korttelit 123 ja 127

Lisätiedot

NASTOLAN KUNTA ASEMAKAAVAN MUUTOS: HÄHNIEMI V098

NASTOLAN KUNTA ASEMAKAAVAN MUUTOS: HÄHNIEMI V098 1 NASTOLAN KUNTA ASEMAKAAVAN MUUTOS: HÄHNIEMI V098 Maankäyttö- ja rakennuslain 63 :n mukainen OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Aloite Asemakaava laaditaan yksityisen anomuksesta. Suunnittelualue Suunnittelualue

Lisätiedot

LAPPARI2018, ASEMAKAAVAMUUTOS

LAPPARI2018, ASEMAKAAVAMUUTOS TORNION KAUPUNKI Tekniset palvelut Kaavoitus ja mittaus 07.11.2018 1(5) LAPPARI2018, ASEMAKAAVAMUUTOS 07.11.2018 Kuva 1: Kaavamuutosalueen sijainti ilmakuvassa 2 Suunnittelualue Maankäyttö- ja rakennuslain

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI MÄNTYLÄ, URHEILUTALON ASEMAKAAVAMUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

ORIMATTILAN KAUPUNKI MÄNTYLÄ, URHEILUTALON ASEMAKAAVAMUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA LIITE 2. hyväksytty 16.3.2016 ORIMATTILAN KAUPUNKI MÄNTYLÄ, URHEILUTALON ASEMAKAAVAMUUTOS Orimattilan kaupunki, tekninen palvelukeskus Maankäyttö ja kaavoitus www.orimattila.fi MÄNTYLÄ, URHEILUTALON ASEMAKAAVAMUUTOS

Lisätiedot

Akm 217: ASEMAKADUN JA NIITTYKADUN ASEMAKAAVAN MUUTOS

Akm 217: ASEMAKADUN JA NIITTYKADUN ASEMAKAAVAN MUUTOS Akm 217: ASEMAKADUN JA NIITTYKADUN ASEMAKAAVAN MUUTOS Raahen kaupungin 16.kaupunginosan korttelin 64 tontteja 32, 39, 40, 41, 42 ja 43 sekä korttelin 62 tontteja 38 ja 52 koskeva asemakaavan muutos. OSALLISTUMIS-

Lisätiedot