Teollisuusmyynnin tuoteohjelma. Elintarviketeollisuudelle

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Teollisuusmyynnin tuoteohjelma. Elintarviketeollisuudelle"

Transkriptio

1 Teollisuusmyynnin tuoteohjelma Elintarviketeollisuudelle

2 Tynnyripumput 2 Lutz B70 V Sanitary -pumppu on suunniteltu lääke-, kosmetiikka-, elintarvike- ja juomateollisuuden tiukkoihin hygieniavaatimuksiin. Pumppu on erinomainen ratkaisu astioiden, tynnyreiden ja konttien tyhjentämiseen korkeaviskoottisista tuotteista. Pumppauselementti sijaitsee pumpun päässä, jolloin vältytään imuongelmilta. Pumpun tuotto on tasainen ja tuotteen rakennetta säästävä. Pumppu on helposti purettavissa puhdistusta varten. Suklaapumput Rotan -suklaapumput on suunniteltu varta vasten suklaan ja kaakaomassan pumppaukseen. Erityisvälykset pyörivien ja paikallaan pysyvien osien välissä ja osien tarkoituksenmukainen muotoilu suojaavat suklaata liialliselta lämpenemiseltä Rotanin kehittämä ulkoisesti voideltu erikoislaakeri Lämmitysvaipat eteen ja taakse ovat vakiona suklaapumpuissa Pumppuja voidaan pyörittää molempiin suuntiin, mikä helpottaa järjestelmän tyhjennystä Yli 50 vuoden kokemus suklaan pumppauksesta Katso lisää:

3 Lohkoroottoripumput Wright Flow -lohkoroottoripumput ovat ideaali vaihtoehto lähes kaikkiin hygieenisyyttä ja tuotteen hellävaraista siirtoa vaativiin kohteisiin. Nerokkaan akselitiivisteratkaisun peseytyvyys on erinomainen EHEDG hyväksyntä peseytyvyydestä Vakio lämpötilankesto 150 C Sisäpuolisten pintojen pinnankarheus 0,6 µra - 25% parempi kuin useimmilla muilla valmistajilla Helppo ja nopea huollettavuus 3 Annostelupumput Lewa -annostelupumput sopivat tarkkaan annosteluun. Lewan hygieniset annostelupumput täyttävät erittäin tiukat aseptiset vaatimukset. Turvallisuuden varmistamiseksi aseptisissa ja steriileissä käyttökohteissa Lewa on testauttanut hygieniset pumppunsa teollisuuden hyväksymillä ja standardisoimilla menetelmillä.

4 Kalvopumput Ingersoll Rand Aro Sanitary -kalvopumput sopivat kohteisiin, joissa tarvitaan paineilmakäyttöistä pumppua. 4 Pumpulla on hyvä imukyky ja se sopii niin matalakuin korkeaviskoottisille tuotteille. Pumpussa käytetyt valmistusmateriaalit ovat FDA hyväksyttyjä. Lisäksi nesteen koskettamat osat ovat elektronisesti kiillotettua haponkestävää terästä. Tuottoalue l/min. Keskipako- ja nesterengaspumput Inoxpa Prolac-keskipakopumput ja Aspiritseimevät nesterengaspumput ovat suunniteltu täyttämään elintarvike- ja lääketeollisuuden korkeat hygieniavaatimukset. Katso lisää:

5 Kumisiipipumput Inoxpa -kumisiipipumppu sopii hellävaraiseen tuotteensiirtoon. Se on itseimevä ja sopii niin korkeakuin matalaviskoottisille tuotteille. Pumpattava tuote voi sisältää partikkeleita tai kaasuja. Pumppua voidaan pyörittää molempiin suuntiin. 5 Epäkeskoruuvit Inoxpa -epäkeskoruuvipumput on suunniteltu elintarviketeollisuuden tarpeisiin. Pumput ovat itseimeviä ja siirtävät hellävaroen niin korkea- kuin matalaviskoottiset tuotteet. Myös tuotteet, jotka sisältävät partikkeleita voidaan pumpata ongelmitta.

6 Sekoittimet 6 Inoxpa tarjoaa laajan sarjan erilaisia sekoitinlaitteita. Korkealaatuiset dispersiot, suspensiot ja emulsiot valmistuvat hygieenisesti, mistä todisteena on laitteiden sertifioinnit. Suodattimet Inoxpa-suodattimia löytyy moniin eri käyttötarkoituksiin ja suodatusasteisiin. Myös näkölasit kuuluvat valikoimaan. Kaikkia tuotteita yhdistää helppo ja nopea huollettavuus. Katso lisää:

7 Venttiilit Läppäventtiilit Manuaalisesti tai automaattiohjauksessa toimivia läppäventtiileitä voidaan käyttää useimmissa käyttökohteissa elintarvike-, lääke- ja kemianteollisuudessa. Venttiilin rakenne mahdollistaa sen irrottamisen ja asentamisen ilman putkistojen irrottamista. Palloventtiilit Manuaalisesti tai automaattiohjauksessa toimivat palloventtiilit ovat suunniteltu korkeaviskoosisille ja kiintoaineita sisältäville tuotteille. Venttiili sopii kohteisiin, joissa vaatimuksena on virtausta rajoittamaton rakenne. 7 Kalvoventtiilit Manuaalisesti tai automaattiohjauksessa toimivat kalvoventtiilit on suunniteltu hygieenisiin ja aseptisiin kohteisiin. Venttiili sopii auki/kiinni ominaisuuden lisäksi virtauksen hallintaan. Sulkuventtiilit Sulkuventtiilit ovat pneumaattisesti ohjattuja venttiileitä, joilla on laajat käyttökohteet elintarvikelääke- ja kemianteollisuudessa. Takaiskuventtiilit Takaiskuventtiileitä käytetään estämään paluuvirtaus putkistossa. Automaatio C-Top on suunniteltu Inoxpa venttiileiden optimaaliseen hallintaan. Ohjausyksikkö on yhteensopiva useimpien PLClogiikoiden kanssa.

8 Ilmaveitset R Puhdistus-, kuivaus-, jäähdytys- ja puhtaanapitosovelluksiin. 8 EXAIR-ilmaveitsi muodostaa laminaarisen eli yhdensuuntaisen virtauksen paineilman avulla. Saatavilla on erilaisten vahvistuskertoimien omaavia malleja suhteessa 30:1 tai 40:1. Vahvistuskerroin muodostuu paineilmapuhalluksen ottaessa mukaan ulkopuolista ilmaa ympäröivästä tilasta. Näin saavutetaan melutasoltaan alhainen, mutta tehokas puhallus-virtaus vähäisellä paineilmankulutuksella. 1 litra paineilmaa muodostaa jopa 40 litran puhallusvirtauksen. EXAIR-ilmaveitset käyttävät 1/3:n paineilmaa verrattuna perinteisiin puhallusjärjestelmiin. Ilmaveitsi ei sisällä liikkuvia osia ja on täysin huoltovapaa. Virvoitusjuomapullot siirtyvät kuljettimella kohti etiketöintiasemaa. Pullojen ulkopintaan kerääntynyt kosteus haittasi etikettien tarttumista pulloihin. Linjalle asennettiin kaksi Exair Super ilmaveistä puhaltamaan pullot kuivaksi, minkä jälkeen ongelmat etikettien tarttumisessa hävisivät. Katso lisää:

9 Staattisuuden poistolaitteet R Staattisen varauksen aiheuttamat ongelmat: Pölyn tarrautuminen tuotteisiin. Tuotteen tarrautuminen itseensä, rulliin, koneisiin tai kehyksiin. Materiaalin tahriintuminen, jumittuminen tai kiertyminen. 9 Exair laitteiden avulla staattiset varaukset saadaan poistettua tehokkaasti ja varmasti myös hankalista kappaleista. Super ioni-ilmaveitsi yhdistettynä korkeajänniteionisaattoriin tuottaa yhtenäisen, tiiviin kaistan, ionisoitua ilmaa, mikä puhdistaa kohteensa pölystä, vedestä tai roskista ja samalla neutralisoi staattisen varauksen kappaleen pinnalta. Kuvassa pullojen korkit puhdistetaan ennen paperisen sinetin kiinnittämistä.

10 Paineilmatoimiset kuljettimet R Siirtää osia, raaka-aineita ja pakkausmateriaaleja 10 EXAIR Line Vac paineilmatoimiset kuljettimet yhdistettynä letkuun tai putkistoon muodostavat tehokkaan kuljetustavan kevyille materiaaleille. Suuri tilavuusvirta Toimii pitkillä etäisyyksillä Helppo asennus Virtausmäärän säätö paineensäätimellä. Ei liikkuvia osia, täysin huoltovapaa! Exair Line Vac kuljettimet soveltuvat useimpien kiinteiden aineiden kuljettamiseen. Kaikkia malleja on saatavilla myös ruostumattomasta teräksestä. Katso lisää:

11 Ruostumattomat ja haponkestävät pikaliittimet Materiaalit Aisi 303 ruostumaton teräs tai Aisi 316 haponkestävä teräs. Useita eri tiiviste ja virtausvaihtoehtoja Käyttökohteita: näytteiden otto, vedenpuhdistus instrumentointi, juomateollisuuden annostelulaitteet. 11 Muoviset pikaliittimet Materiaali asetaalimuovi Delrin tai PVDF. Muoviliittimiä löytyy laaja valikoima eri asennusvaihtoehtoja, virtauskokoja ja materiaaleja. Kokoluokka 1/8 1. Käyttökohteita: laboratoriot, vedenkäsittely, instrumentointi, kemianteollisuus, puhdastila ratkaisut, sairaalat. Katso lisää:

12 Säiliönpesusuuttimet BETE-valikoimasta löytyy laaja valikoima säiliönpesusuuttimia ja -pesupäitä. 12 Itsepuhdistuvat Orbitor- ja Hydrowhirl -mallit, käyttävät pienen määrän pesussa käytettävää nestettä itse pesusuuttimen puhtaanapitoon. Nämä mallit ovat suunniteltuja erityisesti täyttämään korkeimmatkin hygieniavaatimukset. Laajasta valikoimasta löytyy ratkaisu aina pienestä pullosta suurin varastosiiloihin saakka, oli kyseessä sitten helposti huuhtoutuva aine tai kiinnipalanut jäännösmateriaali. Katso lisää:

13 Neste- ja ilmasuuttimet Leipomo- ja valmisruokateollisuuden käyttökohteita: Raaka-aineiden pesu Pintakäsittelyaineiden levitys Jäähdytys Ruiskukuivaus Värjäys Leikkaus Peltien voitelu Kostutus ennen paistoa Pölyn sidonta Puhdistus Kaikenlaisten astioiden ja säiliöiden pesu 13 Elintarviketeollisuuden vaatimus: Tarkka ruiskutettavan aineen annostelu Bete XA-suutinsarja tuottaa määrältään sekä peitoltaan tarkan ruiskutuksen. Paineilman (tai muun kaasun) käyttö mahdollistaa suihkutuskuvion hienosäädön. Erittäin pienet levitysmäärät hienona sumuna ovat mahdollisia. Suuttimiin on mahdollista valita automatiikkaa: esim. päälle/pois-kytkentä linjakäyttöön tai automaattinen puhdistustoiminto. Pisarakoko voidaan valita säätämällä nestepainetta.

14 Neste- ja ilmasuuttimet Juoma- ja panimoteollisuuden käyttökohteita: 14 Jäähdytys Höyrypastörointi Sterilisointi Kuivauspuhallus Laitteiston desinfiointi Prosessisäiliöiden ja astioiden pesu Elintarviketeollisuuden vaatimus: Viskoottisten nesteiden ruiskutus Useat elintarviketeollisuudessa käytettävät ainesosat voivat olla voimakkaasti tarttuvia ja korkeaviskoottisia. Ruiskutettavat aineet voivat myös sisältää kiinteitä ainesosia tai hiukkasia ja tämän vuoksi tukkivat helposti suuttimen. Bete - suutinvalikoimasta löytyy laaja valikoima lähes tukkeutumattomia sekä isokanavaisia suutinvaihtoehtoja. Katso lisää:

15 Neste- ja ilmasuuttimet Lihanjalostuksen käyttökohteita: Lihan ja makkaratuotteiden jäähdytys Siipikarjan jäähdytys Desinfiointi Ruhojen jäähdytys Esipesu Käsittelyaineiden ruiskutus 15 Kaikki pyörivät suuttimet vaativat voitelua toimiakseen. Erillisen voiteluaineen käyttö aiheuttaa ylimääräisen kontaminaatioriskin. Tämän vuoksi kaikki pyörivät BETEsuuttimet voitelevat itsensä käytettävällä nesteellä, ilman erillistä voiteluaineen tarvetta. Elintarviketeollisuuden vaatimus: Korkea puhtaustaso Kaikkien valmistettavan tuotteen kanssa tekemisissä olevien laitteiden ja välineiden pitää täyttää korkeat puhtausstandardit. Materiaalina käytetään tämän vuoksi yleisesti ruostumatonta terästä (AISI 316) tai Teflonia (PTFE). Myös muita eri instanssien hyväksymiä (EHEDG, FDA) materiaaleja saatavilla. Kuvissa saattaa olla mukana varusteita, jotka eivät kuulu vakiomalliin.

16 Letkukelat paineilmalle Sarja 9 paineilmalle Materiaali pulverimaalattu teräs tai ruostumaton teräs Aisi 303. Kelalla vakiona kumiletku, voidaan toimittaa myös EPDM vesiletkulla tai FOOD elintarvikeletkulla. Max letkun pituus 20 m, koko ½. 16 Sarja 5 paineilmalle Kelasarja vaativaan teollisuuskäyttöön.valmistetaan teräs/ruostumaton teräs. Letkun pituudet max 20 m, koko ¾. FOOD Elintarviketeollisuuden tarpeisiin Sarjat 5 ja 9 FOOD Ruostumaton helposti puhdistettava kela vaativiin elintarviketeollisuuden kohteisiin. Kelalla vakiona sininen elintarvikeletku. Kelalle mahtuu jopa 30 m letkua. Katso lisää:

17 Letkukelat vedelle / korkeapainevedelle Sarja 9 Korkeapainededelle Max käyttöpaine 220 bar / 150º C Letkun pituudet m. Valmistetaan myös ruostumattomasta teräksestä. 17 Sarja 5 Matalapainevedelle Kelasarja vaativaan teollisuuskäyttöön. Kelalle mahtuu ¾ letkua 20 m. Kela voidaan toimittaa esim. EPDM vesiletkulla. Valmistetaan myös ruostumattomasta teräksestä. Käsinkelattava malli Sarja 8 E Käsinkelattava malli, materiaali ruostumaton teräs Aisi 304. Kelalle mahtuu jopa 80 m ½ letkua. Maksimi käyttöpaine 200 bar. Käyttö vesi, paineilma, korkeapainevesi.

18 Turva- ja silmäsuihkut Laaja mallisto sekä monipuoliset lisävarusteet Saatavilla myös ATEX-hyväksyttyinä versioina! Oma mallisto teollisuuteen sekä laboratorioihin 18 Katso lisää: Kuvissa saattaa olla mukana varusteita, jotka eivät kuulu vakiomalliin.

19 Huoltopalvelut Projecta Service Centerin teknikot ovat laitevalmistajien kouluttamia ja valtuuttamia ammattilaisia, joilla on kymmenien vuosien kokemus teollisuuden yhteistyökumppanina. Teollisuuden pumppujen huollot ja korjaukset Asennukset ja käyttöönotto Varaosapalvelut Korjaamopalvelut keskusvarastollamme Tekninen tuki Huoltosopimukset 19 Katso lisää:

20 Pumput, sekoittimet, suodattimet ja venttiilit Kati Ala-Lipasti Jari Wassholm Kari Louho Tero Karisalmi Paineilmatekniikka Jyrki Ristimäki Tero Karisalmi Suuttimet ja turvasuihkut Tuomas Keski-Korsu Tero Karisalmi Pumppuhuolto Toni Fränti Ota yhteyttä Projecta Oy Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään (1000) Projecta Oy Lukkosepänkatu TURKU PumpPartner Oy Palotie VANTAA Service Center Lukkosepänkatu TURKU

Paineilmatekniikkaa Puutuoteteollisuuteen

Paineilmatekniikkaa Puutuoteteollisuuteen Paineilmatekniikkaa Puutuoteteollisuuteen 2 Enemmän puhallustehoa alhaisempi melutaso pienempi paineilman kulutus! EXAIR-tuotteiden edistyksellinen suunnittelu parantaa paineilmalaitteiden hyötysuhdetta.

Lisätiedot

Vahvat tuotteet, ketterä asiakaspalvelu ja tyrmäävän tehokas huolto! 23. 24.5.2012, Ouluhalli

Vahvat tuotteet, ketterä asiakaspalvelu ja tyrmäävän tehokas huolto! 23. 24.5.2012, Ouluhalli Vahvat tuotteet, ketterä asiakaspalvelu ja tyrmäävän tehokas huolto! 23. 24.5.2012, Ouluhalli Tervetuloa messuille! Teollisuuspalveluiden raskaansarjan ammattilaiset astuvat kehään Kunnossapito 12 messuilla

Lisätiedot

Teollisuusmyynnin tuoteohjelma. pumput turvasuihkut suuttimet paineilmatekniikka

Teollisuusmyynnin tuoteohjelma. pumput turvasuihkut suuttimet paineilmatekniikka Teollisuusmyynnin tuoteohjelma pumput turvasuihkut suuttimet paineilmatekniikka Tynnyri- ja konttipumput...4 Hammaspyöräpumput...5 Lohkoroottoripumput...6 Annostelupumput...7 Kalvopumput...8 Syrjäytyspumput...9

Lisätiedot

Vuodesta 1946. Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput

Vuodesta 1946. Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput Vuodesta 1946 Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput Lutz - ammattilaisen turvallinen valinta Lutz pumput ovat ammattilaisen turvallinen valinta pumpattaessa tynnyreistä, konteista tai

Lisätiedot

LETKU- JA KAAPELIKELAT

LETKU- JA KAAPELIKELAT LETKU- JA KAAPELIKELAT Sarja 809 Pieni jousipalautteinen letkukela, joka voidaan asentaa seinään tai kattoon. Kelan runko on polttomaalattua terästä. Vakiona taipuisa kumiletku. Kääntyvä seinäteline BR0102

Lisätiedot

ÖLJYNJAKELULAITTEET PAINEPISTE OY WWW.PAINEPISTE.FI

ÖLJYNJAKELULAITTEET PAINEPISTE OY WWW.PAINEPISTE.FI ÖLJYNJAKELULAITTEET PAINEPISTE OY WWW.PAINEPISTE.FI ÖLJYPUMPPU 1:1 Viton tiivisteet Painesuhde 1:1 - Virtaus 23 l/min A327 Siirtopumppu N 1 packing m 3,6 Kg 4,3 A3271 Siirtopumppu räätälöitävällä 1" imuputkella

Lisätiedot

LETKU- JA KAAPELIKELAT

LETKU- JA KAAPELIKELAT LETKU- JA KAAPELIKELAT Tehokkaat - Toimivat - Optimaaliset - Kätevät Rapid SCS Safety Control System Patentoitu letkun sisäänkelauksen turvamekanismi, joka hidastaa takaisinkelausnopeuden turvalliselle

Lisätiedot

PERUSPERIAATTEET JA PUMPPUTYYPIT GRUNDFOSIN PUMPPUTYYPIT

PERUSPERIAATTEET JA PUMPPUTYYPIT GRUNDFOSIN PUMPPUTYYPIT PERUSPERIAATTEET JA PUMPPUTYYPIT GRUNDFOSIN PUMPPUTYYPIT Mitkäovat tärkeimmät valmistamamme pumpputyypit? Useimmat Grundfos-pumput ovat tyypillisiä keskipakopumppuja, mutta valikoimastamme löytyy myös

Lisätiedot

LETKU- JA KAAPELIKELAT

LETKU- JA KAAPELIKELAT LETKU- JA KAAPELIKELAT Tehokkaat - Toimivat - Optimaaliset - Kätevät Rapid SCS Safety Control System Patentoitu letkun sisäänkelauksen turvamekanismi, joka hidastaa takaisinkelausnopeuden turvalliselle

Lisätiedot

JÄYKKIEN MATERIAALIEN PURSOTUS

JÄYKKIEN MATERIAALIEN PURSOTUS JÄYKKIEN MATERIAALIEN PURSOTUS Jäykkien, paksujen tai korkeaviskositeettisten materiaalien (pinnoitteet, tiivisteet, liimat) käyttö vaatii oikeat laitteet, luotettavuuden ja voimakkaat pumput Päästäksemme

Lisätiedot

REELWORKS LETKU- JA KAAPELIKELAT

REELWORKS LETKU- JA KAAPELIKELAT REELWORKS LETKU- JA KAAPELIKELAT Hinnasto 2020 PRO RATKAISUT TEOLLISUUDELLE JA TEKIJÖILLE EDULLISET JA KESTÄVÄT UMPI- JA AVOKELAT PAINEILMALLE, KORKEA- JA MATALAPAINEVEDELLE SEKÄ SÄHKÖLLE Reelworks kelat

Lisätiedot

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN IVB 5 & 7 Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä. Putki ja suuttimet voidaan säilyttää koneen päällä

Lisätiedot

Nesteen siirto ja annostus hellävaraisesti DULCO flex-letkupumput teollisuuden ja laboratorioiden käyttökohteisiin

Nesteen siirto ja annostus hellävaraisesti DULCO flex-letkupumput teollisuuden ja laboratorioiden käyttökohteisiin Nesteen siirto ja annostus hellävaraisesti DULCO flex-letkupumput teollisuuden ja laboratorioiden käyttökohteisiin Printed in Germany, PT PM 003 09/09 FI DULCO flex-sarjan letkupumput Kompakti ja vankka

Lisätiedot

Nimelliskoot PN Lämpötila-alue Materiaali DN 50-1600 10-16 -30-200 ºC Valurauta/pallografiittivalurauta

Nimelliskoot PN Lämpötila-alue Materiaali DN 50-1600 10-16 -30-200 ºC Valurauta/pallografiittivalurauta AT 230, 23, 232, 234, Nimelliskoot PN Lämpötila-alue Materiaali DN 50-600 0-6 -30-200 ºC Valurauta/pallografiittivalurauta AT 230, 23, 232, 234, Käyttökohteet Sulku- ja säätökäyttöön teollisuusprosesseihin

Lisätiedot

MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille

MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille Öljyvapaa paineilma 100% öljyvapaata paineilmaa Puhdas ja ehdottoman öljytön paineilma on elintärkeä käyttöhyödyke sairaaloiden ja terveyskeskusten

Lisätiedot

Modulaarinen rakenne helpottaa huoltoa ja käyttöä. öljyntäyttö/huohotinkorkki. Klassinen lohkoroottoripumppu

Modulaarinen rakenne helpottaa huoltoa ja käyttöä. öljyntäyttö/huohotinkorkki. Klassinen lohkoroottoripumppu Modulaarinen rakenne helpottaa huoltoa ja käyttöä Valurautainen laakeripesä antaa vakautta kautta pumpun käyttöalueen Järeät perän neulalaakerien vierintäpinnat antavat täyttä vakautta hihna- tai ketjukäyttöisille

Lisätiedot

Vetokaapit laboratorioihin

Vetokaapit laboratorioihin Vetokaapit laboratorioihin O U R E X O Y M ä k i r i n t e e n t i e 3 3 6 2 2 0 K a n g a s a l a P u h. ( 0 3 ) 2 1 2 8 0 0 0 F a k s i ( 0 3 ) 2 1 2 8 1 5 8 w w w. o u r e x. f i o u r e x @ o u r e

Lisätiedot

Lasialan Kevät. Kesä. Tarjoukset. Heti varastosta tarvikkeet@projecta.fi. Työkalut ja tarvikkeet. Liimaus. Käsityökalut.

Lasialan Kevät. Kesä. Tarjoukset. Heti varastosta tarvikkeet@projecta.fi. Työkalut ja tarvikkeet. Liimaus. Käsityökalut. Lasialan Kevät Työkalut ja tarvikkeet Liimaus Käsityökalut Mittauslaitteet Leikkuunesteet Silikonit ja massat Imukuppinostimet Poranterät, leikkuutrissat ja työkalut hiomakoneisiin Staattisuudenpoistolaitteet

Lisätiedot

KORIKUL JETIN - ASTIAN PESU KONEET

KORIKUL JETIN - ASTIAN PESU KONEET KORIKUL JETIN - ASTIAN PESU KONEET AX 161 EL AX 161 EL Mitat mm (l x s x k) 1080 x 720 x 1375/2010 Tunnelin mitat mm (l x k) 510 x 400 Korit / tunti (2) 70 / 100 Lautaset / tunti (2) 1260 / 1800 Ottoteho

Lisätiedot

MILTON ROY -ANNOSTUSPUMPUT

MILTON ROY -ANNOSTUSPUMPUT MILTON ROY -ANNOSTUSPUMPUT MILTON ROY MEKAANISET KALVOPUMPUT SÄHKÖMAGNEETTINEN LMI-SARJA sähkömagneettiset kalvoannostelupumput monipuoliseen ja tarkkaan kemikaalien annosteluun kapasiteettialue 1 ml/h

Lisätiedot

LETKU- JA KAAPELIKELAT

LETKU- JA KAAPELIKELAT LETKU- JA KAAPELIKELAT Sarja 809 Pieni jousipalautteinen letkukela, joka voidaan asentaa seinään tai kattoon. Kelan runko on polttomaalattua terästä. Vakiona taipuisa kumiletku. - kääntyvä seinäteline

Lisätiedot

KALVOVENTTIILIT OMINAISUUDET: YLEISIMMÄT KÄYTTÖKOHTEET: Kemianteollisuus, vesilaitokset, elintarviketeollisuus sekä paperiteollisuus

KALVOVENTTIILIT OMINAISUUDET: YLEISIMMÄT KÄYTTÖKOHTEET: Kemianteollisuus, vesilaitokset, elintarviketeollisuus sekä paperiteollisuus KALVOVENTTIILIT Fluorotechin toimitusohjelmassa on kolmen tyyppisiä kalvoventtiileitä: normaalisti teollisuudessa käytettävä VM-sarjan kalvoventtiili, tiiviimmässä muodossa oleva pienempi CM-sarjan kalvoventtiili

Lisätiedot

FIP Joustavat kumisiipipumput

FIP Joustavat kumisiipipumput FIP Joustavat kumisiipipumput FIP-sarja Joustava ratkaisu nesteiden pumppaukseen Johnson Pump on kehittänyt kumisiipipumpusta entistä paremman. Parannetut paine- ja tuotto-ominaisuudet, pumpunpesän ja

Lisätiedot

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä.

Lisätiedot

Raskaan kaluston parhaat palat

Raskaan kaluston parhaat palat Letkukeloja (ilman letkuja) Letkun maksimipituudet referenssejä, riippuu letkun paksuudesta. 2-tie letkukelat 3/8 letkuille Letkun Kätisyys Paino kg A Ø mm B mm C mm maksimipituus 1,8-2 m vasen 9,7 270

Lisätiedot

Topseller. Schnelldreher. Made in Germany

Topseller. Schnelldreher. Made in Germany Topseller Schnelldreher Made in Germany UFB 200 pumppaamo (harmaat jätevedet) 35 litran PE-säiliö, jossa jopa 20 litran pumppauskapasiteetti varustettuna hajulukolla ja hiekankeräimellä varustettuna ritiläkannella

Lisätiedot

PULSEGUARD SYKKEENVAIMENTIMET

PULSEGUARD SYKKEENVAIMENTIMET PULSEGUARD SYKKEENVAIMENTIMET PulseGuard Ltd. on vuonna 1963 perustettu tunnettu sykkeenvaimentimien, imuvakauttajien, paineiskuvaimentimien, lämpöpaisunta-astioiden, rakkotankkien ja akkumulaattorien

Lisätiedot

KORIN PESUKONEET. www.resthot.fi

KORIN PESUKONEET. www.resthot.fi KORIN PESUKONEET - www.resthot.fi BX 230 R 2050 W BX 230 BX 230 Special R 2660 W BX 230 Special Malli BX 230 on erittäin tehokas ratkaisu koripesuun. Yksi henkilö voi hoitaa koko pesuprosessin, korien

Lisätiedot

Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta.

Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta. 7900 l, renkailla Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta. LAME imupainevaunut täyttävät sekä Koneettä Painelaitedirektiivien

Lisätiedot

TEHOKASTA PUHDISTUSTA

TEHOKASTA PUHDISTUSTA TEHOKASTA PUHDISTUSTA Laatumerkki - 20 vuoden varaosatakuu - Laaja lisävarustevalikoima www.mesto.de MESTON Foamer sarja Vaahtoavien nesteiden käyttö puhdistusalalla on lisääntynyt huomattavasti. Uusien

Lisätiedot

Puhdistusratkaisut ammattilaisille

Puhdistusratkaisut ammattilaisille Puhdistusratkaisut ammattilaisille Kärcher tuotteet 2010 Juhlavuoden kampanjatarjoukset voimassa 31.12.2010 asti Hinnat alv 0 % Painepesurit Työpaine: 30-150 bar Maks. paine: 180 bar Vesimäärä: 230-500

Lisätiedot

KORIKUL JETIN - ASTIAN PESU KONEET

KORIKUL JETIN - ASTIAN PESU KONEET KORIKUL JETIN - ASTIAN PESU KONEET DIHR AX151 pesukone on monipuolinen ratkaisu erilaisiin pesutarpeisiin. Koneen voi asentaa toimimaan vasen- tai oikeakätisesti. Myös lisävarusteet voi kiinnittää koneen

Lisätiedot

Flow-Jet pesukone malli VFT

Flow-Jet pesukone malli VFT Flow-Jet pesukone malli VFT Valmistamme yksi- ja kaksivaiheisina vakioyksikköinä Vakioyksiköitä voidaan helposti kytkeä yhteen muodostamaan tarvittava monivaiheinen pesulinja. Erillinen kuivausyksikkö

Lisätiedot

Saranallinen miesluukku on halkaisijaltaan Ø 500 mm. Siihen on asennettu luistiventtiili ja pikaliitin imemistä ja purkamista varten.

Saranallinen miesluukku on halkaisijaltaan Ø 500 mm. Siihen on asennettu luistiventtiili ja pikaliitin imemistä ja purkamista varten. Lame lokasäiliöitä valmistetaan sekä vaijeri- että koukkuvetolaitteelle. Säiliöitä valmistetaan halkaisijoilla Ø 1340, 1450, 1600 ja 1800 mm. Suurin säiliökoko on 15000 litraa. Säiliöt on vahvistettu ulkopuolisilla

Lisätiedot

Lämmönkestävä. Antistaattinen. PU, erittäin kestävä

Lämmönkestävä. Antistaattinen. PU, erittäin kestävä Näiltä sivuilta löydät pölynerottimeesi kaikki tarvittavat varusteet, esimerkiksi letkut, putki- ja asennuskiinnikkeet, työpisteautomatiikan, liittimet, lisävarusteet, yleissuulakkeet, flexpipe-tuotteet,

Lisätiedot

TEHOKASTA PUHDISTUSTA

TEHOKASTA PUHDISTUSTA TEHOKASTA PUHDISTUSTA www.mesto.de Huippu-uutuus Mestolta : Foamer sarja Vaahtoavien nesteiden käyttö puhdistusalalla on lisääntynyt huomattavasti. Uusien FOAMER nestesumuttimien myötä, MESTO tarjoaa tehokkaan

Lisätiedot

Teflonletkut. Poimutettu teflonletku Sileä teflonletku

Teflonletkut. Poimutettu teflonletku Sileä teflonletku Teflonletkut Poimutettu teflonletku Sileä teflonletku Teflonletkut Poimutettu 300-sarja 300-sarjan PTFE-letku on sopii erityisesti elintarvike-, lääke- ja kemianteollisuuden käyttöön. Se kestää erittäin

Lisätiedot

MAALAUSPISTOOLIT AMMATTILAISLLE OPTIMA. Tuotekuvasto. Matalapainemaalauspistoolit ja varusteet. www.sersale.fi. Surface Technology

MAALAUSPISTOOLIT AMMATTILAISLLE OPTIMA. Tuotekuvasto. Matalapainemaalauspistoolit ja varusteet. www.sersale.fi. Surface Technology MAALAUSPISTOOLIT AMMATTILAISLLE OPTIMA Surface Technology Tuotekuvasto Matalapainemaalauspistoolit ja varusteet www.sersale.fi Yläsäiliöpistoolit (matalapaine - alle 4 bar) OPTIMA 900 LVLP Ammattikäyttöön

Lisätiedot

PALLOVENTTIILIT OMINAISUUDET: YLEISIMMÄT KÄYTTÖKOHTEET:

PALLOVENTTIILIT OMINAISUUDET: YLEISIMMÄT KÄYTTÖKOHTEET: PALLOVENTTIILIT Fluorotechin markkinoimat palloventtiilit voidaan jakaa kolmeen eri tyyppiin. Nämä ovat normaalisti teollisuudessa käytettävä VK-sarjan teollisuuspalloventtiili, vesisovelluksiin tarkoitettu

Lisätiedot

PESUKARHU SUIHKUPUTKET

PESUKARHU SUIHKUPUTKET Pesukarhu suihkuputket ovat tunnettuja laadukkaista materiaaleistaan ja harkitusta muotoilustaan. Suihkuputkiamme käytetään yli kahdessakymmenessä maassa ympäri maapallon. PESUKARHU Suihkuputki - malli

Lisätiedot

338 Yleistuotekuvasto

338 Yleistuotekuvasto 338 Yleistuotekuvasto 02 Seinäkotelot Seinäkotelot Hygieeniset mallit Hygieeniset yksioviset seinäkotelot on valmistettu laadukkaasta karhennetusta ruostumattomasta AISI 304 / AISI 316L -teräksestä, jonka

Lisätiedot

YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS. Tehokkaaseen puhdistukseen

YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS. Tehokkaaseen puhdistukseen YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS Tehokkaaseen puhdistukseen Miksi vesipohjainen pesumenetelmä? Nopeuden ja tehokkuuden vaatimukset sekä tiukkenevat ympäristömääräykset ovat johtaneet siihen,

Lisätiedot

TD1464 termodynaaminen lauhteenpoistin Asennus- ja huolto-ohje

TD1464 termodynaaminen lauhteenpoistin Asennus- ja huolto-ohje 0169050/1 IM-P016-06 ST Issue 1 TD1464 termodynaaminen lauhteenpoistin Asennus- ja huolto-ohje 1. Turvallisuusohjeet 2. Yleinen tuoteinformaatio 3. Asennus 4. Käyttöönotto 5. Toiminta 6. Huolto 7. Varaosat

Lisätiedot

UUSI PROFIT SARJA. Ideaalinen tuote- ja teollisuusmaalauksiin Kompakti, tehokas ja taloudellinen WIWA PROFIT korkeapaine- ja Air Combi maalauslaitteet

UUSI PROFIT SARJA. Ideaalinen tuote- ja teollisuusmaalauksiin Kompakti, tehokas ja taloudellinen WIWA PROFIT korkeapaine- ja Air Combi maalauslaitteet Ideaalinen tuote- ja teollisuusmaalauksiin Kompakti, tehokas ja taloudellinen WIWA PROFIT korkeapaine- ja Air Combi maalauslaitteet UUSI PROFIT SARJA Keski- ja m atalaviskositeettisille m ateriaaleille

Lisätiedot

FILTERMAX. Moduulisuodatin kohdepoistojärjestelmiin. No. 4215.71/00

FILTERMAX. Moduulisuodatin kohdepoistojärjestelmiin. No. 4215.71/00 R Moduulisuodatin kohdepoistojärjestelmiin No. 425.7/ 2 FilterMax puhtaampi ympäristö työskennellä ja elää! En halua vapaa-aikana hengittää niitä käryjä ja hiukkasia jotka puhallamme yhteiseen ympäristöömme!

Lisätiedot

Rexroth uutuus- ja kampanjatuotteita Liikkuvaan kalustoon

Rexroth uutuus- ja kampanjatuotteita Liikkuvaan kalustoon Rexroth uutuus- ja kampanjatuotteita Liikkuvaan kalustoon Uusia Helppo, kustannustehokkaita skaalattava ja ja tehokas ratkaisuja Avoimen piirin säätötilavuuspumput ja moottorit Säätötilavuuspumppu A10VO-30-sarja;

Lisätiedot

Oy Finn-Gamec AB. Member of K-D Group

Oy Finn-Gamec AB. Member of K-D Group Oy Finn-Gamec AB Member of K-D Group K-D GROUP K-DEVELOP OY (www.k-develop.fi) on 2008 perustettu omistajayhtiö, joka pitkäjänteisesti rakentaa vahvaa tekniikkaryhmää K-D GROUP TAVOITE K-D Groupin tavoite

Lisätiedot

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS KYLMÄ KS / T Integroitu kuivain PUHTAUS PUHDASTA ILMAA Ilmaa puhtaimmassa muodossaan Teollisen prosessin tehokkuus ja tuotteiden

Lisätiedot

kalvopumput - yleistä

kalvopumput - yleistä Pumppu Kalvopumput Hydra-Cell korkeapainepumput kalvopumput - yleistä Yleiskuvaus Hydra-Cell pumppujen toimintaperiaate Päätiivisteettömät Hydra-Cell pumput koostuvat: Nestepesästä - Etukansi putkiston

Lisätiedot

jus oy Voitelutalo Nisintanhua 35 23600 Kalanti HINNASTO 2008 Puh: 044-0665306 E-mail: jus@jus.fi ALV rek JARRUNESTEEN VAIHTAJAT Malli R-10705 R-10805

jus oy Voitelutalo Nisintanhua 35 23600 Kalanti HINNASTO 2008 Puh: 044-0665306 E-mail: jus@jus.fi ALV rek JARRUNESTEEN VAIHTAJAT Malli R-10705 R-10805 R10805 R11001 Sarja R11004 sisältää: Säädettävän rung ja tulpat: Tulppa Halkaisija JARRUNESTEEN VAIHTAJAT R10705 R10805 Nesteen määrä 5 l 5 l Työkammi maks.paine 2 bar 2 bar Paineensäädin Ilmasäiliön maks.

Lisätiedot

TEOLLISUUSVENTTIILIT KOKOONPANOTUOTTEET MAGNEETTIVENTTIILIT. Vaativiin prosessiteollisuuden kohteisiin, elintarvike- ja lääketeollisuuteen

TEOLLISUUSVENTTIILIT KOKOONPANOTUOTTEET MAGNEETTIVENTTIILIT. Vaativiin prosessiteollisuuden kohteisiin, elintarvike- ja lääketeollisuuteen KOKOONPANOTUOTTEET Kokoonpanoyksikkömme Espoossa kasaa monipuolisia venttiili/toimilaite-yhdistelmiä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa asiakkaitamme oikeiden laitteiden ja varusteiden valinnassa.

Lisätiedot

TUOTEVALIKOIMA PUMPPU

TUOTEVALIKOIMA PUMPPU TUOTEVALIKOIMA PUMPPU TEOLLISUUSKOMPONENTTIEN ASIANTUNTIJA OEM kuuluu Euroopan johtaviin teollisuuskomponenttien toimittajiin, jonka erittäin laaja tuotevalikoima maailman johtavilta valmistajilta antaa

Lisätiedot

Sähkökäyttöinen kiinteä kuumavesipesuyksikkö

Sähkökäyttöinen kiinteä kuumavesipesuyksikkö E E -mallisto on varustettu suurella 119 litran lämmityssäiliöllä sekä erilaisilla lämmitystehovaihtoehdoilla 18 kw aina 54 kw:n riippuen lämpötilavaatimuksista ja käytössä olevasta sähköverkosta. Laajennettavissa

Lisätiedot

Oy Finn-Gamec AB. Member of K-D Group

Oy Finn-Gamec AB. Member of K-D Group Oy Finn-Gamec AB Member of K-D Group K-D GROUP K-DEVELOP OY (www.k-develop.fi) on 2008 perustettu omistajayhtiö, joka pitkäjänteisesti rakentaa vahvaa tekniikkaryhmää K-D GROUP TAVOITE K-D Groupin tavoite

Lisätiedot

Automaattinen vedenvirtauksesta voimansa saava vaahdonsekoitinjärjestelmä

Automaattinen vedenvirtauksesta voimansa saava vaahdonsekoitinjärjestelmä Automaattinen vedenvirtauksesta voimansa saava vaahdonsekoitinjärjestelmä Automaattisesti virtauksen mukaan säätyvä vaahdonsekoitin Ulkopuolisista voimanlähteistä riippumaton toiminta Rajoittamaton toiminta-aika

Lisätiedot

Halton Zen Corner ZCO - syrjäyttävä tuloilmalaite

Halton Zen Corner ZCO - syrjäyttävä tuloilmalaite Halton Zen Corner ZCO - syrjäyttävä tuloilmalaite Laaja ilmavirran säätöalue Tasainen ilmavirran virtauskuvio saadaan aikaan pienillä rei'illä, jotka muodostavat optimaaliset virtausolosuhteet hajottimen

Lisätiedot

Kompaktisarja HD 5/15 C

Kompaktisarja HD 5/15 C Kompaktisarja HD 5/15 C Ammattilaisen tarpeisiin mitoitettu kevyesti liikkuva painepesuri sopii ominaisuuksiltaan säännölliseen, vaativaan käyttöön. Vakiovarusteet: Pesukahva Softgrip-pinnalla Korkeapaineletku

Lisätiedot

Turvallisuus vaatii laatua NESTEIDEN SUODATTAMINEN

Turvallisuus vaatii laatua NESTEIDEN SUODATTAMINEN Paperi- ja sellu Paperi tuotantoon, Kaivos t turbiineille Paperi- ja sellu Paperi tuotantoon, Kaivos t turbiineille BOLLFILTER SUODATINVALIKOIMA BOLLFILTER suodattimet asennetaan erilaisiin käyttökohteisiin

Lisätiedot

kyihanteellinen valinta poikkeuksellista puhtautta vaativiin prosesseihin

kyihanteellinen valinta poikkeuksellista puhtautta vaativiin prosesseihin . kyihanteellinen valinta poikkeuksellista puhtautta vaativiin prosesseihin SX Lohkoroottoripumppu Käyttökohde SX-lohkoroottoripumput on suunniteltu käytettäväksi monissa eri sovelluksissa lääke-, bioteknologia-,

Lisätiedot

Lahti Precision Fluidisointijärjestelmä

Lahti Precision Fluidisointijärjestelmä Lahti Precision Fluidisointijärjestelmä 100 years of experience Lahti Precision -fluidisointijärjestelmä estää siilojen purkautumishäiriöt Patentoitu fluidisointijärjestelmä jauheiden ja muiden hienojakoisten

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE WME CH-200 Puoliautomaattinen kaasukeskus lääkkeellisille kaasuille

KÄYTTÖOHJE WME CH-200 Puoliautomaattinen kaasukeskus lääkkeellisille kaasuille Kuva ei välttämättä vastaa toimitettavaa laitetta. KÄYTTÖOHJE WME CH-200 Puoliautomaattinen kaasukeskus lääkkeellisille kaasuille Alkuperäinen ohje: Gloor, Operating Instructions BM0112E 2nd edition (06/2010)

Lisätiedot

K 4 PREMIUM K 4 PREMIUM, 1.180-310.0, 2015-03-29

K 4 PREMIUM K 4 PREMIUM, 1.180-310.0, 2015-03-29 K 4 PREMIUM Painepesurissa on kestävä ja taloudellinen vesijäähdytetty moottori. Kätevä varusteiden pikakiinnitys helpottaa käyttöä. Varustukseen kuuluu 6 metrin paineletku, vario power suihkuputki, rotojet-suutin,

Lisätiedot

Astianpesu EFT3 - Tappimattokone 3 tankkia

Astianpesu EFT3 - Tappimattokone 3 tankkia PROJEKTI # Astianpesu Syöttösuunta Oikea-->Vasen Vasen-->Oikea Käyttöenergia: Sähkö Höyry OPTIOT KONEESEEN (ERILLISHINTA) Eri syöttöalueet: 1.1 mm 1.5 mm 1.8 mm 2.4 mm 3. mm 4. mm 2.9 mm Cross-over Eri

Lisätiedot

ILOX SATAVA LIESIKUPU >> TEKNINEN ESITE

ILOX SATAVA LIESIKUPU >> TEKNINEN ESITE ILOX SATAVA LIESIKUPU >> TEKNINEN ESITE 2 ILOX SATAVA INTEGROITUVA LIUKUKUPU KAIKKIIN RAKENNUSTYYPPEIHIN Ominaisuudet Elektroninen ulosvedettävä kupu Toimintaa ohjataan liukuosaa liikuttamalla sekä liukuosan

Lisätiedot

kytodistettu suorituskyky ja luotettavuus

kytodistettu suorituskyky ja luotettavuus . kytodistettu suorituskyky ja luotettavuus SCPP 1 Kiertomäntäpumppu Käyttökohde Positiivisten syrjäytyspumppujen SCPP-sarja on suunniteltu käytettäväksi monenlaisissa sovelluksissa meijeri-, elintarvike-,

Lisätiedot

Putken korjaus ja huolto

Putken korjaus ja huolto Putken korjaus ja huolto Laaja valikoima samalta toimittajalta. Ainutlaatuisen kestävät rakenteet. Nopeaa ja luotettavaa suorituskykyä. Tyyppi Mallien määrä Sivu Koepainepumput 2 9.2 Putkenjäädyttimet

Lisätiedot

Vesikiertoisen lämmityspatterin TBLF/TCLF asennus GOLD

Vesikiertoisen lämmityspatterin TBLF/TCLF asennus GOLD Vesikiertoisen lämmityspatterin TBLF/TCLF asennus GOLD 1. Yleistä Lämmityspatteria TBLF/TCLF käytetään tuloilman jälkilämmitykseen käyttämällä lämmintä vettä väliaineena. TBLF asennetaan ulkoilmakanavaan.

Lisätiedot

Bosch Rexroth Filtration Systems

Bosch Rexroth Filtration Systems Bosch Rexroth Filtration Systems Tuoteuutuuksia Helppo, skaalattava suodatukseen ja ja tehokas Suodatinohjelma Suodatinelementit Suodatinmateriaalit Suodattimien varusteet Hiukkaslaskimet ja puhtaudenvalvontalaitteet

Lisätiedot

Painepesurit K 5 Premium

Painepesurit K 5 Premium Painepesurit K 5 Premium Pesurissa on taloudellinen ja kestävä vesijäähdytetty moottori. Tehokas pesuri monipuoliseen käyttöön. Letkukela pitää korkeapaineletkun järjestyksessä. Vakiovarusteet: Integroitu

Lisätiedot

MJB. A - G - H letkusuodatin. TECA Oy, Tiilitie 6 A, Vantaa Asiakaspalvelu

MJB. A - G - H letkusuodatin. TECA Oy, Tiilitie 6 A, Vantaa Asiakaspalvelu MJB A - G - H letkusuodatin TECA Oy, Tiilitie 6 A, 01720 Vantaa Asiakaspalvelu 029 006 271 asiakaspalvelu@teca.fi, www.teca.fi MJB-A, MJB-G ja MJB-H Letkusuodatin MJB-A, MJB-G ja MJB-H sarja käsittää laajan

Lisätiedot

Pumput, venttiilit, lämmönvaihtimet ja kaasunilmaisimet ELINTARVIKE- JA HYGIENIAKOHTEISIIN. YTM-Industrial

Pumput, venttiilit, lämmönvaihtimet ja kaasunilmaisimet ELINTARVIKE- JA HYGIENIAKOHTEISIIN. YTM-Industrial Pumput, venttiilit, lämmönvaihtimet ja kaasunilmaisimet ELINTARVIKE- JA HYGIENIAKOHTEISIIN RUOKA JUOMA FARMASIA TEOLLISUUS YTM-Industrial YTM-Industrial Oy 2 TAUSTAA YTM-Industrial Oy perustettiin vuonna

Lisätiedot

PATTERIVENTTIILIT / ESISÄÄDETTÄVÄT PATTERIVENTTIILIT

PATTERIVENTTIILIT / ESISÄÄDETTÄVÄT PATTERIVENTTIILIT PATTERIVENTTIIIT / ESISÄÄETTÄVÄT PATTERIVENTTIIIT TERMOSTAATTINEN ESISÄÄETTÄVÄ PATTERIVENTTIII Tämä erittäin monipuolinen ja kestävä termostaattinen venttiili on tarkoitettu käytettäväksi ensisijaisesti

Lisätiedot

Pienet sähkötoimilaitteet 90 käännöllä

Pienet sähkötoimilaitteet 90 käännöllä Pienet sähkötoimilaitteet 90 käännöllä Rotork-toimilaitteet Yksi toimilaitetekniikan johtavista valmistajista Rotork on luotettava ja tuotteet ovat pitkälle kehitettyjä. Rotorkilla on yli neljänkymmenen

Lisätiedot

Kompakti, kiinteä 1-pumpun kylmävesipainepesuri keskivaativaan käyttöön

Kompakti, kiinteä 1-pumpun kylmävesipainepesuri keskivaativaan käyttöön Yksi-ja kolmivaihemallit Hiljainen 1450 rpm moottori Keraamiset männät pidentävät käyttöikää Helppo käyttää Vakiovarusteina pesukahva, pesuletku ja suihkuputki Ergo-varusteet, parempi käyttömukavuus Lisävarusteena

Lisätiedot

VORTEX MID LOADER JA MAX LOADER -PUOLIPERÄVAUNUT

VORTEX MID LOADER JA MAX LOADER -PUOLIPERÄVAUNUT VORTEX MID LOADER JA MAX LOADER -PUOLIPERÄVAUNUT SUURTEHOIMURIT KUIVILLE JA MÄRILLE AINEILLE Tekniset tiedot Mid Loader Säiliön materiaali ruostumaton SS 304 -teräs, tilavuus 12.500 l netto Perävaunun

Lisätiedot

Emäksinen, klooripitoinen ja silikaattia sisältävä pesuneste elintarviketeollisuuden laitteistojen ja pintojen pesuun

Emäksinen, klooripitoinen ja silikaattia sisältävä pesuneste elintarviketeollisuuden laitteistojen ja pintojen pesuun P3-ansep ALU Emäksinen, klooripitoinen ja silikaattia sisältävä pesuneste elintarviketeollisuuden laitteistojen ja pintojen pesuun KUVAUS soveltuu erityisesti alumiinipinnoille erinomaiset pesevät ominaisuudet

Lisätiedot

kyunique Single Seat Unique SSV aseptinen käsikäyttöinen venttiili

kyunique Single Seat Unique SSV aseptinen käsikäyttöinen venttiili . kyunique Single Seat Unique SSV aseptinen käsikäyttöinen venttiili Konsepti Unique Singe Seat aseptisen käsikäyttöisen venttiilin hygieenisyys ja turvallisuus vastaavat kaikkia prosessin asettamia vaatimuksia.

Lisätiedot

SYLINTERIT JA TOIMILAITTEET

SYLINTERIT JA TOIMILAITTEET AISI-PNEUMATIIKKA SYLINTERIT JA TOIMILAITTEET AISI-sylinterien valikoima sisältää standardien mukaisten sylinterien lisäksi asiakaskohtaisia erikoismalleja. Materiaaleina AISI316 tai AISI304, tiivisteet

Lisätiedot

AIR-MIX-RUISKUN PERUSKÄYTTÖ

AIR-MIX-RUISKUN PERUSKÄYTTÖ AIR-MIX-RUISKUN PERUSKÄYTTÖ 1. Ruiskun pesu ennen käyttöönottoa 2. Maalin lisäys ja maalaus 3. Ruiskunpesu maalauksen jälkeen RUISKUN KÄYTTÖ MAALAUKSISSA Air-Mix-ruiskua käytetään lähinnä kalusteovien

Lisätiedot

AdBlue. Tankkaussarjat IBC - kontit 230 V, 400 W, 32 L / MIN.

AdBlue. Tankkaussarjat IBC - kontit 230 V, 400 W, 32 L / MIN. Tankkaussarjat IBC - kontit 230 V, 400 W, 32 L / MIN. BASIC BASIC - PRO Valmis sarja :n siirtoon. Basic-malli sisältää pumpun, laitetelineen, manuaali jakelupistoolin, 6 m jakeluletku ja 1,5 m imuletkun

Lisätiedot

Painepesurit kotikäyttöön E 150.1

Painepesurit kotikäyttöön E 150.1 E 150.1 on kuluttajapainepesuri, jonka suorituskyky on lähellä ammattipesurin tasoa. Sisäänrakennettu teleskooppi kahva helpottaa pesurin säilytystä. Pesurissa on myös säilytyspaikat kaikille perusvarusteille

Lisätiedot

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Lujatekoinen ja varmatoiminen Tehokkuutta ja helppoutta vasikanjuottoon hapanjuottovaunulla VAPAARUOKKIJA RehuPiika Laitteella voidaan tehdä jopa kolmen

Lisätiedot

SUPER SHREDDER Kaikkiruokainen linjamurskain

SUPER SHREDDER Kaikkiruokainen linjamurskain 1 SUPER SHREDDER Kaikkiruokainen linjamurskain SUPER SHREDDER pienentää putkistoissa virtaavat kovat kiintoaineet. Se on erittäin tehokas murskain, jolla on virtaviivainen, helppohoitoinen rakenne ja vain

Lisätiedot

Monipuolinen painepesuri peruspuhdistukseen 125 barin paineella

Monipuolinen painepesuri peruspuhdistukseen 125 barin paineella Kätevä kuljetuskärry on suunniteltu helpottamaan lisätarvikkeiden säilytystä. Click&Clean-järjestelmä (C&C) helpottaa ja nopeuttaa suuttimien vaihtoa ja vakiona oleva Nilfiskin bajonet-liitäntä takaa monien

Lisätiedot

Muoviteollisuuden pikaliittimet, letkut ja tarvikkeet

Muoviteollisuuden pikaliittimet, letkut ja tarvikkeet Since 1946 Muoviteollisuuden pikaliittimet, letkut ja tarvikkeet Hinnasto 2015 Hinnat alv. 0% Sarja 10 Since 1946 Muoviteollisuuden pikaliittimet Rungot Ø Koodi G 1/4 G 1/4 10KBAW13MVX 10,00 G 1/4 10KFAW13MVX

Lisätiedot

Jarru- ja kytkinnesteen vaihtajat, paineilmakäyttöinen Kevyt ja helppokäyttöinen, soveltuu ajoneuvojen hydraulisten jarrujen ja kytkimien ilmaukseen

Jarru- ja kytkinnesteen vaihtajat, paineilmakäyttöinen Kevyt ja helppokäyttöinen, soveltuu ajoneuvojen hydraulisten jarrujen ja kytkimien ilmaukseen Jarru- ja kytkinnesteen vaihtajat, paineilmakäyttöinen Kevyt ja helppokäyttöinen, soveltuu ajoneuvojen hydraulisten jarrujen ja kytkimien ilmaukseen 10705 10805 TULPPASARJAT AUTOILLE Yhdesarja, malli 11001

Lisätiedot

Smooth Line sylinterin edut Monissa elintarvike- ja pakkausteollisuuden sovelluksissa järjestelmän osat ja komponentit ovat suorassa kosketuksessa

Smooth Line sylinterin edut Monissa elintarvike- ja pakkausteollisuuden sovelluksissa järjestelmän osat ja komponentit ovat suorassa kosketuksessa Smooth Line sylinterin edut Monissa elintarvike- ja pakkausteollisuuden sovelluksissa järjestelmän osat ja komponentit ovat suorassa kosketuksessa ruoka-aineisiin ja niitä puhdistetaan usein.tämän vuoksi

Lisätiedot

Chiller kasettipatterit BOX Composite Cassette

Chiller kasettipatterit BOX Composite Cassette Chiller kasettipatterit BOX Composite Cassette BOX COMPOSITE kasettipatterien uusi toimintakonsepti > Asenna, käytä ja huolla vaivattomasti Chiller Oy:n kehittämä BOX -kasettipatteri on huomaamaton ja

Lisätiedot

Berner Pro Telineet ja annostelijat

Berner Pro Telineet ja annostelijat Berner Pro Telineet ja annostelijat SENSOMATIC-automaattiannostelija Sensomatic on tehokas käsihuuhteen ja pesunesteen annosteluun soveltuva automaattiannostelija, joka on saatavilla kahdella eri annostuksella.

Lisätiedot

KYLMÄVESI PAINEPESURIT Kevät/kesäkampanja 2011

KYLMÄVESI PAINEPESURIT Kevät/kesäkampanja 2011 KYLMÄVESI PAINEPESURIT Kevät/kesäkampanja 2011 Lähes kaiikki tuotteet suoraan varastostamme! Tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi SIMMM POWER DUTY Vankka peruspesuri kovaan käyttöön. Riisuttu turhista

Lisätiedot

VOITELUTARVIKKEET 2011

VOITELUTARVIKKEET 2011 VOITELUTARVIKKEET 2011 Lufex Oy on keskittynyt maahantuomaan, myymään, asentamaan ja huoltamaan luotettavia ja laadukkaita keskusvoitelujärjestelmiä, työkoneisiin ja teollisuuteen. Lufex Oy:ltä löydätte

Lisätiedot

KAESER-tuotevalikoima. Enemmän paineilmaa vähemmällä energialla. www.kaeser.com

KAESER-tuotevalikoima. Enemmän paineilmaa vähemmällä energialla. www.kaeser.com KAESER-tuotevalikoima Enemmän paineilmaa vähemmällä energialla www.kaeser.com Tuotteemme yhdellä silmäyksellä Kompressorit käsityöammattien ja verstaiden tarpeisiin CLASSIC-sarja Paineenkorotuskompressorit

Lisätiedot

EX - luokitelluille säle- ja säätöpelleille.

EX - luokitelluille säle- ja säätöpelleille. EX - luokitelluille säle- ja säätöpelleille. 1 Asennus- ja käyttöönotto-ohje seuraaville EX- luokitelluille säle- ja säätöpelleille: EXJB EXJC EXTB EXTC EXTD 1. Yleistä & Tuotteiden merkintä Peltejä käytetään

Lisätiedot

Joustava pumppujärjestelmä

Joustava pumppujärjestelmä Joustava pumppujärjestelmä CLIPTONPUMPEN Tuorerehun lisäaineille ja säilöntähapolle Kaikentyyppiin koneisiin Laaja lisävarustevalikoima Helppokäyttöinen Helposti sovitettava 1 Helppo asentaa kaikenlaisiin

Lisätiedot

Hygieeninen ratkaisu elintarvikkeille, kosmetiikalle ja kemikaaleille

Hygieeninen ratkaisu elintarvikkeille, kosmetiikalle ja kemikaaleille Kaksoisruuvipumppu WANGEN Twin Hygieeninen ratkaisu elintarvikkeille, kosmetiikalle ja kemikaaleille Kaksoisruuvipumppu WANGEN Twin WANGEN Twin -pumpulla voidaan välttää aikaa vievä puhdistus, toistuvat

Lisätiedot

WIWA VULKAN TEHOMALLIT

WIWA VULKAN TEHOMALLIT WIWA Pursotuslaitteet matalasta korkeaviskoosisille ja pastamaisille materiaaleille WIWA VULKAN TEHOMALLIT WIWA VULKAN - Pursotuslaite mallisto, joka on suunniteltu liimaus, tiivistys ja eristysmateriaalien

Lisätiedot

KOSPEL S.A. 75-136 KOSZALIN UL. OLCHOWA 1

KOSPEL S.A. 75-136 KOSZALIN UL. OLCHOWA 1 Lue käyttö- ja asennusohjeet huolellisesti. Niitä noudattamalla varmistat laitteellesi pitkän käyttöiän ja luotettavantoiminnan. Kospel Oy pidättää oikeuden tehdä pieniä muutoksia laitteen rakenteeseen

Lisätiedot

Berner Pro Telineet ja annostelijat

Berner Pro Telineet ja annostelijat Berner Pro Telineet ja annostelijat SENSOMATIC-automaattiannostelija Sensomatic on tehokas käsihuuhteen ja pesunesteen annosteluun soveltuva automaattiannostelija, joka on saatavilla kahdella eri annostuksella.

Lisätiedot

Läppäventtiili Eurovalve

Läppäventtiili Eurovalve Internet_Description Nimelliskoot PN Lämpötila-alue Materiaali DN 50-1600 10-16 -30-200 ºC Valurauta/pallografiittivalurauta Käyttökohteet Sulku- ja säätökäyttöön teollisuusprosesseihin nesteille ja kaasuille.

Lisätiedot

HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE Oy Fluorotech Ltd Kivipyykintie 4 01260 VANTAA www.fluorotech.fi Y-tunnus: 0746118-4

HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE Oy Fluorotech Ltd Kivipyykintie 4 01260 VANTAA www.fluorotech.fi Y-tunnus: 0746118-4 HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE Oy Fluorotech Ltd Kivipyykintie 4 01260 VANTAA www.fluorotech.fi Y-tunnus: 0746118-4 Hitsauskoneet muoviputkistoille ja muoveille Meiltä saat työkalut ja ohjeet, jotta putkiston

Lisätiedot